Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 11.12.2018 07:35

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 126 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 17.05.2016 16:54 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
MIKSI WESAK 2016 ON TÄRKEÄ SINULLE

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
14.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuntuuko, että junasi on suistunut raiteiltaan tai se ei ole normaalissa aikataulussaan? Voit kiittää tästä sekasorrosta osittain ajankohtaista perääntymiskaksikkoamme – Merkuriusta ja Marsia. Sekä kommunikointiin että eteenpäin liikkumiseen vaikutetaan tällä hetkellä. Sen tietäminen, että meillä on nyt noita ärsyttäviä kosmisia energioita, voi auttaa sinua ottamaan kaaoksen vähemmän henkilökohtaisesti. Sitä paitsi on erittäin hyviä uutisia, joita kuvaan tässä.

Ensinnäkin, vaikka Marsin perääntyminen jatkuu 29.6. saakka, Merkurius alkaa kulkea suoraan viikon päästä, Wesak-viikonloppuna. Saamme myös sekoitukseen auttavaa energiaa tulevalla viikolla – kuten Auringon ja Kuun kolmio 16.5., joka voi auttaa huolehtimaan asioista, jotka täytyy tehdä. Kun tämä yhdistetään Auringon siirtymiseen Kaksosiin seuraavan viikon lopussa, se voi tuntua kuin tervetulleelta viileältä tuulenvireeltä kuumana päivänä.

Wesak-täysikuu

Tämä auttaa näyttämön asettamisessa voimakkaalle Jousimiehen Wesak-täysikuulle 21.5. Wesak-täysikuun avaintekijä on megatransformaatio yhdistettynä valon räjähtämiseen niihin pimeisiin nurkkiin, jotka täytyy valaista positiivisen muutoksen saamiseksi. Näin on sekä henkilökohtaisella että planeettatasolla – mikä kannattaa tiedostaa ja hyödyntää, kun ikkuna on auki.

Tämän vuoden Wesak ei voisi tulla parempaan aikaan. Maailmamme on kaaoksessa. Asiat joita luulimme ennen varmoiksi, ovat nyt tulleet kysymysmerkeiksi. Samaan aikaan valo loistaa kaikenlaiseen toimimattomuuteen ja lisää ihmisiä herää epäoikeudenmukaisuuksille, tehottomuudelle ja tuloeroille.

Nämä asiat vaikuttavat kaikkiin, sillä henkisellä tasolla myös varakas valtaeliitti on vain väliaikaisesti immuuni joillekin ihmisten kärsimyksille. Kyllä, he voivat eristää itsensä rahalla ja tuntea olevansa kaiken sen yläpuolella. Kuitenkin eliitti on ikuisina olentoina vastuussa niiden tekojen karmavaikutuksista, jotka eivät kunnioita ihmisiä ja Maata. Ei ole verhoa, jonka taakse piiloutua.

Miksi Wesak 2016 on tärkeä sinulle

Joka vuosi näihin aikoihin juhlimme Wesakia. Tämä on aikaa, jolloin Buddha valaistui ja jolloin muistamme yhdistyä myös muihin ylösnousseisiin mestareihin, jotka asettivat kauan sitten mallin valaistumiselle maan päällä.

Buddha jonka uskotaan eläneen 560-480 e.Kr., inkarnoitui Intiaan suurella mullistusvuosisadalla. Hän on yksi monista olennoista, jotka syntyivät maan päälle pimeinä aikoina. "Buddha" merkitsee yksinkertaisesti "valaistunutta". Muita valaistuneita mestareita ovat mm. Kristus, Kwan Yin, Äiti Maria ja Tapihritsa.

Kuten olen kirjoittanut hiljattain, koko Wesak-jakso on valtavia siunauksia ja mahdollisuuksia kiihdyttää ylösnousemustasi ja vapautua hyvin vanhoista malleista, jotka aiheuttavat sinulle kärsimystä. Kuitenkin Wesak-viikonloppu – varsinaisen juhlan ollessa 21.5. – on avainaktivointiaikaa. Tähän osallistuminen konkreettisella tavalla voi antaa äkkilähdön elämällesi sekä käytännöllisesti että henkisesti!

Juhliminen ei liity mitenkään uskontoon. Buddha ja muut saavuttivat valaistumisen oppimalla muistamaan todellisen luontonsa, joka on jumalainen. Jokaisen ihmisen ytimessä maan päällä on tämä jumalainen kipinä – se on DNA:ssa.

Ylösnousseet mestarit juhlivat Wesakissa omaa valaistumistaan ja suihkuttavat myös ihmisiä valtavilla siunauksilla auttaakseen heitä oivaltamaan itsensä. Sisäisten tasojen juhlapaikka on Tiibetin pyhä Wesak-laakso. Ihmiset joilla on sisäinen näkökyky, ovat Wesak-tapahtumaan osallistuessaan nähneet Buddhan kuvan taivaalla. Vuorovaikutus muiden ylösnousseiden mestareiden kanssa Wesak-laaksossa voi avata valtavan oven valaistumismahdollisuuksiin. Sitä seuraavina päivinä ja viikkoina ihmiset huomaavat usein suuria muutoksia elämässään.

Tämän päivän maailmassa menestyminen vaatii kasvavaa sidettä ja konkreettista yhteyttä henkeen. Maalliset merkit, kuten pankkitili tai nettisuosio, ovat väliaikaisia. Olet ikuinen jumalainen olento, joka on inkarnoitunut nyt ainutlaatuisessa tarkoituksessa.

Jumalaiset muutoksentekijät

Osa sitä on olla jumalainen muutoksentekijä muutoksen eturivissä ja uusien olemistapojen pioneeri.

Vastaava osa on elää onnekkaissa olosuhteissa voidakseen valaistua. Tämä ei ole sattumaa, ja sinun on otettava kaikki irti tästä kallisarvoisesta tilaisuudesta. Useiden menneiden elämien kautta olet sieluna asettanut itsesi onnekkaaseen tilanteeseen. Et ehkä aina tunnista sitä sellaiseksi, mutta se on totta. Kunnioita itseäsi, sieluasi ja pitkää matkaasi tähän vaiheeseen hyödyntämällä tämä tilaisuus.

Hyödyllinen päivittäinen muistutus

Muistuta itsellesi päivittäin: "Olen jumalainen. Minulla on mahdollisuus valaistua tässä elämässä. Voin yhdistyä ylösnousseiden mestareiden siunauksiin ja energiaan, mikä näyttää minulle tietä. Käytän hyväksi tilaisuudet, joiden tunnen auttavan minua pysymään maadoittuneena ja yhdistyneenä henkeen, ja pidän katseen horjumatta valaistumispolussa."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 15.06.2016 17:54 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
WESAK-KAUDEN VIESTI: TOIVO JA SELKEYTTÄ NYKYISYYDESTÄ JA TULEVAISUUDESTA

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)
13.6.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uusi intensiivisyystaso on saapunut viime päivinä – ei ainoastaan politiikassa, vaan myös ihmiskunnassa joka kohtaa joitain vanhimpia ja synkimpiä aggressiivisuus-, seksuaalisuus- ja uskonnon väärinkäyttökysymyksiään.

Orlandon ampuminen

Yksi esimerkki on joukkoampuminen homoklubilla Orlandossa, Floridassa. Tätä yhtä tapahtumaa johon sisältyy kaikki yllä mainitut tekijät, sanotaan pahimmaksi joukkoampumiseksi USA:n historiassa.

Jumalaisen muutoksentekijän rooli

Media pyörittää paljon sitä, mitä tämä merkitsee ja miten välttää sen toistuminen. Tee kuitenkin jumalaisena muutoksentekijänä voitavasi, jotta pysyt hereillä syvemmille ja laajemmille kysymyksille, joita tapahtuu maailman yhteisössä. Kyse ei ole vain Amerikasta, vaan koko maailmasta joka on ollut liian kauan sotkeutuneena vihaan, ja tämä näyttää kasvonsa nyt lukemattomin tavoin.

Kun asioita tulee pintaan tällä tavalla, vältä lisäämästä pelkoa ja vihaa. Mene sen sijaan sydämeesi ja muista, että rumien asioiden täytyy tulla näkyviin. Tietoisten ihmisten täytyy myös ymmärtää rumuutta, ennen kuin todellista muutosta tapahtuu. Sinä olet noita tietoisia ihmisiä.

Sortamisen entiset elämät

Perspektiivin saamiseksi muista, että sinulla on ollut lukemattomia entisiä elämiä sorrettuna. Sielupolkuusi sisältyi reinkarnoituminen nyt, jotta voisit olla aktiivisten äänien joukossa transformoimassa yhteiskuntaamme. Sen ei tarvitse pysyä rikkinäisenä. Voimme tietoisena kollektiivina muuttaa sen. Siitä syystä olemme todellakin täällä.

Rentoudu sitten ja luota, että sinut koodattiin näkemään näitä asioita taas kerran – tällä kertaa valaistuneemman tietoisuuden ja voimaantumisen kera, jotta voisit auttaa luomaan dramaattisia muutoksia.

Vuoden 2016 teemat

Te jotka olette seuranneet kirjoituksiani jonkin aikaa, tiedätte, että artikkelini "Ennustuksia 2016" teemoina olivat totuus ja oikeudenmukaisuus. Näemme näitä asioita tapahtuvan isosti ympäri maailmaa, kun yhteiskuntamme sektori toisensa jälkeen puretaan ja romahtaa.

Kansankäräjät

Milloin nämä rumat epäoikeudenmukaisuudet ja epätotuudet häviävät? Ne häviävät, kun ne on tuotu valoon ja niillä on ollut päivänsä "kansankäräjillä", joka edustaa ihmiskuntaa ja kaikkia lajeja ympäri maailmaa.

Wesak-kausi tuo lisää valoa maailmaan

Yksi tekijä lisävalon tuomisessa pimeyteen, on se apu, jota saamme tässä Wesak-kaudessa mestareilta, jotka tulivat aiemmin. Sellaiset mestarit, kuin Buddha ja Kvan Yin, auttavat konkreettisemmin ihmiskuntaa heräämisessä useita viikkoja, päivänseisaukseen saakka.

Ihmiset jotka jouduttavat väkivaltaa ja toisten kontrollointia – syystä riippumatta – eivät ole henkisesti hereillä. Älä vihaa heitä ymmärryksen puutteesta, mutta älä myöskään seiso syrjässä valittaen. Tee, mitä voit, aktiivisella ja sydänkeskeisellä tavalla ollaksesi ääni positiivisille muutoksille.

Mestarit eivät voi tehdä tätä puolestamme. Meidän täytyy ottaa oma voimamme ja käyttää sitä rakentavasti.

Oma heräämisesi ja valaistumisesi nopeutuu joka kerta, kun vastaat rakkaudella ja myötätunnolla. Itsesi oivaltaminen etenee joka kerta, kun omistat omat ongelmasi ja jatkat niiden työstämistä ollaksesi kaikkea, mitä voit.

Maailma tarvitsee sinua nyt. Se tarvitsee rakkauttasi, toivoasi ja tietoista osallistumistasi muutostanssiin. Valitse tanssikenkäsi ja laita ne myös jalkaan. Luota, että sinua rakastetaan ja sinulla on runsaasti tukea yli sen, mitä voit kuvitella. Jos todella tietäisit, miten paljon se on, ällistyisit. Hyväksy se.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 13.07.2016 20:53 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
JUMALAISET MUUTOKSENTEKIJÄT KÄYNNISTYVÄT

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)
11.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Todellisten mahdollisuuksiesi uudelleenajatteleminen

Planeettaenergioiden tukiessa nyt enemmän toimintaa, älä ylläty, jos tunnet itseluottamusta ottaa askelia, joihin et pystynyt aiemmin. Vinkki: ole läsnä, positiivinen ja irti entisistä yrityksistäsi saavuttaa tavoitteet. Nyt on uusi!

Tässä artikkelissa puhun joistain haasteista elää tietoisena olentona näinä aikoina. Kuten tiedät, nämä eivät ole tavallisia aikoja ja jokaista meitä kutsutaan yhdistymään poikkeukselliseen valontäyteiseen itseemme.

Herätys, jumalaiset muutoksentekijät

On elintärkeää, että ilmennämme lisääntyvässä määrin sen, mitä olemme oppineet ja minkä tiedämme olevan totta todellisesta luomisvoimastamme. Kaltaisemme jumalaiset muutoksentekijät ympäri planeettaa heräävät totuuksiin, jotka ovat pitkään olleet piilossa, ja löytävät taas jumalaisen kvanttiluontonsa.

Tässä elintärkeässä vaiheessa heräämisemme täytyy olla enemmän kuin ajatuksia ja sanoja. Meidän täytyy ottaa vastaan oma voimamme ja käyttää sitä rakentavasti maailmamme muuttamiseen. Kukaan ei tee sitä puolestamme. Olemme niitä, jotka ovat täällä johtamassa esimerkillään. Meidän täytyy löytää käytännöllisiä ja jokapäiväisiä kanavia lahjojemme ja tietoisuutemme käyttämiseen – soveltaa sitä, minkä tiedämme sydämessämme.

Kuten kirjoitin hiljattain, heinäkuu on maaperä sydämessä tuntuvien toiveidesi ankkuroimiselle enemmän fyysiseen muotoon. Se mitä laitat liikkeelle tässä kuussa, valmistaa tietä paljon laajemmille mahdollisuuksille ja suuremmalle edistymiselle tulevina viikkoina.

Joskus maailman ollessa myllerryksessä, on taipumusta joko häiriintyä tai suistua raiteiltaan. Motivaatiota voi olla vaikea löytää, tai jos sitä on, ulkoisen maailman draamat voivat olla niin kuluttavia prosessille, että haluttu henkilökohtainen toiminta viivästyy.

Kyllä, olemme kvanttisia, mutta elämme edelleen aikarakenteissa tapaamisten aikatauluttamiseksi ja asioista huolehtimiseksi. Ja kyllä, välitämme sellaisista maailman julmuuksista, kuin Dallasissa, Orlandossa ja lukemattomissa muissa paikoissa on tapahtunut. Meidän täytyy kuitenkin tulla taitavaksi johtamaan energiaamme ja aikaamme niin, ettei maailman draamaparaati varjosta korkeampaa tarkoitustamme.

Vältä pelkoaaltoa

Tämän maailman yli kulkee pelkoaalto näinä suuren muutoksen aikoina. Vältä hyppäämistä tuohon aaltoon pysymällä sydämessäsi ja käyttämällä rakkautta kaikissa tilanteissa. Rakkaus on voimakkaampaa kuin mikään julmuus, mitä todistat nyt. Se on voima, joka vapauttaa sinut ja ihmiskunnan. Jos et ole varma, mihin laittaa uskosi tällä hetkellä, keskity rakkauden voimaan ja sen aikaansaamiin ihmeisiin.

Älä anna maailman jakautuneisuuden ja pimeyden vakuuttaa sinulle, että ihmiskunta on tuomittu. Nosta mielesi harhakuvitelmien savuverhon yläpuolelle, jotta muistat jumaluutesi ja todellisen voimasi luoda todellisuutta, joka perustuu rakkauteen.

Ajankohtaisiin energioihin reagoiminen

Energiat tukevat nyt enemmän niihin positiivisiin toimiin ryhtymistä, joita olet kaivannut. Samanaikaisesti kosmiset voimat synnyttävät haasteita seuraavilla alueilla. Kun tietää etukäteen näistä trendeistä, se voi auttaa navigoimaan nykysyklimme ylä- ja alamäkiä.

Rajat ja tasapaino: Tässä kyse on siitä, pystytkö pitämään sopivat rajat ja tasapainon suhteessa toisiin. Yksi tapa mitata tätä on ajatella, näetkö erityistä vaivaa ollaksesi reilu toisille, mutta jätät itsesi pois tuosta yhtälöstä. Useimmille tämä on tasapainoilua, ja erityisesti naisille, jotka ovat ehdollistuneet hoivaamaan toisia loputtomasti.

Neutraalius: Energioiden yllyttäessä valtapeleihin ja manipulointiin, haasteenasi on pysyä neutraalina ja välttää reagoimasta, kun toiset joko projisoivat omia ongelmiaan tai käyttävät passiivis-aggressiivisia juonia kontrollointikeinona. Helpommin tietysti sanottu kuin tehty, mutta viisas jumalainen muutoksentekijäitsesi kehittyy mestariksi tällä alueella.

Keskuksessaan pysyminen: Vuoristorataenergioiden kehittyessä tällä viikolla, sinulle saattaa olla haaste löytää ja pitää keskipisteesi. Äärimmäisiä tunnekorkeuksia saattaa seurata masennus, erityisesti jos tunnet, että tarpeitasi ei tyydytetä tai sinua ei kuulla. Optimaalisia lopputuloksia varten, palaa usein keskukseesi ja järjesty uudelleen – laske kymmeneen tai jopa sataan, jos tarvitsee, ennen kuin teet seuraavan liikkeesi.

Pidä mielessä suuri kuva siitä, miksi elät nyt. Palaa siihen päivittäin. Muistuta itseäsi siitä rajattomasta tuesta, jota sinulla oikeasti on, kun kuljet maan päällä. Et ole koskaan yksin tai hylätty.

Energiatasolla kuljet lukemattomien auttavaisten olentojen kanssa – jotkut ihmis- tai eläinmuodossa, toiset henkimaailmasta. Havaitset lopulta, että riippumatta siitä, missä tai miten elät, on muita kaltaisiasi jumalaisia muutoksentekijöitä, jotka ovat jakaneet pitkän matkasi tähän ratkaisevaan risteykseen pääsemiseksi. Joku päivä tapaat jälleen heidät kaikki mitä hämmästyttävimmässä sen valon juhlatanssissa, jonka te kaikki ruumiillistatte.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 22.07.2016 18:38 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
VINKKEJÄ HEINÄKUUN HULLUUTEEN – KORKEAMPI NÄKÖKULMA TÄYSIKUUVIIKOSTA

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)
19.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Täysikuuviikolla kannattaa pitää erottelukykyantenni hyvin valppaana. Asioilla on taipumusta voimistua ja tavallisen elämän draamoilla laajentua. Lisäksi maailman hulluus joka on vahvistettu tavallista suuremmaksi, vaikuttaa ihmisiin henkilökohtaisella tasolla, mikä lisää ihmisten tunnevoimakkuutta. Nämä voimistumiset eivät ole oikeasti kovin epätavallisia, mutta nämä ovat epätavallisia aikoja. Vanhat normit eivät juuri sovi näinä aikoina.

Täysikuu Kauriissa

Täysikuu huipentuu 19./20.7. ollen Kauriissa. Tämä jakso herättää kysymyksiä fyysisen todellisuuden hallitsemisesta. Se katalysoi myös ihmisiä tutkiskelemaan sellaisia asioita kuin elämän perusta, tasapaino ja laajempi näkökulma rajoituksiin. Toinen avainasia tässä jaksossa on, että sen vaikutus tuntuu todennäköisesti useamman päivän kuin tavallisesti, osittain siksi miten yhdistyneitä olemme ja millaisia yleismaailmallisia teemoja tulee pintaan kollektiivissa.

Kuten olen kirjoittanut sosiaalisessa mediassa, draamojen tahti ja laajuus luultavasti kiihtyy vielä lisää, kun siirrymme tiistain/keskiviikon täysikuuenergiaan ja joukkoon näkyviä väittelyjä politiikasta, kulttuurista, epäoikeudenmukaisuudesta ja siitä, miten elämme tällä pienellä planeetalla. Olen ehdottanut, että kuljemme lempeästi ja rakkauden kera. Tietysti helpommin sanottu kuin tehty. Lue eteenpäin nähdäksesi, mitä muuta jokainen meistä voi tehdä näiden energioiden navigoimiseksi.

Vaihtelua: fokus, energia ja aika

Tämän viikon piirre on laaja vaihtelumahdollisuus. Esimerkiksi saatat tästä torstaihin huomata, että sinun täytyy kiinnittää ekstrahuomioita ja ponnistella kovasti tehtävien suorittamiseksi. Aikaa näyttää ehkä häviävän, kun sinun täytyy saada asioita tehtyä. Fokuksesi saattaa sinkoilla ympäriinsä. Älä ota tätä henkilökohtaisesti – tässä on kyse paljon enemmästä kuin sinä. Kaikkiin vaikuttaa täysikuun rinnalla haasteellinen planeettatanssi. Hengitä.

Tarkkaile kommunikointia

Kommunikointi voimistuu nyt. Ole esimerkki sydänkeskeisestä kommunikoinnista ja tarkkaile parhaasi mukaan sanoja, kun olet tunteikas tai erittäin intohimoinen jostain.

Ilmassa on paljon kiihkeää energiaa. Laske kymmeneen, ennen kuin reagoit tolaltaan saaviin tai huolestuttaviin tapahtumiin. Rakkaat saattavat käyttäytyä epätyypillisesti ja vieraat ihmiset tehdä outoja asioita. Pysy parhaasi mukaan tyynenä järjen äänenä piireissäsi.

Tunnetko saavuttaneesi katkeamispisteen jonkun kanssa ja voimakkaita sanoja on käytettävä joka tapauksessa? Ajankohtaiset energiat voivat herättää hyvin intohimoisia tunteita, joten ota se huomioon, ennen kun teet julistuksiasi. Kutsu viisas itsesi opastamaan optimaalisissa sanoissa, ajoituksessa ja esitystavassa. Joskus päiväkirjan pitäminen tunteistaan tai niiden sanominen ääneen yksin ollessaan auttaa poistamaan terävyyttä. Sitten voit sanoa sanat rakastavammin.

Suuremman kuvan positiiviset asiat

Yksi tapa löytää tyyneytensä nopeammin on muistaa nyt, kun epätavallisia asioita tapahtuu nopeasti, että maailman uudesta versiosta on suurempi kuva. Paljon tapahtuu kulissien takana ja ihmiskunnan ylösnousemus nopeutuu eksponentiaalisesti!

Kyllä, uutisissa esitettävä draama on hullua, eikä sinun kannata altistua "äänipuremien" jatkuvalle toistolle. Vältä kuitenkin houkutusta turruttaa aistisi tai olla tarkoituksella kuuntelematta, kun elämme joitain haastavimpia hetkiä. Monissa asioissa ei ole tolkkua. Toisista asioista et ehkä haluaisi edes tietää – ne ovat niin kummallisia tai kamalia. Hiljenny, sillä viisas itsesi tietää, että sinun täytyy pysyä tietoisena voidaksesi hyötyä tämän ajan lahjasta ja auttaa muita.

Ole myös esimerkki moniulotteisesta itsestä. Tämä merkitsee, että vältät mustavalkoajattelua ja reagoimista draamoihin, joita tapahtuu maailman näyttämöllä. Kun kummallisuuden tempo kiihtyy tällä viikolla, pysy keskuksessasi, jotta voit hyötyä olentona. Et ole täällä katsomassa pelkästään show'ta tai kommentoimassa, mitä sanotaan. Elät juuri tällä hetkellä ollaksesi olennainen osa planeetan heräämistä.

Muistutus: ulkoinen maailma ei ole sattumaa, vaan heijastusta ihmiskunnan sisäisestä tilasta. Käytä jokaista hulluuskierrosta ja jokaista henkilökohtaista reaktiotasi kääntyäksesi sisäänpäin ja löytääksesi, mikä asia laukaistaan jostain elämästä, jotta voit työstää sen ja puhdistaa DNA-tasolta. Joka kerta kun tartut johonkin asiaan DNA-tasolla, autat omaa heräämistäsi ja avustat kollektiivin parantumista. Meillä kaikilla on vanhoja toimimattomia malleja ihmiskunnan pitkästä menneisyydestä. Joka kerta kun puhdistamme henkilökohtaisesti jotain, mikä on myös kollektiivissa, lisäämme ihmiskunnan ylösnousemuksen liikevoimaa.

Perjantai – hyviä uutisia viikonlopuksi

Perjantaina saamme hyviä uutisia! Aurinko siirtyy silloin Leijonaan tulevaksi kuukaudeksi, ja voi tuntua siltä, kuin aurinko tulisi esiin pimeänä päivänä – kirjaimellisesti. Itseluottamus saattaa saada lisäpotkua, ja sinulla on ehkä enemmän energiaa ja sisua saada asioita tehtyä. Tämä on onnekasta aikaa. Salli siksi itsesi ja lahjojesi säteillä ja käytä luovuutta murtautuaksesi läpi siitä, mikä näytti aiemmin läpipääsemättömältä!

Viikonloppuna – vaikka ulkoisen maailman taistelunhaluiset värähtelyt jatkuvat taustalla – meillä on hyödyllisiä kosmisia energioita tukemaan tiimityötä, yhteistyötä, kumppanuutta, sydämen avautumista ja luovia lähestymistapoja. Käytä tätä ennakkotietoa parantamaan elämäsi potentiaalia ja iloa.

Henki on aina kanssasi ja auttaa sinua saamaan tolkkua maakokemuksestasi. Virity tähän apuun säännöllisesti, jotta voit nousta kaaoksen yläpuolelle ja löytää lohtua silloin, kun missään ei ole tolkkua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 03.08.2016 21:07 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
NAVIGOI ELOKUUN TILAISUUKSIAKirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)

1.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo LaineKun elokuun energiat kuumentuvat ja voimistuvat, tulee tärkeämmäksi kuin koskaan löytää oma keskuksesi ja käyttää intuitiivisesti opastettua järkeä. Sinulla ei ole varaa katsoa asioita vain pintapuolisesti tai tehdä nopeita arvioita tutkimatta kaikkia faktoja. Maailma ei ole sitä, miltä näyttää, ja asiat muuttuvat valonnopeudella.Itse asiassa, kun paljon tapahtuu kerralla, niin jos et ole läsnä, voit hukata tilaisuuksia ja tehdä päätöksiä, joita kadut myöhemmin. Jatka lukemista kuullaksesi enemmän siitä, mitä kohtaamme ja miten et voi ainoastaan löytää rauhaa, vaan myös menestyä tämän tärkeän heräämisvaiheen aikana, joka tapahtuu ympäri maailmaa.Polun ymmärtäminen tähän hetkeenJos olet kuin useimmat meistä, olet jo ehkä uupunut herpaantumattomasta intensiivisyys- ja muutostahdista, jota on jatkunut vuoden 2016 alusta. Sinulla on ehkä hetkiä, jolloin haluat vain pysäyttää maailmaan, olla ajattelematta ja tekemättä mitään. Se on ymmärrettävää.Tämä vaihe ei ole helppo tai yksinkertainen, huolimatta tietoisuudestasi ja suuresta valmistautumisesta päästäksesi tähän kohtaan. Jumalaisena muutoksentekijänä et kuitenkaan ilmoittautunut helppoon tai yksinkertaiseen. Olet valtava kvanttiolento, jolla on lukemattomanlaista koulutusta ja kokemusta aikakausien ajalta valmiselemaan sinua nykyiseen rooliisi.Sinut on koodattu olemaan täällä! Sinut on johdotettu DNA-tasolla olemaan asioiden eturintamassa silloinkin, kun maailmasta tulee pelottava tai hullu tai yksinkertaisesti vain typerä. Roolisi on kohdata rohkeasti se, mitä edessäsi on, ja reagoida sydänkeskeisesti. Roolisi on olla mallina toisille siitä, miten uusi ihminen kohtaa epävarmuuden ja herpaantumattoman muutoksen. Teet tämän ammentamalla sitä, minkä tiedät jo, ja löytämällä lisätyökaluja, jotka on räätälöity erityisesti näihin ainutlaatuisiin hetkiin.Yksi asia antamaan sinulle vahvuutta on muistaa, ettei ole ensimmäinen kertasi täällä. Jos sinulla olisi ansioluettelo kaikesta, mitä olet sieluna kokenut ja oppinut, se herättäisi sinussa kunnioitusta!Luultavimmin olet elänyt muiden avainlevottomuuspesäkkeiden aikana, joita ihmiskunta on kokenut muinaisaikoina. Näihin paikkoihin ja sivilisaatioihin sisältyi Egypti, Turkki, Pyhä maa, Kreikka, Inkat, Mayat, Tiibet, Intia, Kiina, Atlantis ja Lemuria.Näen työssäni ihmisten kanssa nyt valtavaa muistamista – miehiä ja naisia, jotka yhdistyvät siihen tietoon, että he ovat olleet maan päällä joidenkin aiempien suurten sivilisaatioiden aikana. Joskus he alkavat muistaa lastensa kautta, sillä lapsilla joita nyt syntyy, on vähemmän verhoa intuitiivisten lahjojensa päällä. 6-vuotias lapsi voi yhtäkkiä sanoa: "Muistatko äiti, kun menimme tuohon paikkaan Turkissa, tuohon paikkaan joka näkyy televisiossa?"Uusiin risteyksiin astuminenPitäen mielessä tämän pitkän historian, voi olla helpompaa kohdata uudet muutoskierrokset ja näiden hetkien lukemattomat tekijät, joita ei voi tietää.Elokuun energiat asettavat näyttämön sarjalle uusia risteyksiä, joiden läpi ihmiskunnan on siirryttävä loppuvuoden aikana. Joka kohdassa matkan varrella meitä testataan. Kun olemme hiljaa ja kuuntelemme, intuitiivinen opastuksemme näyttää meille, miten tärkeä tämä aika on. Meille muistutetaan, että jokaisesta tapahtuvasta hölynpölystä on korkeampi näkökulma. Henki tönii meitä menemään syvemmälle ja etsimään totuutta korkeammalta tasolta.Kuten ehkä muistat, artikkelissani "Ennustuksia 2016" oli kyse siitä, että totuus ja oikeus ovat kiinnostuksen keskipisteessä. Nuo teemat eivät tietenkään häviä vuoden 2016 jälkeen, mutta tämä vuosi on aikaa, jolloin nämä kriittiset asiat pääsevät valtavaan kosmiseen parrasvaloon. Tuo parrasvalo on välttämätön – niin epämukavaa kuin se onkin – radikaalin tietoisuusvallankumouksen kylvämiseksi ja alkamiseksi kehittyä.Olet oleellinen osa tätä vallankumousta!Elokuun syklien navigointiMenestyäksesi optimaalisesti tässä kuussa, tiedosta avainenergiapäivät ja opi enemmän siitä, miten planeettasyklien ylä- ja alamäet vaikuttavat sinuun henkilökohtaisesti. Esimerkkinä, intensiivinen kuujakso joka herättää voimakkaita tunteita, voi olla merkittävien läpimurtojen aikaa. Saatat tavata tärkeän ihmisen tai nähdä kuukausia aiemmin käynnistämiesi ponnistelujen huipentuvan.Pysyäksesi vakaana ja yhteydessä sisäiseen ääneesi, on hyödyllistä tiedostaa energiat, jotka vaikuttavat maailmaan. Olemmehan energiaolentoja, joihin vaikuttavat ne energiavirtaukset, jotka vaikuttavat ihmiskuntaan yleismaailmallisesti. Menestyksesi tulee kyvystä tuntea tämä suurempi dynamiikka, kun jatkat henkilökohtaisesta elämääsi, hoidat askareita ja teet suunnitelmia.Katastrofi tai kriisi jossain voi lähettää energia-aaltoja ympäri maailmaa. Myös ne jotka ovat tietämättömiä näistä energioista, voivat tuntea jännittyneisyyttä tai surua. Tämä johtuu siitä, että olemme nyt yhteydessä 24/7 teknologian avulla ja jaamme myös ihmiskunnan massatietoisuuden.Ota säännöllisesti aikalisä meditoimalla ja huolehdi itsestäsi, jotta sinulla on kaikki resurssit. Tarvitset sekä sisäistä että ulkoista vahvuutta siinä megasiirtymässä, joka tapahtuu seuraavien kahden kuukauden aikana.Elokuun kuuvahtiUusikuu Leijonassa 2.8. Tämä on aikaa keskittyä itsesi hoitamiseen ja kuunnella sydäntäsi aiempaa syvemmällä tasolla. Luultavimmin sydämesi on yrittänyt kertoa sinulle jotain jo jonkin aikaa. Kun kuuntelet syvemmältä, saatat saada oivalluksia, joita tarvitaan tientukkeiden rikkomiseen. Voit aloittaa tänään jollain tehokkaalla uudenkuun meditaatiolla. Tee luettelo viidestä erityisasiasta, sano ne ääneen itsellesi ja laita luettelo sitten nukkumapaikkasi viereen.Täysikuu Vesimiehessä 18.8. Tämän jakson aikana joka ulottuu viikonloppuun, saatat huomata pyrkiväsi laajentamaan samanmielisten ihmisten piiriäsi. Eihän sinun ole tarkoitus kulkea polkuasi yksin! Muita mahdollisuuksia on kosketuksen saaminen viimeiseen palapelin palaan, jota et ole pystynyt ratkaisemaan kenties koko elämäsi tai jopa elämien aikana. Se voi liittyä myös DNA-tason malliin, jonka perit esi-isiltäsi. Tiedä, että se mitä ilmestyy, on avain etenemiseesi ja sen selvittäminen nyt DNA:ssa voi vaikuttaa valtavasti elämääsi.Merkuriuksen perääntyminen 30.8.Juuri ennen elokuun loppumista, alkaa Merkuriuksen kolmen viikon perääntyminen 30. päivä. Tarkkaile normaalista poikkeavia aikavääristymiä. Kiinnitä ekstrahuomiota yksityiskohtiin ja erottele viisaasti, mitä otat sisään maailmasta. Joitain asioita jotka ovat näyttäneet viimeistellyltä, saattaa tulla uudelleentarkasteluun. On erinomaista aikaa tarkastella tavoitteitasi, hoitaa itseäsi ja tutkia muutoksia, joita voit tehdä itsesi asemoimisessa maailmaan.Kaikkien näiden energioiden ollessa sekoituksessa mukana, ole elokuussa parhaasi mukaan läsnä ja herää itsellesi ja maailmalle. Et ole täällä sivustakatsojana. Anna itsellesi lupa katsoa asioita syvemmälle. Tiedä, että on ok tehdä "virheitä", koska teet sellaista, mitä kukaan muu ei ole koskaan tehnyt. Usko itseesi ja jumalaiseen muutoksentekijärooliisi. Luota polkuasi kulkiessa, että jokin suurempi opastaa sinua. Tiedä, että sinua rakastetaan riippumatta siitä, mitä tapahtuu.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 20.09.2016 18:31 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
VALMISTAUDU PÄIVÄNTASAUKSEEN

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
18.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päiväntasausportin positiiviset mahdollisuudet

Päiväntasaus joka tulee torstaina (22.9.), tapahtuu voimakkaassa aikaikkunassa. Ihmiset ovat tarkastelleet paljon vallitsevaa tilaa, ja hyvin luultavasti sinulla on ollut oma tarkastelusi erittäin henkilökohtaisella tasolla. Merkuriuksen perääntyminen joka loppuu keskiviikkona (21.9.), on ollut erinomaista aikaa arvioida uudelleen elämäsi olosuhteita ja päättää, mitä haluaisit pitää tai hylätä mennessäsi eteenpäin.

Jos planeetat ja astrologia ovat tuttuja sinulle, Merkuriuksen perääntymisen kaltainen jakso voi olla usein katalyytti tarkastella isosti omaa elämää uudelleen.

Uudelleenajatteluvaihe

Kun hyvin paljon tapahtuu nyt ja tulee jatkuvasti uusia tekijöitä harkittavaksi, ei ole yllättävää, jos olisit uudelleenajatteluvaiheessa – myös ilman perääntymistä. Syyskuun kaksi pimennystä lisäsi intensiivisyyselementin itsetutkiskeluusi. Kalojen kuunpimennys viime viikon täysikuun aikana antoi valtavan mahdollisuuden katsoa elämääsi selkeämmin.

Luultavimmin sait uusia oivalluksia joko tietoisesti tai unitilassa siitä, mikä ruokkii valintojasi.

Tunteiden rooli

Osana tätä olet ehkä herännyt yhtenä päivänä kuluneella viikolla täysin uuteen perspektiiviin tunne-elämästäsi ja sen yhteydestä motivaatioon. Tämä on erittäin hyödyllistä. Mallien ja elämänsuunnan muuttaminen on paljon helpompaa, kun ymmärrät sisäiset motiivisi tehdä asioita. Tunteet voivat esittää avainroolia.

Tärkeä osa henkistä heräämistä on tulla virittyneemmäksi omiin tunnetiloihinsa – oppia ymmärtämään, miten tunteet ruokkivat reagointia elämän tapahtumiin. Tunteet ovat keskiössä suuressa osassa globaalia keskustelua yhteiskunnan korjaamisesta. Paljon on panoksena ja ihmisillä on hyvin erilaisia näkemyksiä.

Päivittäinen prosessointi

Käsittelet päivittäin omia reaktioistasi maailman kiihtyvään epävarmuuteen ja kaaokseen. Jos tietäisit kaiken, mitä prosessoit yhtenä päivänä, olisit hämmästynyt.

Taustana, tämä on todella ainutlaatuista aikaa maailmassa. Monien asioiden täytyy muuttua ja monet asiat, kuten ilmasto ja epäoikeudenmukaisuus, ovat kriisipisteessä. Poliittista draamaa motivoivat tunteelliset pelkopohjaiset teemat, varsinkin USA:ssa.

Tätä taustaa vasten voit paremmin ymmärtää, miksi tunteesi voivat olla lähempänä pintaa nyt. Ovathan ihmiset ympäri maailmaa yhteydessä toisiinsa. Lisäksi jotkut asiat joista väitellään maailman näyttämöllä, ovat melkein yhtä vanhoja kuin ihmiskunta.

DNA-tason ehdollistuminen

Tämä merkitsee, että oma entisen elämän DNA-ehdollistumisemme voidaan laukaista nyt. Luultavimmin olet ollut lukemattomia kertoja tyrannian ja epäoikeudenmukaisuuden kohteena.

Siksi näinä aikoina tietoisuutesi voi reagoida vierailla tavoilla – johtuen niistä uskomusjärjestelmistä, joita sinulla on tietämättäsi alitajunnassa. Sinusta saattaa tulla hyvin tunteikas etkä tiedä miksi. Esimerkiksi jossain entisessä elämässä olet ehkä kuollut vallankumouksessa tai olet nähnyt, kun äitisi lähetettiin epäoikeudenmukaisesti hirsipuuhun epäiltynä noituudesta.

Volyymi on suuri

Tämä pätee erityisesti päiväntasauksen kaltaisten energiakynnyshetkien aikana. Elämä voi tuntua siltä, että joku on kääntänyt volyymin suurelle ja hermostosi voi olla hälytysvalmiudessa normaalia enemmän. Saatat nähdä toisten tunnepurkauksia töissä tai kotona. Voi tuntua siltä, että "normaalilta" on poistettu kansi ja kaikenlaista kummallista tapahtuu.

Päiväntasausporteista

Kaikki päiväntasaukset ovat energiaportteja, osittain siksi miten aurinko on linjassa päiväntasaajan kanssa, mikä vähentää väliaikaisesti Maan magneettikenttää.

Tämä sallii sinun päästä käsiksi mahdollisesti syvällisiin henkisiin oivalluksiin, yhdistyä henkiopastuksen kanssa ja saada laajempi yhteys muihin ulottuvuuksiin. Tämän lisäksi tällaisella portilla on vahvistava vaikutus ja tämän ulottuvuuden kokemukset tuntuvat supersuurilta.

Erityisesti tämä päiväntasaus on suuri energiakynnys, johon liittyy tasapaino ja uudet alut. Se on erinomaista aikaa sisäiseen työhön ja meditointiin, mikä auttaa sinua yhdistymään henkisiin tilaisuuksiin ja päästämään irti entisestä kuormasta, jotta voit kehittyä.

Yksi parhaista transformaatiokynnyksistä 2016

Auringon siirtyessä Vaakaan, mikä merkitsee vuodenajan vaihtumista, tämä päiväntasaus on yksi tämän vuoden parhaista transformaatiokynnyksistä tähän mennessä!

Ajattele tätä päiväntasausportaalia joka on torstaista alkaen viikonlopun ajan, uutena ratkaisevana valintakohtana – hetkenä jolloin voit singota itsesi uusiin seikkailuihin korkeammassa taajuudessa, kvantti-ilmentämismahdollisuuksien kera.

Ota paras tästä irti pysymällä läsnä, sensuroimalla negatiiviset ajatuksesi ja ilmaisemalla täsmällisiä aikomuksia siitä, miten haluaisit nähdä valoasi ilmaistavan. Lähesty tätä kvanttisesti. Tämä merkitsee jokaisen hetken ja mahdollisen uuden hetken näkemistä täysin uutena, joka on täynnä sielusi kanssa yhteensopivaa säteilyä. Visualisoi itsesi elävän tästä lähtien sieluna.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 19.11.2016 09:13 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
TÄMÄN PÄIVÄN KAPINAENERGIA – HISTORIA TOISTUU

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
18.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näinä päivinä ilmassa on kouriintuntuvaa kapinaenergiaa riippumatta siitä, missä asut ja miten tyytyväinen olet vallitsevaan tilaan. Jos asut USA:ssa ja prosessoit edelleen riidanhalusta ja vihaista vaaliaikaa, kapinaenergia voi tuntua kuumilta hiililtä, jotka kuumenevat joka päivä lisää. Jos asut muualla ja yrität saada tolkkua siitä hölynpölystä, jota on ollut USA:ssa kuluneiden puolentoista vuoden aikana, saatat olla vähän pökerryksissä ja epävarma.

Suuri kuva

Kun on paljon tuntematonta ja paljon prosessoitavaa jokaisessa uudessa tapahtumajaksossa, tässä vaiheessa on hyödyllistä ottaa etäisyyttä ja ajatella suurta kuvaa. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin, mitä taustalla tapahtuu sellaista, mikä liittyy suoraan elämääsi ja polkuusi jumalaisena muutoksentekijänä, joka elää nyt luomassa rakastavaa maailmaa.

Luultavasti olet uupunut USA:n vaaliuutistsunamista, joka muuttaa nyt muotoaan hämmentäviksi kuvauksiksi siitä, mitä voidaan odottaa vastavalitulta USA:n johdolta.

Amerikka: Myös amerikkalaiset joilla oli vain vähän kiinnostusta kampanjointiin, alkavat kysyä syvällisempiä kysymyksiä siitä, millaisen maan he haluavat, miten vapaa he haluavat olla ja miltä vapaus näyttää.

Amerikan ulkopuoli: Myös muualla asuvilla ihmisillä on omat syvälliset itsetutkiskelunsa, kun he miettivät, miten maailma kehittyy ja miten vakaa se on.

Maanjäristyshämmennys: Menneet ovat ne päivät, jolloin USA:n kaltainen supervalta voi muuttaa kaikki säännöt, miten se toimisi muiden maiden kanssa, ilman ympäri planeettaa heijastuvan maanjäristyksen käynnistymistä. Kauppa- ja ilmastosopimukset ovat paljon enemmän kuin bisnessopimuksia, jotka voidaan repiä hetken mielijohteesta ilman vakavia seuraamuksia.

Meillä on nyt kaikkialla epävarmuutta. Sitä on tietysti USA:ssa, mutta myös muissa avainmaissa, joilla on omat romahduksensa liittyen liialliseen maahanmuuttoon, terroristiuhkiin, taloudelliseen epävakauteen ja lisääntyvään määrään autoritaarisilta ja sortavilta vaikuttavia johtajia.

Koko vapauskäsitys ja se, kenellä on kontrolli, tulee puheenaiheeksi laajasti. Yksilöt kapinoivat joko aktiivisesti tai valittamalla toisilleen, ja he tuntevat, että heidät suljettu ulkopuolelle ja monissa tapauksissa heiltä on riistetty yhteiskunnan yltäkylläisyys. Samaan aikaan rikkaat rikastuvat.

Väärä informaatio: Tämän kanssa rinnakkain syötetään nyt väärää informaatiota ylikierroksilla, mikä tekee hyvin haastavaksi jopa koulutetuimmille ja arvostelukykyisimmille ihmisille tietää, mitä oikeasti tapahtuu. Jonkin ajan kuluttua useimmat ihmiset joko sulkevat uutiset tai rajoittavat altistumista yhdelle lähteelle. Esimerkkinä siitä, miten vahingollista tämä voi olla, katso, miten hallituksen kontrolloima media joissain maissa tuudittaa kansan uskomaan valheita tai turruttaa ihmiset kyllästymään näkemäänsä. Apaattinen ja tietämätön kansa on altis johtajiensa kontrolloinnille.

Mikä on tärkeää nyt

Avain näiden aikojen läpi kulkemiseen korkeimmalla tavalla on pysyä maadoittuneena ja tietoisena, kyseenalaistaen tavallista enemmän. Älä hyväksy asioita vain siksi, että auktoriteetit sanovat, että niin on parasta tehdä tai olet turvaton, jos et taivu johonkin, jonka tiedät ydintasolla vääräksi.

Lohduttaudu muistamalla, että ihmiskunta on ollut kauan tässä hullussa vastakohtatanssissa – valon ja pimeyden rökittäessä väkivaltaisesti toisiaan. Älä unohda, että sinäkin olet osa ihmiskuntaa. Me kaikki yhdessä olemme luoneet tämän tanssin.

Kapinat ja DNA: Kautta vuosisatain ihmiskunnalla on ollut lukemattomia vallankumouksia ja kapinoita. Koska luultavasti elit jonkin sellaisen aikana, osassa sinua on DNA-tasolla muisto näistä asioista. DNA:ssasi saattaa olla myös jälkiä aiemmista kapinoinneista. Nuo jäljet voivat nyt nousta psyykesi pintaan ja aiheuttaa sinulle levottomuutta ja myös ahdistusta, jota et pysty oikein ymmärtämään. Tämä voi tapahtua siitä huolimatta, missä asut ja mitä kotimaassasi tapahtuu.

Jonkin entisen elämän kokemuksen vuoksi, jossa olit silminnäkijä tai jopa johdit kapinaa, sinulla voi olla sisälläsi suurta viisautta siitä, miten tehdään asiat eri tavalla tässä elämässä. Viisaus opituista oppitunneista sekä vanhat selvittämättömät loukkaukset tallentuvat DNA:han. Ne pysyvät siellä usein satoja vuosia, kunnes jokin avaintapahtuma tuo ne tietoisuutesi pintaan.

Esimerkkejä vuodelta 2010: Arabikevät ja sen väkivaltaiset kansannousut ovat uutisissa ja DNA:n alitajuisella muistitasolla voidaan laukaista olemisesi samanlaisissa kapinoissa. Kenties elit jossain arabimaassa entisessä elämässä. Toinen mahdollisuus on, että sinulla oli traumaattinen elämä jonkin kansannousun aikana toisessa maailmankolkassa. Kapina- ja vallankumousenergialla on monia yleismaailmallisia teemoja. Jos olet elänyt monia niitä ajan kuluessa, sinulla on luultavasti DNA-tasolla sekä viisautta opituista oppitunneista että lupauksia, että teet sen tai et tee sitä uudestaan.

Nykyajan terroristihyökkäykset Ranskassa voisivat stimuloida hyvin vanhoja DNA-tason haavoja sisälläsi, jos sinä tai esi-isäsi elitte Ranskassa 1789 Ranskan suuren vallankumouksen aikana.

Luultavimmin sinulla on ollut myös monia elämänkokemuksia, joihin liittyi epäoikeudenmukaisuutta ja sortamista. Sinun ei tarvitse muistaa niitä tai saada entisen elämän tulkintaa tunteaksesi nykäisyn sisälläsi, kun kuulet ihmisryhmistä, joiden kimppuun käydään sukupuolen, rodun, uskonnon tai synnyinmaan vuoksi.

Miksi tällä on merkitystä

Miksi siis tällä on merkitystä, kaikella tällä teemojen toistumisella ja sillä, että jotkut niistä pirisevät kovaa ydintasolla sisälläsi?

1) Kun tällä hetkellä on hulluutta eikä monissa asioissa ole tolkkua, niin jos otat huomioon pitkän historiamme tällä planeetalla, on helpompaa laittaa asiat perspektiiviin. Historia toistaa itseään, kunnes oppitunnit on opittu. Ja nyt olemme suuressa oppimismoodissa, toivottavasti paljon suuremman tietoisuuden ja toisistamme ja hauraasta planeetastamme välittämisen kera.

2) Silloin kun jokainen meistä voi ottaa vastuun omasta roolistaan sen luomisessa, mitä meillä on nyt, jakautuminen ja riidanhaluisuus voi pehmentyä enemmän yhteistyöhengeksi, joka sallii keskustelun ja diplomatian.

3) Kun kukin meistä löytää, mitä taakkoja kannamme henkilökohtaisesti DNA-tasolla aiemmista kapina-ajoista, voimme tarttua niihin DNA:n juuritasolla ja vapautua. Ehdollistumisemme vuoksi useimmilla tällä hetkellä elävistä ihmisistä on edelleen pelkopohjainen "me ja he" –näkemys. Tämä johtaa vihaan sen kaikissa muodoissa – kiihkoilu, syrjintä, poissulkeminen ja ennakkoluulot. Meidän ei tarvitse kantaa tätä taakkaa – voimme tarttua siihen itsessämme DNA-tasolla. Jokainen ihminen joka tekee tämän, auttaa ihmiskuntaa, sillä massatietoisuus muuttuu vähän kerrassaan, kun jokainen meistä tekee sen.

4) Ajattele sitä kovaa pirinää, jonka joskus tunnet, hengen herätyssoittona. Et syntynyt nyt ollaksesi tavallinen sivustakatsoja, joka seuraa ohi kulkevaa paraatia. Olet täällä osallistuaksesi aktiivisesti tämän planeetan muuttamiseen valoksi. Olet täällä näyttämässä esimerkillä, miltä rakkaus näyttää, miltä se tuntuu ja miten se muuttaa pimeimmät hetket kirkkaiksi sateenkaariksi.

5) Sinut on DNA-tasolla johdotettu olemaan jumalainen muutoksentekijä ja positiivisten muutosten johtaja. Kyllä, DNA:ssasi on myös vanhoja malleja, joita edelleen tulee pintaan selvitettäväksi. Niin on kaikilla muillakin, mikä merkitsee, että meidän on tehtävä sisäistä työtä. Samaan aikaan olemme vahvoja, kyvykkäitä ja välittäviä. Näiden energioiden toteuttaminen käytännössä päivästä toiseen muuttaa asioita. Valo hallitsee. Luota tähän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 01.12.2016 19:32 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
VINKKEJÄ JOULUKUUN ENERGIA-AALLOLLA RATSASTAMISEEN

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
29.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän vuoden herpaantumattomien muutosten, intensiivisyyden ja myllerrysten jälkeen, joulukuu tulee sisään jatkaen samoja teemoja, mutta siinä on myös mahdollisuus löytää oma keskuksesi ennen vuoden 2017 alkamista. Ilmaise nyt aikomus tehdä, mitä voit kiristyneiden hermojesi tyynnyttämiseksi, saada uusia perspektiivejä, korjata suhderistiriidat ja löytää uutta inspiraatiota elämänpolullesi.

Tässä artikkelissa kuvaan energioita, joita käsittelemme joulukuussa, ja mitä ne saattavat merkitä sinulle henkilökohtaisella tasolla. Ensin taustaksi, on hyvin tavallista, että se tapa jolla vuosi loppuu, asettaa sävyn sille, miten seuraava vuosi alkaa. Puhun tässä yleisesti – ei niinkään henkilökohtaisesta elämästäsi. Kun jatkat lukemista, kutsu sisäistä viisauttasi näyttämään, mikä pätee sinuun henkilökohtaisesti ja miten voit ottaa yksinkertaisia lääkkeitä haastaviin energioihin.

Viimeaikaiset energiat

Riippumatta asuinpaikastasi tai elämäsi olosuhteista, kuluneissa viikoissa ja kuukausissa on ollut haastavia energioita ja stressaavia ulkoisen maailman tilanteita. Luultavimmin sinulla on tällä hetkellä enemmän kysymyksiä kuin vastauksia – monista asioista – mikä johtuu osittain siitä hulluudesta, mitä on tapahtunut globaalisti. Esimerkiksi USA:n vaaleihin liittyi niin epätavallisia tapahtumia, että ne edustavat merkkihetkeä, joka ymmärretään täysin vasta kuukausien tai vuosien päästä.

Olemme parin viime kuukauden aikana ylittäneet avainenergiakynnyksiä, ja yksi on tulossa joulukuussa. Jokainen näistä kynnyksistä on eräänlainen todellisuustarkistus, meidän kaikkien ja ihmiskunnan siirtyessä uusien risteysten läpi ja meidän tarvitessa tietoisesti valita, miten siirrymme yhdessä eteenpäin. On oleellista, että pysymme hereillä ja osallistumme aktiivisesti näihin hetkiin, vaikka joskus menisimme mieluummin pitkälle lomalle tai irrottautuisimme siitä, mitä tapahtuu.

Mitä joulukuulla on varastossa

Tässä on muutamia kohokohtia siitä, mitä joulukuulla on varastossa.

Ensinnäkin on joulunaika, tuo aika jolloin aika näyttää haihtuvan ja olemme usein juhlatuulella ja vietämme aikaa perheen ja ystävien kanssa. Jos sinusta juhlapyhät ovat tyypillisesti haastavia, tämän vuoden intensiiviset energiat voivat herättää vielä lisää kahinaa ihmisten kanssa. Nämä riidat voivat olla myös henkilökohtaisia tai ne voivat liittyä ulkoisen maailman tapahtumiin. Vähennä jännitettä ja nauti ajastasi enemmän sensuroimalla aktiivisesti sanoja, joita saattaisit myöhemmin katua. Muista: sinun ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä rakastaaksesi ihmisiä – anna ihmisille tilaa.

Toiseksi, joulukuun ensimmäinen viikko on erinomaista aikaa yhdistyä inspiraatioihin, itseluottamukseen ja oivalluksiin elämästäsi ja projekteista, jotka ovat käynnissä tai tulevaisuuden toivomuslistallasi. Varmista, että otat lepoaikaa pohdiskeluun ja kiinnität huomiota sosiaalisiin yhteyksiin, jotka saattavat tuoda mukavia yllätyksiä ja konkreettista tukea seuraaviin askeliisi. Ajattele suurta kuvaa. Monet ihmiset joita tapaat, saattavat aluksi vaikuttaa siltä, ettei heillä ole yhteyttä tulevaisuuden elämääsi, kuitenkin he ovat suoraan tai epäsuoraan hyödyllisiä kanavia sinulle. Homma pätee kumpaankin suuntaan – he auttavat sinua ja toisinpäin.

Kolmanneksi, merkitse kalenteriisi superkuu 13.12. Tämä on voimakas Kaksosten täysikuu, jonka fokus on avainloppumisissa ja vanhentuneiden lähestymistapojen ja tilanteiden jättämisessä taakse. Teemoja tai ongelmia joita tulee tietoisuuteesi tämän superkuun aikana, voidaan tutkia lisää ja työstää loppukuukauden. Näiden sisäisen työstämisen aikoja ovat mm. päivänseisauksen 21.12. viikko ja vuoden viimeinen viikko, myös uusikuu 28.12. Pidä näitä päivämääriä kosmisina tilaisuuksina polulla, joka johtaa täysin uuteen määränpäähän, jossa voit ruumiillistaa täydemmin sen valon, joka olet, ja menestyä siinä.

Vinkkejä joulukuun energia-aallolla ratsastamiseen

Herätyssoittoon vastaaminen. Ajattele joulukuuta herätyksenä vallitsevasta tilastasi. Käytä nämä vuoden viime päivät mennäksesi normaalia syvemmälle itsepohdiskelussasi. Ansaitset hiljaista aikaa tämän tekemiseen, ja 2017 olet kiitollinen itsellesi tuon ajan vaatimisesta! Kukaan ei anna sinulle aikaa, ellet ota sitä. Ole ahne tämän ajan suhteen. Ajattele tätä: mitä varustautuneempi olet kaikilla tasoilla, sitä onnellisempi olet. Kun olet rauhallisempi, tyydyttyneempi ja luottavaisempi paikastasi maailmassa, kykysi myötävaikuttaa toisiin lisääntyy hyppäyksinä.

Viisi kysymystä esitettäväksi päivittäin.Edistymisesi nopeuttamiseksi vanhasta irtipäästämisessä ja täysin uusien elämänmallien luomisessa, tässä on viisi kysymystä:

1) Mikä innostaa minua tekemään sitä työtä, jota teen tai elän?
2) Mikä motivoi minua muuttamaan suuntaa tai lisäämään jotain elämääni?
3) Mitä hyvää liittyy ajankohtaiseen haastavaan tai hankalaan tilanteeseeni?
4) Miten sabotoin itsenäni omilla puheillani/ajatuksillani?
5) Mikä on tärkein asia pitää ja tärkein asia jättää taakse, kun siirryn eteenpäin?

Ole rehellinen itsellesi vastauksissa, joita saat näihin kysymyksiin. Kun kysyt näitä päivittäin, salli se mahdollisuus, että jotkut vastaukset muuttuvat tai laajentuvat. Ole avoin sille mahdollisuudelle, että pelkällä kysymisellä universumi avaa kvanttiaarrearkullisen hyödyllisiä oivalluksia ja vahvistuksia edessäsi olevasta polusta. Tiedä, että olet joka tapauksessa jumalainen muutoksentekijä, joka elää nyt ainutlaatuisesta tarkoituksesta ja jolla on osa esitettävänä ihmiskunnan heräämisessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 31.12.2016 00:41 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
ALOITA VUOSI 2017 TOIVON KERA

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
30.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Juuri nyt on täydellinen aika asettaa energiasävy sille, miten haluat vuoden 2017 alkavan. Tämä tehdään tietoisuuden ja aikomuksen kera, kun päätät tarkoituksella, millaisia kokemuksia haluat saada. Kyllä, maailmassa tapahtuu paljon erittäin kummallisia asioita, mutta voit valita tietoisesti omat reaktiosi.

Yksi esimerkki on toivo. Olemuksesi ytimessä olet toiveikas ja täynnä valoa. Tämä osasi voi mennä mistä tahansa haasteesta läpi ja pysyä luottavaisena, että kaikki menee hyvin. Tässä toiveikkaassa asenteessa on kouriintuntuva energia. Se kohottaa sinua ja antaa rohkeutta voittaa ja kestää. Se auttaa sinua menestymään ja näkemään onnistumista myös ns. epäonnistumisessa. Kun yhdistyt toivoon maadoittuneen henkisellä tavalla, se on kuin eliksiiriä taivaasta.

Tässä artikkelissa hahmottelen joitain tapoja yhdistyä omaan toivovarastoosi ja sinulla on paremmat resurssit siihen, mitä seuraavaksi tulee. Kutsu lukiessasi sisäistä viisauttasi näyttämään, mikä on oleellista elämäsi kannalta. Pyydä ymmärrystä ja tietoa jumalaisesta ajoituksesta kaikissa asioissa.

Tausta

Paljon ulkoisen maailman vuoden 2016 hulluudesta ja epävarmuudesta jatkuu, kun olemme tässä tyhjiössä tietämättä seuraavaa vaihetta. Itse asiassa, kuten olet luultavasti huomannut, tuossa tyhjiössä on nyt melko epätavallisia energioita. Emme ole nähneet mitään aivan sellaista elämämme aikana. Meillä on ollut villikortteja aiemmin, mutta niiden samanaikainen lukumäärä on ennenkuulumaton.

Tammikuu on tärkeä vaikuttaja

Ottaen tämän huomioon, tammikuu on tärkeä vaikuttaja uusien suuntien määrittelyssä. Tätä tapahtuu maailmassa, mutta myös itsessämme. On elintärkeää, että olemme hereillä prosessissa ja kuskin paikalla omassa elämässämme. Vaikka asiat näyttäisivät kuinka epävarmoilta tai synkiltä, meidän täytyy pysyä toiveikkaana ja ottaa askelia luodaksemme uusia alkuja elämäämme.

Uusia alkuja kehittyy ympärillämme ulkoisessa maailmassa. Yhteiskunnassa on luultavasti korostunutta odotuksen tunnetta, intensiivisyyttä ja huolta, kun ihmiset reagoivat tapahtumiin.

Monet asiat joita tapahtuu, ovat henkilökohtaisen kontrollimme ulkopuolella. Sitä voimme kuitenkin kontrolloida, miten reagoimme. Vaikka asioista tulisi kuinka kummallisia, avaimenamme on löytää oma tasapainomme ja valita hengen korkea tie. Kun teemme sen, yhdistymme ytimemme toivoenergiaan.

Monen nahan luominen

Luultavimmin tuntuu siltä, että olet luonut monta nahkaa tänä vuonna. On ollut mega-aikaa transformoitua, päästää irti ja kokeilla uusia lähestymistapoja parhaan elämäsi elämiseen. Joillakin kokeiluillasi on ehkä ollut laimea vastaanotto tai lopputulos. Toiset ehkä vielä "suodattuvat" eivätkä ole kypsiä. Vielä toiset saattavat olla täysin muotoutuneita, mutteivät voi vielä ilmentyä, koska ajoitus ei ole aivan oikea.

Mitä tammikuulla on varastossa

Tässä on muutamia kohokohtia siitä, mitä tammikuulla on varastossa.

1) Se on uuden vuoden alku ja uusien alkujen energiaa on ilmassa. Tässä tammikuussa tuntuu luultavasti erilaiselta villikorttien ja sen jännitteen vuoksi, ettei tiedetä, miten asiat ratkeavat. Henkilökohtaisia vinkkejä: Kiinnitä huomiota siihen, mitä tapahtuu, mutta enemmän oman energiasi ja tunnereaktioidesi ohjaamiseen. Tarvitset ehkä enemmän unta tai tiheämpää tankkaamista vakautuaksesi, kun ilmassa on hyvin paljon stressiä. Vältä parhaasi mukaan asioiden ottamista henkilökohtaisesti olemalla neutraali tarkkailija. Palaa omaan keskukseesi usein saadaksesi muistutuksen siitä, millä on oikeasti merkitystä sinulle, ja tunteaksesi toiveikkuuden ytimessäsi.

2) Merkurius perääntyy vielä tammikuun ensimmäisen viikon. Tämä merkitsee ongelmien paluuta, suunnitelmien uudelleentarkastelua ja joskus jonkin tekemistä uudelleen, kun asiat eivät ole menneet oikein ensimmäisellä kerralla. On normaalia haluta mennä täyttä vauhtia eteenpäin, kun vuosi alkaa, mutta Merkuriuksen perääntyessä saattaa tuntua enemmän kulkemiselta ykkösvaihteella tai vaihde vapaalla. Merkurius-vinkkejä: Ota rauhallisesti ja hengitä usein. Muista, että olet kvanttiolento ja kun toimit kvanttisesti, se minkä täytyy tapahtua, voidaan tehdä vilauksessa. Älä anna näennäisten viivytysten ärsyttää itseäsi. Luota jumalaisiin järjestelyihin.

3) Merkitse kalenteriisi täysikuu 12.1. Tämä on voimakas Ravun täysikuu, jossa on mahdollisuus haastavaan dynamiikkaan ja kiihkeisiin tunteisiin. Kulissien takaa saattaa nousta odottamatta ongelmia. Paras tapa työskennellä näiden energioiden kanssa on pysyä maadoittuneena ja sydämessä. Pyri olemaan kärsivällinen ja salliva. Jos jokin päätyy energeettisesti kiehumispisteeseen, harkitse aikalisää, jottet sano tai tee jotain, mitä saatat myöhemmin katua. Muita avainenergiapäiviä: Meillä on joitain jännitteisiä planeetta-asetelmia ja Auringon siirtyminen Vesimieheen 19.1., päivää ennen USA:n presidentin virkaanastujaisia 20.1. Seuraavalla viikolla on 27.1. Vesimiehen uusikuu, päivää ennen kiinalaisen kukonvuoden alkamista 28.1. Energianäkökulmasta on intensiivinen muutoskatalyyttien ja haasteiden vuosi toisiin yhdistymisessä. Pysy parhaasi mukaan keskuksessasi ja järjestä usein energiasi uudelleen. Ota päivittäin aikaa kuunnella sisäistä opastustasi toimista ja ajoituksesta.

Mentäessä tähän mahdollisesti uraauurtavaan vuoteen, muista suuri kuva siitä, miksi olet täällä. Muista roolisi jumalaisena muutoksentekijänä. Muista, ettet ole umpimähkäinen turisti, joka vain sattuu olemaan täällä, kun maailmaa tehdään sotkuisesti uudelleen.

Sielutasolla sinulla on täällä kohtalo näinä aikoina. Maailma tarvitsee rakkauttasi, tietoisuuttasi ja valoasi. Ihmisenä sinun täytyy saada loppuunsaattamisia ja oivalluksia itsestäsi, joita on ulottuvilla eläessäsi nyt. Missään tähänastisessa elämässä et olisi voinut tehdä ja saada aikaan sitä, mikä on nyt mahdollista. Arvosta tuota tilaisuutta. Kutsu päivittäin konkreettista yhteyttä toivoenergiaan, joka on ytimessäsi. Pyydä, että sinua opastetaan elämään parasta elämääsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 13.01.2017 18:14 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
SUHTEET KUKON VUOTENA

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
7.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vinkkejä haavojen parantamiseen ja harmonian löytämiseen

Suhteet tulevat keskiöön kiinalaisena kukon vuotena, joka alkaa virallisesti 28.1. Tuo dynamiikka rakentuu nyt, mikä vaikuttaa sekä henkilökohtaisiin suhteisiin että suhteisiin kansalaisten ja valtaeliitin välillä. Avainesimerkki on USA:ssa, jossa uusi johto valmistautuu ottamaan vallan 20.1. ja herättää ennenkuulumatonta epävarmuutta ja levottomuutta. Tämä on todellakin ainutlaatuista aikaa elää meille kaikille. Jatka lukemista saadaksesi selville, mitä se merkitsee henkilökohtaisille suhteillesi ja ulkoiseen maailmaan liittyville kokemuksillesi.

Mikä on erilaista nyt

Olemme olleet vuosia vallankumouksen keskellä siinä, miten ihmiset yhdistyvät toisiinsa. Vuoteen 2017 tultaessa, ylösnousemusprosessissa saavutettiin kuitenkin uusia tasoja, kun ihmiskunnan herääminen nopeutui ja toi pintaan enemmän asioita, jotka oli piilotettu kaappiin.

Valo on loistanut vähitellen kirkkaammin ihmiskunnan varjopuoleen.

Yksi esimerkki: erimielisyyttä aiheuttaneet USA:n vaalit 2016 paljastivat runsaasti syvään juurtunutta vihaa. Kun tämä energia tuli esiin varjoista, hyvin vanhoja haavoja tuli pintaan.

Kun aloitamme vuoden 2017, haavat tarvitsee hoitaa ja varjoelementteihin jotka ovat nyt valossa, täytyy tarttua. Meille kaikille, riippumatta asuinpaikastamme, tämä on tilaisuus pohtia omia varjoelementtejämme, jotka estävät meitä olemasta niin rakastava ja ystävällinen kuin haluamme. Kaikilla on näitä – kyse ei ole vain hullusta maailmasta, joka näyttää varjonsa meille.

Henkilökohtaiset suhteesi

Henkilökohtaisissa suhteissasi kukon vuoden energiat katalysoivat ratkaisemattomien asioiden syvempiä tasoja. Tähän sisältyy asioita, jotka jo tiedät, ja kenties myös "uusia" asioita nousee entisten elämien mallien vuoksi, joita on DNA:ssasi. On tavallista näinä aikoina, että ratkaisemattomia entisten elämien teemoja tulee pintaan nykysuhteissa. Kun niitä ilmestyy, ne voivat näyttää uusilta, mutta itse asiassa ne ovat ikivanhoja.

Jin tulikukon vuosi ja suhteet

On jin tulikukon vuosi, mikä sisältää mahdollisuuden hermojännitykseen ja räjähtävään dynamiikkaan sekä innovatiivisiin ratkaisuihin ja uudestisyntymään.

Suhteiden hallitseminen voi tällaisena vuotena merkitä valtavaa uutta alkua kumppanisi kanssa – melkein kuin sen käsikirjoituksen uudelleenkirjoittamista, jonka kanssa tulitte yhdessä. Millainen tahansa suhteenne oli aiemmin, se voi kehittyä valaistuneempaan dynamiikkaan.

Vinkki: on hyvin suositeltavaa, että tutkit sitä, mikä tulee esiin kumppanisi kanssa tänä vuonna, ja parannat sen. Tee tämä, vaikka olisitte eron partaalla. Tavoitteena pitäisi olla saattaa loppuun oppiminen tästä suhteesta ja tuoda se valaistuneempaan tilaan. Jos sitten haluat edelleen lopettaa asioita, voit tehdä sen korkeimmalla tavalla – ilman uudelleen tekemistä ja tarvetta kohdata taas tuo ihminen tai joku hänen kaltaisensa viimeistelemään oppitunti.

DNA-tason ymmärtäminen

Tässä on tapa ymmärtää paremmin nykysuhteidesi DNA-tasoa.

Suosittelen suhteidesi pitkää tarkastelua. Olet nopeutuneen heräämisen polulla. Luultavimmin et ole nyt sama olento, joka olit muutama vuosi sitten. Jokaisen henkisen kasvuvaiheen myötä pystyt pääsemään uusille tietoisuustasoille. Energia-astiasi on ikään kun suurempi.

Tämä merkitsee, että kun astut uudelle tietoisuustasolle, olet sieluna kykenevämpi tarttumaan kätkettyihin osiin, jotka tarvitsevat parannusta. Ne ovat olleet kaiken aikaa, mutta ne eivät tule kaikki kerralla pintaan. Siksi astuessasi uuteen sykliin, asiat joista et edes tiennyt, voidaan laukaista.

Ajattele, että tuo henkilö jonka kanssa sinulla on riitaa, on ollut kanssasi toisissa avainelämissä, ja hänellä on tärkeä syy ilmestyä nyt taas. Intuitiivisessa DNA-parannustyössäni asiakkaiden kanssa näen usein tällaisia yhteyksiä. Sen parantamiseksi, mitä nyt tapahtuu, auttaa, kun yhdistää asiat menneisyydestä ja saa suuren kuvan. Ratkaisu saadaan nykyhetkessä myös, kun voimme nähdä ja selvittää entisten elämien tilanteet DNA:ssa. Nämä täytyy parantaa DNA:sta entisen elämän juuritasolla muutoksen tapahtumiseksi nykyisyydessä. Olen kiitollinen kyvystä tehdä tätä työtä ja auttaa tällä tavalla.

Vinkkejä haavojen parantamiseen ja harmonian löytämiseen

Aloita sinusta

Paranna suhteitasi toisiin olemalla parempi ystävä itsellesi. Älä ole saita. Ansaitset oman rakkautesi ja huolenpitosi. Oletko koskaan sanonut, että menisit maailman ääriin auttamaan jotain rakastasi? Tekisitkö saman itsellesi?

Päätä nyt, että aloitat terveen itsestäsi huolehtimisen 2017 ja ylläpidät sen. Itserakkautesi toiminnassa – paremman itsestä huolehtimisen kautta – muuttaa sitä, miltä sinusta tuntuu elää, ja se sallii sinun olla hyödyllinen voima maailmassa.

Lääke suhteisiin toisten kanssa

Katso ulkoisen vaikutelman yli ja ole valmis menemään syvemmälle tutkimaan esteitä ja löytämään ratkaisuja. Jos jotkut ongelmat tulevat jatkuvasti uudestaan esiin, ajattele sitä tietoisuuslahjana, joka näyttää sinulle, että on syvempiä tasoja tutkittavana.

Vuoden 2017 energiat tukevat syvempää suhdetarkasteluasi. Älä ylläty, jos olet joinain päivinä tyytymätön siihen, miten asiat ovat avainsuhteessa. Tämä voisi johtaa niiden tilanteiden uudelleenajatteluun, joita kadut. Tee parhaasi, jotta pääsisit irti menneisyydestä. Et voi muuttaa niitä tapahtumia, jotka pilasivat suhteesi. Voit kuitenkin tietoisesti päättää oppia niistä ja olla rakastavampi eteenpäin mennessä.

Hyvät suhteet eivät vain tapahdu. Ne energisoidaan tietoisesti olemaan ja niitä hoidetaan säännöllisesti pysymään hengissä ja kukoistavana.

Kun rakastat itseäsi tai jotakuta muuta, annat tilaa. Tähän sisältyy hiljaiset ja rentoutumishetket, jotka sallivat keskustelujen, ajatusten ja tunteiden prosessoinnin. Suhde ei ole kilpailua – anna asioille aikaa.

Ihmisyyden näkeminen hengen silmin

Kun olet tekemisissä ulkoisen maailman kanssa ja tarkkailet ihmisyyden pimeää puolta, ota huomioon suuri kuva. Etsi valoa muista ja löydä enemmän rauhaa eläen tässä maailmassa. Kukaan ei ole täysin paha. Kaikkien olentojen ytimessä on valoa ja valaistuimisen mahdollisuus.

Luota, että herätyssoittoja kuuluu koko ihmiskunnalle näinä hetkinä. Tähän sisältyvät ne, jotka ovat menettäneet muistinsa omasta valostaan. Nämä ihmiset ovat tietämättömiä todellisesta itsestään tai muuten he eivät tekisi, mitä tekevät. Anna anteeksi heidän tietämättömyytensä.

Tiedä, että universumilla on tapa energeettisesti tasapainottaa vaaka. Myös vastenmielisimmät diktaattorit reagoivat jossain kohtaa tulevaisuudessa hengen herätyssoittoon. Pidä heille tilaa tämän tekemiseen ja luota, että hyvyys hallitsee.

Ole niiden keskuudessa, jotka valitsevat rakkauden ja ystävällisyyden joka päivä. Älä salli maailman negatiivisuuden sammuttaa kokemustasi toivosta. Muista, että olemuksesi ytimessä olet toiveikas ja täynnä valoa. Salli tuon valon opastaa sinua eteenpäin.

Päätä nyt sitoutua aktiivisesti jumalaiseen muutoksentekijäpolkuusi 2017. Pyydä henkeä näyttämään, mitä tämä merkitsee jokapäiväisellä tasolla. Pyydä tulla ohjatuksi ihmisten, aatteiden, kurssien, sisäisen työn ja tilanteiden luo, jotka auttavat sinua täyttämään roolisi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 126 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia