Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 11.12.2018 07:37

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 212 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 27.05.2014 21:16 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
SIIRRY ETEENPÄIN SIIRTYMÄLLÄ YLÖSPÄIN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
26.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka tuntuu siltä, että olemme pitkässä, hitaassa ja joskus loputtomassa evoluutio- ja ylösnousemusprosessissa, edistymme paljon enemmän, kuin oivallamme. Koska olemme prosessissa, olemme vähemmän tietoisia tuloksistamme, jos olisimme satunnaisia tarkkailijoita emmekä aktiivisia osallistujia. Jos vaikuttaa siltä, että kuljemme ympyrää, niin me kuljemme. Mutta ympyrät pienenevät ja ovia pois ympyrästä on useammin, jos opimme yhden asian: tie ulos ympyrästä tai kierteestä on muuttaa energiaamme ja siirtyä eteenpäin siirtymällä ylöspäin.

Liikettä ylöspäin tapahtuu, silloin kun muutamme uskomuksiamme uuden ajattelutavan luomiseksi tai sopivammin ilmaistuna, meistä tulee mielettömämpi ja sielukkaampi. Ajattelutapamme mukaan tehdyt valinnat perustuvat vanhoihin uskomuksiin, ajatuksiin ja vanhaan energiaan. Valinnat jotka tehdään "mielettömyydestä" – eli käyttäen vähemmän mieltämme tai höllentämällä tiukkoja uskomuksiamme – ja sielun rajattomasta perspektiivistä, ovat uusia ja erilaisia. Tämä merkitsee myös, että ne ovat epämukavia, tuntemattomia, testaamattomia ja vieraita. Mutta vain sillä tavalla voimme siirtyä eteenpäin – nostamalla värähtelyämme.

Ajattele sitä energiavaihteen vaihtamisena – jos haluat mennä kovempaa, sinun on vaihdettava suuremmalle. Jos yrität mennä kovempaa samalla vaihteella, rasitat vain moottoria etkä mene kovempaa – sinusta tuntuu vain, että kuljet kovempaa samassa ympyrässä tai kierteessä. Mitä ylöspäin siirtyminen vaatii? Yritä katsoa tilannetta uuden mahdollisuuden perspektiivistä. Jos voisit saada minkä tahansa haluamasi lopputuloksen, mikä se olisi? Siksi painotan tilanteiden katsomista lopputuloksesta käsin, koska mahdollisen lopputuloksen laajentaminen muuttaa energiaamme ja tämä siirtää meidät ympyrästämme tai kierteestämme uusille poluille.

Mikä on oma ajattelutapasi? Ajattele jotain ongelmaa tai haastetta, joka sinulla on tällä hetkellä, ja ajattele rajoituksia tai asioita, joita et voi tehdä, kaikkia tapoja, joilla epäonnistut ja joilla homma ei toimi. Jatka niiden ajattelemista, kunnes et pysty keksimään enää yhtään. Olet rohkea tässä – hae kaikki rajoitukset eteesi. Mitä juuri tapahtui energiallesi? Onko sinulla huono olo, oletko surullinen, toivoton, avuton ja voimaton? Tämä on ajattelutapasi voima, silloin kun käytät sitä rajoittamaan vaihtoehtojasi ja kasvuasi.

Ajattele nyt yhtä tai kahta voimallista ja optimaalista lopputulosta tähän tilanteeseen (tai useampaa riippuen siitä, miten luova haluat olla). Älä huolehdi siitä, pidätkö lopputuloksia mahdollisina – luo vain yksi tai kaksi voimallista lopputulosta. Huomaatko muutoksen energiassasi, uuden fokuksen ajatuksillasi, henkesi keventymisen ja kenties tunnet helpotusta, että kohottava ja transformatiivinen muutos mahdollinen?

Tämä on siirtymistä ylöspäin, mikä luo tien ulos. Kunhan keskityt voimalliseen lopputulokseen, luot energiatilan sille elämääsi ja todellisuuteesi ja tämä tekee siitä määrätyn mahdollisuuden. Mutta jos pysäytät tuon energiavirran, estät tuota lopputulosta ilmentymästä ja olet taas takaisin vanhassa kierteessäsi. Sillä ei ole merkitystä, miltä todellisuutesi näyttää tällä hetkellä – ainoa tie ulos siitä on muuttaa energiaa, mitä käytetään sen tukemiseen. Niinpä tie "ulos" on todellisuudessa "ylös" – energiamuutoksena ylöspäin mikä tulee parhaan mahdollisen lopputuloksen ajattelemisesta ja sen antamisesta olla se astia, minkä täytät energiallasi. Ja ollakseni rehellinen, jokainen ajatus luo joka tapauksessa lopputuloksen, joten miksi et loisi lopputulosta, minkä oikeasti haluat, niiden useampien lopputulosten sijasta, joita et halua?

Tässä on pieni haaste tälle viikolle. Ajattele yhtä tai kahta upeaa, positiivista ja kohottavaa lopputulosta johonkin haasteeseen, mikä sinulla on elämässäsi. Keskity niihin joka kerta, kun ajattelet tuota haastetta, ja anna energiasi pysyä korkealla. Miten kauan kestää, kun alat nähdä tuloksia tilanteessasi? Voit "postata" tuloksiasi facebook-sivulleni.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 30.05.2014 22:54 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
MIKSI KAIKKI KIUSAAVAT MINUA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
28.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, yksi ongelma minkä kanssa olen kamppailut erityisesti läheisissä suhteissa, on syyttely tai syntipukkina oleminen. Minun on vaikea saada tai antaa itselleni päätös, erityisesti suhteissa joissa otan vastuun omista virheistäni ja vioistani ja yritän olla jämäkkä niiden loppuessa. Minua kuitenkin syytetään silti toisten ihmisten teoista, vioista tai projektioista. En ole varma, miksi tämä on niin suuri ongelma minulle nyt, ja haluaisin tietää, miten voitetaan se sieluhaava, että toiset syyttelevät. Ja miten pääsen yli tunteesta, että minusta tehdään uhri? Tiedän, ettei minusta välttämättä tehdä uhria. Siitä tulee kuitenkin suuri ongelma, koska tuntuu siltä, että minua syytetään epäreilusti.

Jenniferin vastaus:

Se että sallit toisten syyttää, löytää vikaa, projisoida omaa vihaansa sinuun tai käyttää sinua syntipukkina, kumpuaa voimakkaasta sieluhaavasta, mikä on reaktio jompaankumpaan kahdesta tilanteesta. Joko olit hyväksikäyttäjä aiemmassa elämässä ja sallit nyt aiempien uhriesi hyväksikäyttää sinua. Tai olit uhri ja teet nyt itsestäsi uhrin antaaksesi aiemmille hyökkääjillesi tilaisuuden muuttaa tapansa. Kummassakin tapauksessa on vain yksi tie ulos tilanteesta ja se on anteeksiantaminen itsellesi. Voit oppia olemaan jämäkkä, mutta ensin sinun täytyy lakata joutumasta näihin tilanteisiin, jotta voit vetää puoleesi tyydyttävämpiä suhteita tai saada parempia, rauhallisempia ja draamattomia yhteyksiä. Kenelläkään ei ole valtaa sinuun, ellet anna voimaasi heille.

Silloin kun olet aiempi hyväksikäyttäjä – ja vaikka voi olla vaikeaa nähdä itsesi sellaisena tässä elämässä, meillä on ollut monia erilaisia kokemuksia elämiemme aikana – yrität sovittaa hyväksikäytön antamalla heidän hyväksikäyttää itseäsi. Tämä on yksi tapa, miten uskomme, että meidän tarvitsee sulkea ympyrä – antamalla toisten tehdä meille sen, mitä olemme ennen tehneet heille. Puhun tästä aiheesta yksityiskohtaisesti kirjassani "Ascending into Miracles – The Path of Spiritual Mastery", minkä voit ostaa sivuiltani. Tämä on sovitusta, missä yritämme päästä takaisin Jumalan hyvään armoon olemalla hyväksikäytön toisessa päässä. Mutta tehdessämme näin, sivuutamme heidän vastuunsa näistä kokemuksista ja sen, että hekin osallistuivat siihen sielutasolla osana omaa karmamatkaansa. Antamalla anteeksi itsellesi pääset ulos tuollaisesta tilanteesta.

Toinen esimerkki tällaisesta tilanteesta on syntipukkina oleminen ja aiemmille hyväksikäyttäjillesi tilaisuuden antaminen tapojensa muuttamiseen. Esiinnyt siis uhrina eri tilanteissa ja kutsut heitä olemaan hyväksikäyttämättä sinua. Mutta toisten hyväksikäyttäminen on osa sitä polkua ja karmakiertoa, minkä he ovat valinneet. Oppituntinasi on voimaantua ja nousta sen uskomuksen yläpuolelle, että ansaitset tulla hyväksikäytetyksi. Niinpä tie tuosta kierteestä ulos on ylöspäin – nostamalla värähtelyäsi, jotta luot tyydyttävämpiä ja voimallisempia suhteita itsellesi sellaisten ihmisten kanssa, jotka rakastavat, kunnioittavat ja arvostavat sinua.

Nämä sieluhaavat on luotu mennen elämän traumojen tuloksena ja ainoa tapa ratkaista ne on nousta niiden yläpuolelle – muuttamalla uskomuksiasi, mikä sallii sinun tehdä jotain erilaista seuraavissa elämissä. Tähän prosessiin sisältyy anteeksianto, mutta ennen kuin voit päästä siihen, sinun täytyy päästä energiavärähtelyyn, mikä sallii sinun harkita täitä vaihtoehtoa – ja päästä pois siitä ajattelutavasta, että jos voit muuttaa jonkun toisen valintoja, elämäsi on erilaista. Totuus on, että jos muutat itseäsi, niin elämäsi voi olla erilaista, koska lakkaat yhdistymästä ihmisiin, joiden tarkoituksena on opettaa sinulle elämässäsi, miten noustaan hyväksikäyttötarpeen yläpuolelle.

Vaatii vain pikkuruista muutosta uskomuksissa siirtyä uhrista voittajaksi, hyväksikäytetystä joka tuntee vastuuta hyväksikäyttäjän valinnoista, sen tunnistamiseen, että kaikki ovat täysivaltaisia omassa elämässään ja valitsevat omien parantumistarpeidensa mukaisesti. Monet näistä entisen elämän traumoista tulevat meillä esiin, koska tässä elämässä voimme voittaa karman. Niinpä elämme kaikkien karmaoppituntiemme kanssa, jotta voimme selvittää ne. Tämä oli tietoinen valinta ja vaikka tuntuu siltä, että kamppailemme ilman mitään tarkoitusta, todellinen tarkoitus on auttaa meitä saavuttamaan jotain, mitä emme ole koskaan ennen tehneet – päästämään irti karmasta ja siirtämään itsemme, ihmisperheen ja maapallon korkeampiin ulottuvuuksiin. Karma on 3D-rakenne eikä sitä voi olla korkeammissa ulottuvuuksissa, joten meille annetaan tilaisuus parantaa karma ja päästää irti siitä, ja se tapahtuu antamalla anteeksi itselleen, mikä on energeettinen, ei tunneprosessi. Ole säälimätön antaessasi anteeksi itsellesi ja parannat tämän trauman ja siihen liittyvän karman, jotta voit nauttia tyydyttävistä, rakastavista, kunnioittavista ja iloisista suhteista ihmisten kanssa, jotka eivät ole karmapolullasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 03.06.2014 13:57 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
KESÄKUUN ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Haluaisin aloittaa tämän kuukauden näkemykset sanoen vilpittömästi "valmiina, paikoillanne, hep", mutta se on heinäkuussa, ei tässä kuussa. Kesäkuu alkaa hyvin lupaavasti Merkuriuksen perääntymisellä, mikä kestää 30.6. saakka, ja muulla toiminnalla, mikä antaa meille paljon energiatukea talon energeettiselle ja tunnepuolen loppusiivoukselle. Voimme alkaa ns. siirtää huonekaluja takasin sisään heinäkuussa, jos meillä on jotain vielä jäljellä. Tämä on ollut tähän mennessä melkoinen irtipäästämisvuosi ja se hellittää tässä kuussa ja kannustaa meitä valmistautumaan toimintaan heinäkuussa. Kesäkuussa on laajemmin katsottuna toinenkin puoli ja se liittyy paljastuksiin ja totuuteen. Kysymys meille jokaiselle tässä kuussa on: mihin totuuteen uskomme itse ja olemmeko valmiita puolustamaan omaa totuuttamme? Meillä on tilaisuuksia tehdä se tässä kuussa.

Energia liikkuu aaltoina ja tänä vuonna tähän mennessä on ollut joko laskuvesi tai meille on tulvinut tukea oivalluksiin ja ymmärrykseen, mitkä ovat ravistaneet meitä ytimeen saakka. Voimme odottaa lisää sitä kesäkuussa, mutta tällä kertaa olemme valmiimpia, kun meillä on ollut puoli vuotta (vuoden 2013 lopusta saakka) sen prosessoimiseen, miten käytämme tätä energiaa. Kesäkuussa Merkurius perääntyy Ravussa ja sitten Kaksosissa. Merkuriusta ei kutsuta huijariksi turhaan – se voi huijata meitä, mutta se voi myös näyttää meille, missä meitä on huijattu (ja missä huijaamme itseämme), ja uskon sen tekevän tätä kesäkuussa. Meillä on kolmen viikon perääntyminen sen selvittämiseen, missä sitä on tapahtunut.

Toinen kesäkuun tapahtuma on Marsin liikkuminen eteenpäin, kun se lopettaa kolmen viikon paikallaan olemisen Vaa'an 9. asteessa ja alkaa liikkua eteenpäin, joten alamme olla motivoituneempia. Jupiter, onnen ja siunausten planeetta, aktivoituu myös, kun siirtyy yli perääntymisensä alkamispisteestä ja lähestyy matkansa päätä Ravussa. Valmistaudu toimintaan heinäkuussa, kun se karjaisee Leijonassa. Muista, että Uranuksen ja Pluton neliön energia on edelleen aktiivinen, vaikkei meillä olekaan tarkkaa aspektia ennen marraskuuta 2014. Tämä on voimakasta mullistus- ja transformaatioenergiaa, mikä tukee nyt kaikkia näitä muutoksia.

Kesäkuussa ei ole kuitenkaan pelkää hauskanpitoa ja leikkiä. Vuoden 2014 ennusteissa kuvasin kesäkuuta voimajaksona. Minulla on ollut epämiellyttävä tunne tästä kuusta vuoden alusta saakka, koska se mitä paljastuu, ei ole kaunista. Kun totuuspallo alkaa vieriä tässä kuussa, yksi asia johtaa toiseen. Näemme haavoittuvuutta paljastuvan taloudessa, politiikassa, hallituksissa ja yrityksissä ja katselemme, kun vehkeily- ja petosverkot alkavat purkautua tavoilla, mikä tekee joistain ihmisistä todella vihaisia. On epämiellyttävää nähdä niiden, jotka ovat istuneet vallankahvassa, kapuavan suojaan ja osoittelevan toisiaan sormella, kun alamme oivaltaa täydessä laajuudessa, miten meitä on johdettu harhaan ja informoitu väärin. Mutta tämä on meidän tilaisuutemme ottaa takaisin se valta, minkä olemme tiedostamatta antaneet niille, jotka luulevat olevansa paremmin varustettuja pyörittämään maailmaa ja sanelemaan, miten meidän pitäisi elää.

Johtajien ja hallitsijoiden välillä on suuri ero, kuten näemme. Johtajat seisovat jonon päässä ja kannustavat kaikkia olemaan omassa voimassaan. Hallitsijat haluavat olla kontrollissa ja pitää kaiken vallan. Hallitsijat ovat johtaneet meitä surullisesti aivan liian pitkään. Meidän on nyt aika tulla omaksi johtajaksemme ja siirtyä itsensä voimaannuttamisen korkeampiin toimintamalleihin, missä ei ole sijaa hallitsijoille eivätkä he ole tarpeellisia tai välttämättömiä.

Mutta ennen kuin nämä tilanteet voidaan muuttaa, niiden on paljastuttava, kuten olemme nähneet omassa elämässämme. Luomisprosessi voi olla sotkuista – ajattele tässä tulivuoria. Synnytämme uutta toimintamallia ja kaikkien synnytysprosessien tapaan se tapahtuu kahdessa osassa. Synnytyksen alkaminen on pitkä ja vaikea osa, mikä valmistelee kehon synnyttämään. Sitten tapahtuu itse syntyminen. Syntymän valmistelu on nyt valmis – on aika synnyttää ja katsoa, miltä uusi luomuksemme näyttää.

Kirjoitin näin kesäkuusta vuoden 2014 ennusteessa:

"Kesäkuu: Tämä kuukausi tuo salaisuuksia esiin, asioita jotka järkyttävät maailmaa, ja vaikka osalliset ihmiset eivät ole niin katuvaisia tai anteeksipyyteleviä, kuin toivoisimme, se mitä paljastuu, puhdistaa ilmaa ja tuo esiin totuuden, mitä monet ihmiset ovat epäilleet, mutteivät ole pysyneet todistamaan. Tähän liittyy eri maiden hallituksia ja virkamiehiä kummallisessa petos- ja korruptioverkostossa paikoissa, joita kukaan ei osaa odottaa, ja siihen liittyy ihmisiä, jotka eivät normaalisti sekaannu tällaisiin asioihin."

Valtaa/voimaa – kuten myös energiaa – ei voi ottaa meitä. Se annetaan pois tietoisesti tai tiedostamatta. Totuus on kuin voima siinä mielessä, ettei sitä voi tuputtaa meille, ellemme hyväksy sitä tietoisesti tai tiedostamatta. Kesäkuu on totuuskuukausi, mikä kannustaa meitä jokaista pitämään kiinni siitä totuudesta, minkä haluamme olevan totta omassa elämässämme. Onko se tiedostamisen, valaistumisen, rauhan, ilon, rakkauden ja yltäkylläisyyden totuus? Olemme voimallisessa risteyksessä ja totuus on keskipiste, mikä määrittelee ottamamme suunnan. Olemmeko valmis puolustamaan sitä totuutta, mikä sallii meidän olla voimakas? Meidän on tehtävä se ensin omassa elämässämme, ennen kuin voimme luoda sen maailmaan.

Kirjoitin facebookissa hiljattain: "Olisin mieluummin tuomittu totuuteni vuoksi kuin hyväksytty halukkuudestani pysyä hiljaa." Sen on täytynyt resonoida monien ihmisten kanssa, koska tuhannet ovat jakaneet sen. Tiedätte, että olen haluttomampi puhumaan suloisuudesta ja valosta kuin omaa totuuttani – riippumatta siitä, miten epämukavalta se toisista tuntuu. Kun äitini kysyi hiljattain, pelkäsinkö, koska sanon kiistanalaisia asioita, kysyin häneltä, mitä minun hänen mielestään pitäisi pelätä? Kuolemaa? Olen kuollut jo useita kertoja tässä elämässä – en pelkää kuolemaa. Pelkään eniten sellaista elämää, millä ei ole merkitystä tai tarkoitusta, maailmaa missä ei ole totuutta tai rakkautta, ihmisiä jotka eivät voi koskaan kokea rauhaa tai iloa ja jotka eivät tiedä olevansa voimakkaita. Toivon, että lopulta kuollessani voin katsoa elämääni tietäen, että puhuin omaa totuuttani riippumatta siitä, miten epäsuosittua se ehkä oli toisten mielestä, ja etten koskaan antanut hyväksynnän olla standardi sen päättämiseen, mitä antaisin itseni jakaa maailman kanssa.

Luulen, että olemme kaikki valmiita elämään totuuselämää ja kesäkuussa meillä on tilaisuus aloittaa tämä matka, jotta olemme valmiita siirtymään heinäkuuhun karjuen, täysin oman totuutemme voimaannuttamana, tiukasti maadoittuneena totuuteemme ja valmiina luomaan maailmaan sen rauhan, ilon, rakkauden ja yltäkylläisyyden toimintamallin, minkä tiedämme mahdolliseksi. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 08.06.2014 07:54 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
MITÄ TEEN VIHALLENI?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
4.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, muutama vuosi sitten oli mukana suvun erimielisyydessä, mikä pakotti minut käynnistämään oikeustoimet sisaruksiani vastaan. Vaikka voitin ja heidän täytyi maksaa takaisin rahat, mitkä he olivat ottaneet suvulta, sitä ei olisi koskaan tapahtunut, jos he eivät olisi olleet epärehellisiä ja ajatelleet, ettemme saisi selville sitä. Kyse on suuresta rahamäärästä ja tilanne koski vanhempiani ja muita sukulaisia. Nyt kun asia on kunnossa, palautus tehty ja saamme jatkaa omaa elämäämme, olen edelleen vihainen heidän petoksestaan – että he yrittivät varastaa minulta ja muilta perheeni jäseniltä ja minun täytyi viedä se oikeuteen heidän estämisekseen. Miten päästän irti vihastani, jotten jatkossa enää tunne näin, kun se sotkee elämääni?

Jenniferin vastaus:

Aina kun olemme mukana perhedraamassa, tilanne on epämukava, ja niiden ihmisten pettämisestä ja epärehellisyydestä ylipääseminen on vaikeaa, joiden pitäisi käyttäytyä sinun mielestäsi hyvin eri tavalla. Ja se on sinun ongelmasi. Vihasi on tuomitsemista, mikä perustuu siihen uskomukseen, että heidän ei olisi pitänyt käyttäytyä tällä tavalla ja heidän olisi pitänyt tietää tai toimia paremmin. Kenties se on totta, mutta odotuksesi eivät ole linjassa sen totuuden kanssa, keitä he ovat, ja vihasta irtipäästääksesi sinun täytyy hyväksyä tuomitsematta heidät sellaisena, kuin he päättävät olla. En sano, että heidän käytöksensä oli ok – se on vain heidän käyttäytymistapansa eikä sillä ole mitään tekemistä sinun kanssasi.

Odotuksemme toisista perustuvat usein siihen, keitä he ovat elämässämme, ja näin ne eivät ole usein harmoniassa heidän energiansa kanssa. Ajattele, mitä uskot, että vanhempien tai perheen pitäisi tehdä, koska he ovat perhettäsi, tai mitä miehen tai vaimon pitäisi tehdä, koska hän on kumppanisi. Ja silloin kun heidän käyttäytymisensä ei ole noiden odotusten mukaista, petyt, loukkaannut tai raivostut ja ihmettelet, miten he voivat tehdä sellaista meille. Mutta he eivät tee sitä meille – se ei ole henkilökohtaista. He tekevät tätä, koska se on sitä, keitä he ovat, ja he päättävät käyttäytyä tällä tavalla. Ja voimme vain hyväksyä heidän valintansa ja päättää, haluammeko tällaisia yhteyksiä elämäämme.

Ajatus siitä, että yhteys sanelee käyttäytymisen, on väärä ja se johtaa moniin pettymyksiin. Ihmiset käyttäytyvät oman energiansa ja valintojensa mukaisesti siitä riippumatta, mikä heidän yhteytensä on meihin. Ystävät voivat olla rakastavia tai pettää meidät, vanhemmat voivat hoivata ja tukea tai olla väkivaltaisia, kumppanit voivat olla rehellisiä ja välittäviä tai petollisia ja julmia ja lapset voivat olla ilo tai haaste. Ja tässä on suurempi ongelma sinulle – ihmiset valitsevat oman käyttäytymisensä ja toimintansa siitä huolimatta, mitä me teemme heidän puolestaan, ja se on kestävän vihasi lähde.

Riippumatta siitä, miten kiva, ystävällinen, avulias, tukeva ja huomaavainen olet toisille, myös perheellesi, he ovat, keitä ovat. Vihasi tuomitsee heidät ja heidän käyttäytymisensä - mitä heidän sinun mielestäsi pitäisi tehdä tai olla – siinä valossa, mikä heidän suhteensa ja yhteytensä on sinuun. Kysymys ei ole "Mitä minun pitäisi tehdä vihalleni", vaan "Miten kauan haluan olla vihainen ja elää sen seuraamuksia?" Kun ajattelet vihasi seuraamuksia sinulle ja elämällesi ja miten se vaikuttaa sinuun (koska sillä ei ole mitään vaikutusta heihin), päätät päästää siitä irti, kun olet valmis, ja korvata sen heidän ehdottomalla hyväksymisellään sellaisina, kuin he ovat. Ja sitten voit päättää olla ihmisten kanssa, jotka rakastavat, kunnioittavat ja arvostavat sinua ja yhdistyvät kanssasi tavalla, mikä kohottaa sinua. Mutta älä ole vihainen ajatellen, että heidän pitäisi olla erilaisia, koska vaikka se on vaihtoehto, se ei ole heidän valitsemansa vaihtoehto. Ja he tekisivät luultavasti saman uudestaan, jos saisivat tilaisuuden. Hyväksy siis heidät sellaisina, kuin he ovat, ja etsi sitten muita ihmisiä täyttämään rakkaus- ja tukitarpeesi, koska he eivät kykene siihen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.06.2014 21:37 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
TYLSYYS ON MERKKI, ETTÄ OLET VALMIS UUTEEN VÄRÄHTELYYN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
9.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko ollut viime aikoina kyllästynyt, huonolla tuulella, motivoitumaton ja kenties myös vähän jumissa? Onko sinulla paljon tehtäviä asioita, muttei sinua huvita tehdä niistä mitään? Ajattelin ennen kyllästymisen merkitsevän, ettei ole mitään tekemistä, joten jos minulla oli tehtäviä asioita ja olin kyllästynyt, se merkitsi, että olin vastuuton tai laiska. Mutta tylsyys ei merkitse sitä. Se on merkki, että on epäharmoniaa nykyelämämme ja niiden uusien polkujen, tilaisuuksien ja mahdollisuuksien välillä, joille sielumme yrittää avata tietoisuutemme. Kyllästyminen on köydenvetoa mielen ja hengen välillä, kutsu löytää toinen tapa olla, ei löytää jotain muuta tekemistä.

Tarpeemme muuttuvat ajan kuluessa ja tunnemme olevamme jumissa ja turhautunut, koska se energia mikä luo nykypolkumme, ei anna meille haluamiamme tuloksia. Energia mitä olemme käyttäneet nykytodellisuutemme luomiseen, ruokkii vain tuota todellisuutta. Jos haluamme luoda jotain muuta, meidän täytyy käyttää eri energiaa. Meille on opetettu, että kyllästyminen on merkki laiskuudesta tai motivaation puutteesta, mutta minusta se on yksi sielumme tapa näyttää, että on aika venyttää tietoisuuttamme ja antaa uusien asioiden tulla mahdolliseksi elämässämme. Sen tekemiseksi meidän täytyy tuoda energiaa, mikä voimaannuttaa uutta todellisuutta, ja rikkoa omat sääntömme siitä, kuka olemme, mitä voimme olla, mihin kykenemme ja minkä kanssa voimme olla harmoniassa.

Silloin kun olemme kyllästynyt, meidän täytyy vastustaa houkutusta tehdä jotain ja antaa kyllästymisemme valaista, mikä ei ole enää tyydytä meitä. Ollessamme kyllästynyt, ajattelemme, että meissä on jokin pielessä, koska luulemme, etteivät kiireiset ja tuottavat ihmiset kyllästy koskaan siihen, mitä tekevät. Mutta kyllästymme jokainen elämämme olosuhteisiin jossain kohtaa ja sitten yritämme vakuuttaa itsellemme, että meidän pitäisi olla tyytyväinen siihen, mitä edessämme on, ja yrittää selviytyä siitä parhaan kykymme mukaan riippumatta siitä, miltä se meistä oikeasti tuntuu. Onhan toimimaton suhde parempi kuin ei suhdetta lainkaan. Työpaikka mihin menemistä kammoamme joka päivä, on parempi kuin työttömyys. Rutiinimme elämässä täyttävät jotain tarkoitusta, vaikka nousemme joka aamu ihmetellen, eikö elämässä ole muuta. Meitä on opetettu olemaan kiitollinen siitä, mitä meillä on, mutta tämä ei tarkoita, ettei voi haluta jotain muuta.

Ei ole merkki kiittämättömyydestä, itsekkyydestä, pätemättömyydestä tai arvostuksen puutteesta tarkastella elämäänsä ja päättää, mihin olemme tyytyväinen, mikä ei tyydytä meitä tai mikä on tylsää. Seuraava askeleemme on tärkeä. Päätämmekö, että olisimme voineet pärjätä paremmin, kaikki mitä olemme tähän saakka tehneet, on väärin, meillä ei ole, mitä vaaditaan muutosten tekemiseen, tai meitä on johdettu harhaan sellaisen polun tavoittelussa, mikä ei ollut tyydyttävä. Vai tunnistammeko tylsyyden merkiksi, että "meiltä on loppunut energiatie" ja on aika muuttaa suuntaa eli elämämme tarkoitusta? Muista, että tuo energia antaa voimaa sille polulle, millä parhaillaan olemme, ja uuden polun voimaannuttamikseksi tyydyttävällä tavalla meidän on käytettävä uutta energiaa. Ja kyllästymisemme tunnistaminen on ensimmäinen askel tuolla matkalla, koska se tunnustaa, että olemme myös valmis avautumaan uusille mahdollisuuksille.

Meidän ei tarvitse tietää, miksi olemme kyllästynyt. Riittää, kun tunnustamme, ettemme ole onnellinen, ja se on seuraava askeleemme. Kun yritämme teeskennellä onnellisuutta, yritämme vakuuttaa itsellemme olevamme tyytyväinen, vaikkei se ole totta. Tarkastele siis kunnolla elämääsi ja näe, mihin et ole tyytyväinen. Kysy sitten tuo luettelo edessäsi, mitä haluat muuttaa. Ja valmistaudu rikkomaan sääntöjä, jotka sanelevat, miten elät ja mihin pystyt, siirtyäksesi korkeaan värähtelyyn, tyydyttävämpään ja iloisempaan elämään ja tuodaksesi uutta energiaa tekemään noista muutoksista mahdollisia.

Tässä on viisi merkkiä, että olet kyllästynyt elämääsi ja on aika nostaa värähtelyäsi:

1. Kammoat joidenkin asioiden tai kenties kaiken tekemistä, koska se tuntuu liian kovalta työltä tai tiedät, ettet pidä tuloksesta.

2. Se mikä ennen teki sinusta onnellisen, ei tuo enää yhtä paljon iloa tai kenties ei lainkaan.

3. Sinun on vaikea pakottaa itsesi tekemään asioita, joita mielestäsi pitäisi tehdä, vaikka jatkuvasti sanotkin itsellesi, että sinun pitäisi tehdä niitä, koska ne ovat tärkeitä.

4. Huomaat, että sinulta menee ohi tapaamisia, unohdat lupauksia, saavut paikalle myöhässä ja haluat lähteä aikaisin tai löydät tekosyitä välttää asioiden tekemistä.

5. Olet valmis jättämään kaiken taakse ja vaikket teekään niin, ajattelet sitä.

Kenties voit lisätä muutaman lisäasian oman listaasi ja se on ok – kyllästyminen on vain merkki, ettei se energia jota olet käyttänyt energiasi voimannuttamiseen, toimi enää sinulla, koska olet valmis johonkin erilaiseen. Tunnusta siis kyllästymisesi kiitollisena ja aseta uusia tavoitteita, luo uusi tarkoitus elämällesi, pyyhi pölyt unelmistasi ja luo uusi elämänvärähtely, mikä sallii tarvitsemiesi ja haluamiesi muutosten tapahtua. Saadaksesi uuden elämän sinun on luotava uusi värähtely – värähtelytaajuus mikä tukee muutoksia, joita haluat tehdä. Et voi voimaannuttaa muutosta energialla, mitä olet käyttänyt luomaan nykyelämäsi, ja kyllästymisesi on merkki, että olet valmis tutkimaan uusia reittejä elämänpolullasi, elämään tarkoituksella, uudessa tarkoituksessa ja laajentumaan uuteen potentiaaliin ja uusiin mahdollisuuksiin.

Kun itse kyllästyn, minun on tehtävä jotain luovaa ja rakastan maalaamista. Valokuva on kylpyhuoneestani, minkä seinien väri oli aiemmin vaalean hopeanharmaa, mistä en ole oikein koskaan pitänyt. Niinpä maalasin seinät täyteläisen tummanruskealla, tummanvihreän korostusseinän kera, mitä olin ajatellut useita vuosia, mutta pitänyt värejä liian tummina pieneen tilaan, mutta se näyttää upealta. Joka kerta mennessäni sinne, uudet värit saavat minut hymyilemään, mikä nostaa värähtelyäni. Mitä sinä voit tehdä tänään värähtelysi nostamiseksi?

Oletko valmis syvälliseen, laajentavaan ja iloiseen transformaatioon? Sitten on aika nostaa värähtelyäsi. Liity seuraani uudessa kolmen viikon "Nosta värähtelyäsi" –seikkailussa. Aloitamme 24.6.2014.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 16.06.2014 10:08 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
MIKSI ANNAN KAIKILLE PERHEESSÄNI TALOUDELLISTA TUKEA?Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

11.6.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo LaineKysymys:

Rakas Jennifer, kamppailen niiden taloudellisten velvollisuuksien kanssa, joita olen ottanut viime aikoina perheestäni. Ostin hiljattain paritalon jakaakseni sen tyttäreni ja hänen lastensa kanssa ja maksoin suurimman osan lainasta. Sitten muutin pois ja annoin ex-mieheni ja poikani muuttaa taloon ja autan heitä maksuissa. Koska minulla on nyt vähemmän tuloja, minulla ei ole varaa tukea heidän elämistään ja maksaa omat laskuni. Kerroin tyttärelleni, että minun olisi myytävä paritalo, ja sydämeni on murtunut. Mikä minussa on vikana, kun minulla on tämä musertava tarve auttaa heitä kaikkia asumisessa? Ylikompensoinko vanhempiani, jotka eivät koskaan elättäneet minua? En voi enää elää tällä tavalla tunteellisesti tai taloudellisesti, mutten myöskään tiedä, pystynkö elämään sen syyllisyyden kanssa, etten pysty auttamaan heitä tällä tavalla.Jenniferin vastaus:

Tämä on vaikea tilanne ja toivon, että pystyt näkemään karman, mikä sinulla on perheenjäsentesi kanssa. Jossain kohtaa olet luvannut huolehtia heistä ja elättää heidät – syvä sieluhaava missä kerran pidit itseäsi vastuullisena heidän huolehtimisestaan etkä joko voinut tehdä sitä tai et muuten tehnyt. Koska kannamme nämä haavat tuleviin elämiin, sinulla on nyt edessäsi kaksi vaihtoehtoa: jatkaa heidän tukemistaan tai antaa heidän tukea itse itseään. Kumpikaan vaihtoehto ei ole huono tai väärä – kyse on vain siitä, toimiiko anteeksiannosta ja kiintymättömyydestä vai pelosta ja syyllisyydestä.Koska vanhempamme ja perheemme luovat polun karmamme täyttämiseen, omien vanhempiesi tukemisen puute pelkästään muistutti sinua tästä sieluoppitunnista ja antoi sinun kokea, miltä tuntui olla tuon tilanteen vastaanottavassa päässä. Sinulla oli kaksi vaihtoehtoa – jatkaa syyllisyyden tuntemista tai parantua tuosta tuskasta ja vapauttaa itsesi näistä velvollisuuksista. Tähän saakka olet valinnut syyllisyyspolun, mutta kuten oivallat, se on sinulle raskas taakka taloudellisesti ja tunteellisesti ja sinun on tehtävä valinta. Koska haluat päästää irti tästä taakasta, tunnet, että sinut ahdistetaan nurkkaan ja se särkee sydämesi, koska pelkäät, mitä heille tapahtuu, jos et tue heitä.Olet myös tämän sielusopimuksen puitteissa ottanut vastuun siitä, mitä he tekevät elämällään ja onnistuvatko he elämään onnellista, tuottavaa ja tyydyttävää elämää vai eivät. Ajattelet, että jos et tue heitä, jotain pahaa tapahtuu heille. Mutta sinulla ei ole mitään kontrollia heidän lopputuloksiinsa ja avustasi huolimatta he tekevät voimakkaimpia valintoja, joihin he pystyvät. Yksi heidän velvollisuuksistaan tässä karmakierrossa on oppia huolehtimaan itsestään, mutta he eivät tee sitä, ennen kuin sinä päästät irti niistä velvollisuuksista, joita yrität täyttää. Se on tuhoava kierre, mistä tulee vaikeampi, ennen kuin se helpottuu, koska sen loppumiseksi sinun täytyy päästää irti.Elämässä ihmisten jotka ovat sieluryhmämme jäseniä ja jotka jakavat karmaa kanssamme, täytyy pitää meille energiatilaa karman parantamiseksi. Niinpä tyttärelläsi ja muilla joita tuet, ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin antaa sinun tukea itseään, kunnes päätät, ettet enää halua tehdä sitä. Tästä vastuusta irtipäästäminen ei merkitse, että torjut heidät. Sen sijaan voit tehdä sen tunnustamalla, että he ovat ja voivat olla voimakkaampia elämässään, ja sitten antamalla heidän tehdä sen näkemättä heitä enää voimattomina. Ja sinun täytyy myös antaa anteeksi itsellesi se, mitä luulet tehneesi tässä elämässä tai muissa elämissä satuttamaan heitä jollain tavalla.Sielusopimukset ja karmakierto ovat monimutkaisia ja niissä on voimakas tunne-energia, ja niiden parantaminen ja irtipäästäminen vaatii aina, että päästämme irti uskomuksesta, että olemme vastuussa jonkun toisen kurjuudesta ja tuskasta. Vaikka voimme olla yhdellä tavalla, toisessa tavassa kaikki luovat oman todellisuutensa ja ovat vastuussa omasta elämästään. Heti kun vapautat itsesi, sallit heidän olla vapaa tästä kierrosta ja voitte kaikki siirtyä iloisempaan, tyydyttävämpään, syyttömämpään ja pelottomampaan elämään. Jos haluat lukea lisää karmakierrosta ja sielusopimuksista, puhun niistä paljon kirjassani "Ascending into Miracles – the Path of Spirtual Mastery", mikä voit ostaa amazon.comista.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 20.06.2014 13:52 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
MIKSI VALITSEN MIEHIÄ, JOTKA EIVÄT RAKASTA MINUA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
18.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, elämässäni toistuvat tuskalliset tilanteet ja kun olen lukenut blogiasi vuoden, tiedän, että luon niitä. Vaikka tiedänkin tämän, se ei tee siitä vähemmän tuskallista. Kahdentoista sydänsuruvuoden jälkeen, haluaisin oikeasti ratkaista tämän, jottei minun tarvitse käydä sitä taas uudestaan läpi.

Rakastun aina miehiin, jotka eivät ole kiinnostuneita minusta jollain tavalla. Joskus seurustelen heidän kanssaan, mutta silloinkaan he eivät halua olla pitkäaikaisessa suhteessa kanssani. Ja lopulta minut torjutaan aina. Joku sanoi minulle, että vedän tätä puoleeni, koska en rakasta itseäni riittävästi, joten työstän tätä ja edistyn.

Mutta edelleen ne miehet torjuvat minut, joihin tunnen vetoa. Mietin, liittyykö tämä isääni, joka jätti meidät, kun olin kolmen kuukauden ikäinen. Hän ei koskaan välittänyt minusta eikä ollut koskaan ulottuvilla ja mietin, onko tämä aiheuttanut uskomuksen, etten voi saada suhdetta miehen kanssa, joka rakastaa minua. Luulin ratkaisseeni tämän terapiassa, mutta en ehkä ratkaissutkaan, koska en ole vieläkään luonut rakkaudellista ja pitkäaikaista suhdetta itselleni. Miten voin muuttaa tämän ja valita miehen, joka rakastaa minua?

Jenniferin vastaus:

Ensinnäkin haluan tehdä selväksi, että valitsemasi miehet kyllä rakastavat sinua ja tässä on kaksi ongelmaa. Ensimmäinen on uskomuksesi ja toinen on peilisi. Ihmiset peilaavat uskomuksiamme meille ja he voivat tehdä vain sen. He eivät voi olla meille sellaista, mitä emme voi olla itsellemme. Valitsemasi miehet peilaavat uskomustasi, että miehet jättävät eikä heihin voi luottaa ja etteivät he rakasta sinua riittävästi pysyäkseen kanssasi.

Katsotaanpa sitä uskomusta, että miehet jättävät, koska sinulle tämä on totta. Isäsi lähti, mutta koska olit silloin pieni, luulen sinun kantavan äitisi energiaa tähän liittyen, et omaasi. Valitsemalla miehiä jotka jättävät ja toivomalla, että he eivät jätä, yrität parantaa hänen energiaansa teoillasi. Tiedät, ettei se toimi, eikä se toimi, mutta näin on, koska valitset aina miehiä, jotka todistavat uskomuksesi todeksi. Pitkäaikaisen suhteen luomiseksi jonkun kanssa, joka pysyy luonasi, sinun on muutettava tuota uskomusta, mikä vaatii rohkeutta ja halukkuutta ottaa se riski, että sydämesi särkyy.

Sitten on uskomus, ettet ole sen arvoinen, että joku pysyy, ja vaikka työstätkin itsesi rakastamista, tämä uskomus vetää jatkuvasti puoleesi miehiä, jotka tekevät siitä totta, kunnes muutat sen. Et voi odottaa sellaista, joka ei jätä, jotta hän parantaa uskomuksesi sinun puolestasi. Tätä sinä teet ja sillä on aina sama lopputulos, koska valitset samanlaisen ihmisen – jonkun joka jättää.

Sen sijaan sinulla on oltava rohkeutta ottaa se riski, että sinua loukkaa joku, jonka et usko loukkaavan, ja tiedät, että vaikka suhde loppuukin, sinä olet ok. Mutta sinä pelkäät ja tuo pelko, että mies lähtee, olet yksin ja rakkaudeton, on liian suuri, joten valitset tiedostamatta jonkun, joka lähtee ja tekee uskomuksestasi totta sen sijaan, että otat riskin, että joku ehkä pysyy ja satuttaa sinua silti. On helpompaa valita joku, joka tekee uskomuksistasi totta, ja olla yllättymättä siitä, että sydämesi särkyy, kuin saada se tapahtumaan jonkun kanssa, jonka uskot pysyvän, ja hän särkee sydämesi joka tapauksessa.

Itsensä rakastaminen on vain osa ongelmaa tässä – siinä on kyse uskomuksista enemmän kuin mistään muusta. Voitko uskoa, että miehet pysyvät, ovat luotettavia, osaavat rakastaa, arvostaa ja kunnioittaa sinua, he ovat paikalla sinua varten ja vaikkeivät he olisi kaikkia noita asioita, olet riittävän voimakas siirtymään eteenpäin ja löytämään jonkun muun? Nämä ovat voimakkaita pelkoja ja ne voidaan parantaa, mutta vain päättäessäsi, että olet valmis avaamaan sydämesi riittävästi ja antamaan itsesi kokea rakkauden peloistasi huolimatta ja olemaan suhteessa, missä voi olla pitkäaikaisuuden mahdollisuus, sen sijaan että se toteuttaa uskomustasi kaikkien suhteiden loppumisesta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 24.06.2014 18:12 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
YKSIN JA YKSINÄINEN RAKKAUSHAAVEIDEN JA -VISIOIDEN KERA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
23.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime viikkojen kuluessa olen auttanut joitain asiakkaita harmonisoitumaan uuteen suhteeseen ja toisia irrottautumaan lopullisesti nykysuhteesta. Samalla kun toinen ihminen juhlii uutta rakkauttaan, toinen on iloinen, että on lopultakin löytänyt rohkeutta erota. Vaikka ne näyttävät erilaisilta tilanteilta, ne ovat sama asia – valinta rakkaudesta ja siitä, mitä joku haluaa ja tarvitsee tunteakseen olevansa rakastettu, tyytyväinen eikä yksin. Totuus on, että henki- ja energiatasolla emme ole koskaan yksin, mutta se ei siirry hyvin tunnetasolle. Voimme tuntea olevamme yhtä yksin ja yksinäinen suhteessa kuin ollessamme itseksemme – joskus vielä enemmän. Vastaus lepää rakkaushaaveessamme ja –visioissamme.

Yrittäessämme tulkita rakkaus- ja yhteyshalumme maailmaan, voimme tuntea olevamme kuin vieraassa maassa, minkä kieltä emme puhu. On mahdotonta yhdistyä ihmisten kanssa, koska he eivät ymmärrä meitä emmekä me ymmärrä heitä. Miten yhdistymme, kun emme pysty kommunikoimaan? Rakkaustasolla meidän täytyy siirtyä rakkauden haaveilusta rakkausvisioon ja laittaa sitten energiamme tuon vision toteutumiseen. Kyllä, se alkaa itsemme rakastamisella, mutta seuraava askel on muuttaa sitä, miten valitsemme rakkauskumppanimme.

Jos etsimme rakkautta, koska olemme yksin ja yksinäinen, löydämme jonkun, joka on tuossa samassa energiatilassa. Tiedämme sen – se on vetovoima- ja värähtelylakia toiminnassa. Luulemme, että voimme yhdistyä sellaiseen, joka haluaa rakkautta yhtä paljon kuin me, ja se toimii meillä. Se on tunneyhteys, mille antavat polttoainetta rakkaushaaveemme ja haluttomuutemme olla yksinäinen tai yksin. Mutta oikeasti meidän täytyy yhdistyä sellaiseen, joka jakaa rakkausvisiomme ja joka yhdistyy kanssamme rakkaustasolla (mikä on hyvin eri asia kuin rakkaustunne), jotta olemme korkeammalla värähtelytasolla, mikä täyttää tunnetarpeemme sekä visiomme siitä, millaista rakkautta haluamme elämäämme.

Oletko koskaan huomannut, että ollessasi tosi nälkäinen, syöt mitä tahansa – myös asioita joita et normaalisti söisi? Leipäpala, muuta keksi, omena tai suklaapatukka auttaa sinua eteenpäin, kunnes voit istuutua syömään aterian. Silloin kun olet kyllästynyt olemaan yksin ja yksinäinen ja haluat epätoivoisesti jonkun elämääsi, kuka tahansa kelpaa (muutamin rajoituksin tietysti). Rakkauden tunnetarpeen ajamana hyväksymme ensimmäisen ihmisen, joka näyttää pystyvän tyydyttämään tuon halun. Sitten yritämme saada tuon suhteen toteuttamaan rakkausvisiomme ja silloin asiat voivat särkyä.

Rakkausvisio sisältää kaikki asiat, joita haluamme suhteessa, ja tiukasti niissä energiarajoissa, jotka määrittelemme haluamallemme rakkaudelle. Rakkaushaave on toivomus minkälaisesta rakkaudesta tahansa, koska haluamme tuntea olevamme rakastettu. Voimmeko siirtää tuon haaveen korkeampaan visiotilaan, mikä sisältää sen, miten haluamme tulla rakastetuksi? Olettaen, että olemme jo tehneet itsemme rakastamistyön, seuraava askel on kutsua elämäämme sellaista, joka voi värähdellä omalla itserakkaustasollamme ja jakaa rakkausvisiomme. Se ei ole mahdotonta, mutta se vaatii, että lakkaamme uskomasta, että suhde helpottaa yksinäisyyttämme, ja luomme rakkausvision, minkä jakamaan voimme kutsua kumppanin.

Ainoastaan ihminen joka värähtelee rakkausvisiomme tasolla, pystyy jakamaan sen, koska hänellä on sama visio. Jokainen joka tuntee olevansa yhtä yksinäinen ja yksin, pystyy kohtaamaan meidät tarvetasollamme, koska hänellä on sama tarve. Mitä tapahtuu, kun kaksi "tarvitsevaa" ihmistä yhdistyy? Ei paljon täyttymystä, koska kummallakaan ei ole rakkausvisiota, mikä siirtää suhteen tarvetilasta täyttymykseen.

Luo rakkausvisiosi voimakkaiden energiarajojen kera, pidä sitä lähellä sydäntäsi ja lähetä maailmaan, jotta ihminen joka voi resonoida kanssasi, löytää sinut. Hän etsii sinua yhtä paljon kuin sinä häntä. Sitten et tunne olevasi yksin tai yksinäinen – et vain siksi, että sinulla on kumppani, vaan koska sinulla on elämässäsi joku, joka tukee ja jakaa rakkausvisiosi ja on samalla energiatasolla, jotta voitte tyydyttää toistenne tarpeet ja luoda rakastavan ja tyydyttävän suhteen, minkä vahvuus ja perusta lepää yhteisessä rakkausvisiossa.

Jos tunnet olevasi yksin ja yksinäinen ja valmis nostamaan rakkausvärähtelyäsi ja luomaan rakkausvision, liity seuraani "Raise Your Love Vibes" –ohjelmaan – kolmen viikon kurssiin mikä auttaa sinua luomaan rakkautta elämääsi. Aloitamme heinäkuun alussa ryhmäpuhelulla, mutta voit päästä materiaaliin käsiksi välittömästi ja aloittaa nyt. Se on yksi suosituimmista ohjelmistani ja myös omista suosikkiohjelmistani ja se mitä opit, auttaa sinua poistamaan tyydyttymättömän rakkausmenneisyyden muistot ja valmistautumaan kirkkaaseen ja uuteen rakkaustulevaisuuteen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 27.06.2014 20:34 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
MIKSI HÄN KOHTELEE MINUA TÄLLÄ TAVALLA?Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

25.6.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo LaineKysymys:

Rakas Jennifer, asuin erään miehen kanssa seitsemän kuukautta ja tänä aikana tein kaiken hänen puolestaan sekä ostin hänelle kaiken, mitä hän halusi. Hän muutti viime kuussa äitinsä luo ja sai työpaikan. Nyt hän ei puhu minulle, hänellä on huono asenne ja hän valehtelee minulle, myös asioista joista hänen ei tarvitse valehdella. Vaikka hän sanoo rakastavansa minua, en koskaan kuule hänestä, ellen itse soita ensin. Hän sanoo aina olevansa kiireinen, kun yritän viettää aikaa hänen kanssaan, myös vapaapäivinä. Joka kerta puhuessani hänen kanssaan suutun, vaikka yritän vain selvittää asioita. En tiedä, mitä tehdä. Pitäisikö minun olla piittaamatta hänestä, antaa hänelle tilaa vai jättää hänet ja siirtyä eteenpäin?Jenniferin vastaus:

Vastaus kysymykseesi on lyhyt, mutta jos vastaisin sinulle niin nopeasti, se ei auttaisi sinua ymmärtämään, miksi olet valinnut tämän ihmisen, mitä sinun täytyy oppia häneltä ja miksi siedät hänen käyttäytymistään. Niinpä säästän vastauksen viimeiseksi ja puhun sen sijaan sinun ongelmistasi, joihin sisältyy rajojen puute, epätoivoinen halu parantaa joku ja halu saada arvostusta hyvin vaikealta ihmiseltä, joka on kyvytön antamaan sinulle, mitä haluat (ja luulen sinun tietävän tämän).Tämä mies kyllä rakastaa sinua omalla tavallaan, mutta hän ei anna, mitä haluat, sen vuoksi, millainen ihminen hänestä täytyy tulla ollakseen kanssasi. Vaikka olet valmis katsomaan hänen vikojensa yli siinä toivossa, että jonain päivänä hän muuttuu, hän tietää, että kyllästyt lopulta häneen ja hänen käyttäytymiseensä. Hän säästää sinulta pitkäaikaisen suhteen lopettamisen vaivan osoittamalla sinulle käyttäytymisellään, ettei hän kykene uskollisuuteen, luottamukseen ja sitoutumiseen. Kysymys kuuluu: miksi uskot, että hän kykenee noihin asioihin kanssasi, siitä huolimatta, mitä hän näyttää sinulle itsestään? Teet kovasti työtä sen saamiseksi, mitä haluat häneltä tyydyttämään tarpeesi.Sanoit tukeneesi häntä kaikin tavoin ja kuitenkin hän maksoi ponnistelusi lähtemällä. Nyt hän ei halua viettää aikaa kanssasi eikä ota yhteyttä sinuun. Hän ei valehtele sinulle lainkaan – hän näyttää sinulle, kuka hän on. Miksi epäilet häntä? Sinun ei kannata yrittää vakuuttaa hänen kaltaistaan tulemaan haluamaksesi kumppaniksi, koska voin vakuuttaa sinulle, ettei sitä tapahdu koskaan. Jos tämä suhde jatkuisi seitsemän vuotta, seitsemän kuukauden sijasta, tuntisit täsmälleen samalla tavalla kuin tänä päivänä ja hän käyttäytyisi täsmälleen samalla tavalla.Pitäisikö sinun antaa hänelle tilaa vai olla piittaamatta hänestä? Uskon, että sinun pitäisi juosta karkuun ja nopeasti, ennen kuin kulutat enää sekuntiakaan aikaasi ja energiaasi häneen. Kysy kuitenkin ensin itseltäsi, miksi et usko ansaitsevasi rakastavaa, tukevaa ja sitoutunutta kumppania elämääsi, koska tämä uskomus sallii sinun yhdistyä sellaiseen, joka on niin epätyydyttävä kumppani. Sitten kun tartut ongelmiin, jotka liittyvät rakkauden, haavoittuvuuden, hyväksi käyttämisen, pettämisen ja tyytymättömyyden pelkoon romanttisessa suhteessa, pystyt vetämään puoleesi sellaisen kumppanin, joka on kiinnostunut pitkäaikaisesta ja sitoutuneesta suhteesta kanssasi ja kykenevä siihen.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 30.06.2014 18:09 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2759
HEINÄKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
29.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuoden 2014 ennusteissa kirjoitin, että vuoden toinen puolisko olisi hyvin erilainen kuin ensimmäinen ja tuo jakso alkaa 1.7. On hyvin sopivaa, että kuukauden alussa Merkurius alkaa taas kulkea eteenpäin ja kuukauden aikana Mars ja Saturnus lopettavat pitkän perääntymisensä ja neljä planeettaa vaihtaa merkkiä. Siinä on paljon toimintaa yhdelle kuukaudelle, mutta olemme valmiita siihen, eikö vain? Heinäkuu avaa ovet muutokselle, vapauttaa paljon jumiutunutta energiaa ja kutsuu meidät astumaan siihen muutokseen ja transformaatioon, mitä olemme odottaneet pitkään. Se aika mitä olemme toivoneet ja odottaneet, on nyt täällä. Meidän täytyy vain päättää, mitä teemme tällä energialla.

Muutoksen ja transformaation välinen ero on energiatasolla merkittävä. Muutoksessa korvaamme vain asian toisella samalla tavalla, kuin vaihdamme alusvaatteet joka päivä. Transformaatiossa saamme täydellisen muodonmuutokset niin, etteivät edes tutut ihmiset enää tunnista meitä. Meillä on nyt tilaisuus transformoitua – olemmeko valmis käyttämään sen ja tulemaan uudeksi versioksi itsestämme? Se meitä kutsutaan ja pakotetaan tekemään, mutta niin paljon kuin sanommekin haluavamme sitä, sitoutuminen, harmonisoituminen ja integroituminen tuohon energiaan on täysin uusi juttu.

Kohdataanpa se. Tämä ei ole ollut helppo jakso kenellekään, mikä alkoi 1990-luvun alussa ja kiihtyi todella 2000-luvun alussa. Oma elämäni on tehnyt kovia ja odottamattomia käännöksiä tuon jakson aikana ja tiedän, että sinunkin on. Olen yrittänyt toisinaan erittäin kovasti tehdä muutoksia, mutta ajoitus oli pielessä, asiat eivät olleet oikeita, minulla oli tehtävänä muita asioita, joita en tiedostanut, ja työtä mikä piti minut tiukasti maadoittunena paikkaan, missä en halunnut olla. Mutta omat toiveeni eivät näyttäneet yhtä tärkeiltä kuin käsillä olevat tehtävät ja tämä on ollut kokemuksemme – tähän saakka.

Meitä ei pidättele nyt enää mikään, paitsi kenties se epämukavuus mitä tulee, kun vapautetaan yhtäkkiä pitkän kahlehtimisjakson jälkeen. Meiltä voi viedä jonkin aikaa oppia päästämään irti tehtävistä, mitkä ovat olleet elämäntarkoituksemme hyvin pitkään, mutta ne ovat yhtä innokkaita pääsemään irti meistä kuin me niistä. Kaikki pyrkii transformoitumaan nyt ja meidän ei luultavasti tarvitse kysyä, missä irtipäästämistä täytyy tapahtua, koska se on hyvin ilmiselvää niinä tilanteina ja ihmisinä, joiden kanssa emme ole enää harmoniassa tai resonoi.

Kätemme ja sydämemme jotka ovat hyvin tottuneita ottamaan raskaita parannustaakkoja, ovat nyt vapaat etsimään toisia väyliä. Voimmeko päästää irti siitä, minkä tiedämme olleen elämämme tarkoitus ja sielutehtävä, ja sallia itsemme astua uuteen tarkoitukseen, mikä palvelee iloamme? Muutosta on ilmassa, mutta sielutason transformaatiolupaus on uusi polkumme. Jos aiomme harmonisoitua uuden energian kanssa, meidän täytyy olla valmis tulemaan uudeksi versioksi itsestämme ja yhdistymään koko voimaamme, minkä olemme kieltäneet itseltämme palvellessamme parannustehtäviämme, ja tämä vaatii ensin transformaatiota ja sitten niiden muutosten hyväksymistä, joita siitä nousee.

Miltä tuntuu, kun ei ole parantaja joka tilanteessa? Millaisia suhteita voimme saada, jos ensisijainen aikomuksemme on tulla palvelluksi omalla tasollamme ja saada samalla mitalla, mitä olemme niin vapaasti antaneet toisille? Tämä on yksi asia, mihin meidän on tartuttava siirtyessämme heinäkuuhun, ja yksilö- ja kollektiivimatkamme uusi vaihe.

Niiden jotka ovat luottaneet, että toiset kantavat heidän tuska- ja parannustaakkansa, on nyt opittava luottamaan itseensä. Ne jotka ovat tukeneet ja toisinaan kannustaneet tällä keskinäisellä riippuvuustasolla, huomaavat, ettei heillä ole aikaa eikä energiaa tehdä sitä. Marttyyriparantajan aika on ohi, niin kuin on myös valotyöntekijän aika. Olemme nyt valomajakoita, jotka säteilevät omaa valoaan omasta ilon, rauhan, rakkauden, tyytyväisyyden ja yltäkylläisyyden tilastaan niin, että toiset voivat tietää, mitä on elää paikasta, mikä on parantunut, eheytynyt ja täydellinen. Olemme parempia parantajia, kun muistutamme toisia heidän omasta voimastaan emmekä tunne sääliä heidän tuskansa vuoksi. Olemme myös parempia parantajia, kun olemme onnellisia ja elämme ilossa, kuin kärsiessämme ja kamppaillessamme energian kanssa, mikä ei kuulu meille. Maapallo ja ihmiskunta eivät tarvitse meitä näyttämään polkua – niiden täytyy tietää, että on vaihtoehto, ja katsoa meidän näyttävän sen portaalin, minkä läpi niiden on itse kuljettava.

Heinäkuun teemoja ovat laajentunut, energisoitunut, valaistunut ja kehittynyt, jolloin me

* laajennamme kykyämme ja halukkuuttamme vastaanottaa ja pitää energiaa uusilla värähtelytaajuustasoilla
* energisoidumme uudesta tarkoituksestamme ja tehtävästämme ja käytämme uutta energiaa luomaan uuden elämän ja olemistavan, mikä palvelee meitä ja mitä rakastamme
* säteilemme valoamme kirkkaasti toisille inspiroituneen transformaation majakkoina ja
* kehitymme uusiin ja korkeampiin olemistapoihin.

Meillä on myös tilaisuuksia tyydyttää suhdeunelmamme, koska tämä uusi energia vaatii kumppanuuksia kaikilla tasoilla, ja tähän sisältyy rakastavien, tyydyttävien ja romanttisten suhteiden luominen kumppaneihin, jotka ovat samanhenkisiä (ei enää sielukumppaneita tai karmakumppaneita) ja jotka ovat myös valmiita suhteisiin, jotka alkavat tasavertaiselta eheys- ja parantumistasolta. Täytyykö tästä enää paljon parantua? Kuukausien ja vuosien odottamisen jälkeen luulen, että olemme lopultakin tässä, ja odotan innolla tätä liikettä ja transformaatiota, kuten teidän sinunkin odottavan. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 212 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia