Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 11:54

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 120 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 13.02.2018 09:03 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
MONIULOTTEISEKSI TULEMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
11.11.2017 Montreal, Kanada
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on yksi Kryonin suosikkiaiheista – moniulotteiseksi tuleminen. Nyt hän antaa myös lisäinformaatiota DNA:sta, luomistarinastamme ja niistä asioista, jotka muuttuvat sisällämme ja joiden emme oikeastaan odota muuttuvan. Tämä ei ole viimeinen viesti esi-isistämme tai siitä, mitä tapahtui 200.000 vuotta sitten, sillä Kryon on pääsemässä vasta alkuun tässä aiheessa.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Montrealissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Istun tällä hetkellä esoteerisen yleisön edessä ja aiheena on koko päivän ollut moniulotteisuus. Löydätte nyt asioita, jotka ovat uskomattomia monien mielestä. Hyvin perustasolle ja ihmisen havaintotavan ytimeen on tulossa muutos. Se on kaunis muutos, jota on joskus vaikea saavuttaa ja kuvitella, mutta jos katsotaan sitä tarkkaan, se on muutos, joka tuo teidät pois pimeästä.

Haluan tarkastella tässä viestissä joitain asioita, joita olen antanut aiemmin, ja sitten haluan esitellä teille joitain uusia asioita, joita en ole koskaan ennen sanonut. Tämä on sen aika. Miksi tämä olisi sen aika? Koska, rakkaat ystävät, tulitte tänne ja luette tätä. Olemme täällä moniulotteisina energioina ja olentoina opettamassa teille tästä muutoksesta niin paljon, kuin voitte ymmärtää.

Katsotaanpa ensin, mitä on tapahtunut näyttämöllä tänään sen jälkeen, kun tämä tilaisuus alkoi [Ariane-kustannuksen tilaisuus]. Kanavointia on tänään tullut eri ihmislähteistä, kuitenkin annettiin vain yksi varsinainen viesti. Jos katsotaan niitä eri tapoja, jolla se toimitettiin, nähdään, että ihminen osallistuu siihen, mutta ydininformaatio on sama. Mitä olisivat ne sanat, jotka kuvaisivat jokaisella kielellä sen ytimen, mitä tänään sanottiin? Toivo, hyväntahtoisuus, rakkaus, myötätunto, yhteenkuuluvuus, harmonia ja herääminen. Tämä on luovan lähteen viesti tänään tällä planeetalla, monien kanavointien kuvaamana.

Mistä tietää, onko kanavoija aito? Se on helppoa. Etsikää näitä aiheita viestistä: toivo, herääminen, rakkaus, myötätunto ja apu, kun on vaikeuksia siirtyä valoon. Kukaan kanavoija joka on aito ja täsmällinen, ei anna teille tuhon ja hävityksen viestiä tänä päivänä. Se on mahdotonta, koska Jumalalähde tietää, mitä tällä planeetalla on tapahtunut, ja se on "viesti muutoksesta".

Vähitellen ja ryhmä ryhmältä vanhat sielut ja valotyöntekijät saavat informaatiota, joka alkaa kuulostaa todelta. Lopulta samaistutte tähän energiaan, jos ymmärrätte, mitä oikeasti tapahtuu. Saatatte katsoa mediaa ja nähdä, mitä se sanoo tapahtuvan maailmantilassa ympärillänne – ja se voi näyttää hyvin erilaiselta, mitä me kerromme teille. Tämän planeetan pimeä tietoisuus haluaa teidän olevan peloissaan ja palaavan menneisyyden alempaan tietoisuuteen. Media osallistuu kaupallisen ydinjoukon miellyttämiseen.

Etsikää sitä. Sitä on kaikkialla. Muutamien dramaattiset kiemurtelut aiheuttavat sellaisia vaikeuksia, jotka muistuttavat teitä siitä, mitä tapahtui yli 50 vuotta sitten – paluu pelkoon. Tämä on pimeyden tietoisuutta joka yrittää saattaa tämän planeetan takaisin paikkaan, jossa se ei koskaan enää ole. Alkaa paljastua liikaa valoa. Sitä tapahtuu kaikkialla, nytkin tässä huoneessa. Vanhat sielut näkevät sen ja tulevat tällaiseen tilaisuuteen. Ihmiset ovat heräämässä suurempaan totuuteen, eikä sitä ole vain kanavoinnissa. Suurempi totuus on visio maailmanrauhasta heidän lapsilleen ja heidän lapsenlapsilleen, tiestä pimeyden läpi ja yhteensopivuudesta muiden planeetan sivilisaatioiden kanssa. Se on visio tulevaisuuden kulttuureista, jotka sanovat: "Uskomuksemme Luojasta ovat erilaiset, mutta kunnioitamme myös teidän uskomuksianne. Me kunnioitamme sitä, mitä te teette järjestelmässänne, koska se on yhdistynyt yhteen lähteeseen."

Ykseyden on aika levitä ympäri planeettaa. Ykseys on toinen tapa sanoa "tietoisuus asiakokonaisuudesta, yhteydestä kaiken välillä". Haluan luetella teille joitain asioita ja antaa esimerkkejä ja informaatiota tästä tietoisuudesta. Miten ykseys tapahtuu? Mitä ovat jotkut ominaisuudet, joita odottaa innolla? Mitä ovat ne uudet asiat, joita ette odottaneet? Kaikki mitä annan teille, on hyväntahtoisia, kauniita ja totuudenmukaisia uutisia.

Luomistarina

Ollaan tekemässä löytö. Jokin aika sitten, kenties niin kauan kuin 200.000 vuotta sitten, henkinen luomistarina alkoi hitaasti asettautua tälle planeetalle. Rakkaat ystävät, se luomistarina josta luette kulttuurinne pyhistä kirjoituksista, on mielenkiintoisen samanlainen kuin se, josta nyt puhumme. Kuitenkin sitä tarinaa josta puhumme, väittää myös valtaosa alkuperäiskansoista ympäri planeettaa.

Maan alkuperäiskansat sanovat: "Tulimme tähdistä". He kertovat teille saman asian kuin pyhät kirjoituksenne. Tämän päivän ihminen ei ole maaplaneetan evoluution tulosta, vaan sitä muutettiin. Tämä luomistarinan muuttamisihme antoi teille henkisen tietoisuuden pimeydestä ja valosta. Kerromme teille myös, että DNA:tanne muutettiin tuolloin.

Pyhien kirjoitusten luomistarina on täynnä vertauskuvia. Eedenin puutarha on vertauskuva Gaiasta ja ihmiskauneudesta Gaialla. Puutarha on koko luonto, ei tietty paikka. Ihmiset jotka ovat mukana tuossa tarinassa, mies ja nainen, edustavat kaikkia tuon ajan miehiä ja naisia. Luomistransformaatio alkoi hitaasti, ja olemme kertoneet teille, että oli luova kipinä – kohta jossa tämä tapahtui. Sen täytyi alkaa muutamasta ja lisääntyä sitten ajan kuluessa. "Tähdistä tuleminen" on totuus, johon alkuperäiskansat uskovat melkein yleismaailmallisesti, ja monille se on vertauskuva plejadilaisista (Seitsemän sisaren tähdistö).

Rakkaat ystävät, ette lue sitä pyhistä kirjoituksista. Sen sijaan tarinana on, että enkeli tuli alas taivaista. Tämän vierailun tuloksena teille annettiin pyhyyttä ja tietoisuutta. Yhtäkkiä ihmisistä jotka olivat pelkästään biologisia evoluutio-olentoja, tuli henkisen vapaan valinnan olentoja. Teille annettiin tieto hyvästä ja pahasta, pimeydestä ja valosta ja kyky aistia luova lähde (Jumala) ja valita näiden energioiden välillä. Tämä on tarina pyhissä kirjoituksissa, ja tämä on tarina, jonka annamme teille plejadilaisista.

Plejadilaiset ovat erittäin korkealle henkisesti kehittynyt rotu, jolla on ollut moniulotteinen tietoisuus kymmeniätuhansia vuosia. Heidän tarkoituksensa 200.000 vuotta sitten oli kylvää tälle planeetalle tieto Luojasta. Tänä päivänä jotkut tiedemiehet alkavat kysyä, miksi modernilla ihmisellä joka on noin 200.000 vuotta vanha, on 23 kromosomiparia, eikä 24, niin kuin koko evoluutiolla ennen sitä on ollut. Ajankohta jonka tiede löytää, on sama ajankohta, josta olemme kertoneet teille täällä. Tapahtui jotain, mikä muutti DNA:tanne.

Olette hyvin uusia tällä planeetalla! Kaksikymmentäkolme kromosomiparia merkitsee, rakkaat ystävät, että te ette ole tulleet mistään täällä! Käsitättekö sen? Tiede alkaa myös käsittää sen. Se ei anna teille luomistarinaa, kuten minä olen antanut, mutta se sanoo: "Tapahtui jotain, joka loi normaalin ulkopuolisen ihmisolennon ja hyväksyi evoluutioprosessin." Niinpä tämä Kryon-tarina saattaa olla enemmän valtavirtaa, kuin kuvittelisitte.

Kahdeskymmenesneljäs pari

Nyt kerron teille jotain, minkä olen kertonut kerran aiemmin. Tosiaan teillä vaikuttaa olevan 23 kromosomiparia, mutta tutkitte niitä vain siinä määrin, kuin voitte 3D:ssä. Tutkitte niitä lineaarisesti kemiallisilla 3D-instrumenteilla, joita teillä on, koska teillä ei ole muuta tällä hetkellä. Siis mihin tuo 24. pari on mennyt? Mitä jos kertoisin teille, että se on edelleen siellä?

Ahaa! Se on ehdottomasti edelleen siellä. Rakkaat ystävät, 24. pari on kvanttipari. Teillä on edelleen 24 paria, mutta 3D-biologia näkee vain 23. Mistä siis 24. parissa on kyse? Jos kadotatte perspektiivin tässä, siinä ei ole mitään järkeä. Mikä on muinaisten tiibetiläisten numerologia luvusta 24? Se on kuusi (6), ja jos katsotaan sen merkitystä tuossa järjestelmässä, se on "ihminen korkeimmalla tasollaan – harmonia ja tasapaino". Tiesittekö sen? Mikä sattuma, että 24. pari joka on moniulotteinen, herää 200.000 vuoden jälkeen! Olette ohittaneet merkkipaalun (2012), ja sen myötä tulee muutos DNA:hanne. Se alkaa värähdellä eri tavalla – ei taajuutena, koska taajuus on 3D-kuvaus. Se värähtelee eri tavalla kvanttienergiassa (vaikuttaa atomirakenteen pyörimiseen kvanttikentässä). Se on äärimmäisen erilainen, äärimmäisen korkea ja se alkaa muuttaa ihmisluontoa. Sitä tapahtuu.

Ensimmäinen askel tämän prosessin ymmärtämiseen, vanha sielu, on havaita/tietää se. Tämä on mielenkiintoinen sana kumppanini kielessä. "Havaita" ei merkitse pelkästään uskomista. Se merkitsee, että ihmismielen on hyväksyttävä se sisäisesti, jotta siitä tulee omaksuttua todellisuutta. Olette kaikki havainneet fyysisen ominaisuuden nimeltään "gravitaatio". Ette usko gravitaatioon. Sen sijaan olette havainneet sen ja työskentelette sen kanssa joka päivä. Jos pudotatte jotain, ei ole kyseenalaista, meneekö se alaspäin. Havaitsette sen siinä määrin, että se on totta teille ydintasolla. Otatte omaksenne tuon käsityksen.

Tässä huoneessa ja lukemassa tätä on monia, jotka ovat havainneet Jumalan rakkauden siinä määrin, ettei ole kyseenalaista, että Jumala on totta ja tuo kaunis lähde tietää nimenne. Ne jotka ymmärtävät tämän, tietävät, että kun he lähtevät tästä paikasta, he eivät ole koskaan yksin. Teidän kaikkien kanssa on monia olentoja, jotka tuntevat teidät ja jotka rakastavat teitä. Tämä on lohtu ja todellisuutta monille vanhoille sieluille. Tiedätte kuitenkin, että on niitä, jotka eivät usko sitä lainkaan. Tämä on vapaa valinta, luomistarinaenergian ydin.

Voitteko kuvitella kvantti-ihmisen, jolla on muuttunut DNA, joka on valmis tekemään merkittäviä muutoksia, mutta joka ei usko mihinkään siitä? Hän lähtee tästä paikasta yksin ja hänestä tuntuu yksinäiseltä. Kuitenkin hänen ympärillään on monia rakastavia olentoja, jotka vain odottavat ottaakseen häntä kädestä – jos hän voi havaita Jumalan itsessään.

Voitteko kuvitella hänen olevan yksin koko elämänsä, kuolevansa yksin – ottamatta koskaan kädestä yhtäkään noista oppaista, jotka rakastavat häntä ikuisesti, jotka tietävät hänen sielunimensä ja jotka olivat valmiita parantamiseen ja elämänmuutokseen? Se on vapaa tahto. Kenties siksi, ettei hänelle kerrottu koskaan siitä, mitä te opitte tänään?

Jokainen ihminen tällä näyttämöllä tuntee tämän rakkauden kanavoidessaan. Kanavointi on erilaista jokaisella yksilöllä. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa kanavoida. Näyttämöllä on tällä hetkellä kaksi kanavoijaa. Voitteko tunnistaa heidät? Toinen kanavoi tällä hetkellä Jumalan rakkautta sormiensa kautta [Robert Coxon, säveltäjä-muusikko]. Hän tietää, että se mitä hän tekee, on moniulotteista, koska hän kuulee tuon musiikin, ennen kuin hän soittaa sen! Hän kuulee tuolissa kanavoivan miehen informaation, ennen kuin sitä kanavoidaan! Se on kanavoinnin monimuotoisuutta. Se on moniulotteisuutta. Jokainen kanava näyttämöllä on tuntenut tämän ja tietää tämän. Kerron teille tämän, ennen kuin alan kertoa, mitä evoluutionne tuo teille seuraavaksi.

Kumppanini puhui aiemmin kehittyvästä ihmisestä ja antoi teille joitain asioita ajateltavaksi. Mitä evoluutio oikeastaan merkitsee? Viimeksi kanavoitu kirjamme on täynnä esimerkkejä muuttuvasta DNA:sta, muuttuvista asenteista ja siitä, mitä moniulotteiseksi tuleminen saattaa merkitä muuttuvassa ihmistietoisuudessa. Luetellaanpa joitain ominaisuuksia taas kerran, jotta ymmärrätte todella käytännössä Maan kera ihmisten, jotka alkavat saada heräämistä, jota he eivät odottaneet.

Entisen elämän muistaminen

Ensimmäinen ominaisuus, helpoin ominaisuus, on tietoisuus entisestä elämästä. Tänä päivänä alkaa syntyä lapsia, jotka heräävät aiemmin näihin käsitteisiin. Kun he oppivat puhumaan, he saattavat sanoa äidilleen sellaisia asioita kuin: "Olet paras äiti tähän mennessä!" Toiset sanovat riidassa ja pettyneenä: "Pidin viime äidistäni enemmän." Äiti katsoo heitä järkyttyneenä: "Mistä sinä puhut?" Kuitenkin vanha sielu äiti tietää täsmälleen, mitä tapahtuu. Lapsi muistaa, eikä ehkä tiedä tarkkoja nimiä tai kasvoja, mutta sisäisesti hän tietää, ettei hän ole täällä ensimmäistä kertaa.

Siis ensimmäinen asia jonka sanomme teidän saattavan nähdä, on luontainen tieto siitä, että olette eläneet aiemmin. Se alkaa lapsista, ja ellei heitä puhuta pois siitä, heillä on se koko elämän. He tietävät, että elämä on ympyrä. Riippumatta siitä, mitä henkiset järjestelmät kertovat heille, he tietävät paremmin. Jotkut pysyvät hiljaa, jotteivät loukkaa ympärillään olevia, mutta sisällä he tietävät sen.

Teillä vanhemmilla sieluilla ei ollut sitä. Teillä oli tietoisuus, joka kasvoi, ja sitten havaitsitte sen. Kuitenkin lapsilla se on tullessaan osa sitä, kuka he ovat. Se tiedetään jo. Vanhat sielut alkavat muistaa, että olette eläneet aiemmin. Alatte muistaa energioita, joita ette ole koskaan ennen muistaneet. Nämä eivät ole välttämättä dramaattisia, huonoja tai pimeitä energioita. Alatte herätä muistamaan hyviä asioita, iloisia asioita.

Joskus heräätte ja sanotte: "Vau! Sitä ei ole tapahtunut kovin usein. Lensin ja näin kauniita värejä. Kuulin nimeäni huudettavan, ja kaikkialla ympärilläni oli jotenkin valoa. Haluan tuon unen joka yö!" Tervetuloa muistamisen kvanttikokemukseen – ei muisteta vain jotain entistä elämää, vaan myös monia entisiä kokemuksia kietoutuneena yhteen epälineaarisella tavalla. Sitä alkaa tapahtua. Tämä on numero yksi.

Herääminen menneisyyden viisauteen

Numero kaksi on herääminen menneisyyden viisauteen. Kuunnelkaa nyt: ei voi olla ihmisiä, jotka aloittavat alusta joka kerta, kun he syntyvät. Se ei anna heille koskaan muinaisviisautta tällä planeetalla. Sen sijaan teidän on tarvinnut muistaa menneisyyden viisaus. Viisaus laittaa teidät paikkaan, jossa tiedätte, mikä toimii ja mikä ei – kulttuurin itsestäänselvä ja hyvin luonnollinen viisaus, joka ymmärtää, ettei sota toimi koskaan, itsestäänselvä viisaus joka tietää tien ulos vaikeuksista ja viisaus, joka ei salli teidän tehdä samoja virheitä uudestaan ja uudestaan.

Tämä on menneisyyden viisautta tuotuna vanha-sielu-lapselle, joka kasvaa aikuiseksi, ja hitaasti sukupolven aikana uusi asenne aletaan nähdä kulttuurissanne. Se näkyy laeissa, joita laaditaan, siinä miten omat lainlaatijanne valitaan ja mitä alatte kuulla: ei enää sotaa. Miten monta ihmissukupolvea vaaditaan, ennen kun ei ole sotaa? Se riippuu teistä. Aika saattaa olla lyhyempi, kuin luulette, sen vuoksi mitä kerron teille nyt.

Mitä jos teidän ei tarvitse uudestisyntyä uudestaan ja uudestaan, vaan heräätte vain menneisyyden viisauteen? Se olisi viisautta, jota ette kehittäneet tässä elämässä, vaan viisautta joka on tullut monista eläimistä. Kumppanini sanoo teille, rakkaat ystävät, että kun palaatte, tulette tähän maailmaan paljon moniulotteisempana kuin nyt. Teillä on kromosomipari 24, joka värähtelee korkeammalla tasolla, joten ette tee samoja virheitä. Se on kuin polttaessanne kätenne liedellä lapsena. Kannatte sen mukananne seuraavaan elämään, ettekä toista sitä. Muistatte lieden, ja tämä on vertauskuva sodan muistamisesta. Ette tee sitä uudestaan. Sanon sen uudestaan ja uudestaan: tulee aika, jolloin pidätte vuotta 2012 edeltävää sivilisaatiota barbaarisina vuosina. Korkeampi tietoisuus on arkisten asioiden tapa maan päällä.

Ajattomuus

Puhutaanpa sitten joistain uusista moniulotteisista piirteistä. Tässä ei ehkä ole järkeä, koska nyt lähdemme lineaarisuudesta. Alatte muistaa tulevat elämänne. Olette välittömästi samaa mieltä: "Kryon, siinä ei ole järkeä." Siinä ei todellakaan ole järkeä lineaarisesti, ei. Jokainen sielu tässä huoneessa ja kuuntelemassa tätä kanavointia on ollut osa suurempaa sieluryhmää. Verhon toisella puolella on ollut aikoja, jolloin olette suunnitelleet toisten kanssa, minne menette seuraavaksi, mikä suunnitelma auttaisi ihmiskuntaa eniten tai mitä teidän tarvitsi kokea ja oppia. Se on suunnitelma myös siitä, missä olisitte tässä uudessa energiassa ja mitä saattaisitte tehdä. Nuo tulevaisuuden suunnitelmat muuttuvat jatkuvasti sen vuoksi, mitä teette nykyhetkessä. Niinpä mikään siitä ei ole sopimus tai kiinteä ja joustamaton suunnitelma. Mitä jos kuitenkin kertoisin teille, että pystytte muistamaan tuon suunnittelun? Se on moniulotteiseksi tulemista. Siksi joillakin teistä on erittäin hyvä ajatus siitä, mitä on seuraavaksi ja kuka voisitte olla ja missä.

Tuolissa istuva mies menee "uuteen Afrikkaan", mutta hän ei mene yksin. Karmaryhmää on mukana. Kuunteletko, Marc? [Viitataan Marc Valléen, konferenssin isäntään] Tämä karmaryhmä ei ole välttämättä niitä, jotka asuvat kanssanne. Se saattaa olla niitä, joiden kanssa olette ystäviä sieluina ja jotka ovat lähteneet matkalle kanssanne monissa elämissä tähän mennessä. On kaunista ajatella, että te kaikki olette ehkä osa suurta tulevaisuuden lupausta. Kuvitelkaa tietävänne, minne menette seuraavalla kerralla, ja havaitsevanne sen! Monet ovat kutsuneet Maata "kokeiluksi". Se ei ole. Se on suuri suunnitelma, vapaan valinnan muokkaamana.

Moniulotteinen biologia

Voi, on toinen mahtava piirre! Kun kromosomipari 24 tulee aktiivisemmaksi, teillä alkaa olla kvanttibiologia. Moniulotteisesta biologiasta tulee tavallaan superluontainen. Tämä merkitsee, että kaikki mitä olette ottaneet itsestäänselvyytenä kehonne toimintatavassa, on väärin, koska kvanttibiologia on niin fiksu, ettei sairaus voi koskaan tunkeutua siihen. Se on fiksumpi kuin planeetan vanhan energian sairaudet.

Kuunnelkaa: on joitain sairauksia, jotka tietenne on pyyhkinyt täysin pois tältä planeetalta antamalla keholle tinktuuraa tai näytteen siitä, mitä etsiä, jottei se päästä sitä sisään. Biologinen puolustusmekanisminne on nyt parempi kuin tuo sairaus, ja se on lähtenyt pois maailmastanne. Tämä uusi informaatio on hyvin samanlaista. Teillä on siis ennakkotapaus siitä, mistä puhun, ja voitte visualisoida sen.

Mitä luulette sen ehkä tekevän sille odotukselle, miten pitkään ihmisten pitäisi elää? Ajatelkaa: ei enää syöpää tai mitään muuta sairautta, ei enää Alzheimerin tautia – nimetkää mikä tahansa sairaus, joka on hyvin yleinen nyt. Keho ei voi saada sitä. Se ei voi saada sitä, koska se on toimimaton ja typerä valokeholle, jossa kromosomi 24 on superaktiivinen. Immuunipuolustuksenne on superpuolustusta. Tämä on biologian moniulotteisuutta. Se herää siihen, millaiseksi se suunniteltiin, ja se tietää tarkkaan, milloin sairaus yrittää päästä siihen. Se on fiksumpi kuin mikään, mitä olette vielä nähneet.

Mikään ei ole "yksi ainoa"

Voi, minulla on vielä yksi kohta, ennen kuin lopetamme. Jos ymmärrätte todella moniulotteisuutta, käsitätte myös, ettei fysiikassa tai elämässä ole yksikköä. Mikään ei ole yksin. Teissä ei ole yksi sielu. Ei ole yhtä elämää muistettavana. Muistakaa, että kaikella on ykseys (yhteys) kaikkeen muuhun. Tarkkailkaa tämän esittäytymistä. Ihmiset alkavat muistaa ja sulautua yhteen monien akaasioiden kanssa. "Mitä se merkitsee, Kryon?"

Kuunnelkaa: suuri poliitikko saattaisi alkaa olla osa aikakausien parhaita poliitikkoja. Hän tuntee moni-akaasisen tiedoston – ei ainoastaan omaansa, vaan myös historian suurten johtajien. Hänen johtajuutensa saattaa siten tuoda suurta muutosta ja ideoita hyvin ummehtuneeseen hallintoon. Suuri muusikko alkaa olla osa kaikkia vanhoja mestareita kerralla! Tuo muusikko ei ainoastaan tunne vanhoja mestareita, vaan hänestä tulee nuo vanhat mestarit. Voitaisiin sanoa, että tulee superihmisiä, supertaiteilijoita, superpoliitikkoja ja superartisteja. Joitain on jo täällä!

Kysymyksenne on: "Miten he voivat tehdä tämän? Ei homma niin toimi." Tervetuloa moniulotteisuuteen. Tällä tavalla sen suunniteltiin toimivan. Olette tällä hetkellä yhdessä lineaarisessa laatikossa. Unohtakaa lineaarinen ajatus yhdestä sielusta. Sielut ovat verhon toisella puolella "keittoa", josta olemme kertoneet teille aiemmin. Voitte päästä käsiksi omaanne ja heidän, ja se on täysin normaalia moniulotteiselle tietoisuudelle. Tämä on kromosomiparin 24 alkamista värähdellä ja teidän kiinnittämistä kaikkeen siihen. Pitäkää silmällä sitä.

Käyttäkää tämä mahdollisuus moniin "superhenkisiin" johtajiin. Heillä olisi maan päällä kulkeneiden mestareiden viisautta, kuitenkin järkeä olla sallimatta itsenne palvominen ja opettaa "etäältä". Luuletteko, että se veisi ihmissivilisaation pikaraidetta johonkin suurenmoiseen? Vastaus on "kyllä"! Jonain päivänä ei ole sellaista asiaa, kuin vanhojen sielujen itsearvostusongelma. Te kaikki tiedätte, mistä tulitte. Olette superihmisiä ja moniulotteisia. Teillä on työkaluja, joita ei ole koskaan ennen ollut, ja keksinnöt työntävät teitä moniulotteiseen tiedostamiseen. Onko tämä liian suurta tai uskomatonta? Se on täysin uskomatonta, jos ajattelette, että ns. ihmisluonto pysyy samana. Kun se alkaa muuttua, tämä on ns. pelinmuuttaja [Kryon hymyilee].

Taistelu raivoaa, rakkaat ystävät. Tämä taistelu on pimeyden ja valon välillä, ja se on kanssanne jonkin aikaa tällä planeetalla. Se ei estä teitä tietämästä tulevasta evoluutiosta, josta puhumme, mutta tulee aika, jolloin päätaistelu on ohi. Älkää yhtään epäilkö: ihmisillä on aina vapaa valinta, on pimeitä kohtia ympäri planeettaa ja niiden erimielisyyttä, jotka valitsevat alemman energian. Mutta kyse ei ole enää kokonaisista maista tai diktaattoreista tai kokonaisista kulttuureista, kuten tänä päivänä. Sen sijaan se on eristettyä ja edustaa pienempien ryhmien jakautumista. Se on vapaa valinta, joka on aina kanssanne.

Kuivitelkaa, ette ihmisluonto alkaa muuttua ja itse asiassa odottaa, että hyväntahtoiset asiat ovat aina vastaus. Kuvitelkaa kulttuureita, jotka ovat riittävän viisaita selvittämään ongelmat toistensa kanssa samanlaisuuteen ja myötätuntoon perustuen, mikä luo "kaikki voittavat" -tilanteita. Kuvitelkaa kulttuuri, joka ei tunne enää vetoa draamaan ja kuolemaan, vaan jossa kaikki bestseller-elokuvat ja -kirjat heijastavat uutta kypsää tarinankerrontaa. Siinä sankarit ovat aina niitä, jotka ajattelevat ratkaisun luovilla tavoilla. Se olisi pelinmuuttaja.

Tulee päivä, jolloin ihmisluonto on konsensus, jonka ytimenä on sydänten yhtenäisyys, eikä draama tai valta tai voima. Uudenlainen ihminen ilmestyy esiin, rakkaat ystävät, ja olette näkemässä sen kaiken ja osallistumassa siihen. Se on paras uutinen, jonka voitte koskaan kuulla.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 14.1.2018 KUKA OLET – 2018
ViestiLähetetty: 20.03.2018 06:59 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KUKA OLET – 2018

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.1.2018 Longmont, Colorado

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä puhtaaksikirjoitus on tulos nauhoituksesta, joka ei toiminut, ja sitä seuraavasta nauhoitetusta kanavoinnista, ja se lisää informaatiota ja selkeyttää tiettyjä ajatuksia ja opetuksia. Tämä on syvällinen ja ensimmäinen merkittävä kanavointi 2018. Se käsittelee luomista, aikajanaa ja DNA:n muuttamista niiden toimesta, jotka tulivat yli 200.000 vuotta sitten. Liian kummallista? Monet tiedemiehet alkavat tutkia samoja ajatuksia.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Longmontissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Taas kumppanini astuu sivuun, ja seuraa uutta informaatiota. Viesti on yhdistetty informaatiosta, jota olen antanut teille yli kaksi vuosikymmentä, mutta sitä täydennetään nyt seuraavalla tietovaiheella.

Vuosi 2018 on tiibetiläisessä numerologiassa mestariluku. Siitä tulee yhteensä 11, ja tämän luvun merkitys on valaiseminen. Se on kuin kutsu sallia tämän vuoden olla sellainen, jolloin valo sytytetään hyvin monissa mielissä siitä, mitä planeetalla todellisuudessa tapahtuu. Tänään annan teille hyvin esoteerista, mutta syvällistä informaatiota, jossa puhutaan teistä ja siitä, kuka olette. Siinä puhutaan ihmisen uudesta toimintamallista.

Tämän viikonlopun tutkimus on ollut sekä tieteellistä että esoteerista. Ne jotka ovat olleet tässä yleisössä, ovat saaneet jotain, mitä useimmat eivät – energiayhdistelmän. Se on yhdistelmä tiedettä ja ns. henkisyyttä, mikä sitten hämärtää koko tämän tutkimuksen niin, että jonkun on kysyttävä: "Mikä oikeasti on niiden välinen ero?" Niinpä sanon sen teille taas: jos uskotte, että Jumala tai luova lähde loi tämän planeetan, sitten loogisesti tuon luovan lähteen täytyy olla mestarifyysikko. Kaikki mitä tarkastelette ja tutkitte, on älykkään ulkopuolisen lähteen luomaa, ja siksi tieteenne on tutkimusta siitä, mitä tämä luova lähde teki.

Teidän täytyy alkaa ymmärtää, että tieteen ja henkisyyden välillä on enemmän kuin limittymistä. Kyse on itse asiassa samasta tutkimuksesta. Se on merkki ajasta, jolloin todellisuudessanne myös tieteellisimmät ihmiset sanovat usein: "Näemme universumissa jonkinlaista älykkyyttä, joka on vaikuttanut meihin kaikkiin. Emme ymmärrä, miten se toimii, emmekä tiedä miksi, mutta se on oltava sen logiikan vuoksi, mitä havaitsemme." Tämä toteamus viittaa vanhempaan ajatukseen, että sattuma loi kaiken. Se nähdään kuitenkin nyt mahdottomaksi. Se antaa myös uutta kiirettä kysymykseen: "Kuka olette, oikeasti?"

Lopulta myös mieltään suljetuimpien niistä, jotka tutkivat tiedettä, täytyy tulla siihen johtopäätökseen, että asiat eivät ole niin, kuin he ajattelivat tai heille kerrottiin. Ihmisen evoluutiotutkimus tulee puheenaiheeksi. Vallitsevat käsitykset siitä, miten tulitte tänne ja miten kauan se kesti, ovat vääriä. Nyt vuoden 2012 jälkeen alkaa olla hyvin selviä merkkejä täysin toisesta tarinasta.

Myös tämän myötä, koulukirjanne jatkavat mytologian kertomista ihmiskehityksestä. Tämän on muututtava, ja minä kerron miksi, rakkaat ystävät. Näin on, koska jos sitä ei tapahdu, nuorissa ihmisissä on kapinointia, kun he katsovat ympärille ja näkevät erilaisen totuuden. Tämä pakottaa lopulta kirjoittamaan uudelleen historian, joka perustuu tällä hetkellä vanhaan ajatteluun ja vanhoihin ideoihin. Mutta en halua puhua tästä.

Luomistarinan uudelleentarkastelua

Haluan puhua lopputarinasta. Se mitä seuraa, on täysin esoteerista, satunnaisten tieteellisten välimerkkien kera. Mutta se on loogista. Haluan kertoa tarinan, jonka olen kertonut aiemmin, mutta sitä parannellaan. Se on luomistarina. Se on yksi suurimmista rakkaustarinoista, joka voisi olla planeetalla, ja se kertoo galaksin toisessa osassa niistä, joilla on miljoonia vuosia pidempi henkinen evoluutio kuin teillä – miljoonia. Miltä luulisitte sen näyttävän? Jos tietoisuus kehittyy ihmisissä ja koska tietoisuuden on osoitettu vaikuttavan fyysisiin asioihin, vaatiiko liikaa venymistä kuvitella, että tietoisuutenne saattaisi lopulta kyetä kontrolloimaan osaa fysiikasta?

Ne jotka kylvivät teidät, osaavat kontrolloida fysiikan monia osia tietoisuudellaan. Kyse ei ole teknologiasta, vaan henkisesti kehittyneestä ja rakastavasta tietoisuudesta. He tulivat tälle planeetalle 200.000 vuotta sitten ja muuttivat teitä. Me kutsumme heitä siemenenkylväjiksi, ja te kutsutte heitä plejadilaisiksi. Monet kutsuvat heitä myös enkeleiksi, koska kun heidät nähdään, se on teille "tämän maailman ulkopuolella". Onko tämä naurettavaa teistä? Minäpä kysyn teiltä: onko teillä koskaan ollut tällä planeetalla mestareita, jotka näyttivät kontrolloivan fysiikkaa ja todellisuutta? Vastaus on "suurin osa heistä". Ajatelkaa sitä. Mitä jos henki-itsenne mestaruus saa aikaan kyvyn muuttaa järjestelmiä, joita ette ole löytäneet vielä? Olette nähneet niitä ja raportoineet niistä pyhissä muinaiskirjoituksissanne!

Nämä siemenenkylväjät muuttivat tietoisuuttanne biologisen edistysaskeleen avulla. He muuttivat kirjaimellisesti niitä magneettikuvioita, joita on modernin ihmisen DNA:ssa. Henkisestä näkökulmasta katsottuna, saitte kyvyn erottaa Jumalan sisällä ja tuntea tai erottaa hyväntahtoisen luojan mahdollisuuden. Saitte tuon kyvyn ja vapaan valinnan tietää eron pimeyden ja valon, oikean ja väärän välillä ja tuntea Jumalan rakkauden. Tämä tehtiin tarkoituksella, luovan lähteen suunnittelemana eikä se ollut vahinko tai kokeilu. Olette täällä tarkoituksella, rakkaat ystävät. Tämä on sivilisaationne energiatesti.

Mutta se ei pysähdy siihen, koska tähän liittyy aikakehys. Se on aikakehys, josta emme ole aiemmin puhuneet täysin, mutta se liittyy kuitenkin havaintoon tähdistä, joita tarkkailette. Tähdet liikkuvat hitaasti hyvin yhtenäisessä kuviossa, joka vastaa planeettanne hidasta huojumista kiertäessään aurinkoa ympäri. Planeettanne huojunta on mittauksenne mukaan 26.000 vuotta alusta loppuun. Ihmiskunnan valo- ja pimeystietoisuuden vapaan valinnan testi kestää tuon 26.000 vuoden huojumisen kaksi kierrosta. Kuunnelkaa. Monet ovat ajatelleet, että se oli yksi kierros. Se oli kuitenkin kaksi.

Ihmiset ovat olleet täällä hyvin kauan

Niitä varten jotka ovat jo hukassa tässä keskustelussa, tarkastelemme muinaisihmisten löytöjä ja ajatuksia, jotka sanovat, että on paljon historiaa ennen teidän historiaanne. Teillä on omat ajatuksenne, miten kauan olette olleet täällä, eikä se ole kovin paljon yli 9.000 vuotta. Kuitenkin nyt on todisteita, että ennen omaanne oli sivilisaatioita, jotka tunsivat astronomian! Annoimme myös Turkissa teille kanavoinnin tästä aiheesta. Tämän teorian yleiset ajatukset antoivat teille viisi sivilisaatiota maan päällä – kaikki yhden 26.000 vuoden huojumisen aikana. Monet uskovat, että siirtyminen vuoteen 2012 sai teidät aloittamaan kuudennen syklin [21.12.2012 oli huojunnan keskus]. Lisäksi Maya-kalenterin pitkä laskenta on lähes täsmälleen yksi viidesosa 26.000 vuoden kierrosta, mikä indikoi, että se oli teidän sivilisaationne kalenteri.

Nyt kuitenkin kerromme teille, että tämän ihmisen energiatestin (valo ja pimeys) koko todellinen kesto oli kaksi kiertoa – 52.000 vuotta, ei yksi 26.000 vuoden kierto. Tämä merkitsee, että teidän kaltaisianne ihmisiä, jotka ajattelevat kuin te ja kehittyivät kuin te, on ollut täällä 52.000 vuotta. Siis ajatteletteko, että ihmisillä on oikeasti ollut planeetallanne 50.000 vuotta pidempi historia? Mitä teille opetettiin koulussa? Olkaa valmiina paljastukseen.

Mikä sattuma! [Kryon on hauska] Vanhin vahvistettu sivilisaatio jonka olette mitanneet DNA:n ja arkeologisten todisteiden avulla, on tosiaankin noin 52.000 vuotta vanha! Se on Australiassa. Tässä on todiste, että teidän kaltaisianne ihmisiä on ollut maisemissa niin kauan. Miksi 52.000 vuotta? Koska on noin 10 ihmissivilisaatiota, ei viisi. Sanomme "noin", koska ne sulautuivat toisiinsa, mutta ne olivat kuitenkin selvästi erillisiä. Siis, jos tämä on totta, mitä ajattelette nyt opetuksesta, jota saitte koulussa sivilisaation kehityksen pituudesta? Hyväksyttekö nuo kirjat vai uudet todisteet?

Näillä viidellä ensimmäisellä syklillä ei ollut numeroita (ihmisten määrä), jotka antaisivat teille sellaisen, mikä nyt mitataan sivilisaatioksi, mutta rakkaat ystävät, nämä ryhmät kuitenkin tuhosivat itsensä tai olivat paikassa, joka tuhosi heidät. Pienemmissä määrissä, heimoissa, tämä oli hyvin mahdollista. Voitte silti sotia, kunnes on vain muutama jäljellä, vaikka teitä olisi vain muutama. Voitte silti saada pimeän ihmisluonnon, uudestaan ja uudestaan. Katsokaa omaa tunnettua historiaanne. Juuri näin tekin teitte.

Myös sääsyklit tukivat tätä, sillä kun alatte ymmärtää, että ajankohtaiseen säämuutokseenne liittyy itse asiassa syklejä, näette myös, että ne liittyvät huojumiseen. Eikö ole mielenkiintoista, että teillä on yksi juuri nyt ja on uuden huojuntasyklin alku?

Millä akaasianne on oikeasti täytetty? Miten monta vuotta olet tehnyt tätä palapeliä, vanha sielu? No, olen kertonut teille juuri! Jotkut teistä ovat 52.000 vuoden takaa. Kun alatte sitten tarkastella sitä Lemurian aikajanaa, jonka olemme antaneet teille, siinäkin alkaa olla tolkkua. [Lemurian historia kerrottiin konferenssin aikana.] Lemuria on 52.000 vuoden takaa. Annoimme teille tämän informaation yli 10 vuotta sitten.

Arkeologit eivät löydä paljon noista viidestä menneestä sivilisaatiosta [26.000 vuotta]. Itse asiassa on vaikea löytää asioita, jotka ovat yli 14.000 vuoden takaa [ennen Induslaakson ryhmää]. Luonto tekee hyvää työtä melkein kaiken ihmisten tekemän peittämisessä.

Noissa ensimmäisissä pienemmissä sivilisaatioissa oli muutamia rakennelmia, mutta ne eivät olleet suuria. Joillain joista sivilisaatioista ei ollut rakenteita lainkaan, ja aivan kuten Australian alkuperäisväestö, he liikkuivat vuodenaikojen ja ruuan mukaan. He eivät koskaan jääneet pitkäksi aikaa yhteen paikkaan, eikä maanviljelyä ollut vielä kehitetty. Vaikka olikin vain muutamia, heitä oli riittävästi ollakseen eri mieltä siitä, kenen pitäisi jakaa resurssit. Kuulostaako tutulta? Heitä oli riittävästi pelätäkseen toisiaan, koska kulkiessaan he kohtasivat muita, joita he eivät tunteneet. He eivät pystyneet näkemään toisiaan hyvin, koska he eivät jakaneet paljon oman ryhmänsä yli. Heitä oli riittävästi lähteäkseen sotaan toisiaan vastaan. Heitä oli riittävästi haavoittaakseen toisiaan ja antaakseen tulehdusten, sairauksien ja ruton pyyhkäistä pois ne muutamat, joita oli jäljellä.

DNA-muutoksen syvällisyys

Olemme puhuneet aiemmin seuraavasta paljastuksesta, mutta kierremestarin täytyy kuulla se taas. Hän on täällä yleisössä ja hänen lemurialainen nimensä on Yaw'ee [tämä viittaa tohtori Todd Ovokaitysiin, DNA-tutkijaan, joka oli yleisössä.]

Kyllä, ihmis-DNA:nne on muuttunut. Olemme kanavoineet tätä siitä lähtien, kun kumppanini hyväksyi minut [Kryon] 28 vuotta sitten. Kerroimme teille, että kun plejadilaiset siemenet kylvettiin tälle kauniille maapallolle [ne jotka antoivat teille tiedon valosta ja pimeydestä], se tehtiin muuttamalla DNA:tanne. Se antoi teille suoraan osan sitä DNA:ta, joka plejadilaisilla oli itsessään. Suurin asia jonka he antoivat teille, oli kromosomipari, joka on ollut piilossa hyvin kauan.

Kerron teille siitä hetken kuluttua. Mutta tämä kromosomipari sallii tietyn viisausmuistin – intuitio ja kehittynyt kyky vetää itsenne pois ns. ihmisluonnosta. Se antaa teille kyvyn ajatella tien sodan yli. Rakkaat ystävät, tämä on ollut aina vapaan valinnan testi – nähdä, pystyisittekö löytämään sen ilman minkään ulkopuolisen lähteen puuttumista asiaan. Olette löytäneet.

Olette nyt ajassa, joka on 10. sivilisaation lopussa ja 11. sivilisaation alussa, ja olette saaneet sen selville. Energia on muuttumassa maan päällä! Teillä on suurempi kyky kehittyä nyt valossa, kuin on ollut koskaan aiemmin. Teillä on nyt kyky (oletteko valmiina?) tulla moniulotteiseksi.

Seuraava askel – tuleminen moniulotteisesti tietoiseksi

Olen kanavoinut teille tästä muutaman kuluneen vuoden. Itse asiassa se on viimeisimmän julkaisun aihe [Kryon kirja 14]. Millaista ihmisen on astua ulos lineaarisuudesta ja tulla moniulotteiseksi? Miltä se näyttäisi? Se vaikuttaa tietoisuuteenne. Tietoisuus josta puhumme, on moniulotteisen ihmisen kehittyvää ajattelua ja tiedostamista. Se on korkeampaa tietoisuutta – empatia, myötätunto, välittäminen, lempeys, hyväntahtoisuus ja suurempi viisaus. Se on tietoisuutta, jossa muistatte, mikä saa asiat toimimaan ja mitä ette ole koskaan tienneet 10 sivilisaatiossa! Alun alkaen se on ymmärrystä, ettei sota toimi! Elämän kauneuden ymmärtäminen ja humanismi on ydin. Se luo jokaiseen planeetan uuteen lapseen ensisijaisesti motivoivan ohjeen: kunnioita elämää! Ja rakkaat ystävät, se tulee jostain, mikä on tapahtunut DNA:ssanne.

Tutkitte tänään jotain merkittävää, tieteellistä, kaunista ja kiistanalaista. Tutkitte yksityiskohtaisesti, mitä tapahtui, kun kromosomipari [nimeltään numero 2] muuttui yhtäkkiä 200.000 vuotta sitten. Jotenkin kadotitte kromosomiparin 24 ja jotenkin tapahtui myös toisen parin muodonmuutos, ja pari numero kaksi koki hätkähdyttäviä muutoksia. Päädyitte 23 pariin, toisin kuin mikään nisäkäs, joka on oletetusti alapuolellanne evoluutioketjussa. Yhtäkkiä oli valtava "puuttuva rengas", josta teille tällä hetkellä kerrotaan ihmisevoluutiossa, ja tämä on pysynyt arvoituksena siitä lähtien. Todellisuudessa DNA:nne muuttui radikaalisti. Se muuttui heijastamaan siemenenkylväjävanhempaa, plejadilaisia.

Ne kuuntelijat jotka ovat hyvin henkisiä ja joilla on tiukat oppijärjestelmät [ihmisten luomat], pyörittelevät silmiään ja sanovat: "Tiesin sen, että new age -kanava sanoo meidän olevan peräisin maan ulkopuolisista olennoista!"

Rakkaat ystävät, en kerro teille sitä. Kerron teille, että nuo ns. maan ulkopuoliset, nuo plejadilaiset, tunsivat sisäisen Jumalan. He tiesivät luovasta lähteestä paljon paremmin kuin te, ja he tietävät kaiken, mikä liittyy verhon toiseen puoleen, koska he elivät sitä. Tästä tietoisuuden kehityksessä on kyse. Se saattaa teidät harmoniaan sen kanssa, mikä on piilossa verhon toisella puolella. Se paljastaa lopultakin yhteyden ulkopuolelle – luovan lähteen. Sisäinen Jumala on ollut Kryonin viestien lähtökohta 28 vuotta. Vaatiiko teiltä oikeasti liian paljon venymistä ajatella, että galaksissa toiset tunsivat sen yhden Jumalan, jonka te tunnette maan päällä?

DNA – puuttuva 24. kromosomipari

Takaisin DNA:hanne. Havaitsette, että teillä on 23 kromosomiparia, ja alatte tutkia menneisyyden hämmästyttäviä ja suuria biologisia muutoksia – DNA:nne osan fuusio ja sen aikana tapahtuneet parannukset. No, teiltä meni jokin ohi. Se on vaikeaselkoista, mutta on jotain muuta.

Tiede paljasti erään mahdollisuuden muutama vuosi sitten. Kokeet osoittivat, että DNA:nne saattaisi olla vähän moniulotteinen. Raportoitiin, että DNA:n läsnäolo kvanttikentässä muuttaa elektronien pyörimistä tuossa kentässä. Kun DNA sitten poistetaan, sen aiheuttamat muutokset pysyvät. Seuratkaa tuota logiikkaa. Jos DNA:n läsnäolo muutti atomirakennetta moniulotteisessa kentässä, siinä voisi siksi olla moniulotteinen komponentti.*

Minäpä esittelen teille jotain, minkä olemme sanoneet kerran aiemmin: teillä on edelleen 24 kromosomiparia. Niitä siirreltiin ja yhdisteltiin, ja uusi 24. pari on moniulotteinen. Tätä näkymätöntä paria (ei 3D:ssä) ei ole käytetty 10 sivilisaatiossa, ja nyt se alkaa herätä muutoksen vuoksi. Siihen vaikuttaa myös magneettikentässänne uusi säteily, jota luo hitaasti uusi alue avaruudessa, jonka läpi aurinkokuntanne alkaa mennä.**

Ymmärrättekö tämän lähtökohdan? Teillä on edelleen 24 paria, mutta yhtä niistä ei voi nähdä, aivan kuten gravitaatio ei näy tai magneettikenttä. Tämä hyvin erityinen 24. pari on täysin moniulotteinen, ja siitä syystä DNA:nne voi vaikuttaa elektronin pyörimiseen kvanttikentässä.

Mitä se siis merkitsee teille? Se merkitsee, että teillä on kyky vetää itsenne pois lineaarisesta ajattelusta, pois siitä, mikä johti teidät aina suoraan sotaan ja toimintahäiriöihin! Tajuatteko tämän? Ette olleet koskaan riittävän viisaita ymmärtääksenne, kuka oikeasti olitte. Tämä on nyt muuttumassa.

Ne jotka oivaltavat tämän ja alkavat herätä tälle uudelle ajatukselle, ovat vanhoja sieluja, jotka ovat olleet täällä tuhansia elämiä ja jotka ovat kokeneet sodan kauhut ja odottaneet juuri tätä. Nämä ovat niitä, jotka ymmärtävät, että yhtenäinen synkronismi ei ole sattumaa. Se on suunniteltua. He oppivat myös, että yhtenäistä positiivisempaa ihmistietoisuutta alkaa olla maailmalaajuisesti. Tuo yhtenäisyys on yhteyttä verhon toiselle puolelle. Se on yhteyttä, jota ette odottaneet ja joka vaikuttaa lopulta kaikkeen, mikä on osa todellisuuttanne – politiikasta suuryrityksiin. Yhtenäisyys aiheuttaa vaikeuksia, koska on monia, jotka haluavat pitää vanhan energian entisellään.

Rakkaat ystävät, niin oudolta ja silmiä-pyörittävältä kuin kaikki tämä kuulostaakin, näemme sitä todella tapahtuvan. Kun tämä 24. pari alkaa kirkastua, saatatte jonain päivänä kohdata ne, jotka laittoivat sen sinne. Kysyn taas kerran: onko mielellenne yksinkertaisesti liian omituista kuvitella, että valtavassa galaksissanne on kanssanne muita, jotka ovat paljon vanhempia ja kehittyneempiä ja jotka löysivät Jumalan kauneuden? Ajatelkaa sitä.

Tämä on rakkaustarina. Maa ei ole simulaatio, kuten jotkut huomattavat ajattelijat ovat määritelleet, mutta se voi näyttää sellaiselta, koska se on täysin keinotekoista, mitä sen pinnalla on tapahtunut. Toisin sanoen, elämä luotiin ja kehitettiin maan päällä aivan liian nopeasti ollakseen sattumaa. Se tapahtui tarkoituksella. Ihminen jota muutettiin täällä 200.000 vuotta sitten, oli myös tarkoituksellinen. Tämän kauniin ja suunnitellun järjestelmän kehittämisessä, jossa elätte ja jota kutsutaan Gaiaksi, ei ollut sattumanvaraisuutta. Olette pimeyden ja valon merkittävässä testissä, kuten olemme sanoneet pitkän aikaa.

On kanavoinnin loppu, mutta jonkin huomattavan alku. Kun tämä informaatio jota olen antanut, alkaa ilmentyä, ihmiset alkavat oivaltaa, että he kontrolloivat täysin, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tällä planeetalla on uutta toivoa, joka perustuu asioihin, joita tiede vasta hädin tuskin alkaa nähdä – myöntämättä vielä sitä, mutta alkaa nähdä.

Olette ajassa, jolloin uusi informaatio voi lentää planeetan ympäri sekunneissa. Näitä uusia ja odottamattomia asioita joita nähdään uusien löytöjen myötä, ei voi koskaan pitää salassa tässä uudessa toimintamallissa. Kuunnelkaa. Riippumatta siitä, mitä vanhat toimintatavat tai menettelytavat olivat, jotain ei voi nähdä ja esitellä kymmenille miljoonille, jotka "hymyilevät ja sanovat hei", ja sitten pieni johtaja- tai kouluttajaryhmä kertoo, ettei sitä tapahtunut. Ymmärrättekö tämän vertauskuvan? Valoa ei voi enää kätkeä tai kieltää. Liian monet katselevat.

Tämä on sitä turhautumista, jota tulee monilla alueilla. On suurta ristiriitaa siinä, mitä näette ja mitä teille kerrotaan. Vanhat sielut, kaikki te jotka kuuntelette tässä huoneessa, tämä on aikakauden vapaa valinta. Valmistautukaa siihen. Opettaja Gregg [tiedemies Gregg Braden, joka esiintyi seminaarissa] on tosiaankin oikeassa: tämä määrittelee lopulta, kuka olette, ja paikkanne universumissa ja erityisesti galaksissanne.

Tiedän, kuka olet, rakas enkeliolento jolla on sisäinen Jumala. Tiedän, kuka olet. Sinunkin on aika nähdä se.

Ja niin se on.

Kryon

* (www.kryon.com/81-5)
** (www.kryon.com/79-1)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 30.04.2018 22:24 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
TODELLISUUSSIPULIN KUORIMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
13.1.2018 Longmont, Colorado
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten myös edellinen, tämä puhtaaksikirjoitus on tulosta nauhoituksesta, joka ei toiminut, ja sitä seuraavasta nauhoitetusta kanavoinnista, ja se lisää informaatiota ja selkeyttää tiettyjä ajatuksia ja opetuksia. "Sipulin kuoriminen" on kuvaus, jota Kryon on käyttänyt aiemmin. Se on vertauskuva alkamisesta "kuoria pois" niitä vanhan energian piirteitä, joilla olemme ympäröineet itsemme. Onko mahdollista, että "elämänpeli" on muuttumassa?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Longmontissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Haluan jatkaa aihetta, jonka aloitimme tänä aamuna. Joskus elämä näyttää mysteeriltä, ja sanoin tänä aamuna, että se pysyy sellaisena, elleivät ihmiset tunnista ympärillään energioita, joita teille ei ole opetettu ja jotka selittävät paljon tuosta mysteeristä. On suurempi lähde, joka on kirjaimellisesti edessänne. Tänä aamuna kerroimme teille, että tämä suuri lähde koputtaa nenäänne (eli jos avaisit silmäsi, näkisit sen). Tietysti tämä on vertauskuva.

Planeetalla on uutta energiaa, ja kaiken sen uutuus tulee siitä, mitä olette ihmiskuntana saavuttaneet nostettuanne itsenne ylös menneisyyden ennustuksista. Monet teistä kasvoivat ennustusten kera, jotka kertoivat elämänkiertonne loppumisesta. Koko sivilisaationne ei kestäisi paljon yli vuoden 2000. Sotaisat tapanne saisivat aikaan viimeisen taistelun, ja ihmiskunnan tuhoutuminen tapahtuisi maailmanlaajuisella ydinsodalla. Mutta sitä ei tapahtunut.

Se mitä tapahtui, oli täysin ennustamatonta. Se oli alku kiipeämiselle uuteen ajattelumalliin – muutos johon monet teistä eivät ole valmiita. Tämän vuoksi nyt olisi hyvä aika nähdä, mitä ympärillänne on, jotta olisi enemmän ymmärrystä.

Kutsuin sitä tänä aamuna "todellisuussipulin kuorimiseksi". Osa siitä mitä kuoritte pois ja tutkitte, on, mitä teille on kerrottu syntymästä saakka monista asioista. Merkittävä kerros jonka kuoritte, on, mitä teille opetettiin Jumalasta. Toinen kerros on, mitä olette oppineet suhteestanne elämän osiin ympärillänne – muihin ihmisiin, yhteiskuntaan jossa olette, ja siihen toimintamalliin jota ajattelette elämänä.

Mitä jos kuoritte olemassa olevan todellisuutenne sipulia ja sattumanvaraisen muutoksen sijasta näette elämässänne synkronismia? Mitä jos näette totuuden, jota teille ei koskaan opetettu, sellaisen jonka suunnittelussa kenties autoitte? Mitä jos tämä näyttäisi osan siitä, miksi olette täällä? Muuttaisiko se elämänasennettanne? Sen sijaan että sattumanvaraiset olosuhteet heittelevät teitä, olette itse asiassa sen kontrollissa, minkä suunnittelussa olette auttaneet! Vau! Kaikki tuo tuli vanhan informaation kuorimisesta pois.

Olemme sanoneet tämän aiemmin. Olette tänä päivänä energiassa, joka muuttaa yhteiskuntaa aivan silmienne edessä. Nytkin näette sitä uutisissanne joka päivä. Yhtäkkiä rehellisyys tietyissä tilanteissa nähdään eri tavalla. Melkein kuin verho olisi vedetty sivuun ja tilanteet, jotka eivät ole olleet rehellisiä vuosisatoihin, paljastetaan vasta nyt! Oletteko huomanneet?

Opetuksemme on ollut tämä: asiat jotka ovat olleet vanhassa ja synkemmässä energiassa aioneita, eivät voi olla valossa. Miten siis kuvaisitte tuota toimintamallia? Mikä sen nimi on? Monet ovat käyttäneet nimeä "valaistumisevoluutio". Vertauskuva on, että valo sytytetään pimeässä paikassa, eikä kyse ole henkisistä asioista. Kyse on monista piirteistä kulttuurissanne, ja se saa aikaan energioita ja reaktioita, joita ette odottaneet.

Olemme kertoneet teille, että tämä uusi energia vaikuttaa kaikkeen. Lopulta näette jollain tasolla tapahtuvan kaikkialla sitä, mistä puhun. Näette sitä yrityksissä, näette sitä pankkitoiminnassa, näette sitä hallitusohjelmissa, näette sitä politiikassa ja näette ihmisten reagoivan täysin eri tavalla uusiin rehellisyys- ja myötätuntoenergioihin.

"Kryon, miten kauan se kestää?" Taas kerran vastaus on "kyllä". Olen antanut teille tulevaisuuden mahdollisuuden, ja te kontrolloitte sitä täysin. Se vauhti, miten nopeasti ihmiskunta alkaa luopua vanhoista ajattelumalleista, riippuu teistä. Miksi se on hidasta? Teistä vain tuntuu hyvältä osallistua siihen, mikä on toiminut erittäin hyvin aiemmin. Tunteenne on tämä: "Näin se toimii! Ei voi muuttaa asioiden toimintatapaa, vaikka kertoisit minulle mitä." Vastaus tähän vastalauseeseen on seuraava: on tulossa uusi toimintamalli, joka muuttaa asioiden toimintatapaa. Haasteeksenne siis tulee uskoa tämä totuus ja alkaa pitää silmällä sitä. Näiden muutosten näkeminen lisää sen totuutta, mitä sanomme. Monille se merkitsee, ettei ole ehkä yhtä mukavaa kuin ennen, koska toimintamalli on uusi eikä sellainen, mihin ihmiskunta on tottunut tai mitä odotetaan.

Tämä toimintatapamuutos vanhemmasta tavasta eri tapaan saattaa vaatia toistuvaa "kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin" -tilannetta. On asioita, jotka saavat teidät itkemään, ja toiset asiat näyttävät paluulta synkempiin tapoihin. Näin on, koska tämä muutos ei tapahdu Pollyanna-maailmassa. Se edustaa energioiden taistelua, mutta nyt valo on voimakkaampaa kuin koskaan ennen. Ihmiskunta on menossa hyvin vanhasta pimeydestä uuteen valoon. Haluan antaa teille vertauskuvan, jota en ole koskaan ennen antanut, ja se näyttää, mitä todellisuudessa on tapahtunut.

Vertauskuvallinen shakkipeli

Olette vuosisatoja pelanneet peliä nimeltään "shakki". Niinpä tämä on vertauskuva pimeyden ja valon shakkipelistä. Pidän tästä vertauskuvasta, koska oikealla shakkilaudalla on jo mustia ja valkoisia hahmoja. Niinpä voitte verrata sitä johonkin 3D:ssä.

Sanotaan, että tässä vertauskuvassa on pimeän energian pelaajia ja valoenergian pelaajia. Jokainen tässä huoneessa ja kuuntelemassa tätä on ollut hyvin kauan valon ja pimeyden palapelissä – kaksinaisuustaistelussa. Ajatelkaa tätä oman historianne shakkipelinä. Edustatte laudan valkoisia nappuloita, ja kautta historian olette aina olleet valon puolella. Tässä pelissä jossa on hyvin kiinteät säännöt, yrititte aina toimia tinkimättä, rehellisesti, myötätuntoisesti ja valon kera. Se ei kuitenkaan mennyt lainkaan hyvin. Hävisitte aina. Siirryitte sinne ja tänne, mutta tässä shakkipelissä pimeillä hahmoilla oli aina etulyöntiasema. Itse asiassa säännöt tuntuvat suosivan pimeyttä. Pimeä tietoisuus vangitsi pelaajan, sitten eteni ja lopulta päätti pelin. Te voititte hyvin harvoja pelejä.

Vertauskuvallisesti olette nähneet tämän pelin päättyvän neljä kertaa ihmishistorian aikana. Tämä on vertauskuva neljän aiemman sivilisaation päättymisestä maan päällä kurjasti ja tarpeesta aloittaa alusta. Tuo pelin loppuminen oli aina intuitionvastaista sille, mitä te halusitte. Mielestänne valon olisi pitänyt voittaa. Kun pimeys voitti, se oli "voittaja saa kaiken" -tilanne, ja tuo voittaja oli tuhoutuminen, kuolema, sota ja matala tietoisuus. Syynä intuitionvastaiseen pimeyden paremmuuteen oli se, mitä olemme sanoneet aiemmin: matala tietoisuus ei näe, mitä sen edessä on. Se ei pysty laskemaan, mitä edessä on, koska sillä ei ole valoa. Kerroimme teille, että "hölmö ei tiedä olevansa hölmö". Sillä ei ole aavistustakaan. Se luulee saaneensa selvää maailmasta, mutta näkee vain sen, mitä pimeä tietoisuus sallii sen nähdä. Se ei myöskään näe, että jos se voittaa, se on ihmiskunnan kuolema.

Toisaalta valkoiset pelaajat tiesivät aina, että valo olisi piilossa ja näyttäytyisi voiton myötä. He tiesivät aina, että sota ei toimi eikä voisi koskaan olla ratkaisu. Kuitenkin sota voitti, uudestaan ja uudestaan. Ei ole koskaan ollut sotaa, joka sai aikaan, mitä se halusi saada aikaan – ei koskaan. Se on ollut aina toimimaton vastaus, joka johti uuteen kamppailuun. Todiste? Jos sota olisi ratkaisu, olisi ollut vain yksi sota. Sen sijaan jokainen sota kylvi seuraavan välikohtauksen siemenen, ja tuli lisää sotaa. Miksi valo ei siis voittanut? Sehän pystyi näkemään ja pimeys ei.

Valkoiset pelaajat työnsivät nappuloitaan pelilaudalla aina rakkauden, myötätunnon, lahjomattomuuden ja rehellisyyden kera. Oli shamaaneja ja viisaita ihmisiä, jotka auttoivat. Oli niitä, jotka tiesivät paremmin. Oli niitä, jotka sanoivat: "Antaa rakkauden tehdä tämän, antaa myötätunnon tehdä tämän." Kuitenkaan valo ei koskaan voittanut. Valo ei voittanut vuosisatoihin.

Sitten tapahtui jotain. Tässä vertauskuvan vanhemmassa shakkipelissä, säännöt siitä, kuka voi liikkua minne ja milloin, olivat aina kallellaan pimeisiin pelaajiin päin. Ihmisluonto suosi pimeitä pelaajia, ja pelko oli työkalu, joka toimi aina. Niinpä vaikka pimeät pelaajat eivät nähneet paljon, heillä oli etulyöntiasema, koska he voivat liikkua eteenpäin käyttäen sääntöjä, jotka huijasivat tai pakottivat laudan valopelaajia. Pelin säännöt suosivat pimeyttä, ja niitä suojeltiin kaiken kustannuksella.

Shakkipelissä jota pelaatte toisten kanssa tosielämässä, on samat säännöt mustille ja valkoisille nappuloille. Mutta tässä vertauskuvassa säännöt muuttuisivat riippuen ihmiskunnan tietoisuudessa. Matalassa tietoisuudessa säännöt olivat aina puolueellisia. Mustat nappulat voivat siirtyä paikkoihin, joihin valkoiset nappulat eivät. Valkoiset nappulat eivät koskaan tienneet sitä ja olettivat sääntöjen olevan tasapuoliset. Mutta ne eivät olleet, ja pimeys hallitsi.

Suuri muutos

Viidennen ja viimeisen pelin lopussa pimeys oli taas voittamassa. Massatuhoaseet oli taas keksitty ja otettu käyttöön, ja näytti siltä, että uusi huono loppu oli taas tulossa. Tämä oli profetia kulttuuristanne 50 vuotta sitten. Pimeyden epäreilut ja puolueelliset säännöt olivat taas olleet käytössä – tällä kertaa vain ei olisi enää ihmiskunnan uutta alkua. Kun se olisi loppu, Maa olisi pilalla kaiken elämän kannalta. Muinaiset kalenterit laskivat taas kerran 5.200 vuoden sivilisaatiokelloa, melkein loppuun saakka. Kaikki mustat nappulat etenivät taas pelilaudalla ja työnsivät pois valkoisia nappuloita, kuten aiemminkin. Mutta sitten tapahtui jotain – tapahtui jotain esoteerista, kuitenkin energeettisesti ilmiselvää kaikille.

Juuri ennen sitä aikaa, kun Kryon tuli tälle planeetalle, Neuvostoliitto kaatui ja lakkasi olemasta. Ennustettujen lopunaikojen yksi merkittävistä pääpelaajista oli poissa. Tätä ei koskaan ennustettu pyhissä kirjoissanne. Tiesittekö sen? Missä pyhissä kirjoituksissa on ennuste tästä? Etsikää sitä. Sitä ei ole. Tämä oli niin merkittävän erilaista, kuin odotettiin, että esoteeriset älyköt ovat kysyneet: "Voisiko olla monia todellisuuksia ja ihmiskunta siirtyi niiden välillä? Onko jossain maailma, joka tuhottiin, ja olette edelleen siinä? Nousiko ihmiskunta jotenkin tuon mahdollisuuden yli, kenties toisessa universumissa tai ulottuvuudessa, joka meni toiseen suuntaan?" Olemme puhuneet tuosta mahdollisuudesta toisessa kanavoinnissa, ja vastaus oli, että totuus on havainnossa kysymyksestä, joka perustuu lineaariseen ajatukseen siitä, miten asiat ehkä toimivat. Siis onko toinen todellisuus, toinen ulottuvuus?

On multiversumeita. Olemme kanavoineet siitä. On moniulotteisia todellisuuksia. Olemme kanavoineet siitä. Olette itse asiassa uudessa todellisuudessa, jonka loitte 80-luvun loppupuolella, ja olette siirtyneet pois vanhempien ennustusten tietoisuudesta. Olette nyt (valmiina?) uudessa todellisuudessa, jossa ei ole ennustuksia! Pysähtykää. Mitä se kertoo teille? Kenties olette tosiaankin siirtyneet ulottuvuuteen, jossa Maa ei ole enää, mitä se oli? Kuulkaa, mikään pyhä kirjoitus ei puhu siitä, missä olette tänä päivänä. Oletteko huomanneet? Miltä tämä tuntuu teistä?

Siis eri todellisuuksissa on ulottuvuusmuutos. Se ei kuitenkaan tarkoita, että jatkoitte vanhassa todellisuudessa, yksinkertaisesti siksi että muutuitte dramaattisesti. Sen sijaan vaihdoitte vain todellisuutta – mitä ette ole koskaan ennen tehneet.

Joillekin teistä ei tunnu oikealta. Haluatte kartan, eikö vain? Haluatte jonkinlaisen kartan, jossa sanotaan: "Olet tässä. Tuonne olet matkalla, ja tätä teet nyt." Tässä uudessa todellisuudessa ette kuitenkaan saa sellaista. Siirtyminen edes hieman moniulotteiseen tilaan aiheuttaa kummallisia havaintoja siitä, mitä on oikeasti tapahtunut. Tämä muutos pelottaa joitain.

Mutta on enemmän. Entä shakkipeli? Vuoden 2012 muutoksen myötä tapahtui jotain muuta. Nimittäin tämän valtavan energiamuutoksen myötä shakkipeliin tuli sääntömuutos. Sen sijaan, että mustilla nappuloilla on etulyöntiasema, nyt se on valkoisilla nappuloilla, ja pelkän valon ja pimeyden sijasta valkoisiin nappuloihin sovelletaan tietoisuutta, jota ei ole ennen ollut. Siis kuka kontrolloi shakkipeliä? Te kontrolloitte!

Uudet säännöt

Suuremman valomäärän ja kehittyneen myötätuntotietoisuuden myötä, muutosprosessi muutti pelisääntöjä. Nyt yhtäkkiä shakkipelin jokainen valkoinen nappula voi monistaa itsensä! Sen sijaan, että menetetään pelaajia, kun pimeys työntää pois laudalta, ne joilla on korkeampi tietoisuus, luovat lisää pelaajia ja lopulta voittavat toisen puolen. Pimeät nappulat voisivat tehdä saman, mutta koska ne eivät näe pimeässä, niillä ei ole aavistustakaan. Uudet säännöt ovat täällä, ja ne suosivat niitä, jotka tuntevat kyvyn luoda uusi itse.

Minäpä kerron teille jotain: ne jotka luovat uusia pelaajia ja toimintamalleja tällä hetkellä, ovat uutisissanne! Näettekö sen? Näettekö, mitä tapahtuu, kun lahjomattomuutta alkaa näkyä eivätkä pimeät ajatukset ja teot pysty enää ryömimään näkymättä pimeässä? Sen sijaan uusi valo loistaa niihin, ja kaikki näkevät ne! Rakas ystävä, sinun täytyy tietää, että tämä on erilaista! Kehotimme teitä pitämään silmällä sitä, ja tässä se on.

Nämä ovat shakin valopelaajia, jotka luovat lisää itseään ja voittavat pimeyden shakkilaudalla. Tätä olette te tänä päivänä, vuoden 2012 jälkeen. Joku päivä ehkä muutatte myös maakalenteria, kuten teitte 600 vuotta "rakkausjärjestelmän" syntymisen jälkeen, kun nollasitte kalenterin energian muututtua entisestä [siirryttiin merkintään e.Kr. ja j.Kr.].

Sodan loppuminen ei ole palapelin loppu. Se on alku. Tulee aika, jolloin ajatusta toisten ihmisten tappamisesta ratkaisuna mihinkään pidetään toimimattomimpana ja barbaarisimpana asiana, minkä kukaan ihminen voisi koskaan tehdä. On mahdollisuus tulevaan Maahan, joka vain lukee näistä asioista ja näkee niitä vain vanhoissa uutisraporteissa.

Rakkaat ystävät, kun heräätte ja kuoritte vanhojen sääntöjen ja vanhan todellisuuden sipulia, näette sen hämmästyttävän voiman, joka teillä on sisällä. Tuo voima tuli kirjaimellisesti tähdistä. Voima? Kuunnelkaa tätä: kun oivallatte, mitä tietoisuutenne pystyy tekemään, oivallatte, että sairaus ei voi selviytyä valaistuneessa kehossa. Mitä? Tarkoitatko, että tietoisuus voi muuttaa kehon kemiaa? Kyllä, ja tämä on ollut opetuksemme melkein 30 vuotta. Monet planeetan alkuperäisasukkaat ovat tehneet tämän ja tekin teette. Siis mitä parantaja siksi tekee? Parantaja on tietoisuusvalmentaja! Sen sijaan, että autetaan sairauden poistamisessa, opetus on, miten luodaan kehokemia, joka ei päästä sitä koskaan sisään!

Tämä ei tapahdu huomenna, rakkaat ystävät. Olette hädin tuskin kääntyneet kulmasta niinä vuosina, jotka olette käyneet läpi vuoden 2012 jälkeen. Siis on edelleen vaikeaa, eikä kukaan pidä muutoksesta. Valotyöntekijät, kun sanon, että koette uuden toimintamallin, se on hyvin totta monille teistä. Tämä on niin erilaista monille teistä, että jotkut ovat sanoneet: "En pysty tekemään tätä. On liian vaikeaa, vaikka olemme pyytäneet ja halunneet sitä elämien ajan." Oletteko yllättänyt, että tämä muutos on vaikea?

Haluan kertoa teille jotain, kun lopetamme. Pääasiassa tämä muutos on mielestänne hyvin vaikea, koska se on kaiken tuntemanne muokkaamista. Aina on vaikeaa, kun muutetaan toimintamallia, järjestelmää, asioiden tapaa toimia tai asioiden tapaa olla. Teissä on se osa, joka kysyy: "Miksi? Miksi meidän täytyy muuttua?" Vastaus on erilainen kuin mikään, minkä olette kuulleet aiemmin. Voidaksenne mennä paikkaan, johon olette aina halunneet mennä elämien ajan – paikkaan jossa olette elämänne ja oman kulttuurinne ja sivilisaationne kontrollissa. Se on aikaa, jolloin voitte rakastaa toisianne meren yli ja teillä on "yhdistynyt ihmiskunta". Se on aikaa, jolloin te kaikki tunnette naapurinne. Tämä on mahdollisuus, jonka näemme – ei planeetan kuolema, ei loppu, vaan uudistuminen.

Tämän olemistavan jonka plejadilaiset näyttivät teille saapuessaan, voisitte luoda ajan kuluessa vapailla valinnoilla. Tervetuloa tähän uuteen juhlaan, rakkaat ystävät. Olette matkalla ymmärtämään, mitä on seuraavaksi.

Lisää on tulossa. Tulossa on asioita, joita ette odota, eivätkä ne ole välttämättä negatiivisia tai positiivisia. Ne ovat vain erilaisia, kuin odotitte.

Miten reagoitte nähdessänne jotain, mitä olette odottaneet innolla elämien ajan? Kyyristyttekö pelosta ja sanotte: "En pysty tekemään sitä! Minua pelottaa!" Vai sanotteko sen sijaan: "Olen odottanut juuri tätä epävarmuutta ja kasvua." Pelataanpa shakkia tässä uudessa valossa.

Tämä on se vapaa valinta, josta puhumme.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 27.05.2018 10:34 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
JÄRKEVÄ VANHA SIELU

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
27.1.2018 Anchorage, Alaska
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joillekin tämä "päivä tulevaisuuden vanhan sielun elämässä" ei ole yksinkertaisesti uskottava. Kryon kuitenkin kertoo meille, että tietoisuutemme on hitaasti kehittymässä juuri tälle tasolle. Tämä kanavointi on kurkistus siihen, miltä tämä voi näyttää tulevissa sukupolvissa. Sitä odotellessa vanhalla sielulla joka lukee tätä, on kehotus tehdä nämä muutokset tästä alkaen.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Anchoragessa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Edessänne on kaunista, kaunista energiaa, ettekä kuitenkaan ehkä oivalla sitä. On syvällisiä siirtymiä, jotta voidaan päästä pimeydestä valoon. Tiedätte elämisestä tällä planeetalla, että siirtymä voi olla hyvin vaikea, erityisesti mentäessä pimeämmästä energiasta valoisampaan. Pimeydessä on niitä, jotka taistelevat henkensä edestä estääkseen sitä muuttumasta. Se on elämäntapa ja kontrollointitapa heille. Mutta rakkaat ystävät, tämä maasiirtymä on tosiaan tapahtumassa. Se kestää ainoastaan niin pitkään, kuin päätätte sen kestävän. Vapaa tahto planeetalla määrää ajoituksen. Olette tuossa muutoksessa nyt ja olette vasta alkaneet nähdä sen.

Tulee aika, jolloin voitte sanoa: "Aurinko on tullut esiin, valo on voittanut." Tämä ei merkitse, että koko planeetasta on tullut valaistunut. Sen sijaan teillä on planeetta, joka ajattelee eri tavalla. Se on olemassaolomalli, joka perustuu enemmän siihen perustotuuteen, mitä vanha sielu tietäisi, kuin siihen mitä aloittelija planeetalla tietäisi. Se on uusi toimintamalli, joka perustuu käsitykseen muuttuvasta ihmisluonteesta – kypsyvä ja tasapainottuva tietoisuus – ja se näyttää hyvin erilaiselta.

Mitä luulette, millaiselta vanhan sielun käytännön elämä saattaisi näyttää tulevaisuudessa päivän ajan? Miten se eroaisi siitä, mitä teette nyt – vain päivän? Haluan antaa teille lyhyen esimerkin.

Päivä uuden ihmisen elämässä

Käytämme usein Wo-hahmoa vertauskuvissa ja tarinoissa, ja nyt käytämme jälleen. Wo ei ole mies eikä nainen. Tässä tarinassa Wo voi olla kumpikin, vaikka tässä tarinassa hän on mies. Tämä on tarina päivästä vanhan sielun käytännön elämässä tulevana aikana, joka ei ole täällä vielä. Se näyttää uuden toimintamallin siitä hetkestä, kun hän nousee ylös, siihen hetkeen kun hän menee nukkumaan.

Uskottavuus

Tämän tarinan täytyy alkaa, rakkaat ystävät, siitä ymmärryksestänne, että tällä yksilöllä, tällä ihmisellä, tällä vanhalla sielulla tulevaisuudessa on täysin erilainen olemassaolomalli, kuin teillä tänä päivänä. Se on toimintamalli, jossa ihminen on muuttanut suhdettaan kaikkeen ympärillään. Hän on muuttanut suhdettaan Jumalaan, ympärillään oleviin ja Maahan. Niinpä teidän saattaa olla vaikea uskoa kaikkea, mitä näytän teille nyt, mutta haluan teidän vain kuuntelevan tätä tarinaa hetken. Kun kerron sitä teille, aina silloin tällöin sanon "seis". Silloin paljastan vanhan energian verrattuna siihen, mitä teille näytetään. Se paljastaa, että niillä tavoilla miten Wo kohtelee asioita tulevaisuudessa ja mitä tapahtuu tänä päivänä, on eroa kun yöllä ja päivällä.

Tässä uudessa toimintamallissa Wo, tämä vanha sielu, syntyi sivilisaatioon, joka on pitkällä yli sen ajattelun, että kaikki heidän apunsa tulee ulkopuolelta. He eivät ole sivilisaatio, joka uskoo, että he ovat arvottomia Jumalan silmissä. He eivät tunne, että heidän täytyy kutsua jotain suurempaa lähdettä saadakseen jokapäiväisen elämän ratkaisuja. Niinpä tuossa paljastuksessa näette suuren eron siihen sivilisaatioon, jossa te elätte. Heidän olemassaolomallinsa on muuttunut, ja se uskoo, että kaikkia kauniita ja henkisiä asioita kannetaan ihmisolennon sisällä. "Jumala sisällä" on mestareilta tunnettu viesti ja uusi ihmisluonto. Sitä sovelletaan nyt käytännössä jokapäiväiseen elämään. Ei siis "kipitetä etsimään apua", mitä näemme tänä päivänä, tai ole vanhempaa energiaa, jossa suuri osa koko sivilisaatiosta uskoo, että olette arvoton ja kaikki hyvät asiat tulevat ylhäältä. Niinpä haluan teidän ajattelevan tätä hetken, koska näin Wo lähestyy päiväänsä.

Seis.

Uskotteko oikeasti, että tätä koskaan tapahtuu? Uskotteko, että ihmiskunta pääsisi koskaan paikkaan, jossa he tuntisivat, ettei heidän tarvitse saada apua ulkopuolisesta lähteestä? Uskotteko, että koskaan tulee päivä, jolloin palvontapaikat ovat pelkästään antiikkisia rakennuksia? Sitä tuskin voi kuvitella, ennen kuin ajattelette tätä. Mitä tietoisuuden kehittyminen merkitsee teille? Se ei ole mitään, mikä pakotetaan ihmisille. Sen sijaan ihmiset näkevät sen itse ajan kuluessa. Se on loogista ja siinä on tolkkua hitaasti kehittyvän tietoisuuden kautta. Ajan kuluessa ihmiset alkavat ymmärtää, mitä mestarit oikeasti tarkoittivat, ja sitten toteuttaa, mitä he sanoivat. Aioneita ihmisille on kerrottu, että pyhimmät asiat joita on, ovat jokaisen ihmisen sisällä. "Tehty hänen kuvakseen" merkitsee "tehty rakkauden kuvaksi", ja siinä ihmiset alkaisivat oivaltaa, että tuo Jumalakuva, luoja on ollut aina sisällä. Siksi ihmiset voivat päästä käsiksi Jumalaan, henkeen ja esi-isiin välittömästi sisäänrakennettujen prosessien kautta. Siis aloitamme tarinan tästä.

---------------------

Wo herää niin, kuin joka aamu, ja lähtee kohta töihin. Hän laittaa kummankin jalan lattialle, tekee affirmointiharjoituksen ja odottaa hyviä asioita. Tämän hän tekee ensimmäisenä. Hän työntää suotuisuustietoisuutta päiväänsä alusta saakka. Hänen affirmaationsa olisi tämä: "Tämä on hyvä päivä, ja minulla on tietoisuus, joka voittaa jokaisen haasteen, joka minulla on tänään. Hyviä asioita tulee eteeni."

Seis.

Miksi hän tekisi näin? Miten moni ihminen tekee tätä vanhassa energiassa? Minäpä annan teille suositun tavan: laitatte jalkanne lattialle, olette juuri nousemassa ylös ja sanotte: "Voi, tässä se taas on, uusi haastava päivä. Toivottavasti asiat menevät paremmin kuin eilen. Eilisen ongelmat ovat edelleen mielessäni, enkä saanut kunnolla nukuttua. En tiedä, mitä minulle tänään tapahtuu. Toivon, että selviydyn siitä!" Näettekö eron? Suurin ero on suotuisuuden odottaminen, mutta siinä on oikeasti enemmän. Wo sanoo todellisuudessa: "Minä voin kontrolloida tätä päivää!" Tämä on käytännöllinen näkökohta, joten laittaessaan jalkansa lattialle hän juhlii ensimmäisenä sitä tosiasiaa, että hän pääsee läpi kaikista ongelmista, joita tulee. Hän luo todellisuuttaan tuona päivänä.

Muistakaa tämä: ihmisten täytyy aina työskennellä kaksinaisuuden kanssa. Voi aina valita pimeyden tai valon, draaman tai rakkauden. Se ajatus, että jonain päivänä teillä on täydellinen planeetta, jossa mikään ei mene pieleen, on keinotekoinen ajatus, joka monilla ihmisillä on lineaarisen ajattelunne vuoksi – musta tai valkoinen – tai se ajatus, että kaikki ajattelevat samalla tavalla ja ovat enkeleitä. Teillä on aina vapaa valinta, ja teillä on aina ainutlaatuiset menneisyydet ja akaasiset tiedostot, jotka työskentelevät kanssanne positiivisilla tavoilla. Tämä luo erilaisia ajatuksia ja mielipiteitä. Teillä on edelleen jonkinlaista politiikkaa, mutta se näyttää hyvin erilaiselta ja on paljon elegantimpaa.

Siis mitä Wo tekee oikeasti tuolla hetkellä? Hän luo tietoisuutensa avulla jotain fyysistä. Voitaisiin sanoa, että se on kupla, joka menee hänen edellään kaikkialle, minne hän menee. Siitä tulee yhtä käytännöllistä kuin kenkien laittaminen jalkaan, jota voitte kävellä vaikeilla pinnoilla. Onko liikaa ajatella, että jonain päivänä ihminen aloittaisi päivän tuolla tavalla?

Wo harjaa hampaansa ja tekee kaikki ne asiat, joita te teette tänä päivänä, valmistautuakseen lähtemään kotoa. Wo menee edelleen töihin kulkuneuvolla, vaikkeivät kaikki naapurit mene. Asiat ovat muuttuneet kovasti ajan kuluessa. Won kulkuneuvo saattaa näyttää vähän erilaiselta, mutta hän nousee siihen mennäkseen teitä pitkin töihin.

Työmatkalla Wo näkee jotain, mikä voi muuttaa hänen elämänsä iäksi, jos hän sallii sen. On tapahtunut jonkinlainen onnettomuus toisen ajoneuvon kanssa. Sitä ei tapahdu kovin usein hänen päivinään, mutta ihmisen reaktioita, arviointivirheitä ja häiriötekijöitä on edelleen, ja on tapahtunut kamala onnettomuus, ja se on suoraan hänen silmiensä edessä. Jalkakäytävän reunalla itkee nainen, äiti. Ympärillä olevat yrittävät rauhoittaa häntä. Wo näkee lyhyen matkan päässä naisesta ambulansseihin laitettavan tämän kahden pienen lapsensa peitettyjä ja hyvin hiljaisia, kuolleita ruumiita.

Tämän naisen elämä on saanut kamalan käänteen. Se luo mahdollisuuden elämän kestävästä surusta, joka ylittää kaiken kuviteltavissa olevan. Hänen päivänsä alkoi hyvin, mutta hetkessä hänen lapsensa ovat poissa. Hän kantaisi mukanaan tätä päivää hautaan saakka. Voisiko olla mitään suurempaa kauhutarinaa kenellekään äidille?

Won valtaa suru ja hän alkaa itkeä. Nimittäin tässä uudessa Maassa myötätunto on hyvin käytännöllisellä tavalla tunteiden kuningas. Wo näkee sen kaiken, ja yhtäkkiä hänessä on enemmän kuin vain empatiaa. Hän tuntee kaiken, mitä tuo nainen tuntee. Hän pysäyttää autonsa ja jatkaa itkemistä "kontrollipenkissään". Sitten hän tekee jotain erityislaatuista, rakkaat ystävät. Hän saa koottua itsensä ja aloittaa prosessin, jonka hän tuntee hyvin ja on tehnyt monta kertaa aiemmin. Hän alkaa visualisoida tämän naisen tulevaisuudessa, kun hän toipuu, ymmärtää, selviytyy ja saa rauhaa tämän tapahtuman osalta tavoilla, jotka eivät ehkä päde tämän päivän psykologisessa ymmärryksessä.

Hän näkee naisen toipuvan niin upeasti, että hän voi visualisoida tämän nauravan taas. Tämän visualisoinnin hän lähettää suoraan siihen jalkakäytävän reunaan, jossa nainen on tuolla kauhun ja surun hetkellä, ja hän tietää juuri kylväneensä hyvin todellisen siemenen. Se on totta, ja Wo on juuri tehnyt ns. myötätuntoista toimintaa.

Seis.

Jos tämä tapahtuisi tänä päivänä, olisi myös niitä, jotka olisivat hyvin myötätuntoisia. Se kuitenkin saattaisi haavoittaa heitä ikuisiksi ajoiksi. He eivät unohtaisi koskaan tuota näkyä. Se vaikuttaisi heidän sisäiseen lapseensa ja iloonsa. Tämän päivän sivilisaatiossa on niin monia tällaisia asioita, niin monia tällaisia kauhuja, jotka jatkuvat päivittäin, että monet herkät ihmiset myötäelävät siinä määrin, että se pilaa heidän elämänsä. He voivat ajatella vain, miten epäoikeudenmukaisia asiat ovat ja että he haluavat muuttaa niitä. He itkevät päivittäin sitä, mitä tapahtuu jossain muualla, ja rakkaat ystävät, sitä tehdessään he eivät ole auttaneet ketään! Sen sijaan he ovat vetäneet itsensä empatian, huolen ja pelon matalampaan energiaan. He kuolevat sen vuoksi normaalia nuorempana. Tämä kaikki sen vuoksi, että heidän myötätuntonsa päihittää heidät.

Mutta Wo ei antaisi sen tapahtua, koska hän tietää, että se on vanha tapa ja vaarallista. Niinpä yksi paljastamamme piirre tässä uudessa energiassa, normaalin ihmisen käytännöllisessä elämässä, on nähdä tällaisia tilanteita ja ryhtyä välittömästi myötätuntoiseen toimintaan. Wo ajatteli välittömästi ratkaisua ja lähetti myötätuntotekoja, koska myötätunto voi muuttaa asioita. Hyvin vastaavasti kuin te saattaisitte rukoilla tänä päivänä jonkun puolesta, Wo tekee enemmän. Hän projisoi iloa tulevaisuuteen tuolle naiselle. Hän luo ymmärrystä ja toipumista tälle, mikä antaa sen alkaa tänään.

Hän käynnistää autonsa ja jatkaa matkaa. Hän pysähtyy itkemään, mutta sen sijaan hän alkaakin hymyillä, koska hän näkee sen todella tapahtuvan mielessään. Tulee se päivä, jolloin nainen nauraa taas. Tulee se päivä, jolloin hän toipuu. Ei tänään, ei huomenna, ei ensi kuussa, ei ensi vuonna, mutta tulee aika, jolloin kaikki nämä asiat asettuvat hänen sisällään tavalla, että hän voi ymmärtää. Wo osallistuu naisen inhimilliseen toipumiseen, vaikka tämä jää jalkakäytävänreunalle, kun hän lähtee pois.

Wo pääsee töihin ja pian hänellä on kiva päivä. Hän tekee työtään, ja sitten hänet kutsutaan valvojan huoneeseen. Se mitä seuraavaksi tapahtuu, ei ole yksityiskohtaista. Yleistän sitä. Se tulee yhtenä monista tilanteista, jotka kaikki tunnistatte. Hän on napit vastakkain valvojansa kanssa. Se saattaisi olla jokin näistä tilanteista: "Wo, olet taas myöhässä. Wo, yhden asiakkaasi kanssa on ollut ongelma. Wo, sinun täytyy olla töissä viikonloppuna, koska tämä ei ratkennut hyvin. Wo, emme ylennä sinua tällä kertaa, kuten emme viime kerrallakaan." Wo, tätä. Wo, sitä. "Wo, mietimme paikkasi lopettamista tai sinun korvaamistasi."

Wo lähtee huoneesta ja hetken – vain hetken – häneen virtaa vanhaa energiaa nimeltään "huoli" ja "pelko". Mitä hän tekisi ilman työpaikkaansa? Miten hän kertoisi vaimolleen, mitä juuri oli tapahtunut? Mitä se merkitsee hänelle? Onko kyse niin yksinkertaisesta, kuin ylitöistä joita hän ei suunnitellut, vai onko kyse muustakin? Sitten Wo on hiljaa paikallaan ja vetää syvään henkeä. Hetkessä hän tarkastelee kaikkea, mitä tapahtui, ja oivaltaa, että tämä on muutoksen alku. Se on suotuisa muutos, vaikkei hän ymmärräkään miten. Wo ei tiedä sen ajoitusta, mutta hän alkaa hymyillä, koska se on alku muutokselle, jonka hän tietää olevan hyvä hänelle ja suotuisa kaikelle, mitä hän on.

Seis.

Jos tämä tapahtuisi tänään, mikä olisi tyypillinen reaktio? Se olisi tämä: ole huolissasi koko päivän, ole huolissasi koko yön, ole huolissasi koko kuukauden ja kerro kaikille ystävillesi, jotta hekin voivat olla huolissaan kanssasi. Tätä kutsutaan draamaksi. Se mitä tapahtuu, tapahtuu, mutta draama jatkuu ja jatkuu. Se rakentaisi myös pimeyssillan työntekijän ja työnantajan välille. Sitten lisää huolissaan olemista: "Mitä tulee seuraavaksi? Mitä voi tapahtua? Minua ei arvosteta. En ole sen arvoinen."

Mikään noista asioista ei ollut Won mielessä, mutta hänen täytyi muuttaa noin kolmessa sekunnissa mahdollisuus vanhan energian pelkoreaktiosta ajatukseen, joka on kaukana tämän päivän tietoisuuden yläpuolella. Hän muutti automaattisesti tuon energian tilanteeksi, joka sanoi: "Kenties en kuulu tänne. Kenties tämä on merkki. Kenties tapahtuu jotain kaunista. Maltan tuskin odottaa. Teen niin, kuin minulle sanotaan. Teen ylitöitä. Hyväksyn jopa irtisanomisilmoituksen, koska jotain parempaa on tulossa."

Sitten päivä jatkui. Vain puoli tuntia myöhemmin hän kuuli hurrausta. Yksi hänen ystävänsä työpaikan toisesta kopista oli ylennetty yhteen niistä paikoista, joita hän halusi. Hän lähti ollakseen osa juhlaa ja osallistui siihen täysillä – ja hän tarkoitti sitä. Hän oli hyvin tyytyväinen, että hänen ystävänsä menestyi ja sai ylennyksen – hyvin tyytyväinen! Hän ei nähnyt sitä heijastuksena, jolla oli jotain tekemistä hänen kanssaan. Hän ei antanut aiempien uutisten vaikuttaa onnellisuuteensa ystävän puolesta.

Stop.

Täytyykö minun sanoa sitä? Vanhemmassa energiassa on hyvin paljon itseä ja egon suojelua. "Miksi en minä? Mitä hänellä oli sellaista, mitä minulla ei ole? Hän vei paikkani. En pidä hänestä enää. En puhu hänelle enää. Menen kotiin ja syön matoja." Jotkut näyttäisivät tekevän kuin mitä tahansa tässä kohtaa pysyäkseen masentuneena. Hän jatkaa: "Tämä on kamalaa! Ensin saan ajatuksen, ettei minulle ehkä ole enää töitä, ja sitten saan tietää, että joku muu ylennettiin minun sijastani."

Mutta tämä ei ollut lainkaan reaktio, sillä Wo tiesi jo "tämä tai jotain parempaa" ja hänellä oli uskomus, että "suotuisaa oli tulossa". Hän ei tiennyt milloin tai mitä, mutta tässä hänen edessään oli ystävä, jolle tapahtui jotain upeaa – jotain mikä oli hyvä asia ja muuttaisi tuon ihmisen elämäntyylin. Hän tiesi, että ystävä kertoisi pian perheelleen ja he söisivät upean päivällisen ja laulaisivat juhlalauluja. Miten hyvä aika tämä oli juhlia ystävän iloa!

Seis.

Onko tämä edes mahdollista? Voiko ihminen oikeasti siirtää pois loukkaantumisensa tai huolensa siinä määrin, että ensimmäinen ajatus on juhlia viereistä henkilöä, joka saattaisi viedä hänen työnsä? Rakkaat ystävät, tämä on tietoisuuden kehitystä. Nimittäin aivan kuten Wo tunsi empatiaa tuon naisen vuoksi, hän tunsi myös ystävänsä ilon. Siitä oli tullut sisäänrakennettua evoluutiosukupolvien saatossa. Teistä se saattaa tuntua ylittävän sen, mitä ihminen voisi normaalisti tehdä, mutta tähän se on menossa.

Nyt Won on aika mennä kotiin. Wolla oli paljon mielessään, kuten hyvin monilla ihmisillä kaikkialla, mutta hän sai intuitiivisen ajatuksen, joka sanoi: "Unohdat jotain." Wo ei oikein saanut siitä selvää, ja se oli vielä epämääräinen ajatus ilman substanssia. Hän ajoi kotiin.

Won koti oli pieni mutta kaunis. Hänellä oli ihana perhe, joka ajatteli hyvin samaan tapaan kuin hän. Mutta oli muutamia asioita, joiden Wo tiesi tarvitsevan olla tietyllä tavalla. Hänen vaimonsa oli erinomainen kokki ja päivällinen tarjoiltiin tiettyyn aikaan joka ilta. Hänen täytyi olla paikalla sitä varten eikä hän saanut myöhästyä. Avioliittonsa alussa hän oli tehnyt sen virheen, että hän oli ollut myöhässä, ja hän teki sen vain tuon yhden kerran. Reaktio oli, että vaimo tunsi, ettei häntä arvosteta. Won kumppani ansaitsi todellakin, että hän oli paikalla ajoissa nauttiakseen siitä, mitä tämä oli valmistanut ainakin puolentoista tunnin ajan ennen hänen kotiinpaluutaan. Perhe odottaisi. Wo oli tosiaankin ajoissa, kuten aina, ja oli kohta pysäköimässä talon eteen – ja silloin hänen intuitionsa antoi viestin: "Wo, tämä on hääpäiväsi." Gulp.

Oli välittömästi tehtävä päätös. Juoksenko kukkakauppaan hakemaan kukkia ja kortin ja myöhästyn päivälliseltä? Kumpi on parempi: myöhästyminen päivälliseltä vai kukattomuus (kamala asia)? Hänen intuitionsa palveli häntä hyvin. Wo pysähtyi nopeasti, ei mennäkseen kukkakaupalle, vaan myyntikojulle, jonka hän muisti olevan kadunkulmassa melko lähellä. Siellä oli paljon kukkia, hyviä kukkia, korkeammat hinnat, mutta paljon hyviä kukkia, jotka vaimo ansaitsisi. Wo osti pikaisesti kukat ja tuli takaisin niin nopeasti, kuin pystyi, mutta se vei 15 minuuttia. Nyt hän oli vartin myöhässä.

Hän ei tiennyt, mitä tapahtuisi, mutta ainakin hänellä oli kukat. Nyt hän voisi mennä sisään ja sanoa: "Hyvää hääpäivää! Kulta, olen pahoillani, että olen myöhässä." Näin hän siis teki.

Mutta jotain muutakin tapahtui. Nimittäin kun hän käveli ovesta sisään, kaikki hänen ystävänsä olivat siellä! Oli "hyvää hääpäivää" -yllätysjuhlat, ja Wolla oli kukat siinä kädessään. (Kiitos, intuitio!") Hän ei ollut myöhässä päivälliseltä, koska ei ollut päivällistä! Sen sijaan oli juhlat. Wo ei ollut tuottanut pettymystä vaimolle, ja hänellä oli kukkia! Tajuatteko? Mitä oli juuri tapahtunut?

Seis.

Wo oli pysähtynyt hetkeksi ja kuunnellut intuitiotaan, korkeampaa osaansa, joka tiesi enemmän kuin hän ja mitä talossa tapahtui. Hänen intuitionsa tiesi, mitä hänen pitäisi tehdä, ja hän kuunteli sitä, luotti siihen ja meni välittömästi hakemaan kukkia.

Vanhemmassa energiassa, rakkaat ystävät, olisi ollut tietämätön ihminen, joka tekisi 50%:n todennäköisyydellä oikean tai väärän päätöksen ymmärtämättä, että teissä on korkeampi luontainen osa, joka tietää paljon enemmän kuin te. Yläpuolellanne on korkeampi itse, ja Wolla se tiesi, että talossa oli juhlat. Intuition kuunteleminen oli tavallista Wolle, ja hän käytti sitä joka päivä perusasiana – se ei ollut mitään sellaista, mikä kiisi ohi ilman substanssia. Se kertoi, kenelle soittaa ja miten sanoa asiat, jotka hänen täytyi sanoa asiakkaille, joiden kanssa hänen täytyi puhua. Se oli hänen elämäntapansa, ja Wo tiesi sen toimivan. Hän oli käytäntö, ja se toimi taas kerran.

Kun juhlat olivat ohi, hänen vaimonsa sanoi: "Kiitos paljon noista kauniista ja tuoreista luonnonkukista! Wo, meillä oli mahtavaa!" Wo oli samaa mieltä, ja vähiten hänen mielessään oli kertoa vaimolle, mitä tapahtui töissä. Wo ajatteli ja hymyili: "Kerron hänelle hyvät uutiset myöhemmin."

Wo oli menossa nukkumaan. Hänen jalkansa olivat lattialla, ja ennen kun hän nosti ne sänkyyn, hän sanoi: "Kiitos, Henki. Kiitos, Luoja. Kiitos, että annoit minun olla paikalla tuota naista varten. Kiitos, että annoit minun auttaa ystävääni juhlimaan. Kiitos kaikkien kehoni solujen nuortumisesta tänään. Kiitos sairauden ajamisesta pois tänään, koska en langennut huoleen tai pelkoon tai draamaan. Kiitos, sisäinen lapsi ja luontainen, että voin hymyillä nyt. En ole huolissani työpaikastani. Nimittäin: tämä tai jotain parempaa." Wo kääntyi katsomaan elämänkumppaniaan. "Hyvää yötä, kultaseni."

---------------

Tämä tarina on totta. Kokonaan. Tätä on tapahtunut planeetoilla, joista ette tiedä. Tämä on teidän mahdollisuutenne ajatella – niin kaukana kaikesta, mitä tapahtuu elämässänne nyt, että se tuntuu epätodelta tai mahdottomalta. Tämä toimintamalli määrittelee valaistumisen. Myötätunnon aika on tulossa. Se kirjoittaa ja muotoilee uudelleen kaiken, mitä ihmiset ajattelevat ja mihin reagoivat.

Annoin teille juuri kuvan. Ei lainkaan mitään todellisuuskokemuspiirin ulkopuolelta, vaan jotain mikä kuuluu teille ja on ansaitussa tulevaisuuden sukulinjassanne. Tämä siksi, koska ohititte merkkipaalun vuonna 2012. Monet saattaisivat sanoa: "Vau, haluaisin olla näkemässä sen." [Kryon naureskelee] Te olette. Te kaikki. Te kaikki.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.06.2018 19:39 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
AKAASIAN KÄSKEMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
4.3.2018 Phoenix, Arizona
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tästä hyvin yksinkertaisesta kanavoinnista on tullut monille yksi suosituimmista noin viimeisen kuukauden aikana. Se on metafysiikan perusta, jossa aikomuksesi ohjaa kehoasi, ajatuksiasi ja tulevaisuuttasi. Voimmeko oikeasti muuttaa sitä, kuka olemme? Lue eteenpäin …

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Phoenixissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät! Olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tämän kaksipäiväisen seminaarin toinen päivä on tulossa loppuun. Joillekin se on aikaa, jolloin oivallatte, että te ette näe enää toisianne, koska tämä saattaa olla ainoa kerta, kun tämä ryhmä kokoontuu. Hyvin usein sitten tulisi kysymys: "No, mikä viestinä on lopetuksessa?" Sitä ei voi sanoa paremmin, kuin on jo osoitettu siinä, mitä Adironnda ja Jeshua ovat esittäneet, ja se on tämä: olette nyt-hetkessä, mutta olette aina antaneet menneisyyden ennustaa tulevaisuutta. Niinpä tämän vuoksi, vaikka elätte nyt, teissä on monia, jotka ovat edelleen menneisyydessä. Monin tavoin vedätte noita entisiä energioita elämäänne tällä hetkellä. Rakkaat ystävät, se on tapa.

Kanavoinnit joita annamme jonkin tilaisuussarjan viimeisenä päivänä, ovat usein henkilökohtaisempia kuin opetukset, joita annetaan muina aikoina. Joskus pyydämme teitä vain istumaan ja pohtimaan hetken tässä energiassa juuri nyt. Mitä nyt-hetkessä on teille? Haluan kuitenkin mennä pidemmälle. Haluan tehdä harjoituksen tai kaksi. Käsittelemme tässä uutta energiaa uuden tietoisuuden kera. Eilen kerroimme teille kuudennessa kysymyksessä (aiempi kanavointi), että te ette odota ja oikeasti usko sitä, miten voimakkaita olette. Tietoisuus on sellaista, mikä lyö kaiken. Tietoisuus voi tehdä enemmän, kuin mikään fyysinen harjoitus jonka olette oppineet, ja auttaa enemmän kuin mikään, mitä teillä on tällä hetkellä. Ja yksi asia jota ette odota, on se, että tietoisuus voi muuttaa menneisyyttä.

Haluan sinun ajattelevan hetken, rakas vanha sielu, mitä saattaa olla akaasisessa tiedostossasi. Minä itse asiassa tiedän, mitä akaasisessa tiedostossasi on, ja se on ällistyttävää. Ymmärrätkö ja oivallatko, miten monta elämää yhteensä on edustettuna tässä huoneessa, jossa on yli sata ihmistä, jotka ovat eläneet yli tuhat elämää? Ajattele sitä. Se on melkein stadionillinen! Lisäksi kaikilla teillä on yksi yhteinen asia: olette kaikki kokeneet vanhan energian maan päällä.

Teillä on hyvin ainutlaatuisia kokemuksia, hyvin monet niistä varsin dramaattisia. Se on jättänyt jälkensä sinne, ja tiedätte sen. Rakkaat ystävät, olemme sanoneet tämän aiemmin: osa ihmistä joilla on vapaa valinta, käsittelee akaasiaa. Olemme myös kertoneet teille, että menneisyyden akaasinen energia alkaa muuttua. Miten menneisyys voisi muuttua pelkästään siksi, että nykyisyys siirtyy toiseen energiaan? Vastaus on tämä: se johtuu siitä, että akaasia kuuluu vanhempaan energiaan ja tulee teille menneisyydestä. Siksi jos muutatte nykyisyyttä, akaasia muuttaa sitä, mitä se tuo esiin. Kokemuselämä toisensa jälkeen ei ehkä tule esiin samalla tavalla uudemmassa energiassa. Ajatelkaa hetki, mitä olette ehkä kokeneet. Ajatelkaa sen syvällisyyttä, kuka saattaisitte oikeasti olla, kun hyvin paljon tapahtuu sisällänne ns. menneisyydessä.

Haluan tehdä harjoituksen. On joitain, jotka ovat sanoneet: "En halua odottaa sukupolven ajan, että jotkut näistä kehittyneistä ajatuksista alkavat toimia tietoisuudessani. En halua odottaa, että synnyn uudestaan, kenties toiseen kehoon, alkaakseni poimia menneisyyden viisautta. En halua odottaa!" Siis jos olet yksi heistä täällä nyt, olet keskivertoa edellä. Sinun ei tarvitse odottaa. Sinun ei oikeasti tarvitse lainkaan odottaa. Sinun täytyy tietää (uskoa), että voit tehdä sen nyt. Se mitä minulta tulee seuraavaksi, kysyy sinulta: "Voitko tehdä tämän?" Kysymys: "Onko ihmisen mahdollista kirjoittaa uudelleen energia, jonka hän muistaa tuhannesta elämästä? Onko ihmisillä tuo voima?" Vastaus on kyllä – voi kyllä. Nyt enemmän kuin koskaan aiemmin.

Voi, rakkaat ystävät, muinaisina aikoina olette istuneet niiden gurujen jalkojen juuressa, jotka pystyivät tekemään tämän ja enemmän. Heillä oli kontrolli, joka on sekä esoteerista että fyysistä. Jokainen teistä on oppimassa tuon mestaruuden, ja akaasian muuttaminen on osa sitä. Uskotteko, että voisitte muuttaa sen, mikä väijyy akaasiassanne ja tökkii ja tönii teitä monin eri tavoin, koska vanha energia on sallinut sen? Siihen sisältyy energia niistä tavoista, joilla kuolitte, lapsista jotka olette menettäneet, sodista joissa olette kuolleet, muista ihmisistä jotka olette tappaneet ja niistä jotka ovat tappaneet teidät. Olette olleet kaikissa noissa olosuhteissa, jotka olivat näin dramaattisia, ja enemmän. Oli niin kamalia elämiä, että te ette kokeneet koskaan iloa. Oli elämiä, jotka olivat lyhyitä, pelottavia ja kamalia. Jokaisella teistä! Monet elivät vitsausten aikana sivilisaatioissa, joita arkeologinne eivät edes tunnista olleen olemassa! Se on akaasianne. Se sisältää myös ne sivilisaatiot, jotka kuolivat sukupuuttoon. Se on akaasiassanne.

"Entä hyvät asiat, Kryon?" No, nekin ovat siellä, rakas ystävä! Oli juhlaa, iloa, kauneutta ja rakkautta. SE on tämän viestin aihe. Voitte muuttaa, mitä akaasinen energianne antaa teille näinä uusina aikoina! Se on menneisyyden muuttamista.

Tehdäänpä harjoitus, joka kääntää ympäri sen, mitä muistatte ja minkä energioiden sallitaan koskettaa teitä tänä päivänä. Voi, mestari joka sinusta on tulossa, miksi et määrää sinulle kuuluvaa akaasista tiedostoa muuntumaan sellaiseksi, joka on positiivinen ja alkaa antaa sinulle draaman sijasta sitä viisautta, jota olet kerännyt tuhannessa elämässä? Hyvin monet jotka kuuntelevat tätä nyt, nyökkäävät päätään ja sanovat: "Tiedän, mitä tarkoitat!"

Puhuimme viime viikolla "surinasta". Surina on jäämä, joka teillä aina on, koska jollain tasolla kaikki nuo entiset elämät ovat siellä. Myös hiljaisuudessanne, hiljaisimpina hetkinänne, on vaikea päästä eroon tuosta surinasta. Surina sanoo: "Et ole arvokas olemaan täällä. Huomenna on vaikeaa, kuten on aina ollut." Vaikka olisitte elänyt kaunista, nuorta elämää tähän mennessä, tuota surinaa on silti, koska se on vanha akaasinen tiedosto, joka muistaa negatiivisia asioita, melkein pelkästään.

Miksi tilanne olisi tämä? Koska se on heijastus siitä energiasta, jota ihmiskunta on luonut matalan tietoisuuden, sodan ja vielä enemmän sodan, vuosisatoina. Uudessa energiassa jossa on vähemmän pimeyttä ja lupaus enemmästä valosta, akaasia reagoi muutosmääräyksiin.

Jos olette vakavissanne, tehdään se yhdessä. Haluan kumppanini osallistuvan. Nyt hän siirtyy sivuun, mutta hän on täällä. Hän tietää, mitä tapahtuu. Hän pystyy myös vastaanottamaan informaatiota minulta samaan aikaan, kun annan sen teille. Hän ei puhu tästä usein, mutta hän voi myös vastaanottaa erilaista informaatiota, kuin teille annetaan. Se on osa hänen moniulotteista heräämistään, joten annan hänelle eri informaatiota, kuin teille, koska hänenkin täytyy tehdä tämä. Hänen täytyy tehdä se, sillä joitain asioita vaanii edelleen hänen omassa akaasiassaan, aivan kuten teillä.

Taas kerran, jos olette vakavissanne tässä, haluan teidän asettautuvan nyt valmiiksi harjoitusta varten, joka saattaa muuttaa loppuelämänne. Haluan teidän muistavan tämän, koska haluatte ehkä tehdä sen uudestaan – ei siksi, ettei ensimmäinen kerta toimisi, mutta koska ihmiset ovat lineaarisella aikajanalla ja teille on opetettu, että jos teette asiat kaksi tai kolme kertaa, se on merkityksellisempää. Emme tee vastoin koulutusperiaatteitanne. Kerromme vain, ettei haittaisi mitään tehdä sitä uudestaan. Mutta rakkaat ystävät, jos teette tämän ja tarkoitatte sitä ja tiedätte sen 100-prosenttisesti, tunnette eron tulevina päivinä ja viikkoina.

"Kryon, miksi minun pitäisi tehdä tämä? En ole oikein varma siitä, että akaasiani olisi vaivannut minua." Siis sinä nuorrut – onko se totta – ja olet täysin terve? Ei ole mitään ongelmia? Ehkä vastaisit: "No, miten se liittyy akaasiaani?" Vastaus: ehdottomasti kaikin tavoin! Olette perinyt niin paljon siitä, mitä olette käynyt läpi, että te ette oivalla sen asettavan melkein kaikkea, kuka olette. Akaasianne asettaa tapanne ajatella, persoonallisuutenne, kehonne tavan hyväksyä sairauden tunkeutuminen ja sen, miten näette itsenne ja myös henkisyytenne. Se kaikki on peritty piirre akaasiastanne. Kyllä, vanhempanne antoivat osan siitä teille, mutta rakkaat ystävät, tiedän teidän tietävän, että saattaa olla kaksi lasta samoista vanhemmista ja he ovat hyvin erilaisia, melkein kuin tulisivat eri planeetoilta! Toinen on aina terve, toinen on aina sairas. Toinen on itsevarma ja toinen on arka. Tiedätte, että elämässä on muutakin kuin vain biologisesti peritty kemia. Sitä katsotte juuri nyt. Akaasia tekee teistä sen, kuka olette tänään.

Ennen kuin teemme tämän, ymmärtäkää, että te ette pudota vain asioita, jotka ovat häirinneet teistä unelmienne toteuttamisessa. Jos haluatte, käännytte kohta kulmasta siinä, miten kehonne näkee maapallon tänä päivänä.

Haluan teidän nyt menevän tähän niin syvälle, kuin haluatte, koska olette kohta valmis puhumaan akaasiselle tiedostollenne eri tavalla, kuin koskaan ennen. Voitte toistaa hiljaa, jos teillä ei ole omia sanoja. Näin se menee:

"Rakas kaunis akaasia, joka edustat minua ja sieluani hyvin monissa ilmaisuissa, tässä uudessa energiassa minä olen komennossa. Rakas akaasia, joka olet ydinolemukseni ja edustat tuhansien elämien ilmaisuja tällä planeetalla, katso tämän päivän energiaa, koska minä olen ohjaksissa. Rakas akaasia, olet kaunis, koska olet minä ja edustat sitä yhtä sielua, joka olen ollut tuhansia elämiä tällä maapallolla, ja tiedä tämä: tapahtuu muutos ja minä sanelen sen, koska olen ohjaksissa.

"Asian ydin: olen oman elämäni ohjaksissa, ja ensimmäistä kertaa haluan sinun kuuntelevan. Käsken hyväntahtoisuutta muistissa! Käsken, että tämä akaasia alkaa muuttaa sitä, mikä on muistettu elämä toisensa jälkeen. Laitan täten rajoittimen draamaan. Sen ei sallita tunkeutua elämäni valoon. Laitan rajoituksen kaikille negatiivisille asioille, kaikelle vihalle ja pettämiselle ja kauhulle. Laitan rajoittimen kaikkiin sopimattomiin asioihin. Voi, näitä asioita saattaa olla edelleen, mutta ne eivät mene nyt pimeyteen ja jää sinne. Käsken negatiivisuutta joka on akaasiassani ja on ollut siellä: mene takapenkille, koska minä ajan tänään! Sillä ei ole enää mitään syytä ilmestyä, koska olen kaiken sen ohjaksissa. Minä puhun."

Näettekö, mitä teette? On usein se tunne ja on aina ollut, että te ette ehkä ole elämänne ohjaksissa. Puhutte akaasisesta tiedostosta, mutta se on vain siinä, ärsytyskirjastona, eikö vain? Teillä ei ikään kuin ole kontrollia mihinkään. Kuitenkin yhtäkkiä kerron teille, että teillä on kontrolli kaikkeen, kaikkeen. Viimeistelläänpä se.

"Rakas akaasia, kaunis ja hyväntahtoinen, sinä olet minä ja minä olen sinä. Anna kaiken sen kauneuden, ilon ja viisauden jota on ollut tuhansissa elämissäni, tuon sieluni kypsyyden, alkaa esittäytyä tavoilla, jotka yllättävät minut suotuisuudellaan. Hyvissä asioissa, suotuisissa asioissa, positiivisissa odotuksissa, olkoon akaasinen tiedostoni paras asia, joka on koskaan tapahtunut minulle, ja heijastakoon elämäni tätä päivää ja tätä päätöstä. Minä olen puhunut. Minä olen ohjaksissa."

Emme ole valmiita, koska toimimme nyt-hetkessä – muistatteko? Tässä on muutakin, koska on asioita, jotka myös häiritsevät teitä tällä hetkellä ja jotka ovat hyvin ajankohtaisia eivätkä ole vielä akaasiassa. Tiedättekö, minne olen menossa tässä? Haluatteko viimeistellä tehtävän?

"Rakas soluolento, joka olen, minä olen ohjaksissa. Olkoon kaikki asiat kuulolla, joita on tapahtunut elämässäni syntymästä tähän hetkeen. Olkoon aivojeni muisti kuulolla, ne synapsit jotka sisältävät sen. Lopeta ne asiat, jotka alittavat suurenmoisuuteni Luojan luomuksena tällä planeetalla. Sinun ei sallita pitää nauhoja pyörimässä. Nuo nauhat ovat näitä: pettäminen jota olen kokenut, suru, huonot tunteet, viha, matalan energian ihmisluontoni, surina. Loppukaa. Olen muistini ohjaksissa, ja jokainen soluni kaikuu korkeampaa itseäni. Olen osa tätä tavalla, jota en ole tiennyt aiemmin. Olen kaikkien niiden asioiden ohjaksissa, jotka ovat minua. Käsken tämän, jotta voisin kulkea tästä paikasta tarvitsematta kantaa noita negatiivisia asioita omasta menneisyydestäni, joita on tapahtunut nykysyntymästäni saakka tällä planeetalla."

En ole valmis vielä. Uskotteko, että voitte muuttaa omaa tietoisuuttanne omalla tahdollanne? Kerroin teille eilen, että te ette uskoisi tätä työkalua, joka teillä on. Näytän, miten se toimii. En ole valmis vielä. On vielä lisää. Pohdin, miten paljon paljastan siitä, mitä voisitte tehdä. Voitteko muuttaa sitä, kuka olette? Voitteko alkaa työskennellä sen kanssa, jonka uskotte olevan henkilökohtainen luontonne? Pystyttekö ratkaisemaan tämän palapelin voidaksenne muokata asiat sellaisiksi, mitä haluatte, sen sijaan mitä ette halua? Voitteko muuttaa, missä määrin ikäännytte? Kyllä.

"Rakas solurakenne, minä olen ohjaksissa. Pomo puhuu. Kuuntele: käsken sinua näkemään kauneuden ja hyväntahtoisuuden ja jumalan jokaisessa kehoni solussa. Käsken sinua olemaan vastustuskykyisempi sairauksille, kuin olen koskaan ennen ollut. Nimittäin sairaus ei kiinnity valoon, ja sisällän valoa enemmän kuin koskaan ennen. Käsken minussa kaiken, mikä on sopimatonta, menemään pois ja muuttumaan. Näyttäytyköön kehoni kemia seuraavina päivinä, jotta tiedän tämän olevan totta. Otan komennon asioista, joista minulle ei ole koskaan kerrottu, että voisin ottaa komennon. Se on määrätty."

Tämä on se harjoitus. Voi, on enemmän, mutta se on tässä tällä erää, koska alamme päästä niihin täysin uskomattomiin asioihin, joita saatatte kyetä tekemään tulevaisuudessa. Juuri nyt, rakkaat ystävät, pysykää tällä planeetalla hyvin kauan, ja sinä aikana olkaa iloisia pelokkuuden sijasta. Irrotetaanpa ne "nappulat", jotka painaisivat teidät vihaan, suruun ja pelkoon.

Nyt tulemme tähän tyhjään tilaan, kauniiseen tyhjään tilaan. Se on merkittävän puhdistumisen luoma tila. Kaikki nämä asiat ja enemmän ovat nyt mahdollisia kaikille riippumatta siitä, miten ainutlaatuinen olette tai miten monta elämää teillä on ollut. Tällä koko akaasian uudelleenohjaamisella ei ole vielä nimeä. Tätä prosessia ei ole vielä kehitetty täysin. Kuvitelkaa, miten voimakas tietoisuutenne olisi, jos se manipuloisi aivojenne esoterian, elämienne muistot suotuisuudeksi, iloksi ja valoksi.

Tämä on viesti. Eikö se ole upea? Kun aika kuluu, enemmän asioita paljastetaan, ja on niitä, jotka kuuntelevat tätä ja pyörittelevät silmiään sanoen: "Ei minulle. Ei tänään." Rakkaat ystävät, teitä rakastetaan yhtä paljon, kuin ketä tahansa tällä planeetalla. Vapaa valinta rakkauden kautta on aina ollut jokaisen ihmisen vaihtoehtona. Siinä ei ole lainkaan tuomitsemista. Haluan teidän lähtevän tästä paikasta ilman syyllisyyttä ja ilman pelkoa. Muutaman seuraavan päivän aikana teistä saattaa tuntua, että jokin on vähän eri tavalla. Kenties paino on nostettu. Se on esoteerista painoa. Saatatte sanoa: "En osaa selittää sitä, mutta tiedän vain, että minusta tuntuu vapaammalta kuin koskaan ennen." Ihmiset ehkä kertovat teille, että ajattelette ja toimitte eri tavalla. Totuus on, että olette liittyneet merkittävään vanhojen sielujen ryhmään, joka opettelee tekemään paremmaksi ihmiskunnan muutoksen, koska olette juuri muuttaneet itseänne. Toiset ympärillänne hyötyvät välittömästi, koska he näkevät teidät kevyempänä. He saattavat alkaa nähdä sielussanne kauneutta siellä, missä he eivät nähneet sitä aiemmin.

Tämä on totuus. Tämä on se tapa, millä tällaiset asiat toimivat, ja annoin teille juuri kehittynyttä informaatiota hyvin vanhoja sieluja varten. Älkää sekoittako "vanhaa" niihin vuosiin, miten vanha olette, sillä joskus nuorimmat ovat viisaimpia. Monta kertaa nuorimmat ovat täällä seniorien kanssa, koska he ymmärtävät, ettei akaasian osalta ole mitään sukupolvikuilua. Lähtekää tästä paikasta muuttuneena. Pohtikaa näitä asioita, joita olette tehneet tänään.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 10.3.2018 AKAASIAN EVOLUUTIO
ViestiLähetetty: 17.07.2018 22:21 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
AKAASIAN EVOLUUTIO

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
10.3.2018 Wilmington, Pohjois-Carolina
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä laajentaa edellistä kanavointia (Akaasian käskeminen 4.3.18). Se on täydellisempi ja kertoo akaasian kehittymisen siksi, minkä ihmiskunta on luonut omin päin. Entä synti ja syyllisyys! Oivalsitko, että ne ovat ihmisen keksimiä käsitteitä? Universumin rakastava luoja ei ollut koskaan ihminen eikä ajattele, kuin ihminen. Kuitenkin monet ihmiset ajattelevat, että Jumala on pelkästään superihmisaivot, kaikki toimintahäiriöt vain suurempana. Siinä on enemmän, mm. miten akaasia on muuttumassa takaisin siihen, mitä sen oli tarkoitus olla!

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Wilmingtonissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. On mainittu, että täällä on energioita, jotka ovat näkymättömiä, mutta jotka tietävät, keitä olette. Jos olet vierailija, joka kuuntelee tätä myöhemmin, "täällä" merkitsee samaa myös sinulle. Nimittäin tämä on pyhä tila, jossa olet päättänyt kuunnella, ja jos jatkat kuuntelua, kaikki energiat tässä huoneessa tällä hetkellä ovat myös sinun.

Olette ihmisiä jokainen – arvostettuja ja kunnioitettuja jokainen. On seurue, joka ei seuraa vain minua, vaan se on seurue, joka on kehitetty huoneen eri sieluenergioista. Se on seurue, joka tulee katselemaan, kunnioittamaan, näennäisesti istumaan sylissänne ja koputtamaan nenäänne sanoakseen vain: "Olemme tässä, olemme tässä, olemme tässä."

Vuosia sitten sanoin sen: ette ole koskaan yksin. Tarkoitamme tätä. On mahdotonta olla yksin sen järjestelmän vuoksi, joka on rakastava ja henkinen. Hyvin monet teistä ovat alkaneet ymmärtää ja käsittävät, että 1) olette osa jumalaista järjestelmää, ja 2) olette täällä tilapäisesti. Tämä sielun matkustaminen jota teette, luo tilapäisen matkan, seuraavaan matkaan ja seuraavaan elämään saakka. Se on sama sielu joka kerta. Siis rakkaat ystävät, katselemme muinaisihmisiä joukossanne, ja sitä kunnioitetaan kovasti, että olette olleet osa Maata hyvin pitkään.

Haluamme laajentaa viime viikon opetusta. Jos teillä ei olisi aavistustakaan, mikä se oli, se on ok. Aloitamme aina niin, ettei teillä ole, jotta voimme olla aukottomia. Viime viikolla esittelimme teille käsityksen sen puhdistumisesta, jota kutsumme akaasiaksi. Minäpä määrittelen akaasian taas kerran. Asettelemme tämän käsittelyn suuresti kunnioittaen ja arvostaen sitä, mitä se merkitsee teille kaikille. Sisälläsi, ihminen, on tällä hetkellä aktiivinen tiedosto kaikesta, mitä olet koskaan tehnyt tällä planeetalla. Se on oikeasti kaikki. Tämä tiedosto päätyy lopulta DNA:hasi. Kun reinkarnoidut, viime elämä on silloin mukana, ja tulet tuon energian kera tuoreena. Kuitenkin kaikki mitä olet koskaan kokenut ollessasi tällä planeetalla, on siellä.

Akaasia ei ole "levy" asioista

Tämä on tärkeää, ja olemme opettaneet sen aiemmin. Akaasianne ei ole lineaarinen kuvaus historiasta, jollaisen saisitte kirjasta. Akaasisessa tiedostossa ei ole kyse ihmisen aktiviteeteista. Siinä on kyse ihmisen energioista ja tunteista, eikä niitä muisteta lineaarisella tavalla kuin kirjan sivut. Sen sijaan se kaikki on yhdessä.

Millaista teillä oli? Oliko teillä pitkiä elämiä vai lyhyitä? Missä olitte tällä planeetalla? Mitä olivat eri kulttuurit, eri kasvot, eri kielet tai eri ruuat? Millaista oli olla sodissa, olla soturi ja tappaa toisia? Millaista oli olla taistelukentällä ja tulla tapetuksi? Teidät kaikki on tapettu – teidät kaikki. Nämä ovat energioita, eivät vain kokemuksia tai aktiviteetteja.

Millaista on tulla hukutetuksi? Hyvin monet teistä hukutettiin. Millaista on menettää lapsensa uudestaan ja uudestaan syntyessä? "Sen täytyy olla kamalaa!" jotkut sanoisivat. Todellakin, se on! Kuitenkin tullessanne planeetalle aikana, jolloin vain joka toinen lapsi elää yli vuoden ikäiseksi, annatte heille nimenkin vasta 90 päivä ikäisenä! Tämä olitte te. Millaista se on? Millaista on herätä ja oivaltaa, että teillä on vanhana sieluna informaatiota, joka on vastoin sitä, mitä teille opetetaan Jumalasta? Suljetteko suunne ettekä sano mitään, vai ettekö sulje? Millaista on tulla eristetyksi kauas kaikista muista kylässä, elää yksin ja tulla pidetyksi hengissä vain siksi, että osaatte taikaparannusta, jota heimo tarvitsee toisinaan? Kenties teillä on jotain parantavaa informaatiota Gaialta ja autatte parantamaan tärkeitä ihmisiä ympärillänne? Tämä on teidän elämäänne. Tämä on se, jolle puhun tänään, vanha sielu. Millaista on minun kertoessani teille, että on sivilisaatioita, joissa elitte ja joista ei ole mitään tietoa tallennetussa historiassanne?

Akaasiassanne on tiedostoja kaikesta – kaikesta siitä. Se informaatio jota on tässä moniulotteisessa varastotilassa jokaisen ihmisen sisällä, joka kuuntelee nyt, on syvällistä menneisyyden energian vuoksi. Tänään on syvällistä se, että tämä energia on muuttumassa. Puhuimme tästä aiemmin ja annoimme ymmärtää, että akaasisen tiedoston energiatoimitus teille on tänä päivänä valtavan erilaista kuin 10 vuotta sitten. Se juuri on muuttumassa. Vanhemmassa energiassa akaasinen tiedosto antoi usein informaatiota vaikeista muistoista. Joskus se on vaikeaa. Miksi niin olisi? "Kryon, miksi akaasia on niin häiritsevä joillakin, että tarvitsemme entisten elämien tulkitsijoita auttamaan, jotta voimme sivuuttaa tietyt asiat muististamme? Nämä entiset muistot pitävät meitä hereillä yöllä ja niiden kanssa on vaikea työskennellä. Miksi niin olisi? Millainen tasapainotettu järjestelmä tekee sitä?"

Vastaus on, että se on vapaan valinnan järjestelmä. Tietoisuus tai muisto akaasiasta toimii niin, kuin ihmisen tietoisuus. Ihmistietoisuuden ollessa, mitä se on ollut vuosisatoja, muistatte dramaattiset asiat – pelottavat asiat yöllä ja asiat joita ette halua muistaa. Se antaa teille tunteita, joita ette pysty selittämään. Näin on ollut tähän saakka.

Se energia muuttuu, mitä akaasia antaa teille

Viime viikolla annoimme teille informaatiota ja harjoituksia, jotka muistuttivat teille siitä vallasta, joka teillä on omaan kehoonne. Kerroimme teille akaasian uudelleenmuotoilun tarkoituksenmukaisuudesta. Panimme teidät vaatimaan omin sanoin, että akaasia lakkaa muistamasta negatiivisuutta ja draamaa ja alkaa sen sijaan muistaa entisen kauneuden, entiset hyvät ajat ja ratkaisut, joita teillä oli. Joillakin se olisi muisto synnyttämisestä – ylpeyttä, iloa ja pakahduttavaa kauneutta, monia suotuisia asioita. Se on siellä, koska teillä kaikilla on ollut näitä asioita! Se kaikki on siellä. Kehotimme teitä käskemään akaasiaa lopettamaan vanhan energian ohjelmat – nuo "nauhat" jotka soivat jatkuvasti – ja antamaan sen sijaan jotain, mitä ette odottaneet – kauniita muistoja. Se muuttaa tuota negatiivista jäämäsurinaa taustalla. Kerroimme teille sen.

Mihin siis mennään tästä? Saattaa tuntua siltä, että hypimme. Mutta aion kertoa teille, mitä on tapahtunut akaasialle ja mitä siitä on tullut. Akaasia ei ole koskaan muuttunut, mutta ihmiset näkivät sen ja kirjoittivat uudelleen säännöt. Kerron teille siitä, jotta teillä on vähän ymmärrystä siitä surinasta, jota joillakin teistä on, mutta ei ennen päivitystä.

Tätä kuuntelemassa on nyt niitä, jotka olivat paikalla viime viikolla. Jotkut eivät ainoastaan osallistuneet noihin harjoituksiin, vaan kuuntelevat myöhemmin tuon kanavoinnin ja osallistuvat uudestaan. Ne jotka eivät ole koskaan kuulleet tästä, tulevat kuulemaan sen ensimmäistä kertaa ja osallistuvat, ja tuhannet osallistuvat sitten.

On joitain, jotka tuntevat jotain. Kuten sanoin, on myös joitain, jotka eivät tunne, koska ajoitus on kaikki kaikessa teillä. Olette ainutlaatuisia tällä planeetalla, joten ei ole koskaan aikaa, jolloin annamme teille informaatiota yhdestä "esoteerisesta pilleristä", joka tekee tietyn asian kaikille. Joidenkin teidän täytyy tehdä työtä siihen ja toistaa tuota informaatiota, jotta keho kuulee jatkuvasti saman asian. Vaikka minä kerron teille, keho kuulee sen selvästi ensimmäistä kertaa. Voi, se kuulee sen – kuulee sen ja alkaa työstää sitä, vaikkette usko, että se tekee niin. Niinpä salaisuutena on usko.

Pahojen unien äkillinen ilmestyminen

Tässä on päivitys: teissä on joitain, joilla on ollut mielenkiintoisia unia aivan yhtäkkiä. Saattaa olla uni, joka laittoi teidät takaisin olosuhteisiin, jotka olivat epämiellyttäviä. Nämä olosuhteet tekivät teistä "vähemmän kuin" ja laittoivat teidät takaisin aikaan, jolloin oli pettämistä. Kenties se laittoi teidät takaisin epämukaviin työtilanteisiin tai asioihin, joita tapahtui menneisyydessä. Unessa olette menneisyydessä, mutta energiat tuntuvat siltä, että se tapahtuu taas. Sitten heräätte aamulla ja sanotte: "Tämä ei ole sitä, mitä olin toivonut unelta. Nyt minulla on negatiivista jäämäenergiaa koko päivän, koska tuo uni oli niin todellinen. Minun ei tarvinnut palata takaisin ja tuntea tuota kaikkea taas."

Voi, kyllä sinun tarvitsi! Tässä on syy: tämä uni oli päätös sille, mitä olit pyytänyt. Sinun oli mentävä takaisin. Sinun oli katsottava tuota energiaa kasvoihin. Joskus on asioita, joita et ole halunnut koskaan katsoa. Jotkut teistä eivät myöskään ole valmiita vielä, koska tuo ongelma on suurempi kuin yksi energia. Tätä on akaasinen tiedosto parhaimmillaan. Se on akaasinen tiedosto tästä elämästä, parhaimmillaan.

Hukkumisessa tai vaikeassa kuolemassa käydään akaasiassa usein uudestaan, jotta se voidaan lopultakin sivuuttaa. Kenties tuo uni vei teidät taistelukentälle, jolla riistitte jonkun hengen, ja tuo muisto on jumittanut ja jumittanut kanssanne ikuisuuksia. Yhtäkkiä tulee tuo uni, ja teistä tuntuu kamalta! "Tapoin juuri jonkun, ja tunnen sen kaiken uudestaan. Se on pahinta, mitä minulle on koskaan tapahtunut. En voinut tehdä sitä, mutta tein. Tunnen sen." Sitten kysytte: "Mikä sen tarkoitus on?" Nyt kerron teille: se on päätös. Se merkitsee, että se on poissa. Sitä se merkitsee. Niinpä jos olet yksi niistä, jolla oli tuollainen uni, onnittelut! Se toimii. Affirmaatiosi on kuultu.

Näettekö, miten tämä järjestelmä toimii? Teidän täytyy mennä sinne, koska ette halunneet kohdata sitä. Unessa jossa teidän täytyy mennä sinne ja olla epämukavasti hetken, se ei myöskään satuta teitä. Mutta noina hetkinä akaasia työskentelee kanssanne sanoen: "Jotta tämä voidaan sivuuttaa, sinun täytyy katsoa sitä." Monet teistä tekevät juuri sitä. Tuossa katsomisessa tapahtuu täydellinen puhdistuminen. Se ei tule takaisin, rakkaat ystävät. Tämä on se voima, joka teillä on tänä päivänä, ja puhuimme sitä viime viikolla. Se on paljon tehokkaampi kuin ennen.

Haluan puhua lisää akaasiasta. Se on kaunis. Mikä järjestelmä! Se on muistojärjestelmä, joka on tehokas! Voitteko kuvitella avaavanne akaasiakirjan, jossa on vain yksi sivu? Yksi sivu! Tuo yksi sivu on kaikki, mitä olette koskaan tehneet. Se on vain yksi sivu, koska se on moniulotteinen. Tuo sivu on tuhansia kirjoja energiaa, joka ei ole lineaarista. Muistot lentävät ulos, ne menevät seinille ja kattoon, eivätkä ne ole missään järjestyksessä. Niiden ei tarvitse olla.

Voitteko kuvitella palaavanne taaksepäin ja näkevänne, kuka olitte ja mitä olette saaneet aikaan? Ajatteletteko, että akaasisessa tiedostossa mitataan kauneutta, eikä kauhua ja draamaa? Ajatteletteko, että siellä mitataan viisautta? Miten paljon opitte elämien aikana? Miten haluaisitte sen esitettävän teille tänä päivänä? Se olisi teidän, koska ansaitsitte sen, ja se sallisi teidän kulkea paikasta toiseen tekemättä samoja virheitä. Tietäisitte välittömästi, kun joku kertoo teille totuuden. Kun nousette ylös aamulla, tunnette hyväntahtoisuutta, joka sanoo: "Tämä on hyvä päivä. Se on hyvä päivä, koska olen täällä. Se on hyvä päivä, koska pyhyys minussa näkee pyhyyden Gaiassa. Se on hyvä päivä, koska tunnen esi-isäni. Se on hyvä päivä, koska ne jotka ovat tekemisissä kanssani tänään, tuntevat sen myös."

Akaasian historia ja miten se kehittyi

Kerron teille, mitä historiassa tapahtui. Akaasinen tiedosto on ollut kanssanne plejadilaisten tekemästä kylvämisestä saakka, jolloin aloitte saada pyhää informaatiota. Se on ollut siellä aivan alusta saakka. Aloitte herätä henkisen tiedon myötä hyvin varhain. Tämän planeetan vanhoilla sieluilla on aina ollut se. Te olette pitäneet tätä informaatiota. Se on kaunista, ja se on yksinkertaista, ja se tuli tähdistä. Tulitte siitä, mikä on Jumala. Jumala näkee teidät kauniina. Luomisenergia joka teille esiteltiin – Jumala, Henki tai Luova lähde – oli niin kaukana minkään tietoisuuden yläpuolella, jota olitte koskaan nähneet tällä planeetalla, ettei sitä voi kuvata. Se on puhdasta rakkautta, puhdasta rakkautta joka loistaa kirkkaammin kuin mikään, mitä voisitte koskaan kuvitella. Se on myötätuntoa teitä kohtaan, niin kaunista myötätuntoa, että kun palaatte verhon toiselle puolelle, muistatte sen selvästi. Teitä huuhdotaan kauniissa laulussa, joka soi jatkuvasti, mikä saa sydämenne laulamaan sen kanssa. Se on Jumala. En voi antaa teille mitään suurempaa. Ette näkisi sitä. Ette ymmärtäisi sitä. Se on Jumala.

Ihmiset alkoivat kehittyä ajan kuluessa ja löytää pyhiä järjestelmiä, jotta he voivat yhdistyä uskossa. Yhtä ensimmäisistä järjestelmistä joka kehittyi tässä sivilisaatiossa, kutsutaan hindulaisuudeksi. Olemme puhuneet tästä myös Intiassa, jossa paljastimme asioita ensimmäistä kertaa. Tämä oli alkuperäinen järjestelmän lähestymistapa. Se ylisti ykseyttä kaiken kanssa. Mutta se oli ainutlaatuista siihen verrattuna, mitä teillä on tänä päivänä maassanne, koska hindujärjestelmä oli profeetaton. Se meni suoraan Lähteeseen, ilman hierarkkista ihmisjärjestelmää, jossa täytyy mennä jonkun "kautta" etsimään Jumalaa. Kenenkään ei tarvinnut silloin tehdä mitään, paitsi tuntea Jumalan kauneus itse. Tunnustettiin ykseys kaiken kanssa, kuten edelleen tänäkin päivänä.

Mutta akaasinen tiedosto kehittyi joksikin erilaiseksi – sisään tuli karma. Karma perustuu suoraan akaasiseen energiaan. Teille tapahtuu asioita, mikä sitten luo energiaa tietyillä tavoilla, jotka kehottavat teitä puhdistamaan sen tai työskentelemään sen kanssa. Jos ette tee sitä, se kumuloituu ja vaikuttaa tapaanne ajatella. Karmajärjestelmä kehotti teitä siivomaan sen, mitä ette halunneet, ja työskentelemään hindulaisuudessa toisten olentojen (auttajien) kanssa, jotka auttaisivat teitä puhdistamaan negatiivisuutta. Voitte tehdä tätä siihen pisteeseen saakka, jossa teillä ei enää ollut karmaa. Voitte puhdistaa sen täysin. Voitte päästä paikkaan, jossa olette täysin valaistunut, koska teillä ei ollut enää karmaa. Tämä usko negatiivisuuden puhdistamiseen itsestänne on tänäkin päivänä.

No niin, rakkaat ystävät, onko teistä mielenkiintoista, että teimme juuri tämän viime viikolla? Se oli akaasian puhdistamisjärjestelmä. Kuitenkin karma puuttui tästä harjoituksesta. Kun saavuin 29 vuotta sitten, yhtenä ensimmäisistä asioista opetin teille, että karma toimi vanhassa energiassa, mutta tässä uudessa energiassa sitä ei enää tarvita. Ette enää tarvitse energiaa, joka viipyilee ja työntää teitä niin, kuin karma tekee. Tämän päivän energia sisältää automaattisesti karmapuhdistuksen, eikä se enää toimi, ellette halua sitä. Kerroimme teille, ettei minkään energioiden tarvitse komentaa teitä tässä kohtaa elämässänne. Henkisessä järjestelmässänne karmaa ei enää tarvita. Se on tietysti kiistanalaista. Mutta niin on melkein kaikki, mitä kerromme teille ja mikä kuului hyvin vanhaan energiaan ja paksuun verhoon.

Katsokaa, kuka olette tänä päivänä. Tulette tälle planeetalle täyden tiedon kera. Ette tarvitse asioita työntämään ja vetämään teitä oppiaksenne oppitunteja. Olette sen yli. Tulette myös puhtaana ja valmiina menemään töihin. Teillä on muita töitä, kuin työskennellä karman kanssa. Tänäänkin on niitä, jotka sanovat: "Mitä teen karmalle?" Myös sen jälkeen kuin olen antanut teille sen hyvin uutisen, ettei teidän tarvitse olla huolissanne siitä. On tietysti niitä, jotka väittävät vastaan käyttämättä hyvää henkistä logiikkaa. Kenties on aika tutkia, mitä uskotte. Haluan teidän vain katsovan itseänne ja sanovan: "Tarvitsenko sitä oikeasti? Tässä kohtaa henkisyyttäni, vanhana sieluna tässä uudessa energiassa, satuttaako se minua vai auttaa? Estääkö se polkuani? Parantaako se minua?" Päätä sitten.

Jumalan ihmismäistäminen

Se mitä tapahtui seuraavaksi, on todella, todella mielenkiintoista. Tuhansien vuosien kuluessa tietyt järjestelmät alkoivat vääristellä koko ajatusta akaasiasta ja karmasta. Haluan esitellä teille ihmiskäsityksen synnistä. Haluan teidän ymmärtävän tämän Kryon-termin, jota käytän usein: järjestelmän ihmismäistäminen. Käytämme sanaa "ihmismäistäminen", kun pienennätte jonkin henkisen järjestelmän kaikki osat sopimaan siihen, mikä on ihmisluonne. Kun ihmismäistätte Jumalan, teette Jumalasta ihmisen, kaikkien sen piirteiden kera. Se alkoi välittömästi. Jo ennen syntiä kreikkalaiset tekivät jumalaistaan niin ihmismäisiä, että ne olivat toimintahäiriöisiä. He esittivät aluksi rangaistusmytologian, kuin isä rankaisisi lastaan. Sitten se eteni ja eteni. Tänä päivänä modernissa kulttuurissanne teillä on Jumala, joka katsoo teitä ja tuomitsee teidät käyttäytymisestänne. Synti määritellään sellaiseksi, mikä suututtaa Jumalaa.

Minulla on teille kerrottavana jotain, minkä saatatte tajuta tai olla tajuamatta tässä kohtaa: Jumala ei ole ihminen. Ei ole sellaista käsitettä, kuin universumin luovan Lähteen suututtaminen. Se on puhdasta rakkautta. Jumala ei ajattele niin, kuin te. Jumala ei ajattele lainkaan. Jumala on. Jumalalla ei ole tietoisuusrakenteita niin, kuin teillä. Mitä olisi puhtaan myötätunnon ja rakkauden tietoisuus? Sitä ei voi kuvitella.

Ei ole alkuunkaan tietoisuutta, joka olisi edes lähellä, mitä teillä on – ei edes lähellä. Kuitenkin olette kehittäneet ristiriitaisen järjestelmän – Jumalan kaunis rakkaus ja samaan aikaan Jumala pahana ja toimintahäiriöisenä isänä. Minäpä kysyn teiltä uudestaan, uudestaan ja vielä uudestaan: heittäisikö kukaan teistä lasta – riippumatta siitä, mitä hän on tehnyt – paikkaan, jossa hän palaisi elävältä ikuisesti? Kuka teistä vanhemmista nostaa kätensä ja sanoo: "No joo, hän on tehnyt pahoja juttuja. Sen hän ansaitsee"? Teissä ei ole yhtäkään – ei yhtäkään! Kuitenkin tämä on se Jumala, jota opetatte lapsillenne – rangaistuksen ja sääntöjen Jumala. Se on ihmisominaisuus, rakkaat ystävät. Ajatelkaa sitä.

Koko synti- ja rangaistusrakenne kehittyi täysin ihmismielestä. Se on ihmisrakenne, joka on laitettu kaikkivaltiaalle. Universumin luoja ei toimi sillä tavalla. Uutisväläys: taivaassa ei ollut sotia! Ei ollut langennutta enkeliä. Tämä on täysin sen ihmismielen työtä, joka toimii ihmispsyykessä, eikä sillä ole mitään tekemistä sen luomisen myötätunnon kanssa, joka rakastaa teitä mittaamattomasti.

Mutta tämän akaasisen tiedoston vuoksi, joka muistaa kaiken, mukaan luettuna tämän ihmismäistetyn Jumalaopetuksen, teillä on nyt uusi energeettinen toimija, joka on täysin ihmisten luoma: syyllisyys. Niinpä akaasinen tiedosto joka muistaa kaiken, alkaa muuttaa näitä järjestelmiä ja luoda syyllisyyttä. Nyt olette pahoillanne siitä, mitä teitte ja mitä tunnette akaasisessa tiedostossanne. Heräätte yöllä ja muistatte jotain, mitä teitte entisessä elämässä, mutta nyt menette helvettiin sen vuoksi. Homma pahenee, eikö vain?

Nyt istutte siinä ettekä tiedä, mitä ajatella. "Jos Jumala on totta, onko Jumala tyytymätön siihen, kuka olen? Näin unta muutama päivä sitten. En ole varma, mitä se merkitsee, mutta olen aivan varma, että tein jotain väärin. Siitä syystä näin tuon unen tietenkin. Minua rangaistaan. Pelkään. Pelkään, että en tee asioita oikein ja maksan siitä."

Tämä koko ajatus kumpuaa akaasisesta tiedostosta. Kulttuurinne käänsi kirjaimellisesti tiedostonne energiat karmaksi ja sitten synniksi ja rangaistuksesi. Kaikista näistä reaktioista ja tunteista alkoi sitten tulla alempia ja alempia tietoisuustilaltaan, ja se toi teidät polvilleen turhautuneena. Ihminen, sinä pelkäät Jumalaa. Pelkäät.

Seis. Kuulostaako tämä miltään sellaiselta, mitä "korkein tunnettu olemassaoleva myötätunto" toisi teille? Ei. Se kuulostaa juuri siltä, mitä ihmiset toisivat teille ja tuovat jatkuvasti. Tässä on oksymoron. Siinäkään ei ole järkeä, että toisitte itseenne paikkaan, jossa pelkäisitte sitä, mikä on sisällänne ja mikä on hyväntahtoisin, upein ja rakastavin asia, joka voisi koskaan olla. Teidät on puhuttu tähän käsitykseen – koulutettu syntymästä saakka siihen. Jos ajattelette kuin ihminen, se on mahdollista.

Tämä saattaa loukata monia, mutta se ei ole tarkoitukseni. Kryonin tarkoitus on paljastaa ja valaista, avata laatikko ja avata totuus. Tässä on julkilausuma: Jumalassa ei ole tuomitsemista. Jumala joka loi teidät rakkaudesta, laittoi teihin palan itsestään, jota kutsutaan sieluksi, ja se rakastaa tätä sielua itsenään. Olette osa kaikkien asioiden luovaa Lähdettä. Sielunne on mysteeri teille, mutta ei Jumalalle.

Mihin tämä on menossa? Mitä on seuraavaksi?

Mihin tämän akaasian evoluutio menee seuraavaksi? Mitä tapahtuu? Tässä on ennusteeni: planeetalla tapahtuu paljastuminen. Myötätunto tulee kehystämään ja kirjoittamaan uudelleen jotkut näistä asioista, jotka olen juuri kertonut teille. Se tulee tapahtumaan. Tiedän tämän, koska olen nähnyt sen aiemmin. Tuon teille tämän historian näyttääkseni, mistä jotkut nykyiset ajatuksenne ovat tulleet, mitä järjestelmästä on tullut ja mitä on seuraavaksi. Kuunnelkaa: näiden upeiden salaisuuksien joita teillä oli alkuperäisestä opetuspyörästä – kirjaimellisesti, koska jotkut teistä ovat lemurialaisia – täytyi mennä maan alle, eikä niitä opetettu, ainoastaan säilytettiin.

Tässä on yksi oksymoron teille: salaseurat joita pidätte tänä päivänä salaliittoina, alkoivat sellaisina, jotka ovat säilyttäneet ne salaisuudet, mitä opitte Lemuriassa! Ja tässä uudessa energiassa niitä alkaa tupsahdella esiin. Näette organisaatioiden alkavan paljastaa, mitä ne tietävät ja uskovat, ja tuo informaatio on "metafysiikan aakkoset" [alkaen metafysiikasta]. Alatte itse luoda organisaatioita opettaaksenne näitä asioita avoimesti, ei salaa. Kuunnelkaa: muistutan teille, että nyt on yksi ensimmäisistä ajoista historiassa, kun olette voineet tehdä tämän ilman, että joku jahtaa teitä tai toimintanne lopetetaan tai jotain pahempaa. Kulttuurien kirjoissa on edelleen lakeja, jotka kehottavat olemaan varovainen ja olemaan kuuntelematta kanavoijaa tai tapaamaan tulkitsijaa. Tämän vuoksi on joitain, jotka pelkäävät edelleen tulla ulos kaapista, kera totuuden rakkaudesta. Kaappivalotyöntekijät! He eivät halua tulla ulos kaapista, koska viime kerralla kun he sen tekivät, oli kamalaa. Nyt ei ole.

Vielä uusi käsite

Minäpä annan teille uuden käsitteen tehdäkseni tästä todella hämmentävää. Jos teistä tulee vähän moniulotteisempia, rakkaat ystävät, teidän täytyy käsitellä akaasianne erilainen ominaisuus. Olkaa valmiina tähän uutiseen, kun teen katsauksen. Minäpä paljastan taas sen yhteenvedon, että tässä uudessa energiassa ne uskomusjärjestelmät, jotka antoivat teille nämä asiat, alkavat olla valaistuneempia lähestymistavassaan, niin pahaksi kun tilanne on tullutkin. Nämä uskonnolliset järjestelmät alkavat nähdä, ettei se ole yhteismitallista sen rakkauden kanssa, jota ne opettavat. Jotkut näistä opeista muutetaan, jotta niissä on tolkkua mestareiden alkuperäisten opetusten mukaan. Tapahtuu taakan keventymistä. Säännöt muuttuvat hieman, kuten on tapahtunut aioneiden ja vuosikymmenten aikana. Sitä alkaa tapahtua jälleen – paluu yhteen niistä alkuperäisistä ajatuksista, että Jumala on jokaisen ihmisen sisällä. Ja silloin tämän lähtökohdan kunnioittaminen nähdään ensisijaisena riippumatta siitä, kuka olet tai mitä uskot. Tämä ihmisillä on todella yhteistä. Tämä aloittaa maailman, joka vetää itsensä ylös paikasta, jossa se on, paikkaan jossa ei ole enää sotaa. Tämä on yhteenveto.

Minäpä kerron teille nyt jotain, mikä teidän täytyy käsitellä. On se ajatus, että tämä "aikaraide" jolla olette, luo uuden junan, joka on täysin valaistunut, kaunis, puhdas, selkeä ja valmis siirtymään eteenpäin valossa, täysin uuden informaation kera. Kerron teille jotain, koska jotkut kysyvät tätä myöhemmin, kun se tapahtuu heille. Tämä on nopeutunutta ja kehittynyttä informaatiota akaasisesta tiedostostanne, ja teidän on käsiteltävä se tavoilla, jotka esitetään teille intuition kautta, ja puhumme myös tulevaisuudesta. Se on hämmentävää lineaariselle mielelle.

Uusi aika maan päällä – uusi akaasia

Aika on ympyrä ja on aina ollut. Ajan monimutkaisuus on fyysikoita varten, mutta teille se on lineaarista. Totuus on, että ajan hyvin ydinkäsite on moniulotteinen ja perustuu kvanttisesti atomirakenteen keskukseen, ja olette tietämätön tuosta ympyrästä. Teidän täytyy nyt kuitenkin tarkastella tätä tiedettä, sillä teitä palvelee sen ymmärtäminen paremmin.

Kuvitelkaa junaraide. Olette tuolla raiteella junana, ihmisenä – ihmisjunana. Puksutatte eteenpäin tuossa junassa. Voitte mennä vain eteenpäin tällä raiteella, koska juna ei voi mennä taaksepäin tai peruuttaa. Se menee aina tulevaisuuteen. Tuo raide levitetään eteenne tulevaisuutena, ja se mitä on takananne, on menneisyys, se mitä olette tehneet. Näin näette sen.

Haluan teidän nyt lisäävän pienen rypyn siihen. Sanotaanpa, että tämä aikaraide menee planeetan ympäri. Unohtakaa hetkeksi, ettei raidetta voi laittaa mereen. Teeskennelkää vain. Siis tuo raide yhdistyy itseensä ja on yksi raide. Tietenkin näette sen vain suorana linjana edessänne ja takananne, koska ette voi nähdä horisontin yli. Mutta odottakaa: jos on tuo yksi raide ympäri maapallon, se merkitsee, että lopulta tulevaisuutenne kulkee menneisyyteenne! Pysyttekö vielä mukana? Ihmisiä jäi tässä kohtaa kelkasta.

Alatte kulkea samaa raidetta edessänne, jota kuljitte aiemmin, kun kierrätte maapalloa. Kuljette tuolla raiteella menneisyytenne yli! Ja mitä tarkkaan ottaen on menneisyydessänne? Se on kirjoitettuna kiveen akaasisena tiedostonanne! Ajatus on tämä: tapaatte akaasianne tulevaisuudessa. Jotkut teistä eivät ymmärrä, mitä se on, ja ajattelevat, että kaikki mitä olette tehnyt, on epäonnistunut, koska se tässä taas. Toiset teistä tunnistavat sen: "Ahaa, tämä on fraktaali ajassa. Se on raiteella, koska raide muistaa, mitä tapahtui. Niinpä sen sijaan, että omaksun sen ja otan sen itselleni ja minun täytyy tehdä kaikki tämä uudestaan, puhdistan sen vain kulkiessani. Itse asiassa odotan, että se on siinä! Itse asiassa näen sen ja myös puhdistan sen, ennen kuin se ilmestyy esiin. Nimittäin odotan sitä, minkä muistan."

Onko tämä liian monimutkaista? Nämä ovat kysymyksiä, joihin vain tulevaisuus vastaa. Olen antanut teille vain jotain, mikä on arvokasta, jotta ette ajattele epäonnistuneenne, rakkaat ystävät. Mikä on uusi ihminen? Se on se, joka kuulee tämän nyt ja sanoo: "Akaasiani ei enää ärsyttämässä minua, ja siellä on vain hyväntahtoisuutta. Voin tunnistaa, mitä olen tehnyt, ja korjata sen kulkiessani. Minun ei tarvitse koskaan tehdä samoja virheitä uudestaan, koska voin nähdä niiden tulevan!"

Kerron teille, että raiteelle eteenne ilmestyy asioita, joista ajattelette, että se on paluuta menneisyyteen – mutta ei ole. Se on jotain, mitä viisaampi "sinä" katsoo ja sanoo: "Tunnistan tämän. Tämä on vanhaa energiaa. Mene pois luotani. Emme käy läpi tätä taas."

"Kryon, tuleeko aika, jolloin voimme puhdistaa koko akaasian, myös sen, mitä on junan edessä? Se on akaasian puhdistaminen, joka olisi menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus." Se on monimutkaisempaa, ja se on tosiaankin seuraava askel. Kerron teille tästä, jotta te ette ylläty. Prosesseja tulee auttamaan teitä. Mutta kun ymmärrätte sen, kun se tulee, ette hämmenny. Ette ajattele tehneenne jotain väärin. Ette palaa takaisin syyllisyyteen. Sen sijaan katsotte sitä ja sanotte: "Kryon sanoi, että se olisi tässä, ja tässä se on. Pimeys haluaa aina antaa ajatella, että sillä on etulyöntiasema. Sillä oli ennen, muttei enää." Sitten voitte nauraa, ja se häviää heti, kun tunnistatte, mitä se on. Se on entistä vanhaa karmaenergiaa, joka on junanne edessä ja jonka olette puhdistaneet. Siksi se on haamu. Annamme sille myös nimen. Varokaa haamukarmaa! Varokaa haamuakaasiaa! Muistakaa tämä viesti, ja kutsukaa sitä siksi, mitä se on.

Tämä on ollut monimutkainen kanavointi. Se on jotain, mikä teidän ehkä kannattaa kuunnella (tai lukea) uudestaan. Se on jotain, mihin teidän ehkä kannattaa palata, vain kuullaksenne nämä sanat. Olen kohta valmis lopettamaan. Noita näkymättömiä energioita on edelleen täällä. Haluan teidän tuntevan niitä hetken suurten onnittelujen kera teille. Jos ne voisivat laittaa käsivartensa ympärillenne, voisitte tuntea sen. Tuntisitte hyvin paljon rakkautta. Sitten ne antaisivat teille viestin ja sanoisivat: "Älä pelkää tulevaisuutta! Heitä vanhat pelot pois. Menneisyys ei palaa takaisin. On täysin uusi polku – polku jota ette ole koskaan ennen astelleet, polku ilman ennustuksia. Luotte raiteen, jota ei ole koskaan ennen luotu. Sitä todellisesta tulevaisuudesta on tulossa teille."

Tässä ovat ne asiat, joita minulla on tälle päivälle.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 25.3.2018 VALEUUTISIA!
ViestiLähetetty: 14.08.2018 22:52 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VALEUUTISIA!

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
25.3.2018 Sacramento, Kalifornia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiedämme, tiedämme, että poliitikot ovat jo omineet tämän otsikon, mutta se sattuu vain sopimaan täysin siihen, mistä Kryon haluaa puhua. Onko asioita, joita sinulle on kerrottu, ja tavallisia uutisia joita seuraat, jotka saattavat olla ehdottomasti vääriä? Vastaus on kyllä. Se on myös hyvin yleistä. Katsotaanpa, mistä Kryon sanoo, että sinun pitäisi olla tietoinen …

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sacramentossa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tällä planeetalla tapahtuu muutos ja se muuttaa toimintamalleja, joita ette odota. Kulttuurinne kaikkiin puoliin vaikutetaan lopulta. Jotkut teistä ovat esittäneet kysymyksen: "Mitä voin tehdä seuraavaksi? Mistä olisi eniten tuloksia?" Vastaus on se, mitä olemme kaikki kertoneet teille: odottakaa muutosta. Odottakaa suotuisaa muutosta ja kehittäkää intuitiota työskennelläksenne sen kanssa.

Puhtaanpa vanhasta toimintamallista, joka on yleinen ja jonka täytyy muuttua – ja se muuttuu. Kutsun sitä – oletteko valmiita? – valeuutisiksi. [Naurua yleisössä] Tämä on vähän erilaista, ja siinä on monta tasoa. Puhutaanpa siitä, mikä on 3D:ssä, ja mennään sitten sen yli ja puhutaan esoteerisista uutisista. Puhumme niistä uutisista, joita teille annetaan, joihin uskotte ja luotatte ja jotka ovat täyttä valetta. Istutte nyt tässä maaliskuun 25. päivä. Mikä on iso uutinen? "Teille iskee uskomaton geomagneettimyrsky auringosta. Se on uskomaton koronatapahtuma ja muodostunut reikä on ällistyttävä, ja se paiskautuu planeettaan koko voimallaan, häiritsee kaikkea viestintää ja mahdollisesti mykistää satelliitteja. Se saattaa vaikuttaa myös terveyteenne!" Mitä pidätte tähän mennessä? [Mitään ei ollut tapahtunut tuona päivänä.] Se oli kaikkialla uutisissa!

Miksi ette yrittäisi tämän kanavoinnin lopussa selvittää, mitä tapahtui? Miksi kaikki tuo hössötys? On mielenkiintoista, että tuo uutinen on niin dramaattinen, että se leviää viruksen lailla, ja sitten kun tuota ennustettua tapahtumaa ei satu, ei ole mitään uutista sen syystä. Mitä tapahtui?

Ilmaantuu toinen tapahtuma, ja se esitetään kaikessa draamassaan samalla tavalla, eikä sekään tapahdu yhtään dramaattisella tavalla. Miten monta kertaa teille on kerrottu, että maailmanloppu tulee? Kun sitä ei tule, kukaan ei ole vastuussa noista valeuutisista, jotka saivat kaikki pelkäämään, eihän?

Minäpä kerron, mitä tapahtui tänään, sillä se on esimerkki lopusta siitä, mistä haluan puhua. Se mitä tapahtui tänään, on tosiaan poikkeama auringossa, mutta sellainen mitä on nähty aiemmin. Se on tosiaan suuri, tämä koronan reikä, ja siinä on virtauksia, jotka menevät Maan ohi silmiinpistävillä tavoilla, joita on nähty aiemmin. Jos menisitte astronomin työhuoneeseen ja sanoisitte hänelle: "Mitä tänään tapahtui?" hän sanoisi: "Se on samaa, mitä on tapahtunut aiemmin. Tämän planeetan magneettiverkko imi sen, eikä se ollut oikeasti kovin vaarallista sen perusteella, mitä olemme nähneet aiemmin." Mutta saatatte kysyä, miksi tämä raportoitiin pelottavana tapahtumana? Hän sanoo: "Teimme virheen. Kerroimme uutisen myrskystä, eivätkä he ole astronomeja tai fyysikkoja. He ovat draamareporttereita." Niinpä tämä planeetta sai, rakkaat ystävät, valeuutisia. Jos haluatte tehdä tutkimusta, mitä tapahtui tänä viikonloppuna, huomaatte, että se oli hyvin normaalia ja sitä oli tapahtunut aiemmin. Se ei liikauttanut edes paljon niitä instrumentteja, joita astronomit käyttävät näiden tapahtumien mittaamiseen.

Tämä on siis esimerkki valeuutisista, joita haluamme tarkastella nyt. Monet asiat ovat täysin vääristeltyjä tai on otettu pois asiayhteydestä tai todellisuudessa suunniteltu valheellisiksi aiheuttamaan jokin reaktio – teiltä. Kenties sitä tehdään tuotteiden myymiseksi tai saamaan teidät kyyristymään pelosta? Mutta se osa kulttuurinne nykyistä toimintamallia. Siis tarkastellaanpa joitain muita.

Mitä edessänne on juuri nyt tällä planeetalla? Tuo pieni ääni sisällä kertoo teille: "Asiat eivät pääty hyvin. Tässä se on taas. Katso, mitä on tapahtunut aiemmin. Meillä on sota myöhässä." Tämä on täysin valhetta. Tietoisuutenne vanhan energian laukaisimet jumittavat vielä vanhoissa keloissa vanhojen tilanne-energioiden vuoksi, ei sen, kuka olette tänä päivänä. Oma mielenne pyörittää samoja keloja uudestaan ja uudestaan niiden asioiden vuoksi, jotka ovat saattaneet tapahtua tietyllä tavalla aiemmin. Niinpä tästä tulee valeuutinen, jonka annatte itsellenne! Se on syvällistä, jos ajattelette sitä.

Tämä alttius itsepetokseen on syy ihmisten yhtenäisyyden tutkimiseen, jotta nuo kelat voidaan selvittää. Kun voitte eliminoida tuon "tuomiojupinan", pystytte tajuamaan totuuden, joka on puhdas ja kaunis. Se totuus joka on puhdas ja kaunis, on, ettei minkään siitä mitä tapahtui menneisyydessä, tarvitse tapahtua tulevaisuudessa. Todellisuutta ei ole suunniteltu sellaiseksi tässä uudessa energiassa. Tällä tulevaisuudella on täysin erilainen toimintamalli.

Lisää valeuutisia: teidän kykynne ja terveytenne

Tässä on yksi iso vale. Tämä ei tule omasta tietoisuudestanne, vaan toisilta jotka antavat teille informaatiota, josta tulee sisäistä, ja se kontrolloi tapaanne ajatella. Puhun niistä, jotka kertoivat teille, ettet sinä voi olla jotain tai ole jotain. Kenties he ovat sanoneet sinulle, että et voi tehdä tätä tai et voi tehdä tuota tai tämä ei koskaan toimi sinulla tai tuo ei koskaan toimi. Kenties he olivat jonkinlainen auktoriteetti? Se on "istutettu valeuutinen" – ja uskoit sen.

Luotettu lääkäri kertoo teille, mitä tapahtuu ikääntyvälle kehollesi tutkimuksen ja päivän tieteellisten mittausten perusteella. Vanhassa energiassa se olisi ehkä jopa kuolemantuomio! Siis koesarjan jälkeen hän sanoo: "Tätä sinussa tapahtuu." Hän katsoo aivojasi, sydäntäsi, järjestelmiäsi ja biologiasi kaikkia tärkeitä asioita. Sitten mielialasi putoaa uuteen pohjalukemaan ja mietit, miten selviydyt siitä! Mitä tapahtuu seuraavaksi? Rakas ystävä, tämä on vanhin valeuutinen kulttuurissanne. Nimittäin ihmistietoisuudelle – solujen varsinaiselle johtajalle – ei ole tehty testiä tai annettu uskottavuutta! Tämä valeuutinen haluaa sinun uskovan, ettei sinulla ole mitään kontrollia kemiaasi tai prosesseihisi. Olet täysin elämän uhri. Kuitenkin olemme kertoneet teille vuosia, että koko solurakenteesi saa terveytensä "pomolta" – sinulta!

Rakkaat ystävät, ainoa asia joka estää solurakennettanne ottamasta ohjeita, joita voitte antaa sille, ovat (oletteko valmiina?) valeuutiset! Jos kehonne tietää jo kulttuurinne valeuutiset, on erittäin vaikeaa antaa sille mitään ohjeita. Miksi? Koska uskotte nuo valeuutiset.

Tämä on kiistanalaista, koska ihmiset sanovat: "No, onko diagnoosi oikea vai ei? Onko tiede oikeassa vai ei?" Vastaus on, että se on oikea lääkärille, mutta ei teille. Mittaus on oikein, mutta se mitä tulee seuraavaksi, on usein valeuutinen. Uskotte tuon kulttuurillisen valeuutisen ja se menee perille ja vie teidät uudelle pohjalukematasolle – paikkaan joka pahentaa ennestään toimimatonta kemiaanne. Toisin sanoen, valeuutinen tekee tilanne huonommaksi.

Tämän planeetan uusi tietoisuus pystyy katsomaan suoraan tällaista asiaa kasvoihin ja sanomaan: "Tämä on vain osa tarinaa." Kuvitelkaa katsovanne sairautta kasvoihin ja sanovanne: "Sinulla ei ole mahdollisuutta, koska rakastan sinua." Joku saattaisi sanoa: "Miten voit sanoa niin sairaudelle?" Vastaus on: koska se on elävä ja sillä on oman elämänsä energiasäännöt. Jos teette tämän, voitte "levittää" sen ja se menee pois – itse asiassa hajoaa. Se on sopimatonta energiaa uudessa valossa. Itse asiassa ohjaatte kehoanne: "Rakastan itseäni liikaa antaakseni tämän ohjata minua tai tappaa minut tai edes tehdä sairaaksi." Rakkaat ystävät, tämä vaatii mielikuvituksen venyttämistä joillakin. Mutta kulttuurinne valeuutinen sanoo, että te ette pysty tekemään yhtään mitään. Samaan aikaan on olemassa spontaani remissio, eikä kukaan tunnu tietävän miksi.

Ainoa uutinen joka on totta, rakkaat ystävät, tulee suoraan luovasta lähteestä, jota jotkut kutsuvat Jumalaksi, Hengeksi, kaikkien asioiden keskukseksi. Uutinen on, että olette yhteydessä tähän lähteeseen tavalla, jonka voitte tuntea ja jonka kanssa tulla yhdeksi. Se on todellinen lähtökohtanne. Se on päätotuutenne, eikä se ole uusi. Muinaisihmiset tiesivät sen, ja useimmat esi-isänne käyttivät sitä. Se on perustotuus – ei se, mitä kuulette lääketieteen uutisissa, eikä diagnoosi jonka kuulette lääkäriltä tai se, mitä vanhempanne kertoivat teille tai edes merkittävät opettajanne – ihmiset joihin luotitte eniten.

Iso valeuutinen: sielunne on tuomittu

Mennäänpä tämän päivän valeuutisten korkeimmalle tasolle. Oletteko valmis tähän? Suurin valeuutinen tänä päivänä on, että synnyitte likaisena tai että te ette ansaitse olla täällä. Tarina on, että jonkin sekavan henkisen mytologian mukaan universumin suurin rakkauslähde kävi jotenkin sotaa. Jotkut enkeliolennot yrittivät ottaa vallan ja ne heitettiin pois taivaasta. Kerron teille taas, rakkaat ystävät, ettei Jumala ajattele kuin ihminen, sillä ei ole ihmisen kaltaista todellisuutta, sillä ei ole ihmisluonnetta eikä sillä ole mitään ominaisuuksia, jotka sallisivat alkuunkaan tuollaisen matalan energian ihmismäisen tapahtuman. Tämä on pahin Jumalan ihmismäistämismuoto, kuten olemme puhuneet aiemmin. Kuin lasten tarinassa, ihmiskunta on liittänyt huonoimmat ominaisuutensa luojaan ja näin se tekee teille koko luomakunnan rakastavimmasta lähteestä häiriintyneen.

Tämän valeuutisen vuoksi teille kerrotaan, että ihmissielu on pilattu jo ennen syntymää! Taaskin tämän planeetan pimeimmät energiat ovat kautta historian lisänneet itsensä jumalaisimpaan ja vaikuttavimpaan suhteeseen, joka teillä voi koskaan olla. Ja he ovat antaneet teille häiriintyneen Jumalan, joka rakastaa teitä riittävästi lähettääkseen teidät ja lapsenne kärsimään ikuisesti, ellette jotenkin löydä sitä kätkettyä totuutta, joka on eristetty tämän planeetan uskovaisryhmän keskuuteen. Tekemään tilanteesta pahemman, on muita eristäytyneitä uskovaisryhmiä, joilla on toinen mytologia, mikä aiheuttaa henkisiä sotia siitä, kenellä on häiriintynein Jumala!

Siis kaikkein suurin valeuutinen alkaa syntymästä ja se kertoo teille, että te ette voi päästä eteenpäin. Kun kasvatte, kulttuurinne, vanhempanne ja todellisuutenne kertovat kaikki teille tuosta häiriintyneestä Jumalasta ja varoittavat teitä käyttäytymään tietyllä tavalla, jottei tämä rakastava olento, joka loi taivaat ja Maan, kiduta teitä joka päivä kuoltuanne. Valitettavasti tuo tarina jatkuu eikä teillä ole mitään tapaa tehdä itse tälle mitään. Nimittäin synnyitte likaisena ja olette tuomittu. Siksi ette ole sen suhteen arvoinen, josta opetan teille. Teidän ei sallita edes katsoa sitä. Jos katsotte, teidät leimataan "oudoksi ajattelijaksi" ja heitetään ulos, kuten hyvin monet teistä on heitetty, jotka lukevat tätä.

Minäpä sanon teille tämän: kun lapsenne olisi riittävän vanha ymmärtääkseen kieltänne ja voisi katsoa teitä silmiin ja kysyä: "Isä, äiti, kuka olen oikeasti?", mitä kertoisitte hänelle? Katsoisitteko häntä kenties suurimman rakkautenne syvyyksistä, jota teillä on äitinä tai isänä, ja sanoisitte: "Olen pahoillani, että minun täytyy kertoa sinulle tämä, mutta sinulla ei ole mitään mahdollisuutta. Olet tuomittu"? [Yleisön naurua] Nauratte, koska se on absurdia! Kuitenkin ihmiskunta on laittanut tuon piirteen universumin suurimmalle rakkaudelle. Jopa lapsen alkeellisin henkinen logiikka kertoisi teille, että tämä on valeuutinen. Niinpä taas kerran kerron teille, että synnytte suurenmoisena, kaiken toimiessa täydellisessä sielussanne, ja vapaalla valinnalla voitte etsiä tuota Jumalan osaa sisältä.

Vapaa valinta itse asiassa kehitti valeuutiset tälle planeetalle. Planeetan matala tietoisuus toimii ainoastaan noin 35%:lla siitä, mikä on mahdollista. Toisin sanoen, vaikka kaikki on sisällänne, menneisyyden matala energia on raahannut sen alas ja piessyt sen, joten hämmästyttävä tietoisuuspotentiaalinne ei toimi hyvin. Tämä on syy siihen absurdiin rotuun, joka jatkaa sotimista tuhansia vuosia ja sadoissa kulttuureissa, vaikkei se ole koskaan ratkaissut yhtäkään ongelmaa.

Nyt olette muutoksessa, ja yhtäkkiä olette uudemmassa ja kevyemmässä tietoisuudessa, uudella alueella, jolla lopulta luotte rauhan maan päälle. Toimitte paremmin kuin koskaan ennen. Se on uutisissanne nyt eikä sitä voi peittää.

Äiti, isä, psykologi: tämän päivän kulttuurissa katsotte lasta silmiin ja kerrotte hänelle, että hän on täällä olemisen arvoinen ja että hän voi mennä huipulle missä tahansa, minkä hän voi kuvitella. Hän on kaunis ja kunnioitettu ja se mitä hän voi saavuttaa, on rajatonta. Tämän kerrotte lapselle, koska ymmärrätte nyt, mitä valeuutiset voivat tehdä nuorelle mielelle.

Missä olette tänä päivänä valeuutistilanteessa? Mitä ette voi kertoman mukaan tehdä? Mitä "moderni" lääketiede sanoo tapahtuvan teille yhteiskunnassanne ja tietyssä iässä? Tämä on valeuutinen. Instrumentit mittaavat biologiaanne, mutta ne eivät pysty mittaamaan tietoisuutenne suurenmoisuutta tai parannusvoimaa. Kuinka pitkään teidän pitäisi elää? Valeuutinen antaa teille numeroita, jotka perustuvat kehoon ilman jumaluutta, ajavaa voimaa. Se kertoo teille, että teitä pitäisi lääkitä, koska olette ylittäneet tietyn iän. Se on valeuutinen. Olemme kertoneet teille tämän. Jos medianne antaa teille näitä asioita, sammuttakaa se. Etsikää media, joka on selektiivisempi kuin se media, joka ottaa teidän ryhmänne tähtäimeensä. Menkää paikkaan, jossa voitte saada johdonmukaisempia todisteita, joihin sisältyy vaihtoehtoisia parannusmenetelmiä ja todistajalausuntoja teidän kaltaisiltanne. Rakkaat ystävät, mediassanne kehitetään paikkoja, jotka sisältävät joku päivä enemmän rehellisyyttä ja totuutta siitä, mitä voitte tehdä itsenne ja terveytenne hyväksi ilman ulkoista kemiaa, ja ne sisältävät "kehon ohjaamisen omalla tietoisuudellanne".

Jonain päivänä on sukupolvi, joka ei koskaan, ei koskaan sietäisi, mitä näette tänä päivänä valeuutisina. Tulee sukupolvi, jossa johdossa olevia mitataan sen mukaan, miten paljon he saavat tehtyä omissa hallituksessaan. Tänä päivänä tämä ei ole edes tutkassa. Tulee päivä, jolloin liiketoimintajohtajien palkka on täysin kiinni siitä, miten hyvin heidän yrityksensä pärjää markkinoilla ja miten hyvin he kohtelevat työntekijöitään. Toisin sanoen, koko johdolta pyydetään korkeampaa tietoisuusstandardia. Tänä päivänä tämä on vasta horisontissa. Suuri yleisö näkee sen lopulta ja vaatii sitä.

Tänä päivänä politiikassa on erittäin matala tietoisuus, joka odottaa teidän teurastavan vastustajat julkisesti kovalla ja epätodella informaatiolla, saattaen heidän polvilleen. Tämän valeuutisen pitäisi sitten tuoda jollekin voitto hinnalla millä hyvänsä. Tämä järjestelmä estää todellisuudessa lahjomattomia pyrkimästä mihinkään virkaan. Tuloksena on, että saatte matalan energian johtajia uudestaan ja uudestaan.

Tulee päivä, jolloin tämä nähdään ja välittömästi tunnistetaan barbaarisena. Barbaarisena! Tulevaisuus nauraa sille, miten naurettavaa poliittisten kampanjojen käyttäytyminen oli menneisyydessä, aivan kuten tänä päivänä katsotte, miten naurattavia jotkut mainoksenne olivat 50 vuotta sitten, lääkärien suositellessa päivän huonoa tapaa korvauksena. Haluan teidän pitävän silmällä valeuutisia ja vain nauravan niille nyt. Nähkää, mitä ne ovat.

Tämä on Kryonin viesti ja monien muiden tässä uudessa energiassa. Kuulette tästä informaatiosta hyvin monista muistakin lähteistä pian. Tämä kääntyy lopulta ympäri ja antaa teille parhaita uutisia, joita olette koskaan kuulleet ihmisten potentiaalista tällä kauniilla maapallolla. Vanha sielu, teet edelleen kovaa työtä, muttei se kestä ikuisesti. Tästä syystä rakastamme ihmisiä niin, kuin rakastamme. Uskomatonta!

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 16.6.2018 ENNUSTEET
ViestiLähetetty: 02.09.2018 22:55 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
ENNUSTEET

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
16.6.2018 Nanaimo, Vancouverinsaari, Kanada
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos olet lukenut monia tämän sivun kanavointeja, tiedät, että viisi kertaa aiemmin, maaliskuusta 2012 lähtien Dallasissa, Kryon on kertonut tällä sivulla Pohjois-Korean johtajan mahdollisuuksista. Vain muutama päivä ennen tätä kanavointia ennuste "kättelystä" toteutui ja Pohjois-Korean johtaja teki mahdottoman asian syistä, jotka ovat olleet kentässä siitä lähtien, kun hänestä tuli hallitsija. Kryon puhuu siitä, miten nämä "ennustukset" eivät ole lainkaan ennustuksia ja miten ne toimivat. Jotkut teistä muistavat, että tuo maaliskuun 2012 kanavointi kertoi meille myös, että saisimme pian uuden paavin. Kolmentoista kuukauden päästä saimme.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Nanaimossa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Voitte ehkä tuntea sen kynnyksen, jonka kumppanini juuri ylitti [Lee alkoi kanavoida]. Ääni on sama, mutta energia on hyvin erilaista niille, jotka voivat tuntea sen. Tämä kynnys avaa oven. Se on ovi ns. kentässä, jossa ei ole aikaa, etäisyyttä eikä varsinaista "paikkaa". Se vain on. Se on tässä teidän jokaisen kanssa, ja minäkin olen siinä.

Jotkut sanovat: "Kenttä on verhon toisella puolella." Jotkut sanovat: "Kenttä on taianomainen paikka, jonne sielu voi mennä rentoutumaan joksikin aikaa, ennen kuin tulee takaisin." Jotkut sanovat: "Se on Jumala." Kaikki nämä kuvaukset ovat oikeita, koska tällä "sankarin matkalla" jota kumppani on kuvannut tänään, jokaisella teistä on tuo paikka kentässä. Niinpä tämän oven avulla joka on avattu aikomuksella, ja jonkin avulla mitä tapahtuu tässä huoneessa – yhteishenki – alkaa energian yhtyminen. Se voidaan mitata – yhtenäinen ajattelu ja sydän alkavat sulautua yhteen siellä, missä on turvallista. Täällä on turvallista muutaman minuutin. Tämä ei kestä kauan, tämä viesti. Mutta tämä on turvallinen paikka olla.

Jotkut teistä ovat rakentaneet uskonsa ympärille laatikon, joka sanoo: "Tuokaa esiin tiedemiehet. Mennään eteenpäin tässä!" [Lee on tiedekonferenssissa] Tiedän, kuka olet, rakas ystävä, kun istut kärsimättömänä tämän henkisen osuuden läpi. Sitten kerron sinulle jälleen, että sinua varten on aivan yhtä paljon rakkautta, kuin kenelle tahansa muulle ihmiselle tällä planeetalla. Ympärilläsi on yhtä paljon enkelienergioita, jos haluat kutsua niitä niin, kauniita sieluenergioita, kuin kenellä tahansa. Sillä ei ole merkitystä, miten vastaanotat tämän viestin tai halusitko sitä. Henki kunnioittaa sitä, että sinulla on vapaa valinta tutkia näitä asioita niin, kuin haluat.

Jotkut teistä sanovat: "No, en oikeasti halua mennä täysin esoteeriseen tällä hetkellä." Rakas ystävä, sinun ei tarvitse. Mutta minäpä kysyn sinulta tätä: mitä jos asiat, jotka sanon seuraavaksi, kuulostavat todelta? Mitä jos ne ovat täynnä logiikkaa? Mitä haittaisi avata uskomuslaatikkoasi hetkeksi ja kuunnella ja punnita ja tutkia? Valmistaudu, koska tarvitset sitä, sillä sen mitä kerron kohta teille, kerroin myös noin 300 ihmiselle aiemmin tällä viikolla [aiempi ryhmätapaaminen].

Muutama päivä sitten tapahtui kättely, ja se oli USA:n presidentin ja Pohjois-Korean johtajan välillä. Tämä kättely oli jotain, mikä oli kaukana odotetusta muutama kuukausi sitten. Itse asiassa, oli kaiken todennäköisyyden – kaiken todennäköisyyden – vastaista, että sitä tapahtuisi koskaan! Haluan kertoa teille tästä, koska alatte ymmärtää ennustemekanismia. Miksi? Kerroin teille vuosia sitten tuon kättelyn mahdollisuudesta.

"Olen kanavoija", kumppanini sanoo. "Kanavoin Kryonia", kumppanini sanoo. Mutta oikeasti kumppanini on oppinut laittamaan itsensä sivuun ja uppoamaan puhtaasti kenttään. Tämä sallii hänen nähdä eri tavalla ja kohdata Kryon, ystävä kentässä, ja sitten raportoida teille, mitä hän havaitsee siellä. Ennusteet eivät ole taikaa. Ennusteet eivät ole tulevaisuuden povaamista. Ette voi tehdä sitä, rakkaat ystävät – kukaan ei voi. Miksi? Koska ihmisluonteessa on vapaa valinta. Vapaa valinta saa aikaan triljoonia vapaita päätöksiä päivittäin. Ei ole mitään tunnettua tulevaisuutta, mutta on valtava määrä suuria mahdollisuuksia, jotka perustuvat siihen, mitä vapaa valinta tekee tällä hetkellä.

Haluan viedä teidät takaisin maaliskuuhun 2012 ja Dallasiin, Teksasiin. Kanavoinnit joihin viittaan nyt, on dokumentoitu, tulostettu, käytettävissä ja valmiina teidän luettavaksenne ja löydettäväksenne. [Tällä samalla nettisivulla] Kumppanini dokumentoi ne kaikki ja laittaa nettisivuilleen. Jotkut teistä tietävät jo, että puhuin tuossa kanavoinnissa kahdesta suuresta mahdollisuudesta, jotka näyttäisivät nyt ennusteilta (koska ne tapahtuivat). Mutta ne eivät olleet sitä. Nämä asiat olivat mahdollisuuksia, jotka perustuivat siihen, mitä tapahtui jo kentässä.

Ensimmäinen asia. Kerroin teille, että saisitte pian uuden paavin. Kolmetoista kuukautta myöhemmin planeetta sai sellaisen. Kerroimme teille, että uusi paavi olisi villikortti siinä mielessä, että hän tulisi odottamattomien energioiden kera. Vanha paavi ei edes kuollut vielä, jos satuitte huomaamaan. Itse asiassa hän on edelleen kanssanne! Sen sijaan tapahtui jotain, mikä ylitti odotukset, ja kuulitte siitä vastaavanlaisesta tuolista, jossa olen nyt. Se ei ole ennustamista, rakkaat ystävät, koska se oli kentässä. Se oli jo käynnissä mahdollisuuden myötä. Kuulitteko? Käynnissä mahdollisuuden myötä.

Toinen asia josta kerroin, oli tämä: on 50%:n mahdollisuus, ettei Pohjois-Korean uusi johtaja, poika, seuraisi isänsä jalanjäljissä. Kerroin teille, että tähän oli 50%:n mahdollisuus. Sitten aloin luetella syitä, miksi tässä saattaisi olla järkeä, erityisesti Pohjois-Korean johtajalle. Sitten kerroin teille, että se voisi viedä pitkän aikaa, jos se ilmentyisi lainkaan. Kerroin teille, että ongelmana olisivat hänen isänsä suvun vanhat neuvonantajat. Hänen oli edettävä hitaasti ja kevyesti tehdäkseen jotain kaiken todennäköisyyden vastaisesti. Tämä kaikki käy ilmi joku päivä tuon kättelyn vuoksi.

Tässä oli se mahdollisuus tai ennuste, mitä voisi tapahtua. Ne joilla oli konepistoolit demilitarisoidulla vyöhykkeellä, pudottaisivat ne, koska tämä Pohjois-Korean johtaja yhdistäisi kaksi Koreaa. Hänen maassaan ei olisi ydinaseita, ja hänen kansallaan olisi yltäkylläisyyden alku. Hänen kansansa ja maailma antaisivat hänelle sitten jotain, mitä hän oli aina halunnut ja mikä häneen oli valettu syntymästä saakka – halu ylistyksiin ja vielä lisää ylistyksiin. Isänsä tapaan hän oli johtava egoisti, ja tämä olisi odottamaton tapa valloittaa maailma. Tämän sanoin. Sitten sanoin: "Pitäkää silmällä sitä, mutta älkää olko huolissanne." Puhuin siitä 2013 ja viisi muuta kertaa sen jälkeen. Elokuussa 2017 luettelin neuvoni hänelle kohta kohdalta. Neuvot jotka annoin, seurasivat niitä mahdollisuuksia, joita oli, ja nuo samat kohdat olivat tuossa kättelyssä tällä viikolla kesäkuussa 2018.

Kertokaa nyt minulle, mitä tapahtui. "Kryon, sinusta tulee kuuluisa, koska ennustit nämä asiat!" Rakkaat ystävät, katsoin vain kenttään, joka näytettiin teille tänään [konferenssin tiedemiesten toimesta]. Ja näytin teille vain ne mahdollisuudet, joita oli jo. Toisin sanoen, hän ajatteli näitä asioita ja puhui muille niistä kulissien takana. Siitä huolimatta, mihin hänen neuvonantajansa kehottivat häntä – suoraan ohjusten lähettämisen partaalle – hän ajatteli aina, että saattaisi olla toinen tapa, joka toisi hänelle suurinta kuuluisuutta. Rakkaat ystävät, tämä oli ollut käynnissä hänen isänsä kuolemasta saakka! Siksi se oli kentässä, mutta ei selviönä, rakkaat ystävät, vaan mahdollisuutena.

Seuraavaksi haluan näyttää teille ihmiskunnan ennakkoasenteen tällä hetkellä, asia josta olen puhunut monta kertaa. Tämän kättelyn mahdollisuus on uskomaton, ja se on alkanut ilmentyä. Mikä reaktion pitäisi olla sellaiseen, mikä estää mahdollisen sodan tai pelastaa tuhansia henkiä? Ilon tai hämmästyksen tai juhlan sijasta ihmiset valitsevat vastakkaisen: sitä ei voi tapahtua, se on temppu, se on huono sopimus.

Haluan teidän alkavan lukea lehdistön reaktioita. Haluan teidän lukevan myös eteläkorealaisten reaktioita. He sanoivat: "No, tunnemme pohjoiskorealaiset, eikä sitä koskaan tapahdu. Tiedämme, keitä he ovat, ja tunnemme heidän luonteensa, koska aiemmin he eivät koskaan tehneet, mitä sanovat tekevänsä. Niinpä se on vitsi." Tämä on lainaus eräältä eteläkorealaiselta: "Se on vitsi."

Mitä tapahtui tälle kommentille: "Eikö se ole kaunis mahdollisuus? Katsokaa tätä uskomatonta asiaa – kaiken todennäköisyyden vastaisesti." Vapaa lehdistönne, kulttuurinne raportoiva osa, ei päättänyt ainoastaan raportoida siitä, vaan myös kertoa teille, ettei sitä luultavasti tapahdu! He sanovat: "Ei. Kenties kyllä, kenties ei. Katsotaan. Odotamme pahinta." Ja tämä jatkuu ja jatkuu, ja se osoittaa teille vain pimeän puolen hirvittävän ennakkoasenteen, joka haluaa vetää kaiken hyvän takaisin siihen, mitä menneisyys antoi teille.

Joseph Campbellin kirjassa "Sankarin tuhannet kasvot" sankari uskoo aina, että hän kulkee tavoitetta kohti. Hän ei vello menneisyydessä, eikä panosta pimeisiin asioihin. Ihmiskunta on ylittänyt kynnyksen tuntemattomaan, kun se ohitti vuoden 2012, mutta se kantaa mukanaan vanhan ja synkän ihmisluonteen taakkaa. Mitä sankarimainen vanha sielu sanoisi siitä, mitä tapahtuu? "Annetaan noiden kaikkien pyörittää pimeyttä niin paljon, kuin haluavat, mutta saimme nähdä jotain kaiken todennäköisyyden vastaista, ja se oli kentässä – kentässä! Lähettäkää valoa heille, jotta he saattavat hyvinkin tehdä sen, mistä tuossa kättelyssä oli kyse."

Rakkaat ystävät, ei ole naiivia odottaa hyviä asioita tulevaisuudessa, jos lähetätte aktiivisesti valoa ja muodostatte todellisuutta, jonka voitte visualisoida.

Mitäpä kerron teille, mitä muuta kentässä on. Kaksi asiaa: tulee asioita, jotka ovat nyt kentässä, ja ne ovat tulevia mahdollisuuksia. Annan teille nämä mahdollisuudet siksi, että jos ne tapahtuvat – aivan kuten kättely – saattaisitte uskoa vähän enemmän tähän prosessiin.

Tulee aika, jolloin suuri lääketeollisuus kaatuu kansan korkeamman tietoisuuden lisääntymisen vuoksi. [Taputuksia yleisössä] Täällä kasvaa tietoisuus, jossa aletaan kunnioittaa toinen toisiaan, jottei naisten hyväksikäyttöä enää siedetä. Asioita joita ei koskaan ennen ole tapahtunut, alkaa tapahtua, kuten piispojen ja kardinaalien eroaminen. [Kaikki katolilaisen kirkon 34 piispaa erosi toukokuussa 2018, kun uusi villikorttipaavi oli vedonnut heihin heidän reagoinnistaan lasten hyväksikäyttöön, jota kollegat tekivät vuosia] Kaikkia niitä asioita jotka kumppanini toi esiin tänään [seminaarissa], tapahtuu nyt.

Miksi jotkut näistä lääkefirmoista kaatuisivat? Koska tavallinen kansa reagoi voimakkaasti oivaltaessaan, että on yrityksiä, joilla on menettelytapoja, jotka pitäisivät ihmisen sairaana tai antaisivat hänen kuolla rahan vuoksi. [Taputuksia yleisössä] Se olisi kohtuutonta, ja joka päivä se mahdollisuus suurenee, että niin tapahtuu. Laukaisija? Se on tulossa. Kun se tapahtuu, tuo teollisuus on vaikeuksissa. Koko lääketeollisuus ei ole sellaista, rakkaat ystävät – ymmärtäkää tämä – mutta ne kaatuvat, jotka ovat.

Haluan teidän tarkkailevan Irania. Se ei ole eristyksissä kuten Pohjois-Korea. Se on koukussa merkittävään uskomusjärjestelmään ja Lähi-idän historiaan. Se on koukussa merkittävään ihmiseen, jolla on kontrolli, ja se on sidottu Lähi-idän ja erityisesti Israelin suureen ongelmaan. Asiat alkavat muuttua. Tarkkailkaa tätä. Se on kentässä. Siitä puhutaan, ja on tulossa "villikortteja".

Minäpä lopetan tähän: annan teille saman ajatuksen kuin niille muutamalle, jotka menivät kauniiseen puutarhaan muutama päivä sitten [kanavointi matkalla Butchart Gardensiin Vancouverinsaarella]. Kentässänne on teille asioita, jotka pelastavat henkenne, ellette katso taaksepäin ja sano: "Mahdotonta!" Joillakin teistä on vanha tapa, jossa katsotte elämäänne ja sanotte: "No, toisilla, muttei minulla." Joskus vedätte esiin vanhan logiikkanne ja jatkatte: "No, sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut, joten miksi sen pitäisi tapahtua nyt?" Rakkaat ystävät, tämä juuri heijastaa päivän aiempia opetuksia. Älkää antako menneisyyden ennustaa tulevaisuuttanne. Jos annatte, niin luotte todellisuudessa oman kuolemanne.

Mitä kentässä on teille? Minkä voitte nähdä ja kuvitella? Oletteko kuulleet tämän kysymyksen tiedemiehiltä tällä viikolla – ei kanavoijalta, vaan tiedemiehiltä? Kuulitteko, että terveyden visualisointi tietoisuudestanne menee sisälle ja oma solurakenteenne näkee sen? Kuulostaako tämä tiede Kryonilta? Kuulitteko, että on kenttä työntämässä sitä eteenpäin? Uskotteko homeopatiaan? Näettekö, miten se toimii? Esimerkiksi, teillä on tinktuura/hiven, joka on liian pieni minkään keho-osan tunnistettavaksi kemiallisena muutoksena. Kuitenkin keho näkee signaalin tuosta tinktuurasta ja korjaa ongelman! Rakas ystävä, homeopatia ei ole tuntematonta tällä planeetalla. Sitä on kaikkialla! Ymmärtäkää siis tämä: homeopatian periaatteet eivät ole homeopaattisia periaatteita. Ne ovat kentän universaaleja periaatteita.

Siis, miten olisi tietoisuushomeopatia? Mitä eroa on tinktuuran tekemisellä luomaan signaali parantumista ja elämän pidentymistä varten ja voimakkaan tietoisuuden keräämisellä tekemään saman? Se on täällä ja se on jo todistettu. Se merkitsee vain pientä mekaniikan muuttamista. Sen uuden energian myötä jota olen kertonut olevan täällä, ja sen rakkausmäärän myötä jota virtaa teihin ja joka on suurempaa kuin koskaan ennen sen vuoksi, mitä teette, se on tehtävissä, vanha sielu. Enemmän kuin tehtävissä. Se odottaa ilmentymistä.

Mitä varten tulitte tänne? Kenties on ongelmia – tiedän, keitä täällä on. Kenties on ongelmia, joita olette työstäneet pitkän aikaa. Tiesittekö, että kentässä ne on jo korjattu ja ratkaistu? Tiesittekö, että jotkut tilanteet joissa olette ja jotka tuntuvat kestämättömiltä, on jo ratkaistu? "Voi minua! Mitä oikein teen?" kuullaan, rakkaat ystävät, ja se on korjattavissa. On hyvin elegantti ratkaisu, jos haluatte sen. Se asettaa tietoisuuden homeopaattisen lääkkeen rooliin. Edellytys: jos odotatte sitä, näette sen ja vaaditte sen, se on totta. Jos havaitsette sen, se kuuluu teille. Se on siinä. Siinä on teidän nimenne. Mutta mitään ei tapahdu, ellette nouse sen vanhan tietoisuustohinan yläpuolelle, joka sanoo: "Niin ei voi olla." Kyllä voi!

Rakkaat ystävät, tälle nimenomaiselle vanhojen sielujen ryhmälle kerron, että olette täällä yhdestä syystä: olette täällä kuullaksenne tiedettä tietoisuudesta. Jokainen prosessi ja jokainen kaavio ja jokainen sana, jonka kuulette, tukee sitä, minkä juuri sanoin teille. Älkää alkuunkaan erottako henkistä tieteellisestä. Tutkimuksenne siitä, miten asiat toimivat tieteellisesti, ovat tutkimusta Jumalasta, joka suunnitteli sen ja pani sen toimimaan. Käyttäkää tietoisuutta mennäksenne paikkoihin, joissa ette ole ollut aiemmin, riippumatta siitä, pidättekö kanavoinnista vai ette. Ymmärtäkää, että on tilaa sekä Jumalan rakkaudelle että tieteelle. Niinpä sanomme tätä viikonloppua varten, kunnes kuulette minusta taas huomenillalla: "Antaa tieteen alkaa!" [Antaa konferenssin jatkua]

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 15.09.2018 19:33 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
EVOLUUTIO – TULEVAISUUDEN SKENAARIOITA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
15.4.2018 Berkeley Springs, Länsi-Virginia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on viesti tulevaisuuden Maasta ja siitä, mitä voisimme odottaa parantamisessa. Onko kyse tekoälystä vai jostain muusta? Kryon sanoo: "Te ette tiedä, mitä ette tiedä", joten on vaikeaa ennustaa, mitä on ehkä tulossa. Mutta tässä kanavoinnissa Kryon johdattaa meidät mahdollisuusskenaarioiden läpi, joiden ajatellaan olevan "hyvin reaalitulevaisuudessa" planeetalla, joka ei tee joka keksinnöstä aseita.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Berkeley Springsissä, Länsi-Virginiassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tämä on erilainen kanavointi. Tämä ei ole standardiviesti, vaan tulevaisuuden kolmen mahdollisuuden esittelyä, jotka saatatte tosiaankin nähdä. Tämän tilaisuuden on järjestänyt ja sitä isännöi ns. futuristi. Futuristi omistaa aikansa yritykseen ennustaa tulevia järjestelmiä hallituksessa ja taloudessa sekä mahdollisia keksintöjä, jotka voivat muuttaa kulttuurin tulevaisuutta. Tämä sallii sitten ihmiskunnan olla valmistautunut asioihin suotuisalla tavalla, kun niitä tapahtuu. Sitä on futuristi. Niinpä tämän futuristin kunniaksi haluaisin maalata kuvan kolmesta asiasta, joita voitte odottaa tulevaisuudessanne.

Yksi kysymys joka esitettiin aiemmin tänään seminaarissa, koski elektroniikkaa ja koneita ja sen tulevaisuutta, mitä kutsutaan tekoälyksi. Mihin se on menossa? Onko ihmisillä vaara sen vuoksi? Onko ihmiskunnan määrä mennä oman luomuksensa mustaan aukkoon, koska se teki koneita, jotka kääntyvät sitä vastaan? Tekeekö se sellaisia asioita, joita tieteiselokuvat ovat esittäneet?

Tässä on vastaus: "Te ette tiedä, mitä ette tiedä." Tämä merkitsee, että tulevaisuuttanne ei voi ennustaa mistään, mitä olette kokeneet menneisyydessä. Mikropiiristön, tekoälyn ja teknologian kehitys kuluneina 50 vuotena ei päde seuraaviin 50 vuoteen. Menneisyyden logiikka painostaa teitä ennustamaan tulevaisuutta, mutta ette pysty siihen. Kaikki pelkonne tulevaisuuden tekoälystä perustuu siihen odotukseenne, että luotte koneita, joilla on se sama pelon, ahneuden, vihan ja sodan toimimaton tietoisuus, jota kutsutaan ihmisluonteeksi. On todella hassua ajatella, että pelkäätte itse asiassa sitä, että te ette pysty kontrolloimaan itseänne ja luotte "ajattelevan koneen", jolla on aivan sama rikkinäinen tietoisuus kuin teillä. Systeeminen tietoisuusmuutos on tulossa.

Ette yksinkertaisesti pysty ennustamaan tulevaisuutta, jota voidaan verrata vain menneisyyteen, josta olette siirtymässä pois. Esimerkki: antakaa minulle seuraavan sukupolven kehitysideoita parempaan jäälaatikkoon. [Hiljaisuus] Ai, teillä ei ole niitä enää? Mitä tapahtui? Vastaus on "sähkö". Se olisi systeeminen muutos. Kun tapahtuu valtava systeeminen toimintatapamuutos, luuletteko, että se vaikuttaisi polkuun, jota yrittäisitte ennustaa? Vastaus on "kyllä". Siis tietoisuusmuutos "pilaisi" – jos halutaan sanoa niin – futuristin kyvyn ennustaa tulevaisuutta.

Minäpä annan teille kolme tulevaisuuden skenaariota aikajanalla, jota ei määritellä vuosina, vaan numerojärjestyksenä – yksi, kaksi ja kolme. Tämä merkitsee, ettei näille mahdollisuuksille ole aikajanaa, mutta ne edustavat tosiaankin peräkkäistä evoluutiokasvua.

Seuraavaksi haluan kertoa teille, että kaikki mitä esitän, on todellisuudessa tapahtunut, mutta ette ole nähneet sitä vielä. "Kryon, miten se on mahdollista? Puhutko Maasta?" En tosiaankaan puhu Maasta. Muista, vanha sielu, ettet ole ainoastaan vanha sielu, vaan olet äärimmäisen vanha sielu. Annoimme jokin aika sitten viestin, jonka otsikko oli: "Miten vanha olet?" Se sijoittaa sielusi muille Maan kaltaisille planeetoille käymään läpi muutoksia, jollainen teillä on nyt, ainoastaan eri aikana, kaukana menneisyydessä.

Monet teistä ovat heräämässä tälle ominaisuudelle nyt ja muistatte, mitä on tulossa, ja teillä on tunne, että olette ehkä kokeneet sen aiemmin. Tämä esoteerinen muistaminen alkaa lievittää pelkoanne, jota usein aiheuttaa se, mitä näette tapahtuvan tällä hetkellä ihmiskunnalle. Muutos on joskus pelottavaa. Mutta teistä on tulossa rennompi, koska jollain tasolla muistatte, mihin se saattaisi päätyä. Olette osallistuneet aiemmin "Muutokseen".

Tulevaisuus riippuu täysin vapaasta valinnasta. Kyse on teistä nyt täällä maan päällä. Se miten nopeasti muutos tapahtuu, riippuu teistä, ja sama koskee sitä, miten nopeasti tietoisuus etenee. Teillä on vapaa valinta pysyä pimeydessä tai mennä valoon. Teillä on vapaa valinta hidastaa tai nopeuttaa muutosta. Siis jo sanoisin, että se kestää 50 vuotta tai 100 vuotta, olisin väärässä. Nopeammin tai hitaammin riippuu täysin teistä ja muista ihmisistä tällä planeetalla. Tulee yllätyksiä, ja yllätykset teknologiassa ovat yllätyksiä, koska kukaan ei ole koskaan harkinnut niitä sen vuoksi, mitä ette ole vielä nähneet. Menneisyys hillitsee odotuksianne, ja nyt niitä ei voi hillitä.

Ensimmäinen skenaario

Ensimmäinen skenaario ei ole välttämättä kaukana tulevaisuudessa, mutta sitä pidettäisiin ensimmäisenä askeleena siinä, mitä on tulossa. Elektroniikan tuleva fokus on ihmisen terveys. Elektroniikka kääntyy enemmän sisäänpäin, yksilön kykyyn käyttää teknologiaa parantumiseen. Tällä hetkellä elektroniikan kehitys ei käänny sisäänpäin. Se on aina kehittynyt ulospäin. Se on sallinut teidän puhua koko maailmalle yhtä aikaa ja luoda verkostoja, joita voi kaikkia käyttää kerralla. Tämä on ulkoista evoluutiota. Mutta nyt puhun elektroniikasta, joka käännetään sisäänpäin ja joka on vuorovaikutuksessa henkilön tietoisuuden kanssa – sisäinen evoluutio. Annan teille ensimmäisen skenaarion. Se sisältää keksintöjä, joita ei ole vielä tehty, ja prosesseja joita ei vielä ymmärretä.

Syöpäpotilas ilmoittautuu sairaalaan, menee makuulle ja valmistautuu. Mutta tuon valmistautuminen ei ole leikkausta varten. Sen sijaan tapahtuu jotain muuta. Erittäin pieni ruiske jotakin tulee hänen kehoonsa – jotakin minkä ette tänä päivänä odottaisi toimivan. "Ai, minä tiedän", lukija ajattelee. "Se on kehittynyttä mikrorobotiikkaa." Ei ole. Se on biologiaa, jossa on osia, jotka eivät ole suurempia kuin solu, jota tuskin pystytte havaitsemaan.

Puhumme nyt sen kehityksestä, mitä kutsutaan kantasoluiksi. Mitä jos voisitte ottaa palan systeemistä solurakennettanne, joka kuuluu omaan elimistöönne ja jolla on teidän tietoisuutenne ja hyväntahtoisuutenne, ja antaa sille ohjeet mennä sairastuneeseen osaanne ja uudistaa se? Tämä on osa omaa järjestelmäänne, joka ei koskaan satuttaisi teitä ja joka ei ole keinotekoinen, vaan "ohjeistettava". Mukana oleva elektroniikka on osittain kyky antaa ohjeita, ja se auttaa viemään tietoisuutenne ruiskutettuun soluryhmään kertomaan, mitä haluatte sen tekevän. Opastatte verenkierron kautta tätä soluryhmää tuhoamaan kasvaimen, mutta ette sillä tavalla, jolla yritätte tehdä sen nyt lääkkeillänne. Sen sijaan kasvaimessa on kyse uudelleenohjelmoinnista. Tiesittekö, että kaikilla sairauksilla on ohjelma? No, teidän pitäisi työstää sitä. [Kryon hymyilee] Sairaudella on sairaustietoisuus ja se toimii tarkoituksella. Mutta se ei ole fiksu, eikä se usein ymmärrä, että se tappaa oman isäntänsä, vaan se näkee pelkän kasvun lopputavoitteena.

Tämä soluryhmä josta puhumme, ei ole robotiikkaa. Se ei ole tekoälyä. Se olette te itse lisäämässä oman tietoisuutenne omaan biologiaanne taianomaisesti keksintöjen avulla, jotka eivät ole vielä täällä. Se on osittain biologiaa, osittain kone ja osittain elektroniikkaa. Käytätte sitä suotuisassa skenaariossa, joka kerää tiettyä energiaa kasvaimen ympäriltä käyttäen prosessia, jota ette tunne vielä. Kasvain reagoi melkein välittömästi, koska se ohjelmoidaan uudelleen. Muistakaa, että se on elävä, eikä se ole sopiva teidän kehoonne. Se alkaa kuolla oitis. Se ohjelmoidaan uudelleen systeemisellä, biologisella tasolla.

Mikä voi tuhota sairauden tällä tavalla? Näette tässä kokemuksessa ensimmäisen ymmärrysaallon siitä, miten henkilökohtainen tietoisuus voidaan laittaa erityissoluihin, jotka on kerätty teistä tätä tarkoitusta varten ja joille annetaan aikomuspohjaisia ohjeita. Kasvain ei taistele. Sillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa kuolla välittömästi, koska se on ohjelmoitu uudelleen "tietämään", että se on sopimaton. Onko tämä mahdollista? Onko se edes toteuttamiskelpoista? Voi, kyllä! Olen juuri antanut teille todellisuuden, joka alkaa tapahtua. Tietoisuus ei ole enää saavuttamaton käsite. Sitä mitataan energiana ja käytetään tarkoituksenmukaisesti energiana.

Toinen skenaario

Se minkä olen juuri antanut teille, on itse asiassa antiikinaikaista verrattuna toiseen skenaarioon. Syöpäpotilas ilmoittautuu rakennukseen, ja siinä saattaa olla kyltti, jossa sanotaan: V-ryhmä – täydellistä parantumista! Osta sairauden poistaminen yhdeltä tiskiltä.

Tässä prosessissa on kilpailua, koska se on paljon paremmin luotavissa ilman mitään lääketieteellisiä menettelytapoja. Tästä syystä se tulee paremmaksi ja paremmaksi. Syöpäpotilas menee rakennukseen. Tällä kertaa ei ole mitään ruisketta.

Se mitä koette nyt, on ns. virtuaalitodellisuuden evoluutiota. Ette kuitenkaan voi enää kutsua sitä virtuaaliseksi, koska sen keinotekoiselta näyttävä todellisuus sekoittuu omaan todellisuuteenne. Tänä päivänä teillä on alkua siitä. Laitatte lasit päähänne, ja voitte katsella ympärillenne ja kokea äärimäisen realistisen ohjelman. Voitte katsoa aluettanne 360 astetta ja nähdä kauniin luonnon ja kokea paikkoja, joihin ette voi koskaan mennä. Niin hämmästyttävää, kuin saatatte ajatella tämän olevan, rakkaat ystävät, tämä on lelu verrattuna siihen, mitä näytän teille seuraavaksi.

Syöpäpotilas menee rakennukseen ja päätyy suureen huoneeseen, jossa on hyvin erityislaatuinen laite. En kuvaa sitä, sillä se voi paljastaa osan prosessia. Älkää olko huolissanne – se on tulossa. Se keksitään. Se on niiden mielessä ja akaasiassa, jotka tekevät sen.

Kun tämä laite kytketään päälle, lyhyessä ajassa potilas on toisessa paikassa, jossa on toinen todellisuus. Se sallii hänen seistä, kävellä ja olla normaalisti – hän ei kuitenkaan tee mitään noista asioista. Se on niin todellista, että hän voi olla vuorovaikutuksessa toisten kanssa tässä näennäisessä simulaatiossa. Hän ei ole vuorovaikutuksessa ohjelman kanssa, vaan toisten älykkyyksien, jotka näyttävät olevan ihmisiä, koska he tosiasiassa ovat. Nuo toiset ihmiset ovat tuon rakennuksen toisessa osassa ja vuorovaikutuksessa hänen kanssaan tämän laitteen avulla. Tämä hänen kokemuksensa vaatii melkein koko rakennuksen ja monia muita ihmisiä. Hän ei ole yksin. Mikään vuorovaikutuksessa ei ole keinotekoista, mutta kaikki mitä hän näkee ja koskettaa, on keinotekoista. Hän tietää tämän, mutta pian hän ei muista sitä.

Tässä "toisessa todellisuudessa" hän kävelee parannuskeskukseen. Se on niin todellinen, että hän tuntee tuulenhenkäyksen ja haistaa ruohon puistossa, jossa hän on. Hän kävelee rakennukseen ja käyttää hissiä, aivan kuten hän tekisi käydessään perhelääkärillä kotikaupungissaan. Vastaanottovirkailija ottaa hänen nimensä ja on vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, ja hän puhuu myös vähän perheestään. Mikään vuorovaikutus ei ole keinotekoista. Mikään älykkyys ei ole keinotekoista, mutta kaikki mitä hän muuten kokee, tapahtuu kehittyneen elektroniikan avulla, kun se toimii hänen tietoisuutensa kanssa.

Potilas menee makuulle sohvalle, ja hänen päänsä päällä on suuri videotyyppinen näyttö. Kun sairaanhoitajat liikkuvat hänen ympärillään johdollisten esineiden kanssa, hänen syöpäkasvaimensa tulee näkyviin ruudulle. Hän on mukavasti ja lihakset rentona, ikään kuin hän olisi ottamassa torkut, mutta hän on täysin hereillä ja erittäin valmis yhteenottoon. Hänen ympärillään ei ole mitään uhkaavaa, mutta se on niin todellista, että hän voi koskettaa kaikkea ja tuntea kaiken, mitä hän näkee. Ruudulla hänen yläpuolellaan näkyy edelleen tuo kasvain, mutta hän ei ole huolestunut, sillä hän tietää, mitä on tulossa. Hän valmistautuu taisteluun.

Hänelle annetaan eräänlainen kaukosäädin, jota hän pystyy liikkumaan tietyllä tavalla ja vaikuttamaan näin jotenkin tuohon kasvaimeen ja sen ympäristöön. Näyttäisi siltä, että hän ikään kuin koskettaa kasvaintaan tuota säädintä käyttäen, ja joka kerta kun hän tekee sen, kasvain reagoi ja yrittää siirtyä nopeasti pois. Sairaanhoitaja varoittaa häntä olemaan liikkumatta liian nopeasti ja opastaa sitten, mitä tehdään ja miten liikutaan. Sitten hoitaja hurraa, kun nainen tekee sen oikein.

Lisäksi hän alkaa kuulla huoneessa ympärillään jonkinlaisia lauluja tai melodioita, jotka ovat tuttuja, ja säädin kädessään hän alkaa olla vuorovaikutuksessa sen kanssa, mitä on ruudulla. Hän näkee, että hän todella poistaa hitaasti kasvainta ruudulta. Se vastustaa, keikkuu ja alkaa hitaasti kutistua hänen silmiensä edessä. Henkilökunta työskentelee hänen kanssaan ja antaa lisää neuvoja. "Katsele värejä!" he kehottavat. "Liikuta säädintäsi värien mukaan! Ne kertovat sinulle, mikä tekee sen olon epämukavaksi!" Kasvain melkein huutaa ja liikkuu villisti. Nainen jatkaa säätimen ohjailua. Laulut ja melodiat jatkuvat, ja hän oivaltaa hitaasti, että hän laulaa mukana ja hymyilee koko ajan.

Rakkaat ystävät, tämä nainen parantaa oman kasvaimensa! Se on hyvin todellista. Hän on toisessa maailmassa, keinotekoisessa maailmassa, mutta samaan aikaan hän ei ole oikeasti siellä lainkaan. Kuitenkin hänen kehonsa näkee ja tuntee asiat niin todellisena, että hänen verenpaineensa reagoi, hänen tietoisuutensa reagoi, hän hikoilee ja hänen kemiansa uskoo, että hän on tässä parannusrakennuksessa ja tekee kovasti töitä ollakseen ovelampi kuin tuo sairaus. Tässä uskomattomassa ja äärimmäisen todellisessa virtuaalimaailmassa hän alkaa nähdä, kun kasvain tuhoutuu hänen omilla käsillään, halullaan päästä eroon siitä, aikomuksellaan ja kovalla työllään.

Kasvain ja potilas tuntuvat olevan kiihkeässä taistelussa, ja hänen annetaan levätä. Hän syö virtuaaliaterian ja tuntee sen menevän vatsaansa. Sitten hän palaa sohvalle jatkamaan taistelua. Tällä kertaa kasvain tuntuu aistivan hänen tulonsa, ja se muuttaa väriä ja liikkuu jopa "koskettamatta". Nainen laulaa taas. Siinä on iloa, kun hän hitaasti, vähän kerrassaan, poistaa kasvainta kehostaan. Hän tuntee taisteluväsymystä ja voitoniloa, kun se kutistuu, tulee pienemmäksi ja pienemmäksi ja sitten häviää. Ei enää liikettä, ei enää värimuutoksia.

Virtuaalikokemus kestää koko päivän. Se on niin todellista, että hän syö monta ateriaa sinä aikana, ja hänen kehonsa tulee todella ravituksi. Lopulta hän nousee ylös lähteäkseen, mutta hän ei ole vielä valmis. Nyt hän ilmoittautuu toiseen huoneeseen kokeita varten. Lääkärit ovat vuorovaikutuksessa hänen kanssaan ja aloittavat standardikokeet, kuten ovat aina tehneet. On neulanpisto ja veren imeminen – kaikki kuten tavallista, mutta kaikki virtuaalista. Sitten henkilökunta palaa tulosten kanssa. Nainen näkee kemialliset ominaisuudet ja taulukot ja myös jätettä siinä, mitä kasvain oli, kun hänen elimistönsä huuhtelee sen jäänteet pois. Lääkäri hymyilee ja kertoo hänelle: "Onneksi olkoon! Se on todella poissa", ja on ilon, riemun ja juhlan tunnetta.

Kun naisen on aika palata reaalimaailmaan, hänet tuodaan takaisin hitaasti. Hän ei laittanut laseja päähänsä, rakkaat ystävät. En aio kertoa teille, mitä hän teki, mutta se oli totaalista ja mukaansa tempaavaa, täydellistä, ja se ympäröi hänet. Ei ollut mitään sen kaltaista – virtuaalimaailma melkein yhtä todellinen, kuin olisi astunut toiseen ulottuvuuteen [Kryon hymyilee].

Kun hän on täysin palannut, kukaan ei tee hänelle "todellista" koetta selvittämään, miten kaikki se toimi, koska kaikki tietävät jo: täydellinen parantuminen. Hänen kehonsa, elimistönsä ja mielensä tunnistivat tuon kokemuksen sellaiseksi, kuin se olisi täysin totta kaikin tavoin. Virtuaalimallinnuksen avulla, joka todellisuudessa kiinnittyi hänen tietoisuuteensa ja "tunsi hänet", hän lähti pois ilman syöpää. Tämä on tulevaisuuden elektroniikan ja teknologian voima. Se on teknologiaa, joka kääntyy sisäänpäin. Se on tulevaisuus, joka tunnistaa, mitä tietoisuus voi tehdä ja miten voimakas mieli on. Se oli toinen skenaario.

Kolmas skenaario

On aina kysymyksiä moniulotteisesta ihmisestä. "Kryon, onko mahdollista, että voimme koskaan löytää oman moniulotteisuutemme ja ilman mitään elektroniikkaa tai minkäänlaisia koneita muuttaa omaa kemiaamme prosessissa, joka tunnetaan, ymmärretään ja on intuitiivinen?" Kyllä, rakkaat ystävät, kyllä.

Olen hyvin varma tästä, koska tämä on suunnitelmanne. Tätä varten koko DNA-malli on. Tämä on sitä evoluutiota, josta olen puhunut. En pysty kertomaan teille, miten kauan se vie, koska ihmisten vapaan tahdon tietoisuus kontrolloi evoluutiokelloa. Mutta minäpä esittelen teille kehossanne jonkin, mikä on suunniteltu tekemään tällaista, mutta mikä ei toimi tällä hetkellä. Se on jotain, minkä tiedätte ja minkä olette hyväksyneet toimimattomassa tilassaan. Ette edes käsitä, että se on rikki. Ette ole koskaan nähneet sitä toisenlaisena.

Se mistä puhumme, on ns. luontaisenne. Miltä tuntuu olla planeetan korkeimmalle kehittynyt olento kera älykkyyden, jolla voitte tutkia omaa olemassaoloanne, kysyä, miksi olette täällä, tuntea luojan rakkauden ja myös sanoa: "Minä olen mitä olen", ja kuitenkin kehossanne on osa, joka on fiksumpi kuin te?

Terapeutit ja lääketiede ovat käyttäneet vuosikymmenien ja vuosikymmenien ajan kinesiologiaa (lihastestausta) vastausten löytämiseen hyvin yksinkertaisiin kysymyksiin kehostanne, ja tietoisuutenne pitäisi itse asiassa tietää ne! Tässä on todenperäinen toteamus ja ihmisten on vaikea kuulla se: rakas ihmisolento, mielesi ja tietoisuutesi, niin uskomaton kuin tunnetkin sen olevan, on tällä hetkellä täysin erillään kemiastasi, eikä se ollut koskaan suunnitelma.

Minäpä kysyn teiltä, onko siinä teidän mielestänne loogisesti tolkkua, että biologinen piirustuksenne olisi luonut "tyhmän" ja irrallisen järjestelmän. "Tyhmän", koska se on vaistonvastaista jokaiselle planeetan nisäkkäälle! Vastaus on "ei". Se ei ole loogista, eikä se auta lainkaan teitä selviytymään. Itse asiassa se on niin toimimaton, että sairaus voi kiinnittyä teihin ettekä tiedä siitä viikkoihin, ennen kuin se pääsee todella vauhtiin. Sitten menette lääkäriin, ja kuulette tuon uutisen.

Tällä hetkellä tähän luontaiseen, "fiksumpaan kehoon", täytyy päästä käsiksi täysin erillisten prosessien avulla, jotka ovat aataminaikuisia. Se voi tosiaankin antaa teille signaaleja, jos kysytte, mutta se ei kerro teille reaaliajassa mistään, mitä tapahtuu, koska teidän mieleenne ei kulje eleganttia yhteyssiltaa, joka sallii sen. Evoluutio alkaa rakentaa tuota puuttuvaa siltaa.

Luontainen, fiksu keho, moniulotteisessa ihmisessä kehittyy ja alkaa käyttää tuota 24. kromosomiparia, jota teillä ei tietääksenne ole. Olemme antaneet teille aiemmin informaatiota, että voitte nähdä vain 23 kromosomiparia moderneilla laitteillanne. Tuo 24. pari on kuitenkin siellä, mutta se on moniulotteinen. Sitä ei vielä ymmärretä, nähdä tai tunnisteta. On vihjeitä, jotka voidaan tulkita ja jotka kertoisivat biologille, että "jokin on epätasapainossa ja sen pitäisi olla täydellisempi", mutta tuo pari on periaatteessa näkymätön 3D:ssä.

Tätä moniulotteista 24. paria plejadilaiset manipuloivat, kun he kiersivät vanhan lineaarisen kromosomisetin DNA:ssanne päästäkseen 23 parin settiin. Tämä salli teidän saada tietoa luojasta, sisäisestä jumalasta, korkeasta ja matalasta tietoisuusvaihtoehdosta ja kyvyn luoda eleganttia musiikkia, taidetta, runoutta ja maalauksia. Se on tarinanne Aatamista ja Eevasta.

Rakkaat ystävät, kun tietoisuus alkaa lisääntyä tällä planeetalla ja alatte mitata ja käyttää kvanttiasioita, numero 24 paljastuu kaksoiskierteessä. Silloin saatte oivalluksen: "On enemmän, kuin luulimme!" Tuolloin kvanttimallinnus alkaa näyttäytyä ja kemia ja fysiikka laitetaan yhteen ja niitä tutkitaan tavoilla, joilla niitä olisi aina pitänyt tutkia.

"Kryon, mikä tämän evoluution tulos on?" Ensimmäinen asia jonka alatte nähdä, ovat ihmiset, jotka syntyvät erityistietoisuuden kera, ja he pystyvät aistimaan asioita omassa kehossaan ja heistä tulee omia parantajiaan sen vuoksi. He tietävät kaiken verensä kemiallisesta koostumuksesta ilman verikoetta. He tietävät, milloin sairaus yrittää kiinnittyä heihin – välittömästi tämän tapahtumahetkellä sen sijaan, että odotetaan jonkin kasvavan sisällä ja aiheuttavan kipua. He ovat omia lääketieteellisiä intuitiivejaan. Ihmiset näkevät tämän ensimmäisiä vaiheita ja sanovat: "Tämä on uskomatonta. Se ei ole oikein. Se on epänormaalia. Nämä ihmiset ovat kummallisia ja epätavallisia." Heidät eristetään ja heitä testataan, koska he ovat kehittyneitä. Tervetuloa Maahan, jossa kehittyneet ihmiset usein piilotetaan ja heitä pelätään.

Sitä te teette, eikö vain? Sitä olette tehneet kulttuurinne autisteille. Näin on, koska ette näe sen tulevan. Ette näe tulevaisuuden oppineita, ettehän? Näette vain epätavallisia lapsia, jotka kommunikoivat oudosti ja jotka ovat vaikeita vanhassa energiassa. Koska ette todellisuudessa odota tätä evoluutiota, kohtelette näitä asioita ala-arvoisena tai vaikeana. Nämä uudet autistit vain huutavat: "Olen epälineaarinen ajattelija! Löytäkää tapa kommunikoida kanssani, joka ei ole lineaarinen!" Ette ole kuitenkaan valmiita tutkimaan, mitä se voisi merkitä. Näitä olosuhteita alkaa näyttäytyä hyvin monin tavoin. Katsokaa, mitä sellaista nämä erityisihmiset osaavat tehdä, mitä te ette osaa, ja se antaa teille vihjeen, keitä he ovat. Tämä evoluutio on tulossa. Tuo DNA:nne moniulotteinen osa jota ette voi edes nähdä, tuo kuitenkin tietoisuutenne linjaan luontaisenne kanssa.

Minäpä lopetan tällä: mihin sellaiseen luontaisenne on kytkeytynyt, mikä myös on mysteeri teille ja mihin ette pysty helposti pääsemään käsiksi? Puhun taas ns. ihmisolennon akaasisesta tiedostosta. Tämä on tiedosto sielunne kaikesta energiasta, toiminnasta ja historiasta maan päällä. Rakas ystävä, uuden ihmisen evoluutio yhdistää sinut akaasiaasi.

Mitä tiedätte akaasiasta vanhassa energiassa? Se usein vaivaa teitä, koska se muistaa vain negatiivisia ominaisuuksia entisistä elämistänne. Akaasiset ongelmat ovat asioita, joita yritätte tänä päivänä tukahduttaa. Ne ovat hienovaraisia eivätkä osa alitajuista mieltänne. Ne paljastaa usein entisten elämien tulkitsijat tai muut, jotka osaavat "lukea" akaasiaanne siinä määrin, kuin heidän sallitaan. Mutta tämä kaikki on muuttumassa.

Tapahtuu luontaisen ja akaasian yhdistyminen, mikä antaa teille täyden pääsyn menneisyyden viisauteen ja täyden pääsyn sivuuttamaan kaikki negatiiviset asiat. Tämä on yksi ihmiskunnan merkittävimmistä evoluutioaskelista, tämä akaasian, luontaisen ja korkeamman tietoisuuden liitto. Se paljastaa todella moniulotteisen ihmisolennon. Kun se tapahtuu, katsotte sitten faktoja ja historiaa ja oivallatte, että te ette ole lainkaan täältä, vaan DNA:nne on tähdistä. Alatte ymmärtää sen kaiken, koska se on osa yhteyttä ja yhtenäisyyttä veljienne ja sisarienne kanssa, jotka ovat levittäytyneet taivaalle. Se on tulevaisuus.

"Miten pian, Kryon?" Ei tarpeeksi pian, mutta pääsette siihen. Käyttäen vapaata valintaansa jokainen ihminen tulee takaisin ja tulee takaisin ja tulee takaisin. Joka kerta tapahtuu parannusta sitä maailmaa varten, jolla on suuri lupaus. Tämä on erilaista kuin ennen, rakkaat ystävät, jolloin ette koskaan kehittäneet tietoisuuttanne ja jatkoitte sodan ja muiden prosessien toimintahäiriötä, mikä ei muuttunut koskaan vuosisadasta toiseen.

Kaukaisessa, kaukaisessa tulevaisuudessa on aika, rakkaat ystävät, jolloin teidän tehtävänne on kylvää uusi sivilisaatio johonkin toiseen kaukaiseen paikkaan. Se synnyttää myötätuntoista toimintaa tämän galaksin toisissa osissa. Jonain päivänä työskentelette yhdessä luodaksenne planeetan, jossa on teidän leimanne, DNA:nne, ja esittelette heille luovan lähteen, aivan kuten se annettiin teille.

Tajuatteko tämän? Ymmärrättekö oikeasti, miten tärkeä olette tässä aikaristeyksessä? Voitaisiin sanoa, että on monia mysteerejä, mutta ne paljastuvat lopulta, ja olette täällä sitä varten. Älkää pelätkö näitä asioita, koska ne tulevat teistä, suunnitelman mukaisesti. Tämä on viesti tälle päivälle.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 7.7.2018 VIISAUS
ViestiLähetetty: 14.01.2019 20:51 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VIISAUS

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
7.7.2018 McCaysville, Georgia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä viesti viisaudesta annettiin yhdessä Leen suosikkikanavointipaikoista: "Viisauden temppeli" Delphi Universityssä Georgiassa. Se on esitys siitä, mitä viisaus oikeasti on ja miten alamme ymmärtää, ettei meillä ole koko tarinaa – vaikka monet luulevatkin, että heillä on.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Georgiassa.

*********

Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta. Teitä hämmästyttäisi tietää, miten pitkän aikaa sielunne on ollut tällä planeetalla jossain muodossa. Nämä ovat asioita, jotka kätkeytyvät täysin tarkoituksenmukaisen verhon taakse. Tarkoitan tällä, että teitä ei oikeasti palvele se, että menneisyyden energiat keskeyttäisivät teidät jatkuvasti. Niinpä esoteerisesti teillä on aina tunne, että kenties se on tässä – ainoa elämä jonka saatte. Teidän pitäisi tietää, että tarkoituksella ei ole oikeita todisteita siitä, että on enemmän kuin tämä. Ei ole ketään, joka voisi tulla takaisin, koskettaa teitä olkapäähän ja sanoa: "Katso, se olen minä! Olen edelleen tässä!" Niinpä kaikki se mistä puhun, rakkaat ystävät, kaikki mitä olen Kryonina, ja kaikki mitä esitän totuutena, on sellaista, minkä todenperäisyyteen luotatte uskomalla ja käyttämällä henkistä logiikkaa ja intuitiota.

Viisauden muutoksia on edessä

Ihmistila muuttuu, ja tuota muutosta tuo sisään ihmisen viisaustyökalusarja. Viisaus on kaikista kokemuspiirinne asioista yksi ainoista, joka on sidottu melkein kaikkeen muuhun. Se on sidottu intuitioon. Se on sidottu Akaasiaanne, ja se on sidottu johonkin uuteen teille. Annatte lopulta nimen tälle uudelle ominaisuudelle, mutta joillakin on muita nimiä sille tunteelle, että kuulutte tänne henkisesti. Se on tietämisen tunne, kun asiat ovat oikein. Tietäminen sisällänne nyökkää ja myöntää tahattomasti, kun kuulette aikakausien viisautta ja voitte tuntea, että se pitää paikkansa.

Tämä on jotain uutta, minkä jotkut teistä kokevat pian. Totuuden intuitiivisuus alkaa kehittyä teillä. Asiat alkavat kajahdella totuuden puhtautta tavalla, jota voidaan mitata kehoreaktioillanne. Jotain tapahtuu – ehkä se on jokin liike, kenties se on jokin tunne, kenties se on väristyksiä tai jotain muuta. Ehkä se on jotain, mikä vain kajahtelee paikkansapitävyyttä teille, ja tiedätte, että se on oikein.

Tämä on uutta siinä mielessä, että vanhemmassa energiassa sitä ei ollut – ei kuvaamallani tavalla. Jotkut naiset sanovat: "No, minulla oli intuitio tuosta samasta asiasta vanhemmassa energiassa." Rakkaat ystävät, ei siinä määrin, kuin teillä on tänä päivänä, eikä siinä määrin kuin kaikki ihmiset tuntevat lopulta. Nimittäin siinä missä se on saattanut kuulua naisille, koska heillä on yleisesti parempi intuitio tai koska yhteydet heidän aivoissaan ovat erilaiset biologisesti, nyt se on kaikkien ihmisten käytettävissä. Niinpä voitaisiin sanoa, että sen todellisuuden fysiikka jossa olette, alkaa muuttua. Voitaisiin myös sanoa, että te ja ympärillänne olevat tulette viisaammiksi.

Viisauden määritelmä

Viisaus on erittäin mielenkiintoinen tutkimuskohde. Jos halutaan tarkastella ihmiskunnan viisautta, sillä on hyvin mielenkiintoinen tausta, koska se ei ole oikeasti lainkaan viisautta. Se on omakehun rajoittunut versio. Teidän tietoisuutenne kehitystasolla se on suljettua viisautta. Se on sellaista viisautta, mikä onnittelisi itseään niin suuresta viisaudesta. Kutsumme tätä "suitsituksi viisaudeksi" tai "rajoitetuksi viisaudeksi".

Olemme tänään tämän yliopiston Viisaudentemppeliksi kutsutussa paikassa, ja pelkkä nimi "temppeli" merkitsisi Jumalan, luovan lähteen, viisautta – lähteen joka on kaikkien lähteiden yläpuolella ja sisältää suurta myötätuntoa ja rakkautta. Yksi mielenkiintoinen asia todellisessa viisaudessa on, että se on hiljaista. Se on tietämistä, ja siihen sisältyy enemmän kuin vain ajattelu. Kuuluisa Ajattelija-patsas voi saada teidät siihen johtopäätökseen, että ajattelija on myös viisas. Se ei ole välttämättä totta. Hän vain ajattelee sitä. Niinpä menneisyyden havaintotavassanne viisaus on melkein aina yhteydessä aivoihin. Miten älykäs on ihminen, joka on viisas?

Olen kertonut teille ja kerron taas: viisaus ilman rakkautta on vain sanoja. Viisaus ilman myötätuntoperustaa ei ole viisautta. Se on vain olettamuksia pohdittavaksi – ajattelua ajattelun vuoksi. Aito viisaus on tulosta rakkaudesta ja myötätunnosta, jotka toimivat yhdessä ja tutkivat sitä, mikä on kaunis, henkinen ydintotuus. Siitä tulee aikakausien viisaus, jota olette kaivanneet. Aivot eivät voi antaa teille viisautta. Ne voivat antaa teille korkeatasoista ajattelua ja harhakuvan viisaudesta. Mutta ne voivat antaa teille vain "suitsittua viisautta", kuten kutsun sitä – viisautta joka on rajattu omakehun aitaukseen.

On eräs kuuluisa tarina. On niitä, jotka haluavat avata oven, joten he iskevät päätään ovea vasten uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Muuten, tuo ovi ei koskaan avaudu, mutta he onnittelevat itseään päänsä hakkaamisesta. Jonkin ajan kuluttua he lakkaavat hakkaamasta päätään ja väittävät oven avautuneen, vaikkei se koskaan avautunut. Jotkut antavat koko elämänsä pään hakkaamiseen tuota ovea vasten, yrittäen osallistua tuohon omakehuun, että ovi on avautunut, vaikkei se koskaan todellisuudessa ole. Jonkin ajan kuluttua he oivaltavat, että ovi täytyy avata jälleen, vaikkei sitä ole koskaan avattu. Niinpä he palaavat hakkaamaan päätään sitä vasteen vielä uudestaan.

Joka kerta kun he muka avaavat päätä hakkaamalla oven, he onnittelevat itseään ollessaan valmis, ja he puhuvat myös siitä viisaudesta, jota vaadittiin pään hakkaamiseen. Tämä on ihmiskunta parhaimmillaan vanhassa energiassa, jossa kasvoitte. Ettekö tiedäkin täsmälleen, mistä puhun? Jonkin ajan kuluttua he hakkaavat päätään taas uudestaan. Joskus ovella on eri nimiä. Joskus ovi on erilainen, mutta he eivät koskaan oikeasti avaa sitä. Siinäkin on jotenkin itsepetosta, ja seurauksena on omakehukierros. Siinä annetaan tunnustusta viisaudesta, jota ei koskaan ollut, koska kyse on valelogiikan ja mytologian kehästä eikä koskaan oikeasti päästä ohi siitä ihmisaivojen logiikasta, mitä tarkoittaa saada tuo ovi auki.

Mukaan tulee ihminen, jolla on avain oveen, ja se avaa oven helposti. Oviauktoriteetit ovat järkyttyneitä, ja he nappaavat nopeasti kiinni tuon ihmisen ja käskevät häntä olemaan tulematta koskaan takaisin. Tämä johtuu siitä, että nyt he tietävät olevansa tekemisissä paholaisen tai salatieteen kanssa – sillä tuolla jolla oli avain, oli ratkaisuja, jotka olivat kaiken sen ulkopuolella, mihin ihmisen oletettiin kykenevän. Siksi he paiskaavat oven kiinni ja jatkavat päänsä hakkaamista sitä vasten, yrittäen avata sen omalla tavallaan. Onhan pään hakkaaminen nyt kunnioitettu ja odotettu tapa työskennellä tuon oven kanssa.

Aikakausien viisaus tulee toimimattomasta ajattelutavasta, joka uskoo olevansa viisas, vaikkei ole, ja joka onnittelee itseään asioista, jotka se keksi tai hahmotti totuudeksi omassa tietämättömyydessään. Olemme antaneet teille sanonnan: "Hölmö ei tiedä olevansa hölmö." Niinpä päätä hakkaavilla ovenavaajilla on tuo sama ominaisuus. He voivat olla erittäin typeriä eivätkä koskaan näe tai tiedä sitä. He kulkevat ja puhuvat typerillä tavoilla eivätkä koskaan käsitä sitä. Muut alkavat kuitenkin nähdä sen välittömästi. Ihmisrotu ei tiedä olevansa toimimaton. Se on vasta nyt kiipeämässä pois siitä itsejulistuksesta, jota se uskoo viisauden olevan. Mutta tosiaankin, se alkaa kiivetä pois siitä hölmön kuoresta, jossa se on ollut.

Esiintuleva uusi viisaus

"Suitseton viisaus" (aito asia) on monimutkaista, ja se on hyvin erilaista, millaiselta sen pitäisi kertoman mukaan näyttää. Se ei kuulu älykkäälle ajattelijalle, rakkaat ystävät. Se kuuluu myötätuntoiselle ihmiselle. Viisaus ottaa uuden suunnan, jota ette ole koskaan edes ajatelleet, koska sitä ei ole opetettu. Oliko tämän planeetan mestareilla viisautta? Jos oli, miten paljon melua he pitivät? Vastaus on "eivät yhtään". He istuivat ja olivat hiljaa – kuitenkin se viisaus jota huokui heistä kaikista, oli aikakausien syvällistä viisautta. He saattoivat katsoa teitä ja sulattaa sydämenne Luojan rakkaudella ja myötätunnolla, ja tuloksena oli puhdasta viisautta.

Suitsittu viisaus tai "viisaus laatikossa" pitää paljon melua ja julistaa itsensä totuudeksi. Se markkinoi itseään viisaushierarkiassa, jossa se on parasta viisautta. Se yliajattelee itseään, luo mytologioita oikeuttamaan itsensä ja tappaa selviytyäkseen. Kaikessa tässä toimimattomuudessa se ei pysty kuitenkaan näkemään, että se on rikki.

"Suitseton viisaus" ei tule aivoista. Se tulee soluista. Kuitenkin tämä toteamus saa teidät väittämään, että biologia on pelkästään kemiaa. Eteenpäinajattelija saattaa kuitenkin kysyä: "Mitä oikeasti, todellisuudessa DNA:ssa voi olla? Voisiko siinä olla moniulotteista kemiaa? Jos on, mitä se sisältäisi?"

Uskotteko ihmismerkabaan, energiakenttään, joka edustaa moniulotteista biologiaa? Kenties se on merkittävä henkinen kenttä? Elisa (Toinen kuninkaiden kirja, pyhä raamattu) näki sen! Tiesittekö, että se on valtava? Se on kahdeksan metriä leveä! Siinä on myös merkittäviä kuvioita ja fraktaaleja. Jos olette tutkineet elämänkukkainformaatiota, olette nähneet merkaban valtavuuden, monimutkaisuuden ja potentiaalin. Mutta hetkinen, sanoin sen olevan moniulotteinen, ei esoteerinen. Tämä merkitsee, että se on fysiikkaa! Aivan. Tulee se päivä, jolloin tunnustetaan, että Jumala (mestariluoja) on mestarifyysikko, ja siksi fysiikan tutkiminen on yksinkertaisesti syvällisen fysiikan suuren henkisen suunnitelman tutkimista. Tulee tosiaan se päivä, jolloin ette yksinkertaisesti voi enää erottaa tiedettä ja henkisyyttä.

Tämä merkaba on täynnä kuviointia, jonka voitte jonain päivänä nähdä. On vääjäämätöntä, että tiede kehittyy joku päivä paikkaan, jossa se löytää kyvyn tarkkailla moniulotteisia ja kvanttikuvioita. Kun se tapahtuu, se on vallankumouksellista ja saa aikaan valtavan oivalluksen, että jokaisella ihmisellä on henkinen terveyskuvio. Tiede näkee sen jokaisen ihmisen ympärillä, ja tuo kuviointi diagnosoi sen, miten terve hän on, miten tasapainossa hän on, ja kenties myös miten monta entistä elämää hänellä on ollut. Tämä on tulossa, mutta tästä merkabasta esitän kysymyksen: "Miten se generoidaan? Mistä se tulee?"

Olisi niitä, jotka saattaisivat sanoa: "No, se tulee sielusta." Sitten voitaisiin kysyä: "No, missä sitten sielu on?" Tämä on logiikka, joka johtaa moniin vastauksiin, joista mikään ei ole totta. Arvailette älyllisen viisauden perusteella.

Todellinen vastaus on viisas, ja se on paljon käytännöllisempi kuin mikään, mitä ehkä ajattelette. Mistä merkaba tulee? Se tulee suoraan kollektiivisesta DNA:stanne, sillä rakkaat ystävät, tuo kaunis ikivanha DNA tulee suoraan tähdistä. Kuviointi DNA:n moniulotteisissa osissa luo ihmismerkabanne, ja se on pyhä. Se ei sisällä ainoastaan planeettanne viisautta, vaan myös kosmoksen viisautta. Tulee se päivä, jolloin teidän täytyy tunnustaa, että biologiassanne on paikka, joka ylittää ihmislogiikan ja on sen sijaan osa Luojan viisautta – eikä sitä ole luotu aivoissa.

DNA:ssa on myös jotain muuta. Siellä on muisti kaikesta. Siellä on muisti akaasiastanne planeetalla. Kuka olitte? Mitä olette saavuttaneet elämä toisensa jälkeen? Opitteko mitään? Siis planeetan suurin "suitseton viisaus" tulee suoraan vanhoista sieluista, joita saattaa istua myös täällä. Se on samaa viisautta, jota mestareilla oli, ja se tulee samasta paikasta. Sillä ei ole mitään tekemistä älyllisen toiminnan kanssa, ja se tietää paremmin, kuin että hakkaa päätään oveen, jota kutsutaan mytologiaksi. Se on tiukasti maadoittunut galaksinne todelliseen käytännön historiaan.

Ketkä olivat historian suurimpia ajattelijoita? Jotkut sanovat "kreikkalaiset". Huomatkaa, että he tekivät jumalistaan toimimattomia, sopivia ihmisluonteeseen. He olivat siksi erittäin hyviä tekemään "viisausovestaan" sellaisen, mikä ei koskaan avautunut mihinkään, mikä oli enemmän kuin älyllistä toimintaa tai se ajatus, että Jumala oli vain ihmisen kaltainen. Todellinen viisaus tuli paljon myöhemmin.

Ihmiskunnan uuden viisauden tuleva kehitys

"Suitseton viisaus" on hiljaista, ja akaasisen tiedoston syvyyksistä se vetää esiin sen, mikä toimi – ei sitä, mikä ei toiminut. Sillä alkaa olla muistoja, jotka ovat positiivisia, ei negatiivisia. "Suitseton viisaus" alkaa ymmärtää itseään ja pohtia luomisen myötätuntoa. On viisi ominaisuutta etsittäväksi kehittyneestä ihmisestä:
1) Hän on hiljainen – ei rintaansa hakkaava.
2) Hän oivaltaa, että kaikki mitä hän tietää, on murto-osa siitä, mitä on olemassa. Siksi on nöyryyttä sitä kohtaan, mitä hän ei tiedä.
3) Hän on aina valmis odottamattomaan eikä koskaan ajattele minkään olevan valmis.
4) Hän rakastaa ehdottomasti ja syvästi. Hän rakastaa ihmiskuntaa ja Maata ilmiselvällä tavalla.
5) Hänellä on laajentunutta myötätuntoa – jotain mitä ette ole vielä nähneet.

Nämä olisivat planeetan viisaimpia, ja heitä on tulossa. Suurin viisaus planeetalla ei tule korkea-ajattelusta, vaan siitä, mitä ihmiskunta on kokenut aionien aikana. Ainoastaan vanhoilla sieluilla on tämä. Akaasia DNA:ssa herää tämän ominaisuuden myötä, ja näette sitä ensimmäisenä uusissa lapsissa, joita on tullut vuoden 2012 jälkeen. Nytkin näette eron lasten välillä, jotka ovat "fiksuja" tai jotka ovat "viisaampia kuin ikävuotensa".

Käytännöllisyys

Mitä voitte saada tästä uudenlaisen viisauden käsittelystä? Se alkaa muuttaa kaiken tapaa toimia, ja se saattaa olla pelottavaa joillekin. Muutos on sellaista. Se alkaa muuttaa jokapäiväistä elämää ja asioita, jotka ovat olleet samanlaisia aioneita. Se alkaa muuttaa "normaalia" joksikin muuksi.

Tämä uusi kehittyvä ihmisluonto vaikuttaa tapaanne tehdä bisnestä. Liiketoimintajohto alkaa ymmärtää, että työntekijät ovat todella ihmisresursseja ja arvokkainta, mitä planeetalla on. Siksi he ovat enemmän perhettä kuin työntekijöitä, ja työpaikalla täytyy olla välittämistä. Uuden liiketoiminnan ydin on yhdistelmä taloudellista tulosta ja sitä, miten sillä "perheellä" menee, joka työskentelee yrityksessä. Mitä johto voi tehdä muodostaakseen työkokemuksesta rauhallisemman ja tuottavamman kaikille, jotka työskentelevät siellä? Suuryrityksistä tulee suuria perheitä, eivätkä työntekijät halua ehkä koskaan lähteä, sillä heistä pidetään huolta monin tavoin. Onko tämä jonkinlainen Pollyanna- tai "kuu taivaalta" -unelma? Rakkaat ystävät, sitä on jo täällä joissain kulttuureissa.

Miltä viisaus näyttäisi politiikassa? Olemme käsitelleet tätä aiemmin, mutta joidenkin täytyy kuulla se uudestaan. Tulee se päivä, jolloin pudotatte ehdokkaan, joka kritisoi toista epäeettisesti. Teette sen, koska tämä osoittaa teille, kuka hän oikeasti on. Pudotatte ehdokkaan, jos hän puhuu karkeasti vastustajastaan ja nimittelee häntä epäystävällisesti. Epäystävällisyys on läpinäkyvä ikkuna hänen persoonallisuuteensa, ja ihmisiä inhottaa se. Äänestäjät odottavat lahjomattomuutta, rehellisyyttä, myötätuntoa ja ystävällisyyttä, myös erimielisyyden kuumotuksessa. Yhtäkkiä poliittinen prosessi kehittyy, eikä toisen puolen tarvitse teurastaa toista puolta voidakseen tulla ymmärretyksi tai voittaa. Voittaminen väärällä informaatiolla nähdään epärehellisyytenä ja mahdottomana hyväksyä.

Se muuttaa poliitikkojen tapaa kampanjoida, rakkaat ystävät, ja se on tulossa. Huomaatte, etteivät he pysty olemaan tarpeeksi mukavia toisilleen! Kuitenkin kansan alkaessa muuttaa odotuksiaan, monet vanhat poliitikot reagoivat ja yrittävät sopia noihin odotuksiin tullakseen valituksi. Mutta se on epäaitoa – näette senkin läpi. Ihminen ei pysty julkisuudessa teeskentelemään, että hän on ystävällinen ja myötätuntoinen, jos hän ei ole sitä todellisuudessa. Todellisuus näkyy nopeasti.

Ensimmäinen kerta kun teillä on kilpailu, jossa kaksi tai useampi ehdokas tulee mukaan myötätuntoisena ja tarkoittaa sitä ja todella pitää vastustajistaan, se on teille kuin tuulahdus raikasta ilmaa! Alatte oikeasti kuunnella vastakkaisia ajatuksia ettekä keskity negatiiviseen. Näette eron ja oivallatte, että se muuttaa oikeasti peliä. Se muuttaa sitä, kuka valitaan. Koska se joka valitaan, odottaa jatkossa lahjomattomuutta niiltä, joiden kanssa hän työskentelee johtoroolissa. Se muuttaa kaikkea, koska se ei tule sydämestä, vaan kehittyvästä DNA:sta. Myötätunto on uusi kultainen standardi.

Hämmästyttävä erilaisuutenne on vahvuus

Katsokaa ympärillenne tässä huoneessa. Jotkut saattavat kysyä: "Mitä olette kaikki käyneet läpi?" Vastaus on: "Kaikkea". Katsokaa sukupuolia huoneessa ja oivaltakaa tämä: olette kaikki vaihtaneet sitä! Jokainen mies on ollut nainen, ja jokainen nainen on ollut mies, monta kertaa. Vaihdatte jatkuvasti paikkaa. Jokaisella teistä on täysi ihmiskokemus. Jokainen teistä on kokenut elämän iloja ja kauhuja, ja tämä luo viisautta, jota ei olisi koskaan voinut saada aikaan pelkällä ihmisaivojen älykkyydellä tai ajattelulla. Rakas ystävä, olette pääsemässä lähemmäs luovaa lähdettä ja sitä alkuperäistä opetusta, jota plejadilaiset antoivat teille. Alatte nähdä ykseyden kaiken kanssa tällä planeetalla, ja se muuttaa tapaanne ajatella.

Tällä hetkellä planeetan viisain saattaa hyvinkin olla puunhalaaja! Tuo ihminen on yhdistynyt Gaiaan ja hänellä on aikakausien viisautta, joka tunnetaan suoraan maahan menevien juurien kautta. Kun puu hengittää sen, mitä te uloshengitätte, siitä tulee yhtä teidän kanssanne ja teistä sen kanssa. Tunne jonka saatte, on luonto, kumppaninne, ja se on viisain kumppani, joka teillä voi koskaan olla. Gaia on rakkautta. Jos voisitte välittää tuon tunteen ja sytyttää sen ihmisissä, se muuttaisi kaiken. Monet itkevät oivaltaessaan, ettei se ole mahdollista. Kuitenkin yksitellen suuri osa ihmisistä näkee tämän omalla tavallaan, tuijottaa näkymää kauniista luonnosta ja alkaa ymmärtää, että sillä saattaa todella olla tieto ihmiskunnasta.

Alkuperäiskansat opettivat tätä. Luonto (Gaia) tuntee ihmiskunnan – ja tähän kauniiseen energiaan voidaan päästä käsiksi! Planeetan alkuperäiskansoilla oli paljon suurempaa viisautta, kuin teillä on tänä päivänä, pelkästään siksi että he ymmärsivät kaikkien asioiden välisen yhteyden. Niinpä se on seuraava askel. Puhumme DNA:stanne. Puhumme akaasiasta (entisten elämien viisautenne), että se auttaa teitä kehittämään myötätuntoa ja rakkautta muita ihmisiä kohtaan. Ja kerromme teille, että esi-isänne ovat osa teitä – aivan kuten alkuperäiskansat tiesivät.

Yhteys

Viimeinen kohta on syvä yhteys maahan. Joitain planeetan viisaimpia kautta aikain ovat olleet ne, jotka olivat shamanistisia ja jotka olivat yhteydessä planeettaan niin, että oli vaikea erottaa heitä ja luontoa. He ymmärsivät asioiden ykseyden ja pystyivät tekemään kaikenlaisia taianomaisilta näyttäviä asioita. Näin se toimii, sillä Gaia on elävä kumppani. Aikojen saatossa paljon tästä on unohdettu. Kuitenkin alkaessanne ymmärtää verkkojen energiaa ja sitä, miten ne yhdistyvät opastamaan ja auttamaan teitä, alatte ymmärtää kaiken tämän todenmukaisuuden.

Toinen viisauden ominaisuus on oivallus, miten olette yhteydessä siihen, mitä kutsumme kentäksi. Onko mahdollista, että pelkkä käveleminen ympäri Maata yhdistää teidät kaikkiin asioihin tietyllä tavalla? Saattaisiko teidän, tietoisuutenne ja kaiken olevaisen välillä olla yhteensopivuutta? Kun kuljette A:stä B:hen, tuntuuko teistä, että joku toinen on läsnä kanssanne? Ehkä sanoisitte: "No, se on Jumala." Kenties ei ole. Kenties Jumalaosanne, joka on yhteydessä kaikkeen olevaiseen planeetalla, työskentelee puolestanne tietyssä järjestelyssä. Kenttä on aina ollut, rakkaat ystävät, mutta vasta tässä uudessa energiassa se nähdään ja sitä mitataan ja analysoidaan. Tämä on osa tietoisuusevoluutiotanne, jossa alatte tarkastella tietoisuutta tekijänä siinä fysiikassa, mikä luo nykyisen todellisuusulottuvuutenne (miten hahmotatte itsenne).

Tieteen mestaruus

Planeetan mestarit katsovat teitä silmiin ja sanovat hyvin vähän. Luonto tekee saman, ja elementaaleilla on sama juttu. Kaikki nämä energiat sanovat hyvin vähän. Voitte välittää rakkautta, myötätuntoa ja uskomatonta viisautta pelkästään kulkemalla, missä olette aina kulkeneet, ja tietämällä, kuka olette. Kaikki sulautuu yhdeksi.

Viisautenne ja merkabastanne tuleva valo melkein kuin levittäytyvät kaikkialle, minne menette, ja koskettavat lempeästi toisia esoteerisella tavalla. Joihinkin ympärillänne vaikutetaan ja lopulta he saattavat sanoa: "Miten sinulla on rauha näissä asioissa? Olen samassa tilanteessa kuin sinä, ja näen sinun olevan rauhallinen. Minä en ole." Tämä kutsuu myötätuntoa. Voitte alkaa puhua hänelle, miten suurempi perspektiivi siitä, kuka hän on, saa aikaan rauhan viisautta. Voitte lempeästi kertoa hänelle, mitä olette löytäneet – että te ette ole maailman uhri ja että ihmiset ovat yksilöinä sen kontrollissa, keitä he ovat ja mitä he voivat tehdä, olematta ja tekemättä, mitä toiset ovat käskeneet. Tämä olisi teidän viisauttanne, joka tulee teidän kulkemiskokemuksestanne sen vuoksi, kuka olette – suurenmoinen ja kaunis ihmisolento planeetalla.

Merkabanne esittää suurempaa roolia sivilisaation tulevaisuudessa, kuin tiedätte. Tämä on sen suunnitelma. Siksi se on siinä. Ajatelkaa merkabaa moniulotteisena, biologisena osananne, joka on aina ollut kanssanne ja jonka jotkut ovat aistineet alusta saakka. Ilman instrumentteja sen näkemiseen, monet ovat tutkineet sitä ja opettaneet siitä. Teillä ei kuitenkaan ole vielä aavistustakaan, mitä siinä todellisuudessa on. "Suitseton viisaus" on kyky ymmärtää, että te ette tiedä kaikkea, mutta olette valmis näkemään sen uskomusesteen yli, joka kätkee teiltä tällä hetkellä asioita. "Suitseton viisaus" on viisautta, joka haluaa istua hiljaa ja pelkästään pohtia kaiken olevaisen kauneutta ja olla tyytyväinen siihen, kunnes paljastuu suurempaa tietoa.

Jännittävin asia gurulle on olla vuosi hiljaa. Se on sisäistä viisautta, suitsetonta, ei-omahyväistä ja avointa sille, mitä ei vielä tiedetä. Sellaisella joka istuu hiljaisuudessa ja omaksuu kaikkea muuta hiljaista, on suitsetonta viisautta. Jälleen kerran, esimerkki sulkeutuneesta ihmistietoisuudesta on tämä: "Hölmö ei tiedä olevansa hölmö." Mutta suitsetonta viisautta on, kun ihminen tietää, ettei hän voi katsoa "ylös" korkeampaan ajattelu-ulottuvuuteen ja hän voi tosiaan olla järjetön, mutta hän myös tunnustaa, että on enemmän, mitä hän tietää nyt, ja se on saavutettavissa ja se on hänen – aikanaan.

Viisaustyökalut ovat sisällänne – ne kaikki. Kollektiivisesti se yhtenäisyys jonka voitte generoida työskennellen yhdessä ryhmässä, on valtava, kun kaikki oivallatte sen täydellisesti. Se mitä voitte tehdä kollektiivisesti tämän planeetan hyväksi, myös hiljaisuudessanne, on hämmästyttävää. Se määrittelee uudestaan tuntemanne viisauden ja korvaa sen käytännöllisellä energialla, pelkän ihastuttavan käsitteen sijasta.

Mikään ei ole sattumalta tässä huoneessa. Rakkaat ystävät, kaikki nämä asiat alkavat paljastua tässä aikakaudessa ja ajassa. Miten viisas olette? Voitteko myös alkaa päästä kosketukseen sen kanssa, mitä olemme kutsuneet solurakenteeksenne? Tiesittekö, että sillä on älykkyyttä, joka on hieman erillään tietoisuudestanne? Oletteko kuulleet luontaisestanne? Kaikki nämä asiat ovat osa uutta, viisaampaa ihmistä, joka sanoo: "En todellakaan ymmärrä näiden asioiden pieniä yksityiskohtia, mutta olen täysin harmoniassa niiden kanssa ja valmis käyttämään sitä osaa näistä esoteerisista asioista, joka auttaa elämääni ja ympärilläni olevia." Joitain näistä asioista ei ole koskaan opetettu teille koulussa tai ylipäätään missään! Ette edes henkisissä järjestelmissä kuulleet näitä asioita. Tekeekö se niistä vääriä, rakkaat ystävät, vai kertooko se teille, että täällä tapahtuu uusia asioita?

Yhteenveto

Voitteko oikeasti uskoa asiat, jotka kuulette täällä, tai että on henkilökohtainen energia, jossa "ajatte", ja se on nimeltään merkaba? Voitteko uskoa, että ihmisluonto voi kehittyä? Niiden jotka kuuntelevat nyt tai myöhemmin, on vaikea ymmärtää joitain näistä asioista. Tiedän tämän, ja haluan kertoa teille, että tämä on kuin mikä tahansa kehittynyt opetus. Tulee se päivä, jolloin tapahtuu ahaa-elämys ja nämä ajatukset loksahtavat paikoilleen ja tiedätte ne. Tällä hetkellä opettelette olemaan viisas. Myöhemmin tulee aika, jolloin sanotte: "Olen tosiaankin viisas, koska nyt tiedän ja ennen en tiennyt."

Tähän ihmiskunta on lopulta matkalla, haluamallaan vauhdilla. Se on vapaa valinta, millaista on astua kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin. Se valon ja pimeyden ja kaksinaisuuden taistelu joka on edessänne, on uusi, ja olette hitaasti voittamassa tämän taistelun. Älkää olko peloissanne, jos asiat näyttävät erilaisilta, rakkaat ystävät, koska ne ovat. Älkää pelätkö muutosta, koska sitä tulee paljon. Sen sijaan vaatikaa se viisaus, joka sanoo: "Odotan odottamatonta. Odotan suotuisaa lopputulosta, koska sellainen olen." Olkaa rauhassa seuraavan askeleen osalta, vaikka se olisikin tuntematon.

Puhumme tänään Delphi Universityn Viisaudentemppelistä, jälleen kerran kunnioittaen sen luojia ja heidän ennakointiaan. Heillä ei ollut aavistustakaan, että se rakennettiin tulevaisuutta varten, jota kukaan ihminen ei tiennyt tulevan, mutta nyt se on paikka, josta tuota tuntematonta tulevaisuutta opetetaan.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 120 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia