Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 12:22

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 13 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 17.12.2018 17:17 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
GALAKTISIA, PORTAALEJA, PLEJADILAISIA JA MYSTINEN KOKEMUS

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
14.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meille tapahtui kolme päivää sitten mielenkiintoinen asia, joka minua opastetaan jakamaan kaikkien kanssa. Asun tällä hetkellä huoneistossa, jossa on kolmikerroksiset lasilukuovet verrannalle. Kaikki ovet olivat tuolloin suljettuna, sää oli aurinkoinen ja selkeä, eikä käynyt paljon tuuli. Istuin noin puolentoista metrin päässä näistä ovista, kun aloin kuulla kovaa kolinaa. Keksin muutaman hetken päästä, että tämä ääni tuli keskimmäisen oven liikkumisesta edestakaisin. Näin, että se liikkui melko voimakkaasti, enkä tajunnut, mikä sen aiheutti. "Vanha" minä olisi saattanut luulla, että jokin olento yritti pelotella minua, mutta tuota energiaa ei ole enää värähtelyssäni, enkä joka tapauksessa koskaan pelännyt niitä. Ja itse asiassa erikoisuuteni poistaa tuota energiaa kaikkialta maailmasta, kaukana tai lähellä. Koska en anna enää energiaa sille, tiesin, että tällä oli jokin toinen merkitys. Olin kuitenkin ymmälläni, eikä minulle annettu mitään muutan kuin tuo.

Kysyttyäni useita kertoja: "Universumi, mitä tämä on, mitä yritätte näyttää tai kertoa minulle?", tuli sana "tsunami". Minulta on vienyt melko kauan saada selville, mitä tsunamilla tarkoitettiin. Tunnustelin, oliko tämä minulle, perheelleni vai sananmukaista – tiedämme kuitenkin, että viestit ovat tavallisesti symbolisia. Katsoin sen merkityksen, jonka jo tiesin, mutta tiedän myös, että joskus kun lukee, jotain lisää tuosta viestistä tulee läpi ja tutkiessa korostuu jokin sana tai lause. Löysin "seismisiä aaltoja". Tämä tuntui oikealta, kun menemme 12.12.–21.12. portista, joka on jo auki. Seismisen merkitessä "monumentaalisia mittasuhteita". Tämä tunne/merkitys tarkoittaa minulle, että rakkausaaltoja ja valokoodiaaltoja tulee tämän käytäväportaalin aikana tällä hetkellä.

Minulle paljastui lisää eilisen aikana. Minulle annettiin viesti, että kasvit ja puut lähettivät tätä erittäin voimakasta energiaa liikuttamaan ovia. Ne lauloivat erittäin kovaa lähettääkseen minulle voimallisen viestin jaettavaksi maailman kanssa. Olin kuitenkin edelleen epävarma, mikä tuo viesti oli. Minulle annettiin myös laulu "Joulupukki tulee kaupunkiin". Tämä merkitsee minulle, että lahjojamme ja palkkioitamme tulee tässä nyt meille. Olemme tehneet erittäin kovasti töitä integroiden näitä hyvin voimakkaita energioita tänä vuonna. Olemme tehneet kovasti töitä jakaen valoamme, rakkauttamme, ystävällisyyttämme, viisauttamme ja paljon muuta. Tämän palkkioita tulee.

Eilen illalla minua johdettiin aktivoimaan kaikki andarat*, joita minulla oli käytettävissä, ja leikkimään niillä. "Viilasin" ne, puhdistin ne ja sitten leikin niillä ja asetin ne ryhmiin. Tätä kesti tunteja, ja hyrisimme korkeimpia taajuuksia. Olin niin korkealla, että olin täysin hereillä myöhään yöhön. Minulla oli niitä ympäri sänkyäni ja makasin niiden kanssa tunteja, kunnes kuulin kehotuksen laittaa suurimman osan niistä pois sängystä, paitsi ne ryhmät jotka pidän aina lähelläni. Muut oli edelleen leviteltynä ympäri makuuhuonetta.

Kun olin viimein valmis nukkumaan (tavallaan), heti kun suljin silmäni, aloin nähdä monia, monia valo-olentoja. Jotkut olivat ihmisiä, jotkut olivat galaktisia. Tätä on tapahtunut minulle monta kertaa aiemmin, kuitenkin tämä kerta oli erilainen, voimakkaampi. Niitä vain tuli ja tuli melko pitkään. Sitten aivan yhtäkkiä kiisin portaalin/madonreiän läpi. Löysin itseni lentämästä valonnopeudella, kun tätä pyöri kaikkialla ympärilläni. Joskus hidastin, toisilla kerroilla menin nopeammin ja nopeammin. Vatsassani oli huono olo, mutta se oli kaunis seikkailu, kun näin eri galakseja ja pysähdyin vierailulle ja sitten kiisin taas valonnopeudella.

Minulla ei ollut useimmiten aavistustakaan, missä olin, mutta kun lopulta pysähdyin, minulle kerrottiin, että olin korkean galaktisen neuvoston kanssa ja tulen työskentelemään plejadilaisten kanssa. Tiesin, että olimme työskennelleet kovasti koko yön, ja itse asiassa heräsin uupuneena ja sitä jatkui koko päivän. Minulle annettiin paljon informaatiota/tietoa vierailuni aikana – osa jaettavaksi, osa vain minulle ja osasta minulla ei ole mitään muistikuvaa. Sen voin kertoa teille, että universumin tietoa kylvettiin minuun ollessani siellä.

Kohokohtia jaettavaksi: kun fokusoidumme galaktisten luokitteluun hyvin yksityiskohtaisesti – kuten "millainen tähtisiemen minä olen" – meiltä menee asian ydin ohi. Olemme kaikki tähtisiemeniä. Sillä ei ole merkitystä, mihin lokeroon haluat laittaa itsesi. Jos fokusoidumme tuollaisiin asioihin, olemme liikaa päässä emmekä elä sydämestä. Meillä kaikilla on kaikki nämä aspektit sisällämme, kuten plejadilainen, siriuslainen, andromedalainen ja myös atlantislainen ja lemurialainen ja paljon muuta. Pointti on, että kun kehitymme pidemmälle yhdistymme noihin aspekteihin sisällämme.

Tämä käytävä on integroinut ja yhdistänyt plejadilaisen aspektini. Tämä oli SE VALTAVA MUUTOS, monumentaalisten mittasuhteiden seisminen aalto, josta minulle kerrottiin muutama päivä sitten. Olen vielä tänäänkin huonovointinen ja tunnen, että olen ollut monumentaalisten mittasuhteiden matkalla enkä tunne enää olevani tältä maapallolta – ei silti, että olisin koskaan tuntenut. Olen, kuten me kaikki olemme, uusi hybridivalo-olento, kun kehitymme lisää ja integroimme täysin KAIKKI ASPEKTIMME. Galaktiset tekevät itsensä tunnetuksi, kun tämä on aikaa alkaa täysin yhdistyä kaikkiin näihin aspekteihin sisällä. Tämä ei sisällä ainoastaan kaikkia yllä mainittuja, vaan myös enkeli-, keiju-, yksisarvis- ja lohikäärme-energiamme. Niin monia aspekteja integroitavana ja yhdistettävänä, että se on tajunnanräjäyttävää. Tämä on yksinkertaisesti kaunis, mystinen ja taianomainen kokemus.

Tämä kaikki liittyy tähän ratkaisevaan hetkeen tämän taianomaisen käytävän/portin aikana 12.12.–21.12., päivänseisaus. Älä aliarvioi tätä aikaa uuden Maan portinvartijana ja verkonvartijana. Yhdistämme kaikkia aspektejamme kiihtyneellä tahdilla tänä aikana. Ole silminnäkijä kaikelle taialle, mitä tapahtuu. Ole kiitollinen jokaisesta pienestä asiasta, joka tapahtuu. Kyyneleet täyttävät silmäsi, ja huomaat ehkä korkeamman sydämen aktivoinnin lisäävän sydämesi kokoa, kunnes tunnet, että rakkausenergiasi laajenee aina kosmokseen saakka. Rentoudu tähän muutokseen, lepää paljon, luo paljon puhdasta vettä ja aktivoidu andarojesi kanssa, kun ne auttavat sinua kovasti.

Rakastamme teitä enemmän, kun voisitte koskaan kuvitella.

Kim Semetis

*Suom. huom. AndaRA merkitsee "matkustaa valolla", tähtienvälistä (tähti)kommunikointia.
Andarat ovat biosähköisiä välittäjiä, jotka sallivat ulottuvuuksienvälisen kommunikoinnin tähtimaailmojen kanssa, ei tästä galaksista. Joitain löytyy Maasta. Myös niiden alkuperä on moniulotteinen, ja ne tunnetaan "mestarien kristalleina". (https://www.awakeningtoremembering.com/andaras.html)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2019 17:50 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
UUSIKUU/OSITTAINEN AURINGONPIMENNYS TAPAHTUU NYT

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
5.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päivinä jolloin on lähestytty tätä voimakasta uutta kuuta ja osittaista auringonpimennystä, paljon on tullut esiin. Älä pelkää, sillä tämä on erittäin voimakas tietoisuusmuutos, joka tapahtuu juuri tällä hetkellä.

* Erittäin paljon pelkoa tulee esiin vapautettavaksi. Tiedä, että tämä pelko kuplii pintaan, jotta se voi lähteä. Pelon määrä riippuu siitä, miten paljon sitä vielä viipyilee fyysisessä astiassa, joten tämä on hyvin yksilöllistä, kun kollektiivi päästää irti pelosta.

* Kaikki mikä ei ole harmoniassa, karjuu kuin leijona.

* Meidät "laukaistaan" ja nousee vihaa, joka auttaa meitä oppimaan paremmin sanomaan "ei enää" sille ja niille, mikä ei ole harmoniassa. Tämä on aikaa lopettaa sykli, joka on jatkunut aioneita tai monta elämää. Tämä on aika lopettaa nämä loputtomat kierrot, jotka eivät enää palvele meitä.

* Tämä on aikaamme nousta esiin ja sanoa "ei" manipuloinnille kaikkein salaisimmilla tasoilla, kun nostamme tasoamme ja välitämme itsestämme kaikilla uusilla tasoilla.

* Tässä jätämme taakse sen itsetuhoisen käyttäytymisen, että olemme "liian kiltti" omaksi vahingoksemme.

* Sillä ei ole merkitystä, keitä he ovat. Sillä on merkitystä, että opimme asettamaan suuntaviivat itsemme varjelemiselle.

* Tämä on aikaa, jolloin meidän täytyy kulkea yksin ja pää pystyssä omassa täysivaltaisuudessamme, kaikkien muiden tuomitsemisten keskellä.

Sillä olemme oppineet rakastamaan itseämme niin paljon. Tuntemaan oman arvomme. Näkemään, että meillä on avain kaikkeen kauniiseen. Sillä herätessämme nyt näemme kaikki vääristymät itsessämme ja toisissa. Emme enää salli sitä omassa tietoisuuskentässämme. Sillä olemme mestareita, universumimme luojia. Kaikki on meidän luomustamme. Se minkä sallimme jatkua, jatkuu. Silloin kun olemme oikeasti valmis jättämään vanhan taaksemme, päästämme siitä irti. Ja luomme uutta.

Siis päästä irti tuosta vihasta, päästä irti tuosta arvottomuudesta, päästä irti tuosta tuomitsemisesta, jota vielä on sisälläsi. Silloin kohdatessamme tätä toisilta, emme välitä enää. Silloin vain hymyilemme ja lähdemme pois, koska emme enää resonoi suljettujen sydänten kanssa. Oma sydämemme on täysin auki, ja opimme, miten se pidetään auki koko ajan, eivätkä toiset voi enää vaikuttaa meihin, kun meistä on tullut energiamestareita. Emme anna enää voimaamme pois millään tavalla.

Olemme kulkeneet kultaporttien läpi, valaistuneiden kanssa, uuteen todellisuuteemme, jossa kaikki on kaunista, ja jos ei ole, menemme vain sen ohi. Tietäen oman arvomme. Uskoen itseemme. Tuntien todellisen luontomme. Olemme taianomaisia! Olemme uuden Maan rakkaussotureita.

Loistakaa, veljet ja sisaret.
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 18.01.2019 09:07 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KOKEMUS MALLIN TÄYDELLISESTÄ POISPYYHKIMISESTÄ

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
16.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kokemus siitä, että on täydellisessä mallin/kaavan poispyyhkimisessä ja sitten lähestyvässä uudelleenkirjoittamisessa, on melko mielenkiintoinen paikka. Kaikki tuntuu menetetyn, ja vaatii kaiken mitä meillä on, edes kirjoittaa tämä artikkeli. Tämä on nollapiste, joka voi tuntua tyhjyydeltä. Saattaa tuntua kestävän ikuisuuden, kun olemme "olemattomuudelta" tuntuvassa paikassa tässä ajanhetkessä. Tämä on aikaa olla kärsivällinen, kun kaikkea kirjoitetaan uudelleen ja harmonisoidaan eetterissä.

Merkkejä siitä, että olet ehkä täydellisessä mallin poispyyhkimisessä:
* äärimmäinen väsymys
* nukkuminen tuntitolkulla ja sitten vielä vähän lisää
* motivaationpuute melkein minkään tekemiseen
* tylsyydentunne, jota ei ole ehkä koskaan ennen ollut
* ei huvita puhua tai kirjoittaa
* makunystyröiden täydellinen muuttuminen – ruoka josta ennen nautimme, ei maistu hyvältä; siirrymme pois ruuista, joita olemme aina syöneet
* lisääntynyt jano
* tuleminen vielä herkemmäksi energialle
* ei huvita lähteä kotoa
* halu jäädä sänkyyn koko päiväksi joka päivä
* ei energiaa tehdä mitään, paitsi ihan minimi (suihkussakäynti, syöminen ja kevyt kodinhoito)
* yöhikoilu
* äärimmäinen kylmyys (plasma) ja äärimmäinen kuumuus (sielu/aurinkolaajentumiset ja -aktivoinnit)
* epäselvät silmät (käpylisäkeaktivoinnit)
* meistä voi tuntua bipolaariselta, koska mielialamme vaihtelevat hyvin nopeasti päästäessämme irti tunne-energioista

Tämä ei ole syy hämmentyä ja masentua, koska kaikki mitä koemme, liittyy energiaan. Mallin täydellinen poispyyhkiminen ei ole kertaluontoista, koska sitä tapahtuu koko ajan ylösnoustessamme – jotkut kerrat ovat kuitenkin paljon suurempia kuin toiset. Suurimmat mallin poispyyhkimiset eivät ole ohi lyhyessä ajassa. Se mitä koen nyt, on jatkunut pari kuukautta, ja tuntuu siltä, ettei sen loppu lähesty pian, mutta kuka tietää? Tämä saattaa muuttua hetken varoitusajalla. Sitä tapahtuu koko ajan, kun nostamme aina tasoa sielutasolla.

Viime vuosi oli minulle henkilökohtaisesti melkoinen hanke. Lukemattomien aikajanojen sulkemista, jotka ovat kestäneet vuosia ja jotkut koko tämän elämän. Se oli enemmän kuin uuvuttavaa, paljon sisäisen ja fyysisen työn kera. Tähän sisältyi hankkiutuminen eroon melkein kaikesta, mitä olen omistanut koko aikuiselämässäni, sekä lapsuuden vaalituista tavaroista. Autoin myös perheenjäseniä, kun he sulkivat aikajanoja.

Jätin sen kaiken taakse lokakuussa ja aloitin taianomaisen matkan yksin tuntemattomaan. Matkustin monia maileja yksin tuntemattomiin määränpäihin. Tämä oli valtava juttu minulle. Ajelu oli ihastuttavaa, ja universumini näytti minulle kristalliverkkoja taivaalla koko matkan ajan. Minulle näytettiin myös kaksi aurinkoa monen, monen mailin ajan. Kaunis taivas joka päivä. Tämä kaikki oli näyttämään minulle, että olin jo korkeammissa ulottuvuuksissa.

Sain myös kammottavan kokemuksen hämäräperäisessä motellissa, jossa pelkäsin henkeni edestä. Olin uskomattoman peloissani naisena, joka matkustaa yksin. Liian peloissani lähtemään huoneestani ja tuskin nukuin koko yönä. Tiesin, että tämä kokemus oli auttamassa minua päästämään irti pelosta, jota oli edelleen fyysisessä astiassa. Nousin hyvin aikaisin aamulla ja lähdin pois sieltä niin nopeasti, kuin pystyin. Oli vielä pimeää, mutta periaatteessa juoksin ulos sieltä, käymättä suihkussa vain ryntäsin pois. Tämä kokemus osoitti minulle myös, että minun täytyy kohdella itseäni paremmin. Universumimme haluavat, että meistä pidetään hyvää huolta kaikin tavoin, joten seuraavaksi valitsin viikoksi kauniin, kodikkaan ja aivan veden partaalla olevan paikan. Tästä viikosta yksin, ensimmäistä kertaa elämässäni, nautittiin kuin jäätelötötteröstä lämpimänä kesäpäivänä.

Ajaminen oli helppoa ja taianomaista, vaikka olin enemmän kuin uupunut enkä pystynyt edes ajattelemaan. Kuitenkin luotin ja tiesin, että universumini tukisi minua (se olen minä). Otin oman aikani, en puskenut liikaa ja nautin joka hetkestä.

Universumini oli antanut minulle pariksi viime kuukaudeksi paikan, jossa voin asua mallini poispyyhkimisen jatkuessa. Tämä oli aikaa, jolloin fyysisessä kehossani ei ollut yhtään energiaa ja itse asiassa se pysyi sängyssä suurimman osan ajasta.

Nukkuminen on valtava osa prosessia, kuten myös makaaminen, mennen ulos toisinaan viettämään aikaa auringossa, rannalla tai luonnossa, auttamaan energian aktivoinnissa ja vakiinnuttamisessa. Ei ole enää maadoittumista, koska täällä korkeammissa ulottuvuuksissa lennämme.

Tämä on aikaa, jolloin voimme tehdä työtä hyvin vähän, ja minulla on itse asiassa mennyt kolme päivää tämän artikkelin kirjoittamiseen. Olen hyvin lähellä kirjani saamista loppuun, mutten pysty siihen vielä. Olen liian väsynyt tekemään juuri mitään. Myös halu tehdä mitään on poissa. Olen ollut toisinaan kyllästynyt, mikä on uutta minulle. Mikään tästä ei ole lainkaan minun tapaistani. Tämä on se kohta. Koko "vanha" todellisuuteni on pyyhitty puhtaaksi. Istun tässä tyhjyydessäni, kun minusta tulee yhtä kaiken kanssa samanaikaisesti.

Tänään istun täällä hyvin iloisena siitä, että universumini tukee aina minua riippumatta siitä, mitä päätän tehdä. Kaikki annetaan täydellisellä ajoituksella mitä kauneimmilla ja ihastuttavimmilla tavoilla.

Ylösnousemusta ei tarvitse pelätä, vaan nauttia joka hetki. Tässä olemme yhtä universumin taian kanssa, koska olemme tuo universumi.

Rakastan teitä.

Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 13 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia