Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 17.11.2018 02:30

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 18.07.2018 18:01 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
PIMENNYSVUORISTORADAN AALLOILLA RATSASTAMISTA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
10.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Käsillä on pimennyskausi. Tämän voivat tuntea jo ne, jotka ovat herkkiä energialle ja ylösnousevat tietoisesti. Itse asiassa kaikki voivat tuntea tämän, mutta he eivät ole vielä tietoisia siitä, mitä tapahtuu. Osittainen auringonpimennys on ensi perjantaina 13.7. Tämä auttaa meitä menemään tallennetuista tunteistamme läpi eksponentiaalista vauhtia. Tämä on siunaus, koska on aika vapautua vanhoista tarinoistamme ja kun tosiaankin vapautamme itsemme tunnekiintymyksestä niihin.

Kun tunnemme jonkin tunteen nyt, huomaa, mistä kehokohdasta se tulee, sillä sinne se on majoittunut. Tämä sallii meidän nähdä "laukaisimemme" erittäin selvästi ja sanoa niille: "Ai, siinä sinä olet. Näen sinut ja tunnen sinut!" Tämä on ahaa-elämys. Juuri tällä tiedostamisen hetkellä se vapautuu. Se tapahtuu oikeasti näin yksinkertaisesti. Meillä on ihmisinä taipumusta tehdä siitä vaikeampaa, kuin se tarvitsee olla. Ihmiset haluavat usein velloa tuskassaan vuosia, eivät halua päästää irti ja pitävät kiinni hyvin tiukasti. Mutkistamme yksinkertaisimmat tehtävät. Tämä on ego, joka pitää kiinni ajatuksesta, että se suojelee meitä, kun tosiasiassa se pitkittää tuskaa ja kärsimystä.

Esitä oikeita kysymyksiä ja kuuntele vastausta.
Miksi tunnen vihaa, turhautumista, pelkoa jne.?
Mistä tämä tulee?
Mikä vanha tarina/ohjelma/silmukka ilmestyy esiin vapauttamista varten?

Sitten tunnemme, mistä se tulee. Se saattaa tuntua sydämessä, solar plexuksessa, selässä tai päässä. Kun kiinnitämme huomiota, tästä tulee helpompaa ja helpompaa, kun opimme navigoimaan tunteitamme.

Nyt saamme nähdä laukaisimemme hyvin selvästi, paremmin kuin koskaan, ja sanoa: "Ai, siinä sinä olet. Luulin sinun jo lähteneen, mutta siinä olet taas ja tulet tarkasteltavaksi." Alamme huomata, että tunne joka liittyy tiettyyn laukaisimeen, vähenee jokaisen tarkastelun myötä. Juuri sillä hetkellä kun tunnistamme, mitä se on – vanha tarina, tallennettu tunne – voimme välittömästi päästää siitä irti, juuri siinä ja silloin, mikä sallii meidän kulkea loppupäivämme autuudessa. Se saattaa tulla taas pintaan, mutta huomaat, että se vaimenee joka kerta, kunnes sitä ei lopulta enää ole.

Tämä on uskomatonta aikaa olla elossa! Tietoisuutemme on avain (koodi) parantumiseen kvanttitasolla. Nostamme tasoa, beibi!!

Olemme nyt valmis näkemään "juttumme"!! Jee!! Kun emme enää jatkuvasti työnnä tai sullo tunteitamme takaisin alas tai turruta niitä huumeilla, lääkkeillä, alkoholilla tai ruualla, avaudumme kauniiseen uuteen tilaan!

Tämä on tila, jossa tunnetuskamme ei enää asu, kun päästämme irti tästä painolastista, josta olemme pitäneet kiinni aivan liian pitkään. Tämä on tietysti prosessi, mutta kun navigoimme sitä tietoisesti, alamme huomata, että myös fyysisen kehomme kipu rauhoittuu. Tämä johtuu siitä, että tunnetuskamme on varastoituna kehon soluihin, joten kun nämä tunteet vapautetaan, myös fyysinen kipu ja sairaus vapautuvat. Se on oikeasti näin yksinkertaista.

Kun jatkamme fyysisten geeniemme syyttämistä fyysisistä ongelmistamme (tämä on uhrienergiaa), pointti menee meiltä ohi ja saamme lisää samaa, mutta kun avaamme mielen ja sydämen tunnustamaan, että ylösnousemme ja kehitymme hiilipohjaisesta kehosta valokehoon ja DNA:n rakenne muuttuu, silloin perheen mallit ja sairaudet heitetään ulos ikkunasta. Olemme vapaa, eikä meidän tarvitse enää kärsiä niin, kuin esi-isämme kärsivät aiemmin. Se oli vanha tapa.

Tämä on uusi päivä, uusi aikajana ja uusi Maa!

Jos kiellämme vanhat tarinamme ja tunteemme ja turrutamme tuskan jollain tavalla, jatkamme samaa tietä pitkin. Miksi haluaisit tehdä sen???

Energiat eivät nyt enää tue tukahduttamista, kuten ne tukivat ennen vuoden 2012 porttia. Tämä on uudestisyntymän, uudistumisen ja heräämisen aikaa. Kristus-tietoisuus on täällä kaikkia varten jäädäkseen. Ei ole paluuta taaksepäin, ja miksi haluaisimmekaan? Tämä on uskomatonta aikaa olla täällä! Autamme suuressa muutoksessa, ja meidän kaikkien on tehtävä oma osuutemme, miten suuri tai pieni tahansa. Jokainen osa jota esitämme, on valtava kollektiiviselle muutokselle.

Tiedostamattomuus lähtee pois, kun tulee kristallinkirkkaaksi, ettei tämä enää toimi. Näemme asiat nyt paljon selvemmin itsessämme ja toisissa, kun päätämme, ettemme ole enää unessa. Hävitämme vanhat kahleet ja vankilat, joihin olemme laittaneet itsemme, ja näemme, että se oli vain harhaa. Alamme nähdä, että olemme osa kokonaisuutta. Olemme kaikki yhteydessä kvanttitasolla ja ytimessämme puhdasta rakkautta ja ykseystietoisuutta!!

13.7.18 osittainen auringonpimennys
27./28.7.18 täydellinen kuunpimennys
8.8.18 Leijona-porttiportaali
11.8.18 osittainen auringonpimennys

Koemme valtavia aktivointeja/päivityksiä tämä tämän keskeisen jakson aikana, ja sen myötä voi seuraavan kuukauden olla fyysisiä ongelmia, joihin saattaa sisältyä seuraavaa, muttei rajoittuen vain siihen:

* tunnevapautusta
* paljon lepo/unijaksoja energioiden integroimiseksi
* päiviä jolloin emme saa paljon unta, vaikka olisimme äärimmäisen väsynyt
* aikoja jolloin olemme niin virittynyt universumiin, että saamme niin paljon informaatiota, ettei ihmismieli voi pysyä mukana (tämä on kvanttista)
* pahoinvointia kun navigoimme uusia ulottuvuuksia hyvin nopeasti
* päänsärkyä – käpylisäkeaktivointeja ja uusien hermoratojen johdotusta koko fyysisessä rakenteessamme
* kehokouristuksia
* kehokipuja

Kun navigoimme kaikki uutta aluetta enemmän kuin koskaan, on tärkeää kuunnella kehoaan ja levätä, kun tarvitsee, vaikkei siinä olisi tolkkua, juoda enemmän puhdasta vettä ja syödä enemmän elävää ravintoa tukemaan valokehoa. Nautimme tuoreesta ja mehukkaasta luomuvesimelonista, kun kirjoitamme tätä valokoodattua artikkelia! Nam!

Kuten aina, olen aivan tässä kanssasi ja palvelemassa sinua,

Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar, uuden Maan lähettiläs

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 27.07.2018 22:25 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
LEMPEÄ ANTAUTUMINEN PIMENNYSENERGIOILLE LUO TAIANOMAISIA MUUTOKSIA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
25.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme aivan tämän valtavan transformaation keskellä, joka tapahtuu pimennysjakson aikana. Tunnetko tämän voimakkaan muutoksen? Se on sekä hämmästyttävää ja valaisevaa että pelottavaa samanaikaisesti. Voimme odottaa korkeimmista korkeinta ja matalimmista matalinta samana päivänä. Hetkestä toiseen, jokainen on erilainen.

Näemme taikaa ja ihmeitä, kun päästämme irti vanhoista ohjelmista ja taakoista eksponentiaalisella vauhdilla. Meille annetaan vanhojen haavojen ja ohjelmien hyvin nopeaa puhdistumista, kun tunnistamme ne, haastamme ne siitä, mitä ne ovat, ja lähetämme ne iloisesti matkoihinsa.

Olemme huomanneet muutamana viime viikkona, että kun annamme periksi, taivumme ja antaudumme, energiassa tapahtuu välitön muutos. Kun meidät työnnetään reunalle ja sanomme ääneen: "Antaudun universumille", voimme tuntea muutoksen. Tämä sulkee välittömästi kontrolliaikajanan ja avaa täysin uuden oven. Rauhan ja antautumisen oven. Ylitsemme huuhtoutuu enemmän kuin koskaan ennen luottamuksen ja uskon aalto, että universumimme huolehtii kaikesta ja järjestelee kaiken meitä varten, mikä sallii meidän leijua vapaasti ja lentää aivan uusiin aikajanoihimme.

Ihmiset haluavat kontrolloida ja puskea-puskea-puskea. Tämä tekee itse asiassa päinvastoin, mitä luulemme, ja se työntää asioita poispäin … Teemme asioista vaikeampia, kun teemme näin. Se ei toimi enää – se on asioiden tekemisen vanha tapa. Uusi energia ei enää tue tätä.

Meidän täytyy löytää uusi tapa. Olemme havainneet, että kun antaudumme universumillemme, avaudumme uusille mahdollisuuksille ja uusille aikajanoille, jotka antavat meille enemmän rauhaa ja seesteisyyttä, ja saamme enemmän tehtyä vähemmässä ajassa, ja se antaa meille enemmän vapautta luoda, levätä, nukkua ja suorittaa velvollisuuksiamme uuden maan portinvartijoina ja verkonvartijoina. Olemme tiennäyttäjiä, olemme edelläkävijöitä. Opimme, että mitä enemmän hidastamme, sitä tehokkaampia olemme. Tämä johtuu siitä, että kunnioitamme kehoa ja lepäämme, kun se kehottaa meitä ja virtaamme energian kanssa – ja kun "gamma iskee", meistä tulee kvanttinen ja saamme paljon enemmän tehtyä lyhyessä ajassa.

Olen henkilökohtaisesti sulkenut valtavia läheisriippuvuusaikajanoja perheeni kanssa. Johtojen ja kiinnikkeiden perheeseeni ja "juttuihini" oli lähdettävä. Jokaisella näiden johtojen ja kiinnikkeiden irtipäästämisellä tunnen itseni vapaammaksi. Huomaan, että jokaisella fyysisen tavaran antamisella, josta olen pitänyt kiinni vuosia, tunnen oloni vapaammaksi ja vapaammaksi.

Mitä tiukemmin pidämme kiinni ihmisistä tai asioista, sitä raskaammaksi energia tulee, mikä ankkuroi meidät niihin, kuin olisimme kahleissa. Siitä tulee epämukavaa, jopa sietämätöntä. Emme kuitenkaan huomaa, koska se tapahtuu vähitellen vuosien saatossa. Emme koskaan tienneet, että fyysiset juttumme painoivat meitä niin raskaasti.

Kun valmistaudumme muuttamaan, olemme hyvin erotteleva siinä, mitä tulee mukaan. Se kaikki koskee myös vaatteita ja kristalleja! Siinä on kyse kaikesta, mitä tarvitsemme korkeammissa ulottuvuuksissa.

Kaikki taide mitä olemme luoneet vuosien varrella, korvataan aivan uusilla luomuksilla. Muotoilemme täysin uuden elämän ja aikajanan ja teemme siitä, mitä halumme, kun pian ajamme tai lennämme tuntemattomaan luomaan täysin uutta todellisuutta. Taianomaisempaa mitä uneksimme koskaan mahdolliseksi, täynnä kunnioitusta ja ihmettä. Elämää paratiisissa.

Se mikä ennen tuntui huteralta maaperältä, tuntuu nyt vapauttavalta, kun tiedämme liitävämme kartoittamattomalle alueelle korkeampiin ulottuvuuksiin. Siellä ei ole mitään pelättävää, kun tiedämme, ettei alemman tiheyden energia voi asua siellä, eikä meillä ole enää pelkoa, kun katkaisimme siteet voidaksemme lentää!!!

Kuten aina, olen aivan siinä kanssasi, kun navigoimme ylösnousemusta lentäen korkeammalle moniulotteisena valo-olentona.

Rakkautta, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 04.08.2018 21:25 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
ENERGIARAPORTTI – PIMENNYSKÄYTÄVÄN TUOMIA KÄPYLISÄKE- JA HIPPOKAMPUSAKTIVOINTEJA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
1.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Noin kuukauden ennen täysikuun pimennystä olimme täydellisen autuuden tilassa. Kutsun sitä "autuutetuksi" tilaksi. Tämä on täydellisen euforian tila – onnellinen ja rauhallinen, vain siksi. Tämä on luonnollinen tilamme, olimme kuitenkin unohtaneet sen.

Tämä loppui kaksi päivää sitten lineaarista aikaa (30.7.). Tämä on ehkä tuntunut energian putoamisena. Se on saattanut tuntua siltä, että autuus oli yhtäkkiä poissa, mutta niin ei ole. Energia tuntuu edelleen hyvin rauhalliselta, mutta euforia tuntui lähteneen. Ei ole lähtenyt, kun kuluneet kaksi päivää olemme olleet integrointimoodissa, ja tämä on oleellinen osa ylösnousemusmatkaa. Käveleminen ja herääminen tuntuu ehkä hyvin vaikealta. Kunnioita tätä ja lepää. Pane pitkäksesi ja makoile, kun näitä päivityksiä tapahtuu. Tiedä, että kun tämä integrointi on valmis – tällä erää – hyppäämme takaisin ja alamme rokata ja rollata "kvanttityylillä" taas kerran. Aina kuin olet prosessissa, kunnioita sitä.

Saatat huomata, että käpylisäke aktivoituu lisää ja alat "nähdä" enemmän kolmannella silmällä kuin fyysisillä silmillä. Viime viikkojen epätarkat silmät auttoivat tässä aktivoinnissa sopeutumaan uuteen näkökykyyn, joka mahdollistaa meille lisää moniulotteisen olennon näkemisen. Saatamme alkaa nähdä kirkkaasti muihin ulottuvuuksiin ja muille aikajanoille, jos emme jo näe. Jos tämä on uutta sinulle, tiedä, että muistamme ja aktivoimme todellisen ydinolemuksemme lähteenä, jossa kaikki on mahdollista – olimme vain unohtaneet.

Kun kristallit kehossamme aktivoituvat, meistä tulee puhdas kanava, mikä mahdollistaa meille taianomaisten matkojen kokemisen ja itsensä palauttamisen täydelliseen terveyteen silmänräpäyksessä. Kaikki on mahdollista välittömästi, kun tiedämme, että kykenemme tekemään sen.

Ihmeistä tulee tavallisia, kun värähtelemme korkeammalla ja korkeammalla, mikä palauttaa meidät luonnolliseen tilaamme. Taikaa ja ihmeitä ei ole varattu vain muutamalle sielulle, ne ovat kaikkien ulottuvilla. Olemme täällä auttamassa kaikkia muistamaan sen suunnattomuuden, mihin todellisuudessa kykenemme. Ei ole mitään rajoja, kun nostamme taajuuttamme ja laajennamme alati sydäntämme. Sydämen avaaminen enemmän ja enemmän antaa meille pääsyn kaikkeen, mikä on ollut aiemmin piilossa. Alamme nähdä kauneuden joka hetkessä. Ilo täyttää olemuksemme enemmän, kuin koskaan ennen. Tilaisuuksia esittäytyy, kun avautuu ovia, joita emme koskaan tienneet olevankaan. Nämä ovet heilahtavat auki eivätkä koskaan enää sulkeudu. Rauhasta tulee luontainen tilamme, kun päästämme enemmän ja enemmän irti ohjelmista, tiheydestä ja tunteista, ja näemme, etteivät ne koskaan olleetkaan me.

Kun meillä sitten on voimakkaita tunteita, tiedämme nyt, että ne tulevat esiin pelkästään vapautettavaksi. Emme enää usko niitä, tuomme tietoisuutemme näihin tunteisiin, olemme niiden kanssa, kunnioitamme niitä omalla tavallamme ja sitten päästämme niistä irti. Kun kuljemme pidemmälle matkallamme korkeampaan tietoisuuteen ja päästämme irti tietoisesti, alamme mennä näistä vapautuksista läpi joka kerta nopeammin. Siitä tulee vaivatonta, kun tulemme paikkaan, jossa voimme vapauttaa eläessämme samalla omaa päiväämme. Joskus arkisen fyysisen työn tekeminen helpottaa tätä prosessia. Kun saavutamme tämän kohdan, se tuo meille jännitystä, kun jotain tulee esiin – sitä ei enää pelätä, vaan se toivotetaan tervetulleeksi huomatessamme, miten vapaalta meistä tuntuu vapautuksen jälkeen.

Tiedämme, että jotkut sielut ovat intensiivisessä ja rankassa irtipäästämisvaiheessa ja he voivat olla myös tietämättömiä valostaan ja niistä voimakkaista aktivoinneista, joita tapahtuu tänä aikana. Pidämme tilaa näille sieluille – tietäen kuitenkin, että kaikki ovat juuri siinä, missä heidän on tarkoitus olla.

Juuri eilen sessiossa hyvin huolestunut äiti halusi tietää pojastaan. Poika on tähtisiemen, joka on tietämätön ja "tietoisesti tiedostamaton", kuten sanomme. Hän vaikuttaa eksyneen tuskaan, energiaherkkyyteen, DNA-päivityksiin ja aktivointeihin. Hänellä on voimakkaita vihanpurkauksia, jotka hän projisoi lähimpiinsä. Tämän session aikana Arcturuslaiset lensivät sisään hyvin nopeasti ja voimakkaasti. He kaikki hymyilivät virnistäen leveästi, niin onnellisena, että pystyin tuntemaan heidän ilonsa. He näyttivät minulle tarkkailevansa, kun tämä tähtisiemen käy läpi noita voimakkaita tunteita, jotka eivät pelota ainoastaan häntä, vaan myös hänen perhettään. Arcturuslaiset nyökkäsivät hyväksyvästi toimittaessaan viestin, että kaikki on hyvin, poika pärjää upeasti ja tekee juuri sitä, mitä hänen pitäisi tehdä. Hän on aikataulussa ylösnousemusmatkallaan, vaikkei ehkä siltä vaikuta.

Tämä on yleistä tähtisiemenille, jotka ovat kaksi-kolmekymppisiä ja vaikuttavat eksyneen ja olevan jumissa – kuitenkaan he eivät ole. Kaikki heräävät täydellisellä ajoituksella. He näkevät, miten aiemmat sukupolvet kohtelivat kaltoin Gaiaa, eläinkuntaa ja koko luontoäitiä. Tuhoten kaiken henkilökohtaisen hyödyn vuoksi. He näkevät suoraan poliitikkojen ja poliittisen järjestelmän sekä vallan ja rahan väärinkäytön läpi. He ovat pelinmuuttajia, joita ei ole vielä kutsuttu täyteen palveluun. He näkevät sen kaiken hyvin selvästi ja näyttävät juuttuneen vihaansa. Kuitenkin kaikki on täydellisesti ja he heräävät juuri oikeaan aikaan astuakseen tehtäväänsä täydellisellä hetkellä. Kaikki on hyvin, ja riemuitsemme rakkauden kera, kun palapelinpalat alkavat sopia täydellisesti yhteen heillä.

Tämän aamun sanat olivat "hippokampus-aktiovinnit käynnissä". Tämä on tunteiden, muistin ja autonomisen hermoston keskus. Se on osa limbistä järjestelmää, joka liittyy tuntemiseen ja reagoimiseen ja ensisijaisesti muistamiseen. Tämä on valtava juttu, koska se on tärkeä ja uskomaton osa ylösnousemusta, mikä sallii meidän muistaa, keitä oikeasti olemme valo-olentoina, tähtiolentoina ja enkeliolentoina. Nämä aktivoinnit tulivat sisään tänä aamuna käpylisäkeaktivointien vanavedessä auttamaan lisää "näkemistä" kolmannella silmällä, ihmissilmien sijasta. Sallien meidän päästä lisää muihin ulottuvuuksiin, enemmän kuin koskaan. Kaikki nämä aktivoinnit auttavat meitä pidemmälle ja pidemmälle kaninkoloa pitkin itsetietoisuuteen. Tämä on aikaa antaa vain mennä, aivan kuten annamme autonomisen hermoston tehdä juttujaan (meillä ei ole vaihtoehtoa tässä), kun se kontrolloi kehotoimintoja, kuten hengitystä, sydämenlyöntiä ja ruuansulatusta.

Nämä aktivoinnit vaikuttavat seuraavasti:
* hengitys – meillä saattaa olla pinnallista hengitystä
* sydämenlyönti – meillä saattaa olla sydämentykytystä
* ruuansulatusongelmat, kuten vatsan kurina, kaasu, lisääntynyt kuonanpoisto ja turvotus
* äärimmäinen väsymys ja kehosäryt – on tärkeää levätä tarvittaessa
* epätarkat silmät, kun aktivointeja tapahtuu
* sumuiset aivot, kyvyttömyys tehdä mitään lineaarista, kun ns. ajattelu lentää ulos ikkunasta
* päänsärkyjä, kun aivoja uudelleenjohdotetaan ja muokataan
* kuumuusaallot, kun vanhoja ohjelmia poltetaan pois, jotta "näemme" ja muistamme, keitä todellisuudessa olemme
* pahoinvointi, kun vaihdamme ulottuvuutta hyvin nopeasti.

Tänä aikana on suositeltavaa juoda paljon puhdasta vettä ja nukkua tai levätä/makoilla auttamaan tätä prosessia. On helpompaa, jos virtaamme näiden energioiden mukana, emmekä niitä vastaan. Jos sinusta tuntuu tarkoituksenmukaiselta, etsi lääketieteellistä hoitoa. Muuten käytä luonnollisia tapoja työskennellä näiden aktivointien kanssa, auttaaksesi niitä estämisen sijasta. Itse en tee juuri mitään ja virtaan prosessin kanssa, koska en halua estää sitä millään tavalla, mutta sinun täytyy seurata omaa intuitiotasi, kuten aina, ja tehdä, mikä on parasta sinulle ja kehollesi. Luota aina ensisijaisesti itseesi sen tietämisessä, mikä on oikein sinulle.

Avaudu näkemään taian ja ihmeiden paljastuminen kaikkialla ympärilläsi ja elämässäsi. Mitä enemmän huomaat, sitä enemmän näet!

Rakkautta, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 09.09.2018 23:18 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
TODELLISUUTEMME ON MEIDÄN VALINTAMME

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
28.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kristallivalokoodattua opetusta

Kun olemme astuneet kollektiivisen ylisielun/tietoisuuden vaiheeseen, olemme saavuttaneet kriittisen massan siirtääksemme koko kollektiivin universaalille tasolle korkeimpaan tietoisuuteen, mitä on – Kristus-tietoisuuteen.

Tämä on korkein taso, jolle voimme mennä, juuri kun luulimme, ettemme voineet päästä paljon korkeammalle. Eläminen moniulotteisena valo-olentona on korkein kaikkien saavutettavissa oleva kunnia. Jotkut päättävät jäädä ja jotkut päättävät lähteä, pitäen parempana ylösnousta toisessa muodossa. Ne jotka päättävät jäädä, jatkavat ylösnousemista tässä ja nyt, fyysisyydessä, saavuttaakseen energiamestaruuden täällä. Kyse on kutakin sielua miellyttävästä valinnasta.

Ne jotka päättävät jäädä, oppivat, miten ylitetään 3D-tietoisuus/kaksinaisuus ja aletaan tuntea sitä laajentavaa rakkautta, joka on ydinolemuksemme. Niistä jotka ovat edelleen syvässä unessa, tämä voi tuntua kuoppaiselta menolta, joka on täynnä mitä synkimpiä päiviä, kunnes he päättävät avautua uuteen tapaan – tapaan jota he eivät ehkä ole koskaan ennen ajatelleet – kun he oppivat näkemään ja tuntemaan, mikä on harmoniassa heidän sielunsa kanssa. Meidän kaikkien ei tarvitse ainoastaan nähdä kaikkia ohjelmia, joita on edelleen sisällä, vaan meidän täytyy myös puhdistaa ne, kunnes kaikki ovat poissa. Tämä merkitsee ehdottomasti kaiken sen poisoppimista, mitä pidimme totena 3D-ihmisenä.

Tämä on jännittävää ja voi olla hauskaa, jos emme taistele sitä suurta heräämistä vastaan, jota tapahtuu joka hetki. Ne jotka ovat edelleen unessa, alkavat herätessään etsiä varhain heränneitä ja valon tiennäyttäjiä, jotka päättivät käydä tämän läpi ennen massoja. Näissä olennoissa alkaa olla tolkkua, koska kaikki heräävät täydellisellä hetkellä. Niissä joita he eivät ymmärtäneet ja joita he pitivät hulluina, alkaa olla tolkkua, kun puhumme sielulle, ihmismielen sijasta.

Tämä on ratkaisevaa aikaa kaikille, kun jotkut ovat valmiita elämään viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla ja jotkut elävät edelleen 3D/4D-helvetissä. Ne jotka ovat "helvettiulottuvuudessa", eivät näe tai ymmärrä, mitä on elää taivaassa maan päällä. Ne jotka päättävät nähdä edelleen kaksinaisuuden ja elää uhrienergiassa, voivat pysyä siellä niin pitkään, kuin haluavat … mutta he katselevat, ja he näkevät ne, jotka ovat onnellisia ja iloisia vain "siksi". He saattavat tuomita heidät ja pitää heitä yksinkertaisina, näkemättä kaikkea epäoikeudenmukaisuutta, mitä on runsaasti. Kuitenkin he ovat uteliaita, ja tuo uteliaisuus avaa oven heille. Heille avautuu aluksi pikkuruisia portaaleja, mikä antaa heille vilauksen siitä, minkä toiset jo tietävät.

Rakkaus on taianomaista, mystistä ja täynnä iloa joka käänteessä, ja rakkaus ja ystävällisyys on aina vastaus. Tämä on paikka, jossa ego on menneisyyttä, ja jos näemme sitä itsessämme ja toisissa, korjaamme sen välittömästi (itsessämme) tai lähdemme pois, koska se ei ole enää osa kokemustamme täällä maatasolla. Tälle ei ole sijaa korkeammissa ulottuvuuksissa – nuo taajuudet eivät tue sitä.

Kysytäänpä sinulta siis tätä: "Miksi haluaisit jäädä helvettiin, kun ihmeellisiä muita vaihtoehtoja on käytettävissä?" Et ehkä vielä näe noita muita vaihtoehtoja, mutta tulet näkemään. Näet elämää, joka on täynnä helppoutta, iloa ja yltäkylläisyyttä, ja haluat tietää, miten siihen päästään. Monilla on vastaus siihen, ja jos etsit, löydät ne, joiden kanssa resonoit.

Nekään jotka pitävät itseään henkisenä, eivät näe sen suuruutta, kuka he ovat, ja he pelaavat edelleen egon kaksinaisuuspelejä. Pitävät edelleen kiinni vanhoista uskomuksista, vanhoista opetuksista, vanhoista ohjelmista ja sivuuttavat avautumisen ja siirtymisen eteenpäin. Joillakin on sydän, joka on vain osittain auki. Joillakin on sydän auki, mutta he sulkevat sen taas, jos asiat eivät mene heidän tavallaan. He ovat kuin jänis, joka pistää päänsä pensaaseen eivätkä halua kurkistaa, mikä on oikeasti mahdollista, ja he haluavat jäädä "mikä on minun" ja "kuka on oikeassa" -taisteluun … Kukaan ei välitä korkeammissa ulottuvuuksissa. Tämä johtuu siitä, että olemme saavuttaneet ykseystietoisuuden ja kaikki ovat yhtä yhteisöä koko ajan, ei vain silloin, kun se on mukavaa.

Rakastamme ja kunnioitamme kaikkia ja kaikkea koko ajan. Emme ainoastaan näe koko kuvaa – olemme koko kuva. Olemme luojia joka hetki ja luomme omaa todellisuuttamme/universumiamme. Rakastamme kaikkia riittävästi pitääksemme huolta vain omista asioistamme ja antaaksemme toisille tilaa luoda, mitä haluavat. Emme sekaannu enää, koska olemme oppineet (joskus vaikean kautta), miten peräännytään ja annetaan läsnäolo ja kunnia niille, joiden yläpuolella ennen leijuimme. Tämä on täydellistä kunnioitusta ja arvostusta korkeimmalla tasolla – antaa jokaiselle oma voimansa takaisin. Se on suurin lahja, sillä olemme kaikki täysivaltaisia olentoja korkeammissa ulottuvuuksissa ja tulemme yhteen luomaan ykseyttä/yhteisöä puhtaasti, ilman kätkettyjä agendoja. Suhteet ovat menneisyyttä. Ei ole enää nojautumista toisiin – on vain auttamista puhtaasta sydämestä. Ne jotka ovat ylösnousseet jo vuosia, tuntevat ja tietävät tuon eron. Ei yksinkertaisesti tunnu hyvältä, kun aikeet ovat muuta kuin puhtaat, ja lähdemme vain pois, jos ja kun meillä edes on näitä kokemuksia enää.

Maanpäällinen taivas merkitsee yksinkertaisesti ilmaistuna, että jos ja kun meillä on kokemus, joka on vähemmän miellyttävä, voimme vain odottaa, kunnes tämä energia häviää (hyvin nopeasti). Emme myöskään halua olla tuon energian lähellä ja varmistamme, että lähdemme pois siitä kerta kaikkiaan. Tämä saattaa merkitä lähtemistä ystävien ja perheen luota, työpaikasta, kotoa tai paikoista, jotka olemme aina tunteneet, ja niiden korvaamista solidaarisuudellamme, kun kuljemme rauhassa, onnellisuudessa ja rakkaudessa. Alamme olla ok tämän osalta, kun teemme tilaa kaikille uusille todellisuuksille niiden sielujen kanssa, jotka ovat harmoniassa taajuutemme ja tehtävämme kanssa. Niiden jotka säteilevät valoa koko ajan ja kieltäytyvät palaamasta vanhoihin kuvioihin ja peleihin. Niiden jotka etsivät korkeinta kaikessa, mitä he tekevät, sekä niitä joiden kanssa he päättävät luoda. Ihminen ei ymmärrä tätä, mutta sielu tietää, ettei tämä ole ainoastaan mahdollista, vaan se on myös aito tapa ja avain (avainkoodi) ovien avaamiseen, joita ei koskaan tiedetty edes olevan.

Tämä valokoodattu kirjoitus antaa sinulle avaimet niiden ovien, portaalien, porttien ja tähtiporttien avaamiseen, jotka ovat vain sinulle, sillä ne ovat sinun oviasi. Ota askel, käännä avainta ja avaa ovi käytävään, joka kulkee tuntemattomaan, sillä siellä on kaikki taika ja autuus!!

Rakastamme teitä enemmän, kuin voitte koskaan kuvitella!

Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.09.2018 21:20 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
ENERGIARAPORTTI – YLTÄKYLLÄISYYSKOODIT ON AKTIVOITU

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
11.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, ihanat valonvartijat, portinvartijat, verkonvartijat.

Moniulotteisena valo-olentona oleminen vaatii kaiken, mitä meillä on, koko fokuksemme ja energiamme. Kun meitä kutsutaan ja päätämme todella astua rooliimme ja mennä kokonaan sisään, alamme avata ovia, portaaleja ja portteja korkeampiin ulottuvuuksiin. Alamme saada pääsyn taitoihin, joita emme koskaan tienneet itsellämme olevan – viisautta ja muinaistietoa tulee sisältä … Se on aina ollut siellä, olimme vain unohtaneet sen.

Tuo pääsy voi alkaa hitaasti tai tulla nopeasti ja raivokkaasti. Kun menemme pidemmälle ylösnousemuspolullamme ja päätämme mennä energiavirran mukana, kaikki tulee meille vapaasti ja helposti. Silloin kun taistelemme virtaa vastaan, kyse on egostamme, vastarinnastamme – teemme kovasti työtä pitääksemme kiinni vanhasta. Tämä vastarinta tekee kaikista asioista vaikeampia – yritämme kuin uida vastavirtaan voimakkaimmassa virtauksessa, jonka voi kuvitella. Kun päätämme luottaa korkeampaan itseemme, luottaa omaan universumiimme, teemme muutoksen, joka alkaa avata näitä ovia ja käytäviä taikaan.

Siinä ei ole mitään takuita, ja se on pointti … se on luottamista ja sallimista korkeamman itsemme johtaa tietä. Ihmismieli yrittää kampittaa meidät matkan joka askeleella ja huutaa epäoikeudenmukaisuuksista, kun se jatkaa uhrimentaliteetin ruokkimista. Tehtävämme tässä on tunnistaa egomme, kaavamme ja ohjelmamme. Tämä on alku niistä irtipäästämiselle. Jotkut ohjelmat lähtevät helposti, toiset eivät niinkään. Ajankohtaiset energiat, timanttivalokoodit ja sateenkaarivalokoodit auttavat meitä päästämään irti helpommin. Ne tuovat ne pintaan. Se tuntuu tuskalliselta ja järkyttävältä, ja sitten päästämme niistä irti. Se miten kauan tämä kestää, riippuu meistä. Haluammeko rypeä itsesäälissä ja vatvoa menneisyyttä? Vai haluammeko oikeasti siirtyä eteenpäin ja suurempaan rakkauteen ja onnellisuuteen elämässämme?

Elokuun energiat kiihdyttivät kaikkea tätä irtipäästämistä, ja jos olemme sallineet tämän avun, syyskuussa korjataan runsaasti satoa kaikesta tästä kovasta työstä. Olemme oikeasti hyvin vahvoja ja voimakkaita, ja olemme ottaneet itsellemme ihastuttavan roolin edelläkävijöinä, jotka luovat uutta Maata.

Käsitätkö, miten rohkeita olemme? Olemme mittaamattoman voimakkaita. Meitä rakastetaan ja tuetaan enemmän, kuin voimme koskaan kuvitella! Paistatellaanpa siinä loistossa, joka olemme, puhtaassa valossa, puhtaassa rakkaudessa, puhtaassa nestemäisessä kultaisessa valossa, jota virtaa meistä ulospäin ja ripottelee tähtipölyä kaikkialle, minne menemme.

Syyskuun energiat ovat avanneet yltäkylläisyystähtiportin meidän kaikkien ulottuville. Jos tämä ei näy sinulla, sinun täytyy vain avautua, avata sydämesi täysin ja sallia itsesi vastaanottaa! Monet eivät oivalla, että meidän täytyy hallita myös vastaanottaminen. Tämä usein sivuutetaan, kun fokusoidumme kaikkeen muuhun. Meidän täytyy nähdä, ettemme ole ainoastaan saamisen arvoinen, vaan myös mitä ansaitsevin. Meidän täytyy oivaltaa, että korkeammissa ulottuvuuksissa kaikki on mahdollista, kaikki on ulottuvillamme. Avautukaa, ihmiset, ja tietäkää, että ansaitsette täysin universumin, oman universuminne, yltäkylläisyyden. Nyt on aika korjata kaiken sen satoa, minkä vuoksi on tehty kovasti töitä. Jatkakaa sitä upeaa työtä, jota olette tehneet, jakaneet ja rakastaneet.

Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.09.2018 21:21 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
MERKKEJÄ KVANTTISEKSI TULEMISESTA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
5.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun meistä tulee kvanttinen, ilmaisemme nerouden merkkejä.

Kun osumme tiettyyn taajuustasoon, meistä tulee kvanttinen. Kun tämä tapahtuu, tiedämme sen, jos osaamme etsiä merkkejä. Tämä voi tulla hyvin yhtäkkiä, kuin joku olisi kääntänyt katkaisimesta. Tätä on saattanut tapahtua usein koko elämäsi ajan, aina silloin tällöin tai se voi iskeä täysillä hetkessä. Nyt kun tiedämme, mitä se on, voimme nähdä, miten tätä on tapahtunut satunnaisesti koko elämämme ajan ollessamme hyvin luovassa tilassa. Tätä voitaisiin verrata maanis-depressiivisyyden maanisuuteen. Voimme ikään kuin ottaa maailman vastaan ja näemme kauneutta kaikessa sen ilmaisuvoimassa. Meillä on rajattomasti energiaa, ja jos emme ole aivan varma, mitä se on, se voi musertaa meidät. Tässä on joitain merkkejä kvanttiseksi tulemisesta.

* Korkea älykkyys, eikä siksi olla huolissaan jokapäiväisistä tehtävistä vakioaikataulussa, jolla useimmat muut toimivat, kuten ruuanlaitto, siivoaminen, astioidenpesu, sängyn petaaminen. Emme ole kiinnostunut kovin pitkään smalltalkista, ja jos jaaritellaan jostain, mitä pidämme hölynpölynä, lakkaamme kiinnittämästä siihen huomiota, kun mielemme on jatkuvassa syvässä ajattelumoodissa ja saatamme eksyä omiin ajatuksiimme, jos keskustelu ei provosoi ajatteluamme. Tietysti yritämme pitää tauon aina silloin tällöin.

* Uppoudumme niin projekteihin, luovuuteen, kirjoittamiseen, taiteeseen jne., että unohdamme syödä, kirjoitamme muistilappuja ja meillä on papereita kaikkialla. Siivoamme aina silloin tällöin, mutta älä koske tavaroihimme, jotka näyttävät olevan epäjärjestyksessä, koska me tiedämme, mitä siellä on, vaikka näyttääkin siltä, että hurrikaani on iskenyt. Kun kvanttihypimme todella, voimme helposti työskennellä 16–20 tuntia vuorokaudessa ilman ainuttakaan taukoa, kun olemme jatkuvasti yhteydessä universumiin ja kaiken olevaisen lähteeseen. Emme ehkä halua vastata toisille, koska se sekaantuu puhtaan tietoisuuden ajatusenergiaan, jota virtaa lävitsemme. Tämä on hyvin kaunis lahja universumilta, mutta sitä on vaikea ymmärtää, ellei ole kokenut sitä. Meidät saatetaan ymmärtää väärin töykeäksi tai kummalliseksi, mutta emme välitä, koska olemme niin motivoitunut luomaan tästä puhtaasta tietoisuudesta, jota virtaa kenttämme läpi. Kun olemme näin yhdistynyt, tiedämme sen, eikä ole epäilystäkään.

* Emme noudata enää (jos koskaan noudatimme) tavallista unirytmiä. Saatamme valvoa usein myöhään yöhön, nousta ylös aikaisin ja ottaa torkut tarvittaessa. Tämä on epälineaarista, ja mitä enemmän virtaat kellon mukaan elämisen sijasta, sitä enemmän elät moniulotteisesti. Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, jonka voit tehdä vapauttamaan sielusi 3D-matriisista.

* Lataamme akkuja viettämällä aikaa luonnossa ja yhdistymällä kaikkeen olevaiseen. Puhumalla kasveille, puille ja eläimille. Myös nauraminen, laulaminen ja sisäisen lapsemme antaminen tulla ulos leikkimään on erittäin tärkeää meille. Saatamme rakastaa kristalleilla ja andaroilla leikkimistä ja auringossa olemista aktivoimaan lisää kristalleja fyysisessä kehossamme. Kaikki tämä on välttämätöntä meille, ja tiedämme sen. Tämä on myös osa työtämme.

* Sallimme kehomme sanella meille, mitä se tarvitsee kaikin tavoin. Joinain päivinä emme ehkä syö mitään, toisina päivinä olemme nälkäinen kuin susi. Joinain päivinä nukumme 15 tuntia, toisina ehkä vain muutaman tunnin. Kuuntelemme, kun kehomme kertoo, ettemme voi enää syödä lihaa tai jotain muuta, mitä se ei halua enää saada.

* Näemme ihmisrodun vähän naurettavana (tässä ei ole tuomitsemista), ja olemme onnellinen, ettemme ole tuossa "rodussa", emme kilpaile ja toivomme aina parasta kaikille. Elämme omassa, jatkuvasti laajentuvassa universumissamme, vertailematta toisiin, sillä tiedämme, että luomme oman todellisuutemme ja universaali tietoisuus virtaa lävitsemme.

Se on ihmeellistä. Se on taianomaista. Se on puhdasta autuutta. Rakastamme sitä, itseämme ja kaikkea, sillä tiedämme, että olemme kaikki yhtä universaalia tietoisuutta ja kaikilla on pääsy tähän, jos he haluavat niin. Liity meihin, kun hyppäämme kvanttityylillä. Rakastamme teitä.

Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 11.11.2018 09:50 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
ENERGIAPÄIVITYS – UUDENKUUN SIUNAUKSIA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
7.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Se mikä voi tuntua epämukavalta, on itse asiassa uuden kuun siunaus! Fyysisiä merkkejä siitä, kun uusikuu päivittää ja aktivoi meitä auttamaan puhdistumisessa, kun lähestymme 11-11-porttia. Suuria muutoksia tapahtuu energeettisesti tänä aikana, mikä poistaa lisää muistinmenetys- ja vääristymäverhojamme. Miten loistavan lahjan saamme universumiltamme!

Kun puhdistamme kaikki vääristymämme, puhdistamme myös koko kollektiivin vääristymät, vaikkei ehkä näytä siltä. Mitä korkeammalle kiipeämme, sitä vähemmän pystymme samaistumaan asioiden vanhaan tekemistapaan ja muihin ihmisiin. Siksi saattaa vaikuttaa siltä, että näillä kahdella on suuri etäisyys. Kuitenkin tässä jaamme edelleen valoamme, vaikka ehkä vaikuttaa siltä, etteivät monet pysty samaistumaan, mutta ole vakuuttunut siitä, että heidän sielunsa resonoi. Kuitenkin kun annamme ihmismielemme tulla mukaan sekoitukseen, se luo vääristymiä, jotka vain sielu voi selvittää. Kaikki on oikeasti täysin järjestyksessä ja jumalaisessa aikataulussa. Samaan aikaan he voivat ajatella, että meistä on tulossa hullu ja olemme ihan pihalla, sillä ihminen tuomitsee sen, mitä se ei ymmärrä. Meidän on oltava ok tämän kanssa, kun lennämme korkeammalle ja korkeammalle joka päivä.

Muista seuraava. Jos sinulla tulee syvää pelkoa esiin puhdistettavaksi, riemuitse siinä tietäen, että mitä enemmän puhdistamme, sitä vähemmän meillä on. Ole kiitollinen, kun tämä tulee esiin. Tiedä ja kerro itsellesi, ettei tämä pelko ole totta. Se on pelkästään jokin vanha ohjelma, joka tulee esiin. Anna sen mennä, älä usko sitä enää. Se ei enää palvele meitä korkeammassa tietoisuudessa. Mitä enemmän päästämme irti, sitä korkeammalla lennämme!

Muistutus. Kurkkuchakrapuhdistuksia on myös tapahtunut päiväkaupalla auttamaan kommunikointikanaviemme avaamisessa. Tämä auttaa kommunikoimaan sydän avoimena sen, mikä täytyy sanoa, valoastiana ja rakkauden kera. Kaiken tapahtuessa luonnostaan ja orgaanisesti, kun avaudumme korkeampiin taajuuksiin. Tämä esiintyy yskänä, joka vaihtelee heikosta säännölliseen riippuen siitä, miten paljon kurkkuchakrasta täytyy puhdistaa. Jos olemme tukahduttaneet todelliset ajatuksemme, niin se saattaa olla voimakkaampaa, kun opettelemme navigoimaan kommunikointiamme täysin uusilla tasoilla. Tämä ei auta ainoastaan meitä, vaan myös kaikkia kohtaamiamme, kun he oppivat meiltä, mitä merkitsee yhdistyä ja kommunikoida rakastavasti ja ystävällisesti.

Muistutus. Tällä hetkellä on kosmisia kuumuusaaltoja auttamassa vanhan ohjelmoinnin polttamisessa ja tiheyden vapauttamisessa fyysisestä astiastamme. Nämä tuntuvat kuumilta aalloilta tai syöksyiltä, kun ne kulkevat koko kehomme läpi. Olomme voi muuttua kylmästä "ultrasoniseen" kuumuuteen hetkessä. Kun alamme olla tai olemme kokenut "energiasensitiivi", pääsemme enemmän ja enemmän vireeseen tämän energialiikkeen kanssa. Kun alamme kokea näitä kuumuusaaltoja, olemme ylösnousemusmatkallamme pidemmälle, kuin olemme ehkä aiemmin ajatelleet. Nämä aallot ovat täällä auttamassa meitä siinä, mitä olemme jo työstäneet, kun muistinmenetysverhoja poistetaan lisää näiden energioiden myötä.

Muistutus. On käynnissä koko hermostomme sähkömagneettistimulointi. Kun valokehomme herää ja sitten jatkaa kehittymistä, koko maa-astiamme käy läpi heräämisen. Tämä voi tuntua kuin maanjäristykseltä kehossa, kun valomme ja solumme alkavat kiitää luoden uusia hermoratoja. Tapahtuu myös umpieritejärjestelmän ylistimulointia. Se voi tuntua epämukavalta, kun se työntää pintaan kaikki vääristymät, joita meillä on ollut kehossamme. Alamme käydä uudestaan kaikessa tunnetuskassa, jota olemme varastoineet aioneita. Alamme ihmetellä, miksi olemme niin tunteikas, väsynyt ja fyysisesti kipeä. Tämä johtuu siitä, ettei ylösnousemukselta ja valolta voi piiloutua. Valo säteilee kaikkiin pimeisiin paikkoihin, jotka ovat olleet piilossa. Tämäkin on siunaus, jos annamme sen olla, käymme sen läpi ja vapautamme kaiken pimeyden valoon, sillä kun tämä pimeys on vapautettu, on vain valoa. Sitten kun nämä tunteet on vapautettu, ne ovat poissa. Riemuitse tämän tietämisestä!

Muistutus. Mallien uudelleenkirjoitus on käynnissä tämän uudenkuun myötä. Mallin uudelleenkirjoitus voidaan nähdä ihmistermein "uudestaan tekemisenä". Aloittaen alusta. Tämä pyyhkii pöydän puhtaaksi ja aloittaa alusta, ja kuka ei pidä uudestaan tekemisestä? Tämä on uusi alku, mitä uusikuu on. Ainoastaan ihmiset vellovat menneisyydessä ja elävät uudestaan ja uudestaan asioita, kun he jatkavat vanhojen loukkaus- ja tuskatarinoidensa ruokkimista. Tämä on uudistumisaikaa – antaa kaiken sen mennä ja oivaltaen, että voimme aloittaa alusta tänään. (Uudenkuun energiat ovat käytössä kolme päivää ennen uutta kuuta ja kolme päivää sen jälkeen.) Voimme luoda kauniin uuden elämän, joka on enemmän täynnä iloa, kuin tiesimme koskaan mahdolliseksi. Meidän täytyy vain uskoa, että se on mahdollista, koska se on!

Muistutus. Tällä hetkellä tapahtuu koko aivojen ja pään uudelleenjohdotusta. Tänä aamuna heräsin siihen tunteeseen, että koko päätäni johdotetaan uudelleen – ja koen sitä edelleen. Tämä voi tuntua kallon kivulta ja epämukavuudelta, se voi tuntua tai olla tuntumatta päänsäryltä riippuen ymmärrystasostasi. Kipu siirtyy paikasta toiseen koko pään alueella. Tämä on valoa, joka liikkuu ympäriinsä paikkoihin, jotka saattavat tuntua sattumanvaraisilta. Kuitenkin tiedämme, että valo tietää tarkkaan, minne mennä ja mitä tehdä, ja se menee juuri sinne, missä sitä tarvitaan tietoisuutemme nostamiseksi korkeammalle ja korkeammalle, kaikkeen uuteen ymmärrykseen elämisestä moniulotteisena valo-olentona. Jos sinulla on päänsärkyä tänä aikana, erityisesti otsalohkossa ja silmissä, koet käpylisäkeen versioparannusaktivointia. Lisämerkkejä on mm. epäselvä/sumea näkö, kun opettelemme näkemään kaikilla uusilla tavoilla kolmannella silmällämme (käpylisäke), ihmissilmien sijasta. Luota tähän prosessiin, ja tee, mitä voit, kalkin poistamiseksi käpylisäkkeestä auttamaan tässä prosessissa.

Muistutus. On käynnissä myös korkeamman sydämen aktivoitumista! Korkeamman sydämen stimulointi ilmenee sydämentykytyksenä, Se vaihtelee kevyestä melko voimakkaaseen. Tätä on tapahtunut nyt päivätolkulla. Tämä avaa sydäntämme suuremmalle rakkaudelle, puhtaalle rakkaudelle ja puhtaimmalle rakkaudelle enemmän kuin koskaan. Tämä on todellinen ydinolemuksemme – kuitenkin olemme unohtaneet sen, kun vaivuimme syvään uneen tullessamme maatasolle. Nyt kaikkien on kuitenkin aika herätä omaan tahtiinsa ja omana aikanaan sille, keitä he todellisuudessa ovat. Joka kerta kun avaamme sydämemme tälle puhtaimmalle rakkaudelle, koemme suurta taikaa, iloa ja autuutta. Ennen kuin koet sen itse, sitä voi olla vaikea kuvitella, koska se tuntuu puhtaalta euforialta, ja näin on, koska se on sitä. Voimme elää näin koko ajan, kun nostamme tietoisuutta ja avaamme sydämen. Voimme tuntea myös, milloin sydämemme on kiinni. Tiedämme tämän erillisyyden, tuomitsemisen ja kritiikin tunteesta. Tämä ei tunnu hyvältä, ja se on pointtina.

Kun alamme oppia navigoimaan ulottuvuuksia, voimme helposti paikantaa, missä olemme energeettisesti. Meillä on valta valita, missä olemme kullakin hetkellä, pelkästään avaamalla sydämen ja tarkkailemalla ajatuksiamme. Miten hämmästyttävää se on? Melko hemmetin mahtavaa!

Luodaanpa kaikki satumainen ja taianomainen elämä näillä uuden kuun siunauksilla!

Rakastan teitä kaikkia kovasti,
Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia