Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 20.10.2018 00:07

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Slater Adeana M. (in5D.com)
ViestiLähetetty: 18.06.2018 22:55 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2637
YLÖSNOUSEMUSVUORISTORATA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
17.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energia on intensiivistä ja lisääntymässä. Tämän ylösnousemusprosessin edelläkävijät ja valotyöntekijät tuntevat erityisesti tämän intensiivisyyden, koska jos opastat muita, sinut heitetään rooliisi nopeasti. Tarkoituksena on herättää mahdollisimman monta ihmistä. Kaikenlaisia valotyöntekijöitä tarvitaan kovasti koko tämän prosessin ajan. Tämän tekeminen on sielusopimus ja vapaaehtoista. Rehellisyyden nimissä, syvien haavojen parantaminen ja hyvin, hyvin epäsuotuisien tilanteiden kokeminen, jotta kasvaa ja oppii sieluna, on toisinaan traumaattista eikä ehdottomasti mitään helppoa elää läpi. Tunnen, että "kaikki miehet kannelle" nyt ja mennessämme siihen, mikä on vielä tulematta.

Osa tätä edelläkävijäroolia on harmonisoituminen sielutarkoitukseesi ja -polkuusi. Tavoitteena on saavuttaa korkeampi tietoisuus itse ja lisätä taajuuttamme ja värähtelyämme niin paljon, kuin voimme. Tämä lisääntynyt energia leviää ulospäin kuin dominoilmiö tai heijastevaikutus siinä mielessä, että se on aalto, joka sykkii toisia kohti ja vaikuttaa myös heidän energiaansa positiivisesti. Koska olemme kaikki keskenään yhteydessä, tämä alkaa nopeuttaa kokonaisprosessia, kun vauhti saadaan liikkeelle. On mennyt hyvin tähän mennessä, ja tuntuu, että olemme hyvin matkassa. Olemme ohittaneet ylösnousemuksen käännekohdan. Valmistaudumme nyt muutosten nopeaan tapahtumiseen omassa elämässämme sekä kaikkien ympärillämme olevien elämässä.

Tämä ylösnousemus on samanlaista kuin vuoristorata-ajelu. Pitkään hidasta liikettä ja odotusta alun kiipeämisessä. Käännekohta on huipun saavuttamista, ja tässä kohtaa voi katsoa näkymää ja saada tunteen, mitä on tulossa, kun visualisoimme yksilöinä ja kollektiivisesti esteet edessämme. NYT liikumme nopeasti eteenpäin polullamme ja tässä prosessissa. Onnekkailla valotyöntekijöillä on kunnia ja etuoikeus istua tässä vuoristoradassa etupenkeissä opastamassa ja johtamassa niitä, jotka istuvat heidän takanaan. PITÄKÄÄ TIUKASTI KIINNI! Tämä tapahtuu nyt.

Kun ajattelet vuoristorata-ajelua, elämäsi heijastaa epäilemättä tätä liikettä, jossa väännyt tällä ja tuolla tavalla. Joillain alueilla olet ylösalaisin silmukoissa, ja tämä vertauskuva voi palvella fraasia "kun elämäsi kääntyy ylösalaisin" … mullin mallin. Tämä tuo meillä ärsytyksiä pintaan erittäin nopeasti ja melkein järkyttävällä ja yllättävällä tavalla. Jälleen kerran, jotkut muutokset ovat voimakkaita. Paine jäädä suhteisiin, työpaikkoihin, asuinpaikkoihin, tilanteisiin, riippuvuuksiin jne., jotka eivät ole korkeimmaksi hyväksesi, jää nyt nopeasti pois. Jos olet viivyttelijä etkä kuuntele varoituksia tai intuitiivista opastusta muuttua tai lähteä, niin tämä harmillisuusenergia on opastamassa sinua ensin. Sitten tönimässä. Ja sitten antamassa sinulle voimakkaan työnnön selästä uudelle polullesi.

Jos et silti kuuntele tai seuraa näitä yllytyksiä, niin koet ärsytystä, kunnes et enää kestä sitä ja teet lopultakin jotain asialle. Tämä tuntuu ankaralta, mutta miten usein sopeudumme elämämme kaikkiin puoliin muutoksenpelosta? Tyydymme hieman tyydyttävään uraan, vaikka todellisuudessa uneksimme tekevämme ja haluamme tehdä jotain muuta. Lyön vetoa, että työ johon tyydyt, alkaa lopulta tuntua myrkylliseltä ympäristöltä. Mahdollisesti tulla kuluttavammaksi tunteellisesti, fyysisesti ja mentaalisesti. Kenties ihmiset joiden kanssa työskentelet, käyttäytyvät negatiivisesti tai vaikuttavat passiivis-aggressiivisilta sinua tai toisia kohtaan. Nämä epäsuotuisat kokemukset tuo esiin sinun "kyvytön tai haluton kestämään enää" -energiasi. Mitä enemmän tunnet tätä, sitä enemmän tuot sitä todellisuuteesi, kunnes muutat sitä.

Taaskin on muistutus, että kaikki asiat tapahtuvat syystä. Useimmat muutokset jotka koemme aluksi epäsuotuisana, ovat todellisuudessa siunaus valepuvussa. Yritä nähdä korkeampi syy ja päätä olla niin positiivinen, kuin voit, kun tämä energia alkaa töniä sinua eteenpäin. Mene virran mukana. Muutos on hyvä asia! Ja se on täällä ottaaksemme sen vastaan rakastava syli avoimena.

Rakkautta ja siunausta teille kaikille.
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.06.2018 12:29 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2637
KUTSU JOHTAMAAN YLÖSNOUSEMUSPROSESSISSA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
19.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä energia tuntuu herpaantumattomalta ja hyvin suoralta. Sitä mikä ei palvele sinua tai mihin olet päättänyt tyytyä, tulee esiin nopeaa tahtia. Tämä energia-aalto on "viimeinen kuulutus" ennen sulkemista. Olemme kollektiivina päättäneet "parantaa ja sulkea" 3D:n kokonaan. On aika sulkea ovet täysin. Se aika on tullut, ja tämä energia päättää myös karmalliset kietoutumiset ja sen mukaiset tilanteet. Jos olet täällä johtamassa tätä ylösnousemusprosessia, niin numerosi on huudettu. On aika olla johtaja. Tämä merkitsee, että kaikki mikä värähtelee alempana kuin sielusi halu laajentua ja liikkua eteenpäin, tuodaan voimakkaasti tietoisuuteesi parannettavaksi ja irtipäästettäväksi täysin. Useimmissa tapauksissa se on kumpaakin, ja vielä vähän sen päälle.

Voi tuntua siltä, että haluttu muutos on viime aikoina koputellut ovellesi usein. Tämä koputus voi tuntua kovemmalta, jos et kuuntele. Ne jotka opastavat sinua erityisesti sielutiiminäsi, voivat viedä tämän askelta pidemmälle ja tästä koputuksesta tulee "kompastus astuessasi", jos et seuraa sielusi opastusta. Ei-haluttuja tuloksia voi tulla ja tulee niin paljon, kuin vastustat näitä korkeampia tavoitteitasi. Niinpä tämä energia rakentuu ja rakentuu ja rakentuu. Kenties et kuuntele ja ohitat tämän energian ja intuition. Sitten energia siirtyy sielumerkkeihin ja synkronismiin. Tämän jälkeen sinulla saattaa olla tyytymättömyyttä. Jos työnnät sitä pidemmälle, siitä voi tulla vielä suurempi. Energiavetovoimasi tuo tällä tasolla äärimmäistä kaaosta jokapäiväiseen elämääsi, kunnes liikut tai taivutat energian sopimaan lisääntyneeseen tietoisuustasoosi.

Tietoisuustasosi vetää puoleensa tai reagoi sillä energialla, jota koet ja lähetät tällä hetkellä. Riippuu sinusta, miten haluat reagoida näihin sielun tönäisyihin ja hienovaraiseen työntöön. Kun sinua ohjataan uuteen suuntaan, se alkaa aina pienestä ja sen voima lisääntyy ajan kuluessa, jos päätät olla piittaamatta, laahaat jalkojasi tai viivyttelet siinä, mitä sydämesi haluaa sinun tekevän. Tämä luo sen perimmäisen energian, että olet vastuussa itsestäsi. Ketään muuta ei voi syytää energeettisistä toimistasi tai reaktioistasi. Tämä vastuu palvelee sinua hyvin myös omassa ylösnousemusprosessissasi yksilönä, mutta kuitenkin yhdistyneenä kollektiiviin.

Olemme kaikki yhdistyneet yhdeksi ykseystietoisuudessa, kuitenkin kokemuksemme ja oppituntimme on räätälöity yksilöllisiin sielutarpeisiimme ja siihen, mitä olemme tällä yksilöinä parantamassa itsessämme ja sukulinjassamme. Kaikki minkä parannamme yksilönä, lisätään kollektiiviseen parannuslampeen. Tällä tavalla meistä tulee pysäyttämättömiä kasvussamme ja laajentumisessamme. Olemme positiivisesti ja negatiivisesti yhdistyneitä kaikin tavoin, eli oppituntimme ja kasvumme vaikuttavat toisiinsa. Tiedä vain, että jos jostain tilanteesta tai kokemuksesta tulee epäsuotuisa sinulle, siinä sielusi pyytää sinua tunnistamaan sen erityisparantumisen, jonka täytyy tapahtua sinussa.

Tiedän, että meillä kaikilla on samoja pelkoja ja energioita liittyen torjumiseen, hylkäämiseen, epäonnistumiseen, hyväksymättömyyteen, kaikenlaiseen hyväksikäyttöön, riippuvuuksiin jne. Nämä aspektisi jotka täytyy tunnistaa ja parantaa, jatkavat tulemistaan pintaan. Ne on parannettava täysin, jotta voit siirtyä eteenpäin. Et voi siirtyä eteenpäin rauhallisesti ja vaivattomasti, jos kannat röykkiötä fyysistä, tunteellista, energeettistä tai henkistä taakkaa. Ei, emme ole täällä taistelemassa toistemme kanssa. Saattaa vaikuttaa siltä, että olemme epäystävällisiä toisillemme. Sen ei ole tarkoitus synnyttää tappelua, vaan se tietoisuus, että on tapahduttava muutos. Joko sisälläsi tai ulkopuolellasi. Tämän on tarkoitus saattaa meidät yhteen rakkaudessa ja anteeksiannossa, ei työntää meitä kauemmas erilleen.

Voisit ja sinun pitäisi muodostaa tämän tiedostamisen myötä vahvempia siteitä itsessäsi ja toisiin, ei päättää työntää toisia kauemmas. Äidilläni oli tapana laittaa meidät lapset jäähylle, kun käyttäydyimme huonosti. Hän esitti meille kolme kysymystä jäähyn lopussa:

1. Mitä SINÄ teit? ("En halua kuulla kenestäkään muusta ja siitä, mitä hän on tehnyt. Sinun täytyy olla vastuussa itsestäsi ja omista toimistasi koko ajan.")

2. Mitä SINUN olisi pitänyt tehdä eri tavalla?

3. Jos tämä tilanne tapahtuu uudestaan, mitä sinä olet oppinut ja mitä SINÄ teet seuraavalla kerralla?

Minusta nämä samat kysymykset pätevät jokapäiväiseen elämäämme ja palvelevat meitä kaikkia hyvin. Olet se muutos, jonka haluat nähdä. Tiedä vain, että olemme tässä yhdessä, ja taas kerran, arvosta niitä oppitunteja, joita opit joka päivä. Se vaikuttaa positiivisesti kaikkiin ympärilläsi.

Rakkautta kaikille,
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.06.2018 19:54 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2637
LUOTA ENSISIJAISESTI INTUITIOOSI

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
24.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten olen puhunut aiemmin muissa artikkeleissa, intuitio on sisään rakennettu gps-järjestelmäsi, joka ei opasta sinua ainoastaan uudelle polullesi, vaan on valmis opastamaan sinua koko ajan elämässäsi, jos sallit tämän taidon tarkentua ja laajentua itsessäsi. Tämä taito ei ole mitään uutta sielutietoisuudellesi, mutta se on maakokemuksessasi uusi sovellus, jossa yhdistät henkiset ja fyysiset aspektisi. Voin verrata tätä siihen, että oppii ajamaan polkupyörällä ensimmäistä kertaa. Tämä muisto ja sielujälki pysyy mukanasi. Aivan kuten muissa samanlaisissa tilanteissa ja kokemuksissa, säilytämme nämä virstanpylväät tunteillamme koko elämämme ajan. Nämä sielujäljet voivat seurata ja seuraavat sinua elämästä toiseen. Tämä riippuu sen merkityksestä, mitä sinua kannustetaan osaamaan tai oppimaan kussakin inkarnaatiossa.

Tiedän, että teidän kaikkien sisällä tämä sydän- ja sieluopastuksen gps-järjestelmä on erittäin voimakas nyt, ja näin jatkuu. Siinä intuitionne kehottaa teitä kuuntelemaan ja kiinnittämään huomiota. Miten moni teistä on tuntenut tämän "vaiston" tai reaktion, mutta sivuuttanut sen epäonnistumisen tai väärässäolemisen pelosta? Miten moni on virittynyt tähän intuitioon tunteillaan ja kokenut olevansa liian haavoittuva, joten suljitte sen ja veditte energianne täysin pois, ette tuntenut riittävää rohkeutta kytkeytyä siihen lainkaan? Se on hyvin normaali reaktio tämän aloitukseen, ja se jatkaa teidän testaamistanne nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Näiden testien tarkoitus on auttaa teitä astumaan omaan voimaanne ja luottamaan saamaanne opastukseen. Ei ole mitään rangaistusta, vaikka haluamme tehdä itsestämme tällä tavalla uhrin, tunteaksemme olon paremmaksi niissä kamppailuissa, joita ilmennämme tällä hetkellä omalla energiallamme ja/tai pysähtyneisyydellämme.

Pysähtyneisyys voidaan ilmentää ns. huonoilla neuvoilla. Kerron sinulle, että elämääsi voidaan tuoda ihmisiä, jotka antavat sinulle huonoja neuvoja tarkoituksenaan ohjata sinut kauas valitsemaltasi polulta. On myös yksilöitä, joilla on hyvä sydän, mutta jotka eivät ole ns. riskinottajia. Niinpä heidän energiansa on syvään juurtunut yhteiskunnan normien ja odotusten täyttämiseen. Tämä ei ole sinällään väärin HEIDÄN perspektiivistään, mutta tämä neuvo on väärä sinulle henkilökohtaisesti ja omaan tilanteeseesi. Sinulla on myös muita paineita, jotka koettavat estää sinua muuttumasta tai liikkumasta eteenpäin. SYYLLISYYTTÄ käytetään energeettisesti paljon, ja tämä voi osua ja osuu sinuun kaikilta puolilta ja kaikin mahdollisin tavoin. Voisit jäädä epäterveeseen ja myrkylliseen ympäristöön tai suhteeseen odotusten vuoksi tai syyllisyydestä, ettei sitä voi muuttaa.

Tämä energia kasvaa tunnistaaksesi oman intuitiosi. Opit nämä oppitunnit hyvin nopeasti ja äkkiarvaamatta, erityisesti jos et luota siihen, mitä tunnet. Silloin tiedät ilman epäilyksen häivääkään, että sinun olisi pitänyt toimia tai reagoida tuon sydän- ja sieluinspiraatioon mukaan, kun alun perin tunsit sen. Ja miten tiedät eron? Yrityksen ja erehdyksen kautta. Älä lannistu erehdyksestä. Tällä tavalla me kaikki opimme. Älä lannistu itsesi tai toisten suhteen. Alat myös tietää ja tunnistaa pimeän energian ja pahat aikeet. Alat erottaa energian melko nopeasti nyt. Pimeä puoli ei pysty naamioitumaan enää paljon pidempään. Totuus tulee pintaan, eikä sillä on mitään piilopaikkaa. Pimeän puolen aikomukset tulevat nyt enimmäkseen pintaan. Tämä paljastuminen on tässä ja nyt.

Tämä oli ylösnousemuksen KOKO pointti. Kohottaa kollektiivi pimeän puolen manipuloinnin ulottumattomiin, jotta kaikki näkisivät ja tuntisivat lopultakin oman arvonsa ja jumalaisen potentiaalinsa. Suurin ja tärkein oppitunti kaikesta tästä on oppia luottamaan intuitioosi ja kulkemaan tuon energiaopastuksen mukana. Et voi mennä minnekään sieluna, jos opastuksesi ja gps-järjestelmäsi ei toimi niin optimaalisesti, kuin pitäisi. Jos näin olisi, löytäisit itsesi kulkemasta ympyrää, ilman mitään todellista suuntaa.

Se ei ole kollektiivinen aikomuksemme. Niinpä sinun kuuluu oppia ja terävöittää intuitiotaitosi mahdollisimman hyvin. Nyt on se aika. Ja tämä taito palvelee sinua positiivisesti riippumatta siitä, mitä pyrkimyksiä valitset itsellesi. Nouse takaisin tuon "pyörän" selkään ja aja itsesi samaan intuitiiviseen opastukseen, joka on ollut sinulla koko ajan, vaikka olet tarkoituksella sivuuttanut tämän syntymäoikeutesi. Tee elämän oppitunneista helpompia itsellesi tällä tavalla.

Niin olkoon. Ja niin se on. Rakkautta kaikille teille.
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 06.08.2018 20:14 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2637
YLÖSNOUSEMUSVUORISTORATA JATKUU

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
5.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemuksen vuoristorata-ajelu jatkuu ja vie meitä eteenpäin täyttä vauhtia. Epäilemättä kohtaat tällä hetkellä tai olet kohdannut haasteita, vastoinkäymisiä ja syvää energiavapautusta. Tätä energiavapautusta tarvitaan puhdistaaksesi kaiken, mikä on alempaa ja tiheää ja mikä periaatteessa painaa sinua alaspäin ja estää sinua siirtymästä eteenpäin aiotulla polullasi. Samaan aikaan kun puhdistat vanhaa, uutta alkaa hiipiä sisään hitaasti. Tämän ei ole tarkoitus pakahduttaa sinua, vaan pelkästään näyttää, että on turvallista päästää irti kaikesta, mikä ei enää palvele korkeinta hyvääsi. Uusi taputtaa sinua lempeästi olkapäälle ja tulee pintaan alkaaksesi tunnistaa eron.

Sinun täytyy päästää irti vanhasta täysin, kuitenkin se vauhti jolla teet sen, riippuu täysin sinusta. Tämä täydellinen transformaatio on välttämätön. Uusia tilaisuuksia, yhteyksiä, tilanteita, paikkoja ja kokemuksia on tämän energian myötä, jotta saat vilauksen siitä, mihin olet menossa. Kun käytät sydäntä ja sielua gps-oppaanasi, tiedät ilman epäilyksen varjoa, että kaikki uusi mikä esitellään sinulle, on sinun ja myös kaikkien muiden osallisten korkeimmaksi parhaaksi. Suurin haasteesi on luottaa tähän ja päästä ohi kaikista peloista ja analyyttisen mielen "mitä-jossittelusta". Mielellä on selittämätön tapa esitellä monia tarinoita sinulle. Useimmissa tapauksissa sinä luot nämä tarinat tavalla, johon sinut on ohjelmoitu.

Tämä energia on täällä alkamassa pyyhkiä noita ohjelmia pois kovalevyltäsi. Nämä ohjelmat ovat samanlaisia kuin ohjelmistovirus. Voi jopa sanoa, että tämä energia toi mukanaan antiviruksen purkamaan näitä viruksia, jotta voit saada puhtaan pöydän ja uuden alun ehdottomaan ja aitoon vapauteen. Mitä enemmän ne on puhdistettu järjestelmästäsi, sitä optimaalisemmin alat toimia korkeammassa tietoisuudessa ja korkeammissa kyvyissä. Sielulahjasi alkavat avautua nopeasti. Kun tämä energia jatkaa sinun työntämistäsi eteenpäin, alat samanaikaisesti avata lahjaa toisensa perään. Nämä lahjat ovat siunaus, ja tämä on juhlistamaan edistymistäsi ja omistautumistasi siirtyä vastoinkäymisten läpi toiselle puolelle uutena, transformoituneena valo-olentona.

Paljastumista tapahtuu myös monilla tasoilla. Kuten aiemmin mainittiin. kaikki pimeys saa massiivisen valosuihkun. Sipulin kuorimisen tapaan jokainen harhakerros poistetaan yksi kerrallaan. Tätä tapahtuu nyt ja jatkossa, kunnes mitään ei enää piilottele tai väijy epätotuuden varjoissa. Tämä ei tarkoita, että kun tätä sipulia kuoritaan, vain totuus tulee pintaan. Tuolloin sinun täytyy eniten käyttää intuitiota ja erottelukykyä selvittääksesi, mikä on totta ja mikä on vain uusi "peitejuoni". Ole valppaana siinä, että tuollaisia valheellisia viestejä ja tarinoita tulvii mediaan, kun jokainen harhakerros poistetaan täysin.

Kuvittele, että äiti huomaa ensimmäistä kertaa, että juuri täytetty piparipurkki on tyhjä. Kun hän kysyy lapsiltaan, mitä tapahtui ja kuka sen on tehnyt, kaikki osoittelevat toisiaan. Tätä voidaan käyttää vertauskuvana siitä, että kun tilanteesta tulee epätoivoinen, kukaan osallisista ei halua ottaa vastuuta ja olla tilivelvollinen teoistaan. Tämä näyttää myös, että tuolla purkilla ovat käyneet monen kädet palvelemassa omaa agendaansa. Tämä energia on aina valmis läppäämään noita käsiä, jos ne vielä kurottavat purkkiin.

Pidä itsesi liikkeessä eteenpäin ja tiedä, että olet suurenmoinen ja urhea. Olemme KAIKKI tässä yhdessä, joten liitetään kädet yhteen ja voitetaan kaikki, mikä seisoo tiellämme.

Rakkautta ja siunausta teille,
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia