Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 14.12.2018 09:58

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Slater Adeana M. (in5D.com)
ViestiLähetetty: 18.06.2018 22:55 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2762
YLÖSNOUSEMUSVUORISTORATA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
17.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energia on intensiivistä ja lisääntymässä. Tämän ylösnousemusprosessin edelläkävijät ja valotyöntekijät tuntevat erityisesti tämän intensiivisyyden, koska jos opastat muita, sinut heitetään rooliisi nopeasti. Tarkoituksena on herättää mahdollisimman monta ihmistä. Kaikenlaisia valotyöntekijöitä tarvitaan kovasti koko tämän prosessin ajan. Tämän tekeminen on sielusopimus ja vapaaehtoista. Rehellisyyden nimissä, syvien haavojen parantaminen ja hyvin, hyvin epäsuotuisien tilanteiden kokeminen, jotta kasvaa ja oppii sieluna, on toisinaan traumaattista eikä ehdottomasti mitään helppoa elää läpi. Tunnen, että "kaikki miehet kannelle" nyt ja mennessämme siihen, mikä on vielä tulematta.

Osa tätä edelläkävijäroolia on harmonisoituminen sielutarkoitukseesi ja -polkuusi. Tavoitteena on saavuttaa korkeampi tietoisuus itse ja lisätä taajuuttamme ja värähtelyämme niin paljon, kuin voimme. Tämä lisääntynyt energia leviää ulospäin kuin dominoilmiö tai heijastevaikutus siinä mielessä, että se on aalto, joka sykkii toisia kohti ja vaikuttaa myös heidän energiaansa positiivisesti. Koska olemme kaikki keskenään yhteydessä, tämä alkaa nopeuttaa kokonaisprosessia, kun vauhti saadaan liikkeelle. On mennyt hyvin tähän mennessä, ja tuntuu, että olemme hyvin matkassa. Olemme ohittaneet ylösnousemuksen käännekohdan. Valmistaudumme nyt muutosten nopeaan tapahtumiseen omassa elämässämme sekä kaikkien ympärillämme olevien elämässä.

Tämä ylösnousemus on samanlaista kuin vuoristorata-ajelu. Pitkään hidasta liikettä ja odotusta alun kiipeämisessä. Käännekohta on huipun saavuttamista, ja tässä kohtaa voi katsoa näkymää ja saada tunteen, mitä on tulossa, kun visualisoimme yksilöinä ja kollektiivisesti esteet edessämme. NYT liikumme nopeasti eteenpäin polullamme ja tässä prosessissa. Onnekkailla valotyöntekijöillä on kunnia ja etuoikeus istua tässä vuoristoradassa etupenkeissä opastamassa ja johtamassa niitä, jotka istuvat heidän takanaan. PITÄKÄÄ TIUKASTI KIINNI! Tämä tapahtuu nyt.

Kun ajattelet vuoristorata-ajelua, elämäsi heijastaa epäilemättä tätä liikettä, jossa väännyt tällä ja tuolla tavalla. Joillain alueilla olet ylösalaisin silmukoissa, ja tämä vertauskuva voi palvella fraasia "kun elämäsi kääntyy ylösalaisin" … mullin mallin. Tämä tuo meillä ärsytyksiä pintaan erittäin nopeasti ja melkein järkyttävällä ja yllättävällä tavalla. Jälleen kerran, jotkut muutokset ovat voimakkaita. Paine jäädä suhteisiin, työpaikkoihin, asuinpaikkoihin, tilanteisiin, riippuvuuksiin jne., jotka eivät ole korkeimmaksi hyväksesi, jää nyt nopeasti pois. Jos olet viivyttelijä etkä kuuntele varoituksia tai intuitiivista opastusta muuttua tai lähteä, niin tämä harmillisuusenergia on opastamassa sinua ensin. Sitten tönimässä. Ja sitten antamassa sinulle voimakkaan työnnön selästä uudelle polullesi.

Jos et silti kuuntele tai seuraa näitä yllytyksiä, niin koet ärsytystä, kunnes et enää kestä sitä ja teet lopultakin jotain asialle. Tämä tuntuu ankaralta, mutta miten usein sopeudumme elämämme kaikkiin puoliin muutoksenpelosta? Tyydymme hieman tyydyttävään uraan, vaikka todellisuudessa uneksimme tekevämme ja haluamme tehdä jotain muuta. Lyön vetoa, että työ johon tyydyt, alkaa lopulta tuntua myrkylliseltä ympäristöltä. Mahdollisesti tulla kuluttavammaksi tunteellisesti, fyysisesti ja mentaalisesti. Kenties ihmiset joiden kanssa työskentelet, käyttäytyvät negatiivisesti tai vaikuttavat passiivis-aggressiivisilta sinua tai toisia kohtaan. Nämä epäsuotuisat kokemukset tuo esiin sinun "kyvytön tai haluton kestämään enää" -energiasi. Mitä enemmän tunnet tätä, sitä enemmän tuot sitä todellisuuteesi, kunnes muutat sitä.

Taaskin on muistutus, että kaikki asiat tapahtuvat syystä. Useimmat muutokset jotka koemme aluksi epäsuotuisana, ovat todellisuudessa siunaus valepuvussa. Yritä nähdä korkeampi syy ja päätä olla niin positiivinen, kuin voit, kun tämä energia alkaa töniä sinua eteenpäin. Mene virran mukana. Muutos on hyvä asia! Ja se on täällä ottaaksemme sen vastaan rakastava syli avoimena.

Rakkautta ja siunausta teille kaikille.
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.06.2018 12:29 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2762
KUTSU JOHTAMAAN YLÖSNOUSEMUSPROSESSISSA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
19.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä energia tuntuu herpaantumattomalta ja hyvin suoralta. Sitä mikä ei palvele sinua tai mihin olet päättänyt tyytyä, tulee esiin nopeaa tahtia. Tämä energia-aalto on "viimeinen kuulutus" ennen sulkemista. Olemme kollektiivina päättäneet "parantaa ja sulkea" 3D:n kokonaan. On aika sulkea ovet täysin. Se aika on tullut, ja tämä energia päättää myös karmalliset kietoutumiset ja sen mukaiset tilanteet. Jos olet täällä johtamassa tätä ylösnousemusprosessia, niin numerosi on huudettu. On aika olla johtaja. Tämä merkitsee, että kaikki mikä värähtelee alempana kuin sielusi halu laajentua ja liikkua eteenpäin, tuodaan voimakkaasti tietoisuuteesi parannettavaksi ja irtipäästettäväksi täysin. Useimmissa tapauksissa se on kumpaakin, ja vielä vähän sen päälle.

Voi tuntua siltä, että haluttu muutos on viime aikoina koputellut ovellesi usein. Tämä koputus voi tuntua kovemmalta, jos et kuuntele. Ne jotka opastavat sinua erityisesti sielutiiminäsi, voivat viedä tämän askelta pidemmälle ja tästä koputuksesta tulee "kompastus astuessasi", jos et seuraa sielusi opastusta. Ei-haluttuja tuloksia voi tulla ja tulee niin paljon, kuin vastustat näitä korkeampia tavoitteitasi. Niinpä tämä energia rakentuu ja rakentuu ja rakentuu. Kenties et kuuntele ja ohitat tämän energian ja intuition. Sitten energia siirtyy sielumerkkeihin ja synkronismiin. Tämän jälkeen sinulla saattaa olla tyytymättömyyttä. Jos työnnät sitä pidemmälle, siitä voi tulla vielä suurempi. Energiavetovoimasi tuo tällä tasolla äärimmäistä kaaosta jokapäiväiseen elämääsi, kunnes liikut tai taivutat energian sopimaan lisääntyneeseen tietoisuustasoosi.

Tietoisuustasosi vetää puoleensa tai reagoi sillä energialla, jota koet ja lähetät tällä hetkellä. Riippuu sinusta, miten haluat reagoida näihin sielun tönäisyihin ja hienovaraiseen työntöön. Kun sinua ohjataan uuteen suuntaan, se alkaa aina pienestä ja sen voima lisääntyy ajan kuluessa, jos päätät olla piittaamatta, laahaat jalkojasi tai viivyttelet siinä, mitä sydämesi haluaa sinun tekevän. Tämä luo sen perimmäisen energian, että olet vastuussa itsestäsi. Ketään muuta ei voi syytää energeettisistä toimistasi tai reaktioistasi. Tämä vastuu palvelee sinua hyvin myös omassa ylösnousemusprosessissasi yksilönä, mutta kuitenkin yhdistyneenä kollektiiviin.

Olemme kaikki yhdistyneet yhdeksi ykseystietoisuudessa, kuitenkin kokemuksemme ja oppituntimme on räätälöity yksilöllisiin sielutarpeisiimme ja siihen, mitä olemme tällä yksilöinä parantamassa itsessämme ja sukulinjassamme. Kaikki minkä parannamme yksilönä, lisätään kollektiiviseen parannuslampeen. Tällä tavalla meistä tulee pysäyttämättömiä kasvussamme ja laajentumisessamme. Olemme positiivisesti ja negatiivisesti yhdistyneitä kaikin tavoin, eli oppituntimme ja kasvumme vaikuttavat toisiinsa. Tiedä vain, että jos jostain tilanteesta tai kokemuksesta tulee epäsuotuisa sinulle, siinä sielusi pyytää sinua tunnistamaan sen erityisparantumisen, jonka täytyy tapahtua sinussa.

Tiedän, että meillä kaikilla on samoja pelkoja ja energioita liittyen torjumiseen, hylkäämiseen, epäonnistumiseen, hyväksymättömyyteen, kaikenlaiseen hyväksikäyttöön, riippuvuuksiin jne. Nämä aspektisi jotka täytyy tunnistaa ja parantaa, jatkavat tulemistaan pintaan. Ne on parannettava täysin, jotta voit siirtyä eteenpäin. Et voi siirtyä eteenpäin rauhallisesti ja vaivattomasti, jos kannat röykkiötä fyysistä, tunteellista, energeettistä tai henkistä taakkaa. Ei, emme ole täällä taistelemassa toistemme kanssa. Saattaa vaikuttaa siltä, että olemme epäystävällisiä toisillemme. Sen ei ole tarkoitus synnyttää tappelua, vaan se tietoisuus, että on tapahduttava muutos. Joko sisälläsi tai ulkopuolellasi. Tämän on tarkoitus saattaa meidät yhteen rakkaudessa ja anteeksiannossa, ei työntää meitä kauemmas erilleen.

Voisit ja sinun pitäisi muodostaa tämän tiedostamisen myötä vahvempia siteitä itsessäsi ja toisiin, ei päättää työntää toisia kauemmas. Äidilläni oli tapana laittaa meidät lapset jäähylle, kun käyttäydyimme huonosti. Hän esitti meille kolme kysymystä jäähyn lopussa:

1. Mitä SINÄ teit? ("En halua kuulla kenestäkään muusta ja siitä, mitä hän on tehnyt. Sinun täytyy olla vastuussa itsestäsi ja omista toimistasi koko ajan.")

2. Mitä SINUN olisi pitänyt tehdä eri tavalla?

3. Jos tämä tilanne tapahtuu uudestaan, mitä sinä olet oppinut ja mitä SINÄ teet seuraavalla kerralla?

Minusta nämä samat kysymykset pätevät jokapäiväiseen elämäämme ja palvelevat meitä kaikkia hyvin. Olet se muutos, jonka haluat nähdä. Tiedä vain, että olemme tässä yhdessä, ja taas kerran, arvosta niitä oppitunteja, joita opit joka päivä. Se vaikuttaa positiivisesti kaikkiin ympärilläsi.

Rakkautta kaikille,
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.06.2018 19:54 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2762
LUOTA ENSISIJAISESTI INTUITIOOSI

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
24.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten olen puhunut aiemmin muissa artikkeleissa, intuitio on sisään rakennettu gps-järjestelmäsi, joka ei opasta sinua ainoastaan uudelle polullesi, vaan on valmis opastamaan sinua koko ajan elämässäsi, jos sallit tämän taidon tarkentua ja laajentua itsessäsi. Tämä taito ei ole mitään uutta sielutietoisuudellesi, mutta se on maakokemuksessasi uusi sovellus, jossa yhdistät henkiset ja fyysiset aspektisi. Voin verrata tätä siihen, että oppii ajamaan polkupyörällä ensimmäistä kertaa. Tämä muisto ja sielujälki pysyy mukanasi. Aivan kuten muissa samanlaisissa tilanteissa ja kokemuksissa, säilytämme nämä virstanpylväät tunteillamme koko elämämme ajan. Nämä sielujäljet voivat seurata ja seuraavat sinua elämästä toiseen. Tämä riippuu sen merkityksestä, mitä sinua kannustetaan osaamaan tai oppimaan kussakin inkarnaatiossa.

Tiedän, että teidän kaikkien sisällä tämä sydän- ja sieluopastuksen gps-järjestelmä on erittäin voimakas nyt, ja näin jatkuu. Siinä intuitionne kehottaa teitä kuuntelemaan ja kiinnittämään huomiota. Miten moni teistä on tuntenut tämän "vaiston" tai reaktion, mutta sivuuttanut sen epäonnistumisen tai väärässäolemisen pelosta? Miten moni on virittynyt tähän intuitioon tunteillaan ja kokenut olevansa liian haavoittuva, joten suljitte sen ja veditte energianne täysin pois, ette tuntenut riittävää rohkeutta kytkeytyä siihen lainkaan? Se on hyvin normaali reaktio tämän aloitukseen, ja se jatkaa teidän testaamistanne nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Näiden testien tarkoitus on auttaa teitä astumaan omaan voimaanne ja luottamaan saamaanne opastukseen. Ei ole mitään rangaistusta, vaikka haluamme tehdä itsestämme tällä tavalla uhrin, tunteaksemme olon paremmaksi niissä kamppailuissa, joita ilmennämme tällä hetkellä omalla energiallamme ja/tai pysähtyneisyydellämme.

Pysähtyneisyys voidaan ilmentää ns. huonoilla neuvoilla. Kerron sinulle, että elämääsi voidaan tuoda ihmisiä, jotka antavat sinulle huonoja neuvoja tarkoituksenaan ohjata sinut kauas valitsemaltasi polulta. On myös yksilöitä, joilla on hyvä sydän, mutta jotka eivät ole ns. riskinottajia. Niinpä heidän energiansa on syvään juurtunut yhteiskunnan normien ja odotusten täyttämiseen. Tämä ei ole sinällään väärin HEIDÄN perspektiivistään, mutta tämä neuvo on väärä sinulle henkilökohtaisesti ja omaan tilanteeseesi. Sinulla on myös muita paineita, jotka koettavat estää sinua muuttumasta tai liikkumasta eteenpäin. SYYLLISYYTTÄ käytetään energeettisesti paljon, ja tämä voi osua ja osuu sinuun kaikilta puolilta ja kaikin mahdollisin tavoin. Voisit jäädä epäterveeseen ja myrkylliseen ympäristöön tai suhteeseen odotusten vuoksi tai syyllisyydestä, ettei sitä voi muuttaa.

Tämä energia kasvaa tunnistaaksesi oman intuitiosi. Opit nämä oppitunnit hyvin nopeasti ja äkkiarvaamatta, erityisesti jos et luota siihen, mitä tunnet. Silloin tiedät ilman epäilyksen häivääkään, että sinun olisi pitänyt toimia tai reagoida tuon sydän- ja sieluinspiraatioon mukaan, kun alun perin tunsit sen. Ja miten tiedät eron? Yrityksen ja erehdyksen kautta. Älä lannistu erehdyksestä. Tällä tavalla me kaikki opimme. Älä lannistu itsesi tai toisten suhteen. Alat myös tietää ja tunnistaa pimeän energian ja pahat aikeet. Alat erottaa energian melko nopeasti nyt. Pimeä puoli ei pysty naamioitumaan enää paljon pidempään. Totuus tulee pintaan, eikä sillä on mitään piilopaikkaa. Pimeän puolen aikomukset tulevat nyt enimmäkseen pintaan. Tämä paljastuminen on tässä ja nyt.

Tämä oli ylösnousemuksen KOKO pointti. Kohottaa kollektiivi pimeän puolen manipuloinnin ulottumattomiin, jotta kaikki näkisivät ja tuntisivat lopultakin oman arvonsa ja jumalaisen potentiaalinsa. Suurin ja tärkein oppitunti kaikesta tästä on oppia luottamaan intuitioosi ja kulkemaan tuon energiaopastuksen mukana. Et voi mennä minnekään sieluna, jos opastuksesi ja gps-järjestelmäsi ei toimi niin optimaalisesti, kuin pitäisi. Jos näin olisi, löytäisit itsesi kulkemasta ympyrää, ilman mitään todellista suuntaa.

Se ei ole kollektiivinen aikomuksemme. Niinpä sinun kuuluu oppia ja terävöittää intuitiotaitosi mahdollisimman hyvin. Nyt on se aika. Ja tämä taito palvelee sinua positiivisesti riippumatta siitä, mitä pyrkimyksiä valitset itsellesi. Nouse takaisin tuon "pyörän" selkään ja aja itsesi samaan intuitiiviseen opastukseen, joka on ollut sinulla koko ajan, vaikka olet tarkoituksella sivuuttanut tämän syntymäoikeutesi. Tee elämän oppitunneista helpompia itsellesi tällä tavalla.

Niin olkoon. Ja niin se on. Rakkautta kaikille teille.
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 06.08.2018 20:14 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2762
YLÖSNOUSEMUSVUORISTORATA JATKUU

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
5.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemuksen vuoristorata-ajelu jatkuu ja vie meitä eteenpäin täyttä vauhtia. Epäilemättä kohtaat tällä hetkellä tai olet kohdannut haasteita, vastoinkäymisiä ja syvää energiavapautusta. Tätä energiavapautusta tarvitaan puhdistaaksesi kaiken, mikä on alempaa ja tiheää ja mikä periaatteessa painaa sinua alaspäin ja estää sinua siirtymästä eteenpäin aiotulla polullasi. Samaan aikaan kun puhdistat vanhaa, uutta alkaa hiipiä sisään hitaasti. Tämän ei ole tarkoitus pakahduttaa sinua, vaan pelkästään näyttää, että on turvallista päästää irti kaikesta, mikä ei enää palvele korkeinta hyvääsi. Uusi taputtaa sinua lempeästi olkapäälle ja tulee pintaan alkaaksesi tunnistaa eron.

Sinun täytyy päästää irti vanhasta täysin, kuitenkin se vauhti jolla teet sen, riippuu täysin sinusta. Tämä täydellinen transformaatio on välttämätön. Uusia tilaisuuksia, yhteyksiä, tilanteita, paikkoja ja kokemuksia on tämän energian myötä, jotta saat vilauksen siitä, mihin olet menossa. Kun käytät sydäntä ja sielua gps-oppaanasi, tiedät ilman epäilyksen varjoa, että kaikki uusi mikä esitellään sinulle, on sinun ja myös kaikkien muiden osallisten korkeimmaksi parhaaksi. Suurin haasteesi on luottaa tähän ja päästä ohi kaikista peloista ja analyyttisen mielen "mitä-jossittelusta". Mielellä on selittämätön tapa esitellä monia tarinoita sinulle. Useimmissa tapauksissa sinä luot nämä tarinat tavalla, johon sinut on ohjelmoitu.

Tämä energia on täällä alkamassa pyyhkiä noita ohjelmia pois kovalevyltäsi. Nämä ohjelmat ovat samanlaisia kuin ohjelmistovirus. Voi jopa sanoa, että tämä energia toi mukanaan antiviruksen purkamaan näitä viruksia, jotta voit saada puhtaan pöydän ja uuden alun ehdottomaan ja aitoon vapauteen. Mitä enemmän ne on puhdistettu järjestelmästäsi, sitä optimaalisemmin alat toimia korkeammassa tietoisuudessa ja korkeammissa kyvyissä. Sielulahjasi alkavat avautua nopeasti. Kun tämä energia jatkaa sinun työntämistäsi eteenpäin, alat samanaikaisesti avata lahjaa toisensa perään. Nämä lahjat ovat siunaus, ja tämä on juhlistamaan edistymistäsi ja omistautumistasi siirtyä vastoinkäymisten läpi toiselle puolelle uutena, transformoituneena valo-olentona.

Paljastumista tapahtuu myös monilla tasoilla. Kuten aiemmin mainittiin. kaikki pimeys saa massiivisen valosuihkun. Sipulin kuorimisen tapaan jokainen harhakerros poistetaan yksi kerrallaan. Tätä tapahtuu nyt ja jatkossa, kunnes mitään ei enää piilottele tai väijy epätotuuden varjoissa. Tämä ei tarkoita, että kun tätä sipulia kuoritaan, vain totuus tulee pintaan. Tuolloin sinun täytyy eniten käyttää intuitiota ja erottelukykyä selvittääksesi, mikä on totta ja mikä on vain uusi "peitejuoni". Ole valppaana siinä, että tuollaisia valheellisia viestejä ja tarinoita tulvii mediaan, kun jokainen harhakerros poistetaan täysin.

Kuvittele, että äiti huomaa ensimmäistä kertaa, että juuri täytetty piparipurkki on tyhjä. Kun hän kysyy lapsiltaan, mitä tapahtui ja kuka sen on tehnyt, kaikki osoittelevat toisiaan. Tätä voidaan käyttää vertauskuvana siitä, että kun tilanteesta tulee epätoivoinen, kukaan osallisista ei halua ottaa vastuuta ja olla tilivelvollinen teoistaan. Tämä näyttää myös, että tuolla purkilla ovat käyneet monen kädet palvelemassa omaa agendaansa. Tämä energia on aina valmis läppäämään noita käsiä, jos ne vielä kurottavat purkkiin.

Pidä itsesi liikkeessä eteenpäin ja tiedä, että olet suurenmoinen ja urhea. Olemme KAIKKI tässä yhdessä, joten liitetään kädet yhteen ja voitetaan kaikki, mikä seisoo tiellämme.

Rakkautta ja siunausta teille,
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 29.10.2018 20:57 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2762
ENITEN SIELUKEHITYSTÄ TULEE SUURIMMISTA HAASTEISTA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
20.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suurin osa sieluheräämisartikkeleista joita luet, saattaa kuulostaa tarpeettomalta. Miksi näin on? Ehkä oivallat, että enemmistö valotyöntekijöistä toistaa usein itseään artikkeleissa saadakseen asian todella perille (suom. huom. sananmukainen suomennos "ajaa pisteet kotiin"). Tämä "koti" on syntymäoikeustodellisuutesi. Kyse on tavallaan viemisestäsi takaisin sinne, missä olit ja mikä oli tietoisuusvärähtely kollektiivisesti. Löydät jälleen tämän paikan, joka on ollut horroksessa aioneita. Tällä kertaa olet vain valmis tekemään siitä paremman ja varmistat, että nämä pisteet todella lisääntyvät ajan kuluessa (suom. huom. viitataan noihin edellisen sanonnan pisteisiin). Meillä on vastaheränneitä sieluja, jotka etsivät artikkeleita ja informaatiota monilta muilta valotyöntekijöiltä ympäri maailmaa saadakseen apua, tukea ja yleistä selkeyttä.

Muutos tapahtuu – oivallat sitä tai et. Olet ehkä niitä, jotka huutavat: "Riittää jo!" Olet ehkä kokenut ylösnousemusvuoristorataa enemmän, kuin halusit. Se tuntui jatkuvan kuin rikkinäinen levy. Asia toisensa jälkeen on tapahtunut sinulle. Huippuhetket tulivat ja menivät. Olet kokenut kamalan paljon "trikkeritapahtumia". Kaikki mitä olet kestänyt, on tehnyt sinusta viisaamman, vahvemman ja varustautuneemman suoriutumaan seuraavista huonoista vuorovaikutustilanteista. Tätä ei ole koskaan tarkoitettu lannistamaan sinua tai tuottamaan sinulle pettymystä, koska olet sielusoturi, joka voi tehdä ehdottomasti kaikkea, mitä sydämesi haluaa. Käsitä, että eniten sielukehitystä ja parantumista tulee suurimmista haasteista. Tunnereaktiosi johonkin tapahtumaan, joka pahenee elämässäsi, on sitä varten, että käytät sen parhaalla mahdollisella tavalla.

Kukaan muu ei ole hillitsijäsi. Kukaan muu ei voi kertoa sinulle, miten käyttäydytään, reagoidaan, eletään elämää ja toimitaan tai mitä tehdään. Tämä ei merkitse, että haluamme kollektiivina täyden kaaoksen täyttävän katumme rikoksilla ja vallattomilla vihateoilla. Ajatuksena tässä on, että lisäämme tietoisuuttamme. Tämä tuo luonnostaan meidät kaikki pois näistä tiheistä, matalista energioista, jotka kannustavat meitä tappelemaan toisiamme vastaan, yhteen tuomisen sijasta. Tavoitteemme kollektiivitietoisuutena on löytää sisältämme ykseys, joka sitoo meidät ja tukee ponnistelujamme yhtenä. Tämä ponnistus laajenee kovasti, ja siitä kaikkien pitäisi olla ylpeitä! Kysyt, miten erityisesti sinä vaikututat, ikään kuin et tekisi sitä. Sinä vaikutat! Liikumme nopeammin ja pidemmälle, kuin ennustettiin.

Sitä oli vaikea alkuunkaan mitata sielun suunnitelmalla, kasvulla ja laajentumisella. Ei ollut mitään tapaa rehellisesti ja täsmällisesti mitata kollektiivitietoisuuden kehittymistä tai kasvua. Miksi? Koska dominoilmiötä ei voi arvata. Se on prosessi, jonka täytyy vain tapahtua.

Energiavaikutus vaihtelee. Energia on jatkuvaa virtaa tietyssä aikakehyksessä. Reaktio tähän energiaan on ns. bensaa tuleen, ja se reagoi vastaavasti. Tiedä, että ajoitus on kaikki, äläkä lannistu tai pety, jos jotain tapahtuu ilman erityistä kiintymistäsi siihen. Tiedämme, että liikumme nopeammin ja pidemmälle sen tietoisuuden perusteella, joka on saavutettu tähän mennessä.

On parasta, jos pystyt päästämään irti kaikista kiintymyksistä, kun liikut mukana. Tiedän, että se on vaikeaa silloin, kun kohtaat muutosvaihtoehtoja. Mitä vähemmän kiinnityt lopputuloksiin tai odotuksiin, sitä paremmin minimoit pettymykset tai sydämen lisäsärkymisen. Kaikki tapahtuu syystä. Ehdottomasti kaikki. Et ole uhri. Itsesääli ei odota sinua missään todellisuusulottuvuudessa, jonka päätät luoda itsellesi.

Nimittäin … tämä taianomainen uusi Maa jota kaikki luomme tietoisesti ja kollektiivisesti, on rakkautta, ykseyttä, rauhaa, iloa ja anteeksiantoa. Kaikki muu on astinkiviämme, jotta pääsemme näihin perimmäisiin tavoitteisiin. Olemme hyvin matkassa! Onnittelut etukäteen! Heijastevaikutus on täydessä vauhdissa. Se on pysäyttämätön.

Rakkautta ja siunauksia teille kaikille.
–Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 30.10.2018 06:51 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2762
VINKKEJÄ YLÖSNOUSEMUSVUORISTORATAAN

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
24.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemusvuoristoratakokemuksesi ovat olleet todella intensiivisiä, eikä tämä merkitse sitä vihreää valoa sinulle, että tämä elämäsi kyyti loppuu ja saat viestin, että kaikki on valmista, hyvin ja saatu loppuun. KAIKKI ON HYVIN. Mutta tämä ei merkitse, että saavutat tietyn kohdan sielukasvussa ja -laajentumisessa ja evoluutiosi pysähtyy täysin. Tarkoitus ei ole lannistaa sinua, vaan olet päässyt todella pitkälle. Ehdottomasti pidemmälle, kuin arvioitiin millä tahansa aikavälillä, joka pyydettiin antamaan teille ja jota odotettiin. Toisin sanoen, hyvin monet ovat pyytäneet ylösnousemuksen loppuunsaattamisen aikarajaa tai ajanjaksoa. Taas kerran, sielun kasvu, kehittyminen ja oppiminen ei koskaan lopu.

Kerron teille, että arvioitu lopputulos on ONNISTUNUT ja OLEMME pidemmällä, mitä odotettiin.

Siis oikeasti haluatte tietää muutoksista. Tapahtuuko niitä ja missä määrin? Voin kertoa teille ehdottomana totuutena ja varmuutena, että suuria muutoksia on tehty suurina harppauksina. Siinä määrin, että alatte tunnistaa tämän totuuden pian. Kollektiivisesti on saavutettu ykseystaso. Oivaltakaa, ettemme ole koskaan erillään toisistamme. Olemme AINA yhdistyneenä ykseyteen riippumatta siitä, mitä ajattelemme, luulemme tai havaitsemme totuudeksi. Voin opastaa sinua. Voin ohjata sinua. Mutta sinun täytyy ymmärtää, että sinulla on perimmäinen valta uskoa siihen, mikä tahansa tekee sinut onnelliseksi. Sinä päätät liittyä siihen kaikkeuteen, mikä me olemme. Olemme yksi tietoisuus, yksi sydämenlyönti, yhdessä AINA riippumatta siitä, mitkä pelotteet yrittävät seistä tiellämme tai varjostaa meitä valheellisilla harhakuvilla.

Missioni – muiden valotyöntekijöiden rinnalla – ei ole kertoa sinulle, miten ajatella tai tuntea tietyllä tavalla. Tehtävämme tai missiomme on ensisijaisesti antaa toivoa ja päättäväisyyttä edistyä parhaiten itsellesi sopivalla tavalla. Löytääksesi sen itserakkauden, sieluvoimaantumisen ja korkeamman tietoisuuden, joka parhaiten puhuu SINULLE! Tiedostaaksesi, että "tuolla" on muita, jotka eivät tue sinua tai kasvuasi! Ja nämä yhteiskunnan odotukset ja normit ovat tilanteita, jotka sinun täytyy hajottaa ja joiden yläpuolelle nousta kaikista haasteista huolimatta, joita on edessäsi. Ja pystyt siihen! JA teet sen.

Jokainen haastava tai haitallinen kokemus elämässäsi on viemässä sinua takaisin näihin kolmeen pääkohtaan, joita toistan jatkuvasti:

1. Itserakkaus
Mitä opit itsestäsi? Mitä rajoja asetit? Jos olet ankara itsellesi, miksi niin on? Sabotoitko tai ivaatko itseäsi? Kenties et ota kohteliaisuuksia hyvin vastaan tai ajattelet, ettet ole tarpeeksi hyvä, vaikka mikä olisi. Katso peiliin ja kerro itsellesi muuta.

2. Sieluvoimaantuminen
Tyydytkö myrkyllisiin käyttäytymistapoihin, toimiin, reaktioihin tai läheisriippuvuusmalleihin? Riippuvuuksiin? Päätätkö tehdä tai reagoida xyz-tavalla, koska jokin organisaatio tai yhteiskunnan odotus kehotti sinua tekemään niin? Reagoimaan niin? OLEMAAN niin? Etkö tunne, että tämä muutos tai odotus on oikein sinulle? Koska se ei ole. Tai muuten et olisi täällä. Tee siirto ja muutos parempaan. Pystyt siihen ja teet sen.

3. Korkeampi tietoisuus
Olet AINA tiennyt ja tuntenut, ettet kuulu tänne. Sinulla oli uskomuksia, jotka poikkesivat muiden uskomuksista. Kyseenalaistit ja haastoit vallitsevan tilan. Se oli liian ehdollistunut, eikä siinä ollut mitään tolkkua sinusta. Kyseenalaistat usein säännöt ja määräykset ja lait. Muutat kaikkea vain omien reaktioidesi ja ajatustesi perusteella. Jos et ole onnellinen tai tyytyväinen, kokeile muuttaa ensin havaintotapaasi. Kaikki muu loksahtaa paikoilleen sen jälkeen, jos niin on tarkoitus olla.

Jatka itsesi liikuttamista eteenpäin. Tämä energia ei salli mitään muuta. Tiedä vain, että yhtenä et ole ehdottomasti yksin ja merkityksetön. Etsi tukea ja lohtua samankaltaisuuksista ympärilläsi.

–Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.11.2018 23:02 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2762
ENEGIAHAASTEIDEN LISÄÄNTYMINEN

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
21.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä energialisäys kannustaa sinua muuttumaan ja hyväksymään sen osaksi itseäsi. Minä olen hyväksynyt tämän lahjan ja muuttunut valtavasti. Olen kohdannut varjoitseni ja päättänyt mennä syvimpiin ja synkimpiin taisteluhautoihin sisälläni, voidakseni säteillä kirkkainta valoa kaikkiin "puutteisiini" ja kaikkeen, mitä niihin liittyy. Periaatteessa päätin, että kaikki nuo raskaat ja kamalat luurangot vedetään esiin henkilökohtaisesta kaapistani.

Pyysin kaikkea tätä parantumista ja kasvua, ja olen iloinen, että tein niin. Sitä prosessia ei ollut helppoa hyväksyä, kokea ja navigoida läpi, mutta minulle se oli välttämätöntä. Jos meillä kaikilla on tämä vaihtoehto – parantua ja olla vapaa tai kohdata samoja rajoituksia ja koettelemuksia, joita alemman värähtelyn energia tuo – se puhuu puolestaan. Mutta kerron sinulle, että tämä uusi vapaus tulee sieluparannussiunausten kera.

Jos päätät parantua sielun entisten elämien vaurioista, tuskasta, ajatuksista, kokemuksista, koettelemuksista jne., koet tämän alemman energiavärähtelyn "puhkeavan" epämiellyttävästi elämässäsi, kun se esittää kirjaimellisesti viime näytöksensä ja sitten poistuu elämästäsi. Valitettavasti nämä alemman värähtelyn energiat ja taipumukset täytyy kokea ja esittää ja tuo energia muuntaa, jotta se voidaan poistaa. Tämä koko ylösnousemusprosessi sisältää kollektiivienergian.

Tämä merkitsee, että siirrymme eteenpäin ja/tai taaksepäin opittujen oppituntien intensiivisyyden ja sielukasvun perusteella. Kun energia on juuri oikea, siirrymme eteenpäin vakaata tahtia. Kun se on joko liikaa tai liian vähän, voimme joko voimistaa tätä energiaa tai perääntyä. Samanaikaisesti meihin lisätään tietoa. Tämä tieto ei ole mitään, mitä emme jo tietäisi, pelkästään sielulahjojen ja -mahdollisuuksien muistamista. Muistamme jumaluutemme ja tarkoituksemme.

Se on strategista siinä mielessä, että ylösnousemista ei ole koskaan yritetty aiemmin koko multiversumissa. Niinpä ilmaisu "opimme kulkiessamme eteenpäin" on täysin tosi ja paikkansa pitävä. Saatamme liikkua hitaasti eteenpäin, ettei meiltä mene mikään tärkeä ohi, ja voimme liikkua myös muutaman askeleen taaksepäin, mutta ajatuksena on, että liikumme jatkuvasti eteenpäin. Mikään askel taaksepäin ei ole heijastus mistään erityisestä, vaan kenties vain harha-askel aikomuksessa, tiedostamisessa tai intensiivisyydessä. Siirrymme edelleen eteenpäin yhdessä yhtenä.

Toiminnot ja valinnat, joita teemme yhdessä, ovat samanlaisia kuin Transformers-sarjakuva. Käytän tätä leikkisää vertauskuvaa, että olemme kaikki yhteydessä autobotteina tai decepticoneina. Sillä ei ole merkitystä, kumpaa kuvitteellista joukkuetta kannustat. Kohtaat nämä samat eroavuudet ja erillisyysharhat kokonaisuutena kaikkialla, minne käännyt. Olemme kaikki keskenämme yhteydessä riippumatta siitä, mikä joukkue mainostaa tätä tai tuota ulkopinnalla.

Yksi totuus tässä vertauskuvassa on kykysi olla ainutlaatuinen ja uskomaton "osana" kokonaisuutta, joka olet. Ja myös yhdistyä ja tulla "yhdeksi" kaikkeen, mitä olet. Tämä merkitsee, että yhdistyt kaikkiin muihin voidaksesi tulla ehdottoman ja puhtaan jumalaisen rakkauden kokonaisuudeksi.

Se on syntymäriittisi. Se on, kuka olet. Siihen olet myös kollektiivisesti palaamassa. Olet valinnut nämä tapahtuvat muutokset, jotta nämä vasta löydetyt vapaudet löytävät sinut ja antavat monia tilaisuuksia liikkua eteenpäin ja nykyisten kykyjesi ja nykyisen kapasiteettisi yli.

Nämä sielulahjat ovat olleet aina ulottuvillasi, mutta opit ne merkittävästi uudelleen ja syvemmin, kun roska tai taakka parannetaan ja muunnetaan sisälläsi. Avaudut enemmälle, kun parannut sisältä. Älä salli pelon estää sinua, hidastaa sinua tai saada sinua tekemään epäviisaita päätöksiä. Sydämesi ja sieluintuitiosi ottaa johdon. Salli tämän totuuden olla. Menet aina, minne on tarkoitus, silloin kun painotetaan äärimmäistä luottamusta ja uskoa itseesi ja omiin päätöksiisi.

Olet uskomaton!! Anna valosi säteillä kirkkaasti koko kosmoksen nähtäväksi!! Mene siihen suuntaan, johon sydämesi johtaa sinua.

–Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia