Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 18.06.2018 07:45

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 107 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 17.05.2018 22:52 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2462
OLEMMEKO JO PERILLÄ?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
13.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun pienenä lapsena istuin keittiön pöydän ääressä, ajelehdin usein omaan maailmaani. Äiti sätti minua: "Herää! Sinä haaveilet!" Ja toisilla kerroilla kun asiat eivät menneet sujuvasti minun kannaltani ja olin vihainen ja kärsimätön, koska asiat eivät tapahtuneet haluamallani tavalla, hän kertoi, että minulla oli hyvin epärealistinen näkemys elämästä.

Ja hän oli oikeassa. Minulla tosiaan oli epärealistinen näkemys tästä aika-avaruustodellisuudesta. Mutta toisaalta olin aikamielessä äitiä paljon lähempänä ei-fyysisten ulottuvuuksien kokemista. Olin juuri vasta tullut välittömästä ilmentämiskokemuksesta. Jossain alitajunnassani tiesin, että ilmentäminen oli välitöntä.

En ollut vielä tietoinen siitä, että olin eri syistä täällä fyysisyydessä kokemassa hidastetun version noista ilmentymisistä. Mutta lapsena tämä odottelujakso ei liittynyt mitenkään minuun. Esimerkiksi, koettuani useita vuosia elämää tyttönä 1950-luvulla, päätin, että menisin yhtenä iltana nukkumaan ja heräisin poikana.

Ilmaisin aikomukseni ja oikeasti odotin kohtaavani nuoren pojan, kun näin kuvani vessan peilistä seuraavana aamuna. Olin hyvin pettynyt – lievästi sanottuna. Jumissa olemisen tunteesta puheen ollen … Minulta kesti monta vuosikymmentä oivaltaa, että valitsin sukupuoleksi naisen tarkoituksenani auttaa naisten dynamiikan muuttamisessa ja tuoda kipeästi kaivattuja feminiinienergioita tälle planeetalle.

Ja pikakelaus eteenpäin: tässä sitä ollaan – monet meistä ovat menossa päistikkaa valaistumiseensa ja taas kerran tuntuu etanan vauhdilta. Tai tavallaan jumittamiselta samassa "hokemassa". Juuri kun ajattelet pärjääväsi hyvin ja pääseväsi jyvälle näistä uusista energioista, jotain tulee täydeltä laidalta. Ja taas kerran luottamusta koko tähän prosessiin horjutetaan, tai pahempaa: haluat vain pois täältä.

SIETOKYKY ALLE NOLLAN

Näyttää siltä, että kun taajuutemme jatkuvasti nousee ja sitten meille annetaan jokin 3D-haaste, se tuntuu eksponentiaalisesti pahemmalta ja kaiken epämukavuuden – fyysisen tai tunnepuolen – sietokyky menee alle nollan.

Ja nämä voivat olla asioita, jotka "aiemmassa", heräämistä edeltävässä elämässämme sivuutettiin olankohautuksella vain "yhtenä noista asioista". Vain osana jokapäiväistä elämää maan päällä. Mutta meille jotka olemme siirtymässä korkeampiin ulottuvuuksiin ja joiden vielä täytyy kokea hyvin fyysinen, hiilipohjainen keho ja 3D-todellisuus, nuo asiat voivat tuntua olevan liikaa, vaikka ovat pikkujuttuja. Tiedämme, että saatamme ylireagoida, ja tiedämme, että mielemme menee pahimpaan skenaarioon, mutta silti meillä ei vain ole kärsivällisyyttä.

Mietimme, mistä muusta meidän täytyy vielä selviytyä, vaikkakin jumiutuneista energioista irtipäästämisen nimissä? Tulemme kohtaan, jossa sanomme: "Riittää! Valmista! En ole kiinnostunut loputtomasta uudelleenkalibroinnista tai loputtomasta irtipäästämisestä." Ja kenties olemme valmis, mutta mielemme täytyy saada tolkku kaikista "keskeytyksistä" matkan varrella.

Monet ovat kertoneet, että viimeaikaiset energiat ovat olleet vielä intensiivisempiä ja heidän elämässään on ollut tavallista enemmän häiriöitä. Itselläni – ja epäilen, että myös muilla tässä prosessissa – turvallisuusasioita tulee esiin. On turvattomuuden tunnetta kehossa, tässä ympäristössä tai vain yleistä haavoittuvuuden tunnetta. Ja tätä pahentaa irrallisuuden tunne ja tavallaan tylsyys.

#MitäVittuaTapahtuu?

Siis tylsyyden tilassa on helppoa tuntea ylivoimaiseksi pienikin harmi. Luulen, että otimme monet asiat tyynesti ennen heräämistämme, koska meillä oli enemmän intohimoa. Vaikkakin tuo intohimo generoitiin ulkopuolisista ihmisistä ja tapahtumista. Ja toisinaan myös draamasta.

Siis voimme löytää itsemme nyt oudosta ei-kenekään-maasta. Emme enää tunne yhteyttä ovemme ulkopuoliseen maailmaan, kuitenkaan emme tunne jatkuvampaa yhteyttä sieluumme. Voi siis taatusti tuntua "mitä vittua" -hetkeltä. Kenties voimme aloittaa ylösnousemus-hastagin #MitäVittuaTapahtuu? puhdistamaan huoltamme ja turhautumistamme.

Mutta minua varoitettiin siitä, ettei olisi kovin helppoa, ennen kuin olisi. Ja sitä kutsutaan "ympyrän sulkeutumiseksi". Muistaen kykymme ilmentää välittömästi ja tietäen, että kaikki on hyvin. Että olemme turvassa.

Mutta kuumottavaksi kysymykseksi jää – kuten minulla oli tapana loputtomasti tiedustella isältä Oldsmobilemme takapenkillä, kun ajelimme sunnuntaisin maalle – "Olemmeko jo perillä?"

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 28.05.2018 21:45 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2462
TÄYDELLINEN VASTAANOTTAMISPAIKKA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
27.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heräämisen yksi haastavimmista puolista on suuri haavoittuvuuden tunne. Olosuhteet jotka tuntuvat olevan kontrollimme ulkopuolella, työntävät meidät seinää vasten ja panevat polvilleen. Olemme kasvotusten syvimpien pelkojemme kanssa. Meistä tuntuu, ettei ole enää mitään paikkaa, johon voimme juosta.

Noina hetkinä olemme täydellisessä vastaanottamispaikassa, koska meidän täytyy olla täysin auki, minkä mieli tulkitsee haavoittuvuudeksi. Haavoittuvuus on hyvä asia. Tämä enemmän valon kutsuminen, joka on itse asiassa me itse … siis tämä itsemme kutsuminen enemmän kehoomme ja elämäämme tuo esiin kaiken, mikä ei ole tuntenut itseään rakastetuksi. Se voi olla eri asioita eri ihmisille.

Olemme siirtymässä vapauteemme, joten arvaa, mikä laukaistaan esiin? Kaikki mikä ei ole tuntunut vapaalta.

Elämässäni on ollut hyvin monia kertoja, jolloin minusta on tuntunut hyvin haavoittuvalta, hyvin vereslihalla olevalta, mutta mitään ei voi verrata siihen, mitä olen tuntenut heräämisessäni. Ja suuri osa peloista tulee tietysti mielestä, kuten olemme havainneet – ei sielusta. Mutta meitä on opetettu olemaan urhea ja kontrolloimaan tunteitamme.

Itse asiassa, erityisesti miespuoliset energiat ovat nähneet niin avoimet tunteet heikkoutena. Kuitenkin tilanne on päinvastoin. Vaaditaan urheimpia sieluja sallimaan kaikki tunteet ja olemaan niin avoin. Sulkeutuneisuus voi tuntua turvalliselta, mutta se aiheuttaa ahdistusta, joka vaanii aina heti pinnan alla.

Ja huomaamme, että kun sallimme itsemme olla niin avoin, niin haavoittuva, olemme itse asiassa turvassa. Olemme kohdanneet syvimmät pelkomme, ja olemme edelleen täällä. Meistä tulee vahvempi ja liikutamme jumiutuneita energioita prosessin aikana.

Ja ihana sisaremme Brenda Hoffman on rohkaissut meitä hiljattain sallimaan itsemme lähestyä kanssaihmisiämme, luottamaan ihmisiin. Hänen viestinsä muistutti minulle, että tämä prosessi työntää meidät nielemään tuon ihmisylpeyden, että meidän täytyy selvitä kaikesta itse.

Meidät on historiassa teilattu avun pyytämisestä, ja aina siitä näytti täytyvän maksaa jokin hinta. Todellinen tai kuviteltu. Mutta olemme hyvin eri paikassa nyt. Emme vedä tasapainottomia energioita toisilta. Olemme päästäneet irti suurimman osan siitä. Emme enää (yllä)pidä kovin paljon energioita. Ja olemme päästäneet irti huolehtijaroolistamme.

Havaitsemme, että riippumatta siitä, miten huonoiksi asiat tulevat tai miten huonoja mieli uskoo niiden olevan, tämä prosessi on hyväntahtoinen. Se tehdään rakkaudessa. Se tehdään tarkoituksena kiihdyttää kasvuamme ja luoda paras kaikista maailmoista. Sekä ihminen että sielu saa olla partnerina tässä hyvin poikkeuksellisessa tanssissa, ja tuolla tanssilla on elämä, joka palvelee meitä.

Niinpä noina hetkinä jolloin meistä tuntuu, että kaikki hajoaa ja kaikki on mahdotonta, ja haluamme antaa periksi … on hyvä muistuttaa itsellemme, ettemme voisi olla paremmassa paikassa avautuaksemme vastaanottamaan. Ja antamaan sen tulla siinä muodossa, missä sen tarvitsee – tulee se sitten sielultamme tai toiselta ihmiseltä.

Päästä irti tuosta vanhasta rikkinäisestä levystä, joka sanoo, että sinun täytyy maksaa saadaksesi ja sinun täytyy ansaita se. Se on syntymäoikeutesi. Ilman mitään kiinnikkeitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 04.06.2018 16:48 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2462
MIKÄÄN EI OLE PAHAA SINULLE

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
31.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun olet matriisin ulkopuolella, mikään ei ole oikeasti pahaa sinulle. Melko rohkea toteamus. Ok, älä laita kättäsi kuumalle hellalle tai juo syanidia – ainakaan vielä. Mutta puhun tässä siitä, että kun olet siirtynyt pois vanhasta tarinastasi ja irrottautunut massatietoisuudesta, voit leikkiä siinä, 3D:ssä, eikä sinuun vaikuteta negatiivisesti.

Ja tämä johtuu siitä, ettet ole enää panostanut. Sinulla ei ole enää koiraa tuossa kisassa. Tajuat, että maailma ovesi ulkopuolella käy vain läpi omaa ylösnousemusprosessiaan. Se on tuon prosessin hyvin varhaisessa vaiheissa, mutta se tekee, mitä tekee, eikä sen tarvitse vaikuttaa sinuun.

Ja voisit osallistua koska tahansa maailmaan. Voisit olla aktivisti, ja se voisi olla hyvin tyydyttävää. Se antaa sinulle tilaisuuden jakaa valoasi sillä tavalla. On taatusti runsaasti aatteita tänä intensiivisenä aikana planeetalla.

Olen sanonut tämän aiemmin. Sillä ei ole todellisuudessa merkitystä, mitä päätät tehdä, koska olet jo toteuttanut tällä olemisesi tarkoituksen. Olet täällä majakkana. Säteilemässä valoasi. Jakamassa uutta mallia ihmisestä, joka ruumiillistaa myös jumalaisen puolensa.

Jos pysyt kotona koko päivän katselemassa Netflixiä, säteilet silti valoasi. Jos käyt töissä joka päivä, säteilet valoasi. Tai jotain muuta, luot jotain, mikä ilmaisee ydinolemustasi.

Tavoitteilla ei ole merkitystä siellä, missä olemme. Sillä vain on merkitystä, että olet ilossasi. Jos ihmisitsesi on kyllästynyt elämään, sekin menee ohi. Se korvataan täyttymyksen tunteella, koska se kuka olet myös, "minä olen" -olemuksenasi, on jo tyydyttynyt.

Mutta todennäköisesti haluat ilmaista sieluasi jollain konkreettisella tavalla. Ja se voi saada monia muotoja.

Siis se mitä teet päivästä toiseen, riippuu sinusta. Voit omistautua jopa uutismediaan. Siinä on paljon nautittavaa. Kun olit tätä maailmaa, oli vaikeaa katsella uutiskiertoa suuttumatta ja nääntymättä. Mutta nyt voit nauttia siitä tarkkailijana, jos haluat.

Sen ei tarvitse laukaista tunteitasi. Voit heiluttaa nyrkkiä ja huutaa sen typeryyttä, kun tarkkailet presidenttiä, joka kanavoi koko joukon naisvihaa, rasismia, homofobiaa ja ksenofobiaa. Mutta miksi et vain nautisi siitä tosi-tv-ohjelmana? Kaikki näyttelijät esittävät rooliaan upeasti.

Se voi imaista sinut mukaansa, kuin provokatiivinen tv-ohjelma, ja alat uskoa, että maailma romahtaa. Sekin on ok, koska tuo tunne ei kestä siinä, missä olet. Tiedät liikaa. Tiedät, että se on vain galaktisen tarinan esittämistä eikä se voi koskettaa sinua.

LAITA OIKEA JALKA SISÄÄN, OTA OIKEA JALKA POIS

Mutta on tavallaan hauskaa sallia itsensä näytellä jossain draamassa. Mestarina voit laittaa oikean jalkasi sisään, ja sitten ottaa oikean jalkasi pois. Se on perimmäistä vapautta – pelata peliä tietäen, että se on vain peliä.

Se ei merkitse, ettei ovesi ulkopuolinen maailma koe kiihkeästi omia luomuksiaan – siellä on raaka, vaarallinen ja paha maailma. Siellä on myös paljon rakkautta, hyväntahtoisuutta ja turvallisuutta.

On suuri ilo tunnistaa, että olet siirtynyt sen kiihkeän draaman läpi, joka 3D-elämässä on tarjolla, eikä sinun tarvitse koskaan enää kokea sitä. Suurin osa tätä postausta lukevista ja niistä, jotka samaistuvat tähän blogiin, on kulkenut jo tuon pimeän maailman läpi. Monet teistä ovat valinneet tämän elämän viimeisekseen, joten halusitte kokea, millaista olisi kulkea tällä planeetalla ruumiillistuneena mestarina.

Vaikka sinun tarvitsee edelleen olla tekemisissä arkisen maailman kanssa ja jatkaa hiilipohjaisen kehon ylläpitämistä, tiedät, että asiat ovat dramaattisesti muuttuneet tietoisuudessasi. On helppoa joskus tuntea, ettet enää voi samaistua tähän maailmaan, mutta jos haluat, voit saada parhaan osan kummastakin maailmasta. Voit nauttia maailmasta, mutta omilla ehdoillasi. Voit osallistua niin paljon, kuin haluat, mutta sinua ei oikeasti imetä noihin tiheämpiin energioihin.

Mestarina voit olla niin erotteleva, kuin haluat. Sinun ei tarvitse sietää energian syöjiä. Mutta voit nauttia niiden seurasta, jotka ovat värähtelyltään lähempänä sinua. Tai voit olla niiden kanssa, jotka normaalisti laukaisisivat tunteesi. Näin on, koska tiedät, kuka olet, eli suurenmoinen olento. Siis mikään mikä näyttää negatiiviselta, ei osu sinuun. Se menee vain lävitsesi. Mikään ei takerru sinuun. Se ei ehkä ole kovin hauskaa sellaiselle, joka haluaa provosoida, mutta todennäköisesti et halua viettää paljon aikaa tuontyyppisten ihmisten kanssa.

Siis anna palaa, ja nauti maailmasta ovesi ulkopuolella niin paljon tai vähän, kuin haluat. Muista, ettet oikeasti voi juuttua matriisiin, sitten kun olet poistunut siitä. Mutta voit leikkiä siinä niin paljon, kuin haluat.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 11.06.2018 19:07 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2462
ENKELIT JOTKA HALUSIVAT LIIKAA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
6.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet ylösnousemuspolulla ovat turhautuneita, koska he näkevät maailman hyvin sulkeutuneena ja ihmettelevät, miten he voivat mitenkään vaikuttaa tuohon maailmaan. He sanovat: "Säteilemme täällä valoamme, enkä näe maailman parantuvan olennaisesti. Miten tunkeudumme sellaisen ihmisen mieleen ja sydämeen, joka näyttää jo päättäneen?"

Monet tuntevat, että kun jaamme valoamme erilaisilla ilmaisumuodoilla – taiteella, musiikilla, kirjoitetuilla ja puhutuilla sanoilla – unessa olevat eivät hievahdakaan asemistaan. Että "saarnaamme" vain kannattajille, niille jotka tajuavat jo. Niille jotka ovat heräämässä tai heränneet sille, kuka he ovat – ikuiselle itselleen.

Sanon, että kumpaakin tapahtuu. Säteilemme valoa vain olemalla tällä, ja tuo valo menee palvelemaan koko ihmiskuntaa. Ei yrittämällä saada heitä ymmärtämään, että he ovat myös jumala. Mutta tuo valo on häiritsevää. Se tekee heidän elämästään epämukavampaa, ainakin aluksi.

Aivan kuten tapahtui meille. Useimmat eivät tiedä, miksi asiat näyttävät hajoavan tai miksi asiat eivät toimi heillä, niin kuin ennen. Ja tämä johtuu siitä, että suurin osa ihmiskunnasta on ylösnousemuksensa varhaisvaiheissa.

Me jotka olemme ylösnousemuksemme viime vaiheissa, emme enää pidä energioita ihmisten puolesta. On muita tekemässä sen, muita ottamassa paikkamme energianpitäjinä.

Mutta sekin on muuttumassa, kuten voimme nähdä katsoessamme ihmisiä nyt. On ennenkuulumattomia muutoksia maailmanlaajuisesti – politiikassa ja maailman kulttuuri-ilmapiirissä laajemmin.

Koska tietoisuus on ensisijaisesti feminiiniolemusta, eikä tuo olemus tyydytä kenenkään tarpeita, vaan pelkästään on, näemme pelkojen ja ahdistusten räjähtävän monissa, jotka eivät ole rentoja oman feminiinisyytensä osalta.

Alamme nähdä planeetan naisten tai feminiinienergioiden irrottautuvan niistä, jotka ovat turvautuneet heihin hoivan saamisessa. Erityisesti miessukupuoli. Miehen täytyy nyt kohdata omat tunteensa, ja se saa hänet tulemaan vielä vihaisemmaksi. Pelokkaammaksi.

Hän näkee naisen ottavan pois tukensa, joka perustui tasapainottomuuteen, ja nyt nainen ottaa takaisin energiansa ja rakentaa omaa tukiverkkoaan ja vahvuuttaan. Hänestä tulee äänekkäämpi, näkyvämpi ja hän on päättänyt olla nähty ensimmäisen luokan kansalaisena, ensimmäistä kertaa tällä planeetalla.

Mies tuntee haavoittuvuutta ja itsensä uhatuksi. Ei, patriarkaatti ei yhtäkkiä romahda, mutta syvä muutos on tekeillä.

Mutta ne jotka ovat heränneet ja ovat omistamassa mestaruutensa, eivät yritä muuttaa massatietoisuutta. Se ei toimi. Muun ihmiskunnan täytyy käydä läpi omat iteraationsa omana aikanaan.

Mutta olemme täällä myös palvelemassa niitä, jotka seuraavat meitä nyt lähempänä, niitä jotka ovat pidemmällä heräämisprosessissaan. Me jotka olemme tämän merkittävän transformaation eturintamassa, olisimme rakastaneet saada meidän kaltaisiamme opastamaan tietä, erityisesti silloin kun kävimme läpi tämän prosessin synkkiä puolia. Ja sitä varten monet meistä ovat täällä tänä aikana. Olemme majakoita niille, jotka seuraavat.

Ja tuo opastus ilmennetään vain olemalla, kuka olemme, eikä se vaadi oikeasti vakavaa työtä tässä kohtaa. Emme enää pidä tai prosessoi energioita kenenkään puolesta. Ja tämä vuorostaan vapauttaa energiamme niin, että voimme palvella uudella tavalla.

Erityisesti naisina tuo uusi tapa tuntuu hyvin itsekkäältä muista, jotka eivät ole valmiita vapauttamaan itseään. Mekin jotka olemme viisaampia, olemme joskus haluttomia irrottautumaan ja saatamme sallia energioidemme syömisen. Mutta tiedämme, että meidän täytyy sallia toisten omistaa omat energiansa ja tunteensa.

ENKELIT JOTKA HALUSIVAT LIIKAA

Olemme enkeleitä, jotka halusivat liikaa. Ennen inkarnoitumista halusimme sukeltaa syvälle hyvin tiheään, hyvin unessa olevaan ympäristöön ja halusimme tuoda uutta tietoisuutta siihen.

Halusimme olla eläviä ja hengittäviä esimerkkejä ihmisestä, joka on yhdistynyt myös sieluunsa. Halusimme tietää, miltä tuntuisi olla sekä ihminen että jumala ollessamme edelleen fyysisyydessä.

Mikä ajatus! Hyvin jännittävä enkeleille. Emme malttaneet odottaa pääsyämme tänne. Ja tietysti sitten kun olimme täällä ja unohdimme niin paljon, monet meistä eksyivät matkan varrella. Ja me jotka heräsimme ja olemme edelleen täällä, olemme hämmentyneitä siitä, miksi se on niin vaikeaa. Miksi se tuntuu niin hitaalta. Miksi se toisinaan tuntuu mahdottomalta.

Olemmeko vain joukko upeita enkeleitä, jotka halusivat liikaa? Ehkä. Mutta olen ylpeä ollessani noiden enkelien joukossa. Minulle on kunnia olla osa sitä suurenmoista sieluryhmää, joka halusi tutkia omaa tietoisuuttaan, todellisuudessa tietämättä, miten se päättyisi.

Urhea ryhmä, valmis ottamaan poikkeuksellisia riskejä. Rikkoen ihmisevoluution rajoja tavalla, jota ei ole tehty koskaan aiemmin. Valmis olemaan ensimmäisten joukossa. Tietäen, etteivät kanssaihmiset antaisi tunnustusta heille.

Kaikesta päätellen ryhmä jonka olisi pitänyt jo lähteä planeetalta, ottaen huomioon mitä he ovat käyneet läpi. Ja monet ovat lähteneet ja monia lähtee jatkuvasti. Ja heitä kunnioitetaan aivan yhtä paljon kuin niitä, jotka jäävät.

Onko se pelkkää päättäväisyyttä, joka pitää meidät täällä? Onko se uteliaisuutta? Jääräpäisyyttä? Ei mitään parempaa tekemistä? (Paljon naurua.) Hyvä kupillinen kahvia? Tunne, että kun on päässyt näin pitkälle, voi yhtä hyvin kestää loppuun asti ja katsoa, mitä tapahtuu?

Aloitin tämän postauksen puhuen siitä, miten näemme itsemme suhteessa muuhun maailmaan, mutta tunnen, että tiedämme viisauden paikasta, että maailma jatkaa sitä, mitä maailma tekee. Mutta rakastamme ihmiskuntaa. Emme olisi täällä muuten.

Emmekä käännä selkäämme tälle maailmalle, mutta emme ole enää kytkeytyneet siihen niin, kuin ennen. Ja se on paras paikka voidakseen todella palvella tuota maailmaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 12.06.2018 18:57 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2462
SIELUMME TOIVOTTAMINEN TERVETULLEEKSI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
10.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maailma vastustamassa feminiinisyyttä on samanlaista, kuin ihminen vastustamassa sielua. Monet miehet (ja naiset) pelkäävät, että jos naissukupuolelle annetaan enemmän oikeuksia, enemmän ääntä, he (miessukupuoli) menettävät statuksensa.

Jos annamme sielulle enemmän tilaa elämässämme ja kehossamme, menetämmekö kontrollin ihmisenä? Otetaanko meidät hallintaan? Miten voimme luottaa tähän olemukseen? Se on erilainen kumppani, johon olemme tottuneet.

Olemme tottuneet vetämiseen ja työntämiseen suhteissa, ja olemme tottuneet maksamaan jonkinlaisen hinnan ja tekemään jonkinlaisia kompromisseja saadaksemme, mitä haluamme.

Vei kauan, että naiset olivat tervetulleita yrityksiin, collegeihin, ammattipiireihin, ja on edelleen suuri sukupuolikuilu. Naisten täytyi tehdä kovemmin töitä kuin miesten todistaakseen itsensä. Ja heidän täytyi myöntyä olemaan miesten kaltaisia. Mutta nyt kun naiset ovat löytämässä oman äänensä eivätkä enää piilota feminiinisyyttään ja esoteerisempia kykyjään, miessukupuoli tuntee olonsa erityisen uhatuksi.

Sieluolemus on etupäässä feminiininen. Ja mieli on ollut enemmän maskuliininen. Se näyttää mentaalisemmalta ja mentaalisemmalta, erityisesti kun siirrymme henkisyyden aikaan. Mieli haluaa panna kuriin tunteet, eikä se anna helposti periksi omalle feminiiniluonnolleen. Astuessaan omaan ylösnousemus- ja heräämisprosessiinsa, sekä miehet että naiset ovat alussa haluttomia luottamaan sieluunsa. He huomaavat vastustavansa omaa feminiinisyyttään, ilmiselvistä syistä.

Yritin sanoa kohteliaisuuden miespuoliselle ystävälle kertomalla, että hän hyväksyy feminiinipuolensa. Ja hän sanoi haluavansa kutsua sitä ihmisyytensä hyväksymiseksi. Hän ei tuntenut mukavaksi määritellä ominaisuuksia maskuliiniseksi tai feminiiniseksi, tai niin hän sanoi. Kuitenkin toisessa keskustelussa hän sanoi nauttivansa siitä, että hänet nähdään maskuliinisena.

Selvän vastenmielisyyden lisäksi feminiinisyyttä kohtaan, tässä heräämisprosessissa on pelkoa, että sielumme ottaa hallinnan, ja tämä liittyy siihen, että feminiinisyys ottaa miesenergiat hallintaansa.

Mies pystyy huolehtimaan itsestään – se päättelee – jos toinen mies hyökkää sen kimppuun, mutta miten se voi puolustautua jotain niin epämääräistä, niin kaikkialla läsnä olevaa ja jotain niin voimakasta vastaan, kuin tunnehaavoittuvuus?

Sielu on voimakas. Ja ei, se ei ole maskuliininen tai feminiininen, vaan se on olemus, joka on rakastava ja hyväntahtoinen eikä se työnnä itseään ihmisvastineelleen. Mutta kun se on kutsuttu, se ei tee myönnytyksiä omaan iloonsa, omaan ilmaisuunsa. Ja tällä tavalla se voi vaikuttaa ottavan ihmisen hallintaansa. Ihmisen joka on tottunut yrittämään kontrolloida itseään, haluaa sopia joukkoon ja panna asiat tapahtumaan. Haluaa kontrolloida todellisuuttaan.

Mutta sieluamme ei voi hillitä näin, kuten havaitsemme. Kun tunnemme sen läsnäolon, olemme altis käyttäytymään tavoilla, joita toiset voivat pitää vähän hulluina. Saatamme vaikuttaa vapaammalta ja paljon itsekkäämmältä. Mutta ihmisitseämme ei koskaan oteta hallintaan. Sen sijaan on tasapaino, jota ei ollut aiemmin. Vastustaminen voi aiheuttaa enemmän kaaosta kuin salliminen. Ja vastustamista lietsoo pelko – muutoksen pelko, vaikka muutos hyödyttää kaikkia osallisia.

Ja mielenkiintoista kyllä, kun planeetan maskuliinisuuntautunut energia sallii feminiinisyyden olla tasaveroinen kumppani, asiat tulevat paremmaksi ja paremmaksi. On enemmän tasapainoa ja enemmän harmoniaa elämän joka aspektissa.

Ja kuin sallimme sielun olla kanssamme, enemmän ja enemmän ilman pelkoa, elämästä tulee parempaa ja parempaa ja havaitsemme, ettei koskaan ollut mitään pelättävää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 12.06.2018 18:58 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2462
VOIMAKAS ENERGIATULVA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
10.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En tavallisesti postaa energiatulvista ylösnousemuksessa, koska monet nettisivustot ja blogit käsittelevät tuota kulmaa seikkaperäisesti. Ja se voi vaihdella, miten nämä valokoodien sisäänvirtaukset vaikuttavat kuhunkin meistä. Mutta tuntuu siltä, että muutama viime päivä ovat olleet monilla erityisen vaikeita keholle, mielelle ja tunteille.

Henkilökohtaisesti olen ollut uupunut ja minun on ollut vaikea tehdä juuri mitään, paitsi levätä ja nukkua. Koska nämä tulvat eivät vaikuta minuun kovin voimakkaasti, ne tulevat ja menevät, enkä huomaa paljon fyysisiä oireita. Mutta tämä kierros on tehnyt erityisen heikoksi. Ja koska en yleensä koe tätä mitenkään paljon, kuten muutama vuosi sitten jolloin väsymys oli melkein kroonista, aloin ottaa sen henkilökohtaisesti. Syytin siitä ikääni, syömääni ruokaa ja kenties minulla oli pari sairautta. Tai luulin, että ainakin olin samassa erittäin pahan flunssan tai vilustumassa. Paljon särkyä hartioissa ja niskassa, päässä ja onteloissa, myös ikenet olivat kipeät.

Henkinen tilani ei ollut ennen energiatulvaa myöskään mahtava, koska koin irrallisuutta ja tunsin myös vähän toivottomuutta koko tästä prosessista. Ei siis ole mikään yllätys, että valo vain voimisti noita tunteita. Sitä valo tekee.

Ja sitten näemme uutisissa joukon itsemurhia, mikä saa miettimään, vaikuttiko valo myös heihin, vaikkeivät he olleet tietoisia siitä, kuten me olemme. Niinpä halusin vain mainita tämän ja muistuttaa jokaista, johon vaikutetaan, olemaan ottamatta sitä henkilökohtaisesti.

Voimakkaan väsymyksen jälkeen tunsin oloni paljon paremmaksi ja kevyemmäksi synkempien tunteiden osalta. Nämä energiat oletettavasti puhdistavat vanhoja jumiutuneita mentaali- ja fyysisiä energioita ja tuovat taajuuttamme ylöspäin, ja kenties ne tekevät juuri sen.

Niin paljon kuin tympäännymme tähän prosessiin ja ihmettelemme, onko sillä loppua, jossa olemme valmis, uudellenkalibroitu ja voimme luottaa, etteivät nämä energiat yllätä meitä … no, en voi henkilökohtaisesti vastata, milloin, mutta tiedän, että kyllä, sillä on loppu.

Mutta sen voin sanoa, että se tuntuu auttavan ainakin minua, ettei ota sitä henkilökohtaisesti. Ettei ajattele, että jokin on pielessä tai on tehnyt jotain väärin. Tämä on mieli, joka yrittää vietellä meidät lisävastustamiseen.

Jos joku teistä haluaa kertoa omat kokemuksensa parina viime päivänä tai muina aikoina, kun olette tunteneet näiden valokoodattujen energioiden intensiivisyyden, olen varma, että toiset hyötyisivät perspektiivistänne.

Riippumatta siitä, mitä tunnemme, valo on hyväntahtoista. Se on itse asiassa me. Emme ole oikeasti erillään siitä. Me jotka käymme läpi intensiivisimpiä kokemuksia, olemme valinneet tämän elämän valaistumisellemme, emmekä halua odottaa kahta, kolmea tai useampaa elämää.

Mutta sitä odotellessa, mitä menoa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 15.06.2018 14:34 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2462
EI ENÄÄ PROSESSOINTIA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
14.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemuksemme tässä vaiheessa emme enää prosessoi kollektiivin puolesta. "Hoivaamme nyt omaa säteilyämme", lainatakseni fraasin eräältä hyvin viisaalta mentoritani.

Olemme irtipäästämässä asioista, jotka eivät enää palvele meitä. Päästämme irti esi-isistämme, sukulinjastamme. Tästä syystä monet meistä eivät tunne enää tuota saamaa yhteyttä biologiseen perheeseemme. Päästämme irti henkiperheestämme kotona. Olemme jokainen tietystä henkiperheestä, esimerkiksi Mikaelin perheestä.

Kyse ei ole irtipäästämisestä vihassa, vaan rakkaudessa. Kun päästämme niistä irti, myös vapautamme ne. Olemme paikassa, jossa ei voi olla läheisriippuvuutta tai energioiden pitämistä. Ja tästä syystä päästämme irti huolehtimisesta tai prosessoinnista kollektiivin, ihmiskunnan, puolesta.

Se mitä teemme, vaatii kevyttä olemusta. Emme voi kantaa painolastia vapauteemme. Ja se merkitsee, ettei mitä vaadita tekemään mitään ihmisten puolesta, paitsi hoivaamaan omaa itseämme. Ja tuo itsensä hoivaaminen on suurinta palvelua, jota voimme antaa muille ihmisille tänä aikana.

Emme pääse käsiksi iloomme tai vapauteemme, jos uskomme, että meidän täytyy edelleen prosessoida tunteitamme jonkun puolesta. Olemme siirtyneet pois tuosta roolista. Ainakin jos resonoit tähän materiaaliin etkä tunne yhtään iloa siitä ajatuksesta, että prosessoit kollektiivin puolesta. Se on tunne, johon voit luottaa.

Ja tämä pätee epäilemättä naissukupuoleen. Emme pysty tuntemaan sielumme iloa, jos edelleen huolehdimme jostakusta, mukaan luettuna ihmiskunta. Naisina ja sellaisina, jotka kantavat feminiinitasapainoa, annamme lopultakin itsellemme luvan päästää irti käsityksestä, että tuska ja kärsimys ovat hyve. Tämä näkemys on ollut osa DNA:tamme hyvin pitkään. Ajatus, että naisina meidän täytyy kantaa ihmiskunnan sydämen haavoja.

Sitä poistetaan soluistamme. Luodaan uusia soluja, jotka saavat meidät tuntemaan vapautemme tällä planeetalla. Vapauden jota naiset eivät ole tunteneet planeetalla, joka näkee heidät edelleen vähemmän arvokkaana.

EI OLE MITÄÄN SELVILLE SAATAVAA

Ja ihmistasolla meidän ei tarvitse saada selville mitään. Se tapahtuu luonnollisesti, kun integroimme sielumme, koska sielumme ei ole tässä vaiheessa kiinnostunut kärsimisestä. Se on oppinut, etteivät kärsimys ja marttyyrius vie meitä minnekään. Paitsi luomaan lisää kärsimystä.

Jotkut näkevät tämän uuden tavan itsekkäänä ja vastuuttomana, erityisesti henkiselle ihmiselle. Toisaalta, ehkä meidän täytyy määritellä uudestaan "henkinen" tai ottaa koko sana pois yhtälöstä.

Itsensä laittaminen etusijalle on kaikkien periaatteiden vastaista tässä maailmassa riippumatta siitä, oletko tietyllä henkisellä polulla vai et. "On parempi antaa kuin saada" on yksi vanhimmista ajatelmista, ja yksi manipuloivimmista. Vapautemme riippuu itsemme hoivaamisesta. Ja tuohon itsensä hoivaamiseen sisältyy nauttiminen elämän aistillisuudesta ja se ilo, jota sielumme jo ilmentää.

Toiset planeetalla ottavat roolikseen pitää ja prosessoida energioita ihmiskunnan puolesta. Mutta meidän on aika siirtyä eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 107 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia