Head Ron (ronahead.com) Neuvosto

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

17.12.2018 VASTAUKSIA, OSA 23 – SUURI HYPPY

ViestiKirjoittaja hammer » 23.12.2018 23:06

VASTAUKSIA, OSA 23 – SUURI HYPPY

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
17.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Kiitos … Neuvoston veljet ja sisaret, näen paljon muutosta maailmassa, ja lämmittää sydäntä tuntiessani, että asiat liikkuvat nopeammin ja nopeammin, ikään kuin iso hyppy tapahtuisi kohta, erityisesti uuteen vuoteen mentäessä. Voiko Neuvosto kommentoida tätä, kiitos … Suurta rakkautta."

Intuitionne on oikeassa. Suuria tapahtumia tosiaan tapahtuu tulevana vuonna. Ja voimme sanoa, että näin tapahtuu, koska suuria muutoksia on pyydetty ja suunniteltu ja ne on hyväksytty.

Kuten olemme todenneet monta kertaa, maailma jonka näette, on tulosta energiarakenteista, jotka olette laittaneet liikkeelle ja jotka teidän sallitaan nähdä. Ympärillänne on valtava todellisuus, josta hyvin harvalla teistä on aavistustakaan. Mutta useimmat teistä näkevät melko helposti sen, minkä olette sopineet todellisuutena, vaikka voitte olla eri mieltä sen tulkinnoista.

Mutta palataksemme lähestyviin muutoksiin, on ollut uusia taajuuksia ja suuria lisäyksiä vanhempien taajuuksien voimassa, ja nämä yhdessä kiihdyttäneet tietoisuuskenttänne sisäisiä muutoksia. Tämä vuorostaan alkaa nyt näkyä suotuisana muutoksena kaikessa, mitä näette.

On niitä, jotka eivät ehkä ole samaa mieltä arviostamme sen suotuisuudesta. Näkökulmamme on kuitenkin paljon pidempi ja laajempi perspektiivi. Katsottuna siitä perspektiivistä josta kollektiivi näkee asiat, monet juhlivat ja monet muut itkevät. Mutta yhteiskuntanne siirtyvät jatkuvasti uusiin olemistapoihin. On väkivaltaa, kyllä. Ja tietysti toivomme, ettei olisi, mutta suurin muutos on yhteisöjenne rakenne. Olette päättäneet vapauttaa itsenne, ja tuo halu miljoonien teidän sopimana on erittäin voimakas asia. Se härkänen jota olette pelänneet ja totelleet pitkään, paljastuu kärpäseksi.

Haluamme kuitenkin varoittaa, että kollektiivillanne on taipumusta luoda taianomaisia kuvia valtavista pankkitileistä ja hallitusmullistuksista, jotka tapahtuvat yhdessä yössä ilman vakavia vastoinkäymisiä jne. "Ensi tiistaista lähtien elämme Utopiassa." Olette aina tehneet tätä, vaikka kokemustenne olisi pitänyt osoittaa muuta. Mutta vasaroitte uutta tapaa rakastaa yhdessä, mikä on paljon enemmän "kaikki voittavat" kuin nykyinen "toinen voittaa, toinen häviää".

Yksi tämä vapauttaa teidät kehittymään. Kehittymään miksi? Tiedätte, mikä vastauksemme siihen on. Teistä kehittyy se jumala, joka todellisuudessa olette. Tämä tietysti tapahtuu jo. Tapahtuu tuo TEIDÄN kehittymisenne teidän elämäksi. Ja monet useammat teistä alkavat havaita tämän tulevina kuukausina. Aikokaa, sallikaa ja oivaltakaa kiitollisuudessa. Ja Buddha nauroi oivaltaessaan, että hän oli jo se.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

28.12.2018 VASTAUKSIA, OSA 24 – YLÖSNOUSEMUSHUOLIA

ViestiKirjoittaja hammer » 31.12.2018 23:26

VASTAUKSIA, OSA 24 – YLÖSNOUSEMUSHUOLIA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
28.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun kanavamme lukee kysymyksiänne meille, näemme monia huolia, joita teillä on vielä ylösnousemuksesta. Yritämme vastata niihin tässä artikkelissa. Ensin annamme joitain melko lyhyitä vastauksia ja sitten selitämme prosessia tavalla, joka saattaa auttaa teitä ymmärtämään, mitä tapahtuu jo.

Jätänkö perheeni, lemmikkini jne. taakse?

Luojalla, Lähteellä, Kaikella olevaisella ei ole mitään syytä tai intressiä panna teitä kärsimään minkäänlaista menetystä. Voitte saada sen, minkä sallitte. Ette mene minnekään tai lähde mistään, mihin ette halua mennä tai mistä lähteä. On hyvin monia asioita, joita vaaditte saada ja jotka haittaavat etenemistänne, mutta ymmärryksenne ja sitä seuraavat päätöksenne näistä asioista ovat yksin teidän.

Miksi nämä muutokset pelottavat minua?

Tähän voi olla useita syitä. Tavallisin on yleismaailmallinen pelko asioista, jotka ovat tuntemattomia teille. Mutta kun asiaa ajatellaan, kaikki tulevat tapahtumat ovat tuntemattomia teille ja ovat aina olleet, ainakin kunnes alatte oivaltaa, että olette niiden kanssaluoja. Sitten kun tämä alkaa todella valjeta teille ja näette, että kaikki mitä tulevaisuutenne sisältää tai ei sisällä, ovat seurauksia aiheuttamistanne syistä, pelkonne häviää. Periaatteessa pelkonne ilmaantuvat siitä syvään juurtuneesta tunteesta, että teillä ei ole kontrollia – ette ymmärrä omaa voimaanne.

Kattava selitysyritys

Tämä on yhtä hyvä aika, kuin mikä tahansa, vaihtaa yleisempään selitykseen siitä, mitä tapahtuu. Olemme kovasti yrittäneet monta kertaa saattaa huomionne siihen, että nämä muutokset joita käytte läpi – ja te käytte niitä läpi – ovat yksinkertaisesti oman tietoisuutenne laajentumista. Ja se tuo mukanaan kyvyn havaita ja ymmärtää paljon enemmän, kuin useimmat ovat havainneet ja ymmärtäneet planeetallanne menneisyydessä.

Tämä ei merkitse, että te teette niin. Se merkitsee, että te voitte tehdä niin. Teillä on kyky liukua vuorenrinnettä kovaa vauhtia ja hypätä korkealle ilmaan. Useimmat teistä eivät tee sitä. Useimmat teistä ovat hyvin tietämättömiä suurimmasta osasta niitä kykyjä, jotka teillä on aina ollut. Osa siitä on valinta, osa johtuu pelosta ja osa johtuu siitä opetuksesta teille, että te ette kyenneet siihen tai se oli vaarallista ja epäviisasta.

Monet alkavat saada väläyksiä kuvista, äänistä, tunteista jne., jotka ovat täysin uusia heidän kokemuksessaan. Heidän tietoisuutensa laajenee. Voitaisiin sanoa, että he ylösnousevat. Voitaisiin sanoa, että he oppivat tietämään enemmän siitä, mitä he ovat aina olleet. Mikään ja kukaan ei pane ketään tekemään mitään tai tulemaan miksikään. Teille mahdollistetaan sen tekeminen ja oleminen, minkä sallitte, jos haluatte sitä.

Teitä ei raahata potkien ja huutaen uuteen maailmaan. Teille mahdollistetaan – toistamme tämän – tietoisuuden nostaminen. Olette osa ympärillänne olevien energiakenttää, ja kun teidän kenttänne kohoaa, jokaiselle kentälle ympärillänne annetaan periaatteessa lupa nousta myös.

Painolasti

On myös paljon puhetta painolastista. "Jättäkää painolastinne taakse", on sanottu Ja tämä on itsessään valtava aihe, mutta sanomme, että kaikki ne pelot ja epäilykset, joista puhuimme aiemmin, ovat painolastia. Pelkoa ei ole olemassa noissa korkeammissa värähtelykentissä. Siis jos yksilö haluaa välttämättä käydä noissa peloissa, hän ei saavuta sisimmältään korkeampaa värähtelyä, jossa hän jättää kaiken sen taakse. Se on kuin roikkuisi ankkurikettingissä. Voitte tehdä niin, jos haluatte.

Yksinkertainen väärinymmärrys

Mitään näitä kysymyksiä ei olisi lainkaan, jos muistettaisiin yksi yksinkertainen asia. Yhden asian erillisyys toisesta, yhden tietoisuuden erillisyys toisesta, ei ole totta. Se on jotain, mikä voidaan valita kokemukseksi ja on valittu. Sitä on tutkittu perusteellisesti. Ja nyt te, ihmiskunta, olette päättäneet lakata tutkimasta tätä ajatusta. Erillisyys"todellisuutenne" ei ole todellisuus. Todellisuus on jaettu ykseys. Teillä on paljon uudelleenopittavaa itsestänne.

Voitte odottaa innolla verrattoman iloista tulevaisuutta. Suurempi itsenne alkaa elää enemmän ja enemmän sinä osana itseään, joka te olette. Ja siksi teistä tulee enemmän ja enemmän kykenevä kokemaan itsenne tavalla, jolla suurempi itsenne kokee. Tätä tapahtuu nyt. Eikä siinä ole mitään, mitä teidän pitäisi pelätä. Maailmassanne ei ole yhtään hiukkasta, jonka kykyä kokea ei nosteta. Jokainen ihminen kykenee nousemaan. Jotkut eivät tee sitä tänä aikana. Ja sekin sallitaan.

Ottakaa vastaan vilpittömät ja rakastavat toivotuksemme ilontäyteisestä uudesta vuodesta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

31.12.2018 VIESTI UUDELLE VUODELLE

ViestiKirjoittaja hammer » 04.01.2019 18:55

VIESTI UUDELLE VUODELLE

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
31.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meidän on sopivaa aloittaa ilmaisemalla kiitollisuutemme niille, jotka ovat seuranneet viestejämme tähän mennessä. Jotkut teistä ovat varautuneita osittain siitä, mitä olemme jakaneet, ja kuitenkin teillä on syvä halu löytää ja muistaa se totuus, jota kannatte syvällä itsessänne, kuten vielä huomaatte. Tämän löytäminen käynnistää halun ympärillänne olevissa. Ja sen vaikutukset henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa maailmassanne hämmästyttävät teitä.

Eläessänne arkista elämää päivästä toiseen, kadotatte usein näkyvistä sen tosiasian, että luotte historiaa, joka muistetaan myöhempinä aikoina. Koskaan aiemmin tämä ei ole ollut enemmän totta ja laajalle levinnyttä kuin tänä päivänä. Nämä ovat merkityksellisiä aikoja, rakkaat ystävät, rakas perhe.

Kerroimme teille, että viime jaksolla jota nimitätte vuodeksi, maailmanne muuttuisi dramaattisesti. Se on muuttunut, ja kuitenkin teidän on vaikea havaita sitä uppoutuneena sen hetkiin niin, kuin te olette. Tämän lisäksi paljon siitä, mitä on tapahtunut – ja mitä jatkossa tapahtuu – on pidetty hyvin pois näkyvistä.

Valmistautukaa siihen, että tulevina kuukausina paljon tulee valoon. Emme halua puhua näistä asioista. Mutta haluamme puhua siitä tavasta, jolla voisitte ehkä parhaiten käsitellä niitä.

Hyvin suuri osa teistä on tuntenut itsensä tähän saakka eristyneeltä. Siinä mielessä, että teidät on "ripoteltu" laajasti ympäri maailmaa, näin on tosiaan ollut. On ehkä ollut riittävästi kontakteja toisiin oivaltaaksenne, että te ette ole oikeasti yksin, mutta ympärillänne on niitä, jotka eivät näe maailmaa niin, kuin te. Jos ette ole alkaneet saada ymmärrystä tämän syystä, kerromme nyt teille, että olette asettuneet juuri sinne, missä teitä tarvitaan. Ja tätä aikaa varten valmistauduitte.

Tarkoitammeko, että teillä on valtavia velvollisuuksia suoritettavana, suuria liikkeitä johdettavana tai muutoksia tehtävänä? Ei, emme tarkoita. Mutta toisaalta, kyllä tarkoitamme.

Älkää kadottako näkyvistä sitä, että olette värähtelyolentoja värähtelymaailmassa. Ehkä päätätte osallistua mainitsemillamme tavoilla. Mutta asettumisenne niihin yhteiskuntiin, joissa elätte, on tarkoituksellista toisella tapaa. Tietämisenne, värähtelynne ja mielenterveytenne on hyvin tehokasta lieventämään sitä kaoottista muutosta, jota alkaa tapahtua. Oleminen se, mitä olette, siellä missä olette, on se suuri tarkoitus, jonka päätitte toteuttaa – tiedätte sen tai ette. Rauhaanne, pelottomuuttanne ja erilaisia kykyjänne tarvitaan tänä vuonna. Antakaa vuoden ja maailman raivota ympärillänne. Toiset tuntevat vahvuutenne ja tyyneytenne.

Teillä saattaa olla houkutusta huolestua näkemästänne. Varmasti järkytytte jostain, mitä kömpii valoon. Mutta te olette niitä, jotka kykenevät näkemään, että tämä on etenemistä valoa kohti. Ihmiskunnan tarvitsee puhdistaa se, mikä on märkinyt näkymättömänä pinnan alla, ja olla sallimatta sitä enää koskaan. Näin tulee olemaan. Olette päättäneet. Olette julistaneet. Niin olkoon.

Nyt kun kaikki tämä on sanottu, teemme ennusteen teille. Tämän syklin lopussa elätte maailmassa, jonka näette olevan paljon enemmän mielenne mukainen. Olette vapaa paljosta, minkä alla ette edes tienneet kamppailevanne.

Projisoimme kuvaa vesilinnun liikkumisesta vastavirtaan jollain vesireitillänne. Niin rauhallinen katsella, mutta se "meloo" kovasti pinnan alla. Tämä sopii tilanteeseenne. Sen alla mitä näette, polskitte kovasti. Ja on myös valtava määrä muita, jotka nostavat teitä. Kun te nousette, kaikki nousee. Tietäkää, että tämä on totuus ajastanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.1.2019 MIKÄ AIKA ON?

ViestiKirjoittaja hammer » 07.01.2019 17:48

MIKÄ AIKA ON?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
3.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ajattelimme aloittaa esityksemme uudelle vuodelle, jonka olette nimenneet "2019", pitämällä vähän hauskaa tuolla käsitteellä.

Useimmilla teistä on luultavasti mielikuva vuodesta matkana tähtenne ympäri, mikä alkaa ja loppuu tietyssä kohdassa. Ja ajattelette näin, vaikka monet teistä tietävät, ettei näin ole. Se on mukava ajatus. Kuitenkin se voisi olla totta vain, jos tähtenne olisi paikoillaan.

Tähtenne liikkuu kovaa vauhtia kosmoksessa. Ja oman järjestelmänne planeetat joita se vetää puoleensa, näyttävät ajavan sitä takaa. Planeettojen radat näyttäisivät paremminkin spiraaleilta. Ja päivämääränne 1.1. paikka on vain suhteessa itse tähteen. Todellisuudessa se on hyvin eri paikassa, kuin viime vuotenne ensimmäisenä päivänä.

Tutkitaanpa vuottanne. Useimmat teistä käyttävät aurinkokalenteria, mutteivät kaikki. Siksi vuotenne saattaa alkaa tai olla alkamatta päivänä, jota kutsutaan tammikuun 1. päiväksi. Edes niissä maissa jotka noudattavat edelleen kuukalenteriperinnettä, vuoden ensimmäinen päivä ei ole aina sama.

Nähdään siis, että vuotenne, päivämääränne ja kalenterinne perustuvat keskinäisiin sopimuksiin, jotka teitte kauan sitten. Tätä on tehty suurimman osan historiaanne, vaikka sitten pelkästään maanviljelyssyistä. Taivaan tutkiminen joka mahdollisti muutamille kyvyn ennustaa taivaankappaleiden tiettyjä suhteellisia asemia, teki noista kosmoksen opiskelijoista maagikkoja, pappeja jne. Surullista kyllä, noiden perinteiden ja instituutioiden historia on ollut vähemmän tähtimäistä.

No niin, pitääksemme vähän lisää hauskaa, tarkistakaa päivämääränne ja aikanne, ennen kuin lähdette kanssamme mielikuvitusmatkalle. Lähtekää ensin planeetaltanne ja katselkaa ympärillenne. Valitkaa yksi taivaankappale järjestelmässänne – kuu tai toinen planeetta – ja menkää mielessänne käymään siellä. Kun lähditte Maasta, kello oli x minuuttia yli y aikavyöhykkeellänne tänä päivänä. Mikä aika täällä on? Ei lainkaan suhteellinen, eihän?

Yrittäkää nyt kuvitella itsenne sinne, missä me olemme, ja katsokaa kaikkia järjestelmiä, galakseja jne. Mikä on se aika, jossa olemme suhteessa kaikkeen siihen?

Nimittäin aika sellaisena, kuin tunnette sen, on vain mukavuus, joka sallii teidän laittaa tapahtumia menneisyyteen ja aikatauluttaa asioita keskuudessanne. Se on oikeasti vain ihmisen rakennelma.

Siis sallikaa meidän lopuksi toivottaa teille "hyvin onnellista nyt".

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

4.1.2019 TIEDOSTAMATTOMAT USKOMUKSET

ViestiKirjoittaja hammer » 07.01.2019 17:53

TIEDOSTAMATTOMAT USKOMUKSET

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
4.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toistamme tänään tiedostamattomia uskomuksia koskevan viestin. On asioita, jotka hyväksytte todeksi, vaikkette ole henkilökohtaisesti ajatelleet niitä yhtään. Jotkut ovat äärimmäisen tärkeitä ja rajoittavia.

Yhdessä viestissä käytimme sanoja "ansaita" ja "(jonkin) arvoinen". Käytimme sanaa "arvoton". Tämä liittyi esitykseen erillisyysharhasta. Haluaisimme tänään käsitellä laajemmin noita termejä.

Ymmärrämme ja olemme todenneet, että ihmiskunta on saattamassa erillisyysharhan loppuun. Teidän näkökulmastanne katsottuna on selvää, etteivät kaikki ole samassa kohdassa tätä prosessia. Ja ajatus arvottomuudesta ja ansaitsemattomuudesta on tiedostamaton ankkuri, joka pitää monia paikallaan siinä, missä he ovat. Kuten myös se ajatus, ettei ole mahdollista olla yhtä jumalan kanssa. On myös niitä – eikä vain harvoja – jotka pelkäisivät saavuttaa tuon ykseyden. Niinpä meillä on tässä muutama vakava puheenaihe.

Jos ette ajattele itsenne ansaitsevan jotain asiaa, ette koskaan voi saada sitä. Jos joku antaisi sen teille, keksisitte tavan menettää sen. Sama pätee arvottomuudentunteeseen. Ja melkein jokainen ihminen maailmassanne on ainakin aloittanut tuomitsemalla itsensä olemisesta tuossa tilassa, ellei suorastaan tarvitsevansa rangaistuksen. Tuollaisten asioiden opettaminen monia vuosisatoja on saanut teidät uskomaan ne.

Nyt on laajasti ymmärretty se ajatus, ettei jumala tuomitse. Mutta käsitteen ymmärtäminen ei takaa, että se on hyväksytty syvimmässä ytimessään. On hyvin mahdollista ajatella jotain ja uskoa täysin päinvastoin. Itse asiassa se on enemmän kuin mahdollista – se on tavallista.

Mitä tulee ykseyden saavuttamisen tai edistymisen pelkoon, niin sekin pidättelee monia. Ette tiedä, millaista elämää elätte, kun nuo asiat on voitettu. Ja on opetettu pelkäämään sitä, mitä ei tunne. Ja taas kerran, on mahdollista haluta jotain ja kuitenkin pelätä sen saamista.

Teillä on näinä päivinä monia menetelmiä, jotka auttavat teitä löytämään ja kitkemään nämä asiat. Ja niitä voidaan löytää ja työstää kaikenlaisissa rukouksissa ja meditaatioissa. Kaikki ei ole kuitenkaan menetetty, jos ette tee näitä asioita. Silloin voi kuitenkin olla paljon vaikeampaa nähdä ne itsessämme. Nimittäin se on jujuna. Teidän täytyy tietää, että niitä on. Kun olette löytäneet ne, pelkästään niiden tiedostaminen alkaa hävittää niitä.

Aikana jota elätte nyt, energiat joita maailmaanne tulvii, tuovat näitä asioita pintaan nähtäväksenne ja irtipäästettäväksenne. Ja niillä jotka ymmärtävät tämän, on paljon mukavampaa siinä, kuin niillä, jotka eivät vielä tiedä, mitä tapahtuu. Tietysti tästä syystä jatkamme tällaisten asioiden osoittamista teille.

Haluaisimme tehdä vielä yhden ehdotuksen, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun me teemme sen, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun te näette sen. Jos otatte päivittäiseksi tavaksi istua hiljaa hengittäen valkoista – tai kenties valkoista ja violettia – valoa päälakeenne, sydämeenne ja sitten kehonne läpi, voitte tehdä selvää jälkeä paljosta tästä. Ei ole tarpeellista viettää pitkää aikaa siinä. On hyvä, jos muistatte tehdä sen usein päivänne aikana.

Monet hyväksyvät sen, että siirrytte kohta täysin uuteen vaiheeseen tässä ylösnousemusprosessissa. Ja se on totta. Olisiko teille järkytys havaita, ettei itsensä oivaltamisprosessi lopu siihen?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

5.1.2019 MIKSI VASTAUSTA EI TULE?

ViestiKirjoittaja hammer » 13.01.2019 15:54

MIKSI VASTAUSTA EI TULE?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
5.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme valinneet yhden esimerkin eräästä toistuvasta kysymyksestä. Miksi ei tule vastausta?

"Sanotte aina, että voimme kutsua teitä. Kannustatte meitä aina puhumaan teille. Rakastettuani vuosia teitä sanoinkuvaamattomasti ja tunnettuani innostusta ja kiitollisuutta joka kerta, kun näen viestejänne Facebookissa, en ymmärrä, miksi vastausta ei tule. Teidän kutsumisenne toimii vain niillä, joita rakastatte, enkä minä ole yksi heistä????"

Ei ole yhtäkään tapausta, jolloin henkilö joka esittää vilpittömän kysymyksen hengelle, ei saa vastausta. On erittäin suuri tarve, että selitämme, mitä tarkoitamme sanoessamme näin.

Useimmiten vastaus ei tule sillä tavalla, kuin kysyjä on ennalta päättänyt, että sen pitäisi tulla. Ihminen voi odottaa, että kuulee äänen puhuvan korvaansa, eikä sitten kuule sitä. Ihminen voi sallia, että vastaus voi tulla muutoksena olosuhteissa, ja sitten tulla kärsimättömäksi ja päättää, ettei mitään tapahdu, vaikka todellisuudessa on alkanut prosessi, joka toisi vielä enemmän, kuin hän on pyytänyt. Menetelmiä joilla vastauksia voidaan lähettää ja vastaanottaa, on monia. Usein esimerkiksi vastaus tulee unessa ja vastaanotetaan, mutta se suljetaan pois, koska se ei ole odotuksen mukainen.

On myös monia tapauksia, joissa vastaukset eivät ole juuri sitä, mitä kysyjä haluaa, ja siksi ne sivuutetaan tai torjutaan. "Tuo taas! En minä halua sitä!"

Olemme aina kannustaneet olemaan avoin kaikille mahdollisuuksille ja hyväksymään sen, mitä elämä tuo, askeliksi sitä kohti, mikä on parasta itselle. Sitten on tapoja oppia niitä "kieliä", joilla henki "puhuu". Voimme luetella muutaman.

Ensimmäinen ja helpoin on käyttää ns. merkkejä. Höyhenet omalla polulla, löydetyt kolikot, toistuvat numerot eri paikoissa. Tämä on hyvin johdantoa, mutta palvelee aloituksena. Kolikot, höyhenet jne. näyttävät teille, että te ette tosiaankaan ole yksin. Numerot toimivat parhaiten, kun kerrotte meille, mitä tulkintatapaa aiotte käyttää, jotta tiedämme esimerkiksi, mitä ymmärrätte, kun näette toistuvasti 333 tai 555.

Teidän on myös parasta ymmärtää, että kun pyydätte vastausta johonkin tilanteeseen, vastaus annetaan, mutta ei ehkä välittömästi. Mutta kun pyydätte, että elämäänne muutettaan, ja sielunne on samaa mieltä, että se on parasta, niin elämänne muuttuu. Teidän kannattaa ehkä myös alkaa lisätä "tai jotain parempaa" kysymystenne loppuun.

Kun puhumme kielestä, saanemme hyvin voimakkaasti suositella, että alatte opetella jotain unitulkintaa. Kenties ette ole harjaantuneet muistamaan unia. Mutta saanemme kertoa, että elätte sellaisessa. Useampi yhteiskunta planeetallanne on tiennyt, että tuota unikieltä voidaan soveltaa pätevästi "todellisuuteen". (Kaikkia näitä heittomerkkejä on pyydetty.) Yksinkertainen ja kuitenkin erinomainen esimerkki on: "Mikä on kotkan näkemisen shamanistinen merkitys?" Tulkittuna se merkitsee: "Shamaanit saivat viestin tältä. Mikä se oli?"

Välittömin tulos jota voitte odottaa, on oppia tuntemaan muutoksia energiakentässänne. Kun teille puhutaan, on välitön energiavirta teiltä meille ja meiltä takaisin teille. Se tuntuu juuri siltä, mitä se on – ehdotonta rakkautta ja täydellistä hyväksyntää. Tämäkin sisältää valtavan määrän informaatiota – vastauksia. Muistakaa kuitenkin, että puhutte omalle korkeammalle itsellenne, oppaillenne ja opettajillenne. Tarkoituksemme ei ole tyydyttää halujanne kaikissa asioissa, vaan opastaa parhaimpaan ja korkeimpaan versioon itsestänne, jonka voitte ilmentää. Päätös seurata sitä on kuitenkin aina teidän.

Siis lyhyt vastaus kysymykseen on: kun puhuttelette korkeampaa itseänne kysymyksillä, niihin vastataan. Mutta teidän ehkä kannattaa lakata määräämästä se tapa, jolla vastauksen on tultava, ja oppia näkemään, kun se tulee. Nämä ovat asioita, jotka voitte oppia, ja se johtaa suurempaan ja suurempaan kommunikointiin kanssamme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

10.1.2019 USEITA LYHYITÄ VASTAUKSIA

ViestiKirjoittaja hammer » 20.01.2019 16:50

USEITA LYHYITÄ VASTAUKSIA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
10.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Kun meille kerrotaan, että luomme omat kokemuksemme, viittaatteko korkeampaan itseemme vai 3D-itseemme vai niiden yhdistelmään?

Myönnämme, että te/sinä-pronominin käyttömme johtaa tosiaan hämmennykseen. Esittämäsi kysymyksen tapauksessa vastaus kuitenkin on, että te olette tehneet jaon noiden itsejen välillä, tarkoituksena kommunikoida koko olemuksenne eri toiminnoista. Ja haluamme alkaa totuttaa teitä siihen ajatukseen, että kaikki aspektinne ovat pelissä koko ajan. Siis kyllä, olet oikeassa epäillessäsi, että "yhdistelmä" on oikea vastaus. Kuten olemme puhuneet aiemmin, mitään päätöstä ei tehdä koskaan ilman teidän nimenomaista lupaanne. On mahdollista, että se aspektinne joka pitää itseään koko olentona – vaikka onkin kaukana siitä – ei ehkä muista tuota valintaa eikä suostuneensa siihen.

"Mitä ihmiset tekevät väärin ilmentämisessä, ja miten se voidaan korjata?"

Saanemme ensin korostaa, että ihmiset ilmentävät. Jos ette ilmennä, olette ilmentävä ihminen, joka ei ilmennä. Teillä on kyky ilmentää jotain, mitä ette halua. Teillä on kyky ilmentää jotain, mikä on haitallista teille. Yhtä filosofianne lainataksemme, olette ilmentymä ja olette, siksi ilmennätte. Ette voi tehdä sitä väärin. Mutta voitte oppia vaikealla tavalla, jos valitsette niin. Ja meidän täytyy sanoa, että näytätte valitsevan niin melko usein. Ne jotka näkevät ja tunnustavat tämän, oppivat nyt melko nopeasti, miten kontrolloidaan näitä kykyjä. Ne jotka eivät, eivät voi tehdä sitä. Ihmiset ovat pitkälle 100. apinan yli, mutta halutaan edelleen olla alin mahdollinen laskettu apina. Monet asiat pidättelevät teitä, mutta suurin este on pelko siitä, mitä saattaa olla. Miksi ette sanoisi: "En välitä. Annan mennä!" Ottakaa selvää, kuka olette.

"Eikö ykseystietoisuuden kokeminen fyysisessä kehossa (kuten olette pyytäneet meitä tekemään) lisää merkittävästi energiaamme (Jumalan tasolle saakka!) ja "kärvennä" fyysistä kehoamme?"

Jos olisit esittänyt tämän kysymyksen 2011, vastauksemme olisi ollut "kyllä". Olette kuitenkin saaneet energiapäivityksiä sen jälkeen – ja saatte jatkuvasti. Silloin se olisi ongelma, nyt se ei ole ongelma. Luojallanne ei ole mitään intressiä kärventää teitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

12.1.2019 VASTAUS ERITTÄIN TÄRKEÄÄN KYSYMYKSEEN

ViestiKirjoittaja hammer » 21.01.2019 22:56

VASTAUS ERITTÄIN TÄRKEÄÄN KYSYMYKSEEN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
12.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on vastaus erittäin tärkeään kysymykseen. Kysymys oli paljon pidempi, mutta tästä ymmärtää sen idean, ja käsittelemme vastauksessamme niin paljon, kuin mahdollista.

"Olen takaisin lähtöruudussa, mikä on epätoivo ja toivottomuus. En usko, että pystyn tähän … saavuttamaan tätä ykseystilaa yksin, enkä ilmeisesti myöskään sen kanssa, jota luulin henkiseksi opastukseksi."

Henkiset opetukset, jollaisina löydätte ne tänä päivänä, ovat peräisin niiden kirjoitetuista tai suullisista kuvauksista, jotka kokivat itse henkisiä oivalluksia. Siksi kaikilla niillä opetuksilla joista on tullut uskontoja, on ytimessään vaihteleva määrä totuutta. Ja sanomme, että kaikki ne ovat sellaisten ihmisten tai ryhmien tulkitsemia, joilla oli agendoja, jotka eivät ehkä palvele parhaiten teitä tänä aikana, jos ovat koskaan palvelleet.

Tästä syystä monet niistä eivät vain kuullosta teistä todelta nyt. Monet vanhat opetukset pidettiin hengissä erilaisissa salamyhkäisissä ryhmissä tai yhteisöissä, jotta ne pysyisivät muuttumattomina. Sanomme, että sen aika on ohi.

Teille on opetettu, kuten todettiin tämän lukijan pitkähkössä kysymyksessä, että te ja Jumala olitte ja olette erillään ettekä ehkä kohtaa, ellei jokin tai joku rukoile tai välitä puolestanne tai teille tapahtuu jotain yliluonnollista. Jumala on hyvä. Te olette paha. Jumala on tuolla ylhäällä. Te olette täällä alhaalla. Ja vaikka saatatte älyllisesti olla samaa mieltä uudemmista käsityksistä, nuo vanhat ajatukset ovat syvälle juurtuneena tietoisuuteenne.

Tänä päivänä jaetaan suurempaa selkeyttä. Me, korkeammat tietoisuustilat, jos haluatte – tai kenties toiset aspektit, sillä ei ole merkitystä – laitamme sivuun nuo virheellisyydet ja tuomme teille noita suotuisia käsityksiä, jotka teiltä on kielletty.

On monia opetuksia ja harjoituksia, jotka voivat hyödyttää teitä ja jotka ovat olleet maisemissa pitkän aikaa. Emme kiellä sitä. Sanomme, että on ydinuskomuksia, jotka voidaan löytää sisältänne, jos sallitte sen, ja jotka laajentavat tietoisuuttanne ja aloittavat matkanne totuuden tietämiseen omasta olemuksestanne. Kerromme perusasiat tässä. Voitte löytää paljon lisää aiemmista viesteistä ja monilla kielillä maailmanne kaikissa osissa. Tämä on SE viesti tällä kertaa.

Ensinnäkin, kuten sanoimme yllä, Jumala ei ole "tuolla ylhäällä", kun te pystytte "täällä alhaalla". Jokainen opetus sanoo selvästi, vaikka joskus opetettuna eri tavalla, että Jumala on kaikkialla, kaikessa. Te ilmentyneenä muotoon sisällytte tuohon toteamukseen. Lisäksi teille kerrotaan, että teidät tehtiin Jumalan kaltaiseksi. Voitte nähdä, etteivät ketkään kaksi teistä ole täsmälleen samanlaisia, joten mitä se merkitsee? Voisiko se olla kenties ei-fyysistä kaltaisuutta?

Siis tässä on se juttu, kuten sanotaan: jumalainen Lähteenne teki teidät. Ja tuo olento elää teinä ja teidän kauttanne, teidän kaikkien. Ja muuten, se ilmaisee jokaisena olentona ja jokaisen olennon kautta, jonka näette, ja niiden joita ette näe.

Sitten seuraavaksi: teidän ei tarvitse tulla miksikään. Te olette SE jo. Teidän täytyy vain sallia itsenne muistaa ja uskoa, että olette jo se, mitä olette. Tiedämme, että kun on tuhansia vuosia kerrottu, että se ei ollut totta ja se oli itse asiassa rienaavaa, mahdotonta, tämä kuvaamamme yksinkertainen juttu ei ole helppo. Mutta se on prosessi, jonka voitte aloittaa ja viedä läpi, jos kieltäydytte lopettamasta. Ja kerromme myös, että se jumalainen olento joka olette todellisuudessa, ei lepää, ennen kuin tämä siirtymä on tehty.

Kuten olemme todenneet aiemmin, on yksi varoitus. Teidän täytyy tunnustaa ja sallia, että se mitä olemme sanoneet teidän olevan, pätee myös kaikkiin muihin, myös niihin joista ette pidä tai joiden kanssa ette ole samaa mieltä. Olette kaikki omalla tiellänne kotiin. Jotkut ovat eksyneempiä kuin toiset. Rakastakaa myös heitä. Rakastakaa jumalaa heissä. Teidän ei tarvitse kutsua heitä oluelle ja elokuviin.

Jos huomaatte, niin emme sanoneet mitään, mitä teidän täytyy harjoittaa, mitä teidän täytyy sanoa, mitä teidän täytyy opiskella. Kaikki tuo historiallinen painolasti on vain sitä – painolastia. Kun näette sen sellaiseksi, jättäkää se ja jatkakaa eteenpäin. Jos se mitä teette parhaillaan, palvelee teitä hyvin, jatkakaa kaikin mokomin sitä. Mutta varoitamme, että te ette anna sen olla pakkopaitanne. Jollain tapaa se ajatus, että olette oppimassa, on melko oikea. Olette muistamassa, kuka olette. Kun teette pelkästään sen, annatte luvan jossain mielessä kaikille muille tehdä samoin.

Tämä kanava on kirjoittanut puhtaaksi melko monia viestejä. Ne ovat kehittyneet – se on totta. Mutta emme haaskaa aikaanne vähäisemmällä kuin totuus. Nyt maailmanne on saavuttanut kynnyksen, jonka tiesimme tulevan. Olette saavuttaneet sen itse asiassa vähän nopeammin, kuin ennustettiin. Siitä ei ole kovin pitkään aikaa, kun useimmat teistä eivät olisi koskaan hyväksyneet sitä, minkä olemme juuri todenneet. Mutta kollektiivinne on ohittanut tuon vaiheen ja jatkaa eteenpäin jatkuvasti lisääntyvällä tahdilla. Jokainen askel jonka otatte, muuttaa tietoisuuskenttää, jossa te kaikki elätte. Olette oppineet erottamisen. Nyt olette muistamassa mukaanottamisen.

Kiitämme tätä lukijaa upeasta kysymyksestä. Se on antanut meille tilaisuuden kertoa uudestaan nämä peruskäsitteet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

13.1.2019 OLKAA VAIN

ViestiKirjoittaja hammer » 21.01.2019 22:57

OLKAA VAIN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
13.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vastauksena seuraavaan kysymykseen selitämme, miksi yllytämme teitä olemaan vain paras versio parhaasta itsestänne.

"Jotkut sielut voivat olla introvertimpia kuin toiset. Sieluja jotka ovat hiljaisempia, mutta kuitenkin halukkaita auttamaan kaikin mahdollisin tavoin. Ja sellaisena mietin, antaako vähemmän puhelias sielu, joka antaa kuuntelevan korvan aina, kuin sitä tunnutaan tarvitsevan eniten, myös apua oman jumalaisen suunnitelmansa mukaisesti."

Maailmassanne on tällä hetkellä noin seitsemän miljardia yksilöllistä ilmaisumuotoa ihmisyydestä. Mitkään kaksi ilmaismuotoa eivät ole täsmälleen toistensa kaltaisia. Kuitenkin on melko monia ominaisuuksia, jotka ovat yhteisiä monille, kuten tiedätte. On kokonaisia systeemejä, joita olette kehittäneet määrittelemään ja selittämään näitä persoonallisuustyyppejä. Jotkut käyttävät psykologiaa, jotkut astrologiaa ja jotkut käyttävät vanhaa "hän on tällainen, hän on tuollainen" -menetelmää.

On tulimerkkien ihmisiä, vesimerkkien ihmisiä, A-tyypin persoonallisuuksia, introvertteja, pyrkyreitä ja seinäruusuja. Olkaa kilttejä ja ajatelkaa, että jokainen ihminen on juuri siinä, missä häntä tarvitaan ja missä hänen tarvitsee olla. Lähteenne ei tee virheitä. Sillä ei ole tapana haaskata elämäänne. Mitään ei tehdä teille, kuten on sanottu. Kaikki tehdään teidän hyväksenne.

Kaikki nämä ajatukset ovat kauniita. Ne näyttävät hyviltä ja suhteellisen helpoilta ymmärtää, kun katselette ympärillenne. Mutta rakkaat sydämet, ne pätevät myös teihin. Olette siinä, missä korkein itsenne tarvitsee teidän olevan – teette, mitä teidän tarvitsee tehdä, opitte, mitä teidän tarvitsee oppia, ja opetatte, mitä teidän tarvitsee opettaa. Ja hyvin merkittävä osa opetusta tehdään esimerkillä.

Jos olette henkilö, joka pystyy juoksemaan palavaan rakennukseen ollaksenne palveluksessa, niin juoskaa kaikin mokomin. Eläkää tuota elämää. Jos olette lasten opettaja, olkaa kaikin mokomin. Jos olette rakastava äiti, joka pystyy samaan lapsen varhaisvuosien läpi arvostaen omaa arvoaan, niin tehkää niin.

Yhteiskunnissanne on asioita, joita kutsutaan työpaikoiksi, ammateiksi. Menkää taaksepäin siihen, milloin ne alkoivat. Ne alkoivat jonkun nähdessä, miten hän voisi hyödyttää itseään tekemällä toisille jotain, mitä toiset tarvitsivat, mutta mielellään saivat jonkun toisen tekemään sen puolestaan. Niistä jotka pesivät vaatteita, tuli pesuloita. Niistä jotka osasivat käsitellä rahaa, tuli pankkeja. Niistä jotka osasivat rakentaa, tuli rakentajia tai arkkitehtejä. Näettekö? Ne ovat kaikki sivuhaaroja jonkun ideasta, miten annetaan jotain palvelua.

Mutta olette myös kehittäneet taipumuksen asettaa paremmuusjärjestykseen näitä palveluja ja niiden antajia ja tuomita niiden suhteellisen arvon. Sitten mittaatte itseänne sillä, miten sovitte tuohon arvoasteikkoon. Ja se annetaan teille, kun kasvatte. Te ette luoneet sitä, se opetettiin teille. Kerromme nyt, että äiti joka suojelee ja kasvattaa lasta, tekee paljon tärkeämpää palvelua, kuin henkilö joka pystyy heittämään pallon renkaaseen metrien päästä. Meistä se pitäisi olla helppoa nähdä. Mies joka siivoaa rakennusta joka ilta, tekee arvokasta palvelua. Suosikkiruokapaikkanne keittiössä on henkilö, joka on hyvä laittamaan ruokaa. On myös ainakin yksi henkilö, joka pesee astioita ja keittiövälineitä. Miten hyvin yrityksenne pyörisi, jos tiskaajaa ei olisi? Ja maailmassanne on miljardeja tarpeita, joita yksilöt täyttävät. Oikeasti, jokainen heistä on arvokas.

Ongelma syntyy teille siinä, kun hyväksytte, että te ette ole yhtä arvokas kuin toinen tai että tuo ei ole yhtä arvokas kuin tämä. Jokainen ihminen on jumalainen ilmaisumuoto, joka opettaa ja oppii ja on palveluksessa jollain tavalla. Ei ole yhtäkään ihmistä, joka on arvokkaampi tai arvottomampi kuin joku toinen. Hyvin monet teistä eivät tietenkään näe asioita näin, eihän? Se voidaan tunnustaa ihanteeksi, mutta päivittäinen elämänne perustuu vanhaan, opittuun tarinaan.

Siis vastauksena kysymykseenne, ymmärtäkää, että toitte sisällänne juuri sen, mitä tarvitaan siellä, minne olitte menossa. Jos olette kuuntelija ja huomion antaja, tietäkää, että kuunteleminen ja huomion antaminen on niiden parantavimpien asioiden joukossa, joita voitte antaa toisille. Tiedätte sen siitä, miltä teistä tuntuu, kun joku todella kiinnittää huomiota ja kuuntelee teitä.

Haluamme myös sanoa, että lisäätte arvokkaan soinnun siihen sinfoniaan, joka on ihmiskunnan värähtelykuoro, olemalla vain oma itsenne. Nostakaa omaa värähtelyänne, ja nostatte kokonaisuutta. Olkaa vain "sinä". Vain olkaa. Olkaa paras, mikä osaatte olla. Tosiasiassa se on joka tapauksessa kaikki, mitä voitte tehdä, eikö vain?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

19.1.2019 USEITA VASTAUKSIA LISÄÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 23.01.2019 20:15

USEITA VASTAUKSIA LISÄÄ

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
19.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä postaus sisältää useita vastauksia. Editoin vähän kysymyksiä selkeyden vuoksi.

"Kun on harmoniassa, sanotaan olevan vaivatonta. Kuitenkin kun kohtaa … läheisyydenpelon tai jonkin muun pelon, ei oikeasti tunnu vaivattomalta. Miten tietää, saako läheisyydenpelko haluamaan paeta vai kertooko intuitio, ettei tämä suhde ole ehkä sopiva?"

Pelko on heijastusta entisestä muistosta tai kuvitelma tulevaisuuden tapahtumasta, joka on sama tai samanlainen kuin jokin muistettu tapahtuma. Se voi olla myös samantyyppinen kuvitelma jostain, mitä olette nähnyt tai mitä on kuvattu teille. Intuitiivinen tietäminen jostain mahdollisesta lopputuloksesta on vain sitä. Se on tietämistä. Se saattaa aiheuttaa jonkinlaista epämukavuutta, mutta tunne ei ole sama kuin pelko. On täysin mahdollista, että on pelkoa jostain, minkä tietää tarvitsevan tehdä. Ja sitä voi pelätä useista syistä. Melkein aina havaitsette pelkojenne olevan perusteettomia. Ja ne perustuvat kuviteltuun pahimpaan skenaarioon. Melkein te kaikki voitte kuvitella lukemattomia esimerkkejä sentyyppisestä tilanteesta menneisyydessänne. Pelko aiheuttaa selvän tunteen hyvin selvässä kehonosassa. Intuitio ei. Täytyy oppia itse. On kuitenkin mahdollista oppia tämä omista muistoistanne. Voitte "aikamatkustaa" elämänne läpi tekemään tämän.

"Olen utelias niiden olentojen alkuperästä, jotka ennen luokiteltiin jumaliksi (norjalainen legenda, Kreikan mytologia jne.). Olivatko ne samoja olentoja, vain eri tavalla kuvattuna? Mitä voimme oppia niiltä tänä aikana?"

Olet aivan oikeassa, että se mitä kutsumme menneisyyden jumaliksi, perustuivat havaittuihin toimintoihin maailmassa, eri yhteiskuntien ihmisten ympärillä. Näin ollen oli ehdottomasti yhtäläisyyksiä Kreikan jonkin nimisen jumalan ja Egyptin toisen nimisen jumalan välillä. Useimmat muinaiskulttuurien koulutetut ihmiset ymmärsivät tämän erittäin hyvin. Nykyiset ajatuksenne minun jumalasta ja sinun jumalasta eivät olleet lainkaan yleisiä noina aikoina. Esimerkiksi Aleksanterille ei ollut mikään ongelma mennä kukistetun maan pyhäkköön. Onnittelette itseänne kasvamisesta näiden ajatusten yli, mutta teidän pitäisi ehkä ajatella, miten paljon paremmin ihmiskunta kohteli luontoa, jota se kunnioitti silloin, kuin se kohtelee nyt luontoa, jota se pyrkii dominoimaan.

"Olen aina miettinyt, onko rukoilu ja meditointi välttämättömiä meille. Riippuuko onnellisuutemme ja rauhamme näistä päivittäisistä tekniikoista? Tarvitsemmeko niitä oikeasti? Onko väärin, jos emme tee niitä? Meneekö meiltä jokin tärkeä ohi ylösnousemuksessamme? Voisimmeko tehdä jotain muuta sen sijaan? Joskus minua ei huvita rukoilla tai meditoida ja haluaisin tietää, laitanko esteen henkiseen kehitykseeni …"

Kaikki mainitsemasi asiat ovat vain menetelmiä, jotka tarkoitettiin edistämään oppimista kohtaamaan ja tuntemaan itsensä. Mutta teille on kollektiivisesti opetettu, että teette näitä asioita oikein tai teette niitä väärin. Luopukaa näistä käsityksistä. Voitte tehdä niitä enemmän tai vähemmän onnistuneesti, mutta te olette se, joka laskee pisteitä. Tuo suuri parrakas kaveri pilven päällä on vain mielikuvitustanne. Ja häneltä loppui salamat jo kauan sitten. Ehkä huomaatte joidenkin näiden asioiden hyödyttävän teitä. Ehkä ette. Saatatte huomata, että jokin täysin erilainen tapa toimii paremmin teillä. Mutta teidät on kollektiivisesti johdotettu tekemään tutkimusta ennemmin tai myöhemmin. Teidän täytyy jossain kohtaa lakata mittaamasta itseänne kauan sitten kuolleen ihmisen ajatuksella siitä, mitä teidän "pitäisi" tehdä. Verratkaa itseänne vain parhaisiin tunteisiinne itsestä. Kaikki muu on painoastia. Millainen haluatte olla? Ja miksi haluatte olla sellainen? Mitä tunnette itsestänne? Miksi? Jos olette rauhallinen ja onnellinen jossain uskonnollisessa rakennuksessa, menkää sinne. Jos olette rauhallisempi ja onnellisempi metsässä tai rannalla, menkää sinne. Älkääkä antako jonkin opitun tuomitsemisen estää itseänne. Te olette tuomari. Olette ainoa, joka on vastuussa elämästänne. Piste.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa

cron