Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 12:36

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 86 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 23.12.2018 23:06 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VASTAUKSIA, OSA 23 – SUURI HYPPY

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
17.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Kiitos … Neuvoston veljet ja sisaret, näen paljon muutosta maailmassa, ja lämmittää sydäntä tuntiessani, että asiat liikkuvat nopeammin ja nopeammin, ikään kuin iso hyppy tapahtuisi kohta, erityisesti uuteen vuoteen mentäessä. Voiko Neuvosto kommentoida tätä, kiitos … Suurta rakkautta."

Intuitionne on oikeassa. Suuria tapahtumia tosiaan tapahtuu tulevana vuonna. Ja voimme sanoa, että näin tapahtuu, koska suuria muutoksia on pyydetty ja suunniteltu ja ne on hyväksytty.

Kuten olemme todenneet monta kertaa, maailma jonka näette, on tulosta energiarakenteista, jotka olette laittaneet liikkeelle ja jotka teidän sallitaan nähdä. Ympärillänne on valtava todellisuus, josta hyvin harvalla teistä on aavistustakaan. Mutta useimmat teistä näkevät melko helposti sen, minkä olette sopineet todellisuutena, vaikka voitte olla eri mieltä sen tulkinnoista.

Mutta palataksemme lähestyviin muutoksiin, on ollut uusia taajuuksia ja suuria lisäyksiä vanhempien taajuuksien voimassa, ja nämä yhdessä kiihdyttäneet tietoisuuskenttänne sisäisiä muutoksia. Tämä vuorostaan alkaa nyt näkyä suotuisana muutoksena kaikessa, mitä näette.

On niitä, jotka eivät ehkä ole samaa mieltä arviostamme sen suotuisuudesta. Näkökulmamme on kuitenkin paljon pidempi ja laajempi perspektiivi. Katsottuna siitä perspektiivistä josta kollektiivi näkee asiat, monet juhlivat ja monet muut itkevät. Mutta yhteiskuntanne siirtyvät jatkuvasti uusiin olemistapoihin. On väkivaltaa, kyllä. Ja tietysti toivomme, ettei olisi, mutta suurin muutos on yhteisöjenne rakenne. Olette päättäneet vapauttaa itsenne, ja tuo halu miljoonien teidän sopimana on erittäin voimakas asia. Se härkänen jota olette pelänneet ja totelleet pitkään, paljastuu kärpäseksi.

Haluamme kuitenkin varoittaa, että kollektiivillanne on taipumusta luoda taianomaisia kuvia valtavista pankkitileistä ja hallitusmullistuksista, jotka tapahtuvat yhdessä yössä ilman vakavia vastoinkäymisiä jne. "Ensi tiistaista lähtien elämme Utopiassa." Olette aina tehneet tätä, vaikka kokemustenne olisi pitänyt osoittaa muuta. Mutta vasaroitte uutta tapaa rakastaa yhdessä, mikä on paljon enemmän "kaikki voittavat" kuin nykyinen "toinen voittaa, toinen häviää".

Yksi tämä vapauttaa teidät kehittymään. Kehittymään miksi? Tiedätte, mikä vastauksemme siihen on. Teistä kehittyy se jumala, joka todellisuudessa olette. Tämä tietysti tapahtuu jo. Tapahtuu tuo TEIDÄN kehittymisenne teidän elämäksi. Ja monet useammat teistä alkavat havaita tämän tulevina kuukausina. Aikokaa, sallikaa ja oivaltakaa kiitollisuudessa. Ja Buddha nauroi oivaltaessaan, että hän oli jo se.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 31.12.2018 23:26 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VASTAUKSIA, OSA 24 – YLÖSNOUSEMUSHUOLIA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
28.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun kanavamme lukee kysymyksiänne meille, näemme monia huolia, joita teillä on vielä ylösnousemuksesta. Yritämme vastata niihin tässä artikkelissa. Ensin annamme joitain melko lyhyitä vastauksia ja sitten selitämme prosessia tavalla, joka saattaa auttaa teitä ymmärtämään, mitä tapahtuu jo.

Jätänkö perheeni, lemmikkini jne. taakse?

Luojalla, Lähteellä, Kaikella olevaisella ei ole mitään syytä tai intressiä panna teitä kärsimään minkäänlaista menetystä. Voitte saada sen, minkä sallitte. Ette mene minnekään tai lähde mistään, mihin ette halua mennä tai mistä lähteä. On hyvin monia asioita, joita vaaditte saada ja jotka haittaavat etenemistänne, mutta ymmärryksenne ja sitä seuraavat päätöksenne näistä asioista ovat yksin teidän.

Miksi nämä muutokset pelottavat minua?

Tähän voi olla useita syitä. Tavallisin on yleismaailmallinen pelko asioista, jotka ovat tuntemattomia teille. Mutta kun asiaa ajatellaan, kaikki tulevat tapahtumat ovat tuntemattomia teille ja ovat aina olleet, ainakin kunnes alatte oivaltaa, että olette niiden kanssaluoja. Sitten kun tämä alkaa todella valjeta teille ja näette, että kaikki mitä tulevaisuutenne sisältää tai ei sisällä, ovat seurauksia aiheuttamistanne syistä, pelkonne häviää. Periaatteessa pelkonne ilmaantuvat siitä syvään juurtuneesta tunteesta, että teillä ei ole kontrollia – ette ymmärrä omaa voimaanne.

Kattava selitysyritys

Tämä on yhtä hyvä aika, kuin mikä tahansa, vaihtaa yleisempään selitykseen siitä, mitä tapahtuu. Olemme kovasti yrittäneet monta kertaa saattaa huomionne siihen, että nämä muutokset joita käytte läpi – ja te käytte niitä läpi – ovat yksinkertaisesti oman tietoisuutenne laajentumista. Ja se tuo mukanaan kyvyn havaita ja ymmärtää paljon enemmän, kuin useimmat ovat havainneet ja ymmärtäneet planeetallanne menneisyydessä.

Tämä ei merkitse, että te teette niin. Se merkitsee, että te voitte tehdä niin. Teillä on kyky liukua vuorenrinnettä kovaa vauhtia ja hypätä korkealle ilmaan. Useimmat teistä eivät tee sitä. Useimmat teistä ovat hyvin tietämättömiä suurimmasta osasta niitä kykyjä, jotka teillä on aina ollut. Osa siitä on valinta, osa johtuu pelosta ja osa johtuu siitä opetuksesta teille, että te ette kyenneet siihen tai se oli vaarallista ja epäviisasta.

Monet alkavat saada väläyksiä kuvista, äänistä, tunteista jne., jotka ovat täysin uusia heidän kokemuksessaan. Heidän tietoisuutensa laajenee. Voitaisiin sanoa, että he ylösnousevat. Voitaisiin sanoa, että he oppivat tietämään enemmän siitä, mitä he ovat aina olleet. Mikään ja kukaan ei pane ketään tekemään mitään tai tulemaan miksikään. Teille mahdollistetaan sen tekeminen ja oleminen, minkä sallitte, jos haluatte sitä.

Teitä ei raahata potkien ja huutaen uuteen maailmaan. Teille mahdollistetaan – toistamme tämän – tietoisuuden nostaminen. Olette osa ympärillänne olevien energiakenttää, ja kun teidän kenttänne kohoaa, jokaiselle kentälle ympärillänne annetaan periaatteessa lupa nousta myös.

Painolasti

On myös paljon puhetta painolastista. "Jättäkää painolastinne taakse", on sanottu Ja tämä on itsessään valtava aihe, mutta sanomme, että kaikki ne pelot ja epäilykset, joista puhuimme aiemmin, ovat painolastia. Pelkoa ei ole olemassa noissa korkeammissa värähtelykentissä. Siis jos yksilö haluaa välttämättä käydä noissa peloissa, hän ei saavuta sisimmältään korkeampaa värähtelyä, jossa hän jättää kaiken sen taakse. Se on kuin roikkuisi ankkurikettingissä. Voitte tehdä niin, jos haluatte.

Yksinkertainen väärinymmärrys

Mitään näitä kysymyksiä ei olisi lainkaan, jos muistettaisiin yksi yksinkertainen asia. Yhden asian erillisyys toisesta, yhden tietoisuuden erillisyys toisesta, ei ole totta. Se on jotain, mikä voidaan valita kokemukseksi ja on valittu. Sitä on tutkittu perusteellisesti. Ja nyt te, ihmiskunta, olette päättäneet lakata tutkimasta tätä ajatusta. Erillisyys"todellisuutenne" ei ole todellisuus. Todellisuus on jaettu ykseys. Teillä on paljon uudelleenopittavaa itsestänne.

Voitte odottaa innolla verrattoman iloista tulevaisuutta. Suurempi itsenne alkaa elää enemmän ja enemmän sinä osana itseään, joka te olette. Ja siksi teistä tulee enemmän ja enemmän kykenevä kokemaan itsenne tavalla, jolla suurempi itsenne kokee. Tätä tapahtuu nyt. Eikä siinä ole mitään, mitä teidän pitäisi pelätä. Maailmassanne ei ole yhtään hiukkasta, jonka kykyä kokea ei nosteta. Jokainen ihminen kykenee nousemaan. Jotkut eivät tee sitä tänä aikana. Ja sekin sallitaan.

Ottakaa vastaan vilpittömät ja rakastavat toivotuksemme ilontäyteisestä uudesta vuodesta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 04.01.2019 18:55 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VIESTI UUDELLE VUODELLE

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
31.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meidän on sopivaa aloittaa ilmaisemalla kiitollisuutemme niille, jotka ovat seuranneet viestejämme tähän mennessä. Jotkut teistä ovat varautuneita osittain siitä, mitä olemme jakaneet, ja kuitenkin teillä on syvä halu löytää ja muistaa se totuus, jota kannatte syvällä itsessänne, kuten vielä huomaatte. Tämän löytäminen käynnistää halun ympärillänne olevissa. Ja sen vaikutukset henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa maailmassanne hämmästyttävät teitä.

Eläessänne arkista elämää päivästä toiseen, kadotatte usein näkyvistä sen tosiasian, että luotte historiaa, joka muistetaan myöhempinä aikoina. Koskaan aiemmin tämä ei ole ollut enemmän totta ja laajalle levinnyttä kuin tänä päivänä. Nämä ovat merkityksellisiä aikoja, rakkaat ystävät, rakas perhe.

Kerroimme teille, että viime jaksolla jota nimitätte vuodeksi, maailmanne muuttuisi dramaattisesti. Se on muuttunut, ja kuitenkin teidän on vaikea havaita sitä uppoutuneena sen hetkiin niin, kuin te olette. Tämän lisäksi paljon siitä, mitä on tapahtunut – ja mitä jatkossa tapahtuu – on pidetty hyvin pois näkyvistä.

Valmistautukaa siihen, että tulevina kuukausina paljon tulee valoon. Emme halua puhua näistä asioista. Mutta haluamme puhua siitä tavasta, jolla voisitte ehkä parhaiten käsitellä niitä.

Hyvin suuri osa teistä on tuntenut itsensä tähän saakka eristyneeltä. Siinä mielessä, että teidät on "ripoteltu" laajasti ympäri maailmaa, näin on tosiaan ollut. On ehkä ollut riittävästi kontakteja toisiin oivaltaaksenne, että te ette ole oikeasti yksin, mutta ympärillänne on niitä, jotka eivät näe maailmaa niin, kuin te. Jos ette ole alkaneet saada ymmärrystä tämän syystä, kerromme nyt teille, että olette asettuneet juuri sinne, missä teitä tarvitaan. Ja tätä aikaa varten valmistauduitte.

Tarkoitammeko, että teillä on valtavia velvollisuuksia suoritettavana, suuria liikkeitä johdettavana tai muutoksia tehtävänä? Ei, emme tarkoita. Mutta toisaalta, kyllä tarkoitamme.

Älkää kadottako näkyvistä sitä, että olette värähtelyolentoja värähtelymaailmassa. Ehkä päätätte osallistua mainitsemillamme tavoilla. Mutta asettumisenne niihin yhteiskuntiin, joissa elätte, on tarkoituksellista toisella tapaa. Tietämisenne, värähtelynne ja mielenterveytenne on hyvin tehokasta lieventämään sitä kaoottista muutosta, jota alkaa tapahtua. Oleminen se, mitä olette, siellä missä olette, on se suuri tarkoitus, jonka päätitte toteuttaa – tiedätte sen tai ette. Rauhaanne, pelottomuuttanne ja erilaisia kykyjänne tarvitaan tänä vuonna. Antakaa vuoden ja maailman raivota ympärillänne. Toiset tuntevat vahvuutenne ja tyyneytenne.

Teillä saattaa olla houkutusta huolestua näkemästänne. Varmasti järkytytte jostain, mitä kömpii valoon. Mutta te olette niitä, jotka kykenevät näkemään, että tämä on etenemistä valoa kohti. Ihmiskunnan tarvitsee puhdistaa se, mikä on märkinyt näkymättömänä pinnan alla, ja olla sallimatta sitä enää koskaan. Näin tulee olemaan. Olette päättäneet. Olette julistaneet. Niin olkoon.

Nyt kun kaikki tämä on sanottu, teemme ennusteen teille. Tämän syklin lopussa elätte maailmassa, jonka näette olevan paljon enemmän mielenne mukainen. Olette vapaa paljosta, minkä alla ette edes tienneet kamppailevanne.

Projisoimme kuvaa vesilinnun liikkumisesta vastavirtaan jollain vesireitillänne. Niin rauhallinen katsella, mutta se "meloo" kovasti pinnan alla. Tämä sopii tilanteeseenne. Sen alla mitä näette, polskitte kovasti. Ja on myös valtava määrä muita, jotka nostavat teitä. Kun te nousette, kaikki nousee. Tietäkää, että tämä on totuus ajastanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 3.1.2019 MIKÄ AIKA ON?
ViestiLähetetty: 07.01.2019 17:48 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
MIKÄ AIKA ON?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
3.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ajattelimme aloittaa esityksemme uudelle vuodelle, jonka olette nimenneet "2019", pitämällä vähän hauskaa tuolla käsitteellä.

Useimmilla teistä on luultavasti mielikuva vuodesta matkana tähtenne ympäri, mikä alkaa ja loppuu tietyssä kohdassa. Ja ajattelette näin, vaikka monet teistä tietävät, ettei näin ole. Se on mukava ajatus. Kuitenkin se voisi olla totta vain, jos tähtenne olisi paikoillaan.

Tähtenne liikkuu kovaa vauhtia kosmoksessa. Ja oman järjestelmänne planeetat joita se vetää puoleensa, näyttävät ajavan sitä takaa. Planeettojen radat näyttäisivät paremminkin spiraaleilta. Ja päivämääränne 1.1. paikka on vain suhteessa itse tähteen. Todellisuudessa se on hyvin eri paikassa, kuin viime vuotenne ensimmäisenä päivänä.

Tutkitaanpa vuottanne. Useimmat teistä käyttävät aurinkokalenteria, mutteivät kaikki. Siksi vuotenne saattaa alkaa tai olla alkamatta päivänä, jota kutsutaan tammikuun 1. päiväksi. Edes niissä maissa jotka noudattavat edelleen kuukalenteriperinnettä, vuoden ensimmäinen päivä ei ole aina sama.

Nähdään siis, että vuotenne, päivämääränne ja kalenterinne perustuvat keskinäisiin sopimuksiin, jotka teitte kauan sitten. Tätä on tehty suurimman osan historiaanne, vaikka sitten pelkästään maanviljelyssyistä. Taivaan tutkiminen joka mahdollisti muutamille kyvyn ennustaa taivaankappaleiden tiettyjä suhteellisia asemia, teki noista kosmoksen opiskelijoista maagikkoja, pappeja jne. Surullista kyllä, noiden perinteiden ja instituutioiden historia on ollut vähemmän tähtimäistä.

No niin, pitääksemme vähän lisää hauskaa, tarkistakaa päivämääränne ja aikanne, ennen kuin lähdette kanssamme mielikuvitusmatkalle. Lähtekää ensin planeetaltanne ja katselkaa ympärillenne. Valitkaa yksi taivaankappale järjestelmässänne – kuu tai toinen planeetta – ja menkää mielessänne käymään siellä. Kun lähditte Maasta, kello oli x minuuttia yli y aikavyöhykkeellänne tänä päivänä. Mikä aika täällä on? Ei lainkaan suhteellinen, eihän?

Yrittäkää nyt kuvitella itsenne sinne, missä me olemme, ja katsokaa kaikkia järjestelmiä, galakseja jne. Mikä on se aika, jossa olemme suhteessa kaikkeen siihen?

Nimittäin aika sellaisena, kuin tunnette sen, on vain mukavuus, joka sallii teidän laittaa tapahtumia menneisyyteen ja aikatauluttaa asioita keskuudessanne. Se on oikeasti vain ihmisen rakennelma.

Siis sallikaa meidän lopuksi toivottaa teille "hyvin onnellista nyt".

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2019 17:53 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
TIEDOSTAMATTOMAT USKOMUKSET

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
4.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toistamme tänään tiedostamattomia uskomuksia koskevan viestin. On asioita, jotka hyväksytte todeksi, vaikkette ole henkilökohtaisesti ajatelleet niitä yhtään. Jotkut ovat äärimmäisen tärkeitä ja rajoittavia.

Yhdessä viestissä käytimme sanoja "ansaita" ja "(jonkin) arvoinen". Käytimme sanaa "arvoton". Tämä liittyi esitykseen erillisyysharhasta. Haluaisimme tänään käsitellä laajemmin noita termejä.

Ymmärrämme ja olemme todenneet, että ihmiskunta on saattamassa erillisyysharhan loppuun. Teidän näkökulmastanne katsottuna on selvää, etteivät kaikki ole samassa kohdassa tätä prosessia. Ja ajatus arvottomuudesta ja ansaitsemattomuudesta on tiedostamaton ankkuri, joka pitää monia paikallaan siinä, missä he ovat. Kuten myös se ajatus, ettei ole mahdollista olla yhtä jumalan kanssa. On myös niitä – eikä vain harvoja – jotka pelkäisivät saavuttaa tuon ykseyden. Niinpä meillä on tässä muutama vakava puheenaihe.

Jos ette ajattele itsenne ansaitsevan jotain asiaa, ette koskaan voi saada sitä. Jos joku antaisi sen teille, keksisitte tavan menettää sen. Sama pätee arvottomuudentunteeseen. Ja melkein jokainen ihminen maailmassanne on ainakin aloittanut tuomitsemalla itsensä olemisesta tuossa tilassa, ellei suorastaan tarvitsevansa rangaistuksen. Tuollaisten asioiden opettaminen monia vuosisatoja on saanut teidät uskomaan ne.

Nyt on laajasti ymmärretty se ajatus, ettei jumala tuomitse. Mutta käsitteen ymmärtäminen ei takaa, että se on hyväksytty syvimmässä ytimessään. On hyvin mahdollista ajatella jotain ja uskoa täysin päinvastoin. Itse asiassa se on enemmän kuin mahdollista – se on tavallista.

Mitä tulee ykseyden saavuttamisen tai edistymisen pelkoon, niin sekin pidättelee monia. Ette tiedä, millaista elämää elätte, kun nuo asiat on voitettu. Ja on opetettu pelkäämään sitä, mitä ei tunne. Ja taas kerran, on mahdollista haluta jotain ja kuitenkin pelätä sen saamista.

Teillä on näinä päivinä monia menetelmiä, jotka auttavat teitä löytämään ja kitkemään nämä asiat. Ja niitä voidaan löytää ja työstää kaikenlaisissa rukouksissa ja meditaatioissa. Kaikki ei ole kuitenkaan menetetty, jos ette tee näitä asioita. Silloin voi kuitenkin olla paljon vaikeampaa nähdä ne itsessämme. Nimittäin se on jujuna. Teidän täytyy tietää, että niitä on. Kun olette löytäneet ne, pelkästään niiden tiedostaminen alkaa hävittää niitä.

Aikana jota elätte nyt, energiat joita maailmaanne tulvii, tuovat näitä asioita pintaan nähtäväksenne ja irtipäästettäväksenne. Ja niillä jotka ymmärtävät tämän, on paljon mukavampaa siinä, kuin niillä, jotka eivät vielä tiedä, mitä tapahtuu. Tietysti tästä syystä jatkamme tällaisten asioiden osoittamista teille.

Haluaisimme tehdä vielä yhden ehdotuksen, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun me teemme sen, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun te näette sen. Jos otatte päivittäiseksi tavaksi istua hiljaa hengittäen valkoista – tai kenties valkoista ja violettia – valoa päälakeenne, sydämeenne ja sitten kehonne läpi, voitte tehdä selvää jälkeä paljosta tästä. Ei ole tarpeellista viettää pitkää aikaa siinä. On hyvä, jos muistatte tehdä sen usein päivänne aikana.

Monet hyväksyvät sen, että siirrytte kohta täysin uuteen vaiheeseen tässä ylösnousemusprosessissa. Ja se on totta. Olisiko teille järkytys havaita, ettei itsensä oivaltamisprosessi lopu siihen?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 13.01.2019 15:54 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
MIKSI VASTAUSTA EI TULE?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
5.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme valinneet yhden esimerkin eräästä toistuvasta kysymyksestä. Miksi ei tule vastausta?

"Sanotte aina, että voimme kutsua teitä. Kannustatte meitä aina puhumaan teille. Rakastettuani vuosia teitä sanoinkuvaamattomasti ja tunnettuani innostusta ja kiitollisuutta joka kerta, kun näen viestejänne Facebookissa, en ymmärrä, miksi vastausta ei tule. Teidän kutsumisenne toimii vain niillä, joita rakastatte, enkä minä ole yksi heistä????"

Ei ole yhtäkään tapausta, jolloin henkilö joka esittää vilpittömän kysymyksen hengelle, ei saa vastausta. On erittäin suuri tarve, että selitämme, mitä tarkoitamme sanoessamme näin.

Useimmiten vastaus ei tule sillä tavalla, kuin kysyjä on ennalta päättänyt, että sen pitäisi tulla. Ihminen voi odottaa, että kuulee äänen puhuvan korvaansa, eikä sitten kuule sitä. Ihminen voi sallia, että vastaus voi tulla muutoksena olosuhteissa, ja sitten tulla kärsimättömäksi ja päättää, ettei mitään tapahdu, vaikka todellisuudessa on alkanut prosessi, joka toisi vielä enemmän, kuin hän on pyytänyt. Menetelmiä joilla vastauksia voidaan lähettää ja vastaanottaa, on monia. Usein esimerkiksi vastaus tulee unessa ja vastaanotetaan, mutta se suljetaan pois, koska se ei ole odotuksen mukainen.

On myös monia tapauksia, joissa vastaukset eivät ole juuri sitä, mitä kysyjä haluaa, ja siksi ne sivuutetaan tai torjutaan. "Tuo taas! En minä halua sitä!"

Olemme aina kannustaneet olemaan avoin kaikille mahdollisuuksille ja hyväksymään sen, mitä elämä tuo, askeliksi sitä kohti, mikä on parasta itselle. Sitten on tapoja oppia niitä "kieliä", joilla henki "puhuu". Voimme luetella muutaman.

Ensimmäinen ja helpoin on käyttää ns. merkkejä. Höyhenet omalla polulla, löydetyt kolikot, toistuvat numerot eri paikoissa. Tämä on hyvin johdantoa, mutta palvelee aloituksena. Kolikot, höyhenet jne. näyttävät teille, että te ette tosiaankaan ole yksin. Numerot toimivat parhaiten, kun kerrotte meille, mitä tulkintatapaa aiotte käyttää, jotta tiedämme esimerkiksi, mitä ymmärrätte, kun näette toistuvasti 333 tai 555.

Teidän on myös parasta ymmärtää, että kun pyydätte vastausta johonkin tilanteeseen, vastaus annetaan, mutta ei ehkä välittömästi. Mutta kun pyydätte, että elämäänne muutettaan, ja sielunne on samaa mieltä, että se on parasta, niin elämänne muuttuu. Teidän kannattaa ehkä myös alkaa lisätä "tai jotain parempaa" kysymystenne loppuun.

Kun puhumme kielestä, saanemme hyvin voimakkaasti suositella, että alatte opetella jotain unitulkintaa. Kenties ette ole harjaantuneet muistamaan unia. Mutta saanemme kertoa, että elätte sellaisessa. Useampi yhteiskunta planeetallanne on tiennyt, että tuota unikieltä voidaan soveltaa pätevästi "todellisuuteen". (Kaikkia näitä heittomerkkejä on pyydetty.) Yksinkertainen ja kuitenkin erinomainen esimerkki on: "Mikä on kotkan näkemisen shamanistinen merkitys?" Tulkittuna se merkitsee: "Shamaanit saivat viestin tältä. Mikä se oli?"

Välittömin tulos jota voitte odottaa, on oppia tuntemaan muutoksia energiakentässänne. Kun teille puhutaan, on välitön energiavirta teiltä meille ja meiltä takaisin teille. Se tuntuu juuri siltä, mitä se on – ehdotonta rakkautta ja täydellistä hyväksyntää. Tämäkin sisältää valtavan määrän informaatiota – vastauksia. Muistakaa kuitenkin, että puhutte omalle korkeammalle itsellenne, oppaillenne ja opettajillenne. Tarkoituksemme ei ole tyydyttää halujanne kaikissa asioissa, vaan opastaa parhaimpaan ja korkeimpaan versioon itsestänne, jonka voitte ilmentää. Päätös seurata sitä on kuitenkin aina teidän.

Siis lyhyt vastaus kysymykseen on: kun puhuttelette korkeampaa itseänne kysymyksillä, niihin vastataan. Mutta teidän ehkä kannattaa lakata määräämästä se tapa, jolla vastauksen on tultava, ja oppia näkemään, kun se tulee. Nämä ovat asioita, jotka voitte oppia, ja se johtaa suurempaan ja suurempaan kommunikointiin kanssamme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 86 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia