Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 17.11.2018 03:02

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 65 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 26.08.2018 17:25 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
MITÄ TEEN TÄÄLLÄ?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
9.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi yleisimmin esitetyistä kysymyksistä nykyään on: "Mitä teen täällä?" Toinen on: "Mitä minun pitäisi tehdä?" Olemme puhuneet tästä monta kertaa, monien kanavien kautta. Mutta jatkatte kysymistä, joten oletamme, että joko te ette ole nähneet noita vastauksia tai ette ole pitäneet niistä.

Opitte hyvin nuorella iällä, että jostain pitämättömyys ei muuttanut sitä kovin paljon, teidän tasollanne. Näin ollen, ehkä ette pidä vastauksistamme, mutta kun ne ovat totta, ne eivät muutu kovin paljon. Selitämme niitä kuitenkin eri tavoin huvittamaan teitä ja kenties sallimaan teidän laajentaa ymmärrystänne.

Tämän päivän esityksen tarkoitusta varten aloitetaanpa sanomalla, että kun sanomme "sinä" tässä viestissä, tarkoitamme sillä kehossa jokaista, joka rämpii ympäriinsä ja kantaa hämmentävien ajatusten kassia ja reagoi elämään yhtä hämmentävillä tunteilla. Joskus "mitä teen täällä" -kysymyksenne on melkein huuto.

No, rentoutukaa vähän – kuten sanottaisiin – ja selitämme jotain, mikä saattaa saada teidät ymmärtämään, miksi ilmoittauduitte vapaaehtoiseksi tähän tehtävään. "Minä en ilmoittautunut!" Voi, kyllä sinä ilmoittauduit. Muistakaa nyt, että "sinä" merkitsee kaikkia teitä.

Olit täällä, kun tämä maailma oli vielä enemmän jalokivi, kuin se on nyt. Olit täällä, kun elämä sen pinnalla oli paratiisi ja olit paljon korkeammalla tietoisuudessa kuin nyt. Nimittäin nykyinen tilasi on poikkeus. Olit täällä, kun "lankeaminen" tapahtui. Se ei ollut kovin sen kaltaista, mitä tarinanne kertovat, mutta se tapahtui kuitenkin.

Olet tullut takaisin uudestaan ja uudestaan – elänyt, tehnyt työtä, rakastanut, vihannut, synnyttänyt, tappanut ja kaikkea muuta, mitä voit kuvitella. Jokainen teistä on tehnyt kaikkea, ollut kaikkea ja nähnyt kaiken. Miksi? Haluatte paratiisinne takaisin. Ja haluatte olla taas kerran, kuka tiedätte olevanne.

Tämä pitkä ja valtavan vaikea matka on opettanut teille kollektiivisesti, mitä ette halua ja miten luodaan, mitä haluatte. Kokemuksenne mukaan ette näe sitä aivan vielä. Mutta alatte jo nähdä, ja tulette näkemään. Ettekä hyvin todennäköisesti salli tämän kokemuksen tapahtua enää omana aikananne.

Joitakin teitä kutsutaan vaeltajiksi, valon sotureiksi. Olette palvelleet tässä tietoisuudennostajan ominaisuudessa monta kertaa, monissa paikoissa. Olette olleet myös täällä aiemmin. Mutta tällä kertaa on miljardeja muita, jotka ovat nostaneet riittävästi tietoisuuttaan painaakseen läpi ns. ylösnousemukseen.

Tietysti saatte kaikki paljon apua tässä, tiedätte sitä tai ette. Mutta se kaikki on suunnitelmassa. Tiesitte, että kaikkia näitä asetelmia ja kaikkea tätä "ulkopuolista" apua käytettäisiin. Te, planeetta, aurinkokunta ja myös galaksi olette siirtymässä täysin uuteen ympäristöön. Sellaisia olosuhteita joista olette siirtymässä pois tällä hetkellä, ei voi olla siellä, minne olette matkalla. Saatte paratiisinne takaisin.

Mutta tämä viime ponnistus opettaa teille jotain, minkä olette unohtaneet, jotain hyvin tärkeää. Voimme kertoa, mitä se on, mutta siinä ei ole kyse älyllisestä ymmärtämisestä. Opitte uudelleen, kuka todellisuudessa olette ja mihin kykenette, jotta ette unohtaisi sitä enää koskaan.

Tietty hyvin kehittynyt sielu esitti kerran teille kysymyksen, ja se on tallennettuna yhteen tekstiinne. Kysymys oli: "Ettekö tiedä, että olette jumalia?" Ja tähän mennessä hyvin harvat ovat tienneet. Tämä on muuttumassa. Tästä syystä te olette täällä. Tätä te teette.

Sinulla on tärkeä osa esitettävänä ihmiskunnassa, jonka osa olet. Se osa jota sinun täytyy esittää, on sinun osasi. Ja ilman sinun osasi esittämistä, koko peli muuttuisi. Älä tuomitse itseäsi yhtään vähäisemmäksi kuin kukaan toinen, sillä et ole. Olette yksinkertaisesti ja aina Lähteen jumalaisia luomuksia – Lähteen josta tulette – tai miten sitä kutsutaankin. Nostakaa päänne ja olkaa sitä.

Päätit olla täällä, koska kaikkien ponnistelujesi jälkeen et halua jäädä paitsi loppunäytöksestä. Nauti tästä! Onneksi olkoon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 23.8.2018 KENTÄT
ViestiLähetetty: 26.08.2018 17:26 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
KENTÄT

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
23.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Puhumme usein kentistä. Mitä nämä kentät ovat? Mikä SE kenttä on? Katsotaanpa, pystymmekö valaisemaan tätä aihetta. Kuten tavallista, mikään tästä ei ole uutta teille. Ja se on itse asiassa tarkoituksemme. Haluamme teidän pelkästään katsovan itseänne ja kaikkea ympärillänne uudella tavalla.

Olemme vieneet teidät aiemmin toiseen näkökulmaan. Ja voidaksemme puhua tästä, meidän täytyy tehdä se taas. Mutta tällä kertaa menemme vain tarkkailemaan ainetta, kenties omia solujanne, siltä tasolta jolla ne ovat. Pitäkää mielessä, että kaikki mitä näemme, on yhtä lailla totta alemmilla ja paljon korkeammilla tasoilla.

Olemme täällä kehonne solujen tasolla. Kuten odottaisi, kaikkien niiden välissä on tilaa. Olemme terävöittäneet aistejanne vähän. Kuulette nyt niiden äänet, värähtelyt ja tunnette niiden energiat. Mitä ne ovat?

Solunne toimivat sähkömagneettienergialla sekä kemiallisilla prosesseilla. Ja myös kemialliset prosessit ovat luonteeltaan energeettisiä. Tämän sähkömagnetismin vuoksi solunne generoivat energiakenttää sekä koostuvat energiakentästä. Seisotte siinä.

Kaikki kentät ympärillämme ovat tällä hetkellä samantyyppisiä. Sanotaanpa, että ne ovat ihosoluja, kenties käsivartenne soluja. Kun kävelemme nyt eteenpäin, kaikki nämä solut koostuvat samanlaisesta energiasta ja generoivat samanlaista energiaa. Voimme sanoa, että se sulautuu tietyn taajuuden kentäksi. Uudella herkkyydellänne se tuntuu ja kuulostaa samalta, kun siirrymme eteenpäin. Aina silloin tällöin kuulemme hieman epävireisen äänen – äänen, että solu generoi uutta solua tai on kenties hätätilassa. Kaikki muut solut tietävät välittömästi, mitä tämä merkitsee. Onko se normaalia? Onko se hälyttävää? Reaktio on välitön.

Siirtyessämme eteenpäin kierroksellamme, alamme tuntea ja kuulla erilaisen soinnun, erilaista värähtelyä. Ja nyt tunnemme, että lähdemme yhdestä energiasta ja siirrymme toiseen.

Solut joita on nyt ympärillämme, ovat jotenkin erilaisia. Sanotaan, että nämä ovat lihassoluja, vaikka olisimme voineet valita useita muitakin käsivarrestanne. Voitte erottaa, että niiden generoima kenttä on erilainen, kuin se, missä olitte aiemmin.

Nyt sanomme, että tämä pätee hermosoluihin, luusoluihin ja kaikkiin muunlaisiin soluihin, jotka muodostavat fyysisen kehonne. Jokainen tyyppi generoi tiettyjä taajuuksia. Jokaista solua ympäröi sen oma taajuuskenttä. Ja tässä kohtaa siitä tulee mielenkiintoista.

Kaikki nämä taajuudet ovat mukana paljon suuremmassa kentässä. Kenties se on käsivarsikenttä. Se voisi olla maksakenttä. Se voisi olla aivokenttä. Ja kaikki nuo kentät tuottavat ihmiskehokentän. Kuulostaa kokonaiselta orkesterilta, eikö vain?

Jokainen solu joka on tuossa kentässä, on jatkuvassa ja välittömässä kommunikointiyhteydessä kaikkien muiden kanssa. Kasvetaanpa nyt takaisin normaaliin kokoomme ja näkökulmaamme, mutta säilytetään uudet superaistimme.

Voimme nyt kuulla ja tuntea tuon koko kehon energian. Se on jollain tavoin samanlainen, kuin muut kehot ympärillä, mutta myös hieman erilainen ja ainutlaatuinen. Se on hyvin samanlainen kuin noiden muiden ihmisten, mutta hyvin erilainen kuin tuon oravan tuolla.

Ja kuitenkin ihmiset, oravat, puut ja kaikki muu koostuu energiakentistä, jotka yhdistyvät koko konsertiksi. Ja kuten sanoimme yllä, tämä on totta joka tasolla – joka tasolla.

Kaikki nuo kentät menevät SIIHEN kenttään. Mitään ei ole SEN kentän ulkopuolella, eikä voi olla. Jokainen on osa sitä. Mutta se on kokonaisuus kaikista. Se tekee – jos olette pysyneet mukana tähän saakka – seuraavasta toteamuksestamme totta. Olette osa sitä, mikä on Jumala, mutta Jumala on kaikki se, mitä te olette.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.09.2018 21:22 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
ASIAT NÄYTTÄVÄT KAOOTTISILTA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
12.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun katsotte ympärille nyt-hetkessänne, asiat näyttävät kaoottisilta. Ne eivät voisi tulla paljon pahemmiksi. No, kyllä, se mitä katselette, voi tulla kaoottisemmaksi ja pian tulee. Muistakaa, mitä olemme sanoneet monta kertaa: ette voi rakentaa uutta taloa, ennen kuin hävitätte vanhan. Siinä tapauksessa mitä teillä on ollut tähän mennessä, remontointi ei toimisi. Puurunko on mädäntynyt aivan liian laajalta alueelta. Se ei ole teistä kaunis, mutta teidän täytyy nähdä se, jotta ette koskaan enää salli sen tapahtua.

Monia muita asioita pitäisi muuttaa samaan aikaan. Näemme, että syydetään aivan liian paljon vihamielisyyttä ja ilkeyttä. Toisten nimitteleminen ja uhkaileminen vammoilla ei ole ainoastaan tuottamatonta – se viivyttää kovasti sitä, minkä täytyy tapahtua kollektiiville sekä yksilöille.

Miljoonat yrittävät nostaa värähtelyään tällä hetkellä. Tämä on upea tapahtuma. Lisää tulee mukaan joka päivä. Kuitenkin monet sallivat edelleen negatiivisuuden olla osa päivittäistä inputiaan – ja outputiaan. Tämä on sama, kuin yrittäisi päästä jonnekin ottamalla askeleen taaksepäin aina otettuaan askeleen eteenpäin. Kuten olemme opettaneet muualla, ette voi olla valossa samalla, kun pidätte toista pimeydessä. Ette voi olla rakastava ja edelleen hautoa vihaa.

Otetaanpa nyt positiivisempi taktiikka. Tulevan valon ja sen uuden ympäristön johon planeettanne on menossa, taajuus ja vaikutus lisääntyvät jatkuvasti. Ne jotka hyväksyvät sen, mitä on käytettävissä, huomaavat laajan kirjon henkilökohtaisia muutoksia. Jotkut näkevät, mitä eivät ole koskaan ennen nähneet. Jotkut käyvät läpi suuria muutoksia henkilökohtaisissa olosuhteissaan. Jotkut löytävät hitaasti kykyjä, joista he eivät koskaan edes uneksineet. Jos kuitenkin haluatte nähdä tämän, löydätte sen vain henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa – sitä ei ole uutisissa. Medianne ei anna hetkenkään huomiota jonkun sisäiselle kehitykselle.

Jos yksilö tekisi tuosta henkilökohtaisesta kehityksestä oman fokuksensa, hänen koko näkemyksensä maailmasta muuttuisi melkein välittömästi. "Miten niin?" kysytte. Ensinnäkin on aika. On aika, koska ihmiskunta on sanonut niin. Toiseksi nyt kun sielunne ovat kollektiivisesti pyytäneet sitä ja hyväksyneet sen, valtava määrä muita on valmiina ja odottaa kiireisenä auttaakseen ponnisteluissanne.

"Miten tiedämme sen? Ja miten tiedämme, että voimme muuttua? Asiat ovat aina olleet tällä tavalla. Tätä todellisuus on."

Saammeko lempeästi huomauttaa, että teillä ei ole melkein mitään käsitystä siitä, mitä todellisuus on? Vielä lempeämmin, ymmärtäkää, ettei teitä vaadita tietämään. Vaaditaan vain, että alatte hyväksyä muutosmahdollisuuden.

Heittäkää pois se selittämätön sepite rakastavasta Jumalasta, joka voi olla niin vihainen teille, että hän sivaltaa teitä ja sitten polttaa teitä ikuisesti. Ymmärtäkää, että Luojanne on sellainen, joka on tehnyt teidät kaikesta olevaisesta, ja siksi olette oleellinen osa häntä. Jumalalla voi olla vain rakkautta sellaista kohtaan, joka on heijastus Jumalasta, myös teidän ymmärryksellänne.

Heijastuksena Luojastanne olette luoja. Saattaisitte havaita hyvin valaisevaksi, jos aloittaisitte jokaisen päivän aikomuksella luoda siitä paras, mihin kykenette. Seitsemän miljardia ihmistä tekemässä sen rakentaisi uuden maailman nopeasti. Yksi ihminen tekemässä sen rakentaisi uuden maailman itselleen yhtä lyhyessä ajassa. Ettekä näe sitä vielä kovin selkeästi, että tuon ihmisen maailma vaikuttaa kaikkiin muihin. Te VOITTE muuttaa maailmanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 29.09.2018 22:28 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VASTAUKSENA JOIHINKIN KYSYMYKSIIN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
25.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään vastaamme joihinkin kysymyksiin, joita olette esittäneet. Arvostamme kovasti niitä, jotka seuraavat näitä viestejä. Jotkut kysymyksenne ovat hyvin näkemyksellisiä. Monet niistä voidaan ryhmitellä tiettyjen aiheiden ympärille. Teemme valintaa. Voimme tehdä sen, kun näemme vastausten vaikutukset, ja meillä tosiaankin on agenda. Se on teidän kasvunne. Useimmat teistä ovat harmoniassa sen kanssa. Hypätäänpä asiaan.

Tässä on helppo kysymys alkuun. Yksi teistä on kysynyt ley-linjoista, magneettilinjoista ja henkilinjoista. Ensinnäkin ymmärtäkää, että planeettanne on elävä olento. Ette ole "moderneissa" kulttuurissanne tottuneet ajattelemaan sillä tavalla. Mutta vakuutamme teille, että niin on. Kaikki on elävää. Kaikki on tietoista. Kaikki.

Vanhemmat kulttuurinne, nuo köyhät, takapajuiset ja primitiiviset ihmiset – ei, me emme ajattele niin, vaan te – ymmärsivät tämän erittäin hyvin. Mutta noin viimeisen vuosituhannen aikana tietenne on johtanut teitä harhaan. Maa on elävä. Teillä on meridiaaneja. Maalla on ley-linjoja. Teillä on chakroja. Maalla on pyörteitä. Sama pätee joka planeettaan, jokaiseen elävään asiaan. Ja jokainen asia on elävä asia. Hyvä kysymys. Kiitos.

Tässä on kysymys, jota rakastamme: "Olen yrittänyt vuosia yhdistyä omaan opastukseeni. Enkö ole riittävän korkeaa värähtelyä ansaitakseni sen, vai mitä?" Käytämme vähän aikaa tähän, koska se on erittäin tärkeä kysymys. Lukekaa tämä tarkkaan omasta kehitystilastanne riippumatta. Joku voi esittää teille juuri tämän kysymyksen lähitulevaisuudessa.

Ensinnäkään ei tarvitse yhdistyä. Ette voi olla yhdistymätön. Se minkä luulette olevan yläpuolellanne ja saavuttamaton, on itse asiassa toinen osa (tai osia) siitä, mitä olette.

Teille on opetettu, että te ette voi, eikä teidän myöskään pitäisi, päästää tätä tietoisuuteenne. Teille on kerrottu, että se on paholaisesta. Se on vaarallista. Se ei ole totta. "Ei, sinulla ei oikeasti ole noita leikkikavereita. Ne ovat vain mielikuvitustasi." Olette kaheli, hullu, mielipuoli, naurettava. Ja kaikkein pahinta, kautta historian teidät on poltettu, kidutettu, hukutettu jne. Tämä kaikki on osa DNA-muistianne, vaikkei se olisi osa nykykokemustanne. Sitä on erittäin vaikea nujertaa. Mutta haluamme teidän ymmärtävän jotain hyvin tärkeää.

Nuo osanne, nuo tyypit joita monet kutsuvat oppaiksi ja opettajiksi, ovat aivan yhtä innokkaita kuin te saamaan jatkuvan ja tietoisen keskusteluyhteyden teidän kanssanne. Itse asiassa tuota keskustelua tapahtuu jo. On monia asioita, joita voitte tehdä "oppiaksenne tuon kielen".

Aloittakaa tietämällä, että teitä suojellaan mahdollisimman paljon. Vaikkei teillä olisi ollut tuota kokemusta, melkein jokainen on kuullut tarinan jostain käännöksestä, jota ei tehty, lennosta jolta jäätiin, tai viivytyksestä joka pelasti jonkun tragedialta. Oliko kyse oppaistanne? Enkeleistänne? Kyllä oli.

Tunnette usein pieniä tönäisyjä. Seuraatteko niitä? Miten monta kertaa olette sanonut tai ajatellut: "Tiesin, että niin tapahtuisi!" tai "Tiesin, että minun olisi pitänyt tehdä se!" Ne kerrat jolloin todella seurasitte aavistuksianne, usein unohdetaan tai niitä ei huomata. Olimmeko me siinä? Kyllä olimme.

Mutta te ette kuule meitä, eikö vain? No, kerrotteko itsellenne, että te ette kuule meitä? Jos sanotte, että niin on, sitten on. Avautukaa mahdollisuudelle. "Opettelen saamaan viestejä" on paljon parempi. Ja kaikki "kuulevat" eri tavalla. Jotkut kuulevat tosiaan äänen, joka tuntuu tulevan heidän ulkopuoleltaan. Ja huomatkaa, että sanoimme "tuntuu tulevan". Jotkut kuulevat äänen päässään. Jotkut näkevät kuvia. Jotkut vain tietävät. He ovat oppineet luottamaan siihen, luottamaan itseensä. Se on prosessi.

Okei, se on prosessi. Mistä aloitan? Aloita olettamalla, että sinulle näytetään asioita joka päivä. "Se on kieli, joka minun täytyy oppia." Onko polullasi höyheniä? Lantteja? Numeroita rekisterikilvissä? Internet-sivuilla? Miten voimme näyttää sinulle, että olemme tässä? Kerro meille, ja ole sitten hereillä vastauksille.

Opetelkaa unikieli, -symbolit. Emme kehota teitä opettelemaan muistamaan ja tulkitsemaan unia. Vaikka se on hyvä idea. Vaan sanomme, että jos tunnette tuon kielen, voimme käyttää sitä. Todellisuutenne ei ole alkuunkaan niin kiinteä, kuin luulette sen olevan. Elätte unessa. Jos tunnette tuon kielen, voimme käyttää sitä.

Prosessi. Tämä on prosessi. Kun avaudutte mahdollisuudelle, se lisääntyy. Yksi varoitus. Jos kerrotte itsellenne, ettei sitä tapahdu, niin sitä ei tapahdu. Yritys saada se tapahtumaan vahvistaa vain, ettei se ole jo tapahtunut. Onko tässä ristiriita? Kyllä, taitaa olla. Avautukaa vain sille ja sallikaa sen lisääntyä. Olettakaa, että niin on. Koska niin on.

Meidän on hyvä mainita yksi asia: se kaipuu joka teillä on tämän todenperäisyyttä kohtaan, on merkki tietämisestänne, että se on mahdollista.

Palaamme pian vastaamaan lisää kysymyksiinne. Kiitos kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 26.9.2018 VASTAUKSIA, OSA 2
ViestiLähetetty: 01.10.2018 16:54 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VASTAUKSIA, OSA 2

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
26.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Useisiin kysymyksiin voidaan vastata puhumalla yhdestä hyvin mielenkiintoisesta asiasta, joka koskee ihmisen oppimiskokemusta, että hän on valonkantaja. Mikä valonkantaja on ja miten eletään valonkantajana?

Yksilölle joka toi meille tuon kysymyksen, sanoisimme, että osoitetaan hyvin suurta kunnioitusta. Tuo kunnioitus antaa tunnustusta omistautumisen ja saavuttamisen määrälle pitkän "ajan" kuluessa. Sivuhuomautus: huomatkaa, miten usein laitamme aikaviittaukset heittomerkkeihin. Joskus voimme selittää asioita vain käyttäen lineaarista ajattelutapaanne. Seuraava selityksemme ei ole millään muotoa tarkoitettu vähentämään tuota kunniaa.

Kaikki elävät olennot kosmoksessa – ja se merkitsee kaikkia – ovat valonkantajia, koska kaikki on tehty valosta. Niinpä se henkilö jonka tekoja ette voi antaa anteeksi, ystäväni, on valonkantaja. Millainen hän tulee olemaan tänne? Mikä on hänen funktionsa? Miksi? Ja miksi ei? Miksi? Miksi? Miksi? Jos se on totta, niin ei varmaan ole mitään Jumalaa!

Nyt teemme tässä toteamuksia, joiden kanssa monilla on vaikeaa. Ensimmäinen näistä on, että tuo henkilö ja tuo tilanne ovat Jumalasta. Ovat täydellisiä. Ovat tarpeellisia. Ei ole mitään virheitä.

Suurin syy miksi useimmat teistä eivät ymmärrä tätä, on havaittu erillisyys. Minä en ole hän. Minä en ole tuo. Minä en, minä en, minä en. Ja suurin näistä on, että Jumala on erillään meistä, minusta. Kaikki nämä ovat epätosia. Meidän ei edes tarvitse selittää sitä. Miten vastaisitte, jos kysyisimme teiltä: "Missä Jumala on? Onko Jumala kaikkialla? Onko Jumala kaikessa?" Useimmat sanoisivat tässä ajassa "kyllä", koska olette kehittyneet tuohon ymmärrykseen. Siis miten voitte sanoa: "Paitsi tuolla. Paitsi hänessä. Paitsi tuossa?"

Tässä on vastauksemme toinen osa. Kaikki ovat jumalaisia. Kaikki ovat valoa. Kaikki ovat valoa, joka on ilmentynyt lihana. Siis jokainen on eräänlainen valonkantaja. Hän ei voi olla muuta.

Onko hän täällä oppimassa vai opettamassa? Ette tiedä sitä edes itsestänne. Onko se "opettamassa"? Onko se "oppimassa"? Onko se kumpaakin? Kerromme teille tämän. Kun hyväksytte, että te olette täällä tuomassa valoa, mikään muu ei ole teidän asianne. Kun hyväksytte tuon, hänet ja heidät sellaisena, keitä he oikeasti ovat, riippumatta siitä, miten he käyttäytyvät tai miltä näyttävät, niin maailmanne muuttuu. Elämänne muuttuu.

Siis miksi? Miksi te? Mitä teidän pitäisi tehdä? Teidän pitäisi olla. Olla se valo, joka olette. Älkää yrittäkö olla, mitä joku muu on. Älkää yrittäkö olla, mitä joku on kertonut teille, että teidän pitäisi olla – edes me. Olkaa, kuka tiedätte itsenne olevan, ja pitäkää mahdollisena, että se saattaa muuttua ja kasvaa. "Kyllä, mutta mitä minun pitäisi TEHDÄ?" Teidän sanojanne käyttääksemme, tehkää sitä, mikä saa teidät syttymään.

Ette ole erillisiä. Ette ole. Siis jos jokainen teistä keskittyisi siihen, mikä todella tekee hänestä onnellisen, koko maailmanne kohoaisi. Ja voimme sanoa "kohoaa", koska muutos on jo tulossa, ja tulette näkemään sitä paljon enemmän, kuin voitte ennakoida tällä hetkellä.

Taas kerran sanomme, että palaamme pian tuomaan lisää. Kiitos kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 27.9.2018 VASTAUKSIA, OSA 3
ViestiLähetetty: 08.10.2018 17:01 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VASTAUKSIA, OSA 3

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
27.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aloitamme tänään vastaamalla melko yksinkertaiseen ja suoraviivaiseen kysymykseen. Vastaus jonka annamme, on hieman vähemmän yksinkertainen, koska tuo informaatio on tärkeää teille viestiemme seuraajille.

"Olen saanut viestejä Hengeltä suuren osan aikuiselämästäni. Myöhempinä vuosina, vuodesta 2012 saakka, muutamia on tullut ryhmältä, jonka "tunnen" olevan nimeltään "Uuden maan neuvosto". Onko tämä sama ryhmä, jota sinä kanavoit?"

Kysymys esitettiin kanavallemme. Vaikka hän voisi vastata siihen, haluamme tehdä sen, koska paljon siitä mitä sanomme, ei ehkä päätyisi hänen vastaukseensa, vaikka hän tietääkin sen.

Yksinkertaisin ja lyhyin vastaus kysymykseesi on "ei". Emme ole se neuvosto, jolta sinä vastaanotat. Kuitenkin annamme sille usein informaatiota, kun tarvitaan.

Tässä universumissa on monia tietoisuuskollektiiveja. Ne on enimmäkseen muodostettu tiettyjä funktioita ja vastuita varten. Nimi "uuden Maan neuvosto" kuvaa sen funktiota oikein hyvin, eikö vain? On monia muita. Jotkut ovat vähän enemmän tai vähemmän materiaalisia, fyysisiä kuin toiset. Joitain niiden jäseniä voidaan kuvata samalla tavalla. Esimerkiksi, yhdessä funktiossa, yhdessä neuvostossa, olennon tarvitsisi ehkä olla vuorovaikutuksessa yhdellä tavalla, ja toisessa neuvostossa se tarvitsisi ehkä täyden puhtaan tietoisuuden toimivuutta. Nyt siihen tärkeään informaatioon, johon viittasimme.

Emme antaneet itsellemme Neuvosto-nimeä. Kanavamme kutsui meitä niin palattuaan tapaamasta meitä ensimmäistä kertaa. Meillä ei ole tarvetta nimikkeelle. Kaikilla teillä on neuvosto. Kaikki te vierailette siinä tarvittaessa. Melkein kukaan teistä ei muista sitä. Ne jotka muistavat, kuvaavat energeettistä tietoisuuskokemusta tavoilla, joissa on tolkkua heidän omalle mielelleen. He muistavat nähneensä stadionin, hallituksen kokoushuoneen, amfiteatterin jne. He muistavat enkeleitä, valo-olentoja tai henkiä. Nuo asiat eivät ole tärkeitä. Se mitä tapahtuu, on tärkeää.

Melkein kaikille teistä on tuttu oppaiden ja suojelusenkeleiden käsite. Se on täysin totta. Sanomme, että me ja teidän neuvostonne jäsenet ovat nimittäneet ne teille. Olemme eronneet siitä, ja käsittelemme usein vähän monimutkaisempia kysymyksiä. Te olette neuvostonne jäsen. Teillä on vakituinen paikka ja ratkaiseva ääni. Me muut olemme olentoja, joilla on monia kuvauksia teidän näkökulmastanne, mutta meillä kaikilla on yksi yhteinen asia – tarkoituksemme. Olemme neuvostona opastamassa teitä tekemään parhaita päätöksiä, jotka ovat yhteneviä kaikenkattavan tarkoituksenne kanssa – eli tietoisuuskehityksenne. Jos tarvitsette tietoa, asiantuntemusta ja kokemusta olennolta, joka ei normaalisti ole paikalla vierailunne aikana, se on odottamassa, kun saavutte. Huomatkaa selvä jakautuminen itsessänne – osa joka on täällä, ja osa joka ei ole. Olette aina kanssamme täällä. Teidän täytyy tietää, että se minkä tunnette "sinuna", on melko pieni osa todellista itseänne, ja se on muodostettu siitä, mitä ajattelitte tarvitsevanne nykykokemuksessanne. Täysi itsenne on paljon suurempi, kuin nykyinen kykynne ymmärtää.

Tämän yli menemiseksi pitäisi kirjoittaa kirja. Sanotaanpa vain, että kun viittaamme vapaaseen tahtoonne, puhumme siitä täydestä jumalaisesta itsestänne, jonka inkarnoitunut itsenne alkaa vasta tiedostaa. Olkaa luottavainen. Tämä on teidän aikanne. Jos haluatte edetä heräämispolulla, niin etenette.

Yksi pieni lisähuomautus. Heti kun voitte alkaa kuunnella noita pieniä sisäisiä tietämisiä, joita saatte, niitä joita tulee meiltä, ja toimia niiden mukaan, pääsette pikaraiteelle. Ette ole yksin. Ette ole koskaan yksin. Ja meidän tarkoituksemme, teidän tarkoituksenne, on teidän kasvunne. Mikään ei tee meitä onnellisemmaksi. Ja te – puhuen koko ihmiskunnasta maan päällä – teette meidät hyvin onnelliseksi riippumatta siitä, näettekö te sen vielä vai ette.

Meistä tämä riittää yhdelle päivälle. Vetäydymme ja puhumme taas toisen kerran.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 2.10.2018 VASTAUKSIA, OSA 4
ViestiLähetetty: 08.10.2018 17:02 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VASTAUKSIA, OSA 4

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
2.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jälleen kerran meillä on tärkeä kysymys, joka vaatii paljon enemmän vastausta, kuin voimme antaa tässä ja nyt. Mutta puhumme tietysti muutamasta pääasiasta.

"Kysymykseni koskee itsensä parantamista. Mitä ihmisen on parasta tehdä nopeuttaakseen parantumisprosessia? Ruokavalinnat, liikunta ja elämänvalinnat (kuten hankkiutuminen eroon huonoista tavoista) ovat tietenkin tärkeitä. Ymmärtääkseni ajattelutapamme on mahdollisesti kriittisin. Miten ihminen löytää tien syvemmälle sisään selvittääkseen, mikä todellisuudessa luo esteitä itsensä parantamiselle?"

Tässä on hyvin näkemyksellistä ajattelua, ja vastaamme ottaen sen huomioon.

Jos on tarkoitus saada aikaan parantuminen, keholla – fyysinen ja ei-fyysinen – täytyy olla polttoainetta. Se mitä laitatte kehoonne, täytyy olla ravitsevinta ja puhtainta, mitä voitte saada. Hienokehonne tarvitsevat samaa, mutta se ei ole tietenkään vettä ja vihanneksia.

Kummassakin tapauksessa ensimmäinen tarpeenne on kuitenkin aikomus. Luotte sen, mitä ajattelette. Ja luotte parasta, mitä aiotte tietoisesti. On useita muita tekijöitä, jotka saattavat estää tai parantaa ponnistelujanne. Ajattelemme, että luettelemme niitä vain tässä ja ehkä selkeytämme merkitystä tarvittaessa.

Ette voi luoda sellaista, mitä ette voi kuvitella. Ette voi luoda sellaista, mitä pidätte tietoisesti tai tiedostamatta mahdottomana. Sanomme tämän vähän eri tavalla. Ette voi luoda sellaista, mitä ajattelette, että TE ette voi luoda. Ette luo sellaista, mikä ei ole sielutarkoituksenne paras intressi. Tämän pitäisi ymmärtää sisältävän sen tosiasian, että se minkä tunnette "sinuna", on kaukana siitä, mitä todellisuudessa olette.

Tietysti on parhaan intressinne mukaista olla selkeä siinä, mikä sielunne tarkoitus on. Useimmat teistä protestoivat, ettei teillä ole aavistustakaan ettekä osaa selvittää sitä. Saanemme sanoa rakkauden ja ymmärryksen kera, että te uskotte tuon ohjelman. Se on helppoa, mutta helppo ei ole usein oikea. Kysykää itseltänne, yritättekö selviytyä vai yritättekö kasvaa. Annamme "ammattilaisen vinkin". Älykkään elämän tarkoitus ei ole koskaan vain selviytyä. Ja teidän tarkoituksenne ulottuu paljon laajemmalle kuin yhteen elämään. Listataanpa nyt joitain tarpeellisimpia asioita.

Tärkein on, että teidän täytyy tietää, että sen vuoksi, kuka olette, olette ehjänä ja parantuneena olemisen arvoinen. Mitä vaistomaisemmin tiedätte tämän, sitä nopeammin ja paremmin parannutte. Emme puhu älyllisestä hyväksynnästä tässä.

Teidän täytyy tietää, että Lähde joka loi teidät, voi aivan yhtä helposti luoda teidät uudestaan. Itse asiassa teidät luodaan uudestaan hetkestä toiseen elämänne joka päivä. Kehonne solut monistavat jatkuvasti itseään. Tätä tapahtuu eri tahdeilla, mutta sitä tapahtuu aina. Siis Lähde luo teitä jo uudestaan. Kenties elämässänne tuo malli on pelkästään muuttunut.

Teidän täytyy tietää, ettei ole mitään, mitä ei voi parantaa. Ei ole mitään, mitä ei voi parantaa. Ei mitään!

Se mikä teidät parantaa, on voima, joka luo kaiken universumissa ja joka virtaa teihin ja teidän kauttanne. Te ette tee sitä. Parantajanne ei tee sitä. Vain Lähde-energia tekee sen.

Parantajat jotka ovat tehokkaita, tietävät tämän. He tietävät, että he voivat ainoastaan luoda yhteyden tuohon parantavaan energiaan puolestanne, kun ette osaa tehdä sitä itse. Kerromme teille, että osaamattomuus on tarina, jonka olette uskoneet. Emme sano, ettei teidän pitäisi käyttää parantajia. Ymmärtäkää vain, mitä tapahtuu. Lähde, Luoja, Jumala, Kristus-energia – minkä tunnettekin parhaaksi tavaksi kutsua sitä – haluaa luultavasti yhdistyä kanssanne vielä enemmän, kuin te haluatte sitä. Ainakaan se ei harhaudu koskaan, eikä sillä ole koskaan jotain parempaa tekemistä.

Siis lyhyesti. Hankkiutukaa eroon kaikista negatiivisista uskomuksista. Tehkää positiivisista uskomuksista olennainen osa itseänne. Ja tehkää se. Nähkää itsenne täydellisenä ja ehjänä. Tehkää mielikuvituksesta tehokas työkalu. Kaikki mikä on muodossa, oli ensin ajatus, malli, kaava. Kaavojanne pidetään ei-fyysisyydessänne. Teidän ei-fyysisyytenne, kaikki ei-fyysisyys, reagoi ajatukseen ja tunteeseen. Tästä syystä tehokkain rukous on "kiitos".

Tunnemme teidät osana kaikkea olevaista, joka on tuotu muotoon. Tiedämme teidät täydelliseksi. Silloin kun te tiedätte, luotte sen, mitä kuvittelette. Tietäkää, että lähetämme aikomuksemme parantumisestanne ja kasvustanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 3.10.2018 VASTAUKSIA, OSA 5
ViestiLähetetty: 10.10.2018 15:29 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VASTAUKSIA, OSA 5

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
3.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään vastaamme yhteen kysymyksistänne. Tällä kysymyksellä on vastaus, joka tyydyttää joitain ja turhauttaa toisia. Tämä johtuu siitä, että ilman suurta määrää aiempaa ymmärrystä tiettyjä yhteyksiä ei voi muodostaa. Taas kerran, tämän kaltaiset syvälliset kysymykset voisivat johtaa kokonaiseen selityskirjaan. Pelkästään "kerromme sen näin" ja pyydämme teitä hyväksymään sen, minkä voitte ymmärtää, ja palaamaan loppuosaan myöhemmin, jos haluatte.

"Mikä on paras tapa, jolla ihmisryhmä voi yhteisössä nopeuttaa niiden heräämistä, jotka lietsovat kontrollointijärjestelmiä? (Esimerkiksi poliisit, sotilaat, poliitikot)."

Näytämme teille kuvaa suuresta kultakalamaljasta. Siinä ei ole kaloja. On vain vettä, jonka yläosassa kelluu levää. Tämä ei ole täydellinen vertauskuva, mutta kenties saamme sen riittämään. Nyt levä on noussut pintaan. Yläosa sisältää sitä enemmän kuin muu osa. Pohjalla on pieni kirkas osa. Tämä ei kuvaa, mitä täytyy tapahtuu, mutta se on erinomainen tapa näyttää teille sen kollektiivitietoisuuskentän tila, jossa olette. Oletetaanpa, että olette kirkas vesipisara. Miten muutatte ylintä kerrosta?

Jotkut teistä sanoisivat, että ainoa tapa olisi ottaa käyttöön suodatin. Tietysti sillä pääsisi eroon suuresta osasta levää, jos ei kaikesta. Se on upea idea. Käyttäkää sitä kysymykseenne. Voitteko päästä käsiksi mekanismiin, joka tekee sen? Luultavasti ette. Ja joka tapauksessa levällä on oma agendansa ja se taistelisi vastaan. Voitteko kouluttaa levän kirkkaaksi? Se on toinen mahtava idea. Se on ollut mahtava idea hyvin pitkän aikaa. Se ei näytä toimivan. Siis, mitä sitten?

Jätetäänpä tuo kuva, ja kerrotaan, mitä se oikeasti edusti. Se on todellisuudessa ihmiskunnan kollektiivitietoisuuskentän tila. On kasvava määrä selkeyttä, pintakerros ns. epäpuhtautta ja kirjo väärinymmärrystä ja suorastaan virheitä siinä välissä. Suurin osa tuosta virheellisestä ajattelusta on pintakerroksen ponnistelujen tarkoituksellinen tuote, mutta pelkkä sen tietäminen ei auta.

Nyt teille kerrotaan, että "suodatinta" tosiaankin aletaan käyttää pahimpaan ongelmaan. Riippumatta siitä, näettekö sen sijaintipaikastanne vai ette, sanomme, että niin on. Mutta tämä ei ole tulosta jonkin ulkopuolisen voiman tulemisesta pelastamaan teidät itseltänne. Eikä se olisi pysyvä ratkaisu. Miksi?

Se ei ole pysyvä ratkaisu, koska tuo kenttä on ihmistietoisuus ja muuttumiseensa saakka se jatkaa sen tuottamista, mitä se jo tuottaa. Saksanpähkinäpuusta ei voi saada persikoita. Tiedätte, että yritys vakuuttaa toinen virheistään on käytännössä hyödytön. Siis mitä teette?

Käytössä on oikeastaan vain yksi pysyvä ratkaisu. Kerromme teille, miten se toimii, ennen kuin kerromme, mikä se on.

Jos tuodaan pieni määrä valoa pimeän huoneen nurkkaan, koko huoneesta tulee valoisampi. Samalla tavalla jos taajuus on noussut osassa tietoisuuskenttää, koko kenttä nousee sen mukana. Tämä on yksinkertaista fysiikkaa.

Siis missä voimanne lepää? Mitä voitte muuttaa? Ja ettei tämä vastaus lannista teitä, todetaanpa, mikä muuttuu ja johtaa tähän ulkopuoliseen muutokseen. Mikä vetää teille tämän muutoksen?

Tietoisuus nousee aina vain useammilla teistä, mikä nostaa ympärillänne olevia. Tämä on eksponentiaalista kasvua. Se on pysäyttämätöntä. Ja vaikka olemme kertoneet teille, ettei mikään voima tule pelastamaan teitä, huomaatte, että tehdään paljon ponnisteluja teidän auttamiseksenne.

Tätä tapahtuu. Tämä jatkuu. Usein tämä ei ole mukavaa. Jos tämä johtaa maailmaan, jossa haluatte elää, onko se sen arvoista? Itse asiassa tämä johtaa paljon parempaan maailmaan, minkä kuvittelemiseen teillä on mitään viitekehystä.

Ne jotka lukevat tätä, tekevät sen tyydyttymättömästä tarpeesta parantaa itseään, oppia. Siis vastaukseksi alkuperäiseen kysymykseenne tulee: "Teette sitä jo. Jatkakaa, kunnes olette tyytyväinen tuloksiin."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 7.10.2018 VASTAUKSIA, OSA 6
ViestiLähetetty: 11.10.2018 17:04 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VASTAUKSIA, OSA 6

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (http://www.ronahead.com)
7.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Olen aina ollut utelias siitä, mikä Neuvoston mielipide on etenemisestämme neljänteen tiheyteen. Monet ihmiset uskovat, että tulee ylösnousemusTapahtuma, ja toiset uskovat, että on luonnollista kehittymistä neljänteen tiheyteen sen myötä, että uusia korkeamman värähtelyn sieluja syntyy ja korvaa alemmalla värähtelevät sielut näiden kuollessa, ja tämä nostaa luonnostaan kollektiivisen värähtelyn neljännelle tiheystasolle. Minulla on taipumus kallistua jälkimmäisen todenperäisyyttä kohti, mutta en ole oikeasti kiintynyt kumpaakaan skenaarioon. Rakastaisin kuulla Neuvoston version tästä aiheesta."

Monia vastauksia tähän kysymykseen leijuu ympäriinsä, kun ihmiset kysyvät siitä. Tai ainakin siltä varmaan näyttää. Ja tietoisuuden luonne on, että jälkeenpäin on monia mielipiteitä siitä, mitä tapahtui.

Nimittäin luulette, että todellisuus on, mitä on, riippumatta siitä, mitä ajattelette. Mutta tosiasia on, että todellisuus on, mitä ajattelette sen olevan, riippumatta siitä, mitä ajattelette. Teidän täytyy olla hyvin kyllästynyt kuulemaan, että luotte kaiken, mitä näette, mutta kyllästynyt tai ei, se on totta.

Siis vastaus kysymykseesi on kyllä. Kyllä, on Tapahtuma. Elätte sitä. Kyllä, on luonnollinen evoluutio. Olette se. Ja ulottuvuudet, kun niitä ajatellaan erillisinä paikkoina – tämä on melkein kaikki, mitä useimmat teistä voivat kuvitella – ovat keinotekoisia rakenteita, aivan kuten maantieteelliset rajat ovat keinotekoisia rakenteita.

Voimme antaa teille vähän informaatiota pohdittavaksi. Tuleeko "välähdys?" Kyllä, tulee. Milloin? Kun kollektiivinne saavuttaa riittävän korkean tietoisuustason. Olette nyt hyvin lähellä. Ja sitä ehkä tarvitaan enemmän, kuin haluaisimme. Ja taas kerran, havaintoja siitä, mitä tapahtui, on hyvin erilaisia.

Tätä tapahtuu. Planeetta jolla elätte, universumin osa jossa elätte, on siirtymässä energiaan, valoon, jonka läpi se ei ole koskaan ennen kulkenut. Tämän energian tuleminen kaiken energiakenttään tähtijärjestelmässänne, muuttaa kaiken kenttiä tähtijärjestelmässänne. Se on jo alkanut. Se muuttaa tähden. Se muuttaa planeetat. Se muuttaa elementit.

Kun alatte lopulta ymmärtää sen, minkä olette jo havainneet – että kaikki mitä kutsutaan aineeksi, on vain tietty energiakentän tila – ymmärrätte, että tuollaisen energiaympäristömuutoksen täytyy muuttaa kaikkea. Ja kun ymmärrätte, että kaikki energia on tietoista, tajuatte paremmin, mitä tekemistä omalla tietoisuustilallanne on kaiken tämän kanssa.

Se on oikeastaan, kuin kysyisi, liikuttavatko kalojen evät vettä vai liikuttako vesi kaloja. Vastaus on kyllä. Näettekö? Teillä on myös termi tälle. Sitä kutsutaan "jumalaiseksi ajoitukseksi".

Puhtaanpa nyt tästä ulottuvuusasiasta. Puhutaan itse asiassa taas erilaisista tietoisuustiloista. Saatatte hahmottaa ne erillisinä, mutta voitte sulkea silmänne ja tehdä suuren kierroksen niissä, tai ainakin kaikissa niissä joiden kanssa värähtelynne on yhteensopiva, ja palata nojatuoliinne hetken kuluttua. Kuten tiedemiehenne ymmärtävät nyt, kaikki on yhteydessä kaikkeen muuhun. Niinpä todelliseksi kysymykseksi tulee: "Minkä kanssa voimme harmonisoitua?"

Kun katsotte taaksepäin muutamaa vuotta, niin vaikka ne saattavat tuntua loputtomilta eläessänne niitä, näette, että maailmanne muuttui kosmisessa välähdyksessä. Nauttikaa siitä.


Edit. Korjattu otsikko.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 11.10.2018 VASTAUKSIA, OSA 7
ViestiLähetetty: 14.10.2018 21:53 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VASTAUKSIA, OSA 7

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
11.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas Neuvosto, kysymykseni taitaa olla luonteeltaan hyvin yksinkertainen. Kuitenkin joillekin se saattaa olla todellinen haaste. Ihmettelen, miksi hyvin monet ihmiset tuntevat suurta epävarmuutta tietyistä piirteistään? Tämä saattaa vaihdella pienistä tai suurista keho-ominaisuuksista johonkin abstraktimpaan, kuten täydellinen itserakkaudettomuus näennäisesti ilman syytä. Liittyykö se aina aiempaan elämään tai karmaan, vai voisiko siihen olla jokin toinen, kenties syvällisempi syy? Jos tämä kysymys on jo esitetty, tietäkää, että olen hyvin pahoillani.

Rakkaimmat ystävät, älkää koskaan pyytäkö anteeksi näihin aiheisiin liittyvää uteliaisuutta. Vastaamme näihin samoihin kysymyksiin koko ajan käyttäen eri sanoja, eri vertauskuvia ja eri lähestymistapoja. Se mikä saavuttaa jonkun, ei ehkä saavuta toista. Ja tulee aina niitä opetettavaksi, joille aiheet ovat uusia tässä elämässä. Lisäksi se joka lukee tai kuuntelee jotain toista tai kolmatta kertaa, ei ole sama, kuin se oli silloin, kun opetus kuultiin ensimmäistä kertaa. Jos pitää tämän mielessä ja pysyy avoimena, voi saada aina lisää. Yhdessä henkisessä järjestelmässänne joka on ollut kauan planeetallanne, opetetaan: "Siunattu on hän, joka esittää kysymyksen." Tämä johtuu siitä, että tuo ihminen on juuri antanut sysäyksen tarvitulle opetukselle ja aiheuttanut pyhän oppimisen.

Nyt sitten, kysymyksesi on erittäin syvällinen siinä mielessä, että vastauksessa saattaa olla hyvin monia vastauksia jollain tasolla, mutta vain yksi todenperäinen vastaus ytimessä. Tämä on sellainen, jota olemme lähestyneet monta kertaa, kuten sanoimme.

Itsearvostuksenpuutteen voi laukasta jokin tapahtuma tai tapahtumat aiemmin ihmisen nykyelämässä. Jos näin on, se on melkein aina sellaisten tunteiden ja reaktioiden aktivoitumista, jotka on tuotu toisista elämistä. Ja myös sillä on ytimessään yksi hyvin syvään juurtunut uskomus ja tähän liittyviä tunteita. Se on itse asiassa useimmiten pääsyy kärsimykseen, kurjuuteen, pelkoon ja itsen ja toisten epäterveeseen kohtelemiseen maailmassanne. Se on perimmäinen vaikutus siitä suurimmasta valheesta, johon teitä on opetettu tuhansia vuosia uskomaan.

Vastataanpa "pintaongelmiin" ensin. Teitä on huolellisesti opetettu vertailemaan itseänne toisiin. Hän on vahvempi. Hän on sievempi. Hän on fiksumpi. Se ei koskaan lopu. Tuo sisäinen ääni päässänne ei koskaan hiljene. Se luulee olevansa kontrollissa. Se luulee tietävänsä parhaiten. Se on saanut tahtonsa läpi hyvin pitkän aikaa. Mutta tässä on totuus: se on valehtelija. Kaikki mihin se uskoo, perustuu valheelliseen perusolettamukseen, jonka selitämme alla. Teidän täytyy verrata itseänne vain siihen "sinuun", joka olette olleet. Kaikki muu on haitallista.

Yksilöllisyys on erittäin hyödyllistä, tiettyyn pisteeseen. Se sallii ihmiskunnan kokea miljardeja erilaisia hetkiä tai hetken aspekteja samanaikaisesti. Jos olisitte yksi tietoisuus miljardien erillisten osien sijasta, se olisi hämmästyttävää. Tässä kohtaa tuo valhe esiteltiin ja sitä vaalittiin. Te OLETTE yksi tietoisuus. Teillä on kyky kokea erillisyys, mutta tuo tila ei ole totta. Te olette yhtä.

Nyt sitten se ongelma. Teillä on kyky kokea myös erillisyys KAIKESTA, Luojasta, Jumalasta, miten tahansa haluatte kutsua sitä. Myös oma älynne pystyy ymmärtämään, että jos se on kaikki olevainen, se ei voi mitenkään olla erillään siitä, eikä mistään tai kestään muusta. Mutta teitä on opetettu. Teille on opetettu mahdottomuus. Teille on opetettu häpeä. Teille on opetettu syyllisyys. Ja koska olette alkaneet uskoa nämä asiat, kärsitte itsearvostuksenpuutteesta, masennuksesta ja ahdistuksesta. Uskotte jopa – jotkut teistä – että uskominen ykseyteen, joka sisältää teidät, on syntiä.

Voimme kertoa teille – ja kerromme säännöllisesti – että olette jumalaisia, täydellisiä olentoja. Saatatte myös hyväksyä tämän älyllisesti. Mutta mentaalinen ymmärtäminen ei vain "tajua sitä", kuten sanotaan. Teidän täytyy katsoa sisälle, älynne ohi. Löytäkää se paikka, jossa TUNNETTE totuuden ja valheet. Löytäkää se paikka, jossa ykseys aiheuttaa sisäisen jysähdyksen, paikka jossa tiedätte.

Kun teette tämän, sekin on vasta alkua. Onhan teillä kokonaisia elämiä voitettavana. Mutta voi oppia elämään tuosta paikasta. Itse asiassa sanomme, että sitten kun tiedätte tuon totuuden, ette voi ei-tietää sitä.

Ja tämä on prosessi. Te tiedätte. Ja sitten ette tiedä. Ja sitten taas tiedätte, kenties pidempään. Ja sitten ette. Ymmärtäkää se tällä tavalla. Kyse ei ole siitä, että te ette enää tiedä, vaan teillä on taipumus luiskahtaa alempaan tietämiseen aina vain vähemmän ja vähemmän. Lopulta kaikki epätotuus tiedetään ja päästetään irti.

Pitäisittekö pienestä hyvästä uutisesta? Miksi tämä kysymys tulee esiin? Se tulee esiin nyt, koska te – te kollektiivina – olette muistamisen partaalla. Siis kun sanomme "te kollektiivina", teidän on hyvä sisällyttää itsenne siihen. Olemme kertoneet teille uudestaan ja uudestaan, että maailmanne ja te itse muututte. Useammat ja useammat teistä kokevat sen. Se on massiivista. Se on upeaa. Ilmaiskaa aikomus osallistua siihen.

Kiitos kysymyksestänne. Siunaukset olkoon teidän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 65 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia