Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 23.09.2018 09:00

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 43 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 26.08.2018 17:25 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
MITÄ TEEN TÄÄLLÄ?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
9.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi yleisimmin esitetyistä kysymyksistä nykyään on: "Mitä teen täällä?" Toinen on: "Mitä minun pitäisi tehdä?" Olemme puhuneet tästä monta kertaa, monien kanavien kautta. Mutta jatkatte kysymistä, joten oletamme, että joko te ette ole nähneet noita vastauksia tai ette ole pitäneet niistä.

Opitte hyvin nuorella iällä, että jostain pitämättömyys ei muuttanut sitä kovin paljon, teidän tasollanne. Näin ollen, ehkä ette pidä vastauksistamme, mutta kun ne ovat totta, ne eivät muutu kovin paljon. Selitämme niitä kuitenkin eri tavoin huvittamaan teitä ja kenties sallimaan teidän laajentaa ymmärrystänne.

Tämän päivän esityksen tarkoitusta varten aloitetaanpa sanomalla, että kun sanomme "sinä" tässä viestissä, tarkoitamme sillä kehossa jokaista, joka rämpii ympäriinsä ja kantaa hämmentävien ajatusten kassia ja reagoi elämään yhtä hämmentävillä tunteilla. Joskus "mitä teen täällä" -kysymyksenne on melkein huuto.

No, rentoutukaa vähän – kuten sanottaisiin – ja selitämme jotain, mikä saattaa saada teidät ymmärtämään, miksi ilmoittauduitte vapaaehtoiseksi tähän tehtävään. "Minä en ilmoittautunut!" Voi, kyllä sinä ilmoittauduit. Muistakaa nyt, että "sinä" merkitsee kaikkia teitä.

Olit täällä, kun tämä maailma oli vielä enemmän jalokivi, kuin se on nyt. Olit täällä, kun elämä sen pinnalla oli paratiisi ja olit paljon korkeammalla tietoisuudessa kuin nyt. Nimittäin nykyinen tilasi on poikkeus. Olit täällä, kun "lankeaminen" tapahtui. Se ei ollut kovin sen kaltaista, mitä tarinanne kertovat, mutta se tapahtui kuitenkin.

Olet tullut takaisin uudestaan ja uudestaan – elänyt, tehnyt työtä, rakastanut, vihannut, synnyttänyt, tappanut ja kaikkea muuta, mitä voit kuvitella. Jokainen teistä on tehnyt kaikkea, ollut kaikkea ja nähnyt kaiken. Miksi? Haluatte paratiisinne takaisin. Ja haluatte olla taas kerran, kuka tiedätte olevanne.

Tämä pitkä ja valtavan vaikea matka on opettanut teille kollektiivisesti, mitä ette halua ja miten luodaan, mitä haluatte. Kokemuksenne mukaan ette näe sitä aivan vielä. Mutta alatte jo nähdä, ja tulette näkemään. Ettekä hyvin todennäköisesti salli tämän kokemuksen tapahtua enää omana aikananne.

Joitakin teitä kutsutaan vaeltajiksi, valon sotureiksi. Olette palvelleet tässä tietoisuudennostajan ominaisuudessa monta kertaa, monissa paikoissa. Olette olleet myös täällä aiemmin. Mutta tällä kertaa on miljardeja muita, jotka ovat nostaneet riittävästi tietoisuuttaan painaakseen läpi ns. ylösnousemukseen.

Tietysti saatte kaikki paljon apua tässä, tiedätte sitä tai ette. Mutta se kaikki on suunnitelmassa. Tiesitte, että kaikkia näitä asetelmia ja kaikkea tätä "ulkopuolista" apua käytettäisiin. Te, planeetta, aurinkokunta ja myös galaksi olette siirtymässä täysin uuteen ympäristöön. Sellaisia olosuhteita joista olette siirtymässä pois tällä hetkellä, ei voi olla siellä, minne olette matkalla. Saatte paratiisinne takaisin.

Mutta tämä viime ponnistus opettaa teille jotain, minkä olette unohtaneet, jotain hyvin tärkeää. Voimme kertoa, mitä se on, mutta siinä ei ole kyse älyllisestä ymmärtämisestä. Opitte uudelleen, kuka todellisuudessa olette ja mihin kykenette, jotta ette unohtaisi sitä enää koskaan.

Tietty hyvin kehittynyt sielu esitti kerran teille kysymyksen, ja se on tallennettuna yhteen tekstiinne. Kysymys oli: "Ettekö tiedä, että olette jumalia?" Ja tähän mennessä hyvin harvat ovat tienneet. Tämä on muuttumassa. Tästä syystä te olette täällä. Tätä te teette.

Sinulla on tärkeä osa esitettävänä ihmiskunnassa, jonka osa olet. Se osa jota sinun täytyy esittää, on sinun osasi. Ja ilman sinun osasi esittämistä, koko peli muuttuisi. Älä tuomitse itseäsi yhtään vähäisemmäksi kuin kukaan toinen, sillä et ole. Olette yksinkertaisesti ja aina Lähteen jumalaisia luomuksia – Lähteen josta tulette – tai miten sitä kutsutaankin. Nostakaa päänne ja olkaa sitä.

Päätit olla täällä, koska kaikkien ponnistelujesi jälkeen et halua jäädä paitsi loppunäytöksestä. Nauti tästä! Onneksi olkoon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 23.8.2018 KENTÄT
ViestiLähetetty: 26.08.2018 17:26 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
KENTÄT

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
23.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Puhumme usein kentistä. Mitä nämä kentät ovat? Mikä SE kenttä on? Katsotaanpa, pystymmekö valaisemaan tätä aihetta. Kuten tavallista, mikään tästä ei ole uutta teille. Ja se on itse asiassa tarkoituksemme. Haluamme teidän pelkästään katsovan itseänne ja kaikkea ympärillänne uudella tavalla.

Olemme vieneet teidät aiemmin toiseen näkökulmaan. Ja voidaksemme puhua tästä, meidän täytyy tehdä se taas. Mutta tällä kertaa menemme vain tarkkailemaan ainetta, kenties omia solujanne, siltä tasolta jolla ne ovat. Pitäkää mielessä, että kaikki mitä näemme, on yhtä lailla totta alemmilla ja paljon korkeammilla tasoilla.

Olemme täällä kehonne solujen tasolla. Kuten odottaisi, kaikkien niiden välissä on tilaa. Olemme terävöittäneet aistejanne vähän. Kuulette nyt niiden äänet, värähtelyt ja tunnette niiden energiat. Mitä ne ovat?

Solunne toimivat sähkömagneettienergialla sekä kemiallisilla prosesseilla. Ja myös kemialliset prosessit ovat luonteeltaan energeettisiä. Tämän sähkömagnetismin vuoksi solunne generoivat energiakenttää sekä koostuvat energiakentästä. Seisotte siinä.

Kaikki kentät ympärillämme ovat tällä hetkellä samantyyppisiä. Sanotaanpa, että ne ovat ihosoluja, kenties käsivartenne soluja. Kun kävelemme nyt eteenpäin, kaikki nämä solut koostuvat samanlaisesta energiasta ja generoivat samanlaista energiaa. Voimme sanoa, että se sulautuu tietyn taajuuden kentäksi. Uudella herkkyydellänne se tuntuu ja kuulostaa samalta, kun siirrymme eteenpäin. Aina silloin tällöin kuulemme hieman epävireisen äänen – äänen, että solu generoi uutta solua tai on kenties hätätilassa. Kaikki muut solut tietävät välittömästi, mitä tämä merkitsee. Onko se normaalia? Onko se hälyttävää? Reaktio on välitön.

Siirtyessämme eteenpäin kierroksellamme, alamme tuntea ja kuulla erilaisen soinnun, erilaista värähtelyä. Ja nyt tunnemme, että lähdemme yhdestä energiasta ja siirrymme toiseen.

Solut joita on nyt ympärillämme, ovat jotenkin erilaisia. Sanotaan, että nämä ovat lihassoluja, vaikka olisimme voineet valita useita muitakin käsivarrestanne. Voitte erottaa, että niiden generoima kenttä on erilainen, kuin se, missä olitte aiemmin.

Nyt sanomme, että tämä pätee hermosoluihin, luusoluihin ja kaikkiin muunlaisiin soluihin, jotka muodostavat fyysisen kehonne. Jokainen tyyppi generoi tiettyjä taajuuksia. Jokaista solua ympäröi sen oma taajuuskenttä. Ja tässä kohtaa siitä tulee mielenkiintoista.

Kaikki nämä taajuudet ovat mukana paljon suuremmassa kentässä. Kenties se on käsivarsikenttä. Se voisi olla maksakenttä. Se voisi olla aivokenttä. Ja kaikki nuo kentät tuottavat ihmiskehokentän. Kuulostaa kokonaiselta orkesterilta, eikö vain?

Jokainen solu joka on tuossa kentässä, on jatkuvassa ja välittömässä kommunikointiyhteydessä kaikkien muiden kanssa. Kasvetaanpa nyt takaisin normaaliin kokoomme ja näkökulmaamme, mutta säilytetään uudet superaistimme.

Voimme nyt kuulla ja tuntea tuon koko kehon energian. Se on jollain tavoin samanlainen, kuin muut kehot ympärillä, mutta myös hieman erilainen ja ainutlaatuinen. Se on hyvin samanlainen kuin noiden muiden ihmisten, mutta hyvin erilainen kuin tuon oravan tuolla.

Ja kuitenkin ihmiset, oravat, puut ja kaikki muu koostuu energiakentistä, jotka yhdistyvät koko konsertiksi. Ja kuten sanoimme yllä, tämä on totta joka tasolla – joka tasolla.

Kaikki nuo kentät menevät SIIHEN kenttään. Mitään ei ole SEN kentän ulkopuolella, eikä voi olla. Jokainen on osa sitä. Mutta se on kokonaisuus kaikista. Se tekee – jos olette pysyneet mukana tähän saakka – seuraavasta toteamuksestamme totta. Olette osa sitä, mikä on Jumala, mutta Jumala on kaikki se, mitä te olette.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.09.2018 21:22 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
ASIAT NÄYTTÄVÄT KAOOTTISILTA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
12.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun katsotte ympärille nyt-hetkessänne, asiat näyttävät kaoottisilta. Ne eivät voisi tulla paljon pahemmiksi. No, kyllä, se mitä katselette, voi tulla kaoottisemmaksi ja pian tulee. Muistakaa, mitä olemme sanoneet monta kertaa: ette voi rakentaa uutta taloa, ennen kuin hävitätte vanhan. Siinä tapauksessa mitä teillä on ollut tähän mennessä, remontointi ei toimisi. Puurunko on mädäntynyt aivan liian laajalta alueelta. Se ei ole teistä kaunis, mutta teidän täytyy nähdä se, jotta ette koskaan enää salli sen tapahtua.

Monia muita asioita pitäisi muuttaa samaan aikaan. Näemme, että syydetään aivan liian paljon vihamielisyyttä ja ilkeyttä. Toisten nimitteleminen ja uhkaileminen vammoilla ei ole ainoastaan tuottamatonta – se viivyttää kovasti sitä, minkä täytyy tapahtua kollektiiville sekä yksilöille.

Miljoonat yrittävät nostaa värähtelyään tällä hetkellä. Tämä on upea tapahtuma. Lisää tulee mukaan joka päivä. Kuitenkin monet sallivat edelleen negatiivisuuden olla osa päivittäistä inputiaan – ja outputiaan. Tämä on sama, kuin yrittäisi päästä jonnekin ottamalla askeleen taaksepäin aina otettuaan askeleen eteenpäin. Kuten olemme opettaneet muualla, ette voi olla valossa samalla, kun pidätte toista pimeydessä. Ette voi olla rakastava ja edelleen hautoa vihaa.

Otetaanpa nyt positiivisempi taktiikka. Tulevan valon ja sen uuden ympäristön johon planeettanne on menossa, taajuus ja vaikutus lisääntyvät jatkuvasti. Ne jotka hyväksyvät sen, mitä on käytettävissä, huomaavat laajan kirjon henkilökohtaisia muutoksia. Jotkut näkevät, mitä eivät ole koskaan ennen nähneet. Jotkut käyvät läpi suuria muutoksia henkilökohtaisissa olosuhteissaan. Jotkut löytävät hitaasti kykyjä, joista he eivät koskaan edes uneksineet. Jos kuitenkin haluatte nähdä tämän, löydätte sen vain henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa – sitä ei ole uutisissa. Medianne ei anna hetkenkään huomiota jonkun sisäiselle kehitykselle.

Jos yksilö tekisi tuosta henkilökohtaisesta kehityksestä oman fokuksensa, hänen koko näkemyksensä maailmasta muuttuisi melkein välittömästi. "Miten niin?" kysytte. Ensinnäkin on aika. On aika, koska ihmiskunta on sanonut niin. Toiseksi nyt kun sielunne ovat kollektiivisesti pyytäneet sitä ja hyväksyneet sen, valtava määrä muita on valmiina ja odottaa kiireisenä auttaakseen ponnisteluissanne.

"Miten tiedämme sen? Ja miten tiedämme, että voimme muuttua? Asiat ovat aina olleet tällä tavalla. Tätä todellisuus on."

Saammeko lempeästi huomauttaa, että teillä ei ole melkein mitään käsitystä siitä, mitä todellisuus on? Vielä lempeämmin, ymmärtäkää, ettei teitä vaadita tietämään. Vaaditaan vain, että alatte hyväksyä muutosmahdollisuuden.

Heittäkää pois se selittämätön sepite rakastavasta Jumalasta, joka voi olla niin vihainen teille, että hän sivaltaa teitä ja sitten polttaa teitä ikuisesti. Ymmärtäkää, että Luojanne on sellainen, joka on tehnyt teidät kaikesta olevaisesta, ja siksi olette oleellinen osa häntä. Jumalalla voi olla vain rakkautta sellaista kohtaan, joka on heijastus Jumalasta, myös teidän ymmärryksellänne.

Heijastuksena Luojastanne olette luoja. Saattaisitte havaita hyvin valaisevaksi, jos aloittaisitte jokaisen päivän aikomuksella luoda siitä paras, mihin kykenette. Seitsemän miljardia ihmistä tekemässä sen rakentaisi uuden maailman nopeasti. Yksi ihminen tekemässä sen rakentaisi uuden maailman itselleen yhtä lyhyessä ajassa. Ettekä näe sitä vielä kovin selkeästi, että tuon ihmisen maailma vaikuttaa kaikkiin muihin. Te VOITTE muuttaa maailmanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 43 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia