Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 12:13

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 48 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 30.07.2018 20:21 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
PIMENNYKSEN JA TÄYSIKUUN ENERGIAPÄIVITYS – TUNTEET KÄYVÄT KUUMANA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
28.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

En ole ollut linjoilla viime aikoina, mutta tunsin, että minun täytyy antaa nopea energiapäivitys kaikille niille, jotka ihmettelevät, mitä energiaa käsittelemme nyt. Kyllä, olemme edelleen täysikuu- ja pimennyskäytävän energiassa.

Energia jota on tullut tämän kuukauden toisen pimennyksen aikana, on ollut melko voimakasta verrattuna ensimmäisen valoon tai melkein energiattomuuteen. Näin on energian kanssa: emme koskaan tiedä, mitä on tulossa.

Tästä syystä on hyvin tärkeää pysyä nyt-hetkessä eikä ennustetussa tulevaisuudessa. Tällä tavalla voimme täysin tuntea ja integroida jokaisen energiamuutoksen, kun se tulee, verrattuna energiaennusteisiin, jotka ovat 99%:sti epätäsmällisiä koko ajan.

Kun elämme nyt-hetkessä, niin meistä tulee automaattisesti herkempi energialle. Näin tapahtuu, koska nyt-hetkessä tapahtuu kaikki – kaikki energiamuutokset, kaikki kvanttimuutokset ja kaikki jumalaiset muutokset. (Tästä syystä jankkaan ja jankkaan koko ajan nyt-hetkessä pysymisestä.)

Aina kun ennustamme, rajoitamme taas itseämme ja jumalaista luomista, ellei sitä tehdä hyvin löyhästi. Kun sitä ajattelee, niin taivas on rajana sille, mitä voi tapahtua koska tahansa, joten miksi ei vain nauttisi siitä, mitä ilmestyy, silloin kun se ilmestyy.

Kauneimmat muutokset voivat tapahtua sekunnin murto-osassa, emmekä halua missata niitä. Ylösnousemustapahtumamme voi olla koska vaan, emmekä halua missata mitään osaa siitä laittamalla jotain rajoituksia sille, mitä voimme kokea, tehdä tai olla.

Näin eletään myös psyykkisten kykyjen kanssa. En laita rajoja millekään elämässäni, koska tiedän kaikkien asioiden olevan mahdollisia, koko ajan. Kyse on vain virittymisestä ja yhdistymisestä tähän äärettömään luomiskenttään.

Täysikuun ja pimennyksen 27.7. energiat ovat olleet hyvin intensiivisiä ihmiskentän tunnealueella. Tämä merkitsee, että tunnet ehkä olevasi hyvin tasapainoton tällä hetkellä. Sinusta saattaa tuntua siltä, ettet pysty säilyttämään tunnekenttääsi pitkään. Tämä on ok, koska kehitymme muutoksen kautta. Näet ehkä toistenkin olevan hyvin tunteikkaita tai masentuneita tai heilahtelevan edestakaisin onnellisen ja onnettoman välillä. Muutos on aina tervetullutta, kun kehitymme, koska paikallaan pysyminen on edistymättömyyttä.

Saatat kärsiä unettomuudesta ja hulluista unista. Jotain uutta tarkkailtavaksi on unennäkö valveilla ollessa. Tätä on tapahtunut minulla muutaman vuoden. Se merkitsee, että kun suljen silmäni, tosinaan minusta tuntuu, että olen unessa enkä hereillä. Esimerkiksi minut viedään toiseen todellisuuteen, jossa ei ole mitään tolkkua minulle, kun palaan takaisin. Kuitenkin ollessani siellä se on täysin tolkullista.

Meillä on taas kehon kuumuus lisääntynyt. Kyllä, niille jotka ovat olleet ylösnousemusprosessissa jonkin aikaa, tämä ei ole uutta. Kuitenkin tällä kertaa se on ollut erittäin voimakasta ja epämukavaa. Miksi keho kuumenee? Koska poltamme kirjaimellisesti pois vanhaa olemistapaa ja samaan aikaan teemme tilaa valokehon muodostumiselle.

Monet kysyvät minulta Tapahtumasta ja miksi sitä ei ole tapahtunut vielä. Sitä ei ole tapahtunut, koska ihmiskunta ei ole vielä valmis. Se ei ole valmis, koska monet kärsivät edelleen ohjelmoinnista, ehdollistumisesta ja harhakuvista. Tapahtumaa ei voi olla, ennen kuin nämä valheelliset ohjelmoinnit on sivuutettu.

Tapahtumassa on kyse totuudessa olemisesta koko ajan. Mitä enemmän joku valehtelee itselleen ja toisille ja elää valheellisissa harhakuvissa, sitä kauempana hän on Tapahtumasta, luomisesta ja galaktisista. Galaktiset rodut joilla on ihmiskunnan paras intressi sydämessään, tukevat meitä kaikessa edistymisessämme. Tärkein muutos jonka voit tehdä, on pysyä totuudessa.

Mitä voit tehdä auttaaksesi ihmiskuntaa? Aloita elämällä vain totuudessa. Ala etsiä totuutta kaikkialta. Kun löydät valheita, sivuuta ne ja jatka etsimistä. Etsi ja löydät – tämä on totuuden löytämistapa. Universumi/Luoja auttaa niitä, jotka auttavat itseään. Se ei putoa syliin. Ihmisen täytyy tarvita sitä niin paljon, ettei hänellä ole muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa etsiä totuutta ja todellista, eikä mikään muu kelpaa.

Galaktiset odottavat kärsivällisesti koko ihmiskunnan heräämistä. Tämä merkitsee sen ymmärtämistä, että tällä planeetalla on voima, joka ei halua ihmisten heräävän, ja tämä voima on ollut monta vuosikymmentä/vuosisataa. Vasta nyt meillä on pieni mahdollisuus kukistaa se, kun useammat heräävät ja näkevät tämän voiman itse.

Kerron omista prosesseistani hyödyttämään kaikkia. Kun kohtasin ensimmäisen kerran Plejadilaisten emäaluksen vuonna 2000, minut koodattiin totuudenetsinnällä, enkä voinut tehdä muuta kuin etsiä totuutta ja olla totuus. Ne monet galaktiset rodut joita on vieraillut luonani siitä lähtien, pystyvät näin suorittamaan tämän – vain totuuden avulla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 28.10.2018 07:46 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
ENERGIAPÄIVITYS – KORKEAMPAA TIETOISUUTTA TULEE PLANEETALLE

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
24.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Korkeammat tietoisuustilat

Sen aikajanamuutoksen myötä joka tapahtui elokuussa ja jatkui syys-lokakuussa, astuimme porttiin, jossa ylösnousemusoireet muuttuvat. Nämä muutokset ovat dramaattisia ja ovat jatkossa vielä dramaattisempia. Kehoon vaikuttavien oireiden sijasta niitä tulee nyt tietoisuuteemme, joskus päivittäin, laajentamaan tajuntaamme. Tämä on iso juttu, koska ennen saimme monia fyysisiä latauksia, jotka sitten transformoituivat laajentuneeksi tietoisuudeksi. Nyt laajentunut tietoisuus tai korkeampi tiedostaminen virtaavat sieluumme tarvitsematta kestää kovin paljon ankaria fyysisiä oireita.

Fyysiset oireet ovat aina olleet minulla äärimmäisiä, sillä koen aina kaiken äärimmäisemmin: suuremmat oireet ovat kovempia ja hienovaraisille oireille olen ekstraherkkä. Kun saavutamme korkeampia tietoisuustiloja, meistä tulee kaikin tavoin paljon herkempi energialle – fyysisesti, tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti/psyykkisesti. Se vaikuttaa meihin kaikin tavoin kerralla, ja minulla monta kertaa kaikki se samaan aikaan. (Tämä ei merkitse, että fyysiset oireet loppuvat kokonaan. Se merkitsee, että korkeamman tietoisuuden oireet ovat nyt johtoasemassa.)

Miten nyt tiedät latauksen tulevan, jos et tunne mitään fyysisiä oireita? Tietoisuuden laajentuessa saat massiivisia oivalluksia. Nämä oivallukset antavat sinun muuttaa jotain menneisyyden tilannetta tietoisuudessasi, jotta voit nähdä sen täysin uudella tavalla. Sinulla on pääsy enempään informaatioon menneisyyden tilanteista ja näet uudella tavalla nuo tapahtumat.

Tämän uuden informaation myötä voit tehdä johtopäätöksiä siitä, miksi asiat tapahtuivat tuolla tavalla, ja nähdä tilanteiden salaisia aspekteja, joita tapahtui kulissien takana ja joita et ole koskaan ennen kyennyt näkemään. Tätä kutsutaan korkeammaksi psyykkiseksi tietoisuudeksi. Alat korkeamman tiedostamisen myötä myös tietää asioita, joita et voi mitenkään tietää. Älä epäile tätä, kun sitä alkaa tapahtua. Tiedä, että tätä tapahtuu korkeamman tiedostamisesi vuoksi, ja kehitä sitä sitten vielä paremmiksi kyvyiksi.

Minulla on ollut kovaa kiirettä, kun näitä uusia parannuksia on tapahtunut päivittäin, joten en ole ollut käytettävissä entiseen tapaan. Neuvoisin kaikkia ottamaan aikaa prosessoida kaikki tietoisuusparannukset, kun niitä tulee. Älkää lykätkö niitä toiseen päivään, vaan osallistukaa niihin täysillä nyt-hetkessä, kuten kaikki pitäisi käsitellä.

Moniulotteisia olentoja

Kun meistä tulee moniulotteisia olentoja, tämä on osa sen luksusta: lisääntynyt tietoisuus kyeten näkemään kaikkien asioiden sisään. Miksi uskoa, että olemme vain ihminen, kun se ei ole tilanne tai totuus. Muiden maailmojen rodut kylvivät meidät, ja meillä on inhimillisiä ja maanulkopuolisia ekstrakykyjä, joihin nyt monet vasta alkavat päästä käsiksi. Kyllä, olemme "ihmisen yli". Mitä pikemmin kaikki ottavat tämän tietoisuuteensa, sitä nopeammin voimme lähestyä määränpäätämme – nollapisteylösnousemusta.

Mandela-ilmiö

Meidän täytyy tiedostaa, että kun tietoisuutemme lisääntyy, se nousee kaikkien muiden aikajanojen yläpuolelle. Tässä kohtaa Mandela-ilmiö tulee peliin mukaan. Kun näet ilmestyvän uusia asioita, joita et ole koskaan ennen nähnyt, älä pidä kiireettä uskoa standardiselitykseen. Tuntemamme maailman monet aspektit muuttuvat nopeasti nyt, ja monet pyrkivät uskomaan muihin aikajanoihin, joten pysy uskollisena sille, mitä tiedät olleen olemassa ja mitä ei, jotta tiedät, mikä on totta ja mikä ei. Älä usko "mehiläispesän hoitajiin", jotka sanovat, että se on aina ollut olemassa. Meillä on kyky tietää, mitä muutoksia tapahtuu, miksi ja missä, voidaksemme mitata etenemistämme ja tietää, että olemme tosiaankin ylösnousemuspolulla.

Yksi totuus

Jatkaaksesi tietoisuutesi nostamista universumin avulla, etsi jatkuvasti totuutta. Se ei ole havainto, kuten olen sanonut monta kertaa aiemmin. Ainoa totuus on Luojassa, ja yhdistymällä kaiken voiman ja tietämisen perimmäiseen olentoon meillä on pääsy tähän yhteen totuuteen. Kaikki lahjat annetaan Luojan kautta, ja mitä enemmän tapahtuu yhteensulautumista, sitä enemmän lahjoja annetaan. Olemme yhtä – Luojan kanssa.

Kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto

Kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto on viiden maan ulkopuolisen rodun ryhmä, joka on vieraillut luonani ja jonka olen nähnyt henkilökohtaisesti. Viesti siltä:

"Suojelkaa tietoisuutenne epätotuuksilta. Planeetallanne on yhteiskunnan joka osaan tunkeutunut ryhmä, joka pyrkii välittämään väärää informaatiota omaksi hyödykseen. Älkää tulko yhdeksi tuon ryhmän kanssa, tai muuten menette hyvin synkkää tietä pitkin. Etsikää totuutta kaikessa – siellä korkeampi tietoisuus ja me olemme. Kun kehitytte ihmisyyden ohi, kehitytte korkeampiin tietoisuustiloihin, jotka ovat harmoniassa totuuden kanssa. Täällä ei ole petosta, valheita tai manipulointia. Odotamme teidän kaikkien saapumista perille."

Palvelussa ja valossa,
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 01.11.2018 20:32 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
ENERGIAPÄIVITYS – AJANKOHTAISIA YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
1.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Nopea energiapäivitys. Työstän paljon pidempää artikkelia siitä, mitä tapahtuu energeettisesti ja tietoisuutta nostavilla aikajanoilla, mutta halusin kirjoittaa nopean artikkelin ajankohtaisista ylösnousemusoireista, joita olemme tunteneet.

Tänä iltana olen äärimmäisen janoinen. Tämä tuli aivan yhtäkkiä, kuten monet oireet tulevat, ja minun täytyi estää itseäni juomasta liikaa. Kyllä, tätä on tapahtunut monta kertaa aiemminkin.

Muutaman viime päivän olen kokenut ns. kajastuksia, kuten kutsun niitä. Näitä kajastuksia voi tuntua kaikkialla kehossa, ja tuntuu siltä, kuin olisi kylmä, mutta erilaiselta. Ne tuntuvat siltä, kuin olisi "harsomaisella" kananlihalla, kuten pään kruunuchakra-aktiovinneissa, mutta niitä voi olla missä tahansa keholla. Minulla on ollut niitä monissa paikoissa viime aikoina.

Toinen oire jota meillä on ollut viime viikot, on keskeytynyt uni. Tätä on jatkunut jonkin aikaa – en muista nyt, milloin uneni ei olisi keskeytynyt.

Kehon kuumuus ja kylmyys vaihtelevat nyt edestakaisin monilla meistä. Tämä voi olla turhauttavaa, koska juuri kun keholämpötila on normalisoitunut, toinen ääripää ilmestyy.

Kaikki nämä liittyvät valokehoon – niille jotka kysyvät minulta joka päivä: "Miksi minusta tuntuu tältä?" Valokehoa muodostetaan, ja meidän täytyy ymmärtää, että näin sitä tehdään. Tietoisuus kohoaa, ja sitten valokeho tekee taikojaan ihmiskehomme transformoitumiseksi moniulotteiseksi kehoksi – samanlainen kuin monilla galaktisilla roduilla. Liitymme näihin galaktisiin rotuihin, kun tämä prosessi on valmis. Galaktisilla on aina ollut kätensä mukana ihmisen transformoimisessa – tämä ei ole uutta. He ovat olleet paikalla alusta saakka, koska näin korkeampi tietoisuus saavutetaan – kylvämisprosessin avulla.

Kerron kaikille, kun pidempi artikkelini on ulkona. Rakkautta kaikille ja siunauksia.

Palvelussa ja valossa,
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 20.11.2018 20:17 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VALOKEHORAKENTEEN AKTIVOINTI

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
18.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Tänään haluan puhua valokehosta ja siitä, miten sitä aktivoidaan ja mikä aktivointiprosessi on. Valokeho on rakenne, jonka otamme mukaamme uuteen Maahan. Emme voi matkustaa 3D-kehossamme, kun se on liian tiheä 3D-rakenne. Sain selville 2013, kun minulla oli kuolemanlähikokemus, miltä tuntuu ruumiillistaa 5D ja ylemmät ulottuvuudet. Voin todistaa omakohtaisen kokemukseni perusteella, että ne värähtelevät paljon suuremmalla vauhdilla. Olin tuossa vauhdissa kaksi viikkoa tuon tapahtuman jälkeen, mikä osoittaa, että lopullinen ylösnousemusmuutos voi tapahtua koska tahansa.

Vähän historiaa ensin. Emme ole ensimmäinen sivilisaatio, joka muuttaa muotoa valokehoon – meitä ennen on ollut monia sivilisaatioista, jotka ovat käyneet saman läpi. Niitä ei ole historiakirjoissa, koska ne hävisivät eikä niitä nähty koskaan enää 3D-maailmassa. Nimittäin kun sivilisaatio saavuttaa korkeamman tietoisuustilan, tämä on evoluution lopputulos. Me saavutamme nyt tuon saman tilan. Minusta on hämmästyttävää nähdä se transformaatio, jota on tapahtunut vuoden 2000 jälkeen.

Menneisyydessä kaikki eivät voineet transformoitua valokehoksi. Tästä syystä ihmisiä on edelleen 3D:ssä, mutta tämä kerta on erilainen. Minulle kerrottiin varhaisessa vaiheessa (galaktiset, kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto), että kaikki menisivät tällä kertaa yhdessä. Olen puhunut tästä artikkeleissani kuluneet kolme vuotta. Kaikki ihmiset nousevat 5D:hen. Syy tähän on evoluutio – kaikkien täytyy osallistua tähän transformaatioon. Tätä ei tapahdu ainoastaan meidän planeetallamme, vaan kaikilla planeetoilla ympäri universumia.

Valokeho aktivoituu joka ihmisessä saavuttamalla korkeammat tietoisuustilat. Näiden korkeampien tietoisuustilojen myötä koemme myös ylösnousemusoireita. Tästä syystä on erittäin tärkeää haluta kokea ylösnousemusoireita, koska ne indikoivat, että olemme ylösnousemusprosessissa. Tästä syystä on välttämätöntä ilmaista aikomus kokea ylösnousemus. Tästä syystä on tärkeää jakaa mahdollisimman paljon informaatiota toisten kanssa.

Meidän täytyy olla valmis tekemään työ, joka liittyy näiden korkeampien tietoisuustilojen tai ylösnousemuksen saavuttamiseen. Meidän täytyy etsiä totuutta kaikissa asioissa ja hylätä se, mikä ei ole totta. Ei riitä, että ottaa osan siitä, mitä sanotaan, ja hylkää loput – nyt meidän täytyy hylätä kaikki, jos jokin tuntuu olevan pielessä. Kaikki käsitykset – kyllä, myös henkiset – jotka pitävät ihmisiä jumissa ja voimattomina, täytyy nyt hylätä.

Tunteet täytyy laittaa etusijalle kaikissa asioissa. Tunteita täytyy kehittää ja ne täytyy transformoida tietämiseksi, ja uskomukset täytyy hylätä. Tämä on osa 3D-maailmaa – luottaa uskomuksiin – korkeammissa ulottuvuuksissa me tiedämme. Tiedämme, mikä on totta ja mikä ei.

Galaktiset rodut ovat kertoneet minulle monta kertaa, että totuuden täytyy vallita ja kaikki muu täytyy hylätä. Totuus kulkee samalla aallolla, kuin valo – sillä on oma tietoisuus.

Jos olet koskaan kokenut totuustilan, niin ymmärrät, mistä tilasta puhun. Tämä on tila, jossa olen aina. Tämä on tila, jossa kaikkien täytyy olla, jotta heidän valokehonsa ilmentyminen jatkuu.

Valokeho muodostuu totuuden ja korkeamman tietoisuuden kautta, mikä vaikuttaa sitten sydämeen. Sydän ei ole johtaja tässä prosessissa, koska synnymme sydän täysin avoimena ja monet meistä ovat säilyttäneet tuon olotilan koko elämämme. Ne jotka eivät ole, eivät ole kyenneet hylkäämään ehdollistumista, ohjelmointia ja harhakuvia.

JUMALAINEN FEMINIINISYYS

Jumalainen feminiinisyys nousee nyt ja luo täysin uutta maailmaa/uutta Maata. (Kun kirjoitin tätä viime lausetta, sanat "uusi maailma/uusi Maa" ilmestyivät minulle sateenkaarena. Tämä merkitsee, että näen tämän ulottuvuuden ulkopuolelle ja sanat kommunikoivat moniulotteisen universumin minulle.) Patriarkaalisen järjestelmän vanhaa kokemusta/kokeilua ei enää sallita. Galaktiset näkevät, mihin tämä on johtanut, ja se on ollut haitallista kaikille planeetalla. Jotkut luulevat, että se on toiminut heillä, mutta näin on pelkästään, koska he eivät ymmärrä, mitä heiltä on puuttunut, eivätkä he pysty ymmärtämään, miten niin voisi olla.

Kun jumalainen feminiinisyys nousee, tulee esiin täysin uusi rakenne ja ajattelutapa. Tämä laittaa sydämen/totuuden takaisin jokaiseen toimintoon ja menettelytapaan planeetalla. Sydän on ollut poissa vuosisatoja, ja ne joiden sydän on ollut täysin aktivoitunut, ovat jo nähneet/tienneet tämän. Tiedän, etten ole yksin, kun olen kyennyt näkemään tämän lapsesta saakka. Tämä on estänyt maaplaneettaa olemasta paratiisi kaikille.

Kun jumalainen feminiinisyys nousee, patriarkaatti menettää luonnostaan tukikohtansa – sitä tapahtuu jo. Naissukupuolta rakastetaan ja kunnioitetaan niinä kauniina rakkaus-, valo- ja luovuusolentoina, joita he ovat. Heitä kunnioitetaan ja vaalitaan, mikä sitten johtaa tietä jumalaisen maskuliinisuuden tulemiselle pintaan. Ilman että jumalainen feminiinisyys ottaa paikkansa ensin, jumalainen maskuliinisuus ei voi tulla esiin. Tämän erityisprosessin kautta meistä tulee täysin moniulotteinen.

On muita, jotka odottavat liittymistä kanssamme tähän prosessiin. Kohtalomme on käydä tämä valo- ja totuustransformaatio läpi. Meistä tulee galaktisia ja moniulotteisia, kun tämä transformaatio tapahtuu.

"Kaikki planeetat käyvät tällä hetkellä läpi samaa muodonmuutosta kuin Maa." (Kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto)

Palvelussa ja valossa,
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 08.12.2018 08:48 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
JOULUKUUN YLÖSNOUSEMUSENNUSTE & ENERGIAPÄIVITYS – HEREILLÄ LENTÄMINEN

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
6.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Muutama viime päivä on tuntunut siltä, että olemme jättämässä 3D:n. Tämä tuntuu siltä, ettei meitä ole enää tiukasti istutettu maahan. Minulla oli aiempi kokemus tästä 2013, kun ajoin kolme tuntia katsomaan äitiäni, joka oli tuolloin sairaalassa. Minun täytyi pysähtyä monta kertaa, koska minusta tuntui ajaessani, että lensin maanpinnan yläpuolella enkä ollut täysin kiinni maassa. Minusta tuntui oikeastaan siltä, että ajoin ufolla … toisaalta se oli upea tunne, mutta toisaalta ei niinkään. Tuolloin tuota tunnetta kesti noin viikon aina, kun lähdin ajamaan jonnekin. Tällä kertaa tunne voi tulla kuitenkin ilman autolla ajamista … se voi tapahtua koska tahansa. Tämän mukana kulkemisesta on paljon oireita – yksi on nyt tapahtuvat aikaluiskahdukset. Tunne, ettei tiedä, milloin jokin tapahtui – oliko se eilen, viime yönä vai tänään. Aika sekoittuu yhdeksi.

Joitain oireita joita meillä on ollut aikaluiskahdusten ja 3D-irrallisuuden kera:
* pökerryksissä oleminen
* huimaus
* ahdistus
* tunne, että on korkeammalla kuin normaalisti
* maadoittumattomuuden tunne
* pahoinvointi
* irrallisuudentunne 3D-maatasosta
* hämmennys ajasta – mitä milloinkin tapahtui, aika juoksee yhteen

Kuten olen selittänyt aiemmissa artikkeleissa, olen käynyt läpi monia kokemuksia, joita toiset eivät ole – kuitenkin kaikki käyvät ne läpi jossain kohtaa. Tästä syystä postaan, mitä postaan, jotta sen tapahtuessa voitte olla vakuuttuneita, että se on normaalia ylösnousemusprosessissa.

Tämä kokemus joka on jatkunut, ei ole niitä miellyttävimpiä. Tunnen, että koska olemme niin tottuneet olemaan täysin kiinni maaplaneetassa, tuo poisvetämisentunne on vieras ja ahdistava. Se tuntuu jokseenkin ylimaalliselta, ja kuitenkin sen tapahtuessa tuntuu, että täytyy kiinnittyä uudestaan.

Ehdotan maadoittumista, mikä tekee näistä kokemuksista vähemmän ankaria, kun maadoittuminen tekee kaikista ylösnousemusoireista vähemmän ankaria. Myös toiset raportoivat minulle kokevansa tätä tunnetta.

Psyykkiset lahjani kertovat minulle, että tämä on ennakkokatsaus siitä, mitä tulee myöhemmin, kun on Tapahtuma ja jätämme tämän tiheän 3D-kehon taakse ja transformoidumme täysin valokehoon. Muista, ettei mikään oire tai korkeampi tietoisuus tule meille kaikille kerralla. On aina rakentumista, joka valmistelee meitä edessä olevaan aikaan. Tästä syystä koemme asioita monta kertaa ensin hienovaraisesti, ja sitten voi tapahtua rakentuminen. Voimme odottaa enemmän tätä lentämisentunnetta hereillä ollessamme, kunnes on lopullisen Tapahtuman aika.

Joulukuun ennuste

Kun joulukuu jatkuu, monista tuntuu, ettei se minkä he ajattelivat olevan totta, ole totta. Tämä vaikuttaa moniin suhteisiin, kun siirrymme enemmän totuuteen kokonaisuutena ja tulemme pois ns. yksilöhavainnosta. Kun siirrymme enemmän ykseystietoisuuteen, siirrymme myös enemmän luomisulottuvuuteen, joka on totuusulottuvuus. Kun tämä tapahtuu, saatamme järkyttyä siitä, mitä tuodaan pintaan. Kuitenkin se on ollut kaiken aikaa, emme vain ole voineet nähdä sitä.

Kun olen siirtynyt korkeampiin ulottuvuuksiin ja päässyt täysin käsiksi moniulotteiseen itseeni, olen saanut pääsyn vielä korkeamman ulottuvuuden tietoisuustiloihin, joissa käytössäni on enemmän informaatiota ja totuutta. Se näkyy nyt, mitä ei ole voinut aiemmin nähdä. Tämä on tapa ylittää tiedostamisulottuvuustasoja ja yhdistää ne tietoisuuteemme – pääsemme silloin käsiksi sellaiseen, mihin emme ole päässeet aiemmin. Tähän kaikki ovat menossa sitten, kun he ovat piittaamatta 3D:n ulkoisista merkeistä ja suuntaavat korkeammille olemassaolotasoille.

Emme ole ainoita olentoja, jotka siirtyvät näille tasoille – kaikki tietoiset olennot muuttavat nyt ulottuvuutta kaikilla planeetoilla. Kaikki planeetat ylösnousevat, ei vain Maa. Tästä syystä näemme kaikkien planeettojen kuumenevan. Olemme universaalissa kollektiivimuutoksessa, jota tapahtuu ennennäkemättömässä laajuudessa. Tämä on juhlan aikaa kaikille olennoille kaikkialla.

Neuvoni joulukuun loppuosalle on päästä takaisin kosketukseen aidon itsensä kanssa – itsen ennen ehdollistumista, ohjelmointia ja harhakuvia. Tältä sinusta on ehkä tuntunut lapsuudessa – todellinen itsesi. Pääse takaisin kosketukseen tämän puhtaan valo-olennon kanssa – ja tutki tätä kristallilasta, joka sinä olet. Sitten integroi tämä viattomuus, ihmetys ja ilo takaisin elämääsi. Tämä on yksi alkuaskelista täyteen heräämiseen ja sitten kykyyn nostaa tietoisuutesi korkeammille valaistumistasoille.

Joulukuun aikana tulee lisää ylösnousemusoireita sekä tunne, että kaikki riisutaan pois. Tätä tapahtuu jo monilla. Kaikki on riisuttava pois paljastaaksemme, mikä on totta. Hyväksy tämä, kun se tapahtuu, ja toivota tervetulleeksi versiopäivitykset, kun niitä tulee. Hyväksy muutokset. Vaikka ne saattavat olla vaikeita, ne johtavat meitä kaikkein suurimpaan muutokseen – Tapahtumaan, transformoituen valokehoksi.

Voimme odottaa hyvin korkean energian päiviä täysikuiden ja uusienkuiden myötä. Ne ilmentyvät tavallisesti päivityksinä tietoisuuteemme. Joulukuun päivämäärät ovat seuraavat: uusikuu 7.12. ja täysikuu 22.12. Tullessaan päivänseisauksen jälkeisenä päivänä, täysikuu lupaa olla paljon korkeamman energian portti.

Lisää päivityksiä on tulossa …

Palvelussa ja valossa,
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 20.12.2018 20:01 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
PÄIVÄNSEISAUSENERGIA, TRANSFORMAATIOKÄYTÄVÄ, TAIANOMAINEN AIKA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
18.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Olemme astuneet päivänseisausportista, ja olemme nyt virittyneet uusiin energioihin, joita tulee. Tänään näin pyörteen tulevan esiin. Se oli väriltään tumman punaruskea ja pyöri nopeasti. Se pysyi muutaman minuutin ja sitten hävisi. Tämä näytti minulle, että asiat liikkuvat aina, pyörivät aina – asioita tapahtuu aina, vaikkei meistä tuntuisi siltä. Meitä päivitetään aina niiksi uusiksi ihmisiksi ja galaktisiksi, joita meidän oli tarkoitus olla.

Olen tuntenut nyt kruunuchakra-aktivointeja muutaman päivän. Ne tulevat tavallisesti pään vasemmalle puolelle, voimistuvat ja sitten loppuvat. Tätä tapahtuu usein auringonpurkausten myötä, mutta meillä ei ole ollut niitä nyt kuukausiin. Sitä tapahtuu myös geomagneettimyrskyjen myötä, mutta samalla tavalla meillä ei ole ollut sanottavammin niitäkään marraskuun jälkeen. Tämä on päivänseisauskäytävän energiaa.

Päivänseisausenergia voimistaa päivityksiämme ja tietoisuuttamme. Tämä päivänseisaus on erittäin tärkeä, kun se vakiinnuttaa koko vuoden transformaatiot ja yhdistää ne tietoisuuteemme. Sitten on meidän tehtävämme integroida ne siihen, kuka olemme. Ylösnousemuksen tavoitteena on tulla aidoksi itseksi ja sitten muuttaa se moniulotteiseksi valo-olennoksi.

Olemme astumassa taianomaiseen aikaan … nämä sanat kuulin 12.12., kun astuimme tähän käytävään. Tämä ei merkinnyt ainoastaan tätä käytävää, vaan myös tästä eteenpäin.

Mitä merkitsee olla moniulotteinen valo-olento? Se merkitsee, että pystymme sitten menemään toisiin ulottuvuuksiin ja tulemaan ulottuvuuksienväliseksi. Mitä vaaditaan, että pystyy tekemään tämän? Kaikki pelot täytyy olla kohdattu, kaikki pimeät puolet täytyy olla poistettu, kaikki parantaminen täytyy olla suoritettu, ja jatkuvaa parantamista täytyy tapahtua. Kaikki ehdollistuminen, ohjelmat ja illuusiot täytyy olla sivuutettu ja korvattu omalla täysivaltaisella olemuksellamme, joka meidän on tarkoitus olla. Koko tietoisuutta täytyy olla nostettu ja nostettu dramaattisesti, Emme saa roikkua 3D:ssä, jonka ohi olemme siirtymässä.

Kaikki menevät tälle valaistumistasolle. Kun aloitin oman kehitysprosessini 2000, galaktiset olivat kanssani ja opastivat minua voimakkaasti jokaisen korkeamman käytävän valitsemisessa ja sen ajankohdassa. He ovat edelleen kanssani. Erona on nyt, että he opastavat minua opastamaan kollektiivia rinnallani ja työskentelevät kanssani jokaisella askeleella korkeampaan tietoisuuteen.

Tulevaisuus on kirkas, ja olemme astumassa tosiaankin taianomaiseen aikaan. Emme enää aja takaa sateenkaaria – olemme tuo sateenkaari.

Rakkautta, Diane

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2019 17:45 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
ENERGIAPÄIVITYS – UUTTA ENERGIAA, PIMENNYS, UUSIKUU JA UUSI MAA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
4.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Pimennysenergia

Pimennysenergiaa alkoi tulla muutama päivä sitten, kuten postasin facebook-sivulleni. Seuraa minua siellä saadaksesi nopeammin päivityksiä. Meillä on ollut nyt autuasta rakkaustunnetta muutaman päivän. Tunnetta voimakkaasta yhteydestä korkeampiin ulottuvuuksiin. Jos et ole tuntenut sitä, virity ja katso, pystytkö tulemaan yhdeksi tämän tunteen kanssa. Se on kiitollisuuden, rakkauden ja autuuden tunne.

Muutaman viikon meillä on tullut äärimmäistä oivallusten ja esi-isien puhdistamisen energiaa. Saatat huomata näitä muistoja ja oivalluksia tulevan mitä hulluimpina aikoina, kun mikä tahansa pieni tai suuri tuntuu laukaisevan niitä tulemaan. Meidän täytyy puhdistaa nämä pois ja parantaa kaikki entinen karma voidaksemme jatkaa eteenpäin. Niinpä silloin kun niitä ilmestyy esiin, tee seuraavia asioita parantaaksesi oman DNA:si ja koko esi-isä-DNA:n:
* tunnusta, että ne tulevat esiin tarkoituksesta, selvittämättömän karman vuoksi
* osoita kiitollisuutta, että ne ovat siinä
* ilmaise täysin niihin liittyvät tunteet
* paranna tuon tapahtuman kaikki aspektit.

Jos olet toisten kanssa, pyydä anteeksi ja mene jonnekin hiljaisuuteen päästäksesi tästä läpi ja käsitelläksesi ne täysin. Tämä parantaa kehoasi ja tekee tietä jatkuvalle valokehon rakentumiselle. Valokehoa ei voi rakentaa selvittämättömälle karmalle. Tästä syystä meidän täytyy huolehtia kaikista tunteista elämässä välittömästi ja tehdä, mitä voimme, ratkaistaksemme välittömästi kaikki ongelmat, kun niitä syntyy. Tällä tavalla ei voi enää muodostua ja kumuloitu lisää karmaa, joka täytyy poistaa joskus myöhemmin.

Energiaoireet

Muita oireita on ollut äärimmäinen unettomuus ja hullut unet. Ehkä suljet silmäsi myös päivän aikana muutamaksi minuutiksi ja huomaat tulevan monia kuvia.

Pimennykset tiedetään pelin muuttajiksi ylösnousemusprosessissa. Ne tuovat aina voimakasta muutosenergiaa. Tämä osittainen auringonpimennys ei ole erilainen. Neuvon sinua menemään pyhään tilaasi pimennyksen aikana ja tulemaan yhdeksi sen tuomien muutosten kanssa. Tällä tavalla et vastusta mitään, mitä tapahtuu tuona päivänä tai seuraavina viikkoina. Mene luontoon, jos mahdollista, ja istu puita vasten. Puiden ympärillä on monia elementaaleja erityisesti parantamassa ihmisiä. Puuenergia on itsessään parantavaa, rauhoittavaa ja hoivaavaa. Tästä voi ja pitäisi tulla päivittäinen rituaali 2019.

Uusi kuu tulee myös 5./6.1., ja tämäkin tuo voimakasta energiaa, kuten kaikki uudet kuut. Uuden kuun tiedetään tuovan muutosta, joten odota muutoksia tapahtuvan elämässäsi. Ne voivat liittyä suhteisiin, työpaikkaan tai rahaa. Ilmennä ne kaikki muutoksiksi parempaan. Ilmaise aikomus parhaasta lopputuloksesta kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Energia 2019 – mitä odottaa

Vuosi 2019 alkaa pamauksella, kuten henki kertoi minulle. Aloitamme vuoden tammikuun sisältäessä seuraavaa:
* uutta energiaa tulee jo
* uusikuu ja osittainen auringonpimennys 5./6.1.
* täysikuu ja täydellinen kuunpimennys 21.1.
* uuden Maan muodostuminen jatkuu.

Tämä on symbolista sille, miten vuosi 2019 etenee – se on pakattu täyteen energioita ja haasteita. Emme saa vapaavuotta – jos olet ylösnousemusprosessissa, odota haastettavan monella tapaa tänä vuonna. Meillä on hyvin kiire käsitellessämme tulevaa korkeampaa energiaa, ja monet saavat uusia kykyjä ja henkisiä lahjoja. Menen enemmän tämän yksityiskohtiin tulevassa artikkelissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 17.01.2019 16:30 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
ENERGIAPÄIVITYS – PIMENNYSPORTTI, HALTIOITUNEITA KOKEMUKSIA, ENNALTA TIETÄMISTÄ JA ILMENTÄMISTÄ

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
16.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Pimennysportaalista saakka on tullut korkeaa energiaa jatkuvasti. Odotan tämän kestävän ainakin seuraavaan pimennykseen 21.1. Se on täydellinen kuunpimennys ja täysikuu. Tämä pimennysportaali ja täyskuu on uskomatonta, korkeaa energiaa. Tämä asettaa näyttämön koko vuodelle. Ota aikaa tuona päivänä täysin tuntea ja tutkia tulevia energioita, kuten neuvoin jo viime pimennyksessä. Tämä merkitsee menemistä pyhään tilaasi. Jos sinulla ei ole sellaista, järjestä se pian. Tämä on paikka, jossa kaikki on omaa energiaasi, ja vain sinä päätät, ketkä toiset sinne tulevat ja milloin. Tällä alueella pitäisi olla monia henkisiä tavaroita nostamassa värähtelyä. Neuvon aloittamaan kristalleilla, ja sitten monia muita tavaroita voidaan lisätä. Se voi olla suuri tai pieni, talo tai komero, kunhan sovit siihen mukavasti. Se voi olla myös luonnossa, kunhan sinua ei häiritä ja tunnet olevasi turvassa. Ota siinä tapauksessa mukaasi joitain tavaroita, joita voit käyttää ollessasi siinä.

Omat kokemukseni ovat olleet äärimmäisiä, kun olen kokenut autuaita tietoisuustiloja sekä haltioituneita tunteita pimennysportin alkamisesta saakka. Joskus nämä tilat ovat niin pakahduttavia, että voin vain olla niissä, haluamatta tai tarvitsematta tehdä mitään muuta. Sulaudun täysin korkeampaan tietoisuusvirtaan ja tulen siksi. Tämä tarvitaan, jotta kykenee integroitumaan ja harmonisoitumaan tuon energian kanssa.

Jotkut henkisessä yhteisössä ovat edelleen puhdistumisprosessissa. Jos et ole tuntenut näitä autuaita tiloja ja sen sijaan puhdistunut, sekin on hyvä, kun se täytyy tehdä, ennen kuin autuaita tiloja voi ilmestyä sinulle ja sulautua yhteen kanssasi. Puhdistuminen on vaatimus, ennen kuin tämä tiedostamistaso voidaan kokea, joten tiedä, että sitä tarvitaan ja olet matkallasi korkeampaan tietoisuuteen. Älä hyppää minkään askelien yli ylösnousemukseen – kaikesta mikä ei ole omaa, sisältäen kaiken pimeän energian jota on kerätty, täytyy hankkiutua eroon. Tätä pimeää energiaa heitetään meille tavallisesti lapsina, nuorina lapsina toisten armoilla – emme osaa muuta, kuin hyväksyä sen. Sitten sitä voi tapahtua työpaikalla tai muissa suhteissa. Nyt kaikki mikä ei ole aito itsemme, täytyy heittää pois ja sivuuttaa, koska emme voi kantaa enää sellaista, mikä ei ole meidän. Näin sisäinen parantuminen tapahtuu. Ylläpitämällä aidon itsemme jumalaisen opastuksen avulla, muodostaen kristallitietoisuutta.

Psyykkinen ylösnousemusvinkki. Tunnista energia, joka sinulle on heitetty ja joka ei kuulu sinulle, mutta jonka olet hyväksynyt omaksesi, koska et tiennyt paremmin. Päästä irti tästä energiasta ja lähetä se matkoihinsa, jotta oma valokehosi voi olla esteetön ja vapaa kehittyäkseen kristalliytimeksi.

Olen nähnyt monia asioita muista ulottuvuuksista, enimmäkseen olentoja ja eläimiä jotka kipittävät ohitseni ja sitten häviävät. Tätä voi tapahtua koska tahansa päivällä tai yöllä, talon sisällä tai ulkopuolella. Nämä olennot ovat eri värähtelytilassa kuin me, ja tästä syystä voimme nähdä vain vilauksia niistä, kun saavutamme korkeampia psyykkisiä tietoisuustiloja.

Psyykkinen ylösnousemusvinkki. Etsi asioita, joita ilmestyy toisista ulottuvuuksista sinulle, päivällä tai yöllä, koska tahansa, mutta erityisesti korkean värähtelyn energiapäivinä. Älä ohita sitä, minkä ehkä näet, mikä ilmestyy ja sitten häviää. Pidä energiasi korkeassa värähtelytilassa kyetäksesi näkemään muihin ulottuvuuksiin. Ilmaise aikomus nähdä niitä, koska se on korkein tietoisuustaso.

Viime yönä näin unta, jossa olin mieheni kanssa autossani ja minä ajoin. Puoliperävaunurekka oli pysähtynyt keskelle tietä tukkien yhden kaistan. Jostain syystä ajoin suoraan ja törmäsin sen perään. Mieheni katsoi minua ja sanoi: "Mitä juuri tapahtui?" Kerroin herättyäni unesta miehelleni. Puhuimme siitä ja symbolismista, jota se voisi sisältää. Myöhemmin päivällä tyttäreltäni loppui bensa, ja meidän täytyi auttaa häntä viemällä kanisteri, jotta hän pääsi bensa-asemalle. Kun ajoimme bensa-asemalle täyttämään tuota kanisteria, mieheni mainitsi tuon unen, ja olimme yhtä mieltä, että meidän täytyi olla ajaessamme erityisen tarkkana rekkojen kanssa. Juuri sillä hetkellä puoliperävaunu kääntyi eteemme, vaihtoi kaistaa nopeasti ja kiilasi meidät. Törmäsin melkein sen perään, aivan kuten unessa, paitsi ettei se ollut pysähtyneenä. Koska olimme puhuneet tuosta unesta (tunsin sen merkittäväksi), pystyin välttämään tuon enneunen tapahtumista. Toimin nopeasti ja painoin jarrua, välttäen törmäyksen. Se oli uskomatonta. Se tapahtui niin nopeasti, että minulla oli vähän aikaa reagoida.

Kun veimme bensakanisterin tyttärellemme, kerroimme tuosta enneunesta ja läheltä-piti -tilanteesta puoliperävaunun kanssa. Hän selitti, että viime yönä hänkin oli nähnyt peräjälkeen kaksi unta bensan loppumisesta. Kysyin, miksi hän ei kiinnittänyt huomiota niihin, kuten kaikkien pitäisi. Hän ei kuitenkaan kertonut meille unista eikä kiinnittänyt huomiota niihin, joten hän ei pystynyt välttämään bensanloppumisahdinkoa. Jos hän olisi kertonut minulle, olisin neuvonut häntä poikkeamaan bensa-asemalla, vaikka bensamittari olisi näyttänyt mitä.

Kun ylösnousemus lisääntyy, meidän täytyy puhua toisille siitä, mitä tunnemme, mitä käymme läpi, ja unistamme. On erittäin tärkeää sanoa ääneen, mitä tapahtuu, kun toiset ovat täällä kokemassa ylösnousemusta kanssamme. Voimme nähdä minun kokemuksestani, miten tärkeää se on. Jos sinulla ei ole perheenjäseniä, hanki ystäviä, joille voit puhua, ja hoivaa näitä ystävyyksiä samanmielisiin ihmisiin, jotta voit jakaa informaatiota siitä, mitä käyt läpi.

Näistä ennalta kokemisista ja synkronismeista tulee voimakkaampia vuoden 2019 aikana. Koen asioita tavallisesti ennen kollektiivia, joten älä ylläty, kun asioita ilmentyy välittömästi lähitulevaisuudessa.

Taaksepäin katsottuna on ollut muutama intensiivinen viikko, koska näiden korkeampien energioiden myötä tulee myös lisää tietolatauksia Luojalta. Älä ohita koskaan itsesi lähempää tarkastelua, kun se ilmestyy. Tämän on tarkoitus päivittää jatkuvasti omaa korkeampaa tietoisuuttamme ja tiedostamistamme. Luoja ja galaktinen neuvosto jonka kanssa työskentelen, ovat ladanneet minulle äärimmäisiä palapelinpaloja sovitettavaksi yhteen ja koodeja ylösnousemusta varten. Nämä koodit luovat valokehoa sitomalla yhteen totuuden ja korkean sydämen parantumistaajuudet.

Olen jatkuvassa korkeammassa tietoisuus/parantumistilassa siinä, mitä ympärilläni tapahtuu, ja omasta osastani siinä. Olen aina "miksi tämä näytetään minulle ja mikä sen taustamerkitys on minulle" -tilassa. Voin mennä ja menen erittäin syvälle kaninkoloon, ja kehotan kaikkia tekemään saman. Vuonna 2019 useammat ja useammat työnnetään tähän kaninkoloon, haluavat he sitä tai eivät. Koska olen ollut tällä matkalla 20 vuotta, usko minua: on paljon parempi mennä auliisti, kuin tulla työnnetyksi. Ilmaise tänään aikomus työskennellä universumin/Luojan kanssa, äläkä vastusta, mitä sinulle näytetään korkeimmaksi potentiaaliksesi.

Palveluksessa, rakkaudessa ja siunauksin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 48 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia