Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 12:45

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 67 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 25.09.2017 15:06 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
PUNAINEN VALO – NOLLAUS – UUDESTISYNTYMÄ!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote syyskuun 2017 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elokuun äärimmäisen voimakas täydellinen auringonpimennys toi voimakasta nopeutumista. Monet meistä kokivat puhtaan aidon rakkauden ja ykseyden voimakkaan lisäyksen, ja samaan aikaan uuden todellisuuden koodaukset aktivoitiin, mikä avasi oven valtavaan uuteen maailmaan, jota emme koskaan tienneet olevankaan.

Kun aurinko ja kuu asettuivat linjaan, AN-energiat voimistuivat ja meitä laajennettiin ja meidät konfiguroitiin uudelleen. Ne pultit jotka olivat kauan pitäneet meidät kiinni kaksinaisuudessa, poksahtelivat irti yksi kerrallaan, kunnes meillä oli uusi laajentuneen eheyden tunne. Tämä vapautuksen myötä tuli syvempi herääminen.

Elokuun pimennysten jälkeen toivoimme oikeasti, että syyskuu olisi hiljainen, kovasti kaivattu integrointikuukausi. Sen sijaan monet meistä kohtasivat sarjan voimakkaita punaisia valoja elämämme eri alueilla. Nämä punaiset valot toivat meille täydellisen ja totaalisen odottamattoman pysähdyksen.

Kokemamme punaiset valot eivät ole esteitä. Ne sallivat meidän mallintaa itsemme perinpohjin uudelleen ja reitittää elämme aidoimmalle mahdolliselle polulle. Vaikka punaiset valot pysäyttävät meidät, meistä saattaa tuntua, että ne sijaitsevat jossain välitilassa, joka ei ole täällä eikä tuolla. Tämä saa olomme tuntumaan hyvin laajentuneelta ja muodottomalta. Tunnemme olevamme kuin kala kuivalla maalla, ja epävarma, missä olemme tai miten hengitämme tässä vieraassa ympäristössä. Tietyt elämämme alueet jotka osaisimme hyvin, saattavat yhtäkkiä hävitä. Ne asiat joihin normaalisti luotamme, eivät enää toimi.

Joitain meistä testataan ja haastetaan kovasti. Aivan kuten hurrikaaneja, tulvia, maanjäristyksiä ja maastopaloja on ylenpalttisesti ympäri maailmaa, me saatamme olla täydellisen megamyrskyn keskellä. Punaisia valoja ei ole siksi, että teemme jotain väärin. Ne eivät ole epäonnea. Usein saattaa tuntua siltä, että kuljemme loputonta esterataa, mutta jostain syystä se ei tunnu toivottomalta. Se on vain osa sitä massiivista nollausta, jota koemme. Tästä syystä meidän täytyy vain hyväksyä, että tarvitsemme juuri näitä punaisia valoja, ja olla vastustamatta.

Onneksi kaikki eivät koe punaisia valoja tänä aikana. Täytyy aina olla niitä, jotka pitävät valoa niille, jotka käyvät läpi haasteita. Syvää kiitollisuutta niitä kohtaan, jotka tekevät tätä paljon kaivattua palvelua!

Nyt tapahtuu keinotekoisten kattojemme ja itse luomiemme rajoitusten hajottamista. Keinotekoisia kattoja ovat luoneet rajoittuneet uskomukset, asiat joiden meille kerrottiin olevan totta ja jotka osoittautuvat valheellisiksi, "faktat" tai historia jonka opimme koulussa, tai virheellinen informaatio jota massamedia esittää meille. Keinotekoiset katot antavat meille rajoittuneen ja valheellisen näkemyksen siitä, mitä oikeasti tapahtuu. Ne pitävät meidät pieninä ja kiinni kaksinaisuudessa.

Emme syntyneet näiden keinotekoisten kattojen kera, vaan ne kehitettiin kasvaessamme kaksinaisuuspohjaisessa todellisuudessa. Huumeet ja alkoholi ovat hyvin tehokkaita luoman kehotekoisia kattoja sinne, missä niitä ei ennen ollut. Joka kerta kun otamme huumetta tai juomme alkoholia, se vie meidät vain tiettyyn pisteeseen saakka ja sitten palaamme takaisin sinne, mistä aloitimme. Toistuvan käytön jälkeen keinotekoisesta katosta tulee voimakkaampi ja se vaikutta todellisemmalta. Luulemme, että pystymme menemään vain niin pitkälle, muttei niin ole. Sama asia tapahtuu joka kerta, kun meille kerrotaan, että emme osaa tehdä jotain tai emme ole hyvä ihminen tai jonkin saavuttaminen on mahdotonta. Näistä valheellisista rajoista tulee voimakkaampia.

Se on upeaa tällä hetkellä, että ne keinotekoiset rajat pirstoutuvat ja hajoavat, jotka ovat estäneet meitä olemasta vapaa aito olento, jolla on rajaton potentiaali. Usein tämä ei vaadi meiltä mitään ponnistelua – ne vain häviävät, koska aitouden värähtelystä on tullut niin voimakasta. Tämä on valtava vapautuminen meille, kun oivallamme yhtäkkiä, etteivät valheelliset rajoitukset enää sido meitä. Olemme voimakkaita olentoja, ja kun yhdistymme yhteen aitoon olentoomme, olemme vielä voimakkaampia. Kaikki asiat ovat mahdollisia!

Useammat ja useammat ihmiset oivaltavat, että yhdessä aidossa olennossamme on valtava voima. Kun yhdistymme yhdeksi puhtaassa aidossa rakkaudessa, mitä tahansa voidaan saavuttaa. Meillä on yhteys, joka on enemmän kuin telepaattinen – se menee suoraan yhden/ykseyden ydinolemukseen ja kaikki tuntevat sen. Tällä tasolla meidän täytyy toimia tulevina aikoina.

Syyskuu tuntuu siltä, kuin pyörisimme mustan aukon läpi, hyvin monien vanhojen osiemme linkoutuessa pois. Tuntuu itse asiassa hyvin vapauttavalta sinkoutua mustan aukon läpi, ilman mielen suunnitelmaa, mitä meidän pitäisi tehdä seuraavaksi, tai ilman kiireisiä aikarajoja. Tämä olotila maailmojen välillä antaa meille aikaa jatkaa integroitumista, jotta olemme valmis menemään evoluutiomatkamme seuraavalle tasolle. Jotkut meistä ovat jo odotushuoneessa kassit pakattuna, lippu kädessä ja odottavat uuden pikajunamme saapumista.

Todellisuusjärjestelmän viimeiset päivät eivät ole koskaan helppoa aikaa. Ne ovat kaoottisia, sotkuisia ja usein ei-hauskoja. Ne haastavat meidät ytimeen saakka, uudestaan ja uudestaan. Kuitenkin tästä syystä olemme täällä. Emme ole täällä, jotta meitä viihdytetään tai huomiomme viedään toisaalle. Emme ole täällä ansaitsemassa paljon rahaa ja tekemässä menestyksekästä uraa. Emme ole täällä kamppailemassa loputtomasti selviytyäksemme. Emme ole täällä vain toteuttamassa henkilökohtaisia oikkujamme ja hetkellisiä halujamme.

Olemme täällä astumassa vapaaksi kaikesta harhasta ja muistamassa, kuka oikeasti olemme. Olemme täällä ankkuroimassa uudelleen aitouden. Olemme täällä ruumiillistamassa rakkauden ja myötätunnon. Olemme täällä kääntämässä kaksinaisuuden ylösalaisin ja synnyttämässä uuden todellisuuden! Ja niin kauan kuin jatkamme fokusoitumista tähän, eikä romahtavan todellisuusjärjestelmän myrskyävään kaaokseen, meillä on kaikki ok.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 20.10.2017 17:09 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
JOS SE TAPAHTUU YHDELLE MEISTÄ, SE TAPAHTUU MEILLE KAIKILLE!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote lokakuun 2017 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lokakuu tuo meille myrskyisämpää muutosta ja sen karistamista, mikä ei enää palvele meitä. Suuren osan tästä laukaisevat järkyttävät tapahtumat ja täydelliset myrskyt, joihin meidän ehkä pitäisi jo tottua, mutta emme ehdottomasti totu. Moniin meistä osuu kovaa, uudestaan ja uudestaan. Tähän eivät sisälly ainoastaan ne, jotka ovat suoraan näiden täydellisten myrskyjen reitillä, vaan myös ne jotka ovat hyvin virittyneitä kollektiiviin.

Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat kohdanneet tilanteita, joissa he menettävät kaiken. Toiset ovat olleet vähällä menettää kaiken. Joka kerta kun tätä tapahtuu, elämämme tärkeysjärjestys muuttuu dramaattisesti. Meistä tulee riisutumpi ja aidompi. Tämä tapahtuu hetkessä.

Kun koemme jonkin merkittävän kriisin, meistä tulee osa jotain eeppistä – jotain mikä on paljon yli yksilöllisen itsemme tai elämän, jota elimme aiemmin. Kriisin aikana on hyödyllistä olla hiljainen katselija ja pitää kaikkea aitoudessa. Voimme työntää sivuun pelkomme ja todeta täydessä tietämisessämme, että tämä ei ole hyväksyttävä todellisuus. Voimme päästä kosketukseen tulen kanssa tai mikä tahansa kriisi onkin käsillä. Puhumme sille. Annamme sille rakkautta. Meistä tulee yhtä sen kanssa. Tämä ydinyhteys tulen tai muun kriisin kanssa vie meidät suoraan ajattomiin, aitoihin maailmoihin. Kun tämä tapahtuu, emme palaa siitä muuttumattomana.

Kun kriisi on ohi, on vaikea muistaa, mikä oli tärkeää ennen sitä. Tärkeysjärjestyksemme on muuttunut välittömästi. Kaikki on palanut pois transformaatiotulissa. Jos muistamme jonkin, mitä teimme aiemmin, kaikki motivaatio sen tekemiseen on poissa.

Kun kuukausi alkoi, monet meistä tunsivat taisteluväsymystä. Olemme kuin hyvin kyllästetty maa, joka ei pysty sisältämään enää yhtään vesipisaraa. Tarvitsemme oikeasti suurta lepoa, mutta tiedämme, ettei sitä luultavasti tule. Todellisuudessa emme halua kokea enää lisää draamaa tai täydellisiä myrskyjä. Emme halua tulla työnnetyksi toimintaan tai käsittelemään uutta kriisiä.

Saavuimme 1992 kohtaan, jossa suurempi rakkaus oli niin voimakasta ja valtavaa, että henkilökohtainen sydänchakramme ei riittänyt sen käsittelemiseen. Silloin meidän täytyi siirtyä henkilökohtaisesta sydänchakrastamme yhteen sydämeemme, joka on ykseyden sydän. Tämä on äärettömästi voimakkaampi ja laajempi tunnekeho.

Nyt on tultu kohtaan, jossa meidän täytyy tehdä uusi valtava muutos. Tällä kertaa kyse on siirtymisestä henkilökohtaisesta itsestämme yhteen aitoon olentoomme. Fyysinen kehomme on täydellinen kartta yhdestä aidosta olennostamme. Se koostuu yksittäisistä ja ainutlaatuisista keho-osista, jotka yhdessä, yhtenä muodostavat täysin toimivan kehon. Jos jokin vaikuttaa osaan kehostamme, se vaikuttaa kokonaisuuteen. Esimerkiksi, jos meillä on hammassärkyä, muusta kehostamme ei tunnu hyvältä. Hampaamme kipu vaikuttaa kaikkeen, mitä koemme. Kun lopulta viemme hampaamme hammaslääkäriin, emme voi lähettää vain suuta – koko kehon on mentävä.

Sama pätee yhteen aitoon olemukseemme. Jos osa yhtä olemustamme kärsii, tunnemme kaikki sen. Jos osa yhdestä olemuksestamme näkee nälkää ja meillä on paljon syötävää, kehitämme näläntunteen olemuksemme toiselle alueelle, kuten rakkauden nälkä tai ymmärretyksi tulemisen nälkä.

Aivan kuten emme sano hampaallemme: "Voi, se on sinun ongelmasi. Huono juttu sinulle. Käsittele se yksin", emme myöskään voi sanoa sitä yhden olemuksemme osille, joiden talon maanjäristykset saavat tulvimaan, palamaan tai romahtamaan. Emme voi olla piittaamatta niistä, jotka kamppailevat selviytyäkseen valtavan haastavina aikoina. Jos se tapahtuu yhdelle meistä, se tapahtuu meille kaikille!

Meidän täytyy nyt laajentaa tietoisuutemme sisältämään aina yhden aidon olentomme. Meidän täytyy jatkuvasti syventää myötätuntoamme syleilläksemme täysin koko ihmiskuntaa, erityisesti niitä jotka käyvät läpi haastavia aikoja. On aika oivaltaa, että olemme yhtenä aitona olentona lähtemättömästi punottu yhteen Pachamamalla ja kaikella luonnolla. On aika pitää kaikkia maailmoja maailmojen sisällä linjassa puhtaan aidon rakkauden kanssa. Ja sitten tuoda kaikki uuden todellisuuden ajattomiin aitoihin maailmoihin.

Ei ole aika irrottautua siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Ei ole aika joutua reagointimoodiin, jossa takoo ja heikentää sen jokainen pieni ja ärsyttävä yksityiskohta, mitä tapahtuu. Ei ole enää sopivaa olla keskittynyt yksinomaan henkilökohtaiseen henkiseen kehitykseen tai henkilökohtaisiin haluihin. Meillä ei ole enää itsekeskeisyyden ylellisyyttä. Ei ole aika etsiä seuraavaa ajanvietettä, pyrkiä ansaitsemaan paljon rahaa tai ostaa viimeisimpiä vekottimia.

Emme voi enää sulkea pois ulkoista maailmaa. Emme voi enää pitää itseämme erillään yhdestä aidosta olennostamme!

Meidän kaikkien täytyy olla pysyvässä ja täydessä valppaustilassa. Olosuhteiden pakosta valokeilan pitämisestä on tullut nyt uusi normaalimme. Ei ole hetkeä, jolloin meidän pitäisi lakata ympäröimästä planeetta rakkaudella, myötätunnolla, suojelulla ja aitoudella. On aika tulla paljon, paljon suuremmaksi! Meidän täytyy laajentaa olemustamme, jotta voimme tuntea koko planeetan, koko ihmiskunnan ja Pachamaman asuvan sisällämme. Ja meidän täytyy tehdä tämä nyt!

Tunnetaan, ravitaan, rakastetaan ja suojellaan yhtä aitoa olentoamme ja kaunista, ahdistettua planeettaamme. Autetaan jollain kykenemällämme tavalla niitä, jotka käyvät läpi vaikeita aikoja. Ylläpidetään uuden todellisuuden energiakenttää toisillemme. Energiat ovat yksinkertaisesti liian intensiivisiä ja liian todellisia yrittääksemme päästä läpi siitä yksin. Juuri tätä meidän täytyy tehdä. Tästä syystä olemme täällä!

Näin vahvistamme uuden todellisuuden värähtelyä joka hetki, jokaisella hengenvedollamme. Meidän täytyy irrottautua aina vain lisää kaksinaisuudesta ja punoutua tietoisesti yhteen. Tämä ei ole mitään myöhemmin tehtävää – meidän täytyy tehdä se juuri nyt! Näin palvelemme ankkuripisteinä tulevalle todellisuusjärjestelmien muutokselle.

Jos se tapahtuu yhdelle meistä, se tapahtuu meille kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 19.11.2017 08:32 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
HARMONISTOITUMINEN AIDON SUUNTAMME KANSSA

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote marraskuun 2017 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu on nollaus- ja uudestisyntymäkuukausi, jolloin monet meistä tekevät monilla tasoilla kvanttihyppyjä, mikä mahdollistaa vapautumisemme kaksinaisuuspyydyksestä enemmän kuin koskaan. Jotkut meistä menevät syvälle sisäiseen ohjauspaneeliinsa purkamaan lopultakin pelkomekanisminsa. On erittäin tärkeää, ettemme enää kanna näitä vanhoja pelkoja mukanamme. Nollaamme myös koko suhteemme rahaan voidaksemme virittyä suurempaan yltäkylläisyyteen.

Kumpikin hallitseva todellisuusjärjestelmä vaatii huomiotamme äänekkäästi. Kaksinaisuuden kaaos korvataan hitaasti aidon ykseyden energioilla. Uuden AN-todellisuuden energioita virtaa planeetalle ja tämä voimistuu joka päivä. Uudistumisen tunne peittää kaksinaisuusmaailman ilmiselvän rappeutumisen.

Tämä on erityisen selvää silloin, kun emme lankea reagointimoodiin ja polarisoidu kaikesta siitä epäoikeudenmukaisuudesta, jota maailmassa tapahtuu. Kun kiinnitämme sen sijaan huomiomme rakkaus- ja aitousvalokeilan pitämiseen, meistä tulee osa ratkaisua vahvistamalla aitousvärähtelyä, kunnes lisääntyvä määrä ihmisiä tuntee sen.

Uuteen todellisuuteen siirtyminen vaatii fokusoitunutta ponnistelua. Meidän täytyy päättää irrottautua televisiosta ja lakata etsimästä häiriötekijöitä, jottei meidän tarvitse katsoa, mitä tapahtuu. Kaksinaisuuden draamoihin vedetyksi tulemisen sijasta voimme päättää laajentaa olemustamme, jotta voimme nähdä paljon laajemmasta näkökulmasta, mitä oikeasti tapahtuu. Meidän on aika alkaa elää, kuin olisimme jo aidossa elämässämme. Meidän on aika ruumiillistaa suurempi rakkaus ja aitous riippumatta siitä, ymmärrämmekö sen täysin jo vai emme. Uusi todellisuus on täällä – sekä odottavassa tyhjyydessä että kaikkialla ympärillämme. Kun päätämme elää sen, teemme siitä toimintakykyisemmän ja aidomman.

Monet osamme ovat palaneet pois transformaatiotulissa. Nyt olemme sen keskellä, mitä on jäänyt jäljelle. Kun ravistamme varovasti pois kärventyneet sulkamme, saatamme huomata, että uusia sulkia on ilmestynyt ja ne ovat huomattavasti pidempiä ja vahvempia kuin vanhat. Niissä on uusia värejä, joita ei ollut ennen. Siipivälimme on pidentynyt myös. Meiltä voi viedä tovin tottua tähän ja lentäminen voi olla kömpelöä ensin. Emme ehkä tiedä, mitä vaatteita käyttää tai mitä ruokaa syödä. Vanhat aktiviteettimme eivät ehkä enää kiinnosta meitä. Nyt parantuminen on alkanut. Kaikki nämä kokemukset työntävät meitä vakaasti aidolle polullemme.

Meille annetaan jatkuvasti monia esimerkkejä siitä, miten laajentaa tietoisuuttamme, jotta voimme asua täydemmin uudessa AN-todellisuudessa. Havaitsemme, että asiat joita pidimme alun perin viivytyksinä tai virheinä, ovat pelkästään kiertotietilaisuuksia saada meidät parempaan oikean ajan ja oikean toiminnan tilaan. Niitä tulee auttamaan meitä, ei estämään.

Tunnemme tarvetta muuttaa elämämme luonnollisempaan rytmiin, mikä antaa meille aikaa kuunnella intuitiotamme ja virittyä syvemmin luonnon kanssa. Aikajanamuutoksemme saavat aikaan tämän uuden rytmin. Se harmonisoi meidät paremmin ajattomien aitojen maailmojen kanssa, jotka ovat uuden todellisuuden oleellinen komponentti.

Siihen saakka kunnes siirrymme tähän uuteen rytmiin, elämämme monet tekijät saattavat tuntua vanhentuneilta ja elottomilta. Nämä ovat tekijöitä, jotka eivät ole harmoniassa uuden rytmin kanssa. Saatamme huomata, ettemme pysty enää käsittelemään paljon stressiä. Osa olemuksestamme yksinkertaisesti kieltäytyy ryntäilemästä. Silloin kun puskemme ja pakotamme asioita tapahtumaan, haluttua lopputulosta ei ehkä tapahdu. Kun yritämme mennä lujaa, energia saattaakin päihittää meidät ja hidastaa tahtiamme.

Olemme ehkä luulleet jo avanneemme kaikki pyhät sinetöidyt ohjeemme. Kuitenkin joitain uusia ohjeita on odottamatta ilmestynyt ja niitä avataan nyt. Nämä sinetöidyt ohjeet sisältävät kauan kaivattua informaatiota aidosta suunnastamme.

Kun nämä sinetöidyt ohjeet avautuvat, on kiistaton varmuus siitä, mitä meille näytetään. Tuo informaatio tuntuu täysin oikealta ja se resonoi syvästi oman sydäntietomme kanssa. Kun olemme saaneet tämän uuden informaation aidosta suunnastamme, meidän on pakko tavoitella sitä – kaikella mitä meillä on. Ei ole enää epäröinnin, viivyttelyn tai epäilysten aika.

Aina kun ovi avautuu edessämme, meidän täytyy mennä siitä välittömästi. Tavallisesti mukana on oikean ajankohdan tekijä, mikä merkitsee, ettei se ole aina auki. Marraskuu on täynnä vihreitä valoja, mutta ne eivät ole jatkuvat vihreät valot, jotka palavat aina. Niinpä aina kun vihreät valot palavat, jätä kaikki muu ja kiidä niistä mahdollisimman nopeasti.

Kun uudet sinetöidyt ohjeemme räjähtävät auki, "kohtilentolaite" aktivoituu. On itsestäänselvyyden, suuren mukavuuden ja selkeyden tunnetta, kun pääsemme lähemmäs aitoa suuntaamme. Yhtäkkiä olemme valmis irtisanoutumaan vanhasta työpaikastamme, jota vihaamme. Olemme valmis elämään aidon perheemme kanssa. Tämä laukaisee uuden muuttokierroksen, kun monet asettuvat lopultakin aitoon kotiinsa, jos eivät ole jo siellä. Tai jos olemme jo aidossa kodissamme, uudelleenkalibroimme sen nyt syvempään harmoniaan uuden AN-todellisuuden kanssa.

Marraskuussa tunnemme olevamme taas enemmän keskuksessamme. On lisääntyvää innostusta siitä, mitä on tulossa. Maan kylväminen ajattomilla aidoilla maailmoilla on alkanut. Kaikki on nyt liikkeessä – vaihto kaksinaisuudesta ykseyteen nopeutuu ja laajenee kovasti.

Aitoina sieluina meidän täytyy elää nyt aitouttamme rehellisesti ja tinkimättä. Säteilläänpä rakkautta ja myötätuntoa aina kun mahdollista. Ollaan täysin tietoinen vastuustamme kaikille tällä planeetalla, myös itse Maalle, koska tästä syystä olemme täällä. Ainoa tapa olla pyyhkiytymättä pois niiden tapahtumien mukana, joita kaksinaisuuden hajoaminen aiheuttaa, on olla täysin linjassa yhden aidon olentomme kanssa ja ankkuroituneena siihen. Ruumiillistetaanpa se tapa, jollaisia haluamme kaikkien olevan tulevaisuudessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 19.12.2017 06:52 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
SISÄÄNKÄYNTIKOHTAMME LÖYTÄMINEN VUOTEEN 2018

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote joulukuun 2017 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joulukuu alkaa ylenpalttisen elementtimäärän tulemisella elämäämme monesta suunnasta. On liikaa tehtävää – myös monia asioita, joiden tekemistä oikeasti rakastamme. Myös yletön määrä energioita vaikuttaa meihin. Meistä saattaa tuntua, että meitä revitään moneen suuntaan, emmekä tiedä, mitä tehdä seuraavaksi. Erilaisia pohjavirtauksia pyörii ympärillämme samanaikaisesti ja laukaisee koko tunnekirjon.

Kun ylitämme joulukuun sillan vuoteen 2018, tulee selväksi, ettemme voi ottaa vanhoja unelmiamme ja vanhoja toiveitamme mukaan, koska se mitä tapahtuu tänä uutena vuotena, on paljon yli sen, mitä voimme tällä hetkellä kuvitella. Vanhojen kaipaustemme ei tarvitse enää rajoittaa tai määritellä meitä. Kunhan olemme täysin laajentuneessa tässä ja nyt, askeleemme ovat aitoja ja kaikki asiat jotka oikeasti kuuluvat meille, ilmestyvät luonnostaan täydellisellä ajoituksellaan.

Jos yritämme ilmentää aidot unelmamme eläessämme edelleen kaksinaisuudessa, sitä ei koskaan tapahdu. Sen sijaan se harhauttaa meidät aidolta polultamme ja estää meitä elämästä aitoa elämää. Jos jatkamme unelmiemme täytymisen etsimistä tutusta ja tunnetusta maailmastamme, emme löydä niitä sieltä. Jos rajoitumme siihen, mitä on todennäköisissä todellisuuksissamme lineaarisessa kaksinaisuusmaailmassa, näemme vain sen jatkuvan, mitä on jo läsnä. Jos katsomme elämäämme kaksinaisuuden rasvaisilla laseilla, emme näe mitään uutta – vain samaa vanhaa. Emme näe niitä ihmeellisiä mahdollisuuksia, joita on kaikkialla ympärillämme.

Tärkeintä on alkaa elää niin, kuin olisimme jo aidossa elämässämme. Vaikkei meillä ole kumppania ja haluamme sellaisen, voimme ilmentää rakkautta koko ajan kaikkien kanssa, joita kohtaamme. Voimme elää aitoa elämää, missä tahansa olemme. Voimme asua uudessa todellisuudessa, vaikka elämme kaksinaisuuden keskellä.

Olemme matkanneet 10 kuukautta kiinalaisessa tulikukon/feenix-linnun vuodessa ja kulkeneet voimakkaiden transformaatiotulien läpi. Kiinalaiseen uuteen vuoteen saakka 16.2.2018 tulkukko/feenix-lintuenergia jatkaa läsnäolonsa tekemistä tunnetuksi vielä voimakkaammilla herätyksillä ihmisille.

Joulukuussa meidän täytyy saada itsemme aidoimpaan mahdolliseen paikkaan, kun valmistaudumme astumaan vuoden 2018 lähtöporteista. Meillä on koko tämä kuukausi aikaa pestä pois tiepöly, parantaa kivut tai vammat, joita saimme matkan varrella, päästää irti vanhentuneista ja vanhoista unelmistamme ja hyväksyä viipyilevä suru tai pettymykset, joita kannamme sydämessämme, jotta meistä voi tulla kirkas ja säteilevä aito sielu.

Sen sijaan, että keskitymme yksinomaan jouluun, lahjoihin ja juhliin, voimme hyödyntää tämän ajan ja harmonisoida itsemme syvemmin aitoon ja ikuiseen itseemme. Tämä on se osa meitä, joka asuu aina ajattomissa aidoissa maailmoissa. Ja tämä on osamme, joka pystyy asumaan täysin uudessa AN-todellisuudessa.

Meidän ei tarvitse odottaa siihen saakka, kunnes vuoden alku alkaa tuoda uuden todellisuuden energioita sisään. Uutta informaatiota ja uusia elementtejä tulee jo, ja ne ovat valmiita yhdistettäväksi jokapäiväiseen elämäämme. Mitä aidompi meistä tulee ennen uuden vuoden alkua, sitä helpompi vuodesta tulee, ja se asettaa sävyn sille, minkä tyyppisiä kokemuksia saamme 2018.

Joulukuu antaa meille selkeän näkökulman siihen, missä olemme nyt. Se antaa meille myös tilaisuuden valtaviin muutoksiin, jos valitsemme niin. Se on monien mahdollisuuksien kuukausi, jolloin kaikki kulminoituu. Tämän myötä tulee tervetullut tilaisuus katsoa kunnolla elämämme kaikkia aspekteja. Kaikki yltyy 2018 – kaaos ja uusi. Kaikki riippuu meistä. Mihin keskitämme tietoisuutemme? Minkä uskomme mahdolliseksi? Mikä on totta? Mitä päätämme kokea? Missä todellisuudessa asumme?

Joulukuu luo sillan, joka harmonisoi meidät sen kanssa, minkä tiedämme aidoksi. Tästä tehdään helpompaa, koska monet sillat menneisyyteemme ovat nyt hävinneet. Emme ole edes samoja ihmisiä, kuin vuoden alussa. Oivallamme, ettemme voi enää löytää vanhoista paikoistaan niitä asioita, joita olemme etsineet. Tämä vaatii meitä laajentamaan näköämme, jotta voimme katsoa uusista paikoista.

Tämä kuukausi on täynnä kvanttiläpimurtoja, jotka sallivat meidän tutkia syvemmältä uutta todellisuutta. Kaikki minkä olemme kasvaneet ja kehittyneet vuoden aikana, heijastuu uuden todellisuuden rakenteeseen, ja kaikki järjestetään taas uudelleen. Samaan aikaan myös meidät mallinnetaan uudelleen. Joka kerta kun spiraali kääntyy ja siirtyy uudelle tasolle, tämän uuden todellisuuden aiemmin näkymättömistä sektoreista tulee näkyviä ja ne ankkuroidaan syvälle fyysiseen planeettaan.

Joulukuu merkitsee sen nollausprosessimme kulminoitumista, jota olemme kokeneet koko vuoden. On aika päästä aidolle polullemme, ennen kuin uusi vuosi alkaa. Tällä nollausenergialla on taipumusta hajottaa kaikki. Elämämme palapelin kaikki palat ikään kuin irrotetaan ja heitetään ilmaan, jossa ne leijuvat ja pyörivät. Kaikki mikä ei ole aitoa ja totta, puretaan, ja vain palat jotka ovat täynnä aitoutta, jäävät. Samaan aikaan tulee tyhjiä tiloja, joihin lisätään uutta. Tämä uusi tyhjyys tuo usein esiin kipeää nostalgiaa – tunnetta jonkin sellaisen kaipaamisesta, mitä ei enää ole. Mutta taaksepäin kääntymisen sijasta päätämme jatkaa eteenpäin aitoihin yhteyksiimme.

Kaksinaisuus on kuin jäävuori, joka on juuri irronnut napajäästä. Se ajelehtii pois ja sulaa kimmeltävän uuden todellisuuden lämpimissä merissä. Koko ajan se yrittää vakuuttaa meille, että se on edelleen toimintakykyinen ja kiinni napajäässä. Kaksinaisuus vaatii jatkuvasti huomiotamme ja pommittaa meitä uhkauksilla ja peloilla, yrittäen pitää meidät tunteellisesti kiinnittyneenä siihen.

Samaan aikaan suuri kuilu levenee … Tässä kohtaa meille esitetään valintatilanne vuoden 2018 tullessa. Voimme jatkaa roikkumista tutussa ja tunnetussa ja yrittää samalla vakuuttaa itsellemme, että kaksinaisuus on totta, tai voimme katsella sen ajelehtivan pois ja hajoavan. Älä anna minkään häiritä meitä. Tehdäänpä ehdoton loppu vanhalle tavalle tutkia vanhoja ja kuluneita polkuja ja teitä ja etsiä sellaista, mitä niiltä ei voi löytää. Uusi todellisuus on läsnä yksinkertaisimmissa asioissa. Se on yllättävän luonnollista ja kiedottu tuoreuteen. Nyt on aika harmonisoitua syvästi sen kanssa, mitä olemme olleet alusta saakka – ikuinen aito itsemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 08.01.2018 22:00 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
TYRSKYRAPORTTI 2018 – MESTARUUTEMME ELÄMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
2.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Katsaus taaksepäin vuoteen 2017

2017 oli hyvin haastava vuosi täynnä kauaskantoisia ja seismisiä muutoksia. Oli paljon mullistusta, järkyttäviä tapahtumia ja konstikkaita tilanteita, kun kaksinaisuuden maailma jatkoi romahtamista meidän kaikkien ympärillä.

Koko vuoden korvennuimme transformaatiotulissa, mikä vaikutti meihin syvästi monilla tasoilla. Monet menettivät kotinsa ja elantonsa maastopaloissa, hurrikaaneissa, maanjäristyksissä ja tulvissa ja ovat nyt pakotettuja aloittamaan alusta. Se valtava paine jota olemme tunteneet, on transformoinut olemuksemme hiilestä timanteiksi.

Koko vuoden tunsimme olevamme kahden hyvin erilaisen todellisuusjärjestelmän keskeltä ja oivalsimme lisääntyvässä määrin, ettemme voi osallistua kumpaakin. Meidän täytyy valita, kumpaan todellisuusjärjestelmään laitamme energiamme, ja ankkuroitua tiukasti siihen. Meidän täytyy harmonisoitua sen kanssa, mikä tuntuu ehdottoman totuudenmukaiselta/aidolta.

Vuoden loppuun mennessä monet meistä olivat uudella, valtavasti laajemmalla tasolla. Tuntui siltä, että olimme saaneet loppuun vaikean syklin, jossa meitä testattiin toistuvasti, ja olemme nyt valmis luomaan elämämme uudelleen sellaiseksi, mikä sen on todellisuudessa tarkoitus olla. Olemme riisutumpia ja aidompia kuin koskaan ennen. Tämä tuntuu äärimmäisen vapauttavalta.

2017 todistimme radikaaleinta vanhojen järjestelmien, rakenteiden ja uskomusten purkamista, jonka voimme muistaa. Alussa syntyi pakahduttavaa kauhua, järkytystä ja reagointia, kun kaikki minkä olimme tienneet normaaliksi tässä elämässä, hajosi luonnollisen ja massiivisen toimintatapamuutoksen vuoksi.

Me jotka olemme selviytyneet vuoden 2017 läpi, emme ole tehneet sitä koskemattomina. Meitä kaikkia on venytetty ja laajennettu yli mielikuvituksemme. Kun opimme olemaan aito itsemme kaaoksen keskellä, meistä tuli aitousmajakoita. Lukuisia rakkaita ihmisiä – ystäviä, perhettä ja niitä, joita ihailimme – lähti planeetalta. Monista meistä tuntui, että kuolimme koko vuoden. Jotkut meistä kehittivät vakavia terveyshaasteita varoitukseksi muuttaa stressaava ja epäterve elämäntapamme, jotta emme kehittäisi enää vakavampia terveysongelmia.

Yhteytemme joidenkin ystävien kanssa syveni, kun oivalsimme yhteisen aidon tarkoituksemme. Samaan aikaan elämäämme tuli uusia ihmisiä, joilla on avaimet tulevaisuuteemme. Opimme arvostamaan elämän arvokkuutta ja hoivaamaan niitä, jotka ovat rakkaita meille. Ja myötätuntomme ulottui sisältämään kaiken ja kaikki.

Melkein kaikki nappulat ovat laudalla nyt paikoillaan. On vienyt pitkän aikaa saada ne sinne. Ihmisiltä on vienyt pitkän aikaa herätä täysin. Ei ole sattumaa, että tietämättömiä ja ahneita on valta-asemassa samaan aikaan, kun hyvin monet ihmiset heräävät. Tämä katalysoi meitä heräämään hyvin nopeasti!

TUKIPISTE/NAPA

Tukipiste/napa: kohta jossa vipu lepää tai jossa vipua tuetaan ja josta se on riippuvainen. Asia joka esittää keskeistä tai oleellista roolia jossain toiminnassa, tapahtumassa tai tilanteessa.

2018 on vuosi, jossa kaikki on vaakalaudalla. Se on yksi kohtalon vuosi, jossa mikä tahansa on mahdollista. Kaikki on hienovaraisesti tasapainossa tukipisteessä, ja vipu voi mennä kumpaakin suuntaan.

Voimme joko ilmentää taivaan maan päälle elämällä avoimesti uudessa todellisuudessa tai voimme jatkaa kaksinaisuuden ruokkimista ja kohdella sitä, kuin se olisi hallitseva todellisuutemme. Jos kaksinaisuus vaikuttaa jatkuvasti meihin, näemme kulkumme tällä planeetalla hyvin haastavana heräämiskouluna. Tai voimme kokea myös helvetin maan päällä. Meillä on vaihtoehtona myös valmistua kaksinaisuuskoulusta sanoen: "Riittää jo!" ja päättää ilmentää täysin uusi todellisuus. Se riippuu täysin meistä. Se mihin laitamme tietoisuutemme ja toimintamme, määrittää, mitä koemme tänä vuonna.

Joka tapauksessa emme voi enää jäädä puolueettomaan tilaan ja istua passiivisesti sivurajalla. Emme voi myöskään teeskennellä, että nämä ovat normaaleja aikoja, ja jatkaa tavallisia toimiamme. Jos teemme tämän, niin oletusarvoisesti jatkamme kaksinaisuusharhan ruokkimista.

Meidän täytyy olla täysin hereillä ja ultravalppaana koko ajan. Meidän täytyy jatkuvasti erottaa, mikä on totta ja mikä valhetta. Meidän täytyy kääntää fokuksemme hyvän, aidon ja uuden ravitsemiseen kaikessa, mitä teemme, runsaan rakkauden ja myötätunnon kera. On aika vetää viimeiset olemuksemme langat pois kaksinaisuuskudelmasta ja kutoa ne ykseyskudelmaan.

Ei riitä, että pelkästään selviytyy näistä ajoista – meidän täytyy nyt palvella kallistuspisteenä, kääntää nurin kaksinaisuus ja synnyttää uutta maailmaa. Yhdessä, yhtenä aitona olentonamme, olemme tukipisteessä – voiman ja päätöksen paikassa – vipuna joka voi vaihtaa meidät uuteen todellisuuteen. Tästä syystä olemme täällä!

Vipumme aktivoimiseksi täytyy astua täysin omaan aitouteemme. Olla aito ja totuudenmukainen joka hetki. Muistaa, miksi olemme täällä. Muistaa, mistä tulemme ja keitä oikeasti olemme.

Tullaksemme aidoiksi ja totuudenmukaisiksi sieluiksi, kaikki sisällämme ja ulkopuolellamme täytyy muuttaa perinpohjin suuremmaksi aitoudeksi. Meidän täytyy leikata itsemme irti joka köydestä, joka pitää meidät sidottuna kaksinaisuuteen, kuin vapauttaisi veneen köysistään, jotta se voi purjehtia valtavan suurelle merelle. Kaikki täytyy siirtää uuden AN-todellisuuden taajuuskaistalle. Ja meidän täytyy haluta tehdä tämä ja tietää, miten tärkeää se on tehdä nyt!

Jotkut köysistä jotka sitovat meidät kaksinaisuuteen, ovat ilmiselviä. Tiedämme, että niitä on, mutta olemme kiintyneet niihin emmekä halua päästää niistä irti vielä. Ne täyttävät elämämme tyhjyyttä ja antavat pinnallisia koristeita peittämään aidon merkityksen puuttetta.

Yksi merkki kaksinaisuuspohjaisista energioista on, että niillä ei ole pysyvää voimaa. Energiat saattavat rakentua kuukausia tiettyyn juhlapyhään tai urheilutapahtumaan, mutta kun se on ohi, se on energeettisesti poissa. Tästä syystä on vaikea kuunnella joululauluja joulun jälkeen, tai ystävänpäivän valtava rakentuminen on yhtäkkiä ohi 15.2. ja kaikki nuo arvokkaat, sydämenmuotoiset karamellilaatikot ovat 50%:n alennuksessa. Rakkauden ja romantiikan keinotekoinen juhla on ohi sen sijaan, että se olisi elämämme luonnollinen osa, joka on kanssamme koko vuoden.

Voimme nähdä myös muita kaksinaisuuskoukkuja, mutta olemme epävarmoja, miten niistä päästetään irti. (Toivomme, etteivät ne ehkä ole niin tärkeitä ja voimme pitää ne vähän pidempään. Asioita joihin olemme kiintyneet, kuten lemmikkimme joulupukin puku ja kallis kenkäkokoelmamme.)

Sitten on kimaltavia glamoursäikeitä, joiden pitäminen on houkuttelevaa. Nämä saavat olomme tuntumaan tärkeältä tai vaikutusvaltaiselta tai kauniilta tai menestyneeltä. Nämä ovat egosäikeitä, jotka toivomme pitävämme mukana mahdollisimman pitkään. (Totta kai haluamme olla aito ja totuudenmukainen, mutta emme halua olla niin riisuttu, että meistä tuntuu merkityksettömältä. Kenties pelkäämme, että ilman oppiarvojamme, muotivaateitamme ja työtitteleitämme emme ole mitään.)

Toiset köydet ovat hienovaraisempia. Jotkut ovat hyvin piilotettuja olemukseemme, kun taas toiset ovat avoimesti alttareillamme – henkiset uskomuksemme ja harjoituksemme! (Emme halua päästää irti näistä, vaikka käsitys henkisen ja aineellisen erosta kuuluu kaksinaisuuteen.) Kenties on aika ottaa alas nuo julisteet ylösnousseista mestareista ja antaa heidän tehdä oma ylösnousemuksensa. Ja otetaan sitten sovittu asemamme uusina mestareina!

Haluammeko keskittyä Jumalatarenergian uudelleenilmestymiseen mieluummin, kuin kaikkien – miesten ja naisten – tuomiseen yhteen aitoon olentoomme? Kyllä, tiedän, että feminiinienergiaa on kauan tukahdutettu ja sorrettu ja se täytyy palauttaa tasapainoon miesenergian kanssa. Mutta teemmekö tämän keskittymällä kokonaisuuden toiseen puolikkaaseen vai ohittamalla tuon askeleen ja tuomalla kaikki ja kaiken ykseyteen? Uusi AN-todellisuus on aurinko ja kuu yhtenä olentona. Ne eivät ole enää erillään, vaan täysin tasapainossa.

Haluammeko sinnikkäästi pitää kiinni rajoittuneista, vanhoista unelmistamme, vaikka ne tulivat kaksinaisuudesta? Vai olemme avoin hurjimpien unelmiemme toteutumiseen – niiden aitojen unelmien, joista emme uskalla puhua? Olemmeko valmis elämään oikean ajan ja oikean paikan tilassa tietäen, että se mikä todella kuuluu meille, tulee täydellisellä ajoituksellaan?

Voimmeko tehokkaasti vetää vipua tukipisteen päällä käsillä, jotka ovat täynnä talismaneja, rannekoruja, suosituskirjeitä, snackeja, kristalleja, kaksinaisuuteen perustuvia rooleja, kultarahoja ja omahyväisyyttä?

Päivänseisaus – joulu voi olla taianomaista aikaa kerääntyä yhteen perheen ja ystävien kanssa ja laulaa "enkelit kumartuvat lähelle Maata", mutta haluammeko oikeasti kaupallistaa sen? Haluammeko levittää kaksinaisuuden epäuskottavaa mytologiaa, joka on täynnä sarjakuvahahmoja, kuten joulupukki ja pääsiäispupu? (Tiesittekö, että alkuperäinen joulupukki (englanniksi Pyhä Claus), Pyhä Nikolaos joka syntyi 270 Turkissa, on perinteisesti käyttänyt vihreitä vaatteita kolmannelta vuosisadalta saakka, ja hänen vaatteensa muutettiin punaisiksi Coca Colan markkinointijuonena 1931?) Haluammeko oikeasti toivottaa uuden vuoden tervetulleeksi menemällä juhliin ja tulemalla humalaan?

Haluammeko jatkaa niiden ahneiden suuryritysten tukemista, jotka myrkyttävät ruokamme ja varastavat vetemme (kuten Nestlé), jotka teettävät älypuhelimemme ja vaatteemme kamalissa olosuhteissa eivätkä maksa työntekijöilleen toimeentuloon riittävää palkkaa?

Vai haluammeko yhdistyä suurenmoiseen aitoon tarinaamme, ikuiseen tarinaamme, oikeaan mytologiaan joka on ajaton puhdas totuus? Olemmeko valmis tekemään tämän? Koska sitä eniten tarvitaan tänä aikana – vetää vipua, joka pyöräyttää meidät täysin uuteen todellisuuteen, täysin uuteen toimintamalliin.

MESTARUUTEMME ELÄMINEN

Elämme äärimmäisen polarisoituneessa maailmassa. Vanha kaksinaisuuden todellisuusjärjestelmä kuolee kaikkialla ympärillämme ja on aina vain epätoivoisempi kontrollinsa säilyttämisessä. Samaan aikaan täysin uudesta todellisuusjärjestelmästä, uudesta todellisuudesta nimeltään AN, tulee jatkuvasti vahvempi.

Kaksinaisuuden demonit yrittävät saada huomiomme ja vetää meidät takaisin siihen, mutta meidän täytyy pysyä vahvana, selkeänä, rakastavana ja aitona. Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, meidän täytyy olla lahjomaton, maadoittunut ja peräänantamaton.

Ihmisinä meidän täytyy tulla ultratietoiseksi valinnoista, joita teemme joka päivä. Ruokkivatko valintamme kaksinaisuutta vai vahvistavat uuden todellisuuden värähtelyä? Onko elintilamme harmoniassa kaksinaisuuden vai uuden todellisuuden kanssa? Miten kulutamme rahamme – ylläpitäen kaksinaisuutta vai raviten uutta todellisuutta? Minne laitamme energiamme ja huomiomme? Minkä tyyppisiä elokuvia katsomme? Mitä musiikkia kuuntelemme? Millaisten ihmisten kanssa vietämme aikaa? Olemmeko osa vanhaa toimintamallia vai uutta maailmaa, joka syntyy?

2018 on muutosten tekemisen vuosi. Ja vaikka on loputon luettelo siitä, mitä tarvitsee muuttaa sekä tällä planeetalla että henkilökohtaisessa elämässämme, on tärkeää, ettemme pakahdu sen laajuudesta, mitä tarvitsee tehdä.

Meidän täytyy jatkaa eteenpäin ja meidän täytyy elää aitoudessa. Meidän täytyy puhua totuuttamme tekojemme kautta. Meidän täytyy pysyä maadoittuneena ja samalla rakastaa enemmän kuin koskaan. On kuin siivoamista hurrikaanin tai maastopalon jälkeen – meidän täytyy jatkaa raunioiden poistamista kivi kiveltä. Teemme tätä kaikkien meidän puolesta, ja sitä tarvitaan kovasti.

Ja kun teemme tätä kivi kiveltä, ehkä saavutetaan pian kallistuskohta ja kaikki kääntyy nurin hetkessä … kaikki on mahdollista!

PALVELUN OSAAMINEN

2018 on mestaruutemme elämisen vuosi. Olemme kehittäneet elämien ajan mestaruuttamme, ja nyt on aika ottaa se käyttöön ja soveltaa mestaruuttamme päivittäin. Oleellinen osa mestaruutemme elämistä on palvelun osaaminen, mikä on sen tekemistä, mitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan! Tämä on hyvin erilaista kuin palveleminen silloin, kun meistä tuntuu siltä, kun se on mukavaa, tai vain sen tekeminen, mitä haluamme tehdä.

Silloin kun näemme palvelutarpeen, voimme hypätä toimintaan tai etsiä jonkun muun, joka voi tehdä sen. Emme vain kulje ohi ja vaisusti toivo, että joku muu huolehtii siitä. Meidän kaikkien on aika paljastua palvelun mestareiksi – palvellen toisiamme, palvellen yhteisöämme, palvellen ihmiskuntaa ja palvellen planeettaamme tavalla, johon pystymme.

VASTUUN OTTAMINEN

2018 on vastuun ottamisen vuosi. Meidän on aika osallistua aktiivisesti päätöksiin, jotka vaikuttavat meihin ja koko planeettaan. Meidän kaikkien on noustava ylös ja tehtävä, mitä voimme, kääntämään vuoroveden ja tekemään tästä paremman maailman.

Meidän täytyy ottaa vastuu, koska hallitukset ja yritykset eivät enää palvele kansaa. Ne eivät enää suojele ympäristöä. Meidän on aika osoittaa rakkauttamme ja myötätuntoamme kaikille ihmisille, planeetalle ja kaikille eläville olentolajeille. Sovelletaanpa mestaruuttamme kaikessa, mitä teemme, voidaksemme luoda aidon maailman ja synnyttää uuden todellisuuden.

VALOSÄTEEN PITÄMINEN

Kun ihminen, tilanne, maa tai planeetta käy läpi haastavaa aikaa, usein "pidämme valosädettä" sille. Tämä merkitsee, että vahvistamme sen suoraa harmoniaa aitouden kanssa laitamalla sen suoraan ykseyden säteen alle, seisomme sen kanssa yhtenä aitona olentona ja syleilemme jokaista rakkaudellamme. Valonsäteen pitäminen on vahvuuden suuri lähde vaikeina aikoina. Se on tehokas tapa, jolla voimme kaikki palvella toisiamme.

Valonsäteen pitäminen on olemista keskuksessa ja tasapainossa sisällämme. Se on olemista harmoniassa tiedostamis-, läsnäolo-, huomio- ja olemassaolovastuun kanssa. Tässä tilassa ei ole kiinnittymisen, huolen tai pelon lankoja. Olet pelkästään läsnä, tasapainossa ja tietoinen, nojaamatta oikealla tai vasemmalle. Olet keskittynyt sydämeesi ja huout vakautta ja vahvuutta. Huomiosi keskittyy siihen suuntaan, johon sisäinen olemuksesi ohjaa sen. Valosäteen pitäminen tällä tavalla on positiivinen ja luova voima, joka auttaa toisia pysymään valonsäteessä, suorassa harmoniassa ykseyden kanssa. Valonsäteen pitäminen auttaa harmonisoimaan Maan, koko ihmiskunnan ja koko luonnon elämään virittyneenä sydämeen, tietoisuuteen, kunnioitukseen, ykseyteen ja henkilökohtaiseen voimaantumiseen.

Valonsäteen pitäminen toisille tai planeetalle on voimakas osoitus aitoudestamme. Voimme tehdä tämän aina, kun joku käy läpi jonkinlaista kriisiä tai kun on järkyttäviä tapahtumia tai luonnonkatastrofeja, kuten maastopalot, hurrikaanit ja maanjäristykset. Se on kuin vanha rukouspiiri, ainoastaan paljon laajemmalla ja paljon tehokkaammalla tasolla. Tämän vaikutukset tuntuvat välittömästi, koska yksi aito olentomme on paljon voimakkaampi, kuin tällä hetkellä oivallamme.

YKSI AITO OLENTO

Näinä kriittisinä aikoina meidän täytyy jatkuvasti muistaa, ettei meidän tarvitse käydä läpi kaikkea yksin. Harmonia yhden aidon olentomme kanssa kaikkina aikoina on avain selviytymiseemme. Olemme kaikki osa yhtä aitoa olentoamme emmekä ole yksin. On tärkeää, että kutsumme yhtä aitoa olentoamme aina, kun tarvitsemme apua tai parannusta. Tämä on erityisen totta aina, kun on jokin terveyskriisi, mullistus tai luonnonkatastrofi.

Kun yhdistymme yhtenä aitona olentona, pystymme siirtämään vuoria, helpottamaan parantumisihmeitä, lopettamaan sotia ja tuomaan kauaskantoisia muutoksia planeetalle.

Navigoimme onnistuneesti tätä myrskyisää uutta vuotta laajentamalla olemuksemme uuteen todellisuuteen ja pysymällä tietoisesti punoutuneena yhteen yhden aidon olentomme kanssa. Sitten elämme mestaruuttamme palvelemalla ihmiskuntaa täysimmällä rakkaudellamme ja myötätunnollamme.

UUSI AN-TODELLISUUS

AN on Muinais-Egyptin ensimmäinen Jumala, aurinko ja kuu yhtenä olentona. Suuret pyramidit edustavat Orionin vyön kolmea tähteä, jotka tunnetaan astronomiassa nimillä Mintaka, Al Nilam ja Al Nitak tai EL*AN*RA – niiden todelliset nimet. Tähti keskellä on AN, musta aukko tai ulottuvuusovi toisiin multiversumeihin.

AN:n siemenet olivat alussa tällä planeetalla. Ne laitettiin tänne antamaan meille vilaus siitä, mitä oli tulossa. Kirjassani "The Legend of Altazar" puhutaan AN-valtakunnasta, joka sijaitsi Perussa Lemurian ja Atlantiksen aikaan. Tämä on yhtenevä sen informaation kanssa, mitä egyptiläisessä Kuolleiden kirjassa sanotaan: "AN-valotorni sijaitsee maailman yli kuparin peittämissä vuorissa, jotka tunnetaan nimellä AN-tes."

Kun AN-valtakunta tuli sovittuun päätökseensä, AN-energia hävisi maahistoriasta, säästettynä vain muutamalle AN-vanhimmalle – Annutaroille – jotka jäivät ja muistivat … Pikakelauksena eteenpäin, tammikuuhun 1992 ja ensimmäiseen 11:11-aktivointiin, joka teki sillan kaksinaisuuden ja ykseyden välille. Tässä kylvettiin AN:n siemenet – sen uuden todellisuuden, joka oli tarkoitus synnyttää planeetalle. Nämä AN:n siemenet kehittyivät 20 vuoden 11:11-aktivointien aikana, jotka päättyivät 2012. Ja sitten AN:n oli aika ilmestyä esiin …

Tietäessämme tämän Emanaku ja minä ostimme vuosien etsinnän jälkeen hyvin erityislaatuisen tontin neljä vuotta sitten Inkojen Pyhän laakson sydämestä Perussa. Tiesimme, että oli aika ankkuroida AN-energiat taas planeettaan täysin uudella tasolla, jotta uusi todellisuus voisi ilmentyä fyysisyyteen. Neljän vuoden suuren ponnistelun jälkeen AN-sydän on valmis. Olemme luoneet uudestaan AN-valotornin, joka toimii nyt täysin. Se vastaanottaa ja lähettää jatkuvasti uuden AN-todellisuuden energioita ympäri planeettaa.

Vaikka asun AN:n keskellä, minun ei ole helppoa kuvata uuden AN-todellisuuden energioita, pelkästään siksi että ne ovat niin uusia. Voin sanoa vain, että kaikessa on ihastuttavaa kauneutta. AN tuntuu hyvin tutulta, koska se resonoi olemuksemme ytimeen. Olemme aina tunteneet sen sisällämme, mutta emme ole kohdanneet sitä hyvin pitkään aikaan. On syvä viihtymisen tunne – tunne olemisesta aidossa kodissamme. On valtavaa rakkautta. AN-energiat ovat aktiivisia, hyvin luovia ja hyvin värikkäitä. Kaikki on täynnä säteilevää aniliininpunaista valoa. Siinä on puhtautta ja keveyttä. AN on samanaikaisesti voimakasta ja erittäin suloista. Se on kuin hengittäisi uutta ilmaa, jossa on eri ainesosat kuin normaalisti hengittämässämme ilmassa. AN:n ilma on rakkaampaa!

Jos päätämme synnyttää uuden maailman asumalla uudessa AN-todellisuudessa, niin se tehdään lisäämällä uusi todellisuus elämämme kaikkiin aspekteihin. Sillä ei ole merkitystä, missä elämme tällä hetkellä tai mitä teemme. Kun toivotamme uuden todellisuuden tervetulleeksi elämäämme, kaikki transformoituu luonnostaan. Kaksinaisuuskoukut ponnahtelevat pois vanhoista paikoistaan, ja meistä tulee aina vain totuudenmukaisempi ja aidompi.

AJATTOMAT AIDOT MAAILMAT

AN-valotornin aktivoitumisen aikana toukokuussa 2017, ajattomat aidot maailmat lisäsivät itsensä odottamatta AN-sydämeen. Tämä ei tapahtunut itse aktivoinnin aikana, vaan muutama päivä aiemmin, kun jakauduimme työryhmiin valmistautuen aktivointiin. Kun tämä tapahtui, oivalsimme, että ajattomat aidot maailmat olivat lopultakin palaamassa täysin uudella tasolla. Tämä johtuu siitä, että ne ovat uuden AN-todellisuuden tärkeä komponentti.

Ikuinen aito itsemme asuu ajattomissa aidoissa maailmoissa. Ne sisältävät alkuperäiset koodimme. Aina kun koemme ajattomat aidot maailmat, se laukaisee muiston muista ajoista ja muista paikoista, jotka ovat hyvin tuttuja. Ajattomissa aidoissa maailmoissa asuminen on avain siihen, miten eletään uudessa todellisuudessa fyysisellä maapallolla!

Entisaikaan ajattomien aitojen maailmojen energiat olivat näkyvämpiä. Kun elimme kaikki heimoyhteisöissä, olimme uppoutuneet ajattomiin aitoihin maailmoihin seremonioiden, pyhien tanssien, näyn etsintöjen, kasvilääkkeiden ja musiikin kautta. Meillä oli yllämme pyhät vaatteet ja usein naamio tai päähine, mikä mahdollisti meidän siirtyä yli erillisenä yksilönä olemisesta. Tämä yhdisti meidät johonkin äärettömästi suurempaan kuin oma elämämme. Teimme tämän, koska se oli oleellinen osa heimokulttuuriamme ja sitä tarvittiin tasapainon säilyttämiseen maallisen ja henkimaailman välillä. Pienet alkuasukkaiden ja luonnonmukaisten ihmisten ryhmät ympäri maailmaa ylläpitävät edelleenkin tätä yhteyttä ajattomien aitojen maailmojen kanssa.

Koska useimmat meistä ovat kadottaneet heimoryhmänsä, emme ole enää osa perinteistä kulttuuria, joka vie meidät ajattomiin aitoihin maailmoihin. Tämä merkitsee, että nyt meidän täytyy luoda omat menetelmämme niihin astumiselle. Ja meidän täytyy astua ajattomiin aitoihin maailmoihin täysin uudella tasolla.

Monet meistä ovat tämän elämän aikana unohtaneet yhteytensä ajattomiin aitoihin maailmoihin. Vaikkemme ehkä muista tietoisesti niiden olemassaoloa, olemme tunteneet kauan syvän kaipauksen yhdistyä johonkin äärettömästi suurempaan ja aidompaan, kuin fyysinen maailma ympärillämme – eikä kansallismielisyys ja uskonto tee sitä enää meille.

Monet asiat tämän päivän maailmassa estävät meitä menemästä ajattomiin aitoihin maailmoihin. Sellaiset asiat kuin säätiedotukset ja -sovellukset estävät meitä kehittämästä henkilökohtaista suhdetta säähän. Sen sijaan luotamme, että jokin oman tietämyksemme ulkopuolella kertoo meille, mitä tapahtuu. Kello estää meitä saamasta henkilökohtaista tunnetta ajankulusta. Tiukat työ- ja kouluaikataulut estävät meitä harmonisoitumasta luonnon rytmiin. Määrätty aika vaadituille kolmelle ateriallemme päivässä estää meitä kuuntelemasta, mitä kehomme haluaa. Monet maanviljelijät käyttävät nyt sovelluksia kertomaan, milloin ja missä kylvää ja lannoittaa peltojaan, viljelysmaansa kuuntelemisen sijasta. Sellainen elektroniikka, kuin tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet, estää meitä yhdistymästä ajattomiin aitoihin maailmoihin etäännyttämällä meidät tästä-ja-nyt.

Ajattomien aitojen maailmojen kutsu tuo ihmisiä vierailemaan muinaisissa, pyhissä paikoissa. Toivomme löytävämme jotain sieltä – puuttuvan elementin joka ei löydy arjestamme. Tämän puuttuvan elementin laukaisee usein uppoutuminen paikkoihin, jotka yhdistävät meidät ajattomiin aitoihin maailmoihin. Tästä syystä monilla on myös tarve löytää shamaani tai ottaa kasvilääkettä – toivoen, että he saavat jotain, mikä yhdistää heidät ajattomiin aitoihin maailmoihin. Kuitenkin nyt on aika löytää tuo yhteys sisältämme, eikä niinkään ulkoisten lähteiden kautta.

Monilla meistä on ollut lyhyitä kokemuksia ajattomista aidoista maailmoista. Kun surffaajat, juoksijat ja taiteilijat menevät "zoneen" (flow, vaivattomuus), puhtaan ja abstraktin energian maailmaan, he astuvat ajattomiin aitoihin maailmoihin. Kun olosuhteet ovat oikeat, ajattomat aidot maailmat paljastuvat. Niitä on kaikkialla ympärillämme koko ajan. Se on näkymättömän näkemistä – sen näkemistä, mitä on oikeasti täällä koko ajan paljon syvemmällä ja aidommalla tasolla, tasolla joka on ajan tai paikan tuolla puolen.

Meidän ja ajattomien aitojen maailmojen välillä on kuin ohut kalvo, joka estää meitä näkemästä niitä. Tämä kalvo on itse asiassa kaksinaisuuden luoma harha. Sitten kun poistumme riittävästi kaksinaisuudesta, tuota kalvoa ei enää ole ja on helppoa päästä ajattomiin aitoihin maailmoihin.

Voimme päästä ajattomiin aitoihin maailmoihin, kun meistä tulee yhtä luonnon kanssa tai osallistumme aitoihin seremonioihin – kuten 11:11-aktivoinnit – tai suoritamme pyhän tanssin koko olemuksellamme. Tähtikieli on upea työkalu avata ovi ajattomiin aitoihin maailmoihin, kuten myös tietynlainen musiikki joka koskettaa olemustamme syvältä.

Voimme astua ajattomiin aitoihin maailmoihin tehdessämme yksinkertaisia askareita, kuten hakata halkoja, hakea vettä, siivota kotia, kylvää siemeniä, rakentaa kivipolkuja – jos teemme sen pyhällä tavalla koko olemuksellamme. Voimme päästä ajattomiin aitoihin maailmoihin myös tilanteissa, joissa elämä on vaakalaudalla ja alkukantaiset elementit ovat vahvoja, esimerkiksi vaarallisen myrskyn keskellä. Aina kun ydinolemustamme kosketetaan tai käyttäydymme sen tiedon kera, että kaikki on pyhää, voimme astua ajattomien aitojen maailmojen ulottuvuuteen.

Ajattomat aidot maailmat eivät ole uusi todellisuus, mutta ne ovat uuden AN-todellisuuden oleellinen osa. Ne antavat meille tärkeän sisäänastumiskohdan AN:ssa elämiseen. Sitten kun pystymme astumaan ajattomiin aitoihin maailmoihin arkielämässämme, voimme asua täysin uudessa AN-maailmassa.

Eläminen ajattomien aitojen maailmojen taajuuskaistalla on luonnollinen olotilamme. Ne ovat ikuinen aito kotimme. Siellä olemme ajattomia, iättömiä, terveitä, ikuisia ja täynnä valoa. Siellä aito parantuminen asuu. Siellä voimme yhdistyä parantaaksemme ja hoivataksemme itseämme ja koko planeettaa. Voimme parantaa maailmaa laulamalla sille ja synnyttämällä uusia maailmoja pyhien tanssien avulla.

Ajattomat aidot maailmat yhdistävät meidät aitoon tarinaamme, joka on ikuinen tarinamme, ei vain sen pieni ja vääristynyt sirpale. Ne harmonisoivat meidät aitoutemme kanssa. Ne poistavat kuvitteellisen kuilun fyysisen ja henkisen väliltä ja siirtävät meidät sen tietämiseen, että kaikki on pyhää ja kaikki on yhtä.

MAAILMAN VAIHTAMINEN

2018 on maailman vaihtamisen vuosi. Tänä vuonna meillä kaikilla on tilaisuus siirtää elämämme kaksinaisuuden taajuuskaistalta äärettömästi aidommalle raiteelle. Meille annetaan nyt ennenkuulumaton tilaisuus luoda aito elämämme uuteen todellisuuteen.

Jotkut meistä ovat jo aloittaneet tämän tekemisen. Ja koko vuoden ajan lisääntyvä määrä ihmisiä astuu pois vanhasta elämästään ja rajoittuneista uskomuksistaan ja harmonisoituu täysin aitojen koordinaattiensa kanssa. Jotkut tekevät tämän vapaaehtoisesti, kun taas toiset saatetaan pakottaa tekemään tämä odottamattomien olosuhteiden kautta.

Kun tämä tapahtuu, oivallamme, että saamme kiinni uudesta ja raikkaasta aallosta, joka on paljon suurempi kuin, millä olemme tottuneet surffaamaan. Heti kun alamme surffata todella suurilla aalloilla, oivallamme, että synnyimme näitä valtavia aaltoja varten! Olemme lopultakin elossa! Tämä tuo meille paljon jännitystä ja ruokkii luovuuttamme.

Meille annetaan lahjaksi 11-vuosi – uuden todellisuuden ankkuroimisen mestariluku – joka auttaa meitä näkemään selvemmin ja sinkoaa meidät pois kaikesta, mikä on epäaitoa. Tämä vuosi tuo meille rohkeus- ja itseluottamusvyöryn, joka mahdollistaa sen, että lopultakin otamme tarvittavat askeleet päästäksemme pois noista epätyydyttävistä työpaikoista, joita vihaamme, lähteäksemme noista aikansa eläneistä suhteista ja siirtyäksemme päättäväisesti aitoon suuntaamme. Nämä toimet asettavat meidät suuremman aitouden raiteelle ja ovat hyvin vapauttavia.

Tänä vuonna painotetaan voimakkaasti terveyttä – henkilökohtaista terveyttämme sekä planeettamme terveyttä. Hyvin moni asia tarvitsee parannusta! Vuoden 2017 kokemustemme perusteella olemme oppineet, ettemme voi enää sivuttaa fyysistä ja tunnepuolen hyvinvointiamme emmekä voi enää elää jatkuvassa stressi-, järkytys-, reagointi-, suru-, ylityö- ja ylikuormitustilassa. Tunnemme tärkeäksi tuoda positiivisia muutoksia elämäntyyliimme, kitkemällä pois aikansa eläneet käyttäytymistavat ja lisäämällä uusia, aitoja elementtejä. Tämä terveyspainotus tuo meidät kosketuksiin käyttämättömän, aidon potentiaalimme kanssa parantajina. (Olemme kaikki parantajia!) Pystymme nyt hyödyntämään ajattomien aitojen maailmojen ja AN:n energiaa parantaaksemme sen, mikä tarvitsee parantaa, kun synnytämme ihmeellisiä, uusia luomuksia.

Näemme myös suhteemme rahaan mallinnettavan uudelleen tänä vuonna. Meidän täytyy astua ulos kamppailusta ja rahanpuutteesta, mikä on hidastanut meitä, ja siirtyä uudelle tasolle, jolla taloudellinen tuki virtaa vapaasti, jotta voimme löytää uusia ja luovempia tapoja olla taloudellisesti tuettu. Meillä on aina ollut kätkettyjä pankkitilejä, vaikka suurimman osan ajasta olemme unohtaneet niiden olemassaolon. Nämä piilotetut pankkitilit eivät löydy fyysisistä pankeista – ne ovat paljon laajemmalla asteikolla. Ja koko ajan ne ovat mahdollistaneet meille niiden asioiden tekemisen, joita meidän on todellisuudessa tarkoitus tehdä, ilman itsestäänselviä resursseja niiden tekemiseen. Tänä vuonna yhdistymme taas tietoisella tasolla kätkettyihin pankkitileihimme ja lopultakin astumme ulos kaikesta rahaan liittyvästä kamppailusta.

Vuoden 2018 yleiskatsaus

2018 on odottamattoman vuosi. Tänä vuonna on monia yllätyksiä. Lukuisilla odottamattomilla ja usein järkyttävillä tapahtumilla on heijastevaikutus maapallon halki. 2018 on taas hyvin transformoiva vuosi. Olemme vihdoinkin paikassa, jossa megakvanttiläpimurtoja voi tapahtua sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti.

Tämä vuosi vaatii kaiken lahjomattomuutemme, aitoutemme ja mestaruutemme, kun otamme täyden vastuun planeetan tilasta päättäväisellä toiminnalla. Meidän täytyy jatkuvasti keskittyä uuden todellisuusvärähtelyn vahvistamiseen ja rakkauden valitsemiseen pelon sijasta. Meidän täytyy olla koko ajan aito sielu – emme voi olla siinä tilassa vain silloin, kun huvittaa. Aitona oleminen on olemuksemme laajentamista kaiken tunnetun yli, täydellisistä luopumista vanhasta kaksinaisuuteen perustuvasta elämästämme sellaisena, kuin tunnemme sen, ja täysin uuden elämäntavan hyväksymistä osallistuen koko olemuksellamme.

Monet meistä siirtyvät uuteen vuoteen tuntien olonsa jokseenkin piiskatuksi. Muutama viime vuosi on vaatinut suurta ponnistelua, ja on ollut paljon sydämen särkymistä. Sitä emme vielä oivalla, että olemme kuin leipätaikina, joka nousee. Ja me nousemme ...

Mitä enemmän nousemme aitona ja totuudenmukaisena olentona, ottaen samalla vastuun kaiken hyvinvoinnista, sitä helpompi tästä vuodesta tulee. Alamme korjata satoa siemenistä, joita olemme kylväneet kovalla työllämme, ja haasteista, joita olemme kokeneet kuluneiden vuosien aikana. Tämä johtuu siitä, että olemme lopultakin linjassa aidon tarkoituksemme kanssa.

Suuri jakautuminen kaksinaisuuden ja ykseyden välillä tulee huomattavasti suuremmaksi tänä vuonna. Mutta vaikka olisimme edelleen punottuna kaksinaisuuteen, tunnemme toisinaan uuden todellisuuden energiat. Näemme sen ilmentyneenä taivaaseen, ja tunnemme raikkaan, uuden energian, jota emme voi selittää. Jos olemme pääasiallisesti ankkuroituneet uuteen todellisuuteen, tunnemme edelleen, mitä kaksinaisuudessa tapahtuu. Olemme tietoinen kollektiivin ahdistuksesta ja kärsimyksestä, vaikkemme elä siellä enää.

Vaikka rakastaisimme sitä, että planeetalla tapahtuisi massaherääminen, meidän täytyy hyväksyä se tosiasia, että monet ihmiset eivät herää, vaikka mikä olisi. He eivät yksinkertaisesti ole valmiita. Lisäksi on monia rakkaita ihmisiä, jotka ovat osittain hereillä, mutta he eivät ehkä halua käydä läpi sitä väliaikaista epämukavuutta, joka aiheutuu itsensä irrottamisesta täysin kaksinaisuudesta. Niin se vain on.

2018 on täynnä kvanttiläpimurtoja, ja se on täynnä kamalaa kärsimystä. Mikä tahansa voi pyörähtää ympäri silloin, kun vähiten odotamme sitä. (Muista, miten nopeasti Berlinin muuri kaatui!) Kaikki asiat ovat mahdollisia. Meidän on tärkeää muistaa tämä ja olla ajattelematta, että asiat on kirjoitettu kiveen eikä niitä voi muuttaa.

Voimat jotka ovat hallinneet pitkän kaksinaisuuskulkumme aikana, tulevat nyt aina vain epätoivoisemmaksi. Tästä syystä ne ryhtyvät hyvin äärimmäisiin ja dramaattisiin toimenpiteisiin. Maailman hallitukset luovat jatkuvasti kaksinaisuuspohjaisia tapahtumia manipuloimaan meitä. Sitten Pachamama (Äiti Maa) astuu sisään ja järjestää kaiken uudelleen.

Pachamama on merkittävä pelaaja todellisuusjärjestelmämuutoksessamme, ja sillä on voimakas rooli kaksinaisuuden romahtamisessa ja uuden todellisuuden synnyttämisessä. Maamuutosten kiihtyminen jatkuu, kun Pachamaman luonto tekee läsnäolonsa voimakkaasti tunnetuksi ja ravistelee vanhan järjestyksen perustoja, kunnes ne saavuttavat hajoamispisteensä. Kummalliset ja luonnottomat säämallit, hurrikaanit, maanjäristykset, tulvat ja maastopalot ravistelevat jatkuvasti omahyväisyyttämme ja samalla yllyttävät meitä kehittämään vahvemman suhteen luontoon. Älkäämme antako minkään näistä tapahtumista vetää meitä pois kurssista. Pysytään omassa asemassamme valppaina ja aktiivisina hiljaisina tarkkailijoina koko ajan, riippumatta siitä mitä tapahtuu.

Suuren heräämisen tapahtuessa on monia ihmisiä, jotka pitävät uuden käsittelemistä hyvin vaikeana. Joillain ihmisillä saattaa olla niin kiire toimia ja reagoida mullistuksiin, että he kokevat vain kaaosta ja kaksinaisuuden voimistumista, kun taas toisille tämä on merkki poistua kaksinaisuudesta mahdollisimman nopeasti. Monet meistä ovat vankkumattomampia eivätkä lankea yhtä helposti reagointimoodiin. Sen sijaan siirrymme johtoasemiimme ja pidämme rakkauden ja ykseyden valonsädettä yhtenä aitona olentona.

Se on mielenkiintoista, että kun uuden todellisuuden värähtely tulee aina vain voimakkaammaksi, me – heränneet aidot sielut – olemme ainoita, jotka pystyvät käsittelemään nämä voimakkaat uudet energiat, joita tulee planeetalle. Kun ne lisääntyvät vakaasti tänä vuonna, saatamme huomata, että monet ihmiset litistyvät ja heidät tönäistään pois valta-asemastaan pelkästään siksi, etteivät he pysty käsittelemään voimistuneita AN-energioita. Tämä luo aidoille sieluille tilaa astua esiin ja ottaa ohjakset.

2018 on syvällisen muutoksen ja vapauden vuosi. Se on mestaruutemme elämistä selkeän ja päättäväisen toiminnan kautta. Tulevat energiat eivät tue laiskoja, mutta tuovat ihmeellisiä mahdollisuuksia niille, jotka ovat halukkaita ottamaan vastuun ja uskaltavat elää mestaruutensa toiminnan kautta. Avain löytyy sydämemme tietämisen muuttamisesta päättäväiseksi toiminnaksi. Lineaarinen mielemme ei ole enää tehokas. Se on kuin ihmiset, jotka istuvat puhumassa asioiden muuttamisesta, mutteivät tee mitään. Jos alamme oikeasti muuttaa maailmaa ja jos monet ihmiset planeetalla tekisivät tämän, voisimme elää täysin uudessa maailmassa. Edes kaikkien ei tarvitse tehdä tätä, ainoastaan kriittisen massan.

Kyllä, on kaksinaisuuden viime päivät, ja on sotkuista, pelottavaa, surullista, kaoottista ja vaarallista. Mutta on myös se uusi alku, jonka saavuttamiseksi olemme tehneet kovasti työtä elämien ajan. Uusi AN-todellisuus sulautuu kaikkeen, jolla on aito elämä. Surffataanpa sillä massiivisella aallolla, johon meitä on pitkään koulutettu. Ja tehdään se leveä hymy sydämessämme. Keskitytään uuden, aidon maailman synnyttämiseen!

Onnellista aitoa vuotta! Tervetuloa vuoteen 2018!

Aidon sydämen AN-rakkaudella,
Solara

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 28.01.2018 23:22 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
LUISTELUA TYHJÄLLÄ (MAALAUS)KANKAALLA

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote tammikuun 2018 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tammikuu alkoi voimakkaalla täysikuulla ja loppuu toisella voimakkaalla täysikuulla, joka on myös sininen kuu. Nämä täysikuut palvelevat koko kuukauden "kirjatukina" ja tuovat voimakasta muutosenergiaa. Ne muodostavat tämän kuukauden kummallekin puolelle energiaportaaleja, joiden läpi meidän täytyy mennä avoimuuden, rehellisyyden ja aitouden kera. Ja näiden portaalien jälkeen alkaa todellinen vuosi 2018 …

Aivan alusta saakka tammikuu tuntuu ehdottomasti erilaiselta. On tunne saapumisesta uudelle rannalle kera ihmetyksen, että selvisimme näin pitkälle. Uuden vuoden alkaessa meille annetaan aina uusi kangas. Tällöin on parempi tunnustella huolellisesti asioita, kuin rynnätä toimintaan. Tunnemme, missä olemme nyt, ja samaan aikaan olemme edelleen keskellä jokseenkin epäselvää sekamelskaa, jossa on jäämiä vanhoista, kaksinaisuuteen perustuvista tavoistamme sekoitettuna siihen, kuka oikeasti olemme – esiin tuleva aito itsemme.

Syvällistä muutosta tapahtuu planeetan verihiutaleissa. Se on samanlaista kuin jääkielekkeiden liikkuminen, kun ne murtautuvat vapaaksi vanhasta paikastaan ja siirtyvät uuteen paikkaan. Kun tätä tapahtuu, on monia asioita, joita emme voi nähdä vielä. Siksi meidän täytyy odottaa, että enemmän elementtejä siirtyy aitoon paikkaansa. Vasta sitten pystymme näkemään uuden maisemamme riittävän selvästi, jotta voimme siirtyä syvemmälle siihen.

Tämä tammikuu on kuin luistelua tyhjällä kankaalla. Liu'umme sulavasti ja itsevarmasti, ja sitten yhtäkkiä osumme rosoiseen jäähän ja menetämme tasapainon. Emme koskaan tiedä, milloin luiskahdamme tai liukastumme tai törmäämme kovalla voimalla jäähän. Tasapaino on tärkeämpää kuin koskaan. Tai edessämme saattaa odottamatta olla erittäin sileä jää ja kiidämme eteenpäin silloin, kun vähiten odotamme sitä.

Jään alla tunnemme kirkkaanvärisiä kuvioita. Voimme melkein nähdä ne, mutta vaikkeivät ne ole vielä aivan näkyviä, tiedämme, että niitä on. Niitä alkaa ilmestyä tammikuun puolivälissä, ja tämä tuo meille uutta selkeyttä siitä, mihin olemme menossa ja mitä meidän täytyy tehdä seuraavaksi. Kun näitä uusia värikkäitä kuvioita ilmestyy, aidoista osistamme tulee jatkuvasti näkyvämpiä.

Kun kuljemme tammikuun kahden täysikuuportaalin läpi, olisi täydellistä aikaa päästää irti tunteesta, että tarvitsemme jatkuvaa parantumista. Parantuminen on yllättävän addiktoivaa. Se on kuin jatkuvaa etsintää – lisää loppututkintoja, lisää uusia vaatteita, lisää rahaa, lisää valtuutuksia, lisää kursseja. Vasta nyt etsimme jatkuvasti lisää parannusta, kun meistä tuntuu, ettemme ole koskaan saaneet sitä riittävästi. Tarvitsemme lisää kasvilääkintäsessioita, seremonioita, Reikiä, hierontoja, Tantraa, shamanismia ja parannusmenetelmiä. Tällöin parantumisesta voi tulla nautinnonhaluinen häiriötekijä.

Milloin julistamme itsemme parantuneeksi? Jos nämä parantamismuodot ovat niin tehokkaita, miksi tarvitsemme vielä lisää? Miksemme ole jo parantunut? Milloin parantumisprosessimme loppuu ja milloin voimme kääntää huomiomme johonkin paljon suurempaan ja tärkeämpään?

Kyllä, meillä kaikilla on ollut sydänsuruja, syviä haavoja ja pettymyksiä. Olemme kaikki pirstoutuneet ja hajonneet. Mutta milloin oivallamme, että tämä kaikki on tapahtunut vain pienelle osalla siitä, kuka olemme nyt? Milloin käännämme huomiomme pienestä itsestä valtavaan aitoon olemukseemme ja alamme palvella planeettaa? Kun teemme tämän, saatamme huomata, että juuri omalla mestaruudellamme palveleminen parantaa meidät.

En puhu aidosta parantumisesta, joka on hyvin tarpeellista tänä aikana. Aito parantuminen on hyvin erilaista kuin se loputon etsiminen ja itsemme jatkuva parantaminen monien tekniikkojen avulla. Aitoa parantumista tapahtuu, kun elämme aitoa elämää aitona sieluna. Tämä tuo aidon parantumisen koko planeetalle ja sitä tarvitaan kovasti.

Meitä ympäröivät energiat ovat nyt kuin jättimäisiä aaltoja. Nämä valtavat aallot kulkevat pitkiä matkoja. Ne kulkevat aika-avaruuden ulkopuolella. Ne kietoutuvat ympärillemme ja syleilevät meitä. Ja ne tuovat meille monia uusia elementtejä, joita olemme odottaneet kauan.

Tammikuun aikana olemuksemme joitain kadonneita osia "taitellaan" takaisin meihin. Meidän ei tarvitse etsiä niitä, sillä ne tulevat luonnostaan luoksemme. Jotkut näistä kadonneista osista tulevat ihmisistä ja paikoista, joihin meillä on ollut syvä yhteys, kun taas toiset ovat peräisin tuonpuoleisen tuolta puolen. Nämä valtavat aallot tuovat meille myös ihmisiä menneisyydestämme sekä tulevaisuudestamme. Näihin aaltoihin on upotettuna uutta informaatiota, joka mahdollistaa harmonisoitumisemme syvemmin aitoon suuntaamme.

Tammikuu on aikaa sitoutua kaikin mahdollisin tavoin elämään mestaruuttamme uudessa todellisuudessa. Tämä pyhä tauko antaa meille tilaa vapautua sisäisistä esteistämme, päästää irti siteistämme rajoittaviin uskomuksiin ja tekosyihin ja lakata yrittämästä ylittää raivoavaa virtaa jalat eri veneissä! Meidän täytyy laittaa kumpikin jalka maahan ja ottaa täysi vastuu toimintamallin muuttamisesta.

Valmistaudutaanpa merkitykselliseen vuoteen!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 16.02.2018 08:48 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
PIMENNYSOVESTA ILMESTYMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote helmikuun 2018 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuoden 2018 alussa tapahtui uuden AN-todellisuuden voimakas lisääntyminen. Tämä työnsi meidät täysin uuteen taajuusalueeseen, joka sisältää uusia aitoja yhteyksiä ja uusia loistavia tilaisuuksia, joita emme tienneet olevan. Astuimme yhtäkkiä täysin uuteen aikakauteen. Tämä on totta riippumatta siitä, tunnemmeko sen jo tai emme.

Uusi karttamme ilmestyy esiin ja tulee selvemmäksi. Meistä jotka olemme jo uudella kartalla, tuntuu, kuin olisimme odottamatta selvinneet useiden vuosien valtavista ponnisteluista ja haasteista. Se on kuin lähtisi erämaasta ja saapuisi vehreään keitaaseen, joka on täynnä hedelmiä ja kukkia, kuhisee elämää ja vilisee kirkkaita värejä.

2018 tuntuu ihmeelliseltä vuodelta, joka on täynnä ajatonta taikaa ja jännittäviä mahdollisuuksia. Tämä saattaa tuntua vähän kummalliselta, koska kun katsomme jatkuvasti eskaloituvia tapahtumia ulkoisessa kaksinaisuusmaailmassa, monet asiat näyttävät tulevan aina vain pahemmiksi. Näemme tämän tapahtuvan, mutta tunnemme irrallisuutta, sillä meistä ei tunnu siltä. Tunnemme jatkuvasti vahvistuvaa aitousvärähtelyä. Tunnemme rakkautta ja enemmän rakkautta. Tunnemme syvenevää myötätuntoa useammissa ja useammissa ihmisissä. Tunnemme ihastuttavan kauniin AN-energian syleilevän meitä. Ja tiedämme, että kaikki on hyvin.

Helmikuu on yhtenäisten muutosten ja monumentaalisen liikkeen voimakas kuukausi monilla tasoilla. Se on jatkoa valtavalle energiamuutokselle, joka alkoi vuoden alussa. On voimakkaan, puhtaan ja aidon rakkauden korostunutta taajuutta, josta tulee aina vain voimakkaampaa. Tämä puhtaan, aidon rakkauden virta on tulvinut niin vanhojen penkereiden yli, ettemme voi edes nähdä, missä vanha rakkausvirta ennen kulki.

Helmikuu tuo myrskyaallon, joka ravistelee todellisuusperustaamme. Se tärisee, muttei vielä romahda. Haasteenamme on kehittyä riittävästi, jotta pystymme kohtaamaan nämä aallot uudella tavalla. Monet ovat hämmentyneitä, koska vanhan karttamme ulkoiset navigointipisteet ovat poissa. Paikan navigoiminen ilman ulkoisia opasteita vaatii syvää luottamusta sydämemme tietämiseen.

Tänä vuonna käytettävissämme on kaksi voimakasta energiataajuuskaistaa, ja meidän täytyy päättää, kumman haluamme kokea. Jos pysymme kaksinaisuuden taajuuskaistalla ja vastustamme muutosta, saatamme hyvinkin havaita tämän vuoden vaikeaksi. Mutta jos teemme valtavan tietoisuushypyn, huomaamme, että loistava uusi maisema odottaa meitä.

Nyt voimme nähdä, että pienempi omaisuus, yksinkertaisempi elämä ja harmonisoituminen Pachamaman kanssa voivat tehdä valtavan vaikutuksen maailmaan ympärillämme. Voimme lakata tukemasta yrityksiä, jotka tuhoavat ympäristöä. Voimme lakata olemasta paimennettavana kriisistä tai erityistapahtumasta toiseen kuin passiiviset lampaat. ("Vau", Superbowl!" "En malta odottaa Oscar-gaalaa!" "Voi ei, terroristihyökkäys!") Millään tästä ei ole merkitystä. Mikään tästä ei ole totta. Joka kerta kun yksinkertaistamme elämäämme ja teemme siitä aidomman ja todemman, poistamme koukkuja, jotka pitävät meidät kytkettynä kaksinaisuuteen, ja vahvistamme uuden AN-todellisuuden värähtelyä.

Täytyy tehdä paljon irtikytkentöjä, jos haluamme oikeasti synnyttää uuden todellisuuden maan päälle. Voimme aloittaa irrottamalla töpselin televisiostamme. Täytyykö meidän oikeasti olla televisio-ohjelmien ohjelmoitavana, kun ne vahvistavat jatkuvasti sitä kaksinaisuuden harhanäkökulmaa, miten maailma hahmotetaan? Aito uusi maailma voi syntyä vain tekemällä henkilökohtaisen valinnan kytkeytyä irti kaksinaisuuden mukavasta harhamaailmasta. Jos riittävä määrä meitä tekee tämän tänä vuonna, niin pystymme luomaan valtavan käännekohdan, jossa kaikki harhakuplat poksahtavat ja voimme lopultakin siirtyä ihmeelliseen uuteen todellisuuteen täysin.

2018 alkaa virallisesti 15.–16.2., jolloin on kiinalainen ja tiibetiläinen uusi vuosi. Tällöin tulikukko/feenix-lintu ojentaa seremoniallisesti holhousvaltikan maakoiralle, joka nappaa sen nopeasti hampaisiinsa ja juoksee johonkin hiljaiseen paikkaan kalvamaan sitä lempeästi. Tämä kalvaminen on vertauskuva pehmenemisestä, joka tapahtuu sisällämme tänä vuonna.

Tämän valtikan ojentamisen aikana monet meistä kokevat huomattavan kvanttiläpimurron, joka auttaa meitä tekemään hyppymme uuteen todellisuuteen. Korvennuttuamme transformaatiotulissa ja koettuamme merkittäviä herätyksiä tulikukon hallitessa, maakoira tuo meille juuri sen, mitä eniten tarvitaan nyt. Vakautta. Maadoittumista. Rehellisyyttä. Luotettavuutta. Aitoutta. Myötätuntoa. Maakoira auttaa meitä sen yksinkertaisuuteen, mikä on totta, jotta voimme elää aitoa elämäämme.

Kullankeltaisen maakoiran vuosi on erityisen vaikea ihmisille, jotka eivät ole määritelleet selkeästi kantaansa ja yrittävät edelleen haarukoida eri todellisuusjärjestelmiä tekemällä myönnytyksiä siihen, minkä he tietävät todeksi. Maakoira ei voi auttaa heitä missään, ennen kuin he siirtyvät aidommalle ja totuudenmukaisemmalle tasolle. Jos jättää tekemättä tämän, tilanne voi saavuttaa kriittisen tason, kunnes äkkiherääminen työntää vapaaksi harhasta.

Kiinalaisen kalenterin mukaan joka toistuu joka 60. vuosi, maakoiran vuosi on voimakas käännekohta miesten ja naisten elämässä. Se tarjoaa meille syvempää ymmärrystä ihmistilastamme ja antaa meille kultaisen tilaisuuden muuttaa olemuksemme valtavasti laajemmalle, mutta aidommalle tasolle. Maakoiran vuosi yllyttää meitä esittämään perustavanlaatuisia kysymyksiä, tekemään kauaskantoisia tarkistuksia perususkomusjärjestelmäämme ja sitten käyttämään tätä laajempaa perspektiiviä elämämme kaikissa aspekteissa.

Maakoira tuo meille resurssien tasoittumista. Ihmiskunta oivaltaa lisääntyvässä määrin, että meidän täytyy jakaa resurssimme toisten kanssa. Ei ole rauhaa ja syvää turvallisuuden tunnetta, ennen kuin opimme auttamaan niitä, jotka tarvitsevat sitä eniten. Meidän täytyy jakaa varallisuuttamme tarpeessa olevien kanssa. Muuten se saatetaan ottaa pois meiltä, jos keräämme sitä vain itsellemme. Mutta jos käytät resurssejasi planeetan palvelemiseen, varallisuutesi saattaa lisääntyä.

Tänä vuonna meidän täytyy käyttää maakoiran ominaisuuksia elämässämme. On oleellista, että löydämme menetelmiä palvella ihmiskuntaa maadoittuneella ja konkreettisella tavalla. Maakoira tuo mukanaan rakkauden ja myötätunnon heräämisen ympäri maailmaa, jotta voimme palvella niitä, jotka kärsivät, ja ottaa vastuun ihmiskunnan ja planeetan hyvinvoinnista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 17.03.2018 19:04 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
AIKAJANOJEN MUUTTUMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote maaliskuun 2018 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuu tulee täysikuun aikaan ja lähtee täysikuun aikaan, mikä tekee siitä upean läpimurtokuukauden. Monet asiat kääntyvät ympäri uuteen asentoon. Tämä antaa meille täysin uuden näkökulman, josta nähdä uuden maiseman kätketyt elementit, joita emme voineet nähdä aiemmin. Se mahdollistaa prioriteettiemme dramaattisen tarkistamisen ja harmonisoitumisen aitoihin koordinaatteihimme. Energiat rakentuvat monilla meistä johonkin massiiviseen ja elämää muuttavaan.

Vaikka maaliskuussa on paljon ulkoista toimintaa, merkittävät muutokset tapahtuvat sisällämme. Menneisyyden aaltoja sekoittuu edelleen läsnä olevaan hetkeemme. Ne joko yhdistävät menneisyyden ihmisiä ja tilanteita sisällämme täysin uudella tasolla tai nämä ihmiset ja tilanteet ovat nyt lähdössä elämästämme.

Samaan aikaan perhettä ja ystäviä menneisyydestämme alkaa yllättävästi herätä. Tätä tapahtuu sellaisille, joille emme olisi koskaan uskoneet sitä voivan tapahtua. Kun sitä tapahtuu, meidän täytyy olla valmiita toivottamaan heidät tervetulleeksi avosydämin, eikä pitää heitä sellaisina, keitä he olivat ennen.

Suuri jakautuminen kaksinaisuuden ja uuden todellisuuden välillä etenee. Tämä on erityisen selvää silmiinpistävässä kuilussa tuon kohtuuttoman rikkaan 1%:n ja niiden köyhien ja kamppailevien välillä, joiden määrä lisääntyy. Heränneiden ja niiden välillä, jotka pitävät ylpeästi kiinni tietämättömyydestään. Myötätuntoisten ja myötätunnottomien välillä. Itseään palvelevien ja ihmiskuntaa palvelevien välillä. Niiden jotka ravitsevat uutta todellisuutta ja niiden, jotka ruokkivat edelleen kaksinaisuutta.

Meillä on suurta jakautumista myös itsessämme. Sisäinen jakautumisemme saattaa olla luovan puolemme ja sen osamme välillä, jonka täytyy tehdä rahaa. Tai rationaalisen mielemme joka luulee, että meidän täytyy olla käytännöllinen, ja intuitiivisen puolemme välillä, joka seuraisi mieluummin sydämen tietämistä. Voimme olla jakautunut siinä, että haluamme saada taloudellisesti tuottavan uran, mutta sisällä on voimakas halu palvella ihmiskuntaa. Meitä saatetaan repiä tiukan aikataulun pitämisen ja ajan ulkopuolelle siirtymiskaipauksen välillä. Saatamme ajatella haluavamme maallista ylellisyyttä, mutta samaan aikaan löydämme aitoa ravintoamme yksinkertaisista asioista. Tai saatamme olla tietoinen ihminen, jonka kaksinaisuus yhtäkkiä polarisoi, ja pidämme nyt osaa ihmisistä "vihollisena".

Tällä hetkellä on erittäin kannustavaa se, että olemme yhdistämässä olemuksemme osia, jotka ovat olleet kauan erillään. Nämä ovat merkittäviä elementtejä siinä, kuka olemme, emmekä ajatelleet koskaan, että ne voidaan tuoda yhteen. Meistä tuntui aina, että meidän täytyi valita niiden välillä, minkä tekemistä pidimme melkein mahdottomana. On usein tuntunut siltä, että elimme kahdessa eri maailmassa, jotka täytyi tuoda yhdeksi.

Tapahtuu solumuistipankkiemme voimakasta aktivointia, mikä synnyttää tietämisen siitä, kuka oikeasti olemme, tasolla jolle emme ole aiemmin päässeet. Tämä antaa meille uuden hyväksynnän siinä, kuka olemme, missä olemme ja miksi olemme täällä. Solumuistipankkimme laukaisee meidät tulemaan avoimesti ulos ja paljastamaan aidon ydinolemuksemme kovasti laajentuneella tasolla. Ilmaisemme avoimesti olemuksemme aiemmin näkymättömiä puolia. Tätä saattaa tapahtua meidät yllättävillä tavoilla.

Siitä voimakkaasta uuden todellisuuden lisäämisestä saakka, joka tapahtui tämän vuoden alussa, olemme olleet kiihtyneessä aikajanojen muuttumisprosessissa. Tämä tapahtuu luonnostaan, kun vanhat aikajanat hajoavat ja uudet aikajanat lisätään välitiloihin.

Aika hajoaa kiihtyvällä tahdilla. Se on kuin kello, jonka numerot ovat pudonneet pois ja viisarit löystyvät. Uusia odottamattomia elementtejä saapuu ja ne siirtyvät hitaasti paikoilleen, kunnes kellomme transformoituu joksikin tunnistamattomaksi. Kenties se pitää edelleen aikaa, mutta ei sitä aikaa, jonka olemme tunteneet aiemmin.

Uudet aikajanat tuovat mukanaan täysin uuden elämänrytmin, joka on harmoniassa uuden todellisuuden kanssa. Ne siirtävät meidät vaivattomasti ajattomiin aitoihin maailmoihin. Kyse ei ole kuitenkaan niistä ajattomista aidoista maailmoista, jotka olemme tunteneet aiemmin. Ne ovat ajattomia aitoja maailmoja, jotka ovat nyt yhdistyneet uuteen AN-todellisuuteen.

Lauloimme aitoja muinaisia lauluja tämän maailman alussa laulaaksemme sen eloon. Niitä laulettiin aidoilla kielillämme – tähtien kielillä. Ne loivat ja pitivät auki reittimme ajattomiin aitoihin maailmoihin. Ne olivat muistamislaulujamme, jotka muistuttivat meitä maailmoista maailmojen sisällä kaukana tämän maailman yläpuolella sekä aidosta kodistamme tähdissä.

Nyt kun siirrymme uudelle aikajanalle, aidot muinaiset laulumme palaavat. Nyt ne ovat vain syvällisesti transformoituneet. Ne eivät enää laula meille tämän maailman alkua, sillä olemme saavuttamassa sen sovitun lopun. Sen sijaan uudet aidot laulumme laulavat meille uudesta maailmasta, joka on syntymässä, uudesta AN-todellisuudesta. Nämä uudet aidot laulut on kudottu uusiin aikajanoihin.

Maaliskuu tuo meille paljon raikkautta ja uutta energiaa sekä vapautta laajentua sen yli, mitä ajattelimme mahdolliseksi. Vanhat tavat voidaan hylätä varoittamatta. Numeroiden putoaminen kellosta jatkuu. Aika joko hajoaa tai laajenee ei-ajaksi. Uudesta aikajanasta on vakaasti tulossa hallitseva aikajanamme.

Olemme kuin munia, joiden harhakuori on jo suurelta osin särkynyt vuosien ponnistelujen myötä. Kun ulkoinen kuoremme kuoritaan pois, menneisyytemme vanhentuneet elementit poistetaan. Nyt vain ohut kalvo erottaa meidät aitoutemme täydestä ruumiillistamisesta.

Hävittääksemme tämän viimeisen kalvon meidän täytyy TEHDÄ jotain. Se ei tapahdu ilman jotain ratkaisevaa toimintaamme. Tämä liittyy ainutlaatuisen tapamme löytämiseen palvella ihmiskuntaa. Tämän löytämiseksi etsi jotain, mikä kiinnostaa sinua. Jotain mikä antaa sinulle iloa. Etsi jotain, mitä täytyy tehdä tekemään tästä aidompi maailma ja mitä ei tällä hetkellä vielä tehdä. Aloita etuoveltasi ja mene ulospäin.

Jokainen meistä joka rikkoo kuorensa, pehmentää kaikkien kuorta.
Jokainen meistä joka hävittää viimeisen kalvonsa, ohentaa kaikkien kalvoa.
Jokainen meistä joka vetää olemuslankansa pois kaksinaisuuskudelmasta, höllentää kaksinaisuuden otetta kaikista.
Jokainen meistä joka laulaa uutta aitoa lauluaan, lisää äänensä ykseyden lauluun ja synnyttää uutta maailmaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 12.05.2018 23:23 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
POLUN SIIVOAMINEN AITOON PAIKKAAMME

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote huhtikuun 2018 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huhtikuu on kuukausi, jossa voi tapahtua mitä tahansa. Energiat tuntuvat nyt pysäyttämättömiltä. Merkittäviä muutoksia tapahtuu, ja on paljon liikettä uusiin suuntiin. Monet meistä tuntevat olevansa valmiita tähän. Tiedämme, että jos haluamme siirtyä eteenpäin täysin uudella taajuuskaistalla, meidän täytyy tehdä se nyt. Ei ole enää aikaa. Juna on lähdössä asemalta.

Mahtavat muutostuulet puhaltavat voimakkaasti huhtikuussa ja selvittävät tietä aitoon paikkaamme ja tekevät sen näkyvämmin kuin koskaan ennen. Se vanhojen ajatustemme, yksipuolisten kaipaustemme ja kuluneiden odotustemme roska joka ennen peitti aitoa polkuamme, lentää pois! Tämä aidon polkumme siivoaminen on huhtikuun pääteema.

Huhtikuussa kykenemme selvästi näkemään, mitä muutoksia meidän täytyy tehdä sisäisessä olemuksessamme ja ulkoisissa käyttäytymistavoissamme. Muutostuulet kuuraavat läpikotaisin olemuksemme, mikä mahdollistaa niistä harhakuvauskomuksista irtipäästämisen, jotka ovat varjostaneet mieltämme jonkin aikaa – kuten väärä havainto siitä, kuka olemme, tai valheelliset rajat sille, mitä voimme (tai emme voi) tehdä tässä maailmassa.

Huhtikuussa hoidamme kaikki viipyilevät ongelmat, jotta tie edessämme on selvä. Emme siirry täysin vielä aitoon paikkaamme, mutta voimme nähdä sen lopultakin selvästi, ja se on kiistatonta. Aidosta paikastamme tulee äärettömästi konkreettisempi, elävämpi ja todellisempi. Voimme nähdä monia elementtejä, jotka eivät olleet näkyviä aiemmin.

Tunneaallot pyyhkäisevät hurjasti planeetan yli ja saavat aikaan täyden mielialakirjon. Monet ihmiset ovat sen äärirajalla, mitä pystyvät ottamaan vastaan – on ollut hyvin monta vuotta kamppailua ja kaikki ovat väsyneitä. Toivottomuusenergia yrittää aktiivisesti vetää ihmisiä takaisin kaksinaisuuteen, mutta meidän täytyy muistaa, että toivo ei ole tämän vastalääke. Meidän täytyy mennä toivon yli, aidon sydämemme tietämiseen saakka. On hyödyllistä myös käsittää, etteivät kaikki tunteet joita tunnemme, kuulu meille henkilökohtaisesti – monet niistä tulevat planeettakollektiivista. Kun sallimme niiden syöksyä lävitsemme, muunnamme ne myös kaikkien puolesta.

Huhtikuun kaksi ensimmäistä viikkoa on kuin jousen vetämistä sydämeemme. Yhdistymme muutoksiin, joita tapahtui maaliskuussa. Kaikki harmonisoidaan uudelleen olemuksemme aidon ytimen kanssa. Kun tämä tapahtuu, meillä on tilaisuuksia mallintaa menneisyys uudelleen selkeämmäksi ja aidommaksi kuvioksi. Kuukauden puolivälissä uuden kuun aikana Merkurius alkaa kulkea eteenpäin, ja silloin päästämme jousesta irti ja nuolemme lentää! Astumme pikaraiteelle ja kiidämme läpimurrosta toiseen kiihtyneellä vauhdilla!

Huhtikuu on mahtava silta toukokuuhun. Monet meistä liikkuvat eteenpäin huhtikuun aikana harmonisoituakseen niiden oleellisten elementtien kanssa, jotka sallivat meidän tehdä huomattavan kvanttihypyn toukokuussa. Nämä valtavat kvanttihypyt ovat tarpeellisia, koska ne vahvistavat kovasti yhteyttämme uuteen AN-todellisuuteen. Suuri osa työstämme tänä aikana on pysyä mahdollisimman maadoittuneena ja säilyttää tasapainomme, kun muutostuulet hakkaavat planeettaa ja uusi AN-todellisuus jatkaa laajentumista.

******

Ihmiset ympäri maailmaa rakastavat supersankareita. Lapsena yritämme matkia heitä. Kun kasvamme aikuiseksi, harhaverho laskeutuu. Kasvamme Hämähäkkimies-puvusta yli. Otamme pois tiaramme ja heitämme sen kaapin perälle. Bisnespuku peittää Teräsmies-pukumme. Luulemme, että kaikki tämä on kasvamista aikuiseksi ja palaamista maan pinnalle.

On ironista, että meillä itse asiassa on supervoimia – olemme vain unohtaneet ne. Ja myös saadessamme vilauksia niistä, pelkäämme uskoa niihin. Todelliset supervoimamme ovat paljon suurempia kuin noiden hahmojen sarjakuvalehdissä ja elokuvissa.

Tässä on joitain supervoimiamme:
1. Muistamme, kuka todellisuudessa olemme ja miksi olemme täällä.
4. Olemme ajattomia ja ikuisia olentoja ihmismuodossa.
7. Voimme pysäyttää ajan ja asua ajattomuudessa.
11. Kirkkaan tähtimäisillä silmillämme voimme nähdä kaiken harhan läpi.
13. Pysymme yhdistämään valtavuutemme fyysisyyteen.
15. Meillä on täysi pääsy maailmoihin maailmojen sisällä.
20. Voimme kutsua valkoista lohikäärmettä.
21. Voimme synnyttää suurenmoisen uuden todellisuuden fyysiselle maapallolle.
22. Ruumiillistamme universumin suurimman voiman – aidon, aidon rakkauden.
(Koko luettelo supervoimistamme huhtikuun tyrskyraportissa.)

Meidän täytyy vain herättää nukkuva jättiläinen sisällämme ja antaa itsellemme lupa olla rohkea, hyvä, viisas, voimakas, aito ja suurenmoinen! Olemme muutoksen tuojia. Olemme rakkauden ja aitouden lähettiläitä. Olemme todellisia kuninkaita ja kuningattaria. Olemme mestariparantajia. Olemme supersankareita.

Mitä sinun supervoimasi ovat? Uskotko niihin? Käytätkö niitä? Tämä ei ole vitsi. Meillä kaikilla on supervoimia. Meillä on ilmiselviä supervoimia, jotka voimme helposti nähdä, jos etsimme niitä. Mutta meillä on myös vähemmän ilmeisiä ja kätkettyjä supervoimia, joita emme voi vielä nähdä. Kuitenkin joskus toiset voivat nähdä meissä ne supervoimat, jotka ovat piilossa meiltä.

Nyt on aika tuoda esiin supervoimamme ja käyttää niitä, sillä niitä tarvitaan kovasti maailmassa tänä päivänä. Meidän täytyy uskoa niihin ja meidän täytyy käyttää niitä. Ja meillä kaikilla on supervoimia todellisuusjärjestelmien muuttamiseen!

Lakataan värähtelemästä matalalla taajuudella. Lakataan turruttamasta itseämme häiriötekijöillä ja ollaan läsnä! Lakataan ruokkimasta kaksinaisuutta. Lakataan pidättelemästä rakkauttamme – annetaan sen sijaan sen läikkyä ympäriinsä kaikkialla, minne menemme. Tuodaan valtavuutemme fyysisyyteen – ei vain erityishetkinä, vaan kokoaikaisesti! Lakataan etsimästä sellaista, mikä ei ole tässä – ja aletaan sen sijaan olla täysin tässä! Asutaan laajentuneessa tässä ja nyt. Lakataan tuntemasta surua luontomme tuhoutumisesta – ja annetaan sen sijaan supervoimiemme parantaa se. Astutaan esiin ja palvellaan ihmiskuntaa! Juuri tätä tarvitaan, jotta todellisuusjärjestelmät voidaan kääntää ympäri.

Kun teemme tämän, havaitsemme, että supervoimamme ovat sen normaaleja ilmentymiä, kuka oikeasti olemme valtavana, aitona olentona. Ja supervoimiemme tuominen esiin saa olomme tuntumaan energisen elävältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 11.06.2018 19:04 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
UUDEN TODELLISUUDEN LISÄYSKOHDAT

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote toukokuun 2018 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuu tuo suurta nopeutumista monien läpimurtojen, merkittävien käännekohtien, joidenkin järkyttävien tapahtumien ja lukuisien kvanttihyppytilaisuuksien kera. Kaikilla näillä on mahdollisuus muuttaa kovasti suuntaamme ja reitittää meidät uudelleen aitoon paikkaamme.

Huhtikuussa monet meistä alkoivat oivaltaa, että meillä on supervoimia. Toukokuussa on aika käyttää supervoimiamme tuomaan täydellisen transformaation. Tämä kuukausi tuo meille ennenkuulumattoman lisäyksen uutta AN-todellisuutta. Tämä ei ole vain omaa uppoutumistamme varten. Sitten kun meidät on täytetty, meidän täytyy laajentaa sitä ympäri maailmaa ja upottaa koko planeetta uuteen todellisuusvärähtelyyn. Kaikkea täytetään puhtaalla ja aidolla AN-rakkaudella. Tämä on yksi tapa käyttää supervoimiamme uuden, aidon maailman luomiseen.

Kun kiidämme kuukauden läpi, koemme sarjan uuden todellisuuden lisäyskohtia tässä ja nyt. Näitä lisäyskohtia tulee tuonpuoleisen tuolta puolen ja ne tuovat raikasta, uutta energiaa, jota ei ollut täällä ennen. Aina kun koemme lisäyskohdan, tehtävämme on maadoittaa se fyysisyyteen – sekä fyysiseen kehoomme että fyysiseen Maahan. Tämä vahvistaa syvästi yhteyttämme uuteen AN-todellisuuteen.

Koska toukokuu on megatransformaatiokuukausi, saatamme kokea tässä kuussa vääristymäkaistaleita. Kun astumme vääristymäkaistaleeseen, tunnemme pelkojemme valtavaa suurentumista ja pinttynyttä muutosvastarintaa. Kaikki kiinnikkeet joita meillä vielä on jäljellä olevaan kaksinaisuuteen, tulevat vahvemmiksi ja houkuttelevammiksi. Vanha ja väsynyt elämämme näyttää yhtäkkiä äärettömän vetoavalta. Usein tuntuu siltä, että näemme kaiken naurutalon vääristyneen pelin kautta. Jos jokin on todellisuudessa pitkä ja hoikka, se vaikuttaa lyhyeltä ja lihavalta. Monilla elementeillä on yhtäkkiä pahaenteinen pohjavire. Tilanteet ja ihmiset ympärillämme saattavat näyttää uhkaavilta, vaikkeivät ne oikeasti ole lainkaan sitä.

Tätä tapahtuu, koska emme voi yksinkertaisesti mennä eteenpäin kantaen vanhoja pelkoja ja vanhaa vastarintaa sisällämme. Niistä täytyy päästää irti täysin, voidaksemme mennä syvemmälle uuteen todellisuuteen.

Pitkin kuukautta monet elementit jotka ovat olleet tilapäisessä paikassa tai pelkästään leijuneet ilmassa, loksahtavat oikean paikkaansa, yksi toisensa jälkeen. Niihin liittyy joitain täysin uusia elementtejä, joita olemme odottaneet. Joka kerta kun tätä tapahtuu, huokaisemme valtavasta helpotuksesta, koska tuntuu niin hyvältä. Kun tämä paikalleenloksahtelu jatkuu, yhdistymme taas oikeaan paikkaamme ja aitoihin ihmisiimme, harmonisoituessamme aitoon tarkoitukseemme.

Peruskivet joille perustamme elämämme, ovat käyneet läpi äärimmäisen muokkauksen. Olemme poistaneet monia vanhoja peruskiviämme, koska ne eivät voi enää tukea meitä. Toiset kivet ovat täysin hävinneet samalla, kun uusia kiviä on ilmestynyt. Koska peruskivemme ovat siirtyneet uusiin paikkoihin ja myös perustamme muoto on muuttunut, emme voi enää jäädä seisomaan vanhaan paikkaamme perustalla. Jos yritämme pysyä siinä, missä olimme, koemme vain samaa vanhaa ja samaa vanhaa, kunnes putoamme nopeasti. Tämä merkitsee, että meidän täytyy sijoittua oitis uudelleen uuteen, aitoon paikkaamme.

Toukokuussa on mahdollista, että elämää muuttavia tapahtumia syntyy täysin odottamatta. Nämä tapahtumat voivat olla niin voimakkaita, että ne muuttavat tunnetun maisemme täysin. Esimerkki tästä on Pu'u O'o -kraatterin ennakoimaton luhistuminen Kilauea-tulivuoressa Havaijilla tämän kuun alussa. Vain muutamassa päivässä massiivinen laavalampi joka on ollut kraatterissa vuodesta 1983, on odottamatta valunut ulos kraatterin pohjasta. Se on kuin ammeesta olisi poistettu tulppa.

Tämä merkitsee, että massiivinen laavavirta kulkee nyt maan alla tuntemattomaan määränpäähän saaren itäosassa. Tämä ei ole vain normaali vulkaaninen purkaus. Tämä on täydellinen uudelleenreititys tuntemattomaan siitä tavasta, miten asiat olivat ennen! Tuon massiivisen laavavirran täytyy tulla maan alta pintaan. Kuitenkaan tässä kohtaa kukaan ei osaa ennustaa, minne laava menee tai milloin ja missä tai miten se ilmestyy esiin.

Tämä tilanne on samanlainen, mitä tapahtuu omassa olemuksessamme. Suuri potentiaalinen voima herää meissä ja kulkee uuteen paikkaan. Missä ja miten lopulta päästämme irti supervoimamme?

Tässä kuussa on voimakasta uutuudentunnetta. Tuntuu melkein siltä, että olemme siirtyneet täysin uuteen kalenteriin. Kirja elämämme tarinasta tähän mennessä muuttuu nyt tomuksi. Tuntuu siltä, että kaikki kokemuksenne ja kaikki, mitä olemme koskaan olleet, on yhtäkkiä hävinnyt eetteriin. Tämä ei ole ainoastaan tyhjä kangas, vaan kokonaan uusi alku, aito Mu'a – merkittävän uuden syklin alku!

Pitkin toukokuuta supervoimamme tulevat täydemmin ilmaistuiksi. Monet jotka ovat edelleen unessa, tuntevat jatkuvasti shokkitärinää sisäisissä ja ulkoisissa järjestelmissään, mikä yllyttää heitä astumaan pois murenevasta harhamaailmasta. Toiset liittyvät yhteen siirtyäkseen vanhoilta mukavuusalueiltaan uuteen todellisuuteen, joka sisältää avaimen täysin uuteen olemistapaan – aidon elämän elämiseen aitona sieluna. Tervetuloa monumentaaliseen uuden Mu'an alkuun!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 67 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia