Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 13:32

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 43 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: 9.5.2018 AKTIVOINTEJA
ViestiLähetetty: 15.05.2018 21:50 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
AKTIVOINTEJA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
9.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On tapahtunut hyvin paljon aktivointia! Tämä aktivointi on jatkuvaa ja se sysää meitä jatkamaan muuttumista, tehden niitä muutoksia, jotka tuovat meidät paikkaan, jossa emme ehdottomasti tunnista enää itseämme. Olemme syventyneet ja laajentuneet valokehoomme, jatkaen jumalaisen feminiinisyytemme ja jumalaisen maskuliinisuutemme yhdistämistä eheyteen. Tämä nostaa tietoisuutemme korkeampaan ilmaisuun niin, että elämämme muuttuu sopimaan yhteen sen kanssa. Aivomme kartoittavat itseään uudelleen, mikä auttaa meitä irrottautumaan lisää 3D-maailmasta. Tämä harmonia ja epäharmonia jatkuu jonkin aikaa. Jos sillä aikaa huomaat syyttäväsi jotakin tai jotakuta itsesi ulkopuolella tai antavan ansion sille, päästä siitä irti. Vain sinä luot sen maailman, jossa elät. Lähde on sisällä ja se on voimalähteesi.

Sen lisäksi, että teet tietoisia valintoja, jotka ovat positiivisia ja luovat seuraavia askeliasi, vietä aikaa sisäisessä turvapaikassasi, on se sitten sydämessä, korkeassa sydämessä tai käpychakrassa. Oma turvapaikkani on käpychakrassa, jossa arkkienkeli Mikael (aspektini) odottaa minua. (Muuten, hän mainitsi, ettei pidä siitä tavasta, jolla ihmiset niputtavat hänet yhdeksi aspektiksi, enimmäkseen suojelijaksi. Hän on paljon enemmän. Hän on moniulotteinen eikä ainoastaan suojele – hän myös tyynnyttää ja tekee sen soturienergialla.) Hän kertoi minulle kerran olevansa kristus. "Kristus" merkitsee vain mestaria, alempien 3D-kaksinaisuusulottuvuuksien mestaruutta. Hän (minuna) lohduttaa minua, kun hyvin paljon tapahtuu.

Anna itseäsi opastettavan siinä, mikä chakra on sinun turvapaikkasi. Jos sinut opastetaan sydänchakraan, löydä kolminkertainen liekki sisältä. Värit voivat olla sininen, kulta ja vaaleanpunainen. Sininen symboloi jumalaista lastasi/Pyhää Henkeä, joka sisältää jumalaisen feminiinisyyden (vaaleanpunainen) ja jumalaisen maskuliinisuuden (kulta) ykseyden. Jumalainen lapsi sisältää monia muita sieluominaisuuksia, jotka auttavat sinua monin tavoin. Korkea sydän sisältää iloa, ja sen väri on sinivihreä. Käpychakra on korkean ulottuvuuden energioiden jakaja, ja sen väri on syvä violetti. Tietysti tämä on vain opas sinulle, kun saatat tuntea intuitiivisesti eri värit ja eri aspektit. Anna sen olla, mitä on, äläkä heijasta sitä, mitä haluat.

Turvapaikka on kaunis tila, kun tunnet itsesi haastettavan, vaikka jokaisessa haasteessa onkin tiedostamisen lahja. Omassa turvapaikassasi oleminen auttaa sinua menemään syvemmälle tuohon haasteeseen ja olemaan vahva, sitkeä ja kiinnittymättä siihen. Voit kuunnella opastustasi (sielu) turvapaikassasi. Oivalla, että haasteet ovat itse asiassa tilaisuuksia, sillä ne auttavat sinua yhdistymään tietämiseesi … jos olet valmis hyväksymään etkä vain reagoi pintatapahtumaan. Valittamatta tai säälimättä itseäsi, kysy: "Mikä on syvin oppini tässä?" Minua auttaa kirjoittaminen, sillä tiedän, että totuus paljastaa itsensä minulle.

Kehitymme kaikki melko nopeasti. Jos tunnet, ettet ole kontrollissa, tämä johtuu siitä, ettet ole. Ei ole normaalia, ja vanha normaali on selvästi hajonnut. Tämä vaatii sinua olemaan rohkea, sillä mikään ei ole entisensä. Ei ole ennustettavuutta ja ainoa suunnistustapa on luottaa ja tunnustella vaihtoehtoja, kun niitä annetaan. Ei ole aika odottaa jotain tapahtuvaksi – meidän täytyy tehdä jokin valinta sydämemme ja sielumme opastuksen perusteella. Ole kärsivällinen, sillä sydämen valinnalla ei ole kiirettä. Jos asiat tuntuvat hitailta, anna niiden olla hitaita. Tämä on hyvin erilaista kuin vanha "puske, puske, puske" ja "tee, tee, tee".

Jos sinulla on jännitystä tai jokin muu tunne kaulan, niskan tai pään alueella, käsitä, että valokanavasi laajenee ja sieluäänesi vahvistuu. Tämä ei ole älykkyyden lisääntymistä, ja kuitenkin se voi olla myös vanhojen äänien häviämistä päästäsi. Ole joustava ja hyväksyvä, jos tätä tapahtuu sinulle. Laajennumme uusiin perspektiiveihin, mikä merkitsee tietoisuutemme laajenemista. Kun tietoisuutemme laajenee, myös elämä laajenee. Ehkä päätät elää eri tavalla, kuin olet aiemmin elänyt. Ehkä mietit, että sinulla on uusi rooli elämässä, suhteissa ja työssä. Jos et tiedä, mikä se on, se kehittyy ja näytät hetkessä saavan ison ahaa-elämyksen!

Mikään ei ole ulkopuolellasi. Luot kaiken elämässäsi, myös uskomuksesi ja havaintosi. Ne muuttuvat, kun sinä muutut. Kun tunnet tarvitsevasi jotain, oivalla, että sinulla on voima ilmentää se. Miten voit saada rakkautta, kun et rakasta itseäsi? Miten voit odottaa jonkun huolehtivan sinusta, jos et itse huolehdi itsestäsi? Miten toiset voivat hyväksyä sinut ja arvostaa sinua, jos tuota energiaa ei ole sisälläsi? Miten voit rakastaa toista, jos et rakasta itseäsi? Kun siirrät huomion itseesi, hämmästyt niitä ihmeitä ja siunauksia, joita vedät puoleesi.

Saamme jatkuvasti korkean ulottuvuuden taajuuksia, jotka menevät syvälle soluihimme. Aurinko auttaa meitä tässä, kun se korostaa ulottuvuusenergioita saadessaan ne ensin. Auringon tuijottaminen auttaa meitä vastaanottamaan lataukset helpommin, kuten myös maattuminen. Maattuminen yhdistää meidät Maahan, jotta voimme vastaanottaa Gaiasta. Kummankin näiden tekeminen auttaa meitä maadoittamaan taivaan Maahan kauttamme. Päästä irti vanhoista ajatuksista ja kaavoista, sillä ne transformoituvat ja vanhat esteet häviävät. Ainoastaan aurinko ei auta tässä, vaan luomme sen omalla halukkuudellamme osallistua tähän siirtymään/ylösnousemukseen/transformaatioon. Myös alempia chakrojamme päivitetään, kuten myös DNA:ta. Kun kuuntelemme kehomme ääntä ja kunnioitamme sitä, mitä tunnemme fyysisesti, rentoudumme latauksiin, joita vastaanotamme. Fyysinen keho imee valokehoa, ja kun tätä tapahtuu, meillä voi olla joitain oireita, kuten ruokaherkkyyttä, väsymystä, selkäsärkyä ja muuta. Maatu, tuijota aurinkoa ja meditoi. Juo puhdasta vettä. (Jos lisäät sitruunaa veteen, johdat energiaa ja näin sinusta tulee korkeamman ulottuvuuden energialatausten kanava). Keho kertoo, mitä se tarvitsee ollakseen nesteytetty.

Jatkamme heräämistä. Herääminen ei tapahdu kaikki kerralla – se on ylösnousemuksen tapaan jatkuvaa. Kun jatkamme heräämistä totuuteen, meistä tulee kevyempi, kun valokeho yhdistyy tiheämpään kehoomme. Heräämme totuuteen ja näemme varsin selvästi, millä valheilla vanha 3D-matriisi on yrittänyt kontrolloida meitä. Kun irrottaudumme vanhasta, näemme ja tunnemme kauneutta kaikkialla, erityisesti itsessämme. Kun virtaamme seuraamisen sijasta, heräämme enemmän. Meistä on tulossa enemmän ja enemmän rakkautta.

Olen kehottanut usein pysymään positiivisena, koska positiivisuus kaikessa, mitä tunnet, ajattelet ja teet pitää värähtelysi korkeana. Sellaiset ajatukset kuin pelko, mustasukkaisuus, läheisriippuvuus, viha yms. pitävät tietoisuutesi ja värähtelysi matalana, kun taas sellaiset tunteet (sieluominaisuudet) kuin rakkaus, täysivaltaisuus, itsenäisyys, totuus, luottamus, kärsivällisyys, ilo jne. pitävät tietoisuutesi ja värähtelysi hyvin korkeana. Sieluominaisuudet ovat sielun aspekteja, ja koska olet sielu, ne ovat osa sinua.

Sanoilla ilmaistuna tai ollen hiljaa, mikä on korkein ilmaistava polku? Kun joku haastaa sinut, on parasta olla hyppäämättä draamaan – sehän on hänen tarinansa, ei sinun. Käänny sen sijaan sisäänpäin ja pysy rakkauskeskuksessasi. Kun käytät sanoja, anna niiden olla rakastavia ja ystävällisiä. Sinun ei tarvitse puolustautua, ole vain uskollinen itsellesi. Kyse ei ole voittamisesta, kyse on rakastamisesta. Heijastakoot kaikki sanasi rakkautta, kohottakoot ne sinua ja muita. Sanat ovat energiaa, mitä energiaa heijastat? Vedät tietysti puoleesi sitä, mitä heijastat.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 21.5.2018 RAKKAUS JA ARVO
ViestiLähetetty: 24.05.2018 18:07 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
RAKKAUS JA ARVO

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
21.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuun 29. päivä on täysikuu, mikä tuo yhden tilaisuuden olla enemmän rakkautta. Liity energioihin pitämällä ajatuksesi, tunteesi ja tekosi rakkaudessa. Sitä odotellessa, olemme kokeneet monia korkean ulottuvuuden valolatauksia. Tämä on pahentanut mullistusta jäämäuskomuksissa, jotka rajoittavat, ja tunteissa jotka ovat syvemmällä alitajunnassa. Jumalainen palvelumme (rakkautena oleminen) päivittyy. Ole ystävällinen myös niille, joita erillinen egomme pitää pahoina (muista, ettei uudessa ole hyvää tai pahaa). Haluan jakaa jotain, minkä eräs ihminen kirjoitti minulle tänään (kiitos, Megan). Se kuvaa puhdasta rakkautta jumalaisessa palvelussa.

"… on mielenkiintoista hyväksyä, että kaikki jotka tapaan, rakastavat minua, ja minä rakastan heitä. Ainoa asia joka näyttää estävän minua oivaltamasta ja kokemasta tämän rakkauden, on valheellinen uskomukseni, joka sanoo, ettei näin ole … Voisiko todella olla niin, että kaikkien tarinoiden alla kaikki rakastavat kaikkia? Pidän tästä omana ydinuskomuksenani."

Olemme kaikki rakkautta. Useimmat ovat niin kiinni vanhoissa tarinoissaan, joilla he peittävät tuon rakkauden, että heillä on uskomusjärjestelmiä, jotka sanovat: "En ole ok. Saan sinut kiinni, ennen kuin sinä saat minut." Jos kaikki voisivat luopua tarinoistaan ja syyttelystään, kaikki havaitsisivat, että he ovat aina olleet rakkautta.

Keskustelin hiljattain henkilön kanssa, jonka kanssa en ole ollut tekemisissä moneen vuoteen. Kun kuuntelin avoimesti, havaitsin, että hän oli edelleen kiinni vanhoissa tarinoissaan, vanhoissa uskomuksissaan, vaikka hän väittää olevansa henkinen. Hän etsii edelleen ulkopuoleltaan, eikä mikään ole muuttunut sen jälkeen, kun tapasin hänet hyvin kauan sitten. Hän etsii edelleen ulkopuoleltaan, vaikka kaikki on sisällä. Tiedän aina, kun henkilö suojelee erillisen egonsa valheita – hän puolustautuu. Samalla kun näin, että hän on karmapeili viimeiselle sakalle, jota pidän sisälläni, minun tehtäväni ei ole yrittää vakuuttaa toista jostain, vaan kuunnella myötätuntoisesti ja sallia hänen harhakuvansa – se on hänen polkunsa, ei minun.

Elämässäni on monia, joiden kanssa en enää resonoi, kuten on luultavasti myös sinulla. Voimme rakastaa toisia ehdottomasti, osallistumatta kuitenkaan heidän elämäänsä. Rakastamme, koska olemme rakkautta. Myös toiset rakastavat meitä, tiedostavat he sen tai eivät. Kaiken rakastaminen on jumalaista palveluamme, myös itsemme rakastaminen. Ylösnousemus on jatkuvaa virtausta olemaan rakkaus ja ilmaisemaan rakkautta enemmän ja enemmän. Ylösnousemus ei lopu koskaan – se on ääretön, niin kuin me. Olemme jatkuvasti vain enemmän ja enemmän rakkautta.

Meidän ei tarvitse reagoida omiin tai toisten tunteisiin, sen sijaan vastaamme, kun katsomme syvemmälle ja löydämme uskomuksen, joka on luonut tuon tunteen. Oletko pohtinut sanaa "tunne"? Se on olemista pois virrasta (suom. huom. johdattelua englannin kielen sanasta). Koko työmme on olla virrassa, vastustamatta mitään. Mikä on synti? Se merkitsee kirjaimellisesti "pielessä". Synti ei ole, mitä uskonnot ovat kertoneet sen olevan, eikä meitä pelasta joku synnitön olento. Pielessä oleminen on pelkästään hyödyllinen muistutus säätää purjeitamme, jotta virtaamme taas. Tunteet pelkästään osoittavat meille, missä emme virtaa. Kuunteletko? Säädätkö purjeitasi?

Nouseminen Kristus-tietoisuuteen vaatii paljon fokusoitumista ja sinnikkyyttä. Itse asiassa totuus on, että olet jo Kristus. Jokaisen heränneen valinnan myötä paljastat todellista tietoisuuttasi. Toiset voivat auttaa heijastamalla takaisin, kuka olet – sinun tehtäväsi on kuitenkin tehdä työ. Poistamalla sen, mikä ei enää kuulu mukaan (kuten Michelangelo teki muotoillessaan Pietaa), paljastat Kristus-tietoisuutesi, sisäisen mestariteoksen.

Jos tunnet, että olet täysin yksin eivätkä toiset ymmärrä sinua, muistuta itsellesi, että luot ja ilmennät uutta. Ylösnousemus/Kristus-tietoisuus ohjaa sinut jättämään sen, mikä on turvallista ja mukavaa, ja tuon prosessin aikana ne jotka valitsevat turvallisen ja ennustettavan elämän, eivät ehkä pidä sinusta (he kuitenkin rakastavat sinua). On ok, etteivät ne hyväksy, jotka jäävät vanhaan matriisiin. Et valinnut tätä polkua ollaksesi pidetty ja hyväksytty. Valitsit tämän polun tuodaksesi esiin uuden elämän. Jatka uskollisuutta sille, minkä tiedät oikeaksi sydämessäsi, ja päästä irti vanhasta tarpeesta olla hyväksytty. Jos tunnet itsesi torjuttavan, anna sen olla, ja päästä irti tuosta vanhasta energiasta – se on saattanut tulla vanhoista elämistä ja sitä on kannettu elämä toisensa jälkeen. Nyt voit päästää siitä irti. On oleellista, että pysyt uskollisena itsellesi. Olet rakkaussoturi. Seuraa opastustasi ja intuitiotasi aina. Anna ilman ehtoja. Rakasta.

Et ole yksin. On niitä, jotka ovat harmoniassa kanssasi – fyysisyydessä tai ei. Valo tukee sinua. Kaikki on hyväksesi. Kun koet jotain, mitä ehkä pidät kamalana tai valitettavana, tiedä, että se tapahtuu korkeimman evoluutiosi vuoksi. Mene syvälle sen sisään ja löydä tuo lahja. Se saattaa olla viesti muuttua, transformoitua tai päästää irti jostain syvemmästä uskomuksesta. Mitä tahansa löydät, kunnioita sitä ja ole kiitollinen.

Yleisesti olemme ottaneet askeleen ylöspäin. Koska meillä kaikilla on vapaa tahto, on sinun valintasi, otatko askeleen ylöspäin vai et. Voimme muuttaa jonkin hetkessä tai jatkaa entisellä tavalla. Pysy läsnä nyt-hetkessä. Tämä yhdistää sinut totuuteen ja auttaa irrottautumaan vanhasta matriisista. Vanha kukoistaa sinun pitämisestäsi menneisyydessä tai tulevaisuudessa, ja se rakastaa pitää sinut pelossa. Ahdistus ja stressi ovat pelon aspekteja, joten valppaana, jos ja kun tunnet niitä. Päästä irti näistä energioista ja tuosta uskomuksesta, kun olet tunnistanut, mikä uskomus luo ne. Luota itseesi.

Yksi tapa purkaa vanha ehdollistuminen on olla uskomatta kaikkea, mitä luet tai näet. Käytä erottelukykyäsi – sydämen erottelukykyä, ei pään erottelukykyä/analyysiä. Tunne, resonoiko jokin vai ei. Näin tehdessäsi irrottaudut vanhasta matriisista ja alat luoda omaa maailmaasi. Tule tarkkailijaksi kiinnittymättä mihinkään. Toinen tapa irrottautua on olla romantisoimatta mitään … suhteita, erilaisia kulttuureja, menneisyyden mestareita, avioliittoa, perhettä jne. Kiinnitä huomiota siihen, miltä sinusta tuntuu. Romantisointi kiinnittää sinut harhaan, ja kuten kaikki tiedämme, harhakuvista luopuminen on oleellista, jos haluamme kehittyä. Tämä romantisointi ulottuu oppaisiimme, ylösnousseisiin mestareihin, pyhimyksiin ja jokaiseen, jonka laitamme korkeammalle jalustalle kuin itsemme. Jos et ole varma, voit sanoa: "Vain te jotka olette jumalaista valoa, rakkautta ja suunnitelmaa, olkaa läsnä nyt." Alemman värähtelyn edustajat lähtevät. Lisäksi, nuo valo-olennot täytyy kutsua. Ole epäluuloinen kaiken suhteen, mikä ilmestyy kutsumatta.

Arvosta itseäsi, sillä kun teet sen, arvostat toisia ja toiset arvostavat sinua. Itsesi arvostaminen on itsesi rakastamista ehdottomasti, täysin hyväksyen. Kun teet sen, vedät puoleesi toisia, jotka näkevät arvosi, sillä he arvostavat myös itseään. Miten monin tavoin ja miten usein tuomitset itsesi? Jos tuomitset, toiset heijastavat sen takaisin sinulle. Kun todella välität itsestäsi ja rakastat itseäsi, toistekin tekevät sen, sillä he väittävät itsestään ja rakastavat itseään. Tämä on ykseyttä, eikä sitä voi paeta. Vedät puoleesi, mitä olet. Ainoa joka luo mitään, olet sinä. Kysy itseltäsi, mitä haluat – olla orja ja toisten ihmisten ja vanhojen uskomusten ja mallien kontrolloima vai vapaa luomaan omasta tietämisestäsi käsin. Jos valitset jälkimmäisen, pidä värähtelysi korkeana ja ilmaise rakkautta kaikessa, mitä tunnet, sanot, ajattelet ja teet. Mikään vähempi ei kelpaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 10.6.2018 ENEMMÄN …
ViestiLähetetty: 15.06.2018 14:33 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
ENEMMÄN …

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
10.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näettekö kauneutta kaikkialla? Näettekö sitä, vaikka äly sanoo sitä rumaksi? Näettekö eron teidän ja niiden välillä, joiden tuomitsette olevan vähempiarvoisia, kuten ns. maahanmuuttajat, ne jotka viivyttelevät 3D:ssä (teidän mukaanne), ihmiset jotka satuttavat toisia? Vai näettekö eron teidän ja niiden välillä, joiden tuomitsette olevan enemmän? Muistakaa, että olemme kaikki yhtä. Olette yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen. Uudessa ei ole "meitä ja heitä". Saatatte havaita joidenkin tekevän asioita, joita te ette tekisi. Voitteko nähdä, että kenties nuo toiset auttavat teitä transformoimaan kaikki alemmat energiat itsessänne (ja integroimaan korkeampia energioita)? Voitteko nähdä rakkauden kaikessa, mikä heijastaa sitä rakkautta, joka olette? Jos voitte, olette tiukasti uudessa. Jos ette, kenties on lisää työtä tehtävänä. Voitte rakastaa kaikkia ja kuitenkin olla olematta suhteessa niiden kanssa, jotka värähtelevät eri tavalla kuin te.

On tapahtunut sydän- ja kruunuchakrasi laajentuminen. Se auttaa sinua olemaan hyväksyvämpi ja myötätuntoisempi. Tiedosta, miltä sinusta tuntuu hetkestä toiseen. Yhtenä hetkenä tunnut virtaavan laajentumisessa ja seuraavana tuntuu, ettei mikään ole muuttunut. Tällaista vaihtelua on useimmilla, kun jatkamme irrottautumista 3D:stä ja uuden hyväksymistä. Fyysisiä ilmentymiä joita saatat kokea laajentuessasi, on kihelmöinti (erityisesti pää sisällä tai pinnalla ja sydämessä ja sen ympärillä). Sinua saattaa myös huimata. Huomaa kuitenkin valinnat, joita teet. Huomaa, miten laajennut, erityisesti ajatuksissasi ja teoissasi. Huomaa, miten peloton olet. Ole tietoinen myös siitä, että jos jokin tuntuu tapahtuvan sinulle, kuten toiset eivät halua olla lähelläsi tai sinut irtisanotaan töistä tai sinulla ei ole riittävästi rahaa, se on silti sinun valintasi … tietoinen tai ei. Muista, että vedät puoleesi, mitä on tietoisuudessasi. Hengitä, virtaa ja maadoitu. Pidä huolta itsestäsi. Mitä elämää päätät luoda? Energiat jotka integroituvat sisällesi, auttavat sinua luomaan ihanne-elämäsi (perustuen siihen, mitä haluat tuntea) ilman kaaosta tai hämmennystä.

Kun energia rakentuu jatkuvasti, muistuta itsellesi, ettet ole yksin, vaikka monet ovat eri poluilla ja kulkevat eri vauhtia. Jotkut saattavat olla riemuissaan, kun taas toiset ovat ahdistuneita ja vihaisia. Huomaan, että ne joihin tunnen oikeasti yhteyttä, ovat lapsia, kun taas jotkut aikuiset elämässäni tuntuvat riidanhaluisilta. (Hmm, onko minulla kumpaakin energiaa sisälläni?) Yhdisty siellä ja silloin, mihin tunnet kutsun, ja anna lopun mennä, sillä joka olennon täytyy valita omasta puolestaan. Sinun ei tarvitse puolustautua tai sopia toisten värähtelyyn tai ottaa mitään henkilökohtaisesti. Seiso omassa totuudessasi ja kunnioita toisia siinä, missä he ovat.

Älä koskaan epäile sitä, että yhdistymme tässä vain sieluun/jumalaitseen/jumaluuteemme. Tämä on todellinen itsemme. Ollessamme täysin uppoutunut todelliseen itseemme, ei ole enää etsimistä itsemme ulkopuolelta – ei ole etsimistä lainkaan, on vain tietäminen. Tämä uppoutuminen on enemmän kuin olemista henkinen – tämä on todellista olemista. Miten teemme tämän? Ensinnäkin meidän täytyy päästää irti kaikista vanhoista kaavoista, tunteista ja uskomuksista sekä kaikesta, mikä rajoittaa meitä tai pitää meidät kaksinaisuudessa. Kun puhdistamme kaiken vanhan, koemme todellisen oman arvomme. Koemme todellista eheyttä, ei vain yhtenä hetkenä, vaan joka hetki. Tämä on aitoutta. Tiedämme oikeasti, että olemme yhtä kaiken elämän kanssa, olemme Lähde.

Yleisesti puhuttaessa, jos olet valmis ja sitoutunut, se vaihe jossa olemme nyt, on harjoittelua varten – kaiken sen mitä tiedämme, laittamista käytäntöön joka päivä ja joka hetki … siirtymistä sanoista tekoihin. Ei riitä, että lukee vain toisten sanoja – on oleellista laittaa sanat käytäntöön ja olla, mitä sanoo olevansa. Työskennellä kaiken puolesta, olla jumalaisessa palvelussa. Kun palvelemme kaikkea, palvelemme itseämme ja mikä tärkeintä, palvelemme jumalaista tahtoa. Eikö se ole yksi pääsyy, miksi olemme maan päällä tänä aikana? Meillä jokaisella on polku, missio, ja se perustuu lahjoihimme ja siihen, mihin tunnemme vetoa. Kun olet ilo, luotat, rakastat ja palvelet. Olet vapaa.

Sitä odotellessa, jatka irtipäästämistä ja luota omaan prosessiisi. Älä salli itsesi olla epämukavasti, sillä uusi ei ole epämukavaa. Luota, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Haluat ehkä rakkaidesi liittyvän seuraasi. Luota kuitenkin, että he ovat omalla polullaan, joten kunnioita heitä. Toisten muuttamisyritys on vanhaa ja se vain häiritsee sinua ja työntää heitä kauemmas.

Luota, että kun sinusta tulee jokseenkin rento matkasi yhdessä vaiheessa, uusi saapuu. On erittäin tärkeää pitää huolta itsestäsi ruokavalion, levon ja hiljaa olemisen avulla. Vain sinä tiedät, mikä on itsesi rakastamista. Täytä ensin oma kuppisi ja sitten pystyt tarjoamaan toisiille ehdottomasti.

Näen, että omassa elämässäni hyvin paljon on muuttunut. Ihmiset joiden kanssa olin ennen läheinen, ovat etääntyneet. Ruokavalioni on muuttunut, kuten moni muukin asia elämässäni. Suurin muutos on, etten ole äärimmäisen tietoinen ainoastaan siitä, missä itse vastustan, vaan myös siitä, missä muut vastustavat. Huomaan vanhoja kaipauksia tulevan pintaan ja näen, missä olen – on se sitten tässä, tuolla, kaikkialla tai ei missään. Tiedän, että monet teistä pystyvät samaistumaan tähän elämän aaltoiluun.

Jokaisella meistä on kutsumus. Kenenkään kutsumus ei ole parempi tai huonompi kuin toisen. Jokainen on jumalaisen palvelun aspekti – on se sitten parantaminen, roskien kerääminen, hoivaaminen, opettaminen tai pelkästään oleminen rakkaus ilman minkäänlaista uraa. Joskus sinua kutsutaan jonnekin. Kun saavut perille, et ehkä resonoi tuon paikan kanssa lainkaan. Ei kuitenkaan ole virheitä. Muutama vuosi sitten minua kutsuttiin Idahoon. En ollut koskaan ennen kuullutkaan siitä, ja saapuessani perille mutisin "voi ei!" Idaho ei ole koskaan tuntunut kodiltani, ja kuitenkin olen täällä – olen täällä tarkoituksesta. Ei ole tarpeellista tietää, mikä tuo tarkoitus on. Tärkein asia on sanoa "kyllä". Jaamme valoamme riippumatta siitä, missä olemme tai mitä teemme.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen – mikä toimii yhdellä, ei ehkä toimi toisella. Tästä syystä on oleellista seurata omaa opastustaan. Integroimme valoa ja irtipäästämme ainutlaatuisesti. Oivalla myös, että paljon tapahtuu, vaikkemme halua tietoisesti tehdä sitä. Voimme tarkkailla muutoksia, ja rakastan tehdä sitä, koska kun muutokset ohittavat erillisen egon, niihin ei voi puuttua. Kuitenkin valitsemme kaiken syvemmällä tasolla – tietoisesti tai ei. Kun annamme voimamme toisille, pysäytämme oman transformaatiomme, sillä toiset eivät voi oikeasti tietää, mikä on parasta meille. Tämä antaa meidän ottaa täyden vastuun omasta transformaatiostamme. Tätä auttaa, kun sulaudumme täysin yhteen sielumme kanssa ja sitten astumme pois tieltä. Seuraamme opastustamme, vaikkei siinä olisi mitään tolkkua. Samalla kun antaudumme evoluution tiedostamattomalle puolelle, meidän täytyy kuitenkin toimia tavalla, joka ylittää erillisen egon, vanhat mallit jotka olemme ankkuroineet.

Integroidaksemme ne korkeammat taajuudet, jotka tuovat parannuksen ja eheytymisen soluihin ja DNA:han, meidän täytyy tehdä puhdistustyö. Osa tapahtuu spontaanisti, toisten osalta meidän täytyy valita tietoisesti. Riippumatta siitä, integroimmeko tiedostamatta vai tietoisesti, meillä saattaa olla monia fyysisiä aistimuksia, kuten sähkövirtaa kehon eri osissa, painonvaihtelua, unihäiriöitä, päänsärkyä, epäselvät silmät (tai ikään kuin jotain ärsytystä silmissä), muutoksia kuonanpoistossa ja kaikenlaisia tässä mainitsemattomia asioita. Epäillessäsi kysy keholtasi ja opastukseltasi, liittyykö se ylösnousemukseen vai ei (tavallisesti liittyy!).

Tiedosta, että herkkyytesi laajenee ja päivittyy. Tähän sisältyy terävämpää kuulemista, näkemistä, tuntemista, haistamista ja muuta. Tietyt tilanteet voivat olla ärsyttäviä. Jos tunnet ärsykkeiden ylikuormitusta, lepää tai lähde pois. Jos otat asiat henkilökohtaisesti, oivalla, että tämä ei ole todellista herkkyyttä – se on erillistä egoherkkyyttä. Se merkitsee myös, että olet edelleen kiinni siinä, mitä toiset ajattelevat sinusta. Päästä siitä irti, jotta voit kokea todellisen herkkyyden.

Oletko valmis siirtymään uusiin löytämisvaiheisiin? Oletko sitoutunut ylösnousemukseesi ja kehittymään uudeksi, täysin uudeksi? Horjutko reunalla olematta varma, haluatko hypätä? Se on ok, missä tahansa olet. Luota itseesi ja seuraa opastustasi/intuitiotasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 22.06.2018 09:59 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
PÄIVÄNSEISAUSENERGIA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
21.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme olleet merkittävässä jaksossa, jolloin olemme saaneet korkean ulottuvuuden valoa. Tämä valo säteilee lapsuuden kaavoihin, jotka ovat olleet tapa luoda erillisyyttä. On kuitenkin ollut puhdistumista, johon on voinut liittyä myös irtipäästämistä tietyistä perheenjäsenistä sekä silloin luoduista kaavoista. Myös vanhat tunteet ja uskomukset – hylkääminen, näkymättömyys ja rakkaudettomuus – sekä viha-, turhautumis- ja tuomitsemisenergiat näytetään sinulle, jotta ne voidaan vapauttaa ja transformoida rakkaudeksi. Nämä energiat saattavat pursuta myös toisille elämänalueille, kuitenkin ne alkoivat lapsuudessa (sekä toisissa elämissä). Irtipäästämisen ja transformoimisen jälkeen saatat tuntea enemmän rauhaa, iloa ja vapautta – kuin paino olisi nostettu harteiltasi. Kaikki tämä auttaa viitoittamaan tietä päivänseisaukseen.

Tiedä myös, että jos olet tuntenut erillisyyttä, masennusta, surua ja/tai velttoutta sekä halunnut pois planeetalta, jatkuva valoaalto auttaa näkemään ne selvästi. Häpeää ja arvottomuutta saattaa tulla pintaan myös. Se mitä koet, voidaan nähdä monilla tavoilla, sillä kun olet moniulotteinen, niin kaikki muukin on. Miten tahansa olet kokenut tai koet sen, mitä olen jakanut, tai muita asioita joista tässä ei ole kirjoitettu, se kaikki tapahtuu transformoimaan sinut enemmän rakkaudeksi.

Muistuta itsellesi, ettet ole yksin tässä, vaikka siltä saattaa toisinaan tuntua. Se mitä tahansa koet, on korkeita evoluutiotasi varten, joka vaatii suurta parantumista ja eheytymistä sisälläsi. Sinusta saattaa tuntua, että olet jumissa tai jopa menet taaksepäin toisinaan – et koskaan tee näitä asioita. Jos huomaat syyttäväsi olosuhteita tai toisia siitä, mitä koet, päästä siitä irti – olet valinnut kaiken, mitä koet. Ole avoin kaikelle sille, ja hyväksy, mitä tunnet. Älä yritä siirtyä minkään yli, sillä se on nokkela tapa, jolla erillinen egosi pitää kiinni siitä. Sinulla voi olla epämukavaa, kunnes kunnioitat sitä, päästät siitä irti ja transformoit sen rakkaudeksi. Jos sinulla on kipua jossain kehosi osassa, se saattaa hyvin merkitä, että pidät siellä kiinni menneisyydestä. Varmista, että lepäät, pohdit ja olet myötätuntoinen itsellesi. Pidä huolta itsestäsi, rakasta itseäsi. Hengitä ja pysy tasapainossa.

Energia muuttuu ja laajenee. Värähtelemme aina vain korkeammilla tasoilla, kun sulaudumme yhteen sielumme kanssa. Tämä ei ole välttämättä mukavaa, koska se vaatii suurta muutosta siinä, miten hahmotamme itsemme, toiset ja maailman. Kun muutumme, rakkautemme ja valomme on suurempi, ja näin säteilemme kirkkaammin ja inspiroimme toisia. Hyväksy ja salli. Tullessamme harmoniaan sen kanssa, kuka todellisuudessa olemme, teemme myös kaiken helpommin, kun virtaamme vastustamisen sijasta.

Olemme myös kehomme muuttumisen uudessa vaiheessa. Ruokavalintamme voivat muuttua taas kerran. Kun solumme ja DNA:mme muuttuvat, saatamme syödä vähemmän ja valita erilaisia ruokia ja juomia. Seuraa, mitä keho haluaa – se opastaa meitä täydellisesti. Saatamme huomata syövämme vähemmän. Tämä johtuu siitä, että pääruokavaliomme on valo. Huomaa, ettet ehkä enää halua sitä, mitä ennen rakastit. Värähtelymme muuttuu korkeammaksi. Se miten syömme, ei vaikuta ainoastaan meihin – se vaikuttaa myös planeettaan, sillä meidän ja Gaian välillä ei ole erillisyyttä. Muutokset syömisessä ja juomisessa auttavat meitä vahvistumaan ja energisoitumaan.

Et ole ainoastaan yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen (ykseys), ykseys merkitsee myös, että sen mitä sinä ajattelet, tunnet ja teet, toiset tuntevat myös – aivan kuten sinä tunnet, mitä toiset tekevät tai eivät tee. Tämä ei vaadi olemaan jonkun fyysisessä tilassa, sillä energia ei tunne välimatkaa. Jos sinulla on rakastavia ajatuksia, ne koskettavat kaikkia. Jos sinulla on tuomitsevia ajatuksia, nekin säteilevät ulos. Sinun ei tarvitse lähettää valitsemaasi energiaa, sillä pelkkä tuona ajatuksena tai tunteena tai tekona oleminen kosketta kaikkia. Energia on värähtelyä. Se mitä ajattelet, sanot, tunnet tai teet, luo tiettyä värähtelyä. Mitä värähtelyä sinä luot? Jos valitat tai juoruat, tuota energiaa virtaa ulos ja se kiinnittyy siihen, josta valitat tai juoruat. Jos sinulla on rakastavia ajatuksia ja tunteita, luot rakkausvärähtelyä.

Kun tekosi ovat yhteneviä ajatustesi ja tunteidesi kanssa, ilmennät. Ja kuten aina, se mitä vedät puoleesi, on yhteydessä siihen, kuka olet sisällä. Jos et ole yhdenmukainen, et ilmennä. Tämä voi selittää, miksi monet eivät ilmennä tällä hetkellä. Meillä kaikilla on voima muuttaa mikä tahansa elämässämme. Ensin päästämme irti, sitten se mistä päästämme irti, transformoituu, ja sitten voimme fokusoitua siihen, minkä haluamme muuttaa. Se on hyvin yksinkertaista. Jos haluat enemmän rakkautta, ole enemmän rakkautta. Jos haluat enemmän yltäkylläisyyttä, ole enemmän yltäkylläisyyttä. Tämä merkitsee käyttäytymistä, niin kuin … Tee tuo matka, jos opastetaan. Osta vanhojen vaatteiden tilalle uusia, jos opastetaan. Raha on vain energiaa. Sitä paitsi yltäkylläisyys ei ole vain rahaa, se sisältää elämän kaikki puolet. Oivalla myös, että olemme kaikki ylösnousemuksen eri vaiheissa. Olemme kaikki valojatkumolla. Siksi itsemme vertaaminen toisiin on merkityksetöntä. Jatkumolla oleminen merkitsee myös, että muutumme jatkuvasti epälineaarisesti. Ei ole mitään a à b à c. Saatat kokea suurta aaltoilua riippuen siitä, mikä auttaa sinua kehittymään. Siitä huolimatta ole yhdenmukainen kehossa, mielessä ja sydämessä.

Päivänseisaus on 21.6. noin klo 4 (MST). Kun olemme päivänseisausenergiassa, on valtava voimahyöky, johon olemme valmistautuneet. Tämä päivänseisaus lisää tahtia. Saatat tuntea lisää asioita vapautuvan sekä rakkauden voiman. Ne eivät ole erillään toisistaan. Voi päästää irti ja tuntea rakkautta yhtä aikaa, sillä olemme moniulotteisia olentoja. On työntöä olla se, kuka on, ja jakaa lahjojaan – miten tahansa ja mitä tahansa ne ovat. On työntöä nähdä rakkautta kaikessa. Saatat huomata, millä alueilla sinulla ei ole paljon rakkautta. Vahvista tuota rakkautta.

Lisäksi on enemmän jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden yhdistymistä (ole-tee-ole-tee). On sähkömagneettisia varauksia, jotka vaikuttavat meihin ja Gaiaan. Sähkömagneettienergiat symboloivat jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden liittoa. Näiden liitto auttaa meitä olemaan tasapainoisempi omassa olemisessamme ja tekemisessämme. Jumalainen maskuliinisuus tukee jumalaista feminiinisyyttä ja työntää meidät ryhtymään toimeen inspiraatioidemme ja pyrkimystemme mukaisesti.

Päivänseisaus ei ole rajoittunut tiettyyn päivään, kun korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole varsinaista aikaa – on vain virta. Salli se, miten nämä energiat virtaavat sinussa. Se mikä on ollut piilossa sinulta, paljastuu varmasti, jotta voit päästää irti siitä, tai sitten ei. Paljon paljastuu henkilökohtaisesti ja globaalisti. Älä anna sen häiritä, mitä tapahtuu globaalisti. Keskity itseen, sillä niin autat Maata. Saatat nähdä ja ymmärtää, miten elämä muuttuu askel kerrallaan. Päivänseisauksen voima auttaa sinua olemaan tietoisempi ja tiedostavampi, ja varmasti useampia herää. Älä kuitenkaan kiinnity siihen, miltä tämä näyttää – kaikilla on oma tapansa herätä.

Tämän ajattoman päivänseisauksen aikana voit kokea myös fyysisiä muutoksia, mm. unettomuutta, päänsärkyä, korvien soimista kovempaa ja erilaisina ääninä. On aika arvioida, missä tarkkaan ottaen olet, ja se mihin keskityt, ilmentyy ehdottomasti henkilökohtaiseen maailmaasi … enemmän kuin ennen, ja kun pysyt yhtenevänä kehossa, mielessä ja sydämessä. On jatkuvasti paljon vaihtelua, kun aaltoilet. Älä ole huolissasi, jos tunnet olevasi vähän aallonpohjassa – virtaat taas, kun kaikki muuttuu. Keskity siihen, mitä haluat tuntea. Jos et pidä näkemästäsi, muuta perspektiiviäsi. Integroi jokapäiväiseen elämääsi se, mitä haluat nähdä ja tuntea. Esimerkiksi, jos haluat lisää kärsivällisyyttä, ole kärsivällinen. Jos haluat olla myötätuntoisempi ja suvaitsevampi, ole niitä.

Tiedä myös, että juuri sen hyväksyminen, kuka ja missä olet, on avain eteenpäin liikkumiseen. Sen toivominen, että asiat ovat eri tavalla, ei ole tie eteenpäin. Hyväksy itsesi sellaisena, kuin olet, samalla kun keskityt siihen, mitä haluat tuntea tulevaisuudessa. Tietysti luot sitä tulevaisuuteen, mihin keskityt hetkessä … askel kerrallaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 16.07.2018 20:45 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
MASSIIVINEN ENERGIA-AALTO

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
9.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Samaan aikaan kun meihin virtaa aalto toisensa jälkeen korkeavaikeutteista valoa, yksi vaikuttava asia on oma havaintotapamme. Havaintomme itsestä ja kaikista asioista maan päällä muuttuu. Kaikki on uutta ja vierasta. Tarkkaile sitä kaikkea myötätuntoisesti ja ymmärrä, mitä tapahtuu, ilman tarvetta roikkua kiinni vanhassa, tutussa tavassa. On parasta olla laittamatta sitä mihinkään laatikkoon pohdiskelua varten – anna sen vain virrata. Hiljaisuudessasi tiedät. Kahleet jotka sitovat sinut vanhaan, häviävät. Kiinnitä huomiota siihen, kun saat totuutta. Jokaisella on oma tapansa tehdä tämä … jotkut menevät kananlihalle, joillakin on laajentumista sydämen ympärillä ja jotkut värähtelevät. Vain sinä tiedät totuuden. Ei ole oikeaa tai väärää, on vain erilaisia valintoja. Jotkut valinnat laajentavat sinua, toiset rajoittavat. Tunnustele, ennen kuin valitset.

Oivalla, että kaikki havaitut esteet voidaan nähdä tilaisuuksina – ne voivat puhdistaa sinua vanhasta ja laajentaa sinua tietämättäsi. Saattaa olla aikoja, jolloin kyseenalaistat uusien asioiden pätevyyden. Saatat kokea aikoja, jolloin et tunne yhteyttä mihinkään tai kehenkään. Olet aina yhdistynyt. Kun tunnet yhteydettömyyttä, saatat päästää irti vanhasta erillisyysuskomuksesta. Silloinkin kun jollain näyttää olevan erilaiset uskomukset kuin sinulla, olet silti yhdistynyt häneen. Ole hiljaa ja kuuntele tuomitsematta. Tiedät, kuka olet – sinun ei tarvitse vakuuttaa toisia siitä tavasta, jonka kanssa resonoit. Itse asiassa kun joku näyttää sinulle oman tahansa hahmottaa jokin, mikä eroaa siitä, mitä sinä tunnet, ja silloin puolustaudut, annat voimasi hänelle!

Energia voimistuu jatkuvasti. Tämä voi tuntua riemastuttavalta ja uhkaavalta samanaikaisesti. Pysy tiukasti keskellä, kiinnittymättä kumpaankaan. Ole tarkkailija. Tämä siirtää sinut kaikesta läpi. Kun olet täysin ankkuroitunut rakkauteen (uuteen), niin silloinkin kun ajattelet negatiivisesti, rakkautesi vie voiton negatiivisuudesta ja harmonisoi sinut rakkauteen. Sinä säteilet ulospäin rakkautta (Lähdettä). Tietysti ajatellessasi rakastavia ajatuksia voimaannutat sitä rakkautta, jota säteilee sisältäsi. Älä pidä tätä tekosyynä ajatella vain negatiivisesti, sillä tietenkään se ei ole tapa kehittyä tai vastaanottaa totuutta.

Nyt enemmän kuin koskaan on oleellista ottaa käyttöön rakkautena oleminen. Mene syvälle kaikkeen, mitä koet. Tällöin teet sen kaikkien aistien kera. Kun olet rakkaus, aisti, miltä se tuoksuu, miltä se tuntuu ja miltä se näyttää. Kun herkkyytesi kasvaa, menet syvemmälle kaikkeen, mitä sanot, teet ja tunnet, ja kaikkeen mitä toiset sanovat ja tekevät. Kokemuksesi ovat rikkaampia.

Energiatsunami virtaa nyt Maahan. On mahtava aika päättää, mihin suuntaan menet. Tämä ei ole aikaa seurata sivusta joutilaana, vaan ottaa käyttöön kaikki se, kuka olet. Vaikka se olisi vain päätös, se liikuttaa energiaa suuntaan, johon päätät mennä, ja integroi sen. Tunne intuitiivisesti ensin, mikä on laajentavaa sinulle, ja sitten ota askel siihen suuntaan. Sen ei tarvitse olla mitään valtavaa – myös laatikon siivoaminen liikuttaa energiaa suuntaan, johon haluat mennä … jos pohdit muuttoa. Jos haluat bisneksesi kasvavan, ilmaise aikomus siihen suuntaan ja harmonisoidu tuon energian kanssa. Asetat kurssisi vain olemalla rakkaus. Fokusoitumalla tietoisuuteesi rakastavilla ajatuksilla ja tunteilla, siirryt päätöstesi suuntaan. Markkinointi ja mainonta ovat vanha tapa. Vedät puoleesi kaikkea tietoisuudellasi. Vastusta itsesi lokeroimista. Tee sen sijaan luettelo lahjoistasi. Et ole opettaja, empaatti, parantaja, äiti, isä tai mitään – olet paljon enemmän kuin minikään nimike, jonka liität itseesi. Nimikkeet rajoittavat, lahjojesi omistaminen laajentaa.

Koska tämä valtava energia-aalto on käsillä, kaikki mikä rajoittaa sinua, paljastuu – on kyse sitten perheongelmista, vanhoista kaavoista tai uskomusjärjestelmistä tai kaikesta yllä mainitusta. Kaikki mitä pelkäät eniten, tulee luultavasti myös pintaan. Itse-epäily, esi-isien karma, itseinho ja tuomitseminen tulevat pintaan. Miksi? Vapautettavaksi, jotta voit olla enemmän rakkautta. Vanhoja haavoja voi tulla pintaan mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. Jos olet uupunut ja nääntynyt, anna sen olla. Muista, että et ole yhtä kuin ohjelmointisi. Sinun ei tarvitse sopia illuusioon aikakauslehtien malleista tai suositumpiin henkisiin ajatuksiin. Tunne, mikä resonoi sydämessäsi, ja kiinnitä huomiota negatiiviseen itsepuheluun. Muistutan sinulle myös, ettei ole meitä ja heitä – se on erillisyyttä alhaisimmillaan. Olemme kaikki yhtä.

On paljon, mikä on epätotta. On tärkeää kiinnittää huomiota omaan erottelukykyysi ja olla seuraamatta mitään tai ketään, millä on taipumusta kertoa sinulle, mitä tunnetaan, miten käyttäydytään tai ajatellaan. Jos huomaat kokevasi mitään yllä olevasta (tai muita kokemuksia), ole sen kanssa, ennen kuin päästät irti. Älä vastusta, sillä se ainoastaan kiinnittää sinut näihin vanhoihin rajoittaviin asioihin ja menee suoraan takaisin alitajuntaasi toistuakseen uudestaan ja uudestaan. Kun annat sen vain olla, se irrottaa otteensa ja sitten on helpompaa päästää siitä irti. Varmista, ettet syytä jotain muuta kokemuksistasi. Ota täysin vastuu, sillä olet luonut sen kaiken. Tämä ei ole tuomitsemista – niin se on.

Kun harjoitat kiitollisuutta, kehityt. Kun pysyt hetkessä ja olet tietoinen, kehityt. Kun meditoit, et ole ainoastaan kiitollisuudessa, vaan olet myös hetkessä. Meditointi auttaa sinua pysymään sydämessä ja hiljentämään mielen. Se on todella transformoivaa. Hengitä. Meditointi auttaa sinua kehittymään.

Niiden valtavien energioiden myötä joita virtaa, tapahtuu suuria muutoksia, tietoisella avullasi tai ilman sitä. Tee muutoksia, ennen kuin ne pakotetaan sinulle (tai ainakin näyttää siltä). Maa kokee myös tätä (huomaa maastopalot, tulivuoret, säätila, sulaminen jne.). Se on kaikki transformaatiota. Myös uusilla suunnitelmilla on mahdollisuus ankkuroitua niillä, jotka ovat tehneet työnsä. Kehomme sopeutuu jatkuvasti sisältämään hyvin paljon valoa. Olemme yhdistäneet fyysisen kehomme sieluun (valokehoon). Se vaatii sen hyväksymistä, missä olet ja mitä kaikkea tapahtuu, sekä avoimuutta ja neutraaliutta (kiintymättömyyttä). Tämä auttaa meitä pitämään korkean taajuuden. Olemme energiaa. Energia vaihtelee – joskus se on korkea, joskus matala. Olemme kuin joki. Virtaamme joskus nopeasti ja joskus hitaasti. Joskus lepäämme penkereillä, eivätkä kivenjärkäleet pysäytä meitä – transformoimme ne. Elätämme muita elämämuotoja ja joskus olemme niin täysi, että vuodamme yli tunteita, rakkautta ja tuntemuksia. Otamme toisia mukaan seikkailulle.

Muutamme energiaamme tietoisuudella, joka on sisällämme. Vedämme puoleemme ja laajenemme tai vasustamme ja rajoitamme energiaamme. Tunnemme toiset ja sen, mitä energiaa he huokuvat. Kun käytämme intuitiota, tunneaistiamme, meitä opastetaan. Kun sivuutamme intuition, tunnemme usein ahdistusta ja pelkoa. Se on meidän, ei kenenkään muun. Voimme myös sulkeutua opastukseltamme sopiaksemme joukkoon. Kun sivuutamme intuition, vahvistamme erillistä egoa. Uudessa luotamme intuitioomme/opastukseemme, vaikkemme osaisi laittaa sitä laatikkoon tai ilmaista sanoina. Se pelkästään on. Pelko lukitsee meidät erillisyyteen ja vanhaan. Luota intuitioosi aina. Luota opastukseesi aina. Älä seuraa vallitsevaa tilaa ja niitä, jotka ehkä yrittävät vakuuttaa sinulle, että se on ainoa tie.

Ole rohkea ja ole se voimakas ja täysivaltainen olento, joka olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.07.2018 21:29 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
PIMENNYSTEN KESKELLÄ

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
24.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lisää valolatauksia?! Jep! Tämä valotulva menee syvälle Gaiaan, sen sydämeen itse asiassa, ja se vaikuttaa kaikkiin siinä eläviin, myös meihin. Enemmän valon myötä on enemmän tietoisuutta vanhoista kaavoista, joista pitää päästää irti, sekä sen korkeammasta versiosta, kuka olemme. Draama voimistuu irrottaessaan otettaan. Nimittäin kun jokin on kohta transformoitumassa, siitä tulee todella voimakasta ja se on suoraan edessä. Heilauta hyvästit, äläkä osallistu tuohon draamaan, ettet aktivoi sitä lisää. Pysy vahvana!

Jos sinulla on ollut muistoja menneisyydestä, käsitä, että se on puhdistumista. Muista, että jokaisen puhdistuksen myötä puhdistat myös sukuasi (sukujuuriasi) sekä esi-isiäsi. Tämä on hyvin vapauttavaa sinulle ja heille. Tiedä myös, että sinun on turvallista jakaa lahjojasi avoimesti, vaikkei se ollut kivaa menneisyydessä. Riippumatta siitä, tapettiinko sinut, pilkattiinko sinua tai vainottiinko sinua, kaikki se on puhdistettu. Voit jakaa nyt ilman kostotoimien pelkoa. Jos tuntuu siltä, että olet odottanut jonkin aikaa, miten näyttää lahjojasi, kaikki tulee sitten, kun olet valmis … jumalaisella ajoituksella. Odota, kunnes jokin oikeasti resonoi kanssasi, ilman tarvetta "vain tehdä jotain". Erillinen ego haluaa tekemistä, sielu haluaa olemista. Ole paikallaan ja kärsivällinen. Jatka samalla olemista ja kaikesta irtipäästämistä, mikä ei ole rakkautta (Lähde). Ilmaise itseäsi ja koe itsesi enempänä kuin se, missä astut, mitä teet ja miltä näytät. Olet paljon enemmän, kuin mikään kuvaus, joka sinulla on itsestäsi.

Silloin kun olet oikeasti herännyt sielu, hyväksyt jumalaisen rakkauden täysin ja kokonaan ja olet yhtä Lähteen kanssa ja Lähde, ja siksi kuulet sielulaulusi selvästi. Olet tietoinen mahdollisuuksista, etkä näe vain haasteita. Herääminen ei ole yksi iso tapahtuma, mikään ei tapahdu niin. Herääminen on jatkuvaa virtaa, kuten kaikki. Heräämisen myötä sinusta tulee aidompi ja aidompi. Ei ole tarvetta piilottaa sitä, kuka olet, tai naamioida todellista identiteettiäsi. Kun olet täysin hereillä ja aito, siitä tulee osa sinua, kuin hengittäminen.

Olemme pimennysten keskellä, joten on tilaisuus olla enemmän. Auringonpimennys aiemmin tässä kuussa toi esiin monia vanhoja tunteita. Kun tunteita nousee sinussa tai toisissa, vetäydy ja hengitä. Se miten reagoit, luo lisää samaa. Jos vastaanotat, virtaat tuon energian kanssa etkä sitä vastaan, ja tämäkin luo lisää samaa. Saattaa olla paljon fyysisiä muutoksia, jotta voit olla enemmän valoa. Tarkkaile kehomuutoksiasi. Sain hassun ajatuksen tänä aamuna, kun makasin sängyssä jossain valveillaolon ja nukkumisen välillä. Mitä jos muutumme eläimeksi? Mitä jos sulaudumme täysin toteemieläimeemme? Omani on korppi. Kasvaako minulle siivet? Osaanko lentää? Osaanko hyristä niin, kuin korppi toisinaan tekee? Tietysti! Mihin toteemieläimeen sinä sulaudut? Mitä opit? Mitä lahjoja toteemieläimesi näyttää, jotka ovat osa sitä, kuka olet?

Kun tämä seuraava pimennys tulee (olemme sen energiassa nyt), miten kehosi muuttuu? Jatkamme irtipäästämistä sukujuurista ja vanhasta syyllisyydestä, jota on aiheuttanut menneisyyden tiedostamattomat tekomme. Jokin saattaa palata tai jokin on uusi ilmiö. Itselläni on ihottumaa, kuiva iho, kummallisia päänsärkyjä, huimausta ja monia muita asioita, joita minulla on ollut vuosia, ja jotkut oireet ovat myös uusia. Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Jos sinulla on sairautta, se saattaa johtua uskollisuudesta vanhalle (vastustus).

On monia loppumisia sekä uusia alkuja. Nämä uudet ja vanhat syklit paljastuvat yksilöllisesti. Vain sinä tiedät, mitä se merkitsee sinulle. Kiinnitä huomiota pyhään näköön, pyhään kuuloon, pyhään tietämiseen ja pyhään tuntemiseen, kun näitä päivitetään, ja se jatkuu. Gaia vapauttaa niin, kuin sinä – et ainoastaan tunne tätä, vaan tiedät, näet ja kuulet sen. Ole voimakas valomajakka. Tämä on seisomista omassa voimassasi tietäen, että annat valoa auttamaan. Sinusta on tulossa vahvempi aitoudessasi ja valossasi. Se auttaa puhdasta tietoisuuttasi kehittymään. Olet Kristus – sinulla on kaikki sisälläsi. Se on levossa ja odottaa, että tiedät sen ja olet se.

Rakasta itseäsi ja hyväksy itsesi, aivan kuten kaikki muut elämänmuodot. Kuten yksi viisas nainen sanoi kerran: "He menevät matalalle, sinä menet korkealle." Sillä ei ole merkitystä, miten toinen päättää olla – ole aina rakkaudessa ja muista, ettei sinun ja muiden välillä ole oikeasti erillisyyttä. On vain heräämisen eri asteita. Ole lempeä itsellesi, kun vanha itsesi tuntuu ilmestyvän esiin aika ajoin. Kunnioita sitä, kuka olit, kuka olet ja kuka sinusta on tulossa. On helppoa palata siihen, kuka olit, ja tuntuu haasteelliselta olla täysin se, kuka olet nyt. Uusi vaatii sitoutumista ja jatkuvaa tiedostamista. Vanhaan on helppoa lipsahtaa takaisin, koska sen olemme tunteneet. Kuitenkin mitä enemmän painotat uutta sinua, sitä helpommaksi tulee olla uudessa. Sitten se on kaikki, minkä tiedät – yhtä yksinkertaista ja helppoa kuin hengittäminen. Hivuttaudu.

Anna kaiken menneisyytesi mennä, jottei sinun tarvitse jatkuvasti toistaa sitä. Jotkut ongelmat ja ihmiset selviävät automaattisesti. Älä ryntää takaisin pelastamaan tai korjaamaan sitä. Anna sen mennä, on kyse sitten ihmisistä, asioista tai asenteista. Sinun ei tarvitse hahmottaa sitä menetykseksi – se on pelkästään sielun tapa puhdistaa sinut, jotta voit kehittyä ja olla enemmän valoa/rakkautta. Meidän ei tarvitse korjata mitään – anna vain kaiken olla. Sitten kun olet puhdas vanhasta, paljon on puhdistunut myös elämästäsi. Tilaisuuksia ilmestyy, vaistoat uusia suuntia ja se, minkä on tarkoitus olla elämässäsi, jää tai palaa … tai sitten ei. Luota jumalaiseen järjestykseen. Tuntuuko se vapauttavalta?

Ei ole mitään tarvetta olla hämmentynyt tai eksynyt. Jos intuitiosi opastaa sinua ottamaan askeleen tiettyyn suuntaan, tee se. Jos ei, ei ole vielä aika. Tee vain sitä, mikä tulee sydämestä, intuitiosta. Sitä tulee pyrähdyksinä toisinaan, ja jos se tulee sielustasi, se ei hellitä, ennen kuin otat toiminta-askeleen. Tunne ensin ja toimi sitten. Saatat usein pelkästään tarkkailla ajattelematta itseäsi ottamassa askelta. Se on upeaa! Mukaan ei liity ajattelua tai analysointia, kun toimit sydämestä. Sydän ei tarvitse selitystä tai syytä – se vain on.

Kun tämä valtava valo täyttää meitä, meistä saattaa tuntua hyvin omahyväiseltä ja meillä on tuskin energiaa. Kuitenkin laajenemme mentaalisesti, henkisesti ja fyysisesti ja olemme äärimmäisen herkkä kaikelle ympäristössämme … koiran haukunta tuntuu kovemmalta ja kaikki melu tuntuu sietämättömältä ja sitä rataa. Siinä ei ole mitään huolestuttavaa – värähtelemme vain korkeammalla paljon korkeammissa ulottuvuuksissa, ollen samalla 3D-kehossamme. Harmeissa on mahtavaa se, että ne tuovat meidät suoraan hetkeen. Lähde on järjestänyt sen kaiken. Siistiä, eikö totta? Saamme valita olotilamme. Voimme sivuuttaa ja olla piittaamatta päivityksistä ja latauksista ja pysyä pienenä, tai voimme avautua ja kutsua kaiken sen sisään. Voimme olla kiitollinen tai vastentahtoinen. Meillä on vapaa tahto … aina. Tiedä, että kun kuljet 3D-maailmassa, kuljet tiedostaen. Valokehomme on aktivoitu, ja kun oikeasti tiedämme tämän, irrottaudumme vanhasta ja kontrolloivasta matriisista, koska tiedämme, kuka olemme.

Olemme siirtymässä laajempaan tietoisuuteen. Tämä vaikuttaa maailmaamme ja myös sen yli. Rakennamme uutta askel askeleelta. Pysy kaistallasi fokusoituna. Oletko pikakaistalla vai hitaalla kaistalla? Sillä ei ole lainkaan merkitystä. Kaikki kaistat kulkevat eteenpäin, ei taaksepäin. Monet vaihtavat toisinaan kaistaa, kuitenkin me kaikki saavumme perille. Hupsis! Pysäytettiinkö sinut, koska menit liian nopeasti tai hitaasti? Älä huoli, muuta vain nopeuttasi – jokainen varoitus/viesti auttaa sinua yhteneväksi sielusi kanssa.

Kuunpimennyksessä oleminen on kuin surffaamista suurimmalla aallolla ikinä. Ratsastaessasi tuolla aallolla pysy keskittyneenä, ole avoin ja tiedä, ettet ole ainoastaan rakkautta, vaan olet myös rakastettu!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 18.08.2018 23:27 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
PYHÄN SPIRAALIN AALLOILLA RATSASTAMISTA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
13.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Täydellinen siirtyminen olemaan uutta, ei ole, mitä luulimme. Kun sanaa "transformaatio" on käytetty, olemmeko ajatelleet sen merkitsevän sen täydellistä mullistumista, mihin olemme alkaneet luottaa? On helppoa älyllistää kaikki, ja kuitenkaan se ei ole tarkoituksenmukaista, kun mielellä on vain vähän tekemistä transformaation kanssa. Jos pohdit toukan transformoitumista perhoseksi, ymmärrät, ettei toukka kasvata ainoastaan siipiä pysyen kehossaan. Ei, vaan toukka hajoaa täysin ja uusi DNA muodostuu, kuten myös solut. Se rakentaa sitten uuden muotonsa tästä uudelleenkalibroidusta mönjästä. Olemme samanlaisia. Monet meistä voivat samaistua mönjänä olemiseen – mikään ei ole tuttua, monet lähimmistä ihmisistämme ovat paenneet, kehomme ja mielemme ei toimi samalla tavalla, ja meno jatkuu.

On vaikeaa ymmärtää, ettei tällä evoluutiolla ole loppua, kuitenkin on tärkeää hyväksyä … että ylösnousemus on jatkuvaa ja ääretöntä. Ihmisen rajoittuneella mielellä ajattelemme aina, että jos on alku, täytyy olla loppu. Ei yksinkertaisesti ole loppua. Ylösnousemus on spiraali, joka jatkuu äärettömyyteen. Saavutetaan yksi aalto ja tulee uusi, joka vie pidemmälle. Sitten tulee uusi aalto, ja ratsastat sillä, kunnes uusi ilmestyy jne. Ihmisen ehdollistuminen ei pysty oikein tajuamaan tätä. Ajattelemme, että varmaan on jokin lopputavoite. Tämä on uutta. Emme saa ottaa ihmisehdollistumistamme mukaan! Voimme yrittää, se ei kuitenkaan toimi. Monet ovat edelleen vanhassa lineaarisessa ehdollistumisessa, joka sanoo, että tämä piste johtaa tuohon pisteeseen – se on vain loogista. Mikään ei ole loogista. Ei ole lineaarista olemistapaa. Olemme spiraalissa. Aaltoilemme.

Paras minkä voimme tehdä, on rentoutua ja tarkkailla odottamatta asioiden olevan tietyllä tavalla. Tästä syystä monet tuntevat, että heillä täytyy olla edes yksi tuttu asia … esim. miten he järjestävät päivänsä, miten he eristäytyvät, miten ja mitä he syövät tai miten he ovat tekemisissä toisten kanssa. Monet meistä opettelevat vastakkaista elämistapaa. Se miten olemme tottuneet tekemään asioita, on muuttunut tai muuttumassa. Ajattelen usein Seinfeldin George Costanzaa. Yhdessä jaksossa hän päättää tehdä päinvastoin, kuin on tavallisesti tehnyt asioita. Hän huomaa, että se toimii hänellä. Auttaa kovasti, kun on ainakin yksi asia, johon voi luottaa siirtyessään uuteen, jossa kaikki tuntuu hyvin erilaiselta. Luonnossa oleminen auttaa kovasti, kuten myös päivittäinen meditointi.

Meidät näytetään pakottavan tekemään asioita eri tavalla. Esimerkiksi, jos olet odottanut jonkun toisen näyttävän tietä (tähän sisältyvät oppaat), saatat havaita, että tekemällä valinnan itse tapahtuu taikoja. Tämä on vain yksi muutos monista. Nimittäin olemme itsenäisiä olentoja. Kaikki riippuu meistä. Kerran oppaani lähtivät pois luotani sanoen, että oli aika työskennellä oman sieluni kanssa. Tunsin, etten ollut valmis – sitä ei olisi kuitenkaan tapahtunut, jos en olisi ollut. Tämä oli yli 30 vuotta sitten. Elämä ei ole ollut samanlaista sen jälkeen. Kuitenkin viimeisimmän Leijona-portin ja pimennyksen ja monien muiden ilmiöiden myötä, jotka yllyttävät meitä olemaan enemmän, nyt tuntuu valtavalta loikalta eteenpäin työskentelemään ainoastaan sielumme kanssa. On oleellista olla täysin uppoutunut sieluun.

Käytän termiä "Leijona-portti", koska useimmille se on tuttu. Uudessa ei kuitenkaan käytetä nimilappuja – ne rajoittavat. Sanokaamme vain, että on vain uusi suuri aalto siinä spiraalissa, jota kuljemme. Meitä muistutetaan vähemmän lempeästi pysymään hetkessä, sillä vain hetkessä voimme ratsastaa sillä energia-aallolla, joka vetää meitä mukanaan. Voimme käyttää tämän aallon vauhtia vapautuaksemme lisää alemmista energioista, kuten viha ja anteeksiantamattomuus. Ne pidättelevät meitä, pysäyttävät virtauksen. Et ole hetkessä, kun sinulla on alempia tunteita. Nämä alemmat tunteet ovat menneisyyttä. Anna niiden mennä, kun niitä tulee pintaan, ja juurruta itsesi hetkeen. Mitä tunnet, kun olet täysin hetkessä?

Olemme edelleen sekä Leijona-portin että kaikkien pimennysten energiassa. Kaikki nämä yhdessä korostavat tätä energiaa. Gaiakin kokee tämän. Katso muuntavia tulipaloja! Kyllä, kaikki on nyt hyvin intensiivistä, mikä vaikuttaa meihin selvästi, aina soluihin saakka. Voi hyvänen aika, emmekö olekin uupuneita?!? Paljon tapahtuu – kuitenkin on uusia alkuja ja oivalluksia, jotka johtavat tietoisuuden päivittämiseen. Meillä on enemmän jumalaista viisautta, kun valokoodit omasta alkuperäisestä kodistamme täyttävät meitä rakkaudellaan. Uusi DNA:mme aktivoituu, ja henkilökohtainen ja henkinen evoluutiomme nopeutuu. Tämän nopeutumisen myötä se ilmentyy, mihin kiinnitämme huomion.

Meihin vaikutetaan syvällisesti. Sydämemme laajenee, mikä lisää myös rohkeuttamme ja ilmaisuamme. Tämä energia tuo luultavasti esiin myös vanhoja energioita – kaikkia niitä asioita, jotka pidättelevät meitä vanhassa. Jos olet ahdistunut, vihainen, kärsimätön ja/tai veltto, nämä intensiiviset energiat ovat tuoneet ne esiin. Älä anna niiden hallita elämääsi – tarkkaile niitä ja astu sitten hetkeen. Meditoi, ettet pysy ainoastaan hetkessä, vaan harmonisoidut myös virtaavien energioiden kanssa ja sinusta tulee helpommin ja tietoisemmin yhtä sielusi, aidon itsesi kanssa.

Pysy maadoittuneena ja fokusoituneena sydämesi aikomuksiin, meditoi ja ole luonnossa usein. Kunnioita tinkimättömyyttäsi ja naura. Kun teet sen, parannat ja eheytät syviä haavojasi ja laajennat sydänchakraa ja kolmatta silmää. Kun sydämesi avautuu enemmän, saat monia siunauksia, erityisesti Siriuksen Sinisiltä olennoilta.

Facebookissa mainitsin chakran, joka sijaitsee pikkuaivoissa kallonpohjassa. Sitä aktivoidaan ja päivitetään monilla – niillä jotka ovat valmiita siihen. Tähän päivitykseen liittyy suurempi herkkyys energioille. Siis jos tunnet jotain energiaa siellä tai jos se on vähän arka, tämä saattaa auttaa sinua ymmärtämään sitä enemmän. Sen yhdistävät myös kruunuchakraan monet pikkuruiset chakrat, joihin viitataan usein "helminauhana". Helmissä on puhtauden ja viisauden ydinolemus. Tähän pikkuaivojen chakraan viitataan "Jumalan suuna", joka tulee paremmaksi, kun puhuu totuuttaan. Minulle on kerrottu, että se sisältää myös entiset elämät ja sitä kutsutaan (jos haluat nimen sille) "ylösnousemuschakraksi". Vaikkei sitä pidetä päächakrana, se tuntuu minusta hyvin tärkeältä meille tänä aikana.

"Rakkaus" on sana, joka on mainittu usein. Rakkaus on Lähde – se on, kuka olemme. Rakkautena olemme rakastavia. Tämä merkitsee, että hyväksymme kaikki, vaikkei meillä ole välttämättä suhdetta kaikkien kanssa, joita rakastamme. Päätämme edelleen olla niiden seurassa, joiden kanssa resonoimme. Kuitenkin rakastamme kaikkia ja hyväksymme kaikki, vaikka olisi erimielisyyksiä. Kun avaamme sydämemme koko elämälle, luomme uutta Maata. Joskus rakastaminen on sitä, että antaa tiettyjen ihmisten mennä ja rakastaa ensin niitä kuvioita, jotka rajoittavat meitä, ja sitten päästää niistä irti. Rakkaus tunnistaa, ettei ole erillisyyttä.

Kun kehitymme, näemme myös ihmisten projisoimat harhakuvat tavaksi suojalla itseään kehittymiseltä. Mitä enemmän olet rehellinen ja omassa tinkimättömyydessäsi, sitä enemmän nämä ihmiset ehkä työntävät sinua pois, kun heidän erillinen egonsa panee heidät pitämään kiinni vanhoista kaavoistaan ja tuomitsemisistaan ja olet riski heidän mukavuusalueelleen. Sinun ei tarvitse ottaa tätä henkilökohtaisesti, kun kaikilla on vaihtoehto. Varmista, että pidät huolta itsestäsi. Yksi tapa tehdä tämä on olla jahtaamatta niitä, jotka päättävät olla olematta lähelläsi, jotta voisit parantaa tai korjata tuon suhteen. Päästä irti ja anna sen olla armollisesti. Anna itsellesi tilaa ja aikaa parantua ja eheytyä. Elämä on jatkumolla. Se ei ole mustaa ja/tai valkoista, vaan se aaltoilee.

Varmista, ettet anna maailmantapahtumien häiritä itseäsi. Päätä, mihin fokusoidut. Kun fokusoidut positiivisiin asioihin, joita ympärilläsi on, kehityt ja vedät puoleesi enemmän samaa. On monia, jotka tekevät positiivisia asioita elämälle. Miten sinä kannat kortesi kekoon? Se voi olla niin pieniä asioita, kuin lintujen ruokkiminen, kompostointi, kierrätys, ajan ja/tai rahan lahjoittaminen ... On hyvin monia tapoja, joilla voit lisätä elämän kauneutta. Se mihin fokusoidut, kasvaa. Arvosta kaikkea ja ole kiitollinen kaikesta elämässäsi, on se sitten suurta tai pientä, virtaavaa tai haastavaa. Maailmassa on paljon draamaa, ja kuitenkin voit valita, liitytkö mukaan tuohon draamaan vai valitsetko eri polun. Valitse niitä asioita, jotka saavat sydämesi "paisumaan" ja lisäävät iloasi.

Käytä aina erottelukykyä. Älä ota ihmisten sanoja totuutena, sillä totuus on sisälläsi. Jos jokin resonoi, sydämesi laajenee. Jos jokin ei tunnu oikealta, kiinnitä huomiota omiin tunteisiisi. Tämä muuttuu, kun kehityt.

Kun DNA:mme päivittyy, oivalla, että koko kehoomme vaikutetaan. Valokehomme (sielu) laskeutuu ja sulautuu yhteen kanssamme. Tämä tuo monia muutoksia. En mene niihin, kun energiat vaikuttavat jokaiseen meistä ainutlaatuisesti. Ehkä haluat eristäytyä tai huutaa tai itkeä tai nauraa. Mitä tahansa teetkin, se auttaa sinua sopeutumaan uutena olemiseen. Hengitä syvään. Hengitä kaikkeen, mitä koet. Hengitys on valoa. Muistuta itsellesi, kuka olet. Olet jumalaisen rakkauden taianomaista esiintulemista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 06.09.2018 07:52 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
RAKKAUDEN MESTARINA OLEMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
28.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Testaatko itseäsi? Koska olet Lähde (universumi tai Jumala), mikään ulkopuolellasi ei testaa sinua. Sinä testaat sinua. Testi on jotain, mikä jatkuvasti palaa – kaava, uskomus tai jokin, mitä olet työstänyt. Esimerkkinä voi olla: "Koen jatkuvasti sen, miten suhtaudun toiseen, mikä tuntuu estävän minua." Miten "vastaat" tai reagoit jonkin haasteen aikana? "Vastaaminen" on virtaamista energian mukana – reagoiminen menee energiaa vastaan ja usein vastustaa muutosta. Se kertoo sinulle paljon siitä, mitä pidät edelleen sisälläsi. Jos "vastaat", siirryt muutokseen. Jos reagoit, luultavimmin vastustat muutosta. Reagoitko, kuin kaikki tapahtuisi sinulle henkilökohtaisesti, vai tarkkailetko tyynesti ja intohimottomasti … ja näet, mitä vanhoja kaavoja on edelleen sisällä? On haaste pieni tai suuri, saat nähdä, mitä oikeasti tapahtuu sisälläsi. Siihen voi liittyä toisia – keskity kuitenkin itseesi ja anna toisten valita, miten ovat. Ole rehellinen itsellesi, äläkä vältä yhteenottoa. Kasvusi ja kehityksesi lisääntyy tai viivästyy siitä riippuen, miten reagoit tai miten "vastaat". Vinkki: kun lähestyt jotain tai jotakuta älyllisesti, kiinnität huomiota mielellä. Mieli ei ole kiintynyt, se ei ole intohimoinen, se vain tarkkailee ja tekee sitten valinnan. Muista: se ei ole tämä tai tuo, musta tai valkoinen. Joskus reagoit, joskus "vastaat" intohimottomasti. Ole lempeä itsellesi ja oivalla, että olemme kaikki jatkumolla … joskus tätä ja joskus tuota.

Jos tunnet ja havaitset takaiskuja polkusi varrella, ota hetki nähdäksesi, miten loit ne ajatuksillasi. Säädä purjeitasi, jos siihen kehotetaan. Päätä liikkua eteenpäin positiivisten tunteiden ja ajatusten kera. Muistaessasi jonkun menneisyydestäsi, fokusoidutko negatiivisiin vai positiivisiin tilanteisiin? Se miten muistat jonkun, kertoo paljon sinusta. Negatiivisuus sisäisissä, hiljaisemmissa ajatuksissasi synnyttää draamaa ja kaaosta. Jos nautit draamasta ja kaaoksesta, älä tietenkään tee mitään. Valitse, miten haluat olla ja tuntea. Kun päästät irti vanhoista kaavoista ja ajatuksista, kevennyt. Taakat vapautuvat, ja muutos on tapahtunut. Tämä on vapautta – se vapauttaa sinut itse määräämästäsi vankilasta. Kaikki energiat joita on läsnä tänä päivänä, auttavat sinua tässä. Kuitenkin riippuu täysin sinusta, mitä muutetaan tai ei muuteta. Eteenpäin siirtymiseksi on oleellista muuttaa vanhat tavat ja ajatella, että on ok ajelehtia jonkin aikaa, kun positiivisuutesi luo uutta. Seuraava vaiheesi on matkalla ja sitä, mitä pidät sydämessä ja mielessä. Olet todella täysivaltainen – mikään ei tapahdu ilman sinua.

Kun muutut, saatat huomata paljon negatiivisia tekoja ja ajatuksia tulevan pintaan. Päästä niistä irti – anna niiden transformoitua rakkaudeksi. Tulee helpommaksi päästää irti menneisyydestä, eikö vain? Tämä johtuu siitä, että sinä ja sielu (todellinen itsesi) sulautuvat voimakkaammin yhdeksi. Persoonallisuusitsesi on ego. Oivallat myös, että kaikki on korkeinta ja positiivisinta hyvinvointiasi varten. Siitäkin tulee helpompaa, koska et vastusta muutoksia. Täysikuu auttaa tässä muutoksessa voimaannuttamalla sitä, minkä valitset, ja antamalla kaiken sen mennä, mikä menee tielle. Kyllä, jatkat liikkumista eteenpäin. Muista, että olet Lähde – et pelkästään ihminen.

Integroi kaikki, mitä olet oppinut ja opit itsestäsi. Pimennyssykli paljasti paljon tietoisuutta sisältäsi. Integroi tämä tietoisuus olemalla suurempi, kuin olet ollut. Kun integroit uutuutesi, on hiljainen tyven. Tämä on rauhallista aikaa muuttaaksesi elämässä kaiken, mikä täytyy muuttaa. Tämä auttaa sinua kovasti, joten ole lempeä itsellesi, seuraa omaa energiaasi ja lepää, koska sisälläsi tapahtuu valtavia muutoksia. Huomaa, miten lopetat yhden vaiheen ja aloitat toisen. Jos sinusta tuntuu epämukavalta, tämä on merkki siitä, että muutut olemaan täysin uusi. Odotusta sekä kärsimättömyyttä saattaa myös tulla pintaan – anna sen olla. Tiedä, että nämä indikoivat syvällistä muutosta. Pysy fokusoituneena siihen, mitä haluat tuntea, päästäessäsi samalla irti kaikesta, mikä rajoittaa laajentumistasi. Luota, että ylösnouset, kuten Maakin ylösnousee.

Tämän täysikuujakson aikana (kyllä, sen energia jatkuu yli sen päivän, jolloin kalenteri sanoo täysikuun olevan), pane merkille kaikki odotus, jota ehkä tunnet – se ei ole ahdistusta. Kun fokusoidut olemaan positiivinen riippumatta siitä, miltä ulkoinen maailma näyttää, oivalla, että sinä et ole tuo kaaos – sinua tuetaan kaiken läpi. Älä fokusoidu kaaokseen – fokusoidu rakkauteen. Tämä täysikuu tuo myös paljon luovaa energia sinulle. Mitä luot? Sinä/me olemme kokeneet ja koemme kasvun nopeutumista.

Luovuudesta puheen ollen, tiedätkö, että mikä tahansa luovuusmuoto avaa energiaa? Siis kun maalaat, piirrät, kirjoitat, siirryt musiikkiin päässäsi tai mihin tahansa, mikä puhuu sinulle, päästät irti luovaa sieluenergiaa. Tiedät siitä, miltä sen tekeminen tuntuu sinusta. Luovuus on tapa ilmaista iloasi – sen tietämisen iloa, että olet jumalainen. Muistan kertoneeni humanistisen psykologian tunnilla professorille, etten ollut luova, kun hän oli antanut tehtävän, jossa meidän piti luoda jotain. Hän kertoi minulle, että olin todellakin luova, kuten kaikki muutkin. Hän kehotti minua tekemään sitä, mikä on iloista minulle. On hämmästyttävää löytää, miten luova todellisuudessa olin/olen. Päädyin kirjoittamaan runon, joka perustui Herman Hessen Siddhartaan. Professori kysyi, voisiko hän käyttää sitä tulevilla tunneilla.

Sen muutoksen myötä jota täysikuu korostaa, lisää totuutta paljastuu sinusta ja muista. Nekin asiat joita pidit positiivisina, tuntuvat muuttuvan. Tämä näyttää sinulle vain, missä harhakuvia piilottelee. Muista, että kaikki on korkeinta ja täysintä evoluutiotasi varten. Ole kiitollinen kaikesta elämässäsi – kiitollisuus on suuri transformoija.

Kun integroimme valokehoamme, fyysinen kehommekin transformoituu. Tämä tuntuu joskus helpolta, joskus vaikealta. Jos katsot kehokulkuneuvoasi, pane merkille muutokset. Muutokset johtuvat kaikesta irtipäästämisestä, jota olemme tehneet, ja enemmän valon integroimisesta. Olemme vapauttaneet soluista, joten tietysti tämä vaikuttaa kehoomme. Tämän auttamiseksi älä anna häiriötekijöiden, draaman, tuttuuden, toimimattomien suhteiden tai minkään sellaisen vietellä, mikä haiskahtaa 3D:ltä. Pidä chakrasi puhtaina. Tämä voidaan tehdä meditaatiossa, joogassa tai energiaparantajan avulla. Voit myös pelkästään pyytää, että chakrasi ovat puhtaat – se on näin helppoa. Hengitä jokaiseen chakraan ja näe se kirkkaana ja säteilevänä. Näe se valospiraalina, joka pyörii hitaasti myötäpäivään. Jos näet pimeyttä tai johtoja, voit vapauttaa ne valoon. Voit myös pyytää arkkienkeli Mikaelia auttamaan sinua tai kutsua St. Germainia ja pyytää, että hänen violetti liekkinsä täyttää sinut transformoivalla valollaan.

Päästämme irti myös menneisyydestä. Jos muistoja tulee pintaan, tiedä, että ne auttavat sinua päästämään irti vanhasta. Monet lähtevät (oma isäni teki siirtymän 97-vuotispäivänään 23.8.). Tämä saattaa tuoda esiin paljon asioita, joten varmista fokusoituminen positiivisiin muistoihin, päästäen irti negatiivisista. Positiiviseen keskittyminen auttaa hajottamaan myös harhakuvat ns. positiivisten tapahtumien alta. Myös ns. positiiviset muistot ovat silti vanhaa ja siksi ansa, joka pitää meitä vanhassa. Kaikki muistot haluavat päästä irti, jotta energia joka meillä on menneisyydessä, voidaan transformoida ja tuoda nyt-hetkeen. Kun päästämme irti menneisyydestä, olemme enemmän hetkessä, jossa on uutta energiaa luomiseen.

Kun tarkkailet maailmaa, näet ehkä suurta jakautumista myötätuntoisuuden ja itsekkyyden välillä. Niistä valittamisen sijasta, jotka hahmotat itsekkäiksi, fokusoidu vain myötätuntoisena olemiseen kaikessa, mitä teet, tunnet ja ajattelet. Ole välittävä kaikissa valinnoissasi – poimit sitten roskan maasta, rajoitat muovikäyttöäsi, pidät huolta ympäristöstä ja kaikesta elämästä ja/tai toisista, ole se rakastava olento, joka olet. Tämä on tehokkaampaa kuin valittaminen. Valittaminen pitää itse asiassa vanhat energiat voimakkaina. Myötätuntoisuus transformoi pelkoa, voimattomuutta, vihaa ja muita matalia erillisyystunteita rakkaudeksi. Ilmennämme uutta olemalla uskollinen itsellemme, olemalla rakkausmestareita.

Kaiken pimennyssyklin, Leijona-portin ja muun aiheuttaman intensiivisyyden jälkeen voi tuntua jokseenkin hiljaiselta, kun integroimme kaikkia energioita, jotka suostuimme ottamaan vastaan. Olemme suuressa tyhjiössä, jossa kaikki mahdollisuudet ovat. Se on paikka, jossa "ollaan tässä ja jossain muualla samaan aikaan", roikkuen korkeampien ulottuvuuksien ja Maan välillä. Täällä luodaan uutta. Mitä oivalluksia saat? Mikä uusi tietoisuus auttaa sinua luomaan uutta elämää?

Jos sinusta tuntuu hyvin tietoiselta yhtenä päivänä, eikä kovinkaan tietoiselta seuraavana, se on täydellistä. Aaltoilemme elämän läpi kuin meren vuorovesi. Joskus olemme energisiä, toisilla kerroilla uupuneita. Seuraa omaa rytmiäsi, omaa energiaasi. Älä pakota mitään. Lepää, juo paljon vettä, meditoi ja luota, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Emme ole enää unessa. Sukellamme syvälle kaikkiin ajatuksiin ja kokemuksiin ja tulemme pintaan uuden ymmärryksen ja tietoisuuden kera. Kun löydämme jonkin uuden totuuden, myös tuskallisen, vapautamme ja transformoimme sen tai integroimme sen. Hyväksy ja ole peloton. Kun seuraamme intuitiota, meitä johdatetaan. Varmista, että päästät irti kaikista vanhoista energioista, kuten häpeä, syyllisyys, viha jne., sillä ne alentavat värähtelyäsu ja on tärkeää pitää se korkeana. Tämä ei ole näiden vanhojen energioiden sivuuttamista – se on niiden rakastamista, ja sitten ne transformoituvat. Ja joskus on tarpeellista ilmaista ne (älä koskaan toiselle raivoten tai syytellen).

Luota. Luota, että olet juuri siinä, mihin kuulut. Mitä opit? Muista, että se mihin fokusoidut keholla, mielellä ja sydämellä, kasvaa ja virtaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 20.09.2018 16:07 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
PÄIVÄNTASAUS 2018

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
17.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun siirrymme päiväntasauksen läpi, meitä kutsutaan näyttämään toteen uudessa oleminen. Vanhassa reagoimme pelolla, tuomitsemisella, vihalla ja kaikilla asioilla, jotka liittyvät tunnepuolen epävarmuuteen. Uudessa säilytämme neutraalisuutemme. Olemme myötätuntoisia tarkkailijoita ja irti asioiden ottamisesta henkilökohtaisesti ja halusta kostaa tutuilla vanhoilla tavoilla. Kuitenkaan uudessa emme ole ainoastaan irti, vaan olemme tyyni ja ei-tuomitseva, olemme rakkautta, eikä ole tarvetta alentaa värähtelyämme sopimaan yhteen muiden kanssa. Käytä päiväntasauksen energia ollaksesi enemmän uudessa kuin vanhassa.

Päiväntasaus auttaa meitä hyppäämään hyvin erilaiseen maisemaan, jossa on paljon tuntematonta, ja kun tarkkailet itseäsi, oivallat muuttuneesi hyvin paljon … reagoimattomuudesta siihen, miten toiset tuomitsevat sinut, aina täyskäännökseen saakka siinä, millainen olit ennen. Päiväntasauksen energia voidaan integroida sisälle, jotta voit päästää irti vanhojen uskomusten ja kaavojen viime jäänteistä. Päiväntasausenergian myötä tapahtuu monia energeettisiä muutoksia. Tämä merkitsee, että paljon muutoksia tapahtuu syvällä sisälläsi. Nimittäin saatat katsoa elämääsi ja todeta, ettei mikään ole muuttunut, ja kuitenkin katsoessasi sisälle huomaat, että kaikki on muuttunut.

Kun fokusoidut olemaan rakkauden mestari, epäilemättä näet, tunnet, kuulet ja tiedät, että olet uudessa, jossa tapahtuu taikaa. Päästä irti kaikesta epäilystä, ettei tämä ole totta. Sinulla on kaikki ja sinä olet kaikki, mitä tarvitset tehdäksesi ja ollaksesi tämä. Päiväntasauksessa on suuri tasapaino sisälläsi ja ympäristössäsi. Se on tasavertaisten kumppaneiden yhdistymistä sisälläsi ja kaikkialla ympärilläsi. Tämä merkitsee, että on mahdollisuus jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden täydelliseen yhteensulautumiseen suhteissasi ja koko elämässä. Tasapaino on pimeyden ja valon vakauttaja (pimeyden transformoituessa valoksi), ja myös läheisissä suhteissa on tasapaino, mikä saattaa jouduttaa jonkin vaiheen lopettamista ja avautumista sille, mikä on täydemmin harmoniassa sen kanssa, kuka olet. Älä pelkää päästää irti. Sinua tuetaan kaikissa valinnoissa, erityisesti niissä joissa harmonisoidut rakkauden kanssa. Muista, että irtipäästäminen voi olla paljon rakastavampaa, kuin roikkuminen missään pelossasi – se on rakastavaa itselle ja toisille (silloinkin kun ei näytä siltä, erityisesti jos yksilö ei ole täysin hereillä).

Jaksolla ennen päiväntasausta, sen aikana ja jälkeen on energioita, jotka on suunniteltu laajentamaan tietoisuutta. Monille tämä saattaa näyttää loppumisilta ja häiriöiltä. Äitini sanoi, että tämä näyttää lopunajalta. Kyllä, se on 3D:n loppu. Ne jotka päättävät olla heräämättä 3D-harhasta, voivat tosiaankin nähdä, että kaikki loppuu. Kyllä, heille se on loppu. Ne jotka ovat hereillä, tietävät, ettei ole loppumisia – on vain transformaatio.

Lahjoja joilla on mahdollisuus voimistua, ovat intuitio ja harhakuvien hajoaminen lisää. (Harhakuvat voivat olla valheita, ihmisen tapa pitää kiinni vanhoista tarinoistaan tai näkemys asioista, joka vaikuttaa todelta, muttei ole. Harhakuvat voivat olla myös vanhoja uskomuksia. Uskomukset ovat kiinnittymistä siihen, miten ajattelet, että asioiden pitäisi olla.) On enemmän heräämistä ja enemmän viisautta. Tällä päiväntasauksella on potentiaali tuoda hyvin korkeita värähtelyjä ja transformaatiota kaikille, myös Maallemme. Voimme kokea enemmän heräämistä, enemmän energiaa ja monia muita tilaisuuksia. (Voi ei! Lisää valintoja?!) Myös rakkaus lisääntyy. Haluat ehkä olla lähellä vettä, luonnossa tai vuorilla, kun näissä korkealla värähtelevissä paikoissa on paljon rauhaa ja tietoisuutta. Oletko valmis jättämään täysin taakse vanhat kaavat ja uskomukset? Jos olet, käytä tämän päiväntasauksen voima tehdäksesi valintoja, jotka ovat harmoniassa sen kanssa, kuka olet nyt.

Jos olet merkityksellisessä suhteessa, älä ryntää tekemään lähtöpäätöstä. Ole kärsivällinen ja vedä henkeä. Oivalla, että monet suhteet ovat transformoitumassa. Valitse se, mikä on oikein sinulle … valitse tiedostaen, ei peläten. Ole kärsivällinen ja ole omassa tinkimättömyydessäsi. Oivalla, että se miten valitset, luo seuraavat hetket. Oivalla, ettet ehkä siedä vanhoja energioita – näe, kuka vie voimat sinulta ja kuka energisoi sinua. Nimittäin ne jotka vievät voimat ja joiden kanssa kuitenkin päätät olla, eivät ainoastaan näytä sinulle, missä he vievät voimat sinulta, vaan osoittavat sinulle myös oikeaa suuntaa. Haluat ehkä mennä jonnekin yksin ja olla kosketuksessa sen kanssa, mitä oikeasti haluat ja mitä et enää halua kestää.

Tämä on aikaa nähdä asiat selvästi. Haluat ehkä sovittaa (anteeksianto) ja päästää irti paljosta: draama, vanhat uskomukset, läheisriippuvuus ja kaikki, mikä rajoittaa sinua. Varmista, että päästät irti vanhoista tunteista, kuten häpeä, syyllisyys, viha ja energioista (sillä nämä ovat kaikki energioita), jotka rajoittavat sitä, kuka olet. Päästä irti vanhoista tarinoistasi (asioista joita muut tai sinä jatkuvasti kerrotte sinulle selittämään, miksi asiat ovat niin, kuin ovat). Sinä et ole tarinasi. Tarinasi ovat vanhaa. Sinä olet uusi. Jos tunnet olevasi erittäin herkkä, kiihtynyt ja hyvin tunteellinen muiden ilmiöiden lisäksi, oivalla, että kaikki nämä energiat auttavat sinua olemaan jalostuneemmassa olotilassa. Muista, että sinusta on tulossa herkempi energioille ja tiedät intuitiivisesti paljon. Sinulla voi olla myös levottomuutta, huimausta ja suuntavaisto hukassa. Kiinnitä huomiota siihen, kun näet numerosarjoja ja koet synkronismia. Sinulla saattaa olla muutoksia nukkumistavassa ja olet ehkä myös janoisempi ja nälkäisempi (tai vastakkainen tilanne). Älä vertaile itseäsi toisiin, kun olemme kaikki yksilöitä. Olemme ehkä yhtä, mutta kuitenkin koemme kaiken ainutlaatuisesti juuri itsellemme suunnitellulla tavalla … koemme sitä, mikä auttaa meitä transformoitumaan.

Kun siirrymme seuraavaan vaiheeseen, päiväntasaukseen, etukäteen saattaa olla tyyni hetki. Käytä tämä aika kaiken sen integroimiseen, mitä olet oppinut ja kokenut. Kenties tarkastelet kulunutta puolta vuotta ja panet merkille, miten olet muuttunut, mitä Gaia on tehnyt ja mikä kaikki on tuonut sinut tähän uuteen nyt-hetkeen. On mahtavaa aikaa hoivata itseäsi ja olla ystävällinen itsellesi ja muille. Tämä valmisteluaika auttaa sinua ehdottomasti maadoittumaan, ennen kuin energiat alkavat taas. Hengitä syvään. Muista, että sinä olet vastuussa siitä, miltä sinusta tuntuu. Elämä ei vain tapahdu sinulle – sinä luot elämän. Ole uskollinen itsellesi. Tämä ei merkitse, että huudat kaikille, miten erilainen olet. Voit olla hiljaa ja ylläpitää oman tinkimättömyytesi. Ole, kuka olet (ei vanha tuttu sinä, vaan uusi sinä).

Varmista, että käytät erottelukykyäsi. Kun erottelet, mikä on totta sinulle, olet omassa tinkimättömyydessäsi. Tunne, mikä on oikein sinulle, ja anna muun mennä. Sanat jotka laajentavat sydäntäsi, ovat totta sinulle – ne jotka rajoittavat sydäntäsi, ovat valetta sinulle. Sydämesi on jo vahva, kun taas älysi on hiljaisempi. Vahva sydän auttaa sinua olemaan intuitiivisempi ja viisaampi. Se auttaa sinua tunnustelemaan asioita (erottelukyky). Käytä sanoja, jotka voimaannuttavat, erottamisen tai vähättelyn sijasta. Sanat ovat energiaa, ja ne ovat symboleja siitä, mitä uskomuksia sinulla on. Kun olet puhdistunut kaikista vanhoista uskomuksista, sanasi heijastavat selkeyttäsi ja olet positiivinen. Näet peilinä kaiken, mitä vedät elämääsi. Se on kaunis tapa puhdistaa itsesi vanhentuneista uskomuksista ja käyttäytymistavoista. Tunnustele kaikkea. Liian kauan useimmat ovat luottaneet älyynsä ja luottavat edelleen. Tunne/tunnustele – se on ainoa tapa todella tietää, mikä on totta sinulle.

Paljon saatetaan nyt loppuun. Tämä tapahtuu valmistelemaan meitä siihen, mitä on edessä. Monet ovat ylösnousseet monta kertaa, ja toiset ylösnousevat ensimmäistä kertaa. Sillä ei ole merkitystä, kuka tekee mitä – kiinnitä huomiota vain omaan matkaasi. Muista, että ylösnousemus ei ole kertatapahtuma, se on jatkuvaa. Et lakkaa kehittymästä (ellet valitse niin). Seuraavina kolmena kuukautena nähdään varmasti paljon muutosta – monet ihmiset ja muut elämänmuodot käyvät paljon läpi. Se miten hahmotamme sen kaiken, riippuu jokaisesta itsestään. Itse näen aina positiivista myös kamalimmissa tapahtumissa. Näin minä valitsen olla.

Integroi jokapäiväiseen elämääsi kaikki, mitä olet oppinut. Se on ainoa tapa siirtyä eteenpäin. Onko jotain, minkä olet unohtanut? (Se on ensimmäinen asia (tai useampi), joka muistuu mieleesi.) Ratkaiseva asia on, että olet Lähde. Olet sielu. Olet rakkauden mestari.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 4.10.2018 AITOUS
ViestiLähetetty: 09.10.2018 21:01 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
AITOUS

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
4.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olet täydellinen juuri sellaisena, kuin olet, siinä missä olet. Kaikki vähempi on valhetta – valhetta jota olet ylläpitänyt. Kaikki mikä ei ole rakkautta, ei ole sitä, kuka olet. Tähän sisältyvät kaikki harhakuvat, joista olet pitänyt kiinni, asiat jotka omaksuit ja jotka sanoivat, ettet ollut Jumalan täydellinen ilmaisumuoto. Sillä ei ole merkitystä, mistä nämä valheellisuudet tulivat tai keneltä – hyväksy se totuus, että olet täydellinen ja jumalainen ilmaiseva Lähde. Tämän olet tullut oppimaan ja tästä syystä olet inkarnoitunut maan päälle.

Maa on osoittautunut suureksi unohtamiseksi ja sitten muistamiseksi. Se on ollut ilon ja oppituntien leikkikenttä. Olet tullut tänne muistaaksesi, kuka olet, ja tämä voi tapahtua vasta, kun tunnet oikeasti ydinolemuksesi. Olet tullut Maahan ylösnoustaksesi monta kertaa, mennen korkeammalle joka kerta. Olet tullut tänne ylittääksesi kaiken epäilyn, kaiken itseinhon ja kaiken mikä kertoi sinulle, että olit vähäisempi. Kun säteilet kirkkaasti, autat toisia, sillä olemme kaikki yhtä. Olet tehnyt valintoja ollaksesi enemmän tai ollaksesi vähemmän. Lähde/sielu ei koskaan puutu vapaaseen tahtoosi ja täysivaltaisuuteesi, sillä se riippuu sinusta. Kuitenkin kuunnellessasi omaa opastustasi, tiedät, mitä valintoja tehdä, jotta olet täysin sulautuneena yhteen sielun/Lähteen kanssa.

Puhtaimmassa totuudessa olet jumalainen. Kaikki tätä vähempi on valhetta. Kyllä, on ollut monia muutoksia, kuitenkin jokainen muutos tuo sinua lähemmäs totuutta. Suhteesi heijastavat sinulle, mistä sinun täytyy vielä päästää irti ja kuka olet. Kun olet aito, monet suhteet häviävät. Anna näin olla ilman tarvetta pelastaa tai korjata. Ole sinä, ja niiden jotka pysyvät, on tarkoitus olla kanssasi, jotta voit kehittyä, ja niiden jotka lähtevät, ei ole enää tarkoitus olla elämässäsi. Miten tahansa elämä meneekin, virtaa sen kanssa, mitä on.

Saattaa olla aika, jolloin eroat toisista. Joskus yhdistytään jälleen ja joskus ei. Eron aikana jompikumpi saattaa joko nousta tai laskea sopimaan yhteen toisen värähtelyn kanssa. Jos jälleenyhdistymistä ei tapahdu, anna niin olla ja jatka sinuna olemista. Seiso vahvana omassa totuudessasi – ei tarvita anteeksipyyntöjä, sillä niin kauan kuin kumpikin on suhteessa (missä tahansa suhteessa; rakastaja, työtoveri tai ystävä) aidosti uskollinen itselleen, ei ole tarvetta korjata mitään (anteeksipyytäminen on itsensä kieltämisen muoto ja yritys minimoida valintamahdollisuus). Kun olet uskollinen itsellesi, tapahtuu entisten haavojen suurta parantumista/eheytymistä (haava on havainto, joka syntyy uhrienergiasta). Ole totuudenmukainen ja rehellinen – se on sydämen polku, aidon läheisyyden polku.

Tämän ylösnousemusvaiheen aikana moni tuntee vähän eksyneensä, ja jotkut palaavat vanhaan voidakseen saada jotain normaalia muistuttavaa. Uudessa ei ole normaalia, koska asiat muuttuvat jatkuvasti yksilön tietoisuuden mukaan. Se vaatii vähän totuttelua. Bravo niille, jotka jatkavat rohkeasti uudessa. Vanha on tehty mukavaksi sinulle, koska olet tottunut siihen. Se on kuitenkin täynnä harhakuvia. Yksilö ei voi olla aito vanhassa. Hyväksy eksyneisyytesi ja luota, että sinua johdattaa sielu, joka ottaa sinua kädestä ja johtaa tietä. Kun luotat sieluun (todelliseen itseesi), tietoisuutesi, värähtelysi ja intuitiosi lisääntyy. Sielun johdattamana oleminen ei tuota koskaan pettymystä. Kyllä, se voi tuntua epämukavalta toisiaan, kuitenkin se on totuudenmukaista ja kaunista. Kun sallit sydämesi ja sielusi opastaa sinua, vahvistat uutta. Pysy hetkessä, sillä ainoastaan hetkestä löydät rauhan ja opastuksen. Mennyt ja tuleva ovat harhakuvia.

Gaia peilaa jatkuvasti omaa transformaatiotamme. Tulevina kuukausina tapahtuu paljon muutosta sekä henkilökohtaisesti että globaalisti. Älä ole epätoivoinen tai vastusta – tiedä, että kaikki on korkeinta evoluutiotamme varten. Olemme lopultakin tulossa todelliseen tasapainoon. Se on korostunut, miten näet itsesi, toiset ja Maat. Tulet huomaamaan muutokset tuomitsematta. Jos pysyt neutraalina, pystyt näkemään kiinnittymättä. Sillä ei ole merkitystä, miten toinen valitsee. Se muuttuu, minkä olet aina tiennyt tai luottanut olevan totta. Muista vain, että olet valinnut olla maan päällä nyt ja luot kaiken elämässä. Luota itseesi. Jos jokin päätöstilanne nousee esiin, ota oma aikasi. Tunne, resonoiko se kanssasi vai ei. Päästä irti epäilystä ja ole uskollinen sille, mitä sydämesi tuntee. Tunne ensin, ja jos se resonoi, niin toimi. Tämä on sydämen ja mielen yhteensulautumista.

Kaikessa mitä on sisällämme, tapahtuu versioparannus. Tähän sisältyy sydän, solut, DNA, chakrat ja tietoisuus. Kaikki kokevat tämän sen perusteella, missä he ovat tietoisuudessaan. Pysy tasapainossa ja maadoittuneena. Tasapainota työ, koti ja suhteet. Ne eivät ole erillään toisistaan – ne ovat yhtä. Oletko aidosti sinä työssä, kotona ja kaikissa suhteissa? Meillä on tilaisuus harmonisoitua aidon itsemme kanssa, mikä auttaa meitä hävittämään kaksinaisuuden. Olemme siirtymässä vanhasta uuteen. On mahdotonta sivuuttaa se, mitä tapahtuu. Onko tämä sinusta totta? Rakkaus-valo ylittää kaiken, joten ole rakkaus kaikissa tilanteissa. Tämä merkitsee jumaluutesi hyväksymistä ja itsellesi uskollisena olemista … tämä on tinkimättömyydessäsi olemista. Valokehomme on yhdistynyt, ja näin ilmennämme sen, mitä pidämme sydämessä. Pysy positiivisena, luo, ole myötätuntoinen ja ota vastaan sieluolemuksesi. Ole kiitollinen kaikesta elämässäsi.

Kyllä, olemme uudessa vaiheessa – integroimme kaiken, mitä olemme oppineet. Vanhan parantaminen on nopeampaa ja täydellisempää, se on helpompaa. Haluatko muuttaa jonkin elämässäsi? Tämä on täydellistä aikaa siihen. Voimme olla, kuka päätämme olla. Tämä on hetken taikaa. Ole tietoinen energiasta. Muista, että olemme energiaa, koska kaikki on. Tämä merkitsee, että asiat voivat muuttua sen perusteella, mikä tietoisuus sisälläsi on. Näe kauneutta maailmassa. Sitä on kaikkialla ympärilläsi ja se heijastaa aitoa ydinolemustasi.

Kun pysyt hetkessä ja fokusoidut siihen, millainen haluat olla ja millainen haluat Gaian olevan, ilmennät uutta. Hetkessä pystyt ottamaan askeleen kerrallaan, ja tämä johdattaa sinut uuden maailman ankkuroimiseen ja ilmentämiseen. Kyllä, on aina haasteita. Ne nähdään kuitenkin tilaisuuksina nousta korkeammalle. Voit päättää nähdä haasteet sellaisena, mitä vastaan taistellaan tai mitä vastustetaan, tai voit päättää nähdä jokaisen haasteen sellaisena, mikä yhdistää lisää rakkautta sinuun ja Gaiaan. Emme ole täällä pelastamassa tai korjaamassa Maata – olemme tällä auttamassa sen värähtelyn nostamisess, kun nostamme omaamme. Joka kerta kun olet aito, integroit lisää valoa. Kun loistat aitoudessasi, lisäät valoa vanhaan matriisiin ja näin luot ja ilmennät uutta Maata.

Se mihin fokusoidut tai mitä aiot, laajenee, sillä kaikki on energiaa. Kun lopettaa kaksinaisuuden itsessään, lopettaa kaksinaisuuden maan päällä. Kun pienen mielen kaikki sodat ovat hävinneet, sodat häviävät myös maan päältä. Näet siis, että olemme todellakin luojia! Todellisuus ei ole mitään muuta kuin se, mitä heijastamme ulospäin. Kun tietoisuutemme nousee, kaikki muutkin nousee, sillä tietoisuus luo elämän. Miten nostat tietoisuuttasi? Meditoimalla sydämessä, korkeassa sydämessä, kurkkuchakrassa, kolmannessa silmässä, käpy- tai kruunuchakrassa. Lisäksi silloin kun olet positiivinen kaikessa, et valita tai tuomitse, et valitse puolta (uskonnossa ja politiikassa) ja olet aito joka hetki, nostat tietoisuuttasi. Nostat tietoisuuttasi panemalla merkille kauneuden ympärilläsi, jakamalla avoimesti rakkauttasi, olemalla palveluksessa ja tietämällä oikeasti, kuka olet.

Näiden viime kuukausien aikana tänä vuonna, joka tunnetaan maan päällä vuotena 2018, tapahtuu siirtyminen korkeammalle. Aivomme johdotetaan uudelleen, jotta valheelliset rajoitukset voidaan hävittää, kehomme integroi valoa helpommin ja virtaamme sujuvammin sen kanssa, mitä on. Ole usein luonnossa, juo paljon puhdasta vettä, meditoi, liiku, tuijota aurinkoa ja pidä asiat yksinkertaisena. Päästä irti kiinnittymisestä siihen, miten, miksi, missä, kuka ja mitä, ja ota avosylin vastaan kauneutesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 43 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia