Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 13:23

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 141 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 28.04.2017 20:13 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
HERÄÄMISEN VARJOPUOLI

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
27.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heräämisessä on monia eri puolia. On herääminen sieluun, muihin ulottuvuuksiin ja tietoisempaan tapaan tarkastella itseä ja maailmaa. Sitten on herääminen siihen, mitä maailmassa tapahtuu, ja se paljastaa globaalin eliitin pyörittämän maailman, jossa käytetään monia muutaman eduksi. Ja monet ihmiset tietävät tämän yleisesti, mutta kenties eivät ole kovin tietoisia yksityiskohdista, kuten maailman eliittitaso joka käy ihmiskauppaa ja hyväksikäyttää lapsia, missä määrin mielen kontrollointia ja mustamaalausta käytetään julkisten henkilöiden kontrolloimiseen, missä määrin mediaa vaiennetaan ja käsikirjoitetaan, peiteoperaatiotapahtumat ja sotien synnyttäminen tiettyjä tarkoituksia varten.

Ajattelin ennen, että kunhan ihmiset heräsivät ensin mainittuun, heidät opastettaisiin lopulta informaation ääreen, joka herättäisi heidät viimeksi mainittuun. Mutta se ei välttämättä pidä paikkaansa. Olen nähnyt kuluneen vuoden aikana massiivisen määrän ihmisiä, jotka ovat uskomattoman hereillä yhdellä tavalla, mutta täysin tietämättömiä toisella. Ja se on oikeasti osa evoluution kasvuprosessia. Kukaan meistä ei ole täysin hereillä ja tietoinen joka alueella, mutta elämme aikaa, joka ehdottomasti kutsuu meitä venyttämään heräävää itseämme niille alueilla, jotka ovat jääneet varjoon.

Tämä työntö tunnistamaan varjomme, sekä henkilökohtaisen että kollektiivisen, on osa yleistä muutosprosessia, jota koemme kaikki tällä hetkellä. Se ei ole kaunista ja se voi olla tunteellisesti hyvin rankkaa, mutta meidän on mentävä siihen, jos haluamme todella kukoistaa ja toimia optimitasolla henkilökohtaisesti, sosiaalisesti ja kollektiivisesti. Miksi? Koska se mitä emme näe tai emme halua nähdä, vaikuttaa meihin tietämättämme. Se on kuin ajamista käsijarru päällä ajatellen, että se on auton normaalivauhti. Tai innostumista siitä, että elämä antaa joka päivä kolme ovea, joista valita, oivaltaen myöhemmin, että ovia oli todellisuudessa 100, sinulta oli vain piilossa 97 ovea.

Tapahtuu myös sisäistä työntöä omaan voimaamme. Henkilökohtainen ja kollektiivinen voimamme on ollut varjossa, ja aluksi voi olla järkyttävää, kun alkaa ottaa sen omakseen. Siirtymävaihe uusiin tapoihin (muutokset henkilökohtaisessa elämässä, muutokset perhe- ja suhdedynamiikassa ja muutokset politiikassa, pankkijärjestelmässä, mediassa, yritysmaailmassa, terveydenhuollossa, koulutuksessa, kestävässä kehityksessä, vaikka missä) joka kumpuaa sisäisen voimamme takaisin ottamisesta, voi olla töyssyistä kyytiä. Mutta parempi töyssyinen kyyti hyvään määränpäähän, kuin harhakuva tasaisesta tiestä, joka on rakennettu valeperustalle tai upottavalle suolle.

Lisää totuuksia ja paljastuksia tulee esiin tänä vuonna – enemmän kuin koskaan – ja tämä vain lisääntyy. Tämä on erinomainen uutinen – se on voimaannuttavaa ja vapauttavaa. Mutta varoitus: se voi saada myös putoamaan masennuksen, ylivoimaisuuden ja epätoivon jaksoihin. Niin häiritsevää kuin tämä kaikki onkin, vielä pahempaa olisi kuitenkin eläminen jatkuvasti tässä tietämättömyysvarjossa. Raskaus jota ehkä tunnet tänä vuonna, liittyy lisääntyneeseen tietoisuuteen niistä tiheämmistä energioista, jotka ovat aina olleet, mutteivät tietoisessa tajunnassasi. On tasapainottavaa oppia, miten herätään noihin energioihin, antamatta itsensä tulla imetyksi niiden pyörteeseen. Kun siitä tulee liikaa, ajattele itseäsi kynttilänä tai soihtuna, joka valaisee pimeän huoneen. Pimeys voi tuntua sulkevan sisäänsä kaiken, mutta valo on aina voimakkaampi, vaikka se olisi kuinka pieni. Pidä silmäsi ja korvasi avoinna totuudelle, pitäen fokuksesi, energiasi ja huomiosi tuon voimakkaan sisäisen valon vahvuudessa ja voimassa, joka opastaa sinua ja ON sinä. Pyydä sisäistä valoasi, sydäntäsi ja sieluasi opastamaan sinua parhaalla mahdollisella polullasi ja tekemään sitä, mikä voi olla parasta sinulle, ympärilläsi oleville ja maailmalle.

Vuosi 2017 on tähän mennessä ollut säälimätön. Kun asioista tulee liikaa, muista sulkea silmäsi ja hengittää. Keskity niihin, joita rakastat. Keskity siihen, mikä on hyvää elämässäsi. Mene rannalle, mene kävelylle, kokkaa ihana ateria. Kiitä kaikesta, mitä sinulla on. Uppoudu inspiroiviin sanoihin tai musiikkiin. Pidä huolta itsestäsi hyvällä tavalla ja anna sen olla ponnahduslauta, josta kaikki muu seuraa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 08.05.2017 07:04 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
2017 – "MITÄ VITTUA?!" -NOIDANKEHÄ

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
2.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kenestä muusta tuntuu, että vuosi 2017 on ollut tähän mennessä "mitä vittua?!" -noidankehää? Ylhäällä on alhaalla, vasemmalla on oikealla ja elämässä on enemmän mutkikkaita tapahtumaketjuja kuin keskiyön saippuaoopperassa. Ja tämä kuvaa vain yhtä tuntia eilen. Ja tuollainen tunti on tapahtunut toistuvasti hyvin monilla ihmisillä kuluneina kuukausina.

Suuria elämän juttuja tapahtuu, varmasti. Mutta on epätavallista, että monia suuria asioita tapahtuu kerralla kaikille, jotka tunnet. Massiivisia suhdemuutoksia. Valtavasti muuttoja. Terveyskriisejä. Perhemyllerrystä. Perheparannusta. Henkilökohtaisia muodonmuutoksia. Kuin katselisi elokuvaa pikakelauksella – olet vain itse tuossa elokuvassa ja yrität pysyä muuttuvien kohtausten perässä.

Ympärillä on paljon "vastakohtaenergiaa" … Hiljaiset ihmiset ovat äänekkäitä. Äänekkäät ihmiset ovat hiljaa. Koti-ihmiset ovat yhtäkkiä sosiaalisia ja sosiaaliset ihmiset pitävät matalaa profiilia. Ihmiset joita et tavallisesti näe tai joiden kanssa et puhu, ovat yhtäkkiä elämässäsi jonkin tilanteen vuoksi. Ihmisiä joita tavallisesti näet ja joiden kanssa puhut, ei ole missään. Vuosi 2017 on kuin karkaava juna, joka sanoo: "Ota kiinni, jos saat!"

Kaiken tämän liikkeen keskellä yleistunne on, että tapahtumat ovat positiivinen prosessi, joka tuo asioita tasapainoon, säteilee valoa varjoihin, herättää ja aktivoi kaiken, mikä on ollut unessa, ja korostaa totuutta siellä, missä selkeys on ollut samea. Liikaa munia täällä, liian vähän jauhoja tuolla? Ei haittaa. Kallista kulhoa vähän näin ja sitten käännä sitä noin. Pum, tasapaino. Jep, se on alkanut pyörryttää meitä toisinaan, mutta tässä kaikki se, mitä olemme tähän mennessä oppineet, pääsee oikeuksiinsa.

Keskuksessaan pysyminen, kehonsa kuunteleminen ja tapahtumien jumalaiseen kehittymiseen luottaminen. Olemme viettäneet vuosia alokasleirillä valmistautuen näihin aikoihin ja nyt olemme tässä – transformaatio on käynnissä massa-asteikolla.

Ehkä ihmettelet, miksi niin paljon tapahtuu, kun on tehty jo paljon sisäistä työtä ja puhdistumista. Monissa tapauksissa olette siirtyneet seuraavaan lukuun kaikessa, mitä olette pyytäneet. Vaikka monet muutokset ovat superpositiivisia, vaaditaan edelleen, että venymme ulos mukavuusalueeltamme, luomme vanhan nahkamme tai karistamme vanhat ajatuksemme siitä, kuka olemme tai olimme. Toisissa tapauksissa tunnette mullistuksia tapahtuvan ympärillänne ja esitätte usein tukiroolia jollain tavalla, tai pelkkä tietoisuus mullistuksista voi saada tuntumaan, että paljon tapahtuu, vaikkei suoraan itselle. Tapahtuu myös paljon kurssikorjauksia … meitä liikutellaan kuin shakkinappuloita ja varmistetaan, että olemme siellä ja niiden kanssa, missä meidän pitää olla tiettynä päivänä.

Suosittelen kovasti jotain, mikä yhdistää sinut sinuun päivittäin. Parin kuukauden jälkeen, jolloin rutiinini lensivät täysin ulos ikkunasta, olen palannut aamujoogaani. Se auttaa minua aloittamaan päiväni selkeänä, maadoittuneena ja energisenä ja yhdistää minut minuun, ennen kuin astun maailmaan.

Miltä teistä kaikista tuntuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.06.2017 19:50 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
JUPITER KULKEE ETEENPÄIN – PIENI HENGÄHDYSTILA

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
9.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jupiter alkaa kulkea tänään eteenpäin neljän kuukauden perääntymisen jälkeen, ja tavallaan se saattaa loppuun todella hektisen jakson, jossa useat planeetat ovat menneet edestakaisin samaan aikaan suurimman osan vuotta. Meillä on edelleen Saturnuksen ja Pluton perääntyminen, mutta nyt kun Jupiter, Venus ja Merkurius ovat takaisin vihreän valon aallossa, voimme odottaa pientä hengähdystilaa hullusta perääntyvästä liikenteestä, jota olemme kokeneet helmikuusta lähtien.

Elämme aikoja, jolloin tunnemme energia-aaltoja ja -vaikutuksia hyvin paljon enemmän, kuten myös kaikki ympärillämme, ja tästä syystä tämä vuosi on tuntunut, kuin olisimme "jarruttomassa autossa", kuten Trinity Jewels Christianin mukaan sanoi. Henkilökohtainen ja yhteiskunnallinen/globaali potentiaalimme herää, olemme valmiina tai emme. Sisäiset ja kollektiiviset haavamme tuodaan pintaan, pidämme siitä tai emme. Kun planeetat perääntyvät, ne ikään kuin ajavat saman paikan yli muutaman kerran – eteenpäin, peruutus, eteenpäin – varmistaakseen, että saat sen viestin kovana ja selkeänä, joka sinun täytyy saada.

Jos siis huomaat sanovasi "riittää jo!" tai "lopeta!", niin kesäkuu saattaa tarjota henkisen terveyden lepoa, jota olet odottanut. Jos sinusta on tuntunut sekavalta tai sumuiselta valitsemasi suunnan tai tarvittavien päätösten osalta, asioiden pitäisi alkaa seljetä. Jos jokin on ollut odottamassa tulevaan rahavirtaan, työmuutokseen, ylennykseen, muuttoon tai johonkin haluttuun laajentumiseen liittyen, niin herra Hyvä-Tuuri Jupiter on puolellasi, kunhan olet lähestynyt asioita hyvällä tavalla.

Huomenillalla on myös täysikuu (iltapäivällä 9.6. Suomen aikaa), mikä lisää sitä yleistä uloshengitystunnetta, että jonkinlainen päätös on käsillä. Ainakin seuraavaan energia-aaltoon saakka! Mutta nyt on hyvä aika pohtia vähän, mitä tämä vuosi on tähän mennessä näyttänyt tai opettanut sinulle ja mitä haluat tehdä tästä eteenpäin.

Katsottaessa eteenpäin tämän vuoden loppuosaa (niin paljon kuin on mahdollista enää katsoa eteenpäin!), mitä haluat saada aikaan tänä vuonna? Ei vain fyysisiä/aineellisia tavoitteita, vaan myös sisäisiä tavoitteita, eli esim. oppia pysähtymään ja hengittämään ennen romahdusta, minimoida toisten ja itsensä tuomitseminen, muuttaa tapoja, tehdä enemmän sellaista, mikä on tärkeää itselle, viettää enemmän aikaa niiden kanssa, jotka ovat tärkeitä itselle.

Miltä teistä kaikista tuntuu ja mitä uusia muutoksia haluatte saada tehtyä tämän vuoden loppuun mennessä (tai kenties olette jo tehneet)?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 29.09.2017 19:09 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KONTROLLISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
22.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, ihanat ystävät, miten teillä kaikilla menee?

On mielenkiintoista, että meillä on nyt uusi kuu Neitsyessä (joka haluaa asiat mukavasti järjestyksessä) ja kevät/syyspäiväntasaus (kyse tasapainosta), mutta tosiasiassa MONIEN ihmisten elämä tällä hetkellä – rehellisesti sanottuna koko vuoden – tuntuu täysin vastakkaiselta!

Tein She Fire -lähetystäni tänään suorana Facebookissa (tiedän, etten ole päivittänyt vakisivujani muutamaan viikkoon, ja palaan siihen pian, täytyy päästä vain itsensä kanssa ajan tasalle tässä hyvin kiireisessä jaksossa!) ja yhteys pätki jatkuvasti. Huvittavasti puhuin juuri siitä, miten emme pysty kontrolloimaan mitään nykyään – elektroniikka, energia, tapahtumat, tunteet – kun HYVIN paljon tapahtuu hyvin monille KERRALLA. Vaikka lipuisitkin täysin hienosti eteenpäin, on melkein mahdotonta olla tuntematta piireissäsi ihmisiä, jotka käyvät läpi dramaattisia tilanteita ja muutoksia.

Vaikka emme pysty kontrolloimaan, mitä tapahtuu ulkopuolella, voimme kontrolloida sisäistä ympäristöämme – lopulta. Sanoessani "lopulta" tarkoitan, että olemme ihmisiä. Paskoja asioita tapahtuu ja huomaat romahtavasi tai itkeväsi tai suuttuvasi. Mutta kun tuo tunteiden alkusyöksy on mennyt lävitsesi, sinulla on voima vetää henkeä, hengittää ulos ja löytää hiljainen paikkasi. Tuosta paikasta voit nähdä paljon selvemmin ja tyynnyttää tunteet, jotka ovat pyörähtäneet esiin sinussa. Voit ottaa aikaa kysyä itseltäsi: "Okei, mitä tässä oikeasti tapahtuu?"

Kun emme tunne kontrollia tai todellista voimaa sisällä, meillä on taipumusta yrittää kontrolloida ihmisiä ja tilanteita ulkopuolella ja saada valta niihin. Näemme tätä parhaillaan monilla tasoilla – kontrolloivien lakien säätäminen, ihmisoikeuksista äänestäminen, ikään kuin meillä olisi jokin oikeus sanella toisen ihmisen vapaus, ja maailman johtajat pelaamassa "tönimistä". Riippumatta siitä, mitä "tuolla" tapahtuu, SINÄ voit päättää, mitä tunne, mitä ajattelet, miten käyttäydyt ja miten kohtelet ihmisiä.

Huolimatta monista intensiivisistä tapahtumista, tai paremminkin niiden vuoksi, tapahtuu syvää parantumista, kun yhdistymme syvemmin niihin, joita rakastamme, kun yhteisöt lyöttäytyvät yhteen ja kun selvitämme, mikä on tärkeää meille. Vaikka asiat näyttävät hyvin kaoottisilta, ON käynnissä tasapainottumisprosessi.

Kuinka teillä hurisee? <3 x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 24.03.2018 10:49 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
TAPAHTUMA … SINUN AJATUKSESI?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
21.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olet saattanut nähdä informaatioryöpyn sosiaalisessa mediassa tai youtube-syötössä "Tapahtumasta", johon liittyy tietty päivämäärä tai aikakehys. Minulla on sekavat tunteet tällaisesta tapahtumatyyppisestä infosta ja rakastaisin kuulla teidän ajatuksianne siitä.

"Tapahtuma" on sellainen, jonka monet ihmiset ovat nähneet unissaan, kvanttiparannushypnoosisessioissaan tai muiden intuitiivisten näkyjen kautta. Useimmat ihmiset näkevät sateenkaarivaloa, -sumua tai -kajastusta vyöryvän sisään ja peittävän planeetan hyvillä värähtelyillä.

Toisaalta, jos kirkasta sateenkaarenväristä sumua vyöryisi sisään, kaikkien on hyvä tietää, ettei siinä ole mitään pelättävää. Nauti korkeista värähtelyistä ja ota kaikki se sisään! Toisaalta se, että hyvin monet ihmiset odottavat jatkuvasti "Tapahtumaa", on huolestuttavaa muutamalla tasolla.

1) Ole HYVIN erotteleva, kun vastaanotat informaatiota lähteistä "tuolla ylhäällä". Kommentti on naurettava tullessaan jonkun suusta, joka on kommunikoinut "niiden" kanssa koko elämänsä – tiedän! Mutta koska näin on, tiedän, ettei kaikki "ylhäällä" ole, miltä näyttää – eli toiset maailmat ja ulottuvuudet ovat täynnä kaikenlaisia olentoja, joilla on kaikenlaisia agendoja. Pelkästään se, että olento on ei-fyysinen, ei merkitse, että sen sanottava on a) totta ja b) hyödyllistä. Älä anna pois omaa voimaasi. Esitä vaikeita kysymyksiä. Ja jos et tunne oloasi mukavaksi sen osalta, mitä sinulle kerrotaan, on ok sanoa: "En resonoi tämän kanssa."

2) Monet ihmiset sanovat, että ovat "valmis" tällä olemisen osalta, ja haluavat tämän todellisuuden olevan jo ohi. Jos tämä olet sinä, ensinnäkin paljon rakkautta sinulle. Elämä voi olla todella rankkaa toisiaan, on se sitä ulkoisten tapahtumien tai sisäisten tunteiden vuoksi. Toisaalta elämä voi olla myös todella upeaa, yllättävää, hauskaa, iloista, hoivaavaa ja luovaa. Tiedä, että sinulla on sisälläsi kaikki, mitä vaaditaan menemiseen minkä tahansa haasteen läpi – ja itse asiassa kukoistamiseen tuon prosessin jälkeen, koska mikään ei virkistä haastetta paremmin perspektiiviä elämästä.

Jos sinusta ei tunnu hyvältä ja sinulla on energiaa tai pää pinnalla, mene kävelylle. Aloita jooga. Mene uimaan. Soita ystävälle. Laita musiikkia soimaan. Tanssahtele vähän. Sukella syvälle toistuviin tunteisiin ja malleihin ja kitke niiden juuri. Sulje media, joka ei tunnu hyvältä. Aloita jokin projekti. Istuta puu, yrttejä tai kukkia. Auta jotain toista, joka tarvitsee apua. Kirjoita tuo kirja. Aloita tuo blogi. Leivo kakku. Juo teetä. Tee suunnitelma joistain, mitä voit odottaa innolla.

Emme tulleet tänne tuntemaan epätoivoa, kunnes taianomaista valoa tulee. Olemme tuo taianomainen valo. Sytytä se ja anna sen säteillä ulospäin, ja muista säteillä sitä myös sisäänpäin omalle itsellesi.

3) Olemme hyvin onnekkaita eläessämme nyt tällä planeetalla. Kyllä, ihmiskunnalla on suuria ongelmia, jotka meidän täytyy hoitaa. Kyllä, kamalat ihmiset tekevät kamalia asioita. Kyllä, meille ovat valehdelleet fyysiset ja ei-fyysiset olennot, jotka ovat ennen käyttäneet hyväkseen meitä. Vielä lisää syitä SINUN valosi olemiselle täällä. Olet täällä KÄYTTÄMÄSSÄ energiaasi ja valoasi hyvällä tavalla ja hajottamassa sitä fasadia, joka on pannut meidät elämään rajoittuneessa todellisuusversiossa. On aika ruumiillistaa se, kuka oikeasti olet, ja ilmaista sitä. Kysy itseltäsi: "Mitä haluan tehdä voidakseni tukea sen maailman luomista, jota tiedän olevani täällä luomassa ja elämässä?" Oletko täällä luomassa uusia järjestelmiä vai hajottamassa vanhoja? Oletko totuudenetsijä vai parantaja-auttaja? Oletko merienhoitaja vai ympäristönsuojelija? Oletko äiti, isä, täti, setä, ystävä, poika, tytär, veli, sisar, holhooja, kumppani tai opettaja, joka on täällä rakastamassa rakkaitaan ja huolehtimassa heistä? Etsi, mikä tuntuu hyvältä, ja tee sitä.

4) Katsele ympärille. Elämme rehellisesti sanottuna paratiisiplaneetalla. En tarkoita järjestelmiämme ja sitä tapaa, jolla asioita on pyöritetty. Tarkoitan fyysistä planeettaa: ruohoa, puita, eläimiä, hedelmiä, vihanneksia, kukkia, merielämää, vuoria, valtameriä, hiekkarantoja, lintuja – saat kuvan. Kaikki auringon myötä, joka antaa meille valoa, elämää ja lämpöä. Katsele jokin luontodokumentti muistaaksesi, missä elät, ja oivalla, miten onnekas olet. Kysy sitten: "Mitä haluan tehdä hoivatakseni tätä kauneutta ja varmistaakseni, että Maasta huolehditaan seuraavia sukupolvia varten?"

ELÄT aikana, jolloin tietoisuus muuttuu nopeasti. Korkean taajuuden energia-aaltoja vyöryy sisään riippumatta siitä, näetkö tai tunnet ne vai et. Onko yksi näistä aalloista näkyvä sateenkaari, joka peittää planeetan? En tiedä. Mutta päivämäärien antaminen – jotka vain tulevat ja menevät – pumppaa kaikkien adrenaliinia ja sitten saa ihmiset romahtamaan, masentumaan ja pettymään, kun "mitään ei" tapahdu (vaikka PALJON TAPAHTUU!!).

Tarkoitukseni ei ole vähätellä mitään niitä positiivisia viestejä, joita on. Rakastan todella noita kvanttiparannushypnoosityyppejä ja ymmärrän heidän tarpeensa välittää näitä Tapahtumaan liittyviä viestejä, kun HYVIN monet asiakkaat kertovat samaa. Olen vain hyvin huolissani siitä, että joillekin tämän planeetan vaikutusvaltaisimmista ihmisistä – eli SINUN kaltaisistasi ihmisistä, joilla on valtava valo ja näin olen valtavia lahjoja – kerrotaan jatkuvasti, että on tulossa jokin tapahtuma, joka muuttaa kaiken, ja meidän täytyy vain olla kärsivällinen ja odottaa sitä. Sitä odotellessa on kaunis Maa, jolla asumme, miljoonia ideoita ja projekteja luotavaksi, miljardeja ihmisiä autettavaksi, tonneittain hauskaa pidettäväksi, kauneutta, tuskaa ja rakkautta, ja se kaikki on juuri nyt ja tässä lahjana meille.

Tämä ei tahdo sanoa, ettei muutos tapahdu – se tapahtuu, olemme siinä juuri nyt. Kollektiivitodellisuus on täysin erilainen kuin puoli vuotta sitten, ja sen suuri muuttuminen jatkuu. Vanhan maailman purkautuessa, ala rakentaa uutta maailmaa. Tee, minkä tekemistä rakastat ja mitä tulit tänne tekemään. Jos sateenkaarivalo tulee auttamaan meitä eteenpäin, niin mahtavaa. Jos ei, kaikki hyvin – voimme tehdä oman sateenkaarivalomme. <3

Siis, miltä sinusta tuntuu? Mitä sinun ajatuksesi ovat? xx

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 24.03.2018 10:50 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KULJE SIELUSI VIRRAN MUKANA

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
22.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Merkurius alkaa perääntyä tänään. Olen seonnut laskuissani siitä, miten monta tapaamisaikaa on tarvinnut muuttaa tällä viikolla, on kyse sitten työstä, ystävistä tai koulun tapahtumista! Kalenterini on täynnä asioita, jotka on yliviivattu ja siirretty toisille päiville. (Kyllä, käytän edelleen paperikalenteria. Rakastan kynää ja paperia!)

Täytyy kuitenkin sanoa, että vaikka Merkurius tunnetaan siitä, että se panee mm. suunnitelmat, viestinnän ja elektroniikan vähän sekaisin, tämä koko vuosi on ollut yhtä "mene vain virran mukana" -aikaa. On kuin kaksi todellisuutta: se jonka suunnittelet ja kirjoitat kalenteriisi ja sitten oikea sielusuunnitelma, joka ylittää kaikki muut suunnitelmat ja sanoo: "Tätä sinä oikeasti teet tällä viikolla. Et tapaa tuota henkilöä tänään, vaan tämän henkilön. Unohda tuon projektin aikaraja ja työstä sen sijaan tätä projektia."

Sielullamme on aina ollut ohjakset, mutta tänä vuonna se tuntuu käyttävän niitä suoremmin ja jatkuvammin. Mitä enemmän antaudumme tähän luonnolliseen virtaan ja päästämme irti siitä, mitä luulemme pitävän tapahtua, ja annamme sen tapahtua, mikä eniten haluaa ja minkä eniten tarvitsee, sitä helpommaksi huomaamme sen käsittelemisen, mitä tiellemme tulee – tai ei tule, kuten tilanne voi olla.

En puhu passiivisesta lähestymistavasta elämään, vaan olemisesta aktiivinen ja hereillä oleva osallistuja sielusi voimakkaassa virrassa, kun on ilmiselvää, että sinua viedään tähän suuntaan, ei tuohon suuntaan. Kun suunnitelmat muuttuvat odottamatta, vedä henkeä, ennen kuin menet tolaltasi.

Ovatko suunnitelmasi tai tapaamisesi muuttuneet tavallista enemmän tällä viikolla … tai tänä vuonna?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 15.05.2018 21:51 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
SELVIYTYMISMOODISTA ITSESTÄ HUOLEHTIMISEEN

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
10.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime aikoina kaikki ovat näyttäneet käyvän läpi jonkinlaista kriisiä tai merkittävää elämänmuutosta, tai tukevan sellaista, joka käy läpi näitä asioita. Niin haastavaa kuin tämä onkin, nämä tilanteet auttavat laittamaan elämän perspektiiviin. Ne saavat meidät hidastamaan, hellittämään aikatauluistamme, priorisoimaan uudelleen, mikä on tärkeää, ja tekemään muutoksia, joiden aika on ollut aikaa sitten. Saamme isoja herätyksiä joka puolelta, mikä saa meidät kysymään itseltämme: "Mikä elämässäni tukee terveyttäni ja hyvinvointiani? Mikä aiheuttaa stressiä? Mikä tekee minut tai perheeni sairaaksi?" Heräämisen myötä tulee oivalluksia, jotka vaativat muuttamaan fyysisiä tekojaan ja tapojaan. Jos saat merkittäviä viestejä hidastaa ja tehdä muutoksia etkä ole vielä löytänyt tapaa tehdä sitä, luultavasti huomaat, että henkinen, fyysinen ja tunnereaktiosi jokaiseen elämän tasapainottomuuteen tulee voimakkaammaksi ja sitä on vaikeampi sivuuttaa.

Vuosi sitten kun ihmiset puhuivat "Muutoksesta", suuri osa fokuksesta oli siinä paremmassa maailmassa, jota olemme täällä luomassa. Kuitenkin on ja on aina ollut silta täältä sinne. Tuo silta on siirtymätila, jossa kaikki mikä ei ole harmoniassa aidomman olemistavan kanssa, tulee esiin parantamista, transformoimista, tasapainottamista tai irtipäästämistä varten. Tätä tapahtuu henkilökohtaisella tasolla, yhteisötasolla, kansallisella tasolla ja globaalilla tasolla.

Energiatasolla tasapainotamme siksakkia ja menemme maskuliinisuuden hallitsemasta ja feminiinisyyden tukahduttavasta mallista terveeseen malliin, joka kunnioittaa feminiinisyyttä ja paluuta terveeseen maskuliinisuuteen. Siirrymme vahvimman ja nopeimman selviytymismallista "täytyy huolehtia itsestä ja yhteisöstä tai palaa loppuun henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti" -malliin.

Niinpä kriisejä tapahtuu nykyään useammille ihmisille ja useammin, osana sielumme ja ihmiskunnan tapaa tasapainottua. Pinnallisten tavoitteiden ja prioriteettien täytyy tehdä tilaa sielumme aidoille tarpeille, unelmille ja toiveille.

Suoraan ilmaistuna, sielumme paljastaa kaiken hevonpaskan, minkä meille on opetettu olevan tärkeää tai totta, mutta mikä ei todellisuudessa ole. Onko sinulla vanhoja, ei-ketään-palvelevia uskomuksia? Ne ovat luultavasti edessäsi nyt. Onko sinulla vanhoja malleja, jotka toistuvat?? Aika painaa stoppia ja poistaa ne kerta kaikkiaan. Tuntuuko sinusta elokuvan katselulta, kun katselet ulkoisen maailman ja uutismedian aspekteja? Oletko hämmentynyt, kun jotkut asiat kuulostavat todelta, kun taas toiset täysin valheelta? Tervetuloa Ihmemaa Ozin verhon poistamiseen, kun alamme saada selville, mikä on totta ja mikä harhaa, kehen voi luottaa ja kuka on näyttelijä suurella maailmannäyttämöllä.

Jep, tämä kaikki näyttää vähän sotkuiselta, mutta samaan aikaan alkaa näyttää myös puhtaammalta. Juuri tällaista on, kun siivoat huonetta kotonasi. Prosessin aikana on sotkuista, kuitenkin erittäin puhtaita saarekkeita alkaa tulla esiin, kun saat vanhan kaman ulos ja valmistaudut tuomaan uutta sisään.

Miltä teistä kaikista tuntuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.06.2018 22:38 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
ITSEHOITO KAAOKSEN KESKELLÄ

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
16.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maailman energia on hyvin kaoottista tällä hetkellä. Se muistuttaa minusta osakepörssiä, jossa kaikki huutavat samaan aikaan eivätkä kuule toisiaan. Melkein kaikkien ihmisten jokainen omistamaton aspekti leimahtaa ja tulee esiin huomioimista ja ilmaisemista varten – ja paljon siitä projisoidaan toisiin, eikä käsitellä terveellä tavalla.

Jos olet herkkä energialle – ja useimmat teistä tätä lukevista osuvat tuohon kategoriaan – sinusta saattaa tuntua hyvin lattealta. Kehomme reaktio energiapakahtumiseen on vetäytyä, sulkeutua ja turtua. Toisessa ääripäässä joistain teistä saattaa tuntua valtavan energiseltä, koska näette, että niin kaoottisia kuin energiat ovatkin, on valtava määrä transformaatiotoimintaa.

Tarkista tilanne itseltäsi ja varmista, ettet ylikuormita lisämunuaisia, koska voi olla hyvin addiktoivaa (kuitenkin myös uuvuttavaa) jatkaa seuraavan suuren "jutun" odottamista tai jahtaamista. Yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista asioista, jonka voit tehdä, on ottaa edes pari minuuttia sulkea silmät ja hengitellä syvään.

Toivottavasti voitte kaikki hyvin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.06.2018 22:39 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
MARSIN PERÄÄNTYMINEN – VIHA JA MUU ENERGIA JOKA TARVITSEE ILMAISTA

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
21.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvää päivänseisausta kaikille! On vuoden lyhin päivä meillä eteläisellä pallonpuoliskolla ja pisin pohjoisella puoliskolla.

Myös Mars, "energia joka tarvitsee ilmaista" -planeetta, on valmistautumassa perääntymään ensi viikolla. Perääntymisjaksot korostavat ja voimistavat planeetan vaikutusta, mikä tekee meistä tietoisemman sitä, miten käytämme tiettyä energiaa elämässämme. Marsin tapauksessa voi tulla esiin vihaa, raivoa, kiivaita purkauksia tai aggressiivisuutta.

On aika tarkastella, miksi näitä tunteita tulee:
Mikä todellisuudessa laukaistaan?
Mikä taustalla oleva asia haluaa huomiosi?
Mikä on tavanomainen reaktiosi vihaan?
Sulkeudutko, tukahdutat vai projisoit sen?
Täytyykö sinun muuttaa tätä reaktiota?
Täytyykö sinun oppia ilmaisemaan itseäsi ja tarpeitasi vakuuttavammin?

Marsin perääntyminen voi lisätä myös haluasi olla fyysisesti aktiivinen tai toisinpäin, pakottaa tai kannustaa lepäämään. Se on myös upeaa aikaa kehitellä luovia ideoita, jotka voit toteuttaa muutaman kuukauden päästä.

Jos olet yksi niistä monista, jonka viha tai raivo kuplii esiin, tai imet sitä empaattisesti kollektiivista, voimakkaat fyysiset harjoitukset ovat erinomainen ja terve tapa liikuttaa tuo energia lävitsesi. Liikunta on mahtava tapa puhdistaa kaikki "liikaenergia", joka ei kuulu sinulle. Se selvittää mielesi, jotta voit tarttua terveesti aitoon, sinulle kuuluvaan vihaan. Viha ja raivo ovat voimakkaita tunteita ja viestintuojia. Emme vain halua purkaa niitä, erityisesti jos ne tulevat esiin voimakkaasti tai toistuvat usein. On parempi tarkastella, miksi tuo tunne on. Kysy siltä: "Mitä haluat kertoa minulle?"

Tällä hetkellä tapahtuu PALJON projisointia – henkilökohtaisesti, yhteiskunnallisesti ja poliittisesti. Olemme vihaisia tuosta asiasta "tuolla", ja samaan aikaan sama asia tapahtuu "täällä" (psyykessämme/elämässämme/kotonamme/maassamme/puolellamme). Projisointia tapahtuu, koska on aivan liian tuskalista tai ylivoimaista nähdä ja hyväksyä, mitä "täällä" tapahtuu.

Vihaisuudessa ei ole mitään väärää. Siitä ei kuitenkaan ole hyötyä, että on vihainen, kun se tapahtuu "tuolla", mutta sivuuttaa sen, kun se tapahtuu "täällä". Konstikas juttu on, että meillä saattaa usein olla sokea piste siinä, kun se tapahtuu "täällä", minkä vuoksi toistensa kuunteleminen on HYVIN tärkeää tällä hetkellä. Toiset ihmiset voivat nähdä meidän sokeat pisteemme ja me voimme nähdä heidän. Uuden ihmisen mantramme täytyy olla: "Kuuntele hyökkäämisen sijasta".

Miten te kaikki voitte?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.06.2018 18:35 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VAPAAKSI RAJOITUKSISTA

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
25.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mars alkaa perääntyä huomenna. Tämä tulkitaan usein niin, että energiamme ja motivaatiomme ottaa askeleen taaksepäin, mutta täysin päinvastaista voi tapahtua.

Perääntymisjaksot auttavat meitä näkemään asiat selvemmin. Ne korostavat sitä, missä ehkä sabotoimme itseämme tai teemme asioita, jotka eivät toimi enää. Asioita tapahtuu nykyään pikakelausvauhdilla, joten tunnet luultavasti pakkoa toteuttaa uudet ideasi heti, kun oivallat, mitä voisit tehdä eri tavalla. Niinpä parina seuraavana kuukautena voi olla tavallista enemmän tuotteliaisuutta … ei vähemmän. On tunne työskentelemisestä fiksummin, ei kovemmin. Missä voit olla tehokkaampi, käyttää aikasi ja energiasi tehokkaammin?

Varoitus: Mars aloittaa perääntymisensä päivää ennen täysikuuta, joten Mars-energia saattaa ilmetä hyvin tunteellisella tavalla joillakin teistä.

Saturnus on yhtymässä (samassa paikassa) täysikuun kanssa, ja kumpikin sattuu nyt olemaan Kauriissa, joka on Saturnuksen hallitsija. Niinpä se on tuplakoettelemus isäenergialle/ongelmille, rajoituksille, rajoille, kaikelle mikä vaatii kurinalaisuutta, kanssakäymiselle auktoriteettien kanssa tai suuremman vastuun ottamiselle jostain tai jostakusta. Mars Vesimiehessä haluaa täydellistä vapautta ja olla oma persoonansa. "Älä rajoita minua!" Tämä täysikuu potkaisee täydellisesti liikkeelle koko Marsin perääntymisteeman, joka auttaa sinua näkemään, missä et liiku eteenpäin niin vapaasti, kuin voisit, ja mitä sinun tarvitsee tehdä muuttaaksesi sen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 141 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia