Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 17.11.2018 02:48

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 206 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 11.09.2018 19:32 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
PUTKAHTAMINEN ESIIN LUOMAAN UUDELLA TAVALLA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
10.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Hymyilemme rakkaudella, kun tarkkailemme teidän ja muiden vaativan itsensä tavoilla, joita ei kuviteltu ennen tätä viimeistä rakkauden tähtiloistoa. Vaikka olette kokenut monia energiaryöppyjä tämän siirtymän aikana, teitä ei ole koskaan ennen ohjattu itserakkauteen samassa määrin kuin muutamana kuluneena viikkona. Niin se on, että liikutte ja käyttäydytte eri tavalla – vaatien oman kokonaisuutenne ja loistaen majakkaanne.

Ette luultavasti pysty tuntemaan eroa, vaikka olette eri paikassa tunteellisesti ja fyysisesti. Tuo muutos on alku taivaallenne maan päällä. Kenties istutte eri tuolilla töissä tai teette jotain, mitä pidätte rauhallisena. Muutoksenne ei tarvitse olla suuri, sillä se on sekä sisäistä että ulkoista.

3D:ssä teitä tarvitsi muistuttaa muutosten merkityksestä, kuten uusi titteli töissä, häät tai valmistuminen. Nyt kun muututte nopeammin sisäisesti kuin ulkoisesti, teillä ei ole yhtään tai monia ulkoisia ilmaisumuotoja tuosta muutoksesta. Niin se on, että teistä tuntuu, ettei juuri mikään ole muuttunut elämässänne.

Mutta toisaalta, jos muistelette päivää, jolloin valmistuitte, teitä kosittiin, saitte tiedon raskaudesta tai ylennyksestä, elämänne ei silloinkaan muuttunut välittömästi. Vaikka tiesitte, että elämänne luultavasti muuttuisi, tuo muutos ei ollut vielä ilmiselvä. Nimittäin ennen kuin huomasitte paljon eroa elämässänne, teidän täytyi uppoutua tuohon muutokseen.

Niin on nyt. Olette valmistunut tästä itserakkaussiirtymävaiheesta, mutta ette vielä tiedä, miten tuo valmistuminen tai valmiiksisaaminen vaikuttaa teihin. Nimittäin aivan kuten valmistuttuanne lukiosta, käytettävissä oli monia polkuja.

Ennen tätä itserakkausvaihetta olitte joukkona samalla polulla, muutamin poikkeamin siellä täällä. Löydätte nyt ainutlaatuisen polkunne, kun päästätte irti tarpeesta olla toisten kaltainen.

Nimittäin vaikka valitsitte ehkä eri polun kuin ystävänne valmistuttuanne 3D-lukiosta, odotitte kumpikin löytävänne oman tienne elämässä siinä määrin, että voisitte pitää huolen itsestänne tai löytää puolison ja lisääntyä saadaksenne vain tulevat sukupolvet jatkamaan samaa polkua. Siinä oli poikkeamia siellä täällä, mutta kokonaisuutena kaikilla kulki teoissaan ja uskomuksissaan sama teema.

Sellainen ei ole enää totta. Jokainen teistä alkaa muodostaa ainutlaatuista polkua, joka kenties näyttää epätodennäköiseltä tai epätyypilliseltä teille. Siitä olette uneksinut aioneita. Ei sopiaksenne joukkoon, vaan luodaksenne uudella tavalla.

Niin se on, että alatte tuntea voimakasta tyytymättömyyttä siihen, mitä oli tai on elämässänne. Viette nuo tunteet tasolle, jota ette sallinut 3D:ssä. Nimittäin 3D-elämienne ajan olette iskenyt alas ne tunteet tai uskomukset, jotka erosivat hyväksytyistä normeista.

Se ei ole enää totta teillä. Mutta se tunnemuutos jota vaaditaan ajattelemiseen ja toimimiseen eri tavalla, on uuvuttava. Niinpä olette luultavasti väsynyt, hämmentynyt tai vähän peloissanne. Ei siksi, että teillä on erilaisia tunteita tai tekoja, vaan koska ette luultavasti ymmärrä niitä haluja, jotka vievät teidät odottamanne mukavuusalueen ulkopuolelle.

"Varmasti tämä ei voi olla minun taivaani maan päällä", julistatte itsellenne, kun valitsette epätavallisen ja odottamattoman polun kerta toisensa jälkeen. Uskotte: "Olen tällainen, en tuollainen", kunnes olette. Se mikä ei tunnu jotenkin oikealta, on juuri sitä, missä teidän täytyy olla. Ei tehdäksenne 3D-elämästänne täydellistä, vaan käyttääksenne sitä uuden "sinun" laukaisualustana.

Kenties laukaisualustanne on takapihan riippumatto, uusi työpaikka, suhteiden vahvistaminen, musiikin säveltäminen tai jonkin uuden luomuksen hahmottelu. Sallikaa itsenne kehittyä niin, kuin päätitte unitilassanne. Nimittäin aivan kuten kevätkukat, putkahdatte esiin maaperästänne ja näytätte tuoreen vihreän värinne indikoimatta vähän sitä, miltä kukkanne näyttää täydessä kukoistuksessaan.

Luultavasti haluatte puskea itsenne jonkinlaiseen nopeaa johtopäätökseen, aivan kuten katselette päivittäin puutarhaanne odottaen, ovatko kasvinne alkaneet kukkia. Antakaa itsellenne vapaus kasvaa niin, kuin haluatte tuottaa kukkanne. Nimittäin olette hyväksynyt ne energiat, jotka vastaavat oikeaa maaperää, kosteutta ja auringonpaistetta. Ei tarvita muuta olemuskasvinne kannustamiseen. Se puhkeaa kukkaan ollessaan valmis.

Tietäkää, että olette juuri oikeassa paikassa, on se sitten lepäämistä riippumatossa tai pyörimistä vimmatusti tekemässä. Olette valmistelleet maaperänne, ja nyt teidän täytyy luopua peloistanne, sillä kaikki on ihmeellisen hyvin teillä ja kaikilla edelläkävijöillä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 19.09.2018 05:45 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
LISÄÄMISTÄ, EI VÄHENTÄMISTÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
17.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monien teidän elämä muuttuu tavoilla, joita ette osanneet odottaa muutama kuukausi sitten. Tuo muutos on tuonut pelkoja etualalle.

Maa-aionita muutos on ohjelmoitu pelottavaksi. Niin se on, että pohditte päätöksiänne huolestuneena ja sitten havaitsette vain, että uusi elämänne, uusi suuntanne tai uusi suhteenne on mukavampi, kuin odotitte. Huomaatte, ettei muutos ole välttämättä pelottavaa tai ns. askel taaksepäin, sillä muutos mitä luotte, on uusi mukavuusalueenne.

3D:ssä rakensitte perustan useimmiten huteralle maaperälle. Tietysti se oli selviö 3D:ssä, koska halusitte kokea pelkoa kaikkine seuraamuksineen. Niinpä rakensitte ns. vakaata tulevaisuutta, mutta se muuttui pelkoa aiheuttavilla tavoilla. Tämä on ollut ja on totta kaikille 3D:ssä. Muutoksena teillä on nyt, että luotte vakaan perustan, jolle voitte rakentaa uuden elämänne.

Ette välttämättä tiedä välittömästi, että näin on, sillä pohditte päätöstänne ihmetellen, mitä teitte väärin, sen sijaan että nauttisitte siitä, mitä teitte oikein. Niin se on, että olette hitaasti – meidän ajatuksissamme, mutta nopeasti omissanne – hyväksymässä, että pelko on ohi. Oivallatte, että voitte sopeutua mukavuusalueeseenne miten tahansa haluatte, silloin kun haluatte. Nimittäin mukavuusalueenne on helposti muokattavissa, kun kehitytte ja kasvatte.

Päätöksillänne oli 3D:ssä useimmiten haudanvakavia tai pitkäaikaisia tuloksia, joita ei helposti muutettu silloinkaan, kun ulkoiset olosuhteenne muuttuivat nopeasti. Niin se oli, että pelkäsitte muutosta, sillä voisitte nähdä pelkodominoiden kaatuvan yksitellen, vaikka tuo muutos näyttäisi olevan parempaan päin. Useimmiten teistä tuntui, että halusitte olla ikään kuin kahdessa paikassa samanaikaisesti – aiemmassa elämässänne ja uudessa elämässänne – mikä jätti sisällenne vähän karvaan surumaun.

Tietysti vastustatte sanoen, ettei miljoonan dollarin voittaminen tai kerääminen saisi oloanne tuntumaan siltä. Saanemme olla eri mieltä. Nimittäin 3D:ssä tuon "onnekkaan" ihmisen täytyi päättää, minkä osan elämästään hän jättäisi taakse sopiakseen siihen, minkä yhteiskunta sanelee hänen korkeammaksi tai alemmaksi sosioekonomiseksi asemakseen. Ja kun hän alkoi käyttää noita miljoonia, hän havaitsi, ettei hän luultavasti sopisi vanhaan eikä uuteen sosiaaliseen luokkaansa. Sama päti niihin, jotka ovat kokeneet taloudellisia menetyksiä. Joko taloudellinen menestyminen tai menettäminen loi sosiaalisesti eristäytyneen henkilökohtaisen maailman. Maailma kulki ikään kuin heidän ohitseen, koska kumpikaan maailma ei ollut heille aivan oikea.

Sama päti sairauteen, käyttäytymistapoihin ja moniin muihin tekijöihin, joiden tuloksena ette ollut oikein se, kuka olitte ennen, joten ne joista olitte riippuvainen sosiaalisessa vuorovaikutuksessa tai hyväksynnän saamisessa, eivät olleet enää teidän ympyröissänne.

Se yhdistettynä yritykseen päättää, miten parhaiten eläisitte elämäänne jostain merkittävästä muutoksesta ja luultavasti sosiaalisesta eristäytymisestä huolimatta, aiheutti jatkuvaa pelkoa, joka kymmenkertaistui jokaisen maaelämän myötä. Tutkimalla nyt tuota muutospelkoa hitaasti oivallatte, että muutos merkitsee vakautta, hajoavien rakenteiden ja suhteiden sijasta.

Luultavasti väitätte, että se ei ole mahdollista, sillä muutos jättää aina jonkin osan teistä taakse, että menetätte aina jotain kaikkien muutosten myötä. Aa, uusi "sinä" oppii, että jonkun tai jonkin taakse jättämisen sijasta teette lisäyksen rakenteeseenne, vakauteenne.

Ne jotka eivät nauti muutoksestanne, eivät kiinnosta teitä, toisin kuin 3D-menetyksen tuska. Nimittäin havaitsette, että he eivät todellisuudessa olleet koskaan osa olemustanne – pelkästään sosiaalisia yhteyksiä jotka näyttivät tärkeiltä 3D:ssä, mutteivät näytä enää.

Sosiaaliset yhteydet olivat 3D-avainmenestystekijänne. Jos olitte köyhä, ystävänne olivat samanlaisissa olosuhteissa joko tunteellisesti tai fyysisesti Ja sama päti, jos olitte varakas. Nyt kun luotte rakenteita sydämestänne, ei ole mitään tarvetta löytää yhteisiä taloudellisia tai sosiaalisia odotuksia. Nimittäin ne jotka koskettavat sydäntänne, eivät halua teidän olevan kaltaisiaan. Sen sijaan he haluavat teidän olevan valomajakka, koska se on totta heille. Sosiaaliset luokat, tavoitteet, naapurustot, ystävät jne. tulevat nyt sydämestä, eivät yhteiskunnallisista pitäisi-asioista. Niin se on, että teistä on tulossa kypsä universaali olento.

Muistatteko, kun halusitte olla osa lukioporukkaanne? Ja miten järkyttynyt olitte, jos teitä ei kutsuttu oikeisiin bileisiin tai tapahtumiin? Mutta kun löysitte oman tienne 3D-aikuisena, noista porukkatarpeista tuli typeriä, surullisia tai nostalgisia riippuen siitä, miten kypsyitte.

Niin on nyt. Sillä ei ole merkitystä, käytättekö oikeita vaatteita, onko teillä "siistein" auto tai kutsutteko oikeat ihmiset bileisiinne. Vain sillä on merkitystä, että tunnette sydänyhteyden ja teistä tuntuu mukavalta – ja on harvoja, jos yhtään, sosiaalisia pitäisi- tai täytyy-asioita. Teidän ei enää tarvitse kilpailla elintasosta tai tuntea epävarmuutta yhteiskunnallisesta tai taloudellisesta asemastanne, sillä valomajakkanne vetää puoleensa niitä, joilla on samanlainen majakka, samanlaisen mukavan elämän kera.

Ne jotka jatkavat pyrkimistä, eivät tunne oloaan mukavaksi tässä uudessa maailmassa, sillä pitäisi- ja täytyy-asiat vainoavat heitä. Ne joita pidätte viehättävinä ja jotka tuntevat vetoa teitä kohtaan, luovat omia mukavuusalueitaan ja välittävät erittäin vähän siitä, mitä toiset ajattelevat tai tuntevat heidän elämästään.

Teistä on tulossa kypsä universaali aikuinen, kun luotte elämän, joka on oikea teille eikä kenellekään muulle. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 24.9.2018 SEISO SUORASSA
ViestiLähetetty: 25.09.2018 15:13 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
SEISO SUORASSA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
24.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Yllytämme teitä kurkottamaan tähtiin, sillä olette tosiaankin tähtiä. Olette sekä universumin olympiatähtiä että tähdistä. Nimittäin loitte tähdet ja olette asuneet niillä useammin, kuin osaatte laskea. Niin se on, että teistä tuntuu rauhalliselta ja levänneeltä, kun katsotte tähtiä. Ei hekumoiden luomistaidoillanne, vaan muistaen, miten taitavia olitte ja olette.

Teidän on aika liftata tähtiin muistaen kaiken, mitä olette saavuttaneet ja saavutatte. Nimittäin monet teistä ovat turhautuneita ja vihaisia tästä tai tuosta tapahtumasta maan päällä, muistamatta, että sellainen viha on vain nanosekunti kokonaistodellisuudessanne. Jos olette järkyttynyt tai vihainen jostain, muuttakaa se. Ja jos olette iloinen jostain, voimistakaa sitä.

Unohditte, miten suurenmoinen todella olette, kun tulitte osaksi Maan raskautta. Vaikka Maa on nyt 5D:tä, jatkatte 3D-taisteluja, joilla on vähän tekemistä kanssanne nyt – mikä osoittaa kiintymyksenne uhriuteen. Teillä ei ole mitään syytä tuntea olevanne uhri. Olette luoneet maailmoja, planeettoja ja tähtiä, ja kuitenkin sallitte muutaman ihmisen pitää teidät kurjuudessa tai pelossa.

Vaatikaa itsenne! Vaatikaa voimanne luoda ja siirtyä yli 3D-säännöistä, jotka määräävät, että jonkun täytyy kertoa teille, mitä tehdä. Olette suurempi ja parempi kuin 3D-säännöt. Seiskää suorassa. Teidän ei enää tarvitse piilottaa todellista itseänne orjuuden ja säyseyden taakse. Olette esittäneet Clark Kentin roolia aivan liian pitkään. Teidän on aika vaatia supermies- ja supernaisstatuksenne. Status jossa voitte tehdä, mitä haluatte – sillä kuka teitä estää?

Monet teistä elämöivät, että tämä pomo, tämä vanhempi tai ystävä tai poliitikko on ilkeä teille tai jollekin, josta välitätte. Mitä aiotte tehdä sille? Juoksetteko nurkkaanne itkemään vihaisena tai peloissaan? Vai laitatteko jalkaan ison tytön tai ison pojan housunne ja julistatte vapautenne?

Olette noudattaneet aioneita maaviestejä heikkoudesta, alamaisuudesta ja uhriudesta. Pyyhkikää pois nuo viestit, sillä ette ole palvelija, ettekä vanki. Olette äärimmäisen voimakas universaali olento, joka loi sen maaperän, jolla seisotte, ja kyllä, sen pelkotekijän jonka nyt hävitätte.

Olette luoja, ette palvelija. Kuvitteletteko ajatuksissanne Jeesuksen, Muhammedin, Buddhan tai kenenkään muun jota pidätte suurena, uhriksi? Vai kuvitteletteko heidät vahvoina ja vaikutusvaltaisina olentoina, jotka elivät yhteiskunnassaan, koska halusivat esitellä mahdollisuuksia?

Te olette joukkona nuo mahdollisuudet. Tämän siirtymän em. edelläkävijät kylvivät rakkauden ja ilon siemenet. Te olette kukkia – vahvoja, kyvykkäitä, joustavia, kirkkaita ja iloisen värisiä. Te olette niitä, jotka muuttavat värikkääksi iloplaneetaksi sen harmaan maiseman, joka Maa on ollut ainoneita. Hyvin samaan tapaan, mitä tapahtuu muutaman vuoden välein Maan aavikoilla. Erona on, että teidän kukkanne eivät kuihdu, vaan kukoistavat ja moninkertaistuvat nopeasti.

Te ette ole uhri. Kukaan ei ole vahvempi tai vaikutusvaltaisempi kuin te. Lakatkaa teeskentelemästä, että te ette pysty tekemään jotain tai että teidän täytyy pyytää lupa tai odottaa, kunnes tämä kamala "jokin" menee ohi.

Olette voima, loisto ja valo. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 1.10.2018 VAIN SINÄ
ViestiLähetetty: 05.10.2018 15:21 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VAIN SINÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
1.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Oletteko yksinäinen, loukkaantunut tai vihainen? Näin on, koska sanotte hyvästi globaaleille 3D-uhri- ja -huolehtijarooleillenne. Vastustatte sanoen, että olette sanoneet jo hyvästi kummallekin. Niin olette henkilökohtaisessa elämässänne, mutta ette maayhteisössä kokonaisuutena. Muutaman viime päivän vimmassanne on ollut kyse sen havaitsemisesta, ettei teidän tarvitse enää noudattaa globaaleja täytyy-asioita. Että olette täysivaltainen olento ilman tarvetta tehdä niin, kuin sanelevat ne, joita nimitätte johtajiksi.

Sellainen rohkeus on pelottavaa, sillä siitä on aioneita, kun viimeksi julistitte itsenne tai edes ajattelitte itseänne täysivaltaiseksi Maassa ollessanne. Olette astumassa uudelle ja pelottavalle alueelle. Kuka kertoo teille, oletteko oikeassa vai väärässä? Tämä on viimeaikaisen vihanne, pelkonne ja loukattujen tunteidenne ydin, kun oivallatte, että "kuninkaalla ja/tai kuningattarella ei ole vaatteita".

Olette jo huomanneet sen lähiperheessänne ja yhteisössänne, mutta olitte toivoneet – luultavimmin kätkettynä itseltänne – että joku pelastaisi teidät ja kertoisi teille ja muille, mitä tehdään ja milloin. Havaitsette sen sijaan, että maailmanjohtajat joihin luotatte, epäonnistuvat tai menettävät kykynsä johtaa.

Tietysti teitä pelottaa, sillä se merkitsee, ettei ole ketään jota seurata, paitsi te. Suurta kuvaa globaalista turvallisuudesta tai tietämisestä ei enää ole. Olette vain te. Pelottava ajatus tosiaankin. Vähän sama asia, kuin jos vanhempanne olisivat hylänneet teidät, ennen kuin uskoitte olevanne valmis elämään omillanne.

Nämä poliittiset, hallinnolliset ja turvallisuuskysymykset "painelevat nappuloitanne" tavoilla, joita ette kuvitelleet silloin, kun julistitte täysivaltaisuutenne. Nimittäin uskoitte sen merkitsevän, että olisitte ainutlaatuinen yksilö jonkun upean maailmanjohtajan rakastavan sateenkaaren alla.

Ette ole täysivaltainen, jos joku kertoo teille, miten eletään. Tämän toteamuksen valtavuus on hyvin pelottavaa, sillä teillä ei ole aavistustakaan, miten eletään ilman ensisijaisia sääntöjä ja täytyy-asioita. Kuka luo oikeus-, poliittiset tai mitkä tahansa järjestelmät? Kuka kertoo teille, mitä tehdään?

Ette pysty vielä kuvittelemaan aikaa, jolloin sääntöjä ei tarvita, sillä ette ole olleet koskaan maan päällä ilman sääntöjä ja johtajia. Hyväksytte, että sitten kun teette siirtymän pois Maasta, olette vapaa toimimaan, missä tahansa ulottuvuudessa tai ympäristössä haluatte. Ette kuitenkaan pysty kuvittelemaan samaa vapautta ollessanne Maassa.

Niin se on, että olette peloissanne ja huolissanne, että te ette toteuta ainutlaatuisen polkunne unelmia. Nimittäin maaolemuksenne ajatteli, että ainutlaatuinen polkunne olisi jonkin ulkopuolisen voiman asettamien suuntaviivojen sisällä, kun se kertoisi teille "oikeudestanne", tai osuvammin sanottuna, että toiset olivat oikeassa tai väärässä. Että teillä olisi vapaus tutkia polkuanne, koska joku ulkopuolellanne huolehtisi muusta maailmasta.

Sellaista ei tapahdu. Te olette vartijanne. Ette veljenne tai sisarenne vartija – olette oma vartijanne, kuten kaikki ovat. Ja vaikkette pysty vielä kuvittelemaan, miten Maa ilman maailmanjohtajia toimii, se on draivinne.

Aivan kuten aloittaessanne siirtymänne kuukausia, vuosia tai vuosikymmeniä sitten, ette voineet ymmärtää, miten kehittyisitte ja että nyt-hetken "sinä" olisi olemassa. Niin on nyt. Ne jotka haluavat parantaa ympäristöä, tekevät niin. Ne jotka haluavat olla osa jotain muuta toimintaa tai globaalia kunnossapito-osastoa, ovat.

Maahallitukset ovat nopeasti kehittymässä valtiotarpeista universaaliin yhteistyöhön. Yhteistyöhön jota on vaikea kuvata tässä kohtaa, mutta täysin upeasti toimivaan yhteistyöhön, mikä sallii jokaisen maaolennon osallistua tekijöihin, jotka ovat hänelle mielenkiintoisimpia ja näin iloisimpia. Uudessa Maassa ei ole kyse olemisesta parempi kuin toinen valtio tai alue, vaan pelaamisesta yhteen rauhassa ja kyllä, ilossa.

Se mikä antaa teille iloa, on tienne onnellisuuteen ja rauhaan. Se pätee kaikkiin, jotka haluavat olla uutta Maata. Pelko ei ole enää ensisijainen turvallisuustekijä. Eikä se ilo, että maanne (joukkueenne) on paras, sillä "paras" määritellään nyt ainutlaatuisuudella, rauhalla ja ilolla, kilpailun sijasta. Vaikea käsite ymmärtää, ellei ole "sotkeutunut" siihen. Kuten oli totta myös henkilökohtaisen vapauden osalta, ennen kuin olitte toteuttaneet sen.

Monet ihmettelevät, miten paljon tunnetuskaa tarvitaan johtajien kontrollin puhdistamiseksi. Vaikka on jonkin verran tuskaa, kuten kaikessa muutoksessa, ensisijainen helpotus vastaa kaikkea sitä tuskaa, mitä saatatte tuntea.

Jos olette niiden varhaisedelläkävijöiden joukossa, jotka ovat tehneet siirtymää vuosikymmeniä, mietitte ehkä, oletteko Maassa tässä elämässä, kun se tapahtuu. Useimmat luultavasti ovat, sillä kaikista jotka tekevät siirtymää, tulee pelottomampia, mikä aiheuttaa vähemmän haitallista toimintaa heidän soluissaan.

Aioneita solunne ovat tehneet ihmeitä jatkaessaan olemistanne niistä pelon jatkuvista tuhoista huolimatta, jotka eroavat vähän syövästä tai samanlaisista sairauksista. Kun nuo pelot häviävät, niin häviää myös solujenne tarve jatkuvasti kuurata itseään puhtaaksi jätteestä. Ikääntymisessä on enemmän kyse solujenne peittymisestä pelkoon ja vihaan, kuin siitä ikääntymisen vääjäämättömyydestä, johon nyt uskotte.

Mutta ikääntyminen on myöhempien esitysten aihe. Riittää, kun tiedätte, että maailman hallitukset joille olette uskoneet elämänne johtamisen, häviävät yksitellen – nopeammin kuin pystytte nyt kuvittelemaan. Sillä ainutlaatuisen olemuksenne on aika säteillä kirkkaasti vapautenne valoa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.10.2018 15:26 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
LOPETA 3D-OPPITUNTISI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
8.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Muutaman kuluneen kuukauden olette leijuneet 5D:hen ja pois siitä, säilyttäen samalla 3D-turvallisuutenne ja -tietämisenne. Vähän kuin siirtyisi peruskoulun kahdeksannelta luokalta lukioon ja säilyttäisi kaiken, mikä oli upeaa kahdeksannella. Se ei ole mahdollista – eikä teidän ole enää mahdollista ylläpitää sekä 3D- että 5D-elämäänne.

Monet teistä olivat tolaltaan viimeaikaisista poliittisista toimista ja uskoitte, että huolenne oli tarpeellista. Noita tunteita ei vaadita eivätkä ne ole sopivia sille, kuka teistä on tullut. Ette ole vielä vaatineet täysin 5D-olemustanne, joten hyppäsitte 3D-tohinaan uskoen, että ilman teidän apuanne ne, joilla on vähemmän tietoa kuin teillä, eivät osaisi mitenkään päättää, miten muutetaan heidän 3D-elämäänsä. Tuollaiset ajatukset ja teot ovat laajentuma 3D-huolehtimisesta.

Nimittäin jos uskotte, ettei kukaan muu kuin te tai kaltaisenne pysty ratkaisemaan 3D-, 4D-, 5D-ongelmia ja sen yli, julistatte itsenne kaikkivaltiaaksi, jonka täytyy paimentaa opetuslapsensa oikeisiin ajatuksiin ja tekoihin. Kerrotte muille, että vain te olette tarpeeksi viisas ohjaamaan alueita, joista ette ole enää kovin kiinnostunut.

Jos tuollaiset teot olisivat iloisia, te ette olisi niin järkyttynyt, kuin monet teistä olivat seuratessaan viimeisimpiä poliittisia temppuja. Tuollaiset vaikeudet eivät ole enää osa teidän maailmaanne, sillä ne ongelmat joita yrititte ratkaista, ovat 3D:tä. Teidän roolinne on elää ilossa.

Jos muutaman viime päivän uutiset antoivat teille iloa, niin se on jotain, mitä ehkä haluaisitte tutkia. Mutta luultavasti ilon sijasta uutiset aiheuttivat pelkoa ja vihaa, joista kumpikaan ei ole iloa.

Kysymysenne on taas: "Kuka minä olen?", sillä jos ette ole enää 3D:tä, mitä roolia teidän pitäisi esittää? Ja kuten aina, vastauksemme on: roolia joka antaa teille iloa. Kenties uskotte meidän puhuvan arvoituksellisesti, sillä ette ennakoi yhtään ajankohtaista tai tulevaa iloa elämäänne. Totuus on hyvin erilainen, mitä tällä hetkellä tunnette, koska 5D-ilot eivät ole 3D-iloja. Kilpailu, pelko ja raivo korostuvat 3D:ssä, mikä luo pelkästään pieniä oikeuspiikkejä globaalissa yhteisössä.

Te jotka olette 5D:tä, olette eri toimintamoodissa, sillä luotte uutta tunne/henkistä paikkaa kaikille. Moodissa joka kannustaa iloon ja romuttaa pelon. Teillä ei ole enää aikaa eikä energiaa hyppiä 3D-pelkojen ja 5D-luomusten välillä. Niin se on, että havaitsette pelkonne ja raivonne olevan yhdessä tai useammassa ympäristössä syvempää, kuin voidaan sulattaa. Kuin ilonne ei olisi enää koskaan mahdollista, sillä huomaatte, että pelon tunteminen 5D:ssä on paljon epämukavampaa kuin 3D:ssä. Ja tuohon iloon on helpompi yhdistyä kuin 3D:ssä.

Hyppiminen 3D-pelon ja 5D-ilon välillä on teille liian vaikeaa nyt, kun olette saavuttaneet tämän kohdan maaevoluutiossanne. Jos olisitte vähemmän kehittynyt 5D:ssä, voisitte helposti hyppiä näiden kahden ulottuvuuden välillä. Ja niin olette tehneet muutaman viime kuukauden. Voi, kenties kadotitte ajatusketjun tai unohditte, mitä olitte sanomassa, mutta paria tällaista hankaluutta lukuun ottamatta, teistä oli suhteellisen helppoa hyppiä näiden ulottuvuuksien välillä.

Nyt kun olette julistaneet 5D-aikomuksemme ja muuttaneet solujanne ja ajatusprosessejanne, nyt kun olette toivottaneet tervetulleeksi monia osianne olemukseenne, ette enää halua leikkiä 3D:ssä. Olette valloittaneet tuon maailman, joten siihen on vähän kiinnostusta. Sen sijaan olette lumoutunut 5D-mahdollisuuksista.

Niin se on, että olette valmis elämään ilossa ja kyllästynyt elämään pelossa. Tuloksena on, että pelosta on tullut teille yhtä vaikeaa, kuin kaivaisitte syvää reikää savimaahan. Teillä on muita asioita tutkittavana ja luotavana.

Se mikä oli ennen siedettävää, kuten reiän kaivaminen koska tarvitsitte rahaa, on samanlaista, kuin voittaisi monta miljoonaa dollaria lotossa ja jatkaisi tuon saman reiän kaivamista. Teillä ei ole kiinnostusta taistella toisia tai itseänne vastaan, sillä olette saaneet valmiiksi nuo oppitunnit. Uusissa oppitunneissa joiden alkamista ette malta odottaa, on kyse ilon löytämisestä.

Sitten kun sallitte itsenne päästää täysin irti 3D-pelosta ja tiedätte, että toiset ovat kiinnostuneempia pelko-oppitunneista kuin te, sitten ja vasta sitten sallitte itsenne paistatella siinä kultaisessa valossa, joka teistä on tullut.

Ette ole 3D:tä missään muodossa, joten teidän on aika työntää lempeästi pois 3D-pelot, kun tutkitte uusia rakkaus- ja ilo-oppitunteja. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 22.10.2018 VAPAUS!
ViestiLähetetty: 22.10.2018 20:12 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VAPAUS!

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
22.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä huokaisevat helpotuksesta, sillä maailmanne alkaa kukoistaa tavoilla, joita ette odottaneet. Rentoudutte uuteen olemukseenne. Ja kun teette sen, stressi ja ahdistus häviävät hitaasti pois.

Tämä ei ole totta kaikille, sillä monet teistä eivät ole vielä saavuttaneet ei-paluuta -kohtaa. Tuossa kohdassa julistatte itsenne täysivaltaiseksi ja vapaaksi. Jotain mikä on melkein mahdotonta tajuta, ennen kuin teette se, sillä olette harjoitelleet aioneita raportoimaan jollekin viisaammalle ja odottamaan, että hän pitää huolta teistä.

Tämän ahaa-oivalluksen hetki saattaa olla melkein näkymätön ulkoiselle olemuksellenne tai se voi johtaa tekoihin tai sanoihin, joita ette odottaneet. Tuloksena – on tuo "epäitsekkyydestä itseyteen" -teko sitten pieni tai suuri – teistä tulee "sinä" kokonaisuudessanne.

Tällaisia reaktioita on vaikea kuvata, ennen kuin astutte vapausovesta. Riittää, kun tiedätte, että se tapahtuu pian, jos ei ole jo tapahtunut. Nimittäin on paljon asioita, jotka teidän täytyy vaatia ja tulkita ennen uutta vuottanne.

Tämä on aikaa tunnustaa olemuksenne ja sallia toisten tehdä sama. Menneisyydessä piilotitte todellisen olemuksenne, todellisen voimanne, epäitsekkyyden verhon taakse. Sellainen ei ole enää tarkoituksenmukaista tai tarpeellista, kuten päätätte tarkkaillessanne, kun toiset huolehtivat tai toimivat uhreina.

Uhrina tai holhoojana toimiminen toi teille ennen yhteiskunnallisia pisteitä. Jokaisen pisteen myötä sotkeuduitte lisää 3D-yhteiskuntaan, kunnes oli tarve luoda karmaa – tapa pelastaa se, minkä olitte menettäneet tai antaneet pois. Mutta jokaisen karmateon myötä sotkeuduitte vielä syvemmälle. Nimittäin jos vahingoititte toista yhdessä elämässä, hän maksoi takaisin teille toisessa, mikä kehitti teille tarpeen tehdä sama taas uudessa elämässä, ja tämä jatkoi uhriutta elämästä toiseen. Ja tämän tekeminen kavensi vuorovaikutustanne niihin, joiden kanssa olitte olleet aiemmin vuorovaikutuksessa. Tämä aiheutti tuhon- ja pelontunnetta, joka syveni jokaisen paluunne myötä Maahan. Vaikka tämä selitys on yleistystä, sen ydin on, että olitte vuorovaikutuksessa samojen ihmisten kanssa eri muodossa maaelämästä toiseen, mikä loi pelko- ja kostomallin.

Nyt kun olette laajentaneet ihmisvuorovaikutushorisonttianne, pelkäätte, mitä uudet olennot tuovat elämäänne. Vaikkei tämä ole tarpeellista, se on luonnollinen tulos aionien vuorovaikutuksesta samojen tai enimmäkseen samojen olentojen kanssa pelossa.

Laajennatte vuorovaikutustanne niihin, joiden kanssa ette ole koskaan vuorovaikuttaneet Maassa ollessanne, ja pelkäätte vähän, että se aiheuttaa uutta karmaa – jotain mitä ette enää halua kokea. Uudet vuorovaikutussuhteenne luovat eräänlaista karmaa, mutta ei sellaista, kuin nyt otaksutte. Nimittäin entisten elämienne muistot Maasta ovat, että tuo karma oli loputon kehä pelkoa, anteeksiantoa, kostoa ja uutta pelkoa. Niin se on, että astutte tähän uuteen vaiheeseen huolissanne. Se ei ole tarpeellista, mutta ette usko sitä todeksi, ennen kuin koette sen.

Saatatte jatkaa vuorovaikutusta niiden kanssa, jotka ovat entisistä 3D-elämistänne, mutta hyvin eri tasolla. Nimittäin julistatte itsenne riippumattomaksi niille, joille uhri/huolehtijaroolinne on tuttu elämästä toisensa jälkeen. Julistuksenne saattaa olla melkein huomaamaton teille, tai se voi olla tulos sisäisen vahvuutenne kuplimisesta pintaan itseysräjähdyksessä, jota ette odottaneet.

Sillä ei ole merkitystä, miten julistatte vapautenne, sillä vapauden julistaminen on seuraava vaiheenne. Vaihe joka luultavasti yllättää teidät ja julistuksenne vastaanottajat, sillä tarve vapauteen ylittää kaiken tarpeen sopia joukkoon. Sitten ja vasta sitten aloitatte yleisen maarakkausvaiheenne. Nimittäin julistatte vapautenne ja näin itserakkautenne, ennen kuin sallitte itsenne siirtyä suurempaan rakkaus- ja hyväksyntäsfääriin.

Monet teistä toteavat, että rakastatte toisia, vaikkette tuntisi heitä henkilökohtaisesti. Saanemme olla eri mieltä. Nimittäin jos tässä kohtaa sillä olisi negatiivinen vaikutus elämäänne, että hyväksytte uusia olentoja piiriinne, kieltäytyisitte tekemästä sitä. Siis, siihen saakka kunnes julistatte vapautenne nykyelämänne rajoista. Nimittäin nuo rajat ovat sotkeutuneet niihin, joiden kanssa olette luoneet karmaa elämä toisensa jälkeen.

Tässä siirtymässä ei ole kyse toistamisesta, vaan uudelleenluomisesta. Sekä Maan että fyysisen ihmisen osalta, sekä horisonttinne laajentamisessa kaikkiin niiden muutaman sijasta, joiden kanssa olette olleet vuorovaikutuksessa elämä toisensa jälkeen.

On aika laajentaa vuorovaikutushorisonttianne. Sen ensimmäinen askel on julistaa vapautenne sen toistamisesta, mikä teille on tutuinta, mukaan luettuna tietyt ihmiset ja paikat. Maailmanne on avautumassa useammalla tavalla, kuin voitte nyt ymmärtää.

Älkää sättikö itseänne suuttumisesta tai vapautenne julistamisesta. Eikä teidän tarvitse pelätä. Nimittäin tämä julistus on vain vähän erilaista, kun valmistumisenne lukioista julistaen, että teillä oli oikeus päättää tulevista toimistanne.

Tietysti saattaisitte muuttaa kurssia useita kertoja, sillä tunnustelette tietänne eteenpäin. Mutta tuon vapauden ydin on, että teillä ei ole enää karmavelkoja, joita pelätä tai joiden kanssa pelata. Eikä teitä ole sidottu siihen yhteen pieneen olentoryhmään, jonka kanssa olette pelanneet aioneita.

Olette vapaa ja olette aina ollut. Julistatte pelkästään tuon vapauden itsellenne ja kaikille, jotka ovat valmiita kuuntelemaan tai joiden täytyy kuunnella. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 206 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia