Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 23.09.2018 08:47

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 202 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 11.09.2018 19:32 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
PUTKAHTAMINEN ESIIN LUOMAAN UUDELLA TAVALLA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
10.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Hymyilemme rakkaudella, kun tarkkailemme teidän ja muiden vaativan itsensä tavoilla, joita ei kuviteltu ennen tätä viimeistä rakkauden tähtiloistoa. Vaikka olette kokenut monia energiaryöppyjä tämän siirtymän aikana, teitä ei ole koskaan ennen ohjattu itserakkauteen samassa määrin kuin muutamana kuluneena viikkona. Niin se on, että liikutte ja käyttäydytte eri tavalla – vaatien oman kokonaisuutenne ja loistaen majakkaanne.

Ette luultavasti pysty tuntemaan eroa, vaikka olette eri paikassa tunteellisesti ja fyysisesti. Tuo muutos on alku taivaallenne maan päällä. Kenties istutte eri tuolilla töissä tai teette jotain, mitä pidätte rauhallisena. Muutoksenne ei tarvitse olla suuri, sillä se on sekä sisäistä että ulkoista.

3D:ssä teitä tarvitsi muistuttaa muutosten merkityksestä, kuten uusi titteli töissä, häät tai valmistuminen. Nyt kun muututte nopeammin sisäisesti kuin ulkoisesti, teillä ei ole yhtään tai monia ulkoisia ilmaisumuotoja tuosta muutoksesta. Niin se on, että teistä tuntuu, ettei juuri mikään ole muuttunut elämässänne.

Mutta toisaalta, jos muistelette päivää, jolloin valmistuitte, teitä kosittiin, saitte tiedon raskaudesta tai ylennyksestä, elämänne ei silloinkaan muuttunut välittömästi. Vaikka tiesitte, että elämänne luultavasti muuttuisi, tuo muutos ei ollut vielä ilmiselvä. Nimittäin ennen kuin huomasitte paljon eroa elämässänne, teidän täytyi uppoutua tuohon muutokseen.

Niin on nyt. Olette valmistunut tästä itserakkaussiirtymävaiheesta, mutta ette vielä tiedä, miten tuo valmistuminen tai valmiiksisaaminen vaikuttaa teihin. Nimittäin aivan kuten valmistuttuanne lukiosta, käytettävissä oli monia polkuja.

Ennen tätä itserakkausvaihetta olitte joukkona samalla polulla, muutamin poikkeamin siellä täällä. Löydätte nyt ainutlaatuisen polkunne, kun päästätte irti tarpeesta olla toisten kaltainen.

Nimittäin vaikka valitsitte ehkä eri polun kuin ystävänne valmistuttuanne 3D-lukiosta, odotitte kumpikin löytävänne oman tienne elämässä siinä määrin, että voisitte pitää huolen itsestänne tai löytää puolison ja lisääntyä saadaksenne vain tulevat sukupolvet jatkamaan samaa polkua. Siinä oli poikkeamia siellä täällä, mutta kokonaisuutena kaikilla kulki teoissaan ja uskomuksissaan sama teema.

Sellainen ei ole enää totta. Jokainen teistä alkaa muodostaa ainutlaatuista polkua, joka kenties näyttää epätodennäköiseltä tai epätyypilliseltä teille. Siitä olette uneksinut aioneita. Ei sopiaksenne joukkoon, vaan luodaksenne uudella tavalla.

Niin se on, että alatte tuntea voimakasta tyytymättömyyttä siihen, mitä oli tai on elämässänne. Viette nuo tunteet tasolle, jota ette sallinut 3D:ssä. Nimittäin 3D-elämienne ajan olette iskenyt alas ne tunteet tai uskomukset, jotka erosivat hyväksytyistä normeista.

Se ei ole enää totta teillä. Mutta se tunnemuutos jota vaaditaan ajattelemiseen ja toimimiseen eri tavalla, on uuvuttava. Niinpä olette luultavasti väsynyt, hämmentynyt tai vähän peloissanne. Ei siksi, että teillä on erilaisia tunteita tai tekoja, vaan koska ette luultavasti ymmärrä niitä haluja, jotka vievät teidät odottamanne mukavuusalueen ulkopuolelle.

"Varmasti tämä ei voi olla minun taivaani maan päällä", julistatte itsellenne, kun valitsette epätavallisen ja odottamattoman polun kerta toisensa jälkeen. Uskotte: "Olen tällainen, en tuollainen", kunnes olette. Se mikä ei tunnu jotenkin oikealta, on juuri sitä, missä teidän täytyy olla. Ei tehdäksenne 3D-elämästänne täydellistä, vaan käyttääksenne sitä uuden "sinun" laukaisualustana.

Kenties laukaisualustanne on takapihan riippumatto, uusi työpaikka, suhteiden vahvistaminen, musiikin säveltäminen tai jonkin uuden luomuksen hahmottelu. Sallikaa itsenne kehittyä niin, kuin päätitte unitilassanne. Nimittäin aivan kuten kevätkukat, putkahdatte esiin maaperästänne ja näytätte tuoreen vihreän värinne indikoimatta vähän sitä, miltä kukkanne näyttää täydessä kukoistuksessaan.

Luultavasti haluatte puskea itsenne jonkinlaiseen nopeaa johtopäätökseen, aivan kuten katselette päivittäin puutarhaanne odottaen, ovatko kasvinne alkaneet kukkia. Antakaa itsellenne vapaus kasvaa niin, kuin haluatte tuottaa kukkanne. Nimittäin olette hyväksynyt ne energiat, jotka vastaavat oikeaa maaperää, kosteutta ja auringonpaistetta. Ei tarvita muuta olemuskasvinne kannustamiseen. Se puhkeaa kukkaan ollessaan valmis.

Tietäkää, että olette juuri oikeassa paikassa, on se sitten lepäämistä riippumatossa tai pyörimistä vimmatusti tekemässä. Olette valmistelleet maaperänne, ja nyt teidän täytyy luopua peloistanne, sillä kaikki on ihmeellisen hyvin teillä ja kaikilla edelläkävijöillä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 19.09.2018 05:45 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
LISÄÄMISTÄ, EI VÄHENTÄMISTÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
17.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monien teidän elämä muuttuu tavoilla, joita ette osanneet odottaa muutama kuukausi sitten. Tuo muutos on tuonut pelkoja etualalle.

Maa-aionita muutos on ohjelmoitu pelottavaksi. Niin se on, että pohditte päätöksiänne huolestuneena ja sitten havaitsette vain, että uusi elämänne, uusi suuntanne tai uusi suhteenne on mukavampi, kuin odotitte. Huomaatte, ettei muutos ole välttämättä pelottavaa tai ns. askel taaksepäin, sillä muutos mitä luotte, on uusi mukavuusalueenne.

3D:ssä rakensitte perustan useimmiten huteralle maaperälle. Tietysti se oli selviö 3D:ssä, koska halusitte kokea pelkoa kaikkine seuraamuksineen. Niinpä rakensitte ns. vakaata tulevaisuutta, mutta se muuttui pelkoa aiheuttavilla tavoilla. Tämä on ollut ja on totta kaikille 3D:ssä. Muutoksena teillä on nyt, että luotte vakaan perustan, jolle voitte rakentaa uuden elämänne.

Ette välttämättä tiedä välittömästi, että näin on, sillä pohditte päätöstänne ihmetellen, mitä teitte väärin, sen sijaan että nauttisitte siitä, mitä teitte oikein. Niin se on, että olette hitaasti – meidän ajatuksissamme, mutta nopeasti omissanne – hyväksymässä, että pelko on ohi. Oivallatte, että voitte sopeutua mukavuusalueeseenne miten tahansa haluatte, silloin kun haluatte. Nimittäin mukavuusalueenne on helposti muokattavissa, kun kehitytte ja kasvatte.

Päätöksillänne oli 3D:ssä useimmiten haudanvakavia tai pitkäaikaisia tuloksia, joita ei helposti muutettu silloinkaan, kun ulkoiset olosuhteenne muuttuivat nopeasti. Niin se oli, että pelkäsitte muutosta, sillä voisitte nähdä pelkodominoiden kaatuvan yksitellen, vaikka tuo muutos näyttäisi olevan parempaan päin. Useimmiten teistä tuntui, että halusitte olla ikään kuin kahdessa paikassa samanaikaisesti – aiemmassa elämässänne ja uudessa elämässänne – mikä jätti sisällenne vähän karvaan surumaun.

Tietysti vastustatte sanoen, ettei miljoonan dollarin voittaminen tai kerääminen saisi oloanne tuntumaan siltä. Saanemme olla eri mieltä. Nimittäin 3D:ssä tuon "onnekkaan" ihmisen täytyi päättää, minkä osan elämästään hän jättäisi taakse sopiakseen siihen, minkä yhteiskunta sanelee hänen korkeammaksi tai alemmaksi sosioekonomiseksi asemakseen. Ja kun hän alkoi käyttää noita miljoonia, hän havaitsi, ettei hän luultavasti sopisi vanhaan eikä uuteen sosiaaliseen luokkaansa. Sama päti niihin, jotka ovat kokeneet taloudellisia menetyksiä. Joko taloudellinen menestyminen tai menettäminen loi sosiaalisesti eristäytyneen henkilökohtaisen maailman. Maailma kulki ikään kuin heidän ohitseen, koska kumpikaan maailma ei ollut heille aivan oikea.

Sama päti sairauteen, käyttäytymistapoihin ja moniin muihin tekijöihin, joiden tuloksena ette ollut oikein se, kuka olitte ennen, joten ne joista olitte riippuvainen sosiaalisessa vuorovaikutuksessa tai hyväksynnän saamisessa, eivät olleet enää teidän ympyröissänne.

Se yhdistettynä yritykseen päättää, miten parhaiten eläisitte elämäänne jostain merkittävästä muutoksesta ja luultavasti sosiaalisesta eristäytymisestä huolimatta, aiheutti jatkuvaa pelkoa, joka kymmenkertaistui jokaisen maaelämän myötä. Tutkimalla nyt tuota muutospelkoa hitaasti oivallatte, että muutos merkitsee vakautta, hajoavien rakenteiden ja suhteiden sijasta.

Luultavasti väitätte, että se ei ole mahdollista, sillä muutos jättää aina jonkin osan teistä taakse, että menetätte aina jotain kaikkien muutosten myötä. Aa, uusi "sinä" oppii, että jonkun tai jonkin taakse jättämisen sijasta teette lisäyksen rakenteeseenne, vakauteenne.

Ne jotka eivät nauti muutoksestanne, eivät kiinnosta teitä, toisin kuin 3D-menetyksen tuska. Nimittäin havaitsette, että he eivät todellisuudessa olleet koskaan osa olemustanne – pelkästään sosiaalisia yhteyksiä jotka näyttivät tärkeiltä 3D:ssä, mutteivät näytä enää.

Sosiaaliset yhteydet olivat 3D-avainmenestystekijänne. Jos olitte köyhä, ystävänne olivat samanlaisissa olosuhteissa joko tunteellisesti tai fyysisesti Ja sama päti, jos olitte varakas. Nyt kun luotte rakenteita sydämestänne, ei ole mitään tarvetta löytää yhteisiä taloudellisia tai sosiaalisia odotuksia. Nimittäin ne jotka koskettavat sydäntänne, eivät halua teidän olevan kaltaisiaan. Sen sijaan he haluavat teidän olevan valomajakka, koska se on totta heille. Sosiaaliset luokat, tavoitteet, naapurustot, ystävät jne. tulevat nyt sydämestä, eivät yhteiskunnallisista pitäisi-asioista. Niin se on, että teistä on tulossa kypsä universaali olento.

Muistatteko, kun halusitte olla osa lukioporukkaanne? Ja miten järkyttynyt olitte, jos teitä ei kutsuttu oikeisiin bileisiin tai tapahtumiin? Mutta kun löysitte oman tienne 3D-aikuisena, noista porukkatarpeista tuli typeriä, surullisia tai nostalgisia riippuen siitä, miten kypsyitte.

Niin on nyt. Sillä ei ole merkitystä, käytättekö oikeita vaatteita, onko teillä "siistein" auto tai kutsutteko oikeat ihmiset bileisiinne. Vain sillä on merkitystä, että tunnette sydänyhteyden ja teistä tuntuu mukavalta – ja on harvoja, jos yhtään, sosiaalisia pitäisi- tai täytyy-asioita. Teidän ei enää tarvitse kilpailla elintasosta tai tuntea epävarmuutta yhteiskunnallisesta tai taloudellisesta asemastanne, sillä valomajakkanne vetää puoleensa niitä, joilla on samanlainen majakka, samanlaisen mukavan elämän kera.

Ne jotka jatkavat pyrkimistä, eivät tunne oloaan mukavaksi tässä uudessa maailmassa, sillä pitäisi- ja täytyy-asiat vainoavat heitä. Ne joita pidätte viehättävinä ja jotka tuntevat vetoa teitä kohtaan, luovat omia mukavuusalueitaan ja välittävät erittäin vähän siitä, mitä toiset ajattelevat tai tuntevat heidän elämästään.

Teistä on tulossa kypsä universaali aikuinen, kun luotte elämän, joka on oikea teille eikä kenellekään muulle. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 202 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia