Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 18.06.2018 07:47

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 193 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 24.05.2018 18:05 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2462
EI ENÄÄ ISOVANHEMPISOLUJA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
21.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Sopeudutte uuteen "sinuun" monilla tavoilla. Niin se on, että painonne lisääntyy ehkäisemään 3D-kauhua ainutlaatuisista uusista soluista tai nukutte eri tavalla tai kehonne yrittää monilla muilla tavoilla estää vääjäämättömän.

Koska fyysisyytenne on eniten kietoutunut 3D:hen, fyysiselle kehollenne ei ole mukavaa, kun uusia soluja tulee olemukseenne – 3D-solunne tuntevat ne sotureiksi. Tämä luo tarpeen lisätä 3D-soluja ja puolustautua oletettua kauheaa uutta olemustanne vastaan, mikä on aiheuttanut vähäisempiä kipuja ja särkyjä, nukkumistavan muutoksia ja muita vaivoja fyysiseen 3D-muotoonne.

Tämä epämukavuus on lyhytaikaista, kun fyysisyytenne oivaltaa, etteivät uudet solut ole vihollinen, vaan ne ovat tulevaisuuden "sinä". Samanlaista kuin se, että isovanhempi lopultakin antaa lapsenlapsensa elää omaa elämäänsä, vaikkei ymmärräkään sitä.

Uudet solunne ovat enemmänkin kuin kiillotettuja timantteja kuin niitä jalostamattomia kiviä, joita 3D-solunne olivat. Pystyisikö jokin tieteellinen instrumentti havaitsemaan tuon eron? Kenties, mutta se ei ole todennäköistä, sillä hyvin harvat tiedemiehet ovat kiinnostuneita soluista tuolla tasolla.

Siirrytte läpi 5D-sopeutumisenne viime vaiheista, sillä vaikka olettekin 5D:tä henkisesti ja tunteellisesti, fyysisyytenne on vielä kiinniottamistilassa. Ei silti, että sillä on suurta merkitystä luomistaidoissanne tai niiden käyttämisessä. Nimittäin Stephen Hawkinginin tapaan ette tarvitse fyysisyyttä luodaksenne. Se on pelkästään olemuksenne astia tällä haavaa. Astia joka muuttuu, kun siirrytte toiseen ulottuvuuteen tai elämään.

Fyysinen olemuksenne on tärkeä tässä elämänkokemuksessa, mutta ei seuraavassa. Elätte ja liikutte enemmän ja enemmän sydämestänne – tai sielustanne, jos pidätte siitä enemmän. Kumpikaan niistä ei ole osa fyysisyyttänne.

Luultavasti vastustatte tuota viime ajatusta sillä, että sydän on osa fyysisyyttä. Näin on ainoastaan, jotta paikallistaisitte olemuksenne tunneosan, joka on rakkaus. Sillä ei olisi merkitystä universumeille, jos sydämenne olisi jalassa tai missä tahansa olemuksenne osassa. Nimittäin sydämestä eläminen on ainoastaan slogan, joka auttaa teitä muistamaan, ettei äly ole enää olemuksenne ensisijainen fokus.

Sydämestä eläminen merkitsee oikeasti sielusta, tunneolemuksestanne, elämistä, mitä mikään nykymittarinne ei voi havaita tai tuhota. Se on epämääräinen käsite, joka on tuotu 3D-maahan antamaan kuva, että puhutaan ja toimitaan fyysisestä sydämestänne käsin.

Teidän ei enää tarvitse pelata niitä lapsellisia pelejä, joissa fokusoidutaan keskelle rintaa aina, kun visualisoitte jotain. Teidän täytyy pelkästään keskittää olemuksenne rakkauteen ja sen tulokseen. Mitään muuta ei tarvita, eikä ole koskaan tarvittukaan, mutta aivan kuten Dorothy Ihmemaa Ozissa, teidän täytyi tutkia täysin itsenne, ennen kuin sallitte itsenne hyväksyä sielunne, korkeamman olemuksenne, 5D-olemuksenne tai minkä nimilapun haluattekin laittaa rakkausteoillenne.

5D-olemuksen hyväksyminen merkitsee, että olette hyväksyneet korkeamman olemuksenne ja olette valmis tulemaan täysin säteileväksi timantiksi sen samean 3D-kiven sijasta, jota tarvitsi kiillottaa ennen sen timanttitilan oivaltamista.

Teistä on tulossa "sinä" kaikessa loistossanne, mikä vaatii joskus fyysistä sopeutumista, kuten tapahtuu monilla teistä nyt. Kehonne on taistellut vääjäämätöntä vastaan erilaisilla oireilla, jotka häviävät pian tai ovat jo hävinneet.

Osa tuota taistelua on ollut 3D-vastarannankiiskien päästäminen sisäiseen turvapaikkaanne, mm. muut 3D-ihmiset ja entisten elämien pelot. Kaikki kontrolloimaan teitä tyypillisellä 3D-tavalla. Periaatteessa fyysinen olemuksenne yrittää luoda uudelleen fyysisen 3D-elämänne kaikista niistä merkeistä huolimatta, että tuo elämä on ohi.

Niin se on, että olette tunteneet odottamatonta pelkoa, vihaa, surua ja kaikkea muuta, mikä puhui 3D:stä, uuden 5D:n sijasta. Tämä on tulossa nyt loppuun, ja voitte lopultakin ymmärtää, miten luovasti fyysinen olemuksenne yritti säilyttää vallitsevan 3D-tilan sen sijaan, että toivotti avosylin tervetulleeksi 5D:n ja sen yli.

Jos muistatte ne syvät 3D-pelot, joita teillä oli kiivetessänne pelkovuorellenne sielun pimeän yön aikana, ymmärrätte ne pelot, joita 3D-soluillanne oli, kun ne yrittivät ylläpitää sen, mikä niiden oli määrä ylläpitää, uuteen olemukseen kehittymisestänne huolimatta.

Teistä on lopultakin tulossa koko olemuksessanne täysin 5D:n jäsen. Kiillotettu ja sädehtivä timantti, joka on paljon kirkkaampi, kuin mikään 3D-olemuksenne osa kuvitteli mahdolliseksi vielä muutama kuukausi sitten.

3D-solujenne sisäiset taistelut ovat ohi tai melkein ohi, kun ne tunnustavat, etteivät ne ole enää uuden "sinun" todellinen edustaja eivätkä koskaan enää tule olemaan.

Sallikaa noiden isovanhempisolujen, jotka ovat palvelleet teitä hyvin, hävitä sujuvasti yöhön rakkauden kera, kun toivotatte tervetulleeksi uuden "sinun" sisällä ja ulkopuolella. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 05.06.2018 21:33 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2462
AJAN TAIVUTTAMINEN LEPÄÄMISTÄ VARTEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
4.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Vaikka me universumeista pyydämme teitä lepäämään, monet teistä uskovat, ettei päivän tai edes tunnin lepo ole mahdollista 3D-ympäristössänne.

Koska sopeudutte sisäisesti hyvin moniin muutoksiin, joita on tapahtunut muutaman viime päivän aikana, olette uupunut, tarmokas, alakuloinen tai vain erilainen, mitä odotitte ollessanne 3D:tä.

Sallikaa lepotarpeenne voittaa päivittäiset tavoitteenne, kuten voisitte tehdä jonkin lääketieteellisen operaation jälkeen. Totta, teistä saattaa tuntua, että voisitte valloittaa maailman, mutta tosiasiassa teillä ei ole vielä voimia tehdä sitä.

Tunteenne maailman valloittamisesta on samanlainen kuin lääkehumala, sillä teistä tuntuu erilaiselta ettekä pysty selittämään syytä itsellenne tai toisille. Niinpä palaatte 3D-tunnemääritelmiin selittääksenne uudet aistimuksenne. Sallikaa kehonne sopeutua uusiin aistimuksiinne, sillä muutamassa päivässä energiat lisääntyvät taas, mikä saa aikaan lisää uusia aistimuksia olemuksessanne.

Joillekin tällainen ajatus on pelottava, mutta toisille – erityisesti niille jotka ovat uudessa fyysisessä humalassaan – tuo ajatus on riemastuttava. Nimittäin monet teistä ovat niin valmiita muuttumaan, että te ette halua levätä.

Niin se on, että varaamme teille aikaa lepäämiseen ja itsenne hoivaamiseen. Taaskin monet teistä metelöivät, että teidän täytyy pitää huolta lapsistanne, tehdä töitä tai tuhansia muita syitä, joita annatte itsellenne, miksi ette voi hoivata itseänne 3D-maailmassa.

Siksi kerromme teille universaalin tempun, jonka voitte tehdä kotona, metrossa, työpäivän aikana tai missä tahansa paikassa, joka tuntuu oikealta. Pyytäkää universumeilta noin viisi minuuttia tyhjää aikaa.

Vaikka olette edistyneet 3D:n yli, ette ole tunnustaneet sitä itsellenne. Tyhjä aika on sisäiset torkkunne, joita kukaan 3D-olento ei tunne tai näe. Ympärillänne olevat jatkavat elämäänsä, mutta te astutte pois 3D-elämästä pientä lepoa varten. Pysäytätte oman kellonne – ette kenenkään muun kelloa.

Jotkut teistä väittävät, että nukutte pitkään. Se on totta. Mutta koska myös teette työtä, näette unta, matkustatte, luotte jne. tuona nukkumisaikana, te ette lepää. Viiden minuutin leponne voi olla, ennen kuin nukahdatte illalla, tai työpaikalla, työmatkalla tai koska tahansa, kun teistä tuntuu mukavalta tehdä se.

Tämä lepotekniikka on kaksitahoinen projekti. 1) Teidän täytyy levätä, jotta fyysinen osanne nollataan ennen seuraavaa energiakuuroa. Ja 2) testataksenne yhtä uusista taidoistanne. Nimittäin lukiessanne tätä ajattelette, että se SAATTAISI toimia, mutta teidän täytyy testata sitä turvallisessa paikassa, kuten vessassa tai makuuhuoneessa ennen nukahtamista.

Ette pysty vielä kuvittelemaan, että voitte astua ulos 3D-maailmasta kenkään 3D-olennon huomaamatta. Yksinkertainen tehtävä, jota toisten taajuuksien edustajat tekevät ympäri universumeja. Sillä tiedätte tosiaankin, että he usein ilmaisevat teille seuraavansa teitä, mutta ette odota heidän olevan ulottuvilla visuaalisesti 24/7. Sen sijaan odotatte, että he vilahtelevat elämässänne ja näkökentässänne.

Te voitte nyt tehdä saman. Eikä kukaan joka on 3D:tä, huomaa sitä. Ainoastaan ne joilla on samanlaisia taitoja, tietävät, että "hyppäätte pois" vähäksi aikaa.

Niin se on, että haastamme teidät huolehtimaan itsestänne tänä "hiljaisena" aikana lepäämällä. Te luotte tämän lepäämisympäristön. Eivät ulkopuolellanne olevat, kuten olette aina uskoneet, vaan te sisältänne käsin.

Voitte kokeilla viiden minuutin universaalia lepoa nyt, mutta luultavasti pidennätte tuota aikaa siihen, mikä tuntuu mukavalta. Tehdessänne niin huomaatte, että saatatte bisnestapaamisessa tuntea tarvetta levätä muutaman minuutin. Kun tuotte fokuksenne takaisin kokoukseen, ette ole menettäneet tavuakaan. 3D-maailmalle olitte täysin läsnä.

Opetamme teitä taivuttamaan aikaa. Teidän on aika – sanottuna nauraen – harjoitella tätä uutta taitoa ollessanne Maata. Taitoa joka ei vaikuta 3D-tekoihin, mutta muuttaa nykyelämäänne.

Ette ole yksin ettekä ole koskaan ollut. Aikamatkailu on nyt myös totta teille, kun hypitte taajuudesta toiseen ja ulottuvuudesta toiseen, aivan kuten universaalit suojelijanne ovat tehneet koko maaelämänne ajan.

Levätkää ja harjoitelkaa. Ainoa pyyntö on, että te ette omistaudu niin harjoittelupuheeseemme, että laiminlyötte lepäämisen. Avaintehtävänne muutamana seuraavana päivänä on levätä. Uusi taitonne on pelkästään tapa levätä, jos niin valitsette.

Ei ole mitään pitäisi-asioita. Tietäkää vain, että uuden ohjelmiston myötä, yksi uusi taitonne on ajan taivuttaminen kenenkään 3D:tä olevan huomaamatta. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 11.6.2018 USKALLATKO?
ViestiLähetetty: 12.06.2018 18:56 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2462
USKALLATKO?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
11.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

On aika siirtyä 3D-persoonanne yli ja vaatia täysin aito tähti-, enkeli- ja superolemuksenne.

Monet teistä tunnustavat olevansa erilainen. Kuitenkin toimitte 3D-olentona 3D-maailmassa ja odotatte jonkun kertovan teille, että te ette ole enää 3D:tä ja teillä on ne taidot, joista olette kerran unelmoineet.

Ette ole enää 3D:tä toiminnassa tai puheissa. Vaikka toimiminen 3D:ssä on helpompaa teille, kuin täyden 5D-olemuksenne vaatiminen, se ei ole enää tarkoituksenmukaista ja pian mahdollistakaan.

Ette ole tuo entisaikojen ujo, verbaalinen tai kiihkeä 3D-persoona – olette uusi olento uudessa fyysisessä astiassa. Totta, saatatte uskoa olevanne sama, kun katsotte peiliin, mutta uudet tarpeenne ja tekonne indikoivat teille ja läheisillenne, että te ette ole enää eilispäivää.

Vaikeutena on, että pelkäätte uutta "sinua". "Mitä jos teen jotain väärin? Mitä jos en osaa esiintyä, kuin toiset tähti-ihmiset, enkelit ja uudet olennot?"

3D-pelkonne, että te ette ole riittävän hyvä tai teillä ei ole riittävästi asiantuntemusta, kumoavat uuden olemuksenne. Ei niin, että teidän täytyy lentää eetteriin tai parantaa joku, ennen kuin hyväksytte uuden olemuksenne, vaan kannustamme teitä pelkästään tunnustamaan, että pelkäätte uusia voimianne, uutta olemustanne.

Totta, uuden olemuksenne tutkiminen on luultavasti epämukavaa, koska pelkäätte sen ehkä merkitsevän, että upeat siirtymäsaavutuksenne ovat olleet turhia.

Kuten on totta monilla hyväksikäytetyillä lapsilla – ja teitä on hyväksikäytetty ja te olette hyväksikäyttäneet monissa maaelämissä – pelkäätte unelmoida, sillä saattaisitte havaita, ettei tuosta unelmasta voi koskaan tulla todellisuuttanne. Jatkatte toimimista 3D-olentona 3D-maailmassa, vaikka sekä te että Maa olette muuttuneet.

Tietäkää, että teitä ei rangaista uuden olemuksenne ilmaisemisesta, ettekä ole niin normin ulkopuolella, ettei kukaan ole tekemissä kanssanne. On aika vaatia uusi olemuksenne, kuten on – ja on aina ollut – kaikkien maaolentojen oikeus. Kenties ymmärrätte paremmin vapautenne, jos ajattelette palaavien sotilaiden tai teinien yhteiskunnallista hyväksymistä. Ainoa ero näiden kahden ryhmän ja teidän välillä on, että te olette eturintamassa, joten teidän on vaikea verbalisoida tai edes ymmärtää tarpeitanne.

Antakaa itsellenne se sama vapaus, jonka annatte teini-ikäisille, kun he hyppivät lapsuuden ja nuoren aikuisuuden välillä hetkestä toiseen. Tutkitte itseänne. Itsenne piilottaminen ei ole osa uutta koulutustanne.

Kenties uskotte, että termi "teini-ikäinen" on niin suhteellisen uusi, ettei teini-ikäisillä ollut pelkoja ja ahdistusta, ennen kuin yhteiskunta keksi tuon termin. Se ei ole totta. Aiempia sukupolvia rangaistiin tuon vaiheen läpikäymisestä, kunnes joku huomasi, että se oli osa kypsymistä aikuisuuteen. Sama pätee sotilaan traumaperäiseen stressihäiriöön. Se oli aiemmin rangaistava rikkomus. Nyt se on mahdollinen ja yhteiskunnallisesti hyväksyttävä reaktio niille, jotka palvelevat armeijassa.

Erona on, että te olette ensimmäisiä. Niinpä sen sijaan, että julistatte ajatuksenne ja tekonne välttämättömiksi kehittymisellenne enemmän 5D-taitoihin ja -tekoihin, häpeätte tai pelkäätte uutta olemustanne. Siinä ei ole mitään hävettävää, että auttaa maaolentoja siirtymään uuteen aikaan. Tästä syystä päätitte olla osa tätä siirtymää. Teidän on aika olla ylpeä uudesta olemuksestanne.

Miten voitte ilmaista tai toteuttaa uutta olemustanne? Teidän täytyy pelkästään seurata ja ilmaista iloanne. Ei vaikea läksy, ellei ympärillänne ole pelästyneitä 3D-olentoja, joista ei tunnu yhtä iloiselta kuin teistä.

Siis mitä teidän pitäisi tehdä, jos ympärillänne on töissä, suhteissa tai 3D-yhteisössänne voimakkaita 3D-olentoja? Se on teidän valintanne. Tähän saakka useimmat teistä ovat päättäneet sopia joukkoon ilonsa julistamisen sijasta.

Keksitte ilon fraasin ja määritelmän, aivan kuten muutama sukupolvi sitten joku keksi termin "teini-ikäinen", mikä antoi teini-ikäisille vapauden toimia tunteidensa mukaan ilman rangaistusta tai ahdistusta.

Te luotte uutta polkua, uusien tekojen ja tunteiden kera, joista tärkein on ilo. Tietysti jotkut teistä väittävät, että teidän täytyy rakastaa itseänne ja toisia täysin, ennen kun etsitte iloa. Vastaamme nopeasti tuohon väitteeseen, että te ette löydä iloa, ennen kuin elätte itserakkautenne.

Ilo on nyt avaintoimintaanne, jonka olette laittaneet vähän hyllylle ja piiloutuneet pelkoon teeskennellen, että olette osa 3D-yhteiskuntaa, mutta tuntien enemmän ja enemmän, aivan kuin ette olisi.

Teidän on aika vaatia oma itsenne kaikkien voimienne ja kyllä, kaikkien oikkujenne kera, koska se on ainoa tapa, jolla löydätte polkunne iloon, ajankohtaiseen uuden "sinun" vaiheeseenne. Kuten kaikissa muissakin vaiheissa, me eetterissä lähetämme lisäenergioita, jotta ilonne vaatiminen on helpompaa, kuin nyt odotatte. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 193 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia