Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 15.08.2018 12:52

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 198 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 24.05.2018 18:05 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2542
EI ENÄÄ ISOVANHEMPISOLUJA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
21.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Sopeudutte uuteen "sinuun" monilla tavoilla. Niin se on, että painonne lisääntyy ehkäisemään 3D-kauhua ainutlaatuisista uusista soluista tai nukutte eri tavalla tai kehonne yrittää monilla muilla tavoilla estää vääjäämättömän.

Koska fyysisyytenne on eniten kietoutunut 3D:hen, fyysiselle kehollenne ei ole mukavaa, kun uusia soluja tulee olemukseenne – 3D-solunne tuntevat ne sotureiksi. Tämä luo tarpeen lisätä 3D-soluja ja puolustautua oletettua kauheaa uutta olemustanne vastaan, mikä on aiheuttanut vähäisempiä kipuja ja särkyjä, nukkumistavan muutoksia ja muita vaivoja fyysiseen 3D-muotoonne.

Tämä epämukavuus on lyhytaikaista, kun fyysisyytenne oivaltaa, etteivät uudet solut ole vihollinen, vaan ne ovat tulevaisuuden "sinä". Samanlaista kuin se, että isovanhempi lopultakin antaa lapsenlapsensa elää omaa elämäänsä, vaikkei ymmärräkään sitä.

Uudet solunne ovat enemmänkin kuin kiillotettuja timantteja kuin niitä jalostamattomia kiviä, joita 3D-solunne olivat. Pystyisikö jokin tieteellinen instrumentti havaitsemaan tuon eron? Kenties, mutta se ei ole todennäköistä, sillä hyvin harvat tiedemiehet ovat kiinnostuneita soluista tuolla tasolla.

Siirrytte läpi 5D-sopeutumisenne viime vaiheista, sillä vaikka olettekin 5D:tä henkisesti ja tunteellisesti, fyysisyytenne on vielä kiinniottamistilassa. Ei silti, että sillä on suurta merkitystä luomistaidoissanne tai niiden käyttämisessä. Nimittäin Stephen Hawkinginin tapaan ette tarvitse fyysisyyttä luodaksenne. Se on pelkästään olemuksenne astia tällä haavaa. Astia joka muuttuu, kun siirrytte toiseen ulottuvuuteen tai elämään.

Fyysinen olemuksenne on tärkeä tässä elämänkokemuksessa, mutta ei seuraavassa. Elätte ja liikutte enemmän ja enemmän sydämestänne – tai sielustanne, jos pidätte siitä enemmän. Kumpikaan niistä ei ole osa fyysisyyttänne.

Luultavasti vastustatte tuota viime ajatusta sillä, että sydän on osa fyysisyyttä. Näin on ainoastaan, jotta paikallistaisitte olemuksenne tunneosan, joka on rakkaus. Sillä ei olisi merkitystä universumeille, jos sydämenne olisi jalassa tai missä tahansa olemuksenne osassa. Nimittäin sydämestä eläminen on ainoastaan slogan, joka auttaa teitä muistamaan, ettei äly ole enää olemuksenne ensisijainen fokus.

Sydämestä eläminen merkitsee oikeasti sielusta, tunneolemuksestanne, elämistä, mitä mikään nykymittarinne ei voi havaita tai tuhota. Se on epämääräinen käsite, joka on tuotu 3D-maahan antamaan kuva, että puhutaan ja toimitaan fyysisestä sydämestänne käsin.

Teidän ei enää tarvitse pelata niitä lapsellisia pelejä, joissa fokusoidutaan keskelle rintaa aina, kun visualisoitte jotain. Teidän täytyy pelkästään keskittää olemuksenne rakkauteen ja sen tulokseen. Mitään muuta ei tarvita, eikä ole koskaan tarvittukaan, mutta aivan kuten Dorothy Ihmemaa Ozissa, teidän täytyi tutkia täysin itsenne, ennen kuin sallitte itsenne hyväksyä sielunne, korkeamman olemuksenne, 5D-olemuksenne tai minkä nimilapun haluattekin laittaa rakkausteoillenne.

5D-olemuksen hyväksyminen merkitsee, että olette hyväksyneet korkeamman olemuksenne ja olette valmis tulemaan täysin säteileväksi timantiksi sen samean 3D-kiven sijasta, jota tarvitsi kiillottaa ennen sen timanttitilan oivaltamista.

Teistä on tulossa "sinä" kaikessa loistossanne, mikä vaatii joskus fyysistä sopeutumista, kuten tapahtuu monilla teistä nyt. Kehonne on taistellut vääjäämätöntä vastaan erilaisilla oireilla, jotka häviävät pian tai ovat jo hävinneet.

Osa tuota taistelua on ollut 3D-vastarannankiiskien päästäminen sisäiseen turvapaikkaanne, mm. muut 3D-ihmiset ja entisten elämien pelot. Kaikki kontrolloimaan teitä tyypillisellä 3D-tavalla. Periaatteessa fyysinen olemuksenne yrittää luoda uudelleen fyysisen 3D-elämänne kaikista niistä merkeistä huolimatta, että tuo elämä on ohi.

Niin se on, että olette tunteneet odottamatonta pelkoa, vihaa, surua ja kaikkea muuta, mikä puhui 3D:stä, uuden 5D:n sijasta. Tämä on tulossa nyt loppuun, ja voitte lopultakin ymmärtää, miten luovasti fyysinen olemuksenne yritti säilyttää vallitsevan 3D-tilan sen sijaan, että toivotti avosylin tervetulleeksi 5D:n ja sen yli.

Jos muistatte ne syvät 3D-pelot, joita teillä oli kiivetessänne pelkovuorellenne sielun pimeän yön aikana, ymmärrätte ne pelot, joita 3D-soluillanne oli, kun ne yrittivät ylläpitää sen, mikä niiden oli määrä ylläpitää, uuteen olemukseen kehittymisestänne huolimatta.

Teistä on lopultakin tulossa koko olemuksessanne täysin 5D:n jäsen. Kiillotettu ja sädehtivä timantti, joka on paljon kirkkaampi, kuin mikään 3D-olemuksenne osa kuvitteli mahdolliseksi vielä muutama kuukausi sitten.

3D-solujenne sisäiset taistelut ovat ohi tai melkein ohi, kun ne tunnustavat, etteivät ne ole enää uuden "sinun" todellinen edustaja eivätkä koskaan enää tule olemaan.

Sallikaa noiden isovanhempisolujen, jotka ovat palvelleet teitä hyvin, hävitä sujuvasti yöhön rakkauden kera, kun toivotatte tervetulleeksi uuden "sinun" sisällä ja ulkopuolella. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 05.06.2018 21:33 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2542
AJAN TAIVUTTAMINEN LEPÄÄMISTÄ VARTEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
4.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Vaikka me universumeista pyydämme teitä lepäämään, monet teistä uskovat, ettei päivän tai edes tunnin lepo ole mahdollista 3D-ympäristössänne.

Koska sopeudutte sisäisesti hyvin moniin muutoksiin, joita on tapahtunut muutaman viime päivän aikana, olette uupunut, tarmokas, alakuloinen tai vain erilainen, mitä odotitte ollessanne 3D:tä.

Sallikaa lepotarpeenne voittaa päivittäiset tavoitteenne, kuten voisitte tehdä jonkin lääketieteellisen operaation jälkeen. Totta, teistä saattaa tuntua, että voisitte valloittaa maailman, mutta tosiasiassa teillä ei ole vielä voimia tehdä sitä.

Tunteenne maailman valloittamisesta on samanlainen kuin lääkehumala, sillä teistä tuntuu erilaiselta ettekä pysty selittämään syytä itsellenne tai toisille. Niinpä palaatte 3D-tunnemääritelmiin selittääksenne uudet aistimuksenne. Sallikaa kehonne sopeutua uusiin aistimuksiinne, sillä muutamassa päivässä energiat lisääntyvät taas, mikä saa aikaan lisää uusia aistimuksia olemuksessanne.

Joillekin tällainen ajatus on pelottava, mutta toisille – erityisesti niille jotka ovat uudessa fyysisessä humalassaan – tuo ajatus on riemastuttava. Nimittäin monet teistä ovat niin valmiita muuttumaan, että te ette halua levätä.

Niin se on, että varaamme teille aikaa lepäämiseen ja itsenne hoivaamiseen. Taaskin monet teistä metelöivät, että teidän täytyy pitää huolta lapsistanne, tehdä töitä tai tuhansia muita syitä, joita annatte itsellenne, miksi ette voi hoivata itseänne 3D-maailmassa.

Siksi kerromme teille universaalin tempun, jonka voitte tehdä kotona, metrossa, työpäivän aikana tai missä tahansa paikassa, joka tuntuu oikealta. Pyytäkää universumeilta noin viisi minuuttia tyhjää aikaa.

Vaikka olette edistyneet 3D:n yli, ette ole tunnustaneet sitä itsellenne. Tyhjä aika on sisäiset torkkunne, joita kukaan 3D-olento ei tunne tai näe. Ympärillänne olevat jatkavat elämäänsä, mutta te astutte pois 3D-elämästä pientä lepoa varten. Pysäytätte oman kellonne – ette kenenkään muun kelloa.

Jotkut teistä väittävät, että nukutte pitkään. Se on totta. Mutta koska myös teette työtä, näette unta, matkustatte, luotte jne. tuona nukkumisaikana, te ette lepää. Viiden minuutin leponne voi olla, ennen kuin nukahdatte illalla, tai työpaikalla, työmatkalla tai koska tahansa, kun teistä tuntuu mukavalta tehdä se.

Tämä lepotekniikka on kaksitahoinen projekti. 1) Teidän täytyy levätä, jotta fyysinen osanne nollataan ennen seuraavaa energiakuuroa. Ja 2) testataksenne yhtä uusista taidoistanne. Nimittäin lukiessanne tätä ajattelette, että se SAATTAISI toimia, mutta teidän täytyy testata sitä turvallisessa paikassa, kuten vessassa tai makuuhuoneessa ennen nukahtamista.

Ette pysty vielä kuvittelemaan, että voitte astua ulos 3D-maailmasta kenkään 3D-olennon huomaamatta. Yksinkertainen tehtävä, jota toisten taajuuksien edustajat tekevät ympäri universumeja. Sillä tiedätte tosiaankin, että he usein ilmaisevat teille seuraavansa teitä, mutta ette odota heidän olevan ulottuvilla visuaalisesti 24/7. Sen sijaan odotatte, että he vilahtelevat elämässänne ja näkökentässänne.

Te voitte nyt tehdä saman. Eikä kukaan joka on 3D:tä, huomaa sitä. Ainoastaan ne joilla on samanlaisia taitoja, tietävät, että "hyppäätte pois" vähäksi aikaa.

Niin se on, että haastamme teidät huolehtimaan itsestänne tänä "hiljaisena" aikana lepäämällä. Te luotte tämän lepäämisympäristön. Eivät ulkopuolellanne olevat, kuten olette aina uskoneet, vaan te sisältänne käsin.

Voitte kokeilla viiden minuutin universaalia lepoa nyt, mutta luultavasti pidennätte tuota aikaa siihen, mikä tuntuu mukavalta. Tehdessänne niin huomaatte, että saatatte bisnestapaamisessa tuntea tarvetta levätä muutaman minuutin. Kun tuotte fokuksenne takaisin kokoukseen, ette ole menettäneet tavuakaan. 3D-maailmalle olitte täysin läsnä.

Opetamme teitä taivuttamaan aikaa. Teidän on aika – sanottuna nauraen – harjoitella tätä uutta taitoa ollessanne Maata. Taitoa joka ei vaikuta 3D-tekoihin, mutta muuttaa nykyelämäänne.

Ette ole yksin ettekä ole koskaan ollut. Aikamatkailu on nyt myös totta teille, kun hypitte taajuudesta toiseen ja ulottuvuudesta toiseen, aivan kuten universaalit suojelijanne ovat tehneet koko maaelämänne ajan.

Levätkää ja harjoitelkaa. Ainoa pyyntö on, että te ette omistaudu niin harjoittelupuheeseemme, että laiminlyötte lepäämisen. Avaintehtävänne muutamana seuraavana päivänä on levätä. Uusi taitonne on pelkästään tapa levätä, jos niin valitsette.

Ei ole mitään pitäisi-asioita. Tietäkää vain, että uuden ohjelmiston myötä, yksi uusi taitonne on ajan taivuttaminen kenenkään 3D:tä olevan huomaamatta. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 11.6.2018 USKALLATKO?
ViestiLähetetty: 12.06.2018 18:56 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2542
USKALLATKO?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
11.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

On aika siirtyä 3D-persoonanne yli ja vaatia täysin aito tähti-, enkeli- ja superolemuksenne.

Monet teistä tunnustavat olevansa erilainen. Kuitenkin toimitte 3D-olentona 3D-maailmassa ja odotatte jonkun kertovan teille, että te ette ole enää 3D:tä ja teillä on ne taidot, joista olette kerran unelmoineet.

Ette ole enää 3D:tä toiminnassa tai puheissa. Vaikka toimiminen 3D:ssä on helpompaa teille, kuin täyden 5D-olemuksenne vaatiminen, se ei ole enää tarkoituksenmukaista ja pian mahdollistakaan.

Ette ole tuo entisaikojen ujo, verbaalinen tai kiihkeä 3D-persoona – olette uusi olento uudessa fyysisessä astiassa. Totta, saatatte uskoa olevanne sama, kun katsotte peiliin, mutta uudet tarpeenne ja tekonne indikoivat teille ja läheisillenne, että te ette ole enää eilispäivää.

Vaikeutena on, että pelkäätte uutta "sinua". "Mitä jos teen jotain väärin? Mitä jos en osaa esiintyä, kuin toiset tähti-ihmiset, enkelit ja uudet olennot?"

3D-pelkonne, että te ette ole riittävän hyvä tai teillä ei ole riittävästi asiantuntemusta, kumoavat uuden olemuksenne. Ei niin, että teidän täytyy lentää eetteriin tai parantaa joku, ennen kuin hyväksytte uuden olemuksenne, vaan kannustamme teitä pelkästään tunnustamaan, että pelkäätte uusia voimianne, uutta olemustanne.

Totta, uuden olemuksenne tutkiminen on luultavasti epämukavaa, koska pelkäätte sen ehkä merkitsevän, että upeat siirtymäsaavutuksenne ovat olleet turhia.

Kuten on totta monilla hyväksikäytetyillä lapsilla – ja teitä on hyväksikäytetty ja te olette hyväksikäyttäneet monissa maaelämissä – pelkäätte unelmoida, sillä saattaisitte havaita, ettei tuosta unelmasta voi koskaan tulla todellisuuttanne. Jatkatte toimimista 3D-olentona 3D-maailmassa, vaikka sekä te että Maa olette muuttuneet.

Tietäkää, että teitä ei rangaista uuden olemuksenne ilmaisemisesta, ettekä ole niin normin ulkopuolella, ettei kukaan ole tekemissä kanssanne. On aika vaatia uusi olemuksenne, kuten on – ja on aina ollut – kaikkien maaolentojen oikeus. Kenties ymmärrätte paremmin vapautenne, jos ajattelette palaavien sotilaiden tai teinien yhteiskunnallista hyväksymistä. Ainoa ero näiden kahden ryhmän ja teidän välillä on, että te olette eturintamassa, joten teidän on vaikea verbalisoida tai edes ymmärtää tarpeitanne.

Antakaa itsellenne se sama vapaus, jonka annatte teini-ikäisille, kun he hyppivät lapsuuden ja nuoren aikuisuuden välillä hetkestä toiseen. Tutkitte itseänne. Itsenne piilottaminen ei ole osa uutta koulutustanne.

Kenties uskotte, että termi "teini-ikäinen" on niin suhteellisen uusi, ettei teini-ikäisillä ollut pelkoja ja ahdistusta, ennen kuin yhteiskunta keksi tuon termin. Se ei ole totta. Aiempia sukupolvia rangaistiin tuon vaiheen läpikäymisestä, kunnes joku huomasi, että se oli osa kypsymistä aikuisuuteen. Sama pätee sotilaan traumaperäiseen stressihäiriöön. Se oli aiemmin rangaistava rikkomus. Nyt se on mahdollinen ja yhteiskunnallisesti hyväksyttävä reaktio niille, jotka palvelevat armeijassa.

Erona on, että te olette ensimmäisiä. Niinpä sen sijaan, että julistatte ajatuksenne ja tekonne välttämättömiksi kehittymisellenne enemmän 5D-taitoihin ja -tekoihin, häpeätte tai pelkäätte uutta olemustanne. Siinä ei ole mitään hävettävää, että auttaa maaolentoja siirtymään uuteen aikaan. Tästä syystä päätitte olla osa tätä siirtymää. Teidän on aika olla ylpeä uudesta olemuksestanne.

Miten voitte ilmaista tai toteuttaa uutta olemustanne? Teidän täytyy pelkästään seurata ja ilmaista iloanne. Ei vaikea läksy, ellei ympärillänne ole pelästyneitä 3D-olentoja, joista ei tunnu yhtä iloiselta kuin teistä.

Siis mitä teidän pitäisi tehdä, jos ympärillänne on töissä, suhteissa tai 3D-yhteisössänne voimakkaita 3D-olentoja? Se on teidän valintanne. Tähän saakka useimmat teistä ovat päättäneet sopia joukkoon ilonsa julistamisen sijasta.

Keksitte ilon fraasin ja määritelmän, aivan kuten muutama sukupolvi sitten joku keksi termin "teini-ikäinen", mikä antoi teini-ikäisille vapauden toimia tunteidensa mukaan ilman rangaistusta tai ahdistusta.

Te luotte uutta polkua, uusien tekojen ja tunteiden kera, joista tärkein on ilo. Tietysti jotkut teistä väittävät, että teidän täytyy rakastaa itseänne ja toisia täysin, ennen kun etsitte iloa. Vastaamme nopeasti tuohon väitteeseen, että te ette löydä iloa, ennen kuin elätte itserakkautenne.

Ilo on nyt avaintoimintaanne, jonka olette laittaneet vähän hyllylle ja piiloutuneet pelkoon teeskennellen, että olette osa 3D-yhteiskuntaa, mutta tuntien enemmän ja enemmän, aivan kuin ette olisi.

Teidän on aika vaatia oma itsenne kaikkien voimienne ja kyllä, kaikkien oikkujenne kera, koska se on ainoa tapa, jolla löydätte polkunne iloon, ajankohtaiseen uuden "sinun" vaiheeseenne. Kuten kaikissa muissakin vaiheissa, me eetterissä lähetämme lisäenergioita, jotta ilonne vaatiminen on helpompaa, kuin nyt odotatte. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.06.2018 12:31 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2542
UUDEN TÄHTIPOLUN LUOMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
18.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monilla teistä on sumuisuutta – ette ole oikein täällä ettekä siellä. Se on odotettavaa ottaen huomioon se valtava energiamäärä, joka takoo teitä. Olette todellakin täällä ja siellä olemisen välissä, kun sopeudutte uusiin energioihin ja uuteen "sinuun". Vaikka jatkatte päivittäisiä rutiinejanne – työ, ruokaostokset, lastenhoito, koulu jne. – kyvyssänne yhdistyä noihin tavallisiin 3D-toimiin tuntuu olevan eroa.

Olette ulottuvuuksien ja taajuuksien välissä. Ei sillä tavalla, kuin odotitte oppiessanne alussa, että se oli mahdollista. Sen sijaan te melkein kuin pidätte kiinni mistä tahansa kiinteästä. Kuitenkin tuo kiinteä 3D-oleminen tuntuu epämääräiseltä, oudolta, sumuiselta – jotenkin erilaiselta – kuin eläisitte unta. Niin se on, että sopeudutte fyysisesti uuteen olemiseenne eri ulottuvuuksissa.

Vaikka monet teistä ovat innoissaan aika-, ulottuvuus- ja taajuushyppelyn ajatuksesta, ette ole ottaneet huomioon harjoittelua. Luultavasti kuljette jo ajan, taajuuksien ja ulottuvuuksien läpi sydämellänne ja mielellänne. Nyt fyysinen olemuksenne on ottamassa kiinni. Fyysinen olemuksenne suorittaa aina viimeisenä kaikki vaiheet, sillä fyysisyys on maaolemisenne tihein osa. Niin se on, että teette fyysisellä olemuksellanne erilaisia testiajoja muutaman seuraavan päivän.

Jotkut teistä hyppelevät ajassa, toiset ulottuvuuksissa tai taajuuksissa, ja vielä toiset tekevät kaikkea kolmea. Nimittäin se rooli jonka loitte tähän elämään, määrää, miten fyysinen olemuksenne toimii.

Kenties jotkut teistä tuntevat vähän tai eivät mitään. Se ei tarkoita, että te ette ole 5D:tä tai sen yli. Pelkästään, että te ette vaadi harjoittelua, koska olette jo täysin pätevä. Tai roolissanne on vähemmän kyse eri ajoista ja paikoista, kuin olemisesta tässä ja nyt.

Sisäinen olemuksenne tietää, minne ohjata teidät. Siis älkää yrittäkö tulla joksikin, mikä ette ole. Se oli tietysti 3D:n standarditoimintamalli. Olette nyt tavallaan automaattiohjauksella, toisin kuin aiemmassa 3D-elämässänne. Kukaan ei voi kertoa teille, kuka olette, sillä opettelette sitä päivästä toiseen. Samalla tavalla ette voi luoda kiinnostusta tai taitoja jollekin alueelle, joka ei liity suoraan uuden olemuksenne rooliin.

Jotkut teistä ovat huolissaan siitä, että tämä merkitsee, että teillä ei ole vaihtoehtoja ja sisäinen olemuksenne rajoittaa vapauttanne. Se ei ole totta, sillä havaitsette vielä, että jos rooliinne ei sisälly tarvetta oppia tiettyjä elementtejä, niiden harjoitteleminen on työtä ilon sijasta.

Teidät on nyt ohjelmoitu iloon. Ohjelma joka ohjaa teitä nopeammin kuin mitkään viestit, joita luette, tai kateus jota ehkä tunnette. Ohjaatte itseänne sisältä käsin. Suuntaan joka johtaa teitä iloisiin aikoihin ja tekoihin.

Jotkut teistä ovat huolissaan, koska unelmanne eivät näytä toteutuvan sopivaan aikaan tai haluamallanne tavalla. Älkää hermoilko. Muistakaa, että muutamassa seuraavassa päivässä on kyse fyysisestä harjoittelusta, leijumisesta uuteen todellisuuteenne ja pois siitä.

Uskallamme arvata, että unelmanne muuttuvat vähän sen tuloksena. Kenties unelmienne jotkut osat toteutuvat, mikä indikoi, että harjoittelette unelman hakemista. Kenties havaitsette, että fyysinen olemuksenne vaatii tavallista enemmän lepoa valmisteluna unelman hakemiseen. Tai kenties tunnette jumittavanne.

Jumittamisenne ei kestä paljon pidempään, koska ne energiat jotka takovat teitä nyt, eivät salli sitä. Unelmanne voivat kehittyä vähän, kun vaaditte täysin olemuksenne, mutta ne toteutuvat, sillä se on palkkio itsellenne hyvin tehdystä työstä.

Teidän täytyy ymmärtää, että olette elämänne ja unelmienne kontrollissa. Ei ole ketään teidän ulkopuolellanne – mukaan luettuna me eetterissä – jotka antavat teille sen, minkä olette haluton antamaan itsellenne.

Kenties se ajatus, että olette omillanne jatkuvien maaluomustenne osalta, suututtaa teitä. Vaikka me eetterissä voimme antaa teille vinkkejä, kuten kerroimme teille monta kuukautta sitten, kuljette uusia polkuja uudella alueella. Meillä ei ole sääntöjä tai taitoja edistää teidän matkaanne.

Me emme ole luoneet tiekarttaanne – olimme pelkästään tarkkailijoita 3D-kamppailuissanne. Ottaen huomioon, että useimmat meistä eetterissä ovat kokeneet maaelämiä, pystyimme ymmärtämään ja tönimään teitä niihin suuntiin, joihin halusitte mennä. Siellä täällä säästimme teidät harmeilta tai putoamiselta liian kauas omasta polustanne. Mutta kun loitte uuden Maan ja uuden "sinun", siirryitte meidän asiantuntemuksemme ulkopuolelle.

Tarkastelemme kokonaissuunnitelmaa tai -kudelmaa tietäen, että teillä on luomisessa ja tutkimisessa yhtä paljon asiantuntemusta kuin meillä. Älkää siis odottako, että kerromme teille seuraavan askeleenne tai luomuksenne. Te olette oma luojanne.

Ette ole ainoastaan yhtä taitavia kuin me, 3D-fyysisyydestänne huolimatta, vaan teillä on myös erityyppistä asiantuntemusta kuin meillä. Tiedämme, että maalopputulos on ilo, mutta emme voi luoda puolestanne ainutlaatuista panostanne tuohon iloon emmekä ohjata teitä siihen. Nimittäin teidät otettiin pois automaattiohjaukselta silloin, kun vaaditte täysin sisäiset taitonne. Olette vapaa Maan ja universumin pitäisi-asioista ja vaatimuksista.

Mitä sydämenne, sisäinen olemuksenne, kertoo teille? Se on ainutlaatuinen tiekarttanne. Kukaan ei voi seurata tai luoda tuota polkua. Se on teidän – ja yksin teidän. Ette tarvitse meitä valaisemaan tuota polkua, sillä ilosäteenne ovat paljon kirkkaampia kuin mikään, mitä voisimme antaa teille. Ettekä tarvitse meitä kertomaan: "Älkää menkö sinne, menkää tänne", kuten teimme hyvin usein aiemmin, sillä sisäinen gps-järjestelmänne on paljon hienostuneempi kuin mikään, mitä meillä on.

Olette vapaa, viisas ja tuloksekas. Sallikaa sen olla viestinne ikuisesti, kun luotte iloelämäänne tämän ilmiömäisen siirtymän aikana. Luotte uutta taivasta maan päälle, ja niin tehdessänne luotte uutta tähtipolkua taivaaseen ja taivasta varten. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 25.6.2018 RUOKITKO PELKOA?
ViestiLähetetty: 29.06.2018 18:50 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2542
RUOKITKO PELKOA?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
25.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kerran olitte innoissanne siitä, kun kuulitte, että kaikki rakenteenne tuhottaisiin ennen uudelleenrakentamista. Mutta nyt kun rakenteitanne tuhotaan, valitatte sitä samaa asiaa, jonka suunnittelitte päättäessänne osallistua tiimiin, joka luo iloista uutta Maata.

Tietysti aloititte siirtymänne uskoen, että kaikki tapahtuisi ilman suuria ponnisteluja ja kun enemmistö näkisi tapojensa virheellisyyden, kaikki rakennettaisiin uudestaan vilauksessa. Näin ei ollut tarkoitettu, sillä teidän roolinne on rakentaa rakkaudelliset ja joustavat rakenteet. Ne jäykät 3D-rakenteet jotka sallivat vain joko/tai-toiminnan, tuhotaan. Joko teet tällä tavalla, tai sinut suljetaan ulkopuolelle, sinua pilkataan tai muuten menetät paikkasi yhteiskunnassa.

Nyt kun vaihtoehtoja avautuu, olette hermostunut, tolaltanne ja vihainen, sillä toivotte, että joko/tai-vaihtoehdot olisivat pysyneet paikoillaan siihen saakka, kunnes rentoutuisitte uusiin luomuksiinne ja asiat olisi perusteellisesti puhuttu, suunniteltu ja luotu.

Näin ei ole ilmiselvistä syistä. Ensinnäkin, opettelette luomaan sellaista, mitä ette uskoneet mahdolliseksi 3D:ssä. Toiseksi, te tarvitsette puskurin uuden ja vanhan välille, mikä pätee kaikkiin ihmisiin. Niin se on, että se tapahtuu. Ja kun se tapahtuu, selkeytätte, mikä on tärkeää teille, ja löydätte oman luomispaikkanne. Nimittäin luodessanne uudestaan keskitytte siihen, mikä häiritsee teitä eniten hajotessaan.

Jotkut teistä ovat tolaltaan, sillä uskotte, ettei teidän pitäisi keskittyä nykyrakenteidenne hajoamiseen tai olla huolissaan siitä. Kuitenkin monet teistä kurkkivat uutisista, mitä kamalaa parhaillaan tapahtuu. Eli olette osa sitä tiimiä, joka luo uusia toimintoja ja aktiviteetteja. Jotkut teistä jotka seuraavat mediaa, uskovat tekevänsä sen uteliaisuudesta, vihasta tai jostain tunteesta tai uskomuksesta, josta yritätte päästä eroon. Mutta vaikka yrittäisitte, nuo ajatukset tai tuo viha eivät koskaan lähde täysin olemuksestanne.

Ette halua puhua vihastanne, pelostanne tai vääriltä näyttävistä teoistanne toisten kanssa, sillä 5D:ssä teidän PITÄISI päästää irti kaikista 3D-teoista. Se ei voi olla totta, kuten olette havainneet monien viikkojen aikana, jolloin olette yrittäneet. Olette epärehellinen itsellenne.

Jos jokin vaivaa teitä 3D:ssä, sallikaa itsenne uneksia parempia tai erilaisia ratkaisuja. Tämä ei merkitse, että teidän täytyy luoda ratkaisuja, vaan että jaatte energioita niiden kanssa, jotka luovat. Tosiasiassa olette yhtä luovia leikkiessänne puutarhassa, kuin ne joilla on ratkaisuja, sillä annatte energiaa ryhmille, jotka haluavat tuoda rakkautta luomuksiinsa.

3D-ratkaisut eivät ole toimineet, kuten todistaa ryhmien viha toisiaan kohtaan, erityisesti silloin kun toinen ryhmä ei näytä samalta tai toimi samalla tavalla – ongelmia joihin näytettiin tarttuvan vuosikymmeniä sitten 60- ja 70-lukujen rauha- ja rakkausliikkeillä. Kuitenkin jotkut samat yksilöt jotka osallistuivat noihin liikkeisiin joko fyysisesti tai tunteillaan, näyttävät tehneen täyskäännöksen ja hyväksyvät vain samanlaiset olennot.

Totuus on, että kaikki ne jotka rakentavat esteitä siltojen sijasta, ovat kauhuissaan. Nimittäin ne rakenteet joita he loivat rauha- ja rakkausajatustensa jälkeen, suojelivat heitä tavoilla, joita ette ehkä voi ymmärtää. Monet heistä jotka osallistuivat rauhaan ja rakkauteen, päättivät, että omaisuuden tai vallan haaliminen olisi tärkeämpää kuin toistensa rakastaminen.

Nyt he toimivat sen mukaan, mitä he uskovat vaadittavan tuon omaisuuden ja vallan säilyttämiseksi. Tämä ei tarkoita, ettei omaisuus ole odotettavaa tai hyväksyttävää, vaan että ne jotka roikkuvat 3D:ssä suojellakseen omaisuuttaan ja valtaansa, uskovat: "Joku haluaa ottaa rahani ja valtani pois."

Nekin joilla ei ole omaisuutta tai valtaa, ovat peloissaan, kun he eivät pysty ymmärtämään, miten uudet rakenteet sallivat heidän elää uneksimaansa elämää, sillä 3D:ssä ei toimi samanarvoisuusyhtälö.

Ne jotka pysyvät vankkumatta 3D:ssä, tekevät sen pelosta. "Jos siirryn rakkauteen ja iloon – new age -pilvilinnaan – menetän sen, mitä pidän rakkaana." Heidän näkökykynsä ei ole riittävän laaja tietämään, että maaolennot ovat ainutlaatuisia, joten kukaan ei vaadi resursseja, jotka eivät anna heille iloa.

Jokaisella teistä – myös niillä jotka lisäävät ponnistelua 3D:ssä – on tarpeita ja unelmia, jotka perustuvat rooliinne, karmaanne (karmaa ei ole enää niillä, jotka ovat 5D:tä ja sen yli) ja jotka tuottavat rakkautta ja iloa, jos sitä seurataan.

Tarkkailkaa niitä, jotka yrittävät roikkua omaisuudessa, vallassa tai elämäntyylissä, joka ei ole aivan oikea heille. He ovat peloissaan, lopen uupuneita ja heidän täytyy syyttää toisia ilottomuudestaan. Nimittäin jos he olisivat tyytyväisiä elämäänsä, he toivottaisivat tervetulleeksi uudet olennot, käsitykset ja energiat – tietäen omassa henkilökohtaisessa turvassaan, että vain he voivat muuttaa elämäänsä.

Niin se on, että 3D:tä olevat säilyttävät kontrollintarpeen – henkilökohtaisessa elämässä, omassa maassa, yhteisössä ja perhesuhteissa. Se on hyvin selvää taloudessa ja vallassa. Ja kun useammat teistä kieltäytyvät ruokkimasta heidän pelkojaan, niistä tulee äänekkäämpiä.

Mutta myös teidän tarpeenne hämmentyvät 3D-peloista. Pelkäätte rakenteiden tuhoutumista, vaikka uudelleenrakennus perustuu rakkauteen ja iloon, maailmanne nykyisen hillittömän pelon sijasta.

Ilmiselvä kysymys on: "Mitä minun pitäisi tehdä?" Kuten aina, vastaus löytyy ilostanne. Jos se merkitsee energian lähettämistä niille, jotka luovat uusia, avoimia ja virtaavia rakenteita, tehkää niin. Ja jos se merkitsee noiden avoimien ja virtaavien rakenteiden luomista, tehkää niin. Ei ole mitään pitäisi-asioita, paitsi olla teeskentelemättä, että 3D-pelkojäämänne on tientuke uudessa elämässänne. Sallikaa itsenne virrata, aivan kuten sallitte saman uuden Maan luomuksillenne.

Sallikaa itsenne ja muiden olla, ja elätte ilossa. Laittakaa rajat itsenne ja muiden ympärille, ja ruokitte niiden energioita, jotka haluavat pysyä 3D:ssä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 02.07.2018 22:02 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2542
UUDEN SINUN VEISTÄMISTÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
1.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Sopeudutte kiireisenä uusiin tunteisiin, fyysisiin muutoksiin ja älyllisiin ahaa-elämyksiin. Tämän vaiheen aikana teistä luultavasti tuntuu, että olette kuin tunnejojo. Vaikka olette fyysisesti, tunteellisesti ja älyllisesti täysin kykenevä integroimaan nämä osat uudeksi kokonaisuudeksi, toisinaan teistä tuntuu, että teillä on äärimmäistä ylikuormitusta. Nimittäin ainoastaan te ette ole muuttumassa koko olemuksessanne, vaan myös ne muuttuvat, jotka ovat 3D:tä, mikä saattaa aiheuttaa ylivoimaiselta tuntuvaa kaaosta.

Aiemmissa viesteissämme annoimme ymmärtää, että ne jotka haluavat jäädä 3D:hen, olisivat vielä järkähtämättömämpiä 3D-tunteiden ja -toimien ilmaisemisessa – samaan aikaan kun ne jotka alkavat muuttua ja te jotka olette eturintamassa, luisuisitte pois 3D-kontrolloinnista.

On 3D:n tuhoutumisen aika. Sitä seuraava vaihe joka alkaa heinäkuun 2018 pimennysten jälkeen, on 5D:n rakentamisen aikaa. Kun tuo uudelleenrakentaminen alkaa, teistä tuntuu usein, että se on toivotonta ja ne joilla on 5D-aikomuksia tai sen yli, eivät koskaan ole voimakkaampia kuin ne, jotka ovat kietoutuneet pelkästään 3D:hen. Mutta päivä päivän jälkeen alatte nähdä edistymistä tunneissa, vuosien tai vuosikymmenten sijasta. Nimittäin suuret ryhmät ja yhteisöt kääntävät ns. selkänsä 3D-kontrolloinnille. Se pakottaa ne jotka ovat 3D-kontrollointia, taistelemaan dramaattisesti vastaan, kunnes se näyttää elämän parodialta tai komedialta, kun maailma siirtyy rakkauteen ja iloon. Vaikkei sellainen näytä mahdolliselta tänä päivänä, se tulee tapahtumaan.

Siirrytäänpä teidän muutoksiinne muutaman seuraavan päivän aikana. Tunteenne ja myös fyysisyytenne kokevat suuria heilahduksia. Ne eivät rankaise teitä, vaan te olette luoneet ne määritelläksenne, kuka olette.

Kuten on ollut aina totta maaolennoilla – vaikka te kehitytte, jatkatte maaolentona – teistä on vaikea valita jotain kokematta sitä jossain määrin. Niinpä muutaman seuraavan päivän heilahduksenne tunnepuolella, älyllisesti ja fyysisesti auttavat teitä valitsemaan "sinun". Huomaatte tietävänne, että pidätte tuosta, mutta ette tästä. Niin se on, että rakennatte uudelleen "sinua".

Kuvitelkaa muutamaa seuraavaa päivää sinä erona, kun rakennetaan karkeatekoinen savimaja – mikä oli totta 3D-maailmassanne – tai tehdään äärimmäisen kaunis ja miellyttävä henkilökohtainen koti. Maja suojeli teitä luonnonvoimilta, mutta ei tyydyttänyt sisäistä tarvettanne kauneuteen ja itsehoitoon. Luotte itseänne uudestaan ettekä tee sitä pelosta, kuten olette tehneet aioneita, vaan ilosta ja hauskuudesta, noista uusista luomiskomponenteistanne.

Kysymyksenne muutamana seuraavana päivänä on: "Kuka minä olen?" Sitten kun määrittelette sen, laajennatte energianne auttamaan noita uudelleenjärjestäviä rakenteita. Kuten on aina ollut totta, te olette avaintekijä jokin täydellisen luomisessa itsellenne. Silloin, ja vain silloin, laajennatte nuo energiat luomaan joukoille – joko fyysisesti tai energiajakamisen kautta.

Ennen tätä siirtymää joukot olivat tärkeämpiä kuin yksilö. Harvat kontrolloivat joukkoja pelolla. Uusi Maa ja uusi "sinä" on täysin vastakohta, sillä jos sallitte tai kannustatte toisia kontrolloimaan teitä, vaihdatte pelkästään yhden 3D-maailman toiseen ja sallitte jonkun määrittää, mikä on hyvä teille, sen perusteella, mikä on palkitsevinta hänelle.

3D:ssä ilmaistiin kysymys, kuka olette, mutta sen mukaan ei koskaan toimittu, sillä ne jotka olivat kontrollissa, eivät voineet antaa teidän julistaa täydellistä vapautta. Niinpä jatkoitte elämä toisensa jälkeen sääntöjen muuttamista siellä täällä, mutta aina jonkun määräysten kontrolloimana.

Ensimmäistä kertaa maan päällä olette vaatimassa itsestänne muista riippumattoman olennon ja teette sen lisäämällä osia menneisyydestänne, nykyisyydestänne ja tulevaisuudestanne. Muutamana seuraavana päivänä luotte yksinkertaisesti uutta kokonaisuutta niistä osista tai väreistä, joita nyt on käytettävissä.

Kun ajatellaan jokaisella osalla olevan ainutlaatuiset taidot ja siksi värit, luotte hyvin iloista uuden "sinun" maalausta. Jotkut teistä huomaavat suosivansa vesivärejä öljyvärien sijasta ja toiset muita välineitä, mutta kaikki luovat kuvia, joita voi helposti muuttaa, kunnes luotte täydellisen kuvan sekoittaen värejä tai heittäen pois tämän ja tuon, hyvin samaan tapaan kuin joku tehdessään veistosta.

Noiden uusien taitojen tutkiminen on muutaman seuraavan päivän kaaostanne – laittaen palan tänne, maalaten tai leikaten sen, valiten uuden värin, tunteen, kokonaisuuden tai osan, kunnes se on juuri oikea.

Niin se on, että muutaman seuraavan päivän rukkaatte kaikki henkilökohtaiset osanne täysin uudeksi olemuksesi, joka vaaditaan uuden "sinun" ilorooliinne. Älkää pelätkö yhtään sen enempää kuin näyttelijä, joka testaa, miten parhaiten esittää omat vuorosanansa, kuvanveistäjä joka hakkaa pois kiveä tai taidemaalari joka testaa kuvia ja värejä.

Luotte uutta "sinua" kaikin mahdollisin iloisin tavoin – vaikka sen tekeminen saattaakin tuntua vähän pelottavalta, sillä se on muutos, jolla ei ole Maan ennakkotapausta. Sallikaa sen olla ilman pelkoa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 23.7.2018 PÄÄTÄ
ViestiLähetetty: 26.07.2018 16:56 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2542
PÄÄTÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
23.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Jotkut teistä sopeutuvat helposti uusiin energioihin. Toiset ovat peloissaan, vihaisia tai järkyttyneitä. Puhumme niille, jotka ovat järkyttyneitä.

Muistatteko, miten vaikeaa lapsellenne tai lapsenlapsellenne oli kääntyä ympäri muutaman ensimmäisen kerran, kun hän yritti sitä? Ja miten kovasti jotkut vauvat suuttuivat yritystensä aikana? Niin on teillä nyt.

Vaikka olette täysin kykenevä, ympärillänne olevat eivät usko sitä mahdolliseksi tai halua sen tapahtuvan. He haluavat teidän olevan turvassa ja vakaasti 3D-peitollanne. Aina kun yritätte kierähtää, he rakentavat jonkinlaisen esteen, joka estää teitä tekemästä sen. Se jatkaa sitä uskomustanne, ettei mikään muu ole mahdollista, kuin yhteiskunnan pelkojäänne.

Teillä on valintatilanne, jota ette hyväksy – uskotteko vai ette luontaiseen kykyynne oppia kääntymään ympäri, seisomaan, kävelemään ja juoksemaan, kuten kaikki vauvat. Vaikka vauvat kaatuvat useimmiten ensiyrityksillään, he palaavat jatkuvasti sisäisen olemuksensa mahdollisuuksiin.

Niin on teillä nyt. Olkaa piittaamatta kaikista, vaikka teillä on yhteyksiä heihin. Jatkakaa sisäisten ohjeidenne mukaan, ja pian juoksette. Seuratkaa heidän pelkojaan, ja jatkatte makaamista peitollanne turhautuneena.

Kun saavuitte maan päälle tässä elämässä, tiesitte, mitä halusitte saada aikaan. Tuota missiota on pehmitetty hyvin pitkän aikaa tai se on sivuutettu. Nyt alatte muistaa sen ajatustenne ja tekojenne sopukoissa. Vaikeutena on, että ympärillänne on muita, jotka eivät ymmärrä tai halua ymmärtää evoluutiotanne.

Niinpä kyyristytte vähän, kun yritätte tarkasti tasapainotella siinä välillä, mitä oli ja mitä on. Se luo pelkoa sisällenne, sillä ette voi tasapainottaa noita kahta enää. Olette uusi "sinä" uusien taitojen ja sisäisten ohjeiden kera. Ohjeiden jotka johtavat teidät luoviin ja luomistavoitteisiinne. Mutta myös ohjeiden, jotka tuntuvat kaukaa haetuilta aina, kun yritätte ilmaista niitä tai toimia niiden mukaan sellaisten läsnäollessa, jotka kieltäytyvät ymmärtämästä tai ovat vielä kyvyttömiä ymmärtämään tarpeitanne ja kaipauksianne. Ei-uskovat yrittävät vaimentaa innostuksenne, aivan kuten ovat tehneet aioneita.

Siis miten rikotte tuon kaavan kuunnella toisia sisäisistä tarpeistanne huolimatta? Se on teidän valintanne. Mutta koska olette kehittyneet yli tarpeen seurata muita, ongelmanne on omatekoinen. Päätöksenne koskee sitä, onko teille tärkeämpää säilyttää heidän rakkautensa ja hyväksyntänsä vai olla oma itsenne.

Monet teistä uskovat, että olette yksin, jos seuraatte sisäisen olemuksenne viestejä – kuten saattaisi tapahtua ihmismaailmassa. Mutta kuten vauva jonka tarvitsee kierähtää ympäri, vaikka toiset yrittävät hillitä häntä, te ette pysty hillitsemään itseänne kauan. Nimittäin omat tarpeenne ovat voimakkaampia kuin mikään, mitä kukaan maan päällä tai eetterissä voi ohjata.

Olette muista riippumaton olento, jota toiset eivät voi muuttaa riippumatta siitä, miten uutterasti yritätte seurata heidän johdollaan. Tarpeenne olla puristetaan ulos kuin hammastahna putkilosta, vaikka muut yrittäisivät estää teitä.

Siis teidän on aika olla itsenne helposti sen sijaan, että taistelette vääjäämätöntä vastaan. Ette ole enää 3D:tä, vaikka haluaisitte olla pelastaaksenne jonkin suhteen tai piiloutuaksenne toisilta. Olette loistava ilo- ja valomajakka.

Tuoreimmat yrityksenne piiloutua aikaansaavat vain pelkoa teissä ja vihaa muissa. Nimittäin kun energiat voimistuvat – mikä on jatkuvaa muutaman seuraavan viikon – useammat ja useammat voivat lukea turhautumisenne, pelkonne ja vihanne, vaikkei sitä tuotaisikaan julki.

Teillä ei ole tarvetta olla saippualaatikon päällä julistamassa uutta "sinua". Aivan kuten ei ole mitään tarvetta teeskennellä, että olette tyytyväinen 3D-vankilassanne.

"Kuka olen?" -etsintänänne jatkuu. Etsintä luoda se, mitä tulitte maan päälle tässä elämässä luomaan. Ette voi olla iloinen ja uuden luoja, jos kyyristelette 3D-pelossa. Se ei merkitse, että teidän täytyy eristäytyä, jättää työnne tai suhteenne tai taistella toisia vastaan ollaksenne oma itsenne. Olette vastuussa vain itsestänne. Kuka olette? Ja miten aiotte päästä siihen?

Tietysti tuollaiset kysymykset tuntuvat kummallisilta ottaen huomioon nykyolosuhteenne, sillä jos teette tätä, tuo tapahtuu. Tuo sama pelko joka on pitänyt teitä vankina maa-aioneita.

Energiat joita nyt leijuu ympäri, ovat luomisenergioita, joihin voidaan päästä käsiksi vasta, kun hyväksytte täysin itserakkauden. Jotkut teistä saatavat tarvita itserakkausoppitunnin kertauskurssia. Ei siksi, että se on välttämätöntä, vaan koska haluatte hypätä luomiseen saattamatta loppuun itserakkausoppituntejanne.

Evoluutionne uuteen "sinuun" on askel-askeleelta-prosessi, joka siirtyy eteenpäin vasta, kun jokin vaihe on saatu loppuun. Tämä kanavointi on niitä varten, joiden täytyy palata vielä itserakkauteen vähän ennen sen luomista, josta uneksitte.

Ette voi odottaa, että joku kehottaa teitä luomaan tai rakastamaan itseänne, sillä te kontrolloitte sen tekemisen aikaa ja paikkaa. Jos luotatte sisäisiin viesteihinne, se tapahtuu helposti ja ponnistelematta.

Sinun on mahdotonta kulkea kahta polkua, koska ne ovat kulkeneet liian kauas toisistaan. Päätä. Seuraatko sisäisiä viestejäsi vai ulkoista sanelua? Jos ulkoinen sanelu hallitsee, sinun ei ole vielä aika luoda. Palaa sen sijaan itserakkausoppitunteihisi.

Miten tiedät sen? Hyvin yksinkertaisesti omista tunteistasi. Jos olet vihainen, surullinen, melankolinen tai sinulla on jotain muuta tunnetta kuin kevyttä iloa, sinulla täytyy suorittaa muutamia täydennysoppitunteja itserakkaudessa.

Tällaiset sanat voivat pelottaa sinua, sillä et ole varma, miten nuo täydennysoppitunnit suoritetaan. Helpoin lähestymistapa on seurata sisäisiä viestejäsi. Mitä haluat tehdä vs. mitä tunnet, että sinun pitäisi tehdä? Ja niin se on. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 30.07.2018 20:27 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2542
SUHTEIDEN VÄLILLÄ PYRÄHTELYÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
30.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Jokainen teistä on ainutlaatuinen yksilö, joka on kokonaisuussateenvarjon alla. Niin se on, että alatte kokea ainutlaatuisuutenne tavoilla, joita ette ole koskaan ennen kokeneet Maassa ollessanne.

Monet teistä ovat yksinäisiä. Ei siksi, että olette oikeasti yksin, vaan koska ette astuneet sosiaalisten rajojen ulkopuolelle aiemmissa maaelämissänne. Niinpä odotatte hyväksyntää, jota ei koskaan tule. Nimittäin olette siirtymässä kapinallisstatukseen, jota vaaditaan ainutlaatuiselta olennolta. Aikanaan tuota kapinallisnimikettä kunnioitetaan, mutta ei vielä.

Niinpä teistä tuntuu yksinäiseltä ja kummalliselta. Paljon samaan tapaan kuin ruma ankanpoikanen, joka havaitsi olevansa ihana joutsen.

Kenties väitätte, että jotkut poliittisista johtajistanne ilmentävät ainutlaatuisuutta. Erona on, että useimmat eivät ole laajentaneet ainutlaatuisuuttaan kokonaisuussateenvarjoon. Niin se on, että he ovat ainutlaatuisia, mutta ilman sitä sydäntä, jonka te olette tietoisesti oppineet.

Tiedätte oikeudentunteesta, keitä kanssasydämenne ovat tässä uudessa maailmassa, kun olette heidän kanssaan, heidän erilaisista kutsumuksistaan tai toimistaan huolimatta. Jos heidän toimintansa tulee sydämestä, hyväksytte helposti heidän erilaisuutensa. Jos heidän toimintansa tulee mielestä ilman sydäntä, teistä on vaikeaa olla heidän kanssaan.

Niin se on, että olette syvemmällä sydämessänne, kuin ajattelitte mahdolliseksi muutama päivä sitten. Ette tarvitse enää toisia kertomaan, kuka on oikea teille – te vain tiedätte sen. Mutta lisäämällä kykyänne vain tietää, poistatte monia ihmisiä vuorovaikutuspiiristänne. Näin ollen teillä on tuota yksinäisyydentunnetta.

Monet teistä uskovat, että se ei ole palkkio, vaan rangaistus. Sen sijaan yksi alkuperäisistä evoluutio-osistanne on kyky ymmärtää ihmisiä ilman sanoja. Tuntea syvällä sisällä, ette ne jotka puhuvat "oikeita" sanoja, eivät ehkä tarkoita niitä. Ja ne jotka puhuvat "vääriä" sanoja, saattavat olla enemmän täynnä rakkautta, kuin olette oivaltaneet.

Sanoista tulee tarpeettomia, sillä alatte tuntea sanojen yli. Melkein kuin läpivalaisisitte heidän uskomuksensa ja ajatuksensa. Se voi merkitä, että teillä on enemmän pintasuhteita tai sivuutatte heidät tai kieltäydytte sellaisesta vuorovaikutuksesta. Sillä ei ole merkitystä. Olette ainutlaatuinen yksilö, joka alkaa etsiä niitä, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään taitosettiään. Yksinäisyytenne on lyhytaikaista, sillä olette lisänneet ilo-nappulan olemukseenne ja se vetää puoleensa samanlaisia sieluja ja vähentää erilaisia olentoja.

Muistatteko, että kun aloititte uuden työn, tunsitte vetoa joihinkin työtovereihinne, mutta ette kaikkiin? Tai kun muutitte uuteen yhteisöön, ystävystyitte joidenkin naapureidenne kanssa, mutta ette kaikkien? Niin on nyt. Mutta tämä vetovoima on erilaista, sillä se perustuu sisäisiin aistimuksiin, yhteisten piirteiden sijasta, kuten samanikäiset lapset.

Vaikka uudet yhteytenne eivät ole välttämättä sellaisia, kuin nyt odotetaan, nämä yhteydet ovat syvempiä kuin entiset, sillä ne perustuvat sisäisiin tuntemuksiin. Monet teistä ihmettelevät, miten havaitsette nämä sisäiset tunteet. Samanlainen kysymys kuin teini-ikäisen tyttärenne kysyessä, miten hän tietää rakastuneensa.

Vaikka ehkä toivotte sellaisten yhteyksien kestävän ikuisuuden, niin ei ole, sillä olette nyt innostunut pyrähtelemään aistimuksesta toiseen. Uudet yhteytenne heittävät teidät kummatkin pois seuraavassa luomisristeyksessä. Nimittäin olette nyt niin fokusoitunut omaan polkuunne, ettei mikään tai kukaan ei ole tärkeämpi teille. Tällainen toteamus luultavasti pelottaa teitä, sillä olette jo yksinäinen ja haluatte jotain vakautta olemiseenne, jotain kuulumista Maahan rakastavalla tavalla.

Nyt tapahtuva muutos ei paikallista rakkauttanne tai kykyjänne, vaan laajentaa ne globaaleiksi. Tämä käsitys saattaa tuntua pelottavalta nyt, mutta sitten kun olette sisältä ohjattujen toimien täydessä vauhdissa, toimitte ilon kera, kun pyrähdätte kokemuksesta toiseen käyttäen eri taitoja, aikapuitteita, ulottuvuuksia ja ominaisuuksia.

Ette ole seisoo-kuin-tikku-paskassa -persoonallisuus. Osa 3D-ilonpuutettanne oli tarve sopia pikkuruiseen pitäisi-laatikkoon. Nyt lennätte uusiin seikkailuihin ja yhteyksiin päivittäin tai unitilassanne.

Kenties sen tietäminen, että te ette enää muodosta syviä ja kestäviä suhteita, on pelottava ajatus, sillä niissä olette roikkuneet kiinni maaelämissänne. Energianne on nyt ohjattu siihen, mikä antaa teille iloa. Vaikka se merkitsee ehkä harvoja kestäviä suhteita, teidät on suunniteltu seikkailuun ja rakkauteen – mitä löydätte katsoessanne sisälle.

Kenties tällaiset ennustukset eivät tunnu rakastavilta. Tällainen olette nyt, sillä teidän täytyy olla vuorovaikutuksessa onnistuneesti erityyppisten solujen kanssa, samalla tavala kuin ihmiskeho kohdussa. Jos jotkut noista soluista kieltäytyvät olemasta vuorovaikutuksessa monien muiden solujen kanssa, tuo vauva syntyy fyysisten tai henkisten vaikeuksien kera. Niin se on, että palaatte eräänlaiseen kohtuun olemaan vuorovaikutuksessa jokaisen kanssa, joka kehittää uutta olemustanne, vain jättääksenne hänet rakkaudella, kun siirrytte seuraavaan soluparveen.

Ajatelkaa kimalaisia. Vaikka ne rakastavat syvästi kukkia, joiden kanssa ne ovat tekemisissä, niiden roolina on palata pesään tuomaan informaatiota kukkien sijaintipaikoista ja auttamaan hunajan tekemisessä.

Roolinne on samalla tavalla fokusoitunut. Niinpä vaikka kohtaatte monia sydänihmisiä matkan varrella, roolinne on edetä omalla polullanne. Se saattaa tuntua oudolta ensin, mutta huomaatte sitten, että 3D-yhteydet merkitsevät vähän verrattuna uusiin universaaleihin soluyhteyksiinne.

Etsitte nyt muita samanluonteisia. Ei täydentämään itseänne, kuten 3D:ssä, vaan työntämään teitä pidemmälle omalla polullanne. Nuo yhteydet ovat voimakkaampia, mutta lyhytaikaisia, sillä fokusoidutte kumpikin uuden "sinun" tarpeisiin, 3D-tarpeiden sijasta.

Muutatte Maata. Sitä ei voi tapahtua, jos rajoitatte elämänne muutamaan ihmiseen, jotka ovat aina olleet elämässänne. Nyt mietitte onnellista puutarhuria, joka löytää iloa kukkien hoitamisesta kaikkien nähtäväksi. Niitä jotka tukevat tuota roolia, ilmestyy, kun tarvitaan, sillä tuo puutarhuri on, kuin ne kukat, joita mehiläiset pölyttävät. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 198 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia