Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 13:06

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 212 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: 15.1.2018 KOKO SINÄ
ViestiLähetetty: 16.01.2018 16:24 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KOKO SINÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
15.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Muutaman viime päivän suuri epämukavuutenne johtuu sopeutumisesta uuteen "5D-sinuun". Vaikka tällainen sopeutuminen näyttäisi suhteellisen helpolta ottaen huomioon, että te ja Maa olette 5D:tä, niin olette palanneet 3D:hen ongelmanratkaisussa ja muissa asioissa. Muutamasta viime päivästä saakka ette ole enää voineet palata 3D:hen.

Niinpä teistä tuntuu siltä, että maailman paino on ikään kuin harteillanne, sillä siihen saakka kunnes hyväksytte 5D-statuksenne koko olemuksessanne, teillä ei ole taitoa taistella pelkoa ja ahdistusta vastaan.

Kenties ajattelette, että tällainen muutos on haitallinen teille ja muille, sillä teillä ei ole puolustusmekanismeja. Päinvastoin, teillä on vahvemmat ja paremmat puolustusmekanismit, kuin teillä on ollut koskaan maan päällä ollessanne. Kuitenkin epäröitte uudestaan ja uudestaan noiden voimien hyväksymistä.

Pelkonne siitä, että teitä rangaistaan, menetätte rakkaita ihmisiä tai olette liian voimakas, pakotti teidät olemaan 5D-olento, jolla on monia 3D-toimia. Tämän tuloksena pyysitte apua 3D-turvapeittonne poistamisessa. Niinpä teistä tuntuu ontolta, yksinäiseltä ja pelokkaalta. Ei siksi, että teidän täytyy tuntea niin, vaan koska pelkäätte vaatia uuden "sinun" täysin.

Taatusti useimpia teistä, jos ei kaikkia, on rangaistu todellisten voimienne näyttämisestä ollessanne 3D:ssä. Mutta ne olivat eri aikoja ja eri "sinussa". Ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä, muodostitte suojakilven, joka pysyi muutamaan viime päivään saakka. Kilven joka salli teidän leijua 3D:n ja 5D:n välillä.

Uskoitte ennen astumistanne maan päälle tässä elämässä, että pystyisitte helposti karistamaan suojakilpenne pois, kun olitte saavuttaneet tietyn 5D-tason. Vaikka nuo 5D-tasot saapuivat kauan sitten, jatkoitte roikkumista 3D-tavoissanne. Tavoissa jotka eivät ole enää tehokkaita ja jotka kehititte maaelämien aionien aikana.

Ja niin ne poistettiin – ja teidät vedettiin vain paljon suurempaan pelkoon, kuin oletitte. Kenties osuva analogia olisi asuminen alueella, jossa pelkäsitte fyysisen turvallisuutenne puolesta lähtiessänne kotoa. Sitten loitte eri seudulle itsellenne ja perheellenne turvasataman, jossa ei ollut pelkoa. Mutta kun palasitte entiselle asuinalueellenne, tunsitte tarvetta kantaa asetta tai puukkoa itsenne suojelemiseksi.

Ette ole vielä oivaltaneet, että teidän ei tarvitse palata tuolle asuinalueelle tai voitte saapua tankissa tai missä tahansa kuvittelemassanne laitteessa, joka suojelee automaattisesti teitä ja lähellänne olevia vahingoilta.

Ette enää tarvitse sellaisia 3D-suojatoimia, kuten ase tai puukko, sillä henkilökohtaiset ja yhteiskunnalliset suojanne ovat hienostuneempia ja vähemmän haitallisia fyysisesti. Kuitenkin pelkäätte ottaa käyttöön noita uusia suojatoimia, joten teistä tuntuu alastomalta ja helposti vahingoittuvalta, vaikka täysin vastakkainen tilanne on uusi todellisuutenne.

Sallikaa itsenne näyttää uudet taitonne. Muuten tilanne on, kuin lataisitte uuden ohjelmiston ja olisitte vain turhautunut, koska vanhan ohjelmiston näppäimet eivät enää toimi. Sallikaa itsenne virrata uusiin taitoihinne sen sijaan, että valitatte niiden vanhojen taitojenne menettämistä, jotka eivät ole enää mukavia.

Olette uusi olento uudessa kehossa. Sallikaa sen olla kaikkine lisukkeineen, jotka ovat olleet teidän koko ikuisuuden, paitsi aikoina jolloin olitte 3D-maapallolla ja kenties muilla 3D-planeetoilla. Te ette ole 3D:tä, eivätkä ole taitonnekaan. Koska ette uskaltaneet niin olla ilman pientä avustavaa työntöä universumeilta, teistä tuntuu nyt alastomalta kaoottisessa maailmassa.

Katsokaa ympärillenne ja katsokaa sitten sisäänne. Ette ole enää 3D:tä, eivätkä ole taitonnekaan. Sallikaa tuon totuuden olla osa uutta "sinua". Ja sitten sallikaa itsenne virrata uusiin taitoihinne.

Ollessanne omistautuneita valonpitäjiä, toivoitte tietysti välitöntä vastausta pyyntöönne päästä käsiksi uusiin taitoihinne. Kyse on kuitenkin vähän oppimiskäyrästä, kuten monet teistä ovat hiljattain huomanneet. Niin se on, että tunnette olevanne yksin, suojaton ja haavoittuva, vaikka olette enemmän turvassa ja taitavampi, kuin olette koskaan olleet 3D-ympäristössä.

Ei hyödytä mitään painaa tuota näppäintä ja tätä avainta, jos ette ymmärrä, mitä sen tekeminen merkitsee. Niin se on, että pääsette käsiksi uuden "sinun" taitokäsikirjaan nukkuessanne ja päiväuneksiessanne.

Ulottuvuuksien välisenä erona pääsemisessä käsiksi informaatioon on informaatiovirta. 3D:ssä kyse on pitäisi- ja täytyy-asioista. 5D:ssä kyse on informaatiovirran sallimisesta tulla helposti ja vaivattomasti.

Ajankohtaiset pelkonne ovat perusteettomia ja hyvin tarpeettomia, vaikkakin ehkä odotettuja ottaen huomioon, että olette uudessa paikassa omassa olemuksessanne. Olette muista riippumaton ja siksi suojattu. Teidän täytyy vain antaa tuon ajatuksen tulla uskomukseksi, mikä tapahtuu muutaman päivän kuluessa. Sitten pelkonne ovat menneisyyttä ja vähän naurettavia, aivan kuten monet entiset pelot, kuten alaluokalla ollessanne sen murehtiminen, että te ette opi koskaan lukemaan.

Olette täysin kykenevä kaikkiin taitoihin, joita haluatte, sillä jos nuo taidot eivät olisi osa uuden "sinun" olemusta, ette haluaisi niitä. Joten sallikaa itsenne leijua siihen uskomukseen, että olette 5D:tä – ette 5D:llä peitettyä 3D:tä, vaan kokonaan 5D:tä, uusien kiinnostusten, taitojen ja voimien kera. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 22.01.2018 22:12 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
HENKILÖKOHTAINEN TYHJIÖ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
22.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monista teistä tuntuu, että olette menettäneet kaiken ettekä ole enää koskaan iloinen. Älkää hermoilko. Tämä on tyhjiövaihe, jossa opettelette operoimaan uusia järjestelmiänne.

Kenties rakkaanne eivät vielä ymmärrä voimianne – tai omia voimiaan, totta puhuen. Niinpä he syyttävät teitä tai toisia omista olosuhteistaan. Vaikka tiedätte, että kaikki tulee olemaan ok, he eivät pysty tajuamaan tuota ajatusta tai uskomaan mahdollisuuksiin. Niinpä ette ainoastaan opettele operoimaan uutta olemustanne, vaan teidän täytyy myös jatkuvasti informoida niitä, jotka eivät usko, että kaikki on hyvin.

Olette uupunut ja valmis käpertymään nurkkaan toivoen, ettei teidän tarvitse enää koskaan tehdä päätöstä. Niin se on, että monet teistä taistelevat fyysisten vaivojen kanssa, jotka ovat alkusoittoa toiminnalle tai aktiivisuudelle. Toiset teistä taas kohtaavat myrskyn nokatusten ja toivovat, että olisi jokin pieni fyysinen vaiva, joka sallisi teidän sanoa muille: "Olen sairas. Jättäkää minut rauhaan." Tämä on lyhytaikainen tyhjiökokemus, josta olemme puhuneet muutamassa kanavoinnissa.

Huolenne on, että haudotte katkeruutta niitä kohtaan, jotka vähättelivät teitä, kun pyritte yhdistämään sisäiseen olemukseenne uusia osia ja uusia toimintaproseduureja. Että niille jotka viis veisasivat uskomuksistanne, ei anneta anteeksi, sillä teidät venytetään äärirajoille uuden olemuksenne aspekteja koordinoidessa ja opetellessa.

Älkää hermoilko, sillä ne jotka nyt viis veisaavat uskomuksistanne, unohtavat vihansa, kun olette siirtyneet tästä lyhytaikaisesta tyhjiöstä yli. Puhumme teille pelostanne olla katkera niille, jotka eivät ymmärrä sitä rasitusta, jota koette nyt.

Teidän ei tarvitse olla huolissanne, sillä tekin unohdatte tämän tunnejakson. Olemme puhuneet useita kertoja siitä, ettei 3D-karmaa ole enää. Sama pätee tähän tyhjiöjaksoon, sillä tartutte 3D-ongelmiin niiden kanssa, jotka eivät usko samalla tavalla kuin te.

Kenties tuo ajatus vaatii selitystä, sillä te ette ole enää 3D:tä. Mutta jos teillä on vaikeuksia toisten kanssa tämän tyhjiövaiheen aikana, se johtuu siitä, etteivät he tunnusta teidän voimaanne, kuten oli totta entisessä elämässä (elämissä) saman olennon tai samojen olentojen kanssa.

Uskallatte ikään kuin vaatia täyden voimanne tässä ja nyt. Voiman jota he pelkäävät yhtä paljon kuin silloin, kun he tulivat tietoiseksi siitä monta elämää sitten. He toivovat, että pysytte tuona mukautuvaisena kissapentuna tai lemmikkinä, joka teistä tuli tuossa elämässä, jotta ette pelästyttäneet tai työntäneet heitä pois.

Koska tämä elämä on hyvin erilainen, tunnistatte heidän pelkonsa ja tarpeensa rajata teidät hyväksyttyyn pakettiin, mutta te ette sisäistä sitä. Kestääkö tämä suhde? Enemmän kuin todennäköisesti, kyllä, sillä tämä on viimeinen irtiotto, jonka hän hyväksyy teille sekä itselleen.

Niin se on, että viette tämän suhteen äärirajoille, pelastaaksenne sen viime hetkellä jollain ällistyttävällä luomuksella, joka saa hänet pohtimaan pelkojensa oikeutusta. Jos olisitte vaatineet voimanne silloin, kun hänen pelkonsa ensimmäisen kerran alkoi, hän olisi sivuuttanut luomiskykyjenne signaalit.

Tässä ongelmassa on ns. melkein keskiyö. Luotte täydellisen ratkaisun keskiyöllä, juuri kun sekä te että tämä olento (olennot) olette lakanneet uskomasta mihinkään ratkaisuun, joka ei liity pelkoon.

Sallikaa itsenne kietoutua kerälle. Sallikaa itsenne saada flunssa tai vastaava vaiva, joka estää teitä tulemasta yhdeksi tuon olennon pelkojen kanssa. Olette nimittäin murtautumassa vapaaksi tuosta pelkotehtaasta, hämmästyttävien ja melkein uskomattomien luomusten kera.

Ette ole enää "pelko-sinä". Teistä on tullut tai on tulossa universumien superpersoona. Sallikaa niin olla. Ja sallikaa tietyn ihmisen tai tiettyjen ihmisten pelkoraivoamisen kaikua kuuroille korvillenne, sillä menneisyyden kokemuksianne hänen kanssaan ei ole enää, ja teidän ja hänen on aika julistaa, että näin on. Ja tämän teette tavoilla, joita tekään ette voi vielä kuvitella.

Kätkekää tai puhukaa oma osanne, jos haluatte, kun keräätte uusia voimianne. Mutta tietäkää epäilemättä, että te ette ole enää 3D:tä. Olette superihminen, olette täysin universumien olento, joka sopeutuu ja opettelee operoimaan uutta "sinua".

Ne jotka julistavat teidät typeräksi tai epärealistiseksi, hämmästyvät pian. Kenties eivät tänään, mutta aivan varmasti huomenna tai ylihuomenna. Sallitte itsenne olla ensimmäistä kertaa elämässänne maan päällä universumien olento, kaikkien tuohon fraasiin liittyvien taitojen kera.

Ne jotka ovat 3D:tä tai vasta siirtymässä 5D:hen, ovat keskushahmojanne, jotka työntävät teitä pidemmälle, kuin piditte edes mahdollisena valmisteluillanne ennen tulemistanne tähän elämään. Keskushahmoja jotka te valitsitte työntämään teitä eteenpäin, sillä ilman heidän työntämistään olisitte kenties antaneet itsellenne vuosia tai jopa vuosikymmeniä tulla siihen paikkaan, jossa olette tunneissa tai päivissä.

Niin se on, että saatatte olla vihainen tai kyyristyä pelosta heitä kohtaan tämän lyhyen vaiheen aikana, vain puhjetaksenne täyteen voimaan, yllättäen heidät, kuten myös itsenne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 01.02.2018 19:34 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
LIITELYÄ TAIVAAN JA MAAN VÄLILLÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
29.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Ikään kuin millään ei olisi nyt merkitystä, ja kuitenkin kaikella on, sillä se mikä teille oli ennen mukavaa, ei enää ole, ja se mitä lykkäsitte mahdollisimman pitkään, on.

Olette olleet muutaman viime päivän kauhun, pelon ja tyhjyyden tyhjiössä. Kenties se auttaa teitä ymmärtämään sisäistä toimintaanne, jos muistelette sitä, kun päätitte, mitä tai kuka olisitte, kun lähditte alkuperäisen maakotinne lämmöstä. Ilon aikaa, koska olitte vapaa vanhempien rajoituksista, mutta myös pelon aikaa, sillä tiesitte, että teidän täytyi päättää, kuka olitte.

Nyt tuo päätös on moninkertainen. Nimittäin lähtiessänne maakodista, vaihtoehtonne olivat rajalliset – koulu, työ, leikki vai matkustus. Ja kun olitte tehneet tuon päätöksen, tiesitte, että voisitte muuttaa polkuanne, kuten monet tekevät. Erona on nyt, että olette vielä tietämätön vaihtoehdoistanne, sillä ne ovat harsomaisia unelmia mahdollisuuksista, mutta eivät mitään konkreettista, kuten 3D-elämässänne.

3D:ssä tiesitte, että jos valitsisitte jonkin polun, yhteisönne antaisi teille kehuja "oikeasta" valinnasta ja kyseenalaistaisi arvostelukykynne "väärästä" valinnasta. Teillä oli kehys siitä, mitä oli odotettavissa. Vaihtoehtonne oli kulkea noiden odotusten mukaan tai ei.

Nyt vaihtoehtonne näyttävät olevan yhteisönormien ja muiden asettamien odotusten ulkopuolella. Vaihtoehtonne näyttävät epämääräisiltä myös teistä. Niinpä pohditte uuden olemuksenne todenperäisyyttä ja toivotte konkreettisia vastauksia, joita ei ole vielä saatavilla.

Luotte uuttaa maailmaa uusien odotustenne kera – ei toisten odotusten, vaan omienne. Niin se on, että teistä tuntuu yksinäiseltä, joskus epärationaaliselta ja aina yhteisönne odotusten ulkopuoliselta. Jos luotte iloisemman elämän itsellenne, toiset kehuvat teitä – ehkä. Mutta sitten toisaalta, heidän määritelmänsä ilosta ei sovi enää yksiin omanne kanssa. Niin teistä tuntuu siltä, että olette vailla tukea, eikä kukaan ole pehmentämässä odotettavissa olevaa kaatumistanne.

Mutta se oksa/kieleke (suom. huom. sana on osa edellisen lauseen idiomia) joka pelottaa teitä, on paljon vahvempi, miltä näyttää, sillä olette valmistuneet toiveikkuuden vauvan askelista uuden todellisuuden aikuisen 5D-askeliin. Ja pian sopeudutte siihen, että te ette saa yhteisön kehuja tai edes välitä siitä.

Ne jotka rakastavat teitä, ovat miellyttävästi hämmästyneitä, ja ne jotka eivät ymmärrä teitä tai välitä teistä kovin paljon, näkevät teidät puhuvana "armosta langenneena" ja kommentoivat, miten surullista elämästänne on tullut. He eivät nimittäin tunne teidän iloanne, uuden olemuksenne "oikeutta".

Tuo viime toteamus huolettaa useimpia teistä, sillä se antaa ymmärtää, että uusi elämänne on astumista alaspäin nykyelämästänne. Sen sijaan se on askel oikeaan suuntaan, sillä monet teistä ovat toivoneet vuosikymmeniä olevansa sitä tai tätä – kaikkea muuta kuin se, kuka olette.

Tämä seuraava vaihe on itsenne julistamista riittävän vahvaksi tietämään, kuka ja mitä olette. Jos se merkitsee maailman ympäri matkustamista, niin olkoon. Jos se merkitsee uutta yhteisöä, niin olkoon. Jos se merkitsee uutta tunnetta itsestänne, ilman tarvetta saada toiset julistamaan "oikeuttanne", niin olkoon.

Olette uusi ihminen uudessa maailmassa. Ja ajankohtainen tyhjiönne on astinkivi uuteen "sinuun". Kenties se auttaa teitä ajattelemaan tätä tyhjiötä juna-asemana matkallanne iloon. Tiedätte, minne olette menossa, mutta junan täytyy tankata ennen jatkamista tuohon iloon.

Ette ole enää heikko ihminen, joka toivoo, että universumi antaa teille oikeaa informaatiota tai luomakunta tekee elämästänne iloista. Olette jättäneet universaalin elämänne turvaverkon luodaksenne elämän, joka on oikea teille tässä ja nyt … tietäen epäilemättä, että voitte muuttaa suuntaa millisekunnissa, jos haluatte. Teidät on työnnetty ulos universaalista pesästä luodaksenne uuden elämän itsellenne.

Kerroimme teille viikkoja sitten, että universumit eivät enää antaneet teille sellaista informaatiota, joka on mukavaa teille, sillä loitte elämää nykyisten universaalien ulottuvuuksien ulkopuolella. Tuo uusi paikka on käytännössä luomissuunta, jota yksikään universaali olento ei ole koskaan ennen kokeillut. Niin se on, että muutatte universumeja, kuten myös Maata ja itseänne.

Luomuksenne on yksilöllistyneet teidän iloanne varten – ei universumien, yhteisönne, perheenne tai ystävienne iloa varten. Olette todella ainutlaatuinen yksilö, jolla on enemmän taitoja, kuin tiedätte nyt. Tässä tyhjiössä keräätte energioitanne, "lietsotte" uskomuksianne ja hyväksytte, että olette voimakkaampi kuin Maan olennot tai taivaat.

Tietysti voitte pyytää apua universumeilta itsenne ymmärtämisessä. Mutta emme voi sanella suuntaanne tai lopputuloksianne, sillä ne ovat teidän lopputuloksianne, eivät meidän. Yhtään sen enempää kuin vanhemmat, jotka lopettivat koulunsa seitsemännelle luokalle, pystyvät täysin ymmärtämään sitä asemaa, jonka heidän lapsensa ottaa vastaan, suoritettuaan filosofian tohtorin arvon taloustieteessä. Me olemme seitsemänneltä luokalta valmistuneita, jotka yrittävät ymmärtää teitä, filosofian-tohtori-kandidaatteja.

Tietysti tuo viime toteamus pelottaa teitä, sillä kukaan ei halua olla niin yhteisön ulkopuolella, että hänestä tulee eristäytynyt. Sitä ei tapahdu, sillä olette alkaneet luoda samanlaisten kiinnostusten ja tarpeiden yhteisöjä. Nuo yhteisöt kasvavat ajan kuluessa kattamaan monet sosiaaliset tarpeenne.

Mutta ensin teidän täytyy todistaa itsellenne, että olette kehittynyt 5D-olennoksi, jolla on monia taitoja, joita mekään emme aina ymmärrä. Teette sen muutamana seuraavana päivänä ensimmäisen merkittävän luomuksenne kera, joka on enemmän kuin hyvän parkkipaikan tai kiiltävän lantin löytäminen.

Teidän on aika lähteä universaalista pesästä ja liidellä koko taivaalla ja Maassa, kuten tekevät ne linnut, joista niin kovasti nautitte. Ette ole enää Maata tai taivasta. Liitelette ja syöksytte luoden uutta elämää ja näin uutta Maata uuteen universumiin. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 11.02.2018 22:46 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KUN OLET VALMIS, VALITSE HELPPOUSNAPPULA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
5.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä ovat pysähtyneet nyt, koska se tieto, että olette tarpeeksi voimakas luomaan mitä tahansa, on liian pelottava pohdittavaksenne. Emme säti teitä, muistatamme vain, että olette paljon voimakkaampi, kuin uskallatte vielä ilmaista.

Monilla teistä on entisten elämien traumoja, jotka liittyvät taitojenne esittämiseen 3D:ssä. Niin se on, että kärsitte traumaperäisestä stressihäiriöstä, kuten myös monet jotka palvelevat armeijassa tai katselevat väkivaltaisia välienselvittelyjä.

Se ei ole hyvä eikä huono asia – kyse on pelkästään siitä, miten arvioitte nykyvaihettanne. Vaikka haluatte mennä tämän vaiheen läpi nopeasti, todellisuutenne on kuin tuolla sotaveteraanilla, joka pelkää laukauksia aina, kun jonkin kova ääni häiritsee hänen olemistaan. Aivan kuten monien kokemassa traumaperäisessä stressihäiriössä, tarpeenne ylittää sen, että joku kertoo teille kaiken olevan hyvin. Teidän täytyy havaita itse, että kaikki on hyvin, vaikka kuiskauksia menneisyyden peloista leijuu olemuksenne ohi ja läpi silloin, kun tunnette tarvetta toteuttaa ajankohtaista taitosettiänne.

Monille on helpompaa sivuuttaa tuo taitosetti, sillä näin teitä ei pakoteta tunnustamaan, miten pelottavia nuo entiset elämät olivat. Olette vähän kuin ne, jotka pelkäävät 3D:ssä vettä ja löytävät, että ns. entisessä elämässä joku heidän osansa hukutettiin. Vaikka tuo pelko ei ole enää looginen, se viipyilee edelleen.

Sen tuloksena yritätte syrjäyttää nuo pelot olemuksessanne, sillä teistä tuntuu, että teidän täytyy siirtyä eteenpäin välittömästi. Tämä pakottaa teidät olemaan ristiriidassa itsenne kanssa, mikä rohkaisee vaivoja ja muita keinoja hidastamaan teitä.

Tietysti tämän informaation lukeminen aiheuttaa syvempiä menetyksen, pelon ja sisäisen vihan tunteita. "Miksi en voi vain siirtyä eteenpäin? Mikä estää minua?" Kuten aina, vastaus on "sinä". Erona tällä kertaa on tuon faktan tunnustaminen, sillä ongelmien selvittäminen on erilasta ja helpompaa 5D:ssä, vaikkette ole vielä tajunneet tuota ajatusta.

Pyytäkää apua omilta osiltanne, neuvostoltanne, oppailtanne tai keltä tahansa, joka tuntuu oikeimmalta teille, kun luette tätä artikkelia. Teidän ei enää tarvitse elää pelkojen kanssa vuosia tai edes päiviä. Kuitenkin jatkatte pelottavien muistojen puhdistamista sillä 3D-tavalla, joka oli ennen suotuisin teille.

Teidän täytyy vain pyytää apua syvälle kätkettyjen pelkojenne tunnistamisessa ja puhdistamisessa. Teidän ei tarvitse levätä, pysyä kotona, purkaa tunteitanne tai mitään, mitä luulette, että teidän pitäisi tehdä. Teidän tarvitsee vain pyytää apua ja sitten sallia tuon avun tasoittaa rosoisia pelkoreunojanne.

Ette ole enää 3D:tä. Näin teidän ei tarvitse pelätä toisia tai mikä tärkeintä, itseänne. Nimittäin monet teistä ovat edelleen huolissaan, että sanotte jotain väärää, reagoitte sopimattomasti tai erotutte jollain tavalla, joka kannustaa muita rankaisemaan teitä uskomuksistanne.

Olette siirtyneet henkilökohtaiseen vapauteen, johon sisältyy sisäisen "oikeusäänenne". Niinä teidän ei tarvitse enää seuloa sanojanne ja tekojanne kulttuurillisen oikeustunteenne mukaan. Teitä ei rangaista itsenänne olemisesta, kuten on tapahtunut menneisyydessä.

Mutta sitten toisaalta, te ette usko tätä, ennen kuin sallitte traumaperäisen stressihäiriönne leijailla pois sitten, kun se on saanut teidät pyytämään apua. Tämä puhdistaminen koostuu kahdesta toimesta. Ensin sallikaa itsenne kokea ja ilmaista traumaperäinen stressihäiriönne. Pyytäkää sitten apua sen puhdistamiseen helposti ja vaivattomasti. Teidän ei tarvitse olla kotonanne tai turvapaikassanne, eikä teidän tarvitse luoda sairautta tai uupumusta, kun selvitätte tätä.

Monet teistä pelkäävät niin kovasti kulttuurillista häpeää tai hyljeksintää, että on helpompaa kätkeä todellinen olemuksenne, myös itseltänne. Tarve joka on jatkoa aionien elämiselle 3D-hämäryydessä.

Saadaksenne selville, pelkäättekö luopua traumaperäisen stressihäiriönne aiheuttamasta pelkoesteestä, kysykää vain itseltänne, oletteko täysin valmis olemaan oma itsenne vai haluatteko olla sekä 3D:tä että 5D:tä. Jos vastaatte, että haluatte piiloutua 3D-sovinnaisuuden taakse, teidän on aika arvioida uudelleen, miten paljon haluatte oikeasti elää vapaudessa.

Useimmilla teistä on ollut äärimmäisen traumaattisia entisen elämän kokemuksia silloin, kun yrititte näyttää todellisen itsenne ja todellisen voimanne. Mutta se oli silloin. Haluatteko selvittää nuo pelot vai jatkaa niitä ettekä osallistu enää tähän siirtymään?

Monet teistä ovat hyvin järkyttyneitä tuosta viime toteamuksesta, sillä olette mielestänne osoittaneet uudestaan ja uudestaan, että haluatte olla tärkeä osa tätä siirtymää. Että vaikka teillä on tietty rooli ja haluatte esittää sitä, nuo muistot ovat liian tuskallisia sivuutettavaksi. Tämä eroaa vain vähän teistä, jotka olette kokeneet fyysistä, seksuaalista ja tunneväkivaltaa tässä elämässä. Voitte jatkaa kehityksenne hidastamista tai estämistä tuon väkivallan vuoksi tai suunnata eteenpäin tietäen, että se on osa historiaanne, muttei pysähtymiskohta.

Teitä on melkein varmasti kohdeltu kaltoin monessa elämässä universaalien voimienne näyttämisestä 3D-maailmassa. Mutta se oli silloin. Oletteko siis valmis vastaanottamaan apua helposti ja vaivattomasti pelkästään pyytämällä sitä, vai haluatteko hautua sisäisissä peloissanne vielä vähän pidempään? Valinta on teidän. Valintamahdollisuus joka teillä on aina ollut, vaikkei koskaan aiemmin noin dramaattisen asian puhdistaminen ole ollut näin helppoa.

Olette eri paikassa eri taitojen kera ja eri fyysisessä kehossa. Sallikaa sen olla osa tietämistänne. Ja sallikaa sitten, että menneisyyden pelkoja ei enää tarvita, koska tämä on eri aika ja on eri tarpeet. Ette ole 3D:tä – olette 5D-jumala tai -jumalatar, joka pystyy helposti puhdistamaan sen, mikä estää teitä olemasta osa tätä uuden Maan tai universaalia kudelmaa, jos niin haluatte.

Mutta tuota halua ei monilla ole vielä. Sallikaa itsenne liikkua teille oikeaa tahtia, mutta tietäkää, että sitten kun olette valmis, tuo asia selvitetään helposti. Verrattuna puhdistamiseenne 3D:ssä, tämä on "helppo nakki". Teitä estää vain itsenpelko ja se, miten toiset kohtelivat teitä sukupolvia, aioneita tai vuosikymmeniä sitten. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 20.02.2018 19:13 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VIHAINEN, PELOISSAAN, KIUKKUINEN? KAIKKI ON HYVIN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
19.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tunnetteko tarvetta liikkua nopeammin, mihin fyysinen olemuksenne pystyy mukautumaan? Haluatteko unelmanne NYT?

Totuus on, että kehonne luultavasti sopeutuu energioihin, jotka yhdistitte olemukseenne äskettäisen pimennyksen ja täysikuun aikana. Vaikka fyysinen olemuksenne on vahvempi kuin vasta muutama viikko sitten, se ei ole luultavasti tarpeeksi vahva liikkumaan eteenpäin niin nopeasti, kuin haluaisitte.

Vastaavaa, kuin haluaisi olla kypsä aikuinen teininä. Niin se on, että koska teinin päätökset ovat sekoitus lasta ja aikuista, vanhemmat usein hidastavat niitä teinien toimia, jotka yrittävät matkia aikuisuutta.

Tämä ei tarkoita, että te ette ole nuori 5D-aikuinen, vaan että tämä tyhjiö sallii teidän ymmärtää paremmin itseänne ja taitojanne, ennen kuin kiirehditte päätöksiin, jotka perustuvat 3D-kokemuksiin 5D-taitojen sijasta.

Vaikka olette olleet 5D:tä jo jonkin aikaa, alatte vasta testata taitojanne. Niin se on, että palaatte 3D-pelkoihin, joita uusi taitosettinne ei enää oikeuta, mutta jotka ajankohtainen luomistyhjiönne tuntuu oikeuttavan.

Olette hämmentynyt, vihainen ja valmis uskomaan, että tämä siirtymä on huijausta, jonka joku on luonut saadakseen teidät tuntemaan 3D-elämänne paremmaksi. Tämä ei tietenkään ole totta, mutta nykyajatuksissanne ja -peloissanne teidän on helpompi väittää, ettei 5D:tä ja uutta "sinua" ole olemassa, kuin hyväksyä, että saatatte olla 5D-epäonnistuja. Te ette ole epäonnistuja yhtään sen enempää, kuin uskoessanne teininä, ettei kukaan poika tai tyttö ole koskaan ihastunut teihin ja olisitte aina epäonnistuja romantiikassa.

Kehitytte – nopeammin kuin te tai me eetterissä ajattelimme mahdolliseksi. Kuitenkin olette jatkuvasti huolissaan, että te ette ole riittävä, että te ette ole koskaan 5D:tä ja joukkosiirtymäkokeilunne on epäonnistunut.

Sen lisäksi, että haluatte olla enemmän 5D-aikuinen, olette kätkeneet sen huolen, että olette universaali epäonnistuja ettekä ole se universaali olympiaedustaja, joka kerran luulitte olevanne.

Harjoitelkaa, harjoitelkaa, harjoitelkaa, sillä olette kohdassa, jossa koko olemuksenne kehittyy, eri taitojen ja elämään lähestymistapojen kera. Mutta aivan kuten murrosiässä, ette voi vielä täysin uskoa, että olette koskaan komea tai kaunotar, kun katsotte peilin ja näette finnejä tai muita "vikoja", joiden tiedätte varmistavan elinikäisen epäonnistumisen romantiikassa.

Niin se on, että olemme erimielisiä uskomuksissa itsestänne. Me eetterissä tiedämme, että kaikki on hyvin. Kuitenkin 3D-olemuksenne on varma, ettei se ole koskaan sellainen, kuin te olette uneksineet tai me ennustaneet.

Ehdotamme voimakkaasti, että laitatte huolenne sivuun ja nautitte maaelämästänne, sillä kun taistelette vääjäämätöntä vastaan, vähennätte iloanne, mutta ette pysäytä etenemistänne. Aivan kuten ette voineet pysäyttää murrosiän muutoksia, vaikka olisitte kuinka halunneet pysyä lapsena.

Pelkonne ovat ymmärrettäviä ja hyvin voimakkaita nyt. Mikään tai kukaan ei näytä muuttavan noita pelkoja, sillä haluatte olla jotain, mitä ette ole aivan vielä. Ja koska ette voi palata 3D:hen, olette eräänlaisessa epävarmuudessa. Vaikka haluattekin uskoa, että kaikki on hyvin, ulkoiset indikaattorit kertovat, että unelmanne eivät toteudu. Haluatte syyttää jotakuta tai jotakin oletetusta epäonnistumisestanne.

Muistatteko teini-iän kiukunpuuskat? Niin on nyt – tarve muuttaa elämäänne, mutta ette ole vielä tarpeeksi kypsä tehdäksenne sen omin päin. Niinpä huudatte, kiljutte, itkette, mutristelette ja otatte tarpeettomia riskejä vain julistaaksenne, että olette 5D:tä, vaikka ulkoinen maailma ei vielä vahvistakaan sitä.

Sallikaa itsellenne vapaus olla, vaikka se merkitsee mutristelua, itkemistä ja huutamista, sillä ette voi muuttaa vääjäämätöntä yhtään sen enempää, kuin kykenitte pysymään lapsena murrosikänne alettua.

Olette uusi "sinä" – uskotte sen tai ette. Vaikka onkin epämukava, tämä epävarmuus on lyhytaikainen, sillä olette jo se, kuka olette 5D:ssä. Olette pelkästään kasvamassa tuohon olemiseen kaikkien niiden taitojen kera, joita nyt kuvittelette tai toivotte. Olette 5D-kaunotar, joka uskoo olevansa ruma 3D-ankanpoika.

Teidän on vaikea tunnistaa kehittymistänne uudeksi "sinuksi", koska näihin epämukavuuksiin yhdistyy tiedonpuute, mitä 5D merkitsee teille, sillä kukaan 3D-ihminen ei ole vielä tehnyt samaa siirtymää.

Tietysti viittaatte välittömästi sellaisiin historiallisiin hahmoihin, kuin Buddha, Muhammed ja Jeesus. Vaikka on totta, että he tekivät samanlaisen siirtymän, he tekivät sen eri aikana ja eri tavalla kuin nyt. Tavallaan he yrittivät kehittää sen, mitä nyt koette, ja viitoittaa tietä teille tavoilla, jotka eivät ole välttämättä osa nykyolemistanne. Heidän roolinsa oli kerätä seuraajia uudelle viestille. Teidän roolinne on näyttää, mikä on mahdollista. Paimenen sijasta olette enemmän kuin junan konduktööri, joka antaa kaikkien löytää henkilökohtaisen 5D-polkunsa antamalla heille keinoja siihen.

Sallikaa itsenne olla tässä myrskyisässä ajassa, kun kasvatte uuteen olemukseenne. Ei kestä vuosia, ennen kuin teette sen, vaan päiviä, koska siirtymänne on nopeampaa, kuin ymmärrätte tai uskotte nyt. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2018 19:09 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
SAKIN MIELLYTTÄMISPÄIVÄNNE OVAT OHI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
26.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Olemme hämmästyneitä sinnikkyydestänne ja kyllä, vahvuudestanne, sillä maaelämienne 3D-aioneina olette pakottaneet itsenne seuraamaan yhteiskunnan sääntöjä sen sijaan, että uskalsitte olla oma itsenne. Niin se on, että teitte fyysistä, tunnepuolen ja henkistä vahinkoa olemuksellenne ollaksenne osa ryhmää.

Nyt kun olette 5D:tä, alatte julistaa yksilöllisyytenne. Jotain mikä ei ole välttämättä helppoa. Ei siksi, että se on väärin, vaan koska se on hyvin vierasta 3D-yhteiskunnalle, joka teille on tuttu.

Vaikka jatkatte tuossa yhteiskunnassa päivittäisissä toimissanne, äänenne muuttuu passiivisesta myöntymisestä melkein kimakkaan oikeuteen olla. Jotain mikä pelottaa teitä yhtä paljon kuin toisia.

Vihaisia, asiattomia, tässä-minä-olen sanoja tuntuu tulevan suustanne ennalta varoittamatta, sillä olette löytämässä itsenne ja voimanne hyvin samaan tapaan, kuin teini joka kehittyy nuoreksi aikuiseksi.

Siinä missä ennen sanoitte "kyllä", vaikkette halunneet sitä syvällä olemuksessanne, julistatte nyt äänekkäästi "EI". Yllättäen sekä itsenne että ne, joille vanha "sinä" oli mukava. Vaaditte oman voimanne yksi "ei" kerrallaan. Tietysti tämän tekeminen on häiritsevää sekä teille että sen kokeville olennoille, sillä teidät kaikki on kasvatettu olemaan kiltti.

Teille on opetettu myös tapoja julistaa oikeutenne kätketysti. Kuten puhua jostakusta, kun hän ei ole paikalla. Tai reagoida ns. ilkeään vastaukseen. Tai myöntyä pyyntöön ja jättää tekemättä se. Tai sivuuttaa tarpeenne, jotta jollain muulla on mukava olla. Mutta missään hyväksytyn käyttäytymisen litaniassa ei ole kykyä hiljaa ja rauhallisesti todeta tarpeenne ilman minkäänlaisia 3D-jälkiseuraamuksia, sillä 3D on ryhmäajattelua ja 5D ja sen yli ainutlaatuisuutta.

Kenties paras tapa kuvata tätä on ajatella, että kaikki ovat yksi keho, jossa on hiussoluja, kynsisoluja, ihosoluja jne. 3D:ssä kaikki päättivät olla hiussoluja, mikä mahdollistaa hyvin rajoittuneen kehon.

Niin se on, että havaitsette, että samanmieliset tai -tekoiset ryhmät löytävät toisensa ja julistavat oikeutensa sydän- tai munuaissoluna tietäen ja hyväksyen, että muut solut juhlistavat oman oikeutensa, kunnes keho on täydellinen ja kokonainen. Jotain mitä ei koskaan tapahtunut tai mikä ei ollut mahdollista, kun kaikki etsivät jonkun toisen johtamaan ja julistamaan oikeutensa olla.

Kenties muistatte sen, kun monet ovat julistaneet johtajuutensa ja oikeutensa olla kautta 3D-aikain. Niin on. Mutta johtaja ei ole johtaja ilman seuraajia. Niin se on, että johtajien tarvitsi tyydyttää seuraajien tarpeet juuri riittävästi, että he jatkoivat seuraajina – siihen 3D-historianne kohtaan saakka, jolloin odotitte kaikki jonkun olevan johtajanne ettekä enää yrittäneet olla oma itsenne valitsemassanne ryhmässä. Joku oli ohjaksissa, ja vaikka tuo joku olitte joskus te, olitte ohjaksissa vain niin pitkään, kun annoitte riittävästi palkkioita – joko porkkanaa tai keppiä – niille jotka seurasivat.

Tämä 5D-kokemus on äärimmäisen erilainen. Sen sijaan, että seuraatte jotakuta, jota pelkäätte tai arvostatte, seuraatte omaa polkuanne. Niin se on, että nekin jotka näyttävät olevan samanmielisiä, eivät ole täysin teidän mieltänne – kuten pitäisikin olla, sillä jokainen teistä on voimakas olento, joka ei tarvitse johtajaa eikä ketään julistamaan oikeuttaan.

Tuo viime toteamus on varmaan äärimmäisen pelottava, sillä ette tunne vielä olevanne riittävän vahva julistaaksenne oikeutenne ainutlaatuisena yksilönä. Haluatte piiloutua tämän ihmisen tai nimikkeen taakse toivoen, että toiset kulkevat uutta tietä.

Sen sijaan kyse on teistä ja vain teistä. Tässä uudessa Maassa on niin monia funktioita, että vaikka saatatte tavata kanssamatkustajia siellä täällä tietyissä risteyksissä, se on teidän polkunne, eikä kenenkään muun polku.

Kultalankanne tässä uudessa kudelmassa ovat ainutlaatuisia, ja vaikka teillä on vapaus hidastaa 5D-kehitystänne tai pysäyttää se, Maa ja sen myötä universumit ovat vähemmän, koska ette ole kiinnostunut jatkamaan.

Meidän täytyy lisätä, jotta te ette taas lankea 3D-palveluansaan, että muut sukupolvet jatkavat puuttuvia lankoja, kunnes kudelma on valmis. Kyse on vain siitä, että te halusitte kokea lopputuloksen nopeammin, kuin katsella sitä eetteristä tai muista 5D-maaelämistä.

Te voitte pysähtyä, mutta maaevoluutio ei pysähdy. Se on pelkästään vähän vähemmän valmis, mitä toivoitte silloin, kun joukkona pyysitte nähdä joitain lopputuloksia sen sijaan, että rakensitte pelkästään sillan uuteen aikaan.

Tehdäksenne sen teidän täytyy ensin julistaa olemisen oikeus itsellenne, mitä alkaa tapahtua – ja se syvenee päivittäin, mitä useimmiten indikoi haluttomuutenne olla se sakin miellyttäjä, joka olette olleet 3D:ssä.

Sallikaa itsellenne muutama kiukunpuuska, muutama vihainen sana. Olette murtautumassa ulos 3D-piilopaikastanne vaatiaksenne itsenne uudessa ja hyväksyvämmässä paikassa, joka on nyt 5D-maa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 13.03.2018 14:29 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
TULE ESIIN, TULE ESIIN – MISSÄ IKINÄ OLETKIN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
12.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Alatte löytää äänenne ja totuutenne, kun vaaditte enemmän sen, kuka olette. Viime aikoihin saakka äänenne hiljennettiin tarpeella sopia joukkoon ja olla osa ryhmää.

Niin se on, että luultavasti höläytätte toteamuksia, joita olette kenties ajatelleet mielessänne, mutta olitte liian sopeutunut yhteiskuntaan sanoaksenne niitä. Nuo viestit saattavat olla yhtä yllättäviä teille, kuin niille joille puhutte.

Tämä on erilaista aikaa, jossa on erilaiset tarpeet. Nyt on tärkeintä ilmaista totuutenne tavalla, joka tuntuu oikeimmalta teille. Toiset luultavasti yllättyvät tai suuttuvat kommenteistanne, koska olette rikkoneet ne yhteiskunnalliset rajat, minkä uskotaan olevan oikein. Tai kasvava tarpeenne olla aito saa teidät ehkä muuttamaan suuntaa – taaskin näennäisesti yhteiskunnallista virtaa vastaan. Teistä on tulossa tai on tullut yhteiskuntakapinallinen.

Se on pelottavaa, sillä ette ole varma, ymmärtävätkö ystävänne, kun ilmaisette aitoa itseänne. Ongelmana on, että te ette pysty rajoittamaan tuota ns. epäsosiaalista käyttäytymistä. Se tuntuu pelottavalta ensin ja sitten vapauttavalta, kun teidän ei enää tarvitse suodattaa ajatuksianne, ennen kuin sanotte jotain – hyvin paljon kuin pikkulapsena.

Selvä vaikeus on, että ne joita kerran piditte rakkaina, eivät ehkä enää halua olla piirissänne. Niin se on, että luotte henkilökohtaista polkuanne, kun sopeudutte uuteen sisäiseen "sinuun".

Jotkut teistä ihmettelevät näitä loputtomalta tuntuvia sisäisiä muutoksia ja kysyvät: "Milloin se loppuu? Miksi minusta ei tunnu erilaiselta, kuin ennen viimeaikaisia muutoksia? Onko tämä loputonta peliä?"

Näin on, koska siirtymänne on osa teitä, eikä itsenäistä olentoa, kuten kerran kuvittelitte. Alussa luultavasti oletitte, että olisitte tuolla ja sitten luiskahtaisitte helposti uuteen olemukseenne täällä. Mikään ei ole kauempana totuudesta.

Vaikka vaiheet ovat paljon nopeampia kuin tällä hetkellä ihmisillä syntymästä kuolemaan, jatkatte siirtymistä vaiheiden läpi niin, kuin on sopivaa fyysiselle, älylliselle ja tunneolemuksellenne.

Voitteko kuvitella, miten pelottavaa olisi, jos olisitte uuden "sinun" kehityksen alkuvaiheissa ja teillä olisi valta luoda, mitä ikinä haluaisitte? Vähän kun antaisi vauvalle lahjaksi sanakirjan. Aivan kuten ihmislapsien täytyy kehittyä, niin täytyi ja täytyy myös teidän.

Niin se on, että se mikä ennen antoi teille suurta iloa, ei enää anna, mikä kannustaa teitä rukkaamaan suuntaanne ja olemustanne. Osa sitä on aidon äänenne löytäminen. Nimittäin saatatte havaita, että alkuperäiset unelmanne olivat yhteiskunnan unelmia, ei omianne.

Kun kuoritte sen kerroksia, kuka teistä on tulossa, äänenne ja olemuksenne muuttaa suuntaa. 3D-yhteiskunta merkitsi sopimista joukkoon ja 5D-yhteiskunta merkitsee ainutlaatuisuutta.

Uudet väittämänne itsestä ovat pelottavia, sillä ne saavat teidät usein tuntemaan olevanne eristynyt ja yksin – mikä on ollut negatiivinen ominaisuus aionieita. Niinpä vaikka tunnette suurempaa tarvetta olla ainutlaatuinen, tuo ainutlaatuisuus tuntuu yksinäiseltä.

Koska ette ole vielä täysin vaatinut oikeuttanne olla ainutlaatuinen, hypitte edestakaisin havaitaksenne vain, että ainutlaatuisuutenne ja joukkoon sopiminen ei tunnu kumpikaan aivan oikealta. Olette sopeutumisvaiheessa, joten taas kerran saatatte havaita höläyttävänne jotain, mikä on yllättävää itsellenne ja ympärillänne oleville. Se on pelkästään ainutlaatuinen "sinä", joka on löytämässä itsensä.

Älkää olko huolissanne. Ne jotka tunnette suututtaneenne tai tehneenne surulliseksi, eivät ole niin järkyttyneitä, kun nyt uskotte, sillä teidän tapaanne hekin kehittyvät. Mikä tärkeintä, että voi pysäyttää ainutlaatuista kehitystänne yhtään sen enempää, kuin voisitte pysyä vauvana. Erona on, että 3D-yhteiskunta tuki kehitystänne vauvasta aikuisuuteen. Olette kuitenkin edelläkävijöiden edelläkävijöitä. Niinpä ketään ei ole hemmottelemassa teitä tai sanomassa, että kaikki on normaalia – paitsi me eetterissä ja sisäinen äänenne.

Olette olleet rohkea koko tämän siirtymän ajan ja se jatkuu. Erona on nyt, että ainutlaatuisuutenne on vähemmän piilossa. Tämä pakottaa teidät ns. esittelemään erilaisuuden, joka oli ennen kätkettynä syvälle sisäänne ja tuotiin esiin vain tiettyjen ihmisten parissa tiettyinä aikoina.

Piilopaikkanne ovat nopeasti häviämässä, alkaen odottamattomista teoista ja sanoista. Tämä siirtymänne osa on selvempi muutaman seuraavan päivän, vaikka onkin vähäpätöinen. Se ei luultavasti tunnu siltä, sillä ette voi piiloutua enää – myöskään itseltänne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 27.03.2018 07:56 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
OLETKO EI-MISSÄÄN -MAASSA?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
26.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties teistä tuntuu, että te ette kuulu mihinkään. Mikään ei innosta teitä tai tuo kipinää olemukseenne. Kaikki ilo tuntuu olevan pinnan alla eikä mikään ole osa olemustanne. Olette sopeutumassa uuteen "sinuun".

Kerroimme teille kuukausia sitten, että olisitte 3D-maailmanne tarkkailija, ei se osallistuja tai osallistuva tarkkailija, joka ennen olitte. Niin se on, että teistä on tulossa tarkkailija, sillä teitä ei enää huvita osallistua useimpiin toimintoihin – ikään kuin tulevaisuus ei olisi vielä tullut ja menneisyys on ohi. Olette ei-missään -maassa.

Aivan kuten ennustimme, että teistä tulisi tarkkailija osallistumatta tai rajallisesti osallistuen 3D-toimintoihin, ennustamme, että puhkeatte uuteen olemukseenne päivissä tai tunneissa. Tyhjiönne on väliaikainen.

Vaikka teillä saattaisi olla uusia tuntemuksia ja kiinnostuksia, ne eivät näytä sopivilta nykyelämäänne. Niin se on, että huomaatte huolenne, jopa pelkonne. Olette ei-missään -maassa, jota kukaan ei ymmärrä – kaikkein vähiten te.

Se tuntuu pelottavalta, koska ei ole mitään, mihin voitte ripustautua ajatellen: "Jos teen tämän, kaikki on oikein elämässäni." Nimittäin suurin osa teistä ei vielä tiedä, mikä tekee elämästänne oikean teille.

Tämä ei päde kaikkiin. Jotkut teistä ovat siirtyneet tämän läpi uudelle mukavuusalueelleen. Kuitenkin toisista tuntuu, ettei teillä ole koskaan enää mukavasti, sillä se mikä kerran teki mukavuusalueenne, ei tee enää, ja ne osat sisällänne jotka luovat uuden mukavuusalueenne, eivät ole vielä materialisoituneet.

Tunnette, että olette jääneet ulkopuolelle, olette hidas oppimaan ja 5D-epäonnistuja. Hyvin samaan tapaan, miltä teistä tuntui murrosiässä, kun ette kehittyneet yhtä nopeasti kuin ikätoverinne. "Madaltuuko ääneni koskaan? Kehittyvätkö rintani?" Ja niin edelleen, kun teiltä meni yöunet ja itseluottamus, vaikkei teillä ollut fyysistä kontrollia siihen, keneksi kasvaisitte.

Se on totta nyt. Fyysinen olemuksenne ottaa kiinni uuden todellisuutenne, sillä yhdistätte useita maaelämiä yhdeksi vähemmässä ajassa ja suoremmin, kuin te tai me pidimme mahdollisena.

Se mitä koette nyt, ei näyttänyt mahdolliselta yhdessä elämässä. Te ja me eetterissä uskoimme, että tällaisia kokemuksia kehitettäisiin useiden maaelämien aikana tai toisissa taajuuksissa.

Vaikka teidän oli määrä lähteä maan päältä ennen tätä evoluutiokohtaa, sekä te että Maa muutuitte nopeammin, kuin kukaan ajatteli mahdolliseksi ennen tulemistanne maan päälle tässä elämässä.

Niinpä teidän on tarvinnut vähän kamppailla lisätäksenne uusia löytöjä ja polkuja henkilökohtaiseen kehitykseenne. Toisin kuin suunnittelitte ennen tätä elämää, vaaditte hiljattain joukkona saada kokea uuden Maan, pelkän sillan rakentamisen sijasta tuleville sukupolville.

Tämän ei pitäisi olla yllätys useimmille ottaen huomioon, että te suuret ikäluokat olette aina riidanhaluisesti uneksineet ja sitten luoneet mahdottoman. Niin se on, että muistatte jälleen alkuperäisen 3D-visionne maailman muuttamisesta, jonka laiminlöitte tai unohditte muutaman vuosikymmenen. Paras tapa kuvata uutta "sinua" on: "Olen täällä taas!!"

Tällaisen toteamuksen tarkoitus ei ole mitätöidä sukupolvia, jotka ovat tulleet teidän suurten ikäluokkien jälkeen, vaan kehua niitä valon sytyttämisestä jälleen suuriin ikäluokkiin. Niin se on, että te suuret ikäluokat yhdistätte voimat muiden sukupolvien kanssa sytyttääksenne Maan ja sen asukkaat uuteen rakkauskenttään.

Tämä ei tarkoita, että jos suuret ikäluokat olisivat lopettaneet uuden ajan sillan rakentamiseen, myös kaikki uuden Maan kehitys olisi loppunut. Suuret ikäluokat lisäävät vain Maan uutta valoa tavoilla, joita ei ajateltu mahdolliseksi ennen heidän tulemistaan Maahan tässä elämässä.

Maaelämänsä lopettamisen tai uuden Maan ja kaiken siihen liittyvän vastustamisen sijasta, mikä oli osa heidän ensimmäistä työtehtäväänsä, suuret ikäluokat ovat päättäneet ylittää sillan uuteen Maahan ja lisätä äänensä ja ilonsa noiden seuraavien sukupolvien ääneen ja iloon.

Tämän tuloksena te suuret ikäluokat koette luultavasti pidemmän tyhjiön kuin muut – ei siksi, että olette hitaita oppimaan, vaan koska teette itsellenne nopeasti uutta oppituntisuunnitelmaa, jonka ette uskoneet toteutuvan tässä elämässä.

Mitä tulee teihin, jotka ette ole suuria ikäluokkia tai tyhjiössä, vaikka olisittekin suurta ikäluokkaa, sallikaa niiden, jotka kompuroivat vähän tässä uudessa energiassa, löytää jalansijansa – jonka he löytävät pian. Nimittäin ne jotka räpiköivät, yhdistävät useita elämäntavoitteita samaan aikaan, kun he sopeutuvat uusiin energioihin. Vähän vaikea, muttei mahdoton tehtävä, kuten monet teistä havaitsevat tunneittain.

Tällaiset toteamukset tai ennustukset eivät ole tarkoitettuja edistämään pelkoa, vaan sallimaan teidän kehittyä omaa tahtianne. Teidän jotka ette ole aivan uudessa olemuksessanne – erityisesti suuret ikäluokat – on tarvinnut tehdä nopeasti uusi henkilökohtainen suunnitelma ja sekoittaa odotukset uudesta Maasta tai muiden ulottuvuuksien elämästä nykyelämäänne.

Kyllä, vähän kuin leipoisi suklaakakkua, johon päätitte laittaa lisämausteita tai -tekijöitä. Niinpä ostatte lisää aineita ja päätätte, miten paljon kutakin uutta ainetta tarvitaan varmistamaan, että kakku maistuu paremmalta, kuin pelkästä suklaasta tehty.

Teette lisäyksiä nykyolemukseenne tavoilla, joita ette pysty nyt kuvittelemaan. Nimittäin olette luultavasti universaalissa ruokakaupassa etsimässä tekijöitä, jotka ovat yhteensopivia nykyolemuksenne kanssa, ja lisäätte ulottuvuuksia, joita ette odottaneet lisäävänne tässä elämässä.

Älkää hermostuko. Kaikki on hyvin olemuksessanne ja elämässänne peloista huolimatta. Teissä tai Maassa ei ole mitään vikaa. Uskalluksenne lisätä uusia ja odottamattomia ulottuvuuksia olemukseenne, sallii Maan ja muiden olentojen kehittyä vielä nopeampaa tahtia, kuin te ja me pidimme mahdollisena kalenterivuotenne 2017 lopussa.

Te jotka olette huolissanne, ettei valonne voi säteillä niin pitkään, kun lisäätte vielä ainesosia/ulottuvuuksia olemukseenne – saanemme olla eri mieltä. Mitä enemmän ainesosia lisäätte, sitä kirkkaampaa valonne on – kuin 40 watin lamppu verrattuna 100 watin lamppuun.

Vaikka saatatte olla tyhjiössä, se on oikea ja sopiva teille. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.04.2018 21:11 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VERRATTAIN HELPPO VAIHE

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
23.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties teistä tuntuu, että olette niin syvällä tyhjiössä, ettette koskaan enää koe aitoa maailoa. Nimittäin monet teistä ovat saavuttaneet vaiheen, jossa ette enää osallistu maatoimintoihin ettekä vielä löydä uusia iloja. Olette ikään kuin epävarmuuden tilassa, joka ei muutu ikinä varsinaiseksi todellisuudeksi. Niin se on, että alatte melkein valittaa sen kaaoksen puuttumista, jota oli ennen 3D-elämänne.

Olette luultavasti hokeneet mantraa, meditoineet ja rukoilleet luodaksenne sen, mikä tuntuu tärkeimmältä teille nyt – kaikki turhaan. Niin se on, että epävarmuudestanne on tulossa pelottavaa. Vähän kuin niillä, jotka antavat pois kaiken ja odottavat Kristuksen toista tulemista, havaitakseen vain, ettei mikään muutu – paitsi ettei heillä ole enää sitä, minkä he antoivat pois.

Tietysti tässä siirtymäprosessissa on ollut monta risteystä, jolloin tunsitte samanlaista lannistumista – ja kunnes heräsitte taas henkiin. Erona on, että alussa uskoitte, että teitte jotain väärin tai ette miellyttäneet universumeja, joten kyvyttömyytenne luoda sen, mitä kaipaisitte, johtui rikkomuksestanne.

Kun teistä tuli valistuneempi tässä siirtymäprosessissa, oivalsitte, että te olitte nuo universumit, jotka tekivät tästä vaiheesta huolestuttavamman kuin monet vaiheet, joiden läpi olette puskeneet. Ette voi nimittäin enää syyttää universumeita, koska tiedätte olevanne itsenne luoja.

Mutta sitten toisaalta, miksi ette pysty luomaan, mitä hyvin epätoivoisesti kaipaatte? Mitä teette väärin? Ette tee mitään väärin. Olette pelkästään kasvamassa/kehittymässä omiin voimiinne. Olette pitkään uneksineet taikahengestä, joka antaisi teille kaiken, mitä halusitte. Nyt kun tiedätte olevanne oma taikahenkenne, miksi ette pysty helposti luomaan, mitä haluatte?

Se on tämänhetkinen ahdistuksenne. Huolestuminen siitä, että te ette tee jotain, mitä teidän pitäisi tehdä. Tai jokin kätketty pelko estää luomisprosessinne. Kuuluva "ei" kumpaankin huolenaiheeseen. Olette täsmälleen siinä, missä teidän tarvitsee olla. Ette voi hypätä fyysisesti 3D:stä 5D:hen ja sen yli prosessoimatta sitä, mikä teistä on tullut.

Ajankohtainen tyhjiönne on vähän kuin vauva, joka tietää haluavansa kävellä toisen vanhemman luota toisen luo, mutta sen täytyy harjoitella vahvistaakseen mielen ja kehon koordinaatiota. Te osaatte kävellä, jopa juosta, aivan kuten vauvat. Olette vain harjoittelu-ulottuvuudessa – muutaman kaatumisen ja suuren päättäväisyyden kera.

Älkää hermoilko. Tämä harjoitusvaihe on lyhytaikainen, ja unohdatte sen, kun pääsette omillenne, aivan kuten kaikki pikkulapset opittujaan kävelemään ja juoksemaan. Vaikka tämä on lyhyt vaihe, teidän täytyy käydä se loppuun, jotta mieli, keho ja henkinen olemus toimivat yhtenä. Sen luominen, mitä halusitte 3D:ssä, ei tyydyttäisi teitä nyt, eikä sitä ei ole vielä saatavilla, mitä haluatte, kun uusi olemuksenne on täysin integroitu. Tämä on lyhyt vaihe, hyvin samanlainen minkä vauva käy läpi, kun se ottaa yhden tai kaksi askelta ja sitten lopulta kävelee huoneen poikki.

Ette ole yksin turhautumissanne tai peloissanne, sillä monilla on samanlaisia tunteita. Mietitte sitä vähän ja sitten unohdatte, kunnes ne jotka haluavat seurata teitä, saavuttavat saman kohdan lähitulevaisuudessa.

Olette edelläkävijöitä, joten toiset eivät voi lohduttaa teitä – edes me eetterissä, sillä ette luota meihin nyt täysin. Yhtään sen enempää kuin vauva luottaa täysin, että se voi seistä pöytää vasten kaatumatta, jos vanhempi työntää sen tuohon vaiheeseen, ennen kun vauva on valmis.

Niin se on, että voimme tarjota apua vain siitä, mitä tapahtuu. Vakuuttelua joka ei paljon eroa siitä, mitä vanhemmat kuiskaavat vauvan korvaan – että tämä kävelee pian. Tunnemme teidän luomisvoimanne. Voimat joita ette usko vielä itsellänne olevan – ettekä uskokaan täysin, ennen kuin alatte luoda.

Mutta sen lisäksi, että tiedämme teillä kaikilla olevan tuollaisia voimia, emme välttämättä tiedä, mitä aiotte tehdä niillä. Aivan kuten vanhempi ei tiedä, mitä hänen vauvansa tekee lapsena, nuorena ja aikuisena kyvyllään kävellä.

Monet teistä ovat huolissaan, että puhumme vuosien harjoittelusta ja muutoksista. Näin ei ole, sillä olette tehneet jo raskaan työn – oleminen Maassa tätä siirtymää varten ja siirtyminen 3D:stä 5D:hen tai sen yli. Hiotte tällä hetkellä taitosettiänne uudessa ulottuvuudessa, samaan tapaan kuin teitte pienenä lapsena opetellessanne konttaamaan, kävelemään ja juoksemaan 3D-maailmassanne.

Opettelette, mihin kykenette fyysisellä olemuksellanne. Vain pieni asia tässä monimutkaisessa ja vaikeassa siirtymässä, jonka olette hallinneet yli kaikkien toiveiden ja unelmien. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 17.05.2018 19:31 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VILPITÖNTÄ TAI EI MITÄÄN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
14.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Unelmanne muuttuvat – kuitenkaan eivät. Se saa teidät kysymään, oletteko 3D:tä vai 5D:tä, sillä jos olette 5D:tä, eikö teillä olisi erilaisia tai hienostuneempia unelmia? Kyseenalaistatte pätevyytenne ja edistymisenne niistä monista merkeistä huolimatta, että olette 5D:tä tai sen yli.

Siirtyminen halusta olla jonkun kaltainen, jonka kanssa kilpailitte, siihen kuka olette, on yksi ensimmäisistä merkeistä, että siirrytte 3D-sääntöjen noudattamisesta sen löytämiseen, kuka olette. Vaikkeivät sisäiset muutoksenne ehkä ole kovin dramaattisia, ne sisältävät uuden "5D-sinun" siemenen. Ette ole enää 3D:tä.

Tämän vakuutuksen myötä palaamme asiaan, joka tarvitsee toistaa, sillä vaikka menneet, nykyiset ja tulevat aspektit ovat nyt osa teitä, viimeaikaiset muutokset olivat riittävän dramaattisia, että unohditte joitain tärkeitä elementtejä.

Luultavasti on hyvin harvoja ihmisiä, joiden kanssa voitte olla todella oma itsenne, joten yksinäisyytenne syvenee, mitä pidempään olette 5D:tä. Se saa unelmanne kääntymään siihen, miten parhaiten pääsee vuorovaikutukseen samanmielisten ihmisten kanssa. He eivät välttämättä ajattele ja toimi juuri niin, kuin te, vaan elävät sydämestään ja pyrkivät myös elämään sisältä käsin, ei olemuksensa ulkopuolella.

Niin se on, että ärsyynnytte enemmän ja enemmän siirtymäänne. Luovuitte tästä ja tuosta. Kiipesitte pelkovuorellenne ja kieritte rinnettä alas luvattuun maahan. Nyt tuo luvattu maa ei tunnu kovin kutsuvalta.

Myönnettäköön, että koette enemmän iloa kuin vasta muutama viikko sitten, mutta ette vieläkään odottamallanne tasolla. Melkein ikävöitte sitä, miltä teistä tuntui ennen, koska nuo 3D-tunteet olivat hyvin mukavia. Vaikkette kokeneet kovin paljon iloa, tiesitte, mitä odottaa ja milloin.

Teistä tuntuu nyt, että olette tunne-erämaassa. Unelmienne ihania osia yhdistyy, mutta tärkein ajankohtainen tekijä – vuorovaikutus toisten kanssa sydämestä sydämeen – ei ole niin voimakas, kuin odotitte. Uusi auto tai suurempi taloudellinen vapaus on tärkeä teille, mutta kumpikaan ei ole yhtä tärkeä kuin vuorovaikutus toisten kanssa sydämestänne.

Niin se on, että tiedätte epäilemättä, että olette täysin 5D:tä tai sen yli, sillä elämässänne ei ole enää kyse elintasokilpailusta, vaan vilpittömän vuorovaikutuksen löytämisestä, mikä antaa enemmän iloa kuin mikään muu, mitä voitte luoda.

Tämä ei merkitse, että te ette luo unelmianne – on kyse sitten taloudellisesta vapaudesta, uudesta työpaikasta tai yhteisöstä – vaan että teille on tärkeämpää luoda noita unelmia toisten kanssa sydänyhteyden kautta.

Nimittäin huomaatte, että ilman sydänyhteyttä helyt eivät merkitse mitään. Niin se on, että olette 5D:tä ja löydätte olemuksenne uusia elementtejä, joita ette aavistaneet ennen tätä viimeaikaisinta muutosta. Ajankohtainen etsintänne ei liity ulkoa ohjattuun show'hun, vaan sisältä ohjattuun iloon ja yhteistyöhön.

Te jotka ette ole saavuttaneet tätä kohtaa, saatatte kyseenalaistaa sanamme, sillä olette edelleen kiinnostunein unelmista, joihin ei välttämättä sisälly vilpitön vuorovaikutus. Tulee sisältymään.

New agen, uuden Maan ja uuden olemuksenne huuto on: "Olemme kaikki yhtä." Se ei voisi toteutua, jos elementit luotaisiin ilman sydäntä, kuten tapahtui 3D:ssä. Jotkut teistä kyseenalaistavat tämän ajatuksen, sillä olette aina rakastanut perhettänne, yhteisöänne tai maatanne. Tämä ajatus on paljon laajempi, kun lähimmät rakkaanne. Se on tietämistä, että joku joka elää eri mantereella, on yhtä paljon osa teitä, kuin lapsenne, rakastettunne tai yhteisönne.

Se on erilaista rakkautta, kuin koitte 3D:ssä, sillä tällä rakkaudella ei ole rajoja tai esteitä. Jonkun kärsiminen toisella mantereella saa teidät tuntemaan samalla tavalla, kuin lapsenne tai puolisonne kärsiessä. Olette kaikki osa kaikkea. Tosiasia joka kiellettiin aioneita, kun rakensitte 3D:ssä kartanonne, yrityksenne, rakenteenne ja hallituksenne rajoittuneiden sydäntunteiden perustella ja yrititte olla parempi kuin naapurinne, perheenne ja muut maat. "Olemme paras" oli 3D-taisteluhuutonne. Uusi ja jatkuva huutonne on: "Olemme yhtä."

Se ei tietenkään tapahdu yhdessä yössä, mutta aavistukset jatkuvasta elämästänne maan päällä tässä elämässä alkavat kirkastua sisällänne. Niin se on, että te ette ole ainoastaan 5D:tä, vaan myös yksinäinen, ja olette sitä, kunnes alatte toimia uusien sydänyhteyksienne mukaan toisten kanssa ympäri maailmaa. Niinpä alatte tehdä niin ja huomata, että sydänyhteydet ovat hallitseva tarpeenne.

"Olemme yhtä" -lauseesta on nopeasti tulossa todellisuuttanne, mikä on vuoronperään totta kaikille, jotka haluavat seurata. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 212 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia