Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 17.11.2018 02:26

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 29 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 10.09.2017 22:26 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
10.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, tulemme tänään puhumaan rakkaudesta ja sen kieltämisen ja tukahduttamisen seuraamuksista. Rakkaus on kaikki asiat yhdistävä energia ja kaikkialla läsnä, mutta siihen saakka kunnes se oivalletaan ja tunnustetaan tällaiseksi, voi vaikuttaa siltä, ettei sitä ole olemassa.

Maailmassa on monia käsityksiä rakkaudesta, ja kaikki niistä heijastavat vaihtelevia uskomusjärjestelmiä. Kuitenkaan edes tihein ja heräämättömin tietoisuustila ei voi muuttaa sitä tosiasiaa, että rakkaus on ja voi vain olla kaikki olevainen. Rakkaus on energialiima, joka sitoo kaikki elävät asiat yhteen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tästä syystä sielut etsivät rakkautta kaikilla tasoilla, myös vääristyneimmissä muodoissa ja usein keinolla millä hyvänsä. Myös terroristi uskoo, että hän tekee maailmasta paremman paikan niille, jotka ovat samaa mieltä hänen kanssaan. Kaikki etsivät hyväksyntää ja ykseyden rakkautta, jota on luontaisesti sisällä, mutta he pystyvät tulkitsemaan tätä sisäistä kaipausta vain saavuttamansa tiedostamistason mukaisesti.

Gaia ylösnousee kaikkien niiden kanssa, jotka ovat valmistautuneet siirtymään korkeamman ulottuvuuden energiaan, joka on alkanut. Gaia on elävä sielu, tietoisuus, joka on rakkaudella palvellut kaikkia pinnallaan olevia kauneudellaan, yltäkylläisyydellään ja rakkaudellaan. Koska suuri osa ihmiskunnasta jatkaa Gaian pitämistä pelkästään maana, jossa on resursseja väärinkäytettäväksi ja kaltoinkohdeltavaksi henkilökohtaisen hyödyn saamiseksi, se on päättänyt tehdä oman ylösnousemuksensa ja on valmis siihen.

Tulipalot ja tulvat ovat joitain Gaian tapoja puhdistaa ne monet vanhat ja tiheät energiakerrokset, jotka heijastavat henkistä tietämättömyyttä. Se on kantanut niitä aioneita ja päättää vapautua niistä. Se eikä kukaan sen pinnalla voi viedä vanhaa ja tiheää energiaa kevyempään ja korkeampaan, ja näin ollen tarvitaan sitä irtipäästämistä ja solumuistin puhdistamista, jota hyvin monet kokevat tällä hetkellä.

Koko ihmiskunnan täytyy käsittää, ettei planeettaa luotu koskaan ihmisten itsekästä käyttöä ja kaltoinkohtelua varten. Ajatus "herruudesta" oli tulos monista sanan "kaitseminen" vääristä käännöksistä kauan sitten. Kaikkien on aika ymmärtää, että jokainen, kaikki elämänmuodot sekä Gaia itse ovat yhtä jumalaista tietoisuutta, sulkematta itseään koskaan tämän kokonaisuuden ulkopuolelle jonkin väärän arvottomuustunteen vuoksi.

Kaikilla on muutosaika, niin heränneillä kuin heräämättömillä. Pitkään vakiintuneet kaksinaisuus- ja erillisyysilmentymät altistuvat jatkuvasti lisääntyville korkeamman ulottuvuuden taajuuksille ja hajoavat niistä. Valo paljastaa aina varjot samaan tapaan, kuin taskulampun valo pimeisiin nurkkiin valaisee sen, mitä ei aiemmin nähty.

Henkilökohtainen tragedia on usein ainoa tapa, jolla jotkut ihmiset heräävät ja vaihtavat pois mukavasta, mutta tiedostamattomasta tietoisuustilastaan. Todistatte tätä tulipaloissa ja tulvissa. Säätapahtumien ei tarvitse olla aina näin tuhoisia, mutta koska ihmiset ovat tietämättömiä luomiskyvyistään, he käsittelevät asiaa yksityiskohtaisesti, keskustelevat ja täyttävät ilmapiirin pelolla ja vakavilla ennustuksilla aina, kun näitä tilanteita syntyy. Muistakaa aina: olette luojia.

Ei ole tuhoisia säätiloja sitten, kun yleismaailmallista tietoisuutta valaisee totuus ykseydestä ihmisten välillä sekä ihmisten ja Jumalan välillä, sillä näiden asioiden (usko erillisyyteen rauhasta, harmoniasta, kokonaisuudesta jne.) energialähdettä ja "materiaalia" ei enää ole. Jumalaisessa tietoisuudessa ei ole ajatusta tuhoisasta säätilasta.

Kaikkien henkisesti valmiiden täytyy päästää irti vanhentuneesta, mutta mukavasta väärästä uskomusjärjestelmästään. Herätykset voivat olla hyvin tuskallisia, mutta usein tarpeellisia haluttoman sielun havahduttamiseksi henkisen matkansa seuraavaan vaiheeseen. Kaikki tulivat maan päälle oppimaan ja kasvamaan henkisesti ja auttamaan maailmaa ylösnousemuksessa, eivätkä pelkästään nojaamaan henkilökohtaisiin harhakuviin.

Jotkut (eivät kaikki) jotka tällä hetkellä kärsivät suurista menetyksistä, elivät erillisyystunteessa ja uskoivat itsensä paremmaksi, vähäisemmäksi, kehittyneemmäksi, arvokkaammaksi jne. kuin kaikki heidän ympärillään. Itsensä löytäminen yhtäkkiä samasta tilanteesta kuin ne, joihin verrattuna he tunsivat itsensä paremmaksi tai huonommaksi, tuo merkittäviä asennemuutoksia ja henkistä kasvua niille, jotka eivät muuten olisi vastaanottavaisia ajatukselle yhteydestä ja ykseydestä.

Todistatte monien vanhojen energiamuotojen hajoamista ja alatte ymmärtää ja hyväksyä, että vain sallimalla muutoksen maailma voi ylösnousta korkeampaan todellisuuteensa. Puhumme näistä asioista, jotta voisitte täydellisemmin ymmärtää, että kaikki mitä maan päällä tällä hetkellä tapahtuu, on osa tätä prosessia.

Pitäkää valoanne ja virrattakaa tätä valoa Gaiaan ja kaikkiin, joka asuvat sen pinnalla, sillä valo on taajuus, joka hävittää varjot. Olkaa tuo valo.

Mitä se valo on, josta puhumme, ja miten lähetätte sitä? Valo on korkean energiataajuuden ilmentymä. Jumalainen tietoisuus, Lähde, on puhdasta timanttivaloa, jota ihmissilmät eivät näe. Mitä lähemmäs sielu pääsee jumalaisen itsensä värähtelyä, sitä nopeampaa ja korkeampaa (kevyempää) värähtely on. Kun teistä tulee valaistuneempi, koko energiakenttänne alkaa värähdellä kevyempiä ja kirkkaampia värejä.

Kun fyysinen, tunne-, mentaali- ja henkinen kehonne alkaa värähdellä aina vain korkeampia taajuuksia, hitaammista ja raskaammista värähtelystä tulee helpommin tunnistettavia, minkä vuoksi tietyt paikat, ihmiset, kirjat, elokuvat, ruuat jne., joista olette ehkä aina nauttineet, eivät yhtäkkiä enää resonoi samalla tavalla.

Valon lähettäminen merkitsee toisen todellisen luonnon tunnistamista, vaikka se olisi kätketty kuinka syvälle. Valon pitäminen merkitsee lepäämistä todellisen itsenne valossa. Kun teette tätä tai lähetätte valoa jollekin henkilölle tai paikalle, visualisoikaa kulta-valkoinen valo. Älkää ilmaisko mitään erityistä tarkoitusta – kietokaa vain toinen korkealla värähtelevään valoon, koska valo on tietoista ja tietää, mitä tarvitaan, paljon paremmin kuin jokin ihmiskäsitys. Valoa ei ole tarkoitus lähettää korjaamaan mitään, vaan valaisemaan ja vapauttamaan se kätketty täydellisyys, joka on jo läsnä.

Olkaa avoin ja vastaanottavainen. Saatatte tulla tietoiseksi väreistä tai kristalliefektistä. Eri energiat vaikuttavat eri väreiltä. Jos tarvitaan lisää rakkautta, saatatte tulla tietoiseksi ruususta, pinkeistä väreistä. Jos tarvitaan jonkinlaista parannusta, saatatte tulla tietoiseksi sinivihreästä tai vihreistä väreistä. Sallikaa visualisoinnin kehittyä yrittämättä saada jotain tapahtumaan ja pitäkää aikomuksena aina palvella kaikkien osallisten korkeinta ja parasta.

Lähettäkää valoa maailman ns. johtajille ja auktoriteettihahmoille. Lähettäkää sitä kaikille niille, jotka kärsivät – joko itse aiheuttamastaan tilanteesta tai olosuhteista, jotka näyttävät olevan heidän kontrolloimattomissaan. Visualisoikaa ja lähettäkää valoa Gaialle ja kaikille sen valtakunnille oivaltaen ja tunnustaen niiden jumaluuden.

Olkaa valoa joka keskustelussa ja toiminnassa, vaikka se näyttäisi kuinka arkiselta, ja oivaltakaa, että kaikki toiminta on henkistä toimintaa, mikään ei ole henkisempää kuin toinen. Eläkää ja liikkukaa sellaisena, kuka ja mitä oikeasti olette. Tämä on parannustyötä ja näin tuotte lisää valoa maailmaan, joka janoaa sitä.

Valotyö ei vaadi teitä osallistumaan tiukkoihin aktiviteetteihin ja ajatuksiin, paitsi puhdas aikomus ja aktiivinen oleminen totuustietoisuudessa. Riitit ja rituaalit olivat tarpeellisia yhteen aikaan ja ovat edelleen niille, joille energia ja herääminen on uutta, mutta te jotka tunnette vetoa näihin viesteihin, olette saapuneet perille. Riitit ja rituaalit pitävät vain erillisyystunteessa.

Ei ole mitään haittaa niistä pikkurituaaleista, joita rakastatte, kuten kynttilöiden sytyttäminen, lempikristallien pitäminen jne., mutta valheellista erillisyystunnetta pidetään hengissä, kun ihmiset uskovat, että he tarvitsevat näitä asioita ollakseen henkinen tai tehdäkseen sisäistä työtään eikä sitä voi tehdä ilman niitä.

Nuolenpää aiheuttaa usein kuumuutta ja palovammoja. Elämänne vaikutelmista huolimatta pitäkää kiinni siitä, mitä olette, tulette olemaan ja olette aina olleet – jumalaisia olentoja, joilla on ihmiskokemus. Tästä syystä olette maan päällä tämä pyhänä ja voimallisena aikana.

Tämä on se työ, ja olette valmis siihen riippumatta siitä, tunnetteko niin vai ette. Olette toivo, ensimmäinen ylösnousemusaalto joka valmistelee tietä seuraaville.

Paljon rakkautta, arvostusta ja kiitollisuutta halukkuudestanne kokea ja kasvaa voidaksenne auttaa toisia.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.09.2017 15:13 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
24.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, viesti näihin muutosaikoihin on vakuutus, että kaikki on raiteillaan eikä maailma ole eksynyt. Sen sijaan vanhentunut uskomusjärjestelmä on eksymässä, vaikka monet yrittävät pitää sen paikoillaan. Valheelliset käsitykset ja uskomukset voivat vain hävitä jatkuvasti lisääntyvien totuusenergioiden läsnäollessa, kun mikään ei ylläpidä niitä.

Muutos on ollut monille epämiellyttävää eikä linjassa aineellisen mukavuus- ja turvallisuustunteen kanssa. Kuitenkin se mitä tapahtuu, on välttämätöntä Gaialle sekä kaikille sen pinnalla, jotta puhdistetaan monet tiheät, kaksinaisuudesta ja erillisyydestä luodut energiakerrokset, jotka se on tallentanut ja kantanut vuosisatoja.

Tulevat sielut päättävät usein kokea jonkinlaisen vaikean tai elämää muuttavan tapahtuman elämänsä aikana maan päällä. Tämä on vapaan tahdon syntymää edeltävä valinta, joka tehdään tarkoituksena oppia jotain tarpeellista sielukasvua varten, mihin ne ovat ehkä olleet kauan valmiita, mutta eivät ole oppineet sitä helpommissa elämissä.

Myös sieluryhmät päättävät usein kokea jotain yhdessä selvittääkseen ja puhdistaakseen kollektiivikarmaa. Todistatte tätä nyt, kun tietyt ryhmät ympäri maailmaa kokevat suurta menetystä ja tuskaa. Samat asiat jotka näyttävät hyvin vääriltä 3D-ajattelun mukaan, ovat usein tarpeellisia ja täydellisiä sielun tai sieluryhmän tasapainon luomisessa.

Tämä ei merkitse, että peräännytte sanoen: "No, he valitsivat tämän", vaan että teillä on parempi ymmärrys maailmantilanteista ja pystytte tuosta tietoisuustilasta lähettämään valoa ja auttamaan, lisäämättä negatiivista energiaa tilanteeseen.

Vanhalla ei ole enää sitä valtaa kuin ennen, koska kollektiivitietoisuus kehittyy lisää. Yksilöt heräävät ja alkavat tunnistaa luontaisen voimansa ja ottaa sen takaisin. Ne jotka ovat tietämättömiä todellisesta identiteetistään henkiolentona, sallivat toisten edelleen ottaa voimansa – hallitusten, kirkkojen, asiantuntijoiden, suuryritysten ja yksilöiden, jotka elävät oikeamielisestä voimaannuttamisen tunteesta, joka on naamioitu sen tietämiseen, mikä on parasta heille.

Ulkoisesta vaikutelmasta huolimatta, rakkaudesta tulee aina vain yleisempää maan päällä, kun yksilöt heräävät uuteen yhteystunteeseen ja siirtyvät yli erillisyyskäsityksestä. Tämä on "katastrofien" kätketty lahja. Rakkauden alkavat tuntea ja sitä ilmaista monet, jotka eivät ymmärrä, että heidän halunsa auttaa toisia on itse asiassa rakkautta. Rakkaus virtaa muodoissa, jotka ovat relevantteja yksilön saavuttamalle tietoisuustilalle, ja tuo yksilö saattaa nähdä tekonsa pelkästään käytännön reaktioksi johonkin tilanteeseen.

On aina niitä, jotka astuvat sinne, missä näkevät jonkin tarpeen – "tavallisia" ihmisiä jotka antavat vaatteita, ruokaa ja tavaroita, eivätkä koskaan pidä tekojaan rakkautena. Toiset auttavat tunne- ja mentaalitasolla ja antavat opastusta ja tukea. Tämä on rakkautta (ykseystekoja) riippumatta siitä, miten niitä kutsutaan. Hyvin monien suuri tarve tällä hetkellä vetää maailman syvemmälle rakkauteen palvelun kautta, minkä vuoksi monet päättävät ennen syntymää kokea jonkin katastrofaalisen tapahtuman tai osallistua siihen.

Kuten jo tiedätte, mitä valaistuneempi saavutettu tietoisuustila on, sitä syvempi ja selkeämpi on tuon ihmisen käsitys rakkaudesta yhdistävänä energiana monien välillä ykseydessä. Henkinen evoluutio on pelkästään matka, jolla jokainen sielu liikkuu nopeasti tai hitaasti aina vain korkeampaan tietoisuustilaan. Kaikki jotka palvelevat Gaiaa ja sen elämänmuotoja jollain epäitsekkäällä tavalla, ovat rakastavia, vaikka he pystyisivät näkemään sen tässä kohtaa vain "työnsä tekemisenä" tai "olemisena käytännöllinen" jne.

On joitain (usein tunnettuja ihmisiä jotka haluavat julkisuutta), joiden nykyinen tietoisuustila sallii heidän tehdä palvelutekoja vain tarkoituksenaan saada ylistystä ja huomiota toisilta, eivätkä he ole oikeasti huolissaan saajista, ovat ne sitten ihmisiä, kasveja tai eläimiä. Kuitenkin myös tämä matala palvelutaso voi olla alkukohta, josta kehittyy syvempi tunne palvelusta rakkautena.

On tärkeää ymmärtää ero rakastamisen ja mahdollistamisen välillä. Monet uskovat edelleen, että rakastaminen merkitsee sen tekemistä, mitä vaaditaan jonkun toisen tekemiseen onnelliseksi, usein oman henkilökohtaisen voiman ja kasvun kustannuksella. Toisen ihmisen tilanteet voivat hyvinkin olla osa hänen syntymää edeltävää sopimustaan oppia, puhdistaa ja siirtyä joidenkin vanhojen solumuistojen aktiivisten energioiden yli.

Rakkaus on käden pitämistä valmiina tarttumaan kädestä toista, joka kurkottaa lisäapua omiin ponnisteluihinsa, mutta rakkaus ei ole kurkottamista alas katuojaan nostamaan joku, joka ei ponnistele itse tai edes näe tarvetta olla muualla. Yksilöjen täytyy itse päättää (tietoisesti tai tiedostamatta) jättää se "katuojatietoisuus", jonka he ovat itse luoneet. Jos joku ihminen yrittää oikeamielisessä palossaan pakottaa toisen tietoisuustilaan, johon tämä ei ehkä ole vielä valmis, hän poistaa oppitunnin ja hänestä tulee mahdollistaja.

Monet totuuden opiskelijat hämmentyvät tästä kohdasta, koska vilpittömässä yrityksessään tulla rakastavaksi he yrittävät korjata, parantaa tai muuttaa jokaista kamppailevaa, näkemättä maailmaa hänen tavallaan. Tämä tehdään sanoilla (käännyttäminen) tai teoilla (meneminen muuttamaan asioita) tai pelkästään sympaattisella harmonialla – kaikki tämä lisää energiaa tuohon tilanteeseen.

Rakkaus vaatii usein siirtymään sivuun ja sallimaan toisen kaatua mahalleen, mikä voi olla hyvin vaikeaa, jos tuo toinen on rakas ihminen. Älkää koskaan unohtako, että tuon ihmisen todellinen luonto on jumalainen siitä huolimatta, miltä se vaikuttaa. Tämä on korkeampaa työtä, ja jos toinen ihminen on vastaanottavainen tai valmis muutokseen, rakastava oivalluksenne hänen todellisesta luonnostaan voi muuttaa hänen tietoisuuttaan ja sallii hänen nähdä ja olla vastaanottavaisempi suuremmalle kuvalle.

Luottakaa aina intuitioonne tämän tyyppisissiä tilanteissa – "Haluaako tämä ihminen oikeasti apua vai etsiikö hän vain jotakuta helpottamaan tietään takaisin valitsemaansa elämäntyyliin?" On tiettyjä yksilöitä, jotka kukoistavat uhrina, koska se tuo heidän tarvitsemaansa huomiota, eikä vaadita muita ponnisteluja kuin jatkaa uhriutensa toistamista ja selvittämistä yksityiskohtaisesti kaikille, jotka kuuntelevat, mikä tuottaa täydellisesti lisää uhritilanteita. Olette luojia.

Kun toinen yrittää vilpittömästi kasvaa ja muuttaa elämäänsä paremmaksi ja kurkottaa teitä kohti, silloin tartutte häntä tiukasti kädestä ja autatte häntä tavoilla, joihin kykenette (fyysisesti, mentaalisesti, tunteellisesti ja henkisesti), siihen paikkaan jossa hän päättää olla. Se saattaa olla pelkästään hänen opastamistaan sinne, mistä hän saa etsimäänsä apua.

On vaikeaa määrittää näitä asioita ainoastaan tarkkailemalla ja tässä intuitiiviset lahjanne täytyy ottaa mukaan. Olette valotyöntekijöitä, mikä merkitsee, että olette riittävän kehittynyt osallistumaan maailmaan valo- ja tietoisuustasolta, ei 3D-rakkaus- ja palvelukäsitysten mukaan, joihin sisältyy usein henkilökohtaisesta voimasta luopuminen.

Rakkaus ei merkitse koskaan ovimattona olemista. Rakkaudessa ei ole koskaan kyse yrityksestä muokata itseänne pyhäksi kuvaksi pyhimyksestä, jonka silmät on nostettu taivaaseen ja kädet ristitty kärsivällisesti. Rakkaus merkitsee usein kannan ottamista ja sanomista "ei", kun se on tarkoituksenmukaista. Rakkaus sallii toisten kokea ja oppia virheistään. Rakkaus on tarkkaavainen ja tietää eron toiveen ja tarpeen välillä.

Rakkaus on jokaisen yksilön jumalaisen luonnon tunnistamista siitä riippumatta, miten kaukana hän vaikuttaa olevan siitä. Rakkaus on halukkuutta opastaa, kun pyydetään, mutta myös kykyä ottaa etäisyyttä, kun ei pyydetä. Rakkaus on tiukkuutta, jos lapsenne tekee epäkypsyyttään huonoja valintoja, mutta rakkaus sallii hänen myös kokea tuon huonon valinnan seuraamukset. Rakkaus on ykseyden oivaltamista kaikilla tasoilla – fyysinen, tunne-, mentaali- ja henkinen taso. Rakkaus tietää, että kaikki elämänmuodot ilmaisevat yhtä elämää.

Olette ja voitte olla vain rakkautta, koska rakkaus on energiaa, joka virtaa kaikkina asioina ja kaikkien asioiden läpi. Rakkaus ei ole tunne, vaikka sitä usein ilmaistaan tunteina. Rakkaus on jumalainen moottori, joka on Jumala ja sen kaikki osat toimimassa täydellisessä järjestyksessä äärettömästi lakien mukaan – ilmentyen fyysisyyteen ihmissydämenä.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 24.10.2017 09:13 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
22.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, tulemme taas kerran puhumaan niistä totuuden monista puolista, jotka ottavat muodon tänä aikana. Joka päivä lisää ihmisiä herää korkeampiin tietoisuustasoihin. Monet joilla aiemmin oli vain ohimenevää kiinnostusta totuuteen, etsivät nyt aktiivisesti sitä, kun heistä tulee lisääntyvässä määrin tietoinen suuremman kuvan kehittymisestä.

Tämä johtuu siitä, että virtaavista valoenergia-aalloista on tullut aina vain voimakkaampia, ja tämä paljastaa paljon sellaista, mikä eli tähän saakka hyvin piiloutuneena varjoihin. Ette voi puhdistaa tai muuttaa mitään, jos ette tiedä sen olemassaolosta. Tiedostamista tapahtuu monilla, kun kaaos valaisee yhteiskunnan pimeät nurkat ja näyttää niissä olevat salaisuudet kaikkien nähtäväksi. Gaia ylösnousee.

Monet elinikäiset totuuden etsijät pysyvät riippuvaisina tietyistä menetelmistä tunteakseen henkisyyttä. Pelkkä lepääminen ykseydessä Lähteen kanssa (meditointi) on ainoa menetelmä, jota oikeasti tarvitsette, kun kaikki muut ovat pelkästään erillisyyden ilmaisumuotoja, jotka perustuvat siihen uskoon, että teidän täytyy tehdä jokin riitti tai rituaali saadaksenne Jumalan huomion.

Oli aika, jolloin jokaisen jolla oli psyykkisiä lahjoja, uskottiin olevan pahuutta, ja hänet tapettiin. Ajan kuluessa metafyysiset ja new age -menetelmät tulivat hyväksyttäviksi poluiksi valaistumista kohti. Metafysiikka on palvellut hyvin turvallisena siltana pois monista tiukoista käsityksistä Jumalasta ja henkisyydestä, taivaasta ja helvetistä, hyvästä ja pahasta, joita opettivat (edelleen opettavat) monet järjestäytyneet uskonnot. Metafysiikka on vetänyt niitä, jotka ovat olleet valmiita, uuteen ja korkeampaan ymmärrykseen energiasta, ihmeistä ja psyykkisistä kyvyistä, sallien näiden asioiden tulla hyväksytyksi, luonnolliseksi ja ei-pelättäväksi.

Olette siinä kohdassa tai hyvin lähellä sitä kohtaa, jossa ette enää tarvitse metafyysisiä menetelmiä. Liikaa käytettynä ne voivat estää ihmistä maadoittumasta. Heränneinä ihmisolentoina teidän täytyy pysyä maadoittuneena Äiti Maahan, jos tarkoituksenne on auttaa jotenkin henkilökohtaisesti tai globaalisti ylösnousemusprosessia.

Tietäkää, että voitte edelleen nauttia noista seremonioista, mantroista tai rituaaleista, joita rakastatte, mutta teidän täytyy tehdä se tietoisuustilassa, joka tietää teidän olevan jo kaikkea, millaiseksi uskotte näiden asioiden auttavan teitä tulemaan. Alussa metafyysiset harjoitukset olivat tärkeitä, jopa elintärkeitä, yksilön avautumisessa totuudelle, mutta tietyssä kohtaa niistä tulee vanhentuneita, koska etsijä on kehittynyt niiden tarpeesta yli. Jäisittekö iäksi peruskouluun, koska se on opettanut teille monia uusia asioita?

Kuten kaikki fyysisen maailman asiat, metafyysiset työkalut ja harjoitukset heijastavat aina jotain syvempää totuutta. Kehittäkää metafyysisiä harjoituksianne niiden riitti- tai rituaalitason yli, siihen syvempään totuuteen, jota ne edustavat. Tarot – energiatietoisuus kuvin esitettynä. Kristalleissa on ainutlaatuisia energioita, jotka auttavat aktivoimaan tuon saman energian, joka on jo sisällänne. Mantralaulu – auttaa keskittymään syvemmälle todellisuuksiin, jotka ovat jo läsnä, mantralaulun kera tai ilman sitä. Käyttäkää työkaluja viisaasti, kadottamatta koskaan näkyvistä sitä, että ne ovat vain työkaluja, jotka ehkä auttavat (tai sitten ei) teitä käsittämään syvemmin sen läsnäolevan täydellisyyden, joka jo olette.

Eläkää, pitäkää hauskaa ja olkaa. Antakaa tarinanne tulla esiin joka nyt-hetki, kun elätte päiväänne. Ette voi tehdä mitään tullaksenne enemmän siksi, mitä jo olette. Mikään – oma tai toisen toiminta, maailman olosuhde, laki, ulkoinen vaikutelma – ei voi koskaan tehdä teistä vähemmän, mitä jo olette. Jos joku puukottaisi teitä sydämeen, muuttaisitte vain paikkaa, sillä olette tietoisuus ettekä fyysinen keho. Pelkoa ei ole tietoisuudessa, joka tiedostaa oman jumaluutensa.

Olette valmistautuneet hyvin ja olette nyt valmiita siirtymään yli kaikista jäljellä olevista peloista, joita on kannettu kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmässä eletyistä elämistä. Kun huoli- tai pelkoajatuksia nousee, älkää koskaan vastustako niitä. Antakaa vastauksenne olla vain: "Ai, sinä taas", mikä ei anna niille valtaa teistä. Ymmärtäkää niiden olevan vanhoja energioita aiemmasta tietoisuustilasta, jotka tulevat nyt pintaan, vapautettavaksi nykyisen korkeamman tietoisuutenne kautta tyhjyyteen, jota ne ovat.

Jumala yksin on voima. Teillä, Jumalan täysinä ilmaisumuotoina, on kyky voimaantua tai heikentyä. Unohditte, keitä oikeasti olitte, ja annoitte luontaisen voimanne toisille – ihmisille ja uskomuksille, jotka ottivat sen mielellään. Ette ole kuitenkaan enää unessa kaksinaisuus- ja erillisyysuskomuksissa ja olette näin valmiita ottamaan takaisin voimanne. Aito voima ei ole nukkuvan maailman tunne voimasta/vallasta, vaan pelotonta vahvuutta ja itseluottamusta, joka virtaa automaattisesti kaikkeen toimintaan ja kaikkiin päätöksiin tietoisuudesta, joka on täysin tietoinen siitä, kuka ja mitä se on.

Kun jumalainen feminiinienergia tulee enemmän tasapainoon jumalaisen maskuliinisuuden kanssa, naisista tulee voimaantuneempia. Menneisyydessä ja vielä tänäkin päivänä naisille on opetettu, että he ovat heikkoja fyysisesti, mentaalisesti, tunteellisesti ja henkisesti, ja näin maskuliinisuuden täytyy opastaa heitä ja kertoa, mitä tehdään.

Tämä on nopeasti muuttumassa, kun maskuliinisuus (aktiivinen olija- ja tekijäenergia) ja feminiinisyys (vastaanottava, luova ja intuitiivinen energia) jotka ovat tasaveroisesti läsnä jokaisessa yksilössä, tulevat tasapainoon. Tämä prosessi saa heilurin heilahtamaan hurjasti tänä aikana, mutta lopulta totuudesta, että maskuliinisuus ja feminiinisyys ovat yksilön/ykseyden yhtä tärkeitä puolia, tulee useimpien tietoisuutta ja se ilmentyy yhtä suurena arvostuksena ja rakkautena.

Usein tapahtuu niin, että vakavamieliset totuuden etsijät taistelevat päästäkseen eroon negatiivisista tunteista ja "huonoista" ajatuksista siinä uskossa, että heidän täytyy tehdä näin voidakseen tulla henkiseksi. Nämä harjoitukset voivat johtaa vain epäonnistumiseen, koska opiskelija pitää ne samat ongelmat elossa, joista hän pyrkii eroon, antamalla niille vallan itseensä. Tämä saa monet vakavamieliset totuuden etsijät tarpeettomasti näkemään itsensä täydelliseksi luuseriksi, sellaiseksi joka ei saavuta koskaan valaistumista.

Henkistä kasvua ja evoluutiota ei määrittele mikään ihmismielen ponnistelu, kuten teidät on johdatettu uskomaan. Evoluutioprosessi on jatkuvaa, ja sen määrittelee korkeampi itsenne, joka ohjaa show'ta. Täydellisessä kohdassa jokaisen evoluutiomatkalla "juna lähtee asemalta" – pidätte siitä tai ette.

Teidän ei ole tarpeellista tehdä tätä tai ajatella tuota tai sanoa tätä jne. saadaksenne prosessin liikkeelle. Voitte viivyttää sitä vapaalla tahdolla, mutta evoluutio on vääjäämätöntä – sitä te olette. Jokainen yksilö on täyttä jumalaista tietoisuutta riippumatta siitä, miten moneen harhaverhoon hän on päättänyt kietoa itsensä.

Sallikaa itsenne nauttia asioista, joista nautitte, olla ihmisten kanssa joita rakastatte, ja olla tekemättä yhtään mitään, kun siltä tuntuu. Vanhojen, perinteisten uskonnollisten opetusten huumorittomuus perustuu siihen väärään uskoon, että ihmisolennot ovat erillään Jumalasta, arvottomia, syntyneet saastuneina ja heidät täytyy puhdistaa, usein kärsimyksen ja tuskan avulla.

Monilla on edelleen se usko, että ainoa tapa jolla he voivat raivata tiensä sen myyttisen Jumalan hyvään armoon, jonka kuvaksi ihminen on tehty, on noudattaa tiettyjä tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä, joista suurin osa heijastaa promoottorin tiheää ja valaistumatonta ihmistietoisuutta.

Ne saavat vallantuntoa, jotka oikeamielisyystunteen kera julistavat kaikille ympärillään, mitä he voivat tai eivät voi tehdä. Olette kehittyneet ja teidän täytyy nyt pudottaa tällaiset käsitykset roskakoriin, vaikka teidät olisi kasvatettu niissä ja ympärillänne olevat edelleen uskoisivat niihin.

Maan päällä monet nautinnot ja ilot odottavat kokemista. Iloenergia on lähimpänä jumalaista energiaa. Sallikaa "vangitun loistonne paeta" (Robert Browning), jotta se voi heijastua elämänne joka aspektiin.

Päästäkää irti kaikesta ehdollistumisesta, joka leimaa ihmiset, paikat, asiat, aktiviteetit jne. hyväksi tai huonoksi – kaksinaisuusheijastukseksi. Kuuluisan näytelmäkirjailijanne Shakespearen sanoin: "Mikään ei ole hyvä tai huono, mutta ajattelu tekee siitä sellaista." Katsokaa aina syvemmälle kaikkiin tilanteisiin.

Teidän ei enää tarvitse tehdä, tehdä, tehdä, koska olette valmis olemaan, olemaan, olemaan.

Rakkaudessa ja ykseydessä, olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 06.11.2017 21:04 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
5.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, tervehdimme teitä rakkaudella ja kunnioituksella, kun näemme hyvin monien teistä raivaavan urheasti tiensä läpi niistä tiheistä jätekerroksista, joita tulee nyt esiin, kun laajennatte itseänne ja Gaiaa korkeampiin valotaajuuksiin.

Teette hienoa työtä – älkää koskaan epäilkö sitä ulkoisten vaikutelmien perusteella, jotka huijaavat helposti myös kehittyneimpiä, kun he unohtavat pysyä keskuksessaan ja valppaana. Tämä ei merkitse, että te ette koskaan reagoi negatiivisesti tai huomaa vastustavanne vaikutelmia. Mutta kun opitte nopeasti tulkitsemaan ne sen oivalluksen kautta, ettei mikään jumalainen laki tue tai pidä paikallaan niitä, huomaatte, ettei niillä ole enää entistä voimaa eivätkä ne vaikuta teihin samalla tavalla. Tämä on valotyötä.

Tämä ei merkitse, että te ette saa koskaan osallistua mihinkään tilanteeseen tai auttaa siinä, jos teitä opastetaan tekemään niin. Se merkitsee, että mitä ikinä teitä opastetaankin tekemään, teette sen heränneestä tietoisuustilasta – kehittyneemmästä tilasta kuin nukkuessanne harhaunta.

Haluamme puhua niistä muutoksista, joita nyt tapahtuu hyvin monien teidän sisällä ja ulkopuolella. Muutos edustaa aina energiavaihdosta henkilökohtaisessa tai globaalissa tietoisuudessa. Ulkoinen näkymä on aina mielen tulkintaa siitä henkitodellisuudesta, joka ilmaisee jonkun yksilön, ryhmän tai maailman saavuttamaa tietoisuustilaa. (Tietoisuus täynnä kaksinaisuus- ja erillisyysuskomuksia ilmaisee juuri sitä – kaksinaisuus- ja erillisyyskokemuksia.) Olette luojia.

Kun henkilön tietoisuus kehittyy, hänen mielensä tulkitsee korkeampana ja parempana muotona. (Mieli on kakkuvuoka ja tietoisuustila on taikinaa.) Te jotka koette tällä hetkellä vaikeita ongelmia kaikilla tasoilla, ette putoa henkisesti tai mene taaksepäin, vaan olette nyt valmis kokemaan vanhan solumuistin jäljellä olevat kerrokset, tutkimaan niitä ja puhdistamaan ne, tehdäksenne tilaa niille korkeammille valotaajuuksille, jotka olette nyt valmis integroimaan. Vanhentunutta energiaa ei voi viedä uuteen ja korkeampaan.

Monet teistä tuntevat surua, kun ihmisiä, paikkoja ja asioita näyttää häviävän elämästänne, mutta muutos on usein pelkästään jonkin muuttumista sellaisena, kuin olette tunteet sen tähän mennessä. Monet asiat ilmestyvät nopeasti uudestaan jossain uudessa ja paremmassa muodossa, kun taas toiset ihmiset, paikat, asiat jne. vain häipyvät elämästänne, jos ette ole enää harmoniassa niiden kanssa. Sallikaa tämä prosessi ja luottakaa siihen, rakkaat ystävät, ja muistakaa, että vain harhakäsitys jostain häviää.

Heräämättömässä kolmannen ulottuvuuden tietoisuudessa eletyt elämät loivat maailman, joka perustuu kaksinaisuuteen ja erillisyyteen. Monet näistä uskomuksista ovat aktiivisia henkilökohtaisessa ja yleismaailmallisessa solumuistissa, ja ne hyväksytään edelleen totuudeksi. Tavallinen uskomus, että jotkut asiat ovat huonoja ja jotkut hyviä, on yksi näistä, koska hyvät vaikutelmat ovat aivan yhtä paljon käsityksiä kuin huonot. Hyvä ja huono ovat pelkästään saman kaksinaisuustikun eri päitä. Katsokaa syvemmälle kaikkiin asioihin voidaksenne tunnistaa todellisuuden niiden takana.

Maat, ryhmät ja yksilöt jatkavat "oikean tavan" mainostamista kaikkeen – suhteet, liiketoiminta, terveys jne. Tutkikaa uskomusjärjestelmäänne tarkkaan, rakkaat ystävät, sillä löydätte siitä luultavasti paljon sellaista, minkä olette tähän mennessä vain hyväksyneet, koskaan kyseenalaistamatta sitä, mutta mikä ei enää resonoi nykyisen, kehittyneemmän tietoisuustasonne kanssa.

Vanhoista uskomuksista irtipäästäminen aiheuttaa usein ristiriitaa perheissä tai ryhmissä, joita pitää kasassa samanlainen uskomusjärjestelmä. Voi olla hyvin pelottavaa, kun yksilön perusta kyseenalaistetaan tai se alkaa yhtäkkiä murentua oivalluksesta, että paljon siitä mikä on hyväksytty totuudeksi, on ollutkin jonkun auktoriteettihahmon tai ryhmän uskomusjärjestelmä, jonka hyväksyitte kyselemättä.

Paljon tämän päivän myllerryksestä on tulosta jumalaisen feminiinisyyden integroinnista ja maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapainottamisesta. Uskomukset kummastakin sukupuolesta alkavat pudota pois. Elokuvat, kirjat ja auktoriteettihahmot jatkavat "maskuliinisuus vs. feminiinisyys" –käsitysten edistämistä, mutta useammat ja useammat yksilöt heräävät, kyseenalaistavat ja kieltäytyvät pelaamasta tuota sukupuolipeliä.

"Tosimiestä" on pitkään mainostettu kovaksi, mitään pelkäämättömäksi ja tunteettomaksi. Näitä ajatuksia usein saarnataan miespuolisille lapsuudesta saakka siinä uskossa, että se auttaa poikaa tulemaan mieheksi. Tämä on johtanut jumalaisen feminiinienergiavirran täydelliseen tukkeutumiseen monissa miehissä, ja kun vähän jumalaista feminiinisyytä vuotaa läpi, he tuntevat tai heille sanotaan, että he ovat "epämiehekkäitä".

Maskuliinisuuden ilmentäminen ilman tasapainottavaa feminiinisyyttä on ollut ja on edelleen sotaa, raiskauksia, hyväksikäyttöä ja konfliktia sekä suurta sisäistä myllerrystä niillä miehillä, jotka ovat kehittyneet tuon tietoisuustilan yli, mutta joita panostetaan olemaan aggressiivisia negatiivisilla tavoilla ollakseen "miehekkäitä".

Joissain yhteiskunnissa, ryhmissä ja perheissä naisia pidetään edelleen heikkoina ja kyvyttöminä toimimaan ilman, että mies tekee päätökset heidän puolestaan. Nämä vanhat käsitykset ovat nopeasti häviämässä, mutta niitä edistävät edelleen ne, jotka pelkäävät menettävänsä maskuliinisen valtansa ja ylemmyytensä.

Naiset astuivat esiin ja ottivat haltuunsa "maskuliinisia" töitä toisen maailmansodan aikana, mutta kun miehet palasivat kotiin, oli kiire työntää naiset takaisin yhteiskunnan heille antamiin rooleihin kuvilla ja mainoksilla, jotka kertoivat naisten olevan onnellisia ja tyytyväisiä vain kotirouvina, jolla on kaikki viimeisimmät siivous- ja kokkausvekottimet.

Ajatuksena oli saada naiset pois tehtävistä, joita he olivat tehneet erittäin hyvin, ja antaa ne takaisin miehille, joita suuri osa yhteiskunnasta piti ainoina oikeina perheen elättäjinä. Nämä naiset pakotettiin hyväksymään ja onnistuneesti ilmaisemaan maskuliinipuoltaan, mikä vuorostaan synnytti maailmaan uuden tietoisuuden pitkään iskostetuista käsityksistä miesten ja naisten rooleista.

Maskuliinienergia on aktiivista, olija- ja tekijäenergiaa ja feminiinienergia on vastaanottavaa, intuitiivista ja luovaa energia, ja kumpikin niistä ilmentyy fyysisesti, tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti. Suuri osa maailman kärsimyksestä on ollut ja on edelleen tulosta epätasapainoisista luomuksista, jotka ilmentävät toista ilman toista. Ne ovat pelkästään YHDEN kahdet kasvot, eikä niitä ole koskaan tarkoitettu olemaan erillään.

Monet naiset uskovat väärin, että heidän täytyy käyttäytyä kuin miehet voidakseen menestyä, aivan kuten jotkut miehet edelleen uskovat olevansa heikkoja, jos he näyttävät tunteita tai minkäänlaisia ns. feminiiniominaisuuksia. Elämän on tarkoitus olla näiden kahden jumalaisen aspektin ihastuttavaa tanssia, jotka ovat ikuisesti läsnä joka sielussa. Jokainen persoona on kokonainen ja ehjä – maskuliinisuuden (aktiivinen, olija- ja tekijäenergia) suojellessa ja tukiessa luovaa ja vastaanottavaa feminiinisyyttä.

Tutkikaa uskomusjärjestelmistänne tarkkaan käsityksiä, joita teillä on maskuliinisuudesta ja feminiinisyydestä. Kaikkia on raskaasti ohjelmoitu kolmannen ulottuvuuden elämien kokemuksilla sekä näiden käsitysten jatkuvalla mainostamisella, jotka elävät ja voivat hyvin edelleen koko maailmassa.

Voidakseen siirtyä ylösnousemuksen korkeampiin taajuuksiin, jokaisen yksilön täytyy tunnustaa maskuliini- ja feminiiniaspektinsa ja sallia niiden tasapainottuminen ja ilmaiseminen. Prosessina ei ole koskaan yritys vetää jompaakumpaa itseensä, vaan tunnistaa ja tunnustaa ne ja harjoitella niitä jo sisällä olevina piirteinä. Kun yksilöt ovat valmiita, mutta kieltäytyvät integroimasta jommankumman aspektin, he saavat usein herätyksen – jonkin tilanteen joka pakottaa heidät ilmaisemaan kieltämäänsä energiaa.

Naiskehossa on enemmän feminiinienergiaa, aivan kuten mieskeho ilmaisee enemmän maskuliinisuutta. Maskuliini- ja feminiiniaspektin salliminen tehdä yhteistyötä ja virrata toisiaan täydentäen on voimaantumista – eheytenne ja sen todellisuuden ilmaisemista, kuka ja mitä olette.

Näette parhaillaan vihaa, paheksuntaa ja kostotoimintaa, kun evoluutio yrittää synnyttää tasapainon ja integroida jumalaisen feminiinisyyden. Ajan kuluessa tämä asettuu ja näitä kahta aspektia aletaan ilmaista harmonisesti kokonaisuuden kahtena puolena. Tasavertaisuudesta tulee lopulta kollektiivinen tietoisuustila, koska se on todellisuus.

Kaikki valitsevat ennen syntymää, kumpi sukupuoli palvelee paremmin heidän evoluutioprosessiaan. Sukupuolihämmennystä tulee silloin, kun elettyään monta elämää toisena sukupuolena sielu oivaltaa, että sen täytyy kokea ja oppia toisen sukupuolen ominaisuuksia, ja näin se päättää inkarnoitua kehoon, joka heijastaa tätä. Koska ihmiset ovat tietoisuus, eivätkä ainoastaan fyysinen keho, he jatkavat usein monista entisistä elämistään tutun energian kokemista joko miehenä tai naisena ja alkavat uskoa, että he ovat jotenkin väärässä kehossa.

Jokainen yksilö on elänyt sekä mies- että naiskehossa sekä ollut kaikkia ihonvärejä monien elämien aikana. Kaksinaisuus- ja erillisyyskäsitykseen perustuvien uskomusten edistämistä jatkavat ne, joilta ihmiskunnan herääminen ottaa pois, mutta olette valmiita tulemaan ulos ja olemaan erilainen ja jättämään taakse harhajutut ja -hölynpölyn. Olette valmiita.

Tunnistaen koko luomakunnan universaalin eheyden, olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 23.11.2017 19:03 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
19.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys kaikille tässä kiittämis- ja kiitollisuusajassa. Useimmat pitävät kiitospäivää vain yhtenä juhlapyhänä. Kuten kaikissa asioissa, se edustaa kuitenkin myös syvempää henkistä todellisuutta – yltäkylläisyyden ja rakkauden todellisuutta. Kun yksilö on täynnä kiitollisuutta, tietämättään tai tietoisesti, hän on "minulla on" -tietoisuudessa – totuus joka ilmentyy yltäkylläisyytenä.

Monet ympäri maailmaa kokevat vaihtelevassa määrin puutetta tänä aikana. Olemme todenneet monta kertaa, että todelliselta luonnoltaan ihmiset ovat luojia, mutta harvat ovat oivaltaneet, hyväksyneet tai edes uskoneet tämän. Kun julistatte itsellenne ja toisille: "Minulla ei ole", mieli, tietoisuuden ja ainesisällön tulkki, ryhtyy rakastavasti antamaan teille puutetta.

Tämä tietoisuustila on ainesta, josta rauha muodostuu – aito rauha, ainoa pysyvä rauha joka voi koskaan olla. Kun enemmistö oivaltaa itsensä täydellisyyden ykseydessä, tulee toveruuden ja ykseyden tunnetta sekä pysyvä rauha sen myötä.

Kun tämä tietoisuustila saavutetaan, yksilö alkaa elää sitä oivallusta, että hänen todellinen, omavarainen ja muista riippumaton identiteettinsä antaa äärettömästi kaikille – itse mukaan luettuna – kaiken tarpeellisen. Ei ole enää edes houkutusta katsoa toiseen tai väkivalloin ottaa toiselta ihmiseltä, maalta tai myöskään planeetalta, koska oivalletaan, että se mitä ikinä tarvitaan, on jo sisällä ja se virtaa ulkoisen näyttämön läpi – ei näyttämöstä.

Tänä totuus on vaikea, jos ei mahdoton, jonkun täysin kolmannessa ulottuvuuden uskomusjärjestelmässä elävän ymmärtää, mutta apua on saatavilla kaikilla tietoisuustasoilla. Kuitenkin kolmannen ulottuvuuden ratkaisut syntyvät aina kaksinaisuus- ja erillisyysenergiasta ja siksi ne joskus toimivat ja joskus eivät (kaksinaisuus).

Teidän heränneiden sielujen täytyy alkaa tai ainakin vakavasti yrittää yhdistyä totuuden periaatteisiin, kun teistä tulee tietoinen niistä – ei vain "helppoihin" periaatteisiin. Kaksi vaikeinta ovat suhteet ja raha.

Henkiset totuudet jotka ovat suhteiden ja rahan taustalla, pysyvät haudattuna suuren pelon ja ohjelmoinnin alle myös niillä, jotka pitävät itseään jokseenkin valaistuneena. Syvällä pidetyt uskomukset näistä kummastakin pysyvät hengissä ja voivat hyvin maailmassanne, mikä tekee käsitykset näistä asioista vaikeiksi nähdä ja niistä on vaikea siirtyä yli.

Saavutettu "minulla on, koska minä olen" -tietoisuus ilmentyy ulospäin riippumatta siitä, miten arkiselta jokin tarve näyttää – matka jonnekin, mekaanikko tai hampaan vetäminen. "Olen omavarainen ja muista riippumaton, koska minä olen" -oivallus (ei vain älyllinen tieto) vetää luoksenne oikean ihmisen, asian tai kokemuksen silloin, kun tarvitaan. (Energia asettuu linjaan samankaltaisen energian kanssa.) Silloin myös ihmismäiseltä ja tavalliselta näyttävässä toiminnassa on harmoniaenergiaa, ponnistelun, pakon ja turhautumisen sijasta.

Kiitollisuus ei ole tunne, vaan tietoisuustila. Kiitollisuus on rakkauden puoli, koska se on luonnollinen ilmaisu oivalluksesta: "Ruumiillistan kaikki ykseyden jumalaiset ominaisuudet, joita olen etsinyt" – ilo, rauha, harmonia ja täydellisyyden tunne, joita ei voi koskaan löytää erillisyyden maailmasta. Kun yksilö saavuttaa täysin sen oivalluksen, että yksi kaikkialla läsnä oleva, kaikkivoimainen ja kaikkitietävä tietoisuus on kaikki, mitä on, hänestä tulee lempeä, hiljainen ja jatkuva kiitollisuustietoisuus.

USA:ssa kiitospäivä on erityinen juhlapäivä, mutta jokaisen ihmisen jokaisessa maassa täytyy jossain kohtaa (kenties ei tässä elämässä) oppia elämään oma kiitospäivänsä päivän joka hetki. Kiitollisuus on henkitodellisuus eikä sitä voi rajoittaa tiettyyn päivään tai aikaan.

Monet näkevät kiitospäivän kaupallisesti ja laukausalustana juhlapyhäostamiselle ja -myymiselle. Pysähtykää tänä vuonna kaiken melun ja hulabaloon keskellä ja avatkaa tietoisuutenne oivaltamaan, että kiitollisuus ei ole pelkästään mekaaninen "kiitos" ihmisistä, asioista ja tapahtumista, joita on jo elämässänne, vaan sen äärettömän yltäkylläisyyslähteen tunnustamista, joka on kaikkien ulottuvilla siinä "minussa, joka minä olen".

Haluamme puhua ajankohtaisista tapahtumista, kun jokainen päivä näyttää tuovan jonkin uuden kaaosaspektin, joka johtaa tuskaan ja kärsimykseen toisilla. On valaistumattomia yksilöitä, jotka menestyvät kaaoksessa ja lisäävät sitä aina, kun voivat, sanoilla ja teoilla, joista osa on perusteltuja ja osa ei. Uutisohjelmat lisäävät usein kaaosta tällä tavalla.

Tietäkää, että todistatte tällä hetkellä suurta ja pitkään ennustettua muutosta. Monet uskovat edelleen, että se maailman evoluutio jota sanotaan "muutokseksi/siirtymäksi", on tulevaisuuden tapahtuma – sellainen joka tapahtuu myöhempänä ajankohtana, kun maailma on vakaampi ja kehittyneempi. Ei, rakkaat ystävät, olette siinä NYT. Korkeamman ulottuvuuden valotaajuudet paljastavat ja rikkovat nopeasti tiheiden, vanhojen uskomusjärjestelmien monia kerroksia, ja paljon lisää on tulossa. Gaia joka on elävä sielu, puhdistaa itsestään energiajätettä valmisteluna omaan ylösnousemukseensa.

Yrittäkää olla olematta epätoivoinen tai alkamatta epäillä, kun tarkkaillette ulkoista näyttämöänne, sillä energianne vain lisää vahvuutta ja voimaa noihin vaikutelmiin. Samaan aikaan on tärkeää olla laittamatta päätänne pensaaseen julistaessanne: "Jumala on kaikki. Kaikki on harhaa", sillä se on vielä saavuttamattoman tietoisuustilan teeskentelyä. Oleminen maailmassa, mutta ei maailmasta, on erittäin hienovaraista tanssia, jossa yksilö pelaa aineellisuuspeliä korkeimman tietoisuutensa mukaan, samalla koskaan unohtamatta totuutta kaikkien vaikutelmien takana, hyvien tai huonojen.

Olkaa kiitollisia myös tuskasta ja kärsimyksestä, jota teillä ehkä on ollut tai jota nyt koette, koska nämä kokemukset synnyttävät tuon uuden tietoisuustilan, johon olette nyt valmis ja jota olette pyytäneet. Mikään ei ole sattumanvaraista, kun sielu päättää herätä.

Useimmat ihmiset eivät tietoisesti tiedä päättäneensä herätä, koska tämä päätös tehdään tavallisesti syvemmällä tasolla, usein ennen syntymää, korkeamman itsen opastuksella. Tietyssä kohtaa jokaisen evoluutiomatkalla ne kokemukset jotka ilmentyvät pelkästään kaksinaisuus- ja erillisyysenergioista, alkavat loppua, ja niistä tulee (myös niillä, jotka näyttävät olevan hyvin kolmatta ulottuvuutta) työkaluja kehittyneempään tietoisuustilaan siirtymiseen.

Kokemus olemisesta fyysisessä kehossa maan päällä on lyhyt verrattuna äärettömän luontonne todellisuuteen, ja jossain kohtaa jokainen sielu päättää mennä kotiin kovasti kaivattua lepoa varten. Monet teistä ovat väsyneitä ja kaipaavat usein kotiin, mutta päättävät silti jäädä henkilökohtaisista ja maailmanlaajuisista vaikeuksista huolimatta auttamaan valollaan ihmiskunnan ja Gaian siirtymää.

Autatte toisia ja Gaiaa teoillanne ja sanoillanne, mutta pääasiassa sillä valaistuneella energialla, jota kannatte ja lähetätte energiakenttänne kautta, mikä vetää luoksenne ne, jotka ovat valmiita opastukseen ja informaatioon. Älkää pidätelkö mitään vakavamielisiltä etsijöiltä, mutta pitäkää "helmenne" lähellä ja poissa niiltä, jotka pyrkivät vain ivaamaan tai halventamaan niitä. Riemuitkaa kyvystänne auttaa ja osallistua ihmiskunnan ylösnousemusprosessiin.

Tulitte syystä, ja riippumatta siitä miltä asiat ehkä näyttävät verrattuna ihmistunteeseen siitä, miten asioiden pitäisi olla, tarkoituksenne toteutuu elämässänne ja elämänänne. Pelkästään elämällä korkeimmasta saavuttamastanne tietoisuustilasta joka päivä tavallisissa tilanteissa, opetatte toisille, miten käsitellä omaa elämäänsä korkeammalla tavalla. Älkää koskaan uskoko, että te ette tee mitään, sillä ei-minkään tekeminen on kaikkena olemista – saavuttamanne tietoisuustila virtaa teistä aina kaikille vastaanottavaisille ilman mitään ponnistelujanne.

Välttäkää itsenne vertaamista toisiin ja sen sijaan oivaltakaa, että jokaisella ihmisellä on henkilökohtaiset taidot ja lahjat. Pyrkiessänne olemaan toisen kaltainen, kiellätte oman täydellisyytenne ja ilmennätte täsmälleen sen. Tästä syystä on välttämätöntä viettää aikaa sisällään, omalla sisäisellä tiedostamismatkallanne, jos olette lainkaan vakavissanne henkisyydestä. Sisäinen ilmentyy aina ulospäin yksilölle ainutlaatuisilla tavoilla, kun hän lakkaa yrittämästä olla jonkun toisen kaltainen tai saada hänen lahjansa.

Jatkakaa hyvää työtä ja yrittäkää olla hyväksymättä harhaa lannistumisen, pelon tai väsymyksen kautta, kun ulkoinen näyttämö esittää hyvin paljon epäilyä ja pelkoa aiheuttavia asioita. Pitäkää hauskaa ja tehkää asioita, jotka saavat sydämenne laulamaan, älkääkä koskaan unohtako, että taivas ei putoa, jos teette jonkin virheen.

Aito henkisyys on onnellisuuden tila tässä ja nyt, ei pitkän kärsimys- ja itsensä aliarvostamiselämän jälkeen siinä uskossa, että onnellisuutta on vain jossain kuvitellussa tuonpuoleisessa. Pysykää vahvoina, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että teistä on nopeasti tulossa enemmistö.

Kiitoksin ja ykseydessä, olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 27.02.2018 19:10 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
25.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Me Arcturuslaisessa ryhmässä kunnioitamme teitä, jotka olette päättäneet auttaa Gaiaa ja sen ihmisiä näinä muutos- ja heräämisaikoina. Kiitos teidän, monet alkavat nähdä ensimmäistä kertaa, mikä lisää valoa maailman tietoisuuteen.

Monilla nuorilla jotka ovat inkarnoituneet maan päälle tänä aikana, on tarkoituksena yksinomaan auttaa ylösnousemusprosessia valollaan ja tietoisuudellaan. Heillä ei ole tasapainotettavaa karmaa, opittavia läksyjä ja herätettävää energiaa, vaan he päättivät inkarnoitua rakkaudesta, ainoana tarkoituksenaan auttaa maailman heräämisessä, jota edelleen pidätellään, mutta maailma on valmis valmistumaan kolmannen ulottuvuuden yli.

Monet näistä kehittyneistä lapsista ja teineistä on luokiteltu "ongelmiksi" pelkästään siksi, että he eivät sovi kolmannen ulottuvuuden hyväksyttyyn "uskomuslaatikkoon". He ovat epäsynkronissa monien käsitteiden ja uskomusten kanssa, jotka koskevat kehoa ja mieltä, koska he eivät resonoi tuon energian kanssa.

Reseptilääkkeiden yleisesti hyväksytty käyttö heidän "parantamiseensa" on saanut monet heistä kadottamaan näkyvistä sen, miksi he tulivat ja keitä he ovat. Lääkkeitä täytyy käyttää hyvin harkitsevasti ja tiedostaen, että ne vaikuttavat yksilön energiaan.

Monet ilmaisevat tämän päivän maailmassa vihaa, pelkoa, turhautumista ja muita negatiivisia tunteita, koska se valheellinen turvallisuustunne häviää, joka tulee monien yleismaailmallisten uskomusten myötä. Yrittäkää olla sekaantumatta liikaa maailman vaikutelmiin. Olkaa tietoisia niistä ja tehkää, mihin teitä opastetaan, mutta ymmärtäkää ne siksi, mitä ne ovat – kaksinaisuuden ja erillisyyden ilmaisua. Tämä ei tee niistä yhtään vähemmän tuskallisia niille, jotka kokevat tai tarkkailevat niitä, mutta kun pidätte kiinni korkeammista totuuksista, se auttaa hävittämään ne persoonattomat uskomukset, jotka ilmentyvät näinä asioina.

Tehdään kovasti töitä, jotta ihmiskuntaa estetään heräämästä, koska jos enemmistö heräisi, he menettäisivät vallan ja kontrollin toisiin, jota he käyttävät ravinnokseen. Nämä rakkaat sielut toimivat pelko- ja erillisyystietoisuudesta, ja näin pelon lietsonta on heidän lempityökalunsa massojen kontrolloimiseen ja valon estämiseen.

Olkaa valppaana kaikessa, mitä huomaatte pelkäävänne, ja pian tunnistatte sen tietyn käsityksen tai uskomuksen, jota pidätte valtana. Sitten voitte ottaa takaisin tuon vallan ja sanoa mielellenne "ei enää".

Maassa on edelleen energioita, joita ovat ainonien saatossa luoneet ihmiset, jotka olivat täysin ohjelmoituja kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmään. Ihmismieli on voimakas tietoisuusinstrumentti, mutta näiden uskomusten ehdollistamana se pystyy pääsemään käsiksi vain siihen, mitä leijuu persoonattomassa maailmantietoisuudessa – siihen mikä on tunnetaan.

Jokainen ajatus ja jokainen uskomus joita on koskaan ollut, muodostavat konsensustietoisuuden, johon kaikki pääsevät käsiksi. Tämän konsensustietoisuuden sisältö on persoonatonta eikä siitä tule koskaan omaanne, ennen kuin otatte sen omaksenne. Silloin kun henkilön tietoisuuden energia on harmoniassa tiettyjen käsitysten ja uskomusten energian kanssa, ne vaikuttavat häneen tietämättä.

Esimerkiksi ihminen jolla on ollut monta elämää sairautta ja huono terveys, on usein täysin auki ja vastaanottava ajatuksille, uskomuksille, nykykäsityksille jne., jotka koskevat fyysistä terveyttä, pelkästään siksi, että hänellä on edelleen niiden kanssa harmoniassa olevaan energiaa. Yksilöt jotka elävät täysin kolmannen ulottuvuuden tietoisuustilassa, hyväksyvät usein kaiken, mitä leijuu mieleen, ja sallivat tuon ehdotuksen tulla omakseen ja sitten julistavat itsensä uhriksi.

Pysykää valppaana sille, mitä tulee mieleen, tietäen, että riippumatta siitä, miten vastenmielinen ajatus on, se ei ole teidän, ennen kuin hyväksytte sen henkilökohtaisesti omaksenne. Kaikilla on ollut jokin negatiivinen ajatus ja olette ihmetelleet: "Mistä se tuli?" On se sitten vanhaa soluohjelmointia, joka tulee pintaan, tai jotain heräämättömästä konsensustietoisuudesta, se ei ole koskaan totta, pysyvä tai teidän, ellette salli sen olla. Ainoat todelliset ominaisuudet joita teillä on tai voi koskaan olla, ovat Jumalan ominaisuudet. Sillä mikä virtaa jumalaisesta mielestä, on voimaa. Sillä mikä virtaa ihmisestä, ehdollistuneesta ja heräämättömästä mielestä, ei ole.

Mikään uusi ei voi virrata ainoastaan ihmismielestä pelkästään siksi, että ihmismielellä ei ole tapaa päästä käsiksi mihinkään muuhun kuin siihen, mikä jo tiedetään. Kun yksilö alkaa herätä henkisesti, energiaovia alkaa avautua, mikä sallii luovuuden Lähteen ilmaista. Esimerkiksi musiikki, joka luodaan jonkin kliseen ympärille tai ennestään tunnetuista käsityksistä, ei voi koskaan olla voimallista ja inspiroivaa, koska materiaali josta se muodostettiin, on jo "vanhaa".

Uudet ideat elämän joka osasta maan päällä voivat virrata vain luovuuden Lähteestä, joka on sisällä. Maailma nimittää usein uusia ideoita läpimurroiksi – syvemmiksi, korkeammiksi, paremmiksi ja edistyneiksi ideoiksi taiteesta, tieteestä, musiikista jne. – mutta todellisuudessa monet näistä ns. läpimurroista "kuiskasivat" henkisesti ja teknologisesti valmistautuneen tiedemiehen, muusikon, artistin, parantajan jne. korviin ne, jotka pyrkivät toisella puolella kehittämään ihmiskunnan tietoisuutta.

On joitain hyvin luovia ihmisiä, jotka pääsevät sisäiseen luovuuteensa ilman henkistä tietoisuutta. He uskovat tavallisesti, että he ovat henkilökohtaisesti tuo luova lähde ja kaikki tulee heidän mielestään, mikä voi johtaa suuren egon kehittymiseen. He ovat avanneet luovuutensa muissa elämissä henkisen työn tai harjoittelun kautta ja ovat tuoneet sen mukanaan tähän elämään. Ei ole mitään lapsineroja – on vain sieluja, jotka ovat kehittäneet elämien saatossa jonkin kyvyn.

Voitte puhua mielellenne, aivan kuten voitte puhua soluillenne, ja sanoa tietyille ajatuksille ja uskomuksille: "Ei, mieli, emme tee sitä niin enää." Tätä harjoitusta ei tehdä vastustaen, itsensä tuomiten tai peläten, koska tämä antaa näille asioille vain valtaa, jota niillä ei ole. Tehkää tämä harjoitus pelkästään tunnustaen ne tavat ja käsitykset, joita edelleen puhdistetaan tai lähetetään persoonattomasta yleismaailmallisesta ihmismielestä.

Nähkää maailma, jonka haluatte, ja tuntekaa niitä tunteita, joita tulee sen mukana. Antakaa luovuutenne virrata kohti rauhaa ja valaistumista Gaialle ja kaikille sen elämänmuodoille

On käynnissä sota, taistelu vanhan ja uuden, valheen ja toden välillä. Koska mistään todellisesta ei voi koskaan tulla epätodellista, teidän ei tarvitse taistella. Kaikki todellinen on jo ja tulee aina olemaan. Minkä hyväksytte todeksi? Tätä sotaa voi taistella vain tiedostaen sen epätodellisuuden ja voimattomuuden, ja näin näännyttää nälkään vaikutelmat sen substanssista.

Monet perinteet ovat opettaneet ja edelleen opettavat seremonioita, symboleja, sanoja ja tekoja suojautumiseen. Suojan tarve perustui ja perustuu edelleen uskoon kahdesta voimasta – hyvä ja paha. Tätä edistetään edelleen elokuvilla, televisiolla, kirjoilla jne. Kauan sitten, tietoa joka saatiin mysteerikouluissa ja jo ennen niitä, käyttivät väärin ne, jotka eivät olleet henkisesti tarpeeksi kehittyneitä tähän informaatioon. He näkivät sen tilaisuutena omaan hyötyyn ja tapana kontrolloida ja manipuloida muita. Näitä toimia kutsutaan nyt "mustaksi magiaksi", jota jotkut käyttävät edelleen saavuttaakseen omaa hyötyä ja vallan muista.

Teidän ei tarvitse pelätä näitä asioita. Kehityksen mukana tulee oivallus, että te ette tarvitse suojaa – suojaa miltä tai keneltä, jos Jumala on kaikki, mitä on? Alemmalla värähtelevät taajuudet eivät voi tulla korkeampiin, ellette harmonisoidu tiheämpien energioiden kanssa pelon ja sen uskon myötä, että niillä on valtaa. Suoja on yksinkertaisesti oma tietoisuutenne, kun se on täynnä valoa ja totuutta – osa ykseyden voiman tietoista oivaltamista.

Mutta sanotte: "Kyllä, mutta katsokaa kaikkia ihmisiä, joita toiset vahingoittavat tänä aikana." Tietäkää, etteivät tämän tyyppiset tilanteet ole tavallisesti sattumanvaraisia. Useimmiten, erityisesti näinä aikoina, niihin liittyy sieluja, jotka ovat sopineet joko ryhmänä tai yksilönä, että kokevat jotain tarkoituksenaan 1) puhdistaa henkilökohtaista tai ryhmäkarmaa, tai 2) antaa epäitsekästä palvelua ihmiskunnan ylösnousemusprosessille jonkin tapahtuman tai kokemuksen avulla, joka saa uneliaan maailman heräämään jollain tarpeellisella tavalla.

Ei ole hyviä ihmisiä, vain valaistuneita. Ei ole huonoja ihmisiä, vain hypnotisoituja. Jumala on ainoa persoona, joka on. Jumala ei rakasta tai etsi tuskaa ja kärsimystä. Kärsimys ei ole eikä ole koskaan ollut osa jumalaista tietoisuutta. Jos olisi, tuska ja kärsimys olisivat ikuisia todellisuuksia, joita pitää paikoillaan jumalainen laki. Jouhipaitojen, ruoskimisen ja uhraamisen päivät ovat ohi siinä uskossa, että kärsimys ja tuska miellyttävät Jumalaa ja tekevät ihmisestä pyhemmän. Tuosta menneisyydestä on päästettävä irti.

Ylösnousemus merkitsee kehittymistä korkeamman ulottuvuuden energiaan. Siitä huolimatta, mitä monet uskovat, kolmas ulottuvuus on erittäin korkeiden tikapuiden alin askelma. Olette tehneet kovasti työtä päästäksenne siihen, missä olette nyt, ja myös Gaia on valmis. Olitte täysin tietoinen, että nämä olisivat muutosaikoja, ennen kuin päätitte inkarnoitua. Tietäkää, että olette valotyöntekijöitä ettekä enää uhreja, mistään entisistä kokemuksistanne huolimatta.

Kaikki mitä tulee pintaan tänä aikana, tulee tietoisuuden laajentumisen vuoksi, kun hyvin monet alkavat herätä. Nämä valaistumisenergiat paljastavat kaiken kätketyn ja tiheän sekä sisällä että ulkopuolella. Kaikkien houkutuksena on tänä aikaan luiskahtaa takaisin menneisyyteen, jossa asiat olivat tuttuja ja mukavia ja jossa "pahat asiat" olivat piilossa katseilta. Nostalgiasta on tullut hyvin suosittua.

Yrittäkää pysyä läsnä joka nyt-hetki, sillä katsoessaan jatkuvasti tulevaisuuteen ihminen on itse asiassa menneisyydessä ja näkee ja miettii asioita siitä käsin, mikä on valmista. Pysykää läsnä tehden parhaanne joka hetki ja eläen samalla korkeimmasta tietoisuustilastanne. Tämä on sitä työtä.

Moniin sattuu ja monet kärsivät tänä aikana. Rakastakaa heitä tavalla, johon kykenette. Rakastakaa itseänne, sillä tukitte ehdottoman rakkausvirran, jos poistatte itsenne ykseyden kokonaisuudesta (usko erillisyyteen). Rakastakaa myös häirikköjä oivaltamalla, että hekin ovat Lähteen ilmaisuja tietämättömyydestään huolimatta.

Rakkaus, puhdas ehdoton rakkaus, on vastaus kaikkeen, koska se on ainoa todellisuus.
Se on oivallus ja tietoisuus ykseydestä.
Se on ydinolemuksenne.
Se on sielunne.
Se on Jumala.

Olemme Aructuruslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 19.07.2018 19:07 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
15.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Me, Arcturuslainen ryhmä, haluamme sanoa, että paljon muutosta on horisontissa. Todistatte niiden maailman uskomusten kuolintuskia, jotka ovat pitäneet ihmiskuntaa kahleissa elämien ajan. Nämä tiheät väärinluomukset voivat vain hajota, kun korkeammat totuustaajuudet alkavat korvata sen energian, joka muodosti ne alun alkaen.

Tulee riitasointuinen tunne, kun kaikki tuttu alkaa muuttua. Mutta voimakkaita pelkoja ja hämmennystä ei tule niille, jotka ymmärtävät, ettei mikään todellinen koskaan lopu, vaan muuntuu korkeammille ilmaisutasoille, kun tietoisuudesta tulee valaistuneempi. Koska kolmannen ulottuvuuden energia on hyvin tiheää, tämä prosessi on vähittäinen ja sisältää monia vastarintakäänteitä.

Keskittäkää huomionne ja ponnistelunne olemiseen korkeimmalla tuntemallanne totuustasolla joka hetki ja joka tilanteessa, ei aineellisiin harhakuviin ympärillänne. Teidän valonne, heränneen tietoisuuden valo, avaa polkuja, jotka sallivat enemmän valoa virrata Maahan. Nämä korkeataajuuksiset energiat vaikuttavat kaikkeen elämään. Kaikki tuntevat ne – heräämättömät, heränneet ja myös eläinkunta.

Nämä korkean taajuuden energiat saavat monet teistä kokemaan aikoja, jolloin tunteet, fyysiset kivut ja säryt tai äärimmäinen fyysinen uupumus tuntuvat ottavan valtansa. Jos ette ole valppaana, se voi saada teidät helposti uskomaan, että jokin on vakavasti pielessä, mutta sitten päivässä tai parissa asiat näyttävät olevan normaaleja ja tunnutte olevan ok – seuraavaan kertaan saakka. Nämä kokemukset liittyvät puhdistamiseen, uusien ja korkeampien taajuuksien tulkitsemiseen ja integroimiseen fyysisyyteen sekä mielen tulkintaan tästä prosessista.

Vaatii energiaa tehdä nämä energiapäivitykset, mikä jättää teille sitä tavallista vähemmän jokapäiväisiin askareisiin. Ylösnousemusenergiat korvaavat tiheämmät energiat fyysisissä soluissa. Sallikaa prosessin tapahtua päättelemättä välittömästi, että jokin on pielessä, ja tietäkää, että jokin on oikein. Fyysiselle ilmaisumuodollenne on vierasta se, mitä tapahtuu, koska vakavasti otettavia energiapäivityksiä ei ole koskaan ennen tapahtunut pysyen edelleen kehossa.

Kun integroitte näitä uusia energioita ja värähtelynne muuttuu, ette ole enää harmoniassa monien asioiden kanssa, jotka ovat tähän saakka olleet osa tavallista elämäänne. Raskaat ruuat, alkoholi, sokerit ja prosessoitu ruoka joita olette aiemmin nauttineet ongelmitta, eivät nyt joko houkuttele tai tunnette olonne sairaaksi syötyänne niitä.

Koska kaikki on energiaa, energeettinen harmonia on välttämätöntä, jos jossain on tarkoitus olla sopusointua – avioliitto, suhteet, ystävät, ruuat, viihde, työ, ideat, uskomukset jne. Ette ole enää harmoniassa monien tavallisilta tuntuvien asioiden kanssa, kuten ennen. Kehittyvä tietoisuustilanne resonoi uusien ja korkeampien taajuuksien kanssa, eikä se toimi, jos yrittää saada jonkin henkisesti ylikasvetun olemaan, kuin ennen.

Vapaa tahto sallii kaikkien sivuuttaa totuuden niin kauan, kuin haluaa, mutta totuus ei mene koskaan pois, koska se on todellisuutta. Pelkästään ne asiat jotka luotiin harhakäsityksistä, voivat hävitä pysyvästi. Yrittäkää nähdä muutos valmistumisena, rakkaat ystävät. Monet uskovat, että ovat avoimia muutokselle, mutta kun jokin tuttu alkaa muuttua tai hävitä, myös hyvin hereillä olevat reagoivat usein vastustamalla, koska tutussa on turvallisuudentunnetta.

Ette ole enää evoluutioaloittelijoita ja olette hyvin valmistautuneita vetämään turvallisuudentunteenne pois ulkoisesta sen oivalluksen myötä, että turvallisuus ja varmuus ovat jo täysin läsnä sisällä – oman jumalaisen tietoisuutenne puolia. Opetelkaa menemään virran mukana antamatta mitään valtaa tapahtumille ja tilanteille, jotka saattavat vaikuttaa turvallisuudentunteeseenne. Pysykää nyt-hetkessä luottaen, että kaikki etenee jumalaisen suunnitelman mukaisesti yksilöinä ja globaalisti, huolimatta siitä, uskooko joku sen vai ei.

Tämä ei merkitse, että te ette enää koskaan ryhdy varotoimiin tilanteissa, joissa niitä saatetaan tarvita. Se merkitsee, että teette niitä käytännön toimia, joita teitä opastetaan tekemään elääksenne kolmannen ulottuvuuden maailmassa, mutta teette nämä asiat antautumatta pelkokäsityksille tietyistä ihmisistä, paikoista tai asioista ja olette turvassa siinä oivalluksessa, että yksi Jumalan kanssa on enemmistö.

Haluamme puhua kärsimyksestä, joka yleisesti ottaen kuvaa niitä tunteita, joita seuraa suuresta menetyksestä tai pelkästään elämisestä päivästä toiseen fyysisessä, tunne- tai mentaalituskassa. Monet (heränneet ja heräämättömät) kärsivät niiden voimakkaiden vanhan energian puhdistusten seurauksena, joita tapahtuu nyt Gaiassa, yksilöissä ja kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmässä kokonaisuutena.

Aiemmissa elämissä useimmat yksilöt inkarnoituivat yhden oppitunnin kera, johon he halusivat keskittyä. Voimakkaan ylösnousemusprosessin tapahtuessa nyt, tulitte tähän elämään tarkoituksenanne ratkaista jäljellä olevat ongelmat ihmisten, paikkojen, ryhmien tai uskomusjärjestelmien kanssa – kaiken mikä tarvitsi saattaa loppuun tai mikä saattaisi toimia ylösnousemuksenne esteenä.

Intensiiviset hyvät tai huonot kokemukset tallentuvat solumuistiin ja niitä kannetaan elämästä toiseen, kunnes he puhdistetaan. Solumuistot jotka olette valmis puhdistamaan, tulevat pintaan kokemusten kautta, jotka valpastavat teidät niiden läsnäololle, mutta joita ei tarvitse tunnistaa tai "selvittää".

Kun elätte korkeammasta tietoisuustilasta, valotaajuudet hävittävät automaattisesti alemmalla värähtelevät energiat. On ajan haaskausta vatvoa tai yrittää selvittää kaikkea, mikä puhdistuu, koska tämä fokusoituu vain vanhaan energiaan. Jos teidän on tarpeellista tietää jotain henkistä kasvuanne varten, saatte jotenkin tuon informaation – unien, intuition tai todellisen muiston kautta. Tällä hetkellä monet teistä puhdistavat maailman puolesta eivät aina henkilökohtaisesti. Muistakaa, että on vain yksi.

Teille joilla on masennusta ja surua, sanomme, että sallikaa näiden tunteiden virrata läpi vastustamatta. Kärsimystä luodaan pitämällä kiinni täyttymättömistä odotuksista, miltä asioiden pitäisi näyttää tai miten niiden pitäisi olla ollakseen oikein, mikä heijastaa aina yksilön henkilökohtaista uskomusjärjestelmää.

Kolmannen ulottuvuuden maailmassa suurimman osan kärsimyksestä aiheuttavat kontrolloimattomilta näyttävät voimat – luonto, lait, uskonnolliset uskomukset jne. Tällä tavalla kaksinaisuuteen ja erillisyyteen perustuva ulottuvuus toimii. Tästä olette kehittymässä ulos. Kaksinaisuutta ja erillisyyttä ei ole korkeammissa ulottuvuuksissa. Kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmä edustaa alinta askelmaa erittäin korkeissa ulottuvuustikkaissa, vaikka useimmat eivät vielä oivalla tätä.

Kärsimys pysyy ja voi hyvin niin kauan, kun maailman tietoisuus jatkaa luomista kaksinaisuus- ja erillisyysuskomusten kautta. Älkää koskaan unohtako, että jumalan ilmaisuna jokainen on luoja ja muodostaa oman maailmansa oman tietoisuustilansa substanssista. Auttakaa kärsiviä käytännön tavoilla, joihin teitä opastetaan, mutta älkää koskaan uskoko, että velvollisuutenne on pelastaa ketään, sillä kaikki oppivat oppitunteja, jotka he valitsivat korkeamman itsensä ja oppaidensa avulla.

Mieli tulkitsee yksilön saavuttaman tietoisuustilan ja ilmentää sen fyysiseen, tunne-, mentaali- ja henkimuotoon. Kärsimys on vastustamista, kaipausta asioiden olemiseen tavalla, jolla ihminen uskoo, että niiden täytyy olla, jotta hän voi olla onnellinen. Mikään ei voi muuttua eikä muutu globaalisti tai yksilöllisesti, ennen kuin tietoisuus muuttuu, koska tietoisuus on kaiken olevaisen substanssi. Olette saavuttaneet valmiuspaikan, joka mahdollistaa siirtymisenne sen oivaltamiseen ja kokemiseen, kuka ja mitä oikeasti olette.

Visualisoikaa kirkas aurinko, jonka monet voimakkaat säteet loistavat ulospäin. Kun nämä valonsäteet menevät kauemmas aurinkolähteestä, ne alkavat tulla vähemmän kirkkaiksi, muuttaa ulkonäköään ja kerätä värejä ja varjoja. Jokainen valonsäde alkaa näyttää erilaiselta kuin muut, imee eri värejä ja kerää energiakerroksia, jotka omaksuvat koostumuksia ja värejä, ja ne muuttuvat kunkin säteen saadessa erilaisia kokemuksia. Valonsäde ei häviä koskaan, mutta nyt se on täysin rojukerrosten peitossa.

Tämä on teidän tarinanne, jokaisen miehen, naisen ja lapsen tarina alusta lähtien. Olette tuo auringonsäde, joka pysyy ikuisesti puhtaana, koskemattomana ja täydellisenä riippumatta siitä, miten paljon harhaa on kietoutunut sen ympärille. Evoluutio on kaiken rojun vähittäistä poistamista.

Hyväksykää, että olette jo hereillä eikä ole enää mitään tarvetta etsiä ulkoa sitä, mikä on jo täysin läsnä sisällänne. Sallikaa prosessi ja luottakaa, että kaikki etenee suunnitelman mukaan.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 28.08.2018 08:16 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
26.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, tervehdys teille kaikille rakkaudessa.

On tullut uusi aika – aika jolloin hyvin korkeat valoenergiataajuudet tuovat korkeamman tietoisuustilan kaikkien vastaanottavaisten ulottuville. Ulkoisesta vaikutelmasta huolimatta kaikki etenee suunnitelman mukaisesti – "juna on lähtenyt asemalta". Sallikaa tämä prosessi, rakkaat ystävät, sillä kaikki on niin kuin pitäisi, kun valotaajuuksia virtaa maailmaan aina vain voimakkaampina korkeamman tietoisuuden aaltoina.

Ne jotka ovat edelleen unessa harhakuvissa, eivät tiedä, mitä tapahtuu, mutta kokevat myös nämä intensiiviset energiat. Tämä synnyttää usein heissä voimaantumisen tunteen, jota he pystyvät prosessoimaan vain rajoittuneella henkisellä tietoisuudellaan, mikä johtaa vihaisiin, pelokkaisiin ja aggressiivisiin tekoihin.

Te jotka olette hereillä, tiedätte, mitä energeettisesti tapahtuu tänä aikana, mutta voi olla erittäin helppoa luiskahtaa takaisin vanhoihin tapoihin, joihin aiemmin vedottiin selviytymisen vuoksi, kuten pelko, epäily ja viha. Pelkästään sallikaa tämä prosessi, rakkaat ystävät, sallikaa tämä prosessi.

Luottakaa, että korkeampi itsenne tietää tarkkaan, mihin olette valmis, milloin olette valmis ja miten se tuodaan teille. Olette saavuttaneet sen henkisen valmiuskohdan, jossa teidän täytyy alkaa päästää irti epäilystä ja siirtyä sen yli, sillä epäily on vain erillisyysuskomuksen yksi puoli. Jatkuva luottaminen epäilyksiinne totuuden sijasta, ankkuroi teidät vain menneisyyteen.

Erillisyysuskomukset pitävät teidät erillään Jumalasta, toisista ihmisistä, luonnosta ja mikä tärkeintä, omasta jumalaisesta itsestänne. Henkinen matkanne elämien läpi on tuonut teidät sen tietämisen paikkaan, että te ette ole ettekä koskaan voisi mitenkään olla erillään ykseydestä.

Kuitenkin jotkut ymmärtävät jatkuvasti ykseyden mentaalisena käsitteenä tai älyllisenä informaationa, eivätkä koskaan salli sen tulla saavutetuksi tietoisuustilaksi. Kunnioittakaa itseänne tunnustamalla, että kaikista ulkoisista vaikutelmista huolimatta olette ja voitte koskaan olla vain yhden Lähteen ilmaisumuotoja, koska ei ole olemassa mitään muuta. Jos suljette itsenne jostain syystä pois ykseydestä, olette erillisyydessä.

Syyllisyys aiheuttaa erillisyyden tunnetta myös hyvin heränneille, kun menneisyyden teot muistetaan ja niitä tutkitaan uudella, korkeammalla tietoisuudella. Sallikaa ja hyväksykää kaikki menneisyydestänne ja rakastakaa sitä kaikkea, rakkaat ystävät – niin hyviä kuin huonoja – sillä tämä mahdollistaa teille menneisyyden jättämisen taakse ja tuskallisten osien siirtämisen olemattomuuteen, jota ne oikeasti ovat.

Syyllisyys on pelkästään yksi erillisyyteen uskomisen puoli – erillisyyteen todellisesta itsestänne ja toisista osallisista. Oivaltakaa, että menneisyydessä tehdyt asiat edustivat tuolloin saavuttamaanne tietoisuustilaa. Jokaista yksilöä vaaditaan elämään vain korkeimmasta saavuttamastaan tietoisuustilasta, mitä te teitte.

Ette ole enää tässä aiemmassa tietoisuustilassa, vaan olette kehittyneet tullaksenne uudeksi ja heränneeksi yksilöksi (todellinen "uudestisyntymisen" merkitys), joka ymmärtää maailman eri tavalla kuin ennen sen tietoisuustilan avulla, joka tunnistaa oman ja toisten jumalaisuuden. Tietäkää, että monet menneisyyden kokemukset valittiin henkistä kasvua varten.

Jos teitä opastetaan hyvittämään jollekin siihen liittyen, mikä on sopivaa, tehkää se, mutta älkää antako menneisyyden viipyillä tai painaa teitä alas. Korkein palveluksenne jokaiselle, joka on loukannut teitä tai jota olette loukannut, on lähettää valoa ja anteeksiantoa ykseystietoisuudesta kaikille osallisille, mukaan luettuna te itse.

Tässä ja nyt on aika tunnustaa ja hyväksyä jumalainen olento ja alkaa elää sellaisena. Ylösnousemusenergian korkeat taajuudet pakottavat kaikki, jotka ovat valmistautuneet elämien halki, tekemään tuon valinnan. Viivyttelyaika on ohi. Sen kertominen itsellenne, että te ette ole valmis tai riittävän henkinen, on puppua, joka perustuu erillisyysuskomuksiin. Se aika on nyt kaikilla, jotka ovat vakavissaan oman henkisen kehityksensä kanssa.

Jatkatteko elämistä, kulkemista ja olemista kaksinaisuudessa ja erillisyydessä, kursseilla käymistä, kirjojen lukemista, kynttilöiden sytyttämistä jne., koska se on tuttua, ja jatkatte sen etsimistä, minkä jo tiedätte, vai oletteko riittävän rohkea jättämään sen kaiken taakse ja astumaan omaan valoonne?

Kaikilla on vapaa tahto ja kaikki voivat elää harhassa ikuisesti, jos haluavat, mutta nyt heränneillä on täydellinen ja voimallinen aika siirtyä uusiin tietoisuusulottuvuuksiin ja jättää taakse kaikki, mikä ei enää palvele heidän sieluaan, vaan jatkaa materiaalisten harhakuvien ruokkimista.

Minä olen mitä olen. Mitä tämä pyhä fraasi oikeasti merkitsee? Se merkitsee juuri sitä, mitä se sanoo, rakkaat ystävät. Minä – ainoa tietoisuus, energia, substanssi ja todellisuus on, mitä olen. Uskotteko tämän vai oletteko ajattelematta pitäneet sitä pelkästään vain "pyhimyksille" ja ylösnousseille mestareille kuuluvana?

Monet teistä sanovat: "Kyllä, mutta …" Ei enää "muttia", rakkaat ystävät. "Muttien" aika on mennyt umpeen eikä sitä voi olla enää kenelläkään, joka on vakavissaan henkisessä kehityksessään. Joko hyväksytte, että olette jumalainen olento, joka ruumiillistaa kaikki Lähteen ominaisuudet, tai sitten ette hyväksy. Olette valmistautuneet tähän elämien ajan ja olette valmis näyttämään kyntenne. Nyt.

Olette pätevä lopettamaan etsimisen kurssien, kirjojen, ryhmien, henkisten työkalujen jne. avulla, mutta etsimistapa on niin syvään juurtunut, että jopa hyvin kehittyneet epäröivät luopua siitä oivaltamatta, että he saavat edelleen informaatiota ja heitä opetetaan, mutta korkeampi opetus tulee heidän sisältään, eikä ulkopuolelta.

Emme sano, ettei enää ole mitään sijaa kursseille, kirjoille, tulkinnoille, kristalleille, helmille, seremonioille jne. jne., koska monille, erityisesti aloittelijoille, nämä työkalut ovat silta, joka johtaa heidät korkeampiin totuuksiin. Emmekä sano myöskään, että te ette voi nauttia suosikkikristallistanne, käydä kirkossa tai mennä jollekin kurssille, jolle teitä ehkä opastetaan, mutta näistä asioista täytyy tulla nyt valinta, tarpeen sijasta.

Ette ole enää aloittelijoita ja kaikki riippuvuus ulkoisista ihmisistä, paikoista tai asioista siinä uskossa, että ne ovat välttämättömiä henkisyydellenne, voi pitää teidät vain sidoksissa vanhaan ja valheelliseen – kaikkeen mikä perustuu kaksinaisuuteen ja erillisyyteen.

Metafysiikka on toimenpide jonkin parantamiseksi, korjaamiseksi tai muuttamiseksi. Mystiikka on sen oivaltamista, ettei ole mitään parannettavaa, korjattavaa tai muutettavaa. Olette valmiita tulemaan nykyajan mystikoiksi. Niiksi jotka elävät maailmassa, mutteivät ole maailmasta.

Tämä voi olla vaikeaa niille, jotka ansaitsevat elantonsa metafysiikan harjoittamisen ja opettamisen avulla. Niiden jotka opettavat ja toimivat metafysiikan alalla, pyhä velvollisuus on sallia oppilaidensa kasvaa yli siitä, että nämä tarvitsevat heitä tai tiettyä harjoitusta.

Kehittynyt opettaja tekee oppilailleen selväksi, että henkiset työkalut aktivoivat vain sen, mikä on jo täysin läsnä heidän sisällään, ne eivät ole voiman/vallan lähde. Jokaisen henkisen polun perimmäinen tavoite on kasvattaa oppilas sen tarpeellisuuden yli oivallukseen: "Minä olen se, mitä olen etsinyt."

Intensiiviset valoenergiat pakottavat tiheät energiat, joita edelleen pidetään solumuistissa, tulemaan pintaan fyysisesti, mentaalisesti, tunteellisesti ja henkisesti. Sallikaa näiden kokemusten, jotka voivat toisinaan olla epämiellyttäviä, liikkua läpi ja ulos, mikä voi viedä useita päiviä, ja tiedostakaa, että kaikki tuska tai epämukavuus on väliaikaista.

Vanhat energiat joita on talletettu muista elämistä, ovat pelkästään persoonattomia uskomuksia, jotka on hyväksytty ja joita on väitetty totuudeksi, mikä on tärkeää muistaa, jos puhdistamisesta tulee epämiellyttävää. Jos julistatte itsellenne ja uskotte: "Minä olen tätä tai minä olen tuota" (sairas, masentunut, peloissani jne.), vedätte nämä käsitykset takaisin energiakenttäänne ja annatte niille todellisuuden ja voiman, jota niillä ei ole, ja niistä voi taas kerran tulla henkilökohtaisesti omianne.

Tämä ei merkitse, että laitatte pään pensaaseen ja huudatte samalla: "Jumala on kaikki", sillä vielä saavuttamattoman tietoisuustilan teeskentely on hyvin ihmismäistä. Se merkitsee, että vaikutelmista huolimatta tai ottaessanne ihmisaskelia, joita tarvitaan jossain tilanteessa, tiedätte ja pidätte totuuden.

Jos teille ilmaantuu jokin tuskallinen puhdistuskokemus, muistakaa, että nämä asiat eivät ole minkäänlainen karmallinen rangaistus, vaan ne symboloivat valmistumista, joka on merkki valmiudestanne puhdistaa ne ja siirtyä menneisyyden yli korkeampaan tietoisuuteen. Opetelkaa käsittelemään epämukavat puhdistamiskokemukset keskittyneestä ja neutraalista tietoisuustilasta kyeten sanomaan: "Ai, sinä taas", ja antaen sen, mitä tulee pintaan, liikkua vain ulos, antamatta sille yhtään valtaa.

Konsensustietoisuus joka perustuu kaksinaisuuteen ja erillisyyteen, pitää kolmannen ulottuvuuden hyvän-ja-pahan maailman kasassa. Näette kaaosta tänä päivänä, koska tietoisuus joka on kaiken muodon substanssi, muuttuu nopeasti, kun useammat sielut heräävät ja lisäävät valonsa sekoitukseen.

Koska olette jumalaolentoja, olette luojia, ettekä saa koskaan unohtaa tai sivuuttaa tätä. Olkaa valppaana sille, mitä luotte ajatuksillanne, sanoillanne, uskomuksillanne jne. (tietoisuustilallanne). Sallikaa vääristä luomuksista tulla opettajianne. Tutkikaa rehellisesti uskomusjärjestelmäänne, kun löydätte itsenne jostain ongelmallisesta tilanteesta, älkääkä syyttäkö jotain ulkopuolista lähdettä.

Oppikaa elämään nyt-hetkessä tarkkailijana – ei ollen piittaamatta siitä, mitä tarkkailette, vaan nähden maailman henkisen tietoisuuden silmin. Olkaa kuin aikuinen, joka katselee lapsia leikkimässä hiekkalaatikossa. Tarkkailija huomaa, että yksi on kiusaaja, joku antautuu ja tekee, mitä kiusaaja haluaa, ja toiset leikkivät hiljaa itsekseen antamatta huomiota tai antautumatta kiusaajalle.

Tarkkailijan ei tarvitse päästä hiekkalaatikkoon lasten kanssa, mutta hän saattaa opastaa leikin suuntaa jollain tiukalla, mutta rakastavalla vuorovaikutuksella. Sitten toisaalta, hän ei ehkä tee mitään ja antaa vain tuon energian kulua loppuun, ja tietää viisaasti, että ajan kuluessa kukin kokee ne oppitunnit, joita hän on luonut ja laittanut liikkeelle saavuttamastaan tietoisuustilasta, hänen avullaan tai ilman sitä.

Mitä tahansa henkisesti tietoinen tarkkailija tekeekin, hän tekee sen aina omasta keskuksestaan ja seuraten sitä opastusta, jota virtaa vapaasti henkisestä tietoisuudesta ja luottamuksesta.

Kaikille heränneille on tullut aika elää se, minkä he tietävät, tuomalla ehdotonta rakkautta jokaiseen tilanteeseen ja olosuhteeseen riippumatta siitä, miten "ihmismäiseltä" se ehkä näyttää. Tämä ei merkitse koskaan toisen ovimattona olemista tai pysymistä myrkyllisessä tilanteessa uskoen virheellisesti, että hän on tällä tavalla henkinen ja rakastava. Ehdottoman rakkauden tuominen johonkin myrkylliseen tilanteeseen voi merkitä voimakasta toteamista itselle ja toisille: "Nyt riittää." Kunnioittakaa aina omaa jumalaista itseänne.

Se merkitsee itsenne hyväksymistä täysin jumalaiseksi olennoksi täällä maan päällä, herätäksenne, oppiaksenne, kehittyäksenne ja sitten auttaaksenne toisia valmiita ymmärtämään ja ylösnousemaan korkeamman ulottuvuuden todellisuuksiin. Olette tiennäyttäjiä ja opettajia – kätilöitä jotka auttavat universaalin tietoisuuden korkeamman tilan syntymistä.

Kaikki mihin olette valmistautuneet elämien ajan, on saapunut. Nousetteko tuohon bussiin vai odotatteko muutaman elämän lisää?

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.09.2018 18:01 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
9.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Arcturuslaiselta ryhmältä. Olemme kehittyneiden arcturuslaisten valo-olentojen kollektiivi, joka on päättänyt työskennellä Maan ihmisten kanssa tänä voimallisena ylösnousemusenergia-aikana auttamalla kaikkia, jotka ovat valmiita ja halukkaita siirtymään kolmannen ulottuvuuden yli tietoisuuteen, joka ei enää hyväksy kaksinaisuutta ja erillisyyttä.

Olemme rakkautta ja havaitsemme helposti puhtauden teidän jokaisen sisällä. Työmme on auttaa teitä ymmärtämään ja hyväksymään, että tekin olette valo-olentoja, mutta olette unohtaneet. Voitte kutsua meitä aina, kun haluatte, sillä olette osa Arcutuslaisen ryhmän kollektiivitietoisuutta. Emme ole täällä vain yhtä ihmistä varten, vaan kaikkia jotka pyrkivät valaistumaan. Tämä on työmme, ilomme ja rakkaustehtävämme.

On aika avautua täysin syvempään tietoisuuteen ja nähdä oikeasti, rakkaat ystävät – tarkkailla ja tulkita niiden tilanteiden ulkopuolella, joiden kanssa monet teistä kamppailevat päivästä toiseen. Monet, myös ne jotka ovat hereillä totuudelle, löytävät itsensä fyysisten, tunnepuolen, mentaalisten ja myös henkisten myllerrysten keskeltä, mikä saa heidät epäilemään, hämmentymään ja suremaan.

Maailma jonka olette tunteneet, on aineellinen käsitys todellisesta maailmasta. Todellinen maailma on henkiajatus Jumalan mielessä. Aineellinen maailma joka näyttää hyvin todelta, on konsensustietoisuuden tulkinta, joka on kietoutunut kaksinaisuus- ja erillisyysuskomuksiin. Puu ei ole se, minkä näette ihmissilmin, vaan todellisessa muodossaan se on kaunis ja elävä valokeho, mikä pätee kaikkiin eläviin asioihin.

Aineellinen näkemys Maasta muuttuu, kun sen muodostaneet valheelliset uskomukset alkavat hajota. Se ei voi koskaan palata siihen, mitä se oli, niiden ponnisteluista huolimatta, jotka yrittävät saada tätä tapahtumaan, koska sen substanssi on erilainen.

Ihmiset alkavat kunnioittaa ja arvostaa kaikkia elämänmuotoja ja ajattelevat lopultakin vakavasti Maan puhdistamista ja suojelemista, koska he alkavat ymmärtää ykseyden: he tekevät sen itselleen, mitä he tekevät toisille ja Gaialle. Ihmiset ovat ainoa laji, joka pilaa oman pesänsä.

Ne jotka eivät vielä tiedä, että he ovat henkiolentoja (tietoisuus eikä vain ihmiskeho), tuntevat vaihtelevassa määrin paniikkia tänä aikana, kun he huomaavat todellisuutensa (asioiden oikean tavan) romahtavan. Tämän vuoksi jotkut käyttäytyvät väkivaltaisesti ja ajattelemattomasti yrittäessään hyödyttömästi säilyttää vallitsevan tilan.

Koska ihmiset rakentavat elämänsä saavuttamansa tietoisuustilan ympärille, heidän henkilökohtainen "tuvallisuusmattonsa" vedetään jalkojen alta, kun muutosta tapahtuu joko henkilökohtaisesti tai maailmanlaajuisesti. Jotkut rakastavat nähdä suuremman kuva, kun taas toiset panikoivat. Tämä voi tapahtua, kun tapahtuu myös henkinen muutos.

Herääminen uudelle tietoisuustasolle tapahtuu silloin, kun yksilö on henkisesti valmis – ei silloin, kun hän luulee olevansa valmis. Tästä syystä monet riitit, rituaalit ja aktiviteetit joiden mainostetaan muuttavan jotakuta henkisesti, ovat oikeasti täysin hyödyttömiä. Luottakaa, että korkeampi itsenne tietää, mihin olette valmis ja milloin olette valmis siihen.

Tietoisuusmuutos voi tuntua henkilökohtaiselta epäonnistumiselta, koska se johtaa usein yksilön elämän yhden tai useamman osan hajoamiseen, kun se oli luotu entisestä tietoisuustilasta. Muistakaa aina, ettei mikään todellinen voi koskaan hajota, ainoastaan käsitykset jostain voivat hävitä. Jos jokin elämässänne on henkitodellisuutta, jonka on tarkoitus olla siinä, se ilmestyy uudelleen korkeammassa ja paremmassa muodossa, kun tietoisuutenne (sen substanssi) kehittyy.

Tosiasiassa nämä kokemukset ovat valmistumisia, tarpeellisia tapahtumia pakottamaan joku pois mukavuusalueeltaan. Ilman näitä herätyksiä monet jatkaisivat vain polkemista paikallaan aineellisissa harhakuvissa, koska se on kaikki, minkä he tiedostavat.

Ajan kuluessa jokainen sielu siirtyy yli tarpeesta saada vaikeita kokemuksia (herätyksiä) voidakseen oppia ja kasvaa, koska se saavuttaa henkisesti kohdan, jossa sitä voidaan opettaa siitä kaiken jumalaisesta Lähteestä, joka on jatkuvasti läsnä sisällä.

Muistelkaa järkyttävintä tapahtumaa elämässänne. Jättikö se teidät samaan paikkaan, jossa olitte aiemmin? Tekikö se teistä myötätuntoisemman niitä kohtaan, joilla on samanlaisia ongelmia, vai tuliko teistä katkera ja vihainen? Ulkoiset kokemukset heijastavat aina yksilön uskomusjärjestelmää, ja ne voivat olla persoonattomia (muodostettu maailman konsensustietoisuudesta) tai henkilökohtaisia (heijastuksia yksilön omasta uskomusjärjestelmästä). Energia harmonisoituu aina samanlaisen energian kanssa.

Yhden ja ainoan jumalaisen Luojan ilmaisumuotona oleminen tekee myös jokaisesta sielusta luojan. Kokemukset, miten tuskallisilta tai hyödyttömiltä ne näyttävätkin aineellisessa mielessä, opettavat kehittyvälle sielulle, mitä sen tarvitsee oppia omien luomustensa kautta. Tietämättömänä siitä valtavasta informaatiolähteestä, joka nukkuu heidän sisällään, vastaheränneet sielut pystyvät tavallisesti oppimaan vain tuskallisten ja vaikeiden luomustensa avulla.

Jotkut kehittyneet olennot päättävät osallistua johonkin katastrofaaliseen tilanteeseen voidakseen auttaa toisia ja lisätä valoa, mutta he eivät tavallisesti tiedä tietoisesti tehneensä tämän sisäisen valinnan. Ketään ei koskaan rangaista entisistä hairahduksista, kuten monet edelleen uskovat. Karma on pelkästään energian tasapainottamista, jonka on luonut osallistuva henkilö, ns. sielu joka kokee omia luomuksiaan.

Kosto ja rangaistus ovat ihmiskäsityksiä, jotka eivät ole koskaan olleet eivätkä ole jumalaisen tietoisuuden piirteitä. Jokaista henkiajatusta joka ilmentyy jumalaisessa tietoisuudessa (yltäkylläisyys, harmonia, eheys, älykkyys, ilo, rauha jne.) pidetään paikoillaan lakina, jota kukaan yksilö ei voisi koskaan korjata, parantaa tai muuttaa. Pohtikaa tätä totuutta sairauteen, puutteeseen ja muihin kolmannen ulottuvuuden ongelmiin liittyen.

Kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmä pitää epämukavia fyysisiä, tunnepuolen tai mentaalisia kokemuksia "huonoina", ja ne tarvitsevat ratkaisun ja estäviä toimenpiteitä. Jotkut käytännölliset kolmannen ulottuvuuden neuvot elämän tekemiseen helpommaksi ovat täysin ok ja tarpeellisia kaikille, mutta ongelmana useimmissa "ratkaisuissa" on, että nuo ammattilaiset eivät vielä ymmärrä suurempaa kuvaa, ja vaikka aikeet olisivat kuinka hyvät, heidän ratkaisunsa usein lisäävät voimaa noihin tilanteisiin ja pitkittävät niitä.

Jotkut hoitoammattilaiset eivät vielä ymmärrä, että ihminen ei ole vain fyysinen, vaan hänellä on myös tunne-, mentaali- ja henkikeho. Sen tuloksena "hoidot" (usein kemikaaleja jotka peittävät vain ongelman ja estävät tuota ihmistä selvittämästä sitä) karsivat vain haittaavan oksan eivätkä tee mitään juurelle.

Monia hyvin kehittyneitä sieluja tulee nyt hoitoammatteihin, ja he tulevat varustettuna tietoisuudella, joka muistaa tehokkaita muinaisia parannustekniikkoja, ja he oivaltavat jokaisen luokseen tulevan ihmisen luontaisen jumaluuden. Monia tämän päivän hoitoja ja uskomuksia terveydestä ja sairaudesta pidetään pian vanhentuneina.

Olette hyvin paljon enemmän, mitä teidät on johdatettu uskomaan, ja näin me näemme teidät. Älkää koskaan unohtako, että olette jumalainen olento, Jumalan ilmaisumuoto maan päällä kokemassa erillisyydentunnetta, mikä opettaa ja johdattaa teidät muistamaan, kuka olette. Itserakkaus on välttämätöntä henkiselle kehittymiselle, sillä pysytte lukittuna kolmanteen ulottuvuuteen niin pitkään, kun uskotte itsenne erilliseksi Lähteestä tai arvottomaksi jollain tavalla.

Monet, myös jotkut hyvin kehittyneet, ovat jääneet vangiksi erittäin todelliseen kaksinaisuus- ja erillisyysharhaan, ja heistä on tullut kuin kivipatsas, joka pysyy samassa asennossa ikuisesti – elämä toisensa jälkeen. Tänä aikana, juuri nyt maan päällä, voimakasta korkean taajuuden energiaa virtaa maahan ja on kaikkien käytettävissä, jotka ovat vastaanottavaisia sille. Nämä valon voimakkaat evoluutioenergiat hajottavat nukkuvan maailman kivitietoisuuden ns. katastrofien avulla.

Te jotka luette näitä viestejä, että ole enää tätä tiheää energiaa, tai muuten ette olisi löytänyt näitä viestejä (harmonia), eikä niissä olisi mitään tolkkua teille. Kuitenkin monet teistä edelleen kamppailevat, kun alatte oivaltaa, että te ette ole enää harmoniassa monien vaalittujen uskomusten ja käsitysten kanssa – joista jotkut ovat palvelleet siteenä perheeseen, ystäviin ja aktiviteetteihin.

Tässä kohtaa henkisestä tiestä voi tulla yksinäinen, erityisesti alussa. Heräävä totuuden opiskelija huomaa usein olevansa ilman ystäviä, joiden kanssa jakaa – hänellä ei ole enää mitään yhteistä monien vanhojen kavereidensa kanssa. Jos näin tapahtuu, älkää koskaan uskoko, että olette jotenkin epäonnistunut tai henkinen elämä merkitsee, että teillä täytyy olla yksinäinen elämä.

Vähitellen tietoisuutenne vetää automaattisesti ja tietoisesti ajattelematta luoksenne niitä, joiden kanssa olette harmoniassa, sekä niitä jotka ovat valmiita oppimaan teidän tietoisuustasoltanne.

Tämä ei merkitse kaikkien niiden jättämistä taakse, jotka eivät usko niin, kuin te (tai suosikkiruokien ja -aktiviteettien). Se merkitsee vain, että kun kehitytte uusille tiedostamistasoille, siirrytte automaattisesti pois harmoniasta monien tuttujen asioiden kanssa ettekä ehkä enää halua osallistua niihin, niin kuin ennen. Tämä ei ole hyvä asia tai huono asia – se vain on.

Jumalainen tietoisuus joka on todellinen tietoisuutenne (koska on vain yksi tietoisuus), on laki itsessään ja yksi ja ainoa voima, joka on. Se ei ole valtaa johonkin, sillä mikään ei ole olemassa ollakseen vallan alla. Se on yksinkertaisesti ja äärettömästi ainoa voima.

Muistuttakaa itsellenne joka valveillaolohetki ja joka tilanteessa: "Minun tietoisuuteni (ei ihmisen ehdollistunut tietoisuus, vaan todellinen itseni) on yltäkylläisyyden, eheyden, harmonian, rauhan jne. laki, joka hallitsee kaikkea kokemuksessani." Tämän totuuden oivaltaminen alkaa vähitellen ilmentyä suurempana harmoniana elämänne jokaisessa tavallisessa aspektissa.

Monet päättävät lähteä tänä aikana tietäen (ei tietoisesti), että he voivat olla paremmassa ja korkeammassa palveluksessa toiselta puolelta, joten älkää olko liian surullinen tai huolissaan, kun joku rakas päättää lähteä. Muistakaa, ettei ole kuolemaa – miten ääretön Jumala voisi kuolla?

Kun henkilö päättää (kyllä, päättää) mennä kotiin, hänet otetaan vastaan juhlien. Ystävät, perhe ja oppaat ovat usein tervehtimässä häntä sanoen: "Ai, olet jo takaisin?" Rakkaan ylisureminen rakentamalla pyhättö tai puhumalla jatkuvasti hänestä pitää vain hänet maaenergiassa ja estää häntä siirtymästä eteenpäin omalla henkisellä kasvumatkallaan. Taakse jääneiden terve suremisjakso on normaalia. Viittaamme tilanteisiin, jossa se on liiallista.

Sitten kun valtaosa ymmärtää kuoleman menemiseksi kotiin, sitä ei enää pelätä ja vastusteta, vaan se nähdään jonkun sellaisen henkilökohtaisena valintana, joka tietää työnsä valmiiksi. Jotkut palvelevat ja oppivat täällä, kun taas toiset palvelevat ja oppivat toiselta puolelta. Olette todellisuudessa aidompi toisella puolella kuin maan päällä.

Kaikki on yhtä, kaikki on täydellistä ja kaikki on rakkautta, sillä ei ole mitään muuta.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 29 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia