Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 13:11

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 44 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: 10.5.17 FIILISRAPORTTI
ViestiLähetetty: 18.05.2017 19:10 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
10.5.17
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Virityn Valtavaan olemukseen opastuksen saamiseksi.

Kysymys: Katselen Maaplaneettaa avaruudesta. Mitä tällä planeetalla tapahtuu? Miten niin harvat voivat kontrolloida niin monia?

Kontrollin yli siirtyminen vaatii ihmisten tietoista heräämistä. Monet ovat edelleen unessa ja monet puolustavat omaa tukahduttamistaan, koska he ovat kauhuissaan siitä, mitä totuus heidän todellisuudestaan voi paljastaa. Monet haluavat edelleen, että herrat pitävät huolta heistä, ja se tapahtuu.

Tähtisiemenillä on hyvin turhauttavaa tällä hetkellä. Mutta tähtisiementenkin täytyy avautua lisää ja ottaa vastuu uskomustensa selvittämisestä ja tunteidensa ja mielipiteidensä (taas uskomuksia) hallitsemisesta. Monet ovat alkaneet levätä paikoissa, jotka näyttävät mukavilta ja joissa he voivat kuvata maailmaa ja todellisuutta siitä perspektiivistä, jonka he ovat rakentaneet ympärilleen, mutta se on pelkästään toinen rakenne, toinen uskomusjärjestelmä. Tarvitsee tutkia lisää antautumista ja läsnäoloa. Monet ovat pysähtyneet tiettyyn pisteeseen eivätkä oivalla, että he tekevät uusia rakenteita ja muureja ympärilleen.

Tähtiolennot, menkää pidemmälle, jatkakaa kulkemista, älkääkä salliko minkään roikkua kiinni teissä.

Ruuan, eläinten ja ihmisten geenimanipulointi, mielen kontrollointi, säämanipulointi ja kemikaalivanat, jotka satavat alas mikroenergiahiukkasia lisäorjuuttamista varten, ovat aseita, joita pimeä opettaja käyttää pitämään unissakävelijät pelottavissa unissaan ja irrottamaan kristallilapset sielustaan.

Tähtisiemenet, oivaltakaa, että vaikka nämä asiat ovat fyysisiä, pystytte kaikki ylittämään tämän fyysisyyden värähtelytaajuudellanne. Teette tätä hetkestä toiseen pitämällä aikomuksen olla täysivaltainen ja vapaa ja hengittämällä sielunne läsnäoloon. Hengittämällä kokemuksenne läsnä olevaan hetkeen.

Se on yksilöasia, mutta myös lukumäärässä on voimaa. Kollektiivitietoisuus kasvaa ja laajenee. Rakkaus saa teidät korkeimpaan värähtelyyn.

Ihmiset aloittavat erimielisyyspaloja kaikkialla, minne katsotte. Nämä palot tulevat syvästä haavoittumisesta ja pelosta. Se vetää teidät mukaansa, ja sitten olette viha- ja epätoivolammikossa ja tämä generoi ruokaa negatiivisille loisolennoille. Heräämistä tapahtuu ja voitte auttaa sen nopeutumisessa irrottautumalla erimielisyystarinoista ja yhdistymällä hengitykseenne, rakkauteen ja ihmetykseen.

Maa värähtelee viatonta rakkaustaajuutta. Virittykää Maan resonanssiin ja sallikaa sen virrata sisällänne ja ulkopuolellanne. Tämä on askel kohti kaaoksen yläpuolelle nousemista. Olkaa valpas. Oppikaa hallitsemaan energianne. Harjoittakaa rakastavaa ystävällisyyttä ja myötätuntoa.

Kiitos, Valtava olemus. Sananne tuovat minut takaisin keskukseeni. Mieleeni muistuu lause, jota Dalai Laman kerrotaan sanovan: "Hengitä sisään, hymyile ulos."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 28.02.2018 19:08 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
HELMIKUUN 2018 FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
14.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monia siunauksia teille kaikille, kun etenemme pidemmälle tähän uuteen vuoteen. Kun aikomuksemme tulee selvemmäksi, meitä yllytetään tekemään hyppy, tuomaan tuo idea maailmaan, hoivaamaan sitä ja lähettämään eteenpäin. Jos et ole aivan selkeä siinä vielä, hiljenny, antaudu ei-tietämiselle, pyydä opastusta sydämestäsi, oppailtasi – keitä joukkosi onkaan – ja päästä siitä sitten irti. Hiljaisuus sallii tunteiden herättää tuon inspiraatiokipinän ja opastaa sinut ainutlaatuisiin lahjoihisi. Luomme joka hetki, silloinkin kun emme tunne yhteyttä mihinkään tai meitä ei innosta mikään. Irrallisuus on hiljaisuutta, jonka voimme täyttää rakkaudella ja hyväksynnällä, ja sitten nousemme virtaan kuin sulku kanaalissa.

Tyhjyyskokemus

Vuoden 2012 muutoksesta saakka minua on kehotettu olemaan tekemättä mitään, kuten minulle sanottiin joka kerta, kun virityin kysymään opastusta – mikä oli usein, koska minulla oli vaikeuksia olla TEKEMÄTTÄ! Viestit joita minulle tuli, koskivat kaikki paikallaanoloa, hiljaisuutta ja keskittymistä jokapäiväisen elämän yksinkertaisiin asioihin. Tämä tyhjyys tuntui joskus päämäärättömyydeltä. Kuitenkin olemisesta hetkessä ja virittymisestä tietoisesti kaikkeen, mitä tein, tuli kävelymeditaatiota. Tiedostamisesta ja hereilläolosta elämässäni on tullut harjoitus. "Harjoitus" on avainsana, koska unohdan tai jään kiinni elämän draamaan, ja lopulta muistan tuoda tietoisuuteni takaisin nykyhetkeen.

On ollut kummallista toisinaan – nämä kuluneet viisi vuotta. En ole pystynyt postaamaan monia kirjoituksiani. Olen yrittänyt – olen kirjoittanut monia fiilisraportteja, jotka eivät menneet minnekään. Yksi syy on, että siihen mennessä kuin olin kirjoittanut ja editoinut, tunsin siirtyneeni kauas sen yli, mihin olin keskittynyt, ja impulssi hävisi. Sitten oli opastusta olla tekemättä mitään ja keskittyä yksinkertaisuuteen ja niiden uusien energioiden integroimiseen, joita on tihkunut muutoksesta saakka (mitä en tuntenut lainkaan muutokseksi tuolloin).

Nyt, tänä uutena vuotena 2018, minusta tuntuu, että meillä on taas kerran kaikki järjestelmät käynnissä. Oli paljon integrointia ja siirtymistä uuteen nopeutumiseen ja uusiin ulottuvuuksiin kuluneiden viiden vuoden aikana. Monet meistä tuntevat tämän nopeutumisen ja tulemisen ulos turvapaikastamme (tai luolasta tai tokkurasta) uudella tavalla, uuden fokuksen ja uusien aikomusten kera.

Samaan aikaan on edelleen tärkeä keskittyä elämän yksinkertaisiin asioihin – kuten enkelien tekeminen lumeen, josta pidän kovasti nykyään. Toisinaan kun tunnen iloa keskellä talvea, rojahdan selälleni lumeen, tuijotan sinistä taivasta ja tunnen olevani tuettu hetkessä. Tai makaan mäntyjen keskellä ja katselen lumihiutaleiden putoavan lempeästi minua kohti – siitä tulee melkein pyörre, kun leikin sillä tunteella, että nousen ylös lumisateeseen. Perspektiivin muuttaminen ja havaintotavalla leikkiminen on hyödyllistä, kun ajelehdimme viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen ja siitä pois.

Uudelleenharmonisoituminen jumalaiseen suunnitelmaamme

Hassua on se ei-muutos muutos, jonka kävimme läpi viisi vuotta sitten. Oli hyvin paljon hypeä ja odotuksia jonkin suuren tapahtumisesta, ja kun 21.12.2012 tuli ja meni, tuntui siltä, ettei mitään tapahtunut. Mutta itse asiassa hienovarainen muutos kuitenkin tapahtui, ja olemme muuttaneet ulottuvuustaajuuksia ja aikajanoja siitä lähtien, yrittäen edelleen pitää paikkamme 3D-maailmassa. Vähän outoa, eikö?

"Miltä ihmeeltä ulottuvuustaajuuksien ja aikajanojen muuttaminen tuntuu", saatat kysyä. Miten olisi aamun tapahtumien ajatteleminen ja se tuntuu tapahtuneen kuin viime viikolla, tai muistin menettäminen – kyvyttömyys muistaa, mitä tapahtui eilen, tai löytää sanoja asioille, tai muistaa ihmisten nimiä. Tai muistot – epämääräisiä muistoja tupsahtelee esiin tyhjästä, usein asioita jotka olisimme halunneet jättää tekemättä tai sanomatta. Näitä asioita on tullut esiin puhdistamista varten, jotta voimme keventää energiakenttäämme ja nousta olemaan enemmän 5D-suuntautunut. Ja hämmennyksen ja ajattomuuden tunne – missä olen, mitä olin tekemässä, minne olen menossa?

Puheen ollen noista kaukaisista muistoista ja tunteista, joita ilmaantuu, olen hiljattain alkanut huomata, että näitä energioita pidetään energiakentässä, ei fyysisessä kehossa. Muistojen ilmaantuminen on pelkästään osa nopeutumista. Rakastamme itsemme hereille ja tässä prosessissa kaikki, mikä ei ole rakkautta – menneisyyden tekomme jotka tulivat pelosta – nousevat pintaan. Älä pidä kiinni mistään tästä, sano vain itsellesi: "Puhdista ja päästä irti" ja kuvittele, että nämä energiat lakaistaan tai imetään pois energiakentästäsi. Ja täytä sitten itsesi rakkaudella.

Viides ulottuvuus on nyt

Suurin osa tätä lukevista tietää, että olemme siirtyneet 3D-fokuksesta 4D-tunnekakofonian kautta 5D:hen, joka on laajentava ja jossa on kyse olemisesta nyt-hetken ajattomuudessa. 5D:ssä on kyse myös sydämen sallimisesta olla ensisijainen opastusjärjestelmämme. On viattomuuden tunne, kun olemme ajattomuudessa. Itse asiassa tämä tekee haastavaksi olla "ajoissa" tapaamisissa ja tapahtumissa! Käymme läpi ulottuvuusmuutosta fyysisessä kehossamme planeetalla, joka käy myös läpi ulottuvuusmuutosta aurinkokunnassa, joka käy myös … galaksissa … universumissa. Kyllä, universaali ulottuvuusmuutos. Tähän tapahtumaan on hämmästyttävää osallistua!

Fyysisiä oireita

Muutaman kuluneen vuoden aikana olemme kokeneet valokehoaktivointien kiihtymistä, mikä on jollain tapaa uudelleenkalibroinut DNA:tamme – tai valaissut DNA:tamme – ja näin jokaista solua kehossamme. Tässä prosessissa meillä voi olla alhainen energiataso ja kipua. Toisinaan kehoni on tuntunut niin tiheältä ja raskaalta, että pelkkä puutarhasta lähteminen on tuntunut siltä, kuin olisin liikkunut hidastettuna mudassa. Fyysinen kehomme vastaanottaa korkeita taajuuksia, kevyempää energiaa (likoamme siinä). Tätä on tapahtunut monta, monta vuotta, ja se kiihtyy tänä aikana. Tämä on hidastanut meitä huomattavasti, mikä on välttämätöntä ulottuvuusmuutoksen integroimisessa kaikkiin energiakehoihimme. Tavallaan se pakottaa meidät keskittämään tietoisuutemme nyt-hetkeen. Juo paljon vettä auttamaan niiden tiheiden energioiden huuhtomisessa, joita irtoaa sisältäsi.

Meillä saattaa olla fyysisiä vaivoja tai "onnettomuuksia", jotka ravistelevat kirjaimellisesti yhteyksiä fyysisessä, mentaali-, tunne ja henkisessä kehossamme. Onnettomuuksia ja sairauksia voi ilmentyä auttamaan niiden energiarakenteiden poistamisessa, jotka eivät enää palvele valokeholaajentumisessamme. Pienemmät tai suuremmat shokit järjestelmällemme auttavat vanhan energian irrottamisessa ja puhdistamisessa. Harmonisoidumme alkuperäisen suunnitelmamme kanssa – jumaluutemme, joka on harmoniassa Luojalähteen ja ainutlaatuisen sieluvärähtelymme kanssa. Fyysinen uudelleenkalibrointi voi tässä prosessissa aiheuttaa joskus kipuja ja särkyjä, flunssaa tai vilustumista, joka vie hiljaisuuteen noin viikoksi. Saatat nukkua enemmän – tai ottaa torkkuja päivän aikana ja olla hereillä yöllä.

Energian pitäminen kevyenä

Sinun täytyy ehkä olla erakkomainen (kuten minä!) ja mennä ulos maailmaan vain tarvittaessa, ja sitten huomaat, että sinun täytyy vetää sisään energiakenttäsi ja ympäröidä itsesi valokilvellä voidaksesi navigoida ns. normaalissa maailmassa. Muista vain, ettemme koskaan tiedä, missä toiset ihmiset ovat omassa tietoisuudessaan, kun hekin navigoivat "normaalia" maailmaa. Itse asiassa ns. normaali (3D) maailma on hajoamassa, joten on parasta, ettemme tee oletuksia kenestäkään tai mistään. Kun opimme olemaan kärsivällinen itsemme kanssa, kun löydämme hiljaisuuden sisältä ja hoivaamme itseämme, pystymme navigoimaan ulkoista maailmaa myötätunnon ja ystävällisyyden kera, sillä kaikki tuntevat jonkinlaista muutosta.

On ihmisiä, jotka pitävät kiinni "normaalista", koska he tietävät vain sen. Heillä ei ole vielä ollut sisäisiä näkyjä tai heidän intuitionsa ei ole herännyt, ja looginen "normaali" maailma on heidän mukavuusalueensa. Saatat olla järjettömän kyllästynyt viettäessäsi aikaa normaalilla 3D-alueella. Se on hyvää aikaa harjoitella sydämen ja mielen yhtenäisyyttä virittymällä myötätuntoon tai kiitollisuuteen sydämessäsi ja hengittämällä vain tuota energiaa. Synkronismia saattaa ilmestyä tyhjästä, ja saatat yllättyä nähdessäsi heräämisnupun ihmisissä, jotka pitävät tai ovat pitäneet tai näyttävät pitävän kiinni 3D:stä. Muista, että olemme kaikki kuin äänirautoja, jotka värähtelevät yhdessä. Joskus meidän voi olla vaikea ylläpitää korkein värähtelymme 3D:n ympäröimänä. Siksi sydämen ja aivojen yhtenäisyysharjoituksen tekeminen on hyödyllistä. Olen huomannut, että se on itse asiassa tehokkaampaa kuin suojautuminen. (Lisäinformaatiota Heart Math Instituten sivuilta (https://www.heartmath.org/)

Tietysti luonnossa oleminen on hoivaavaa ja energiaa uudistavaa. Jos elät tiheästi asutulla alueella, voit silti löytää puita, joiden kanssa harmonisoitua, virtaavaa vettä jota tuijottaa ja hiljaisia paikkoja joihin vetäytyä. Kunnioita itseäsi kuuntelemalla sydämesi opastusta.

Chakrat

Kaiken tämän rinnalla chakra-järjestelmämme on muuttunut. Olemme itse asiassa siirtymässä chakrojen yli, kun tuo järjestelmä hajoaa laajentuessamme. Tällä hetkellä ymmärrykseni on, että ensimmäiset kolme chakraa yhdistyvät toisiinsa ja luovat sisäisen auringon solar plexukseemme. Tässä vähän opastusta Valtavalta olemukselta chakroista:

"Ensimmäisestä, toisesta ja kolmannesta tulee yksi energiakeskus, joka säteilee kuin aurinko. Tämä keskus on tosiaan kehon aurinkoaspekti, joka sijaitsee solar plexuksen alueella. Dantian [energiakeskus] on voimalähde [sijaitsee navan alla, kehon keskiakselia kohti – ei chakra – jota kutsutaan myös haraksi], joten noissa fyysisissä paikoissa saattaa tuntua muutosta.

Sydän sulautuu yhteen kuudennen ja seitsemännen chakran kanssa. Viides chakra imetään näihin taajuuksiin. Sydän on kehon todellinen opastusjärjestelmä. Energiamuutoksia saattaa tuntua näillä alueilla. [Monet ihmiset ovat tunteneet energiamuutoksia sydämen alueella. Ole tietoinen ja etsi tarvittaessa lääketieteellisiä neuvoja.]

Ihmiset ovat eri vaiheissa tässä kehityksessä. Saattaa olla järkytystä, vihaa ja haluttomuutta uskoa tämän tapahtuvan, koska tarina chakroista on muinainen ja halutaan pitää kiinni tuosta opetuksesta. Sitä on mielenkiintoista tarkkailla itsessään. Leilah-kanava reagoi näin aluksi."

Minua suututti, kun vuosia sitten törmäsin ensimmäistä kertaa tähän informaatioon chakra-järjestelmän muuttumisesta, ja sitten olin silminnäkijänä vihalleni ja kysyin, miksi tunsin niin voimakkaasti. Oivalsin, miten juurtunutta tietty informaatio on ja miten uhkaavaa uusi informaatio voi olla, joten aloin tarkastella sitä ja nähdä uhkatunteen – miten heppoinen tuo uhka on ja miten muutosvastarintaisia me ihmiset olemme! Nyt minussa herättää hilpeyttä oma kiintymykseni ja vastarintani.

Maailmojen eroaminen

Maakin harmonisoituu alkuperäisen suunnitelmansa kanssa. Tunnen tämän todeksi: Maa luotiin alun perin Kristus-planeetaksi. Se värähteli ja lauloi mitä kauneimpia ja harmonisimpia taajuuksia, jotka kuultiin koko galaksissa. Kaikki jotka elivät sen pinnalla, säteilivät rakkauden, ilon, autuuden ja hurmion korkeinta värähtelyä. Tuo energia oli niin korkeaa värähtelyä, että se oli ruokaa kaikille täällä asuneille. Niinpä ei ollut tarvetta syödä, kuluttaa energiaa – energia virtasi kaikkien olentojen, kaikkien eri lajien läpi.

Putoaminen ja nouseminen

Sitten tähän galaksin osaan tuli jokin tiheä vaikutus – minulla ei ole informaatiota tämän tiheyden rajoista, mutta näen sen synkkänä pilvenä, joka pitää huutavaa ääntä. Se on pelon ja kaiken sen mukana kulkevan ääni. Se tuntuu jonkinlaiselta rodulta, joka syö pelkoa, ja se havaitsi ihmisolennot helposti manipuloitavaksi jatkuvan ravinnon saamiseen.

Tällä huutavalla tiheydellä (energiamuodossaan) on ollut tuhoisa vaikutus aurinkokunnassamme tuhansia ja tuhansia vuosia. Se on ottanut monia muotoja, sävyttänyt monia aikakausia ja aiheuttanut sotia ja feminiinisyyden, Maan ja sen ihmiskunnan tuhoutumista. Tämä "rotu" on elämän tuhoaja. Voimme tarkastella sitä suurena opettajanamme. Tämä voimaannuttaa meitä, jottemme näe itseämme uhreina, vaan voimakkaina olentoina, joita olemme – kun olemme yhdistyneet.

Monta vuotta olemme nähneet jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden nousevan, ja se on nopeutumassa nyt. Patriarkaatti joka oli harmoniassa tämän kuvaamani synkän tiheyspilven kanssa, hajoaa. Sitä ei korvata matriarkaatilla, vaan jumalaisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden integroidulla kokonaisuudella. Ymmärrä, että patriarkaatti ei ole mies, joten en sano, että miehet kantavat tätä pimeää energiaa, vaikka jotkut kantavatkin ja myös jotkut naiset. Patriarkaatti ja matriarkaatti ovat kaikkia koskevia energiataajuuksia, jotka ovat olleet poissa tasapainosta – siinä kaikki. Tässä siirtymisessä korkeampiin taajuuksiin on kyse vain rakkaudesta.

Kun puhdistamme yksilöinä sen, mikä ei ole totuuttamme – syyllisyys, häpeä, mustasukkaisuus, arvottomuus, pelko – puhdistamme tämän tiheyden energiakehoistamme. Kun olemme todella rakkautta ja annamme anteeksi itsellemme, tiheys hajoaa. Kun resonoimme rakkauteen, meillä ei ole mitään reseptoreja, joissa tiheys voi roikkua.

Maa ja ihmiskunta putosivat armosta osallistumalla tuohon tiheyteen, ja nyt tässä maailmojen eroamisessa (tai jakautumisessa) meillä on upea tilaisuus nousta Kristus-tietoisuuteen maaplaneetan kanssa. Galaktiset tiennäyttäjät, tähtisiemenet, edelläkävijät ja monet muut ovat tulleet tänne tarkoituksenaan ohjata ihmistietoisuuden aikomus rakkautta, täysivaltaisuutta ja vapautta kohti.

Kristalliverkko

Kirjoitin "vahingossa" väärin "kristallin" (suom. huom. viittaa Kristukseen), mutta väärinkirjoitus on sopiva siihen Kristus-ruumiillistumiseen, jota maaplaneetta ja ihmiskunta käy läpi tällä hetkellä. Kun yhteytemme sydämen totuuteen kasvaa, meistä tulee aina vain yhdistyneempiä siinä rakkausenergiavirrassa, joka kulkee eteerisinä pyhän geometrian kuvioina kaikkialla Äiti Maan ympärillä. Jotkut kutsuvat tätä kristallienergiaverkoksi. Näen sen ruusunvalkoisena valona – joskus lisättynä kullalla – joka ympäröi Maata monimutkaisina geometrisinä kuvioina. Tässä verkossa on napoja, jotka ovat supersäteileviä ja puhtaan Lähde-energian suuria keskittymiä.

(https://www.flickr.com/photos/142584291 ... ed-public/)

Löysin yllä olevan kuvan internetistä. Se ei ole aivan sitä, minkä näen sisäisellä silmälläni, mutta se antaa ajatuksen tästä rakkausenergiavirrasta Maan ympärillä.

Kristalliverkko on tietoisuusvirta, ja kun virityn siihen, tunnen ydinolemukseni harmonisoituvan miljoonien muiden ihmisten kanssa maan päällä – ympäri maailmaa – jotka virittyvät myös tähän verkkoon. He eivät ole ehkä tietoisia itse verkosta, mutta he virrattavat rakkaus-, myötätunto-, arvostus- ja kiitollisuusenergiaa itseään ja toisia kohtaan, ja nämä energiat syöttävät tätä pyhää verkkoa. Tutkikaa tätä kristalliverkkoa itse. Olen havainnut sen upeaksi yhdistymispaikaksi, kun tunnen olevani yksin tai inspiroitumaton tai tuuliajolla. Yhdistyn tähän verkkoon myös lähettääkseni ympäri maapalloa rakkautta ja korkeinta värähtelytaajuutta, jonka pystyn ruumiillistamaan – keskittääkseni energiaa "kuumiin paikkoihin", jotka ovat haasteellisia, ja myös yksittäisille ihmisille ja tapahtumille tukemaan ja lohduttamaan. Kun teemme tätä tietoisesti yhdessä, autamme Maata ja ihmiskuntaa harmonisoitumaan alkuperäiseen jumalaiseen suunnitelmaamme.

Sydän avoimena ja aikomus fokusoituna yhtenäisyyteen, voimme saavuttaa tämän energiavirran ja yhdistyä toisiimme joka kerta, kun ajattelemme sitä – uudistaaksemme ja vahvistaaksemme päättäväisyyttämme mennä tietoisesti läpi siitä heräämisprosessista, jota monet ihmiset kutsuvat ylösnousemukseksi.

Jos tuntuu sopivalta, voimme kerääntyä yhteen meditaatioryhmiin ja keskittyä verkkoon lähettäen rakkautta ihmiskunnalle ja Maalle. Meillä on hyvin paljon voimaa, kun olemme yhdistyneet.

Mahdoton tehtävä

Sisälläni on edelleen into TEHDÄ jotain, koska tiedän, että minulla oli jokin tehtävä tullessani tälle planeetalle tänä nimenomaisena aikana. Monet meistä palasivat ajassa "taaksepäin" tälle nimenomaiselle aikajanalle auttamaan rakastavalla tietoisuudellamme rakkauden vahvistamisessa ja ihmiskunnan kääntämisessä rakkauden ja luomisen heräämistä kohti, zombimaisen arvottomuus-, itseviha- ja itsetuhopolun sijasta. Nimittäin meidän on täytynyt oppia ensin rakastamaan itseämme. Uppouduimme energiaan tällä planeetalla, joka kantaa ihmiskunnan haavoja – arvottomuus-, häpeä-, syyllisyys- ja itsevihaenergiaa – valheita joita on välitetty sukupolvelta toiselle armosta putoamisesta saakka. Muistot entisistä virheistämme, tiedostamattomuudestamme ja pelosta syntyneistä teoistamme eivät ole totuutemme. Tämän tietäminen syvästi auttaa antamaan anteeksi itsellemme ja pääsemään rakkauteen ja harmoniaan.

Muutaman viime vuoden aikana on ollut uutta ponnistelua jakaa ja kukistaa meidät ja saada meidät taistelemaan keskenämme vihassa ja pelossa. Voimme vain keskittyä tietoisuudessamme siihen, mikä on ikuista, nousta pyörteen ja sekasorron yläpuolelle ja OLLA jatkuvasti laajenevassa rakkauskentässä.

Aurinko aktivoi energiakeskuksiamme, kuten myös aurinko Maan sisällä. Kun pohdimme tätä, voimme alkaa kokea auringon omassa fyysisessä kehossamme ja auringon sielutähdessämme. Voitko tuntea, miten laajentavaa tämä on?

Viesti Valtavalta olemukselta

"Nostakaa tietoinen tajuntanne valoverkkoon, joka ympäröi Maata pyhän geometrian asetelmana. Pitäkää rakkaus virtaamassa, pitäkää yhteydet hengissä ja pitäkää navat hehkumassa.

On monia polkuja ja monia todennäköisyyksiä. Monet teistä tulivat tälle aikajanalle vahvistamaan polkuja, jotka johtavat ihmiskunnan yhtenäiseen tietoisuuteen. Yhtenäiseen tietoisuuteen rakkaudessa – ei "mehiläispesämielessä" jossa kaikki ovat samanlaisia, vaan yhdistymiseen ykseydessä, joka juhlii moninaisuutta kaikin tavoin. Tuntekaa sen ilo. Pitäkää valo säteilemässä sydämessänne ja rakkaus virtaamassa, kun kurkotatte siihen valoverkkoon, joka virtaa Maan ympärillä. Tämä ei ole tietoisuusverkko ainoastaan ihmisille maan päällä, vaan myös tähtiolennoille eri tähtiperheissä, joiden osa monet ihmiset ovat, ja se ympäröi Maan rakkaudella ja luo kirjaimellisesti uuden Maan uuteen todennäköisyyteen. Virittykää tuohon verkkoon sydämellänne ja aikomuksellanne – tunnette siellä rakkaus-, luovuus-, viattomuus-, leikkisyys- ja päättäväisyysenergiaa. Siellä luotte uutta todellisuutta.

Kun ulkoinen maailma kokee epäharmoniaa ja kaaosta, nouskaa noiden energioiden yläpuolelle, jotka jatkuvasti "kaivertavat" rakkautta ja yhtenäisyyttä, nouskaa huutamisen, syyttämisen ja närkästyneiden äänien yläpuolelle. Nouskaa tuomitsemisen, kritisoinnin, arvottomuuden, vihan ja oikeamielisen närkästyksen yläpuolelle. Älkää osallistuko pelon ja vihan taajuuteen. Poistakaa ystävistä, katkaiskaa yhteys ja kääntykää sisäänpäin ollaksenne ilman sitä!

Tuntekaa olemuksenne laajentuminen ja nouskaa rakkauteen. Uudestaan ja uudestaan. Tapaatte toisenne sisäisessä ja ulkoisessa maailmassa ja liitytte yhteen luomaan lisää rakkautta ja elinvoimaa. Ette voi auttaa toisia ihmisiä tässä kohtaa. Löydätte tämän polun itsellenne ja virtaatte suurempaan tiedostamiseen, lisäätte valonne kokonaisuuteen ja tämän tehdessänne luotte suuremman energiaharmonian, joka säteilee kaikille, jotka näkevät. Jokainen yksilö on vastuussa omasta sydämestään. Jokainen yksilö on täysivaltainen, jumalainen luojalähde ja vapaa. Monet tanssivat rajoittuneisuustaajuudessa, ja he tekevät tätä, kunnes eivät ole enää valmiita tekemään sitä. Pitäkää huolta itsestänne. Rakastakaa itsenne vapaaksi. Yhtenäisyydessä on voimaa. Yhdistynyt ihmiskunta on upea luoja. Ilo on taajuus, joka vie teidät laajenevaan rakkauteen.

Pyytäkää apua oppailtanne, sieluperheeltänne ja enkeliolennolta. Pyytäkää ylösnousseita sieluja auttamaan teitä nousemisessa korkeimpaan värähtelyyn, jonka voitte sisältää. Virittykää valtavaan olemukseenne ja tutustukaa siihen. Paistatelkaa valtavan kaikkeuden säteilyssä."

Elävä luovuus

Kaiken lajin taiteilijat luovat taianomaisia töitä, jotka auttavat nyt kaikille tapahtuvassa heräämisessä. Kun ihmiset heräävät, musiikista tulee elävää ja se avaa ihmisissä syvemmän havaintotavan ja vie heidät matkoille, jotka tunnetaan kehossa ja kaikkien energiakenttien kautta. Käsillä on suuren heräämisen aika. Visuaalinen taide avaa maailmoja ja näköaloja ja värähtelee energiaa, joka avaa kätketyn tiedon ja muistamisen ihmisten tietoisuudessa. Tarinat, runot – kaikki luova ilmaisu varustetaan voimalla viedä ihmiset syvempiin paikkoihin, joihin he eivät ole koskaan ennen menneet. Tämä on (luovaa) Jumalatar-energiaa, joka nousee. Sitä on vaikea ilmaista sanoin, mutta taiteesta on tulossa elävää – kuin vuorovesiaalto kulkisi tietoisuutemme läpi (kaikkien universumien läpi itse asiassa), ja näen sen valoaaltona, joka tulee eetterin läpi.

Kuten aina, käytä omaa erottelukykyäsi informaatioon, jota sinulle tulee. Kuuntele sydäntäsi – se näyttää sinulle aina totuutesi.

Monia siunauksia ja paljon rakkautta,
Leilah

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 11.03.2018 21:07 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
MAALISKUUN 2018 FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
6.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuljen pitkin polkuja, kiertäen ja kääntyen,
pimeiden ja kylmien luolien läpi,
ankeuden tihkuessa huokosiini
saaden oloni tuntumaan väsyneeltä ja vanhalta.
Masennus, tappio, epätoivo ja menetys,
kaikki syvimmät, voiman vievät ajatukseni,
tiivistyvät itsevihaksi, kiukuksi ja suruksi.
Minun varjomaani,
ei ole helpotusta.

Tämä runo tuli ulos, kun ajattelin, miltä minusta tuntui helmikuun viime päivät. Tuo viime sunnuntai oli kylmä, harmaa ja sateinen päivä, sellainen päivä jossa ei ole lohtua. Siinä oli hyvin syviä lannistumisen tunteita, ja vähän säälittävää vaikerrusta heräsi sisälläni. Kaikki mitä teen, on turhaa. Olen vain keskiverto. Kaikki mihin kosken, on vain puolittain ok. Minussa ei ole mitään upeaa nerokkuutta, olen surkea kaikessa. Kuulostaa epäilyttävästi minulta esiteinivuosina, jolloin tunteiden kylmä sumu ympärilläni puristi minut epätoivon, vihan ja katkeruuden kovaksi möykyksi. Kaikki ne tunteet joita en koskaan halua tuntea ja katsoa, voimistuivat. Kyllä, minun varjomaani.

Ja sitten mietin: "Onko auringonpurkauksia?" Olen alkanut huomata, että tunnen auringon aktiivisuuden magneettivaihtelut. Luulen, että itse asiassa me tunnemme kaikki. Se pingottaa minut, saa ärsyyntymään ja tuo esiin lannistumisen tunteita. Niinpä menin spaceweather.comiin ja totta tosiaan, oli G1-luokan geomagneettimyrsky – pidetään vähäisempänä myrskynä – jolla "on vähäistä vaikutusta satelliitteihin ja joka aiheuttaa heikkovirtaverkkojen vaihtelua ja vaikuttaa muuttoeläimiin". Se ei vaikuttanut vähäiseltä minusta, se on varmaa.

Magneettista levottomuutta

Useimmat teistä jotka lukevat tätä, tietävät luultavasti, että auringon aktiivisuus vaikuttaa Maan ja kaiken maanpäällisen elämän magnetismiin. Minusta se tuntuu myrskyiseltä energialta, jota on vaikea navigoida. On parasta olla paikallaan ja yrittämättä liikaa ja vähentää odotuksia itsestämme ja muista. Sen tekeminen ei ole helppoa, kun meillä on velvollisuuksia, joihin sisältyy ihmisistä huolehtiminen, mutta istahtaminen edes muutamaksi minuutiksi keskittymään hengitykseen ja sydämeen, auttaa meitä tuntemaan enemmän vakautta kaoottisessa energiassa.

Päivä aurinkotuulimyrskyn jälkeen varjoenergia alkoi hälvetä, ja tuntui siltä, että oli kuin valtava magneetti, joka veti ulos kaiken kaman, mitä olin työstänyt tässä elämässä – puhdistaen, parantaen ja irtipäästäen. Puhdistuuko se koskaan täysin? Kenties tanssin aina itse-epäilyn ja pelon pimeyden kanssa, mutta joka kerta kun antaudun sille, se vähenee. Saatoin tuntea, että sitä vedettään ulos minusta, ja oivalsin, että varjoelementit olivat portinvartijoita – kynnyksen vartijoita, jotka nousevat haastamaan meidät, kun olemme ylittämässä uuden kynnyksen suurempaan olemukseemme, syvempään ja täydempään totuuteemme. Kun jatkamme matkaamme eheyteen, omat pelkomme ja demonimme testaavat meitä.

Identiteetin menettäminen

Tunnen, että ainoa tapa näiden hetkien käsittelemiseen on antautua. Antautua sille kaikelle ja tulla ei-miksikään. Itseni ja tarinani menettäminen sekä antautuminen sille, että henkisenä soturina aikomukseni herätä litistää minut kuin höyryjyrä, on täydellistä irtipäästämistä kaikesta, mihin olen päättänyt samaistua. Ei-miksikään tulemisessa on hyvin paljon vapautta. Vastarinta vain pitkittää tuskaa ja myllerrystä. Kynnyksen toisella puolella havaitsen itseni istumassa kivellä auringossa, kun vesi virtaa kaikkialla ympärilläni. Olen myös tuo vesi, ja kivi ja aurinko. Olen kaikki, olen ikuinen, olen mitä olen.

Sitten matka jatkuu ja otan muutaman askeleen eteenpäin, ja sitten haluan kirjoittaa tämän fiilisraportin ja vähän maalata, mutta kenties löysemmin rantein sen osalta, mitä ajattelen, mitä minun "pitäisi" tehdä tällä elämällä. Ja niin elämä jatkuu, mutta kuka on tuo tekevä persoona? Kuka kirjoittaa tätä? Kuka maalaa maalauksia? Kuka? Kuka?

Sitten tapahtuu asioita, ja tuon persoonan joka olen, täytyy hoitaa koiraani, jolla oli kohtalokas kohtaaminen piikkisian kanssa (kohtalokas piikkisikaparalle), ja niin kaaos jatkuu ja elämä jatkuu ja tuo henkilö jonka tunnistan itsekseni, käsittelee sen, mitä tulee esiin, ja sitten enemmän harmaita ja kylmiä päiviä, jolloin en halua lähteä kotoa. Kohoamisen hetkiä seuraavat taas mutahetket! "Muista tuo valtavuus", muistutan itselleni. Muista valtava olemukseni. Muista minä-olen. Ja niin se jatkuu.

Joka kerta kun käyn läpi näitä kynnyshetkiä, unohdan kaiken. Unohdan valtavan olemukseni ja sen sijaan tunnen olevani kiinni tuossa tunteessa, että puristetaan ja venytetään samanaikaisesti. Mutta se ok – silloin totuutta prosessoidaan. Uppoutuessani varjoon on vain se, en pysty näkemään tietoisuuteni aurinkoa. Olemukseni valo ei pysty kurkottamaan samean varjon läpi, ja kuten yllä oleva runo toteaa, tuntuu siltä, ettei ole helpotusta, ei ole loppua. Se ei tietenkään ole totta, koska kaikki muuttuu koko ajan, mutta siltä tuntuu ollessamme tuossa varjossa. Voimme oikeasti vain antautua tuolle pimeydelle, ja joka kerta kun tulemme kynnykselle, antaudumme nopeammin ja pystymme virtaamaan kynnyksen läpi sujuvammin. Meillä on paljon tilaisuuksia harjoitella tätä, koska se tapahtuu uudestaan ja uudestaan, kun nousemme korkeammalle ja korkeammalle.

Kosmiset säteet

Auringon aktiivisuus, kuten auringon leimahdukset, koronan massapurkaukset ja aurinkotuuli, sekä Maan magnetosfäärin heikentyminen on jatkuvaa ja aiheuttaa masennusta, ahdistusta ja toivottomuutta. Alaselkäkipu – kaikenlainen fyysinen kipu – sekä päänsärky, sydämentykytys ja nukkumisvaikeudet ovat osa fyysistä reagointiamme magneettimyrskyihin. Tämän tietäminen voi auttaa meitä myrskyisien energioiden navigoinnissa.

Kuten aina, hengitystyö (pranayama) voi auttaa meitä vakautumaan, jos tunnemme ahdistusta. Tietoinen hengittäminen joogatessa, meditoidessa, qi gongia tehtäessä – tai vaikka se olisi vain lyhyitä hetkiä päivän aikana – auttaa meitä löytämään tyynen ja keskittyneen rauhantilan. Se ei ole helppoa – olemme hyvin syvästi muuttuvassa maailmassa, eikä se ole hellittämässä lähiaikoina.

Konflikti ja muutos

Maailmamme – yhteiskuntamme ja kaikkien niiden järjestelmien rakenteet, joihin olemme alkaneet luottaa – horjuu, romahtaa ja transformoituu. Katsoessani maailman tapahtumia, näen monien ihmisten nousevan kapinaan ja vaativan tulla kuulluksi, vaativan ja luovan muutosta, sanovan "ei enää valheita". #MeToo ja #TimesUp laajentuvat ja kasvavat suurempaan kirjoon. Useammat ja useammat ihmiset ovat tyytymättömiä vallitsevaan tilaan ja haluavat luoda jotain merkityksellistä elämällään sen lisäksi, että jahdataan rahaa ja asioita, joita sillä voi ostaa. Monet tuntevat rahamatriisin rajoitukset, kun sitä hädin tuskin riittää laskujen maksamiseen ja ruuan saamiseen pöytään. Ero niistä joilla on paljon rahaa, niihin jotka kamppailevat pitääkseen kaiken kasassa, osallistuen samalla tuon järjestelmän ylläpitämiseen, on selvä. Toisin sanoen, on loisenergiaa, joka imee kuivaksi ne olennot, jotka ovat ylläpitäneet sitä samaa järjestelmää, joka vuodattaa ne tyhjiin. Tämä ei ole kestävää, ja ihmiset alkavat tuntea sen syvästi. Näemme enemmän ja enemmän ihmisiä, jotka vaativat yksimielisesti vastuuta ja toimintaa.

Muutos on kaikkialla. Se on kosmista ja se on täällä "pikku" elämässämme maan päällä. Myötätunto sydämessämme, yhdistyminen toisiimme, yksimielisyyden löytäminen, toistemme auttaminen, sen tekeminen mikä tuntuu hyvältä sydämessämme ja sielussamme, keskittyminen positiivisen ja rakastava ystävällisyys auttavat meitä elämään yhdessä tässä muuttuvassa maailmassa. Rakkaus on universumin taajuus ja elämän taajuus. Rakkauden salliminen virrata sisällämme – rakkauden, myötätunnon, arvostuksen ja kiitollisuuden – auttaa meitä navigoimaan muutosten läpi maan päällä.

Millä ruokimme itseämme

Olen puhunut monien ihmisten kanssa, jotka eivät voi sietää enää tavallista viihdettä, koska tarinat ovat niin täynnä väkivaltaa. "Ei enää" kuuluu ympäri tietoisuuttamme ja sen volyymi kasvaa. Se millä ruokimme mieltä ja sydäntä, sen lisäksi millä ruokimme kehoa, on äärimmäisen tärkeää luovassa kollektiivitietoisuudessamme.

Näiden muutosten myötä joita luomme, näemme pian positiivisempaa, rikastavampaa, inspiroivampaa ja voimaannuttavampaa viihdettä. Meillä on kasvava ymmärrys siitä, että kun katselemme elokuvaa tai televisio-ohjelmaa, luemme kirjaa, pelaamme videopeliä jne., aivomme tulkitsevat oikeiksi ne tunteet, joita tuo tarina saa meidät tuntemaan, joten ne lähettävät kemiallisia reaktioita kehon läpi käsittelemään sitä "todellisuutta", jonka päätämme kokea viihteen avulla. Sitten näemme ja koemme ulkoisessa maailmassa tapahtumia, jotka heijastavat sitä, mihin keskitymme ja mitä tunnemme sisällä. Näin luomme kollektiivista todellisuuttamme. Siis me voimme luoda mitä tahansa jumalaisina lähde-energiaolentoina. Näin luomme kollektiivisesti todellisuuttamme. Niinpä me voimme jumalaisen lähde-energian olentoina luoda mitä tahansa.

Jumalatar nousee

Näen sisäisellä näkökyvylläni valon vuorovesiaallon pyyhkäisevän tietoisuutemme läpi, kun jumalainen feminiinienergia nousee meidän kaikkien sisällä – nuorten, vanhojen, miesten, naisten – mitä vauhdittaa muuttuvat magneettitaajuudet. Menetämme jokainen identiteettimme, kun kaikki se mitä luulimme todeksi, paljastuu valheeksi. Tämä on vasta alkua. Epäjärjestyksessä ja kaaoksessa myllää suuri ilon ja vapautumisen aalto, koska tämä aalto tuo vapauden. Ihmiskunta nousee tällä ykseys- ja tiedostamisaallolla. Opimme surffaamaan päästämällä irti siitä, mikä ei ole totuuttamme. Uudestaan ja uudestaan. Tukekaamme toinen toisiamme, kun kellumme hurjassa muutosaallokossa. Seisomme yhtenäisenä.

Siunausta,
Leilah

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.05.2018 17:32 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
TOUKOKUUN 2018 FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
8.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys.

Monet ihmiset ovat puhuneet Tapahtumasta, jonka pitäisi tulla. Ilmassa on tosiaan suurta muutosta, mutta saamani tunne Tapahtumasta (se kirjoitetaan aina isolla alkukirjaimella!) on, että se on kuin odottaisi avaruusolentojen tulevan pelastamaan meidät tai suuren auringonpurkauksen valaisevan meidät. Elämme nyt, olemme moniulotteisia, olemme voimakkaampia kuin nyt tiedämme ja käymme läpi syvimmän sieluolemuksemme syvällistä ruumiillistamisprosessia, minkä vuoksi olemme puhdistaneet, irtipäästäneet ja täyttyneet hyvin monta vuotta. Tämä jonkin tapahtuman odottaminen pelastamaan tai muuttamaan meidät ei vastaa meitä, jotka elämme omassa voimassamme! Jos tarvitsemme tai haluamme muutosta elämäämme, meidän tehtävämme on luoda se. Meidän täytyy siirtyä sanoista tekoihin enemmän kuin koskaan. Kohdella toisiamme ystävällisesti ja myötätuntoisesti ja erityisesti lakata tuomitsemasta ja kritisoimasta itseämme ja toisia!

Virityin kysymään sieluperheeltäni – Arcturuslaisilta ja Valtavalta olemukselta – opastusta tässä jonkin suuren tapahtuman odotuksessa, joka on nyt linjattu kesälle 2018 ja pimennysjaksoon heinä-elokuussa. Näin he sanoivat (lisään muutaman oman kommenttini kursiivilla). Ota se, mikä resonoi, ja jätä muu taakse.

Valtava olemus

Olet käynyt läpi sen muutoksen hidasta paljastumista, joka saavutti käännekohdan vuoden 2013 alussa. Taajuus on nopeutunut viime aikoina kuin energiatsunami, mikä purkaa rakenteita ihmisten elämässä ja mikä voidaan nähdä globaalissa ja paikallisessa kuvassa.

Monet ihmiset kokevat äkillistä muutosta elämässään, ja monet muut katselevat ympärilleen tuntien irrallisuutta, unenomaista leijumista rakenteissa, jotka tuntuvat hajoavan – ei ehkä häviävän fyysisestä todellisuudesta, mutta on se tunne, kun yksilön kyky pysyä kiinni siinä tavassa, miten asiat ovat olleet, alkaa kadota. (Siis itse asiassa kiinnittymisemme häviää, mikä aiheuttaa meille toisinaan tunteen unessa kävelemisestä.) Tämä kiintymättömyys palvelee teitä hyvin, kun laajennutte nyt-hetkeen.

Huomaatte, että teillä on vaikeuksia projisoida itsenne tulevaisuuteen, kun teette suunnitelmia, ettekä muista, mitä teitte eilen, puhumattakaan tästä aamusta. Oivallatte, että fokuksenne on nyt-hetkessä – läsnä olevan hetken ollessa tosiasiassa ainoa "todellisuus". Tietysti teidän tarvitsee suunnitella eteenpäin vähän, mutta huomaatte, että jokapäiväisen elämän rakenteet löystyvät. Tehtyjä suunnitelmia luultavimmin muutetaan, kun kaikki virtaa yhdessä luonnonmukaisesti. Jos sallitte suunnitelmien muuttua myös yrityselämän rakenteissa, huomaatte yhteistyöenergioiden ryhmittyvän vielä paremmin ja kykenette suorittamaan tehtäviä virtaavammin ja pienillä ponnisteluilla. Toisten ihmisten kanssa työskennellessä vaikeutena saattaa olla heidän kyvyttömyytensä päästää irti ja sallia virtaus. Mutta tämä on pelkästään ihmiskunta, joka herää, kasvaa ja tulee täysivaltaisiksi kanssaluojiksi. ("Heräämme" kaikki omana aikanamme, ja kun kanssaluomme ja virtaamme muutoksen mukana, vastentahtoisimmatkin alkavat tuntea vapautumista ja ottavat pois liian tiukan pipon, kun suunnitelmat muuttuvat.)

Mitä tulevaisuuden muutoksiin tulee, tietysti on muutosta. Se on osa sen tavan suurta uudistamista, jolla ihmiskunta elää tällä planeetalla. Joskus se on sotkuista, mutta se riippuu myös ihmisten kyvystä päästää irti ja päästää vapaus ja ilo sisään. Hajoamisessa on vapaudentunnetta.

Monet ihmiset siivoavat tällä hetkellä kotiaan ja kerääntynyttä kamaa ja päästävät irti energiatukoksista, joita tulee, kun pidetään kiinni menneisyyden asioista. (Valmistautuminen muutokseen ja vapauteen tapahtuu luonnonmukaisesti. Täytyy vain kuunnella sydäntään ja tehdä valintoja, jotka tuntuvat laajentavilta, ei rajoittavilta. Se on paradoksi, että elää toisia palvellen ja kuuntelee sydäntään ja tekee, mikä tuntuu parhaalta itselle, mutta se kaikki järjestyy riviin harmonisessa kanssaluomissekoituksessa.) Ihmiset ovat puhdistaneet ulkoista maailmaansa ja sisäistä maailmaansa.

Emme liitä aikajanaa mihinkään muutokseen, koska se ei ole mahdollista. Tiedä vain, että olet valmistautunut ja valmistaudut edelleen tekemällä sitä, mikä tuntuu oikealta sinulle tietyllä hetkellä, ja niin kauan kuin voit opastaa itseäsi rakkauteen ja kasvaa tuo rakkaus sisälläsi, pelko häviää niiden rakenteiden myötä, jotka eivät enää palvele korkeinta hyvääsi.

Te (ihmiskunta) ruumiillistatte moniulotteisuutenne vähitellen, ruumiillistaen ainutlaatuisen sieluenergianne ja sielutietoisuutenne. Tämä muuttaa fyysistä kehoanne sekä ulkoista fyysistä maailmaanne. Kun teette yhteistyötä ja luotte toistenne kanssa, kukoistatte enemmän ja enemmän. Siis ratsastakaa hurjalla aallolla ja rakastakaa toisianne. Jonkin tapahtumisen odottaminen ei ole voimaantumisen polku. Eläminen vilpittömästi, toisten palveleminen, myötätunto ja arvostus kaikesta, mitä koette, avaa sydämenne ja elämänne.

Rakkaudella,
Leilah ja Valtava olemus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 44 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia