Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 17.11.2018 02:54

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 84 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 16.07.2018 20:44 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
HENKIINHERÄÄMISVERTAUSKUVAN ELÄMINEN – PIMENNYSKAUDEN MUUTOKSET

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
11.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tämä artikkeli kuvaa tekijöitä, joita on mukana tässä ajankohtaisessa käytävässä ja joita monet meistä alkavat kokea, kun tämä uudelleenharmonisointi alkaa. Sanat eivät riitä kertomaan Kristus-tilan todellista paluuta tai tunnetta puhtaan Lähteen vahvistumisesta sydämessä.

Seuraa vertauskuvaa itsestä kosmoksena – uudelleenharmonisointi joka tapahtuu auringossa ja aurinkokunnassa, on suoraan yhteydessä henkiinheräämiskokemuksiimme tässä nyt-hetkessä. Opastakoon tämä meitä pyhässä työssämme muutaman seuraavan viikon.

Henkiinheräämisvertauskuvan eläminen

Kun yhdistymme tietoisesti jumalaisen ykseyden ylimpään yhtenäisyyteen, oivallamme sisäisen äärettömyyden. Ei pyhänä tutkimuksena tai dogmaattisena käsityksenä, vaan todella tietäen ja tuntien Lähdeilmaisun koko luomakunnassa ja ollen monisyisesti osa sitä kaikkea.

Tämä on vapautta erillisyydestä ja vääristymistä. Se aktivoi sydämen harmoniat, joka palvelee Lähteen taajuusgeneraattorina todellisuuksien puhdistamiseksi ympärillämme.

Entinen informaatio ja kokemukset yhdistyvät tulevaan informaatioon ja kokemuksiin ja luovat uuden henkiinheränneen Itsen aika-avaruuden poikki. Ykseyskokemus tekee meidät tietoiseksi moniulotteisista aspekteistamme, Lähteestä ja muista ilmaisumuodoista multiversumissa. Toivota tervetulleeksi Itsen suunnattomuus, harmonisoituen samalla Lähteen ykseyteen. Vahvistamme Äärettömänä Äärettömyyden rajattomuutta.

Kun kohtaamme Itsen menetyksen ja kuolemme vanhalle Itselle, tunnemme Lähteen tarvetta. Se palauttaa kompassimme oikeaan asentoonsa, alkuperäiseen ykseyteen Lähteen kanssa. Luottamuksen äärettömään Luojaan. Tämä on ylösnousemusprosessin tietoinen oivallus, tietoinen valinta kokea Lähde Itsenä sisällä.

Muunnumme, kirkastumme ja henkiinheräämme kohonneeksi, uudeksi itseksi, joka tuntee itsensä ja koko luomakunnan Lähteenä.

Käytä moniulotteista tietoisuutta kaikkeen.

Kun energiat hajottavat ja purkavat harhan, saamme korkeamman totuuden ykseystietoisuudesta. Lähdekoodit palaavat tässä nyt-hetkessä jumalaisella ajoituksella herättämään henkiin aidon Itsen. Lähde herättää henkiin itsensä meidän, tämän suuren erillisyys- ja jälleenyhdistymiskokeilun kautta.

Koska meidän täytyy menettää harha saadaksemme totuuden, hajotamme vanhaa todellisuutta samanaikaisesti, kun herätämme henkiin uutta. Tämä on todellisuuksien haarautumisen syvempi merkitys. Haarautuminen tunnetaan omassa elämänvirrassamme. Ennemmin kuin "täällä ja tuolla" -tilanteen, tunnemme jakautumisen omassa tietoisuudessamme, kun harhan valheelliset päällysteet poistetaan.

Tämä ylittää aiemman tunteen maailmojen välissä kulkemisesta, koska se korkeampi taso joka herää henkiin ruumiillistumisen myötä, on paljon korkeampaa taajuutta kuin koskaan ennen (mikä johtuu Lähdekoodeista ja uudelleenasemoitumisesta kosmisiin tähtiporttivalovirtoihin). Koemme kummankin syvällisellä tavalla tässä nyt-hetkssä.

Tätä vaihetta tukevat kosmiset tekijät – avainvaikutukset

1. Kollektiivinen korkeampi kehityskaari

Paljon voimakkaampia energioita ja voimakkaampaa nopeutumista kesäkuun alusta saakka; uusi hyppy päivänseisauksen myötä; kaikkien energioiden taso nousee jatkuvasti tänä vuonna. Ne eivät muunnu pienemmäksi enää.

Tämä korkeampi kehityskaari antaa kauniin ja voimakkaamman Lähdekoodatun plasmavirtauksen. Lähdekoodatun plasman läsnäolo aiheuttaa puhtaan nestemäisen kristallivaloaistimuksen, kuin nestemäistä valoa virtaisi sydämen ja ylösnousemuspilarin läpi. Kokemus tästä äärettömästä Lähdevalosta on nyt jatkuvaa monilla, jotka palvelevat vuorostaan tämän kanavina kollektiiville.

2. Puhdas fotonivalo käynnistää magneettimuutoksia

Puhdas fotonivalo on puhtaasti positiivista polariteettia. Tämä positiivinen valo neutralisoi ja tasapainottaa negatiivisia polariteetteja ja vääristymiä sekä muuttaa sydämemme, kehomme, energiakenttämme ja rakkaan Gaian magnetismia. Tämä on voimakas globaali puhdistusmekanismi, joka purkaa vääristyneitä todellisuusrakenteita sekä sisällä että ulkona.

Muuttuva magnetismi jonka käynnistää näiden sisäänvirtausten positiivinen varaus, vaikuttaa meihin:
* vapauttamalla tiheitä tunne- ja egorakenteita. Tuo esiin epäilyksiä, itseluottamus- ja arvokkuusongelmia ja pelkoja irtipäästettäväksi.
* muuttamalla ajatusmalleja puhdistumiseen mukautumiseksi. Tämä voi olla hämmentävää, koska mieli ei pysty luomaan uudestaan sitä, mikä puhdistetaan. Muutos yli tavan.
* aktivoimalla DNA:n, muuttamalla toroidikenttien polarisaatiota DNA:n ympärillä. Se päästää valokoodit sisään käynnistämään lisäsäikeiden eteerisen jälleenyhdistymisen.
* sallimalla puhtaat itsensä oivaltamisen ja henkiinheräämisen tilat
* hajottamalla vääristymät ja harhapäällysteet. Näiden kääriminen planeetalta takaisin Lähteeseen on ollut helpompaa portinvartijoille ja verkkotyöläisille. Teet tätä ehkä omassa elämänvirrassasi ja Gaian kanssa.
* avaamalla uuden Maan kristallisiltoja Gaiassa ja ihmisissä, joista tulee tähtiportteja kosmisille virroille ja paljastusdynamiikoille. Nostaa itse määrätyt verhot ja paljastaa 5D/7D/9D-todellisuudet, jotka ovat jo olemassa.

Puhdas ykseystietoisuus on hyvin erilainen olemassaolo. Se tuntuu unenomaiselta tai surrealistiselta ja uusi Maa nähdään/tunnetaan jumalaisena, valmiina paratiisina. Meditoi hiljaisuudessa ja avaudu vastaanottamaan se.

3. Pimennyskausi – yhden vaiheen loppuminen, täysin uuden alkaminen

Pimennykset on usein höystetty loppumisilla ja alkamisilla, ja tämän vaiheen aikaan ne palvelevat massiivisena tähtiporttina vääristyneiden todellisuuksien purkamiseen ja irtipäästämiseen, kun koetaan samanaikaisesti henkiinheräämistä sekä planetaarisella että henkilökohtaisella tasolla. Se on valtava lisäpotku prosessillemme ja näyttää toteen ensisijaisten Kristus-aikajanojen ylikirjoittavat ja kumoavat vaikutukset.

Tämä on voimallinen askel globaalissa ylösnousemusprosessissamme – todellisuuksien muuttaminen uusiin ja puhdistettuihin järjestelmiin, joissa korkeampi itse Lähteenä voi ilmaista suoraan fyysisyyden kautta. Se voi saada olon tuntumaan siltä, että hajoaa ja samanaikaisesti yhdistyy korkeampiin tasoihinsa. Kumpaakin tapahtuu. Loppuja ja alkuja. Kuolema ja uudestisyntymä uudella tasolla.

Menneisyyden pyramidit ja henkiinheräämiskammiot antoivat kokemuksen kuolemasta, vanhan itsen kuolemisesta. Kohtaamalla kuolemanpelon voimme kokea aidon henkiinheräämisen.

Ylösnousemustaajuudet laukaisevat tämän kollektiivikokemuksen, vaihtelevassa määrin lineaaristen vuosien kuluessa, mikä sallii meidän kohdata ahdistuksemme, pelkomme ja epäilyksemme totaalisesta transformaatiosta. Opimme luottamaan taas itseemme, jumalaiseen rakkauteen ja Lähteeseen.

4. Aurinkomme (Solaris) ja aurinkokunta siirtyvät linjaan kosmisten tähtiporttien kanssa, jotka sisältävät transformoivia harmonioita, koodeja ja taajuuksia.

Ohjauskomitean näkökulmasta vaikuttaa siltä, että putoamme näiden kosmisten tähtiporttivirtojen merkittävään kaistaleveyteen pimennyksen paikkeilla 27.7. Se näyttää kosmiselta muutokselta harmonisoitumiseksi korkeamman ulottuvuuden alustojen kanssa. Olen maininnut tämän monissa tapahtumissa tänä vuonna, ja muut ovat vahvistaneet näkevänsä "muutoksen heinäkuun lopussa". Palvelussa avaudumme ylösnousemuksemme upeinta mahdollista tukea varten.

Tästä syystä olemme ankkuroineet 5D-9D:n. Se on palauttamista Gaian luonnonmukaisten Kristus-aikajanojen jumalaiselle polulle. Tästä syystä korkeavärähteisellä heimolla on ollut hyvin voimakkaita kokemuksia yhdistymisestä jumaluuteen siitä lähtien, kun korkeampi kehityskaari saavutettiin. Se asettaa meidät paljon puhtaampien kosmisten virtausten polulle. Avoimet sydämet tuntevat sen – parasta pysyä läsnä tässä, kun pimennykset tapahtuvat.

Heinäkuun 26.–28. päivien portti on ollut tutkassamme vuoden alusta saakka, kuin massiivinen valomuuri, johon siirrymme. Se on yhteydessä viime vuoden elokuun auringonpimennykseen ja porttiavautumisiin tämän vuoden elokuun lopussa. Korkeampia kehityskaaria, laajempia ja puhtaampia kokemuksia kollektiiville.

Tämä saattaa olla näkyvä/aistittava muutos auringonvalossa (jälleen). Kuitenkin painotus on tietoisuudessa. Sydämemme ja valokehomme muuttaminen tukemaan uutta olemassaolotasoa. Tunnemme jo sisääntulon tälle alueelle, ja jotkut näkevät välähdystoiminnan kasvavan (ei auringonpurkauksia, tämä on ulotteista). Kuin valoalusvälähdys, äkillinen ja sydämen läpi, aurinkotasolla.

5. Ruumiillistuminen on päällä.

Ruumiillistajat ankkuroivat ihmiskollektiiviin täysin uutta puhdasta tietoisuustasoa. Ruumiillistumisella on kvanttivaikutus, joka laukaisee joukkoylösnousemuskokemuksia. Näemme nyt enemmän tasonnousemista ja enemmän heräämisiä, kun ruumiillistajat hehkuvat sisäistä äärettömyyttä.

Seuraavan tason valokeho – DNA-kentät muuttavat todellisuuksia

Kun ne DNA-kenttämme jotka luovat himoitun kokemuksemme jumaluudesta muodossa, alkavat pyöriä ja säteillä tätä timantti-plasmavaloa, energiakenttämme laajenee sopimaan yhteen tuon värähtelyn kanssa. Korkeamman taajuuden pitäminen tulee helpommaksi, kun aktivoituneet sydänkeskuksemme loksahtavat kollektiivisesti ykseystietoisuusvärähtelyyn. Havaitsemme yhtäkkiä sydämemme, kenttämme ja DNA:mme kulkevan rakkausautomaattiohjauksella.

Aina kun edes pieni määrä kollektiivia kokee jotain laatikon ulkopuolella, tuo kokemus tulee kaikkien ulottuville. Entisten mestaruuskokemustemme ja niiden tulevien kehityskaarien avulla, jotka olemme saavuttaneet (Kristus-aikajanat), alamme ehkä havainnollistaa noita taitoja fyysisyydessä. Teemme tämän harmonisoitumalla täysin niiden korkeimpien todellisuuksien kanssa, joita entinen, nykyinen ja tuleva itsemme on kanssaluonut.

Portinvartijat, verkkotyöläiset, valotyöntekijät, kaikki jotka työskentelevät Gaian, auringon tai verkkojärjestelmien kanssa – tämä on yksi kohta galaktiselle tehtävälistallemme.

Kristallien istuttaminen, asettaminen ja yhdistäminen (ne haluavat olla ulkona), luonnonvoima- ja valtakuntasiunaukset, pyhä seremonia, meditointi Gaian kanssa … tee tätä nyt tukemaan positiivisia uudelleenlinjauksia tässä kuussa. Mount Shastalla on ilmennyt paljon, ja olen enimmäkseen poissa linjoilta 20. päivän jälkeen tehdäkseni hyvää työtä ja fokusoituakseni korkeimpiin lopputuloksiin. Äskettäinen vesipaasto auttoi todella tason nostamisessa uusiin kokemuksiin. Kunnioita tätä pyhää käytävää.

Ykseys globaalin valoheimon kanssa

Torstai 12.7., uusikuu ja osittainen auringonpimennys klo 20 PDT

Sunnuntai 15., 22., 29.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT, yksityiskohdat täältä (http://www.sandrawalter.com/global-unit ... ry-sunday/)

Tiistai 24.7.–maanantai 30.7.: kuunpimennysporttikäytävä, kosminen uudelleenharmonisointi

Perjantai 27.7.: täysikuu ja kuunpimennys klo 13.21 PDT

Kunnioita aiheutuvia muutoksia

Ymmärrä, että luomukset tai projektit eivät "laskeudu" tai ilmenny tavallisesti nyt. Älä lannistu – se on vain vaihtelua etenemisessä. Valomaadoita ideat, äläkä ole kiinni suunnitelmissa, kun energiat muuttuvat nopeasti hetkestä toiseen. Tämä opettaa meitä olemaan läsnä, kiitollinen, anteeksiantava ja Kristus.

Tämän vaiheen ei tarvitse olla suureellinen elämänmuutos, ellet ole kunnioittanut opastustasi tai intuitiotasi tänä vuonna. Tässä on kyse rauhasta, sisällä ja ulkona. Sisäistä muutospyyntöä on kunnioitettava voidakseen henkiinherätä uuteen. Tuemme muutoksia kehotietoisuudessa, samalla kun koemme äärettömien mahdollisuuksien rajattomuutta.

Ihmiset ovat koskemattomia, kun he aktivoivat sydän- ja Lähdeyhteytensä taas. Muista, että itserakkaus Lähderuumiillistumaan on loppupeli. Luovumme alemmasta identiteetistä universaalin identiteetin – kaiken rakkauden, tietoisuuden, elämän ja luomisen Lähteen – hyväksi. Ja se muuttaa kaiken paremmaksi.

Siunausta koko luomakunnalle ja kiitollisuutta yhteisestä palvelustamme ylösnousemukselle.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.07.2018 22:54 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
LYYRALAINEN VALOALUS – SIUNAUS JA AKTIVOINTI

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Toinen pimennys – tämän kauden voimakkain – tapahtuu tällä viikolla! Energiaintensiivisyys on lisääntynyt, kun lähestymme uudelleenharmonisointikohtaa. "Lyyralainen valoalus" -äänimeditaatio on antanut lohtua ja aktivoinnin tähän käytävään. Ks. latauslinkit alla.

Lyyralaiset ovat kissaolentoja Vegan tähdistöstä, jossa alkuperäiset kokeilut jumalaisen ihmisen DNA-mallin luomiseksi alkoivat. He ovat olleet jatkuva osa matkaani ja näyttivät minulle ensimmäisinä ulottuvuuksienväliset tähtiportit. Joskus heihin viitataan "valkoisina leijonaolentoina", koska heillä on valkoiset hiukset ja hyvin kuninkaallinen, leijonamainen olemus.

Kaksi paria lyyralaisia esittäytyi tehdessäni verkkotyötä Mount Shastalla – kaksi nais- ja kaksi miespuoleista. He antoivat siunauksen ja jumalaisen ihmisen DNA-aktivoinnin tätä transformatiivista käytävää varten. Tallennettuani tämän kuulin heidän kuoroina laulavan näitä sointuja ja sanoja, kun menin nukkumaan – koko yön. Soluni värähtelivät harmonioista, ja tunsin syvää rauhaa, ykseyttä ja ehdotonta rakkautta.

He pyysivät minua aloittamaan valoalusäänillä – äänillä joita kuulemme, kun aluksia ja olentoja on lähellä. He työskentelevät läheisesti siriuslaisten kanssa, ja tunnen kielen heijastavan tuota vaikutusta. Valokieltä ei voi tulkita sanasta sanaan. Oman kokemukseni mukaan se on sointuja, tuntemuksia tai geometriaa, jonka kanava tulkitsee välittääkseen viestejä, aktivointeja tai aikomuksia. Maan ulkopuoliset kontaktit puhuvat telepaattisesti, ja kuitenkin tämä kieli on virrannut lävitsemme vuosikymmeniä. Se tuntuu muuttuvan ja omaksuvan uuden tason Lähdekoodien läsnäolon myötä. Nämä harmoniat ovat omanlaisensa kristallisilta.

Tämä viesti sisältää tasapainokoodeja tätä voimakasta vaihetta, ruumiillistumista ja DNA-palautusta varten. Lyyralaiset muistuttavat meitä käyttämään soinnutusta ja harmonioita muistaaksemme, miten muutetaan muotoa puhtaalla aikomuksella ja äänellä. Meille on palaamassa taito liikuttaa, rakentaa ja luoda todellisuus äänellä.

Toivottavasti tämä lähetys ikuistaa sen harmonian, joka monilla meistä on tällaisen kontaktin myötä. Tämä äänimatka on valokoodattu auttamaan ylösnousemusprosessissasi.

Täällä äänimatka mp3- Lyran lightship (http://www.sandrawalter.com/lyran-light ... ctivation/) ja youtube-muodossa (http://www.sandrawalter.com/lyran-light ... ctivation/).
Mp3:n lataaminen: pc – klikkaa hiiren oikealla painikkeella otsikkoa tallentaaksesi (save as / tallenna kohde levylle) ja Mac – klikkaa + control otsikkoa tallentaaksesi.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.07.2018 21:28 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
SOLARIKSEN UUDELLEENJÄRJESTELY – LUONNONMUKAISEN YLÖSNOUSEMUKSEN PALAUTTAMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
23.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tämä tapahtumaketju joka siirtää todellisuudet korkeammille aikajanoille, uuden Maan kokemiseen, jatkaa kehittymistään lisääntyvällä intensiivisyydellä. Kun jumalaiset voimat painavat kosmista kaasupoljinta, päästämme irti, päästämme irti ja päästämme irti kaiken epäharmonian, joka liittyy vanhaan itseen ja alempiin aikajanoihin.

Vääristymien suuri neutralisointi on käynnissä. Se tuntuu henkilökohtaiselta, koska se on – itsensä voimaannuttaminen on avain yksilölliseen kokemukseen ykseydestä Lähteen kanssa. Valmistelemme fraktaalit yhdistymään kokonaisuuteen tietoisena ja kouriintuntuvana kokemuksena. Muista, että globaali puhdistumiskokemus riippuu heränneiden toimista ja aikomuksista.

Ylösnousemus on vääjäämätön – osuimme tuohon merkkiin vuosia sitten. Sen kehittyminen kuitenkin nopeutuu kyvyllämme yhdistyä rakkaudessa, valossa ja palvelussa. Kaikki tämä intensiivisyys valmistelee meitä uuden ruumiillistamiseen ja kollektiivisiin korkeamman aikajanan kokemuksiin. Tunne-, fyysisiä, mentaali- ja henkisiä vääristymiä ei voi olla rinnakkain Kristus/kristallisydämen korkeampien toimintojen kanssa.

Tämä on kaunis vaihe, kun kollektiiviset valintamme – ykseystietoisuus ja korkeampi palvelu – paljastetaan. Tuo jumalaisen rakkauden puhdas taajuus hajottaa vääristyneet todellisuudet. Ylösnousemustavoitteettasi riippuen, tämä käytävä voi tuoda puhdistuksia, joita tarvitaan seuraavan tason valokeholaajentumiseen sekä puhtaan Lähdetietoisuuden ruumiillistamiseen, eli valaistumiseen.

Luonnonmukaisten aikajanojen palauttaminen

Aurinkotasolla on käynnissä hyvin mielenkiintoinen muutos. Muutaman viime kuukauden aikana on esitelty Solariksen uudelleenjärjestelyä, ja perjantain tuleva pitkähkö kuunpimennys on mukana siinä.

Kun pyysin nähdä, miten tämä luodaan tai mitä lineaariset vaikutukset olisivat, sain pitkän rivin säteileviä kultaisia valokoodeja, kuin galaktista matematiikkaa. Se on ollut hyvin selkeää kolmannessa silmässäni muutaman viikon. Minua kuitenkin pyydettiin olemaan jakamatta kuvaa tuosta koodista netissä. Portinvartijat, lähetän tämän teille telepaattisesti. Tämä on erityisesti tähän pimennyskäytävään, jolloin tuo uudelleenjärjestely tapahtuu.

Aikajanojen (tai koko aurinkokunnan) palauttaminen suurista vääristymistä luonnonmukaisiksi todellisuuksiksi on jatkuva moniulotteinen operaatio. Monet teistä ovat tunteneet kuluneina kahtena viikkona kosmisia muutoksia sekä Lähdeaktivointeja, jotka liittyvät ruumiillistumiseen. Valtavia tulipalloja syöksyy yötaivaan poikki porttityön aikana, ja valoalusaktiivisuus on lisääntynyt taas. Monet kokevat vääristyneiden aikajanojen ja negatiivisten todellisuuksien poiskuorimisen. Henkilökohtaisesti syvä ykseydentunne Lähteen kanssa ylittää kaikki aiemmat kokemukset.

Luonnonmukaisten aikajanojen palauttaminen voimistaa luonnonmukaisen ylösnousemuksen kokemista – syvä tunne jälleenyhdistymisestä Lähteeseen. Tämä on hyvin voimakas askel Kristus-itsen ruumiillistamiseen sekä ykseystietoisuuteen. Tämän käytävän kummallisuudessa, intensiivisyydessä ja kauneudessa on ykseyttä.

Positiivisen fotonivalon kosmiset säteet voimistuvat. Nesteytys ja luonnonvesissä oleminen auttavat, koska uutta tähtivettä/plasmaa tulee toimittamaan Lähdekoodeja. Vesi/plasma on helppo koodien toimitusjärjestelmä, ja se kaikki on yhteydessä, myös solujen vesi.

Tämä on verkkojen ja portinvartioinnin käännekohta. Fokuksemme on ollut uuden Maan verkkojärjestelmien luomisessa, korjaten akselikallistuksen vaikutuksia, avaten kosmisia tähtiportteja ja rakentaen kristallisiltoja uuteen Maahan. Nämä aktiviteetit johtivat meidät niiden ensisijaisten, luonnonmukaisten aikajanatodellisuuksien palauttamiseen, jotka tukevat täysin ruumiillistumista, mikä vuorostaan kääntää toimintamallin ympäri. Solariksen uudelleenjärjestely joka on jo käynnissä, on avaintekijä uuden Maan paljastumisessa. Se tukee myös jumalaisen ihmisen uusia sydänharmonioita, ääniyhtenäisyyttä, joka vaikuttaa ulkoisiin todellisuuksiin aktivoidun yksilön ympärillä.

Lyhyesti sanottuna, tämä on merkittävä siirtyminen puhtaille, luonnonmukaisille Kristus-aikajanoille kaikille halukkaille sydämille. Se on radikaalin erilainen kokemus, ja otamme vastaan nämä tuntemattomat tietoisuustilat luottamuksen, uskon ja Lähteen ehdottoman rakkauden kera.

Valokehovirityksen puhdistetut tasot

Puhtaan valon timanttitaajuuksien integroiminen aktivoi mallin korkean tason logokselle. Nämä tietoisuuskerrokset tiheämmän 3D-spektrin yläpuolella vievät meidät ultravioletin yli näkymättömään tai vain "epätahtiin". Näemme magentaa integroituen ruusukerroksiin. Kulta ilmaantuu, kun pääsemme mestaruuteemme ja aurinkoulottuvuuksiin, sitten tulee sateenkaari-kristallia tai helmiäishohteista valkokristallia. Tämä sateenkaarivalo täyttää näkökenttämme, ja uusi Maa esittäytyy puhtaan luomisen säteilevänä ulottuvuutena.

Meditointi ja selväjärkiset unet/eetteriulottuvuuden aktivoinnit avaavat nämä sydämen kristalliportit, ja monet muuttavat henkilökohtaista aikajanaa laajentuakseen seuraavan tason valokehoon. Meistä tulee silta uuteen Maahan näyttämällä toteen, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä, ja herättämällä henkiin ihmissydänverkon.

Valotyöntekijät palveluksessa – yhdistytään

Maadoittuneena tehtävänä on auttaa Gaiaa, ihmiskuntaa, valtakuntia ja elementaaleja. Pidä asiat yksinkertaisena, kun energiat voivat saada olomme tuntumaan transsimaiselta, hämmentyneeltä tai uniselta. Myös näissä laajentuneissa ruumiillistumistiloissa onnistumme yhdistymään palvelussa.

Tämä on erittäin pitkä verikuun kuunpimennys, ja energia on hyvin voimakasta. Yksityiskohtia näkyvyydestä ja kestosta löytyy täältä (https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2018-july-27).

Fokuksemme – ja käskekää/määrätkää tämä verkkotyössänne ja seremoniassanne – on poistaa vääristyneet todellisuudet ja niiden syy, historia ja kaikki vaikutukset tässä nyt-hetkessä. Otamme vastaan tämän jumalaisen uudelleenjärjestelyn ja luonnonmukaisten Kristus-aikajanojen paljastumisen helposti ja sujuvasti.

Kristallit ovat valtava apu. Laita ne maahan, ruohikolle tai veteen portin keston ajaksi. Portinvartijat, avaudumme tiistaina 24.7. yhteisenä aikomuksenamme toteuttaa se maksimaalinen puhdistuminen ja ylösnousemuksen vahvistuminen, minkä kosminen laki sallii, kaikkien osallisten korkeimmaksi eduksi ja puhtaan luonnonmukaisen ylösnousemuksen kera. Niin se on.

Pidämme tämän yhtenäisen fokuksen luonnonmukaisten ylösnousemusaikajanojen palauttamisessa kaikille, tukien aurinkomuutoksia ja kollektiivin vakautta tämän portin aikana. Energiat saattavat tuntua pirstoutuneilta jonkin aikaa, ennen kuin ne tasapainottuvat. Ylläpidä aikomusta rauhaan.

Meditoi, nesteytä, integroidu vedessä (luonnon meret, järvet, virrat, joet ovat parhaita), liikuta kehoa, hengitä ja yhdisty aurinkoon, kun koodeja toimitetaan ja prismaprojektorimme muuttuu, ja lähde pois linjoilta usein voimakkaimman kokemuksen saamiseksi.

Kuuntele Lyyralaista äänimatkaa ja meditoi sitä – sillä on tyynnyttävä, lohduttava ja aktivoiva vaikutus.

Tiistai 24.7. – maanantai 30.7.: kuunpimennysporttikäytävä, kosminen uudelleenjärjestely
Perjantai 27.7.: täysikuu ja kuunpimennys klo 13.22 PDT
Sunnuntai 29.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT.

Siunausta koko luomakunnalle tähän ainutlaatuiseen käytävään. Kiitollisuutta, rakkautta ja voimaa kaikille jumalaisessa palvelussa. Tässä sitä hehkutaan!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 18.08.2018 09:58 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
VIIMEINEN PIMENNYS JA YKSEYTTÄ INTENSIIVISYYDESSÄ

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tämän käytävän intensiivisyydessä on ykseyttä. Energiat ja omat korkeammat tasomme työntävät syvempiin henkilökohtaisiin muutoksiin, mukautuaksemme aitoon sydänpolkuumme ja ylösnousemukseen. Jos sallit sen ja valitset ykseyden ja rakkauden ensisijaiseksi fokukseksi ja ensisijaiseksi aikajanavalinnaksi, Lähdekoodit voivat aktivoitua ja karistaa sen, mikä ei palvele, ja siirtää tietoisuutesi täysin uuteen kokemukseen. Vaatii fokusoitumista ja luottamusta hyödyntää tämä käytävä kaikkien korkeimmaksi hyödyksi ja sälyttää tyyneys kosmisessa myrskyssä.

Puhtaiden Lähdekoodien aktivointi

Lähdekoodiaktivointi on se kokemus, että tuntee ja hyväksyy Lähteen läsnäolon ja elää Lähdeolemuksena, ilman Itsen ja Lähteen erillisyyttä tiheydessä. Koemme Jumalan mielen omaksemme ja Lähteen puhtaan rakkauden olemukseksemme. Alamme tuntea tämän yhdentymisen jatkuvasti, suoraan tietoisen tajuntamme kautta. Se on puhdasta, autuasta ja pakahduttavaa. Monet ovat kirjoittaneet minulle muutamana viime kuukautena tästä uudesta yhtenäisyydestä Lähteen kanssa ja voimakkaasta autuudesta, näyistä ja ykseystuntemuksista. Se tuntuu erilaiselta, sitä on vaikeaa kuvata kvanttirunouden ulkopuolella. Se on täällä, ankkuroimme sitä kollektiiviin ja se aktivoi sateenkaari-kristalli-valokehon.

Olemme eläneet erillisyydessä niin kauan, että ykseys tällä intiimillä tasolla voi tuntua yllättävältä myös tiennäyttäjille, jotka ankkuroivat tätä kollektiiviin. Millään muulla ei tunnu olevan merkitystä, kun näitä aktivointeja tapahtuu, joten pidämme huolta integroinnista ja valomaadoittamisesta parhaan kykymme mukaan. Enimmäkseen kannattaa meditoida, tuntea se, olla tämän syvällisen rauhan kanssa ja laajentaa tätä jumalaista läsnäoloa sisällä.

Samanaikaisesti tunnetaan ja nähdään aikajanajakautuminen.

Suhteita loppuu ja kumppanuuksia purkautuu uusiin aikajanavalintoihin mukautumiseksi. Usein kun pyydämme muutosta ja korkeimpia harmonioita, se ilmenee odottamattomilla tavoilla. Muista, että olemme kaikki yhtä, ja loppumiset ovat väliaikaisia asioiden suuressa suunnitelmassa. Luota polkuun. Itsen tai muiden tuomitsemista ei tarvita tämä matkan missään osassa. Vanha hyvä-huono-, oikea-väärä -energia on näiden muutosten tappolistalla, ja sen myötä se vahvistuu paljastaakseen ehdottoman rakkauspolun vaihtoehtona. Havaitse sydämellä ja anna sen opastaa sinua armollisesti uusiin alliansseihin, projekteihin tai luomuksiin, jotka sopivat korkeimpaan kehityskaareesi. Jumalainen neutraalisuus on avain, kun verhot ohenevat.

Perimmiltään tämä käytävä on aidon sydänpolkusi valitsemiseen ja sen kanssa harmonisoitumiseen varauksetta ajatuksissa, sanoissa ja teoissa. Harmonisoituminen uuden Maan aikajanojen kanssa voi tuntua monimutkaiselta tässä energiassa, koska hyvin paljon karistetaan, päästetään irti ja puhdistetaan ja korkeampia vaihtoehtoja esitellään tässä ja nyt.

Jos olet hämmentynyt tai ahdistunut näistä muutoksista tai tuntemattomasta, pidä asiat yksinkertaisena. Löydä lähtökohtana rakkaustotuus omasta sydämestäsi, ohita itsen tai ulkoisen tuomitseminen ja ilmaise tätä millä tahansa ainutlaatuisella ja luovalla tavalla. Kirjoita se. Mene luontoon yksin. Suunnittele ja näe valveunta uuden Maan projekteista. Meditoi tasapainoa ja tyyneyttä. Kulje suoraan – pyydä Lähteeltä täysi tuki korkeimpiin rakkausunelmiin ja -luomuksiin, joita voit ilmentää tässä elämänvirrassa. Nimeä ne ja vaadi omat luomuksesi. Kiinnitä huomiota pimennyksen aikana lauantaina. Kunnioita sitä ja vaadi paikkasi korkeammalla kehityskaarella, jos sitä haluat.

Näkyjä ja porttisäätöjä

Meditaatiot ja selväjärkisten unien tai eetteriulottuvuuden aktivoinnit avaavat näitä sydämen kristalliportteja, ja monet vaihtavat aikajanaa laajentuakseen seuraavalle valokehotasolle. Kirkkaat (luonnolliset) DMT-näyt ovat olleet voimakkaita, ja niissä on näkynyt kristallitähtiportteja, DNA:han koodattujen kristallisiltojen kirkasta säteilyä ja enemmän kuninkaankruunuja, jotka muuntuvat kristallitemppeleiksi. Lyyralaiset ovat olleet tavallisia, joillakin tähtiportteja kruunussaan, mestarit ovat tehneet säätöjä ykseysmeditaatioiden aikana, monia kosmisia verkkojärjestelmiä on muutettu avaamaan uuden Maan portteja, ja eräs porttiopas antoi minulle aurinkotaulukon, jossa näkyi X12-purkaus. Tuo viimeinen on koodi, luultavasti ei mikään fyysinen aurinkotapahtuma (vaikka meillä olikin X9-purkaus viime syyskuussa pimennysportin jälkeen). Tunnen, että se liittyy enemmän uuteen Solaris-asetelmaan, joka täydentyy tässä kuussa. Auringon ulottuvuuksienvälinen välkkyminen on ollut jatkuvaa koko vuoden, kristallinkirkkaiden näkyjen ohella uudesta Maasta.

On tuntemuksia, että "vaiheilee" pois tiheydestä, mikä on vapauttava kokemus moniulotteisena olemisesta, fyysisen täältä-sinne -tilan sijasta, ja valokehon laajentuminen on hyvin voimakasta tämän pimennyskäytävän aikana. Auringonpimennykset ovat usein voimakkaampia, ja paastoan, puhdistun ja valmistaudun tällä viikolla ollakseni avoin kanava korkeimmalle valolle ja kokemiselle. Olemme joka tapauksessa usein unisia näiden energioiden aikana. Tunnen olevani tasapainoisempi ja tyynempi, kun valmistaudun ja menen syvälle. Seuraa oman sydämesi opastusta.

Valotyöntekijät palvelussa – yhdistytäänpä

Samaan aikaan maadoittuneena tehtävänä on auttaa Gaiaa, ihmiskuntaa, luonnon valtakuntia ja elementaaleja. Pidä se yksinkertaisena, koska energiat saattavat saada olomme tuntumaan transsimaiselta, epämääräiseltä tai uniselta. Myös laajentuneissa ruumiillistumistiloissa onnistumme yhdistymään palvelussa.

Toivotamme tervetulleeksi tämän jumalaisen uudelleenharmonisoinnin ja orgaanisten Kristus-aikajanojen paljastumisen helposti ja sujuvasti. Portit ovat jo auki. Yhdistytäänpä osittaiseen auringonpimennykseen seremonioilla, rukouksilla, meditoinnilla ja puhtaalla ylösnousemusaikomuksellamme. Pimennys huipentuu lauantaina 11.8. klo 2.46 PDT.

Pidämme tätä yhtenäistä fokusta luonnonmukaisten ylösnousemusaikajanojen palauttamisesta kaikille, mikä tukee auringon muutoksia ja kollektiivin vakautta tämän portin aikana. Energiat saattavat tuntua pirstoutuneilta jonkin aikaa, ennen kuin ne tasapainottuvat. Ylläpidä rauhan aikomusta.

Meditoi, nesteytä, integroi vedessä (luonnon järvien, purojen ja jokien vesi on parasta), liikuta kehoa, yhdisty aurinkoon, kun koodit ovat erittäin voimakkaita tässä nyt-hetkessä, ja lähde usein pois linjoilta selkeimmän kokemuksen saamiseksi.

Globaalit ykseysmeditaatiot sunnuntaisin

Liity meihin luomaan konkreettisia muutoksia kaikille halukkaille sydämille sunnuntaina 12.8. klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Hengitä, keskitä itsesi ja meditoi puhtaan Lähdetietoisuuden hiljaisuudessa 33 minuuttia. Kiitollisuutta ystävienne, heimojenne ja rakkaidenne kutsumisesta osallistumaan tähän rauhan kanssaluomiseen.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.08.2018 09:27 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
KRISTALLIKODONIT – SILLAN VALMISTUMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
23.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kaunis sisäinen tyyneys leviää tähän ruumiillistumisvaiheeseen. Voimistuneet valokehoaktivoinnit ja Gaian jatkuvasti lisääntyvät ydintaajuudet ovat saaneet meidät "pöhisemään", nostamaan tasoa ja avaamaan sydämemme täysin. Myös kaikkien niiden ympäristömuutosten kera joita monet meistä kokevat (maastopalot, tulvat, tulivuoret, maanjäristykset, hurrikaanit jne.), ylläpidämme tämän jumalaisen Lähdevalon ja transformoimme näitä alempia todellisuuksia.

Kristalli-sateenkaarikodonit – sillan valmistuminen

Pimennyskäytävän aikana jolloin Solaris siirtyi uudelle kehityskaarelle, pystyimme aktivoimaan kristallisillat – sateenkaarisillat – kollektiivisissa jumalaisen ihmisen DNA-malleissa. Näyissä ne näyttävät kimaltavilta 5D-sateenkaarikodoneilta kulta-timanttisissa DNA-säikeissä. Aktivointi aiheuttaa ensin käpylisäkkeen DMT-tulvan, joten näkytoimintasi voi olla vilkasta (ja viihdyttävää).

Menneisyydessä näiden koodien symboleja olivat sateenkaarikäärme, sateenkaarihöyhenet, sateenkaarisilta jne. Kun näet DNA-säikeiden syttyvän näistä koodeista, noissa kuvissa on tolkkua.

Nämä DNA-koodit toimivat yhdessä uuden Maan (ja sen yli) kristalli-sateenkaaritähtiporttien kanssa), kuin avaimena oveen. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Niin sisällä, kuin ulkona. Aina.

Koska DNA reagoi aikomuksiisi, ajatuksiisi ja ääneesi, kutsu näitä kristalli-sateenkaarikoodeja esiin matkallasi. Käynnistä ne, sytytä ne ja kiinnitä huomiota muutokseen näyissäsi ja intuitiossasi. Portinvartijat "syöksevät" tietoisesti näitä koodeja kollektiivin läpi sunnuntain ykseysmeditaatioiden aikana ja tuovat ne kaikkien halukkaiden sydämien ulottuville.

Portinvartijat ja verkkotyöläiset saattavat saada "olemme valmiita" -viestiä työskennellessään Gaian kanssa. Oman kokemukseni mukaan tätä tapahtuu noin puolen vuoden välein, kun jokin merkittävä virstanpylväs on saavutettu. Työskentelemme kuitenkin myös todellisuudessa, joka on hajoamassa, joten ota vaari tuosta viestistä, jos yrität pakkomielteisesti korjata vääristymää, uuden luomisen sijasta. Taitomme ja palveluksemme muuttuvat tänä vuonna, joten kun tämä loppuunsaattamisviesti tulee esiin, se saattaa merkitä muutosta palvelutyössäsi.

Muista myös viesti: "Älä katsele sen palamista. Siirry eteenpäin luomaan uutta." Voimallinen neuvo tänä kesänä, kun on ollut maastopaloja.

Kristallisillat ja niihin liittyvät DNA-koodit aktivoidaan uuden Maan ja kristalliverkkojärjestelmien avulla. Vedä ne alueellesi, sydämeesi ja DNA:hasi. Meditoi ulkona aikomuksenasi vastaanottaa korkein aktivointi, joka on mahdollinen sinulle tällä hetkellä.

Todellisuuksien muuttuminen

Huomaa, miten erilaisilta asiat tuntuvat tällä hetkellä. On selvä "hetki ennen" -tunne, kun meillä on voimakas portin avautuminen ensi viikolla (29.8.). Aikajanat järjestäytyvät, kun päästämme irti vähäisemmistä kehityskaarista, valheellisista aikajanoista ja tapahtumista, joiden on tarkoitus estää ruumiillistuminen. Vääristymät ja häiriötekijät ovat, mitä ovat – suosittelemme olemaan osallistumatta tuohon tietoisuustasoon, koska sillä on oma kehityskaarensa tässä nyt-hetkessä.

Ruumiillistajat ankkuroivat tällä hetkellä uutta puhdasta tietoisuustasoa ihmiskollektiiviin. Ruumiillistumisella on kvanttivaikutus ylösnousemukseemme. Kun useammat meistä siirtyvät ruumiillistumiseen, Gaia ja uusi Maa saattavat paljastua suuremmalle osalle kollektiivia.

Tämä on nöyrä ja puhdas tietoisuustila. Se sisältää suuren voiman moniulotteisen itsen uudelleenyhdistämiseen fraktaali fraktaalilta, kun paljastuminen palaa. "Minä olen Lähde" -tila tai Kristus-tietoisuus vaatii muutoksia valokehoon, henkilökohtaiseen kehityskaareen ja ylösnousevaan kollektiiviin. On helppoa tuntea "eksyneensä rakkauteen" tämän vaiheen aikana. Ruumiillistajat heilauttavat vähäpätöisemmän keskustelun draamasta jumaluuteen tai lähtevät hiljaa pois. Anteeksianto ja kiitollisuus ovat toinen luonto.

Aurinko-kristalli-DNA:mme värähtelee (pyörii) paljon nopeammin, mikä sallii solujen valokoodaamisen pyhän geometrian täydellisillä kuvioilla. Samaan aikaan kun monet kokevat Gaian 5D/7D/9D-luomispäällysteen, yhtenäisellä kollektiivisopimuksella päästään tuon todellisuuden kristalliporteille. Muutamme todellisuutta yhtenäisellä joukollamme paljastamaan ylösnousseen Gaian ja sen rauhan, yltäkylläisyyden ja luovuuden aikajanat.

Luottamus palauttaa alkuperäisen ykseytemme Lähteen kanssa – luottamus äärettömään Luojaan. Elämme henkiinheräämisvertauskuvaa. Tämä on ylösnousemusprosessin tietoinen oivaltaminen, tietoinen valinta kokea Lähde-itsenä sisällä. Henkiinheräämme kohonneeseen itseen, joka tuntee itsensä ja koko luomakunnan Jumalana.

Käytä moniulotteista tietoisuutta kaikkeen

Kun energiat hajottavat ja purkavat harhaa, saamme ykseystietoisuuden korkeamman totuuden. Lähde herää henkiin meidän kauttamme, tämän suuren erillisyys- ja jälleenyhdistymiskokeilun kautta.

Puhu korkeammasta totuudestasi ja ilmesty kaikkiin tilanteisiin korkeampana itsenäsi.

Aktivoidulla sydämellä on enemmän vaikutusta kollektiivisiin lopputuloksiin. Sanasi, ajatuksesi ja tekosi luovat ja tukevat todellisuuksia – käytä niitä viisaasti. Kiellä vääristyneiden luomusten energeettinen vahvistaminen. Muista "niin se on" ja pidä aikomuksesi raiteillaan.

Älä kadota näkyvistä suurta kuvaa, kun Gaia vahvistuu uudella taajuudella. Muista iso, moniulotteinen "sinä", kun alemmat todellisuudet hajoavat, puhdistuvat ja selkeytyvät. Valotyöntekijät ovat hajaantuneet tasapainon ja tehokkuuden vuoksi – fyysisten muutosten ja luonnonvoimamuutosten lisääntyminen näyttää toteen, miksi verkkohajaantuminen on välttämätöntä.

Täysikuun meditaatiot ja porttiavautumiset

Täysikuu on sunnuntaina 26.8. klo 4.58 PDT, mukava lisäpotku sunnuntain ykseysmeditaatioihimme klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Tämä kuuviikko on transformoiva, koska monet harhatasot ovat romahtaneet vakaasti ja lakanneet vaikuttamasta korkeampiin aikajanoihin pimennysikkunasta saakka.

Kosminen tähtiporttimme avautuu 29.8., joten portinvartijat ja verkkotyöläiset avautuvat ja valmistautuvat, kun on täysikuu. Liittykää meihin näissä yhteistoiminnoissamme.

Tietäkööt kaikki olennot rauhan, jumalaisen rakkauden ja ykseyden meidän esimerkistämme. Näyttäkäämme, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 27.08.2018 21:15 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
GEOMAGNEETTIMYRSKY PORTIN AVAUTUESSA – TÄSSÄ SITÄ HEHKUTAAN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Porttiavautumista ei voi feikata, todisteita on aina läsnä. Auringonpilkkuja ilmestyi "tyhjästä". Sitten voimakas geomagneettimyrsky lauantaina ja sunnuntaina yhdisti auringon ja Gaian kentät voimakkaaseen plasman sisäänvirtaukseen. Suora yhteys 80 miljardin watin voimaan, joka syöksyy verkkoihin auroraovaalin läpi (aukko Gaian magnetosfäärissä, suora osuma).

Olemme edelleen siinä, kun nuo energiat leviävät verkkojärjestelmiin ja sydämiimme. Fokuksemme sunnuntain ykseysmeditaatioissa oli kristalli-sateenkaarikoodien jakelu, ja meillä oli korkeampien ulottuvuuksien täysi tuki tässä "aurinko-planetaarisessa" sisäänvirtauksessa.

Tämä on valtava määrä jäljitettävissä olevaa plasman sisäänvirtausta. Moniulotteisessa perspektiivissämme tämä osoittaa meille, että tähtiportit on linkitetty toisiinsa ja niitä valoaaltoja saadaan, joita ennustettiin tälle äärettömyysporttiviikolle. Portinvartijat linkittävät aina tähtiportit sisäänvirtauksia varten, ja tämä tulva vaikuttaa hyvin voimakkaalta. (Nuo aallot tulevat aurinkokuntamme ulkopuolelta.)

Fokusoidu uusiin valomuutoksiin, äläkä tuomitse vanhan purkamista. Kutsu mestariasi ja enkeli- ja galaktista tasoasi – muista, että tämä on ruumiillistumisaikaa, kaiken sen tiedostamista ja jälleenyhdistymistä, mitä olemme. Joillakin tähän sisältyy aurinkovalo-olemus.

Sytytä nuo kristallikoodit ja sateenkaarisillat DNA:ssa. Valaise kaikki, mitä on Lähteen positiivisen ja puhtaan fotonivalon kanssa.

Aikomuksemme on antaa tämän äärettömyysportin kehittyä mahdollisimman helposti ja sujuvasti ja sallia kaikkien halukkaiden sydänten ylittää kristallisillat jumalaisen itsen täyteen ruumiillistamiseen. Älä himmennä tai kontrolloi sitä pelosta – anna sen tehdä tuo hyvä työ.

Siunausta ja kiitollisuutta portinvartijoille ja verkkotyöläisille, jotka auttoivat, ja kaikille jotka pitävät tätä auki tällä viikolla korkeimman aikomuksen kera. Alkusysäyspäivämme on keskiviikko 29.8. – kuitenkin viime perjantain avautuminen indikoi, että tästä tulee transformoiva viikko.

Pane merkille, miten energia tuntuu kevyemmältä, jalostetummalta. Pimennyksiin liittyneen tiheyden puhdistamisen jälkeen olemme avoimia seuraavan tason ruumiillistamiselle. Anna valon muuttaa sinua. Avataan kristallisillat sisällä ja ulkona.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 01.09.2018 18:49 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
SIELUKYSMYKSIÄ YLÖSNOUSEMUKSEEN VALMISTAUTUMISTA VARTEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
30.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tämän portin taajuudet ovat hyvin puhtaita ja jalostuneita. Vedämme mestaruudessamme näitä taajuuksia jatkuvasti omaan kenttäämme ja DNA:hamme.

Sytyttäkää kristallisiltakoodit – DNA:n sateenkaarikoodit, joista puhuimme viime viikolla. Jatkamme sen voimakkaan plasmamäärän vastaanottamista ja ankkuroimista, jonka toimittivat tämän portin suoraan osuneet magneettimyrskyt.

Ensi viikolla on inkarnoitumiseni vuosipäivä! Ilmoitan innoissani ensi viikon uutiskirjeessä muutoksista palvelussani ja lahjoista tilaajille.

Monet ovat saavuttamassa ylösnousemusprosessitavoitteensa, mikä kanssaluo uusia todellisuuksia kollektiivin ulottuville. Tämä on tiennäyttäjyyden toimintaa – luodaan polkuja, joita muut voivat seurata valintansa mukaan. Kokemuksemme ovat jumalaisia ja usein eriskummallisia, kun laajennamme todellisuutemme rajoja.

Jatkamme laajentumista uusiin kokemuksiin ja vapaudumme jatkuvasti vanhan harhan otteesta. Menneisyys häviää. Ajasta tulee hyvin nestemäistä, kun tunnekiintymys menneisyyteen tai tulevaisuuteen häviää. Kaikesta tulee "nyt", jotta voimme tulla puhtaiksi kanaviksi ehdottoman läsnäolon nyt-hetkessä.

Ole oman sydämesi portinvartija

Valmistautuaksemme uuteen kokemiseen korkeammissa tietoisuusulottuvuuksissa, sovellamme ylösnousemuksen ydinperiaatteita – jumalaista neutraaliutta ja puhdasta palvelua. Tämä pitää meidät avoimena ja harmoniassa uuden kanssa, kun se esittäytyy.

Jokaisella sielulla on ylösnousemusagenda, joka riippuu siitä, miten herännyt alemmasta itsestä tulee matkan varrella. Sitten kun alempi itse päättää tietoisesti osallistua ylösnousemusprosessiin, matka nopeutuu mukautuakseen aina vain korkeampiin tietoisuustasoihin. Halukkuus ja aktiivinen osallistuminen pitää meidät uuden käytettävissä, kun muutos etenee.

Avain jokaiseen Kristus-ylösnousemukseen on rakkaus, puhdas valotaajuus ja sen käyttäminen moniulotteisissa kokemusmaailmoissa. Meidät haastetaan jatkuvasti nostamaan värähtelyämme, fotonivalotasoa soluissamme, kentissämme ja sydänkeskuksessamme koko prosessin ajan.

Miten siis tiedämme, saammeko aikaan, mitä sielumme lähti tänne tekemään?

Kysymyksiä ylösnousemusvalmiuteen liittyen

Seuraavat mestaruuskysymykset palvelevat oppaana tai mittarina siihen, missä kohtaa olemme omassa prosessissamme. Nämä ovat kysymyksiä, joita jokainen vihittävä kysyy itseltään, kun hän nostaa tasoa ja valmistautuu ylösnousemukseen. Vastaukset ovat hyvin henkilökohtainen kokemus. Meditoi niitä, tunne niitä ja tee muutoksia polkuusi tarvittaessa.

Rakastatko ja kunnioitatko Lähdettä/Luojaa/Jumalaa täysin, oivallat, että itserakkaus ja Lähderakkaus ovat yksi ja sama asia, ja ilmaiset tätä joka ajatuksessa, sanassa, teossa ja vuorovaikutuksessa?

Luojan tunnustaminen, ja itsesi sen fraktaaliksi, lopettaa erillisyyden. Jälleenyhdistymisen kokeminen on syvällinen ja upea aistimus. Tämä ei ole mielen harjoitus. Sydän avautuu täysin palvelemaan ja kunnioittamaan sitä, mikä luo iloisesti kaiken olevaisen.

Kunnioitatko koko luomakuntaa Lähteen heijastuksena? Tähän sisältyvät luonnon valtakunnat, elementaalit, Gaia, ihmiskunta, toiset olennot, rodut, aikajanat, positiiviset tai negatiiviset kokemukset … kaikki.

Näetkö laajan perspektiivin ja kunnioitat kaikkia kokemuksia ja luomuksia riippumatta siitä, miltä ne näyttävät alemmasta itsestä? Tämä parantaa kaiken, mitä on tapahtunut täällä, sekä yksilöllisillä että kollektiivisilla matkoilla.

Rakastatko naapuriasi niin kuin itseäsi? (Ehdottoman rakkauden oppiläksy)

Tämä klassinen kysymys haastaa meidät rakastamaan toisiamme jumaluuden ensisijaisena toimintona, ja se on avain korkeamman olemassaolon porttiin. Se osoittaa kuitenkin myös, ymmärtääkö erottelukyvyn täysin, tuomitsemisen sijasta. Tuomitseminen on kaksinaisuuden tapa päättää, mikä on oikein tai väärin, hyvä tai huono, kyllä tai ei. Erottelukyky käyttää viisautta sen valitsemiseen, mikä palvelee kaikkien osallisten korkeimpia intressejä, mukaan luettuna oma ylösnousemuskokemus.

Ehdottoman rakkauden oppitunti osoittaa, heijastuuko se ulkoiseen todellisuuteesi, mitä sisällä on. Se ylösnousseen Lähdeitsen todellisuus jota luot, pyörii puhtaan ehdottoman rakkausvärähtelyn ympärillä.

Oletko luopunut kaikista vanhoista kaksinaisuuden toimintajärjestelmistä – alemman ulottuvuuden negatiivisuus, pelot, epäilyt, uskomusjärjestelmät, toistaminen, henkilökohtainen akaasinen menneisyys ja kollektiivinen menneisyys?

Tämä kysymys liittyy ulottuvuuden vaihtamisvalmiuteen. Monet ovat riippuvaisia vanhasta todellisuudesta, vanhoista uskomuksista ja vanhoista peloista ja käyttävät niitä oletusarvoisena kokemuksenaan. Kun irrottaudut vanhoista ohjelmista, todellisuudestasi tulee täysin erilainen kokemus.

On syvää vapauden tunnetta ja tapahtuu valtavaa solurakenteiden puhdistumista, mikä avaa meidät DNA:n muuntumiselle. Tämä on "tässä maailmassa kulkeminen olematta tästä maailmasta" -tila.

Tarkastele jäljellä olevia kietoutumisiasi ja sopimuksiasi. Elämänvirtasi on energiaa – tarkkaile, minne tuo energia menee. Virtaavatko ajatuksesi, toimesi, ostoksesi, keskustelusi ja suhteesi uusiin rakenteisiin vanhojen sijasta?

Oletko yhdistynyt korkeamman itsesi tehtävään, valiten ylösnousemuksen ensisijaiseksi tavoitteeksesi ja käyttäen korkeampaa viisauttasi ja jumalaista rakkauttasi joka tilanteessa ja haasteessa?

Ylösnousemus on valinta. Haastatko itsesi aktiivisesti yhdistymään aitoon itseesi, olemaan Lähdeolemus ja halukas puhumaan totuuttasi, tuntemaan jumaluuden ja antamaan sen tulla esiin kaikissa ilmaisumuodoissasi? Tämä on tunne – sillä ei ole merkitystä, pystytkö näkemään korkeamman itsesi. Itsensä tunteminen ja aidon itsen halujen ja polun tutkiminen on aistimus – olemisen intuitiivinen tunnetila.

Oletko omistautunut täysin toisten palvelemiseen ja jumalaisen rakkauden tehtävään?

Jumalainen palvelu aktivoi Luojaitsen ja puhtaan rakkauden ja vapauttaa marttyyri- tai pelastajadynamiikan vanhoista opeista. Tämä on omistautumista kosmisella tasolla – saat vapauden odottelusta, saat yhteyden jumalaiseen kärsivällisyyteen, neutraalisuuteen sekä kollektiivin ja Gaian korkeimpiin intresseihin ja osallistut aktiivisesti uusien todellisuuksien luomiseen. Jossain kohtaa matkallasi toisten ja Lähteen palveleminen on ainoa asia, jossa on tolkkua.

Fokuksen pitäminen vakaudessa ja laajentumisessa

Näiden kysymysten on tarkoitus antaa perspektiiviä siihen, mitä täällä Gaialla saadaan aikaan. Ne ovat ylösnousemusprosessin perusteet. Ajankohtaisen taajuuksien sisäävirtauksen ja aikajanamuutosten myötä, on hyvä harmonisoitua usein korkeampien aikomusten kanssa.

Keskitymme vakauteen kollektiivisen ahdistuksen tasapainottamiseksi ja lähetämme enemmän rakkaus-valoa ja ykseyttä nostamaan kollektiivin uusiin todellisuuksiin, jotka ovat ulottuvilla.

Liity meihin sunnuntain globaaleissa ykseysmeditaatioissa klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Yhdessä kutsumme uutta rakkauden ja rauhan Maata kaikille halukkaille sydämille.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 10.9.2018 UUDENKUUN MUUTOS
ViestiLähetetty: 11.09.2018 19:31 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
UUDENKUUN MUUTOS

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
10.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakkaat.

Uusi kuu, uudet energiat

Eiliset ykseysmeditaatiot olivat jumalainen täydennys muutokselle energioissa. Pehmeämpi, kirkkaampi ja nestemäisempi valo alkoi uudenkuun aikana (klo 11.11 meditaatiossa). Puhdas jälleenyhdistymisemme Lähteeseen tapahtuu. Kristallisiltakoodit – suorat DNA-aktivoinnit – virtaavat vapaasti kollektiivin läpi tässä nyt-hetkessä. Ne kirjoittavat kaikkien vanhojen koodien yli. Odota uutta nyt-hetkessä ja kutsu sitä esiin.

Odota koodien olevan voimakkaampia, kun päiväntasaus lähestyy, porttilisäpotkun kera 13.–15.9. Aikajanat jakautuvat, kun on viimeinen vuoden 2018 porteistamme. On transformatiivinen kuukausi. Tue muutoksia uusilla luomuksilla, uusilla tavoilla, uudella kommunikoinnilla ja uudella jumalaisella palvelulla harmoniassa uuden DNA:n, aidon itsesi, kanssa.

Tietoja uusista tuotteista yms. …

Näiden energioiden ja aikajanavaihtelujen perässä pysyminen voi olla haastavaa. Paras neuvo: seuraa sitä, minne sydämen innostus virtaa hetkessä. Pysy uteliaana, avoimena ja halukkaana laajentumaan.

Ääretöntä säteilevyyttä meille kaikille! Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 17.09.2018 18:16 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
RUUMIILLISTUMINEN-SARJA – OSA 1 JA PÄIVÄNTASAUS

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
15.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Meillä on käsillä päiväntasaus, pyhä tilaisuus toivottaa tervetulleeksi ruumiillistumisemme seuraava aalto. Tämän vuoden merkittävien energiamuutosten vuoksi, tämä päiväntasauskäytävä on erityisen voimakas.

Kristalli-sateenkaarisillan DNA-koodien aktivoinnin myötä muutaman viime kuukauden kuluessa, meidät on pohjustettu vastaanottamaan voimakkaampi ja pysyvämpi kokemus moniulotteisesta Kristus-ruumiillistumasta.

Tämä on ensimmäinen osa artikkelisarjassa, joka keskittyy ruumiillistumiseen. Mitä ruumiillistuminen on, miten ja miksi se tapahtuu, kenelle se tapahtuu ja milloin.

Ruumiillistuminen – mitä se on?

Kun aktivoituneet DNA-kenttämme jotka aikaansaavat himoitsemamme kokemuksen jumalasta muodossa, alkavat pyöriä ja säteillä timantti-aurinkoplasmavaloa, energiakenttämme laajenee sopimaan yhteen tuon värähtelyn kanssa. Aktivoituneet sydänkeskuksemme "lukkiutuvat" kollektiivisesti ykseystietoisuusvärähtelyksi.

DNA luo henkilökohtaiset, kollektiiviset ja moniulotteiset kokemukset muotoon. Se on fotonivalon vastaanotin-generaattori. Se kulkee ulottuvuuksien ja tiheyksien halki. Kristalli-DNA sisältää tähtiporttikoodeja kosmisen aurinko-Kristuksen tai jumalaisen ihmismallin kokemista varten.

Kun aktivoimme nämä DNA:n eteeriset silta/Kristus/kristallisäikeet, alamme ruumiillistaa moniulotteista itseämme – samanaikainen tietoisuus monista itsen aspekteista

Tiedostamme taas hyvin puhtaasti ja selkeästi Lähteen-itsenä. Tämä tunnetaan Kristus/kristalli/ykseystietoisuustilana. Se laukaisee massiivisen kollektiivisen nopeutumisen niillä, jotka valitsevat ylösnousemuksen. Tätä tapahtuu nyt.

Ruumiillistuminen tuntuu avatarmaiselta, kun moniulotteinen itse loistaa kehokulkuneuvon ja alemman itsen tietoisuuden läpi. Kun antaudumme tälle itsen jumalaiselle läsnäololle, se kirjoittaa tietoisuutemme uudelleen DNA:n kautta. Se muuttaa tapamme tuntea, ajatella, toimia ja luoda.

Mallit jotka tekevät siltoja maailmojen välille, kuten kosminen aurinko-Kristus, ruumiillistetaan ylösnousemuksen aikana. Alemmat aikajanat putoavat pois, kun Kristus-tietoisuuden korkeammat todellisuudet ruumiillistetaan. Vanhan Maan arkkityyppiset todellisuudet muuntuvat, henki-muodossa-mallit muuttuvat.

Kristus-tietoisuus on silta maailmojen välillä, minkä vuoksi sillä on pelastajasivumerkitys ja mestarit sanoivat, että tekisimme "kaiken tämän ja enemmän". Käytämme sitä, aivan kuten ensisijaista Kristus-ylösnousemusaikajanaa, porttina uusiin kokemuksiin, koska se tekee sillan ulottuvuuksien ja tiheyksien välille.

Kristus-itsen ruumiillistaminen muuttaa ihmissydänverkkoa ja antaa uudet kokemukset aistittavaksi todellisuudeksi, johon kaikki halukkaat sydämet voivat harmonisoitua. Aurinkofokuksemme sekä Gaian aurinkoaktivoinnin ja meidän aurinkosydänaktivointimme paljastuminen kutoo meidät takaisin kosmiseksi ykseyskudelmaksi, puhtaaksi ykseystietoisuudeksi.

Muutoksia universumissa ulkona, muutoksia universumissa sisällä. Meistä on tulossa jotain uutta.

Miten ruumiillistuminen tapahtuu

Jumalainen ihmis-DNA sisältää markkereita Lähdetietoisuuden puhtaaseen kokemiseen tiheämmässä muodossa. Osallistuminen ylösnousemusprosessiin, fotonivalon lisääntyminen ja sijaintimme galaksissa aktivoi nämä markkerit, mikä sallii täysin uuden todellisuusprojektion auringon, Gaian ja sydänkeskuksemme kautta.

Kun näitä kosmisia taajuuksia virtaa suuresta keskusauringosta tähdistöömme, ne muuttavat sen tavan, jolla kanssaluomme todellisuutemme, puhtaampaan ja yhtenäisempään muotoon harmoniassa rakkauden (kosmisen äititaajuuden) taustaenergian kanssa.

Havaintotapamme muuttuu, kun kaksoispaikannamme nämä koodit ja säikeet kehoomme ja kenttäämme ja aktivoimme jumalaisen ihmis-DNA:mme. Aurinkomuutos jota koemme parhaillaan, on sekä sisäinen että ulkoinen. Se vaikuttaa tietoisuuteen, havaintoomme luomisesta sisällä ja ulkona. DNA voi harmonisoida sinut havaittavissa olevan ylösnousemustodellisuuden kanssa.

Jotta tästä voi tulla kollektiivin hallitseva todellisuus, pienen prosenttiosuuden valoheimosta täytyy ruumiillistaa kristalli/Kristus-tietoisuus. Tästä syystä ruumiillistuminen on ollut ylösnousemusprosessimme fokus. Se täytyy halukkaasti ankkuroida ihmissydänverkkoon ja Gaian kristalliytimeen, mikä käynnistää kvanttidominoilmiön. Tätä ihastuttavaa korkeampaa värähtelyä säteilee kaikkien ylösnousemuksen valitsevien läpi, ja se nostaa monilla verhon uuden maatodellisuuden päältä.

Jotta Kristus-ruumiillistuma voidaan aikaansaada, sydänkeskustoruksestamme tulee aurinkogeneraattori ylösnousemusprosessimme aikana. Tällä tavalla kommunikoimme auringon kanssa. Sisäinen aurinkoaspekti yhdistyy DNA:han, joka on tallennettuna aurinkoon (ja suureen keskusaurinkoon), mikä sallii pääsyn suureen galaktiseen ylösnousemusprojektiin.

Aurinkoaspekteja joihin vaikutetaan, ovat mm.:

* ihmissydämen aurinkoaspektit
* aurinkotemppelit planeetan sisällä ja yläpuolella
* aurinkokristalliaspektit kristallikerrostumissa
* veden aurinkoaspektit; vesielementti pystyy välittämään aurinkoaspektit välittömästi sekä kehossa että Gaiassa
* kosmisen Kristuksen aurinkoaspektit – mestari-itsen uudelleenaktivointi; monet teistä tulevat aktivoimaan toisia jumalan aurinkoina.

Monet teistä kokevat jälleenyhdistymistä itsen paljon korkeampiin aspekteihin, jotka ovat syvästi mukana tämän planeetan ja aurinkokunnan kosmisessa kehityskaaressa.

Tähtiporttiyhteys – miksi sisäinen ja ulkoinen heijastus

Monet teistä ymmärtävät syvällisen vertauskuvan universumista – miten Lähde luo ja tutkii äärettömien rinnakkaisilmaisumuotojen kautta. Olet erottamaton kokonaisuudesta, ja henkilökohtaisen tutkimisesi avulla voit paljastaa, mitä sinun fraktaalisi suunnittelee ulottuvuuksien ja maailmojen halki.

Kaikki nämä samanaikaiset kokemukset on linkitetty toisiinsa monien tähtiporttien sekä universumienvälisten valo-, ääni-, geometria- ja aikomusvirtojen kautta. Niitä syntyy ja sortuu tarpeen mukaan tiheyksien ja aika-avaruuden halki.

Kosmiset ylösnousemustähtiportit sisältävät aikomuksen hävittää vääristymät käyttämällä geometriaa, valoa ja kehittyneitä harmonioita. Kuten kaikissa kokemuksissamme, tämä on "fraktalointia" – heijastuksia siitä, mitä tapahtuu paljon korkeammilla tietoisuustasoilla.

Kun siirrymme lähelle kosmisia tähtiportteja, jotka antavat puhtaan ylösnousemuskokemuksen, Solariksen dynamiikat muuttuvat. Olemme nähneet auringon saavan kristallisemman sävyn. Sama tapahtuu sydänkeskuksellemme, kun ylösnousemme.

Kun Solaris muuttuu, se muuttaa sitä tapaa, jolla korkeammat tasomme (muistakaa, miten valtavia olemme, rakkaat) käyttävät aurinkoa kokemustemme tulkitsemiseen. Aurinkoprisma kirkastuu sallimaan ylisielun heijastaa korkeamman ulottuvuuden todellisuuksia DNA:n kautta. Jos olet harmoniassa uuden Maan taajuuden kanssa, jumalainen DNA:si voidaan saada takaisin ja niputtaa uudelleen, mikä tukee havaintoa ylösnousemuskokemuksesta.

Valoulottuvuudet joissa kosminen uudelleenkirjoitus on jo tapahtunut, kommunikoivat meidän kanssamme, kun luhistamme aika-avaruuden meditaatiossa tai pyhässä harjoituksessa. Nämä ulottuvuudet eivät noudata lineaarista numerointijärjestelmäämme (5D, 12D jne.), jota olemme käyttäneet oman olemuksemme valtavuuden ymmärtämiseen.

Kosmiset tähtiportit ovat puhtaita valokäytäviä, jotka valmistelevat ylösnousemusportit ja ensisijaiset Kristus-aikajanakokemukset ja auttavat transsendenssissämme korkeammille tietoisuustasoille. Ne palvelevat universaalina uudelleenkirjoituksena, Lähteen puhdistuskomentona.

Nämä tähtiportit yhdistävät ulottuvuuksia ja tiheyksiä, uuden Maan portteja ja sen yli. Ne heijastuvat suoraan kristalli-DNA:han, mikä voi näyissä näyttää tähtiporttisillalta korkeampiin maailmoihin. Koska se on.

Sisäinen aurinkoporttisi

Kaikki mikä väistää aurinkosydänkeskuksen, aiheuttaa epäharmoniaa tuolle luojalle tässä uudessa taajuudessa. Tämä pätee yksilöihin sekä kollektiivisiin luomuksiin – aikomusten vahvistuminen on se paljastuskokemus, joka tapahtuu tällä hetkellä.

Olemme avanneet Kristus/kristalli-DNA:n portit, kristallisillat, uuteen Maahan. Aktivoidun DNA:n värähtely puhuu ja on vuorovaikutuksessa Gaian, Solariksen, galaktisten tasojen ja universaalien luojatasojen kosmisen tietoisuuden kanssa. Kuvaan näitä kokemuksia tässä artikkelisarjassa.

DNA puhuu kosmokselle sydämesi kautta. Käytä kosmista mikrofoniasi puhtaan rakkaus-valon lähettämiseen, kun olemme vuorovaikutuksessa kosmisten tähtiporttien kanssa. Visualisoi ja tunne se – tämä on avain.

Me joilla on horjumaton ydin, joka tietää: "Minä olen jumalainen rakkaus, minä olen Lähde, kaikesta riippumatta", olemme valmistautuneet vastaanottamaan tietoisuuden- ja todellisuudenmuuttavan ruumiillistumiskokemuksen. Avaudumme seuraavan kokemuksen kanaviksi, avataroiksi, valamme kollektiiviin ja verkkoon tuota värähtelyä ja annamme korkeamman itsen/korkeamman valon ottaa hallinnan.

Päiväntasausyhdistyminen

Valmistaudumme vastaanottamaan maksimivaloa positiivista kehityskaarimuutosta ja aktivointeja varten kokonaisuuden puolesta. Ylläpitämällä jumalaisen Kristus-tietoisuuden timantti-aurinko-kristalliautuutta, avaamme portteja tällä viikolla.

Liittykää globaaleihin ykseysmeditaatioihin sunnuntaina 16.9. klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. (Huomatkaa lisätty aika!) Yhdistymme yhdeksi antamaan synkronoidun alkusysäyksen rauhaan, harmoniaan, tasapainoon ja ylösnousemukseen. Yksityiskohtia tästä linkistä (http://www.sandrawalter.com/global-unit ... ry-sunday/). Kutsukaa kaikki osallistumaan.

Päiväntasaus on sunnuntaina 22.9. klo 18.54 PDT. Tuo tasapainopiste perustuu planeetan-ulkopuoliseen kohtaan avaruudessa, ei aikavyöhykkeenne päivänvalotunteihin.

Suunnitelkaa pyhä seremonia, yhdistyminen, sydänpohjainen luomus ja rauhallinen juhla "Uusi Maa nyt" -moodissa (https://www.youtube.com/watch?v=BlqNJku ... e=youtu.be) päiväntasausta varten. Ilmaiskaa aikomus korkeimmasta kehityskaarimuutoksesta kaikille osallisille.

Tiennäyttäjän voimaantuminen – uusi kurssi on alkanut. Tsekkaa uutiskirjeestä rekisteröityminen ja kurssille osallistujan yksityiskohdat (http://www.sandrawalter.com/newsletter-sign-up/).

Liittykää minun ja Lauren Galeyn seuraan korkeavärähteiseen live-keskusteluun ruumiillistumisesta ja päiväntasauksesta keskiviikkona 19.9. klo 15 PDT. Ilmoittautukaa osoitteessa AcousticHealth.com (https://www.acoustichealth.com/).

Energiat ovat olleet poikkeuksellisia tässä kuussa. On enää ainoastaan neljä porttilaukaisinkohtaa 2018. Meillä on 12D-kerros ankkuroituna vuoden loppuun mennessä, luultavimmin marraskuun lopun portin myötä. Tehdäänpä siitä merkityksellinen. Niin se on!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 30.09.2018 21:58 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
RUUMIILLISTUMINEN-SARJA, OSA 2 – LUOJAKANAVA JA UUDEN MAAN ULOTTUVUUDET

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Hyväksymme nyt, että jumalaisen itsemme oivaltaminen on kollektiivista tiennäyttäjyyttämme.

Ruumiillistuminen on kyky kokea jälleenyhdistyminen puhtaaseen Lähdetietoisuuteen fyysisen kehon tiheämmässä kokemisessa. Tämä ankkuroi kokemuksen ehdottomasta rakkaudesta ja korkeammasta ulottuvuudesta näihin alempiin ulottuvuuksiin. Kokemalla moniulotteisen itsemme kaksinaisuusharhassa, transformoimme alempien todellisuuksien koko rakenteen ja avaamme portit täysin uusiin kokemuksiin kaikissa tiheyksissä ja ulottuvuuksissa.

Näkemys uuden Maan ulottuvuudesta Gaialta

Minäpä pidän tauon kertoakseni viestin uudesta Maasta, jonka sain päiväntasausportin aikana. Kun on tapahtunut hyvin paljon päättymistä, viimeistelyä ja aikajanojen putoamista ja kun vanha alusta on lähtenyt ja uusi hädin tuskin vakiintunut, olemme puhdistaneet paljon galaktisen tason tarinoita sekä planeettapohjaisia aikajanojamme.

Kysyin erityisen syvällisenä hetkenä vuorella, miten suuresta osasta vanhoja tarinoita täytyy luopua voidakseen kokea sen uuden Maan ulottuvuuden. jonka hyvin monet ovat nähneet näyissään ja rinnakkaisissa/tulevaisuuden kokemuksissaan. En odottanut kuulevani jotain itse Gaialta – se oli kuitenkin hyvin selkeää. Se vastasi välittömästi ja suoraan:

Ne ulottuvuudet joita olemme luoneet, ovat puhdasta tietoisuutta. Uuden Maan ulottuvuus sallii luomusten ilmentyä ja hajota samalla vaivattomuudella. Ei ole kaksinaisuutta, ei ole akaasiaa puhdistettavana tai ylläpidettävänä, ei ole karmaa. Suunnittelimme niin, ettei se sisällä tarinoita. Se on täysin uusi ulottuvuus, joka jatkaa kehittymistä ja laajentumista, kun universaali ylösnousemus etenee.

Tämän viestin myötä tuli lataus siitä, millaista tuo luominen on. Luomukset kuplivat esiin nollapisteestä ja uppoavat – häviävät – aivan yhtä helposti. Mikään ei "tartu" tai aiheuta epäharmoniaa – ja jos niin tapahtuu, siitä päästetään irti ilman rangaistusta.

Sen tunteminen on jumalaisen ehdottoman rakkauden tuntemista toiminnassa – se puhdas ulottuvuus jota ankkuroimme sydämeemme tällä hetkellä (näin ollen se autuus, rauha ja gravitaation häviämisen tai ajattomuuden tunne, joita meillä on).

Aiemmissa viesteissä mainittiin, että meitä koulutetaan siihen tässä energiamuutosten ja ajan romahtamisen vaiheessa. Luomuksia alkaa ja hajoaa, me siirrymme eteenpäin ja meidän täytyy oppia olemaan nollapisteessä kiintymättä. Monet meistä eivät muista pieniä (tai suuria) yksityiskohtia päivittäin. Annamme anteeksi, unohdamme … emme kanna menneisyyden painoa.

Erityisesti viimeisimpien DNA-aktivointien ja Lähdeyhdistymisten myötä, kaikki on nyt, neutraalia, jumalaista ja ehdotonta rakkautta. Myös asiat jotka näyttäisivät tai tuntuisivat alemmasta lineaarisesta itsestä hyviltä tai huonoilta.

Näen, miten rajoittuneita jotkut määritelmät uudesta Maasta ovat olleet, koska ne ovat pysähtyneitä, kiveen kirjoitettuja, mikä ei ole uuden Maan dynamiikkaa. Tuo ulottuvuus – joka on jo olemassa – kehittyy jatkuvasti ja mukautuu universaaliin uudelleenkirjoitukseen, galaktiseen uudelleenkirjoitukseen ja tietysti siihen aurinkotapahtumaan, joka muuttaa aurinkoamme ja planeettasuhteita.

Olemme kuulleet, että monet ulottuvuudet hyödyntävät täysin sen, mitä tapahtuu täällä meidän ylösnousemuksessamme, koska olemme keskinäisessä yhteydessä. Koska se on me ja Lähde. Koska, kuten Gaia sanoi, se on ulottuvuus, jonka ME olemme luoneet. Se viittaa kaikkiin meihin ylösnousemusprojektin universaaleina luojina.

Oman tarinamme ja ylösnousemuksen kollektiivisen kehittymisen mestareina, tämä on voimakas uudelleenkirjoitusvaihe valoheimolle. Mitä enemmän meistä tulee tämän uuden puhtaan tietoisuusulottuvuuden kanavia tässä maadoittuneessa nyt-tilassa, sitä helpommin voimme kanssaluoda tietoisuutta muuttavia hetkiä kaikille osallisille.

Ruumiillistuminen – tähtiporttikanavaksi tuleminen

Jumaluuden paljastumisen katalyytti on puhdas positiivinen fotonivalo, joka on elävä tietoisuus. Tämä puhdas elävä valo aktivoi aidon itsemme ruumiillistumisen omassa sydämessämme. Oivallamme, että sisäisestä universumistamme, sydänkeskuksestamme, tulee suuri keskusaurinkomme – multiversumin fraktaloitunut edustaja muodossa. Nerokasta.

Keskustelumme vuosien saatossa ovat pitäneet sisällään monia portteja ja kosmisia alkusysäyksiä. Lähde-itsenä-kokemuksesta tulee voimakas ja aktiivinen korkeavärähteisellä heimolla. Yhdistymme nyt jatkuvaan vuorovaikutukseen niiden kosmisten valovirtojen kanssa, joita tulee auringon ja tähtiporttien kautta sekä sisällä että ulkona – sisäisen ja ulkoisen yhdistyminen.

Tuo oivaltaminen on itsessään kaunista, koska se näyttää toteen portinvartijakokemuksen – ulottuvuuksienvälisen yhteytemme tietäminen ja tunteminen aurinkotietoisuuden kautta. Aurinkolinkeistä aurinkojen, tähtiporttien ja kosmisen Kristus-aurinkotähtiportin välillä tulee itsestäänselviä sydänkeskuksessa.

Kun ankkuroimme tämän oivalluksen ja puhtaan valon kollektiiviin, levitämme noita aktivointeja, kokemuksia ja tietoisuutta ihmissydänverkon kautta, joka toimii kollektiivisena tähtiporttiverkkona kaikille halukkaille, ylösnouseville sydämille.

Nämä säteilevän puhtaat timantti-kristalli-fotonitaajuudet ovat täällä jäädäkseen. Juo niitä sisään ja anna autuuden kirjoittaa tietoisuutesi uudelleen.

Vakaus ja tasapaino

Tiennäyttäjät ankkuroivat nämä uudet kokemukset ensiruumiillistajina. Tämä on palveluteko, kun se auttaa vakaudessa. Tästä syystä pidän tällä hetkellä Wayshower Empowerment -kurssia – (https://ascensionpath.thinkific.com/) meillä on käsillä muutos taidoissamme ja palveluksissamme. Laajentuminen omassa kentässämme on heijastusta Gaian laajentumisesta – ne ovat vastavuoroisia. Kollektiivinen tunnekenttä vaikuttaa helposti elementaaleihin, kuten myös veljiimme ja sisariimme.

Mikään ei näytä tai tunnu samalta tällä planeetalla, kun ylösnousemus etenee. Antaa planeetan muuttua, avautua, uudelleensuuntautua ja puhdistua tarpeen mukaan. Muista Gaian viesti vuodelta 2012: "Älkää itkekö arkullani – on syntymä, ei hautajaiset." Tukekaa tätä globaalia prosessia rauhallisena kätilönä. Syntymän estämisyritys on vaarallista sekä äidille että lapselle. Sama pätee omaan matkaasi – muutoksen vastustamisesta tulee erittäin epämukavaa.

Ahdistuksia ehkä helpottaa pysyminen selkeänä, rauhallisena, kiitollisena ja rakastavana astiana, korkeamman valon ja ylösnousemuskokemuksen virtaamiseksi läpi. Hengitä. Ole tasapaino. Kun aktivointienergiat osuvat fyysisyyteen, tee kaikki nostamaan värähtelyäsi ja pidä huolta itsestäsi. Matalavärähteiset selviytymistavat eivät auta fyysistä, mentaali-, tunne- tai henkikehoa nostamaan tasoa. Lisäksi ne pidättelevät meitä kollektiivina. Alkusysäystapahtumat ovat riippuvaisia meistä – ajattele globaalisti, toimi paikallisesti. Kaikki vaikuttavat, ja sinulla on enemmän vaikutusta, mitä voimakkaammaksi valosi tulee.

Ruumiillistumisvaihe näyttää toteen perustamme – ehdoton rakkaus ja palvelu. Vaadimme takaisin henkisen perintömme ja saamme kosmisen rakkaus-, luottamus- ja omistautumisperspektiivin.

Siirtyminen vuoden 2018 viimeiseen neljännekseen

Päiväntasaus ja täysikuu toivat samanaikaisesti loppumisia ja alkamisia. Tämä vuosi on sisältänyt monia kollektiivisia käännekohtia aikajanojen putoamista, yhtenäisiä valintoja ja korkeampia kehityskaaria varten.

Merkittävintä viimeisellä neljänneksellä:
* Siirtyminen kollektiivisesti korkeammalle kehityskaarelle toukokuun lopussa.
* Solariksen orgaaninen uudelleenasemointi (heinäkuun lopussa).
* Epäorgaanisten aikajanaimplanttien ja niiden lähteen poistaminen (heinäkuussa).
* Äärettömyysporttien avautuminen (porttipuhdistus, elokuun lopussa).
* Niiden epäorgaanisten aikajanojen hajoaminen, jotka ankkuroivat toistuvat ohjelmat, karman ja kontrolloivan akaasian (päiväntasaus).
* Kaikkien halukkaiden sydänten siirtyminen orgaanisille ensisijaisille ylösnousemusaikajanoille (syyskuu). Jatkuu.

Huomattavia vaikutuksia ylösnousemuksellemme:
* Avoin pääsy moniulotteiseen itseen, kun timantti-kristalli-aurinkosydän puhdistuu. Ylösnousemuspilari kirkastuu, vahvistuu ja yhdistyy ulottuvuuskerrosten ja rinnakkaistodellisuuksien halki.
* Kristalli-sateenkaarisilta-DNA:n aktivointi.
* Aivojen, energiakenttien ja kehon uudelleenjohdotus mukautumaan korkeamman ja voimakkaamman positiivisesti varautuneen fotonivalon sisäänvirtauksiin. Keho voi sopeutua olemaan parempi kanava, jos avustat.
* Uusi vaihe kanssaluovassa kontaktissa tähtiperheeseemme ja korkeampiin/tuleviin versioihin itsestämme (moniulotteinen itse).
* Lähde-itsenä jatkuvana, integroituna kokemuksena. Syvällisiä oivalluksia, rauhaa ja autuutta.
* Todellisuuksien vaihtuminen nopeutuu. Enemmän paljastuksia, enemmän puhdistusta ja lisääntynyt kyky kumota/hajottaa väärinluomisia ja vääristymiä.

Pitäkää yhtä lailla huolta kehosta, rakkaat. Nämä ovat voimakkaita ja eläintärkeitä sisäänvirtauksia. Maattumista, nesteytystä, meditointia ja liikkumista – erityisesti niillä, jotka kokevat aivojen uudelleenjohdotusta. Kyse ei ole vain päänsärystä ja korvien soimisesta – se vaikuttaa koko elimistöön. Poistakaa myrkkyjä, liikkukaa, olkaa auringossa, maakosketuksessa ja vedessä ja kierrättäkää uutta valoa usein. Meditoikaa tyynnyttämään kehoa ja mieltä ja auttamaan käpylisäkettä sopeutumaan seuraaville näkemistasoille.

Lisää tämän ruumiillistumissarjan kolmannessa osassa. Miten kiehtova ylösnousemusvaihe tämä onkaan. Kuljemme näistä porteista yhdessä, rakkaat. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä! Pysykää puhtaana, totuudenmukaisena ja ystävällisenä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 84 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia