Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 13:07

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 89 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 03.04.2018 11:05 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KRISTALLISILTOJEN YLITTÄMINEN, OSA 1

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Ilmiselvästi on ollut muutama intensiivinen viikko, kun tämä seuraava valotaso virtaa sisään. Tämä informaatiosarja puhuu sen moniulotteisista tasoista, mitä tapahtuu ylösnousemuksessa tässä nyt-hetkessä. Matkustan kohta Sedonaan korkeavärähteisiin kokoontumisiin, mikä tuntuu hyvin ajoitetulta, kun huhtikuu tarjoaa ainutlaatuista vuorovaikutusta uuden Maan kokemiseen johtavien kristallisiltojen kanssa. Tämä artikkelisarja voi antaa myös selkeyttä ja tukea.

Koemme plasmavalosykkeiden merkittäviä purkauksia. Muinaiskoodit tulevat esiin korkeampia aikajanoja varten. Avatkaa se, mitä olette kylväneet tänne ylösnousemusta varten, rakkaat. Kristalliverkko sopeutuu uuden Maan verkkoihin vakauden saamiseksi. Ilmaiskaa aikomus virrasta, vaivattomuudesta ja helppoudesta.

Meditoikaa tunteaksenne autuutta ja laajentumista ja helpottaaksenne puhdistustoimintaa. Keskittykää sydämeen, kun energiakenttästimulointi on erittäin voimakasta, erityisesti Kristus-taajuuden ruumiillistajilla. Koko kehon värähtelyjen ja syöksyaaltojen voimistuminen jatkuu. Ravistelkaa, kunnes selviydytte siitä!

Valokehonne muuttuu nyt – älkää antako mielen häiritä tätä pyhää transformaatiota. On myös syvää sieluryhmätoimintaa, vaihdamme todellisuutta kollektiivina.

Huomatkaa aktivoitunut sydäntoruslaajentuminen – kuin iso valoilmapallo. Pyörittäkää Kristus-timanttivaloa näiden kenttien kautta – se tukee todella tasapainoa ja integrointia. Lisää vettä ja hapetusta – puhdistamme epätäydentävät DNA-kuviot ja -leimat soluista. Päästä irti, itke, hymyile – tajusimme tämän. On turvallista muuttua.

Tämä päiväntasausaallon alkutyöntö kestää 17.4. saakka. Pitäkää fokus korkeimmissa ensisijaisissa aikajanoissa kaikille. Liittykää sunnuntain ykseysmeditaatioihin kollektiivista vahvistumista, tasapainottumista ja parantumista varten.

Kristallisiltojen ylittäminen, osa 1

Geomagneettiset myrskyt olivat voimakkaita näiden kosmisten tuulien alkupuhallusten aikana. Aurinkotuuli (plasman sisäänvirtaukset) on ollut myös jatkuvaa. Korkeavärähteisen Lähdevalokoodatun valon jatkuvaa virtaa. Asetelmat tämän käytävän aikana auttavat näiden plasman toimitusjärjestelmien jatkuvasti lisääntyvää tulvaa. Tämä vaihe on kuitenkin erilainen. Energiat kohoavat jatkuvasti, tulevat voimakkaammaksi – se on itse muutos. Tämä uusi taajuus paljastaa korkeampia kehityskaaria monille, mikä vuorostaan tasoittaa kollektiivista ylösnousemusta.

Kun planeetan magnetismi muuttuu, se avaa portteja – muinaisia portteja – ja aktivoi Gaian kristalliytimen säteilemään 5D-aktivointeja. Se laukaisee myös heränneen DNA:n ja valokehon ylösnousemusmoodiin. Tästä syystä keho, mieli ja tunteet ovat hyvin stimuloituja tällä hetkellä. Tämä on uusi valotaso, joka jatkuvasti avaa ja laajentaa meitä seuraavaan luomukseen, joka on jo paikoillaan. Uusi Maa nyt.

Jumalaisen tahdon sisäänvirtaus muuttaa merkittävästi Gaian magnetismia ja verkkoja. Huomaa jatkuva aurinkotuuli ja geomagneettimyrskyt päiväntasaushyökyaallon ajan 15.3. lähtien. Tämä on voimakasta energiaa, tehokasta ulottuvuutta muuttavaa ja tietoisuutta nostavaa valoa. Illalla 16.3. katselin kuusi tuntia tuon valoaallon tulevan lähemmäs ja aktivoivan äärimmäisen puhtaita planeetta- ja tähtitoruskenttiä lähijärjestelmissä. Tämän myötä virtasi myös valtavia sädehtiviä 5D-sateenkaariplasmakenttiä. Enemmän siitä seuraavassa artikkelissa.

Nämä puhtaat fotonitoimitukset avaavat sen magneettilinnakkeen, joka piti vanhoja järjestelmiä paikoillaan. Niin ylhäällä, kuin alhaalla, rakkaat. Vanha peli on loppu, sekä ulkoisesti että sisäisesti. Tästä syystä elämänvirtanne vaatii muutosta henkilökohtaisella tasolla. Tästä syystä ette pysty luomaan vanhalla energialla tai se tuntuu epämukavalta. Korkeampi kehityskaaremme, ensisijaiset Kristus-aikajanat, tekevät sen, mitä aiottiin, ja voimaannuttavat tämän kokemuksen luojat ja aktiiviset osallistujat nostamaan kaikki halukkaat sydämen ykseystietoisuuteen.

Vanhan arkkitehtuurin ja vanhan tarinajuonen purkaminen

Ajattele universaalisti ja toimi paikallisesti. Kollektiivi vaatii muutosta kaikilla tasoilla. Tämä on vastavuoroista. Tulevat energiat luovat muutosta, puhtaan Lähdekokemuksen jumalainen paluu. Ylösnousemus on käsky Lähteeltä, ja koko universumimme muuttuu. Kollektiivi vastaa käynnistävään valoon etsimällä muutosta.

Tätä on tapahtunut vuosikymmeniä – se piilotettiin. Intensiivisyys lisääntyy, enemmän valoa tuo enemmän paljastuksia. Kun vääristymät, aikasilmukat, epätäydentävät aikajanat ja hologrammi-insertit/leimat poistetaan, kollektiivitietoisuus pääsee aidon valon, jumalaisen totuuden tasalle. Paljastukset alkavat kiihtyä, energiat voimistua ja keho-mieli-henki-kokonaisuutemme sopeutua.

Osa portinvartijan uskontunnustusta on varmistaa, että kaikille annetaan tilaisuus tutkia ylösnousemustaan ilman rajoja tai kontrollointijärjestelmiä, jotka puuttuvat heidän polkuunsa. Tätä tapahtuu tällä hetkellä ylösnousemuksessa. Kaikki puhdistetaan niin, että kollektiivinen ylösnousemuskokemus on täysin avoin kaikkien tutkittavaksi.

Huolet ja epävarmuudet

Tämä ajankohtainen energia on tähdätty globaaliin ja selvään heräämiseen ja läpinäkyvyyteen. Epävarmuudesta, itseluottamuksenpuutteesta ja tunteiden syvästä puhdistamisesta voi tulla voimakasta nyt. Kyllä, se on osa prosessia ja DNA/valokehopäivytyksiä. Olette kuitenkin ehkä huomanneet, että se tuntuu erilaiselta, melkein liian intensiivistä joinain hetkinä. Tätä tapahtuu samaan aikaan, kun monet meistä kokevat voimakasta autuutta. Globaalit magneettimuutokset muuttavat myös henkilökohtaista magnetismianne – tapahtuu kuitenkin enemmän.

Kun siirrymme ykseystietoisuuteen, voimme tuntea kollektiivikentän. Paljon epävarmuudesta, egon puhdistamisesta ja luottamusvaikeudesta on heijastusta siitä, mitä tapahtuu kulissien takana. Niillä jotka uskoivat, että raha ja kontrollointi on tärkein asia, ei ole sydänalustaa, jolla seistä, kun aikajanat muuttuvat. Heistä tuntuu, että he menettävät kaiken menettämällä aineellisen omaisuutensa, yhteiskunnallisen statuksensa, taloudellisen statuksensa tai uskomusjärjestelmät siitä, mitä tämä kehittyisi. He pelkäävät paljastumista ja tuomitsemisesta. Näillä ihmisillä on energeettisesti syvä side lähes jokaiseen tällä planeetalla. Se ytimeen saakka ravisteleva menetys, jota he tuntevat uuden valon ottaessa suunnitelman hallintaansa, on kouriintuntuva.

Olemme kokeneet menetystä, kaiken sen uudelleenarviointia, mitä olemme, ja egotason kiinnikkeistä irtipäästämisen oman ylösnousemusprosessimme aikana. Sama prosessi on niiden ulottuvilla, jotka ovat valinneet alemmat aikajanat. Kuitenkin sen osuessa entisiin vallanpitäjiin voimakkaasti, noiden tunteiden ja rakenteiden vapautumisesta on kollektiivisia jälkivaikutuksia. Ne kärsivät, jotka ovat täysin rakastuneet ja kietoutuneet kontrollointiin ja manipulointiin valtana. Meidän täytyy muistaa, että tämä on sen kollektiivista irtipäästämistä ylikierroksilla, mitä tänne oli luotu.

On paljon syvempää sielun etsintää, kun vanhat rakenteet romahtavat. Kuitenkin on pointtia mainita "kulissien takana" tässä artikkelissa: koska olemme kaikki yhtä, koska energia tekee henkilökohtaiselle elämällemme täsmälleen saman kuin vanhoille rakenteille ja koska noilla järjestelmillä oli energiasiteet koko kollektiiviin, tunnemme niiden vanhojen perusalustojen poistamisen, jotka perustuivat kontrollointiin, egoon ja selviytymiseen. Tämä vaikuttaa meihin tapaus- ja persoonakohtaisesti. Armeliaisuus, anteeksianto, tunteellinen ja psyykkinen romahtaminen noista läpinäkyvyysoperaatioista on selvää.

Energia tekee saman meidän matkallemme kuin suuremmille käyttöjärjestelmille. Kyseenalaistaminen, epäilykset, pelot, epävarmuus, itseluottamuksenpuute … Nähdään, että kaikki tämä on heijastusta siitä, mitä tapahtuu massamittakaavassa. Kun ihmiset huipulla tuntevat haavoittumista ja epävarmuutta, mekin tunnemme sen. Se opettaa meille empatiaa ja myötätuntoa. Voidaksemme tulla täysin Kristus-olennoksi, osoitamme tuomitsemattomuutta ja anteeksiantoa. Valheellinen itseluottamus tai valheellinen voimantunto putoaa pois. Tämä sallii meidän tutkia uudelleen kaikkea tässä uudessa valossa. Uusien todellisuuksien rakentaminen purkaessamme vanhoja, on suunnaton tehtävä alemmalle itsellemme. Ole kärsivällinen, seuraa tämän uuden valon virtaa ja anna sen muuttaa sinua.

Riippuvuus vanhasta todellisuudesta loppuu. Mentaalisista, fyysisistä, tunnepuolen ja henkisistä vääristymistä luovutaan, jotta voidaan saada selvä kokemus uudesta polusta.

Henkinen kypsyy ja henkinen paljastuminen

Henkisen kypsyytemme, sydämemme ja suhteidemme haasteet vapauttavat menneisyyden magnetismin. Jos tunnet irtoavasi, juuri se tapahtuu kentässäsi (ja Gaian kentässä). Kyllä, ylösnousemussuodattimemme tulevat hienojakoisemmiksi ja hienojakoisemmiksi, kun käymme läpi tätä prosessia. Tämä on ollut jatkuvaa. Kuitenkin tänä vuonna, kun käsittelemme heränneen kollektiivin suurempia määriä, kokemus hävittää tarinajuonia ja uskomuksia siitä, keitä olimme ja miten menisimme tästä läpi.

Tämä on kaunis mestaruusvihkimys äärettömiin mahdollisuuksiin. Laitamme sydämemme höyhenvaa'alle. Mitä on opittu ja sovelsimmeko sitä kunnolla? Täytyykö jotain muuttaa mukautumiseksi korkeammalle kehityskaarelle?

Jatkamme sen jalostamista, mitä olemme, voidaksemme sulautua yhteen korkeamman aidon itsemme kanssa. Niiden jotka tuntevat ja luovat tämän vedon korkeammalle tasolle, täytyy kunnioittaa ja arvostaa sitä. Korkeavärähteinen heimo kurkottaa moniulotteisesti luodakseen korkeimpia lopputuloksia kaikille.

Suhde Lähteeseen – sovella moniulotteista tietoisuutta kaikkeen

Suhdettamme Lähteeseen testataan. Suhdeongelmat ovat heijastusta suhteesta Itseen, joka on suhde Lähteeseen. Jumaluus etsii omaa heijastustaan, voimistaa pyhiä peilejä ja korjaa vääristymiä.

Kun puhdas Lähdevalo palaa, kunnioitamme syvästi suhdettamme Lähteeseen. Tunnemme suhteemme luomakuntaan, kaikkeen ja kunnioitamme sitä Jumalana, Itsenä. Suhteemme Lähteeseen lopettaa ja harmonisoi suhteita muodossa, koska korkeamman itsen suhde puhdistaa Lähteen kera.

Opimme tämän jakautumisprosessin aikana, miten todellisuudet eroavat ja miten ne nousevat joksikin muuksi. Muistamme muinaisen luomisemme ja sen, miten luodaan taas harmoniassa Lähteen kanssa. Kurkotamme korkeinta totuutta, korkeinta ilmaisua kohti. Kaikki mikä rajoittaa korkeimman kehityskaaresi täyttä ilmaisemista, paljastuu.

Keskity moniulotteiseen tietoisuuteen ja sovella sitä kaikkeen, mitä ilmestyy elämänvirtaasi. Kaikkiin tilanteisiin, vuorovaikutuksiin, tunteisiin, käyttäytymistapoihin, sanoihin, projekteihin ja luomuksiin. Tämä on jatkuvaa ilmestymistämme esiin yhtenä yhtenäisenä tietoisuutena. Kaikki kulkee ulottuvuuksien halki – käytä tätä tietoa suoraan siihen, mitä tulee eteen.

Uusi valotaso voi olla intensiivinen joinain hetkinä – sekä voimakasta autuutta että voimakasta harmonisoitumista Kristus/kristalli/ykseysaikajanojen kanssa. Värähtelyämme testataan. Aitoutta testataan. Henkistä kypsyyttä testataan. Ylisieluryhmät nostavat mahdollisimman monia korkeampiin kokemuksiin sujuvasti ja helposti. Mitä kirkkaammin loistamme, sitä helpompaa toisten on nähdä valo.

Ensisijaiset Kristus-aikajanat ovat hyvin korkeavärähteisiä luomuksia ja kvanttivaikutuksella ne nostavat kokemuksemme nollapisteeseen. Muista, että ne ovat osa sillanrakentamista maailmojen välille – käytämme niitä ylösnoustaksemme 5D:hen. Kuten aina, värähtelyavain on kristallinen/Kristus-ihmissydän.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.04.2018 13:17 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KRISTALLISILTOJEN YLITTÄMINEN, OSA 2

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
6.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

"Pääsiäiskatedramme" joka tuntuu hyvin kaukaiselta tässä nyt-tilassa, ankkuroi voimakaita auringonpurkaustaajuuksia viime viikonloppuna. Ensimmäinen sunnuntaimeditaatiomme oli uskomattoman väkevä. Vuorella tehdyn auringonnoususeremonian jumalaisten valokoodausten ja kentän läpi syöksyneiden Lähdekoodien välissä, itkin koko ensimmäisen meditaation ajan kiitollisuudesta ja aktivoinneista.

Pyhä avioliitto

Pyhä avioliittomme esitellään – korkeamman ja alemman itsen jumalainen yhteenliittyminen jatkuvana kokemuksena. Tämä on ruumiillistuminen, Kristus-itseksi tuleminen. Tämänhetkinen syvän rauhan ja jumalaisen läsnäolon tunne on hyvin paljon osa tätä yhteenliittymistä. Kunnioita tätä voimakasta rakkautta, tasapainoa ja halua olla rauhassa. Luota – tämä puhdistumis-yhteenliittymisvaihe on hyvin tarkoituksellinen.

Selväjärkiset unet viittaavat sekä henkilökohtaisiin että kollektiivisiin laukaisijoihin kristallisiltojen aktivoimiselle uuteen Maahan. Tästä syystä tämä sarja on nimetty näin – tähtiporttivuorovaikutus paljastaa jumalaisen alkemisen avioliiton globaalit aktivoinnit. Ruumiillistaminen korkeavärähteiselle heimolle, tietoisuus näistä tasapainottavista taajuuksista heränneille ja introspektio monille ei-heränneille. Gaian magneettiverkkojen muuttuminen päiväntasaussisäänvirtauksen myötä, vaikuttaa henkilökohtaiseen magnetismiimme ja vanhat polariteetit hajoavat sekä sisäisesti että ulkoisesti. Nojaa aurinkotuuliin – voi tuntua melkein romanttiselta tuntea Lähde näin selkeästi jälleen.

Muista, että korkeampi värähtely hallitsee enemmän alempia todellisuuksia. Tämä käytävä on Luojatietoisuustilasi täyteen oivaltamiseen ja uuden valon toimittamiseen kaikkien jumalaisten lahjojensa kera ihmiskunnalle.

Kun energiat transformoivat ja harmonisoivat meidät Kristus/kristalli/ykseystilan syvään rauhaan, ilmestymme esiin tästä introspektiovaiheesta täysin aktivoituneen sydänkeskuksen kera. Tuntuu jatkuvasti enemmän avatarmaiselta – on täällä ja ei ole täällä – mikä on uusi tietoisuutemme hologrammitodellisuuksista. Kun hallitsemme tämän yhteenliittymisen, kykenemme yhtenä yhtenäisenä Lähdevoimana muuttamaan todellisuutta hyvin nopeasti. Leikimme tällä Sedonan valoheimokokoontumisessa lauantaina 14.4. Liity seuraamme, jos voit.

Valokehoevoluutio

Valokehomme muuttuu ja laajenee mukautuakseen evoluutioomme. Chakrajärjestelmä puhdistuu ja yhdistyy tukemaan uutta projektiota Itsestä. Nämä Lähdekoodien korkeammat taajuudet jotka tuntuvat kuin puhtaimmalta timantti-kristalli-Kristus-valolta, jonka voimme käsittää, saavat DNA:mme tottelemaan korkeampaa itseä, korkeampaa ylösnousemuskehityskaarta. Äskettäisen sisäänvirtauksen myötä Lähdekoodit laukaisevat uuden 5D-maan aistittavaksi todellisuudeksi kaikille halukkaille sydämille.

Ruumiillistumisyhteenliittymisen aikana DNA muistaa tuon ensisijaisen aikajanan tulevaisuuden luomisen tässä nyt-hetkessä. Tuleva itse, mennyt itse, nyt-itse yhdistyvät. Tämä voimistuu, kun Solaris aktivoi voimakkaat nollapistelaukaisijat. Tämä tapahtuu tällä hetkellä. Leimahtelu ylösnousemuspilarissasi on suora heijastus auringon leimahtelusta, joka on jo käynnissä.

DNA:mme reagoi myös muinaisten koodien aktivoitumiseen Gaiassa. Gaia muistaa teidät, rakkaat. Se sisältää kaiken, mitä olette kokeneet täällä, ja kaiken mitä tänne on kylvetty säilöön ylösnousemukseenne saakka. Huomatkaa, miten tämä valokehon laajentumisvaihe tuntuu vähän tutulta, kuin menemiseltä Kotiin. Tähtisiemenet ja adeptit muistavat enemmän aiemmista mestaruusmatkoistaan. Muinaisista levollisista, viisaista, luovista ja virtaavista olotiloista.

Aika-avaruuden ja valon luonne muuttuu

Muutamme elämäntyyliämme, suunnitelmiamme, luomuksiamme ja sijaintipaikkaamme mukautuaksemme korkeampaan kehityskaareen. Kyllä, uusia taitoja tihkuu esiin. Kuitenkin tämän puhtaan Lähdekoodatun valon fokus joka on kirjaimellisesti Jumalan paluu meihin, on Kristus-itsemme ruumiillistaminen, jotta voimme globaalisti aktivoida kristallisillat uuteen Maahan. Kunnioita sydäntäsi näiden pyhien porttien osana.

Uusi valo on kuin muuttamista uuteen kotiin. Loit tämän täysin uuden kodin ihanteelliseksi – värähtelyltään ihanteellisesti yhteensopivaksi korkeamman tietoisuutesi kanssa. Vanhat asiat eivät sovi tai tunnu oikealta tähän tilaan. Menneisyyden tiheämmät tunteet, tavat, riippuvuudet, ajatusmallit, sanat, toiminnot ja luomukset eivät tunnu tai näytä oikealta tuossa uudessa tilassa. Halu puhdistaa tavaroita, siivota tiloja ja muuttaa kaikkea fyysisyydessä edustaa sitä, mitä tapahtuu sisäisesti ja energeettisesti. Sovella moniulotteista tietoisuutta kaikkeen. Laajennu ulos henkilökohtaiselta matkalta ja näe vertauskuvalliset heijastukset siitä, mitä tapahtuu kosmoksessa.

Ota hetki ja unelmoi, tunne ja luo tuo korkeamman aikajanan kokemus itsellesi. Miltä ihanteellinen sisäinen tilasi tuntuu? Mikä on harmoniassa sen kanssa ja mikä täytyy karistaa tässä nyt-hetkessä? Puhdistamisesta tulee jalostuneempaa, kun taajuuksista tulee puhtaampia. Yritämme edelleen tajuta sisäisen muutoksen välitöntä ilmentymistä. Ja kuten kaikessa muussakin, harjoittelu on ainoa tapa tulla paremmaksi välittömässä ilmentämisessä.

Globaalit yhdistymiset – osallistu auttaaksesi ja vastaanottaaksesi

Rakkaat, pysytäänpä fokusoituneena tämän globaalin muutoskäytävän jumaluuteen. Osallistukaa sunnuntain globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Levittäkää sanaa. Tämä on korkeavärähteisen heimomme kanssaluomista ja se tulee voimakkaammaksi joka viikko. Ne ovat erinomainen tapa yhdistyä veljiinne ja sisariinne kanssaluomaan korkeimpia lopputuloksia kaikille osallisille, vahvistamaan 5D-Kristus-aikajanoja ja parantamaan omaa ylösnousemuskokemustanne.

Uuden kuun yhdistyminen tulee sunnuntaina 15.4. klo 18.59 PT

Valosta tulee hyvin voimakasta joinain hetkinä. Nukkuminen, luonto, luovuus ja yksinkertaisuus ovat siunauksia tämän vaiheen aikana. Muista, ettet ole valon uhri – olet sen kanava. Edistä virtausta. Tue kehoa, Gaiaa ja kollektiivia käsittelemään tämä jatkuvasti lisääntyvä virta.

Siunatkoon, uudistakoon ja puhdistakoon tämä jumalainen valo koko luomakunnan jumalaiseen olemiseen. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 22.04.2018 08:59 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KRISTALLISILTOJEN YLITTÄMINEN, OSA 3

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
19.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Alemmat todellisuusrakenteet häviävät, kun Kristus/ykseys/kristallitietoisuuden korkeammat todellisuudet ruumiillistetaan. Vanhojen maatodellisuuksien alustat häipyvät pois tässä ja nyt. Vaikutus kollektiivitietoisuuteen on selvä – 5D:n, 7D:n ja 9D:n ankkuroiminen Gaiaan ja korkeavärähteisiin tiennäyttäjiin saa aikaan ylösnousemuksen globaalia nopeutumista. Aikadynamiikat häviävät, hienojakoisempiin ja vähemmän lineaarisiin kollektiivisiin todellisuusversioihin mukautumiseksi.

Puhdas fotonivalo on koodattu jumalaista järjestystä varten. Se synkronoi kosmisen muutoksen ja järjestää todellisuutemme uudelleen ykseystietoisuudeksi. Se "yhdistää pisteet" ja saa aikaan yhdentymisen.

Voimme tuntea ylisieluryhmiemme massiivista uudelleenorganisointia tämän käytävän aikana. Ylösnousemus on saavutettu hyvin monilla tasoilla, rakkaat. Ei vain Gaiassa, vaan myös monissa ylisieluryhmissä.

Valuminen alaspäin fraktaaleissa on hyvin voimakasta – autuutta ja identiteetin kadottaminen, kun ruumiillistamme täysin moniulotteisen ykseystason. Monille on epäselvää, kuka he olivat, kuka he ovat tai kuka heistä on tulossa. Tämä on erittäin hyvä asia, koska se näyttää toteen tämän yhdistymisen ykseystietoisuuteen. Erillisyydestä tulee kaukainen muisto ja se häviää uuden valon kirkkauteen.

Kyvyttömyys määritellä itsensä tällä hetkellä on heijastusta makrokosmisesta uudelleenorganisoinnista, uudelleenkirjoittamisesta universaalilla tasolla. Harmonia käsketään ja saavutetaan korkeammissa ulottuvuuksissa, ja tiheämpi todellisuutemme peilaa tätä mikrokosmisella tasolla laajempien ykseyskokemusten kautta.

Laajennumme yhdistyäksemme pysyvästi tulevan itsen kanssa. Entisen, nykyisen ja tulevan itsen jumalainen avioliitto luo kristallisiltoja uuden Maan alustaan. Olemme kuulleet monta vuotta "ruumiillistuminen ensin". Oleminen tässä kokemuksessa tässä nyt-hetkessä, ja antautuminen tuntemattomalle on avain näiden siltojen avaamiselle kaikkien puolesta.

Tämä on lisätodiste alempien aikajanojen luhistumisesta nollapisteeseen – keskitymme siihen, mitä meistä on tulossa, ei siihen, mitä olemme olleet. Se nopeuttaa myös jakautumista, ja jokaisesta joka kokee seuraavan tason uuden valokehon, voi tuntua siltä, että näytämme toteen, mikä on mahdollista, siirtymällä vaiheittain korkeampaan taajuuteen. Tätä kokemusta tukevia energioita tulee toukokuun puolivälissä. Enemmän siitä pian.

Kristus-tietoisuuden silta

Henki-muodossa-mallit muuttuvat, kun korkeamman värähtelyn todellisuudet tulevat ulottuville. Soveltuvat mallit jotka tekevät sillan maailmojen välille, kuten kosminen aurinko-Kristus, ruumiillistetaan joukkona, kun nämä itsen uudet mallit yhdistyvät. Se on hyvin erilainen tuntemus, hyvin erilainen kokemus kuin, miten Kristus on määritelty menneisyydessä.

Ensisijaisen ylösnousemusaikajanan muuttumisen myötä viime vuonna, luomme nyt korkeampia mahdollisuuksia ja laajempia kokemuksia kollektiiville. Kristus-tietoisuus on silta maailmojen välillä, minkä vuoksi sillä on pelastajan sivumerkitys ja mestarit sanoivat, että tekisimme "kaiken tämän ja enemmän". Aivan kuten ensisijasta Kristus-ylösnousemusaikajanaa, käytämme sitä porttina uuteen kokemukseen, koska se tekee sillan ulottuvuuksien ja tiheyksien välille. Minä olen avoin ovi.

Luomme uusia perustoja tämän käytävän aikana, uusia malleja siirtämään meidät uuteen kokemukseen. Kun ruumiillistajat hylkäävät vanhat määritelmät itsestä, nousemme menneisyyden mallien yläpuolelle. Löydämme ja otamme vastaan "inkarnoitunut Luoja" -kykymme, harmonisoidumme kaiken jumalaisen palvelemisen kanssa ja luomme korkeampia kehityskaaria kaikille osallisille.

Identiteetittömyyskiriisi – ota tuntematon avosylin vastaan

Identiteetti oli sidottu egon mentaali- ja tunnerakenteisiin. Ykseystietoisuuden täyden ankkuroimisen myötä tulee nyt aidon itsen puhdistaminen, irtipäästäminen ja paljastaminen. Vanhat valostandardit eivät määrittele meitä, ja monille tähtisiemenille tämä avaa täysin sisäiset portit seuraavan tason luovuudelle. Korkeavärähteinen luominen yhdessä evoluutiolle antautumisen kanssa voi olla voimakas siirtymävaihe. Hengitä, meditoi, ole luonnossa ja anna valon muuttaa sinua.

Kun antaudumme ajankohtaiselle transformaatiolle, Lähde paljastaa uuden kristallisen olemistavan. Tässä on suurta vapautta, ja vapaus on niiden galaktisten tähtiporttien tarkoitus, joista kuljemme.

Korkeavärähteisen heimon kollektiivivalinta ruumiillistaa ykseys/Kristus/kristallitietoisuus ja yhdistyä korkeampaan itseensä on saanut aikaan valtavaa nopeutumista. Tämä hajottaa uskomuksia ja malleja, jotka eivät sovellu uusiin todellisuuksiin ja korkeampiin aikajanoihin. Tästä syystä hyvin monet tuntevat autuutta ja itsen häviämisen. Viimeinkin pystymme todella antautumaan tuntemattomalle.

Toisia palvellessa päästämme irti henkilökohtaisesta agendasta kaiken palvelemiseksi. Tämä käytävä pyytää meitä ankkuroimaan 5D:n, 7D:n ja 9D:n. Vaikutukset tietoisuuteemme ovat selviä. Kadotamme henkilökohtaisen identiteetin ja omat agendat. Mustamme Luojatilamme ja ilmennämme kollektiivisia kokemuksia yhtenä puhdistuneena olemuksena. Uskaltaudumme tuntemattomaan kokemukseen korkeampien tilojen säilyttämisestä fyysisyydessä. Autuudesta, jumalaisesta rakkaudesta ja jumalaisesta ykseydestä tulee jatkuvaa ja horjumatonta.

Muinaisten rakenteiden ja koodauksen aktivointi

Portinvartijat ja verkkotyöläiset ovat keskittyneet syvien muinaisrakenteiden aktivoimiseen syvällä Gaian pinnan alla. Me laitoimme nämä paikoilleen auttamaan ylösnousemuksemme ruumiillistumis- ja kristallisiltavaiheessa. Kristallikoodien – tuon ainutlaatuisen energian jota huokuu planeetasta tässä nyt-hetkessä – vapautumista Gaiasta voimistavat kristallikerrostumien, akviferien ja maanalaisten muinaisrakenteiden aktivoidut koodit. Saatatte huomata tämän 5D/7D-taajuuden läsnäolon ja tunnun, joskus odottamattomissa paikoissa. Tämä on uuden Maan verkkojärjestelmän vahvistumista, mikä leviää Gaian ylösnousseen ulottuvuuden kenttien ja uusien magneettilinjojen kautta.

Häviävät todellisuudet ja jakautuminen

Jakautuminen on arkaluontoinen keskustelunaihe. Se laukaisee usein tuomitsemista ja uskomuksia, minkä vuoksi päätän olla puhumatta siitä. Se on, mitä on. Kun siitä tulee selvempää kollektiiville ja sivuvaikutukset tuovat eriskummallisia tapahtumia henkilökohtaisesti ja globaalisti, meille annetaan tilaisuus olla täysin tietoinen ylösnousemusvalinnoistamme, aikajanavalinnoistamme ja jumalaisen palvelun valinnoistamme.

Olemme kaikki yhtä – jakautuminen on tilapäinen vapaan valinnan kokemus, aivan kuten erillisyys oli väliaikainen kokemus. Pankaa merkille, miten ykseystietoisuuden paluu hävittää tuhansien, miljoonien vuosien kokemukset tiheydessä kaukaiseksi muistoksi. Omalle tietoisuudelleni tämä on ylösnousemuksen siunaus – vapaus siirtyä täysin uuteen olemistapaan tuomitsematta tai ilman jäämää siitä, mitä menneisyydessä on tapahtunut. Poissa. Täysin.

Jakautumisen globaalit sivuvaikutukset voivat olla haastavia jollekin. Säilytä jumalainen neutraalisuus, kun heijastuksista tulee voimakkaampia kollektiivissa. Kaikki tehdään antamaan globaalille kollektiiville tilaisuus harmonisoitua rakkauteen pelon sijasta. Jotkut tapahtumat ovat motivoivia, jotkut heijastuksia ykseystietoisuudesta, mitä täytyy muuttaa maailmanlaajuisesti.

Nämä todellisuudet ovat syviä. On viisasta olla tuomitsematta merta pinta-aaltojen perusteella luullen, ettei ole muuta.

Pysy notkeana kummallisuuden läpi, huomaa, milloin tunteesi laukaistaan, ja tee sisäinen työ. Antaudu fotoniautonomialle ja avaudu jumalaisen rakkauden autuudelle. Jumalaisen rakkauden autuus kasvaa. Se ottaa valtaansa alemman itsen tämän vaiheen aikana sekä kirjoittaa alempien todellisuuksien yli kollektiivisesti.

Globaalien ykseysmeditaatioiden kaksivuotispäivä

Ensi sunnuntai merkitsee kahta vuotta viikoittaisia ykseysmeditaatioita! Kaksi vuotta olemme rakentaneet tätä puhtaan tietoisuuden kenttää ja yhdistäneet moniulotteiset itsemme, palvellen jumalaisesti kaikkien halukkaiden sydänten ylösnousemusta.

Jatkamme Gaian ja ihmissydänverkon vahvistamista lisäämällä rauhaa, kristallitietoisuutta ja ylösnousemusta. Osallistu sunnuntaina globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 8.11., 11.11 ja 17.11 PT. Levitä sanaa – tämä on korkeavärähteisen heimomme kanssaluomista ja se laajenee jatkuvasti. Liity veljiisi ja sisariisi kanssaluomaan korkeimpia lopputuloksia kaikille osallisille, vahvistamaan 5D-Kristus-aikajanoja ja parantamaan omaa ylösnousemuskokemustamme.

Valosta tulee hyvin voimakasta joinain hetkinä. Nukkuminen, luonto, luovuus ja yksinkertaisuus ovat siunauksia tämän vaiheen aikana. Muista, ettet ole valon uhri – olet sen kanava. Edistä virtausta. Tue kehoa, Gaiaa ja kollektiivia käsittelemään tämä jatkuvasti lisääntyvä virta.

Siunatkoon, uudistakoon ja puhdistakoon tämä jumalainen valo koko luomakunnan jumalaiseen olemiseen. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.05.2018 20:46 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
ENSISIJAISET AIKAJANAT – NYT-HETKEN KORKEAMPI KEHITYSKAARI

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
3.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Toukokuussa on transformaatiota sekä kulissien takana että kollektiivikokemuksessamme. Se heijastaa seuraavan tason taitosettejä, jotka paljastettiin viime vuonna tähän aikaan. Syvälliset kokemukset muodottomista ulottuvuuksista, kosmiset tähtiportit, muinaisten taitojen muistaminen, galaktisen neuvoston muutokset … kaikki nämä paljastavat nyt korkeamman kehityskaaren valintojemme toteutumisen.

Henkilökohtaisten ja kollektiivisten valintojen vahvistumista ovat paljastusenergiat ja fotoniautonomia. Ruumiillistumiskokemukset jotka perustuvat myös valintaan, paljastavat polun valokehoylösnousemukseen. Tämä on ylisielutason päätös. Kristallitietoisuuden puhdas valo jota virtaa tähtiporteista tässä kuussa, tekee noista valinnoista selkeitä. Vapaan tahdon valintasi joko pelätä sitä tai harmonisoitua sen kanssa, ilmenee voimakkaampana kuin koskaan.

Tämä kuukausi paljastaa tietoiset ja alitajuiset valinnat voimakkaammin kuin ennen –kaikki-sisään tai kaikki-ulos -tarkistuspiste ylösnousemusprosessissasi. Verhot tulevat hyvin ohuiksi, erityisesti sisäänvirtauksen aikana 15.–22.5., jotta kulissien takainen toiminta voidaan paljastaa. Kuten aina, tässä ei ole kyse heistä, vaan tässä on kyse meistä. Harhan takana tapahtuu upeita suotuisan transformaation tekoja. Jos osallistut noihin neuvostotapaamisiin, ymmärrät herkän tasapainon, joka on käsillä.

Sama herkkyys heijastuu elämänvirroissamme: kristallitaajuus vaatii oman tietoisuutemme hajauttamista. Näemme tätä ego-otteen irtoamisessa henkilökohtaisesta identiteetistä, halukkuudessa yhdistyä kaikkien puolesta ja ovien avautumisessa paljon korkeammille luomistasoille. Kun vanhat järjestelmät ja todellisuudet hajoavat, Uusi antaa täyden huolettomuuden. Ja Uuden vapaus voi olla pakahduttavaa. Tiennäyttäjät muuttavat palveluksiaan hoitaakseen kollektiivista shokkia tuosta vapaudesta. Miten upea ongelma kohdattavaksi tänä vuonna!

Epäharmonisista luomuksista tulee uuvuttavia tai epämukavia – myös sivuvaikutus siitä, mitä tapahtuu kulissien takana (ks. Kristallisiltojen ylittäminen osa 1, 29.3.2018). Intensiivisyys vaikuttaa meihin kaikkiin, ja tämän kuukauden sisäänvirtaukset heijastavat vapauden korkeampaa kehityskaarta. Rukoile johtorooleissa olevien puolesta ja lähetä heille rakkautta ja armoa suotuisaa toimintaa varten – paine on valtava. Jokaisen halukkaan heränneen olennon täytyy torjua odotuspeliohjelmat tässä nyt-hetkeessä ja siirtyä eteenpäin luoden positiivisia palveluja ja ratkaisuja. On näin helppoa tukea paljastusta. Yltäkylläisyyden, vapauden, uusien luomusten ja jumalaisen ihmisilmaisun energeettinen tukeminen auttaa globaalia toimintaa. Uudet luomukset vaativat kanssaluomiselementtiä tukemaan yhtenäistä läpinäkyvyyttä ja yltäkylläisyyttä.

Ykseystietoisuus on aina läsnä, se on meidän luonnollinen tilamme. Revimme alas itse määrätyt (korkeamman itsen määräämät) verhot, valotaso poistaa planetaariset ja galaktiset verhot ja ykseys/Kristus/kristallitietoisuus palaa jatkuvaksi todellisuudeksemme.

Ensisijaisen aikajanan vahvistuminen – nyt-hetken korkeampi kehityskaari

Ensisijaiset aikajanat kumoavat alemmat ilmaisut. Tunne tuota lausetta ja meditoi nähdäksesi, mitä tapahtuu: ensisijaiset aikajanat kumoavat alemmat ilmaisut. Kvantti hävittää vanhentuneet todellisuudet. Kaikki lähellä sen taajuutta kohotetaan ja imetään korkeampaan kehityskaareen. Tämä kiihdyttää kaikkea – lineaarista kokemustamme aikadynamiikoista, positiivisten muutosten paljastumista kulissien takana ja kykyämme ruumiillistaa moniulotteinen itsemme.

Tämä kumoava vaikutus hajottaa vääristymät, jotka ruokkivat riippuvuuttamme erillisyydestä. Kuten kuka tahansa toipuva addikti, otamme hetki kerrallaan ja teemme korkeampia valintoja vapautuaksemme rajoittavista olosuhteista. Sydämen anteeksiantoa, kiitollisuutta ja läpinäkyvyyttä ei voi välttää. On tunnettava jokin, jotta voi parantaa sen.

Näistä valintakohdista – muutos tavan sijaan, ylösnousemus voimattomuuden ja rajoitusten sijaan – tulee vähemmän henkilökohtaisia, kun muutos etenee. Yhtenäistietoisuus tekee meistä hyvin tietoisen ykseydestämme ja havaitsemme yhdistyvämme ylisieluryhmiemme kanssa (300.000–500.000 inkarnoitunutta). Alamme luoda ja tehdä valintoja yhtenä yksikkönä ja yhdistyä jälleen Luojalähteeseen. Näissä ylisieluryhmissä on kirkkaampia fraktaaleja, niitä jotka heijastavat ensisijaisten aikajanojen korkeampaa toimintaa. Suoritamme samaa tehtävää: kohotamme koko ryhmää.

Näemme tätä kokoontumisissa ja tapahtumissa, minkä vuoksi henkilökohtainen osallistuminen tai netin kautta, jos ei voi matkustaa, on hyvin tärkeää tänä vuonna. Monien ylisieluryhmien edustajat yhdistyvät, mikä vaikuttaa miljooniin inkarnoituneisiin ja nostaa kaikki nuo fraktaalit korkeammalle kehityskaarelle. Jos jatkamme ilmestymistä paikalle ja lisäämme vapausvärähtelyä kollektiivitietoisuuteen luoden korkeamman taajuuden aikajanoja (lisää uuden Maan nyt-kokemuksista ensi viikolla), jakautuminen on minimaalista ja lyhytaikaista.

Toukokuun portit – tässä loistamme

Tämän kuukauden energiat ovat horjuttavia. Vaikka teemme parhaamme Gaian ja ihmissydänverkon vakauttamisessa, emme halua tukahduttaa tai pehmentää näiden kosmisten tuulien ja auringon leimahdusten iskua. (Leimahtelu on jatkuvaa, virity siihen).

Gaian maanalaiset rakenteet on aktivoitu, valotyöntekijät ympäri maailmaa virittävät kristalleja ja akviferejä jatkuvasti. Auta vapaasti. Noita suotuisia rakenteita jotka muinaiset me kylvimme tänne, verkostoidaan parhaillaan uuden Maan ja kristalliverkkoihin. Tästä syystä tunne tulemisesta vähemmän fyysiseksi on hyvin voimakas – Gaiasta, rakastetusta elävästä kirjastostamme, virtaava valo aktivoi seuraavan tason valokehon.

Ykseys/Kristus-tietoisuuden vakaus antaa alustan 5D/7D/9D-kokemukselle. Se vakauttaa DNA:n, aivot ja hermoston. Tämä kristallitietoisuustila on turvasatamasi, kun energiat horjuttavat vanhoja järjestelmiä. Saatat nähdä tämän peilissä – korkeamman itsesi katse on läsnä. Kenties näet sen toisen ihmisen silmien peilissä. Tuo olemus on täällä. Yhtenä tuemme globaalia yhdistymistä moniulotteiseen itseen. moniulotteiseen Gaiaan ja tulemista kristallisilloiksi uuteen Maahan.

Portinvartijoiden, verkkotyöläisten ja valotyöntekijöiden fokus

Palvelussa yhdistämme heränneen, ylösnousevan ja tähtisiemenkollektiivimme vahvistamaan jumalaista rakkaus-valoa ja ylösnousemusta. Tässä on toukokuussa avautuvat tilaisuudet:

Sunnuntait 6.5., 13.5., 20.5. ja 27.5.: globaalit ykseysmeditaatiot jotka fokusoituvat rauhan ja ensisijaisten aikajanojen vahvistamiseen. Sydämet palveluksessa, ole hyvä ja osallistu. Kutsu kaikki pöytään.

Lauantai 12.5.: aurinko- ja kristalliyhteys, valmistautuminen toukokuun puolivälin sisäänvirtaukseen.
Tiistai 15.5.: uusi kuu klo 4.49 PDT, portinvartijat avautuvat toukokuun muutoksille
Torstai 17.5.–tiistai 22.5. (huippu 19.5.): kosminen tähtiporttiasetelma, voimakas sisäänvirtaus odotettavissa
Tiistai 29.5.: täysikuu klo 7.20 PDT

Sandran toukokuun nettitapahtumia

Keskiviikko 9.5.: klo 17–19 PDT verkkotyöläisallianssin videokonferenssi
Lauantai 19.5.: "Uusi Maa nyt" -nettitapahtuma Lauren Galeyn kanssa
Lauantai 26.5.: klo 10–12 PDT "Uusi Maa nyt – Luojatilan soveltaminen"

Yksityissessioita Sandran kanssa saatavilla tässä kuussa. Yksityiskohtia yllä olevista yhteyksistä ja tapahtumista Events-sivulla. Yksityiskohtia ja muistutuksia annetaan viikoittaisessa uutiskirjeessä.

Lähetän teille kaikille jumalaista vahvuutta ja rakkautta siirtyä eteenpäin kaikkea palvelevien korkeimmilla ja kirkkaimmilla kehityskaarillamme. Luokaa uutta juuri nyt.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 18.05.2018 22:58 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
UUSI MAA NYT – LUOJATILAN KOKEMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
16.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Meihin kaikkiin vaikuttavat ne ensisijaiset aikajanat, jotka aktivoitiin kollektiivisesti viime vuonna. Verhon nostaminen altistaa meidät uudelle ykseystietoisuustasolle, johon saamme yhteyden vapaalla valinnallamme. Kosmiset ja aurinkoportit pommittavat meitä jatkuvasti aktivoinneilla ja puhtaammilla valotasoilla. Se surrealistinen tunne, että lähtee yhdestä todellisuudesta ja yhdistyy toiseen, on hyvin selvä. Magneettimuutokset jatkavat vanhojen todellisuuksien horjuttamista, mikä paljastaa sen, mistä on luovuttava, jotta uusi maakokemus kumoaa kollektiivitodellisuuden.

Monien kokiessa Gaian 5D/7D/9D-luomiskerrosta, tuon todellisuuden kristalliportteihin päästään käsiksi kollektiivisen voimaantumisen avulla. Ihmiset jotka ovat harmoniassa HU:n (Jumala/Lähde) puhtaan ilmaisun kanssa, jota ilmaistaan ehdottomana rakkautena ja jumalaisena palveluna, luovat kristallisiltoja uuteen Maahan.

Olemme vastaanottaneet tätä vuosia – Kristus-tietoisuuden aktivoituminen sisällä avaa polkuja uuteen kokemukseen. Ruumiillistuminen ensin. Tänä voimakkaana tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttavan dynamiikan vuotena, kumoamme ne ajanpeluuohjelmat, jotka ovat kiusanneet valotyöntekijöitä vuosikymmeniä. Lyhyesti sanottuna, jos tunnet olevasi silmukassa, voit kumota nuo alemman aikajanan silmukat siirtymällä ykseystietoisuuteen ja kanssaluovaan voimaantumiseen juuri nyt.

Tässä ei ole muuta kuin rakkaus, tässä ei ole muuta kuin nyt. Kaikki muu on vääristymää tai harhaa meidän koulutustamme ja kasvuamme varten. Kun työskentelemme näiden evoluutioenergioiden kanssa, emmekä vain odota niiden muuttavan kaikkea, kiihdytämme henkilökohtaista ja kollektiivista ylösnousemustamme. Päätämme tutkia näitä uusia rakkaus-, luovuus- ja palvelutasoja, erillisyyden, pelon ja selviytymisen sijasta.

Tänä vuonna tapahtuu ainutlaatuinen muutos – kuluneiden viiden vuoden "roinan" alta paljastuu se, mikä tapahtui jo 2012. Hyödynsimme armojakson ja herätimme mahdollisimman monta sielua. Kyllä, tässä vuodessa on omat haasteensa – magneettimuutokset voivat saada tuntumaan, että ratkeamme liitoksista. Ne paljastavat myös valtavan autuuden ja vapauden. Kumpikin kokemus on heijastus siitä, mitä tapahtuu Gaiassa (järistykset, sää, myrskyt jne.) ja aurinkokunnassa (aurinkotuuli, välähtely, magneettimuutokset). Emme ole näiden energioiden uhreja, meistä tulee niiden kanavia.

Virran seuraaminen – tiennäyttäjät valitsevat korkeamman palvelun

Tiennäyttäjät muuttavat palveluksia mukautuakseen korkeampaan kehityskaareen. Uusi palvelutyö riippuu sieluryhmä- ja ylisielumuutoksista kehityskaaressa. Kun saamme loppuun ylösnousemuksemme oppitunnit, tavoitteet ja tasot, ylisielu on vapaa siirtymään muihin ilmaisuihin ja palveluihin. Kun ensisijaiset aikajanat saavutettiin, kollektiivilla muuttui kaikki. Ylisielulle esitellään uusia mahdollisuuksia, minkä vuoksi monet tuntevat epämukavaksi olla vanhoissa tavoissa tai palveluissa.

Minun palveluni fokus tällä hetkellä on Luojatietoisuustila, ja opastan jumalaisia ihmisiä kumoamaan alemmat todellisuudet ja luomaan uusia todellisuuksia. Harmonia jumalaisen tahdon kanssa on avain, ja meille on avoinna valtavasti mahdollisuuksia tässä nyt-hetkessä. Olen oppinut paljon olemalla vuorovaikutuksessa korkeampiin maailmoihin, kosmisiin tähtiportteihin, toroidikenttiin jotka ohjaavat todellisuuksia, ja aurinko- ja planeettaportteihin. Puhtaan aikomuskentän pitäminen on portinvartijafunktio, ja noiden kenttien kanssa luominen nopeuttaa henkilökohtaista ja kollektiivista matkaa. Näemme tätä sunnuntaisin ykseysmeditaatioissa, joissa tapahtuu kollektiivista parantumista puhtaan rauha-, rakkaus- ja ylösnousemusaikomuksen kautta, jumalaisten ihmisten samanaikaisessa sydänkeskeisessä tilassa.

Luojatila on opetettavissa oleva harjoitus, aivan kuten ylösnousemus. Korkeammat kehityskaaret voidaan tuoda ihmiskunnalle tähän nyt-hetkeen helposti ja sujuvasti. Muutama fokusoitunut ja omistautunut Kristus-ihminen voi synnyttää korkeamman todellisuuden kaikille. Monet haluavat muutosta, joillain on sielusopimus sen kanssaluomisesta. Valotyöntekijöillä on "sydänstartti" tälle seuraavalle askeleelle – jatkuva sisäinen työ ja ulkoinen palvelu valmisteli meidät yhdistymiseen tällä tasolla.

Uusi Maa nyt – ykseystietoisuuden vapauden kokeminen

Kosmiset taajuudet jotka vaikuttavat tietoisuuteemme, paljastavat kanssaluomisen todellisena vahvuutena. Tämä on moniulotteista voimaantumista. Vapausaktiviteetti, -kokeilu, -tunne ja -energia omissa ajatuksissamme ja sydämessämme nopeuttaa "muutos voittaa tavan" -tilannetta. Kun sydämemme tulee puhtaammaksi ja vahvemmaksi, ohjaamme tätä ainutlaatuista "Luoja inkarnoituneena" -ihmispiirrettä palvelun avulla.

"Uusi Maa nyt" -kokemus sytyttää vapauden sydämessä sekä jumalaisen ihmisen taitosettimme. Tätä on tehty suorassa lähetyksessä kolmen eri ryhmän kanssa tähän mennessä, yksi Austinissa ja kaksi Sedonassa. Neljäs kokemus luodaan yhdessä Lauren Galeyn kanssa 19.5. (Voit rekisteröityä tapahtumaan nettisivujeni kautta.) Kokoontumiset tarjoavat ainutlaatuisia aktivointitilaisuuksia tänä vuonna, ja moniulotteinen toiminta on selvää. "Uusi Maa nyt" -kokemus on ohjattua kanssaluomista, joka muuttaa henkilökohtaisia ja globaaleja aikajanoja. Jokainen kokoontuminen on ainutlaatuinen, ja prosessi on kehittynyt nopeasti kuluneiden kolmen kuukauden aikana. Se voi olla todellinen sydämen avaaja ja auttaa selkeyden kera seuraavalle palvelutasolle. Monet ovat itkeneet näissä kokemuksissa, kun vapaus palaa heidän sydämeensä. Jumalainen neutraalisuus ja kyky ymmärtää moniulotteiset peruskäsitteet antaa paljon voimakkaamman kokemuksen. Joillakin se paljastaa pelkoja tai epäilyksiä, joista voidaan luopua.

Kun koemme kanssaluodun vapauden ja toimimme niin kuin korkeammissa ulottuvuuksissa, tuomme kristalli/Kristus/ykseystietoisuusvärähtelyä tiheämpiin todellisuuksiin voidaksemme transformoida ne. Ykseystietoisuus vaatii irrottautumista minun luomisestani/sinun luomisestasi. Käytämme moniulotteista tietoisuuttamme nyt-hetkessä ja kuljemme ulottuvuuskerrosten verhojen/esteiden läpi (kuten porttityö). Tämä harjoitus opettaa meille myös, miten tunnetaan jonkin idean korkeampi energia, jonkin luomuksen energiapuumerkki.

Porttiviikonloppu – yhdistyminen kosmiseen alkusysäykseen

Kuten kuvattiin viime viikon Verkkotyöallianssin videoklipissä, ensi viikonloppuna on tilaisuus toivottaa tervetulleeksi kosmiset tähtiportit (ulottuvuuksienväliset virtaukset) ja työskennellä niiden kanssa. Alkusysäyspäivä on lauantai 19.5. (sama päivä kuin nettitapahtumallamme … mielenkiintoista). Fokuksemme jatkuu 22.5. saakka, ja se on tilaisuus seuraavan tason valokeholaajentumiseen (melko voimakas jo) ja kollektiivisiin aikajanamuutoksiin.

Luovu jäljellä olevien alempien aikajanojen käyttämisestä turva/selviytymismekanismina – ne horjuvat. Muista, että oma voimaantuminen vaikuttaa kollektiivin voimaantumiseen paljon voimakkaammin näiden muutosten myötä. Korkealla värähtelyllä on etulyöntiasema – käytä sitä viisaasti ja johdonmukaisesti. Puhu, tunne ja tee ehdottoman rakkauden korkeammasta tilasta käsin. Tunne ja kanssaluo korkeimmat vapauslopputulokset lauantaina. Meditoi kanssamme sunnuntaina.

Siunausta ja kiitollisuutta osallistumisesta ja Lähteen ja ihmiskunnan palvelemisesta. Rakastamme teitä, siunaamme teitä ja kiitämme teitä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.05.2018 22:07 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
AURINKOPORTTISISÄÄNVIRTAUS - YHTENÄISYYSVAIKUTUKSIA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
24.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Syvää kiitollisuutta kaikille, jotka fokusoituvat tämän portin aikana kutsumalla sisään ja esiin näitä hyvin jalostuneita taajuuksia. Integrointi vaatii paljon lepoa, rauhaa, aikaa luonnossa ja meditointia.

Muista viesti: "Jotkut näistä energioista voidaan integroida vain unitilassa." Uneliaisuus on selvää, kuin huumetta. Ruumiillistajat tuntevat tämän enemmän kuin muut, kun ihmiskanavafunktio vaikuttaa koko ihmissydänverkkoon. Valokehomme muuttuu täydentämään aktivoituja sisäisiä kristallirakenteista. Tämä tapahtuu nopeasti sen valoalueen myötä, jossa kuljemme tällä hetkellä. Kunnioita sitä ylimääräisellä unella, levolla, joogalla tai virtaavalla liikkeellä ja meditoinnilla.

Olemme siirtymässä globaalin ykseystietoisuuden yhtenäisempään tilaan, kun ensisijaiset aikajanat nostavat kaikkien kehityskaarta. Salli hiljaisuutta korkeamman itsen kanssa. Anna valon muuttaa sinua.

Auringonpurkaukset jatkuvat ja lisääntyvät, kun "auringonpilkkuja ilmestyy tyhjästä" – viime viikon tähtiporttiavautumisen sivuvaikutus. Huomaa, miten erilaiselta tämä purkautuminen tuntuu tällä hetkellä. Nämä puhtaat fotoniplasmakentät on ladattu tietoisuutta muuttavilla ja verhoa hävittävillä koodeilla, jotka vaikuttavat fyysisiin todellisuuksiin. Tämä on sitä leimahtelua, jota monet meistä kokevat hienojakoisemmissa ulottuvuuksissa, "fysikalisoituneena" hälytysmerkiksi kaikille osallisille.

Meitä varoitettiin tästä käytävästä, joka jatkuu ensi tiistain täysikuuhun saakka, voidaksemme valmistautua paljon korkeampaan kollektiiviseen kehityskaareen kesäkuussa. Jumalaisena palveluksenamme jatkamme mahdollisimman monien nostamista korkeammille aikajanoille.

Video "Uusi Maa nyt" -kokemuksesta julkaistaan tänä viikonloppuna. Säilyttäkäämme rauhallinen fokuksemme tähän sisäänvirtaukseen. Sunnuntain ykseysmeditaatiot keskittyvät rauhaan, kuten aina, ja jaamme nämä uudet ruumiillistumiskoodit ihmissydänverkon kautta.

Siunausta koko luomakunnalle tähän transformaatiokokemukseen!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 03.06.2018 07:55 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KORKEAMPI KEHITYSKAARI SAAVUTETTU – PÄIVITYKSIÄ YKSEYSMEDITAATIOISSA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
1.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Toukokuun toisen puoliskon voimakkaan fokusoitumisen jälkeen, kesäkuun korkeampi kehityskaaremme on saavutettu. Ääretöntä kiitollisuutta kaikille portinvartijoille, verkkotyöläisille ja rakkaille sieluille palveluksessa, jotka ohjasivat uutterasti sisään nämä korkeammat taajuudet kaikkien puolesta.

Kylven näissä uusissa taajuuksissa tällä hetkellä, joten tämä on lyhyt päivitys. Avainmuutoskohtamme olivat ilta 17.5., kun Luojaportit avautuivat, 19.5. kun kosminen alkusysäys avasi tähtiporttijärjestelmän, josta tulvi meille aurinkoaktivointeja, 26.5. sisään syöksyi massiivisia kenttiä Lähdekoodattua kristalliplasmaa ja sitten oli puhdistava täysikuu, joka muutti alempia kollektiivisia aikajanoja.

Tarkoituksemme oli varmistaa kesäkuun päivänseisauksen korkeampi kehityskaari, ja se on saavutettu. Olemme nyt hyvällä mallilla kesäkuun todellisuusvaihdossa, joka on jo käynnissä.

Useimmat teistä kokevat jo näitä upean intensiivisiä ja tietoisuutta muuttavia sisäänvirtauksia, jotka jatkuvat koko kesäkuun. Myös rakas aurinkomme muuttuu – tämä nopeutuminen kristalliruumiillistumaksi tapahtuu kvanttitasolla. Niin sisällä, kuin ulkona. Harmonia puhtaiden Luojadynamiikkojen kanssa on avain. Tämä vaikuttaa kaikkiin todellisuuksiin – Luojaporttien avautuminen muuttaa sitä tapaa, jolla ihmiset luovat globaalisti nyt-hetkessä.

"Uusi Maa nyt" -kokemus – ilmainen työpajauusinta

Näiden New Earth Now -tapahtumien tarkoitus on moniulotteinen. Olen varma, että useimmat teistä oivaltavat sen vaikutuksen, kun valoheimo yhdistyy jumalaiseen kanssaluomiseen nyt-hetkessä. Kyllä, se auttaa nopeutuneissa aikajanamuutoksissa. Se harmonisoi myös useampia sydämiä korkeampiin todellisuuksiin, mikä nopeuttaa kollektiivin muuttumista. Autamme kaikkia saamaan kiinni siitä, mitä tapahtuu. Karistakaa harhakuva tiheydestä – se on jo poissa.

Kiitollisuutta upeasta palautteesta tämän kokemuksen sydäntä puhdistavasta ja parantavasta vaikutuksesta. Mitä enemmän heränneitä ihmisiä jotka voivat harmonisoitua Luojatilaansa nyt-hetkessä, sitä helpompaa se on kaikille. Ota vastaan tämä palvelu, seuraa mukana, pysäytä video, kun tarvitset sitä, kirjoita luomuksesi ja "verkota" ne, soinnuta ääneen, puhu ääneen … ole kanssamme nyt-hetken ajattomuudessa. Jos osallistut toiseen osaan 9.6., ennakkoehtona on, että käyt tämän kokemuksen läpi ainakin kerran. Huomaa, että se on erilainen, laajempi joka kerta.

"New Earth Now" (https://ascensionpath.thinkific.com/), osa 2 esitetään netissä 9.6. Toinen osa sukeltaa Luojatiladynamiikan ja aikajanaresonanssin käyttämiseen palvelutyöhösi ja henkilökohtaiseen elämänvirtaasi. Ykseystietoisuudella on hyvin paljon tarjottavana meille, ja kun kollektiivitietoisuudestamme tulee yhtenäisempi, on jumalainen tilaisuus nopeuttaa kaikkien halukkaiden sydänten vapautta.

Katsele "New Earth Now" ensimmäinen osa täältä (https://www.youtube.com/watch?v=BlqNJku ... e=youtu.be).

Sunnuntain ykseysmeditaatiot ovat voimakkaita tällä viikolla. Lähetämme näitä uusia Luojaporttikoodeja päivittämään kollektiivin nyt-hetkeen. Kaikki halukkaat sydämet jotka haluatte tämän uuden valotason ja rauhaa kaikille, liittykää meihin. Yksityiskohdat ja opastetun meditaation saa täältä (http://www.sandrawalter.com/global-unit ... ry-sunday/).

Äärettömiä siunauksia koko luomakuntaan!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 11.06.2018 19:06 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
SISÄÄNVIRTAUKSEN JA PÄIVÄNSEISAUKSEN LÄHDEKOODIEN KOKEMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Korkeampi kehityskaari joka saavutettiin kesäkuun alussa, avasi Luojaportit sisällä ja ulkopuolella suorempaa ykseystietoisuuskokemusta varten. Näiden timanttiplasmavirtojen voimakkuus pysyy kesäkuun loppuun, kosmisen alkusysäyspisteemme myötä kesäkuun päivänseisauskäytävän aikana (huippu 21.6. klo 3.47 PDT). Portti-ikkunamme on 18.–24.6. globaalia fokusoitumista varten.

Kun Luojatilamme saavuttaa uuden ruumiillistumistason, Kristus/kristallitietoisuustilan jumalaisen paluun, koemme kvanttisuhteen kehomme, elementaalien ja Gaian kanssa, heijastuksena galaktisesta ja universaalista ylösnousemuksesta.

Kosmiset ja aurinkoportit tulvivat meille jatkuvasti aktivointeja ja puhdasta Lähdekoodattua valoa. Tämä on korkeamman kehityskaaren tarkoitus – palata moniulotteiseen tietoisuuteemme ja yhdistyä taas eteerisesti jumalaiseen DNA:hamme.

Käytämme termiä "puhdas fotonivalo", koska tämä valo on puhdas positiivinen polariteetti. Se tasapainottaa negatiivisia polariteetteja ja vääristymiä ja muuttaa sydämemme, kehomme, energiakenttiemme ja rakkaan Gaian magnetismia. Se ei jätä kiveäkään kääntämättä "epäpolarisoidessaan" ja uudelleenpolarisoidessaan kaikki luomukset harmoniaan jumalaisen rakkauden (Lähde) korkeimman taajuuden kanssa.

Magnetismin muuttuminen jatkaa vanhojen todellisuuksien vapauttamista ja meidän harmonisoimistamme uuteen. Tätä edustaa fyysisesti laajentuminen Gaiassa (järistykset, purkaukset, tulvat, myrskyt) ja itsessämme (puhdistuminen, irtipäästäminen, värähteleminen, tiedostamismuutokset). Sydämet jotka ovat harmoniassa rakkauden ja tähtisiemennetyn DNA:n kanssa, hyödyntäen Kristus-kipinän, joka on jo aktivoitu ihmisissä, vastaanottavat nämä Lähdekoodit ja harmonisoituvat fotonijärjestyksen komentoon – evoluutio ja ylösnousemus nyt-hetkessä.

Magnetismin muuttuminen, jonka laukaisee näiden sisäänvirtausten positiivinen varaus, vaikuttaa DNA:hamme seuraavasti:

* vapauttaa tiheät tunnerakenteet (tunteet ovat magneettisia)
* muuttaa ajattelukaavoja (sähkövaraus muuttuu mukautuakseen uuteen magnetismiin)
* aktivoi DNA:n muuttamalla toroidikenttien polarisaation DNA:n ympärillä, mikä päästää valokoodit sisään käynnistämään lisäsäikeiden eteerisen uudelleenyhdistymisen.

Tämä positiivinen valo neutralisoi, tasapainottaa vanhan magnetismin, muuttaa Gaian magneettikentät täydentämään uuden Maan verkkoja ja avaa kenttämme harmonisoitumaan Kristus-ylösnousemusmallien kanssa. Se vahvistaa myös kykyämme harmonisoitua jumalaisen neutraalisuuden kanssa ja päästä nollapisteeseen tasapainoisen sydänkeskuksen kera. Sitten voimme harmonisoitua jumalaisen tahdon kanssa ja vapautua egoroinasta ja menneisyyden tunne- tai mentaalirakenteista.

Toimimme puhdistetussa ja hedelmällisessä maaperässä, johon rakkauden ja palvelun kanssa harmoniassa olevat luomukset voivat ilmentyä. Ylösnousemuksessa on aina ollut kyse valmistautumisesta, vapaan tahdon valinnasta ja jatkuvasta toiminnasta hetkessä harmonisoitumiseksi korkeampien, positiivisten valintojen kanssa. Tässä nyt-hetkessä meillä on jumalainen tilaisuus aktivoida täysin ja kokea moniulotteinen DNA. Se välkkyy päälle ja pois henkilökohtaisen energian mukaisesti, kuitenkin tämä korkeampi kehityskaari ja sen vaikutukset sallivat 5D-, 7D- ja 9D-kokemusten pitämisen DNA-kentissä.

Tämä DNA ja uusi valo laukaisee kehon heijastamaan jumalaista mallia, puhdasta Luojaa inkarnoituneena, joka on jumalainen ihmisilmaisu. Kun muutamme todellisuuden 5D/7D-ulottuvuuteen, se voi olla intensiivisen kaunis ja syvä, joskus uuvuttava, prosessi. Nukkuminen on edelleen prioriteetti. Näitä uuden tason DNA-aktivointeja ei integroida ilman lepoa, joka sallii kehon luoda itsensä uudelleen korkeammaksi kuvaksemme.

Samalla kuin monet kokevat Gaian 5D/7D-luomisen "päällysteen", tuohon todellisuuteen päästään kristalliporteista yhtenäisellä kollektiivisopimuksella. Ihmiset jotka ovat harmoniassa puhtaan ihmisilmaisun (Jumala) kanssa ja ilmaisevat ehdotonta rakkautta ja jumalaista palvelua kollektiivin voimaannuttamiseksi, luovat kristallisiltoja uuteen Maahan.

Monet kysyvät, miten vanha aikataulu ylläpidetään uuden valon myötä. Hyvin yksinkertaisesti, sitä ei voi tehdä. Tämä energia ajaa meidät uuteen olemassaoloon kollektiivina. Aallot voivat olla äkillisiä, voimakkaita, pakahduttavia ja laajentavia. Tämä opettaa meitä olemaan nyt-hetkessä – joustavia, hyvin läsnä, kärsivällisiä, kunnioittaen korkeavärähteistä itsehoitoa ja virraten energioiden myötä hetkestä toiseen.

Tilaisuus kesäkuun päivänseisauksen alkusysäyksen myötä

Nyt kun olemme saavuttaneet korkeamman kehityskaaren kollektiiville, tilaisuuksia uuteen kokemukseen esittäytyy. Lähtökohtakokemuksemme on paljon korkeammalla tasolla, mikä hajottaa vanhat kiertämis-, odottamis- ja menneisyyden uudelleenluomisalustat. Akaasiset tasot katoavat, jotta voimme yhdistyä puhtaana ja vapaana korkeamman itsemme/tulevien itsejemme kanssa.

Meitä pyydetään nousemaan täyden valokapasiteetin tasolle. Korkeampi kehityskaari on ruumiillistuminen, jatkuva kvanttikokemus. Tässä nyt-hetkessä meitä opastetaan auttamaan kehoamme ja tietoisuuttamme siirtymisellä korkeammalle kehityskaarelle, mikä on jo käynnissä.

Tukemaan tätä globaalia myrkynpoistoa ja puhdistamista, osallistumme uutterasti itsehoitoon, puhdistamiseen ja myrkynpoistoon vastaanottaaksemme maksimivalon kaikkien puolesta. Tämä on yksi noista porteista paastoamiseen, puhdistumiseen, myrkynpoistoon, luovuuteen, liikkumiseen, meditointiin, portinvartiointiin, uuden Maan verkkovalmisteluun, pyhään seremoniaan ja korkeavärähteiseen toimintaan luonnossa.

Nämä korkeammat kehityskaaret muuttavat ihmiskunnan kollektiivisen tarinajuonen harmoniaan ylösnousemuksen muinaisen tarkoituksen kanssa. Korkeamman totuuden ja tämän suuren universaalin uudelleenkirjoituksen korkeimman aikomuksen palauttaminen.

Tästä syystä aikadynamiikat, henkilökohtaiset ja globaalit aikajanat muuttuvat nopeasti tänä vuonna. Laukaiseva valo, yhdistettynä valotyöntekijöiden, verkkotyöläisten, portinvartijoiden, tähtisiementen ja tiennäyttäjien kaikkiin ponnisteluihin, jatkaa korkeampien ja korkeampien tilaisuuksien luomista kollektiiviselle ylösnousemukselle. Voitte tuntea sen, rakkaat. Ottakaa avosylin vastaan se tietoisuuden tuntematon ja radikaali laajentuminen, joka tapahtuu meidän kauttamme.

Tämä laajentunut valotyötaso sallii meidän tulla kollektiivisesti kristallisillaksi uuteen Maahan, ylösnousseeseen todellisuuteen. Aurinko-kristalli-DNA:mme värähtelee (pyörii) paljon nopeammin, mikä sallii solujen valokoodaamisen täydellisillä pyhän geometrian kuvioilla. Harmonisoidumme puhtaan valopuumerkin, jumalaisen mallimme, kanssa ja ylösnostamme todellisuudet ympärillämme sopimaan yhteen korkeamman havaintotapamme kanssa.

Tästä syystä sellaiset harjoitukset kuin "New Earth Now" voivat muuttaa nopeasti havaintotapamme pois menneisyydestä tai tulevaisuudesta ja tuoda ylösnousseen todellisuuden nyt-hetkeen. Kanssaluomisvoima on syntymäoikeutemme, ja kun leikimme tällä taidolla avoimina sydäminä palveluksessa, ykseystietoisuus tulee helposti koko väestön ulottuville. Se vahvistaa korkeampia aikajanoja, mikä nopeuttaa prosessia kaikilla osallisilla. Muinainen me ja tuleva me yhdistyneenä ja toimien selkeästi tässä nyt-hetkessä.

Poista myrkkyjä, valmistaudu, puhdista, yksinkertaista ja kanssaluo tämän sisäänvirtauksen kanssa

Korkeampi valo on täällä – puhdas, fotonikoodattu timantti-kristalliplasma virtaa, muodostaa aallonharjan ja rakentuu joka hetki. Jotkut hetket ovat (paljon!) voimakkaampia, kun valo tuntuu aistittavilta ja hyvin fyysisiltä laajentumisaalloilta. Tämä korkeampi kehityskaari on jo voimakas kokemus. Päivänseisauksen alkusysäys siirtää korkeavärähteisen heimon laajentuneen tietoisuuden jatkuvaan Kristus-tilaan. Meistä tulee puhtaita kanavia, jotka toimivat helposti ja sujuvasti ja antavat vakautta korkeampiin aikajanamuutoksiin.

Jumalaisessa palvelussamme fokusoidumme kollektiivisesti maksimilaajentumisen vastaanottamiseen päivänseisauskäytävän kautta. Ota vaari kehon viesteistä harmonisoituaksesi korkeavärähteisen tuen kanssa nyt-hetkessä. Koska tämä on DNA-portti, puhdistamme energiakenttästämme myrkkyjä ja avaamme sydämemme, merdianimme ja kehomme. Tuemme korkeinta rauhan, harmonian, vapauden, luovuuden ja ylösnousemuksen värähtelyä. Kaikki säädöt tai puhdistaminen tukevat globaalia myrkynpoistoa, erityisesti kun siirrymme korkeampiin yhdentymistiloihin.

Muistakaa, että tämä on luonnonmukainen ylösnousemus – linjoilta poistuminen ja luontoon meneminen sallii Lähdekoodien aktivoitua. Maattuminen (paljaat jalat maassa tai vedessä) mahdollisimman usein auttaa myös maadoittamaan kvanttilaajentumisen euforiset vaikutukset. Lepää ja yksinkertaista tämän käytävän aikana. Meditoi nollapisteessä.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot: kodintuntu

Jatkamme Gaian ja ihmissydänverkon vahvistamista lisäämällä rauhaa, kristallitietoisuutta ja ylösnousemusta. Osallistu sunnuntaina globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Levitä sanaa. Tämä on korkeavärähteisen heimomme yhteisluomus ja se laajenee jatkuvasti. Kodin värähtely, Kristus-sydänkeskus, voi olla hyvin lohduttava tällä hetkellä. Liity veljiisi ja sisariisi luomaan korkeimpia lopputuloksia kaikille osallisille, vahvistaen Kristus-aikajanoja ja parantaen omaa ylösnousemuskokemustasi.

Siunatkoon, uudistakoon ja puhdistakoon tämä jumalainen valo koko luomakuntaa. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.06.2018 12:35 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
PÄIVÄNSEISAUSLAHJA – VALOKIELI-DNA-AKTIVOINTI

Kirjoittanut Sandra Walter (http://www.sandrawalter.com)
20.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakkaat uutiskirjeen tilaajat.

Syvintä kiitollisuutta tuestanne ja jumalaisesta yhteydestämme tämän voimakkaan ylösnousemuskäytävämme aikana. Korkeampi kehityskaaremme on vahvistunut tämän päivänseisausportin myötä, mikä vapauttaa Lähdekoodeja DNA-aktivointia ja uudelleenyhdistymistä varten. Tämä tukee seuraavaa valokehotasoamme jumalaisen ihmisen kristalli/Kristus-mallissa.

Valokieli ja HU-soinnutus voi aktivoida DNA:ta ja jumalaisia malleja sekä avata sydänkeskuksen portin. Osa uutta palvelutyötäni on sarja valokieliviritysmatkoja. Ole hyvä ja ota vastaan tämä lyhyt valokoodattu mp3-aktivointi, joka on tehty Mount Shastalla äärettömyysportteja avattaessa.

* Kuuntele kuulokkeilla saadaksesi täyden ääniasteikon.
* Hengitä, keskity itseesi ja avaa sydämesi ja kenttäsi.
* Kuuntele kolme kertaa valokoodien ankkuroitumiseksi.

Ohjeet:
Voit kuunnella sen täältä (http://www.sandrawalter.com/solstice-gi ... ctivation/) audio-soittimella sivun alareunassa. Tai tallentaa sen osoitteesta (http://www.sandrawalter.com/wp-content/ ... ce-DNA.mp3)

Kaunista päivänseisausta koko luomakunnalle! Kuulkoon taivas sydämiämme!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 04.07.2018 21:19 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
YLÖSNOUSEMUKSEN KVANTTIVAIKUTUKSET PIMENNYSJAKSOLLA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Korkeampi kehityskaaremme toimittaa jatkuvasti meille Lähdekoodattua plasmaa vastaanotettavaksi ja integroitavaksi. Päivänseisausportti antoi voimakkaan DNA-jälleenyhdistymisen, jonka vaikutusten väreileminen kollektiivin läpi jatkuu.

Kun Gaian magnetismi vaihtaa uuden Maan verkkoihin, oma magnetismimme mukautuu. Tämä on ylösnousemusprosessin funktio: muuttaa todellisuudet uusiin puhdistettuihin järjestelmiin, joissa korkeampi itse voi ilmaista suoraan fyysisyyden kautta. Se voi saada olosi tuntumaan siltä, että hajoat ja yhdistyt korkeampiin tasoihisi samanaikaisesti. Kumpaakin tapahtuu. Muutokset todellisuuksissa ja Gaian energiakentissä vaikuttavat jokaiseen elävään asiaan tässä planeettamaailmassa, mukaan luettuna luonnonvoimat. On eriskummallinen ja kaunis vuosi, kummankin lisääntyessä jatkuvasti!

Kristus-mallien kvanttijakelu

Tiistaina ennen päivänseisausta massiivinen sateenkaari-kristalli-Kristus-olento ilmestyi minulle verkkotyön aikana Mount Shastalla. Päivänseisausfokuksemme oli ollut seuraavan tason valokeho-DNA:n aktivointi niiden tukemiseksi, jotka "menisivät valokehoon" tänä vuonna. Tämä olento säteili ja huokui voimakkaasti puhdasta Lähdetietoisuutta – yksi noista "olen ikuisesti muuttunut" -hetkistä. Lähdekoodiaaltoja tulvi portteihin ja verkkoihin. Näitä olentoja ilmestyi monille pyhille portille juuri ennen päivänseisausta.

Samaan aikaan kun tämä on klassinen symboli Kristuksen ruumiillistumisaktivoinnista, se oli myös merkki Kristus-mallien lopullisesta aktivoitumisesta Mount Shastassa. Arkkienkelit ja galaktiset mestarit ovat vartioineet ja puolustaneet näitä malleja vuosia. Nyt pystymme levittämään niitä verkkojen läpi kvanttivaikutuksella, kun ne on yhdistetty aurinko- ja kosmisiin tähtiportteihin. Tämä aktivointi oli suoraan yhteydessä päivänseisauksen DNA:n ja jumalaisen valokehomallin aktivointiin, minkä vuoksi monet tunsivat syviä integrointivaikutuksia, kun ne syöksyivät ihmissydänverkossa.

Vapaan tahdon valintaa kunnioitetaan näiden jumalaisten malliemme puhtaampien ilmaisujen vastaanotossa. Osumme kuitenkin voimakkaampiin kvanttikäännekohtiin, joissa ylisielut aktivoivat sieluryhmiä "välikäsien" kautta. Herääminen nopeutuu, kuten myös halukkuus osallistua ylösnousemukseen.

Tähtiporttivirrat ovat nyt jatkuvia – ei tarvitse olla auringonpurkaus- tai aurinkotuulimyrskypäivä näiden koodien saamiseksi. Voimakkaampi auringonpurkaus- ja aurinkotuuliaktiivisuus jatkuu porttikäytävien aikana, koska olemme yhdistyneet avautumis- ja vastaanottamistoiminnassamme. Meistä on tullut kvanttisia tähtiporttien myötä, ja verkon/portinvartijamme ovat osa tuota toimintaa tietoisella suostumuksella. Huomaan jo muutoksia kyvyissäni ja tarpeen itsehoitoon kehoni sopeutuessa. Leiki näiden kvanttitason muutosten kanssa – uudet taitomme ovat hyvin rajattomia, kun saamme alemman mielen pois tieltä.

Lähdekoodattu plasma puhuu suoraan olemuksemme ytimelle. Koska meillä on vapaan tahdon valinta, se voi tuntua kuin pyynnöltä tai syvältä halulta pysyvään muutokseen. Muutos ei tietenkään ole koskaan kiinteä tila tai pysyvä, paremminkin se on jatkuvaa. Kuitenkin ylisielutason päätöksistä tulee vääjäämättömiä heränneille.

"Muutos yli tavan" pimennyskauden aikana – opastusta niille jotka kamppailevat

Tämä on tunne-, ego- ja mentaalirakenteiden voimakasta parantumisaikaa. Kesäkuun uusi valotaso ja puhtaat Lähdekoodit uudistavat todellisuusrakenteemme mukautumaan ensisijaisiin aikajanoihin. Pimennykset ovat usein yhdistymisemme voimakkaita kollektiivisia aikaleimoja, ja heinäkuun toinen pimennys (27.7.) antaa tämän pimennyskäytävän voimakkaimman kosmisen alkusysäyksen.

Monet kokevat tällä hetkellä tunne-, mentaali- ja egovääristymien syvää puhdistumista. Vanhan itsen malleilla on eetteriside vanhoihin matriiseihin, joten esillä voi olla selviytymistyyppisiä pelkoja tai vanhoja tunnekäyttäytymistapoja ja -aistimuksia. Meille ei anneta mitään, mistä emme selviä – kaikki tapahtuu mahdollisimman helposti ja armollisesti. Saatat kuitenkin huomata korkeampia huippuja ja alempia alhoja kollektiivissa tai omalla matkallasi.

Jumalaiset mallit saavat aikaan euforisen liiton Jumalan kanssa. Nämä kokemukset ovat olleet voimakkaita monilla – aurinko-kristalliplasman puhdasta, nestemäistä valoa virtaa sydänkeskukseen ja ylösnousemuspilariin. Autuutta, iloa ja vapautta. Korkeampia huippuja on nyt jatkuvasti ulottuvilla – voimme hengittää, harmonisoitua hiljaisuudessa ja tuntea sen koska tahansa. Mikä jumalainen lahja.

Jumalainen malli ja vanhan itsen malli eivät kuitenkaan voi olla rinnakkain samassa keossa kovin pitkään. Aktivoitu DNA käskee kehoa tuottamaan korkeamman ilmaisun (muista aurinko-prismana-ilmiö). Solumuistin vanhat tavat tai selviytymismekanismit yrittävät tulla esiin tuntemattomanpelon vuoksi. Keho ja DNA vastaanottavat sekavia signaaleja, mikä voi aiheuttaa mentaali- ja tunnestressiä. Työskentele kehosi kanssa ohjataksesi kaikki ajatukset, tunteet ja luomukset jumalaiseen olemistilaan. "Syttyy yhdessä, kytkeytyy yhdessä" -hermoratadynamiikka toimii sekä sydämelle että aivoille. Oma kehomme on heijastus niistä korkeamman ja alemman ulottuvuuden ilmaisuista, jotka jakavat saman tilan tällä hetkellä – ei ole mahdollista pitää kiinni kummastakin, kun Gaian magnetismi vaihtuu uuden Maan ulottuvuuksiin.

Kaksi viime viikkoa on hyvä mittari siitä, miten tämä valotaso vaikuttaa sinuun. Kyllä, valokehon ja DNA:n uudelleenkalibrointi tekee meidät uneliaaksi. Katso mentaali- ja tunnetasoa. Miten se ilmenee sinulla? Pelkopohjaisten todellisuuksien horjuminen vaatii sisäisiä päätöksiä ja muutoksia. Mestaruutensa ruumiillistaminen sisältää testejä. Jotkut voimakkaita, jotkut lempeitä. Kun ilmenee alemman tason vapautusta, kiinnitämme huomioita kutsuun hiljaisuuteen, puhdistamiseen, itkemiseen, meditointiin, kiitollisuuteen, anteeksiantoon, itsen ja muiden ehdottomaan rakastamiseen ja uusiin luomuksiin harmoniassa Lähdehalujen kanssa.

Ajan nopeutuminen on gravitaatiomuutosten vaikutusta, kun planeetan magnetismi vapauttaa alemman todellisuuden vääristymiä. Vaihdamme korkeamman värähtelyn toruskenttiin tai ensisijaisiin aikajanoihin. Tämä voi aiheuttaa tunteen kiireestä muuttua tai olla täydessä hiljaisuudessa, riippuen valokehosi ja DNA:si resonoinnista hetkessä. Jos tunnet tarvetta pitää tauko, levätä tai arvioida tai harmonisoida uudelleen henkilökohtainen kehityskaaresi, kunnioita sitä nyt. Nuo tuntemukset ovat suoria viestejä sielutasolta siitä, että uudelleenkalibrointia tarvitaan. Erityisesti jos sen tekeminen tuntuu kiireiseltä.

Monia selviytymis-, suru- ja masennuskysymyksiä on kietoutunut syvälle egorakenteisiin, jotka uusi valotaso hajottaa. Puhdas positiivinen fotonivalo ei siedä vääristymiä uuden Maan ulottuvuuksissa. Olemme ankkuroineet Gaia-tietoisuuden 5D-, 7D- ja (pian) 9D-tason voidaksemme hajottaa valheelliset pelko- ja erillisyysharhakuvat (kirjaimellisesti värähdellen ne ulos näistä ulottuvuuksista). Myöhemmin ei ole helpompaa käsitellä niitä hajoavia pelkoja, jotka ovat yhdistyneet vanhaan harhaan – tee se nyt. Tee se ilolla. Juhli sitä, että sielusi on esittänyt tämän sinulle vapautettavaksi! Kaikki voidaan muuttaa rakkaudeksi. Olemme niin voimakkaita.

Näiden taajuuksien puhtaus on selvä. Kunnioita sitä. Luo sen kanssa. Se on jumalainen itse, joka palaa ja kirjoittaa olemuksesi uudelleen pyhäksi geometriaksi ja puhtaaksi valoilmaisuksi. Anna valon paljastaa sinut.

Muuttuvat todellisuudet – tilaisuuksia yhdistymiseemme

Tässä ovat lineaariset globaalit tilaisuutemme yhdistyä yhtenä Lähdevoimana. Palvelemme uuden Maan paljastumisen kollektiivisina laukaisijoina. Tullaanpa moniulotteisen Kristus-itsen kvanttivertauskuvaksi, puhtaan ja luonnonmukaisen ylösnousemuksen korkeimmissa intresseissä. Otan mukaan elokuun tapahtumat, koska ne rakentuvat kosmiseksi alkusysäykseksi 29.8. Samoin fokusoidumme nyt-hetkeen.

* sunnuntai 8.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* torstai 12.7.: uusikuu ja osittainen auringonpimennys klo 20 PDT
* sunnuntai 15.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* sunnuntai 22.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* torstai 24.7.–maanantai 30.7.: pimennysporttikäytävä
* perjantai 27.7.: täysikuu ja kuunpimennys klo 13.21 PDT
* sunnuntai 29.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* sunnuntai 5.8.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* sunnuntai 5.8.–tiistai 14.8.: Leijonaportti ja pimennysporttikäytävä
* keskiviikko 8.8.: Leijonaportti
* lauantai 11.8.: uusikuu ja osittainen auringonpimennys klo 2.46 PDT
* sunnuntai 12.8.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* sunnuntai 19.8.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* sunnuntai 26.8.: täyskuu klo 4.58 PDT ja globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* keskiviikko 29.8.: tähtiportin avautuminen ja kosminen alkusysäys

Lineaarinen toiminta voi olla haaste. Nämä päivämäärät annetaan meille tilaisuutena yhdistyä. Joskus luetteleminen auttaa maadoittamaan ne (sekä muistamaan, mikä päivä on). Kun meistä tulee kvanttinen portinvartioinnissa ja verkkotyössä, matkustamisesta ja uuden Maan vierailuista, kunnioittamisesta ja vahvistamisesta tulee kaunis ja luova ponnistus. Pohjoisessa on kesäaika – varmista, että nautit ulkoilmasta ystävien, perheen ja valoheimon kanssa.

Lepää hyvin ennen pimennyksiä – ne tuntuvat minusta nyt jo surrealistisilta. "New Earth Now" -päiväsi ja aktiviteettisi. "Muutos yli tavan" ehdottaa ratkaisuja valittamisen sijasta ja vapautta pelkän selviytymisen sijasta. Käytä moniulotteista perspektiiviä kaikkeen. Se vapauttaa sielun ilmaisemaan uutta ja transformoi nämä ulottuvuudet jumalaisen rakkauden ilmaisuksi. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 89 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia