Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 12:28

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 47 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 25.01.2018 12:35 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VESIMIESPORTTI – TÄHTIPORTTI TAIANOMAISEEN TODELLISUUTEEN JA LEIJONASYDÄNPOLKU

Arkkienkeli Mikaelia ja Leia-leijonaa kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
23.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät ja perhe, olette lähestymässä pyhän vuoden aikaa, jolloin kohtaatte Vesimiestähtiportin, ja tänä vuonna se koetaan 31.1. yhdessä täydellisen kuunpimennyksen kanssa Leijonassa. Taas yksi voimakas kvanttienergia Leijona-Vesimies-akselilla.

Mikä Vesimiesportti tarkkaan ottaen on, saatatte kysyä. No, olen varma, että teille kaikille on tuttu Leijonaportti (8-8), joka osuu elokuun alussa Leijonan merkkiin. Vesimiesportti on helmikuun alussa (2-2) se hetki, kun aikaspiraalin ympyrämäinen virtaus tuo teidät kohtaan, joka on täsmälleen Leijonaporttia vastapäätä tuossa suuressa tähtiympyrässä. Tämä on hetki, jolloin pyhän vuoden toinen spiraali avautuu ilmentymissykliksi. Jos ajatellaan aika-avaruusvirtaa kahdeksikkona, niin ensimmäinen ympyrä nähdään heinä-elokuussa ja toinen tammi-helmikuussa.

Niinpä nyt olette kohta virtaamassa toiselle ympyrämatkalle, tästä uuteen vuoteen heinäkuussa 2018. Mutta juuri nyt, tässä luovassa siirtymäajassa, koette myös sarjan pimennyksiä, jotka vaikuttavat Leijona-Vesimies-akselilla. Tärkein niistä oli täydellinen auringonpimennys 18.8.2017, ja se toi kaoottista muutosta erityisesti USA:han, jossa tuo pimennys näkyi. Sitten täydellinen kuunpimennys 31.1.2018 tuo syviä sisäisiä muutoksia, kun se välittää kuukoodeja Alfa Leoniksen sydämestä kuun kautta. Nämä uudet koodit ankkuroidaan kuunpimennyksen aikana, kun teitä kaikkia yllytetään sukeltamaan syvälle sydämeenne ja löytämään sen voiman, kuka olette.

Rakkaat ystävät, puhutaanpa enemmän siitä, kuka olette tällä maamatkalla ja kuka teistä on tulossa. Olette galaktisia ja tähtiolentoja, ja juurenne ovat tähdissä yhdessä sielu- ja tähtiheimojenne kanssa. Kun heräätte, muistatte ja yhdistytte jälleen tähtiolentoihin ja tähtivanhimpiin, jotka ovat oppaitanne ja opettajianne korkeammissa rakkaus- ja tietoisuusulottuvuuksissa.

Tässä ajankohtaisessa siirtymässä kirkas ja kuninkaallinen tähti Regulus, joka tunnetaan myös Alfa Leoniksena tai Leijonasydämenä, on merkittävä inspiraation ja viisauden lähde teille. Alfa Leoniksen aurinko-opettajat ja heidän kultainen valonsa avaa maan päälle Leijonasydämen kuninkaallisen polun. Nämä ovat ensiaskelia maallisesta kolmannen ulottuvuuden maailmasta uuden Maan taianomaiseen todellisuuteen.

Nämä Leijona-tähtiopettajat lähettävät nytkin teille Leijonakoodeja Alfa Leonikselta. Pimennyksen aikana voitte odottaa saavanne näitä koodeja hyvin intensiivisesti. Leijonakoodit ovat hyvin korkean taajuuden energioita, jotka aktivoivat jännityksen ja seikkailun tunteen sisällänne. Teistä saattaa tuntua siltä, että olette Liisa Ihmemaassa ja asutte kummallisessa ja surrealistisessa maailmassa. Mutta toisaalta teistä saattaa tuntua myös täysin uupuneelta ja täysin energiattomalta, kun fyysinen kehonne opettelee tasapainottamaan näitä uusia valotaajuuksia.

Leijonasydänpolun ydinolemus on seikkailu ja kokeminen maan päällä. Elämän ei ole tarkoitus olla turvallista ja varmaa raahustusta syntymästä kuolemaan. Sen on tarkoitus olla seikkailua, joka innostaa teitä ja johdattaa teitä intohimosta toiseen, kun luotte uusia rakkaus- ja myötätuntoseikkaluja, joista tulee elämänne.

Rakkaat ystävät, tässä on muutama sana Alfa Leoniksen tähti(naaras)leijonalta, Leialta:

Rakkaat ystävät, ole Alfa Leoniksen Leia. Olen tähtileijona ja kultaisen viisautemme opettaja.

Muistakaa, rakkaat, elää elämää täysillä ja kokea kaiken, mitä voi kokea. Elämä on kallisarvoinen lahja, joka teille on annettu. Se on seikkailu tutkittavaksi ja nautittavaksi. Olkaa aina rohkea, kun siirrytte eteenpäin. Ottakaa kohtuullisia riskejä, kun seikkailette aika-avaruudessa, ja luottakaa, että Henki löytää oikeat luomistilat ollaksenne turvassa. Tässä uudessa kvanttitodellisuudessa opitte pian, että pienet riskit voivat viedä teidät suuriin luottamus- ja luovuushyppyihin, mutta "turvassa pysyminen" johtaa pysähtyneisyyteen. Ja kun tutustutte lempeisiin riskeihin, kenties teistä tulee rohkeampi ja luovempi ja sallitte rikkaan elämänkudelman avautua eteenne, kun luotatte luomispolkuunne enemmän ja enemmän, aivan kuten naarasleijona joka vaanii saalistaan pitäen aina fokuksensa ja aikomuksensa siinä, mitä halutaan.

Mutta rakkaat, kun teette tämän, olkaa itsetietoinen. Olkaa nyt-hetkessä. Kun katselette leijonia Afrikan tasangoilla, näette, että ne ovat aina tietoisia siitä, mitä niiden ympärillä tapahtuu, voidakseen osallistua elämän ja luomisen virtaan. Niin teidänkin täytyy olla tietoinen ja hereillä. Kykynne kukoistaa aika-avaruusenergiassa riippuu fokusoitumisestanne nyt-hetkeen, josta syntyy luomisvoima.

Rakkaat ystävät, kunnioittakaa kaikkia elämänmuotoja. Niillä kaikilla on paikkansa ja tehtävänsä suuressa elämän- ja kuolemanvirrassa. Yksikään olento ei ole suurempi tai vähäisempi, sillä ne punovat yhdessä suuren elämänkudelman yhdeksi!

Älkää etsikö valtaa maailmasta. Todellinen valta/voima on sisällä ja löytyy sydämestänne. Tämä on Leijonasydämen todellista viisautta.

Suojelkaa Maatanne ja "leijonalaumaanne" (sieluperhe), kun ne ovat arvokkaita rakkauslahjoja Luojalta, jotka annetaan teille. Teillä on yksi koti nimeltään Maa ja yksi elämänperhe maan päällä, jossa olette kaikki sukua. Kunnioittakaa tätä, ja kunnioittakaa sitä, kuka olette, ja sieluilmentymäänne maan päällä. Kunnioittakaa "heimoanne" ja yhteyttänne kaikkeen olevaiseen.

Älkää salliko kenenkään irrottaa teitä siitä, mikä on oikeutetusti teidän suuressa Elämänpuussa, sillä tästä puusta virtaa viisaus, luovuus ja itse elämä. Mikään ei voi hoivata sieluanne paremmin kuin suuri Elämänpuu.

Teille annetaan elämä syystä. Aikanne täällä on kallisarvoista, rakkaat kanssaluojat. Liittykää yhteen kaiken elämän kanssa luodaksenne Maan suuren laulun, sillä kun olette valmis, palaatte taas kerran tähtiin.

Olen Leia, Alfa Leoniksen tähtileijona.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 20.03.2018 06:53 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
MAALISKUUN 2018 PÄIVÄNTASAUS – TIMANTTIVALO, UUSI MAA, PYHÄ SELKEYS JA TIETOINEN UUSI ALKU

Arkkienkeli Mikaelia anavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
17.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, maaliskuun 2018 päiväntasaus on voimallinen hetki pyhän vuoden spiraalissa. Päiväntasauksen tähtiportti on kahdeksannen ulottuvuuden aurinkoportti, ja se välittää timanttivaloaaltoja Maahan sekä voimakkaita magneettisia valo- ja vesikoodiaaltoja. Mitä tämä merkitsee teille ja Maalle?

Nämä voimakkaat valoaallot joita saadaan päiväntasaussiirtymän aikana (vuodenaikojen vaihtuminen), auttavat teitä päästämään irti, puhdistamaan pois vanhojen aikajanojen jäänteet ja fokusoitumaan uuden Maan aikaspiraaleihin, jotka aktivoidaan tässä jaksossa. Se mikä lähtee elämästänne tällä hetkellä, ei ole tarpeellista uuden Maan luomuksillenne ja matkallenne.

Kun vanhat aikajanat luhistuvat ja yhdistyvät, vanhoja tunteita ja muistoja saattaa tulla esiin. Osia siitä, mitä oli tai mitä olisi voinut olla, tulee pintaan koettavaksi ja sitten irtipäästettäväksi. Älkää pitäkö kiinni vanhoista unelmista tai vanhoista haavoista – antakaa niiden vain mennä ja siunatkaa ne siitä, mitä ne ovat antaneet teille tai mitä olette oppineet.

Kun päästätte irti, teette tilaa unelmille ja luomuksille, joissa on enemmän selkeyttä ja jotka resonoivat uuden Maan korkeampien taajuuksien kanssa.

Timanttivalo ja vesikoodit – jumalaisia rakkauslähetyksiä uuteen Maahan

Ne voimakkaat valoaallot joita saadaan kahdeksannesta ulottuvuudesta ja korkeammalta, välittävät valon ja veden galaktisia timanttikoodeja. Kummassakin tapauksessa koodit sisältävät informaatiota Lähteestä, selkeyden ja läpinäkyvyyden luomiseksi elämän kaikille tasoille. Silloin kun valo on kirkasta ja vedet ovat läpinäkyviä, kaikki elämä voi olla timanttimaisen selkeyden ja puhtauden tilassa, mikä heijastaa Hengen puhdasta ydinolemusta sielun kautta aineeseen.

Kun ylösnousette ja kehitytte korkeammille tietoisuustasoille, ruumiillistatte nämä valon ja veden timanttikoodit ja teistä tulee puhtaampi ja läpikuultava, kristallisempi ja kykenevämpi välittämään myötätuntoisen jumalaisen rakkauden kirkasta säteilyä.

Rakkaat ystävät, näiden koodien saamiseksi teidän täytyy keskittyä sydämeen ja hengittää sydämestä, sillä nämä koodit jotka saadaan sielutähden kautta ja lähetetään sydämeen, "pyöräytetään" sitten niihin aika-avaruusilmentymiin, joita kutsutte todellisuudeksi. Timanttitietoisuudessa sydämenne luomukset ovat selkeitä, kevyitä ja kauniita. Ja timanttikoodien voima puhdistaa, selkeyttää ja uudistaa elämää maaplaneetalla, jotta Maasta voi tulla moniulotteinen paratiisipuutarha.

Tietoinen uusi alku – uusi askel uuden Maan ilmentymisessä

Timanttilapsia on syntynyt Maahan vuodesta 2012 saakka. Näillä lapsilla on hyvin korkea taajuus ja he syntyvät täysin tietoisena galaktisesta perinnöstään ja yhdistyneenä siihen. Heillä on hyvin selkeä tehtävä, joka on Maan kohottaminen yhdeksännen ulottuvuuden timanttitaajuuksiin, jotta nämä energiat voidaan tuntea ja ankkuroida viidennen ulottuvuuden uuteen Maahan.

Tällä hetkellä nämä kauniit lapset auttavat monia teitä päivittämään nopeasti henkilökohtaisen taajuutenne yhdeksänteen ulottuvuuteen (galaktinen yhteys), jotta tekin voitte alkaa välittää selkeyden ja valon taajuuksia Maahan.

Pian teitä on monia, mukaan luettuna valonsoturit, valotyöntekijät ja timanttilapset, jotka ankkuroivat ja pitävät näitä selkeystaajuuksia tietoisesti ja auttavat näin Maata saamaan takaisin valovoimansa ja pyhän selkeytensä.

Rakkaat ystävät, tämä prosessi alkaa teistä. Kun tunnistatte, että olette kadottaneet pyhän ja selkeän yhteytenne Maahan ja luontoon, pyritte parantamaan sen sisällänne. Sytytätte uudelleen pyhän maatulen sydämessänne ja kirkastatte pyhät maavedet kehossanne, jotta henki voi kulkea lävitsenne puhtaassa ja kirkkaassa muodossaan jumalaisena rakkautena. Ja sitten alatte nähdä uuden Maan ihmeitä, joita tapahtuu ympärillänne.

Timanttiolennot ilmoittautuvat uuden henkisyyden sotureiksi transformoimaan Maan puutarhaksi ja kirkastamaan planeetan vedet. Heitä tulee yksitellen sydämensä motivoimana osaksi tietoista uutta syntyprosessia. Siis, uutta alkua jossa timanttivalo ja vesikoodit käynnistävät selkeys- ja yltäkylläisyysaaltoja niiden sydämessä ja elämässä, jotka sisältävät näitä taajuuksia.

Uusi syntyprosessi alkaa teistä, rakkaat. Kun käännytte sisäänpäin ja katsotte erämaita ja hedelmättömiä ja karuja paikkoja sisällänne, pyritte parantamaan ne ja taas kerran luomaan sydämen ja sielun sisäisen temppelipuutarhan maan päälle. Ja sitten kun olette luoneet sisäisen pyhäkköpuutarhanne, alatte luoda sitä maan päälle.

Maa on valmis. Se odottaa vain timanttitaajuuksien luojia laulamaan uutta laulua ja puhumaan niitä valokieliä, jotka aktivoivat uudet luomisspiraalit. Taianomaiset ääniaallot ja tanssivat valokuviot punoutuvat uuden Maan todellisuuteen valo- ja taikaulottuvuuksien yli maan päällä.

Uusi alku on nyt. Se odottaa teitä avaamaan sydämenne ja vastaanottamaan näiden voimakkaiden päiväntasausenergia-aaltojen valo- ja vesikoodit. Se odottaa teitä lähettämään unelmanne ja luomuksenne uuteen aikaspiraaliin näissä uusissa valo- ja selkeystaajuuksissa. Se on ohi, mitä ennen oli. Teitä odottaa uusi luominen.

Rakkaat ystävät, avatkaa sydämenne ja laulakaa sielullanne. Tulkaa planetaarisen ja henkilökohtaisen uuden alun tietoiseksi luojaksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 16.04.2018 20:37 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
SIIRTYMINEN KRISTALLISTA TIMANTTIIN – UUDEN MAAN TAAJUUDEN SAAVUTTAMINEN

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
8.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuonna 2003 kirjoitin artikkelin "Siirtymäkriisi indigosta kristalliksi", joka käsitteli heräämistä ja valokehon aktivointia, jotta voi ruumiillistaa Kristus-tietoisuuden kultaisen valon. Monilla ihmisillä tämä oli hyvin syvä kokemus, joka eteni voimakkaan parantumiskriisin kera monilla tasoilla, kun he murtautuivat ehdollistumis- ja ohjelmointitasojen läpi saavuttaakseen aidon itsensä ja yhdistyäkseen sieluvoimaansa ja ruumiillistaakseen sen. Nyt 2018 tämä artikkeli koskee tämän ylösnousemusprosessin loppuunsaattamista, kun siirrymme kristallista timanttitietoisuuteen.

Tällä tasolla ruumiillistamme täyden galaktisen tietoisuuden ja olemme täysin moniulotteinen. Olemme maadoittuneet uuteen 5D-maahan, mutta meillä on myös pääsy korkeampiin ulottuvuuksiin, aina 9D:hen saakka, mikä sallii meidän toimia ruumiillistuneena sieluna maan päällä ja olla myös yhdistynyt galaktiseen perintöömme.

Samalla tavalla tämä siirtymä tuo esiin fyysisiä oireita, jotka voivat aiheuttaa koettaessa ahdistusta, mutta jos ymmärtää, mitä tapahtuu, osaa käsitellä niitä paremmin. (Huomaa, että jos oireet ovat vakavia tai kestävät pidempään, käy terveydenhoitoammattilaisen pakeilla.)

Prosessi on seuraava. Olemme nyt aurinkominimissä, mikä merkitsee, että meillä on erittäin vähän auringonpurkaustoimintaa. Tämä sallii galaktisen ja kosmisen säteilyn hyvin syvältä avaruudesta saavuttaa Maan ja vaikuttaa fyysiseen kehoomme syvillä tasoilla. Normaalisti auringon säteily suojaa Maata näiltä lähetyksiltä, mutta aurinkominimissä ne voivat tulla läpi ja tuoda voimakkaita ja transformoivia timanttivalokoodeja ja aktivoida timanttitietoisuuden, joka sallii ihmiskunnan tehdä sillan ja yhdistyä galaktiseen 9D-tietoisuuteen.

Muutokset ja uudelleenjohdotus

Tällä hetkellä oikea aivopuolisko aktivoituu täysin, pyhän liiton luomiseksi vasemman aivopuoliskon kanssa. Tämä merkitsee, että oltuaan tuhansia vuosia riippuvainen vasemmasta aivopuoliskostaan, ihmiset aktivoivat taas oikean aivopuoliskonsa voiman ja sen yhteyden intuitiivisille, taianomaisille, ihmeellisille ja galaktisille/kosmisille tasoille. Ei tapahdu ainoastaan tätä voimakasta uudelleenaktivointia, vaan myös tämän kvanttitietokoneen (aivot) kahden aivopuoliskon tasapainottaminen, jotta ne voivat toimia harmoniassa eikä toisiaan vastaan.

Samaan aikaan kurkkuchakraa johdotetaan uudelleen, jotta se voi toimia valoenergioiden vastaanottimena ja lähettimenä, ja se yhdistetään korkeaan sydämeen ja sydämeen. Tämä tekee helpommaksi aktivoida kyvyn kuulla galaktisia lähetyksiä ja purkaa niitä sekä lähettää samanlaisia galaktisia lähetyksiä ilman keinotekoista teknologiaa.

Nämä muutokset ovat yhteydessä kruunu- ja sielutähticharkaan, ja tämä vuorostaan aktivoi alemmat chakrat maadoittamaan nämä energiat. Samaan aikaan syvällä solutasolla DNA koodataan uudelleen hyväksymään nämä uudet kyvyt ja päästämään irti uskomuksista ja rajoituksista, jotka saattaisivat estää nämä muutokset.

Näiden muutosten tarkoitus on mahdollistaa uuden ja sädehtivän timantti-ihmisen tuleminen galaktiseksi olennoksi, sanattomien lähetysten vastaanottaminen ja kuuleminen sekä näiden viestien lähettäminen ajan, paikan ja ulottuvuuksien yli. Se on oman henkilökohtaisen portaalin täysi aktivoiminen ja yhdistäminen kosmokseen.

Miltä se ehkä tuntuu – oireita

Joillakin ihmisillä ei ehkä ole ollut lainkaan varsinaisia oireita, ja he saattavat vain siirtyä onnelliseen ja iloiseen yhteyteen uuden Maan ja näiden uusien kykyjen kanssa. Kuitenkin näin merkittävän siirtymän myötä on myös mahdollista, että sinulla on joitain seuraavista tilapäisistä oireista.

* Päänsärkyä ja huimausta. Koko ajan uupumusta ja halua ottaa torkut. Vasemman ja oikean aivopuoliskon tasapainottaminen ja harmonisoiminen vaatii paljon energiaa.

* Ontelokipua ja -tukoksia. Kipua leuassa ja hampaissa.

* Poltetta kurkussa. Kipeä kurkku ja tulehduksia.

* Flunssaa josta tulee ankaraa tai jonka paraneminen kestää kauan.

* Tiukkuutta rinnassa. Lihaskouristuksia niskassa ja selässä.

* Unen häiriintymistä, kun energiat ovat voimakkaampia yöllä.

* Syömishäiriöitä ja halua syödä vähemmän ja korkean taajuuden ruokaa.

* Hermostostressiä: ahdistusta, hengitysvaikeutta, masennusta, itkuisuutta, ärsytystä ja tunne, ettei kestä enää. Poltteen tunnetta hermoissa.

* Halua muuttaa jonnekin ja olla jossain muualla (kyllä, uudessa Maassa!)

* Puhtaan veden, luonnonmukaisen ruuan ja puhtaan hengitysilman halua.

* Halua puolustaa tätä unelmaa uudesta Maasta!

Oireista selviytyminen

Tärkein asia on levätä silloin, kun on tarvetta, ja hoivata itseään ja kehoaan. Kehosi käy läpi hyvin syvällistä muutosta ja siirtymää. Se puhdistuu ja poistaa myrkkyjä monella tasolla, monissa ulottuvuuksissa ja monien entisten ja tulevien elämien läpi, jotta se voi astua uuden Maan taajuuksiin.

* Valmistaudu ottamaan kevyesti ja hoivaamaan itseäsi matkan joka askeleella.

* Sinulla saattaa olla tarvetta "syödä valoa" ja jättää pois raskas ja prosessoitu ruoka. Juo paljon vettä, niin puhdasta ja raikasta kuin voit saada.

* Nuku, kun on tarvetta, vaikka keskellä päivää.

* Pysy maadoittuneena olemalla luonnossa, kun voit, saa paljon auringonvaloa ja kävele ruohikolla tai hietikolla.

* Mene rannalle ja hengitä raikasta ilmaa ja leiki vedessä, jos voit.

* Käytä tuota voimakasta oikeaa aivopuoliskoa. Ole luova tavalla, joka vetoaa sinuun. Kirjoita päiväkirjaa, maalaa, tanssi, soita musiikkia ja anna itsesi alkaa oppia oikean aivopuoliskon sanatonta kommunikointia. Käytä mielikuvitustasi ja astu taikaan.

* Meditoi ja pysy levollisena. Tule tietoiseksi voimakkaasta jumalaisen valon virrasta sisälläsi ja ala luoda ja leikkiä tällä energialla.

* Luota prosessiin … se vie sinua jonnekin upeaan! Yhdessä planeetan kanssa astut uuteen Maahan!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.05.2018 17:26 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
MAA SIIRTYMÄSSÄ UUDEKSI MAAKSI – TULEVAISUUS ON NYT

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
10.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaunis planeettamme on siirtymäprosessissa uudeksi Maaksi. Tämä on merkittävä muutos, joka on niiden muutosten ja sen energiatyön huipentuma mitä maan päällä on tehty joulukuusta 2011 saakka, jolloin Maa siirtyi uuteen 5D-kristallitimanttiverkkoonsa. Viimeiset seitsemän vuotta on valmisteltu planeettaa ja ihmiskuntaa siirtymään todellisuustietoisuuden moniulotteisiin ja kvanttitiloihin.

Olemme irtautumassa vanhasta 3D-todellisuuskertomuksesta, joka määritteli konsensus- tai kollektiivitodellisuuden, siihen monitasoiseen todellisuustilaan, jota luovat yksilöt tai voimaantuneet luojaolentoryhmät käyttäen kykyään fokusoida energiaa ja muotoilla plasmaenergiaa ilmentyneeksi aineelliseksi kokemukseksi. Kyllä, tämä merkitsee, ettei kollektiiviodotus enää rajoita meitä, vaan olemme vapaita luomaan omat kertomuksemme ja tarinamme, jotka ilmaisevat, mitä haluamme kokea fyysisessä ja aineellisessa elämässämme.

Energia- ja valokehomuutokset joita olemme kokeneet viimeiset 10 vuotta tai pidempään, oli suunniteltu vapauttamaan meidät vanhasta kollektiivimatriisista ja suunnittelemaan uudestaan DNA:mme, jotta voimme toimia tässä moniulotteisessa todellisuudessa, joka perustuu 5D-maahan.

Tänä maagisena hetkenä Maan tarinassa olemme kahdessa paikassa samanaikaisesti, kenties edes käsittämättä sitä. Olemme vanhassa Maassa päivittäin, mutta olemme myös uudessa Maassa, jos nostamme tietoisesti taajuuttamme voidaksemme astua uuteen Maahan (ja jos luet tätä, se merkitsee sinua, muuten et olisi löytänyt tätä artikkelia!). Tämä kaksi maaversiota on samanaikaisesti samassa tilassa, mutta eri ulottuvuuksissa.

Kvanttiulottuvuusteoria kertoo, että kappaleiden on mahdollista olla samassa tilassa, mutta eri ulottuvuuksissa. Nämä kaksi tasoa voi tiedostaa vain, jos kykenee virittymään näihin eri taajuuksiin. Jos olet uuden Maan olento, jolla on timanttivalokeho, niin kyllä, tietysti voit virittyä kumpaankin taajuuteen tällä hetkellä.

Ensin voi olla vähän outoa vaihtaa näiden kahden todellisuuden välillä useita kertoja päivässä, mutta totumme vähitellen näihin muutoksiin ja löydämme paikkamme uusissa tiloissa. On tärkeää tunnistaa, milloin olet 3D-tyyppisessä tilassa ja milloin 5D-tilassa ja korkeammalla. Pystyt tietysti reaktioistasi selvästi tuntemaan, minkälaisessa tilassa ja ulottuvuudessa olet. Jos olet stressaantunut, huolestunut, vihainen tai pelokas, olet 3D-tilassa. Jos olet rentoutunut, tyytyväinen, luova, iloinen ja rauhallinen, olet 5D-tilassa.

Ja saat valita! Voit tunnistaa tilasi ja siirtyä yksinkertaisesti käyttämällä sisäisiä luomisenergioitasi ja tekemällä valintoja. Et ole enää jumissa missään todellisuudessa. Kaikki on virtaavaa! Voit päättää poistua todellisuustasolta, jolla olet, ja valita toisen, tai voit muuttaa todellisuutesi muotoa kuvittelemalla uudelleen sen. Tämä ei ehkä aina ole mahdollista 3D-tasolla, mutta 5D:ssä varmasti on.

Muutamana seuraavana kuukautena ennen elokuun Leijonaporttia saamme totutella ulottuvuusmuutoksen, valintojen tekemisen ja todellisuuden muovaamisen tunteeseen, valmisteluna ulottuvuuksien eroamiseen, joka alkaa tuolloin. Tämä merkitsee yksinkertaisesti, että 8.8. jälkeen ne jotka ovat riittävän kehittyneitä, pystyvät astumaan tuohon korkeampaan ulottuvuustilaan valintana ja olemaan siellä, mutta ne jotka ovat 3D-tilassa, eivät voi päästä korkeampaan tilaan. Ne jotka ovat moniulotteisia, pääsevät edelleen 3D-maailmaan valinnan mukaisesti ja jos siellä on vielä työtä tehtävänä, mutta voivat alkaa myös muuttaa korkeampiin todellisuusulottuvuuksiin.

Teillä on noin kolme kuukautta aikaa alkaa tehdä noita valintoja, kanssakulkijat. Nimittäin uusi Maa on tosiaankin ilmentymässä, ja meidät on kutsuttu ylittämään tuo maaginen silta, joka aktivoitiin 5-5-tähtiportissa toukokuun 5. päivä. Tämä sateenkaarisilta on sisälläsi, ja se aktivoituu sinulla heti, kun päätät siirtää elämäsi moniulotteiseen uuteen Maahan. Se on sinun valintasi.

Valmistautuminen muutokseen ja fotonitimanttivalo- ja vesikoodien vyöryvät aallot

Valmistelut tähän muutokseen alkoivat pian Vesimiesportin jälkeen 2.2. Maaliskuuhun mennessä vyöryvät kosmiset energia-aallot olivat voimistuneet siinä määrin, että uuden Maan luova synnyttäminen oli päivänselvää!

Nämä kosmiset energia-aallot kohottavat aineen korkeammiksi sykkiviksi valomuodoiksi, joita tarvitaan sen olemiseksi maatodellisuuden korkeammissa ulottuvuuksissa uudessa Maassa. Niitä tulee samanaikaisesti timanttivalo- ja vesikoodien kanssa, joita aletaan vastaanottaa nyt. Ei mikään ihme, että tämä energiaprosessi vaikuttaa fyysiseen kehoomme, kuten myös Maahan.

Maa on siirtymässä uuden Maan ja uuden Lemurian kylvämisjaksoon – se uuden Maan todellisuusversio, paratiisimaa, joka on uuden alun fokus ja josta arkkienkeli Mikael puhui. Tämä kylvämisprosessi on alkanut Havaijilla, jossa Pelen, Tulijumalattaren, energia auttaa käynnistämään uuden Lemuria-projektin. Se mikä saattaa näyttää tuholta 3D-tasolla, on uuden Maan/uuden Lemurian suunnitelman syntymistä korkeampiin ulottuvuuksiin. Ne galaktiset vanhimmat jotka työskentelevät uuden Lemurian energian kanssa ja joiden tehtävä on opastaa muita sillan yli, ovat jo Havaijilla. He tuntevat sisällään tarpeen avata pääsyn uuteen Lemuriaan sekä itselleen että toisille, jotka liittyvät heihin.

Tämä prosessi tapahtuu myös niiden kehossa, jotka kehittyvät timanttivaloksi ja tekevät itsestään valmiin muuttamaan uuteen maatodellisuuteen. Ensimmäinen askel oli galaktinen jälleenyhdistyminen, jossa vasen ja oikea aivopuoliko tasapainotettiin ja luovan energian sallittiin virrata. Tämä sallii yhteyden Galaktiseen neuvostoon ja tehtävien antamisen niille, jotka ovat tämän prosessin tiennäyttäjiä ja "silta-aktivoijia".

Niillä jotka valmistautuvat muuttamaan uuteen Maahan, myös keskushermosto johdotetaan uuteen elämistapaan. Tämä voi verottaa kehoa, mutta se on välttämätön. Moniulotteisessa uudessa Maassa käytämme taikaa, joka on paras tapa kuvata sitä. Käytämme voimakasta ja juuri aktivoitua oikeaa aivopuoliskoa kanavoimaan galaktista voimaa ja timanttivaloa ja muokkaamaan aktiivisesti energiaplasmaa muotoon aikomuksen ja visualisoinnin avulla.

Tämän taian täytyy liikkua kehon läpi keskushermoston kautta. Tämä merkitsee, että kehomme tuntee nyt suuren voiman, jota ihmiset eivät ole tunteneet tuhansiin vuosiin. Se on sähkövoimaa, joka kihisee hermosynapseja pitkin ja saa aikaan värähtelytunnetta kehossa. Se voi aiheuttaa myös voimakasta uupumusta, huimausta, ahdistusta ja unettomuutta, ennen kuin keho tottuu lisääntyvän luovan sähkön kulkemiseen hermoston läpi.

Tästä syystä meidän täytyy myös integroida timanttivalo- ja vesikoodit. Timanttivalokoodit auttavat meitä ohjaamaan kosmisen tulen kehomme läpi keskushermostomme kautta, joka suunniteltiin alun perin juuri tähän tarkoitukseen Adam Kadmon -piirustuksessa. Kyllä, ihmiset suunniteltiin kykeneväksi ohjaamaan hyvin korkeajännitteistä sähkövirtaa kehon läpi ja käyttämään tätä kykyä muovatakseen energiaa/plasmaa muodoksi. Timanttivesikoodit sallivat kehon veden, jota on noin 80 %, olla kirkas ja läpinäkyvä matriisi tämän sähkövaloenergian siirtämiselle ja heijastamiselle, kuin valo prisman läpi. Kun valo kulkee tämän timanttiprisman läpi, joka on kehosi, se kuljettaa koodeja tai ohjeita siitä, miten energia muovataan aineeksi, jotta voit luoda sen, mitä näet tai haluat, ilmentyneeseen muotoon.

Niinpä vaikka tämä prosessi saattaa olla epämukava tällä hetkellä, se valmistelee sinua muuttamaan uuteen maatodellisuuteen, jossa tarvitset näitä lahjoja ja taitoja, kun muodostat uuden suhteen Maahan ja luontoon.

Uusi Maa ja luonto ja uusi tapa olla vuorovaikutuksessa ja rinnakkain

Kun saavumme uuteen Maahan, astumme uuteen suhteeseen luonnon kanssa. Olemme jo alkaneet nähdä luonnon elävänä olentona tai todellisuutena, ja meillä on kokemusta yhdistymisestä tuohon todellisuuteen ja tietysti suurta kunnioitusta ja arvostusta sitä todellisuutta kohtaan, jota kutsumme luonnoksi.

Vanhan Maan alkuperäiskansat ja ne joilla on juuret Lemuriassa, tiesivät, että menestyksekäs tapa elää maan päällä oli kunnioittaa luontoa ja elää kommunikoiden luonnonhenkien kanssa. Shamaanin tarkoitus yhteisössä oli palvella siltana ihmisten ja henkimaailman välillä sellaisena, kuin se on luonnossa, uniajassa tai korkeammissa ulottuvuuksissa.

Kun astumme uuteen Maahan, meistä kaikista tulee shamaaneja, sillä meidän täytyy ymmärtää, miten ollaan vuorovaikutuksessa luonnon kanssa kunnioittaen ja arvostaen. Emme voi tuoda mukanamme vanhoja 3D-energioita ja pitää luontoa resurssina, jota käytämme, miten haluamme. Emme voi enää kerätä ahneesti ja pitää kiinni "resursseista". Opimme periaatteessa kunnioittamaan, mitä siellä on, ja jakamaan sen, mitä annetaan, vasta pyydettyämme luvan luonnonhengiltä ja elementaaleilta, tai luomaan itse, mitä tarvitsemme.

Uuden Maan yhteiskuntamalli perustuu Maan arvostamiseen ja yhteistyöhön yhteisöissä, jotka kunnioittavat näitä ajatuksia. Jokaisen yhteisön keskeinen teema on rakkaus, ja se on rakkautta itseä, toisiamme ja kaikkea elämää kohtaan maan päällä. Yhteisöt opettavat lapsille, miten kasvetaan tässä uudessa maatodellisuudessa ja miten käytetään heidän kehonsa läpi virtaavaa taikaa luomaan, mitä he tarvitsevat.

Kun valmistaudumme muuttamaan uuteen Maahan, olisi hyvä ajatus alkaa opetella shamanistisia perustekniikkoja yhdistyä Maan ja elementaalienergioiden kanssa. Opetella, miten yhdistytään niihin taikaenergioihin, joita virtaa kehon läpi, ja miten niitä ohjataan ilmentyneeksi luomukseksi pelkästään rakkauden ja aikomuksen avulla. Tästä tulee suurin seikkailu tähän mennessä! Nähdään toisella puolella, kuten sanotaan!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 31.05.2018 19:01 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
VUODEN 2018 "SUURI AALTO"

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com) (Facebook)
25.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun siirrymme Kaksosten muutamiin ensimmäisiin päiviin, täytyy sanoa, että minusta tuntuu paremmalta kuin pitkään aikaan. Energia-aalto rullaa edelleen läpi, mutta intensiivisyys on tasoittunut, vaikka tänään minulla oli yksi sellainen "techicolor-HD-päivä", jolloin kaikki näyttää kirkkaammalta ja suuremmalta ja melkein pakahduttavalta. Kerron vain itselleni, että tämä on 5D ja kaikki on ok.

Minusta tuntuu, että muutaman seuraavan viikon, kun siirrymme päivänseisausta kohti, ratsastamme edelleen näillä "säätöaalloilla". Vuoden 2018 "suuri aalto" alkaa kerätä energiaa 26.–27.7. paikkeilla, kun siirrymme Leijonaporttiin. Tätä täydentää täydellinen kuunpimennys Vesimies-Leijona-akselilla. Ja kyllä, se on erityislaatuinen. Ilmeisesti se on vuosisadan pisin kuunpimennys kestäessään 1 tunnin 43 minuuttia. Olen melko varma, että tämä sallii timanttivalotsunamin aloittaa planetaarisen uuden vuoden ja avata Leijonaportti-portaalin.

Voi kyllä … asioista on tulossa hyvin mielenkiintoisia tässä muutoksessa. Muista hengittää syvään ja nauttia kyydistä! Tämä on uuden Maan tulemista sisään, ja se lupaa tuoda meille uuden elämän ja uuden unelman. Päästä irti vanhasta ja vanhoista odotuksista ja ole avoin ottamaan avosylin vastaan uusi kaikissa muodoissaan ja kaikissa siunauksissaan!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 18.06.2018 22:54 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KESÄKUUN 2018 PÄIVÄNSEISAUS JA LEIJONAPORTTI 8.8.2018

Arkkienkeli Mikaelia anavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
17.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pyhä vuosi 2017-2018 on lähestymässä loppuaan, ja se valokoodi- ja energia-aalto joka vapautettiin Leijonaportissa 2017, saavuttaa huipentumansa kesäkuun päivänseisauksessa 2018. Rakkaat ystävät, on ollut voimallinen matka, kun valo- ja vesikoodiaallot ovat aktivoineet enemmän ja syvempiä transformaatiotasoja planeetallanne.

Ne jatkuvat transformaatioaallot joita olette tunteneet, erityisesti tämän vuoden maaliskuusta saakka, ovat olleet kaikki osa sitä yhtä valoaaltoa, joka vapautettiin Suuresta keskusauringosta/galaktisesta keskuksesta 8-8-Leijonaportin aikana elokuussa 2017.

Tiedätte jo, että kvanttifysiikassa valo voidaan kokea hiukkasena ja aaltona. Se merkitsee, että yksittäinen tapahtuma voidaan kokea aaltoina aika-avaruusjatkumolla. Niinpä tämän pyhän vuoden aikana olette kokeneet transformatiivisia valo- ja vesikoodiaaltoja. Nämä koodit ovat transformoineet ja laajentaneet valokehoanne ja puhdistaneet ja aktivoineet fyysistä kehoanne. Timanttivalokoodit sisältävät informaatiota, joka aktivoi moniulotteiset valokehoverkkonne, kun taas timanttivesikoodit puhdistavat sitä vettä, josta olette muodostuneet, ja tuo selkeyttä ja luminesenssia fyysiseen kehoonne, edellytyksenä uuden Maan timanttikehomallinne aktivoimiselle.

Rakkaat ystävät, tämän kuluneen vuoden aikana olette sukeltaneet syvälle itsessänne, vielä syvempiin tietoisuuskerroksiin. Siellä olette kohdanneet jumalaisen feminiinisyyden hyvin syvät kerrokset, ne sielu- ja henkiaspektit jotka opastavat fyysistä inkarnoitumistanne Maahan.

Syvällä matkallanne olette kohdanneet jumalaisen feminiinisyyden Järvenneitona ja hän on ojentanut pyhän excalibur-miekan jumalaiselle maskuliinisuudelle. Näin tehdessään hän voimaannuttaa jumalaisen maskuliinisuuden astumaan esiin ja luomaan ilman kamppailua tai aggressiivisuutta, pelkästään jumalaisen rakkauden virrassa.

Tiedämme, että hyvin monet teistä ovat selviytymiskamppailun uuvuttamia maan päällä. Sanomme, että tämä on nyt ohi. Kun yhdistytte jumalaiseen feminiinisyyteenne syvällä sisällä ja sallitte maskuliinisuuden ottaa totuuden miekan, joka leikkaa kaiken harhan, niin voimaannutte luomaan polkuanne kamppailematta. Todellisuutenne yksinkertaisesti ilmentyy ympärille halujenne ja tarpeidenne mukaisesti niin, kuin on määritetty uuden Maan timanttikehomallissa.

Monin tavoin muinainen siriuslainen/egyptiläinen historia Isiksestä ja Osiriksesta opettaa samaa totuutta. Isiksen, jumalaisen feminiinisyyden, täytyy voimaannuttaa Osiris, jumalainen maskuliinisuus, taianomaiseen luomiseen, jotta uutta voi syntyä Horus-taikalapsena. Horus karkottaa pimeyden ja luo valon ajan.

Olette nyt valmiita, rakkaat ystävät, osallistumaan tähän pyhän avioliiton syvään ja säteilevään yhteyteen. Jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden kaksoisliekkienergiat tulevat sisällänne harmoniaan ja voimaantumiseen! Tällä hetkellä uusi voi syntyä maan päälle jumalaisen rakkauden ja harmonian pyhänä testamenttina. Niinpä jokaisen teidän sisällä kaksoisliekkiliitto saa aikaan voimaantumista, taikaa ja kokemuksen kauniista uudesta Maasta.

Päivänseisauksessa tunnette timanttivalo- ja vesikoodien sisäänvirtauksen voiman, kun sielunne, kehonne ja henkenne luovat tämän ihanan yhteensulautumisen tai pyhän liiton, joka tunnetaan pyhänä avioliittona, jossa kaikki aspektit yhdistyvät ilmaisemaan jumalaista rakkautta, luovuutta ja myötätuntoa.

Kun otatte vastaan ja ruumiillistatte näitä voimakkaita energioita, varmistakaa, että pidätte hyvää huolta fyysisestä kehostanne, kun se sopeutuu näihin uusiin voimakkaisiin taajuuksiin ja värähtelyihin.

Seuraava aalto – planetaarinen uusi vuosi ja Leijonaportti 2018

Ja niin rakkaat ystävät, saavutte seuraavan syklin ja uuden pyhän vuoden porteille. Planetaarinen uusi vuosi alkaa 26.7., "ajattoman päivän" 25.7. jälkeen. Tämä on hetki, jolloin Leijonaportaalit avautuvat ja uusi ja kehittyneempi aikaspiraali tulee mahdolliseksi ja voidaan luoda seuraavaa pyhää vuotta varten. Tänä aikana on oleellista pitää henkilökohtainen värähtelynne korkeana ja selkeänä, leikata kaikki harhakuvat ja keskittyä vain rakkauteen ja harmoniaan. Älkää antako kenenkään tai minkään tapahtuman vetää teitä pelkoon ja vihaan, sillä nämä tunteet pitävät teidät matalassa värähtelyssä ja estävät teitä kurkottamasta korkeammalle tietoisuustasolle. Muistakaa olla valoa ja antaa sydämenne olla kevyt kuin höyhen, kun leijutte korkeammille olemistasoille uudessa syklissä.

Atlantiksen romahtamisen ja tinkimättömyyden menettämisen jälkeen muinaisessa Egyptissä, yhteys pyhiin Leijonaportaaleihin ja pyhään Leijonaenergiaan kadotettiin. Ihmiset irrotettiin tästä tiedosta ja aikaspiraaleista tuli aikajanoja, ja ne joilla oli pimeä sydän, lukitsivat heidät harhaan, valheellisuuteen ja manipulointiin.

Nyt uuden Maan sarastaessa teille annetaan tilaisuus yhdistyä taas kuninkaallisiin Leijonasuojelijoihin ja luoda pyhiä aikaspiraaleja ja ilmentää täydessä selkeydessä ja tinkimättömyydessä.

Kun lähestytte tähtiporttia tai Leijonaporttia 8.8., valonsuojelijat odottavat teidän johdattamistanne portaalin läpi korkeammille tietoisuus- ja luomistasoille. Kun kunnioitatte sitä menneisyyttä ja tulevaisuutta, jota kuninkaalliset Leijonaportit edustavat, fokusoidutte intensiivisesti nyt-hetkeen luomis- ja ilmentämispaikkana.

Tänä aikana vapautetaan myös uusi valoaalto Suuresta keskusauringosta antamaan voimaa tälle uuden Maan luomisen uudelle aikaspiraalille. Se on kirkkain ja voimakkain valoaalto tähän mennessä Maassa, ja sekin koetaan transformaatio- ja luomisaaltoina pyhänä vuotena 2018-2019.

Tämä aikaspiraali antaa teille tilaisuuden luoda ja ilmentää unelmanne. Monet teistä ovat tunteneet viimeisen vuoden aikana merkittäviä muutoksia työ-, suhde- ja kotienergioissaan. Kaikki tämä on ollut irtipäästämistä, jotta teidät asetetaan uuteen paikkaan, josta voitte luoda uuden Maan unelmanne.

Toivotamme teille valoa, iloa ja voimaa, kun luotte uutta rakkauspolkuanne uuden Maan moniulotteisessa todellisuudessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 24.10.2018 21:17 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
11-11-11 – RAKKAUDEN VÄRIT

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
21.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas Maaperhe, tiedämme, että tämä on ollut myrskyisää aikaa Maassanne ja että monet teistä ovat havainneet vaikeaksi jatkaa liikkumista eteenpäin. Kun kuljette vuoden 2018 loppua kohti, huomaatte, että tapahtuu monien niiden asioiden loppuunsaattamista, joita ei enää tarvita elämässänne siirryttäessä uuteen Maahan. Nämä voivat olla sellaisia asioita, kuin ihmiset, suhteet, työpaikka, koti tai paikat, joihin tunsitte ennen vetoa. Mutta rakkaat ystävät, voitte olla varma, että uutta valoa ja uusia siunauksia tulee niiden tilalle, kun siirrytte vuoteen 2019.

Lähestytte nyt voimakasta 11-11-aikaporttia ja galaktista vihkimysportaalia, joka on 11. marraskuuta. Ja tänä vuonna tuo portaali resonoi lukuun 11-11-11, mikä tekee siitä mestarienergian kolmoisportaalin. Tämä tietysti merkitsee, että sen läpi tulevat energiat ovat erittäin intensiivisiä ja voimakkaita ja ne antavat teille tuon ekstranoston, jota tarvitsette siirtämään aikaspiraalinne uuden Maan taajuuksiin.

Tämän mestarienergian kolmoisportaalin aikana teette versiopäivityksen valokehoonne ja fyysiseen kehoonne, jotta voitte vastaanottaa selkeämmin tulevia enkelivalotaajuuksia, jotka ilmentävät uuden maatodellisuuden.

Enkelivalotaajuudet ja miten ruumiillistetaan ne jokapäiväiseen elämäänne

Tulevien valokoodien voimakkuus ja taajuus on lisääntynyt viimeisen vuoden aikana. Olette nyt aurinkominimissä, jossa auringonpurkaukset ovat lähes puuttuneet planeettanne aurinkosääjärjestelmästä. Tämä on sallinut syvällisten galaktisten lähetysten, kuten timanttivalokoodit, ottaa pääroolin uuden Maan muodostamisessa ja ylösnousemusprosessin ohjaamisessa valokehon ja fyysisen kehon muutosten avulla.

Nyt erittäin korkeita enkelivalotaajuuksia tulee Galaktisesta keskuksesta, ja ne auttavat teitä nostamaan tietoisuutenne sille tasolle, jolla voitte ilmentää uuden Maan todellisuuteenne.

Nämä enkelivalotaajuudet ovat pehmeää luminenssiplasmaenergiaa, joka ilmaisee itsensä kauniinvärisinä aaltoina, jotka koodaavat jumalaista rakkautta ja informaatiota transformaatiota ja ylösnousemusta varten.

Enkelivalotaajuudet voidaan kokea väreinä, mutta myös ääniharmonioina tai aaltoina tai symboleina tai hieroglyfeinä, jotka tunnetaan valokielenä tai luomisen alkuperäisinä enkelitulikoodeina.

Rakkaat ystävät, kun kuljette spiraalina korkeammalle uuden Maan taajuuksiin, ruumiillistatte nämä enkelivalotaajuudet ja teistä tulee niiden kantamien koodien välittäjiä. Opitte myös, että nämä taajuudet kantavat parantavia energioita, ja teistä tulee tietoinen siitä, miten työskennellään näiden energioiden ja koodien kanssa parannuksen ja tasapainon tuomiseksi itsellenne ja ympärillänne oleville.

Tapa ruumiillistaa nämä taajuudet jokapäiväiseen elämäänne on tulla tietoiseksi näistä jumalaisista valoaalloista ja sitten tietää intuitiivisesti nuo värit ja äänet ja symbolit, jotta voitte tuoda tasapainoa sinne, missä se on menetetty, ja parannusta sinne, missä sitä tarvitaan.

Pian alatte myös nähdä niitä fyysisillä silmillänne ja teistä tulee tietoinen enkelitaajuuden kajosta, kun aaltoja tulee eri portaalien ja porttien läpi. Jos olette virittyneempi äänitasoille, saatatte alkaa kuulla ääniä ja musiikkia, ja jos olette virittyneempi valokieleen, saatatte alkaa nähdä symboleja tai kuulla kieliä tai teitä liikutetaan ilmaisemaan ne kehonne kautta tanssiliikkeinä.

On tärkeää ruumiillistaa näiden taajuuksien sydän ja sielu, koska alemmilla tasoilla ne saavat aikaan häiriöitä ja kaaosta. Se on niiden tarkoitus: häiritä sitä, mikä on vanhaa ja mitä ei enää tarvita, ja luoda tilaa uudelle. Niinpä elämässänne teitä voidaan joko häiritä ja joudutte kaaokseen, tai voitte astua mestaruuteenne ja nuo olla uudet valokoodit ja ilmaista uuden Maan ja uusien luomusten energiaa.

Tänä aikana Maassanne ei ole neutraaleja tiloja, sillä muutokset ja transformaatiot ovat liian intensiivisiä. On aika ottaa paikkanne ja tehdä valintanne ja ruumiillistaa tulevat enkelitaajuudet ruumiillistuneen valon mestarina!

Fyysisen ja valokehon transformaatiot

Rakas perhe, voidakseen paremmin mukautua uusien enkelivalotaajuuksien virtaan ja integrointiin, valokehon ja fyysisen kehon on täytynyt käydä läpi tiettyä sopeutumista.

Ensinnäkin käpylisäkettä on suurennettu ja sen rakennetta on uudistettu energiatasolla, mikä tekee mahdolliseksi jakaa enemmän valoa ja taajuutta fyysisen kehon ja valokehon välillä.

Nämä muutokset käpylisäkkeeseen sallivat myös sen energiarakenteen luomisen pään ympärille, joka tunnetaan kultakruununa. Tämä rakenne kantaa Kristus-tietoisuuden kultaista valoa ja pitää sen paikoillaan sielutähtichakrasta kruunuchakraan, mikä muodostaa valosillan sielun ja itsen fyysisten aspektien välille.

Käydessänne läpi tätä transformaatiota, saatatte tuntea oireita päässä, erityisesti käpylisäkkeen alueella kallonpohjassa, ja myös onteloissa, aina leukaan ja hampaisiin saakka. Tämä voi vaihdella paineesta voimakkaaseen kipuun, kun keho sopeutuu tähän uuteen valoenergiavirtaan.

Lisääntynyt käpylisäkevirta vaikuttaa myös aivolisäkkeeseen, kateenkorvaan ja kilpirauhaseen. Energian lisääntyminen näillä alueilla lisää myös mahdollisesti oireita ja epämukavuutta kurkussa ja selkärangassa yläselän alueella.

Mutta tietäkää, rakkaat ystävät, että kun nämä energiat on integroitu ja keho rentoutuu enemmän uusiin virtauksiin, luovuutenne ja ilmentämiskykynne lisääntyvät kovasti. Nyt on todella aika alkaa luoda uutta Maatanne!

Rakkauden värit

Jokainen näistä plasmavaloenergia-aalloista joka tulee Maan portaalien läpi, kuljettaa omaa viestiään rakkaudesta, myötätunnosta ja luovuudesta. Jokaisella näistä aalloista on oma väri- ja äänitaajuutensa ja oma koodisettinsä enkelivalokielessä.

Intuitiivisen kyvyn kehittäminen näiden väri-, ääni- ja koodiaaltojen näkemiseen ja kuulemiseen, parantaa kovasti kykyänne integroida nämä energia-aallot ja jakaa enkelitaajuuksia toisten kanssa parantamis- ja tasapainottamismenetelmänä.

Pystytte ratsastamaan näillä aalloilla tietoisesti ja työskentelemään aallon taajuuden ja viestin kanssa sen sijaan, että teitä vain heitellään kaaoksessa ja kärsitte aaltojen hajottavasta ja häiritsevästä läpikulusta.

Rakkaat ystävät, kutsumme teitä juhlimaan tulevia valo-, väri- ja ääniaaltoja ja työskentelemään koodien ja valokielen kanssa, kun olette niiden jumalaisten tietoisuusvirtojen mestari, jotka rakentavat uutta Maata todellisuuteenne.

Toivotamme teille iloista läpikulkua 11-11-11-portaalista ja luovaa ilmentämis- ja rakkausaikaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 47 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia