Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 11:53

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 214 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 05.11.2018 20:09 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
MARRASKUUN 2018 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
4.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu on tarkoituksellisen toiminnan kuukausi, kun näemme vanhoja syklejä loppuvan uusien alkaessa, suuria muutoksia henkisessä ymmärryksessä ja tiedostamisessa ja tilaa luotavan uusille energioille, kun voimme laajentua suurempiin moniulotteisiin mahdollisuuksiin ja todellisuuksiin. Marraskuun avainsanoja ovat oikeudenmukaisuus ja karma voimakkaan 11-11-värähtelyn kera, kun on 11-vuoden 11. kuukausi. Meillä ei ole ollut tällaista energiaa marraskuun 2009 jälkeen, ja tuolloin emme olleet läheskään niin hereillä ja tietoisia kuin nyt. Oletko valmis jännittävään ja toiminnantäyteiseen kuukauteen? Se on täällä, joten aloitetaanpa.

Koko vuodessa on voimakas 11-värähtely (2018 on 11-vuosi), joka on henkisen mestaruuspolun noviisin numero. 11 on ensimmäinen kolmesta mestariluvusta, ja usein unohdamme, että noviisi kartoittaa uutta henkistä aluetta ja oppii yrityksen ja erehdyksen kautta – se on ensimmäinen askel mestaruuspolulla. Voimme odottaa kohtaavamme haasteita ja meillä on epäilyksiä kyvyistämme, mutta oppituntinamme on oppia niistä ja edistyä, integroiden oppitunnit seuraaviksi askeliksemme.

Marraskuussa voimme soveltaa useiden vuosikymmenten oppituntiemme tulosta uuteen polkuumme. Solmujen ja Jupiterin vaihtaessa merkkiä ja saattaessa loppuun tärkeitä syklejä, pohdimme energiaoppitunteja huhti- ja heinäkuulta 2000 ja marraskuulta 2006 (edellinen kerta kun Jupiter oli Jousimiehessä). Mitä sellaista teit, mikä tulee nyt takaisin maisemiin? Miten elämäsi on nyt erilaista kuin silloin? Mikä tärkeintä, miten paljon laajentuneempi tietoisuutesi on tänä päivänä, mikä antaa sinulle pääsyn uusiin taajuuksiin, värähtelyihin, mahdollisuuksiin ja potentiaaliin? (Huom. Jupiter oli Kaksosissa, Jousimiehen vastamerkissä, vuonna 2000.)

Emme näe ainoastaan jatkuvaa 3D-tiheyden aikajanojen luhistumista 5D-integroinnin ja -laajentumisen edessä, vaan kaikella myös mikä rajoittaa energiaamme, ei tue tätä integrointia tai vastustaa sitä, on tilinteon päivä. Karmapyörä kääntyy nyt, ja se etsii loppuunsaattamista ja päätöstä, tai aloittaa uuden kierroksen, jos valitsemme sen polun.

Jupiterin siirtyminen Jousimieheen, sen hallitsemaan merkkiin, tuo esiin korkeamman ajattelun, filosofian, lainopillisten kysymysten, henkisyyden ja oikeudenmukaisuuden teemoja. Muinaisastrologiassa Jupiter hallitsi Kaloja, henkisyyden, näkymättömän maailman ja harhakuvien merkkiä. Jupiter hallitsee oikeudenmukaisuutta, jota ajattelemme usein oikeusistuimina ja lakina, mutta oikeudenmukaisuus viittaa myös reiluuteen, balanssiin ja tasapainoon.

Kaikki väärät teot on oikaistava, antaminen täytyy tasapainottaa saamisella, kilpailu korvataan yhteistyöllä, eikä oikeus saa olla kallellaan kenenkään eduksi. Tämä on henkisen polun periaate – että kaikki täytyy olla tasapainossa. Emme voi olla antaja ottamatta vastaan, emme voi olla parantaja fokusoitumatta omaan parantumiseemme, eikä meistä voi tehdä voimatonta antamatta tilaisuutta ottaa takaisin voimamme.

Jupiter tuo myös totuuden valoon tavoilla, joita emme voi sivuuttaa. Jousimies ampuu totuuden nuolia laserintarkasti. Luuletko, että aurinkokuntamme suurimpana planeettana Jupiterilla on ekstrapainoa asioissa? Minä uskon niin.

Energeettinen täysivaltaisuus on tämän kuukauden energioiden lopputulos, ja myös kuunsolmut heijastavat sitä. Solmujen merkkivaihdos on myös iso tapahtuma tässä kuussa, koska ne ovat sukupolvienergioiden ja -muutosten indikaattori. Huhtikuussa 2000 solmut siirtyivät Rapuun ja Kauriiseen, joissa ne ovat taas tässä kuussa. Ajattele niitä muutoksia, joita olemme nähneet maailmassa vuoden 2000 jälkeen, ja kaikkia niitä pettymyksiä, kun vuosisadan vaihtuminen ei tuonut rauhaa, iloa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä meille ja maailmaan, kuten luulimme tapahtuvan. Tuo jakso toi myös yrityshallinnan maailmannäyttämölle. Näimme "yrityskratian" nousun, jotkut kutsuisivat sitä "korruptokratiaksi". Nyt tuohon käsitteeseen palataan uudessa valossa, kun karmapyörä kääntyy taas.

Näemmekö edelleen monikansallisten yritysten jatkavan maailman hallintaa? En usko. Monsanton, yhden maailman suurimmista – ja mielestäni tuhoisimmista – monikansallisista yrityksistä osti hiljattain Bayer, toinen suuri monikansallinen yritys. Sitten yllättävässä oikeuden päätöksessä eräs kalifornialainen puutarhanhoitaja voitti 278 miljoonan dollarin oikeusjutun Monsantoa vastaan, koska valamiehistö oli samaa mieltä, että sen rikkakasvien torjunta-aine aiheutti hänen syöpänsä. Vaikka tuomittu korvaus vähentyi 78 miljoonaan dollariin, se oli ennakkotapaus, joka avasi oven 1500 oikeusjutulle Monsantoa vastaan samanlaisista terveysongelmista, joita sen kasvimyrkkytuotteet ovat aiheuttaneet. Bayerin osakekurssi laskee nopeasti, eikä yrityksellä ole varaa uusien kanteiden korvausmaksuihin. Karmaa toiminnassa? Palvellaanko oikeutta? Sinä päätät. Monsanto on vastuussa myös niiden geenimanipuloitujen tuotteiden kehittämisestä ja tuottamisesta, jotka se toi salaa ruoka-ainemarkkinoille 1995.

Tämä periaate pätee elämässämme suhteessa siihen, miten olemme käyttäneet energioitamme ja missä olemme pois tasapainosta, missä emme ole yhtenevä tai harmoniassa oman ylösnousemuspolkumme kanssa – jumalainen yhdenmukaisuus ja harmonia. Miten voimme käyttää omassa elämässämme marraskuun teemoja – oikeudenmukaisuus ja karma? Ajattele, missä elämäsi on poissa tasapainosta. Missä annat enemmän kuin saat? Missä himmennät omaa valoasi, jotta toiset voivat loistaa tai eivät sokaistu? Ketä yrität parantaa ja minkä karmakiertojen täytyy loppua? Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä, ja niillä on suuret seuraamukset, joten sinun täytyy pohtia niitä tarkkaan. Mutta ylösnousemuspolun täytyy laajentua jatkuvasti, ja nämä ovat suurimpia rajoittajia eteenpäin liikkumiselle ja laajentumiselle.

Kun marraskuu alkaa, Venus perääntyy Vaa'assa, kulkien alueella, jonka yli se meni ensimmäisen kerran syyskuussa. Vaaka hallitsee suhteita ja kumppanuuksia. Tämä on lisäkannustusta tasapainon etsimiseen energiassamme ja myös niiden kanssa, joihin olemme yhdistynyt. Emme voi aina olla antaja, parantaja, tukija ja valo kaikille, pysähtymättä välillä täyttämään oman lasimme ilolähteestä.

Ja meillä on vuoden 2018 viimeinen Merkuriuksen perääntyminen, joka alkaa 17.11. (päivä sen jälkeen, kun Venus alkaa kulkea eteenpäin) ja päättyy 4.12. Kaikki normaalit Merkuriuksen perääntymisvaroitukset pätevät: tarkista toiseen kertaan kommunikointi, lue kaikki ennen allekirjoittamista, varaudu matkaviivytyksiin ja jonkin menneisyyden aspektin nousemiseen esiin.

Mutta tällä Merkuriuksen perääntymisellä on toinenkin aspekti, joka on tuulahdus menneisyydestä. Se päättää perääntymisjaksonsa Skorpionin viime asteissa, jotka Saturnus ylitti hitaasti kesä-syyskuussa 2015, jolloin kaikki tuntui olevan hyvin vaikeaa, hyvin paljon kaivettiin esiin ja meidän täytyi taistella omia pelkojamme vastaan jatkaaksemme liikkumista eteenpäin.

Kun jatkamme näiden syklien läpi – ja niistä tulee valaistuneempia ja helpompia siirtyessämme eteenpäin – nuo Skorpionin viime asteet laukaisevat edelleen voimakasta muutosta, itsetutkiskelua ja jumiutuneen energian vapautumista.

Ikään kuin evoluutiovallankumous tarvitsisi yhtään enempää apua tässä kuussa, Uranus palaa takaisin Oinaaseen ja kulkee alueella, jonka se ylitti ensimmäisen kerran heinäkuussa 2017. Lisää menneisyyttä nousee esiin oikeudenmukaisuus- ja karmatarkasteluun. Muista, ettei syynä ole rangaistus tai kosto, vaan tasapainon saavuttaminen, joten tarkastele kaikkea tuon linssin läpi.

Uranuksen ohella myös Eris, yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden soturi, on Oinaassa. Uranus ja Eris ovat kulkeneet yhdessä vuodesta 2016 saakka ja voimaannuttaneet ihmisiä kaikkialla puolustamaan totuuttaan ja yhteiskunnallista muutosta, joka poistaa korruption, pahuuden ja epäoikeudenmukaisuuden. Muutaman kuluneen vuoden aikana olemme kuulleet paljon epäoikeudenmukaisuudesta ja pahuudesta, jota tehdään haavoittuvimmille, heikoimmille ja riistetyimmille ihmisille ympäri maailmaa, erityisesti naisille ja lapsille.

Voimme kiittää Erisiä tuosta tiedosta ja Uranusta voimakkaista toimista, joihin on ryhdytty sitä vastaan taistelemiseksi. Tuota pahuutta on ollut vuosisatoja – nyt tiedämme siitä. Tuo taistelu etenee nyt suurempiin ponnisteluihin, ja olemme yhdistyneet ihmisperheenä niitä vastaan, jotka haluavat vahingoittaa toisia ahneuden, vallan ja korruption nimissä.

Älä unohda Kheironia, haavoittunutta soturia, joka on Kaloissa tässä kuussa. Siellä se vahvistaa Jupiterin aikaa Jousimiehessä ja on myös hyvin aktiivinen tänä aikana. Sieluhaavat laukaistaan ja aktivoidaan parannettavaksi ja irtipäästettäväksi. Tuskallisimmat oppituntisi ovat aina suurimpia voimaantumisen lähteitä. Tämä on kipukohtasi, jonka voit muuttaa voimaantumiskohdaksesi.

Uusikuu Skorpionissa 7.11. auttaa meitä löytämään lohtua ja rauhaa kaivettuamme syvältä tuskamme syiden löytämiseksi. Normaalisti uusikuu tai täysikuu Skorpionissa voi olla tunteellisesti hyvin tuskallinen. Tämä kuu antaa uuden vaihtoehdon – yhtenäisen harmonian, rauhan, ilon ja jumaluuden, joka on mahdollinen, kun olemme valmis päästämään irti tunnetaakasta ja käyttämään intuitiota ja henkeä paljastaaksemme aidon totuuden ja kantaaksemme sitä ylpeästi.

Täysikuu 23.11. on Kaksosten 0 asteessa ja säteilee valoaan kirkkaasti Jupiteriin, joka on juuri asettunut hallitsemaansa merkkiin ja valmiina tasapainottamaan totuuden ja oikeudenmukaisuuden vaa'an ja jumalaisen polun.

Ja tässä on eräs mielenkiintoinen havainto. Jokaisen merkin 15. aste on tasapainopiste, joka sisältää tuon merkin täyden energian. Se on myös numero, joka edustaa jumalaista harmoniaa, hengen ja aineen tasapainoa ja ilmentämistä. Marraskuusta 2018 huhtikuuhun 2019 kaikki uudet kuut ovat 15. asteessa.

Marraskuu 2018 jatkaa liikettä kohti suurta Saturnuksen ja Pluton yhtymää ja stelliumia Kauriissa vuonna 2020 – kerran-500-vuodessa asetelma. Jos lisätään tähän se suuri määrä planeettoja, jotka ovat myös Kauriissa tuolloin, se on luultavasti enemmänkin kerran-5000-vuodessa tapahtuma. Kaikki planeetat siirtyvät asemiin seuraavien 14 kuukauden aikana. Näemme oman täysivaltaisuuden ja yritysten hallinnan tasapainottumista seuraavien kahden vuoden aikana ja luultavasti lisäystä yrittämisessä ja liiketoiminnan aloittamisessa, kun useammat ihmiset lähtevät työpaikastaan tavoittelemaan omia unelmiaan, lahjojaan, intohimojaan ja taitojaan.

Rapu/Kauris-solmumuutoksessa 2000 nähtiin massiivisesti lomautuksia (olen sen veteraani) ja yritysten rakennemuutosta, ja siinä menetettiin elinaikaisia työpaikkoja ja ammatti- ja työpaikkavarmuus. Monet ihmiset menettivät työpaikkansa ja heidän täytyi vaihtaa uraa tai aloittaa oma bisnes. Ennustan tähän uuteen sykliin sisältyvän, että ihmisiä lähtee yritysmaailmasta vapaaehtoisesti tavoittelemaan unelmiaan. Useimmat työskentelevät kotoa, mikä on osa pohjoissolmua Ravussa ja askel voimaantuneeseen itsenäisyyteen, jota on eteläsolmu Kauriissa.

Näemme luultavasti myös lisää tunneparantumista, joka sallii uusien suhteiden alkaa vähemmän karmapohjaisena ja tasapainoisempana vahvojen rajojen kera, jotka auttavat meitä johtamaan energiavirtamme, pitämään sen harmoniassa aikomuksemme kanssa ja menossa ilmentämisemme ja lopputulostemme suuntaan.

Voimaantumiskohtasi tässä kuussa on itsetietoisuus ja täysivaltaisuus ja siirtyminen parantumisesta eheyteen ja yhdenmukaisuuteen. Tämä on se parantumispolku, joka on sielumissiomme ja -tarkoituksemme. Ole omassa energiakentässäsi ja voimassasi ja puolusta täysivaltaisuuttasi. Pidä vahvat energiarajat, jotka johtavat energiavirtaasi ja sallivat sinun olla sen kontrollissa, mitä ilmentyy elämääsi.

Vältä tuijottamista sulkeutuviin oviin ja kohtaa uudet mahdollisuusportaalit, joita sinulle avautuu. Se mikä on "tullut energiatiensä päähän", ei ole enää voimaantumisen lähde sinulle. Ylösnousemus on dynaaminen prosessi, ja muutos on sen vääjäämätön seuraamus. Vaikka tosiaan syntyy kaaosta, kun toimintamalleja hajoaa, se voi olla tilapäistä, kun meillä on voimakas aikomus ohjaamassa energiaamme uusiin ilmentämisulottuvuuksiin, jotka voivat luoda kaaoksesta iloa, rauhaa, hyvinvointia ja yhtenäistä harmoniaa.

Kiinnittäkää turvavyönne – tässä kuussa on korkeavärähteistä ja hurjaa kyytiä. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 05.12.2018 16:20 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
JOULUKUUN 2018 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voitko uskoa, että on vuoden 2018 viimeinen kuukausi? Millainen vuosi onkaan ollut, ja tämä kuukausi on energeettistä paketointia, kun viimeistelemme henkisen vihkimysvuoden (11-vuosi) ja valmistaudumme vuoteen, jota hallitsevat luova energia, aikomus ja ilmentäminen – kaikki 5D-energiat. Oletko valmis 5D-luomiseen? Jos et ole varma, mitä se merkitsee, selitän sitä tässä artikkelissa, ja päästäksemme alkuun, siinä on kyse energiasi toimitusjohtajana olemisesta, oman energia-astiasi johtamisesta, hyvien rajojen asettamisesta ja energiapolun luomisesta aikomuksesi toteutumiselle. Siihen valmistautumiseksi, joulukuun teema on tehokkuus ja se, miten johdamme oman energiamme käyttöä.

Joulukuu alkaa loppuunsaattamissyklissä, joka on täydellinen vuoden viimeiselle kuukaudelle. Ajattele keskeneräisten asioiden saattamista päätökseen, aloitetun saamista loppuun, elämänsä asioiden hoitamista ja prioriteettien uudelleenjärjestelyä. Otitko itsellesi liikaa? Kenties on hyvä aika arvioida uudelleen sitoumuksesi ja päästää muutamasta niistä irti. Itse asiassa, näin on paljon parempi tehdä, kuin yrittää pakottaa itsensä kunnioittamaan jotain aika- tai energiasitoumusta, johon et toivoaksesi olisi koskaan suostunut ja jonka sallit kuluttaa energiaasi katumuksen, itsensä tuomitsemisen ja vihan kera.

Tästä syystä sanoin joulukuun teeman olevan tehokkuus, koska meidän täytyy oppia, miten ollaan tehokas energiamme käyttämisessä. Tehokkuus merkitsee suoriutumista parhaalla mahdollisella tavalla, haaskaten vähiten aikaa, ponnistelua ja energiaa. Tässä kuussa voimme tehdä energiamme tehokkuustarkastelun ja esittää seuraavat kysymykset:

1. Onko tämä tilanne energiani parhainta käyttöä?
2. Teenkö asioita, joiden tekemisestä ja joihin osallistumisesta nautin?
3. Olenko sitonut liikaa energiaresurssini ja annan saamatta mitään vastineeksi?
4. Onko energialleni muu mahdollisuus, jota en ole vielä ajatellut?

Nämä kysymykset eivät merkitse, että lakkaat tekemästä asioita muille, ettet ole ystävällinen ja myötätuntoinen ja että vedät energiasi pois kaikesta. Ne antavat sinulle tilaisuuden harkita uudelleen omia vaihtoehtojasi, ennen kuin annat toisille, ja varmistaa, ettet oli liikasitoutunut, loppuunkulunut, väsynyt, äärirajoille venytetty ja kyvytön tyydyttämään omia energiatarpeitasi.

Tutkiaksemme vuoden 2019 luomisvaihtoehtojen täyttä potentiaalia, meillä täytyy olla täysi kontrolli energiastamme, jotta meillä on energiaresursseja laajentua uusiin mahdollisuuksiimme ja uuteen potentiaalimme eikä meillä ole energiavuotoja, jotka imevät resurssimme tyhjiin. Tämän tekemiseksi meidän täytyy oppia sanomaan "ei" ihmisille ja tilanteille, jotka eivät ole energiaresurssiemme tehokasta käyttöä. Sen tekeminen voi aluksi olla vaikeaa, mutta muista, että usein ne ihmiset joiden luulet pettyvän heidän avunpyyntöjensä torjumisesta, ovat vain vaivautuneita, koska heidän täytyy pyytää joltain muulta (katso artikkelini "Pettynyt vai vaivautunut?" 7.9.2015).

Siis mitä joulukuulla on varastossa? Ensinnäkin kuukausi alkaa Merkuriuksen perääntyessä, mikä loppuu 6.12., ja Merkurius on Skorpionin 29 asteessa, muistellen Saturnuksen perääntymistä tässä asteluvussa kesä–syyskuussa 2015. Meillä on myös neljä planeettaa merkkinsä 29 asteessa. Tämä on loppuunsaattamisen asteluku, joka sisältää tuon transiitin kaiken energian, jotta voimme ajatella ja arvioida uudelleen ja päästää irti, ennen kuin otamme tuon seuraavan askeleen. Miten erinomainen viesti joulukuulle.

Ja meillä on uusikuu 6.12. Jousimiehen 15 asteessa ja täysikuu 22.12., päivänseisauksessa, Ravun 0 asteessa. Muista marraskuun energiaraportista, että marraskuusta 2018 huhtikuuhun 2019 kaikki uusikuut ovat 15 asteessa, alkemian asteluvussa, ja täysikuut 0 asteessa, ehdottoman potentiaalin asteluvussa. Nolla on ei-mitään/tyhjyys, jossa on ääretön potentiaali, koska se on energiaa, joka ei ole vielä ottanut muotoa, ja teemme sen aikomuksellamme. Se on suuri tuki luovalle polullemme 2019. Joka kuussa saamme tukea luomiseen, transformaatioon ja rajattomaan potentiaaliin.

Yksi mielenkiintoinen astrokohta: Mars on Kaloissa koko kuukauden ja siirtyy Oinaaseen 1.1. Mars hallitsee Oinasta, eläinradan ensimmäistä merkkiä, joten joulukuun Kalat-transiitillaan se sulkee ympyrämme, alfasta tulee omega, noviisi saa loppuun polkunsa ja hän saavuttaa mestaruuden. Kirjoitin tästä ensimmäisen kerran maaliskuun 2015 energiaraportissa.

On mielenkiintoista, että uusi vuosi alkaa Marsin ollessa omassa merkissään Oinaassa, pioneerin, tiennäyttäjän ja uusien alkujen merkissä, sekä kriittisessä nollapisteessä, eläinradan ensimmäisessä asteessa. Toinen esimerkki alfan tulemisesta omegaksi, ympyrän sulkeutumisesta energiayhdenmukaisuuteen, tulemisesta 360:ksi jumalaisessa kolminaisuudessamme ja ihmisyytemme harmonisoimisesta jumaluuteemme yhdenmukaisen harmonian virrassa.

Tarvitsemmeko enää muita todisteita siitä voimakkaasta luomispotentiaalista, johon olemme nyt astumassa?

Päivänseisausta 21.12. seuraa uusikuu, kotia, perhettä, äitiä ja tunteita edustavan Ravun 0 asteessa. Meillä on paljon Kheiron-toimintaa taas tässä kuussa, joten katso marttyyri-parantaja-toimintamallia, johon ehkä ole antautunut, ja ala ajatella siirtymistä voimaantuneeseen mestaruuteesi. Tunteet vaikuttavat energiakenttäämme, terveyteemme, mielentilaamme ja elämämme joka aspektiin. Kiinnitä huomiota tunne-energiaasi tässä kuussa ja katso, miten tunteesi joko kuluttavat energiaasi tai laajentavat sitä.

Marraskuu loppui yllättävään ilmoitukseen – George H W Bushin, USA:n entisen presidentin, kuolemaan. Hänen kuolemansa merkitsee tärkeää vapautumista suuresta määrästä 3D-tiheyttä, koska hän oli merkittävä kulmakivi ja ruumiillistuma tuossa hallinnan, vallan, ahneuden ja kontrolloinnin toimintamallissa. Tapahtui energian merkittävää kohoamista hänen kuollessaan, ja näemme lisää tämän 3D-valtarakenteen purkamista joulukuussa ja vuonna 2019. Jupiterin siirtyminen Jousimieheen tukee totuutta, oikeudenmukaisuutta ja korkeampaa ajattelua ja toimintaa. Kollektiivienergia ei enää tue mitään sitä vähäisempää.

Ja lopuksi, joulukuulla 2018 on 5-energia, luku siirtymiselle aineellisesta henkiseen. Katso, miten 5 kirjoitetaan – siitä voi tulla 8 tai 6. 6 on Neitsyt, joka edustaa yksityiskohtia, tuomitsemista ja palvelua, ja 8 edustaa äärettömyyttä, voimaantumista ja uudestisyntymää tai tuhoutumista. Neitsyt on palveluksessa joko palvelijana tai valomajakkana ja mestarina.

Eläinradan 8. merkki on Skorpioni, jolla on kolme edustajaa: feenix-lintu joka nousee tuhoutumisensa tuhkasta ja uudestisyntyy vahvempana ja voimakkaampana kuin ennen, skorpioni joka pistää itseään omalla hännällään, tai kotka joka liitää korkealla taivalla hyvin terävän näkökyvyn kera, joka fokusoituu joko pieniin yksityiskohtiin tai näkee eteenpäin horisonttiin. Nämä ovat avainaiheita tässä kuussa. Ne esiintyvät huomattavasti siinä, miten käytämme luomisenergiaamme 2019 laajentuaksemme uusiin ja upeisiin mahdollisuuksiin, ja niitä kuvataan lisää myös tulevassa kirjassani, joka julkaistaan tässä kuussa.

On voimallinen kuukausi, joten saa valmiiksi ja anna itsellesi päätös, opi johtamaan energiaresurssejasi, tule omaksi toimitusjohtajaksesi ja ala ajatella, mitä haluat luoda 2019.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.01.2019 16:16 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
TAMMIKUUN 2019 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
6.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos luulit, että uusi vuosi alkaa suurella eteenpäin työntävällä energialla ja valtavilla latauksilla tätä erittäin tärkeää uutta vuotta varten, olet oikeassa, niin tapahtuu. Itse asiassa meillä tapahtuu tammikuussa monia asioita, jotka tukevat vuoden yleistä energiateemaa sekä sitä liikevoimaa, joka alkaa tässä kuussa ja lisääntyy koko vuoden, johtaen meitä tammikuuhun 2020.

Tammikuun energia auttaa meitä olemaan selkeä, hereillä ja valaistunut, puhtaan fokuksen kera vuoden 2019 luovuusteemasta. Purjehdimme parhaiten tämän kuukauden läpi, kun käytämme sen energiaa keskittyen aikomukseemme, intuitioomme ja visioomme omasta elämänpolustamme. Ja teemme sen jatkamalla rajojen, yhteyden ja yhdenmukaisuuden työstämistä, luodaksemme harmoniaa, rauhaa ja iloa.

Tammikuun ensimmäisellä viikolla on uudenkuun auringonpimennys, joka asettaa näyttämön koko vuodelle. Se on Kauriissa, jonka piirteitä ovat mm. kurinalaisuus, organisaatio, rakenne ja menestys maailmassa. Liittyykö mikään noista teemoista siihen, mitä näemme tapahtuvan maailmassa tänä päivänä? Mitä rakenteita puretaan? Keitä on uutisissa? "Niin ylhäällä, kuin alhaalla – niin sisällä, kuin ulkona."

Sisäiset hengen maailmat ja ulkoiset aineen maailmat yhdistyvät jatkuvaksi energeettiseksi synergia-, ilmentymis- ja kaksinaisuusvirraksi, joka on moniulotteisuutta, täydellistä 3D/5D-ylösnousemusintegrointia.

Siitä mikä oli jakautunut, tulee ehjä.
Se mikä oli piilossa, on nyt näkyvää.
Se mikä oli hämärää, on nyt kirkasta.

Kun meillä on eheyttä, tietoisuutta ja selkeyttä, olemme valmis tutkimaan uusia mahdollisuuksia ja kutsumaan uusia energioita tukemaan niitä, jotta voimme luoda yhdenmukaisuutta ja yhteyden itseen, Itseen ja Lähteeseen yksituumaisesti.

Mutta älä huoli, meillä on 21.1. toinen pimennys, joka on vielä voimakkaampi. Kaikki tammikuun energiat ovat selkeyteen fokusoituneita, eli ne valaisevat, selkeyttävät ja avaavat tietoisuuttamme siihen, mitä tapahtuu elämässämme ja energiassamme, ja avaavat meidät uusiin mahdollisuuksiin ja uuteen potentiaaliin.

Selkeys on tammikuun teema, eikä se ole tuo lämpöinen ja "pörröinen" epäselvä sana, jota hyvin monet käyttävät (kuten myös sielu, elämäntarkoitus ja sydänkeskeinen). Selkeyden tarkoituksena on tehdä asioista selkeitä, avata ymmärrys- ja tiedostamisportaali ja tuoda valoa tilanteisiin, jotka ovat olleet pimeitä, tiheitä ja epäselviä. Meidän täytyy nähdä ongelma ja tunnistaa sen syy, ennen kuin voimme alkaa luoda strategioita sen selättämiseen – sitä selkeys tekee.

Yksi varoitus tammikuulle: jos pyydät selkeyttä, saat sitä, eikä se ehkä ole, mitä luulet. Kuten sanoin, selkeys tekee asioista selkeitä, se tunnistaa ongelmat ja antaa tietoisuutta ja ymmärrystä, mutta se ei ratkaise ongelmia. Itse asiassa se voi saada tilanteet vaikuttamaan pahemmilta, ennen kuin ne paranevat, koska selkeyden myötä saamme vahvistuksen, että se mitä ajattelimme tapahtuvan tai mitä epäilimme, pitää paikkansa.

Joskus opimme asioita, joita emme halua tietää, tai selkeyden valo loistaa johonkin, mitä emme halua nähdä. Nyt kun kohtaamme selkeät faktat, voimme ryhtyä tarkoituksenmukaiseen toimeen.

Selkeyttä tuetaan aikomuksella ja vahvoilla rajoilla, koska ne alkavat liikuttaa energiavirtoja pois siitä, mikä häiritsee meitä, ja fokusoi energiamme paremmin-määritellyille ja tarkoituksellisemmille poluille. Selkeys voi poistaa häiriötekijöitä, mutta ainoastaan siksi, että näemme nyt niiden todellisen luonteen ja tarkoituksen ja voimme valita tietoisesti, tiedostamattomuuden tai tavan sijasta.

Paras tapa käyttää tammikuun melko intensiivinen energia pysyä olla vankasti aikomuksessamme siitä rauhasta, ilosta, rakkaudesta, yltäkylläisyydestä, hyvinvoinnista ja täyttymyksestä, jota haluamme elämäämme. Mitä olemme "täynnä" tällä hetkellä? Mitä haluamme saada täysillä elämäämme?

Selkeys paljastaa, mikä on ollut piilossa. Se osoittaa tukokset ja rajoitukset ja niiden syyn. Sitten aikomus ja energiarajat ottavat hallinnan, jotta voimme siirtyä kaaoksesta yhdenmukaisuuteen, eroavuudesta harmoniaan, pimeydestä ja tiheydestä valoon ja vapauteen ja valomme himmentämisestä sen loistavaan säteilemiseen. Tämä on vahva kuukausi, joka aloittaa erittäin tärkeän ja voimallisen vuoden.

Siis ota paras irti sen energiasta tulemalla selkeäksi, yhdenmukaiseksi, yhdistyneeksi ja itsevarmaksi tehdäksesi vuodesta 2019 todella sadunomaisen. Olet elämäsi luovan laajentumisen johtaja (suom. huom. lyhenteenä sama kuin toimitusjohtaja) – pidä fokuksesi energiassa, jota haluat laajentaa. Sinulla on valta ja auktoriteetti elämässäsi. Ja sinulla on luova voima – käytä sitä tiedostaen, aikomuksen ilmaisten ja ajatellen elämää, jota haluat elää, ja maailmaa, jossa haluat elää sitä. Upeaa kuukautta.

Oletko jo katsellut kahden tunnin webinaari-esitykseni ennusteista vuodelle 2019? Voit nähdä sen täältä (englanniksi) (https://enlighteninglife.com/2019-predictions/).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 16.1.2019 SELKEYSSIUNAUKSIA
ViestiLähetetty: 18.01.2019 09:08 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
SELKEYSSIUNAUKSIA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
16.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten kirjoitin tammikuun energiaraportissa, tammikuun energioissa on kyse selkeydestä, ja se tekee asioista vain selkeitä – se ei tee mitään muuta. Selkeydellä on hyvät ja huonot puolensa. Hyvä puoli on, että näemme asiat sellaisena, kuin ne ovat. Huono puoli on, että selkeys voi paljastaa sellaista, mitä emme halunneet nähdä tai voineet nähdä aiemmin. Selkeys, kuten kaikki universaalit prinsiipit, on ei-tuomitsevaa, se on kiistatonta. Mutta selkeyden myötä tiedämme, missä olemme olleet ja missä olemme nyt. Ja sitten voimme alkaa tehdä suunnitelmia seuraavista askelistamme.

Selkeys on suuri lahja, jolla on upeita siunauksia, mutta älä luule, että ne ovat hyviä tai upeita koko ajan. Siunaukset ovat myös ei-tuomitsevia – ne siunaavat meitä totuudella, valolla, tiedostamisella, informaatiolla, tiedolla ja ymmärryksellä. Joskus se avaa silmämme paremmin kuin mikään muu, kun näemme totuuden tilanteestamme tai toisesta ihmisestä.

Kun toimitamme selkeyttä, reaktio voi olla vähemmän ihanteellinen. Esimerkiksi energiarajojen asettaminen voi johtaa kiukunpuuskiin, torjumiseen, väkivaltaan ja kaikenlaiseen huonoon käyttäytymiseen. Teet rajoistasi selvät, eivätkä toiset pidä siitä. He reagoivat selkeyteesi varjoillaan, tiheydellään, pimeydellään ja tuntemattomilla peloillaan, epäilyksillään ja ahdistuksillaan.

Kenties olet selkeä tunteistasi suhteessa, ja jaat selkeytesi kertomalla, että rakastat häntä. Hän reagoi juoksemalla toiseen suuntaan, koska sinun selkeytesi on paljastanut hänen pelkonsa rakkaudesta, hylkäämisestä ja torjumisesta sekä hänen oman tunne-epävarmuutensa. Toiset näkevät varjonsa siellä, missä sinä näet valoa. Itse asiassa heidän varjoistaan tulee selviä valosi vuoksi.

Emme voi tuomita selkeyden pätevyyttä saamastamme reaktiosta, omastamme tai toisten. Kun saamme tai annamme selkeyttä, teemme ainoastaan asioista selkeitä. Sitten seuraavista askelista voi tulla selviä, tai meillä on eri vaihtoehtoja. Ilmeiset vaihtoehdot ovat selkeitä, kun oivallamme, ettemme saa joltain, mitä haluamme, tai selkeytemme säteilee valoa hänen pelkoihinsa. Selkeyden paljastamat vaihtoehdot voivat tarkoittaa, että jotkut vaihtoehdot eivät ole enää mahdollisia ja toisista tulee mahdollisia.

Selkeys voi myös paljastaa, että odotuksemme ovat epärealistisia, toimimattomia tai epävakaita. Tämä on lahja, koska se vie meidät pois epätyydyttäviltä poluilta ja sallii meidän valita muita. Älä tuomitse selkeyttä sen aiheuttamien seuraamusten tai sen paljastaman totuuden mukaan.

Hyväksy selkeys totuuden ja tiedostamisen majakaksi, ja se mikä selkenee selkeyden myötä, on valo polullamme ja opaste aikomustemme aitoon toteuttamiseen, jotta korkein ja paras hyvämme voi ilmentyä selkeällä, suoralla ja kestävällä tavalla.

Selkeys on ylösnousemuspolkumme peruspilari ja 3D/5D-integroinnin ankkuri. Ota avosylin vastaan selkeytesi ja anna sen opastaa sinua taivaaseen maan päällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 214 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia