Hoffman Jennifer (enlighteninglife.com) AE Uriel

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

9.12.2013 NYT ON RAKKAUDEN AIKA

ViestiKirjoittaja hammer » 12.12.2013 22:46

NYT ON RAKKAUDEN AIKA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 9.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meidän on nyt aika ottaa rakkaus vakavasti. Ja ennen kuin muistutat minua, että viime suhteestasi on vuosia tai pidempään etkä ole pystynyt luomaan yhtään suhdetta tänä aikana, vaikka olet kuinka kovasti yrittänyt, niin anna minun sanoa, että apua on tulossa ja näemme suurta avautumista ja muutosta tällä alueella 2014. Meidän tarvitsee alkaa "pariutua", kuten sanoin 3.12. "Love and Forgiveness Paradigm" -puhelussa ja jumalaiset kumppanuutemme ja sukulaissieluyhteytemme jotka ovat karmasta vapaita, muodostuvat nyt.

Äskettäisessä "Love and Forgiveness Paradigm" -puhelussa sanoin, että meidän oli aika pariutua, ja kuvasin sitä jumalaisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden ilmaisemiseksi kumppanuudessa. Kun luomme uuden maan toimintamalleja, jotka ovat maadoittuneet jumaluuteemme, mikä on heijastusta eheydestämme, meidän on saatettava kaikki rakkausaspektit tasapainoon. Ehdoton rakkaus on yksi aspekti, mutta se on neutraalia energiaa. Tunneolentoina meidän täytyy saattaa rakkaustunne harmoniaan rakkausenergian kanssa. Tämä on sielukasta, tyydyttävää, iloista, tasapainoista ja korkeaan sydämeen perustuvaa rakkautta, mitä me kaikki kaipaamme. Kutsuimme sitä ennen sielunkumppanirakkaudeksi, mutta olemme valmistuneet sielunkumppanien yli, kun yleensä niiden avulla selvitämme karmasuhdekysymyksiä. Nyt olemme valmis sukulaissielu- tai jumalaisiin kumppaneihimme, olemme valmis ottamaan rakkauden vakavasti. Miten siis teemme sen?

Olemme tehneet suurimman osan parantumistyöstä ja ennen kuin kysyt: "Mitä muuta minun täytyy parantaa?", niin ei ole enää parannettavaa - seuraava askel on ryhtyä toimeen. Jäämme niin kiinni parantamiseen, että unohdamme, että osa parantamista on ottaa käytäntöön se, mitä olemme oppineet, käyttäen tuota tietoa erilaisen polun luomiseen. Siinä tavallisesti jäämme jumiin, koska lopetamme parantamisen. Nyt olemme tehneet sen (uudestaan ja uudestaan) ja on aika ryhtyä toimeen.

Ja jos et usko sitä mahdolliseksi, niin kerron sinulle, että tunnen yli 20 ihmistä, jolla ei ole ollut suhdetta vuosiin tai vuosikymmeniin ja jotka ovat nyt upeassa ja tyydyttävässä suhteessa, joka "vain tapahtui" heille. He tapasivat "sattumalta", mikä tapahtui "tyhjästä", ja he kohtasivat jonkun, johon he tunsivat välittömästi vetoa ja yhteyttä, ja nyt he ovat pari eivätkä voisi olla onnellisempia. Kestää vain hetken kohdata tuo ihminen ja tämä energia on käytössämme nyt. Silloin kun rakastumme, sydämemme avautuu täysin ja se on näiden suhteiden tarkoitus - avata sydämemme. Meidän täytyy olla sydän auki astuaksemme näihin uusiin ulottuvuuksiin ja mikä on parempi tapa tehdä se kuin olla rakastunut?

Tätä tarvitsemme uuden maan toimintamallien tuomiseen - tunne- ja energeettisen rakkauden sekoittamista, mikä selvittää polun kaikesta kokemastamme vanhasta draamasta, karmasta ja traumasta, kyetäksemme olemaan tunteissa harmoniassa ehdottoman rakkausenergian kanssa. Mitä meidän tarvitsee tehdä? Tässä on viisi askelta polkumme selvittämiseen rakkaudelle:

1. Poista kivenmurikat polultasi päästämällä irti tunteista, jotka eivät palvele sitä rakkautta, minkä haluat luoda nyt. (Tämä on rakkausmenneisyytemme.)

2. Täytä oma rakkauskorisi, jotta voit tuoda jotain pöytään.

3. Tiedä, mitä haluat kumppanuudessa ja mikä tärkeintä, mitä itse tuot kumppanuuteen.

4. Tiedä, mitä rakkauskieltä puhut, jotta vedät puoleesi jonkun, kenelle voit puhua.

5. Varmista, että esität rakkauskutsusi oikeille ihmisille ja lue "vp." huolellisesti.

Nämä asiat katetaan uudessa 21 päivän "Raise your Love Vibes" -rakkausevoluutio-ohjelmassani, mikä alkaa 12.12.2013. …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

11.12.2013 VUOTTA MYÖHEMMIN - MITÄ TAPAHTUI?

ViestiKirjoittaja hammer » 14.12.2013 11:32

VUOTTA MYÖHEMMIN - MITÄ TAPAHTUI?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 11.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä sitä ollaan, vuosi sen päivämäärän jälkeen, minkä piti olla tärkein päivä, eikä mitään tapahtunut. Mutta onko se oikeasti totta? Onko mahdollista, että tapahtui paljon, mitä emme voineet nähdä fyysisestä perspektiivistä, mutta se oli paljon enemmän tai itse asiassa kaikki, mitä toivoimme, ja enemmän? Yksi laajentuvan tietoisuutemme piirre on se, mitä meidän täytyy olla valmis hyväksymään ja tunnistamaan kokemukseksi, ja se menee pitkälle sen yli, mihin käytämme viittä aistiamme.

Paljon tapahtui 21.12.2012 ja sen jälkeisenä vuotena, mutta se ei ollut aivan, mitä odotimme. Toivoimme jollain tasolla, että näkisimme avaruusaluksia tai jonkin taivaallisen tai jumalaisen väliintulon laskeutuvan korkealta pelastamaan maailman tai ainakin rankaisemaan pahoja tyyppejä ja osoittamaan niille, että olemme tosissamme puhuessamme maailman toimintamallin muuttamisesta ja uuden maan luomisesta. Mutta sitä ei tapahtunut, ainakaan emme nähneet noita tuloksia, mutta tämä johtuu siitä, että meidän täytyy muuttaa sitä, miten näemme ja mitä etsimme.

Fyysiset aistimme on rajattu kokemaan maailmaa 3D-perspektiivistä, mutta meistä on tulossa nyt 5D-olentoja ja sen yli ja olemme vuorovaikutuksessa maailman kanssa hyvin eri tavalla. Meidän täytyy lakata ajattelemasta, että "näkeminen on uskomista", koska se mitä voimme nähdä fyysisessä kehossa, on hyvin tulkinnallista ja rajoittunutta. Voimme nähdä vain, mitä aivomme sallivat meidän nähdä, ja tähän sisältyy kaikki, mitä meidän "ei pitäisi nähdä", kuten henget, haamut, muut ulottuvuudet, rinnakkaistodellisuudet, universumit, valon ja ajan taittuminen ja maan ulkopuoliset todellisuudet ja olennot.

Aivan kuten fyysinen 3D-näkökykymme on rajallinen, niin on myös ymmärryksemme 3D-termein. Kaiken mitä näemme ja koemme, on sovittava ymmärrysmaailmaamme tai muuten emme voi kokea sitä. Katso tätä lausetta , mikä ei merkitse mitään, ellet osaa lukea kiinaa. Ymmärryksesi on laajennuttava riittävästi nähdäksesi näkemisen yli ja tietääksesi sen yli, mitä aivot sallivat sinun tietää joka hetki. Vaikka tämä ei ole niin tyydyttävää, kuin haluamme (koska haluamme tietää kaiken), niin jos pystymme yhdistymään täysin siihen, mitä tapahtuu ympärillämme moniulotteisilla tasoilla, niin meidän täytyy kypsyä yli tarpeesta nähdä vanhalla tavalla ja löytää uusia tapoja maailman tarkastelemiseen.

Tuosta perspektiivistä 12.12.12 avattiin uusia portaaleja, jotka antoivat meille pääsyn potentiaalimultiversumiin, minkä tasolle nyt olemme pääsemässä. Uskon, että potentiaali tulee paljon aiemmin, kuin tietoisuutemme sallii meidän nähdä ja kokea sen, ja meidän on päästävä ns. ajan tasalle sen kanssa, jotta voimme tunnistaa sen ja käyttää sitä. Niinpä sen sijaan, että kulutamme aikaamme ja energiaamme uskoen, ettei mitään tapahtunut, koska emme usko nähneemme mitään tai tapahtunut näytti vaisulta ja heikolta, niin uskokaamme, että voimaannuimme oppimaan käyttämään upeita ilmentämisvoimiamme sen uuden maailman luomiseksi, minkä haluamme kokea, ja alkamaan elää unelmiemme maailmassa sen sijaan, että olemme rajoittuneita siihen, mitä aivomme sallivat meidän nähdä tai tietää. Maailmassa on nyt paljon enemmän, mitä voimme nähdä, ja jos laajennamme tietoisuuttamme pelkän näkemisen yli, mihin sisältyy sydämen, sielun ja korkeampien olemistapojen näkökyvyn käyttäminen, pystymme laajentamaan näkemisen sisältämään sen, mikä näyttää meille näkymättömältä tänä päivänä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

16.12.2013 SIELUN ENERGIAJÄLKI JA ELÄMÄNNE TARKOITUS

ViestiKirjoittaja hammer » 16.12.2013 20:12

SIELUN ENERGIAJÄLKI JA ELÄMÄNNE TARKOITUS

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 16.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jokaisen elämän tarkoitus on tuoda sielun energiaa fyysisyyteen yksinkertaisimmassa ja voimakkaimmassa ydinolemuksessaan, Lähde-energian ainutlaatuisena aspektina. Jokainen sielu on jumalan kipinä, valoilmaisu mikä sisältää sekä Lähteen eheyden että oman yksilöllisen energiajälkensä. Kun sielu inkarnoituu maapallolle ja tuo tämän valon esiin, se etsii vastakkaisenergiansa sellaisen aspektin kautta, mikä ei ole parantunut, kokonainen ja ehjä, jotta tasapaino voidaan saada aikaan. Elämällä on tarkoitus - saattaa tasapainoon energiat, jotka ovat epäsointuisia ja irrallisia. Elämän tarkoitus on luoda kulkuneuvo, jotta sielun energiaa voidaan ilmaista sen kautta.

Sielun energiaa ilmaistaan parantumisena niin kauan, kun maan energiamallissa on erillisyyttä. Sielun tarkoituksena on saattaa nämä energiat tasapainoon ja eheyteen. Ylösnousemuksen tarkoitus on kohottaa tiheys valoksi, mikä vaatii ihmisen vapaan tahdon ja sielun energiajäljen osallistumista.

Ylösnousemus on vapaan tahdon vastaus niihin parantumistilaisuuksiin, joita sielu antaa, ja laskeutumista tapahtuu, silloin kun sielun energia yhdistyy maatasoon. Silloin kun tämä prosessi on tasapainossa, sitä parantumista ja jälleenyhdistymistä tapahtuu, mikä on tarpeellista ylösnousemuksen tekemiseksi. Lopulta ylösnousemus on valmis ja sielun parantumistarkoitus loppu. Tämän loppuunsaattamisen myötä vaihtuu ulottuvuus, joten maapallo ei ole enää 3D-toimintamallissaan. Tämä prosessi tapahtuu nyt ja se lähestyy loppuaan monilla, muttei kaikilla.

Niilläkin jotka eivät valitse tätä ylösnousemuspolkua, parantuminen, eheys ja jälleenyhdistyminen tekevät työtään. Monet palvelevat toisille esimerkkeinä erillisyydestä ja yhteydettömyydestä. Kaikki on osa jumalaista suunnitelmaa ja palvelee siunattua tarkoitusta. Maan päällä ei ole mitään, mikä ei palvele Lähteen jälleenyhdistymistarkoitusta.

Ilman sielua elämällä ei ole tarkoitusta ja ilman parantumispolkua sielulla ei ole - ennen tätä aikaa - muuta syytä tai tilaisuutta olla läsnä maan päällä. Siihen saakka kunnes maapallon ja ihmiskunnan parantumispolku oli valmis, sieluenergioiden korkeampi ilmaiseminen oli mahdotonta ja tarpeetonta. Niin kauan kun oli irrallisuutta, epäharmoniaa, traumaa, tuskaa ja pelkoa, mihin se voi yhdistyä, kaikki sielun energiayhteydet rajoittuivat noihin energioihin. Maapallo aloitti täysin yhteydettömänä Lähteeseen ja monien aionien elämien aikana se on hitaasti palannut yhteyteen. Tästä syystä teillä on ollut niin monia parantumiselämiä ja nyt kun on suurempi tasapaino, on potentiaalia ja muita mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja ilmaista sielun energiajälkeä ja sen aspekteja.

Nyt kun monet parantumispolut on saatu loppuun ja 3D-energiat on saatu päätökseen, on uusia mahdollisuuksia ilmaista sielun energiajälkeä. Tunnette tämän haluna tehdä jotain erilaista elämässänne, ilmaista uusia aspektejanne, haluna etsiä iloa ja rauhaa ja tuntea rakkaus energiana ja sen ehdottomina aspekteina. Tämä on uusi mahdollisuus sieluenergioillenne, joilla on nyt tilaisuus ilmaista itseään vapaammin, kun ne eivät yhdisty automaattisesti parantumistarkoitukseensa. Kun tunnette uusia unelmia tulevan tietoisuuteenne, antakaa itsellenne lupa tutkia niitä, kun ne edustavat sielun energiajäljen uusia aspekteja, jotka teidän on nyt mahdollista tuntea ja jakaa ihmisten kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

18.12.2013 SYNNYINKÖ ONNEKKAANA TAI SIUNATTUNA JA MIKSI?

ViestiKirjoittaja hammer » 21.12.2013 10:08

SYNNYINKÖ ONNEKKAANA TAI SIUNATTUNA JA MIKSI?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 18.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jennifer:

Jotain tärkeää tapahtui tällä viikolla, tärkeä loppuminen mikä uudelleenkalibroi paljon energiaa ja oli tienpää monille meistä - ei kirjaimellisesti (mutta jollekin teistä se on), vaan siinä mielessä, että asiat saatettiin loppuun, saivat päätöksen ja ollaan valmiina aloittamaan jotain uutta.

Mitä tahansa tapahtuikin, meillä on voimakkaita muutoksia seuraavat kaksi viikkoa, jotka ovat myös vuoden 2013 viimeiset viikot. Jos olet miettinyt, milloin tämä kaikki loppuu sinulla, luulen sen loppuvan nyt. Tulemme tiehaaraan ja voidaan valita monia eri polkuja. Valitse ne, jotka ovat oikeita sinulle - voit valita useamman.

Olemme nyt voimakkaiden astrologisten energioiden keskellä ja meillä on päivänseisaus 21.12. Tyypillisesti se on voimakas energiapäivä ja vielä enemmän sitä tänä vuonna. Jos olet sattunut huomaamaan, 12.12. saakka olemme kokeneet mielenkiintoisia energian sisään- ja ulosvirtauksia. Oletko ollut väsyneempi, levottomampi, tietoisempi tai tuntenut enemmän "En välitä" kuin koskaan ennen?

12.12. saakka olemme kokeneet uudelleenkalibrointia tasolla, mitä emme ole koskaan ennen kokeneet. Te jotka olette selvittäneet oppituntinne ydintasolle saakka, voitte huomata olevanne epätietoinen siinä, miksi elämänne kulkee yhtäkkiä hyvin ja teillä on lopultakin sitä yltäkylläisyyttä ja niitä asioita, joita olette pyytäneet hyvin pitkään. Ja huomaatte ehkä puolustelevanne siunauksianne, kun toiset ihmiset kritisoivat tai tuomitsevat teidät, tai tuntevanne syyllisyyttä, kun teillä on paljon enemmän kuin muilla. Miksi tätä tapahtuu? Se on tämän viikon kysymyksen aihe.

Kysymys:
Rakas Jennifer, minua melkein nolottaa esittää tämä kysymys, koska siinä ei ole kyse ongelmasta, mitä useimmat ihmiset pitäisivät ongelmana. Ongelmani on, ettei minulla ole ongelmia. Itse asiassa elämäni menee oikein hyvin. Minulla on rakastava perhe, upea avioliitto, mahtava työ, paljon rahaa, hyvä terveys ja kaikki on täydellistä elämässäni. En tiedä, olenko vain onnekas vai olenko jollain tavalla siunattu (ja minua nolottaa edes sanoa se). Minusta on epämukavaa kuulla ongelmista, joita perheelläni, ystävilläni ja tutuillani on, kun en voi jakaa ongelmia, koska minulla ei ole niitä. Valitsinko todella helpon elämän ja miten päädyin elämään, missä kaikki näyttää siunatulta, olen hyvin onnellinen eikä minulla näytä olevan mitään ongelmia elämässäni?

Jenniferin vastaus:
Eri elämissä valitsemme erilaiset elinolosuhteet. Joskus meillä on vaikea ja haastava elämä ja toisilla kerroilla helppo elämä, missä meidän ei tarvitse kamppailla. Olet tässä elämässä päättänyt tuntea yltäkylläisen, armollisen ja helpon elämän. Siksi sinulla on hyvin paljon, mistä olla kiitollinen ja mitä arvostaa. Sinulla on luultavasti ollut elämiä, jotka olivat hyvin vaikeita, joissa sinulla ei ollut mitään - ei rahaa, ei ruokaa, ei ystäviä tai perhettä - ja joissa jokainen päivä oli kamppailua ja sinulla oli erittäin vähän mukavuutta tai tilaisuuksia. Niinpä valitsit tähän elämään yltäkylläisyyden. Ja kuten olet huomannut, myös yltäkylläisessä elämässä on haasteensa.

Elämämme olosuhteet kehittyvät tavoilla, jotka näyttävät meille elämän kaikki puolet monina erilaisina toistoina. Valitsemamme olosuhteet heijastavat oppitunteja, jotka meidän tarvitsee oppia. Haasteellisissa elämissä meidän täytyy oppia voittamaan haasteet, kehittämään kiitollisuutta ja arvostusta, saamaan nöyryyttä ja joskus oppimaan antautumaan. Myös suuren yltäkylläisyyden elämissä on edelleen ongelmia ja haasteita, jotka meidän on voitettava. Kuten opit tässä elämässä, yltäkylläisyys tekee sinut tietoisemmaksi niistä, joilla on hyvin vähän. Ja tämä saa tuntemaan syyllisyyttä, koska sinulla on paljon enemmän kuin muilla, mikä heijastaa yhtä elämänoppituntiasi.

Yksi oppituntisi on ymmärtää, että jokainen ihminen valitsee elämänolosuhteensa riippumatta siitä, miten köyhä, haasteellinen tai vaatimaton luulet hänen olevan. Olemme kaikki oman todellisuutemme arkkitehtejä. Vaikka tuntuukin ehkä oudolta kuulla, että paras lahja minkä voit antaa muille, on olla paras esimerkki upean yltäkylläisyytesi arvostamisesta, niin se juuri sinun on tehtävä. Sinun on myös ymmärrettävä, ettei sinulla ole ollut tätä yltäkylläisyyttä joka elämässä. Niinpä nautit tässä elämässä siitä, mitä sinulla ei ole ehkä lähellekään ollut monissa, monissa muissa elämissä.

Sinua ei ole siunattu tavoilla, millä muut eivät voi olla siunattuja, joten vastaus "noloon" kysymykseesi on: siunauksissasi ei ole mitään erityistä. Luulen, että kysymyksesi oikeastaan on, onko sinulla jotenkin Jumalan käsi pääsi päällä eikä toisilla ihmisillä ole. Tilanne ei ole niin. Tämä on elämä, minkä valitsit itsellesi, ja näissä olosuhteissa päätit elää. Olet ehkä aiemmassa elämässä sanonut itsellesi, että jos olisit rikas ja onnellinen, sinulla ei olisi ongelmia eikä huolta maailmassa. Itse asiassa kuulen sinun sanovan, ettet välittäisi, mitä toiset ihmiset ajattelevat sinusta.

Nyt sinulla on haluamaasi yltäkylläisyyttä ja huomasit, että välitätkin siitä, mitä muut ajattelevat, ja yltäkylläisyys on huolenaihe, ei puute. Olet kuitenkin havainnut, että yltäkylläisyydessä olet myös tietoinen siitä, että muilla ihmisillä ei ole samaa yltäkylläisyyttä - koska olet ollut siinä itse. Muista vain, että he voivat valita yltäkylläisyyden koska tahansa elämässään - heillä on kyky valita, mitä haluavat itselleen ja elämälleen.

Parasta mitä voit tehdä heidän hyväkseen, on olla esimerkki parantuneesta ja eheästä elämisestä. Kyllä, tämä elämä on palkkio, mutta olet palkinnut itsesi valitsemalla sen, mitä luulit puuttuvan muissa elämissä. Tiedät myös, että olisit voinut valita jotain muuta - olla varakas tai köyhä, saada yltäkylläisyyttä tai puutetta, terveyttä tai sairautta, surua tai iloa, rauhaa tai tuskaa. Kaikki nämä ovat valintoja eivätkä mitään muuta. Tuomistemme ne helpoiksi tai vaikeiksi sen perusteella, miten paljon rahaa on mukana, mutta oikeasti kyse on vain oman elämämme valitsemisesta ja toimimisesta aikomuksen mukaan. Kun elät, nauti siitä, mitä sinulla on. Muistuta itsellesi, että olet antanut lahjaksi itsellesi tämän elämän ja elämäntyylin ja ole tämän elämäntyylin paras mahdollinen pilotti, jotta toiset voivat katsoa sinua ja nähdä, mitä sinulla on ja miten paljon arvostat sitä ja nautit siitä, ja tämä antaa heille kiihokkeen pyytää samaa myös itselleen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

25.12.2013 HAVAINTOTAPAMME MUUTTAMINEN SIITÄ, MITÄ PITÄISI O

ViestiKirjoittaja hammer » 29.12.2013 10:09

HAVAINTOTAPAMME MUUTTAMINEN SIITÄ, MITÄ PITÄISI OLLA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 25.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka olen onnellisempi ja minulla on enemmän iloa ja rauhaa tänä joulunaikana kuin pitkään aikaan, se on ollut yksi epätavallisimmista pyhistä, minkä voin muistaa, ja jolloin olen tuntenut ajankohdan energiaa enkä paljon muuta. Ja ensimäistä kertaa moneen vuoteen vietän joulua yksin, ilman perhettä tai lapsiani. En ole surullinen enkä yksinäinen, Täysin päinvastoin, olen itsekseni puhdistuakseni ja ollakseni tyyni, levätäkseni ja rentoutuakseni. Minulla on ollut stressaava ja vaikea vuosi vakavien terveysongelmien kera, jotka ovat viimeinkin ratkenneet, ja tarvitsen lepoa. Toisaalta en oikeastaan odottanut joulua sen materialismiin vuoksi, mutta se osoittautui parhaaksi jouluksi ikinä, vaikka se oli hyvin erilainen, kuin odotin.

Olin odottanut, että koristelisin paikkoja ja kävisin ostoksilla, mikä on normaalia tähän aikaan vuodesta, eikä mitään siitä tullut tehtyä. Minulla ei ole edes kuusta tänä vuonna, ei edes söpöä ja pientä vaaleanpunaista sädehtivää kuusta. En vain ajatellut sen esiin ottamista. Mutta olen laulanut joululauluja pari viikkoa joka päivä ja olen ollut täynnä joulumieltä, minkä jaan kaikkien tapaamieni ihmisten kanssa. Tämä on ollut upeaa aikaa minulle, vaikkei siinä mikään ole ollut sellaista, kuin pitäisi olla tai mitä pidettäisiin normaalina.

Jouluun voi liittyä niin paljon odotuksia, että se voi olla vaikeinta aikaa vuodesta monille, erityisesti niille jotka ovat yksin, ilman perhettä tai ystäviä. Se voi olla masentavaa ja onnetonta aikaa niille, jotka ajattelevat, että joulun olemiseksi aito, heillä täytyy olla ympärillä ihmisiä, jotka rakastavat heitä, heidän täytyy pitää hauskaa ja antaa lahjoja. Tämä on valitettavasti "photoshopattu" versio joulusta - useimmat ihmiset eivät vietä joulua niin.

Silloin kun tuomitsemme oman elämämme sen perusteella, miten ajattelemme asioiden pitävän olla, pohjustamme epäonnistumistamme ja laitamme liikkeelle ajatuksia, uskomuksia ja tunteita, jotka saavat vain olomme tuntumaan pahalta. "Pitäisi"-standardi on tavallisesti eri asia, mitä tapahtuu elämässämme, vaikkei voi olla mitään standardia, "yhtä kokoa" minkä mukaan kaikki elävät. Sitten kamppailemme, koska luulemme, ettemme ole normaali ja että elämässämme on jotain vikaa. Voimmeko olla sen ohjaama, mitä haluamme, ja selkeä aikomuksessamme, vertailematta itseämme toisiin, erityisesti silloin kun luulemme heidän olevan onnellisempia tai varakkaampia kuin me?

Vaikka sanomme voivamme, todellinen testi on joulun kaltaisina juhlapäivinä, joiden pitäisi suuntautua perheeseen, hauskanpitoon, hyvinvointiin, rakkauteen ja yhdessä nauttimiseen. Tämä laittaa kaikki aikomuksemme testiin ja joskus, parhaista aikeistamme huolimatta, annamme tunteiden viedä meiltä terän. Olemmeko valmis luomaan omat standardimme sen sijaan, että lankeamme uskomaan, että meissä on jotain vikaa, koska asiat eivät ole niin, kuin pitäisi olla, sen perusteella minkä meille on kerrottu olevan normaalia?

Mutta joulun 2013 tapahtumissa on toinenkin taso ja se on 3D-tietoisuuden sulautuminen 5D-tietoisuuteen, minkä vuoksi kaikki mikä on raskaasti suuntautunut 3D-tietoisuuteen, kuten jouluun liittyvä materialismi, ei yhtäkkiä enää viehätä eikä se vain kiinnosta. Mutta joulun toinen puoli mikä liittyy rauhaan, iloon, rakkauteen ja yhteyteen, tuntuu erittäin hyvältä. Itse asiassa vaikket olisikaan jouluhengessä, voit tuntea iloa ilman kuustakin tänä vuonna. (Näe hyvä puoli - jos et levitellyt kaikkia koristeita, sinun ei tarvitse kerätäkään niitä.) Tämä on uusi normaali ja se ennustaa siitä, mitä voimme odottaa 2014, mistä tulee haaste uskomuksillemme, miten asioiden pitäisi olla, ja se pyytää meitä luomaan oman versiomme ilosta, rauhasta, yltäkylläisyydestä, rakkaudesta ja jaetusta hyvästä.

Meillä kaikilla on tunne, että jotain tapahtuu, vaikkemme olekaan varma, mitä se on tai milloin se tulee. Olemme kaikki tietoisia odotuksen tunteesta ja sen tietämisestä, että jotain uutta on aivan nurkan takana. Se kaikki tapahtuu nyt, mutta tietääksemme sen, meidän on oltava hetkessä huolehtimatta, olemme liian myöhässä, liian aikaisessa, ettemme tee asioita oikein tai ole riittävän onnekas osallistuaksemme siihen. Ei ole mitään standardia emmekä voi ymmärtää väärin, kunhan luotamme omaan prosessiimme, uskomme ja tiedämme, että se mikä on oikein mielle, tapahtuu aina oikealla ja parhaalla tavalla. Muista, että jumalainen ajoitus toimii aina kaikessa ja vaaditaan kärsivällisyyttä näissä tilanteissa, koska kaiken olen oltava nyt linjassa. Anna siis kaiken asettua järjestykseen ja nauti siitä, mitä sinulle tapahtuu, miettimättä, pitäisikö sen olla noin vai teetkö väärin tai että kaikilla muilla on oikein tai paremmin kuin sinulla.

Hyvää joulua, onnellista joulunaikaa ja kiitos, että olet valo polullani, ja kiitos, että annat minun jakaa valoani matkallasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

31.12.2013 ENNUSTEITA 2014 - RAKKAUDEN VUOSI

ViestiKirjoittaja hammer » 02.01.2014 23:09

ENNUSTEITA 2014 - RAKKAUDEN VUOSI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 31.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen vuodesta 2005 saakka kirjoittanut vuosiennusteen ja joka vuosi sanonut samaa: "Kirjoitan ennusteen, vaikken pidä sen kirjoittamisesta." Epäröin ennusteiden tekemistä, erityisesti maailmantapahtumista, koska en halua vaikuttaa kenenkään ajatteluun tai kääntää energiaa mihinkään tiettyyn suuntaan. Koska niitä lukevat miljoonat ihmiset kymmenistä maista ja he voivat tulkita lukemansa eri tavoin, näiden ennusteiden jakaminen on tehtävä, minkä otan hyvin vakavasti, ja kirjoitan ne hyvin huolellisesti. Toisaalta viittaan eri aikoina vuodesta tekemiini ennusteisiin, joita en muuta julkaistuani ne, ja yllätyn, miten tarkkoja ne ovat.

Olen tehnyt uuden ohjelman tätä vuotta varten - kuuden viikon sarjan mikä kattaa vuoden 2014 ennusteiden pääkohdat yksityiskohtaisesti. Ohjelman kuvausta …

En aina jaa kanssanne yksityiskohtia siitä, mitä tarkkaan ottaen tapahtuu, koska keskitytään enemmän siihen, mitä on mahdollista tapahtua tai mikä on energeettisesti harmoniassa sallimaan tiettyjen tapahtumien kehittymisen tietyillä tavoilla. Koska olemme harmonisoituneet hyvin paljon kuluneen vuoden aikana, joskus eri mahdollisuuksien tietäminen palvelee päätöksenteko-oppaana - ei suorana varoituksena tulevan vuoden tapahtumista.

Minusta aloitimme vuoden 2013 vähän epäsuotuisasti, koska olimme pettyneitä, kun "mitään ei tapahtunut" 12.12.12 ja vielä vähemmän 21.12.12. Halusimme kaikki jollain tasolla todisteen korkeammasta voimasta, jonkinlaisesta jumalaisesta tai maan ulkopuolisesta interventiosta ja kun sitä ei tapahtunut, olimme kaikki pettyneitä. Mutta yksi asia tapahtui: maailmanlaajuinen osallistuminen 12.12.12-odotukseen, mikä oli suurin sydämen avautuminen, minkä ihmiskunta on koskaan kokenut. Tällainen jaettu yhteys ja kiinnostus jatkuu tämän vuoden, koska se on yksi uuden ihmisen ja uuden maatoimintamallin aspekti.

Haluan painottaa, että 2014 - toisin kuin aiempina vuosina - meillä on lisääntyvä vaikutus maailmantapahtumiin ja kyky nostaa kaikki korkeimpaan potentiaaliinsa ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseensa yksilö- ja kollektiiviaikomuksellamme. Kaikella mitä teemme omassa elämässämme, on laajentunut ja eksponentiaalinen vaikutus - kaikki on yhteydessä joka tasolla. Olemme kaikki yhteydessä maahan ja sen energioihin, toisiimme, universumiin ja Lähteeseen. Kaikki on yhtä suurta ylösnousemusprosessia ja me olemme sen keskipisteessä. Kyse on ylösnousemusmatkamme loppuunsaattamisesta, mikä sallii muun universumin ylösnousta. Meidän on siis tehtävä tämä nyt. Ei mitään paineita - emme voi ymmärtää sitä väärin, mutta voimme tehdä asioita, jotka sallivat sen edetä vähän nopeammin.

Riippumatta siitä, miten pahalta asiat näyttävät, on monia mahdollisia lopputuloksia, vaikka olemmekin alussa tietoinen vain yhdestä, mikä resonoi oman energiataajuutemme kanssa ja on harmoniassa värähtelyymme. Se on harmoniassa myös oman parantumispolkumme kanssa, mikä on jokaisen elämän alkutarkoitus (muttei ainoa tarkoitus). Sitten kun saamme valmiiksi tuon parantumistason, olemme vapaa siirtymään muihin oppitunteihin ja uudelle elämänpolulle ja uuteen tarkoitukseen.

Luominen seuraa energiafokusta ja aikomusta ja koska sanoimme, että haluamme olla omassa voimassamme, tämä on tilaisuutemme ottaa vastaan ja käyttää sitä ja nähdä, miten se voi toimia elämässämme ja maailmassamme. Voimme muuttaa maailmaa, kun olemme valmis ensin tulemaan esimerkiksi siitä transformaatiosta, minkä voimme kuvitella maailmalle, kun ilmennämme sen omassa elämässämme.

Tämä ei merkitse, että voimme muuttaa kaiken suloiseksi valoksi - kaukana siitä. Se merkitsee, että voimme lyhentää tapahtuma-aikaa, jottei asioiden kehittymisen tarvitse kesää vuosikymmeniä kuten ennen. Vaikka sillä on seuraamuksensa (varo, mitä pyydät, koska saat sen, mitä tulee mieleen tässä), se merkitsee myös, että jos haluat totuuden tulevan tietoon, se tulee erittäin nopeasti. Sitten meidän on päätettävä, mitä aiomme tehdä tuolla totuudella. Kaikki missä olet ollut kahden vaiheilla, etkä ole kyennyt päättämään suuntaan tai toiseen, tulee kristallin kirkkaaksi.

Sinut ehkä myös tönäistään kumoon, jos jätät lopputuloksen sattuman varaan tai päätät, ettet osaa päättää. Valintoja tehdään tietoisen tai tiedostamattoman aikomuksen perusteella (joskus sinun on selvitettävä, kumpaa käytät) ja ne ilmentyvät sinulle. Olemme nyt siirtymässä täyteen energiayhteyteen ja asiat voivat edetä hyvin nopeasti. Meillä on myös töitä tänä vuonna ja tästä osa on työmme tekeminen valmiiksi, että voimme pitää hauskaa.

Tämä on yksi vuosi, jolloin sanonta "mitään ei ole kiveen kirjoitettu" on ilmiselvä, koska kaikki voi muuttua. Mikään tästä ei ole kontrolloimatonta, mutta olemme sanoneet pitkän aikaa haluavamme iloa, rakkautta, rauhaa, yltäkylläisyyttä ja menestystä ja nyt se materialisoituu. Elämämme laajenee mukautumaan asioihin, jotka työntävät energiarajoittajat pois ja kutsuvat energialaajentajat sisään.

Ja tämä on erityisen totta nyt. Kun astumme vuoteen 2014, poistumme vuodesta, mikä oli erittäin vaikea monille ja haastoi aivan ytimeen saakka. Tähän ydinhaasteeseen on voinut sisältyä päätös, onko heidän maapolkunsa valmis vai ei. Monet päättivät sen olevan valmis, kun taas toiset päättivät jäädä. Vuoden 2013 loppua kohti menin jo sekaisin laskuissa niiden osanottoviestien määrässä, mitä lähetin ihmisille, jotka menettivät aviomiehen, vaimon, kumppanin, ystävän, perheenjäsenen ja lemmikin. Heidän aikansa oli valmis ja vaikkei sitä ole aina helppoa ymmärtää, tätä jatkuu vuoteen 2014. Monet ihmiset toteuttavat sieluaspekteissaan tietyn tehtävän maan päällä ja lähtevät, kun se on valmis. Se ei ole helppoa niille, jotka jäävät taakse, mutta yksi oppituntimme 2014 ja sen jälkeen on alkaa tunnistaa sieluaspektimme ja -energiamme ja olla näkemättä itseämme ja toisiamme vain ihmisaspekteina tunteiden kautta.

Tässä on joitain vuoden 2014 merkittäviä piirteitä:

Rakkauden vuosi

2014 on rakkauden vuosi eikä se merkitse, että kaikki rakastuvat tänä vuonna, vaikka monet teistä rakastuvat. Viittaan tässä rakkauteen energiana, minkä me ihmiset tulkitsemme sitten rakkaustunteeksi. On helppoa eksyä rakkaustunteeseen ja hämmentyä siitä ja päättää, kuka rakastaa ja kuka ei rakasta meitä tai miten ihmiset, tilanteet ja yhteydet - mukaan luettuna Lähdeyhteys - rakastavat tai eivät rakasta meitä. Mutta se ei ole rakkausenergiaa, mikä ei tuomitse, on aina rakastavaa, läsnä ja vaatii aina tuomaan kaiken tasapainoon oman energiansa kanssa. Ole valmis tähän, koska se ilmaisee itsensä voimakkaasti 2014 tammikuun 1. päivästä alkaen, jolloin on uusikuu.

Neulansilmä

Neulansilmä mihin olen viitannut monta kertaa, on raamatusta, Matteus 19:24, missä sanotaan "helpompi on kamelin mennä neulansilmästä, kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan". Uskon viittauksen "rikkaaseen" olevan väärintulkinta ja sen pitäisi olla "taakkainen". Taakka viittaa tässä yksinkertaisesti karmaan, syyllisyyteen, häpeään ja kaikkeen, mitä meillä on taakkana, ja se viittaa myös tuskaan entisestä. Meidän on mahdotonta mennä kapeista portaaleista korkeampiin ulottuvuuksiin, mitkä ovat karmattomia, kun kannamme menneisyyden taakkaa. Olemme päästäneet irti näistä taakoista suuren osan vuotta 2012 ja 2013. Meillä on lisäapua tänä vuonna päästääksemme vielä enemmän irti rajoituksistamme, jotta voimme sopia näistä ulottuvuusportaaleista.

Mitään ei tehdä loukkaamalla vapaata tahtoamme, mikä on toiminnassa aina, vaikka joskus tuntuukin, ettei meillä on asioissa vaihtoehtoja. Vuosi 2013 haastoi meidät tunnustamaan, kokemaan ja transformoimaan joitain vaikeimmista elämänoppitunneistamme, jotta voimme astua moniulotteiselle polulle menneisyyden taakan rasittamatta. Työstämme edelleen tätä aluetta ja se jatkuu 2014. Meidän ei tarvitse kokea tietoisesti kaikkea tuskaamme, vaikka voimme tehdä niin halutessamme. Tämä on vaikea polku. Helpompi polku on valita, kun asioita tulee tullessa esiin, sallimmeko itsemme seurata tuota polkua vai valitsemmeko toisen polun. 2014 on pyöröovivuosi, kun asioiden lähtiessä toiset odottavat niiden paikan ottamista. Muista, että se mistä haluat päästä eroon, on aivan yhtä innokas lähtemään. Uusi valo, uudet energiat ja ihmiset ovat valmiita astumaan siihen tilaan, minkä luot niille päästäessäsi irti tiheämmästä energiasta elämässäsi.

Laajentunut "minä olen"

Meille annetaan 2014 jotain täysin uutta, mikä sopii vuoden laajentumisteemaan, ja se on laajentunut "minä olen" -olemus. Olen nähnyt tämän aina Lähdeyhteytenämme, mutta nyt siitä on tullut jotain paljon tärkeämpää ja oleellisempaa uusille toimintamalleillemme ja liikkumisellemme uusiin ulottuvuuksiin ja se on harmoniassa ylösnousemuspolkumme kanssa, kun siirrymme suurempaan tietoisuuteen itsestämme dynaamisena, voimakkaana ja rajattomana henkiolentona.

Laajentuneen "minä olen" -olemuksen syleileminen on seuraava askel polullamme ja niin navigoimme onnistuneesti seuraavaa vuosikymmentä, kun luomme voimallisesti sen perustan 2014. Siinä on neljä osaa: aikomus ja integrointi, harmonisointi, salliminen ja aitous, mestaruus ja ilmentäminen. Niitä kuvataan tässä lyhyesti.

Nämä ovat vuoden 2014 avainteemoja ja ne keskittyvät kaikki siihen, miten toimimme energian kanssa, koska osallistumme universumiin energeettisesti. Tunteet ovat energian ilmaisemista ja näin tulkitsemme energian kielelle, mitä ymmärrämme. Mutta jos meidän on tarkoitus olla voimakas omalla elämänpolullamme, meidän on päätettävä osallistua siihen energiatasolla ja opittava, miten toimitaan energian kanssa valitsemamme polun ilmentämiseksi.

Integroimalla sovitamme energian elämäämme. Teemme usein takaperin ja yritämme ilmentää asioita tarpeesta tai pelosta eikä meillä ole sitten paikkaa, mihin energia virtaa. Kaiken mitä haluamme luoda, on sovittava elämäämme - riippumatta siitä, miten kovasti sitä tarvitsemme tai haluamme. Irtipäästäminen on yksi tapa luoda tilaa uusille asioille, mistä syystä tämä on ollut hyvin merkittävä teema useiden kuluneiden vuosien aikana.

Aikomuksella tunnustamme kykymme todellisuuden kanssaluojana. Meidän tehtävämme on asettaa energiapolku ja teemme tämän aikomuksella. Sitten energia virtaa tuolle polulle, minkä olemme luoneet. Aikomus luo astian, mihin energia virtaa, ja jokainen toive on aikomus. Sen sijaan että pyydät toiveikkaasti "toivon" tai "haluan", sano "aion", mikä asettaa voimakkaan polun energian harmonisoitumiseksi sinun ja sen kanssa, mitä haluat luoda.

Harmonisointi on kriittistä, koska ilman harmonisointia mikään ei sovi, mikään ei toimi ja tunnemme olevamme jumissa. Epäharmoniassa oleminen on kuin omistaisi auton ilman avaimia. Haluamme yhdistyä energiaan, muttemme ole sen polulla.

Sallimme energian virrata elämäämme. Tässä on kyse halukkuudesta vastaanottaa ja se on ilmentämisen toinen askel.

Aitous vaatii rehellisyyttä, sitoutumista ja halukkuutta kunnioittaa itseään.

Todellisuus on ilmentämisen tulosta. Sillä tavalla ohjaamme ja liikutamme energiaa virtaamaan niihin tiloihin ja asioihin, joita olemme luoneet sille. Ilman johdonmukaista ja sinnikästä ilmentämistämme maailma vain luo itseään energioista, joita on sen käytettävissä.

Mestaruus on syntymäoikeutemme. Olemme kolmannen ulottuvuuden ja sen energian mestari. Silloin kun lähestymme energiaa uhrina, luovumme voimastamme ja otamme sen, mitä sattuu osumaan tiellemme. Tämä on pelkopohjaista ajattelua ja se johtaa pelkopohjaisiin tuloksiin. Emme voi olla voimakas, ennen kuin tunnustamme oman voimamme vaatimalla mestaruutemme. Maailmat tarvitsevat mestareita käynnistämään muutoksen ja olemme nyt voimallisimman ja tärkeimmän siirtymämme partaalla.

Saatat huokaista uupuneena ja ihmettelet, miten paljon sinun on vielä kestettävä, mutta vakuutan sinulle, että kovin työ on jo tehty. Tämä on meillä hallussa, koska olemme käyneet työn läpi, mikä on muuten se prosessi, joka valmistelee kehon synnyttämään. (Suom. huom. tässä käytetty sana "työ" liittyy myös synnytykseen) Tässä kohtaa otamme kokemuksemme ja oppimme käyttöön. Tätä on mestaruus pähkinänkuoressa: saamme ottaa kaiken, mitä olemme jo oppineet, ja alamme poistaa asioita, joita emme halua toistaa, kun katsomme uusia, hauskoja ja jännittäviä asioita, joita haluamme luoda itsellemme. Monet meistä saavat ensimmäistä kertaa pitää hauskaa, joten otetaan siitä kaikki irti. Maailma tarvitsee meitä näyttämään, mistä parantuneessa ja eheässä elämässä on kyse. Osaamme tehdä tämän.

Tässä on yleishavaintojani siitä, mitä 2014 pitää sisällään meille, ihmiskunnalle ja maapallolle:

Maailmanlaajuinen muutoshalu

Saimme maistiaisen tästä 2013 - kansan voimasta toiminnassa. Esimerkiksi se vaatetehtaan romahtaminen Bangladeshissa missä kuoli yli 1200 ihmistä, aiheutti maailmanlaajuisen protestin orjatyövoiman käyttämistä vastaan vaateteollisuudessa ja pakotti koko teollisuusalan muuttamaan tuotantomenetelmiään. Samalla kun työntekijät protestoivat, kuluttajat ympäri maapalloa tukivat heidän ponnistuksiaan ja kirjoittivat kauppiaille vaatien noiden käytäntöjen lopettamista. Muutoshalu jatkuu, kun etsimme uusia tapoja muuttaa "valta toisiin" -3D-toimintamalleja 5D:hen ja sen yli, jaetun voiman, yhteyden ja itsensä voimaannuttamisen malleihin. Tietoisuutemme keskinäisestä yhteydestämme lietsoo halua varmistaa, että kaikkia kohdellaan arvokkaasti, kunnioittavasti ja oikeudenmukaisesti. Näin ilmennämme sitä rauhaa, iloa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä, mitä haluamme nähdä maailmassa.

Maanmuutokset

2014 on lisää maanmuutoksia - suurin osa niistä ihmisen aiheuttamia niiden turvattomien, epävakaiden ja ympäristöä rasittavien käytäntöjen vuoksi, joita on ollut pitkään, joitain salassa ja toisia avoimesti, muttei niiden todellista vaikutusta ole kerrottu. Näen vesisärötyksen jatkuvana ongelmana, mikä aiheuttaa maanjäristyksiä ja vajoamia USA:ssa, erityisesti Ylä-Keskilännessä, Teksasissa ja joissain itäosan tasanko-osavaltioissa, kuten Tennessee ja Kentucky. Säätila on tänä vuonna hankala, erityisesti loppukeväästä ja alkukesästä. Euroopassa voi olla vahinkoa aiheuttavia tuulia ja epätavallisen voimakkaita myrskyjä, suurin osa niistä HAARP-teknologian vuoksi, mitä käytetään kasvukausien manipuloimiseen.

Yellowstonen tulivuori ei purkaudu tänä vuonna, mutta näen aktiivisuutta siihen liittyen 2015. Filippiinien ympäristössä on vulkaanista toimintaa ja tulirenkaan tulivuoret ovat aktiivisia, mutteivät kovin vaarallisesti. Tämän jyrähtelyn tarkoituksena on saada meidät tietoisemmaksi tarpeestamme suojella maata ja säilyttää voimakas, turvallinen ja kunnioittava suhde sen kanssa.

Fukushiman ydinvoimalan reaktorisäteily jatkuu Tyynenmeren alueen ongelmana Aasiassa ja USA:ssa. Meillä on toki maan ulkopuolista apua lieventämässä joitain vaarallisia säteilytasoja ja voimme auttaa ilmaisemalla aikomuksen veden värähtelyn nostamisesta, mikä on osittain vahingon vastapainona. Vahinko on paljon vakavampi, kuin tiedämme - myös meille annetun ulkopuolisen avun kera - koska meille ei jaeta informaatiota. Tämä alue tarvitsee rukouksiamme ja energiatukeamme päivittäin. Käytä muutama minuutti päivässä energian lähettämiseen sinne, koska se auttaa.

On jatkuvaa kiinnostusta ympäristön kannalta kestäviin käytäntöihin, esim. maanviljelyksessä ja eläinten myötätuntoisemmassa kohtelussa. Näemme tässä, miten ihmiset ovat oma-aloitteisia, luovat oman todellisuutensa ja toimivat yhdessä ilmentääkseen haluamiaan lopputuloksia. Suuryritysten ja hallitusten on reagoitava ja muututtava julkisen paineen vuoksi. Näin muutos tapahtuu ja vaikka haluamme asioiden muuttuvan, halumme oikeasti kestävää transformoitumista, mikä tulee sinnikkäillä ponnisteluilla, kun vaadimme oman voimamme ja mestaruutemme ja ilmennämme sen todellisuuden, minkä haluamme omaan elämäämme. Tämä voimaannuttaa meidät vaatimaan tällaista transformaatiota maailmaan. Jos pystymme painamaan vastustuksen läpi - kuten pystymme, jos olemme sinnikkäitä - maailmasta tulee, mitä haluamme sen olevan.

Pyörteet ja portaalit

Pyörteet ovat energiakeskittymiä maan päällä ja energiaportaalit aukkoja maan sähkömagneettikentässä, mitkä päästävät energiaa virtaamaan universumista. Jotkut portaalit päästävät tiheää energiaa virtaamaan maapallolle ja toiset paljon kevyempää ja niiden energia on vähemmän tiheää. Voidaan sanoa, missä pimeitä ja tiheitä muinaisportaaleja on, koska nämä alueet ovat parhaillaan sodassa tai niillä protesteja ja kansalaislevottomuuksia, kuten Syyria, Egypti ja Lähi-idän alueet. Jokainen alue missä feminiinienergia on tukahdutettu tai kielletty, sisältää tiheän muinaisportaalin. Näitä yritetään sulkea ja on yritetty monia vuosia, mutta ne vastustavat sitä kovasti, jotka ruokkivat itseään tällä energialla. Vuonna 2015 nähdään suuri muutos näissä portaaleissa, mutta 2014 niiden konfliktit jatkuvat, toisiaan hyvin kiihkeinä.

Uusia pyörteitä avautuu ympäri maailmaa, jotkut niistä vastaanottamaan energiaa, mitä täytyy tulla maaverkkoon, muttei voi, koska vanhoja portaaleja ei ole vielä suljettu. Näitä uusia pyörteitä voidaan sanoa tulevan paikkoihin, joissa tapahtuu yhteiskunnallisesti, poliittisesti tai kulttuuriympäristöllisesti äkillinen muutos parempaan. Sveitsi on yksi alue, missä näen tätä tapahtuvan 2014, ja osissa Afrikkaa, erityisesti Etelä-Afrikassa ja Madagaskarilla, Lounais- ja Itä-USA:ssa, Itä-Australiassa, Tasmaniassa ja osissa Aasiaa, mm. Etelä-Korea ja Taiwan. Venäjälle tulee myös uusia pyörteitä, mutta niiden vaikutukset ovat rajallisia. Näen paljon yhteiskunnallista mullistusta Venäjällä, ei väkivaltaista, mutta hyvin päättäväistä.

Jos olet halunnut muuttaa jonkin aikaa etkä ole vielä tehnyt sitä, 2013 oli tilaisuus, mutta monet noista ovista suljettiin, koska paikka johon sinun tarvitsi muuttaa, ei ole vielä valmis sinulle ja oma parantumisesi ja transformaatiosi ei ollut vielä valmis. 2014 avaa uusia tilaisuuksia tälle. Varmista, että keskityt sellaiseen elämään ja elämäntyyliin, minkä haluat kokea, ja millaisia ystäviä ja kokemuksia ja millaisen yhteisön ja sosiaalisen verkoston haluat saada uuteen paikkaasi. Tämä määrittelee sen, minne muutat.

Auringonpurkaukset, koronan massapurkaukset ja auringon napojen vaihtuminen

Joulukuussa 2013 tapahtui yksi tämän vuosikymmenen merkittävimmistä asioista ja se sai erittäin vähän huomiota. Auringon napakentät kääntyivät, mitä tapahtuu joka 11. vuosi. 2013 meillä oli myös voimakkainta auringon aktiivisuutta, mitä on koskaan rekisteröity, ja sitä tapahtuu auringon napojen kääntymisvuosina. Nyt kun tämä sykli on taas alkanut alusta, meillä on vähemmän intensiivistä auringonpurkaustoimintaa 2014. Muutos auringon sähkömagneettikentässä aloittaa kuitenkin maapallon uuden energeettisen aktiivisuussyklin. Katso muutoksia, joita tapahtui 2001 ja 2013, sillä voimme odottaa tätä ja enemmän 2014 alkaen. Miltä luulet maailman näyttävän 2025, kun tämä seuraava sykli saadaan loppuun?

Voimajaksot

Vuoden saatossa on voimajaksoja, jolloin maan energiatasapaino vaihtuu, koemme muutoksia, tapahtuu uusia energialinjauksia ja uusia pyörteitä avautuu tai vanhoja sulkeutuu. Nämä törmäävät usein yhteen omien energiavärähtelyjemme kanssa ja voivat saada olomme tuntumaan erittäin epämukavalta ja myös fyysisesti sairaalta. Kutsumme näitä ylösnousemusoireiksi ja ne ovat osa ylösnousemusmatkaamme, sillä meidän täytyy tuoda uutta energiaa maapallolle osana tehtäväämme luoda maanpäällinen taivas.

Näiden voimajaksojen myötä voimme nähdä maanmuutoksia, voimakkaita myrskyjä, tulvia, maanjäristyksiä tai epätavallista säätä. Omassa elämässä voimme kokea äkillisiä loppumisia, häiriöitä, sydämen tai mielen muutoksia tai fyysistä sairautta. Maailmanlaajuisesti voimme kuulla salaisuuksista, juonitteluista, korruptiosta, skandaaleista ja valtapelistä. Nämä voimajaksot kuvaavat näiden syklien aktiivisempia tai voimakkaimpia osia eikä toiminta ehkä keskity yksinomaan näihin jaksoihin.

2014 on viisi voimajaksoa ja meillä on kolme Merkuriuksen perääntymistä - helmi-, kesä- ja lokakuussa - Venus perääntyy 1.3. saakka, Mars perääntyy 21.7. saakka ja suuremmat planeetat perääntyvät myös pitkin vuotta, mikä lisää ekstrapuhtia ennestään intensiivisiin energioihin. Lisäksi meillä on Uranuksen ja Pluton viides neliö ja kaksi pimennystä huhtikuussa. Siitä tulee erityisen voimallinen kuukausi.

Tammikuu: Vuosi alkaa 1.1. pamauksella ja se sisältää voimakkaan uudenkuun osana suurta kardinaaliristiä (voimakkain astrologinen asetelma), mikä liittyy neljään tärkeään elämänalueeseen - toiminta, tunteet ja tuntemukset, kumppanuus ja ura. Tämä on "muutu tai sinut muutetaan" tai "ota ohjakset tai ylitsesi ajetaan" -uusikuu, mikä asettaa vuoden energian. Älä ylläty, mistä päätät saaneesi tarpeeksi tai olet valmis päästämään irti katumatta. Voi olla viisasta pysähtyä, ennen kuin puhut vihaisena, koska se mitä laitat liikkeelle, on pysyvää. Venus perääntyy myös, joten on erittäin vähän energiapehmennystä tällä hetkellä. Käytä sitä viisaasti. Mars aktivoi Uranuksen ja Pluton neliön ja Merkurius aloittaa perääntymisvarjonsa tammikuussa ja perääntyy suurimman osan helmikuuta.

Maaliskuusta heinäkuuhun: Mars perääntyy, minkä varjo loppuu heinäkuussa. Tämä transiitti alkoi 2013 ja Vaa'assa Mars aktivoi kaikenlaiset kumppanuuskysymykset. Tämä perääntymisjakso maaliskuusta 20.5. saakka, koskettaa jatkuvasti aiempien kuukausien aspektien herkkiä kohtia, joten tämä jakso voi olla paljonpuhuva suhdealueella eikä se rajoitu romanttisiin suhteisiin. Mikä tahansa suhde mikä on päättämätön, kamppailua tai valmis loppumaan, voi kuolla tänä aikana. Ja ne suhteet jotka ovat vahvoja, tasapainoisia, tyydyttäviä ja harmonisia, saavat voimaa Marsin asemasta. Ennen kaikkea, jokainen suhde mistä et ole varma, selkeytyy tänä aikana.

Huhtikuu: Jos pidimme marraskuuta 2013 voimallisena, huhtikuu 2014 vie tuon energian uudelle tasolle. Meillä on Uranuksen ja Pluton viides neliö, täsmällisenä 22.4., mikä vastaa kurkkuchakraa. On puheeseen ja puhumiseen, ääneen tai oman äänen löytämiseen liittyviä kysymyksiä henkilökohtaisesti ja maailmanlaajuisesti. Se muuttaa ehdottomasti peliä tapahtuessaan kahden pimennyksen välissä - 15.4. ja 29.4. - ja suurristin aikana. Astrologiassa suurristit ovat voimakkaita muutosagentteja ja tämä kuukausi laittaa nuo pyörät liikkeelle henkilökohtaisella ja maailman tasolla.

Kesäkuu: Tämä kuukausi tuo salaisuuksia esiin, asioita jotka järkyttävät maailmaa, ja vaikka osalliset ihmiset eivät ole niin katuvaisia tai anteeksipyyteleviä, kuin toivoisimme, se mitä paljastuu, puhdistaa ilmaa ja tuo esiin totuuden, mitä monet ihmiset ovat epäilleet, mutteivät ole pysyneet todistamaan. Tähän liittyy eri maiden hallituksia ja virkamiehiä kummallisessa petos- ja korruptioverkostossa paikoissa, joita kukaan ei osaa odottaa, ja siihen liittyy ihmisiä, jotka eivät normaalisti sekaannu tällaisiin asioihin.

Lokakuu: Näemme huhtikuun pimennysten tuloksia lokakuussa sekä kaksi uutta pimennystä, jotka saattavat loppuun tämän vuoden syklin. Tunnen valtamuutoksen tässä kuussa, kun se valtatasapaino mitä ovat ylläpitäneet muutamat ihmiset, jotka omistavat maailman hallitukset ja rahoituslaitokset ja pyörittävät niitä, muuttuu ja tulee lisää tasavertaista jakamista, läpinäkyvyyttä ja totuutta, vaikkei se ole miellyttävää ja saa aikaan häiriöitä maailmassa. Tässä kuussa ravistellaan myös rahoitusmarkkinoita, mikä aiheuttaa paniikkia, erityisesti ihmisissä jotka ovat elinkustannuksissaan riippuvaisia investoinneista. Rahoitusmarkkinat eivät romahda, mutta niiltä menee pohja ja tapahtuu sopeutumista.

Joulukuu: Tämä kuukausi tuntuu kuin vuoden ehdottomalta paketoinnilta, mikä on arviointien ja uusien valintojen tekemisaikaa hyvin tietoisella ja voimallisella tavalla. Tässä kuussa näyttää olevan voimakas yhteisöllisyysenergia, kun ihmiset yhdistyvät päättämään, mitä he haluavat seuraavaksi, mutta jakaen. Tunnen myös, että tämä joulu on enemmän juhlaa, mitä tunsimme 2013, mikä ei tuntunut juhlapyhältä lainkaan. Saatamme loppuun monia siirtymä 2014 ja voimme käyttää joulukuun lepäämiseen, pohdiskeluun, uudelleenjärjestäytymiseen ja uuden vuoden aikomuksien ilmaisemiseen.

2014 ei ole yhtä vaikea kuin 2013 ja määrittelen sen sanomalla, että se ei ole yhtä vaikea niille, jotka ovat tehneet työnsä ja ovat valmiita siirtymään uudelle tasolle elämässään. Ne jotka eivät ole vielä edes aloittaneet tätä polkua, kokevat ongelmia, mutta jos he ovat sitoutuneet evoluutioonsa, laajentumiseensa ja transformoitumiseensa, he pystyvät aloittamaan nopeasti prosessin - kiitos sen työn, mitä olemme tehneet viime vuosikymmenen.

Monet päättävät jättää fyysisen kehonsa taakse tänä vuonna, joten valmistaudu, jos tämä sattuu olemaan joku rakkaasi. Tähän sisältyvät myös lemmikit, kun ne osallistuvat tähän prosessiin aivan yhtä paljon kuin sinäkin. Sitten kun jonkun on aika lähteä, hän tekee tuon valinnan eikä se ole henkilökohtaista. Se on myös merkki siitä, miten pitkälle olemme edenneet ylösnousemuksessa, koska monet ihmiset antavat energiaa prosessiin (työosa) ja sitten kun on synnytysaika tai loppuvaiheet, heidän ei enää tarvitse tai he eivät halua osallistua tähän tehtävään.

Taas kerran meillä on vuosi, missä elämme kahta elämää tai kahdessa maailmassa - ihmisyytemme 3D-maailmassa ja henkemme korkeammassa maailmassa. Ennen tämä on aiheuttanut ristiriitaa, mutta nyt voimme oppia yhdistämään ne harmoniseen ja kanssaluovaan kumppanuuteen. Tämä kumppanuus sallii meidän olla tietoisempi muutoksista, joita meidän on tehtävä, vastuustamme ja voimastamme ja päästää irti siitä, mikä ei enää palvele meitä, polkuamme ja aikomustamme iloiseen ja ilontäyteisiin elämään.

Käytä aikomusta luodaksesi voimallisesti sitä todellisuutta, missä haluat elää. Tiedän toistaneeni tämän monta kertaa, mutta niin emme pääse ainoastaan läpi tästä vuodesta, vaan teemme siitä jotain todella upeaa ja vaikuttavaa. Sanomme halunneemme tätä pitkään. Nyt se on täällä ja saimme lopultakin, mitä halusimme. Seuraava askel on ottaa se käyttöön ja tästä syystä olemme täällä - tuomassa uusia energioita planeetalle, osallistumassa tähän ylösnousemusjaksoon, luomassa maan uusia toimintamalleja ja esimerkkinä eheästä ja parantuneesta elämästä. Nyt kun meillä on "työ" pois tieltä, on aika ryhtyä toimeen.

Aikomuksesi palvelee koko vuoden tienviittana ja opastavana valona elämässäsi, joten ilmaise voimallisia, merkityksellisiä ja sieluntäyteisiä aikomuksia tälle transformatiiviselle evoluutiovuodelle. Meillä on edelleen vapaa tahto kaikissa asioissa eikä mitään ole koskaan kirjoitettu kiveen, mutta elämme myös siirtymäaikaa ja useammat ja useammat ihmiset jakavat nyt halun rauhaan, rakkauteen, hyväksyntään ja yhteisöön. Tällä on todellinen voima aikaansaada muutos maailmassa ja sallia yksilö- ja kollektiivitodellisuudestamme tulla taivaan maan päälle. Kuten Uriel on usein sanonut: "Meidän tehtävämme ei ole tuhota maapalloa, jotta taivas voi ottaa hallinnan. Tehtävämme on nostaa ihmiskunnan ja maapallon taajuuksia, jotta voidaan saada aikaan jumaluuden ja ihmisyyden kumppanuus ja voimme kehittyä henkisiksi ihmisiksi."

Tämä vuosi voi olla helppo tai vaikea. Luulen sen olevan näiden kahden tasapaino ja haasteiden vastapainona on puhtaan autuuden upeita hetkiä. Olemme täällä - tässä prosessissa ei voi todellakaan paeta ja piiloutua minnekään. Älä anna kaaoksen harhauttaa - muutos on vääjäämätön, mutta kaaos vaihtoehtoinen.

Tässä olemme, valmiina aloittamaan taas yhden vuoden yhdessä. Tehdäänpä siitä todella hyvä vuosi.

Toivotan sinulle yltäkylläisiä siunauksia, rauhaa, iloa ja rakkautta, minkä luomista kanssasi hyväntahtoinen, rakastava ja tukeva universumi odottaa.

Haluatko oppia lisää siitä, miten nämä energiat integroidaan omaan elämään? Kurssitietoja …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Uutiskirjeestä 6.1.2014 TAMMIKUUN ENERGIAT

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 06.01.2014 20:17

TAMMIKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 6.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tammikuu alkoi ns. pamauksella, kun meillä oli 1.1. voimakas uusikuu, mitä ei ole ollut 19 vuoteen. Tämä yhdessä Venuksen jatkuvan perääntymisen kanssa, mikä vie meidät takaisin vuoden 2005 loppuun ja 2006 alkuun, meistä ehkä tuntuu, että menemme taaksepäin emmekä eteenpäin ja tarkastelemme jotain mennyttä, minkä aivan yhtä nopeasti unohtaisimme. Mutta vaikka on paljon energiaa ja mahdollisuuksia ulottuvilla, meidän on astuttava siihen, otettava vastaan potentiaali, harmonisoiduttava sen kanssa ja integroitava se elämäämme - kaikki vuoden 2014 isoja teemoja. Jos olet kuullut minun sanovan tämän 100 kertaa, valmistaudu kuulemaan se minulta vielä 1000 kertaa, koska vaikka haluaisimme kuinka kovasti jotain, meidän on oltava harmoniassa sen kanssa ja meidän on kyettävä integroimaan se elämäämme. Tammikuun energioissa on kyse siitä, mitä uskomme ja ajattelemme ansaitsevamme.

Venuksen kuvataan hallitsevan rahaa, kauneutta ja rakkautta, mutta siinä on oikeastaan kyse arvosta. Ja arvossa on kyse ansaitsemisesta. Olemme hyvin halukas antamaan aikaamme, ajatuksiamme ja energiaamme siihen, mitä arvostamme, mutta hyvin usein kiinnitämme huomiota siihen, mitä emme arvosta, mikä ei palvele iloamme tai mikä tuo meille rauhaa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä. Venuksen perääntyessä koko kuukauden, katsomme tarkemmin sitä, mikä on arvokasta meille, alkaen itsestämme. Arvostammeko itseämme, omaa polkuamme, omaa elämäämme ja omaa matkaamme? Kaikki elämässämme peilaa sitä, mitä arvostamme, mutta onko se arvokasta meille? Rakastammeko sitä? Hyvä tapa vastata tähän kysymykseen on kysyä itseltämme, haluammeko sitä lisää, rajattoman määrän. Jos emme, sitten on aika muuttaa arvojärjestelmäämme ja alkaa katsoa, mitä ajattelemme ansaitsevamme.

Kaikki kysyvät: "Mitä haluat?" ja on hyvin vaikea vastata, koska emme todellisuudessa tiedä. Meille on tavallisesti selkeämpää, mitä emme halua, koska sitä meillä on paljon elämässämme. Parempi tapa ilmaista tuo kysymys on: "Mitä ansaitsen?" Se toimii näin. Ajattele jotain haastavaa tilannetta elämässäsi - kenties kyse on taloudellisista rajoituksista tai olet yksinäinen tai olet tyytymätön. Ilmaise se nyt näin: "Ansaitsen taloudelliset rajoitukset" tai "Ansaitsen olla yksinäinen" tai "Ansaitsen olla tyytymätön". Ilmaistessasi sen näin, se kuulostaa typerältä, mutta se tekee helpoksi nähdä eron siinä, missä olet ja missä haluat olla.

Muuta se nyt toisinpäin: "Ansaitsen olla taloudellisesti yltäkylläinen", "Ansaitsen olla rakastavassa suhteessa" tai "Ansaitsen olla tyytyväinen elämäni kaikilla alueilla nyt". Silloin sinulla on parempi lähtökohta aloittaa se päätösprosessi, miten pääset sinne, missä haluat olla. Ja koska et oikeasti (toivottavasti) usko, että ansaitset olla rajoittunut, yksinäinen ja tuntea tyytymättömyyttä, pystyt luomaan voimaannuttavampia uskomuksia siitä, mitä ansaitset ja mikä vie sinut sinne, missä haluat olla. Ylösnousemus tapahtuu meille kaikille ja myös maailmalle. Ylösnousemme tai nostamme värähtelyämme tämän prosessin osana. Ja ansaitseminen, arvo, arvokkuus ja jonkin arvoisuus on osa tätä prosessia.

Ennen kuin yrität tehdä valinnan, katso mielipiteitäsi ja niiden lopputulosta ansaitsemisnäkökulmasta. Tällä tavalla yhdistyt valintaan voimaannuttavasti ja luot voimallisen arvojärjestelmän prosessin aikana. Luulen sen toimivan paremmin kuin affirmaatiot, mitkä ovat liian usein helppoja sanoa luomatta sopivaa harmonisoitumista ja integroitumista tekemään niistä uskottavia, toteuttamiskelpoisia ja toimivia.

Tammikuun uusikuu valaisee Uranuksen ja Pluton neliön, mikä toimii nyt kolmatta vuottaan. Meillä on kaksi muutakin aspektia tänä vuonna, huhtikuussa ja marraskuussa, ja viimeinen maaliskuussa 2015. Se on ollut pitkä, hidas ja herpaantumaton prosessi. Jos ajattelet, ettei tapahdu paljon, ajattele, miten jäävuoret liikkuvat ja kaivertavat maata allaan. Mars Vaa'assa lisää ns. bensaa transformaatiotuleen heinäkuuhun saakka, jolloin se poistuu Vaa'asta. Se muistuttaa meitä jatkamaan toimeen ryhtymistä, olemaan selkeä siitä, mitä ansaitsemme, olemaan rakkausenergiassa ja käyttämään sitä liikevoimanamme sen muutoksen lietsomiseen, mitä haluamme nähdä maailmassa. Jos olemme sallineet epäinhimillisen, yhteiskunnallisesti epäoikeudenmukaisen, taloudellisesti eriarvoisen, julman, suvaitsemattoman, syrjivän ja apaattisen maailman luomisen, meidän on oltava inspiroitunut (tai hengessä), vaadittava yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, taloudellista tasavertaisuutta, myötätuntoa, ystävällisyyttä ja suvaitsevaisuutta, keskityttävä ykseyteemme ja hyväksyttävä roolimme maailman todellisuuden kanssaluojina, saadaksemme aikaan transformaation alhaalta ylöspäin, mistä tulee uuden maan toimintamalli.

Se alkaa meistä, me olemme 3D-energian mestareita ja se tapahtuu, mitä päätämme tehdä tuolla energialla. "Valta toisiin" -3D-toimintamallit romahtavat, mutta ne eivät kaadu taistelematta. Korkeamman ulottuvuuden yhteisvoima-toimintamallit odottavat kulisseissa, mutta meidän tarvitsee luoda tila niille. Ole voimaantunut, ole selkeä, luota itseesi ja tiedä, että olet arvokas ja sinulla on arvoa, ja tämä sallii meidän olla yksilöinä ja kollektiivisesti se muutosmajakka, mitä maailma etsii.

Tammikuun 31. päivä on kiinalainen uusivuosi ja se on hevosen vuosi, hyvin lupaava vuosi. Ajattele kaikkea hevosen kauneutta, arvokkuutta, vauhtia ja voimaa - sitä tämä uusivuosi pitää sisällään meille. Tuona päivänä myös Venus alkaa kulkea eteenpäin, juuri kun Merkurius valmistautuu perääntymään 1.2., sen varjojakson alkaessa 23.1. Tämän kuukauden kaikki toiminta saa minut ajattelemaan erittäin ruuhkaista risteystä ja autoja estää kolaroimasta toistensa kanssa vain ajoitus sekunnin murto-osan tarkkuudella. Avain tämän kiireisen kuukauden navigoimiseen (ja tällaista on toukokuuhun saakka) on välttää häiriötekijöitä ja pysyä keskittyneenä omaan polkuunsa. Muista, että kaikki mitä teet elämässäsi, ulottuu maailmaan. Voit vaikuttaa, koska olet erilainen.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

8.1.2014 MILLOIN VOIN SIIRTYÄ ELÄMÄSSÄNI ETEENPÄIN?

ViestiKirjoittaja hammer » 10.01.2014 23:57

MILLOIN VOIN SIIRTYÄ ELÄMÄSSÄNI ETEENPÄIN?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 8.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, olen suhteessa, mikä on ollut yhtä vuoristorataa viimeiset puoli vuotta. Nyt odotan hänen tekevän valintoja elämänsä suhteen, jotta tiedän, missä mennään ja mitä teen seuraavaksi. En tiedä, miten lähestyisin tätä aihetta hänen kanssaan, ja vaikken halua yhteenottoa, niin hän ei näytä tiedostavan tilannetta samalla tavalla ja ajattelee kaiken olevan hyvin. Mitä voin tehdä siirtyäkseni eteenpäin elämässäni?

Jenniferin vastaus:
Vaikka minusta on avokätistä, että annat hänelle näin paljon liikkumavaraa, niin oletko tietoinen, miten paljon annat hänen kontrolloida elämääsi ja sen olosuhteita? Et ehkä halua keskustella asiasta, koska tiedät, että yhteenotto on todennäköinen eikä luultavasti pääty haluamallasi tavalla. Tässä tilanteessa on paljon karmaa ja sovitusta ja sinä teet kaiken työn. Voit vapauttaa itsesi keräämättä lisää karmaa ja saada etsimäsi päätöksen, mutta vaatii rohkeutta päästää itsesi irti tästä tilanteesta ja antaa sen kulkea omaa latuaan sen sijasta, mitä itse haluat luoda.

Tämän tilanteen karmapiirteisiin sisältyy lupauksesi huolehtia hänestä, luultavasti vastauksena elämiin, joissa tunsit, ettet tehnyt sitä ja hän kärsi jotenkin valintojesi ja tekojesi vuoksi. Nyt haluat varmistaa, ettet rajoita hänen elämäänsä millään tavalla, ja tähän liittyy mahdollisimman paljon tilan ja ajan antaminen hänelle valintojen tekemiseen. Teet tämän itsesi suojelemiseksi, jotta hän tekee tietoisimman valinnan eikä aiheuta sinulle enää lisäkarmaa, mutta rajoitat itseäsi ja elämääsi samalla.

Mistä tunnet syyllisyyttä, jos teet elämässäsi valinnan, mikä ei sisällä häntä, tai siirryt eteenpäin ja kerrot hänelle, että hänen on joko otettava sinut kiinni tai siirryttävä eteenpäin? Tämä on sovitusprosessi ja tunnet, että sinun täytyy sovittaa hänelle, vaikka sinun täytyy sovittaa itsesi kanssa päästäksesi takaisin ykseyteen ja olet parantunut ja saat tarvitsemasi päätöksen tämän ihmisen ja tilanteen osalta. Hän ei anna sitä sinulle, vaikka odottaisit kuinka kauan, koska hän ei pysty. Sinä olet valmis lopettamaan karman. Hän on edelleen siinä ja vaikka annat hänelle voiman karman lopettamisesta, sinun täytyy ottaa voima päästäksesi siitä irti. Avain karman lopettamiseen on anteeksianto - oletko valmis antamaan anteeksi itsellesi, jotta voit päästää tästä irti ja siirtyä eteenpäin elämässäsi?

Se että haluaisit siirtyä eteenpäin, osoittaa, että olet hyvin lähellä parantumista ja irtipäästämistä ja tulemista eheäksi itsessäsi tämän tilanteen osalta. Tämä tilanne ei luultavasti ole ainoa, joten onko elämässäsi muita alueita, joissa odotat muiden valitsevan, mitä he haluavat, ennen kuin otat seuraavan askeleesi? Miten annat oman voimasi pois näissä tilanteissa ja miten voit antaa anteeksi ja vapauttaa itsesi, jotta saat sen takaisin? Et voi luoda lisäkarmaa ihmisten kanssa, ellet tarkoituksella päätä tehdä sitä, mutta voit jatkaa tiedostamatta karmaa, jossa jo olet, ajattelemalla, että jollakin toisella on voima päästää sinut irti. Sinä vapautat itsesi ja sitten kun olet valmis tekemään sen, annat myös hänelle luvan valita, mitä hän haluaa elämässään, ja sitten kaikki voivat siirtyä korkeamman ulottuvuuden karmattomalle ja tyydyttävämmälle polulle elämässään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

13.1.2014 MITEN SE ILMENTYY MATERIAAN, MILLÄ ON MERKITYSTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 17.01.2014 22:43

MITEN SE ILMENTYY MATERIAAN, MILLÄ ON MERKITYSTÄ

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 13.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aina kun jokin on tärkeää, merkitsevää ja oleellista meille, sanomme, että sillä on merkitystä. Eikö ole mielenkiintoista, että tällä sanalla määrittelemme myös fyysisen materian. (Suom. huom. tässä sama sana tarkoittaa "on merkitystä" ja "aine, materia") Ja koska lähetämme paljon energiaa siihen, millä meille on merkitystä, se ilmentyy elämämme todellisuutena. Riippumatta siitä, onko tämä tarkoituksellista tai tahatonta ilmentämistä, se ilmentyy, millä on merkitystä, ja jos emme ole tyytyväinen ilmentämäämme, meidän täytyy tarkastella, mitä sisällytämme siihen, millä on merkitystä meille.

Puolustamme sitä, millä on merkitystä, koska nämä ovat elämämme periaatteita ja standardeja. Määrittelemme itsemme, kuka olemme, mihin uskomme, etiikkamme ja moraalimme sillä, millä on merkitystä. Mutta tarkastelemmeko koskaan sitä, millä on merkitystä, ja kysymme itseltämme, miksi tuen tätä uskomusta tai kuuluuko se meille? Joskus perimme tai opimme elämämme asiat emmekä kyseenalaista niitä. Mutta siitä kaikesta tulee osa materiaamme (tai todellisuuttamme), koska se millä on merkitystä sinulle, ilmentyy elämässäsi nyt - olet tietoinen siitä tai et, haluat sitä tai et.

Niin paljon energiaamme menee siihen, millä on merkitystä, että meidän on tehtävä joskus materiakatsaus varmistamaan, että olemme yhdistyneet siihen, mitä haluamme voimaannuttaa ja luoda, ja että se on edelleen oleellista ja tärkeää meille. Materiakatsaus ei ole tilaisuus tuomita, mitä olemme ilmentäneet. Muista, että energia on neutraalia ja tuomitsematonta, joten emme voi arvostella tai kritisoida luomistamme hyväksi tai huonoksi. Mutta voimme tarkastella tilanteita ja tapahtumia elämässämme ja havaita, millä oli merkitystä meille niin paljon, että loimme tämän tilanteen sen perusteella.

Itsemme tuomitseminen entisistä teoista ei hyödytä koskaan mitään, mutta siitä on paljon hyötyä, että kanavoimme energiamme luomiseen tarkoituksellisella, tietoisella ja pohdiskelevalla tavalla varmistamaan, että se millä sanomme ja uskomme olevan merkitystä, on edelleen oleellista, hyödyllistä ja harmoniassa aikomuksemme kanssa.

Kun astumme tähän toiminnantäyteiseen ja nopeasti kulkevan rakkausvuoteen - ja kutsun sitä niin, koska rakkaus on universumin energiaa ja meillä on paljon sitä käytössämme tänä vuonna - meillä on vielä suurempi kyky luoda transformaatiota ja liikettä elämämme joka alueelle. Ja koska luomme todellisuuttamme joka hetki, voimme olla tietoisempi siitä, mitä luomme, tarkastelemalla, millä on merkitystä meille. Materia mitä luomme (mikä on fyysinen todellisuutemme), kehittyy siitä, millä on merkitystä, eli asioista jotka ovat tärkeitä, oleellisia, kohottavia ja voimaannuttavia. Ja tähän sisältyy tarpeemme parantua sekä saada vahvistusta, arvoa, tunnustusta ja transformaatiota.

Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä materiakatsausta ja jos tekisit sellaisen nyt, ehkä löydät muutaman asian, joilla oli ennen merkitystä sinulle, mutta ne eivät ole yhtä tärkeitä nyt. Jos päästät niistä irti, voit tuoda elämääsi uusia puolia, jotka luovat uusia mahdollisuuksia todellisuuteesi. Muodostamme aikomuksenne sen kautta, millä on merkitystä meille, koska käytämme tärkeitä asioita aikomuksemme perustana. Sitten näemme tulokset fyysisessä todellisuudessamme tai materiassa. Jos emme pidä näkemästämme, voimme katsoa, millä oli merkitystä meille tuolla hetkellä, ja muuttaa sitä, jotta voimme muuttaa materiaamme (todellisuuttamme).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

15.1.2014 MILLOIN LÖYDÄN TYÖPAIKAN?

ViestiKirjoittaja hammer » 17.01.2014 22:43

MILLOIN LÖYDÄN TYÖPAIKAN?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 15.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, olen etsinyt työpaikkaa vuoden enkä löydä mitään tai jos löydän, pääsen harvoin alkuhaastattelua pidemmälle. Ansioluettelossani on vuoden aukko, kun olin työpaikkojen välissä, enkä osaa selittää haastattelijoita tyydyttävällä tavalla. Olen tulossa vähän epätoivoiseksi enkä tiedä, mitä tehdä. Vaikka olen halukas tekemään töitä, kukaan ei näytä haluavan palkata minua. Mitä teen aiheuttaakseni tämän ja miten voin löytää työpaikan?

Jenniferin vastaus:
Tunnen, että "työpaikka-aukko" johtuu tilanteesta, jonka todellista luonnetta et voi paljastaa mahdolliselle työnantajalle, ja jos paljastaisit, uskot, että sinut tuomittaisiin ankarasti sen vuoksi. Niinpä annat heille yleisen syyn, mutta koska epäilet omia kykyjäsi ja esittäydyt heille salaisuuden kera, he tuntevat sen. Et näe sitä, että he reagoivat sinuun, ja saadaksesi tämän muuttumaan, sinun on muutettava tapaasi esittäytyä heille. Tuomitset itsesi ja he peilaavat vain sitä.

Maailma reagoi meihin - se on peilimme. Ja toiset ihmiset peilaavat myös meitä. Jos he ajattelevat sinun piilottelevan jotain tai olevan vähemmän rehellinen, he reagoivat sinuun niin. Sillä ei ole merkitystä, mistä työpaikka-aukossasi on kyse, eikä sinun tarvitse kertoa heille yksityiskohtia. Sinun täytyy olla näkemättä se niin suurena rasitteena, että sinun täytyy peitellä sitä toivomalla, etteivät he esitä liikaa kysymyksiä, tai ihmettelemällä, miten käsittelet asian, kun se nousee esiin. Energiasi tuntuu heistä pirstoutuneelta ja pelokkaalta eivätkä he luota sinuun. Tai he tuntevat sinun piilottelevan jotain ja se saa heidät epäilemään alusta saakka. Tietenkään he eivät palkkaa sinua.

Jos pystyt voittamaan itsesi tuomitsemisen, esittäydyt tasapainoisemmin ja luotettavammin heille. Et tunne, että sinun täytyy piilotella tätä asiaa, eikä tämä vaadi sinua kertomaan heille kaikkea. Kaikilla on elämässään tilanteita, joita ei voi helposti selittää. Joskus ei vain voi antaa jollekin riittävästi yksityiskohtia saadakseen hänet ymmärtämään, mitä tapahtui. Mutta sinä tunnet olevasi tämän tilanteen uhri ja esittäydyt uhrina - ei mikään hyvä lähtökohta, jos yrität vakuuttaa jollekin, että hänen pitäisi palkata sinut työhön.

Harjoittele ennen seuraavaa haastatteluasi, miten selität työpaikka-aukon yhdellä lauseella kuulostamatta anteeksipyytelevältä tai pelokkaalta. Pysy keskittyneenä positiivisiin ja upeisiin ominaisuuksiisi ja tuomaasi kokemukseen ja asiantuntemukseen ja jotta se kuulostaisi todenperäiseltä, sinun on uskottava siihen ensin. Et voi vakuuttaa jotakuta uskomaan johonkin sanomaasi, jos sinä et myös usko sitä. Jos pystyt tähän, löydät työpaikan, ja jos sinut jatkuvasti torjutaan, kenties etsit vääränlaista työtä tai vääriltä alalta ja sinun täytyy tarkastella, millaista työtä oikeasti haluat, ja hakea sellaista. Käy valmennuksen ja intuitiivisen opastuksen sivuillamme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: egaqazudoc ja 6 vierailijaa

cron