Selacia (selacia.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

7.9.2012 VALMISTAUTUKAA PÄIVÄNTASAUKSEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:54

VALMISTAUTUKAA PÄIVÄNTASAUKSEN ENERGIAPORTTIIN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
7.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valmistautuminen sellaiseen energiaporttiin kuin syyskuun päiväntasaus on vähemmän tekemistä ja enemmän hiljaa paikallaan olemista. Suurimman hyödyn saamiseksi etsikää hiljainen paikka, missä ei ole häiriötekijöitä, ja hiljentäkää mielenne riittävän pitkäsi aikaa kuullaksenne sisäisen äänen tästä risteyksestä. Yhdistykää sydämenne, tyhjentäkää mielenne ajatuksista ja vain hengittäkää.

Kun olette riittävän kauan hiljaa päästäen irti tavoitteista ja huolista, sisäisen viisautenne ääni voi saada huomionne. Mitä hiljaisemmaksi annatte itsenne tulla, sitä enemmän voitte kuulla.

Syvällä olemuksessanne on paikka, mikä muistaa, miksi tulitte maan päälle ja miksi nämä ajanhetket ovat hyvin kalliita ja oleellisia sielunne edistymiselle. Teidän kannattaa päästä käsiksi tähän viisauteen nyt, kun valmistaudutte päiväntasauksen uuteen energiakynnykseen.

Kutsukaa sisäistä viisauttanne tulemaan tietoiseen tajuntaanne ja risteämään nykyenergianne ja seuraavan vaiheen aikomustenne kanssa. Pyytäkää moniulotteista perspektiiviä.

Tämä laajempi kuva hengeltä auttaa teitä muuttamaan ajatteluanne, tasapainottamaan tunteenne ja päivittämään näkemyksenne itsestä. On mahdollista, että te ette uneksi riittävän suuria ja vähättelette etenemistänne tähän mennessä. Vääristynyt kuva omasta etenemisestänne voi kulkea käsi kädessä sen epäilemisen kanssa, että maailmasta tulisi rakastavampi paikka. Vaikka tämä on normaaliajattelua hyvin monille ihmisille tänä päivänä, teidän ei pidä tyytyä normaaliin.

Tämä päiväntasaus on yksi kolmesta avainenergiaportista vuoden 2012 horisontissa. Muut kaksi porttia ovat 11-11-portti ja päivänseisaus 21.12.. Kaikki kolme tarjoavat teille ja ihmiskunnalle tilaisuuksia ylösnousta korkeampaan henkiseen tilaan. Jokaisessa portissa teillä on myös mahdollisuus suurempaan itsenne ymmärtämiseen - löytäen lisää todellisesta polustanne ja yhdistyen niihin energioihin ja ihmisiin, jotka ovat luonnollinen osa kohtaloanne.

Kolme kysymystä nyt

On kolme kysymystä esitettäväksi nyt, kun valmistaudutte päiväntasauksen energiaporttiin. On suositeltavaa, että kysytte niitä avoimesti, ilman tavoitteita ja odotuksia tietyntyyppisestä vastauksesta. Kun esitätte kysymyksiä, vastauksia voi tulla, silloin kun olette hiljaisuudessa, unitilassa tai myöhempinä päivinä. Tärkeintä on esittää nämä kysymykset ja antaa hengen paljastaa, mitä teidän täytyy tietää. Kuunnelkaa ensimmäisiä vastauksia, joita saatte.

* Mikä on yksi elämäni alue, mikä tarvitsee enemmän tasapainoa nyt?
* Mitä voin tehdä tai olla tekemättä nostaakseni energiataajuuttani?
* Mikä on yksi asia, mistä täytyy päästää irti, ennen kuin voi siirtyä eteenpäin?

Tämä yksinkertainen kyselyprosessi laittaa liikkeelle energiatuen hengeltä ja auttaa teidän valmistelemisessanne hyötymään täysin päiväntasauksen energiaportista.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

17.9.2012 RATKAISUJA MAAILMAN KONFLIKTEIHIN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:55

RATKAISUJA MAAILMAN KONFLIKTEIHIN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
17.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun maailma on konfliktissa lukemattomilla rintamilla eikä loppua ole näkyvissä, mietitte luultavasti, mitä voidaan tehdä. Luultavasti olette kokeneet ahdistuksen hetkiä tai unettomia öitä, kun olette tarkkailleet väkivallan puhkeamista viime aikoina maailman kaukaisissa kolkissa.

Tehän kuitenkin etsitte rauhallista ja rakastavaa maailmaa. Teille on luontaista välittää ja olla nyt tapahtuvien muutosten etulinjassa. Luultavimmin olette herkempi kuin jotkut ihmiset ympärillänne ja tunnette todella ihmiskunnan ja maapallon tuskan näillä vaikeilla hetkillä.

Henkilökohtaisen pohdiskelun aika

Jos olet samanlainen kuin useimmat ihmiset henkisen heräämisen polulla, viime päivien tapahtumat ovat hämmentäneet kysymyksiä syvällä sisälläsi. Pohdiskelet ehkä seuraavia ajatuksia.

1) Miten saat tolkkua tästä viimeisimmästä kiukun ja vihan purkauksesta?
2) Miten sovitat Lähi-idässä näkemäsi asiat yhteen aiempien toivedesi kanssa parantuneemmasta planeetasta tähän mennessä vuonna 2012?
3) Miten ihmiskunta pelastuu itseltään?

Jumalaisten muutoksentekijöiden on tärkeintä tällä hetkellä ylläpitää suuri kuva, joka sisältää hengen ja ihmiskunnan pitkän kehityksen tähän pisteeseen pääsemiseksi. Koska olet yksi näistä jumalaisista muutoksentekijöistä, tehtäväsi on tarkkailla tapahtumia tietoisella, nykyhetkeen suuntautuneella tavalla, muistaen aina suuremman tarkoituksenne elää nyt.

Muista myös yleiskuva siitä, mitä on kehittymässä. Tuo kuva liittyy enemmän planeetan radikaaliin transformaatioprosessiin ja vähemmän yksittäisiin räjähdystapahtumiin. Jokainen yksittäinen kansannousu tai katastrofi on kuitenkin yhteydessä kokonaisuuteen.

Suuri kuva

Aika mihin olette valmistautuneet koko elämänne ajan, on täällä. On menossa kiihtynyttä nopeutumista, mikä katalysoi valtavia muutoksia sekä sisäisessä että ulkoisessa maailmassa. Kun päivänseisaus 21.12. ja vuoden loppu on aivan kulman takana, henki tönii teitä pysymään läsnä ja keskittyneenä luomaan sitä uudentyyppistä maailmaa, missä olette kaivanneet asua.

Kyllä, tietoisuuden megamuutos on menossa ja esität avainroolia. Tämä rooli alkoi ennen syntymääsi, kun kehitit positiivisia ominaisuuksia toisissa elämissä, mikä auttoi sinua nyt tarvitsemassasi vakaudessa ja rohkeudessa. Taitojasi tarvitaan nyt - ei ainoastaan auttamaan sinua, vaan auttamaan myös sinua olemaan maadoittunut ja säteilevä valo toisille.

Vuoden 2008 talousromahduksen ja 911-tapahtuman vuosipäivä

Jos olet tuntenut riipaisun sydämessäsi viime päivinä 911:n vuosipäivän aikaan, se on ymmärrettävää. Se oli ehkä 11 vuotta sitten, mutta traaginen muisto pysyy. Ihmiskunta jatkaa tosiaan sekä 911:n että vuoden 2008 talousromahduksen haavojen prosessointia. Kumpikin haava tallennettiin ihmiskunnan DNA:han massatietoisuustasolla. Näiden asioiden taustalla olevan pelon parantaminen on kuitenkin kesken ja olet osa tätä parantamista.

Pelko ei ole koskaan vastalääke, minkä henkisesti tietoinen ihminen tietäen valitsee. 911-tapahtumat syntyivät pelosta. Sinä ja ihmiskunta voitte valita rakkauspolun, ainoan todellisen vastalääkkeen ongelmiin tämän päivän maailmassa.

USA:n 911-katastrofi oli kamala ja järjetön asia. Jotta voidaan parantua ja siirtyä eteenpäin rakkauden täyteisen maailman luomisessa, henkisestä perspektiivistä katsottuna ihmisten täytyy päästää irti vihasta, pelosta ja opitusta tavasta nähdä toiset vihollisena. Sota ja toisten kontrolloiminen eivät johda rauhaan. Rakkaus johtaa.

Samalla tavalla maailman taloustasapaino ei synny lineaarisella pikakorjauslähestymistavalla. Maailmantalous toipuu aikanaan, mutta jotta tuo toipuminen olisi merkittävä ja hyödyttäisi ihmiskuntaa kokonaisuutena, merkittäviä korjauksia tarvitaan. Pelko ja ahneus on muunnettava rakkaudeksi.

Rakkauttasi tarvitaan nyt

Rakkauttasi tarvitaan nyt. Kuten myös rukouksiasi. Tulevina viikkoina voit rukoilla rauhaa ja sen maailmanlaajuista muistamista, että on yksi ihmiskunta, yksi maailma. Voit muistaa, että teet sen itsellesi, mitä teet toisille ja planeetalle. Jumalaisena muutoksentekijänä tehtäväsi on valita rakkaus - uudestaan ja uudestaan - kunnes siitä tulee hallitseva energia maan päällä. Tämä johtaa rauhaan.

Silloin kun teillä on epäilyksiä, ovatko ihmiset riittävän fiksuja ollakseen rauhanomaisesti rinnakkain, muistakaa se älykkyys ja rohkeus, mitä ihmiset ovat käyttäneet ajan kuluessa lukemattomiin haasteisiin. Se sama ihmisrotu joka keksi, miten tutkia avaruutta ja alkaa kartoittaa omaa DNA:taan, on varmasti riittävän älykäs ratkaisemaan tämän päivän tuhoavan nahistelun. Avaimena on sydämen älykkyys.

Sisäinen olemuksesi tietää tämän todeksi. Tämä viisas osasi pysyy toiveikkaana ja tietää, että olette raiteilla.

Maailma on ehkä kääntynyt ylösalaisin, mutta sinä olet ok. Luota tähän. Olemuksesi ytimessä olet rakkautta ja tämä rakkaus on voimakkaampi kuin mikään toinen voima. Tulee se päivä, jolloin tämä on hallitseva energia maan päällä.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

6.12.2012 2013 - SEN UUDEN MAAILMAN LUOMISTA, MIKÄ ON OLLUT

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:56

2013 - SEN UUDEN MAAILMAN LUOMISTA, MIKÄ ON OLLUT KOODATTUNA DNA:HANNE AJAN ALUSTA SAAKKA

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
6.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kahdentoista neuvoston vuosiennusteet.

Aina silloin tällöin on ajankohta, minkä ihmiset kokevat rajana kahden asian välillä. Kun 2013 alkaa, olette tuossa risteyksessä. Miltä se näyttää ja tuntuu ja mitä se merkitsee?

Varmasti vuosi 2012 nähdään jälkikäteen aikana, jolloin oli ennenkuulumattomia ja vallankumouksellisia muutoksia, lukemattomia vastaamattomia kysymyksiä ja monia ihmisiä, jotka heräsivät hyvin pitkästä unesta ja löysivät maailman kaaoksesta. Se pannaan merkille myös avainkäännekohtana - ihmiset kaikkialla selviytymässä toimimattomien järjestelmien jatkuvasta ja laajasta purkamisesta ja oppimassa elämään epävarmuudessa.

Loppupisteestä alkupisteeseen

Maapallon muinaisviisauden pitäjät kuvasivat päivänseisausta 21.12.2012 loppukohdaksi hyvin pitkässä evoluutiosyklissä, jolloin ihmiskunta voisi tehdä jättihypyn eteenpäin ja luoda valontäyteisen olemassaolon. Tuo loppukohta on itse asiassa enemmän kuin yksi lineaarinen päivämäärä, sillä se liittyy kvanttisykliin, mikä on valtava ja moniulotteinen. Kuitenkin ihmisten ollessa ehdollistuneita keskittymään tiettyihin päivämääriin, jotka merkitsevät edistymistä, päivänseisauksesta 2012 tuli polttopiste, mikä auttoi katalysoimaan nopeutuneen heräämisen ja voimakkaan halun täysin uudentyyppisestä maailmasta.

Tiesittekö, että DNA-tasolla teidät on koodattu heräämään jumalaiselle luonnollenne ja pyrkimään loputtomasti kanssaluomaan rakastavaa maailmaa, kunnes siitä tulee todellisuutta?

Itse asiassa, teidät on "johdotettu" heräämään maapallon ratkaisevien hetkien aikana, muistaen enemmän ja enemmän siitä, miksi tulitte, ja pyrkien palvelemaan korkeimmalla mahdollisella tavalla, mihin pystytte. Luultavimmin olette olleet polullanne jonkin aikaa ja noin viimeinen vuosi on ollut valtavaa päättäväisyytenne testaamista.

Niinä hetkinä kun tunsitte olevanne estynyt palvelemaan, olette ehkä kokeneet syvää ja selittämätöntä surua, ikään kuin ette olisi voineet oikeasti tehdä sitä, mitä teidät oli koodattu tekemään. Vaikkei teillä ollutkaan tehtävänne yksityiskohtia, tiesitte vain, että se oli eri asia, mitä tunsitte kykenevänne tekemään.

DNA-koodaus toiminnassa

Kyllä, DNA-koodaus sisällänne on niin paljon osa ydintänne ja niin ajava megavoima, että kun sitten se on katalysoitu, polkunne muuttuu. Tämän koodauksen aktivoiduttua teistä tulee tietoisempi todellisesta luonteestanne, mikä on jumalainen.

Teistä tulee myös tietoinen, että teillä on sisäinen opastus ja henkinen opastustiimi, joka on aina rinnallanne. Tämän tiedostamisen myötä pyritte luonnostaan treenaamaan henkiopastuksen kanssa työskentelemistä.

Osana tätä opitte erottamaan sisäisen äänen egosta ja vastaanottamienne viestien merkityksen ja soveltamistavan. Tämä tapahtuu prosessina ajan kuluessa, vaiheissa jotka ovat tyypillisesti tavallisen tietoisuuden ulkopuolella. Se lineaarinen vaihe missä olette, ei ole tärkeä, vaan moniulotteinen suuri kuva. Intuitiivisuutenne kasvaa jatkuvasti ja kykenette paremmin löytämään ja karkottamaan pelon, jotta voitte päästä totuuteen vastaanotetuista, hienovaraisista viesteistä.

Todellinen muutosvoimanne

Todellinen voima muuttaa kokemuksianne maan päällä tulee pääsystä moniulotteiseen ja intuitiiviseen jumalitseenne ja sen elämisestä. Tämä on avain vuoteen 2013 ja siihen, mitä seuraavaksi tulee.

Älkää antako itsenne epäilemisen tulla tielle, kun 2013 alkaa ja maailma ei ole vielä sitä, mitä haluatte sen olevan. Älkää antako kenenkään sanoa teille, että te ette ole nyt varustautuneet elämänhaasteisiin. Tämä on hölynpölyä. Miten niin voisi olla, että teidän kaltaisellanne jumalaisella muutoksentekijällä, joka on koodattu ajan alusta saakka edesauttamaan ihmiskunnan megamuutosta, ei ole sellaista, mitä siihen vaaditaan?

Älkää suhtautuko varauksella laajoihin valmisteluihin ollaksenne maan päällä nyt. Moniulotteinen jumalitsenne - tietäen, mitä olosuhteita ja kykyjä tarvitsisitte tässä elämässä - laittoi liikkeeseen järjestelyt, jotka ajoittuisivat jumalaisesti näihin hetkiin. Hengen perspektiivistä ei ole sattumia ja virheitä. Jokainen haaste jonka vielä kohtaatte, on osa palapelinpalaanne. Vastaavasti ystävällisyyden kaltaisia positiivisia ominaisuuksia, joita ilmennätte nyt, kehitettiin pitkään auttamaan teitä tässä elämässä. Olette tosiaan juuri siinä, missä teidän tarvitsee olla.

Vuoden 2013 energioiden ymmärtäminen

Kun kuljette vuoden 2013 läpi, havaitsette tuttujen teemojen jatkuvan viime vuosista. Planeetan suuri uudelleenjärjestely jatkuu ja asiat näyttävät joskus vielä huonommilta, kun ne ovat parantumassa. Vaaditaan harjaantunutta tietoisuutta ja säännöllistä keskittymistä suureen kuvaan, saadakseen todellisen kuvan tapahtumista. Se mikä näyttää samalta, ei ole sitä.

Luominen on sotkuinen ja joskus raju prosessi. Kun sitä tapahtuu, kvanttiperspektiivistä on lukemattomia kulissien takaisia osia tulossa peliin. Hengen perspektiivistä asiat nähdään "täytyy nähdä" -pohjalta ja tiedetään "täytyy tietää" -pohjalta. Näin henkimaailma toimii. Ne osat joihin on tartuttava kiireellisemmin, tulevat valoon ensin - kuten rakastamisen tarve. Tähän sisältyy itsensä rakastaminen ja rakastava vuorovaikutus ihmisten välillä - naapurit, työtoverit, ystävät, rakkaat ja vieraat.

Rakkauden hallitsemismekanismi ovat suhteet. Suhteet haastavat nyt jollain tavalla kaikki ympärillänne, kun ihmiset opettelevat uudestaan, mitä rakastaminen merkitsee. Teidän ei tarvitse olla "suhteessa", jotta teihin vaikutetaan. Melkein kaikilla on naapureita, puhelinkeskusteluja ja vuorovaikutusta ihmisten kanssa tiellä tai marketissa.

Älkää salliko itsenne lannistua näennäisestä edistymisen puutteesta. Muistakaa, että olette johdotettuja osallistumaan niihin ratkaisuihin, joita tarvitaan rakastavampaa maailmaa varten. Älkää katsoko poispäin siitä, mikä on suoraan edessänne. Toimimattomuus on tuotava tietoisuuteen, ennen kuin se voidaan parantaa. Jos maailman huomio ei olisi keskittynyt rakkaudettomaan rinnakkaisoloon perheissä ja ihmisryhmissä, kollektiivista ponnistusta asioiden muuttamiseksi ei olisi käynnissä.

Rakkauteen perustuvan täysin uuden maapallon luomista todella tapahtuu, mutta se on yhteisponnistus, mikä vaatii aikaa. Kollektiivi on tuotava synkroniin eikä tämä ole mikään pikkuaskel. Kukaan yksi ihminen ei voi korjata toimimattomuutta, mutta jokainen ihminen on vastuussa omasta energiastaan joka päivän joka hetki. Se vaatii taitoa ja järkähtämätöntä sinnikkyyttä ja palaamista jatkuvasti takaisin korkeampaan hengen näkökulmaan.

Teidän valintanne, teidän polkunne

Luottakaa, että olette monisyisesti ja intiimisti mukana seikkailullisimmassa luomistanssissa, mitä on koskaan nähty maan päällä. Päätitte osallistua hyvin kauan sitten. Ei, te ette voi muuttaa mieltänne nyt. Jos luulette voivanne, niin siinä egollanne on turha vastustamishetki! Voimaantunut jumalainen muutoksentekijäitsenne on ainoa, joka on oikeasti ohjaksissa. Se on hengen täyttämä osanne - ja halukas olemaan muutoksen etulinjassa ja tekemään rohkeasti sen, mitä tarvitaan matkan jokaisella askeleella. Tämä on teidän polkunne.

Vilpitön halunne muutoksesta ja rakastavammasta maailmasta on magneettista energiaa, mikä menee maailmaan ja yhdistää teidät samanlaiseen visioon, mitä ylläpidetään kollektiivissa. Älkää aliarvioiko tämän positiivisen magneettivoiman tehoa. Luotte sitä lisää joka kerta, kun olette ystävällinen. On myös bonusvaikutus niinä aikoina, kun teille on äärimmäisen haasteellista olla ystävällinen. Silloin kun kohtaatte näitä haasteita ja toimitte niissä ystävällisesti, positiivinen magneettienergia lisääntyy. Tämä energiakenttä on todellinen ja se siirtyy kollektiiviin ja kohottaa ihmiskuntaa. Tietoisuus tästä energiasta, vaikkette voikaan koskettaa tai nähdä sitä fyysisesti, auttaa teitä edistymään henkisesti.

Silloin kun elämästänne tulee monimutkaista tai tunnette vain pakahtuvanne, palatkaa takaisin tähän yksinkertaiseen ajatukseen. Muistakaa ystävällisyyden merkitys. Olkaa sitä, vaikkei kukaan muu ole ystävällinen. Silloin kun toiset ovat epäystävällisiä, he ilmaisevat tavallista reagoivaa tietoisuutta. Te ette ole tavallinen, te olette jumalainen.

Moniulotteinen itsenne

Jumalaisena muutoksentekijänä avainpolttopisteenne 2013 on löytää, miten siirtyä taitavasti muutosten läpi keveän olemuksen kera. Tämä merkitsee kieltäytymistä kulkemasta massahengen mukana, mihin liittyy vihaa, tuomitsemista tai mustavalkoisia perspektiivejä. Nuo lähestymistavat ovat vanhaa toimintamallia ja rajallisia. Teidän kannattaa sen sijaan olla eturivissä ulottuvuusmuutoksessa korkeampaan tietoisuuteen. Se on kvanttinen, moniulotteinen ja valtavan laaja.

Korkeampitaajuuksinen energia auttaa teitä liittymään yhteen moniulotteisen itsenne kanssa.

Kaikella on taajuus tai värähtely, mukaan luettuna ajatukset ja tunteet, ruoka-aineet, mediaviestit ja henkilökohtaiset energiakentät. Taajuus ei ole muuttumaton - se voi vaihtua hetkessä, silloin kun mielialanne muuttuu onnellisesta vihaiseen tai kun siirrytte itseä arvostavista ajatuksista itsen epäilemiseen. Taajuus on näin energia, mikä vaihtelee. Korkeammat taajuudet joihin teidän kannattaa yhdistyä, ovat nopeammin liikkuvia energiakenttiä. Voitte vaikuttaa omaan energiaanne tällä yksinkertaisella taajuuden nostamisprosessilla, mikä luo ja ylläpitää korkean taajuuden.

Taajuuden nostamisprosessi

1. Aseta joka aamu energiahenkesi päivää varten jollain positiivisella ajatuksella tai kiitollisuuden tunteella. Jos heräät happamana tai saat itsesi kiinni huolissaan olemisesta, vaihda kanavaa mielessäsi ja totea tietoisella aikomuksella jotain positiivista. Sen ilmaiseminen ääneen voi vahvistaa hyötyä.

2. Ole päivän aikana tietoinen, milloin energiasi putoaa tai mielialasi vaihtuu. Kiinnitä huomiota siihen hetkeen, kun siirryt matalampaan taajuuteen, ja pane merkille, mikä muuttui. Jäljittämällä omaa energiaasi tällä tavalla, voit määritellä, johtuiko taajuusvaihtelusi ajatuksista, tunteista, ravinnosta, uutisista, ajan viettämisestä vihaisen ihmisen kanssa vai muista tekijöistä.

3. Ilmaise säännöllisesti päivän aikana aikomukseksi, että olet läsnä ja tietoinen riippumatta siitä, miten hulluiksi asiat tulevat. Jos huomaat mielesi vaeltavan menneisyyteen tai tulevaisuuteen tai tunnet, ettet pysty keskittymään siihen, mitä joku sanoo, palaa nyt-hetkeen.

4. Opi omasta DNA:stasi ja vanhoista toimimattomista malleista, joita siellä on. Mitä enemmän ymmärrät entistä rajoittunutta ehdollistumista, mitä on tallennettuna DNA:hasi, sitä nopeammin voit siivota sen ja vapautua sen vaikutuksista.

5. Havaitse, miten muutaman seuraavan vuoden epätavalliset planeettamallit vaikuttavat omaan astrologiaasi. Sinun ei tarvitse uskoa astrologiaan, että planeettaenergiat vaikuttaisivat sinuun. Vuosien 2013-2016 haastavia aspekteja ei ole aiemmin koettu maan päällä. Itsensä ymmärtäminen voi auttaa sinua luovimaan muutoksissa ja hallitsemaan taajuuttasi samanaikaisesti.

6. Joka ilta ennen nukahtamistasi, kytkeydy tietoisesti irti ihmiskunnan pelkomatriisista - siitä pelkoenergiakentästä minkä ihmiskunta on luonut ajan kuluessa. Unesi voi silloin olla tehokkaampaa ja rauhallisempaa.

7. Kutsu henkeä tietoisesti ja säännöllisesti elämääsi, pyytäen korkeampaa näkökulmaa ja kärsivällisyyttä olla ystävällinen.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

8.1.2013 SUURI LUPAUS RAKASTAVAMMALLE IHMISKUNNALLE

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:58

SUURI LUPAUS RAKASTAVAMMALLE IHMISKUNNALLE

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
8.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On uusi vuosi ja uudet energiat, vaikka ette vielä tuntisikaan niitä. On mahdollista, että olette jopa hetkittäin miettineet, onko mikään muuttunut viime vuodesta - niin monet asiat näyttävät ulkoisessa maailmassa samalta. Vuosi 2013 sisältää kuitenkin uutta energiaa ja valtavan potentiaalin positiiviseen liikkeeseen elämässänne.

2013 - suuri lupaus rakastavammalle ihmiskunnalle

Tämä vuosi pitää sisällään suuren lupauksen tietoisemmalle ja rakastavammalle ihmiskunnalle. Tämä uusi todellisuus on mahdollinen planeetan hyvin pitkän heräämisjakson vuoksi. Olette elintärkeä osa tätä prosessia. Lukemattomien elämien ajan olette kehittäneet sellaisia ominaisuuksia kuin ystävällisyys ja kärsivällisyys, heräten todelliseen potentiaaliinne. Tässä elämässä olette kokeneet monia kamppailuja ja kasvumahdollisuuksia. Kun kohtasitte ne rohkeasti, kehititte sisäistä vahvuutta ja päättäväisyyttä saattaa loppuun se, mitä olitte tulleet tekemään tässä elämässä.

Jumalaisena muutoksentekijänä olette heräämässä todelliseen voimaanne luoda intohimoinen, iloinen ja tarkoituksellinen elämä. Riippumatta siitä, miten pitkälle tunnette päässeenne 2012, etenitte todella hyppäyksin. Luottakaa tähän.

Näinä vuoden 2013 alkupäivinä on hyödyllistä keskittyä enemmän läsnä olevaan hetkeen, jotta voitte optimaalisesti tarkkailla ja reagoida hienovaraisiin energiamuutoksiin. Taaksepäin katsominen niihin odotuksiin, joita teillä oli 2012, voi estää teitä näkemästä ajankohtaisia asioita sellaisina, kuin ne oikeasti ovat. Samalla tavalla keskittymällä tulevaisuuteen teiltä voi mennä ohi ne merkit ja tilaisuudet, joihin voi tarttua vain hetkessä.

2012 ja 2013 perspektiivissä

Vuosi 2012 liittyi nopeutuneeseen heräämiseen ja voimakkaaseen haluun täysin uudentyyppisestä maailmasta. Ihmisillä oli koko joukko näkemyksiä siitä, mitä todella tapahtuisi vuoden loppuun mennessä ja miltä nyt näyttäisi. Vaikka on totta, että syklin loppuminen vuonna 2012 oli merkkipaalu ihmiskunnalle ja siirtyminen rakastavampaan maailmaan, on lyhytnäköistä tarkastella tapahtumia lineaarisesti. Mustavalkoajattelu johtaa pettymykseen ja innostuksenne laimenemiseen.

Teidän on pyrittävä pitämään innostuksenne ja intohimonne elossa, saatava sisäistä vahvuutta edessä olevaa polkua varten. Tunnereaktioillanne siihen, mitä nyt tapahtuu, on suora vaikutus ajatteluunne ja mahdollisesti toimintaanne. Jos tunnette surua, kunnioittakaa tuota surua, mutta sitten työskennelkää sen kanssa päästääksenne siitä taitavasti irti. Jos tunnette vihaa, tunnistakaa vihanne, mutta älkää salliko sen vaikuttaa siihen, mitä sanotte seuraavaksi.

Tämän tyyppinen taitava energiahallinta on kriittistä kukoistamiselle ja elämiselle ilossa vuoden 2013 aikana. Se on sisäistä työtä eli kukaan ei voi tehdä sitä puolestanne. Voitte tietysti saada apua ulkoisista lähteistä, parannustyökaluista energiapuhdistuksiin ja taitaviin terapeutteihin. Loppujen lopuksi on kuitenkin teidän vastuullanne käyttää täysin saamanne apu ja muistaa hetkessä, mitä olette oppineet energiahallinnasta.

Lupauksia vuodelle 2013

Jos olette tehneet lupauksia vuodelle 2013, tarkistakaa ne aika ajoin pysyäksenne raiteilla. Välttäkää kuitenkin tarkastelemasta etenemistänne lineaarisella mittarilla. Sallikaa joustavuus ja muutokset ajan kuluessa. Jos olette ankara itsellenne, ette pääse tavoitteisiinne nopeammin. Kulkekaa lempeästi.

Voimakkaimpiin uuden vuoden lupauksiin sisältyy aikomus muistaa todellinen luonteenne - mikä on rakkaus - ja yhdistyä siihen. Kun te ja muut teette tämän ja jaatte rakkautta toisten kanssa, rakastavampaa maailmaa katalysoidaan toteutumaan.

Kun uusi vuosi alkaa, aikokaa tarkkailla ja kokea elämää syvemmällä ja henkisemmällä tavalla. Kutsukaa korkeampi itsenne näyttämään teille uusia lähestymistapoja elämään ja yhdistämään teidät henkiperheenne uusiin jäseniin.

Henkinen edistymisenne

Tunnistakaa, että sisällänne on muuttunut paljon kuluneen vuoden aikana, ja sallikaa vuoden 2013 pitää sisällään uuden lupauksen. Jatkaaksenne henkistä edistymistänne, kutsukaa säännöllisesti henki näyttämään, mistä muusta täytyy päästää irti. Olettehan keskeneräisiä ja löydätte lahjojanne ja kykyjänne ja samalla tulette tietoiseksi siitä, mikä on menestymisenne tiellä. Tietoisuus näistä asioista paljastuu helpommin, silloin kun lakkaatte vastustamasta sitä luonnollista prosessia, missä kehitytte aidoksi itseksenne. Luottakaa, että olette matkalla siihen, ja hyväksykää matkan aikana se, mitä on.

Se miten aloitatte jonkin, asettaa tunnelman loppuosalle. Aloitusenergiallanne on merkitystä, on kyse sitten uuden päivän, uuden kuukauden tai uuden vuoden aloittamisesta. Vuoden 2013 ensimmäisten päivien nyt paljastuessa miettikää, miten aloitatte energeettisesti. Muistakaa, että voitte muuttaa suuntaa koska tahansa muuttamalla fokustanne ja aikomustanne.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

22.1.2013 NOPEUTA TRANSFORMAATIOTASI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:59

NOPEUTA TRANSFORMAATIOTASI

Kirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
22.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt on tärkeää enemmän kuin koskaan pitää asiat perspektiivissä. Ympäröivä maailma näyttää liukuvan pois kontrollista ja tunnet ehkä tuon saman sisälläsi toisinaan.

Tässä on muutamia suuntaviivoja vuoden 2013 luovimiseen ja transformaatiosi nopeuttamiseen samanaikaisesti. Muista taustana, että elät ennenkuulumattomassa ja vallankumouksellisessa muutosjaksossa, mikä vaikuttaa ihmisiin ympäri planeettaa. Tämä ei tapahdu yhdessä päivässä, vaan useiden vuosien aikana. Sinusta ei tunnu samalta joka päivä. Joinain päivinä sinusta saattaa tuntua, että koko elämäsi muuttuu joka suunnasta. Toisina päivinä tunnet ehkä rauhaa ja huolettomuutta, muistona tyynemmistä ajoista elämässäsi.

Vihjeitä positiivisen muutoksen käynnistämiseen

1. Haastavat olosuhteet - Kun kohtaat jonkin haasteet, pysy keskittyneenä hetkeen. Vaikka kokemuksesi olisikin alkanut kauan sitten, sinun kannattaa toimia tämän päivän energialla. Elämänmittaisessa transformaatioprosessissa energiasi muuttuu päivittäin. Oivallukset edellisyön unista voivat antaa sinulle uutta perspektiiviä ja kevyemmän olemuksen. Kun katsot haastettasi, kutsu korkeampi viisautesi opastamaan korkeamman tietoisuuden saamisessa ja nykytietämyksesi täydellisessä hyödyntämisessä. Saatat yllättyä iloisesti positiivisista tuloksista.

2. Kaikella on aikansa - Elämä on usein niin kiivastahtista, että on tavallista tuntea jäävänsä aikataulusta. Rentouta kehosi ja mielesi silloin tällöin, kun tarkistat intuitiivisesti ajoituksia. Kaikella on tosiaan aikansa. Muista tämä, ennen kuin hyppäät seuraavaan toimintaasi. Usein sen mitä olet suunnitellut - vaikka kuinka tärkeää - on parasta antaa olla, kunnes olet tehnyt jotain muuta, mikä voi olla jotain toimintaa tai pelkästään hiljaa paikallaan olemista. Sydämesi ja intuitiivisesti opastettu järkesi osaa näyttää sinulle tietä. Tarkista itseltäsi, tarvitseeko päiväsuunnitelmiasi muuttaa, ja tee sitten muutokset. Tulet olemaan tyytyväinen, että teit sen.

3. Visiosi ilmentäminen - Kun valitset vähemmän kuljetun tien ainutlaatuisen matkasi seuraavassa osuudessa, varmista sisältäsi, että se on riittävän leveä ja ulottuu riittävän pitkälle mukautuakseen tavoitteisiisi ja laajentuvaan visioosi. Jumalaisena muutoksentekijänä opettelet ilmaisemaan korkeinta potentiaaliasi. Älä rajoita itseäsi siihen, mihin epäilysi kehottaa sinua tyytymään tai mitä toiset ovat kertoneet sinulle mahdolliseksi. Syleile sitä laajempaa näkökulmaa, mikä hengellä on sinulle.

4. Tientukkeet - Ajattele, että kohtaamasi tientuke on symboli siitä, että sinun ehkä tarvitsee päivittää näkemystäsi. Joskus vaaditaan kiertotietä tai vaihtoehtoista lähestymistapaa. Tämä voi olla eri ajoitus, jonkin sellaisen käyttöönottaminen mitä et ole vielä ajatellut tai ajatuksesi hylkääminen kokonaan. Jumalainen muutoksentekijä oppii näkemään tientukkeet tilaisuuksina henkiseen harjoitukseen - ne eivät ole vihollisia, ne saattavat olla siunauksia valepuvussa.

5. Positiiviset mahdollisuudet - Jokainen päivä pitää sisällään positiivisen mahdollisuuden ja energioita, jotka voit käyttää omaan valaistumiseesi. Yhdisty enemmän positiivisiin mahdollisuuksiin tunnistamalla säännöllisesti, että niitä on. Tämä on tietysti helpompaa toisina päivinä kuin toisina. Ota silti tavaksi muistaa tämä olemisen kevyempi puoli. Uusi tilaisuus odottaa joka kerta, kun avaat silmäsi uuteen päivään - ilman odotuksia ja keskittymättä siihen, mitä olet luonut aiemmin. Kun olet avoin seuraavalle upealle yllätykselle, mikä tulee ovellesi - päästäen irti siitä, miten ja milloin se ilmestyy - sinusta tulee kuin oman hyväsi magneetti.

Ajankohtaiset energiat

Älä ihmettele, jos sinulla on erilainen näkemys ajasta ja tunnetilastasi, ennen kuin tämä kuukausi loppuu. Tunteet kulkevat luultavasti ylös ja alas koko kuukauden, kun reagoit jatkuvasti lisääntyvään volyymiin. Sinusta saattaa tuntua yhtenä hetkenä, että juokset pysyäksesi perässä, ja sitten seuraavaksi et halua tehdä mitään.

Kunnioita tuntemuksiasi ja kysy sisältäsi, miksi tunnet mitä tunnet. Jos paikallaan olemiseen on korkeampi tarkoitus, luota siihen. On todella ok laittaa tehtävälista sivuun toisinaan. Täydentymistä ja tankkaamista tapahtuu, silloin kun hiljenet ja käännyt pois maailman "syötteistä", jotta voit kuulla sisäisen äänesi. Sisäinen viisautesi osaa näyttää sinulle tien eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

24.1.2013 KÄTKETTY TULEE VALOON

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 15:00

KÄTKETTY TULEE VALOON

Kirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
24.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nämä ovat aikoja, jolloin käytetty tulee täysin näkyviin. Tämä on ulkoista ja siihen liittyy yhteiskunnan laaja tarkasteleminen ja uusi ymmärrys korruptiosta, epätasa-arvosta ja sanoinkuvaamattomasta ilkeydestä, mitä pelko vahvistaa.

Mikä tärkeintä, kätketty tulee valoon ihmisten sisältä, kun he heräävät pitkästä unohduksen unesta. Tämän prosessin aikana ihmisiä elämän kaikilta alueilta ympäri maailmaa oppii elämään sen kanssa, keitä he oikeasti ovat ja miten heidän ehdollistumisensa on estänyt heitä säteilemästä omaa valoaan täysillä.

Kätketyn näkeminen

Kun näet tätä ja saat omia oivalluksia aiemmin kätketyistä asioista, pidä mielessä, että tämä on luonnollinen kehitysprosessi. Asiat joista tulet tietoiseksi, eivät ole pahempia kuin ennen. Ihmisetkään eivät ole ilkeämpiä kuin ennen. Tuhansia vuosia ihmiskunta on elänyt pelkoon pohjatuvan ajattelutavan kanssa. Ilman pelkoa ei olisi sotaa ja ilkeyttä.

Vasta hiljattain yhteiskunta on alkanut herätä toimimattomuudelleen, radikaalisti erilaisen olemistavan mahdollisuudelle ja kiireiselle muutostarpeelle.

"Onnettomuuden" alkujuuret

Henkilökohtaisella tasolla sinusta saattaa joskus tuntua, että tämän on pakko olla haasteellisin elämäsi. Kutsutaanhan sinua tarttumaan onnettomuutesi alkujuuriin.

Kun selvität näiden juurien yhden tekijän, toisia alkaa tulla näkyviin. Ihmettelet ehkä, miksi et nähnyt niitä aiemmin tai miten selviydyt taas yhden ongelman käsittelemisestä.

Sinä jumalaisena muutoksentekijänä

Osasi joka esittää näitä kysymyksiä, on ehdollistettu itsesi, joka on tietämätön siitä, miten valtava ja ihmeellinen todellisuudessa olet. Tosiasiassa olet jumalainen muutoksentekijä, joka on syntynyt tähän elämään siirtyäkseen täysin voimaantuneeseen ja aitoon itseensä.

Teet tätä, kun katsot pelottomasti onnettomuutesi alkujuuria ja parannat ne. Prosessin aikana oivallat lisääntyvästi, että ytimessäsi on puhdasta iloa. Muistat, että olet jumalainen. Luonnollisesti osana tätä oivallat, että myös jokainen kohtaamasi olento kantaa jumalaista kipinää.

Planeetta-asetelman vaikutus

Muutaman seuraavan vuoden kuluessa, planeettojen asettuessa katalysoimaan vallankumouksellisia muutoksia, huomaat heräämisen nopeutuvan ympäri maailmaa. Tämä koskettaa kaikkia kohtaamiasi. Luultavasti tunnet toisinaan, että joku ikään kuin työntää sinua takaa eteenpäin, tuntemattomaan ja pois mukavuusalueeltasi.

Tämä työntävä energia ei tule ulkoa - sisäinen viisautesi paljastaa asioita, joita sinun tarvitsee nähdä, tuntea ja tehdä. Tähän saattaa liittyä sellaisen asian syvempi tarkasteleminen, mihin luulit tarttuneesi jo aiemmin. Se voi myös olla tarve ryhtyä toimeen sen perusteella, mitä tiedät nyt jostain - ollen rohkea ja tehden asioita, joita et tiennyt osaavasi.

Vinkkejä luomiseen mukavuusalueesi ulkopuolella

Seuraavassa on muutamia ehdotuksia täysin uudella tavalla luomiseen, jättäen mukavuusalueesi taka-alalle ja löytäen sisäisen vahvuutesi.

Rauhan löytäminen - Löytääksesi rauhan, kun asiat ovat kaaoksessa ympärilläsi, on hyödyllistä nostaa tietoisuutesi kaaoksen yläpuolelle. Tee tämä mielelläsi. Ei tarvita mitään pääsylippua, salasanaa tai kenenkään lupaa. Täytyy vain muistaa pääsy tähän sisäiseen paikkaan. Päästyään rauhallisempaan mielentilaan on helpompaa kohdata tuntematon ja siirtyä rohkeasti uusille alueille.

Siirtyminen sydämeen - Huomaat, mihin suuruuteen kykenet, siirtymällä epäilyjesi yli ja tekemällä sen, mitä sydän sanoo oikeaksi. Jos kuulet epäilyksen äänen, silloin sydämesi ei puhu. Jos siis tunnet epäilyä, tämä on vihje siirtyä sydänkeskukseesi ja hiljentää mieli, sallien sydämen puhua sinulle tilanteesta. Voit tehdä tämän kaikkialla, koska tahansa. Mitä enemmän pääset tähän sisäiseen paikkaan, sitä helpompaa on luonnostaan mennä sinne, silloin kun horjut tai olet epävarma.

Ykseyden näkeminen - Niinä päivinä kun olet ristiriidassa maailman kanssa eivätkä ihmiset tunnu ymmärtävän sinua tai ovat ilkeitä, keskity siihen, miten yhdistynyt olet kaikkiin ja kaikkeen. Se mitä näet, ei ole mikään sattumanvarainen tapahtuma, vaan osa ihmiskokemusta. Hereillä ja henkisellä transformaatiopolulla oleminen merkitsee, että olet lisääntyvässä määrin tietoinen. Näet asiat syvemmältä kuin ennen ja tunnet myös syvemmin. Opettelet siirtymään reagoinnista tarkkailemaan neutraalisti sitä, mitä on. Sitten kun tulevaisuudessa sinä ja muut olette transformoineet ihmiskunnan tietoisuuden rakkausvärähtelyyn, saat erilaisia kokemuksia. Tällä hetkellä tehtävänäsi on jatkuvasti palata takaisin sydämeen ja olla sitä rakkautta, mitä haluat nähdä toisissa. Kutsu henki yhdistämään sinut myötätuntoon, kun olet vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Pyydä saada nähdä sen vihaverhon yli, minkä joskus kohtaat - nähdäksesi rakkauden.

Syleile uutta - On normaalia tuntea vastustusta uuden asian oppimiseen tai uuteen ihmiseen tutustumiseen. Ironista kyllä, ihmiset haluavat tutkia uusia asioita, mutta he eivät halua muuttua. Sinun ei ole tarkoitus elää automaattiohjauksella, toistaen lukemattomasti tilanteita, myös niitä jotka eivät ole päättyneet kovin hyvin. Sinut on "kaapeloitu" kehittymään jatkuvasti korkeammalle tasolle ja tulemaan jokaisen kokemuksen ja jokaisen uuden suhteen myötä enemmän siksi, kuka oikeasti olet. Kun tämän tietäen tunnet vastustusta, tunnusta se, mutta älä tuomitse. Kutsu sen sijaan sisäinen viisautesi auttamaan sinua sopeutumisessa ja avautumisessa ja näyttämään sinulle, miten tunnet turvalliseksi sukeltaa uusille alueille. Luota, että henki on aivan rinnallasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

14.9.2013 VALMISTAUTUMINEN PÄIVÄNTASAUSPORTTIIN 22.9.

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 15:01

VALMISTAUTUMINEN PÄIVÄNTASAUSPORTTIIN 22.9.

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
14.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuleva päiväntasaus on yksi avainenergiaportti, mikä on jäljellä 2013. Muihin portteihin sisältyy marraskuun auringonpimennys uuden kuun aikaan. Kun koette näitä portteja, teillä on tilaisuus nopeuttaa kovasti henkistä kasvuanne ja löytää uusi tasapaino elämässänne.

Energiaporttien ymmärtäminen

Mikä on energiaportti? Se on voimakas aikaikkuna, jolloin voit nähdä enemmän itsestäsi ja maailmastasi.

Se on aikaa, jolloin voit yhdistyä konkreettisemmin henkeen ja hyväntahtoisiin näkymättömiin voimiin ja saada hyödyllisiä näkemyksiä elämäsi suunnasta.

Se on aikaa, jolloin sinulla on laajempaa apua siirtymiseen esteidesi läpi ja vanhojen juttujen puhdistamiseen, mitkä eivät enää palvele sinua.

Yleinen kokemus ennen näitä energiaportteja on vuoristorata, tuntien olevansa maailman huipulla joinain päivinä ja toisina epätoivoa seuraavasta askeleestaan. Voi olla myös päänsärkyä ja muita selittämättömiä ja epämukavia fyysisiä oireita juuri ennen porttia tai sen aikana.

Jos tätä tapahtuu sinulle, ymmärrä, että prosessoit energiaa, ja kun teet sitä, sinua voi väsyttää tai sinulla voi olla tilapäisesti epämukava olo. Kokeneena ammattilaisena opit, että nämä tilapäiset oireet eivät aiheuta huolta. Ymmärrät, että siirryt niiden läpi helpommin, kun käännyt sisäänpäin ja osallistut henkisiin prosesseihin, jotka on suunniteltu nostamaan taajuuttasi.

Tunnetko olevasi ok tällä viikolla, mutta olet edelleen pyörryksissä viimeisistä ylä- ja alamäistä? Tässä on vähän perspektiiviä.

Äskettäinen vuoristorata

Useamman viime viikon aikana kokemanne vuoristorata oli vielä intensiivisempi kuin jotkut jaksot, joita koitte 2012. Ymmärtääksenne syyn, muistakaa, että oli massiivista energioiden rakentumista koko vuoden 2012, mikä johti päivänseisaukseen 21.12.2012.

Jokaisen ylä- ja alamäkijakson jälkeen pystyitte yhdistymään korkeampaan energiataajuuteen. Joskus tuo tunne oli kouriintuntuva. Toisilla kerroilla pelkästään tiesitte, että oli korkeampaa energiaa, ja yhdistyitte tarkoituksellisesti siihen. Tämä ylä- ja alamäkijakso sattui lukuisia kertoja 2012 ja jokaisen energiaportin myötä vauhti kiihtyi.

On monia väärinkäsityksiä siitä, mitä päivänseisaus 21.12. merkitsi henkiselle etenemiselle ja erityisesti, mitä se merkitsi konkreettisesti ja käytännössä jokapäiväisessä elämässä. Kyllä, energiat joihin yhdistyitte ja joiden luomisessa autoitte 21.12. päivänseisaukseen mennessä, olivat korkeampaa taajuutta kuin aiemmin - ja oli jo todella merkittäviä henkisiä kasvumahdollisuuksia aiemmissa jaksoissa.

Päivänseisaus 21.12. ei kuitenkaan ollut viimeinen hetki ylösnousemuksessanne ja henkisessä kehityksessänne. Nuo asiat tapahtuvat prosessina ajan kuluessa. Sinulta vaati hyvin pitkän aikaa - myös henkistä kasvua monissa elämissä - päästä siihen henkisen kasvun energiavaiheeseen, missä nyt olet.

Älä aliarvioi, mitä tämän saavuttaminen on vaatinut. Älä vähättele sitä kiemuraista ja usein hankalaa polkua, mitä olet kulkenut päästäksesi siihen, missä olet tänä päivänä. Sinun kannattaa kunnioittaa itseäsi ja sitä, missä olet ollut, pääsystä tähän pisteeseen.

Ole kiitollinen siitä, että olet kyennyt olemaan yksi niistä, joka pysyi henkisellä polulla kaiken tuntemattoman, kaikkien epäilyksien ja kaikkien kivikkojen läpi. Se mitä olet tehnyt, vaatii suurta mestaruutta, suurta omistautumista ja suurta sinnikkyyttä. Se vaatii myös suurta itsensä rakastamista ja itseensä luottamista.

Polkunne ei ole taatusti kevytsarjalaiselle. Se vaatii suurta rohkeutta. Se vaatii, että integroitte hengen jokapäiväiseen elämäänne ja opitte elämään sydämessänne egon sijasta.

Se vaatii jatkuvaa sisäistä työtä ja itsensä pohdiskelua, halukkuutta tarttua menneisyyden keskeneräisiin asioihin. Tähän menneisyyteen sisältyy tämä elämä, menneet elämät ja myös esi-isämallien DNA-tason vaikutus.

Polun edistyneiden vaiheiden ymmärtäminen

Ironista kyllä, se sisäisen työn määrä mikä liittyy edistyneisiin vaiheisiin henkisellä polulla, on enemmän eikä vähemmän. Miksi?

Vasta saavuttuanne edistyneemmille tasoille, teillä on niitä henkisiä ominaisuuksia - avoimuutta, halukkuutta ja itserakkautta - joita vaaditaan tutkiaksenne olemuksenne syvempiä tasoja. Vasta sitten voitte onnistuneesti tarttua valaistumisenne itsepintaisimpiin ja kätketyimpiin esteisiin.

Jotkut ihmiset piirissäsi voivat olla henkisen kehityksensä varhaisemmissa vaiheissa. Sinulla on ehkä ystäviä, jotka ovat pudonneet pois. Jotkut ihmiset eivät yksinkertaisesti osaa kommunikoida sen "uuden sinun" kanssa, mikä ilmestyy henkisestä kasvuprosessistasi. Älä murehdi siitä. Älä yritä korjata toisten ihmisten havaintoja sinusta tai pakottaa ymmärtämään asioita, joita ihmiset eivät ole valmiita näkemään.

Ketään ei jätetä taakse

Älkää murehtiko ihmisten jäämisestä taakse. Ketään ei todellisuudessa jätetä taakse henkisellä polulla - vaiheet ovat vain henkilökohtaisia kullekin ihmiselle.

Ei ole oikeaa tai väärää ajankohtaa - jokainen ihminen herää omassa tahdissaan. Roolinne jumalaisena muutoksentekijänä on seistä rohkeasti maailman massiivisten muutosten etulinjassa.

Olet omalla olemuksellasi ja elintavallasi majakka muille polulla. Jotkut ystäväsi ja rakkaasi huomaavat konkreettisia etuja olemisesta säteilevän esimerkkisi lähellä. Toiset hyötyvät epäsuorasti ja saavat elintärkeitä transformaatiosiemeniä tulevaisuuden heräämistä varten.

Muistakaa suurempi kuva ja yleiskuva 2012-2015

Kesäkuusta 2012 saakka olette olleet epätavallisessa planeettajaksossa, mikä katalysoi vallankumouksellisia muutoksia, ja tämä jakso jatkuu maaliskuuhun 2015 saakka. Sillä on laajamittaisia vaikutuksia teille, kaikille rakkaillenne ja koko ihmiskunnalle. Loppupeleissä tämä energia ei jätä koskettamatta ketään. Se tulee valoon, minkä täytyy muuttua.

Sinut on koodattu tässä elämässä kulkemaan polkua jumalaisena muutoksentekijänä. Tässä roolissa tiedät intuitiivisesti, että vallankumoukset joita nyt tapahtuu - yksilötasolla ja kollektiivisesti - ovat tarpeellisia todellisen transformaation saavuttamiseksi. Hyvin monien asioiden on muututtava, se ei yksinkertaisesti voi tapahtua yhdessä yössä.

Ette halua tehdä sitä puolittain. Ymmärrätte, että maapallon vaaka on kallistumassa ja ilmoittauduitte olemaan täällä muuttaaksenne tasapainon valoksi. Sisäinen viisautenne tietää, että sillä mitä nyt tapahtuu, on suurempi kuva, ja luotatte siihen, että elätte nyt esittääksenne avainroolia vanhojen toimintamallien kääntämiseksi.

Juuri nyt, voimistuneiden tunnepohjavirtausten myötä, teidän tarvitsee löytää jatkuva tapa päästä takaisin keskukseenne ja tasapainottua.

Mitä tarvitaan nyt

Tämän tekemiseksi tehokkaimmin teidän täytyy olla maadoittunut, sydämessänne ja yhteydessä sisäiseen viisauteenne. Käyttäkää hyväksenne tilaisuudet olla hiljaa paikallanne, meditoida ja kerääntyä yhteen toisten kanssa, jotka ovat keskittyneet henkiseen kasvuun. Kommunikoikaa sydänkeskeisesti mahdollisimman paljon, mahdollisimman monien ihmisten kanssa.

Viettäkää aikaa toisten jumalaisten muutoksentekijöiden kanssa, antaen ja vastaanottaen inspiraation, tuen ja yhteistyön virtaa. Käyttäkää näitä kokemuksia sydämen ja mielen avaamiseen täysin uudella tavalla.

Muistakaa, että olette oleellinen osa planeetan transformaatiota. Maailman muutokset eivät ole vain "tuolla jossain", ne tapahtuvat sisällänne.

Joka kerta kun toteutatte itseänne enemmän ja olette eheämpi, katalysoitte suotuisan muutosaallon maailman halki. Joka kerta kun opitte rakastamaan itseänne vähän enemmän kuin ennen - kuten päästäessänne irti ankarasta itsekritiikistä tai itse-epäilystä - suuremmasta itserakkaudestanne tulee majakka ympärillänne oleville. Ihmiset tuntevat sen ja hyötyvät siitä, vaikkeivät voikaan konkreettisesti tuntea sitä.

Vastaavasti joka kerta, kun koette henkilökohtaista parantumista ja vapaudutte rajoittavista DNA-tason malleista, autatte parantamaan perheenne sukulinjaa ja maailmaa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

20.11.2013 ENNUSTEITA 2014

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 15:02

ENNUSTEITA 2014

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
20.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aitoon voimaasi astumisen vuosi - mikä on uutta ja mikä jatkuu

Kaikista tähänastisista vuosista 2014 on sellainen, jolloin tunnet herpaantumatonta tarvetta tulla voimaantuneemmaksi ja taitavammaksi selviytymään maailman kanssa, mikä on ennenkuulumattoman toimintatapamuutoksen tuskissa.

Se ei tunnu vapaalla ajamiselta sinulle eikä se ole sitä. Ei silti, että oikeasti haluatkaan ajaa vapaalla elämässä - jumalaisena muutoksentekijänä haluat todella muutosta ja niitä uusia mahdollisuuksia, joita se tuo. Itse asiassa tarkoitettu roolisi on olla yhteiskunnan transformaatiomuutosten etulinjassa. Tuossa roolissa et olisi tyytyväinen seisoessasi tarkkailijana valittaen ja käyttäytyen, ikään kuin sinulla ei olisi voimaa kanssaluoda sitä uutta ja rakastavampaa maapalloa, mitä haluat.

Mitä haluatte nyt

Maailma minkä peritte esi-isiltänne, ei ole varmasti sellainen, mitä olette kaivanneet ja kuvitelleet. Luultavasti pitkän aikaa tai koko elämänne olette uneksineet elämästä, mitä ruokkii rakkaus, ei pelko. Halunne tätä kohtaan luultavasti voimistui joka kerta, kun kohtasitte ilkeyttä, tunsitte väheksymistä ja kun ihmiset eivät voineet nähdä ja hyväksyä teitä sellaisena, kuin oikeasti olitte. Useimmilla ihmisillä nämä kokemukset alkavat varhaislapsuudesta ja niitä vahvistetaan jatkuvasti koulussa, työpaikalla ja suhteissa toisten kanssa.

Vuosi 2014 herättää voimakkaan halun muuttaa vallitsevaa tilannetta ja haluatte aloittaa itsestänne ja omista elämänkokemuksistanne. Tämä on totta riippumatta siitä, missä asutte, minkä ikäinen olette, mikä siviilisäätynne on tai mitä teette työksenne. Teillä on ollut tämä voimakas kaipaus jo tietysti viime vuosina, mutta tulevan vuoden ylä- ja alamäkienergiat ja ulkoisen maailman vallankumoukselliset olosuhteet sytyttävät tuon halun uudelle tasolle.

Palon kanssa työskenteleminen

Koette tämän palon joskus sisäisenä ja toisinaan kuin tulena jalkojenne alla - kummankin tyyppinen palo kutsuu teitä pohdiskelemaan ja toimimaan. Teidän kannattaa kiinnittää huomiota tähän paloon, kääntyä sisäänpäin saadaksenne sisäistä viisautta ja sitten löytää tasapaino ennen toimimista. Tämän vakauden saavuttaminen ennen toimimista on oleellista - teillä ei voi olla epäilyksiä ja pelkoja, jotta saatte haluamianne tuloksia. Suotuisasti vaikuttava toimintanne on oltava tietoista ja rohkeaa - sen täytyy tulla maadoittuneesta henkisestä fokuksesta.

Miksi palo on välttämätön? Te ja kaikki maan päällä olette intensiivisessä uudestisyntymäprosessissa. Tulta tarvitaan sen lietsomiseen. Tulielementti liittyy luonnostaan uudestisyntymään sen vuoksi, miten se polttaa pois sen, mitä ei enää tarvita, ja näin tekee tietä uudelle.

Ette voi uudestisyntyä ilman kuolemaa. Tämä on pelottava asia useimmille ihmisille. Pelkkä tuhon ja kuoleman ajatus voi tuoda väristyksiä selkäpiihinne. Tuleehan kuolema tuntemattoman kera ja te haluatte tietää, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Kokeneena henkisenä kulkijana tietysti etsit uudestisyntymää, sillä tiedät, että näin transformoidut. Muistaen tämän, mieti sitten 2014, minkä on pudottava pois elämästäsi. Kun alat päästää irti siitä, mikä ei ole enää oleellista, jätät hämmennyksen ja estettyjen unelmien erämaan ja astut sädehtivien mahdollisuuksien täysin uuteen paikkaan. Noiden kirkkaampien mahdollisuuksien tiedostaminen ja haluaminen on jatkuva ajava voima elämässäsi tulevana vuonna.

Kollektiivin huomioon ottaminen

Kaikkialla ympärillänne on 2014 muistutuksia vanhasta patriarkaalisesta maailmasta, joka on saarrettuna ja hajoamassa oman toimimattomuutensa raskaasta painosta. Kuitenkin sen hajoamistahti riippuu lukemattomista asioista ja tuntemattomista tekijöistä. Kollektiivin vaikutuksestahan ei voi olla piittaamatta.

Lisääntyvässä määrin yksilöjen ja laajemman yhteiskunnan on otettava kollektiivi mukaan suunnitelmiin ja pitkäaikaisiin lähestymistapoihin. Ei voi vain laittaa henkilökohtaisia energioitaan, rukouksiaan ja aikomuksiaan johonkin ja kadottaa näkyvistä, miten kokonaisuus vaikuttaa - ja tuo kokonaisuus on maailmanlaajuinen.

Vielä muutama vuosi sitten, ennen kuin ihmiskunnasta tuli konkreettisen yhdistynyt 24/7, teillä ei ollut tapana ajatella kollektiivia. Nyt ette voi sivuuttaa sitä tai teillä on riski saada unelmanne jäämään unelmiksi, aikomuksenne jäämään aikomuksiksi ja menestystänne estää näkymättömissä olevien asioiden vastakkainasettelu.

Esimerkki kollektiivivaikutuksesta

Tässä on yksi esimerkki siitä, miten kollektiivi voi vaikuttaa teihin. Teillä on luova projekti, joka vaatii rahoitusta ja avainpelaajia johtamaan tiimiä. Rahoitusta mikä on sopivin suuremman kuvan tarpeisiinne, voi tulla, mutta kenties vasta investoijien katsottua muita projekteja ensin. Avainpelaajat voivat sopia täydellisesti yhteen, mutta jokaisella heistä on ehkä henkilökohtaisia tai liiketoimintaongelmia, jotka on ratkaistava, ennen kuin he voivat tulla mukaan. Sekä investoijiin että avainpelaajiin vaikuttaa monimutkainen tilanneverkko - osa heidän tietämättään kollektiivissa - ennen kuin he ovat valmiita kumppaniksenne.

Kukaan ei ole vapaa tällaisista suuremman kuvan voimista. Kukaan ei ole myöskään vapaa jatkuvista radikaaleista muutoksista yhteiskunnassa. Itse asiassa muutosvauhdin kiihtyminen jatkuu, joskus huimaavaa tahtia. Tämän rinnalla halutaan ja tarvitaan trasformatiivista muutosvallankumousta. Jotkut muutoksista - koska ne ovat hyvin monisyisiä ja sisältävät monia osia - voivat alkuun on olla niin hienovaraisia tilapäiselle tarkkailijalle, että niiden huomaamiseen menee tovi. Jos jatkatte pintatason tuijottamista, luulette ehkä, ettei mitään tapahdu.

Toimimattomien järjestelmien kuolema

Ehkä lannistutte ja tunnette, että kaikki ponnistelunne ovat turhia. Seuraavat tunteenne voivat olla viha tai toivottomuus. Nämä reaktiot tulevat tietysti egoitsestä, ei voimaantuneesta jumalaisesta muutoksentekijäitsestä.

Tämä viisaampi osanne tietää, etteivät toimimattomat rakenteet voi pysyä sellaisina, kuin ne ovat. Maapallo on saavuttanut käännekohdan - ihmiskunnalle annetaan merkki, että vanhat tavat eivät ole kestäviä. Aistitte intuitiivisesti tämän. Syvällä luissanne ja ytimissänne tiedätte, että tekeillä on erilainen maailma, missä vallitsee rakkaus.

Kyllä, vanhat toimimattomat järjestelmät kuolevat. On kuitenkin mahdotonta tietää tämän tarkkaa ajoitusta ja tapahtumakehitystä. Hyvin paljon riippuu yksilöjen ja kollektiivin tanssista.

Mikä on samanlaista 2014

Kun 2014 alkaa - ja myös sen jatkuessa - huomaatte, että monet asiat ovat samanlaisia.

Ihmisten luottamus hallitukseen ja institutionaalisiin rakenteisiin jatkaa heikkenemistään. Merkittävä osa liiketoiminnallisesta ja poliittisesta kanssakäymisestä pysyy kulissien takana, keskivertoihmisen tajutessa vähän tai ei mitään siitä, mitä tapahtuu.

Kätkettyjen järjestelyjen paljastuminen jatkuu myös. Tämä aiheuttaa väestössä kaikenalisia negatiivisia tunnereaktioita vihasta pelkoon ja pettymykseen. Se merkitsee, että kohtaatte vihaisia ihmisiä moottoritiellä ja pettyneitä ihmisiä kassajonossa.

Jatkuvasta epäluottamuksesta suuria instituutioita ja valtarakenteita kohtaan on myös hyötyä. Ihmiset voivat herätä luontaiseen haluunsa voimaantua löytäen, miten ilmentää jumalaista muutoksentekijäitseään. Eliitin riistämänä ihmiset voivat myös alkaa lähestyä toisinaan enemmän kuin ennen ja yhdistyä toisiinsa syvällisesti ja luovasti.

Myös 2014 jatkuu vuoristorata tietämättä, mitä on edessä. Epävarmuus, toistuvat ylä- ja alamäet ja kaikenlaiset yllätykset saavat ihmiset jatkuvasti ihmettelemään, miten valmistautua siihen, mitä on seuraavaksi tai miten suunnitellaan seuraavaa päivää.

Ihmiset haluavat jatkuvasti tietää tulevaisuuden. Monilla epävarmuus tulevaisuudesta lietsoo jatkuvaa ahdistusta ja kenties unettomia öitä. Ongelmia ja kysymyksiä kertyy korkeaksi pinoksi ihmisten eteen. Se voi tuntua ylivoimaiselta keskivertoihmiselle, mutta te muistatte vetää henkeä, hidastaa ja käsitellä yhden asian kerrallaan - terveellä järjellä ja sydänkeskeisesti.

Kun olette vuodessa 2014, tulevaisuudesta tulee muuttuvampi kuin koskaan. Se on myös täynnä positiivisia mahdollisuuksia, joihin ette voineet aiemmin päästä käsiksi!

Uudet mahdollisuudet 2014

Ihmiskunnan heräämisprosessi jatkaa kiihtymistä 2014. Tämän rinnalla ihmiset yhdistyvät keskenään enemmän, kun uusia kommunikointiteknologioita esitellään. Toinen todennäköinen kehityssuunta on aikaa säästävien menetelmien lisääntyminen tehtävälistojenne käsittelemisessä kotona, työssä ja tiellä.

Useampien ihmisten herätessä, yhdistyessä ja virtaviivaistaessa päivittäisiä tehtäviään, voitte havaita samanmielisten ihmisten piirien laajentuvan. Useampien ihmisten altistuessa niille tietoisuuskäsitteille, jotka te olette kauan hyväksyneet, älkää yllättykö, jos ihmiset joiden ette olisi olettaneet tulevan luoksenne, haluavat puhua henkisistä aiheista. Jos olette tunteneet yksinäisyyttä polulla, tämä voi olla tervetullutta kehitystä.

Intuitiiviset taidot kypsyivät jo muutama vuosi sitten, mutta tulevana vuonna intuitiivisuudesta tulee enemmän valtavirta-ajatus. Luultavimmin olette jo tietoinen omasta intuitiivisuudestanne ja olette kehittäneet taitojanne edelleen ajan kuluessa. Intuitiivinen ihminen joka tietää olevansa intuitiivinen ja käyttää aktiivisesti tuota taitoa, on kuin majakka muille. Ihmiset tuntevat luonnostaan vetoa luoksenne ja aistivat suoraan tai epäsuoraan, että olette intuitiivinen.

Intuitiiviset taitonne auttavat teitä myös menestymään 2014 ja sen jälkeen. Enää ei riitä, että on fiksu tai korkeapalkkainen. Teidän on kehitettävä ennakkoaavistusta.

Tämä intuitiivinen kyky auttaa teitä odottamaan muutoksia, navigoimaan niitä, tekemään ajankohtaisia ja tarkoituksenmukaisia päätöksiä, aistimaan trendejä työpaikalla, vaistoamaan muutoksia suhteissanne ja ryhtymään toimiin, jotka auttavat tasapainonne ja kehittymisenne ylläpitämisessä. Ennakkoaavistuksen myötä teistä tulee tietoinen tilaisuuksista, muuttuvista markkinoista ja yleisen mielipiteen muuttumisesta - ja on riittävästi aikaa ryhtyä tarkoituksenmukaisiin toimiin.

Ennakkoaavistus auttaa teitä myös menemään syvemmälle itsenne pohdiskelussa ja henkilökohtaisessa transformaatioprosessissa. Intuitionne voi hälyyttää teidät tarpeeseen tarttua esi-isien DNA-tason malleihin, jotka parantamattomina voivat estää teitä saamasta ihanteellista rakkaussuhdetta tai menestymästä valitsemassanne työssä.

DNA-tason mallit

Mistä nämä DNA-tason mallit tulevat? Ne ovat osa ehdollistumistanne - jotkut tämän elämän kokemuksista, jotkut leimoja vanhemmiltanne, jotkut sukulinjastanne ja jotkut omista menneistä elämistänne.

Kaikilla on niitä. Tyypillisesti nämä mallit heräävät vain, jos jonkin elämässänne katalysoi ne - kuten uuden suhteen aloittaminen tai menestyksen etsiminen elämäntyössänne. Tietysti ainoastaan harjaantuneella silmällä näette varsinaiset mallit, mutta ne voivat estää menestymisenne. Tietämättä miksi, voitte yhtäkkiä tuntea etäisyyttä uuteen rakkauteen tai sabotoida bisneskumppanianne. Intuitionne ja yhteytenne henkeen voi antaa teille ennakkoaavistuksen tarttua tällaisiin DNA-malleihin, ennen kuin ne laukaisevat ratkaisemattomia ongelmia.

Teidän täytyy jatkaa suhdetaitojenne hiomista 2014. Se miten suhtaudutte toisiin - rakkaisiin, työtovereihin ja vieraisiin - on määräävä tekijä ilonne ja menestymisenne tasossa. Suhteet ovat jatkossakin henkisen kasvunne katalyytti. Jokainen suhde sisältää jalokiven, mikä voi auttaa teitä kehittämään sydänkeskeistä tietoisuutta. Ette voi tehdä ettekä tee sitä yksin.

Astu omaan voimaasi -prosessi

1. Aloita jokainen päivä positiivisella ajatuksella itsestäsi ja siitä, mitä luot tuona päivänä. Tee ajatuksestasi affirmaatio ja jos mahdollista, sano se ääneen. Tämän sanominen omalla äänelläsi auttaa sinua leimaamaan ajatuksen mieleesi ja energiakenttääsi, mikä lisää voimaa päivääsi.

2. Muistuta itsellesi toistuvasti, että positiiviset muutokset vievät aikaa ja olet jatkuvassa transformaatioprosessissa ollaksesi kaikkea, mitä voit olla. Päästä irti kärsimättömyydestä ja sen miettimisestä, teetkö riittävästi riittävän nopeasti.

3. Silloin kun tiestäsi tulee kivistä, tee asioita, joista nautit, ja ole ihmisten kanssa, jotka muistuttavat sinua omasta hyvyydestäsi. Älä salli negatiivisten ihmisen vetää sinua energiaansa. Ota aikalisä ja "resurssoidu" hengestä, kutsuen sisäistä viisauttasi yhdistämään sinut kevyempään oloon.

4. Älä taistele ongelmia vastaan, kun niitä syntyy. Toivota ne tervetulleeksi lahjoina, jotka avaavat sinua mahdollisesti tietoisuuden laajentumiselle, parantumiselle ja vapautumiselle DNA-tason malleista, jotka ovat nyt valmiita selvitettäväksi. Vasta sitten kun tulet tietoiseksi ongelmista, voit etsiä apua niiden päästämiseksi irti elämästäsi.

5. Päästä irti tulevaisuudesta huolehtimisesta. Sinulla on tosiaan sisälläsi mahdollisten tulevaisuuksien rajaton potentiaali. Egomielesi unohtaa tämän ja tarttuu maailman esittämiin mahdollisuuksiin. Henki-itsesi tietää kuitenkin, että määräät juuri nyt, millaisen tulevaisuuden saat jatkuvassa kehitysprosessissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

2.12.2013 UUSI KUUKAUSI, UUDET ENERGIAT

ViestiKirjoittaja hammer » 02.12.2013 22:32

UUSI KUUKAUSI, UUDET ENERGIAT

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
2.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutaman viime kuukauden teillä on ollut hurjaa energiakyytiä - pimennykset, Merkuriuksen perääntyminen ja henkilökohtainen tarpeenne sopeutua taajuusmuutoksiin ja elämän kasvavaan intensiivisyyteen.

Hengähtäkää nyt - asiat eivät ole niin synkkiä, miltä ehkä näyttävät. Saatatte ehkä vuoden lopussa tarvita juuri niitä kevyempiä energioita, jotka vallitsevat joulukuussa.

Luultavimmin selviydytte paremmin, kuin oivallatte. Onhan teidät ehdollistettu olemaan ankara itsellenne ja näkemään itsenne huonompana kuin toiset. Tämä ehdollistuminen vääristää näkökykyänne ja laittaa liikkeelle itsenne epäilemisaaltoja ja arvottomuuden tunteita. Se voi saada teidät luulemaan, että olette ainoa, jolla on huono päivä, ja että teidän pitäisi purjehtia tasaisesti myrskyisellä merellä.

Suuresta perspektiivistä katsottuna, teillä on todella hyviä päiviä ja myös vaikeat päivät antavat henkistä polttoainetta liikkumisellenne eteenpäin. Jumalaisena muutoksentekijänä teidät on koodattu elämään ihmiskunnan suuren tietoisuusmuutoksen edessä ja keskellä. Ette ole täällä istuaksenne sivurajalla, vaan ollaksenne roolimalli siitä, miten löydetään tasapaino, kun elämä on ennustamatonta tai tunnistamatonta.

Jos tämä kuulostaa jättimäiseltä roolilta esitettäväksi, pitäkää mielessä, että olette valmistautuneet elämien ajan. Olette siinä, missä olette, entisten kokemustenne, entisen harjoittelunne ja henkisen kehityksenne vuoksi. Elämien välissä tietysti unohdatte pitkän sielumatkanne jatkuvuuden.

Uusikuu 2.12.

Uusikuu 2.12. tulisessa Jousimiehessä voi auttaa teitä tuntemaan uutta intohimoa näinä aikoina elämistä kohtaan. Kutsukaa korkeampi viisautenne auttamaan teitä yhdistymisessä tähän suotuisaan energiaan. Pyytäkää saada tuntea ja ilmentää intohimoa urheassa uudelleensijoittumisessanne.

Uuteen vuoteen valmistautumiseksi teidän kannattaa puhdistaa pöydältä vanhat energiat, vanhat lähestymistavat ja vanhanaikaiset tavat tunnistaa itsenne. Miksi? Haluatte aloittaa vuoden 2014 ilman sellaisten asioiden kuormaa, jotka eivät toimi teillä, asioiden jotka eivät yksinkertaisesti palvele korkeinta hyväänne.

Joulukuun energiat voivat auttaa teitä tässä puhdistamisessa, erityisesti kun muistatte käyttää sisäisiä resurssejanne ja yhdistyä henkeen. Lähestyessänne moniulotteisesta perspektiivistä, keskitytte puhdistamiseen ja samaan aikaan kuvittelette uusia lähestymistapoja elämään.

Vauhtinne lietsominen

Lietsokaa vauhtianne eteenpäin joulukuussa pohtimalla seuraavia kysymyksiä. Keskittykää sydämeen ja kutsukaa korkeampi viisautenne yhdistämään teidät hengen suureen kuvaan, kun luette kutakin kysymystä ja vastaatte siihen. Älkää sensuroiko itseänne tai ajatelko liikaa. Hyväksykää aivan ensimmäiset vastaukset, joita tulee mieleenne. Harkitkaa myös palaamista luetteloon saadaksenne lisäperspektiiviä.

Viisi kysymystä

1. Mihin yhteen asiaan minun on eniten tartuttava siirtyäkseni eteenpäin?
2. Mikä on yksi elämäni alue, mikä tarvitsee enemmän tasapainoa nyt?
3. Mistä minun on päästettävä irti elämässäni ennen vuoden 2013 loppua (fyysiset asiat, tunnereaktiot kuten viha, mentaaliset asiat kuten DNA-uskomukset ja tavat)?
4. Miten voin paremmin valmistautua vuoden 2014 tuomiin tilaisuuksiin?
5. Mitä minun täytyy muuttaa siinä, miten asemoidun maailmaan - heijastaakseni sitä, kuka oikeasti olen, ja toteuttaakseni sieluni tarkoituksen?

Vastaukset näihin kysymyksiin voivat auttaa sinua nopeuttamaan henkistä edistymistäsi tässä kuussa ja valmistautumaan kevyempään olemiseen ja menestymiseen tulevina aikoina. Muistaa, ettei vastausten saaminen riitä. Sinun on toimittava sen mukaan, mitä tiedät, ja oltava läsnä tarvittaville päivityksille ajan kuluessa. Luota, että osaat tehdä tämän. Henki on aina kanssasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

23.12.2013 VASTAANOTTAMISKYKY - AVAINVALMISTAUTUMISTA VUOTEE

ViestiKirjoittaja hammer » 29.12.2013 10:08

VASTAANOTTAMISKYKY - AVAINVALMISTAUTUMISTA VUOTEEN 2014

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
23.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

KORKEAMPIEN RAKKAUSOKTAAVIEN ILMENTÄMINEN

Vuosi 2014 tulee kera tilaisuuksien muuttaa elämääsi suuresti. Tunnetko olevasi valmistautunut vastaanottamaan hyväsi?

Se miten suhtaudut maailmaan, on avaintekijä kokemuksissasi 2014. Tämä voi tietysti tarkoittaa monia asioita, mutta tässä artikkelissa keskitytään vastaanottamiseen.

Se miten vastaanotat, vaikuttaa kokemuksiisi

Se miten vastaanotat maailmalta, vaikuttaa kokemuksiisi ja siihen, mitä tunnet elämästäsi. Tämä ei tietenkään ole mitään uutta. Kuitenkin koska ensi vuonna evoluutiomuutosten tahti kiihtyy, sinun tarvitsee hallita uusia vastaanottamistasoja.

Mitä vastaanottaminen on? Se on sen hyväksymistä tai ottamista, mitä toinen ihminen, ryhmä, olento, maailma yleisesti tai henki tarjoaa. Siihen mitä vastaanotat, voi sisältyä sellaisia asioita, kuin informaatio, vahvistus tai kehut, fyysinen esine, palkkio tai taloudellinen korvaus tai jotain, mitä pidät siunauksena.

Vastaanottamisen osaamisella on juuret itsensä rakastamisessa ja opitussa kyvyssä vastaanottaa tietoisesti ja tarkoituksenmukaisesti, mitä maailma tarjoaa sinulle. Tähän sisältyy, että olet läsnä, tietoinen ja taitava tarkkailija erottaen, mikä on sopivaa ja milloin vastaanotetaan. Se merkitsee myös kysymysten esittämistä siitä, mitä vastaanotat, saadaksesi selkeyttä ja ymmärrystä reagoimistapaan.

Kun sinusta tulee kokenut vastaanottamisessa, tunnistat intuitiivisesti, mitä tarjotaan, ja tiedät, milloin jokin on korkeinta parastasi. Luotat myös jumalaiseen ajoitukseen ja sallit sen ohjata vastaanottamistasi. Tämä merkitsee, ettet yritä päästä itsesi edelle puskien asioita, ennen kuin ne ovat tarkoituksenmukaisia.

Ansaitsemis- ja vastaanottamis-DNA

Olet luultavasti vähemmän kärsimätön asioiden ajoitukseen, jos uskot ansaitsevasi sen hyvän, mitä voi tulla sinulle. Et tietenkään voi tahtoa tätä tunnetta. Useimpien ihmisten ehdollistuminen on itse asiassa epäillä, ansaitsevatko he saada yhtä paljon kuin viereinen ihminen. Tämä on usein sukupolvien asia eli esi-isilläsi oli sama ehdollistuminen ja perit sen DNA:ssasi.

Jos tunnet, että vastaanottamiskykysi voisi kaivata viritystä, DNA-tason malleja tai uskomuksia tulee luultavasti pintaan. Energia toimii niin, että avainelämäntapahtumat ja merkittävät henkilökohtaiset tavoitteet katalysoivat toimimattomia DNA-uskomuksia. Tässä tapauksessa uskomukset voivat liittyä siihen, mitä ajattelet ansaitsevasi tai miten tunnet maailman kohtelevan sinua. Ne laukaistaan, silloin kun olet ottamassa suuren hypyn eteenpäin tai muutat jotain merkittävää olosuhteissasi.

Todellisuudessa elämä on yltäkylläinen ja kaikkea on riittävästi. Sinun ei tarvitse seistä jonossa odottamassa vuoroasi etkä ota riskejä. Vastaanottamisessa ei ole kyse tuurista. Siinä on kyse olemisesta elämänvirrassa, luottaen tuohon virtaan ja tarkkaillen sitä.

Sinun täytyy uskoa ansaitsevasi

Mestaruutta varten sinun on luotettava, että ansaitset saada täysillä siitä runsaudesta, mitä on ulottuvillasi.

Itse asiassa jos epäilet jonkin ansaitsemista, oma epäilysi voi estää sinua tiedostamasta lahjoja ovellasi! Tämä estää tulevaa hyvyysvirtaasi, kun mielesi on huijattu ajattelemaan, ettet voi saada, mitä haluat.

Tämän osana jotain hyvää voi todellakin ilmestyä, mutta epäilyksesi voi hämärtää ymmärrystäsi. Esimerkiksi pyydät apua jossain ja sitten seuraavana päivänä joku avulias ihminen soittaa tai heräät unesta hengen oivallusten kera. Kyvyttömänä asioiden yhdistelemiseen ajattelet ehkä, ettet saanut mitään.

Lähettämistä ja vastaanottamista 24/7

Ajattele itseäsi lähetys- ja vastaanottoasemana, mikä on vuorovaikutuksessa 24/7 maailman kanssa. Myös nukkuessasi lähetät energiaimpulsseja, jotka heijastavat ajatuksiasi, tunteistasi ja halujasi. Vastaanotat myös nukkuessasi unien kautta ja yhdistymällä henkeen.

Muista, että henki tuntee sinut intiimisti. Korkeampi itsesi tietää kysymyksesi, ennen kuin edes esität niitä. Pelkkä kysymyksen esittäminen laittaa liikkeelle energiavaihdon sinun ja hengen välillä. Tähän sisältyy tietysti fyysinen maailma, koska hengellä on rajattomasti kommunikointikeinoja kanssasi.

Viisauden myötä oivallat, että maailma lähettää sinulle rajattomana virtana suotuisia energioita, asioita, ihmisiä ja tilaisuuksia. Jotkut voi olla naamioitu hankaliksi manipuloijiksi - kuten pomo joka hengittää niskaasi kriittisenä ja yrittää kontrolloida joka liikettäsi. Kuitenkin myös tuo pomo kantaa lahjaa, kun hän herättää halusi olla voimaantuneempi.

Päätä vuosi korkeammalla taajuudella tutkimalla suhdettasi maailmaan ja päivittämällä se. Voit tehdä tämän tarkoituksellisesti ja tietoisesti pohtimalla, miten olet vuorovaikutuksessa ihmisten ja maailman kanssa laajemmin. Kutsu henki paljastamaan tukoksesi täydessä vastaanottamisessa. Pyydä, että sinulle näytetään, miten osaat vastaanottaa paremmin. Luota, että pyytäessäsi henki alkaa työskennellä kanssasi ja auttaa sinua paljastamaan vanhat toimimattomat mallit ja ilmentämään rakkauden korkeampia oktaaveja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron