Carroll Lee (kryon.com) Kryon

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

Toukokuu 2013 - MAAPALLON SOLMUT JA NOLLAT

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 12:05

MAAPALLON SOLMUT JA NOLLAT

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
Toukokuu 2013 Moskova, Venäjä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on todella erilainen! Et löydä tätä syvällistä informaatiota äänitiedostosivulta tai myöskään yhdestä Kryon-kanavoinnista. Sen sijaan se on koostettu monista lähteistä antamaan sinulle täydellinen kuva aivan uudesta informaatiosta, mikä on ollut käytettävissä vasta tänä vuonna (2013).

On 12 maapallon polarisoitunutta energia-aikakapselia. Kryon paljastaa nyt, miksi niitä on, mitä niiden energia on ja missä niitä on. Kiinnostaako?

-----------

Lee Carroll:

Mitä solmut ja nollat ovat? Miksi välitämme niistä? Mistä tässä on kyse? Tämä sivu on selitystä ja antaa juuri kanavoitua informaatiota Kryonilta.

Vuoden 2012 Kundalini-kiertue oli yksi mahtavimmista Kryon-retkistä, mitä olen koskaan tehnyt. Jos haluat nähdä sen itse, katso tämä yhdeksän minuutin video ( www.kryon.com/cartprodimages/kundalini-12code.html)

Aloitimme lokakuussa 2012 ja teimme uskomattoman seikkailun, mikä kesti yli 30 päivää. Olimme autoissa, busseissa, veneissä ja lentokoneissa (ja joitain kulkuneuvoja emme edes tunnistaneet). Ylitimme Andit ja kävimme neljässä maassa, matkustaen mitä uskomattomampiin henkisiin paikkoihin maan päällä. Tunsimme syvällisesti uuden energian. Tapasimme kanjoneiden ja vuorien suojelijoita, jotka puhuivat meille Kryonin kautta. Käsitimme, että yhteys plejadilaisiin oli elossa ja voi hyvin ja kuulimme monien Kryonin kanavointien kautta kaikenlaisista energioista, joita plejadilaiset olivat leimanneet ja luoneet maaplaneetalle. Tähän sisältyi niiden aikakapselien huolellinen sijoittaminen, mitkä vapauttaisivat energiaa ja informaatiota, jos planeetta koskaan saavuttaisi tietyn värähtelyn. Olemme nyt tuossa värähtelyssä!

Istuimme Aurinkosaaren huipulla Titicaca-järvellä 4000 metrin korkeudessa ja tunsimme järven ja sitä ympäröivien vuorten uskomattoman seesteisyyden, kun Kryon kanavoi siitä energiasta, mitä tunsimme - solmuista ja nollista. Tunsin muinaisihmisten kuiskauksen ja Gaian lempeän rakkauden, kun aloin kanavoida ruohokentällä, Andien korkeimman vuoren (Aconcagua) juurella, mihin Kryon määritteli nollan. Seisoin kanavoiden kielekkeellä, josta näkyy Machu Picchu, missä Kryon puhui puuman heräämisestä - ja solmusta, missä olimme.

Tuolla kiertueella annettiin 28 kanavointia, mutta missään niistä ei ollut koskaan täydellistä selitystä solmuista ja nollista … mitä ne olivat, miksi tai erityisesti missä niitä oli. Nyt tilanne on muuttunut.

---

Muutaman viime kuukauden kanavoinneissa tänä vuonna, mitkä annettiin enimmäkseen ulkomailla (Amerikan ulkopuolisissa maissa), Kryon on antanut yksityiskohtaista informaatiota monissa osissa. Jotkut kanavoinneista annettiin tohtori Todd Ovokaitysin työpajoissa, jotkut vakiotapahtumissa ja jotkut vastauksena suoriin kysymyksiin tulevassa kirjassa. Valtaosaa tästä informaatiosta ei löydy audiotiedostosivulta tai kanavointisivulta, mitä nyt katselet. Niinpä uuden kirjailijan ja hänen tulevan kirjansa avulla haluan täyttää tuon aukon. (Selitän hetken kuluttua.) Vielä luettuasi tämänkin kaiken, informaatio on edelleen epätäydellistä. Niin uutta se on.

Solmut ja nollat edustavat erilaisia energiaominaisuuksia planeetalla. Ympäri planeettaa on useita solmuja ja nollia. Plejadilaiset ovat henkisiä vanhempiamme, jotka kylvivät tämän planeetan DNA:llaan. Tämä on monien planeetan alkuperäiskansojen luomistarina ja se edustaa myös Kryonin opetuksia. Se on vastuussa myös "fuusioituneen DNA:mme" ongelmasta ja antaa meille 23 kromosomiparia normaalin 24 parin sijasta, mikä muilla eläimillä on. Tämä "huutaa" biologeille, että "me emme ole tulleet täältä". Samaan aikaan kun plejadilaiset kylvivät ihmiskunnan, he laittoivat myös aikakapseleita DNA:hamme, Gaiaan sekä valaisiin ja delfiineihin.

Kryon on paljastanut, että monien Gaian aikakapselien joukossa on 12 pääkapselia. Näitä 12 kapselia vastaa 24 maantieteellistä paikkaa. Tämä johtuu siitä, että jokainen kapseli koostuu polarisoiuneesta parista, solmusta ja nollasta.

Informaatio solmuista ja nollista on täysin uutta ja monimutkaista eikä se löydy kaikki yhdestä paikasta. Itse asiassa se on niin hyvin kätkettyä, että melkein kuin Kryon haluaisi meidän aloittavan kokoamisen ja esittävän tavanomaisia kysymyksiä, jotta erityisvastauksia voitaisiin antaa. Näin juuri on tapahtunut.

Seuraavien kuukausien kuluessa 2013 tulee uusi Kryon-kirja, mutta se ei käsittele tätä kysymystä. Sen sijaan uusi kirjailija on yhdistänyt intohimonsa ympäristöä kohtaan Kryonin henkiseen tietoon.

Haluaisin esitellä teille ensimmäisen Kryoniin liittyvän kirjan, joka ei ole minun! "The Gaia effect - The Remarkable System of Collaboration Beween Gaia and Humanity" (= Gaia-ilmiö - merkittävä yhteistyöjärjestelmä Gaian ja ihmiskunnan välillä) julkaistaan suunnitelmien mukaan 2013 (Ariane Publishing). Tämä australialaisen kirjailijan ja luonnontieteilijän Monika Muranyin kirja on kooste kaikesta, mitä Kryon on koskaan kanavoinut Gaiasta! Minulla ei olisi koskaan ollut aikaa siihen ja se sisältää Kryonin uusia kanavointeja, joita ei ole koskaan julkaistu. Se siis sisältää myös (arvasit sen) kysymyksiä solmuista, nollista ja aikakapseleista.

Neiti Muranyin kirja edustaa hämmästyttävää tutkimustyötä, mihin sisältyy Kryonin kanavointien kuunteleminen, Kryon-kirjojen lukeminen sekä kaikkien kysymysten ja vastausten läpikäyminen. Tämän lisäksi hän esitti yli 30 uutta kysymystä, joihin Kryon vastaa hänen kirjassaan - vastauksia joita ei ole koskaan ennen nähty. Lisäksi siinä on lisäinformaatiota, mitä oli saatavilla melko tuntemattomista Kryonin kanavoinneista, joita ovat nauhoittaneet muut näiden aikakapselien sijaintipaikoissa.

Siis kiitos hänelle, meillä on nyt paljon parempi kuva siitä, mitä solmut ja nollat ovat, ja aikakapselien roolista. Seuraavassa on hänen tutkimuksensa aiheesta. Osa tästä informaatiosta esitetään hänen kirjassaan ja osaa ei, koska Kryon on paljastanut sen vasta äskettäin. Seuraten uutta informaatiota mitä Kryon on hitaasti paljastanut, hän on tehnyt viimeisten kolmen kuukauden aikana kartan, mikä osoittaa näiden energioiden sijaintipaikat (ks. alla)

Älkää kirjoittako minulle ja kysykö, miksei suosikkiportaalinne päässyt tälle listalle. Kyse ei ole planeetan portaaleista. Kyse on 12 pääaikakapselista, joita edustaa 24 solmu- ja nollaparin paikkaa. Jotkut näistä ovat vetäneet puoleensa ihmisiä tuhansittain ja jotkut ovat niin syrjäisiä, että ihmiset eivät pääse niihin. Älä siis ole pettynyt, jos ilmestyksessä näkemäsi paikka ei ole listalla. Planeetalla on monia aikakapseleita, mutta on vain 12 pääkapselia.

Kryon ei ole vielä paljastanut tarkkoja solmu- ja nollapareja. Muista, että 12 pääaikakapselia ovat polarisoituneita pareja. Vasta yksi pari on paljastettu äskettäisellä Moskovan matkalla. Tämä pari on aikakapseli, mikä sisältää Mauin solmun Havaijilla ja Tibetsi-vuorien nollan Tsadissa, Afrikassa. Se oli ensimmäinen aikakapselipari, mikä Lemurialaisen kuoron oli määrä stimuloida 21.12.2012. Kryon antoi vertauskuvana tästä tapahtumasta, että avain laitettiin lukkoon, mikä avasi pääsyn kaikkiin muihin aikakapseleihin.

Mitä meidän pitäisi tehdä tällä informaatiolla? Monia asioita. Mutta yksi niistä on suoraan edessämme, sillä aikakapseliparit reagoivat "suunniteltuun myötätuntotekoon". Lemurialaisessa kuorokokemuksessa Mauilla Kryon kehotti meitä toistamaan kuorokokemusta muita sointuyhdistelmiä käyttäen ja näin muuttamaan planeettaa. Tämä on ensimmäinen välitön toiminta, mistä tiedämme … Suuret ihmisryhmät jotka ilmaisevat aikomuksen ja laulavat tiettyjä sointuja, voivat vapauttaa aikakapseleista energiaa, mitä plejadilaiset tiesivät meidän tarvitsevan … jokseenkin NYT.

Lee Carroll


SOLMUT JA NOLLAT

Informaation on kerännyt Monika Muranyi uutta kirjaansa varten, "The Gaia Effect - The Remarkable System of Collaboration Between Gaia and Humanity", mikä on kooste Kryonin kanavoimasta informaatiosta. Alla myös ennen julkaisematon Kryonin kanavointi vuodelta 2013.

Mitä ne ovat?

Tässä on Kryonin antamia erityismääritelmiä.

SOLMUT: On kolmenlaisia solmuja: portaali, pyörre ja pyörreportaali. Portaali on solmu, mikä limittyy ja vahvistaa Gaiaa. Pyörre on, silloin kun energiat törmäävät ja energia on jatkuvassa liikkeessä. Jollekin pyörteessä oleminen voi tuntua hyvältä jonkin aikaa, mutta siinä on vaikea asua. Pyörreportaali on puoliksi portaali ja puoliksi pyörre. Näissä linjoissa ei ole symmetriaa ja niitä on maan alla ja myös maan pinnalla. Tästä tulee siis monimutkaisempaa, kun ajattelette. Kristalliverkko luo kaikki nämä linjat ja ihmistietoisuus luo kristalliverkon.

- Kryon (kerrottuna omin sanoin) -

Osa Kryonin vastausta kysymykseen Monikan Gaia-kirjassa

Solmut ovat juuri sitä, mitä on todettu: ne ovat valtavan voimakkaita paikkoja, mihin kristalliverkko voi tallentaa niitä luomismallin aikakapseleita, jotka laittoivat sinne plejadilaiset. Siis solmut voivat olla myös ylösnoussutta maata ja tuntua erittäin hyvältä. Kuten on mainittu aiemmin, solmut ovat kuitenkin usein paikoissa, mihin ei pääse helposti tai mitkä eivät ole haluttuja normaaliin ihmisasutukseen tämän voimakkaan energian vuoksi. Mutta ihmiset tuntevat joka tapauksessa suurta vetoa niitä kohtaan ja maapallon alkuperäiskansat rakensivat usein temppeleitään niihin.

Näitä aikakapseleja täytyy olla planeetalla oppaana tai suunnitelmana Gaian luomisenergian aloittamiseen. Olemme kertoneet teille, että ne vapautetaan hitaasti, ne muokkaavat kristalliverkkoa auttamaan ihmistietoisuutta muuttumaan ja lopulta luovat ylösnousseen planeetan.

Mallit eivät ole ainoastaan informaatiota. Ne ovat plejadilaisen elämän kvanttiportaaleja. Tätä on vaikea selittää, mutta ajatelkaa hetki, että kvanttienergia voi olla kahdessa paikassa samaan aikaan. Tämä on myös oman kvanttifysiikkanne piirre, joten se ei voi olla kovin outo teille. Ajatelkaa siis hetki, että myös elämällä voi olla nämä piirteet (olla olemassa useissa paikoissa). Tietäkää siksi, että siementenne luojat ovat aina olleet täällä tietyllä kvanttitavalla ja he ovat aikakapseleissa.

Silloin kun tunnette näitä energioita 3D:ssä, teillä on taipumusta linearisoida ne kaikki. Siksi ne jotka ovat herkkiä, näkevät kaupungin tai tuntevat olentoja, jotka voivat myös puhua teille. Mutta todellisuus on, että nämä tuntemukset liittyvät ainoastaan siihen, kun katsotaan syvällistä kvanttienergiaa 3D:ssä.

Mt. Shasta on yksi näistä aikakapseleista. Vuori on valmis aktivoitumaan ja aikakapselin vapauttaminen siellä on jo alkanut. Mutta nyt vuoden 2012 mentyä plejadilaiset voivat ottaa aktiivisemman roolin. Tiedätte myöhemmin, mitä tämä merkitsee.

- Kryon -

NOLLAT: Silloin kun kristalliverkko limittyy Gaia-verkon kanssa tavalla, mikä purkaa niiden energian, saadaan nolla. Nolla on näin paikka, missä ei ole kristalliverkkoa, ja näin saadaan vain puhdasta Gaia-energiaa.

- Kryon (omin sanoin) -

Osa Kryonin vastausta kysymykseen Monikan kirjassa

Nolla- tai tyhjiömaa voi tuntua upealta, mutta siinä on liian pakahduttavaa olla pidemmän aikaa. Se edustaa puhdasta luovaa energiaa. Siinä on paljon vaikeampaa asua ja maan päällä paikat missä sitä on, ovat usein asumattomia tästä syystä (jotkut ovat myös meressä). Sillä on myös outoja magneettikenttäpiirteitä, mikä tekee siitä vaikean elämänvoimalle ja tasapainoisille aivosynapseille (mitkä vaativat sen magneettikenttätasapainon, mihin olette tottuneet). Tasapainottomuutta ja hämmennystä on tuloksena.

- Kryon -

Lisäinformaatiota aikakapseleista

Kryon on sanonut, että Myötätuntokuoro laulaa tiettyjä parisointuja aikakapseleille, niitä stimuloidaan kvanttisesti. Ei ole sellaista avautumista tai sulkeutumista, kuin kuvitellaan lineaarisesti. Esimerkiksi Mauin tapauksessa 2012 stimuloitte lemurialaista ja sen napakumppania. Nämä kaksi lähettivät signaalin.

Jos palaisitte Mauille ja tekisitte sen uudestaan, se olisi yhtä syvällistä ja aikakapselien uusia ominaisuuksia vapautettaisiin. Kapselit ovat siis viritettyjä reagoimaan päivän tietoisuuteen. - Kryon, 22.5.2013 Moskova, Venäjä -

Pareja ei tunneta vielä, kuitenkin Kryon on antanut yhden niistä. Mauin pari on Tibetsin vuoret Tsadissa, Afrikassa ja tämä oli yksi 12 aikakapselista, mitä stimuloitiin Lemurialainen kuoro -tapahtumassa 21.12.2012. Tutkimus on osoittanut, että tällä alueella on joitain geologisia samankaltaisuuksia Mauin kanssa, se on myös tuliperäinen. Se vaikuttaa myös olevan täsmälleen vastakkaisella puolella maapalloa kuin Maui.

Seuraava tapahtuma on Myötätuntokuoro, mikä suoritetaan Jukatanin niemimaalla Meksikossa. Tämän paria ei tiedetä, eikä sen täsmällistä tarkoitusta ja aikomusta vielä käsitetä. Mutta kun sointuja kehitetään, Kryon antaa ne tohtori Toddille, sitten kun se on tarkoituksenmukaista. Mutta ohjeet ovat selvät: tehkää se!

Lopuksi tässä on ote kanavoinnista, mikä annettiin Moskovassa 26.5.2013 tohtori Toddin soinnutustyöpajan jälkeen. (On tyypillistä, ettei näitä pienempiä kanavointeja julkaista Kryonin nettivivuilla.)


UUTTA:

Tämä informaatio ei ole saatavilla audiotiedostosivulla ja puhtaaksikirjoitus esitetään tässä ensimmäistä kertaa!

PUUTTUVA PALA

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. On hyvin paljon puhuttavaa ja hyvin paljon selitettävää. Joka kerta kun istumme niiden edessä, jotka tulevat tällaisiin tapaamisiin, pystymme avoimesti julkaisemaan pienen osan suuremmasta kuvasta. Mutta puhutaanpa tänään suuresta kuvata vähän eri tavalla.

Sointuevoluutiossa on tapahtunut juuri jotain. Alamme puhua siitä, mistä varten ne oikeasti ovat. Ensimmäinen setti paljastettiin ja myös esitettiin paikassa, mitä aiemmin kutsuttiin Lemuriaksi. Sen syy oli vähän naamioitu ja nyt se paljastetaan. Pysytelkää siis mukanani, sillä kumppani [Lee] yrittää selittää joitain asioita, jotka ovat hyvin monimutkaisia.

Paikka missä kuoro esiintyi Havaijilla, on itse asiassa toinen kahdesta navasta ja se edustaa kahta paikkaa tällä planeetalla. Olemme paljastaneet tohtori Todd Ovokaitysille, että planeetalla on useita ns. plejadilaisia aikakapseleita. Niitä edustaa 24 paikkaa, mutta yksinkertaisuuden vuoksi sanomme, että niistä 12 on varautunut yhdellä tavalla ja 12 toisella tavalla. Niinpä niissä kaikissa on polariteetti, mikä muodostaa 12 täydellistä aikakapseliparia. Silloin kun toista kosketetaan, toiseen vaikutetaan. Nämä syvälliset aikakapselit ovat odottaneet tätä energiaa planeetalla.

Vuoden 2012 loppu oli aikaa, jolloin avain laitettiin lukkoon, mikä avasi pääsyn niihin kaikkiin. Niinpä osa sointuseteistä, joita laulettiin siellä [Maui], avasi potentiaalisen pääsyn planeetalla näihin kaikkiin. Tämä on melko yksinkertaista teidän ymmärtää, mutta nyt tulee vaikeammaksi. Kuten monta kertaa, silloin kun yritämme selittää tätä, on monia, jotka eivät ymmärrä. Niinpä siirryn pois fysiikasta hetkeksi ja annan vertauskuvan, minkä useimmat teistä ymmärtävät.

Haluaisin kertoa teille jostain, mikä on hyvin tuttu teille, voidakseni antaa teille tilanteen, missä on järkeä teille. Toivon, että te ette lähde tästä paikasta hämmentyneenä, vaan kokien "Ahaa! Nyt tajuan sen!"

Yksi upeista keksinnöistä mikä teillä on tällä hetkellä, on teräväpiirtotelevisio. Sitä edustavat valtavat kuvaruudut, joissa on kauneimpia kuvia, mitä kukaan on koskaan nähnyt tv:ssä. Mikä keksintö! Voitte nähdä osia maapallon mahtavuudesta kuvaruudulla edessänne. Se usein salpaa hengityksenne, niin todellisia ne ovat. No niin, vaikka ette tuntisi edes tieteen perusteita, monet teistä tuntevat sen salaisuuden, miten televisio toimii. Se on yksinkertainen. Tieteenne havaitsi kauan sitten, että kaikki nuo kauniit värit joita näette, voidaan esittää teille ns. "additiivisella värijärjestelmällä". Se perustuu ihmisen kolmivärinäköön. Hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna se merkitsee, että kaikki kauneimmat kuvat maan päällä voidaan esittää käyttämällä vain kolmen värin yhdistelmiä! Ne ovat punainen, vihreä ja sininen. Ne vain tarvitaan. Oikein yhdistettynä nämä värit aikaansaavat melkein kaikki mahdolliset värit, mitä ihminen pystyy näkemään. Kolme väriä.

No niin, katsoessanne mitä tahansa televisiota, te ette tiedosta näitä kolmea väriä. Sen sijaan tiedostatte silmiinne osuvan miljoonia värejä, jotka on yhdistelty vain kolmesta perusväristä. Tämä on väritelevision salaisuus. Se yksinkertaistaa miljoonien värien lähettämisen teille.

Siis silloin kun lähetys tapahtuu, järjestelmä antaa televisiolle informaation, miten yhdistetään ne kolme väriä, jotka tv-laite saa aikaan. Se antaa teille sitten jotain, minkä tunnistatte - täyden väriasteikon ja "suuren kuvan".

Sovelletaanpa tätä tietoa siihen, mitä tapahtuu alueella, mikä ei todellakaan ole tuttu teille. Voin soveltaa tätä tv-vertauskuvaa useilla tavoilla. Puhutaanpa ensin fysiikasta. Olette 3D:ssä. Leikitään, että olette ihmisenä maan päällä kvanttitelevisiovastaanotin. Sanotaan, että 3D-todellisuutenne vastaa ainoastaan kaikkia punaisen värin pikseleitä (miljoonat informaatiopisteet tv-ruudulla). Sanotaan, että tulisin puhumaan teille ja puhuisin ainoastaan paljon suuremman järjestelmän punaisille pikseleille. Saatte 3D:ssä vain osittaisen latauksen siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu.

No niin, sanotaan vielä, että punaisilla pikseleillä ei ole aavistustakaan sinisistä tai vihreistä pikseleistä. Tässä vertauskuvassa saatatte uskoa, että niitä on, mutta ette ole koskaan nähneet suurta kuvaa - ymmärrätte vain punaisen. Teidän todellisuutenne on tällainen. Niin kauan kuin pysytte 3D-selviytymisessä, mikään kvantti- tai moniulotteinen energia ei ole näkyvää teille. Itse asiassa kuljette kaikkien väripikselien ollessa saatavilla, mutta saatte vain punaista 3D:ssä.

Sanotaan, että menen nyt fyysikkojen kokoukseen. Täällä ovat planeetan älykkäimmät aivot ja alan puhua punaisista ja sinisistä pikseleistä. Saan heidän huomionsa! Heillä on paljon parempi käsitys siitä, että sinisiä pikseleitä on … mutta he eivät ole koskaan nähneet niitä, heillä ole myöskään HD-kuvaa eivätkä vihreät pikselit ole edes juolahtaneet heidän mieleensä vielä. Mitään kuvaa ei voi lähettää, koska ei ole todellista tapaa yhdistää kaikkia kolmea väriä. Ei siis ole kaunista kuvaa katsottavana ja ihmiset tietävät vain osista "ilman viittausta suureen kuvaan".

Planeetalla ei ole ketään, jolla oikeasti on kaikki fysiikan kolme väriä (vertauskuvaa käyttäen). Voi, ollaan lähellä! Mutta tämä merkitsee, ettei planeetalla ole ketään, joka voi nähdä sen suuren kuvan, mitä lähetetään teille jatkuvasti. Teillä on vain kaksi niistä kolmesta väristä, mitkä tarvitaan sen näkemiseen, mitä oikeasti tapahtuu. Ilman informaatiota siitä, miten värit yhdistetään, ja ilman viimeistä väriä se on vain pikselikaaosta - osia, joissa ei ole usein mitään järkeä.

Sovelletaanpa samaa periaatetta sointuihin, joita lauletaan ja opitaan tässä työpajassa. Planeetallenne on sijoitettu 12 aikakapselia. Jos olette kiinnittäneet huomiota Kryonin fysiikkaan, tiedätte, että kaikki fysiikassa tulee pareina. Myös ne fysiikan 3D-lait jotka teillä nyt ovat, tulevat pareina. Niinpä ajatuksen siitä, että myös kvanttilait ovat polarisoituneita, ei pitäisi olla vaikea teille. Niinpä teidän pitäisi tietää, että myös planeetan aikakapselit tulevat pareina - kolmannen ulottuvuuden pareina, joita edustavat paikat planeetalla.

Soinnut: Yksi sointu, toisen kanssa laulettuna, edustaa myös polariteettia. Nyt tiedätte, miksi on kaksi. Sillä ne "puhuvat" niiden aikakapselien polariteetille, joita aktivoimaan niitä lauletaan. No niin, tämä on paljon monimutkaisempaa emmekä mene siihen nyt. Mutta tietäkää, että soinnut ovat myös polarisoituneita ja kun niitä lauletaan yhdessä, ne luovat kolmannen energian. Muistakaa tämä tällä erää.

Aikakapseleita edustavat planeetan paikat, missä jotain tapahtuu energeettisesti, mutta edelleen tarkastelette ainoastaan kahta - solmuja ja nollia. Kutsutaanpa näitä pareja planeetan punaisiksi ja sinisiksi aikakapseleiksi. Sanotaan (tv-vertauskuvassa), että teillä on punainen sointu ja sininen sointu. Laulatte niitä yhdessä. Missä on kolmas väri? Aikakapseleissa on vain kaksi osaa - positiivinen ja negatiivinen (solmu ja nolla). Näkemässänne fysiikassa ei ole kolmikkoa ja kuten kuvattiin, kaikki on pareina. Mistä tässä siis on kyse?

No, rakkaat ystävät, tällä tavalla universumin todellinen fysiikka ei toimi. Tämän haluan kertoa teille tänään. Kolmas väri tässä vertauskuvassa on "myötätuntoinen kvanttitietoisuus". Se on kolmas energia, mikä on katalyytti, jotta muut kaksi luovat vihreän pikselin ja antavat teille koko kuvan! Voitaisiin myös sanoa, että se on informaatio, mitä tarvitaan kaiken yhdistämiseksi. Mutta suurta kuvaa ei koskaan nähdä, ennen kuin se sekoitetaan kahteen muuhun. Lisäksi tässä on ironiaa: vaikka se luotaisiinkin, niin jos olette siinä vain punaisena ja sinisenä pikselinä, ette koskaan voi nähdä kuvaa. Mutta toiset voivat nähdä!

Gaia voi, plejadilaiset voivat ja mikä tahansa sivilisaatio jolla on kvanttinäkö, voi! Ne näkevät lähetyksenne. Se on ironista, eikö vain? Osaatte generoida kuvan, mutta ette voi nähdä sitä? Ette vielä, mutta pian. Voitte sitä odotellessa lähettää edelleen kuvia niille, jotka voivat nähdä ne.

Nyt siis tiedätte vähän enemmän siitä, mitä tapahtuu laulaessanne kahta sointua. Se luo myötätuntoisen tietoisuuden kautta kolmannen energian, vihreän pikselin. Teillä on siis punainen pikseli, mitä edustaa sointu kolmannessa ulottuvuudessa, ja sininen pikseli, mitä edustaa toinen sointu. Mutta silloin kun ihmiset laulavat niitä yhdessä, tapahtuman aikomuksen jumalainen tietoisuus luo puuttuvan vihreän pikselin ja ohjeet kuvaa varten.

Tämän tekeminen puhuu aikakapselipareille, joita energisoidaan planeetalla. Mutta kuunnelkaa. Silloin kun kaksi polarisoitunutta aikakapselia energisoituu, ne luovat myös kolmannen energian - puutuvan vertauskuvallisen vihreän pikselin - ja ne lähettävät kuvaa, missä on miljoonia ja miljoonia energioita ja värejä. Joskus kuva lähetetään maapallolle ja varoitetaan maapalloa jostain, mitä te teette. Tätä ei ole koskaan voitu lähettää, ennen kuin käänsitte avainta lukossa 21.12. Joskus soinnut luovat toisen kuvan, mikä lähetetään galaksiin kertomaan niille, jotka näkevät koko kuvan, mitä te teette. Mikä on siis puuttuva pala?

Kuunnelkaa, rakkaat ystävät. Fysiikka ei ole täydellistä ilman DNA:n jumalaista tietoisuutta, millä on siemenydin. Fysiikka yksin on vain pareja. Mutta fysiikka yhdistettynä pyhään myötätuntoon muodostaa kolmikon … ja nämä kolme leijuvat kommunikoimaan koko galaksin kanssa.

Tässä haluan kunnioittaa ihmisolentoa. Istutte tällaisessa huoneessa [työpaja Moskovassa] ja tutkitte punaista ja sinistä, sointu soinnulta. Kuitenkin te vain luotatte suurempaan skenaarioon. Minäpä annan teille esimerkin, millaista se on. Sanotaan, että teillä on yksi monimutkaisimmista automaattimoottoreista maan päällä. Sanotaan, että se on kvanttikilpa-auto, missä on kymmeniätuhansia osia, ja te tutkitte täällä yhtä pulttia tai mutteria tuossa osassa. Sanotaan, että te ette tunne tuon moottorin suunnitelmia, mutta laitatte osan yhteen joka tapauksessa. Miten voisitte mitenkään nähdä koko asian?

Sen sijaan luotatte, että moottori toimii. Opettelette tekemään tuon yhden osan ja sovittamaan sen toiseen ja laitatte sen siihen, minne se kuuluu. Ette ole edes nähneet kilpa-autoa! Sitten kun kilpa-autonne on tehty, te ette tiedä, minne se vie teidät!

Tästä syystä kunnioitamme teitä tänään, koska jollain tasolla te tunnette, mitä olette tekemässä. Jollain tasolla te kaikki ohjaatte kilpa-autoa. Tutkitte sointuja luodaksenne kolmannen energian ja tämä kiinnostus sointuihin alkaa myös avata aikakapseleita omassa kehossanne, missä on sama suuri kuva! Te ette tiedä, minne se sekään vie teidät.

Tämä on uskon ja luottamuksen määritelmä - ja vanhan sielun. Siunattu on se ihminen, joka muistaa suuren kuvan, mitä hän ei voi vielä nähdä. Mutta hän tietää sen tulevan Suuresta keskusauringosta ja hänen ponnistelunsa jatkavat niiden moottoriosien rakentamista, mikä tuo hänelle jonain päivänä ylösnousseen planeetan. Prosessissa hän saa pidemmän elämän, terveyttä ja rakkautta, koskaan edes näkemättä sitä. Hän ei koskaan näe HD-kuvaa.

Mutta minäpä kerron teille nyt jotain. Tulee päivä, jolloin näette, rakkaat ystävät. Se on "kaupunki kukkulalla" ja se salpaa hengityksenne.

Ja niin se on.

- Kryon -


SOLMUT JA NOLLAT (aakkosjärjestyksessä)

Solmut

1. Glastonbury, Englanti
2. Aurinkosaari, Titicaca-järvi, Bolivia
3. Machu Picchu, Peru
4. Maui, Havaiji, USA
5. Mont Blanc, Sveitsin Alpit, Ranska
6. Cook-vuori, Uusi Seelanti
7. Ida-vuori ja Hot Springs, Arkansas, USA
8. Shasta-vuori, Kalifornia, USA
9. Rila-vuori, Bulgaria
10. Pöytävuori, Etelä-Afrikka
11. Uluru, Australia
12. Jukatanin niemimaa, Meksiko

Nollat

1. Aneto, Pyreneet, Espanja
2. Gunnbjørn Fjeld, Grönlanti
3. Meili-lumivuori, Kiina
4. Aconcagua-vuori, Argentiina
5. Ararat-vuori, Turkki
6. Fitz Roy -vuori, Patagonia, Argentiina
7. Kailash-vuori, Tiibet
8. Kilimanjaro-vuori, Kenia
9. Logan-vuori, Yukon pohjoisalueet, Kanada
10. Tibetsi-vuoret, Tsad
11. Ural-vuoret, Venäjä
12. Jengish Chokusu (Voittohuippu), Tian Shan, Kazakstan

Kartassa ( www.kryon.com/CHAN%202013/Nodes%20and%20Nulls2.html) solmut ovat vaaleanpunaisella ja nollat sinisellä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

28.4.2012 - ITSEN UUDELLEENKALIBROINTI, OSA 1

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 12:07

ITSEN UUDELLEENKALIBROINTI, OSA 1

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
28.4.2012 Newport News, Virginia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tiedämme, että tämä kanavointi ei päivämääräjärjestyksessä, mutta koska Kryon-kirjaa 13 tehdään, joitain uudelleenkalibrointikanavointeja työstetään erikseen. Tapanamme on tuoda joitain uuden kirjan kanavointeja tähän, vaikka niistä laaditaan myöhemmin kirja. Tämä on "ilmaisen/vapaan netin henki" ja olemme tehneet sitä aiemmin niitä varten, joilla ei yksinkertaisesti ole varaa kirjaan. Kryonin viesti on yksi kolmesta ja tämä keskittyy taas siihen harhaluuloon, että pimeä energia on "elävää".

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Newport Newsissä 2012.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Kaikki asiat jotka seuraavat tässä viestissä tänään, ovat ihmisestä ja niistä asioista, jotka muuttavat hänen todellisuutensa toimintamallia. Päivä on ollut täynnä esimerkkejä erilaisesta ajattelusta [puhutaan seminaarista] ja tämä viesti jatkaa tuota teemaa. Olemme antaneet tämän vuoden alusta viesti toisensa jälkeen, jotka osoittavat asioiden olevan eri tavalla ja pyytävät teitä katsomaan sellaista, mitä kutsumme "asioiden uudelleenkalibroinniksi".

Puhun teille nyt lineaarisesti tavalla, mihin olette tottuneet. Tämä on mahdollista sen kokemuksen ja harjoituksen vuoksi, mitä kumppanini on saanut vuosien saatossa. Hän pystyy intuitiivisesti tulkitsemaan tätä moniulotteista kommunikointia minun puoleltani verhoa teidän puolellenne.

Kanavointi on henkisten viestien tulkitsemista ihmisen kautta. Mutta prosessin aikana ihmisen 3D-suodattimet ovat edelleen käytössä. Kulttuuri, kieli ja ajatteluprosessit ovat edelleen olemassa. Siksi osa täsmällistä kanavointia on, että kanavoija oppii astumaan sivuun ja sallimaan informaation virrata mahdollisimman vähäisen suodatuksen kera. Kanavointi ei ole koskaan ollut ihmisen vapaan tahdon hallintaan ottamista. Tätä kutsuttaisiin "riivaamiseksi" eikä se ole sitä. Sen sijaan kyse on yhteensulautumisesta rakkaudessa välittämään informaatiota, energiaa ja kommunikointia rakastavasta lähteestä teille.

Kerron teille tämän, koska näitä oppitunteja on vaikea kommunikoida. Jos ette ole kokeneet tietynlaista todellisuutta, niin minun on vaikea opettaa siitä. Ette osaa suhtautua siihen. Kuitenkin teen tämän tänään tietäen, että sitä on vaikea ymmärtää. Annan tässä tuolissa viestin, mikä tulee kolmessa osassa. Tämän päivän viesti on ensimmäinen osa. Jokainen viesti on kuitenkin täydellinen itsessään. Niinpä tämä viesti on täydellinen ja myös muut tulevat olemaan sitä. Mutta sitten kun nämä kolme yhdistetään, ne ovat suurempi kuin osiensa summa. Tätä on kolmas kieli toiminnassa ja tässä tarinassa on enemmän kuin puhumani sanat.

Jos sinulla on avoin tietoisuus tällaisille asioille, rakas ystävä, ymmärrät jo, että kehosi tunnistaa, mitä tapahtuu. Nuori ihminen, sinä perit planeetan, mikä on hyvin erilainen kuin vanhemmillasi. Energia muuttuu ja uudelleenkalibroituu. Monet teistä alkavat ymmärtää, mikä on uutta valotyöntekijän edessä. Kutsun tätä viestiä "Itsen uudelleenkalibroinniksi". Tätä ei pidä sekoittaa "Ihmiskunnan uudelleenkalibrointiin", mikä annettiin aiemmin. Tämä on ydinolemuksenne uudelleenkalibrointia.

Energia - väärinymmärretty käsite

Energiaa on erittäin vaikeaa määritellä tai selittää. Usein ihmisten puhuessa energiasta, kyse on siitä, mikä sykkii lineaarisesti johtoja pitkin monivaiheisessa järjestelmässä, kuten sähkö. Emme puhu tästä. Energia mistä puhumme, ei ole "yksikköinformaatiota". Se ei ole kolmatta ulottuvuutta, vaan se on moniulotteinen ominaisuus kaikkialla ympärillänne maapallon ja tietoisuuden yhteensulautumisesta ja se synnyttää ns. ilmentämisen.

Synnyitte tiettyyn energiaan. Puhumme planeetan verkkojen olevan tietyssä energiassa, mutta se ei ole hyvä määrittely. Saatatte kävellä huoneeseen ja sanoa: "No, energia ei tunnu hyvältä täällä tänään." Toisena päivänä kävelette sisään ja sanotte: "Vau, tunsitko energian tänään?" Jos joku painostaisi teitä määrittelemään tämän, teillä saattaisi olla vaikeuksia siinä. Kuitenkin käytätte tuota sanaa merkitsemään sekä positiivisia että negatiivisia asioita, sillä ymmärrätte sen polarisoituneena.

Se mistä puhun tässä oppitunnissa, viittaa energiaan, mihin olette tottuneet maan päällä - mitä tahansa se merkitseekin teille. Se on energiaa, missä elätte, työskentelette, meditoitte ja palvotte - ja tämä energia muuttuu. Tämä vaikuttaa siihen, mitä pidätte normaalina, sillä se edustaa mukavuusaluettanne. Siis jos voisimme antaa teille jonkinlaisen energianeuvon, sanoisimme: "Odottakaa normaalin muuttuvan." Se on vaikeaa.

Ihminen selviytyy tietäen sen, missä normaalin pitäisi olla ja miltä sen pitäisi tuntua. Kun kävelette A:sta B:hen, odotatte tiettyjä asioita - ilma mitä hengitätte, gravitaatio minkä tunnette, magnetismi mihin solunne ovat tottuneet verkon kautta. Mitä jos kertoisin teille, että monet noista asioista eivät ole jatkossa samoja? Mutta ainoa asia minkä ihmisenä todella tiedostatte, on, että jonkin on eri tavalla. Jotkut teistä kulkevat ehkä sanoen: "Energia tuntuu oudolta tänään." Se on enemmän kuin outoa. Se uudelleenkalibroituu.

Muutoksia kristalliverkossa - menneisyyden muuttaminen

Aloitetaanpa puhumalla asioista, jotka tuntuvat erilaisilta. Tässä on esimerkki uudelleenkalibroinnista ja se on yhteenveto siitä, mitä olemme antaneet hiljattain verkkoihin liittyen. Kerroimme teille, että tämän planeetan kristalliverkko, Gaian esoteerinen, näkymätön ja moniulotteinen ominaisuus, oli muuttumassa. Kerroimme teille, että se on ihmiskunnan "toimintamuisti". Se muistaa ihmiset ja sen, mitä he tekevät. Se on kuin ihmistoiminnan esoteerinen muistiverkko.

Kristalliverkko on siksi yhdistynyt Gaiaan ja se vastaa ns. portaaleista ja myös siitä, mitä kutsutaan "negatiiviseksi energiaksi". Se on voimakasta paikoissa, missä on ollut sotaa, sillä se heijastaa muistoa siitä, mitä ihmiset ovat tehneet taistelussa. Tätä on kristalliverkko ja vertauskuva kaikesta kristallisesta on, että se sisältää muistivärähtelyä. Kuvitelkaa siis planeetan ympärille näkymätön verkko, mikä muistaa, mitä ihmiset ovat tehneet.

Paikoissa jotka tuntuvat synkiltä, on ehkä ollut sota sodan jälkeen ja taistelukenttiä, joihin olisitte mieluummin menemättä. Valotyöntekijät tuntevat usein kuoleman, pelon ja ahdistuksen kurjuuden. Tämä pysyy maassa ja tiedätte minun kertovan teille jotain, mitä monet ovat kokeneet ja mistä monet ovat kertoneet teille. Verkossa on myös paikkoja, jotka ovat parantumisen ja ilon portaaleja ja joita kumppanini kutsuu Gaian kohduksi - paikka minne voi mennä kylpemään sakeassa inhimillisessä myötätunnossa.

Vähän aikaa sitten kerroimme teille jotain voimallista ihmiskunnasta. Kerroimme, että ihmiset ovat vastuussa tuon planeettaverkon asettamisesta tai lataamisesta. Kuitenkin energian osalta on tyypillistä, että pitäisitte tätä järjestelmää lineaarisena muistamisena. Eli ajattelisitte, että sekä positiiviset että negatiiviset asiat muistettaisiin ja tallennettaisiin samalle tasolle verkkoon. Mutta näin ei ole ja tiedätte tämän. Mitä näette uutisissanne? Mikä on ennakkoasenne ilon ja kauhun välillä? Tämä tasapaino on ihmisluonne ja verkko heijastaa ihmisyyden tuota ominaisuutta. Se painottaa paljon enemmän negatiivisia asioita.

Rakkaat ystävät, tähän saakka maa on muistanut pimeän energian ei-lineaarisesti ja antanut suuremman painon sille, missä monia on kuollut ja missä on ollut suurta kärsimystä. Verkko muistaa kauhun paljon enemmän kuin lapsen syntymän. Se on vastuussa ns. kummittelemisesta ja haamuista ja kaikista noista ilmestyksistä, jotka soittavat nauhoja samalla tavalla - tätä on kristalliverkko.

Kun katsotaan planeettaa ja kysytään, mikä sen värähtely on tänään, kristalliverkon mittausta käytetään vastaamiseen. Tähän planeetan värähtely perustuu - mitä ihmiset tekevät ja ovat tehneet menneisyydessä. Sitten kerroimme teille, että se tapa millä verkko muistaa ihmisen toiminnan, alkaa muuttua.

Nyt teillä siis on vastaus kvanttikysymykseen, miten tulevaisuudessa tehdyt asiat voivat muuttaa menneisyyttä. Tätä tapahtuu nyt, koska se mitä teette nyt, muuttaa verkon lineaarista muistamisjärjestelmää. Niinpä positiiviset tapahtumat antavat paljon suurempaa energiaa verkkoon. Siksi tämä kirjoittaa yli kaiken sen, mitä siellä oli ja mitä kutsutaan "menneisyyden energiaksi".

Tulee päivä, jolloin voitte mennä taistelukentälle ja sanoa: "En tunne mitään." Tämä johtuu siitä, että tätä polkua ovat astelleet ihmiset, jotka ovat valotyöntekijöitä, ja jokainen heidän askeleensa muutti tämän kentän ominaisuuksia. Tämä uusi energia sallii siis nyt elävien ihmisten kirjoittaa uudestaan menneisyyden!

No niin, tämä on todellisuutenne kokemuspiirin ulkopuolella. Ette ole samaa mieltä siitä kanssani. Haluatte tallennusprosessin olevan lineaarista eikä se ole. Niinpä sanomme, että on itsen uudelleenkalibrointia eli sen uudelleenkalibrointia, minkä odotatte olevan todellista. Tämän henkilökohtaisemmaksi ei voi enää tulla. Kuvitelkaa, millaista ihmiskunnan energia olisi, jos historian energia muuttuisi?

Jos verkko heijastaa ihmistietoisuutta ja verkko uudelleenkalibroituu, niin myös ihminen uudelleenkalibrituu samalla tavalla. Ihmisluonne seuraa sitä mallia, mitä verkossa tapahtuu. Ihmiskunnasta tulee lopulta pehmeämpi ja se korostaa kauneutta kauhujen sijasta.

Kuvitelkaa tilanne, missä öljy ei kellu pinnalla, kun se sekoitetaan veteen. Sanotte ehkä: "Mutta öljy kelluu aina pinnalla. Se täytyy. Sillä on molekyylisidos ja tiheys ja sen on aina kelluttava pinnalla." Mitä jos sanoisimme, että tulee päivä, jolloin fysiikka muuttaa koko sen todellisuuden luonnetta, minkä olette tunteneet? Mitä jos öljyn tiheys tulee lähemmäs vettä ja siksi se olisi keskellä eikä kelluisi pinnalla? Jos se olisi, sanoisitte nyt: "Se on aavemaista. Tässä on jotain pielessä." Ette ymmärtäisi sitä ja siinä on asian ydin. Todellisuutenne antaa teille ennakkokäsityksen siitä, mitä on aina ollut, eikä se salli sellaista, mitä voisi olla.

Jos jokin voisi muuttua siinä määrin, että se järkyttää kaikkea sitä, mitä odotitte tai ajattelitte oikeaksi ja todeksi, miten reagoisitte? Miten käsittelisitte tämän ydinselviytymiskokemustenne ja sen perusteella, mitä olette oppineet planeetalla? Voisitteko uudelleenkalibroida itsenne ja sanoa: "Ymmärrän, että se oli ennen yhdellä tavalla ja nyt se on toisella", ja siirtyä eteenpäin? Vai katsoisitteko sitä ja sanoisitte: "Mietin, milloin se palaa entiselleen?" Rakkaat ystävät, tämä on tämän viestin ydin, sillä kun tämän planeetan energia muuttuu, myös vanha sielu tuntee houkutusta sanoa: "Totta kai, Kryon, se on upeaa. Se on hyvä asia. Rakastan sitä. Aion työskennellä sen kanssa." Sitten synkimpinä hetkinään hän sanoo: "Olen kyllästynyt tähän! Milloin se palaa entiselleen?" Tämä johtuu siitä, että kasvoitte energiassa, missä kaksinaisuus oli ainoa tapa, mutta nyt tapa alkaa olla toinen.

Itsearvostuksen uudelleenkalibrointi

Nyt tuomme esiin sen, kuka valotyöntekijä on. Itsen uudelleenkalibrointi on itsearvostuksen uudelleenkalibrointia. Olemme sanoneet tämän lyhyesti aiemmin, mutta valotyöntekijä pelkää pimeyttä. Tämä johtuu siitä, että pimeys on lyönyt teidät joka elämässä, eikö ole? Niinpä istumme vanhojen sielujen huoneessa, jotka ovat tulleet tähän elämään taas kerran peläten, mitä pimeä energia mahtaa tuoda heille. Mutta tulitte joka tapauksessa ja tulitte tietämättä, mitä tapahtuisi. Oli monia profeettoja, jotka sanoivat, että te ette selviäisi vuoden 2000 ohi. Nyt olette vuodessa 2012! Joka kerta saapuessanne pimeä energia näyttää olevan teitä vastaan.

Kun saavuin ensimmäistä kertaa ja esittäydyin kumppanilleni, se oli hieman Harmonisen yhdentymisen jälkeen. Kerroin kumppanilleni, että olin täällä sen vuoksi, mitä ihmiskunta oli tehnyt. Kerroin kumppanilleni, etten olisi ollut täällä muuten, sillä ei olisi ollut mitään opetettavaa - ette olisi selviytyneet. Onko siinä järkeä, että saapuisin opettamaan teitä 20 vuodeksi ja sitten kuolisitte kaikki kamalalla tavalla? Ei! Saavuin niiden mahdollisuuksien vuoksi, jotka toteutuvat tällä hetkellä.

Ne jotka olivat neuvokkaita ja jotka olivat tunteneet Kryon-energian tulevan planeetalle, tiesivät, miksi olin saapunut. Edustin kokonaista seuruetta, joka tuli jakamaan hyviä uutisia vanhoille sieluille ja olemaan heidän hurrausryhmänsä, koska he olivat kääntäneet tuomioenergian ympäri. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti se oli muuttunut.

Neuvostoliitto oli kaatunut - suuri geopoliittinen tapahtuma, mitä ei ollut ennustettu missään! Se purki planeetan mahdollisen maailmanlopun. Muut asiat alkoivat siirtyä suuntiin, joita ei ollut ennustettu menneisyydessä missään. Täytyisi olla opastusta ja suuntaa tätä päivää varten, missä istutte täällä. Se olisi selviytymisvaistonne ja sen uudelleenkalibrointia, mitä pidätte todellisena. Tämä on tehtävänne nyt, jos kykenette selviytymään uudelleenkalibroinnista tai mistä tahansa, mitä aina katselette olkanne yli miettien, milloin vanha "normaali" palaa.

Vanhan sielun tarina

Siis tämä viesti on yksi kolmesta ja se on kannustusta ja sen tunnustamista, kuka on vanha sielu ja miksi tämän ihmisen täytyy tietää se, mitä meillä on kerrottavana hänelle. Niinpä vain levitämme sen nähtäväksenne: vanhin sielu tässä huoneessa ja kuuntelemassa on käynyt läpi pahimmista pahimman. Jokainen elämä mikä on kirjoitettu DNA:si akaasiseen kvanttimuistiin, kantaa tunnemuistijälkeä.

Tulit maailmaan odottaen, että tekee, mitä se aina on tehnyt. Tiesit, että heti kun aloit herätä totuuteen, minkä toit menneisyydestä, sinun olisi ehkä piilotettava se taas kerran. Olit ehkä estänyt tämän tulemasta muistiisi, mutta se on juurtuneena akaasiaan. Jotkut teistä poltettiin roviolla aika lähellä tätä paikkaa. Jotkut teistä tulivat takaisin ja kaikki tapahtui taas! Miten monta elämää kestää, shamaani, ennen kuin istut sanomaan: "En aio tehdä sitä uudestaan"?

Heräsit modernissa yhteiskunnassa tällä kertaa. Nyt olet valotyöntekijä, mutta sanot: "Aion mennä esoteerisiin tilaisuuksiin, mutten kerro muille meneväni, koska en aio käydä sitä taas läpi." Olet tarkkana siitä, kenelle kerrot, mitä uskot, koska olet kyllästynyt uimaan vastavirtaan ja siihen, että virtaus hakkaa sinua kiviä vasten. Olet kyllästynyt menettämään perheesi ja ystäväsi tai työpaikkasi siksi, että satut uskomaan Jumalan olevan sisälläsi. Tämä on sen vanhan sielun tarina, joka on tässä huoneessa ja kuuntelee näitä sanoja.

Tämän kaiken tuloksena on kuitenkin vanha sielu, joka tulee seisomaan selkä suorassa valotyöntekijänä maan päälle, mutta jolta puuttuu myös itsearvostusta. Se on mahdottomuus! Miten voit olla majakka, joka on epävarma omasta valostaan tai siitä, tekeekö se mitään arvokasta? Tulevatko aallot sammuttamaan valon? Mutta näitä on edessäni ja kuuntelemassa nyt, koska olette kaikki sellaisia! Ette voi sille mitään. Teidän menneisyytenne on teidän menneisyyttänne.

Tämä planeetan energian täyskäännös ei voi välittömästi luoda itsearvostuksen jättiläisiä ja sankareita, erityisesti niiden keskuudessa jotka ovat toimineet vanhassa energiassa hyvin monta vuotta. Kenties luulette olevanne valmis tähän muutokseen? Te ette ole - ette energiaan, mitä on tulossa. Tästä haluamme myös puhua.

On tulossa jotain, missä pystytte ilmentämään asioita, joista on vain haaveiltu, mutta se vaatii uskoa, uudelleenjärjestelyä ja uutta ymmärrystä. Teidän täytyy aloittaa joistain perusselviytymishavainnoista, jotka vaativat teitä ymmärtämään, että ulottuvuusmielessä olette voimakkaampi niillä alueilla, joita ette voi nähdä, kuin niillä jotka voitte. Äitinne ei opettanut teille tätä tai koulu ettekä ole koskaan harjoitelleet tätä. Tässä olette tällä hetkellä. "No, mitä sitten tapahtuu, Kryon?" Vastaus on, että teidän täytyy haluta muuttua. Jos ette yritä aktiivisesti muuttua, kellutte aina pinnalla kuin vanha öljy.

Pimeys - onko se elävää?

Tällä hetkellä luulette, että teillä on idea siitä, miten pimeys ja valo toimivat tällä planeetalla. Tuodaanpa tämä siis esille tavalla, minkä ymmärrätte. Puhutaan taas kerran pimeyden ja valon ominaisuuksista. Olemme antaneet teille uudestaan ja uudestaan informaation, että pimeys määritellään valon poissaolemisena. Mitä kuitenkin teette tällä? Olette henkisessä mytologiassanne päättäneet, että pimeyden on pakko olla älykästä. Pimeyden takana on oltava tietoisuus - te sanotte - ja tämän vuoksi on pimeä voima, jolla on nimi, ja siksi pelkäätte sitä. Ette ymmärrä, että fysiikka vaatii, ettei pimeyttä voi olla valossa! Ette kuitenkaan silti usko sitä. Pimeys on tasapaino, ei olento.

Nyt on ihmisiä, jotka sanovat: "Odotas hetki, Kryon, tarkoitatko, ettei ole sellaista asiaa kuin pahuus?" En sanonut niin. Kuuntele, ihmiset ovat voimakkaita, ja silloin kun ihmiset käyttävät sitä, missä ei ole valoa, itse suunnittelemaansa tietoisuuteen, siitä tulee ihmispahuutta. Sillä on tietoisuus, koska ihminen laittoi sen siihen. Mutta yksinään ei ole mitään olentoa vangitsemassa sieluanne. Piste. On ainoastaan valon ja pimeyden tasapaino. Ihmiset ovat vastuussa pimeyden tekemisestä sellaiseksi, että sillä näyttää olevan älykkyyttä, koska ilmentäminen toimii sekä positiivisesti että negatiivisesti.

Te kaikki olette tottuneet tiettyyn tasapainoon maan päällä. Mutta se ei ole älykäs tasapaino. Tämä asia sinun on opittava ensimmäisenä, valotyöntekijä. Sinua vastassa ei ole mitään voimaa! Ette usko, kun teille kerrotaan tämä. Tämä on teille vaikeaa, koska teille on aina opetettu, että jokin työntää kaikkea sitä vastaan, mitä teette. On tosiaankin, mutta sitä edustavat ihmiset pimeydessä eikä pimeys, jolla on persoona.

Mitä kirkkaampi valonne on, sitä vähemmän pimeyttä voi olla ympärillä. "Voi, Kryon, rakastan tätä. Miten voin tehdä valostani kirkkaamman?" Se on helppoa! Se tapahtuu olemalla pelkäämättä pimeyttä! Silloin kun pelkäätte pimeyttä, annatte sille energiaanne, eikö niin? Mitä siis pelkäätte? Selviytymistä, eikö niin? Sillä menneisyydessä ihmisten luoma pimeys on aiheuttanut myllerrystä elämäänne. Selviytymisenne oli vaakalaudalla. Nyt tämä muuttuu ja niin muuttuu myös valon ja pimeyden tasapaino.

On hyvin monia asioita, rakas ystävä, joita sinun on uudelleenkalibroitava. Ketä yrität miellyttää, valotyöntekijä? Minäpä kysyn sinulta tätä. Jos yrität miellyttää Jumalaa, sinä miellytät! En olisi täällä, jos et miellyttäisi. Jos yrität miellyttää toisella puolella verhoa olevia, jotka joissain tapauksissa ovat omat vanhempasi, jotka katselevat, sinä miellytät! Sen valon myötä mitä olet laittanut tänne ja mitä kannat, kaikki on hyvin. Tunnetko sen? Vai etsitkö muuta hyväksyntää jostain etkä saa sitä? Sinun on aika uudelleenkalibroida nämä tunteet.

Haluan teidän ymmärtävän jotain: Jumalalla ei ole ihmistunteita. Jumala ei toivo mitään tai halua teidän tekevän tätä tai tuota. Jumala on universumin luova lähde ja olet osa tätä Jumalaa. Siksi "Jumalan miellyttäminen" on itsesi rakastamista riittävästi ollaksesi osa Jumalakokonaisuutta. Nämä ovat asioita, joita teidän pitäisi tietää tavastanne ajatella ja siitä, mikä muuttuu.

"Kryon, tarkoitatko, ettei ole kamppailua, koska uudemmat energiat ovat hyväntahtoisempia?" Voi, rakas ystävä, on kamppailua! Tämä valon ja pimeyden tasapainokamppailu on klassikko maan päällä. Katselette sitä kuin peliä omilla pallokentillänne, missä energiat menevät edestakaisin, eikä se merkitse toisen joukkueen voittamista tai häviämistä - mennään vain edestakaisin. Mitä ajattelette katsoessanne sitä? Mitä sanotte sydämenne ytimessä? "No, olemme epäonnistuneet. Mitään ei tapahdu." Aivan! Tämä johtuu siitä, rakkaat ystävät, että haluatte katsoa vain kolmiulotteista pelikenttää. Ette katso mitään muuta, mitä saattaisi tapahtua sen ylä- tai alapuolella. Tätä on erittäin vaikea kuvata. Tätä on valon ja pimeyden välinen taistelu.

Miten pimeys voi taistella meitä vastaan?

"No, Kryon, jos pimeydellä ei ole älykkyyttä, miten se taistelee meitä vastaan?" Tässä on muutamia pimeyden ominaisuuksia, jotta voin selittää sitä. Ihmiset pimeydessä taistelevat teitä vastaan. Pimeys on itsessään vain tasapaino.

Pimeys, negatiivinen energia on sokea sille, mitä teette valossa. Se on tyhmä valo-asioissa ja tämä on teidän etunne, sillä te voitte nähdä kaiken ja tämä pimeä energia ei voi. Ihmiset jotka kulkevat pimeydessä luoden tarkoituksella pimeyttä, eivät voi koskaan voittaa valotyöntekijää, joka voi nähdä kaiken. Rehellisyys on sokea pimeälle energialle ja se voittaa aina. Rehellisyys, myötätunto ja välittäminen voittavat aina pimeyden. Hyväntahtoisuus ja henkinen synkronismi ovat kuin täydet värit niiden mustavalkomaailmassa, jotka haluavat kulkea pimeämmässä energiassa.

No niin, se on pelkästään energiaa, niin kuin gravitaatio on energiaa ja magnetismi on energiaa. Silloin kun näette magnetismin toimivan ja näette asioita yhdistyvän tästä voimasta, katsotteko niitä ja annatte niille nimen ja tietoisuuden? Pidättekö niitä olentoina? Ei. Sen sijaan sanotte: "Tämä on fysiikkaa, se on energiaa, se liikkuu täältä sinne - niin kuin myös vedessä ja öljyssä on kyse fysiikasta. Öljy kelluu tiheytensä vuoksi. Se on pienempi kuin veden tiheys." Pimeydellä ja valolla on samanlaisia ominaisuuksia ja pimeys lähtee, kun valo on läsnä. Se ei ole aavemaista eikä se ole elävä.

Tässä on suuri ero: uudessa energiassa olette valoluoja. Siksi muutatte planeetan tiheyttä. Ymmärrättekö, mitä sanon? Siksi pimeyden ja valon tasapaino liikkuu vastaavasti. Se ei ole fiksu. Se siirtyy pois valon tieltä. Se siirtyy pois valotyöntekijän tieltä! Ymmärrättekö, mitä sanon? Aioneihin tämä tasapaino ei ole liikkunut lainkaan. Yhtäkkiä se siirtyy pois tieltänne, kun kuljette sitä kohti. Se ei voi olla siellä, minne te kuljette! Se ei voi selviytyä entiseen tapaan ja se taistelee pitääkseen tilanteen sellaisena, kuin se oli ennen. Mutta tasapaino muuttuu hitaasti ja tämä johtuu siitä, että te ette pelkää sitä.

Voi, rakas valotyöntekijä, tämä on tämän päivän kanavoinnin viesti ja myös huomisen. Aion luetella muutamia asioita, joita näette näihin muutoksiin liittyen. Yksi suuri asia juuri nyt on tämä: mitä aiotte tehdä tällä uudella voimalla? Vaikka pimeys ei ole älykästä, se on silti tasapainottava voima. Siksi voitte odottaa, että sillä on vaikutus kaikkeen, kun se muuttuu. Ei voi tasapainottaa uudestaan näin voimakkaasti vaikutusta ihmisluonteeseen ilman, että muutosta tapahtuu kummallakin puolella. Ymmärrättekö? Älkää personoiko pimeyttä.

Kun putoatte kalliolta, ketä syytätte? Oliko se gravitaatiohirviö? Mikä älykkyys työnsi teitä ja uskalsi ottaa teidät alas ja satuttaa? Tämä on esimerkki voimasta, mikä on siellä, mutta se on ymmärretty sellaiseksi, mitä se on.

Mutta toisin kuin gravitaatio, rakkaat ystävät, tämä nimenomainen planeetan tasapaino on moniulotteinen, joustava ja dynaaminen asia. Se on ollut samanlainen aioneita ja nyt se ei ole. Se liikkuu sen energian mukaisesti, mitä olette päättäneet luoda. Se on kohtalonne. Mutta mitään ei tapahdu, ennen kuin harmonisoidutte voimaanne.

Itsen uudelleenkalibrointi alkaa siitä ymmärryksestä, että pimeydellä ei ole enää voimaa teihin. Se perääntyy luotanne hyökkäämisen sijasta. Jos pelkäätte jotain, pimeys on voittanut. Tästä tasapainosta puhumme. Kaikki tämä on vaikeaa selittää, koska nämä asiat tapahtuvat ei-kolmiulotteisesti. Kumppanini istuu tässä ihmetellen, onko hän tehnyt hyvää työtä tänään. Niinpä sanon hänelle: "Työ on ollut asiaankuuluvaa."

Valotyöntekijän uudelleenkalibrointi kuvataan sellaiseksi, että valotyöntekijä löytää todellisen valonsa, luojavalon. Hän löytää, että se kuuluu sinne, tämä on hänen aikansa ja hän voi sytyttää sen. Pimeydellä ei ole mitään mahdollisuutta olla missään hänen lähellään, kunhan hän valaisee itsensä myötätunnolla ja kärsivällisyydellä.

Antakaa jumaluuden säteillä teidän jokaisen läpi, kun kuljette tällä planeetalla, ja ymmärtäkää nämä asiat, sillä ne lähestyvät.

Haluatteko tietää, miksi tulitte? Tästä syystä te tulitte. Se ei ole tekemistä, vaan olemista. Se on olla valoa siellä, missä ennen oli pimeyttä. Tämä on päivän viesti. Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

14.7.2013 - 2013 - VAIKEA VUOSI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 12:08

2013 - VAIKEA VUOSI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.7.2013 Laguna Hills, Kalifornia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä näyttää olevan jatkuva teema vuonna 2013. Se ei ole "tavallista energiaa" ja Kryon haluaa meidän pysyvän jatkuvasti ajan tasalla asioista, joita tapahtuu, ja miksi. Miksi menetämme ihmisiä tällä hetkellä suurelta näyttävän määrän? Miksi hyvin monet ihmiset näyttävät tasapainottomilta? Kryon auttaa taas meitä ymmärtämään.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Laguna Hillsissä 2013.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tässä huoneessa vaikuttaisi energia muuttuvan tällä hetkellä. Ne jotka istuvat kuuntelemassa, eivät ehkä tiedosta sen syvällisyyttä, mitä kumppanilleni on ruumiillisesti tapahtunut voidakseen kanavoida. Tällä hetkellä hänen kehonsa kaikki solut ovat tunnistaneet sen tilan, missä hän on, ja ne ovat keskeyttäneet kaikki tarpeettomat kehoprosessit. Ne ovat keskeyttäneet ikääntymisen, ruuansulatuksen ja kivun. Ne ovat keskeyttäneet kaikki nämä asiat, jotta ne voivat kuunnella ja olla valmiita käpylisäkkeen energiaan. Se avautuu mahdollisimman vähäisin suodattimin ja tämä sallii sen äänen tulla läpi, minkä ne tietävät olevan niissä. Ääni on kotoa. Tätä tapahtuu.

Täällä on siis yhteistyöenergiaa ja se on uutta, sillä jos olisitte vanhemmassa energiassa puhuneet jollekin, joka menee transsiin, hän olisi tullut siitä pois sanoen, että se oli uuvuttava kokemus. Hän sanoisi ehkä: "Tämä on imenyt minusta energian! Olen väsynyt." Kuitenkin kumppanini voisi tanssia lopettaessaan kanavoinnin! (Jos hän osaisi) Energia on tosiaankin suurta ja mahtavaa eikä hän ole väsynyt lopussa. Tämä johtuu siitä, että niinä hetkinä jolloin hän on tässä muuntuneessa moniulotteisessa tilassa, häntä ei valella ainoastaan informaatiolla, vaan myös elämänvoimalla. Hän on tilassa, missä useimmat ihmiset eivät salli itsensä olla. Se on tila, mikä on täysin auki ihmisen Jumalaosan energialle. Tässä tilassa on parantumista ja muutoksen sallimista. Annan siis teille informaatiota, mikä on paljon henkilökohtaisempaa kuin vain viestit verhon toiselta puolelta. Se puhuu Jumalaosallenne! Se on vuorovaikutteista.

Tämä on vaikea vuosi (2013) ja selitän sitä lisää aivan hetken kuluttua. Mutta juuri nyt haluan kertoa teille taas, etten ole täällä satunnaisena tietoisuutena. Se mitä kuulette nyt, on ytimekäs ja lineaarinen lähetys omalla kielellänne, mitä voitte ymmärtää. Kaksikymmentäkolme vuotta kumppanini on tehnyt tätä. Häneltä vei neljä vuotta avata suunsa ja kokeilla sitä. Häneltä vei vielä kolme vuotta, ennen kuin se virtasi lauseiksi, sillä avasimme hänessä sillan, mikä hänen oli ymmärrettävä ja ylitettävä. Hän aloitti ajatusryhmillä, missä ei ollut lineaarisuutta. Kaikki oli käsitteellistä. Pian hän sai toimitettua nuo ajatukset lineaarisemmin, mutta hän ei muistanut, mitä ne olivat, koska ne tulivat liian nopeasti. Silloin ei ollut vuorovaikutusta hänen tietoisuutensa kanssa ja viestit vain toimitettiin hänelle muistettavaksi ja puhuttavaksi yleisölle. Hän melkein kuin tallensi ajatuksia ja sitten antoi ne kielenä.

Nuo olivat kanavoinnin oppimisen alkuaikoja. Voin muistaa sen ajan, jolloin hän sanoi: "Annan periksi. Tämä on liian vaikeaa! Miksi te toisella puolella ette voi olla lineaarisempia? Hidastakaa ja antakaa se minulla tavalla, minkä pystyn toimittamaan." Silloin kun hän aloitti tämän keskustelun, hän avasi oven vastauksille. Sanoimme: "Miksi sinä et ihmisenä voi olla moniulotteisempi?" Niinpä näiden kahden käsityksen välissä kumppanini kehitti kyvyn avata lineaarisen laatikkonsa ja poistaa rakenteen. Hän järjesti itsensä uudelleen ja tämä salli meidän sitten sopia siihen paikkaan, minkä hän oli luonut meille prosessissaan. Hän tarvitsi kehonsa luontaista osaa "tunkeutujaksi" ja auttamaan muokkaamaan moniulotteiset viestit kielelle, mikä voitiin toimittaa ja kokea reaaliajassanne. Annoin juurin hänen kanavointihistoriansa.

Niinpä se mitä kuulette meidän sanovan hänen kauttaan reaaliajassanne, tulkitaan hänen parhaan kykynsä mukaan kolmannen ulottuvuuden kehossa. Se on myös käytettävissä, mitä hän tuntee minun puoleltani verhoa, joten hän tietää teidän kaikkien akaasian näihin hetkiin liittyen. Hän tietää ne vaikeudet, jotka toivat teidät tänne kuuntelemaan. Hän tietää sen, mitä minä tiedän näistä hetkistä. Hän tietää olosuhteet ja synkronismin, mitkä sallivat teidän olla siinä, missä olette tietoisuudessa, ja elää siinä, missä olette.

Hän näkee sen, mitä te ette näe ja minkä me näemme. Hän näkee elämänne järjestelyt, mitkä sallivat elämänne seuraavan vaiheen kehittyä iästänne riippumatta. Hän näkee ne asiat, jotka toivat teidät tähän huoneeseen tai kuuntelemaan tätä tai saamaan ahaa-elämyksen tai luvan ymmärtää vähän enemmän itsestänne. Päivän direktiivi on: "Löydä sisäinen suurenmoisuus". Siinä on palapeli! Niinpä haluan puhua siitä lyhyesti.

Miksi tämä vuosi on niin vaikea?

Niin paljon kuin puhun siitä ja niin paljon kuin kumppanini puhuu siitä, vanhan sielun aivoissa on edelleen osa, mikä sanoo: "Onko tämä oikeasti välttämätöntä?" Ja vastaus on "kyllä, oikeasti on". Ihmiskunnan sivu on kääntynyt vanhasta energiasta uuden energian mahdollisuuksiin. Ero on tosiasiassa pimeyden ja valon tasapainossa ja siinä, mitä tapahtuu, kun altistatte pimeät asiat valolle, mitä ne eivät ole koskaan nähneet. Voin käyttää kaikenalisia vertauskuvia, mutta sen sijaan haluan antaa teille joitain ominaisuuksia, joita ette ehkä odottaneet. Aloitan vaikeimmasta.

Joidenkin opettajien lähteminen

Miten selitämme tämän teille, rakkaat ystävät, jotta siinä on tolkkua? Yritämme. Ennen vuotta 2013 teitte eri palapeliä. Ei ollut ehdotonta, 100%:n mahdollisuutta tai täyttä varmuutta siitä, että teette tämän siirtymän. Vapaa tahto on sellainen ja Henki voi antaa teille vain mahdollisuuksiin perustuvaa informaatiota. Annamme teille informaatiota, minkä näemme edessämme ja mikä edustaa nyt-hetkeä. Emme voi ennustaa, mitä te teette, vaan sen sijaan annamme teille mahdollisuuksia, mitä saattaa tapahtua sen perusteella, mitä ajattelette ja teette tuolla hetkellä.

Koska tarkkailemme kaikkea, Voimme aina antaa teille suuremman kuvan, minkä sitten voitte nähdä itse. Meillä on yleiskuva, mitä teillä ei voi olla, ja tämä yleiskuva on aina osoittanut, että kuljette suuntaan, mikä on positiivisempi, kuin te voitte nähdä. Vaikka te ette voi nähdä yleiskuvaa mahdollisuuksista yhtä selvästi kuin me, todellisuus ympärillänne huutaa, että se tapahtuu! Mutta se tapahtuu hyvin hitaasti. Kaikki tämä voisi kuitenkin kääntyä hetkessä ympäri vapaan tahdon vuoksi. Se ei siis ole koskaan ehdotonta.

Se on kuin kellon katselemista. Ette voi oikeasti nähdä viisarin liikkuvan, ettehän? Mutta katsoessanne uudestaan jonkin ajan kuluttua, se on tosiaan liikkunut. Kasvin kasvamisen osalta on sama asia. Tiedätte kasvua tapahtuvan, mutta sitä on liian vaikeaa katsella reaaliajassa. Ihminen siis ottaa tilannekuvia ja tekee olettamuksia näkemänsä perusteella sen sijaan, että mittaa mielessään täydellisesti, minne energia saattaa olla menossa. Ihmiset näkevät paljon asioita tapahtuvan ja se on hämmentävää. Se ei sovi siihen, mitä he ehkä odottavat tänä aikana.

Kaikki tämä on sanomaan sen, että jotkut teistä menettävät ystäviään kuolemalle, eikä tämä näytä sopivan tähän uuteen luvattuun energiaan. Tiedän, keitä täällä on, ketkä kuuntelevat ja lukevat, ja näyttäisi sopimattomalta, että menettäisitte ystävän tai rakkaan tässä kohtaa. Huoneessa on joitain, jotka ovat äskettäin menettäneet rakkaitaan, ja se on tuntunut erityisen satuttavalta, koska nämä rakkaat eivät näyttäneet olevan valmiita lähtemään aivan vielä. Kumppanini menetti tiimijäsenen Kryon-työssä ja muistan, että sillä hetkellä kun hän sai kuulla siitä, hän oli vihainen minulle. Hän sanoi minulle: "Se on epäreilua, se ei ole oikein ja se on epätarkoituksenmukaista! Tämä mies oli valotyöntekijä, joka teki hyviä asioita. Tarvitsimme häntä! Hän oli parantaja. Toiset tarvitsivat häntä. Hänellä näytti olevan hyvin monta vuotta jäljellä ja nyt hän on poissa." Kaksi viikkoa sitten kumppanini menetti vielä toisen ystävän. Hän ei ole yksin, sillä monet hänen ympärillään, myös tässä huoneessa olevat, kokevat saman.

Joillekin on menetysten vuosi. Niinpä haluan antaa teille selityksiä. Haluan kertoa teille selvästi sen, mitä näemme nyt ja mitä emme voineet kertoa teille aiemmin. On suuri ääneen sanomaton tulevaisuus, mikä alkaa rakentua tällä hetkellä. Se on tulevaisuus, mitä emme voineet kertoa teille, koska ette olleet saapuneet siihen paikkaan, missä muutospotentiaali oli näin suuri. Nyt olette siinä 2013. Olette ohittaneet päiväntasausten prekession puolivälin merkin ja se oli todella rajakohta, minkä alkuperäisasukkaat näkivät myös. Se on aikafraktaali, mutta he eivät kutsuneet sitä niin. Se oli kuitenkin niin selkeä heille, että he rakensivat kalenterinsa ja profetiansa henkisesti sen ympärille. Nyt voimme kertoa teille siitä ja toisella puolella alkaa suunnittelu, mikä koskee teitä kaikkia.

On vanhoja sieluja, joiden oli lähdettävä näennäisesti ennen aikojaan, jotta he voisivat saapua minun puolelleni verhoa nyt. Heidän täytyi virkistäytyä ja palata takaisin nopeasti planeetalle vastasyntyneiksi, kirjaimellisesti vuodessa. Näin on, jotta he olisivat vanhempia, sitten kun on teidän aikanne mennä seuraavaan elämään. He olisivat sitten niitä, jotka alkaisivat opettaa teille, mitä teidän tarvitsee tietää. He ovat maailmanrauhan edistynyt ryhmä.

Nyt näette, mihin tämä on menossa. Heidän oli lähdettävä ja palattava nopeasti. Heidän oli asettauduttava oikeisiin paikkoihin odottamaan, missä sinä olet seuraavaksi, rakas ystävä. Rakas vanha sielu, heidän täytyi olla katalyytti sinun heräämisellesi ja sen työn tekemiselle, mitä olet päättänyt tehdä. Niinpä sitten kun inkarnoidutte seuraavaan ilmaisuunne, he ovat paikalla ja synkronistisesti opettajianne ja niitä, jotka tekevät teihin suurimman vaikutuksen ja joita te kuuntelette. Jotkut heistä saattavat olla samanlaisessa suhteessa teihin kuin tällä kertaa tai läheisemmässä ja te tunnistatte heidät.

Minkään tästä ei ehkä tunnu oikealta teille ja tiedämme sen. Joihinkin teistä sattuu. Niinpä halusimme kertoa teille järjestelmästä, mikä kunnioittaa sitä, mitä luotte. Tulevaisuuden siementen kylvämistä tarvittiin, jotta jotkut sielut olisivat täällä nopeammin aloittaakseen kasvun. Te tulette tänne myöhemmin. Jotkut teistä tulevat paljon myöhemmin, mutta he ovat täällä. Antakaa tämän jollain tavalla ottaa "terä" pois turhautumisestanne ja surustanne ja auttaa teitä ymmärtämään paremmin. Kaikella tällä on henkinen tarkoitus ja se on ilmennetty asianmukaisesti rakkaudessa. Tämä oli ensimmäinen kohta.

Ratkaisujen vuosi

Toinen asia on, että kutsumme tätä vuotta "ratkaisun alkamiseksi" eikä tämäkään tunnu hyvältä. Ratkaisun pitäisi olla kielessänne hyvin positiivinen ja reilu sana, mikä merkitsee sopimusta, tasapainoa ja ominaisuutta, missä kaikki voittavat. Mutta me emme näe sitä niin.

Ratkaisu on meille epätasapainon selvittämistä. Kuivitelkaa jokin, mikä tasapainottelee laudan keskellä. Se on aina hoippunut suuntaan tai toiseen eikä se ole koskaan mennyt täysin suuntaan tai toiseen. Se horjuu ja pysyy epävarmuudessa vuosia ja vuosia. Kenties se liikkuu vähän, muttei mene täysin suuntaan tai toiseen. Tänä vuonna se saattaa mennä. Jos teillä on siis jokin tasapainoton ajatus, tänä aikana se saattaa ratketa suuntaan tai toiseen. Jos joku on tasapainoton, hän voi lopultakin siirtyä täyteen epätasapainoon. Monilla heistä "naksahtaa" tänä vuonna ja olette jo nähneet tätä omassa kulttuurissanne.

Mies kävelee luokkaan ja ampuu lapsia. Tiedätte, ettei tämä ole oikein. Se rikkoo intuitiivista moraalia, ihmisarvoa ja tietoisuutta, kuitenkin näette sitä aivan liikaa vuoden. Näette sitä lisää ja se on valitettavaa, mutta tämä on ratkaisu. Tämä ratkaisu selvittää sellaisen epätasapainon, mitä ei voi olla siinä muodossa tai siinä määrin kuin nyt. Sitä ei voi olla siinä energiassa, mitä luotte. Se on ratkaistava ja näette samaa myös tietynlaisissa järjestelmissä.

Kaikki mikä on keskipisteessä horjunut vuosia ratkaisemattomassa ristiriidassa tai epäsopivuudessa, aloittaa tien ratkaisuun. Jotkut näistä ratkaisevat itsensä positiivisesti ja monet eivät. Tästä syystä vuoden energia tuntuu kummalliselta teistä. Tästä syystä monia hulluja [kuten kutsutte heitä] tulee esiin tällä hetkellä. Tästä syystä olette hyvin varovaisia, kuin kävelisitte munien päällä. Tämä täysikuiden vuosi on hyvin osuvasti nimetty!

Minäpä annan teille toisen ominaisuuden tästä kaikesta, mikä voi olla erilainen joillekin teistä, sillä jotkut teistä kuuntelevat tätä ja sanovat: "No, se en ole minä, Kryon. Tämä on hyvä vuosi ja asiat yhdistyvät melko hyvin. Minulla on lopultakin ratkaisuja asioihin, mitkä olivat ennen vaikeita. Nyt ne ratkeavat itsestään." Juuri niin! Tervetuloa ratkaisuun. Joillekin tämä on vuosi, jolloin kaikki yhdistyy. Tämä johtuu monista asioista, mutta yksi niistä on, että tilanteiden ympärillä olevien energia on niin erilaista, että ne vanhat negatiiviset piirteet ovat hävinneet, jotka ennen tukkivat tietä. Tämä on ratkaisua.

Kuten olemme sanoneet aiemmin, monille teille on näytetty tulevaisuuksia, jotka tuntuivat omiltanne, mutta sitten kokeilitte niitä eivätkä ne toimineet. Nyt ne ovat kuitenkin energiassa, mikä on täydellinen ratkaisulle ja onnistumiselle. Joillakin teistä näitä asioita ilmentyy ja ne saavat ratkaisun tavalla, missä kaikki lopultakin yhdistyy. Niinpä teille tämä vuosi on hyvä ja olette odottaneet pitkään joidenkin asioiden ilmentymistä. Mutta useimmilla teistä näin ei ole. Jokaisen ihmisen polku, erityisesti vanhojen sielujen, on täysin ainutlaatuinen. Ei voi olla yhtä käsikirjaa kaikille tai sääntöjä jotka toimivat kaikilla. Niinpä jotkut ovat tuossa positiivisessa ratkaisukohdassa, mutta suurimmalla osalla teistä tämä ei ole hyvä vuosi.

Ohjeet tästä kaikesta läpipääsemiseen ovat samat, mitä olemme antaneet aiemmin: kestäkää, olkaa harkitsevainen ja levätkää. Tämä ei ole hyvä vuosi aloittaa asioita kylmiltään, koska monet asiat saavat ratkaisun ympärillänne eivätkä ne ole vielä tasapainossa. Sanoisitte ehkä, että tämä on ominaisuuksiltaan kuin Merkuriuksen perääntymistä koko vuoden, ja siltä se tuntuu joillekin teistä. [Naurua]

Älkää siis pelätkö näitä asioita, vaan nähkää ne säätöinä, joita ne ovat. Katsokaa niitä osana sitä syvällistä palapeliä, minkä olette luoneet ja minkä läpi nyt kuljette. Kuvitelkaa, että aikakausien taistelu on ohi. Kuvitelkaa sitä, kolmiulotteista taistelukenttää, missä savu hälvenee ja ruumiita on kasassa toistensa päällä. Päästäksenne kotiin teidän on kuljettava taistelukentän läpi ja nähtävä ne kaikki, jokainen niistä. Teidän on tunnettava se tuska ja nähtävä heidän vääristyneet kasvonsa ja ymmärrettävä, että jokainen heistä oli jonkun lapsi. Taistelukentän läpipääseminen kestää koko vuoden eikä se tunnu hyvältä. Heräätte yöllä ajattelemaan sitä. Tämä on paras vertauskuva, mikä meillä on.

On epämukavaa muuttaa energiaa näin paljon. Elämänvalmentajat ja tulkitsijat jotka toimivat tässä rakennuksessa, työstävät tätä palapeliä joka päivä ja he kertovat teille luokseen tulevan ihmisiä, jotka eivät ole koskaan ennen käyneet tulkitsijalla. Tämä johtuu siitä, että heillä on keinot vähissä. "Mitä tapahtuu?", he kysyvät. "Miksi minä? Miksi nyt?" Monilla on taipumusta tulla uhriksi ja syyttää itseään ja ajatella, että kaikesta tulee rumaa jonkin sellaisen vuoksi, mitä he tekivät.

Voitte nähdä sitä omissa uutisissanne

Viimeinen kohta on tämä: rakkaat ystävät, kaikkialla ympärillänne on todisteita siitä, mitä kerron teille. Teillä on parhaillaan kaksi maata myllerryksessä ja kolmas on menossa. Kaikki kolme ovat olleet vakaita hyvin pitkään. Kuka olisi uskonut, että Egypti olisi osa tätä? Egypti näytti olevan tasapainossa vuosikymmeniä - vai oliko? Syyriaa hallittiin rautaisella otteella ja se loi valtavakauden, mikä oli ehdoton. Mikä sitten saisi nämä räjähtämään tällä tavalla nyt? Jos tarkastellaan sitä, miksi ja miksi nyt, näette sen ajoittuvan vuosiin 2012 ja 2013. Ja se liittyy ihmistietoisuuteen, mikä alkaa olla läpinäkyvämpi ja sanoa: "Emme halua sitä, minkä nyt ymmärrämme ja näemme jatkuvaksi epätasapainoksi maassamme. Emme näe sen koskaan tulevan paremmaksi ja nyt haluamme lopun ja haluamme ratkaisun." Tätä te katselette.

Tämä on rumaa katseltavaa, sillä on kuolemaa, kärsimystä, surua ja myllerrystä. On turhautumista ja kaiken tämän ratkaiseminen voi viedä pidempään, kuin haluatte. Mutta jonain päivänä katsotte taaksepäin ja näette tulokset selvästi. Ihmisen massatietoisuus alkaa muuttua ja vaatia tinkimättömästi sitä, mitä se odottaa. Hallitukset haluavat usein vanhoja valta-asioita, mutta niiden kansa haluaa kouluja, sairaaloita, turvallisia katuja ja puistoja sekä rauhaa naapureidensa kanssa.

Odottakaa siis enemmän tätä, erityisesti tänä vuonna. Mitä enemmän myllerrystä näette, sitä enemmän palapelin kanssa työskennellään. Lopetamme tämän viestin samalla tavalla, kuin aloitimme. Tiedämme, kuka olet, suurenmoinen sielu. Istumme jalkojenne juuressa kunnioittaen. Älkää hukatko tätä kohtaa! Vanhat sielut ovat olleet täällä kaikkien ihmiskunnan siirtymien aikana. Ymmärrättekö sen? Neljä kertaa olette tulleet lähelle tätä siirtymää, mitä tänä päivänä koette, ja neljä kertaa se on mennyt teiltä ohi. Neljä kertaa kuolitte yrittäessänne. Tällä kertaa ette kuolleet.

Älkää sivuuttako tätä: akaasiassanne on jotain, "muistamisnappula", mitä painetaan, ja se soittaa tunnetta, mikä sanoo: "Olemme tunteneet tämän aiemmin eikä siinä käynyt hyvin." Älkää antako tämän energian määritellä itseänne. Se on kaksinaisuus- ja pelkonappula, mikä sanoo, että asiat ovat aina olleet niin, kuin ovat, ja ne toistuvat, koska näin elämä toimii. Ei toimi! Olette suurenmoisia ja kykenette lopultakin tässä kohtaa alkamaan nähdä sen, heittää kaikki nuo pelot ja äänet elämän takapenkille ja kertoa niille, että te olette nyt ohjaksissa ja ajatte todellisuusautoanne. Tämä on päivän viesti.

Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan sen vuoksi, mitä se on tehnyt kaiken todennäköisyyden vastaisesti.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

10.8.2013 - VAIKEASTI SAAVUTETTAVA AKAASIA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 12:09

VAIKEASTI SAAVUTETTAVA AKAASIA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
10.8.2013 Minneapolis, Minnesota
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on hyvin informatiivinen kanavointi ja se alkaa kertoa siitä arvoituksesta, miksi emme aisti enempää akaasisesta tiedostosta ja menneistä elämistämme tällä planeetalla. Se on kiistanalainen ja voi tuoda esiin uusia käsityksiä asioiden tavasta toimia.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Minneapolisissa 2013.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Kumppani lähtee pois tietoisuudestaan liikkeellä, mitä on harjoiteltu vuosia. Tämä ei ole helppo ihmispiirre, sillä taas kerran, ihminen haluaa täysin kontrolloida niitä asioita, jotka ovat olennaisimpia hänen selviytymiselleen. Yksi niistä on hänen tietoisuutensa, joten kanavointi jonka näette hänen kanssaan, on vähän erilainen kuin ennen. Olemme sanoneet aiemmin, ettei tämän prosessin aikana ihmistä oteta hallintaan. On sen sijaan yhteensulautuminen, kumppanuus ja sen te näette. Kun kumppanini siis astuu sivuun, hän katselee kaikkea, mitä tapahtuu. Hän pystyy myös kirjoittamaan sen myöhemmin muistiin, jos on tarvetta. Tämä johtuu siitä, että meillä on ihminen, joka pystyy työskentelemään tuon pyhän osansa kanssa, joka on uusi ja erilainen. Kyse on osallistumisesta eikä hallintaan ottamisesta.

Se mitä näette tässä uudessa tavassa, antaa ihmiselle kyvyn osallistua älyllisesti ja tunteellisesti annettuihin viesteihin. Tämä parantaa viestejä, sillä ihminen joka on tässä kanavavointitilassa, on tulkitsija. Hän tulkitsee käyttäen kieltään ja kulkien sen järjestelmän kautta, mikä sijaitsee käpylisäkeportaalissa. Järjestelmä on moniulotteista kommunikointia lähteen kautta, mikä on 3D:ssä [käpylisäke]. Kaikki tämä on sanomaan, että se mitä tulee seuraavaksi, kuten monet muut kanavoinnit joita olemme antaneet, on yhdistelmä uutta informaatiota ja asioita, joita olemme todenneet aiemmin ja joita on jaettu monille kanaville. Niinpä nyt yhdistämme nämä asiat yhteen viestiin tuodaksemme esiin uuden käsityksen.

Ihmisen akaasia

Halumme puhua lisää ihmisen akaasiasta. Nyt huomaatte, että käytämme harvoin ilmaisua "akaasinen tiedosto". Tämä johtuu siitä, että sanan "tiedosto" semantiikka antaa teille lineaarisen tunteen jonkinlaisesta luettelosta, emmekä halua teidän ajattelevan niin. Eikä vain tämä, vaan ihmisen akaasia sisältää myös paljon enemmän kuin tiedoston elämistä. Tästä siis aloitamme tänään. Etenemme hitaasti, että kaikki annetut uudet käsitteet selitetään oikein ja hyvin, jotta voitte ymmärtää ne kokonaisuudessa.

Mitä ajattelette sanoessamme "akaasia"? Olemme nimenneet tämän kanavoinnin "vaikeasti saavutettavaksi akaasiaksi", joten toteamme jo sen ominaisuuden, mistä aiomme puhua. Ihmisen akaasia on historia kaikesta, mitä ihminen on kokenut maaplaneetalla. Sisällänne on enemmän akaasisia piirteitä, jotka ylittävät ihmisyyden, mutta ne ovat erittäin hyvin piilossa eivätkä tämän illan aihe. Niinpä voitaisiin sanoa, että suurin osa siitä, mitä teillä on meidän määritelmämme mukaisessa ihmisen akaasiassa, ovat suorat kokemuksenne maan päällä. Tämä akaasia on myös hyvin piilossa ja se on vaikeasti saavutettava, mutta se näyttäytyy koko ajan tavoilla, joita ette tunnista. Niinpä aloitamme tässä kuvaamalla, miten se voi olla sisällänne ettekä te kuitenkaan ole lainkaan tietämättömiä siitä.

Akaasiapalapeli

Useimmilla ihmisillä ei ole mitään käsitystä siitä, että he käsittelevät akaasiaa joka päivä. Se ajaa useimpia heistä, he eivät kuitenkaan koskaan tiedä sitä. Niinpä haluan valmistella tietä kertomalla teille nyt, ettei akaasia kommunikoi kanssanne perinteisesti. Se ei ole sellaista, mitä odottaisitte. Peruutetaanpa hetki ja katsotaan yleiskuvaa. Akaasia on järjestelmä, rakkaat ystävät, ja se on kaunis. Istun edessänne tietäen, keitä on huoneessa, ja tietäen elämistänne - niistä kaikista. Tunnen ne palapelit, joita kanniskelette tänä päivänä. Istun tässä neuvonantajana, joka ei ole koskaan ollut ihminen, ja katselen teidän kokoavan ihmispalapeliä, mikä on minusta hämmästyttävää.

Olette ns. sieluryhmä, jotka ovat kaikki spesialisteja biologisessa olemisessa [Kryonin kuvaus ryhmästä, joka erikoistuu kulkemaan monien ihmiselämien läpi]. Luovalla voimalla mikä on Jumala ja mikä on tehnyt universumin, galaksit ja kaiken olevaisen, on spesialistien eliittiryhmä, ja se olette te! Olette osa sitä keittoa, mikä on Jumala, ja erikoistutte tekemään sitä, mitä teette. Se on vaikea rooli, joten vain muutama triljoona on valittu tekemään sitä. Jos haluatte tietää, mikä on sielunne ytimessä tänä spesialistina, niin se on rakkaus ja myötätunto. Se on ydin. Sitä ei aina nähdä tällä tavalla, mutta se on siellä, ja tullessanne maapallolle tehtävänne on antaa sitä pois - jakaa se planeetan energian kanssa. Akaasia on järjestelmä, mikä auttaa ajamaan ihmisiä oppimis- ja ratkaisutilanteisiin.

Se ominaisuus, että olette osa Jumalaa, pysyy minun puolellani verhoa. Tulette planeetalle biologisena olentona ja teiltä on piilossa se, kuka oikeasti olette, kun yritätte raivata tietänne pimeän maan läpi. Teiltä on piilossa se, miten yritätte löytää valon, mikä on omassa solurakenteessanne. Teillä on kova työ. Kaikki ne mestarit jotka kulkivat maan päällä, yrittivät osoittaa teille tämän ihmisen Jumalaosan ja kertoa teille, että se oli olemassa. Mutta se oli löydettävä.

Kryon on ollut täällä pitkään. Olen ollut täällä kanssanne, silloin kun katselitte verkkojen asettamista maapalloa muodostettaessa. Se oli aivan samanlaista kuin aiemmin. Kun katselimme toisia planeettoja muodostettavan toisissa paikoissa, tiesimme, että jonain päivänä tekisitte sitä, mitä teette nyt, uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Tietyt ryhmänne tulevat ensin ja sitten toiset teistä tulevat myöhemmin. Tämä on järjestelmä. Tässä järjestelmässä on todellinen rakenneominaisuus, mikä kunnioittaa tietoisuutta, vapaata valintaa ja käsitteitä, joista aiomme puhua nyt. Tämä kaikki on sanomaan, että akaasia ei ole virhe tai mysteeri tai sattumanvarainen järjestelmä. Se on suunnitelma ja suunniteltu auttamaan teitä.

Akaasia on monisyinen. Se oli alussa ja tuli kanssanne biologiaan "tietoisuusluomisen" aikana. Se on osanne, mikä ei voi koskaan mennä pois, sitä ei voi koskaan poistaa ja elätte sen kanssa joka päivä. Se on osa järjestelmää, jonka kanssa synnytte, mutta sitä voidaan tehdä paremmaksi, ymmärtää ja muuttaa luomaan evoluutioprosessinne.

Vaikeasti saavutettava akaasia

No niin, tämä tekee akaasiasta vaikeasti saavutettavan, rakkaat ystävät. Tämä järjestelmä, tämä kaunis järjestelmä, haluaa olla taskussanne auttamassa elämän läpi koko ajan. Mutta se reagoi melkein täysin ihmisen vapaaseen tahtoon planeetalla. Jos ihmiset päättävät, että planeetan pitäisi peruuttaa pimeyteen, akaasia käyttäytyy eri tavalla. Jos ihmiset päättävät, että ihmiskunta lisää tietoisuutta, valo alkaa ottaa hallinnan ja akaasia reagoi eri tavalla. Nyt siis näette, että se on dynaaminen eikä sitä ole määrätty syntymässä. Se muuttuu, kun te muututte. Ensimmäinen asia siis on, että se liikkuu aina.

Se on hyvin vaikeasti saavutettava! Jos pyydän ketä tahansa teistä: "Kerro minulle menneistä elämistäsi", on mahdollista, että myös valaistuneimmat teistä sanoisivat: "En ole oikein varma. Olen ehkä ollut täällä tai tuolla tai sitten en. En näytä pystyvän valitsemaan tiettyä elämää siitä keitosta, mikä on tietoisuuteni. Minulla on joitain kummallisia muistoja, mutta en ole varma, että olen ollut tätä tai tuota." Olisitte oikeassa! Miksi akaasia on siis vaikeasti saavutettava?

Syy on tämä. Kuunnelkaa tarkkaan, sillä tämä on uutta informaatiota. Akaasia ei ole aivotoimintaa. Se ei ole siellä, missä muistisynapsi tapahtuu, joten yrittäessänne vastata yllä olevaan akaasia-kysymykseen, etsitte näitä asioita tietoisuusrakenteesta, mikä toimii ihmisaivojen yleisten muisti- ja synapsiominaisuuksien kanssa. Akaasia ei ole aivoissanne, joten ette saa etsimiänne muistoja. Sen sijaan akaasia on DNA:ssanne. Niinpä yhtäkkiä meillä on tilanne, missä akaasia-kommunikointi on hyvin erilaista. Se ei ole lineaarista eikä sitä voi muistaa, niin kuin aivot muistavat jotain. Se ei anna teille faktoja. Se on vaikeasti saavutettava! Miten se siis pääsee teihin?

DNA kommunikoi teille ja tietoisuudellenne eri tavalla kuin aivot. Olemme kuvanneet tätä aiemmin ja se on monimutkaista. Mutta sanon sen joka tapauksessa. DNA:n kantaman informaation on päästävä lopulta aivoihinne, jotta voitte tunnistaa sen [tulla tietoiseksi ja uskoa siihen]. Se tulee sitten tietoisuuteenne ja toimii tietyllä tavalla, mitä kuvaamme seuraavaksi. Se tekee sen tavalla, mitä kutsumme "moniulotteisten kenttien limittymiseksi". Tämä ei ole tiedemysteeri, sillä elektroniikassa teillä on tämäntyyppistä kommunikointia koko ajan.

DNA ei puhu teille muistilla, synapseilla, rakenteella tai lineaarisuudella. Se puhuu teille tunnekäsitteillä. Moniulotteisen kenttien limittymisellä on nimi elektroniikassa ja sitä kutsutaan "induktanssiksi". Sillä tavalla myös aurinko lähettää informaatiota ja astrologisia piirteitä auringon heliosfäärin kautta planeetan magneettikenttään - limittyvien moniulotteisten kenttien kautta. Tämä on siis luonnollista, sitä tapahtuu koko ajan ja se on fraktaalista [sillä on monia toistuvia osia]. Mutta kaikki tapahtuu perus-DNA-tasolla.

Teillä on DNA:n ympärillä kenttä, mikä on vuorovaikutuksessa tietoisuuden kanssa jonkin sellaisen kautta, mitä olemme kutsuneet "älykkääksi kehoksi" tai "luontaiseksi/synnynnäiseksi". Älkää siis ylimonimutkistako tätä. Tietäkää vain, että akaasia on vaikeasti saavuttava, koska se ei salli teidän muistaa niin, kun normaalisti muistatte asioita. Se ei ole perinteistä. Se on osa DNA-kommunikointia.

Miten akaasia-järjestelmä vaikuttaa ihmiseen?

Puhutaanpa siitä, miten se toimii, mikä sen energia on tänä päivänä ja mihin se on menossa. Akaasiassa on sellaisia, mitä kutsuisimme "ajureiksi". Ajurit kommunikoivat tiettyjä tuntemuksia akaasiasta aivoihinne ja tämä sallii teidän aistia jotain. Se ei tule muistona, kuten sanomme, ja akaasia-järjestelmä ei välttämättä sisällä kommunikointia yksittäisestä menneestä elämästä. [Se voi tulla myöhemmin DNA:n heräämisen ja prosessoimisen myötä.] Normaalit akaasiset ajurit eivät lähetä aivoihin sitä, kuka olitte, missä olitte tai milloin olitte. Ei ole nimiä ja sukupuolia, vaikka ajattelettekin kenties tietävänne. Sen sijaan se antaa teille kokemuksellisia ja tunnekäsityksiä.

Ihmisen akaasiset ajurit ovat olleet samanlaisia aioneita. Asiat jotka ensimmäiseksi tunnette akaasiastanne, jotka ajavat itsensä tietoisuuteensa, ovat selviytymisvaistot. Niissä on kyse entisistä kokemuksista, jotka aiheuttivat pelkoa, draamaa ja keskeneräisiä asioita. Tiedätte minun olevan oikeassa. Mitä sinä tunnet, vanha sielu? Sen mitä pelkäät. Akaasia tuo tämän tietoisuuteesi, ei muistona siitä, mitä tapahtui, vaan selviytymistunteena siitä, mitä tapahtui.

Näitä akaasian ominaisuuksia kutsutaan "ajureiksi", koska ne ajavat teidät toimintaan tai monissa tapauksissa toimimattomuuteen. Tunnette jotain ettekä mene jonnekin tai tee jotain sen vuoksi, mitä tunnette. Onko se intuitiota vai akaasinen muisto? Käsitykset joita saatte, ovat DNA-tasolla, ja ne säteilevät aivoihinne ja ajavat teidät tämän paljastumisen kautta ajattelunne tunneosaan.

Miksi nämä asiat ovat niin matalaa energiaa? Miksi pelkoa ja draamaa? Miksi keskeneräisiä asioita ja - kyllä, sanotaan sitä siksi, mitä se on - syyllisyyttä? Miksi? Olet vanha sielu! Etkö ansaitse mitään parempaa kuin tämän? Olemme antaneet teille informaatiota aiemmin. Se energia mitä olette luoneet planeetalla, ajaa Gaian tietoisuutta, DNA:nne tehokkuutta ja ihmiskunnan tulevaisuutta. Se on edustanut teille vapaata tahtoa tähän saakka ja tämä on muuttumassa.

Henkilökohtaisen akaasian uudelleenkalibrointi

Kuvitelkaa akaasia, mikä järjestelee ajurinsa uudelleen. Mitä jos pelon, draaman ja keskeneräisten asioiden sijasta akaasia alkaisi esitellä jotain muuta teille? Se esittelee, rakkaat ystävät, sillä tämä tulee uuden energian ja sen uudelleenkalibroinnin myötä, mitä tapahtuu tällä hetkellä. Se merkitsee muutosta akaasian kommunikointiin, koska lisäätte värähtelyänne. Kaikki kehonne solut tietävät, mitä tällä uudella aikakaudella tapahtuu. Saatatte kysyä nyt: "No, Kryon, merkitseekö tämä, että kaikkien akaasia tietää?" Vastaus on "kyllä"! Erona on, sallivatko aivot sen tuntemisen vai eivät. Tässä kohtaa käpylisäke tulee mukaan.

Myös aivoilla on ajurinsa ja jotkut ovat henkisiä ajureita. Kutsutte niitä "suodattimiksi". Toiset kutsuvat niitä "uskomussuodattimiksi". Aivot sallivat asioiden tunnistamisen [uskomisen] - tai sitten eivät - entisten kokemusten ja siihen sitoutumisen perusteella, miten asiat toimivat. Luotte uutta tietoisuutta ja osa sitä on akaasian lupa puhua sille. Ne jotka kuuntelevat tässä huoneessa tätä viestiä tai toiset jotka kuuntelevat ja lukevat myöhemmin, voivat alkaa ymmärtää, että silloin kun he lisäävät tietoisuutensa valoa, he päästävät sisään totuuden. Se alkaa muuttaa akaasian kommunikointia. Käpylisäke toimii paremmin, suodattimet ovat puhtaampia ja akaasiset ajurit alkavat muuttua.

Suurella osalla ihmisiä on suodattimet, jotka eivät salli uutta henkistä ajattelua. He ovat sitoutuneet omaan uskomuslaatikkoonsa ja siksi DNA voi lähettää uutta informaatiota, mutta he eivät ole "virittyneet tuolle asemalle". Mutta tuo muutos on ihmisille mahdollinen, vaikkeivät he ehkä vielä vastaanota sitä. Tämä on vanhan sielun järjestelmän kauneus, sillä olette luoneet maailmanlaajuisen mahdollisuuden, minkä jokainen ihminen voi "nähdä" jos haluaa. Vapaa valinta on sellainen.

No niin, hetken kuluttua puhumme yhdestä voimakkaimmasta ja yleisimmästä ajurista ja siitä, miten se toimii. Mutta ensin haluan kertoa teille, että sääntöihin on aina poikkeuksia, koska nämä asiat joista kerron teille, eivät ole ehdottomia joka ikiselle ihmiselle. On aina niitä, jotka ovat erilaisia. Syynä siihen on, että elämänpolkunne, se mitä varten tulitte ja mitä teette planeetalla palvellen ihmiskuntaa, on ainutlaatuinen teille. Se ei ole yleinen kaikille sieluille. Niinpä antaessani tämän informaation, se on yleiskuva, ja annan teille vain sen. Puhutaanpa siis yhdestä merkittävästä poikkeuksesta yleisiin akaasisiin ajureihin ja tässä kohtaa alatte oivaltaa, että se mitä sanon, on oikein, koska voitte nähdä sen.

Ihmelasta ei aja pelko, draama tai keskeneräiset asiat. Ihmelasta joka soittaa pianoa kuin mestari ollessaan 4-vuotias, ajaa yksinomaan hänen taitonsa. Taiteilijaa joka maalaa kuin mestari ollessaan 8-vuotias, ajaa hänen taitonsa, ja siinä kaikki! Ihmelasta ei voisi vähempää kiinnostaa selviytyminen, kunhan hänellä on vain taitonsa. Se vie kaiken, se on hyvin lineaarista ja kaikki, mitä hän voi ajatella. Tämä aiheuttaa arvoituksen psykologiassa, koska on ihminen, jonka ei ole mahdollista muistaa sitä monimutkaista taitoa, mitä hän ei ole koskaan kokenut tässä elämässä, - ja kuitenkin se on siinä. Psykologien arvoitus on: miten näin voi olla, kun se ei ole osa aivojen muistia? DNA työntää sen aivoihin niin nopeasti, kuin aivot ottavat vastaan. Se on taito monista elämistä. Minne kätesi menevät? Miten pidät sivellintä? Mitä ovat sävelet koskettimilla? Muistatko musiikin?

Nämä ovat erityistapauksia, rakkaat ystävät, mutta näette sitä riittävän usein tietääksenne, ettei se sovi yhteen synapsien ja muistin kanssa. Akaasia työntää moniulotteisella tasolla lapselle jotain, mikä on käsitteellistä - taide, musiikki, runous ja kuvanveisto. Vaaditaan elämiä tekemään mestaritaiteilijan ja hän syntyy kerta toisensa jälkeen jatkaen samaa taitoa, mikä hänellä on ollut aiemmin. Hän haluaa vain jatkaa sen kanssa kulkemista. Se on hyvin erilainen kuin teidän prosessinne ja mahdollisuudet kaikista niistä asioista, joista olen puhunut teille, ovat vähentyneet hänellä yhteen asiaan, hänen yhteen fokukseensa ja saatte nähdä tämän ihmelapsessa. Muuten, tästä syystä monet taiteilijat ovat häiriintyneitä, sillä tämä jatkuu ja he ovat tietämättömiä selviytymistodellisuudesta, toisista ympärillään ja he ovat kiinnostuneita vain itsestään ja taidostaan.

Karma

Yksi ajuri suurimmalla osalla ihmisistä on asia, minkä olette nimittäneet "karmaksi". Karma on paljon enemmän kuin keskeneräisiä asioita. Karma ei ole rangaistus entisistä teoista, rakkaat ystävät. Tämä on tuomitsemista, mikä ei ole Jumalasta. Karma aistii entiset kokemukset ja sillä on tunnereaktio niin, että joko teette niitä uudestaan tai pysytte niistä loitolla. Karma on voimakasta ja useimmat ihmiset tuntevat sen, muttei heillä ole aavistustakaan siitä, että he saavat erityisajurin DNA:n akaasiasta. Karma ei usein edes sisällä loppuunsaattamista! Joskus kyse on poliisin tulemisesta poliisiksi tai armeijan miesten tulemisesta taas armeijan miehiksi tai äitien tulemisesta äideiksi. Se on asioiden - sekä positiivisten että negatiivisten - muistamiseen liittyvä ajuri. Joskus on kyse vain tunteesta. Joskus se ajaa jonkun klassiseen ajattelutapaan, mikä on ongelmallinen.

Haluatteko tuntea tuon "klassisen"? Kyse on klassisesta ongelmasta, jonka kanssa psykologeilla on todella vaikeaa. Sitä on vaikeaa kuvata, mutta tiedätte sitä olevan, kun kuvaan sitä. Joskus asiat joita tunnette DNA:sta, eivät ole miellyttäviä, mutta muistatte niiden liittyvän siihen, kuka olette - ettekä voi elää ilman niitä. Tämä on karmaa. On ihminen, joka tulee elämään ja on vakuuttunut siitä, ettei hän ansaitse olla täällä. Jos tämä on hänen tietoisuutensa, DNA yrittää tehdä yhteistyötä sen kanssa. Tiedätte sen, eikö vain? Solurakenne ottaa vinkkejä ihmisen ajattelusta. Itsearvostuksen puute ilmentyy ongelmina, jotka luovat - arvasitte sen - lisää itsearvostuksen puutetta. Se luo myös karmaa ja jotkut ihmiset eivät vain näytä pääsevän siitä eroon.

Ihmisellä jota on hyväksikäytetty varhain elämässä, on monia vaihtoehtoja. Hän luultavasti loi tuon palapelin nähdäkseen, osaako hän rikkoa kuvion (karmaa parhaimmillaan). Joskus se kuitenkin vain vahvistaa sen, miltä hänestä tuntuu - ettei hänen pitäisi olla täällä. Niinpä tuo ihminen usein pääsee pois yhdestä hyväksikäyttösuhteesta ja päätyy seuraavaan ja seuraavaan! Ystävät katselevat ja sanovat: "Mikä sinua oikein vaivaa? Teet jatkuvasti saman virheen!" Akaasian tasolla hän reagoi samoihin ohjeisiin uudestaan ja uudestaan. Kyse on uhrimukavuusalueesta. Näettekö tämän?

Tätä akaasia tekee. Se esittelee teille käsityksiä olemassaolosta. Se saa teidät pelkäämään, jos ette ole pelänneet aiemmin. Jos kertoisin teille, rakkaat ystävät, että teidät on tapettu vakaumuksenne vuoksi, luultavasti uskoisitte minua. Vanhat sielut on - useimmat heistä. Jos kysyisin teiltä, miten monta kertaa se tapahtui tai missä se tapahtui, arvailisitte. Näettekö, mitä sanon? Akaasia käsittelee käsityksiä, ei tosiasiallisia muistoja. Se antaa teille myös käsityksiä, jotka ovat kutsuja muutokseen.

Menneet elämät akaasiassa

Joitain mielenkiintoisia käsityksiä välitetään akaasian kautta. Puhtaanpa menneistä elämistä. Menneet elämät vievät akaasiaan ne käsitykset, jotka peritään [akaasinen perintö]. Jos siis olitte soturi ja teidät tapettiin taistelukentällä, kenties ette pidä ruudinsavusta. Nämä asiat välitetään teille epätavallisilla tavoilla. Jotkut teistä voivat seistä taistelukentällä ja haistaa sen! Jotkut teistä pitävät siitä, koska se on voiton ja vapautumisen tuoksu - lisää käsityksiä. Mutta tiedätte, että on jotain, rakkaat ystävät, ja se on käsitys. Se menee keskeisiin aistihavaintoihinne. Se on akaasiaa parhaimmillaan. Ette niinkään muista, vaan tunnette jotain, mikä on ollut sisällänne tähän päivään saakka.

Mennen elämän tulkitsijan on lajiteltava tämä kaikki. Hänen on linearisoitava jotain, mikä ei ole lineaarista. Se on nimittäin vaikeasti tavoittava. Menneen elämän tulkitsijat voivat tuntea DNA:n luoman kvanttikentän [merkaba] ympärillänne. Tässä kohtaa hyvä tulkitsija voi auttaa vetämään ulos yksittäisiä elämiä tuosta "käsityskeitosta", mitä ette olisi koskaan itse kyenneet tekemään. Tämä selittää, miten hyvä tulkitsija voi auttaa teitä tukoksissa ja entisissä kokemuksissa, joita ette näytä tajuavan itse.

No niin, vanhalla sielulla on akaasinen lisäominaisuus. Vanha sielu joka on määritelmän mukaan ollut täällä tuhansia vuosia ja elämä toisensa jälkeen, on kokenut suurin piirtein kaiken, mitä on koettavissa. Mitä siis ajattelet olevan akaasiassasi, vanha sielu? Kerron sinulle: samaa mitä kaikilla muilla - draamaa, pelkoa ja keskeneräisiä asioita tähän saakka. Vanhalla sielulla on heräämiselämien varasto ja se on erona. Uudessa energiassa vanha sielu alkaa muistaa sen. Niinpä vanhana sieluna olemisella ei ole akaasisesti ollut yhtä paljon painoa tähän saakka kuin nyt.

Asiat uudelleenkalibroituvat. Tämä on akaasian uudelleenkalibrointia. Kyse on siitä, mitä tunnette tekeväänne sillä ja miten se ajaa teitä tekemään asioita. Vanhan sielun mielenkiintoisin piirre on, että he tuntevat selvittäneensä kaikki asiat. Tuttu juttu. Ei ole mitään uutta ja he ovat tunnistaneet akaasiassa elämäntavan tai sen, mitä he pitävät elämäntapana maaplaneetalla, ja sitoutuneet siihen. Se on hyvin mielenkiintoista ja usein täysin väärin.

Atlantis-syndrooma

Annoin teille skenaarion aiemmin ja haluan antaa sen taas esitelläkseni tämän teille. Tiedän, että se on kiistanalainen monille teistä. Miten monet teistä olivat Atlantiksella? Kun monta kättä nousee, sanon teille: "Niinkö? Millä Atlantiksella olitte?" Sitten sanoisitte: "No, en tiennyt olevan useampia!" Niitä oli paljon useampia, rakas ihminen. Minäpä kysyn teiltä: "Mitä siellä tapahtui?" Sitten ehkä sanoisitte: "Meillä oli kehittynyt yhteiskunta ja se loppui, koska teimme jotain väärin. Tämä pysyy akaasiassa ja tiedämme sen."

Tuotte akaasiaan joitain käsityksiä, jotka ovat äärimmäisen inhimillisiä. Kutsun yhtä niistä "Jumalaksi, Gaiaksi ja universumin luovaksi lähteeksi ihmisaivoilla". Ihmiset soveltavat omaa älyllistä prosessiaan kaikkeen, mikä on Jumala. Kreikkalaiset tekivät sen oikein hyvin. He loivat Jumalansa ihmisen yläpuolelle, mutta heidän Jumalansa olivat täysin toimimattomia! Heillä oli kaikenlaisia ongelmia, he olivat täynnä mustasukkaisuutta, vihaa, kostonhalua ja jopa insestiä! Heidän Jumalansa eivät pitäneet toisistaan kovinkaan paljon, aivan kuten ihmisperheet. He leikittelivät alapuolisillaan ihmisillä vain ärsyttääkseen toisia Jumalia. Oli tuomitsemista, vihaa ja raivoa. Tämä on kreikkalaista mytologiaa. He loivat Jumalia, joilla oli ihmisen ominaisuuksia.

No, olette tänä päivänä tietysti jo ylittäneet sen. Sen sijaan teillä on yksi Jumala, joka on rakkaus. Mutta sitten jotenkin taivaassa oli sota sekä langennut enkeli, vihaa, tuomitsemista ja surua. Tuo langennut enkeli tietenkin jahtaa sieluanne ja niin edelleen ja niin edelleen. Mytologia jatkuu. Rakkaat ystävät, yhteiskuntanne ovat yksinkertaisesti tehneet saman kuin kreikkalaiset - se on vain vähän modernimpaa. Tämä kaikki tulee akaasiasta, uskokaa tai älkää. On käsitteellinen uskomus, että tietoisuus on sama ympäri universumia ja se on tietysti ihmistietoisuus. Ette ole oikeasti tietoisia mistään älykkäämmästä kuin te itse, joten teillä ei ole mitään muuta käsitystä Jumalasta.

Lisäksi teillä on kaunis olento Gaia, joka suuttuu ja iskee teitä salamalla tai kuivaa maan, jotta ette voi saada satoa ruuaksi. Ymmärrätkö, mitä sanon? Miten paljon energiaa menee seremonioihin, mitkä auttavat Gaiaa pysymään tyytyväisenä? Vuosisatoja ihmiset tekivät sitä. Tämä tulee kirjaimellisesti vanhoilta sieluilta. Mitä pidempään olette eläneet tällä planeetalla, sitä enemmän liitätte ihmistietoisuuteen kaikki muut tietoisuudet, joita näette universumissa.

Miksi siis on Atlantis-ongelma? Okei, selitän sen taas kerran, lemurialainen. Lähditte pois tuolta suurelta Havaijin vuorelta, kun se alkoi vajota. Se oli kotinne tuhansia vuosia - korkein vuori maan päällä. Se alkoi hävitä tai upota, kun magmakupla alkoi purkautua useiden tulivuorten kautta ja vapauttaa painetta, mikä oli nostanut sen ylös. Teillä ei ollut aavistustakaan, häviäisikö koko vuori tai kenties räjähtäisi! Niinpä monien vuosien aikana useimmat teistä lähtivät merelle ja pakenivat. Sitten kun se lakkasi vajoamasta, jotkut jäivät ja vuoren huipuista tuli nykysaarianne.

Tiedättekö, minkä tekemisestä lemurialaiset pitävät ja mitä heidän akaasiassaan on ollut tähän päivään saakka? Lemurialaiset etsivät muita saaria, joilla asua. Heidän DNA:ssaan on se käsitys, mikä kertoo heille, että tämä on elämistapa. Se on käsitys olemisesta ja monet lemurialaiset päätyivät historian saatossa toisille saarille. Ne tuntuivat kodilta. Monet saaret ovat kuitenkin myös tulivuoria. Usein tapahtui geologian, vulkaanisen toiminnan ja maanjäristysten luonnollista kiertoa ja saaret menivät pinnan alle. Tiesitkö, että tämä oli akaasiassasi, vanha sielu?

Mitä siis luulet tehneesi seuraavaksi, lemurialainen, kun toinen saari upposi? Useimmat teistä pakenivat - ja etsivät uuden saaren! Seuraavassa elämässä etsitte taas uuden saaren! On mielenkiintoista, mutta äärimmäisen inhimillistä, että silloin kun tapahtuu huonoja asioita, syytätte jotenkin jotain tai jotakuta - tavallisesti itseänne. Se on vanhan sielun itsearvostuksen puutetta, mistä olemme puhuneet hyvin usein. Nyt olette siis syyllinen siihen ja on toinen tietoisuus, mikä sanoo saaren tehneen jotain teille. Tämä on negatiivinen Gaia-vaikutus - Gaian oletetaan olevan vihainen. Todellinen Gaia-vaikutus itse asiassa on kaunis yhteistyö ihmistietoisuuden kanssa! Mutta akaasianne mikä on hyvin vaikeasti saavutettava, antaa teille täysin eri käsityksen.

Vanha sielu muistaa siis Atlantiksen väärin. Atlantis on pelkästään yleisnimi kaikille saarille, joilla asuitte ja jotka tuhoutuivat ollessanne niillä. Useimmilla saarilla oli hyvä syy, miksi niiden ympärillä oli vettä. Kuten sanoimme, monet olivat tuliperäisiä. Joskus ne olivat haavoittuvissa paikoissa ja vesi peitti ne helposti maanjäristyksen ja tulvan aikana. Joskus kyse oli vesikierrosta, mikä tapahtuu joka 1500-2000. vuosi. Voitte luottaa, että lemurialainen on silloin paikalla! Oletteko koskaan ajatelleet sitä? Tämän ei ole tarkoitus vähätellä Atlantista, vaan kertoa teille, että niitä oli monia ja se on käsitteellisessä DNA:ssanne yhtenä suurena tapahtumana.

Mitä kehittyneeseen teknologiaan tulee, niin minäpä kerron, mitä te "muistatte" kehittyneenä teknologiana. Se ei ole sellaista, mitä teillä on tänä päivänä, vaan se on ylevämielistä tietoista ajattelua. Se on teidän high techiänne, koska saarella kaikki voidaan saada yhteen - kuten teitte Lemuriassa - ja nostaa asuttamanne maan värähtelyä. Kyse ei ole laitteista ja vilkkuvista valoista. Kyse on tietoisuudesta, mikä voi muuttaa fysiikkaa.

Uudet akaasiset ajurit

Kääntäkääpä sivua kanssani hetkeksi. Nyt haluan kertoa teille akaasian uusista ajureista. Ne ovat myötätuntoinen toiminta, rakkaus ja valmiit asiat. Nämä lähetetään vanhan sielun DNA:sta vanhan sielun aivoihin. Tämä aloittaa prosessin, mikä auttaa heitä ajattelemaan perinteisen ajattelulaatikon ulkopuolella. Vanhat sielut alkavat nähdä, etteivät he ole elämän uhreja. He kuuluvat tänne! Itsearvostus lisääntyy, sillä se tietää, että ihmiset ansaitsevat olla täällä. On aika!

Tämä prosessi sallii akaasian puhua aivoille ja synnynnäiselle keholle korkeampia käsityksiä, myötätuntoisia käsityksiä. Kysykää kirurgilta, miten ihmiset usein pitävät itsensä hengissä kuukausia vain nähdäkseen lapsenlapsensa valmistuvan. Kysykää lääkäriltä, onko hän koskaan nähnyt mielen hallintaa aineesta. Lääkärillä joka työskentelee läheisesti kuoleman ja kuolemisen kanssa, on hämmästyttäviä tarinoita siitä, miten ihmiset voivat nousta kuolinvuoteeltaan, kun he päättävät olevansa täällä olemisen arvoisia. Mitä ajattelette spontaanista remissiosta? Tämä on ihminen, joka muuttaa kurssia.

Uuden tietoisuuden tulokset ja muuttuva akaasia

Akaasia puhuu teille käsityksinä. Uudessa energiassa on vanhalle sielulle erilaiset selviytymisajurit. Aivoihinne toimitetaan käsityksiä, joissa ei ole enää karmaa. Se on mitätöity, kuten kerroimme teille yli 20 vuotta sitten [Ensimmäinen Kryon-kirja]. Kehotimme teitä luopumaan karmasta, sillä sitä ei enää tarvita. Menkää eteenpäin akaasisen energian osalta - te luotte itsellenne tulevaisuuden sen sijaan, että teillä on käsitys menneisyydestä.

Jotkut teistä ovat hämmentyneitä ja teistä tuntuu oudolta, koska ilman karma-ajuria näytätte tyhjältä. No, kerrotaanpa teille, että on aika ymmärtää, mikä tuo tunne on. Se merkitsee, että kontrolloitte omaa elämäänne! Se merkitsee, että te ette ole uhri, jota olosuhteet työntävät ja vetävät. Olette luopuneet vanhan energian karma-ajurista ja nyt on aika luoda! Tämä on käsitteellistä ja ihmiset jotka eivät tajua tuota viestiä, luulevat jonkin olevan vialla. Jotkut pitivät toisesta tunteesta ja pitivät sitä normaalina. Kyse on uudelleenkalibroinnista. Ei enää karmaa.

Menneillä elämillä ei ole sitä vaikutusta, mikä niillä oli ennen, ja ne asiat jotka ennen muistitte menneisyydestä, alkavat uudelleenkalibroitua. Nyt alatte muistaa menestyksen, rakkauden, myötätunnon ja tulokset, jotka tulevat ylevämielisestä ajattelusta. Haluatte taas näitä asioita. Näettekö, mihin tämä on menossa? Kuvitelkaa ihminen, jota ajavat ainoastaan positiiviset asiat. Kuvitelkaa ihminen, jota ajavat positiiviset asiat niin täysin, että hän kehittää kirjoja, televisio-ohjelmia ja elokuvia positiivisista asioista. Kuvitelkaa, miten tämä saattaisi muuttaa sitä, mitä toiset näkevät ja tuntevat. Kuvitelkaa, miten muutama voi näyttää monille jotain, mikä saattaisi muuttaa planeetan! Kuvitelkaa näiden asioiden rahoittamisen olevan helppoa, koska vanhat sielut joilla on rahaa, näkevät sen myös!

Rakkaat ystävät, alatte muistaa - ette vanhaa mytologiaa, vaan todellisuuden Jumalasta. Olette osa palapeliä ja nyt teillä on ratkaisu. Ansaitsette olla täällä ja mitä enemmän heräätte, sitä pidempään elätte. Myötätuntoisen mielen tietoisuus pidentää elämää. Ette enää koskaan näe vihaista Jumalaa myötätuntoisessa ajattelutavassanne. Ette enää koskaan näe mytologiaa luojasta, joka tuomitsee. Sitä ei ole koskaan ollut olemassa! Se on ihmisajattelun antamista Jumalalle. Gaiasta tulee kumppaninne maan päällä eikä pelottava voima, jolle teidän on annettava uhrilahjoja yhtään sen enempää, kuin antaisitte ihmiskumppanille. Rakastutte Gaiaan. Näettekö eron? Tämä on vaikeasti saavutettava akaasia, joka uudelleenkalibroituu tullakseen paljon vähemmän vaikeasti saavutettavaksi. Tämä työntää ihmisen täysin toiseen tietoisuuteen olemisesta. Sitten alatte oivaltaa, että planeetan mestareilla on ollut kaikki.

Lopuksi kysymme teiltä taas kerran: kuka on suosikkimestarinne? Kuka? Laittakaa itsenne hänen viereensä nyt. Miltä teistä tuntuu? Vastaus kuuluu: "Rentoutuneelta, rauhalliselta, turvalliselta ja oikein hyvältä!" Niinpä kysyn teiltä taas: mitä hänellä oli sellaista, mikä salli teidän tuntea näin? Vastaus on se, mitä opitte saamaan itsellenne. Se on rauhaa, silloin kun ei ole mitään 3D-syytä rauhaan, tyyneyttä silloin kun ei ole mitään 3D-syytä tyyneyteen, tietoisuus kauniista, esoteerisista asioista jotka ovat poissa niiden näkyviltä, jotka uskovat vain sen, minkä heidän silmänsä voivat nähdä. Se on Jumalan rakkautta, mistä tulee huomattavaa elämässänne ja mikä mitätöi täysin urina olemisen ja pelon valheet. Olette rentoutunut ja kohtelette toisia eri tavalla. Akaasiset käsitykset mestaruudesta ilmentyvät jokapäiväisessä elämässänne ja asioista jotka olivat ennen ongelmia, tulee pelkästään ihmiselämän haastavia osia, eivätkä ne ole selviytymiskysymys, mikä tuntuu ydintasolla tai painelee pelkonappejanne.

Joidenkin teistä tässä huoneessa ja lukemassa tarvitsi kuulla tämä viimeinen osa ja tiedätte, mistä puhun. Eikö ole aika hankkiutua eroon tuosta vanhasta prosessista? Miksi annatte näiden asioiden ajaa teidät turhautumiseen? Se vanhentaa teitä. Voitte päästää siitä irti nyt. Sanokaa se ääneen, jos haluatte. Antakaa solujenne kuulla se! Valaistuneen planeetan katalyytti istuu edessäni. Se on vanha sielu, joka sallii näiden asioiden tapahtua elämässään ja elää pidempään sen vuoksi.

Yleisössä on niitä, jotka ovat tulleet parantumista varten. Antakaa niin olla. Antakaa sen alkaa nyt. Sallikaa itsenne nousta ylös tietäen, että se on alkanut. Haluan kertoa teille jotain, mitä ette ehkä tiedosta: jokainen solu kehossanne tietää, mistä puhun. Ne kaikki kuuntelevat ja hurraavat, jos sallitte sen. Olette kaiken ohjaksissa.

Aivot ovat mahtava keskusasema tietoisuusenergian läpikulkuun. Olette sen hallinnassa, mitä päästätte sinne ja mitä ette. On aika sallia uuden akaasian puhua teille sen järjestelmän loistosta ja majesteettisuudesta, minkä luomisessa olette auttaneet.

Tämä on päivän viesti. Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan - ja hyvästä syystä.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

24.8.2013 - SYNKRONISMI - MITEN SE TOIMII

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 12:10

SYNKRONISMI - MITEN SE TOIMII

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
24.8.2013 Asheville, North Carolina
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän kanavoinnin oikea nimi on "Synkronismin tapa toimia - normaalijakauman kuolema". Uskotko, että meillä on kyky muuttaa todellisuutta? Voimmeko muuttaa yksinkertaisia asioita, kuten tämän tai tuon todennäköisyyttä tai sitä, mitä useimmat ihmiset pitävät tuurina? Kryon kertoo meille, että tilastotieteilijät kutsuvat normaalijakaumaa "keskiarvolaiksi", mutta se edustaa vain energiaa, mikä on pysähtynyttä, ilman ihmisenergian mukanaoloa. Mitä jos voisimme muuttaa sitä? Mitä jos meidän pitäisi muuttaa? Tämä kanavointi selittää sitä.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Ashevillessä, North Carolinassa 2013.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Taas kerran kumppani siirtyy sivuun. Olemme kuvanneet kanavointia aiemmin prosessiksi, mikä kunnioittaa ihmisolentoa. Se käyttää moniulotteista biologiaportaalia, mitä kutsutaan "käpylisäkkeeksi", ja sallii luovan lähteen sisällänne laajentua. Tämä on kanavointia. Kanavointi on ihmiskunnan käytettävissä ja on aina ollut. Tässä uudessa energiassa se on kuitenkin käytettävissä täysin uuteen informaatioon, uuteen ajatteluun ja uusiin prosesseihin, joita tulee teille.

Ennen kuin aloitamme viestin tai mitään, mitä opetetaan, haluan esittää kysymyksen. Onko mahdollista, että universumissanne, galaksissanne on älykäs lähde, mikä on auttanut kasaamaan sen, mitä näette täällä tänä päivänä? Onko mahdollista, että te ette ole koskaan yksin? Onko mahdollista, että perhe on vähän erilainen, mitä luulette? Kenties se on suurempi, mitä luulette? Onko mahdollista, että koko viesti jonka kohta annan teille, on täsmällinen, totuudenmukainen ja aito sekä lähteestä, mikä on kehonne ja todellisuutenne ulkopuolella?

Kumppaniltani [Lee] vei kauan ymmärtää, ettei tässä ole mitään temppuja. Se vei häneltä kauan, koska se mielen luoma "todellisuuslaatikko", mistä hän tuli ulos, väitti, että se oli valetta ja siitä mitä hän tekin, olisi negatiivisia seuraamuksia. "Jumala ei puhu ihmisille tällä tavalla", monet sanoivat. "Se on planeetan pimeyden temppuja ja se haluaa tunkeutua vangitsemaan sielun", monet sanoivat. Hän oppi kuitenkin nopeasti, että joka kerta kun hän avasi käpylisäkkeensä, siitä tuli Jumalan rakkauden portaali. Se oli kaikki, mitä hän vastaanotti ensin. Se oli puhdasta - puhtain asia mitä hän oli koskaan kokenut - ja se oli johdonmukaista, aina samanlaista. Se ei koskaan tahriintunut, se ei ollut koskaan puolueellista eikä se koskaan käskenyt ihmistä tekemään mitään epärehellistä. Se oli aina onnittelevaa, hyväntahtoista ja edusti todellista henkiperhettä. Se ei ole koskaan muuttunut 23 vuodessa.

Näin pitäisi olla, rakkaat ystävät, ja jos tarvitsette jonkinlaista todistetta sen todellisuudesta, kenties - vain kenties - avaisitte tuon osan sydämestänne, jonka voitte avata todeten: "Haluaisin tuntea jotain. Haluaisin jonkin vahvistuksen soluissani, että tämä on oikeaa ja totta." Silloin alatte ehkä tuntea vilunväristyksiä, joita voitte saada vain tietäessänne, että totuus paljastuu. Totuus on yksinkertainen: tunnen sinut, tunnen monet elämäsi ja tiedän, mitä käyt läpi, vanha sielu. Olet minulle tuttu. Näen sinut nyt.

Olemme tehneet paljon yhdessä, et ole koskaan kuitenkaan nähnyt kasvojani tai todellista nimeäni. Olen kanssasi koko ajan, seurueessa missä on triljoonia. Olemme kanssasi vaikeimpina aikoina, joita sinulla on ollut - kyynelten ja surun läpi - ja kyllä, myös juhlineet niitä hetkiä, jolloin nostit voitonmaljan. Joskus tuo voitto on terveys ja joskus se on ratkaisu ongelmiin, joita olet kantanut elämän ajan. Tiedämme, kuka olet. Et ole koskaan yksin.

Järjestelmä

On järjestelmä, mistä kumppanini on opettanut näissä tilaisuuksissa vuosia. Se on järjestelmä, jonka olen maininnut lukemattomissa viesteissä, emmekä ole koskaan oikeastaan omistaneet koko kanavointia sille niin, kuin teemme tänään. Tämä on järjestelmä, mitä useimmat teistä eivät edes osaa käyttää. Kuitenkin jotkut teistä käyttävät sitä koko ajan. Ette vain tiedä, milloin käytätte sitä, koska se ei ole vaistonvaraista sille, mitä olette oppineet.

Tämä viesti on siitä, miten synkronismi toimii, ja annamme sille alaotsikon "Normaalijakauman kuolema"! [Kryon nauraa] Silloin kun jotain hyvää tapahtuu teille, ystävänne ehkä sanovat: "Miten onnekas ihminen oletkaan! Mikä on todennäköisyys, että tämä tapahtuisi sinulle?" Silloin kun menette johonkin vaikeaan tilanteeseen, johonkin mikä on yleistä ihmisille, kuten leikkaukseen, ja palaatte odotukset ylittävien tulosten kanssa, ystävänne huudahtavat ehkä taas: "Miten onnekas ihminen oletkaan!" Sitten onnekkuutenne jotenkin jatkuu ja jatkuu.

Kenties menette jonnekin ja sattumalta tapaatte juuri oikean ihmisen, joka tuntee jonkun toisen, jolla on juuri etsimäänne informaatiota. Tämä johtaa tiedät täsmälleen siihen, mitä halusitte. Mikä tämän todennäköisyys on? Ystävänne ovat hämmästyneitä! "Miten uskomattoman onnekas ihmisen oletkaan!" Sen ihminen osaa vain sanoa, koska hänen todellisuudessaan ei ole muuta selitystä. Se ajatus, että taivutatte kenties keskimääräistä normaalijakaumaa ja sattumalta käytätte käytettävissä olevaa järjestelmää, ei koskaan juolahda heidän mieleensä.

Ihmiset eivät näe synkronismin rakennetta. Se ei ole osa minkäänlaista järjestelmää, mitä he käyttävät. He uskovat se olevan pelkästään sattumaa. Ainoa käytettävä rakenne on tavoitteen asettaminen, suunnittelu ja eteenpäinkatsomisjärjestelmät. Ainoastaan näiden avulla ihmiset uskovat voivansa kontrolloida elämäänsä. Tämä on tosiaan ainoa tapa, millä ihminen voi saavuttaa asioita lineaarisesti, jotta hän saapuu ennalta asetettuun tavoitteeseen. Tässä lineaarisessa järjestelmässä täytyy olla tavoite riippumatta siitä, millaista prosessia olette tutkineet päästäksenne A:sta B:hen. Jotkut teistä laittavat nuo tavoitteet jääkaapin oveen, jotta näette ne joka päivä. Tämä on lineaarisen ihmisen lineaarinen prosessi ja se tunnetaan hyvin.

Mitä jos kerron teille, että on prosessi, joka ei ole lineaarinen, ja siinä on vain käsitteellisiä tavoitteita? Käsitteellinen tavoite sanoo: "Rakas Jumala, laita minut oikeaan paikaan, vaikken tiedäkään, missä se on. Rakas Jumala, kun teet sen, tee se mukavaksi minulle ja auta minua näkemään järki siinä. Tee siitä helppoa ja tuo oikeita tilanteita ja synkronismia laittamaan minut tuohon paikkaan, mistä en tiedä." Mitä sanotte tästä?

Jos kertoisitte tuosta lauseesta jollekin kadulla, hän sanoisi: "Sinun on pakko olla new agea!" Hän näkee teidät hölmönä ja kelluvan ilman päämäärää toivoen, että universumi näyttää teille jotenkin tien. Hän nauraa. Mutta ihminen joka alkaa käyttää synkronismia elämänpolkunaan, muuttaa vain uskomuslaatikon sisältämään jotain, mikä on kaikkien käytettävissä, muttei ole 3D:ssä. Itse asiassa jotkut teistä ovat käyttäneet tätä prosessia hyvin pitkään, mutta ette vain tiedosta sitä.

Totuus synkronismin voimasta

Tämän päivän kanavointi on siis synkronismin voimasta ja totuus siitä. Nyt tiedätte, mitä se on, joten puhumme siitä, mistä se tulee, kuka siinä on mukana ja mitä voitte tehdä auttaaksenne sitä tapahtumaan itsellenne. Ihminen luo synkronismia aikomuksella ja uskolla. Niin se alkaa.

Tämä seuraava kohta tulee kumppaniltani, joka rakastaa puhua pysäköintienkelistä. [Naurua] Tämä on hänen käyttämänsä esimerkki, joten teemme samoin. Monet valotyöntekijät käyttävät mielellään ns. erityisenkeliä, jolla on voimia valvoa jättimäistä parkkipaikkaa nähdäkseen, kuka lähtee pois ja missä se tapahtuu. Ajatuksena on, että ihminen pyytää sitten pysäköintienkeliä opastamaan autoa löytämään hyvän parkkipaikan.

Tämä ei ole etukäteissuunnittelua, eihän? Se on erilainen ajatus, mikä laittaa teidät itsenne tai enkelin, josta tulee teidän silmänne, korkealle parkkipaikan yläpuolelle näkemään koko alueen rajat ja mitä tapahtuu. Jos se olisi mahdollista, niin voisitte ohjata 3D:ssä autonne saapumaan, silloin kun joku lähtee, ja se toimii! Se itse asiassa toimii. Se toimii kerta toisensa jälkeen. Se toimii, koska tämä on synkronismin määritelmä. Ei ole etukäteissuunnittelua, vaan ajatus, että määräätte ja sitten uskotte sellaiseen, mikä vaatii yleiskuvan tilanteesta, mitä ette voi selvittää 3D:ssä. Useimmat ihmiset vain kiertävät parkkialuetta ja odottavat sattumaa.

En voi päättää tätä pysäköintienkelipuhetta kertomatta loppua tarinasta, jonka kumppanini vaatii minua antamaan. Ei ole mitään pysäköintienkeliä! Se olet sinä ja annat voimasi mytologiselle olennolle, joka seisoo autosi päällä P-kirjain rinnassaan. [Naurua]

Ihmiset ovat erittäin hyviä tässä. He eivät usko itse voivansa tehdä sitä, mutta he uskovat enkelivoimien voivan tehdä sen. Siksi he antavat voimansa korkeammalle olennolle. Kuitenkin sinä teet sen, rakas ystävä! Sinä löydät tuon pysäköintipaikan, muttet vain usko sitä.

Laitetaanpa tuo esimerkki laajempiin mittasuhteisiin, missä kyse on elämästä ja elämisestä. Tässä löydätte itsenne tilanteesta, missä haluatte siirtyä eteenpäin alueella, mistä ette tiedä. Haluatte vain pysäköidä. Pysäköinti on vertauskuva ihmisajoneuvon laittamisesta paikkaan, mikä on tarkoituksenmukainen elämällenne - missä se onkin. Se vie teidät sinne, jotta voitte siirtyä eteenpäin siinä, mitä varten tulitte. Tämä on se vertauskuva.

Ihmisillä ei ole aavistustakaan, missä se on. Teille on normaalia muodostaa tavoitteita ja odotuksia. Ihmiset sanovat: "Haluan kirjoittaa kirjan. Haluan rakentaa hoitokeskuksen. Minulla on tämä, haluan saada tuon." Se on ehdottoman normaalia. Niinpä minun on esitettävä teille seuraavaksi tämä kysymys: onko ok, jos se mitä saat, ei ole kuvittelemaasi? Onko ok, jos se on parempaa? Onko ok, jos se sopii yhteen sen akaasian kanssa, mitä varten tulit, tai niiden taitojen joita sinulla on, mutta joista et edes tiedä? Tämä on ensimmäinen askel aikomuksessa luoda synkronismia elämääsi saattamaan sinut paikkaan, mikä sopii yhteen jonkin näkymättömän kyvyn kanssa.

Kun käytit pysäköintienkeliä, määrittelitkö autosi paikan? Et. Sanoit: "Missä tahansa!" Tavoite oli siis käsitteellinen, ei yksityiskohtainen. Tästä kaikessa on kyse.

Miten se toimii 3D:ssä

Näin synkronismi toimii. Tulette tällaiseen tilaisuuteen ja tapaatte jonkun ensimmäistä kertaa. Kenties tapaatte hänet jossain paikassa takana tai käytävällä. Alatte keskustella ja huomaatte, että teillä on yhteisiä kiinnostuksenaiheita. Usein hänellä on informaatiota, mitä te tarvitsette, tai teillä on jotain, mitä hän tarvitsee, ja lähdette kumpikin kera yhteyden, mitä ette odottaneet. Sitten tuo yhteys johtaa johonkin muuhun, sillä hän tietää ihmisiä, joita te ette tunne, ja toisinpäin. Ehkä soitatte hänelle tai tapaatte hänet myöhemmin. Sitten huomaatte, että toimitte alkuperäisen ajattelunne ulkopuolella alueella, mitä ette odottaneet ja mikä toteuttaa monia asioita, joita alunperin halusitte.

Joskus tulette ilman mitään odotuksia, mutta tapaatte elämänne kumppanin! Tätä tapahtuu kerta toisensa jälkeen, koska he päättävät tulla sinne, missä perhe on. Uudestaan ja uudestaan ihmiset ovat alistuneet olemaan yksin elämässä. Sitten he tulevat samanmielisten tapaamiseen ja löytävät jonkun itselleen sopivan. Elämä muuttuu ja joskus tulee romanssi ja synkronismia. Ette suunnitelleet sitä! Näettekö eron?

Mitä se ihminen tekee, joka astuu ulos ovesta matkalla tähän tapaamiseen? Hän ilmestyy paikalle ja hänellä on mukavaa, mutta koko ajan hän on avoin synkronismille. "Rakas Henki, jos minun on tarkoitus tavata joku, niin anna merkkejä intuitiossani edes etsiä sitä." Näettekö eron? Synkronismi on suunnittelua, jota ei voi määritellä.

Istun vanhojen sielujen huoneessa ja ainakin neljännes teistä tietää täsmälleen, mistä puhun. Olette täällä sen vuoksi. Joku näytti teille jotain, mikä sai teidät kenties katsomaan asioita eri tavalla. Se ei antanut teille oppijärjestelmää, eihän? Se sai teidät vain katsomaan. Voitteko hinnoitella sen? Se sai teidät katsomaan paikkaan, mikä osoitti teidän olevan jumalaisesti rakennettu ja kenties biologialla on jotain lisää siihen - jotain mitä kutsutaan "luontaiseksi".

Luontainen on kehoälykkyys ja se tietää, kuka olette. Se toimii ihmisen kanssa aina, kun pyydetään. Se on tietoisuus tietoisuuden sisällä ja se kiinnittää teidät synkronismiin. Se tekee sen kaukana keskiarvolakien ja normaalijakauman ulkopuolella. Annoin siis juuri teille tilanteen, mikä voi tapahtua uudestaan ja uudestaan tällaisissa tilaisuuksissa, pienissä kokoontumisissa ja suurissa kokoontumisissa. Puhutaanpa nyt siitä, miten homma toimii. Näistä asioista olemme puhuneet harvoin emmekä koskaan tällaisessa kanavoinnissa. Mutta ensin meidän on puhuttava ihmisolennon majesteettisuudesta.

Siitä ei ole kovin kauna, kun annoimme teille kanavoinnin nimeltään "ihmisolennon yhdeksän energiaa". Haluan kumppanini alkavan opettaa siitä pian. Se on esoteerista, se on monimutkaista ja on sen aika. Näissä yhdeksässä ominaisuudessa on käsitteellisiä osia, jotka ylittävät sen, mitä ihminen on tottunut kuulemaan, ja tässä on yksi niistä.

Ihminen on osa universumin luovaa lähdettä

Jos on totta, rakas ystävä, että olet osa luovaa lähdettä, ymmärrätkö sitten loogisesti, että sielusi on valtava ja vain osa siitä on 3D-biologiasi sisällä? Jos kaikki tämä energia olisi kehossasi, katoaisit! Muuttuisit valoksi, millä olisi enemmän voimaa kuin kaikilla ihmiskunnan mestareilla. Kokisit saman kuin Elia koki ainoana ihmisenä, joka on koskaan ylösnoussut toisen katsellessa ja tallentaessa sen. Kuvauksen mukaan Elia haihtui ilmaan, koska Jumalan voima ei voi elää ihmisessä täysivoimaisena. Ymmärrätkö? Ja jos ymmärrät tämän, ymmärrät, että koet itsessäsi vain pienen osan Jumalaa, mikä on luoja kehossasi. Tämä esittää toisen kysymyksen: missä henki-itsesi loppuosa on? Se on kanssani, rakas ystävä. Se on verhon toisella puolella luovan lähteen osana. Se ei ole koskaan lähtenyt.

Tämä on vaikeaa havaintotavallenne 3D-laatikossa. Kannatte aineellista identiteettiä, mikä on yksi ja ainoa. Olemme sanoneet aiemmin, että te ette ole lainkaan yksi ja ainoa. Olette osa hyvin suurta ryhmää, mikä on Jumala. Silloin kun tulette maan päälle, osa teistä eroaa ja siitä tulee aineellinen. Sillä on yksi keho, jolla on yhdet kasvot, ja näin näette asiat. Mutta loput teistä - mikä on edelleen te - pysyy Jumalan kanssa.

Minäpä kerron teille nyt paljastuneen totuuden. Olette moniulotteinen olento ja osa teistä on verhon toisella puolella. Totutelkaa siihen. Sielunne ei ole erillään, mutta 3D:ssä näyttää siltä. Jossain verhon toisella puolella ei ole sielua, jolla on teidän kasvonne ja joka taputtaa jalkaansa odottaen muuta osaanne tulemaan kotiin. Olette aina yhdessä.

On kuitenkin ihmisiä, jotka uskovat tähän erillisyyteen, koska he voivat vain projisoida lineaarisuutensa majesteettiseen Jumalaan. Olemme puhuneet myös siitä. Totutelkaa siis siihen, että on kvantti-Jumala ja lineaarinen ihmisolento ettekä te pysty yhdistämään niitä helposti mielessänne. Totuus on, että olet osa pyhää Jumalakeittoa ja nuo pyhät osat katsovat sinua ja ovat aina käytettävissä - aina käytettävissä. Sielusi näkee kaiken, aivan kuten pysäköintienkeli. Kuvittele! Osa sinua on käytettävissä verhon toiselta puolelta. Laitetaanpa tämä 3D-perspektiiviinne. Se on vakoilija taivaalla ja se katselee kaikkea samanaikaisesti. Se tietää, kuka olet, ja kaiken sinusta, koska se on osasi. Se lähettää sinulle informaatiota, minkä vastaanotat intuitiivisen ajattelusi kautta. Oletko täällä? Ymmärrätkö? Se informoi sinua nousemaan ylös ja menemään paikkoihin, jos kuuntelet.

Se on jumalainen järjestelmä kaikissa ihmisissä

Tämä sinun täytyy tietää. Jokaisella planeetan ihmisellä on se, koska jokainen ihminen on osa kokonaisuutta. Ymmärrättekö sen? Mitä kuitenkin tapahtuisi, jos tehdään lähetys, mutta 90%:lla ihmisistä ei ole radiota? Se merkitsee, ettei 90% koskaan vastaanota sitä. Lähetys on edelleen olemassa ja siinä on heidän nimensä, mutta heillä ei ole radiota, koska he eivät usko sitä.

Sitten tulette te. Jotkut teistä saivat vertauskuvallisen radion kauan sitten ja jotkut teistä ovat saamassa sen nyt. Sen olemassaolon uskominen aktivoi sen. Tuo radio on käpylisäke, mikä avautuu moniulotteiseksi portaaliksi, ja se virittyy suoraan siihen, mikä on "sinä". Tätä ihmisen on vaikeaa ymmärtää. Silloin kun vastaanotat lähetyksen moniulotteiselta sinulta, se opastaa oikealta ja vasemmalta, se tietää, kuka olet, se on hyväntahtoinen, se on osa Jumalaa, se on osa minua. Sitä on hankala selittää.

Tästä syystä se tuntuu niin hyvältä, rakkaat ystävät. Oletko koskaan miettinyt, miksi syvälliset viestit ja meditaatiot tuntuvat hyvältä? Siinä olet sinä itsesi kanssa! Se on kaunista! Jos olet osa luovaa voimaa ja olet kvanttinen ja moniulotteinen, se merkitsee, että näillä intuitiivisilla viesteillä on sinun kasvosi eivätkä ne koskaan johtaisi sinua mihinkään paikkaan muista kuin hyväntahtoisista syistä. Tämä on se järjestelmä.

Miksi olet tässä tilaisuudessa?

Palataanpa nyt siihen kohtaan, kun päätit tulla tähän tilaisuuteen. Jotkut teistä täällä istuvista tiesivät tilaisuudesta vasta viime hetkellä. Haluan kertoa teille, että olette virittyneet. Radionne toimii, koska intuitionne puhui riittävästi katsoaksenne ympärillenne, mennäksenne jonnekin ja huomataksenne, että tämä tilaisuus oli.

Aion esittää sinulle kysymyksen: ketä et ole vielä tavannut tässä huoneessa? Tämä on vaikea kysymys, koska et voi tavata kaikkia, ethän? Pääsemme nyt siis synkronismiprosessiin ja prosessiin, mitä ohjataan intuitiolla. Sitä voitaisiin sanoa "kehon luontaiseksi älykkyydeksi", mikä sallii teidän olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja puhua oikeille ihmisille. Ette pysty oikeastaan suunnittelemaan sitä etukäteen, ettehän? Sen sijaan teidän on oltava virittynyt siihen ja jotkut teistä ovat ehkä löytäneet tänään asioita, jotka muuttavat elämäänne. Kenties tapasitte toisia, joilla on samanlaiset kiinnostukset? Tästä siinä on kyse.

Niinpä silloin kun toinen ihminen sanoo teille: "Sinun on pakko olla new agea", hymyilkää vain ja myöntäkää se. Käytätte intuitiivista ajattelua ja kuuntelette sitä mahdollisimman paljon ollaksenne oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tämän pitäisi myös karkottaa se ajatus, että new age -ihminen istuu vain kotona tekemättä mitään muuta, kuin meditoi ja odottaa Jumalan puhuvan hänelle. Niin homma ei toimi. Menkää sen sijaan paikkoihin, joihin intuitionne kehottaa teitä menemään. Sitten erottakaa, oliko se oikein. Eikö se ollut oikein? Laittakaa kaikki tämä yhteen ja melko pian se alkaa toimia paremmin, kuin treenattu lihas kehossa.

Luontainen toimii kanssanne sen hienovirittämiseksi. Se tietää, mitä yritätte tehdä, ja auttaa prosessia eteenpäin. Joskus voitte katsoa jotakuta ja hän katsoo takaisin ja yhtäkkiä voisitte ikään kuin sanoa: "Hei, vanha ystävä! On mukava nähdä sinua." Ehkä halaatte tai kättelette riippuen kulttuuristanne ja tiedätte, että olette juuri tavanneet taas parhaan ystävän. Hänellä on ehkä jotain teille tai sitten ei. Se voi olla vain hetki, jotta voitte sekoittua kvanttisesti ja tiedostaa, että olette vanhoja sieluja. Se riittää.

Vaikeita käsitteitä

Vaikeimpia asioita tässä ihmiselle on se, mitä esitän seuraavaksi. Prosessi on erilainen, kuin luulette. Ensinnäkin olemme todenneet, ettei se ole lineaarinen. Se on käsitteellinen asia, mitä ei voi suunnitella. Ajoitusta ei tunneta, joten ette voi laittaa jääkaapinoveen tavoitetta jostain, mitä ette tiedä. Sen sijaan se vaatii ihmistä uskomaan ilman kelloa. Tämä on ensimmäinen kohta.

Sitten olemme todenneet, että informaatio tulee siltä osaltanne, mikä on verhon toisella puolella, koska ette voi pitää kaikkea mestaruuttanne aineellisessa kehossa. Olette osa luovaa lähdettä ja tulette aina olemaan. Osa teistä on minun puolellani verhoa - osa mikä puhuu teille intuitiivisesti ja sanoo: "Mene vasemmalle, mene oikealle, nouse ylös, istu, mene tuonne tapaamaan tuo ihminen."

Ja seuraava on kaikkein vaikein käsite. Miten kuvaisimme sitä? Planeetalla on seitsemän miljardia sielua ja heillä kaikilla on sama ominaisuus kuin teillä - kaikilla. He ovat kaikki verhon toisella puolella sekä täällä, aivan kuin te. He kaikki puhuvat samaan aikaan ja lähettävät asioita, aivan kuin te. Asiat joita he lähettävät, käyttävät samaa "Jumalan mieltä", mikä teillä on, koska he ovat minun puolellani verhoa. Ihmisten jumalaiset osat ovat silti jumalaisia riippumatta siitä, mitä aineelliset ja älylliset osat uskovat tai tekevät. Ymmärrättekö tämän?

Siis vaikka heillä onkin maan päällä aineellinen itse, joka on täysin tietämätön ja jolla ei ole radiota vastaanottamiseen, se ei vaikuta mitenkään. He lähettävät silti mahdollisuuksia ja rakastavia intuitiivisia viestejä. Nämä viestit ovat hyväntahtoisia ja kaikkia ihmisiä varten. Tämä merkitsee, että tekin voitte kuunnella niitä ja ne on viritetty teidän taajuudellenne, koska tuo taajuus ei ole yksinoikeus. Tulos? He kertovat teille asioita, jotka opastavat teitä intuitiivisesti ja auttavat työskentelemään heidän aineellisen vastineensa kanssa. Tätä on vaikea ymmärtää. Ajatelkaa sitä näin. Niiden ihmisten jumalaiset osat joita ette ehkä koskaan tapaa, tietävät, että te kuuntelette. Siksi tehdessään lähetyksen teille he auttavat omaa sieluaan, sillä työstätte maailmanrauhaa ja myötätuntoista toimintaa.

3D-yksittäisyydessänne olette kiinni yhdessä sielussa - sinussa - eikö niin? Minun puolellani verhoa? Ei. Minun puolellani verhoa olette kiinni niissä kaikissa. Siksi myös täysin ei-uskovien sieluosat lähettävät silti informaatiota, mikä auttaa ihmiskuntaa. Tämä on vaikea käsite. Ajatelkaa sitä kollektiivisena, intuitiivisena voimana.

"Vau!", ihmiset sanovat. "Katso tuota tragediaa, mistä pakenit. Miksi lähdit rakennuksesta, ennen kuin se sortui?" Ehkä sanotte: "En tiedä. Jokin käski minua lähtemään ja tein sen." Tätä tapahtuu kerta toistensa jälkeen, rakkaat ystävät, ja nyt tiedätte, miksi se toimii. Onko mahdollista, että ihmissielu on yhdistynyt niin, että se puhuu kaikille samanaikaisesti? Vastaus on "kyllä".

Silloin kun intuitiivinen parantaja istuu täysin "tiheän" ja jääräpäisen ei-uskovan edessä, saako hän silti viestejä tuon ihmisen parantumisen auttamiseksi? Kyllä! Siis jokaisen ihmisen intuitiivinen luontainen toimii riippumatta siitä, kykeneekö tuo ihminen "kuulemaan" vai ei. Se lähettää parantajalle! Se lähettää kaikille. Tämän yksin pitäisi osoittaa teille, ettei intuitio tule aivosnapseista, vaan käpylisäkeportaalista.

Mitä teidän pitäisi tehdä tällä informaatiolla? No, olemme jo puhuneet vähän siitä. Ensinnäkin ymmärtäkää prosessi ja uskokaa siihen. Älkää pettykö, kun suunnittelunne ei toimi. Teillä ei voi olla kumpaakin, rakkaat ystävät. Teillä ei voi olla suunnitelmia nurkassa odottamassa kaiken varalta. Synkronismi ei toimi, koska mitätöitte sen, jos yritätte suunnitella. Ymmärrättekö sen?

Toiseksi ymmärtäkää, että synkronismi voi viedä teidät paikkaan, mitä ette suunnitelleet. Onko se ok? Vanha sielu istuu tuolissa ja sanoo: "Tietysti. Kyllä, se on ok. Mikä tahansa on hyvä." Niinkö? Oikeasti? Ihmiset haluavat asiat omalla tavallaan. Teitä saatetaan työntää ja vetää epämukaviin tilanteisiin ja paikkoihin, joita ette olisi alun perin valinneet itse. Voitteko kunnioittaa tätä? Voitteko sanoa: "Se on ok minulle. Tiedän, että minun on tarkoitus olla täällä, koska tänne synkronismi laittoi minut"? Tuntekaa Jumalan rakkauden syöksyvän sydämeenne ja kehonne kaikkiin soluihin. Sanokaa sitten: "Kiitos, Jumala, että laitoit minut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan." Saattaa mennä jonkin aikaa tajuta miksi, mutta lopulta näette sen selvästi ja hymyilette. Oivallatte, että te ette olisi voineet koskaan suunnitella sitä ja se oli täydellistä.

Minäpä kerron teille jotain. Kenties 3D-tavoitteen ei koskaan toteudu. Onko se ok? Lopulliseen tavoitteeseen tyytymisen sijasta olette aina liikkeessä - aina. Onko se ok? Tiedossa, tietoisuudessa ja energiassa on aina kiivettäviä rappuja. Uusia asioita tulee aina tiellenne. Näin on viimeiseen hengenvetoonne saakka. Teistä tuntuu, että te ette koskaan saapuneet määränpäähänne, mutta se ei ole totta, sillä joka päivä olette saapuneet perille. Kyse on ajattelutavasta - ettekä pidä tästäkään, ettehän? Sen sijaan haluatte saapua johonkin paikkaan ja sanoa: "Tein sen!" Sitten haluatte ostaa T-paidan, mikä vahvistaa sen. [Naurua]

Synkronismi voi laittaa teidät paikkoihin, jotka ovat kauniita. Se voi pelastaa elämänne ja usein pelastaa. Se mitätöi kaikki karmapiirteet, jotka ovat vetäneet ja työntäneet teitä ikuisesti. Se muuttaa ihmisten tapaa ajatella teistä, koska muututte. Se muuttaa teidän tapaanne ajatella muista, koska teidät laitetaan paikkoihin nähdäksenne, kuka olette. Se järjestelee uudestaan sen, mitä uskotte, koska teillä alkaa olla vahvistusta toiminnasta ja tiedätte, että se toimii. Voitte seistä selkä suorana ja kertoa muille, ettei teillä ole aavistustakaan siitä, minne menette, ja olette ylpeä siitä! Koko ajan olette terveempi kuin he ja olette onnellisempi kuin he ja rakastatte ihmisiä, joita he eivät rakasta. Ymmärrättekö, mitä sanon?

Tämä on muutos elämän havaintotavassa. Se on muutos kaikessa, mitä ihmiselle on opetettu 3D:ssä, eikä siinä "päästetä irti ja anneta Jumalan". Kyse on kumppanuudesta - uudesta järjestelystä, mikä on käsitteellinen ja vaatii teiltä työtä. Se vaatii sitä.

Odottakaa synkronismia, mutta jos sitä ei tule, silloin kun ajattelette tulevan, älkää olko pettynyt. Niin ei vain ollut tarkoitus! Ihmiset ovat hassuja. Katsokaa fraaseja, joita monet kulttuurissanne käyttävät. He tietävät tästä! "No, niin kai oli tarkoitus tapahtua." Heillä ei ole aavistustakaan! Kyllä!! [Kryon nauraa] Tai "Universumilla on viesti minulle." Heillä ei ole aavistustakaan. Se on täsmälleen oikein! Täsmälleen oikein.

Olen siis antanut teille sen mekanismin ja se on kaunis ja se on juuri teille. Suotuisaa ja hyödyllistä informaatiota lähetetään koko ajan, myös ei-uskovien sieluista. Heidän Jumalaosansa on aktiivinen ja tietää, että te kuullette sen. Se auttaa vanhaa sielua menemään A:sta B:hen. Ennen kaikkea se auttaa teitä löytämään prosessit, periaatteet ja ihmiset, jotka voivat vaikuttaa planeetalla. Tämä on uutta.

Alkaa liitto, mikä ei auta ihmisiä navigoimaan ainoastaan tätä hetkeä, vaan myös sitä, mitä tulee. Nämä ovat järjestelyjä seuraavaa kertaa varten akaasisesti. Mitä kerroimme teille viime kerralla puhuessamme? Puhuimme akaasisesta perinnöstä. Se mitä opitte tällä kertaa, kantautuu seuraavaan kertaan, joten järjestelyt joita teillä on tässä elämässä, kantautuvat seuraavaan. Muistatte ne ja jatkatte eteenpäin. Tämän päivän synkronismi on huomisen tulevaisuus. On tärkeää, vanha sielu, että alat oppia käyttämään ja kantamaan sitä. Opettele, miten sitä odotetaan, miten siihen uskotaan, ja muuta asioiden toimintatapaa itselläsi.

Kerromme teille, että osana tätä uutta opetusta on aika mitätöidä 3D:n normaalijakauma, mikä kertoo teille elämänne keskiarvoista ja todennäköisyyksistä. Teidän tarvitsee vain tönäistä vähän tuota jakaumaa moniulotteisella energialla nimeltään "synkronismi" ja suunnittelette oman jakaumanne. Synkronismi on oppimista tunnistamaan korkeamman itsen ja sen tosiasian, että Jumala on sisällä. Se osoittaa halukkuutta kuunnella ennenkuulumattomalla tavalla lähdettä, mikä on henkilökohtainen, rakastava, hyväntahtoinen ja kaunis - energia mikä ei koskaan muutu.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

31.8.2013 MYSTINEN LUONTAINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 28.12.2013 10:42

MYSTINEN LUONTAINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
31.8.2013 Gaithersburg, Maryland
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän kanavoinnin pitäisi oikeastaan olla yhdessä alla olevan "Vaikeasti saavutettava akaasia" -kanavoinnin kanssa. Kysy itseltäsi: miksi se on lihastestattava (kinesiologia), oletko allerginen jollekin? Eikö aivojen pitäisi kertoa se? Onko mahdollista, että aivojen ja solujen välillä on valtava yhteydettömyys? Luontainen on tuo silta ja Kryon puhuu siitä tavalla, mikä saattaa yllättää sinut. Mitkä ovat "toiset aivot"? Selvitä se!

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Gaithersburgissa 2013.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Kumppanini astuu sivuun, mutta hän on edelleen yhteydessä. Olemme sanoneet sen aiemmin: tätä prosessia kutsutaan kanavoinniksi, se ei ole haltuunotto. Kanavointi on luvallista yhteensulautumista, sopimus ihmistietoisuuden kanssa, hänen oman korkeamman itsensä rinnalla. Tätä yhteensulautumissopimusta ei ole vaikea tehdä, kunhan uskomusten ja perinteiden todellisuuslaatikko sallii sen. Jos teille on opetettu, ettei tämä prosessi ole sopiva, niin on vaikea kanavoida. Niinpä suuri osa kumppanini kykyä kanavoida on, että hän tietää sen olevan todellista ja tuntee rauhaa siitä.

Kanavointi vaatii harjoittelua, niin että siitä tulee hitaasti mukavaa. Se on kaunis "paikka", missä ihminen voi istua ja vain olla muutaman hetken, kun informaatiota toimitetaan älyn sekaantumatta asiaan. Kumppanistani tulee tulkki. Hän ottaa epälineaarista kvantti-informaatiota minun puoleltani verhoa ja luo lineaarisen virran kulttuurinsa kielelle. Tämä on vaatinut häneltä vuosia. Se on opittu prosessi.

Ne suodattimet joita ihmisellä on mielessään, on kehittänyt hänen perinteidensä ja kasvatuksensa laatikko. Tästä tulee hänen elämäntapansa ja sitten se on siirrettävä sivuun, jotta kanavoidut viestit voivat tulla ytimekkäinä ja mahdollisimman täydellisinä. Nämä viestit on toimitettava tavalla, missä on järkeä ihmisille mahdollisimman paljon, ilman ihmisen ennakkoasennetta. Tästä syystä annamme vaihtoehdoksi kuunnella näitä viestejä myöhemmin ja ne kirjoitetaan puhtaaksi, jotta voitte istua pohtimassa niitä, jotta voitte yhdistää ne muuhun informaatioon ja ymmärtää, miten ne ovat yhteydessä.

Oppitunti alkaa

Kun aloitan oppitunnin, haluan muistuttaa teille, miksi annamme sen, sillä emme ole koskaan puhuneet näistä asioista näin täydellisesti, joten on aika luoda perusta tai tehdä pohjatyö tulevaisuudelle. Paras tapa tehdä tämä on paljastaa, miten asiat toimivat sisällänne. Kun paljastamme nämä asiat, käytämme kieltä, mihin ette ole tottuneet, ja käsitteitä joiden kanssa ette ole oikeastaan ennen työskennelleet. Olemme tietoisia tästä, mutta on aloitettava siitä, mistä on aloitettava, ja tämän on kunnioitettava monimuotoista tietoisuutta täällä. Ne oppimisvaiheet joissa olette, ovat moninaisia, sillä jotkut teistä ovat tehneet tällaista työtä niin kauan, kuin voivat muistaa, mutta toiset teistä alkavat vasta nyt herätä niihin mahdollisuuksiin, keitä olette. Siitä huolimatta annamme tarinan ja opetuksen, ikään kuin olisitte kaikki mukana siinä. Se on tarkoituksenmukaista tälle päivälle.

Ihmiskehossa on esoteerisia prosesseja, joita on erittäin vaikea selittää. Äskettäin annoimme teille useita niistä ja sen, miten ne toimivat. Aloitimme puhumalla synkronismista ja siitä, miten se toimii ihmiskehossa. Puhuimme Gaiasta, oppaista ja energioista verhon toisella puolella. Annoimme teille myös luennon vaikeasti saavutettavasta akaasiasta. Miten se puhuu kehonne soluille? Onko se aivoissanne vai ei? Mitä se sanoo? Voitte kuulla nämä Kryon-viestit menneisyydestä, koska kumppanini nauhoittaa ne kaikki.

Nyt on siis aika puhua teille käsitteellisistä uskomusjärjestelmistä ja siitä, miten ne alkavat toimia eduksenne ja miten tietoisuudestanne tulee vähemmän lineaarinen. Kaikki nämä asiat näyttäisivät olevan yleviä käsitteitä, mutta jotkut teistä käyttävät niitä tällä hetkellä. On erityisesti yksi, jonka olemme säästäneet tähän saakka, koska sitä on vaikea selittää. Sitä kutsutaan "luontaiseksi". Tänään paljastetaan, miten se toimii, mitä emme ole ennen kertoneet tai selittäneet.

Lyhyt katsaus ihmisen yhdeksästä ominaisuudesta

On kokonainen esoteerinen järjestelmä, minkä olemme kanavoineet teille aiemmin ja mitä kutsutaan "ihmisen yhdeksäksi ominaisuudeksi". Nämä ominaisuudet ovat yhteydessä toisiinsa ja toimivat yhdessä kehässä ja haluan kumppanini opettavan niitä lähitulevaisuudessa. Haluan hänen kehittävän tästä ainakin kolme koulutusosaa, jotta ihmiset voivat yhdistää ne ja katsoa, miten ne liittyvät yhteen. Tämä siksi, että ymmärtäisitte itseänne paremmin.

Kuten olemme kanavoineet, nämä yhdeksän ominaisuutta ovat kolmessa kolmen ryhmässä. Tätä ei ole kovin vaikea ajatella, mutta vaikeus alkaa siitä, kun yritätte ymmärtää, miten ne liittyvät toisiinsa, mitä ne saattaisivat merkitä teille, miten ne ovat yhdistyneet tänään ja miten huomenna. Niitä on yhdeksän. Kerroimme teille, että kolmella ominaisuudella, yhdellä kustakin ryhmästä, on sama nimi - korkeampi itse. Määrittelimme ryhmät ihmisruumisryhmäksi, sieluryhmäksi ja tukiryhmäksi. Korkeampi itse oli kussakin niistä. Mutta se mistä puhumme tänään, on suoraan ns. ihmisruumisryhmässä ja kuten monet muutkin asiat, se on enemmän, miltä näyttää. Sitä kutsutaan "luontaiseksi".

Luontainen

Sana "luontainen" on osa ihmistietoisuutta. Teillä kaikilla on tämä kehotasolla ja aiomme puhua siitä tänään tavalla, miten emme ole koskaan ennen puhuneet. Kerromme teille vain vähän siitä, mutta toivottavasti riittävästi herättämään kiinnostuksenne ja saamaan teidät ymmärtämään, että teissä on enemmän, kuin luulette - paljon enemmän.

Luontaista on kuvattu aiemmin solujenne fiksuksi osaksi. Tämä voisi indikoida, että on myös epäfiksu osa, mutta sanotaanpa, että se on tietämättömämpi osa, ja uskokaa tai älkää, tuo tietämätön osa on aivonne. Aivot hahmottavat monia asioita ja ne ovat mitä erinomaisin laskin. Ne ovat paras muisti- ja relaatiolaskentaväline maan päällä tänä päivänä. Kaikki mitä olette kokeneet, on aivoissanne. Ne määräävät, miten käyttäydytte, mitä teette, miten toimitte, mitä uskotte ja miten hahmotatte asiat. Mutta minäpä kerron, missä niillä on puutteita. Ne eivät tiedä mitään, mitä soluissanne tai tunnekehossanne tapahtuu. Ne voivat lähettää signaaleja operoimaan kehoanne, mutta ne ovat sokea sille, mitä sen jälkeen tapahtuu. Ne hämmentyvät myös helposti.

Aivonne eivät ole "luupissa"

Voitte käsitteellistää tätä todella pitkään, kuitenkaan ette koskaan selvitä aivoilla, mitä solunne tekevät. Oletteko allerginen jollekin, mitä kehonne ei ole vielä kokenut? Kenties se on ruoka-aine, mitä ette ole koskaan maistaneet, tai kemikaali mitä ette ole nähneet. Miten tietäisitte? Kun alatte syödä tuota ruokaa tai niellä kemikaalia, eikö aivojenne pitäisi huutaa: "Älä tee sitä! Olet allerginen sille! Se käy sinulle kalliiksi!" Mutta ne eivät huuda. Ne eivät ole yhteydessä solurakenteeseen. Mutta luontainen on.

Luontainen on terävä aineellinen keho. Se tietää kaiken yleisjärjestelmästänne. Se on itse asiassa yhtä fiksu kuin aivonne, mutta eri tavalla. Mitä ihminen siis voi tehdä selvittääkseen, onko hän allerginen jollekin? Sanotaanpa, että se olet sinä, joten voit kysyä aivoiltasi, muttei niillä ole aavistustakaan. Niinpä sen sijaan laitat tuon ruuan tai kemikaalin käteesi ja lihastestaat sen. Sitä kutsutaan "kinesiologiaksi" - iso sana jostain hyvin yksinkertaisesta. Lihastestaus käyttää kehon luontaista antamaan teille signaalin "kyllä" tai "ei" jostain, mistä se tietää, mutta mistä aivonne eivät tiedä.

Ymmärrättekö siis, että kinesiologiassa olette tunnustaneet, että kehojärjestelmässänne on osa, mikä tietää enemmän kuin aivonne? Tätä prosessia on käytetty vuosisatoja ja se on hyvin täsmällinen.

Tämä luontainen tietää paljon enemmän, kuin mille olet allerginen, ystäväni. Se on myös virittynyt täysin DNA:si kvanttiosin, jotka tietävät kaiken henkisestä ja solukehityksestäsi. Luontainen kättelee korkeamman itsesi kanssa kaikilla kolmella ihmisen ryhmätasolla ja sitä on vaikea kuvata. Jos tämä informaatio laitetaan ympyrään, voidaan vetää viiva ryhmien välille, ja näette, mitä tarkoitan. Se on fiksu kehonne ja se on yhteydessä kaikkeen.

Minäpä esitän sinulle kysymyksen, rakas ystävä: eikö sinusta ole outoa, että on tietynlaisia sairauksia, jotka voivat vaania soluissasi ja jotka voivat hyökätä kimppuusi, ja kuitenkin tiedät siitä vasta vaivojesi tai kuolemasi kautta! Millaiset aivot eivät kertoisi sinulle tästä? Et saa koskaan signaalia aivoista mistään tällaisesta, paitsi vaivojen ja kipujen kautta! Mutta luontainen tietää siitä tapahtumahetkellä. Luontainen tietää, milloin se tuli kehoosi. Kun valkoiset verisolusi menevät paikkoihin, joissa niiden täytyy taistella, koko immuunijärjestelmäsi on hälyytysvalmiudessa! Sinulla ei kuitenkaan ole mitään aavistusta siitä, koska aivosi toimivat kuten aina - ne tekevät laskutoimituksia ja muistavat. Mutta tässä tapauksessa ne tekevät todella huonoa työtä sinun auttamisessasi selviytymään.

Luontaisesta

Mikä on luontainen? Missä se on? Tätä on vaikea selittää. Kerroimme, rakas ihminen, että vaikeasti saavutettava akaasinen informaatio ei myöskään ole aivoissasi. Et voi löytää aivoistasi, kuka olit ennen entisessä elämässä. Luontainen on sama asia. Se ei ole aivoissasi, vaan kehosi jokaisessa solussa ja DNA:si jokaisessa molekyylissä. Ero luontaisen ja akaasian välillä on, että luontainen on päällä (lineaarinen käsite teille) ja se lähettää aina ja on aina siinä. Jos tiedät, miten kuunnella sitä ja missä se on, voit virittyä siihen. Lihastestaus on yksi tapa tietää - hyvin perustapa. Jotkut teistä tietävät myös, että luontainen reagoi akupunktioon. Tiesittekö sen? Aivonne eivät reagoi.

Merkaba - luontaisen kvanttikenttä

Luontainen on tietoinen kaikista asioista solutasolla ja se lähettää koko ajan. Se lähettää niin hyvin, että se virtaa siihen, mitä kutsutaan "kehon merkabaksi". Merkaba on kvanttikenttä kehonne ympärillä ja se sykkii erittäin voimakkaasti esoteerista informaatiota, mukaan luettuna kehon terveys. Monilla on kyky nähdä tämä kenttä ja lukea sitä.

Lääketieteellisesti intuitiivinen voi seistä edessänne ja lukea viestejä luontaiseltanne. Tämän intuitiivisen henkilön ei tarvitse lihastestata tietääkseen, että soluissanne tapahtuu jotain. Hän voi nähdä tai tuntea sen kentässä kehonne ympärillä. Olette ehkä luulleet, että lääketieteellisesti intuitiivinen katsoo maksaa tai sydäntä ja tekee jonkinlaisen analyysin. Se on hyvin lineaarista ajattelua eikä niin tapahdu. Siinä uskomuslaatikkonne tekee ylitöitä. Sen sijaan lääketieteellisesti intuitiiviset aistivat sitä kvanttienergiaa kentässänne, mitä luontaisenne lähettää terveydestänne - siitä mitä kemiassa tapahtuu ja mitä ehkä kehittyy sisällänne. Se on erilaista, kuin ajattelitte, eikö vain? Se on luontainen ja tämä on vain yksi niistä asioista, joita luontainen tekee.

Akaasian ammentaminen - luontaisen rooli

Olen antanut sen aiemmin, mitä aion kertoa seuraavaksi teille. Haluan kuitenkin selittää sitä paremmin tässä kommunikoinnissa. Luontainen hallitsee myös sitä, mitä tarvitsette henkilökohtaisesti. Minäpä selitän. Kääntäkää sivua kanssani. Olemme puhuneet aiemmin akaasian ammentamisesta. Avataanpa tuo ovi siis hetkeksi. Onko mahdollista, rakas ystävä, että voisit mennä entisten elämiesi ominaisuuksien valtavaan varastoon ja ottaa jotain, mitä tarvitset tänä päivänä? Vastaus on "kyllä". Sitä kutsutaan "akaasiasta ammentamiseksi" ja se on Kryon-opetuksen pääsisältö.

Kuitenkin on todella vaikea selittää sitä, miten yksittäinen ihminen voi tehdä sen. Se on henkilökohtainen ja intuitiivinen prosessi. Kuitenkin yksi sen usein väärinymmärretty piirre on, että tarvitaan lupa luontaiselta. Tämä johtuu siitä, että luontainen fiksu keho tietää, mitä tarvitsette. Se on silloin hallitsija tai suodatin, mikä antaa luvan sille, mitä akaasiastanne voidaan ottaa ja käyttää. Se sanoo "ei" joutaville asioille ja "kyllä" asioille, jotka sallivat teidän parantaa itsenne sairaudesta, elää pidempään ja lisätä DNA:nne tehokkuutta. Se on fiksu kehosäätelijä.

Luontainen ei välitä, mitä te näytätte. Se välittää terveydestänne. Jos haluatte mennä akaasianne hakemaan jotain, mitä tarvitsette selviytyäksenne, se on siinä kanssanne. Jos haluatte kuulaamman ihon, se ei reagoi. Näettekö, mitä tarkoitan? Se hallitsee akaasian ammentamista. Muuten, akaasia on erittäin valmis käytettäväksi tähän. [Kryonin silmänisku]

Olette ansainneet sen, mitä olette eläneet, rakkaat ystävät, ja se on hyvin käytettävissä. Se on elämäinformaation kvanttikeitossa, mikä on valmis käytettäväksi. Jos teillä on jokin sairaus kehossanne nyt ja kenties haluatte ammentaa akaasiastanne tavalla, mikä saa aikaan parantumisen, voitte tehdä sen. Kuten kaikki epälineaariset asiat, se vaatii uutta ja kypsää tietoisuutta ja harjoittelua toimiakseen. Mutta keho on valmis siihen, että "haette" entisen elämän solurakenteen, missä ei ole sairautta. Tämän "piirustus" on sisällänne, koska olette ansainneet ja eläneet sen. Luontainen on vastuussa spontaanista remissiosta! Tieteellä ei ole aavistustakaan, miten ihminen tekee tämän. Luontainen voi auttaa teitä "hakemaan" akaasiasta asioita, joita olette ansainneet, ja laittamaan ne solurakenteeseenne. Näin fiksu se on! Voitteko kuvitella sairauden puhdistumisen niin täysin, ettei sen olemassaolosta ole enää merkkiään? Sitä tapahtuu koko ajan. Voitteko kuvitella lääkeriippuvuuden jäävän taakse yhdessä yössä? Kyse on täsmälleen samasta periaatteesta.

Oletteko koskaan istuneet tapaamisessa ja jotain sanottiin tai tuli jokin tunne ja saitte kylmänväristyksiä? Mitä ne ovat? Ehkä sanotte: "Ne ovat vahvistusväristyksiä." Arvatkaapa, mistä ne tulivat? Luontaisesta! Luontainen kykenee antamaan teille merkin totuudesta. Aivot eivät kykene. Itse asiassa aivot menevät usein tielle. Aivot sisältävät uskomuslaatikkonne. Aivot sisältävät havainnon siitä, kuka olette kokemusten ja muistojen perusteella. Se on 3D-selviytymisvälineenne. Mutta aivot eivät pysty antamaan totuutta. Ne voivat antaa vain sen, mitä ne hahmottavat totuudeksi loogisen, prosessoidun ja lasketun synaptisen järkeilyn ja vain entisten kokemustenne perusteella.

Aivot voivat kehottaa teitä olemaan koskettamatta lieteen sen perusteella, mitä kerran aiemmin on tapahtunut. Mutta ne eivät voi antaa teille vahvistusväristyksiä informaatiosta, mitä sillä ei ole. Äly haluaa teidän uskovan, että aivot ovat ylimpänä. Aivot ovat kuitenkin vain yksi osa kehojärjestelmää eikä kovin intuitiivinen osa. Luontainen tietää totuuden. Luontainen on yhteydessä DNA:nne kvanttiosiin ja siksi se tietää myös henkisyydestänne ja totuuden sisäisestä Jumalasta.

Seuraava askel

Yksi tulevaisuuden ihmisen piirre on rakentaa silta ihmistietoisuuden ja luontaisen välille. Tämä on yksi kolmesta asiasta yhdeksän ominaisuuden oppitunnin soluosassa, ihmisenergiaosassa. Tämän täytyy olla uusien työkalujen silta, jotta te ette tarvitse enää lihastestausta. Itse asiassa teistä voi tulla oman itsenne osalta lääketieteellisesti intuitiivinen. Eikö tässä ole järkeä? Niinpä silloin kun virus tai bakteeri tunkeutuu kehoonne, mistä aivot eivät pysty varottamaan teitä, tiedätte sen silti! Tämä silta alkaa viimeistellä ihmisolennon evoluution ja se on looginen seuraava askel pidempään elämään. Tiedän, että tässä on teistä järkeä. Teidän pitäisi pystyä tuntemaan nämä asiat, kun niitä tapahtuu, sen sijaan että menette lääkäriin testeihin. Lääkärin testattavaksi meneminen ei ole huono asia, mutta sen pitäisi vahvistaa se, mitä tiedätte tapahtuvan, eikä löytää sitä.

Toiset aivot

Luontainen tekee monia asioita hyväksenne! Jotkut teistä alkavat saada suuremman kuvan siitä, minne menen tässä keskustelussa. Tässä on käsite, mitä emme ole oikeastaan lähestyneet aiemmin. Annamme sille nimen, mutta älkää ymmärtäkö sitä väärin. Teillä on vain yksi sana älykkäälle kontrollikeskukselle ja tuo sana on "aivot". Niinpä annamme teille ajatuksen, että luontainen on toiset aivot. Se ei lainkaan toimi samalla tavalla kuin ensimmäinen, mutta se on fiksu, se älykäs ja se tietää, mitä tarvitsette. Joskus se voi myös korvata jonkin toiminnon, minkä loogiset aivonne normaalisti tekevät.

Minäpä näytän teille, mitä tarkoitan. Tässä on lääketieteen arvoitus, ongelmakysymys. Silloin kun tapahtuu onnettomuus, mikä katkaisee selkäytimen täysin, teillä ei ole tuntoa tai lihastoimintaa vyötäröstä alaspäin. Tämä johtuu siitä, ettei voida lähettää enää aivosignaaleja lihaksiin. Noiden signaalien kulkuväylä on katkennut. Niinpä olette sitten loppuelämänne pyörätuolissa, kenties jopa toisten syötettävänä. Mutta arvoitus on siitä, että joidenkin asioiden toiminta jatkuu kuitenkin sisällänne. Yksi niistä on sydän. Toinen on ruuansulatus. Monet näistä asioista jatkavat toimintaansa, vaikka teille kerrotaan, että aivojen, keskushermojärjestelmän, elimen mikä lähettää kaikki signaalit asioiden saamiseksi toimimaan, signaalit on katkaistu. Kanava missä signaalit lähetetään, on poikki. Mikä siis pitää kaikki nämä elimet niskan alapuolella toiminnassa?

Sydämenne toiminta on riippuvainen aivojen signaaleista. Se tarvitsee sähköimpulsseja aivojen tietyistä osista, mikä saa aikaan synkronisoidun rytmin, jotta sydän voi sykkiä. Aivoilla ei ole yhteyttä ja kuitenkin sydän pysyy rytmissään. Miten se voi toimia? Nyt kerron teille: luontainen ottaa kontrollin ja jatkaa signaalia. Se on aina paikalla, sillä merkaba on kehon laajuinen, eikä keskittynyt yhteen paikkaan, kuten aivot. Elimet jatkavat toimintaansa, mutta väylä lihaksiin on poissa. Lisääntymistäkin voi vielä tapahtua! Sydän jatkaa lyömistä ja ruuansulatus jatkuu - kaikki ilman yhteyttä aivoihin.

Luontainen on fiksu! Se on toiset aivot. Lääketiede hämmästelee tätä usein ja annoin teille juuri vastauksen. Luontainen on siis kehossanne älykkyys, mikä on soluasioissa fiksumpi kuin aivot. Nyt haluan päättää tämän.

Mitä teidän pitäisi tehdä kaikella tällä informaatiolla? Haluan teidän pääsevän kosketukseen luontaisen kanssa. Se on sydänyhteys, rakkaat ystävät. Korkeampi itse, luontainen ja ihmistietoisuus ovat kolme ihmisenergiaa, jotka täytyy sulauttaa yhteen - ihmistietoisuus, korkeampi itse ja luontainen.

Sitten kun DNA alkaa toimia tehokkaammin, siltoja alkaa rakentua näiden asioiden välille. Alatte tuntea ne, kun tunnistatte ja aistitte totuuden. Silloin kun teillä alkaa olla erottelukykyä ja alatte tunnistaa asiat siksi, mitä ne ovat, lakkaatte etsimästä ympäriltänne vastauksia. Olette paljon omavaraisempi ja vastauksenne ovat usein samat kuin niillä, joilla on sama erottelumoottori. Kaikki tämä tulee nyt sisältä eikä jostain ulkopuolisesta lähteestä.

Monet sanovat teille, että tämä kaikki on hölynpölyä. He kertovat teille Jumalasta ja pyytävät teitä uskomaan itseään. He kertovat teille, että synnyitte likaisena tai että yhteiskunta yrittää kontrolloida teitä tai että kaikkialla minne katsotte, on salaliittoja teitä vastaan. He aiheuttavat pelkoa ja tuloksena on ihmisten pelkoa, hämmennystä, erillisyyttä ja myös sotaa.

Fiksu luontainen

Mitä jos voisitte alkaa ymmärtää totuuden sisäisestä luontaisesta? Ymmärtäisitte, että olette osa Jumalaa tällä planeetalla ja voitte erottaa sen, mitä tapahtuu ja mitä ei tapahdu ympärillänne. Ihmisestä tulee fiksumpi, silloin kun nämä kahdet aivot yhdistyvät, ja pystytte sitten näkemään oman terveystilanteenne, tarttumaan asioihin, ennen kuin ne liukuvat käsistä, ja tuntemaan totuuden Jumalasta kauniissa akaasia-järjestelmässänne.

Kerroimme teille tämän akaasia-keskustelussa aiemmin. Jokaisella teistä on erilainen ruokavalio sen perusteella, mikä toimii teillä. Ei ole mitään valaistunutta ruokavaliota, paitsi oman erottelukykynne antama. Luontainen on fiksu. Se toimii akaasianne kanssa ja se tietää kaiken sieluaspekteistanne. Se on yhteydessä korkeampaan itseenne. Se tietää, mikä ruokavalio toimii teillä entisten lähielämienne perusteella. Tämä on akaasiassanne ja luontainen on kosketuksessa siihen.

Kun alatte rakentaa siltaa luontaiseen, kaikki alkaa muuttua. Kysymyksiä joita esitetään tässä huoneessa (ja ne ovat aina samoja), ei tarvitse esittää: "Rakas Kryon, miten voin ammentaa akaasiastani? Haluan mennä tänne, haluan tietää tämän, haluan tietää tuon. Miten voin luoda tätä ja tuota elämääni?"

Rakas ystävä, se päivä on tulossa, jolloin sinun ei tarvitse kysyä näitä asioita yhtään sen enempää, kuin kysyisit joltain ihmiseltä kadulla, miten kävellään. Jonain päivänä et tunne, että olet esoteerisissa asioissa pimennossa tai on puuttuvia paloja. Silloin kun luontainen alkaa olla läsnä tietoisuudessasi, käsitteet alkavat sulautua yhteen ja puuttuvat palat löytyä. Olet paljon fiksumpi siitä, kuka olet, ja yhtenä asiana tiedät, ettet ole täältä! Tunnet sen! Olet suuresta keskusauringosta. Olet sieltä, mistä minä olen, ja tiedät olevasi ikuinen! Tiedät, että sinulla on useampi elämä - ja tiedät sen juuri niin kuin luontainen, et älyllistä sitä tietokoneella päässäsi.

Kyse on sydänyhteydestä, rakkaat ystävät. Luontainen luo tunteet. Minäpä kerron teille, rakkaat ystävät, että luontainen auttaa teitä rakastumaan. Luontainen antaa teille energioita, joita en pysty selittämään. Luontainen tekee teistä vähän hullun - kukaan ei voi selittää "rakastunut"-tunnetta, mutta luontainen tietää siitä kaiken. Luontainen voi muuttaa jokaisen solun kehossanne ja se saa informaation kuulostamaan todelta ja auttaa teitä henkilökohtaisesti. Tämä saa aikaan lisää erottelukykyä ja viisaan ihmisen. Ei ole mitään sen kaltaista ja tärkein asia on, että "totuus on totuus" ja useammat ja useammat ihmiset näkevät, mitä te näette. Voitteko nähdä, miten luontainen palvelisi ihmiskuntaa ja miten se kättelee korkeamman itsenne kanssa ja tietää Jumalasta?

Tämä on ollut tämän päivän tarinamme jostain, mikä on teissä ja hämmästyttävä ja valmis toimimaan hyväksenne. Kenties ette tienneet sen laajuutta? Kenties ette tienneet, miten se toimii tai miten tärkeä se on? Nyt tiedätte vähän enemmän. Lopuksi kaunis asia: se ei ole olento sisälläsi, rakkaat ystävät. Se olet sinä - silta ruumiista korkeampaan itseen, solujesi fiksu osa.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

15.12.2013 VUODEN 2013 VIIMEINEN KANAVOINTI - SIIRTYMINEN VU

ViestiKirjoittaja hammer » 21.01.2014 19:06

VUODEN 2013 VIIMEINEN KANAVOINTI - SIIRTYMINEN VUOTEEN 2014

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
15.12.2013 Laguna Hills, Kalifornia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Juuri ennen Kryonin viimeistä kanavointia 2013, tohtori Todd Ovokaitys esitteli aivan uuden ohjatun kantasoluprotokollan yleisölle. Kryon puhui siitä, mitä "oikeasti tapahtui", ja hänellä oli myös viesti valotyöntekijöille muutoksista 2014 ja sen jälkeen. Tässä on paljon sulateltavaa!

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Laguna Hilssissä, Kaliforniassa joulukuussa 2013.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. On joulukuu 2013, mutta tuntuu olevan vain hetki siitä, kun kohtasimme teidät ja tuhansia vanhoja sieluja planeetan ympärillä ja kehotimme teitä "odottamaan".

Keskustelimme siitä, että profetia päiväntasausten prekessiosta oli tuhansia vuosia vanha ja se oli käännekohta. Kuvasimme, että Maya-sivilisaatiossa oman aikansa profeetat olivat yhdistäneet aikafraktaaleja niin, että heidän kalenterinsa heijastaisivat maapallon huojumisen esoteriaa. Kerroimme teille, että heidän visionsa oli syvällinen ja heidän kalenterinsa loppu sattuisi samaan aikaan uuden aikakauden alkamisen kanssa.

Kerroimme teille, että vuoden 2012 lopun ja vuoden 2014 alun välissä olisi uudelleenkalibrointiaika. Annoimme kanavoinnin toisensa perään kertoen teille, mitä uudelleenkalibroitiin, ja kyse oli periaatteessa melkein kaikesta. Kehotimme teitä odottamaan ja annoimme ymmärtää, että suurempien asioiden siemeniä kylvettiin. Kerroimme teille, että teillä voisi olla vaikeuksia tänä vuonna [2013] ja että toisille se olisi vaikeampaa kuin toisille. Hetken kuluttua aion eritellä asioita, jotka olivat vaikeita, ja kertoa teille, mitä tapahtuu tästä eteenpäin.

Voin kertoa teille nämä asiat tällä hetkellä - aivan kuten pystyn kertomaan teille vuodesta 2013 - koska olette luoneet ne. Tämä ei ole profetia, rakkaat ystävät - tämä on raportti. Näen suuremman kuvan, mitä te ette pysty näkemään istuessanne kuuntelemassa tätä. Näette vain yhden itsenne ja muutamia ystäviänne. Teidän on mahdotonta nähdä yleiskuvaa, minkä Henki näkee miljardien planeetan sielujen perusteella. On miljardeja aikomuksia ja jotkut niistä sisältävät positiivisia yllätyksiä. Jotkut tietoisuusmuutokset alkavat vasta tapahtua ja olemme toistaneet ja toistaneet, että pimeä energia on sitkeää kaiken sen aikana. Teimme sen ymmärtääksenne, että se on hidas liejusta pois tulemisen prosessi. Lieju haluaa vetää teidät takaisin.

Pimeällä energialla on paljon menetettävää sen valon vuoksi, mitä säteilette tälle planeetalle, mutta tämä vuosi oli uudelleenkalibrointivuosi. Tiedän, mitä olette käyneet läpi. Tunnen ystävät, jotka olette menettäneet aivan liian pian. Tiedän ne kummallisilta näyttävät olosuhteet, joissa jotkut teistä olivat, joten sanotaanpa vain, mitä te ajattelette. Ajattelette, että se mitä olette käyneet läpi, ei sovi valotyöntekijälle, tai että te ette ansainneet sitä. Sellaista on uudelleenkalibrointi. Mutta sitten kerroin Yaweelle, että tämä olisi "hänen vuotensa". [Yawee on lemurialainen nimi tohtori Todd Ovokaitysille, joka esiintyi juuri Kryon-seminaarissa.]

No niin, joillekin jotka kuuntelevat ja lukevat tätä kanavointia erillään tästä tuoleilla istuvasta vanhojen sielujen ryhmästä, osa tästä informaatiosta saattaa näyttää väärältä johtopäätökseltä. Se johtuu siitä, että aion nyt puhua suoraan Yaweelle ja kuvata joitain asioita ja selittää joitain asioita, joita emme ole koskaan selittäneet. On aika.

Ja kuuntelija, luota siis, että se mitä sanon, sopii suurempaan kuvaan. Tässä huoneessa olevat kuulivat Yaween hetki sitten puhuvan siitä, miten hänen korkea-arvoinen tieteensä aletaan nähdä ja sitä aletaan kunnioittaa. Olette siis toisia tietoisempia merkityksestä sen taustalla, mitä aion sanoa. Aion paljastaa sen kehon toiminnan, minkä kanssa työskentelet, Yawee, ja mistä et ole tietoinen siinä määrin, kuin sinun pitäisi olla.

Miten selitän tämän? Yawee, vuosia sitten menit visioosi ja DNA puhui sinulle. Olet puhunut tästä. Sait todella "kuulla" sitä 15 minuuttia ja jollain tasolla tiedostit, ettet puhunut vain yhdelle molekyylille. Olit muuten tekemisissä oman DNA:si kanssa. Luulen sinun tienneen sen, mutta sen lisäksi oli jotain epätavallista, mitä olet kuvannut, etkä ole kuvannut sitä kaikkea - tiedän sen. Fakta on, että puhuit yli 100 triljoonalle molekyylille samaan aikaan! Tämä johtuu siitä, ettet voi kommunikoida vain yhden DNA-molekyylin kanssa. On prosessi, joka tullaan löytämään ja jota parhaillaan käytät, ja aion puhua siitä nyt.

Lääketiede, esoteerinen lääketiede, on käyttänyt vuosisatoja jotain, mitä se ei oikeastaan ymmärrä. Se tietää, että se toimii, mutta se ei todellisuudessa tiedä miten. Homeopatia on mystistä, koska homeopatia käyttää niin pientä tinktuuraa, ettei se reagoisi kemiallisesti mihinkään kehossa, mutta se toimii. Ihminen nielee tämän ja se imeytyy normaalisti kielen alta ja se toimii. Jos kuitenkin kysytään homeopaattisesti suuntautuneilta, jotka valmistavat ja käyttävät sitä, he keksivät kaikenlaisia syitä, miksi se toimii, mutta he arvailevat.

Se toimii, koska se pieni tinktuura minkä annatte keholle, "nähdään" ja se kommunikoi sille, mitä kutsutaan "luontaiseksi älykkääksi kehoksi". Kyse ei ole älystä, aivoistanne tai siitä, mitä pidätte 3D-kehonne kemiana. Tinktuura on keholle signaali parantaa itsensä. Tinktuuraa ei ohjata mihinkään, mutta keho näkee ihmisen aikomuksen ja kemikaalin lääkkeessä, ja luontainen fiksu keho tietää välittömästi, mitä tehdä. Se alkaa parantaa siellä, missä se tietää, että pitäisi parantaa. Miten monenlaisia homeopaattisia lääkkeitä on? Lukematon määrä ja niiden tiedetään toimivan ilman mitään ohjausta. Kehossa toimii jokin prosessi - on toimittava.

Yawee, puhutaanpa keksinnöstäsi, viimeisimmästä keksinnöstäsi. Kuvasit ohjatun kantasoluprotokollasi olevan "mene sinne ja pysy siellä" -käskyteknologiaa, mikä opastaa kantasolut suoraan sinne, missä niitä tarvitaan. "Käsket" kantasoluja menemään kehossa paikkaan, missä niitä voidaan käyttää, ja pysymään siellä. Tuoleissa tänään istuvat eivät tiedä mitään siitä. Mutta sinä ja minä tiedämme. Ja tiedät, että olet joko uskomattoman onnekas uudestaan ja uudestaan tai olet tekemisissä jonkin muun kanssa. Koska kantasolun ohjaaminen "menemään sinne ja pysymään siellä" on kuin ihminen, joka raportoi miljardin ihmisen kaupungille ja laitakaupungilla seisten paikallistaa välittömästi sattumalta sen yhden ihmisen, jota hän etsii! Jotenkin se toimii.

"Mene sinne ja pysy siellä" on makro-ohjelma, mikä saa aikaan uskomattoman mikrotuloksen. Miten? Triljoonat, elleivät sadat triljoonat DNA-molekyylit, ovat identtisiä ihmiskehossa. Jotenkin ne "puhuvat toisilleen" välittömästi. Jos yksi DNA-molekyyli aistii jotain, ne kaikki aistivat. Tiede ei tiedä sitä vielä. Sitä ollaan ehkä ajateltu, mutta sitä ei tiedetä. Tässä on se mysteeri, miten DNA tekee, mitä se tekee. Jotenkin sen on kommunikoitava, kuitenkaan tieteenne ei tunne mitään kommunikointiprosessia, mikä voisi selittää sen. Mutta ne kaikki "näkevät" ohjelmasi aikomuksen yhtenä ja toteuttavat sen yhtenä.

Olemme kertoneet teille tämän aiemmin ja olemme kirjoittaneet kirjoja siitä. DNA:ssanne on kvanttiominaisuuksia. Se ei ole kvanttimolekyyli, mutta se antaa kvanttiohjeita. Aa, mutta on enemmän. Koko DNA minkä näen kehossanne tällä hetkellä, on yksi ja sillä on vain yksi yhteinen tietoisuus. Tämä johtuu siitä, että ihmiskehon DNA on kietoutunut itsensä kanssa. Se on kvanttisesti lukittu niin, että se toimii yhtenä hyväntahtoisena liittona. Tämä on kvanttifysiikan piirre, mitä ei ole vielä täysin ymmärretty ja sovellettu biologiaan. Se edustaa fiksua kehoa, luontaista kehoa ja jos haluatte todisteita siitä, niitä on kaikkialla!

Mitä tiedätte identtisistä kaksosista? Tiedätte, että heillä on sama DNA ja he ovat planeetan ainoita ihmisiä, joilla on. Mitä tiedätte tutkimuksista, jotka käsittelevät identtisiä kaksosia? Tiedätte, että he voivat olla planeetan vastakkaisilla puolilla ja kummallakin on sama intuitio samaan aikaan jostain, mitä tapahtuu heidän perheessään. Mitä se kertoo teille heidän DNA:staan? Se on yhdistynyt! Itse asiassa se on yhdistynyt tietyssä kvanttitilassa. Mitä tiedätte DNA:n kvanttisuudesta? Vastaus on "ette lähes mitään!" Antakaa minun siis saattaa teidät ajan tasalle, koska se keventää kaikkea, mitä teette tästä eteenpäin.

Etene nyt hitaasti, kumppanini, sillä haluan tämän tulevan oikein. Se liittyy siihen, mitä on tekeillä ihmisen uudelleenkalibroinnissa. Aion kuvata uudelleenkalibrointiprosessia ja sitä, mitä muuttuu monissa teissä.

DNA:ta ympäröivä kenttä on kvanttinen ja se reagoi eri tavoin toiseen kvanttisuuteen, mitä sille annetaan. Reaktio ei ole lineaarinen, se ei ole kemiallinen eikä se tapahdu älyllisen ajattelun kautta. Ette ole vielä mitanneet sitä ettekä voi vielä nähdä kvanttimaailmaa, mikä ympäröi teitä. Ei ole vielä instrumentteja todistamaan sitä, mutta instrumentteja tulee, ja sitten kun tulee se aika, näette sen selvästi. Sitten tiedätte, että olen oikeassa.

Jos DNA:ta ympäröi jonkinlainen kvanttitila, se merkitsee, että sillä on kvanttiominaisuuksia muiden asioiden kanssa, jotka ovat kvanttitilassa. Minkä muun oletatte olevan kvanttinen? Soinnut joita laulatte, ovat kvanttisia [puhutaan käpylisäkesoinnuista, joita Todd on kehittänyt]. Siemenbiologia plejadilaisilta on kvanttista. Menen vain eteenpäin ja totean tämän ja Yawee selvittää sen. Tällä moniulotteisella kentällä mikä yhdistää koko DNA:n, on kvanttitasolla älykkyys ja se on yhteydessä alkuperäiseen malliin. Tämä merkitsee, että se tietää niin kuin homeopatia täsmälleen, mitä yritätte tehdä, ja se on maksimaalisen hyväntahtoista!

DNA-kemianne voi toimia 30-35%:sti 2014, mutta mestarimalli on 100%. [Tämä malli on siellä ja ollut aina.] Siksi kenttä DNA:nne ympärillä toimii aina 100%:sti. Te teette ihmisenä valintoja kaksinaisuuteen perustuen ja teette päätöksiä elämästä. Mutta DNA:n kvanttitasolla, fiksun kehon tasolla, on hurraava osa, mikä on yhdistynyt tuohon malliin ja on aina valmiina lähtöön - hyväntahtoinen ja valmis tekemään yhteistyötä kaikessa, mitä annatte sille. Tämä on homeopatiavaikutus.

Yawee, havaitsit varhain kokeiluissasi jotain hyvin epätavallista - kvanttilaserisi homeopatiavaikutuksen. Havaitsit, että jos pystyit antamaan ohjeet edes muutamalle DNA-molekyylille, ne kaikki saivat kuvan samaan aikaan. Vaikka annoit ohjeet lineaarisesti, kaikki saivat ne samaan aikaan.

"Mene sinne ja pysy siellä" -skenaario tekee yhteistyötä sen ihmisolennon hyväntahtoisuuden kanssa, mikä on yhteydessä malliin, ja se tietää täsmälleen, mitä kerrot sille, ja se toimii aina. Se toimii aina! Työskentelet kehoälykkyyden kanssa, mikä on kvanttinen. Mitä jalostuneemmiksi ohjeesi tulevat, sitä enemmän hyväntahtoisuutta nähdään ja ymmärretään, kun keho parantaa itsensä mallin avulla. Tiedät jo sen. Teet kvanttihomeopatiaa.

Lineaariset osat eivät muodosta koko vaikutusta, Yawee. Siinä ei ole järkeä lineaarisessa maailmassa. Tarinan loppu on, että olet saanut aikaan kvanttikättelyn ihmiskehon kvanttisesti kietoutuneen DNA:n kanssa. Tulokset ovat hyvin merkittäviä - joidenkin niistä uhmatessa tunnettua tiedettä - koska sinulla on planeetan ensimmäisiä päteviä kvanttisfysiikan energioita, mitkä menevät oikotietä ihmisen biologisiin kvanttiosiin. Kerroin juuri, miksi se kaikki toimii. On enemmän - on aina enemmän - mutta tietäen tämän voit mennä seuraaviin askeliin, joita olet katsonut ja ajatellut tietäen, että kaiken biologian minkä kanssa työskentelet, periaate on "hyväntahtoinen yhteistyö".

---------

Rakkaat ystävät, juuri tämä DNA-kvanttikenttä on ollut vähän "poissa päältä" tänä vuonna. DNA:nne hyväntahtoisuutta mikä on yhteydessä mestarimalliin, on uudelleenkalibroitu. Joskus se on harmoniassa tuon mallin kanssa ja joskus ei. Ja siksi olette tunteet, mitä olette tunteneet. Siksi on joskus yllätyssairautta. Luetellaanpa joitain vuoden 2013 uudelleenkalibrointiongelmia.

Terveys on ensimmäinen. Täytyykö minun käsitellä laajemmin tätä? Vuonna 2013 on ollut enemmän sairaita vanhoja sieluja kuin koskaan aiemmin. Yhtäkkiä on kuin esoteerinen sairausvitsaus. Te uudelleenkalibroidutte! Asiat eivät ole aivan harmoniassa, mutta kohta ovat.

Henki ei toimi kalenterin mukaan ja kun 1.1.2014 saapuu, varokaa, ettette juhli sitä, että kaikki tulee olemaan upeasti. Koska jokainen teistä on erilainen, polut ovat erilaisia ja kalibroinnit ovat erilaisia. Ratkaisut ongelmiin ja asioihin ovat erilaisia, mutta haluan kertoa teille, että uudelleenkalibrointisiemenet on kylvetty tänä vuonna 2013 ja 2014 ne alkavat kasvaa. Hitaasti tämä DNA-kenttänne palaa vakaaksi, mutta erilaisen ihmisluonnemallin kera. Se on parempi ja valmis vanhan energian ylittäviin asioihin.

Olemme kertoneet, että olette olleet esoteerisessa selviytymismoodissa, ja olemme antaneet teille myös ominaisuuksia, joita odottaa ja jotka eivät ole mitenkään luoneenomaisia selviytymiselle. Niihin sisältyi myötätunto, suvaitsevaisuus ja kohtuus. Niihin sisältyi anteliaisuus ja kaikkia muita asioita, joita selviytymismoodi ei sisällä. Voitaisiin sanoa, että se on erilaista selviytymistä. Se on selviytymistä luomalla myötätuntoa, mikä johtaa rauhaan maan päällä. Tämän myötä tulee muita asioita, mitkä säilyttävät ihmiselämän planeetalla - huolimatta tuomiopäivän julistajista, valmistautujista ja kaikista muista, jotka odottavat jatkuvasti pahinta. He muuten saavat pahimman, koska tätä viestiä he antavat DNA:lleen. Oletteko koskaan tavanneet luulosairasta, joka veti suoraan soluihinsa kaikki sairaudet, joita hän pelkäsi? Se nimittäin toimii! Hyväntahtoinen solurakenne tekee parhaansa seuratakseen pomon ohjeita. Mitä siis ovat sinun ohjeesi? Mitä sinä sanot kvanttikentälle ympärilläsi? Se on seuraava asia, mistä haluan puhua.

Terveys. Nyt kun tiedätte, mitä omassa kehossanne tapahtuu ja että se on hyväntahtoista, teillä on tilaisuus antaa sille kvanttiohjeita intuitiollanne. En kehottanut tekemään sitä aivoilla, enhän? Teidän on käytettävä käsitteellistä intuitiivista ajattelua. Nähkää itsenne parantuneena! Nähkää itsenne ilman sairautta tai poikkeamaa. Nämä ovat ohjeitanne, jotka menevät suoraan uudelleenharmonisoituneeseen DNA:han, missä on reseptorit, jotka ovat paljon halukkaampia ja valmiimpia vastaanottamaan informaatiotanne, kuin olette koskaan oivaltaneet. Parantuminen voi olla nopeaa - luottakaa minuun - ja pahin on ohi. Mutta uudelleenharmonisointi ja uusien energioiden helpotus vie vähän aikaa sopiakseen mukaan, joten antakaa sille aikaa. Mutta useimmilla teistä pahin on ohi.

Tietoisuus. Olette olleet vain vähän "poissa päältä", kuten olemme sanoneet. Täysikuiden vuosi on valmis. Tietoisuus ei voi harmonisoitua ytimeen sisällänne, silloin kun se on vähän poissa päältä. Energiat työntävät ja vetävät sitä, koska se uudelleenkalibroituu. Tämä on vetänyt jotkut teistä pois Hengestä - tiesittekö sen? Tiedän, keitä täällä on. Tiedän, ketkä kuuntelevat. Jotkut on vedetty pois uskostaan ja rakkaudestaan Jumalaa kohtaan ja heistä on tullut kyynisiä. Tiedän, keitä täällä on, ja tiedän, ketkä kuuntelevat. Tätä uudelleenkalibrointi tekee. Jos luotatte vain järkeenne, niin mikään ei toimi. Järkenne ei ole yhteydessä luontaiseenne!

Tiedätte - eikö niin - että yhteys korkeampaan itseenne, tuo kaunis hopealanka, ei ole aivosynapsienne tuote. Tiesitte sen, eikö vain? Ette pysty älyllisesti tutkimaan jumaluuden majesteettisuutta. Se tehdään sydämellä, luontaisella ja tunnekeholla. Tasapainottakaa se sitten aivojenne älyllisen osan kanssa ja teillä on mestaruus!

Tiedän, keitä täällä on. Miten moni teistä on yrittänyt pitää kiinni siitä, mitä teillä oli? Muistatteko tuntemuksenne, kun meditoitte vanhemmassa energiassa? Se oli tunnettua energiaa. Entä ne yhteydet joita teillä oli Henkeen ja jotka saivat teidät hymyilemään tai ne asiat, jotka saivat sisäisen olonne tuntumaan hyvältä? Ja nyt ne puuttuvat. Tiedän, keitä täällä on, ja tiedä, ketkä kuuntelevat. No, minäpä kerron teille jotain: ne tulevat takaisin! Mutta teidän täytyy ehkä virittyä eri asemalle saadaksenne ne. Olkaa siis tietoinen siitä. Älkää vain toistako vanhoja tapoja. Kokeilkaa uusia asioita. Tuntekaa Jumalan hengitys, kun se hengittää nyt rauhallisuutta teihin. Se oli numero kaksi - tietoisuus.

Numero kolme on synkronismi. Joillakin sitä on lakannut tapahtumasta. Olette siitä riippuvainen elämässänne eikä siitä vain tapahdu. Yaweella tilanne on vähän erilainen. Kerroin hänelle henkilökohtaisesti, että 2013 olisi synkronismia hänelle. Mutta tämä johtuu siitä, että hän on erilainen ja hänen täytyy kylvää siemeniä, jotka aloittavat lopulta sen kasvun, mitä kuvasimme vasta viikko sitten "uudeksi raja-alueeksi Afrikan mantereella". Olemme sanoneet tätä vuosia ja nyt saitte kuulla siitä tässä kokoontumisessa tänään - sen alkamisesta juuri siellä, missä sanoimme sen tapahtuvan. Siis Yawee edesauttaa uudelleenkalibrointia eikä osallistu siihen.

Synkronismia on selitetty monta kertaa, mutta se vaatii, että olette tahdissa intuitiivisen itsenne ja luontaisenne kanssa. Mutta hyväntahtoinen suhde siihen malliin, mihin luotatte intuitiossanne, on sopeutunut ja se on ollut vaikeaa. Asioita joita luulitte tapahtuvan, ei tapahtunut, ja asioita joita ette uskoneet koskaan tapahtuvan, tapahtui. Tämä saa teidät kyseenalaistamaan, teettekö oikein - eikö vain? Tiedän, keitä täällä on, ja tiedän, ketkä kuuntelevat. Se muuttuu ja hitaasti saatte tahtinne takaisin, koska hyväntahtoinen yhteys DNA:nne lähdemallin kanssa alkaa harmonisoitua.

Alatte ihmisrotuna saada suuremman osuuden DNA:stanne aktivoitua. Jotkut teistä käyttävät sitä ja jotkut eivät. Mutta kaikki ihmiset saavat sen, eivät vain muutamat. Valotyöntekijöillä, vanhoilla sieluilla, on akaasian viisaus ja he tuntevat ja tietävät sen. Heillä on esi-isien viisaus kuunnella tällaisia viestejä ja harmonisoitua niiden kanssa.

Odottakaa hyviä asioita! Uskoitteko minua vuosi sitten, kun kerroin teille vuodesta 2013? No, uskokaa minua nyt. Tilanne alkaa parantua. Kerroinko teille, että vanha energia olisi sitkeää? Se yrittää pysäyttää teidät. Taas kerran, tämä vanha energia ei ole olento, joka yrittää saada teidät kiinni. Se on pelkästään pimeää energiaa, mikä toimii tietyllä tavalla ja tasapainottuu valon kanssa. Mutta olkaa tietoisia, kun katsotte uutisia ja näette tietynlaista toimintaa. Ei näytä hyvältä jonkin aikaa, koska uutiset raportoivat vain pimeydestä.

Arvostelukyky - numero neljä. Huono arvostelukyky. Jotkut teistä ovat tehneet huonoja valintoja! Normaalisti teette tee, joten soimaatte itseänne, koska teitte huonoja valintoja! Taaksepäin katsottaessa tiedätte paremmin: "Olen vanha sielu, minun pitäisi tietää paremmin. Minun pitäisi tietää olla tekemättä tätä tai tuota." Kenties olette menneet tiettyihin paikkoihin ja tehneet tiettyjä suunnitelmia, jotka eivät toimineet. Sitten sanotte itsellenne: "Minun pitäisi tietää paremmin." Mutta sitä tapahtuu uudelleenkalibroinnin aikana.

Ette nimittäin olleet harmoniassa maalaisjärkimallinne kanssa ja arvostelukykynne ei ole uudelleenharmonisoitumisaikana sitä, mitä se on normaalisti. Kerroin teille vuosi sitten, että olisi hyvä, jos menisitte kaappiin vuodeksi ettekä tulisi ulos - laittaisitte jonkun vaan ruokkimaan itseänne oven alta, jottei teidän täytyisi olla tekemisissä elämän kanssa. [Naurua] Tietysti se oli Kryon-huumoria, mutta tiedätte, mistä puhun. Kun kuljitte elämässä tehden päätöksiä, joita teette koko ajan, ne kaikki eivät olleet hyviä tänä vuonna. Älkää antako sen masentaa itseänne. Ajatelkaa vuotta 2013 vuotena pimeydessä, jos haluatte. Olette kulkenee sumussa, mikä on hälvenemässä, eikä sumu hälvene kaikki kerralla. Kun näette hitaasti pidemmälle eteen, tunnette tien paremmaksi.

Tunnette sen parantuvan monin tavoin, rakkaat ystävät. Yhteys, harmonia - mikään ei ole parempaa kuin DNA:n täysi harmonisoituminen luomismallin kanssa.

Hyväntahtoinen DNA. Oivallatko, Yawee, että käytät ensimmäisenä tätä prosessia tässä laajuudessa? Oivallatko, Yawee, mitä voit tehdä tästä eteenpäin tiedolla näistä asioista? "Mene sinne ja pysy siellä" on vasta alkua. Kokeile jotain vielä loistavampaa ja hämmästy! Koko DNA:n kvanttikenttä tietää, kuka olet ja mitä teet, ja koko ihmisen salliessa se toimii. Se toimii.

Lopuksi on pelko. Olet valotyöntekijä ja olet vanha sielu ja sanot jatkuvasti: "No, en oikeasti pelkää mitään." Voi, kyllä pelkäät! Olen käyttänyt tätä termiä aiemmin ja se tulee kumppanini aivoista. Antakaa anteeksi, jos se ei ole kovin hauskaa, mutta 2013 on ollut "Onko pikku tulipalo, variksenpelätin?" -vuosi.

Epätasapaino voi tuhota kaiken, mitä olette, ja saada teidät pelkäämään ytimen menettämistä. Vaaditaan vain muutama asia epäilläksenne henkisyyttänne, eikö vain? "Teenkö oikein? Henki, teenkö oikein? Tätä ei pitäisi tapahtua. Mitä olen tehnyt väärin? Teenkö oikein? Miksi asiat menevät täysin pieleen?" Rakkaat ystävät, olen täällä kertomassa teille, ettei mikään ole mennyt pieleen. Kaikki on niin, kuin pitäisikin olla, valotyöntekijä, koska uudelleenkalibroidut. Ymmärrätkö sen?

Yhdeksänkymmentä prosenttia planeetasta vain on ja tuntee olonsa hyväksi, eikä mitään outoa tapahdu. Se johtuu siitä, etteivät he ole kosketuksessa siihen, mihin vanha sielu on. Heillä voisi olla vapaa tahto ja vapaa valinta, mutta heitä ei kiinnosta. Mutta teitä kiinnostaa. Tästä syystä annoitte luvan uudelleenkalibroida. Mitä siihen sanotte?

Haluan jokaisen, joka kuuntelee ja lukee tätä nyt, saavan tämän lahja, minkä työnnämme teille. Teemme sen kvanttitavalla ja pyydän teitä päästämään irti pelosta! Se on vanhan energian paperitiikeri, joka sanoo, että jos asiat ovat erilailla, jokin on pielessä. Mutta se ei ole totuus. Teette kaiken oikein - kaiken oikein! Tässä prosessissa mieleenne juolahtaa, miksi olette täällä ja mitä teette. Miksi te? Miksi nyt? Voisiko olla niin, että se oli suunnitelmana kaiken aikaa?

Jättäkää tämä väärä pelko! Älkää antako uudelleenkalibrointivuoden olosuhteiden saada teitä menettämään uskoanne. Jos haluatte, tarttukaa korkeamman itsen kädestä nyt, älkääkä päästäkö irti. Koska korkeampi itse tarjoaa tätä teille. On aika lopettaa tämä uudelleenkalibrointihölynpöly, tuntien olonsa kummalliseksi ja epätavalliseksi tai sairaaksi tai ollen tietämättä, mikä teissä on vikana. On aika lopettaa sen epäileminen, kuka olette, tai yritys tajuta, miksi teillä on hassu harkintakyky ja olematon synkronismi.

Olemme olleet kanssanne koko ajan ja kerroimme teille tämän olevan tulossa. Mutta saadessanne sen, ette tiedä miksi, ja monet alkavat pelätä. On aika luopua pelosta. Asiat alkavat harmonisoitua ja kun se tapahtuu, asioiden synkronismi mitä olette toivoneet, alkaa loksahtaa paikoilleen ja asettua. Joillekin teistä tulee suurempaa synkronismia, kuin olette koskaan kuvitelleet, ja se hyvittää vuoden 2013. Alatte ymmärtää, miksi tietyt asiat tapahtuivat niin, kuin tapahtuivat.

Rakas ystävä, olet vanha sielu. Olet edelläkävijä ja galaksin toivo. Tulin monta vuotta vuodet sitten antaakseni teille tämän kanavoinnin tänään. Oivalsitteko sen? Silloin oli vain toivo siitä, että ylittäisitte sillan, tuon päiväntasausten prekession - vain toivo. Mutta ylititte sen sitten päättäväisesti ja nyt alkaa työ. Vuoden 2013 jälkeen työ alkaa synkronisoitua teidän ja sen kanssa, kuka olette.

"Kryon, miksi meidän on käytävä tämä läpi?" Siksi teitä kutsutaan valotyöntekijöiksi, rakkaat ystävät. Osa tästä on työtä - kovaa työtä.

Lähdemme kohta ja seuraavan kerran kanavoidessani on vuosi 2014. Se edustaa "vuotta seitsemän", jumaluuden vuotta. Olkoon haudattuna maahan ne siemenet, joita olette kylväneet terveysongelmienne, tietoisuusongelmienne, huonon arvostelukykynne ja pelkonne kautta! Kastelkaa niitä sitten myötätunnolla ja niistä kasvaa sen kauneutta, mitä olette aina halunneet. Kantakoon maa kovan työnne hedelmää, mikä luo lopulta käännekohdan kohti rauhaa maan päällä.

Hallitkoon myötätunto teissä, rakkaat ystävät, ja seiskää selkä suorassa, koska teitte sen. Teitte sen.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

18.1.2014 SALAPERÄISYYDEN POISTAMINEN NEW AGESTA - 1

ViestiKirjoittaja hammer » 20.02.2014 21:03

SALAPERÄISYYDEN POISTAMINEN NEW AGESTA - 1

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
18.1.2014 Tucson, Arizona
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänä vuonna Kryon alkaa poistaa joidenkin esoteerisimpien asioiden salaperäisyyttä. Hän kehottaa myös valotyöntekijöitä kaikkialla aloittamaan tasapainottumisen olematta niin erillään toisista. Niin hyväntahtoiselta kuin tämä viesti kuulostaakin, saamme jo purevia kirjeitä! Se alkaa osua niihin, jotka haluavat vain pyöriä karmassa, paljon vaikeamman tasapainottumispolun sijasta. Kryon kertoo meille, että ainoa tapa luoda rauhallinen polku on jäljitellä mestarien tasapainoa. Tämän ei odottaisi olevan kovin kiistanalainen viesti, eihän? Mutta se näyttää olevan. Lakatkaa erottamasta itseänne ja tasapainottukaa kaiken olevaisen kanssa!

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Tucsonissa, Arizonassa tammikuussa 2014.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Taas kerran kumppanini astuu sivuun ja viestin puhtaus paranee. Sanon tämän, vaikka hän kokeekin eroja sen henkisessä energiassa, mitä hän on tehnyt 23 vuotta. Kanavointiprosessi muuttuu myös. Jos kanavointi on tosiaan avoin viesti, mikä tulee käpylisäkeportaalista, ja jos planeetan energia alkaa tukea tätä, se merkitsee, että kommunikointiportaali suurenee. Entistä enemmän välitetään kolmannella kielellä kuuntelijalle tapahtuman jälkeen [nauhoitukset] ja sivun lukijalle. On moniulotteista energiaa, mikä kantaa viestit paljon sen yli, mikä on sanallista tai kirjoitettua, ja se kulkee tämän viestin rinnalla, kun kuuntelette sitä tällä hetkellä tässä huoneessa. Käsillä on siis paljon enemmän, kun avaamme tämän ja alamme puhua.

Jokaisella ihmisellä tässä huoneessa ja niillä jotka lukevat tai kuuntelevat tätä viestiä, on täysin ainutlaatuinen elämänpolku. Kukaan teistä ei ole samanlainen. Ajattelette ehkä, että tämä on hyvin monimutkainen palapeli - kuitenkaan Hengelle se ei ole, sillä teidän kaikkien kokonaisuus on yhdistetty ykseydeksi. Se on palapeli, missä yhden ominaisuudet auttavat toista tavoilla, jotka eivät ole teille edes tuttuja. Niinpä siitä tulee monimutkaista teidän ajateltavaksenne, mutta ei meille. Kyse on suloisesta ja hyväntahtoisesta energiasta ja se on tarkoituksellista.

Siis rakas parantaja, tiedän, kuka on täällä, ja tiedän, kuka kuuntelee ja lukee. Vaikka sinulla olisikin ongelmia tai eroja Hengen kommunikoinnissa, nyt tiedät miksi. Jos putkesta tulee suurempi, vedenpaine voi laskea, mutta toimitettava vesimäärä pysyy samana. Sen dynamiikkaa mitä vastaanotat kanavoituna informaationa ja parantavana energiana, täytyy ehkä muuttaa tavoilla, joita et odota. Tämä tapahtuu samojen tai vielä parempien tulosten saamiseksi. Tiedä tämä: suunnitelma on, ettei mikään huonone. Ymmärrätkö? Se on suunnitelma. Jos vastaanotat saman informaation suuremman portaalin läpi, niin se sallii puhtauden, mitä ei ollut ennen. Sen sijaan että se ryöppyää nopeana, intuitiivisena ajatuksena, se hidastuu nyt, jotta voit nähdä sen ja käyttää sitä paremmin.

2014 - uusi alku

2014 on uutta energiaa ja alku vanhan sielun kyvylle työskennellä planeetalla paljon paremmin. Tämä on energiaa, mitä olette aina odottaneet vanhana sieluna. Se on teidän aikanne alku, mutta se kestää jonkin aikaa eivätkä jotkut teistä tunne sitä vielä, koska aistinne muuttuvat. Mutta yleisesti teissä kaikissa ja kuuntelevissa pitäisi olla tunne, että tämä vuosi on hyvin erilainen kuin viime vuosi. Teidän pitäisi pystyä vetämään syvään henkeä ja sanomaan: "Olen hyvin iloinen, että on 2014, ja voin tuntea eron." Älkää vain toistako, mitä joku toinen on kertonut siitä, vaan käyttäkää omaa luontaistanne - intuitiota mikä teillä on - vahvistuksen saamiseen siitä, miltä tämä kaikki tuntuu.

Aloitamme kanavointisarjan - kertomatta koskaan kumppanilleni, milloin se tapahtuu - new agen salaperäisyyden poistamisesta. Tässä keskusteluprosessissa olemme kertoneet teille, että osa tästä saattaa olla hyvin loukkaavaa. Tämä pätee erityisesti opettajiin, joilla on ajattelutapa, mitä ei helposti muuteta. He ovat aina opettaneet tietyn asian tietyllä tavalla ja se on toiminut heillä. Miksi siis muuttaa sitä?

Puhutaanpa opettajista hetki. Rakkaat ystävät, vanhassa energiassa, ennen vuotta 2012, ehdottomasti kaikki mitä vastaanotitte, työnnettiin suodattimen läpi, vanhan energian tumman suodattimen. Näin paljon siitä, minkä kanssa teidän oli työskenneltävä, oli vertauskuvia, ei suoraa informaatiota. "Linearisoitte" ja välititte sen sitten parhaanne mukaan. Kukaan ei tajunnut sitä väärin. Teitte vain parhaanne sillä, mitä teillä oli. Mutta nyt kun poistatte tuon suodattimen ja näette, mistä oikeasti on kyse, se voi olla teille ahaa-elämys. Ymmärtäkää, että tämä kommunikointi on lahja eikä siihen liity tuomitsemista. Se on vain kutsu teille avata silmänne uudessa ja kirkkaammassa huoneessa ja sanoa: "Aha, on erilaista, kuin olen opettanut." Juhlikaa uutta selkeyttä ja opettakaa sitten, mitä näette nyt.

Osa uudesta informaatiosta alkaa selkeyttää sitä, mitä olette tehneet, ja saattaa hyvinkin muuttaa vähän sitä toimintamallia, minkä luulitte aina hallitsevanne. Se on vähän erilaista. Se on kuin niillä, jotka näkevät lopulta jonkin laulun sanat painettuna ja oivaltavat laulaneensa väärillä sanoilla! Sävelmä on sama, mutta sanat ovat nyt tarkemmat. Se on tällaista. Olette ehkä laulaneet laulua, opettaneet laulua ja nauttineet laulusta, mutta kun avaatte kansitekstin ja näette lopulta sanat kirjoitettuna, sanotte: "Hupsista!" Vetäkää siis syvään henkeä hetken. Sanokaa itsellenne: "Se on ok, se on ok. Nyt minulla on enemmän selkeyttä ja opetan eri tavalla ja paremmin!"

Hyvin usein ihmiset vääntävät tällaisen tilanteen itsearvostusasiaksi, katsovat elämäänsä ja sanovat: "Olen tehnyt sen väärin ja siksi olen epäonnistunut." Ymmärrättekö, rakkaat ystävät, että tämä on vanhan energian opetusta? Siinä vanhan energian tietoisuus menee tielle antamaan "ohjauskorjauksia" opettajille ja intuitiivisille henkilöille. Se on havainto - havainto suurenmoisuudestanne.

Tulkaa pois lineaarisuudesta

Ensimmäiseksi haluamme nuhdella teitä yrittäen poistaa asioiden yksittäisyyden. Kaikki mitä teillä on, on lineaarista, joten kaiken on sovittava teidän malliinne. Olemme sanoneet tämän aiemmin: ihmiset elävät 3D:ssä ja siksi kaikki hahmotetaan 3D:ssä. Yleisesti ottaen yritätte aina järjestää kaiken niin, että se vastaa havaintoanne omasta todellisuudestanne. Teidät täytyy tyydyttää lineaarisuudella ja kaiken sen luokittelulla, minkä kanssa työskentelette. Vaikka jotkut käsitykset joita saatte Hengeltä, eivät ehdottomasti ole lineaarisia, teidän on silti järjestettävä ne lineaarisesti tunteaksenne olonne mukavaksi. Enkeli on yksi olento, Jumalalla on yksi ääni. On yksi ruokavalio kaikille. On yksi tapa palvoa, rukoilla ja nähdä Jumala. On yksi oikea tapa. On yksi sinä ja se on aivoissanne. (Tämä viimeinen kohta on todella huvittava, jos tietäisitte totuuden.)

Asiat ovat monimutkaisempia kuin tämä. Minäpä olen yksityiskohtaisempi, jotta tiedätte, mistä puhun. Henki on aina puhunut ihmiskunnalle koodeina. Jos olette lukeneet pyhän raamatun profetiakirjoja, jakeet ovat koodeja. Nostradamus kirjoitti nelisäkeensä koodeina, jotta hänen ystävänsä eivät tietäisi, mitä hän teki. Mutta hän sai myös Hengeltä viestinsä tulevaisuudesta koodeina. Aito henkinen profetia näytettiin annettavan aina vertauskuvallisina koodeina, myös planeetan syvällisimmät viestit. Alkuperäiskansat vastaanottivat ja välittivät sitä samalla tavalla. Se tuli aina vertauskuvina - aina vertauskuvina.

Miten moniulotteinen Jumala puhuu "yksiulotteiselle" ihmiselle? Vastaus on "vertauskuvina". Sanan "vertauskuvallinen" merkitys on käyttää muita sanoja tai tilanteita, jotka muistuttavat todellista merkitystä. Tämä auttaa selkeydessä ja ymmärryksessä, erityisesti silloin kun ei puhuta samaa kieltä. Onko teidän koskaan tarvinnut kommunikoida jonkun kanssa, joka puhui vain muutaman sanan omaa kieltänne? Käytte liikkeitä, ääniä ja sanoja joita hän ymmärtää, välittämään todellisen merkityksen. Tällä tavalla Henki on aina työskennellyt kanssanne.

Kuitenkin jotkut opettajat, erityisesti muinaiset, ovat opettaneet vertauskuvia kirjaimellisesti faktana. Lopulta, "sanoihan Jumala sen". Tämä on yleistä ja tiedätte kaikki tämän. Ne seitsemän päivää jotka maapallon luominen vei, eivät olleet seitsemän päivää. Ne olivat seitsemän suotuisaa armojärjestelyä, joissa asiat luotiin tavalla, missä oli järkeä, ja tuloksena oli jumalaisen planeetan ja sen päällisen elämän luominen. Tämä on kuitenkin esimerkki siitä, mistä puhumme. Näette nyt maalaisjärjen siinä ja olette selvittäneet, mitä Henki todellisuudessa tarkoitti. Nyt on siis aika alkaa soveltaa tätä samaa maalaisjärkeä joihinkin asioihin, joita kuulette päivittäin henkisessä elämässänne tai joita teille on opetettu metafysiikasta. Tähän voi sisältyä yleisasioita sekä pieniä yksityiskohtia. Yksityiskohdat saavat teidät vaikeuksiin.

Esimerkki

Tässä on pieni esimerkki. Joka kerta kun näette sanan "kristallinen" liittyvän johonkin henkiseen, on se sitten verkko tai planeetta tai olento, ymmärtäkää, että se on vertauskuvallista. Se merkitsee sellaista, mikä sisältää värähtelyä tai muistaa. Niinpä esimerkiksi saadessanne kanavoinnin, että on kristallienkeli, joka toimittaa viestejä, teillä saattaa yhtäkkiä olla havainto kristallista tehdystä enkelistä. Sitten annatte tuolle kivienkelille nimen ja melko pian joku palvoo sitä ja teette pikkukristalleja, joilla on siivet ja jotka näyttävät enkeliltä. Sitten lopulta joku tietysti alkaa kanavoida kristallienkeliä ja hänellä on kristalleja ympäri näyttämöä. Ymmärrättekö, mitä sanon? Alkuperäinen viesti tarkoitti jotain täysin muuta. Haluan teidän alkavan ymmärtää, että kanavoidut viestit, myös minun, ovat usein vertauskuvallisia. Ne kertovat paljon suuremman tarinan, mihin mikään lineaarinen viesti koskaan pystyisi, koska ne avaavat mielen vertailemaan totuuden monia, monia muita ominaisuuksia. Tästä syystä käytämme monia opettavaisia tarinoita.

Kristallienkeli on enkeliryhmä (kaikki enkelit ovat osa "Jumalakeittoa" eikä kukaan ole yksilö), joka on vastuussa sen informaation tai värähtelyn tallentamisesta, kuka olette, ja kenties myös henkilökohtaisen akaasianne. Tämä enkeliolemus voi sitten auttaa teitä matkan varrella saamaan takaisin sen, mitä olette oppineet aiemmissa inkarnaatioissa. Se on hyväntahtoinen auttaja suurenmoisuutenne kanssa työskentelemisessä. Pidättekö siitä enemmän kuin kivestä, jolla on siivet?

Kristalliplaneetta ei ole lainkaan planeetta. Se on "varastopaikka" kaikenlaisille sieluille, kenties osa inkarnoitumis- ja paluujärjestelmää. Mutta se on vertauskuva sille, mihin moniulotteiset asiat tallennetaan ja missä ne muistetaan. Ajatus planeetasta on vain teitä varten, koska teillä ei ole mitään käsitystä todellisesta moniulotteisesta kvanttivarastosta. Ymmärrättekö? Se on vertauskuva.

Informaatio mitä annan nyt tässä uudessa energiassa, annetaan selkeyttämään asioita, ei tekemään elämästä vaikeampaa. Jos sovellatte tätä "etsi vertauskuvia" -sääntöä moniin asioihin, joissa ei ole tolkkua, alatte ehkä ymmärtää Jumalaa paljon paremmin. Se auttaa salaperäisyyden poistamisessa tietyistä ominaisuuksista, joita teille on kerrottu menneisyydessä.

Kyllä, meillä on yksityiskohtia, klassisia esimerkkejä, mutta jos antaisimme niitä, se saattaisi loukata niiden sydäntä, jotka ovat opettaneet eri tavalla, emmekä tee sitä. Emme tee sitä. Sen sijaan annamme teille aseet tutkia asioita itse ja se missä ehkä roikutte kiinni opinkappaleena tai totuutena, voi olla hyvin erilaista, mitä luulitte. Tämä on vain yksi monista asioista, joita pyydämme teitä tekemään. Maalaisjärki. Oliko Eedenin puutarha? Olisiko se voinut olla vertauskuva Gaiasta? Oliko puhuva käärme? Olisiko se voinut merkitä jotain muuta? Tiesittekö, että käärme on viisauden viestintuoja tietyille alkuperäiskansoille? Kun alatte nähdä hämmästyttävän totuuden jossain näistä muinaistarinoista, näette Jumalan rakkauden paljon selvemmin ja se alkaa poistaa salaperäisyyttä mytologiasta ympärillänne.

Erotteleminen

Lakatkaa erottelemasta asioita! Ymmärrämme, että on ehdottomasti normaalia ihmiskäyttäytymistä erotella asioita. Erottelette selviytyäksenne ja olemme puhuneet tästä aiemmin. Olemme kertoneet teille, että suurin ero vanhan ja uuden energian välillä on, että vanha energia erotteli ja selviytyi, koska kuljitte pimeydessä. Uudessa ajassa valot on sytytetty ja nyt voitte nähdä toisenne. Nyt ei ole mitään syytä erotella, koska ei tarvitse pelätä toisia. Voitte nähdä heidät nyt! Yhdistykää siis sen sijaan. Mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Vanha selviytymisenergia on yksi vaikeimmista muokattavista asioista. Katsokaa, mitä vanhan energian selviytymisessä on yhteistä. Se pelkää ihmisten yhdistämistä uusilla tavoilla. Tunnistatteko alla olevat lauseet?

Puhelin on paholaisen työkalu.

Televisio pilaa lasten mielen.

Internet on anti-Kristuksen alku.

Facebook varastaa nuorten ihmisten sosiaaliset taidot.

Jokainen näistä on yhteiskunnallinen vallankumous, mikä tuo maailman lähemmin yhteen. Mutta vanhan energian selviytymisvaisto pelkää niitä kaikkia.

Haluan teidän alkavan harjoitella yhdistymistä tavoilla, joita ette osaa edes odottaa. Tässä on esimerkki loukkaamatta ketään, särkemättä kenenkään sydäntä. Esimerkki: olette länsimaalainen ja tapaatte miehen, jolla on päähine. Puhutaanpa yleisestä ajatteluprosessista, mikä perustuu selviytymiseen.

SELVIYTYMINEN:

Päähine tarkoittaisi välittömästi hänen uskomusjärjestelmäänsä, kenties hänen kotimaataan, kulttuuriaan ja ehkä hänen puhumaansa kieltä. Tämä merkitsee myös omalle havaintotavallenne - koska ette oikeastaan tiedä paljon hänestä - ettei hän luultavasti pidä teistä. Teidän päännehän ei ole peitetty. Mitä siis teette? Normaalisti lähdette eri suuntaan. Kenties hän on Lähi-idästä? Lähi-idässä monet käyttävät päähinettä. Kuitenkin kaikki kehossanne, kaikki mitä aivoillenne on opetettu, erottaa hänet teistä.

Aivonne alkavat raksuttaa päättelyä ja logiikkaa: teillä ei ole mitään yhteistä. Jos alatte keskustella, se päättyy huonosti, koska hän ei usko siihen, mihin te uskotte. Te ette myöskään usko siihen, mihin hän uskoo, eikä hän kuuntelisi teitä. Hän vain seuraa sitä, mitä hänelle on opetettu. Te ette tiedä siitä paljon, mutta näette hänen seuraavan sitä, mitä hänen on käsketty tehdä. Te olette vapaa olemaan käyttämättä päähinettä, mutta hän ole. Ymmärrättekö? Selviytyminen on erottanut teidät, oikeuttanut sen vanhassa havaintotavassanne ja saanut teidät toimimaan. Lähdette toiseen suuntaan. Tämä on erottamista, tämä on selviytymistä. Sen muuttaminen vaatii teitä ajattelemaan hyvin eri tavalla asioiden toimintatapaa.

UUSI TOIMINTAMALLI:

Rakas ystävä, ajattele tätä. Tapaat miehen, jolla on päähine. Mielesi on kaukana selviytymisestä. Sen sijaan se on valpas näkemään, onko teillä jotain yhteistä. Tämä on itse asiassa uutta selviytymistä, missä ymmärrätte intuitiivisesti, että teidän täytyy yhdistyä, ei erota. Intuitiosi toimii ja tämän se kertoo sinulle. Tämän miehen todellisuutta on käyttää päähinettä tapana kunnioittaa sisäistä Jumalaa. Se on hänen kulttuurinsa, mutta hän tekee sen avoimesti, jotta tiedätte hänen uskovan Jumalaan. Niin tekin uskotte! Hän kunnioittaa omaa Jumalaansa niin paljon, ettei hän pelkää, mitä ihmiset ajattelevat hänen käyttäessään päähinettä. Se on vähän samanlaista kuin teillä siinä mielessä, että tekään ette pelkää sitä, mihin uskotte. Teillä on jotain yhteistä tämän miehen kanssa - kumpikin rakastaa samaa Jumalaa.

Tämä tapahtuu seuraavaksi. Tiesittekö, että hän odottaa teidän kävelevän pois? Hän on käyttänyt päähinettä koko elämänsä ja hän on yhteiskunnassa, joka ei käytä. Hän tietää, mikä on yleistä käyttäytymistä, ja hän on nähnyt sen uudestaan ja uudestaan. Mitä siis teette sen sijaan? Kättelette häntä. Katsotte häntä silmiin. Hymyilette ja tervehditte Jumalaa hänessä ja Jumalaa teissä. Teillä on yhteisiä asioita. Teidän ei tarvitse edes puhua siitä. Teidän ei tarvitse edes ystävystyä hänen kanssaan.

Minkä luulette hänen reaktionsa olevan? Hän näkee tasapainoisen ihmisen, joka ei välitä, käyttääkö hän päähinettä. Hän ei kysy miksi, hän tietää vain tavanneensa suloisen ja tasapainoisen ihmisen! Ymmärrättekö, mitä juuri tapahtui? Ette ainoastaan muuttanut omaa toimintamallianne, vaan muutitte myös hänen! Kenties hän lähtee tuosta paikasta vähemmän alttiina ajattelemaan, että ne jotka sanovat olevansa esoteerisia, kävelevät toiseen suuntaan. Tämä on täysin uusien sääntöjen alku ja voisimme kertoa näitä esimerkkejä äärettömästi. Voisimme puhua maista ja siitä, mitä ne voisivat tehdä yhdistyäkseen käyttämällä sitä, mikä heillä on yhteistä, eikä vanhaa erottamishistoriaa.

Uusi toimintamalli vaatii toisenlaista selviytymistä - hyväntahtoista selviytymistä. Ehkä kuulette nämä asiat tässä kanavoinnissa ja sanotte: "Voi, kuinka kiva. Se on kiva ajatus, Kryon." Sitten menette ulos ja unohdatte. New agelainen, pyydän sinua käyttämään sitä. Haastan sinut. Mitä siitä sanot? Tiedän, miten merkittävää se on, koska voin nähdä, mitä tapahtuu. Voin nähdä se, koska olen nähnyt sen jo toisissa paikoissa ja toisissa maailmoissa. Mahdollisuus on niin suuri, että se on varma asia. Ei ole ennustamista tietää, että mahdollisuus on melkein 100 prosenttia. Onko ennustamista sanoa, että kun hyppäätte ilmaan, tulette takaisin alas? Ei, se on mahdollinen tieto siitä, miten asiat toimivat ympärillänne, kuten gravitaatio.

Kun aloitatte uuden havaintotavan ettekä erota toisia itsestänne, katsokaa, mitä tapahtuu. Kyse ei ole vain miehestä, jolla on päähine. Kyse on naapurista, joka ei usko siihen, mihin te uskotte. Kyse on siitä, jota olette vältelleet. Kyse on siitä, joka ehkä lähtee toiseen suuntaan, kun te tulette maisemiin. Kenties saatte tilaisuuden sanoa "hei" tuolle ihmiselle synkronistiselta näyttävässä tapaamisessa? Tehkää jotain pöyristyttävää! Tervehtikää häntä suloisesti, tarkoittakaa sitä ja siirtykää eteenpäin. Hän ajattelee sitä pitkän aikaa. Pystyykö Jumala teissä tekemään sen? Vastaus on "kyllä".

Rakkaat ystävät, tämä vaatii työtä. Kun alatte muuttaa sitä, kuka olette, miten käyttäydytte ja miten reagoitte tilanteisiin, kirjoitatte uudelleen ihmisyyttä, eikö vain? Kirjoitatte uudelleen perusihmisluonnetta. Tämä on kutsu. Koskaan aiemmin henkisen ihmisen historiassa, planeetan kylvämisestä saakka, kehonne solut eivät ole olleet vastaanottavaisempia ehdotukselle käyttäytymismuutoksesta - mikä toimii ja mikä ei toimi. Sanomme sen taas: planeetan uusi tasapaino on tasapainoisen selviytymisen toimintamalli. Tasapainoiset ihmiset nähdään vahvoina. Nämä selviytyvät ympäröivästä muutoskaaoksesta. Nämä tuovat rauhan planeetalle.

Uusi tasapaino

Ennen kaoottiset ihmiset vetivät puoleensa eniten huomiota ja saivat, mitä halusivat. Nyt nämä samat yksilöt nähdään kuitenkin viuhtovina lapsina, jotka käyttäytyvät huonosti. Ihmiskunta näkee tämän ja etsii sen sijaan tasapainoa. Yksilöt sekä liiketoiminta- ja henkiset järjestelmät pyrkivät tasapainoon, missä on henkistä maalaisjärkeä. New agea sanotaan myös esoteeriseksi. Planeetalla on paikkoja, missä sanat "new age" merkitsevät kulttia. Siksi ne korvataan usein kanavoinneissani sanalla "esoteerinen". Niinpä käytän näitä termejä toisiaan vastaavina. Tämä siksi, että ymmärrätte sen merkityksen, mitä seuraa.

Hyväntahtoiset auttajat

On monia, jotka kanavoivat kauniita, esoteerisia olentoryhmiä. Joidenkin ryhmien nimet ovat hyvin tuttuja, koska ihmiset ovat kanavoineet niitä pitkän aikaa. Mainitsen muutamia ryhmiä, jotka ovat edustettuna tällä hetkellä. Teen tämän täydellä rakkaudella enkä koskaan loukkaamaan ketään tai tekemään ketään ihmistä väärässä olevaksi. Sen sijaan teen tämän avaamaan mahdollisuuksia, jotka ovat suurempia kuin se, mitä jotkut niistä opettavat. Monia ryhmiä kanavoidaan ja on monia näihin ryhmiin liittyviä kirjoja. Mainitsen arcturuslaiset, Siriukselta ja Orionista olevat ja mainitsen myös plejadilaiset. Tässä on vain neljä ja on monia muita. Mutta on hämmentävää monille, keitä he ovat ja mitä heidän pitäisi ajatella kaikesta siitä.

Tiedän, miten ihmiset ajattelevat. Elämme kanssanne! Pidämme teitä kädestä vaikeuksissa. Itkemme kanssanne, nauramme ja olemme tukenanne. Kun joku kanava ilmestyy ja informaatio resonoi kanssanne, olette kiinnostunut! Kenties kanavoidaan Orionilta olevia [esimerkiksi]. Ihminen sanoo ehkä: "Nämä ovat minun porukkaani! Rakastan todella tätä informaatiota." Sitten ripustaudutte siihen ja laitatte laatikon sen ympärille ja sitä haluatte kuulla. Kun joku kysyy: "No, entä arcturuslaiset?", sanotte: "No, en tiedä niistä. En ole koskaan kuullut niistä. Olen kuullut vain Orionilta olevista ja ne ovat todellisia, koska resonoin niiden kanssa. Ne auttavat minua."

Tämä edustaa 3D-ihmistä parhaimmillaan. Näettekö, mitä olette tehneet? Olette sulkeneet muut pois, koska yksi ryhmä oli ensin tai resonoi teidän kanssanne. Sitä selviytyminen tekee. Se erottaa ja sulkee pois. Järjestäytyneet uskonnot ovat tehneet tätä vuosia ja saattaneet planeetan paikkaan, missä on yksi Jumala tuhansien erottamislaatikkojen kera. Se ei ole maalaisjärkeä. Haluan poistaa salaperäisyyden mainitsemiltani estoteerisilta ryhmiltä. Esoteerisen ihmisen on aika nähdä järjestelmän kauneus, sillä new age on myös jakanut itsensä osiin ja erottanut itsensä suuresta totuudesta.

Kaikilla niillä jotka olen maininnut, on yhteneväisyyttä, rakkaat ystävät. Haluan aloittaa alusta. Aloitan galaksin historialla ja kauniilla tarinalla, jonka olette kenties kuulleet toisilta tai minulta. Se on yksi kauneimmista tarinoista, minkä voin kertoa.

Galaksinne historia

Luotiinpa kerran galaksi, mikä oli täynnä Jumalan rakkautta. Luovalla lähteellä joka loi sen, oli hyväntahtoinen miljardeja vuosia vanha järjestelmä - mikä oli vähintäänkin riittävä aika miljoonien kaikenlaisien planeettojen kehittämiseen. Tämän galaksin fysiikka tunsi mieltymystä loppuunsaattamiseen, tasapainoon ja elämään. Se ei ollut satunnaisfysiikkaa, kuten olette olettaneet, vaan sillä oli hyväntahtoinen tarkoitus. Sitten kun planeetat viilenivät ja kehittivät elämää, yhdellä planeetalla kerrallaan olisi vaihtoehtona tulla kylvetyksi henkisesti. Jokaisen planeetan ihmisten DNA:ta muutettaisiin hieman ja tuhansia vuosia kestävä koe alkaisi. Kokeella nähtäisiin, voisivatko he elämisprosessissaan löytää sisäisen Jumalan - hyväntahtoisen luomisjärjestelmän. Jos he löytäisivät, heillä olisi lupa saada ylösnousemusstatus, missä fyysinen sulautuisi moniulotteiseksi todellisuudeksi.

Ylösnousseeksi planeetaksi tuleminen vie monta tuhatta vuotta. Prosessin aikana kukin sivilisaatio tulee hyvin lähelle kaikkien asioiden luovaa lähdettä. Prosessin aikana jokaista pyydetään lopulta valitsemaan joku toinen galaksin planeetta, kaukana omastaan, ja kylvämään se pyhällä DNA:llaan. Pysyttekö mukana? Tämä on se järjestelmä. Vapaasti valitun planeetan ihmisiin kylvetään nyt intuitiivisesti kyky kantaa sielua ja tulla tietoiseksi valosta ja pimeydestä ja aloittaa löytämispalapelinsä - tai sitten ei.

On niitä, jotka sanovat: "No, Kryon, mistä ensimmäiset siemenet tulivat?" Ne tulivat keskuksesta, Suuresta keskusauringosta, ytimestä, siitä mitä kutsutte Jumalaksi, luovasta lähteestä, mikä on kaikkialla. Tämän pienet yksityiskohdat eivät ole tärkeitä. On paljon tärkeämpää löytää ja hengittää puhdasta ilmaa, kuin käyttää aikanne kysyen, mistä ilma tuli [vertauskuva].

Teidän on tärkeä tietää tämä: teillä on sukulaisia galaksissa! 1) He näyttävät kovasti teiltä. 2) Heillä on hyvin teidän kaltaisenne DNA. Selkeytetäänpä tätä.

Annan teille informaatiota, mitä olemme antaneet aiemmin, mutta mikä teidän pitäisi kuulla taas, jotta ette unohda sitä. Sitten kun alatte löytää yksinkertaisia elämänmuotoja aurinkokunnastanne ja sen ulkopuolelta, havaitsette, että DNA-tyyppisten molekyylien rakenne on samanlainen. Löydätte, ettei planeettaanne ole eristetty galaksista elämän kehittämis- ja luomisprosesseissa. Planeettaevoluutio kohtelee asioita ainutlaatuisesti eri planeettojen ympäristön vuoksi, mutta perustermein ilmaistuna DNA on monimutkaisen elämän luonnostaan tapahtuva evoluutio ja sen biofysiikka on osa elämän kehittymistapaa koko galaksissa. Se ei ole ainutlaatuista maapallolle.

Sukulaisenne toisissa maailmoissa ovat humanoideja ja he näyttävät teiltä. Jotkut ovat suurempia ravinnon tai gravitaatiopiirteiden vuoksi ja jotkut ovat pienempiä. Mutta he eivät ole pelottavia olentoja, joilla on 14 silmää, kolme kättä ja kirkuva ääni. Se on yksi suurimmista asioista, minkä löydätte joku päivä - että kaikkialla on teidän kaltaistanne elämää. Kerron teille, rakkaat ystävät, että kun löydätte tämän ja oivallatte, mitä se merkitsee, ymmärrätte kaiken älykkäästä suunnitelmasta ja tunnette galaksissa ja planeetassanne hyväntahtoisuuden, mikä on toiminut tehden asioista samanlaisia kaikkialla.

Voitteko kuvitella alkavan jonkin sivilisaation miljardeja vuosia sitten? Yhden planeetan, ensimmäisen planeetan, mihin kylvettiin Jumalan tieto? Voitteko kuvitella, että planeetta voisi tehdä tämän? Sillä ei ole nimeä nyt eikä myöskään sen kansalaisilla, rodulla - tai miksi haluattekin kutsua niitä - ole nimeä. Se oli hyvin kauan sitten. Se vei miljoonia vuosia, mutta he onnistuivat siinä kaiken todennäköisyyden vastaisesti. Se on muuten tarina, minkä me kaikki tunnemme, ja rakastamme sitä. Se oli alku ja millainen tarina se olikaan! Siinä on kyse siitä, mitä he kävivät läpi ja miten he kylvivät toisen planeetan - vain yhden äärettömällä tähtitaivaalla - hiekkarannalla mikä jatkuu silmänkantamattomiin, vain yksi hiekanhyvä valitaan [vertauskuva]. He löysivät sen ja he tekivät sen, ettekä te tiedä siitäkään maailmasta, sillä siitä on liian kauan. Se ei muuten onnistunut siinä ja niin he kylvivät toisen. Sekään ei onnistunut ja he kylvivät uuden. Tuo kolmas planeetta onnistui, ettekä te tiedä näidenkään nimiä. Se oli liian kauan sitten.

Keskimäärin jokaisella planeetalla on oltava noin miljoona vuotta kylvämisestä valmistumiseen. Miltä tämä teistä tuntuu? Minäpä kysyn teiltä: missä vuodessa luulette olevanne henkisen kehityksen suunnitelmassa? Jos sanoisin "vuodessa yksi", olisiko siinä järkeä? No, teillä on pitkä matka kuljettavana!

Mutta minäpä kerron teille jotain: olette ylittäneet päätösvirstanpylvään. Tämä on kuvaus pisteestä, missä planeetan ihmiset alkavat hitaasti ymmärtää, mitä he tekevät ja mikä tavoite on. Se käynnistää kellon. Älkää antako tämän tehdä itseänne surulliseksi. "No, Kryon, luulin sen tapahtuvan muutamassa sukupolvessa." Niinkö? Luulitte, että muutamassa sukupolvessa kuljeskelette kaikki valona? Parissa sukupolvessa? On niitä, jotka itse asiassa uskovat niin. Alkakaa käyttää maalaisjärkeä.

Rakkaat ystävät, hyvä uutinen on, että kaikki mitä olette kokeneet planeetalla 30000 vuotta - vanhassa energiassa rämpiminen - on ohi. Nyt on se tilaisuus, mitä varten tulitte. Siksi saavuitte tänne ja hyvä uutinen on myös tämä: sillä ei ole merkitystä, miten kauan se kestää, koska osallistutte siihen kaikkeen henkilökohtaisesti! Kyllä! Keneltäkään teistä ei mene ohi tämän upean näytelmän loppu [vertauskuva]!

Jokainen elämä tästä lähtien on tässä uudessa energiassa. Sitten kun saavutte uutena ihmisenä neljän elämän päästä - sanotaan 300 vuoden kuluttua - heräätte [synnytte] eri tavalla. Kun avaatte silmänne, ette tunnista vain äitiänne, tunnistatte myös maapallon! Muutamassa päivässä mielenne sanoo "tervetuloa takaisin!" Lapsi joka olette, muistaa heti silmienne fokusoituessa: "Tämä on kuppi. Tämä on ruokaa. Hei, tuo on se olento, joka on naimisissa äidin kanssa." Se on selvää teille. Kenties kuukauden tai parin päästä kävelette - ehkä nopeammin. Teidän ei tarvitse opetella lukemaan (ellei kyse ole kielestä, mitä ette ole koskaan oppineet). Olemme kertoneet tämän teille aiemmin. Etsikää tätä. Eikö siinä ole järkeä, ettei teidän tarvitse opetella perusihmistoimintaa uudestaan ja uudestaan? On sen sijaan aika muistaa se!

Tämän henkinen evoluutio luo. On pikaraiteita, emmekä ole vielä puhuneet siitä teille. Mestareita tulee takaisin ettekä näe heitä mestareina. Näette heidät keksijöinä. Se on ok eivätkä he välitä, kun he tuovat planeetalle moniulotteisia keksintöjä, jotka sallivat teidän ymmärtää aineen perustan. Tämä ei ehkä merkitse mitään teille, mutta kuvitelkaa nyt kanssani. Ymmärrättekö, että jos tuntisitte aineen perustan, voisitte suunnitella ainetta? Jos teillä olisi teknologiaa tuon perustan ymmärtämiseen, niin käyttämällä sitä voisitte muuttaa myös massaa. Kehon kantasolujen tapaan aineella on myös perusta.

Kysykää joltain fyysikolta. Älkää uskoko minun sanojani tästä. Kysykää joltain fyysikolta: "Olisiko atomirakenne mahdollista kopioida, jos olisi työkaluja ja ymmärrystä?" Kyllä. Kerron teille, mitä voisi olla, ja kykenette tekemään tämän, koska sota, kauhut ja vitsaukset eivät keskeytä teitä. Näetkö, miten tämä toimii, rakas ystävä? Se on uudenlaista selviytymistä. Mitä enemmän teette yhteistyötä toisenne kanssa ja yritätte nähdä toistenne sisäisen Jumalan, sitä enemmän teille annetaan planeettana ja sitä enemmän tulette toimeen keskenänne.

Miljardeja vuosia sitten yksi planeetta johti toiseen noin miljoonassa vuodessa kerrallaan ja muutamassa kierroksessa galaksin ympäri. [Koska kaikki planeetat ja tähdet kulkevat galaksin ympäri samalla vauhdilla, on vakioaikamitta kaikelle älykkäälle elämälle galaksissa. Jokaisella auringolla ja jokaisella planeetalla auringon ympärillä on sama aikakello, jos mitataan aikaa kierroksina tai osakierroksina galaksin keskustan ympäri. Niinpä planeettasivilisaatiot voivat yhdistyä toisiinsa tällä tavalla. Jos puhutte jollekin toiselta planeetalta olevalle vuosista, hänellä ei ole aavistustakaan, mitä tarkoitatte, sillä teidän vuotenne eivät ole heidän.]

Plejadilaiset ovat vanhempianne. Silloin kun heidän planeettansa ylösnousi ja heillä oli koko Jumala DNA:ssaan, he oivalsivat, mitä he olivat käyneet läpi. He tiesivät vihdoin, mitä varten he olivat, ja he saivat täyden käpylisäkeyhteyden - 100%:sti toimivan DNA:n - mutta he pysyivät silti fyysisyydessä [pysyivät fyysisessä kehossa]. Tiedättekö, millaista se on? Älkää etsikö heidän 3D-aluksiaan. Nämä kauniit olennot ovat kietoutuneet kanssanne ja he tulevat ja menevät niin, kuin haluavat. He kuitenkin tekevät sen vain "ajattelemalla" asiaa.

Te [maapallolla] olitte seuraavia ja ainoa kylvetty planeetta heidän jälkeensä. Mutta tiesittekö, että heillä oli omat henkiset vanhempansa, aivan kuten teillä on henkiset vanhempanne? Heidän vanhempiensa ja vanhempien vanhempiensa nimi on arcturuslaiset ja ne, jotka ovat Orionilta ja Siriukselta. Kaikilla näilläkin on omat henkiset vanhempansa ja niillä oli sitten omat vanhempansa. Kuunnelkaa: jokainen näistä ryhmistä on osa luovan lähteen perheryhmäänne. Jotkut ovat henkisiä isovanhempianne ja jotkut ovat isoisovanhempianne. Jotkut ovat vielä taaempaa. Planeetallanne on myös muinaisia olentoja toisista galaksin osista, jotka ovat täällä "vain auttamassa".

Minäpä kysyn teiltä tätä. Mitä tiedätte niistä biologisten isovanhempienne piirteistä, joita vanhemmillanne ei ole? Mitä tunnette isovanhemmistanne, elävistä tai kuolleista? Katsotte heitä eri tavalla kuin vanhempianne, eikö vain? Vanhempanne ovat "tositoimissa", mutta isovanhempanne eivät. Isovanhempanne haluavat viihdyttää ja auttaa teitä ja viedä teidät eri paikkoihin. Äiti ja isä? He ovat vähän erilaisia. He ovat varmistamassa, että selviydytte, ja antamassa teille elämän säännöt.

Plejadilaiset kylvivät teidät ja he ovat vastuussa informaatiosta, kun avaatte aikakapselit. He laittavat teidät kristalliverkon ja muiden järjestelmien testien läpi, joita he ovat luoneet ollakseen kanssanne vuorovaikutuksessa henkisessä heräämisessänne ja selviytymisessänne. He sanovat; "Tue nyt, mennään!" Aa, mutta isovanhemmat - he antavat teille mitä lempeintä apua, koska he ovat enemmän käytettävissä eikä heillä ole samanlaisia vastuista kuin vanhemmilla. He ovat myös paljon kypsempi ja vanhempi ryhmä kuin vanhemmat.

Ymmärrättekö, mihin tämä on menossa? Arcturuslaiset ja Orionilta ja Siriukselta olevat ovat DNA:ssanne, koska teillä on galaktinen akaasiaperintö. Te tunnette heidät ja he tuntevat teidät. He ovat luultavasti planeetan avuliaimpia ryhmiä. Älkää erottako heitä muista, älkääkä palvoko heitä. Rakkaat ystävät, nähkää järjestelmä sellaisena, mikä se on. Ottakaa heidät kaikki omaksenne ja tietäkää, että he ovat juuri nyt tässä huoneessa kanssamme, tässä kommunikoinnissa. He rakastavat sitä, että autamme nyt poistamaan salaperäisyyden siitä, keitä he ovat. Ne jotka kanavoivat heitä, sanovat ehkä heidän olevan täältä tai tuolta, mutta haluan teidän etsivän vertauskuvia heidän informaatiostaan, sillä ne osoittavat totuuteen. Nämä ryhmät ovat täällä auttamassa, koska he ovat henkisiä isovanhempianne ja isoisovanhempianne. Siksi he tuntuvat niin hyviltä teistä ja siksi osa heiltä tulevasta kanavoinnista on hyvin puhdasta ja erinomaista. Jos kanavoija on puhdas, näette, keitä he ovat. He rakastavat teitä ja he tietävät, keitä olette.

On tärkeä, että edessäni istuvat vanhat sielut ymmärtävät, mitä sanon, ja tietävät, etten puhu koodeina tai vertauskuvilla. Juuri nyt puhun todellisuudesta ja henkisestä maalaisjärjestä, mikä on kaunista. Tämä informaatio on suoraan siitä luovasta lähteestä, mitä kutsutte Jumalaksi. Jumala on suurempi kuin mikään, mitä sinulle on kerrottu, rakas ystävä, ja kun alat hahmottaa tämän, haluan sinun muistavan yhden asian, ennen kuin sanomme näkemiin. Kun alat hahmottaa luojan ihmeen, haluan sinun muistavan, mistä se tuli, sillä akaasinen sukulinjasi on Jumala. Pohdi sitä. Sinun on aika nousta ylös, seistä selkä suorassa ja vaatia tämä sukulinja. Sano "hei" isovanhemmillesi.

Kenties he ovat odottaneet tätä pitkään? Onko tämä liian aavemaista? Joillekin se on. Toisille totuus soi kuin kirkasääninen kello ja vastaa kysymyksiin, joita he ovat esittäneet pitkään. Rakkaat ystävät, teillä on apua. Tunnistakaa se ja työskennelkää sen kanssa. Käyttäkää sitä!

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

25.1.2014 Salaperäisyyden poistaminen New Agesta - 3

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.03.2014 18:21

SALAPERÄISYYDEN POISTAMINEN NEW AGESTA - 3



Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

25.1.2014 Edmonton, AB, Kanada

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Tämä on kolmas osa kiistanalaisesta sarjasta, miten asiat oikeasti toimivat. Langenneet enkelit? Keitä oppaat ylipäätään ovat? Mitkä ovat enkelien oikeita ominaisuuksia? Kryon sanoo, että mitä enemmän selkeytämme mytologiaa Jumalasta, sitä suurempi totuudesta tulee. Ai niin … missä on osa 2? Se on audiosivulla. :-)



Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.



Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Edmontonissa tammikuussa 2014.



*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.



Kanavointiprosessissa oli aika, jolloin kumppanini ei ollut mukana siinä määrin kuin nyt. Uusi fraasi on ”Hän astuu sivuun”, mikä merkitsee, että hän on edelleen täällä. Kanavointiprosessi ei ole haltuunotto ja niille jotka kuullessaan tämän ajattelevat sen oleva outoa, mystistä tai aavemaista, haluaisin antaa tämän tutkittavaksi: planeettanne alkuperäisasukkaat ymmärsivät tämän prosessin ja he tekivät sitä säännöllisesti. Sille oli nimiä ja seremonioita ja vasta saadessanne ”modernin henkisyyden” nuo asiat poistuivat.



Tulee aika, jolloin tällaista kommunikointia ei enää tarvita. Asiat muuttuvat, rakkaat ystävät, ja ihmiskunta muuttuu. Ihmishengen kehitys tulee lopulta paikkaan, missä useimmille ihmisille annetaan viestejä suoraan. Tämä johtuu siitä, että heidän käpylisäkkeensä on auki eikä heidän tarvitse kanavoida magneettimestareita tai olentoja, joilla on kummallinen nimi. Hyväntahoisten ja kauniiden viestien vastaanottaminen kotoa on kaikkia varten. Tiedän, keitä täällä on, ja se mitä aion antaa seuraavaksi, on hauskaa minulle.



Käsillä on esoteeristen uskomusten ja new agen salaperäisyyden poistaminen. Tämä johtuu pelkästään siitä, että siinä olisi enemmän maalaisjärkeä niille, jotka haluavat tuntea teidät paremmin. Ne asiat joita kerron teille nyt, eivät ehkä ole yhtä mieltä sen kanssa, mitä teille on opetettu. Joskus perinteistä tulee totuus pelkästään siksi, että ne ovat vanhoja. Hyvin paljon siitä, mitä kerron teille tänään, on ehkä erilaista kuin perinteinen ajattelunne. Jos näin on, haluan pyytää teiltä tasapainoa – punnitkaa ainakin näitä asioita intuitiollanne, älkääkä tuomitko niitä välittömästi vääriksi. Uuden ajattelun salliminen on osa uudelleenkalibrointia. Tapa millä asiat oikeasti toimivat, voi olla erilainen, mitä luulette – kenties mahtavampi.



Väärä informaatio kauniista asioista on tavallista ihmisen henkisille uskomusjärjestelmille. Tämä johtuu siitä, että historiassa teillä oli pääsy näihin asioihin vain hyvin vanhan energian planeetalla. Se suodatti totuutta, kuten voi odottaa, antoi teille vain palan siitä palapelistä, miten asiat todella toimivat.



Rakkaat ystävät, en ole koskaan ollut ihminen. Teillä ei ole aavistustakaan siitä kunnioituksesta, mitä tunnen teitä kohtaan. Jumalakeitto on lokeroitu jossain määrin, kun se tulee palvelemaan. Sen on oltava. Ei niin, kuin luulisitte, vaan ne osat joista tulee ihmisiä teidän kaltaisellenne planeetalle tai monille muille planeetoille, ovat spesialisteja. Olette kaikki tässä kategoriassa ja miljardeja vuosia olette jatkuvasti ollut valikoitunut ryhmä. Sitä te teette. Älkää menettäkö tuntumaa siihen, että te olette luovan lähteen osa! Mutta sitä te teette.



Ihmisen sukupuu



Aiomme puhua sieluista ja korkeammista itseistä. Aiomme puhua enkeleistä ja oppaista, ja vain niistä aiomme puhua. Mutta ennen kuin aloitamme, haluan teidän näkevän palvelusukupuunne. Ponnistelunne eivät alkaneet täällä planeetallanne, rakkaat ystävät. Tätä on jatkunut hyvin pitkän aikaa. Viime viestimme puhui tästä. Planeettanne sellaisena, kuin näet sen nyt, vanha sielu, on yksi monista, joilla olet ollut. Arvoitus mitä monet teistä kantavat akaasiassaan, sisältää energioita siitä, että olette tehneet tätä aiemmin muilla planeetoilla. Olette olleet ihminen kaikilla niistä ja olette kuitenkin täällä taas tekemässä sitä. En ole Kryonina osallistunut mihinkään niistä ihmisenä. Olen ns. auttaja.



Teille olen tänään Kryon. Toisella ylösnousevalla planeetalla, joskus tulevaisuudessa, olen jotain muuta. Olen ollut aina kanssanne tämän palapelin aikana, rakkaat ystävät, ja olette nähneet minut aiemmin. Jotkut teistä kuulivat kumppanini äänen tai lukivat näitä sanoja ja jokin kuulosti sen ylittävältä totuudelta, minkä olette kokeneet tässä elämässä. Tunnistatte minut, mutta ette tältä planeetalta, rakkaat ystävät. Olette käyneet tämän läpi aiemmin ja tiesitte, että olin turvallinen ja rakastin teitä. Annoin teille informaatiota, mikä toisi teille vain suotuisia asioita elämässänne, ja voisitte luottaa minuun. Jollakin teistä tämä on tapahtunut planeetta toisensa jälkeen.



Tämä olisi akaasiamuistonne ja jotkut vanhat sielut täällä ja kuuntelemassa ja lukemassa tietävät sen. Jotkut teistä jotka kuuntelevat tätä kanavointia, ovat nyt selittäneet, miksi avattuanne kirjan ja luettuanne sanoja, jokin hyppäsi sivulta ja tunsitte sen sydämessänne. Jotkut teistä itkivät – ei informaatiosta, vaan muistamisesta. Te vanhat sielut jotka kuuntelette ja luette, olette viettäneet elämä toisensa jälkeen tällä planeetalla ja olette tottuneet siihen. Mutta oli toinen planeetta ennen tätä ja ennen sitä ja ennen sitä. Olette osa luovaa lähdettä ja kaunista järjestelmää – jokainen teistä.



Ihmissielu



Puhutaanpa sieluista. Mikä on sielu? Ihmiset käyttävät sanaa ”sielu”, vaikkei kyse olisi henkisestä uskomusjärjestelmästä. Eikö ole mielenkiintoista, että ihmiset tietävät, mikä sielu on, eivätkä koskaan teeskentele uskovansa, että heillä on sellainen? He tietävät, mikä se on. Siis on yleistä, että vanhat merimiehet raportoivat, miten monta sielua aluksella oli, ei ihmistä. Siitä on tullut yleiskieltä – kuvata ihmisen henkistä olemusta sanalla ”sielu”.



Joissakin henkisissä järjestelmissä sielu on planeetalla vain yhden kerran eikä koskaan palaa. Toisissa uskomusjärjestelmissä sielu tulee planeetalle uudestaan ja uudestaan. Kuitenkin yhtäläisyytenä on, että joka järjestelmässä sielu edustaa sitä ihmiskehon osaa, mikä kuluu Jumalalle.



Perinteisissä valtavirtauskomuksissa sielu on ”yksittäinen olento”, mikä kuuluu ihmiselle, jonka kasvot ovat peilissä. Kun kuolette, sielu menee kanssanne jonnekin muualle. Joissain uskomusjärjestelmissä se palaa sitten takaisin. Se on yksinkertaista ja virheellistä, mutta se on ok, erittäin ok. Jos sanoisin teille: ”Teidän on käveltävä, ennen kuin voitte juosta”, ymmärtäisitte tämän loogisena maalaisjärkenä. Sama henkisen totuuden ymmärrysprosessi on osa havaintotavan henkistä kehittymistä. Teidän ei tarvitse tietää kaikkia yksityiskohtia jostain käyttääksenne sitä tai tunteaksenne sen.



Ihmissielu on osa moniulotteista energiaa eikä se ole ”yksikkö”. Se ei ole myöskään kiinni yhdessä kehossa. Se voi jakautua moniin paikkoihin kerralla. New agen esoteerisessa uskomusjärjestelmässä se on korkeampi itse. Se edustaa aitoa kvanttienergiaa.



New age



Silloin kun puhumme new agesta ja esoteerisista uskomuksista, käytämme näitä termejä synonyymeinä. Sanat ”new age” voivat usein merkitä kulttia tietyissä kulttuureissa, joten käytämme usein sen sijaan sanaa ”esoteerinen”. Kumpikin termi merkitsee uskomusjärjestelmää, mikä on ainutlaatuinen, eikä sillä ole rakennetta tai opinkappaleita. Sillä ei ole mitään tärkeää kirjaa. Sillä ei ole palvottavaa profeettaa eikä mitään paikkaa, missä tärkeä päämaja sijaitsee. Ei ole mitään paikkaa, minne raportoidaan, eikä ole mitään sääntöjä. Ei ole mitään jäsenyyttä eikä tietoa alkuunpanijasta. Mikä järjestelmä! Se on loogisen ja järjestäytyneen järjestökäsityksen ulkopuolella, koska sillä ei ole organisaatiota.



Kuitenkin kymmenettuhannet ympäri maailmaa kokoontuvat yhteen kunnioittamaan samoja uskomuspiirteitä. On se tärkeä ydinuskomus, että Jumala on sisällä, sielut tulevat planeetalle monta kertaa ja ihmiskunta on osa hyväntahtoista järjestelmää, mikä saa aikaan maapallon henkisen evoluution. On uskomus, että plejadilaiset ovat kylväneet ihmiskunnan ja heitä on edelleen täällä, että elämällänne on kaunis tarkoitus ja olette täällä auttamassa suotuisalla tavalla ihmiskuntaa luomaan rauhan maan päälle.



Eikö ole mielenkiintoista, rakas ystävä, ettei ole mitään tärkeää profeettaa? Mutta oikeastaan on. Sitä mitä monet kutsuisivat ”sieluksi”, te kutsutte ”korkeammaksi itseksi”. Niinpä käytämme näitä termejä synonyymeinä, koska sitä opetamme. Mutta esoteerisessa uskossa korkeammalla itsellä on persoonallisuus. Se on osa Jumalaa, millä on teidän kasvonne. Se on verhon toisella puolella samaan aikaan, kun se on sisällänne – ja se on sisäinen profeetta! Sillä korkeampi itse sisältää henkisten sääntöjen mallin, jos sitä halutaan nimittää näin. Nämä eivät ole kuitenkaan sääntöjä, vaan paremminkin käsityksiä. Ne ovat käsityksiä entisistä elämänkokemuksista, joita edustaa akaasia, kuten kutsumme sitä.



Malli sisältää käsityksen enkeleistä ja oppaista ympärillänne ja siitä, kuka olette, minne menette, miksi olette täällä, ja sen ominaisuudet, mitä pidetään selviytymisenä. Se on sielunne malli. Korkeampi itse ei ole yläpuolellanne, mutta se värähtelee korkeammalla kuin ruumiillinen itsenne. Esoteerisen uskon koko tarkoitus ja tavoite on, että ihminen ottaa korkeampaa itseä kädestä ja löytää lisää tuosta mallista.



Eikö olisi mukava joka aamu herätessänne ottaa Jumalaa kädestä ja kulkea tuon päivän läpi syvällisen tasapainon ja viisauden kera? Tämä on new age -uskomus. Se on esoteerinen uskomus – päästä kosketukseen Jumalan kanssa, joka on teissä.



Maapallon mestarit puhuivat kaikki sisäisestä Jumalasta – kaikki. New age –uskomusjärjestelmä opettaa, että kaikki mestarit olivat päteviä ja olivat täällä antaakseen tuon viestin, eivät välttämättä palvottavana. He eivät eristäytyneet tai pyytäneet palvomista tai kirkon rakentamista ympärilleen. New agessa ei ole siis evankelista työntöä. Ei mitään. Jos löydätte jonkun, joka yrittää kertoa, että hän on oikeassa ja te väärässä, niin hän ei ole new agea. Sen sijaan tuolla henkilöllä on luultavasti jotain omaa, minkä hän laittaa omaan laatikkoonsa, ja ottaa teidät sen jäseneksi. Se ei ole sitä esoteerista uskoa, mistä puhumme.



Kosketukseen pääseminen korkeamman itsenne kanssa luo tasapainon sisällenne ja auttaa teitä myös toisten kanssa. Korkeampi itse on avain. On hyväntahtoinen järjestelmä, mikä rakastaa teitä ja näkee teidät niin, kuin te näette omat lapsenne. Tämä johtuu siitä, että tulessanne tälle planeetalle, päästätte irti meistä. Se on vapaa tahtonne ja olette spesialisteja tässä.



Voi, en pysty kuvittelemaan sitä! Itkisin Jumalan osana sitä ajatusta, että irrottaisin itseni enkä tietäisi, kuka olin. Voi hyvä luoja, mikä tehtävä! Kuitenkin te teette sitä hyvin vapaasti ja hyvin helposti ja hyvin pitkään. Nyt tiedätte, miksi olen niin ihastunut teihin, ja olette tässä energiavallankumouksen partaalla.



Totuus enkeleistä



Haluan puhua enkeleistä. En ole oikeastaan tehnyt tätä paljon aiemmin. Kryon ei ole enkeli, vaan paremminkin auttaja. Kumppanini on kutsunut minua "new agen hyväntahtoiseksi enkeliksi", mutta se ei ole tarkkaan ottaen pidä paikkaansa. Olen auttaja. Uskokaa minua – jos näkisitte enkelin, tietäisitte eron.



Numero yksi: ovatko enkelit todellisia?



Ehdottomasti, kyllä!



Numero kaksi: keitä tai mitä ne ovat?



Rakkaat ystävät, tätä planeettaa varten on hyväntahtoinen apujärjestelmä. Se on niin monimutkainen, että siitä on erittäin vaikea puhua kanssanne, koska teille on se ennakkoasenne, mitä luulette sen olevan. Missä enkelit ovat? Mitä ne tekevät? Miten usein? Keitä ne ovat, mistä ne tulevat? Aion antaa teille informaatiota, mistä jotkut eivät pidä ja jotkut pitävät.



Fyysiset vierailut. Enkelit tulevat, kun niitä tarvitaan, ja ne tulevat keskuslähteestä. Normaalisti näin on eri ajankohdissa sekä ihmiskunnalla yleisesti ja yksilöillä. Joka kerta niiden tuleminen on vaikuttavaa. Kukaan niistä ei ole ruumiillinen. Taas kerran, ihmiset ovat päättäneet, että kun enkeliolento käy heidän luonaan, sille on laitettava iho ja siivet ja annettava nimi, jotta vierailusta tulee uskottava tai selitettävä. Ihmiset värittävät niiden asun valkoiseksi (mikä merkitsee puhtautta), piirtävät kuvia niistä, laittavat sädekehän niiden ympärille ja kertovat niistä henkisessä historiassa. Mutta ne eivät näytä siltä. Ne ovat moniulotteisia olentoja, eivät ruumiillisia.



Luultavasti Mooses kuvasi enkelin ulkonäköä selkeimmin palavana pensaana. Tuli mikä ei pala loppuun, tai pyörivä ja sateenkaaren väreissä kimaltava pallo on hyvä kuvaus enkelienergiasta. Palava pensas oli tosiaan enkeli. Enkelienergioissa on dramaattista se, että ne ilmestyvät luoksenne energiapallona, silloin kun ette odota. Joskus ne tulevat seinän läpi! Ne ovat sateenkaaren väreissä kimaltavia, jotkut näyttävät tulelta ja niillä on taipumus pelästyttää ihminen! Jokainen raportti joka pyhissä kirjoituksissa kuvaa enkelin vierailua, kertoo enkelin välittömästi kommunikoineen: "Älä pelkää!" Miksi kukaan teistä pelkäisi valkokaapuista kaunista naista, jolla on sädekehä? [Kryon nauraa] Enkeli antaa tuon viestin, koska se ei näytä siltä! Rakkaat ystävät, ne eivät ole täällä pelottelemassa teitä, vaan esittäytymässä kaikessa kauneudessaan ja majesteettisuudessaan – niin mahtavassa, että jotkut eivät voi edes katsoa niitä. Ne ovat mahtavia.



Tässä on osa, mitä ette odottaneet. Ne ovat kollektiivi. Ei ole mitään yksittäistä enkeliä. Saatatte nähdä sen yksittäisenä enkelinä, aivan kuten näette oman kehonne yksittäisenä, mutta te ette tiedosta enkelivoimakeittoa. Enkelit puhuvat monilla äänillä, mutta ne puhuvat päässänne, eivät ilmassa äänivärähtelyinä. Enkelit eivät puhu normaalisti väkijoukoille. Ne puhuvat henkilökohtaisesti jollekin ihmiselle, mutta kyse on monien yhteisäänestä, mikä hahmotetaan ja "kuullaan" yhtenä.



"Mutta Kryon, entä arkkienkeli Mikael? Tunnen jonkun, joka kanavoi tätä kaunista yhtä enkeliä. Entä se?" Viesti arkkienkeli Mikaelilta tulee ryhmältä. Se on voimakas ryhmä. Ajatelkaa sitä "ryhmätietoisuutena, mikä hahmotetaan yhdeksi". Kryon on samanlainen. Kaikilla meillä jotka edustamme toista puolta, on nämä ominaisuudet. Emme ole ruumiillista emmekä yksilöitä.



Seuraava asia on vielä vaikeampi ymmärtää eikä se ole sitä, mitä teille on kerrottu. Ei ole mitään enkelihierarkiaa. Kukaan niistä ei ole toisten yläpuolella jossain "kuka on vaikutusvaltaisin tai kuka on johdossa" –järjestelmässä. Sen sijaan ne ovat osa Jumalakeittoa ja ne ovat kaikki yhtä majesteettisia. Jotkut on nimitetty toisten lähettiläiksi, mutta nämä eivät ole korkeampiarvoisia kuin toiset. Ne ovat täällä suunnitelman mukaisesti ja ne antavat viestejä auttamaan Jumalan hyväntahtoisuuden ja rakkauden kiihdyttämisessä ihmisissä.



Luultavasti siteeratuin enkeli on arkkienkeli Mikael, jota pidätte korkeista korkeimpana. Mikael on kuitenkin teknisesti ryhmä eikä sillä ole hierarkia-asemaa. Siltä vain näyttää, koska nuo viestit toimitetaan planeetalle erityismerkitysalueella. Mikael sanoo teille: "Olen yksi monista, jotka ovat kaikki majesteettisia, sisältävät Jumalan rakkautta, ovat kauniita ja hyväntahtoisia ja kaikki palvelevat ihmiskuntaa." Mutta ihmiset haluavat hierarkian. Tämä enkeli on tärkeä, tämä ei ole yhtä tärkeä, tämän voi heittää pois.



Mikä on elintenne hierarkia? Mitä elimiä ette tarvitse? Mitkä pitävät teidät elossa? Ne kaikki! Mutta pidätte usein sydäntä tärkeimpänä. Onko se oikeasti totta vai "puhuuko" se vain kaikkien puolesta? Ai niin, ja mikä elin kapinoi toisia vastaan ja lähti kehosta? [Kryon hymyilee]



Puhutaanpa Lucifer-mytologiasta. Siinä on enkeli, joka ei pitänyt siitä, mitä tapahtui, joten se lähti. Tai kenties se teki jotain väärää ja se heitettiin ulos Jumalan talosta? Rakkaat ystävät, näettekö ihmisen ennakkoasenteen tässä? Tämä tarina on naurettava ja se tulee Jumalan "ihmistämisestä". Ei voi liittää ihmisen ominaisuuksia – tuomitseminen, sota, taisteleminen ja draama – majesteettiseen luojaan. Mutta ihmiset ovat tehneet sitä ikuisesti.



Mikään ei lähde Jumalakeitosta! Se on puhdasta energiaa, mikä edustaa henkikokonaisuutta. Se on ääretön – aina sama määrä osia [ilmaistuna 3D:ssä teille]. Jumala on luomisenergia ja se pysyy yhdessä kuin usva, mikä ei koskaan siirry pois rakkauden kvanttihallinnasta. Osaa usvasta ei voi ottaa pois tai sitä ei olisi olemassa! Se on, mitä on, ja se on aina täydellinen, aina sama ja aina kokonainen. Mikään ei lisää tai vähennä Jumalan majesteettisuutta.



Löydätte enkeleitä läpi koko historian. Ne ovat luomisenergian edustajia. Niillä ei ole sukupuolta, koska ne ovat energiaa. Ne eivät ole miespuolisia tai naispuolisia ja ne ovat kaikki yhtä voimakkaita. Ne ovat kauniita ja moniulotteisia viestintuojia, jotka antavat apua ihmiskunnalle. Ainoa asia mikä erottaa ne toisistaan, on niiden palvelutyyppi tai erityisosaamisalue. Mutta ne ovat aina osa meitä, silloinkin kun ne näyttävät olevan erossa ja puhuvan teille. Tiedän, keitä ne ovat, ja olen katsellut niiden työskentelyä. Minäkin olen viestintuoja, mutten enkeli.



Oppaat – eivät sitä, mitä luulette



Haluan puhua oppaista. Kumppanini on kertonut teille, että "te olette omia oppaitanne". Tiedän, että teidän on vaikea kuvitella tätä, ja tiedän myös, että te ette pidä koko ajatuksesta. Teen siitä kuitenkin vielä monimutkaisempaa. Hän on oikeassa, mutta haluan teidän saavan siitä uuden havainnon.



Teillä on jotain, mitä olette nimittäneet "merkabaksi". Löyhästi määriteltynä tämä on henkilökohtainen kvanttienergiakenttänne, mikä on melkein kahdeksan metriä leveä. Se on kenttä, minkä luo DNA-molekyylienne summa [mitkä ovat kietoutuneet yhteen biologiatasolla]. Jokaisella ihmisellä on tämä kenttä. DNA on ainutlaatuinen, joten jokainen merkaba on ainutlaatuinen. Merkaba-kenttänne ei ole sielu. Se ei ole myöskään korkeampi itse. Se on sinä! DNA-kentällänne on täysin eri tarkoitus kuin olla vuorovaikutuksessa vain ruumiillisen kehonne kanssa. Sitä se tekee. Se on vuorovaikutuksessa teidän ja tietoisuutenne kanssa.



Tämä on monimutkaista ja vaikea selittää. Merkaba sisältää paljon teistä, koska se on silta luontaiseen [kehon fiksu osa]. Se kantaa jumaluuttanne, elämänvoimanne suunnitelmaa ja akaasiaanne. Koska akaasinen tiedostonne on DNA:ssa, se on myös osa merkabaa. Siksi voitaisiin sanoa, että lähetätte aina menneisyyttänne merkaba-kenttänne kautta. Rakkaat ystävät, tämä on syy, miksi monet pystyvät lukemaan menneitä elämiänne. Perusta kaikelle mitä olette, on merkabanne pyhissä malleissa.



Sen osat mikä muodostaa akaasisen tiedostonne, on merkabassa ja 3D:ssä. Jotkut niistä hahmotetaan oppaiksenne, mutta ne ovat itse asiassa te itsenne kanssa. Mutta teidän havaintotapanne mukaan se voi ehkä olla entinen sinä ja näin sillä on toiset kasvot. Ymmärrättekö tämän? On muutakin.



Tämän monimutkaisuuden lisäämiseksi on hyväntahtoinen järjestelmä, mikä on kaunis, ja olemme maininneet sen aiemmin. Akaasinen perhe minkä kanssa tulette, mitä kutsutte fyysiseksi äidiksenne ja isäksenne, sisareksenne ja veljeksenne, tai se mitä kutsuisitte löyhästi perheeksenne tai rakkaiksenne täällä, on osa akaasiaanne jollain tavalla. Kvanttisesti niihin liittyy todellisuus, mitä en osaa selittää teille, koska ette tiedä, miten tämä kvanttikeitto toimii. Käytän sanoja "sielunne kanssa kietoutunut tila" ettekä kuitenkaan ymmärrä sitä.



Se on monimutkaista, mutta tässä on tulos. Silloin kun menetätte jonkun rakkaan perheessänne, osa hänen energiaansa (tai hänen Jumalaosansa) menee merkabaanne ja on kanssanne elämässä. Sitten kun te kuolette, teette saman lapsillenne, veljillenne, sisarillenne, puolisollenne, aviomiehellenne tai vaimollenne. Minäpä kerron siis, mitä se merkitsee. He eivät ole koskaan poissa! Kuuletteko, mitä sanon? He eivät ole koskaan poissa. Tässä on hyväntahtoinen järjestelmä, mitä ette osanneet odottaa.



Se on todellinen, rakkaat ystävät. Alamme antaa teille nyt monimutkaisuutta, mistä teidän ansaitsee tietää. Monet teistä eivät ymmärrä sitä, mutta voitte silti saada käsityksen. Tämän jokainen osa on osa hyväntahtoista suunnitelmaa, mikä pitää teidät rauhanomaisina ja rakastettuina Jumalan silmissä.



Totuus järjestelmästä



Jokaisella osalla siinä luovassa järjestelmässä, minkä aion paljastaa teille tästä eteenpäin, on yksi piirre – hyväntahtoinen suunnitelma. Ihmisen ja hengen väliset järjestelmät on suunniteltu auttamaan ihmiskuntaa. Ne eivät ole työntämässä teitä ympäriinsä tai tuomitsemassa teitä. Ne ovat täällä opettamassa ja auttamassa, jos sallitte sen. Enkelit ilmestyvät vain auttamaan. Oletteko koskaan ajatellut sitä? Ei ole suunniteltu enkeliä, joka ilmestyy tuomitsemaan teidät. Joka kerta kun enkeli ilmestyy elämäänne, se on täällä rakastavana oppaana. Se tuntee sielunne; se tuntee, kuka olette; se tuntee korkeamman itsenne.



Kuuntele, rakas ystävä, ihmisistä ei tule enkeleitä eikä enkeleistä tule ihmisiä. Olen pahoillani, jos joku on kertonut teille niin, sillä se on vaikea oppia pois. Enkelit ovat erikoistuneita ja niin olette tekin. Ihmiset saavat henkisesti aikaan ihmisiä ja tätä "työtä" sielunne tekee ollessaan tässä galaksissa. Enkelit ovat aina enkeleitä ja minun kaltaiseni auttajat ovat aina minun kaltaisiani auttajia. Jos haluatte lokeroida tämän "erityispalveluksi", antakaa mennä. Niin ei aivan ole, koska pieni pala minua on myös teissä. Näin se vain on.



Ihmiset haluavat kykyihin ja palkitsemiseen liittyvän etenemisasteikon. Silloin kun tulette hyväksi jossain tai opitte jonkin hyvin, 3D:ssä siirrytte seuraavalle tasolle. Niin ei ole sielujärjestelmässä, rakkaat ystävät. Ihmissielut eivät tule eläinsieluista. Ihmissielut pysyvät omassa järjestelmässään ja eläinsielut tekevät saman. Ne ovat avulias ja hyväntahtoinen ryhmä ja jotkut niistä ovat täällä rakastamassa teitä. Tämä on hyväntahtoinen järjestelmä! Oletteko huomanneet?



Tapahtuu jotain, mikä teidän pitäisi oivaltaa. Universumin järjestelmä on mieltynyt rakkauteen. Jos olette ateisti tai agnostikko, voitte sivuuttaa sen, jos haluatte, ja voitte lähteä huoneesta, sulkea oven ja sydämenne. Mutta rakastamme teitä joka tapauksessa, lähdemme kanssanne ulos ovesta joka tapauksessa ja olemme kanssanne hiljaa ja jos koskaan päätätte katsoa, olemme paikalla. Emme jätä teitä vain sen vuoksi, että te ette usko meihin.



Se on lupaus ja jos ei siltä tunnu, niin tämä johtuu siitä, että teillä on vapaa valinta mennä a:sta b:hen – ja joskus menette z:n kautta. Niin vain on ja sitä kutsutaan "evoluutio-oppimiseksi" ja se on hyväntahtoista. Se on viestimme. Voisiko se olla enää selkeämpi? Asiat eivät ole aina, miltä näyttävät, ja poistamme salaperäisyyden näistä järjestelmistä, joista olette kuulleet, jotta ymmärrätte oikean totuuden.



On rakennettu yksinkertaisia, kauniita ja hyväntahtoisia järjestelmiä teitä varten, rakas ihminen, koska te olette minun laillani toisesta paikasta. Silloin kun ette ole täällä noina lyhyinä hetkinä, kun olette kanssamme, meillä on juhlat, joita ette uskoisi! Kaikkialla ympärillämme on valoa ja laulamme nimeänne valossa.



Sitä on vaikea kuvitella, eikö vain? Juhlimme teitä kotona ja se on piilossa teiltä. Teemme sen joka kerta! Ette tiedä sitä, ennen kuin vedätte henkeä viimeisen kerran. Sitten muistatte ja sitten tulee vapautuminen. Uskokaa minua, niin se on. Se on Jumalan rakkautta. Se on järjestelmä, mikä kunnioittaa sitä, kuka olette.



Ja niin se on.



Kryon




-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

22.2.2014 SIELUKOMMUNIKOINTI, OSA 1

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 28.04.2014 19:48

SIELUKOMMUNIKOINTI, OSA 1



Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

22.2.2014 San Antonio, Texas

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Tässä on ensimmäinen osa hyvin täydellisestä esityksestä liittyen kommunikointiin Hengen ja muiden moniulotteisten olentojen kanssa ympärillämme. Se on yksi parhaista selityksistä, mitä Kryon on antanut siitä, mitä epälineaarisuus oikeasti merkitsee meille ja miten sitä käsitellään. Katso! Eläimetkin sisältyvät tähän!



Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.



Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin San Antoniossa 22.2.2014.



*********



Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.



Kumppanini astuu sivuun. Sitä kutsutaan kanavoinniksi, mitä näette ja kuulette tällä hetkellä, ja se on mystistä monille. Meille se on kaunista ja menetelmä, missä sillä moniulotteisella luomislähteellä mitä monet teistä kutsuvat Jumalaksi, on tilaisuus kommunikoida sen kanssa, mitä olette kutsuneet ihmisyydeksi. Kutsumme tätä prosessia "sielukommunikoinniksi". Rakkaat ystävät, tämä on erilainen prosessi kuin ihmiskommunikointi, joten haluaisimme aloittaa kanavointisarjan, mihin sisältyy selitys tästä prosessista.



Olemme sanoneet tämän monta kertaa: tiedämme, keitä tässä huoneessa on, ja "tämä huone" sisältää ne, jotka lukevat ja kuuntelevat. Rakkaat ystävät, haluan opettaa tänä iltana, mutta en tunnistamatta ensin perhettä, joka täällä on. Haluan opettaa teille teistä. Kaikki mitä aion opettaa tästä tuolista, tapahtuu ilman kumppanini ennakkotietoa. Hän ei tiedä, mitä on tuossa. Hän on harjoitellut monta vuotta sen tietämättä olemista, mitä on tulossa. Hän on harjoitellut sallimista ilman suodattimia ja aion lopultakin selittää tämän lauseen.



Avaan tämän portaalin, mitä kutsutte "kanavoinniksi" ja mikä sallii kolmannen kielen virrata sisään, minkä monet teistä voivat tuntea moniulotteisesti. Tässä kielessä ei ole sanoja eikä se ole lineaarista. Kuitenkin jotkut teistä vastaanottavat sitä. Tämän päivän viesti julkaistaan ja jotkut teistä lukevat ja kuuntelevat sen. Kolmas kieli on avoin myös teille, sillä tiedän mahdollisuuden siitä, ketkä kuuntelevat ja lukevat. Niin kummalliselta kuin se kuulostaakin teille, tämä on osa moniulotteista informaatiota, mitä Jumalalla on keskuslähteessä. Mahdollisuus heräämiseenne ja siihen, että katsoisitte tätä viestiä, oli aina siellä. Näemme mahdollisuudet todellisuutena jo ennen niiden tapahtumista, sillä mahdollisuudet tekevät toisenlaisen todellisuuden. Kysykää kvanttifyysikoilta siitä.



Ihmistietoisuuden monimutkaisuus



Aloitamme perusteista. Ihmistietoisuus on monimutkainen. Tulee päivä, jolloin tieteenne saattaa pitää ihmistietoisuutta fysiikan haarana. Tämä johtuu siitä, ettei se seuraa tunnetun lineaarisen fysiikan malleja tai edes kvanttifysiikan malleja. Tietoisuus on synkronoitua energiaa, jolla on rakenne. Sillä on kvanttimallinnus (kuten lopulta saatte selville), mutta sillä ei ole loogisia sääntöjä. Sen sijaan se perustuu ihmisyksilön akaasiaan. Se on monimutkaista ja se on ainoa synkronoitu ja yhtenäinen energia, jolla tiedetään olevan oma agenda, oma persoonallisuus ja kyky kommunikoida. Se on siis elävän fysiikan tutkimusta. Koska ihmistietoisuus kantaa mukanaan sieluominaisuuksia, voimme nyt pitää sielutietoisuutta samana asiana, sillä ne ovat yksi ja sama.



Sielukommunikointityypit



Yritys kuvata tämän elävän fysiikan kommunikointia menee ymmärretyn tieteen kaikkien rajojen yli. Se haastaa teidät ajattelemaan eri tavalla kaikesta. On periaatteessa kaksi tapaa ajatella sielukommunikointia: 1) kommunikointi moniulotteisista lähteistä teille ja 2) kommunikointi moniulotteisista osistanne niihin. Tunnistamme oitis, että kykenette moniulotteiseen kommunikointiin, mutta te ette ehkä oivalla sitä.



Lineaarisen ja epälineaarisen kommunikoinnin välillä on suuri ero. Kun olen sanonut näin menneisyydessä, kaikki eivät ole ymmärtäneet sitä. Niinpä aion selittää sitä parhaan kykyni mukaan, tavalla mitä en ole tehnyt aiemmin. Haluan teidän ajattelevan hetken, että teillä on hyvin vanha kirjoituskone. Tämä on sellainen vanhempi kone, mihin ladataan paperia ja missä on hiilinauha, minkä avulla voitte nähdä merkit kirjoittaessanne paperille. Kun lyötte merkkinäppäimiä, kone tekee näkyvän jäljen nauhan läpi paperille.



Sanotaan, että tässä esimerkissä kirjoitatte ja näette samalla merkit sivulla rivissä peräjälkeen. Melko pian kirjaimista tulee sanoja, sitten lauseita ja sitten kappaleita, mitkä muodostavat samanlaisten ajatusten ryhmiä. Tämä on lineaarista kommunikointia ja se on teille normaalia. Itse asiassa sillä tavalla tämä viesti kirjoitetaan teille ja niin luette sen – hyvin lineaarisesti, sanoja rivissä sivulla.



No niin, luette tai kuuntelette, niin hahmotatte sanan toisensa jälkeen kumppanini kielen [englanti] rakenteessa. Se on siksi lineaarista – sana toisen jälkeen, kuten kirjoitetut sanat tällä sivulla. Se on lineaarista kommunikointia. Se on ihmisen kommunikointia ja niin aivonne toimivat.



Epälineaarinen kommunikointi olisi seuraavanlaista. Kiinnittäkää nyt huomiota, sillä tästä tulee sellaista, mitä kumppanini kutsuu "mielikuvituksen venyttämiseksi". Leikkikää, että kirjoituskone on jumissa niin, että voitte kirjoittaa koko päivän, mutta tela ei liiku ollenkaan vasemmalle kirjoittaessanne. Vaikka kirjoittaisitte kuinka monta merkkiä, saatte vain yhden lukukelvottoman kuvan – oikeastaan suuren tahran. Jokainen merkki tekee jäljen edellisen päälle. Mitä näkisit sivulla, rakas ystävä, pitkän kirjeesi lopussa ystävälle? Yhden merkkitahran! Kaikki merkit olisivat kasassa, painettuna toistensa päälle eikä teillä olisi aavistustakaan, mitä kommunikointi oli. Katsoisitte sitä ja olisitte pahoillanne, että kirjoituskone oli hajonnut ettekä huomanneet sitä.



Ajatelkaa nyt hetki, että tulee joku, joka taitaa täysin epälineaarisen kommunikoinnin. Hän voisi katsoa tahraa ja nähdä koko viestin selvästi! Hän on käsitteellinen ja epälineaarinen. Hän näkisi sen ajatuksen, mikä meni tuohon viestiin, ja hän pystyisi näkemään sen tahrassa. Merkit ja lauseet ovat edelleen siinä, rakkaat ystävät. Muistatteko? Kirjoititte ne. Mutta ne eivät ole lineaarisessa muodossa, vaan ne ovat kaikki yhdessä ryhmänä [tahra]. Epälineaarinen kommunikoija näkee tahran ja hahmottaa koko viestin.



Tässä on ominaisuus, mitä on vaikea kuvata teille. Se on sen logiikan ulkopuolella, mihin olette tottuneet, joten yritetäänpä selittää sitä. Kumppanini, etene hitaasti, jotta tämä ymmärretään [puhuen Leelle]. Silloin kun käsitteellinen, epälineaarinen ihminen katsoo tahraa, hän katsoo jotain, mikä on jo olemassa. Viesti on kirjoitettu. Hän ei siis keksi tai arvaa mitään. Hän vain lukee jotain, mikä on jo olemassa epälineaarisesti. Viesti on kirjoitettu ja kaikki merkit ovat olemassa – oudosti esitettynä tahrassa – mutta se on annettu teille reaaliajassa.



Epälineaarisessa mielessä on ominaisuus, mitä kutsutaan "autismiksi" ja mitä teidän pitäisi tutkia. On monia autistisia ihmisiä, jotka osaavat sanoa viikonpäivän minkä tahansa vuoden missä tahansa kuukaudessa. Jos kysyisitte noilta ihmisiltä: "Mikä viikonpäivä on 15.5.2035?", monet tietäisivät sen välittömästi. Monet ihmiset haukkoisivat henkeään heidän laskentakykynsä vuoksi. Mutta todellisuudessa laskemisella ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Kyse ei nimittäin ole kaavasta eikä matematiikasta. Vastaus on jo olemassa, joten se tiedetään. Voitte mennä melkein kenen tahansa tietokoneelle, missä on kalenteri, ja löytää tuon informaation, koska se on jo olemassa. Se on käsite, mikä on jo kehitetty, tuotettu ja tallennettu.



Epälineaarinen mieli toimii tällä tavalla. Monet joilla on autistinen mieli, pystyvät tulkitsemaan tätä informaatiota melkein välittömästi, koska he näkevät käsitteen. He eivät laske mitään. Nyt tiedätte eron lineaarisen ja epälineaarisen välillä. Autistinen mieli on tulevien asioiden edelläkävijä ja poikkeavuus, mikä on tulevaa ihmiskehitystä. Nämä ovat tämän päivän oppineita ja monet heidän vaikeuksistaan kumpuavat kyvyttömyydestä toimia lineaarisessa maailmassa.



Miten homma toimii – epälineaarisesta lineaariseen kommunikointiin



On paljon kommunikointia, mitä haluaa tulla teille kaikenlaisista lähteistä, joten aloitan luettelon. Aloitetaanpa kanavoinnista. Kanavointi on sitä, mitä kuulette nyt, ja kumppanini on tehnyt sitä 23 vuotta. Kun hän aloitti, se oli rumaa [hänen sanaansa käyttäen], mutta nyt se on hienoa. Mutta teidän pitäisi tietää, ettemme puhu hänelle lineaarisesti. Kuulette viestin häneltä lineaarisesti, mutta me emme anna sitä hänelle niin. Nimittäin hän on mestari tulkitsemaan epälineaarisia käsitteitä, joita tulee hänen käpylisäkkeensä kautta.



Nyt annan tämän koko viestin kerralla – meidän tahramme – ja hän tulkitsee sen teille niin, että se kuulostaa lineaaristen sanojen virralta. Mutta se on yksi ajatusryhmä ja annan sen hänelle uudestaan ja uudestaan. Olemme nimittäin harjoitelleet yhdessä ja meidän kummankin on täytynyt sopeutua.



Kun aloitimme, annoin hänelle käsitteen, koko kanavoinnin, yhtenä tahrana. [Lee tekee yhden tavun äänen] Tuosta vaan! Sitten hänen täytyi muistaa se kaikki ja antaa teille kanavointi. Hän ei ollut kovin hyvä muistamaan, joten sitten kokeilimme jotain. Jos jatkoimme saman tahran antamista hänelle uudestaan ja uudestaan, hän pystyi tulkitsemaan sen lineaarisesti. Muuten, annoin teille juuri intuitiivisen ajattelun osaamisen salaisuuden. Pyytäkää Henkeä toistamaan intuitiivista viestiä uudestaan ja uudestaan. Sen pitäisi olla pyyntönne Hengelle, silloin kun ette ymmärrä viestiä – toista se! Saatte tuon intuitiivisen ajatuksen toistettuna, jotta voitte tajuta sen ja nähdä sen kauneuden ja selkeyden. Näyttää ehkä siltä, että tämä olisi ilmiselvää, mutta muistakaa, että vapaa tahto estää meitä tekemästä mitään teille, ellette ole pyytänyt. Henki ei luonnostaan toista mitään. Toistaminen on täysin lineaarinen käsite, mitä teidän on pyydettävä.



Haluamme tavata teidät lineaarisen ja epälineaarisen välissä, rakas ystävä. Käsitättekö, että tästä syystä Henki on puhunut ihmiskunnalle nelisäkeinä ja vertauskuvina alusta saakka? Se meillä vain on – vertauskuvia auttamaan teitä viestin näkemisessä, koska me käsittelemme ajatusryhmiä ja tahroja. Näiden vertauskuvien tulkinnasta tulee kuitenkin usein arvoituksia. Joskus ihmiset lukevat kirjoituksia ja kysyvät: "Miksi et voi puhua normaalisti, Henki?" Vastaus on, että me emme ole lineaarisia kuten te ja puhumme meille normaalisti. Myös tämä kanavointi annetaan näin. Niin kauan kuin sen puhuminen kestää, se annetaan kumppanilleni epälineaarisena tahrana uudestaan ja uudestaan. Hän tulkitsee sen sitten teille lineaarisesti. Oletteko koskaan kuulleet hänen kertovan kanavoinnin alussa, miten monta osaa tulisi? Hän tekee niin monta kertaa. Hän voi tehdä tämän vain, koska hän tietää jo koko viestin alkaessaan. Ymmärrättekö? Hän lukee tahraa.



Mitä kanavointi on?



Aloitamme opetuksen. Mitä kanavointi on? Kanavointi on ihmisen käpylisäkkeen avautumista ja kommunikoinnin antamista ns. Lähteestä. Tietysti on myös käytettävä ihmisen kulttuuria ja kokemuksia, kun hän tulkitsee sen ja sitten puhuu tai kirjoittaa sen teille. Mikä tahansa olento, energia tai totuudenmukainen kommunikointi käpylisäkkeen kautta on Lähteestä. Siksi kanavoijien erona on se, miten he tulkitsevat ja miten puhdas käpylisäke on ihmisen suodattimista [lisää tästä toisessa kanavoinnissa].



Kanavointi on kommunikointimuoto, mikä on avoin ihmisille, eikä teidän tarvitse kutsua sitä kanavoinniksi. Kutsukaa, miten haluatte, mutta teidän pitäisi tietää, että jokainen ihminen on avoin oppimaan sen, jos hän haluaa. Monet eivät ole vapaan valinnan kautta kiinnostuneita siitä, mutta miten olisi sen tekeminen vain itsellenne? Sen ei tarvitse olla enkelienergia tai jokin olento. Se voi olla oma korkeampi itsenne. Monet kutsuvat sitä automaattikirjoitukseksi.



Tämä kommunikointi tapahtuu moniulotteisen portaalin kautta, mikä avautuu käpylisäkkeestä. Tämä informaatio ei tule aivojen kautta, kuten olemme sanoneet aiemmin. Tämä on sielukommunikointia ja se on moniulotteista. Se ei liity mitenkään synapseihin – ei mitenkään. Intuitio on sielukommunikointia eikä se ole aivotoiminto ja siksi sitä on vaikea ymmärtää, sillä olette tottuneet lineaariseen synapsiajatteluun. Niin teidät on "johdotettu".



Puhutaanpa tämän vaikeudesta taas kerran. Kaikessa mitä mainitsen tästä eteenpäin tässä osiossa, on kyse toisten epälineaarisesta kommunikoinnista teille. Tällainen toisten kommunikointi on tulkittava jollain tapaa, jotta siitä saadaan lineaarista. On monia tällaisen kommunikoinnin piirteitä, joten annan kumppanilleni luettelon ja hän voi valita, mistä hän haluaa puhua sinä aikana, mitä hänellä on.



Henkilökohtainen. Puhutaanpa henkilökohtaisesta kommunikoinnista. Miten voitte kuulla, mitä Hengellä tai jollain toisella moniulotteisella lähteellä on teille, kun se ei tule teille lineaarisesti? Se on vaikeaa! Kumppanini antoi joitain vastauksia tänään ja päävastaus on "harjoittelemalla tunnistamaan intuitiivisen ajattelun ja ymmärtämällä, mikä tulee aivoista ja mikä ei". Se on ensin vaikeaa. Ihmiset haluavat analysoida tai tulkita järjellä.



Rakas ystävä, älä anna aivojesi synapsien mennä Jumalan tielle. Onko minun sanottava se uudestaan? Intuition myötä teidän on opittava laittamaan lineaarinen logiikka sivuun ja antamaan kauniiden epälineaaristen ajatusten esiintyä tietoisuutenne näyttämöllä. Tämä ei ehkä sovi selviytymisvaistollenne tai siihen, mitä ystävänne ajattelevat siitä, mitä teette, mutta se parantaa elämäänne. On vaikea muuttaa ajattelutapaansa.



Mitä kumppanini siis täytyi oppia insinöörinä voidakseen kanavoida? Hän halusi analysoida ehdottomasti kaikkea! Häneltä vei vuosia erottaa käpylisäkkeen ja aivojen ero ja sitten päästä pois epälineaarisen intuitiivisen ajattelun tieltä. Ensin hän aina mietti, keksikö hän kaiken! Oliko se hänen aivoistaan vai oliko se jotain sitä suurempaa? Intuitio vastaa myös siitä, mitä kutsutaan "luovaksi ajatteluksi" – maalaaminen, musiikki, runous ja muu. Onko siis ihme, että hän esitti tämän kysymyksen! Se oli pätevä kysymys. Niinpä rakas ystävä, tämä sinun täytyy henkilökohtaisesti tehdä. Harjoitella tietämään ero.



No niin, on monia muita lähteitä kuin kanavointi, joita kutsutte "viesteiksi Jumalalta", jotka ovat viestejä teille tällä epälineaarisella tavalla [epälineaarista kommunikointia mitä tulee intuitiosta eikä synapsista]. Teille on ehkä yllätys, mikä seuraava kohta on.



Eläimet. Rakastatte niitä, eikö vain? Mitä tiedätte eläimistä, erityisesti niistä joista huolehditte ja joita rakastatte, niistä joita kutsutaan "lemmikeiksi"? Ne osaavat puhua teille! Kun ne kommunikoivat teille, miltä se kuulostaa, rakas ystävä? Miltä niiden ääni kuulostaa? "No, Kryon, tiedät jo, ettei niillä ole varsinaista ääntä." Ai niinkö? Miten ne sitten puhuvat teille? Nyt tulee hyvä juttu. Ne kommunikoivat käsitteillä. Niiden käsitteelliset ajatusryhmät ovat käytettävissänne. Arvatkaa siis, mistä nappaatte nämä ajatukset? Käpylisäkkeenne kautta, mikä on moniulotteisten asioiden tulkitsija kehossanne. Aivonne eivät nappaa niiden eläinlähetyksiä, rakkaat ystävät.



No niin, jotkut teistä ovat hyviä tällaisessa kommunikoinnissa. On niitä, jotka kuuntelevat tätä parhaillaan ja joita kutsutaan "eläinkuiskaajiksi, ja he tietävät tarkkaan, mistä puhun. Miksi sitä sanotaan kuiskaamiseksi? Annan oman tulkintani. Se johtuu siitä, että kommunikointi on epälineaarista ja ne kuiskaavat sen teille käpylisäkkeen kautta, ei aivosynapsien. Se tulee ajatusryhminä, hyvin pehmeästi ja kaikki kerralla, kuin tahra. Silloin kun havaitsette sen, tiedätte, mitä koira tai kissa tai hevonen tai hamsteri tai jänis yrittää kommunikoida. Tiedätte niiden kysymykset, kenties niiden ahdistuksen, kenties niiden juhlan ja rakkauden.



Tällainen kommunikointi eläinten kanssa on helppoa teille, koska olette kaikki tunteneet tämän. Uskon teidän tietävän, mistä puhun. Soveltakaa siis tätä oppituntia, sillä se mitä opetan tänään, ei ole erilaista ja se käyttää samaa prosessia, mitä käytätte todellisessa elämässä ja meditoidessa, silloin kun kuuntelette Jumalaa.



"Kryon, onko totta, että kommunikointi eläinten kanssa on sielukommunikointia?" Kyllä, niiden sielulta teidän sielullenne ja jos olette hyvä tulkitsemaan niiden ajatuksia, niin miksi epäilette itseänne seuraavassa askeleessa? Harjoitelkaa tätä kommunikointi oman korkeamman itsenne kanssa. Korkeampi itse on se osanne, mikä värähtelee korkeammalla kuin solu-ulottuvuutenne ja se on osa sieluryhmäänne. Tämä sieluryhmä on osa ihmisen yhdeksää ominaisuutta ja se on ytimenne. Se on osa, mikä antaa teille informaatiota verhon toiselta puolelta, mitä kutsutte Jumalaksi.



Teot ovat kommunikointia. Kumppanini puhuu kristalliverkosta ja siitä, miten se muistaa ihmisen toiminnan, kuten sen mitä tapahtui jollain taistelukentällä menneisyydessä. Siis taistelun energia on edelleen siellä ja se välitetään teille ja monet voivat tuntea sen. Mitä ajattelette tästä mekanismista? Tämä kommunikointi siitä, mitä siellä tapahtui menneisyydessä, sisältää käsitteitä kuolemasta, draamasta ja pelosta. Kristalliverkko välittää tuon energian suoraan käpylisäkkeeseenne ja se tulee teille tunnekäsitteiden kautta, ei lineaarisena kommunikointina. Monet voivat tuntea sen ja monet eivät voi. Ne jotka ovat tottuneet tuntemaan energiaa, ymmärtävät ja tuntevat ensin.



Jotkut teistä ovat hyviä tässä ja olette ylpeitä siitä, että voitte tuntea energian, minne tahansa menette. Voitte tuntea ryhmän energian, voitte tuntea maan energian ja sen, mikä on kristalliverkko ja voitte tuntea tilanteiden energian. Mutta mitä se on, mitä tunnette? Se on sielukommunikointia parhaimmillaan!



Siinä verkko puhuu intuitiiviselle itsellenne. Se ei tule aivoista eikä se ole älyllistä. Tämä on fysiikkaa. Havaitsette sen käpylisäkkeen kautta, tulkitsette sen ja saatte informaation epälineaarisesti. Taistelukentän tapauksessa, jotain on tapahtunut maaperällä, millä seisotte, ja energia voi saada teidät polvilleen. Se on kommunikointia! Miksi kuitenkin henkilökohtainen kommunikointi on vaikeinta tulkita? Se johtuu siitä, että se on kommunikointia itsenne kanssa. Siitä opetuksessa on kyse tänään – avautumisesta tällä käsitteelle.



Universaali kommunikointi. Kun menette metsään ja puut puhuvat teille, mistä siinä on kyse? Gaia puhuu teille! Miltä ääni kuulostaa? Saanko teidät ymmärtämään? Ymmärrättekö, mitä sanon?



Pystytte kuulemaan nämä asiat omalla tavallanne, mutta mikään siitä ei ole "synaptista". Ovatko puut ongelmissa? Itkevätkö ne? Kenties ne juhlivat? Kaikki tämä informaatio on niiden käyttävissä, jotka pystyvät kuulemaan sen.



"Kryon, onko totta, että metsässä on ns. deevoja?" Tässä on vastaukseni: et ole tosissasi? Tietysti! Kyllä! Kysytte, mitä ne ovat. Ne ovat Gaian moniulotteisia aspekteja. Rakastan sitä, miten ihmiset käsittelevät moniulotteisia energioita. He "3D-istävät" ne. Silloin kun ihmiset eivät ymmärrä moniulotteista energiaa, he tekevät siitä olentoja, pukevat ne [laittavat niille asun mielessään], antavat sille nimiä ja laittavat ne ihmisen elokuviin. Ne ovat kauniita! Tiedätte, että ne ovat ja niitä on kaikkialla. Menkää metsään ja ne puhuvat teille. Istukaa ruohikolle ja antakaa niiden kommunikoida kanssanne. Ne ovat osa sitä energiakeittoa, mikä on Gaia, mikä on luontoäiti, persoona mikä on Jumalan rakkautta luonnossa.



Rakas ystävä, et saa huonoja asioita deevalta. Et saa huonoa informaatiota puun halaamisesta. Tiedät sen, eikö niin? Mitä tämä kertoo sinulle siitä, mitä Gaia tuntee sinua kohtaan? Nämä ovat vain muutamia asioita, kun puhutaan toisten kommunikoinnista teille.



Toinen suunta – lineaarisesta epälineaariseen kommunikointiin



Ihmisellä on lineaarinen mieli ja lineaarinen kommunikointi. Tämän vuoksi teillä ei ole tarpeellisia työkaluja moniulotteiseen kommunikointiin. Voitte kehittää niitä, jos haluatte, ja monet teistä ovat kehittäneet. Mutta yleisesti ottaen teillä on ihmisenä vain lineaarista kommunikointia. Entä sitten te Hengen kanssa?



Rakkaat ystävät, tässä on totuus: meillä ei ole mitään vaikeuksia ymmärtää teitä! Tämä johtuu siitä, että olemme mestaritulkitsijoita. Tiedämme täsmälleen, mitä sanotte, eikä sillä ei ole merkitystä, ajatteletteko sitä vai sanotteko sen. Tiedämme, mitä kommunikoitte, koska olemme kanssanne koko ajan. Korkeampi itsenne mikä värähtelee ruumiillisen itsenne yläpuolella, tuntee mielenne psyyken. Kun istutte meditoimaan, tiedämme, mitä aiotte tehdä, koska mahdollisuudet ovat olemassa. Ajattelette sitä jo, ennen kuin teette sen, ja sen me näemme. Minäpä annan teille joitain vinkkejä tästä kommunikoinnista meidän kanssamme. Lakatkaa antamasta meille luetteloita siitä, mitä haluatte! Tiedämme jo, mitä haluatte. Istukaa sen sijaan sanomaan: "Rakas Henki, kerro minulle, mitä haluat minun tietävän."



Rakkaat ystävät, olemme jo ajan tasalla kaikesta elämässänne. Onko minun sanottava se uudestaan? Olemme jo ajan tasalla kaikesta elämässänne! Tulkaa luoksemme ja antakaa meidän puhua teille. Antakaa meidän vain puhua ja yrittäkää tulkita ne ajatusryhmät, jotka tulevat ensin, analysoimatta mitään. Totutelkaa tähän. Mutta niin kauan kun puhutte meille, sillä ei ole merkitystä, miten teette sen.



Nyt on niitä, jotka sanovat: "No, Kryon, on oltava vääriä tapoja kommunikoida Jumalan kanssa." Ei ole! "No, mitä ajattelet uskonnollisista ryhmistä, joiden on käännettävä kasvot tiettyyn suuntaan tai joilla on rukousmatto tai joilla on oltava päällään jotain erityistä palvoakseen oikein?" Rakkaat ystävät, antakaa heidän tehdä, mitä heidän perinteensä kehottavat omassa kulttuurissaan, sillä se kunnioittaa Jumalaa! Onko mitään parempaa valmistelemaan heitä puhumaan meidän kanssamme? Sama rakkaus menee heidän kommunikointiinsa kuin teidän omaanne. Ihmisten välisillä kulttuurieroilla ei ole merkitystä verhon toisella puolella, sillä näemme ihmisen Jumalan osan ruumiillisena edustajana. Kaikki ihmiset! Sillä ei ole merkitystä, mitä teillä on päällänne tai minkä päällä istutte. Onko tämä selvä? Ei ole mitään väärää tapaa puhua luovalle lähteelle.



"No, Kryon, ehkä ei ole, mutta olen muutaman kerran huutanut Jumalalle. Entä se? Eikö se ole väärä tapa?" Rakas ystävä, kuulimme sinut, mutta emme kuulleet huutoa. Huuto oli lineaarista. Tätä on vaikea selittää. Kuulimme rakastavan turhautumisen. Rakastavan turhautumisen. Emme nähneet vihaa. Et ollut vihainen, olit turhautunut ja sellaisena aikana haluamme eniten ympäröidä teidät. Mitä enemmän huudat Jumalalle, sitä enemmän enkeleitä odottaa ympärillä pitääkseen sinua kädestä! Kun seuraavan kerran päätätte huutaa Jumalalle, ettekö avaisi myös sydäntänne ja antaisi meidän pitää teitä sylissämme jonkin aikaa? Onko se ok? Suurimman turhautumisen hetkinä, jolloin teillä ei ole lainkaan vastauksia ettekä pysty tajuamaan asioita, voiko teitä vain pitää sylissä? Onko se ok? Olemme täällä sitä varten. Vanha sielu, sinun on totuteltava tähän kommunikointiin. Se on hyvin ulottuvilla!



Teot ovat varsinainen kieli. Se miten käyttäydytte, puhuu kristalliverkolle ja Gaian verkolle. Se mitä ajattelette, puhuu magneettiverkolle, mitä olen kutsunut "ihmistietoisuuden paikaksi". Sanomatta mitään, tekonne ovat yksi tapa kommunikoida kaikelle ja kaikille ympärillänne. Ruumiillinen kehonne kuulee sen, mitä sanotte suustanne lineaarisesti. Miten monen oma-apugurun on tarvinnut sanoa teille, että tuotte itsellenne sen, mitä sanotte ääneen? Miksi luulosairaat tuovat itselleen ne sairaudet, joita he pelkäävät eniten ja joista he puhuvat eniten? Se johtuu siitä, että keho kuulee sen ja antaa, mitä he pyytävät.



Keho kuuntelee, verkot kuuntelevat ja myös ympärillä olevat ihmiset kuuntelevat. Pyörittekö draamassa? Taas esitämme tämän kysymyksen. Luuletteko, että tämä on houkuttelevaa muille ihmisille? Oletteko koskaan ajatelleet sitä? Mitä haluatte näyttää jollekin omasta uskomusjärjestelmästänne, sisäisestä Jumalastanne? Haluatteko näyttää hänelle, miten tasapainoton olette ja hänen pitäisi olla samanlainen? Ajatelkaa sitä. Miten esittelette mestaruutenne ihmisille? Vanha sielu, mitä olet oppinut kaikkien niiden aikakausien aikana, minkä tuot juhlaan tänään? Onko se pyöriminen vai onko se rakkaus?



"No, Kryon, se on helpommin sanottu kuin tehty. Miten lopetetaan pyöriminen? Miten lakkaan reagoimasta epäreiluun maailmaan?" Kerroin juuri. Jos avaat sydämesi ja sallit pyhän kommunikoinnin, se aloittaa rauhallisuuden sinulle ja kanssasi. Tätä kutsutaan "heräämiseksi hengelle". Se on pääsemistä pois vanhoista tavoista, vanhoista peloista ja alkamista vaatia sitä osaa vanhasta sielustasi, mikä on Jumala sinussa – sinun, ihmiskunnan ja ympärilläsi olevien ulottuvilla.



Moniulotteinen kommunikointi. Te jotka olette hyviä puhumaan eläimien kanssa, olette kehittäneet ajatusryhmäkommunikoinnin. Olette jo parhaan tyyppisen sielukommunikoinnin kelkassa ja alatte ajatella laatikon ulkopuolella. Katsotte eläintä silmiin ja annatte sille kuvia, eikö niin? Ne tajuavat sen, eikö niin? Sen pitäisi osoittaa teille, että tämä toimii! Ihmiset voivat kehittää moniulotteisia ominaisuuksia ja luonteenpiirteitä, jotka ovat täysin tietoisuusvetoisia ja lähetetään käpylisäkkeen kautta, minne halutaan.



Ympärillänne on myös auttajia ja olemme kertoneet teille tämän. Onko minun lueteltava ne taas? Kaikkialla ympärillänne on hyväntahtoisia olentoja ja ryhmiä. Jotkut ovat täältä [maapallo] ja jotkut eivät ole. Ei vain plejadilaiset, arcturuslaiset, Hathorit tai Orionilta ja Siriukselta tulevat [muutamia suosituimpia mainitaksemme]. Heitä on loputtomasti! Tiedättekö, mikä heille on yhteistä? Epälineaarinen ajattelukommunikointi. Voitte kommunikoida heidän kanssaan samalla tavalla kuin eläinten kanssa.



Rakas ihmisolento, aiomme avata oven täyteen kommunikointiin, ennen kuin päätämme tämän kanavoinnin. Haluamme kertoa, että haluamme teidän tietävän, oivaltavan jotain. Älkää antako kommunikointimme olla mystistä! Älkää tehkö siitä kummallista. Olen vain antanut teille Hengen kommunikoinnin ominaisuuksia. Seuraavassa kanavoinnissa jatkamme toisella aiheella: mikä estää tätä kommunikointia, mitä suodattimet ovat, mitä voitte tehdä kommunikoinnin parantamiseksi?



Sielukommunikointi on osa sitä, mikä vanhan sielun on opittava voidakseen luoda tasapainon tälle planeetalle ja rauhan maan päälle. Se alkaa tässä ja nyt. Se alkaa ymmärtämällä henkisuhteenne kauneuden ja poistamalla siitä salaperäisyyden. Näissä pyhissä asioissa on rakenne, näissä asioissa on hyväntahtoinen järjestelmä ja näissä asioissa on henkistä maalaisjärkeä. Kutsumme teitä löytämään sen itsellenne, sillä tämä kommunikointi saa aikaa henkisen evoluution tällä planeetalla. Sitä johtavat ne samat, jotka lukevat ja kuuntelevat tällä hetkellä. Perhe, tässä on tämän päivän oppitunti. Se on kaunista, eikö vain? Se on kaunista.



Haluamme vain kommunikoida ja on aika edistyä siinä. Tämän kanavoinnin tarkoituksena oli selittää, miten se toimii. Ehdotuksena on tänään tehdä siitä parempaa – siitäkin mitä kuuntelette nyt, mikä on kanavointia. Sen asian salaperäisyyden poistaminen, mitä jotkut ovat sanoneet aavemaiseksi, luonnottomaksi ja oudoksi, on edessänne oleva tehtävä. Pelkästään se, ettei se ole lineaarista, ei merkitse, että se on outoa. Rakkaus on kaikkein suurin. Voitteko selittää sen? Kenties ette. Mutta voitte matkia sitä. Menkää nyt matkimaan sisäistä Jumalan rakkauttanne ympärillä oleville.



Ja niin se on.



Kryon



-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron