Carroll Lee (kryon.com) Kryon

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

4.12.2011 - PROSESSI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:37

PROSESSI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
4.12.2011 Laguna Hills, Kalifornia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Laguna Hills on Kryon-työn "kotipaikka" ja ensimmäinen paikka, missä Kryon piti koko Kryon-tiimin tilaisuuden yli vuosikymmen sitten. Viesti on valaistumisprosessista, mitä on selitetty paremmin kuin koskaan ennen. Kun energia tällä planeetalla alkaa lisääntyä ja muuttua, annetaan yksityiskohtaisempaa informaatiota. Liittyykö valaistumisen saavuttamisen askelia ja prosesseja? Pidät ehkä tätä viestiä mielenkiintoisena …

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Laguna Hillsissä 4.12.2011.

***********
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Mikä saisi ihmisolennot istumaan tällaisessa paikassa? Ajatelkaa hetki … Että heistä voisi tulla riittävän moniulotteisia kuullakseen sanoja verhon toiselta puolelta? Tosiaankin olisi niitä, jotka sanoisivat teitä typeriksi täällä olemisenne vuoksi ja kerron teille vastauksen, vanhat sielut. Kyse ei ole oppijärjestelmästä, kyse ei ole uskomusjärjestelmästä, vaan on ehdoton tieto Jumalan rakkaudesta ja siitä, missä koti on ja mitä totuus on. On tieto, että sisällänne on Luojan kipinä, mitä ei voi kieltää. Asiantuntijat sanovat, että 85% planeetasta uskoo kuoleman jälkeiseen elämään. Jos he ovat oikeassa ja jos niin on, sen on oltava enemmän kuin toiveajattelua, eikö vain? Mitä jos se on intuitiivista?

Mitä tapahtuu, kun kuolette? Vastaus on, vanhat sielut, että sama asia, mikä on tapahtunut joka kerta, kun olette kuolleet. Tämä totuus on kätketty, kuten pitäisikin olla. Salaisuudet eivät ole oikeastaan käytettävissä, kuten pitäisikin olla. Sillä teidän kokeenanne on selvittää, kuka olette. Niin on ollut aina ja ironista on, että vanhat sielut ovat usein tämän totuuden etsijöitä - sen saaminen on vain hyvin välttelevää, hyvin välttelevää.

Ja niin haluaisin rakentaa sillan tänään. Haluaisin kertoa teille vähän enemmän siitä, mitä on edessänne ja joistain prosesseista, joita liittyy Luojan kasvojen koskettamiseen sisällänne.

Ennen kuin teen tämän, haluan todeta ilmeisen. Olemme vuoden 2012 partaalla, kun tämä tilaisuus pidetään ja kun puhun teille omissa aikapuitteissanne. Ei ole vielä muutoksen keskikohtavuosi eikä se päivänseisaus ole vielä saapunut, jolloin juhlisitte sitä. Tämä olisi siis hyvä aika onnitella vanhoja sieluja, jotka kuuntelevat ja lukevat.

Olen sanonut sen aiemmin, istuen täällä, tässä huoneessa! Olen kehottanut teitä myös katsomaan akaasiaanne. Olen kehottanut teitä tuntemaan, mikä on syy tulemiseenne. Minäpä totean sen yksinkertaisesti. Vanha sielu, riippumatta siitä, miten monta kertaa olet ollut täällä, sinun on tarvinnut myös tässä elämässä rämpiä vanhan energian läpi. Monet tietävät, mitä tarkoitan. Se ei ole ollut helppoa. Olette menettäneet ystäviä, perhettä ja kollegoja sen vuoksi, mitä olette uskoneet. Koska sanoitte, että oli "Jumala sisällä", ette halunneet välttämättä hyväksyä sitä, mikä on kolmannen ulottuvuuden oppijärjestelmä, joka rajoitti teitä, palvontaanne, uskomuksianne ja rakkauttanne. Halusitte sen sijaan laajentaa laatikkoa, johon teidät oli laitettu, sanoaksenne: "Uskon olevani Jumala. Osa minua on tähdissä. Sitä minä olen." Se sai teidät vaikeuksiin ja olimme paikalla.

Viime vuosina, kenties jopa viime kuukausina on tapahtunut merkittävä muutos. Se on muutos, että tämän planeetan verkko on enemmän harmonisoitu ja kalibroitu energiaanne kuin koskaan missään elämässänne. Sitä olette aina toivoneet, sitä olette aina halunneet valossa työskentelijänä.

Tiesitte intuitiivisesti, että oli suuri mahdollisuus, että tälle planeetalle tulisi aika, jolloin energia alkaisi työskennellä teidän "kulmassanne". Hitaasti voitte katsella sen nyt toimivan. Hitaasti voitte katsella hallitusten päiden alkavan ajatella eri tavalla. Hitaasti voitte nähdä toisissa maissa vaadittavan sitä. Hitaasti voitte katsella, kun talous alkaa ajatella eri tavalla. Hitaasti se tulee. Onnittelut teille, jotka olette odottaneet. Tämä olisi upeaa energiaa ilmentää jotain. Se on parempaa, kuin mikään teillä koskaan aiemmin ollut.

Neuvo ennen kuin aloitamme

Anna teille jotain ajateltavaa jo ennen, kuin oppitunti alkaa. Mitä olette heittäneet sivuun? Mitä olette kokeilleet eikä se ole toiminut? Mikä oli intohimonne, mutta mielessänne olette laittaneet sen sivuun, koska päätitte, ettei se toimisi tai aika ei olisi oikea? No, aika on nyt oikea!

Syvällä tässä huoneessa on tietolähde, mikä on akaasinen tiedosto kaikista, jotka ovat edessäni sekä kuuntelemassa että lukemassa. Se edustaa elämiä, jotka on eletty, ja tietoa mikä on saavutettu. Se on kaikki kokemus, jonka olette käyneet läpi, ja se voi nyt tulla pintaan ja osaksi tämän planeetan varsinaista akaasiaa [osaksi planeetan todellisuutta].

Se kaikki voidaan nyt laittaa kristalliverkkoon, kuten sitä kutsuisimme. Siksi olette täällä - tuodaksenne esiin, mitä tiedätte ja olette ilmentäneet. Ja kerron sinulle, vanha sielu, että siksi sanomme, että alle puoli prosenttia teistä on tultava valotyöntekijöiksi tällä tavalla, jotta maapallo muuttuu. Siemeniä kylvetään tänään. Ihmisrodulla ei ole enää kyse siitä "Selviydynkö minä?" Olette selvinneet. Olette selvinneet.

Palapelin kokoaminen

Ja nyt kokoatte palapeliä ja siirrytte sen muutoksen läpi, jonka lupasimme tulevan - ja se on täällä. No niin, vain ajatelkaa: kun pääsette vuoden 2012 toiselle puolelle, teillä on yli 18 vuotta vielä kuljettavaa ja olette edelleen galaktisen harmonisoitumisen energiassa. Kyse on 36 vuoden ikkunasta ettekä ole edes puolivälissä vielä [puhuen päiväntasausten prekessiosta].

Tätä se merkitsee Hengelle. Tässä harmonisoitumisikkunassa luodaan energia, mikä on ehdottoman erityislaatuista eikä tapahdu uudestaan 26000 vuoteen. Teillä on vielä 18 vuotta aikaa muuttaa tämä planeetta tässä erityislaatuisessa energiailmentymässä, kylvää siemeniä. Teette sitä jo. Sitä tapahtuu jo. Annan teille ennusteen 18 vuoden lopussa: todellisen rauha alkaa maan päällä Lähi-idästä.

Näette palapelien ratkaisemistapoja, joita ette ole koskaan ennen nähneet. Tuossa ajassa nuoret jotka ovat nyt teini-ikäisiä, ovat johtajia. He ovat matkallaan ylös. He ajattelevat käsitteitä, joita ei voisi ajatella vanhemmassa energiassa. He ratkaisevat arvoituksia, joiden sanoitte olevan ratkaisemattomia. On teknologiaa, mikä auttaa planeettaa tavoilla, joista ette ole voineet edes uneksia. Se on ennuste 18 vuoden päästä, sillä tunnen niiden tietoisuuden, joita tulee, ja voin nähdä, mitä planeetan suurimmat mahdollisuudet ovat tuolloin - kaikki tämä, koska vanhat sielut heräsivät ja tekivät työnsä. Miltä se teistä tuntuu?

Mitä voitte tehdä?

Puhutaanpa nyt yksityiskohdista. "Mitä voin tehdä? Mitä minun pitäisi tehdä?", kysytte ehkä. Täällä on niitä, jotka ovat etsineet koko elämänsä. Voi, he ovat johtajia, seminaarin esiintyjiä ja jotkut ovat myös parantajia. Mutta he ovat etsineet ja kysyneet: "Miten voin ylittää sillan? Miten voin koskettaa sitä, mikä on sisällä, mikä on arvokasta ja Jumala? Tiedän sen olevan siellä, mutta luulen epäonnistuneeni. En ole onnistunut löytämään siltaa." Puhutaanpa siis siitä. Keskustellaan siitä. On aika.

Aloitamme älyllisellä keskustelulla siitä, mikä on ihmisolento. Annamme yksinkertaistetun näkemyksen. Puhumme usein esoteerisista asioista ja puhumme näkymättömistä asioista ja myös asioista, joita tiedätte. On kolme moniulotteista kerrosta, jotka muodostavat ihmisolennon kokonaisuudessaan. Ne on helppoa nimittää ja ne ovat kaikki syvällisiä. Jokainen niistä syvenee mennessään sisäänpäin. On todellisuudessa vain kolme. Kuten DNA-kerrokset, ne voidaan eritellä ja nimittää, mutta ne toimivat kaikki yhtenä.

Ensimmäistä kutsumme ihmistietoisuudeksi. Toista kutsumme luontaiseksi. Selitän näitä teille hetken kuluttua. Kolmatta kutsumme korkeammaksi itseksi. Niitä on kolme ja tarkoituksenanne on mennä uloimmasta seuraavaan ja sitten seuraavaan. Näin voitte rakentaa sillan kolmannesta ulottuvuudesta, missä asutte, suoraan siihen mitä kutsumme kehoälykkyydeksi, luontaiseksi, ja sitten portaaliin, käpylisäkkeeseen joka on korkeampi itse. Miten teette sen? Kerron teille tämän: vanhassa energiassa teitte sen erittäin harvoin! Se vaati syvää meditointia, näkyjä, apua toisilta, istumista niiden edessä, jotka osasivat lukea toista puolta ja tehdä sen helposti. Kaikki tämä alkaa liikkua ja muuttua. Mutta pyydämme teitä tekemään sen itse - teitä kaikkia. Energia alkaa siirtyä paikkaan, missä se on kaikkien ulottuvilla, mutta teidän on päästävä pois kolmen ulottuvuuden toimintamallista saavuttaaksenne sen.

Prosessi

"Kryon, 20 vuodessa et ole koskaan antanut meille luetteloa. Miten teemme tämän? On toisia, jotka antavat luetteloita. On myös toisia Kryoneita, jotka antavat luetteloita. Mutta sinä et anna."

Näytän teille miksi. Sanotaanpa, että istutte siellä ja haluatte, että voisitte rakastaa itseänne enemmän. Mitä jos teillä olisi tämä toive: "Toivon, että voisin rakastaa itseäni enemmän. Toivon, että voisin rakastaa Gaiaa enemmän. Toivon, että voisin muuttaa kasvojani ja koskettaa Jumalan kasvoja. Toivon, että voisin olla kosketuksessa sisäisen lapseni kanssa. En tiedä, mitä tehdä seuraavaksi." Haluatte siis rakastaa itseänne enemmän.

Minäpä kysyn teiltä jotain: kenelle aiotte mennä maksamaan saadaksenne sen tapahtumaan? Vastaus on, te ette voi. Tiedätte sen, eikö vain? Useimmat tietävät ja he sanovat: "Kyllä, tiedämme, ettemme voi mennä maksamaan jollekin saadaksemme tapahtumaan sisällämme jotain, jonka vain me voimme tehdä." Mutta sitten he ehkä sanovat: "No, on paljon "Miten rakastan itseäni enemmän" -ohjelmia, joihin voin osallistua. Sen teen. Niitä on internetissä. Voin opiskella kaikkea, mitä haluan, ja ottaa oman aikani." Ja voin kertoa sinulle, rakas ihmisolento, että sen lopussa sinulla on paljon sanoja edessäsi. Sinulla on paljon prosesseja edessäsi ja erittäin hyvä mahdollisuus, ettet rakasta itseäsi yhtään enempää kuin nyt.

Miksi niin on? Koska kolmessa ulottuvuudessa haluatte aina kääntyä jonkun toisen puoleen, eikö vain? Haluatte ottaa pillerin ja saada tilanteen parantumaan, eikö vain? Ja on prosesseja, missä tämä toimii toisten ominaisuuksien osalta, muttei rakkauden. Ei rakkauden. Tämä teidän on kohdattava itse. Katsokaa peiliin ja tehkää se. Silloinkin on niitä, jotka sanovat: "… ja mikä on seuraava askel?" Annoin sen teille juuri. Katsokaa peiliin ja aloittakaa prosessi.

No niin, tämä ei istu hyvin älykölle, joka haluaa tajuta. Mutta kerron teille tämän: tämä on tosiaan palapeli. Annan siis teille vertauskuvan. Puhun teille siitä, miten se tehdään, ja sittenkin on niitä, jotka kävelevät ulos täältä ja sanovat: "En ole oikein varma, ymmärränkö sen kaiken." Se ei ole helppoa ja se vaatii teitä katsomaan peiliin ja olemaan tarttumatta johonkin toiseen.

Ensimmäinen kerros

Ensimmäinen asia mikä teidän täytyy tunnistaa ja mistä päästä ohi, on ensimmäinen kerros, mikä on ihmistietoisuus. Kutsun sitä selviytymiskerrokseksi. Niin kauan kuin olette selviytymistilassa, ette koskaan tunne mitään toista kerrosta. Niin kauan kuin olette selviytymistilassa, ette pääse seuraavaan kerrokseen ettekä voi edes aloittaa prosessia. Tämä johtuu siitä, että selviytymiskerros on riippuvainen reagoinnistanne ulkoiseen maailmaan. Katselette aina ympärillenne, eikö vain? Teidän on varmistettava, että kaikki on kunnolla ja oikein, eikö vain? Teidän on vastattava oikein, kun teille puhutaan, eikö vain? Tämä on selviytymistä.

Tiedättekö, miten päästä eroon puhtaasta selviytymisestä? Henki tietää. Miten moni teistä on saatu polvilleen surun tai terveyden vuoksi? Miten moni teistä? Tiedän, keitä täällä on, ja puhun teille. Tiedätte, mitä tarkoitan, koska yhtäkkiä selviytyminen katoaa ja tietoinen kerros putoaa eteenne. Sitten näette vain Jumalan rakkauden. Näette vain kiitollisuutta ympärillänne olevia kohtaan ja rauhallisuutta siitä, että olette vain elossa ja voitte hyvin. Olette olleet tuossa asemassa, rakkaat ystävät. Mutta miksi odottaa hätätilannetta? Miksi ette ymmärrä sitä ja työstä tuon saman asian tekemistä itse?

Askel yksi: pääse pois selviytymisestä! "Miten teen sen, Kryon?" Mieti tätä: "Rakas Henki, haluan pehmentää tietoisuuteni. Silloin kun ne jotka loukkaisivat minua, yrittävät painaa vihatunnenappuloitani, en halua noiden nappuloiden toimivan enää. Haluan kytkeytyä irti niistä. En halua reagoida enää. Haluan olla rauhassa. Se on pääsemistä pois selviytymisestä. Olen turvassa Jumalan sylissä - täysin ja kokonaan turvassa. Haluan luopua ulkoisesta kuoresta, joka on ihmistietoisuuskerros, siitä joka reagoi välittömästi ja vain 3D.hen, ja kulkea elämääni eri tavalla." Tämä on ensimmäinen askel. Tämä on ensimmäinen askel, rakas ystävä. Katso peiliin sanoessasi sen.

Miten puolustaudutte? Jos joku kritisoi teitä, oikaisetteko sen nopeasti? Miten moni teistä voi kuulla kritiikkiä itsestään ja sitten pysähtyä ajattelemaan: "Vau, mitä jos hän on oikeassa?" Ihmisolennon on vaikeaa tehdä tämä ettekä pysty siihen helposti. Teidän on harjoiteltava sitä. Tiedättekö miksi? Koska teidät on suunniteltu selviytymiseen? Vanhassa energiassa se palveli teitä hyvin ja nyt ei palvele.

Perusihmistietoisuus on suunniteltu selviytymiseen ja olette ohittaneet tuon merkkipaalun. Se kantaa mukanaan vanhaa energiaa, joka ruokkii vihaa, sotaa, pettymystä ja masennusta. Se kantaa mukanaan itse-epäilyä ja saa teidät aina tuntemaan yksinäisyyttä. Haluatteko oikeasti velloa enää tässä? On aika vaihtaa selviytymisestä rauhalliseen olemassaoloon kera viisauden.

Haluan viedä teidät planeetan mestareiden tietoisuuteen, jotka ovat kaikki täällä. Jos seisoisitte Kristuksen edessä ja sanoisitte: "No, en oikeastaan pidä siitä, mitä sinulla on päälläsi", mitä luulette mestarin sanovan? Puolustautuisiko hän? "No, se on ok minulle. Se sopii minulle hyvin ja se on minulle hyvä kauppa." (Olihan hän juutalainen.) [Naurua] Muttei hän niin sanoisi! Tiedätte paremmin. Hän katsoisi teitä silmiin ja suoraan lävitsenne. Hän katoisi Jumalan osaa, jonka hän tuntee ja jota rakastaa kovasti, ja sulaisitte hänen edessään. Niin tapahtuisi. Hän rakastaisi teidät paikkaan, missä näkisitte Jumalan kasvot.

Muhammed käveli luolaan ja tapasi enkelin, joka kehotti häntä yhdistämään Arabian heimot ja antamaan heille Israelin Jumalan. Tämä tapahtui ja hän teki sen. Hän tunsi Jumalan rakkauden. Hän kulki pehmeästi ja hän oli kaunis. Hänkään ei antaisi teille puolustelevaa vastausta eikä antaisi Buddhakaan. Nämä ovat mestareita, jotka kauan sitten antoivat pois selviytymiskerroksen ja toimivat pehmeällä energialla sisältä.

Paremmin viime aikoina - niin jos kulkisitte maan päällä taas Paramahansa Yoganandan kanssa, katsoisitte häntä silmiin ja sanoisitte: "Viittasi haisee hassulta", minkälaisen vastauksen luulisitte saavanne? Itse asiassa, kuka koskaan sanoisi niin? Uskokaa minua, jotkut sanoisivat. Tämä mestari katsoisi teitä Jumalan rakkaudella ja se sulattaisi teidät, koska ette näkisi hänessä mitään tuomitsemista, loukkaantumista - vain totuutta. Mestarilla ei ole selviytymisagendaa. Mestaruudessa ei ole selviytymistietoisuutta. Ymmärrättekö, mitä sanon? Silloin kun voitte saavuttaa sen, kun voitte pehmentää selviytymisen, alatte päästä kosketukseen luontaisen, ihmekerroksen kanssa. Se on toinen kerros.

Toinen kerros

Tässä vaiheessa prosessi alkaa päästä ihmisolennon ytimen sisuksiin. Olemme kertoneet teille aiemmin luontaisesta. Sitä kutsutaan kehoälykkyydeksi. Se tietää kaiken, mitä kehossanne tapahtuu, koska se edustaa kvanttikenttää DNA:nne ympärillä.

Kosketatte luontaista parantuaksenne. Luontainen reagoi laseriin ja kemiaan, mikä on syvällistä [puhuen tohtori Todd Ovokaitysin työstä]. Tämä on uutta, koska se on moniulotteinen prosessi, ja luontainen näkee sen nopeasti ja tuntee sen. Tiedättekö, mikä muu on moniulotteinen? Ihmisen tietoinen aikomus. Silloin kun tuotatte ajatusryhmiä, jotka ovat luovia, kyse on moniulotteisesta prosessista. Se maalaa tauluja. Sitä maestro takanani käyttää, kun hän sulkee silmänsä ja kuulee verhon toiselta puolelta melodioita, joita hän ei ole koskaan ennen kuullut [puhuen säveltäjä Robert Coxonista, joka säveltää ja soittaa kanavoinnin aikana]. Se on moniulotteinen prosessi ja hän voi kääntyä sen puoleen aina halutessaan, koska hän on kosketuksissa luontaisen kanssa. Ja luontainen on kosketuksissa korkeamman itsen kanssa. Alatteko saada kuvan? No, miten teette sen? Miten pääsette kosketukseen luontaisen kanssa?

Miten homma toimii

Kuvaan teille nyt taas kerran, miten se tehdään. Ensimmäinen askel oli päästä pois selviytymistilasta. Toinen askel on puhdas aikomus. Puhdas aikomus on aikomus koskettaa osaanne, mitä ei ole kenties koskaan ennen kosketettu. Sanotaan, että olette valmis ylittämään sillan ja saamaan tätä uutta energiaa, mitä on planeetalla valmiina palvelemaan teitä ja aloittamaan toimimisen tuon aikomuksen kanssa. Se tuo teidät lähemmäs sitä, mikä teillä on aina ollut - luontainen, ihmekerros. Luontainen on kosketuksessa DNA:n kanssa. Luontaisessa on kantasolusuunnitelmat ja akaasinen tiedosto. Luontainen on vastuussa spontaanista remissiosta, ihmisten välittömästä parantumisesta, mitä tiede ei pysty selittämään. Kuuletteko, mitä sanon? Se kaikki on siellä.

Mestarit tiesivät sen. Näin he toimivat. Kaikki nuo parannukset joita kuulette heidän tehneen - ehdottomasti totta! He koskettivat luontaista jokaisessa ihmisessä, joiden kanssa he olivat. Miten teette sen? Puhtaalla aikomuksella. Ja selitän sen uudestaan. Puhdas aikomus on niin puhdas, ettei voi palata taaksepäin ilmaistuaan sen. Se on ehdoton. Tulette kanssaluomaan jotain tuolla aikomuksella, koska aikomus on teidän liikkumistanne alueelle, missä ette ole koskaan aiemmin olleet.

"Äläpäs nyt, Kryon. Tätä informaatiota emme voi oikeasti käyttää. Puhdas aikomus mistä? Miten? Anna meille lisää."

Tässä on vertauskuva, mitä ette koskaan unohda. Silloin kun ihminen seisoo järven penkereellä ja haluaa hypätä siihen, hänen kehonsa kaikki lihakset toimivat yhdessä puhtaasta aikomuksesta. Hän antaa luvan hypätä ja asiat yhdistyvät ilmaan hyppäämistä varten. Hän on sitoutunut hypätessään eikä hän voi peruuttaa. Mutta on muutakin.

Juuri tuolla hetkellä on eräs prosessi, mitä ihmiset eivät ymmärrä lainkaan, mutta he luottavat siihen ja toimivat sen kanssa, ja sitä kutsutaan gravitaatioksi. Tiede ei ymmärrä gravitaatiota. Voi, se luulee ymmärtävänsä. Sitä pidetään massan funktiona. No, massa liittyy asiaan, mutta se on vain yksi gravitaation puoli. Massa ei määrää gravitaation voimaa. Se mitä näette 3D:ssä, on kuitenkin korrelaatio, mitä olette alkaneet ymmärtää. Selviytymistila on opettanut teille kaiken siitä. Tulee päivä, jolloin voitte kontrolloida gravitaatiota, kun pystytte tekemään massattomia objekteja. Tesla teki sen. Tuo tiede on valmiina löydettäväksi taas kerran, mutta siihen saakka ette ymmärrä sitä. Mutta kummallista kyllä, käytätte kaikki sitä.

Tässä on siis äärimmäisen monimutkainen prosessi, mitä ei ymmärretä lainkaan, universumin moniulotteinen ominaisuus ja käytätte sitä joka päivä. Ette edes ajattele sitä. Ette ymmärrä sitä, mutta luotatte siihen, koska se on aina ollut ja se on ollut aina sama. Nyt olette hypänneet penkereltä ja gravitaatio vie teidät järveen.

No niin, kun märkänä pääsette ylös vedestä, miten moni teistä istuutuu lehtiön kanssa ja haluaa listata, miten gravitaatio teki sen? [Naurua]

Ymmärrättekö, mitä tässä tapahtuu? Kuunnelkaa. On syvällinen, jumalainen sääntö ja aksiooma puhtaasta aikomuksesta. Minäpä annan sen teille toisella tapaa. Korkeampi itsenne on osa Luojaa. Synnytte kaikki sen kera. Se on sama sielu, joka teillä on ollut joka ainoassa elämässä. Oletteko tietoinen siitä? Jokaisessa elämässä sama sielu. Luontaisen rinnalla on ystävä, joka on ollut kanssanne joka matkalla. Jotkut teistä ovat kyenneet kurkottautumaan koskettaakseen tuota ystävää ja silloin olette rauhallisin tällä planeetalla. Voitteko tuntea sen? Muistatteko sen? Haluaisitteko pitää tuon tunteen koko ajan? Se on kuin kaikki vanhempanne kietoutuneena yhteen sisällenne ja se katsoo teitä. Voitte koskettaa sitä, se voi koskettaa teitä. Voitte koskettaa sen kättä, koska tahansa haluatte. Se on puhtaassa rakkaudessa ne vanhemmat verhon toiselta puolelta, jotka aina halusitte saada - jos teillä ei ollut niitä. Sitä se on.

Voi, teistä tuntuu erittäin hyvältä. Siellä sisäinen lapsi on. Voitte koskettaa sitä, koska tahansa haluatte ja se voi olla 100% ajasta. Voitte olla rakkauden kukkulalla. Prosessi ei ole ymmärrettävä tai älyllinen, mutta aksiooma on, että se toimii aina, kuten gravitaatio. Se odottaa teitä aktivoimaan sen. Voitte luottaa siihen, että se vie teidät suoraan itsenne tiedostamisen järveen.

Rakkaat ystävät, syntymästänne lähtien korkeamman itsenne, sielunne joka on ollut kanssanne joka ikinen kerta, käsi on ollut ojennettuna ja se on odottanut teidän ottavan tämän askeleen. Tämä on rakastava Jumala, joka laittaa teidät synkronisesti paikkaan, missä voitte kuulla tämän ja tehdä parempia päätöksiä. Tämä on se sama energia, joka näyttää teille "11:11" kellossa niin usein, että sen sattumanvaraisuus on täysin mahdotonta. Kuitenkin näette jatkuvasti nuo samat numerot. Nyt tiedätte. Sisällänne on Luoja. Se taputtaa teitä olkapäälle ja sanoo: "Katso nyt."

Numerologisesti 11:11:ssä on valaisemisen energiaa. Siinä on kaksi mestarilukua rinta rinnan. Voitko ohittaa sen? Voitko ohittaa sen, vanha sielu? Se on silmänisku. Tätä elämää olet odottanut! Se on käsi, joka kurkottaa Jumalasta sanoen: "Miksi et tulisi vähän lähemmäs? Koska voit auttaa planeettaa, jos tulet. Miksi et eläisi vähän pidempään? Miksi et aloittaisi tuota omaa juttuasi? Se on nimittäin DNA:ssasi, jos haluat sitä. Miksi et kanssaloisi todellisuutta, mistä olet vain uneksinut? Se nimittäin on siellä, jos haluat sitä. Olet tuntenut sen! Se on todellinen."

Sinun on päästävä selviytymistilasta ja ilmaistava puhdas aikomus. Ala luottaa prosessiin, mikä on tuntematon. Sinulla ei ole aavistustakaan, miten se toimii. Voitko tehdä sen?

No niin, tässä on lupaus, rakas ihminen. Silloin kun aloitat tuon puhtaan aikomuksen, tämä prosessi ottaa hallinnan ja se toimii. Se toimii, koska tätä Henki on odottanut. Hyppää järveen. Et voi pysäyttää sitä. Ihmisaivoissa ei ole mitään poista-nappulaa. Et voi olla enää tietämättä sitä, minkä juuri kerroin sinulle. Voi, voit toki yrittää. Mutta se ei toimi, koska puhun sille, mikä on sisälläsi tällä hetkellä.

Juuri nyt jotkut teistä alkavat tuntea sen. Täällä on vanhoja sieluja, joiden korkeampi itse huutaa: "Kuuntele, kuuntele, kuuntele, kuuntele, kuuntele, kuuntele, kuuntele, kuuntele, kuuntele, kuuntele!" Tämä johtuu siitä, että se on ollut kanssanne koko elämänne ja se on halunnut vain, että koskettaisitte sen ojennettua kättä - sitä se vain on halunnut. Se aloittaa prosessin.

Siis kutsuna tänään on: ilman askelia, ilman koulutusta ja ilman tietoa siitä, mitä teette. Miltä tuntuu tähän mennessä? Kuitenkin voitte luottaa prosessiin, niin kuin luotatte gravitaatioon. Voitteko olla niin kova? Se on olemassa. Se toimii, mutta teidän on tehtävä tuo hyppy. Ja sitten kun teette sen, ette voi palata taaksepäin. Se vie teidät järveen.

Kun kumppanini aloitti kanavoimisen, annoin hänelle yksinkertaista informaatiota. Kerroin hänelle implantista. Hän sanoi minulle: "Kryon, se on huono sana." Hän sanoi minulle: "Kryon, on valotyöntekijöitä, jotka yrittävät saada implantteja pois ja sinä haluat laittaa niitä! Älä käytä sitä sanaa." Mutta tästä syystä käytimme sitä ja tätä se merkitsee. Kaikkien näiden vuosien jälkeen kerromme teille: se on lupa "implantoida" puhdas aikomus. Sitä se on. Se saa ihmiset takajaloilleen hetkeksi, koska he eivät halua laitettavaksi sisäänsä sellaista, mitä ei voi ottaa ulos. He eivät ymmärrä, että täsmälleen sitä teette, kun hyppäätte järveen. Ette voi palata takaisin ja kastutte.

Miten moni teistä on valmis tähän, vanha sielu? On aika kastua. Kastukaa Hengen puhtaasta vedestä. Menkää paikkaan, mihin teidän on suunniteltu menevän. Menkää paikkaan, mikä toivottaa teidät avosylin tervetulleeksi ja aloittaa prosessin, mikä saattaa kestää jonkin aikaa, mutta olemme pyytäneet teitä aloittamaan sen tänään. Kyse on puhtaasta aikomuksesta istuttaa muutoslupa. Ette voi perua sitä.

Siis opetuksesta tulee syvällisempää. Se on syvällisempää, koska se käsittelee sen ydinolemusta, miksi olette täällä. Se painelee niitä nappuloitanne, jotka sanovat: "En oikeastaan halua mennä sinne ja tehdä sitä, koska pelkään asioiden muuttuvan liikaa." Miten olisi hankkiutuminen eroon tuosta pelosta ja sen harkitseminen, että muutos tapahtuu johonkin parempaan? Se voisi olla tuo muutos. Riippumatta siitä, miten hyvää ajattelette kaiken olevan, se paranee Jumalan rakkauden myötä.

On aika vierailla perheen luona sisällänne. Kuunnelkaa. Ne joita rakastitte ja jotka menetitte, sanovat täällä: "Työ hyvin tehty." Siksi he toivat teidät tänne. Siksi he olivat vanhempianne toisella puolella verhoa. He tiesivät sen. Riippumatta siitä, mitä he tekivät päästyään tänne, he tiesivät ennen tänne tulemistaan, mitä he tekivät. Siksi istutte tänään tuolissa lukemassa ja kuuntelemassa.

Jumala siunatkoon ihmistä näinä aikoina! Olemme käyneet yhdessä läpi tämän uskomattoman matkan vain istuaksemme tässä paikassa tänä aikana ja aloittaaksemme valmistumisen. Se on edessänne. Muutos on vaikea. Olkaa pelottomia. Kulkekaa selkä suorassa ja tietäkää, että edustatte ainoaa valoa, mitä koskaan tulee olemaan tällä planeetalla. Kukaan ei tee tätä puolestanne.

Jokaisessa maassa missä kumppanini on käynyt, on samoja ominaisuuksia. Vanhat sielut ympäri maapalloa ovat teidän kaltaisianne. Olette vuorotelleet kulttuureita ja kieliä, mutta he ovat teidän kaltaisianne … kaikki veljiä ja sisaria, jotka työstävät samaa asiaa kuin te. He työstävät Jumalan kasvojen koskettamista sisällään.

Se on tarkoituksenmukaista. On aika.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

27.11.2011 - VIISAUDEN UUDELLEENKALIBROINTI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:38

VIISAUDEN UUDELLEENKALIBROINTI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
27.11.2011 Lima, Peru (julkaistu 10.1.12)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tämä on tärkeä kanavointi, sillä se ei edusta ainoastaan kahdeksannessa Kryon-kirjassa (2000) annetun Maya-profetian ilmentymistä liittyen "Sulkakäärmeen matkaan", vaan se muuttaa myös väärinkäsityksen siitä, miten planeetan viisaus liikkuu. Planeetan viisaus ei liiku, vaan uudelleenkalibroituu lempeämmäksi lähteeksi. Tämä viesti on lyhyempi kuin useimmat tämän sivuston kanavoinnit.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Limassa, Perussa.

**********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Prosessi on alkanut ja olemme puhuneet siitä monta kertaa. Informaatio mitä annan kohta, on annettu kerran aiemmin. Kryon ei ole kuitenkaan antanut sitä teidän kielellänne [espanja], joten annamme teille katsauksen, mikä ei kestä kauan. On tärkeää, että kuulette sen ja että toiset kuulevat sen, jotta he ymmärtävät, mitä kaikki tämä merkitsee.

Tätä informaatiota ei ole annettu täydellisenä ja näin informaatio ymmärretään helposti väärin. Se on informaatiota, mikä kunnioittaa aluettanne [Peru], ja se on esoteerista. Aloitamme siis.

Katsaus - suuri muutos ennusteen mukaan

Planeetalla on tapahtumassa muutos ja se on ihmistietoisuuden hidasta ja syvällistä muutosta. Kaksikymmentäkaksi vuotta sitten kerroin teille siitä ensimmäisessä puhtaaksikirjoituksessa, ensimmäisessä Kryon-kirjassa. Osa Kryon-energiaa on luotu antamaan teille ymmärrystä, informaatiota ja rakkautta asioista, jotka ovat uusia planeetalla. Tämä on yksi. Vaikka se on uutta, se ei ole odottamatonta.

Vuosia sitten aloin puhua liikkeestä, mikä teillä on tapahtumassa. Tänäkin päivänä se on näytetty teille, koska se kirjoitettiin puhtaaksi ja nauhoitettiin [aiemmin tilaisuudessa]. Olemme sanoneet, että planeetan kundaliini liikkuu. Emme ole koskaan käyttäneet sanaa "käärme", mutta käytämme nyt. Tämä on ollut muinaisihmisten profetia, mutta ei välttämättä täällä olevien - sillä niiden jotka kuuntelevat, pitäisi tietää, että puhun Perussa.

Nämä nimenomaiset profetiat ovat enimmäkseen tulleet pohjoisella pallonpuoliskolla olevilta. Monet ovat kertoneet tästä ajasta energialiikkeenä. Jotkut profetiat tulivat Mayoilta ja muilta hyvin korkealta pohjoisesta. He sanoivat, että maaplaneetalle tulisi mahdollisuuksien, suurenmoisen muutoksen aika. Se edustaisi tietoisuusmuutosta ja alkaisi liikuttaa sulkakäärme-etelää. Nyt on tärkeää, että ymmärrätte, miksi tämä tapahtuu ja mitä se oikeasti edustaa.*

Kolme verkkoa

Tällä planeetalla on kolme verkkoa ja olemme puhuneet kaikista kolmesta vasta hiljattain. Magneettiverkko on yksi niistä. Saavuin 1989 ja se mitä kutsuttaisiin kumppanini tietoisuudeksi, ja minä sulauduimme yhteen antamaan teille viestin. Kerroimme teille, että planeetan magneettiverkko liikkuisi seuraavien 10 vuoden aikana enemmän, kuin se oli liikkunut 100 vuodessa. Vuoteen 2002 mennessä se oli tehnyt sen. Tiede osoittaa tämän ja se voidaan mitata myös yksinkertaisella kompassilla. Magneettiverkko siirtyi ja kerroimme teille, että niin tapahtuisi.

Se oli vasta alkua, sillä se on vuorovaikutuksessa kahden muun planeettaverkon kanssa, jotka ovat myös näkymättömiä. Toista kutsuttaan kristalliverkoksi. Kolmatta kutsumme Gaiaksi. Kaikki nämä ovat yhteenpunoutuneita, mutta dynaamisin on kristalliverkko. Kristalliverkko reagoi ihmistietoisuuteen ja siihen, mitä kutsutaan planeetan kundaliiniksi. Tämä on energiaa, mikä liikkuu ja purkautuu "kiekolta", mutta vain jos sitä kutsutaan tekemään se, ihmistietoisuudeksi sanotun moniulotteisen energian kautta. Tätä on tapahtunut ja selitetäänpä nyt miksi.

Saattaa tuntua yksioikoiselta, mutta olemme maininneet monta kertaa aiemmin, että planeetta on poissa tasapainosta. Tasapaino mistä puhumme, on tasapainoa mies- ja naispuolisen tietoisuuden välillä. Vuosia sitten annoimme teille tämän informaation. Kerroimme teille, että planeetallanne on ylen määrin maskuliinisukupuolta. Se ei ole tasapainossa. Tämä tasapaino vaikuttaa verkkoon ja planeettaan ja Gaiaan. Mutta ihmiset ovat antaneet tätä energiaa planeettaan sillä, mitä he ovat kehittäneet historian saatossa. Tämä on nyt muuttumassa, koska ihmiset ovat muuttumassa. Kun ihmiset muuttuvat, Gaiakin muuttuu.

Älkää ymmärtäkö väärin. Tällä ei ole mitään tekemistä miesten ja naisten kanssa. Tämä liittyy mies- ja naispuoliseen tietoisuuteen. Viimeisimmässä Kryon-infomaatiossa, joka annettiin 12 DNA-säikeestä, kuvasin yhtä DNA:n syvällistä kerrosta, joka "seisoo" itsestään. Emme aio antaa teille tämän kerroksen numeroa, sillä haluamme teidän löytävän ja havaitsevan sen - ja sitten nauratte numerologiasynkronismille. Sitä kutsutaan viisaaksi jumalaiseksi feminiinisyydeksi. Se ei ole yhdistynyt minkään toisen kerroksen kanssa, kuten jotkut ovat. Se on pehmeä ja suloinen. Se on äitienergiaa - itse asiassa paljon enemmän.

Tässä tietoisuusmuutoksessa tapahtuu tänä päivänä niin, että nämä erityisenergiat alkavat muuttua. Ja taaskin voi näyttää yksioikoiselta, mutta se liittyy jotenkin magnetismiin sekä ihmistietoisuuteen. On järjestelmä, joka ei teidän mielestänne ole kovin uskottava ja johon sisältyy kaikki nämä maaenergiat toistensa katalyytteinä. Niin kuin ihmistietoisuus kulkee, niin kulkevat maan verkot - ja yksi vaikuttaa toiseen.

Pohjoisen ja eteläisen pallonpuoliskon ominaisuuksia

Pohjoinen pallonpuolisko on sisältänyt suurimman osan siitä, mitä kutsuttaisiin planeetan maskuliinienergiaksi. Eteläinen pallonpuolisko kantaa feminiinisempää energiaa. Tämän informaation olen antanut teille aiemmin. Tämä on planeetan polariteettia, myös kaksinaisuutta. Silloin kun ihmisolennot alkavat muuttua, niin tapahtuu myös planeetalle ja verkkojen energioille. Siksi maan verkkoihin liittyvässä prosessissa tapahtuu merkittävä muutos reaktiona ihmiskuntaan.

Merkitkää muistiin itsellenne, että ihmiskunnan tasapainottomuus ja pallonpuoliskot voidaan nähdä historiassa. Useimmat merkittävät sodat ja kaikki maailmansodat ovat alkaneet ja ne on taistelu enimmäkseen pohjoisessa. Useimmat taistelut ovat olleet siellä. Valtioiden kukistaminen uudestaan ja uudestaan on tapahtunut siellä. Tämä on ollut planeetan tasapaino ja voitte nähdä maskuliinisen "sotatasapainottomuuden" hyvin voimakkaana pohjoisella pallonpuoliskolla.

Useimmat sodat eteläisellä pallonpuoliskolla ovat aiheutuneet niistä, jotka ovat tulleet pohjoisesta kukistamaan tai orjuuttamaan. Ymmärrättekö, mitä sanomme? Oletteko koskaan miettineet näitä asioita? Pohjoinen pallonpuolisko on hyvin voimakkaasti maskuliininen, muttei kauan.

No niin, jos on totta, että planeetta alkaa tasapainottua taas tietoisuudeltaan, mitä luulette tapahtuvan? Vastaus on, että alatte nähdä mies- ja naispuolisen tietoisuuden alkavan tasapainottua. Se merkitsee, että planeetan miehistä on tulossa tasapainoisempia. Se merkitsee, että planeetan naisista on tulossa tasapainoisempia. Tämä merkitsee, että ihmiskunnasta on tulossa tasapainoisempi.

Sodan loppumisen alku

On sanonta, että "jos naiset pyörittäisivät maailmaa, he eivät koskaan lähettäisi lapsiaan taistelukentälle". Tästä tulee äitienergian määritelmä. Antakaamme teille toinen sanonta: "Jos maailma on mies- ja naispuolen tasapainossa, niin ihmiset eivät koskaan lähettäisi lapsiaan taistelukentälle".

Mies- ja naispuolisten energioiden tasapainottuminen verkoissa merkitsee, että tietynlainen maaenergia liikkuu. Kundaliinin on liikuttava. Se on ollut hyvin kauan pohjoisella pallonpuoliskolla - Intiassa ja Tiibetissä. Monet sanovat, että tämä oli henkisen viisauden keskus. Tosiaankin siellä oli viisautta ja se auttoi tasapainottamaan voimakkaasti miespuolista energiaa, muttei tulematta myös itse voimakkaasti miespuoliseksi. Miten monia naispuolisia johtajia näette munkkien joukossa ja muissa veljeskunnissa noilla alueilla? Vastaus on: melkein ei yhtäkään.

Eteläinen pallonpuolisko edustaa planeetan naispuolista energiaa. Kundaliini alkaa liikkua reaktiona ihmiskuntaan - se purkautuu kiekolta ja käärmeen häntä päätyy Chilen alaosaan. [Sulka]käärmeen keskus on Perussa. [Sulkakäärmeen matka]*

Ei viisauden siirtymistä

Vastoin sitä, mitä teille ehkä on kerrottu, tämä ei liity mitenkään viisauden siirtymiseen eteläiselle pallonpuoliskolle. Kuunnelkaa. Mitä täällä on? [Perussa] Jos tutkisitte muinaisihmisiä täällä, löytäisitte viisasta, jumalaista feminiinisyyttä! Sitä on kaikkialla. On eräs paikka, joka ei ole kovin kaukana vuorella ja jota voisimme kutsua planeetan viisaan, jumalaisen feminiinisyyden pääkaupungiksi [Machu Picchu]. Maapallo on sivuuttanut sen! Se on ollut siellä kaikkien muiden paitsi paikallisviljelijöiden tuntematta ja ilman löytämistä. Se oli huomaamaton valloittajille [espanjalaiset], jotka liikkuivat ympäri aluetta eivätkä koskaan löytäneet sitä. Ihmiskunta ei ollut valmis sille ja nyt se on.

On niitä, jotka kuulisivat tämän viestin ja sanoisivat: "No, Tiibetin viisaus siirtyy Peruun." Ei se niin ole. Sen sijaan maan sydänchakra, mikä on kundaliini, alkaa nyt etsiä toista viisauskeskusta, tasapainoisempaa keskusta. Se siirtyy paikkaan, missä on vallinnut pehmeämpi viisaus. Se etsii jumalaisen feminiinisyyden viisautta.

Maapallo on siis valmis keräämään tämän viisauden ja ammentamaan tämän alueen portaaleista. Tässä prosessissa planeetan tietoisuus muuttuu vielä lisää. Se on odottanut tätä.

Machu Picchun todellinen energia

Alue jota kutsutaan Machu Picchuksi (mikä on teidän nimenne, ei sen rakentajien antama nimi), on suloista energiaa. Se on kohtumaista ja turvallista energiaa. Se on kaunista ja siksi hyvin monia alkaa tulla tänne. He tuntevat vetoa tähän uuteen energiaan, sillä he tiesivät sen olevan tulossa. Vanhat sielut ympäri planeettaa haluavat tuntea sen. He haluavat kiivetä kallioille ja juhlia sitä. Tämä on uusi maapallo. Se viisaus joka on aina ollut täällä, on aika laittaa planeetan kristalliverkkoon ja jakaa kaikkien kanssa.

Olen juuri selittänyt kundaliinin liikettä, sulkakäärmeen energiaa. Se kunnioittaa tätä aluetta. Se on aina ollut valmis tälle. Olette juhlineet Machu Picchua 100 vuotta. Siinä kaikki. Se on vain murto-osa pohjoisen historiasta. Se on ollut piilossa ja paljastunut vasta äskettäin. Sitä valmisteltiin, suojeltiin ja nyt se on valmis paljastettavaksi viisaan, jumalaisen feminiinisyyden pääkaupungiksi planeetalla.

Täällä on salaisuuksia, jotka eivät ehkä koskaan paljastu. On niitä, jotka edustavat täällä Seitsemää sisarta ja jotka eivät ole vielä näyttäytyneet. Täällä tapahtuu herääminen ja jotkut alueen shamaani-ihmisistä ovat tietoisia siitä.

Perulaiset, juhlikaa! Sillä tätä jotkut vanhat sielut ovat odottaneet. Ja siksi on vastustusta. Vastustusta on, koska vanha energia ei halua hyväksyä tätä. Vanha energia täällä on tullut pohjoiselta pallonpuoliskolta kauan sitten ja se on tasapainotonta - ja tiedätte sen. Se ei kunnioita maata, ilmaa tai vettä.

Tulee olemaan siis muutosta ja vastustusta. Vanha sielu, valmistaudu tähän. Juhli sitä, mitä tapahtuu, ja valmista seuraava sukupolvi tulevaan. Tämä on antamamme viesti. Se on täydellisempi kuin koskaan aiemmin ja antaa teille syyn, miksi se liikkuu. Sidomme tämän myös DNA:hanne, sillä se on "muistamismoodissa" ja odottaa tämän tapahtumista.

Lopuksi, on niitä, jotka eivät ymmärrä tätä viestiä. Niille sanon, ettei ole tarpeellista, että ymmärrätte. Sen sijaan tietäkää tämä: Jumalan rakkaus on teissä ja se haluaa teidän lähtevän erilaisena kuin tulitte. Teidän ei tarvitse tajuta kaikkea esoteerisuutta. Pyydämme vain, että tunnette, mikä on totta.

Jumala tuntee teidät ja pesemme jalkanne. On teidän aikanne.

Ja niin se on.

Kryon


*Kahdeksas Kryon-kirja (2000) - "Sulkakäärmeen matka"

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

7.1.2012 - IHMISEN UUDELLEENKALIBROINTI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:40

IHMISEN UUDELLEENKALIBROINTI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
7.1.2012 Red Deer, Alberta, Kanada
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Uudelleenkalibrointi on Kryonin teema vuonna 2012 ja tämä on ensimmäinen tästä aiheesta. Voitte odottaa tulevan muutamia lisää pian, mm. universumin uudelleenkalibrointi. Jos olet kiinnostunut, niin joskus uusimmat kanavoinnit ovat audio-sivulla jo kuukautta aiemmin, ennen kuin ne voidaan kirjoittaa puhtaaksi ja editoida.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Red Deerissä, Kanadassa.

**********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tuntuu siltä, että vain hetki sitten kerroin teille, että huoneessa tapahtuisi muutoksia, ja voin tuntea ne. Verhon toisella puolella olevien ominaisuus on myötätunto. On kuitenkin aina kysymyksiä. Jotkut kysyvät: "Miten tiedän, kuka vierailee luonani? Pelkään tätä tai tuota ja silloin kun kanavoin ja avaan suuni, en tiedä, mitä tapahtuu. Sallinko minkä tahansa universumin energian pistäytyä?" Ja sanomme teille, että voi, miten 3D:tä onkaan teiltä ajatella, että ympärillänne seisovat enkelit antaisivat sen koskaan tapahtua! Jos se on myötätuntoista energiaa, se on Jumalasta. Jos ei ole, se on teistä. Se on näin yksinkertaista. Älkää kuvitelko mielessänne, että joukko pimeitä energioita odottaa syöksymistä kimppuunne, sillä tämä on ihmisen keksimä vihjaus. Olette "ihmistäneet" Jumalan niin paljon, että te ette ole edes varma, milloin Henki ottaa teitä kädestä.

Muutetaanpa tänä iltana se. Tietäkää, että minne tahansa menette - ja voitte kutsua sitä miksi haluatte - teillä on mukananne seurue. Minun on erittäin vaikeaa selittää sielun sirpaloitumista, sillä se kuulostaa negatiiviselta asialta, mutta se on kaunista. Sinua on aina kolme, minne tahansa menet. Voi, on itse asiassa enemmän, mutta kolme edustaa pääryhmää. Yksi niistä on korkeampi itse, mikä on ytimesi. Miten voin selittää korkeamman itsen? Se on ydin, sinä. Se on osasi, mikä värähtelee korkeammalla. Se ei ole yläpuolellasi vaan sisälläsi, ja tämä korkeammalla värähtelevä "sinä" avaa portaalin, mikä on kirjaimellisesti yhteys ja kättelyä Hengen kanssa. Ja se olet sinä. Tämä on siis numero yksi.

Sitten on tietoinen mieli, joka edustaa biologista sinua. Nyt on kaksi osaa. Miten monta tarvitaan ryhmään? Näetkö? Kvanttisinussa on asioita, joihin olet juuri ja juuri päässyt, mukaan luettuna kahdeksan metriä leveä kenttä ympärilläsi. Ihmisolento on ihmeellinen.

Yksi pääosa on osanne, joka pysyy minun puolellani verhoa ja jonka täysin kiellätte. Näette sen oppaana tai auttajana, johon olette hyvin kiinnittynyt. Sen sijaan se on "vakio", joka yhdistää teidät Jumalaan - aina, missä tahansa olette.

2012

Haluan puhua siitä, mitä planeetalla tällä hetkellä tapahtuu, ja haluaisin antaa teille tässä ensimmäisen täyden kanavoinnin vuodesta 2012 ja kutsuisin sitä nyt luonanne vierailevan energian ominaisuuksiksi. Tämä energia on muuttumassa. Ne jotka istuvat tuoleilla tässä huoneessa ja ne jotka istuvat huoneessa huomenna [puhuen ihmisistä Okanagan Valleyssä], saavat saman viestin. Tämä edustaa yhtä niistä muutamasta kerrasta, joissa toistan viestin samalla kielellä. Se tarvitsee toistaa. Tehdään puhtaaksikirjoituksia ja monet kuulevat sen.

Selitykseni jälkeen vanhat sielut tietävät enemmän kokemuksista, joita heillä on, ja ymmärtävät enemmän, mikä niitä aiheuttaa. Tämä annetaan rakkaudessa eikä tässä ole mitään pelättävää. Istutte turvallisessa paikassa.

Energiaa mikä vierailee täällä maapallolla, on odotettu. Muinaiset ihmiset ennustivat sen ja olemme antaneet teille hiljattain kanavointeja - myös se kanavointi joka annettiin Peruksi kutsumassanne maassa - muutoksesta, mitä kutsuisimme sulkakäärmeen liikkumiseksi [esiteltiin ensimmäistä kertaa vuonna 2000 Kryon-kirjassa 8]. Planeetan mies- ja naispuolisen energian välillä on tapahtumassa polariteettisiirtymä. Pohjoinen pallonpuolisko mikä on aina ollut maskuliininen, on muuttumassa. Eteläinen pallonpuolisko mikä ei ole ollut sillä tavalla puolueellinen, on muuttumassa. Eteläisen pallonpuoliskon muinaisihmisten viisaus alkaa korvata pohjoisen muinaisihmisten viisauden. Ja alatte nähdä pehmeämmän ihmisolennon.

Vanhat sielut "hälytetään" henkisesti tähän siirtymään ensin ja he alkavat saada biologisia muutoksia. Olette odottaneet sitä ja se on täällä. Koko planeetta tuntee tämän prosessin. Häiriöt joita näette tällä hetkellä maissa, joissa ei ole ollut häiriöitä satoihin vuosiin, ovat tulosta tästä muutoksesta - sillä tätä tapahtuu, kun ihmiset alkavat saada enemmän myötätuntoa, kun he haluavat yhdistää enemmän kuin erottaa ja uusia ajatuksia ja uutta viisautta alkaa tulla.

Uusi keksintö

Tämä uusi tietoisuus luo uusia keksintöjä - korkeampaa tiedettä, korkeampaa ajattelua ja ratkaisuja niihin asioihin, joita olette kutsuneet ihmisen perusongelmiksi. Väestöräjähdys, ruoka, vesi, sähköntuotanto - kaikki nämä asiat tulevat muuttumaan. On uutta ajattelua, uusia ajatuksia ja uusia paljastuksia seuraavien kahden sukupolven aikana, osa siitä jopa 18 vuoden kuluessa. Mutta muutos tapahtuu ja haluan kertoa teille, ketkä tuntevat sen ensin. Ne jotka istuvat tuoleilla ja kuuntelevat ääntäni ja jotka lukevat tätä, ne jotka ovat olleet tällä planeetalla niin monta kertaa, että he ovat tottuneet vanhaan energiaan. Vanha sielu, alat muistaa. Alat muistaa, millaista oli ennen ja millaista voi olla taas. Vanha sielu, alat uudelleenkalibroitua ja tämä on solumuutosta 3D:ssä.

Nämä energiamuutokset joista puhumme, eivät ole jonkinlaista new agen esoteerista taikaa. Sen sijaan näette sen selvästi maadoittuneena hallituksiin ja tieteeseen. Näette sitä ympäri planeettaa, kun energia alkaa siirtyä pois siitä, mitä kaikki odottivat. Hitaasti. Olen sanonut sen aiemmin. Hitaasti on maita, jotka ovat olleet eristyksissä vuosia, ja ne avaavat porttinsa. Teidän on parasta ottaa kuvia nyt, koska asiat eivät ole koskaan enää ennallaan. Hitaasti he liittyvät teihin muihin ja heidän lapsensa tapaavat teidän lapsenne ja käsitätte, että teillä on yhteisiä asioita eikä niitä matalan energian ominaisuuksia, joista teille on kerrottu.

Biologian uudelleenkalibrointi

Vanhan sielun uudelleenkalibrointi on tämän ja huomisen kanavoinnin aihe. Kanavoinnit ovat siis samanlaisia, eivät jatkoa toisilleen. Ette siis tarvitse osaa A ja B. Annan teille kaiken tänään ja kaiken huomenna. Haluan teidän tietävän, mitä voitte odottaa ja minkä kanssa jotkut teistä jo työskentelevät: uudelleenkalibrointi. Biologianne on muututtava. Sen on imettävä pehmeämpää energiaa, työskenneltävä sen kanssa ja oltava osa sitä. Jos se tekee sen, on tapahduttava ytimen tai energiakeskuksen uudelleenkalibrointi.

Ne jotka ovat tutkineet hilaa, joka edustaa energiamalleja ympärillänne, tuntevat kalibroinnin. Tunnette energiatasapainon, mikä vaaditaan ihmisen alkamiseksi muuttaa itseään. Tunnette sen, mikä on kehon uudistumista, joka mainittiin tänäänkin siinä, miten solut jakautuvat ja miten kaikenlaiset solut kehossanne, mukaan luettuna aivot, sydän ja iho, uudistuvat. Voi, sanon sen taas, ihminen: eikö sinusta ole outoa, että meritähti pystyy kasvattamaan raajan takaisin, mutta sinä et pysty? Eikö se ole sinusta outoa? Tämä muuttuu.

No, jos kaikki uudistuu, eikö sinusta ole outoa, että jokin sairaus voi alkaa muuttaa ihmisen tapaa ajatella, ja tiedemiehet kertovat teille, että hänen aivosolunsa alkavat kuolla tai liikkua tai muuttua tai myrkyttyä ja ihminen kadottaa myös muiston rakkaudesta? Missä on uudistuminen? Missä on korjaus? Ei DNA:ta ole suunniteltu niin, rakkaat ystävät. Solut on suunniteltu palaamaan piirustukseen ja luomaan uusi ja tuore solu. Niin se on suunniteltu! Tieteenne tulee näkemään sen, henkikehonne näkee sen ja niiden jotka istuvat tuolilla, täytyy uudelleenkalibroitua työskennelläkseen sen kanssa.

Uudistuminen on automaattista. Teidän ei tarvitse pyytää sitä. Minäpä toistan sen. Se tapahtuu, koska olette vanha sielu, ja siksi olette täällä. Teidän ei tarvitse pyytää sitä. Mutta uudelleenkalibrointi on sitä, mitä olette odottaneet ja minkä muistatte. Mutta kenties se ei ole täsmälleen sitä, mitä odotatte?

Se on epämukavaa! Nyt jotkut teistä tietävät, minne tämä viesti menee, kun alamme antaa teille piirteitä, joita sanoisin vähemmän positiivisiksi ja joita jotkut teistä kokevat uudelleenkalibrointiprosessissa. Tämä koskee joitain teistä, ei kaikkia. Jokaisella ihmisolennolla on oma ainutlaatuinen polkunsa, joten he kokevat nämä asiat omalla tavallaan. Tämä ei siis ole yleispätevä luettelo siitä, mitä tapahtuu kaikille vanhoille sieluille. Nämä ovat mahdollisuuksia monista uudelleenkalibrointioireista, joita vanhat sielut voivat kokea ja ne, jotka ovat täällä ja valmiita siirtymään eteenpäin tällä planeetalla.

Luettelo

Joillakin teistä on huimausta. Se on uudelleenkalibroinnin ominaisuus. Sitä se vain on ja se menee ohi. Mutta se on huolestuttavaa, sillä ne joita alkaa huimata, menettävät myös tasapainonsa ja se voi aiheuttaa kaatumisen. Mitä siis teette tällä uudella tiedolla? Yksi, tietäkää, että te ette ole saamassa jotain kamalaa aivosairautta. Kaksi, kävelkää varovammin! Onko tässä järkeä teistä?

On muita asioita. Teillä on nukkumisvaikeuksia - enemmän kuin normaalisti. Ette herää vain kerran, vaan kaksi kertaa tai useammin. Joten jotkut teistä jotka ovat jo tunteet näitä asioita, tietävät, mitä tapahtuu. Kyse on uudelleenkalibroinnista.

Ihminen kysyy ensimmäisenä: "Miten kauan tätä tapahtuu?" Vastaus on, että niin kauan kuin se kestää, voi, sinä tiheä ystävä. [Kryon hymyilee] Luulen, että saatte ajatuksen. Uudelleenkalibrointi vie niin kauan, kuin se vie ja jos taistelette sitä vastaan, se vie pidempään. Vielä pahempaa, jos lääkitsette itseänne sen vuoksi, sen tapahtuminen vain jatkuu. Juhlikaa sitä ja menkää eteenpäin sen kanssa. Kertokaa solurakenteellenne ymmärtävänne ja liikkukaa sen kanssa, älkää sitä vastaan. Tämä nopeuttaa sitä ja se menee ohi vielä nopeammin.

Jokainen biologia [ihminen] tässä huoneessa on erilainen ja nyt tuomme esiin jotain, mitä emme ole tuoneet esiin vähään aikaan, mutta teidän täytyy kuulla se. Se mikä toimii teillä terveydessä, perustuu lähes täysin akaasiseen perintöönne. Missä olette viettäneet useimmat elämät? Kenties se oli Aasia? Kenties Intia tai Tiibet? Kenties se oli eteläinen pallonpuolisko? Jokaisessa noista paikoista ja kulttuureista on ollut erilainen ruoka, mikä toimi pitämään teidät tasapainossa ja terveenä. Kuitenkin olette täällä pohjoisella pallonpuoliskolla tässä elämässä. Haluan teidän vain tietävän, että teihin vaikuttaa merkittävästi sellainen ruokavalio, mikä teillä oli ennen [entisissä elämissä].

Kenties olitte vegaani. Kenties söitte vain viljaa. Siksi solunne vaativat tuota ruokavaliota tunteakseen tasapainoa. Ymmärrättekö? On toisia, jotka ovat pääasiassa Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja joilla ei ole koskaan ollut tuollaisia Aasian tai etelän ruokavalioita. Siksi teillä ei ole mitään vaikeuksia maan ruuan kanssa. Kuunnelkaa: ei ole mitään yleispätevää vastausta kysymykseen "Mitä minun pitäisi syödä henkisen terveyteni hyväksi?" Ei ole mitään "pitäisi". Sen sijaan on hyviä signaaleja "luontaiselta" sisällänne, mikä antaa näkemystä siitä, mitkä ovat terveellisimpiä asioita kehollenne. Toisin sanoen, kuunnelkaa solujanne!

No niin, miksi mainitsen tämän? Koska saatte ihmisiltä neuvoja siitä, mitä syödä korjataksenne "vikanne", kun uudelleenkalibroidutte. Sanon siis teille nyt, että sivuuttakaa ne. Menkää sen sijaan sisäänne ja antakaa oman akaasisen tiedostonne kertoa, mikä toimii teille. Älkää yllättykö, jos joku teistä tulee allergiseksi joillekin, mitä olette aina syöneet. Kerron teille: biologianne uudelleenkalibroituu. Tämä piirre on teille välttämätön siirtyäksenne eteenpäin ja vaihtaaksenne paikkaan, missä voitte olla tasapainossa viisauden suurimman osan kanssa.

Monet teistä eivät ehkä pidä joistain prosessoiduista ruuista, koska ette ole tottuneet siihen akaasiassanne. Ymmärrättekö, mitä sanon? Jos aiotte vetää shamaanienergian sen viisauden syvyyksistä, mitä olette oppineet ja minkä läpi olette kulkeneet uudestaan ja uudestaan menneessä historiassa, joitain asioita tulee sen mukana - kuten esimerkiksi tasapainoinen ruokavalio - ja teidän täytyy käsitellä se. Älkää taistelko sitä vastaan.

Odottakaa näitä asioita. Ne ovat näkemistänne ja tuntemistanne varten. Nähkää ne siksi, mitä ne ovat: uudelleenkalibrointia. Sanotte ehkä: "Rakas Henki, kiitos tästä uudelleenkalibroinnista, että välität minusta riittävästi tietääksesi, että tämä on sitä, minne haluan mennä ja mitä haluan tehdä." Ihminen, se miten uudelleenkalibroidut nyt, määrää, miten tulet takaisin seuraavassa elämässä. Sinun ei tarvitse käydä tätä läpi enää - koskaan. Akaasinen perintö on paljon enemmän kuin niiden ihmisten geenit, joista tulit [vanhemmat]. Tiedät tämän. Peritty akaasia edustaa niitä asioita, joita olet kokenut kaikissa elämissä, riippumatta vanhempiesi geeneistä. Joskus nämä ovat vallitsevimpia ja raskaimpia asioita, jotka sinun on käsiteltävä. Ne jotka istuvat tuoleilla kuunnellen ääntäni, alkavat käsitellä näitä asioita. Tämä on siis toinen asia: odottakaa näiden entisten asioiden tulevan esiin puhdistamista varten.

Menneisyyden puhdistaminen

Kenties ette ole pärjänneet kovin hyvin elämänoppituntien kanssa viime vuosina ja tunsitte, että tämä vuosi olisi parempi? Te pärjäätte, koska maapallo tarvitsee teitä. Eikä se tarvitse teitä pelolla rasitettuna. Sen sijaan se tarvitsee teitä sanomaan itsellenne: "Hyväksyn tämän uudelleenkalibroinnin. Riippumatta siitä, mitä kehossani on tällä hetkellä, se voi olla poissa. Jos tämä on tarkoituksenmukaista, se voi olla poissa. Olen jumaluuden osana tällä planeetalla - viisaana, tarkoituksenmukaisena - ja kuulun tänne. Tämä on minun aikaani. Solurakenne, kuuntele: jos on jotain epätarkoituksenmukaista, anna sen olla poissa. Anna sen huuhtoutua pois jätteen mukana. Päästä se ulos, koska sitä ei nähdä tarkoituksenmukaisena eikä se ole yhteismitallista Jumalan rakkausenergian kanssa. Anna vain myötätuntoisten asioiden tulla tietoisuuteeni." Tämän sanominen voi olla vaikeaa joillekin teistä.

Hyvät uutiset

Katsotaanpa nyt niitä asioita, joita voitte odottaa fyysisesti ja jotka eivät ole yhtä vaikeita.

Numero yksi: pystytte käsittelemään myös pahimmat tavat, joita teillä on koskaan ollut elämässänne, ja pääsemään niistä eroon hyvin nopeasti. Se on uutta valotyöntekijäenergian yhteistyöenergiaa. Tajusitteko tämän? Voi, pidetään tauko ja vetäkää hetken vain syvään henkeä, sillä käsittelen niitä kuuntelemassa ääntäni ja lukemassa tätä, jotka ovat käyneet läpi tuhansia vuosia vainoamista, kärsimystä ja kidutusta. On niitä, jotka on poltettu roviolla. Tämä johtuu siitä, että maan päälle tuomanne energia ei ole sopinut lainkaan yhteen sen kanssa, mitä maapallo koki. Pyhiä miehiä ja naisia pyydettiin parantamaan joku yhtenä hetkenä ja sitten menemään kylän laidalle ja hyppäämään kalliolta seuraavana. Pelko on sellaista. Ja olette täällä. Tunnen teidät. Olette tulleet takaisin. Kuitenkin nyt tämä planeetta alkaa liikkua niin, että kaikki asiat joita olette tuoneet tänne akaasia-kokemustenne myötä, alkavat tehdä yhteistyötä uuden energian kanssa.

Voi, vetäkää syvään henkeä, sillä parempi ilmentäminen alkaa - ei välittömästi, ei tänään, ei tällä minuutilla, vaan aina hyvin hitaasti. Tämä kvanttikello alkaa liikkua teidän suuntaanne. Maapallo saa lempeämpää ja intohimoisempaa energiaa. Tämän kanssa synnyitte. Se on työkalunne. Menneisyydessä tämä on nähty kummallisena ja outona ja se on edustanut heikkoutta. Teitä on hyljeksitty. Jotkut teistä on heitetty ulos perheestänne. Tiedän, keitä täällä on. Kerron teille, että näin on uudessa energiassa, vaikka he ehkä katsovatkin teitä eri tavalla ja näkevät, miten te olette alkaneet pehmentyä - tietämättä, että he ovat muuttuneet.

Sellaiset asiat toimivat, jotka eivät ole toimineet aiemmin. Onko sinulla jokin tapa, jonka haluaisit rikkoa? Onko se tapasi ajatella tai syödä? Onko se se, mitä laitat kehoosi? Onko se tupakointisi? Tappaako se sinut ja tiedät sen? Tiedät, kenelle puhun, rakas ystäväni. Haluaisitko muuttaa sen? Kerron siis sinulle, että se mitä teet tässä energiassa, reagoi kehossasi hyvin eri tavalla, vaikka olisit kokeillut sitä jo aiemmin.

Kuunnelkaa: kenenkään teistä ei anneta sanoa - vanha sielu, viisas sielu, sinun ei anneta sanoa: "Kokeilin sitä eikä se toiminut." Jos teet tämän, se on kuin lapsi puhumassa, joka ei tiedä, miten asiat toimivat. Sen sijaan sanot: "Tällä kertaa tiedän paremmin. Ilmennän sen, koska keho kuuntelee. On minun aikani."

Yhteistyöenergia ja miten sitä käytetään

Sitä tämä uusi energia siis tuo: yhteistyötä. Asiat menevät paremmin ja virtaavat paremmin. Ne liikkuvat eteenpäin eivätkä taaksepäin. Silloin kun ilmaisette sanoin, mitä haluatte saada elämäänne, ja prosessi alkaa, monet teistä alkavat nähdä oitis positiivista palautetta. Synkronismi on avain. Asettukaa paikkoihin saadaksenne noita asioita tapahtumaan. Älkää yrittäkö ilmentää jotain ja sitten menkö kaappiin odottamaan sitä. Asettukaa sen sijaan paikkoihin, missä odottaisitte sen ilmentyvän. Ymmärrättekö? Siellä vastaukset ovat, koska siellä kulkee toisia ratkaisunne kanssa! He etsivät teitä, kuten te etsitte heitä. Älkää eristäytykö. Uudelleenkalibrointitilassa on taipumusta eristäytyä, koska teistä ei tunnu oikein hyvältä.

Tavallinen vilustuminen

Vilustutte useammin. Miksi niin olisi? Mutta sitten parannutte siitä nopeammin - ja miksi niin olisi? Ihmisen vilustuminen on aina ollut biologisen prosessin uudelleenkalibrointia. Täytyy vilustua ja siksi ette voi parantaa sitä. Teidän on käytävä se läpi. Tavallinen vilustuminen on syklinen tilaisuus immuunijärjestelmälle korjata itsensä. Ette kenties tienneet sitä? Siksi ette saa kemiaa parantamaan tavallista vilustumista. Se on uudelleenkalibrointilaite sisällänne. Se rakentaa järjestelmän tietyllä tavalla, mikä auttaa teitä, ja sen on tapahduttava uudestaan. Älkää järkyttykö vilustuessanne ja sanonko: "No, en uskonut sen tapahtuvan, koska kävin juuri läpi saman." Se on uudelleenkalibrointia.

Tällaisia asioita halusimme tuoda teille, jotta tiedätte, mitä tapahtuu, ettekä pelkää sitä. On monia positiivisia asioita, jotka edustavat todella positiivista energiaa ja kulmasta kääntymisen mahdollisuutta ihmiskunnalle. Tämä on energiaa, mikä tukee valotyöntekijää. Ei ole enää vastavirtaan uimista, rakkaat ystävät.

No niin, te kaikki olette erilaisia, ja tiedän, keitä olette. Sitoutuminen on avain. Ette voi tehdä mitään näitä asioita puolihuolimattomasti, mutta tiesitte sen, eikö niin? Silloin kun sitoudutte sen ilmentämiseen, mitä tarvitsette elämässänne, universumi kuuntelee. Silloin kun saatte viestejä minun puoleltani verhoa - kerron teille jotain, minkä ehkä jo tiedätte - meillä ei ole kelloa. Puhun siis teille nyt-hetkessä.

Näen energian huoneessa ja näen, keitä täällä on. Näen vanhoja sieluja. Puhun teille nyt-hetkessä. Riippuu siis teistä, mitä kellonne tekee ja miten kauan se kestää teidän todellisuudessanne. Minun todellisuudessani se on jo tapahtunut … jo tehty, sillä voimakkaimmista mahdollisuuksista tulee ilmentynyt todellisuus. Voitteko nähdä tällä tavalla? Voitteko kävellä ulos täältä niin, että se on jo tehty mielessänne? Tässä huoneessa on energiaa, mikä valelee itseään juuri nyt paikkoihin, mihin sen tarvitsee mennä.

Mitä odottaa henkisesti

Mitä voitte odottaa henkisesti? Tässä uudelleenkalibroinnissa on kyse kyvystä pysyä tällä planeetalla terveenä ja onnellisena, ilman draamaa tai pelkoa. Tämän vanha sielu muistaa tämän ajan potentiaaliksi.

[Tauko]

Kumppanini mainitsi aiemmin kommunikoinnissaan [luento], että yksi suurimmista mysteereistä hänelle on, miksi vanhoilla sieluilla on niin merkittäviä itsearvostusongelmia. Tietämättömänä hän seisoo siinä ja sanoo, ettei hänellä ole aavistustakaan siitä, miksi näin on vanhoilla sieluilla. Kerromme teille miksi: se johtuu siitä, että satoja vuosia teitä on piesty! Joka kerta kun siirrytte kaksi askelta eteenpäin, teidät lyödään yksi askel taaksepäin - joskus viisi. Sitten tulette tähän elämään odottaen mitä? Hyvin vähän. Jotkut teistä kuulevat jo pienen projektin alkaessa pienen äänen sisällään sanovan: "Voi, tiesin, että niin tapahtuisi." Ette odota paljon. Se johtuu siitä, että vanhassa energiassa kaikki, mitä teitte, kohtasi vastustusta. Kaikki. Joka kerta kun halusitte tehdä positiivisen ehdotuksen jostain, mikä saattaisi auttaa, teidän käskettiin häipyä. Joka kerta kun näitte henkistä viisautta monimutkaisessa ongelmassa, kukaan muu ei nähnyt sitä. Heitä ei kiinnostanut. Teidät eristettiin uudestaan ja uudestaan. Silloin kun asiat kuumenivat, teiltä vaadittiin ratkaisua. Useimmilta muilta vaadittiin miekkaa. Nyt sanomme tämän olevan muuttumassa.

Siis henkisesti teidän täytyy rakastaa itseänne enemmän ja nyt on teidän tilaisuutenne tehdä niin, koska sisällänne on universumi, mitä kutsutaan solurakenteeksi ja siinä on miljardeja DNA-osia. Nämä osat alkavat reagoida ja valmistua ohjeiden antamiseen. Voitaisiin sanoa, että solurakenteenne käsi on ojennettuna ja solut sanovat: "Okei, olet pomo. Mitä teemme?"

Avain itsearvostukseen

Itsearvostus on ohjelma. Se on ohjelma! Se on kokemuksista kehittynyttä informaatiota ja jotain opittua. Voitte ohjelmoida sen pois! Teidän on vain kerrottava itsellenne, mitä haluatte. Sanotte ehkä: "Rakas solurakenne, ansaitsen olla täällä. Tämä on minun aikani. Minulla on asioita, joita toiset odottavat. Tämä on minun aikani. Olen tärkeä maapallon kuviossa. Olen ansainnut raitani. Tämä on minun aikani. Rakas solurakenne, hankkiudu eroon epätarkoituksenmukaisista tunneongelmista, jotka estävät minua siirtymästä kauneuteeni ja voimaani. Voima josta puhun, on kyky luoda myötätuntoa ja valoa kaikkialle, minne menen."

Solurakenteenne hymyilee, ojentaa teille käden, joka on odottanut, ja sanoo: "Olemme kumppanisi tässä kanssaluomisessa. Lähdetään liikkeelle."

Epämukavaa?

Uudelleenkalibrointi. Sillä on ominaisuuksia, jotka ovat haastavia ja jotka ovat kauniita. Miltä teistä tuntuu valaistua yhtäkkiä enemmän ja saada lisää informaatiota? Teistä tuntuu, että olette enemmän osa Jumalaa - vilustuneena. [Kryon hymyilee] Kaadutte joskus ja teidän on naurettava. Biologia on tällaista. Se vaatii jonkin aikaa muutokseen - kuukausia, kenties enemmän.

Kun siis käsittelette uudelleenkalibrointi- ja epämukavuuskysymyksiä, tietäkää, miksi ne ovat täällä. Sitten samaan aikaan juhlikaa sitä, mitä teissä on, mikä on myötätuntoisempaa ja mikä alkaa toimia elämässänne. Asiat alkavat toimia paremmin.

Vapaa tahto ja koko kuva

No niin, kaikki tämä olettaen, että saatte tämän viesti, samaistutte siihen ja ilmennätte sen. Tämä merkitsee, että vapaan tahdon valintanne tapahtuu. Jos sivuutatte tämän viestin, erittäin vähän tapahtuu. Olette edelleen vanha sielu ja teillä on vapaa valinta.

Lopuksi annan teille yhden yleisen kysymyksen tästä uudelleenkalibroinnista: "Kryon, sanot maaenergian muuttuvan. Se merkitsee, että koko ihmiskunta tuntee sen. Eikö niin?" Kyllä. Koko ihmiskunta tuntee sen. Näette sitä tavassa, millä hallituksia poistetaan ja muodostetaan uudestaan. Näette sitä erilaisissa ajattelutavoissa. Näette sitä tavoissa, joiden kumppanini on sanonut olevan mahdollisia, kun ajatellaan eri tavalla - joita olen kanavoinut menneisyydessä.

Vanhan energian hallintotavat eivät uudistu, mutta päättävät muuttua. Yhteiskunnat jotka ovat kestäneet 1000 vuotta tietynlaisena, päättävät yhtäkkiä muuttua. Yhteistyöstä ja yhtenäisyydestä alkaa tulla normi kahden seuraavan sukupolven kuluessa. Joskus tulee aika, jolloin katsotte taaksepäin tätä päivää ja sanotte: "Olemme barbaareita." Se on muutos.

Ajoitus ja tulevaisuus

Olen omalla verhoni puolella nyt-hetkessä. Minulla ei ole kellonaikaa annettavaksi teille tässä. Kerron teille vain, että tämän näen. Näen parantuneen planeetan lopulta, uuden tieteen kera. Näen planeetan, missä ei ole pysyviä sairauksia ja missä puhdas vesi ei ole koskaan ongelma. Ei koskaan! Näen ajan, jolloin kaikilla ihmisillä on sähköä. Se on halpaa ja helppoa saada ja voitte lämmittää kotinne helposti ja hyvin. Nämä ovat kaikki asioita, jotka ovat suurimpien mahdollisuuksien joukossa ilmentymisen kvanttikeitossa. Mutten voi antaa teille kellonaikaa.

Sen voin kertoa teille, että maapallo uudelleenkalibroituu ja tulee ongelmia. Jotkut niistä ovat poliittisia ja jotkut pahentuvat uudelleenkalibrointipiirteistä ja maapallo tuntee sen. Valaistuuko jokainen? Ei. Edustat alle puolta prosenttia ihmisväestöstä, vanha sielu, ja sytytät tuon tulitikun pimeydessä. Olemme kertoneet teille tämän aiemmin: sinusta on tullut tikunkantaja pimeyteen, kun muutama valo sallii kaikkien nähdä paremmin. Tämä on tehtäväsi, työstä on vain tullut helpompaa.

Puhun nyt-hetkessä. En oi antaa teille kellonaikaa. Ymmärrä tämän viisaus, kun lähdet huoneesta. Näe mahdollisuudet, äläkä päivittäisiä uutisia. Ja ihmisolento, jos asiat eivät tapahdu vielä huomenna nopeassa tietoisuuskäännöksessänne, älä suutu. Jumalalla on kärsivällisyyttä, sinulla on kärsivällisyyttä. Eikö ole sen arvoista tulla nyt ja antaa tälle kaikelle mahdollisuus, kun olet elänyt kaikki nämä elämät?

Tässä huoneessa on niitä, jotka miettivät, miten pitkään he elävät, sen vuoksi mitä nyt tapahtuu. Tiedän, keille puhun. Niinpä kerron teille, että näkemäni mahdollisuus on hyvin pitkä elämä. On vielä niitä, jotka ehkä sanovat minulle: "Joo mutta, joo mutta, joo mutta …" Vaikka sanoisin teille mitä, joillakin on tekosyy siihen, miksi homma ei voi toimia. Tässä vanha energia puhuu teille. Uudelleenkalibroitukaa! Alkakaa nähdä, mikä on mahdollista, ja tehkää siitä se, mitä ON.

Kvanttitekijä

Lopuksi tämä: mitä enemmän tiede tarkastelee atomirakennetta hyvin pienenä ja sitten tarkastelee universumia hyvin suurena, aletaan nähdä yhtäläisyyttä. Tieteenne alkaa nähdä, että siinä ei ole sattumanvaraisuutta, mikä näyttää sattumanvaraiselta 3D:ssä. Sen sijaan se katsoo älykästä suunnitelmaa. Tämä merkitsee, että siinä, mitä kutsutte luomiseksi, asiat yhdistyivät ennakkoasenteena elämä, ennakkoasenteena myötätunto. Se mitä näette, on Jumalan käsityötä. Ei voida enää kieltää, että on joku luoja.

Kun käännytte sisäänpäin ja alatte käsitellä itseänne, haluan teidän näkevän saman asian sisällänne. On aika ymmärtää, että te ette ole sattumanvarainen. Elämänne ei ole sattumanvarainen. Asioita ei tapahdu teille sattumanvaraisesti. Niitä tapahtuu teille itse luomallanne tavalla. Tässä on järjestelmä ja sitä voidaan ohjata, ohjelmoida ja ohjelmoida uudelleen. Tämä on ilmentämistä.

Tämä on koko ihmiskunnan oppitunti lopulta: luoda parantunut maapallo. Luoda rauhallinen maapallo, mennä terveydessä ja tieteessä paikkoihin, joihin ette koskaan uneksineet menevänne. Tämä on alkua. Minulla ei ole kelloa. Mutta voin nähdä voimakkaimmat mahdollisuudet ja tämän annan teille tänään, kun kumppanini istuu tuolissa edessänne. Mahdollisuudet joita näemme, ovat suurempia kuin viime vuonna. Jos valotyöntekijät uudelleenkalibroituvat helposti, he voivat nopeuttaa prosessia. Älkää taistelko sitä vastaan.

Niin, kun lähdette tästä paikasta ja elämä muuttuu normaaliksi ja rutiinit ovat rutiineja, katsotte ehkä taaksepäin näitä muutamaa minuuttia, jotka meillä on ollut yhdessä, ja sanotte: "Toivon, että voisin tehdä noita asioita." Teillä on taipumus langeta vanhaan energiaan hyvin helposti, käsittämättä kuka olette. Tästä syystä uudelleenkalibrointia tarvitaan, jotta te ette ajattele niin. Se mitä tapahtuu moniulotteisessa tilassa, liittyy tietoisuuteen ajan ja paikan ulkopuolella. Kun vain kuljette tällä planeetalla ylläpitäen tuota valoa, luotte energiaa, mitä ette tienneet teillä olevan. Siksi haluamme teidän pysyvän terveenä, ilman draamaa tai pelkoa. Ne jotka tuntevat, etteivät he tee mitään planeetan hyväksi, ovat mustavalkoisessa maailmassa, silloin kun he levittävät väriä kaikille ympärillään.

Siis asettakaa jokin tavoite, jos haluatte, koska ihmiset rakastavat sen tekemistä. Mutta antakaa minun kertoa teille tämä: monet teistä saavuttavat muutoksen vain olemalla elossa ja myötätuntoinen toisia kohtaan ympärillänne. Jotkut teistä tässä huoneessa ovat opettajia, jotkut ovat kanavoijia ja jotkut parantajia. Jotkut eivät ole kiinnostuneita ja tiedän myös, keitä he ovat, sillä tämä viesti ei ole kaikille. Seisotte mahdollisuusjyrkänteellä, mitä varten tulin tänne. Siksi Kryon on täällä - auttamassa teitä ylittämään tämän sillan. Onnittelut, että olette päässeet näin pitkälle.

Vanha energia taistelee takaisin, rakkaat ystävät. Odottakaa sitä, mutta odottakaa tällä kertaa voittavanne. Ja voitatte. Sillä nyt, vuonna 2012, valotyöntekijät alkavat saada yliotteen. Tämä merkitsee, että valo nähdään ja niistä siemenistä, jotka kylvettiin hyvin kauan sitten, aletaan korjata satoa.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

14.1.2012 - TIEDON UUDELLEENKALIBROINTI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:41

TIEDON UUDELLEENKALIBROINTI
(… ja keskustelua lemurialaisen kanssa)

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.1.2012 Boulder, Colorado
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Uudelleenkalibrointi jatkuu Kryonin vuoden 2012 teemana ja tämä on kolmas kanavointi tästä aiheesta. Tällä kertaa meillä on mukana myös lemurialaisen haastattelu! Tohtori Ovokaitys on taas kanssamme. Kryon on kuvannut tätä DNA-tutkijaa "Yaweena", pappina Lemuriasta ja Nuoruudentemppelin rakentajana, mikä mainittiin ensimmäisen kerran toisessa Kryon-kirjassa 1994. Joitain temppelin toimintasalaisuuksia alkaa nyt paljastua.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Boulderissa, Coloradossa.

**********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Täällä missä olen, ei ole 3D-aikaa, ja minun on vaikeaa antaa teille tai kumppanilleni viestejä, jotka ovat synkronissa sen todellisuuden kanssa, jossa elätte. Sen sijaan annamme teille usein informaatiota energioista ja mahdollisuuksista, joita on täällä, ei teidän aikajanallanne. Niinpä tässä nimenomaisessa viestissä on kyse siitä.

Meillä on vain muutamia asioita sanottavana, mutta tämä vaatii, että teemme sen hitaasti ja täsmällisesti, sillä käsittelemme asioita, joita kumppanini ei tiedä. Niinpä annan hänelle intuitiivisia kuvia ja hän tulkitsee ne sitten reaaliajassa vastaanottaessaan. Myös ääni jonka kuulette, tietoisuus jonka havaitsette ja energia joka on hänen ympärillään, on hänen kykyään sulautua yhteen Hengen kanssa kvanttitilassa. Tämä sallii hänen tuoda ns. reaaliajassa viestin, mistä hän ei ole tietoinen. Hän siirtyy sivuun, kuten tapahtuu nyt, ja uteliaana kuuntelee, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kyse ei ole haltuunotosta.

Minulla on sopimus miehen kanssa, joka istuu tuolissa, eikä hän ole puhunut siitä paljon. Vuosia sitten kun sanoin hänelle: "Kanavoimme tällä tavalla." Hän sanoi: "Kieltäydyn haltuunotosta." Niinpä sen sijaan tarjosin hänelle yhteensulautumista ja sanoin: "Jos sulaudut yhteen kanssani näinä aikoina, tulee aika, jolloin yhteensulautuminen on pysyvää." Ja hän suostui. Sitten hän kysyi minulta: "Onko yhteensulautuminen epätavallista?" Kerroin hänelle "ei". Jokainen ihminen voi tehdä sen - ei istua ihmisten edessä kanavoimassa niin, kun näette nyt, vaan saada suoran portaalin Luojaan kaikissa asioissa. Se ei ole epätavallista. Itse asiassa sitä jokainen ihminen maan päällä tuntee haluavansa - yhteyden kotiin.

Ihmiset ovat tehneet näitä asioita monta kertaa aiemmin - ja ennen sitä niitä tehtiin ja ennen sitä niitä tehtiin [selitetty myöhemmin tulevassa kanavoinnissa]. Yhteensulautumisen tekeminen kunnolla johtaa lopulta teidät Luovaan lähteeseen ja lakkaatte olemasta ihminen sellaisena, kuin määrittelette sen.

Ne jotka kylvivät tämän planeetan, kulkevat tänä päivänä täällä eivätkä he kuole. He ovat kvanttitilassa ja he voivat kulkea, minne tahansa haluavat. Heitä asuu tietyissä osissa maapalloa, mukaan luettuna Shasta ja Havaiji [teidän maassanne] ja monissa muissa portaaleissa planeetalla. Monet teistä jotka luette tätä, tiedätte, mistä puhun. Ja tämä on lupaus siitä, mitä tapahtuu kaikkialla maapalloilla, jotka käyvät läpi prosessin, missä ohitetaan päätöskohtia ja aloitetaan toinen prosessi - prosessi missä ne muuttavat todellisuuttaan 3D:stä uuteen toimintamalliin.

Arvoituksellinen kommunikointini

En yritä olla arvoituksellinen, ja samaan aikaan en paljasta yksityiskohtia asioista, joita ette vielä tiedä. Hengellä on lupaus ihmiskunnalle: koska olette vapaan valinnan planeetta tällä hetkellä, emme voi antaa teille vihjeitä. Kaikkien asioiden joita paljastetaan, on oltava jo täällä ihmisen potentiaalisessa ajattelussa. Kaikkien keksintöjen joita saattaa syntyä, on jo idettävä jossain ihmismielessä. Ja jos näin ei ole, emme puhu siitä. Tämä kunnioittaa testiprosessia, joka on edessänne, ja kokemuksia, joita olette tulleet saamaan. Se on sopimuksemme kanssanne.

Kenties tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulette tämän kanavoijalta - sen ettemme paljasta asioita, jotka eivät ole täällä jo jossain muodossa? Se on totuus. Kuitenkin tyypillisesti ihmisen luova ajatus - myös ajatus keksinnöstä, mahdollisuudesta, filosofiasta - voi viedä vuosikymmenen tai enemmän saavuttaakseen paikan, missä massat voivat kuulla siitä. Kerron teille siis tänään joitain asioita, jotka näemme mahdollisuuksina siitä, mitä on jo täällä. Kyse ei ole ennustamisesta. Se on jo maan päällä. Kuljetan teidät siis muutamien asioiden läpi nopeasti.

Uusi energia 2012

Olette uudessa energiassa ja se on vasta alkamassa. Se on erilaista kuin entinen uusi energia. Vuoden 2011 loppu ja yhdistyen tähän vuoteen 2012 synnytti sen, mitä olemme ennustaneet teille pitkän aikaa. Se on miekkojen silta. Miekkojen silta mitä olemme kuvanneet aiemmin, on silta, mitä ihmiskunta käyttää mennäkseen yhdestä energiasta toiseen, ja sitä juhlitaan ympäri universumia. Sitä juhlivat ne, jotka auttoivat kylvämään tämän planeetan, ja ne jotka auttoivat kylvämään heidät - ja ne ennen heitä ja ne ennen heitä. He seisovat ympärillänne, edessänne, elämänne käytävässä ja ristivät miekat päämme yläpuolella juhlien voittoa. Niin kuin avioliittoseremonia sotavoimissa, jolloin taistelutoverit seisovat miekat ristissä ja kuljette käytävää pitkin - sitä on miekkojen silta ja sitä te olette tekemässä.

Voi, rakkaat ystävät, se voi kuulostaa teistä taas arvoitukselliselta, mutta ne jotka ristivät nuo miekat, ovat käyneet läpi sen, mitä te olette käyneet läpi. He tietävät, mitä tapahtuu ja minne se lopulta johtaa teidät. He ovat odottaneet tätä hyvin pitkän aikaa. On hyvin monia hyvin monista universumin osista ja he kaikki tietävät.

Apua siinä, mitä parhaillaan tapahtuu

Teillä on apua. Mitä tapahtuu planeetalle, joka alkaa pehmetä? Vanhat sielut ovat valonkantajia ja ovat olleet vuosia. He ovat niitä, jotka voivat näyttää muulle maailmalle valoa pimeässä paikassa. Sitä olette tehneet vuosia ja se on ollut vastamäkitaistelua.

Se on ylikäytetty vertauskuva, mutta jatkamme sen käyttämistä yksinkertaisuuden vuoksi. Ajatelkaa, että planeetalla on niitä, jotka ovat kulkeneet pimeydessä tuhansia vuosia. Se on vain pimeyttä. Se ei ole pahaa tai mystistä, vaan pelkästään valon poissaolemista. Se on pimeyttä, missä ihmiskunta ei yhdisty, koska sitä on vaikea tehdä, jos koko ihmisrotu kulkee pimeydessä. On vaikeaa tietää, mitä tehdä, kun ei näe, minne on menossa. Niinpä huolehdit itsestäsi. On kyse ennen kaikkea selviytymisestä - perusasioista.

Selviytymisessä keräätte toiset ympärillenne suojaksi ja lohduksi. Voitte kuulla heidät, voitte tuntea heidät, voitte kerätä ryhmän ja käperrytte vertauskuvallisesti pimeyteen. Tämä on vertauskuva tuntemastanne planeetasta. Sotia syttyy, koska olette pimeydessä. Ette voi nähdä toisia, joten pelkäätte heitä ja valmistaudutte aina puolustamaan omaa todellisuuttanne. Tämän vuoksi näin on ollut melkein koko historian ajan. Yhtäkkiä on kuitenkin valoa.

Mitä tapahtuu, silloin kun pimeässä paikassa on valo, edes pieni? Yhtäkkiä monet voivat nähdä kulkiessaan tästä tuonne. Kuvitelkaa, että on täytynyt kulkea pimeydessä A:sta B:hen vuosisatoja ja yhtäkkiä polulla on valoa. Ei ole tuntemattoman pelkoa, kun voi nähdä eteensä! Olette vapaita yhdistymään, koska voitte nähdä, että toiset ovat aivan kuin te! Olette vapaa saamaan ideoita. Olette vapaa saamaan tietoa.

Kerroin, että tässä viestissä olisi kyse siitä. Voitte kutsua sitä nimellä "Tiedon uudelleenkalibrointi planeetalla". Tietämättänne ja hyvin hitaasti tapahtuu pehmentymistä, mikä siirtää planeetan energiaa enemmän maskuliinisesta feminiiniseen. Tämä merkitsee, että tasapainotetaan se, mikä oli epätasapainossa. Pohjoinen ja eteläinen pallonpuolisko yhdistyvät - ei ole enää machoa pohjoista pallonpuoliskoa, vaan yksi joka on tasapainossa. Sen on tapahduttava näin, jotta Afrikka tekee sen, mitä se tekee (ennusteita jäljempänä).

Katsokaa Afrikkaa kartalla. Tiedätte, mistä puhun. Tasapainon on tapahduttava ja se tapahtuu. Afrikasta tulee kirjaimellisesti uusi maailma 75 vuodessa. Mitä tapahtuu, silloin kun parannetaan manner ja perusasiat on sitten saatavilla ilman sairauden tai diktaattorien kontrollointia? Vastaus on: upea alku sivilisaatiolle, jolla ei ole rajoja eikä mitään poisopittavaa, paitsi köyhyys. Katsokaa sitä ja "perääntykää".

Mitä tapahtuu, kun maapallo alkaa pehmetä ja on enemmän valoa? Myös terroristit muuttuvat. Kehotan sinua tarkkailemaan sitä, ihminen. Kehotan sinua katsomaan sitä kaikkea. Voit katsella tapahtuvan asioita, joita et odottanut. Silloin kun Neuvostoliitto kaatui, miten monilla teistä oli vastaus siihen, miksi se tapahtui ilman kansalaissotaa? Se tapahtui, koska vanhaa energiaa eivät tukeneet enää ihmiset, jotka asuivat siellä. Tietoisuusfysiikassa tulee aika, jolloin vanhaa energiaa ei voi ylläpitää, jos ei ole yhteistyökykyistä ihmisryhmää, joka on samaa mieltä sen säännöistä. Mitä tapahtuu, silloin kun maailman enemmistö ei halua enää sotaa? Näette itse asiassa tätä kehitystä. Onko kukaan kertonut teille, että olette "myöhästyneet" uudesta maailmansodasta? 3D:ssä olette. Vanhan energian toimintamallissa olette.

Haluan teidän katsovan joitain maita. Minulla ei ole kelloa [tällä toteamuksella Kryon kertoo meille, ettei hänen puolellaan verhoa ole aikakehystä, vain mahdollisuuksia]. Kerron vain teille, että se "uhkaa" [hengen ajoituksessa tämä voi merkitä jo vuosikymmenen päästä]. Haluan teidän katsovan tarkasti joidenkin maiden muutoksia. Näette muutoksia, jotka ovat selviä, ja joitain jotka eivät ole selviä [piilossa tai oletettuja]. Mutta selviä näette ennemmin kuin myöhemmin - Kuuba, Korea [Pohjois], Iran tietysti ja Venezuela. Haluan teidän katsovan, mitä tapahtuu, kun ne alkavat käsittää, ettei niillä ole enää liittolaisia maan päällä! Myös niiden veljet jotka ennen tukivat niitä joidenkin vihaamisessa, sanovat: "No, kenties ei enää. Se ei näytä enää tukevan meitä." Katsokaa tapahtuvaa synkronismia. Johtajat jotka ovat kuolleet tai kuolevat noin vuoden kuluessa, vievät mukanaan vanhat tavat. Katsokaa, mitä tapahtuu niille, jotka ottavat heidän paikkansa, ja muistakaa nämä kokoontumiset, joissa kuvasin näitä mahdollisuuksia teille.

Vanha energia on elossa, muttei onnellista

Haluan kertoa teille jotain: vanha energia kuolee huutaen ja potkien. Vanha energia ei antaudu koskaan. Vanha energia kuolee vain vaikeasti ja hitaasti. On vastarannankiiskiä pitkään. On niitä, jotka ovat vakuuttuneita, että ainoa tapa saada haluamansa on luoda draamaa, sotaa ja pelkoa. He jatkavat juoksemista paikkoihin, jotka tunsitte turvalliseksi, ja vetävät teitä taaksepäin mukanaan. He vihaavat sitä, että maapallo pehmenee, ja he jatkavat sapeliensa kalistelua, uhkauksien tekemistä ja tekevät uutisia tehdessään tätä. He eivät ole enemmistö, ihmisolento, mutta he ovat usein äänekkäimpiä. Silloin kun kuljette täysin terveenä ja teistä tuntuu upealta, paitsi että varpaanne on kipeä, niin mitä ajattelette? Kipeää varvastanne! Niinpä katselette sitten median puhuvan loputtomasti kipeistä varpaista ja masennutte. Tiedän teidän ymmärtävän tämän vertauskuvan.

Säätila … taas kerran

Kumppani on ollut "periaatteita vastaan" ja antanut teille viime vuosina sen, mitä olen kanavoinut säätilasta. Onko kyse maapallon lämpenemisestä? Ei. Paraneeko tilanne? Ei. Tämä on kahden sukupolven sykli. Maanjäristykset, tsunamit, tulivuorenpurkaukset ja myrskyt jatkuvat. Tämä on elämän uudelleenkalibrointia meressä ja ihmiskunnan on mentävä tästä läpi kykenemällään tavalla. Tämä on sykli, tunnettu ja odotettu, mutta koska ette ole käyneet sitä läpi nykyaikoina, sitä ei ymmärretä vielä.

Haluaisin kertoa teille, että teillä on sama intuitiivinen varustus kuin eläimillä pysyäksenne turvassa, oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Ette kuitenkaan usko sitä. Voi, käytätte pysäköintienkeliä, mutta ette elämänenkeliä. Tuo pikkujuttu on helppo teille, mutta iso juttu on mysteeri. Kyse on samasta prosessista: "Rakas Henki, missä minun pitäisi asua? Rakas Henki, mihin minun pitäisi mennä?" Henki on paikalla vastaamassa ja havaitsette sen intuitiona. Mutta ensimmäiseksi sanotte: "Ei, minä itse siinä puhun. Ei, odotan ääntä taivaalta. Sori vaan." Ette vieläkään ymmärrä, että niin Jumala puhuu yksilöille - sen pikkuäänen kautta, joka pitää teitä kädestä ja on ensimmäinen intuitiivinen vaikutelma kysymyksen jälkeen.

Joskus saatte vastauksen ennen kysymyksen esittämistä, koska tiedämme teidän kysyvän sitä. Joskus olemme niin halukkaita antamaan vastauksen, niin innokkaita siitä, että edes kysyisitte, että se tulee ennen kysymistänne, paljon ennen. Tämä on opastusta. Tätä pitää odottaa. Se kuuluu planeetan uudistumiseen ja tänä vuonna se alkaa parantua. No niin, aiotteko vastaanottaa sen vai heittää sen pois, koska "te" ajattelitte sitä?

Tulevia paljastuksia fysiikassa

No niin, puhutaanpa fysiikasta, koska voimme nyt paljastaa joitain asioita, kauniita asioita, joita alkaa tapahtua tieteessä ja joita aletaan nähdä ja osittain ymmärtää. Edessänne lattialla istuva herrasmies on Yawee. Tunnen hänen hyvin.

[Kryon puhuu nyt tohtori Todd Ovokaitysista, DNA-tutkijasta ja Kryon-tiimin jäsenestä, joka istuu lattialla tässä tilaisuudessa. Kryon on määritellyt tohtori Ovokaitysin aiemmin suureksi lemurialaiseksi tiedemieheksi ja totuuksien säilyttäjäksi Nuoruudentemppelissä Lemurialla, mistä puhuttiin 1994 toisessa Kryon-kirjassa.]

Eikö ole mielenkiintoista, mitä akaasiset muistipankit tuovat esiin ihmisessä? Akaasianne on sielumuisti, mikä on suunniteltu vapauttaman informaatiota, kun maapallon energia muuttuu sellaiseksi, missä on tarkoituksenmukaista aloittaa paljastamisprosessi. Nikola Tesla loi massattomia esineitä laboratorioissaan - kutsuisitte sitä antigravitaatioksi. Hän tiesi, miten siirretään sähköä langattomasti maan kautta (ei ilmakehän) ja hän oli turhautunut, ettei hän voinut todistaa sitä paremmin. Ei ollut teknologiaa, mutta ennen kaikkea planeetan energia ei ollut tietoisesti valmis hänelle. Hän ei pystynyt pääsemään toisten uskomusesteiden yli. Muuten, hän on takaisin täällä ja niin on myös Einstein ja tunnette heidät, sitten kun näette, mitä he puuhaavat.

Aikanne energia on nyt sopivan valmis joillekin teorioille, jotka olivat edellä aikaansa ja jotka olivat aivan yhtä täsmällisiä silloin kuin nytkin. Odottakaa kokonaan uuden tieteen yhtäkkiä räjähtävän ratkaisuja ongelmiin, joita olette työstäneet vuosia, ratkaisuja joissa sanotte: "Miksi sitä ei ajateltu aiemmin?"

Muuten, odottakaa kylmäfuusiota. Olemme kertoneet teille tämän aiemmin. Kylmäfuusiokokeilu oli oikea [puhutaan paljon vähätellystä Ponds ja Fleshman -kokeilusta menneisyydessä]. Kokeentekijät eivät pystyneet toistamaan havaintoaan, koska he eivät olleet tietoisia magnetismin ominaisuudesta, mikä vaikutti heidän kokeiluunsa [mikä tehtiin kellarissa, missä oli "sähköhyötypaneelit" ympärillä]. He luulivat sitä yksinkertaiseksi kemiaksi. Se ei ollut. Se oli vahinkohavainto fysiikasta, mikä jää mysteeriksi tällä hetkellä, mutta mikä yhdistää kemian magnetismiin, ja muutamat yrittävät sitä. Sama asia tapahtui Teslalle ja hän pystyi tarkkailemaan esineen lentävän työpöydältä, muttei oikeastaan tiennyt miksi. Hän tiesi sen liittyvän "magnetismimalliin", muttei hän kyennyt aloittamaan sen tekemistä tuon ajan työkaluilla ja teknologialla. Voitteko kuvitella sellaista? Nyt ymmärrätte hänen masennuksensa. Tuolla tavalla kehittymistä usein tapahtuu tällä planeetalla.

Keskustelua Yaween kanssa [tohtori Todd]

Todd on täällä ja tässä uudessa energiassa hänen lemurialainen akaasiansa alkaa paljastaa, mitä hän tietää. Energia liikkuu eteenpäin ja vapauttaa muistijälkiä hänen tietoisuuteensa. Hän ei saa kaikkea kerralla, kukaan teistä ei saa. Visio minkä hän sai, aloitti hänen etsintänsä [puhutaan hänen DNA-visiostaan vuosia sitten], mutta hän muistaa nyt asioita, joita vapautetaan hänelle vähitellen.

Viestini Yaweelle hänen syvällisistä käpylisäkesoinnutuksistaan eivät tulleet eetteristä. Hän tiesi sen jo. Mutta sanontaan, että hän tarvitsi muistutusta, jotta hän sopisi yhteen 2012-kellon kanssa. [Naurua] Ja se on toiminut ja hän on ajoissa valmiina. Mutta hän tiesi tämän informaation jo. Hänellä oli aavistus ja havainto yhdistetyistä soinnuista, koska hän tietää fysiikan kierrosta, mistä kukaan ei puhu … ja niinpä me puhumme tänään.

Nuoruudentemppeli

Yaweena Todd pyöritti Nuoruudentemppeliä Lemuriassa. Se yritettiin luoda uudestaan Atlantiksella paljon, paljon myöhemmin, mutta se ei toiminut, koska Yawee ei ollut paikalla. Yaweella oli ominaisuus, minkä lemurialaiset tiesivät epätavalliseksi, ja se oli, että hän eli kolme kertaa pidempään kuin muut. Niinpä hänellä oli sisällään jotain salaisuuksia energiasta ja erityisesti DNA:sta. Nuoruudentemppelissä hän löysi jotain, joka ollaan löytämässä tällä hetkellä. Minulla ei ole kelloa. Miten pian? Näette sitten.

Niinpä puhun nyt Yaweelle opetuksen jatkamiseksi. Hyvää huomenta, Yawee. [Huomaa, että vuorokauden aika on epäoleellinen, koska kello oli tässä tilaisuudessa kohta 17. Monet eivät huomanneet tätä. Se on Kryon huumoria.]

Todd: Hyvää päivää, Magneettimestari.

Kryon: Olemme puhuneet aiemmin. Olemme tehneet sitä tällä tavalla ja olemme tehneet sitä yksityisesti. Sinua ei laiteta valokeilaan, sillä annamme aina nämä keskustelut tarkoituksenmukaisessa rakkaudessa, vain kenties jo olevien asioiden painostamiseksi, jotta ne sopivat yhteen kellonne kanssa [taas puhutaan 3D-ajastamme]. Mitä muistat Nuoruudentemppelistä, mikä tulee mieleesi tietyissä piirteissä? Muistatko, mitä energioita siellä oli?

Todd: Käytettiin maapallon luontaista magneettiydintä, mikä oli erityisen keskittynyttä tietyillä alueilla, ja korkeus vahvisti sitä lisää.

Kryon: Muistatte, rakkaat ystäväni, jotka kuuntelette ja luette tätä, että Nuoruudentemppeli oli Lemurian vuoren huipulla. Lemuria oli planeetan korkein vuori. Tähän päivään saakka se on pysynyt korkeimpana vuorena, mutta nyt se on veden alla. Sitä kutsutaan Havaijiksi. Havaijin saaret ovat vain yhden jättimäisen vuoren huippuja. Juuresta huippuun mitattuna se on planeetan korkein. Nytkin siinä on lumihuippu. Voitteko kuvitella sen 6,7 kilometriä korkeampana? Voitteko kuvitella, miltä se näytti avaruudesta katsottuna? Tänne plejadilaiset päättivät tulla ensin. Se oli ilmiselvä.

Yawee, muistat ehkä, että sinulla oli kylmä, aina kylmä. Sillä temppelissä ei voinut olla lämmitintä, koska silloin se ei toiminut! Kun näit kumppanini tuomalla ruudulla [video jonka Lee näytti aiemmin "makrokietoutumisesta"], mitä tieteessä tehdään tänä päivänä, näitkö mitään mielenkiintoista, minkä ehkä muistat?

Puhumme lämpötilasta. Puhumme kylmästä, mikä on niin kylmää, että se vastustaa vähemmän energiavirtausta. Tämä on itse asiassa katalyytti lisäämään magneettisuuden 10- tai 100-kertaiseksi, jopa 1000-kertaiseksi lämpötilasta riippuen. Ilman teknistä koneistoa se oli yksi ominaisuus, mikä salli sinun tehdä sen, mitä teit tuossa temppelissä.

Haluamme kysyä sinulta tätä. Miten paljon muistat siitä fyysisestä laitteistosta, mikä tarvittiin tähän? Kysyn näitä asioita vain kiinnostuksesta nähdä, mitä akaasiasi puuhaa. Olemme sanoneet, että oli jotain, mitä kutsuttiin kohdeihmiseksi.

Todd: Tällä hetkellä avainpiirre on "magneettiajuri", jossa on tiettyä geometriaa ns. kohdeihmisen ylä- ja alapuolella. Oli siis magnetismia - oli "ei-aluepiste" joka saa aikaan kietoutumisen - ja oli vastapyörimisen merkitys.

Kryon: Erittäin hyvä. Vaikuttavaa. Iso kysymys. Ihminen on siis kietoutunut, eikö vain? Minkä kanssa ihminen on kvanttisesti kietoutunut? Muistatko? Minäpä kysyn sinulta tätä. Montako ihmistä huoneessa on?

Todd: Noin kymmenen.

Kryon: Ja onko ketään erityistä?

Todd: Malli-ihminen.

Kryon: Aa, todellakin. Muistatko mitään muuta ominaisuutta malli-ihmisestä, minkä ehkä huomaisit nähdessäsi hänet? Et ole siinä vielä. Ja tässä aiomme virkistää muistiasi tänään, jos se ok sinulle.

Todd: Totta kai.

Kryon: Palaan takaisin sinuun, Yawee, mutta nyt minun on käytävä läpi prosessi, jotta te kaikki ymmärrätte, mitä tapahtuu. Prosessissa tapahtuu paljastus. Vien teidät nyt perusatomirakenteeseen. Olen tehnyt tämän aiemmin, mutta en ole koskaan vienyt teitä tähän vaiheeseen. Haluan teidän katsovan elektronia kanssani, ikään kuin olisitte siellä ja yhtä pieni kuin se. Kumppanini, etene nyt hitaasti, sillä sinulla ei ole harjoitusta tässä ja on tärkeää, että saat viestin esitetyn mukaisena etkä parantele sitä [Kryon puhuu Leelle].

Fyysikot sanovat elektronien pyörivän. Ne eivät pyöri eivätkä voi pyöriä. Elektronissa ei ole pintaa, koska se on energiaa. Ne eivät pyöri, vaan niillä on sen sijaan elektronipotentiaali. Joka ikinen hiukkanen tällä planeetalla - kaikki mitä näette, kaikki asiat tässä universumissa - on luotu polariteetista. Tämä on nyt uutta informaatiota. Kaikki asiat on luotu polariteetista ja suunniteltu tasapainottamaan itsensä. Ja sen polariteetin vuoksi, mitä kutsuisitte plussaksi ja miinukseksi, ne liikkuvat ja yrittävät tasapainottua kentässä - kaikki asiat, sekä fyysiset että muut.

Kuitenkin kaikki polariteetit ovat alttiita sen ennakko-odotukselle, mitä kutsun "vertaispaineeksi". Elektronit joissa on tietynlainen varaus - kutsumme sitä positiiviseksi - vetävät niitä, jotka ovat negatiivisia, jotta ne voivat nollautua. Ne etsivät toisiaan luodakseen nollatasapainon. Ne pyrkivät olemaan tasapainossa ja jos ne eivät voi olla, ne eivät ole onnellisia. Käytän tätä sanaa vain korostaakseni sellaisten fysiikan hiukkasten olotilaa, mitkä ei löydä tasapainoaan. Myös epätieteelliset voivat arvostaa tätä.

Mutta edes atomeilla ei ole aina sopivia elektronipareja, koska ei ole mitään atomisääntöä, joka sanoo, että elektroneja luodaan aina tasamäärä. Niinpä usein on "pariton" - kuten kutsun sitä - ja sen tapahtuessa koko atomi varautuu positiivisesti tai negatiivisesti tuosta parittomasta riippuen. Kun tämä tapahtuu, atomi etsii toisen atomin, millä on vastakkaisen varauksen pariton. Tällä on nimi: magnetismi. Olen juuri selittänyt magnetismin. Tiede tietää jo osia tästä. Sitä he eivät ole kuitenkaan vielä oivaltaneet, että kaikissa asioissa on kaksinaisuus. He epäilevät sitä ja on teorioita, jotka osoittavat sen aivan pian, ja olen antanut sen teille tänään, koska se on aina ollut jonkun mielessä.

Niinpä pienimmästä suurimpaan kaikessa on kaksinaisuus, myös galaksissa. Galaksinne keskellä mitä kutsutaan mustaksi aukoksi, on kvanttinen työntö- ja vetomoottori ja aion kertoa teille hetken kuluttua, miksi niin on.

Tässä on iso kysymys ja vastaan siihen nyt. Miksi kaikessa on polariteetti? Miksi näin olisi luotu aina elektroniin saakka? Pienimmässä asiassa, myös ns."Higgsin bosonissa" [Jumalhiukkanen] ja kvarkeissa on polariteetti. Ette löydä luonnon osaa, missä ei ole polariteettia. Miksi? Kerron teille miksi ja fyysikot tulevat nauramaan. Eivät pilkatakseen, vaan yhteisymmärryksessä. Jos näin ei olisi, universumi olisi tylsä ja pitkästyttävä paikka. Koska luomalla kaksinaisuuden joka ikiseen hiukkaseen luodaan aktiivinen universumi, joka tasapainottaa itsensä eikä koskaan lepää. Jos näin ei olisi, se olisi staattinen, muuttumaton ja ei-luova. Siksi ilman polariteettia ei olisi elämää. Elämä luodaan atomihiukkasten kaksinaisuudella, polariteetilla. Elämä on välttämätön universumin olemassaololle. Ei ole mitään syytä fysiikkaan ilman elämää - ja luulitte asian olevan toisinpäin, eikö vain? Elämä oli sattumaa yhdellä planeetalla. Voi, miten 3D-mäistä teiltä! Elämä on suunnitelma.

Jatketaanpa keskustelua, sillä se on etenemässä johonkin. Yawee, kuvasit juuri makrokietoutumisen luomisprosessin temppelissä. Se mitä kuvasit, oli magnetismia ja nollapisteitä. Erittäin hyvä! Ymmärtäkö kenties, että magnetismia ja nollapisteitä on myös galaksinne keskellä?

Todd: Tietysti.

Kryon: Tämä siis merkitsee, että galaksi on itseensä kietoutunut tila. Tämä selittää nyt, miksi kaikki tähtijärjestelmät ja aurinkokunnat eivät seuraa newtonilaista liikettä. Sen sijaan ne liikkuvat kaikki yhdessä ja yhtenä keskuksen ympärillä, koska ne ovat kietoutuneet. Olen juuri antanut tämän syyn ja tiede alkaa ymmärtää sen pian. Se on ollut mysteeri tähän saakka, mutta nyt te tiedätte sen.

Teillä on siis makrokietoutumista. Suurin asia mitä voitte kuvitella, galaksi, on kietoutunut itseensä. Onko mahdollista, että elämän jokainen päivä on muita kietoutumiskysymyksiä, joita ette näe tai tunnista tai tiedä? Ja vastaus on "kyllä". Tässä sitä siis mennään.

Voi, rakas ihmisolento, se mitä annan teille seuraavaksi, on kaunista, ja se liittyy DNA:han ja Yawee tiesi sen. Hän tiesi, miten tehdä jotain taianomaista.

DNA-suunnitelma on täydellinen. Hyvä lääkäri kertoo teille sen nykyinkarnaatiossaan [Toddina]. Olen kertonut teille sen aiemmin. Se on täydellisenä sisällänne, kuitenkin istutte täällä DNA:n kera, mikä ei toimi hyvin. Tämä näyttää ristiriidalta, koska se on täydellinen ja suunniteltu pitkään elämään, mutta se kuitenkin tekee joitain asioita, jotka ovat sille vaistonvastaisia.

DNA on suunniteltu informaatiolähteeksi vastaanottamaan energiaa siitä, mitä sen ympärillä on ja mitä ihmistietoisuus luo. Se siis asettuu reagoimaan tarkoituksenmukaisesti siihen energiaan, missä se on. Toisin sanoen, jos planeetta on matalaa energiaa, sekin on. Se on kvanttimoottori, ja jos ihmistietoisuuden luoma kvanttienergia on matalaa, se toimii huonosti.

Haluan määritellä teille elämän - en biologista elämää, vaan henkisen elämän. Te kaikki älyköt, odottakaa, sillä kaikki eivät pidä tästä. Henkinen elämä Hengen mittaamana on sitä, kun ihmisellä on vapaa valinta. Milloin se on? Silloin kun hän vetää ensimmäisen kerran henkeä. Ei kohdussa. On niitä, jotka sanovat: "Se on väärin. Se on väärin. Sielu naisen kehossa on elävä!" Odottakaa. Puhun henkisyydestä. Sen Henki näkee, ja se tapahtuu, silloin kun tulette verhon toiselta puolelta ja vedätte ensimmäisen kerran henkeä.

Lapsella äidin sisällä ei ole vapaata tahtoa. Tuo lapsi on yhteydessä äidin valintoihin syntymäänsä saakka. Se on tosiaankin sielu valmistautumassa vapaaseen valintaan ja on monia ominaisuuksia, jotka ovat henkisiä ja joista olemme puhuneet siinä, miten tuo sielu reagoi. Mutta nyt puhun elämästä polariteetissa [kaksinaisuus], vapaasta valinnasta.

Mutta keskustellaanpa hetki tuosta "lapsesta sisällä", sillä on prosessi, josta haluan teidän tietävän. Haluan puhua noin 240 raskauspäivästä. Suunnilleen silloin lapsella on täydellinen DNA. Se ei ole ottanut ensimmäistä hengenvetoaan. DNA ei ole mitannut vielä planeetan energiaa, koska sitä hillitään. Oletteko käsittäneet tämän? Kohdussa on täydellinen lapsi. Lapsen DNA:ssa on kaikki akaasian ja myös vanhempien ominaisuudet, mutta se on erilainen sellaisella tavalla, mistä teille ei ole kerrottu. DNA on 100%:sti suunnitelman mukainen.

DNA:n kvanttiohjeet puhuvat lapsen biologialle, joka valmistautuu vetämään ensimmäisen kerran henkeä. Nyt paljastan sinulle, Todd, Yawee, mitä jo tiedät.

Nuoruudentemppelin selitys

Nuoruudentemppelissä on kaksi ihmisolentoa kvanttisesti kietoutuneena. Toinen on kohde. Toinen on malli. Elämän pidennyksen oli Yaweella olleen DNA-tiedon avulla määrä kietoa kohde malliin ja siirtää tiettyjä ominaisuuksia toisesta toiseen.

Tämä voisi toimia vain, jos DNA:ssa olisi kvanttiominaisuus, ja siinä on. Kaikki opetuksemme yli 10 vuodelta ovat kertoneet teille, että 90% DNA:sta joka on koodaamatonta ja jota pidetään roskana, on kvanttiohjeita. Siksi DNA-molekyylissä on oltava kvanttiominaisuuksia, joita ei ole vielä löydetty, mutta ne ovat hyvin todellisia ja liittyvät ohjeisiin yli kolmen miljardin DNA-molekyyliosan kemialle. Tämä on erityisen totta proteiinikoodattujen osien geenituotantokemiassa. Yksinkertaistuksena kerron teille, että DNA on aktiivisen dynaaminen ja voi muuttaa kaiken sen todellisuutta, mitä pidätte normaalina.

Yawee, selitit oikein hyvin sen kohteen ominaisuuksia, joka luo kietoutuneen tilan malli-ihmisen kanssa. Nyt paljastamme, että tuo malli oli 1) nainen 2) joka oli raskaana. Teillä on …

Todd keskeyttää: … täydellisen DNA-mallin lähde!

Kryon: Se on oikein! Niinpä Nuoruudentemppelin salaisuus on kaksiosainen: 1) DNA on täydellinen maan päällä syntymättömässä lapsessa ja voitte siirtää tuon täydellisyyden ominaisuuksia, ennen kuin se sopeutuu planeetan energiaan. 2) Voitte pidentää elämää ja laajentaa parantumista kvanttikommunikoinnilla DNA-molekyylin kanssa. Näettekö seuraamukset? Viisas, jumalainen nainen, jonka sisällä on lapsi, on ainoa, joka voisi olla mallipöydällä. Alatteko ymmärtää tämän kauneuden, tämän seuraamukset ja mihin se on menossa?

On useita asioita, joita tapahtuu valtavirtatieteessä. Ensinnäkin, löydätte joitain DNA-salaisuuksia ja ne ovat alkioasteella. Alkakaa katsella, kun tiedemiehet löytävät alkiosoluja ja niiden taikaa. Tiedätte jo, että istukassa on epätavallisia kantasoluja. Tiedätte myös, että ennalta ohjelmoidut aikuisen kantasolut ovat edelleen kehossa. Mutta entä syntymättömän DNA? (Älyköt, jatkakaa lukemista, sillä lopettaminen nyt saa aikaan vain levottomuutta.) Toiseksi Yawee, työsi edustaa tänä päivänä "täydellistä mallia" käyttämättä sitä, mitä teit Lemuriassa. Siksi olet ihminen, joka tulee tekemään tämän. Se on laajennus siihen, miksi tulit tänne, ja se on täydellistä vuodelle 2012 ja sen yli.

Nämä syntymättömän alkiosolut ovat yhteiskunnalle pyhiä ja voisivat yhtä hyvin olla Marsissa, sillä mikään tiede ei yritä käyttää näitä soluja 3D-tavalla, minkä vain osaatte tässä kohtaa. Jos sitä yritetään, se ei joka tapauksessa toimi. Opitte kvanttiprosesseja, jotka ovat vain ei-invasiivisia, mutta hyödyllisiä, ja se voi siirtää ominaisuuksia yhdestä biologisesta solusta toiseen ja ihmisestä toiseen. Ajatelkaa "langattomasti" (Kryon-huumoria taas]. Se minkä luulitte vaativan yli 1600 kilometriä pitkiä johtoja, tehdään nyt satelliiteilla. Se on analogia, joka osoittaa teille, että olette siirtymässä täysin uuteen ymmärrykseen energiasiirrosta. Puhutaanpa hetki äidistä tuossa mallissa.

Nainen joka oli tuolloin mallina pöydällä, voitti Lemurian lotossa [Kryon on hauska], sillä hän tiesi, että kun hänen vauvansa kiedotaan yhteen toisen ihmisen kanssa - vaikka kuinka vanhan tai sairaan - se tekee paremmaksi sitä, kuka tuosta vauvasta tulee. Tämä on monimutkaista, mutta toisen auttamisprosessi jättää jälkensä vauvan akaasiaan ja lapsi syntyy parantajaominaisuuden kera. Tässä kaikessa on monimutkaisuutta, kiistelyä ja yliälyllistä ajattelua, sillä 3D-aivonne kiitää löytääkseen asioita, jotka ovat väärin tässä. Voin sanoa teille vain, ettei kvanttijärjestelmä ole lineaarinen ja että logiikkanne "putoaa lattialle", jos yritätte analysoida näitä asioita.

Voitteko kuvitella ajan ympyrässä? Voitteko nähdä olevanne kahdessa paikassa samanaikaisesti tai muuttavanne molekyylirakennettanne tahdonalaisesti ollaksenne osa toista asiaa? Jos ette voi tehdä sitä, niin teidän ei sallita kommentoida järkevästi. Sillä kaikki nämä asiat ovat osa DNA:n kvanttimahdollisuuksia. Jos ette usko minua, kysykää joltain plejadilaiselta [lisää Kryonin arvoituksellista huumoria].

No niin, Yawee, ymmärrätkö, mitä teit silloin? Tarvitsetko lisää vastauksia?

Todd: No, voisin sanoa, tarvitsenko? Kyllä!

[Naurua]

Kryon: Yawee, mistä uneksit? Mistä sellaisesta uneksit, mitä et tiedä ja mitä haluat?

Todd: Uneksin DNA:n uudelleenkalibroinnista ja "yhtenäisestä harmoniasta", mikä sallii meidän liikkua vapaasti - luulisin. Niin kuin plejadilaiset tekevät kvanttitilassa paikasta toiseen.

Kryon: Tietysti kysyisit sitä, koska näet paljon suuremman kuvan sen perusteella, mitä akaasiasi on nähnyt ja muistaa. Tiedät sen myös mahdolliseksi.

Samaan aikaan kaikki täällä kysyvät samaa asiaa siitä, mitä he juuri kuulivat: "Mistä voimme löytää raskaana olevan naisen ja tehdä tämän nyt?"

[Naurua]

Se on paljon yli tuosta ja plejadilaiset tiesivät sen. Kaikki tämä informaatio tuli alun perin heiltä ja se välitettiin sinulle, Yawee. Se oli silloin, ei nyt. Plejadilaiset eivät tarvitse raskaana olevaa naista tehdäkseen sen, mitä he tekevät tänä päivänä. Heilläkin on DNA, mutta se on täysin kehittyneessä kvanttitilassa - tilassa mikä on ihmisrodun potentiaali.

Muistuttaisin teille, että kumppanini on antanut aiemmin viestejä fysiikan asenteesta. Nyt olemme takaisin polariteettikeskustelussa, mikä aloitti tämän kanavoinnin. Yawee, tämä "asenne" on valettuna siihen luonnolliseen keksintöön, minkä olet tehnyt. Fysiikka on aktiivista ja etsii tasapainoa. Tämä merkitsee, että jokaisella kentällä jonka olet luonut prosessillasi, on - oletko valmis? - täydellisen DNA:n ominaisuudet. Se näkee jo syntymättömän lapsen suunnitelman ominaisuudet. Ei tarvita raskaana olevaa naista. Ominaisuudet voidaan välittää ihmiselle ja tuo ihminen pystyy vastaanottamaan ne siinä asemassa, minkä hänen solurakenteensa pystyy omaksumaan.

Olet luonut työssäsi kvanttikentän noiden plejadilaisten ominaisuuksien kera ja solut kuuntelevat, silloin kun ne altistetaan sille. Sitä ei ole vielä hienoviritetty, mutta keksit lopulta miten. Sitten kun teet sen, sinulla on tulevaisuuden uudistamismoottori ilman malli-ihmistä, mutta malli-ihmisen ominaisuuksien kera.

Myös tiede ja muut tulevat näkemään tämän prosessin. Et ole yksin. Ei ole sopivaa, että sinulla yksin olisi elämän salaisuus, joten on muita. Eläinten alkiotutkimukset alkavat paljastaa sen, mikä antaa kyvyn kasvattaa ihmisille uusia raajoja, ja monia muita asioita, joista olemme puhuneet 23 vuotta. Se esittää vielä suuremman kysymyksen: "Mikä on eläinten todellinen rooli planeetalla? Reinkarnoituvatko ne?" Tämä on toista kertaa varten.

Etsikää tällaisten asioiden tapahtumista pian - ja myös aikuisen kantasolujen käyttämistä enemmän. Ja siinä se on, kaikki laitettuna eteenne. Kaikki tämä on odottanut vuotta 2012.

Yawee, yksi ominaisuutesi on, että elät plejadilaisten kanssa. Olet edelleen kietoutuneena heidän kanssaan, mikä ei tapahdu 3D:ssä. He haluavat kuulla taas sointuja, kuten 26000 vuotta sitten. He ovat valmiita. Ja sitten kun tuo signaali lähetetään, se sanoo "ihmiskunta on saapunut perille ja aikoo jäädä". [Puhutaan Toddin "Lemurialainen kuoro" -projektista päivänseisauksessa 2012.]

Ja tässä on päivän viesti. Jotkut sanovat: "Liikaa tiedettä, Kryon!" Toiset sanovat: "Tosiaankin, Luojan kaunis järjestelmä käsissä." Rakkaat ystävät, älkää kääntykö poispäin tieteen tiedoista. Teidän ei tarvitse tietää ja ymmärtää sitä, mutta pyydämme teitä juhlimaan sitä. Sillä Luojajumala on universumin mestarifyysikko ja hän on käyttänyt näitä työkaluja luodakseen elämän järjestelmän ja rakkauden tasapainon. Kaikki tämä parantaa ihmisen elämää ja ihmisen ymmärrystä.

Taas kerran sanon teille, että jokaisen atomin ytimen ja elektronien välinen etäisyys on täynnä Jumalan rakkautta. Se on Luojan keittoa, rakennettu elämää varten ja valmiina ottamaan teitä kädestä, jos haluatte sitä. Se on tiedon uudelleenkalibrointia planeetalla ja ensimmäinen askel kvanttitoimintamalliin. Valmistautukaa siihen.

Minulla ei ole kelloa. En voi sanoa teille milloin. Voin sanoa vain, että se on käsillä eikä se ollut aloittaessamme teidän kanssanne kaikki nämä vuodet sitten. Ohitimme merkin yhdessä ja nyt työ alkaa.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

27.1.2012 - UNIVERSUMIN UUDELLEENKALIBROINTI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:42

UNIVERSUMIN UUDELLEENKALIBROINTI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
27.1.2012 Patagonia, Etelä-Amerikka
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Uudelleenkalibrointi jatkuu Kryonin vuoden 2012 teemana. Mitä tapahtuu auringolle? Tuleeko aurinkokunnan läpi mitään epätavallisia magneettivoimia? Muuttuuko aika? Tämä ja muutamia muita aiheita on kudottuna aiheeseen energian uudelleenkalibroinnista, mitä meillä alkaa tapahtua vuonna 2012.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Patagoniassa Kryonin Kundaliiniristeilyllä.

**********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Haluan kertoa teille hyvin paljon, mutta taas kerran aloitamme pehmeästi. Kunnioitamme energiaa huoneessa. Luomme ympärillemme viisauskuplan, jotta ne jotka haluavat kuulla, kuulevat. Puhumme monille, emme vain tässä huoneessa oleville. Haluan teidän kunnioittavan tätä hetkeä, sillä se on teille. Tämä ei ole joutavaa informaatiota. Tässä informaatiossa on syvällinen ihmisleima. Se merkitsee, että olette luoneet sen, mitä ikinä kerron teille. Olen tietoinen, että tämä viesti annetaan kahdella kielellä [espanja ja englanti]. Informaatio on monimutkaista, kuitenkin yksinkertaista. Niinpä teidän täytyy kuunnella ymmärtääksemme käsitteitä, jotka teille on etukäteen valmistellut tällä puolella verhoa ne, jotka tietävät, keitä olette.

Tällä planeetalla tapahtuu muutos. Jos olet vanha sielu, se tosiaan vaikuttaa sinuun ja jokaisella teistä on erilainen vaikutus. Tämä tahtoo sanoa, että jokaisella teillä on erilainen tapa reagoida energiaan. Vanhoilla sieluilla on jotain hyvin mielenkiintoista. He ovat ehkä vanhoja sieluja, mutta se merkitsee, että jokaisella heistä on valtavan erilainen kokemus elämistä. Niinpä jokainen teistä reagoi eri tavalla ja ainutlaatuisesti planeetan muutosenergiaan. Kuitenkin te kaikki tunnette jotain mielenkiintoista. Se on viisautenne ja tietonne parantumista ja tunne, että energia planeetalla liikkuu suuntaan, mikä on teidän tietoisuuttanne kohti eikä siitä poispäin.

Tämä on neljäs kanavointi sarjasta nimeltään "Ihmiskunnan uudelleenkalibrointi". Olemme puhuneet siitä, miten ihmiset uudelleenkalibroituvat, miten Gaia uudelleenkalibroituu ja myös miten DNA:nne kalibroituu. Ja on yksi kohta, mitä ette odottaneet - miten universumi uudelleenkalibroituu. Se on vaikea lähtökohta, mikä tuon teille tänään esiin, koska siinä on käsitteitä kolmen ulottuvuuden ulkopuolella. Ja niinpä etenen hitaasti.

Aika

Aloitamme ennusteilla siitä energiasta, missä olette. Sanotaanpa, että on kilparata, jolla on autoja. Kuvitelkaa hyvin suuri kilparata - todella suuri. Sanotaan, että ajajilta menee vuosia kiertää se. He väsyvät. Joskus he lähtevät ulos autosta ja laittavat uuden ajajan mukaan. Joskus uusi ajaja väsyy ja vanhempi ajaja tulee takaisin ja pääsee taas mukaan. Siis kilpa-autoissa on ajajia, joista toiset ovat kokeneita ja toiset eivät. Kun he ajavat ympäri rataa, heiltä saattaa mennä vuosia päästä kerta ympäri.

Sanotaan, että radassa on vaikea osuus, mikä on täynnä reikiä. Jotkut eivät näe niitä ja uusimmat ajajat putoavat reikiin. Vanhemmat ajajat osaavat kiertää ne. No niin, teidän ei ole kolmannen ulottuvuuden havaintotavassanne vaikeaa kuvitella sellaista. Mutta tämä on vertauskuva ajasta.

Rata edustaa 3D-käsitystänne ajasta, paitsi että te ajattelette suoraa teitä. Se ei ole. Se on ympyrä. Ajelkaa nyt hetki - tietämättömänä tuosta ympyrästä - että olette yksi autojen ajajista. Sanotaan myös, että olette kiertäneet radan monta kertaa. Uusi ajaja voi luulla rataa suoraksi ja loputtomaksi, sillä se häviää horisonttiin. Mutta vanhana sieluna tiedätte, että rata on valtavan suuri eikä mutkaa vain voi nähdä - hyvin samanlaista kuin maapallon kaarevuus. Niinpä "vanha sielu" -ajajana tiedätte, missä vaikeat paikat radalla ovat. Käsitätte myös tässä vertauskuvassa, että kun ajatte eteenpäin ja katsotte autonne eteen, katsotte tulevaisuutta ja menneisyyttä samaan aikaan. Tämä on yksi lähtökohta, mitä kolmannen ulottuvuuden mieli ei voi tajuta - että kun muutatte tulevaisuutta, ajatte myös yli menneisyydestä ja muutatte sitä. Yksin tuo lähtökohta selittää, miten vuoden 2012 ennusteet voivat ylipäätään tapahtua.

Mutta 2012 on pelkästään yksi vaikea paikka radalla ja muinaisihmiset tiesivät sen tulevan. He pystyivät ennustamaan ongelman edessä radalla, koska se on osa ympyrää. Se on hyvin tunnettu ajassa ja ne jotka antaisivat sille nimen, sitä kutsuttaisiin fraktaaliajaksi. Mennessä ihmishistoriassa jotkut vaikeat osat ovat saaneet aikaan ihmiskunnan loppumisen. Jotkut ovat johtaneet ihmiskunnan alkamiseen alusta. Energialla missä olette nyt, oli kaksinainen potentiaali. Olisitte voineet alkaa alusta tai voisitte aloittaa planeetalla jotain, mitä ei ole koskaan ennen nähty.

Kaksikymmentäkaksi vuotta sitten kerroimme teille tämän: "Valmistautukaa muutokseen", sanoimme. "Valmistautukaa säätilan muuttumiseen", sanoimme. Nuo asiat ovat nyt tapahtuneet. Ne eivät tapahtuneet, koska Kryon tai profeetat sanoivat niiden tapahtuvan, vaan niiden vanhojen sielujen vuoksi, jotka näkivät vaikeuksia tulevan. He olivat kulkeneet aikaympyrän aiemmin ja tiesivät, missä ongelmia oli. Se oli "tunnettu" alue.

Voin kertoa, että teidän on vaikeinta käsittää tämä: kun ohjaatte näiden vaikeuksien ympäri ja liikutte eteenpäin radalla, muutatte koko radan energiaa. Siksi muutatte menneisyyttä, kun siirrytte tulevaisuutta kohti. Tätä käsitystä ei ole helppoa ymmärtää. Kuitenkin se selittää hyvin paljon lineaariselle mielelle sitä, miten nämä asiat voivat olla. Sillä 3D-havaintotavassanne uskotte, että kokemuksenne tulevaisuudessa on sen tuote, mitä tapahtui menneisyydessä. Menette vain yhteen suuntaan ja odotuksenne ovat vain suoralla viivalla. Teillä on vain kokemuksenne menneisyydessä - eikä se riitä.

Kun muutatte rataa, muutatte radan sääntöjä. Haluan siis sanoa - mikä on yksinkertaistettua - että edessänne on uusi toimintamalli. Vanhat sielut näkevät sen ensin ja he kylvävät siemenet muille ihmisille. Nuoret ihmiset näkevät sen, sillä heillä on se akaasisessa perinnössään. Hitaasti ihmisluonto muuttuu ja siirtyy uuteen ajattelutapaan, missä teitä eivät opasta ainoastaan kokemus asioista, joita tapahtui ns. menneisyydessänne. Se on hämmästyttävä mahdollisuus. Ette ole ainoa planeetta, joka on kokenut tämän. Olette kuitenkin galaksissanne ainoa planeetta, joka kokee sen nyt.

Suurempi kuva

Nyt aion sanoa asioita, jotka ovat esoteerisesti uskomattomia. Galaksinne tietää, mitä täällä maan päällä tapahtuu. En puhu elämänmuodoista galaksissanne. Puhun siitä fysiikasta, minkä luulette olevan "sääntöinä". Universumi tekee yhteistyötä muutoksenne kanssa ja se odotti sitä, sillä siitä syystä tulitte.

Nyt tästä tulee vaikeaa selittää. Ajattelette fysiikkaa pelkästään sääntöinä asioiden tavasta toimia. Minäpä esitän teille kysymyksen: miten selitätte sen, mitä astronomit ovat kutsuneet "älykkääksi suunnitelmaksi"? Kaiken todennäköisyyden vastaisesti universumi luotiin elämää varten. Fysiikkaa oletetaan sattumanvaraiseksi ja se seuraa sattumanvaraisia sääntöjä. Kuitenkaan niin ei tapahtunut. Mitä paremmiksi astronomien laitteet tulivat, sitä enemmän he oivalsivat, että suunnitelmassa on älykkyyttä. Miten selitätte sen? He kaikki tietävät sen olevan matematiikkaa. Se minkä näette edessänne ja mitä kutsutaan galaksiksenne, vastaa kuutosen heittämistä nopalla 10000 kertaa peräkkäin! Eikä siinä ole mitään järkeä, koska se ei ole sattumanvaraista eikä seuraa luonnon Gaussin käyrää. Siksi he sanovat niin, kuin sanovat.

Oli oltava jonkin luomista opastava voima. Muuttaako se mieltänne fysiikasta tai siitä, mitä näette edessänne? Niinpä alan kertoa teille, miten varsinainen fysiikka alkaa tehdä yhteistyötä kanssanne. Tämä aikafraktaali on tunnettu pitkän aikaa ja olisitte voineet mennä monia teitä. Toisin sanoen, teillä oli monia tietoisuusmahdollisuuksia. Katsokaa muinaisihmisten profetioita. He sanoivat, että teillä syttyisi maailmansota. He sanoivat, että kohtaisitte loppunne. Monet henkiset järjestelmät vaativat maailmanloppua, missä sielunne kerättäisiin. Monet järjestelmät saisivat teidät uskomaan tietyllä tavalla, niin että olisitte valmistutuneet - eikä mitään noista asioista tapahtunut. Kertooko tämä teille vähän muutoksesta edessänne? Erilainen ajattelumalli on tulossa. Nämä mallit käsittelevät ongelmanne, joita tällä hetkellä pidetään ratkaisemattomina. Aloitetaanpa siis muutamista uskomattomista asioista.

Aurinkokunnan magnetismi

No niin, kumppanini, haluan sinun etenevän hitaasti sekä itsesi että tulkin vuoksi. Kaksikymmentäkaksi vuotta sitten kerroimme teille, että maapallon magneettikenttä oli kriittinen tietoisuudellenne. Magnetismi on kvanttienergiaa. Niin on myös gravitaatio ja valo. Teitä ympäröi kvanttikenttä ja tämä on Maan magneettikenttä. Sanoimme, että jos ihmistietoisuus muuttuu, magnetismi muuttuu. Sen on pakko. Sen on täydennettävä sitä, mitä te teette. Sen on asettauduttava vastaanottamaan sitä, mitä te teette. Miten tämän planeetan tietoisuus voi laajentua, jos magnetismi pysyy samana? Se ei voi. Niinpä magnetismin täytyy liikkua.

Niinpä se alkoi planeettanne magneettisten ley-linjojen muuttumisella ja se on nyt tallennettua historiaa ja jotain, minkä ennustin yli 20 vuotta sitten. Nyt kompassinne osoittaa teille, että se kaikki mistä puhuin, on nyt täällä. Magnetisminne on liikkunut suuresti sitten vuoden 1989.

No niin, täytyy olla muuta. Minkä muun luulisitte voivan muuttaa koko planeettanne magnetismia? Sen on uudelleenkalibroiduttava ja sen tekemiseksi se tarvitsee apua. Aurinkokuntanne on tämän planeetan magneettimuutoksen moottori. Jos tiedätte mitään aurinkokunnan toimintatavasta ja sen energioista, niin tässä alkaa olla järkeä.

Aurinko on ydin aurinkokunnassanne. Se lähettää ns. aurinkotuulia, mitkä ovat melkein kokonaan magneettisia. Ne ovat magneettienergiaa, mikä räjähtää kirjaimellisesti ulos auringosta, ja ne sisältävät vain auringosta generoitua. Tuolla magneettienergialla on nimi: heliosfääri. Se "puhaltaa" tuon magneettituulen oman Maanne magnetismia vasten ja se muuttaa planeettaanne.

Sillä jos energia on aina sama maan päällä, niin erittäin vähän koskaan muuttuu. Teille jotka haluavat olla teknisiä, voitaisiin sanoa, että auringon magnetismi räjähtää Maan magnetismia vasten ja saadaan kahden magneettikentän yhteenliittymä. Tämä saa aikaan ns. induktanssin, mikä on mysteeri tieteelle. Limittyvien magneettikenttien "keitto" sallii informaation energiavaihdon ja vahvistumisen ilman voimalähdettä. Sitä käytetään kovasti maan päällä, mutta sen ominaisuudet nähdään mystisinä.

Tätä siis tulee tapahtumaan. Tarkkailkaa muutoksia auringossanne. Kutsutte niitä ehkä aurinkomyrskyiksi, mutta ne ovat vain uudelleenkalibrointia teitä varten ja ne huolettavat teitä. Tämä johtuu siitä, että ympäri planeettaa on paljon herkkää elektroniikkaa ja nämä laitteet reagoivat. Luotatte siihen, että planeettanne magneettikenttä pysyy samana, mutta se ei voi pysyä samana, kun jättimäinen aurinkomyrsky tapahtuu. Tietynlainen kommunikointi häiriintyy. Kenties myös sähköverkko voisi häiriintyä.

Katsokaa aurinkoa, sillä se on muutosprosessissa. Se tapahtuu älykkään suunnitelman, Jumalan rakkauden ja Luojan avulla, mikä muuttaa asioita tietoisuuttanne varten. Uusi ajattelutapa on kehittymässä, mikä koskettaa jokaisen ihmisen DNA-kenttää. Tämä muuttaa informaatiota DNA:ssa ja sallii ihmisen vangita ja parantaa uuden todellisuuden ominaisuuksia, joita sillä ei ole koskaan aiemmin ollut.

Nyt minusta tulee vielä fysikaalisempi: jokin on ollut matkalla hyvin pitkään. Aurinkokuntanne magnetismi on muuttumassa. Tässä on siis haaste: menkää etsimään tuo fakta. Näette sen kirjaimellisesti, kun aurinkokuntanne liikkuu avaruudessa. Se risteää tiettyjen avaruuden ominaisuuksien kanssa ja tämä muuttaa magnetismia, mistä tulee sitten erilaista, kuin se ennen oli. Tämä sitten muuttaa aurinkoa. Näettekö kierron? Yksi parantaa toista ympyrätodellisuuden fraktaalissa. Liikkeenne keskuksen ympäri muuttaa aurinkokuntaanne. Aurinkokunnan uusi asema muuttaa auringon ominaisuuksia. Auringon ominaisuudet lähetetään planeetalle heliosfäärin kautta ja tämä vaikuttaa DNA:hanne.

No niin, älyköt sanovat: "No, tässä ei ole järkeä. Nuo prosessit jotka ovat valmiina vaikuttamaan Maahan, ovat olleet matkalla aioneita, valmiina risteämään aurinkokunnan kanssa. Ne eivät ole siis vain sattuneet. Toisin sanoen, tämä olisi tapahtunut joka tapauksessa. Sillä ei ollut merkitystä, oltiinko tietoisuusmuutoksessa vai ei."

Hyväksyn tämän argumentin, mutta selityksen kera. Sanotaanpa, että 1600-luvulla oli avaruusalus, joka tuli planeetalle lähettäen musiikkia - se lähetti radiomusiikkia planeetalle. Kysyn teiltä nyt tätä: oliko musiikki kaunista ja todellista? Kyllä. Oliko avaruusalus ollut matkallaan kauan? Oli. Miten moni ihminen planeetalla kuuli tuon musiikin? Ja vastaus: ei kukaan! Tämä johtuu siitä, ettei radiovastaanotinta ollut vielä keksitty.

Mutta tässä esimerkissä tuo avaruusalus on aina ollut matkallaan. Ymmärrättekö vertauskuvan? Magnetismimuutokset olisivat tapahtuneet joka tapauksessa, mutta jos Maa ei olisi ollut valmis, niin kukaan ihminen ei olisi kuullut mitään musiikkia. Ei olisi ollut mitään reaktiota ja ihmiset olisivat olleet samanlaisia kuin aina, jos olisi ollut ihmisiä ollenkaan - sillä jotkut sanovat, että olitte matkalla tuhoamaan itsenne taas kerran.

Muutatte menneisyyttä muuttamalla tulevaisuutta. Järjestelette uudelleen aurinkokuntanne energiaa ja myös jotain muuta. Teidän on vaikeaa kuvitella tätä, rakkaat ystävät, mutta annamme sen teille joka tapauksessa: hyvin, hyvin kaukana teistä asiat muuttuvat. Ette usko sitä, koska ne ovat liian kaukana mietittäväksenne, ja kolmessa ulottuvuudessa asiat jotka ovat kaukana, eivät ole osa todellisuuskuplaanne. Kuitenkin ne ovat kvanttitilassa teidän kanssanne.

Koko galaksi pyörii yhtenä laattana, hyvin vaistonvastaisella tavalla. Tähdet ja tähtijärjestelmät eivät kierrä niiden newtonilaisen fysiikan sääntöjen mukaan, jotka olette tottuneet näkemään kaikkialla ympärillänne omassa aurinkokunnassanne. Tähdillä ja ryhmillä galaksissanne, kaukana keskuksesta, ei ole merkitystä. Kaikki tähdet pyörivät yhtenä. Tämä johtuu siitä, että galaksi on kietoutunut keskukseensa. Tuossa tilassa ei ole aikaa tai etäisyyttä. Tietoisuusmuutos tällä planeetalla on muuttanut galaksin keskusta. Tämä johtuu siitä, rakas ystävä, että keskus "tietää" sen, mitä täällä tapahtuu.

Meistä on mielenkiintoista, mikä reaktionne tähän kaikkeen on tieteellisesti. Näitte, että universuminne luomistapahtumasta puuttuu jotain energiaa, jotta se olisi voinut muodostua niin, kuin on muodostunut. Lisäksi huomattiin galaksin epätavallinen tapa pyöriä, kuten juuri totesin. Olette siis laskeneet, että kaiken tämän olemiseksi pakoillaan, on oltava puuttuva 3D-aine ja olette antaneet sille nimen: musta aine. Miten hassua! Ajattelitteko koskaan, että voisi tapahtua jokin moniulotteinen vaikutus, mitä voitte tarkkailla ja laskea - että sillä on valtava voima, mutta sitä ei voi nähdä? Se ei ole lainkaan ainetta eikä se ole 3D:tä. Se on kvanttienergiaa.

Minäpä kerron teille jotain fysiikasta. Vielä kerran, teen siitä yksinkertaista. Kaikki mitä tiedemiehenne ovat nähneet fysiikassa, tapahtuu pareittain. Tällä hetkellä kolmen ulottuvuuden ajattelumallissanne on neljä fysiikanlakia. Ne edustavat kahta energiatyyppiparia. Lopulta niitä on kuusi. Galaksinne keskellä on se, mitä kutsutte mustaksi aukoksi, mutta se ei ole yksittäinen asia. Se on kaksinaisuus. Ei ole mitään yksittäisyyttä. Voitaisiin sanoa, että se on yksi energia, jossa on kaksi osaa - heikko ja voimakas kvanttivoima. Ja kummallisin asia on, että se tietää, keitä te olette. Se on luojamoottori. Se on erilainen muissa galakseissa. Se on ainutlaatuinen.

Galaksinne fysiikan asettaa se, mitä teette täällä. Astronomit voivat katsoa kosmokseen ja he löytävät eri fysiikan eri galakseista. Voisiko olla niin, että jotain on tekeillä toisissa tämän kaltaisissa galakseissa? En aio vastata tähän.

Erilainen ajattelu

Rakas ihmisolento, tämä on suurempaa, kuin luulet. Vanha sielu, tämä on suurempaa, kuin luulet. Tästä syystä vetosimme teihin, että pysyisitte tällä planeetalla, muuttaisitte solurakennettanne, "louhisitte" akaasiaanne ja alkaisitte katsoa sisäänpäin. Toisin sanoen, älkää heijastako menneisyyttä tulevaan todellisuuteenne, sillä pystytte tekemään nyt asioita, joita ette ole koskaan ennen pystyneet. Gaia tekee yhteistyötä. Universumi tekee yhteistyötä ja valotyöntekijät siirtyvät ilmentämismalliin.

Henkilökohtaisesti oman kehonne kannalta - monet teistä nuortuvat vanhenemisen sijasta. Luotte ratkaisuja ongelmiin, joita luulitte ratkaisemattomiksi. Teille kerrottiin tänään, että väestönne lisääntyy ainakin miljardilla sielulla joka vuosikymmen. Minkä menneisyytenne kertoo siis teille tulevan ongelmaksi? Se on ihmiskunnan maailmanlaajuinen räjähtäminen. Sen tuloksena tunnette tulevan ruuan ja veden puutetta, ylikansoitusta ja nälkää. Näin menneisyytenne kertoo teille tapahtuvan.

Minäpä kerron sinulle, rakas ihmisolento, mikä olettamus on. Olettamus tämän johtopäätöksen tekemiseen on, että ihmisolennot ovat yksinkertaisesti liian tiheitä huomatakseen sen eikä heillä ole aavistustakaan, mitä tehdä tilanteen muuttamiseksi. Tämä on vanha havaintotapa, mikä perustuu vanhaan ihmisluontoon. Katsokaa, mitä tapahtuu. Katsokaa … mitä … tapahtuu. Selvitätte asian ja tulee elegantteja ratkaisuja menneisyyden ratkaisemattomiin ongelmiin.

Tämä tulee melkein kaikilla tieteen alueilla. Se auttaa ihmisiä elämään pidempään ja terveempänä ilman sotaa. Tulee aika, jolloin ei ole terrorismia, rakkaat ystävät. Voi, on tasapainottomuutta, ihmisolento. Sitä tulee elämän mukana. Mutta ei maa vastaan maata, ei henkinen ryhmä vastaan henkistä ryhmää.

Tähän kylvätte siemeniä nyt ja universumi tietää, keitä te olette. Galaksinne raikuu voitostanne! Kuolemassa ei ole terää. Kerron teille tämän: olette kaikki olleet mukana aioneita tullaksenne tänne. Vanhat sielut alkavat ilmentää uutta todellisuutta. Minulla ei ole kelloa. En voi kertoa teille, miten kauan tähän menee. Mutta teillä on ollut 18 maavuotta suuren vaikutuksen tekemisen, sillä sen energian näemme.

Järjestelmien uudelleenkalibrointi ja uusi näkökyky

Muuten, mitä tapahtuu aurinkokunnalle, kun magnetismi muuttuu? Nyt alatte nähdä sen, missä astrologiakin alkaa muuttua. On niitä, jotka soveltavat kvanttisuodatinta astrologiaan. Sitä tapahtuu nyt. Mikä on kvanttimerkkisi? Se on eri kuin kolmen ulottuvuuden merkki. Voi, tulee tieteessä se päivä, rakkaat ystävät, jolloin tiedemiehet pystyvät soveltamaan näkemänsä muuttamiseen sitä, mitä kutsun kvanttisuodattimeksi. Tämä on teleskooppeihin kehitetty suodatin, mikä liittyy suodattimen alijäähdytykseen. Astronomit pystyvät katsomaan kosmokseen ja ensimmäistä kertaa näkemään kvanttiominaisuuksia.

Ensimmäiseksi he huomaavat kaksi asiaa galaksin keskellä, ei yhtä. Seuraava asia on värit ihmisen ympärillä. Ja tiede aloittaa täysin uuden osa-alueen nimeltään "ihmisen auraenergiatutkimus". Kaikki tämä on tulossa.

Miten kauan aikaa tähän kaikkeen menee? Se riippuu teistä. Kylväkää sillä välin ymmärryksen, rauhallisuuden, kiitollisuuden ja rakkauden siemeniä. Tulkaa hitaaksi suuttumaan, hitaaksi luomaan draamaa. Ottakaa itsellenne mestarien ominaisuuksia ja siihen kykynne ovat muuttumassa tällä hetkellä. Pehmentykää kaikissa asioissa. Katsokaa toisianne eri tavalla.

Tulee aika, jolloin ei ole sotaa. Tässä huoneessa olevat ja kuuntelevat tietävät, että olen oikeassa. Tarkkailkaa näitä asioita tieteessänne. Sitten kun niitä tapahtuu, muistakaa tämä päivä, kun kerroin teille, miten homma oikeasti toimii.

Siunattu on se ihmisolento, joka on ymmärtänyt tämän viestin henkilökohtaisena itsellenne, ei viestinä kosmoksesta. Siinä on kyse sisäisestä olemuksesta ja sielun matkasta - ja sisäisestä universumista.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

26.1.2012 - SEN UUDELLEENKALIBROINTI "MITÄ PITÄISI"

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:43

SEN UUDELLEENKALIBROINTI "MITÄ PITÄISI"

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
26.1.2012 Patagonia, Etelä-Amerikka
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Uudelleenkalibrointi jatkuu Kryonin vuoden 2012 teemana. Muuttuvatko ne säännöt uuden energian myötä, mitä pitäisi ja ei pitäisi tehdä? Kryon puhuu useista niistä. Tämä ei ole enää isäsi New Agea ja saatat ehkä yllättyä joistain vastauksista.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Patagoniassa Kryonin Kundaliiniristeilyllä.

**********
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Oletteko jo alkaneet tuntea sen? Havaintotavassanne on eroa, mikä tekee teille helpommaksi tulla mukanani kvanttitilaan. Laiva [risteilylaiva] eristää teidät maasta juuri riittävästi keskeyttämään jokapäiväisen elämänne todellisuuden. Tämän risteilyn loppuun mennessä olette luoneet suhteen perheeseen ilon energiassa. Joitain ratkaisuja on käsillä, tulee muutamia oivalluksia ja tällä hetkellä on mahdollisuus kolmeen parantumiseen. Joillekin tuodaan rauha, mikä korvaa ahdistuksen. Joillekin tulee myös selkeyttä tulevista suunnitelmista. Kaikki tämä sen vuoksi, että istutte yhdessä kanssani täällä tänään.

Halukkuutenne tehdä tämän luo tilan, mikä on erilainen malli, erilainen tapa olla, selkeämmän ajattelun salliminen. Mitä useammin teette sen, sitä useammin tunnette muutoksen. Niinpä haluan teidän nauttivan tästä hetkestä ja rentoutuvan siihen tietäen, että on tosiaan turvallista, tarkoituksenmukaista ja sopivaa. Rakkaat ystävät, avatkaa sydämenne tänään. Olette tehneet monia sydämellisiä asioita tänään [seminaarin aikana], joten tehdäänpä nyt henkisen logiikan harjoituksia.

Tästä ei tule pitkä kanavointi, mutta teen jotain informaatiosiirtoa teille. Kutsun tätä sen uudelleenkalibroinniksi "mitä pitäisi" - asioita joita teidän pitäisi tai ei pitäisi tehdä niiden mukaan, jotka ovat vastuussa. "Vastuussa mistä?", kysytte ehkä. No, ne ovat niitä, jotka ovat vastuussa siitä, "mitä pitäisi", ja tiedätte, keitä ne ovat. Ne ovat perinne, henkinen auktoriteetti, historia ja oppiminen menneisyydestä. Informaatio mitä annan, on erityistä jokaiselle "mitä pitäisi" -asialle, muttei välttämättä sitä, mitä teille on opetettu. Asiat ovat muuttumassa ja energian uudelleenkalibroinnin myötä planeetalla myös se palapeli, mitä olette koonneet pitkän aikaa valotyöntekijänä, alkaa muuttua. Tänään katetaan vain muutamia kysymyksiä siitä, "mitä pitäisi", ja ne ovat kysymyksiä, joihin vastataan helposti, mutta joita esitetään hyvin usein. Ne kattavat monia erilaisia aiheita.

Palvonta

Aloitetaanpa henkisellä aiheella: Jumala on maailman luoja, eikö vain? Hän tosiaankin on. Eikö luojaa sitten pitäisi palvoa? Sillä koko ihmiskunta on nähnyt tämän tosiasian ja on siksi palvonut ajatusta Jumalasta monissa muodoissa aivan alusta saakka. Uuden ajan esoteerisessa liikkeessä ei ole palvontaa. Ei todellakaan ole suuria alttareita tai rakennuksia. Ei ole paikkaa polvistua ja kiittää Jumalaa mistään. Niinpä jotkut ehkä ottavat yhteen kanssanne, osoittavat teitä sormellaan ja sanovat: "Et palvo, niin kuin sinun pitäisi." Mikä on vastaus tähän? Ja mitä teidän pitäisi sanoa?

Olen antanut vertauskuvan aiemmin: uskotteko olevanne osa luojaa? Mestarit jotka ovat kulkeneet planeetalla, ovat kertoneet teidän olevan. Yksi viimeaikaisimmista, Kristus, määritteli itsensä ja sanoi: "Olen Jumalan poika" ja sitten hän katsahti ylös ja sanoi: "Ja niin sinäkin olet." Se on siis suuri "minä olen" -olemus sisällänne, mutta tätä on vaikeaa nähdä tai ymmärtää, sillä ihmiset etsivät suuruutta jumaluudesta. He etsivät sitä, minkä he odottavat olevan Jumala taivaalla, mutta he eivät näe tuota ominaisuutta sisällään.

Niinpä määrittelen uudelleen "minä olen" -olemuksen. Päätetäänpä, mitä "Jumalan poika" merkitsee. Se merkitsee, että olette sukua luojalle. Se merkitsee, että luoja voi aivan hyvin olla perheenjäsen. Se merkitsee, että teillä on sisällänne se informaatio ja ymmärrys, että olette tosiaan perheenjäsen. Teillä on rauha ja turvallisuus ja teiltä puuttuu draama, silloin kun ajattelette sitä, mitä sisällänne on.

Niinpä se mikä on ihmisen sisällä, ei välttämättä tunnu luojan suuruudelta, vaan luojan perheeltä. Kysyn siis, miten kohtelette biologista perhettänne. Ketä olette viime aikoina palvoneet? Äitiä? Isää? Sisarta? Veljeä? Ja sanoisitte: "No, emme me palvo toisiamme. Me kunnioitamme toisiamme. Odotamme innolla tiettyjen perheenjäsenten kanssa olemista. Sisarien ja veljien. Ei ole draamaa, vaan on usein odotettavissa hauskaa, nauttimista ja iloa. Välitämme toisistamme. Rakastamme toisiamme." Ja rakas ystävä, se on vastaus tähän "mitä pitäisi" -kohtaan!

Palvonnan sijasta on arvostusta, tunnustuksen antamista, kiitosseremoniaa ja rakkautta. Siinä on suuri ero polvillaan palvomiseen. Miksi ette matkisi mestarin sanoja? Jos olette Jumalan poika, niin älkää palvoko Jumalaa. Olkaa sen sijaan osa perhettä. Arvostakaa sitä, mitä on sisällä. Tuntekaa läheisyyttä luojaan, kun istutte siinä tuolissa. Älkääkä kohottako sitä, mitä ei pitäisi kohottaa, vaan rakastakaa sitä, mitä pitäisi rakastaa.

Yhteisöllinen eläminen vahvuuden saamiseksi

Tässä on toinen aihe. Joillekin teistä on kerrottu, että valotyöntekijöiden on enemmän järkeä kokoontua yhteen, sillä loogisesti tämä loisi enemmän valoa. Siinä olisi enemmän järkeä, koska valotyöntekijät olisivat samanmielisiä, ja he kerääntyisivät yhteen ryhmäksi ja eläisivät yhdessä ryhmänä. He voisivat silloin paremmin rakentaa ryhmänä tuon kaupungin, mitä on kutsuttu "valoksi kukkulalla".

Lisäksi yhteen kerääntyminen loisi parempaa kommunikointia, opetusta ja suojaa maapallon vanhempia energioita ja niitä asioita vastaan, jotka menisivät tielle aidon valotyöntekijän polulla. Onko tässä mitään väärää? Kerron teille, että ne jotka kertoisivat teille tämän, ovat vanhassa, lineaarisessa ajattelumallissa. He etsivät asioita, joiden he tuntevat rakentavan mahtavamman elämän, mutta he ovat kadottaneet näköpiiristään sen, mitä valotyöntekijä oikeasti tekee.

Opettelette olemaan omavarainen elämän luoja. Voisitte mennä erämaahan ja sisältää kaiken mitä on. Tämä on ydintoteamus: "Minä olen mitä olen." Toteamus ei ole: "Minä olen mitä olen, kunhan he ovat, mitä ovat." Näettekö? Olette omavarainen valomajakka! Milloin viimeksi näitte paljon majakoita yhdellä kalliolla? Ne eivät tarvitse toisiaan! Milloin viimeksi näitte valomajakkakokouksen?

"No, tämä on typerää", sanotte ehkä. "Valomajakat on kaikki ankkuroitu kallioon. Ne eivät voi tulla käymään toistensa luona." Oikein, mutta ne voivat varmasti lähettää valoa tosilleen, eikö vain? Siihenhän valomajakat on varustettuja. Kenties valotyöntekijät voivat kietoutua toisiinsa myös kvanttisesti ja silloin etäisyydellä ei ole merkitystä? [Kvanttikietoutuminen mainittiin seminaarissa] Kenties teidän siis on aika muuttaa ajattelumallia siitä, miten kuvittelette oman paikkanne tällä planeetalla. Tarvitsetteko suojelua? Onko valonne vaarassa?

Kun lähdette tästä paikasta ja laivasta satamassa viimeistä kertaa tällä risteilyllänne, hajaannutte kaikki. Menette ympäri maailmaa. Jotkut teistä menevät haluttomasti kyyneleet silmissä ja sanovat: "Pidin tästä. Haluaisin jäädä tekemään tätä." Mutta voin kertoa teille, että katsotte vanhaa toimintamallia, silloin kun teillä on ylipäätään surua! Kun olette koskettaneet toisen sydäntä, se on elinaikaista, jos haluatte sen olevan. Voitte yhdistyä ja pysyä yhteydessä, jos haluatte. Tapaamisenne täällä voi luoda valoverkoston, kun palaatte niihin paikkoihin, missä ankkuroidutte omaan kallioonne ja luotte ehkä yksin valoa pimeään paikkaan, missä asutte. Ymmärrättekö?

Ei "pitäisi" elää yhdessä ryhmänä. Jos tekisitte sellaista, se jättää muun planeetan pimeyteen! Se on uskomattoman itseä palvelevaa eikä tee mitään kenellekään paitsi ryhmälle. Ne jotka tekevät sen, haluavat tuntea olonsa vain hyväksi toisten kanssa eikä se auta planeettaa. Tämä on toinen "pitäisi".

Henkinen syöminen - mikä ruoka on teitä varten?

Vaihdetaanpa aihetta. "Kryon, mitä pitäisi syödä valotyöntekijänä? Olen kuullut monia ajatuksia. On niitä, jotka syövät lihaa, ja niitä jotka eivät syö. Ja niitä jotka luopuvat kaikista prosessoiduista asioista ja niitä jotka eivät luovu. On myös niitä, jotka eivät syö yhtään mitään, vain ilmaa! Mitä minun pitäisi tehdä kunnioittaakseni Jumalaa ja kehoani syömälläni ruualla?"

Välittömästi on niitä, jotka osoittavat moniin henkisiin kirjoituksiin ja sanovat: "Tätä sinun pitäisi tehdä." Toiset, vähemmän henkiset, antavat teille ehkä puhdasta kemiaa puhdistumista, ruokavaliota ja terveyttä varten. Vielä toiset pitäytyvät perheensä perinteessä tai miettivät eläimen syömisen vilpittömyyttä. Mikä siis on totuus tässä? Vaikuttaa olevan selvä logiikka ja siinä on tolkkua monille.

Rakkaat ystävät, mikä on tavoite? Onko se olla terve ja samaan aikaan kunnioittaa Jumalaa? Useimmat sanoisivat: "Kyllä." Okei, on henkisen logiikan aika. Kysymys: missä totesimme Jumalan olevan? Vastaus: luoja on sisällänne. Miten siis kunnioitatte tuota jumalaista suunnitelmaa, mikä on sisällänne? Vastaus on pysyä hengissä niin kauan, kuin voitte! Se on pitää valoanne planeetalla niin kauan, kuin voitte. Miten siis voin antaa yhden "pitäisi"-ruokavalion teille kaikille, jotka olette hyvin ainutlaatuisia ja erilaisia? Totta puhuen, miten kukaan voisi antaa yleisohjeet yhdestä "oikeasta ruokavaliosta" niin valtavalle määrälle ihmiskehotyyppejä? Kuitenkin sitä tehdään.

Tässä on vastaus: jokaisen teidän sisällä on jotain nimeltään "luontainen". Luontainen on kehoälykkyyttä. Luontainen on sitä kehotietoisuutta, mitä käytätte tehdessänne lihastestausta [kinesiologia]. Luontainen tietää, mitä tapahtuu oman kehonne solutasolla, mitä te ette tiedä. Luontainen on DNA:nne tietoisuus. Se on oman kehotietoisuutenne perimmäinen lähde.

Luontainen tietää jotain ns. akaasisesta perimästä. Tämä on tietoa siitä, kuka olitte menneissä elämissä. Kaikki ruokavaliotarpeenne - pysyäksenne elossa pidempään ja terveenä - perustuvat solurakenteeseen, mikä tietää, mitä se haluaa ja tarvitsee, ja se tarvitsee sitä, mihin se on tottunut, rakkaat ystävät.

Sillä ei ole merkitystä, kuka olette tai missä asutte. Jos olette tulleet tälle planeetalle menneestä elämästä Intiassa, haluatte syödä kuin intialainen - vaikka olisittekin Montanassa! Jos olette viettäneet elämiä Aasiassa ja tänä päivänä olette Brooklynistä, haluatte ehkä syödä kuin aasialainen. Kemianne muistaa ja haluaa sitä, minkä se tuntee tyydyttävän tehokkaasti ruunasulatusta ja terveyttä.

Akaasinen perimänne on paljon voimakkaampi, kuin luette sen ansioksi. Menneen elämän energiat eivät ole menneisyydessä! Ne ovat henkisen rakenteenne kvanttienergiaa, mikä on nykyistä ja jotain, mitä kannatte kokonaisitsenne osana tällä kertaa. Ne vaikuttavat teihin!

Keho kertoo teille sen, jos kysytte siltä. Solurakenne huutaa noita asioita, joihin olette tottuneet, ja saa kehonne rentoutumaan mukavasti sen kemian kanssa, johon olette tottuneet. Jos olette uusi tässä kulttuurissa ja olette viettäneet viimeiset viisi elämää joissain toisessa, älkää yllättykö, jos kaipaatte aiemman kulttuurin ruokavaliota. Kasvisruokavalio palvelee häntä, koska se koskettaa hänen akaasiaansa. Hän syö sitä, mitä hänen solurakenteensa janoaa - ei sellaista, mitä joku käski hänen syödä tullakseen henkisemmäksi.

Kiinnittäkää huomiota kehoälykkyyteenne, sillä se kertoo teille paljon siitä, kuka olette olleet. Ei ole muita "pitäisi" paitsi yksi: pysykää hengissä ja terveenä. Kuunnelkaa solurakennettanne ja se kertoo, mitä teidän pitäisi syödä. Eikö tämä ole henkistä logiikkaa teille? Älkää yrittäkö käännyttää toisia omaan "oikeaan tapaanne" syödä. Kunnioittakaa akaasista järjestelmää ja käsittäkää, että luontaisenne tietää paljon paremmin kuin te, mikä toimii teillä. Kumppanini kokeilee parhaillaan "ei ahmita" -ruokavaliota. [Kryonin huumoria]

Pitäisikö minun käyttää lääkäreitä ja lääkkeitä parantumiseeni vai henkisiä menetelmiä?

"Rakas Kryon, olen kuullut, että pitäisi pysyä luonnonmukaisena eikä käyttää parantumiseen planeetan tiedettä. Lääkäriin meneminen ei kunnioita Jumalaa. Etkö sinä sanokin, että voimme parantaa mielellämme? Miksi meidän siis pitäisi mennä koskaan lääkäriin, jos voimme tehdä sen itse? Eikä vain tämä, vaan lääkärini ei ole myöskään valaistunut, joten hänellä ei ole aavistustakaan luontaisen tai henkisen kehoni tarpeista. Mitä minun pitäisi tehdä?"

Ensinnäkin ihmisolento, miksi haluat laittaa niin monet asiat laatikkoon? Haluat edelleen kyllä- ja ei-vastauksia melkein kaikessa monimutkaisiin tilainteisiin lineaarisen 3D-näkemyksesi vuoksi. Opettele ajattelemaan 3D-laatikon ulkopuolella! Katso tämän osion otsikkoa [yllä]. Se kysyy, kumpaa pitäisi tehdä. Se olettaa jo, ettet voi tehdä kumpaakin, koska ne näyttävät ristiriitaisilta.

Käytetäänpä vähän henkistä logiikkaa. Tässä on hypoteettinen vastaus: "Älä mene lääkäriin, sillä voit parantaa kaiken mielelläsi." Niinpä kysyn nyt: miten moni teistä tässä huoneessa osaa tehdä sen tällä hetkellä? Miten moni lukijoista osaa tehdä sen tehokkaasti tällä hetkellä? Te kaikki olette vanhoja sieluja, mutta oletteko oikeasti valmiita tekemään sen? Tiedättekö miten? Onko teillä todella hyviä tuloksia siitä? Osaatteko hankkiutua eroon sairaudesta ja kemiallisesta tasapainottomuudesta mielellänne tällä hetkellä?

Aion antaa teille totuuden, haluatte nähdä sen tai ette. Te ette ole valmiita siihen! Te ette ole vielä valmiita ottamaan sitä tehtävää, että parannatte itsenne henkisillä työkaluilla. Lemurialaiset osasivat tehdä sen, koska plejadilaiset opettivat miten! On yksi Jumalan lupauksista, että tulee päivä, jolloin DNA:nne toimii niin tehokkaasti, että pystytte jättämään kemialliset lääkkeet ja lääketeollisuuden ikuisiksi ajoiksi, sillä luojaenergia toimii teillä 100%:sti - jotain sellaista mitä näitte suurissa mestareissa, joita kulki maan päällä.

Tämä on mahdollista ylösnousseella maapallolla, mitä niin kovasti odotatte, rakas ystävä. Oletteko nähneet uutisia viime aikoina? Katsokaa ulos ikkunasta. Oletteko siellä nyt? Kerromme teille, että energia on menossa siihen suuntaan, mutta te ette ole vielä perillä.

Antakaa niiden aloittaa oppimisprosessi, jotka tuntevat voivansa parantaa itsensä. Monet tulevat olemaan kiitollisia siitä, että teillä on lahjoja tähän nyt. Antakaa prosessin alkaa, mutta älkää ajatelko hetkeäkään, että olette päässeet paikkaan, missä jokainen terveysongelmanne voidaan parantaa omin voimin. Olette oppilaita mahtavassa prosessissa, mikä on lopulta teidän, jos haluatte aloittaa soluillenne puhumisen kvanttiprosessin. Joistakin tulee hyviä tässä ja jotkut kylvävät vain sen siemeniä.

Haluaisin nyt kertoa teille, miten Henki toimii, ja ne mahdollisuudet, mitä tapahtuu muutaman vuoden kuluessa. Annamme planeetan lääkäreille uusia keksintöjä ja uutta tiedettä. Nämä ovat merkittäviä löytöjä ihmiskehosta ja sen kvanttiominaisuuksista.

Katsokaa, mitä on jo tapahtunut, sillä osa tästä tieteestä on jo annettu teille ja itse asiassa käytätte sitä. Kuvitelkaa tiede, mikä sallisi sydämen korvaamisen, koska teidän sydämenne pettää. Tietysti! Se on operaatio, mikä tehdään monta kertaa kuussa tällä planeetalla. Tämä informaatio tuli luojalta - oletteko käsittäneet sen? Se ei tipahtanut jonkin pimeän energiakirjaston hyllyltä käytettäväksi pahoilla tavoilla.

Siis jos tarvitset uuden sydämen, valotyöntekijä, pitäisikö sinun mennä lääkäriin vai luoda uusi omalla mielelläsi? Siihen saakka kunnes tunnet mukavaksi sen, että voit itse korvata sydämesi uudella, niin voisit harkita käyttäväsi sitä Jumalan antamaa informaatiota, jota on kirurgin käsissä. Sillä se pelastaa henkesi ja luo tilanteen, missä jäät ja jatkat valosi lähettämistä maapalloon! Ymmärrätkö, mitä sanomme?

Voitte myös muuttaa lääkettä ja aloittaa prosessin, mikä on suunnittelultaan mahtava, muttei kovin 3D:tä. Haastan teidät aloittamaan sen käyttämisen tavallisiin lääkkeisiin, mitä tiedän kutsuttavan homeopaattiseksi periaatteeksi. Jos jotkut teistä ottavat tavallisia lääkkeitä kemianne muuttamiseen, jotta voitte elää pidempään ja paremmin, ja teistä ehkä tuntuu, ettei teillä ole vaihtoehtoa. "No, tämä pitää minut elossa", sanotte ehkä. "Minulla ei ole vielä kykyä tehdä tätä tietoisuudellani, joten otan lääkkeitä."

Tässä uudessa energiassa on jotain, mitä muuta voitte kokeilla, jos olette tässä kategoriassa. Tehkää seuraava turvallisesti, älykkäästi, loogisesti ja tervettä järkeä käyttäen. Tässä on haaste. Homeopatian periaate on, että niellään melkein näkymätön tinktuura jotain ainetta ja luontaisenne näkee sen. Luontainen "näkee", mitä yritätte tehdä, ja sitten se sopeuttaa kehon kemian reaktiona siihen. Siksi voitaisiin sanoa, että lähetätte keholle tasapainottumissignaalin. Itse tinktuura ei ole riittävän voimakasta vaikuttaakseen mihinkään kemiallisesti - kuitenkin se toimii!

Keho [luontainen] näkee, mitä yritätte tehdä, ja sitten se tekee yhteistyötä. Voitaisiin tavallaan sanoa, että keho parantaa itsensä, koska pystytitte homeopaattisen aineen kautta antamaan ohjeita siitä, mitä tehdä. Miksi ette tekisi sitä tavallisen lääkkeen kanssa? Alkakaa pienentää annosta ja alkakaa puhua soluillenne ja katsokaa, mitä tapahtuu. Jos ette onnistu, niin lopettakaa vähentäminen. Kuitenkin omaksi hämmästykseksenne onnistutte ehkä usein ajan kuluessa.

Pystytte ehkä pienentämään entisen annoksenne ainakin neljäsosaan siitä. Se on homeopaattinen periaate ja se sallii teidän pitää tuon lääkkeen tarkoituksen, mutta vähentää sen murto-osaan 3D-annoksesta. Otatte edelleen sitä sisäisesti, mutta nyt se myös antaa signaalin kemiallisen toiminnan lisäksi. Signaali lähetetään, keho tekee yhteistyötä ja vähennätte sivuvaikutusten mahdollisuutta.

Ette voi laittaa asioita kyllä- ja ei-laatikkoihin Hengen suuren järjestelmän osalta. Voitte sen sijaan käyttää henkistä logiikkaa ja nähdä asiat, joita Jumala on antanut teille keksintöinä ja prosesseina tällä planeetalla. Menkää operaatioon, pelastakaa henkenne ja nouskaa sanomaan: "Kiitos Jumala tästä ja syntymästäni paikkaan, missä nämä asiat ovat mahdollisia." Aihe on monimutkainen, eikö vain? Jokainen teistä on hyvin erilainen! Tiedät, mitä tehdä, rakas ystävä. Älä koskaan stressaa tuosta päätöksestä, koska luontaisesi kertoo sinulle, mikä on tarkoituksenmukaista sinulle, jos olet valmis kuuntelemaan.

Ei ole mitään New Agea. Jumala ei muutu. Pysykää perinteessä.

Katsotaanpa viimeistä kohtaa. On niitä, jotka sanovat teille, että Jumala on sama eilen, tänään ja ikuisesti. He sanoisivat, ettei teidän pitäisi siksi olla New Age -liikkeessä, sillä Jumala ei koskaan muutu ja Jumalan energia on aina sama. Siksi ajatuksenne energian vaihtumisesta ja Jumalan muuttumisesta ovat typeryyttä. Sitten he varoittavat teitä sanoen: "Pysykää poissa New Agesta ja menkää sen sijaan niiden perinteiden, uskonnollisten järjestelmien ja henkisten opetusten mukaan, jotka ovat vakiintuneet ja joilla on miljardien ihmisten historia maan päällä."

Koko yllä oleva väite perustuu väärinymmärrykseen, rakkaat ystävät. Haluan tehdä tämän toteamuksen: Jumala on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Se on kaunista, sillä Luojajumala ei koskaan muutu. Kuitenkin ihmisen suhde muuttumattomaan Jumalaan muuttuu. Ihmisen kyky päästä ohi vanhemmasta energiasta ja uuden energian myötä kohdata sisäinen luoja muuttuu. Se on ihminen, joka muuttuu, ei Jumala.

Ympäristönne tekee yhteistyötä [Gaia] ymmärtääksenne paremmin Jumalaa, joka on sama eilen, tänään ja ikuisesti. New Agessa on kyse ihmisistä, jotka tunnistavat suhteensa Henkeen muuttuvan ja tulevan todellisemmaksi heidän elämässään. Tämä merkitsee, että ihmiset voivat nyt alkaa nähdä ja tuntea luojan sisällään uudella ja syvällisellä tavalla. Uudet henkiset työkalut ovat käsissä ja tietoisuus itsestä alkaa hitaasti lisääntyä. Ihmiset muuttuvat! Jumala on sama.

Luopukaa perinteestä, sillä se pitää teidät vain itse tekemässänne vankilassa, missä roikutte kiinni mytologiassa ettekä näe koskaan oman sielunne suurenmoisuutta.

Se ainoa "pitäisi"

Voitaisiin sanoa, että yksi ominaisuus kulkee läpi kaikista "mitä pitäisi". Teidän pitäisi aina sallia itsellenne henkinen erottelukyky kaikissa asioissa. Älkää lokeroiko energioita ympärillänne - mitä lineaarinen mielenne haluaa tehdä. Sen sijaan yhdistäkää nämä asiat henkisen logiikan keitoksi, missä on tolkkua omassa elämässänne. Älkää soveltako omia sääntöjänne toiseen ihmiseen, vaan sen sijaan selvittäkää, mikä toimii teillä, ja juhlikaa sitä, kun teistä tulee terveempi.

Rakkaat ystävät, olen Kryon-veli ja -sisar. Tunnen teidät. Sillä ei ole merkitystä, oletteko nuori vain vanhempi tässä ryhmässä. Te kaikki olette vanhoja sieluja, jotka tulevat olemaan yhdessä hyvin pitkän aikaa. Muistakaa tämä. On vuoden 2012 ensimmäinen kuukausi, monien uusien asioiden alku. Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

25.2.2012 - PIMEYDEN JA VALON UUDELLEENKALIBROINTI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:44

PIMEYDEN JA VALON UUDELLEENKALIBROINTI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
25.2.2012 San Antonio, Texas
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Pidetäänpä tauko Patagonian risteilystä (aiemmat kanavoinnit) ja annetaan teille silti yksi uudelleenkalibrointikanavointi. Kaksinaisuus on staattista ja muuttumatonta … eikö niin? Ajatelkaa uudestaan. Sillä kaikkia asioita järjestellään uudelleen ja myös se asia minkä luulette ymmärtävänne täysin - pimeys ja valo - muuttuu. Tämä viesti sisältää joitain parhaimpia uutisia tähän mennessä ja käsittelee myös vähän politiikkaa sekä antaa lopussa ennusteen.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin San Antoniossa, Texasissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Puhun niille, joilla on viisauden eleganssia. Ette ehkä ajattele tässä itseänne, sillä täällä on niitä, jotka tuntevat tämän vasta ensimmäistä kertaa, mutta tässä huoneessa on eleganssia. Täällä on erottelukyvyn eleganssia ja se annetaan teille, jotta erottaisitte, mikä on totta ja mikä ei - mukaan luettuna tämä viesti.

Tällä planeetalla tapahtuu viisauden jakamista. Sillä kaikkien niiden jotka kyseenalaistavat itsensä tai sen, mitä tänään on tapahtunut [Kryon-seminaarissa], tai jotka miettivät, onko heitä manipuloitu energialla tai tiedolla, pitäisi kääntyä sisäänpäin ja tuntea tuo Jumalan rakkauden alkuvoimainen ja puhdas energia. Alkuvoimainen siinä, ettei sitä ole peitetty millään suodattimella - voitte nähdä sen sellaisena, mitä se on. Kaikkien asioiden tarkoituksenmukaisuus paljastuu - myös paikkanne maan päällä ja elämässä niin, kuin elätte niiden kanssa, joiden kanssa elätte, kaiken sen kera mitä olette oppineet. Viisautenne kertoo teille, että se kaikki on oikein ja sopivaa ettekä te ole tehneet mitään virheitä. Olette viisaampi kuin luulette.

Huone on täynnä vanhoja sieluja. Hyvin, hyvin harvat teistä täällä eivät ole. Vanha sielu on sellainen, joka on ollut planeetalla yli 100 kertaa tai enemmän. Kumppanini on opettanut viimeisen tunnin menneisyydestä ja antanut teille vaihtoehdon nähdä tämä planeetta, kun se kehittyy tavalla, mitä kukaan ei ole odottanut. Ihmiset alkavat pelätä, kun ei näytä olevan mitään ennusteita siitä, mitä tapahtuu, sillä tuhoutumisen ennusteet eivät toteutuneet. He eivät kuitenkaan etsi oikeasta paikasta, sillä monet muinaisihmiset kertoivat teille sen voivan tapahtua, mitä tapahtuu nyt.

Vanhat sielut vaikuttavat tällä planeetalla. He kantavat energiapainoa viisaudessaan. Te olette noita sieluja, rakkaat ihmiset. Mutta älkää laittako aikaa tähän muutokseen, sillä Henki ja Gaia eivät reagoi teidän kellonne mukaan. Sen sijaan laittakaa Jumalan myötätunto tähän muutokseen. Katsokaa, mikä on sopivaa elämässänne nyt, ja sitten perääntykää ja luokaa se. Kuunnelkaa sitä. Nähkää sen tapahtuvan. Tehkää matka tulevaisuuteen, missä se tapahtuu. Tuntekaa se omaan elämäänne.

Siunattu on se ihminen, joka tietää olevansa osa suunnitelmaa ja järjestelmää, sillä nämä ihmiset kylvävät rauhan siemeniä maan päälle.

Uudelleenkalibrointienergia

Haluamme jatkaa sarjaa, mitä kutsumme "kaikkien asioiden uudelleenkalibroinniksi". Olemme antaneet teille aiemmin informaatiota planeetan, ihmiskunnan ja myös universumin uudelleenkalibroinnista. Nyt puhumme valon ja pimeyden uudelleenkalibroinnista ja siitä, mitä se merkitsee teille.

Niinpä ennen aloittamistani minun on määriteltävä, mitä tarkoitan pimeydellä ja valolla, ja sitten määrittelen myös, mitä tarkoitan uudella 2012-energialla. Kun puhun teille pimeydestä ja valosta, mitä ajattelette siitä? Kerron teille, mitä monet on kasvatettu ajattelemaan: heidät on kasvatettu ajattelemaan pahaa ja hyvää ja huonoa. He yrittävät laittaa nämä asiat sopiviin laatikoihin, minne heille opetettiin niiden kuuluvan käyttäen lineaarista ajattelua. He kääntyvät mytologian puoleen, mikä opetti heille hännällisestä olennosta, joka yrittää vangita sielunne, ja muista mystisistä olennoista, jotka tekevät työtä tuolle pahalle pääolennolle.

Niinpä kerron teille taas: se olento joka jahtaa sieluanne, on mytologiaa, rakkaat ystävät. Sitä ei ole olemassa todellisuudessanne. Mutta sanotte ehkä: "Odotas hetki, Kryon. Kerrotko meille, ettei pahaa ole olemassa?" Ei, rakkaat ystävät, en sanonut sitä. Kerron teille, että kaikki pimeys tällä planeetalla on tullut ihmisolennoista. Teidän ei tarvitse kohdistaa energiaa mytologiseen olentoon saadaksenne pahuutta maan päälle. Ihmiset voivat luoda pimeimmistä pimeimmän, jos he päättävät niin. Pimeä voima voidaan luoda, koska ihmiset ovat voimakkaita ja voivat ilmentää sen. Pimeyttä ei ole vaikeaa ilmentää.

Olemme kuitenkin kertoneet teille aiemmin, että planeetan valon ja pimeyden tasapaino on käsillä. Niillä jotka kantavat valoa pimeään huoneeseen, ei ole pimeyttä ympärillään, sillä pimeyden määritelmä on "valon poissaoleminen". Mutta jos vain muutamalla on tulitikku, on paljon pimeyttä. Niinpä olette sen kohteena, sillä te kuljette missä tahansa valotasapainossa, minkä ihmiskunta on luonut.

Kutsutte sitä ehkä järjestelmäksi. Se valon ja pimeyden tasapaino, mihin ihmiskunta päättää laittaa sen, vaikuttaa kaikkeen elämään - kaikkeen. Pimeyden ja valon määritelmän on liityttävä ihmistietoisuuden tasapainoon, koska ihmiset luovat pimeyden ja valon planeetalle. Siinä on käsite. Niinpä tämän viestin aihe on: mitä maaenergian uusin tasapaino merkitsee teille henkilökohtaisesti tänään?

Toinen määritelmä: 2012-energia on merkki, havainto aikakehyksestä, missä olette nyt pitkällä ja mikä antaa energialuvan muuttaa todellisuutta. Maa eli Gaia alkaa muuttua teidän kanssanne ja teitä varten ja planeetan energia siirtyy alueille, minne se ei ole koskaan ennen liikkunut.

Kundaliinin liikkuminen maan päällä

Annoin kanavoinnin Peruksi kutsutulla alueella. Puhuimme muinaisesta profetiasta, mitä kutsuttiin sulkakäärmeen liikkumiseksi. Tätä on kutsuttu myös planeetan viisauden keskittymiseksi. Jotkut ovat kutsuneet sitä kundaliinin liikkumiseksi. Kundaliini on energiaa, mikä liitetään aina liikkeeseen. Se liitetään myös lisääntymiseen ja vertauskuva käsittelee siksi ihmiskunnan uudestisyntymää.

Tässä liikkeessä on panoksena sivistys ja olette ohittaneet tuon merkin - asetelman, mistä monet sanoivat, ettei sitä tapahtuisi koskaan. Tämä on viides kerta, kun teillä on ollut tämä tilaisuus, ja nyt rakkaat ystävät, olette matkalla kohti rauhan mahdollisuutta maan päällä.

Kaksikymmentäkolme vuotta sitten kerroimme teille, että näin voisi tapahtua ja että sen mahdollisuus oli suuri. Nyt kaikki ympärillänne kamppailevat sen kanssa, sillä siirtymä on täällä. Sanon tämän uudestaan ja uudestaan: vanha pimeyden energia on sitkeää ja se huutaa ja kamppailee pitääkseen sen, mitä sillä on ollut, ja se taistelee oman kuolemansa kanssa. Tästä energiasta siis puhumme ja aiheena on "ihmistietoisuuden tasapaino pimeyden ja valon välillä". Monet ovat kutsuneet tätä kaksinaisuudeksi.

Miten tämä uusi tasapaino vaikuttaa teihin?

Aloitetaanpa henkilökohtaisesta, sitten menemme johonkin suurempaan ja sitten johonkin vielä suurempaan. Päätämme ennusteella, mitä emme ole koskaan ennen antaneet - mahdollisuudella mikä on syntynyt vasta äskettäin.

Rakkaat ystävät, olen Kryon. Annan teille rakkausinformaatiota planeetasta ja omasta energiastanne. En koskaan anna teille informaatiota, mitä ihmistietoisuuden potentiaali ei ole jo generoinut. Hyvin usein ennusteita annetaan ja sitten ne tapahtuvat. Silloin kun ne tapahtuvat, pidätte sitä kohtalon povaamisena. Se ei ole sitä. Se on energiaa tuossa sattumanvaraisessa ja kaoottisessa paikassa, mitä kutsutaan kvanttisuudeksi, painotettuna niillä mahdollisuuksilla, mitä voisi tapahtua ottaen huomioon teidän elämänne ja maapallon. Niinpä tulevaisuutta "ajavat" ne mahdollisuudet, joita olette luoneet omassa tietoisuudessanne planeetan sivilisaationa - se ei ole kohtalon povaamista, vaan sen mittaamista, mitä olette luomassa.

Kaksikymmentäkolme vuotta sitten näin tämän päivän mahdollisuudet, sillä aloitte kehittää juuri näitä asioita ja sen siemeniä kylvettiin, mitä näette nyt. Se on kaunista ja vaikeaa samaan aikaan. Muutokseen liittyy aina vaikeutta. Tasapainoisinkin ihminen sanoo: "Olen löytänyt tasapainoni ja olen tyytyväinen tähän tasapainoon." Sitten joku tulee sanomaan: "No, muutamme näitä asioita." Silloin tuo tasapainoinen ihminen huutaa: "Ei! Olen tasapainossa. Älkää muttako mitään!" Sillä muutos merkitsee, että laitatte tuossa tasapainovaa'assa painon toiselle puolelle ja teidän on opittava muuttumaan, jotta olette taas keskellä. Se on aina epämiellyttävää ja vaatii paljon työtä. Mutta tätä te ette tee täällä kertaa. Tällä kertaa on vielä vaikeampaa! Kutsumme sitä uudelleenkalibroinniksi.

Minäpä kerron teille, mitä se merkitsee, antamalla lyhyen katsauksen viestistä [kanavointi], mikä annoin äskettäin. Vanhemmassa energiassa suojauduitte pimeydeltä. Jos olitte parantaja, suojauduitte niiltä, joilla oli ehkä tasapainottomuutta, psyykkisiä ongelmia ja sairautta kehossaan. Sitten teitte usein monia asioita varmistaaksenne, että olitte suojassa. Siihen oli joku prosessi, menettelytapa. Niinpä kerron teille nyt, että tämä on mennyttä.

Tässä on katsaus. Jos luotte jatkuvasti valoa, niin pimeydellä ei ole tilaisuutta. Olemme sanoneet tämän uudestaan ja uudestaan ja nyt ympyrä sulkeutuu teillä henkilökohtaisesti: minne tahansa menettekin, pimeys ei voi koskettaa teitä. Kuunteletteko minua? Se ei voi koskettaa teitä. Valosi ydinolemus on Jumalan rakkautta ja lähetät sitä, valotyöntekijä - lähetät sitä! Ei ole mitään pimeää asiaa, joka voi päästä sisään, kunhan lähetät valoa!

Minäpä kerron teille nyt takuuvarman tavan, missä voitte lakata lähettämästä valoa ja avautua menemään taaksepäin eikä eteenpäin. Se tapahtuu sanomalla: "En voi tehdä sitä. Kuka minä olen? En ole arvokas." On monia henkisiä johtajia, jotka kertovat teille, että te ette ole arvokas. He kertovat teille, että synnyitte likaisena ja arvottomana edes puhumaan Jumalalle. He kertovat teille, että teidän on kärsittävä saadaksenne Jumalan huomiota ja hyväksyntää. Kuitenkin Jumala on teissä ja myös rakkauden mestari kertoi teille sen. Siksi ette synny likaisena vaan suurenmoisena! Jos Jumala on teissä, niin valo on teissä.

Siirrymme kohtaan kaksi: draama, viha ja turhautuminen. Sitä on paljon. Niinpä sitten kun lähdette tästä huoneesta, miten paljoon siitä aiotte osallistua? Se riippuu kaksinaisuudesta, eikö vain? Jos olet valotyöntekijä, valomajakka tällä planeetalla joka muuttaa valotasapainoa kaikkialla minne menet, niin sinulle annetaan välitön valta/voima vihaan, turhautumiseen ja draamaan. Voima siihen! Et voi muuttaa ihmisiä ympärilläsi. Et vain voi. He huitovat ja tekevät, mitä haluavat, ja he saattavat suuttua ja mennä draamaan. He voivat myös yrittää ärsyttää sinua. Luulen, että tiedät, kenestä puhun. Tiedän, keitä täällä on ja ketkä lukevat. He tekevät sen saadakseen kontrollin sinusta ja jos he voivat vaikuttaa sinuun, olet mennyt lankaan, eikö vain?

Jos joku ihminen voi tulla dramaattiseksi, jos hän pystyy suuttumaan riittävästi ja ärsyttämään teitä, niin hän on juuri voittanut valon ja pimeyden taistelun. Vuosia tämä on ollut kamppailua, koska valon ja pimeyden tasapaino on aina hoippunut keskellä, mutta hyvin usein suosinut pimeyttä. Pimeys oli helppoa ja sokeaa. Näiden vuosien aikana valotyöntekijöiden oli tehtävä kovasti työtä saavuttaakseen etulyöntiaseman itselleen, jotta toiset eivät voisi vaikuttaa heihin. Toivon teidän ymmärtävän, mitä sanon. Valotyöntekijälle se on ollut vastavirtaan uimista!

Kuitenkin nyt kun tämä maapallo muuttuu, teille toimitetaan energiaa, mikä tekee teille, valotyöntekijöille, paljon helpommaksi kontrolloida tunteitanne riippumatta siitä, mitä ympärillänne on. Sitten voitte seistä kaikki enkelit rinnallanne siinä, kun toiset yrittävät kaikkensa vaikuttaakseen teihin, mutta teidän ei tarvitse reagoida. Haastan teidät tekemään tämän, sillä teissä on niitä, jotka menevät parin päivän päästä työpaikalle ja joilla on ehkä haaste. Niin homma toimii. Vanha tasapaino yrittää edelleen puolustaa itseään vanhalla tavalla, tiedostamatta, että olette muuttuneet. Mikä siis reaktionne on? Voitteko alkaa ottaa oman voimanne?

Mitä tapahtuu, silloin kun yksi ihminen valitsee korkean tien? Lopulta toinenkin ihminen haluaa olla tuolla tiellä! Se on hyvin valaistu ja viehättävä. Ette muuta vain itseänne luomalla valoa. Sen näkevät kaikki, mitä teette tällä planeetalla. Jokainen pieni voitto kotona tai työssä auttaa teitä kulkemaan rauhallista tietä siinä, missä ette kulkeneet aiemmin. Kaikki näkevät tuon voiton ja näytätte tasapainoisemmalta.

Me kaikki tällä puolella tiedämme, mitä olette tehneet! Kuunnelkaa taputuksiamme, kun kuljette jostain paikasta ja tiedätte tehneenne sen: ette menneet lankaan tällä kertaa eikä teihin vaikuteta enää. Jotkut teistä tietävät, mistä puhun. Viha, turhautuminen ja draama - sitä ei tarvitse lainkaan olla teidän elämässänne.

Kenties olette päättäneet, kun kuljette paikasta toiseen, että teidän ehkä täytyy lähteä kaupungista, suhteesta, työpaikasta, jotta asiat ratkeavat teillä. Haluan teidän ajattelevan nyt tuota ajatusta hetken uudestaan. Mitä tapahtuu, jos asiat alkavat muuttua teillä henkilökohtaisesti ja ennen vaivanneet asiat eivät enää vaivaa? Se muuttaa olosuhteita, eikö vain? Nyt voitte olla samoissa tilanteissa, kuin aina olette olleet, ja kuitenkin se on täysin erilaista. Ette ole turhautunut enää. Ette suutu enää, edes toisten jatkaessa pyörimistä levottomasti draamassa. Teillä on itse asiassa enemmän viisautta sen vuoksi ja voitte ilmentää paremmin.

Kerromme teille, mitä lopulta ehkä tapahtuu. Nuo pyörijät näkevät teidät ja lopulta jotkut tulevat luoksenne yksityisesti sanomaan: "Miten teet sen? Haluan, ettei minun tarvitsisi pyöriä yhtä paljon. Näen, että olet muuttunut. Jostain syystä et välitä enää. Jostain syystä hymyilet ja voin nähdä Jumalan rauhan sinussa ja haluan sitä. Et juoruile. Et tee toisille ihmisille vääryyttä. Sinulla on kunnioitusta kaikkia ihmisiä kohtaan, silloin kun avaat suusi ja puhut. Voin kuulla sen. Sinussa on muuttunut jokin ja haluaisin tietää, mitä se on." Silloin rakas ihmiseni - ja vasta silloin - sinun pitäisi avautua ja sanoa: "Olen löytänyt jotain, mitä en ajatellut koskaan olevan. Löysin Jumalan rauhan sisältäni." Se on voimallista ja tekosi todistavat sen.

Numero kolme: Oletko tietoinen, miten kehosi muuttuu? Se ei salli sinun ainoastaan parantua, vaan myös tuntea olosi paremmaksi tehdessäsi sen. Tämä saa aikaan solukommunikointia, missä et vanhene yhtä paljon. Kehosi pysyy nuorempana, kun kemian ei tarvitse käsitellä ahdistusta.

Planeettatasapaino

Yhteenveto: se tasapaino, mitä on tapahtunut ja mitä ihmiset ovat tehneet tällä planeetalla aikakausien saatossa, jää tänne. Se on tallennettuna kvanttisesti ns. kristalliverkkoon. Kaikki mitä tapahtuu tällä planeetalla, mitä ihmiset luovat, pysyy täällä energiana. Jokainen tilanne missä energiaa luodaan, pysyy kristalliverkossa. Jos ihmiset luovat pimeää energiaa, kristalliverkko säteilee pimeyttä. Jos on valoenergiaa, se säteilee valoa.

Kaksikymmentäkolme ja erityisesti 18 vuotta olette muuttaneet Gaian valon ja pimeyden tasapainoa. Tässä prosessissa DNA:nne alkaa muuttua. Se on kvanttisesti viritetty kristalliverkkoon. Se tarkoittaa, että se ei silloin ala muuttua vain teissä, vaan myös jokaisessa vauvassa, joka syntyy. Voitaisiin sanoa, että ihmisen DNA-kenttä "katselee ympärilleen" syntymässä ja ottaa sitä energiaa, mitä kristalliverkko antaa sille. Se on sitten alkuenergia, mikä sillä on elämään. Siksi se mitä teette nyt, vaikuttaa maapallon energiaan ja myös tulevien ihmisten tietoisuuteen. Ajatelkaa sitä. Aioneihin mikään ei ole muuttunut. Ihmisluonne oli aina sama ja siksi ette nähneet koskaan mitään muuta kuin sotaa ja turhautumista. Tämä alkaa nyt muuttua ja planeetan valotyöntekijät ovat aikaansaaneet sen.

Lapset muuttuvat. He ovat erilaisia. Jotkut heistä ottavat kvanttiominaisuuksia. Monet aikuiset nauravat tälle käsitykselle, kun he istuvat nauttimassa paremmasta maapallosta, edes tunnistamatta huomattavaa muutosta edessään, koska he ovat omassa todellisuuslaatikossaan. Mutta sitä tapahtuu ja se johtuu siitä, että pimeyden ja valon tasapaino maapallolla vaikuttaa vastasyntyneen DNA:han. Historia ei toista itseään ja sen sijaan, että planeetan väestö jatkaa eroamista ja hajaantumista, se yrittää hitaasti yhdistyä. Mutta tämä tapahtuu sukupolvien kuluessa, joten se ei ole yhtä ilmeistä kuin jokin viikoittain tapahtuva, mitä ihmiset katsoisivat mieluummin kärsimättömyydessään ja nopeasti liikkuvan todellisuuden älyllisessä tavoittelussaan.

Tämä kuitenkin merkitsee sitä, että voitte pysyä täällä kauemmin riippumatta siitä, mitä teille on kerrottu. Pidempi elämä on hyppysissänne - paljon pidempi. Puhun jollekin, jonka tarvitsi kuulla tämä. Olemme antaneet ohjeita puhtaan aikomuksen luomisesta. Olemme kertoneet teille, että jos aloitatte uskomusprosessin, missä menette kirjaimellisesti sisäänne ja tulette yhdeksi luontaisenne kanssa [luontainen on biologian kvanttiälykkyys], niin aloitatte prosessin, missä alatte siirtyä moniulotteisemmaksi ihmiseksi, universumin kaiken aineen aitoon todellisuuteen. 3D-oleminen ei ole normaali todellisuus. Se on suljetun ajattelujärjestelmän todellisuus ja se synnyttää vain sitä, minkä se tuntee, sen sijaan että siirtyisi siihen, mitä se pystyy kuvittelemaan.

Luontainen älykkyys? Miksi käyttäisitte kinesiologiaa, ellette halua tietää jotain, mitä ette tiedä? Luontainen on energia, mihin yhdistytte, silloin kun teette lihastestausta. Luontainen on avain. Planeetan pimeyden ja valon tasapaino alkaa siirtyä valoisampaan tasapainoon ja silloin teille tulee helpommaksi olla yhteydessä omaan solurakenteeseenne ja aloittaa prosessi, mikä toimii itsestään, kunhan jatkuvasti haluatte valoa elämäänne.

Lakatkaa antamasta valtaa ulkopuoliselle voimalle

Teidän on aika lakata antamasta kunniaa kaikkivaltiaalle ulkopuolelle ja antaa kunnia kaikkivaltiaalle sisäpuolelle, kuten mestarit tekivät. Mitä jos todellinen jumaluus ja valta planeetalla on kätkettynä ihmisten sisälle eikä se olekaan taivaan enkeleillä tai suurissa rakennuksissa, joissa on vaikuttava julkisivu? Ihmiset rakastavat voimansa antamista muille - sekä ihmisille että ei-ihmisille - koska useimmat ihmiset eivät luota itseensä. Mutta mitä jos teillä voisi olla terveys tasapainossa ja voisitte pysäyttää ikääntymisprosessin? Rakkaat ystävät, teidän pitäisi elää 200 vuotta, ainakin! Te nuorrutte! Tämä on mallinne, mutta tämä malli ei toimi täydellä teholla sen valo-pimeystasapainon vuoksi, mikä on ollut planeetalla aioneita. Nyt se muuttuu.

Alatte nähdä jotain seuraavan ja sitä seuraavan sukupolven aikana: pidentynyt elämä ilman tiedettä. Sitä alkaa tapahtua automaattisesti ja se on arvoitus biologeille. Miksi ihmiset alkaisivat elää paljon pidempään? He sanovat: "Kenties kyse on ravinnosta. Kenties se on tätä ja kenties se on tuota. Kenties se on sairaudettomuutta, koska parannamme niitä." Heillä on kaikenlaisia syitä eikä mikään niistä ole oikea, koska he eivät tunne sen energiaa, mitä te olette tehneet ja miten se vaikuttaa DNA:han. Kaikesta siitä saasteesta huolimatta, mitä pumppaatte ympäristöön, ihmiset alkavat vaistonvastaisesti elää pidempään.

Hallitukset

Puhutaanpa hallituksista, koska näette joitain muutoksia. Katsotaanpa ensin historiaa: vuosia - myös teidän elämänne aikana ja isovanhempienne elämän aikana - maiden johtajat ovat päättäneet kukistaa toisiaan pelkästään sen vuoksi, että he pystyivät siihen! Oli ääneen sanomaton barbaarinen asenne: "Jos olemme voimakkaampia, niin ansaitsemme kukistaa heikot ja ottaa heidän maansa." Tämä on historiaa eikä se on ollut sitä kovin pitkän aikaa sitten.

Minäpä muistutan teille, että 30000 vuotta historiaanne on ollut täynnä tätä. Se on kirjaimellisesti ihmiskunnan historia. Se kenellä sattui olemaan eniten valtaa, tunkeutui sen maille, jolla ei ollut - olette huomanneet? Jos jollain maalla ei ollut armeijaa, niin lopulta ei ollut koko maata! Tänä päivänä se ei ole enää teidän tai nykyaikaisempien hallitusten tietoisuudessa. Mutta joskus sitä edelleen tapahtuu ja kun näette sitä - pienessäkin määrin - se inhottaa teitä, eikö vain? Tuo koko asenne ei näytä olevan oikea enää ja se järkyttää, kun näette sitä. Nyt kunnioitetaan enemmän itsenäisyyttä ja valloittamisajatus on menneisyyttä.

Hallitukset muuttuvat. Asenteet muuttuvat. Sanotte siis ehkä: "No, hoidimme sen. Olemme päässeet jonnekin." Ja olisitte oikeassa, sillä planeetta on oikeasti muuttunut tässä mielessä. Mitä sitten seuraavaksi? Missä asiassa seuraavaksi hallitus on hyvin erilainen siitä "normista", missä vartuitte? Alatte nähdä muutoksen hallituksen käyttäytymistavassa. Uskokaa tai älkää, mutta alatte nähdä enemmän vilpittömyyttä! On niitä, jotka vaativat sitä, ja niitä jotka kavahtavat sitä, ja siinä taistellaan.

Saatatte jopa nähdä elämänne aikana nimittelyn loppuvan vaalien aikana! Eikö se olisi jotain, kun yksi ehdokas nousee seisomaan ja sanoo: "En ole samaa mieltä vastustajani kanssa, mutta hän on isänmaallinen ja voin nähdä, että hän rakastaa maataan aivan kuin minä. En ole samaa mieltä hänen kanssaan ja tätä minä puolustan ja tästä syystä"? Tämä on enemmän kuin korkean tien valitsemista. Se on uusi ajattelumalli.

Tällä hetkellä olette alttiimpia sanomaan: "Vastustajani on paha tyyppi. Katsokaa, mitä hän on tehnyt, ja katsokaa hänen tekemiään virheitä ja katsokaa hänen epärehellisiä pahantekotapojaan." Tämä on vanha toimintamalli, rakkaat ystävät. Haluan teidän tarkkailevan tätä muutosta. Ensimmäinen joka tekee sen politiikan päänäyttämöllä, tuo raikkaan tuulahduksen politiikkaanne eikä järjestelmä ole koskaan enää entisensä. Ne jotka tutkivat näitä asioita, näkevät uuden toimintamallin toteuttamiskelpoisena. Silloin kun alatte nähdä sitä tuolla areenalla, tiedätte sen olevan todellista. Menette kohti vaalivuotta [kanavointi annettiin helmikuussa 2012]. Älkää odottako paljon muutoksia asioiden toimintatavassa, koska vanha energia on voimakasta. Vie ehkä vielä neljä vuotta, jotta näette eron - kenties vielä neljä vuotta sen jälkeen. Mutta mukaan tulee joku, joka asettaa standardin, mikä on niin erilainen, että kaikki tietävät sen olevan jotain, mikä oikeasti toimii.

Sitten kun indigoja ovat viroissa, tapahtuu muutos niiden rehellisyydessä ja hoitotavassa. He ovat käsitteellisiä ja pystyvät näkemään tietoisuusreaktion niissä, joille he puhuvat, ja vanhemmat "parrat" tällä hetkellä eivät pysty siihen. Kerromme siis teille, että pimeyden ja valon tasapaino muuttaa silloin - mitä? Lopulta se muuttaa sitä, ketä äänestätte! Ja on jo aika. Älkää etsikö sitä välittömästi, mutta sitä tulee. Tarkkailkaa käsitteellisempää tervettä järkeä kampanjoinnissa ja se vanha tyyli jätetään taakse, mikä teillä on ollut 200 vuotta.

Rahoitus

Tässä on yhteenveto tästä aiheesta. Olette hyökänneet omia rahoitusjärjestelmiänne vastaan viimeisten viiden vuoden aikana ja yrittäneet tehdä niistä oikeudenmukaisia sekä siivota pois mahdollisimman paljon ahneutta. Historioitsijat jotka elävät tänä päivänä, tulevat kertomaan teille, että tämä olisi nähty mahdottomana tilanteena, koska iso raha nähtiin koskemattomana. Kuitenkin sekoititte pesää ja aloitta kylvää paremman järjestelmän siemeniä. Tämä lama missä olette, on ison rahan uudelleenkalibrointia. Kutsuitte sitä ja kerroimme teille sen olevan tulossa vuosi ennen sen tapahtumista. Kerroimme teille myös, mikä kaatuisi ensimmäisenä ja se olisi yksi planeetan suurimmista vakuutuslaitoksista [ja se oli].

Ajatelkaa tätä siis hetki. Pystyimme näkemään sen olevan tulossa, koska energia on sellaista. Se luo hitaita ja voimakkaita mahdollisuuksia, joita voidaan ennustaa. Se ei ole myöskään ohi, koska vanhan järjestelmän on luotava itsensä uudelleen. Pankkiirinne ovat hämillään - jos olette huomanneet. Sillä ei ole merkitystä, mitä hallitus sanoo heidän sallittavan tehdä tai miten paljon rahaa heille annetaan sen tekemiseen. He eivät tee sitä! He ovat jähmettyneet uuden toimintatavan etuvaloissa eivätkä tiedä, miten toimia. Tämän pitäisi kertoa teille, miten uusi ja epävarma tämä muutos on - sitä ei voi verrata mihinkään näkemäänne.

No niin, rakas ihminen, kyse on pimeyden ja valon muutoksesta. Näetkö tämän? Rehellisyys voitti yltäkylläisyyden ja vallan ja järjestelmä muuttuu. Se muuttuu ehkä uudestaan, mutta tulee päivä, jolloin niiden joilla on rahaa lainattavana, täytyy luoda "kaikki voittavat" -tilanteita eikä ahneuteen perustuvia järjestelmiä. Ette ole vielä edes nähneet näitä järjestelmiä, mutta tulette näkemään. Ette usko joitain ajatuksia, joita indigoilla on pankkitoiminnasta, missä kaikki voittavat, eikä taakse jää niitä, jotka raapivat päätään kysyen: "Mitä talolleni tapahtui?" Uusia järjestelmiä on tulossa eikä niitä ole talouden oppikirjoissanne.

Planeetan talous

Planeetalla tulee aika, jolloin on luultavasti vain viisi valuuttaa. Yhtenäisyys on kaikkien asioiden tapa. Se on rakenne, mikä luo ytimekkyyttä rehellisyyteen, "kauppavoimaan" ja toiminnan vaivattomuuteen. Kokonaiset mantereet liittyvät yhteen kaupparyhmänä ja on paljon vähemmän sääntöjä ja yksityiskohtia kahlattavana läpi ja siksi se on tehokasta ja sisältää vähemmän rahanvaihtajia. Tämä auttaa myös eliminoimaan hyvin köyhät, koska he ovat nyt enemmän mukana siinä, mitä heidän omassa maassaan tapahtuu. Tälle maapallo on heräämässä. Saattaa vielä pari sukupolvea, ennen kuin se todella oivalletaan ja nähdään oikein, mutta heräätte yhtenä päivänä ja käsitätte, mitä olette tehneet. Laitatte asioita yhteen niiden erilleen repimisen sijasta. Tämä on vaistonvastaista vanhalle ihmisprosessille!

Kahden vuosikymmenen kuluessa joku herää ja sanoo: "Hei, meillä ei ollut maailmansotaa. Eikö se ole jotain? Emmekä ryhdykään sellaiseen, koska kaikki käyvät kauppaa kaikkien kanssa. Olemme ehkä löytäneet tasapainon, joka toimii!" Kenties joku antaa uuden nimen myös "tuomiopäivän kellolle", koska se näyttää käyvän taaksepäin.

Tämä on Pollyanna-asenne, eikö vain? Monet ajattelevat niin ja tuntevat sen typeräksi. On aina niitä, jotka väittäisivät vastaan sanoen: "Kryon, se ei ole oikein ja se on naiivia. On vain ajan kysymys, ennen kuin pyyhkiydymme pois ja meillä on maailmanloppu. Sitähän ihmiset loppupelissä tekevät." No, rakkaat ystävät, sitä ihmiset ennen tekivät! Riippuu teistä, kuunteletteko niitä, jotka esittelevät "entistä tapaa", vai ette. He sanovat: "Maapallo on tulossa loppuunsa." On niitä, jotka roikkuvat viimeiseen mahdolliseen hetkeen saakka sanoen, että 21. joulukuuta [tämän kanavoinnin vuosi, 2012] on maapallon loppu.

Niinpä minulla on jotain, mitä teette heille. Joulukuun 21. 2012 soittakaa heille ja vain muistuttakaa, että heidän draamansa on ohi ja maapallo on edelleen täällä. Nyt he kenties voivat liittyä teidän seuraanne kylvämään rauhan siemeniä maan päälle sen sijaan, että piehtaroivat siinä, mikä luo huomiota, pelkoa ja ahdistusta. Jotkut heistä saattavat tehdä sen. Toiset kaipaavat draamaa ja jatkavat jonkin muun pelättävän etsimistä. On aina paljon salaliittoteoreetikkoja ja tuomiopäivän julistajia. He eivät pidä Kryonin viestistä.

Ennuste

Ja nyt ennusteeseen. En antaisi teille seuraavaa informaatiota, jos se ei olisi tekeillä. En voi antaa teille tämän ennusteen aikakehystä, koska Hengellä ei ole kelloa. Emme tiedä, mitä kello/aika on. Aika on itse luomanne kolmannen ulottuvuuden rakenne. Se palvelee selviytymistänne ja se on oltava. 3D:ssä ei voi päästä A:sta B:hen, ellei ole kelloa. Kvanttitilassa ei ole "A:sta B:hen". Kvanttitilassa olet aina kummassakin paikassa, joten kelloja ei ole. Jumalalla ei ole kelloa. Siksi saadessanne informaatiota Hengeltä jonkin tekemisestä elämässänne, teidän on odotettava synkronismia sen sijaan, että ryntäätte yrittämään sen tekemistä nyt. Henkiset paljastukset eivät sisällä päätelmää "mennä tekemään se nyt". Sen sijaan nämä viestit paljastavat mahdollisuuksia, jotka sitten koette omana aikananne tapaamienne ihmisten ja luomanne synkronismin kautta.

Teillä on jotain epäsopivaa maassanne. Se on suuri ja se liittyy isoon rahaan ja se tulee kaatumaan. Se kaatuu kenties epätavallisella tavalla. En voi kertoa teille milloin, mutta kerron teille, että se on täynnä epäonnistumisen potentiaalia. Vuosia sitten kerroin teille, että silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, ei voi olla enää salaliittoja. Saitte nähdä tämän saman piirteen vuosia sitten toisella teollisuusalalla, mitä kutsutaan tupakkateollisuudeksi, ja sen liiketoiminta oli suurta. Mutta hupun alla, kuten voitaisiin sanoa, ei ollut vilpittömyyttä, sillä he tekivät nuorista ihmisistä riippuvaisia myymästään tuotteesta ja se teki koko väestöstä sairasta ja myös edisti varhaista kuolemaa.

Tulos oli, että maanne lakkasi massana ostamasta tuota tuotetta ja tänä päivänä teollisuus pysyy hengissä myymällä niille maille, jotka eivät ole vielä tietoisia siitä, mitä te löysitte. Rehellisyyden voima voitti rahan voiman. Taas kerran, tuomme tämän esiin osoittaaksemme teille, mitä voi hyvinkin tapahtua taas, sillä tämä on ennuste. Amerikan suurten lääkefirmojen on muututtava erittäin pian tai ne romahtavat. Silloin kun on teollisuudenala, joka pitää ihmiset sairaana rahan vuoksi, se ei voi selviytyä uudessa tietoisuudessa.

Tähän suljettuun kehään sisältyvä iso raha on valtavaa ja rehellisyyden puute paljastuu hitaasti. "Voiton vuoksi menetetyt" henget lasketaan ja on nolostuneita naamoja ja tehdään myös itsemurha tai pari. Kun ajatellaan sellaisen teollisuuden, minkä pitäisi hoitaa ihmisiä, pitävän heidät sairaana tarkoituksella, syntyy haava siihen kudokseen, mikä on oikein ihmisille.

Ne siis kaatuvat ja tiedätte niiden nimet ja niiden on kamppailtava pysyäkseen muun maailman perässä, jolla ei ehkä ole sitä ahneustaipumusta, mikä sai nämä kaatumaan. Tämä saattaa myös muuttaa havaintoa siitä, millä mailla on parhaat terveyskeksinnöt ja -ratkaisut ja monet tässä maassa voivat hakea ulkomailta vastauksia terveystarpeisiinsa.

Tämä on ennuste. Sitten kun se alkaa tapahtua, rakas ystävä, ja kenties elokuva aloittaa sen [sellainen joka on tekeillä ja joka on salaisuus], haluan sinun muistavan, missä kuulit siitä ensimmäisen kerran. Kenties tämä informaatio etukäteen annettuna vahvistaa, että tämä on totta - että kanavointi minkä kuulet tänään, tulee sanomastamme lähteestä, lähteestä sisälläsi.

Silloin kun et ole täällä, olet kanssani. Tunnen kasvosi ja tiedän, kuka oikeasti olet. Tiedän todellisen nimesi - ei se, mikä sinulla on tällä hetkellä. Tässä on päivän totuus. Uudelleenkalibrointi on teillä käsillä hyvin monin tavoin. Jatkamme tätä informaatiota, tätä paljastussykliä ja monia muita asioita paljastetaan. On aika. Se on vuoden 2012 energia.

Ja niin se on.

Kryon
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Tammikuu 2012 - KAP HORNIN YMPÄRILLÄ

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:46

KAP HORNIN YMPÄRILLÄ

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
Tammikuu 2012 Patagonia, Etelä-Amerikka
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tässä on lyhyt mutta syvällinen kanavointi Patagonian risteilyltä. Se oli kanavointi, mitä Lee ei aikonut tehdä … ennen kuin hänen ympärillään olevat vaativat sitä. Se oli aikataulun ulkopuolella eikä sitä varten ollut varattu tilaa laivalta. Kuitenkin kaikki osallistujat tapasivat ja tässä oli tulos.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Patagoniassa, Etelä-Amerikassa.

**********

Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta. Kumppanini on joskus tiheä/typerä! Tämä kumppani on mies tuolissa kera sen äänen, minkä kuulette. Henkilökohtainen kiitokseni hänen ympärillään oleville, jotka vaativat tätä kanavointia, mikä oli aikataulussa muttei hänen mielessään. [Kryon hymyilee]

Olette hyvin lähellä sitä, mitä kutsuttaisiin kundaliinin kärjeksi. Teidän on katsottava näitä asioita sekä vertauskuvallisesti että fyysisesti. Noin neljän tunnin kuluttua olette niin lähellä, kuin tulette olemaan sitä maa-aluetta, mikä edustaa asuttavan planeetan pohjaa. Kanavoinnin tarkoitusta ja puhumiamme energioita varten pidämme sitä maapallon pohjana. Puhutaanpa siis energioista, joita on täällä.

Yli vuosikymmenen olemme puhuneet sulkakäärmeen liikkumisesta [Kryon kirja VIII, "Sulkakäärmeen matka"]. Tämä on vertauskuva sille, mitä on kuvattu planeetan kundaliiniksi. Katsokaa vertauskuvia ja katsokaa sen symboliikkaa, mitä nyt tapahtuu. Aion käyttää sanastoa, mitä kumppanini ei ole koskaan ennen kuullut, joten antakaa anteeksi hänelle, jos hän ei äännä sitä oikein, kun esittelen sitä hänelle, tai hän päättää olla sanomatta sitä lainkaan. Käytämme parasta mahdollista kieltä kuvaamaan sitä, minkä muinaiset ihmiset esittelivät teille kundaliinina graafisessa muodossa.

He piirsivät tämän käsityksen graafisena ja kuitenkin se on energiaa. Kundaliini edustaa mies- ja naispuolen tasapainoa. Muinaisihmiset piirsivät sen myös ihmiskehossa edustavan uuden energian [hedelmöitys] kanssaluomista ja ilmentämistä. Se tosiaan edustaa mies- ja naispuolta tasapainossa keskenään ja ne yhdistyvät suuren energian kera luomaan täydellisyyden ja tasapainon. Nyt sovellamme samaa periaatetta planeettaan.

Kuten olemme puhuneet aiemmin, maaplaneetta on miesvoittoinen, koska maskuliinisuus edustaa suurinta osaa pohjoisen pallonpuoliskon väestöstä. Planeettanne sodat ovat tulleet enimmäkseen pohjoiselta pallonpuoliskolta ja myös täällä [Etelä-Afrikan kärki] käyneet valloittajat tulivat pohjoisesta [Espanja]. Voitaisiin sanoa, että pohjoisen pallonpuoliskon energia on levinnyt etelään sukupolvien saatossa ja vaikuttanut siihen kovasti. Osa planeetan muutosta on pohjoisen ja etelän roolien vaihtuminen. Niinpä alatte nähdä eteläisen pallonpuoliskon energian, mikä on suloista ja lempeää, vaikuttavan pohjoiseen! Siksi kundaliini liikkuu etelään päin ajan kuluessa, minkä yksityiskohtia annan teille hetken kuluttua.

Katsotaanpa mytologiaa. Katsotaan muinaistietoa ja sitten siihen sisältyvää vertauskuvaa. Ole nyt huolellinen, kumppanini, sillä tämä ei ole tekniikkaa eikä fysiikkaa, vaan henkistä [esoteerista] informaatiota. Kundaliini on kiekolla kehon selkärangan juuressa. Se purkautuu vain, silloin kun mies- ja naispuoli ovat tasapainossa. Se kietoutuu kehon kolmen energian ympärille kolme ja puoli kertaa ja se kietoutuu ns. lingan ympärille. Kolme kierrosta edustaa helposti purkautuvia energiaosia, mutta viimeinen puoli kierrosta edustaa vaikeinta osaa, mikä on jumalainen tasapainovalaistuminen. Silloin kun kundaliini purkautuu ja pysyy niin, ihminen on tasapainoinen, jos ei myös valaistunut. Tämä on vertauskuva planeetasta ja tämä alkaa nyt tapahtua.

Muutama vuosi sitten olimme maassa, mikä edustaa osaa kundaliinin pohjasta [Chile] ja sanoimme, että purkautumisprosessi aiheuttaisi myös planeetan fyysistä liikkumista. Mainitsimme, missä sitä suurin piirtein olisi, ja se tapahtui, silloin kun sanoimme sen tapahtuvan [Chilen maanjäristys 2010]. Tällaisia asioita näette fyysisesti, kun planeetan liike vastaa siihen energiavertauskuvaan, mistä puhun.

On jotain piilossa, mitä kukaan ei ole tuonut esiin. On tiedetty, että kolme ja puoli kertaa on aina kundaliinin purkautumismalli. Purkautumisen ajankohta on kuitenkin ollut tuntematon, koska se on liittynyt ihmisen tietoisuuspotentiaaliin. Siksi jokainen kuluva vuosi paljastaa yllätyksen, sillä ihmistietoisuuden liike ja sen energia on tuntematon myös Hengelle. Tämä johtuu ihmisen vapaasta valinnasta.

Ihmistietoisuudessa on tekijöitä, jotka ovat pelissä eksponentiaalisesti. Kyse ei ole tietoisuuden lineaarisesta kehittymisestä, vaan siinä tapahtuu suurta, epätasaista mullistusta. Siksi yllätykset asioiden tapahtuma-ajankohdasta eivät seuraa laskelmien tai odotusten lineaarista mallia. On kuitenkin mahdollisuuden yleiset aikapuitteet.

Planeettanne päiväntasausten 26000 vuoden harmonisoituminen on suuri asetelma, mikä on tunnettu astronomiassa "galaktisena asetelmana/linjautumisena". Sitä kutsutaan niin, koska maapallon akselihuojumisen alku- ja loppukohta ovat linjassa galaksin keskuksen kanssa auringon kautta. Tämä linjautuminen tapahtuu vain joka 26000. vuosi.

Vie 36 vuotta, että päiväntasaukset siirtyvät galaksinne päiväntasaustason läpi [Linnunradan vyö taivaalla] ja "työstävät itsensä" tämän syklin lopun ja seuraavan alun läpi. Tämä viimeinen vaihe alkoi noin 18 vuotta sitten ja 2012 on nyt keskipiste tai viimeisen vaiheen toisen puolikkaan alku. Teillä on 18 vuotta jäljellä tätä energiatapahtumaa, mikä itse asiassa edustaa yhden asian loppua ja toisen alkua.

Tämä 36 vuoden ikkuna ovat aikapuitteet koko kundaliinin mahdolliselle purkautumiselle. Eikö teistä ole mielenkiintoista, että se kietoutuu lingan ympärille kolme ja puoli kertaa? Jokainen näistä kolmesta edustaa vuosikymmentä tässä vertauskuvallisessa koodissa. Kolme ja puoli olisi 35 vuotta, hyvin lähellä sitä 36 vuoden astronomista tapahtumaa, missä olette. Niinpä tämä kundaliini-profetia on aina ollut vertauskuva maapallon lupauksesta ja se alkoi 18 vuotta sitten ja on nyt keskellä [2012]. Tässä kohtaa pitäisi olla seremonia - 36 vuoden keskellä, purkautumisen keskikohdassa.

Minäpä yksinkertaistan, jos tämä kaikki kuulostaa hämmentävältä. Myös muinaisihmiset jotka katselivat tähtiä, tiesivät tästä asetelmasta. Se vastaa tietoisuusmuutoksen mahdollisuutta, koska se edustaa myös päätöspistettä tai aikafraktaalia siinä mahdollisuusmallissa, mikä on ollut muinaisen astronomisen ennusteen ydin aionien ajan. Siis kaikki tämä oli odotettavissa eikä se ollut yllätys. Mutta se kantaa mukanaan syvällistä muutosta ja tämän kaiken me näimme yli 20 vuotta sitten, kun saavuin aloittamaan viestejäni. Ihmiskunnalla on aina näitä tilaisuuksia suurin piirtein 26000 vuoden asetelman puolivälissä. Viimeisin oli 13000 vuotta sitten eikä ihmiskunta ollut valmis. Nyt olette.

Rakas ihminen, olette hyvin, hyvin erityisessä paikassa [puhutaan ryhmästä Kryonin edessä]. Olette ensimmäinen ihmisryhmä, joka koskaan juhlii tätä liikettä Etelä-Amerikan kärjessä, mistä muutokset oikeasti alkavat. Voi, on ollut niitä, jotka ovat tulleet maa-alueen pohjalle ja juhlineet sen tulemista. Annetaan tämän kuitenkin mennä tilastoihin: tästä ryhmästä nyt avomerellä, maapallon pohjalla tämä juhliminen alkaa 2012. [Tämän kanavoinnin päivä on tammikuussa 2012.]

Teette tärkeää asiaa. Annetaan tämän olla tunnustus niille, jotka lukevat ja kuuntelevat, ja niille jotka eivät edes tiedä, että juhlitte sitä, mikä aloittaa planeetan tasapainottamisen. Se on alku 18 vuoden liikkeelle, mikä edustaa todellista merkin ohittamista. Kundaliini purkautuu hitaasti ja keskus siirtyy hitaasti tälle mantereelle. Se ei ole vielä valmis eikä tule olemaan muutamaan vuoteen. Mutta purkautumisprosessi alkaa. Purkautuminen ei ole lineaarinen prosessi yhtään sen enempää kuin ihmistietoisuus, mutta on mahdollisuus, että se on purkautunut ja paikoillaan seuraavien 18 vuoden kuluessa.

Se merkitsee, että maa liikkuu enemmän täällä [Etelä-Amerikka] ja kenties paikoissa, joita ette odota ja joissa ei ole ollut liikettä aiemmin. Juhlikaa siis tätä liikettä. Tietäkää tämä: olette lähellä sitä, mitä kutsuisimme Antarktikseksi ja mikä ei ole jäänapa, vaan maanapa.

Eikö teistä ole mielenkiintoista, että Antarktis esittää roolia maapallon elämän uudistamisessa? Biologinen monimuotoisuus mikä tulee näistä osista, vaikuttaa planeettaan seuraavat 18 vuotta. Se auttaa uudistamaan valtamerta. On tekeillä hyvin merkittäviä löytöjä, jotka paljastavat tämän - että Antarktis on uusien lajien kehto maaplaneetan ruokaketjussa.

Teidän on aika yhdistyä näihin asioihin. Ei ole sattumaa, että myös elämän uudistumisprosessi tulee täältä. Ajatelkaa sitä. Te [risteilyllä olevat] olette ensimmäinen ihmisryhmä juhlimassa tätä - elämän uudistumisprosessia valtameressä ja kundaliinin liikkumista - siellä missä se todellisuudessa tapahtuu.

Koko tässä prosessissa tulee uutta kiinnostusta Antarktikseen ja löydätte mielenkiintoisia asioita maasta jään alla. Maan pinnanmuodostus jään alla ei sovi yhteen jään pinnanmuodostuksen kanssa. Joitain hämmästyttäviä muotoja paljastuu, kun kartoitatte maata jään alla. Vuorten huippuja paljastuu, mikä antaa täysin eri ajatuksen siitä, mitä Antarktis on ehkä ollut ja mikä sen tarkoitus oikeasti on. Tämä manner mitä ihmiset eivät astuta, voi hyvinkin olla ihmisille elämän moottori. Ja jätän asian tähän.

Onnittelut niille, jotka kuuntelitte intuitiotanne ja suunnittelitte tapaamisen, mikä olisi aina pitänyt suunnitella. [Lee ei suunnitellut tätä kanavointia.] Tuntekaa sen merkitys, mitä teette ja missä olette, ja tulevina vuosina kun asioita alkaa tapahtua planeetalla, muistakaa nämä hetket, sillä tulevaisuus sopii yhteen tämän päivän viestin kanssa.

Siunattu on se ihminen, joka ottaa henkisen elämänsä vakavasti. Se ei ole lisäys biologiaanne. Sen sijaan biologianne on lisäys siihen, mikä on henkiytimenne. Oppikaa sulauttamaan ne kumpikin yhteen ja elätte hyvin pitkän elämän. Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

3.3.2012 - VAPAAN VALINNAN UUDELLEENKALIBROINTI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:47

VAPAAN VALINNAN UUDELLEENKALIBROINTI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
3.3.2012 Dallas, Texas
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Vapaan valinnan pitäisi olla yksinkertaista. Voit valita mitä tahansa. Eikö niin? Se vähän riippuu. Mutta mitä jos näkemyksesi valinnoista on rajoitettu? Se on lähtökohta tässä pitkähkössä keskustelussa: jos ihminen näkee mustavalkoisena, miten hän valitsee punaisen? Tässä kanavoinnissa on paljon muutakin kuin vapaa valinta. Koko tiedostamispalettimme on ehkä muuttumassa.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Dallasissa, Texasissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tapaamiset ihmisten kanssa jotka tulevat paikalle odottaen vierailuani, sisältävät enimmäkseen vanhoja sieluja. Tämä nähtiin ennalta. Yli kaksi vuosikymmentä sitten, kun kumppanini aloitti, tapaamisissa oli uteliaita sieluja. Tilanne on siis kehittynyt. Vanhan sielun vakavuus tuo hänet tällaiseen huoneeseen tai tällaiseen paikkaan, missä he voivat kuunnella tai lukea. Henki reagoi mahdollisuuksiin minun puolellani verhoa ja taaskin sanon, ettei meillä ole kelloa. Näemme lukijan samalla tavalla kuin sen, joka istuu tuolissa tänään. Näemme mahdollisuudet todellisuutena. Se todellisuus minkä näemme nyt, toi sinut lukemaan tätä paperi tai elektronista laitetta. Kaikki tämä näyttää meille samalta aikakehykseltä kuin ne muutamat, jotka kokevat tässä tilaisuudessa ja kuuntelevat. Siis teidän tulevaisuutenne on meidän nyt.

Emme näe kokemusperäisiä sääntöjä todellisuudessamme, vaan sen sijaan olemassaolon mahdollisuuksia. Tämä tarkoittaa, että tiedämme, keitä on kuuntelemassa, lukemassa tai täällä tuoleissa. Luulette tietävänne, miten monta täällä on, mutta ette oikeasti tiedä, mitä "täällä" merkitsee, sillä on paljon useampia, kuin ajattelette. Sisältääkö teidän "täällä" tulevaisuuden? Sisältääkö teidän "täällä" tulevat sukupolvet? Nimittäin jokainen joka koskaan kuuntelee tai lukee näitä sanoja, ajankohdasta riippumatta, on mahdollisuus, mikä on meidän nyt-hetkessämme.

Haluamme jatkaa sitä, mitä kerroimme teille tänä aamuna, kuten sanoimme [seminaarissa] - jatkoa viestille uudesta energiasta tällä planeetalla. Olette puolivälissä 36 vuoden asetelmaikkunaa, mitä kutsuisimme galaktiseksi harmonisoitumiseksi. Vuosi 2012 on siksi tämän asetelman keskellä ja se on vuosi, jolloin energia alkaa muuttua ja aletaan kylvää energiasiemeniä, jotka muuttavat tätä planeettaa tästä eteenpäin.

Näin se on, että se on hitaampaa kuin haluaisitte. Muutoksen hitaus johtuu ihmissukupolvista, jotka perivät ns. uuden tietoisuuden. Se sallii myös niiden, jotka ovat syntyneet vanhaan energiaan, kuluttaa loppuun tuon vanhan energian, mitä kutsuttaisiin inkarnaatioksi tai ilmaisumuodoksi [yksi elämä maan päällä]. Siksi kuolema on meille pelkästään uudistumista elämään. Jos tässä ei ole tolkkua teistä, niin kerron teille, mitä kumppanimme mielestä olisi pitänyt sanoa koko ajan: vanha energia on sitkeää!

On paljon ihmisiä, joiden on mentävä kuoleman kautta uudestisyntyäkseen uuteen energiaan, suorittaakseen ne asiat, joita varten he tulivat. No niin, vanha sielu on valmistautunut ja valmis tietoisuusmuutokseen kehossa kuoleman kautta - paljon enemmän kuin kukaan toinen ihminen maan päällä. Tämä merkitsee pelkästään, että aikaa on kuluttava, jotta näkisitte asioita, joista puhumme, ja vanhat sielut ovat käyneet tämän läpi useammin kuin kukaan toinen ihminen. Mutta kun näitä sukupolvivaihdoksia tapahtuu, alatte nähdä, että jo ennen niiden tapahtumista muutossiemenet alkavat kasvaa nopeammin kuin yhdessä elämässä. Tästä siis puhumme tänään ja kutsumme tätä "vapaan valinnan uudelleenkalibroinniksi".

Pidämme hetken tauon. Tällä hetkellä on "erityisjärjestely" riippumatta siitä, mitä opetus on, mitä sanat ovat. Kuuntele, lukija: tiedän, kuka olet. Tässä on sinulle erityisjärjestely. Ennen kuin nouset tuolista, missä olet, voit olla erilainen. Se johtuu siitä, että saat lähettämäämme energiaa DNA:si kvantti-informaatioon, sielusi rakenteeseen - riippumatta siitä, minkä ajan ajattelet olevan tai missä olet. Korkeamman itsesi ja sieluenergiasi akaasia on mukana. Se on herääminen, mikä kestää loppuelämiesi ajan, koska teet päätöksen tänään. Näin merkittävä vapaa valinta on ihmiselle.

Ihminen voi tehdä tiukan käännöksen. Voi, katsokaa historiaanne! Katsokaa, mitä olette tehneet viime vuosina. Kaatuu hallituksia, jotka ovat epätarkoituksenmukaisia, kaatuu rahoituslaitoksia, jotka ovat epätarkoituksenmukaisia. Kuitenkin kysytte: "Missä on muutos?" Sitä on kaikkialla ympärilläsi, rakas ystävä, mutta se on hidasta eikä se ole tapahtunut viime viikkoina. Ole siis kärsivällinen ja salli muutospyörien kääntyä omassa tahdissaan.

Vapaa valinta ei ole niin yksinkertaista

Vapaa valinta näyttäisi olevan yksinkertainen asia. Vapaa valinta merkitsee ihmiselle, että voitte valita vapaasti mitä tahansa haluatte. Muttei asia ole lainkaan niin. Voitte valita vain asioita, joita voitte kuvitella tai joita ajattelette voivanne muuttaa. Ette voi valita asioita, jotka eivät näytä teistä valittavissa olevilta. Esimerkiksi, rotilla on labyrintissä vapaa valinta. Ne voivat mennä minne tahansa haluavat. Mutta valinta mikä ei koskaan juolahda rotan päähän, on matriisin poistaminen. Se ei ole niiden tietoisuudessa tai todellisuudessa, koska niillä on edessään tukevat seinät, jotka ovat labyrintti. Ne siis yrittävät vain valita suunnan seinien sisällä ja edessään olevan palapelin.

Ihmiset elävät havaiten ulottuvuuksia, mutta esimerkkinä elämisestä mustavalkoisesti värien sijasta. Voidaan sanoa, että ihmisillä on aina ollut vapaa valinta mustavalkoisuudessa, he eivät kuitenkaan ole tietoisia väreistä. Jos siis teillä ei ole värejä, ette valitse punaista tai sinistä tai vihreää. Ymmärrättekö? No niin, kuvitelkaa hetki, että nuo värit ovat moniulotteinen todellisuus. Siksi ihminen (vaikka hänellä on vapaa valinta) ei voi kuvitella asioita, mitä hän ei voi kuvitella. Hän ei siis valitse värejä, koska hän ei tiedä niiden olemassaolosta. Rakkaat ystävät, tämä on siis muuttumassa. Alatte nähdä käsitteitä, jotka eivät koskaan ole olleet käsitteitä! Valmistautukaa väreihin!

Aion antaa teille pikkuluettelon siitä, mitä odottaa, ja jotkut teistä näkevät nämä asiat nopeasti ja jotkut eivät vähään aikaan. Annan teille yleiskatsauksen ilman kelloa. Kun siis sanotte: "No, rakas Kryon, milloin nämä asiat tapahtuvat?", vastaan "Kyllä". Voi rakas ystävä, ne tapahtuvat, sillä näemme niiden kaikkien tapahtumismahdollisuuden, mikä merkitsee, että näemme jo ilmentämisenne.

Henkisyys

Numero yksi: henkisyys. Henkiset järjestelmät alkavat muuttua planeetallanne. Tämä ei kerro teille, että tietyt järjestelmät menevät pois. Ne pelkästään muuttuvat. Jotkut suurimmista henkisistä järjestelmistä joita kutsuttaisiin planeetan järjestäytyneiksi uskonnoiksi, muuttuvat. Ne muuttuvat ulkoisesta auktoriteetista sisäiseen auktoriteettiin. Lopulta tulee erilainen tapa palvoa, mikä muuttaa hitaasti sääntöjä pitäen perusopit samoina.

Kristuksen oppi on ollut aina Jumalan löytäminen sisältä. Opetukset olivat selkeitä. Ihmeitä annettiin esimerkkinä siitä, mitä ihmiset voisivat tehdä, ei pohjustamaan jonkun miehen palvomista Jumalana. Siis kun tämä omaksutaan, Kristuksen opetukset voivat jäädä Kristuksen opetuksiksi. Se muuttaa pelkästään tulkintaa.

Lähi-idän suurten profeettojen opetukset (kaikki liittyvät tosiinsa) koskevat ykseyttä ja rakkautta. Niinpä sitten kun pyhät sanat määritellään uudella viisaudella, ihmiset muuttuvat, eivät profeettojen sanat. Itse asiassa, profeetoista tulee vielä enemmän jumalaisesti inspiroituja ja heidän viisaudestaan tulee vielä syvällisempää.

Menetätte pian paavin. Minulla ei ole kelloa. "Pian" meille voi merkitä mitä tahansa teille. Se kuka hänet korvaa, voi yllättää teidät, sillä hänen järjestönsä on eloonjäämistaistelussa tuona ajankohtana. Tämä merkitsee, että harvemmat ja harvemmat ovat kiinnostuneita pappeuden aloittamisesta. Harvemmat ja harvemmat nuoret ihmiset ovat kiinnostuneita järjestöstä ja uuden paavin on tehtävä muutoksia pitääkseen kirkon hengissä. Tämä merkitsee, että hänen järjestönsä pysyy, mutta kera modernimman näkemyksen siitä, mitä todella on teidän kaikkien edessä uudessa energiassa.

Kyse ei ole kirkon kaatumisesta. Kyse on sen sijaan sisäisen jumaluuden uudelleenkalibroinnista, mikä sopisi palvonnan jatkumiseen. Se on "kaikki voittavat" -tilanne. Uudella paavilla on rankkaa, koska vanha kaarti on edelleen paikalla. Voisi olla jopa salamurhayritys - niin käy, kun vanha energia on sitkeässä. Tämä on numero yksi. Tarkkailkaa sitä. Se on muutos tavassa, millä henkiset järjestelmät toimivat. Se on henkisten järjestelmien uudelleen linjaamista niin, että se resonoi vahvempaan totuuteen, mikä ihmisvetoista eikä profeettavetoista.

Draama

Numero kaksi: vastoin kaikkea sitä, mitä pidätte ihmisluontona, ihmiset alkavat reagoida eri tavalla draamaan. Tällä hetkellä draama on viehättävää. Näette medianne antavan teille viimeisimpänä "todellisuushenkäyksenään" tosi-tv-ohjelmia, jotta voitte katsella draamaa - ikään kuin teillä ei olisi tarpeeksi sitä kotona. Haluan teidän tarkkailevan tätä muutosta, koska se kertoo teille, että ihmisen perusluonteessa on tapahtumassa muutos. Lopulta nämä nykyasiat eivät ole enää lainkaan viehättäviä. Eivät lainkaan. Tulee aika, jolloin katsotte ajassa taaksepäin ja näette, milloin katselitte tuollaista viihdettä, ja sanotte: "Miten barbaarista tämä oli!" Se muuttuu.

Tämä merkitsee, että muutos siinä on käsillä, mitä ihmiset haluavat nähdä viihteenään. Kyse on muutoksesta siinä, mitä he haluavat kokea elämässään ja vapaa-aikanaan. On enemmän motivaatiota asioihin, jotka rauhoittavat heidän sieluaan, eikä draamaan mikä sekoittaa heitä. Heille ei syötetä enää sitä, mitä heille ennen syötettiin vanhassa energiassa. Jos näette televisiossa ohjelman, mikä tehtiin 50-luvulla, mitä pidätte siitä? Näyttääkö se kuluneelta ja naurettavalta viattomuudessaan? Se näyttää ja se johtuu todellisuutenne muuttumisesta tänä päivänä. Siis tulossa on todellinen muutos siinä, miten ihmiset reagoivat draamaan.

Ette ole enää yhtä kiinnostuneita asioista, jotka ovat dramaattisia, vaan olette kiinnostuneempia asioista, jotka ovat informatiivisia ja sydäntä lämmittäviä. Se on tulossa. Tiedän joidenkin teistä sanovan: "Epäilen sitä, koska ihmiset ovat ihmisiä." Jotkut jopa väittävät vastaan ja sanovat: "No, Kryon, olet sanonut, ettei suurin osa ihmiskunnasta ole vanhoja sieluja. Siksi he eivät muutu meidän rinnallamme. Miten siis voi suurin osa ihmisistä muuttua?" Kerron teille tämän: on joitain asioita, jotka ovat maailmanlaajuisia, ja on joitain asioita, jotka ovat vain vanhoja sieluja koskevia. Te näette. Mutta siemenet kylvetän ensin teidän parissanne. Niinpä sitä mitä te tunnette ja teette, nähdään lopulta yleisesti väestössä. Mitä tunnet tällä hetkellä siitä, mitä televisiossa on, vanha sielu? Vastustat jo! Näet jo barbarismia. Näet jo niitä, joilla ei ole rehellisyyttä journalismissaan ja jotka haluavat pelotella teitä informoimisen sijasta. Se muuttuu. Vaaditte sitä.

Ajatelkaa sitä näin. Vanhat sielut ovat siemeniä, jotka kylvävät energiaa, mikä kasvaa ja sallii uusien siementen syntymisen. Lopulta myös nuorilla sieluilla on mahdollisuus tähän siemenperintöön, minkä maan uusi energia antaa. Tämä oli numero kaksi.

Pidempi elämä toteutuu, mutta …

Tämä kohta on uudelleentarkastelua. Tuomme sen jatkuvasti esiin, koska ihmiset eivät usko sitä. Jos alatte elää pidempään, on niitä, jotka pelkäävät ylikansoitusta. Olette nähneet, miten tilanne on ollut tähän mennessä, ja matemaattinen kehityskulku on ehdotonta ettekä voi muuttaa sitä. Jos siis tarkastelette maapallon väestöä ja sitä, miten paljon se on muuttunut kahdessa vuosikymmenessä, se pelottaa teitä. Mikä muuttaisi tuon kehityskulun?

Vastaus on yksinkertainen, mutta se vaatii ajattelumuutosta. Vastaus on planeetan sivilisaatio, mikä ymmärtää uuden selviytymisskenaarion. Perusväestö jota on kehotettu hankkimaan paljon lapsia rodun parantamiseksi [vanha selviytyminen], alkaa ymmärtää uuden skenaarion logiikkaa. Aikakausin akaasinen viisaus alkaa hiipiä sisään perusselviytymisskenaariomuutoksen kera. Ei jokainen nainen katso itseään ja sano: "Kello tikittää", vaan hän voi sen sijaan sanoa: "Olen ollut äiti 14 kertaa peräkkäin. Jätän tämän elämän väliin." Tämä on nainen, joka ymmärtää, ettei tähän sisälly mitään menetystä tai syyllisyyttä, ja hän tuntee, että uusi selviytymispiirre on pitää perhe pienenä tai ei hankkia sitä lainkaan! Ja kuten sanoimme aiemmin, myös ne jotka ovat tällä hetkellä tietämättömiä väestökasvun ehkäisystä, tajuavat, mistä syntyy vauvoja [Kryonin vitsi].

Osa uutta Afrikkaa on koulutus ja parantuminen ja lopulta nollaväestönkasvu, aivan kuten joissain ensimmäisen maailman maissa tällä hetkellä. Ne jotka ovat tällä hetkellä sidottuja johonkin henkiseen oppijärjestelmään, saavat tuon opin muuttumaan ihmisen syntymää koskien (tarkkailkaa tätä). Sitten he pystyvät tekemään vapaan valinnan, mikä on sopiva myös järjestäytyneessä uskonnossa. Nimittäin asiat muuttuvat ja terve järki sanoo: "Kenties auttaisi planeettaa, jos en hankkisi lapsia tai kenties vain yhden lapsen." Sitten ilmiselvä asia: "Kenties voin elää taloudellisesti paremmin ja olla viisaampi vain yhden lapsen kanssa. Se auttaa tuota yhtä!"

Tarkkailkaa näitä muutoksia. Teille jotka olette syvällä oppijärjestelmien perinteessä ja sanoisitte, että tämä kuulostaa pöyristyttävän mahdottomalta, annan uuden paavin [Kryon hymyilee]. Teitä jotka tunnette, että kontrolloimaton lisääntyminen on vääjäämätöntä, kannustan katsomaan tilastoja - jos ette ole jo katsoneet tai välittäneet katsoa vielä - siitä, mitä ensimmäisen maailman maat ovat jo saaneet aikaan omin päin, ilman mitään valtuutuksia. Sitä tapahtuu jo. Tämä oli numero kolme.

Energia (taas)

Planeetan luonnonvarat ovat rajalliset eivätkä tue sen jatkumista, mitä olette tehneet. Olemme sanoneet tätä vuosikymmenen ajan. Tarkkailkaa lisääntynyttä tiedettä ja lisääntynyttä rahoitusta vaihtoehtoisten sähköntuotantotapojen luomiseen (lopultakin). Tarkkailkaa niiden samojen yritysten olevan rahoittajia, joilla on eniten menetettävää. Se on alkua sen täydelle oivallukselle, että ajattelumuutos on käynnissä. Voitte ottaa Gaiasta fyysisten resurssien sijasta asioita, jotka ovat energiaa. Puhumme taas kerran maalämmöstä, vuorovesistä ja tuulesta. Taaskin vetoamme siihen, että te ette ylirakentaisi tätä, sillä yksi asia mitä ihmiset tehtävät teknologisella aikakaudella, on yksinkertaisten asioiden ylirakentaminen. Katsokaa ydinvoimaa - ylirakennetuin ja kallein höyrykone, mitä on!

Nykyisten ideoidenne energian saamisesta vuorovesi- ja aaltoliikkeestä ei tarvitse olla teknisiä ihmeitä. Ajatelkaa laiturin aalloissa siipiratasta, joka tekee energiaa kumpaankin suuntaan [tulevat ja menevät aallot], sidottuna generaattoriin, mikä voi antaa sähköä kymmenille naapurustossa - ei koko kaupungille. Ajatelkaa yksinkertaisesti ja hajauttakaa käyttöideat. Sama pätee tuuleen ja maalämpöön. Ajatelkaa ryhmässä olevien kotien käyttötarvetta. Teillä ei tapahdu verkon kaatumista, jos ei ole verkkoa. Tämä on tulevaisuuden tapa ja olette taipuvaisempia saamaan sen ennemmin kuin myöhemmin, jos teette näin - eikä se maksa yhtä paljon.

Vesi

Olemme kertoneet teille, että yksi planeetan suurimmista luonnonvaroista, mikä muuttuu ja on mysteeri teille, on puhdas vesi. Siitä tulee seuraava kulta, rakkaat ystävät. Olemme antaneet teille myös joitain vihjeitä ja esimerkkejä ja vetoamme taas: oppikaa jo ennen mahdollisuutta sen loppumisesta poistamaan suolaa reaaliaikaisesti ilman lämpöä. Se on olemassa, se on tehtävissä ja joillakin on se jo laboratoriossa. Tämä saa aikaan halpaa puhdasta vettä planeetalle.

Alkaa tapahtua asenteen muutos. Hitaasti alatte nähdä sitä ja ainoa asia mikä menee sen tielle, ovat ne suuren rahan yritykset, joilla on tällä hetkellä vanha järjestelmä. Tämä alkaa muuttua myös. Sillä iso raha haluaa aina investoida siihen, minkä se tietää tulevan seuraavaksi, mutta se haluaa luoda sen, mitä seuraavaksi tulee, niissä puitteissa, mitä sillä on jo "hyllyssä". Hyllyssä on öljyä, hiiltä, patoja ja uusiutumattomien resurssien käyttöä. Se ei ole muuttunut paljon viimeiseen sataan vuoteen, eihän? Nyt näette vapaan valinnan muutoksen. Näette tehtävän johtajistoissa päätöksiä, jotka olisivat saaneet ne kavahtamaan kaksi sukupolvea sitten. Nyt "huonoimmasta vaihtoehdosta mitä voitaisiin tehdä" saattaa tulla "paras vaihtoehto mitä voitaisiin tehdä". Rakkaat ystävät, tämä on muutos vapaan valinnan käsitteessä. Silloin kun huomisen ajattelijat näkevät vaihtoehtoja, jotka eivät olleet vaihtoehtona aiemmin, on kyse muutoksesta. Tämä oli numero neljä.

Rehellisyys mikä saattaa yllättää …

Numero viisi: on niitä, jotka ajattelevat olevan mahdotonta saada rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden etsintää kaikissa asioissa. Toisin sanoen, ihmiset eivät vain mene sen mukana, minkä heille kerrotaan olevan vallitseva tilanne. He katsovat sitä ja sanovat: "No, minusta se voisi olla parempi. Aion etsiskellä jotain, missä on enemmän rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta." Kyllä, on niitä, jotka sanovat teille: "Katso, instituutioilla on kaikki kortit ja on tehtävä heidän tavallaan. Jos haluat sairausvakuutuksen tai lainaa pankilta kotiasi varten, on parempi tehdä heidän tavallaan." Minulla on teille uutisia. Tämäkin muuttuu.

"Mitä aiot tehdä?", ihmiset kysyvät. "Heillä on kaikki valta!" Ennen ei voinut tehdä mitään. Nyt kerron teille, mitä mahdollisuudet ovat. Aiotte vetäytyä palapelistä ja katsoa sokkelon seinien ohi. Sanotte: "No, sitten aloitan oman instituutioni." Ja jotkut tekevät niin. Uudet rehellisyyteen perustuvat instituutiot pyyhkäisevät suoraan vanhan energian ohi. Toisin sanoen, on niitä, jotka ovat tänä päivänä nuoria ja jotka aloittavat uuden pankkitavan, uuden terveydenhoitotavan ja uuden vakuutustavan. Ja sitten kun näette nämä suunnitelmat, sanotte: "Miksi emme tulleet ajatelleeksi tätä?"

Oletteko nähneet kuluneella vuosikymmenellä innovaatioita ja keksintöjä, jotka vaativat ajattelua vanhan todellisuuden laatikon ulkopuolella? Todellakin olette. En voi kertoa teille, mitä on tulossa, koska ette ole ajatelleet sitä vielä! Mutta niiden mahdollisuudet ovat hyvin todennäköisiä. Minäpä annan teille esimerkin. Sanotaanpa, että 20 vuotta sitten ennustitte, että olisi jotain internetiksi kutsuttua laitteella, mitä ei oikeastaan ole, käyttäen teknologiaa, mitä ette pysty kuvittelemaan. Kädessänne on täysinäisiä kirjastoja, rakennuksia täynnä kirjoja - maailmanlaajuinen tietosanakirja kaikesta tunnetusta ja sen voi saada esiin välittömästi! Eikä vain tämä, vaan tuo palvelu ei maksa penniäkään! Voitte soittaa ystäville ja nähdä heidät videonäytöllä eikä se maksa penniäkään! Riippumatta siitä, miten pitkään ja "syvälle" käytätte tätä palvelua, itse palvelu on ilmainen.

No niin, kuka tahnasta joka kuunteli teitä silloin, olisi kenties sanonut: "Vaikka uskoisimmekin teknologiaosuuteen, mitä pidämme mahdottomana, kaikki maksaa jotain. Siitä on velotettava! Miten he muuten pysyisivät liiketoiminnassa?" Vastaus on tämä: uuden keksinnön myötä tulee uusia liiketoimintamalleja. Te ette tiedä, mitä ette tiedä, joten älkää päättäkö etukäteen, mitä luulette olevan tulossa vanhan energian maailmaan perustuen.

Mahdotonta … politiikan uudelleentarkastelua

Ihmiset alkavat etsiä rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta ja sitä tapahtuu paikoissa, mitä ette koskaan odota. Sanoin tämän viime viikolla, joten tämä on uudelleentarkastelua. Tulee aika, jolloin vaaditte tätä politiikaltanne - oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä. Niinpä ehdokkaiden alkaessa nimitellä toisiaan, käännätte selkänne heille eivätkä he saa yhtään ääniä. He tajuavat pointin hyvin nopeasti, vai miten luulette? Mitä tästä ajattelette?

Minäpä annan teille yhden mahdollisuuden. Maa missä olen tällä hetkellä [USA], antaa mallin tuolle ominaisuudelle. Minulla ei ole kelloa. Tarkkailkaa, kun nuoret laittavat tämän liikkeelle ja he tekevät sen, sillä he ovat huomisen äänestäjiä eivätkä he halua tämän päivän energiaa. Joillekin heistä se on niin vastenmielistä, etteivät he edes rekisteröidy äänestämään tässä energiassa. Näette tätä pian. Tämä oli numero viisi.

Uutiset

Numero kuusi. Olen lyhytsanainen. Tarkkailkaa uutistenne muuttumista. Niiden on muututtava. Silloin kun media oivaltaa ihmisten muuttavan katselutottumuksiaan, se alkaa muuttaa tuotantoaan teidän katsottavaksenne. Lopulta on jotain nimeltään "hyvien uutisten kanava" ja se on todella houkutteleva. Sillä se on totta ja vastapaino draamalla, mikä on tämän päivän viehätystä. Tätä perheet haluavat katsella illalla istuen pöydän ääressä. He saavat jotain, missä näytetään koko kuva jostain tilanteesta eikä vain dramaattisia osia. Kuulette, mitä planeetalla tapahtuu, mitä kukaan ei kerro teille nyt, ja sitten kun se tapahtuu - meillä ei ole kelloa, rakas ystävä - se kilpailee vahvasti draaman kanssa. Jatkan tämän kertomista teille. Ihmisluonto alkaa olla väreissä mustavalkoisuuden sijasta. Tarkkailkaa sitä. Ja tämä oli numero kuusi.

Ennusteet

On vielä kaksi. Hyvin äskettäin annoimme teille ennusteprofetian. Toistamme sen nyt. Tällä hetkellä planeetalla on menossa jotain sellaista, mikä tuo suuren lääketeollisuuden polvilleen. Paljolti samanlaista mitä tapahtui tupakkateollisuudelle - kun oivallettiin rehellisyyden puute, oli huolestuneisuutta ja tyrmistystä. Näitte teollisuuden, mikä tieten tahtoen teki nuorista riippuvaisia ja aiheutti kuolemaa, ja tämä paljastettiin. Eikä se vienyt kovin kauan, eihän? Siitä ei ole kovin kauan, kun sanoimme tämän, ja toistan sen: kun nähdään kokonainen teollisuusala mikä rahasyistä ja voittoa tavoitellen haluaa pitää ihmiset sairaana, se kaatuu. Ennemmin kuin myöhemmin. Näette enteitä siitä hyvin pian.

Alatte nähdä ihmisten katsovan terveyttään eri tavalla. Tiedättekö, mikä on vastaus pitkäaikaiseen terveydenhuoltoon? Ei vain tässä maassa, vaan koko maapallolla? Annan teille vihjeen. Älkää sairastuko! Ja rakas ihminen, aion kertoa teille, että tämä on käsillä. On tulossa ymmärrystä kehosta tavalla, millä ette ole aiemmin ymmärtäneet sitä. DNA:nne on rakennettu uudistumaan ja kestämään satoja vuosia. Nyt olette täällä hetken ja kuolette. Tutkimusta on olemassa. Pidennetyn elämän alku on olemassa. Ihmiset etsivät asioita, jotka ovat luonnollisia, ja prosesseja jotka ovat aina olleet, ja tällä on avautumistie suuren lääketeollisuuden kuolemisen vuoksi. Ja ihmettelette, miksi ette tienneet sitä aiemmin, ja katsotte taaksepäin ja kavahdatte - kuten teette tänä päivänä 50-luvun mainoksille, jossa lääkäri hymyilee ja suosittelee tietynlaista tupakkaa.

Minulla ei ole kelloa, rakas ystävä. En voi kertoa teille "milloin". Voin vain taata, että se tapahtuu. Sen on pakko. Uudessa energiassa ei voi olla järjestelmiä, mitkä ovat niin suuria ja millä ei ole rehellisyyttä. Ymmärrättekö? Sitten on niitä, jotka sanovat: "Toivon sen tapahtuvan ollessani vielä täällä." Voi, se tapahtuu. Et kenties ole se, kuka olet tänään, mutta olet täällä näkemässä sen, vanha sielu. [Kryon hymyilee] Ja tämä oli numero seitsemän.

Sodan loppu

Viimeinen kohta on paras. Tuhansia vuosia ihmiset ovat käyneet sotaa toisiaan vastaan tällä planeetalla. Jos tarkastelette syitä sotimiseen, näette nopeasti, ettei ole mitään hyviä syitä - maa-alue, resurssit, ahneus. Ne eivät ole syitä. Ne ovat kuvaus vanhasta energiasta. Ne eivät ole syitä. Syitä olisi kenties puolustautuminen hyökkääjää vastaan. Mutta mitä jos ei ole enää hyökkääjätietoisuutta?

Kun ilmestyin kumppanini elämään yli 20 vuotta sitten, sanoin hänelle yksityisesti, että ensimmäiset antamamme viestit ovat uskomattomia. Olisi naurua. Kerroimme hänelle, että ihmisluonne ja tietoisuus muuttuisivat, rauhan siemeniä kylvettäisiin ja tulisi aika, jolloin ei ole enää sotaa. Nauru oli tosiaankin suurta, koska ihmiset katsovat historiaa ja näkevät malleja, jotka perustuvat absoluuttiseen energiaan nimeltään ihmisluonto. "Mahdotonta! Sotaa on oltava aina. On aina ollut. Siksi tulee aina olemaan." Tämä olette te laatikossa, mustavalkoisessa mahdollisuudessa, missä voitte nähdä vain mustan ja valkoisen siitä, mitä on ja mitä on ollut. Teillä ei ole aavistustakaan värisävyistä, mitkä ovat tietoisuudessanne ja Jumalan rakkauden kauneus.

Pohjois-Korea on muutoksen partaalla - kuten kerromme, että se saattaisi olla. Mitä tämä vaati? Vanhan energian kuoleman, ja haluan teidän katsovan tämän tapahtumista. Nuoren johtajan neuvonantajat tekevät parhaansa vetääkseen tämän takaisin vanhaan energiaan. Hänen tahtonsa vapaa valinta on hyvin erilainen kuin isänsä, sillä hän näkee vähän värejä. Tarkkailkaa näitä asioita. Ne vievät kauemmin, kuin haluatte, mutta se on alun alkua.

Näette Etelä-Amerikan uuden yhdistymisen ennemmin kuin myöhemmin sen vuoksi, mitä tapahtuu mahdollisesti tänä vuonna Venezuelassa. Näette Iranin muuttuvan. Meillä ei ole kelloa. Nämä ovat mahdollisuuksia. Nämä voivat muuttua vapaan valinnan myötä. Nämä eivät ole profetioita. Tämä on todellisuusmuutosta, rakkaat ystävät, joten numero kahdeksasta tulee alttius siihen, ettei ole enää sotaa. Tätä ihmiset haluavat. Tätä hallitukset haluavat. Tämä on viisaustekijä, mikä alkaa tapahtua planeetalla ja mikä on suurempi, mitä pidätte mahdollisena. Sillä katsoessanne hallitusta, mitä ajattelette? Näette toimimattomuutta ja perusoletus sanoo, että mitä enemmän on ihmisiä, jotka yrittävät tehdä jotain yhdessä, sitä huonommaksi tilanne tulee. Kaikki asettuu alimpaan yhteiseen nimittäjään. Kerromme teille, että noistakin asioista tulee vanhan energian käsityksiä. Sen sijaan katselette viisaudesta tulevan päämahdollisuus.

Minulla ei ole kelloa. En voi kertoa teille "milloin". Voin kertoa vain, että se on tekeillä ja sen siemeniä on havaittavananne pian - tällä hetkellä jokaisesta kahdeksasta kategoriasta, mitä näytin teille.

On niitä, jotka sanovat: "No, Kryon, teet paljon enemmän ennusteita kuin ennen." Haluan kertoa teille, mitä tapahtuu, rakas ystävä. En ennusta mitään. Kerron teille vain sen, mitä on jo todellisuutenne mahdollisuuskeitoksessa. Tätä ihmiset tekevät tällä planeetalla ja teidän jotka uskotte tähän kommunikointiin, pitäisi huokaista helpotuksesta ja sanoa: "Jo on aikakin."

Lähden kohta taas kerran, mutta en ennen tätä kehotusta. Siemenenkylväjät, teillä on 18 vuotta aikaa kylvää näitä uusia siemeniä. Ne kasvavat nopeammin, jos teette sen nyt ettekä myöhemmin. Esitettävä osanne on saada korkeampi tietoisuus näillä alueilla kotona ja töissä ja osoittaa ympärillä oleville, mitä tiedätte viisautenne kautta. Näyttäkää heille Jumalan rakkaus elämässänne kohtelemalla heitä kuin itseänne - ollen hidas suuttumaan ja nopea antamaan anteeksi. Luokaa lohtua ympärillenne, rauhan kupla ympärillenne mikä on niin haluttu, että ihmiset haluavat olla kanssanne. Olkaa ei-tuomitseva.

Nämä ovat siemeniä, jotka muuttavat tämän planeetan kristalliverkkoa, ja lapsenne ja heidän lapsensa perivät sen, mitä teette tänä päivänä. Tässä siirtymässä on kyse tietoisuusmuutoksesta - siksi olette täällä.

Tämä on tämän päivän totuus ja taas kerran sanon sen: kaikki asiat voivat vetäytyä vähän taaksepäin, ennen kuin ne siirtyvät eteenpäin, mutta näin asiat ovat aina olleet. Jos katsotte viimeistä 50 vuotta, näette valtavan muutoksen ihmisluonteessa. Se ei kuitenkaan ole mitään verrattuna siihen, mitä tulette näkemään.

Olen Kryon. Kaksikymmentäkaksi vuotta sitten kumppanini päästi minut elämäänsä. Tiesin, että häneltä menisi vielä neljä vuotta päästä vauhtiin ja näin kävi. Kahdeksantoista vuotta sitten em. asetelma alkoi ja silloin alkoi tämä työ. Olen täällä sen vuoksi, mitä ihmiskunta teki. Kryon on aina ollut tällä planeetalla, mutta vasta viimeiset 18 vuotta ovat olleet syvällisiä viestejä muutoksesta. Verkkosäätöryhmä saapui 1989 ja lähti 2002 ja magnetismi oli asetettu. Silloin ihmistietoisuus alkoi muuttua, kuten sanoimme sen muuttuvan.

Tämä on viestimme tänään. Lähtekää erilaisena kuin tulitte.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Helmikuu 2012 - SUURI KUVA - TE ETTE OLE YKSIN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:49

SUURI KUVA - TE ETTE OLE YKSIN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
Helmikuu 2012, Patagonia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Kryon puhuu taas planeetan alusta, Lemuriasta ja plejadilaisista. Sitten hän puhuu siitä, mitä voi odottaa suuresta muutoksestamme ja uudenlaisesta odottamattoman intuitiivisesta ihmisestä. Tämä näyttää olevan teema ja sitä tosiaankin vain parannettiin kanavoinnilla elokuussa Havaijin risteilyllä (se on kuunneltavissa audiona nyt).

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Kryonin Patagonian risteilyllä 2012.

*********

Tervehdys taas, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Taas kerran puhumme teille, että magnetismi muuttuu eikä yksinkertaisella tavalla. Se ei ole sellaista, miten tieteenne näkee sen, vaan syvällistä ja se vaikuttaa DNA:hanne. Kyse on sen lopusta, mitä te kutsuisitte "seikkailuksi". Kyse on sen alusta, mitä me kutsuisimme "suureksi seikkailuksi". Tämä kanavointi on täynnä informaatiota, mistä osan olette kuulleet ja osaa ette.

Kumppanini on antanut näitä viestejä 22 vuotta, jotta voisimme istua täällä yhdessä nyt ja puhua mahdollisuuksista. Haluan antaa teille vielä kerran maapallon ja ihmiskunnan historian yksinkertaisella tavalla, mikä ei ole monimutkainen. Se on jotain, minkä voitte nähdä "kapseloidussa" muodossa, tiivistetyssä muodossa, ja ymmärrätte sen paremmin.

Kolmetoista miljardia vuotta sitten kaikki tämä alkoi. Kumppanini kertoi teille tänään, että luomisenluola oli silloin, kun maapallo muodostui. Se oli kvanttitapahtuma. Se [luomisenluola] oli siellä. Te olitte siellä. Minä [Kryon] olin siellä. Katselimme maapallon muodostumista ja näimme mahdollisuuksia alkavan olla olemassa. Ja rakkaat ystävät, tässä on informaatiota, mikä teidän täytyy todella tietää: ette istuskelleet vain katselemassa tämän planeetan kehittymistä. Miten sanon tämän teille?

Eikö teistä ole kummallista, että koko ihmissivilisaatio näyttää tulleen maapallon olemassaolon viime hetkellä? Kaikki nuo miljardit vuodet elämän kehittymistä maapallolla, elämä alkoi ja loppui monta kertaa, kuitenkaan ihmisiä ei ollut täällä. Eikö teistä ole kummallista, että teidän kehittymisenne tapahtui tämän kaiken viimeisellä mahdollisella hetkellä? Suuria nisäkkäitä oli täällä miljoonia vuosia sitten, mutta te ette olleet. Tieteenne ei näe tätä kummallisena, sillä heillä ei ole mitään, mihin verrata sitä. Sen sijaan he vain tarkastelevat sitä tapana, miten asiat tapahtuivat. Me kutsumme sitä suunnitelluksi synkronismiksi.

Voidakseni antaa teille tämän informaation kunnolla, minun on annettava taas kerran luomiskertomus. Ette vain katselleet silloin. Jokainen teistä osallistui jossain muualla. Tämä ei ole ensimmäinen planeetta, millä olette olleet, mutta tehän tiesitte sen, eikö niin?

Kuitenkaan tämä informaatio muusta olemassaolosta ei ole nykyisessä akaasisessa historiassanne, sillä DNA-akaasia perustuu vain maapalloon. Niinpä kaikki muistaminen on olettamusta ja intuitiota ja saatte sen korkeammalta itseltänne ettekä DNA:stanne. DNA:nne perustuu maapalloon yhdellä muutoksella ja siinä pääsemme jälleen kerran luomiskertomukseen.

Yleiskatsaus

Minäpä vien teidät vain miljardin vuoden taakse. Olette tässä galaksissa silloin ja kehotamme teitä olemaan katsomatta tämän galaksin ulkopuolelle historiaanne etsiessä. Jokaisella galaksilla on oma henkinen suunnitelmansa ja se vaikuttaa kunkin galaksin fysiikkaan. Siksi tiede pystyy näkemään erilaista fysiikkaa universumissa eivätkä he ymmärrä miksi. Pysykää omassa galaksissanne tätä tutkimusta varten. Jos tässä kohtaa kertoisin teille, että tietoisuus määrittelee fysiikkaa, ette ehkä ymmärtäisi. Niinpä jätetään se vain siihen.

Minäpä vien teidät planeetalle, mikä käy läpi sitä, mitä te käytte läpi. Neljä miljardia vuotta sitten omanne oli pelkästään viilenemässä. Elämä ei ollut oikeastaan alkanut sellaisena, kuin tunnette sen. Voi, oli siemeniä, mutta siinä oli kaikki. Tuntemanne elämä ei ollut vielä todellisuudessa lainkaan alkanut. Mutta galaksin toisilla planeetoilla vaikutti jo hienostuneita ryhmiä, jotka olivat humanoideja, ihmistyyppejä. He näyttivät teiltä, sillä tämä on suunnitelma. Neljä miljardia vuotta sitten elämä alkoi heidän planeetallaan, hyvin erilaisena kuin teidän aikajanallanne.

Miljardi vuotta sitten he kävivät läpi muutoksen ja heillä oli vapaa valinta. He olivat ainoa planeetta, millä oli se heidän aikanaan, ja lopulta he kävivät läpi tietoisuusmuodonmuutoksen.

He näyttivät kehittyvän eksponentiaalisesti ja vei vain tuhat vuotta siirtyä täysin aineellisesta muodosta valaistuneeseen. Vain tuhat vuotta ja heistä tuli enimmäkseen kvanttiajattelijoita. Elämä oli jumalaista ja he määrittelivät sen eri tavalla, sillä he olivat löytäneet elämän kvanttiosia sisältään. Kaikki muuttui. He eivät kuolleet ja suunnitelman mukaan tiettynä ajankohtana tulevaisuudessaan he kylväisivät toisen planeetan kehittyneellä DNA:llaan. Sitten kun tuo planeetta olisi valmis, he kylväisivät tietonsa valosta, pimeydestä ja intuitiosta ja he tekivät sen planeetalla hyvin kaukana omastanne. Se oli planeetta Seitsemän sisaren tähtijärjestelmässä. mistä tuli se, minkä tunnette nyt plejadilaisten kotina. Tämä oli sitten Plejadien sivilisaation alku. Näin plejadilaiset alkoivat - toisista jotka kylvivät heidät DNA-tietoisuudella.

Miljoonia vuosia myöhemmin oli humanoidimuotoja, jotka siirtyvät ylösnousemukseen Seitsemässä sisaressa. Annan teille galaksin historiaa, en elämän historiaa. Se on jumaluuden historiaa, kaikkeen vaikuttaa keskus ja kaikki on kietoutuneessa kvanttitilassa. Kaikki tämä tapahtui vapaasta valinnasta.

Teidän tarinanne

Useita satojatuhansia vuosia sitten ihmiset alkoivat muotoutua ihmiseksi, minkä tunnistatte tänä päivänä. Se oli vasta eilen. Älkää sekoittako tätä ihmisen kehittymiseen. Se on ollut käynnissä hyvin pitkään. Mutta se DNA mikä kehossanne on, ei ole luonnostaan planeetalla kehittynyt DNA. Teidän DNA:nne on maapohjaisten evoluutioprosessien ulkopuolelta ja tiedemiehet alkavat nähdä sen. Tämä "puuttuva linkki" mistä puhutaan, ei ole ihmisen.

Siis taas kerran kerromme teille, että ne jotka auttoivat kylvämään teidät noin 100 000 - 200 000 vuotta sitten maan päälle, olivat plejadilaisia, jotka olivat päässeet valmistumisvaiheeseen ja muuttaneet tietoisuuttaan. Heistä oli tullut kvanttisia vapaasta valinnastaan ja teillä on heidän DNA:nsa osia sisällänne.

Uutta informaatiota teille: kylvämisprosessi ei ollut yksi tapahtuma. Tästä syystä annamme teille tämän suuren aikavälin, jolloin plejadilaiset työskentelivät kanssanne. Se tehtiin ajan kuluessa ja monissa paikoissa. Se ei tapahtunut kaikki samanaikaisesti ja tämä tapahtui syistä, mitä jäävät tuntemattomiksi teille tällä erää, mutta myöhemmin ne selittävät, miksi löydätte toisia ihmistyyppejä, jotka ovat nyt sukupuuttoon kuolleita. Nyt teillä on vain yksi ihmistyyppi ja tämä on vaistonvastaista kaikelle planeetan nisäkäskehitykselle. Tämä oli suunnitelma ja tämän tuntemanne ihmiskunnan luominen vei yli 100 000 vuotta.

Ihmisen ennakkoasenteessa on luomistarina, missä tieto valosta ja pimeydestä annetaan ihmisille yhtenä päivänä puutarhassa ja mihin sisältyy puhuva käärme ja muuta mytologiaa. Henkisen logiikan pitäisi kertoa teille, että nämä tarinat ovat vain vertauskuvia varsinaisesta totuudesta - että tapahtui todella merkittävä tietoisuusmuutos, mutta pidemmän ajan kuluessa eikä välittömästi. Samassa mytologiassa maapallo luotiin seitsemässä päivässä. Tämä edustaa kuitenkin vain numerologista totuutta [7 on jumaluuden luku] eli planeetan luomisessa oli jumalainen suunnitelma. On aika alkaa käyttää henkistä logiikkaa opetuksissa, joita teillä on henkisestä historiasta, sillä paljastukset ovat upeita ja johtavat täydellisempään ymmärrykseen.

No niin, mitä oikeasti on DNA:ssanne? Se on plejadilaisten koodi ja heitä ennen olleiden ja myös näitä ennen olleiden. Ette voi muistaa sitä, sillä se ei ole järjestelmä. Järjestelmä on, että akaasinen tiedostonne on vain maapallolta, mutta jumalainen muistinne vie teidät takaisin alkuun, missä luotiin järjestelmä toisensa jälkeen ja minkä näette jumaluutena galaksissa ja universumissa.

Keitä he ovat? He ovat jumalaisia vanhempianne. He ovat siemenjumaluus teissä ja he käyvät täällä. He eivät ole kaikki plejadilaisia - tiesittekö sitä? Sen sijaan he ovat ympäri galaksia. Nimittäin hekin edustavat plejadilaisten siemeniä ja he pitävät teidät turvassa. Teillä ei olisi sitä muuten. "Turvassa miltä", kysytte ehkä.

Turvakupla

Universuminne kuhisee elämää. Ainostaan suhteellisen harvat planeetat ovat miljoonien vuosien aikana päässeet paikkaan, missä kehoissa on Luoja-DNA:ta. Jotkut kylvettiin eivätkä ne koskaan onnistuneet. Jotkut ovat nyt kuolleita. Jotkut ovat teknisesti kehittyneitä, mutta niillä ei ole lainkaan jumaluuden kipinää. Niinpä silloin kun jokin planeetta on päättämässä, sitä pidetään turvassa muulta elämältä, mikä saattaisi puuttua asioihin.

Jumalaiset olennot ympäröivät teitä ja ne pitävät teidät turvassa, kun tämä vapaan valinnan planeetta - ainoa tällä hetkellä - tekee päätöstään. Olette kääntymässä tietoisuuskulmasta ja ne kaikki tietävät sen, sillä ne kaikki ovat käyneet sen läpi ja muistavat sen. Voi, rakkaat ystävät, tietoisuus on häilyvää! Olette nähneet sen muuttuvan hyvin hitaasti, mutta se muuttuu kohta nopeammin. Se ei vie sukupolvea toisensa perään kuten ennen. Sen sijaan näette reaaliaikaisia muutoksia. Ihmiset eivät odota, että he saavat lapsia, jotka kasvavat aikuiseksi ja saavat lapsia.

Turvassa pitämisenne tehdään kvanttisesti ja 3D:ssä etäältä. Ja teidän on esitettävä kysymys: "Kun tässä galaksissa on kaikki tämä elämä ja se on hyvin vanhaa [mahdollisuus kehittyneeseen tieteeseen ja matkustamiseen], miksi maan ulkopuoliset eivät vain laskeudu ja ilmoita itsestään? Niitä on ollut täällä satoja vuosia!" Vastaus on todiste siitä, mitä sanomme. He tietävät, että te olette "näpit irti" ja he vain tulevat ja menevät häiriten marginaalisesti maapalloa.

Nopeampi tietoisuusmuutos

Onko tiede kehittynyt mielestänne nopeasti viimeisten 100 vuoden aikana? Katsokaa, mitä tapahtuu tietoisuusmuutoksen myötä. Planeetan vanha energia taistelee henkensä edestä. Monet kirjautuvat ulos. Tämä tarkoittaa, että monet sellaiset kuolevat, jotka eivät pysty ylittämään tietoisuussiltaa. Kun maapallo omaksuu uuden energian, vanha energia ei näytä tarkoituksenmukaiselta. Ihmisluonne on muuttunut suuresti viime vuosisatoina. Näette sen, eikö vain? Miten moni teistä sanoo: "No, lounaan jälkeen uhraamme neitsyen tulivuorelle"? Nauratte sanoen: "No, Kryon, sellaista tehtiin vanhoina aikoina?" Ei tehty! Sivilisaation aikajanalla teitte sitä vasta eilen. Mutta ette tee sitä tänä päivänä, ettehän? Miten siis näette sen? Miten hahmotatte tämän nimenomaisen menetelmän? Sanoisitte: "Se on barbaarista, kohtuutonta, loukkaa ihmisen koskemattomuutta eikä ole enää hyväksyttävää."

Miten monta vuotta sitten teknisesti kehittynyt sivilisaatio planeetallanne kerääntyi hurraamaan ja katsomaan, kun eläimet ahdistelivat ihmisiä tai ihmiset taistelevat kuolemaan saakka? Mitatkaa aikaa ja käsitätte, ettei se ollut kovinkaan kauan sitten. Heidän teatterinsa ovat edelleen pystyssä! Siis miltä se teistä tuntuu?

Tulee aika, jolloin katsotte tätä planeettaa ja sodat ovat täsmälleen samanlaisia esimerkkejä. Ajatus toisen ihmisen tappamisesta minkä tahansa syyn vuoksi nähdään barbaarisena eikä sopivana kenenkään ihmisen tehtäväksi. Monet nauravat tälle, koska he sanovat: "Tämä on naiivia, Kryon. Se on ihmisluonne ja selviytymisvaisto." Tämä tulee muuttumaan, rakkaat ystävät. Koette kohta ajattelun kvanttirenessanssin. Tätä on vaikeaa selittää, mutta ihmisiltä puutuu jotain, mikä on luontaista, jotain mikä pitäisi olla, ettekä ole edes tietoisia siitä. Se puuttuu, mutta ette tiedä sitä, koska teillä ei ole koskaan ollut sitä.

Uusi intuitiivinen perintö

Minäpä osoitan jotain. Ne jotka tuntevat eläinkuntaa, ovat hämmästyneitä ns. eläinvaistosta. Preerianisäkäs synnyttää poikasen ja tuo vasikka tulee äitinsä tietoisuudesta. Tuntien kuluessa se juoksee lauman mukana. Se tietää vaistonvaraisesti, keitä ovat sen viholliset, mitkä kasvit ovat myrkyllisiä ja missä on vettä. Se myös osaa lauman "kielen". Eikö se olekin teistä mielenkiintoista? Ihmislapsella on nollavaistot, paitsi mistä löytää läheltä maitoa, ja sen on opeteltava kaikki "tyhjästä". Sen on opeteltava, miten syödään, pidetään kädessä asioita, missä on vaara ja opeteltava kieli! Ihmiset tulevat ilman mitään ja heidän on aloitettava alusta - joka ikinen kerta. Ette tiedä tämän olevan kummallista, koska niin on ollut aina. Sanotte sen johtuvan ihmisaivojen monimutkaisuudesta. Ei se johdu! Se johtuu siitä, että te ette ole olleet valmiita mihinkään erilaiseen, ja se on muuttumassa.

Haluan teidän kuvittelevan jotain kanssani. Ihmisvauva syntyy ja se tietää kaiken vaistonvaraisesti. Se kävelee ja puhuu kahdessa vuodessa, sillä on viisautta eikä sille tarvitse opettaa kaikkea. Se oppii lukemaan ja näkemään kieliä kuukausien kuluessa, koska sillä on ns. ihmisen kvanttivaisto. Tällä vauvalla on jotain, mistä te ette edes tunnista, että teilläkin olisi pitänyt olla se!

No niin, kertokaa minulle, että jos tämä tapahtuu, voitteko nähdä, mitä saattaisi tapahtua ihmisrodulle? Viisauden eksponentiaalinen kehittyminen. Se mitä vanhemmat ovat oppineet, välittyy lapselle syntymässä - enemmän kuin akaasinen perintö tai kemiallinen perintö. Tämä on viisaus- ja vaistoperintö. Emmekä ole puhuneet tästä koskaan ennen. Mutta puhumme uudestaan.

Se on kvanttitapahtuma. Luomistarinassa plejadilaiset kylvivät teidät yli 100 000 vuotta sitten. Niitä he olivat, sillä he kävivät tämän läpi. Heillä on samat ominaisuudet historiassaan kuin teillä. Tiesittekö, että luomistarinat teidän planeetoillanne ovat kaikki samanlaisia? Myös pääuskonnoillanne on henkinen tapahtuma historiassanne, missä ihmiset jotka näyttivät aivan teiltä, saivat Jumalan tietoa. Huomatkaa: kyse ei ollut luolamiehistä, vaan aivan teidän näköisistänne ihmisistä [moderni ihminen]. Uskonnoissanne se tapahtui vertauskuvallisessa puutarhassa, mikä on maapallo, ja ihmisille annettiin polariteettitietoa [valo ja pimeys]. Tätä plejadilaiset tekivät ympäri maapalloa.

Lemurialaiset

Lemurian energia oli yksi siemenryhmä, mikä oli täysin eristetty. Voitaisiin myös sanoa, että sinne plejadilaiset tulivat ensin. Koska Lemuria oli vuorisaari [Havaiji], se selviytyi muodossa, mikä oli puhtaampi kuin toiset. Jopa maanpallon syrjäisimmillä ryhmillä oli tilaa levittäytyä [maata] ja se sai aikaan erilaista ajattelua. Mutta Lemuria oli sama tuhansia vuosia, mikä teki siitä yhden historian pitkäikäisimmistä sivilisaatioista ja tieteeltä lähes täysin hukkuneen. Olemme antaneet heidän historiansa aiemmin.

Siksi lemurialaiset kantavat vanhan sielun vanhinta akaasiaa ja osa henkisen kylvämisen järjestelmää tuolloin oli, että se oli väylä vain uusien sielujen tulemiselle. Vain muutamilla Lemurian papeista oli entinen elämä Lemurialla ja useimmat olivat naisia. Melkein kaikki lemurialaiset olivat uusia planeetalla. Tämä oli merkittävä maasielujen luomisprosessi, mistä vasta nyt saadaan tuloksia.

Rakkaat ystävät, tämä oli viides kertanne "valaistumispalapelin" työstämisessä. Teillä oli neljä muuta tilaisuutta, mitkä eivät päässeet tämän vaiheen yli. Tällä kerralla on kuitenkin mahdollisuus, mikä jää henkiin. Se on 2012 ja sen energia koordinoituu Galaktisen asetelman/harmonisoitumisen kanssa. Tämä aikafraktaali nähtiin merkittävänä mahdollisuutena ja muinaiset profetiat näkivät teidän menevän tästä läpi. Nyt alatte tehdä sen. Vielä 50 vuotta sitten tämä mahdollisuus ei ollut vakaa, sillä viides kertanne olisi voinut olla viimeisenne, sillä vanha energia oli voimakasta ja oli todella mahdollista, että ihmiset tuhoavat kaiken. Tätä lukevat tietävät, mistä puhun. Nyt tämäkin on muuttunut, jos olette huomanneet.

Tulevaisuus

Jotkut ovat kysyneet: "No, Kryon, millainen tulevaisuus on? Millaista tiedettä meillä on? Jos tämä kaikki on totta kehittymisestämme, mitä voimme odottaa?"

Haluan palata hetkeksi isoisovanhempiinne. Miten selittäisitte internetin heille, kun heillä ei ollut mitään käsitystä tietokoneesta? Miten selitätte nopean auton jollekin, joka ei ole keksinyt pyörää? Mihin karkaamiskontrollia käytetään, kun kukaan ihminen ei ole vielä paennut?

En osaa selittää, mitä on tulossa, koska teillä ei ole käsitystä siitä, mitä tapahtuu siihen mennessä. Kuvitelkaa informaatiota, minkä kaikki tietävät, jos yksi tietää sen. Voitteko kuvitella kvanttivaiston? Kaikki oppivat sen välittömästi, minkä yksi ihminen oppii. Jos edes alkuunkaan voitte kuvitella sellaista, teillä on aavistus siitä, mitä on tulossa. Se ei muuta valintaa. Se muuttaa viisautta.

Tulee aika, jolloin fysiikka ja tiede sekoittuvat tietoisuuteen. Silloin käsitätte, että se tulee täydellisessä paketissa, minkä Luoja antoi teille. Se ei ole laatikoissa, missä ihmiset erottavat sen ja tutkivat eri rakennuksissa, vaan se tulee yhdessä, missä kaikki asiat liittyvät toisiinsa ja sopivat sievästi energiapalapeliin.

Tämä voi viedä tuhat vuotta, kuten tapahtui niillä, jotka kylvivät plejadilaiset, ja niillä jotka kylvivät heitä ennen olleet. Puhumme tässä kummallisilla termeillä käyttäen maavuosia. Emme ole myöskään määritelleet, miten pitkä "silta valaistumiseen on" tai miten pitkä "silta kvanttiolemassaoloon on". Mutta yleisesti ottaen menneisyyden sivilisaatioilta vei 1000 maavuotta päästä vanhasta energiasta uuteen. Mutta vei monta kertaa sen päästä ruumiilliseen kvanttiolemassaoloon. Älkää yrittäkö selvittää kaikkea, koska prosessi voi olla hitaampi tai nopeampi. Annamme teille tätä informaatiota osoittamaan, että se on hitaampaa kuin haluatte. Mutta tämä on alku.

Olette omia siemeniänne

Maapallo odottaa teitä. Luomisenluola, kristallit olivat valmiita teitä varten. Jokaisen elämän mahdollisuus oli siellä, sillä sieluenergiaanne oli niissä. Mutta älkää ymmärtäkö väärin, sieluenergiaanne oli niissä, jotka kylvivät teidät, ja niihin jotka kylvivät heidät. He ovat te. Tämä on hämmentävää 3D:ssä, sillä monet heistä katselevat edelleen teitä, mutta koska teillä on osa heidän kvantti-DNA:taan, teidän osanne on edelleen heidän kanssaan. Älkää yrittäkö analysoida tätä aivan vielä.

Ette istuskelleet katselemassa maapallon luomista, rakkaat ystävät. Teitte kiireisenä toisilla planeetoilla sitä, mitä teette täällä. Tästä ei ole muistoa, ainoastaan mahdollinen vaisto. Ne jotka istuvat tässä huoneessa ja jotka kuuntelevat ääntäni tai lukevat näitä sanoja, ovat kaikki käyneet tämän läpi aiemmin.

Niin, rakas ihminen, lopetuksena sanon nämä asiat sinulle. Istut täydellisessä paikassa. Istut toisten vieressä, jotka ovat käyneet sen läpi, mitä sinä olet käynyt läpi. On aika ratkaista ihmiskunnan pikkuongelmat, kulkeminen paikasta toiseen kehonne kipujen ja särkyjen kanssa. On aika ratkaista psyykkiset epävarmuudet [henkinen ahdistus], sillä nämä asiat eivät palvele teitä. Olette kääntymässä kulmasta - hitaasti toisten mielestä - mitä eräänä päivänä katsotaan ihmiskunnan merkittävänä muutoksena maapallon kannalta. Tämä on sen alku.

Minäpä vien teidät eteenpäin 100-200 vuotta. Istutaanpa jossain huoneessa yhdessä. Näytätte erilaisilta. Asiat ovat hyvin eri tavalla, mutta olette täällä, koska tätä te teette. [Tämä on Kryonin kuvaus sinusta seuraavassa elämässäsi tai sen jälkeen.] Joskus ihmiset kysyvät: "Miten monta elämää minulla on jäljellä?" [Kryon hymyilee] Teidän pitäisi sen sijaan kysyä: "Miten monta maaelämää minulla on jäljellä?" [Kryon hymyilee leveämmin] Miten monta kertaa voitte tehdä tämän, rakkaat ystävät?

Järjestelmän tavoite on nostaa galaksin värähtelyä ja olla ympäröitynä planeetoilla, jotka ovat ylösnousseet ja välittäneet energiaa toisilleen. Pian teette samaa toisille ja - arvasitte sen - teette sen uudelleen siellä. Tällä hetkellä elämä alkaa toisella planeetalla kaukana täältä. Toinen luomisenluola alkaa muodostua. Se valmistautuu teitä varten! [Kryon nauraa] Oletteko jo väsyneet? Rakas perhe, olette ikuisia ja on järjestelmä ja se on kaunis. Silloin kun ette ole tällä, ymmärrätte sen täysin ja osallistutte kyselemättä.

Olette muutoskohdassa. Lähtekää tästä paikasta ymmärtäen tämän ajan syvällisyys. Kiinnittäkää huomiota muutoksiin taivaalla, sillä niistä on kerrottu ennalta [säätila]. Älkää pelätkö edessänne olevaa muutosta.

Te ette ole koskaan yksin.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: erajixonovi ja 11 vierailijaa

cron