Carroll Lee (kryon.com) Kryon

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

16.1.2011 - VUOSI 2011 JA SEN JÄLKEEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:22

VUOSI 2011 JA SEN JÄLKEEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
16.1.2011 Boulder, Colorado
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tämä on hyvin erityinen kanavointi siitä, mitä Kryon näkee tulevaisuuden mahdollisuuksina sekä vuonna 2011 että sen jälkeen. Kun luet joitain kommentteja, pane merkille kanavoinnin päivämäärä, sillä mitään helmikuun tapahtumia ei ollut vielä sattunut. Tässä annetaan myös "Opettavainen tarina Sateenkaarihuoneesta". Tässä on kiistanalaisia ennusteita ja myös asioita, jotka saavat tiedemiehet nauramaan … jonkin aikaa.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Boulderissa, Coloradossa tammikuussa 2011.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tämä on vuoden 2011 ensimmäinen nauhoitettu Kryon-kanavointi. Näiden hetkien aikana haluan antaa teille yleiskatsauksen juuri kuluneen vuoden [2010] numerologisista piirteistä ja sitten vuodesta jossa olette nyt [2011]. Sitten selitän joitain poikkeavuuksia, joita näette, ja sitten tarkastelen, mitä kerroin teille 22 vuotta sitten siitä kaikesta. Sitten haluaisin kertoa teille mahdollisuuksia, joita näemme planeetallanne sekä lähi- että kaukaisessa tulevaisuudessa.

Olette juuri tulleet ulos vuodesta 2010. Numerot kulkevat peräkkäin lineaarisesti, mutta niihin liittyy myös energiaa. Ja niinpä pyydämme teitä tarkastelemaan sitä energiaa, mikä on numerologisesti oleellista tilanteellenne. Numerologia antaa teille yleiskatsauksen siitä energiasta, mitä vuoden numerot kuvastavat. Se ei anna teille ehdotonta empiiristä energiaa, mikä vaatii jotain toimintaa. Numerologia luotiin auttamaan ihmisiä ymmärtämään energiaa, mikä on heidän kanssaan tuolla hetkellä. Se on yksi planeetan vanhimpia tieteitä ja pyydän kumppaniani ymmärtämään ja opettamaan sitä. Se voi olla yksinkertaista ja monimutkaista. Se voi mennä myös niin pitkälle, että se on kvanttinumerologiaa - numeroita numeroiden päällä.

Tarkastellaanpa vuotta 2010 - kaksi, nolla, yksi, nolla. Yksinkertaisimmassa numerologiassa emme tarkastele nollia minään muuna kuin paikanpitäjinä ja erottajina. Toisenlaisessa numerologiajärjestelmässä nollilla on itsessään energia ja se puhuu puolestaan riippuen siitä, missä kohtaa ne ovat luvussa. Puhumme kuitenkin nyt vain yksinkertaisimmasta numerologiasta, mikä on käytettävissä - yhdestä yhdeksään.

Tiibetiläisten alunperin kehittämänä tämä nimenomainen, syvällinen järjestelmä on ollut kanssanne pitkän aikaa. Kaksikymmentä-kymmenen [2010] on kolme, kun numerot lasketaan yhteen. Ainoa kerta kun noiden numeroiden summaa ei käytetä, ovat tapaukset, joissa loppusummassa päädytään mestarilukuun [11, 22, 33, 44 jne.]. Kolme ei ole mestariluku. Sen sijaan se on numero, mikä merkitsee katalyyttiä. Kolme on energia, joka liittyy sen DNA-kirjan kehittämiseen, jonka pyysin kumppaniani kirjoittamaan ja saamaan loppuun vuonna 2010. Se on Kryon-sarjan 12. kirja. Se on "kolme". Se keskittyy siihen, mitkä ovat DNA:n 12 energiaa, mikä on "kolme". Se saatiin loppuun vuonna 2010, mikä on myös "kolme". Kun laitetaan nämä kolme "kolmosta" yhteen, saadaan "yhdeksän", mikä merkitsee loppuunsaattamista.

Katsotaanpa siis ensin "kolmea", sillä kolme yksinään yksinkertaisimmassa muodossa on katalyyttinumero, joka muuttaa jotain muuta läsnäolonsa vuoksi. Siksi voimme sanoa, että se mikä aloitettiin vuonna 2010, voi olla katalyytti sille, mitä elämässänne seuraa. Ajatelkaa, mitä tapahtui vuonna 2010 - ajatuksia joita teillä oli, tekoja joita teitte ja asioita joita ehkä tapahtui teille. Ajatelkaa niitä tässä valossa: kenties nämä asiat antoivat teille katalyyttistä energiaa, sillä tämä oli vuosi, jolloin tällaisilla asioilla on eniten energiaa ja ne merkitsisivät eniten teille. Kenties nyt ymmärrätte vähän enemmän, miksi asiat vasta alkoivat vuonna 2010. Jos olisitte tienneet sen vuoden alussa, kenties olisitte rentoutuneet vähän enemmän? Se olisi voinut muuttaa reaktioitanne? Sitä varten numerologia on - apuri joka antaa teille enemmän kvanttiperspektiiviä lineaariselta näyttäviin asioihin.

2011

Numerot seisovat yksinään ja ne seisovat ryhmänä. Kumpaakin on tarkasteltava numerologiassa. Sitä ei voi sivuuttaa, miten ne ovat sijoittuneet. Katsomme siis vuotta 2011 yksittäin ja yhdessä.

YKSITTÄIN. Katsotaanpa lukua "kaksi", sillä se merkitsee kaksinaisuutta. Kaksinaisuus on kuvaus ihmispalapelistä - energia jota käsittelette joka päivä ihmisitsen ja pyhän itsen välillä, planeetan kehittyvä muutos ja se, mitä 3D on verrattuna moniulotteisuuteen. Tämä on numero kahden edustama kaksinaisuus. Verratkaa tätä siihen, mikä on 11, mestariluku. Muistakaa, ettemme erota ykkösiä vielä, sillä ne seisovat kaksosina edustaen ensimmäistä mestarilukua 11. Yksitoista merkitsee valaistumista. Monet teistä näkevät jatkuvasti 11:11 kellossa. Se on merkittävää, sillä se on valaistuminen-valaistuminen - kaksi mestarilukua on vierekkäin, ainoastaan kellon kaksoispisteen erottamana. Tämä on aina silmänisku Hengeltä, joka sanoo: "Sinua rakastetaan kovasti." Se on toinen silmänisku Hengeltä, joka sanoo: "Olemme kanssasi. Pidämme sinua kädestä. Anna mennä." On rakkauden silmänisku joka kerta, kun näette sen.

YHDESSÄ, MUTTEI YHTEENLASKETTUNA. Kaksi ja 11 edustavat yhdessä kaksinaisuuden valaistumista. Tulee mielenkiintoinen vuosi, 2011. Niinpä vuoden 2011 varsinainen numerologinen merkitys olisi kaksinaisuuden valaiseminen. Tämä on viesti, joka sanoo teille: "Laivamatkanne valoon jatkuu." Tämä edustaa sitä, että kaksinaisuuden palapeli siirtyy positiiviseen suuntaan. Jos voitaisiin nimetä jokin informaatio, mitä mahdollisesti tapahtuu tänä vuonna, edessänne olisi enemmän kamppailua ja haastavampia aikoja, mikä johtaa lopulta positiiviseen lopputulokseen.

Miksi muutos olisi niin vaikeaa, kun asiat ovat siirtymässä valaistumiseen? Vastaus on: koska ihmisluonto vastustaa sitä, mikä on uutta. Se vastustaa myös niitä asioita, jotka ovat parempia! Ihmiset haluavat usein pysyä siinä energiassa, missä he ovat ja ovat aina olleet, riippumatta siitä miten pimeää tai miten vanhaa se on.

VUODEN SUMMA. No niin, kaksi, yksi ja yksi yhteenlaskettuna on neljä ja se on Gaian numero. Muun muassa siitä tulee Gaian vuosi. Siinä on kyse maapallosta ja maan muutoksesta, maan liikkeestä ja tietysti säästä.

No niin, tarkastelemme vielä kerran, ytimekkäämmin kuin koskaan aiemmin, niitä muutoksia, joista aloimme puhua 1989. Oli aina olemassa mahdollisuus, että tämä ajankohtainen muutos toisi valtavia säätilapoikkeamia teille. Vakka se näyttääkin kummalliselta, se ei kuitenkaan ole sitä. Sen sijaan kyse on paluujaksosta. Se kuitenkin on poikkeuksellista, että olette tuoneet tämän jakson planeetalle aiemmin, kuin sitä koskaan odotettiin. Siihen on syynsä. Muutos edessänne on ihmistietoisuuden muutos. Se koordinoituu galaktisen asetelman, maan prekessiohuojunnan kanssa ja tuo harmoniaan sen, minkä näette aurinkonne harmonisoitumisena galaksin keskuksen kanssa. Tämä edustaa muinaisihmisten merkittävää profetiaa. Jotain on tapahtumassa liittyen ihmistietoisuuden kehittymiseen. Jos siihen olisi liitettävä jokin ominaisuus, se olisi värähtelyn nopeutuminen. DNA:nne värähtelee nopeammin.

Minäpä kysyn sinulta, valotyöntekijä, etkö pysty tuntemaan ajan nopeutumista? Tasainen aika on ajatusmalli, johon olette tottuneet syntymästänne saakka, ja havaittu muutos saa teidät hermostumaan, eikö vain? Joissain tapauksissa se herättää teidät kolmelta aamulla, kun solut sanovat: "Mikä on erilaista?" Seuraavan kerran kun heräätte ja solunne kysyvät, mikä on vialla, haluan teidän puhuvan niille oman DNA:nne pomona. Muistuttakaa niitä suunnittelemastanne ajasta, sillä se on tullut. Muutos on täällä.

Useimmille teistä se näyttää vain huonolta säältä. Mitä kerroin teille 22 vuotta sitten? Katsokaa sanoja tarkasti, sillä kuvauksessani oli kyse vedestä. Kuvasin, että joistain mahdollisista paikoista maan päällä, jotka olivat aina kasvattaneet satonne, tulisi karuja. Kerroin teille, että toisissa planeetan paikoissa missä ei olisi koskaan ollut yhtään vettä, olisi paljon sitä - kenties liikaa! Mitä se merkitsee? Siinä on kyse vedestä ja on aina ollut.

Nyt olemme siis virkistäneet muistia siitä, mitä olemme sanoneet aiemmin - tarkastelua taaksepäin. Olette keskellä jaksoa, mikä viilentää planeettaa. Kyse ei ole lämpöjaksosta, vaan viilentymisjaksosta. Mutta se alkaa aina lyhyellä lämpöjaksolla. Sellainen on ollut tällä aiemmin. Se tulee taas. Se on pitkä jakso - yksi sukupolvi plus viisi vuotta. Niin pitkään se kestää. Se alkaa jäähuippujen sulamisella, mitä tapahtuu paljon enemmän, mitä kukaan teistä tai esi-isänne ovat nähneet elämänsä aikana. Se on jakso, joka toistuu tuhansien vuosien päästä, mutta sellainen mitä ei ole vielä tallennettu ihmisen tilastoihin. Mutta se on ehdottomasti tallennettu jään sisuksiin ja puiden vuosirenkaisiin.

Ilmiö on tuhansia vuosia vanha ja se tapahtuu syklisesti. Siinä on kyse vedestä. Se alkaa jäähuippujen sulamisella tiettyyn pisteeseen saakka, millä on merkittävä vaikutus planeettaan kaikin tavoin. Se ei voi tapahtua ilman, että elämän ja Gaian nähdään muuttuvan - ja näette sitä jo. Mitä tapahtuu, kun se sulaa, mikä on raskasta navoilla [jää]? Siitä tulee kylmää vettä, joka lisätään planeetan merien hyvin leutoon ja rajalliseen lämpötasapainoon (1). Ensimmäiseksi veden paino jakautuu uudelleen maan ohuella kuorella, napojen jäästä uuteen veteen merissä. Tuloksena syntyy maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia ja näette niitä, eikö vain? Teillä on maanjäristyksiä paikoissa, joissa ei pitäisi olla niitä. Tulivuoria herää henkiin säännöllisesti tavalla, mitä ette ole ennen nähneet. Niitä tulee lisää. Odottakaa niitä.

Onko liikaa pyydetty ihmiseltä, että jos astutte tulivuoren vieressä, jonka tiedätte saattavan purkautua, niin teidän kenties pitäisi muuttaa? On kuitenkin niitä, jotka sanovat: "Se ei ole purkautunut minun tai vanhempieni tai isovanhempieni elinaikana. Siksi se ei purkaudu." Saatatte kokea yllätyksen, sillä kaikki asiat ovat muuttumassa. Tätä tapahtuu Gaialle.

No niin, sanomme sen taas. Tämä ei ole rangaistus ihmiskunnalle. Asioita joita tapahtuu tänä päivänä planeetalla, ei ole tarkoitettu Gaian viime askeliksi ihmissivilisaation tappamisessa. Sanon tämän, sillä juuri nyt tämä on viesti niiden huulilla, jotka haluavat hätkäyttää, säikytellä ja pelotella teitä - sitä ei tapahdu. Tällä planeetalla tapahtuu muutos, joka luo planeetan, mikä kestää kauan ja antaa teille sen, mitä tarvitsette - enemmän ruokaa merissä, mitä olette koskaan ennen nähneet!

(2) Toinen asia jonka sulavat jäähuiput antavat teille, liittyy ekologiaan. Annan teille tämän ennustuksen tällä hetkellä. On eräs ihmisen 3D-ajatusmalli, joka sanoo, että kaikki "käytetään" ja sitten se menee pois. Mutta luonto ei toimi niin ja ennusteemme on kaiken sen vastainen, mitä teille on kerrottu. Aion antaa teille opettavaisen tarinan ja ennustuksen hetken kuluttua, mutta ennen sitä annan teille selityksen linnusta ja kaloista.

Muutamina viime viikkoina kaloja on huuhtoutunut satojatuhansia, ellei miljoonia, kuolleina rantaan tietyissä järvissä. Lintuja on putoillut taivaalta. Aion tehdä tiedonannon paljon aiemmin kuin, mitä tiede kertoo teille. Tämä kaikki voidaan jäljittää vesikiertoon - kaikki. Kyse on aina säätilasta, sääkierrosta mitä ette ole nähneet aiemmin. Muistatteko muutama vuosi sitten, kun valaita rantautui? Oletteko huomanneet, että tämä on loppunut? Mutta vaikka niitä rantautuu joka vuosi, monet ihmiset sanoivat peloissaan: "On maailmanloppu. Ne tekevät itsemurhan."

Valaita rantautui, koska maan magnetismi muuttui niin paljon, että niiden navigointijärjestelmä [magnetiitti niiden biologiassa, mikä on niiden vaelluskompassi] ohjasi ne suoraan maalle. Maa ei liikkunut, magnetismi muuttui. Siksi voitaisiin sanoa, että niiden sisäinen ja luontainen vaelluskartta oli pielessä. Syynä siihen, ettei sitä nyt tapahdu, on, että poikaset - rantautuneista valaista seuraava sukupolvi - keksivät sen ja laativat kartat uudelleen. Luonto [Gaia] tekee tätä. Niinpä seuraava sukupolvi ei toistanut sitä. Sen sijaan se harmonisoitui uudestaan vaellus-ley-linjojen kanssa ja nyt valaita ei rantaudu läheskään yhtä usein.

Planeetan magnetismin muuttuminen jatkuu ja linnut ovat tietämättömiä siitä. Valaiden tapaan monet linnut ovat suunnistaneet suoraan korkealle ilmakehässä, mikä nuiji ne kuoliaaksi jäätävällä sateella ja rakeilla. Sitten ne putosivat taivaalta. Kyse on sääkierrosta. Jatkavatko ne tätä? Jotkut jatkavat jonkin aikaa ja sitten ne keksivät sen ja kalibroituvat uudelleen. Tätä luonto tekee.

Sanotte ehkä: "No, luonnon tapa on ankara." Ei se ole ankara. Kyse on positiivisesta oppimisjärjestelmästä, mikä sallii lintusukupolvien olla maisemissa seuraavalla kerralla. Muutama kuolema sallii monien jatkaa elämänkiertoaan ja sukulinjaansa maan päällä.

Haluan teidän analysoivan kaloja, joita on rantautunut. Antakaa myös tieteen paljastaa tämä. Haluan teidän analysoivan kaloja. Niillä on jotain yhteistä. Ne ovat kaikki nuoria. Ja miksi niin on? Mitä tiedätte vesikierrosta? Mitä tiedätte kylmästä vedestä, tiettyjen kalojen elämänkierrosta ja niiden lisääntymistavoista? Kerron teille, että vesikerrosten lämpötila on muuttumassa ja se muuttaa merien ja järvien elämänkiertoa. Nuoret kalat ovat herkimpiä kuolemaan liialliseen kylmyyteen, erityisesti sellaiset jotka huuhtoutuivat rantaan kuolleena. Kylmyys tappoi niitä kymmeniätuhansia. Kyse on vesikierrosta. Jatkuko se? Jonkin aikaa, kunnes ne sopeutuvat, kunnes ne kalibroituvat uudelleen kylmään - ja ne tekevät sen. Luonto tekee niin.

Opettavainen tarina Sateenkaarihuoneesta

Haluan antaa teille opettavaisen tarinan, vertauskuvan elämästä, ja se menee näin. On huone, jota kutsumme Sateenkaarihuoneeksi. Tässä huoneessa kaikki sateenkaaren värit esittäytyvät lineaarisesti yksi kerrallaan ja ne muuttuvat aina muutaman tuhannen vuoden välein. Huone tarvitsee tätä ollakseen olemassa ja siksi sitä kutsutaan Sateenkaarihuoneeksi. Tuhansia vuosia huone on keltainen, sitten se muuttuu siniseksi, punaiseksi, purppuraksi, vihreäksi ja hitaasti huone käy läpi kaikki sateenkaaren värit. Värit ottavat oman vuoronsa tässä asteikossa yksi kerrallaan.

Haluaisin esitellä tässä huoneessa teille joitain olentoja - fiksuja, älykkäitä ja pyhiä, kaikki syntyneet aikana, jolloin huoneen väri oli punainen. Myös heidän vanhempansa olivat syntyneet punaisen kauden aikana ja myös heidän isovanhempansa. Itse asiassa niin kauas kuin historiaa on tallennettu, huone on ollut punainen. He eivät ole koskaan tienneet muusta. Siksi voitaisiin sanoa, että heillä on punainen tietoisuus ja he odottavat punaista. Kaikkialla minne he menevät, he työskentelevät punaisen kanssa. Ne ovat punaisia ihmisiä.

Ajan kuluessa Sateenkaarihuone alkaa tehdä, mitä se on aina tehnyt, ja alkaa hitaasti vaihtaa seuraavaan väriin, purppuraan. Huoneesta alkaa tulla purppurainen. Mitä tapahtuu niille, jotka ovat aina tunteneet punaisen? Ensimmäinen asia on pelko. Punaiset ihmiset sanovat: "Tässä tulee jotain kummallista ja epätavallista eikä sitä ole koskaan ennen tapahtunut! On synkkää ja jotenkin pelottavaa. Olemme varmaan saaneet sen aikaan. Olemme varmaan vastuussa siitä. Ei ole muuta selitystä! Siksi meidän on löydettävä tapoja estää purppura. Pitäisi olla punaista. Purppura on paha asia."

Mutta myös punaisten ihmisten joukossa on muutamia, jotka sanovat: "Toivotamme tervetulleeksi purppuran. Emme tiedä, miksi se on täällä, mutta tunnistamme sen olevan tarkoituksenmukaista. Vaikka olemme aina olleet punaisia emmekä ymmärrä purppuraa, emme pelkää sitä. Muinainen esoteerinen profetia kertoi meille, että eräänä päivänä punaiseen tulisi muutos. Jumala siunatkoon purppuraa." Ja siinä energiassa olette nyt, rakkaat ystävät, sillä se mikä on ollut normaalia tällä planeetalla kaikki nämä tuhannet vuodet, muuttuu kohta. Kun se muuttuu, tulee esiin enemmän poikkeavuuksia kuin lintujen putoileminen taivaalta tai kalojen huuhtoutuminen rantaan tai jäähuippujen sulaminen. Kerron teille, mitä etsiä.

Ennuste: elämänkierron uudistuminen

Silloin kun maapallon merien lämpötilakerrokset muuttuvat, asiat alkavat muuttua, sillä merien ravintoketju riippuu pienimmistä. Planeetan plankton selviytyy tietyissä lämpötiloissa ja se on muuttumassa. Heittäkää pois se, mitä luulette tietävänne siitä, miten kaiken pitäisi toimia, ja sen sijaan ajatelkaa "uudistumista" ja "miten se alkoi". Tämä auttaa teitä ymmärtämään, mitä nyt tapahtuu. Tämä jakso on rakennettu täyttämään meret elämällä eikä aina ylläpitämällä sellaisena, kuin se on ollut.

Puhutaanpa vain meristä hetki. Emme edes pääse siihen, mitä tapahtuu ilmassa ja mitä nisäkkäät saattavat kokea. Puhutaan vain meristä. Oletteko kuulleet lohista? Mistä tieteenne on varoittanut teitä? Te kalastatte liikaa! Meri on kuolemassa. Koralli on kuolemassa. Koralliriutat ovat häviämässä. Te ette näe sitä ravintoketjua, mikä siellä oli ennen. Olette kalastaneet liikaa kaikkea. Kalastusrajoja on asetettu auttamaan tässä. Voi, kaikki nuo pikkuihmiset punaisessa huoneessa - he eivät tunne purppuraa. Punaiset ihmiset tuntevat vain punaisen toimintamallin.

Kuulitteko äskettäin lohista? Niitä on liikaa! Samoilla paikoilla missä on asetettu rajoja, jotta te ette kalasta liikaa, niitä hyppii veneisiin! Kaiken todennäköisyyden ja ympäristönsuojelijoiden tai biologien arvioiden vastaisesti ne valtaavat meret Alaskassa - liikaa kaloja.

Mitä tämä kertoo teille? Onko mahdollista, että Gaia huolehtii itsestään? Sitä se kertoo teille! Kenties tämä asetelma pitää ihmiskunnan ruuassa. Ajatteliko kukaan sitä? Mitä jos Gaia on liitossa kanssanne? Mitä jos se tietoisuuden lisääntyminen mikä on nostanut DNA:nne värähtelyä, on hälyyttänyt Gaian muuttamaan sääkiertoa ja valmistautumaan ihmiskunnan ruokkimiseen? Katsotteko sitä merta, missä öljyvuoto tapahtui? Se toipuu tavalla, mitä ei ennustettu. Mitä tapahtuu?

Merien lämpötilamuutos muuttaa elämänkiertoa ja paljon siitä minkä olette uskoneet olevan elämän toimintamalli meressä, on hitaasti muuttumassa. Uusi elämän järjestelmä on ilmestymässä, kuten on ilmestynyt aiemminkin, ja se on käsillä elinaikananne. Se täydentää tietojanne ja altistaa teidät uudelle käsitteelle: Gaia päivittää säännöllisesti
elämänkiertoa maan päällä.

Tässä prosessissa tietyt kasvit, eläimet, linnut ja kalat kuolevat sukupuuttoon. Neuvoni teille, erityisesti ympäristönsuojelijoille, on ymmärtää elämänkiertoa, jotta voitte rentoutua siihen, mitä luonto on aina tehnyt. Se laittaa elämää planeetalle palvelemaan planeettaa jonkin aikaa. Sitten kun tietty elämä ei enää palvele planeettaa entiseen tapaan, se ottaa sen pois. Elämän sukupuuttoon kuoleminen, erityisesti sääkierron myötä, on normaalia Gaialle. Se on kunnioitettua, tarkoituksenmukaista ja normaalia, vaikka te ette ajattelisikaan niin. Älkää yrittäkö pelastaa kaikkia häviäviä eläimiä, kaloja ja lintuja! Joidenkin on tarkoitus lähteä pois. Ja rakkaat ystävät, älkää pitäkö kaikkea tätä toimintaa jonain, minkä te aiheutitte!

Punaiset ihmiset stressaavat. Purppura on täällä ja he yrittävät selvittää, mitä he tekivät väärin. He eivät tiedä olevansa Sateenkaarihuoneessa. He luulevat olevansa punaisessa huoneessa. Tätä Sateenkaarihuone tekee - se muuttaa väriä. Niinpä silloin kun tämä huone tekee, mitä se on aina tehnyt, punaiset ihmiset pelkäävät ja yrittävät selvittää, mitä sellaista he tekivät, mikä olisi mahdollisesti voinut saada purppuran ilmestymään.

Sateenkaarihuone on kaunis. Purppuraväri on merkityksellinen. Siirtymisellä punaisesta purppuraan on metafyysistä merkitystä tässä opettavaisessa tarinassa, mutta annamme teidän selvittää sen. Teille jotka olette kiinnostuneita väreistä - siihen on syynsä, miksi annoin nuo kaksi väriä. Maapallosta on tulossa pyhempi, mitä se on koskaan ennen ollut. Gaia on kanssanne tässä. Se tekee yhteistyötä tavoilla, mihin ette koskaan ajatelleet sen pystyvän, tavalla mistä biologit sanoivat, ettei se tekisi niin. Luuletteko tappavanne sen? Sen sijaan se on synnyttämässä muuntuneen ekologisen järjestelmän.

Ihmistietoisuus

Minäpä puhun ihmistietoisuudesta ja siitä, mitä on tapahtumassa. Jos olette tutkineet, mitä olen sanonut viime kuukausina, annoin äskettäin kanavoinnin nimeltään "Historian loppuminen". Se on vertauskuva, joka merkitsee sen tavan loppua, millä asiat olivat ennen. Sen sijaan kyse on sellaisen uuden tavan syntymisestä, miten asiat voivat olla. Mikä siis muuttuu? Se on ihmisluonne. Mitä sellaista ihminen tekee intuitiivisesti, mitä se ei ole koskaan ennen tehnyt?

Historia kertoo teille, että ihmiset erottavat. Oletteko koskaan katsoneet Eurooppaa ja ihmetelleet, miten niin monia maita voi olla niin lähellä toisiaan, ja kuitenkin niillä kaikilla on eri kieli ja eri kulttuuri niin pienellä alueella? Minäpä kerron teille, miten se tapahtui. Sitä kutsutaan ihmisluonteeksi. Silloin kun jotkut ihmiset eivät pidä toisista, he erottavat itsensä muurilla, ja satojen vuosien aikana he kehittävät ainutlaatuiset kielet eivätkä koskaan yhdisty toisten kanssa. Itse asiassa, he sotivat niiden kanssa. He kukistavat ne. Olemme puhuneet tästä aiemmin. Sitä ihmiset tekevät. He erottavat ja kukistavat. He vetävät asioita erilleen. He eivät laita paljon asioita yhteen.

Myös siitä mikä on pyhintä ihmiskunnalle, tuli erotettua ja järjestäytynyttä henkisyyttä. Laitoitte Jumalan laatikoihin ja sitten kun yhdellä ihmisellä oli toinen ajatus, loitte toisen laatikon. Erotitte itsenne Jumalasta. Melko pian teillä oli satoja laatikoita, jotka edustivat uskomuksia ja opetuksia yhdestä Luojasta. Tuossa prosessissa te osoititte sormella muita laatikoita ja teitte niistä "pahoja". Sitten aloitte myös kukistaa niitä. Tätä ihmiset ovat tehneet aionien ajan punaisessa huoneessa. No, kerromme teille, että se on muuttumassa.

Annoin teille aiemmin informaatiota ja haluaisin mainita sen taas. Viimeinen asia minkä koskaan odotitte tapahtuvan, oli ison rahan muuttuminen tällä planeetalla - ja kuitenkin se muuttui juuri. Loitte oman lamanne vaatimalla uutta pankkitapaa. Ette ole vielä valmiita pankkien tai vakuutuslaitosten osalta, mutta alatte luoda vilpitöntä järjestelmää, missä maailma voi toimia yhdessä rahoituksellisesti.

Kerroimme teille, että planeetalla tulisi aika, jolloin olisi vain viisi valuuttaa, koska mantereet päättäisivät laittaa maat yhteen, ei erottaa niitä. Tiedättekö, kuka oli mallina? Se oli USA. Millainen kokeilu teillä olikaan! Kuvitelkaa: voisiko olla monta valtiota, joita hallittaisiin erikseen, kuitenkaan niillä ei olisi näkyviä rajoja ja niille annettaisiin yksi valuutta? Se toimi. Se toimi hyvin reilusti yli 100 vuotta. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti se toimi.

Viisikymmentä vuotta sitten, viimeisen maailmansodan loputtua, eurooppalaiset näkivät, mitä USA teki, ja jäljittelivät sitä. Siitä on tullut Euroopan unioni. Sodan jälkeen he esittivät: "Mitä jos yhdistäisimme monet Euroopan maat, jotka ovat sotineet toistensa kanssa tallennetun sivilisaation alusta saakka? Otamme pois rajat ja annamme niille yhden valuutan." Heille naurettiin! Kuitenkin tänä päivänä näette sen.

Tänä päivänä heidän rahajärjestelmänsä on arvokkaampi kuin teidän! Minne olen menossa tässä? Kuunnelkaa - tässä on tämän uuden maaenergian ominaisuus, postulaatti, perusoletus: separatismi tappaa, yhtenäisyys on ihmiskunnan selviytymistapa. Alatte yhdistää asioita ettekä erota niitä. Ja mitä enemmän yhdistätte asioita, sitä enemmän yhdistytte. Sitten hitaasti käsitätte, että tavoitteena on yhdistää asioita, ei repiä niitä erilleen. Mitä Euroopan unioni on luonut? Kerron teille. Se ei ole euro. Se on luonut maaryhmän, mikä ei enää koskaan sodi toisiaan vastaan! Ne eivät voi. Ne käyvät kauppaa toistensa kanssa. Ajatelkaa sitä. Tästä puhumme.

Älkää yllättykö, jos järjestäytyneen henkisyyden monet laatikot alkavat yhdistyä, koska siinä on enemmän voimaa, jos ne yhdistyvät. Ne saavuttavat useampia ihmisiä, jos ne yhdistyvät. Alatte nähdä tätä lopulta tai yksittäiset laatikot häviävät pois.

Uusi politiikka

Minäpä annan teille nyt jotain kaukaiselle tulevaisuudelle ja jotain, mitä ette usko tai ymmärrä. Se poliittinen järjestelmä loppuu, missä olette nyt. Sitten kun alatte ymmärtää planeetan uusia energiaominaisuuksia, teille ei enää sovi, että teillä on vastakkaiset puolueet. Sen sijaan se sopii teille, että niillä jotka pyrkivät virkaan, on jokaisella oma viestinsä erillään puolueesta. Ja silloin kun teillä on vaalit, äänestätte heidän viestiään, ette
heidän kytköstään.

Kytkösten erottamisvaikutuksen sijasta heillä on yhtenäisyyttä tarkoituksen kautta. Heillä on ajatuksia, jotka ovat ainutlaatuisia ja kauniita sen sijaan, että ne ovat laatikossa tai toisessa. Jonain päivänä kaksipuoluejärjestelmä näyttää teistä yhtä vanhalta kuin tämän päivän diktaattorit, jotka mahtailevat maan päällä. He ovat nimittäin menossa pois. Vai oletteko huomanneet sen?

Jotkut sanovat: "Kyllä, mutta ilmeisesti et tiedä, miten maan politiikka toimii, Kryon. Vaalirahoitus täytyy saada puoluekytkösten kautta." Niinkö? Mitä jos miljoonat voitaisiin informoida kerralla ja antaa vain dollari jokaiselle? Tarvitseeko se puoluetta? Katsokaa ja nähkää.

Minäpä kerron teille rohkeasta ideasta, mikä alkaa tapahtua Brasiliassa. Tällä hetkellä eräs komitea sanoo: "Mitä jos poistamme kaikilta Etelä-Amerikan mailta rajat ja lopulta suunnittelemme yhden valuutan?" Kuulostaako tutulta? Siitä tulee lopulta yksi maailman viidestä valuutasta.

Yhdistyminen luo vahvuutta ja rauhaa tälle planeetalle ja tuossa prosessissa se elefantti huoneessa, mikä estää sitä tapahtumasta, mitä kutsutaan terrorismiksi ja minkä uskotte olevan iso ongelma Lähi-idässä, tekee käännöksen, mitä kukaan, ei kukaan pysty ennustamaan. Olemme puhuneet siitä. Järkytyittekö, kun Neuvostoliitto kaatui? Eikö se ollut ydin, miksi massiivinen määrä aseita kerättiin yhteen? Eikö Pentagon ole siksi niin iso? Se kaikki kaatui melkein yhdessä yössä. Odottiko kukaan sitä? Tästä tulee aivan yhtä järkyttävää. Ongelmasta mikä tänä päivänä on edessänne ilman ratkaisua, tulee historiaa, ja yhdistyminen voi alkaa.

Mahdollisuudet jatkuvat

Lopulta tämä yhdistymismuutos leviää Afrikkaan, mikä edustaa parantunutta mannerta, jossa ei ole enää AIDS:ia. Ja parantuneella mantereella jossa ei ole merkittävää sairautta, ei ole diktaattoreita, jotka käytävät hyödyksi sairasta väestöä. Tämä parantunut manner on yksi voimakkaimmista talouksista planeetalla ja se voittaa Kiinan talouspelissä. Miksi? Koska Afrikalla ei ole mitään yhteistaloudellista tai opillista historiaa. He aloittavat puhtaalta pöydältä uudessa energiassa. Kiina kamppailee vanhan kaartin kanssa, joka edustaa yli 1000 vuoden protokollaa, eikä se pysty kilpailemaan yhteiskunnan kanssa, jolla ei ole mitään poisopittavaa.

Nämä ovat mahdollisuuksia, jotka ovat edessäni, jotka ovat edelleen edessäni planeettanne tulevaisuutta varten. Istun lemurialaisten ja sumerialaisten edessä. Istun niiden edessä, jotka ovat eläneet aiemmin. Istun shamaanienergian edessä. Odotitte sitä, rakkaat ystävät, ja tiesitte sen olevan tulossa. No niin, täällä olette muuttaaksenne sen.

Rakas ihmisolento, 2011 voi olla haastava vuosi edessänne olevien muutosten vuoksi - sen vuoksi, että Gaia reagoi teihin. Teillä on täällä muinaisten energiaa, esi-isien energiaa ja he ovat kaikki tässä huoneessa. Ettekö voi tuntea sitä? He kaikki katsovat teitä ja sanovat: "Hyvin tehty. Pääsette siitä läpi."

[Kryon pitää tauon]

Vain antakaa minun istua kanssanne vielä hetken.

[Pitkä tauko]

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

15.3.2011 - TOIVON VIESTI - JAPANI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:23

TOIVON VIESTI - JAPANI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (lightworkers.org)
15.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Lee Carroll on parhaillaan Espanjassa ja antaa tämän Kryonin viestin kaikille 15.3.2011.

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Ilmassa on tällä hetkellä paljon pelkoa ja haluan antaa teille tämän toivon viestin. Tammikuussa kerroin teille, että numerologisesti tämä vuosi on neljä. Tämä on Gaian, kaikkien maapalloa koskevien asioiden luku. Muistutin teille myös, että veden paino jaetaan uudelleen - jäästä ja napahuipuista valtameriin, kun jää jatkaa sulamistaan. Tämä johtaisi useampiin maanjäristyksiin ja tulivuorenpurkausiin. Tässä on myös lainaus tuosta kanavoinnista: "No niin, sanomme sen taas. Tämä ei ole rangaistus ihmiskunnalle. Asioita joita tapahtuu tänä päivänä planeetalla, ei ole tarkoitettu Gaian viime askeliksi ihmissivilisaation tappamisessa. Sanon tämän, sillä juuri nyt tämä on viesti niiden huulilla, jotka haluavat hätkäyttää, säikytellä ja pelotella teitä - sitä ei tapahdu. Tällä planeetalla tapahtuu muutos, joka luo planeetan, mikä kestää kauan ja antaa teille sen, mitä tarvitsette …"

Nyt yhtäkkiä kolmoskuukausi (maaliskuu) teillä. Kolme edustaa katalyyttiä. Katalyytti on jotain, mikä tapahtuu ja mikä voi muuttaa jotain muuta. Jokainen joka on tekemisissä numerologian kanssa, olisi odottanut Gaian liikkuvan tässä kuussa, kuten myös viitoskuukaudessa (toukokuu), mikä tulee myöhemmin.

Ne tuossa suloisessa maassa [Japani], jotka saivat tämän katastrofin, eivät ole Jumalan maalitaulu. He vain ovat paikassa, mikä on aina ollut täynnä Gaian muutosta ja vulkaaninen ja maanjäristysherkkä. Aivan kuten heidän vastineensa Etelä-Amerikassa - siellä he valitsivat elävänsä. Tämän tapahtuman aikaansaama myötätunto on huomattavaa ja olen myös kanavoinut äskettäin, että myötätunto saa aikaan merkittävää muutosta planeetalla ja alatte nähdä sen.

1. Käyteäänpä myös hetki muistuttamaan teille, ettei Henki tiedä, milloin näitä tapahtumia tulee, yhtään sen enempää kuin tekään. Meillä on vain mahdollisuuksia, jotka perustuvat ihmistietoisuuteen ja energiamerkkeihin niiden ympärillä. Tiesimme, että Etelä-Amerikan maanjäristys oli tulossa pian ja kerroimme Chilessä oleville siitä vuotta ennen tapahtumaa. Japanin maanjäristys oli samanlainen siinä, että mahdollisuuksia oli ja myös numerologiaa. Mutta Henki ei ehdottomasti tiedä näiden asioiden yksityiskohtia ja olisi voinut kulua vuosia, ennen kuin se tapahtui tai se ei tapahtuisi ollenkaan. Tämä johtuu siitä, että olemme antaneet ihmisille tietoisuustyökalun ainetta varten. Teidän muutoksenne määrää kaiken.

Rakkaat ystävät, lähettäkää myötätuntoenergiaa saarivaltiossa oleville ja antakaa heille voimaa ja päättäväisyyttä synnyttää mahtavampi kansa tämän vuoksi. Auttakaa heitä yhdistymään rakkaudessa ja perheenä, kun he selviytyvät menetyksestä ja erosta. Olkaa heidän perhettään tänä aikana.

Olkaa tietoisia, että jokainen joka kuoli viime päivien aikana, tiesi ehdottomasti akaasian tasolla, että olisi mahdollista, ettei hän eläisi vuoden 2011 yli. Olemme puhuneet tästä monta kertaa aiemmin. Syntymätuulessa tiedetään mahdollisuudet siitä, mitä ihmiset saattavat tehdä maan päällä. Tämä ei ole ennustamista, vaan mahdollisuuksien mittaamista. Koska tämä oli voimakkain mahdollisuus, nämä kauniit Jumalan osat [ihmiset] tulivat tälle planeetalle joka tapauksessa henkisenä perheenä, valmiina osallistumaan yhteen vuosikymmenen suurimpaan katastrofitapahtumaan. He tiesivät, että se muuttaisi paljon, ja se muuttaa.

Ylistäkää heidän elämäänsä ja tietäkää, että he ovat kaikki kotona. Lähettäkää energiaa taakse jääneille, että he voisivat löytää rauhan siitä tosiasiasta, että ne jotka menetettiin, tekivät jotain hämmästyttävää planeetan hyväksi. He lisäsivät kristalliverkon myötätuntotasoa. He ovat tehneet oman osansa ja jättäneet teidät tekemään omaanne.

2. Oletteko nyt tietoisia siitä, mitä olen kertonut teille yli 10 vuotta vaihtoehtoisista tavoista tehdä sähköä? Tämä yksi tapahtuma sulkee ydinohjelmanne vuosiksi. Nyt on siis aika tarkastella sitä, mitä olemme sanoneet.

Henki ei tuomitse ihmiskuntaa. Ihmiset ovat vapaita tekemään, mitä valitsevat sen tietoisuuden perusteella, minkä heidän omat värähtelynsä ovat kehittäneet. Olemme kuitenkin vuosia kertoneet teille hyvin toteuttamiskelpoisista tavoista luoda voimavirtaa kaikille kaupungeillenne. Olemme tehneet sen uudestaan ja uudestaan ja voitte löytää näitä kanavointeja kaikkialta työstäni.

Kenties tiedätte nyt, miksi olemme keskittyneet tähän kysymykseen, sillä tämä yksi maanjäristys osoittaa teille sen vaaran, minkä kohtaatte maailmanlaajuisesti jatkamalla ydinvoimapolkua. Kuunnelkaa: ette tarvitse tätä teknologiaa enää. Se ei palvele teitä hyvin. Ydinvoima on hyvin kallis ja vaarallinen tapa tehdä höyrykone. Sitä ydinvoimala vain on - tapa tehdä höyryä. Taaskin kerromme teille, että voitte käyttää rahat, jotka rakentaisivat yhden ydinvoimalaitoksen, tutkiaksenne paljon parempia tapoja tehdä sähköä, jotka eivät ole vaarallisia eikä niillä ole lähes mitään ympäristövaikutuksia.

A. Maalämpöenergia. Lämpöä on jalkojenne alla runsaasti. Voitte tehdä ikuisesti niin paljon höyryä, kuin haluatte. Muistakaa, että on uusia eksoottisia nesteitä, jotka kiehuvat paljon nopeammin kuin vesi, joten lämmön ei tarvitse olla sitä, mitä luulette. Jos katastrofi olisi tapahtunut maalämpövoimalassa, pahimmassa tapauksessa se olisi vain tuhoutunut. Sitten rakennatte uuden.

B. Tuhansia tonneja veto-työntöenergiaa tunnissa jatkuvalla ja kiinteällä aikajanalla [vuorovedet] on käytettävissänne rannikoilla. Tämä saarivaltio on täydellinen vuorivesiaaltojen generoimalle voimalle. Taaskin pahin mitä olisi tapahtunut näille voimaloille, olisi ollut tarve rakentaa ne uudestaan. Ei mitään vaaraa niiden ympärillä asuville.

Aiotteko käyttää tätä maailmaa muuttavaa tapahtumaa nähdäksenne lopulta nämä vaihtoehdot todellisina ja toteuttamiskelpoisina? Ydinkatastrofi luotiin, jotta pysähtyisitte ja muuttaisitte suuntaa. Vain aika kertoo, kannattiko se. Mutta hyvin usein on tapahduttava katastrofi, ennen kuin ihmiset näkevät sen, mikä on aina ollut heidän edessään … lupaus jostain paremmasta. Suurimmat kaupungit maan päällä ovat rannikolla, täydellisiä tähän voiman generointivaihtoehtoon. Mutta sitä ei ole nähty näin eikä mahdollisuuksia ole oivallettu. Ajatelkaa suuria! Käyttäkää hienoimpia mieliä luomaan uusia näkymiä sen valjastamiseen, mitä Gaia on antanut teille … vuorovesien ja merien voiman ikuisesti juuri sinne, missä tarvitsette sitä eniten. Teidän on aika luoda seuraava askel …

Annettu rakkaudessa … aina,

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

22.1.2011 - TE ETTE TIEDÄ, MITEN SAMMAKKO HYPPÄÄ

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:24

TE ETTE TIEDÄ, MITEN SAMMAKKO HYPPÄÄ

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
22.1.2011 Tucson, Arizona
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tammikuun 8. päivä mies käveli poliittiseen kokoontumiseen ostoskeskuksessa Tucsonissa ja avaisi tulen. Kuusi ihmistä kuoli ja 13 loukkaantui. Kun Kryon tuli Tucsoniin kahden viikon kuluttua, kaupunki suri edelleen ja energia oli täynnä halua saada henkisiä vastauksia. Siksi tämä kanavointi on hyvin erityisesti Tucsonista ja tapahtumista, mitä siellä oli sattunut hiljattain. Otsikko on kummallinen, mutta se viittaa kanavoinnissa annettuun esimerkkiin siitä, miten joskus jos ei ymmärretä perusteita, koko käsite voidaan ymmärtää väärin. Tässä tapauksessa "perusteet" on usein se tapa, millä Jumala toimii ihmisen vapaan valinnan energian kanssa. Sydämemme on niiden luona, jotka menettivät rakkaitaan tuona päivänä.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Tucsonissa, Arizonassa tammikuussa 2011.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Olen paikassa, jota kutsuisitte Tucsoniksi, ja sanon tämän kuuntelijoille ja lukijoille, sillä näen heidän korvansa ja silmänsä kvanttitilassa kanssani nyt ja siitä halua puhua teille - Jumalan kvanttisuudesta, henkisen logiikan arvoituksesta. Sillä se mitä tässä kaupungissa on hiljattain tapahtunut, saattaa jäädä selittämättömäksi useimmille [ampumiset poliittisessa kokoontumisessa Tucsonissa kaksi viikkoa aiemmin].

Ihmiset haluavat vastauksia ja hyvin monista paikoista tulee monia vastauksia, jotka eivät tyydytä ja tämä voi olla myös yksi niistä. Jumalan perustelut karkaavat teiltä kaikilta, koska kokemillenne asioille ei ole lineaarisia syitä. Ne eivät ole ennalta suunniteltuja, koska ei ole mitään ennaltamääräämistä. Ei ollut mitään varmuutta, että tuona päivänä 8.1. tapahtuisi näitä asioita. On sen sijaan vain mahdollisuuksia.

Niinpä jos teillä olisi Jumalan mieli, teillä olisi kerros, mitä kutsuisimme kvanttilogiikaksi, mikä on paljon suurempi kuin mikään, mitä voitte ajatella. Kukaan ihminen ei pysty koskaan ymmärtämään sitä, sillä se on Jumalan mieli. Kuitenkin ihmiset kantavat sisällään Jumalan siemeniä ja myös Luojaenergiaa. Niinpä joskus, vain joskus, voimme antaa selityksiä, jotka eivät ehkä sovi todellisuutenne loogiseen palapeliin, mutta ymmärrätte silti jollain tasolla kaikkien asioiden tarkoituksenmukaisuuden, vaikka teillä ei olekaan Jumalan mieltä. Siitä puuttuu osa, mitä ymmärrätte ja mitä tiedätte. Se menee myös yli siitä intuitiostanne, mitä voisitte mahdollisesti ajatella. Me näemme todellisuutenne kvanttitilassa sarjana mahdollisuuksia, jotka ovat kaikki yhdessä ja tapahtuvat kaikki kerralla. Langat jotka yhdistävä ne, on vapaa valinta, ja näitä ei tiedetä, ne ovat vain mahdollisuuskerroksia.

Siksi tälläkin hetkellä tiedämme mahdollisuuksista, joita voi tapahtua ja joita on sekä positiivisia ja negatiivisia siellä, mitä kutsuisitte tulevaksi ajaksi. Meille se ei ole tulevaisuutta, vaan pelkästään mahdollisuuskeittoa ympyrässä. Niinpä joskus silloin kun näemme ihmisen kera vapaan tahdon ja vapaan valinnan luovan jotain, mitä kutsuisitte tragediaksi, se on meille vain mahdollisuus sillä maalauskankaalla, mitä voisi tapahtua. Ei ole takuita, että se tapahtuu. Alatteko nähdä tässä katalyytin? Se on ihmisen vapaa valinta.

Kuitenkin Hengen logiikkakerrokset luovat usein jotain positiivista siitä, minkä te ehkä näette negatiivisena. On usein tasoittavia energioita, jotka olisivat positiivisia ja hyviä planeetalle, ja tämä on arvoitus edessänne, koska näyttää siltä, että Jumala on mukana näissä asioissa, vaikka Jumala ei ole luonutkaan niitä. Siksi monet sanoisivat: "Jumala on mukana tässä tragediassa. Miten tämä voi tapahtua? Miksi Jumala antaisi tämän tapahtua?" Saamme tämän kysymyksen jatkuvasti ihmisiltä, jotka ovat polvillaan ja kyynelissä surusta: "Jos olisit todella Jumala, et antaisi tämän tapahtua." Mutta se arvoitus edessänne, joka on logiikkanne ulkopuolella, on tämä: Jumala tuntee mahdollisuudet, mutta ei ole mitään ennaltamääräämistä. Ihmiset voivat kävellä suoraan siihen, mitä ikinä he luovat. Kuitenkin koska näemme tämän mahdollisuudet, myös Henki voi luoda jotain sen ympärille.

Henki on kvanttitilassa, missä aika ei etene kuin teillä. Myös päivämäärä oli tuntematon Jumalalle - milloin tuo ihminen päättäisi ottaa aseen ja mennä tuohon paikkaan jostain syystä toteuttamaan tuon mahdollisuuden. Vapaa valinta on Hengen ja ihmisen sääntöjen perusolettamus. Niinpä se mitä kutsuisitte luovaksi energiaksi tai Jumalaksi, toimii ihmiskunnan ja vapaan valinnan kanssa yhdessä. Se on tämän planeetan koe. On aina ollut. Tämä on sen energian ydin, mikä kehitettiin täällä Tucsonissa. Mutta silti ette tiedä, miten se toimii, joten tuomitsette sen täydellisen tietopiirin ulkopuolella, mitä tarvitsisitte sellaisen päätöksen tekemiseen. Katsotte vain 3D:tä, tragediaenergiaa.

Tiedän, että tämä on monimutkaista teille ja paljon siitä on käsittämätöntä, mitä olen sanonut. Sanotaanpa siis, että Jumalan logiikka on oman ymmärryksenne yläpuolella, koska se ei sovi siihen, miten luulette asioiden toimivan.

Hyppäävän sammakon logiikka

Annan teille esimerkin. Tässä on klassinen tarina, mikä kerrotaan logiikkatunnilla myös kouluissanne tänä päivänä. Se annetaan paljastamaan, miten ihmiset usein päättelevät, silloin kun heillä ei ole kaikkea informaatiota tai tarvittavia käsitteitä arvostellakseen.

Tässä on opettavainen tarina. Oli mestarisammakko. Ja tälle mestarisammakolle oli opetettu hyppäämään, kun sen omistaja huusi: "Hyppää!" Oli muodostettu syy ja seuraus. Sammakko hyppäsi joka ainoa kerta, kun omistaja huusi. "Hyppää!"

Tehtiin kokeilu ja esitettiin kysymys: "Mitä tapahtuisi, jos sammakolta poistettaisiin jalat?" Ja se tehtiin. Isäntä huusi: "Hyppää!", mutta sammakko ei tehnyt mitään. Se vain oli paikoillaan. Ei jalkoja.

Siksi kaikki päivän tiedelehdet kirjoittivat kokeilusta ja sanoivat todistetun vakuuttavasti, että "sammakon jalkojen poistaminen tekee siitä kuuron". Tarinan loppu.

Kenties tämä on teistä typerää, mutta ihmiset voisivat itse asiassa tehdä sen, jos he eivät oikeasti tietäisi, miten sammakko hyppää - ja hyväksyisitte sen ja ajan kuluessa siirtyisitte eteenpäin tuon näkemyksen kera. Niin typerää kuin se teistä onkin, se antaa esimerkin siitä, että te ette tiedä sitä, mitä te ette tiedä. Ja siksi logiikkanne ei ole Jumalan logiikkaa. Teillä ei ole Jumalan mieltä, mutta teillä on Jumalan rakkaus. Opitte, sillä Jumalan rakkaus on suuri opettaja.

Istun kehittyneiden sielujen paikassa, ja tiedätte ehkä jo ne asiat, joita kerron teille. Olette jo käsitelleet tämän tragedian ja työstätte sitä jo henkisellä logiikalla. Ymmärrätte jo osan palapelistä edessänne ja olette kaukana edelläni. Mutta on kuuntelijoita ja lukijoita, joiden täytyy kuulla tämä, jotta he voivat saada itsensä siihen pisteeseen siihen, missä te olette ja kääntää sen, mikä näyttää surulliselta ja kammottavalta tapahtumalta, myötätuntoenergiaksi mikä auttaa tätä planeettaa positiivisella tavalla.

Tällä planeetalla on tällä hetkellä energiaa, mikä on erilaista kuin mikään ennen sitä. Täällä alkaa tapahtua asioita. Jos olette olleet valpas ja neuvokas ja tehneet muistiinpanoja, olette panneet merkille näitä asioita. Tällaiset tapahtumat, positiiviset tai negatiiviset, näyttävät mutkittelevan kansainvälisellä näyttämöllä, missä kaikki voivat nähdä ne. Se tapahtuu syystä. Asioille on syynsä ja tämä on yksi niistä - jotta voitte nähdä myötätunnon vaikutuksen.

Olemme kertoneet teille, että tälle planeetalle valelevat uutta energiaa muinaisten olentojen kristalliverkon kautta ne, jotka elävät nyt, Harmonisen yhdentymisen päätökset ja 2012-asetelma - kaikki antavat samoja viestejä. Katsokaa itseänne älkääkä hyväksykö näitä asioita riippuen siitä, ovatko ne hyviä vai huonoja, negatiivisia vai positiivisia, vaan hyväksykää ne vain asioina, jotka aina ovat. Katsokaa asioita, joista pidätte, ja asioita joista ette pidä, ja sitten päättäkää, mitä teette niillä. Reaktionne saattaa olla istua meditoimassa tai lähettää energiaa planeetalle tai lähettää myötätuntoa myös sille, joka istuu vankilassa ja jota Jumala myös rakastaa. Mutta tekonne antavat energiaa verkolle ja ohjeistavat sille, mitä haluatte ja mitä ette halua. Tämä on kvanttiprosessi, missä tietoisuutenne on mukana kirjoittamassa verkkoon, minkä uskotte sopivaksi ja minkä ette, ja antamassa energiaa sille, mitä päätätte luoda tulevaisuudessa.

Teillä tapahtui jotain lokakuussa ja muistatte sen hyvin pitkään. Kolmekymmentäkolme kaivosmiestä tuli ulos maan sisältä ja muutaman tunnin ajan koko maapallo juhli 33 elämää. Rakas ihminen, tässä on esimerkki jostain, mitä olette nähneet vain muutaman kerran aiemmin. Maapallo voi generoida myötätuntoa ilman ihmisten kuolemaa. Se on hyvä uutinen. Se on myötätuntoinen uutinen. Se esittelee yhdistyneen perheen kauniisti. Ja numero 33 esiintyi uudestaan ja uudestaan: 33 kirjainta viestissä, heidät saatiin ulos 33 tunnissa ja 33 miestä. Ja kysytään, mitä 33 merkitsee. Mitä se voisi mahdollisesti merkitä? Olemme kertoneet teille monta kertaa, että 33:n numerologinen merkitys on Kristuksen myötätunto.

Tämä esitettiin edessänne hyvin graafisesti, jotta voisitte katsoa sitä. Se ei ole virhe. Se on oppitunti ja oppitunti on tämä: voitte saada aivan yhtä paljon huomiota ja luoda aivan yhtä paljon myötätuntoa jollain kauniilla kuin jollain traagisella. Ja tämä on uutta tälle planeetalle.

On useita perusolettamuksia muistutettavaksi teille ja ne ovat uusia. Ensimmäinen on, että näitä asioita kohdevalaistaan teille tästä eteenpäin. Niin ei ole tapahtunut ennen. Menneisyydessä tämä tapahtuma olisi itse asiassa voinut jäädä paikalliseksi, mutta se ei jäänyt. Se tapahtui syystä ja näytän sen teille hetken kuluttua.

Annan teille muutamia asioita ajateltavaksi: kaiken tämän synkronsimi. Tässä on toinen perusolettamus. Valotyöntekijän myötätunnolla on vähintään kymmenkertainen energia auttamaan planeettaa kuin sellaisen myötätunnolla, joka ei ole vanha sielu. Jos siis aiotte tehdä myötätuntoisen teon tällä planeetalla, antakaa sen tapahtua siellä, missä on paljon valotyöntekijöitä. Ymmärrättekö? No niin, Henki ei luonut tätä Tucsonin tragediaa, mutta koska Henki tiesi sen mahdollisuudesta, oli synkronistisesti tietynlaisia asioita, jotka toimisivat planeetan puolesta. Te ette tiedä, miten sammakko hyppää. Kuulostaa siltä, että Henki suunnitteli tämän kaiken, mutta emme suunnitelleet.

Minäpä kerron teille säännöistä. Ennen kuin edes puhumme tuosta tapahtumasta, puhun Jumalan säännöistä.

Jumala rakastaa kaikkia ehdottomasti - sääntö numero yksi.

Numero kaksi, Jumala ei rankaise ihmiskuntaa. Tämä kaupunki ei tehnyt mitään väärää. Mukana olevat ihmiset eivät tehneet mitään väärää. Kuitenkin ihmiset haluavat mennä polvilleen syyllisenä ja sanoa: "Mikä olisi luonut sellaisen asian takapihallemme, ihmisillemme, lapselle, uskonnolliselle johtajalle?" Ja mitä sanoisitte niille kuudelle, jotka eivät ole täällä enää? "Mitä teimme väärin ja miksi me?" Se on aina kysymyksenä, eikö vain? Ja niin vääntelette käsiänne ja pyydätte vastauksia. Koska tiesimme vapaasti valitsevan ihmisen mahdollisuuksista tehdä, mitä hän teki, meille ei ollut kovinkaan vaikeaa toimia sen kanssa. Emme voineet estää tuota ihmistä emmekä koskaan tee sitä. Emme estä ketään ihmistä yhtään sen enempää, kuin olisimme voineet estää niitä, jotka nousivat lentokoneisiin ja lensivät niillä rakennuksiin, joissa 3000 ihmistä kuoli kamalan kuoleman - murskautuivat. Se haavoitti kansan sydäntä! Ja monet huusivat: "Olisit voinut estää heitä." Voi, ihmiset sanovat: "Henki, olisit voinut estää heitä." Te ette tiedä, miten sammakko hyppää.

Tämä teidän pitäisi tietää. Ihminen, vapaa valinta voittaa aina Jumalan teot. Mutta koska tiesimme, että se voisi tapahtua, meillä oli synkronistisesti 11.9. valmiina ne, joilla oli kamerat. Synkronistisesti kaikki vangitsivat sen. Synkronistisesti koko kansa voisi osallistua myötätuntoon, mikä meni suoraan kristalliverkkoon, joka ei ole enää koskaan entisensä. Ja ne 3000 tiesivät New Yorkissa ja niin tiesivät ne kuusi Tucsonissa.

Seisoessamme verhon toisella puolella vuosia sitten teidän aikaanne näimme mahdollisuuden. Näimme mahdollisuuden siitä, mitä myös nuo syntymättömät tekevät! Ne ovat vain mahdollisuuksia, mutta ne ovat todellisuuskeitossamme, kvanttisuudessamme. Te ette tiedä, miten sammakko hyppää, joten te ette voi käsittää, miltä tämä kaikki näyttää. Kyse ei ole ennaltamääräämisestä. Sen sijaan kyse on alttiudesta. Olette alttiita seuraamaan karmapolkua, sillä se energia, mikä saa teidät tulemaan maan päälle niiden vanhempien kera, jotka teillä on, sen tasapainottomuuden kera, mikä ehkä tapahtuu ja niiden tekojen kera, mitä on ehkä tuloksena, työntää ihmisen valintaa. Ja tiesimme sen. Tiesimme sen, ennen kuin hän edes syntyi.

Tämä merkitsee, että tasolla, mitä te ette voi käsittää, tiesimme ne, jotka menivät tuona päivänä saamaan luodit. He tiesivät myös! Eivät tietoisesti, mutta kvanttisesti. Puhuin heille, ennen kuin he tulivat tänne. Tiesittekö sen?

Sanoin heille: "Tässä on mahdollisuus. Näetkö? Olet osa Jumalaa nyt, sinusta on kohta tulossa ihminen ja annat pois voiman ja kaiken tiedon, mitä sinulla on. Kuitenkin haluat mennä sinne taas kerran ja palvella tätä planeettaa. Melkein sokeana niille ulottuvuuksille, jotka tunnet erittäin hyvin täällä, toimit vain 3D:ssä ja juokset päin seiniä, jotka ovat paksuja draamasta, väärinymmärryksestä ja kuolemasta. Katso mahdollisuutta! Et ehkä kestä pitkään." Henki kysyi 9-vuotiaalta: "Rakkaani, sinulla on ehkä vain yhdeksän vuotta, kenties vähän enemmän. Haluatko todella ottaa tämän riskin?" Ja tiedätte, mitä hän sanoi minulle: "Jos se auttaa planeettaa, teen sen."

[Tauko]

Miksi Tucson?

Haluan tehdä toteamuksen, jotta ymmärrätte tämän, sillä yksi kysymys on: "Milloin voimme oikeasti aloittaa Tucsonin parantamisen? Milloin voimme sanoa, että olemme kääntäneet sivua ja nyt parannumme? Olemme surreet tarpeeksi ja nyt olemme valmiita parantamaan nämä maat ja nämä sydämet ja kaiken - milloin se alkaa?" Kerron teille ja ymmärrätte. Se alkoi 8.1.! Tämä tapahtui, jotta maapallo saisi myötätuntoa kansainvälisellä näyttämöllä siinä määrin sitä kohtaan, mitä tapahtuu täällä, että se auttaisi rauhaa tulemaan maan päälle nopeammin. Ja mietitte, mitä nuo kuusi lähtenyttä haluavat kertoa teille? Tiedän, sillä he ovat täällä kanssani nyt. He ovat toisella puolella nyt, katsovat teitä ja sanovat teille: "Teimme oman osamme. Tehkää siitä sen arvoista. Me astuimme suoraan sen keskelle."

Miksi Tucson? Miksi täällä? Voi, rakkaat ystävät, kuunnelkaa tämän synkronismia ja ymmärtäkää. Tämä on parannuspaikka. Tämä on puhdas paikka. Alkuperäisasukkaat tekivät tämän sellaiseksi. Tämä on kallis paikka. Esi-isät tunsivat mahdollisuudet täällä ja itse maan puhtauden, turmeltumattomuuden. Se voisi ottaa vastaan tämän tragedian ja se voisi mennä siihen arvokkaalla tavalla estämättä mitään ja tahrimatta maata, sillä maa on jo pyhä.

Vajaan viikon kuluttua keräännytte kansainvälisesti kunnioittamaan jalokivien kauneutta [Tucsonin jalokivinäyttely]. Tällä on taitelijasiirtokunta! Siellä tapahtuu kauniita asioita. Se on koti kirjailijoille, joilla on kirjoja rakkaudesta. Siksi se tapahtui Tucsonissa. Koska se tapahtuu viisauden kattilassa ja esi-isät ovat täällä vahvistamassa sen, mitä sanon.

Rakas ihminen, te jotka istutte tässä huoneessa, olette osa esi-isien energiaa. Jotkut teistä ovat omia esi-isiänne, kun istutte täällä, ja tiedätte, mistä puhun. Näissä sanoissa on viisautta. Jos tämä tragedia tapahtuu jossain, niin antaa sen tapahtua täällä, sillä tällä on viisauden energiaa ja tämä kaupunki pystyy generoimaan myötätuntoa, mitä mikään muu paikka ei ymmärtäisi. Sillä ne jotka käsittelevät taidetta, musiikkia, kauneutta, ääntä ja valoa, ovat viisaita vanhoja sieluja ja täällä on heitä paljon!

Minäpä annan teille jotain ajateltavaa ja pääsen juuri elefanttiin huoneessa? Oliko se poliittista? Sillä ei ole merkitystä. Te ette voi antaa tuomiota tai syytöstä eikä Henki anna sitä, mutta tässä on mielenkiintoinen tosiasia. Ampujan valitsema kohde ja poliittinen osuus tässä tragediassa toi presidentin tänne. Sitten se oli kansainvälistä, eikö vain? Siten siitä tuli hetkeksi koko planeetan myötätuntoa eikä vain Tucsonin tai edes USA:n. Näettekö, mitä tapahtui? Emme voineet kontrolloida ampujaa emmekä koskaan tekisi sitä. Vapaa valinta. Mutta siihen liittyvässä synkronismissa autoimme. Te ette tiedä, miten sammakko hyppää, ja jotkut teistä ovat edelleen hämmentyneitä.

Haluan viedä teidät takaisin vuoteen 1999 osoittaakseni, miten epätavallista tämä on. Vuonna 1999 kaksi nuorta miestä käveli kouluun Coloradossa ja heillä oli aseet. He ampuivat luokkatoverinsa ja paljon useampia kuin kuusi ihmistä kuoli. Voitteko kuvitella olevanne vanhempi tuona päivänä? Lähetätte lapsenne kouluun ja odotatte hänen palaavan kotiin. Mutta hän ei palannut. Suru oli suurta ja myötätunto oli suurta ja tragedia oli nähtävissä, kuitenkaan presidentti ei käynyt. Alatteko nähdä tämän?

Vuonna 2006 erittäin tasapainoton mies käveli kallisarvoiseen paikkaan, Amishien kouluun, ja tappoi lapset. Ei voisi olla suurempaa ristiriitaa kuin tämä. Amishit ovat jo pyhiä, myötätuntoisia, lempeitä ja harmonisia ihmisiä. Sisään kävellyt oli puhdasta pahuutta heille ja koko yhteisö hoiperteli surusta, kuitenkaan presidentti ei käynyt.

Tätä siis olen kertomassa teille: se tapahtui poliittisesti keskinäyttämöllä. Näin tapahtui yhdestä syytä: jotta se mitä eräs ihminen teki täällä vapaasta valinnasta, saisi aikaan myötätuntoa planeetalle. Tämä luo energian, mikä on paljon suurempaa kuin mikään tragedia, jonka voitte kohdistaa siihen. Ja tämä on Jumalan logiikkaa.

"Mutta Kryon, jos Henki tiesi sen, niin se oli osa kaikkea tätä." Te ette tiedä, miten sammakko hyppää. Ja tuo fraasi merkitsee vain, että tähän kätkeytyy niin paljon asioita, että te ette pysty omaksumaan sitä ihmisen logiikalla tai edes rakkaudella. Kvanttienergia on sellaista. Se vaikuttaa kaoottiselta, kun todellisuudessa se ei ole lainkaan sitä. Tässä on tosiaankin järjestelmä.

Surette niitä kuutta, jotka lähtivät luotanne. Surette Patrician poikaa, joka lähti luotanne. Ja kaikki tulevat takaisin nopeammin, kuin ajattelette. [Kryon kunnioittaa tässä tucsonilaisen kirjailijan, Patricia Cota Roblesin poikaa, joka kuoli juuri ennen tragediaa.]

Kun nämä sielut palaavat, he kasvavat energiassa, mitä he auttoivat luomaan sen myötätunnon vuoksi, jota tunnettiin heidän lähtiessään. Tämä on Jumalan logiikkaa ja kyse on hitaasta rauhan luomisesta maan päälle. Kyse on siitä, mitä luotte ja mikä muuttaa todellisuutenne toimintamallia. Myötätunto on avain. Niin, ihmisolento, mitä aiot tehdä sillä?

Viime viikolla annoin teille viestin vuoden 2011 mahdollisuuksista. Ja tässä huoneessa olevia osallistui siihen. Aion toistaa jotain siinä sanomaani, sillä teidän täytyy kuulla se ja se liittyy politiikkaan. Näyttäisi intuitiiviselta jokaiselle ihmiselle tässä huoneessa, että saavuttaaksenne sen, mitä teette amerikkalaisina kongressissa, teillä on oltava vähintään kaksi puoluetta. Sillä näin on aina ollut - punaiset ja siniset.

Mitä jos kertoisin teille, että tulee aika, jolloin ei ole puolueita? Ehkä sanoisitte sitten: "No, se on mahdotonta, Kryon. Koska et ole ihminen, et tiedä, miten rahoitus toimii." Sanotte ehkä: "On oltava puolue, joka saa vallan kerätä rahaa niille, jotka eivät voi, ja sitten rahoitus levitetään ja sillä tavalla toimimme. Jos ei ole puolueita, ei ole rahoitusta. Kukaan ei mainostaisi eikä ketään valittaisi."

Ai, niinkö?

Oletteko tietoinen siitä, että teillä on tällä hetkellä presidentti, joka valittiin internetissä? Hän tajusi sen. Silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, on paljon rahoitusta. Muutama dollari täältä, muutama dollari sieltä. Te puhutte miljoonille samanaikaisesti, he puhuvat miljoonille samanaikaisesti. Se on uusi kommunikointimalli. Nuoret ihmiset tietävät kaiken siitä ettekä te voi estää sitä. Pitäkää silmällä lisäasioita tästä uudesta toimintamallista.

Se on maailmanlaajuista kommunikointia, yksi ihminen kerrallaan. Sillä ei ole merkitystä, miten monta lakia säädätte, eikä sillä ole merkitystä, mitä päätätte siitä, kuka on ohjaksissa - te ette voi estää sitä. Se on nyt ulkona säkistä ja nuorten yhteisöt aikovat kommunikoida. Näin poliitikot aikovat kommunikoida teille - kirjaimellisesti tulla kotiinne hologrammimuodossa selittäen omaa asemaansa, yksitellen ilman puoluetta. Silloin voitte valita heidät kongressiinne ilman puoluetta ja he istuvat tuoleissaan ilman jakautumista eikä ole "käytävän toista puolta".

Ja sitä, ihmisolento, kutsutaan ykseydeksi ja siinä on toimintamalli, mitä ette pysty edes kuvittelemaan. Ja se on suunnitteilla. Ja sitten teillä on kongressi, mikä toimii yhdessä ja saa asioita tehtyä ilman nykyistä kaksinaisuutta.

Myötätunto ja ykseys ovat planeetan uudet avainsanat. Tucson on osa sitä. Haluan onnitella niitä tässä huoneessa, jotka jo tiesivät kaiken tämän, jotka ovat tehneet näitä palapelejä 8.1. saakka ja jotka ovat parantaneet maata ja lähettäneet myötätuntoa niille, jotka jäivät. Täällä on rakkautta. Täällä on tarkoituksenmukaisuutta. Työstätte kaikki samaa palapeliä ja tulee päivä, jolloin ymmärrätte sen kaiken.

Silloin kun näen teidät verhon toisella puolella lyhyesti, ennen kuin palaatte planeetalle, te tiedätte, miten sammakko hyppää. Tuolla kallisarvoisella hetkellä katsomme toisiamme ja hymyilemme ja te sanotte: "Lähetä minut takaisin. Minulla on työtä tehtävänä." Tiesittekö, että siksi olen täällä? Kryon on olemassa selittääkseen näitä asioita vanhoille sieluille. Annan teille näitä asioita puhtaassa rakkaudessa. Tässä ei ole mitään ehtoja riippumatta siitä, uskotteko minua tai ette. Riippumatta siitä, uskotteko tämän aidoksi kanavoinniksi vai ette, oletteko kanssani samaa mieltä vai ette, näen Jumalan teissä. Ja se on riittävän hyvä minulle.

Se on riittävän hyvä minulle.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Toukokuu 2011 - KYSYMYS KRYONILLE - EPÄILEMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:26

KYSYMYS KRYONILLE - EPÄILEMINEN

Kanavoinut Lee Carroll ( www.crimsoncircle.com)
Toukokuun 2011 Shaumbra-uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Rakas Kryon, kiitos opetuksistasi ja sydämeni koskettamisesta. Koska olen tietoinen, että epäileminen on ongelmani, tämä kysymys on pyörinyt mielessäni jonkin aikaa ja kaipaan kommenttiasi tähän. Kanssluodaanpa siis vastaus typerältä näyttävään, mutta todelliseen kysymykseeni: sallinko minä vai olenko laiska? Kiitos huomiostasi ja välittämisestäsi. -Amsterdam

Vastaus: Rakas ystävä, ei kumpaakaan. Kanssaluot epäilyksen! Kuka sanoi, että kanssaluominen kulkee aina yhteen suuntaan? Monet kanssaluovat pimeyttä ja negatiivisuutta ja myös masennusta. Sen tietäminen, miten voimakas olet, on avain. Niinpä vastaa tähän ensin: uskotko, että voit kanssaluoda mitä tahansa? Tämä on itse asiassa koomista siinä mielessä, että joka päivä kanssaluotte todellisuuttanne - pimeyttä tai valoa. Jotkut teistä tehostavat sitä päivittäin ja kertovat solurakenteelleen "et koskaan tee sitä" ja antavat itse asiassa sille ohjeita ja kuolemisajankohdan!

Uskotko, että se mitä ajattelet ja teet, voi saada aikaan reaktioita aineessa ja omassa solurakenteessasi? Jos et, niin se on todellisuutesi ja olet luonut sen oikein hyvin. Jos uskot, että voit muuttaa ainetta, niin ymmärrät myös, että se mitä teet ja sanot, voi olla suunniteltu aloittamaan todellisuutesi muuttamisen. Tuhannet ovat tehneet sen, joten tämä ei ole mikään mysteeri.

Laiskuus on myös ongelma! (Siksi kysyit siitä.) Aivan kuin liikunta. Jos vain istut tekemättä mitään, onko "ei mitään" tuloksena? Vastaus on valitettavasti "ei". Sen sijaan se energia, mikä on todellisuuttasi, vahvistaa itseään ja jatkuu. Vaikeuksissa oleva keho jatkaa vaikeita tapojaan ja rakentaa tälle tilanteelle kuolemaan saakka. Mieli ilman suuntaa menee tietoisuuden yleisimmälle tasolle - usein sellaiselle mitä ei muotoile sinun aikomuksesi, vaan ympärilläsi olevat ja heidän älyllinen energiansa.

Siunattu on se ihminen, joka kysyy: "Voinko todella muuttaa asioita?" Se on ihminen, joka on taipuvaisin tekemään sen! Tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä:

1. Aloita jokainen päivä affirmaatiolla ääneen, jotta omat korvasi kuulevat sen ja jotta se menee suoraan solurakenteeseesi. Tässä on ehdotus: "Olen osa luomakuntaa. Olen luonut nykytodellisuuteni ja luon kaiken, mitä koen tulevaisuudessa. Siksi kaikki mitä on edessä, on minun tekemääni. Tänään valitsen nostaa tietoisuuttani. Tänään valitsen hidastaa solujeni ikääntymiskelloa ja luoda jumaluutta päivittäiseen toimintaani. Tänään ohjeistan solurakenteeni värähtelemään aikomukseni ja ohjeideni mukaisesti. Luon rauhallisen tasapainon kaikkiin asioihin kaikkialla, missä kuljen."

2. Älä koskaan säti itseäsi! Solusi kuulevat kaiken, mitä sanot! Älä tee sitä edes aallonpohjassasi. Sano sen sijaan: "Kiitos Henki, kun annat minulle kyvyn tietää, että kaikki tämä on väliaikaista. Olen rauhallinen voimassani." Sitten odota masennus- tai sairausheilurin korjaavan asentonsa.

3. Vaikka epäilisitkin sitä, onko sinulla vaikutusta, tee se! Kaksinaisuutenne on rakentunut ennakkoluuloiseksi näitä asioita kohtaan. Anna tulosten tukea sinua. Järkesi hyppää suuremmalle vaiheelle, kun se näkee asioiden muuttuvan elämässäsi. Aivan kuin liikunnassa - kun alat nähdä tuloksia, et epäile enää!
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

2.4.2011 - YHTEENVETO

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:28

YHTEENVETO

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
2.4.2011 Gaithersburg, Maryland
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lakkaako maa pyörimästä kolmeksi päiväksi ja sitten alkaa taas pyöriä? Pelastavatko avaruusalukset meidät kaikesta tästä? Elääkö Illuminati ja voi hyvin? Mitä oikeasti säätilassa tapahtuu? Entä nämä hämmästyttävät ja pelottavat ajankohtaiset tapahtumat Lähi-idässä? Entä lama? Onko se todella loppu?

Tässä on hyvin täydellinen ja naseva kanavointi kaikesta tästä ja paljon muusta - myös muutamia ennustuksia on heitetty sekaan. Se on sydäntä lämmittävä kuten tavallista ja antaa uutta valoa moniin asioihin, jotka vaivaavat monia.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Gaithersburgissa, Marylandissa, 2.4.2011.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. On niitä, jotka sanoisivat, että tuolissa istuvalta ihmiseltä pitäisi kestää pidempään sopeutua tuohon energiaan, mikä on Henki. He sanovat, että vie pidempään, jotta tämä energia voisi sisältää hänen kehonsa, ja sulautua yhteen energian kanssa, mikä on huomattava, kuten korkeampi itse. Ja me sanomme teille, että näin se tapahtuu tässä uudessa energiassa. Katsotte sitä.

On vanha lineaarisuuden toimintamalli, joka sanoo, että palvotte ja rukoilette tiettyinä aikoina ja leikitte tiettyinä aikoina. Tämä on Jumalan lokeroimista, eikö vain? Mitä jos teillä olisi aina se valmiina lähtöön, mikä on korkeampi itse? Mitä jos kanniskelette sitä niin korkealla tasolla, että siitä tulee te? Jokainen sana, jonka puhutte, tulisi siitä. Joka kerta kun joku ihminen katsoo teitä, teillä olisi myötätuntoa silmissänne häntä kohtaan - sitä kohtaan joka väittelee kanssanne, sitä kohtaan joka nimittelee teitä, sitä auktoriteettia kohtaan josta ette pidä. Miltä teistä tuntuisi pystyä katsomaan heitä ja nähdä ensin myötätunto ja sitten purkaa kaikki muu, mitä tapahtuu tunteellisesti? Niinpä silloin kun istun tuolissa, olen ohjeistanut kumppanini tulemaan myötätuntoiseksi kaikkia kohtaan ja se sallii minun tulla välittömästi. Ja tässä minä olen.

On sellainen perinne, että silloin kun olen tässä paikassa [Gaithersburg], annan yhteenvedon siitä, mitä planeetalla tapahtuu. Niinpä aion seurata tuota perinnettä. Jotkut asioista jotka aion kertoa teille ja joista keskustella kanssanne nyt, olen sanonut aiemmin ja äskettäin toisilla mantereilla. Joitain asioita en ole sanonut edes tässä paikassa. Tästä tulee kuitenkin yhteenveto asioista tavalla, mitä emme ole tehneet aiemmin, jotta voitte kuulla ne yhdessä.

Puhumme rakkaudessa. Kerromme teille tapahtuvista asioista meidän perspektiivistämme ja muistutamme teille, mitä ne ovat. Mutta kaikessa mitä sanomme teille, korostamme tätä: kaikki asiat joita planeetalla tapahtuu, tapahtuvat hitaasti. Teidän on alettava ajatella ja tarkkailla sukupolviryhminä eikä vain vuodesta toiseen. Rakas vanha sielu, käytä nyt sitä viisautta, mitä olet kerännyt niillä monilla kerroilla, jotka olet ollut tällä planeetalla, ymmärtääksesi tämän viestin paremmin. Ymmärrä, että ajan on kuluttava - ei muusta syystä kuin, että tulee lapsia, joilla ei ole sama tietoisuus kuin vanhemmillaan. Katselet siis sellaista, mikä on sukupolveen kuuluvaa, mutta tapahtuu edessäsi.

Taas kerran, kaikki asiat mistä puhumme tänään, annetaan rakkaudessa. Ennusteet joita annan, perustuvat siihen, mikä on taipuvaisinta tapahtumaan, koska se on tietoisuussynkronismin voimakkain potentiaali planeetalla. Tietoisuus kehittyy päivittäin. Vaikka olisimme juuri puhuneet jostain, mikä kestää hyvin, hyvin pitkään, tietoisuus muuttuu. Se muuttuu radikaalisti, koska se heijastaa ihmisiä. Se työntää asioita suuntiin, jotka ovat joskus nopeita ja joskus eivät. Niinpä ne asiat joita annan teille tänään, voivat muuttua huomenna. Mutta kun istun tällä tuolilla, annan teille voimakkaimmat mahdollisuudet. Laiva voi kääntyä nopeasti ja yllättää kaikki, mutta siltä menee silti hyvin pitkään päästä määränpäähänsä.

Puhumme monista aiheista. Mutta ennen sitä, olen tietoinen kuuntelijasta, olen tietoinen lukijasta ja olen tietoinen siitä, joka istuu nyt tuolissa. Etkö ole iloinen, että tulit? Voitko tuntea energian, joka työntyy tässä huoneessa kohti sinua ja valmistaa sinua viestiin, mikä on kaunis ja onnittelee sinua yhdestä vaikeimmasta asiasta, mitä olet koskaan tehnyt? Sillä melkein kaikki täällä ovat yli 11-vuotiaita. [Naurua] Sinulla oli valintatilanne. Syntymätuulessa [Kryonin nimi sille, kun olemme kohta tulossa planeetalle] katsoimme sinua ja sanoimme: "Maailmanloppu häämöttää. Katso." Tullessasi tänne ei ollut mitään, mikä olisi antanut toivoa siitä, että istuisit tässä tuolissa vuonna 2011 ja olisit turvassa. Ei mitään. Isäsi ja isäsi isät kärsivät sodissa ja valloituksissa tällä mantereella, toisilla mantereilla ja ihmisen viha toista kohtaan oli yhtä suurta, kuin se oli aina ollut. Ei ollut merkkejä siitä, että tilanne paranisi yhtään. Kuitenkin tulit tänne, koska oli mahdollisuus siihen, mitä nyt on tosiaan tapahtunut.

Vuonna 1987 Harmoninen yhdentyminen työnsi kirjaimellisesti tietoisuuden paikaan, mitä ette odottaneet - sitten kaikki muuttui. Jo ennen sitä asiat valmistautuivat muuttumaan. Mutta ei silloin, kun synnyitte. Ja en siis katsele vain vanhoja sieluja tässä huoneessa, vaan puhun myös monille heistä, kun he kuulevat tämän korvillaan ja lukevat tätä myöhemmin ajassanne. Puhun rohkeille sieluille, sillä ajatus selkkauksesta, maailmanlopusta, ydinsodasta leijui yllänne ja tiesitte sen, kun sovitte tulevanne. Olen tarkastellut tätä hyvin monta kertaa. Sitten Neuvostoliitto kaatui itsestään. Ja sitten, ja sitten - tapahtui hyvin monia asioita, joita ette odottaneet.

Gaia ja huhut vanhasta

Tässä kohtaa olette tänä päivänä. Puhutaanpa ensin Gaiasta ja jos aiomme puhua Gaiasta, meidän on puhuttava salaliitoista. Niinpä puhumme nyt niistä asioista, joita eivät vanhat sielut tässä huoneessa välttämättä usko, mutta jotkut niistä uskovat, jotka kuuntelevat ja lukevat. On puhetta, että kaikki nämä muutokset planeetalla valmistelevat joitain kamalaa. Monet ovat puhuneet siitä ja jotkut ovat myös profetoineet ja kanavoineet siitä: maapallo lakkaa pyörimästä kolmeksi päiväksi ja sitten aloittaa taas. Aa, jotkut sanovat, että maa kääntyy ylösalaisin - pohjoisesta tulee etelä ja etelästä pohjoinen. Ja sitten on toisia, jotka sanovat: "Jo ennen tämän tapahtumista on aluksia, joita kutsutaan avaruudesta tulemaan hakemaan teitä. Ei tietenkään kaikkia teitä, vain jotkut teistä."

Puhutaanpa tästä ja laitetaan se pois päiväjärjestyksestä kerta kaikkiaan. On henkisen vastuullisuuden aika. Voitte uskoa näihin asioihin, jos haluatte, koska kenties ne kanavoitiin ja kenties ne kuulostivat hyviltä teistä tuolloin. Mutta puhutaanpa näiden asioiden todellisuudesta. Ensimmäinen profetia: jos maapallo kääntyisi ylösalaisin, kaikki kuolevat. Meret lentävät avaruuteen, kaikki elämä lakkaa olemasta ja planeetasta tulee kuuma kivi. Mitä pidätte tähän asti? Toinen profetia: maapallo lakkaa pyörimästä kolmeksi päiväksi. No, päiväntasaajalla kuljette noin 1600 km/h. Kaikki pysähtyy. Jos se yhtäkkiä pysähtyy, kaikki lentää taaskin avaruuteen, myös ilmakehä ja meret, ja kaikki elämä lakkaa. Muuten, sillä ei ole merkitystä, milloin se alkaa pyöriä taas, kaikki ovat kuitenkin poissa. Niinpä kolmen päivän jälkeen uudestaan aloittaminen on kiistanalaista. Miltä kuulostaa tähän mennessä?

Jos alatte käyttää henkistä erottelukykyä ja sitä, mitä muinaisihmiset ja viimeaikaiset kanavoinnit ovat kertoneet, kuulostavatko nuo profetiat maapallon tulevaisuudelta? Sitä vartenko te istutte näillä tuoleilla tai kuuntelette tätä kanavointia? Sitäkö Jumalan rakkaus on parhaimmillaan? Luuletteko tosiaan, että synnyitte kuollaksenne tuolla tavalla? Me sanomme teille, että on aika tuntea Jumalan rakkaus.

Tohtori tietää jotain, mutta harvoin puhuu siitä [puhutaan tohtori Todd Ovokaitysista yleisön joukossa]. Astronominnekin tietävät jotain eivätkä hekään puhu siitä. Kaikkialla minne he katsovat avaruudessa, on luovan ja hyväntahtoisen energian yhdistymistä. Astronomit kutsuvat tätä piirrettä älykkääksi suunnitelmaksi. Tilastollisesti on vain oltava joku, joka suunnittelee kaiken tämän - he sanovat. Se on liian hyvää ja kaiken todennäköisyyden vastaisesti se on liian merkittävää. Se on sattumanvaraisen mahdollisuuden ulkopuolella. Kysykää heiltä. Tarkistakaa tilanne!

Tohtorilla on kvanttikeksintö ja se parantaa kaikkialla, minne hän sen kohdistaa. Mikä on sen todennäköisyys? Miksi se olisi sellainen? Koska se on kvanttienergiaa, eikö se merkitse, että se on aina hyvää? Onko fysiikan kvanttienergia aina suotuisaa? Jos on, tämä kertoo teille, että luojaenergiassa jonkin on kvanttista ja se tietää, kuka olette! Fysiikan luontaisessa energiassa on mukana älykkyys, mikä suosii elämää. Ajatelkaa sitä. Niinpä nuo profetiat - uskotteko hetkeäkään, että kaikki luominen maapallolla pysähtyy romahtaen?

Ai, muuten, puhutaanpa niistä avaruusaluksista, jotka tulevat hakemaan teitä. Teidän on aika nähdä kaikki tuo mytologia siksi, mitä se on. Jokaisella kulttuurilla kautta aikain on ollut jonkinlainen pelastussuunnitelma. Ja on kyse sitten mestareista, jotka tulevat hakemaan teidät ja vetämään teidät pois tuoleiltanne, tai avaruusalukset tulevat hakemaan teidät, niin kaikki on samaa näkymää. Katsokaa sitä sellaisena, mitä se on. Mytologiaa mikä sanoo, että te ette ole hyvä, maapallo romahtaa ja teidät on pelastettava. Näettekö mallin? Se on kanssanne moderneissa uskomusjärjestelmissä ja se oli myös muinaisihmisten kanssa. Se on täysin ihmispohjainen piirre ja tulee pelosta. Teidän on siis aika ymmärtää, että tämä on vanhan energian mytologiaa.

Totuus on, että te pelastatte itsenne joka ikinen päivä, koska muutatte tämän maapallon tietoisuutta ja kylvätte rauhan siemeniä maapallolle, minkä teidän lapsenne ja lastenne lapset voivat todella nähdä ja olla siinä osallisena. Istutte näillä tuoleilla tänään tietäen sen. On aika nähdä asiat siksi, mitä ne ovat. Itkemme teidän kaikkien vuoksi, jotka olette mukana näissä kaikissa salaliittoteorioissa, koska jotkut teistä ovat vanhoja sieluja. Voi, katsokaa, mitä voisitte tehdä sen sijaan, että etsitte tuhoa! On aika lopettaa, kääntää silmänne korkeampaan itseenne ja käyttää myötätuntoanne niihin tuhansiin, jotka ovat kodittomia. Se auttaa planeettaa. Kääntäkää silmänne niihin, jotka ovat menettäneet perheensä noin kuukauden kuluessa! Se auttaa planeettaa. Pelko ei auta mitään. Myötätunto luo kvanttienergiaa. Pelko luo pimeyttä.

Illuminati tänään

On muutakin. Puhutaanpa elefantista huoneessa. On monia valotyöntekijöitä, jotka edelleen tuntevat, että on ryhmä taloudellisia voimatekijöitä - kutsutte heitä, miksi haluatte, mutta Illuminati on yleisin - joiden oletetaan kontrolloivan kaikkea. Niiden mielestä jotka ajattelevat näin, kaikkia rahoitusmarkkinoita kontrolloidaan. Kaikkia hallituksia kontrolloidaan. Vaaleja kontrolloidaan ja kaikkea rahaa kontrolloidaan maan päällä. Niinpä aiomme pyytää teitä nyt käyttämään henkistä logiikkaa. Jos sellainen järjestö on edelleen olemassa tänä päivänä, millä on tuollainen voima ja mikä kontrolloi kaikkea, se tekee todella huonoa työtä! Koska sen tapa tehdä rahaa on vakaudessa, ei kaaoksessa.

On niitä, jotka sanovat: "Voi, ei, ei, ei. Se tekee rahansa myymällä aseita." Ei, ei tee. Normaalit ihmiset tekevät. Tiedättekö, miten suurin osa sen rahasta tehdään? Rahan vaihdolla! Laivauksella. Kaikilla asioilla, mitä täytyy olla vakaassa taloudessa. Jos se nyt kontrolloi asioita, niin se epäonnistuu! Tiedättekö, mistä tietää, että osakemarkkinoita kontrolloidaan? Koska osakkeet eivät liiku paljon. Se on aina sama, kera pienien muutoksen niiden hyödyksi, jotka kontrolloivat. Markkinat menevät vähän ylös ja vähän alas, aivan kuin isänne ja hänen isänsä aikana. Ja sitten kun ne romahtavat, ne romahtavat kunnolla. Sitten ne hiipivät ylöspäin hyvin, hyvin hitaasti. Se on kontrolloitujen markkinoiden symboli: silloin kun niiltä menee tasapaino eikä pystytä säilyttämään kontrollia, ne romahtavat.

Niinpä silloin kun kontrollointia tapahtuu, on vakaa talous ja paljon rahaa vedetään sisään ja ulos hyvin vähitellen ja tarkoituksella - haluttujen heilahdusten aikaansaamiseksi. Mutta ei koskaan liian paljon, ei koskaan liian vähän - tilanteen pitämiseksi vakaana. Miksi ette piirtäisi käyrää siitä, mitä osakemarkkinoillanne on tapahtunut viime aikoina? Katsokaa sitten tuota käyrää. Näyttääkö se todella siltä, että joku kontrolloi markkinoita? Sata pistettä sinne, sata pistettä tänne eikä kukaan tiedä, mitä niille seuraavaksi tapahtuu, koska niitä ei enää kontrolloida. Teidän täytyy alkaa käyttää henkistä logiikkaa näihin asioihin ja nähdä totuus.

Yksi huonoimmista asioista mitä on koskaan tapahtunut Illuminatille, oli Euroopan unioni, koska tuo idea vei pois rahanvaihtajat! Se ollaan valmiita tekemään Etelä-Amerikassa seuraavassa sukupolvessa. Tarkkailkaa, koska sitä ajatellaan nytkin, juuri tällä hetkellä.

Ihmisluonne on muuttumassa

On tekeillä uusi käsite, muutos ihmisluonteessa. Olemme puhuneet tästä aiemmin. Miten moni teistä on tutkinut Euroopan historiaa? Ja täyttivätkö koulussa mielenne kaikki nuo päivämäärät, jotka teidän täytyi muistaa? Kuka kukisti kenenkin ja koska? Uudestaan ja uudestaan - jokainen maa vuorollaan kukisti toisen maan. Rajoja siirrettiin jatkuvasti. Niin kauas kuin haluatte mennä, tätä ihmiskunta on tehnyt. Ne erosivat, kokoontuivat yhteen ja kukistivat. Mutta vain 50 vuotta sitten se kaikki loppui.

Olemme sanoneet tämän aiemmin. Viisikymmentä vuotta sitten, toisen maailmansodan lopussa kylvettiin idea, siemen. Sanottiin: "Laitetaan Euroopan maat yhteen. Otetaan pois myös rajat ja annetaan lopulta niille oma valuutta." "Tehdään tämä ja ne eivät enää koskaan sodi", ennustettiin, sillä maat joilla on yhteisiä talousintressejä, eivät käy sotaa! Ja niin juuri on tapahtunut. Toimiko se? Se on melko uutta, mutta sen raha uhkaa viedä voiton teidän rahanne vahvuudesta, oletteko huomanneet? Se on arvokkaampi kuin teidän. Ne kamppailevat saadakseen yhteistyön toimimaan ja tasapainottaakseen tilanteen. Mutta taas kerran, te teette samaa USA:ssa ja hienoviritätte aina yhtenäisyyttä.

Etelä-Amerikka harkitsee samaa asiaa tällä hetkellä. Siemenet on kylvetty Brasiliassa. Sukupolven aikana haluttaisiin nähdä rajoista luovuttavan ja yksi valuutta. Pystyvätkö he siihen? Kenties. Kenties se vie pidempään. Miksi tehdä se? Koska he näkevät Euroopan unionin ja sen vahvimman valuutan maan päällä. Olemme sanoneet tämän aiemmin. Tässä on ennuste: kenties ei vielä teidän aikananne, mutta tulee se päivä, jolloin on vain viisi valuuttaa maailmassa, koska mantereet alkavat ymmärtää, että yhdistyminen luo rauhaa ja hyvinvointia. Erillisyys luo kaaosta. Mikä käsitys!

Säätila

Puhutaanpa säästä. Palaamme siihen, mitä kerroimme teille aiemmin tältä samalta tuolilta. Vesikierto on viilentyvä, ei kuumentuva sykli. Saatte kovempia talvia ja myrskyjä. Tulee kylmempää. Mutta lämpenee, ennen kuin kylmenee. Tämä on se kierto ja on aina ollut. Voitte nähdä sen puiden vuosirenkaissa ja jääytimissä. Älkää antako tiedemiestenne laittaa poliittista pumpulia silmillenne omien tarkoitustensa vuoksi. Alkakaa nähdä nämä asiat sellaisina, mitä ne ovat. Kyse on toistuvasta syklistä, joka perustuu maan neljään linjautumistekijään, mukaan luettuna huojuminen (prekessio). Olette tässä syklissä. Valmistautukaa.

Sen alku on kanssanne ainakin vuoden 2012 loppuun saakka - 36 vuoden ikkuna - ja voitte alkaa katsella sen toimintaa. Ensimmäisenä tapahtumana napojen jäät sulavat, mutteivät kokonaan. Niin se on tapahtunut aiemmin. Kun paino jakautuu navoilta maapallon meriin, paino jakautuu uudelleen maankuoressa ja se saa aikaan maanjäristyksiä. Ja voimakkaimmat maanjäristykset ovat lähimpänä napoja. Kerroimme teille tämän jokin aikaa sitten. Niinpä ei ole mikään mysteeri, että teillä on yhtäkkiä voimakkaimpia maanjäristyksiä, mitä teillä on koskaan ollut. Eikä vain tämä, vaan merien viilentyminen saa aikaan kovempia myrskyjä.

Mitä salaliittoteorioitsijat tekevät kaikella tällä? "Näettekö? Olemme tuhoon tuomittuja. Tässä se tulee", he sanovat. "Tässä se tulee! Loppu on käsillä!" Kaksikymmentäyksi vuotta sitten annoimme teille informaatiota siitä, mitä tänä päivänä tapahtuu. Kerroimme teille säätilasta. Kehotimme teitä valmistautumaan siihen, muttemme ole vielä kertoneet teille, miksi vesikiertoa tarvitaan. Olemme vain vihjanneet siihen, koska se on hyvin kiistanalaista ja menetämme monia lukijoita siitä paikasta. Tässä on ennuste: tiedemiehet nauravat ja biologit raapivat päätään ja pyörittelevät silmiään.

Elämänkierron uudistaminen

Silloin kun planeetan vesien lämpötila muuttuu, se muuttaa merien elämänkiertoa ja se lopulta uudistaa itsensä. Planeetan elämänkierron elinkelpoisuudella on rajansa. Elämänkiertoa on uudistettava ja sitä vesikierto tekee. Onko paikkoja, joissa olette viime aikoina nähneet liikaa kaloja? Kyllä. Miljoonia lohia pohjoisessa. Kummallista, että niin on Alaskassa, eikö vain? Alaska on hyvin lähellä napoja, missä veden lämpötila alkaa tuntua ensin. Voi, taaskin asiantuntijat kertovat teille, ettei tämä ole syynä. Kyse on hautomoista ja joista. Mutta kukaan ei ennustanut tätä, eihän? Tiede on sukkela antamaan teille syitä, mutta hidas antamaan logiikkaa etukäteen. Siellä näytetään aina yllättyneeltä.

Sanomme asioita, joita emme ole aiemmin sanoneet. Taas kerran, tarkkailkaa tätä: todellista muutosta planeetan merien elämänkierrossa, veden lämpötilamuutoksen vuoksi. Biologien täytyy alkaa suunnitella uudestaan sitä mallia, miten kaikki toimii, mukaan luettuna riutat, merenpohja ja miten planktonit selviytyvät ja lisääntyvät. Kuunnelkaa: tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun elämänkierto on uudistunut! Mutta taas kerran, tämän loppuunsaattaminen voi viedä monta ihmissukupolvea. Tässä prosessissa saatatte kadottaa taas lajeja. Tämä on normaalia. Gaia on hidas ja ihmiset kärsimättömiä. Oppikirjanne kertovat jonain päivänä, miten naiivi ihmiskunta oli vuonna 2011, kun se yritti syyttää säämuutoksista kaikkea muuta kuin luonnollista kiertoa. Nyt tiedätte, miksi on olemassa vesikierto.

Mitä tämä siis kertoo teille Gaiasta? Gaia aloittaa elämän uudistamiskierron ylikalastetuista meristä. Tämä kertoo teille, että iskuissa on rakkautta ja maan päällä elävistä ihmisistä välittämistä. Teidän täällä olemisellenne on syy. Tässä on suunnitelma ja hyväntahtoinen universumi ja kvanttienergia kera älykkään mallin. Kaikki on teitä varten, kallis ja pyhä ihmisolento.

Uusi tietoisuus

Katsokaa planeetan historiaa viimeisten 50 vuoden aikana ja näette ihmiskunnan asteittaista parantumista - yhteen laittamista, ei erilleen repimistä. Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen on alkanut tapahtua paljon tällaista tietoisuutta, paitsi Lähi-idässä. Kaksikymmentäyksi vuotta sitten sanoin teille: "Maapallo kulkee niin, kuin juutalaiset kulkevat." Niinpä tiedätte, että jossain kohtaa tulevaisuudessanne pitäisi tapahtua radikaali muutos Lähi-idässä? Ei voi olla yhteiskuntia, jotka opettavat lapsiaan jo syntyessä vihaamaan tietynlaista ihmistä, ja sitten odottaa suvaitsevuutta heidän kulttuurissaan. Tuhansia vuosia heitä on opetettu syntymästä asti vihaamaan toisiaan. Kuitenkin yhtäkkiä syntyy uudenlainen lapsi - paljon vähemmän lineaarinen ja paljon enemmän käsitteellinen. Tämä on lapsi, joka ei vastaanota tällaisia informatiivisia ohjeita ja toimi niiden mukaan halutulla tavalla. Sen sijaan hän kysyy: "Miksi?" Sen sijaan hän katselee ympärilleen ja näkee pimeyden, mitä tämä saa aikaan.

Haluan teidän katsovan, mitä Egyptissä on tapahtunut. Planeetalla kehittyy uudenlainen sosialisaatiomalli ja nuoret ihmiset tuntevat sen. Se tulee enimmäkseen niistä, jotka ovat alle 35-vuotiaita. Monet vanhemmat aikuiset eivät ymmärrä sitä, sillä heistä se näyttää villitykseltä. He sanovat, että nuoret viettävät liikaa aikaa internetissä. Mikä on tämä uusi asia? Palatkaa kymmenen vuotta taaksepäin ja kuunnelkaa, mitä kerroin teille. Sanoin: "Silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, ei voi olla enää salaliittoja." Muistatteko tämän? No, tässä se on!

Uusi sosiaalinen järjestelmä

On uudenlainen sosiaalinen järjestelmä, uusi tapa kommunikoida, missä kaikki voivat puhua kaikille yhtaikaa. Miljoonat voivat tehdä tämän ilman rajoja tai kulttuurillisia yhteentörmäyksiä. Katsokaa Egyptiä. Se hämmensi kaikkia niitä, jotka istuvat valtapaikoilla aika lähellä täältä [Washington D.C.]. Vanhan energian ajattelutapa pelkää, koska on tyhjiö, missä ei ilmesty esiin johtajaa. Nimittäin kaikki tietävät, että on oltava johtajuutta, on oltava hierarkiaa. On oltava kaikkea tätä vallankumouksen luomiseksi. No, kerromme teille, että se on vanhaa, vanhaa ajattelua, koska näitte juuri tietoisuusvallankumouksen ilman johtajuutta, ilman hierarkiaa - yhden ihmisen ruoskimatta muita vimmaan heidän vakuuttamiseksi jostain. Se vain tapahtui yhdessä, melkein kuin olisi tietoisuusaalto, joka leviää ympäri maapallon. Sellainen onkin. Silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, tätä saatte. Diktaattorit tietävät tämän, joten ensimmäiseksi he haluavat sulkea uudet kommunikointityökalut.

Haluan mennä vielä pidemmälle. Mennäänpä henkilökohtaiselle tasolle ja haastatellaan jotain syyrialaista tai libyalaista. Puhutaanpa jollekin egyptiläiselle hetken. Etsitään kadunmiehiä ja esitetään hänelle muutamia kysymyksiä. Annan teille kysymyksen. "Mitä haluat?" Tämän he kertovat teille. "Haluamme päättää, mitä teemme omassa maassamme. Haluamme kulttuurimme loiston takaisin. Haluamme yltäkylläisyyttä kotiimme ja kaupunkiimme. Haluamme kouluja. Haluamme saada asioita, joita muulla maailmalla on. Haluamme jakaa kansalaisille asioita, joita maallamme on yltäkyllin. Haluamme lastenlapsillemme turvaa. Haluamme hyviä sairaaloita." Tämän he kertovat teille.

Miksi kerron teille tämän? Koska missään kohtaa heidän puheessaan ei ole: "Ja haluamme tappaa juutalaisia!" Koska he ovat fiksumpia kuin tämä ja heistä on tulossa käsitteellisiä ja he alkavat ymmärtää tämän lähtökohdan: sota on helvettiä. Se johtaa suruun, kuolemaan, tuhoon ja sydämen särkymiseen. Se saa aikaan köyhyyttä ja nälkää - ja he tietävät sen. He katsovat Eurooppaa. He katsovat ympärilleen ja alkavat nähdä yhdistymisen olevan vastus siihen, mitä he haluavat lapsilleen. He eivät halua sotaa. He eivät halua sotaa! He eivät ehkä pidä juutalaisista, mutta nyt he ymmärtävät, että saadakseen sen, mitä he todella haluavat, heidän pitää työskennellä näiden kanssa.

Niinpä kansannousut joita näette, rakkaat ystävät, eivät ole sitä, mitä luulette tai mitä teille kerrotaan. Älkää huolehtiko ajatellen: "Tämä on lopun alkua." Voi, on sahaavaa energiaa, on pelkoa. On myös niitä terroristijohtajia, jotka haluavat kontrolloida sitä. Teille kerrotaan sitä sun tätä, mutta lopussa, vuosikymmenen päästä, kun palaatte tarkastelemaan tilannetta, teillä on valtioita, jotka ovat rauhassa Israelin kanssa.

Yksi kiistanalaisimmista asioista mitä olemme kertoneet teille, on tämä: Lähi-idän rauha ei tule mistään, mitä Israel tekee. Se tulee siitä, mitä islamilaiset valtiot tekevät. Nuoret ihmiset niissä eivät halua sotaa. Niinpä teidän täytyy vain vakuuttaa juutalaiset tästä, jotteivät he ala sotia itse. Ymmärrättekö järjen tässä? Korkeampi tietoisuus ja käsitteellinen ajattelu synnyttävät vallankumouksen, mikä ei korvaa diktaattoria toisella. Diktaattorit kaatuvat. Ihmiset näillä kolmannen maailman alueilla haluavat kasvattaa perheensä niin kuin te - rauhassa, turvassa ja vakaudessa.

Todisteita on kaikkialla

Mitä on tapahtunut kuluneiden 50 vuoden aikana? Tulkaa Etelä-Amerikkaan kanssani. Miten monta diktaattoria siellä oli silloin ja miten monta on nyt? On vain yksi jäljellä ja hänen päivänsä ovat luetut. Katselkaa häntä, sillä hän haluaa liittoutua toisten diktaattorien kanssa eikä heitä enää ole! Kontrolloitu talous epäonnistuu ehdottomasti. Hänen hommansa ei ala toimia.

Nämä diktaattorit kaatuvat, koska he edustavat vanhaa energiamallia, vanhaa ihmisluontoa. Uusi tietoisuus ottaa hallinnan. Katsokaa suurta kuvaa. Pääskää pois pelosta ja ymmärtäkää taas, että aikanne on hidasta ja nämä asiat liittyvät sukupolviin, eivät vuodenaikoihin! Korkean tietoisuuden taisteluja voitetaan ja hävitään. On yksi maa, joka menee vähän taaksepäin, ennen kuin se menee eteenpäin. Tällä tavalla tietoisuus toimii ja aika toimii. Tässä on ennuste, jonka annamme teille: alatte nähdä rauhan siemeniä Lähi-idässä. Ette uutisissa, vaan nuorten ihmisten uusilla sosiaalisilla alueilla. Ja silloin kun tilanne asettuu, suurin ongelma ovat palestiinalaiset. Mutta kenties ensimmäistä kertaa heidän islamilaiset veljensä ympärillä olevissa maissa alavat ottaa heidät mukaan poissulkemisen sijasta, kuten nyt tapahtuu. Tarkkailkaa veljeskunnan myötätuntoa - ei sodan puolesta, vaan lopulta rauhan ja vakauden puolesta.

Ja kyllä, on niitä, jotka kertovat aivan päinvastaista, rakas ystävä. Tämän näemme. Laittakaa uutiset päälle ja näette sitä. Mutta näette sen selvästi, eikö vain? Ja näette surua ja kuolemaa, sillä se on dramaattisinta. Vain ajatelkaa niitä, jotka ovat tulleet tälle planeetalla antaakseen henkensä ja uhratakseen jotain suurta - rauhan omassa maassaan. Te teitte juuri niin luodaksenne tämän USA:n. Teidän oli taisteltava tienne läpi, eikö niin? Näyttää vanhalta toimintamallilta, että joskus teidän on otettava mukaan miekkasilta vanhan ja uuden välille. Mutta joskus teidän täytyy tehdä tämä rämpiäksenne ihmisluonnon läpi, mikä on ollut tietynlainen tuhansia vuosia.

Japani

Puhutaanpa hetki Japanista ja sitten päätän tämän viestipäivän. Minun puolellani verhoa on tuhansia sieluja ja heillä menee hyvin, enemmän kuin hyvin. Olemme puhuneet hyvin usein siitä, mitä tapahtuu syntymätuulessa. Kerroin teille, että ennen kuin he tulivat tänne, he näkivät tuon mahdollisuuden. Katsoin heitä silmiin. "Et ehkä kestä kauan. Tiedät sen, eikö vain? Tulet tälle planeetalle ja et ehkä ole siellä kovin kauan. Ja kuolema jonka koet perheesi kanssa, ei ole miellyttävä, jos se koskaan on. Miksi tulisit joka tapauksessa?" Haluan kertoa teille, mitä he sanoivat. Silloin kun sielulla on Jumalan mieli, se ymmärtää täysin, mikä luo rauhaa ja mikä luo energiamuutosta. Voi nähdä selvästi sen, mikä luo sitä, mitä planeetta tarvitsee eniten, kun on kohta tulossa perille. Niinpä he sanoivat: "Aiomme osallistua yhteen suurimpaan myötätuntotapahtumaan, mitä planeetta on koskaan nähnyt." Yksi maanjäristys, yksi tsunami. Kaikki ne jotka lähtivät tuona päivänä, muuttavat maapalloa iäksi. Ja se oli jo muuttunut. Sama päti myös edelliseen tsunamiin.

Jokainen heistä minun puolellani verhoa valmistautuu palaamaan takaisin. Monia vanhoja sieluja oli mukana ja jos he voisivat antaa teille informaatiota, jos he voisivat puhua teille nyt, jos he voisivat puhua teidän kieltänne ja katsoa silmiinne, he kiittäisivät teitä myötätunnostanne heitä ja jäljelle jääneitä kohtaan. Ja he sanoisivat: "Olkaa niiden perheenjäsenten kanssa, jotka ovat vielä hengissä. Astukaa heidän sydämeensä joka päivä, antakaa heille rauhaa ja estäkää heitä itkemästä, sillä meillä menee hyvin."

Ydinvoima paljastuu

Minäpä kerron teille, mitä muuta he tekivät. He vain osoittivat teille, mikä ydinvoimassa on pielessä. "Maksimaalisen turvallisia", sanottiin. "Laitteemme ovat vahvoja eivätkä ne voi pettää." Mutta ne pettivät. Ne eivät sovi yhteen Gaian kanssa.

Näyttää siltä, että yli 20 vuotta joka kerta istuessamme tuolilla puhumassa sähkövoimasta kerromme teille, että käytössänne on säännöllisellä aikataululla satojatuhansia tonneja työntö- ja vetoenergiaa. Se on kuun aikaansaamaa, ikuisesti. Se voi tehdä kaiken sähkön kaikille planeettanne kaupungeille riippumatta siitä, miten paljon käytätte sitä. Ei ole mitään ympäristövaikutuksia. Käyttäkää vuorovesien, merien, aaltojen voimaa fiksuilla tavoilla. Käyttäkää niitä suuremmalla tavalla, kuin kukaan suunnittelija on vielä koskaan asioita yhdistelyt sähkövirran saamiseksi kaupungeillenne. Planeettanne suurimmat kaupungit ovat rannikolla ja siellä on tuo voimalähde. Vesi on vastaus. Se ei ole vaarallista. Olette sivuuttaneet sen, koska se näyttää vaikeammalta suunnitella eikä se ole kontrolloidussa ympäristössä. Kuitenkin olette päättäneet rakentaa yhden monimutkaisimmista ja vaarallisimmista höyrykoneista maan päällä - ydinvoiman.

Olemme myös vihjanneet, että teidän täytyy vain kaivaa riittävän syvältä ja planeetta antaa teille lämpöä. Sitä on aivan pinnan alla koko ajan, ei liian syvällä. Teillä on myös Gaia-höyrykone tällä tavalla. Ei ole mitään vaaraa eikä teidän tarvitse kaivaa kovin syvältä. Teidän täytyy vain kuumentaa nestettä ja on joitain nesteitä, jotka kiehuvat nopeammin kuin vesi. Ja sanomme sen uudestaan ja uudestaan. Kenties tämä osoittaa teille, mikä siinä on vikana, mitä olette tehneet, ja tämä kääntää tieteenne asenteen luomaan jotain näin kaunista ja tehokasta lapsenlapsillenne. Miksi ajattelette, että teille annettiin kuu? Nyt tiedätte.

Tämä hyväntahtoinen universumi antoi teolle taivaankappaleen, mikä sallii merienne vesien työntyä ja vetäytyä ja tehdä sen säännöllisimmällä aikataululla, minkä tiedätte. Kuitenkin istutte vain nauttimassa sen katselemisesta ettekä käytä sitä. Se voisi olla valtavan suurta ja ilmaista energiaa, mikä on valmiina muunnettavaksi, kun suunnittelette menetelmiä sen vangitsemiseen. On aika.

Sitten lopuksi, ymmärrättekö, mitä näette? Näette älykkään suunnitelman, kvanttienergian ja korkean tietoisuuden. Näette muutoksia ihmisluonteessa. Näette maiden laittavan asioita yhteen, niiden erottamisen sijasta. Näette niitä, jotka eivät halua sotaa, vaan haluavat rauhaa, hyviä kouluja lapsilleen, turvaa kaduille ja sananvaltaa hallinnossaan. Kerroimme teille, että se tapahtuisi tällä tavalla. Haluan kumppanini opettavan 3D-luennoillaan jonkin aikaa näitä asioita, joita olen sanonut. Monet eivät voi tietää näitä asioita muuten.

Antakaa energiaa niille, jotka kamppailevat. Auttakaa heitä pääsemään läpi näistä asioista helpommin. Sitä vanhat sielut tekevät. Käyttäkää ihmistietoisuusmoottorianne! Muuttakaa tuo vanha kamppailumalli ja sen sijaan nopeuttakaa niitä erimielisyyksiä, jotka tapahtuvat ilman kahakointia ja ilman kuolemaa. Olkaa oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja ymmärtäkää myötätuntoinen paikkanne maan päällä. Olet vanha sielu, joka on tällä planeetalla antamassa myötätuntoa aina, kun voit. Tämä on ydin. Tämä on Jumalan polttoainetta ja se kylvää rauhan siemeniä maan päälle. Ette ole koskaan olleet lähempänä.

Lopuksi, yrittäkää sivuuttaa se, mikä voi muuttua negatiivisuudeksi. Sanoimme sen. Jotkut asiat eivät ehkä mene niin tasaisesti, kuin ajattelette, sillä nämä asiat tarvitsevat aikaa ja virheitä tehdään oppiaksenne.

Lama

Lama on tulosta siitä, että päätitte muuttaa pankkijärjestelmäänne. Illuminati kertoi monille, ettei tätä voisi koskaan tapahtua. Miksi? Koska isoihin rahoihin ei voi koskea. Se on vain liian suuri minkään maan muutettavaksi ja se laski tämän varaan. No, se vain muuttui. Ymmärrättekö, mitä teette tässä maassa? Se vaikuttaa koko planeettaan. Yritätte järjestellä sen vilpittömyyttä, millä rahaa käytetään, painetaan ja lainataan. Kyse ei ole yhdestä puolueesta tai yhden hallituksen ideasta. Kummallakin oli kätensä tämän muutoksen luomisessa. Kenties se laittaa uuden kierteen siihen, mitä teille on kerrottu taloudestanne? Kun karsitte puutarhaa, jonkin aikaa se näyttää haavoittuneelta ja rumalta. Sitten ajan kuluessa se puhkeaa joksikin paljon suuremmaksi kuin ennen.

Kiina

Olen Kryon. Olen juuri antanut teille mahdollisuuksia. "Aa", sanotte. "Mutta Kryon, vielä ennen kuin lähdet, olet jättänyt pois yhden suuren tekijän. Kukaan ei puhu Kiinasta." Okei. Annan teille vielä yhden ennustuksen. Kiina on erittäin mielenkiintoinen, eikö vain? Yhtäkkiä tämä hyvin vanha maa löytää itsensä kummallisesta paikasta. USA:lla on velkaa sille! Jotkut teistä sanoisivat: "Tämä ei ole hyvä. Tämä ei toimi." Niinpä kerron teille, mistä tässä on kyse. Synkronismi on iskenyt, koska nyt Kiina ymmärtää, että jos he aikovat koskaan saada rahansa takaisin, heidän on tultava lähemmäs länsimaisia arvoja ja autettava luomaan yltäkylläisyyttä. Tässä on ennuste: Kiina vapauttaa pian Pohjois-Korean. Allianssi häviää tai vakiintuu. Kiinassa tapahtuu poliittinen mullistus. Ei vallankaappausta eikä vallankumousta. Kiinan politiikan sisäpiirissä arvioidaan uudelleen tavoitteet ja rahapolitiikka. Lopulta näette hajoamisen Pohjois-Koreassa, mikä sallii taas yhden diktaattorin kaatua ja yhdistymisen tapahtua etelän kanssa. Mitä pidätte tähän saakka?

Katson vanhoja sieluja, jotka tulivat tänne maan päälle rohkeina ja jotka istuvat tuoleilla edessäni. Oli aika, jolloin ette uskoneet kestävänne edes vuoteen 2011 saakka. Mutta sen vuoksi, mitä olette saaneet aikaan tällä planeetalla, ette ole ainoastaan edelleen täällä, vaan olette siirtymässä muutoksen läpi. Edessä on kovat ajat. Mutta tämä kaikki on osa rauhan siementen kylvämistä. Se ei tule helposti. Siirrytään hitaasti, hitaasti suuntaan, mikä on positiivinen. Lastenlapsenne katselevat teitä. Ne jotka eivät ole vielä syntyneet, jotka ovat minun puolellani verhoa, katselevat teitä nyt. He sanovat: "Pysykää mukana! Koska päästessämme sinne, se on todella kaunis paikka."

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

10.4.2011 - KVANTTITEKIJÄ - FYSIIKKAA ASENTEELLA!

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:30

KVANTTITEKIJÄ - FYSIIKKAA ASENTEELLA!

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
10.4.2011 Edmonton, Alberta, Kanada
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Kryon on puhunut asiasta aiemmin, muttei koskaan näin yksityiskohtaisesti. Voisiko fysiikalla olla ennakkoasenne? Voisiko sillä itse asiassa olla tietoisuus? Silloin kun ihminen tarkkailee valoa, se muuttuu aallosta hiukkaseksi. Voimmeko vaikuttaa fysiikkaan? Miten se "tietää", että katselemme? Onko olemassa hyvin laajan tieteellinen käsitys, minkä olemme täysin sivuuttaneet, pelkästään koska luulemme tietävämme, miten kaikki toimii? Tässä on kanavointi, mistä ehkä nautitte. "Fysiikkaa asenteella!"

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Edmontonissa, Albertassa, Kanadassa 10.4.2011.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Ja niin viesti on tänä iltana sama kuin edellisenäkin iltana ja se mitä kumppanini tekee, määrää, kummasta sitten kehitetään äänitteen puhtaaksikirjoitus - sillä annoin sen hänelle eilen illalla ensimmäistä kertaa, jotta hän ymmärtäisi nämä asiat eikä se olisi yllätys tänään. Siinä tulee suurempi ymmärrys ja parempi viisaus, sillä asiat jotka haluamme esittää tänä iltana, ovat uusia joillekin.

Puhumme nyt eräästä lähtökohdasta, mistä emme ole aiemmin puhuneet näin yksityiskohtaisesti, joten kenties se on vähän uskomatonta. Se on lähtökohta, mikä liittyy fysiikkaan, mutta myös kaikkeen mitä teette. Se on lähtökohta, mikä liittyy energiaan, missä istutte nyt.

Muutama hetki sitten, kun avasimme tämän oven, kysyimme: "Teeskenteleekö mies tässä tuolissa?" [puhuen Leen kanavoinnista] Kysyimme sitä, jotta teillä olisi erottelukykyä ja tietäisitte totuuden, sillä tässä on viesti, joka menee todellisuuden ytimeen. Tässä on viesti, mikä on joillekin epäuskottava, joten sen luonteen vuoksi tuomme teille myös käytännöllisen osan. Täytämme vähän siitä tieteellänne - tuolla kolmannen ulottuvuuden puolella, mikä ankkuroi asiat, jotka kuulostavat ehkä uskomattomilta. Esitämme teille sen, minkä tiedemiehenne jonain päivänä näkevät, mutta minkä jotkut heistä alkavat nähdä tänä päivänä. He eivät ymmärrä täysin, mitä se voi merkitä tai miten se toimii tai mikä on todella sen ydinmerkitys. Mutta he eivät voi kieltää sen olemassaoloa. Niinpä tämän tekemiseksi kunnolla esitämme asian osissa.

Yleiskatsaus

Tässä on lähtökohta. Kun avaatte tieteessänne oven kvanttiymmärrykseen, löydätte uudenlaisen fysiikan, minkä ominaisuudet ovat aina hyväntahtoisia. Tämä merkitsee, että avaatte kohta oven ja katsotte jotain, mikä ei ole lineaarista ja millä on ennakkoasenne - hyväntahtoinen ennakkoasenne. Onko mahdollista, että fysiikassa on energia, millä on hyväntahtoinen ennakkoasenne? Tässä ei oikeastaan ole järkeä, koska fysiikan pitäisi olla lakien ja suhteiden järjestelmä - ei järjestelmä, millä on jonkinlaista tietoisuutta.

Niinpä edessänne on moninkertainen arvoitus, mutta ensin teidän on oletettava, että kvanttimaailmassa on ehkä ominaisuus, mikä on pelkän "sääntöjoukon" ulkopuolella. Miten jollain "järjestelmällä" voisi olla ennakkoasenne? Tämä kuulostaa tieteeltä, mutta se ei ole lainkaan odottamaanne tiedettä. Haluamme antaa teille tämän informaation, koska se sopii yhteen sen luovan energian kanssa, mitä koette nyt, rakas ihmisolento.

Kvanttimääritelmä

On vaikea tietää, miten aloittaa, ja on vaikea tietää, miten selittää tämä tavalla, että te todella ymmärrätte. Aloitetaanpa tällä. Tieteenne uskoo tällä hetkellä, että kvanttifysiikka liittyy siihen tapaan, millä pienet hiukkaset reagoivat toisiinsa. Nämä ovat hiukkasia, jotka ovat hyvin pieniä. Ne ovat myös valohiukkasia, DNA-molekyylejä ja muita aalto-hiukkasteorian tuotteita. Nämä ovat niin pieniä, että teidän on katsottava niitä elektronimikroskoopilla. Tätä kutsutaan kvanttimekaniikaksi ja sitä nähdään vain hyvin pienissä asioissa.

Tässä on jo arvoitus. Tiesittekö, että valo ja muu aine muuttuu säännöllisesti aalloista hiukkasiksi? Tiesittekö, että valo muuttuu hiukkaseksi, silloin kun ihminen tarkkailee sitä? Miten matemaattinen järjestelmä voi "tuntea", että sitä tarkkaillaan? Tiedätte jo, että kvanttienergia voi olla vain hyvin erilaista kuin mikään, mitä olette ajatelleet. Mitä jos se ei ole lainkaan fysiikkaa? Mitä jos kvanttienergia on "luojan sormenjälki"? Se olisi fysiikkaa ja sillä olisi myös tietoisuus. Mutta sitten toisaalta, kenties tämä on vain liian kummallista?

Galaksin suuri kvanttienergia

Annan teille informaatiota mietittäväksi. Kvanttienergia mitä näette hyvin pienissä, tapahtuu myös hyvin suuressa. Itse asiassa, menemme jopa niin pitkälle, että kerromme teille fysiikan olevan erilaista universumin eri paikoissa riippuen siitä, mitä jokaisen galaksin keskuksessa on. Aloitetaanpa tästä lähtökohdasta - ettei fysiikka ole universaalien sääntöjen määrätty standardi. Se vaihtelee riippuen jokaisen säännön luojaenergian kvanttileimasta. Jotkut niistä ovat hyvin samanlaisia, mutta ne kaikki ovat hieman erilaisia. Ja jos voisitte tietää erot, miettisitte miksi, ja kerroin teille juuri: se johtuu siitä, mitä keskellä on.

Koska fysiikkanne on pääasiassa 3D:tä, teillä on vaikeuksia sen kanssa, miten asiat oikeasti toimivat. Ja kvanttifysiikka on ainoa vihje, mitä teillä on multiversumista ja siitä mahdollisuudesta, että jotkut massa- ja gravitaatiolait määrää se, mitä tapahtuu kunkin galaksin keskellä. Luomisenergia on keskellä. Tuo kaksinapainen energia, tuo työntö ja veto mitä olemme kutsuneet kaksosiksi, on galaksinne keskellä. Näette sen 3D:ssä yhtenä - mikä muuten on mahdotonta - mutta oikeasti se on tuplatapahtuma. Tiede ei tiedä sitä vielä. Niinpä annamme tämän teille, jotta tieteen löytäessä sen voitte sanoa kuulleenne sen täällä. Se antaa siten uskottavuutta kaikelle muulle, mitä aion sanoa. Muuten, miten on niin, että kun kaikki fysiikassanne tulee pareittain, myös nykyiset fysiikanlakinne, niin luotte yksittäisyyden galaksin keskelle? Onko kukaan harkinnut, että se voisi olla yksi pari?

Aloitetaanpa astronomista ja kysytään: "Rakas astronomi, uskotko Jumalaan?" Astronomi miettii hetken ja sanoo ehkä: "En ole oikea määrittelemään jumaluutta. Se ei ole minun tiedettäni. Uskon ehkä Jumalaan, mutta se ei ole minun tutkimustani, sillä käsittelen asioita tieteellisin menetelmin." Niinpä kysytte häneltä sen sijaan: "Okei, mitä tieteellisesti kiinnostavaa näet galaksissamme?" Tässä kohtaa astronomi ehkä vähän innostuu ja sanoo: "Ok, kerron sinulle, mikä on kiinnostavaa meille kaikille. Olemme löytäneet jotain, mitä emme ymmärrä. Suurissa asioissa on fyysisiä periaatteita, jotka eivät sovellu kiertoratamekanismiin niin, kuin on opittu newtonilaisessa ja euklidisessa fysiikassa. Meistä on outoa, että galaksi liikkuu yhtenä laattana, melkein kuin tähdet olisivat siihen liimattuja pikkukiviä. Kaikki pyörii yhdessä.

"On oltava jonkinlainen energia, joka pitää sen tuossa muodossa. Sillä kiertoratamekanismin sellaisena, kuin tunnemme ne, täytyy liittyä gravitaatioon, massaan ja keskipisteen - kuten aurinkomme - ympäri kiertäviin kappaleisiin, ja tämä saa aikaan kiertoratoja, jotka ovat kaikki erilaisia. Jokainen kappale gravitaatiokeskuksen ympärillä etsii oman kiertoratansa massan ja nopeuden perusteella. Siksi kaikilla planeetoilla on eri kiertorata. Se on odottamaamme fysiikkaa. Sitä aurinkokuntamme tekee. Mutta ei galaksi. Galakseissa on jotain keskellä, jonka täytyy perustua gravitaatioon, kuitenkin kaikki liikkuu tuon keskuksen ympäri yhtenä. Siellä on jonkinlainen gravitaatio- tai vetovoimayksikkö. Emme ymmärrä sitä."

Uskomaton suunnitelma - kaiken todennäköisyyden vastaisesti

Mutta siinä ei ole kaikki. Sitten he kertovat teille jotain, mitä ette voi uskoa. Se liittyy sattumanvaraiseen mahdollisuuteen. Niinpä aiomme kutsua tätä kanavointia nimellä "Kvanttitekijä". Kaikkialla ympärillänne tapahtuu jotain, mitä ette ole odottaneet. Kolmannen ulottuvuuden todellisuudessanne kaikki, mitä tapahtuu maan päällä, näyttää olevan sattumanvaraista. Tämä merkitsee, että todellisuuden odotetaan reagoivan kellonmuotoisella käyrällä. Yleisiä asioita tapahtuu useammin kuin epätavallisia asioita. Todennäköisyys ottaa odotetun satunnaismuodon. Jos heittäisitte arpakuutiota tuhansia kertoja, näkisitte sen satunnaisuuden jatkuvuuden, mitä kutsutte asioiden tavaksi toimia. Sitä odotatte. Siinä ei ole puolueellisuutta.

Takaisin astronomiin - astronomi sanoo: "Kaikkialla minne katsomme ja mitä tutkimme, universumin luova energia - kuten sitä kutsuttaisiin - on uskomattoman epätodennäköistä matemaattisesti. Se on, kuin heittäisi arpakuutiota ja saisi kuusi, kuusi ja kuusi tuhansia kertoja. Se on satunnaisuuden ulkopuolella. Se osoittaa, että on oltava jokin älykäs suunnitelma." En puhu nyt metafyysisestä ihmisestä. Puhun astronomista. Kaikkialla minne he katsovat, kaiken todennäköisyyden vastaisesti universumi on hyväntahtoisesti suunniteltu elämän hyväksi. He ovat käyttäneet termiä "älykäs suunnitelma". Minä käytän termiä "hyväntahtoinen suunnitelma". Ja kerron teille, että se energia joka liimaa galaksinne aurinkokunnat yhteen - yli 100 miljardia tähteä - on jättimäinen kvanttikäsi. Se on koko universuminne kaikkien galaksien päällä kuin Jumalan käsi. Se on hyväntahtoinen kvanttikäsi.

Miten näin voi olla? Se on ensimmäinen monista esimerkeistä, joita annamme teille, sillä tämä on kvanttitekijä, universumin luojasormenjälki. Sen ennakkoasenteena on rakkaus, elämä, hyväntahtoisuus. Tässä olette maan päällä, mitä ei pitäisi itse asiassa edes olla, sillä ainoa asia mikä sallii sen olla olemassa, on älykäs suunnitelma.

Miten kauan tieteeltä meni tämän oivaltamiseen? Heille se on arvoitus, ei jumalainen toteamus. Se on tilastollisen todennäköisyyden ulkopuolella ja näyttää olleen mahdollista vain suunnitelman avulla - hyväntahtoisuutta, mikä on universumin luojaenergiaa. Ajatelkaa sitä. Mitä tämä merkitsee teille? Jos universumin kokonaisluomisessa on hyväntahtoisuutta, mikä sallii elämän, mikä sallii maapallon olla olemassa, se merkitsee, että toisia maapalloja on olemassa. Elämää on kaikkialla! Olemme kertoneet sen teille monta kertaa. Olemme kuitenkin hyvin erityisellä maapallolla - planeetalla joka on ainoa vapaan valinnan planeetta missään. On vain yksi joka universumissa ja on ollut muita vapaan valinnan planeettoja aiemmin. On myös valmistuneita vapaan valinnan planeettoja, jotka antavat elämän siemeniä toisille planeetoille, joista sitten tulee uusia jumalaisen vapaan valinnan planeettoja.

Tällä siis olette, luovalla energialla sisällänne on aikakausien viisautta. Se on aikakausien viisautta galaksistanne, ei maapallostanne. Toiset ennen teitä ovat osallistuneet muihin tietoisuustesteihin niiden miljardien vuosien aikana, kun tämä galaksi on ollut olemassa. He ovat valmistuneet hyväntahtoisuuden uusille tasoille ja välittäneet viisauden seuraavalle planeetalle. Se on pitkäaikainen tapahtuma ja lopulta te teette saman. Näin asutatte galaksin omilla siemenillänne ja teitä ennen olleiden siemenillä - jumalaisen tarkoituksen siemenillä.

Kun välitätte tätä hyväntahtoisuutta, se muokkaa seuraavaa universumia ja sitä, miten älykäs suunnitelma on. Se on ollut maisemissa pitkän aikaa päästäkseen tähän paikkaan, missä fysiikalla voidaan osoittaa olevan asenne. Se on hyväntahtoinen asenne. Tämä on suuri kuva. Siirrytäänpä keskikokoiseen kuvaan.

Ainoa kestävä kvanttienergia planeetalla

Vien teidät kokeiluun yli vuosikymmen sitten. Kaksi miestä Skotlannissa oli mukana - fyysikko ja lääketieteen tohtori. Tuo lääketieteen tohtori on Todd Ovokaitys, kumppanini kollega. Mikä sattuma, että nämä kaksi tiedemiestä kohtasivat tässä elämässä [Kryon hymyilee]. Tämä fyysikko ja lääketieteen tohtori kehittivät ensimmäisenä yhdessä kestävän, johdonmukaisen, kontrolloitavan ja toistettavan kvanttitapahtuman. Tämä merkitsee, että heillä on keksintö, joka luo kvanttienergiaa, mikä voi kestää, mitä voidaan toistaa ja käyttää. He ovat tehneet sen "vastakkaisilla laserenergioilla epätahdissa", sellaisen avulla, mitä voisimme kutsua nimellä "kvanttinen hologrammilinssiasetelma". Tapahtuu todellinen aikamuutos ja tuo johdonmukainen kvanttikeitto - vaikka hyvin pieni - on kontrolloitava ja sitä voidaan toistaa, käsitellä ja se voidaan toimittaa sinne, minne sen halutaan menevän.

He eivät ole ensimmäiset ihmiset maan päällä, jotka loivat kvanttienergian. Mutta he ovat ensimmäiset, jotka loivat sellaisen, mikä on suunniteltu ja toistettava. Ensimmäinen kvanttienergian luoja oli Nikola Tesla. Hän ei pystynyt kontrolloimaan sitä, mutta hän tiesi sellaista olevan ja oli nähnyt sen uudestaan ja uudestaan magneettikokeilussaan.

Se mitä tuo fyysikko ja lääkäri tekivät seuraavan vuosikymmenen aikana, osoitti kvanttitekijän, sillä he sovelsivat sitten biologiaan tätä suunniteltua kvanttikeittoa, jonka he olivat keksineet. Joka kerta kun he valoivat tätä energiaa biologiseen testiin tai kokeiluun, he saivat aikaan parantumista! Ajatelkaa sitä. Mikä on todennäköisyys, että kehittäisitte jonkinlaisen energian tällä planeetalla ja se parantaisi sen, mihin kohdistitte sitä? Mikä sen todennäköisyys on? Se on kuin heittäisi kuusi, kuusi ja kuusi. Alatteko nähdä kuvion?

Sitten kun tätä kvanttienergiaa pystytään tuottamaan muissa laboratorioissa, on niitä (ja aina on), jotka yrittävät käyttää sitä aseena. Teidän pitäisi tietää jotain. Se on ensimmäinen koskaan keksitty energia, mikä ei salli tätä. Sitä ei voi käyttää aseena, koska se on hyväntahtoista. Kuvitelkaa, kvanttienergia joka on vain yksinkertaista fysiikka, mutta sillä on asenne! Mitä se kertoo teille? Sen pitäisi osoittaa teille, että korkeassa fysiikassa tapahtuu jotain, mikä on enemmän kuin matematiikkaa ja aineen ominaisuuksia.

Aikanaan kvanttitekijä löydetään tällä planeetalla. Sitten kun löydetään, se on hyvin kiistanalaista ja se lentää logiikan, 3D:n ja sen tavan kasvoille, miten asiat toimivat tieteellisillä menetelmillä. Tämän kaiken lisääminen on vaikeaa. Vanhat sielut edessäni ovat kirjoittautuneet työstämään tätä energiaa ja he ovat kahlanneet elämien läpi vain odottaen tätä. Mitä tekisitte tiedemiehenä, jos kokeiluilla edessänne olisi "oma mieli"? Mitä ajattelisitte, jos magnetismi, gravitaatio ja valo voitaisiin koota vain yhdellä tavalla, mikä saa aikaan parantumista eikä koskaan tuhoisaa vaivaa? Kaikki tämä määrittelee uudestaan jotain universumin perusvoimia. Älykäs suunnitelma on vasta ensimmäinen ja tänäkin päivänä monet astronomit ja fyysikot pitävät sitä edelleen poikkeavuutena.

Se on seuraavaksi suurin löytö tällä planeetalla. Sitä on pidätelty, koska sen luominen ja ymmärtäminen vaatii korkeammalla värähtelevää tietoisuutta. Silloin kun joku planeetta keksii kvanttienergian ja pystyy käyttämään sitä, voitaisiin mennä tuolle planeetalle ja tietää, että kohtaa korkean tietoisuuden olentoja. Sitä ei ole koskaan annettu ennen sitä, sillä kvanttitekijä sisältää salaisuuden planeettojen välisestä matkustamisesta käyttäen laajoja ja kietoutuneita tiloja. Asioiden tekemiseen on tapoja, joita ette koskaan ajatelleet voivan tapahtua. Voitte heittää pois avaruusrakettinne. Olette sen partaalla.

DNA - kvanttivoima

Minäpä vien teidät nyt hyvin pieneen. Yli vuosikymmen sitten Vladimir Poponin, venäläinen tiedemies, käytti valoa kokeilussa yhden DNA-molekyylin kanssa. Tämän kokeilun kautta hän keksi moniulotteisen kentän DNA:n ympärillä. Valo asettui matemaattiseen yhtälöön [sinikäyrä], kun DNA oli läsnä. Hän havaitsi, että DNA:lla oli kvanttikenttä. Eikä vain tämä, vaan sillä oli kvanttikenttä, joka oli jokseenkin täynnä informaatiota. Miten muuten kenttä voisi kuvioida valon sinikäyräksi? Tämä tuli kvanttibiologilta, ei Kryonilta. Kuitenkin monet epäilevät tämän kokeilun tapahtumista, koska se osoittaa jotain, mitä kukaan ihminen ei odottanut. On niitä, jotka eivät vain halua katsoa sitä tosiasiaa, että aidot kvanttibiologit tekivät aidon kokeen! He päättivät luokitella kaiken tuon informaation new ageen kuuluvaksi, ei tieteeseen. On aina mielenkiintoista, mitä ihmiset tekevät tieteen osalta, eikö vain? Jos jokin ei sovi heidän todellisuutensa 3D-malliin, he kieltävät sen olemassaolon.

Silloin kun ihmisen koko genomi purettiin, jokainen sen kemikaali nähtiin. Lukumäärä oli sokeeraava, sillä molekyylissä joka on niin pieni, ettei sitä voi nähdä ilman elektronimikroskooppia, oli yli kolme miljardia kemikaalia! Kaksoiskierre on monimutkaisempi kuin tiedätte. Tämä molekyyli on riittävän pieni täyttääkseen vaatimukset kvanttitilassa olemisesta ja Vladimir Poponin osoitti, että sillä oli itse asiassa kenttä ympärillään, myös yksittäisellä DNA-molekyylillä.

Ne jotka tekivät ihmisen genomiprojektin, halusivat tietää, miten kolme miljardia DNA-kemikaalia luovat ihmiskehon runsaat 26000 geeniä. Muuten, geenejä on enemmän, mutta käytän tiedemiesten lukumääriä, en omiani. Tästä he siis olivat kiinnostuneita. He eivät nähneet DNA:ta kvanttitilassa. He eivät etsineet sitä, vaikka koko DNA-tieteen logiikka huutaa, että sen on oltava kvanttinen. He eivät etsineet sitä. Sen sijaan he laskivat kemikaalit ja etsivät koodeja ja he löysivät ne hyvin kummallisessa järjestyksessä.

He havaitsivat, että DNA:n kaksoiskierteen kolmesta miljardista kemikaalista, kaikki geenit luotiin DNA:n proteiinikoodatussa osassa. Kolme ja puoli prosenttia DNA:sta sai aikaan kaikki geenit. Yli 90% DNA:n kemiallisesta rakenteesta näytti olevan sattumanvaraista. Se ei tehnyt kerrassaan mitään - minkä he pystyivät näkemään tai ymmärtämään. Tänäkään päivänä tiede ei näe ilmiselvää: että 90% on kvanttista ja 3.5.% lineaarista.

Tänä päivänä kvanttifyysikkonne käsittelevät usein 10 ulottuvuutta plus aikaa (11 ulottuvuutta) suosituimmassa, tavallaan moniulotteisessa fysiikassa - säieteoriassa. Jos heiltä aletaan kysyä, miltä tämä kaikki näyttää, he sanoisivat sanat "kaaos" ja "sattumanvaraiset kuviot". Sillä näin kvanttikentät toimivat. Ne ovat täynnä mahdollisuuksia ehdottomuuksien sijasta ja ne vaihtelevat monista tekijöistä riippuen … mukaan luettuna ihmistietoisuus. Jonain päivänä tapahtuu oivallus, että on suuri mahdollisuus, että DNA on kvanttitilassa, vaikka se on biologinen molekyyli. Tämä rikkoo kokosäännöt kvanttitilassa. Sillä se on itse asiassa "kvanttisin" ja vaikuttaa myös kenttäänsä tulevien atomien pyörimiseen. Sitten seuraava kysymys on ilmeinen: "Mitä informaatiota on siinä DNA:n 90%:ssa, joka on kvanttista?"

Nyt pääsemme ydintotuuteen, eikö vain? Niinpä kerron teille. Tuo 90% DNA:sta mikä on kvanttista, on täynnä informaatiota - sekä esoteerista että ajatonta. Se on kvanttisuunnitelma kaikesta, mitä olette ja olette olleet siitä lähtien, kun tulitte tälle planeetalle ensi kertaa. DNA sisältää ohjeet elämällenne, kaiken täydellisestä akaasisesta tiedostostanne - joka ikinen elämä mitä teillä ollut - hyväntahtoiseen luojasormenjälkeen luomisen siemenissä. Jokainen taito joka teillä on koskaan ollut, on siellä. Vaikkei teillä olisikaan yhtään sitä tänä päivänä, tiedosto on siellä. Jokainen alttius heikkouteen ja vahvuuteen on siellä. Biologisesti kaikki ohjeet jokaiselle kantasolulle ovat siellä.

Mietittekö koskaan, mistä kantasolut saavat informaation ihmisolennon tekemiseen? Se on tuossa 90%:ssa DNA:stanne ja se on kaikki kvanttista. Miksi osa kvantti-DNA:ta sisältää ohjeet heikomman kehon luomiseen? Miksi siellä on alttiuksia sairauksille? Annan teille tämän informaation, jotta ymmärrätte jotain, mitä seuraavaksi tulee … kenties tärkeimmän biologisen ominaisuuden mitä on koskaan esitetty.

DNA on dynaaminen molekyyli, ei staattinen

Ihmiskunta on jumissa biologisen ajattelunsa 3D-osassa. Vain hyväksytte 3D-elämässänne sen kemian, mikä teille annetaan. Käyttäydytte niin, kuin tuo 3%:n geenituotanto-osa olisi kaikki, mitä on. Uskotte, että se on kemiallinen protokolla, mitä ei voi muuttaa ja mikä yksinkertaisesti on "sinä". Ette näe sitä sellaisena, miksi sen on suunniteltu. Se on dynaaminen ja on aina ollut. Sitä ei ole määrätty, mutta se jatkaa vain tekemänsä toistamista, ellei siihen tule muuta kvanttivaikutusta.

Siksi elätte tuon 3%:n kanssa, ikään kuin se olisi kaikki, ja koska se vain "tuli kehonne mukana" ja näyttää kontrolloivan kaikkea, ette koskaan puhu sille. Monet teistä tulevat karmaan perustuvien altistusten kanssa, mikä tulee teille menneistä elämistänne. Te ette tule puhtaana [ilman karmaenergiaa]. Sen sijaan tulette altistusten, pelkojen ja fobioiden kera. Jotkut ovat positiivisia. Kenties tulette ihmelapsena, joka jatkaa mennyttä elämäänne - 8-vuotias joka maalaa kuin mestari ja tekee siveltimen vetoja, joiden kehittäminen vie 30 vuotta. Mitä se kertoo teille siitä, mitä DNA:ssa täytyy olla?

Kenties tulette säveltäjänä, pianistina, ihmelapsena, viulistina, joka vai odottaa, kunnes kätenne voivat mennä koskettimille tai voitte ylettyä lukemaan nuotteja. Kenties tulette osaten soittaa pianoa ja odotatte vain, että käsistänne kasvaa riittävän suuret tekemään sitä, mitä ne ennen tekivät … ilman mitään oppitunteja. Miten selitätte tämän, rakkaat ystävät? Vastaus on, että kaikki tämä sisältyy DNA:nne dynaamisiin kvanttiohjeisiin - osaan, jolle ette koskaan puhu.

Solujakautuminen - staattinen prosessi?

Minäpä vien teidät solujen jakautumisprosessiin. Olemme sanoneet tämän aiemmin, mutta teidän täytyy kuulla tämä ymmärtääksenne, miten se toimii. Solu on valmis jakautumaan. Ihmiskeho on suunniteltu uudistumaan - kaikki kudokset. Teille on kerrottu, että jotkut kudokset eivät uudistu, mutta se on väärin. Kaikki uudistuvat eri tahdilla, eri aikaan ja eri tavoin. Kaikki uudistuu. Tiedätte siis nyt, että ihmiskeho on suunniteltu elämään pitkän aikaa. Valitettavasti energia minkä olette luoneet tälle planeetalle ja se, mitä olette käyneet läpi, on piessyt sitä. Ette elä juurikaan yli 80 vuoden. Se ei ollut suunnitelma.

Raamatun henkilöitä olivat joskus profeetat ja joskus mestarit ja joskus ne vain olivat … ja he elivät satoja vuosia. Elivätkö he oikeasti? Vai tämä on vain yksi vertauskuva? Ymmärrettiinkö se oikein Raamatussa ilman käännösvirhettä? Kerron teille totuuden. Se on hyvin täsmällistä. Tuhansia vuosia sitten elit hyvin pitkän aikaa, lemurialainen. Jos tietäisit elinkaaresi, haukkoisit henkeä. Mutta ei enää. Ajan kuluessa DNA:lle on antanut ohjeita, kirjaimellisesti, tämän planeetan energia … energia jonka olette luoneet tietoisuutenne kautta.

Solu jakautuu. Juuri ennen jakautumistaan se tarvitsee suunnitelman itsensä kloonaamiseen. Suunnitelma on saatavilla kantasolusta. Kantasolu saa informaationsa DNA:n kvanttiosasta, mikä ei ole koskaan muuttunut syntymänne jälkeen. Se on jäänyt pysyväksi, koska mikään ei ole koskaan muuttanut sitä … ettekä te usko sen olevan muuttavissa ja olette vain hyväksyneet ikääntymisen. Ei ole mitään tietoista yritystä tehdä mitään sille ja se vain on siellä, kuten on ollut aina.

Jakautuva solu "puhuu" kantasolulle ja sanoo: "Tehdäänkö sama juttu kuten aina? Muuttuuko mikään?" Ja kantasolu puhuu jakautuvalle solulle sanoen: "Tee vain uusi samanlainen." Sitten uudistutte aivan kuin edellisellä kerralla ja hyväksytte kaiken, mitä saitte syntyessänne.

Planeetalla on toinen kvanttienergia, millä on kvanttitekijä … Suuri muutos. Se on hyväntahtoinen asia, minkä olette luoneet, ja se on uutta. Olette nyt vallankumouksellisessa muutoksessa ja jotkut teistä ovat tietoisia sitä ja tunnette sen. Se ihmistietoisuuden muutos ja se on muuttumassa suoraan kvanttitekijään, koska teistä on tulossa kvanttisempia tietoisuudeltanne … ja siitä on tulossa hyväntahtoista. Siksi näette tämän maapallon reagoivan niin, kuin se reagoi.

Alatte nähdä niitä, jotka eivät salli vanhoja järjestelmiä. Teillä ei ole enää diktaattoreja. Kansalaiset ympäri maapalloa haluavat kontrollin omassa elämässään. He eivät halua sotaa. He haluavat perheensä olevan turvassa! He haluavat rauhaa ja yltäkylläisyyttä. He haluvavat lapsenlapsillaan olevan toivoa paremmasta elämästä, mitä heillä itsellään on ollut. Alatte nähdä sen uudestaan ja uudestaan näissä paikoissa, joissa on ollut diktaattoreja vuosikausia.

Esitettiin kysymys: "Milloin Afrikka tulee mukaan tähän? Saako se hyväntahtoisen vallankumouksen?" Niinpä taas kerran kerron teille seuraavasta sukupolvesta. Arvatkaapa, kuka on siellä varmistamassa tämän tapahtumisen? Mies tuolissa! [Puhutaan Leestä] Tämä on hänen valintansa ja hän on valmis. Hänellä on musta iho, kuten hänellä on ollut aiemmin, ja hän tulee olemaan juuri siellä, missä hänen tarvitsee olla.

Seitsemänkymmenenviiden vuoden kuluttua hän on valmis lähtöön eikä hän ole kanavoija. Ei ole mitään tapaa todistaa tätä, eihän? Hän ei myöskään tiedä, kuka hän ennen oli … mutta hän vain tietää, mitä hänen pitäisi tehdä. Niin kuin ihmelapsella, se on kirjoitettuna hänen DNA:hansa - ja hän kirjoitti sen! Hän ei ole yksin, sillä on hänen tuntemiaan, jotka ovat siellä myös. Kenties myös tohtori? [Puhuen Todd Ovokaitysista] Siis karmallisesti matkustatte usein yhdessä - paitsi kumppanini jättänyt karmansa! Mitä sitten tapahtuu? Vastaus on sen vapaa valinta ja sen kontrollissa, kuka hänestä tulee. Hän tulee "valmiina esittämään osaa hyväntahtoisessa, yhdistyneessä Afrikassa".

Siihen mennessä on parantunut Afrikka, kypsä ja valmis kehittymään yhdeksi yltäkylläisimmistä ja resurssintäyteisimmistä mantereista, mitä tämä planeetta on koskaan nähnyt - ilman mitään demokraattista historiaa. Heidän ei tarvitse oppia pois mitään! He voivat alkaa tyhjästä. He voivat ottaa parhaan osan jokaisesta järjestelmästä, mitä he ovat koskaan nähneet, ja rakentaa sellaisen. Afrikasta tulee yksi maailman yltäkylläisimmistä mantereista. Ja muuten, heillä on vain yksi valuutta. [Kryon hymyilee]

Jotkut sanovat: "No, entä Kiina? Se on hyvin suuri. Katsokaa, mitä he ovat tehneet." Niinpä sanon taas: katsokaa, mitä heidän on opittava pois. Heidän on kirjoitettava uudestaan tuhansien vuosien kulttuuri muuttuakseen. Afrikalla on vain se historia, minkä näette tänä päivänä. Sairautta, diktaattoreja … ja selviytymistä. Ei ole mitään järjestelmää muistettavana tai uudelleenkirjoitettavana. Siitä tulee alkuperäinen … ja hyväntahtoinen! Tämä on hyväntahtoista energiaa planeetalla, joka toimii synkronistisesti kanssanne. Mietittekö koskaan, miten energia voi kehittyä näin? Koska se rakastaa teitä ja sillä on asenne!

Suuri muutos

Tämä teidän pitäisi tietää: tässä ihmistietoisuuden muutoksessa alatte saada hyväntahtoisuuden kvanttitekijän ihmistietoisuuteen. Tämä merkitsee, että ihmisluonnosta on tulossa aina vain hyväntahtoisempi. Tämä merkitsee myös, että pystytte nyt olemaan vuorovaikutuksessa toisen kvanttikentän kanssa - ympärillänne olevan kentän, mitä kutsutaan merkabaksi, mikä on DNA:nne kenttä. Tämä saa aikaan "kvanttisuuden konfluenssin/yhtymäkohdan, mikä on vuorovaikutuksessa toisen kanssa". En tiedä, tiedättekö, mitä se merkitsee fysiikassa, mutta kerron teille. Sen luotte, mitä ajattelette.

Mikä on siis ensimmäinen asia, mitä haluat luoda, ihminen? Miten olisi DNA-potentiaalisi uudelleenkirjoittaminen - kvanttiosien jotka puhuvat kantasoluillesi ja sallivat sinun elää pidempään? Haluaisitko elää vielä 100 vuotta? Joka kerta kysyessäni tätä ihmiset antavat minulle vanhan energian standardivastauksia, 3D-vastauksia … ja kuulin sen juuri täällä. "En minä! En halua näyttää sellaiselta. Se on riittävän paha juttu, miltä näytän nyt. Olisin vanha ja löystynyt. Eikä maapallo vain elätä kaikkia. Väkimäärä on liian suuri. Se ei ole vastuullista. Emme pysty ruokkimaan edes näin monia."

Voi, miten 3D:tä teiltä! Näettekö ennakkoasenteenne?

Se joka on nähnyt mustaa ja valkoista koko elämänsä, pelkää värejä. Mitä teemme niillä kaikilla? Se on hämmentävää. Se häiritsee meitä. Emme edes tiedä, mitä tehdä niillä! Saatamme jopa tuhota itsemme.

Mitä jos … vain mitä jos … teistä tulisi myös viisaampi? Mitä jos alkaisitte kontrolloida väkimääräänne ja maan resurssein käyttöä paremmin? Mitä jos lakkaisitte käyttämästä maan resursseja ja olisitte riippuvaisia sen sijaan merestä voimalähteenä, kuten olemme esittäneet? Mitä jos päättäisitte kaivaa suuren reiän ja saada höyryä jalkojenne alla olevasta kuumuudesta sen sijaan, että rakennatte ydinreaktorin? Mitä jos viimeinkin käsittäisitte, että ydinreaktorit ovat maapallon kalleimpia ja vaarallisempia höyrykoneita?! On monia tapoja tehdä höyryä, mitkä eivät vahingoita yhtäkään eläintä tai ilmamolekyyliä ja tuo prosessi on valmiina keksittäväksenne. Mitä jos teistä tulisi hyväntahtoisia ja vastuullisia ja Gaia elättäisi tasapainoisen lukumääränne? Mikä käsitys!

Mikä on toinen asia, minkä ehkä haluaisitte muuttaa? Miten olisi rauhan luominen planeetalle? Uskokaa tai älkää, tämä itse asiassa etenee ja on edennyt yli 50 vuotta!

Sen muuttaminen, mitä DNA:ssanne on

Kantasolut ovat vain yksi asia muutettavaksi DNA:ssanne. Miten olisivat tunnemuistijälkenne … energia mikä sallii tietoisuuden? Tässä huoneessa on niitä, joiden täytyy kuulla tämä. Kenelle et anna anteeksi? Kuka se on, jonka ajattelet kaivertaneen elämääsi jotain, mitä et voi koskaan antaa anteeksi ja minkä kanssa heräät joka aamu? Tiedän, kuka olet. Muista … kun solu jakautuu - kutsutaanpa sitä aivosoluksi - se kysyy: "Samaa vai erilaista?" Oletko puhunut soluillesi tästä? Haluatko tämän elämääsi iäksi? "Samaa vai erilaista?" DNA:stasi voi tulla hyväntahtoisempi, jos haluat. Se on rauhallisempi, jos haluat. Myös tapahtuma joka aiheutti tuon kauhu-uran kaivertumisen aivoihisi, jota et voi tuntea koskaan unohtavasi, voidaan kirjoittaa uudelleen tasapainoon! Näetkö, mitä kerron sinulle? Olet hallinnassa! Kiinnitätkö huomiota? Voit kirjoittaa kaiken uudelleen. Se on ihmisolennon voima tässä uudessa energiassa.

Vanhalla sielulla on kokemus

Tässä uudessa energiassa vanhat sielut nappaavat tämän ensin. Kenties olet vanha sielu … viisas planeetalla ja alat muuttua. Muut ympärilläsi näkevät sen youq2w3e4r5t6y7u8i9:ssa … kenties myös muutoksena ihmisluonnossa ja he sanovat: "Mitä sinulla on? Haluan sen." Mitä sanotte?

Teidän ei tarvitse koskaan antaa heille Kryon-kirjaa! Teidän ei tarvitse sanoa sanaakaan uskomusjärjestelmästänne. Sen sijaan he katselevat teidän työskentelevän toisten ihmisten kanssa, he katselevat teidän rakastavan toisia, jotka näyttävät epärakastettavilta. He katselevat teidän välittävän ihmisistä, joista ette olisi koskaan ennen välittäneet.

Ihmisluonteesta on tulossa hyväntahtoisempi? Kenties alatte nähdä sitä alueille, joissa ette koskaan ajatelleet näkevänne sitä. Politiikka alkaa muuttua. Tapanne tehdä liiketoimintaa alkaa muuttua. Siitä mitä odotatte toisiltanne, tulee rauhallisempaa ja vähemmän karkeaa. Voi, rakkaat ystävät, on aina niitä, jotka ovat tasapainottomia. On aina niitä, joita ette voi kontrolloida. On aina ihmisen vapaa valinta ja vankiloita. On niitä, jotka tulevat planeetalle ensimmäistä kerta eikä heillä ole hajuakaan siitä, miten mikään toimii, ja he tekevät näennäisesti väärin - aivan kuin te olette tehneet. Puhun tietoisuuden pääosan hitaasta muutoksesta ja vanhat sielut näkevät sen ensimmäisenä ja tekevät muutoksen.

Tässä huoneessa on sukulinja. Ei vain yksi monista elämistä, vaan viisas elämä, mikä tuo teidät tuolille. Kysymykset joita esitätte sivilisaatiosta ja maapallosta, ovat viisaita. "Milloin alamme oppia läksyt?", sanotte. No, se alkaa ja teidän on nähtävä ongelmat osataksenne esittää tuon kysymyksen, eikö vain? Tässä huoneessa on viisauslampi, mikä on valtava. Tunnetteko sen?

Ja niin, rakas ihminen, teillä on kyky alkaa palata energiaan, jonka luulitte kadottaneenne, missä ihmisen sallitaan elää pidempään eikä se tuhoa ympäristöä. He eivät ylikansoita, koska he voivat kontrolloida sitä mielensä ja viisautensa kautta, lakien sijasta.

Jonain päivänä tapaatte tähtisiemeniä, plejadilaisia sisarianne ja veljiänne. Heitä on täällä nytkin, koska he ovat kvanttisia. Teillä on plejadilaisia esi-isiä, jotka elävät hyvin, hyvin pitkään valmistuneessa tilanteessa planeetalla, mikä kävi läpi testejä kuten omannekin. Ja tämä kehitti kvanttitekijän. Heillä on hyväntahtoisuutta ja heillä on kvanttienergiaa. Näin he pääsevät palaamaan tänne välittömästi eivätkä he koskaan puutu vapaaseen tahtoonne. Tästä syystä he eivät myöskään laskeudu tervehtimään. Sen sijaan he istuvat hurraamassa sivurajalla sille, mitä olette lopultakin tehneet. He odottavat juhliaksenne kanssanne joulukuun päivänseisausta 2012 - sen 36 vuoden muutoksen puoliväliä, missä olette.

Ennen kuin lopetamme, rakkaat ystävät, kerromme teille taas, että tämä on hidas prosessi. Olemme nähneet sen aiemmin. Se tapahtuu sukupolvien kautta, lastenlastenlasten kautta. Se ei ole mitään, minkä näette salamavalokokemuksena. Saattaa olla joitain asioita, jotka kulkevat taaksepäin jonkin aikaa, ennen kuin ne kulkevat eteenpäin. Mutta jos tarkastelette kaikkea yhdessä, se on hidas laiva, missä viisauden ruori ohjaa kohti aikaa, jolloin viha on jotain eristettyä eikä se naamioidu kulttuuriin tai uskontoon. Se johtuu siitä, että kvanttienergia on hyväntahtoista ja ihmiset alkavat nähdä tämän.

Tämä siis on tämän päivän totuus. Tämä on tämän päivän energia. Nämä ovat mahdollisuuksia, jotka näen tänään, ja siksi tuomme teille tämän viestin tänään. Lähtekää tästä paikasta erilaisena, kuin tulitte - tietäen enemmän siitä, kuka olette, mitä olette tehneet ja mitä on edessänne.

Olen Kryon, ihmiskunnan rakastaja.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

11.6.2011 - KAIKKI VUODESTA 2011 … JA ENEMMÄN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:32

KAIKKI VUODESTA 2011 … JA ENEMMÄN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
11.6.2011 Sedona, Arizona
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tämä kanavointi on lauantai-illalta 11.6. Kryonin Kesän valokonferenssista Sedonassa, Arizonassa. Kryon puhuu vuoden 2011 numerologisista energioista sekä DNA-aktivoinnistamme ja siitä, mitä Jumala oikeasti haluaa meiltä. Sydäntä lämmittävä kanavointi ja myös kuuntelemisen arvoinen.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sedonassa, Arizonassa Kryonin vuosittaisessa Kesän valokonferenssissa 2011.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Täällä on ydinryhmää ja monia vanhoja sieluja. Eivät kaikki näillä tuolilla istuvat ole vanhoja sieluja, mutta useimmat ovat. Vanha sielu on ihminen, joka on ollut maan päällä uudestaan ja uudestaan eri ilmaisumuodoissa, joita kutsuisitte inkarnaatioiksi. Kun istutte tuolilla, tiedätte sen sisällänne. Sillä tiedätte, miten asiat toimivat. Sisällä tunnette viisaan ihmisen.

Niinpä taaskin vetoamme siihen, mitä kutsumme "synnynnäiseksi". Synnynnäinen on soluälykkyyttä, mitä teillä on sisällänne, mutta mikä usein on erillään teistä, mutta mikä tuntee teidät. Synnynnäinen on sitä, mihin luotatte päättäessänne tehdä sellaisia asioita kuin lihastestaus ja kinesiologia. Synnynnäinen asuu DNA-kentässä, mikä on älykäs. Synnynnäinen puhuu teille ja sanoo: "Olet ollut täällä aiemmin." Jos siis tutkisitte itseänne juuri nyt ja kysyisitte: "Olenko ollut täällä aiemmin? Onko mikään tästä totta?", synnynnäinen antaa teille väristyksiä, antaa teille tunnustuksen ja antaa teille ilon tunteen, mitä ette voi teeskennellä. Nämä ovat vahvistuksia, jotka tulevat sisältä ja sanovat: "Kyllä, olet osa suurta suunnitelmaa, mistä et tiedä ollessasi täällä. Olet auttanut asettamaan tälle planeetalle näyttämön sellaiselle tapahtumalle, mistä ihmisten tietoisuus on vain uneksinut vuosituhansia, ja tässä sinä olet."

Olet opiskelupaikassa, kun istut täällä. Olet paikassa, mikä haluaa tietää enemmän siitä energiasta, mikä tapahtuu - Istut tarkoituksella paikassa, mikä on suunniteltu opettamiseen [kouluteatteri]. Yksi puhuu monille. Monet puhuvat yhdelle ja se kertoo paljon Hengelle siitä, kuka on täällä ja miksi. Hyvin harvat ovat täällä viihdytettävänä. Olemme tietoisia niistä, jotka täällä ovat vieressään istuvien vuoksi. Olemme tietoisia shamaaneista yleisössä. Olemme tietoisia vanhoista sieluista, lemurialaisista - on muutamia Tiibetistä, useita Intiasta.

Katselen täällä viisautta ja siitä tässä tilaisuudessa on kyse tänään … viisaiden, vanhojen sielujen syöttämisestä. Viisasta, vanhaa sielua syöttämään ei voi antaa puppua enkä voi antaa niitä asioita, jotka ovat yksinkertaisia. Niinpä ryhdymme monimutkaiseksi ja sitä varten tulitte, eikö vain? Aiomme puhua tänään järjestelmistä ja ei-järjestelmistä. Aiomme puhua siitä, mitä asiat merkitsevät, ja muistutamme teitä muinaishistoriasta. Meistä tulee hyvin esoteerisia [Kryon hymyilee]

Lisää numerologiasta

Aloitetaanpa laajentamalla sitä tutkimusta, mikä on kirjassa nimeltään "Kaksitoista" [Kryon-kirja kaksitoista - DNA:n kahdestoista kerros]. Haluamme tehdä lisäyksen siinä olevaan informaatioon tavalla, mikä on sanallista ja mikä kirjoitetaan puhtaaksi, jotta tiedätte enemmän tästä - ajankohtaisesta energiasta planeetalla, mitä parhaillaan koette. Puhutaanpa numerologiasta. Tiedän, keitä täällä on. Tiedän tutkijat, joita on täällä, enkä aio sanoa tänä iltana mitään, mikä loukkaa ketään teistä. Te jotka tutkitte muinaisia numerojärjestelmiä, tiedätte, miten monimutkaista se on. Tiedätte, ettei sitä voi opettaa näyttämöllä 20 minuutissa enkä aio tehdä sitä. Sen sijaan aion tutkia prosessia ja sovellamme sitä vuoteen 2011. Onko numerossa viesti? Kenties on. Aloitetaanpa siis numerologiasta.

Numerologia tutkii numeroiden energiaa. On monia, jotka eivät ymmärrä tätä, sillä he eivät tunne mitään energiaa numeroissa. Sitä on tutkittava ja ymmärrettävä. Se ei ole välttämättä elämänne kolmiulotteinen piirre. Aivan kuin henkiset asiat ovat 3D:n ulkopuolella, niin on myös numerologian ydinolemus. Teidän on ajateltava ulottuvuutenne ulkopuolella antaaksenne uskottavuutta sille, mikä energia johonkin numeroon liittyy.

Tässä on siis toteamus, jonka aion tehdä. Numerologia ei ole järjestelmä. Jos tarkastelette fysiikan numeroita ja tutkitte fysiikkaa, käsitätte, ettei fysiikka ole järjestelmä. Sen sijaan se on kartta. Se on kaavakartta siitä, miten Luoja laittoi maailman liikkeeseen. Se on kartta, joka on edessänne ja jota ymmärtäessänne voitte käyttää järjestelmää, johon sovelletaan tätä karttaa, lähettämään avaruusraketin Marsiin. Järjestelmä vie teidät siis Marsiin käyttäen fysiikan karttaa. Kun alatte ajatella näin, ymmärrätte, että numerologia on esoteerinen energiakartta, joka pyytää teitä kehittämään järjestelmiä sen käyttämiseen. Se on siis kartta, mitä haluatte ymmärtää, sillä tuo kartta opastaa elämäänne tavalla, mikä tekee siitä helpompaa planeetalla, missä elätte.

Tämä kartta, kuten mikä tahansa kartta, ei pakota teitä menemään suuntaan tai toiseen. Kartta vain on siinä. Se missä määrin haluatte tutkia karttaa, on vapaa valintanne, mutta mitä enemmän tutkitte sitä, sitä enemmän se auttaa teitä ymmärtämään elämäänne. Tämän yksinkertaisen selityksen myötä tarkastelemme sitten vuoden 2011 numerologisia piirteitä.

Aiomme käyttää yksinkertaisinta muotoa, alkuperäistä muotoa, muinaismuotoa numerologiasta. Tarkastellaanpa luvun 2011 yksittäisiä numeroita, sitten lisätään ne yhteen toisten yksittäisten numeroiden kanssa ja tarkastellaan niihin liittyviä energioita. Mutta tässä on ilmoitus teille, jotka tutkitte numerologiaa ja olette vasta pääsemässä siihen: ette voi olla piittaamatta yksittäisistä luvuista. Teillä on taipumusta laskea ne välittömästi yhteen, saada ratkaisu ja laittaa kaikki selitys tuolle ratkaisulle [numeroiden summa]. Tämä toimii, mutta se ei ole tarkoituksenmukaista, sillä prosessissa olette heittäneet pois numerot, joilla oli energiaa antamaan tuon ratkaisun. Niinpä meidän on ensin tarkasteltava kakkosta, nollaa, ykköstä ja ykköstä [2-0-1-1].

Eipä lasketa niitä yhteen vielä. Tarkastellaan vain niitä hetken. Jos numeroihin liittyy energiaa ja se on tuttua teille, niin mitä ne merkitsevät? Katsotaanpa karttaa. Yleisössä on niitä, jotka ehkä sanovat: "Tämä ei ole oikeastaan kovin täsmällistä. Nimittäin nuo numerot eivät olleet satunnaisia. Ne olivat peräkkäisiä numeroita. Niiden tarvitsee olla satunnaisia saadakseen energiaa." Ei, ei tarvitse. Ne voivat olla peräkkäisiä ja silti saada merkityksen. Itse asiassa jos ne ovat peräkkäisiä [kuten vuosilukujen numeroissa], voitte katsoa eteenpäin ja tietää jotain, mitä ette olisi muuten tienneet siitä, mitä on tulossa. Niinpä vuosilukujen numerot on suunniteltu peräkkäisiksi eikä tämä ole yllätys.

Kaksi, nolla, yksi, yksi. Älkää laskeko yhteen vielä. Sitten kun laskette, tiedätte, mistä tässä vuodessa on yleisesti ottaen kyse, ja jotkut teistä ovat jo tehneet sen. Mutta pysytäänpä numeroissa. Kaksi, nolla, yksi, yksi. Numerologisesti "kaksi" edustaa sitä, mitä te kutsuisitte kaksinaisuudeksi ja me kutsumme polariteetiksi. Polariteetti on energiaa, joka on kehitetty jumalaisen ja lineaarisen välille - energia mikä on ihmiselämä ja mikä on jumalaista ihmiselämän sisällä. Jotkut kutsuvat sitä taisteluksi, jotkut kutsuvat sitä energiayhtymäkohdaksi, jotkut kutsuvat sitä avioliitoksi ja jotkut kutsuvat sitä iloksi. Tiesittekö sen?

Älkää liittäkö negatiivista piirrettä polariteettiin tai kaksinaisuuteen. Mitä jos olette saavuttaneet tasapainoisen kaksinaisuuden? Mitä jos olette ehdottomasti harmonisoineet polariteetin jumaluuden ja ihmisyyden välillä? Mitä jos rakastatte sitä? Mitä jos selvittäisitte sen - olisiko se sitten negatiivista? Ei. Mitä jos se generoi iloa elämässänne joka kerta, kun heräätte, silmänne avautuvat ja sanotte: "Tämä on hyvä. Olen täällä maan päällä Jumalan ydinolemus sisälläni. Olen täällä kylvämässä rauhan siemeniä planeetalle. Tuskin maltan odottaa tätä päivää. Mennään." Tiedän, ettei näin ole kaikilla teillä. Mutta mitä jos olisi? Olisiko se negatiivinen asia? Ei. Se on vain polariteetti. Se yksinkertaisesti edustaa kahta - polariteettia jumaluuden ja ei-jumaluuden välillä.

Puhutaanpa nyt tämän polariteetin muuntamisesta. Mitä tapahtuu, silloin kun otetaan ei-jumalainen ja teillä on jumalainen oivallus sisällänne? Sitten siitä tulee jumalaista! Mitä tapahtuu polariteetille, silloin kun ei ole mitään äärimmäisyyksiä? Oletteko koskaan ajatellut sitä? Tuleeko siitä sitten yksi? Se oli vitsi. [Kryonin huumoria] Ok. Numerologiassa on myös vitsejä.

On siis "kahden" polariteetti. Seuraavaksi on "nolla". Nyt jotkut teistä sanoisivat: "No, hyppäämme nollan yli, koska sillä ei ole mitään arvoa." Se ei ole totta. Sillä ei ehkä ole arvoa niin, kun nimitätte sitä kolmessa ulottuvuudessa, sillä se ei ole välillä 1-9. Eikä se ole paikanpitäjä. Nollalla on merkittävä arvottomuuden arvo - ja se on arvo, jos ajattelette sitä! Se on tärkeä. Joskus se vain erottaa toiset numerot, jotta voitte nähdä kartan paremmin, ja joskus se esittää vielä tärkeämpää roolia. Laskennassa käytettynä se kertoo 10:llä! Eikö se nyt ole mitään tai eikö se "tee" jotain? Näettekö, mitä tarkoitan? Jos tarkastellaan sitä kvanttisesti, se todella säteilee. Mutta ei tarkastella. Ei vielä. Se on toinen kanavointi. [Kryon hymyilee]

Seuraavaksi on "yksi". Aa, mutta se on itsensä vieressä, toisen ykkösen vieressä. Numerologian yksinkertaiset säännöt sanovat, ettei tätä tilannetta voi ottaa "yhtenä", se on otettava "yhtenätoista". Yksitoista on ensimmäinen mestarilukusarjassa: 11, 22, 33, 44. Ihmiskunta tunnistaa ainoastaan kolme mestarilukua yhdeksästä. Tiedättekö miksi? Ei ole mitään yhteisymmärrystä luvuista 44, 55, 66, 77 jne. Taas kerran, tiedättekö miksi? Koska ette ole siinä vielä! Teillä ei ole tietoisuutta ymmärtää, mitä ne merkitsevät. Niihin liittyvä henkisyys, suuruus, fysiikka on niiden rajojen ulkopuolella, joiden sisällä olette tällä hetkellä.

Annan tämän ennusteen: kahdessa sukupolvessa niille jotka tutkivat numerologiaa, niille jotka tuntevat järjestelmän, niille jotka tietävät, mitä on tulossa, annetaan kaunis ratkaisu 44:lle. Ja sitten tiedätte, että kehitytte niin, kuin olemme sanoneet teidän kehittyvän … kehitytte henkisesti ja myötätuntoisesti.

Siis tässä on kaksi, nolla ja 11. Mitä on 11? Valaiseminen! Se on myös Kryonin numero. Se on myös numero, jonka näette jatkuvasti kellossanne, eikö vain? Se ei ole sattumaa, rakkaat ystävät. Monet teistä näkevät 11:11 synkronistisesti ja olette nähneet yli 17 vuotta. Se on muutoksen symboli. Se on synkronismin symboli, joka sanoo vanhalle sielulle: "Olet saapunut paikkaan, missä tiesit olevasi. Katso, se on tässä. Katso, se on tässä." Se ei ole virhe, että näette 11:11. Minäpä otan hetken sanoakseni, ettei ole reilua, jos katsotte kelloa 11:10 ja tuijotatte sitä jonkin aikaa. [Naurua] 11:11 täytyy esiintyä täysin silloin, kun ette odota sitä - uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kaiken todennäköisyyden vastaisesti.

Aa, 11 … valaiseminen. Laitetaanpa ne yhteen. Älkää lisätkö niitä vielä yhteen. Mitä saamme? Mikä on merkitys? No, yksi merkitys, minkä annamme teille, on "polariteetin valaiseminen". Ajattelitteko sitä? Mistä tässä vuodessa on kyse? Kaksinaisuuden ja polariteetin valaisemisesta! Jos valaistaan jonkin, siihen laitetaan valoa. Kenties laitatte valoa johonkin, mikä on ollut pimeässä, johonkin mikä antaa teille informaatiota, mitä teillä ei ollut aiemmin? Tällä ei todellakaan ole sitä merkitystä, kun ne lasketaan yhteen - mitä emme ole vielä tehneet - vaan se antaa näkemystä numeroihin, jotka kohta lasketaan yhteen. Palaamme tuohon näkemykseen hetken kuluttua.

Mitä saadaan, kun lasketaan 2-0-1-1 yhteen? Saadaan neljä. Neljä - se on Gain vuosi! Sillä "neljä" on "rakenne" ja myös "maapallo" [Gaia-energia]. Oletteko huomanneet, mitä planeetalla on tapahtunut tänä vuonna? Emme puhu vain säästä. Puhumme monista asioista. Puhumme siitä, mikä on vulkaanista. Puhumme asioista, joista myös Gaia puhui, kun se nousi puhumaan eloisasti Grand Canyonissa. Se sanoi: "Emme ole vielä valmiita. Odottakaa muutosta. Odottakaa lisää mullistuksia." Gaia tietää.

Ja muuten, samalla Gaia sanoisi saman asian teille, minkä minä olen sanonut: älkää pelätkö näitä muutoksia. Ne ovat aikataulussa, tavoitteessa. Olen kanavoinut tästä aiemmin ja olen antanut teille myös joitain ennusteita viimeisimmistä maanjäristyksistänne, jotta ette järkyttyisi niiden tullessa [puhutaan ennusteesta minkä Kryon antoi 2008 Chilessä]. Nämä asiat ovat hyvin ennustettavia, koska silloin kun navat sulavat vähän, se jakaa veden uudelleen maan ohuella kuorella. Se työntää kuorta tavoilla, joilla sitä ei ole työnnetty aioneihin, ja tuloksena on maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia. Kyse ei ole maailmanlopusta, kyse on vain vesikierrosta ja kumppanini selittää sitä huomenna [Lee luennoi seminaarissa].

Siis 2011 on rakenteellinen ja Gaian vuosi. "Ok, tiesimme sen", sanotte ehkä. Palataanpa siis vivahteisiin, kaksinaisuuden valaisemiseen. Miten sovellamme sitä ja mikä on paras tapa? Tässä on lisää esoteerista. Jos aiotte soveltaa numerologiaa johonkin elämässänne, teidän täytyy katsoa, miten se soveltuu teihin - ei naapuriinne eikä yleisesti. Teidän kannattaa tuoda se itseenne. Olette täällä työstämässä jotain, eikö niin? Jokaisessa tuolissa täällä on tarkoitus [puhuen ihmisistä, jotka istuvat tuoleilla]. Onko se vain tietää enemmän? Onko se löytää iloa elämäänne? Onko se parantaa itsenne? Onko teillä turhautumia, jotka haluaisitte selvittää? Haluaisitteko saada asioita liittyen rauhaan ja iloon, joita teillä ei ole koskaan ollut? Teille on kerrottu, että ne ovat ulottuvillanne. Jokaisella teistä on eri tarkoitus olla sillä tuolilla.

Nyt haluan näyttää teille jotain. Haluan näyttää teille asenteen. Te tulette jonkin ongelman kanssa ja me tulemme rakkausseurueen kanssa. Tuomme ratkaisun. Emme aio kuitenkaan korjata mitään, mitä teillä on. Aiomme näyttää teille kartan ja miten voitte korjata johonkin liittyvän ahdistuksen. Mitä siis teette? Kenties tänään voisitte aloittaa tutkimalla numerologiaenergiaa vedettynä teihin. Miten vedätte sen itseenne? Visualisoitteko köyden, joka vetää jotain esoteerista, mitä ette oikeastaan ymmärrä? Ja vedettynä mihin? Teidän on tehtävä se DNA:llanne!

"Tässä sitä taas ollaan", jotkut sanovat. "Kryon puhuu taas biologiasta. Miksi et voi puhua henkisistä asioista, Kryon? Haluan tietää enkeleistäni. Haluan tietää oppaistani. Haluan tietää esoteerisista asioista, maan ulkopuolisista olennoista. Mutta taas puhut biologiasta … molekyylistä." Ok. Puhutaanpa molekyylistä, mutta puhutaan siitä tavalla, mikä voi yllättää teidät. Sillä se sisältää kaiken, mitä pyydätte! Tarkastellaanpa taas sitä ensimmäistä kertaa tallennetussa historiassa, jolloin DNA-kentän suurenmoisuus nähtiin ja tallennettiin. Olen antanut tämän esimerkin monta kertaa aiemmin. Teen sen lyhyesti, mutta kerron, että tällä viestillä on merkitystä. Tarkastelen sitä nyt, jotta näette sen, mitä haluan teidän näkevän.

Paljastus DNA:n kvanttikentästä historian mukaan

Muinainen profeetta Elia on kaikkien tämän päivän pääuskontojen profeetta. Sillä niiden pyhät kirjoitukset, jotka ovat israelilaisia, islamilaisia ja kristittyjä, ovat kaikki listanneet Elian suureksi profeetaksi … yhdeksi isäprofeetaksi. Hän oli viisas ja kaikki kunnioittivat häntä.

Elia teki jotain, mitä kukaan muu ihminen ei ollut koskaan tehnyt. Hän toivoi ylösnousevansa eläessään ja hän halusi sen tallennettavan, jotta kaikki tietäisivät, miltä se näytti. Tämä merkitsee, että hän halusi sen kirjoitettavaksi muistiin ja näkevän jonkun, jonka kanssa oli sovittu siitä. Ja hän teki niin. Elia valitsi seuraajansa, Elisan, katselemaan häntä ja tallentamaan näkemänsä. Olen antanut tarinan monta kertaa, mutta se on suuri joka kerta annettaessa!

Elisa halusi jotain vastineeksi. Hän teki sopimuksen Elian kanssa. "Mestari, teen, mitä tahnansa haluat. Jos olet oikeasti lähdössä, kaipaan sinua hyvin paljon! Mutta antaisitko minulle manttelisi?" Kenties tätä ei ole selitetty hyvin, joten aion kertoa teille, mitä se merkitsee, ja haluan teidän näkevän jotain niin edistynyttä, ettei siitä puhuta edes tänä päivänä. Meillä on kaksi miestä, jotka ovat henkisiä. Toinen ylösnousee kohta ja lähtee planeetalta. Toinen pyytää saada kaiken viisauden, mitä lähtevällä on koskaan ollut. Tiedättekö, miten se tavallisesti tehdään? He kumpikin kuolevat! Se tehdään verhon toisella puolella sopimuksella ja toinen tulee takaisin tuon toisen viisauden kanssa. Ei tällä kertaa.

He katsoivat toisiaan silmiin ja Elia hymyili ja sanoi: "Se on tehty. Se on sinun." Tosiaankin! Antakaa historian näyttää, että Elian kuoleman jälkeen Elisa teki suuria ja mahtavia asioita, joista jotkut ovat vielä suurempia, mitä mestari Elia itse teki. Elisa otti profeetta Elian viisauden ja manttelin itselleen ja niistä tuli hänen omiaan. Rakas ystävä, kerro minulle nyt, mistä tässä prosessissa on kyse. Miksi ette voi tehdä sitä tänä päivänä? No, kerron teille, ettei se ollut 3D:tä. Kerron teille, että se on yksi esoteerisimpia asioita, mitä on koskaan tapahtunut - kuitenkaan tuskin kukaan puhuu siitä.

Miten haluaisitte välittää viisautenne jollekin toiselle sopimuksen mukaan? Voi, se on toisen kanavoinnin aihe. Se on kvanttista. Se on kaunista. Se on prosessi. Ja muuten, se liittyy jotenkin 44:ään! Kuvitelkaa ihminen, jolla on kyky välittää edelleen viisautta ilman kuolemaa! Edes shamaanit eivät pystyisi siihen! Voi, he ovat yrittäneet, mutta he eivät ole pystyneet. Siksi suurimmat shamaanisielut joita on elänyt maan päällä, siirsivät edelleen tietonsa. Sen täytyi tulla takaisin heidän akaasiansa kautta. Kuvitelkaa, millaista olisi, jos voisitte välittää kaiken oppimanne jollekin toiselle! Tämän käsityksen on tuskin kukaan vielä tuntenut tällä planeetalla. Vain tiibetiläisillä on tämä tieto tällä hetkellä.

Mestari Elian ylösnousemus

Elia käveli pellolle Elisan katsellessa. Tapahtui seuraavasti, kuten pyhä kirjoitus sanoo Toisessa kuninkaiden kirjassa - kuten sitä kutsutaan. Elia muuttui valopalloksi! Elisa kirjoitti niin nopeasti, kuin pystyi. Elisa tunsi transformoitumisen vaikutuksen, kirjoitti niin nopeasti kuin pystyi, mutta hämmästeli spektaakkelia. Se oli valopallo, mutta hyvin kirkas, hyvin sateenkaaren hohtava.

Nyt haluan teidän näkevän, mitä ei tapahtunut, ja vahvistavan se itsellenne kirjoituksista. Mikään valo taivalta ei tullut alas hakemaan Eliaa! Käsitittekö sen? Mikään ei tullut alas ylhäältä. Kaiken energian minkä Elisa näki, generoi ihminen nimeltään Elia. Hän teki sen omalla henkisyydellään, kun hän hetkessä muuttui osaksi sitä Jumalaa, mikä hän oli. Hän ei voinut myöskään pysyä kovin kauan tai hän olisi haihduttanut kaiken ympärillään! Se kävi nopeasti ja Elisa näki sen.

Elisa ei oikeastaan tiennyt, mitä hän näki, mutta se oli hämmästyttävää. Melkein hetkessä, kuten Elisa kertoo siitä, taivaasta tuli kolmenlaisia energioita auttamaan Eliaa. Vertauskuva oli, että Elia ajoi valkoisten hevosten vetämillä vaunuilla. Henkiset asiat jotka ovat 3D:n ulkopuolella, ovat aina vertauskuvia, rakkaat ystävät. Se on ainoa tapa antaa viestejä asioista, joita ette voi ajatella. Mutta haluan teidän tarkastelevan numerologiaa. Kyse on "kolmesta" - katalyyttisestä kolmesta. Se on henkisyydessä kaikkialla. Löydätte sen joka uskonnosta edustamassa Jumalan energioita. "Kolmessa" on jotain. Mekin sanomme teille nyt, että käytämme kolmatta kieltä yläpuolellanne, kun kuuntelette ja luette tätä. Kolmas kieli on vertauskuva ihmisille Jumalan katalyyttisestä kommunikoinnista. Se oli kommunikointia Elisalle siitä, mitä Elia koki. Elisa oli pakahtunut! Hän antoi nimen vaunuille, joilla Elia ajoi. Hepreaksi hän nimitti niitä merkabaksi, mikä merkitsee "ajaa". Elia ajoi omassa Jumalaenergiassaan.

Minäpä kerron teille, mitä Elisa oikeasti näki. Hän oli ensimmäinen ihminen historiassa katselemassa sitä, mikä on luotuna jokaiseen ihmiseen, kahdeksan metrin etäisyydelle saakka. Sitä kutsutaan DNA-kvanttikentäksi [merkaba]. Jos teillä on Jumala DNA:nne jokaisessa osassa ja DNA alkaa aktivoitua, saatte saman kokemuksen kuin Elia! Ja niinpä se on siinä - DNA vielä kerran. Kyse ei ole vain biologiasta, vain molekyylistä, vaan kaiken sen kantajasta, mikä on henkistä jokaisessa ihmisessä.

Akaasinen tiedostonne on siellä. Kaikki mitä olette koskaan tehneet, on siellä. Kaikki elämänoppituntinne ovat siellä. Henkinen ytimenne on siellä. Enkelinimenne on siellä. Myös maan ulkopuolinen energia on siellä! Kaikki nuo asiat jotka ovat henkisesti ainutlaatuisia jokaisessa ihmisessä, ovat siellä. Puhutaanpa siitä nyt, kun olemme osoittaneet tämän ja olemme näyttäneet teille sen, mitä haluamme näyttää siitä ja mikä on kvanttista jokaisen elävän ihmisen ympärillä.

Olemme määritelleet DNA-kerrokset teille. Teillä on ne kirjassa. Teillä on hepreankieliset nimet - kaikki Jumalan nimiä. Eikö olekin mielenkiintoista? Näettekö, miten jokaista kerrosta kunnioitetaan? Niissä tai teissä ei ole mitään tavallista! Jos siis nyt haluaisitte tajuta, mitä teette itsellenne tänä vuonna, mitä noista käsitteellisistä DNA-kerroksista työstäisitte? Kerromme teille ja annamme teille esimerkin. Se on esimerkki, jonka todella haluamme naulata [ankkuroida], jotta ette unohda sitä. Tämä kanavointi on yhtä tärkeä, kuin mikään minkä olemme koskaan antaneet, kuitenkin niin yksinkertainen kuin olemme koskaan antaneet. Näette sen.

Mitä DNA-kerrosta työstää tänä vuonna?

No niin … On niitä, jotka tuntevat jo kerrokset ja he sanovat: "No, sen täytyy olla kuudes kerros. Se on korkeampi itse. Sen täytyy olla se. Lopulta, onhan korkeampi itse kommunikointiportaali. Silloin kun meditoidaan, se aktivoituu ja se on putki. Myös silloin kun kutsutaan sisäistä iloa, se on putki. Sen täytyy olla se. Sitä työstämme, eikö vain?" Sanon, ettei se ole se. Ei, se ei ole.

"Sen on oltava sitten kymmenes kerros. Se on hyvin henkinen kerros. Se liittyy olemassaolon, jumaluuden olemukseen. Jumaluus on olemassaolon lähde. Sen on oltava se. Siinä on kyse luovuuden lähteestä ja siitä, mikä ei ole Jumala, vaan Luoja - energia joka on erillään Jumalasta ja edustaa kaikkeutta ja universumin luomista." Sanon, että ei, se ei ole sekään.

"No, kenties se on 12. kerros", sanotte ehkä. "Kahdestoista kerros on vaikea ymmärtää, koska se todetaan niin yksinkertaisesti. Sitä kutsutaan kaikkivaltiaaksi Jumalaksi. Tämä sen on oltava." Minäpä kerron, mitä 12. kerros on. Se on Jumalan kasvot teissä! Kaikkivaltias Jumala on sitä, minkä ihmiset näkevät, silloin kun olette myötätuntoinen. Sen ihmiset näkevät, silloin kun olette rakkaudessa. Sen ihmiset näkevät, silloin kun juhlitte ongelmia ja olette iloisia. Luomisen hyväntahtoisuus on kaikkivaltias Jumala. Onko se tämä kerros? Ei, ei se ole.

Kaikki nuo kerrokset ovat tärkeitä, ne ovat kaikki pyhiä. Mutta ei, mikään niistä ei ole se, mistä työssänne on kyse tänä vuonna. Teillä on jo vihje, sillä se liittyy vuoden nimeen. Se on numero 11. Ja tässä joudumme vaikeuksiin, koska sitä ei ymmärretä. Niinpä aion selittää sitä.

DNA:n yhdestoista kerros

DNA:n 11. kerros määritellään jumalaisen feminiinisyyden viisautena. No niin, tässä kohtaa kadotamme kaikki miehet. [Naurua] Sillä 3D:ssä ette oikeastaan halua sitä, miehet, ettehän? Se johtuu siitä, että ajattelette seitinohuita asioita, naisellisia asioita. Sinä olet mies ja tämän kerroksen energia ei näytä olevan välttämättä yhteismitallinen sukupuolesi kanssa. Tämä on kuitenkin hyvin 3D:tä eikä niin ole. Ensinnäkin jokainen teistä on ollut kumpaakin sukupuolta. Tiedätte sen, eikö niin? Vuorottelette. Olemme puhuneet tästä monta kertaa. Teidän on tiedettävä, että tämä on osa järjestelmää. Se kehittää tasapainon monien ilmaisumuotojen ja inkarnaatioiden aikana siitä, kuka olette tänään. Usein naisilla on soturienergiaa - miehillä on äitiä, joka on lempeä. Se kaikki on teissä. Olette kaikki sekoitusta, joten voin puhua viisaasta jumalaisesta feminiinisyydestä ja puhua jokaiselle huoneessa, sillä Jumalalla ei ole sukupuolta. Niinpä aion määritellä tämän viisaan ja jumalaisen energian tavalla, minkä ymmärrätte.

Ensinnäkin, mikä on jumalaisen feminiinisyden viisautta? Muutamalla sanalla, mitä on tuo viisaus? Mikä on niin tärkeää tälle vuodelle? Puhutaanpa sen toiminnallisuudesta, mitä se on, ja jumalaisen feminiinisyyden viisaudesta. Pääasiassa se on myötätuntoa. Se on avainsana ja olette kuulleet sen aiemmin, eikö vain? Olette kuulleet sen myös Adamukselta tänä viikonloppuna [puhutaan Geoff Hoppen aiemmasta kanavoinnista]. Olette kuulleet sen Gaialta, eikö vain [puhutaan Pepper Lewisin aiemmasta kanavoinnista]? Myötätunto. Millainen myötätunto, kysytte ehkä. Myötätunto toisia ihmisiä kohtaan? Kyllä. Mutta se on enemmän kuin sitä. Ja aion selittää sen teille käsittein, jotka ymmärrätte.

Aion antaa teille nyt syyn myötätunnon ja viisauden yhdistymiselle feminiinisyyteen. Teillä on yksi mahtava esimerkki, missä te kaikki ymmärrätte sen - myös miehet tässä huoneessa, koska heillä on ollut tämä kokemus. Vanha sielu, istut mieskehossa ja olet ylpeä siitä, mutta sinulla on ollut kokemus viisaasta jumalaisesta feminiinisyydestä ja kun alan puhua siitä, niin muistat. Kyse on synnyttämisestä.

Vertauskuva äidistä ja lapsesta

Ei ole mitään lapsen synnyttämistä vastaavaa. Se kaivertaa tuon kokemuksen jokaisen ihmisen tietoisuuteen, joka liittyy tuohon kokemukseen jollain tavalla. Silloin kun enkelit seisovat sängyn ympärillä laulamassa ja kuulette tuon lapsen ensiparkaisun, se on hyvin iloista! Ja jos olette riittävän onnekkaita ollaksenne tilanteessa, missä tämä lapsi laitetaan äidin rinnalle ja kenties lapsi katsoo ylöspäin hetken, se on ensimmäinen silmäkontakti. Tällä planeetalla ei ole mitään sen vertaista!

Tästä siis haluan puhua nyt. Miten paljon rakastat tätä lasta, äiti? Mitä antaisit tuolle energialle asteikolla 1-100? Äidit huoneessa sanovat: "Satakaksikymmentä." Sitä ei vastaa mikään. Elämän luominen on upeaa ja suurta. Se edustaa koko mallianne lapsessa. Kaikkia tarkoituksenmukaisia asioita, jotka ovat tulleet läpi, ja lapsi on täydellinen. Esoteerisesti tässä on lapsi, mitä odotitte. Esoteerisesti se on ehkä myös entinen sukulainen. Näin homma toimii. Tiedätte sen, eikö vain? Esoteerisesti lapsi valitsi teidät. Esoteerisesti te valitsitte lapsen.

Niinpä tuo hetki on taikaa ja jos ymmärrätte näitä kauniita ja henkisiä toimintoja, se on vielä taianomaisempaa. Mutta vaikka olisitte täysin tietämätön näistä asioista, se on silti taianomaista, koska lapsen ja äidin välillä on dynamiikkaa ja moniulotteista rakkautta, mitä ei voi kuvata. Se on universaalia ja maailmanlaajuista.

Nyt annamme teille esimerkin kuvitteellisesta tilanteesta. Kun katsomme tätä rakkautta, annan teille vertauskuvan mietittäväksi. Haluan antaa teille esimerkin viisaan, jumalaisen äidin myötätunnosta. Se ei ole vain myötätuntoa toista ihmistä kohtaan tällä planeetalla, se on myötätuntoa Jumalaa kohtaan. Se on myötätuntoa sitä kaksinaisuussuhdetta kohtaan, mikä on jumalaisuus ihmisen sisällä. Se edustaa rakkaussidettä äidin ja lapsen välillä, mikä on myötätuntoista rakkautta. Se edustaa myös kommunikointia teidän ja Jumalan välillä, sidettä meidän välillämme. Tämä on vertauskuva. Silloin kun ratkaisette, kuka Jumala on elämässänne ja kehossanne, kaikki muu alkaa selvitä.

Leikitäänpä siis tällä kuvitteellisella tilanteella. Sanotaan, että tällä taianomaisella hetkellä lapsi on yhtäkkiä iätön ja älykäs. Yhtäkkiä aika on pysähtynyt. Yhtäkkiä lapsi alkaa esittää teille kysymyksiä! Siis hetken lapsi vain kyselee teiltä, kuka olette ja mitä haluatte. No niin, älkää erehtykö siinä, mistä vertauskuvassa on kyse, koska sen minkä äiti kertoo tälle lapselle, on sitä, minkä haluan kertoa jokaiselle tuolissa istuvalle teistä ja Jumalasta. Kuunnelkaa siis tätä äidin ja lapsen välistä vuorovaikutusta, mikä edustaa viisasta ja jumalaista feminiinisyyttä.

Lapsi puhuu äidille: "Äiti, millaista elämäni on kanssasi? Kuka oikeastaan olet? Mitä aiot tehdä?"

Ajatelkaa hetki, mikä vastauksenne olisi. Kysytäänpä, olisiko se tämä.

Äiti katsoo vastasyntynyttä lasta rinnallaan ja sanoo: "No, ensinnäkin aion pitää itseni salassa sinulta. Sinun täytyy tehdä oikein kovasti työtä löytääksesi, miten paljon rakastan sinua. Minun täytyy lokeroida se ja laittaa se paikkoihin, mistä sinun on etsittävä ja etsittävä löytääksesi sen. Se on pimeässä, eristettynä vain toisille ihmisille, ei sinulle. On monia salaisuuksia etkä ehkä koskaan löydä minua."

Aiotko sanoa tuon lapsellesi, äiti? Onko se viestisi? Vai sanotko päinvastaista?

"Olen täällä sinua varten, olen täällä sinua varten! Olen täysin avoin sinulle ja aion olla kanssasi koko elämäsi. Sinun ei koskaan tarvitse etsiä minua, koska olen rinnallasi rakastaen ja suojellen sinua. Se ei ole koskaan salaisuus, missä olen … Ei salaisuuksia! Sillä ei ole merkitystä, mitä sinulle kerrotaan tai mitä toiset ehkä ajattelevat. Olen täällä!"

[Tauko]

Tämä on totuus siitä, mitä aiotte sanoa tällä erityisolennolle, joka on juuri saapunut sinun veresi kera, eikö vain? Lapsi huokaisee ja halaa teitä tiukemmin. Se on totuus.

"Kerro minulle lisää, äiti! Mitä muuta?"

Äiti, katsoisitko sitten lastasi silmiin ja sanoisit: "Sinulle on tilauksessa myös hyvä suhde kanssani, mutta haluan sinun kärsivän vähän. Eikä vain tämä, vaan on muutamia suoritusasioita … muutamia tuhansia portaita kiivettävänä. Haluan läimäyttää sinut maahan muutaman kerran varmistaakseni olosi epämukavuuden ja kurjuuden ja oman arvosi epäilemisen. Sitten jos et osaa käyttäytyä, hylkään sinut."

Aiotteko sanoa tämän? Vastaus on "ei"! Ja haluan kertoa, ettei Jumalakaan sano sitä teille!

Kuuntele minua, ihmisolento: tämän ei tarvitse olla vaikeaa. Ihmiset ovat laittaneet ihmissääntöjä Jumalaan. He ovat tehneet Jumalasta ihmisolennon, antaneet Jumalalle myös ihmisen biologisen sukupuolen ja laittaneet sotia taivaaseen! Ja he ovat tehneet hyvin monia muita asioita "ihmistääkseen" universumin luojan! Älkää uskoko sitä. Käyttäkää omaa henkistä logiikkaanne. Tämä ei ole meidän suhteemme, vanha sielu, eikä ole koskaan ollut.

Haluan teidän lähtevän tästä paikasta tietäen, kuka olette: lapsi joka makaa kaikkivaltiaan luojan rinnalla ja katsoo Jumalaa silmiin.

Otetaanpa seuraava kysymys, mutta tällä kertaa vertauskuva on lopetettu. Sen sijaan kyse on teistä ja Jumalasta: "Jumala, mitä haluat? Mitä haluat minulta?"

"Haluan sinun rakastaan minua koko elämäsi. Tiedän, että on vaikeita aikoja ja on aikoja, jolloin et ymmärrä, mitä tapahtuu. Tiedän, että olet lapsi ja sinulla on kasvukipuja. Tiedän, että on aikoja, jolloin vetäydyt luotani ja tulet takaisin. Mutta haluan sinun tietävän, että olen aina täällä. Ja käteni on aina ojennettuna auttamassa sinua pimeyden läpi. Voit kutsua minua koska tahansa." Ja se, rakas ystävä, on meidän suhteemme sinuun.

Edustan palaa verhon toiselta puolelta, joka voi puhua avoimesti ja vapaasti vanhoille sieluille tässä paikassa, ja sanon: "Tämä on myötätuntosuhteemme." Ja tästä tässä vuodessa on kyse.

"Mitä muuta, Jumala, mitä muuta haluat?" Mitä äiti sanoisi vuosien saatossa? Sama pätee meihin. Lapsi kasvaa ja äiti sanoo: "No, miksi et tule päivälliselle useammin?" Silloinkin kun lapsi elää omaa elämäänsä, on selvittänyt kaiken ja sillä on jo oma perhe, äiti jatkaa rakastamista ja sanoo: "Miksi et soita minulle joskus?" Eikä teidän tarvitse olla juutalainen! [Naurua]

Tämän haluan antaa teille nyt. Tämän sanotte lapselle, eikö vain? Lapsi on elämän mittainen rakkaus. Voiko se olla yksinkertaisempaa? Voiko se olla syvällisemmän puhdasta? Miksi ihmiset laittavat Jumalan laatikoon, ihmismuodon ansaan kera sellaisten ihmisominaisuuksien, kuin sukupuoli, tuomitseminen, kateus, kosto ja rangaistus? Emme me sitä ole! Olemme kaikkeuden luojia - myös sen kauneuden, joka on ihmisolento.

Et kerro noita negatiivisia ja pelottavia ominaisuuksia lapsellesi, ethän? Äiti? Isä? Emme mekään kerro! Sana on siis myötätunto. Se vastaa 11:een luvussa 2011, se vastaa siihen, mikä on 11 DNA:ssa ja se vastaa tuohon energiaan, mitä työstätte nyt. Sillä sitten kun saatte äidin, viisaan jumalaisen feminiinisyyden myötätuntoa, polariteettianne Jumalan ja ihmisen välillä ei enää kutsuta kaksinaisuudeksi. Sen sijaan se on yksittäisyyttä, mikä on te ja Jumala yhtenä.

Rakas ystävä, jokainen näkee sen kasvoiltasi. Silloin se parantuminen alkaa, mitä varten olet tullut. Silloin ongelmat ratkeavat. Silloin alat kylvää rauhan siemeniä maan päälle.

Miksi ette tarttuisi tarjouksemme? Miksi ette kutsuisi meitä joskus? [Naurua] Tänä iltana kenties? Sattuisiko niin kovasti nostaa kätesi taivaalle ja sanoa: "Rakastan sinua, Jumala"? Älä ylläty, jos tunnet kätemme kädessäsi sanoen: "Sinun olikin jo aika kutsua."

Tämä on tämän illan viesti. Tästä tässä vuodessa on kyse.

Pysykää keskuksessanne, tulkaa myötätuntoiseksi. Voi, tulee häiriötekijöitä, vanha sielu, sillä olette taistelussa. Kerroimme teille, että olisitte. Tämä on vanhan ja uuden energian taistelua eikä se ole miellyttävää. Jotkut teistä käyvät läpi asioita, joita ette odottaneet. Pysykää keskuksessanne - siinä mikä on teissä, mikä on Jumala ja mikä on edelleen vanhempanne energiaa. Siemenet ovat siellä ja tulevat aina olemaan kaikkeuden luojana. Rakkaus on ikuista ja nyt olemme sanoneet sen ja monien vanhojen sielujen tarvitsi kuulla se.

Antakaa parantumisen alkaa.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

2.7.2011 - TIKUNKANTAJAN OMINAISUUKSIA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:33

TIKUNKANTAJAN OMINAISUUKSIA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
2.7.2011 Sacramento, Kalifornia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Oletko täällä tarkoituksesta vai täysin sattumalta? Te jotka luette tätä viestiä, olette luultavasti vanhoja sieluja … ja on järjestelmä saamaan teidät tänne juuri nyt tänä kriittisenä aikana historiassa. Kryon puhuu tästä ja taas kerran siitä, miksi olet täällä.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sacramentossa, Kaliforniassa 2.7.2011.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Ryhmä vanhoja sieluja istuu edessäni, kuten usein istuu. Jokaisella on omat ominaisuutensa, jotka ovat henkisiä sekä "maallisia". Se on kaksinaisuutta, mikä on läsnä tarkoituksenmukaisesti, ja se puhuu vuodesta, jossa olette - 2011.

Jos tutkitaan luvun 2011 numeroita, kuten olemme puhuneet kanssanne aiemmin, saadaan kakkosen ja yhdentoista energia. "Kaksi" edustaa kaksinaisuuttanne, "11" on valaiseminen. Voitaisiin sanoa, että 2011 on kaksinaisuuden valaisemista. Kun ne lasketaan yhteen, saadaan "neljä", mikä on Gaian rakenne. Niinpä tämä on vuosi, jolloin tapahtuu suuria oppitunteja. Oppitunteja tapahtuu sekä ryhmille että yksilöille.

Oppituntien koko syy on myötätunnon kehittäminen. Jos maapallosta tulee myötätuntoisempi jollain tavalla, planeetan henkinen värähtely lisääntyy ja se on tavoite. Niinpä vanhoilla sieluilla tässä huoneessa on tavoite täällä olemiselle. Se ei ole vain olla olemassa eikä se ole vain ongelmien ratkaisemista ollessaan täällä. Aion puhua siitä.

Mahdollisuudet

Aion puhua vertauskuvasta, minkä olen antanut hyvin usein aiemmin, mutta se saa erityismerkityksen, kun annamme sen vielä kerran. Minulla on otsikko tälle viestille, mitä emme usein anna. Annan tavallisesti kumppanini antaa sen myöhemmin. Tällä kertaa annan sen. Se on "Tikunkantajan ominaisuuksia". Nämä ovat niitä, jotka istuvat edessäni tällä hetkellä ja jotka lukevat tätä viestiä.

On kaksi huolenaihetta, joiden kanssa tulette [saavutte planeetalle]. On kahdenlaisia kysymyksiä, joita teillä on istuessanne tuoleilla. Ensimmäiset koskevat vain itseänne, kuten pitäisikin. Kysytte: "Miten voin päästä A:sta B:hen ja tulla paremmaksi siinä, mitä varten olen täällä? Miten voin elää pidempään?" Saatatte kysyä: "Miten voin poistaa draaman elämästäni? Miten voin olla terveempi?" Toinen osa on: "Mitä teen planeetan hyväksi?" Nämä kysymykset eivät oikeastaan tule pareina. Toinen kysymys vaatii energiayhtymäkohtaa vanhoihin sieluihin, jotka haluavat tietää, miten he voivat pysyä kauemmin ja tehdä työtä, mitä varten he tulivat. Jos haastattelisitte kaikkia näillä tuoleilla, heillä olisi erilainen vastaus siihen, mistä heidän työssään on kyse. Mutta he eivät olisi täällä, jos he eivät olisi esittäneet toista kysymystä.

Aiomme siis olla hyvin yleisiä ja kuitenkin melko yksityiskohtaisia. Annamme teille käsitteitä, joita ette ole ajatelleet - syy miksi olet täällä, vanha sielu. Tällä hetkellä, erityisesti nyt, syynä täällä olemisellenne on pitää valoa pimeissä paikoissa. Ette ole täällä yrittämässä julistaa tai muuttaa ketään toista ihmistä siihen, mihin uskotte, sillä uskominen ei ole ongelma. Planeetan värähtely on ongelma. Sitä voidaan muuttaa vain tietoisuudella, joka on puhdasta. Kyse ei ole vain siitä, mihin uskotte. Kyse on olemisesta, ei tekemisestä. Kyse on valona olemisesta, sillä kun kuljette valaisten, muutatte sitä, mikä on pimeää.

Voitaisiin sanoa, että viette uutta energiaa sinne, missä ennen oli vanhaa energiaa, ja se muuttaa kaiken ympärillänne. Se on koko tarkoituksenne. Niinpä aiomme olla yksityiskohtaisia tässä hetken kuluttua. Menemme suuresta pieneen ja ensin on tämä vertauskuva - jo ennen kuin aloitan opetuksen. Taas kerran, rakkaat ystävät, niille jotka ovat tässä huoneessa ja erityisesti niille, jotka lukevat tätä viestiä juuri nyt - näen teidät.

Yksi Jumalan ominaisuus on, ettei ole aikaa. Jos kuuntelette tällä hetkellä tätä nauhoitusta tai luette tätä viestiä missä tahansa, niin se on nyt. Sellaista aika on minulle. Viesti ei ole vain sieluille edessäni, sillä nämä vanhat sielut edessäni ovat kolmannen ulottuvuuden tilassa lineaarisella aikajanalla. Heille on kriittistä elää elämäänsä "ytimekkäästi". Mutta ei minulle. Niinpä tiesin, että on mahdollista, että korvanne ehkä kuuntelevat tätä. Tiedän, että olette täällä. Tiedän, että kuuntelette ja luette. Teidän saattaa olla vaikeaa ymmärtää tätä, koska sanotte ehkä: "Jos Jumala ei voi kertoa tulevaisuutta, niin Kryon, miten tiesit, että kuuntelisin tai lukisin?" Vastaus on helppo. Koska mahdollisuus siihen oli voimakas, tiesin sinun tekevän sen.

Istun noin 100 sielun edessä. Tiesin, milloin he tekivät päätöksensä tulla. Tiesin mahdollisuudesta, että he saisivat selville tämän tilaisuuden. Tiesin myös ne, jotka saivat selville eilen. Tiesin, sillä tämän energian mahdollisuudet ovat se kvanttikeitto, josta olen usein puhunut. Ei tulevaisuus, vaan mahdollisuudet. Tämä sallii meidän tuoda esiin seurueen, mikä on sopivaa niille, jotka istuvat tuoleissa - vanhoille sieluille ja heidän elämälleen, heidän oppitunneilleen. Se määrää myös kanavointien aihetta. Odotamme teidän tulevan istumaan eteemme, rakkaat ystävät, paljon aiemmin kuin oikeasti tiedämme, mitä sanomme ja mitä teemme. Tunnen siis teidät ja kiitän teitä täällä olemisestanne. Tämä on teidän aikaanne planeetalla.

Valon ja pimeyden vertauskuva

Aloitetaanpa opetus. Tämä vertauskuva on annettu uudestaan ja uudestaan. Kuvitelkaa, että on huoneellinen olentoja, joita kutsutaan ihmisiksi ja jotka kulkevat pimeydessä. Niinpä vertauskuva tässä on henkinen pimeys. Ihmiset eivät tiedä, keitä he ovat tai miksi he ovat täällä. Heillä ei ole mitään käsitystä, että he ovat osa Jumalan luovaa energiaa. He seuraavat sitä, mitä heille annetaan, ja niitä oppeja joita he oppivat ollessaan nuoria. He löytävät Jumalan jostain nurkasta, mistä pystyvät. Jotkut löytävät Jumalan syvällisesti ja jotkut eivät. Monet vain "tekevät liikkeitä" eivätkä koskaan ymmärrä mitään muuta kuin liikkeet.

Näennäisessä pimeydessä he usein törmäävät toisiinsa. Jotkut heistä törmäävät toisiin ja suuttuvat - alkaa sota. Tätä tapahtuu pimeässä, silloin kun ette voi oikeasti nähdä, mitä tapahtuu sen lisäksi, mitä tiedätte itsestänne. Siksi se mitä tapahtuu, on aina erillään teistä ja mysteeri. Siksi on draamaa. Siksi on salaliittoja ja epäluottamusta. Pimeässä oleminen saa aikaan sotia. Pimeässä oleminen saa aikaan erillisyyttä ja vihaa. Pimeässä oleminen saa aikaan pelkoa ja ahdistusta.

Mutta nyt kun vertauskuva jatkuu, pimeydessä on yksi, joka tietää, kuka hän on. Voitaisiin sanoa, että tämän henkilön ominaisuus on meidän tikunkantajamme. Tämä henkilö kantaa mukanaan kykyä luoda valoa. Niin pieni kuin se ehkä onkin, tällä henkilöllä on tulitikku. Täysin pimeässä huoneessa yksi raapaistu tulitikku on mielenkiintoinen, sillä se luo kaikille riittävästi valoa nähdäkseen hämärästi, joten yksi tikunkantaja tuossa pimeässä huoneessa päättää yksin sytyttää sen. Miksi? Tutkiakseen omaa henkisyyttään, omaa itsearvostustaan - sytyttää tulitikkunsa nähdäkseen itsensä paremmin.

Hän siis sytyttää sen itseään varten, jotta hän voi ottaa korkeampaa itseä kädestä ja löytää sen, kuka hän on. Siksi hän sytyttää tikkunsa. Ja sytyttäessään tuon tulitikun hän valaisee (hyvin himmeästi) koko huoneen. Yhtäkkiä ihmiset voivat nähdä toisensa ja he pitävät siitä! He näkevät perheen! Pelko alkaa mennä pois. Sen ymmärtäminen, mitä vieressä on, saa aikaan ymmärrystä ja rauhallisuutta. On vähemmän epäluottamusta. Jotkut itse asiassa etsivät, mistä tuo valo on tullut. Monet eivät.

Tikunkantajan valo-ominaisuus on samanlainen kuin merenrannalla seisovan majakan, minkä vertauskuvan olen antanut teille aiemmin. Majakka seisoo yksin. Se säteilee valoa, jonka toiset ehkä näkevät ja joka ohjaa heidät turvalliseen satamaan oman valintansa mukaan, koska heillä on valintaruori omassa elämänlaivassaan. Tikunkantaja istuu tikun kanssa ja on sytyttänyt sen itseään varten - kuitenkin se vaikuttaa kaikkiin hänen ympärillään positiivisesti.

Tikunkantaja ei sano mitään. Hänen ympärillään olevat eivät ehkä tiedä hänen nimeään. He eivät edes ehkä tiedä, että hän on sytyttänyt tulitikun! He tietävät vain, että he voivat nyt nähdä! Jotkut alkavat etsiä tulitikkua itsestään ja hitaasti sytyttää omia tikkujaan ja huoneesta tulee kirkkaampi. Mitä kirkkaampi huoneesta tulee, sitä enemmän nähdään ja sitä vähemmän on mysteeriä, ja mitä pidemmälle ihminen voi nähdä itsensä ja perheensä ohi, sitä enemmän on ymmärrystä ja sitä enemmän on rauhaa. Tämä on planeetan ominaisuus sellaisena, kuin me näemme sen tällä hetkellä.

Olemme todenneet uudestaan ja uudestaan, että alle puolen prosentin tämän planeetan asukkaista täytyy sytyttää tikku, jotta maan päällä olisi rauha. Nyt tiedätte syyn sen takana. Se merkitsee, että ympäri planeettaa voisi olla ihmisiä, jotka eivät sytytä tikkua ja jotka eivät usko mihinkään, mihin te, ja kuitenkin he osallistuvat. He osallistuvat teidän valossanne.

Tämä on teille kenties vaikeaa tajuta - miten yksi pieni tulitikku voisi vaikuttaa. Mutta se vaikuttaa. Niinpä tässä huoneessa, kuuntelemassa minua ja lukemassa näitä sanoja on tikunkantajia. Miten tiedän tämän? Koska tunnen teidät. Voi, ihminen, tässä huoneessa on sotureita, on tarinoita, jotka saisivat tukkanne nousemaan pystyyn. On sankaritekoja ja iloa. On uskomattomasti surua, on kiitollisuutta. Kaikki mitä voitte kuvitella koskaan tapahtuneen ihmiselle tällä planeetalla, on täällä juuri nyt. Olette osallistuneet joihinkin suurimpiin draamoihin, joita on koskaan esitetty maan päällä. Olette tehneet joitain sankarillisimpia tekoja, mitä kukaan ihminen voi tehdä toisten hyväksi. Olette kokeneet kärsimystä, mitä ei olisi koskaan pitänyt tapahtua tällä planeetalla. Joissain suurimmissa juhlissa joita tällä planeetalla on koskaan nähty, oli kyse teistä.

Vanhan sieluenergian monimuotoisuus

Täällä on miehiä, jotka ovat synnyttäneet! Tämä johtuu siitä, että heidän sukupuolensa on nyt erilainen kuin silloin. On naisia, jotka ovat käyttäneet taisteluhaarniskaa, koska heidän sukupuolensa oli erilainen silloin. Vanhat sielut nimittäin vuorottelevat. Tässä on jotain, minkä aion kertoa teille nyt, ja haluan teidän kuuntelevan, koska te ette ajattele tätä käsitettä usein. Ihmisillä on taipumusta pysyä perheryhmissä hyvin, hyvin pitkään monien inkarnaatioiden ajan. He pysyvät myös kulttuureissa hyvin, hyvin pitkään. Voi, saatatte muuttaa synnyttyänne, mutta te ette pysty muuttamaan vertanne, ettehän? Te ette pysty muuttamaan sitä, mistä tulitte, riippumatta siitä, mihin muutatte, ettehän? Saatatte istua tuolissa täällä Amerikassa, mutta ette voi muuttaa sitä, missä synnyitte. Niinpä se mistä haluan puhua, on kolmen ulottuvuuden kokemuspiirin ulkopuolella eli sen ymmärryksenne ulkopuolella, miten asiat toimivat tai mitä ajattelette omista esi-isistänne, sukulaisistanne ja esi-isistä yleensä. Se on erilaista kuin se, miten hahmotatte asioiden toimivan. Niinpä nyt aiomme puhua vanhemmistanne, isovanhemmistanne ja heidän vanhemmistaan. Menemme taaksepäin noin 100 vuotta.

Muutoksen ajoitus

Kumppanini puhui tänään fraktaaliajasta. Hän antoi teille esimerkkejä, miten aika on todellisuudessa ympyrä, missä ei ole mitään järkeä kolmannessa ulottuvuudessa teidän hahmottamallanne tavalla. Mutta niin asiat ovat moniulotteisessa maailmassa [käyttäen sanaa "kvanttinen" merkitsemään sitä]. Oma tieteenne alkaa ymmärtää ja osallistua ajatukseen, että aika saattaa aivan hyvin olla ympyrä ja sillä saattaa olla fraktaaleja tai ennustettavia mahdollisia vaikutussyklejä, joita tapahtuu säännöllisellä polulla, kun kuljette aikaympyrää. Nämä mahdollisuudet voidaan laskea ja näitä on siis myös ilman niitä, jotka antavat niille esoteerisen ennusteen, niitä joilla on vanhat kalenterit. Nämä kalenterit heijastavat ajan kiertoa.

Olemme keskustelleet kanssanne, että Mayoilla oli observatorioissaan järjestelmä puhtaan astronomian rinnalla. Monien muinaisihmisten tapaan he käyttivät intuitiotaan kehittääkseen kalenterin ympärille järjestelmiä, jotka olivat esoteerista [henkistä] tutkimusta aikafraktaaleista ja mahdollisuusennusteita, joita käytetään vielä tänäänkin. Kerroimme teille, että olette 36 vuoden ikkunassa, joka edustaa päiväntasausten prekessiota ja tuon aikaikkunan keskus on 2012. Kerroimme teille, että tämä 36 vuoden tapahtuma on se, mitä olette kutsuneet galaktiseksi harmonisoitumiseksi 2012 ja myös suureksi muutokseksi. Jos näin on, tämä merkitsee, että se oli ennustettavissa - ja monet ennustivat sen. Jos näin on, se merkitsee myös, että se oli odotettavissa ja odotusten mahdollisuudet ovat nyt teillä käsillä.

Omien esi-isienne kvanttitapaaminen

Minäpä vien teidät verhon toiselle puolelle, missä ei ole aikaa. Muistakaa, ettemme ole lineaarisia minun puolellani. Olemme moniulotteisessa tilassa, mitä usein kutsun kvanttitilaksi käyttäen yhtä todellisen fysiikan vertauskuvaa, mikä merkitsee "3D:n ulkopuolella". Verhon toisella puolella haluan kertoa teille tapaamisista, joita on tapahtunut ja edelleen tapahtuu. Silloin kun ei ole aikaa, on vain mahdollisuuksia. Silloin kun on vain mahdollisuuksia, myös mennyt, nykyinen ja nyt ovat epäselviä teille. Ne ovat epäselviä, koska teillä on 3D-suodatin. Tulevaisuutta ei tunneta, vaan mahdollisuudet siitä, mitä saatatte tehdä, ja noiden mahdollisuuksien voimakkuuden generoi tietoisuutenne ja se, mitä tapahtuu tänään, eilen ja huomenna.

Tulkaa kanssani vanhempienne ja isovanhempienne tapaamiseen, sillä he edustavat sieluja aivan kuin te. Teidän tapaanne he ovat osa Luojajumalaa. Vaikka he eivät olisi koskaan heränneet tutkimaan tuota tosiasiaa ollessaan maan päällä, he eivät ole maan päällä tätä tapaamista varten. Mennäänpä tähän tapaamiseen, missä he ovat, myös tällä hetkellä.

"Odotas hetki, Kryon! Vanhempani elävät edelleen. He eivät voi olla tapaamisessa verhon toisella puolella." Meille he ovat edelleen tuossa tapaamisessa, koska osa sieluenergiaanne on verhon toisella puolella koko ajan, rakas ystävä. Mitä luulet korkeamman itsesi olevan? Se on oman enkelimuotosi energiaa. Haluamme antaa vertauskuvan, että on toinen jalka verhon toisella puolella koko ajan ja toinen jalka 3D:ssä. Koko kaksinaisuusongelma ja elämänne testi on avata tuo ovi ja nähdä se ja ottaa korkeampaa itseänne kädestä. Korkeampi itsenne on ollut sama joka ikinen kerta, kun olette olleet maan päällä, sama joka on varannut monien inkarnaatioidenne eri ihmiskehoja. On yhteinen piirre kautta aikain. Näettekö sen nyt? Riippumatta siitä, miten monta mennyttä elämää teillä on ollut, mitä olette tehneet, missä olette olleet, sama korkeampi itse on ollut siellä. Se on ytimenne. Alatteko nyt ymmärtää, miksi teidän kannattaisi yhdistyä sen kanssa?

Tikunkantajan syntymä

Tulkaa tähän tapaamiseen kanssani vertauskuvallisesti ja katselkaa. Isovanhempanne ovat täällä myös. He tarkastelevat kaikkea Jumalan mielellä, mikä heillä on ollessaan tapaamisessa. He eivät ole 3D:ssä, he ovat siinä täydellisessä paikassa, mitä Luojaenergia edustaa kaiken sen yli, mitä voitte kuvitella. Vaikka Jumalan osilla ei ole yksilöllisyyttä tai yksittäisyyttä ja vaikka tässä tapaamisessa ollaan osa kollektiivista kvanttiryhmää, niin sen mahdollisuuden ydinolemus on kuitenkin edustettuna, keitä he ovat olleet ja keitä he tulevat olemaan. En pyydä teitä ymmärtämään tätä. Pyydän teitä vain näkemään sen kanssani. Kaikki heidän menneet elämänsä ovat siellä heidän mukanaan.

No niin, kerron teille, mitä he sanoivat siellä, mitä kutsutte menneisyydeksenne:

"Tulemme planeetalle. Olemme siellä matalammassa energiassa ja yritämme säteillä niin paljon valoa kuin voimme, mutta se ei ehkä ole paljon. Emme ehkä koskaan herää, koska ei ole sen aika", he sanovat. "Mutta näemme galaktisen harmonisoitumisen mahdollisuuden siintävän. Näemme 36 vuoden ikkunan tulevan. Emme ehkä edes ole hengissä silloin", he sanovat. Mutta he suunnittelevat tulevansa kuitenkin. He ovat vanhoja sieluja ja heillä on jotain tehtävää: kylvää siemeniä.

"Siis miksi he tulevat planeetalle, kun se on vanhaa energiaa?", saatatte kysyä. Tässä on vastaus: he tulevat planeetalle - isovanhempanne, kaikki neljä - jotta he voivat synnyttää isänne ja äitinne. Isänne ja äitinne ovat myös tässä tapaamisessa - ja muuten, niin olette tekin! Niin ovat lapsennekin. Ymmärrättekö tämän? Olette kaikki osa kollektiivia ja osa teissä ei koskaan lähde siitä, vaikka olettekin täällä kulkemassa maan päällä. Tuossa kvanttitapaamisessa ei ole lineaarista aikaa, vain ajan mahdollisuuksia. Lineaarisen ajattelijan on vaikea tajuta tätä.

Kuunnelkaa: isovanhempanne, vanhempanne ja te olette samaa mieltä, kun esi-isänne puhuvat: "Käymme tämän läpi, jotta ajoitus on oikea, että lapsemme syntyvät muutokseen." He tietävät, mitä mahdollisuudet ovat, ja heidän on varmistettava, että TE tulitte tänä aikana. Voisin palata vielä pidemmälle taaksepäin kuin isovanhempiinne.

Jos on totta, että muutoksen ajoitus tiedetään etukäteen, koska se on osa Gaiaa ja myös maan syklejä, niin se on järjestelmä eikä sattumanvaraista. Tämä merkitsee, että niiden sielujen mahdollisuuksien suunnittelu, jotka ovat esi-isiänne, te sekä lapsianne, linjautuu täydellisesti niin, että solurakenteessanne on se sukulinja ja ne akaasiset tiedostot, mitä on. Oletteko koskaan ajatelleet tätä? Saatatte kenties alkaa myös käsittää, että olette ehkä itse asiassa "vanhoja sieluspesialisteja", täällä täydelliseen aikaan.

Puhutaanpa taas vanhemmistanne, kuten olemme tehneet aiemmin. He saattavat sanoa: "Tulemme planeetalle, tapaamme toisemme ja synnytämme tämän sielun, vanhan sielun [monia inkarnaatioita maan päällä], yhden vanhimmista mahdollisista sieluista, vielä vanhempi kuin omamme. Emme ehkä koskaan herää. Mutta tehtävämme on mennä planeetalle. Meillä ei ole paljon valoa. Saatamme myös kritisoida sitä, kenet synnytämme. Saatamme myös heittää hänet ulos perheestä! Saatamme myös hyväksikäyttää häntä. Vanha energia saattaa täysin kätkeä kaiken tämän jumalaisen aikomuksemme, mutta siksi menemme, jotta lapsemme ovat niitä, joilla on viisautta heräämisen mahdollisuudesta. He ovat tikunkantajia."

Pysähdymme muistuttamaan teille, ettei ole mitään ennalta määräämistä. Niinpä taas kerran, tämä on mahdollisuuksien, ei sopimusten, suunnittelutapaaminen. Kuitenkin ihmiset inkarnoituvat karmaryhmiin, joten vetovoima ja synkronismi usein parantavat ylivoimaisia mahdollisuuksia, jotta he tosiaan tapaavat toisensa ja yhdistyvät synnyttämään teidät.

Tikunkantajat, kuten yllä olevassa vertauskuvassa, ovat niitä, jotka syntyvät tähän aikaan ja voivat vertauskuvallisesti sytyttää tikun vanhan energian pimeydessä ja valaista planeettaa. Oletteko koskaan ajatelleet sitä? Vanhempanne yhdistyivät tarkoituksella. Voi, tiedän, että aiotte sanoa: "Odota hetki, Kryon. Et tunne minun vanhempiani. En usko, että heillä on tuo tietoisuus itsessään." Kenties ei verhon tällä puolella, rakkaat ystävät, mutta ymmärrättekö, mitä sanon? Jumalan mielen kera he tulivat sanoen: "Emme luultavasti herää. Emme muista tätä suunnittelutilaisuutta tai edes usko sen mahdollisuuteen. Vanha energia estää meitä näkemästä. Mutta saamme lapsen, joka on tikunkantaja, hyvin vanha tälle planeetalle inkarnoitunut sielu. Siksi olemme täällä."

Siksi isovanhempanne ja heidän isovanhempansa tulivat. Sukulinja on nähtävänänne. Mahdollisuudet ovat täällä nähtävänä ja istut tuolissa tänään kuuntelemassa tätä kanavointia, koska kaikki toimi yhteen ja olet täällä, tikunkantaja.

Tikunkantajan ominaisuuksia

Puhutaanpa siitä tulitikusta, joka sinulla on, rakas ystävä. Puhun tikunkantajille, jotka ovat täällä ja jotka lukevat. Missä tahansa luottekin valoa, missä tahansa tilanteessa omien tekojenne kautta, luomanne energia muuttaa Gaian energiaa siellä, missä kuljette. Se muuttaa sitä, mikä on kvanttista ympärillänne. Koko maapallo tuntee teidät. Jos heräätte, koko maapallo tietää teidän tehneen niin. Gaia tuntee teidät. Kävelette metsässä yksin puiden kanssa ja ne tuntevat teidät. Eläimet tuntevat teidät. Jumala tuntee teidät. Minä tunnen teidät. Siksi tulitte. Se mitä tunnette nyt, tuo teidät tänne. Siksi istutte tuoleissa ja siksi tulitte tänään.

Sanotte ehkä: "Mikä minussa on erilaista? Mitä tunnen tässä elämässä? Miksi on sellainen tunne, että minun on tehtävä jotain?" No, herää, tikunkantaja, koska tämä on kohtalosi. Vapaan valinnan avulla valaiset elämäsi siihen pisteeseen, että kaikki ympärilläsi tietävät, kuka olet, tai ainakin tuntevat valosi.

Minäpä kysyn perheestänne. Aion kysyä lähiperheestänne, biologisesta perheestänne. Miten kohtelet heitä? Jotkut sanovat: "No, ei tuoda heitä tähän, koska en pidä heistä kovin paljon." Siksi draama kiertää koko ajan, rakas ystävä. Jatkatte: "Teen parhaani, mutta en pidä heistä kovin paljon. Mutta olen varmasti "tähti", kun menen new age -tilaisuuksiin. Rakastan kaikkia siellä, jokaista." [Naurua] Kyllä, mutten kysynyt sitä. On helppoa tulla toimeen kaltaistenne kanssa. Se johtuu siitä, että teillä kaikilla on valo! Ei, puhun teistä yksin pimeässä, itseksenne. Haluan tietää, miten kohtelette perhettänne.

Minäpä kerron, miten tikunkantaja näkee perheen, lähiperheen. Hän katsoo hyväksikäytön ohi, hän katsoo draaman ohi, hän näkee, mitä hänelle on tehty. Hän saattaa myös sanoa Hengelle: "Äiti ja isä, kiitos, että annoitte minulle elämän ja tiesitte verhon toisella puolella, että voin muuttaa planeettaa. Kiitos siitä, mitä olette tehneet tuossa suunnittelutilaisuudessa. Riippumatta siitä, mitä sanoja on ollut tai vastoinkäymisiä tai hyväksikäyttöä tai nimiä, joilla minua on kutsuttu, kunnioitan teitä." Oletteko te tämä?

Tulette suhteisiin, kasvatte, suhteet muuttuvat joskus, pysytte niissä pitkään, ne muuttuvat taas. Sanotaanpa, että tuossa suhteessa on draamaa. Muistakaa, ettei tämä ole verisukulainen, vaan se on valittu. Luuletteko, että on mahdollista, että he olivat toisessa tapaamisessa? Tästä tulee vähän tylsää ajatella, eikö vain? Miten siis näette hänet tässä suhteessa? Riippumatta siitä, mitä sanoja, tekoja, petoksia on ollut tai mitä tapahtuu tänään, tikunkantaja katsoo häntä ja sanoo: "Tämä on Jumalan olento, jonka on suunniteltu antavan minulle oppitunteja ja työntävän minut ulos pesästä. Kenties oppituntina on myös antaa minulle potku persuuksille, jotta voin saada myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Kiitos hänestä, Jumala." Näin tikunkantaja sanoo. Voitko tehdä sen?

Tikunkantajalla on Jumalan valo ja sanotte ehkä: "No, kuvaat vain Äiti Teresaa! En ole varma, pystynkö mihinkään näistä asioista. Tämä on vaikea päätös, Kryon, koska et oikeasti tiedä, mitä elämässäni tapahtui … mitä on jatkunut ympärilläni olevien ja perheeni kanssa." Voi, kyllä tiedän. Nimittäin olin paikalla. Ja muuten, niin olivat myös kaikki näennäiset enkelit, joita kannatte mukananne. Miksi et ottanut heitä kädestä, kun he ojensivat sen? Tiedän, keitä täällä on! Haluat aina tehdä kaiken yksin, eikö vain? Sinun on parasta kuunnella, kumppanini, koska tämä on myös sinulle. Haluat aina tehdä kaiken yksin - kaikki tuo apu on ympärilläsi ja kuitenkin haluat tehdä kaiken yksin. Tiedämme, kuka teki mitä ja kelle. Olimme paikalla joka askeleella.

Puhtaan tikunkantajan ominaisuuksia on työntää rakkautta. Hän suvaitsee jokaista ihmistä, joka tulee kontaktiin hänen kanssaan. Hän olettaa rakkauden olevan läsnä joka tilanteessa. Hän luo valoa.

Haluan kertoa teille pimeydestä ja valosta, taas kerran. Jos teillä palaa valo, pimeys ei voi tunkeutua teihin. Miten pimeys jossa ei ole lainkaan energiaa, voi olla ympärillä ja tunkeutua teihin, silloin kuin pidätte valoa? Pimeys on määritelmän mukaan valon poissaoloa. Joillakin valotyöntekijöillä on kummallinen 3D-käsitys, joka sanoo: "En halua mennä sinne, koska pimeys voi saada minut valtaansa. Olen varovainen siinä, minne menen. En halua mennä näiden ihmisten lähelle, koska heillä on pimeää energiaa." Miksi et mene sinne ja säteile valoasi heidän elämäänsä, rohkea sielu? Menetkö vain sinne, missä on muuta valoa? Menevätkö lääkärit töihin vain tapaamaan muita lääkäreitä?

Miten kohtelet perhettäsi? Kun menet töihin, mitä siellä tapahtuu? Voin kuulla nyt sanahelinää: "Minulla on maailman huonoin pomo. Tämä nauttii meidän kiduttamisesta tehtävillä, joissa ei ole mitään tolkkua, vain saadakseen meidät tekemään työtä. Tämä pomo ei pidä new agesta, koska hän sattuu uskomaan eri tavalla, joten hän pilkkaa sitä." Etkö usko meidän tietävän tätä, rakas ystävä? Muista, että niillä jotka ovat vastuussa, ei aina ole viisautta siihen. Joskus he ovat "egomaanikoita". Etkö usko meidän tietävän tätä? Niin he pääsivät siihen, missä he ovat. Miten siis kohtelet heitä? "Paineleeko hän nappuloitasi" jatkuvasti? Tekeekö hän asioita vain ärsyttääkseen sinua? Tai sinulla on sellainen, joka on aina masentunut? Siksi sinun on kuljettava pimeässä energiassa töissä koko ajan - vai onko siellä valoisampaa sinun vuoksesi?

Haluan antaa sinulle totuuden, tikunkantaja. Jos pidät valoa, mikään pimeys tai pimeä energia ei vaikuta sinuun. Kävelet tuohon paikaan, avaat oven ja menet töihisi. Ja ollessasi siellä sanot: "Kiitos, Jumala, minulla on työpaikka. Kiitos, että se on täällä nyt, koska minne tahansa menenkin, muutan asioita." Taas sanotaan: "Et tunne minun työtäni." Voi, miten 3D:tä sinulta! Etkö tiedä, että kantamasi valo luo suvaitsevaisuutta, kiitollisuutta ja rakkautta? Se luo kyvyn jakaa ja kuunnella tarkasti. Se muuttaa planeettaa. Jotkut ympärilläsi voivat lopulta tulla luoksesi kysymyksineen ja ongelmineen. Saatat istua ja kysyä: "Ihmettelen, miksi he haluavat kertoa minulle?" Kenties siksi, että he näkevät intuitiivisesti valosi, kenties siksi, että he näkevät suvaitsevaisuutesi, kenties olet ainoa, joka kuuntelee heitä ja prosessin aikana jaat rakkautta. Heidän ollessaan vierelläsi rakastat heitä. Ja kenties se on ainoa rakkaus, mitä he saavat tuona päivänä tai viikkona tai kuukautena tai koko vuonna, rakas tikunkantaja.

Sitä te teette. Kyse on yhdestä ihmisestä kerrallaan toisen kanssa. Maapallo muuttuu yksi ihminen kerrallaan ja siksi tulitte. Siksi vanhempanne näkivät sen mahdollisuuden. Kaikkialla minne menette, joka tilanteessa missä olette, teillä on tilaisuus raapaista tuo tikku. Mitä suurempi valonne on, sitä suurempi planeetan valo on. Mietittekö nyt edelleen, miksi tulitte tälle planeetalle?

"Kryon, en ole parantaja enkä kirjailija. En ole kanavoijakaan. Menen vain töihin, tulen kotiin, teen asioita, sijaan vuoteen, sitten menen taas töihin. Millaista elämää tämä on?" Kerron sinulle, rakas ystävä, se on tikunkantajan elämää! Sukulinjasi pyysi sinua tulemaan, kulkemaan planeetalla ja raapaisemaan tikun - menemään töihin, sijaamaan vuoteen, tekemään asioita ja palaamaan taas kotiin. Siksi olet täällä! En halua sinun vähättelevän sitä hetkeäkään, koska kaikkialla minne menet, on enemmän valoa sinun vuoksesi.

Miten käsittelette pelon ja ahdistuksen? Mikä ärsyttää teitä? Mikä saa teidät huolestumaan? Eikö ole aika voittaa ne? Mitä sellaista kehossanne on viime aikoina tapahtunut, mikä on testannut teitä? En puhu vain tuoleissa istuville. Puhun kumppanilleni. Puhun hänelle koko ajan. Hän on aivan kuin te. Hän kulkee elämän läpi aivan kuin te. Hänellä on joitain samoja kysymyksiä kuin teillä, kuitenkin hän on kanavoija! Niinpä puhun kaikille. Olen Kryon. En ole koskaan ollut ihminen. Näytän aina seisovan ulkopuolella. Olen vastuussa - jos niin halutaan sanoa - informaatiosta, mikä tulee oppaidenne kautta, mikä tulee korkeamman itsenne kautta planeetan energiaan. Minua ei edes päästetty tänne ennen tämän muutoksen alkamista, koska planeetan energia ei ollut yhteismitallista sen informaation energian kanssa, mitä nyt opetan. Olen täällä kauan, koska on mahdollisuus, että tämä energia pysyy, kasvaa ja on - kaikki tikunkantajien vuoksi.

Mikä ärsyttää teitä eniten? Mitä "nappejanne painetaan" helpoimmin? Kun katsotte uutisia, kun näette politiikkaa, kun näette tiettyjä asenteita, suututteko? Ajatelkaa, mitä suututtaa teitä eniten. Minäpä kysyn nyt teiltä, voitteko nähdä sen suvaitsevaisena? No, sitä tikunkantaja opettelee tekemään.

"Vihaan sotaa", saatatte sanoa. "En halua olla mitenkään tekemisissä sen kanssa. Vihaan sen aiheuttamaan surua, vihaan sen aiheuttamaa sydämensärkymistä. Se näyttää jatkuvan ikuisesti." En pyydä teitä rakastamaan sotaa. Pyydän teitä rakastamaan ihmisiä, jotka luovat sitä. He ovat Jumalan osia, aivan kuin te. Voitteko katsoa näitä asioita suvaitsevana ja nähdä niiden osat, joita Jumala rakastaa? Jos voitte tehdä sen, silloin säteilette valoanne heidän elämäänsä. Sillä ei ole merkitystä, missä he ovat, eivätkä he ehkä koskaan tiedä, kuka olette. Se on kuin majakka kalliolla. Miten moni laiva ja laivan kapteeni on mennyt lounaalle majakanvartijan kanssa? Vastaus on: hyvin harvat. Mutta he etsivät majakkaa, eikö vain? No, ihmiset etsivät teitä! Se on intuitiivista ja pimeinkin energia tietää valosta.

Kaikkialla on tikunkantajia. Kaikkialla minne kumppanini menee, on auditoriot täynnä tikunkantajia. Siksi he ovat siellä. He eivät tiedä yksityiskohtia, mutta he tuntevat sen sisällään. Nämä ovat vanhoja sieluja, jotka tulevat yhteen osallistuakseen tapahtumaan nimeltään "Rauhan siementen kylväminen maan päälle". Kun tämä 36 vuoden ikkuna [galaktinen harmonisoituminen] on ohi, ne on kylvetty varmasti ja pysyvästi. Mahdollisuus paljastuu ja kehittyy ja tulee lisää villikortteja nähtäväksenne. Villikortti on sana, mitä käytämme kuvaamaan toimintaa, mitä ei odoteta ja mikä muuttaa asioita planeetalla. Niitä ilmaistaan usein maina, joissa tapahtuu odottamattomia käänteitä, tai diktaattoreina, jotka kaatuvat odottamatta. Villikortti on tilanne, missä ihmiset alkavat yhdistellä asioita hajalle repimisen sijasta.

Tämä on mahdollisuus, minkä näimme 22 vuotta sitten, ja se on mahdollisuus, minkä näemme edelleen tänä päivänä. Olette edelleen raiteilla. Mikään ei ole suistanut raiteiltaan sitä ja teillä on kuitenkin vapaa valinta. Se ei ole annettu eikä se ole määrätty tulevaisuus. Sen sijaan se on voimakkain mahdollisuus, minkä näemme tässä monien mahdollisuuksien kvanttikeitossa - kuitenkin näemme sen edelleen. Se rakentuu ja on todisteita, että se ilmentyy kaikkialla ja tikunkantajat jatkavat tikkujensa sytyttämistä.

Kun avasimme tämän seminaarin tänä aamuna lyhyellä kanavoinnilla, kehotimme niitä, jotka rakentaisivat muurin minun ja itsensä väliin itsensä epäilemisellä ja skeptisyydellä, päästämään minut sisään pieneksi aikaa. Nyt annan teille tilaisuuden laittaa muurin takaisin. Jos tulitte tänne ettekä halua mitään osaa tästä metafyysisestä puheesta ettekä ole valmis, on turvaverkkonne laittaa tuo muuri takaisin. Tiedän sen ja sanon teille: "Laita se takaisin", koska et ole valmis. Emme ole täällä pakottamassa mitään sinulle. Emme halua sinun lähtevän kera energian, mitä et halua. Tämä viesti on niille tikunkantajille, jotka tuntevat sen sopivaksi ja ajankohtaiseksi. Mutta haluan antaa sinulle tämän tosiasian: et koskaan unohda, mitä kuulit tänään. Ihmisaivoissa ei ole "poista"-nappulaa.

Tulitikku ei myöskään lähde pois. Vanha sielu kantaa sitä niin kauan, kuin hänen tarvitsee. Lapsenne kantavat sitä myös. Tämä on siis totuus asiasta ja kyse on kauniista suunnitelmasta. Taas kerran, alle puolen prosentin tästä ihmisväestöstä täytyy sytyttää tikku kaiken tämän tapahtumiseksi ja hitaasti se on tapahtumassa. Se ei ole kovin monta teistä. Annetaan siis noiden tikkujen syttyä tänään jossain määrin. Jonain päivänä oivallatte, että tikun syttymiseksi täysin on sytytettävä monia tikkuja monissa paikoissa, ei vain yhtä. Siksi ympäri maapalloa on hyvin monia valotyöntekijöitä. Ette koskaan tapaa heitä, mutta tunnette kaikki toisenne kvanttisesti.

Tämä on siis tämän päivän viesti teille. Kuuntelijalle ja lukijalle, se on Kryonin viesti. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Siitä tulee ytimekkäämpi ja selvempi, kun energia lisääntyy ja sallii näitä asioita sanottavan, mainittavan ja opetettavan.

Olen Kryonina kiitollinen saatuani tulla tämän matkan tapaamaan tikunkantajia, joiden aina tiesin olevan täällä. Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

16.7.2011 - JUMALAN INHIMILLISTÄMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:34

JUMALAN INHIMILLISTÄMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
16.7.2011 Totowa, New Jersey
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tässä on yksi Kryonin suosikkiaiheista, kaikki laitettuna ja summattuna yhteen paikkaan kaikkien nähtäväksi. Miksi teemme Hengestä ihmisen ja sitten annamme ihmisen piirteitä jumalalle? Tämä on mytologian ydin ja syy, miksi useimpien ihmisten on hyvin vaikeaa ymmärtää käsitys henkilökohtaisesta ja rakastavasta Jumalasta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin New Jerseyssä 16.7.2011.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Niin palaan taas havaintotapaviestin kera. Tässä muutoksessa joka tapahtuu nyt tässä planeetassa, tällä hetkellä, on kyse teistä. Siinä on kyse kommunikoinnista. Sillä sitä, mitä kutsutaan korkeammaksi itseksenne ja mikä pysyy määrittelemättömänä, ei yksinkertaisesti voi määritellä kunnolla kolmessa ulottuvuudessa. Niinpä se ymmärretään usein väärin. Kaikkien on aika kuulla tämä viesti, vaikka siinä on osia, joita ette ehkä ymmärrä. Se laatikko missä olette, on selviytymislaatikko kolmessa ulottuvuudessa. Tunnette vain sen. Niinpä perustatte kaikki näkemänne asiat ja tekemänne päätökset vain sille, minkä luulette tietävänne. Itse asiassa teidän on mahdotonta perustaa asioita sille, mitä ette tiedä - kuitenkin pyydämme teitä yrittämään.

Ihmisten on vaikea miettiä moniulotteisia asioita. Jos astuisitte sen toimintamallin ulkopuolelle, mihin synnyitte, ja sen todellisuuden ulkopuolelle missä olette selviytyneet, se olisi hämmentävä kokemus. Miten sitten voimme pyytää teitä ajattelemaan tavoilla, jotka ovat sen ulkopuolella, mitä tiedätte tai mitä olette kokeneet?

Energia tällä planeetalla on muuttumassa. Voitaisiin sanoa, että valotyöntekijän työkalupakki parantuu. Niinpä tuo uusi työkalupakki on avain kykyyn tehdä se, minkä sanon nyt olevan mahdollista, ja alkaa ajatella moniulotteisesti edes tietämättä, että teette sitä. Nimittäin osa työkalupakkia on uusi apu. Se alkaa vanhan sielun lisääntyneellä intuitiolla.

Aloitetaanpa siksi affirmaatiolla tai toteamalla aikomukseksi ymmärtää. Kun istutte Hengen edessä tällaisessa ryhmässä tai yksin ja kuuntelette tai luette, kuten jotkut teistä nyt, pyytäkää erityisvapautta viisauteen: "Rakas Henki, auta minua ymmärtämään moniulotteisella tasolla käsitteet, joita minulle esitetään." Sillä jos parannatte viisauttanne, se lisää kommunikointia verhon kahden puolen välillä.

Jumalan inhimillistäminen

Aion otsikoida tämän kanavoinnin, jotta kumppanini ei tee sitä. En aina otsikoi niitä, sillä asioiden nimittämistä tehdään 3D-syistä. Haluatte omassa todellisuudessanne nimen viestille, jonka kohta kuulette. Niinpä annan sen teille, vain kahtiajakoharjoituksena. Sen otsikko on "Jumalan inhimillistäminen".

Kumppanini istuu tuolissa. Häneltä on vienyt 22 vuotta tuoda teille käsitteellisiä ajatuksiani. Vaikka nämä käsitteelliset ajatukset verhon toiselta puolelta ovat myös jokaisessa ihmisessä, korkeammassa itsessänne, niihin ei ole helppoa päästä. Tämä johtuu siitä, että ne ovat moniulotteisessa tilassa eivätkä siinä, mihin ihmiset samaistuvat. Siksi kumppaniltani on vienyt 22 vuotta oppia linearisoimaan käsitteet sanajonoksi, joka esitetään ymmärtämällänne kielellä.

Kaikki täällä ja lukemassa eivät ymmärrä sitä, mitä opetan tänään. Olen tietoinen siitä, sillä Henki ei puhu ihmisolennoille tällä tavalla sanoilla. Sen sijaan Hengen kieli puhuu intuitiivisina välähdyksinä, lineaarisen ajan ulkopuolella ja kaiken kerralla. Näin saatte parhaan informaationne. Kuitenkin monet teistä tuntevat, että olette selvittäneet kaiken Jumalasta.

Esimerkkejä lineaarisuudesta

Kun istun tässä, kenties yksilö joka on täällä ensi kertaa, esittää kysymyksen: "Kuka olet, Kryon, ja mistä olet?" Nämä kaksi kysymystä ovat ehkä ehdottoman loogisia ja normaaleja jokaiselle ihmiselle, joka kuulee ja lukee tämän viestin, mutta kerron teille, että nämä kysymykset pettävät ennakkoasenteisen lineaarisen ajattelun, sillä Kryon ei ole kukaan eikä mistään. Miten niin voi olla? Voin selittää tämän vain antamalla teille vertauskuvia. Tiedän, etteivät vertauskuvat pidä täydellisessä tutkimuksessa, koska mikään analogia ei ole täydellinen. Pitäkää niitä vain lähellä olevana esimerkkinä, jotta teidät saadaan aloittamaan ymmärrysprosessi.

Sanotaanpa, että olette uskomattoman rakastunut elämässänne esimerkiksi toiseen ihmiseen tai eläimeen tai lapseenne. Sanotaanpa, että se on pakahduttavaa, kenties saa teidät jopa itkemään ilosta - se on niin voimakasta! Silloin kun siis tunnette näin, katsotteko ympärillenne ja sanotte: "Kuka oikeasti olet? Kuka siellä on?" Puhuttelisitteko tuota rakkaustunnetta, ikään kuin sillä olisi keho, ja kysyisitte: "Mistä olet?" Te ette tekisi niin! Sen sijaan vain hyväksyisitte sen ja sanoisitte: "Tiedän sen tulevan minusta, muttei ei oikeastaan tunnu osalta minua."

Rakkaudessa on jotain. Se tulee kaikkialta. Se tunkeutuu ihmisolennon sieluun. Tunnette sen niin voimakkaasti. Te ette tiedosta, että se lähetetään teille tai työnnetään teihin - se vain on. Mutta se on epätavallista ja syvällistä, ikään kuin osa jotain muuta, jotain suurempaa. Olette oikeassa siinä. Rakkaus ei ole yksikkö. Te ette jaa sitä osiin tai myöskään laita sille kehoa ja anna nimeä. Se on käsite, mikä vaikuttaa kehonne joka soluun ja kaikkiin kehotoimintoihinne. Joskus se jopa ottaa vallan! Tämä on rakkauden kauneus.

En ole kukaan. Kuulette minun tämän äänen myötä tulevan yhdestä ihmiskehosta. Niinpä haluatte ymmärrettävästi tietää, kuka puhuu. Mutta ainoa yksikköasia tässä on se ihminen, jonka kautta tulen. Minut määritellään parhaiten kokoelmaksi ja yhtymäkohdaksi luovasta energialähteestä universumissa. En ole laskettavissa enkä "eristetty" ja yksikkö. Te ette voi nuotittaa minua (määritellä omaisuuksilla 3D:ssä). Kaksikymmentäkaksi vuotta sitten määrittelin itseni ja sanoin: "Minä olen, mitä olen." Ja sitten sanoin: "Ja niin sinäkin olet!" Kerroin teille, että olen atomin keskuksessa. Ja kerroin teille, että tila elektronipilven ja ytimen välillä on täynnä rakkautta. Kerroin teille, että se hyväntahtoinen luova energialähde, joka on osa minua, on osa sinua. Se on kaikki asiat yhdessä. Se löytyy puusta, maasta ja ruohosta. Se löytyy ilmasta ettekä voi kysyä "kuka", koska emme ole yksiköitä. Te ette voi laskea keiton aromeja tai määritellä, missä suola on. Se vain "on" keittoa.

Jumalalla ei ole ihmisolennon mieltä, jossa on ihmisolennon tietoisuus. Jumala ei ole myöskään kokoelma monista eri tietoisuusosista ja tämä teidän on vaikea ymmärtää. Jumala voi puhua jokaiselle ihmiselle - kaikille 6.7 miljardille - samaan aikaan. Jumala voi käydä rakastavaa ja parantavaa keskustelua ja olla henkilökohtainen samaan aikaan jokaisen teidän kanssa. Ajatelkaa sitä! Se ei ole "kuka". Se on universumin luoja. Se on jumalainen, älykäs ja rakastava energia. Älkää inhimillistäkö tätä lähdettä! Se ei ole teidän kaltaisenne.

Lineaarinen ajattelija

Ihmiset haluavat tehdä kaikesta erillistä ja yksilöllistä. Haluatte erottaa, tunnistaa ja antaa määrän. Tämä on ihmisluonne, sillä jokainen elävä asia jonka kanssa olette kontaktissa, on erillinen ja yksikkö - ihminen, eläin, ötökkä, puu. Tämä on kaikille niille yhteistä. Jokainen on suljettu elämän järjestelmä ja yksi asia. Niinpä Jumalan laittaminen tähän laatikkoon saa olonne tuntumaan paremmalta. Koska vasta silloin voitte tajuta, miten teidän pitäisi toimia ja reagoida Henkeen. Jumalan linearisoiminen auttaa teitä tuntemaan, mitä teidän pitäisi tehdä ja milloin teidän pitäisi tehdä se. Kaikki selviytymispiirteet joita olette oppineet koko elämänne, menevät tähän ja kutsumme sitä ihmisen lineaariseksi ennakkoasenteeksi. Jumala ymmärretään paremmin, jos se on mies, jolla on parta ja matala ääni - auktoriteettihahmo. Mutta Henki ei ole sellainen.

Jumala ei ole myöskään auktoriteettihahmo! Kuitenkaan monet teistä eivät hyväksy sitä. "Tarkoitatko, ettei universumin luoja ole ohjaksissa?" En sanonut niin. Sanoin, ettei Jumala on auktoriteettihahmo. Jumala on perhe. Jos on jokin auktoriteettienergia, niin jaat sen Jumalan kanssa, sillä Jumala on sinussa. Siksi sinä olet tuo auktoriteettihahmo.

Ei ole myöskään protokollaa! Kuuletteko? Ei ole mitään yleisprotokollaa! Tuhansia vuosia uskonto on luonut tuhansia "sääntöjä" siitä, miten "päästä Jumalan suosioon". Mitä jos mikään ei ole niin? Minäpä kysyn sinulta jotain: jos haluaisit puhua oman kehosi solurakenteelle, mikä protokolla on? Jos kyse on sinusta sinun kanssa, miten aloitat? Pitäisikö sinun pukeutua vähän, polvistua ja valmistautua? Keksitkö jotain, jotkut liikkeet, jotta se toimii paremmin? Vai menetkö vain sisääsi mielen kera, puhut sille, minkä omistat, ja selvität palapelin? Näetkö, mitä tarkoitan? Ihmiset eivät koskaan ajattele Jumalaa itsessään. Sen sijaan he haluavat olla erossa Jumalasta. He haluavat kohottaa Jumalan ja laittaa Hengen alttarille, missä he voivat kohdata sen, ja kenties myös tehdä patsaan, jotta he voivat visualisoida, kenelle puhua. Se on Jumalan inhimillistämistä.

Oppaat ja enkelit

Puhutaanpa siitä, mitä sanoisin pahimmaksi Jumalan inhimillistämistapaukseksi ja se koskettaa hyvin monien teidän ydintä. Se on tapa, jolla visualisoitte oppaat ja enkelit. No niin, tämä on hyvin erilaista kuin paljon siitä, mitä teille on kerrottu. Valmistautukaa siis ajattelemaan eri tavalla. Tämä ei väheksy yhtään jumalaista olentoa, vain parantaa, sen tuomiseksi harmoniaan moniulotteisen ajattelun kanssa.

Onko enkeleitä olemassa? Ehdottomasti, mutta ei sellaisina, kuin luulette tai teille on opetettu. Onko auttajia? Ehdottomasti, mutta taaskaan ei sellaisina, kuin luulette. Kun enkeleitä kävi ihmisten luona muinaisaikoina ja tapahtumista kirjoittivat ne, jotka olivat paikalla todistamassa kokemusta, voin taata, että se oli hyvin erilaista, mitä he pystyivät ilmaisemaan paperille. Kun enkeli ilmestyy ihmisen eteen, se näyttää pyörivältä energiapallolta, joskus myös tulelta mikä ei ole kuuma eikä kuluta mitään. Enkelit eivät ole ihmismuodossa eivätkä ole koskaan olleet. Ne ovat moniulotteisia olentoja, eivät 3D:ssä. Kuitenkin haluatte laittaa niille ihon ja siivet ja antaa nimen! Miksi? Se saa olonne tuntumaan paremmalta niiden suhteen. Ymmärrämme sen.

"Keitä he ovat?" Annatte niille nimiä, annatte niille ominaisuuksia. Tämä enkeli tekee tätä, tämä enkeli tekee tuota. Mitä jos kertoisin teille, että ne olivat kaikki yhdessä? Reagoisitte. Sanoisitte: "En pidä siitä. Haluan niiden olevan yksilöitä ja tekevän eri asioita." Ihmiset haluavat enkeleiden olevan "Jumalan jumalaisia tehdastyöläisiä", joilla jokaisella on tehtävä. Ei se niin ole! Kun hengitätte ilmaa, menevätkö yksittäiset molekyylit joilla on nimi ja tehtävä, riviin, ja sitten astuvat keuhkoihinne rivissä? Totutelkaa käsitteeseen, mitä fysiikassa kutsutaan kietoutumiseksi. Se on sana, jota käytetään kvanttimaailmassa ja joka kuvaa sitä aineen kummallista ominaisuutta, mikä näyttää olevan "yhteydessä kaikkeen samanaikaisesti".

Haluan teidän tottuvan johonkin, mikä on syvällistä ja kaunista. Olette osa kaikkea! Te ette ole erillään siitä. Kuulutte siihen. Saatatte olla yksilöllisiä kehoja 3D:ssä, mutta moniulotteisessa maailmassa olette yhteydessä kaikkeen!

Puhutaanpa oppaista ja auttajista yksityiskohtaisemmassa ja historiallisessa yhteydessä. Muinaiset kanavoinnit [kirjoitukset] ovat seuranneet kuvaanne kolmesta oppaasta. Mutta teidän pitäisi tiedostaa tämä numero kolme tässä uudessa perspektiivissä, koska nyt aion antaa teille jotain, mikä eroaa 3D:stä.

Kaksikymmentä vuotta sitten seurasin yksinkertaisesti havaintoanne "kolmesta oppaasta". Se palveli teitä eikä ollut viisautta ymmärtää mitään muuta. Nyt on. Minulla on teille uutinen: teillä ei ole kolmea opasta. "Kolme" on vain auttajaenergian numerologinen tunniste. Numerosta kolme tulee "osoitin" toiseen merkitykseen.

Sanoin aiemmin tänään [aiemmassa kanavoinnissa], että te kaikki osallistutte kolmanteen kieleen kanavointieni aikana. Jotkut teistä eivät kuule sitä, mitä teen kumppanini kanssa koko ajan [kanavointi, mitä luet]. Sen sijaan teille tulee omia henkilökohtaisia viestejä ja niitä välitetään juuri nyt. Siksi se mitä kutsumme kolmanneksi kieleksi, on katalyyttinen, moniulotteinen kieli. Se katalysoi energiaa teidän ja minun välillä ja kun istutte edessäni ja avaatte kolmannen silmänne, käpylisäke on täysin auki. Silloin katalyytti aloittaa toimintansa ja saatte intuitiivisia kommunikaatioviestejä.

Katalyytti on sen energian, mitä kutsutaan luontaiseksi tai korkeammaksi itseksenne, ja minun verhopuoleni välissä. Tämä kieli toimii intuitionne kanssa ja antaa teille välähdyksiä, antaa teille ohjeita, pitää teitä kädestä ja antaa teille rakkautta. Tätä on kolmas kieli.

Teillä ei ole kolmea opasta

No niin, näyttää siltä, että teillä on kolme opasta, koska on kolme selvää energiaa, jotka ovat jumalaisia ja joita Henki käyttää ihmisten kanssa. Ensimmäinen ihminen joka näki ne ja julkaisi sen, oli Elisa, profeetta Elian "sijainen". Kun hän katseli Elian ylösnousevan, se näytti kolmelta hevoselta, jotka vetivät vaunuja, joilla Elia ajoi pilviin vapaaehtoisessa ylösnousemuksessaan. Hän kutsui tätä koko kokemusta merkabaksi. Tämä on hepreankielinen sana, mikä merkitsee "ajaa, ratsastaa".

Elisa näki kolme energiaa, jotka kuuluivat Elialle, ja ne eivät olleet oppaita tai enkeleitä, jotka olivat osa häntä. Sen sijaan Elia tuli ne mukanaan ja lähti ne mukanaan. Rakkaat ystävät, tulette jumalaisen energian kera, joka on niin syvällinen, että osa siitä pysyy erillään teistä elämän ajan. Olette suurempi, kuin ajattelette. Oppaanne ovat osa teitä! Ne eivät ole erillisiä, ne eivät ole toisista paikoista eivätkä ne muutu. "Voi ei, Kryon, entisissä kirjoissa sanoit, että ne muuttuivat." Niin tosiaan sanoin ja niin tapahtui, jotta ymmärtäisitte yksinkertaisemman todellisuuden jumaluudesta. Nyt olette valmistuneet.

Sielun pimeä yö - näennäinen opasmuutos

Nyt annan teille jotain muuta, mitä teidän pitäisi kuulla. Monilla teistä on ollut tilanne, missä uskoitte enkeleidenne, oppaidenne - miksi tahansa kutsuttekin niitä - mennen pois joksikin aikaa. Kryon-työn alussa kerroimme teille, että saattaisitte kokea 90 päivää, mitä nyt kutsumme uudelleenkalibroinniksi. Silloin kutsuimme sitä implantiksi. Se oli "muutoslupanne istutus". Sitä usein seurasi havainto, että enkelit ja oppaat jättävät teidät 90 päiväksi.

Jokaisella ihmisellä joka uudelleenkalibroituu - riippumatta siitä, miten monta kertaa hän tekee sen - on ajanjakso, jolloin ei näytä olevan apua ja jolloin Henki näyttää vetäytyneen pois. Annan teille tämän informaation, koska jotkut teistä tulevat käymään sen läpi ja jotkut teistä ovat jo käyneet sen läpi eikä se ole sitä, mitä luulette. No niin, haluan teidän kuuntelevan minua, kun lopultakin selitän, mitä tapahtuu.

Tänä uudelleenkalibroitumisaikana kun tunnette, ettei Henki kuuntele teitä tai oppaanne ovat lähteneet, teidän on parasta lukea vain hyvää kirjaa. Älkää yrittäkö tajuta sitä. Älkää tehkö mitään päätöksiä. Älkää muuttako asuinpaikkaa. Jos haluatte tehdä jotain, miksi ette istu tuolilla sanoen: "Kiitos, Jumala, että välität riittävästi minusta, että käyn tätä läpi. Koska kun pääsen tästä läpi, olen erilainen." Sinä olet!

Ihmisolennot uudelleenkalibroituvat tarkoituksella ja vapaasta tahdosta värähdelläkseen korkeammalla. Uudelleenkalibroitumisen myötä tulee lisää jumalaista näkökykyä, lisää intuitiota, lisää valoa ja lisää oivallusta siitä, kuka on. Kun he ilmestyvät taas uudelleenkalibroituna esiin ottamastaan energiamuutosaskeleesta, nuo oppaat näyttävät tulevan takaisin! Mutta kerron teille totuuden. Luuletteko niiden muuttuneen? Hah, hah. Ne eivät ole muuttuneet. Sama energiajoukko on paikalla, kuin on aina ollut, mutta nyt näette sen paremmin! Ymmärrättekö, mitä sanon? Kuitenkin 3D:ssä näyttää siltä, että yksi joukko meni pois ja toinen tuli sisään. Todellisuus on, että te muutuitte siinä määrin, että ne vain näyttävät erilaisilta teille! Niin paljon te muutuitte. Te muutuitte, eivät ne.

Onko tästä ennakkotapausta? Kyllä, syvällisesti kirjoituksissanne ja annan sen teille. Tätä ei annata loukkaamaan ketään, mutta menen tässä keskustelussa jonnekin, minne te ette odottaneet minun menevän. Aion kertoa teille totuuden ja se on kaunis. Historiallisissa kirjoituksissanne siitä raportoitiin hyvin selkeästi, hyvin selittämättömästi. Rakkauden mestari roikkuu ristillä kuolemassa. On synkkä päivä, kun tietyt kontrollissa olevat ihmiset ovat päättäneet tappaa yhden mestarin, joka voisi näyttää heille eniten. Hän huutaa epätoivoisena ja hänen kyyneleensä ovat suuria ja hän sanoo: "Jumalani, miksi hylkäsit minut?" Odotitteko tuota lausetta mestarilta? Tämä oli väitetty Jumalan poika!

Niinpä annan teille syyn: hän muuttui kohta! Ja muutoksessa jonka hän kohta saisi, vaadittiin näennäisen opasenergian uudelleenkalibrointia. Inhimilliselle Kristukselle se näytti siltä, että hän oli menettänyt sen kaiken - mutta vain hetkeksi. Kuitenkin hän oli selvästi ahdistunut, sillä hän oli yhtäkkiä pimeydessä, ilman tukea mihin hän oli tottunut koko elämänsä ajan. Sitten se kaikki tuli takaisin ja jumaluus palautettiin parempana. Tämä on ylösnousemusprosessi.

Myös teillä on tämä ominaisuus. Tämä "Jumalan poika" kertoi teille, että tekin olette "Jumalan poikia". Hän halusi teidän ymmärtävän selvästi, että kaikki mitä hän teki ollessaan täällä, oli esimerkki siitä, mitä tekin voisitte tehdä. Jos käyt läpi tätä prosessia, haluan kertoa sinulle tämän: Jumala ei koskaan jätä sinua! Et voi ottaa Jumalaa kehostasi. Kiellät ehkä Jumalan koko elämäsi ajan, mutta rakas ystävä, sama määrä enkeleitä kulkee kanssasi kuin parantajan tai kanavoijan kanssa. Ei ole uskomuksesi tuomitsemista, on vain rakkautta.

Kommunikointi Jumalan kanssa

Puhutaanpa seuraavasta aiheesta - kommunikointi. Miksi haluatte inhimillistää Jumalan? Kuten vihjasin hetki sitten, laitatte Jumalan erilleen itsestänne, teette hänestä miespuolisen, annatte hänelle parran ja syvän äänen. Asetatte hänet vanhemman asemaan, palvotte häntä ja rakennatte patsaita inhimillistääksenne hänet. Jumala on sisällä! Maapallon luojan mahtavin energian on jokaisen ihmisolennon sisällä, suoraan sisällä. DNA:n jokaisessa osassa on tämä, niitä on 100 triljoonaa. On tietoisuutta ja myös kommunikointia DNA-molekyylien välillä, mistä tiede ei edes tiedä. Jumala on sinussa! Miksi siis revitte sen ulos ja teette rakennuksia pitämään sitä?

Minäpä kysyn teiltä jotain. Sanotaan, että teidän on aika puhua yhdelle kehonne elimelle ja päivän harjoituksena olisi puhua munuaiselle. Rakentaisitteko silloin jättimäisen munuaisen ja palvoisitte sitä? Voi, miten 3D:tä teiltä! Näettekö, mitä sanon? Miksi tekisitte sen, kun se on kehonne sisällä? Se johtuu siitä, että te ette hahmota Jumalan tulevan teistä. Kyse on siis jumalan havaintotavasta. Teidän on aika muuttaa kuvaa itsestänne! Kun teette sen, avaatte silmänne, katsotte peiliin ja sanotte: "Minä olen, mitä olen. Jumala on minussa." Se on vaikeaa tehdä ihmisenä. Se vaatii teitä astumaan ulos vanhasta uhritodellisuudestanne.

Mitä kulttuurinne kertoo teille jumaluudestanne? Kaikki mitä näette mediassa, kertoo teidän olevan rikki. Tarvitsette tätä ja tarvitsette tuota. Oletteko koskaan nähnyt mainosta, missä teitä katsotaan sanoen: "Et tarvitse muuta kuin itsesi. Pärjää sen kanssa nyt."? Ei.

Miten voitte parhaiten kommunikoida Hengen kanssa? Minä kerron. Teidän on rakastuttava itseenne! Se on avain. Se on portaali. On ok, että Jumala on sisällänne. Te ette syntyneet likaisena, te synnyitte suurenmoisena - suurenmoisena! Ja niitä jotka tässä huoneessa ovat löytäneet suurenmoisuutensa, ei aja ego. Heitä ajaa rakkaus ja siinä on suuri ero. He rakastavat itseään niin, kuin rakastaisivat Jumalaa. He ymmärtävät tasapainon siinä, että puolustaa sitä, minkä he uskovat olevan osa valoa, ja torjuu ne asiat, jotka edustavat vanhaa energiaa ja pimeyttä. Samaan aikaan he pitävät egonsa loitolla, jottei se koskaan kontrolloi heitä. Tätä mestarit tekivät ja tätä mestarit opettivat. Kommunikointi Jumalan kanssa on automaattista, silloin kun kosketatte sitä luojan osaa, joka on sisällänne. Se avaa portaalin.

Sotia taivaassa?

Katsokaa historiaa hetki ja nähkää, mitä ihmiset ovat päättäneet Jumalasta ja Jumalan historiasta. Minäpä kerron teille tarinan, mitä opetetaan tänä päivänä. Olipa kerran Jumala, universumin luoja, jolla oli ongelma. Sota näytti olevan käynnissä. Jotenkin se oli sotaa enkelien kanssa ja tietyt enkelit eivät pitäneet Jumalan tavasta tehdä asioita. No niin, heti kättelyssä, kuulostaako tämä Jumalan vai ihmisen tapaiselta?

Tarina jatkuu. Lopulta, koska sota meni huonosti, alkuunpanija heitettiin ulos taivaasta (tai miksi sitä kutsutaankin) ja se putosi maapallolle. Hän vei seuraajat mukanaan ja meni maan alle. Nyt hänellä on häntä ja sarvet ja hän tekee tulta. Taas kerran, rakkaat ystävät, kuulostaako tämä teistä universumin luojalta? Kuulostaako se rakkauden ytimeltä, kaiken olevaisen moniulotteiselta lähteeltä? Ei. Se kuulostaa lasten tarinalta, mikä inhimillistää Jumalan, jotta massoja voidaan kontrolloida. Ihmiset tekevät sotia, ei universuminne luoja. Sota taivaassa? Itse tarina on Jumalan äärimmäistä inhimillistämistä. Ihmiset luovat tuomitsemisen, rankaisemisen, koston ja draaman tilanteita ja sitten liittävät ne Jumalaan. Jos teillä on yhtään henkisen logiikan kipinää, se huutaa, että tämä on ihmisten persoona, ei Jumala.

Jumalan rakkaus

Olen kertonut teille aiemmin, että äidillä joka katsoo lasta, on vain rakkautta. Tuo perheenjäsen ei koskaan sano lapselle, että hän aikoo olla piittaamatta tästä tai että elämästä hänen kanssaan tulee vaikeaa. Hän ei koskaan heitä lasta pimeään paikkaan, jos tämä ei tee, mitä käsketään. Siinä kaikki. Ja tätä saatte verhon toiselta puolelta, rakkaat ystävät. Siksi olen nyt edessänne. Miksi inhimillistätte Jumalan ja vähennätte luojaenergian komeuden tavalliseksi kaksinaisuudeksi? Syynä on, että se edustaa ihmisajattelun vanhaa energiaa eikä uuden maapallon viisautta. Ihmiskunta on muuttumassa ja niin on myös ymmärrys sisäisestä Jumalasta.

Kehotus uutta energiaa varten

No niin, annan teille jotain, mistä teidän pitäisi olla tietoinen uudessa energiassa. Älkää poistuko kulttuuristanne. Vanhassa energiassa teillä oli taipumus poistua pimeistä asioista, löytää toisia valaistuneita ihmisiä ja muodostaa yhteisöjä tai kenties mennä yksin erämaahan. Heimon pyhät miehet ovat aina eläneet yksin. Tämän ajateltiin lisäävän puhtauttanne, jotta voisitte palvella paremmin Henkeä.

Nyt kuitenkin kutsun sinua tikunkantajaksi ja tiedät, mitä tämä on, valomajakka. Tuot valoa pimeyteen ja siksi olet täällä. Alle puolen prosentin teistä on sytytettävä tämä tikku luodaksenne rauhan maan päälle. Sen siemenet on jo kylvetty nyt, kun puhumme. Vanhassa energiassa poistuitte pimeydestä. Nyt haluamme teidän pysyvän kulttuurissanne ja vain säteilevän valoanne.

Niinpä haluan kertoa teille tämän. Huoneessa on niitä, jotka sanovat: "Miksi minun on oltava töissä siellä, missä olen? Siellä ei ole ketään samanmielistä ja se on pimeä paikka. En pidä siitä, mutta minun täytyy mennä sinne." Ja taas kerran sanomme teille, kuten olemme sanoneet vuosikymmeniä, että jos olet valomajakka, olet siellä, missä ei ole ketään toista majakkaa. Saatat olla ainoa valo maisemissa. Sinulla ei ole käsitystä siitä, miten monta laivaa ohjaat turvaan. Siksi olet täällä - mennäksesi kenties paikkoihin, minne et ole koskaan mennyt, tai pysyäksesi kenties paikoissa, jotka ovat pimeitä.

Hengeltä on lupaus, että tässä uudessa energiassa pimeys ei voi koskettaa teitä. Jos pidätte ainoaa valoa, pimeys ei voi koskettaa sitä! Valon poissaoleminen ei ylitä valoa. Älkää olko huolissanne jonkin pääsemisestä teihin, koska se on pimeää. Se ei voi päästä. Se ei voi! Teidän ei enää pitäisi poistua yhteiskunnasta. Älkää olko esimerkiksi ylpeä siitä, että te ette mene tänne tai tee tätä tai tuota, koska näyttää siltä, että sekoitutte sellaisten kanssa, jotka eivät ole samanmielisiä. Älkää tuomitko ympärillänne olevia. Tietäkää, että he ovat kaikki Jumalan osia kuten te. Ainoa ero on, että te olette vanha sielu ja teillä on tulitikku! Teillä on mestarin siemenet. Ettekö haluaisi sytyttää sitä, jotta he voivat nähdä paremmin?

Toiset ihmiset eivät ehkä koskaan tiedä, mistä tuo raikastava valo tulee. He eivät ehkä tiedä nimeänne. Mutta jos seisotte heidän joukossaan sytyttäen tikun, he näkevät toisensa paremmin. Siunattuja ovat ne ihmiset, jotka näkevät toisensa valossa, sillä he alkavat vähemmän todennäköisesti sotia - kaikki tämä siksi, että joku raapaisi tikun.

Tulitikku on vertauskuva valaistuneesta vanhasta sielusta, joka kulkee tällä planeetalla tiedon kera. "Mitä meidän sitten on tarkoitus tehdä?", sanotte. "Mikä tehtävä on?" Teidän ei ole tarkoitus tehdä mitään. Teidän on tarkoitus olla. Valomajakka ei kommunikoi laivojen kanssa merellä. Se vain säteilee valoaan. Teidän ei tarvitse kiertää ja julistaa. Teidän ei tarvitse kiertää ja antaa jollekin Kryon-kirja. Teidän ei tarvitse sanoa mitään. Valo mitä kannatte, näkyy siitä, miten kohtelette toisia, miten kohtelette perhettänne ja mitä teette tilanteissa, jotka ovat tyypillisesti inhimillisiä. Näin peilaatte Jumalan rakkautta.

Draamamoottori

Onko kaikki ongelma? Onko elämässäsi koko ajan draamaa? Onko ahdistusta? Tuntuuko siltä, että sinulle tulee koko ajan asioita, jotka sinun on käsiteltävä? Jos vastaus on kyllä, kerron sinulle, ettet ole sytyttänyt tikkuasi. Voi, saatat olla valotyöntekijä, mutta et ole oikeasti sytyttänyt tikkua. Sinulla on vain työkalupakki. Et ole koskaan avannut sitä.

Miten homma toimii

Rakas ihmisolento, sinulla on aktiivinen tarkoitus tällä planeetalla ja synnyt syystä. Kun kohotat värähtelyäsi, kristalliverkko mikä on tämän planeetan esoteerinen verkko, tuntee, kuka olet. Heti kun alat kohottaa värähtelyäsi, olet kosketuksessa planeetan, Gaian, kanssa. Se alkaa muuttaa värähtelyään, koska muutat omaasi. Jos raapaiset tikun pimennetyssä huoneessa, se valaisee huoneen. Lopulta toiset kiinnostuvat, miten he voivat saada oman tikkunsa, ja he löytävät sen itsestään. Sitten hekin vaikuttavat kristalliverkkoon samalla tavalla kuin sinä. Tuo verkko on Gaian tietoisuus. Kun Gaian verkko muuttuu, ihmiskunta muuttuu. Olette nähneet sen kahdessa viime sukupolvessa. Tästä tänä päivän viestissä oli kyse [Leen luento aiemmin tuona päivänä].

Ihmistietoisuus muuttuu, juuri niin kuin sanoimme 22 vuotta sitten. Se aika on nyt ja valo alkaa tehdä työtä. Saattaa viedä kaksi sukupolvea, ennen kuin todella näette sen, mistä puhumme koskien ongelmien ratkaisemista Lähi-idässä ja tien selvittämistä kestävälle rauhalle tällä planeetalla. Mutta se alkaa nyt ja olette sen eturintamassa. Sen tunnette. Tämän energian toimintaosa on pysyä kulttuurissanne ja olla sen osa samalla, kun pidätte tuota tikkua.

Valotyöntekijä on valon työntekijä - yksinkertaisesti ilmaistuna ihminen joka pystyy sivuuttamaan draaman ja joka alkaa ymmärtää, miten voi elää pidempään, olla rauhallinen ja parantaa itsensä, kaikesta riippumatta. On se sitten fyysistä tai psyykkistä, valotyöntekijät oppivat, miten kirjoitetaan DNA:nsa uudestaan. Tämä on opetus. Tätä alatte tehdä. Työkalupakkinne alkaa paljastaa uusia mestaruustyökaluja. Jotkut niistä saattavat näyttää myös taianomaisilta teistä, sillä ne ovat kolmen ulottuvuuden toimintamallin ulkopuolella. Lopulta näette sitä kaikkialla ja tiede alkaa parantaa tilannetta todentamalla sen, mitä tunnette.

Älkää inhimillistäkö Jumalaa! Sen sijaan ottakaa Jumalan kädestä, mitä tarjotaan teille korkeamman itsenne kautta, ja tulkaa sen osaksi. Älkää palvoko Jumalaa ja polvistuko Jumalan edessä. Sen sijaan tulkaa osaksi sitä Jumalan rakkausolemusta, mikä on sisällänne. Ensimmäistä kertaa ihmishistoriassa lähestytte valmistumistilan siemeniä. Hälyytätte pian galaksinne kaukaisen osan olennoille, että onnistuitte pääsemään tähän ymmärryspaikkaan. Voi, rakkaat ystävät, teillä ei ole aavistustakaan, mitä se merkitsee!

Mayat olivat oikeassa. Ihmiskunnan korkeimman tietoisuuden mahdollisuus häämöttää. Se ei ole mitenkään varma asia, mutta kahden viime sukupolven vapaan valinnan kautta se on nyt lähempänä, kuin on koskaan ollut. Te ette tuhoa itseänne tällä kertaa. Sen sijaan te alatte hitaasti kääntää kaikkea ympäri ratkaisuksi.

Maapallo [Gaia] tekee yhteistyötä. Se on jo alkanut. Elämänkierto muuttuu ja valtamerien viileneminen on alkanut - aivan aikataulun mukaisesti. Maapallo on liittolaisenne. Olette tässä yhdessä, ette erillään siitä.

Rakkaat ystävät, kaikki nämä asiat ovat totta. Joitain niistä te ette ymmärrä, mutta sanon tämän teille: siunattu on se ihminen, joka tunnistaa universumin suunnittelijan kasvot katsoessaan peiliin. Sillä silloin hän tietää, että on ok rakastaa näkemäänsä - Jumalaa hänessä.

Tämä on päivän viesti. Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

17.7.2011 - AKAASINEN KIERTOKULKU

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:36

AKAASINEN KIERTOKULKU

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
17.7.2011 Totowa, New Jersey
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

New Jerseyn seminaarin toisena päivänä Kryon antoi hyvin suloisen viestin siitä, miten periaatteessa olemme … tota, no, omia esi-isiämme!! Lisäksi viesti kuvaa, mitä tapahtuu, silloin kun vaihdamme sukupuolta (kyllä, olet ollut toinenkin! sori). On suunnitelma ja Kryon selittää akaasista kehää. Mukavaa energiaa.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin New Jerseyssä 17.7.2011.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Istukaa kanssani ja tuntekaa totuus tästä energiasta, mitä tunnette. Täällä on hyvin paljon. Ihminen joka osallistuu tänä iltana tässä inkarnaatiossa ja joka istuu tuolilla, on todella tietämätön siitä, mitä hänen ympärillään on, tietämätön oman akaasiansa esi-isistä, tietämätön ympärillään olevista moniulotteisista energioista.

Jokainen on tuotu tähän paikkaan, jotta hän voi oppia lisää perheestä. Istukaa kanssani hetken ja keskeyttäkää kaikki maalliset asiat, jotka voisivat päästä puhtaan rauhanrakkauden tielle. Keskeyttäkää hetkeksi elämän palapeli, kaikki asiat jotka varaavat aivojanne ja ns. omatuntoanne. Olet aina töissä, ihmisolento. Se on osa selviytymistä. Se on elämäksi kutsumasi käsittelyä. Niinpä pyydän sinua keskeyttämään sen. On suurempi kuva, otos vain sinulle, jonka haluaisin esitellä.

Taas kerran esitän teille nyt-hetkessä jotain, mikä on vertauskuva. Se on samaan aikaan myös todellisuus, mikä on samaan aikaan myös selitys. Kuvittele mies vankisellissä, ei kovin kauan sitten. Hän kirjoittaa ystävilleen jostain, mistä hän on innostunut, minkä hän on löytänyt. Hän on vankilassa uskomuksensa vuoksi. Hän pitää vähän liikaa melua löytämästään rakkaudesta. Noina aikoina joissa hän on, ei sallita erilaisuutta normista. Hän ei tiedä, pääseekö hän ulos vankilasta, eikä hän tiedä, pysyykö hän hengissä.

Hän keskeyttää kaikki nuo ajatukset ja kirjoittaa ystävilleen pergamenttiin edessään. Hänen sanansa ovat kauniita. Hän ei ikinä ole pitänyt itseään kirjoittajana, mutta hänen sydämensä vuotaa. Hän kirjoittaa ystävilleen: "Olen löytänyt rauhan ja olen iloinen. Olen löytänyt Jumalan. Olen löytänyt totuuden." Hän kannustaa myös niitä, jotka eivät ole vankilassa, katsomaan sisäänpäin ja löytämään Jumalan rakkauden. Hän kirjoittaa ystävilleen, henkilökohtaisille ystävilleen Korintissa ja Efesoksessa, ja hänen nimensä on Paavali.

Yli 30 vuotta ennen tätä se mies kuoli, josta hän kirjoittaa ja jonka opetukset näyttivät hänelle tien, muttei hän koskaan tuntenut tätä. Tämä mies oli ennen Taroksen Saul, kauppias. Tiellä Damaskokseen hän sai näyn, missä hän kohtasi tuon miehen energian
enkelimuodossa. Hän oli niin pyhässä energiassa, että se sai hänet putoamaan kasvoilleen, polvilleen. Hän tunsi jumaluuden ja tiesi saavansa näyn. Hänen sanojaan voi lukea tänä päivänä ns. pyhistä kirjoituksista tai Jumalan sanasta, kuten jotkut sitä kutsuisivat. Kuitenkin taas kerran sanon teille, että Jumalan sana tuossa tapauksessa oli Paavalin sanaa ja hänen kirjeitään ystäville.

Kaikki planeetan pyhät kirjoitukset - kaikki - on kirjoittanut ihminen ilon, viisauden ja jumalaisen energian vaikutuksen alaisuudessa. Olette kutsuneet näitä dokumentteja Jumalan sanaksi.

Mitä tämä kertoo teille? Se on todellisuudessa sen tunnustamista, että ihmiset kantavat itse Luojalta jotain, mikä on suurta ja erityistä, jotain mikä on kaunista ja pyhää.

On järjestelmiä järjestelmien päällä, jotka kätkevät täysin sen, mikä näyttää olevan varsinainen näkymätön arvoitus teille. Kuitenkin se on kaunis ja siinä on kyse teistä. Tämä näennäinen hyväntahtoisuus, minkä olette löytäneet, minkä näette ja mitä arvostatte, on ehdottoman todellista. Se on tarkoitus ja suunnitelma. Tämä mitä kutsutte Jumalaksi ja Hengeksi, on perhettä, ja tämä hyväntahtoisuus minkä löydätte, on Jumalan rakkautta, se on universumin Luojan valmiutta tulla luoksenne kera lahjojen, rakkauden ja tarkoituksen.

Luoja ei tekisi sitä, ellette olisi osa luomista. Teissä on osa, kaksoiskierteenne joka osassa, mikä on pyhä.

Paavali siis kanavoi ja sitä mitä hän sanoi paperilla, luetaan tänään kunnioittaen ja tunnustaen auktoriteetti. Kuitenkin hän vain kirjoitti kirjeitä ystäville, joista tuli kirjeitä korinttilaisille ja efesolaisille. Paavali ei tiennyt hyväntahtoisista järjestelmistä. Hän tiesi vain, että häntä rakastettiin kovasti, ja se riitti hänelle.

Akaasinen kiertokulku

Haluaisin kertoa teille järjestelmästä, joka on monimutkainen ja täynnä hyväntahtoisuutta, tarkoitusta ja rakkautta. Kutsun sitä akaasiseksi kiertokuluksi - akaasiajärjestelmäksi.

Akaasia. Joskus sana määritellään tiedostoksi kaikista asioista. Se ei ole tiedosto ainoastaan teistä, vaan myös Gaiasta. Voitaisiin sanoa, että akaasia on tiedosto kaikista asioista planeetalla, myös planeetasta. Tässä järjestelmässä on kehä, mitä kutsumme akaasiseksi kiertokuluksi.

Luomisenluola on antamani nimi, joka edustaa tämän kiertokulun varasto-ominaisuutta. Se on tunnettu monissa muodoissa ja siitä on puhuttu käyttäen muita nimiä. Sillä ei todellisuudessa ole nimeä, sillä se on järjestelmä eikä paikka, vaikka siihen liittyy paikka. Tuo paikka on täynnä kauneutta. Voitaisiin sanoa sen olevan maankuoressa ja kuitenkin sitä alempana. Ulottuvuudessa mitä ihmisolento ei voi koskaan nähdä tai löytää, on pyhyys, mikä on akaasinen kiertokulku. Se on luonteeltaan kristallinen, mutta sitä ei voi laskea tai "nuotittaa". Siellä on kvanttitilassa kristallirakenne jokaiselle planeetan sielulle, joka tulee koskaan olemaan täällä ja joka koskaan on ollut täällä. Se on nyt-hetkessä, joka ei edusta aikaa, vaan ajan potentiaalia.

On suunnitelma. Se on saapumisen ja lähtemisen suunnitelma. On jo olemassa rakenne, joka odottaa sielujen toteuttavan sen, ja on niitä, joita tulee toisista paikoista tälle planeetalle ensimmäistä kertaa. Tätä ei voi visualisoida. Voi, se voitaisiin laittaa kolmeen ulottuvuuteenne, mutta se ei ole täsmällistä. Sen ei tarvitse olla täsmällistä. Teidän täytyy vain tietää, että se on olemassa. Sitä voitaisiin kutsua akaasiseksi laskennaksi.

On yksi sielu per kristallikohde ja kuitenkaan niitä ei voi laskea. Sanotte ehkä: "Hetkinen. Noita kristalleja on miljardeja. Miksi niitä ei voi laskea?" Sanon taas kerran, että jos olisi keitto, miten voisitte laskea suolan? Miten voitte "nuotittaa" aromin numerolla? Ja tämä on kvanttitila, joka on hämmentävä ihmiselle, sillä haluatte yksilöllistää, erotella, nuotittaa, määrittää ja laskea - ettekä voi tehdä tätä rakkaudelle. Kuitenkin kerron teille, että jokaiselle teille on kristalli.

Yhdellä sielulla voi olla monta elämää. Vanha sielu, kuuntele tätä: tällä planeetalla on yksi identifioiva, energeettinen ja kristallinen kvanttilähde sinulle, mikä liittää sinut Gaiaan. Se on syvällinen ja edustaa elämän kiertoa.

Perustelu

Miksi luulette, että siitä tehtiin luola? Miksi sen pitäisi olla Gaian pinnan alla? Miksi sen pitäisi olla Gaian sisällä, jos ei olisi mitään syytä? Nimittäin järjestelmä sisältää maan. Sen on pakko. Eikö ole mielenkiintoista, että muinaisihmiset tiesivät kaiken tästä? Ensimmäiseksi muinaisihminen, kaukaisin esi-isänne, ymmärsi maata. Katsokaa niitä alkuperäisihmisiä, jotka kulkivat tällä alueella. Ensimmäisenä he antoivat maalle lahjan. Tähän päivään saakka alkuperäisihmiset ympäri planeettaa ovat ymmärtäneet tätä järjestelmää. Maa on elävä, äiti. Maa antaa ruokaa, aivan kuin äiti. Ja ensimmäisenä kunnioitetaan sitä ja annetaan lahja.

Jos maa on äiti, entä sitten elämä maan pinnalla? Seuraavaksi teidän pitäisi kunnioittaa tuota elämää, jos olisitte alkuperäisihminen. Kenties se on metsässä suden, karhun, majavan tai opossumin muodossa. Ne ovat kaikki osa teidän ja Gaian elämänvoimaa ja ne ovat järjestelmää, mikä kuljettaa henkisyyttä ja mitä ette tunne. Kiertokulku on syy olemiseenne.

Alkuperäisihmiset tiesivät tämän. Luuletteko, että he käyttivät eläinten karvaa ja nahkaa lämpimyyden vuoksi? Kyllä ja ei. Monta kertaa kyse oli kunnioituksesta. He käyttivät niitä päässään kunnioittaakseen metsää, puita ja eläimiä. Se kunnioitti planeettaa, maata ja järjestelmää. Kaikki elämät joita sinulla on koskaan ollut, on kaiverrettuna yhden kristallin kauniiseen ja moniulotteiseen energiaan. Laskeva kappale luolassa on osa sinua.

Järjestelmän toiminta

Kuunnelkaa nyt. Se on kaikkien muiden kanssa - niitä on miljardeja, jos ne yksilöidään. Kristallien välillä on interaktiivinen energiayhtymä. Tämä tahtoo sanoa, että vaikka haluattekin pinota ne, kutsua niitä "sieluiksi", laittaa lovia niihin ja kutsua niitä "kristallipaloiksi", ne eivät ole. Ne ovat kaikki yhdessä järjestelmässä ja ne muuntuvat toistensa kanssa. Emme ole koskaan ennen keskustelleet tästä sen monimutkaisuuden vuoksi.

Kun toteutatte elämiä toisten kanssa, joskus ylitätte nämä yhtymäenergiat ja niistä tulee jotain muuta. Yhdestä tulee kaksi. Kahdesta tulee neljä. Perheet jotka toimivat yhdessä karmavaihdossa, erityisesti vanhassa energiassa, vaihtavat tämän järjestelmän kristalliosia, osia jotka eivät edes näytä olevan yhteydessä. Se on yksi monimutkaisimmista palapeleistä, mitä olette koskaan nähneet. Ihmiset ihmisten kanssa. Se selittää synkronismin. Se selittää intuition ja se on täynnä Gaiaa.

Gaia tietää, keitä täällä on, ja Gaia reagoi tietoisuuteen teistä, jotka kuljette planeetalla - sielunne ilmaisumuodon persoona ja ruumiillistuma tässä elämässä. Se on se, jolla on tällä hetkellä kasvonne. Se on se, jolla on aktiivinen tietoisuus, mikä voi muuttaa tapahtumia maaplaneetalla. Sen Gaia näkee. Tätä muutatte. Olemme kertoneet teille, että muokkaatte planeetan kristalliverkkoa, mikä tahtoo sanoa, että itse asiassa muokkaatte energiaa ja välitätte sitä Luomisenluolaan kaikella, mitä teette. Koska on järjestelmä - monimutkainen järjestelmä.

DNA

DNA:ssa kannat henkilökohtaista akaasista tiedostoasi. Mitä olet tehnyt tällä planeetalla? Montako kertaa olet ollut täällä? Mitä energioita olet kokenut jo? Vanhoilla sieluilla on jotain, mitä hyvin harvoilla ihmisillä on ja mitä kenelläkään ei ole tullessaan ensi kertaa. Sinulla on tiedosto. Jokainen yksittäinen energia jokaisesta yksittäisestä elämästä pysyy DNA:ssa. Kuitenkaan ne eivät esittäydy pinona akaasian tulkitsijan luettavaksi. Ne jotka tulkitsevat ns. menneitä elämiä, lukevat energioita, eivät menneitä elämiä, sillä kaikki on pinnalla, keskenään sekoitettuna, valmiina luettavaksi ja nähtäväksi.

Syvällisin kaikista menneistä elämistänne on päällimmäisenä, koska ne ovat kaikki yhdessä. Ei ole mitään hierarkiaa. Ihmiset haluavat nähdä ne rivissä, päivämäärän mukaan järjestettynä. Ihmiset näkevät ne yksitellen. Ihmiset ilmoittautuvat menneen elämän lukijalle ja sanovat: "Maksaako menneen elämän tulkinta enemmän, jos haluttu elämä on vanhempi?" Se on hassua! Se on lineaarista. Monet teistä ovat tällä hetkellä heräämässä yhteen syvällisimmistä elämistä, mitä teillä on koskaan ollut - ensimmäiseen elämään, lemurialaiseen elämään.

Lemuria oli tuhansia vuosia vanhimpana ja kestävimpänä sivilisaationa planeetalla. Sitä ei tunneta historiallisesti, se hautautui iäksi sen vuoren pohjaan Tyynellämerellä, mitä nyt kutsutaan Havaijiksi. Niin on suunnitellusti. Ihmisten ei pitäisi kaivaa esiin niitä asioita, jotka ovat osa luomistarinaa. Se antaisi teille ennakkoasenteita. Se antaisi teille vähän liikaa informaatiota.

Arvoitus on tämä: voitko löytää sen, mitä on haudattuna sisällesi? Tämä uusi energia voidaan nähdä osana sipulinkuorta, joka poistetaan - ei vain planeetasta, vaan sinusta. Kuoria karistetaan, jotta voit nyt alkaa nähdä, mikä on akaasia sisälläsi. Se selittää, miksi hyvin monet teistä alkavat tuntea asioita tässä muutoksessa.

Voisiko olla niin, että osaat todella tehdä näitä asioita? Vastaus on "kyllä". Miten moni teistä on nyt tietoinen sisäisestä shamaanista? Miten moni teistä alkaa nyt tunnistaa, henkilökohtaisesti ja yksityisesti, vanhan sielun, joka siellä on? Jotkut teistä alkavat saada taitoja, jotka ovat olleet haudattuna. Joistakin teistä on tulossa kirjailija, tarinankertoja. Kaikki luovat asiat - musiikki, säveltäminen, taide, väri, muotoilu - ovat osa sinua. Tiedät niitä olevan.

Sukupuolen vaihtaminen

Vanhat sielut, minäpä kerron teille jotain. Jos olet riittävän vanha ja monet teistä ovat, olet ollut kaikkea. Kuuletko minua? Te kaikki. Olet ollut kumpaakin sukupuolta. Te kaikki olette olleet sukupuolien välillä - kuten sitä kutsun - ja se merkitsee, että olette kaikki vaihtaneet sukupuolta. Tiedättekö, mitä tapahtuu, kun teidän on aika vaihtaa sukupuolta? Olemme keskustelleet siitä aiemmin. Teillä on kymmeniä elämiä samana sukupuolena. Olette tottuneet siihen. Se on mukavaa. Ette voi kuvitella olevanne mitään muuta, kuitenkin nyt on aika muuttua. Teiltä vie noin kolme elämää tottua siihen ja noiden kolmen elämän aikana teillä on "sukupuolihämmennystä", kuten sitä kutsun.

Se ei ole lainkaan hämmennystä. Se on ehdottomasti normaalia, kuitenkin yhteiskunta näkee sen usein epänormaalina. Istun tässä kertomassa teille, että olette kaikki käyneet sen läpi. Te kaikki. Sitä vanhat sielut tekevät. Se on osa järjestelmää.

Minäpä kerron teille kiertokulusta, minkä Luomisenluola antaa, mikä on akaasinen tiedosto kaikista asioista, kaikista elämistä, kaikista sieluista. Kuljette maan pinnalla akaasisen tiedostonne ja DNA:nne kanssa, kristalliverkon kautta sidoksissa Gaiaan. Käytätte informaatiota, mitä teillä on sisällänne, ja kiertokulku on valmis. Kun vaikutatte kristalliverkkoon tietoisuudellanne ja teoillanne, se muuttaa sitten Luomisenluolaa.

Kaikki on kehässä, rakas ystävä. Se on kaunista. Se on vuorovaikutteista. En voi selittää mitään enempää, paitsi että mitä korkeammalla värähtelet ja mitä enemmän käytät sitä, mitä olet tiennyt planeetalla, sitä enemmän se muuttaa planeettaa. Luomisenluolassa on tuo miljardien sielujen kvanttienergiayhtymä. Miljoonat eivät ole vielä edes olleet täällä - se vaikuttaa heihinkin. Kerron teille miksi. Koska muutatte tulevaisuutta, kun työstätte menneisyyttä. Muutatte saapuvien rakennetta ja sitä, mitä he tekevät ja mikä heidän tietoisuutensa on.

Se mitä tänä päivänä teette, kylvää rauhan siemeniä maan päälle, joten syntyessään heillä on se, mitä teillä on. Se on syvällisempää kuin tiedätte ja istutte tuolilla miettien bensarahaa. Näettekö, mitä sanon? Kenties on aika keskeyttää se hetkeksi ja sanoa: "Kiitos, Jumala, että tiedän, mitä tiedän."

Kun lähdette tästä paikasta, haluan teidän tietävän jotain. Olette suurempi kuin mikään kuvitelmanne ja teidän pitäisi pitää pää pystyssä. Ette oikeasti tiedä, mitä olette tehneet. Jotkut kutsuvat sitä uhraukseksi, mitä me kutsumme tarkoituksenmukaisuudeksi. Huoneessa on niitä, jotka ovat tulleet planeetalle tarkoituksella vain kolmeksi kuukaudeksi. Sitten he kuolevat ja näyttävät särkevän äitinsä sydämen. Ja sanotte ehkä: "No, miksi koskaan tekisin sellaista?" Ja kerron teille. Jotta äitinne voisi löytää Jumalan, siksi. Koska hän ei löytäisi muuten. Hänen oli mentävä pimeimpään paikkaan, tutkittava itseään ja tultava ulos valotyöntekijänä. Se on kirjoitettu akaasiaan! Se on energia, mikä on kristalliverkossa! Ettekö usko Jumalan tietävän sitä? Se on osa järjestelmää.

Voi, tiedän, keitä täällä on. Kenties olet ollut sen toisella puolella, äiti. Nyt tiedät. Kenties istut tuolissa sen vuoksi. Luuletko, ettemme tiedä, keitä täällä on? Se on mahtavaa! Kutsutte sitä uhraukseksi, muttei se ole. Olet täällä kolme kuukautta, palaat takaisin kotiin, sitten tulet taas - usein samalle äidille. Tässä on järjestelmä! Se on kaunista.

On paljon harvempia sielutiedostoja, kuin luulette. Tämä johtuu siitä, että palaatte jatkuvasti takaisin. Miten monta ihmistä maan päällä on? Miten monta ihmistä maan päällä on ollut? Mitä se tekee yhteensä? Paljon enemmän mitä Luomisenluolassa on, sillä palaatte jatkuvasti takaisin. Totta, maapallon väestö kasvaa eksponentiaalisesti. Tämä merkitsee, että aina on oltava uusia ihmisiä ja niitä on. Mutta Gaia tietää, keitä on tulossa. Jumalan osat ympäri tätä universumia tietävät, keitä on tulossa. Ja vanhat sielut tietävät jollain tasolla, keitä on tulossa. Haluaisin kertoa teille lopuksi, että tässä on kauneutta.

Keskeyttäkää uskomuksenne hetkeksi. Haluaisin viedä teidät erääseen paikkaan. Se on kaunis planeetta. Siellä ei ole paljon epäsopua. Voi, on mielipide-eroja, muttei paljon epäsopua. Tässä paikassa on vain muutama manner ja niitä ympäröi vesi. Siellä ei ole ollut sotaa 100 vuoteen. Tämän planeetan asukkaat eivät aina ole samaa mieltä, mutta he eivät enää tapa toisiaan. Voitteko kuvitella sellaisen paikan? Voi, on tasapainottomuutta, koska on vapaa valinta, mutta välitetään toisistaan.

Ei enää tapeta toisiaan. Se ei ole enää vaihtoehto, koska se on ollut barbaarista. Se ei juolahda yhteiskunnan päähän, aivan kuin teidän päähänne ei juolahda katkaista poikanne kättä, jos hän varastaa jotain. Se on barbaarista eikä vaihtoehtona valaistuneessa yhteiskunnassa.

Haluaisin esitellä teille tämän paikan. Sitä kutsutaan maaplaneetaksi. Se edustaa tulosta niistä, jotka saapuvat luolaan. Se vie niin monta sukupolvea kuin vie, koska sen siemeniä kylvetään tänä päivänä. Se tapahtuu hitaasti. Teidän on aloitettava nyt. Voitteko nähdä sen? Teille ei tule enää uutta maailmansotaa. Teille ei vain tule. Teille ei voi tulla. Järjestelmässä on liian paljon hyväntahtoisuutta, mihin alatte osallistua.

Voi, ei ehkä näytä siltä. Katsokaa uutisia! Olette siirtymässä vanhasta energiasta ihmistietoisuuden renessanssiin. Voisiko olla niin, vanha sielu, että olet tullut saavuttamaan jotain, mistä esi-isät ovat vain haaveilleet? Voi, miten monta sukupolvea se vie? Sillä ei ole merkitystä. Ollaan hitaasti menossa siihen suuntaan.

Onko sotia? Varmasti. Tämän viimeistelyprosessissa vanha energia vallitsee ja tietyt paikat menevät taaksepäin pimeyteen. Sitä pimeys tekee. Mutta valo voittaa. Hidasta se on. Sen on liityttävä sukupolveen, sillä lasten on tultava tuoreina. Aikuiselle on keski-iässä vaikeaa saada tietoisuusrenessanssia.

Ja keitä nuo lapset ovat, vanha sielu? Teitä! Näettekö kiertokulun? Kylvätte nyt siemenen, jotta palatessanne voitte kastella sitä Jumalan kauniilla rakkaudella ja hoivata sen kasvua. Olette omia esi-isiänne ja olette sitä tulevaisuudessa. En kertoisi teille tätä, jos niin ei olisi, jos niin ei olisi asioiden suunnitelmassa, jos sitä ei olisi nähty vuosia sitten.

Rakkaat ystävät, mikään Kryon ei puhuisi teille nyt, jos se ei tapahtuisi sen vuoksi, mitä olette tehneet. En olisi ollut täällä, jos olisitte aikoneet tuhota itsenne. En olisi täällä, jos Maa aikoisi tuhota teidät. Kuuletteko minua?

Teillä on vapaa valinta tehdä, mitä haluatte - teillä kaikilla. Mutta olette ylittäneet merkin, missä potentiaali työntää hyväntahtoisuuteen, missä ihmisluonto alkaa muuttua ja missä se mitä haluatte, alkaa ilmentyä - ja jo on aikakin.

Ottakaa se, mitä olette oppineet tänään näillä kursseilla, ja kommunikoikaa eri tavalla kuin ennen. Tietäkää, kuka olette. Sanon jotain, mitä en ole koskaan ennen sanonut. Ymmärtäkää se esitettävässä asiayhteydessä.

Kaksi sanaa. Lähtekää ylpeänä.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron