Carroll Lee (kryon.com) Kryon

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

23.5.2009 - MUUTOKSEN PIIRTEITÄ

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 10:51

MUUTOKSEN PIIRTEITÄ

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
23.5.2009, Moskova, Venäjä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lee:

Tässä on viesti Moskovasta, joka on erittäin samanlainen kuin muutamia viikkoja myöhemmin annettu viesti Sedonassa, Arizonassa. Kumpikin viesti ilmestyy tälle kanavointisivulle. Tämä viesti koskee muutosta. Sedonan viesti koskee "kvanttiseksi" tulemista. Kummassakin on uutta ja erilaista informaatiota sekä myös samanlaista informaatiota ja vertauskuvia. Jos näette asioita toistettavan, niin muistakaa, että ne ovat asioita, jotka Kryon näkee merkittävimmiksi meille tänä päivänä. Tämä viesti näyttää lyhyemmältä, koska tästä puutuu tulkkaus venäjäksi. Sedonan viesti on täydellisempi.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, joita kirjoitetut sivut eivät sisällä. Lisäksi tämä kanavointi annettiin paikassa, missä se tulkattiin venäjän kielelle. Lyhyitä lauseita on muutettu, jotta tekstistä on saatu sujuvampaa. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Moskovassa toukokuussa 2009.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Voitteko tuntea sen täällä? Tässä paikassa on suloista energiaa. On suloista energiaa… jotain mikä tuntuu sydämessä, ei mielessä. Joskus on esitetty kysymys: "Kryon, tiedätkö, missä olet?" Voi, kyllä. Olen paikassa, missä sanon hyvästi monille mielille ja kasvoille tällä hetkellä. Jotkut tuntevat, etteivät he ehkä näe minua enää [puhutaan siitä, että tämä on viimeinen kanavointi Moskovan seminaarissa]. He eivät kuitenkaan oikeastaan ymmärrä. He yhdistävät kumppanini kanavoinnin minuun ymmärtämättä koskaan, että kuljen jokaisen heidän kanssaan. En ole palvottava olento. Olen kodin energiaa. Olen ollut kanssanne alusta saakka, ensihengenvedostanne saakka - ja jatkan viimeiseen hengenvetoon saakka. Tämä yhteys jokaisella teistä on Jumalan kanssa ollessanne maan päällä. Tänään annetaan opetusta, mutta todellinen opetus on tämä kysymys: miten suureksi voitte avata sydämenne? Miten paljon voitte todella vastaanottaa? Voitteko lähteä erilaisena kuin tulitte?

Käsillä on suuri muutos. Eilen puhuimme siitä ja keskityimme sen tietoisuusosuuteen. Puhuimme siitä, oliko muutos kaikille vai ainoastaan harvoille. Puhuimme ihmisen valinnasta. Annoimme teille vertauskuvan siitä, että siirrytään henkisestä talvesta henkiseen kesään ja näytimme, että muutos tapahtuu kaikkialla. Kerroimme myös, että ihmisten tehtävänä on avata ovi ja mennä ulos. Se on vertauskuva, mikä merkitsee sitä, että ihmisen on hyväksyttävä tai oltava hyväksymättä se. Tämä merkitsee sitä, että muutos tapahtuu, mutta ihmiset voivat valita näkevänsä sen tai sitten ei. Missään tämä ei ole selvempää kuin siinä, mistä aiomme puhua seuraavaksi.

Olemme vihjailleet nyt 20 vuotta jostain. DNA muuttuu. Aion keskittyä taas tähän ja se on syy olemiseeni täällä. DNA muuttuu tavalla, mikä on mystistä joillekin, koska se mahdollistaa ihmiskehossa prosessit, joita ette edes tienneet teillä olevan. Näitä prosesseja ei kuitenkaan aktivoida, ellei tietoisuus ole mukana tekemässä sitä.

Ihmisen biologia

Minun on puhuttava biologiasta. En halua olla liian monimutkainen, mutta minun on selitettävä niille, jotka eivät täysin ymmärrä. Yksi tämän uuden energian monimutkaisimmista muutoksista tapahtuu kemiassanne. Kyse on todellisesta muutoksesta. DNA:nne on monimutkainen. Siinä on miljardeja osia, kuitenkin alle 5% niistä saa aikaan kymmeniätuhansia geenejä, jotka ovat ihmiskehon ohjeet. 90% DNA:stanne on täysin "kvanttista". Mutta kuten sanoimme eilen, nämä ovat kvanttiohjeita, jotka puhuvat 3D-kemian pienemmälle prosenttiosuudelle. Niinpä DNA:nne 3D-kemia ei näytä muuttuvan, mutta se muuttuu, mitä voitte tehdä sen kanssa. Ajatelkaa, että alle 10%:n on kone, joka tekee geenit, ja loppuosa on tuon koneen ohjeita. Ohjeet ovat muuttumassa.

Tämä saadaan aikaan magnetismin avulla, joka on yksi voimakkaimmista ja dynaamisimmista elämänmuutosvoimista planeetallanne. Tähän vihjattiin jo ensimmäisessä Kryonin puhtaaksikirjoitetussa kirjassa. Tämä toi tohtorin joukkoon mukaan [tohtori Todd Ovokaitys], sillä hän luki osien magneettiresonanssista Kryonin puhtaaksikirjoituksesta ja käsitti, että kuvasin sitä, minkä hän oli havainnut. Olette kuulleet, että olen magneettimestari. Olette kenties ajatelleet, että se liittyi jotenkin planeetan verkkoon? Ei oikeastaan. Se liittyy DNA:han, mikä on myös magneettinen ja maapallon elämänvoima.

Silloin kun järjestetään uudelleen DNA:n kvanttiosien magneettiresonanssia, aktivoidaan potentiaali. "Suuria sanoja, Kryon, mutta mitä se merkitsee?" Aion säästää tekniset selitykset tiedeosioon eikä tämä ole tiedeosio. Aion antaa teille informaatiota, mikä näyttää uskomattomalle: ihmiskeho on täydellinen ja planeetan energian mukaisesti DNA:nne ohjeet muuttuvat. Olette matkalla yhteen korkeimmista värähtelytaajuuksista, mitä tällä planeetalla on nähty, ja tämä kaikki on osa sitä muutosta, josta puhuin eilen. Tämä uusi värähtely alkaa muuttaa solurakenteen kemiaa kvanttiohjeiden vuoksi. Oletteko koskaan miettineet kehonne soluja? Oletteko koskaan ajatelleet, etteivät ne ehkä toimi hyvin? Asteikolla 1-10 siinä, mihin ihminen kykenee tällä planeetalla, olette tällä hetkellä kohdassa kolme. Keho kykenee 10:een saakka. Olette valmiita siirtymään kuuteen.

Kuunnelkaa tätä. Keho kykenee hyvin moniin asioihin, mutta se ei tee kovin hyvää työtä. Immuunijärjestelmänne päästää paljon sairauksia sisään! Hyvin monet virukset huijaavat sitä eikä se tosiaankaan pärjää kovin hyvin. Kuulostaako tämä teistä jumalaiselta suunnitelmalta? Istutteko koskaan kädet ristissä ja sanotte: "Kuka tämän suunnitteli? Virukset joita näyttää usein ilmestyvän planeetalle yhdessä yössä, ottavat jalansijan erittäin nopeasti eikä ihmiskeho pysty edes tunnistamaan niitä. Millainen immuunijärjestelmä tämä on?" Olisitte oikeassa esittäessänne tuon kysymyksen. Vastaus? Ei kovin hyvä. Se toimii 30%:lla - siksi.

Mitä pitäisitte immuunijärjestelmästä, joka estäisi lähes kaikkea tulemasta sisään - sellaisesta jota eivät voisi huijata elämää tuhoavat virukset? Se ei antaisi niiden lisääntyä. Tiesittekö, että se on DNA-kyvyillenne mahdollista? Syy 30%:n tasoon on se, että planeetta on kehittynyt 30%:iin. Aikomuksen ja vapaan tahdon kera ihmiset pysyvät lisäämään immuunijärjestelmänsä tehokkuutta. He pystyvät vapaasti kulkemaan virusten ja flunssien joukossa saamatta niitä. He näyttävät erilaisilta kuin muut ihmiset. Heillä näyttää olevan kuin jonkinlainen taikasuoja. Sitä voidaan kutsua, miksi halutaan, mutta se johtuu siitä, että he osallistuvat muutokseen, ja tätä kutsutaan ihmisen evoluutioksi.

Vapaan tahdon avulla he kutsuvat energiaa, mikä on heidän. Tiesittekö, että tämä kehonne on suunniteltu niin, ettei syöpä koskaan saisi siitä otetta? Kuitenkin se on yksi ihmisten suurimmista tappajista! Solurakenteessa on itsensä diagnosoimisprosessi. Sillä on lääketieteellinen nimi "apoptoosi", muttei se näytä toimivan kovin hyvin. Syynä on se, että se toimii 30%:lla. Oletteko koskaan miettineet, miksi syöpä saa niin vankan otteen eikä keho pysty tekemän sille mitään?

Haluaisitteko tuplata immuunijärjestelmän tehokkuuden? Haluaisitteko nähdä kokonaisen väestöosan ilman syöpää? "Kryon, kerrotko meille, että olemme matkalla siihen?" Näette sitä monissa ihmisissä ja on selvää, että he ovat erilaisia. Mutta DNA-testit osoittavat, että he ovat aivan kuin kaikki muut. Tämä johtuu siitä, että mitataan vain 3D-kemiaa eikä 90 kvanttiprosenttia. Pystytte kehittämään DNA:tanne ja kemialle annettavia ohjeita. Mahdollisuudet tähän ovat ennen vuotta 2025. Näette ihmisiä, jotka pystyvät itse lisäämään immuunijärjestelmäänsä. "Se on uskomatonta." No, jos ajattelette tämän olevan uskomatonta, niin seuraava "järkyttää" teidät.

DNA:nne on suunniteltu pitämään teidät hengissä pitkään. Se on suunniteltu korjaamaan asioita, jotka ovat rikki ja uudistamaan niitä. Eikö se ole sinusta kummallista, ihmisolento, että vaikka olette evoluutiotikkaiden huipulla, niin meritähti pysyy kasvattamaan lonkeron, mutta te ette pysty? Oletteko koskaan ajatelleet sitä? On tulossa jotain, mitä ette odota: ihmisen kyky kasvattaa menetettyjä raajoja on seuraavana. Tämä saattaa alkaa nyt näyttää kemialliselta tehostukselta [huumeet], mutta se on sellaista, mitä ihminen tekee DNA:taan muuttamalla.

Muutos saa jotkut uudet, paremmat lääkkeet toimimaan toisilla muttei toisilla. Tämä tapahtuu seuraavassa sukupolvessa. Nämä ovat vain mahdollisuuksia. Annan teille tapahtuvan muutoksen biologisia mahdollisuuksia. Nämä ovat oikeita muutoksia, jotka voidaan nähdä, ja kun alatte kuulla näistä asioista, muistakaa tämä ilta. Tiede haluaa ottaa kaiken kunnian eikä ollenkaan kohdista sitä ihmistietoisuuteen, joten muistakaa, että puhuimme tästä tässä esoteerisessa tilaisuudessa. Voi, on muuta, paljon muuta.

Haluaisitteko kopioida kromosomeja lyhentämättä telomeereja? Minäpä tulkitsen tätä. Haluaisitteko olla vanhenematta niin nopeasti? Vanheneminen on DNA:n 30%:n toimintajärjestelmän suunnitelma. Oletteko koskaan kuulleet joidenkin muinaisten ihmisten eläneen pitkän, pitkän aikaa? Ajattelitteko sen olleen toimistovirhe? "He eivät ole voineet elää niin pitkään", monet sanovat. "Jonkun on täytynyt käsittää asia väärin puhtaaksikirjoitusvaiheessa", he sanovat. Mitä jos he tosiaan elivät niin pitkään? He elivät! Se tapahtui, ennen kuin tämän planeetan värähtelyt veivät DNA:nne 30%:iin.

Uusi energia on täällä

Puhutaanpa planeetan uudesta energiajärjestelmästä. Itse asiassa tässä kaupungissa on useampia "asian harrastajia", mutta haluan puhua yhdestä - siitä jota kutsutaan Peggyksi. Opettaja on löytänyt prosessin, mikä on puhdasta energiaa ja työkalu, joka kääntää tämän energian aikomuksesi aktivoida DNA:n sillä tavalla, mistä juuri kerroin. Se on katalyytti työntämään DNA ohi 30%:n tasosta. Alatteko nähdä, miten tämä alkaa sopia mukaan? Tämä tehokkuuslisäys ei tapahdu itsestään. Se on monimutkaista, vaatii tahdonilmaisun ja aiheuttaa värähtelymuutoksen. Voi, on muutakin!

"Kryon, jos miehellä tai naisella on vahingoittunut sydänläppä, miksi keho ei korjaa sitä?" Miten upea kysymys. Oletteko koskaan miettineet sitä? Lopulta, tehän korjaatte elimiänne koko ajan. Muodostatte kehonne suurimman elimen uudestaan monta kertaa elämänne aikana [iho]. Miksi ette siis tee samaa sydänläpälle? Mitä vikaa on kehossa, joka ei osaa sitä? Vastaus on, että se toimii 30%:lla.

"Kryon, puhut ihmeistä." En puhu. Puhun siitä, millainen ihmiskehon pitäisi olla. Siirryn tämän ohi, sillä se on liian uskomatonta, eikö vain? Sanonpa vaan, että kun näette näitä asioita alkavan tapahtua, niin muistakaa, että kuulitte niistä täällä ensimmäisen kerran. Henkisessä tilaisuudessa - ette tiedetilaisuudessa.

Sisäisen lapsen herääminen

Hyvin tärkeällä energialla on mahdollisuus herätä taas ja se on osa muutosta. Teidän täytyy kuulla tämä; paljon on sanottu tästä energiasta, mikä on ollut horroksessa. On niitä, jotka ovat työstäneet tätä, mutta 30%:n toimintatasolla ihmiskeho ei voi kehittää sitä. Vain 60%:n toimintataso voi ja tulee tekemään sen. Oletteko koskaan kuulleet sisäisestä lapsesta? Tätä energiaa ei oikeastaan pysty määrittelemään, mutta minäpä annan teille tunteen siitä.

Olitte kerran kaikki lapsia ja monilla teistä oli normaali lapsuuselämä. Palatkaa kanssani hetkeksi takaisin siihen, kun olitte 6-vuotias, kenties 5-vuotias. Minäpä kysyn teiltä jotain: miltä se tuntui? Mistä kannoitte huolta? Mitä oli elämänne draama? Ei ollut mitään draamaa! Ainoa asia mistä kannoitte huolta, oli se, miten kauan voisitte leikkiä tai milloin teidän pitäisi mennä nukkumaan. Kaikesta huolehdittiin, eikö vain? Teidän ei tarvinnut kantaa huolta rahan saamisesta, jotta voisitte mennä kauppaan ostamaan ruokaa. Opitte sen vasta myöhemmin, eikö niin?

Elämässänne oli siis aika, jolloin kaikki oli vain rakkautta. Mikä vapauttava tunne! Voitteko kuvitella sen tällä hetkellä? Haluaisitteko saada tuon tunteen taas aikuisena? Voi, eikö se olisi vapauttavaa? Tämä on sen tietoisuuden mahdollisuus, joka toimii 60%:lla. Tämä on yksi avain siihen tietoisuuteen, mikä peittoaa draaman ja huolehtimisen. Sisäisen lapsen esiin ilmestyminen on tasapainotusmekanismi, jotta ihmisellä voi olla paljon helpompaa. Hänellä voi olla iloa elämässään, iloa joka näkyy kuin tuon lapsen ilo - ja kaikki on osa muutosta.

Entä maapallo?

Kerroimme teille, että puhuisimme myös Gaiasta [planeetan energiasta]. Sitten Gaia meni puhumaan siitä! [Pepper Lewis puhui aiemmin päivällä.] Vahvistetaanpa sitten vain se, mitä Gaia sanoi, sillä teidän on kuultava tämä useista lähteistä: älkää huolehtiko siitä, mitä planeetallenne tapahtuu. Se mitä tapahtuu, on luonnollinen tapahtuma, minkä ajankohtaa muutos on nopeuttanut. Ette te ole sitä aiheuttaneet. Puhdistakaa vain ilma ja lakatkaa kuluttamasta maan resursseja, mutta tietäkää, että te ette ole aiheuttaneet sitä, mitä parhaillaan tapahtuu.

Kuulitteko sen aiemmin? [Pepper kanavoi saman asian.] Se mitä tapahtuu, on luonnollista kiertoa - kutsuisimme sitä planeetan vesikierroksi. Se liittyy magnetismiin ja lämpötilaan ja se tapahtuu satojen vuosien välein - kutakuinkin satojen vuosien välein. Sen mitä nyt koette, ovat omat venäläiset tiedemiehenne nähneet ja tunnistaneet. He sanovat, että näette minijääkauden tulevan, ja juuri siitä olemme kertoneet teille. Planeetallanne on hyvin samanlaista aikaa, kuin teillä oli 1400-luvulla - se on kohdallanne taas.

Sinällään se ei uhkaa elämää. Voi, teille tulee tosiaankin enemmän myrskyjä. Jos siis olette myrskyalueella, niin olette tietoisempia niistä, eikö vain? Kenties vedenpinnantaso nousee. Jos asutte rannalla, kenties muutatte. Se on vain fiksuutta. Se ei uhkaa elämää, jos olette fiksuja. Mutta taas toisaalta, se on vapaa valinta, eikö vain? Ja aivan kuten mainitsimme eilen, on niitä, jotka kieltävät sen. Ja he pysyvät siellä, missä on myrskyjä, kieltäen, että on myrskyjä. Jotkut menehtyvät prosessissa. He pysyvät rannalla, katsovat vedenpinnan nousemista ja menehtyvät. Nämä ovat niitä, jotka eivät halua nähdä muutosta eivätkä tunnusta sitä, mitä tapahtuu.

Geologinen aikakehys on nopeutunut Gaian pinnalla. Se on ollut pakko, jotta Gaia värähtelisi korkeammalla. Asiat tapahtuvat nopeammin, kuin geologit ovat ajatelleet niiden tapahtuvan, ja ne tuoneet teille sen, mitä kutsutte maapallon lämpenemiseksi. Se on säätilahuipentuma, mikä tapahtuu aina ennen jäähtymisjaksoa. Se on normaalia. Tulette ymmärtämään sen. Taas kerran, kun tiedemiehet siis keksivät, mitä todella tapahtuu, niin muistakaa, että kuulitte siitä täällä henkisessä, muutosta koskevassa tilaisuudessa - ette tiedetilaisuudessa. Tämä on informaatiota, mitä olemme antaneet teille jonkin aikaa. Se alkaa hahmotella muutoksen piirteitä ja siihen sisältyy hyvin paljon!

Kätketty energia: sisäisen Jumalan etsintä

Viimeinen kohta: kaikki nämä piirteet, mukaan luettuna DNA-muutos, tuovat teidät tietoisuustasolle, missä olette valmiimpia etsimään Jumalaa sisältä. "Liittyykö se todella DNA:han, Kryon?" Liittyy! Ne DNA:nne kvanttiosat, jotka puuhuvat kemialle, alkavat oivaltaa, että on muutakin. Monet alkavat etsiä korkeampaa itseä ja silloin löydätte yhden puuttuvan palan. Se on jotain, mistä olette aina tienneet, mutta mitä ette ole koskaan uskoneet. Kerron teille, mitä se on. Se on energia, mitä ette kehitä itse. Se on energia, mitä kaikilla ihmisillä on, ja tietämättömyytenne syvyyksistä luulette sitä omaksenne. Se ei voi olla sitä. Se on liian suurta. Se on rakkaus.

Täällä on äitejä. Haluan viedä sinut, äiti, takaisin ensimmäisen lapsesi syntymään. Voitko muistaa tuon ajan? Muistatko, kun lapsi annettiin sinulle syliin ensimmäisen kerran? Muistatko, kun katsoit tuota vauvaa? Voitko muistaa sen? Kertoisitko minulle, miltä se tuntui? Vain kerro minulle, miltä se tuntui! Enkelit jotka seisoivat sängyn ympärillä, lauloivat ja pystyit tuntemaan sen. Siinä Jumalan rakkaus kävi teidän kahden luona sellaisella vahvuudella, mitä et olisi koskaan pystynyt saamaan aikaan itse. Seisoiko siellä kanssanne ihmisiä itkemässä? Tiesitkö, että muinaisia ihmisiä oli huoneessa kanssanne? Tiesitkö, että iso-isovanhemmat olivat siellä kanssanne? Tiesitkö, että he lauloivat? Ja ajattelit, että luot tuon energian aivan itse? Ajattelit, että tuo kaikki jotenkin tuli suoraan kemiastasi, eikö vain? No, ei tullut. Se on yksi noista taianomaisista hetkistä, jolloin sulaudutte yhteen korkeamman itsen kanssa. Tuon avaamanne oven läpi virtaa Jumalan rakkautta!

Se tapahtuu myös silloin, kun mies ja nainen tulevat yhteen rakkaudessa, kun he katsovan toisiaan ja romanssikipinä syttyy. Pienen hetken he katsovat toisiaan ja he vain huokaavat. Psykologit sanovat, että rakastuminen on tilapäisen järjettömyyden muoto. Se ottaa valtaansa koko solurakenteen. Luulette saaneenne sen itse aikaan, eikö vain? No, ette ole saaneet. Kundaliini-kokemus on Jumalan rakkautta. Silloin kun kaksi yhdistyy rakkaudessa, he saavat aikaan enemmän energiaa, kuin mitä nämä kaksi voisivat mitenkään luoda yhdessä ihmisinä.

Siinä on puuttuva tekijä, ja kerron teille tästä, koska tämä on Jumalan rakkautta elämässänne. Tämä on käytössänne - tunnettavaksi itsenne ja korkeamman itsenne kanssa. Haluaisitteko kulkea sen kanssa? Haluaisitteko säteillä sitä? Uskotteko, että kukaan huomaisi? Voi, he huomaavat. He sanovat: "Miksi hymyilet niin paljon?" Mitä aiotte kertoa heille? "Olen rakastunut itseeni?" [Kryon nauraa] Olkaa varovaisia, se ei ole aivan oikea vastaus annettavaksi heille, mutta se on tosiasia! Se kaikki on DNA:ssa. Se kaikki voimaannuttaa ihmistä.

Tätä siis tapahtuu muutoksen osalta. Siinä ei ole kyse mistään sellaisesta, mitä Jumala tekee teille. Siinä on kyse sellaisen mahdollisuuden antamisesta, mikä sallii teidän ottaa ohjakset tietoisuutenne osista ja energiasta, joista teillä ei ole koskaan ennen ollut hallintaa. Aion lopettaa.

Ihminen, älä kysy miten. Se on niin lineaarinen kysymys. Älä kysy miten. Sen sijaan vain ole ja ilmaise tahtosi näiden asioiden luomisesta elämääsi. Aloita prosessi, mikä suorittaa tämän kaiken pelkän tahdonilmauksesi avulla. Aikomus tuon prosessin aloittamiseen itse asiassa aloittaa sen! Olemme sanoneet tämän aiemmin. Täällä on älykköjä, jotka haluavat tuntea prosessin. Ja heidän perustelunsa menee näin: "Kryon, et voi odottaa meidän tekevän jotain niin elämää muuttavaa ymmärtämättä prosessia. Meidän on tunnettava sen mekanismi. Emme usko elämäämme jokin sellaisen varaan, mikä on toiminnaltaan mysteeri." Kuulostaa melko hyvältä perustelulta, eikö vain? No, minulla on yksi perustelu takaisin teille. Minulta teille!

Mitä tapahtuu tänään, kun tämä on loppu? Annan teille erään näkymän, minkä luulen teille tapahtuvan, kun esitän tämän kysymyksen. Älykkö menee ulos ja nousee autoonsa. Sitten hän ottaa ohjekirjan ja tutkii vaihteistoa, jokaista venttiiliä ja hammaspyörää. Sitten hän jatkaa lukemista moottorista, jokaisesta venttiilistä, jokaisesta hammaspyörästä, liukastusaineesta, ennen kuin hän ajaa autolla kotiin. Eikö? Tarkoitan vaan, että ettehän te koskaan uskoisi elämäänne jonkin sellaisen varaan, jonka toimintaa ette tunne! Vai voitteko tehdä sen?

Näettekö? Teette sitä kaikki! Tämä voi olla vain typerä vertauskuva, mutta haluan teidän muistavan sen. Kääntäkää avaimesta ja käynnistäkää aikomusmoottori. Antaa tämän matkan alkaa, sillä tietoisella mielellänne luodaan niin paljon energiaa, kvanttienergiaa, mitä ette pysty määrittelemään tai ymmärtämään. Sen sijaan luottakaa rakkauteen, sillä se on liimaa, se on uuden energian liukastusainetta tällä planeetalla. Älykkö, et halua kuulla tätä, ethän? Sillä olen juuri kertonut teille, että tunne on avain. Totutelkaa siihen. Avatkaa sydämenne. Tämä on Kryonin viesti.

Olen ihmisten rakastaja, joka tuntee jokaisen teistä. Jokaisen.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

13.6.2009 - "KVANTTISEKSI" TULEMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 10:52

"KVANTTISEKSI" TULEMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
13.6.2009 Sedona, Arizona
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lee:

Tämä viesti annettiin Kryonin Kesän valokonferenssissa Sedonassa, Arizonassa kesäkuussa. Se on samanlainen viesti kuin "Muutoksen piirteitä", mutta siinä on mukana paljon parannuksia ja se annettiin englanniksi englanninkieliselle yleisölle. Tämä saattaa tuntua vähäpätöiseltä asialta, muttei todellisuudessa ole sitä. Silloin kun kanavoidaan toiselle kulttuurille monien pysähdysten ja aloitusten kera - mikä mahdollista tulkkaamisen - kielioppi on kummallista ja viesti tuntuu usein jakautuneelta. Tämä on tilaisuus tarjota hyvää informaatiota yleisölle, joka puhuu kanavoijan kieltä. Viesti on hyvä… täynnä hyviä neuvoja tätä uutta energiaa ja tulevia asioita varten.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, joita kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sedonassa kesäkuussa 2009.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Kaksikymmentä vuotta sitten sanoin nämä sanat kumppanilleni. Tiedättekö, mitä hän sanoi minulle? "Sinun täytyy muuttaa nimesi. Se ei ole riittävän "pörröinen". Se ei ole riittävän enkelimäinen… ja kuka on koskaan kuullut magneettienkelistä?" Tämän hän sanoi 20 vuotta sitten.

Kun tänä päivänä istutte tässä paikassa, ymmärrättekö viimeinkin, miten planeetan magnetismi vaikuttaa elämäänne? Eikö siinä ole järkeä, että mekin tunnemme sen toisella puolella verhoa? Eikö siinä olekin järkeä, että nämä asiat ovat synkronissa, että fyysiset asiat, fraktaaliasiat ja tietoisuusasiat liittyvät kaikki siihen, miksi olette täällä? Kenties olette täällä edistämässä valintakohtien henkistä tekijää?

Olemme nyt alkaneet kuulla siitä tieteellisesti [puhutaan tutkimuksesta, jonka Gregg Braden esitteli aiemmin päivällä]. Joillekin se on sitä, mitä olette odottaneet, sillä magneettimestarissa ei ollut mitään järkeä. Kenties kanavoinnissakaan ei ollut mitään järkeä. Sanotte, että mies joka istuu tuolissa, "teeskentelee saavansa viestejä verhon toiselta puolelta".

Tarkastellaanpa tätä hetken aikaa. Jos haluatte, voitte löytää sen ensimmäisistä antamistani viesteistä vuonna 1989. Kerroin teille tämän: tulee aika, jolloin niissä paikoissa, joissa kasvatatte viljaa, ei enää kasva sitä. Sanoimme myös, että paikoissa missä ei koskaan kasva viljaa, kasvaa silloin! Kerroin teille, että säätila muuttuisi merkittävästi. Kerroin teille tämän. Nyt olette siinä!

Puhuin tietoisuusmuutoksesta ja se on täällä. Ja sanon teille, jotka mietitte, milloin se tapahtuu: se meni teiltä ohi! Sitä on kaikkialla ympärillänne. Sitä on tapahtunut 1980-luvun loppupuolelta saakka ja sitä on tapahtunut tänä vuonna. Sitä on kaikkialla ympärillänne. Kyse on valintakohdasta - kohdasta missä ihmistietoisuus valitsee mitätöivänsä planeetan toistuvat energiafraktaalit.

Kerroimme teille, että maapallon lämpeneminen oli syklistä ettekä te aiheuttaneet sitä. Uskotteko sen nyt? Se kanavoitiin, mutta nyt tiedekin osoittaa sen. Kerroimme teille selkeästi kuluneina vuosina, että tämä lämpeneminen on lyhytaikaista ja se johtaa viilentymissykliin. Nyt tämä tosiasia on julkaistu monissa paikoissa ja nyt siitä on tiedettä. Uskotteko sen nyt?

On niitä, joiden äly alkaa sulautua yhteen tunteiden kanssa. Alatte ymmärtää viestin. "Kenties on ok, ettei enkeli ole pörröinen", sanotte nyt. Kenties on ok, että viesti tulee siltä, joka rakastaa teitä - kotoa. Kenties on myös ok, että magneettimestari puhuu teille.

Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi nämä viestit annettiin tällä tavalla [kanavoimalla] ja miksi niin kauan sitten? Kenties yksi sattuma? Alatte jäljittää asiaa taaksepäin ja kysytte: "Milloin kaikki tämä alkoi? Milloin tiedemies, Gregg, aloitti matkansa? Milloin kumppanini aloitti matkansa? Milloin oivalluksia tapahtui elämässänne?" Joillakin tässä yleisössä istuvilla parantajilla on myös mielenkiintoisia aloittamispäivämääriä. Milloin opettajalla, Peggyllä, oli ensimmäinen oivallusvaiheensa [puhutaan Peggy Phoenix Dubrosta]? Jäljitättekö suurimman osan näistä noin 20 vuoden taakse juuri siihen, milloin muutos alkoi, juuri siihen milloin (taivaallinen) asetelma alkoi. Onko tässä riittävästi sattumaa teille? Milloin tohtori Todd sai oivalluksia keksinnöstään maan päällä? Kaikki tapahtui näinä vuosina, joista puhumme. Liikaa sattumia? Kenties.

Tämä on yhteenveto viimeisen puolen vuoden viesteistä. Sillä tänä aikana olen antanut teille informaatiota siitä, mitä teille tapahtuu. Tänään annan teille informaatiota, jolla on vaikutusta tuossa valintakohdassa.

On niitä, jotka sanovat, ettei ihmisillä ole mitään syytä tehdä eri tavalla tässä risteyksessä, kuin on tehty aiemmin. On ihmisiä, jotka sanovat, että teidän on suunniteltu epäonnistuvan. Jokainen sylki, jokainen sivilisaatio epäonnistuu, kun on tiettyjä tapahtumia ja sivilisaatio-ominaisuuksia. He sanovat, että ihmisluonto ei koskaan muutu ja syklit toistuvat ja toistuvat ja toistuvat. Olen sanomassa tässä sitä, että tämä risteys on erilainen. Olette saavuttaneet kohdan, missä alatte muuttua ja kehittyä kvanttisesti. Alle puolen prosentin tämän planeetan ihmisistä on tehtävä tämä valinta, jotta koko planeetta muuttuu.

Magnetismi

Mitä opitte tänään magnetismista [taaskin Gregg Bradenin luennosta]? Miten se on linjassa Kryonin opetusten kanssa? Annoin teille informaatiota prosessista tieteellisesti induktion avulla - siitä miten aurinkokunta lähettää oman gravitaatioleimansa auringon heliosfäärissä, kvanttikommunikointia aurinkotuulen avulla. Aurinkotuuli limittyy vuorovaikutuksessa maapallon magneettikentän kanssa, mikä vuorostaan limittyy DNA:nne luoman kentän kanssa. Siksi tekin saatte aurinkokunnan saamat viestit.

Vastaavasti tämä on magneettisohva, jolla istutte. DNA:nne on magneettinen ja tämä on tieteellinen fakta, joka on nyt lopultakin nähty. Nyt pieni vaikuttaa suureen ja suuri vaikuttaa pieneen. Olette kuulleet myös tämän tänään, eikö vain? Silloin kuin riittävä määrä ihmisiä ajattelee eri tavalla, kun riittävä määrä ihmisiä reagoi myötätuntoisesti, tunne siirtyy eteenpäin massana, minkä tieteelliset instrumentit voivat mitata. Planeetan värähtelyyn vaikutetaan! Alkaako tämä nyt korreloida sen kanssa, että sillä mitä ajattelette ja teette, on vaikutusta? Ja jos te ette uskoneet tätä kummalliselta kaverilta [puhutaan Leestä], niin kenties uskotte sen tiedemieheltä? Kenties - vain kenties - he molemmat antavat totuuden? Mitä siitä sanotte?

Kvanttiseksi tuleminen

Kvanttiseksi tuleminen on päivän kysymys. Se on vaikeaa, koska se vaatii teitä ajattelemaan eri tavalla. Rakas ihmisolento, sinulla tapahtuu kehitystä. Se on kehitystä DNA:lle puhuvan magnetismin avulla ja tämä antaa ajatukselle mahdollisuuden luoda tietoisuusmuutoksen moniulotteisesti. Tämä on vaikein asia, mitä koskaan opetamme.

Kolme vuotta sitten kerron kumppanilleni, että hän opettaisi sellaista, mitä ei voi opettaa, ja hän istuu tuolissa tekemässä sitä. On niitä, jotka tajuavat sen, ja niitä jotka eivät tajua. Jos olette opiskelleet kvanttitilasta, tiedätte tietyistä ominaisuuksista, ja aiomme tänään puhua vain yhdestä niistä. Vain yhdestä, mutta sillä on taipumusta ei-linearisoida joitain elämänne piirteitä. Aion näyttää teille, mitä kvanttiseksi tuleminen voi tehdä teille.

Ihmisolennot ovat tunteellisia ja se on hyvä asia, koska tunteet ovat kvanttisia. Ne ovat nimittäin kontrolloimattomia kumpaankin suuntaan: kontrolloimatonta vihaa, kontrolloimatonta rakkautta… ne eivät noudata mallia, eikö vain? Vaaditaan älyä rakentamaan laatikko tunteiden ympärille ja kutsutte sitä tasapainoksi. Alatte siis jo nähdä, että ihmismieli on kvanttiominaisuus. Tietoisuus on luonnostaan kvanttista. Ihmisaivot suunniteltiin ajattelemaan kvanttisesti. Vain loogisen ja älyllisen tasapainon avulla biologisista synapseista tulee lineaarisia. "Kryon, emme ymmärrä, mistä sinä puhut."

Katsokaa autistista ihmistä. Tässä on ihminen, jolla on ominaisuus, mistä tuntuu puuttuvan jotain. Kenties olette olleet tietynlaisten autistitietoisuuksien lähellä? Silloin tiedätte, mitä heiltä puuttuu. Lineaarisuuden rakenne. Autistinen mieli ei ymmärrä lineaarisuutta ja se yrittää aina tarttua järjestykseen ja symmetriaan. Autisti yrittää epätoivoisesti muodostaa rakennetta tietoisuutensa ympärille, jotta hän voi saada tolkkua maailmasta. Totuus on, että hän on paljon kvanttisempi kuin te! Oletteko koskaan ajatelleet sitä? Siksi rakenne on olemassa.

Kvanttiseksi tuleminen on jo ulottuvillanne. Teidän täytyy vain keksiä, miten avataan ja suljetaan synapseja sellaisen ihmisen luomiseksi, joka on alku kehittyneille ihmisille. Saavutetaanko tämä valintakohta ja sitten tuloksena tavanomainen elämä? Valaistuuko ihminen yhtäkkiä, valitsee jotain ja sitten palaa valaistumattomaan tilaan? Vastaus on ei ja tiedätte sen. Ei, sen sijaan muututte ja pysytte muuttuneena. Se siis luo uuden alun, eikö vain? Tämä on se villi kortti, joka tapahtuu ajankohtaisessa syklissä ja jota ei ole koskaan ennen tapahtunut. Tämän vuoksi Kryon tuli vuonna 1989 ja siitä syystä olen täällä. Tämä muutos on edessänne. Olette sen keskellä.

Uni - moniulotteinen ominaisuus

Tässä on toinen kvanttipiirre. Tuon näitä teille, jotta voitte ymmärtää, miten hämmentävää kvanttisuus voi olla. Kuitenkin se on aivoissanne, joten tiedän, että lopulta ymmärrätte sen. Silloin kun vetäydytte uneen, kenties jopa alfa-tilaan - tietoisuusosaan ilman rakennetta - mitä tapahtuu? Oletteko koskaan nähneet unta, missä ei ollut mitään tolkkua? Ajan ja paikan ulkopuolella - ihmiset unessanne eivät edes voineet tuntea toisiaan lineaarisen ajan vuoksi. Olette ehkä olleet eri paikoissa ja eri ajoissa, missä ei ole järkeä todellisessa elämässä. Kuitenkin kaikessa oli järkeä tuolla hetkellä, eikö vain? Niinpä kerron teille miksi: koska tuo tila on kvanttinen!

Alfa-unennäkö on kvanttinen asia. Aivot ovat tilassa, jossa ei ole älyllistä kontrollointia. Niinpä siitä tulee kvanttista ja rakenteetonta. Siksi se on lineaarisuuden ulkopuolella. Eli siinä ei ole mitään aikarakennetta. Kaikki tapahtuu samassa ajassa ja se on ok teille, kun olette siinä. Kun olette unessa, ette revi hiuksianne hämmennyksissä, ettehän? Nautitte vain siitä. Kvanttisuus on luonnollinen tila.

Voitaisiin ehkä sanoa myös, että se älyllinen rakennelma joka kulkee tietoisuutenne ympäri, alkaa muuttua - mikä sallii kenties enemmän sen ymmärtämisen, mitä nyt opetan?

"Kryon, en edelleenkään ymmärrä."

Tiedän sen, joten aloitan tämän kaiken yksinkertaistamisen termistöksi, jonka ymmärrätte. Tarkastelkaa ajaksi kutsuttua laatikkoa, jossa olette. Miten lineaarista onkaan, että voitte mennä vain yhteen suuntaan! Ette voi kääntyä vasemmalle, ette voi kääntyä oikealla - mennä vain suoraan tulevaisuuteen. Kello käy vain yhteen suuntaan - eteenpäin. Ei ole sellaista kelloa, joka kulkee ylös ja alas tai vasemmalle ja oikealle, eihän? Se kulkee vain eteenpäin. Voi, miten lineaarista! Ja tällä tavalla te ajattelette.

Sovellatte lineaarista ennakkoasennetta kaikkeen. Kaikkeen ajatteluun, kaiken perusteluun, kaikkeen logiikkaan, kaikkeen henkisyyteen käytetään tätä ennakkoasennettanne. Sanotte: "Olemme lineaarisia, siksi Jumalankin on oltava." Jumala ei kuitenkaan ole. Ja todellisuudessa ette tekään! Jotkut teistä astuvat ulos tästä pian ja ymmärtävät enemmän, mitä elämässänne tapahtuu, rakkaat ystävät. Tällä erää suuri osa tästä on kuitenkin sanahelinää.

Turhautuminen aikaan - voimakkain ennakkoasenteenne

Aloitetaanpa opetus. Nämä ovat yhteenvetoja, kenties asioita joita olette kuulleet aiemmin, mutta jotka yhdistyvät tänään ja auttavat teitä ymmärtämään enemmän. Istun neuvokkaiden yksilöiden ryhmän edessä, joista monet kutsuvat itseään valotyöntekijöiksi. Saatte määritellä sen miten tahansa haluatte. Kyse on tiedostamisesta - lineaarisuuden tuolla puolella olevien asioiden tiedostamisesta. Kyse on todellisuudessa siitä uskomuksesta, että olette Jumalan osa. Edessäni olevassa huoneessa on monia heitä - useimmat. Tässä tietoisuudessa on kommunikointia verhon toiselle puolelle. Määrittelen yhden harhaluulon ja turhautumisen aiheen siitä, mitä tapahtuu, kun matkaatte toiselle puolelle lineaarisesti.

Rakas ihmisolento, miten moni teistä on saanut viestejä, jotka muuttavat elämää? Kenties menette meditatiiviseen tilaan, kenties se tapahtuu tuossa unitilassa, johon juuri viittasin? Mutta siinä se on - ajatus, kenties myös ohje? Kenties saitte kuvan? Se saattaa näyttää tältä: tätä sinun on tarkoitus tehdä. Tämä kirja sinun on tarkoitus kirjoittaa. Tällainen tulevaisuutesi on. Tätä parannusmenetelmää opetat. Tässä on ohjeet, että tapaat jonkun. Teette jotain.

Olette innoissanne siitä, eikö vain? Kenties palaatte takaisin visualisoinnista ja kerrotte ystävällenne: "Se oli hyvin todellista! Sitä minun on tehtävä. Sen aion aloittaa. Eikö olekin jännittävää?" Mitä sitten teette? Etenette toteuttamaan sen. Voi, miten lineaarista teiltä! Senkö viestin saitte? Kehottiko Jumala kvanttitilassa teitä palaamaan ja tekemään sen nyt? Vastaus on ei. Kuitenkin luulette, että koska kello menee yhteen suuntaan, niin teidän pitää palata lineaarisen ajan juoksumatolle ja alkaa toteuttaa sitä, mitä teille kerrottiin. Se on suuri virhe, mutta te ette tiedä sitä.

Voi, lineaarinen ihminen, näytetäänpä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Useimmiten se epäonnistuu, mitä teille näytettiin. Pettymys nousee esiin: "Minun piti kirjoittaa tämä kirja ja yritin ja siinä se oli - mitään ei tapahtunut. Ei ollut kustantajaa, joka halusi sen. Kukaan ei oikeastaan pitänyt siitä. Minun oli pakko olla väärässä. Minulla oli näitä suuria ideoita ja toteutin ne, mutta mitään ei tapahtunut".

Katsohan, rakas ystävä, tiedän, keitä täällä [ja lukemassa] on, ja puhun joillekin teistä nyt, ja tiedätte minun puhuvan. Vaikka ette olisi kertonut kenellekään, epäonnistuminen on tuollaista. Ihmisaivot eivät halua tulla suoraan sanomaan: "En tiedä, miksi en kommunikoinut hyvin Hengen kanssa. Sain viestin, tulin takaisin, yritin sitä eikä mitään tapahtunut." Voi, miten lineaarista teiltä! Mitä sitten teitte sen kanssa? Tämän idean, tämän kauneuden, tämän ajatuksen, suunnittelemienne toimien, niiden asioiden joiden näytettiin olevan teidän… Mitä teitte sen kanssa, kun olitte yrittäneet sitä ja epäonnistuneet? Laitoitte sen hyllylle ja suljitte kaapin oven! Se oli siinä!

Kenties jotkut ystävänne sanoivat: "Muutama vuosi sitten muistan sinun yrittäneen jotain. Miksi et yritä sitä uudestaan?" Mitä sanoitte heille tässä kohtaa? "Ei, yritin sitä ja se epäonnistui."

Mitä? Voi, miten lineaarista! Ymmärrättekö, mihin olen menossa tässä? Jumala ei käskenyt teitä tekemään sitä nyt. Päätitte ajan ennakkoasenteessanne, milloin ja missä ja sitten vastoin kaikkea rationaalista kvanttiajatteluanne sivuutitte sen kerran yritettyänne! Ette edes aio ottaa sitä ulos kaapista ja tehdä taas uudestaan, ettehän? Voi, miten lineaarista! Miten yksittäinen ennakkoasenne teillä onkaan aikajanasta! Tämän tekee kvanttiajattelija: hän saa viestin, tulee takaisin visualisoinnista ja juhlii viestiä. Se on lippu, mitä hän pitää kädessään, ja siinä sanotaan junan olevan tulossa. Jos hän katsoo lippua tarkemmin, siinä ei ole aikaa. Siinä ei sanota milloin, eihän? Mutta hänellä on kuitenkin lippu. Tämä riittää kvanttimielelle!

Hän juhlii lippua. Sitten hän istuutuu ja ottaa synkronismin odottamisasenteen. Tämä merkitsee sitä, että hän kiinnittyy sen kvanttisuuteen, kuka hän on, ja katsoo tapahtuvaa synkronismia, jotta hän tunnistaa, milloin juna tulee. Ymmärrättekö tämän? Siunattu on se ihmisolento, joka istuu täällä juuri nyt ja tiedostaa, mitä sanon. Kaapissa "väijyy" asioita, jotka olette sulkeneet sinne ja jotka ovat nyt valmiita. Nyt on se aika! On päätöskohta. Teidän oli aina tarkoitus tehdä se nyt. Se ei toiminut aiemmin, koska sen ei ollut tarkoitus toimia aiemmin. Ei ollut synkronismia, ei ollut energiaa, ei ollut kvanttisuutta ja nyt on.

Mitä tämä siis merkitsee teille? Tulkaa kvanttiseksi kanssani hetkeksi. Mitä luulette sen merkitsevän? Millaisessa päätöksessä haluaisitte mennä käymään? Tämä on kutsu. On kyse ajasta, eikö vain? Ajattelette lineaarisesti ja siksi teillä oli lineaarinen ennakkoasenne ja se keskeyttää henkisen kommunikointivirran Jumalalle. Koska se on normaalia, ette edes tiedosta sitä. Ja tiedättekö, mitä se saa aikaan? Turhautumista ja joskus vihaa. Joskus käännätte jopa selkänne Hengelle ja sanotte: "Tämä ei toiminut. Luultavasti minun pitäisi siirtyä eteenpäin." Tai "Tämä ei toiminut. Minua ei rakasteta niin paljon kuin ajattelin rakastettavan." Tämä on ihmisen lineaarinen ennakkoasenne eikä se edusta totuutta.

Ohjeiden odottaminen

Minäpä annan teille toisen esimerkin. Edessäni on huoneellinen valotyöntekijöitä ja monet heistä ovat olleet valotyöntekijöitä pitkään. Mutta hyvin monet odottavat edelleen keksivänsä, mitä heidän pitäisi tehdä. Oletko sinä tällainen? Hmm? Tiedän olevani oikeassa. Osuuko tämä lähelle? Toisin kuin edellisessä osiossa, ette ole huolestuneita tehtävästä, vaan sen sijaan odotatte ja odotatte keksivänne, kuka olette ja mitä varten olette täällä. Tämä on hyvin erilaista, koska se ei liity mitenkään sellaiseen, mitä teille kerrottiin jossain näyssä, vaan minkä tunnette akaasisella tasolla. Mitä varten olette täällä? Milloin tiedätte sen?

Teillä on tämä tietoisuuskipinä ja tiedätte jumaluudesta. Tiedätte, mitä DNA:ssanne on, ja alatte löytää sen kaiken ja tuntea, että on jotain muutakin. Ette tiedä, mitä se on, mutta "jonain päivänä se on tiedossa", sanotte. "Jonain päivänä tiedän, mitä varten olen täällä", sanotte. Olette ruosteisilla, lineaarisilla raiteilla, koska olette sanoneet ja tunteneet tämän erittäin kauan. Ne huutavat teille aina samaa asiaa lineaarisuudessa: "Et ole siellä vielä", ne sanovat teille. "Aika ei ole puolellasi", ne sanovat teille. Joskus ne sanovat: "Se meni ohitsesi etkä nähnyt sitä!" Sitten alatte kantaa huolta ja tulla surulliseksi.

Haluan antaa teille totuuden ja haluan teidän avaavan sydämenne, koska istun niiden edessä, joiden täytyy kuulla tämä tarkkaan - tunteellisesti ja totuudellisesti. En halua sinun nostavan kättäsi, mutta näkymättömästi, metafyysisesti haluan sinun sytyttävän valon suoraan pääsi päällä, jos tämä olet sinä. Lukija, tämä koskee myös sinua. Juuri nyt.

Katson noita valoja juuri nyt ja aion antaa teille opetussuunnitelmanne. Aion antaa teille suunnitelman siitä, mitä varten olette täällä. Aion kertoa teille, miksi tunnette niin, kun tunnette. Ja aion antaa teille ohjeet, jotka tekevät teille mahdolliseksi lähtemisen täältä tietäen, kuka olette ja miksi tulitte. Jotkut eivät ehkä pidä siitä - kuitenkin monet teistä rakastavat sitä. Se riippuu lineaarisesta ennakkoasenteestanne. Toivon, että tämä valo jonka sytytätte päänne päälle, sopii yhteen sen valon kanssa, joka loistaa kumppanistani tällä hetkellä, koska tämä on totuus.

Kuuntele, valotyöntekijä, koko elämäsi ajan olet odottanut, mitä tulee seuraavaksi. Odotat keksiväsi, minne olet menossa ja mitä sinun pitäisi tehdä. Minäpä kerron sinulle tämän: siunattu on se ihmisolento, joka on tietoinen, sillä itse tiedostaminen on sitä, mitä teette tämän planeetan hyväksi. Tämä on käsillä oleva tehtävä. Pysykää tietoisena. Pitäkää valo palamassa. Kulkekaa paikasta toiseen perheessä ja työssä. Pysykää tietoisena. Tämä on se päätöskohta, koska tiedostaminen muuttaa verkkoa.

Kyse ei ole siitä, mitä tulette tekemään - kyse on siitä, mitä ajattelette joka päivä. Kvanttisesti ei ole kelloa. Pystyttekö ylläpitämään tämän energian kuolinpäiväänne saakka? Jos pystytte, jokainen teistä joka pitää tuota valoa tällä hetkellä, tietää, että siksi olette täällä. Älkää katsoko johonkin muuhun, koska teette parhaillaan kvanttitilassa sitä, mitä tulitte tekemään. Jokainen teistä joka on tietoinen, tekee sitä! Se on siinä. Tulitte tänne tiedostamaan! Jos olette tietoisia sisäisestä jumalasta, niin täytätte tehtävän täydellisesti. Täydellisesti! Lähtekää tästä paikasta tyytyväisenä siihen, mitä teette planeetan hyväksi. Pysykää tietoisena. Älkää antako periksi! Tulkaa kvanttiseksi [tyytyväisenä nykyhetkeen].

Jos kaikki, mukaan luettuna henkinen työnne, laitetaan aikajanalle, epäonnistutte, koska ne asiat joita kello tuo teille, eivät ole asioita, joita sydän tuo teille. Sydän [myötätunto] on kvanttinen. Opetelkaa elämään ilman tulevaisuutta. Tämä rikkoo sen lineaarisen ajattelutavan, mikä sanoo asioiden saavuttamisen olevan onnistumisen mitta. Lineaarisessa tietoisuudessa se on sitä, mutta sen sijaan kvanttitietoisuudessa mitta on rauha ja ilo vain "olemisesta". Oletko tämä sinä?

Akaasian aktivoimislahja

Kaksi vuotta olemme avanneet ovea kvanttiseen solumuutokseen ja antaneet teille informaatiota, mikä on yksinkertaisesti uskomatonta. DNA:ssanne on akaasinen tiedosto. Kaikki elämät mitä olette eläneet tällä planeetalla, ovat siellä. Korkeampi itse on ollut sama sieluenergia joka elämässä. Siksi teillä on ystävä, joka on osallistunut jokaiseen niistä! Tähän pisteeseen saakka kaikki tämä menneiden elämien informaatio on ollut pinottuna kuin jääydin [lineaarinen, putkimainen jääydin, joka sisältää tiedemiesten mittaaman historian navoilla]. Teidän on täytynyt katsoa lineaarisia merkkejä ja nähdä, missä olitte - kenties, mitä energiat olivat ja mitä tapahtui. Oletitte kaiken sen olevan koskematonta ja menneisyyttä, aivan kuin katselisi vanhaa sanomalehteä.

Tämä ei ole kvanttiajattelua. Kvanttimieli katsoo sen kaiken tapahtuvan nyt. Siksi olemme kertoneet teille uudestaan ja uudestaan, että se mitä tapahtuu nyt, on käyttävissänne nyt. Miltä tuntuisi mennä tuohon lineaarisesti näennäisen koskemattomaan historiaan ja ottaa se apu, mitä varten tulitte tänne? Puhun kolmelle ihmiselle tässä huoneessa: lakatkaa yrittämästä parantaa itsenne! Koska biologinen itsenne tässä elämässä ei reagoi. Se ei parannu. Mutta viimekertainen biologia oli puhdas, jos tuotte sen esiin. Menkää hakemaan se! Miksi että hakisi sitä ja laittaisi sitä päällimmäiseksi [lineaarisessa ajattelussa]. Mitä siitä sanotte? Sitä kvanttiyksilö tekee.

Jos voitte tehdä sen, niin mitä tarkkaan ottaen teette? Parannatteko itsenne vai louhitteko akaasiaa? Näettekö, miksi sairaus ei koskaan palaa? Koska kvanttitasolla teillä ei ole koskaan ollut sitä! Jos voitte ammentaa menneen elämänne energiaa, löydätte DNA:n, mikä on puhdas, eikä siinä ole koskaan ollut sitä ongelmaa, mitä teillä nyt on. Miten? Minäpä kysyn teiltä näin. Rakastatteko ketään tällä planeetalla? Jos vastaus on kyllä, niin kysyn teiltä - miten? Jotkut asiat on nimittäin tehtävä ei-lineaarisella tasolla - niiden luetteloiden ulkopuolella, joita ihmiset mielellään antavat teille. Luettelot ovat hyviä perusoppimiseen, mutta niitä ei voi soveltaa tähän kehittyneeseen kvanttienergiaan, mitä opettelette omaksumaan ja millaiseksi tulemaan.

Ymmärrättekö, mitä sanon? Mitä toivoisitte voivanne tehdä? Mitä ovat tukoksenne? Mitä ovat ne asiat, joita ajattelette olevanne ja joita ei voi muuttaa? Akaasiassa on myös sinä, monia sinuja. Miksi et mene sinne ja korvaa nykyistä sinää aiemmalla sinällä? Se on akaasian louhimista. Tätä on kvantti-ihminen ja se ylittää paljon sen, mitä teille on kerrottu siitä, mitä varten menneiden elämien energiat ovat. Teille on kerrottu, että ne ovat karmavaihtoa varten. On vanha ajatus, että menneen elämän kokemukset kasaantuvat DNA:hanne, jotta ne häiritsevät teitä ja jotta niistä tulee hiekkaa osteriinne ja sitten teidän on suoritettava joitain päästäksenne siitä ohi. Tämä on erittäin vanhaa informaatiota ja nyt voitte mennä paljon sen yli.

Mitä jos akaasian syy olisi aivan päinvastainen? Mitä jos se on kultakaivos, jossa on teidän nimenne? Olette eläneet kaikki nuo elämät. Ajatelkaa sitä. Kyse on elämänkokemuksesta, kyse on viisaudesta, shamaani. Menkää nyt louhimaan sitä. Sitä kvantti-ihminen tekee. Se saa aikaan mestaruuden. Ajatelkaa sitä.

Sisäisen lapsen uudelleentarkastelua

Tässä on jotain, mistä joku tällä näyttämöllä todella nauttii [puhutaan Jan Toberista], sillä aion antaa teille sisäisen lapsen salaisuuden. Kyse on kvanttikysymyksestä ja on aina ollut! Miksi sisäinen lapsi on niin tärkeä? Olette kuulleet tästä vuosia, kuitenkin monet juoksevat sitä karkuun. "En halua olla lapsi", sanotte. "Kasvoin aikuiseksi eikä minun tarvitse olla kosketuksissa sen kanssa. Ohitan tämän kysymyksen." Kenties asia on eri tavalla kuin luulette.

Minäpä kerron teille, mikä siinä on niin kvanttista. Kuunnelkaa nyt minua ja avatkaa sydämenne hetkeksi. Kyse on ajasta, eikö vain? Kukaan teistä ei ole enää lapsi, mutta kaikki teistä ovat olleet aiemmin. Miksi ette siis tekisi jotain kanssani hetken aikaa: pysäyttäkää aika ja teeskennelkää, että kaikki mitä teillä on ollut tässä elämässä tällä planeetalla, on edessänne nyt - kuin säiliöitä joista voitte ottaa. Ne eivät ole menneisyydessä - sen sijaan ne ovat kvanttitilassa, valmiina että näette niiden tapahtuvan nyt.

Ajatelkaa: haluan teidän menevän katsomaan jotain noista säiliöistä - kun olitte kahdeksan, seitsemän, kuusi tai viisi. Katsokaa! Teillä ei ollut mitään huolia. Miten moni teistä huolehti lainan maksamisesta ollessaan 8-vuotias? Entä ruokabudjetista tai siitä, voisitteko hankkia auton ja saada homman toimimaan? Vastaus? Ei kukaan teistä! Suurin huolenne oli, miten kauan saisitte olla ulkona leikkimässä. Ajatelkaa sitä… niin oli useimmilla teistä. Tämä on lapsen mieli - puhdas, yksinkertainen, ei huolia.

Haluan teidän pitävän nämä ajatukset hetken aikaa. Haluan teidän teeskentelevän, että voitte ottaa tuon persoonan hetkeksi - tuon lapsen joka olette. Sillä on nimenne ja olette eläneet sen. Ottakaa se säiliöstä ja asettakaa itseenne. Ei huolia. Ei draamaa. Ei huomista - ei oikeasti. Lapsi ei ajattele huomista, ellei se ole joulu. Silloin kyse on ilon ja jännityksen tunteesta. Ihminen, miten kauan siitä on, kun olette tunteneet näin?

Miksi puhun tästä? Koska Jumalan rakkaus kutsuu teitä juuri tähän ominaisuuteen! Teillä on vain yksi malli siitä ja se oli lapsena. Tuokaa siis takaisin tämä mallina siitä, miten rakastamme, ja hankkikaa sitä tarvittavaa rakkautta ja rauhaa, mitä tarvitsette siirtyäksenne tähän uuteen energiaan! Kvantti-ihminen voi mennä taaksepäin ja soveltaa näitä ominaisuuksia elämäänsä. Voitte tunnistaa, keitä he ovat, koska he kulkevat säteillen! He eivät kiistä asioita. He ovat kvanttisia.

Tällä planeetalla kulki mestareita, jotka tunnetaan hyvin monissa uskonnoissanne. Haluan kertoa teille, mitä yhteistä heillä kaikilla oli: he olivat kvanttisia! Kun katsoitte heidän kasvojaan, näittekö, miten ne loistivat? Voitteko mennä sinne kanssani? Voitteko olla suosikkimestarinne kanssa hetken aikaa? Voitteko istua hänen vieressään hetken? Ja jos voitte, mitä energiaa siinä on? Se on rauhaa, eikö vain? Huolehtivatko he lainan lyhennyksistään? Huolehtivatko he laskujensa maksamisesta? Millaista draamaa heillä on elämässään? Heillä saattaa olla paljonkin, mutta ette koskaan näe sitä! Jostain syystä he eivät tunne sitä ja tunnette vetoa tuohon rauhaan, eikö vain? Haluatte vain seisoa heidän vieressään. Saatatte ehkä sanoa myös itsellenne: "Voi, voisinpa olla juuri tuollainen. Pitäisin siitä."

No, voit, rakas ystävä, ja sitä kutsutaan sisäisen lapsen olemuksen vangitsemiseksi. Se ei ole viattomuutta, se ei ole tietämättömyyttä, se on kokonaista ja eheää kvanttiviisautta. Se on kykyä siirtää ne asiat, jotka lineaarisuudessa huolettaisivat teitä, paikkaan missä ne eivät vaikuta teihin. Mitä tapahtuu tietoisuudelle, mihin pelko ei vaikuta? Minäpä kerron. Se nousee korkeuksiin? Odotitteko tätä? Sisäisen lapsen työ on kvanttityötä. Kaikki nämä asiat joita olemme opettaneet viime kuukausina, pyytävät ihmistä tulemaan kvanttiseksi.

Rakkauden uskomaton voima

Mikään ei vedä vertoja tälle viimeiselle. Ei mikään. Tämä on kolmas kerta, kun aion tuoda sen teille, sillä monet täällä eivät ole kuulleet tätä. Kuunnelkaa tarkkaan: henkisessä työssäkin on niitä, jotka ovat julistaneet tunteellisuuden vääräksi. He sanovat, että jos tulee tunteelliseksi, ei ole rationaalinen. Jos itkette, teidän ei pitäisi olla täällä. He sanovat, että älyllinen mieli ratkaisee kaiken. Siinä on logiikkaanne ja siinä on järkenne. Siksi haluatte päästä tilaan, missä voitte heittää pois kaikki tunteet ja vain selvittää asiat Jumalan antamalla loogisella mielellänne.

Kuunnelkaa, rakkaat ystävät, tämä on täysin lineaarista ajattelua. Huoneessa ei ole yhtäkään ihmistä, joka ymmärtää kvanttitilan järjellään, koska se ei ole tila, mihin on synnytty ja missä eletään. Sen sijaan kyse on järjen ja sydämen tasapainosta. Tunteet välittyvät verhon läpi ja se tapahtuu erittäin hyvästä syystä.

Aion kertoa teille, missä todellinen voima on… syy myötätuntoon ja uskomattomaan rakkauden voimaan. Aion antaa teille planeetan kvanttisimman energian ja toivon teidän ymmärtävän sen. Tämä on kolmas kerta, kun teen tämän, ja haluan teidän kuuntelevan todella tarkkaan.

On voima, joka ylittää kaikki voimat, ja se tulee suoraan tunnetilasta. Oletteko yllättyneitä? Aion maalata tuon kuvan taas kerran, kuten olen tehnyt aiemminkin. Voi, tässä huoneessa on äitejä. Monia. Äiti, palaa kanssani aikaan, jonka jaoin kanssasi. Palaa aikaan, jolloin esikoisesi oli muutaman minuutin ikäinen. Palaa kanssani aikaan, jolloin esikoisesi veti ensihenkäyksensä ja elämä alkoi. Se edusti osaa DNA:stasi, osaa sukulinjastasi, osaa akaasiastasi - siementapahtumaa. Aion kysyä sinulta jotain: kuulitko enkelien laulavan? He nimittäin seisoivat sängyn ympärillä. Mitä tunsit, kun ensi kerran katsoit vauvaa silmiin? Mitä tunsit, kun silmäsi kiintyivät tuohon lapseen ja elämä alkoi? Kuulitko enkelien laulavan? Suliko sydämesi? Vuodattiko se vain maailmankaikkeuteen tuolla hetkellä? Huomasitko, että myös huoneen henkilökunta itki? Mikä sen aiheuttaa?

Kenties ajattelet, että tuo erityinen voima tuli mielestäsi ja sydämestäsi? No, se ei tullut! Paljon yli sen, mitä ihmisolento pystyy mitenkään yksin saamaan aikaan, tätä upeaa energiaa virtasi huoneeseen, koska siellä oli pyhää iloa. Hetkeksi avasit moniulotteisen portaalin, mistä elämä alkoi, ja kaikki itkivät sen ilosta. Lapsi katsoi sinua ja sinä katsoit sitä. Asiat eivät olisi koskaan entisellään. Muistatko, äiti? Muistatko tuon päivän? Muistatko tuon hetken? Se on energiaa, joka ylittää paljon sen, mitä sydämesi pystyy aikaansaamaan yksin. Sinulla oli apua ja kaikkea sitä mitä tunsit, vahvisti Jumalenergia sisälläsi.

Puhun liimasta, mikä pitää tietoisuuden kasassa - se on tunteellista. Puhun Jumalan rakkaudesta. Tämä on ollut viestinä ensimmäisestä päivästä, jolloin annoin informaatiota. Kumppaniltani meni neljä vuotta sydämensä avaamiseen siihen pisteeseen saakka, missä hän itkisi kenen tahansa edessä tästä voimasta. Se ylittää kaiken, mitä hän pystyisi saamaan aikaan itse. Tämä huone on täynnä seuruetta, minkä voima saa aikaan paljon enemmän, kuin yksikään ihmissydän yksin voi tehdä! Kyse on kvanttienergiasta - ajattomasta, ei tulevaisuuden tapahtumasta, joka on täynnä sitä tunnetta, että jokainen rakastava asia, mitä koskaan on ollut, virtaa teihin. Se on luonto, oma elämänenergianne ja aikakausien viisaus! Äiti, muistatko?

Ihmiset rakastuvat. Heistä tulee vähän pimahtaneita. Joillekin teistä on käynyt niin, eikö vain? Jotkut teistä muistavat huokailleensa paljon ja tuijottaneensa toista silmiin. Psykologit sanovat, että siinä menee väliaikaisesti vähän järki. [Naurua] Muistatte sen, eikö vain? Kenties joillakin on edelleen sitä? Kerro minulle siitä, rakas ihminen. Saitko aikaan sen itse? Luuletko, että oli kyse tuosta toisesta henkilöstä vai oliko jotain muuta tekeillä? Luuletko, että olit osa jotain, minkä kanssa olit yksin? Rakastavaiset kertovat teille, että huoneessa on enkeleitä, kun ihmiset tulevat yhteen ja siellä kipinöi - ja siellä on paljon enemmän, mitä he pystyisivät luomaan itse. Jotkut heistä kuulevat jopa laulamista! Onko tämä vain rakastavaisten unelmaa? Ei, sillä he ovat oikeassa. Kyse on ihmiskokemuksesta, missä kaksi tulee yhteen ja jotenkin he saavat aikaan energian, mikä on paljon suurempi kuin osiensa summa. Ja se tapahtuu siksi, että Jumala on paikalla!

Enkelit hymyilevät. Näin homma toimii. Se on kvanttista. Siinä on raakaa voimaa. "Miksi kerrot meille tämän, Kryon?" Kerron teille syyn: se johtuu siitä, että teissä on niitä, jotka ovat valmiita rakastumaan siementietoisuuden esikoiseen, mikä on valintakohta. Kyse on rakastumisesta itseenne, sisäiseen Jumalaan, luontoon tai vain koko luomisprosessista. Kyse on sellaisen energian luomisesta tälle planeetalle, joka on kuin lapsen syntymä. Se on suurempi kuin osiensa summa, koska olette riittävän kvanttisia tehdäksenne sen. Onko tämä teille hämmentävää vai onko tämä luonnollista? On osa oppimiskäyrää, että tämä saattaa olla hämmentävää.

Tiedättekö, ettei teidän tarvitse liittyä mihinkään? Teidän ei tarvitse. Hyväksykää ympärillänne toiset, jotka rakastavat maapalloa. Tiedättekö, että teistä jokainen voi olla mukana siinä määrin, missä haluatte? Sydämen avaaminen luo ylä- ja alapuolelle energiaa, mitä ette voisi koskaan tehdä yksin. Kuitenkin näyttää siltä, että kyse on yksilöllisestä päätöksestä. Tämä on kutsu kvanttisuuteen. Kutsukaa sitä, miksi haluatte. Haluatteko kutsua sitä Jumalaksi, haluatteko kutsua sitä Hengeksi, haluatteko kutsua sitä omaksi jumaluudeksenne? Sillä ei ole merkitystä. Mutta tulette tuntemaan sen. Monet teistä ovat jo tunteneet ettekä edes tienneet, mitä se oli. Rakkaus on sellaista. Se on puhdasta. Sillä ei ole tavoitteita. Se ei mahtaile. Se on ehdotonta. Tämä on Jumala teissä. Tämä on viesti.

Ja tämä on siis edessänne oleva työ. Nouskaa tuoleilta ja lähtekää erilaisena kuin tulitte, mukananne vähän enemmän näkemystä siitä, miten Henki toimii kanssanne. Kenties teillä on vähän mukavampi tunne siitä, kuka olette ja minne olette menossa. Kenties niillä on tapahtunut vapautuminen, jotka tunsivat epäonnistuneensa tai tunsivat, etteivät ole tehneet niitä asioita, joita varten tulivat. Kerron teille, että olette tehneet! Olette tehneet.

Rakastatko Jumalaa? Silloin olet tehnyt sen. Rakastatko itseäsi? Silloin olet tehnyt sen. Oletko rauhallinen? Voitko poistaa draaman asioista, joita et voi hallita? Jos olet yksi niistä, niin olet tehnyt sen. Siksi tulit. Ja niin se on, että sanomme teille tällä kertaa, että tunnemme jokaisen teistä nimeltä. Mitä aiot tehdä tällä informaatiolla? Onko se pelkästään informaatiota vai onko se totuus? Sinä päätät.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

11.7.2009 - HENKISYYDEN SUKULINJA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 10:55

HENKISYYDEN SUKULINJA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
11.7.2009 McCaysville, Georgia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lee:

Delphin yliopisto sijaitsee Blue Ridge -vuorilla McCaysvillessä, Georgiassa. Tämä on yksi Leen suosikkipaikoista - Delphin Viisaudentemppeli valmiina näkemään taas yhden Kryonin kanavoinnin. Tämä on oppimis- ja parantumispaikka, missä opetetaan kanavointia, joten Lee on kotona. Tämä kanavointi on mukavan suloinen paljastus "intuitiivisten metafyysikkojen" historiasta, kuten Kryon heitä kutsuu - planeetan alkuperäisestä pyhästä uskomusjärjestelmästä.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, joita kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Delphin yliopiston Viisaudentemppelissä heinäkuussa 2009.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Se on ihmisolennon ääni, jonka te kaikki nyt kuulette. Se on myös ihmisolennon ääni lukijakunnalle, joka "tulee" jälkeenne. Puhun tulevaisuudesta, sillä olen kvanttitilassa. Lukijakunnan ja kuulijakunnan energia on sama, sillä ne jotka ovat edessäni 3D:ssä, ovat sama asia minulle kuin ne, jotka lukevat. Ja taaskin kysyn, kuka puhuu? Onko se ihmisolento, joka teeskentelee olevansa jotenkin erityinen? Kysymme tätä avoimesti, koska nyt on aika tutkia sitä energiaa, mikä on huoneessa edessäsi, ihmisolento.

Niille teistä jotka ovat reaaliajassa nyt, energiaa virtaa tästä tuolista. Jotkut teistä tuntevat sen "kiskovan" hiuksianne, koska olette viisauden paikassa, mikä on suunniteltu siinä tarkoituksessa, että Jumala olisi läsnä tässä paikassa ystävänä ja että Hengen totuus säteilisi ihmisolentojen solurakenteesta tässä huoneessa. Tätä tapahtuu nyt. Puuaines täällä on tietoinen ihmisten parantumisoivalluksista. Sitä on tapahtunut niissä tuoleissa, joissa istutte, rakkaat ystävät. Tiedämme kaiken, koska mekin olemme olleet aina täällä.

Tiesimme, keitä istuisi tuoleissa, ja tiesimme mahdollisuuden niistä, jotka lukisivat - kaiken tämän ennen tapahtumista. Ei kerrota tulevaisuudesta, vaan kyse on ainoastaan mahdollisuuksista. Taas kerran sanomme, että kaikki planeetan kirjoitukset, historian syvällisimmät kirjoitukset joissa on henkinen ominaisuus, on kirjoittanut ja puhunut ihminen - jokaisen niistä. Jumala ei kirjoittanut niistä yhtäkään. Ihmiset kirjoittivat ne kaikki. He kirjoittivat ne paljain käsin aikomuksenaan kommunikoida ystäville eri kaupungeissa - jotkut heistä vankilassa tai negatiivisten olosuhteiden pakahduttamia. Jokainen heistä julisti iloa sydämessään, koska hän oli löytänyt jotain erityistä. Nämä ovat maapallon kirjoituksia, kaikki ihmisten kirjoittamia. Nyt tässä paikassa annamme lisää viisautta ja yhdistymme rakennuksen ja sen temppelin nimeen, mikä on tehty [Delphin yliopiston Viisaudentemppeli].

Tulin muotoon ja toteuduin 20 vuotta sitten, sen ihmisolennon kanavoimana, joka istuu tuolissa nyt. Vaikka olen ollut täällä jo ennen, kuin maa oli maa, vasta muutoksen alussa sain aloittaa sen kommunikoinnin, missä olette nyt kanssani. Viesti on jatkunut johdonmukaisesti, se ei ole koskaan ollut ristiriitainen ja keskeytynyt. Se on pysynyt koossa eikä ole koskaan kilpaillut itsensä kanssa. Viestinä alusta saakka on ollut, että tämä on muutoksen aikakausi, ja se on edessänne, kun luette näitä sanoja.

Muinaiset ihmiset tiesivät sen

Minäpä puhun yleisesti henkisyydestä. Muinaiset ihmiset kantoivat intuitionsa kautta sitä "Hengen salaisuutta", mitä tänä päivänä kutsutaan New Age'ksi. Näissä asioissa ei ole mitään uutta, sillä ne ovat yhtä vanhoja kuin ihmiskunta. Muinaisissa uskomuksissa ne eivät olleet lainkaan salaisuuksia. Niiden ei tarvinnut olla. Mikään ei oikeastaan kilpaillut niiden kanssa ja muinaiset ihmiset tunnustivat avoimesti, että oli planeettaenergia nimeltään Gaia ja että se toimi läheisesti ihmisolentojen kanssa. Se ruokki heidät, se vaatetti heidät, se antoi heille viisautta. Ihmiset juhlivat lastensa syntymää maan energiassa. He nimittivät lapsensa esi-isiensä mukaan monestakin syystä, mm. uskoen, että heidän lapsensa olivat heidän omia esi-isiään! Reinkarnaatioksi kutsuttu elämänkierto hyväksyttiin todellisuudeksi ja se oli vaistonvaraista ympäri planeettaa yhteiskunnille, jotka eivät olleet koskaan nähneet toisiaan tai tienneet toistensa olemassaolosta. Kyllä, kaikki nämä ovat muinaisia uskomuksia, joita väitätte tänä päivänä osaksi New Age'nne.

Kautta historian nämä uskomuspiirteet kypsyivät, kunnes planeetan energia oli kehittynyt riittävästi, jotta mestareita alkaisi ilmestyä. Nämä olivat mestareita, jotka tulivat näyttämään, miten ihmiskunta voisi käyttää näitä intuitiivisia piirteitä muuttaakseen planeetan. Mestarit opettivat mestaruutta, mutta ihmiset halusivat vain palvoa heitä. Mestareita tuli yksitellen ja yksitellen ihmiset eliminoivat heidät. Tämä marttyyrius loi uusia järjestelmiä, sillä nyt oli profeettoja palvottavaksi ja maailman uskomusjärjestelmät alkoivat muuttua ja muinaisten tapojen oli mentävä maan alle. Se mistä puhumme tässä viisauden paikassa, ei ole siis oikeastaan metafysiikkaa eikä New Age'a. Se on intuitiivista perushenkisyyttä. Sen muinaiset ihmiset tiesivät ja sitä he välittivät eteenpäin. Nyt informaatio täytyi kuitenkin piilottaa ja sen oli tultava "salaisuudeksi".

Salaisuudet alkoivat - muinaisen totuuden säilyttäminen

Haluan viedä teidät vertauskuvallisesti erääseen paikkaan. Tämä on todellinen paikka ja todellinen tapahtuma historiassa. Vien teidät paikkaan, joka ei ole kovinkaan kaukana ajastanne, sillä se on vajaan 300 vuoden takana. Vien teidät huoneeseen, joka on täynnä vanhoja miehiä - senioreita ja ammattilaisia jokainen. Jotkut olivat hallituksen johtajia, jotkut lain johtajia ja oli myös yksi kirkon johtaja. He tapasivat salaa, istuivat piirissä tärkeässä kokouksessa, mitä ei määritellä nimellä, paikalla tai kaupungilla, mutta se tapahtui.

Kokous päätti jatkaa salaisuuksia käyttäen yhteiskunnallisia järjestöjä julkisivuna. Tämä oli aikaa, jolloin intuitiiviset, henkiset ajatukset alettiin nähdä pahuutena, jolloin ihmisen perusluoteen opetettiin olevan pimeydestä ja jolloin Hengen lahjat nähtiin paholaisen työnä. Heidän oli tehtävä jotain niiden Jumalan yksinkertaisten totuuksien säilyttämiseksi, jotka olivat olleet ihmiskunnan parissa aionien ajan, mutta joita nyt uhattiin. "Moderni uskonto" otti jalansijaa ja se alkoi opettaa, että ihmiset syntyvät likaisina, heikkoina ja että profeetoilla oli avain kaikkeen ja siksi heitä oli seurattava ja palvottava jopa kuolemaan. Henkisyys määriteltiin paketiksi, mikä oli sirpaloitunut ja persoonaton. Miehet alkoivat kirjoittaa 3D-sääntöjä siitä, "miten seurataan ja palvotaan" ja miehet keräsivät vallan kaikesta tästä. Ihmiskunta alkoi luisua henkiseen pimeyteen, mikä olisi täynnä mytologioita, kärsimystä, kuolemaa, sotia ja vihaa - kaikki Jumalan nimissä.

Ensimmäiseksi nämä vanhat miehet vetivät esiin "energiavälineet" - kristallit. He asettivat nämä kivet [kristallit] piirinsä keskelle hyvin mielenkiintoiseen kuvioon. Tämä malli tunnetaan tänä päivänä kaksoistetraedrinä ja se oli pyhä muoto heille. Kristallit laitettiin heidän eteensä lattialle ja sitten miehet alkoivat laulaa. He lauloivat sointuja ilman sanoja, koska tiedettiin, että ihmisääni saa aikaan pyhää energiaa. Jumalan nähtiin olevan niissä ja he täyttivät huoneen soinnuilla puhdistaakseen sen, mitä he olivat kohta tekemässä. He sytyttivät monia kynttilöitä, ei siksi että kynttilät tekisivät siitä yhtään pyhempää, vaan koska ei ollut sähköä. [Kryonin huumoria] Se on kummallista, että te tuotte tämän piirteen tähänkin päivään, ikään kuin siemenmuistona tästä ajasta, jolloin totuus oli pakko kätkeä.

Päätöksistä tässä huoneessa tuli niiden salaseurojen siemeniä, joita olisi ympäri planeettaa vuosikymmeniä, vuosisatoja. Jotkut näistä järjestöistä menestyisivät ja ne ymmärrettäisiin väärin ja toiset muuttuisivat toisiksi järjestöiksi, koska jäsenistö tulisi ahneeksi. Jotkut halusivat käyttää salaisuuksia valtaan. Jotkut heistä kutsuivat itseään "valaistuneiksi", mutta he eivät olleet sitä. Ja toiset pitivät salaisuuden omanaan, sanoivat hyvin vähän ja pitivät annetun puhtaana.

Yksi näistä järjestöistä on nyky-yhteiskunnassannekin - järjestö jota kutsutaan vapaamuurareiksi. Jos he voisivat antaa teille salaisuuden, joita he säilyttävät tänä päivänä, nämä miehet kertoisivat teille sen ydininformaation, että jokaisen sisällä on Jumalaksi kutsuttu profeetta - kaiken viisauden lähde: parantuminen ja energia planeetalla tulevat sisältä. Mikä käsitys! Tätä tutkitte tänä päivänä ja kutsutte sitä New Age'ksi. Sitä opetetaan tässä rakennuksessa. Ympyrä sulkeutuu, eikö vain?

Tiede muuttuu - logiikka vaatii sitä

Minäpä puhun henkisyyden sukulinjasta, sillä se muutos jossa olette, alkaa paljastaa vanhoja totuuksia. Todisteena tästä loogisen ajattelun linnake alkaa halkeilla, sillä empiirinen tiede alkaa väittää, että "älykäs energia" on luomisen ja evoluution mahdollinen tukipilari.

Modernina aikananne Jumalalla ei ole ollut sijaa tieteessä. Kuitenkin yhtäkkiä viime sukupolven aikana, ne jotka tutkivat luomiseen numeroita, todennäköisyyksiä ja toimintamalleja, ovat alkaneet nähdä logiikkaa, mikä on "kaiken todennäköisyyden vastaista". Täysin kaikkien mahdollisuuksien ulkopuolella maailmankaikkeus näyttää kehittyneen tavalla, minkä vain älykäs suunnittelija voisi luoda. Tämä käsitys "älykkäästä suunnitelmasta" on kiistanalainen, sillä se toteaa, että on jonkinlainen korkeampi luomistietoisuus. Vaikka asiasta saatetaankin väitellä, tiede ei voi kieltää, että se mahdollisuus on olemassa ja faktoja on heidän edessään. Kaikki ei yksinkertaisesti olisi voinut tapahtua vahingossa.

Gaia alkaa saada huonon maineen! Siitä on tulossa hyvin kiistanalainen, sillä ajatus siitä, että maapallolla voisi olla evoluutiossaan "tietoisuus elämästä", on nyt tiedeyhteisön edessä. Miksi? Koska kun maan historia paljastuu, tosiasiat huutavat, että on elämän suunnitelma, ei-satunnaisten tapahtumien järjestelmä, älykkyys, mikä suosii elämää ja jatkaa sen jalostamista.

Tiedemiehet ovat tällä hetkellä järjestäytymässä kummassakin leirissä. Onko tosiaankin olemassa itsensä ylläpitävä elämänkehitysenergia nimeltään Gaia, joka suojelee ja tasapainottaa elämää maan päällä? Vai onko maapallon kehittymistapa täysin satunnainen, kuten se tosiasia todistaa, että elämä on tuhoutunut seitsemän kertaa teitä edeltäneillä vuosituhansilla? Tosiaankin on! Siksi on niitä, jotka sanovat, että "elämä on itsetuhoisaa" ja joka kerta ilmestyessään planeetalle se lopulta tuhoaa itsensä. Toiset sanovat vastakkaista: elämänkierron alut ja loppumiset ovat vain sitä, että Gaia määrittelee, miten luodaan paremmin ja paremmin.

On erityisesti yksi "kaiken todennäköisyyden vastainen" piirre, mikä on merkille pantava, mitä tiedemiehet tarkastelevat ja mikä osoittaa, ettei Gaia ole sattumaa. Jos tarkastellaan yhteenvetoa siitä, mitä on hitaasti tapahtunut, on ilmeistä, että Gaiaksi kutsuttu planeettaenergia on oppinut jokaisen elämänkierron alkamisesta ja loppumisesta.

Yksi merkittävä elämänvoiman eliminoituminen planeetalta tapahtui, kun liian paljon happipohjaista elämää kukoisti kerralla ja se ryösti happikehän. Tämä tietysti tappoi elämän, koska enää ei ollut happea. Se on mielenkiintoista, mitä sitten tapahtui. Seuraava elämän evoluutio sisälsi täysin uuden prosessin, nimeltään fotosynteesi. Gaia kehitti järjestelmän, missä planeetan kasvit tuottaisivat elämän tarvitsemaa happea. Kasvien tarvitsema "ruoka" olisi sitä, minkä elämä poistaisi jätteenä. Siksi yksi ensimmäisistä luonnollisista symbiooseista syntyi näennäisen satunnaisesti, mutta se oli seuraavaksi paljastuva. selvä älykäs prosessi - täysin tilastollisen mahdollisuuden ulkopuolella. Pitkän ajan kuluessa oli selvää, ettei elämä tuhoutunut sattumanvaraisesti. Sen sijaan se oppi aiemmista virheistä ja kehitti ne korjaukset, joita se tarvitsi selviytyäkseen. Gaia eli ja voi hyvin ja jalosti hitaasti näyttämöä ihmiskunnalle.

Seuraava vaihe - ihmistietoisuus

Miksi puhun tästä henkisenä sukulinjana? Koska istut täällä, ihmisolento. Olette kaiken tämän tuote ja Gaia antaa edelleen teille tarvitsemianne muutoksia. Tällä hetkellä planeetalla tapahtuu tietoisuusmuutos, kuten myös seuraava askel elämänvoiman evoluutiossa. Elämä ei tuhoa itseään, koska jotenkin se on kohtalona. Sen sijaan näette Gaian ydinolemuksen toiminnassa. Siksi voisitte sanoa, että ihmistietoisuus ja maapallo ovat liitossa, ja olisitte oikeassa. Ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa liitto on niin vahva, että se kuva hämärtyy, missä yksi loppuu ja toinen alkaa. Se vahvistaa Mayojen värähtelyhavainnot omissa tutkimuksissaan ja henkisissä kalentereissaan. Olette liitossa maapallon kanssa ja tietoisuutenne puhuu kristallirakenteelle [Akaasisien tiedostojen muisti] ja se värähtelee ajatustenne myötä. Enemmän kuin vain Luomisluolassa [Leen luento aiemmin päivällä], ajatuksenne viedään suoraan planeetan kristalliverkkoon.

Mayat puhuivat tästä galaktisen järjestäytymisen ajasta [2012-energia] keltaisen auringon syklinä. He ennustivat tämän Gaian syklin ja kertoivat teille kirjoituksissaan ja piirroksissaan, että tämä aika historiassa olisi korkeinta planeettavärähtelyä, mikä olisi koskaan ollut ihmistietoisuuden ulottuvilla. Tätä informaatiota ei opeteta vielä niissä paikoissa, missä se kirjoitettiin kiveen [Meksiko], sillä vanhat tavat tukahduttavat sen edelleen! Mutta se on siellä kaikkien luettavissa eikä se ole informaatiota tuhosta ja hävityksestä!

Onko Jumala muuttunut?

Henkinen perusjärjestelmä on muuttunut ja on monia, jotka ovat sanoneet, etteivät he halunneet tuota muutosta. Niinpä puhun siitä lyhyesti. Karma on elämän ja kuoleman, syntymän ja laajennetun elämän vanha järjestelmä, mikä luo energioita ja synkronismia, mitkä sallisivat palapelin ratkaisemisen. Ihminen eläisi elämän ja palaisi kantaen DNA:ssaan energiaa siitä, mitä hän ei suorittanut edellisellä kerralla. Joskus hän kantaisi DNA:ssaan sitä, mitä hän oli suorittanut… ja yrittäisi parhaansa mukaan mitätöidä sen. Karma on ollut liikkeelle paneva voima sen takana, mitä ihmisen persoonasta tuli, mitä hän halusi, mitkä olivat hänen pelkonsa, toiveensa ja intohimonsa. Karma motivoi tätä kaikkea.

Viimeisten 20 vuoden aikana tuo kaikki muuttui. Olisi niitä, jotka ovat olleet tässä metafysiikassa hyvin pitkään mukana ja jotka kieltäisivät muutosta koskaan tulevan. He sanoisivat näin teille: "Jumala on sama eilen, tänään ja ikuisesti." He ovat oikeassa! Sillä Jumalan rakkaus ei koskaan muutu ja Jumalan olemus on ikuinen. Tämä on siis heidän perustelunsa - ei voi tapahtua Jumalaan liittyvää muutosta. Siihen tosiasiaan ei ole vastaväitettä. Väite on tämä: muutos tapahtuu ihmisen suhteessa Jumalaan, Gaiaan, Akaasisiin tiedostoihin ja kaikkeen, mikä edustaa järjestelmää.

Tässä tapahtuu muutoksia ja tuossa suhteessa Jumalaan ja Gaiaan tietoisuus alkaa muuttua siinä määrin, että ihmiset voivat tulla planeetalle sanoen: "Olen saanut karman loppuun - se on poissa." Silloin kuka tahansa ihminen tämän oivalluksen kera voi siirtyä pois niiden asioiden vanhasta akaasisesta urasta, joita he tulivat korjaamaan, joista he tunsivat voimakkaasti, joita heidän vanhempansa halusivat ja joita he itse luulivat haluavansa, kunnes he käsittivät, että nämä olivat tarkoituksettomia energioita, joita kannettiin vain karmallisista syistä. He voivat pyyhkiä energiataulun puhtaaksi ja siirtyä tilaan, missä he vaativat mestaruutensa luodakseen oman todellisuutensa eikä heitä töni sisällä jokin sellainen muinainen asia, mikä näyttää olevan vanhaa ja mitä he tuskin tunnistavat.

Tässä huoneessa on yli 30 sellaista, jotka tekivät tämän. Siirryitte sen energia ohi, minkä kanssa tulitte, ja tuossa prosessissa opittiin ja siinä oli kyyneliä. Tuossa prosessissa oli epämukava osanne, minkä täytyi kiivetä pois nahoistanne - johonkin sellaiseen minkä tiesitte olevan tarkoituksenmukaista, mutta mitä ette voineet kontrolloida. Tämä on ihmisen kanssaluomisenergioiden alku, mitä juhlimme nyt tässä paikassa. Tämä on Viisaudentemppeli ja näitä asioita on opetettu täällä aiemminkin.

Mitä futuristit kertovat teille

Mikä on viisainta, mitä voitaisiin sanoa tällä hetkellä? Minäpä kerron, mitä se on: ihmisolennot hallitsevat tätä planeettaa! Tietoisuudessaan he hallitsevat maata ja taivasta. Tietoisuudessaan he hallitsevat sen värähtelytasoa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tietoisuudessaan he hallitsevat aikafraktaaleita, mitkä menneisyydessä olisivat tuottaneet sen energian, mitä seuraavaksi tapahtuisi [toistuva itsetuhokierre].

Kuulette niiltä, jotka ovat "asiantuntijoita", että seuraavat kaksi vuotta voisivat olla täynnä kauhua. Kuulette, että taloutenne jatkaa alamäkeään ja romahtaa täysin. Kuulette, että Gaia, maa, tupruttaa, räjähtelee ja tulee valtameristä kaasuna, mikä peittää tämän planeetan ja tukehduttaa ihmiskunnan [metaani]. Kuulette tietysti, että uusi sairaus on aina pimeän puolen salaliitto planeetan täyttämiseksi vitsauksilla. Kuulette tätä kaikkea, koska nämä kaikki asiat ovat elinaikanne mahdollisuuksia. Toisin sanoen, nämä asiat ovat tosiaankin mahdollisia todellisuuksia.

Ihmisolento, ollaanpa nyt selkeitä siinä, mitä kuulet minulta. Näiden tuhoasioiden ei tarvitse tapahtua! Pelon, salaliiton ja tuhon ennusteet ovat olemassa, koska vanhan syklin energia yrittää pinnistellä. Teitä on riittävästi vaikuttaaksenne ohjaamalla tietoisuusenergianne maapalloon, mikä alkaa muuttua haluamallanne tavalla, sen sijaan että se seuraa aikafraktaalia. Ohjaatte sitä haluamallanne tavalla tuhoa ennustavien tapojen sijasta. Sanomme teille tämän, koska ne ovat mahdollisuuksia, joita on aina ollut. Ne ovat vahvimpia ja pysyvät sellaisina. Teidän ei tarvitse niin kovasti yrittää sen tekemistä, sillä teidän täytyy vain ylläpitää sitä valoa, mikä teillä on. Teidän täytyy vain ylläpitää sitä valoa, mikä jo on, ja saatte muutoksen tehtyä. Aloitatte tosiaankin täysin uuden aikafraktaalin, uuden energianne kera.

Olemme antaneet teille ennusteita epävakaista maista, joista tulee vakaita, tasapainottomista diktaattoreista jotka poistetaan ja yllätyksistä siinä tavassa, millä asiat toimivat taloudellisesti ja millä ette olisi koskaan uskoneet asioiden korjaantuvan. Kaikkia näitä on vaikeaa uskoa, koska ne ovat positiivisia ja olette nyt yhden sellaisen keskellä - sen uudelleenjärjestely, miten raha toimii kulttuurissanne ja reagoi vastuuseen, ja puhtaan ahneuden poistaminen entisessä laajuudessa. Se ei näytä ollenkaan positiiviselle! Se on vaikeaa, eikö vain? Se on pelottavaa, eikö vain? Se on huolestuttavaa, eikö vain?

Miten moni teistä kääntää tämän päälaelleen ja juhlii talouspuun karsimista? "Kiitos, Jumala, että tämä puu jää nyt henkiin, koska karsimme osat, jotka eivät palvele meitä." "Kiitos, Jumala", sanotte ehkä, "että se vapaa yritystoiminta mikä teki tästä maasta ainutlaatuisen, voi jäädä henkiin, koska olemme muuttaneet sen toimintatapaa. Kiitos, Jumala, että historian ei tarvitse toistaa itseään eikä elämä kuole sukupuuttoon, vaikka monet ajattelevat niin tapahtuvan." Tämä on voimanne, mitä Henki opettaa tällä hetkellä monien kanavien kautta. Sitä järjestelmästä on tullut. Olette nyt ohjaksissa! Katsokaa myös muita asioita, joista olen kertonut teille. Katsokaa massiivisia muutoksia, joita on tulossa Lähi-idässä.

Galaktinen järjestäytyminen on osa muutosta

Myös kosmos esittää osaa. Erilaiset asetelmat tapahtuvat syystä ja se josta puhuimme noin 20 vuotta sitten, on täällä. Se on täällä aikataulun mukaisesti ja vasta toista kertaa ihmisten ollessa planeetalla. [Galaktinen järjestäytyminen - 2012-energia]. Se on täällä, silloin kuin aikafraktaali saneli sen olevan, ja se on täällä yhdessä suurimmista korkean energian keskittymistä, mitä planeetalla on koskaan ollut. Se on täällä korkean tietoisuuden aikaan. Mitä aiotte tehdä sillä? Kaikki työkalut ovat jalkojenne juuressa.

Jos uskotte synkronismiin ja yhteensattumiin, kerron teille, että istutte Viisaudentemppelissä, mikä rakennettiin muutosta varten [puhutaan yleisössä istuville], ennen muutoksen tapahtumista niiden johdolla, jotka tiesivät syyn sen rakentamiselle. Se on olemassa tänä päivänä jatkaakseen opettamista sillä kypsällä tavalla, mikä aloitettiin ennen muutosta. Voitaisiin sanoa, että ajoitus oli täydellinen. Täällä istutte paikassa, mikä on harmoniassa sen kanssa, miksi istutte tuolissa. Täällä istutte paikassa, mikä on harmoniassa Kryonin viestin kanssa. Näettekö, miten tämä järjestettiin? Järjestelmässä täytyi olla jotain esitietoa, intuitiota, älykkyyttä. Mukana täytyi olla todellista kanavointia. Oli todellakin. Eikö tämä ole todiste siitä, että se missä istutte, on osa sitä, missä teidän pitäisi olla?

Myös planeettojen ja tähtien asetelmat tänä tiettynä aikana ovat 36 vuoden energiayhtymäkohta, mikä sallii tämän planeetan aloittaa rauhanomaisen kehittymisen. Tästä tässä energiassa on kyse. Tämän olemme aina nähneet. Tätä kosmos tekee teille - se tekee yhteistyötä ja parantaa ihmiskokemusta.

DNA-yhteys

Biologianne muuttuu. On tiedemiehiä, jotka haluavat ottaa aivot jonkun kuoltua nähdäkseen, näkyykö niistä, miksi tuo ihminen oli etevä, mikä ero aivoissa on, jos hän on parantaja tai lusikan taivuttaja tai selvänäköinen tai hänellä on monia muita kummallisia ominaisuuksia. Mutta he eivät löydä mitään erilaista näistä aivoista, sillä kolmannen ulottuvuuden kemia pysyy samana. Se on sen DNA:n loppuosan orja, mikä kontrolloi ihmisen kvanttisuutta. Tämä merkitsee sitä, että se 90% DNA:sta, mikä on kvanttista, reagoi tietoisuuteen ja Gaian kosketukseen. Tämä muuttaa planeetan. Tätä työstätte, tästä tulee parantuminen, tästä tulee kanavoiminen. Tätä mestarit halusivat opettaa, mutteivät pystyneet.

DNA:nne kvanttiosuus on se 90%, minkä tieteenne näkee "roskana", koska se ei pysty löytämään mitään koodia tai järjestelmää tai kemiallista "puumerkkiä". Se kaikki vain toimii 3D-kemianne moottorin kanssa - niiden DNA:n proteiinikoodattujen osien kanssa, jotka kontrolloivat kaikkia geenejänne. Kyse on kosmisesta energiasta, mikä luo magnetismia ja kantaa uuden ihmisen ohjeiston suoraan DNA:nne 90%:iin. Sanon tätä: ei ole mitään tapaa, millä tiedemies "näkee", miksi ihmiset muuttuvat. DNA:n kemia näyttää pysyvän samana, koska sattumanvarainen "roska" muuttuu. Sitä ei voi nähdä 3D:ssä. Pian tiede kuitenkin keksii sen ja käsittää, että kolme prosentti 3D-kehostanne on "moottoria" ja 90% on kvanttista ohjeistoa, mikä kertoo moottorille, mitä tehdä. Heillä on arvoitus edessään, mutta he myöntävät, että se on tekijä. Kerron tästä teille lisää pian.

Viimeinen piirre

Minäpä annan teille viimeisen piirteen, rakas ihmisolentoni. Tämä on uusi eikä se kuitenkaan ole uusi. Yli 2000 vuotta sitten jonkin alkoi muuttua planeetalla. Koko historian ajan muinaiset ihmiset näkivät esoteeriset järjestelmät vain järjestelminä. Siksi vain he näkivät ne - henkisiksi järjestelmiksi. He käyttivät ja kunnioittivat järjestelmiä eivätkä he koskaan ottaneet enempää, kuin saattoivat antaa takaisin. He näkivät luonnon tasapainon ja kunnioittivat sitä. Tavallaan se oli heidän uskontonsa, mutta he eivät välttämättä palvoneet sitä, vaan sen sijaan käyttivät järjestelmää. Siihen ei liittynyt muuta energiaa kuin se, että homma toimi heillä. He pelkäsivät sitä usein ja oppivat kunnioittamaan. He tiesivät sisäisestä Jumalasta ja siitä, miten he kaikki olivat yhteydessä, mutta he eivät koskaan tunteneet mitään henkilökohtaista. He tiesivät elämän kierrosta, mutta käyttivät sitä saadakseen tolkkua ajankohtaisiin ongelmiinsa.

Sitten mestareita alkoi tulla tälle planeetalle antamaan teille informaatiota. Jos katsoisitte heidän sanojaan, näkisitte, mitä he sanoivat. He sanoivat, että teillä on kyky parantaa itsenne. Teillä on kyky avata ovi ja löytää jotain muuta, mitä ette odottaneet. He puhuivat jostain, mitä ei ollut koskaan ennen mainittu - he puhuivat rakkaudesta ja myötätunnosta järjestelmän työkaluina. Se oli kehitystä, odottamatonta kehitystä. Sen maapallo oli valmis kuulemaan, mutta mestareita ei kunnioitettu. Sekä idässä että lännessä mestarit eliminoitiin ja vain heidän kokemuksensa ja sanansa jäivät työstettäviksi oppijärjestelmiksi ja prosesseiksi, mitkä eivät oikeastaan edustaneet heitä ollenkaan.

Vanhan metafysiikan piirissä on niitä, jotka sanovat, että tunteilla ei ole sijaa järjestelmässä. He sanovat, että ne tulevat järjestelmän tielle, ja he kiteyttävät kaiken siihen tapaan, millä henki toimii ihmisten kanssa ja miten ihmiset toimivat hengen kanssa, eivätkä he koskaan anna mitään uskottavuutta Jumalan rakkaudelle. Tämä on muuttunut. Viimeisten 20 vuoden ajan olen tullut tähän paikkaan antamaan teille informaatiota siitä tosiasiasta, että on luoja, joka on perhettänne - puuttuva pala.

Tämä luoja mitä ihmiset etsivät, ei halua palvontaa. Sen sijaan sitä pitää rakastaa perheenä. Puuttuvalla palalla, sillä mitä etsitte, on kasvot. Sillä on sydän ja katsotte sitä joka päivä peilissä. Jumalan rakkaus on todellista. Myötätunto ihmiskuntaa kohtaan kaikkien elämänmuotojen kautta on liimaa, mikä on puuttunut kaiken aikaa. Se on ajatus kehittymisestä ja askel, mikä menee järjestelmän ulkopuolelle. Se on kvanttista eikä sillä ole empiiristä mittaria. Sillä ei ole paikkaa eikä muotoa. Ette voi luetteloida sitä ettekä älyllistää. Siksi se on kaiken sen muun ulkopuolella, mikä on luetteloitu järjestelmässä.

Saapumispäivästäni saakka olen sanonut: "Pesen jalkanne Jumalan rakkaudella, vuodattamillamme kyynelillä, koska olemme ihastuneet siihen, että voimme istua ihmisten jalkojen juuressa." Tänään olette päästäneet meidät tätä varten rakennettuun paikkaan! Päivän viisaus sanoo, että on Jumala ja että se on viisas, rakastava ja sisällänne. Jos annatte sille mahdollisuuden, huomaatte sen olevan perhettä, ja jos annatte sille mahdollisuuden, huomaatte, että tämä on se voima, mistä olemme puhuneet kaiken aikaa.

Tämä on siksi henkisyyden sukulinja tällä planeetalla - olette löytäneet uudelleen muinaisten ihmisten totuuden ja paljastetut salaisuudet ovat sitä ydininformaatiota, minkä koko ihmiskunta on tiennyt alusta saakka. Siksi muutosta pitää kutsua sen takaisin vaatimiseksi, mikä on aina ollut totta ja teidän. Akaasianne pitäisi "kajahdella" sitä ja vahvistaa, että se on totta ja oikein, että mestaruus on sisällänne ja hallitsette planeettaa.

Tässä paikassa on geologiaa, mikä muistaa tämän viestin [kristallirakenteet]. Se "kajahtelee" tätä totuutta, kunnes tätä paikkaa ei ole. Tässä paikassa annetaan tulevaisuudessa opetusta, mikä keskittyy siihen, että ihmisolento hallitse kaikkea ja että kaikkea ympäröivä voima on Jumalan rakkautta. Yhdistä nämä asiat, rakas ystävä, ja olette pysäyttämättömiä, luotte rauhan tälle planeetalle ja hitaasti näette asioiden muuttuvan järkeväksi kanssakäymiseksi ihmisten kesken, jolloin ei tarvitse olla sotaa eri alueiden vihan tai ristiriidan vuoksi. Tietoisuus kypsyy, jolloin johtajat kääntyvät muita johtajia kohti eivätkä eristäydy - tietoisuus joka sanoo, että ihmiset haluavat rauhallisen paikan lapsilleen.

Tässä huoneessa tai lukemassa tai kuuntelemassa ei ole ketään, joka ei ole samaa mieltä tästä. Luokaa se siis! Lähtekää tästä paikasta ja luokaa se! Lähtekää tästä paikasta ja tietäkää, että olette täynnä tämän muutoksen voimaa ja että asiat tapahtuvat niin, kuin tapahtuvat, koska ihmisissä on tapahtunut merkittävä muutos - muutos jonka tiesimme voivan tapahtua, jos valitsisitte sen, ja te valitsitte.

Puhun näistä asioista Kryonina, ihmiskunnan rakastajana. Mitä aiotte tehdä tällä tiedolla? Oliko tämä mukava ja suloinen viesti teille vai oliko muutakin? Jotkut teistä lähtevät mukanaan minun osani. Se on se minä, joka olette te. Kvanttitilassa valelen niiden sydämiä, jotka haluavat tulla tässä hetkessä valelluiksi Jumalan rakkaudella, parantumisen siemenillä ja niillä oivalluksilla, mitä pystytte tekemään itsenne hyväksi. Annetaan näiden siementen tulla kylvetyiksi, niin että lähtiessänne tästä paikasta tai noustessanne tuolista lukemasta, paljon sellaista tapahtuu, mitä olette pyytäneet. Ja joillekin teistä se on syy, miksi tulitte.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

29.8.2009 - DNA:N JA IHMISRODUN HISTORIA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 10:56

DNA:N JA IHMISRODUN HISTORIA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
29.8.2009 Portland, Oregon
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lee:

Tässä on paljon sellaista, mitä on ollut muissa kanavoinneissa vuosien varrella. Kuitenkin nyt Kryon laittaa näitä asioita yhteen hyvin suoraviivaisella tavalla. Tässä on paljon sellaista, mikä voi loukata lähes jokaista, joten tästä tulee varmaan suosittu kanavointi (hymy). Kryon haluaa kuitenkin taas kertoa alun pyhyydestä… joskus monien kiistojen, salaliittojen ja mytologioiden lähteestä. Tämä kaikki informaatio annetaan parantamaan ihmishenkeä, ei edistämään jotain uskomusjärjestelmää.

Jos jotkut näistä asioista eivät ole uskottavia teidän mielestänne, sen ei pitäisi muuttaa rakkauttanne Henkeä kohtaan tai tapaanne nähdä Jumala. Kryon sanoo usein: "Ottakaa nämä asiat elämäänne ja arvioikaa niitä ajan kuluessa. Ne ovat historiallisia ja ne annetaan teille vain antamaan näkökulmaa. Teidän ei ole välttämätöntä uskoa näihin asioihin jatkaaksenne oman valonne ylläpitämistä. Tuntekaa Jumalan rakkaus todisteena siitä, että olette osa luojaa."

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, joita kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Portlandissa, Oregonissa.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Antaisimme mitä tahansa välttääksemme vapaan valinnan sääntöjä ja näyttäytyäksemme tavalla, mikä antaisi todisteen siitä, että olemme todella täällä. Mutta tällä vapaan valinnan planeetalla teidän täytyy avata tuo ovi meille. Kestämme kuin enkelit, joita olemme, ja kuljemme elämässä koko ajan kanssanne. Silloin kun synnytte tälle planeetalle, enkelit ympäröivät syntymäalueenne ja sitten ne pysyvät kanssanne viimeiseen hengenvetoonne saakka.

Alkuviikkojen aikana voisitte nähdä vauvan itse asiassa katselevan silmät pyörinä enkeleitä! Vauva osoittaa heitä ja joskus myös hymyilee heille, vielä kahden tai kolmen viikon ikäisenä, koska vauva tunnistaa meidät. Te kaikki olette tehneet niin ensimmäisinä päivinä, jolloin oli hyvin paljon muutosta ja paljon totuteltavaa niin tuoreeltaan kohdun jälkeen. Enkelit ovat vauvan lohtuna. Muistatteko? [Kryon hymyilee] Sitten hitaasti tuo todellisuus liukuu teiltä pois. Hitaasti. Mutta monet teistä ovat nähneet sen, kun vauva katsoo johonkin, mitä kutsutte tyhjäksi tilaksi, ja on tyytyväinen näkemäänsä.

Nämä ovat samoja enkeleitä, joita on nyt kanssanne. Ne eivät nimittäin vanhene. Mutta te vanhenette. Ne ovat olleet kanssanne koko elämänne ajan - ne kulkevat rinnallanne, ne tulivat sisään kanssanne, ne lähtevät kanssanne. Ja jos ette koskaan puhu niille, ne eivät sano mitään. Sillä niin on sovittu. Mutta voi rakkaat ihmisolennot, jos annatte meille vain pienen tahdonilmaisun ja sanotte: "Rakas Jumala, näytä minulle, että minua rakastetaan", niin avaatte sulkuportin. Sillä tällöin tulemme elämäänne siinä määrin, kun sallitte sen. Tällöin annamme teille, mitä pyydätte. Tämä aloittaa synkronismin, opetuksen, kädestä pitämisen ja yksinäisyyden tunteen loppumisen. Tällöin täytämme teidät siinä määrin, että te ette ole huolestuneita sairaudesta, vanhenemisesta tai draamasta. Ja kaikki mitä näette, on lupausta siitä, kuka olette. Näin on ollut siitä päivästä lähtien, kun aloitimme, sillä työnämme on antaa tietoisuus siitä, että olette osa meitä.

Viesti on pyhä

On edelleen niitä, jotka ihmettelevät kanavointiprosessia. Se toimii parhaiten, silloin kun kanavoija on puhdas. Se toimii, silloin kun ennakkoasenne ihmisen yksittäisyydestä siirretään sivuun. Näin homma toimii ja on aina toiminut. Ihmiset ovat kirjoittaneet kaikki planeetan pyhät kirjoitukset. Katso, miten tämä toimii, ihmisolento, sillä te itse olette vastuussa niistä kaikista profetioista ja kaikista hyvistä asioista, joita löydätte noista teitä lohduttavista sanoista ja joiden sanotte olevan Jumalalta. Ja niin se on taas kerran, että tulemme eteenne informaation kanssa, mikä annetaan tällä pyhällä, muinaisella tavalla.

Informaatio joka annetaan tänä iltana, annetaan tässä huoneessa oleville reaaliajassa - kuten kutsuisitte sitä. Ne jotka kuuntelevat siellä, mitä nämä täällä istuvat kutsuvat tulevaisuudekseen, tietävät, miten tämä toimii. Kuitenkaan lineaarinen ajankulku ei ole meidän todellisuuttamme. Olemme kvanttisia, joten voimme nähdä mahdollisuuden siitä, kuka katsoo tätä sivua, vaikka se ei olekaan tapahtunut vielä niille, jotka istuvat edessäni. Tämä merkitsee sitä, että tämä viesti, vaikka koskeekin historiaa, on kuitenkin henkilökohtainen, ja kehotamme teitä tuntemaan viestin muinaisen totuuden, sillä tiedämme, keiden silmät ovat tällä sivulla.

Kaikki informaatio mitä annan nyt, on annettu jossain kohtaa viimeisten 20 vuoden aikana Kryonin kanavoinneissa. Mutta emme ole koskaan antaneet teille tätä tiivistelmää, sillä alamme yhdistää aiheita yksinkertaisesti, selkeästi ja niin että informaatio on vähemmän tyhmää ja enemmän läsnä todellisuudessanne. Selkeä kanavointi voi tuoda esiin suoraa puhetta ja suoria sanoja.

Tämän päivän opetuksen informaatio

Tämä on lahja meille, että istuisitte ja antaisitte meidän pestä jalkanne. Ja samalla kun kumppanini antaa teille informaatiota, kolmas kieli on läsnä kaikissa sydämissä täällä. Joitain niistä jotka kuuntelevat ja lukevat tulevaisuudessanne, kosketetaan myös. Sillä tiedämme, keitä olette, kun korvanne kuulevat näitä sanoja - näemme teidät siellä. Näemme kasvonne ja näemme myös valon, mikä teillä on. Ei ole mikään sattuma, että vapaasti valiten olette valmis saamaan tämän kommunikoinnin elämäänne tänä päivänä.

Välitettäköön tänään annettava informaatio monille. Tämä informaatio minkä annamme tänään, koskee DNA:n sukujuuria - DNA:n alusta nykyhetkeen. Puhumme siitä tavasta, millä DNA kaikki tapahtui tällä planeetalla, siitä tavasta millä DNA toimii, siitä tavasta millä se on muuttunut ja asioista, joita teidän täytyy tietää siitä tässä uudessa energiassa, jotta teidät saadaan siihen paikkaan, missä voitte alkaa käyttää sitä suunnitellun mukaisesti.

Tässä opetuksessa meidän on aloitettava siitä, mistä myös kumppanini aloitti tänään luentosarjansa. Sillä paljon siitä, mitä hän opetti viimeisten tuntien aikana, katetaan tässä. Kuitenkin niitä varten, jotka liittyvät seuraamme vain puhtaaksikirjoitetun tekstin kautta, aloitamme alusta… näin elätte lineaarisessa maailmassa. Aloitamme DNA:n ja ihmiskunnan historiasta.

Mitä tämä kaikki puhe DNA:sta on?

On esitetty kysymys: "Kryon, miksi puhut niin paljon DNA:sta? Se on ihmiskehon biologinen ominaisuus. Se on ihmisen "geenipiirustus". Se kirjoittaa kemian kaikille geeneille, niille yli 30 000:lle. Mutta miksi puhuisit tästä? Et puhu molekyyliaineesta tai kemiasta, joten miksi puhuisit DNA:sta? Puhu sen sijaan henkisistä asioista."

Monet ovat sanoneet yllä olevan kritiikin. Heillä on voimakas henkinen etsintä päällä, mutta heidän pettymyksensä näkyy eivätkä he ymmärrä, miksi puhumme DNA:sta, näennäisesti ihmisen fyysisestä ominaisuudesta. Minäpä siis selitän, rakkaat ystävät. Jos olet yksi näistä, on aika paljastaa DNA siksi, mitä se on.

DNA on sen ydintekijä, kuka olette - sekä fyysisesti että henkisesti. Jos pitäisi valita paikka, missä korkeampi itsenne asuu, se olisi DNA. Akaasinen tiedosto, yhdistelmä kaikesta mitä olette koskaan olleet, on DNA:ssa. Kaikki elämänne, koko henkinen kasvunne, kaikki taitonne aionien ajalta, ovat siellä. Se karma jonka kanssa tulitte ja jonka monet teistä ovat sivuuttaneet, on siellä. Tieto tuosta valaistuneesta toiminnasta on siellä.

Henkinen historianne ihmisenä on siellä, kirjoitettuna kvanttiosiin. Jotkut teistä ymmärtävät tämän siinä määrin, että tiedätte olleenne lemurialainen. Jos tunnette näin, tiedätte sen uskomattoman syvällisyyden, mitä sisällänne on. Tästä syystä puhumme näistä asioista. Ihmisen on vaikeaa uskoa tätä, sillä se merkitsee, että paljon siitä minkä olette tunteneet olevan ulkopuolellanne, on todellisuudessa sisällänne. Mutta tämä seuraa sitä mestarien ja Kryonin opetusta, että olette luojan osa ja mestaruusprosessit ovat sisällänne.

DNA-tiede

Vasta viime vuosien aikana tiede on antanut teille todisteita siitä, mistä aiomme puhua nyt. Olemme vihjanneet tähän menneisyydessä ja nyt sanomme sen suoraan, ettei siinä ole mitään mysteeriä, mitä tiede ihmettelee: DNA:ssanne on yli kolme miljardia kemikaalia. Jokaisessa DNA-molekyylissä, mikä on silmukka, on yli kolme miljardia kemikaalia. Se on niin pieni molekyyli, että tarvitaan elektronimikroskooppia sen näkemiseksi.

Ihmisen geeniprojekti, tieteellinen ponnistus, on paljastanut mysteerin: vain 3% DNA:n kemiasta tekee jotain! Puhumme DNA:n proteiinikoodatusta osasta. Se yksistään tuottaa yli 30 000 ihmisgeeniä. Nämä geenit ovat elämän piirustus, mitä etsitte. Mutta vain 3% DNA:sta on koko geenituotanto. Kolme prosenttia tekee kaiken, kaiken mitä tuo projekti etsi. Siksi yli 90% tarkkaillun DNA:n kemiasta on arvoitusta, koska sillä ei näytä olevan mitään selvää toimintoa. Kemian 90%:ssa ei näy havaittavaa järjestelmää, symmetriaa tai biologista tarkoitusta. Sillä ei ole kemiallisia koodeja kuten proteiinikoodatuilla osilla. Se näyttää luonteeltaan sattumanvaraiselta ja jotkut ovat kutsuneet sitä "roska-DNA:ksi".

Jotkut biologit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä DNA-osuus on jäänyt yli evoluutioprosessista eikä ihmisolento käytä sitä enää. Siinä ei ole koodeja eikä se näytä tekevän mitään. Siksi on taipumusta sivuuttaa se. Se on hyödytön.

-----------

Muinainen ihmisryhmä tekee hämmentävän löydön: joku aikamatkaaja on jättänyt rannalle hämmästyttävän stereojärjestelmän. Pienet, tehokkaat kaiuttimet pumppaavat ulos hämmästyttäviä rytmejä ja tämä lumoaa ihmiset. He eivät uskalla koskea niihin, mutta he istuvat nauttimaan musiikista - ymmärtämättä, miten se saadaan aikaan, tai ymmärtämättä mitään kiitävästä laitteesta edessään.

Monen päivän jälkeen he alkavat katsoa syvemmälle kaiutinten näennäiseen taikuuteen. He ovat uteliaita, sillä uteliaisuus on ihmisolennon pääpiirre. He alkavat analysoida sitä. He katsovat sitä uudestaan ja uudestaan uskaltamatta koskea siihen ja vanhimmat ilmoittavat lopulta kaikille, että he ovat selvittäneet asian.

He näkevät cd-soittimen, vahvistimet ja prosessorit, jotka ovat kaiutinten vieressä… paljon laitteita. Kaiuttimet ovat kuitenkin se, mistä ääni tulee, ja näin ne näyttävät tekevän kaiken työn.

Heimo kokoontuu yhteen ja vanhimmat kertovat löydöstään: kehittyneitä avaruusolentoja on laskeutunut ja he ovat jättäneet varusteitaan. Heimon viisaat miehet eivät pysty selvittämään, mitä kaikki laitteet tekevät, mutta kaksi pientä osaa on vastuussa upeasta, heidän kuulemastaan musiikista. Loppulaitteisto on mysteeri ja sen on oltava vain avaruusromua, mikä ei liity musiikkiin.

-----------

Opettavainen tarina puhuu puolestaan. Se mitä ei ymmärretä kokonaisuuden osaksi, sivuutetaan tietämättömyydestä. Tähän esimerkkiin kätkeytyy enemmän kuin luulette. Ei ainoastaan olla näkemättä sitä uskomatonta teknologiaa, mikä soittaa musiikkia. Entä musiikin luominen ja säveltäminen? Entä ne, jotka ovat äänittäneet sen, ja ne uskomattomat resurssit, jotka tarvittiin cd-soittimen valmistamiseen? Entä itse musiikin historia ja rytmien kehittyminen vuosisatojen kuluessa? Heidän eteensä on piilotettuna jättimäinen, älyllinen salaisuus ja he näkevät vain kaiuttimet, koska vain ne "metelöivät".

Evoluutio ja Äiti Maa (Gaia), kuten sitä kutsutte, työskentelevät yhdessä ja ne ovat hyvin tehokkaita ihmisbiologian ja elämän osalta yleisesti ottaen. On kyse sitten fotosynteesin ilmestymisestä juuri oikeaan aikaan planeetallenne tai ihmisgeenien kehittymistavasta, järjestelmä heittää pois kaiken, mitä ei tarvita. Se 90% DNA:sta mitä ei ymmärretä, ei ole roskaa. Tuskin! Se sijaan se on prosessori ja ohjeisto, joka ohjaa ymmärrettyä osaa. Se prosessoi sitä musiikkia, mitä 3% soittaa.

Kerron teille, mitä se on erityisesti, ja tuossa paljastuksessa haluan teidän vielä kerran miettivän, mitä tämä voisi merkitä teille henkilökohtaisesti. 90% DNA:stanne on kirjaimellisesti kvanttipiirustus jumaluudestanne. Se on piirustus akaasiastanne. Se on tiedosto kaikista elämistä, kaikista tehdyistä asioista, kaikesta kasvustanne, kaikista oivalluksistanne ja kaikista epäonnistumisistanne. Niille teistä jotka kutsutte itseänne lemurialaisiksi, se edustaa valtavaa määrää kokemuksia tällä planeetalla - aivan alusta saakka - mistä aiomme puhua.

Asiat kvanttitilassa eivät ole loogisia 3D:ssä. Kvanttifysiikassa on erittäin vähän järkeä lineaariselle ajattelijalle ja te olette lineaarisia. Siksi "ennakkoasenteenne" on tämä: todellisuutenne perustuu vain muutamaan niistä ulottuvuuksista, joita maailmankaikkeudessa on. Siihen saakka kunnes kuvan loppuosa paljastuu, luultavimmin tieteellisten etsintöjenne vuoksi, näette vain sen rajoittuneen todellisuuden, missä olette. Asiat 3D:n ulkopuolella pysyvät mysteerinä, näennäisen sattumanvaraisena ja kaoottisena, loogisuuden ja systemaattisuuden sijasta. DNA:ssanne on henkinen piirustuksenne ja kaikki ohjeet siitä, kuka olette. Kaikki tämä on siinä 90%:ssa, mikä on kvanttinen.

Siksi keskustelu DNA:sta on keskustelua luomisestanne, akaasisesta tiedostostanne ja henkisestä sukulinjastanne. Siksi keskitymme siihen.

Ihmistietoisuus… 3D:tä?

On aika yhdistää nämä asiat ja ajatella suurempaa kuvaa: 90%:n kvantti-DNA:ssa on ihmistietoisuus. Ihmistietoisuutta ei mitata koodeilla ja geeneillä. Se on kemian kokemuspiirin ulkopuolella ja edelleen jotain sellaista, minkä tiede näkee mystisenä tuloksena siitä, miten biologia yhdistyy… taas kerran, ei ole ymmärrystä siitä, mikä saa aikaan ihmiskokonaisuuden. Ihmistietoisuudessa on teidän kykynne puhua DNA:lle, kontrolloida sitä, työskennellä sen kanssa ja tulla osaksi sitä. Tätä olemme opettaneet alusta saakka. Siksi yksi suurimmista oman todellisuutenne salaisuuksista on kyky olla oman kehonne ja sen perustoimintojen hallinnassa.

Uuden tieteen mukaan ihmisen ajattelun nähdään vaikuttavan myös joihinkin planeetan prosesseista. Alatteko saada kuvan? 90% DNA:stanne voi itse asiassa olla osa jotain suurempaa kuin oma henkilökohtainen biologianne.

Yksi ensimmäisiä asioita jonka kerroimme teille, oli, että tietoisuus liikuttaa maapalloa. Tietoisuus on vastuussa planeetan värähtelystä ja olette aina pystyneet muuttamaan sitä, mitä olette pitäneet teihin mitenkään liittymättömänä… sitä todellisuutta, mitä planeetallanne tapahtuu. Sitten kun alatte ymmärtää tämän totuuden, ymmärrätte ehdottomasti, että Gaia reagoi TEIHIN!

Nämä ovat siis DNA:n toimintoja, selkeästi ilmaistuna. Ainoastaan ihmisgeenien kehittymisen ja sen 90%:n paljastamisen vuoksi, mikä ei näytä tekevän mitään, voimme puhua siitä, mitä se todella tekee. Siitä tulee tieteelle järkevää jossain kohtaa. Vihje: sitten kun aletaan tarkastella tuota 90%:ia koodaamattomana muistijälkenä, aletaan nähdä, että suurin osa DNA:ta on oikeasti merkinantaja 3%:lle, mikä on se moottori, joka ajaa ihmiskehon biologiaa.

Ihmiskehon heikkouden arvoitus

Kuukausi sitten puhuimme tästä aiheesta: olette DNA:n evoluutiotikkaiden huipulla maaplaneetalla ja teillä on elimistö, joka on heikko… paljon heikompi kuin olettaisi olevan. Tässä on katsaus.

Solurakenteenne ei vastaa sitä, mitä teille alun perin annettiin. Evoluution sijasta DNA:nne kvanttiosa on kehittynyt reaktiona ihmistietoisuudelle (todellisuutenne ohjaaja). Tosiasia on, että immuunijärjestelmänne ei toimi kovin hyvin! Monet planeetan merkittävistä sairauksista menevät suoraan se ohi. Oletteko huomanneet? Ette pysty estämään edes tavallista vilustumista.

Voisitte sanoa, että tässä on ongelma, ja siinä on! Sillä siitä DNA:nne 90%:sta, jonka pitäisi olla kvanttista, on vain 30% toiminnassa. Annoimme teille tämän tiedon jonkin aikaa sitten, mutta tätä oppituntia varten annamme sen taas, jotta opetuksen logiikka on ytimekäs.

Lyhyesti sanon tämän: miltä teistä tuntuu tietää, että teillä voisi olla syöpä elimistössänne eikä kehonne koskaan kerro sitä teille? Teidän on mentävä lääketieteen asiantuntijan luo teknisiin kokeisiin saadaksenne selville, mitä kehonne tekee! Millainen järjestelmä se on? Se itsediagnoonsi mikä on rakennettu ihmiseen, ei yksinkertaisesti toimi hyvin. Syöpä on tulosta ihmiskehon kyvyttömyydestä käsitellä nykyaikaista ruokaa. Tämä saa aikaan signaaleja, jotka eivät ole yhteneviä sen kanssa, miten kehonne pitäisi toimia - solujen tasapainoinen jakautuminen tavalla, mikä on tasapainossa sen kemian kanssa, mitä se ottaa sisään ruokana. Sen sijaan keho tuottaa epänormaalia kasvua, kasvaimia jotka lopulta tuhoavat koko organismin.

Syöpä ei ole virus eikä se ole tarttuvaa. Sen sijaan se on epätasapainoa… allergiaa nyky-yhteiskunnalle. Kehon immuunijärjestelmä ei ole itse asiassa tässä mukana ollenkaan, sillä syöpä vaikuttaa kaikkien kehon puolustusjärjestelmien mukaan siltä, että normaalit solut tekevät sitä, mitä ne aina tekevät. Ne eivät tee, sillä ne ovat erityisen "syöpäisiä", mutta ne ovat oppineet piiloutumaan solurakenteeseen. Kvanttitietoisuus saa aikaan tietojärjestelmän, mikä varoittaa kehoa epätasapainosta. Sen tuloksena olisitte tietäneet oitis, että oli jokin ongelma, mutta ette tienneet, koska tämä järjestelmä ei toimi suunnitellusti.

Toinen suunnitellusti toimivan kvantti-DNA:n ominaisuus on paljon, paljon pidempi ihmiselämän kaari. Keho ei halua vanhentua! Se haluaa elää! Tämä on perusselviytymistä, joten se pystyy intuitiivisen prosessin avulla luomaan älykkään ennusteen solujen jakautumisesta. Ilman tätä kvanttiparannusta kehon solukello vain laskee päiviä ja kulkee kuunkierron mukaisesti. Se ei tiedä paremmasta. Se ei toimi suunnitellusti.

Jotkut muinaisista ihmisistä elivät tosiaan kaksi, kolme kertaa pidempiä elämiä kuin te. Se johtui siitä, missä kohtaa he olivat ja miten paljon kvanttisuutta he olivat menettäneet. Tietäkää tämä: tälle planeetalle lopulta kehitettävillä elämän pidennysprosesseilla on yksi asia yhteistä… lisääntynyt määrä signaaleja DNA:lle sen palaamiseksi kvanttisempaan tilaan. Kutsutte tätä DNA:n aktivoinniksi.

Kvanttitietoisuus on yhtä kaiken kanssa ja se tietäisi ehdottomasti, jos solut toimisivat villinä ja sopimaton kasvu uhkaisi terveyttä. Mutta immuunijärjestelmänne ei varoita teitä. Jokin on rikki, mutta olette kasvaneet tässä todellisuudessa, joten sen loogisuus karkaa teiltä, mitä sanon. Jos roikkuisitte riittävän kauan ylösalaisin, pian kehonne vastustaisi kävelemistä tai koko ajatusta siitä. Lopulta kaikki vain roikkuisivat ylösalaisin ja kuolisivat nälkään unohdettuaan, miten kävellään. Käveleminen olisi vain jotain sellaista, mihin mestarit pystyisivät tai näin ajatus kehittyisi. Siksi kukaan ei kävelisi. Näin ihmistodellisuus kehittyy ajan kuluessa ja tämän haastamme päivittäin tässä uudessa energiassa.

Silloin kun hermot ovat katkenneet selkärangassa, tuolle alueelle kulkee kemiaa estämään niitä kasvamasta yhteen. Tiesittekö sen? Tiede tuntee tämän prosessin ja sille on jopa nimi! Se on haluamanne vastaista ja näyttää olevan ristiriidassa sen logiikan kanssa, miten kehon pitäisi toimia. Jokin on rikki.

Meritähti pystyy kasvattamaan jalan ja te ette pysty. Miltä tämä tuntuu evoluutiotikkaiden huipulla? Kaikki tämä sen vuoksi, että geenit luova piirustus ei toimi suunnitellusti.

Mutta se toimi ennen…

Minäpä vien teidät takaisin alkuun.

Kvanttisuutenne luominen… luoja teissä

Tässä asia on esitettynä niin, että kuka tahansa voi nähdä ja kuulla sen. Tässä ovat kaikki ne ominaisuudet selväkielisesti, jotka teidän täytyy kuulla. Satatuhatta vuotta sitten kehittyi 17 erilaista ihmisolentoa. Aivan kuin luonnon moninaisuudessa toisten eläinten ja nisäkkäiden osalta, oli sitä luontaista valikoimaa, millä Gaia turvaa lajien selviytymisen. Aivan samalla tavalla kuin on kymmeniä apinoita ja valtava valikoima monissa muissa eläinlajeissa tällä planeetalla, kehittyi myös moninaisia ihmisiä. Mutta jos olette huomanneet, tänä päivänä on vain yhdenlaisia ihmisiä. Voi, on eri värejä ja kasvonpiirteitä, mutta on vain vain yhdenlaisia. Ei ole sellaisia tyypillisiä eroavuuksia, joita löydätte luonnosta. Teillä ei ole hännällisiä ja hännättömiä. Teillä ei ole superpieniä ja karvaisia yhdellä mantereella, superpitkiä ja pilkullisia toisella. Jotain tapahtui.

Palatkaa kanssani 100 000 vuotta taaksepäin ja näette sen, minkä poikkeavuuden tiede löysi ja dokumentoi viime vuosikymmenellä. Se näkee saman asian. Kaikkien biologisten evoluutiovoimien vastaisesti tapahtui jotain, mikä loi vain yhdenlaisen ihmisolennon, ja se tapahtui noin 100 000 vuotta sitten.

Olkaa nyt valmiina, sillä jotkut teistä kuulevista ja lukevista eivät pidä tästä. Tämä oli kumppanini tämänpäiväinen luento ja aion antaa sen teille taas tällä sivulla olevia silmiä varten tai tätä nauhoitusta kuuntelevia korvia varten. Tapahtui eräs kaunis asia… kaunis! Jotain tapahtui suunnitelman mukaisesti ja odotitte sitä kanssani, silloin kun loitte tämän planeetan, rakkaat ystävät. Silloin kun katselitte kanssani sen jäähtymistä, tiesitte, että tämä tapahtuisi. Jumalainen suunnitelma kehittyi.

Omassa galaksissanne, Linnunradalla, teillä on tähtirykelmä, joka on nimeltään Seitsemän sisarta. Se edustaa seitsemää tähteä, joista yhdellä on planeetta-asetelma ympärillään. Olette kutsuneet tätä asetelmaa ja tuosta aurinkokunnasta tulevia plejadilaisiksi. He ovat niitä, jotka kävivät maan päällä 100 000 vuotta sitten, eikä heiltä vienyt kovin pitkään tänne pääseminen.

Tämä humanoidirotu on puolikvanttinen, aivan kuin te. Tämä merkitsee sitä, että heidän tietoisuudessaan on 3D:n ja kvanttisuuden yhteensulautuma. Ei ole aikaa, ei ole paikkaa, ei ole etäisyyttä. He tahtoivat itsensä tänne ja ilmestyivät. Se on kehittynyt rotu, joka on henkinen ja luonteeltaan henkisesti valmistunut. Tässä ei ole järkeä teille, koska tämä on sen henkisen järjestelmän ulkopuolella, mitä pidätte todellisena. Sanotaanpa siis vain, että heidän henkisyytensä on kypsää, kaunista ja täysin tarkoituksenmukaista. He saapuivat suunnitellussa aikataulussa ja tarkoituksessa.

He tulivat kylvämään kvanttisuuden, jumalaisen DNA:n siemenet yhteen niistä 17 ihmisolentotyypistä, joita kehittyi maan päällä. He olivat paikalla niin kauan, kuin se vaati. Teidän pitäisi tietää, että tämä vei yli 100 000 vuotta ja he pysyivät paikalla. Hitaasti kaikki muunlaiset ihmisolennot putosivat pois ja vain yksi oli jäljellä… sellainen missä on luojan siemeniä. Sellainen joka on olemassa tänä päivänä.

Tämä on alkuperäinen ja jumalainen luomistarina, jonka Henki antoi teille tarkoituksella ja kauniisti. Se oli "voideltua" aikaa ja haluaisin kertoa teille, sieluille jotka ovat täällä, että kauan ennen Lemuriaa katsoessanne tätä mahdollista näkymää tiesitte sen olevan hyvä. Tunnette ja tiedätte sen intuitiivisesti, sillä olette tiukasti yhteydessä noihin sieluihin tuossa toisessa tähtijärjestelmässä, joka antoi teille tämän suuren lahjan.

Plejadilaiset veljet ja sisaret näyttävät teiltä. Heillä ei ole liskomaista nahkaa, heillä ei ole kummallisia käsiä ja jalkoja, kummallisia silmiä tai suurta päätä. Heillä ei ole tavoiteohjelmaa eivätkä he kontrolloi ihmisen ajattelua. He ovat vähän pidempiä, mutta he näyttävät teiltä! Tulee se päivä, jolloin heidän on sopivaa, oikein ja tarkoituksenmukaista näyttäytyä. Se ei tapahdu teidän elämänne aikana, sillä he odottavat tälle planeetalle erityisvärähtelyä sitä varten. Mutta sitten kun he tulevat tervehtimään teitä, he nousevat aluksistaan ja näyttävät aivan teiltä! Sitten tiedätte, että se mitä sanon tässä, on oikein ja totta. Sillä he katselevat, kun annan tätä viestiä, ja hymyilevät sille, että on tarkoituksenmukaista toimittaa viesti niille, joiden täytyy kuulla se tällä tavalla.

Kuunnelkaa minua: tässä ei ole mitään salaliittoa. Kukaan ei tehnyt maapallolle tai ihmiskunnalle mitään, mitä ette suunnitelleet. Tässä ei ole mitään kontrollointikysymystä eikä mitään piiloteta. Suunnitelman mukaisesti ja tarkoituksella Henki antoi heidän kutsusta tulla antamaan teille tämän lahjan. Ainoa vapaan valinnan planeetta tuli Plejadien järjestelmästä tähän aurinkokuntaan ja maan päälle. Biologiset olennot saivat hitaasti heidän kvantti-DNA:nsa ja syntyivät henkisesti. Jumalalla ei tapahdu mikään nopeasti, oletteko huomanneet? Jumala on hidas ja maapallo on kärsivällinen. Mutta ihmisillä on vaikeuksia tämän hitauskäsitteen kanssa. He haluavat henkisten asioiden tapahtuvan nopeasti ja mytologia näyttää tämän.

Tämä informaatio on kiistanalaista eikä kuuntelevien ja lukevien tarvitse uskoa sitä. Tämä informaatio ei ole kriittistä valonne loistamiseksi maan päällä. Jos se ei kuulosta todelle sielustanne, niin ohittakaa se. Mutta ymmärtäkää, että Jumala on jotenkin teissä. Kenties teidän ei ole tarpeellista tietää miten, mutta tuntekaa luojan toimivan DNA:ssanne.

Kiistelyä riittää eikä tätä pitäisi pakottaa kenellekään. Kyse ei ole julistamisesta ja tämä on tarkoitettu vain nähdäksenne sen osana suurta kuvaa. Mutta sieltä siemenbiologianne tuli ja olen antanut teille juuri totuuden.

Kummallista kyllä, on edelleen niitä, jotka haluavat uskoa sitä mytologiaa, että Jumala tuli maan päälle nopeasti ja muutamassa päivässä antoi koko henkisen järjestelmän tälle planeetalle. He eivät halua todellisuudessa ajatella, että silmät pyörimään saavalla tarinalla avaruusolentojen tulemisesta maan päälle on mitään tekemistä Jumalan tai ihmisen henkisen luonteen kanssa. Heistä se on naurettavaa! Kuten kumppanini sanoo: "He pitävät omasta tarinastaan, jossa käärme puhuu." Se heillä sitten pitää olla, sillä kätketyn historian ei pitäisi pitää ihmistä erillään uskostaan tai viedä hänen uskoaan.

Lemuria

Hitaasti syntyi planeetan ensimmäisen sivilisaatio ja sitä kutsuttiin Lemuriaksi. Tietäkää tämä: se ei ollut kehittynyt sivilisaatio siinä mielessä, mitä te ajattelette kehittyneenä. Mutta heillä oli jotain sellaista, mistä teidän pitäisi tietää. Heidän kvantti-DNA:nsa oli 90%, ei 30% kuten teillä tänä päivänä. Heidän DNA:nsa koko kvanttisuus oli aktivoitu, sillä sen plejadilaiset välittivät heille. Lemuria oli planeetan vanhin sivilisaatio - se joka oli pitkäikäisin eikä nähnyt koskaan sotaa.

Lopulta se hajosi vain siksi, että valtameret ja meret nousivat. Kuten olen kuvaillut teille aiemmin, heistä tuli merenkulkijakansa ja se sirpaloitui moniin maapallon osiin. Ironista kyllä, jotkut päätyivät kaukaisille mantereille ja tiede on nähnyt heidän olevan alun perin sieltä sen sijaan, että he ovat matkustaneet jostain muualta.

Lemuria olivat alkuperäinen ihmisyhteisö tällä planeetalla ja se sijaitsi siellä, minne plejadilaiset alun perin laskeutuivat - maapallon korkeimman vuoren huipulla, mitattuna pohjalta huipulle. Se on tällä hetkellä Havaijin korkein saari, minne lemurialaiset "kanootit" on haudattuna. Havaijin vanhimmat kertovat teille tänä päivänä, että Havaijin sukulinja on se, että plejadilaiset tulivat sinne. Tätä he opettavat siitä, miten ihmiskunta alkoi.

Lemurialaisilla oli kvanttiymmärrys elämästä ja he tiesivät DNA:ssaan kaiken aurinkojärjestelmästä. Kvantti-DNA joka toimii täysitehoisesti, luo tietoisuuden, joka on yhtä maailmankaikkeuden kanssa. Yksi planeettanne muinaisimmista henkisistä uskomuksista pyytää teitä olemaan yhtä kaiken kanssa. Tämä ei ole sattumaa. Pääsen tähän hetken kuluttua.

Lemurian jäännökset ovat poissa, vesi on peittänyt ne kauan sitten. Ette tule saamaan todisteita, sillä luonto on haudannut sen täysin ja se on nyt vain tunnettavissa niissä paikoissa, jotka olivat Lemuriaa, mutta joita vesi ei koskaan peittänyt. Ja jos joku teistä sattuisi menemään sinne puhtaan tahdonilmauksen kera, esi-isät tulevat luoksenne sanomaan: "Tervetuloa kotiin."

Tässä vähän historiallisia neuvoja: älkää kiinnittäkö niin paljon huomioita Atlantikseen. Atlantis oli paljon, paljon myöhemmin, ja niitä oli itse asiassa kolme ja on paljon hämmennystä siihen liittyen, mitä siellä oli ja tapahtui. Mistä niistä haluatte puhua? Atlantis ei esittänyt läheskään sellaista roolia, mitä metafyysiset ja esoteeriset opetukset haluavat sille antaa. Voi, se oli tärkeä, mutta yksi niistä ei ole ollenkaan muinainen! Se oli vasta äskettäin Kreikan saarien ulkopuolella ja siitä jopa raportoidaan historiassa, mitä näette tänä päivänä kreikkalaisista. Ihmisillä on dramaattista mielenkiintoa sivilisaatioihin, jotka ovat tuhoutuneet nopeasti. Se luo lisää mytologioita ja ajatuksen siitä, että Atlantis oli yksi kehittyneimmistä sivilisaatioista. Se ei ollut. Lemuria oli, mutta vain tietoisuudessa.

Lemuria ei ollut teknologisesti kehittynyt yhteiskunta, koska siellä ei ollut lainkaan teknologisia kykyjä. Silti he osasivat parantaa magnetismilla. Se oli nimittäin heidän DNA:ssaan. Se oli intuitiivista informaatiota. Kvantti-DNA tuottaa laadukasta intuitiivista informaatiota. Ollen yhteä maailmankaikkeuden kanssa he tiesivät kaiken DNA:sta. Eikö jokainen tiedä? [Kryon hymyilee] He jopa tiesivät sen muodon - ilman mikroskooppia. Sitä kvantti-DNA tekee.

Muinaiset ihmiset tiesivät!

Lemurialaiset tiesivät, kuinka suuren osan he kantoivat kvantti-DNA:sta - kiitos plejadilaisten. He tiesivät kaiken aurinkokunnasta ja galaksista yleisesti ottaen. He katsoivat tähtiä ja ymmärsivät, mitä siellä oli. Tämä sai aikaan näennäisen kehittyneen yhteiskunnan, mutta ilman sitä teknistä kehitystä, mitä teillä on tänä päivänä.

Kauan sen jälkeen kun lemurialaiset olivat poissa, tuhansia vuosia myöhemmin, oli laajoja todisteita siitä, että muinaisilla ihmisillä oli vielä tämä tietämys. Tämän päivän moderni versio ihmishistoriasta ei anna uskottavuutta sille 30 000 vuoden takaiselle, kehittyneelle ihmiskunnalle, jotka olivat lemurialaisia. Olette hädin tuskin nähneet ihmisiä olleen olemassa edes 10 000 vuotta sitten. Tämä muuttuu uusien löytöjen ja ajan myötä.

Kuitenkin näette sen, että vain 4 000-5 000 vuotta sitten muinaisilla ihmisillä oli vielä tietämystä tähdistä… paljon enemmän kuin käsitätte. Useimmat maapallon muinaissivilisaatioista tiesivät galaktisesta asetelmasta, joka tapahtuu vuoden 2012 aikakaudella. Olemme kertoneet teille, että tämä galaktinen ryhmittyminen on jo alkanut. Te näette sen vuotena 2012 ja me näemme sen vuotena 1998. Laskekaa moderneilla tietokoneilla ja teleskoopeilla ja näette, että 2012 on vain sellaisten kulttuurien karkea arvio, joilla ei ollut teidän teknologiaanne. Niinpä tämän mielessä pitäen huomaatte, että olette tuon galaktisen ryhmittymisen energiassa tällä hetkellä.

Tämä asetelma on 26 000 vuoden kierto, mistä muinaiset ihmiset tiesivät! Miten tämä on mahdollista, saatatte ajatella. Sillä kun käännätte historiaa taaksepäin vain muutaman sata vuotta, huomaatte modernin tieteenne hukanneen täysin tämän tietämyksen! Maa oli litteä, aurinko kiersi maata ja melkein kaikki intuitiivinen tieto kehon toiminasta oli täysin poissa.

Muinaisilla ihmisillä oli DNA, joka toimi kvanttisesti - peruna Lemuriasta. He tiesivät ilman teleskooppeja tai tietoikoneita. He tiesivät aurinkokunnasta, päiväntasauksista, pimennyksistä ja planeettojen liikkeistä. He tiesivät myös, että olitte suuremmassa ryhmässä, mitä kutsuttiin galaksiksi. Niinpä kysyn teiltä, mitä tapahtui. Paljastamme ilmeisen: liu'uitte taaksepäin hyvin merkittävästi ja vasta äskettäin.

Silloin kun puhumme näin, on aina niitä, jotka haluavat uskoa, että jokin muu voima kuin ihmiskunta oli vastuussa tietämyksenne viemisestä ja teidän jättämisestänne haavoittuneeksi. Tämä on ihmisolento, joka kieltää hallitsevansa maapallon värähtelyä. Henki kunnioittaa vapaata valintaa ja koko täällä olemisenne ideana on tutkia sitä, mihin tämä planeetta menee ihmisten tekemisistä riippuvaisena. Lemurian jakautuminen ja ihmisyhteisön sirpaloituminen sai aikaan monia tapoja kadottaa kollektiivitietoisuus. Niin pitkään kun yhteiskunnilla oli kvanttiyhteisö, ymmärrykset yhtyivät. Silloin kun ne jakautuivat, vuosisatoja hyväksytty intuitiivisin tietämys yksinkertaisesti kuoli hitaasti ajan kuluessa. Jos epäilette tätä, niin miten selitätte sen, että muinaiset ihmiset tiesivät sen, minkä moderni astronomia on antanut teille vasta viime vuosina?

Tässä prosessissa entinen DNA:n 90%:n käyttötaso väheni hitaasti 30%:iin. Tämä teillä tosiaankin on tänä päivänä. Olette kirjaimellisesti aloittaneet alusta. Olette kadottaneet intuitiivisen kvanttitietämyksen - tuon intuition ja ehdottoman ymmärryksen siitä, mistä siemenenne tuli ja miten keho toimii - ja Plejadien kokemus oli poissa, kadonnut.

Ihmiset unohtivat perusastronomian eivätkä he edes ajatelleet maata palloksi. Kaikki tämä upea intuitio maailmankaikkeuden ja ihmisen DNA:n toiminnasta meni pois. Nyt teillä on käsillä muutos ja vedätte itseänne hitaasti ylös siitä, missä olette tänä päivänä. Kerron teille, mikä on eri tavalla nyt, ja sen myötä olemme melkein valmiita.

Suuri muutos

DNA:n sukujuuret ja historia alkoivat kallisarvoisesta luomisesta, mikä oli sopivaa. Siinä oli enkeliulottuvuuden vilpittömyyttä ja se oli "voideltu" pyhällä tarkoituksella. Vapaan valinnan kautta se rappeutui, kun ihmiset hyväksyivät matalamman tietoisuustilan. Mytologia on täynnä dramaattisia tarinoita "ihmiskunnan lankeamisesta", mutta mukana ei ollut mitään paholaisia, vain ihmisten vapaa valinta.

Olette muutoksessa. Olette aikakaudessa, mitä kutsutaan uudeksi ajaksi, mutta se ei ole uusi. Sen sijaan se on muinaisen tiedon ja Lemurian tapojen muistamista. Siksi kyse on paluusta lemurialaiseen tilaan ja jo on aikakin. Tätä kutsutaan uudeksi energiaksi ja käsillä on muutos, mikä sallii annettujen lahjojen aloittaa hidas ja tarkoituksellinen tietoisuuden kehittäminen tällä planeetalla. Mutta kuten olemme keskustelleet, sen on alettava omasta DNA:stanne.

Voi, ihmisolento, kuuntele minua: tämä on sen ydin, miksi olet täällä. Opetamme tänään, että DNA, pyhä kvanttiosanne, on valmiina kehitettäväksi puhtaan tahdonilmaisunne avulla. Kaikki mitä Kryon toi magneettipalvelussa teille, oli tarkoitettu palvelemaan tätä planeettaa tavalla, missä magnetismi voisi muuttua ja kommunikoida DNA:llenne. Tämä uusi kommunikointi on tulosta vuoden 1987 Harmonisesta yhdentymisestä sekä siirtymisestä uuteen Gaia-energiaan, minkä galaktinen asetelma saa aikaan. Se antaa mahdollisuuden palata tilaan, minkä ansaitsette… lemurialaiseen tietoisuustilaan, tilaan missä sota ei ole vaihtoehto ja terveys on intuitiivista. Mayat puhuivat siitä! Tämä on korkeinta värähtelyä, mitä Gaia on koskaan nähnyt, ja tämä kaikki on lisääntymässä. Tämä oli heidän 2012-informaatiotaan eivätkä monet ole opettaneet näin.

Saattakaa ihmistietoisuus sopimaan yhteen tuon värähtelyn kanssa ja DNA:nne alkaa lisätä tehokkuuttaan. Se alkaa olla taas kvanttinen. Alatte nähdä sen monin tavoin ja olemme puhuneet myös tästä. Etsikää merkkejä siitä, että ihmiset kehittyvät. Tämä kehitysprosessi alkaa indigolapsista, kuten olette niitä kutsuneet. Nämä uuden tietoisuuden lapset ovat hyvin erilaisia - oletteko huomanneet? Kyse on siitä, miten paljon kvantti-DNA:ta he käyttävät, eroavuutena lineaarisuudellenne! Yhteentörmäys kvanttisuuden ja lineaarisuuden välillä on vasta alkanut! Jos luulette, että nyt on vaikeuksia uusien lasten kanssa, niin odottakaahan sitä, kun heillä on lapsia! Ihmiset muuttuvat.

Tällä "uudella" aikakaudella teillä on mahdollisuus tuoda takaisin hitaasti se alkuperäinen energia, mikä oli suunniteltu tätä päivää varten. Teidän on aika palata kvanttitilaan, mikä on plejadilaisten teille antama henkinen tila, ja se alkaa nyt.

Tällä hetkellä teillä on maan päällä taistelu uuden ja vanhan energian välillä ja uusi energia on voittamassa. Siitä voitte olla varmoja, että vanha energia on kanssanne jonkin aikaa. Se jatkaa niiden kysymysten aikaansaamista, jotka näette ongelmina, mutta jotka ovat itse asiassa kvanttipuhdistusta. Kun puhdistatte taloutenne - ettekä ole valmiita siinä - alatte nähdä olemisen ja rakentumisen uusia malleja, mutta se vie jonkin aikaa. Älkää pelätkö sitä, mitä se tekee, sillä se tulee esiin juuri sellaisena, kuin tiesitte tapahtuvan… yhtenä vahvimmista maan päällä, täynnä vilpittömyyttä. Se edustaa voimakkaasti uutta toimintamallia, missä on järkeä uuden aikakauden kannalta. Luottakaa tähän ja indigoaikuiset auttavat teitä suunnittelemaan sen. Uudet käsitykset hyppäävät olemassa olevan ajattelun yli ja tuovat vallankumouksen siihen tapaan, millaista elämä voi olla tällä planeetalla.

Kaikki tämä on osa sitä ihmisen tietoisuuskehitystä, minkä voitte nähdä DNA:ssanne. "Kryon, pystyvätkö tiedemiehet näkemään tämän mikroskoopissa?" Eivät. Huolimatta siitä, mitä teille on kerrottu, he eivät näe muutosta DNA:ssa. Nykymikroskooppi on 3D:tä. Niinpä sanon tiedemiehille tämän: sitten kun kehitätte kvanttilinssin, näette sen, sillä näette itse asiassa kemiaa 90%:n sattumanvaraisilla alueilla. Se hehkuu kvanttisuuden vaikutuksen alla ja pystytte näkemään ja jäljittämään sen. Mutta tällä hetkellä teillä ei ole kvanttilinssejä. Ei ole mitään laitetta sen maailmankaikkeuden kvanttisuuden mittaamiseen, mitä planeetalla on, mutta olette pääsemässä lähelle. Ja sitten kun teillä on linssejä, ensimmäinen paljastus voidaan nähdä omassa biologiassanne. Tässä on toinen vihje. Tutkikaa edelleen asioita "kietoutuneessa tilassa", sillä tämä on alkua sille todelliselle kvanttitilalle, mitä voitte muuttaa 3D-teknologialla.

Nämä asiat haluamme tuoda teille tänään ja nämä ovat opetettavat asiat tälle päivälle. Kaiken tämän aikana olemme halanneet teitä. Miksi tuomme teille näitä asioita? Miksi välitämme? Koska perheenä alatte löytää sen suuren salaisuuden, että ydinsielunne on yhteydessä maailmankaikkeuteen ja että korkeampi itsenne on enkelimäinen ja ikuinen. Ihmiskunnalla alkaa ympyrä sulkeutua. Hyvin hitaasti ja seuraavien kolmen elämän aikana voitte todella luoda uuden maapallon. Nämä ovat niitä mahdollisuuksia, joista kerroimme teille noin 20 vuotta sitten.

Et olisi jäänyt tätä väliin, rakas ihmisolento. Luet tätä sen vuoksi. Olet osa rauhanratkaisua maan päällä. Tunnen sinut. Lukevissa ja kuuntelevissa on tietty osuus, jotka tulevat seuraavien vuosien aikana katsomaan minua. Tapahtuu siirtymä, mikä ei ole teille uutta. Se on elämän siirtymä, joka on tarkoituksenmukainen ja kaunis. Vanhalle sielulle se on jotain sellaista, minkä olette tehneet monta kertaa, niin monta että te ette osaa edes laskea. Ja palaatte planeetalle sen jälkeen ja sitten palaatte taas, koska ette aio jättää tätä väliin! Olette viettäneet aioneita työskennellen tällä planeetalla ettekä aio jättää tätä väliin!

Tätä muutosta olette pyytäneet, odottaneet ja rukoilleet. Monet tässä huoneessa elävät normaalia elämäänsä, mutta palaavat sille korkeammalle DNA-tehokkuuden tasolle, jonka jätitte. Sanon sen taas. Jos haluatte nähdä ihmisen kehittymisen, katsokaa näitä indigolapsia. Sillä he kehittyvät vieläkin turhauttavammaksi ryhmäksi, kuin he ovat nyt! Ja jotkut teistä ovat heitä, sitten kun palaatte. [Kryon hymyilee]

En sanoisi näitä asioita, jolleivät ne olisi totta ja oikeita. Nähkää kanavan selkeys tänä päivänä. Tuntekaa omassa sisäisyydessänne tämän kaiken totuus. Tiedostakaa, että teitä rakastetaan kovasti. Se on syy olemiseemme täällä.

Keräämme vertauskuvallisesti ne kyynelkulhot, joita olemme vuodattaneet ilosta pestessämme jalkojanne. Kutsumme teitä tässä huoneessa nyt jatkamaan tätä Hengen energiaa. Antakaa meidän istua hetki kanssanne, ennen kuin nousette ja lähdette. Olkoon tunnettua, että tänä päivänä Henki todella oli täällä… tapaamassa veljeä ja sisarta, pesemässä jalkojanne kunnioittaen sitä, että antaisitte meidän tehdä tällaista… olla kanssanne tunnin ja rakastaa teitä tällä tavalla.

Ja nyt tiedätte salaisuuden. Tämä koko tapaaminen järjestettiin, jotta voisimme vain istua kanssanne, ja olemme istuneet.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

17.10.2009 - KAIKEN TODENNÄKÖISYYDEN VASTAISESTI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 10:58

KAIKEN TODENNÄKÖISYYDEN VASTAISESTI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
17.10.2009 Montreal, Kanada
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lee:

Teidän jotka nautitte profetioista, kannattaa lukea tämä kanavointi. Kryon ulottaa paljon pidemmälle kuin ennen mahdollisuudet siitä, mitä voimme saada aikaan maan päällä. Hän rakentaa "Kaiken todennäköisyyden vastaisesti" -esityksensä asioista, joista olette kuulleet hänen ehkä puhuvan aiemmin, mutta tällä kertaa hän viimeistelee kuvan Lähi-idän rauhasta ja siitä, miten se voitaisiin saavuttaa. Joistakin se on typerää, toisista todellista. Historia tulee vahvistamaan sen tai sitten ei, mutta jos se yhtään muistuttaa viimeisiä 10 vuotta - niin Kryon on ollut oikeassa tähän mennessä…

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Montrealissa, Kanadassa.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Olen sanonut tämän aiemminkin juuri täällä, tämän rakennuksen energiassa. On aina ihmisiä, jotka eivät halua uskoa tätä [kanavoitua viestiä]. Tänäänkin on niitä, jotka istuvat edessäni vanhoina sieluina - kuten ne jotka tunnen - ja ristivät käsivartensa sanoen: "Se on ihminen, joka teeskentelee kanavoivansa." He eivät halua ajatella, että tämä saattaa olla todellista. Kuitenkin heidän vieressään on sellainen, joka on vuosia pystynyt näkemään värejä ja joka voi kokea moniulotteisuuden ominaisuuksia. Se on mielenkiintoista, kaksi ihmistä rinta rinnan - toinen täysin eri mieltä siitä, mitä tapahtuu, ja toinen parantuu.

Mitä tämä sitten kertoo teille? Se osoittaa sen, että olette vapaita, täysin vapaita omaksumaan tai olemaan omaksumatta ne energiat, jotka laitetaan eteenne. Näin homma toimii enkä pyri tänä iltana vakuuttamaan niitä, jotka eivät halua tulla vakuuttuneiksi. Olen täällä kera informaation, olen täällä kera rakkauden ja olen täällä niitä varten, jotka haluavat nauttia tästä energiasta.

Herääminen on erittäin henkilökohtainen kokemus. Teitä kunnioitetaan, jokaista sielua täällä, riippumatta siitä, uskotteko tämän kanavoinnin todellisuuteen vai ette. Jumala kunnioittaa ja rakastaa teitä tasavertaisesti. Tuntekaa tämä, jos tahdotte. Jotkut lähtevät tänään ulos uskomatta pätkääkään. Sillä ei ole merkitystä, sillä rakkautta on täällä joka tapauksessa.

Minäpä kerron teille jotain, mitä haluan teidän miettivän. Ette ehkä usko, että se on todellista, mitä tällä näyttämöllä tällä hetkellä tapahtuu. Kumppanini on minun takapenkilläni. Hän ei ole transsissa. Hän kuuntelee antaessaan minulle mikrofonin ja minä käytän hänen persoonaansa, tietämystään, kieltään, älyään ja akaasisia kokemuksiaan. Käytän ihmisastiaa ja näiden vuosien aikana se putki, jonka hän on kehittänyt kanssani, on puhdistunut, tullut vilpittömämmäksi ja avautunut enemmän. Nyt voin puhua teille eri tavalla kuin 20 vuotta sitten. Ette kuitenkaan ehkä edelleenkään usko sitä.

Ympärillänne on seurue, mitä kutsutte enkeleiksi tai oppaiksi tai minkä tahansa nimen valitsettekin. Ne ovat täällä tukenanne ja ne ovat täällä koko elämänne ajan - ette kuitenkaan edes tiedä sitä. Joillakin teistä ne vain seisovat paikalla koko elämänne ajan eikä niiden sallita sanoa mitään. Teidän vapaa valintanne takaa sen. Ne rakastavat teitä mittaamattomasti - kuitenkaan ne eivät voi sanoa sanaakaan tai tehdä itseään tunnetuksi.

Ne tulevat tänne kanssanne. Ne seisovat sängyn ympärillä, kun synnytte, ja ne ovat kanssanne koko elämän. Koko elämän! Kun otatte viimeisen hengenvetonne, ne ovat paikalla. Jos ette kuitenkaan koskaan puhu niille, ne eivät sano sanaakaan. Ja jos elätte täyden elämän, olette 90-vuotias tai 100-vuotias kuollessanne… mutta ne eivät sano sanaakaan. Näin paljon teidän vapaata valintaanne kunnioitetaan. Ne eivät töni teitä, ne eivät töki teitä. Ne eivät kerro, että teidän olisi pitänyt tehdä tätä tai teidän olisi pitänyt tehdä tuota. Ainoa tapa jolla ne antavat teidän tuntea ylipäätään mitään, on silloin, jos ilmaisette puhtaan tahtonne puhua niille. Eikä teidän tarvitse tietää niiden nimiä, koska niillä ei ole sellaisia.

Tässä porukassa on niitä, jotka tietävät tarkasti, mistä puhun, koska he ovat löytäneet nämä apurit. He ovat kuulleet niistä mentyään eräänä päivänä polvilleen meditoidessa ja sanoneet: "Jos olette siellä, kertokaa se minulle, koska haluan muuttaa asioita elämässäni. Haluan muuttaa asioita itsessäni - kaiken todennäköisyyden vastaisesti. Haluan muuttaa sitä, kuka olen. Haluan löytää Jumalosan itsestäni." Tämä aktivoi ne kaikki!

Ne ovat ainutlaatuisia ja erilaisia jokaisella ihmisellä. Mutta voitte tuntea ne toiminnassa. Synkronismia alkaa tapahtua. Persoonanne alkaa olla rennompi. Ahdistus alkaa mennä pois, draama vähenee ja elämänne ongelmat eivät ole enää yhtä vaikeita. Pitäisittekö siitä? Jotkut sanovat tämän olevan mahdotonta ja jotkut kaiken todennäköisyyden vastaisesti sen olevan totta.

Monet tuntevat, ettei kanavointi ole sopivaa. He sanovat: "Se on liian kummallista ja outoa. Tässä sitä ollaan ihmisen kanssa, joka vastaanottaa viestejä verhon toiselta puolelta. Miten kukaan voi oikeuttaa sen? Missä sellaista on henkisessä historiassa?" Kerron teille, missä sitä on historiassa, vaikka ette usein käsitä sitä. Tämän planeetan mitkään pyhät kirjoitukset - mitkään - syvällisimmät lukemanne kirjoitukset, eivät ole tulleet Jumalalta. Ne tulivat ihmisiltä, jotka kirjoittivat ne teille! Ne eivät ole Jumalan sanoja, ne ovat sellaisen ihmisen sanoja, jotka ovat jumalaisen korkeamman itsen vaikutuksen alaisuudessa.

Niin syvällisiä ne olivat! Jotkut niistä kirjoitettiin vankisellissä vain kuukausia ennen kirjoittajan kuolemaa - kirjoittaja ei kuitenkaan ollut ahdistunut. Hän oli iloinen ja kirjoitti ystävilleen, hyvin monille ystävilleen, ja sanat kuuluivat näin: "Ylistäkää Jumalaa, jolta kaikki hyvät asiat tulevat." Sitten kirjoittaja jatkoi puhuen korkeamman itsen löytämisen ilosta. Nämä ovat kirjoituksia ihmisiltä, jotka ovat rakastuneet Jumalaan!

Kuunnelkaa: Luoja puhuu syvällisimmällä ja muinaisimmalla tavalla ihmiskunnalle tällä hetkellä tässä huoneessa. Ette kenties oivaltanut sitä? Kuitenkin edelleen on aina niitä, jotka sanovat: "No, se ei ole sopivaa, koska se oli ok silloin, muttei ole nyt." He sanovat: "Meillä on kaikki nuo kirjat. Kaikki tieto on siellä. Emme tarvitse mitään uutta. Tämä on toisesta ajasta ja paikasta."

Voi, ihmisolennot, kerron teille, että olette luomassa tällä planeetalla muutosta, mikä on hyvin uutta. Ettekö haluaisi tietää vähän enemmän siitä? Tyydyttekö tosiaankin vain noihin asioihin menneisyydestä? Ettekö haluaisi tietää, mikä tuo teidät tähän huoneeseen tänään? Kenties haluaisitte tietää enemmän energioista, joita täällä pyörii? Tämän illan viesti on yleiskuva, mitä voitte tutkia. Haluan teidän kuulevan tämän.

Tänä iltana täällä on suloinen tila. Kutsumme teidät tuntemaan niitä olentoja, jotka työskentelevät ympärillänne. Yleisössä on kaksi, jotka ovat äskettäin menettäneet rakkaansa. Tiedän, keitä täällä on, ja tiedän, keitä olette, ja puhun sydämellenne: ei ole sellaista kuin kuolema. Se on energiasiirtymä. Kestävintä ja syvällisintä asiaa tällä planeetalla ei voi koskaan tuhota. Se on rakkaus. Kuitenkin tunnette jotenkin, että se on poissa. Mutta se ei ole, sillä se rakas joka on poissa, on edelleen täällä. Hän on vain siirtynyt verhon taakse.

Unet joita näette heistä, ovat todellisia, viestit joita saatte, ovat todellisia, ja nämä rakkaat ovat täällä hengessä tänä iltana. He istuvat vieressänne ja huutavat teille sanoen: "Älä vaivu suruun, sillä olen täällä lopun elämäsi." Teidän täytyi kuulla tämä ja ehkä tulitte sen vuoksi. Tämä on niin todellista minulle! Voin nähdä ulottuvuudet, verhon kummankin puolen, kun tulen eteenne nyt.

Haluan selittää teille jotain: tällä planeetalla on tapahtunut asioita, jotka ovat yksinkertaisesti kaiken todennäköisyyden vastaisia. Ihmiset eivät vain katso niitä riittävästi nähdäkseen ne sellaiseksi, mitä ne ovat. Haluan kuljettaa teidät viimeisten 20 vuoden ihmeiden läpi.

Muutoksen alkaminen

Harmoninen yhdentyminen vuonna 1987 asetti uuden energian ja valmisteli maapalloa muutokseen ja siirryitte suoraan siihen. Asioita alkoi tapahtua nopeasti. Vuonna 1989 kumppanini salli minun tulla sisään ja aloittaa kanavoinnin. Ensimmäinen hänelle kanavoimani informaatio julkaistiin vuonna 1993. Sanoin, että planeetan magneettiverkko tulisi muuttumaan… merkittävästi. Se tosiaankin tapahtui teidän elinaikananne, kuitenkaan niin ei ollut tapahtunut koskaan vanhempienne tai isovanhempienne elinaikana. Kerroin teille, että kaiken todennäköisyyden vastaisesti näkisitte verkon siirtyvän merkittävästi - siirtyvän 10 vuodessa enemmän, kuin se oli siirtynyt 100 vuodessa. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti tämä tapahtuisi elämänne aikana. Sitten se tapahtui. Tänä päivänä se on mitattavissa. Se on helppoa kompassilla. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti se siirtyi ja tieteenne pani sen merkille.

Tieteellisissä tilastoissa on myös se tosiasia, että auringon heliosfääri on muuttunut myös merkittävästi. Se on pienentynyt. On eräs magneettiresurssi, mikä tulee aurinkokuntaanne ja mikä on osa sitä galaktista järjestäytymistä, mitä koette parhaillaan. Kaikki tämä ajoissa, aikataulun mukaisesti, kaikki tarkoituksenmukaista, rakas ihmisolentoni.

Kaikki tämä on linjassa sen kanssa, mitä Mayat kertoivat teille: yksi korkeimmista värähtelyistä, mitä maan päällä on koskaan nähty, kehittyisi tässä muutoksessa. Eikä se tapahdu vuonna 2012. Se tapahtui vuonna 1998! Olette muutoksessa. Ainoa räjähdys mikä tapahtuu vuonna 2012, on sen länsimaisen maailman mytologian räjähtäminen, mikä yrittää saada teidät pelkäämään tuota päivämäärää! Olette muutoksessa tällä hetkellä ja magneettiverkko on osa sitä. Kerroin teille tästä 20 vuotta sitten ja nyt se on täällä. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti olette kokeneet sen.

On niitä, jotka sanoisivat: "No, se olisi tapahtunut joka tapauksessa. Minusta se ei ole niin vaikuttavaa, koska se on astronominen tapahtuma." Ihmiset tekevät näin. Myös jonkin hyvin erityisen tapahtuman jälkeen he sanovat, että se olisi tapahtunut joka tapauksessa.

Se on totta. Galaktinen järjestäytyminen olisi tapahtunut joka tapauksessa, vaikkei ihmisiä olisikaan ollut planeetalla nauttimassa siitä. Mutta siihen liittyvä esoteerinen värähtely on "maukasta" ja näette sitä kaikkialla. Kenties tarvitsette vielä muutamia "kaiken todennäköisyyden vastaisesti" -episodeja, ennen kuin alatte ymmärtää, että tämä on ainutlaatuista muutosaikaa teille kaikille. Se on erilaista. Näette asioita, joita eivät edes muinaiset esi-isänne koskaan nähneet. On muutosaikaa.

Samassa puhtaaksikirjoituksessa vuonna 1993 kerroin teille, että säämallit muuttuisivat kovasti. Sanoin, että 20 vuodessa näkisitte sitä dramaattisesti. Oletteko nähneet? Se on täällä. Huomaatte myös, ettei tiettyjä avainsanoja sanottu. En koskaan sanonut mitään lämpenemisestä, enhän? Lämpeneminen on luonnollinen syklinen tapahtuma ennen tulevaa kylmenemistä! Se liittyy tämän planeetan vesikiertoon ja geologisesti se on nopeutunut. Aika on suhteellista ja parhaat tiedemiehenne ovat kutsuneet sitä niin. Tämän planeetan värähtelymuutoksessa olette nopeuttaneet aikaa - ei mekaanisten kellojenne aikaa eikä sitä aikaa, missä radioaktiiviset isotooppienne purkautuvat, ei sellaista aikaa. Sen sijaan kyse on moniulotteisesta ajasta, joistain moniulotteisen muutoksen aiheuttamasta. Olette nopeuttaneet sitä. Se liikkuu paljon nopeampaa ja kehonne tietää sen. Tunnette sen. Tiedätte sen kulkevan nopeammin, eikö niin? Ja niin tapahtuu maapallollekin.

Geologia nopeutuu. Saatte asioita, joita geologit eivät odottaneet tapahtuvan 100 vuoteen. Tämä on vesikiertomuutosta, mikä vaikuttaa säätilaan. Kerroimme teille sen ja olette siinä. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti säätila on muuttunut! Se ei tehnyt niin vanhempienne tai isovanhempienne tai heidän vanhempiensa elinaikana. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti olette täällä näkemässä sen.

Sitten on niitä, jotka istuvat sanomassa: "No, se olisi tapahtunut joka tapauksessa. Se ei todista mitään, Kryon. Sinun täytyy näyttää minulle enemmän." No, minä näytän. Siihen mennessä, kun lopetan, haluan teidän näkevän tämän selvästi. Tähän muutokseen sisältyy liian monia yhteensattumia ja se tosiasia, että kerroimme teille monista asioista vuosia ennen niiden tapahtumista, tekee tästä vieläkin erityisempää, eikö vain? Jos siis aiotte istua ollen älyllinen, tehkää niin. Mutta jossain kohtaa älyn on antauduttava tosiasioille.

Vanhat profetiat olivat yhtä mieltä maailmanlopusta. Kaikki yhdistyivät suunnilleen ajankohtaiseen vuosituhannen vaihdokseenne. Yhtymäkohtana oli, että kaksi maailman supervaltaa heittäisivät atomipommeja toistensa niskaan. Sitten teillä olisi maailmanloppu tai ainakin sen maailman loppu, millaisena tunsitte sen. Monet profeetat antoivat tämän teille. Tätä Kryon ei keksinyt tätä keskustelua varten ja tiedätte sen. Voitte nähdä sen omien uskontojenne pyhissä kirjoituksissa. Se on myös Nostradamuksen nelisäkeissä. Se on myös alkuperäiskansojen kirjoituksissa tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Sitten kaiken todennäköisyyden vastaisesti jotain tapahtui - sitä ei voinut tapahtua loogisella ja älyllisellä tasolla, mutta se tapahtui. Yhdessä yössä toinen maapallon poliittisista jättiläisistä kaatui. Neuvostoliitto lakkaisi olemasta. Jos olisitte kysyneet vanhemmiltanne siitä, he olisivat sanoneet: "Mahdotonta." Jos olisitte kaksikymmentä vuotta sitten kysyneet tämän mahdollisuudesta Pentagonista, he olisivat sanoneet: "Mahdotonta." Ja jos olisitte kysyneet Kremlistä, he olisivat sanoneet: "Naurettavaa." Kuitenkin kaiken todennäköisyyden vastaisesti niin tapahtui. Se on osa muutosta. Se on osa tätä uutta energia-aikakautta, mikä on käsillä. Toinen supervalta oli eliminoitava. Yhtäkään pommia ei pudotettu. Yhtäkään taistelua ei taisteltu. Tietoisuus teki sen, jos olette huomanneet.

Mitä ajattelet tästä, ihmisolento? Supervallan kaatamisesta pelkällä tietoisuudella? Tämä on kolmas listallani, joten miten monta tapahtumaa tarvitset nähdäksesi, että kaiken todennäköisyyden vastaisesti jotain on tapahtumassa?

Kolme vuotta sitten annoin teille profetian, mikä ei ollut profetia, eikä tulevaisuuden kertomista, vaan sen sijaan raportti voimakkaimmista mahdollisuuksista, joita oli todellisuudessanne. Nämä ovat tapahtumia, joita saatoimme nähdä tulevan, koska luotte niitä hitaasti. Meillä on kyky nähdä ne mahdollisuudet, mitä olette luomassa - mitä ette pysty näkemään - ja näin tämän ja kerroin sen teille. Se oli, että jättivaltiossa aivan rajanne alapuolella [USA] suurimmat yritykset kadottaisivat vakautensa, talouslinnakkeet kaatuisivat. Sanoin sen alkavan vakuutuspuolesta ja se alkoi.

Kun katsotaan niitä yrityksiä, jotka olivat kirjaimellisesti amerikkalainen unelma, jotka kuuluivat Yhdysvalloille, niitä jotka keksivät ja loivat auton muulle maailmalle, niiden liiketoiminta ei ole tänä päivänä "normaalia". Kaiken todennäköisyyden vastaisesti.

Jos olisitte kysyneet joltain autoalan johtajalta 20 vuotta sitten, voisiko niin tapahtua, hän olisi sanonut: "Ei. Olemme vahvoja. Mikään ei voisi saada sitä aikaan." Kaiken todennäköisyyden vastaisesti niin tapahtui. Ja teidän on tärkeää ymmärtää miksi. Rakkaat ystävät, tässä ei ole mitään rangaistusta. Nämä bisnekset eivät kaatuneet, koska ne olivat korruptoituneita. Ne eivät kaatuneet, koska ne tekivät jotain väärin. Ei homma niin toimi. Jos homma toimisi niin maan päällä, monet asiat olisivat kaatuneet kauan sitten, eikö vain? Niin homma ei toimi. Sen sijaan teillä oli sellaisia muutoksen alkusiemeniä rahoitus- ja pankkitoiminnassa, jotka puhuivat vilpittömyydestä. Massatietoisuus päätti keksiä uudelleen sen tavan, millä pankkiirit toimivat pankeissaan ja millä vakuutusyhtiöt saavat rahansa. Sääntöjen oli muututtava ja ne muuttuvat!

Monet miettivät edelleen, mitä tapahtui. Tällä planeetalla tapahtuu taloudellista karsimista, mikä alkaa Pohjois-Amerikasta, ja kerroin teille sen muutamia vuosia sitten. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti niin on tapahtunut, kuten sanoimme.

Mitä aiotte tehdä tällä informaatiolla? Tämä on neljäs niistä kuudesta tapahtumasta, jotka annan teille. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti ne tapahtuivat. Alatteko saada tästä kuvan? Miten monella teistä on rohkeutta, kypsyyttä ja näkemystä juhlia lamaa? Voitteko sanoa: "Kiitos, Jumala, että siirrymme eteenpäin vähän vilpittömämmin näissä asioissa, joiden luulimme kenties hukuttavan meidät." Salaliittolaiset kertovat teille, että tätä ja tuota tapahtuu ja että olette kaikki tuhoon tuomittuja. Ja todisteena siitä on ironisesti lama! Edelleenkään ei ymmärretä, että karsitte järjestelmää vilpittömyyden hyväksi.

Minäpä kerron vähän lisää maasta alapuolellanne [USA]. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti - kaiken todennäköisyyden - heillä on värillinen presidentti. Sitä ei oletettu tapahtuvan vielä kahteen sukupolveen. Kysykää sosiologeilta tästä, sillä he tutkivat mahdollisuuksia. Oli yksinkertaisesti liikaa vihaa, liikaa ennakkoluuloja, liikaa kysymyksiä ja liikaa ongelmia rotujen välillä tämän sallimiseksi. Kuitenkin se tapahtui. Kaikkien rotukiistojen vallitessa mietitte ehkä, miten he koskaan ratkaisisivat nuo rotukysymykset? Kuitenkin kaiken todennäköisyyden vastaisesti he valitsivat värillisen miehen. Haluaisin kertoa teille, että tämä voi tapahtua vain tietoisuusmuutoksen myötä. Se tapahtui aivan liian aikaisin niiden mukaan, jotka tutkivat näitä asioita.

Nämä eivät ole esoteerisia tapahtumia. Nämä ovat tapahtumia ympärillänne todellisessa elämässä ja on syynsä, että annan näitä asioita teille tutkittavaksi. Voitte katsoa näitä, koska silloin kun saatte numero seitsemän, teidän täytyy uskoa, koska se ei kuulosta mahdolliselle. Tämä oli numero viisi.

Numero kuusi on vasta alkamassa tapahtua ja näitte todisteen siitä tänä vuonna. Taaskin annan teille mahdollisuuden - en profetiaa tulevaisuudesta ennuste-eukkona, vain mahdollisuuden siitä, mitä sellaista on valmistumassa, mitä te ette voisi nähdä. Kirjassa The Great Shift, jonka on koonnut se ihminen, joka järjesti tämän kokoontumisen (Martine Valeé), sanoin, että Iranissa tapahtuu vallankumous. Siellä tapahtui ja nyt haluaisin antaa teille tarinan lopun.

Näittekö sen? Se alkoi tänä vuonna. Siemenet ovat olemassa merkittävää Iranin vallankumousta varten. Voi, se tukahdutettiin - vai tukahdutettiinko? Se kasvaa tälläkin hetkellä. Hyvin harvat kontrolloivat hyvin monia tuossa maassa, jota on kirjaimellisesti kutsuttu Paholaisen valtakunnaksi. Eikö se ole kummallista? Niin tapahtui neuvostoliittolaisillekin ja katsokaa, mitä tapahtui.

Annetaan historian näyttää, mitä tapahtuu, sillä nämä ovat mahdollisuuksia, joita annan teille. Tämä on numero kuusi. Iranin vallankumousta kutsutaan Suureksi vallankumoukseksi. Mullahit poistetaan. Tulette näkemään sen. Jos mahdollisuudet ovat niin voimakkaat kuin tänä päivänä, tulette näkemään sen. Ja mullahien poistamisen myötä löytyy nuori iranilainen sivilisaatio, jotka ovat kypsä uskossaan, joka tietää mitä haluaa ja joka saa aikaan vakauden. Itse asiassa siitä voi tulla niin vakaa - oletteko valmiita tähän toteamukseen? - että Iranin vakaus voi lopulta johtaa vakaaseen Lähi-itään. Iranilaisten vaikutus voi todella johtaa siihen, minkä annamme teille numero seitsemänä (seurattavaksi), sillä iranilaiset voivat aivan hyvin aloittaa rauhan synnyttämisen Israeliin.

Tässä on koko kierros. Kaksikymmentä vuotta sitten sanoin: "Maapallo kulkee niin kuin juutalaiset". Ja kerron teille, että olette odottaneet ratkaisua eikä se tule Pohjois-Amerikasta, kuten monet ovat ajatelleet. He ovat sanoneet: "Pohjoisamerikkalaiset ovat ainoita, jotka voivat saada tämän aikaan. Yhdistyneet kansakunnat - ainoa joka voisi saada tämän aikaan." Katsokaa, miten se saadaan aikaan! Se tapahtuu lähi-itäläisten kesken. Kuten olen sanonut aiemmin, kypsä ja vakaa Iran tekee rauhan ympärillään olevien kanssa, kenties myös aloittaa islamilaisen valtioliiton ja heidän resurssiensa ja taloudellisen kypsyytensä myötä voidaan nähdä, että yhden valtion ratkaisu voi toimia Israelissa. He haluavat saada rauhan tuolle alueelle, sillä se vaikuttaa heidän omaan vakauteensa.

Eikö tässä ala olla tolkkua teistä? Voi, mutta en ole antanut teille numero seitsemää. Jopa epäröin… se on liian uskomatonta, kun kuulette sen. Kuuntele, kumppanini: tämä ei ehkä tapahdu sinun elinaikanasi, mutta olet paikalla.

Tämä on merkityksellistä joillekin teistä ja jotkut teistä raapivat päätään sanoen: "En ymmärrä." Kuunnelkaa: Salomonin temppelin lopullinen uudelleenrakennus Jerusalemissa alkaa edetä islamilaisen rahoituksen avulla, yhdessä Israelin tukijoiden rahoituksen kanssa.

[Tauko]

"Nyt olet mennyt liian pitkälle, Kryon. Tämä on kaiken todennäköisyyden vastaista ja erittäin naiivi toteamus. Se on tietämättömyyttä ja vähän loukkaavaa juutalaisille." Niinkö?

Oikeastaan se ei ole niinkään suurta asioiden venytystä. Minäpä selitän, mitä heillä on tällä hetkellä. Jerusalemissa on tällä hetkellä eräänlainen pysyvä rauha, sillä todellisuudessa kolme pääuskontoa, viha-asteikon vastakkaisista päistä jakaa keskenään kaikkein pyhimmän ja pyhitetymmän maan, mikä heillä on. Ja se sattuu olemaan juuri sama paikka niille kaikille. Tuolla paikalla minne temppeli on määrä rakentaa, on Muhammedin, islamin profeetan, astraaliylösnousemuspaikka. Temppelivuori on tuo paikka ja se on kallisarvoinen myös juutalaisille ja kristityille.

Juutalaiset väittäisivät, että Abrahamin poika, Iisak, melkein surmattiin siellä. Heidän historiansa on selvä tältä osin. Myös kristityt uskovat tähän. Kuitenkin islamistisen maailman mukaan se oli Ismael, Abrahamin toinen poika, jolla oli tuo kokemus vuorella. Niinpä kumpikin jakaa saman pyhän paikan ja niiden on oltava rinnakkain rauhassa olosuhteiden pakosta. Oletteko huomanneet? Tämä ei ole ongelmapiste Israelissa. Se on kaikkialla ympärillä, mutta Temppelivuorta pidetään pyhänä. Tosiasiassa he ovat jakaneet tämän tilan jo kahden sukupolven ajan.

No niin, minäpä lisään uutta energiaa. Se mitä annan teille nyt, on jo tekeillä, ja vaikka näyttää kaukaa haetulta, että juutalaiset ja arabit yhdistyisivät rahoittamaan Salomonin temppelin uudelleenrakentamista, niin tämän siemenet on jo synnytetty. Ajatelkaa hetken kummankin ryhmän uskomattomia resursseja!

Tämä olisi juutalaisten temppelille kolmas kerta ja sen keskellä olisi vuoren islamilaisen temppelin loisto. Yhdessä he rakentaisivat jotain, minkä he voisivat jakaa, mutta tässä prosessissa siitä tulisi suurempi kuin koskaan - kenties suurempi kuin mikään, mitä on koskaan rakennettu! Yhdessä he keksisivät tapoja, joilla kumpikin voisi käydä omassa osassaan - ja palestiinalaiset voisivat käydä omassa osassaan ensimmäistä kertaa vapaasti ja avoimesti. Myös ne jotka eivät ole islamilaisia, voisivat tulla sisään nauttimaan tämän pyhän paikan kauneudesta - ensimmäistä kertaa ilman, että vieressä seisoo aseistettuja sotilaita mahdollisten levottomuuksien varalta.

Kaiken todennäköisyyden vastaisesti ja ensimmäistä kertaa historiassa, juutalainen ja islamilainen valtio yhdistyisivät neutraalilla alueella omasta sopimuksestaan ja Iranin avustuksella. Vakaus tulisi lopultakin. Kuka olisi tämän todellinen edunsaaja? Se olisi Iran, suurin ja vakain maa Lähi-idässä.

Tulee se päivä, kumppanini, jolloin Lähi-itä ja sen levottomuudet ovat vain kaukainen muisto. Mikä on muistonne Irlannista ja heidän ongelmistaan? Entä Saksasta, Japanista ja Venäjästä? Puolen vuosisadan aikaiset, entiset viholliset käyvät nyt vapaasti kauppaa toistensa kanssa ja taloudet ovat punoutuneet yhteen. On aika nähdä tämä sama piirre Lähi-idässä. Mahdotonta? Kaiken todennäköisyyden vastaista?

"Maapallo kulkee niin kuin juutalaiset", sanoin teille. Sitten kun näette tämän mahdollisuuden siemenen Israelissa, tiedätte, että olette matkalla kohti maailmanrauhaa. Tuossa mahdollisuuspiirteessä voitte nähdä alun sille, mitä voi tapahtua planeetalla. Tuhansien vuosien viholliset voivat katsoa toisiaan silmiin ja sanoa: "Emme pidä toisistamme, mutta tehdään yhteistyötä ja rakennetaan jotain merkittävää. Tehdään siitä ainutlaatuinen, jotta voimme kumpikin nauttia siitä. Luodaan sille toimintatapa. Emme ole samaa mieltä ja meillä on ollut sotamme. Mutta tämä pyhä paikka on liian kaunis ollakseen tällä tavalla vihassa." Odottakaa selkeämpiä mieliä, koska energia on muuttumassa - kaiken todennäköisyyden vastaisesti. Tämä on numero seitsemän.

On mahdollisuus, että ennen kaiken tämän tapahtumista, näillä alueilla tapahtuu vielä leimahdus - sellaista on vanha energia ja sellaisia ovat ne, jotka haluavat siirtää planeettaa taaksepäin energiassa. On ja tulee olemaan jonkin aikaa niitä, jotka ovat valmiita kuolemaan saattaakseen maapallon takaisin pimeyteen ja siihen tietoisuuteen, mikä on alkeellista, yksinkertaista ja valaistumatonta. Mutta olen antanut teille välähdyksen tulevaisuudesta - jokseenkin etäältä, mutta riittävän läheltä ollakseen todellista teille.

Mitä aiotte tehdä tällä informaatiolla? Monet nauravat, osoittavat ongelmia ja ajankohtaista vihaa ja sanovat teille, että se on yksinkertaisesti "kaiken todennäköisyyden vastaista". Jos he tekevät näin, voitte hymyillä, koska juuri niin on. Kaiken todennäköisyyden vastaista on päivän energiaa ja se edustaa muutosta.

Mikä on kaiken todennäköisyyden vastaista omassa elämässänne? Tiedän, keitä täällä on. Liittyykö se perheeseen? Liittyykö se terveyteen? Mistä olette sanoneet: "En voi tehdä sitä?" Minkä olette nimittäneet mahdottomaksi. Se on osa ihmisten kolmannen ulottuvuuden listaa - mahdolliset tehdä ja mahdottomat tehdä. Ihmiset pitävät näitä kuin fysiikan lakeina!

Pyydän teitä tänä iltana tulemaan moniulotteiseksi kanssani, koska näen, keitä olette, ja näen niiden suurenmoisuuden, jotka istuvat tuoleissa. Näen sen luomiskyvyn, joka teillä kaikilla on. Heittäkää pois nuo listat, mitä ette voi tehdä. Jos tällä listalla on numero kahdeksan, niin se olet sinä! Minkä olet päättänyt olevan sellaista, mitä et voi tehdä kaiken todennäköisyyden vastaisesti? Voit saada tuon parantumisen. Kenties kyse on rakkauden parantumisesta ja tiedät, kenelle puhun.

Mille perheenne osalle ette enää puhu? Kenties he ovat muuttuneet? Kenties te olette muuttuneet? Tiedättekö, mitä rakkaus tekee tällä planeetalla? Se on rauhan luoja. Muodostakaa uudestaan yhteydet, joiden ajattelette olevan poissa. Mahdotonta? Kaiken todennäköisyyden vastaista? Kenen sellaisen olette tavanneet tämän kokoontumisen synkronisissa, ketä ette tunne? Oletteko ajatelleet itseksenne: "Menen jonkun sellaisen luo, ketä en tunne. Kenties hänellä on jotain, mitä tarvitsen? Kenties minulla on jotain hänelle?" Se on synkronismia! Tiedättekö, että siksi vanhat sielut tulevat yhteen?

Tulee aika, jolloin tulette sen vuoksi tällaiseen kokoontumiseen. Voi, ette kuuntelemaan puhujaa, vaan tapaamaan toisianne! Mutta ette ole vielä oikein tunnistaneet sitä, ettehän? Vai oletteko? Tällä on niin monia asioita piilossa. On niin paljon mahdollisuuksia… kaiken todennäköisyyden vastaisesti.

Tämä on Kryon-energiaa. Se on feminiinistä energiaa, jonka antaa miesääni, mutta tiesitte tämän, eikö vain? Se on äiti-isäenergiaa. Sen vuoksi olemme täällä - auttamassa teitä näkemään, mitä sisällänne on. Sitä teemme - muistutamme teitä siitä, kuka olette, ja pyydämme teitä alkamaan muistaa kaiken.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

7.11.2009 - MERKITTÄVÄ TIETEELLINEN ENNAKKO-ODOTUS

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 10:59

MERKITTÄVÄ TIETEELLINEN ENNAKKO-ODOTUS

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
7.11.2009 Gaitherburg, Washington DC:n alue
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lee:

Tämä viesti on täynnä tiedettä, fysiikkaa ja geologiaa, mutta teidän ei tarvitse oikeastaan tietää mitään noista aihealueista. Päinvastoin - ja luultavasti loukaten melkein kaikkia tiedemiehiä - Kryon kuvaa, miten säännönmukaisuuden lineaarinen ennakkoasenteemme estää meitä siirtymästä kvanttiajatteluun. Estääkö rakkautemme tieteellistä säännönmukaisuutta kohtaan meitä näkemästä, miten asiat todella toimivat?

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Gaitherburgissa, Marylandissa.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Se tapahtuu nopeasti, eikö tapahdukin, siirtymä ihmisen ja sen välillä, joka kanavoi viestiä tuolta puolen? Kenties se tapahtuu vähän liian nopeasti niille, jotka tuomitsisivat sen, mitä tällä tapahtuu? Mutta kumppanini ei kertonut teille sitä, että ei ole varsinaista siirtymää, koska olen aina hänessä "pinnan alla". On hänen valintansa pitää energiaani tällä tavalla - kyetä hyppimään edestakaisin rakkausviesteissä, joita hän puhuu ja joita minä puhun. Niinpä sanomme sinulle, ihmisolento, että jokainen teistä voi päästä tilaan, missä on pieni siirtymä tai ei lainkaan siirtymää teidän ja korkeamman itsenne puheen välillä.

Sitä on vaikeaa määritellä, mistä aion puhua tänään. Annetaanpa kumppanini keksiä otsikko tälle kanavoinnille, sillä ihmiset nauttivat siitä. He haluavat käsittää "odotettavissa olevan luokan". He haluavat saada jonkinlaisen määritellyn prosessin kaikkeen, mitä he tekevät, joten annan hänen tehdä sen. Sillä aion puhua ulottuvuuden havaitsemisesta entisestä poikkeavalla tavalla. Haluan antaa teille vähän sen mekaniikkaa, sen toimintatapaa ja myös vähän sitä, mitä kumppanini kutsuu villikortin luomiseksi - niitä asioita joita ette odota tai joihin ette usko. Niinpä minun on aloitettava esimerkillä.

Esittelen teille Henryn ja Maryn. He ovat sarjakuvahahmoja, tikku-ukkoja paperilla. He ovat kaksiulotteisia. Tietysti he ovat älykkäitä, koska tämä on opettavainen tarina. [Kryon hymyilee] Heidän elämänsä ei ole mutkikasta ja he ovat yksinkertaisia tikku-ukkoja. He ovat selvittäneet kaiken. Heillä on myös rakkautta. He eivät ole koskaan tienneet muusta kuin kaksiulotteisesta elämästään ja he ovat tyytyväisiä siihen. He tuntevat sen paperin rajat, jolla he ovat, ja he tyytyvät siihen. Heillä ei ole ollut koskaan muuta. He tietävät, mitä he voivat tehdä ja mitä eivät. Henry ja Mary ovat tyytyväisiä todellisuuteensa.

Mukaan tulee vapaa ajattelija, joka on piirretty vähän eri tavalla. Tämä kummallinen hahmo alkaa puhua heille kummallekin kolmannen ulottuvuuden mahdollisuudesta - "ylä- ja alapuolen" ajatuksesta. Hän puhuu 3D:stä sen 2D:n sijasta, mistä he tällä hetkellä nauttivat. Se on alku sellaiselle todellisuuskäsitykselle, millaista he eivät ole nähneet ja millaisessa he eivät tunne olevansa osallisena - eivätkä he voi oikeastaan ymmärtää sitä.

Katsotaanpa, mitä Henry ja Mary tekevät tällä informaatiolla. Ensinnäkään he eivät ymmärrä sitä. Se on vähän liian ylevää heille. Toiseksi se on heidän todellisuutensa ulkopuolella, joten heitä ei juurikaan kiinnosta. Heillä ei ole sille käyttöä, joten heille se on arvailua ja näin he eivät oikeastaan usko sitä tärkeäksi tai olemassa olevaksi. Siitä tulee tiedefantasiaa, jotain mikä ei koskaan liity Henryyn ja Maryyn, jotka kuitenkin ovat vain 2D-piirrtoksia paperilla.

Monet jotka istuvat lukemassa tätä 2D-paperia, ovat samanlaisia. Mikään mikä on 3D-todellisuutenne ulkopuolella, ei kiinnosta teitä. Ei valinnan perusteella, vaan koska olette osa toimintamallia, mikä on aina ollut - 3D-toimintamallia missä olette eläneet koko elämänne. Se on todellisuus, minkä ulkopuolella on vaikea ajatella, eikä monia voisi todellakaan vähempää kiinnostaa sen tutkiminen. Mitä itse asiassa siinä oikeastaan on vikaa, missä he elävät? Se toimii.

Teillä on käsillä uusi kvanttimuutos. Se vaatii ihmistä ymmärtämään enemmän sitä, mitä hänen ympärillään on ja mikä on näkymätöntä mutta hyvin todellista. On alettava ymmärtää ja uskoa, etteivät kaikki asiat ole näkyviä ja ymmärrettäviä 3D-ajattelulle ja että maailman osana on paljon muutakin, mutta sen ymmärtäminen vaatii vierasta logiikkaa.

Paras tapa jolla voin aloittaa tämän tutkimuksen myönnetyssä ajassa, on viedä teidät matkalle ja antaa teille vähän informaatiota. Tässä viestissä on asioita, joita rakastavat tieteestä kiinnostuneet. Toisille jotka eivät ole mieleltään tieteellisiä, ne eivät ehkä "nappaa", mutta he voivat silti osallistua antamaani analogiaan ja ymmärtää oppitunnin.

Haluan viedä teidät todelliseen paikkaan, mutta tänään sen täytyy olla vain luovassa mielessänne. Tämä paikka on todellinen, mutta ette voi mennä sinne tällä hetkellä - ette vielä. Mielenkiintoista on se, että jokainen teistä on itse asiassa ollut siellä, silloin kun et ole olleet maan päällä. Ennen sitä kun olitte ihmisiä, vietimme aikaa siellä. Se on uskomattoman kaunis paikka. Näkymä on - sanoisimmeko - yliluonnollinen. Haluan viedä teidät oman galaksinne ulkopuolelle katsomaan spiraalia yläpuolelta. Tulkaa kanssani hetkeksi. Teeskennelkää hetken aikaa, että avaruuden paineet ja lämpötilat eivät vaikuta ihmiskehoonne. Millään noista asioista ei ole merkitystä, sillä olette suojakuplassa, mikä on henkinen itsenne. Menemme kaikki yhdessä katsomaan tätä upeaa näkymää.

Ihmisenä teihin iskee avaruuden hiljaisuus ettekä ymmärrä tai myöskään arvosta sitä, että jokainen tähti laulaa laulua. Minä kuulen ne kaikki. Se mikä on teille hiljaisuutta, on sinfoniaa minulle, sillä ne valovärähtelyt joita lähetetään tähdistä, yhdistyvät kuoroksi, värähteleväksi "sonorisuudeksi", mikä on kaunista. Maailmankaikkeus laulaa minulle, sillä olen kvanttinen.

Ne osanne jotka ovat kvanttisia, alkavat porautua kolmannen ulottuvuuden osienne läpi. Tuo yhteensulautuminen luo ajattelumallin, mikä eroaa kaikista muista malleista planeetalla. Sillä planeetalla ei ole ollut tällaista aikaa, jolloin teitä pyydetään ajattelemaan mukavan todellisuuslaatikkonne ulkopuolella ja ylittämään luonnollinen ennakkoasenteenne. Katsokaa galaksianne kanssani hetken aikaa. Sen kaunista spiraalia - kaikki liikkuvat hitaasti yhdessä ja pyörivät hitaasti kuin valolaatta. Ottakaa tämä kaikki sisään.

Annan teille tänään tiedettä. Annan teille tänään tietoa, mikä tulee esiin ja tunnetaan vasta tulevaisuudessanne. Ja koska tämä kirjoitetaan puhtaaksi, tulee aika, jolloin osoitatte tätä viestiä sanoen: "Kryon oli oikeassa." Ja sitten kun teette sen, kun tiede vahvistaa teille tänään kertomani, haluan teidän katsovan koko viestiä. Koska silloin "uskomustekijänne" tietää myös, että puhun totta puhuessani suhteestanne Henkeen, luojaan sisällänne. Olen oikeassa, kun puhun siitä, mitä on edessänne tulevaisuudessa, ja ainoa syy siihen, että annan tiedettä teille nyt, on, että lineaarisuutenne ja ennakko-odotuksenne yhdistää sen tulevaisuuteen. "Niin kuin tapahtuu yksi, tapahtuu toinenkin", sanotte, "siksi kiinnitän huomiota kaikkeen sanottuun."

Galaksin tarkastelua

On kaunista, eikö olekin, kun olemme pysähtyneet tänne kotigalaksinne yläpuolelle? Tässä hetken hiljaisuudessa - kuten sitä kutsutte - kun katsellaan galaksin hidasta liikkumista, kiertymistä yhdistyneenä spiraalina, on niin uskomattoman, yliluonnollisen upeaa, mitä ei voi kuvata sanoilla. Nyt vien teidät sisään ja kerron vähän siitä, mitä tapahtuu ja mikä on mysteeri tieteellenne. Tuolla on kummallisia asioita, jotka eivät sovi maallisiin ajattelumalleihin tai sääntöihin. Ne eivät sovi fysiikkaanne.

Henryllä ja Maryllä, noilla kahdella paperilla olevalla tikku-ukolla, oli myös tiedemiehiä. Heillä oli omat 2D-fysiikan lakinsa eivätkä he tarvinneet muuta. Kaikki toimi oikein hyvin, kunhan he vain pysyivät paperilla. Teillä on neljä fysiikanlakia, koska olette teknisesti ottaen 4D:ssä, ja nuo lait toimivat aivan hyvin. Nuo lait ovat todistaneet itsensä uudestaan ja uudestaan ja kunhan pysytte 4D:ssä (mitä kutsutaan 3D:ksi), ne toimivat aina.

Tässä on teille esoteerinen kysymys. Katsokaa noita tikku-ukkoja, Henryä ja Maryä. Miten monta fysiikan lakia todellisuudessa on 2D-hahmoilla? Onko koko sarja, mikä käsittää moniulotteisen todellisuuden, vai riittävästi tyydyttämään ainoastaan 2D-tarpeet? Vastauksen pitäisi olla selvä. Fysiikka on täydellistä havaintotavastanne riippumatta. Siksi Henry ja Mary tietävät, uskovat ja käyttävät vain 2D:tä, mutta kaikki lait ovat silti olemassa… valmiina löydettäviksi. Tikku-ukot eivät ymmärrä ehkä 3D:tä, mutta se on kuitenkin olemassa. Niinpä tämän ajattelun laajentamiseksi kysyn sinulta tätä, kolmiulotteinen olento: jos kertoisin sinulle, että on kuusi fysiikan lakia, jotka kattavat teille näkymättömät ulottuvuudet, montako lakia teillä on? Vastaus on sama kuin Henryllä ja Maryllä. Niitä on enemmän, kuin tiedätte, vaikka tiedostatte ja käytätte aktiivisesti vain neljää.

Ymmärrättekö? Neljä lakia, jotka teillä on, toimivat hyvin. Niissä ei ole mitään vikaa, mutta on muitakin, ja siksi viemme teidät tänne galaksinne yläpuolelle näyttääksemme sen kaiken teille. Ja se edustaa jotain sellaista, minkä myös astronomit voivat nähdä. Katsokaa: on jotain kummallista siinä tavassa, millä galaksi liikkuu. Huomasitteko?

Olemme antaneet teille aiemmin fysiikan kaksi lisälakia eikä nyt ole aika selittää niitä taas. Mutta silloin kun pääsette moniulotteisuuteen, tarkastelette moniulotteisia energioita, joiden on sisällettävä enemmän informaatiota kuin nykyfysiikkanne. Teillä on nyt neljä lakia. Kutsukaa niitä newtonilaisiksi, einsteinilaiseksi, "euclidilaiseksi", jos haluatte. Nämä ovat niitä, jotka toivat teidät siihen, missä olette tänä päivänä. Mutta katsokaa nyt kanssani hetken spiraalimaista galaksianne ja sen liikettä. Se ei liiku niin kuin aurinkokuntanne.

Laessa joita teillä on liikkuvista esineistä, on kolmannen ulottuvuuden ennakko-odotus säännönmukaisuudesta. Tieteenne etsii empiirisiä lakeja ja sen mitä löydetään, uskotaan pätevän kaikkeen. Mutta sitä ei käsitetä, että tässä sovelletaan ennakkoasennetta. Se toimii vain yhdellä taholla… 3D:ssä. Jos näitä sääntöjä sovelletaan vain yhteen ajan pelikenttään, voitte soveltaa lineaarista matematiikkaa ja selvittää siitä sen, mitä tarvitsette. Kaikki on suoralla janalla, kaikki etenee eikä muutu koskaan, kaikki on aina samaa. Voitaisiin sanoa, että tieteenne perustuu yksinkertaiseen säännönmukaisuuteen!

"Kryon, mitä väärää siinä on? Se kuulostaa minusta hyvältä!" Tässä tulee vapaa ajattelija, joka sanoo: "Moniulotteisiin asioihin ei päde 3D-logiikka tai ennakko-odotus. Lait moniulotteisista heikoista ja vahvoista voimista ylittävät 3D-ymmärryksen ja saattavat näyttää jopa kaoottisilta ja epäjohdonmukaisilta."

Minäpä selitän lisää. Aurinkokuntanne toimii odottamallanne tavalla. Fysiikassa mitä olette soveltaneet asioiden liikkumistapaan avaruudessa, on kohteita, jotka ovat lähempänä aurinkoanne ja jotka kulkevat nopeammin, kuten esim. Merkurius. On kohteita, jotka ovat etäämmällä auringosta ja ne liikkuvat hitaammin (ulkoplaneetat). Kiertoratamekaniikan lait toimivat tässä. Etäisyys auringosta kehittyy kiertoratamekaniikan 3D-laeksi, jotka perustuvat löytämillenne säännöille gravitaatiosta, massasta, etäisyydestä ja vauhdista. Ja säännöt ovat oikeita… 3D:lle. Taas kerran, tämä antaa teidän lähettää avaruusaluksia tarkasti planeetoille, kohtaamaan ne kiertoradalla, ottamaan kuvia ja analysoimaan niitä.

Mutta katsokaa hetken aikaa nyt kanssani… galaksinne ei liiku sillä tavalla. Se on hienossa liikkeessä, mikä uhmaa "käänteisneliölakia" (laki joka määrittelee, miten energia katoaa lähteestä etäisyyden myötä). Se uhmaa gravitaation ja voiman peruslakeja. Se uhmaa yksinkertaisia, odotettuja ja yksittäisiä piirteitä siinä tavassa, miten asiat liikkuvat avaruudessa. Katsokaa galaksianne kanssani. Katsokaa sen pyörimistä. Se on melkein kuin lautasella. Kaikki liikkuu yhdessä. Kaikki! Kaikki pyörii samalla vauhdilla suhteessa keskukseen… kuin jättimäinen pyörä, missä kaikki on yhteydessä toisiinsa. Tämä jättilautanen käyttäytyy niin, kuin kaikki tähdet olisivat pikkukiviä, jotka on jotenkin liimattu avaruuden kankaalle ja ne liikkuvat kaikki yhdessä.

Miten niin voi olla? Mitä näette? Minäpä annan teille vihjeen. Olemme puhuneet vahvoista ja heikoista moniulotteisista voimista, jotka ovat nuo vielä löytämättömät viides ja kuudes fysiikan laki. Galaksinne liikkumistapa liittyy siihen, mitä galaksin keskellä on, ja se ilmaisee näitä voimia. Ajattelette sen olevan musta aukko, mutta se ei ole. Siinä on paljon enemmän, kuin kuvittelisitte. Oletteko panneet merkille, että fysiikassa on aina polariteetti? Pienimmästä atomirakenteesta suurimpaan on aina polariteetti. Näette tämän myös magnetismissa. Se kätkeytyy myös gravitaatioon. Se on perusenergia kaikkialla, kaikkialla. On aina kahdenlaista energiaa ja ne toimivat toistensa kanssa ja toisiaan vastaan luodakseen todellisuusulottuvuuden. Aine on todellisuuden yksi polariteetti ja antiaine on toinen. Etsikää aina työntöä ja vetoa, sillä se näyttää tien hämmentävimpien fysiikan kysymysten vastuksiin.

Jokaisen galaksin keskellä on aina "kaksoset". Nämä kaksoset ovat myös Linnunradan keskellä. On kaksi energiaa: toinen työntää ja toinen vetää. Näette sen kuitenkin havaintotavassanne yhtenä jättimäisenä mustana aukkona. Oletatte tuon mustan aukon gravitaation jotenkin tarttuvan spiraaliin ja saavan kaiken pyörimään yhdessä epätavallisesti, mikä rikkoo Newtonin lakeja. Ei se niin ole. Se on kaunista, mitä galaksinne keskellä tapahtuu. Kyse on hienosta moniulotteisesta voimasta, mikä ei ole gravitaatio ja mikä leviää koko galaksinne alueelle - voimasta joka liimaa kaiken yhteen tavalla, mitä selittämään teillä ei ole lakeja - vielä. Lisäksi piilossa on jotain, minkä kanssa tiede on vasta alkaa painia.

Kaikki tämä selitys päästäksenne loogisesti paikkaan, mikä porautuu hyvin suureen kysymykseen. Yksinkertaisesti ilmaistuna se on tämä: astuessanne moniulotteiseen fysiikkaan - ja tähän sisältyvät energiat, joita kutsutte henkisyydeksi - löydätte jotain odottamatonta: tietoisuuden, fysiikkaa asenteen kera. Galaktisen keskuksenne moniulotteisuudessa on tietoisuus. On oltava. Kaikki moniulotteinen on harmoniassa luomisen kanssa. Puhun asioista, joita ette ymmärrä. Nämä ovat yleviä, joskus uskomattomia ominaisuuksia, joita ei ole otettu puheeksi tällä tavalla aiemmin. Sitten kun hajotatte sen logiikkamuurin, mitä odotatte lineaarisessa fysiikassa, törmäätte asioihin, joissa ei ole järkeä ennakko-odotuksenne mukaan. Niissä ei ole järkeä - ei ainoastaan siksi, että ne ovat kvanttitilassa, vaan niissä on myös jotain muuta, mitä "säännönmukainen 3D-tiede" ei halua hyväksyä: älykkyyttä fysiikassa.

Tieteenne on hyvin ylpeä suuren alkuräjähdyksen teoriasta. He ovat selvittäneet sen ja sille on aikajana. Tämä on todella hauskaa meistä! Miten voi olla aikajana kvanttitapahtumalle? Kvanttitilassa ei ole aikaa, kuitenkin se on selvitetty. He ovat myös selvittäneet, että on olemassa jäämä, mikä voidaan mitata todistamaan heidän olevan oikeassa. Miten älykästä heiltä!

Minäpä kysyn teiltä jotain. Jos haistatte ihanan "aromijäämän" keittiössä kypsyvästä leivästä, mitä se kertoo teille? Sanooko se, että "leipä paistettiin täällä neljä miljardia vuotta sitten" vai sanooko se, että "sitä paistetaan nyt"?

On suoraviivaisen ajattelun ennakkoasennetta yhdessä aikaulottuvuudessa, että jokin haistetaan ja sitten lasketaan, miten kauan sitten se on paistettu! Ei ole mitään ymmärrystä siitä, että "suuren alkuräjähdyksen" kvanttitapahtuma tapahtuu edelleen. Se selittää universaalin laajentumisen. Se myös alkaa selittää "sitä energiaa, mitä ette voi nähdä". "Jäämä" mitä he mittaavat, on todiste tapahtumasta, mikä etenee edelleen nähdessänne sen 3D:ssä - tapahtumasta joka on luomistodellisuutta kvanttitilassa.

Katsokaa, miten sopimaton nykyinen 3D-teorianne on. Miten kaikki olisi voinut tulla tyhjästä, sitten valoa nopeammin yhtäkkiä laajentua rikkoen nykyfysiikan jokaista lakia ja luoda nanohetkessä maailmankaikkeuden nykymassan? Kuitenkin lineaarisen ajattelunne ennakko-odotus antaa kaiken tuon tapahtua hetkessä… ja he ovat selvittäneet sen kaiken. Heidän pitäisi kaikkien juhlia Henryn ja Maryn kanssa! [Kryon hymyilee]

Minäpä kerron teille jotain, mitä en ole koskaan kuvaillut teille aiemmin. Galaksinne keskus sylkee ulos sitä ainetta, mitä te olette. Tiede on käsittänyt sen takaperin. Kaksoset galaksinne keskuksessa johtavat kaksosiin kaikkien muiden galaksien keskuksessa. Niitä on miljoonia, miljardeja. Ne ovat kaikki yhteydessä teille käsittämättömillä tavoilla ajan ja avaruuden ulkopuolella - kuin säikeet ystävien välillä, joilla on tietoisuus. Ei sellaista älykkyyttä ja tietoisuutta, mitä näette aivoissanne, ei. Sen sijaan se on hyväntahtoista ja älykästä liimaa, mikä asettelee maailmankaikkeuden rakkauteen. Kerroin, että te ette ymmärtäisi kaikkea tätä. Tämä on ylevää, korkeaa ajattelua ja monet eivät ole yksinkertaisesti valmiita sille.

Gaia-vaikutus

Mennäänpä johonkin muuhun. Elämästä planeetalla ja sen luomistavasta on tullut kiistanalaista, koska tieteen piirissä on niitä, joiden on "linearisoitava" kaikki. Darwin antoi teille kehittyneen elämänjärjestelmän mahdollisuuksia. Hän näytti, miten se voisi toimia - kenties - satunnaisena biologisena valintana uudestaan ja uudestaan miljoonien vuosien kuluessa ja luoda sen, mitä teillä on nyt. Mutta sitten tuli mukaan Gaia-vaikutus.

Tiedemiehenne tarkastelevat maan historiaa ja he alkavat nähdä jotain, joka vaivaa kovasti toisia tiedemiehiä: saattaa olla jokin tietoisuus, joka on luonut maailman. Luonnollisesti oikea tiede ei halua ajatella tällä tavalla, sillä nykytieteenne suoraviivainen ajattelu ei salli sääntöjä täydellisen säännönmukaisuuden laatikon ulkopuolelta. Todellinen ironia tässä on se, ettei säännönmukaisuuden ennakko-odotus salli luojan ennakko-odotusta. Voisiko maailmankaikkeuden ennakko-odotuksena olla elämä? Tässä ironiassa ihmisellä on ennakkoasenne rajallisen ulottuvuusajattelunsa vuoksi ja maailmankaikkeus perustuu rakkauteen.

Vastaväite menee näin. Maan historia osoittaa, että elämän luominen ja tuhoutuminen on jatkunut planeetalla neljä miljardia vuotta. Se alkoi ja loppui ja se loi ja tuhosi itsensä uudestaan ja uudestaan. Siinä missä elämää kerran pidettiin planeetan "kaiken todennäköisyyden vastaisena" piirteenä eikä sitä ollut missään muualla maailmankaikkeudessa, nyt nähdään sitä luodun uudestaan ja uudestaan!

Jotkut sanovat: "No, se on satunnainen tapahtuma." Niinkö? Mikä on todennäköisyys sille, että elämän tuhouduttua tuo uskomaton sattuma iskee taas? Miten se sopii evoluutioon? Jokin mikä ei toiminut, palaa! Mitä ajattelette tästä? Tiedemiehet alkavat harkita Gaia-vaikutusta tietoisuutena, joka tulee jostain jotenkin ja jonka "ennakkoasenteena" on luoda elämää. Se on sattuman soveltamisalan ulkopuolella. Se tapahtui uudestaan ja uudestaan, kunnes planeetta sai homman raiteilleen. Fotosynteesi oli vastaus, sillä se sai aikaan tasapainon - kasvit ja puut käyttämään elämän sivutuotetta. Niinpä lopulta alkoi tasapaino.

Se vei pitkän aikaa, mutta elämä luotiin aina uudestaan, kunnes "järjestelmä" sai homman raiteilleen. Silloinkin kun järjestelmä sammutti elämän, se palasi! Silloinkin kun maa oli vailla elämää, koska homma ei ollut toiminut, se luotiin uudestaan viisi kertaa. Tiede alkaa nähdä tämän ja ihmettelee, miten maapallon "ennakkoasenteena" näyttää olevan elämän luominen. Jotkut sanovat, että on jokin tietoisuus. Jotkut sanovat, ettei se ole totta - ei voisi olla, ei vain voisi olla.

Mutta se on, rakas ystävä, ja moniulotteinen tietoisuus liimaa asiat yhteen. Koska päästessänne moniulotteiseen tilaan, alatte koskettaa Jumalan - maailmankaikkeuden luovan voiman - kasvoja, sellaisen joka tosiaankin perustuu rakkauteen.

Geologisia yllätyksiä - ajan uudelleenajattelua

On niitä, jotka tutkivat maapallon geologista syntymistapaa ja taas kerran, suoraviivaisessa ajattelussaan heillä on ennakkoasenne. Heillä on ennakkoasenne, koska he tarkastelevat eroosiomalleja. He katsovat asioiden entistä olemistapaa ja sitten soveltavat siitä eteenpäin tiettyjä yleislakeja kaikkeen planeetalla. No, on joitain yllätyksiä. Oletteko kuulleet viimeisintä? Miten kauan vei Grand Canyonin repeäminen? Miten monta miljoonaa vuotta veden olisi täytynyt tihkua leikatakseen kanjonin nykyisenlaiseksi? Miljoona vuotta, kaksi miljoonaa? On edelleen kirjoitettuna julisteisiin historiallisilla paikoilla, miten kauan se kesti. Mutta nyt geologit alkavat muuttaa mieltään, koska he ovat löytäneet muita piirteitä, joissa ei ole järkeä. Nyt he antavat aikajanaksi noin 300 vuotta!

Mitä heidän logiikalleen tapahtui? He näkevät villikortin. Eli vesi ei tihkunut. Sen sijaan oli meri, joka sitten tyhjeni - raivokas vesivirta, joka halkaisi kallion paljon lyhyemmässä ajassa - siis ajattelumallin ulkopuolella - ja tämä on oikein. Näettekö, mihin menen tässä? Säännönmukaisuuden ennakko-odotus pitää teidät suoraviivaisessa urassa kuin paperin 2D-hahmoja. Teidän on alettava ajatella laatikon ulkopuolella ja etsittävä, mitä muuta on ehkä ollut. Niinpä annoin teille Grand Canyonin tarinan, jotta voitte omaksua seuraavan kohdan.

Lemurian olemassaolon sanomatta jäänyt geologia

Olen kertonut teille joitain kummallisia asioita planeetasta ja geologit pyörittelevät aina silmiään. Sillä Kryon antaa teille usein informaatiota, mikä on "geologisesti mahdotonta", he sanovat. Olen kertonut teille Lemuriasta. Olen kertonut teille, että alkuperäinen Lemurian sivilisaatio oli keskittynyt kuivalle maalle maapallon korkeimpien vuorien juurelle - mitattuna pohjalta huipulle - mikä on nyt Havaiji. Se on yksi suuri vuori, jossa on useita huippuja, ja nuo huiput pistävät tänä päivänä esiin vedestä. Näitä kutsutte Havaijin saariksi Tyynenmeren keskellä.

Kerroimme teille, että Lemurian päivinä vuoren juuren ympärillä oli kuivaa maata. Geologit nauravat. Se on keskellä Tyyntämerta! Miten niin voisi olla? Minäpä kerron. Ensinnäkin, teidän on ymmärrettävä, että 50 000 vuotta ei ole riittävä aika mannerlaattojen vaikuttamiseksi tähän. 50 000 vuotta on itse asiassa hyvin lyhyt aika geologiassa - kuitenkin vedenpinta oli tuolloin yli 400 jalkaa (noin 120 metriä) alempana kuin nyt. Tämä johtuu siitä, että olitte tuolloin vesikiertoprosessissa, mistä olemme puhuneet aiemmin. Tämä on siis yksi mukaan tullut asia. Kuitenkin toinen asia oli suurin syy ja siitä emme ole koskaan ennen puhuneet.

Havaijin vuoret siirtyvät hitaasti "kuuman pisteen" yli eli ne liikkuvat hitaasti sellaisen valtavan vulkaanisen aktiivisuusytimen yli, mikä on ollut olemassa miljoonia vuosia. 50 000 vuotta sitten tämä kuuma piste oli jättimäisessä "kohoumassa", mikä vähitellen nosti merenpohjaa Havaijin vuoren ympärillä yli 6 000 jalkaa (noin 1 800 metriä). Eli maan kuori kohosi vulkaanisesta paineesta riittävästi nostamaan nuo vuoret korkeammalle kuin ne ovat nyt ja luomaan suhteellisen kuivan maa-alueen, mikä sisälsi Havaijin vuoren. Sitten kun laava purkautui - ja se purkautui - kupla aleni vähitellen.

Tämä vei useita tuhansia vuosia ilman katastrofaalista purkautumista, koska se purkautui hitaasti vuoren huipuille ja virtasi mereen muodostaen vielä lisää maata Havaijin ympärille. Tämä sai aikaa tilanteen, missä Havaijin vuoren pohja oli jonkin aikaa merenpinnan yläpuolella. Hidas purkautuminen sai kuplan häviämään ja Lemuria alkoi vähitellen tulvia. Tämä on se tarina, jonka alun perin kerroimme teille, ja syy siihen, miksi lemurialaisista tuli merta käyviä ja he liikkuivat moniin muihin paikkoihin.

Kätevää epäilijöille on se, että kaikki todisteet Lemuriasta ovat tuhoutuneet - niin kuin pitäisikin olla. Se saa teidät ihmettelemään. Se saa teidät ihmettelemään, ovatko nämä asiat näin. Mutta lineaarinen ajattelija sanoo teille, että näin ei voi olla, koska hän ei ole nähnyt siitä koskaan todisteita historiassa. Ette ole nähneet sellaista kohoumaa aiemmin. Siksi meillä on sama Grand Canyon -vaikutus, missä totuus on piilossa säännönmukaisuusennakko-odotuksen vuoksi. Se mitä ette ole koskaan nähneet, ei ole mahdollista.

Muuten, kohoumasta on tosiaan todiste olemassa, sillä merenpohjan juovat osoittavat edelleen kummallisen symmetrian vuoren ympärillä, mikä antaa vihjeitä siitä, että sitä on kerran puristettu ylöspäin vulkaanisen vaikutuksen vuoksi ja sitten se on painunut. Syvälle noihin syvyyksiin haudattuna on myös eläinten luita, mitkä kertoisivat biologille, että se mikä on meren pohjassa keskellä Tyyntämerta, oli kerran altistuneena auringon valolle… noin 50 000 vuotta sitten.

Jumalainen luominen - Todiste on todennäköinen

Minäpä kerron teille luomisesta. Astronomit alkavat puhua älykkäästä suunnitelmasta. Nyt alamme päästä jonnekin, koska he alkavat ymmärtää, että maailmankaikkeuden kvanttisuudessa voi tosiaankin olla tietoisuutta. Elätte avaruudessa rajoissa, mikä on tilastollisesti edelleen "kaiken todennäköisyyden vastaista". Olette maailmankaikkeudessa, joka on luotu elämää varten! Jos voisitte heittää fysiikan arpaa ja luoda maailmankaikkeuden, se ei koskaan muodostuisi tällaiseksi. Ei koskaan. Tilastotieteilijät ovat sanoneet, ettei se ole todennäköisyyden mukaan mahdollista… kuitenkin olette maapallolla, joka kuhisee elämää. Olette maailmankaikkeudessa, joka kuhisee elämää. Ympärillänne olevilla planeetoilla on elämää, mutta ette ole vain löytäneet sitä vielä.

Se on mikrobista ja edustaa yksisoluisen elämän alkuominaisuutta. Sitä on kaikkialla. Tulette näkemään sen. Tehkää matka Europaan (Jupiterin kuu) ja katsokaa vähän ympärillenne valtameressä. Tulette näkemään sen. Elämä on ehdottomasti maailmankaikkeuden tapa… kaikkialla. Tulette näkemään sen. Ja on kaiken todennäköisyyden vastaista, että niin tapahtui, ja tiede näkee sen nyt. Se on niin kaikkien maailmankaikkeuden tilastollisten luomismallien ulkopuolella, että se on nimitetty älykkääksi suunnitelmaksi. On oltava jokin suunnitelma.

Galaksinne keskellä on kaksoset, jotka vetävät ja työntävät niitä moniulotteisia energioita, joissa on kirjaimellisesti älykkyyttä. Kaikki tähdet liikkuvat yhdessä sen kanssa. Mukana on voimia, jotka ylittävät paljon gravitaation. Kyse on moniulotteisuudesta, mikä liimaa galaksin yhteen, ja siitä haluan puhua, koska se liittyy tulevaisuuteenne.

Tulevaisuutenne

Yhteiskuntanne futuristeilla on taipumusta tarkastella sitä, mitä on ollut, ja heijastaa se sitten siksi, mitä tulee olemaan. Näettekö suoraviivaisen ajattelun? Säännönmukaisuuden ennakko-odotuksessa sanotaan: "Tämän vuoksi tulee olemaan tämä." He tarkastelevat vanhan energian jatkuvaa mallia eikä heijastuksissa anneta koskaan tilaisuutta muutokseen. He kieltävät ihmiskunnan kyvyn siirtyä sen ohi, mitä on ollut.

Mikä on ollut tällä planeetalla tietoisuusmielessä jatkuvaa? Nimetäänpä ne asiat: sota, köyhyys, kärsimys, draama, saman toistaminen, saman toistaminen, saman toistaminen. Aikafraktaali joka tulee ja menee, tulee ja menee, mikä saa aikaan tietoisuuden, joka toistuu ja toistuu ja toistuu.

Nyt voitte nähdä ennakko-odotuksen ja sen, miksi se on olemassa, sillä kaiken mikä pysyy samassa kierrossa, odotetaan pysyvän siinä ikuisesti. Tämä on kaiutettu myös fysiikkaanne. Mitä kvanttisemmiksi tulette, sitä vähemmän johdonmukaisesti ajattelette tällä tavalla. Eli lopulta odotatte tapahtuvaksi asioita, joita ei ole koskaan ennen tapahtunut. Olette muutoksessa, mikä sallii sen, ja asiat muuttuvat kaikkialla ympärillänne. Kuunnelkaa: te ette voi soveltaa viime vuoden sääntöjä maailmanrauhaan. Onko se mahdollista? Kyllä… enemmän kuin mahdollista. Se on todennäköisin lopputulos, minkä voimme antaa teille.

Mitä viime vuoden säännöt kertovat teille kehonne parantumisesta? Ne sanovat sen oleva parantumaton? Se ei ole. Mitä viime vuoden säännöt kertovat teille siitä pelosta, mitä lietsotaan tästä käsillä olevasta muutoksesta? Kertovatko ne teille, että vesi tulee peittämään teidät? No, jos otatte jään sulamisvauhdin ja sitten heijastatte sen tulevaisuuteen, sovellatte huonoa tiedettä… ja tietysti silloin peitytte veteen! Mutta se on kamalan johdonmukaista teiltä, eikö olekin? Ymmärrättekö, mitä sanon? Ette ota huomioon villikorttia. Ette ota huomioon sitä tosiasiaa, että tämä planeetta on siirtymässä täysin erilaiseen magneettisuuteen. Aurinko tekee yhteistyötä, maailmankaikkeus tekee yhteistyötä - nuo kaksoset ikään kuin voivat nähdä sen, keitä olette!

Nuo kaksoset ovat fysiikkaa - moniulotteisen piirteen magneettista vetämistä ja työntämistä, mitä emme voi edes selittää teille. Kaksoset eivät ole Jumala. Kaksoset ovat tulosta Jumalaan perustuvasta maailmankaikkeudesta ja moniulotteisesta fysiikasta, minkä vasta alatte löytää. Tieteenne alkaa vasta nähdä sen. Gaia-vaikutus, älykäs suunnitelma, maapallon muodostumistapa, ettei täällä olemisenne ole mitään sattumaa, kaiken todennäköisyyden vastaisesti - tämän pitäisi merkitä jotain logiikassanne.

Olette keskellä valtavaa muutosta, mitä olette pyytäneet, minkä aika on ja minkä vuoksi minä tulin! Se ei tuhoa teitä! Teidän ei tarvitse pelätä sitä. Se on hallinnassanne, kun teistä on tulossa kvanttisempia. Alatte ymmärtää, että elämän jatkuvuus sellaisena, kuin olette nähneet sen, on todella vanhaa toimintamallia. Pelon, vihan, pettymyksen jatkuvuus alkaa muuttua. Jos haluatte asioihin jatkuvuutta, tietäkää, että Jumalan rakkaus on jatkuvin ja pysyvin asia maan päällä ja maailmankaikkeudessa. Se on jatkuvaa! Niin pysyvää, ettei se loppuisi, ennen kuin elämä oli luotu ja ennen kuin rakkaus oli löydetty.

Kryonin tietoisuus

Halusimme maalata tänään kuvan. Se oli enimmäkseen tieteellinen, osittain looginen palapeli sen osoittamiseksi teille, ettei nykyinen 3D-logiikkanne ole laajamittaista. Se ei ole sellaista logiikkaa, mitä tarvitsette siirtyäksenne tulevaisuuteen. Kehotimme teitä odottamaan villikorttia. Odottakaa asioita, joita ei ole aiemmin tapahtunut. Muuttakaa historiaa ajattelemalla tulevia asioita, jotka voivat olla kehittyviä ja edustaa itsessään villikortteja. Voitteko tunnistaa noita villikortteja lähimenneisyydessänne? Miten monta kertaa meidän on annettava teille nämä asiat tarkasteltaviksi? Mikään Nostradamuksen nelisäkeistä ei päde tänä päivänä. On kirjoitettu kirjoja tulevasta sodasta islamia vastaan. No, jonain päivänä voitte lukea ne ja nauraa, koska niin ei tapahdu. Koko tuo näkymä perustuu jatkuvaan, muuttumattomaan tietoisuuteen maan päällä, missä kaikki toistuu odotetulla, vanhalla mallilla - eikä niin tapahdu!

Oletko sinä odotettu malli maan päällä vai oletko villikortti? Tulossa on nimittäin asioita, joita ette ole odottaneet. Tiedän nämä asiat, sillä näen ne mahdollisuudet, jotka eivät ole avoimesti ulottuvillanne. Kyse on tietoisuudesta, joka "kypsyy uunissa" ja joka toimii tällä hetkellä tavoilla, joita ette odota. Tämä ei ole tulevaisuuden ennustamista. Kyse on sen sijaan vain niiden mahdollisten tosiasioiden toteamista, jotka ovat mielissä tällä planeetalla… minne ne ovat menossa ja mitä ne ajattelevat.

Haluan teidän lähtevän tästä paikasta toivon kera. Säästimme tämän viestin juuri tälle ryhmälle. Se on edistyksellinen viesti eikä se kaiu niiden korville, jotka ovat täällä ensi kertaa tai tässä energiassa ensi kertaa. Se kaikuu vanhojen sielujen korville. Muistatteko tämän? Muistatteko tämän kanssani, sillä odotitte tätä. Tästä syystä olette täällä ja tästä syystä palaatte.

Lopuksi tämä: olin kanssanne syntymätuulessa, teidän jokaisen. Ennen kuin livahditte tälle planeetalle, ennen kuin enkelit seisoivat sänkynne ympärillä laulamassa äidillenne syntymänne ilossa, olin paikalla. Juuri ennen tänne tuloanne kysyin teiltä - kuten aina - "Onko tämä todella jotain sellaista, mitä haluat tehdä? Katso ihmisenä olemisen mahdollisuuksia, vaikeuksia, sairautta ja surua. Haluatko todella mennä takaisin?" Katsoitte minuun kuten aina ja sanoitte: "Lähetä minut sisään. Maltan tuskin odottaa pääsemistä takaisin ja viimeistelemään sen, minkä olen aloittanut."

Nyt teillä on ensimerkkejä sellaisesta, mitä teillä ei ole koskaan ollut ihmisenä - että tämä planeetta voi valmistua, värähdellä korkeammalla ja tulla osaksi energiasulautumista, mistä olette vain uneksineet… ja olette nyt sen partaalla.

Olen Kryon, ihmiskunnan rakastaja. Tämä on totuus, jonka annan teille tänään. Annan tämän viestin iskostaakseni sydämeenne ja mieleenne toivon, että asiat ovat näin ja että ne ovat totta. Kenties jotkut teistä lähtevät tämän vuoksi erilaisina kuin tulivat. Ja niin tämä viesti tullaan antamaan taas eri muodossa eri joukolle, mutta jokainen pala rakastavana ja sydämeenkäyvänä.

Olen Kryon. Ja niin se on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

13.11.2009 - KRYON YHDISTYNEISSÄ KANSAKUNNISSA 2009

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:00

KRYON YHDISTYNEISSÄ KANSAKUNNISSA 2009

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
13.11.2009 YK:n rakennus, New York
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tämä on seitsemäs kerta vuoden 1995 jälkeen, kun Valaistumisen ja transformoitumisen yhdistys YK:n rakennuksessa New York Cityssä on pyytänyt Lee Carrollia kanavoimaan Kryonia. Tilaisuudet ovat usein suljettuja yleisöltä ja sisään päästetään vain valtuutettuja, YK:n työntekijöitä ja vieraita, joten niissä ei ole suuria osallistujamääriä. Ne pidetään usein yläkerrassa turva-alueella, komiteatiloissa. Tämä oli samanlainen tilaisuus kuin muut - osallistujat eivät olleet välttämättä henkisiä, new age -ihmisiä tai metafyysisiä. Jotkut olivat paikalla vain "katsomassa". Tämä muuttaa energiaa ja myös viestejä, mutta niissä on aina kyse maailman tapahtumista.

Ketään yksittäistä kanavoijaa ei ole koskaan kutsuttu näin monta kertaa esiintymään yhdistyksessä. Lee kunnioittaa nöyrästi näitä kutsuja viimeisten 14 vuoden ajalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin YK:ssa, New York Cityssä.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Täällä olisi niitä, jotka eivät ymmärrä tätä [puhuen kanavoinnista], joten sopeutamme energiaa. Meillä on muutama hetki yhdessä eivätkä ne tapahdu uudestaan, ei tämän ryhmän kanssa. Nämä ovat hetkiä kvanttiajassa - ajassa, minkä te koette suoralla janalla, mutta mikä ei ole lainkaan suoraa. Siksi teidän on tultava toimeen tämän ennakkoasenteen kanssa, mutta se on ainoa, joka teillä on ja johon voitte luottaa. Sopeudun tähän.

Rakkaat ihmisolennot, näissä hetkissä ja tässä huoneessa kannatte suurta valoa ihmiskunnan tietoisuudessa, riippumatta uskomusjärjestelmästänne, riippumatta siitä, ajatteletteko, että "tässä mies teeskentelee kanavoivansa". Tietoisuusmuutos on käsillä todellisuudessanne nyt, kun istutte tässä huoneessa, tässä paikassa. Valonne on paljon suurempi kuin ajattelette, sillä myös tuleminen tähän tilaisuuteen uteliaisuudesta on todiste siitä, että jokin sisällänne etsii sitä tietoisuuden kehittymistä, mitä tapahtuu tässä muutoksessa.

Tiedän, missä olen. Laitoimme energiapeitteen tänne tänään. Laitamme sen päällenne. Annamme sen painautua teidän päällenne hetken, antaaksemme suloisuuden tulla tänne. Tämä on älyllinen paikka. Haluamme nyt lisätä "henkisen tilan" tuohon energiaan.

Alatte ajatella itseksenne: "Voisiko tämä olla todellista? Onko mahdollista, että mies tuolissa on tosiaan kosketuksissa verhon toisen puolen kanssa?" Annan teille 30 sekuntia sen tuntemiseen, sen erottamiseen, sillä on niitä, jotka osaavat tehdä sen. Täällä on eräs neuvokas ryhmä… niitä jotka tietävät, onko energia todellista vai ei. Emme tarvitse paljon aikaa, emme tarvitse musiikkia, sillä tällä hetkellä enkelit tulevat tähän paikkaan ja istuvat syliinne haluamallanne tavalla. Henki toivoo, että rentoudutte oman erottelukykynne ja näiden totuusviestien osalta. Sillä tänä päivänä, tässä paikassa annamme teille mahdollisuuksia, joita on edessänne. Katsomme välitöntä tulevaisuutta ja kaukaista tulevaisuutta, sillä olemme tehneet tätä tässä rakennuksessa monta kertaa aiemmin.

Tämä on seitsemäs kerta, kun olemme esittäneet Kryonin energiaa täällä. Seitsemän on pyhä luku, joten antakaa meidän täyttää huone pyhyydellä. On niitä, jotka tuntevat sen ja alkavat tuntea sen, kun huone lämpenee vähän. Teitä on vain muuttama täällä, mutta kenties teillä on valo, jota haluaisitte loistaa? Kenties olette tulleet haluten tietää, miten voitte loistaa sitä? Vastaan siihen, ennen kuin puhun tästä planeetasta: sitten kun lähdette tästä huoneesta, teillä on vaihtoehtona kantaa mukananne toivoa - ei draamaa, ei kärsimystä, ei ratkaisematonta suunnitelmaa, vaan ehdotonta ja positiivista toivoa. Edessänne oleva tieto ja intuitio on suurta - suurempaa kuin tämän planeetan historiassa on koskaan ollut.

Tämän planeetan ihmiset, joita on yhtä aikaa enemmän kuin koskaan ennen, yhdistyvät rauhassa. Tapahtuuko se teidän elinaikananne? Sen siemenet on jo kylvetty. Näette niitä pian ja jotkut teistä ovat jo nähneet. Ironia on siinä, että osa siitä on alkanut tästä paikasta. Ei, ei suuressa salissa, vaan niissä paikoissa, joissa luotte terveyttä ja iloa sinne, missä sitä ei ole ollut, ja normaalioloja sinne, missä on ollut kärsimystä. Ne jotka tässä rakennuksessa kuulevat sanani, tietävät tarkkaan, mistä puhun. [Kryon puhuu YK:n päätarkoituksesta: auttaa kolmannen maailman ruuansaannissa, vedenlaadussa, koulutuksessa, terveysasioissa ja lasten osalta. Tässä on onnistuttu, mutta siitä puhutaan erittäin harvoin.]

Kaukainen tulevaisuus

Viime kerralla ollessani täällä puhuin jostain kahden sukupolven päässä olevasta. Puhuin mantereesta, mikä parantuisi, Afrikan valtioliitosta. Puhuin yleisestä rahajärjestelmästä tuolle uudelle valtioryppäälle. Puhuin mantereesta, jolla olisi enemmän taloudellista vaikutusvaltaa, kuin millään mantereella on koskaan ollut tällä planeetalla, koska se on terve, täynnä uutta taloudellista toivoa, täynnä uusia yrityksiä, tilaisuuksia ja miljoonia kansalaisia, jotka haluavat rakentaa, jotka haluavat koteja, jotka haluavat hyvän hallituksen, vakautta ja joista tulee lopulta jättimäinen markkinapaikka. Jopa yli kiinalaisten, joiden täytyy edelleen muuttaa vanhoja tapoja - Afrikan valtioliitto puhuu siitä, että aloitetaan nollasta ja luodaan jokin alusta.

Tämä mahdollisuus on jotain kaukaista ja ne jotka ovat tässä huoneessa, eivät elä riittävän pitkään tietääkseen, onko Kryon oikeassa vai ei. Mutta näiden sanojen nauhoitukset ovat täällä ikuisesti. Niinpä tulevaisuudessa tulee Kryonille vahvistus - kenties vähän liian myöhään niille, jotka epäilevät tätä tänään tuoleissa? Se kuitenkin alkaa nyt. Tällä hetkellä asioita hämmennetään Afrikan yhdistämiseksi tällä tavalla. Avaimena on parantuminen. Se on myös alku. Tämä merkitsee sitä, että mantereella, missä on erittäin vähän sairautta, hyvää raikasta vettä, tulee esiin tietoisuus hallinnon yhtenäisyydestä.

Ja te sanotte ehkä: "Se ei voisi koskaan olla Afrikka!" Me sanomme: vain katsokaa. Se tapahtuu, mutta vasta tämän muutoksen siemenet ovat tarkasteltavissa teidän elinaikananne. Te ette näe sen tapahtuvan, sillä se on kahden sukupolven päässä - menee puoli vuosisataa, ennen kuin tämä tapahtuu. Annoin myös profetian siitä, kuka kumppanini olisi tulevaisuudessa, jos hän valitsisi niin. Kerroin teille, että hän tulisi takaisin ja puolen vuosikymmenen päästä hän löytäisi itsensä tuon porukan keskeltä mustana johtajana. Muuten, tämä myös muuttaa koko havaintotapaa siitä, mitä värilliset tuovat planeetalle. Sillä tästä uudesta Afrikasta tulee kunnioitettu ja vahva ja monet haluavat sitä, mitä heillä on.

Lähitulevaisuus

Minäpä kerron asioista, jotka ovat teitä lähempänä (mahdollisesti teidän elinaikananne). Tulkitaanpa nämä sanat huolellisesti, sillä ne ovat tämän hetken mahdollisuuksia. Ne eivät puhu tulevaisuudesta, mikä on ehdoton tai empiirinen, minkä on tapahduttava, sillä sellaista ei olekaan. Myös teille antamieni muutosten mahdollisuudet ja ajoitus riippuu ihmistietoisuudesta. Tällä hetkellä kehittyy joitain asioita, jotka hämmästyttäisivät teitä, ja annan ne teille tässä lyhyessä viestissä. Sillä ne ratkaisevat ratkaisemattoman - yhden modernin ajan suurimmista arvoituksista ja yhden, mitä monet pitävät ratkaisemattomana. Nämä ovat niiden mielipiteitä, jotka tuntevat, että ihmistietoisuus ei koskaan muutu.

Tällä hetkellä, marraskuussa 2009, puhun mahdollisuuksista tällä planeetalla. [Tässä Kryon antaa kanavoinnille "aikaleiman" tulevia lukijoita varten.] On useita vanhan energian diktatuureja, joilla on edustus suurissa huoneissa [yleiskokous] ja nämä poistuvat itse. [Nämä ovat diktaattoreita, joilla on laillinen paikka yleiskokouksessa tiettyjen YK:n jäsenmaiden johtajina.] Olette nähneet sitä aiemmin ja he kaatuvat yksinkertaisesti siksi, koska heillä ei ole mitään kosketusta siihen todellisuuteen, mitä heidän kansansa haluaa. Heidän vanha energiansa ottaa heidät kiinni ja oma kansa poistaa heidät. Olette nähneet tätä aiemmin useissa maissa viimeisten 20 vuoden aikana.

On yleistä ajatella, että asiat tapahtuvat lineaarisesti ja samalla tavalla kuin aina ovat tapahtuneet. Ajatellaan, että tämä ei koskaan muutu. Ajatellaan, että teidän on kerättävä yhteen tietynlaisia loogisia asioita saadaksenne aikaan sopimuksia. Ajatellaan, että teidän on painostettava tai oltava painostamatta saadaksenne hallitukset reagoimaan tai olemaan reagoimatta. Nämä ovat asioita, joita olette aina tehneet saadaksenne tietyt hallitukset käyttäytymään haluamallanne tavalla. Kutsukaa sitä taloussaarroksi, kutsukaa sitä kärsimykseksi, kutsukaa sitä painostukseksi. Mieleenne saattaa myös juolahtaa, että nämä asiat eivät yksinkertaisesti toimi uudessa energiassa. Pitkä keppi ei ole enää entisensä ja vanhan energian diplomatia on vain vanhoja tapoja näiden kysymysten viivyttämiseen.

Tämän päivän energia tuo asioita, joita kukaan ei odottanut. Tämä johtuu täysin uudesta tavasta lähestyä maiden välisiä suhteita. Kompromissit ja uudet vahvat ja yhtenäiset yhteydet ovat onnistumisen uusi tapa. Voimakkaat armeijat ja aseet eivät saa aikaan toivoa, iloa, terveyttä tai rakenna uusia kouluja ja sairaaloita. Siksi niiden asema "kuka on vahvin" -mallissa häviää. Sen sijaan vahvimpia ovat hallitukset, joilla on korkein tietoisuus, jotka pystyvät antamaan kansalleen hyvän elämän ja taloudellisen vakauden. Näette tämän jo omassa talousjärjestelmässänne, mitä alatte nyt hitaasti "siivota".

Se tulee olemaan teille yllätys, miten kaikki toimii, koska se ei ole normin mukaista. Ei kestä kauan, kun näette Pohjois-Korean ongelman häviävän. Näette yhdistymisen alkavan ja sillä on mahdollisuus tapahtua enemmän itsestään, kuin jonkin täältä tehdyn aikaansaamana [YK]. Teidän olisi viisasta seurata tämän kanavoinnin ajatuksenjuoksua ja lykätä asioita, joita tällä hetkellä suunnittelette. [Tässä on suora ohje Kryonilta siihen, mitä YK ehkä suunnittelee Pohjois-Korean varalle, ja hän pyytää olemaan kärsivällinen, sillä jotain kypsyy pinnan alla.]

Etelä-Amerikka "järkyttää" teitä vakaudessaan. Se alkaa nyt, sillä planeetan kundaliini siirtyy tuohon suuntaan ja keskittyy mantereen alaosaan, Chileen. Kolumbiassa ja Chilessä on vakaimmat ja pysyvimmät hallitukset, mitä olette koskaan nähneet Etelä-Amerikassa. Ne rakentavat pohjaa, johon niiden välillä olevat maat voivat yhdistyä.

Menneisyydessä on ollut ennenaikaisia sankareita, jotka ovat yrittäneet yhdistää Etelä-Amerikan valtioita - sekä espanjalaisia että portugalilaisia. Tätä ei välttämättä tapahdu [yksi ihminen johtamassa yhtenäisyysristiretkeä], mutta tapahtuu tietoisuuden yhdistyminen. Tämä tahtoo sanoa sitä, että vakaus etsii oman keskuksensa, sillä toivo on avain ja vanhat tavat heikentyvät. Siellä on yksi diktaattori, joka voi keskeyttää kaiken. Hänen päivänsä on luetut ja olen sanonut sen tässä kaikkien nähtäväksi ja tarkkailtavaksi. Sillä vanhat energiat eivät voi olla olemassa uuden energian tavalla tiedostavan väestön keskuudessa. Tämä energia kaatuu itsestään sisältäpäin. Joko tapahtuu näin tai kaiken todennäköisyyden vastaisesti johtaja voi muuttua! Tulette näkemään sen ja olen sanonut sen täällä.

Pian juhlitaan pienellä Karibian saarella, 90 mailin päässä USA:n rannikosta. Kenties ensimmäistä kertaa USA:lla on suvaitsevaisuutta sallia sen, minkä se on nähnyt aiemmin hyvin lähellä olevana kommunistihallituksena, olla sellainen, kuin se on, mutta sallien täyden kaupankäynnin ja matkustuksen. Tämä ei sovi siihen toimintamalliin, mitä koskaan odottaisitte, sillä tähän saakka toiminta on ollut mustavalkoista - siis ennen Kiinaa. [Kryon iskee silmää] Nyt kenties on Kuuban aika? Kerron teille, että tämä on parhaillaan tekeillä.

Tämä tuo minut ennusteeseen, mitä olen antanut jonkin aikaa. Sillä se pysyy voimakkaana [mahdollisuudet eivät ole muuttuneet]. Se on yksi tavattomimmista asioista, mitä olette koskaan voineet kuvitella tapahtuvaksi, ja se liittyy Iraniin. Sanon sen taas kerran teille, kuten olen sanonut kolme kertaa eri ryhmille. Nyt totean sen näissä YK:n saleissa. Iranilla saattaa olla avaimet vakaimpaan, tuottoisampaan ja vaikutusvaltaisimpaan maahan Lähi-idässä. Ja jos tämä mahdollisuus toteutuu, Iranin nuoret ihmiset saavat aikaan "Iranin suuren vallankumouksen".

Silloin kun Irania johtavat nuoret islamilaismielet - ilman vanhan energian "mullah-mieltä" - löytyy vakaus. Sillä tuon suuren kansan nuoret ihmiset alkavat katsella ympärilleen ja nähdä, mitä he voivat tehdä rauhan vallitessa kaupan ja investointien avulla. Se polku millä vanhempi sukupolvi pitää maata, on täynnä vihaa, pelkoa ja sodan mahdollisuutta. Se pahentaa vuosituhansien murhetta, ylläpitäen vanhat viholliset ja taistelun hengissä. Nuoret ihmiset käsittävät, että heidän profeettansa kannatti yhtenäisyyttä, ja he alkavat tutkia syvällisesti islamin aitoa merkitystä eikä ole sen kanssa ristiriidassa, että saatetaan entiset viholliset yhteen. Sillä tästä heidän profeetassaan oli kyse ja siksi hän alun alkaen tuli.

Viimeisellä asialla, jonka näette tai jota ette koskaan uskoisi näkevänne, on voimakas mahdollisuus tapahtua. Mahdollisuutena on, että Iran investoi Jerusalemin rauhaan ja heidän vaikutusvaltansa ja rahoituksensa alkaa vaikuttaa kovasti ratkaisuun Israelissa - ei vain ratkaisuun Israelin ja ns. palestiinalaisten välillä, vaan suurempaan ratkaisuun islamistisissa maissa sen ympärillä.

Jerusalem on jaettu kaupunki. Tosiasiassa siellä on juutalaisia, kristittyjä, Armenian kristittyjä ja islamilaisia vaikutuksia neljässä kvadrantissa. Kuvitelkaa tämä sama tilanne, mutta valtakirjojen kera! Eli sama järjestely, mutta erillisenä maana tai "rauhan alueena". Sanotte: "Juutalaiset eivät sallisi sitä koskaan!" Kysykää hepreaa puhuvien ihmisten nuoremmalta sukupolvelta, harkitsisivatko he sitä, sillä "järkytytte" vastauksesta. He itse asiassa vaihtaisivat sen mahdollisuuteen asettua alueilla, joilla he mieluummin kaikki eläisivät! Hekin alkavat jakaa saman ajatuksen, mitä heidän nuoret iranilaiset veljensä ajattelevat… saada aikaan kompromissi ja rauha sen sijaan, että jatketaan vihan ja suvaitsemattomuuden polulla. Nuoret teidän sukupolvenne jälkeen [lapsenne] ottavat lopulta hallinnon ohjakset ja erilainen ajattelutapa on ilmeistä. Todellinen sota on vanhan ja uuden energian välillä. Tämä on ollut Kryonin viesti yli 20 vuotta. Tämä sota on hyvin voitettavissa, kummankin puolen selviytyessä voittajana.

Lähi-idän asukkaiden aikaansaama Lähi-idän rauha - mikä käsite! Menneisyydessä olette tunteneet, että YK:n tai länsimaiden vaikutusta olisi kompromissin luominen kahden puolen välille, jotka eivät edes tapaisi toisiaan muuten! Mahdollista on, että se tapahtuu aivan keskellä Lähi-itää, ei lännestä autettuna. Se ei tule niiltä, jotka yrittävät parhaansa mukaan vaikuttaa niin, että Lähi-idän maat toimivat tarkoituksenmukaisesti länsimaisen ajattelun puitteissa. Tämä antamani mahdollisuus ei näy futuristien listalla siitä, mitä voi tapahtua. Tätä kutsumme villikortiksi. Se tapahtui Neuvostoliiton osalta - taas kerran, se ei ollut mitään sellaista, mikä näkyi futuristien mahdollisuusnäytöllä.

Sotia taistellaan ja tunteet unohdetaan. USA:n suuri sisällissota ei jakanut tietoisuutta pysyvästi. Toinen maailmansota ei saanut aikaan ikuisia vihollisia. Sen sijaan näette tänä päivänä noiden kaikkien hallitusten ja kansalaisten tekevän yhteistyötä. Useimmat heistä eivät samaistu menneisyyden tunteisiin. Lähi-itä on erilainen ja sitä mitä tapahtui menneisyydessä, opetetaan sellaisena, mitä tapahtuu tänään. Tämä muuttuu.

Näette, että Iranin ympärillä olevat maat yhdistyvät sen kanssa, myös aiemmat viholliset. Rajat vapautuvat. Lopulta se vaikuttaa Pakistaniin ja Afganistaniin, jotka eivät halua jäädä pois uudesta Lähi-idän liitosta. Intia on myös mukana tavalla, mikä tukee Pakistanin kauppaa ennenkuulumattomasti. Niillä jotka edustavat vanhan energian ajattelua, ei ole mitään piilopaikkaa, sillä rauha on "maan tapa". Tulee esiin täysin uusi ajatus, joka sanoo: "Jos voimme lopettaa nyt vihan perinteet ja opettaa lapsillemme toivoa, lopulta syntyy valtioryhmä, joka vain muistaa vain historian kirjoja lukemalla, mitä jännitteitä oli ennen." Tulee kvanttisukupolvi, joka ajattelee eteenpäin, paljon oman elämänsä tuolle puolen - ohi vanhempiensa opetusten vanhasta vihasta ja vanhoista tavoista. Tämä on osa sitä uutta kuilua, joka kehittyy vanhempien ja lapsien välille seuraavien 50 vuoden aikana Lähi-idässä.

Tämän näemme ja se tapahtuu monien täällä olevin elinaikana. Se voi tapahtua hitaammin riippuen siitä, mitä te teette. Se voi tapahtua nopeammin riippuen siitä, mitä te teette. Mutta niin kauan kuin kumppanini on kanavoinut, tämä on ollut tekeillä. Siksi kerroimme teille tästä mahdollisuudesta vuonna 1989. Asiat tapahtuvat hitaasti politiikassa, tietoisuudessa. Joskus se on liian hidasta monille teistä. Katsokaa näiden asioiden alkavan tapahtua, ennen kuin tämän rakennuksen remontti on valmis [puhuen YK-rakennuksen remontista, mikä kestää ehkä viisi vuotta]. Näette näiden asioiden siemeniä tapahtuvan ja kyllä, myös niitä estäviä taisteluita - vanha vastaan uusi. Nämä ovat mahdollisuudet tällä hetkellä. Jos se kestää kauemmin, se on silti mahdollista. Ajattelun ja toiminnan tietoisuudessa vierii valtava pallo. Se vierii nyt. Se on voimakas ja moniulotteinen ettekä te pysty näkemään sitä. Mutta minä pystyn. On vaikeaa pysäyttää maailmanrauhaa.

Olen Kryon. Tiedän, keitä täällä on. Tuntukoon Jumalan rakkaus sydämessänne, että nämä asiat ovat tosia ja oikeita sellaisina, kuin tämä kanava näkee ne kauttani, sillä minä rakastan ihmiskuntaa. En kertoisi teille koskaan asioita, jotka eivät olisi totta. Ei ole mitään syytä antaa teille hyviä uutisia, jotka eivät tapahdu.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

29.11.2009 - MITÄ SE TEKEE?

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:02

MITÄ SE TEKEE?

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
29.11.2009 Laguna Hills, Kalifornia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tässä on Kryonin "kotitilassa" annettu huvittava kanavointi monista uuden ajan asioista ja siitä, miten ne usein nähdään. Tähän seminaariin osallistui Kryonin tarkastelemien käsitteiden monia maailmanluokan edistäjiä. Kuten Kryon sanoi: "varmasti loukkaamaan melkein kaikkia heitä". Tämä opetus siitä, miten meidän on opittava ajattelemaan eri tavalla edessämme olevia asioita ja sitä, miten energia "tietää", keitä olemme.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Laguna Hillissä, Kaliforniassa.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Istun yhden sellaisen harvinaisen yleisön edessä maan päällä, missä minun ei tarvitse selittää, kuka olen. Täällä on sellaista uskomisen ja ymmärtämisen yhteisymmärrystä, että huoneen täyttävä energia on todellista, vaikka se saattaakin olla esoteerista. Täällä on ymmärrys, ettei voi olla uskomatta, silloin kun tuntee sydäntään kosketettavan. Ette voi käskeä järkeänne sivuuttamaan näitä asioita, silloin kun tunnette Jumalan rakkauden olkapäällänne.

Silti on niitä, jotka tuntevat, ettei järki ja tunnesydän kuulu yhteen ja että toinen ei tukisi toista. He sanovat, että on valittava jompikumpi, sillä ne kilpailevat. Tämä on tulosta ennakkoasenteestanne, joka sanoo, että kaiken on seurattava yhtä polkua tai ajattelusuuntaa ja että yhteensulautuminen on kompromissi. Mutta juuri tämä kompromissi tasapainottaa ihmisolennon, erityisesti sellaisen joka on astunut ulos yksittäisyydestä ja joka ymmärtää, että järki ja tunteet luovat yhdessä uskojan. Sillä järki-ihminen ei pysty kieltämään Jumalan rakkautta. Hän ei voi kieltää Kotia [intuitiota siitä, että luoja on sisällä]. Hän haluaa kuitenkin kieltää sen, että tämä kaikki tapahtuu kolmessa ulottuvuudessa. Niinpä voitaisiin sanoa, että kyse on havaintotaistelusta 3D-mielen, mikä haluaa luokitella kaiken olevan yksiselitteisellä uralla, ja kvanttimielen välillä, joka pystyy hajottamaan ihmisen suoraviivaisen ajattelun ennakkoasenteen ja sulauttamaan sen yhteen kaiken muun kanssa.

Tämä on tämän päivän viestin aihe. Kumppanini on levoton, sillä viime vuonna kerroimme hänelle, että olisi joitain kanavointeja, missä hän selittäisi selittämätöntä. Tämä on yksi niistä ja hän tuntee sen tulevan. Se on vaikeaa, sillä se vaatii hänen oman todellisuuslaatikkonsa ulkopuolista ajattelua ja se vaatii häntä tulkkaamaan kanavoinnin sellaisen suodattimen läpi, joka tulee erilaisesta ajattelumallista, kvanttimallista.

Niinpä olemme antaneet hänelle tilaisuuden ajatella erilailla, jotta hän pystyisi opettamaan sitä. Ja syy hänen levottomuuteensa on, koska se kirjaimellisesti rikkoo myös nykyisen metafysiikan ajattelumallin. Niissä asioissa joiden tunnette olevan "fysiikan tuolla puolen" ["meta" metafysiikassa], on edelleen 3D-ennakkoasenne.

Valotyöntekijät uskovat ymmärtävänsä metafyysisiä asioita… ja määritelevät tällaisen ajattelutavan. He ovat ankkuroineet sen, asettaneet ominaisuudet laatikoihin ja sanoneet: "Tätä "fysiikan tuolla puolen" merkitsee" eivätkä he koskaan ymmärrä, että totuus ylittää paljon kaiken sen fysiikan, mitä he todellisuudessa ymmärtävät. Sen täytyy ylittää. Sen täytyy ylittää arkipäiväisessä elämässä.

Viime viikolla avasin mahdollisuuksien oven auttaakseni teitä näkemään ihmisen uskomattoman yksittäisyyden ennakkoasenteen. Tein tällaisen toteamuksen: "Ette voi siirtyä muutoksen seuraavaan osuuteen energiassa, jota koette nyt." Ette voi tehdä sitä. Syynä on, että se energia missä useimmat teistä ovat, perustuu 3D:hen ja yksittäisyyteen. Se on tapa, jolla ajattelette, koska se on tapa, jolla kaikki ihmiset ajattelevat. Tässä ei ole mitään väärää ja se on tapa, millä olette olleet olemassa syntymästänne saakka. On selviytymisvaistoanne ajatella tällä tavalla, sillä se sopii ympäristöönne. Mutta nyt teidän on tietoisesti ajateltava sen ulkopuolella. Kvantti-ihminen pystyy aktivoimaan DNA:nsa kvanttiosat toimiakseen tehokkaammin.

Niinpä pyydämme teitä ottamaan vastaan sanojemme haasteen ja ajattelemaan eritavalla [hyväksymään tämän haasteen]. On aika aloittaa ajatteleminen sen mallin ulkopuolella, johon synnyitte, ja se on vaikeaa! Joillekin teistä se on mahdotonta.

Viime viikolla osoitimme teille ennakkoasenteen viestissä tieteestä. Emme aio tarkastella uudelleen sitä kaikkea, mutta sanotaan vain, että ihmisolennot ovat yksisuuntaisia, "yksimerkkisiä" olentoja, joilla on ennakkoasenteena yksittäisyys/yksiselitteisyys. Kolmessa ulottuvuudessa he kulkevat yhteen suuntaan ajassa ja vain yhteen suuntaan - eteenpäin. Ei ole menneisyydessä vierailemisen käsitettä. Ihmiset voivat ajatella menemistä eteenpäin ikuisuuden, mutta heillä on vaikeuksia nähdä tuon ajattelun ulottamista menneisyyteen, sillä "täytyy" olla jokin alku. Tämä on ennakkoasenne - että kaikki on yksiselitteisellä raiteella ja liikkuu yhteen suuntaan. He eivät ymmärrä, mitä käsite vanha sielu merkitsee, koska se on jotain koskematonta ja menneisyydessä. Jos katsotte vain eteenpäin, ette voi liikkua siihen ulotteisuuteen, mikä ajattelee aikaa monissa suunnissa. Näette vain yhden niistä.

Olemme todenneet monta kertaa aiemmin, että planeettanne henkisten uskomusjärjestelmien epäloogisuus on ilmeistä, jos tarkastelette niitä kvanttiajattelijan silmin. Sillä lähes kaikissa niissä ihmiset menevät kuolemanjälkeiseen elämään ilman, että heillä on elämää edeltävää elämää! Ikuinen sielu "saapui" jotenkin planeetalle ilman historiaa tai menneisyyden energiaa. Kuitenkaan ette ajattele sitä yhtään, koska teillä ajan juna menee vain yhteen suuntaan ettekä voi muuttaa sen vauhtia.

Totuus on että tämä "ajan juna" on todellakin lisännyt vauhtiaan viime vuosien aikana. Voitteko tuntea sen? Kellot eivät kulje eri tavalla kuin aiemmin, kuitenkin se kulkee, mitä kutsutte suhteellisuudeksi. Yksi kuuluisista tiedemiehistänne kertoi teille tämän, ette kuitenkaan tunnista sitä itse, ettehän? Katsotte peiliin ja näette yhden ihmisolennon. Näette yhden, yksittäisen sielun. Puhutte korkeammasta itsestä, kuin se olisi täysin poissa, jossain pilvissä. Mutta se ei ole kanssanne, koska olette yksittäinen.

Ihmiset lokeroivat myös Jumalan. On vain yksi Jumala. Siksi on vain yksi tie Jumalan luo. On vain yksi polku ja monet kertovat teille, että teidän olisi parasta olla sillä, koska jos ette ole, niin kuollessanne te ette pysty yhdistymään luojan kanssa. Näettekö yksittäisyyden ennakkoasenteen? Olette yksillä tikapuilla kiipeämässä Jumalan luo ja sanotaan, että teidän olisi parasta olla oikeilla tikapuilla… ja on vain yhdet.

Teille kerrotaan, että on Jumala, joka tuomitsee teidät, jos ette ole noilla yksittäisillä, oikeilla tikapuilla. Niinpä kuollessanne tuo uskomattoman rakastava Jumala, joka on osanne, katsoo teitä ja sanoo: "Väärät tikapuut! Olen hyvin pahoillani." Kuulostaako tämä teistä Jumalan rakkaudelta? Tämä on sellaisen ihmisen halvaannuttava ennakkoluulo, joka soveltaa kaikkea yksiselitteistä Kvanttijumalaan. Näin te ajattelette. No, ette te kaikki ole tällaisia ja tiedän sen. Mutta jos olette, sitä ei tuomita, sillä tämä on todellisuuttanne.

Tämä viesti on niille, joilla on tavoitteena poistaa tämä ennakkoasenne ja alkaa ajatella sen yksinkertaisuuden ohi, joka estää heitä näkemästä kvanttikuvaa. Tämä viesti on valotyöntekijöille, jotka tuntevat todella tajunneensa asian, kun he todellisuudessa ovat tajunneet 3D-osan… ja nyt he haluavat loput.

Haluan teidän asettuvan vain hetkeksi vertauskuvalliseen tilanteeseen, missä olette vaihtoehtomessuilla ja ympärillänne on palvelukojuja. On numerologiakoju. On kulhonsoittokoju. On muusikoita. On koju, jossa on monia kiviä ja kristalleja. On astrologiakoju. Nyt käyn kanssanne kaikissa niissä ja näytän ihmisen ennakkoasenteen jokaisessa ja matkan varrella loukkaamme lähes kaikkia teitä! Tämä ei ole kriittinen viesti, vaan ennakkoasenteen paljastamista.

Ensiksi: miksi ihmiset myös metafyysisessä paikassa mennessään kojulta toiselle etsien uusimpia asioita, esittävät saman kysymyksen? Se on kysymys, mikä paljastaa tämän ennakkoasenteen. Kenties kyse on kristallikulhosta tai jalokivestä, kenties kyse on jostain valmisteesta. Kenties kyse on järjestelmästä tai prosessista. Ihmiset katsovat sitä ja kysyvät aina: "Mitä se tekee?"

Numerologiakoju

Vien teidät numerologiakojuun. Tässä huoneessa on maailmanluokan numerologi ja hän tietää jo ennen aloittamistani, mihin päädyn. [Tämä on Barbara Dillenger.] Numerologia näyttäisi olevan yksi lineaarisimmista esoteerisista tieteistä, mitä teillä voisi olla. Se kiteyttää suuret numerot yhteen ja sitten määrittelee tuon numeron energian. Numerot ovat hyvin lineaarisia ja ne ovat rivissä, joten voitaisiin ajatella niiden edustavan lineaarisempaa yksittäistä todellisuutta. Siltä se näyttää, mutta niin ei ole.

Pidetäänpä vähän hauskaa. Saavutte numerologiakojuun ja teitä tervehtii siellä henkilö, joka suorittaa järjestelmän tai tulkinnan, mikä antaa teille numeron yksi. Katsotte sitä ja sanotte: "Mitä se tekee?"

Kysytte, mitä tämä energia tekee minulle? Mitä yksi tekee tässä minun luomislaatikossani? Miten käytän sitä?

No niin, täysin lineaarisen ennakkonäkemyksen mukaan yksi on tässä yksin ja katselee teitä ja tuon kojun henkilö saattaa selittää: "No, numero yksi merkitsee uusia alkuja." Te ajattelette: "Kiitos, sitä se merkitsee. Upeaa. Tämä on mukavaa. Minulla on uusia alkuja odotettavissa tämän tulkinnan perusteella." Olette nyt saaneet lineaarisen vastauksenne, eikö niin? Mutta mennäänpä toiseen ulottuvuuteen hetkeksi. Mitä yksi ajattelee siitä? Voi hyvänen aika, luulen juuri hämmentäneeni jotkut teistä. Numerot eivät ajattele! Kenties eivät teidän ulottuvuudessanne, mutta niillä on kuitenkin energiaa. Tutkitaanpa siis tätä.

Tätä numeroa ei luotu alun perin yksin, mutta tarkastelette sitä, ikään kuin se olisi yksin. Luuletteko, että ihmiskunta kehitti yhden ja sitten odotteli muutaman vuoden ja keksi kakkosen? [Naurua] Ei. Se ei ole ollut koskaan yksin. Ei koskaan. Se on aina ollut osa numerojärjestelmää. Ette voi laittaa ykköstä laatikoon, mutta te laitoitte, sitten määrittelitte sen ja käytitte tuota informaatiota tulkintaan.

Mitä yksi ajattelee tuossa 3D-laatikossanne?

"Missä ystäväni ovat? Missä ovat muut numerot? Ette voi laittaa minua laatikkoon!"

Nyt yhtäkkiä olette tekemisissä kvanttiajattelun, ette lineaarisen ajattelun kanssa. Ykkönen on tottunut siihen, että kaikki numerot ovat sen ympärillä. Mitä ovat siis piirteet yhden ympärillä tässä tulkinnassa? Tunnetteko sen historian? Oliko se osa laskentaa? Sitten teidän on kysyttävä, mitä vaikutusta nollalla ja kakkosella voisi olla sen vieressä? Mitä jos se oli osa laskennan tulosta? Mitä jos se oli yhtenä numerossa, mitä kutsutte piiksi? Onko sillä sitten erilainen energia? Nyt se nimittäin on lineaarisuuden ulkopuolella… kaiken yksittäisyyden tai lineaarisuuden ulkopuolella.

Ihminen ei oikeastaan voi kysyä: "Mitä se tekee?" tai edes "Mitä se merkitsee?" Tuo numero ei ole mitään yksin, sillä siihen pitää suhteuttaa ihmisen kvanttienergia. Jos tulkitsija on maailmanluokan tekijä, hän tietää myös ykkösen historian, miten se saatiin aikaan ja sen ympärillä olevien numeroiden vaikutukset - sekä menneet että nykyiset.

Kerron teille, että numerologia on kvanttista ettekä voi koskaan todellisuudessa katsoa jotain numeroa ja kysyä: "Mitä se merkitsee?" Numerologi tietää tämän ja numerlogi tekee parhaansa yhdistäessään numerot toisiinsa, jotta hän voi kehittää kvanttivastauksen, mikä annetaan lineaarisuudessa ja se kuvaa jotain, mikä teidän täytyy tietää. Tämä tekee numerologista kvanttitulkin.

"Mitä se tekee?" -kysymyksestä tulee silloin sellainen, minkä lapsi saattaisi esittää "rakkaudesta", kun se on kirjoitettuna sivulle. Annan teidän vastata lapselle. [Kryon hymyilee]

Kuvitelkaa, että otatte jonkin kirjaimen pois aakkosista, erotatte sen järjestelmästä, joka oli suunniteltu sanoja ja kommunikointia varten ja sanotte: "Mitä se tekee?" Sillä vastaus on: "Ei mitään ilman toisia kirjaimia!" Aa, nyt näette, että numerot ovat kenties myös kieli? Ne tosiaankin ovat.

Tarot-koju

Planeetalla on ollut kvanttitieteen menetelmiä ja prosesseja hyvin pitkään, kuitenkin ihmisillä on edelleen taipumusta "lineaaristaa" ne kaikki. Numerologia on vain yksi niistä. Toinen on tarot. Tässä meillä on ihmisolento, joka haluaa ottaa kortin, minkä tahansa kortin ja niinpä hän ottaa yhden kortin tarot-kojussa. Hän laittaa sen pöydälle ja kysyy: "No, mitä se merkitsee?" Tarot-lukija katsoo ihmistä ja sanoo: "Se merkitsee, ettet tunne taroteja. Kortti ei ole mitään itsessään. Se ympärillä on oltava toisia kortteja. Se riippuu jaosta, se riippuu suunnasta, mihin kortti osoittaa. Se antaa viestin, koska se on yhdistettävä kortteihin, jotka prosessissa oleva ihminen valitsee satunnaisesti synkronistisella tavalla ja kysyy tietystä ominaisuudesta. Se vaatii tietoisuuden leijumista sen yllä ja kysymistä tarkoituksella. Se reagoi myös kortin valitsevan mielialaan!"

Ihminen joka ei oikeastaan kuuntele, jatkaa korttien valitsemista ja yhtäkkiä eteen ponnahtaa paholaisen kortti ja ihminen napauttaa sitä sanoen: "Tämä on paha asia, eikö olekin? Mitä se merkitsee? Mitä se tekee?"

Tämä reaktio tulee siitä, että olette niin lineaarisia. Se on rakennettuna 3D-tietoisuuteenne. Tarot-lukija yrittää selittää, että kyse on yhdistelmä kortin satunnaisen synkronistisista ominaisuuksista, mikä antaa vihjeitä tilanteeseen liittyvistä kätketyistä energioista - se ei ole paha kortti - ja hän lukee teille suuntamahdollisuuden. Ja se on kvanttitapahtuma! Näettekö eron? Ihminen haluaa ottaa yhden yksittäisen kortin ja heijastaa koko näkymän sen ympärille.

Selvänäkijä

Ihminen menee selvänäkijän luo. Tämä antaa selvänäkötulkinnan ja ihminen tulee ulos kojusta sanoen: "Tätä minulle tulee tapahtumaan". Hän ei ymmärrä koskaan, että hetkeä myöhemmin kaikki se voisi muuttua! Hetkeä myöhemmin hänen elämässään saattaisi olla tapahtuma, joka saa hänet polvilleen ja avaa hänen sydämensä, ja hän tekee päätöksen, joka välttää täysin sen, mitä tulkinnassa oli! Ymmärrättekö? Mutta useimmat ihmiset eivät ajattele niin. He näkevät vain lineaarisen raiteen edessään. Jos joku kertoo heille, mitä heidän tulevaisuudessaan on, he näkevät vain sen. He eivät salli itselleen yhtään kvanttiajattelua tai eivät lue omaksi ansiokseen kykyä muuttaa sitä. Mitä sitten tästä "tulevaisuuden ennustamisesta"?

Hyvä selvänäkijä selittää, että hän voi nähdä vain tuon hetken voimakkaimmat mahdollisuudet. Koska ihminen on täysin vastuussa omasta elämästään, hän voi muuttaa sitä koska tahansa. Voitaisiin siis sanoa, että tulkinta on hyvä vain tällä hetkellä. Tällaisessa tulkinnassa ei itse asiassa anneta ajankohtaa tapahtumamahdollisuuksille - vain kuvia mahdollisuuksista, joita voi kehittyä tai olla kehittymättä.

Jotkut ihmiset aloittavat elämän yksittäisellä raiteella ja menevät koko matkan loppuun saakka. He vetävät viimeisen kerran henkeä ja ajattelevat, että tämä oli ainoa mahdollisuus, mikä heillä oli. He kulkevat suoraa linjaa koko elämänsä ajan ymmärtämättä, että kvanttitietoisuuden kera he voivat vaikka pysäyttää junan, jos haluavat! He voivat peruuttaa sitä, jos haluavat. He voivat elää pidempään, jos haluavat. Kaikki nämä asiat ovat tulosta kvanttiajattelusta.

Karma on vanha lineaarinen järjestelmä, mikä on ihmisissä ja saa yksilöt tuntemaan, että heidän on suoritettava sitä tai tätä tai oltava sitä tai tätä - kaikki sen energian tyydyttämiseksi, mikä puhuu heille soluissa ja mikä työntää heidät todellisuusuraan.

Taas kerran kerromme teille, että tämä vanha karmaenergia odottaa muuttamista tässä uudessa muutoksessa. Voitte astua siitä ulos koska tahansa haluatte. Toimme tämän informaation teille ensimmäistä kertaa vuonna 1989 ja voitte lukea sen Kryon-kommunikoinnin ensimmäisestä kirjasta.

Kulhokoju

Siirrytte seuraavaan kojuun ja siellä ne kimaltelevat edessänne - kaikki laulavat kulhot! Ne ovat kauniita. Niitä on erivärisiä. Ihmismieli on täynnä lineaarisia kysymyksiä tämän näkymän edessä ja hän esittää kysymyksiä näiden upeiden luomusten vieressä.

Katsokaa! Joku pitää vihreästä kulhosta ja suorastaan rakastaa sen ääntä, kun sitä soitetaan oikein.

"Mitä se tekee?", hän kysyy kulhomestarilta. Kulhomestari nielaisee vaikeasti ja yrittää ajatella lineaarista vastausta. Hän vastaa parhaansa mukaan lineaarisesti: "No, se sattuu olemaan musiikillisesti F-nuotti ja se on sydänchakran värinen."

"Se auttaa sydämeen?", kysyy osallistuja.

"Ei varsinaisesti", vastaa hyvin kärsivällinen kulhomestari. Seuraa pitkä hiljaisuus…

"Onko teillä kulhoa kyynärpäätä varten?", osallistuja kysyy. "Kyynärpääni on arka. Tarvitsen kulhon sitä varten." Kulhomestari yrittää päästä pälkähästä.

Toinen henkilö kuulee keskustelun: "Olen puutarhuri, onko teillä kulhoa maaperää varten?"

[Naurua]

Tässä on siis kvantti-instrumentti ja ihminen haluaa lokeroida jokaisen muodon ja värin ja saada sen "tekemään" jotain!

Ihmiset ajattelevat yksiselitteisesti ja suoraviivaisesti. He menevät suoraan esineen luo ja sanovat: "Mitä yksittäistä asiaa tämä tekee? Miten monia minun on soitettava, jotta olen täysin tasapainossa? Miten monia chakroja on, miten monia nuotteja, miten monia värejä? Vau, otan ne kaikki!"

Ymmärrättekö, mitä tarkoitan? Palataanpa hetkeksi taaksepäin ja haluan antaa teille näkemyksiä siitä, mitä kulhomestari tietää. Hän on kvanttiluoja. Kulhot ovat erivärisiä, ne on tehty erilaisista materiaaleista ja ne ovat erimuotoisia. Soitettaessa (värisytettäessä ääneksi) ilman värähtelyt [ääni] vaikuttavat, koska värähtelyt kuullaan musiikin nuotteina. Pääsointua kutsutaan perussoinnuksi, minkä korva kuulee, koska se on voimakkain. Tämän perusnuotin ympärillä on sekä ylisointuja että alisointuja - jotkut niistä ihmiskuulon ulkopuolella kumpaankin suuntaan. Tässä kauniissa kvanttimusiikissa on värähtelyjä, jotka luovat energioita. Ne puhuvat kirjaimellisesti akaasialle ja ne yhdistyvät tietyllä tavalla luomaan sielun kieltä… ja ihminen kysyy: "Mitä se tekee?"

Tässä on kulho, joka osaa puhua sielullenne! Kvanttivärähtelyt menevät korviinne ja luovat kvanttitapahtuman ilmaan ympärillenne, sillä ilma tietää, kuka olette. Se tuntee kulhon ja kulhon elementit tuntevat teidät! Tämä on kvanttitapahtuma. Jos päätätte omistaa kulhon, se tietää sen! Jos päätätte soittaa sitä ollessanne yksin pimeässä, se lohduttaa teitä. Kyse ei ole sydämestä tai vihreästä väristä eikä F-nuotista. Kaikki tämä on lineaarista. Todellisuudessa on kyse kvanttiälykkyydestä, mikä on sielutasolla. Ja miten kulhomestari selittää tämä ihmiselle, joka kysyy: "Mitä se tekee?"

Tietty kulhomestari, joka on täällä tänään [William Jones], itse asiassa keksii, miten laitetaan kvanttisuus niihin kristallisointuihin, joita on ollut maisemissa ikuisuuden, käyttäen ainesta ainutlaatuisilla tavoilla luomaan kvanttitapahtuma. Sen ydinolemus joka luodaan laulavalla kulholla, on miniportaali ja tämä on totuus. Ja jos olette kuulleet soitettavan niitä lähellänne, tiedätte, mitä tarkoitan. Ne tosiaan tyynnyttävät sielua, eikö niin? Miten siis kulhomestari vastaa tuolle ihmiselle, joka seisoo hänen edessään sanoen: "No, mitä tämä kulho tekee?"

Sanotaanpa, että olette muukalainen ja laskeudutte toiselta planeetalta ettekä ole koskaan kuulleet musiikkia. Saavutte maan päälle ja kuulette jotain upeaa ja kysytte ihmiseltä: "Mitä tämä on?" Ja hän vastaa: "Se on musiikkia." Sitten te kysytte: "Mitä se tekee?"

Musiikki ja taide ovat kvanttisia

Miten vastaisitte siihen? Musiikki ja taide ovat jo kvanttisia. Istutte jonkun maestron edessä ja hän soittaa sonoriteetteja, joita kutsutte värähtelyiksi ja harmoniaksi, ja jotkut hymyilevät ja jotkut itkevät. Kuulette laulun, jonka on säveltänyt suuri säveltäjä ja istutte yhdessä soittavan sinfoniaorkesterin edessä ja jotkut hymyilevät ja jotkut itkevät. Jotkut jotka tuntevat säveltäjän, vierailevat myös hänen olemuksessaan, kun hän sävelsi sitä! Tämä on kvanttista.

Tätä musiikki tekee ja kuitenkin ihminen kysyy: "Mitä se tekee? Haluan erityisesti jotain nukkumaanmenoaikaan. Haluan jotain terveyttäni varten. Haluan jotain, mitä voin soittaa kasveilleni." Se on niin yksiselitteistä! Sillä instrumentin kielien sonoriteeteissa on taikaa. Se on todellakin kvanttista. Mitä jos kertoisin teille, että yksi sävellys voisi auttaa teitä ja kasvejanne? Sillä kvanttitilassa elämänvoima reagoi hyvin samalla tavalla.

Monet istuvat penkeillä kauniiden maalausten edessä Louvressa Pariisissa. Jotkut istuvat ja itkevät tunnin katsellen maalausta, osallistuen taitelijan kanssa jokaiseen siveltimenvetoon ja etsien värien neroutta, jotka yhdistyvät ja uivat tavalla, mikä laulaa sointua. Se on kvanttista! Voitko soveltaa tätä jokapäiväiseen elämään, ihmisolento? Voitko soveltaa tätä yksittäisyyteesi? Pääsen siihen hetken kuluttua.

Jalokivikoju

Seuraavassa kojussa käytte kivien ja jalokivien luona. Täällä on kivimestari. Hän tietää, kuka hän on. Hän tuntee vetoa niihin. Se sai hänet mukaan tähän liiketoimintaan. Hän laittaa esiin näyttelyn tänään! [Puhutaan Brandonista, Heräämiskirjakaupan ja kasvukeskuksen omistajasta Laguna Hillissä.] Hän rakastaa kaikenlaisia kiviä.

Osallistujat ovat ihastuksissaan. He menevät kivirasialta toiselle lukien nimilappuja: Tämä on tasapainottumista varten. Tämä saa vähän leijumaan. Tämä on terveyttä varten. Tämä on maadoittumista varten. Heidän ei tarvitse edes kysyä, koska rasioissa on nimilaput! Miten yksiselitteistä heille! Ihmiset rakastavat sitä, joten nimilaput saavat heidät kiinnostumaan.

Kysyn teiltä jotain. Sanotaanpa, että otatte kiven, jossa sanotaan "tasapainottumista varten" ja pidätte sitä hetken. Oletteko tyytyväinen? Ajatellaanpa hetki kvanttisesti. Tässä kohtaa tässä tulee hyvä. Kuunnelkaa: miten kivi tietää, kuka olette? Tasapainottaako se kenet tahansa? Mitä jos olette erityisen vaikea tapaus? Nimittäin kivi tietää pidettäessä, kuka olette! Jos se tosiaan on sellainen, jonka tunnetaan metafyysisesti tasapainottavan, tapahtuu kvanttitapahtuma. Ymmärrättekö?

Ihmiset eivät käsitä tätä. He eivät ole seuranneet logiikkaa, he ovat niin yksittäisiä. He sanovat: "Otan sen." He laittavat sen laukkuunsa. "Nyt olen tasapainossa." Eräänä päivänä he löytävät sen taskustaan, laatikostaan. Sitten he tietävät, miksi heidän elämänsä oli ollut niin huonoa. He olivat unohtaneet kiven! Mutta heidän takkinsa on varmasti tasapainossa!

[Naurua]

Se oli toinen Kryon-vitsi. Näettekö hulluuden tässä? On hauskaa ja naurettavaa katsoa ennakkoasennetta. Mutta tiedätte minun olevan oikeassa. Puhutaanpa kaikkien energiakivien äidistä, kristallista. Kenties katsotte sitä ja kysytte: "Voi, siinä on niin monia viisteitä ja katso näitä "sulkeutumia"!" Kristalli on kvanttikivi. Sen on oltava, sillä se on aina tunnettu kivenä - jos haluatte kutsua sitä niin - joka voi sisältää muistin. Olemme puhuneet kristalliverkosta ja olemme puhuneet monta kertaa kristalleista Luomisluolassa. Siihen on syy, että kutsumme niitä kristallisiksi, koska ne esittävät osaansa tällä planeetalla. Kauan sen jälkeen, kun olet poissa, rakas ystävä, ne säilyttävät muiston siitä, kuka olit ja kuka olet. Sieluolemuksesi pysyy aina maan päällä.

Kristallien osalta geologian ja ihmisten välillä tapahtuu vuorovaikutusta. Se on syvällistä ja kvanttista. Geologia on sellaista ja annan teille taas informaatiota, mitä olen antanut aiemmin: vain se että se näyttää kiveltä, ei merkitse, ettei se ole elävä. Asioissa joita kutsutte elottomiksi, on elämää, mikä sisältää muiston teistä ja kodistanne. Siinä on aikakausien kvanttiälykkyyttä ja jotkut näistä jalokivistä tuntevat teidät, koska ne ovat nähneet vanhan sielun teissä ja reagoivat maapallon maaperään. Siinä on kierto ja ihminen vain ottaa sen taskuunsa, menee ulos ja jättää sen kaappiin - ymmärtämättä, että he kaksi osallistuvat kauniiseen kvanttikierron tanssiin tällä planeetalla. Synnytte maapallon maaperästä. Maaperässä on elämää, kivissä on elämää.

Astrologiakoju

Mennäänpä viimeiseen kojuun. Tästä kojusta tulee mutkikas. Täällä on yksi planeetan vanhimmista tieteistä - astrologia. Astrologiaa voitaisiin kutsua energiatyöksi, sillä se oli ensimmäinen järjestelmä, mikä kuvasi energiaa, joka vaikutti ihmiseen planeetalla. Se oli järjestelmä, mikä kuvasi erityistä olosuhde-energiaa ihmisen ympärillä ja se oli dynaamisesti mukana aurinkokunnassanne. Kun se on kehitetty käyttämällä monimutkaisia olosuhteita planeettojen kiertoratamekaniikassa, se todella kuvaa kaunista kvanttitapahtumaa. Auringon ollessa magneettisen gravitaatiolähteen napa [moottori] ja planeettojen työntäessä ja vetäessä tuota voimaa, astrologia on sen vaikutusta, että se auringon räjähdysominaisuus joka työntää ja vetää "kvantti-informaatiota" maan päälle aurinkotuulen kautta, on vuorovaikutuksessa maapallon magneettikentän ja sitten DNA:nne kanssa. Se on enemmän, kuin miltä näyttää.

Monet ihmiset teettävät karttansa. Yksi kartta, yksi ihminen. Ihminen katsoo sitä ja sanoo: "No, mitä se merkitsee, mitä se tekee, mitä se merkitsee minulle? Onko se jotain, mikä kertoo kohtaloni? Auttaako se minua liiketoiminnassa? Auttaako se arkaa kyynärpäätäni?"

[Naurua]

Voi, miten yksisilmäistä! [Kryon hymyilee] Monet katsovat näitä asioita hyvin yksiselitteisellä tavalla, ymmärtämättä yhtään sen syvällisyyttä. Ei oikeastaan. Ei sen jälkeen, kun kerron sen, mitä aion kertoa. Esitän teille retorisen kysymyksen. Ette osaa vastata siihen. Ja kuitenkin teillä on vastaus intuitiivisesti kvanttitilassa eikä se ole lineaarinen, kuitenkin se häiritsee teitä.

Huoneessa on maailmanluokan astrologi ja hän on yksi ensimmäisistä, joka kehittää kvanttiastrologian [puhutaan Michelle Karenista]. Viime vuonna olemme antaneet teille kaikille informaatiota siitä, mitä akaasia merkitsee teille kvanttitilassa, mitä se merkitsee teille henkilökohtaisesti DNA:ssanne. Sellaista asiaa ei ole kuin mennyt elämä, eihän? Et voi sanoa sinulla olleen mennyttä elämää, koska se mitä kanniskelet mukanasi, on huipentuma kaikista elämistäsi maaplaneetalla tähän hetkeen saakka, vanha sielu. Sinulla on ehkä shamaanitausta, mikä toi sinut tähän paikkaan ja se on edelleen haettavissa esiin. Viisaus mitä kannat sisälläsi, on heijastusta kaikista elämistäsi. Maapallo tietää sen, sinä tiedät sen, Luomisluola tietää sen, mukanasi tulleet enkelit tietävät sen. Tämä sallii selvänäkijän niin helposti nähdä, kuka olet, sillä kannat mukanasi kvanttienergiaa, minkä voi "nähdä"! Hän voi nähdä ne elämät, ne energiat, joita sinulla on ollut täällä - ei rivissä, vaan siinä kvanttisopassa, joka olet, siinä elämäkokoelmassa, joka nähdään yhtenä.

Minulla on sinulle kysymys: mikä on astrologinen merkkisi? No, sanot: "Katsotaanpa, synnyin helmikuussa…" Ei, ei. En kysynyt sinulta, milloin synnyit. Haluan tietää, mikä astrologian energia kuuluu sinulle, vanha sielu, sillä jos olet tuo yhdistelmä, elämäsoppa, kenties olet syntynyt jokaisessa kuukaudessa jokaisella tunninlyömällä, mitä on. Ajattele sitä. Haluan sinun puhuvan minulle nyt. Mikä on astrologinen merkkisi? Kenties se on ne kaikki?

Onko se viimeisin merkki? Onko se merkki, joka on noussut akaasiastasi, koska olet vetänyt sen tarkoituksella esiin tällä kertaa? Sinun on mahdollista muuttaa astrologisia ominaisuuksiasi. Tiesitkö sen? Se johtuu siitä, että olet ollut useimpia niistä, vanha sielu! Ajattele sitä. Kuka olet, oikeasti?

Aion nyt jättää tämän teille, mutta kerron, että tässä huoneessa on niitä, jotka ovat muuttaneet merkkiään. Se pakottaa astrologiaa tarkastelemaan akaasisia ominaisuuksia ja tämän voi tehdä vain sellainen, joka osaa lukea niitä. Ei sen lukeminen ole niin vaikeaa, sillä ne joista on tulossa kvanttisia, näkevät sen selvästi. Vanha sielu teissä on näkyvissä lähellänne oleville ja monet näkevät sen silmistänne - rakkauden viisauden. Olen kuvannut asioita tänään asiantuntijoille, mutta olen ehkä jättänyt yhden pois.

Radioniikka

On eräs parannusenergia, mitä voidaan lähettää pitkän matkan päähän. Täällä on neljä, jotka osaisivat tehdä sen. Yksi käyttää laitetta, mitä kutsutaan radioniikaksi, ja muut tekevät sen itse. Puhutaanpa hetken tuosta laitteesta, koska se näyttää yksiselitteiseltä, muttei ole sitä. Se diagnosoi ongelmanne ja se tekee sen tarkoituksenmukaisesti kolmessa ulottuvuudessa. Se raportoi: "Tätä kemiasi tarvitsee. Tässä ovat yksityiskohdat." Ihminen on tyytyväinen, koska sitä lääkäri tekee. Se on hyvin yksiselitteistä. Seuraavassa on kuitenkin ero. Käyttäjä yhdessä laitteen kanssa kehittyy joksikin kvanttiseksi. Vaikka menette ulos huoneesta ja lähdette kotiinne, missä tahansa maassa se onkin, käyttäjä ja tietokone yhdessä lähettävät teille laitteen mittaaman energiaratkaisun käyttäen radioniikkaa! Täällä on yksi, joka tuntee tämän, ja hän on "yhtä koneen kanssa". [Puhutaan Bea Wrageesta, joka on yleisön joukossa.]

Voiko tämä olla mahdollista? Todellakin on, koska se edustaa kvanttiprosessia. Kysyn teiltä kuitenkin tätä: mistä se tietää, missä olette? Maan päällä on seitsemän miljardia ihmistä ja se menee suoraan kotiinne ja kehoonne. Miten se tietää, missä olette? Tämä aiheuttaa monille metafysiikan piirissä huonon nimen, sillä se näyttää typerältä ja uskomattomalta. Seuraavan kerran ajatellessanne tätä, kysykää joltain kvanttifyysikolta kietoutumisesta. Kvanttifysiikka edustaa suurta osaa siitä, mistä puhumme nyt. Onko teistä todella niin epätavallista, että henkisyydellä on samoja ominaisuuksia? Ajatelkaa, mitä luojaenergia edustaa!

Täällä on parantajia, jotka voivat tehdä tulkinnan puhelimessa ja lähettää teille parannusta. He voivat tarkastella ominaisuuksia silmissänne ja lähettää parannusta teille… ja tämä on todellista. Ja hän tietää, kuka hän on [puhutaan Keith Smithistä yleisön joukossa]. Kun hän lähettää energiaa eetteriin, miten se tietää, missä olette? Vastaus on kaunis ja annan sen teille nyt, kun lopetamme.

Jokainen ilman molekyyli tietää, kuka olette. Jokainen planeetan tomuhiukkanen tietää, kuka olette. Tämä kaikki on osa järjestelmää, minkä olette luoneet, ja se on elämänvoimajärjestelmä. Kaiken maapallossa, kaiken sen päällä on suunnitellut luoja, joka on DNA:nne sisällä. Muutos joka tapahtuu planeetalla, herättää teidät sille, ja tässä prosessissa teistä tulee kvanttisempia.

Onko kyse vain erilaisesta ajattelusta? Ei. Kyse on itse asiassa luojan kasvojen koskettamista solurakenteessanne. Katsokaa itseänne peilistä. Miten monta voitte nähdä? Ei ole kovin monta vielä, mutta tulee olemaan. Sillä 3D:ssä katsotte vain ikääntyvää ihmistä - voitte tehdä vain sen. Kuitenkin siunattu on se ihminen, joka voi mennä siitä ohi. Haastan teidät tuijottamaan toisianne silmiin - teitä itseänne peilissä! Tehkää sitä pitkään. Yrittäkää hymyillä vähän. Yrittäkää onnitella itseänne täällä olemisesta. Yrittäkää nähdä tuo valtava ryhmä, mitä edustatte maailmankaikkeudessa - se luojan osa mikä olette - ja kenties myös se vitsi, että te ette voi nähdä sitä.

Annan teille kaikki nämä asiat, sillä teidän täytyy ymmärtää, mitä varten tulitte. Haluan kertoa teille, että kvanttiajattelija voi katsoa ihmistä ja rakastaa häntä riippumatta siitä, mitä hän on tehnyt tai katsoa sitä, jonka hän näkee ensimmäistä kertaa ja tietää, että tämä on vanha sielu. Vaaditaan kvanttiajattelijaa katsomaan ihmisiä yleisesti ottaen ja olemaan tuomitsematta heitä, sen sijaan rakastamaan heitä - katsomaan ratkaisuja eikä ongelmia. Sitä on kvanttiajattelija. Sillä tämä ihminen näkee historian, hän näkee elämän kierron ja yhteyden luontoon. Hän näkee sen osan, mitä eläimet esittävät kaikissa asioissa ja sen osan, mitä ilma esittää - ja kivet, energia, järjestelmät. Mitään näistä asioista ei suunniteltu olemaan yksittäisiä.

"Mitä se tekee?"

Kenties tämän yksinkertaisen kysymyksen pohtiminen ja siihen liittyvä 3D-ennakkoasenne herättää teidät niille mahdollisuuksille edessänne, jotka ovat teidän. Teidän on alettava ajatella kvanttisesti, vain vähän, tarttuaksenne näihin työkaluihin, jotka ovat välittömän näkökykynne ulkopuolella. Akupunktioterapeutin joka työskentelee 12 meridiaanin kanssa, täytyy aloittaa tarkastelemalla meridiaaneja meridiaanien yläpuolella pystyäkseen laittamaan esoteerisia neuloja paikkoihin, joita ei näytä edes olevan.

Tiede siirtyy joka tapauksessa siihen suuntaan. Aiotteko antaa fysiikan siirtyä eteenpäin ja jättää kehon taakse? Jokainen molekyyli, jokainen atomi ympärillänne anoo teitä löytämään tuon luojan kvanttisopan sisältä. Siellä on kvanttiliimaa ja se muuttaa lopulta tämän planeetan. Meillä ei ole sille nimeä, joten sanomme sitä ihmistietoisuuden kehittymiseksi.

Tässä on tämän päivän viesti, kun istumme pesemässä jalkojanne, kun istumme rakastamassa teitä. Olen Kryon, ihmiskunnan rakastaja. Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

14.2.2010 - NÄINÄ AIKOINA KAIVATTUA TIEDETTÄ

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:03

NÄINÄ AIKOINA KAIVATTUA TIEDETTÄ

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.2.2010 Albuquerque, New Mexico
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Kryon antaa usein vihjeitä siitä, mitä keksintöjä on tulossa tai millaisia asioita työstetään. Tämä kanavointi sisältää neuvoja kahteen tänä aikana hyvin kaivattuun prosessiin ja niihin liittyy kiireellisyyden tuntu. Säätila muuttuu ja Kryon neuvoo sopeutumaan muutoksiin, joita olemme luoneet.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Albuquerquessa, New Mexicossa.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Taas kerran olemme täällä tavalla, mikä voi näyttää kummalliselle monista. Haluan teidän tottuvan kuulemaan tätä ääntä ja ymmärtämään täällä olevaa todellisuutta. Kenties saattaisitte kysyä itseltänne: "Onko tämä todellista?" Saattaisitte sanoa: "Kryon, minun on vaikeaa uskoa, että sinä todella kanavoit, että ääni tulee verhon toiselta puolelta. Se on vain vaikeaa!" Jos sanot näin tänään, ihmisolento, minä sanon, että olet siunattu ollessasi hyvin rehellinen sanoissasi kamppailusta, mitä käyt päästäksesi ulos kolmannen ulottuvuuden laatikostasi.

Rakas ystävä, jos esität oikeita kysymyksiä omasta korkeammasta itsestäsi, omasta uskostasi, omasta psyykestäsi, niin alat nähdä paljastuvan asioita, joita et osannut odottaa, sillä toisella puolella verhoa on todella kvanttikokemus. Kumppanini [Lee] ja minä "linearisoimme" tämän keskustelun teille. Tämä on kvanttikokemus ja se merkitsee, että kieli on vain pieni osa sitä. Audio jota kuuntelet ja sanat jotka näkyvät sivulla, ovat vain osa sitä.

Menneisyydessä olemme puhuneet jostain, mitä kutsutaan kolmanneksi kieleksi. Tämä kolmas kieli, joka on tunnistettu jokin aikaa sitten, ei ole lineaarinen kieli. Sen sijaan se on kolmosen katalyyttikieli. Käytämme kolmosta numerologiassa edustamaan katalyyttistä toimintanumeroa. Tämä merkitsee, että teillä kaikilla on kyky vastaanottaa, mitä annetaan kvanttitasolla, eikä vain sellaisena kielenä, kuin sivun sanat. Myös tämän viestin lukija voi pyytää kvanttikokemusta ja sitten olla tässä tilaisuudessa niiden kanssa, jotka ovat huoneessa reaaliajassa.

Aiomme antaa teille vähän tiedettä. Olemme kenties valinneet kummallisen paikan sille [Albuquergue, New Mexico], mutta emme oikeastaan ole, sillä ajattelemme kvanttitavalla. Halusimme tulla tähän paikkaan ja kunnioittaa niitä, jotka rakensivat tämän rakennuksen [intiaanikeskus]. Haluamme kunnioittaa esi-isiä, joita on tällä kuuntelemassa. Olemme tulleet hyvin hiljaiseen paikkaan, lounaisosan äänettömyyteen antamaan selkeän ja puhtaan viestin, jotta myös toiset voivat saada sen tällä tavalla.

Tiedettä tätä päivää varten

Silloin kun annamme tieteellisen viestin, pyydän kumppaniani etenemän hyvin hitaasti. Jotkut asiat joista puhumme, on paljastettu hänelle ja joitain ei ole. Niinpä pyysin häntä etenemään hitaasti, sillä se kuullaan ja luetaan selkeästi ja paljon asioita nähdään sen ympärillä. Sillä se mitä seuraa tässä viestissä, ei ole vain esoteerista. Esitettään käytännön asioita ja fyysikot tulevat tarkastelemaan sitä ja tämä saa kumppanini hermostumaan.

Tämä ei ole monimutkaista, sillä myös ne jotka istuvat tuolissa eivätkä ymmärrä tiedettä, saavat kolmannen kielensä avulla sen, mitä heidän tarvitsee saada. He ymmärtävät, miksi näitä asioita annetaan, ja he arvostavat niitä. Koko tämän prosessin ajan se seurue, joka on virrannut tähän paikkaan ja joka edustaa teidän kaikkien esi-isiä, resonoi sen kanssa. Myös ne muinaiset jotka ovat täällä ja jotka ovat kietoutuneet tähän rakennukseen, tähän paikkaan, missä kumppanini antaa tiedeviestiä, ovat tyytyväisiä.

Tyynnyttelyä maapallon lämpenemisestä: mitä tapahtuu?

Tämä viesti ei ole välttämättä pitkä, mutta sellainen mikä teidän on kuultava. Se koskee ympäristöä ja tiedettä. Aloitetaanpa tämä pienellä tyynnyttelyllä ja positiivisilla uutisilla. Kerrataanpa vielä kerran, että se mitä näette säämuutoksina tällä planeetalla, ei ole ihmisten aikaansaamaa. Se mitä olette kutsuneet maapallon lämpenemiseksi, ei ole lainkaan maapallon lämpenemistä, ja sanon sen taas: se on osa sykliä, mikä on aina ollut. Tämä informaatio ei ole uutta ja kerroimme teille näitä asioista muutama vuosi sitten, kun ajatus lämpenemisestä ensi kerran esitettiin ja sen tuloksena syntyi pelkoa. Kuulutimme myös nyt näkemiänne säämuutoksia vuonna 1989, jolloin kumppanini aloitti tämän matkan kanssani. Kauan ennen kuin lämpenemisajatuksesta tuli suosittu, kehotin teitä odottamaan tätä sykliä.

Pohjoisnapa on sulanut ja tullut takaisin useita kertoja. Se kasvaa ja pienenee. Veden haihtumiskierto [mitä Kryon kutsui vesikierroksi] on tapa, jolla Gaia toimii. Kuitenkin tällä kertaa se näyttää tapahtuvan odotettua aiemmin ja se huolestuttaa monia. Jos pyytäisitte Gaiaa tulemaan nyt tähän paikkaan, Gaia antaisi tämän viestin: "Ihmiset eivät ole aiheuttaneet tätä." Voisiko se olla enää selvempi? Annan teille tämän informaation, jottei soitettaisi mitään häyytyskelloa siihen liittyen tai ryhdyttäisi toimiin, jotka saattaisivat olla reaktio väärään ajatukseen.

Samanaikaisesti kuitenkin kerron teille, että on määrä muuttaa tapaanne luoda energiaa. Se mitä päästätte ilmaan, on merkityksellistä, sillä se on vaaratekijä terveydellenne. Se mitä päästätte ilmaan, satuttaa ihmisiä, ei välttämättä Gaiaa. Gaia on paljon sitkeämpi kuin luulette. Gaia sopeutuu tavoilla, joita ette osaa odottaa, ja nopeammin kuin odotatte. Vaikutuksenne saastumiseen on merkittävää verrattuna menneisyyden muutamaan luonnolliseen vulkaaniseen purkaukseen. Gaia pitää huolta Gaiasta eikä tämä prosessi ole uusi tai yllättävä. Kuitenkin ihmisille sanomme: "Puhdistakaa ilma ja elätte pidempään." Kyse ei ole aikaansaamanne säätilakierron pysäyttämisestä. Tuskin! Kyse on maalaisjärjestä elämää kohtaan.

Tulee kylmempää. Se on yksi tämän päivän aiheista. Tarvitsette enemmän energiaa päihittämään kylmyyden ja olemme antaneet teille menneisyydessä tätä koskevia neuvoja ja aiomme tarkastella yhtä niistä uudestaan tänään. Sillä teidän on aika ajatella kolmen ulottuvuuden laatikon ulkopuolella, kun tullaan asioihin, joista olemme puhuneet teille.

Ajattelette suoraviivaisesti. Te ette välttämättä ajattele tiettyjen käsitysten ohi, vaan oletatte asioita, jotka sitten saavat aikaan suoraviivaista ajattelua. Samaan aikaan kun annan teille tätä informaatiota, kerron myös, että juuri tämä käsite tunnetaan jo planeetalla. Niin se on. Emme anna teille mitään sellaista, mikä ei ole jo juolahtanut ihmisolennon mieleen. Olemme kertoneet teille, että vapaa valinta toimii. Niinpä tämän vapaan valinnan kunnioittamiseksi niiden asioiden, joita esitetään tänään, on jo tarvinnut juolahtaa ihmisolennon mieleen, ennen kuin toimitamme tällaisen viestin. Tämä saa aikaan tilanteen, missä ihmiset ilmentävät sen, eivät vain käytä hengen vihjeitä.

Silloin kun ihmiskunta vastaanottaa näitä oivalluksia, ne yleensä "laskeutuvat" inspiraationa useampaan planeetan paikkaan kerralla. Tämä merkitsee, että keksintöoivallukset tapahtuvat kaikki samanaikaisesti, tavallisesti kolmessa, neljässä paikassa sen varmistamiseksi, etteivät ne katoa. Se on tällaista: planeetan värähtely on kuin iso ovi, joka avautuu ja sulkeutuu valaistuneen tai valaistumattoman ihmiskunnan värähtelystä. Jos päätätte sulkea tämän oven luomalla planeetalle matalan värähtelyn, niin informaatio, löytö ja keksintö katoavat. Se itse asiassa menee pois, koska ihmiset eivät edes välitä katsoa!

Kuitenkin silloin kun värähtely tulee korkeammaksi, tuo ovi avautuu ja löytö ja keksintö vain "ovat siinä" valmiina nähtäväksi. Niinpä henki ei anna keksintöjä, vaan teidän luomanne järjestelmä sallii ne. Sillä korkea tiede on aina joka tapauksessa olemassa, mutta planeetan ihmiset määräävät, miten paljon siitä tulee heidän ulottuvilleen, sen avulla miten korkealla planeetta värähtelee ihmistietoisuudesta. Tämä selittää, miten olette kadottaneet tiedettä viimeisten 50.000 vuoden aikana. On ollut yhteiskuntia, joka olivat paljon enemmän kvanttiajattelua kuin mikään, mitä teillä on tänä päivänä.

Tässä on itse asiassa ironiaa: teillä on korkeamman teknologian keksintöjä tänä päivänä, mutta paljon matalampi tietoinen ymmärrys. Teillä on upeaa laskentavoimaa, mikä on ohjelmoitu vain 3D:tä varten! Myöhemmin tämä on teistä huvittavaa.

Teille on valtavasti energiaa saatavilla suoraan maasta ja se on vapaata. Se ei ole ilmaista energiaa, sillä teidän on rakennettava "puristin" saadaksenne sitä, mutta sitä on kaikkialla, se on ikuista (sitä ei käytetä loppuun) ja sitä kutsutaan geotermiseksi energiaksi.

Uusia tapoja saada geotermistä lämpöä

Se kaikki on jalojenne alla, ei kovinkaan kaukana ja se luonnollista lämpöä. Se on riittävän kuumaa porattavaksi ja höyryn aikaansaamiseksi. Jos voitte saada aikaan höyryä lämpöenergian luonnollisen prosessin kautta, niin voitte ajaa höyryturbiineja ja tuottaa sähköä. Tämä luo virtaa, mitä tarvitsette selviytyäksenne ankarammista talvista ja lämmittääksenne kotejanne. Sähkö ei kenties ole tehokkain menetelmä talon lämmittämiseen, mutta se voi olla puhtainta verrattuna ilmaa saastuttaviin menetelmiin. Jos voitte tuottaa sähköä hyvin tehokkaasti, se on paljon toteutuskelpoisempaa jokapäiväisessä käytössä.

Höyryä käytettäessä on muitakin tapoja tuottaa sähköä. Ihmiskunta pitää hyvin yksityiskohtaisista höyrymoottoreista ja olette käyttäneet niitä hyvin, hyvin pitkään. Tämän päivän ydinreaktorit ovat vain hyvin kalliita höyrymoottoreita. Kuumennatte vettä käyttäen ydinreaktoreita ja tuotatte tuolla lämmöllä höyryä, mikä käyttää turbiineitanne. Annamme siis teille jotain ajateltavaa. Sillä ydinvoimalla - niin puhdasta ja hyvää kuin se onkin - on sivutuotteita, jotka ovat vaarallisia, ja te tiedätte tämän. Geoterminen lämpö voi olla myös vaarallista, vaikka se on hyvin puhdasta. Niinpä avaamme nyt keskustelun jostain uudesta.

Jos voitte porata noin viisi kilometriä maan sisään, löydätte riittävästi lämpöä saadaksenne höyrymoottorin toimimaan. No niin, viisi kilometriä ei ole teille lainkaan pitkä matka, kun mitataan suoraviivaisesti maanpintaa pitkin. Monet teistä kulkevat tuon matkan kouluun tai töihin ja käsittävät, ettei se ole kovin pitkä matka. Mutta jos poraatte tuon matkan, siitä tulee teknisesti vaikeaa ja vaarallista. Se ei ole vaarallista ainoastaan poraajalle, vaan se voi olla vaarallista planeetalle. Matkalla alaspäin maankuoren läpi viiteen kilometriin menette erilaisten taskujen läpi, jotka vapauttavat kenties kaasua, kenties tulta, kenties vettä. Jos ei mitään muuta, niin joskus häiritsette "liuskeliukasteen" eheyttä, kuten sitä kutsumme. Sanon tässä sitä, että voisitte edistää maanjäristyksen mahdollisuutta poraamalla alaspäin vain viisi kilometriä.

Niinpä aion antaa teille nyt vastauksen siihen, miten teette höyryä poraamatta niin syvälle, ja se vaatii ajattelemista sen "laatikon ulkopuolella", mitä olette aina olettaneet. Koko ajan te ajattelette, että poraatte alaspäin ja laitatte maahan putken, jossa on vettä. Laitatte vettä sisään ja saatte höyryä ulos. Mitä jos kuitenkin kertoisin teille, että teidän täytyy porata vain murto-osa tuosta matkasta ja löydätte riittävästi lämpöä keittääksenne nestettä! Sanoisitte: "Mahdotonta." Tämä ominaisuus on maan kuumien pisteiden yläpuolella, joissa on kuumuutta hyvin lähellä pintaan, muttei noita ominaisuuksia ole useimmissa paikoissa, joissa pyydämme teitä poraamaan. Vastauksena on olla käyttämättä vettä. On aika yhdistää planeetan korkeinta teknologiaa asioihin, joihin ette ole odottaneet yhdistävänne sitä, ja tämä on ajattelua laatikon ulkopuolella.

Tämä on sellaista ajattelua, josta tulee vähän kvanttisempaa, ja nähdään koko kuva sen sijaan, mitä ajattelette, että pitäisi olla, tai mihin olette tottuneet. Tähän on ratkaisuja ja jotkut jo tietävät, mitä ne ovat. On hieno kemiallinen koostumus, mikä kiehuu murto-osalämpötilassa siitä, missä vesi kiehuu. Ja tämä on vastaus: oppia käyttämään noita kemiallisia aineksia ja nesteitä suljetussa geotermisessä järjestelmäkoneessa, mitä ei tarvitse porata viiteen kilometriin. Miten olisi kaksi kilometriä? Tätä tunnettua kemiallista koostumusta käyttäen on mahdollista porata vain murto-osa matkasta ja saada höyryyn tarvitsemaanne lämpöä.

Kerromme teille tämän, koska teidän täytyy tehdä tämä. Jos otatte vaarin tästä neuvosta, huomaatte, että löydön ajoitus ja synkronismi ovat käsillä. Tämä merkitsee, että ymmärrätte tämän kaiken ja käsitätte, että tekijät loksahtavat yhteen ja saatte höyrymoottorinne. Eikä sen rakentamiseen mene viittä vuotta eikä se ole vaarallista eikä teidän tarvitse peittää sitä panssarilla. Paljon helpompaa. Se ei tupruta savua. Se ei saastuta eikä teidän tarvitse kantaa huolta ollessanne sen läheisyydessä. Ajatelkaa sitä… luonnollista lämpöä Gaiasta, mikä on ikuista! Se tuottaa sähköä, mitä tarvitsette lämmittämään koteja ja yrityksiä… koska lopulta ilma kylmenee. Tämä on numero yksi.

Mitä ihmiskunta tarvitsee eniten tällä hetkellä?

Aiomme antaa teille toisen oivalluksen. Tämä ei ole uutta siinä mielessä, että seuraava informaatio tiedettiin, sitten se myytiin epätarkoituksenmukaisesti ja teollisuus pisti sen taskuunsa. Koska ajatus tunnetaan jo, aion antaa sen teille tässä, jotta suuri yleisö voi nähdä sen ja synkronismin myötä jokainen joka kuuntelee tai lukee tämän viestin, ymmärtää sen. Myös te jotka istutte tuoleissa, ymmärrätte käsitteen, mutta tiedemiesten ja fyysikoiden on sitten otettava se käyttöön. Emme mainitsisi sitä tässä, jos se ei olisi hyvin ajankohtaista.

Resurssi jota ihmiskunta tarvitsee eniten, kun väestö kasvaa ja säätila muuttuu, on sellainen, minkä luultavasti jo arvasitte: raikas vesi! Siitä on tulossa jo niukkaa. Huomaatte, että lunta putoaa enemmän ja enemmän vääriin paikkoihin ja usein alueille, missä ei ole infrastruktuuria vangitsemaan sen valumaa. Varastoja ja vesijohtoja rakennetaan vanhaa energiaa varten vanhojen säätilamallien mukaisesti. Kun väestö kasvaa, vedestä tulee ongelma.

Uusi suolanpoistovastaus

Tässä on yksi välitön vastaus. Se on merkittävä asia, koska maapallo on enimmäkseen vettä - te ette kuitenkaan voi juoda sitä! Vastaus on käyttää meriä ja muuttaa vettä. Valtameri ei tietenkään ole raikasta vettä, joten teidän on kysyttävä, miten poistetaan suola.

Suolaa poistetaan tänä päivänä hyvin tehottomalla tavalla. Suurien vesimäärien on mentävä sammioihin ja oltava siellä, kun lämpöä käytetään eri tavoin. On erilaisia järjestelmiä. Jotkut niistä höyrystyvät, jotkut eivät - kaikki vaativat lämpöä suolan poistamiseen. Se vie pitkän aikaa. Se on kallista ja tehotonta. Siksi ei ole järkevää poistaa suolaa koko kaupunkia varten. Sen sijaan paikoissa, joissa ei yksinkertaisesti ole yhtään raikasta vettä, on tällainen järjestelmä. Siitä tulee kallis ja hankala olosuhteiden pakko, hyvän ratkaisun sijasta.

Nyt pyydän teitä ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja aion antaa teille vastauksen siihen, miten poistetaan suola vedestä uudella tavalla. Kumppanini, haluan sinun etenevän hitaasti tässä.

Useimmat suurimmat kaupungit maan päällä ovat valtameren rannikolla… hyvin lähellä vettä. Tämä johtuu siitä, että aikanaan nuo rannikkoalueet ovat olleet paikkoja, missä saatettiin käydä kauppaa laivojen ja satamien avulla. Niinpä olette päätyneet siihen, että suurimmat kaupungit ovat valtameren rannalla. On hyvä aloittaa veden saaminen niille lähteestä, mitä ne voivat vain katsoa ja käyttää, eikö vain? Vastaus ei ole kovin vaikea, mutta se vaatii jotain, mitä ei ole harkittu.

Korkein teknologia mitä teillä tänä päivänä on, liittyy pienimmistä pienimpään. Kutsutte sitä nanoteknologiaksi. Se on kemiaa ja myös kemiallisia koneita, erittäin pieniä, jotka ottavat robotin muodon, kuten niitä kutsuisitte. Näitä ultrapieniä, molekyylinkokoisia robotteja on olemassa tänä päivänä ja ne ovat uusien keksintöjenne huippua. Tieteenne jopa miettii, miten niitä laitetaan ihmisen verenkiertoon etsimään ja tappamaan sairauksia - apuna niille valkoisille verisolulle, joita teillä tällä hetkellä on. Niin pieniä nanohiukkaset ovat.

Luonnollisesti tätä vastustetaan, koska se näyttää muuttavan ihmiskehoa. Se ei tee sitä yhtään enempää kuin jokin "lisäaine", jota ei ole luonnollisesti tehty ja jonka olette oppineet voivan auttaa kivussa, sairaudessa, kemiallisessa tasapainossa tai myös nukkumisessa yöllä. Niinpä se liittyy mukaan vastaavanlaisen tieteen voimiin, joita on annettu ihmiskunnalle auttamaan teitä pysymään hengissä. Muistakaa, että vaikka opetamme, että ihmisolento voi käyttää omaa tietoisuuttaan sen tekemiseen, on miljoonia ihmisiä, jotka eivät usko sitä tai ole kiinnostuneita siitä. Niinpä tiede ns. tehostaa toimintaa ja tänä päivänä on monia asioita, joiden tiedetään auttavan ihmiselämän laadussa ja jotka eivät ole metafyysisiä. Tässä on tasapaino ja se on tarkoituksenmukaista ja sopivaa.

Kuitenkin on niitä, jotka antavat oman lapsensa kuolla sen sijaan, että käyttävät tiedettä auttamaan sairauden tasapainottamisessa. He uskovat, ettei mikään ole sopivaa, mikä ei ole Jumalan antamaa. On aika ymmärtää täysin, että hyvä tiede on vain sen tavan keksimistä ja käyttöönottamista, jolla Jumala loi universumin. Vilpittömästi käytettynä se on tarkoituksenmukaista, Jumalan antamaa, siunattua ja sen löytäminen sallittiin maapallon korkeamman värähtelyn vuoksi. Toisin sanoen, olette ansainneet sen! Siksi sen poisheittäminen tai sen kutsuminen pahuudeksi ei ole sen ymmärtämistä.

Joku ihminen on hyvin janoinen. Hän on hyvin uskovainen ja rukoilee vettä annettavan hänelle. Tulee toinen ihminen veden kera ja tämä tarjoaa sitä hänelle. Janoinen mies torjuu sen sanoen, että hän odottaa sitä vain Jumalalta ja jää odottamaan. Hän kuolee janoon koskaan ymmärtämättä, että Jumalan synkronismi tapahtuu muiden ihmisten kautta! Opetelkaa arvostamaan tiedettä, mikä antaa teidän pidentää elämää, sillä tämä on tarkoituksenmukaista ja annetaan ihmiskunnalle tästä syystä.

Nanoteknologiasta tulee älykkäämpää. Tiede oppii tekemään roboteista älykkäitä kemian, logiikan ja elektroniikan avulla. Se on kuin tietokoneen logiikkaa, mikä voi nokkelasti auttaa teitä tekemään monia asioita. Se ei ajattele puolestanne, vaan auttaa teitä tehtävissä, mitä te ette pysty tekemään itse. Nämä pikkuruiset fiksut robotit voivat auttaa suolan poistamisessa vedestä.

Aion antaa teille tehtävän. Rakentakaa suolanpoistotehdas, missä vesi ei lakkaa koskaan virtaamasta ja missä suola voidaan poistaa reaaliaikaisesti, ja samalla luodaan sivutuote, mistä teillä ei ollut aavistustakaan. Veden ei koskaan tarvitse "levätä" eikä sitä tarvitse keittää. Mukana ei ole ollenkaan lämpöä. Nanoteknologiaa käyttäen vesi menee koneen toisesta päästä sisään ja tulee toisesta ulos jatkuvana virtana. Suolaista sisään, raikasta ulos - valmista sitten standardipuhdistamiseen.

Järjestelmän ensimmäiset vaiheet vaativat, että vapautatte riittävästi nanoteknologian robotteja, jotka on määrätty löytämään suolat ja kiinnittymän niihin. Tässä on kuitenkin salaisuus: jokainen robotti on magnetisoitu! Olehan magneettimestari.

[Kryon hymyilee]

Kaikesta suolasta tulee sitten magneettista ja pikkuruiset nanorobotit roikkuvat siinä. Seuraavaan vaiheeseen. Virratessaan seuraavalle alueelle vesi altistetaan valtavalle sähkömagnetismille, mikä vetää suolan vedestä täysin, koska suola on nyt magneettista! Se menee ulos. Kenties liian yksinkertaistettua, mutta näin se menee. Lämpöä ei ole mukana.

No niin, se sivutuote… te ette usko sitä! Voi, ja tämä on kiistanalaista, sitten kun keksitte sen. Veteen käytetyt magneettikentät saavat usein aikaan vettä, mikä on hyvin parantavaa. Näettekö, mihin tämä on menossa? Millainen laite se olisikaan! Se olisi nimittäin kvanttinen, koska se käyttää magnetismia. Olisi niitä, jotka sanovat, että magneettisesti käsitelty vesi on haitaksi teille, koska muutatte sitä tavalla, mitä ei ymmärretä. He eivät käsitä sitä energiamäärää, mitä muut ihmiset ovat käyttäneet löytääkseen maan parantavat vedet! Nyt saatte vähän sitä poistaessanne suolan vedestä! Ei ole mitään todisteita siitä, mitä tapahtuu, joten se tekee asiasta kiistanalaista. Kaikki ihmiset tietävät, että harvemmat ihmiset sairastuvat!

Tämän halusimme antaa teille tänään. Tämän halusimme nauhoitettavan tänään, jotta voisitte kuulla sen ja se julkaistaisiin. Haluamme kertoa teille, mitä näemme tulevaisuudessa niiden mahdollisuuksien perusteella, mitä olette kehittäneet. Emme aio antaa teille mitään aikakehystä, koska sellaista ei ole.

Tieteen tulevaisuus

Informaatio mitä kohta annan teille, voi olla kahden sukupolven päässä, kenties kolmen. Mutta se liittyy kaikin tavoin kvanttikeksintöön. Fyysikot, kuunnelkaa. Aion antaa teille jotain, mitä jo tiedätte, ja se on mahdollista. Siihen liittyy tieteen toinen kenttä, mutta se on vastoin kaikkea kolmeulotteista, mitä olette koskaan oppineet. Ihmiset ovat hassuja. Jopa korkeimmassa matematiikassa ja geometriassa kaikki määritellään suoraviivaisesti. Siksi ihmiset rakastavat määritellä ympyrän monikulmiona, missä on ääretön määrä suoria viivoja. Se on hassua! Melkein kuin ympyrää ei olisi olemassa luonnossa ja ihmisen on luotava kaava käyttäen suoraviivaista kappaletta sen olemassaolemiseen. Mielenkiintoista, eikö vain? Annan teille vain ihmisen suovaviivaisen ennakkoasenteen ja on hauskaa katsella sitä. Kuplia on aina ollut. Ne ovat kauniita. Ne ovat luonnollisia. Ympyrä on luonnollinen tapahtuma myös avaruudessa… ajatelkaa planeettoja. Mutta ihmiset haluavat tämän muodon olevan ääretön määrä suoria viivoja. Niin kuin sivulla oleva sarjakuvahahmo - tikku-ukot löytävät muutamia kolmiulotteisia ominaisuuksia kaksiulotteisesta elämästään ja "todistavat" ne luomalla äärettömän määrän tikku-ukkoja selittämään tuon muodon.

Epäilette jo sitä, että gravitaatio ja magnetismi taittuvat luonnostaan. Ne eivät kulje suoraan eivätkä ole koskaan kulkeneet. Entä sitten valo? Ei sekään kulje. Noiden kahden muun vaikuttaessa sekin taittuu. Sen pitäisi kertoa teille jotain. Mikään ei todellisuudessa ole suora viiva! Ainoat suorat viivat maisemissa ovat ihmisen aivot. [Kryonin vitsi] Te ette käytä myöskään oikeanlaista matematiikkaa ja olemme kertoneet sen teille kauan sitten. On upeaa matematiikkaa, mikä on kvanttista, ja jos edes alan kertoa teille siitä, vaikka yksinkertaisin termein, se näyttää liian monimutkaiselta.

Uusi matematiikka on tulossa

Kvanttimatematiikka käyttää jotain, mikä tullaan löytämään, ja annamme sille nimen: vaikuttavat numerot. Nämä ovat numeroita, joilla ei ole empiiristä arvoa, mutta sen sijaan niillä on arvo, mihin vaikuttavat niiden ympärillä olevat numerot. Neljä ei ole neljä. Neljä muuttuu niiden numeroiden vuoksi, jotka ovat sen vieressä, kuten kaavassa tai lineaarisessa luettelemisessa. Joka kerta kun jokin kaava ratkaistaan kvanttitilassa, siinä oleviin lukuihin vaikuttavat kaikki muut luvut ympärillä. Tämä johtuu siitä, että kaikkia kaavan lukuja muuttavat sen vieressä olevat luvut. Ne ovat vaikuttavia numeroita. Jos nelosta käytetään lineaarisesti, siihen vaikuttaa viisi tai kolme. Ne kaikki vaikuttavat vieressään oleviin numeroihin, käsitteellisesti nähtynä. Syynä on se, ettei kvanttitodellisuus ole koskaan lineaarista tai sillä ei ole ominaisuuksia, joita pidetään "normaalina".

Miten monimutkaista se onkin, se ei ole satunnaista ja on todella olemassa hieno järjestelmä… kaunis asia, sitten kun löydätte ominaisuudet ja näette muutoksen johdonmukaisuuden. Kaaos ei näytä kaaokselta, kun ymmärrätte "kaaossäännöt". Lopulta, sitten kuin näette tämän, teillä on kaava ympyrälle kokonaislukuna eikä irrationaalilukuna kuten tänä päivänä. Se ei ole pii. Sen sijaan se on "ratkaistu pii". Pyydämme fyysikoita työstämään sen takaperin, jos on pakko, saadakseen piin kokonaisluvun. Tämä antaa teille vihjeen, mitä on tehtävä muille laskelmille.

Kuvitelkaa matematiikkaa, jossa on vaikuttavia numeroita! Sillä mikään numero ei ole empiirinen, vaan siihen vaikuttavat sen vieressä olevat. Annan teille nyt korkeampaa matematiikkaa ja näin se palvelee teitä: kun alatte ymmärtää sitä, ymmärrätte lopultakin fysiikan pyhää graalia, kuten sitä kutsun. Tämä on ihmisen termi [Kryon iskee silmää].

Suoraviivaisessa ajattelussanne, ennakkoasenteessanne, teillä on monia 3D-kaavoja, eikö vain? Ja silloin kun tarkastellaan fysiikan perustaa, puhutaan, että aineella on massa. Ja niiden asioiden osalta joilla on massa, olette selvittäneet myös atomirakenteen ja tiheyden. Olette ylpeitä näiden kaavojen johdonmukaisuudesta, mikä perustuu sille, mitä näette ympärillänne, ja luulette niiden olevan pysyviä, eikö vain? Ajattelette, että kaikkeen on kaava ja se selittää, miten asia liikkuvat ja reagoivat. "Jos sillä on tietty atomitiheys ja massa, niin se painaa tämän tai tuon tietyssä gravitaatiossa." Olette saaneet selvitettyä sen kaiken.

Olette tosiaankin! Mutta vain 3D:ssä. Niinpä heti kun teistä tulee kvanttisia näiden kaavojen osalta, ne kaikki venyvät ja niistä tulee erilaisia. Kaikki tämä kertomaan teille vielä kerran, että teidän on mahdollista muuttaa minkä tahansa olemassaolevan kohteen massaa. Sillä ei ole merkitystä, miten suuri tai pieni tai miten tiheä se on. Voitte muuttaa sen massaa ja siksi (tauko)… sitä vaikutusta, mikä gravitaatiolla on siihen. Ei ole sellaista asiaa kuin antigravitaatio, on ainoastaan massan hallinta. Niinpä jokainen kaava, mikä kertoo teille 3D:ssä, miten paljon jonkin pitäisi painaa, voidaan muuttaa hallitsemalla kyseessä olevan kohteen massaa. Siksi te ette muuta gravitaatiota (mikä on todellisuudessa kahden muun voiman tuote), vaan kohteen massaa. Ja se liittyy atomitiheyden tai gravitaation "näkemän" ilmeisen tiheyden hallintaan.

Jugoslaviassa on kuuluisa työpaja. Se on historiallinen, sillä se kuuluu miehelle, joka ajatteli laatikon ulkopuolella - Tesla. Tuossa työpajassa on katossa jälkiä esineistä, jotka lähtivät hänen työpöydältään ja menivät suoraan ylös! Ne rikkoutuivat osuessaan lujaa kattoon! Nikola oli turhautunut, sillä hän oli keksinyt massattoman esineen eikä tiennyt miten! Hän ajatteli laatikon ulkopuolella… ainoa olemassa oleva antamaan teille piirustuksen siitä, miten vaihteleva virtaus voisi toimia. Voi, se on enemmän kuin 3D:tä. Tutkikaa sitä, sillä se on hienoa.

Kaiken tämän mitä Tesla teki, loi magnetismi ja se on myös lähtökohta hänen työpajansa kokeilun taustalla. Teslan aikana ei kuitenkaan ollut tietokoneita tai mitään hienoja välineitä, joita teillä on tänä päivänä pikkuruisten vaihtelujen mittaamiseksi tai aikaansaamiseksi magneettikentissä. Hän muutti kohteen massaa, muttei kyennyt kontrolloimaan sitä eikä tiennyt tarkkaan, miten hän sen teki. Hän oli turhautunut. Muuten, hän on palannut. En aio kertoa minne. Kenties hän lukee tämän ja tietää, mitä tehdä seuraavaksi. [Kryon hymyilee]

On nokkelaa, miten magneettikenttiä voidaan järjestellä uudelleen muiden magneettikenttien ympärillä. Myös nesteitä voidaan magnetisoida luomaan kätevän muotoisia kenttiä kenttien sisään… joskus oikeassa kulmassa toisiinsa nähden, joskus ei, antamaan olosuhteen, mikä saa aikaan muutoksen massassa. Mikään näistä asioista ei ole ihmiskehityksen kokemuspiirin ulkopuolella. Miten kauan siihen menee? Me emme tiedä. Se riippuu teistä. Mutta ymmärrättekö, mitä se muuttaa? Kaiken! Se merkitsee, että tieteiskirjallisuuden asiat ovat viimeinkin teidän. Se mitä kutsutaan antigravitaatioksi, on pelkästään kohde, jolla on hallittavissa oleva massa. Se leijuu koosta riippumatta. Se on tehtävissä. Kenties on aika ottaa se käyttöön?

"Kryon, miksi kerrot meille näitä asioita?" Tämän myötä lopetamme. Vastaus on, että haluamme teidän pysyvän täällä. Kaikki tämä annetaan rakkaudessa. Haluamme teidän pysyvän täällä! Eikä teillä ole paljon onnea siinä, ellette ala ajatella kvanttisemmin, ellette ala kiihdyttää keksintöjä ja siirtää politiikkaa pois tieltä. Mutta niillä mailla joiden täytyy tehdä tämä, on korkeimmat tekniset kyvyt ja niillä on myös suurimmat vaikuttavat rakenteet, jotka ovat kaiken tämän tiellä. Ihmisten on aika ymmärtää tämä, päästää fyysikot irti ja olla sitomatta heitä asioihin, mitkä ovat poliittisia tai teollisia tai toiminnaltaan "sopivia". Kenties te ette tiedä, mistä puhun, mutta he tietävät.

Tässä prosessissa elämä laajentuu, tässä prosessissa tulee oivalluksia, tässä prosessissa saatatte myös huomata, että tämä viesti oli paikkansa pitävä ja totta. Fyysikot, jossain matkan varrella teillä on arvoitus, eikö vain? Eikö vain? Jos kuuntelette tätä, teillä on arvoitus, koska kuka puhuu verhon toiselta puolelta ja antaa teille informaatiota, mikä on totta, aitoa ja tieteellistä? Jollain tasolla teidän on pakko sanoa, että se on todellista. Jossain kohtaa tulevaisuudessa teidän on myönnettävä, että henkisyys ja tiede ovat liittolaisia ja että se energia, joka loi maapallon, magnetismin, gravitaation ja kaikki tutkimanne asiat, on osa teitä… koska luoja on teidän jokaisen sisällä. Silloin kenties avaudutte?

Se kaikki liittyy tähän arvoitukseen. Onko tämä todellista vai ei? Onko Kryon todellinen vai ei? Onko rakkaus todellista vai ei? No, jotkut teistä tietävät, koska olette tänään istuneet teitä rakastavan luojan seurassa. Tämä perhe minun puolellani verhoa rakastaa teitä. Se on upea ystävänpäivän viesti, eikö vain? Niinpä sanomme teille, rakkaat ystävät, että kaikki asiat joista puhumme - ovat ne sitten tieteellisiä tai liittyvät akaasiaanne tai ydinsieluunne tai korkeampaan itseenne - annetaan yhdestä syystä: elämänne helpottamiseksi planeetalla. Jotta voitte löytää myötätunnon, mikä on liima, joka kasaa luomakunnan ja muuttaa itse maata, sillä teillä on käsillä muutos.

Se mitä kutsutte 2012-energiaksi, on jo täällä - sitä alkoi saapua noin vuonna 1998. Annetaanpa tämän olla sitä, mitä sen pitäisi olla: korkean tietoisuuden aikaa, tieteellisen kehityksen aikaa - kera vilpittömyyden, talouden joka kehittyy vilpittömäksi ja hallinnon joka hitaasti muuttaa vanhaa energiaa. On tulossa uusi toimintamalli kera asioiden, joita ette olisi koskaan menneisyydessä yhdistäneet. Tämä on oksymoron/mahdottomuus, niitä ei voi olla yhdessä - vilpittömyys ja hallinto, vilpittömyys ja vakuutustoiminta, vilpittömyys ja pankkitoiminta. Uusi toimintamalli on käsillä ja tämä muutos on vaikea. Meillä on sotureita ja työntekijöitä tuoleissa edessämme. He tietävät sen, koska siksi he tulivat: akaasia elää teissä, rakkaat ystävät, ja te tiedätte, keitä te olette. Minä tiedän, keitä te olette. Ja minä ylistän jokaista.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

13.3.2010 - DNA-PALJASTUS

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 29.11.2013 11:04

DNA-PALJASTUS

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
13.3.2010 Melbourne, Victoria, Australia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Taas DNA. Lopultakin näemme, miksi Kryon palaa tähän biologiselta näyttävään leimaan - paljastaakseen, mikä se todellisuudessa on ja miten se liittyy kaikkeen, mitä tutkimme pyhänä. Tämä kanavointi päätyy epäilemättä Kryonin 12. kirjaan "The Twelve Layers of DNA".

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Melbournessa, Australiassa.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tämä on perheen kokoontuminen, ainakin niin minä sen näen. Kyse on kallisarvoisesta kokoontumisesta, sillä jos todella ymmärtäisitte, mitä tällä hetkellä tapahtuu, luulisin teidän yllättyvän. Kuitenkin kaikki näyttää hyvin lineaariselta. Mies istuu näyttämöllä, musiikki soi ja henki tulee esiin… ja on kunnioitusta, siunattua energiaa ja arvostusta. Näin te tämän näette.

Se mitä todellisuudessa tapahtuu, on hyvin paljon suurempaa, sillä tänään olette antaneet luvan tälle energialle verhon toiselta puolelta vierailla luonanne. Tämä ei tapahdu ilman ihmisiä kumppanini edessä. Hän ei voi tehdä tätä yksin. Hän ei voi puhua ääneen Kryonin äänellä, ellette te ole täällä, eikä hän ole koskaan tehnyt sitä. Tämän pitäisi kertoa teille, että tässä prosessissa on joitain piirteitä, jotka vaativat "antamista ja ottamista", ja näin on.

Nimittäin minun näkökulmastani seurue tulee sisään ja odottaa lupaa. Kyse ei ole miehestä näyttämöllä. Kyse ei ole välttämättä esityksestä. Kyse on jälleentapaamisesta. Sillä tuoleilla edessäni ja lukemassa ja kuulemassa on sellaisia, jotka olen tuntenut ikuisuuden. Jokainen teistä on ikuinen kumpaankin suuntaan. Teillä ei ole mitään alkua. Ajatelkaa tätä! Tämän pitäisi kertoa teille sen olemus ja ydin, mitä on sisällä.

Tällä hetkellä, tänä aikana, tässä lyhyessä jutussa, mitä kutsutaan kanavoinniksi, annetaan energiaa. Informaatio on englanniksi, mutta sitä annettaessa ja energian ollessa paikalla, kolmas kieli on teidän kaikkien yläpuolella. Se vierailee jokaisessa tuolissa ja esittää kysymyksen: "Muistatko?"

Ihmisolentoa ei ole rakennettu muistamaan täysin, kuka hän on verhon toisella puolella. Jos antaisimme empiirisen todisteen siitä, että tämä kanavointi on totta, ei olisi mitään testiä. Lisäksi joukko olisi paljon suurempi. Jos olisi todiste, kaikki olisivat täällä. Ei, sen sijaan yksilöitä vaaditaan kääntymään sisäänpäin ja pyytämään erottelukyvyn käyttämistä: "Voisiko olla niin, että kaikki täällä esitetty on täsmällistä ja totta? Voisiko olla niin, että juuri niin on, kuin Kryon sanoo?" Tämä on erottelukykyä, mistä olemme puhuneet usein ja mikä ihmisellä on käytettävissä.

Näillä hetkillä tosiaankin energiaa virtaa tästä verhonraosta, mille olette antaneet luvan avautua. Tästä raosta virtaa kodin energiaa. Vain hetkeksi tämän kolmannen kielen avulla, vain hetkeksi antakaa sen täyttää sydämenne. Ja jos kiinnitätte huomiota, sen pitäisi täyttää teidät totuudella, että olette enemmän kuin luulette.

Ympäri planeettaa tapahtuu heräämistä. Se ei pidä suurta meteliä, koska ei ole mainoskampanjoita tai televisio-ohjelmia tiedottamassa siitä. Se on hidasta. Vuodesta 1987 se on lisääntynyt ja tunnette sen. Ihmiskunta on tietoisempi tästä muutoksesta nyt kuin koskaan aiemmin. Monet ympärillänne alkavat hyväksyä sen, mitä te tässä huoneessa olette hyväksyneet. Voi, he eivät usko sitä, mitä te uskotte, mutta he näkevät, keitä te olette. He näkevät rauhallisen ihmisen niiden joukossa, jotka ovat myllerryksessä. He näkevät tapanne käsitellä elämää ja toisia ympärillänne - sen, miten se vaikuttaa. Jokaisen teidän sisällä on profeetta ja halumme puhua siitä tänä iltana. Ei ehkä näytä siitä, että puhumme profeetasta sisällänne, kun puhumme tästä aiheesta, mutta siellä on. Aiheena on taas DNA.

Haluaisimme siis selittää joitain asioita ja jatkaa sitä vain muutaman viikon takaista opetusta, minkä annoimme maapallon yläosassa [pohjoinen pallonpuolisko] ja minkä nyt tuomme pohjalle [Australia]. Mutta tietysti näin on vain, jos tarkastellaan maapalloa lineaarisella, yleisesti suositulla tavalla. Sillä kuka sanoo, mikä on ylhäällä ja alhaalla? Kenties se onkin vasemmalla ja oikealla? [Kryon hymyilee]

DNA-opetus jatkuu…

DNA - jo itse kirjaimet soivat korkean biologisen tieteen monimutkaisuutta ja kemiaa. Todellisuudessa siinä on paljon enemmän kuin tiede näkee, sillä tuskin tiede koskaan näkee sitä, mistä kohta kerron teille. DNA:ssanne on tekijöitä ja ominaisuuksia, jotka yksinkertaisesti ovat näkymättömiä 3D:ssä. Olen kertonut teille aiemmin, että tällä hetkellä tieteellisistä ponnisteluista puutuu instrumentti, mikä mittaisi moniulotteista kenttää. Tämä muuttaisi kirjaimellisesti kaiken. Kun tuo instrumentti tai tilanne kehitetään - ja niin tapahtuu - se on merkittävin asia, mitä koskaan saatte todisteeksi siitä, mistä puhumme. Sillä samalla hetkellä kun tuo instrumentti käännettään planeetan eri asioihin, mukaan luettuna ihmisbiologia, paljastuksia tieteessä tapahtuu kaikkialla. Energia mikä on näkymätöntä, tulee näkyviin tai ainakin sen varjo näkyy. Se on silloin todellista, mikä tällä hetkellä on vain arvelua.

Moniulotteisuutta on täällä tänään hyvin monin tavoin. Gravitaatio on moniulotteinen voima. Magnetismi on moniulotteinen voima. Myös valossa on sen tekijöitä… Kaikki näkymätön ja selittämätön teille tällä hetkellä on sitä. Mutta kuten hyvin monia muita asioita, käytätte sitä joka päivä ja myös kehonne on osa sitä.

Minäpä selitän teille joitain asioita, mikä parantelee sitä, mitä olen jo antanut. Tämän tekemiseksi minun on tarkasteltava asioita uudelleen. Katson lyhyesti uudelleen, mitä olen antanut aiemmin, jotta voin selittää siihen perustuen ja antaa teille asioita, joita ette ole vielä kuulleet.

Uudelleentarkastelua

Teille ja tieteellenne DNA:n lähtökohta on biokemiallinen. Eli sen mikä teillä on kehossanne ja minkä uskotte olevan vastuussa elämän suunnitelmasta, tiede selittää täysin kemiallisilla ja biologisilla prosesseilla. Mutta DNA:ssa on piirteitä, joista haluan puhua taas. DNA:ssanne on henkisiä moniulotteisia ominaisuuksia, jotka ovat kvanttisia. Valtaosa kemiasta minkä voitte nähdä ihmisen genomissa, on kvanttitilassa. Vaikka tieteenne ei voi mitata kvanttitilaa tällä hetkellä eikä sitä ympäröivää kenttää, siitä on todiste ihmisen genomin arvoituksessa.

Olemme kertoneet teille, että kehonne DNA kantaa valtavaa määrää näkymätöntä informaatiota ja energiaa. Puhumme DNA:sta kokonaisuutena, emme kemiallisena kaksoiskierteenä. Eli 100 triljoonaa DNA-silmukkaa työskentelevät kaikki yhtenä energiana, mitä kutsutaan DNA:ksenne. Tämä ryhmä on ainutlaatuinen. Sen on oltava, sillä se on ehdottomasti 100% teistä. Kvanttisuutensa vuoksi DNA voi sisältää valtavan osan henkisyydestänne. Tämä määritellään julkaisussa, mitä kumppanini työstää [Kryon-kirja 12]. DNA ei sisällä ainoastaan tiedostoa kaikesta, mitä olette olleet tällä planeetalla, vaan myös suhteenne Gaiaan. Se sisältää kaiken, mitä olette koskaan tehneet, ja kaiken henkisyyden, mitä olette oppineet kussakin elämässä. Tämä informaatio on sananmukaisesti leimattuna sinne.

Kuunnelkaa nyt minua: kukaan ihminen ei koskaan aionien aikana hukkaa mitään henkistä oivallusta, minkä hän on saanut. Ymmärrättekö? Tahdonilmaisulla kuka tahansa ihminen voi herätä siihen, että hänen DNA:nsa sisältää kaiken, mitä hän on oppinut kaikissa elämissä. Herätätte itse DNA:n tahdonilmaisullanne ja sisäisen Jumalan oivaltamisella. Kaikki henkiset asiat joita olette oppineet, tulevat taas lennossa takaisin teille. Miten ne voisivat olla tekemättä sitä? Avasitte alun perin tuon oven ja omistatte ne. Tämän on oltava hyvä uutinen yksilölle, joka miettii, millaista on, jos hän tulee takaisin. Täytyykö hänen aloittaa taas alusta? Täytyykö hänen käydä taas kaikki asiat läpi, jotka hän on käynyt läpi tässä elämässä? Vastaus on "ei". Se pysyy vapaana valintana ja monet elämät saattaisivat mennä ohi ilman minkäänlaista henkistä etsintää, mutta tässä muutoksessa monet alkavat muistaa, keitä he ovat ja mitä he tietävät.

Jotkut teistä ovat itse asiassa sanoneet, että te ette tule takaisin, sillä tällä kertaa on ollut vaikeaa. Joillakin teistä on luontainen, sisäinen tunne, että tämä on viimeinen kertanne. Kuitenkin kerron teille, rakkaat ystävät, että tämän sanoitte viime kerrallakin! Näin tapahtuu: kun mestarit ja vanhat sielut palavat verhon toiselle puolelle, he haluavat ensimmäiseksi tulla takaisin… ja te olette näitä! Useimmat teistä tekevät niin ja kun teette näin, jatkatte siitä, mihin jäitte - te ette ala alusta. Tämä on DNA:ssa. Se on kaunista. Aikakausien viisaus on leimattuna DNA:han. Se on kvanttista ja siksi suunnatonta. Kristalli Luomisluolassa tallentaa tämän puolestanne ja aktivoi DNA:nne, kun palaatte eri ihmiskehoon.

Eikö ole mielenkiintoista, että nyt kun ihmiset ovat nähneet ihmisen genomin, nähdään, miten ainutlaatuinen se on? DNA on täysin ainutlaatuinen. Kenkään ihmisen DNA ei ole samanlainen kuin toisen, ei edes identtisillä kaksosilla. Vain murto-osa siitä on identtistä kaksosilla (alle 5%). Mutta eivät ei-proteiinikoodatut kvanttiosat. Ne ovat ehdottoman ainutlaatuisia jokaiselle ihmiselle.

On muutakin. DNA:ssa on ominaisuuksia siitä Jumalan osasta, joka olette. Korkeamman itsen leima on siellä. Enkelinimi jolla kutsun teitä, on siellä. Tuo nimi ei ole lineaarisuudessa tai ilmaan puhuttua värähtelyä. Sen sijaan se on nimi, mitä laulamme valossa. Ja kun se ilmaistaan, se värähtelee majesteettisuutta. Se on totuus! Tuntekaa se! Leima siitä, kuka todellisuudessa olette, on siellä. Kannatte mukananne osia sukulinjasta toisilla planeetoilla ja toisilla universumin alueilla. Niiden energia jotka auttoivat kylvämään teihin ihmisen henkisen osan, on myös siellä [plejadilaiset]. Se on tarkoituksenmukaista. Se on kaunista. Se on rakastavaa. Tämä kaikki on DNA:ssanne ja jotta se voisi olla siellä, sen on oltava kvanttienergiaa.

No niin, puhutaanpa taas 3D-biologiasta. Silloin kun ihmisen genomiprojekti saatiin loppuun, kaikki kaksoiskierteen kemikaalit oli tunnistettu. Tuossa hyvin, hyvin pienessä kaksoiskierteessä tunnistettiin silloin kolme miljardia kemiallista osaa. Se on niin pieni, että tämä DNA-molekyyli on nähtävä elektronimikroskoopilla. Niin monimutkainen se on, että siinä on kolme miljardia kemiallista osaa. Sitten alettiin määritellä, mitä osat tekivät, ja tiede alkoi tutkia sitä suunnatonta määrää, mitä siellä oli. Etsittiin tosiaankin sitä, mikä loi yli 23000 geeniä. Niinpä etsittiin koodeja, lineaarisia proteiinikoodeja, jotta voitaisiin ymmärtää, miten nämä asiat toimivat.

Tiede oli odottanut pitkään nähdäkseen "suunnitelman toiminnassa" ja se näki. Mutta järkytys tuli siitä, että alle 5% DNA:sta sai aikaan geenit. Tämä pieni osuus sai aikaan geenit, mutta loppuosa näytti olevan sattumanvaraista, jopa kaoottista. Yli 90% DNA:sta näytti olevan sekamelskaa ja hyödytöntä.

Kumppanini puhui siitä tänään [luennossa], että kvanttitila näyttää kaoottiselta. Se näyttää sattumanvaraiselta, sillä tosiasiassa kvanttitodellisuudessa ei ole löydettävissä mitään lineaarisuutta, ei mitään. Yksi asia mikä estää teitä näkemästä kvanttitilaa, on se lineaarisuuden ennakkoasenne, mikä teillä on 3D-todellisuudessa. Tosiaankin tuijotatte sellaista, mikä on kvanttista, mutta teille käsitys siitä, mitä se voisi olla, on näkymätön. Tätä DNA:n 90%:n sattumanvaraisuutta ei voitaisi ottaa kevyesti, koska tiede katsoi jotain selittämätöntä. Kuvitelkaa, 90% DNA:sta ei näyttänyt tekevän yhtään mitään!! Biologit tiesivät paremmin, mutta käytettävissä ei yksinkertaisesti ollut mitään selitystä.

Uuteen informaatioon

Niinpä aloitamme tuosta kohtaa paljastaaksemme muutamia asioita, jotka teidän täytyy tietää - monet näistä lopulta tullaan vahvistamaan. Silloin kun näin tapahtuu, muistatte, missä kuulitte siitä. [Kryon hymyilee]

DNA on paljon laajempi kuin ajattelette ja myös tämän päivän tiede alkaa tunnistaa, että tuo 90% DNA:sta mikä näyttää sattumanvaraiselta, ei ehkä ole lainkaan kieltä tai koodia. Sen sijaan se voi olla "vaikuttavaa kemiaa", kuten sitä kutsutaan, mikä jotenkin muuttaa tai järjestelee sitä 5%:ia, mikä on geneettisen suunnitelman moottori. Ironista tässä on se, että juuri näin tapahtuu, mutta ei tieteen tarkastelemalla tavalla.

90% DNA:stanne on heijastusta henkisyydestänne. Akaasinen tiedosto, korkeampi itse, se mitä etsitte ja kutsutte "portaaliksi toiselle puolelle", on siellä. Kvanttitilassa nämä asiat eivät ole itse asiassa ollenkaan kemiallisia. Ajatelkaa kaikkia noita kemikaaleja yhdessä siltana, vähän kuin putkena, portaalina tai kvanttiosoittimena kaikkeen. Sen sijaan että ajattelette lineaarisesti, että on jokin lokero tai laatikko, missä korkeampi itsenne on, niin ajatelkaa oviaukkoa. Jos voisitte mennä sinne ja nähdä sen kvanttitilan, astuisitte putkeen, mikä vie teidät kaikkeen, mitä on. Ymmärtäkää siis, että tämä 3D/kvantti-kemiallinen silta on genomin pyhä vaikuttaja ja se on hyvin laaja ja sisältää suurimman osan ihmisen elämänsuunnitelman informaatiosta.

DNA on enemmän kuin luulette

No niin, puhutaanpa DNA:sta niin, mitä ette ole koskaan ennen kuulleet meidän puhuvan. Haluamme, että tämä julkaistaan ja että tämä on osa kokonaisuutta, mitä kumppanini on kasaamassa yhteen. Esitämme tämän melkein viimeiseksi kolmivuotisessa opetussarjassa, kolmosvuotena, sillä Kryon-kirja 12 on kolme numerologiassa. Niinpä on 333, mikä edustaa informaation loppuunsaattamista tänä vuonna. On aika, jonka tiesitte tarinan lopuksi.

Tiede pitää aivoja tietoisuutenne keskuksena, mutteivät ne ole. Aivot - parhaiten järjestäytynyt hermoryhmä, mikä voidaan nähdä - on täynnä monimutkaisia synapseja. Siksi niiden on oltava vastuussa ihmistietoisuudesta, kuten sitä kutsutaan. Ne eivät ole. Aivot ovat vain 3D-moottori, mikä reagoi DNA:n 90%:n kvanttisuuteen. Se on synapsimoottori ja hyvin monimutkainen. Mutta aivot ovat vain informaation vastaanottaja luomaan sähkösignaaleja, mitkä tekevät niin, kuin DNA ohjaa ja vaikuttaa.

DNA:n sata triljoonaa osaa jotka työskentelevät yhdessä, kommunikoivat yhtenä. Oletteko käsittäneet sen? Tiede ei tiedä, miten tämä tapahtuu, ja kommunikointiyhteydellä päästä varpaisiin on jotenkin yksi tarkoitus. Onko kyse aivoistanne? Ei. Koko DNA yhdessä luo ihmisen. DNA "tietää". Se toimii kokonaisuutena yhdessä. Tätä ette löydä lääketieteen kirjoista, mutta se viimeistelee puuttuvan linkin, mille tiede ei anna uskottavuutta. DNA kommunikoi itsensä kanssa! Sillä on yksi "mieli" ja se "tietää", mitä tapahtuu kehonne joka osassa.

Uutta informaatiota on, että DNA muodostaa ympärillenne "kentän", mikä on moniulotteinen. Tämä kenttä on tietoisuutenne, eivät aivonne. Se mitä aivonne tekevät, tapahtuu yhdessä DNA:n kanssa. Aivonne näkevät unta… vai näkevätkö? Synapsit siellä ovat näyttämässä sitä ja syvimmässä REM-unessanne esiin tulee hyvin paljon monimutkaisia asioita. Nuo asiat ovat kaikki DNA:ssanne, syötettynä aivoihin. Niinpä DNA syöttää myös ohjeita ja vaikutuksia aivojen unitoimintaan. Näitä asioita on vaikeaa selittää, koska emme puhu lineaarisista asioista, vaan kvanttisista.

Kaikki unenne ovat kvanttitilassa. Siksi ei ole lineaarisuutta eikä asioissa aina ole tolkkua. Ne jotka ovat kuolleet ja ne jotka eivät ole, ovat kaikki yhdessä unissanne, mutta kuitenkin he katselevat toisiaan. Unissa ei ole mitään tolkkua, koska ne eivät ole todellisuudessa, mihin olette tottuneet. Se on DNA:nne puhetta… akaasinen tiedosto tulee esiin ja soittaa "nauhoja" aivoillenne. Tiede ei tunnista tätä, sillä se ei voi nähdä tuota kenttää, mutta DNA on ihmistietoisuus ja aivot ovat pelkästään 3D-synapsimoottori, mikä tekee sillan todellisuuteenne.

"Kryon, onko tästä todisteita?" Voi, kyllä. Hyvinkin paljon. Silloin kun ihminen joutuu onnettomuuteen ja selkäydin katkeaa täysin, keho jää "luontaiseen" tilaansa. Tämä on halvaantunut ihminen, joka ei voi enää liikuttaa mitään - ei sormea, ei varvasta. Ja kuitenkin sydän jatkaa lyömistään, eikö vain? Ruuansulatus jatkuu, eikö vain? Munuaiset ja muut elimet toimivat, eikö vain? Jopa lisääntymistoiminta on mahdollista! Kaikki jatkaa toimimistaan, kuitenkin olette oppineet koulussa, että aivot lähettävät sähkösignaaleja selkäydintä pitkin ja pitävät sydämenne lyömässä, eikö vain? No, jos selkäydin katkeaa, mikä pitää sydämen lyömässä? Kerromme teille - se on DNA:n suunnitelma!

Silloin kun synapsimoottori menee rikki, DNA etsii muita väyliä ja oheistaa kehoa jatkamaan elinvoimaa. Siksi elimet jatkavat, vaikkei lihaskontrolli jatkukaan. Mielenkiintoista, eikö vain? On olemassa todisteita, jos katsotte. Tiede pitää sitä omituisena, eikä vain? Siksi sanoisitte ehkä, että DNA:nne on itse asiassa esoteeriset, eteeriset aivot, mitkä sisältävät asioita, joita normaaliaivonne eivät sisällä. Olisitte oikeassa. DNA:ssanne on kaikenlaisia hyvin vaikuttavia ominaisuuksia, jotka ovat tässä tarkasteltavana ja joita nykytiede ei vielä edes näe.

DNA "tietää"

Merkittävin ominaisuus mistä haluamme tässä puhua, on tämä: tämä moniulotteinen DNA-kenttä tietää. Eli se on rakennettu pidentämään elämää. Se tietää, kuka olette. Se sisältää suunnitelman pyhyydestänne ja se on yksi suurimpia työkaluja, joita teillä on terveyttä, iloa, tuon oven avaamista varten. Se on DNA-kentässä, ei aivoissa. Siellä se on. Ja tuo totuus on juhlaa, sillä se vapauttaa teidät tarpeesta luoda, mitä luulette tarvitsevanne.

Minäpä annan sen teille näin. Jos aiotte käyttää tuota kenttää työkaluna - nyt kun tiedätte, mitä se tekee - työskentelette solurakenteenne kanssa asioiden ilmentämiseksi. Normaali ihmiskokemus on kerätä tietoa siitä, "miten". "Miten kommunikoin? Mitä on parasta pyytää? Miten määrittelen sen niin, että DNA tietää, mitä pyydän? Täytyykö minun olla tietyllä tavalla tai tietyssä paikassa? Seuraanko monia askelia, jotka avaavat tuon oven?"

Ei mitään yllämainituista! Jos voisitte käydä solurakenteessanne, akaasiassanne, pyhässä elämänoppitunnissanne, ettekö uskoisi sen tietävän, mitä tapahtuu? Se tietää, kenties enemmän kuin te! Teidän täytyy vain puhua kvanttiosallenne ja se tietää, mitä tarvitsette. Niinpä pyydämme teitä hellittämään niistä lineaarisista luetteloista, joita annatte Jumalalle. Sillä yhtäkkiä kerromme teille, että on kvanttienergia, mikä on pyhä "sinä", joka tietää, mitä tarvitsette.

Siksi meditointinne ja rukouksenne voitaisiin vaihtaa viisaammaksi tulemiseen, kun puhutte omalle solurakenteellenne, omalle korkeammalle itsellenne. Sanotte ehkä: "Rakas henki, rakas DNA, tutki elämääni ja anna minulle ne asiat, jotka parantavat sitä." Kenties tämä on se parantuminen, mitä varten tulit, rakas ystävä? Etkö usko minun tietävän, keitä täällä on? Kenties tämä on se ihme, mikä antaa sinulle iloa sen surun kohtaamisessa, mikä sinulla on tällä hetkellä? Etkö usko minun tietävän, keitä täällä on ja mitä olette käyneet läpi viime päivinä? Laskin kyyneleet, kun niitä putosi, ja niin teki DNA-kenttäkin! Tunnette olonne niin yksinäiseksi ymmärtämättä, että ympärillänne on seurue koko ajan ja se rakastaisi koskettaa tuota kenttää, mikä on DNA:nne! Se rakastaisi koskettaa sitä. Mutta ei kosketa, jollette sano, että niin on ok tehdä.

Ymmärtäkää tämä: DNA on enemmän kuin kemiaa! Se on kenttä ja portaali. Nämä asiat ovat hengen mekaniikkaa. Alamme antaa teille pitkälle kehittynyttä informaatiota ja on ollut niitä, jotka ovat tienneet, miten tämä toimii, ja käyttäneet pyhää geometriaa siihen kaikkeen. He ovat oikeassa ja se pitää paikkansa, mutta kyse on kentästä.

Mestarin ylösnousemus

Minäpä tarkastelen kanssanne sellaista, mikä on muinaista ja viisasta ja kertoo syvällisen tarinan. Omissa länsimaisissa pyhissä kirjoituksissanne on tarina mestarista nimeltään Elia. Tämä oli historian ainoa ihminen, joka valitsi ylösnousemusaikansa ilman kuolemaa, ja sen tallensi sellainen, joka ottaisi hänen paikkansa. Siksi voisitte nähdä tapahtuman sitä todistaneen kirjoituksissa. Haluan tarkastella sitä, sillä vaikka se tapahtuikin kauan sitten, kentästä on todiste.

Sanotaan, että Elia astui aukkoon ja pyysi Elisaa tallentamaan, mitä tapahtuisi. No niin, Elia oli mestari, jolla oli suurta viisautta ja tietämystä, ja hän on tänä päivänä ylösnoussut mestari, kuten sanotaan, ja Elisa rakasti häntä. Lineaarisessa ihmisyydessä on kokonainen ihmisryhmä, mikä odottaa hänen paluuttaan. Minulla on uutisia heille. Tulkaa ulos lineaarisuudestanne, sillä hän on ollut takaisin jo pitkään! Sillä mestarien energia on osa sen suuren muutoksen energiaa, mikä teillä on käsillä. He sekoittuvat tämän planeetan värähtelyyn. He ovat kaikki takaisin ja sen te tunnette. Kvanttitilassa he ovat DNA:ssanne. Aistitteko tämän? On hyvin paljon odotuksia sellaisiin 3D-asioihin liittyen, joiden ei ole koskaan tarkoitettu olevan 3D:tä. Hyvin paljon informaatiota annetaan vertauskuvallisesti, jotta ymmärtäisitte, että kenties profetia voisi merkitä asioita lineaarisen todellisuutenne ulkopuolella.

Elia käveli aukkoon Elisan katsellessa, muttei hän kuollut. Sen sijaan hän vaati pyhyytensä. Hän tosiaan lähti, muttei ilman ilotulitusta. Sillä Elisa antoi ymmärtää, että hän muuttui tulivaunuiksi, joiden seurassa oli kolme olentoa. Elisa kuvasi näkemäänsä parhaan kykynsä mukaan - miltä näytti ja miltä tuntui. No niin, tarkastelkaa tätä, sillä huomaatte, etteivät välttämättä enkelit ylhäältä tulleet hakemaan Eliaa. Sen sijaan jotain tapahtui maan pinnalla ja Elia muuttui valoksi ja lähti.

Minäpä kerron, mitä se oli. Se oli Elia, joka energisoi DNA-kenttänsä! Tällä kentällä on nimi, nimi joka annettiin tuolla hetkellä, kun Elia ajoi tulivaunuissa. Nimi annettiin hepreaksi: merkaba. Ja nyt paljastan teille, kuten ole tehnyt aiemmin kaksi kertaa - DNA-kenttänne on tosiaan merkabanne. Siihen liittyy pyhää geometriaa, sillä tällä moniulotteisella kentällä on rakenne. Jos voisitte nähdä sen, näkisitte kaksoistetraedrirakenteen, ja se on kaunis. Se ei ole vain valopallo. Nimi "merkaba" antaisi ymmärtää, että jokin ajaa sen sisällä ja ne ovat jumaluutenne vaunut. Jokaisella ihmisellä on tämä, minkä Elisa tallensi katsellen mestarin ylösnousemusta. Lisäksi vaunut sisälsivät kolme osaa, mikä oli jälleenyhdistyminen, josta olen puhunut menneisyydessä - kolme osaa, jotka jakautuvat teistä, kun saavutte maan päälle ja yhdistyvät taas, kun lähdette. Annan teille lisää tästä seuraavassa kanavoinnissa. Tästä haluamme kertoa näissä hetkissä, sillä se teillä jokaisella on - juuri sama, kuin Elialla oli.

Biologia ja aikomus

Puhutaanpa lisää biologiasta, koska nyt tämä tulee vähän monimutkaisemmaksi. On 3D:n ja kvanttisuuden sekoittumista, mitä haluamme kuvata teille nyt. Se on jotain uutta, sillä tämän planeetan ja ihmiskunnan värähtely - erityisesti niiden, jotka työskentelevät valon kanssa - luo uuden työkalusarjan. Alatte nähdä sitä ja siitä tulee näkyvää myös 3D-tasolla - DNA:n 3D-kemian tutkimisen kautta.

Tiede tarkastelee nyt asiaa, mitä kutsutaan markkereiksi siinä proteiinikoodatussa DNA:ssa, mikä luo ihmisgeenit. Nämä markkerit - niin kuin tiede kuvaa niitä - ovat osia, jotka merkitsisivät alttiuksia - ominaisuuksia, jotka voisivat heikentää tiettyjä soluja ja myöhemmin elämässä sellainen sairaus kuin syöpä olisi mahdollinen. Aletaan nähdä näitä markkereita, kenties tietyissä perheissä, missä äidillä, tyttärillä, heidän tyttärillään ja tyttärentyttärillään on kaikilla samanlainen sairaus. Aletaan nähdä geneettisiä markkereita, jotka aikaansaavat alttiuden tiettyyn heikkouteen.

Puhutaanpa näistä markkereista, sillä tuomme nyt ensimmäistä kertaa esiin tämän. Ensimmäinen lähtökohta: vuosia olemme kertoneet teille, että aikomuksellanne puhua solurakenteelle on voimaa. Tämä aikomus on kommunikointia DNA-kentälle, jonkin 3D-solurakenteessa olevan muuttamiseksi. Voitaisiin sanoa, että kyse on omasta moniulotteisesta "äänestänne", mikä antaa ohjeita DNA:nne kvanttiosalle. Tämä johtaa sitten todellisiin kemiallisiin muutoksiin, joita tapahtuu 3D-genominne koodeissa. Mutta nyt tulokset nähdään ja voitte alkaa poistaa noita markkereita, ja silloin kun poistatte, ne pysyvät poissa. Tämä merkitsee, että jokin kvanttinen, mitä teette tänään, voi muuttaa geenejä tuottavan DNA:nne kemiaa niin paljon, ettei se siirry lapsillenne. Voitte katkasta ketjun.

Siunattuja ovat ne ihmiset, jotka käsittävät, että kun he puhdistavat elämäänsä Luojan valolla, se vaikuttaa proteiinikoodattujen osien biologiaan. Voitte poistaa markkereita. Se on yksi ensimmäisistä kerroista, kun 3D on sekoittunut kvanttisuuteen, niin että tiede voi jonain päivänä katsoa samaa ihmistä ajan kuluessa tietäen, ettei DNA koskaan muutu… kuitenkin se muuttui! Se on teidän, se on ainutlaatuista ja te muutitte sen. Siihen ei ole vastausta, mutta 3D-faktat osoittavat, että olette poistaneet markkerin.

Tämän ilo ja kauneus on siinä, että tulee esiin sukulinja nuoria naisia, jotka ovat tehneet tämän, sillä heidän tyttärillään ei ole sairautta eikä tytärten tyttärillä. Se on uusi lahja ja se heijastaa näiden aikojen voimaa. Voitteko tosiaankin muuttaa niitä, jotka ovat tulevia lapsianne? Todellakin!

Tiedän, mitä ajattelette. Täällä istuva joukko sanoo: "No, on vähän liian myöhäistä, Kryon. Olen jo hankkinut lapseni. Miksi siis istut täällä kertomassa minulle näitä asioita?" Ettekö ymmärrä, mihin tämä viesti on menossa? Ettekö ymmärrä sen syvällisyyttä, mitä tapahtuu, kun vanhat sielut sallivat meidän antaa tätä informaatiota maan päälle? Ettekö ymmärrä, että energianne on antanut luvan meille tulla tänään sisään ja antaa tämän teille, jotta nuoret miehet ja nuoret naiset, jotka ovat valotyöntekijöitä, kuulevat sen ja tietävät, mitä se merkitsee heille? Ymmärrättekö, että olette omia esi-isänne? Onko tämä juolahtanut mieleenne? Näen teidät todellisuudessa historiana ympäri maailmaa, joka istuu tuolilla! Tämän halusin kertoa teille tänään.

Teillä kenelläkään ei ole yhtä nimeä minun kannaltani. En edes näe sukupuoltanne. Näen teidät kvanttitilassa ja siksi on niin merkittävää, että antaisitte meidän tulla vierailemaan luonanne tällä tavalla. Nainen istuu tuolilla edessäni. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä soturista, joka hän on ollut, tai miten suuri hän oli ollessaan mies. Kuitenkin hän kantaa mukanaan tunnetta soturista ja hän tietää olevansa vahva. Katson suurta, rotevaa miestä ja näen äidin uurastavan kaikkien lasten kanssa ja mies tietää sen. Hän voi tuntea sen. Hän on herkkä ja voi itse asiassa tuntea äidin rakkauden. Kuka hän oli ennen? Ja miten se on vaikuttanut häneen tänä päivänä?

Vanha sielu, se on vaikuttanut sinuun tänä päivänä, koska jokainen elämä antaa sinulle viisauskerroksen toisten päälle. Se on tuonut sinut tuoliin tänään tai lukemaan tätä tänään. Sillä tämä on elämä, missä olet herännyt ja käsittänyt, että on muuta, paljon muuta. Se tuo sinut etsijänä paikkaan, missä voit sanoa: "Mitä voin tehdä itseni ja maapallon hyväksi?"

Kerron, mitä voit tehdä. Voit tulla myötätuntoiseksi tällä planeetalla. Voit kuljeskella ympäriinsä näyttäen valosi tällä planeetalla. Voit muuttaa markkereita omassa DNA:ssasi! Ajattele, kuka kuuntelee tätä viestiä ja mitä se voisi merkitä hänen lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Nämä ovat työkaluja, joista puhuimme hyvin kauan sitten, ja tämän viestin todenperäisyydestä tulee todisteita.

Kaikki mistä olen tänään kertonut teille, on oikein ja totta, ja se tullaan näkemään luonnollisesti omalla tavallaan. Mutta halusin teidän tietävän pyhyydestä, mikä on kemialliseksi luullussa rakenteessa. DNA on paljon laajempi ja pyhempi, kuin kukaan on koskaan kuvitellut.

Mitä aiotte tehdä tällä informaatiolla? Miksi ette kävelisi ulos tästä paikasta erilaisena kuin tulitte, tuntien itsenne vähän kykenevämmäksi? Kenties tunnette vähän paremmin mahdollisuudet edessänne? Kenties myös tiedätte, että se mitä tapahtui tänään, on todellista.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 16 vierailijaa

cron