Donner Valerie (thegroundcrew.com) Mira Plejadien neuvosto

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

Uutiskirjeestä 14.5.2011

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.11.2013 17:24

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 14.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

"Mitä tapahtuu?", asiakkaani kysyi minulta yhtenä päivänä. Vastaukseni oli "melko paljon".

Miksi on niin intensiivistä? On intensiivistä, koska käymme läpi merkittäviä muutoksia itsessämme sekä planeetalla. Äiti Maa etenee omien muutostensa kanssa. Me etenemme omien muutostemme kanssa. Kaikkien tarkoitusten vuoksi nämä energiat jatkuvat vielä vähän pidempään ja sitten tilanne paranee.

Asiakkaani jatkoi kertoen minulle kaikista muuttuvista energioista, joita hänellä oli suhteissaan, työssään, unissaan jne. Vahvistin, että jotkut ihmiset käyttäytyvät kummallisesti, toimivat maadoittumattomasti ja ovat alttiita onnettomuuksille. Elämä luhistuu. Muistakaa, että kaikki mikä näyttää intensiiviseltä ja haastavalta, menee ohi. Kaikki tulee olemaan ok. Voimme jokainen päästä siitä läpi. Hän kysyi minulta, mitä hän voi tehdä asialle. Tämän kerroin hänelle:

- Pysy nyt-hetkessä.
- Luota Päälähteeseen.
- Tiedä, että voit päästä läpi haasteista.
- Rukoile.
- Pyydä ihmeitä, liittyvät ne sitten raha-asioihin, tunteisiin, terveyteen, lakiasioihin jne.
- Tiedä, että kaikki kääntyy parhain päin.
- Tiedä, että sinulla tulee olemaan kaikki ok.
- Näe suurempi kuva.
- Tiedä, ettet ole yksin haasteidesi kanssa. Jokaisen ongelmat ovat esillä.
- Kunnioita jokaisen ihmisen valintoja elämässään, vaikka kyse olisi lähdöstä planeetalta.
- Pysy lähellä Päälähdettä.
- Pyydä apua.
- Työskentele valon kanssa.
- Kysy itseltäsi: "Mikä antaa minulle rauhaa?"
- Päästä irti pelosta.
- Anna mennä.
- Pyydä enkeleitäsi, oppaitasi ja mestareita auttamaan sinua.
- Muista: "Jos Jumala voi saada sinut johonkin, Jumala voi saada sinut myös siitä läpi."

Kolmas ulottuvuus on sulamassa pois. Olemme ylösnousemusprosessissa. Jotkut meistä alkavat katsoa vanhaa todellisuuttamme (kolmas ulottuvuus, vain viisi fyysistä aistia) epätodellisena. Joskus voi tuntua surrealistiselta tai elämiseltä ikään kuin "hämärän rajamailla". Planeetalla on enemmän valoa kuin koskaan. Voi olla haastavaa, kun meidän on ylläpidettävä itsemme aineellisessa ulottuvuudessa, vaikka haluamme olla vain korkeampien ulottuvuuksien autuudessa.

Jotkut meistä ovat herkkiä maanmuutoksille. Tunnemme sen, mitä maapallo käy läpi. Toisinaan voit tuntea huimausta, väsymystä, masennusta, onnellisuutta yhtenä päivänä ja alakuloa seuraavana, kipuja, sydämen tuskaa, keskittymättömyyttä, yhteydettömyyttä tai liiallista empaattisuutta, päänsärkyä, sydänsärkyä kaikesta mitä muut kokevat ja olevasi tyhjiössä ilman tietä ulos.

Kun siirrymme ydinongelmiemme läpi, voimme alkaa käsittää, että ne ovat pitäneet meitä erillään liian pitkään. Olemme riittävän hyviä. Ei ole puutetta tai rajoituksia. Olemme rajattomia. Olemme rakastettavia. Olemme voimakkaita. Emme ole uhreja. Meillä on aina vaihtoehto. Olemme voimaantuneita. Olemme näkyviä. Olemme yhteydessä. Olemme turvassa. Olemme yltäkylläisiä. Olemme täällä tietystä syystä ja tarkoituksesta. Energiamme, rakkautemme ja valomme riittää. Saavutamme tehtävämme ja tarkoituksemme ollessamme täällä.

Yksi oppitunti minkä jotkut meistä ehkä kohtaavat, on ristiriita valotietoisuuden ja pimeämmän tietoisuuden välillä. Jotkut kutsuisivat tätä ehkä niiksi, jotka palvelevat toisia, ja niiksi, jotka palvelevat itseä. Nämä tietoisuuserot korostuvat nyt joillekin meistä. Meidän on ehkä haastavaa ymmärtää, miksi jotkut ihmiset ottavat toisilta, eivät voi käsittää, miten joku muu voi tarvita jotain, mikä heidän pitäisi jakaa, ettei heillä näytä olevan omaatuntoa ja he tuntevat oikeuden kaikkeen, mitä he voivat saada itselleen. Tämä näyttää olevan yleistä yritysmaailmassa, mutta myös hallituksissa, henkilökohtaisissa suhteissa, perheissä, oikeusjärjestelmässä jne. Tämä voi olla valotyöntekijöille yksi haastavimmista kysymyksistä ymmärtää.

Ainoa ymmärrettävä tapa minulle on muistaa, että noin 60% planeetan ihmisistä eivät ole heränneet ja 40% on valosta. Heräämättömät ihmiset ovat niitä vitkastelijasieluja, joita tuli ympäri luomakuntaa katsomaan, pystyisivätkö he nostamaan tietoisuuttaan ollessaan Äiti Maan pinnalla. Koska Äiti Maa on niin rakastava olento, hän suostui katsomaan, voisivatko nämä olennot kohota. Tapahtui niin, että korkeamman ulottuvuuden olennot (se oli viidennessä ulottuvuudessa, mitä voisimme kutsua taivaaksi maan päällä) alkoivat lisääntyä alemman ulottuvuuden olentojen kanssa ja putosivat neljänteen ja kolmanteen ulottuvuuteen. Tämä on todellinen "lankeaminen armosta".

Tämä ylösnousemusprosessi, missä olemme, on maan 13. kohoaminen. On 13. kerta, kun maapallo on ryhtynyt ylösnousemusprosessiinsa. Muilla kerroilla se ei ole onnistunut, mutta tällä kerralla onnistuu. Se johtuu siitä, että Luojamme on kerännyt suurimman määrän valo-olentoja ja valotyöntekijöitä työntämään maapallon neljänteen, viidenteen ja korkeampiin ulottuvuuksiin, jotta maapallo ja kaikki sen pinnalla voivat kehittyä korkeampaan tietoisuuteen.

Luojamme ja maapallo ovat olleet kärsivällisiä niiden sielujen osalta, jotka tulivat tänne eivätkä kehity henkisesti. Aivan viime hetkelläkin sielu voi kääntyä valoon. Sillä välin meidän täytyy keskittyä itseemme ja siihen, miten voimme selvittää oman polkumme korkeampiin ulottuvuuksiin.

Antautuminen ja rukoilu voivat olla hyvin hyödyllisiä, silloin kun et tiedä, mitä tehdä. Tilanteen luovuttaminen on ratkaisu - "Anna se Jumalalle" on toinen tapa sanoa se.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Tulemme tänään luoksenne rakkauden ja parannuksen kera, sillä näemme, että olette nyt kaiken keskellä. Pimeät voimat ovat herpaantumattomia siinä, miten ne kohtelevat ihmiskuntaa. Ne tietävät, että niiden päivät maan päällä ovat rajallisia. Ne yrittävät ottaa teiltä mahdollisimman paljon ennen kaiken valtansa menettämistä. Kyse on hajoamisprosessista. Kun niitä ryöpytetään valolla, ne yrittävät vielä puristaa teistä ulos mahdollisimman paljon.

On kyse sitten pelon levittämisestä, ahneudesta, puutteesta, väkivallasta tai myrkyllisten ajatusten ja viestin lähettämisestä ihmisille, taistelu valon ja pimeyden välillä on täydessä vauhdissa. Te olette valopilareita, jotka auttavat vakauttamaan planeettaa ja sen ihmisiä. Autamme teitä matkan varrella. Valvomme planeetta avaruudessa, pinnalla ja maan sisällä. Työskentelemme kaikki johdonmukaisesti toisten avaruusperheen jäsenten ja valoulottuvuuksien kanssa. Olemme yhtä kiireisiä ja sitoutuneita "aatteeseen" kuin te.

Juuri nyt haluamme lohduttaa teitä. Haluamme teidän tietävän, että teillä on koko luomisvoima kanssanne työntämässä teitä ja maapalloa uuteen olemistapaan. Teitä rakastetaan, suojellaan, opastetaan ja parannetaan. Me tarvitsemme teitä aivan yhtä paljon kuin te meitä.

Meidän näkökulmastamme katsottuna ympäri planeettaa on "petollisia" alueita, jotka tarvitsevat valon ekstrafokusta. Monia teistä opastetaan siinä, mihin ohjata rukouksianne ja valoenergiaanne. Seuratkaa aina tätä opastusta. Pyydämme teitä myös jatkamaan valon lähettämistä Japaniin - ydinreaktorit ovat edelleen vaarassa. Mediassa ei kerrota totuutta. Lähettäkää sellaisia energioita vahvistamaan kaikkiin ydinenergiapaikkoihin ympäri planeetan ja moniin murtumalinjoihin, joille niitä on rakennettu.

Australia, Uusi Seelanti, Meksikonlahti, kaikki rannikkoalueet ympäri planeetan, merenpohja, Kiina, USA:n länsi- ja itärannikko ja Meksiko voisivat hyötyä vahvistamisesta rakkaudellanne ja valollanne. Teemme kanssanne työtä tilanteiden vakauttamiseksi ja te olette ratkaisevia "valotranssendenssipisteitä".

Ilmasto- ja säämuutokset aiheuttavat myös turvattomuutta ja tuntematonta ahdistusta ihmisten keskuudessa. Voimme kertoa teille kuitenkin, että luonto pitää huolen itsestään ja muuttuu ja sopeutuu vastaavasti. Ette ehkä pidä siitä, mutta tekin teette sen. Joka paikka maan päällä käy läpi tätä sopeutumisprosessia. Se on välttämätön prosessi, mikä edistää maan puhdistumista. Lopussa ihmiskunta arvostaa enemmän maapalloa ja luontoa.

Kun valo jatkaa säteilemistään teihin, totuus lisääntyy. Tietyssä murroskohdassa kaikki salaisuudet paljastuvat. Näette joitain imperiumeja hajoavan ja vääryyksiä korjataan ihmisten eduksi. On sovituksen aika monilla tasoilla. Katselemme innokkaana tätä prosessia, mikä on nyt täydessä vauhdissa. Näkemyksemme korruptiosta on enemmän, kuin mielenne pystyisi ymmärtämään. Tiedätte, mistä puhumme, sitten kun aika on oikea paljastusten esiintulemiselle.

Elätte nopeutuneissa ylösnousemusenergioissa. Nämä energiat on kudottu säikeiksi kohti uutta sivilisaatiota maaplaneetalla. Tästä eteenpäin tapahtuu paljon asioita niskan taittavalla vauhdilla. Teidän on pysyttävä maadoittuneena ja valossa.

Olemme kanssanne. Olette siunattuja ja rakastettuja.

Olen Mira.

Lopuksi

Tiedämme kaiken, mitä meidän tarvitsee tietää tällä hetkellä jatkaaksemme valotyötämme. Meitä opastetaan joka roolissa, mitä esitämme ylösnousemusprosessissa. Empatiatasomme ja tietoisuutemme jatkaa laajentumistaan. On tärkeää, että seuraamme täysin sydäntämme valinnoissa.

Kaaos jatkuu jonkin aikaa. Vuoden 2012 loppu on voimallista aikaa meille. Jos pysymme yhteydessä, yhdistyneenä valossa, puhtaina peloistamme ja ongelmistamme, teemme yhteistyötä ja autamme toisiamme, niin etenemme kauniisti näinä haastavina aikoina. Tästä syystä olemme täällä ja meillä on valtuudet ja asiantuntemusta ohjata ja auttaa planeetan ylösnousemusta.

Asetun linjaan kanssanne, maajoukko, että saamme sen työn tehtyä, mitä tulimme tänne tekemään. Teemme sen hyvin kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 20.6.2011

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.11.2013 17:25

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 20.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Luulitteko minun hylänneen maajoukkoaluksen, koska en ole kirjoittanut vähään aikaan? No, niin ei ole. Olen edelleen sitoutunut nettisivuihini, informaatioon ja teihin. Olen toipunut sormileikkauksesta ja pääsen taas kirjoittamaan. Katsotaan, miten pitkään sormi kestää tänään. Tarkoitukseni on päästä taas vauhtiin.

Käymme todella läpi monia asioita näinä kummallisina energia-aikoina. Päivänseisaus huomenna, osittainen auringonpimennys 1.6., täysikuu ja täydellinen kuunpimennys 15.6. ja toinen osittainen auringonpimennys 1.7. - olemme energioiden kourissa. Kaikki tapahtuu korkeimmaksi parhaaksi tarkoituksena tietoisuutemme nostaminen. Näyttää siltä, että monet meistä kaadetaan kumoon kesken päivän ja tarvitsemme paljon lepoa. Vaaditaan paljon energiaa näihin tapahtumiin integroitumiseen ja päivittäisten muutostapahtumien käsittelemiseen. Joskus näyttää eriskummalliselle kaikkine draamoineen ympärillämme.

Äiti Maa jatkaa puhdistumisprosessinsa vahvistamista. Tällä hetkellä meillä USA:ssa on New Mexicossa ja Arizonassa kamalat maastopalot. Meillä on ollut tornadoja oudoissa paikoissa, tuulennopeuden ollessa 320 km/tunnissa. Olemme heräämässä maapallomme voimaan. Ennen se on sopeutunut meihin ja nyt meidän on aika sopeutua siihen ja sen tarpeisiin.

Suuri maanjäristys 11.3. Japanissa ja sen tuloksena oleva säteily tarvitsevat edelleen rukouksia. On paljon lisää parannettavaa siellä ja Meksikonlahdella suuresta öljyvuodosta. Vaikka media harvoin enää puhuu näistä tilanteista, rukous- ja parannustarve jatkuu.

Maailman finanssikriisi jatkuu. Olen varma, että "lamamme" täällä USA:ssa on paljon enemmän kuin se. Maksuajan minimointi ei selitä niitä haasteita, mitä monet amerikkalaiset tuntevat näinä päivinä. Se on selvää, kun keskustelee yrittäjien, ystävien, asiakkaiden ja perheiden kanssa. Tänä aikana luottamustamme testataan. Meitä pyydetään selvittämään ja vapauttamaan pelkomme.

Meille jotka olemme tehneet valotyötä pitkään, tämä on todella aikaa, mitä olemme odottaneet. Jotkut meistä luulivat meidän olleen valmiita 15 vuotta siten, mutta jälkikäteen tarkasteltuna emme olleet. Ei ole helppoa tietä ulos. Meidän on yksinkertaisesti mentävä kaiken kaaoksen ja mullistuksen läpi kohotaksemme seuraavalla tietoisuustasolle. Meidän on pidettävä pintamme tässä, koska se tulee olemaan sen arvoista.

Saatatte kysyä: "Millä tavalla voimme nousta kolmannen ulottuvuuden haasteiden yläpuolelle, jotta voimme olla enemmän korkeammissa viidennen ulottuvuuden autuaissa energioissa?" Tässä on muutamia ehdotuksia:

* Ota aikaa leikkimiseen, lepäämiseen ja rentoutumiseen.
* Meditoi.
* Ole luonnossa.
* Lue kohottavia kirjoja.
* Oleskele muiden samanmielisten ystävien kanssa.
* Mene ryhmämeditaatioihin.
* Työskentele mestareiden ja enkeleiden kanssa.
* Kiinnitä huomioita merkkeihin ympärilläsi ja synkronismiin.
* Ylläpidä visiota uudesta maapallostamme.
* Luo henkilökohtaisia tavoitteita.
* Avaa sydämesi muille.
* Paranna suhteesi.
* Anna anteeksi.
* Päästä irti.
* Syö hyvin.
* Pidä hauskaa.
* Rukoile.
* Harmonisoidu enemmän jumalaiseen tarkoitukseen.
* Ole luova.
* Päästä irti pelosta.
* Minimoi aika, jonka olet yhteydessä mediaan.
* Kirjoita ja pidä päiväkirjaa.
* Ole tietoinen.
* Tiedosta päivän energiat ja kulje virran mukana.
* Älä odota liikaa itseltäsi ja muilta.
* Älä odota, että asiat palaavat entiselleen.
* Mene jollekin kursseille.
* Seuraa sydäntäsi.
* Ole lasten ja eläinten kanssa.
* Lakkaa viivyttelemästä.
* Löydä iloa ja kiitollisuutta kokemuksistasi.
* Ota opiksesi oppitunneistasi.

Viestejä Kuthumilta ja Hilarionilta 1.6.11

Kuthumi ja Hilarion tulivat luoksemme kuukausittaisessa tapaamisessamme mestareiden kanssa. Hilarion kertoi meille, että "kaikki on kohdallaan. Kaikki on Jumalan käsissä." Kuthumi (maan, eläinten, deevojen, luonnonhenkien ja keijujen mestari) haluaa maan parantuvan. He (Kuthumi ja Hilarion) tulivat kohottavmaan värähtelyjämme ja työskentelemään kanssamme. Hän sanoi: "Älkää jääkö kiinni elämän arkipäiväisiin asioihin. Vietätte liikaa aikaa niiden kanssa. Ne ovat epäoleellisia. Vain teillä on merkitystä. Sillä on merkitystä, mitä sisällänne tapahtuu. Olkaa avomielisiä. Päästäkää irti jumiutuneista tunteista. Lähettäkää pois sumea ajattelu. Hallitkaa aikaanne. Lakatkaa väittämästä vastaan ja haluamasta omaa tapaanne. Silloin kun maailma murenee ympärillänne, noukkikaa palasia. Tietäkää, että teillä on merkitystä. Vaatikaa takaisin viattomuutenne. Saatte paljon yllätyksiä. Olette siirtymässä uusille keskittymistasoille."

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira. Tervehdin teitä Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Olemme yhtä lähellä teitä kuin aina. Olemme läsnä taivaallanne. Olemme valmiina rannikoillanne. Katselemme teitä ja hengitämme ilmakehäänne. Toiveenne ovat meidän käskyjämme. Mukautamme näiden aikojen kaaosta niin paljon kuin mahdollista. Olemme läsnä ja tulemme olemaan.

Jotkut teistä ovat tietoisia läsnäolostamme ja toiset toivoisivat meidät pois. Sanon tyytyväisenä, että olemme täällä pitkän aikaa. Suunta jonka maapallo on ottamassa, vaatii apuamme. On tarvetta ohjaukseen ja opastukseen enemmän kuin koskaan. Tapahtuu uudentyyppinen ylösnousemus. Se on rohkea seikkailu teille kaikille. Tulee nyt selvemmäksi, että maapallo ja te kaikki etenette kohti uutta elintapaa.

Voimme kertoa teille, että olemme tyytyväisiä edistymiseenne. Te jotka palvelette maapallon ja toisten tarpeita valon nimissä, teette jättiharppauksia ylösnousemuksen hyväksi. Vähitellen kolmannesta ulottuvuudesta tulee vähemmän todellinen teille. Sillä on merkitystä, että teette sitä, millä on merkitystä. Valonne, rakkautenne, energianne ja huomionne levittäminen sinne, missä sitä tarvitaan, on tärkeää. Tiedämme voivamme luottaa teihin. Vastaavasti te voitte luottaa meihin. Myötävaikutamme valtavasti käsillä olevaan prosessiin.

Valtava määrä energiaa ja rakkautta tulee Luojalta suoraan teille. Se pujottelee edes-takaisin. Maapallon tarvitsee sitä. Se tarvitsee meitä kaikkia. Taianomaisen prosessin kautta maapallo palaa galaktiseen veljeyteen ja sisaruuteen. Muutus toisensa jälkeen tuo teidät kaikki lähemmäs meitä syvällisellä tavalla. Edistymisenne on hämmästyttävää. Luoja haluaa teidän tietävän sen myös.

Kun aika etenee, teistä tuntuu, että te ette sovi kovin hyvin maalliseen asuunne ja olemistapanne. Kulutatte aikanne eri tavalla ja te alatte myös näyttää erilaiselta ihmismuodossanne. Sulaudumme ykseyteen siitä, keitä olemme ja keitä meidän on tarkoitus olla. Tämä voi vaikuttaa vähän kuin ruutukuviolta, joka välkkyy aikaan ja tilaan ja pois siitä. Kuitenkin tämä on pyhä kuvio ja muutos joka ilmentyy harmonian ja rauhan sekoituksena. Se mikä ei sovi ja sopeudu uuteen kuvioon, löytää itsensä tieltä ulos.

Tämä on samanlaista, kuin jonkun yritys käyttää kenkiä, jotka eivät enää sovi. Kaikki selviää sopeutuessa uuteen aikaan ja tilaan. Horisontteja on rajattomasti ja runsaasti, jos seuraatte valopolkua. Mahdollisuutenne ovat valtavat. Olette täynnä mestaruutenne ja tarkoituksellisen läsnäolonne muistamista.

Vähitellen näette, että olette kasvattaneet loikkia ja ponnahduksia. Näette, että täytätte kohtalonne kaikessa, mitä teette, ja syyssä, miksi olette maan päällä juuri nyt. Muistakaa, että silloinkin kun asiat näyttävät sameilta ja hämäriltä, tiedätte aina, mitä tehdä. Luottakaa, että polku selkenee. Se vaatii kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Meidän on luotettava tähän prosessiin ja Luojaamme.

Nojatkaa vähemmän ulkopuolisen maailman informaatioon ja kuunnelkaa sen sijaan sisältä. Tämä on aidon sisäisen opastuksenne lähde. Teidän täytyy luottaa itseenne ja olla tyyni ja seesteinen kaoottisena muutosaikana.

Olemme kanssanne ja niin on koko luomakunta.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Yhtenä päivänä otin käteeni kirjan "E.T. 101, The Cosmic Instruction Manual" vuodelta 1990. Jos ette ole lukeneet sitä, suosittelen. Se on vähän todellisuustarkistus siitä, mitä käymme tällä hetkellä läpi.

Meidän pitäisi tuntea olomme hyväksi ollessamme osa maajoukkoa. En tiedä teistä, mutta omat uneni näyttävät minulle osan työstä, mitä teen unitilassa. Vaikka tuntisimmekin, ettemme tee kovin paljon tietoisesti ihmisten ja planeetan hyväksi, toimimme eri ulottuvuuksissa ja paikoissa koko ajan. (Jos heräät väsyneenä aamulla, voit aina kertoa oppaille illalla ennen nukahtamista, ettet työskentele tuona yönä ja tarvitset lepoa.) Vietämme paljon aikaa kehomme ulkopuolella myös päiväaikaan.

Apua on kanssamme ja meidän pitäisi olla vakuuttuneita siitä, että suoritamme tehtävämme. Sinnitelkää mukana, rakkaat valotyöntekijät.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 15.7.2011

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.11.2013 17:26

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 15.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Kun etsin sydämestäni, mitä kirjoitan tänään, ajattelen niitä haasteita, joita kohtaamme tänä päivänä planeetalla. Muutos on hillitöntä. Siksi olemme täällä. Miten kuitenkin pidämme huolen itsestämme, rakkaistamme ja planeetastamme, kun niin monia asioita tapahtuu kerralla?

Ulkoinen maalima on heijastusta sisäisestä maailmastamme. Mitä enemmän keskitymme jumalaisen tasapainon luomiseen omaan maailmaamme, sitä enemmän autamme muuta maapalloa. Joskus vastaukset näihin kysymyksiin eivät ole aivan ilmiselviä. Esimerkiksi kuvitelkaa, että ympärillänne asuu tasapainottomia naapureita. Kenties he ovat bi-polaarisia, alkoholisteja, huumeen käyttäjiä ja draamassa ja mietitte, miten voitte olla rauhassa sellaisen energian ympäröidessä itseänne. Tämä on hyvä kysymys ja luultavasti jotain, minkä monet muutkin kohtaavat.

Työskentelyssäni mestarien ja arkkienkelien kanssa kaikki nämä vuodet olen kuullut heidän sanansa. Niissä on kyse voimaantumisesta, kyvystämme tehdä valintoja omasta puolestamme, sisäisen työn tekemisestä, rukoilemisesta ja meditoinnista jne. Miten yhdistämme kaikki nämä työkalut ja keplottelemme kaikkien kohtaamiemme ongelmien läpi? Miten "tartutaan" tasapainottomiin ihmisiin ja heidän luomiinsa ongelmiin?

Tässä on joitain ehdotuksia, jos olet myllerryksen kourissa:

* Kysy, mikä antaa minulle rauhaa.

* Puhu henkilön/henkilöiden sielulle meditaatiossa ja kerro sille, mitä tunnet. (Jos et voi puhua henkilökohtaisesti, voit puhua sielulle ja se kuulee sinua.)

* Meditoi.

* Rukoile.

* Pidä päiväkirjaa.

* Tee uusia valintoja. Kenties olet valmis muuttamaan tai kenties toisten tarvitsee muuttaa.

* Pyydä mestareita ja arkkienkeleitä auttamaan sinua.

* Rukoile ihmeitä.

* Pidä oma tilasi puhtaana käyttäen salviaa, kynttilöitä, musiikkia, rummutusta. Käytä suitsukkeita. Visualisoi, miltä haluat tilasi ja pyhän ympäristösi tuntuvan ja näyttävän.

* Hae yhteisöapua, jos tarvitset, kuten vartiointi-ihmiset tai poliisi.

* Muista, että maamuutokset, ilmastomuutokset ja energiamuutokset vaikuttavat meihin kaikkiin fyysisesti, mentaalisesti, henkisesti ja tunteellisesti. Ihmisillä jotka ovat tasapainottomia ja jotka eivät pidä huolta itsestään, on eniten haasteita näiden energioiden kanssa.

* Luovuta ongelmasi Päälähteelle.

* Salli jokaisen sielun tehdä omat valintansa riippumatta siitä, tekisitkö itse saman valinnan vai et. Jokaisella sielulla on oma polkunsa eivätkä kaikki valitse tietoisuutensa nostamista kuten sinä. Joidenkin täytyy ehkä jäädä kolmanteen ulottuvuuteen useammiksi elämiksi, kunnes kokevat riittävästi kolmatta ulottuvuutta ja oppivat läksynsä, jotta voivat kehittyä.

* Jatka keskittymistä tietoisuutesi nostamiseen ja suuren kuvan näkemiseen.

* Pidä erinomaista huolta itsestäsi. Jos tarvitset ammattimaista konsultointia, parannusta, matkan pois ympäristöstäsi, anna se itsellesi.

* Pysy läsnä nyt-hetkessä mahdollisimman paljon.

* Mene luontoon.

* Ole myötätuntoinen niitä kohtaan, jotka aiheuttavat häiriöitä elämääsi, mutta ole myötätuntoinen myös itseäsi kohtaan. Itsesi rakastaminen elämän haasteissa on tärkeintä.

* Pysy rakkauden ja valon energiassa, ei pelon.

* Tiedä, että Luoja on kaiken elämän ohjaksissa. On jumalainen suunnitelma ja vaikka et tiedäkään lopputulosta, ratkaisu tulee.

* Rukoile jumalaista järjestystä, jumalaista ajoitusta, jumalaista ymmärrystä, jumalaista tasapainoa, jumalaista ratkaisua ja jumalaista valaistumista.

* Jatka polullasi pysymistä ja työsi tekemistä.

* Etsi aina, miten voit palvella. Muista, että kova rakkaus on joskus suotuisin tapa käyttäytyä, koska joidenkin ihmisten on tunnettava käyttäytymisensä seuraamukset tai muuten he eivät opi.

* Ihmisten suojeleminen, korjaaminen ja pelastaminen eivät ehkä ole paras vastaus. Jos ihmiset eivät opi oppiläksyjään, he menevät toiselle puolelle inkarnaation loppuessa ja "paheksuvat", että pelastit heidät oppituntiensa oppimiselta. Tämä on vaikea asia muistettavaksi, mutta se on totta.

* Tee valintoja, jotka ovat kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

* Pidä valosi kirkkaana ja loistavana äläkä vatvo kaikkea, mikä ei mene sinun tavallasi. Tiedä, että mikä ikinä vaivaakin sinua, se menee pois.

* Ole vahva pilari itsellesi ja toisille. He katsovat sinua esimerkkinä.

* Yritä olla jäämättä kiinni toisten ihmisten draamaan ja tunteisiin. Jos jäät, sinusta tulee tasapainon ja sinun tarvitsee toipua perusteellisesti näistä valinnoista.

* Päätä pysyä mentaalikehossasi (olla tarkkailija) - ei tunnekehossasi - silloin kun tapahtuu asioita, jotka horjuttavat sinua.

Ajaessamme tätä muutosvuoristorataa uskon, että jos jatkamme henkisten lahjojemme, kykyjemme ja työkalujemme käyttämistä, meillä on paljon helpompaa transformaatiossamme. Mikään ei ole entisensä eikä palaa entisekseen. Olemme nyt erilaisia. Olemme kokeneempia ja viisaampia. Meidän on aina käytettävä erottelukykyä, mutta tiedämme, että osaamme keplotella esteiden läpi.

Uskon aina, että jos meillä alkaa olla haasteita jossain ihmissuhteessa työssä tai kotona, se voi olla "taivaan sirpale". Se voi olla merkki, että meidän täytyy etsiä toinen työ, jos se on liian stressaavaa, tai miettiä uudestaan asumisjärjestelyjä. Jos emme ryhdy toimeen, saatamme saada kosmisesta "kakkosnelosesta" ja menettää työpaikkamme, sairastua tai universumi hoitaa jotenkin muuten meidät ulos tilanteesta. Minusta on parempi, jos toimimme ennakolta ja kiinnitämme huomiota merkkeihin.

Kuukausittaisessa tapaamisessa mestarien kanssa 6.7. mestari Djwal Khul oli kanssamme. Hän on rakastava mestari, joka on viimeinen maan päällä kulkenut mestari ja tietää eniten parantamisesta, terveydestä, seitsemästä säteestä, vihkimyksistä jne. Hän kanavoi Alice Baileyn materiaalin ja tunnettiin myös Tiibetiläisenä. Hän on rakastettu mestari, joka opetti minut kanavoimaan noin 15 vuotta sitten. Näin hän sanoi:

"Keskittykää oppitunteihinne, on loppuunsaattamisen aika. Sitten juhlikaa. Meidän täytyy kohottaa värähtelyänne, jotta voitte saada äärimmäisen kokemuksen. Jumalainen rauha on teidän pyydettäessä. Se on ystävänpalvelus Luojalta. Tarkoituksenne on tehdä sisäinen rauha ja levittää rauhaa sinne, minne menette. Älkää antako asioiden hermostuttaa itseänne. Ne menevät ojennukseen. Älkää koskaan palatko uhkapeliä terveydellänne tai henkisellä elämällänne - vain pysykää polullanne ja tarkoituksessanne. Lohdutuksen ja parannuksen enkelit ovat kanssanne … Suosittelen, että mielenne on läsnä, seurataksenne totuuttanne kaikesta riippumatta. Haluamme teidän olevan onnellisia ja tyytyväisiä elämässänne. Päästäkää irti menneisyydestä. Murtautukaa irti rajoituksista. Oppikaa elämässä niin paljon, kuin voitte. Nyt on oiva tilaisuus luoda se, mitä haluatte."

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Olemme kanssanne ja olemme ympärillänne. Jotkut teistä tuntevat meidät hyvin. Vaikka ette tunnistaisikaan meitä täysin, voitte tuntea energiamme. Teemme läsnäolomme vieläkin tunnetummaksi.

Näytämme paljon teidän kaltaiseltanne. Olemme ihmisiä. Olemme fyysisesti suurempia kuin te. Energiamme on erilainen, mutta olemme oppineet sopeutumaan. Havaitsemme ällistyttäviä asioita tapahtuvan maan päällä. Olemme osa ratkaisua ja niin olette tekin. Odotamme paljon maajoukoltamme. Me työskentelemme teidän kanssanne ja te työskentelette meidän kanssamme. Etsimme yhteistyötapoja asioiden tekemiseen, vaikkemme voi tehdä ulottuvuudessanne itsestämme näkyviä aivan vielä. Olemme kanssanne.

Älkää haaskatko aikaanne tai energiaanne toivoen, että voisitte saada asiat olemaan omalla tavallanne. Ne ovat niin, kuin niiden tarvitsee olla, kunnes jotain parempaa tulee tilalle. Tämä pätee kaikille elämänne alueille, mukaan luettuna työpaikkanne, instituutionne, hallituksenne, planeettanne, säätilanne, ympäristönne, haasteenne jne. Tietäkää, että voitte luoda, mitä tahansa haluatte, ja näin on kyse omien olosuhteidenne muuttamisesta. Se mitä ympärillänne tapahtuu, vaikuttaa teihin - kuitenkin myös teillä on voimakas vaikutus siihen.

Maan päällä on monia haavoittuvia kohtia, jotka tarvitsevat parannusta ja huomiota. Valvomme niitä jatkuvasti. Tämä haavoittuvuus vaikuttaa kaikkeen elämään, myös teihin, joten tiedämme, että teidän täytyy pysyä vakaana ja tyynenä, jos näitä haavoittuvia alueita on lähellänne. Käyttäkää omaa hyvää intuitiotanne ja tervettä järkeänne siinä, mitä tehdä ja missä. Tietäkää, että teistä huolehditaan ja teitä suojellaan. On meidän tehtävämme soittaa signaaleja sielussanne ja mielessänne teidän pitämiseksi virittyneenä siihen, mitä ympärillänne tapahtuu. Tehkää tämä ymmärryksellä ja pelkäämättä. Huolehtikaa toisistanne, sillä olette yhdistymässä voimakkaammassa ykseyden ja yhteisöllisyyden tunteessa tulevina aikoina.

Muistakaa, että media ei anna teille totuutta useimmista tapahtumista. Ne ovat osa olentoja, jotka edelleen haluavat kontrolloida teitä. Niiden tavoite on pitää teidän riittävän peloissanne, jotta seuraatte niitä. Pysykää erossa siitä ja pitäytykää omassa sisäisessä opastuksessanne ja totuudessanne. Näin me elämme omassa planeettajärjestelmässämme. Olemme oppineet voimaannuttamaan itsemme ja käyttämään tätä toistemme kanssa, silloin kun meidän täytyy tehdä päätöksiä. Teidän täytyy tehdä myös näin.

Valmistelemme teitä muuttuviin aikoihin. On tärkeintä, että uskotte sen voimaan ja vahvuuteen, kuka olette, ja että teillä on uskoa - uskoa siirtää vuoria tarvittaessa.

Näemme monia mahdollisia tapahtumia horisontissanne. On tarpeellista muistaa, miten ihmiset reagoivat näihin tapahtumiin. Tiedämme, että voimme luottaa, että te kuljette aina kaikesta läpi tehden parhaanne. Olette viimeistelemässä elämien aikaisia kysymyksiä, jotka toitte mukananne parannettavaksi tässä inkarnaatiossa. Kun tämä on valmis, nousette kaikkien tilainteiden tasalla, joita tulee esiin. Löydätte vapauden ja ilon. Olette tyytyväinen edistymiseenne ja olette harmoniassa uuden maapallonne kanssa.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Minulle on ilo kommunikoida taas kanssanne. Sormeni toipuu edelleen toukokuun leikkauksesta, joten päivitykseni ovat vähän lyhyempiä jonkin aikaa. Sydämeni on aina kanssanne.

Tuntuu siltä, kuin meillä olisi ansioluettelomme koossa suurempaa työtämme varten täällä maan päällä. Vaikka emme tiedäkään tarkkaan, mitä tulemme tekemään, työ laitetaan eteemme. Työskennelkäämme yhdessä selvittääksemme ja tehdäksemme kaiken sen, mitä tulimme tekemään. Tuomme korkeamman ulottuvuuden energioita ja meille on kunnia, että Päälähde luottaa meihin niin paljon tehdäksemme tätä tärkeää tehtävää.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 17.8.2011

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.11.2013 17:27

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 17.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten hurjaa aikaa Äiti Maan pinnalla! Muutosta tapahtuu niin nopeasti, että voi olla haasteellista pysyä perässä. Tämä on varma merkki, että olemme siirtymässä korkeampiin ulottuvuuksiin. Jotkut meistä haluaisivat olla siellä nyt, mutta tämä on tärkeä prosessi, missä olemme. Kun kolmas ulottuvuus ja sen vanhat järjestelmämme räjähtävät, meillä on tilaisuus vapautua sen vaikutuksista. Pääfokuksen pitäisi olla positiivisissa asioissa. Sen tietäminen, että kaikki hulluus on osa Jumalan suunnitelmaa, voi sallia meidän tulla tarkkailijaksi emmekä ole osa draamaa ja pelkoa. Oletteko tehtävän tasalla?

Kun ystäväni, perheeni ja asiakkaani kertovat, mitä he käyvät läpi elämässään, joskus minusta tuntuu parhaalta teolta rukoilla heidän puolestaan. Vaikka olen ollut palvelutyössä monta vuotta ja käytän lahjojani toisten auttamiseen, tiedän, ettei minulla ole kaikkia vastauksia - vain Päälähde tietää. Ihmisinä kiinnitymme tekojemme tuloksiin. Silloin kun asiat eivät tapahdu haluamallamme tavalla, voimme kadottaa luottamuksen. Tämä voi saattaa meidät vaaraan ja synkkään tilaan.

On ollut haastavaa ja intensiivistä. Kohtaamme ongelmiamme ennenkuulumattomasti. Monilla taloudellinen myllerrys on ollut kammottavaa. Uskon, että meitä on valotyöntekijöinä siunattu, koska meillä on enemmän tietoa siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu. Voi silti olla epämukavaa. Voi auttaa paljon, jos muistamme, että tämä on harhaa ja että löydämme ratkaisut ongelmiimme.

Palasin juuri neljän päivän reissulta kauniille Mount Shastalle. Mount Shastan kaupunki oli täynnä turisteja. Kauppiaat ja ystävät sanoivat, etteivät he ole koskaan nähneet niin monia turisteja vuorella. Tulkitsemme tämän merkiksi, että monia ihmisiä lisää on heräämässä ja he tuntevat vetoa tätä pyhää vuorta kohtaan, missä tapahtuu mystisiä ja taianomaisia asioita. Se on kuin korkeammassa ulottuvuudessa olemista. Synkronismia tapahtuu säännöllisesti. Kukaan ei koskaan tiedä, keneen törmää tai mitä tapahtuu. Vuori tuntuu olevan katalyytti henkisille paljastuksille ja parantumiselle. Se on uudistumisen, ilon ja hauskuuden paikka. Vuoren energia on voimakasta ja se voi tuoda selkeyttä sekä omien ongelmien voimistumista.

Kirjoitin seuraavan runon muutettuani vuorelle vuonna 2000:

VUOREN SYDÄN

Kun vuoren sydän kutsuu
vastaan.
Se tuntuu kuin Jumalan rakkaudelta
ja ravistaa minua ytimeen saakka.
Jos en vastaa, mätänen puuhun
kuin omena talvella, jota ei ole poimittu.

Kun kuuntelen
luon hyvin maukkaita tuloksia
kauniimpia ja avarampia
kuin voisin koskaan kuvitella.
Minusta tulee vuoren sydän.

Hengitän sisään vuoren energioita
vapaasti ja pehmeästi
tietäen, että se muistuttaa minua siitä
kuka olen ja mistä olen peräisin.

Vuoren sydän
tulee Jumalan sydämestä.
Olen tuo sydän.
Tämä on alkuperäni.
Se on se valo, joka olen.

Kulje kanssani vuorelle
jotta yhdessä valomme voivat loistaa
ja säteillä paikkoihin
unohdettuihin ja tuntemattomiin
kuin kaukainen tähti yössä.

Enää et voi piiloutua.
Kun vuoren sydän kutsuu sinua kotiin
ei ole yksinkertaisesti muuta paikkaa minne mennä.
Olit joku jossain.
Nyt olet vuoren sydämessä.

Olet koti ja olet vapaa.
Sinulla on kohtalosi kipinä.
Sitä vuori kutsuu sinua tekemään.
Se kutsuu sinua kotiin.

Kyllä, jotkut meistä tuntevat Lemurian energian Mount Shastalla. Minua kutsuttiin muuttamaan sinne noin puolitoista vuotta aiemmin, kuin tilaisuus siihen tuli. Yhtenä yönä kun olin ystävän luona Mount Shastalla, kuulin äänien sanovan: "Kutsumme sinua. Kutsumme sinua." Tiesin sen tulevan vuoren sisältä. Sitten kun oli aika muuttaa sinne, kaikki oli helppoa ja tie viitoitettu kauniisti.

Teille joille vuoren alla asuvat lemurialaiset eivät ole tuttuja, niin on olemassa kaupunki nimeltään Telos, joka on jäljellä Lemuriasta. Se sijaitsee 1.6 kilometrin syvyydessä vuoren alla. Lemurialaiset asuvat viidennessä ulottuvuudessa, ovat noin pari metriä pitkiä, kauniita ja rakastavia. He ovat pitäneet Kristus-energioita maapallon ja ihmiskunnan puolesta noin 11.000 vuotta. (Kuvaan mielelläni ensimmäistä ulottuvuutta kasvi- ja mineraalikuntana, toista ulottuvuutta eläinkuntana, kolmatta viitenä fyysisenä aistina, aineellisena maailmana, neljättä rakkautena ja ykseytenä ja viidettä ulottuvuutta taivaana maan päällä.)

Kun ensimmäisen kerran menimme edesmenneen ystäväni Aurelia Louise Jonesin kanssa vuorelle kanavoimaan toisillemme, muistin Lemurian sydämessäni. Louise alkoi kanavoida Adamaa, Teloksen korkea-arvoista pappia, ja sydämeni avautui ja saatoin vain itkeä. Yhteys oli muodostettu. Monet ihmiset ympäri maailmaa lukevat hänen kirjojaan ja muistavat myös Lemurian. Useimmat meistä ovat unohtaneet yhteytemme, koska Lemurian uppoaminen oli niin tuskallista meille.

Voisin kertoa teille paljon muutakin. Jos olet kiinnostunut, haluat ehkä lukea Aurelia Louise Jonesin kirjoittamia kirjoja Teloksesta. Niitä myydään tämän nettisivuston markkinapaikalla.

Tämä on hyvin voimallista aikaa maan päällä. Sydämen avautumisia tapahtuu kaikkialla. Sydämessä asuu jumalainen älykkyytemme. Asumme sydämessämme, silloin kun elämme viidennessä ulottuvuudessa. Kun keplottelemme oman ja maapallon ylösnousemuksen koettelemuksissa ja kärsimyksissä, meitä testataan. Voisimme esittää itsellemme esim. seuraavia kysymyksiä:

* Onko meistä tullut tai olemmeko tulossa siksi Kristus-valo-olennoksi, joka meidän oli tarkoitus olla?

* Miten elämme tällä uudella olemistavalla elettyämme hyvin monta elämää tällä planeetalla erillisyydessä?

* Miten päästämme irti tuomitsemisesta, puutteesta, anteeksiantamattomuudesta, vihasta, ahneudesta, väärintekemisistä, sodasta, salaisuuksista, valheista, hyväksikäytöstä, riippuvuuksista jne.?

* Miten alamme elää, ikään kuin olisimme jo valmiita useimpien oppituntiemme osalta, jotta voimme elää autuudessa, ykseydessä ja onnellisuudessa?

* Miten rauhallinen olemme tällä hetkellä?

* Mitä sellaista tulee jatkuvasti pintaan elämässämme, mistä meidän täytyy päästää irti?

* Olemmeko ratkaisseet useimmat pääongelmamme, jotta meidän täytyy vain viimeistellä asioita elämässämme?

* Olemmeko antaneet anteeksi itsellemme?

* Mikä edelleen ärsyttää meitä ja miten voimme vapautua näistä liipaisimista?

* Olemmeko yhteydessä valoulottuvuuksiin ja olemmeko osa Äiti Maan pinnalla elämisen ihmettä tällä hetkellä?

* Voimmeko elää enimmäkseen läsnä olevassa hetkessä?

* Mikä pidättelee meitä mestaruudestamme?

* Olemmeko ottaneet takaisin voimamme, jotta voimme olla opettajia muille, jotka ehkä ovat vasta heräämässä henkisyydelleen?

* Annammeko edelleen voimamme pois?

Nämä ovat hyvin yksinkertaisia, kuitenkin tärkeitä kysymyksiä. Olen varma, että on lisää keskeisiä päätöksiä tehtävänämme.

Pitämällä valoa sydämessämme, tiedostamalla ajatuksemme ja tekomme ja tekemällä korjauksia matkan varrella elämme paljon onnellisempaa elämää. Näemme, että erillisyys Päälähteestä ja pimeys planeetalla ovat katalyyttejä uudelle heräämisellemme. Näin muunnamme valoa.

Voimme parantua tästä maallisesta matkasta. Vaikka meillä onkin pettymyksiä, meidän täytyy muistaa, että Luojamme haluaa vain parastamme. Päälähde tietää paremmin kuin me, mitä se merkitsee. Kun antaudumme tälle tosiasialle, teemme tilaa jollekin paremmalle. Tämä on rakastavin asia, minkä voimme tehdä itsellemme ja planeetallemme.

Kun kaikkea tätä uudelleenrakennusta ja -linjaamista tapahtuu tällä hetkellä, velvollisuutenamme on pitää valoa ja säilyttää tasapainomme. Tämä on se tapa, jolla valaisemme muita ja autamme heitä tuntemaan olonsa paremmaksi kaikissa muutoksissa. Pitäkää hymy kasvoillanne ja tehkää kohottava huomautus sen tarpeessa oleville. Ihmisperheen on yhdistyttävä taas ykseydessä ja rakkaudessa. Näin palvelemme avoimen sydämemme kautta valoa. Tämä on tehtävämme maajoukkona.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Tervehdimme teitä rakastavin sydämin ja siunauksin Plejadeilta.

Kun valvomme ja tutkimme nykytilannetta maan päällä, on paikkoja, missä tarvitaan energiaa ja huomiota. Viittaamme näihin paikkoihin pesäkkeinä. Aluksistamme ohjaamme teknologiallamme energiaa näihin tasapainottomiin paikkoihin ja sinne, missä voisi olla katastrofaaliset olosuhteet. Tämä merkitsee, että on suuri mahdollisuus maanmuutoksiin, joita voi puhjeta koska tahansa. Tällä hetkellä on useampia paikkoja, mitä olemme koskaan nähneet, joten olemme hyvin kiireisiä. Ehdotamme, että myös te autatte meitä meditoimalla ja keskittymällä planeettaanne. Pyytäkää meitä näyttämään teille ne kohdat, joissa energianne voi auttaa pesäkkeiden tukemisessa. Monet niistä ovat valtamerissänne. Tuntekaa maapallon energiaa ja antakaa sisäisen opastuksenne näyttää teille tietä.

Olemme kaikki tässä prosessissa yhdessä. Käytämme rakkauttanne ja valoanne. On tärkeää, että keskitätte rakkauttanne ja energiaanne maahan ja että pidätte sydämenne yhdistyneenä toisiinne. Tilanne on epävakaa. Saatte monia muutoksia vuoden 2012 loppuun mennessä ja sen jälkeen.

Planeettanne taloudellinen epävakaus on vain yksi esimerkki vanhojen toimintamallienne muuttumisesta. On parasta hyväksyä, että näin asiat ovat, ja löytää uusia tapoja sopeutua. Tässä prosessissa vanhat tavat jotka ovat palvelleet vain eliittiä, hämärtyvät menneisyydeksi. Ihmiset löytävät suurempia yltäkylläisyyslähteitä. Siksi pyydämme nyt yhteistyötänne.

Ajan romahtaminen nopeuttaa näitä muutoksia. Olkaa myötätuntoisia toisianne kohtaan, sillä nämä muutokset ovat stressaavia. Monet vastustavat niitä ja se tekee heidän elämästään haastavaa.

Pyydämme teitä pysymään valppaana ja tietoisena kaikesta, mitä tapahtuu ympärillänne ja sisällänne. Tarvitsette näitä tiedostamistasoja ollaksenne siellä, missä teidän on tarkoitus olla. Tietäkää, että teitä suojellaan ja opastetaan aina. Teidän on kuunneltava sisältä. Teidän opastusjärjestelmänne on käännetty kovemmalle, kuten myös oma opastusjärjestelmämme.

Tietäkää, että te ette ole yksin, olette voimakkaita ja pysymme lujana, vaikka ajat näyttävät ylivoimaisilta. Muutokset ovat tarpeellisia maan selviytymiseksi. Toivutte ja kaikki tulee olemaan parempaa planeetallanne.

Laivueemme pysyvät valppaana planeettanne ympärillä. Monia omistautuneita edustajia muista tähtijärjestelmistä osallistuu tähän prosessiin. Keskitymme teihin täysin. Työskentelemme Luojan pyynnöstä. Meillä on sydämessämme vain paras etunne.

Odotamme, että aika teidän tapaamisemme lähestyy. Odotamme innolla jälleentapaamistamme. Tietäkää, että plejadilainen perheenne rakastaa teitä. Olemme yhtä.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Lopuksi

Energioitamme tarvitaan. Sydämemme avautuu muistamaan, keitä olimme ja kuka meistä on tulossa. Säilyttäkäämme kaikki luottamus, pysykäämme positiivisena ja tehkäämme sitä, mitä tulimme tänne tekemään. Olemme siunattuja ollessamme tänä jännittävänä transformaatioaikana rakkaan Äiti Maamme pinnalla.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 14.9.2011

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.11.2013 17:28

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 14.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Minäpä arvaan, miten teillä menee. Tunnet ehkä, että asioista on tullut hulluja ympärilläsi; taistelet ehkä pimeitä voimia vastaan jollain tavalla; sinulla ja tuntemillasi on paljon suuria ongelmia; raha tuntuu häviävän hyppysistäsi; kolmas ulottuvuus kuluu ohueksi; sinulla on tietokone- tai muita teknisiä ongelmia; ilmennät nopeammin kuin koskaan; yhdistyneenä pysyminen voi olla haastavaa; uni häiriintyy; on suhdeongelmia; jotkut ystävät käyttäytyvät oudosti tai putoavat pois; maa tärisee jalkojesi alla; kaaos näyttää kiihkeämmältä kuin koskaan; ihmiset ajavat autoaan arvaamattomasti; eläimet ovat rakastavampia kuin koskaan; keho kertoo säännöllisemmin, mistä se pitää ja mistä ei; olet niin empaattinen, että on vaikeaa olla suurissa ihmisryhmissä; vanha tuntuu sulavan pois.

Tässä on vain muutamia asioita, jotka voisivat vaikuttaa teihin tänä aikana. Näin siis ilmeisesti käy, kun siirrymme korkeampiin ulottuvuuksiin. Yritys saada tolkkua kaaoksesta on turhaa. Uskominen, että asiat palaavat entiselleen, on myös ajan haaskausta. Tämä voi olla hermostuttavaa, koska ihmiset eivät pidä muutoksesta. Entistä ennustettavuutta ei enää ole. Olemme uudella aikakaudella. Maapallo muuttuu ja monenlaisia muutoksia on runsaasti ja meidät haastetaan sillä, mitä Isoisä Martin, Hopi-vanhin, kehottaa meitä tekemään "Pysykää liikkeellä/jatkakaa matkaa".

Kuukausittaisessa tapaamisessa Mestaritunnilla 31.8. mestari Sanat Kumara tuli luoksemme. Hän sanoi: "Ongelmissanne on kyse laajentumisesta, vastaanottamisesta, kehittymisestä ja osallistumisesta. Ylösnousemuspolulla ei ole ketään peukalokyytiläisiä. Ihmiskunta on täysin hämmentynyt. Luottakaa silmiin ja sydämeen valon ja rakkauden kera … Maapallo annetaan teille hopealautasella. Ihmiskunnalla on monia läksyjä opittavana ja paljon viisautta saavutettavana. Olen tyytyväinen edistymiseenne. Rakkautenne on jotain katsomisen arvoista. Olette tulossa Kristus-tietoisuuteen. Teidän on muistettava, että laskuvarjo toimii vain avattuna … Ympäri planeettaa on ilmakehän häiriöitä, jotka ovat haastavia ihmiskeholle ja myös sisäisesti. Antakaa eläinten auttaa itseänne. Älkää rajoittuko ympäristöönne. Menkää luontoon. Suunnitelkaa, millaista haluatte elämänne olevan. Suunnitelkaa planeettaa - muuten historia toistaa itseään. Ilmaiskaa totuuttanne todellisuutenne koko tarmolla."

Mestari Kumara on vastuussa maapallon ja Venuksen ylösnousemuksesta. Häntä on kutsuttu myös Ikiaikaiseksi ja Loputtomien kesien nuori. Hän on auttanut Venuksesta ihmiskuntaa kenties pidempään kuin kukaan toinen mestari korkeammasta valosta. Hän on ollut myös maapallon planeettalogos, sen ensisijainen valvoja Mt. Shastalla - AMI Companyn mukaan.

Mestareiden tunti on aina erityinen. Viime tunnilla joku toi kristallimaljansa. Kulhon soittamisen aikana ja jälkeen vesi enkelilähteessäni tuli äänekkäämmäksi ja sirkoista tuli myös äänekkäämpiä. Oli yllättävää kuulla niiden reagoivan kulhoon. (Tiesittekö, että tutkijat hidastivat sirkkojen ääntä ja se kuulosti kuin taivaalliselta kuorolta?)

Palasin juuri vuosittaiselta "Vuoren sydän" -retriitistäni Mt Shastalta. Se oli upea tilaisuus, joka täytti sydämemme vuoren taialla. Luonto on upeimmillaan tässä turmeltumattomassa paikassa. Kävimme lemurialaisten luona, kun lepäsimme maassa niiden lähellä. Mestari Saint Germain kertoi meille kanavoinnissa, jonka tein Pantteriniityllä, että on "teidän on aika puolustaa itseänne … Älkää ottako enää vastaan roskaa!" Hän oli hyvin suoraviivainen ja hauska samanaikaisesti. Kauniilla kävellyllä upeassa lahdelmassa näin mustan karhun juoksevan kukkulalle edestäni. Tämä oli ensimmäinen karhu minulle kaikkien näiden vuosien aikana, jotka olen patikoinut. Toivon, että olisitte kaikki olleet kanssamme. Olen varma, että olittekin siellä hengessä.

Nähdessäni karhun lauleskelin itsekseni hokemaa: "Olemme yhtä hänen hengessään, olemme yhtä hänen rakkaudessaan. Olemme yhtä hänen hengessään, olemme yhtä hänen rakkaudessaan. Tulemme edelleen olemaan yhdessä hänen rakkaudessaan, hänen rakkaudessaan, hänen rakkaudessaan. Tulemme edelleen olemaan yhdessä hänen rakkaudessaan. Rukoilen jumaluuteni tulevan, se tulee." Kun patikoitte seuraavan kerran, teidän kannattaa ehkä laulaa tätä hokemaa. En voi taata, että näette karhun, mutta se saa sydämenne laulamaan.

Tällä hetkellä kaikki valomaailmat auttavat meitä ylösnousemuksessamme. Kuten voidaan sanoa, ne eivät ole puppua. Koska meistä on tulossa myös mestareita, tämä merkitsee, että saamme seurata heidän jalanjälkiään. St Germain kertoi meille, että viime viikonlopun sähkö(voima)katkoksessa Etelä-Kaliforniassa, Arizonassa ja Meksikossa oli kyse "voimamme ottamisesta takaisin". Nämä epätavalliset tapahtumat ovat silmien avaajia nukkuville ihmisille. Emmekö ole siunattuja, kun tiedämme enemmän suuresta kuvasta? Olemme onnekkaita, että olemme olleet henkisellä polullamme monta elämää ja koko nykyinkarnaatiomme ja valmistutuneet näihin aikoihin. Tiedämme, mitä kulissien takana tapahtuu. Olemme yhteydessä Äiti Maahan ja työskentelemme hänen rinnallaan valomaailmojen kanssa uuden maapallon synnyttämiseksi.

Ylösnousemus on luonnollinen prosessi. Se koostuu tuhansista askelista. Teemme sitä askel kerrallaan, kun niitä tulee eteen. Kukaan ei ole sanonut, että se olisi helppoa, mutta se on sen arvoista. Kun heräämme, alamme täyttyä ihmetyksestä ja hämmästyksestä, millaista eläminen korkeammassa ulottuvuudessa on. Olemme täynnä valoa ja rakkautta. Maapallon vanhasta elintavasta tulee menneisyyttä. Paistattelemme uuden loistossa ja komeudessa.

Nousu loistoon ja komeuteen

Rakkaat ystävät,
Vanha maailma on lähdössä
uusi on alkanut.
Nostakaa silmänne
katsomaan, mitä tuolla on.
Se voisi olla avaruusalus
tai musta karhu.
Mitä tahansa näettekin
se kirkastaa päivänne.
Jos ette pidä siitä
heittäkää se pois.
Herättäkää sydämenne
kaikelle ilolle ja rakkaudelle.
Sitä tulee teille
ylhäältä luojalta.
Elämän ilo ja
sen komeus, mitä annetaan
avaa teidät
sille mikä on unohdettu.
Se miten elätte
joka ikinen päivä
on tärkeää luomiselle
viidennessä ulottuvuudessa.
Päästäkää irti menneisyydestä
vapauttakaa vanha.
Tulette elämään uutta elämää
joka on ympäröity kullalla.


Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira. Puhun teille tänään Plejadien korkeasta neuvostosta. Olemme täällä antamassa teille vakaata opastusta ja auttamassa teitä ja maata tänä aikana. Olemme aina kutsuttavananne. Kuulemme teidät äänekkäästi näinä päivinä. Tiedämme, mitä elämässänne tapahtuu. Pyydämme teitä olemaan kärsivällisiä, kun teemme tietä taivaanne kirkastamiseksi.

Olette purkuprosessissa. Tätä tapahtuu, kun planeettaa tekee ylösnousemustaan. Entisen olemistapanne spiraalina kulkevat aikajanat vedetään erilleen, tallennetaan historiaan ja poistetaan nykykokemuksistanne. Tämä voi olla hajottavaa, koska se puuttuu, mikä tunnetaan ja on tuttua opasteina. Vaikka jotkut asiat näyttävätkin samalta, ymmärtäkää, että ne eivät ole sitä. Värähtelyltään ne ovat erilaisia ja niin olette tekin. Taajuuksia ja värähtelyjä kohotetaan osana prosessia. Teidän on nostettava värähtelyänne sisäistääksenne sen laajentuneen valon, mitä teille tulee. Se on kirkastavaa. Se on transformoivaa ja tarpeellista. Tämän vuoksi teistä saattaa tuntua kummalliselta tai toiset toimivat kummallisesti ympärillänne. Näitä uusia energioita vastustetaan. Suosittelen, että hengitätte niitä sisään ja löydätte iloa uuden tuntemisen kauneudesta ja armosta.

Valotyöntekijöinä olette herkimpiä ja vastaanottavaisimpia olentoja planeetalla. Maapallo luottaa teihin, kun se muuttuu ja vastaanottaa runsaasti uusia energioita ja valoa. Se liikkuu eteenpäin muutostensa osalta, mikä myös auttaa sopeutumaan tietoisuusmuunnelmiin, joita tapahtuu uusien taajuuksien myötä. Tapahtuu suuren mittaluokan herääminen.

Maapallo on monimuotoisin planeetta. Tämä tekee ylösnousemusprosessista monimutkaisen. Tietoisuustasot yhdistetään eri uskontoihin, kulttuureihin ja elintapoihin. Jotkut ihmiset ovat yhteydessä maahan ja toiset ovat hyvin erossa. Takaan teille, että sitten kun nämä muutokset ovat ohi, kaikilla on uutta kunnioitusta ja syvempi yhteys Maaäitiin.

Avaruusperheenne ihailee ja rakastaa maapalloa. Tämä pätee myös niihin teistä, jotka työskentelevät valon puolesta. Odotamme innokkaasti aikaa, jolloin jokainen teistä kunnioittaa toisiaan sekä maata. Odotamme jälleentapaamista maaperheemme kanssa. Meillä tulee olemaan monia vaihto- ja laajentumiskokemuksia, kun me opimme teiltä ja te meiltä. Tutustuminen on oppimisjakso. Olemme jo maan päällä. Tähän sisältyvät toisista tähtijärjestelmistä olevat, kun me kaikki otamme oman roolimme siinä monimutkaisessa ylösnousemusprosessissa, mistä nyt löydätte itsenne.

Teemme läsnäolomme tunnetummaksi taivaallanne. Tästä tulee ilmeistä ja siitä raportoidaan mediassa. On vain ajan kysymys, ennen kuin totuus läsnäolostamme ilmoitetaan. Valmistautukaa yllätyksiin. Pysykää vakaasti polullanne. Olkoon valo ja rakkaus tienne, kun etenemme kaiken sen kanssa, mitä meidän on tehtävä yhteisellä matkallamme.

Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Rakastan teitä.

Lopuksi

Vaikka muutos on haastavaa, olemme monin tavoin siunattuja. Arvostakaamme kaikkea, mitä maan päällä tapahtuu. Oppikaamme toisiltamme ja mestareilta, kun menemme kotiin rakkaan maapallomme kanssa.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 19.10.2011

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.11.2013 17:29

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 19.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten menee, kun intensiivisiä muutoksia tapahtuu planeetalla ja elämässänne? Kyllä, olemme keskellä syvällistä heräämistä. Elämän jokaisessa puolessa meitä kutsutaan löytämään uusi totuus, tekemään uusia valintoja, päästämään irti, puhdistamaan, selvittämään ja parantumaan aivan kuten Äiti Maa. Olemme yhtä Maan kanssa ja koemme samaa kuin se. Joskus on helppoa ilmentää ja löytää synkronismia ja toisilla kerroilla voi olla haastavaa kuvitella uusi tulevaisuus. Tätä olemme tekemässä: luomme yhdessä uutta tulevaisuutta.

Ennustetun mukaisesti yhteiskunnallisia kansannousuja tapahtuu ympäri planeettaa. Uskon, että Luojamme saa usein meidän huomiomme lompakon kautta. "Vallatkaa Wall Street" -liike leviää. Se on melkein kuin rauhan mielenosoitukset 60-luvulla. Emme ehkä polta kutsuntakirjeitämme, mutta voimme harkita luottokorttiemme polttamista. Ihmiset kaikista ikäryhmistä ja kaikilta elämän alueilta haluavat tulla kuulluksi. Joskus mietin, miten olemme voineet olla niin hyväksyviä "hitaasti hiipiville" koroille, velkaisuudelle elintapana, yritysten lisäveloituksille, verotuksen lisääntymiselle, ulosmittauksille, ulkoistamiselle, persoonattomalle asiakaspalvelulle, valtion velalle jne. Vanhat tavat eivät ole palvelleet suurinta osaa ihmisistä, joten ne hajoavat, että uusia voidaan luoda. Olemme täällä jännittävänä aikana.

Riippumatta siitä, osallistummeko mielenosoituksiin vai emme, voimme tehdä uusia valintoja siitä, mihin laitamme rahamme. Voimme valita uusia tapoja kuluttaa ja elää elämäämme. Voimme lähettää energiaa "Vallatkaa Wall Street" -liikkeelle, tehdä lahjoituksia tai vain puolustaa sitä, mihin uskomme, seistessämme kaupan jonossa puhuen vieraalle ihmiselle. Olemme valotyöntekijöitä, loistamassa valoa siihen, mitä planeetalla tapahtuu. Olemme täällä tuomassa uutta tietoisuutta ja teemme tätä muuttamalla omia ajatuksiamme, uskomuksiamme ja käyttäytymistapojamme. Olemme täällä voimaannuttamassa itseämme ja toisia, kun luomme ilmapiirin uudelle maapallollemme.

Rakastavan energiamme ja avoimen sydämemme avulla autamme niitä voimaantumaan, jotka tuntevat avuttomuutta. Tuomme rakastavaa palvelua sinne, minne tunnemme vetoa ja missä sitä tarvitaan. Tuomme parannusta ja luovuutta vanhoihin järjestelmiin, jotka tarvitsevat rukkaamista. Tuomme rakkautta ja iloa perheemme ja ystäviemme elämään. Kun meistä tulee enemmän elävää, olevaa, kulkevaa ja puhuvaa Kristus-energiaa, nostamme ympärillämme olevien ja planeetan värähtelyä. Rauha ja rakkaus on tehtävämme. Tästä virrasta olemme yltäkylläisiä kaikin tavoin.

Lyhyt viesti Abrahamilta

Kuukausittaisessa Mestaritunti-tapaamisessamme 12.10.2011 Abraham tuli puhumaan meille. Abraham on tutkija, opettaja, tiennäyttäjä ja hän oli mukana Israelin kolmessa heimossa sekä kristillisessä, juutalaisessa ja islamilaisessa uskonnossa. Hän sanoi: "Minä täällä nyt! Olen ollut taustalla. Nyt minun on aika tulla eteen. Tervehdin teitä. Apua tarvitaan Lähi-idässä. Tulen tuomaan ykseyttä, vaikka mielipiteet eroavat. Miksi ette voi kohdata tosianne erimielisyyksien selvittämiseksi? Millään tästä ei ole merkitystä. Totuus on kerrottava. Päästäkää irti aseistanne ja menneisyyden loukkauksista. Ettekö voi nähdä, että teitä on käytetty? Olette olleet kuin sätkynukkeja. Jos aloitatte uuden sodan, Maa nousee juuriltaan ja vie teidät mukanaan. Tämä on varoitus! Haluan teidän kuuntelevan. Katsokaa minua. En ole enää taustalla. Olen täällä tuomassa rauhaa ja lopettamassa taistelun. Tuon kaikki heimot takaisin yhteen, takaisin kotiin, sydämeenne. Ei ole mitään sodan arvoisia syitä. Sota estää kehitystänne, joten enää ei pitäisi heittää kiviä. Tämän lopettaminen vaatii nopeaa toimintaa. (Tässä kohtaa näin naisen, jolla oli pitkät tummat hiukset, kumartuvan kuin Jordan-joen ylle ja kastavan hiuksensa veteen.) Naisista tulee rauhantekijöitä. Viekää se maan korkeimpaan oikeuteen. Saavuttakaa sovinto. Ei enää sotaa. Marssikaa sydämellänne, sielullanne ja jaloillanne. Ryhtykää toimeen - älkää antako vain sanoja."

Yksi tunnin osallistujista, joka kutsuu itseään nimellä Doe-isoäiti, sai seuraavan:
"Kuva Lähi-idän ihmisistä, joiden korvaan kuiskataan "Teitä on käytetty" ja "Luota sydämeesi". He hiipivät varpaillaan ulos kaupungeista ja hallitsija herää ilman ketään hallittavaa. Ihmiset ovat menneet erämaahan, mikä kukoistaa nyt riittävästi elämää kaikkien elättämiseksi. Aseet sulavat ja hajoavat miljoonien laulaessa "om". Toisten ulottuvuuksien olennot liittyvät auttamaan meitä."

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira. Puhun teille tänään Plejadien korkeasta neuvostosta. Olemme komennossanne.

Havaitsemme teidän olevan mielenkiintoisessa tilanteessa. Teitä valaistaan ja kohotetaan eri tavoin ja toisilla tavoilla teitä vedetään takaisin vanhoihin ajattelutapoihin. Tämä vanha todellisuus on vaipumassa menneisyyteen, mutta se vaikuttaa teihin edelleen monin tavoin. Kolmas ulottuvuus on tuttu. Vaikka voisittekin kuvitella elämisen autuaassa, yltäkylläisessä, rakastavassa ja hyväksyvässä korkeamman tietoisuuden tilassa, on aivan liian helppoa luottaa tuttuihin ja jokseenkin negatiivisiin ajatusmuotoihin. Teitä kutsutaan nousemaan kolmannen ulottuvuuden yläpuolelle ja käyttämään ajatuksianne enemmän positiivisesti.

Olemme asemissa Maan ympärillä. Rakkauttamme ja välittämistämme virtaa teille myriadein tavoin. Olemme mukana auttamassa Maan ja teidän synnytysprosessissa. Puolustamme Maan ja teidän voimaantumista. Ylläpidämme sitä visiota puolestanne, että Maa ja kaikki elämä elää harmoniassa ja rakkaudessa. Näemme teidät, valotyöntekijät, tämän valon majakkoina. Siksi kommunikoimme kanssanne - kertoaksemme teille, että olemme täällä ja välitämme ja rakastamme teitä paljon. Tuemme teitä muutoksessa.

Kun ihmiskunta avautuu enemmän tunnistamaan meidät ja avaruusperheenne, voimme edetä avustamisessamme. Sydämenne avautuminen ja tieto meidän olemassaolosta pyyhkäisee pois vanhat mallit. Tämä palvelee Maata ja elämää hyvin. Jotkut eivät ehkä pidä läsnäolostamme, mutta tämä fakta pysyy - olemme olemassa, olemme yhtä kanssanne ja meillä on rooli esitettävänä planeettanne ylösnousemuksessa.

Kalenterivuotenne 2012 tulee nopeasti. Alatte nähdä tärkeitä muutoksia. Ne lisäävät muutostarvetta. Monia asioita selvitetään. Tapahtuu edistystä. Uusia totuuksia paljastuu. Useammat ihmiset etsivät henkistä heräämistä ja vastauksia kysymyksiin, miksi kaikkia näitä muutoksia tapahtuu. Kaaos jatkuu. Maa puhuu äänekkäämmin. Taivaalla, vedessä, maassa ja meressä on viestejä. Maa tietää läsnäolostamme. Se on luonnollista sille. Työskentelemme yhdessä ja olemme työskennelleet aioneita.

Teidän täytyy oppia luottamaan sisäiseen opastukseenne ja intuitioonne. Teidän täytyy pitää luja yhteys Maahan. Teitä kutsutaan auttamaan toisia, rukoilemaan, meditoimaan ja yhdistymään kanssamme. Katsokaa taivaalta viestejä. Kutsukaa meitä antamaan selkeyttä ja apua. Tuntekaa maa jalkojenne alla. Tanssikaa sen tiedon valossa, että seuraamme elämän sinfoniaa, koska siirrymme yhdessä korkeampaan ulottuvuuteen.

Lähetän teille rakkautta, rauhaa ja parannusta.

Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.

Muuta informaatiota

Vuosien saatossa on ollut viestejä siitä mahdollisuudesta, että gregoriaaninen kalenteri on virheellinen ja että todellinen kalenterin loppu on tässä lokakuussa. Olen kuullut sekä 21. että 28. päivä. Kuitenkin tunnen, että muutos tapahtuu seuraavana vuonna (noin 21.12.2012 paikkeilla). Kuitenkin arkkienkeli Gabrielin, Benun, mukaan, jota Karen Cook kanavoi (www.benutoo.com), 28.10. tapahtuu "henkisen polttopisteen muutos". Ymmärrän tämän olevan avaus ja alkumuutos tietoisuudessa maailmanlaajuisesti. Tämä on enemmän niille, jotka ovat jo hereillä, mutta jokainen tuntee sen jollain tavalla. Gabriel on myös muistuttanut meille, että ensi kuussa käymme läpi oman minielämäntarkastelumme.

Ystävämme Japanissa tarvitsevat edelleen rukouksiamme ja apuamme. Tilanne siellä on raportoitua huonompi.

Yksi Japanin maajoukostamme lähetti tämän viestin:

"Kuulin tänään USA:ssa lähetetyn uutisen siitä, että kaikki oli hyvin varotoimisäteen vähentämiseksi ja joidenkin päästämiseksi kotiin.

Tämä saattaa olla hallituksen aikomus, mutta "totuus" on kaukana siitä. Tilanne on paljon huonompi.

Haluaisin pyytää sinua välittämään videoviestejä, jotka kertovat "totuuden Japanista", jotta useammat ihmiset tulevat tietoiseksi siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu, ja voimme vaikuttaa valtavasti aivan lähitulevaisuudessa.

Professori, tohtori Christopher Busby: youtu.be/W2xBc43eD28
AlJazzera News: youtu.be/IBkrIgJUWLk

Minusta tämä on yksi ydinjoukkotuhomuoto, mikä meidän täytyy lopettaa.

Lisätietoa: Säteilytasot ylittävät Tsernobylin tuhon ja saavuttavat nyt tason, mikä on tuntematon ihmisille tai koneille. Säteilyvuoto Fukushima Daiichi-ydinvoimalasta oli niin korkea elokuussa, että se ylitti valvontalaitteiden maksimin.

Kuitenkin Japanin hallitus poisti 30.9. "evakuointivalmis"-varoituksen viidestä kunnasta, jotka ovat 20-30 kilometrin säteellä Fukushiman ykkösvoimalasta. Se voidaan tulkita hallituksen julistukseksi, että nyt on turvallista palata, vähän yli puoli vuotta yhden historian pahimman ydinonnettomuuden jälkeen.

Säteilyasiantuntijat arvioivat, että yli miljoona ihmistä kuolee Fukushiman säteilystä. Tohtori Tatsuhiko Kodaman (Japanin parhaan, Tokion yliopiston radioisotooppikeskuksen johtaja) mukaan tähänastinen säteilymäärä vastaa yli 29 Hiroshima-tyyppistä atomipommia.

Japanin hallitus korjasi lasten juomaveden säteilytasoa, mikä on tuplasti kansainvälinen jätevesistandardi, ja riisin tilapäistä cesiumstandardia (cesium on 2000 kertaa myrkyllisempää kuin syanidi), mikä on 500 Bq/kg eli sama kuin sallittu maksimimäärä nälänhädän uhatessa ydinsodan aikana. Se saavuttaa kuolettavan tason kolmessa vuodessa.

Poltetun saastuneen mudan (170000 Bq/kg) tuhkat päätettiin kierrättää lannoitteena ja jakaa ympäri Japania.

Uuden lain mukaan radioaktiivista jätettä saa nyt kuljettaa mihin tahansa osaan Japania ja levittää saastetta paikkoihin, jotka sijaitsevat kaukana Fukushimasta.

Japanin hallitus suunnittelee vahingoittuneilla alueilla tuotettujen tavaroiden (mukaan luettuna saastunut purkkikala) ostamista budjettivaroilla Viralliselle kehitysavulle (ODA) ja niitä tarjotaan kehitysmaihin veloituksetta.

Radioaktiivisten aineiden tarkoituksellinen levittäminen saavuttaa nyt viattomat ihmiset kehitysmaissa ja meidän täytyy lopettaa tämä häpeällinen toiminta."

Olen juuri pitänyt ryhmämeditoinnin luopumiseksi näistä häpeällisistä ja epäharmonisista toimista ja tasapainon ja harmonian saavuttamiseksi Japaniin. Pyydän teitä tukemaan jollain mahdollisella tavalla, kun tämä radioaktiivisuus syöksyy ympäri planeettaa (joskus tarkoituksellisesti) ja vaikuttaa planeettamme ympäristöön ja ylösnousemusprosessiin. Jos emme puutu asiaan nyt, radioaktiivisuus leviää nopeasti monin tavoin … ei vain Japanissa vaan ympäri maailmaa.

Ykseydessä.

Lopuksi

Maajoukko, tiedän, että voimme luottaa toisiimme käsillä olevassa työssä. Meillä on tukea valomaailmoista, mestareilta, arkkienkeleiltä, avaruusperheeltä ja toisiltamme. Meidän on tehtävä työmme valon ja ylösnousemusprosessin edistämiseksi.

Olen kiitollinen teille ja yhteydestämme tänä voimallisena aikana planeetalla.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 17.11.2011

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.11.2013 17:30

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 17.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

11-11-11-energioita ankkuroidaan edelleen sydämeemme. Tuona päivänä virtasi rakkautta, mikä levisi koko planeetan tietoisuuteen. Tämän rakkauden pehmeys roihuaa polkua 12-12-12-porttiin, jolloin alamme käsittää täysin jumalaisen itsemme. Monet meistä nousevat korkeampiin ulottuvuuksiin. Tilanteesta tulee hyvä, rakas valoperhe.

Miten monta kertaa olet kysynyt itseltäsi: "Miten kauan vielä olemme kolmannessa ulottuvuudessa? Milloin avaruusperheemme saapuu koko olemuksessaan? Miten kauan tarvitsemme vielä rahaa? Milloin ihmiset heräävät? Milloin valo ottaa takaisin voimansa? Miksi meidän täytyy olla työssä, josta emme pidä? Milloin kumppanini herää henkisesti?"

Kysymykset jatkuvat ja niin jatkamme mekin. Vastaus on, että olemme evoluutioprosessissa tällä hetkellä. Kuten olen sanonut aiemmin, ponnahtelemme kolmannen, neljännen ja viidennen ulottuvuuden välillä, kun seuraamme Äiti Maan energioita. Avaruusperheemme on täällä ja he tulevat tekemään itsensä tunnetuksi. Tämä on selvää niiden pienten informaatiopalasten perusteella, joita tulee ulos mediastamme. Olemme valmistautumassa johonkin suureen. Kukaan ei voi kertoa meille tarkkaan, miten kauan vielä tarvitsemme rahaa. Teemme vaihtokauppaa ja käytämme "replikaattoreita" jossain kohtaa ja muistamme täysin, miten ilmentää sen, mitä tarvitsemme, silloin kun tarvitsemme. Valo on ottamassa takaisin voimansa. Planeetalla on enemmän valoa kuin pimeyttä. Pimeys esittelee viimeisten tyyssijojensa rippeitä, joita sillä on planeetalla. Kaikkien on aika löytää totuus omasta tilanteestaan, on kyse sitten työstä, suhteista, asuinpaikasta, taloudesta jne. Tuosta totuudesta avautuu uusia voimaantuneita valintoja. On aina tie läpi ja ulos.

Vallataan-liike on nyt maailmanlaajuinen. Tämä on tietoisuuden kohoamisliike kaikille, ei vain 99%:lle vaan myös 1%:lle. Kun lisää salaisuuksia paljastuu, rauhanomaisuus on ympäri planeettaa herättämässä nukkuvat sielut. Muutosta on ilmassa. Totuus on voimakasta. Yhteiskunnallinen levottomuus on osa muutosta. Uskon tämän olevan tarkoituksena niillä, jotka osallistuvat liikkeeseen. Monet ihmiset jotka ovat mediassa tältä alueelta, ovat älykkäitä. Jotkut ovat meditoijia. He eivät ole idealisteja vaan realisteja. Maamme nuoriso tietää, että tarvitsemme harmonisemman rahoitusjärjestelmän. He eivät näytä haluavan osallistua vanhaan järjestelmään, mihin monet meistä kasvatettiin. Tietävätkö he enemmän kuin me nuoruudessamme? Onko heidät ohjelmoitu eri tavalla?

Hyväksikäyttö, vaikutusvaltaisten ihmisten salailu, hyvä veli -verkosto, naisten ja lasten suojelemisen puute, joidenkin hallintovirkamiesten lahjominen oman hyödyn vuoksi, yritysten ahneus ja korruptio oikeusjärjestelmässämme ovat vain osa totuutta, joka tuodaan valoon. Näitä energioita ei sallita korkeammassa tietoisuudessamme. Jotkut ihmiset jotka ovat osallistuneet tuohon järjestelmään, sovittavat tekojaan ja näyttävät tapoja, joilla he voivat auttaa sellaisen käyttäytymisen estämisessä tulevaisuudessa.

11.11.11 julkaistiin uusi elokuva nimeltään Thrive (ei vielä valtavirrassa). Se on läpimurtoelokuva, mikä jokaisen pitäisi katsoa, koska se hahmottelee selvästi talouskriisin syitä, uuden maailmanjärjestyksen agendaa ja sen taustahahmoja, mitä on Vallataan-liikkeen taustalla ja myös puhuu siitä, mitä voimme tehdä asialle. Se on hyvin perusteellisesti ja kauniisti esitetty, kera hyvin monien säikeiden, joiden paljastumista monet meistä ovat katselleet jo vuosia, ja se on hyvin tärkeä juuri nyt.

Voit mennä www.thrivemovement.com -sivuille katsomaan, miten tämä elokuva tilataan. On tärkeää levittää tätä informaatiota, erityisesti niille jotka eivät ehkä ole tietoisia.

Arkkienkeli Gabrielin mukaan (kanavoinut Karen Cook, www.benutoo.com) käymme tämän kuun lopussa läpi "minielämänkatsauksen". Tämä pätee kaikkiin planeetalla. Luojamme tietää, ettemme voi viedä ongelmia mukanamme korkeampaan tietoisuuteen, joten meille annetaan tilaisuus puhdistamiseen. Kuulostaa siltä, että Maasta tulee eri paikka, kun tämä on tehty.

Teille jotka ette ehkä tiedä, niin silloin kun siirrymme fyysisestä kehostamme toisiin ulottuvuuksiin, käymme läpi elämänkatsauksen. Tämä on aikaa, jolloin tarkastelemme koko elämäämme ja tunnemme niiden tunteita, joita olemme loukanneet, rakastaneet tai auttaneet jne. Saamme katsoa kokemuksiamme ja oppia, jotta voimme saada viisautta ja ymmärrystä. Luojamme ei tuomitse meitä. Ilmeisesti olemme melko hyviä tuomitsemaan itse itsemme.

Merkurius alkaa perääntyä 21.11. Energioiden arvioidaan tulevan intensiivisiksi 25.11.-21.12. Meillä on osittainen auringonpimennys 25.11. ja täydellinen kuunpimennys 10.12. Pysykää maadoittuneena, maajoukko. Meditoikaa, rukoilkaa, hengittäkää, pitäkää päiväkirjaa ja tehkää sisäistä työtänne.

Mestarit työskentelevät kanssamme läheisesti. Äiti Maria kertoi meille 26.10.: "… Paljon tapahtuu planeetallanne ja teillä. Vartioimme teitä. Näemme ihmiskunnan roikkuvan kiinni menneisyydessä, ajassa jota ei enää ole. Massoja kutsutaan toimintaan, koska he tuntevat, että elämä on erilaista. Se yllyttää heitä heräämään.

"Korruptiota ja ahneutta oli aikana, jolloin perheeni kulki maan päällä. Ankkuroimme energiat, jotka nyt virtaavat esiin, että voisitte löytää tienne takaisin kotiin.

"… Ne jotka puolustavat rakkautta, ovat kauniita valotyöntekijöitä, jotka ovat merkki uudesta ajasta. Olemme työskennelleet 2000 vuotta yhdessä vain näiden aikojen huipentumiseksi.

"… Olemme täällä ympäröiden teidät valtavalla rakkausmäärällä."

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira. Puhun teille Plejadien korkeasta neuvostosta.

Rakastamme teitä ja opastamme teitä näiden koettelevien aikojen läpi.

Meidän perspektiivistämme katsottuna pärjäätte hyvin. Siltä ei ehkä vaikuta teistä, mutta olemme nähneet muita planeettoja teidän asemassanne, jotka eivät ole olleet yhtä valontäyteisiä tai tarkoituksessa kuin te maan päällä. Luemme tämän teidän ansioksenne, maajoukko. Olette eksperttejä tässä työssä ja pian tiedätte enemmän siitä, mitä sanon. Alatte nähdä, että tiedätte, mitä tehdä melkein missä tahansa tilanteessa tai olosuhteessa. Se tulee teille luonnostaan muutoksen keskellä.

Näemme, että sopeudutte kohoaviin taajuuksiin. Olemme tyytyväisiä, että päästätte enemmän irti vanhasta, kuin olette päästäneet aiemmin. Havainnoimme myös, että pelkoenergiat puhdistuvat Maan ympäriltä. Tämä on positiivinen heräämismerkki ja se on valotyöntekijöiden työn asioita.

Osana omaa työtämme keskitymme alueille, missä huomiotamme tarvitaan eniten. Pyydämme myös rukouksienne ja parannuksenne keskittämistä Lähi-itään, Japaniin, Kanariansaarille, Meksikonlahdelle, Argentiinaan, Eurooppaan ja USA:n itärannikolle. Keskittykää myös hallintouudistukseen ympäri maapalloa. Olemme kanssanne näissä muutoksissa.

Tulevaisuudessa teiltä kaikilta vaaditaan paljon. Työskentelemme yhdessä tiimeinä. Viekää rakkautenne ja valonne mukana kaikkialle, minne menette. Tämä on roolinne tällä hetkellä, kunnes voimme määrittää lisää, mihin keskittää energiaanne.

Tämän halusin sanoa teille tänään.

Lähetämme rakkauttamme, tukeamme ja parannustamme teille ja kiitollisuutta kaikesta, mitä teette.

Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.

Lopuksi

Vaikuttaa siltä, että olemme täydessä ylösnousemusprosessissa ja liikumme nopeasti eteenpäin. Iso kuva näyttää suotuisalta. Meillä on voimaa, tukea ja taitoa saavuttaa tavoitteemme. Meillä on valomaailmojen, Luojamme, avaruusperheemme ja toistemme täysi tuki uuden Maamme luomiseksi.

Olen kiitollinen koko maajoukolle, että olette täällä ja olette olleet ystäviäni näiden 14 vuoden ajan. Kiitos Linda Langelle upeasta työstään webmasterinamme. Toivotan teille kaikille hyvin onnellista ja iloista kiitosaikaa, kun me täällä USA:ssa juhlimme ensi viikolla kiitospäivää.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 27.12.2011

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.11.2013 17:31

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 27.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Onnellista uutta vuotta ja hyvää joulunjälkeistä kaikkea teille! Rukoilen, että tämä on ihmeellistä aikaa teille ja että kaikki unelmanne ilmentyvät.

Huomaan, että käymme läpi minielämänkatsaustamme, kuten arkkienkeli Gabriel sanoi (Karen Cookin välittämänä). Se ei tunnu yhden yön suoritukselta useimmilla meistä. Se voi tulla selvinä unina keskeneräisistä asioita toisten kanssa, tunteina, ongelmina, parantumiskriiseinä ja vanhoina muistoina, jotka hiipivät tietoisuuteen. Jos olet tehnyt sisäistä työtä tässä inkarnaatiossa, se voi ilmestyä viimeistelynä sielusi viisaus-, rakkaus- ja tietomatkaan. Toisille se voi olla rasittava prosessi. Yleisesti kaikki hyödymme tästä Luojan lahjasta ja planeettamme on paremmassa paikassa.

Joitain vaatimuksia, joita valotyöntekijöille saattaa olla tulevana vuonna 2012:

* tarve kulkea ylimääräinen kilometri - meidän on ehkä laajennuttava kovasti, koska meiltä vaaditaan paljon
* vielä avoimempi sydän täynnä rakkautta ja myötätuntoa
* energioiden muuntaminen toisten kanssa ja planeetalla
* suurempi palveleminen
* joustavuus ja luotettavuus
* valon ylläpitäminen entistä enemmän
* suurempi huomio ajatuksiimme, sillä ne voivat ilmentyä nopeasti
* positiivisena pysyminen riippumatta siitä, mitä ympärillämme näyttää tapahtuvan
* henkisten harjoitustemme jatkaminen, meditoinnin ja rukoilun ollessa tärkeintä
* itseemme, sisäiseen opastukseemme ja Luojaamme luottaminen
* lisääntyneen empatiamme käsittäminen lahjaksi ja sen käyttäminen viisaasti
* erottelukyvyn käyttäminen valinnoissamme
* kyky päästää irti toistuvasti
* aitona itsenä oleminen
* kärsivällisyys ja ystävällisyys heräävien ihmisten kanssa
* muistaminen, kuka on ohjaksissa
* pysyminen yhteydessä maahan
* avoimuus todelliselle voimallemme ja lahjojemme käyttäminen ja vastaanottaminen
* lempeys itsellemme ja muille tarvittaessa
* taian ja ihmeiden hyväksyminen, joita tulee meille
* kyky olla irti toisten draamoista
* muistaminen, että olemme täällä nyt tehdäksemme sen, mitä tulimme tekemään

Joskus kisan viime osuudella tarvitsemme ylimääräisen energiasyöksyn päästäksemme loppuun. Meille ei ainoastaan anneta tätä energia, vaan myös käytämme sen.

Kanavointitunnilla mestari St. Germainin kanssa 7.12.2011 minulle näytettiin, että USA nostettiin ylös planeetalta joidenkin olentojen jäädessä kolmanteen ulottuvuuteen. Tulemme olemaan täysin uudessa värähtelyssä. Kukaan ei pidättele meitä. Luultavasti noin 40% väestöstä päättää jäädä 3D:hen tavoittelemaan oppituntejaan. Uskoakseni näkemäni USA:n kohottaminen pätee maailmanlaajuisesti. On jotain maita, joissa on enemmän niitä, jotka päättävät ylösnousta tietoisuudessa. Se vaihtelee, mutta yleisprosenttiosuus on sama.

Tässä kanavoinnissa St. Germain sanoi: "Saatte kohta takaisin vapautenne. Olette saaneet aikaan paljon. Teillä on ystäviä korkeissa paikoissa … Yltäkylläisyys on teidän … Tulee uusi poliittinen näyttämö … Valo-olentojoukot seisovat rivissä korvatakseen poliitikkonne. Olette matkalla … Virtaukset nousevat, paljon vettä … On paljon muutoksia 2012 … Olette jumalia … Kaikki on hyvin. Muinaisopetuksia tulee esiin … On aika kohottaa köyhiä … Olkaa ilossa ja kiitollisuudessa. Saatte uuden USA:n ja uuden maapallon. Millään aineellisella ei ole merkitystä. Ei ole enää veroja, koska niitä ei tarvita." (Älkää kysykö minulta verosuunnitelman aikataulua.)

Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira.

Puhun teille tänään iloa sydämessäni ja kiitollisena teitä kohtaan.

Edistyminen mitä te ja maa teette, on merkillepantavaa. Olette todella hämmästyttävä valotyöntekijäryhmä. Teette työstämme maan kanssa helpompaa. Täydennämme teitä ja te meitä. Monet teistä ovat Plejadeilta. Siksi teillä on sellaista viehtymystä meitä kohtaan taivaallanne. Toivotamme tervetulleeksi telepaattiset viestinne, kun kutsutte meitä. Kuulemme ne ja se ilahduttaa meitä. Kun työskentelemme yhdessä, tunnemme olevamme tervetulleita. Mekin toivotamme teidät tervetulleeksi.

Planeetalla tapahtuu paljon tällä hetkellä. Korjausmalleja tarjotaan, koska maa on melko epävakaa nyt. Kun olette hermostunut tai "pois kurssista", viritytte maahan. Alatte tuntea tämän enemmän vuonna 2012. Siitä tulee fyysisesti haastavaa. Teillä on mullistuksia ympäri maapalloa. Tämä on osa vanhan ja uuden erottumista. Korkeammat taajuudet vaativat kevyempiä kehoja. Tämä pätee maahan sekä fyysiseen kehoonne.

Yhteiskunnallinen levottomuus ympäri maapalloa on myös osa sitä, mitä maa tuntee. Nämä energiat ovat olleet tulossa pintaan kauan. Ne on tunnistettava. Ne horjuttavat joitain vaikutusvaltaisia. Heidän ei sallita enää pitää poliittista mahtiaan. Kansaa kuullaan. Egot vähenevät ja resurssien laajentuminen ohjataan näihin energioihin. Niistä ei voi olla enää piittaamatta.

Konfliktien syntyminen jatkuu. Tämä on osa niiden eroavuuksien tasapainottamista, joita on ollut liian pitkään. Valotyöntekijöiden on sopiva aika jatkaa työskentelyä näiden energioiden kanssa maapallon ja sen väestön tasapainottamiseksi ja keskittämiseksi.

Osallistumme uusien teknologioiden esittelemiseen. Olette tyytyväisiä niihin moniin tapoihin, joilla teknologia pystyy auttamaan teitä ympäristönne ja elämänne kanssa yleensä. Näitä tulee nopeasti ja ne ovat uskomattomia lahjoja teille. Ne ovat myös välttämättömiä, koska monista nykyisistä kommunikointi-, parantamis- jne. menetelmistä tulee vanhanaikaisia tai ne eivät enää toimi. Uusia järjestelmiä on jo tulossa.

Olemme optimistisia uuden yhteistyömme osalta. Odotamme iloisesti laajentuvia ystävyyssuhteitamme, kun maa siirtyy korkeampaan tietoisuuteen.

Olen Mira, rakkaudella Plejadeilta.

Lopuksi

Edistymme kovasti valotyöntekijöinä. Meillä on vielä paljon tehtävää, mutta meille annetaan kaikki, mitä tarvitsemme tehtävämme suorittamiseen.

Monet meistä ovat olleet tällä polulla vuosia. Joillekin tämä työ on uudempaa. Saavutamme tavoitteemme yhteistyöllä, rakkaudella, kiitollisuudella, luonteenlujuudella, intuitiolla, älykkyydellä, sitoutumisella, rohkeudella, luottamuksella, opastuksella, laajentumisella ja suurella määrällä valoa.

Tässä on gandhilainen rukous:

Annan sinulle rauhaa.
Annan sinulle ystävyyttä.
Annan sinulle rakkautta.
Näen kauneutesi.
Kuulen tarpeesi.
Tunnen tunteesi.
Viisauteni tulee korkeammasta lähteestä.
Kunnioitan tuota lähdettä sinussa.
Työskennellään yhdessä.

Mitä siunatuinta, vaurainta, terveintä, onnellisinta, hedelmällisintä, loistavinta, transformatiivisinta ja valontäyteisintä vuotta 2012!

Rakkautta,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 27.1.2012

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.11.2013 17:31

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 27.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Onko kulunut kuukausi ollut haastava sinulle? Tunnetko fyysistä kipua, sinulla on voimakkaita tunteita, tarvitset enemmän unta tai et pysty nukkumaan lainkaan? Haluatko ryömiä takaisin sänkyyn aamulla ja jäädä sinne? Sairastuvatko ihmiset elämässäsi, kuolevat ja/tai käyttäytyvät kummallisesti? Kulkeeko aika liian nopeasti sinulla?

Oletko huomannut, että sinulla on unia tai vanhoja tunteita asioista, jotka on ratkaisematta tai jotka luulit jo ratkaistuksi? Saatko positiivista palautetta toisilta vaikutuksestasi heihin?

Nämä haasteet voivat tulla monista asioista. Esimerkiksi fyysiset oireet voivat johtua herkkyydestäsi maahan ja niistä muutoksista, joita se käy läpi. Olemme yhtä maan kanssa, joten tunnemme sen energian. Käymme myös läpi "minielämäntarkastelua", kuten arkkienkeli Gabriel sitä kutsuu (Benu, Karen Cookin kanavoimana). Luojamme kunnioittaa meitä kyvyllä tarkastella elämäämme, kun olemme vielä fyysisesti läsnä. Tämä voi antaa meille tilaisuuden korjata tekojamme tai kenties myös nähdä, miten rakastettuja olemme ja miten olemme auttaneet toisia.

Ympäri planeettaa raportoidaan, että "Äiti Maa vaikeroi". Ihmiset monista eri maista kertovat tästä oudosta ja kummallisesta narinasta, voihkimisesta ja toitottavasta äänestä. Tuleeko tämä mannerlaattojen muuttumisesta vai napojen vaihtumisesta? Mitä maa kertoo meille? Koemme kaikki muutoksia sähkömagneettikentässämme ja niin kokee maakin. Äiti Maa puhuu kovaa ja meidän on kiinnitettävä huomiota.

Viime viikolla 17. ja 18.1. tunsin kummallisia energioita. Se tuntui kuin kolmannen ulottuvuuden kuolemalta. Se muistutti minua myös Atlantiksen tai Lemurian romahtamisesta. Se ei tuntunut lainkaan hyvältä. Energiat parantuivat seuraavana päivänä. Mietin, onko kenelläkään teistä ollut samanlaisia kokemuksina noina päivinä.

Maajoukkona meidän täytyy astua työhömme. Tämä merkitsee, että meidän täytyy tehdä sisäinen työmme, kuten meditointi, rukoilu ja päiväkirjan pitäminen. Johtuu se sitten omista ongelmistamme tai jostain maailmanlaajuisesta, meidän vastuunamme on antaa rakkauttamme ja valoamme sinne, missä sitä tarvitaan. Joitain kriittisiä alueita ovat Lähi-itä, erityisesti Iran, Israel ja Syyria. Nämä ovat keskeisiä paikkoja, missä voimme kutsua jumalaista väliintuloa. Meillä on myös muita polttopisteitä, missä työtä tarvitaan, kuten Japani, Kiina, Meksikonlahti, merenalaiset tulivuoret ja Haiti.

Kun etenemme muutosten läpi, meidän täytyy pysyä keskittyneenä. Meidän täytyy kuunnella sydäntämme, koska se opastaa meitä aina siinä, missä olla ja mitä tehdä. Vuoden 2012 loppuun mennessä meidän on määrä puhdistaa paljon siitä, mitä tarvitsee puhdistaa. Emme voi ottaa mitään itsestäänselvyytenä. Kuten sanoin päivityksessäni 27.12.11, meiltä vaaditaan paljon. Teemme sen yhdessä. Seisomme yhdistyneenä sydämemme toiveissa nähdäksemme kaiken tämän menevän läpi korkeimmaksi parhaaksi.

Joskus niiden haasteiden vuoksi, joita kohtaamme elämässä, on helppoa lannistua ja kadottaa luottamus. Äiti Marian kanavointitunnillani eilen illalla Maria toi esiin sen pointin, että Luojamme luotti meihin suuresti, kun hän suostui olemiseemme täällä tänä aikana. Hän pyysi meitä ajattelemaan, miten paljon Päälähde uskoo meihin ja kykyihimme auttaa toisiamme ja planeettaa tässä ylösnousemusprosessissa. Luottamus kulkee kumpaankin suuntaan. Se on annettu. Elämä on lahja. Muista, että 80 vuotta maan päällä vastaa kahdeksaa minuuttia toisella puolella. Olemme päässeet näin pitkälle. Vaikkei elämäsi olisi mennyt niin, kuin olisit halunnut, olet edelleen täällä. Sinulla on työtä ja kehittymistä tehtävänä. Vaatii rohkeutta siirtyä eteenpäin luottaen. Jos vain toimit "ikään kuin", huomaat, että asiat selviävät. Tietysti tämä tapahtuu aina jumalaisen oikealla ajoituksella ja oikeassa järjestyksessä. Se ei ole välttämättä se tapa, millä ajattelemme sen pitävän tapahtua.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Tapaamme teidät sydän avoimena ja olemme perhettänne.

Tulemme Plejadeilta ja olemme lähellä maata. Vierailemme aluksilla ja olemme läsnä maan kanssa. Seisomme rinnallanne aluksissamme sitä aikaa varten, jolloin voimme fyysisesti esittäytyä maan väestölle. Jotkut meistä itse asiassa elävät kanssanne. Olemme teidän näköisiänne ja meillä on erilaisia rooleja esitettävänä ja töitä tehtävänä. Olemme vakaasti päättäneet luoda tämän osan tarkoituksestamme, tullaksemme osaksi teitä. Tiedämme, että joillakin teistä ja hallituksillanne on edelleen ongelmia. Olemme kärsivällisiä, mutta se aika on tulossa, jolloin teemme itsestämme ilmeisiä.

On monia tekijöitä valmisteltavana ja suunniteltavana ennen vierailujamme. Kyse ei ole vain meistä, vaan myös monista muista eri planeetoilta ja tähtijärjestelmistä. Pyydämme teiltä avoimuutta saapumisellemme ja tervetulotoivotuksenne. Tarjoamme vain Plejadien parasta ja vuorostaan tapaamme vain maapallon korkeimman hyvyyden kanssa. Tämä on tapamme työskennellä ja olemme varmoja, että ymmärrätte näkökantamme.

Tarjoamme rakkautta, rauhaa, kommunikointia ja ymmärrystä. Tämä on fokuksemme. Tämä on suunnitelmamme. Hallituksenne tietävät meistä ja muista Galaktisen liiton jäsenistä. Olemme olleet maisemissa pitkään, kuitenkin tähän kohtaan olemme pyrkineet kauan. Suhteemme maan kanssa on hyvin tärkeä. Tiedämme jatkuvasti yhteytemme merkityksen sekä teidän että maapallon hyvinvoinnille. Paljon asioita tapahtuu maanmuutosten myötä. Tiedämme, että voitte tarvita apuamme, ja olemme valmiita antamaan sitä.

Kerromme maan hallituksille, että he eivät voi enää piilottaa totuutta teiltä. Tämä on evoluutioaikaa, jolloin kaikki naamiot poistetaan. Näette toisenne suoraan ja me olemme paikalla myös. Prosessi missä maapallo nyt on, on monimutkainen ja se vaatii yhteistyötä onnistuakseen. Se merkitsee, että vain totuus ja valo tulee läpi. Alatte nähdä, että vain tällä on merkitystä. Se millä on merkitystä, on tärkeää.

Uuden päivän valo on käsillä. Etenemme yhdessä. Tiedätte, millaista ykseys ja rauha tulee olemaan.

Lähdemme tänään luotanne rakkaudessa ja suurenmoisen tulevaisuuden odotuksessa.

Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.

Lopuksi

Tänään olemme jakaneet paljon siitä, mitä tapahtuu ja miten erilaisia energiat voivat olla. Vaikka tuntuukin siltä, ettei tällä hetkellä ole perustaa, millä seistä, voimme ratsastaa Luojan suunnitelman jumalaisilla virtauksilla. Luottamalla ja uskomalla Luojaamme ja itseemme saavutamme sen, mitä tulimme tänne tekemään.

Ajattelen, että meidän täytyy olla joka päivä sitoutunut tekemään oma osuutemme. Silloin kun käsitämme, että esitämme suurempaa roolia jumaluuden esiintulemisessa, pystymme astumaan suurempiin rooleihin.

Oletteko kanssani, maajoukko?

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 29.2.2012

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.11.2013 17:32

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 29.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Oletteko huomanneet, miten nopeasti tämä vuosi lentää ohi? Tämä johtuu kohoavista taajuuksista planeetalla. Taajuus korreloi tietoisuuden kanssa ja se merkitsee, että tietoisuutemme nousee. Olemme nyt lähempänä viidettä ulottuvuutta. Tuntemamme aika lakkaa olemasta. Sitten elämme ikuisessa nyt-hetkessä. Ei ole enää lineaarista aikaa, joten voimme heittää kellomme pois jossain kohtaa. Alamme elää luonnon aikakierrossa kuten esi-isämme.

Merkittäviä muutoksia tapahtuu tällä hetkellä elämässämme ja planeetalla. Oletko pannut merkille, miten monilla tuntemillasi tai tietämilläsi ihmisillä on terveyshaasteita? Jotkut näistä ihmisistä ovat valintapisteessä ja he päättävät, aikovatko he jäädä fyysiseen kehoon vai eivät. Yksi ystäväni on sanonut vuosia, ettei hän välitä, jääkö hän planeetalle vai ei. Nyt hänellä on vakava terveysongelma. Tässä kohtaa hän nyt haluaa jäädä.

Meidän täytyy muistaa, miten kehomme joka solu kuulee ajatuksemme ja sanamme. Kun sanomme tiettyjä sanoja, kehomme kuulee ne, koska jokaisella solulla on älykkyys. Tämä on yksi tapamme ilmentää sairaus. Olen kuullut Candace Pertin, tunteiden molekyylejä tutkivan tiedemiehen sanovan, että meidän ei koskaan pitäisi sanoa, että meillä on "huono selkä" tai huono mikään muu, koska solumme kuulevat sanamme ja jatkavat sanojemme vahvistamista. Sellaisten tiedostamattomien sanontojen käyttäminen kuin "Tämä tappaa minut!" on hyvä tapa ohjelmoida tiensä ulos. (Hyvä sanonta keholle on: "Kehoni tulee joka päivä kaikin tavoin paremmaksi ja paremmaksi.")

Rukousluetteloni kasvaa joka päivä. Vaikka tiedämme, että meidän pitää kunnioittaa jokaisen sielun valintaa elämässä, on surullista nähdä rakkailla ihmisillä kipuja, kärsimystä tai heidän lähtevän elämästämme. Monet meistä ovat tienneet vuosia, että monet ihmiset (jopa 40% väestöstä) voisivat lähteä planeetalta näinä muutosaikoina. Jotkut pelkäävät muutosta, toiset ovat väsyneitä ja sairaassa kehossa, toiset voivat tuntea olevansa valmis ja joidenkin täytyy ehkä kokea edelleen oppituntejaan kolmannessa ulottuvuudessa. Meidän täytyy muistaa, että me valitsimme olla täällä - ja meidät valittiin - tänä uskomattomana aikana maan päällä. En tiedä sinusta, mutta minä en haluaisi jäädä paitsi minuutistakaan tätä suurta transformaatiota, mitä tapahtuu.

Transformaatiosta puheen ollen nousee kysymys, miten voimme selvitä vuoden 2012 läpi. Mitä voimme tehdä saadaksemme parhaan irti tästä vuodesta? Vaikka meiltä vaaditaankin paljon, myös paljon annetaan. Tässä on muutamia ehdotuksia elämiseen parhaalla mahdollisella tavalla loput tästä vuodesta:

* lepää paljon
* rukoile ja meditoi
* elä rakkaudessa, ole rakkautta, anna rakkautta
* hyväksy toiset
* päästä irti kriittisyydestä ja negatiivisuudesta
* harjoita ehdotonta rakkautta
* harjoita rakastavaa ystävällisyyttä
* ole joustava ja virtaava
* näe suuri kuva
* lue rivien välistä
* kerro totuus
* elä vilpittömästi
* aseta esimerkki siitä, miten haluat elää viidennessä ulottuvuudessa
* harrasta liikuntaa
* syö hyvin
* ole luonnossa
* pidä päiväkirjaa
* auta toisia
* päästä helposti irti siitä, mikä ei enää palvele sinua
* ole avoin uudelle
* kuuntele sydäntäsi ja seuraa sitä
* kuuntele kehoasi
* huolehdi kehostasi
* tule osaksi yhteisöä
* ole avoin sille hyvälle, mitä päälähde haluaa antaa sinulle
* päästä irti puutteesta ja rajoituksista
* vapaudu peloista
* etsi kauneutta ympäriltäsi ja sisältäsi ja muista
* istuta puu tai kukkia
* tee itsestäsi kauniimpi rakastavilla ajatuksillasi
* tule rajattomaksi
* pyydä nähdä itsesi niin, kuin Jumala näkee
* puolusta totuuttasi
* hengitä sisään valoa
* ole antelias toisille
* yhdisty avaruusperheeseesi, valomaailmoihin ja muihin moniulotteisiin olentoihin
* ajattele hyviä ajatuksia
* etsi tapoja auttaa toisia
* ole lasten ja eläinten lähellä
* anna itsesi hämmästellä kunnioittaen planeetalle tulevaa rakkautta
* elä intohimoisesti
* naura ja leiki
* päästä irti tuomitsemisesta, erityisesti itsesi
* ole nyt-hetkessä
* tiedä, että on jumalainen suunnitelma ja Luojamme on ohjaksissa

On luultavasti paljon enemmän ehdotuksia selviytymiseksi tästä vuodesta. Kenties haluat tehdä oman luettelosi. Silloin kun voimme olla esimerkki rakkaudesta kaikessa, mitä teemme, olemme hyvin tiellämme viidennen ulottuvuuden elämiseen.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira. Tulen tänään luoksenne Plejadien korkeasta neuvostosta. Kurkotamme sydämeenne koskettamaan sielunne syvyyksiä. Tunnemme teidät ja kunnioitamme teitä sen vuoksi, kuka olette ja kuka teistä on tulossa. Olemme ystäviä ja olemme olleet ystäviä pitkän aikaa. Rakastamme teitä ja maapalloa. Yhteytemme on vahva ja vahvistuu joka päivä.

Tarkastelemme kasoittain energioita ja tiedostoja maan ylösnousemusta varten. On hyvin pitkä historia ja panos on suuri. Haluamme vakuuttaa teille, että menneisyys ei toistu. Vanhat kuviot on tallennettuna historiaan ja paljon on opittu. Olemme historian säilyttäjiä ja olemme olleet tekemisissä maan kanssa aioneita. Olemme tulleet ja menneet. Olemme sitoutuneet onnelliseen jälleentapaamiseen ja meidän on aika nousta menneisyyden yläpuolelle ilmaistaksemme uuden alun. Tämä on kehityskaari, millä maa on ollut, ja tämä on sen suurin halu. Maa on sitoutunut teihin ja te siihen. Tämä on keskinäinen ratkaisu.

On vielä paljon tehtävää. Kannustamme teitä muistamaan juurenne ja täyttämään sitoumuksenne osallistua tähän suureen muutokseen. Tietoisuus on kaikki. Jos tietoisuus olisi ollut tällä tasolla kuin nyt, paljon kärsimyksestä olisi helpottunut. Näin on tilanne tällä hetkellä. On aika, jolloin tiedätte, että sodat, ahneus, väärinteot, itsensä palveleminen ja omaetu eivät enää sovi. Nämä energiat ovat vastakkain maapallon tulevan elintavan kanssa. Ne eivät voi enää säilyä.

Tämän pitäisi olla helpotus kaikille, jotka lukevat näitä sanoja. Tiedämme, että haluatte nähdä sen ilmentyvän, mitä kerromme teille. On vain lyhyen ajan kysymys, ennen kuin tiedätte, mitä tarkoitamme. Meillä on sama jumalainen aikomus sydämessämme kuin teillä, joten olemme suunnitelman mukaisia.

Pian maa ja sen päällinen elämä on pois kurjuudesta. Alatte elää uuden sääntömallin perusteella, mikä soveltaa universaaleja lakeja. Nämä ovat kokonaisuuden parannukseksi ja eduksi. Ne on suunniteltu palauttamaan maa alkuperäiseen eheyteensä niiden rinnalla, jotka elävät sen kanssa. Tätä olemme odottaneet ja vakuutamme teille, että prosessi on käynnissä.

Kannustamme teitä menemään virran mukana ja tietämään, että on vakaa ja varma kurssi, mikä johtaa teidät ja maan kotiin. Jokainen teistä on tärkeä kokonaisuudelle, koska kannatte erityistä osaa käsillä olevien tehtävien muistamisessa ja tiedossa. Jatkuva positiivinen rakkautenne ja valppautenne johtaa meidät kaikki haluttuun ylösnousemukseen. Ennuste on hyvä kaiken sen kovan työn ja energian vuoksi, minkä tuotte projektiin.

Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Olemme kanssanne- taivaallanne ja sydämessänne.

(Tietoja vuosittaisesta "Vuoren sydän" -retriitistä Mount Shastalla 19.-22.7.2012 …)

Lopuksi

Elämme mielenkiintoisinta aikaa maan evoluutiossa. Ei ole mitään sattumaa, että olemme osa maajoukkoa. Meillä on suuria tehtäviä tänä vuonna. Voimme kaikki auttaa toisiamme tämän prosessin läpi. Voimme nähdä ja tuntea tiemme sen läpi. Ollaanpa täällä maapallon ja toistemme vuoksi. Tämä on aikaa, mitä olemme odottaneet, ja se on lahja ja siunaus.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: osuluwop ja 6 vierailijaa

cron