Schallock Kara (soulsticerising.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

27.11.2017 YLÖSNOUSTEN …

ViestiKirjoittaja hammer » 01.12.2017 19:27

YLÖSNOUSTEN …

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
27.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos tunnet paljon aktiivisuutta sydän-, korkea sydän ja solar plexus -chakran ympärillä, se johtuu siitä, että massiivinen aktivointi on vaikuttanut näihin chakroihin. Se auttaa valintoja keskittymään opastuksesi ja tuntemustesi ympärille enemmän, kuin että päätökset tehdään yksinomaan älyn perusteella, mikä perustuu siihen, kuka olet ollut, ei siihen, kuka olet nyt. Tämä aktivointi voi ilmentyä fyysisesti monin eri tavoin – jotkut kokevat sen sydämen tykytyksenä, muutoksina nukkumistavassa, uupumuksena ja myriadeilla muilla tavoilla. Kuitenkin riippumatta siitä, miten ilmennät tämän, myötätunto, jakaminen, rakkaus, tiedostaminen ja sydäntietämisen lisääntyminen painottuu. Saatat saada lisää informaatiota sisäsyntyisistä lahjoistasi ja uusista poluistasi. Tämä riippuu vain siitä, missä kohtaa olet ylösnousemuksessasi. Jotkut saattavat tuntea olevansa melko jumissa, kun taas toiset ehkä tuntevat, ettei mikään pysäytä heitä monien valintojen tekemisessä. Voi tuntua vuorotellen tyhjyydeltä ja että tapahtuu liikaa. Se miten tunnet tämän aktivoinnin, on linjassa sen kanssa, kuka olet. Muistuta itsellesi, että se missä olet, on jumalaisessa järjestyksessä. Jos on vielä lisää irtipäästettävää ja transformoitavaa, voi tuntua siltä, että olet jumissa (et ole). Ylösnousemus ei ole "piparimuotti tai yhdenkoon" -tyyppinen prosessi. Jokainen on siinä, missä hän on valmis olemaan. Hyväksy, kuka ja missä olet tässä ja joka hetkessä, ja sitten kiitä.

Jotkut muutokset tuntuvat ehkä tuskallisilta ja toiset tuntuvat soljuvan helposti. Muistuta itsellesi, että olet valinnut kaiken, mitä elämässäsi tapahtuu – tietoisesti tai tiedostamatta. Muutumme ja tämä menee syvälle. Muutumme DNA:sta, tietoisuudesta ja soluista alkaen, ja sitten se siirtyy ulospäin vaikuttaen kaikkiin aspekteihin, kuka olemme. Kyse ei myöskään ole vain meistä ihmisinä – eläin- ja kasvipopulaatiot muuttuvat myös, kuten koko Gaiakin. Niin ylhäällä, kuin alhaalla – niin sisällä, kuin ulkona. Jos tunnet halua muuttaa jonnekin maailmassa, oivalla, että tämä saattaa olla itse asiassa halua saada maailma muuttumaan. Maailma muuttuu, kun sinä muutut. Tuntuu ehkä myös, että kaikki kulkee hyvin hitaasti! Kuitenkin kaikki kulkee niin nopeasti tai niin hitaasti, kuin olet valinnut. On vienyt aioneita päästä siihen, missä olemme nyt, joten on paljon muutettavaa. On tärkeää pysyä fokusoituneena omaan evoluutioosi ja sallia ulkoisen maailman kehittyä omalla vauhdillaan. Nimittäin kun sitoudut omaan evoluutioosi, se vaikuttaa siihen, miten näet ulkoisen maailman, ja havaintotavallasi on voima auttaa maailmaa kehittymään – niin voimakas olet.

Jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden voimaantuminen jatkuu sisällämme ja ympärillämme. "Me too" -ilmiö näyttää olevan todiste tästä sekä sisällämme että maailmassa. Tämä voimaantuminen auttaa meitä tekemään valintoja, jotka ovat sielun kanssa harmoniassa. Toinen ilman toista ei ole eheyttä. Ensin olemme hiljaa ja kuuntelemme ja tunnemme opastustamme, ja sitten otamme toiminta-askeleen tuon opastuksen perusteella. Näiden kahden pyhän olemuksen täytyy tulla yhdeksi, jotta mitään ilmentyy. Nyt ei riitä vain oleminen. Meidän täytyy olla ja sitten toimia. Jumalainen feminiinisyys johtaa jumalaista maskuliinisuutta (sydän johtaa päätä), jotta kaikkia toimia opastetaan jumalaisesti. Olemme voimaannuttaneet sydämemme ja jumalaisen feminiinisyyden sisällämme, ja nyt on aika integroida tasavertaisuuden pyhä avioliitto. Tämä hieros gamos (pyhä avioliitto) voidaan solmia meditaatiossa, pyhän kumppanin kanssa tai aikomuksena yhdistää sydän ja mieli yhdeksi.

Kun annamme ehdottomasti, miettimättä, mitä saamme takaisin, olemme jumalaisessa palveluksessa. Ehdottomassa rakkaudessa ei ole kiinnikkeitä tai odotuksia. Ne pitävät meidät vanhassa 3D-matriisissa, kun taas ehdoton antaminen ja rakastaminen ankkuroi uutta sisällemme. Rakasta ehdottomasti myös itseäsi. Tähän sisältyy meditointi, oleminen luonnossa, syöminen ja juominen opastukseesi perustuen ja oman energiasi seuraaminen sen sijaan, että teet mitään, mistä vanha "sinä" sanoo, että sinun pitäisi.

Kun tämä voi olla hämmentävää aikaa, monet pysyvät vanhassa, jossa on mukavaa ja tuttua. Emme kuitenkaan luvanneet tätä. Lupasimme, että luopuisimme mukavuudesta (samat vanhat asiat) ja olisimme sen sijaan seikkailunhaluisia, jotta voisimme luoda uuden tavan olla ja tehdä. Auttaa, kun sitoudut johonkin henkiseen harjoitukseen, sitoudut seuraamaan omaa opastustasi ja luotat, että sinua opastetaan aina olemaan enemmän. Ole luonnossa usein, sillä tämä auttaa sinua parantumaan/eheytymään, maadoittumaan ja olemaan opastettu. Luonnossa oleminen voi olla niin yksinkertaista kuin astua ulos kodistasi tai tehdä, mitä voit, ollaksesi metsässä tai meren rannalla (jos et asu lähellä). Pidä se yksinkertaisena, jottet lannistu, ja tee jotain rakastavaa itsellesi. Jos keskityt itsesi ulkopuolelle, näet usein epätoivoa ja hajoamista, ja tämä pitää vanhan ehjänä. Kun menet sisällesi ja vahvistat sitä rakkautta, joka olet, ja uudistat lupauksesi ja sitoutumisesi synnyttää uutta Maata, vahvistat uutta.

Paljon transformaatiota tapahtuu sinulle, Maalle ja kaikille sen myriadeille elämänmuodoille. Luota, että jonkun hengenmenetys tai jokainen havaittu menetys merkitsee, että kaikki muuttuu korkeammalle ja muuttaa muotoa. Ei ole kuolemaa eikä ole loppua. Siirtyminen 11-11-portin läpi aiemmin tässä kuussa on auttanut meitä kovasti siirtymään enemmän uuteen kuin koskaan ennen. On tapahtunut suurempi muutos tietämisessämme ja sielusulautumisessamme. Tietysti meidän täytyy myös luottaa, että sulautuminen enemmän sieluun merkitsee, että teemme valintoja päästää irti niistä vanhoista uskomuksista ja malleista, jotka ovat pitäneet meitä vanhassa. Meillä on 12.12. mahdollisuus ilmentää sisäisen rakkautemme mukaisesti. (Tämä ilmentäminen ei tietenkään rajoitu tuohon päivään.) Jos sisällä on edelleen vanhoja havaintotapoja ja uskomuksia, tämä ilmentäminen heijastaa niitä. Kaikki mitä olet, heijastuu maailmaasi.

Kauan sitten (ihmisen keksimää aikaa) oli jotain, mihin viitattiin "vaihdokkaina". Tämä ilmiö tapahtui, kun oli sopimus (ennen inkarnoitumista tehty), että yksi sielu lähtisi ja toinen sielu tulisi samaan fyysiseen kehoon tiettynä ajankohtana. Tämän tapahtumista on jatkunut, ja nyt sitä tapahtuu korkeammassa taajuudessa ja nopeammalla tahdilla. Joku joka ei halua jäädä maan päälle, suostuu siihen, että korkealla värähtelevä olento ottaa hänen paikkansa fyysisessä kehossa. Tämä sopimus tehdään tietysti eri ulottuvuudessa, joten ihminen ei ehkä tiedä tätä tietoisesti – tai sitten tietää. Jos olet yksi niistä olennoista, joka on suostunut tähän "vaihtoon", saattaa tuntua siltä, että elämäsi on muuttunut niin dramaattisesti, että näin radikaali muutos on mahdollinen, koska vanha sielusi päättää lähteä ja sen korvaa korkean ulottuvuuden olento Maan ylösnousemuslupauksen toteuttamiseksi. Tämä on tietysti vain yksi selitys, joten kenties tilanne ei ole näin sinulla. Radikaali transformaatiosi saattaa johtua muutoksista, joita olet tehnyt elämässäsi. Mene sisääsi ja kysy! Nyt inkarnoituu monia uusia sieluja. Jos päätät olla heidän oppaansa, heidät vedetään luoksesi, jotta he voivat kehittyä auttaakseen tänä ylösnousemusaikana.

Teistä jotka olette tarjonneet taitojanne tietyllä "valotyöntekijätavalla", saattaa tuntua, etteivät lahjanne enää sovi tai toimi. Ole hiljaa ja odota opastusta siitä, vaihtuvatko, kehittyvätkö, muuttuvatko tai loppuvatko palvelusi. Ole kärsivällinen ja luota, että sinusta huolehditaan tänä siirtymäaikana. Anna, mitä sinua opastetaan antamaan – vaihda se, mikä kutsuu vaihtamaan. Jumalainen palvelusi saattaa vaihtua johonkin värähtelyltään korkeampaan. Varmasti tämä voi tuoda esiin pelkoa. Muista kuitenkin, että yltäkylläisyytesi ei ole mitään sinun ulkopuolellasi, mitä johdetaan, kontrolloidaan, selvitetään, markkinoidaan tai saadaan – se on sitä, kuka olet, se on sisälläsi, sillä yltäkylläisyys on rakkautta. Lepää, jottei sinua pakoteta pysähtymään (eli sairastut), ja kysy: "Miten voin palvella?" Usein jumalainen palvelu on pelkästään kuuntelua ja tilan pitämistä niille, jotka etsivät. Neuvojen antaminen ei ole osa uutta, sillä se ryöstää toiselta oman vastuun ja voiman.

Emme voi tehdä asioita niin, kuin olemme tehneet niitä aiemmin. Kun tietoisuutemme kehittyy korkeammalle, sen mitä olemme aina antaneet, täytyy muuttua sopimaan yhteen uuden tietoisuutemme kanssa. Tehtäväsi voi ilmaista itsensä muutamalla tavalla – se voi olla jotain uutta tai se voi olla päivitys siihen, mitä jo tarjoat. Kun soljut sen mukana, ovia avautuu. Jos vastustat, saattaa kestää tovin, ennen kuin olet harmoniassa uuden tai parannetun tehtäväsi kanssa. Miten tahansa sinua opastaankin, tiedä, että se on harmoniassa uuden kanssa. Tämä vaatii olemaan täysin hereillä, yhdenmukainen sydämessä, mielessä ja sielussa ja ottamaan askeleen tuntemattomaan täysin luottaen.

Kun kehityt, saatat tuntea tarpeelliseksi lähteä pois kaikesta ja kaikkien luota. Saatat haluta olla paikassa ja tilassa, joka on harmoniassa sen kanssa, kuka olet nyt – ei sen kanssa, kuka olet ollut ennen. Tämä voi olla melkoinen haaste joillekin, joten mene sisääsi ja tunne tätä ja kaikkea muuta itseäsi varten. Tiedä ja luota, että sinua rakastetaan, opastetaan ja kunnioitetaan kaikesta, kuka olet nyt ja mitä teet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

15.12.2017 YLÖSPÄIN, YLÖSPÄIN, YLÖSPÄIN

ViestiKirjoittaja hammer » 17.12.2017 09:12

YLÖSPÄIN, YLÖSPÄIN, YLÖSPÄIN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
15.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Porteista ja portaaleista riippumatta, korkean ulottuvuuden valoa virtaa jatkuvasti meille – meihin ja ympärillämme. Tämä rakkaus auttaa meitä irrottamaan sen, mistä ehkä edelleen roikumme kiinni, sen mikä on vanhaa ja pitää meidät vanhassa. Kyllä, voi olla pelottavaa päästää irti tietyistä mukavuuksista ja tutuista tavoista, ja kuitenkin se on välttämätöntä – siis, jos haluat kehittyä. Huomaan, että kun päästämme irti yhdestä asiasta, toinen tulee esiin, koska prosessi on jatkuva. Eikä ainoastaan vanhoja juttuja tule pintaan, koska jotkut nykyisistä valinnoista perustuvat vanhoihin uskomuksiin – muista, ettemme voi luoda uutta vanhasta. Uusi on uutta ja se merkitsee, että se on tuoretta, eikä siinä ole kiinni vanhaa energiaa.

Ehkä ihmettelet: "Mihin sovin?" Anna sen tällä erää olla ok, ettet sovi mihinkään. "Kellu" vapaasti. Moni ei halua tehdä tätä ja sopii mieluummin pieneen laatikkoon, jossa on nimilappu. He ajattelevat ehkä sen olevan parempi kuin tyhjyys. Tämä ei käy. Et voi olla uudessa, jos et ole valmis päästämään kaikesta irti. Tutusta irtipäästäminen ei ole helppoa.

Ehkä taputat itseäsi selkään, kun päästät irti jostain tai jostakusta. Jos se kuitenkin on pelkästään älyllistä, mitään ei ole oikeasti tapahtunut ja jatkat saman energian vetämistä puoleesi uudestaan ja uudestaan. Kun se suodattuu olemuksesi läpi, saatat nähdä ja tuntea, ettei se ollut, mitä odotit, ja että sisälläsi toimii edelleen tuo uskomus tai malli tai mikä tahansa, josta luulit päästäneesi irti, tai voit nähdä valintasi seuraukset etkä ole tyytyväinen päätökseesi päästää irti tietystä asiasta. Voit vetäytyä takaisin vanhaan ja tuttuun tai voit hyväksyä vastuun valinnoistasi ja katsoa ne läpi. Jos jonkin tuleminen jatkuu – tuon jonkin josta luulit päästäneesi irti ja jonka osalta luulit olevasi valmis – ehkä päästit siitä irti älyllisesti, muttet koko olemuksellasi.

Tietysti voi olla myös niin, että päästit irti vain sen jostain aspektista, kun kaikki on spiraalissa, joka vie sinua ylemmäs tai alemmas valinnatasi riippuen. Sitä et ehkä tiedosta, että armo kantaa sinua. Kun olet keskellä jotain, jonka muutit älyllisesti ja se energia, josta luulit päästäneesi irti, palaa jatkuvasti, voit aina peruuttaa päätöksesi. Kutsu sieluasi ja pyydä sitä vapauttamaan tuo vanha energia, sillä sielu tietää, oletko päästänyt siitä irti vai et ja missä tuo energia saattaa olla piilossa. Oivalla myös, että kun päästät irti jostain, et ehkä pidä siitä, mitä se luo elämääsi myöhemmin. Jos koet tätä, oivalla, että irtipäästämisessä on monta kerrosta ja ota täysi vastuu valinnastasi päästää irti tuosta ihmisestä tai uskomuksesta tai mallista. Kuten mainitsin yllä, voit aina muuttaa mieltäsi ja peruuttaa päätöksesi, jos se on liian epämukavaa sinulle. On parasta olla menemättä taaksepäin, mutta kunnioita omaa valintaasi.

Saatat myös ihmetellä, miksi sinusta tuntuu, että olet pysähdyksissä (jos sinusta tuntuu siltä) eikä mikään tunnu virtaavan. Anna sen olla ok ja luota, että kaikki kehittyy täydellisen jumalaisessa järjestyksessä ja jumalaisella ajoituksella. On vanha uskomus, että jos et liiku jatkuvasti, mitään ei tapahdu – tämä ei ole totta uudessa. On integrointi- ja lepojaksoja. Tämä on radikaalin luottamuksen aikaa, tulematta houkutelluksi takaisin omahyväisyyteen ja ulkoisiin häiriötekijöihin. Sitoudu näkemään kaikki Lähteen opastamana ja jumalaisen tahdon mukaisena. Jatka puhdistumista, ja tehdessäsi sen tiedä ja luota, että sinua johdatetaan kauniiseen rakkauden paikkaan ja tilaan. Jos epäilet, luot esteen itseesi ja näin epäilysi jatkaa vanhan ankkuroimista sisääsi ja kaikkialle ympärillesi.

On kiehtovaa tarkkailla, miten hyvin erilaisia uskomuksia uiskentelee ympäriinsä. Nekin joita pitäisi henkisenä, näyttävät eroavan siinä, mitä he jakavat. Ei huolta. Muistuta itseäsi käyttämään erottelukykyä ja oivalla, että kaikki tekevät parhaansa sillä, mitä heidän tietoisuusjatkumollaan on. Meidän ei tarvitse tuomita toisia siksi, että he näyttävät erilaisilta kuin me, sillä se päätyy itsensä tuomitsemiseksi. Kenelläkään muulla kuin sinulla, ei ole sinun vastauksiasi. Sinun ei tarvitse kysyä mitään, pelkästään erottaa, mikä on totta sinulle hetkessä. Jos et resonoi sen kanssa, mitä jaetaan, voit antaa sen mennä tai seurata omaa opastustasi, joka sanoo: "Odota, en ole vielä aivan valmis kuulemaan tätä" tai "Olen pitkällä tämän viestin yli." Kuuntele sydämelläsi ja tunne viestiä älyllistämättä tai analysoimatta sitä.

Odotatko pelastamista? Ketään ei tule. Kaikki riippuu sinusta. Oppaasi ja sielusi ovat sinun aspektejasi – ne eivät ole ylempiä tai alempia tai erillään sinusta. Haluat sitten pelastaa jonkun muun, koska tunnet hänen olevan juuttunut vanhaan, tai haluat itsesi pelastettavan jonkun vallasta, jota pidät voimakkaampana kuin sinä, muistuta itsellesi, että ainoastaan sinulla on voima kehittyä. Kaikilla ja jokaisella elämänmuodolla on vaihtoehto. Kukaan ei ole uhri. Gaiakaan ei tarvitse pelastajaa. Mitä voit tehdä? Kunnioita jokaista olentoja siitä, kuka ja mitä hän on, ja ole säteilevä esimerkki rakkaudesta. Ole kaikkea, kuka olet, kutistumatta tyynnyttääksesi muita. Valoasi säteilee sinusta. Jos himmennät tuota valoa sopiaksesi jonkun toisen odotuksiin sinusta, et auta muuta, kuin vanhaa pysymään vahingoittumattomana.

Jos ja kun olet masentunut, peloissasi, vihainen, stressaantunut ja/tai levoton, oivalla, että vapautat jotain hyvin syvältä. Et ehkä ymmärrä, mitä tapahtuu, ja se mistä päästät irti, ei ehkä esittäydy sinulle – näin on, ettei mielesi/erillinen egosi pysty puuttumaan siihen. Mene sen mukana. Asiat eivät ehkä toimi ja haasteita voi tulla yksi toisensa jälkeen. Hoida asioita yksi kerrallaan. Älä syytä siitä astrologiaa tai jotain ulkoista häirintää – salli itsesi vain olla masentunut, vihainen, levoton tai stressaantunut, sillä se kulkee läpi. Kun tätä on tapahtunut minulla, olen lopettanut kaiken ja antanut sen vain olla. Mitä tahansa teet, älä tee mitään helpottamaan tuota tunnetta ja "tekemään siitä paremman". Anna ajatusten ja tunteiden tulla, jotta ne voivat mennä. Sinua opastetaan ehkä lopettamaan kaikki ja makaamaan vain sohvalla, kuten itse tein äskettäin. Pysäytä kaikki ja vain salli. Sammuta puhelin, televisio, pysy erossa Facebookista tai siitä, mihin häiriötekijään tavallisesti kiinnität huomiota. Ja kun se kulkee läpi, vau! Vapauden tunne on upea.

Suuria valolatauksia toisensa jälkeen tulee liikuttamaan sinua ja siirtämään vanhasta uuteen. Kun kukin muutos esittäytyy, älä sivuuta sitä – tutki sitä ja sitten päätä tehdä muutos tai olla tekemättä. Se voi olla lempeää tai hyvin voimakasta. Jos tunnet sen olevan liian voimakasta sinulle, pyydä sieluasi tekemään latauksista lempeämpiä. Sinä olet ohjaksissa. Kun olemme 12-12-portin ohi, valmistaudumme johonkin valtavaan ensi viikon päivänseisauksessa (21.12.) ja sen jälkeen. Uusi sielutehtävä voi alkaa tai jatkua. Miten ikinä se ilmeneekin sinulla, virtaa sen kanssa. Saatat päättää lopettaa kaiken, mitä olet tehnyt, ja sallia uuden suunnan singota sinut eteenpäin. Uusi kuu 18./19.12. auttaa tässä myös.

Pysy maadoittuneena ja keskittyneenä sydämeesi, sillä sinun sydämesi ja galaktinen sydän ovat yhtä. Riippumatta siitä, onko tämä aika myrskyisä vai tyyni, kaikki on korkeinta kehitystäsi varten ja näin ollen hyödyksesi. Pysy hetkessä ja pidä fokuksesi positiivisena, sillä ilmennät sitä, missä energiasi ja fokuksesi on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

29.12.2017 KEHOPUHETTA

ViestiKirjoittaja hammer » 31.12.2017 12:24

KEHOPUHETTA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
29.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun siirrymme sulavasti tämän maavuoden loppuun, jota korkeammat ulottuvuudet eivät tunnista, koska Maan ulkopuolella ei ole aikaa, vastaanotamme jatkuvasti taajuuksia, jotka päivittävät omia valokoodejamme, solujamme ja DNA:tamme. Tämä herättää meidät vielä lisää vanhoille harhakuville, joita meillä vielä on sisällämme. Se herättää tietämisemme ja totuuden sydämessämme, mikä vaikuttaa tapaamme nähdä asiat elämässä. Tässä kohtaa ainoa "sinä" on korkeampi itse. Miltä tuntuu säteillä sellaista valoa ja miltä tuntuu olla yksi monista, jotka luovat uutta maailmaa? Ei ole taatusti ollut helppo matka vain sormia napsauttamalla. Kun jätämme vanhan maailman taaksemme, aloitamme taas alusta, kun ylösnousemus on ääretön ja se tekee spiraalia. Olemme osa suurta juhlaa, kun liitymme muihin valo-olentoihin tässä ilotanssissa.

Uutena oleminen merkitsee, ettet ole kaksinainen – olet yhtä valon kanssa ja valoa. Jokainen joka vielä hengailee vanhassa kaksinaisessa maailmassa, tuomitsemisen maailmassa, saa rajun herätyksen, koska uutena ei voi yksinkertaisesti elää kaksinaisuudessa. Vanha valta toisiin on poissa, kuten myös jonkin tekeminen puhtaasti itsekkäistä syistä. Uudessa erillinen ego transformoituu ylösnousevaksi egoksi, joka palvelee jumaluuden ilmaisemista maan päällä.

Auttamaan sinua olemaan aidompi ja itsenäisempi, voisit kysyä itseltäsi, seuraatko jotakuta ja pidät häntä tietävämpänä ja vaikutusvaltaisempana kuin itseäsi. Annatko voimasi jollekulle tai jollekin? Tunnetko velvollisuutta jotakuta kohtaan? Puhutko totuuttasi rehellisesti vai kätketkö sen, kuka olet? Miellytätkö edelleen toisia ollaksesi rakastettu, kunnioitettu ja hyväksytty? Oletko kiinni siinä, että joku toinen hyväksyy sinut? Jos vastauksesi on "kyllä" johonkin näistä kysymyksistä, astu nyt omaan lahjomattomuuteesi olemalla täysin, kuka olet.

Kun kaksinaisuus sisälläsi hajoaa, se voi tuntua hyvin epämukavalta, koska yksinkertaisesti ilmaistuna, et ole kokenut eheyttä aiemmin. Ja kuitenkin se on todellisuudessa ainoa tapa olla rakkaus. Kuolla vanhalle ja syntyä uuteen. Kun palvelet, varmista, että sisällytät mukaan itsesi. Ole myötätuntoinen, ystävällinen, kärsivällinen, hoivaava ja rehellinen itsesi ja kaikkien muiden kanssa. Kysy itseltäsi, sabotoitko itseäsi rajoittavilla ajatuksilla ja uskomuksilla. Oletko läsnä joka hetkessä, täysin kehossasi, maadoittunut ja omassa keskuksessasi?

Kun sanot ääneen "tiennäyttäjä", mitä kehosi tekee? Avautuuko tai värähteleekö se vai eikö se tunne sitä lainkaan? Kehosi kertoo, kuka ja missä olet, oletko sydämessä vai päässä. Kun olet päässä, keho ei reagoi/vastaa. Kun olet sydämessä, keho kertoo reagoimalla. Kun sinun täytyy tehdä jokin päätös, mene kehosi johtamaan suuntaan. Jos tämä on sinulle uutta, ala nyt kiinnittää huomiota siihen, mitä kehosi kommunikoi sinulle. Tästä syystä on tärkeää olla täysin kehossa, maadoittunut ja omassa keskuksessasi. Nimittäin mestarina sinun täytyy olla sydämessä ja kehossa. Jonkin analysointi tai ajattelu ei tee mitään, paitsi synnyttää epäilyä, hämmennystä ja tautologiakehän – ympäri ja ympäri eikä kukaan tiedä, mihin pysähdyt. Hyppää pois karusellista.

Pelko erottaa, rakkaus yhdistää. Pelon voittamistapa on mennä siitä läpi – näet, että pelko on harhaa, kun taas rakkaus on totta. Jokin aika sitten meditoin. Olin siinä maassa, joka oli tuttu. Kävelin muutaman vanhan kiviaskelman alaspäin ja astuin maanalaiseen tunneliin. Oli täysin pimeää. Oikealla puolellani oli vanha metallinen porraskaide, joka auttoi kulkemaan eteenpäin. Jatkoin kävelemistä ja sitten aloin nähdä himmeän valon edessä. Jatkoin sitä kohti kävelemistä ja sitten oli muutama porras ylöspäin, jotka nousin, ja tulin ulos tunnelista ja katselin ympärille. Päädyin kauniiseen uuteen paikkaan. Vaikka se oli vieras, se oli kirkkaampi ja kauniimpi kuin vanha paikka, josta tulin.

Oletko johtaja? Johtajat eivät ole paikalleen pysähtyneitä ja istu jalustalla. He kehittyvät, kasvavat ja oppivat jatkuvasti. He eivät pysähdy tiettyyn paikkaan ja sano: "Olen saapunut perille, nyt pysähdyn." He päästävät irti kaikesta uhrienergiasta tietäen, että elämä tapahtuu heidän vuokseen, ei heille. He eivät osallistu draamaan, kaaokseen tai juoruiluun. He ovat maadoittuneita eivätkä tee isoa juttua mistään. He jakavat prosessinsa hetkessä, ja jakamalla ne joilla on näkevät silmät ja kuulevat korvat, ottavat täyden vastuun siitä, mikä resonoi heillä. Nimittäin johtaja ei kiinny toisen toimintaan tai toimimattomuuteen. Hän pelkästään on. Hän ei koskaan asetu johtajaksi, hän ei koskaan väitä olevansa mitään tai kukaan. Hän ei näe itseään johtajana tai oikeastaan minään. Hän pelkästään on ja tietää, että seuraavassa hetkessä asiat muuttuvat taas kerran. Oletko johtaja?

Monta vuotta olemme transformoituneet. "Transformaatio" – mitä tämä sana merkitsee sinulle? Transformaatio ei ole pelkästään muutos. Se on menemistä yhdestä asiasta täysin eri asiaan. Se ei ole vain ulkonäön muuttamista pysyen samanlaisena sisältä. Se on täydellistä irtipäästämistä siitä, mitä on ollut, ja halukkuutta olla täysin uusi kaikin tavoin, edes tietämättä, mitä se on. Transformaatio vaatii täyttä uskoa ja luottamusta itseensä jumalana. Lähde ei kyseenalaista, Lähde sallii ja antautuu sille, mitä on, Lähde luo ja sinä olet Lähde.

Aloitamme alusta, ja kuitenkin meissä on edelleen aspekteja, jotka odottavat muuttumista. Käsillä ei ole vielä täydentyminen, ja kuitenkin voimme nähdä valon tunnelin päässä. On sisäistä työntöä antautua jumalaiselle tahdolle, ilman tarvetta pitää kiinni minkäänlaisesta vanhasta valheellisesta elämästä. Tämä on aikaa, jolloin voimme lakata romantisoimasta muita elämiä tai kulttuureita ja pysyä aitona hetkessä. Niille jotka ovat valmiita, nyt on ulottuvilla uusi suuri valokehomme laskeutuminen. Tämä voi johtaa moniin fyysisiin muutoksiin, mm. tarkempi kuulo ja näkö, toisin sanoen lisää kuultuja ääniä ja nähtyjä asioita, joihin ei päässyt käsiksi vanhassa. On enemmän oman opastuksen seuraamista, vaikkei siinä ole järkeä hetkessä. Saattaa olla vähän tai ei lainkaan suurten ryhmien sietokykyä. Kehon lämpötila vaihtelee, ja saatat huomata, että värähtelet toisinaan. On paljon liikettä sydänchakran ympärillä, kun on jatkuvaa uudelleentasapainostusta ja sopeutumista. Saattaa olla usein tarvetta tasapainottua, maadoittua ja keskittyä. Saattaa olla äkillistä unettomuutta ja/tai pahoinvointia ja paljon muuta. Kiinnitä huomiota fyysiseen kehoosi – kysy, miten voit auttaa.

Kun vanhan matriisin hajoaminen jatkuu, saatamme huomata itsemme tarkkailevan huvittuneena toisten toimintaa, vaikka he ottavat itsensä hyvin vakavasti. Emme vain tunnu sopivan mukaan, joten meidät saatetaan nähdä toisinajattelijoina, vielä enemmän kuin ennen. Kyllä, olemme kapinallisia ja pysymme uskollisena omalle visiollemme ja tarkoituksellemme. Haasta itsesi löytämään ne uskomukset ja asenteet, jotka menevät tiellesi, ja ota sitten askel eteenpäin. Varmista, että kaikki chakrat ovat harmoniassa ja kirkkaita – eivät ainoastaan ylemmät, henkisemmät chakrat. Alemmat chakrat auttavat meitä maadoittumaan ja olemaan kehossa. Leijuminen on hauskaa ja kivaa, ja kuitenkin kaikkia kehojamme vaaditaan toimimaan yhtenä ollaksemme täysin toimivia.

Seuraa opastustasi, älä matriisin vanhoja sääntöjä. Tämä merkitsee, että kuuntelet ja seuraat aina opastustasi ja omaa energiaasi. Käytä erottelukykyä – älä tee mitään tunnustelematta sitä ensin. Pidä asiat yksinkertaisena. Kun epäilet, älä tee mitään, älä pakota jonkin päätöksen tekemiseen. Odota, kunnes se tuntuu oikealta – jos tuntuu. Lepää ja ole. Sillä ei ole merkitystä, mitä maailmassa tapahtuu – ole uskollinen itsellesi. Mitä uusiin teknologioihin tulee, käytä erottelukykyä. Älä juokse ostamaan vain, koska kaikki muutkin tekevät niin. Pidä asiat yksinkertaisena.

Ole myrskynsilmässä. Pysy rauhallisena selkkauksen keskellä, tyynenä katastrofin keskellä ja rakastavana ahdistuksen ja vihan keskellä. Ole rakkaus.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

15.1.2018 SIIRTYMINEN VANHASTA UUTEEN

ViestiKirjoittaja hammer » 17.01.2018 16:13

SIIRTYMINEN VANHASTA UUTEEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
15.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme siirtyneet 3D:stä korkeampiin ulottuvuuksiin. Tämä voi aiheuttaa stressiä, koska se on niin uutta ja vierasta, ettemme tiedä, miten olla. Vaaditaan uskoa ja pysymistä hetkessä, jotta seuraavat askeleesi voidaan paljastaa tunteiden kautta joka hetki. Et voi tehdä tätä älyllisesti, sillä tällä tavalla teimme aiemmin asioita. Sinun täytyy luottaa tunteisiisi siinä, mitä tehdä seuraavaksi. Muistuta itsellesi, että pelko on harhaa, joten ole rohkea. ("Courage" (= rohkeus) tulee sanasta "coeur", joka on "sydän" ranskan kielellä, joten rohkeus merkitsee sydänkeskeisyyttä.)

Vedä energiasi pois kaikista vanhan maailman katastrofeista ja keskity omaan jumaluuteesi. Tiedä, että niin suurelta kuin pelkosi tuntuukin, hyppysi uuteen on suurempi, joten mene pelkoharhan läpi, jotta se voi transformoitua. Päästä irti kaikista laatikoista, kuten uskosta aikajanoihin. Aikajanat ovat harhaa. Kaikki jolla on nimilappu (hmm, jokainen nimisana?), rajoittaa, ja jumitat, kuin olisit laatikossa. Muistata itsellesi, että uudessa olet vapaa. Uudessa sinulla on muistoja – muistoissasi ei vain ole latausta, jos olet puhdas. Jos jossain asiassa on latausta, kun pistäydyt siinä, se indikoi, että pidät edelleen tunteilla kiinni tuosta tapahtumasta. Jatka pistäytymistä siinä, kunnes huomaat, ettei sinulla ole enää energiaa tuohon tapahtumaan tai ihmiseen liittyen. Siihen saakka kun olet kiinnittynyt muistoon, et ole vapaa. Jos energiasi on edelleen yhdistynyt vanhaan tapahtumaan tai ihmiseen, se voi ilmentää ahdistusta, häpeää, fyysistä vahinkoa ja tunnetuskaa. Kun puhdistat tuon tapahtuman tai ihmisen, vapaudut noista vanhoista energioista.

On tapahtunut uusi jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden laskeutuminen ja integrointi. Tämä on välttämätöntä, koska toinen ilman toista on epätäydellinen. Jumalainen feminiinisyys luo ja jumalainen maskuliinisuus ilmentää, palvellen jumalaista feminiinisyyttä. Pari asiaa edesauttaa tätä – toinen on mennä pyhään tilaansa (sydän) ja kutsua kumpaakin, luoda pyhä avioliitto. Toinen on visualisoida vesica piscis, laittaa toinen jalka toiseen osaan ja toinen toiseen ja sitten tuoda kumpikin jalka keskelle. Vesica piscis on symboli, ja se muodostuu kahdesta limittyvästä ympyrästä, jotka muodostavat soikion väliinsä. Voit tehdä kummankin, kuten itse usein teen. Kumpikin näistä harjoituksista kutsuu lähdettä (jumaluuttasi) ja auttaa sinua todella oivaltamaan, ettet ole koskaan erillään lähteestä. Valtakunta ei ole ulkopuolellasi – se on sisällä ja luo maanpäällisen taivaan kauttasi … ylösnousemus. Tehdessäsi näitä harjoituksia astut antropokseen ja olet täysin oivaltanut. Löydät aidon itsesi ja tulet siksi, kuka sinun on tarkoitus olla. Avaa silmäsi jumalana olemiseen ja ole ilmaistu rakkaus, jotta voit toteuttaa kohtalosi. Useimmat elävät unessa, herätkää kaikki!

Meillä on myötätuntoa niitä kohtaan, jotka ovat päättäneet jäädä vanhaan. Emme voi kuitenkaan pelastaa heitä. Emme ole enää osa vanhaa … todellakaan. Voimme rakastaa myötätuntoisesti (kiintymättä tuloksiin) toisia ja niitä osiamme, jotka eivät ole vielä heränneet. Tämä ei ole rakkauden lähettämistä, vaan rakkautena olemista. Olemalla täysin hereillä koemme autuutta riippumatta siitä, mitä elämässämme tapahtuu. Olemme päästäneet irti kaksinaisen 3D-elämän draamasta ja kiinnikkeistä.

Valolataukset joita saamme, kuljettavat meitä kaikkien ulottuvuuksien läpi. Hyvin monia asioita puretaan ja aktivoidaan. Esimerkiksi, DNA päivitetään, kuten myös solut ja chakrat, ja samanaikaisesti suuri osa ohjelmointiamme transformoidaan rakkaudeksi. Fyysinen kehomme kokee tämän – ainakin olemme eniten virittynyt fyysiseen kehoon. Joitain ilmentymiä joita saatamme kokea sen perustella, missä kukin meistä on ylösnousemuksessaan, on kihelmöinti, särky, lämpötilamuutokset (joskus kuuma, joskus kylmä), korvavaivat (voi olla terävämpi kuulo, korvien poksahtelua tai surinaa tai jotain jatkuvaa ääntä), epäselvät silmät, venyttelytarve, kehon värinä, tasapainottomuuden tunne (kallistuminen oikealle tai vasemmalle tai alkaminen kaatua), hämmennyksen tai epäselvyyden tunne ja monia muita. Tietysti saattaa olla jonkin fyysisen muutoksen jatkumista tai palaamista, kuten halu olla yksin ja ruokavaliomuutos (e syö paljon tai syö paljon sekä siirtyminen pois sokerista, jauhoista ja muista asioista). Tietoisuuden laajeneminen jatkuu ja seurataan usein intuitiota eikä enää sivuteta sitä.

Nämä ovat vain osa siitä, mitä saatat kokea, ja on luultavasti enemmän tapoja, joilla ilmennät muutoksen vanhasta matriisista uuteen. Sinun ei tarvitse ihmetellä, miksi ihmiset tuijottavat sinua tai hymyilevät sinulle. Hyväksy se vain – he näkevät tai tuntevat valosi tietämättä, miksi he tuijottavat tai hymyilevät. Tiedä myös, että kaikki vaihtelee. Saatat olla hyvin maadoittunut ja keskuksessasi yhtenä päivänä, muttet seuraavana. Eilen illalla melkein kaaduin ja minusta tuntui hyvin kummalliselta sen jälkeen. Miten tahansa se tapahtuukin sinulle, anna sen vain olla.

Vanha matriisi ei kuulu enää elämääsi – se pitää sinut matalissa energioissa. Kun matkustat korkeammissa ulottuvuuksissa, on enemmän vapautta ja enemmän vaihtoehtoja ja integroit enemmän moniulotteisuuttasi. Ymmärrätkö sen? Moniulotteisuus on vapautta kerätä korkeampia energioita ja integroida ne sisällesi. Jokaisella ulottuvuudella on oma tietoisuutensa, ja kun virtaat sen kanssa, tietoisuutesi nousee, kun integroit korkeampia energioita, joten elämäsi siirtyy korkeammalle ja on kaikenkattavampi. Tämä saattaa kuulostaa esoteeriselta, joten älä yritä ymmärtää sitä järjelläsi – tunne sitä sydämessäsi. Siirry aikajanojen ulkopuolelle, sillä ne rajoittavat. Kuten olen kertonut, ei ole aikajanoja, sillä sinua ei voi laittaa rajoittuneeseen laatikkoon.

Kun vanha matriisi hajoaa täysin, vanha karma ja vanhat säännöt häviävät myös. Ohjelmasi (uskomukset ja kaavat) hajoavat myös. Vaikka jotkut teistä kokevat tätä, on toisia, jotka ovat edelleen hyvin kiintyneitä vanhaan matriisiin. Se on mukava ja olet tuntenut sen monta elämää – et kuitenkaan kuulu siihen. Aikanaan kyllästyt mukavuusalueeseesi ja haluat jotain täysin uutta. Tämä on tilaisuutesi. Uusi ei ole ennustettavissa eikä sitä voi kontrolloida. Se vaatii olemaan hetkessä täysin luottaen, että luot sen, mitä sinulla on sisällä … ajatukset, tunteet ja tietoisuus (siinä määrin, missä tiedät ehdottomasti olevasi jumala). Elämäsi yksinkertaistaminen ja olematta minkään havaittujen aikarajojen uhri, vapauttaa sinut enemmän matriisista. Jos ajattelet, ettet voi muuttaa mitään elämässäsi, se ei ole totta, ja matriisi kontrolloi sinua ja kaikkea elämässäsi. Koska tahansa voit luoda jotain uutta ja erilaista. Mitään uutta ei luoda järjellä. Sinun täytyy olla hetkessä ja seurata opastustasi/intuitiotasi. Oletko valmis tekemään tämän?

Uudessa ei ole kamppailua. Jos kamppailet, vastustat sitä, mikä haluaa muuttua. Ole sen sijaan lempeä ja rakastava itsellesi. Luovu itsesi tuomitsemisesta ja tarkkaile pelkästään ajatuksiasi, sillä sinä et ole ajatuksesi. Tämä harmonisoi sinut virtaan, ja virrassa on lempeä ja rakastava polku eteenpäin. Virta on Lähde. Se ei vedä eikä työnnä, se sallii. Virrassa ollessasi näet, että kaikki on helppoa ja kaikesta huolehditaan, sillä olet rakkaus. Ei ole korjaamista, kontrolloimista tai selvittämistä. On vain olemista ja laajentumista. Ei ole ratkaisun etsimistä, sillä se on jo sisälläsi. Luota tähän.

Maadoita tämä uusi aika. Miten? Keskittymällä täysin siihen, kuka olet – jumala/lähde/sielu. Päästä irti elämäsi vertailemisesta toiseen tai omaan menneisyyteesi. Uudessa ei ole erillisyyttä ja siksi ei ole vertailua, joka erottaa. Riemuitse elämästäsi ja kaikkien muiden elämästä. Jos huomaat liukuvasi takaisin kaksinaisuuteen, pane se ainoastaan merkille tuomitsematta ja sitten vaihda siihen, missä haluat huomiosi olevan, sillä ilmennät sitä, missä fokuksesi on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

26.1.2018 PELON TRANSFORMOIMINEN VOIMAKSI

ViestiKirjoittaja hammer » 31.01.2018 18:10

PELON TRANSFORMOIMINEN VOIMAKSI

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
26.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi tärkeimmistä asioista jonka voit tehdä, on päästää irti kaikesta pelosta. Pelko – riippumatta siitä, mihin se liittyy – estää sinua olemasta voimakas luoja. Oman elämän luominen on tehtäväsi uudessa. Kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi. Ei ole tukoksia, on vain oman voimasi pelkoa. Sinua odottaa oman luomis- ja ilmentämisvoimasi täysi hyväksyminen. Mitään ei tapahdu automaattisesti – sinun (koska olet itsenäinen olento) täytyy ottaa ensimmäinen askel sitä kohti, mitä haluat ilmentää … kun olet vaatinut voimasi takaisin. Itse asiassa, usein ensimmäisen askeleen ottaminen aktivoi myös luomisvoimasi. Pelkoon liittyy paljon: kaikki alemmat tunteet, kuten huoli, epäily, häpeä, viha, kontrollointi ja kaikki muut. Päästä irti pelosta ja astu omaan luomis- ja ilmentämisvoimaasi.

Et ole yksin minkään muuttamisessa – itse asiassa käytössäsi on ollut voimakas energiapyörretuuli jokaista mahdollisuutta varten, jonka päätät ilmentää. Vaikka sinua auttaa kehittyminen, sinua auttaa myös irtipäästäminen vanhasta, jota sinulla ehkä edelleen on. Tämä pyörretuuli voi tuntua siltä, että olet eksyksissä, maadoittumaton, irrallaan, uneton, masentunut, sinulla on päänsärkyä ja muita tunne- ja fyysisiä ilmiöitä. Tämä pätee sekä irtipäästämisessä että integroinnissa. Ilmaise pelkästään aikomus päästäksesi käsiksi tähän valoon.

Jos edelleen kanniskelet vanhoja haavojasi, tämä valo auttaa sinua päästämään irti niistä ja transformoimaan ne. Vanhat haavasi märkivät ja vaikuttavat elämäsi kaikkiin puoliin, jos niistä ei päästetä irti. Nämä haavat voivat olla se lopputulos ja havainto, että vanhemmat, entiset rakastajat, ystävät, lapset tai mikä tahansa mistä omaksuit haavoittuneisuusnäkemyksen, tekivät jotain sinulle. Sitten kun päästät irti tuosta haavasta, mene syvemmälle etsimään, missä kannat uhrienergiaa. Tämä on uskomus, että asioita tapahtuu sinulle eikä sinua varten.

Uusi maailma. Luuletko, että täysin uusi maa ilmestyy? Ei. Maa pysyy samana, kuten sinäkin … vain erilaisena. Tietoisuutesi muuttuu. Uusi maa on tässä nyt. Uutena oleminen merkitsee, että näet ja koet rakkauden silmin – ei vanhaan tapaan, jossa näet asiat kaksinaisuudessa (hyvä/paha, kaunis/ruma, oikea/väärä jne.). Kun olet puhdas vanhasta, näet asiat sielusi, täydellisen itsesi, rakkauden, kautta. Kun virtaat tiedostaen, tietoisuutesi muuttuu korkeammalle. Ei ole tuomitsemista tai vihaa, on vain jumalainen järjestys. Havaittuja haasteita ei vastusteta, virtaat niiden kanssa sujuvasti. Kärsimystä on silloin, kun kiinnityt johonkin ja kun vastustat jotain. Kun hyväksyt sen, mitä on, jumalaisena järjestyksenä, virtaat. Jos jokin ei tunnu oikealta, mene siihen tiedostaen ja löydä, mitä sinun on tarkoitus oppia tai muuttaa.

Kun tietoisuutesi laajenee, koet autuutta. Sillä ei ole merkitystä, mitä elämässäsi tapahtuu – tunnet autuutta syvällä sisällä. Taajuutesi pysyy korkeana ja muuttuu jatkuvasti, kun ruumiillistat totuuden itsestäsi, totuuden sielusta, täydellisimmästä itsestäsi. Kun hyväksyt totuuden sinusta – että olet rakkaus – maadoitat tämän totuuden elämäsi joka aspektiin. Se ei ehkä tunnu vielä mukavalta, kun se on niin uutta ja muuttuu jatkuvasti. Kun se kulkee lävitsesi (kaikkien kehojen, solujen, DNA:n, sähköjärjestelmän jne. läpi), lopulta rentoudut kaikkeen tähän muuttumiseen. Et kuitenkaan luo uutta mukavuusaluematriisia, jossa lakkaat laajentumasta. Uusi muuttuu ja laajenee aina, joten ainoa olinpaikka on läsnä oleva hetki, jotta voit tarkkailla kaikkea irrallisena.

Kun on irti, virtaa. Vanhassa irrallisuus merkitsi, ettei välittänyt. Uudessa irrallisuus on erilaista siinä, että on todellisuudessa rakastavampi, ei vain jää kiinni draamaan tai tuomitsemiseen. Ihmisten energia ei tartu sinuun. Pidät kaikkea rakkaudessa, ilman vanhaa halua korjata tai pelastaa. Annat toisille tilaa luoda oma elämänsä tarvitsematta kertoa heille, mitä tehdä tai kuka olla. Et vertaa itseäsi toisiin tietäen ja luottaen, että jokainen olento on voimakas luoja, niin kuin sinä. Jos huomaat haluavasi korjata tai pelastaa tai verrata itseäsi toisiin, mene tuohon energiaan ja löydä, missä sinulla on edelleen pelkoa, ja sitten hyväksy se ja päästä siitä irti. Tiedä myös, että tämän uuden maadoittuminen sisällesi tuntuu erilaiselta kuin maadoittuminen vanhassa. Vanhassa maadoittuminen jähmetti sinut kaikkeen, mitä luulit olevasi. Uudessa maadoittuminen auttaa uutta sinua olemaan ankkuroituneempi sinuna.

Ihmettelet ehkä, miten sovit yhteen perheenjäsentesi (erityisesti) tai ystäviesi tai ryhmien kanssa, joissa näytät olevan ainoa, joka kehittyy. Pysy uskollisena itsellesi ja muistuta itsellesi, että valosi himmentäminen sopiaksesi toisille, ei auta sinua eikä heitä – se pitää kaikki vallitsevassa tilassa. Voit olla toisten kanssa ja olla silti, kuka olet. Mitä enemmän olet aito itsesi, sitä enemmän valosi loistaa ja sitä enemmän tietoisuutesi laajenee. Havaitset, että lahjasi kasvavat, kuten myös tilaisuutesi, eikä sinulla ole enää taipumusta pudota 3D:hen. Mitä korkeammalle menet, sitä vähemmän kaksinaisuus on osa sinua. Niinpä sinun pitää olla vain oma itsesi ja tehdä sitä, mikä auttaa sinua pitämään valosi kirkkaana ja värähtelysi korkeana. Älä odota, että toiset, jotka eivät ehkä halua siirtyä korkeammalle, tuntevat vetoa luoksesi. Jotkut torjuvat sinut. Niitä jotka ovat valmiita muutokseen, vedetään luoksesi. Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä.

Saatat huomat fyysisen kehosi muuttuvan, kuten myös mentaali- ja tunnekehon. Se minkä tekemisestä tai syömisestä tai juomisesta pidit aiemmin, kenen kanssa halusit olla ja monta muuta asiaa, eivät ehkä enää vetoa sinuun. Päivittäiset kuviosi muuttuvat. Et voi odottaa, että fyysinen keho toimii entisellä tavalla. Muutoksia vastaan taistelemisen tai niiden vastustamisen sijasta, virtaa niiden kanssa. Seuraa kehosi rytmiä virittymällä siihen ja kysymällä, mitä se haluaa. Kun olet hämmentynyt tai epävarma, virtaa sen kanssa, mitä tuodaan eteesi – olet pelkästään laajentumassa uutena olemiseen. Pysy hetkessä ja päästä lempeästi irti siitä, miltä sinusta tuntui ennen fyysisesti. Tämä auttaa sinua virtaamaan muutosten mukana.

Et ole yksin tässä. Vaikka ystävät ja perhe saattavat ajautua pois, sinua ympäröivät ja kannustavat fyysisyydessä ja sen ulkopuolella monet, jotka valitsevat myös uuden tavan olla. Gaia tekee tätä myös – olet saattanut huomata. Se päästää irti alemmista energioista. Kaikki on transformaatiotilassa … kuolee syntyäkseen uudelleen. On niitä, jotka syyttävät alemman energian olentoja, kuten harmaita ja liskoja, negatiivisuudesta joka näyttää olevan nyt yleistä. Älä usko tätä. Tämä on uhrienergiaa. Sinä yksin olet vastuussa. Voit päättää olla matalammissa tai korkeammissa energioissa – valinta on sinun.

Jos kuitenkin huomaat uskovasi negatiivisuutta, voit puhdistaa sen pysymällä positiivisena, meditoimalla, polttamalla salviaa, käyttämällä ruusuja tai ruusuvettä tai laulamalla positiivisia mantroja … tai mitä tahansa, mitä sinua opastetaan tekemään energian transformoimiseksi. Olet rakkautta, olet valoa … et ole uhri. Jos työskentelet muiden oppaiden kanssa kuin oman sielusi, älä yhdisty mihin tahansa olentoon, joka vain ilmestyy esiin. Ne voisivat kertoa sinulle olevansa se ja se, eivätkä kuitenkaan ole, mitä sanovat olevansa. Sano sen sijaan näin: "Ainoastaan ne jotka ovat jumalaista valoa, rakkautta ja suunnitelmaa, esittäytykää nyt." Niiden jotka ovat matalaa värähtelyä, täytyy lähteä tilastasi. Kun energiasi on vain rakkautta, sinua ei vedetä negatiivisuuteen eikä se tunne vetoa sinuun.

Kun tuot sisään enemmän positiivisuutta eli tietoisuutta, vedät puoleesi upeita tilaisuuksia olla enemmän. Sinun ei tarvitse kontrolloida tätä tai tehdä mitään saadaksesi tämä tapahtumaan, koska kaikki tapahtuu harmoniassa sen kanssa, kuka olet sisällä. Tämä on tarkoituksena puhdistamisessa ja itsesi vaatimisessa rakkaudeksi. Kun olet puhdas, olet vain rakkautta, ja voit vetää vain tätä värähtelyä puoleesi. Ei voi olla toisin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

9.2.2018 HERÄNNEET JA HERÄÄVÄT

ViestiKirjoittaja hammer » 13.02.2018 09:05

HERÄNNEET JA HERÄÄVÄT

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
9.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monia lisää herää nyt. Ne jotka heräävät, ovat halukkaampia kuuntelemaan ja seuraamaan sisäistä opastustaan. Niillä jotka ovat jo heränneet, on tietoisuus, että heidän uutta suunnitelmaansa aktivoidaan, koska he eivät vastaanota ainoastaan korkean ulottuvuuden valolatauksia, vaan myös työnnön tehdä muutoksia niihin asioihin, jotka eivät ole harmoniassa heidän sielutietoisuutensa kanssa. Nämä muutokset tulevat kera halukkuuden päästää irti mukavuusalueestaan ja olla tuossa uutuuden epämukavassa ja tuntemattomassa tilassa täysin luottaen. Tämä vaatii irtipäästämistä suosituista uskomuksista, myös niistä jotka näyttävät henkisiltä. Se on irtipäästämistä toiveista ja sen sijaan maadoittumista nyt-hetkeen riippumatta siitä, mitä kuka tahansa sanoo tai tekee. Nimittäin jokainen olento on oman kehityskaarensa polulla. Ylösnouseminen ei ole olemista jonkun toisen polulla, sillä jokainen olento on ainutlaatuinen ja on tärkeä seurata omaa opastustaan, sillä kukaan muu ei voi mitenkään tietää, mikä toisen polku on.

Ekstrarohkeutta saadaksesi päästä irti kaikista peloistasi ja vietä aikaa pyhissä temppelissäsi, mikä auttaa sinua kehittymään. On neljä temppeliä: eheyttävä/parantava temppeli, tietoisuutta laajentava temppeli, luovuustemppeli ja ylösnousseisiin mestareihin ja arkkienkeleihin yhdistävä temppeli. Luovuustemppelin tarkoitus ei välttämättä ole jonkin taidemuodon kehittäminen, vaan sitä voidaan käyttää myös laajentamaan voimaasi luoda ja ilmentää. Tässä temppelissä käymällä pääset käsiksi korkeimpaan luomisvoimaan, Lähteen luomisvoimaan. Aina kun visualisoit tai ilmaiset aikomuksen sydämestäsi, voimaannutat sitä valoa, jota saat tästä temppelistä. Vastaavasti saat päivityksiä joka temppelistä, johon yhdistyt. Salli itsesi vain opastettavan yhteen tai useampaan temppeliin. Missä ne ovat? Ne ovat sisälläsi.

Sillä ei ole merkitystä, missä olet ylösnousemuspolullasi. Tiedä kuitenkin, että sinusta on tulossa enemmän valonsoturi. Jokainen teistä esittää osaa Maan auttamisessa kehittymään. Vain sinä tiedät, mikä tuo osa on. Jotkut ovat enkelikommunikoijia, jotkut työskentelevät Maan kasvi- ja eläinkunnan kanssa, jotkut päivittävät ja vakauttavat Maan ley-linjoja, ja on monia muita rooleja, joihin kukin meistä on suostunut osallistumaan.

Tämä on todellinen tehtäväsi. Tehtäväsi ei ole välttämättä mikään ura, josta maksetaan, vaikka voi olla, koska uudessa ei ole mitään sääntöjä eikä "pitäisi", "täytyy", "edellytetään" tai mitään nimikkeitä. Jotkut eivät tiedä tietoisesti, mikä heidän tehtävänsä on – kuitenkaan tämä ei estä heitä tekemästä tuota työtä tiedostamatta. Saattaa olla, että oman tehtävänsä tietäminen häiritsee itse työtä tai oma erillinen ego päättää, että on kehittyneempi kuin toiset (vertailu on vanhaa energiaa). Yksilön tehtävää tehdään hiljaa ja nöyrästi. Ei ole mitään tarvetta rehennellä tai kertoa maailmalle, mitä teet tai kuka olet. Silloin kun yksilö tuntee pakkoa kertoa edes yhdelle ihmiselle, mitä hän tekee tai kuka hän on ja ketä hän kanavoi, hän on astunut erillisen egon itseriistoon.

Vaikka saattaa olla paljon pelkoa, kaaosta tai hämmennystä ympärillä, heränneenä sieluna pystyt keskittyneenä rauhaan, jota on sisälläsi, kuin olisit myrskynsilmässä. Kun olet rauhallinen sisältä, tuo energia säteilee ulospäin ja koskettaa toisia. On heidän valintansa, harmonisoituvatko he sinun energiaasi vai kiinnittyvät pelkoon. Se ei romuta sitä tosiasiaa, että palvelet valomajakkana. Sinun ei tarvitse olla huolissasi, vastaanottavatko toiset rauhanvalosi – säteile pelkästään.

Tiedä myös, että jatkat sisäistä tasapainottumista. Tasapaino on jumalaisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden avioliitto. Tämä tasapainotus auttaa sen vanhan "miehet vastaan naiset" -matriisin transformoimista, joka on ollut kauan vakiintuneena maan päälle. Tuo aika on ohi, kun sulautat Jumalatar-energiat ja jumalaiset miesenergiat yhdeksi sisälläsi. Se mitä on sisälläsi, projisoidaan ulospäin. Tämä tasapaino yhdistää myös sydämen (intuitio, vastaanottavuus, tunne, lempeys jne.) ja mielen (tekeminen, ajatteleminen, analysoiminen jne.), jotta tunteminen sulautuu yhteen ajattelemisen kanssa ja toiminnalla tuetaan intuitiota. Kun tulet sisäiseen tasapainoon, parannat myös jonkun rakkaan ihmisen kaltoinkohtelun, pettämisen ja kuoleman monissa elämissä.

Me, heränneet sielut, tuomme/kanavoimme enemmän valoa itseemme ja Gaiaan. Tämä valo tuo esiin kaiken ns. pimeyden muunnettavaksi. Tämä on 11-vuosi, ja kuten aina, transformaatiossamme on paljon enkeliapua, nyt ainoastaan enemmän. Sinun ei tarvitse olla huolissasi, tajuavatko toiset tämän vai eivät – pidä huolta vain itsestäsi, sillä kuten mainitsin, se mitä on sisällä, säteilee ulospäin. Jos olet vain valoa, tuo valo auttaa muuntamaan pimeyttä sisälläsi ja ulkopuolellasi. Jos olet pelokas, tämäkin energia menee ulos ja lisää pelkoa.

Pimennys 15.2. korostaa sitä, mitä kannat sisälläsi. Pimennys auttaa sinua myös ryhtymään inspiroituneeseen toimintaan (jumalaisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapaino). Inspiroitunut toiminta perustuu intuitiiviseen opastukseen, ja sitten otetaan askel sen ilmentämiseksi. Miten tasapainotat intuition (jumalainen feminiinisyys) ja toiminnan (jumalainen maskuliinisuus)? Rakastamalla itseäsi ja hyväksymällä itsesi ehdottomasti ja luottamalla itseesi täysin. Tämä laajentaa tietoisuuttasi, ja tietoisuus vetää muita ihmisiä ja haluttuja tuloksia luoksesi.

Saatat päästää irti myös menneisyydestä anteeksiannon avulla. Käytä vain Ho'oponopono-rukousta/mantraa: "Olen pahoillani. Anna anteeksi. Kiitos. Rakastan sinua", jos se resonoi kanssasi. Voit myös mennä eheyttävään/parantavaan temppeliisi voimaannuttaaksesi tätä, jos valitset niin. Voit myös päättää käyttää St. Germainin violettia liekkiä sisäisen pimeyden neutralisoimiseen. Tee sitä, mihin sinua opastetaan.

Saatat huomata, että suhteesi muuttuvat "mitä voit tehdä hyväkseni" -asenteesta agape-rakkauteen, joka on itsensä ja toisten rakastamista ehdottomasti. Saattaa olla joitain ystäviä ja perheenjäseniä, jotka eivät ole valmiita tähän ja saattavat etääntyä sinusta. Anna tämän olla ok – sinun ei tarvitse nyt korjata tai pelastaa ketään. Ole vain kaikkea, kuka olet.

On globaali uskomus, jossa useimmat roikkuvat hartaasti, ja se on usko kuolemaan, vaikka useimmille on kerrottu, ettei ole kuolemaa – on vain muodonmuutos. Kun joku rakkaasi "kuolee", suret tuota menetystä, ja kuitenkaan ei ole menetystä. Tämä on vain yksi uskomus, joka täytyy muuttaa. Se on varmasti syvä, hyvin syvä. Olemme valmiita antamaan joidenkin asioiden kuolla, jotta ne voivat transformoitua – kuitenkin rakkaan ihmisen tai lemmikin fyysinen kuolema on uskomus, johon olemme hyvin kiintynyt. Voit alkaa muuttaa tätä uskomusta, niin syvä ja jatkuva kuin se onkin ollut. Kun se transformoituu äärettömäksi elämäksi, tapahtuu valtava vapausräjähdys. Anna tämän ajatuksen vain olla vähän aikaa – sinun ei tarvitse tehdä mitään juuri nyt. Anna itsesi pohtia sitä, ettei oikeasti ole kuolemaa. Tunne se, sillä on helppoa älyllistää se (mikä pitää sen erillään sinusta). Kuitenkin se on syvä haava, jota melkein kaikki kantavat sisällään, ja se laittaa todellisen kehittymisen täydelliseen eheyteen ja yhtenäisyyteen odottamaan.

Älä pelkää mitään – älä pelkää pimeyttä, sillä pimeydessä on suurta valoa ja rakkautta. Meditoi sitä ehkä tyhjiössä. Se on tyhjyyden sekä kaiken potentiaalin paikka. Tunne ilo tässä tyhjyyden paikassa ja tiedä, että suuri tyhjiö on sisälläsi, sillä sinulla on avaimet jumalaisimpaan rakkauteen, ydinolemukseesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.2.2018 SIIRTYMINEN ULKOPUOLELLE

ViestiKirjoittaja hammer » 23.02.2018 18:28

SIIRTYMINEN ULKOPUOLELLE

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
20.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuomme jatkuvasti korkeampia ja korkeampia taajuuksia – keskeytyksettä. Saatamme tuntea ne voimakkaammin pimennysten ja kuunvaiheiden aikana, ja kuitenkin niitä virtaa jatkuvasti meihin ja auttaa meitä nostamaan tietoisuuttamme, mikä vaikuttaa elämämme joka alueella. Kyse ei ole siitä, että menemme korkeamman ulottuvuuden valokoodien ylemmälle tasolle, vaan että saamme ne laskeutumaan meihin – kaikkiin soluihin, kehoon, sähköjärjestelmään ja DNA:han – jotta voimme nousta siihen, kuka todellisuudessa olemme. Ei ole aikajanoja – on vain uskomuksia ja malleja, joiden täytyy transformoitua, jotta voimme integroida tämän valon.

On monia uskomuksia, joihin olemme uskoneet, ja ne ovat juurtuneet syvälle meihin. Yksi on, että vanhenemme ja kuolemme, luomme jonkin kamalan sairauden, jota seuraa kuolema. Muista, että kaikki on meidän valintamme … on tuo valinta tietoinen tai tiedostamaton. Meidän ei tarvitse sairastua eikä meidän tarvitse kuolla. Ei ole kuolemaa. Valitsemme olla maan päällä tänä aikana. Valitsemme, milloin lähdemme fyysisestä muodostamme tai valitsemme jäädä kehoon, ja valitsemme astua pois jatkuvasta reinkarnoitumisesta. Monet saattavat olla eri mieltä – niin iskostuneita nämä maailmanlaajuiset uskomukset ovat meillä. Monet valitsevat, että tämä on väärää informaatiota, ja näen, missä tämä uskomus on voimakas itsessäni. Minun tehtäväni ei ole kertoa sinulle, mitä tuntea tai ajatella, joten ole vain hiljaa ja tunne kaikkea, mitä jaan, kun otat sen, mikä resonoi, ja sivuutat loput. Ajan kuluessa saatat resonoida sen kanssa, mitä minua opastetaan jakamaan, tai sitten ei. Minun tehtäväni ei ole sanoa sitä.

Toinen vanha uskomus on, että meidän täytyy tehdä työtä ansaitaksemme elantomme – ja luovumme siitä luottamuksesta, että Lähde on "varastomme". Tämä vaatii sitä horjumatonta luottamusta, että kun laitamme kaiken huomiomme Lähteeseen, kaikki muu tuodaan. Monet uskovat myös nimikkeisiin. Itsensä nimittäminen miksi tahansa saa aikaan uskon erillisyyteen. Saatat olla empaattinen, et ole kuitenkaan empaatti. Saatat opettaa tai parantaa, et ole kuitenkaan opettaja tai parantaja. Saatat hoivata muita, et ole kuitenkaan äiti, sillä olet valinnut pitää tilaa toisten kehittymiselle, jos se on valintasi. Toisissa elämissä olet saattanut olla kataari, papitar, pappi, nunna jne. Se oli silloin, kun meillä ei ollut tätä uutta tietoisuutta. Tieto entisistä elämistä ei ole välttämättä jatkaaksemme tuota polkua, vaan integroidaksemme nuo lahjat, ei titteleitä.

Juuri tänään minulle kerrottiin, että muutama "totuus" joka minulle oli kerrottu ja jonka olin uskonut, ovat epätotuuksia. Olin järkyttynyt ja kuitenkin oivalsin, miten monia valheita uskomme, ja luomme uskomuksia niistä. Ensin tulee järkytys, sitten viha ja sitten helpotus, kun tietty valhe paljastuu ja seurauksena on lisää vapautta. Kiinnitymme kovasti valheisiin silloin, kun uskomme ne ja luomme niistä uskomuksen. Mietin, onko koko historia joka meille on kerrottu, pelkkiä valheita. Jokainen meistä tulee omaan tiedostamiseensa jumalaisella ajoituksella. Ei tarvitse mennä etsimään, mitä epätotuuksia on omaksunut – kun on sen aika, kaikki paljastuu. Tämän tiedostaminen ei ainoastaan vapauta meitä, vaan se auttaa myös kehittymään enemmäksi, olemaan, kuka olemme … jumalainen ja täysivaltainen rakkausolento.

Ainoa tie totuuteen on kääntyä sisäänpäin ja jatkaa sisäisen työn tekemistä niin, kuin meitä kutsutaan tekemään. Mitään ei tapahdu ilman, että otat täyden vastuun. Oppaasi eivät huolehdi asioista – ne tukevat päätöksiäsi kiintymättömällä ja ehdottomalla tavalla. Ihmiset eivät voi auttaa sinua – he voivat vain näyttää tien, kuitenkin perimmiltään on sinun vastuusi tehdä työ. Voit ilmaista aikomuksen, mitä haluat elämääsi, ja ottaa sitten askeleen tuohon suuntaan. Joka kerta ottaessasi askeleen, energisoit aikomustasi. Kun integroimme korkeampia energioita, meidän täytyy myös puhdistaa itsemme kaikesta epäilystä, pelosta, arvottomuudesta, erillisyydestä jne. Ole selkeä siinä, mitä haluat, ja ota sitten askel siihen suuntaan. Kun teet sen, paljon eheytyy.

Kaikki mitä haluat, on todellisuudessa sisälläsi. Varmista, että se mitä haluat, perustuu ydinolemukseen eikä muotoon. Esimerkiksi lisärahan pyytämisen sijasta näe, että yltäkylläisyys on jo sisälläsi. Tällä tavalla alat ilmentää, mitä on sisällä. Jos huomaat, että sisällä on puute-energiaa, päästä irti siitä yltäkylläisyytesi voimaannuttamiseksi. Sen sijaan, että haluat jotain korjattavan elämässäsi, keskity sisäiseen eheyteen. Tämä sallii sielusi työskennellä sen värähtelyn kanssa, jota kannat, ja se mitä ilmentyy, on paljon korkeampi muoto, kuin voit kuvitella, ja se sisältää aikomasi ydinolemuksen. Voit kysyä: "Miltä minusta tuntuisi, jos minulla olisi enemmän rahaa?" "Miltä minusta tuntuisi, jos tämä ongelma olisi poissa elämästäni?" Kun sinulla on vastaus, keskity tuohon tunteeseen, sillä tuo tunne on ydinolemus. Ydinolemus on tunne, ja se perustuu sieluun ja on sydämestä.

Jos löydät vikaa toisesta, tiedä, että tuo sama asia on sisälläsi. Tämän tiedostamisen myötä voit päästää irti tästä vanhasta energiasta ja transformoida sen. Nimittäin et voi nähdä toisessa jotain, mitä ei ole itsessäsi, myös ne kaikki upeat asiat, joita näet toisessa. On tärkeää rakastaa itseään niin, kuin rakastaa toisia … ehdottomasti ja täysin hyväksyen. Vaikka toisen teot olisivat katalia sinulle, rakasta häntä, sillä tuo olento saattaa hyvinkin olla rakkauden palveluksessa ja kammottava teko on tapa auttaa toisia selvittämään tuomitseminen, viha ja mikä tahansa, mitä tulee esiin heissä ja mikä ei ole rakkautta. Toisen rakastaminen näin täydellisesti vaatii ihmistä, joka on pelkkää rakkautta ja jonka kaikki viha on transformoitu. Toisen rakastaminen ehdottomasti merkitsee täyttä rakastamista ilman odotuksia. Olet edelleen kaksinaisuudessa, jos rakastat tätä olentoa, muttet tuota. Oivalla, että rakkautesi ei välttämättä muuta toista, sillä se on hänen tehtävänsä – se kuitenkin laajentaa sinua.

Niin paljon muuttuu, että on oleellista levätä. Silloin kun tuntuu, ettet pysty yksinkertaisesti tekemään mitään, sielusi kehottaa sinua lepäämään – huomenna (tai koska tahansa) on uusi päivä. Seuraa opastustasi aina ilman tuomitsemista tai syyllisyyttä. Kun seuraat omaa opastustasi ja rytmiäsi, integroit enemmän rakkautta ja tätä rakkautta lähtee sinusta silloinkin, kun ajattelet, ettet tee mitään. Tämä on valtava muutos monille, jotka ovat niin kiinni tekemisessä, että oleminen tuntuu ajan haaskaukselta. Se ei ole! Oleminen on itse asiassa tehokkaampaa kuin tekeminen, kun paljon tekemisestäsi liittyy vanhoihin sääntöihin ja uskomuksiin. Oleminen on sydänkeskeistä ja koetaan hetkessä. Paljon tästä muutoksesta vaatii hiljaisuutta, joten älä ole huolissasi, jos sinusta tuntuu, ettet tee riittävästi, ja tiedä, että olet enemmän – paljon enemmän – kuin riittävästi. Nimittäin jos sinusta tuntuu, ettet tee riittävästi, se on viesti sinulle uskomuksestasi, että et ole riittävä. Päästä irti ja ole.

Liikumme hyvin nopeasti – emme tekemisessä, vaan ylösnousemisessa. Päästä irti keskittymisestä ulkoisiin vaikutelmiin saadaksesi todisteita, että näin on. Tunne sen sijaan sisälläsi ja luota, että hyvin paljon kehittyy syvällä sisälläsi. Asiat voivat näyttää erilasilta myös ulkopuolellasi – kaikki riippuu siitä, mikä on parasta korkeimman evoluutiosi kannalta. Tietysti voit hyvinkin kokea valoa eri muodoissa, ja toiset saattavat reagoida sinuun eri tavalla. Se mitä koet, on vain sinulle. Älä vertaa itseäsi toisten kokemuksiin – luota vain omiisi.

Korkea energia herättää sinua enemmän ja ehkä saat visioita tulevaisuudesta sekä ahaa-elämyksiä! Läpimurtoja. Toimi, jos sinua opastetaan, tai tarkkaile pelkästään ilman tarvetta tehdä mitään sillä, mitä koet. Pohdiskele tai pidä päiväkirjaa kokemuksistasi. Älä lannistu, jos jaat jonkun kanssa ja hän vain tuijottaa sinua. Paljon siitä mitä koet, ei voi yksinkertaisesti jakaa toisen kanssa. Paljon siitä mitä koemme, on vain meille.

Ole hyvin lempeä itsellesi. Älä puske itseäsi tai ylläpidä odotuksia itsestäsi. Kun olet lempeä ja hyväksyvä itsellesi, ankkuroit enemmän rakkautta sinuna. Sopeudumme kaikki tähän uuteen tilaan, jossa olemme. Kun jatkamme tietoisuutemme nostamista, havaintomme ja perspektiivimme muuttuvat – mikään ei pysy samana. Saatat tiedostaa, miksi tietty asia tapahtui tai ei tapahtunut. Kaikki mitä koet, on erityisesti omaa evoluutiotasi varten. Ehkä tunnet vetoa tutkia entisiä tekoja tässä elämässä tai muissa, ehkä näet dynamiikan jonkun käyttäytymisen takana, ehkä saat äkkiä ehdottoman selkeitä hetkiä …kaikki on jumalaisessa järjestyksessä eikä ole pysähdyspaikkaa. Kehitymme jatkuvasti enemmäksi yrittämättä, kuitenkin meitä työnnetään lempeästi olemaan enemmän.

Vanhassa saatoit tarvita vahvistusta ja tukea ympärillä olevilta. Joskus sitä tuli, joskus ei. Uudessa annat vahvistusta itsellesi. Et etsi hyväksyntää keneltäkään muulta. Kun tämä voimistuu sinussa, paljon vanhaa transformoituu … hyväksynnän tarve toisilta, pakko todistaa itsensä, ihmisten miellyttäminen ollakseen hyväksytty ja rakastettu, pettymys kun joku ei kohtele tavalla, kuin mielestään pitäisi (odotukset) ja monet ulkoisen ja vanhan matriisin mallit. Ole lempeä ja tue itseäsi – läpi puskeminen, jonkin paneminen tapahtumaan ja kriittisyys ovat vanhaa. Ole lempeä, ystävällinen ja rakastava itsellesi. Tämä on uusi tapa.

Ole kiitollinen kaikesta elämässäsi tavoittelematta sitä, mitä uskot, että sinulla ei ole. Anna itsellesi tunnustusta niistä monista lahjoista, joita sinulla on ja joita jaat. Ilmaise aikomus, että kaikki tekosi ovat henkisesti opastettuja ja kaikkien eduksi. Olet hyvin rakastettu ja rakastettava.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

16.3.2018 PÄIVÄNTASAUS JA KORKEAN ULOTTUVUUDEN VALO

ViestiKirjoittaja hammer » 18.03.2018 13:17

PÄIVÄNTASAUS JA KORKEAN ULOTTUVUUDEN VALO

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
16.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Saattaa näyttää siltä, että olemme syväjäässä, hiljaa ja toimettomana paikallaan, kun puramme jäljellä olevia harhakuvia, vanhoja uskomuksia ja vanhoja malleja. Apua tuo meditaatio, jossa luodaan erityinen tila, kenties luola, jossa on suosikkivärejäsi ja -tavaroitasi … tai pyydetään luomaan itselleen sellainen. Tämä tila on käpychakra. Kun meditoit täällä, aktivoit ja laajennat yhteyttä sieluopastukseesi. Käpychakra on yhdistynyt kruunuchakraan ja kolmannen silmän chakraan, joten nämäkin aktivoidaan. Käpylisäke palvelee korkean ulottuvuuden valon jakelijana, kun latauksia tapahtuu, mikä on jatkuvaa nykyään. Se jakelee tätä valoa sinne, minne sen täytyy mennä. Kun vastaanotat korkean ulottuvuuden valoa, vanhoja energioita tulee pintaan. Tämä on tarkoituksellista, sillä se valmistelee meitä toiminta-askeliin. On tehtävä muutamia valintoja sydänaikomuksella … astua omaan voimaamme täysivaltaisina olentoina tai jäädä pienenä pysymisen vanhalle ja ennustettavalle mukavuusalueelle. Ne jotka päättävät olla omassa voimassaan, kokevat autuutta ja valoa.

Tulevan päiväntasauksen myötä tulee ylenpalttisesti valoa, joka täyttää meitä lisää rakkaudella. Sen valinnan myötä, että laajennut ja yhdistyt enemmän sieluun, saatat kokea joitain korkean sydämen ilmiöitä. Tämä voi ilmetä perhosensiipinä tai paineena tai jonain muuna. Älä ole huolissasi. Tämä sykkiminen, paine tai väpätys on ilochakran (kateenkorva) laajentumista, ja korkean ulottuvuuden valo aktivoi sen. Se on mitä tahansa, mitä tarvitset kohotaksesi ja ollaksesi enemmän. Nämä valonsäteet ovat hyvin korkeaa värähtelyä, eivätkä ne täytä ainoastaan meitä, vaan myös Gaiaa. Energiakehomme kohoaa, kuten myös Gaian energiakeho, ja tämä siirtää meidät korkeampaan ylösnousemusilmaisuun.

Kun värähtelymme lisääntyy, vanhoja uskomuksia, malleja ja harhakuvia kuplii pintaan transformoitumista varten. Näihin saattaa sisältyä odotuksia itsestä ja muista ja valheita (harhakuvia), joita meille on kerrottu ja joiden olemme sallineet integroitua sisällemme totuutena ja uskomuksina. Nämä harhat ovat vain pitäneet meidät unessa ja kontrollissa. Monia totuuksia paljastetaan hitaasti, ja kuten aina, käytä erottelukykyä kaikessa, mitä luet ja kuulet – salli sen resonoida. Ja kun puhut, puhu tinkimättömästi, käyttäen sydämesi tietämistä (ei älykkyyttä). Tähän ei kuulu juoruilu tai valittaminen, sillä ne pitävät sinut kiinni vanhoissa valheissa. Ole, kuka olet, mikä saattaa vaatia, että päästät irti halusta kuulua joukkoon. Kuulut itseesi ja suurempaan versioon siitä, kuka olet sallinut itsesi olla. Jos käytät jotain naamaria ollaksesi hyväksytty, ota se pois ja ole se kaunis ja säteilevä olento, joka olet.

On parempi olla olematta normaali – uudessa ei ole normaalia. Normaali on harhaa. Ilmaise aitoa itseäsi ja pyhää yksilöllisyyttäsi. Jos herää pelkoa tai epävarmuutta, päästä siitä irti, sillä erillinen ego tuo niitä pidätelläkseen sinua vanhassa. Ole vapaa olemaan sinä. Jos tämä tuntuu kummalliselta, anna niin olla. Kummalliselta tuntuminen ja epävarmuus ovat uuden upeita aspekteja. Seuraa opastustasi, sillä sinua johdatetaan uuteen, pois ennustettavuudesta ja heräämättömästä tilasta. Katsele lapsia ja opi heiltä. He ovat viisaita olentoja, täysin uppoutuneita sieluun. Salli uusi elämistapa, vanhan "minun täytyy ansaita rahaa" -tavan sijaan. Tämä vapauttaa sinut ilmentämään iloa ja intohimoa vapauden rinnalla. Luovuutesi ns. lisää kierroksia ja auttaa sinua elämään tavoilla, joihin et olisi luullut pystyväsi. Ole kärsivällinen ja luottavainen, kun tämä on muutos ja muutokset tapahtuvat vasta, kun olet valmis.

Emme ole koskaan ennen olleet tässä paikassa, ja tämä voi tuoda esiin kaikenlaisia pelkoja. Päästä irti pelosta ja luota täysin opastukseesi. Luota itseesi! Sisällä tapahtuu niin paljon muutosta, että saattaa tuntua siltä, että sinä et ole sinä ja olet hyvin maadoittumaton. Jos tämä kuvaa sinua, meditoi ja ole luonnossa mahdollisimman paljon. Luonto parantaa ja maadoittaa. Kun meditoit, pääset käsiksi totuuteen, maadoitut uuteen ja voimaannutat opastustasi, joka voi tulla intuitiona ja resonointina. Kaikki tapahtuu jumalaisella ajoituksella, joten päästä irti kaikesta mieltymyksestä etsiä tuloksia elämässäsi. Jatka keskittymistä opastukseesi, sillä kaikki tulee sitten, kun olet tehnyt työsi ja luotat täysin opastukseesi.

Olemme olleet ennenkuulumattomassa laajentumisessa, ja päiväntasauksen myötä laajennumme vielä lisää aidoksi itseksemme. Saattaa tuntua siltä, että sinut potkaistaan pois mukavuusalueeltasi. Muista, että olet valinnut tämän. Mikään tai kukaan ei tee mitään sinulle. Kaikki tapahtuu, jotta siirryt itse aiheutettujen rajoitusten yli. Valmistaudu ampaisemaan eteenpäin. Kun teet sen, vapautat suuren elämänvoiman. Muista, että ainoastaan sinä et laajene, vaan myös Gaia. On kiehtovaa tarkkailla, miten vanhat maat, hallitukset, uskonnot ja instituutiot käyvät läpi muodonmuutosta, vaikka ne yrittävätkin epätoivoisesti pitää asiat sellaisina, kuin ne ovat aina olleet. Jos ne vain rentoutuisivat ja sallisivat asioiden tapahtua, ne eivät olisi sellaisessa myllerryksessä. Ehdotus: älä valita asiaintilasta, sillä se pitää vain maat, hallitukset, uskonnot ja instituutiot vahvasti vanhassa. Pidä fokuksesi Lähteessä, maailman kiehtovien (erillisen egon) häiriötekijöiden sijasta.

Kaiken transformaation tapahtuessa sinussa ja Gaiassa, säteile valoasi. Yksi tapa on olla vahva omassa aitoudessasi, yksi on poistaa huomiosi maailman häiriötekijöistä ja yksi on ankkuroida valosi uuteen maaverkkoon. Tuo tietoisuutesi uuden Maan verkkoon, joka on Gaian päällä. Siinä pienet valopallot yhdistävät ley-linjoja. Olet yksi näistä palloista. Pelkästään olemalla osa tätä verkkoa aktiovoit kaikkia muita valoja, ja niistä tulee osa tätä verkkoa (kaikki yhtä). Muista myös, että maallisten häiriötekijöiden tarkoituksena on estää sinua olemasta sinä iskostamalla sinuun pelkoa ja itsesi minimointia. Jatka sellaisista tunteista irtipäästämistä, kuin pelko, kontrolli, ahdistus, hämmennys, tuomitseminen jne., sillä ne himmentävät valoasi.

Kun päästät irti vanhasta, aktivoit korkean mielesi, joka on sydän ja äly yhdistyneenä yhdeksi. Kun korkeampi mielesi on integroitu, kaikki ajattelu on sydämen motivoimaa, jumalainen maskuliinisuus ja feminiinisyys ovat yhtä ja olet kaiken erillisyyden ja kaikkien sen aiheuttamien asioiden yläpuolella. Luovu kaikista tarinoistasi – et ole enää tuo persoona. Äläkä keksi uutta tarinaa, sillä jokainen tarina laittaa sinut rajoittuneeseen laatikkoon. Tarinat ovat harhakuvia riippumatta siitä, näetkö ne tosina vai keksitkö ne. Tarinat tulevat uskomuksista. Näe, mitä kunkin tarinan alla on, ja päästä siitä irti. Korvaa aiheutunut tyhjiö rakkaudella.

Energiat ovat intensiivisiä, eikö vain? Enemmän vanhaa tulee jatkuvasti esiin transformoitavaksi. Ne jotka eivät ymmärrä, mitä tapahtuu, saattavat räjähtää ja suuttua, syyttää ja tuomita. Ja jos tunnet näitä asioita toisista tai itsestäsi, vedä syvään henkeä, laita käsi korkean sydämen päälle ja pysy rakkaudessa – tätä sinä todellisuudessa olet. Jos sinua opastetaan lähtemään pois epäterveestä tilanteesta, tee se – sinun ei tarvitse ottaa itsellesi toisten alempia erillisyysenergioita, voit vain rakastaa heitä. Kaikki voivat valita reaktionsa johonkin tilanteeseen. Kun olet keskittynyt rakkauteen, sitä luot – se miten toiset hahmottavat tämän, riippuu heistä.

Päiväntasaus kiihdyttää meitä voimakkaasti. Se kiihdyttää parantumistamme ja eheytymistämme sekä sitä valoa, jota olemme. Sitä missä huomiosi on, kiihdytetään isosti. Rakkautena olemisessa ei ole kyse toisten pelastamisesta – sitä me olemme, se on Lähde. Et voi olla rakkautta yhtenä hetkenä ja tuomitseva toisena. Olet rakkautta joka hetki. Rakkaus kuuntelee ja hyväksyy – se ei koskaan tuomitse tai saarnaa.

Rentoudu. Ole rakkaus ja pidä itsesi rakkaudessa. Tee vain sitä, mikä inspiroi ja pitää värähtelysi korkeana. Vaikkeivät toiset ymmärtäisi tai hyväksyisi sinua, tee tämä itsesi vuoksi – se on itsen rakastamista. Rakkautena oleminen on pysymistä vahvana vastoinkäymisissä. Kunnioita sitä, kuka olet ja kuka sinusta on tulossa.

Adonai.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

7.4.2018 OLEMME PALJON ENEMMÄN …

ViestiKirjoittaja hammer » 16.04.2018 20:38

OLEMME PALJON ENEMMÄN …

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
7.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hiljattain minua pyydettiin käymään isäni luona, joka on tekemässä siirtymää tämän elämän fyysisestä ulottuvuudesta seuraavaan suureen seikkailuunsa. Se miten asiat menivät, laittoi minut vieraaseen tyhjiöön, jossa mikään ei tuntunut olevan niin, kuin ennen. Oli paljon oppimista ja muutosta, kun matkustin erilaisen maiseman läpi. Kannustan kaikkia astumaan pois mukavuusalueeltaan ja laittamaan asioita liikkeelle ottamalla avosylin vastaan kaikki tuntemattomat asiat. Näin voi integroida uuden syvemmin omaan elämäänsä. Minulla ei koskaan kuitenkaan ollut hetkeä, jolloin tunsin turvattomuutta, edes tuntiessani ahdistusta. Kunnioitan itseäni rohkeudesta sallia asioiden kehittyä uusien silmieni edessä. Kun palattuani päästin paljosta irti ollessani "sairas", ymmärsin vapauttavani paljon, tarkkailin itseäni intohimottomasti, samalla lepäsin ja koin sen, mitä kehoni vapautti, ja sallin tuntea itseni "sairaaksi".

Tietysti olen aina elänyt mukavuusalueeni ulkopuolella – työntyen aina olemaan enemmän. Tämä matka työnsi minut vanhojen odotusteni yli, ja kannustan sinua tekemään saman. Mene jonnekin, missä et ole koskaan ennen ollut, tee jotain, mitä et ole koskaan ennen tehnyt, mene omien rajojesi yli ja huomaat, että olet paljon enemmän, mitä olet sallinut itsesi olla. Tämä vaatii muuttamaan havaintoasi siitä, kuka luulet olevasi tai millä sinut on ohjelmoitu. Ole iso.

On puhuttu paljon siitä, että Maa on nyt 5D:tä. Miten voimme laittaa etiketin uuteen? Maa on moniulotteinen, kuten mekin. Väite, ettemme ole muuta kuin 5D:tä, tietenkin rajoittaa meitä. Emme ole yksiulotteinen, vaan moniulotteinen. Jokaisella meistä on kuitenkin kotiulottuvuus ja yhdistämme kotimme energiaa (valoa) itseemme ja Gaiaan kohoamalla olemaan kaikkea, kuka olemme. Kuitenkaan se, että kotimme on tietty ulottuvuus, ei merkitse, että olemme jumissa tuossa ulottuvuudessa – liitymme kaikkiin ulottuvuuksiin, kun yhdistymme toisiin auttaaksemme Gaiaa kehittymään yksiulotteisesta moniulotteiseksi. Gaia on heijastus siitä, kuka olemme. Olemme jokainen suostuneet tuomaan esiin kotiulottuvuutemme lahjat ja sekoittamaan ne toisten lahjoihin. Tämä sekoittunut kokonaisuus auttaa ankkuroimaan ykseyden, jokaisen meistä esittäessä lupaamaamme osaa. Olemme jokainen kuin palapelin pala tai aalto, joka ilmaisee yksilöllisyyttään, muttei ole koskaan erillään Äiti Merestä. Olemme kaikki Lähteen, Jumalan ilmaisumuotoja.

Kukin meistä on täysivaltainen olento. Tämä merkitsee, että olemme jokainen vastuussa kaikesta omassa elämässämme, myös kaikista tekemistämme valinnoista. Jos odotat jonkun kertovan, mitä tehdä, odotat, kunnes ryhdyt itse johonkin toimeen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tekee sokeasti jonkin valinnan tai ryhtyy johonkin toimeen pelkästään sen tekemisen vuoksi, koska se luultavasti perustuu entisiin kokemuksiin (äly). Kun parannat omaa tietoisuuttasi (Jumalatietoisuus), parannat intuitiotasi (sydämen tietäminen), ja silloin tiedät oman tietoisuutesi ja uuden "sinun" perusteella, minkä valinnan teet tai askeleen otat. Muuten ole paikallasi. Jos et usko, että olet jumalainen, tietoisuutesi pysyy erillisenä ja pienenä eikä mitään tapahdu, joten on parasta keskittyä omaan tietoisuuteesi, jotta tiedät ehdottomasti ilman epäilyä, että olet Jumalalähteen ilmaisu.

Uusi on täällä nyt. Sinun ei tarvitse etsiä todisteita siitä ulkopuoleltasi. Ne ovat sisälläsi, ja saatat huomata, että kaikki on hyvin erilaista, valintasi ovat erilaisia ja toimesi ovat erilaisia. Uutta on uusi ja laajentunut tietoisuutesi. Kun oivallat, että olet todellakin täysivaltainen olento, kukaan ei voi kontrolloida tai manipuloida sitä, mitä teet. Kyllä, kyse on vain valinnasta. Valitset, miten haluat reagoida johonkin tilanteeseen tai henkilöön. Uutta on se, miten elät sydämesi totuudesta ja lahjomattomuudesta käsin. Valitset tietoisesti, miten ajattelet ja miten projisoit itseäsi. Harmonisoit itsesi siihen energiaan, miten valitset olla.

Kun harmonisoit itsesi tällä tavalla, ilmennät juuri sen asian, jonka kanssa harmonisoit energiasi. Otat myös täyden vastuun kaikesta, mitä vedet elämääsi. Kun teet tämän, et ole elämän uhri, vaan elämän valitsija. Jos se mitä vedät puoleesi, on matalampaa värähtelyä, katso omaa tietoisuuttasi, sillä tietoisuutesi vetää sinulle erilaisia elämänmuotoja. Olet oman maailmasi luoja. Mitä haluat luoda? Mitä haluat tuntea? Sitten kun se on selvää, kaikki ajatuksiesi, tunteesi ja tekosi ovat yhteneviä tietoisuutesi kanssa etkä luo pelkästään vanhoista malleista ja uskomuksista, vaan sydämesi tietämisestä.

Kun hoivaat itseäsi meditoimalla, olemalla luonnossa tai laittamalla itsesi etusijalle (täyttäen oman kuppisi ensin), integroit sisäisen eheytesi ja tietoisuutesi laajenee näin totuuteen sinusta … olet Lähde. Olet täynnä pelkkää rakkautta. Toisia vedetään siihen valoon ja rakkauteen, mitä olet. Ole kiitollinen. Kun olet vahva sisältä, mikään ei voi harhauttaa sinua sisäisestä tietämisestäsi. 3D-kaksinaisuus ei voi keinuttaa sinua enää uneen. Jos huomaat pelkoa tulevan pintaan, päästä siitä irti ja korvaa tämä harhakuva totuudella, että olet jumalainen, olet Lähde ja olet ilmaistu Jumala. Tiedosta, että otat joka askeleen täysin tietoisena ja kokonaisena. Jos huomaat kompastuvasi, aloita uudestaan. Vei jonkin aikaa muuttaa kaikki vanhat olemistavat uusiksi (olemme nukkuneet elämien ajan). Ole kärsivällinen itsesi kanssa ja luota, että sinua opastetaan turvallisesti siihen, kuka todellisuudessa olet. Ole täysin tinkimätön, sillä jokainen valinta luo seuraavan hetken.

Mennyt päiväntasaus oli voimakas … voimakkaampi kuin mikään viime aikojen ilmiö. Päiväntasausta paransi myös kaikki se valotyö, jota monet meistä ovat tehneet, kuten myös ne monet, jotka ovat heränneet, koska me olemme olleet rohkeasti omassa voimassamme. Olemme jokainen auttaneet toisia … ei välttämättä sanoilla, vaan valinnallamme olla vahvana omassa aitoudessamme ja sitoutumisessamme olla kaikkea, kuka olemme. Tämä ei ole ollut helppoa, ja monta kertaa olemme kyseenlaistaneet, onko uusi totta, ja monta kerta olemme vetäytyneet takaisin vanhaan ja mukavaan (tai olemme halunneet vetäytyä). Kuitenkin olemme kestäneet parantamalla uskoamme ja tietoisuuttamme.

Nauran usein itselleni – entä sinä? Miten hassua ajatella, että siirtyminen rakkauteen ja valoon olisi pelkkiä sateenkaaria ja yksisarvisia – kuin jonkin taikakytkin muuttaisi meidät valo- ja värienkeliksi (käytän näitä sanoja kevyesti, koska rakastan sateenkaaria ja tiedän, että yksisarviset ovat totta ja monet meistä enkeleitä). Emme tienneet, että vaatisi suurta uutteruutta päästää irti vanhasta, jotta uusi voisi ottaa oikeutetun paikkansa sisällämme. Monet ovat kokeneet, että heidän tarkoituksensa on laitettu odottamaan, sekä tunteneet monia fyysisiä muutoksia. Älä pidä kiirettä, sillä jokainen kokemus on järjestetty vain sinua (ja minua) varten. Minulla on ollut paljon huimausta, pahoinvointia, uupumusta, nälkää/nälättömyyttä, päänsärkyä, solar plexuksen ja sydämen aktiivisuutta, eristäytymistä kun monet ovat lähteneet haluamatta olla lähelläni … Kaikki tämä on täydellistä, ja jos resonoit johonkin tästä, ole kärsivällinen, kun uusi valokehosi tekee säätöjä. Tähän luetteloon voidaan lisätä paljon, eikä se tietenkään ole täydellinen. Tiedän kuitenkin, että auttaa kovasti, kun virtaa sen kanssa, mitä on, on luonnossa, meditoi, "maattuu", tuijottaa aurinkoa ja lepää. Tee, mikä on itseä rakastavaa ja itsen hyväksyvää sinulle.

Oivalla, että kehityt ja kenties korkeaa sydäntäsi aktivoidaan. Tämä evoluutiovaihe vie rakkauden korkeampaan paikkaan – tuomitsemattomuuden tai valittamattomuuden paikkaan. On vain ykseys, jossa jokainen olento säteilee kirkkaasti rakkautena. Seuraava askel on resonoida sielutähtichakrasi kanssa (hiusrajassa, kolmannen silmän yläpuolella), jossa yhdistyt toisiin sieluihin ja ylität egopersoonallisuuden, nimilaput ja erillisyyden. Sinun ei tarvitse verrata itseäsi toisiin, tuomita heitä tai itseäsi korkeammalla tai matalammalla olevaksi – olemme kaikki yhtä ja olemme jokainen juuri siinä, mihin kuulumme. Muista, kuka olet. Kurkota ihmisyytesi yli ja tiedä, että olet tähdistä. Kehräsit ihmiskehon ilmaistaksesi Lähdettä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

22.4.2018 MUUTOKSIA

ViestiKirjoittaja hammer » 26.04.2018 12:25

MUUTOKSIA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
22.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seuraavassa on jyväsiä pohdittavaksi ja meditoitavaksi, sillä vain sinä voit tietää totuuden, riippuen siitä, missä olet omassa evoluutiossasi/ylösnousemuksessasi.

Miten vetäydyt kaksinaisuusmaailmasta – tuosta erimielisyyksien, ahneuden, karman ja kaikkien niiden asioiden maailmasta, jotka tulevat syvästä uskosta erillisyyteen? Päästä irti syvään juurtuneista uskomuksistasi, että niitä edes on, sillä Uudessa niitä ei ole. Vain päästämällä irti näistä uskomuksista voit astua Uuden porteista. Auttaa, kun näkee, että jokainen näistä vanhoista uskomuksista, on harhakuva eikä harhakuvilla ole valtaa sinuun. Sinä pidät ne elossa valittamalla ja kiinnittymällä näihin erillisyyden, vanhan matriisin aspekteihin. Sitten kun olet päästänyt irti kaikista erillisyysaspekteista, voit olla Uudessa. Miten? Pidä ajatuksesi positiivisina ja korkeina, rakasta itseäsi ja kaikkia muita, sillä olette yhtä, ja päästä irti pelosta ja tuomitsemisesta. Sinua eivät kontrolloi toiset tai se, mitä vanha maailma haluaa sinun uskovan. Sinulla on vapaa tahto olla, kuka ja mitä valitset. Uskomalla kaiken, mitä näet ja luet, viivytät vain omaa astumistasi Uuteen, sillä ellet ole vain rakkautta, Uusi pysyy ulottumattomissasi. Et voi olla vanhaa ja Uutta samanaikaisesti, ja kuitenkin olemme kaikki jatkumolla, kun päästämme irti ja integroimme Uutta sisällemme. Tee jokin valinta. Mitä päätät kokea?

Sinulla saattaa olla ohikiitäviä vilauksia Uudesta. Kuitenkin niin kauan kun uskot kaikkea ja kaikkia, et ole Uudessa, ellet käytä omaa erottelukykyä tietääksesi, mikä resonoi kanssasi ja mikä ei. Totuus sinusta on puhdas rakkaus – kaikki muu on valheellista. Kuitenkin erillinen ego roikkuu kiinni valheellisessa, harhassa. Saatat leikkiä Uudessa olemisella, kuitenkin kummassakin maailmassa oleminen aiheuttaa hajaannusta sinussa. Haluat uskoa, että olet vain rakkautta – kuitenkin saatat ihmetellä, miksi epäilet ja miksi et ohita synkempiä ajatuksiasi. Tämä on erillisyyden aspekti. Ei ole hyvää ja huonoa, meitä ja heitä, oikeaa ja väärää, jne. Nämä ovat kaikki esimerkkejä erillisyydestä. Saatat miettiä, oletko todellakin jumalainen – kuitenkin sinulla on edelleen alempia ajatuksia ja tunteita. Muista, että olemme kaikki siirtymässä. Korkeampi totuus on, että olet jumalainen. Piste. Hyväksy erillinen egosi ja anna se olla sielusi ilmaisija. Kerro sille, ettei sen tarvitse taistella tai vastustaa, sen ei tarvitse roikkua vanhassa, sen ei tarvitse tuntea erillisyyttä sieluun, sillä todellisuudessa se ei ole erillään. Vain silloin kun lasket älysi varaan, voimaannutat erillistä egoasi.

Tiedä, että kun korkean ulottuvuuden energialatauksia virtaa sinuun, ne ovat neutraaleja. Riippuu sinusta, annatko latausten voimaannuttaa positiivisuuttasi vai negatiivisuuttasi. Lataukset voimaannuttavat sitä, missä tietoisuutesi on. Niinpä jos tunnet negatiivista itsestäsi, muista ja/tai maailmasta, lataukset korostavat sitä. Jos sinulla on vain positiivisia ja rakastavia tunteita ja ajatuksia, lataukset voimaannuttavat tätä. Se riippuu sinusta. Mikä on valintasi? Kuka olet? Mitä tietoisuutta projisoit maailmaan – Uutta vai vanhaa tietoisuutta? Kun lataus tapahtuu, se tuo esiin lisää irtipäästettävää ja transformoitavaa, riippumatta siitä, onko henkilön tietoisuus positiivisessa vai negatiivisessa. Se tuo irtipäästettäväksi lisää, mikä ei ole rakkautta, ja sinkoaa ulos mukavuusalueelta. Sitten asiat muuttuvat.

Tietoisuuteen tuodaan vanhoja uskomuksia ja solumuistoja syyllisyydestä ja häpeästä. On tärkeää ottaa vastuu kaikista valinnoistaan. Lapset eivät ole uhreja, hekin valitsevat … oivaltavat he sen tai eivät. He valitsevat olosuhteet, jotka auttavat heitä kehittymään. Lapset eivät ole uhreja, he ovat sieluja. Valitsemme kaikki kokemuksia, jotka auttavat meitä kasvamaan ja kehittymään. Tuomme usein esiin, erityisesti lapsena, kokemuksia muista elämistä.

Valolataukset auttavat meitä päästämään irti näistä traumaattisista elämistä ja näin karmasta. Emme ole sidottuja mihinkään vanhoihin tarinoihin. Itse asiassa meidän tehtävämme on vapauttaa itsemme vanhoista malleista ja uskomuksista. Minua on henkilökohtaisesti opastettu lukemaan kirjoja naisista, joita on väheksytty, hyväksikäytetty ja tapettu sen vuoksi, että he ovat olleet omassa voimassaan. Tämä on ollut sieluni tapa auttaa minua päästämään irti näistä muiden elämien vanhoista malleista, kun tämä ei ole totuus minusta tai sinusta. Tiedä kuitenkin, että kaikki mitä on tapahtunut tässä elämässä tai muissa elämissä, on ollut korkeimman evoluutiomme vuoksi. Jos jatkamme edelleen jotain mallia ja tunnemme syyllisyyttä tai syytämme itseämme tai toisia jostain, se on tönäisy päästää irti ja olla rakkautta, voimakas ja vastuussa kaikesta, mitä olemme valinneet. Kaikki energia mitä tuodaan tietoiseen itseen, on tarkoitus vapauttaa ja transformoida rakkaudeksi. Meitä pyydetään katsomaan syvemmälle kaikkeen, mitä tapahtuu ja on tapahtunut, sillä siinä on viesti meille.

Silloin kun koet jonkin suuren muutoksen, kuten ihmisten lähteminen pois tai muutos liiketoiminnassa tai vauraudessa, katso syvälle löytääksesi syvemmän viestin, syvemmän totuuden. Tunne kaikkea – älä käytä älyä totuuden kertomiseen, sillä se ei voi kertoa. Jos pystyt menemään syvälle joka olosuhteeseen, vapaudut kahleista, jotka sitovat sinut vanhaan, ja olet todella vapaa. Vaikka on ollut paljon irtipäästämistä, nyt menet syvemmälle, sillä totuus on spiraali. Muutos ei ole nynnyjä varten. Se vaatii suurta vahvuutta, rohkeutta ja luottamusta. Muutos ei ole rajallinen – se kehittyy mukanasi ja tuo sinut lähemmäs ja lähemmäs Lähteenä olemista … sisäisenä Lähteenä. Olemme ruusuja. Ruusut avautuvat sisältä.

Useimmat eivät halua päästää irti harhakuvistaan. Useimmat eivät tietenkään halua tulla riisutuksi alasti, joten he roikkuvat kiinni harhakuvissaan. Jos kaikki elämässä on harhaa, mitä on jäljellä? Sinä Lähteenä on jäljellä, ja sille voit rakentaa, kuka päätät olla. Miten? Keskityt vain sieluolemukseesi ja siihen, mitä haluat tuntea. Jos haluat tuntea rauhaa, anna kaikessa olla kyse rauhasta elämässäsi. Tämä merkitsee, että annat kaikkien ajatustesi, tunteidesi ja tekojesi olla rauhaa, ilman epäilyä tai tuomitsemista, etkä valitse muuta kuin rauhaa. Jos haluat tuntea iloa, annat kaikkien ajatustesi, tunteidesi ja tekojesi olla iloa. Kun keskityt siihen, mitä haluat tuntea, kaikki mikä on vastoin sitä, tuodaan pintaan transformoimista varten. Jatkat transformoimista, kunnes jäljellä olet vain sinä – Lähde.

Muutos ei ehkä ole aivan sitä, miten kuvittelet sen, mutta se on aina, mitä tarvitaan … jos haluat oikeasti ylösnousta. Luovu odotuksistasi, millaista se on, ja virtaa sen kanssa, mitä annetaan, sillä luultavimmin se on jotain, mitä et odottanut. Kuitenkin se on jotain, mikä auttaa sinua siirtymään pois vanhasta ja mukavasta ja kehittymään.

Leiki/visualisoi, että seisot mahtavan Ozin edessä (tai jonkun jota pidät voimakkaampana ja tietävämpänä kuin sinä, kuten opas tai sielu tai opettaja). Hän sanoo: "Anna minulle jotain, mistä haluat päästää irti." Teet sen ja sitten hän sanoo: "Anna minulle jotain lisää." Tämä jatkuu, kunnes sinulla ei ole enää mitään annettavaa. Tätä sinulta pyydetään. Miltä tuntuu olla ei-mitään ja omistaa ei-mitään?! Pelottaako? Anna myös tämä. Tämä pieni harjoitus kuvaa todellista irtipäästämistä – se ei ole vain älyllinen harjoitus, vaan auttaa sinua todella päästämään irti. Täyty irtipäästämisen jälkeen jumalaisella rakkaudella, sillä olet luonut tyhjiön, joka täytyy täyttää rakkaudella.

Äly on harhaa, kuitenkin useimmat seuraavat vain älyään (joka tuntee vain entiset kokemukset) eikä sydäntään. Sydämensä seuraaminen merkitsee, että tunnustelee asioita – ei vain reagoi automaattisesti tavalla, jolla on aina reagoinut. Intuitio on sydäntä – se on tuntemista, ei ajattelemista. Aito intuitio on Uutta, sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut sinulle. Intuitio voi tuoda sinut johonkin paikkaan, kuitenkin ilman toimeen ryhtymistä homma on kesken. Teko voi olla aikomus – ei älyllinen aikomus, vaan sydämen aikomus … tunnet sen. Mitä jos ei ole aikomusta ja tunnet vain tyhjyyden? Anna sen olla ok. Luota, että sinua opastetaan – intuitio on opastuksesi.

Muuttuminen ei tapahdu hetkessä tai silloin kun ajattelet, että sen pitäisi. Ylösnousemus on jatkuva ja ääretön. Ei ole mitään tavoitetta, paitsi kehittyä. Jokainen valintasi auttaa kehittymään tai taantumaan. Kukaan ei tee tätä puolestasi. Olet yksin vastuussa omasta evoluutiostasi. Tämä vaatii sinua olemaan hereillä ja tietoinen kaikista valinnoistasi. Et voi kehittyä älyä käyttäen. Sinun täytyy tunnustella kaikki valintasi selkeyden kera. Kysy: "Auttaako tämä vaihtoehto minua kehittymään vai taantumaan?" Tunne sydänalasi joko laajentuvan tai supistuvan. Laajentuminen = kyllä. Supistuminen = ei. Tee rauhallisesti tietoinen valintasi.

Jos elämässäsi on jokin haaste, mene syvälle siihen ja tunne tuo oppiminen. Vaikka se olisi toinen ihminen, joka peilaa sinulle, minkä olet torjunut tai mitä olet vastustanut, se on tilaisuus transformoida tuo energia sisälläsi. Äly kehottaa meitä juoksemaan toiseen suuntaan – sydän kehottaa meitä olemaan kärsivällinen ja katsomaan sisältä, sillä et olisi vetänyt sitä puoleesi, jos olisit vapaa tuosta vanhasta mallista, joka luo edelleen elämässäsi. Reagointi on kieltämistä, tuomitsemista ja vastustamista. Tietoinen toiminta on olla kiinnittymättä tuohon energiaan tai olla vastustamatta sitä ja ottaa huomioon, että se mitä erillinen ego haluaa paeta, on juuri se asia, jonka sielu haluaa sinun näkevän. Vanha sanonta kuuluu: "Se pysyy, mitä vastustat." Se on totuus, sillä kun vastustat jotain, se menee suoraan takaisin alitajuntaan, jossa se luo jatkuvasti, kunnes tartut siihen ja transformoit sen rakkaudeksi.

Luota, että sinua tuetaan ja opastetaan kaikissa sydänvalinnoissasi. Jokainen sydänpohjainen valintasi auttaa kaikkia, sillä jaat automaattisesti sen, mitä olet sisällä. Värähtelysi eheyttää tai kuluttaa. Mikä on valintasi? Sain äskettäin upean yhteyden henkilöön, joka asuu muualla päin maailmaa. Nimittäin ei tarvitse olla fyysisesti läsnä rakastaakseen ja ollakseen rakastettu, sillä rakkaudella ei ole mitään rajoja tai sääntöjä. Vedät puoleesi, mitä olet, ja heijastat samaa.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron