Ingeborg Vera (thewakeupexperience.eu) Andromedalaiset

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

10.7.2017 ERITYYPPISET KAKSOISLIEKKIYHTEYDET

ViestiKirjoittaja hammer » 13.07.2017 18:23

ERITYYPPISET KAKSOISLIEKKIYHTEYDET

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
10.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen hyvin kiitollinen, että löydätte audioversion suurimmasta osasta blogejani Youtube-kanavasta Higher Self (https://www.youtube.com/user/getbuzy1).

Huom. En kirjoita enää paljon kaksoisliekeistä, koska en halua ihmisten takertuvan tiettyyn nimikkeeseen ja jumittavan romanttisessa haaveessa tai ajatuksessa, että jälleenyhdistyminen on yhtä kun suhde. Se on paljon muutakin. Minulle koko prosessissa on kyse ykseydestä ja löytämisestä takaisin sisäiseen totuuteen ja vapauteen. Vasta sitten kun kaikki pelko, joka perustuu kaavoihin, kaikki läheisriippuvuus, kaikki tarvitsevuus ja kaikki odotukset on energeettisesti puhdistettu kaikista kehoistamme ja on saavutettu maskuliinisuuden ja feminiinisyyden täydellinen tasapaino, kosmiset kumppanit voivat tulla yhteen kanssaluomaan ja palvelemaan suurempaa hyvää ja osallistumaan uuden Maan rakentamiseen. Lyhyesti sanottuna: ego on poissa. Tämä artikkeli ei tuomitse tai vertaa tai syytä millään tavalla – kaikki ovat tärkeitä ja palvelevat erityistarkoitusta. Se on kirjoitettu tarkoituksena auttaa saamaan laajempaa ymmärrystä siitä, miksi näiden yhteyksien fyysinen ilmentyminen voi erota siitä huolimatta, että sama energetiikka on pelissä.

Ihmiset jotka käyvät läpi kaksoisliekkikokemusta, ovat usein hämmentyneitä, koska on erittäin paljon erilaista infoa ja hyvin monet kaksosparit jakavat eri opetuksia ja totuuksia. Informaatioviidakon läpikäyminen voi olla hyvin haastavaa. Lisäksi monet vertaavat omaa matkaansa niiden eri kaksoisliekkiparien tarinoihin, jotka ovat näyttäneet selviytyvän "alokasleiristä". Silti kaikkien niiden täytyy vielä käsitellä ylösnousemushaasteet riippumatta siitä, onko jälleenyhdistyminen fyysistä vai ei. Tämän ymmärtämiseksi paremmin, tässä on yleiskatsaus erityyppisistä yhteyksistä. Tässä artikkelissa keskitymme niihin, joiden kumpikin "puolikas" on inkarnoituneena samaan aikaan.

Ennen kuin katsotaan lähemmin noita eroavuuksia, on myös tärkeää korostaa, että eri parit ovat ennen inkarnoitumistaan ilmoittautuneet erilaisiin tehtäviin. Kaikki ovat juuri siinä, missä heidän pitäisi olla omassa prosessissaan, joten vertailu on melko haitallista. Meitä kaikkia pyydetään kehittämään luottamusta ja sisäistä tietämistä siinä, että kaikki tapahtuu täsmälleen jumalaisen tahdon mukaisesti ja kaikkien osallisten parhaaksi lopputulokseksi. Parit voivat olla fyysisessä jälleenyhdistymisessä ilman, että ovat saavuttaneet täyden tasapainon energeettisesti. Tämän tyyppiset yhteydet ovat tavallisesti hyvin haastavia ja kuluttavia pareille ja vaativat jatkuvaa keskittymistä yhteyden tasapainottamiseen niiden kahden olennon välillä, jotka eivät ole vielä tasapainossa yksilöinä.

Tässä ovat erilaiset pääyhteystyypit.

Ei lainkaan erovaihetta

Tämä on kaikkein harvinaisin yhteys, kun se on erittäin uuvuttava ja haastava kummallekin kumppanille. Siitä voimakkaasta energeettisestä vetovoimasta huolimatta jota aiheuttaa feminiini- ja maskuliinienergian epätasapaino ja 3D-ehdollistuminen ja -pelko, pari päättää pysyä yhdessä, useimmiten heillä on lapsia ja he käsittelevät prosessin yhdessä. Nämä parit eivät tiedä usein vuosiin tai jopa vuosikymmeniin, mitä he kokevat ja miksi heidän suhteensa on niin haastava ja uuvuttava siitä valtavasta rakkaudesta huolimatta, jota he tuntevat toisiaan kohtaan. Kaikki heidän energiansa kuluu tasapainon säilyttämiseen jotenkin, kun he eivät ymmärrä, että kyse on tasapainon löytämisestä itsessään ensin.

Heillä on niin kiire omien juttujensa kanssa, etteivät he osallistu paljon sosiaalisiin aktiviteetteihin. Heidän henkinen puolensa pysyy piilossa pitkään. Usein vuosien ja vuosien kamppailun jälkeen, runsaamman feminiinienergian kantaja (mikä ei perustu sukupuoleen) törmää informaatioon kaksoisliekeistä ja ymmärtää aivan yhtäkkiä. Monet näistä pareista eivät ole vielä saavuttaneet energeettistä jälleenyhdistymistilaa, vaikka ovat olleet pitkään fyysisesti yhdessä. He ovat yrittäneet saada tämän yhteyden toimimaan vanhojen suhdemallien perusteella, jotka eivät sovi siihen hyvin korkeaan taajuuteen, jonka kaksoset jakavat.

Nämä parit ovat inkarnoituneet ja valinneet tämän polun näyttääkseen monille muille, jotka käyvät läpi tätä prosessia, että fyysinen eroaminen on siunaus ja se pitäisi toivottaa tervetulleeksi. He auttavat ihmisiä ymmärtämään, että hiljaisuus auttaa kumpaakin kumppania keskittymään itseensä ja rakentamaan omaa vahvuuttaan ja sisäistä tasapainoaan.

Sitten kun he ovat löytäneet oman tasapainonsa, he voivat työstää tätä yhteyttä täysin eri tavalla ja lopulta saavuttaa energeettisen ja sitten fyysisen jälleenyhdistymisen, joka perustuu vapauteen, aitouteen ja luottamukseen. Heidän uusi yhteytensä on täysin erilainen kuin heidän aiemmat kokemuksensa. Tuolloin he alkavat todella kehittää lahjojaan ja taitojaan täysin uudella tavalla ja koskettaa energiallaan ihmisten ydintä.

Varhainen jälleenyhdistyminen lyhyen erillisyyden jälkeen

On melko paljon kaksospareja, jotka jakavat myös julkisesti oman kokemuksensa eroprosessin läpikäynnistä ja yhdistymisen saavuttamisesta. Useimmat näistä pareista elävät yhdessä, mutta eivät täysin energeettisessä jälleenyhdistymisessä (joka on yhtä kuin täysi energeettinen tasapaino kaiken olevaisen kanssa, mikä on yhtä kuin ykseys). Heillä on edelleen paljon soutamista ja huopaamista ja päivittäisiä kamppailuja, kun energia ei ole tasapainossa niin, kuin pitäisi. Monet ovat puhdistaneet suurimman osan suhteeseen liittyvistä uskomukistaan ja kaavoistaan ja kuitenkin yltäkylläisyys- tai terveysaiheet esittävät edelleen merkittävää roolia.

Heillä on useimmiten vaikeuksia olla fyysisesti erossa toisistaan ja heillä on suuria läheisriippuvuustunteita, erityisesti toisen ollessa poissa. Tästä syystä heistä usein tuntuu, että heidän tehtävänsä voidaan toteuttaa vain yhdessä. Usein on edelleen paljon henkisiä egojuttuja selvitettävänä. Näitä pareja täytyy arvostaa kovasti, kun he pystyvät tässä tilassa tavallisesti monta vuotta auttaakseen monia menemään tästä prosessista läpi, kun nämä kulkevat tietystä energiaportista. Kun ihmiset siirtyvät eteenpäin heidän luotaan opittuaan, että tulee lisää, nämä parit pystyvät tärkeänä tiennäyttäjänä tuolla taajuustasolla. He uhraavat oman ylösnousemuksensa palvellakseen monia muita tiellään.

Ollaan yhdessä ja erotaan, ollaan yhdessä ja erotaan

On myös hyvin paljon pareja, jotka tulevat yhteen ja eroavat taas käydessään läpi draama- ja pelkojaksoja. He eivät voi olla toistensa kanssa eivätkä ilman toisiaan. Tuloksena on intensiivistä yhteenkuuluvuudentunnetta jonkin aikaa ja siihen sisältyy usein myös fyysisiä kokemuksia, ja sitten suhde taas katkeaa ja käydään läpi pidempiä tai lyhyempiä erojaksoja. He oppivat kulkiessaan, että tasapainottuminen on välttämätöntä.

Aiempien yhteystyyppien lailla heidänkin energiastaan menee pääosa yhteyden säilyttämiseen ja yritykseen löytää ulkoinen tasapaino ennen sisäistä, mikä voi pitkittää tuota prosessia ja kaavaa. Silti nämä parit käyttävät erovaiheet itsensä ja oman aitoutensa löytämiseen. He kehittävät tuolloin omaa elämäänsä ja tehtäväänsä enemmän ja enemmän, saavuttaakseen vapautensa ja löytääkseen tarkoituksensa. Niinpä joka kerta palatessaan taas yhteen, he käyttävät tätä yhdistymistä niiden toistensa seuraavien nappuloiden painelemiseen, jotka täytyy selvittää, kunnes kaikki tiellä oleva on poissa ja aito fyysinen jälleenyhdistyminen tulee mahdolliseksi.

Erillisyys ja vain ystävyys, kunnes kaikki on selvitetty

Tämän tyyppinen yhteys tuntuu vaikeimmalta alkuun, mutta osoittautuu lopulta tasaisimmaksi. Nämä parit ovat päättäneet olla tulematta yhteen fyysisesti, ennen kuin täysi energeettinen jälleenyhdistyminen (eli ensin sisäisen energiatasapaino ja sitten energiatasapaino tässä yhteydessä) saavutetaan. Tästä syystä näillä pareilla on pitkiä erojaksoja, jolloin heillä on tuskin mitään kontaktia, ja he tulevat takaisin yhteen vain silloin, kun täytyy työntyä seuraavalle irtipäästämis- ja puhdistumistasolle.

Vaikka feminiiniosa usein näkee jo hyvin selvästi, mikä tämä yhteys todella on, maskuliiniosa pysyy "unessa" pidempään. Sitten kun he ovat taas kosketuksessa, maskuliiniosa määrittelee usein tämän yhteyden vain ystävyydeksi, koska hän ei tunne yhteyttä samalla tavalla niin pitkään, kun hänen sydänkeskuksensa on kiinni suurimman osan ajasta. Näissä yhteyksissä bipolaarisuus on suurta, ja feminiiniosalla on usein tunne, että hän on tekemisissä kahden persoonan kanssa (kumppanin 3D- ja 5D-osa, jotka eivät tunne tai muista toisiaan). Tämä saa varsinkin aiemmissa vaiheissa hänet hämmentymään täysin, kun sanat ja teot eroavat usein kovasti. Vaikka ihmisperspektiivistä näyttää hyvin loukkaavalta olla erossa ja kuulla ystävyyspuhetta, energiaperspektiivistä nämä parit käyvät hyvin jäsentyneesti ja keskittyneesti läpi omia juttujaan, tietäen alitajuisesti, että tämä on nopein tapa löytää tie takaisin tasapainoon, onnellisuuteen ja iloon. He löytävät sisäisen tasapainon ennen keskinäisen energian tasapainottamista. He löytävät vapautensa, aitoutensa ja yksilölliset taitonsa ja lahjansa ja rakentavat elämää ensin omillaan, mikä tekee loppujen lopuksi energeettisestä ja fyysisestä jälleenyhdistymisestä helpompaa, kun energia ohjataan itseen ensin.

Henkinen yhteys ensin

On myös kaksosia, jotka kokevat intensiivisen yhteyden ainoastaan eetterissä, ilman fyysistä kohtaamista. Energeettiset kokemukset ovat paljon intensiivisempiä kuin niillä, jotka ovat tavanneet fyysisesti. Näin tilanne on usein julkkiskaksosilla, joissa ei-julkkis tunnistaa ensin kumppanin. Hän tekee kaiken puhdistamisen ja selvittämisen energiatasolla, kunnes on valmis ensimmäiseen fyysiseen tapaamiseen aktivoidakseen kumppanin menemään omaan tasapainottumis- ja puhdistumisprosessiinsa. Nämä yhteydet ovat haastavimpia omaan intuitioon luottamisen kannalta, koska ei-julkkiskaksonen julistetaan usein täysin hulluksi ja toivottomaksi ollessaan rakastunut kuuluisaan ihmiseen.

Erillisyys eikä jälleenyhdistymistä

On myös pareja, jotka eivät onnistu jälleenyhdistymään, koska he ovat liian jumissa 3D-uskomusmalleissa ja -peloissa. Pitämällä kiinni niistä he jatkavat samojen spiraalien kulkemista, kokien kiintymisestä ja tarvitsevuudesta aiheutuvaa tuskaa. Nämä matalat pelkotaajuudet pitävät nämä kaksi erillään energeettisesti. Näitä pareja on kuitenkin vähemmän ja vähemmän, kun planeetan taajuudet nousevat ja tukevat parien heräämistä ja transformoitumista.

Siis katsottaessa kaikkia näitä yhteystyyppejä, voidaan nähdä, että energiadynamiikka on aina sama. Yhteydet ovat uuvuttavia ja voimat vieviä silloin, kun yksilöissä itsessään ja kumppanien välillä ei ole tasapainoa. Todellinen energeettinen ja fyysinen jälleenyhdistyminen ilman sydänsuruja sekä soutamista ja huopaamista, on mahdollinen vasta sitten, kun yksilöt ovat tasapainottaneet itsensä täysin, vapautuneet kaikesta ehdollistumisesta ja löytäneet todellisen ydinolemuksensa ja itserakkautensa, ja kun ego on transformoitunut täysin vapaaksi hengeksi. Planeetan energiat sallivat nyt enemmän ja enemmän tämän tapahtua. Silti jokaisen yksilön täytyy käydä läpi tämä yksin ja puhdistaa tietoisesti kaikki matalat pelkotaajuudet mentaali-, tunne- ja fyysisestä kehosta – riippumatta siitä, onko hän kosketuksessa kumppaniinsa ja elää tämän kanssa vai ei.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

24.7.2017 YRITTÄMINEN VS. SALLIMINEN – VIRRAN MUKANA KULKEMI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.07.2017 10:57

YRITTÄMINEN VS. SALLIMINEN – VIRRAN MUKANA KULKEMINEN



Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

24.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Olen hyvin kiitollinen, että löydätte audioversion suurimmasta osasta blogejani Youtube-kanavasta Higher Self.



Voi hyvänen aika … nämä viime ajat ovat olleet todella jotain. On vaikeaa edes ilmaista sanoin, mitä tapahtuu, koska asiat liikkuvat ja muuttuvat hyvin nopeasti. Lineaarinen aikakäsitys häviää enemmän ja enemmän, ja siirrymme elämään hetkestä toiseen. Oivallamme, ettei vastauksia voi löytää ulkopuolelta, vaan ainoastaan sisältä, ja että meidän täytyy omistaa prosessimme, tekemättä itseämme riippuvaiseksi toisista ihmisistä. Ja tulee selväksi, ettemme siirry fyysisen kehon yläpuolelle, kun ylösnousemme. Ei, vaan muutamme vanhoja malleja ja transformoimme fyysisen kehomme sen täydelliseksi ruumiillistamiseksi, mikä haluaa tulla ilmaistuksi ja luoduksi kauttamme. Olemme nyt löytämässä tiemme aitoon sielun, mielen ja keho harmoniaan elääksemme universaalin energiarytmin mukaan. Kun olemme täysin harmoniassa ja ruumiillistunut, menemme täysin virran mukana.



Mitä tämä siis merkitsee? Paras tapa ymmärtää, mitä muutosta käymme läpi – riippumatta tasosta tai tilanteesta – on ymmärtää yrittämisen ja sallimisen ero. Vanhassa toimintamallissamme joka perustuu puutteeseen, epäluottamukseen ja pelkoon, meille on opetettu, että meidän täytyy yrittää kovemmin, taistella asioiden puolesta, ponnistella tavoitteiden saavuttamiseksi ja kontrolloida ja manipuloida ihmisiä, tilanteita ja prosesseja tietyn lopputuloksen saamiseksi. Olemme ehdollisia. YRITAMME. Toisaalta uusi toimintamalli perustuu yltäkylläisyyteen, luottamukseen ja rakkauteen. Tässä asiat tapahtuvat meille taianomaisesti ja ponnistelematta ja meille annetaan aina, mitä tarvitsemme ja haluamme sydämestämme. Tässä meillä on syvä sisäinen tietämys, että kaikki tapahtuu tarkoituksesta ja kaikkien osallisten korkeimmaksi parhaaksi. Olemme avoimia ja vastaanottavia ja ryhdymme toimeen, kun se tuntuu oikealta, odottamatta tiettyä tulosta. Olemme ehdottomia. SALLIMME.



Kuulostaa upealta? Kyllä! Mutta miten siihen pääsee?



Vanha new age ja uusi



Sukelletaanpa vähän syvemmälle siihen ja katsotaan "vanhan new agen" opetuksia ja uutta intuitiivista tietämistä ruumiillistumisen ja harmonian kautta. Usein emme edes tiedosta sitä, että henkisellä matkalla ollessa etsimme edelleen herpaantumatta vastauksia ja teemme itsestämme riippuvaisen toisten ihmisten, gurujen ja opettajien viisaudesta. Ilmoittaudumme webinaariin, retriititin ja kurssille toisensa jälkeen, saadaksemme lisää oivalluksia ja oppiaksemme lisää menetelmiä. Menemme tulkintoihin kuullaksemme lisää tietystä tilanteesta ja menemme entisen elämän regressioon ymmärtääksemme paremmin, mistä tuskamme ja pelkomme tulevat.



Ponnistelemme siinä, koska mielemme haluaa ymmärtää, mitä meille tapahtuu. Olemme fokusoitunut ja sulkeutunut. Ja vielä enemmän se haluaa löytää sen ihmisen tai tilanteen, jota syyttää, eli kokemuksemme ydinsyyn. Yritämme kovemmin, luemme enemmän ja meille saattaa tulla pakkomielle tai riippuvuus tiettyihin menetelmiin, rituaaleihin ja opetuksiin. Joskus tunnemme paremmuutta, luulemme tietävämme kaiken ja meidän täytyy vakuuttaa muut – joskus tunnemme alemmuutta, emme koskaan tiedä tarpeeksi. Ja … tämä jatkuu niin kauan, kun annamme egomielemme (vaikka se on nyt transformoitunut henkiseksi egoksi) pysyä ohjaksissa. Ego ei luota tuohon prosessiin, se haluaa vastauksia. Se yrittää löytää SEN ratkaisun. SEN parannusmenetelmän. Se luulee, että meidän täytyy saavuttaa jokin tunteaksemme vihdoinkin rauhaa. Ja tämän myötä se tuntee edelleen puutetta, ettei ole kokonainen. Tämä sekä kaikki etsiminen ja kaikki häiriötekijät johtavat meidät pois sieltä, mistä todella löydämme eheyden. Sydämestä, intuitiosta ja nyt-hetkestä.



Harmonia ja ruumiillistuminen ovat avain



Kyllä, astrologia, numerologia, arkkienkelien ja maan ulkopuolisten kanavoinnit jne. voivat antaa meille mielenrauhaa jonkin aikaa. Mutta emme pyri siihen. Pyrimme mielettömyyden tilaan: terve asioiden tulkitsemattomuuden tila. Pyrimme täyden ruumiillistumisen tilaan, jossa tunnemme totuuden sisällä, tarvitsematta vahvistusta ulkopuolelta. Tämä on egomielen perimmäistä transformoitumista vapaaksi hengeksi. Mieli joka on täysin yhdistynyt yhteen mieleen/ykseystietoisuuteen.



Totuutemme ja ydinolemuksemme tulee aina sisältä. Niin kauan kun tarvitsemme ulkopuolista opastusta, olemme edelleen kiinnittymistilassa, joka on pelkoa. Sitä on vaikea tunnistaa ja myöntää itselleen. Sitten kun teemme tämän ja käsittelemme sen, saavutamme todellisen vapauden. Saavutamme perimmäisen luottamuksen. Saavutamme perimmäisen aitouden. Saavutamme itserakkauden. Saavutamme Lähteen. Mitä lähemmäs tulemme itserakkautta, sitä lähemmäs tulemme Jumalaa/Lähdettä, koska Jumala ei ole ulkopuolinen voima. Ei, vaan Jumala toimii kauttamme. Olemme Jumalan ilmaisumuoto fyysisessä muodossa.



Perimmäinen itserakkaus merkitsee itsemme hyväksymistä täydelliseksi kaikin tavoin. Henkisesti, mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. Sitten kun olemme täysin ruumiillistaneet itserakkauden kaikilla tasoilla, olemme vapaa. Luomme täysin uuden todellisuuden, joka perustuu siihen uuteen värähtelyyn, jossa nyt toimimme. Ehdottomaan rakkausvärähtelyyn. Aito ehdoton rakkaus on mahdollista vain pelon ja kaikkien niiden asioiden poissaollessa, joita tulee sen mukana: odotukset, tarve kontrolloida tietty lopputulos, tuomitseminen, syyttely ja kaksinaisuus.



Ja kaikki tämä voidaan saavuttaa vain sallimalla. Löytämällä täydellinen kiintymättömyys. Meidän täytyy menettää kaikki ja päästää irti kaikesta, mikä meissä ei ole aitoa, ja tähän usein sisältyy juuret, ihmiset, ravinto, työ, tietty elämäntyyli, terveys jne. Mitä enemmän vastustamme, sitä vaikeammaksi tulee ja ilmennämme ja luomme tilanteita, jotka pakottavat meidät murtumaan ja jotka pakottavat meidät lopettamaan yrittämisen ja aloittamaan sallimisen.



Salliminen on perimmäistä antautumista universaaliin virtaan. Sillä hetkellä kun oivallamme, että tämä virta halua toimia ja tulla ilmaistuksi kauttamme, kaikki mikä estää sen, näytetään meille. Omat epäilymme, pelkomme ja epäluottamuksemme heijastetaan meille takaisin. Mitä enemmän menemme harmoniaan tämän virran kanssa ja ruumiillistamme sen, sitä nopeammin kokemuksemme ja todellisuutemme voi muuttua. Ja tämä merkitsee pelkojen kohtaamista, tuskan kohtaamista ja menemistä suoraan siihen. Sen tuntemista viimeistä kertaa tietoisesti kiitollisuuden ja myötätunnon kera, jotta se voidaan muuntaa.



Salliminen merkitsee myös sen energian sallimista olla, mitä koemme tuolla hetkellä – kiinnittymättä. Egomieli haluaa aina lisätä tarinan tai tulkinnan siihen saadakseen siitä tolkkua rationaalisesti. Mitä enemmän opimme olemaan kuuntelematta tarinoita ja näkemään, mitä energia todellisuudessa on, sitä helpommaksi sen muuttaminen tulee. Se on vain energiaa, joka haluaa transformoitua. Ei tarvita tarinankerrontaa, vastausta kysymykseen "miksi", koska sitten kun olet muuttunut, et enää edes ymmärrä, miksi ylipäätään olit niin kiinni siinä. Sillä ei ole enää merkitystä sinulle. Olet muuttanut kaavan, joten menneisyydestä tulee irrelevantti, kuten myös tulevaisuudesta. Kaikki mitä on, on nyt.



Salliminen ja antautuminen eivät merkitse odottamisen ja passiivisuuden tilaa. Se olisi vain yksi pelon ja epäluottamuksen ilmaisumuoto. Yksi yrittämisen muoto: yritys odottaa vain tämän loppumista. Ei … vaan salliminen merkitsee sen tuntemista, mitä energiaimpulssi kehottaa sinua tekemään. Siinä on kyse universaalin energiakielen oppimisesta. Ja sen voi vain tuntea, ei puhua. Opimme tuntemaan, milloin on aika olla aktiivinen ja milloin passiivinen. Milloin on aika antaa, milloin vastaanottaa. Opimme tasapainottamaan täysin maskuliini- ja feminiinienergiat sisällä. Salliminen ei myöskään merkitse, että täytyy tehdä kaikki yksin. Se merkitsee, ettei anna voimaansa toisille. Tuen pyytäminen on osa sitä ykseyttä, jota opettelemme nyt. Ja kuitenkin tämä on erilainen muoto, kun löydämme tasapainon läheisriippuvuuden ja itsenäisyyden välillä – terveen tavan olla toisistaan riippuvainen.



Virran tuntemiseen tarvitaan fyysinen keho



Virran mukana kulkeminen ja sen kokeminen on mahdollista vain fyysisessä elämässä. Jos leijuisimme vain energiapisarana, emme pystyisi koskettamaan, näkemään, tuntemaan, kuulemaan, maistamaan tai haistamaan mitään. On laajalle levinnyt väärinkäsitys, että nousemme kehon yläpuolelle ylösnoustessamme. Ei, koska se ottaisi pois aistimukset ja kokemisen. Teemme heräämisprosessimme aikana ainoastaan myrkynpoistoa. Poistamme kaiken kiintymysmyrkyn voidaksemme vain nauttia niin kauan, kun se on olemassa, ilman tarvetta jonkin puuttumisen vuoksi. Emme nouse kehomme yläpuolelle ylösnoustessamme – nousemme kaksinaisuuden yläpuolelle.



Niinpä riippumatta siitä, mitä kokemusta tai ongelmaa tai tilannetta käyt läpi, pohdi aina: valitsenko pelon vai rakkauden, epäilenkö vai luotan, näenkö puutetta vai yltäkylläisyyttä, olenko ehdollinen vai ehdoton, YRITÄNKÖ VAI SALLINKO.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

15.8.2017 HYVÄSTI LINEAARINEN AIKA – PALUU YKSEYSTIETOISUUTE

ViestiKirjoittaja hammer » 15.08.2017 22:36

HYVÄSTI LINEAARINEN AIKA – PALUU YKSEYSTIETOISUUTEEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
15.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme aikajanajakautumisen ja todellisuusmuutoksen keskellä. Vanhat aikajanat romahtavat, eikä ole tietä takaisin. Samalla kun varhaisomaksujat tuntevat edelleen valtavia muutoksia kahden todellisuuden sekä pelon ja rakkauden välillä, ensiliikkujat astuvat nyt enemmän ja enemmän energeettiseen olemistilaan, jota kutsutaan nollapisteeksi. Paikka jossa he vain tarkkailevat, sallivat ja liikkuvat energiavirran mukana, kietoutumatta yhtään vanhan toimintamallin draamaan, tarinoihin ja harhakuviin. Astumme näihin pisteisiin vähän ennen suuria energiamuutoksia – yksilöinä ja kollektiivisesti.

Olemme saavuttaneet nyt kriittisen massan. Ihmismäärän joka on käynyt läpi heräämisprosessinsa ja ankkuroitunut korkeammille taajuustasoille. Kriittisen massan jonka heijastevaikutus saa aikaan ihmiskollektiivin suuren heräämisen. Evoluution polariteettitietoisuudesta takaisin ykseystietoisuuteen.

Siirtyminen ei ole helppoa. Siirtyminen merkitsee irtipäästämistä monista asioista ja ihmisistä, joihin olemme kiintyneet. Ja kiintyminen ei kuitenkaan ole luonnollinen olotila. Se on egorakenne. Aivan kuten lineaarinen aika on. Kehitimme nämä rakenteet kokeaksemme mahdollisimman tasapainotonta elämää. Kokeilu sen näkemiseksi, miten pitkälle voisimme liikkua kollektiivisesta keskuksestamme. Ykseydestä. Ykseystietoisuudesta. Alkuperästämme. Kaiken olevaisen Lähteestä. Ihmisorganismi menetti kollektiivisesti muistinsa ja kehitti lineaarisen aikakäsityksen, antamaan pelolle keinotekoisen tilan olla olemassa. Sitten pelon aikaansaamiseksi oli tarpeellista katkaista tietoinen energiayhteys Henkeen/Lähteeseen (mikä aiheutti muistinmenetyksen) ja vetää pois feminiinienergia, mikä loi tarvittavan epätasapainon. Yksinään maskuliininen energia koki erillisyyden, puutteen ja pimeyden ilman tasapainottavaa vastinetta. Pelon energiataajuus oli luotu. Se oli hedelmällinen maaperä egomielen kehittymiselle ja kasvamiselle ja sen myötä kaksinaisuusilluusiolle.

Lisäksi näiden käsitteiden perusteella kehittyi egorakenteita: yksinäisyys, vaara, tarve selviytyä, tarve olla parempi kuin muut jne. Kaikki nämä tarvittiin luomaan se illuusio, jota ihmiskunta on kokenut aioneita (vaikka myös se on harhakuva, koska lineaarista aikaa ei ole). Ihmiskunta loi omia autoimmuunisairauksia ja taisteli itseään vastan siirtyäkseen kauemmas ja kauemmas tasapainosta eläessään tässä harhassa. Nyt kun olemme saavuttaneet kaukaisimman pisteen tuosta kollektiivin sisäisestä tasapainosta, ennen kuin tuhosimme ihmisorganismin täysin, oli aika lopettaa tuo kokeilu.

Lineaarisen ajan ja egon rakenne

Nyt kun olemme enemmän ja enemmän muodostaneet taas tietoisen yhteytemme Lähteeseen/kaikkeen olevaiseen ja olemme keksineet uudestaan kypsän feminiinienergian, astuimme nolla-alueelle, jossa koemme lineaarisen aikarakenteen hajoamisen. Ja tämä merkitsee, että ne jotka kokevat sen, transformoivat egon viimeiset osat. Ja sen myötä palaa kypsä maskuliinisuus, tekemisen energia, ilmentäminen ilman mitään kontrollointitarvetta.

Ego ei voi olla nyt-hetkessä. Paikassa jossa ei ole lineaarista aikaa. Ego tarvitsee aina keinotekoisen lineaarisen ajan paikan suojelemaan harhakuviaan. Nyt kuin tämä paikka putoaa pois, pelolla ei ole hedelmällistä maaperää. Muistamme nyt riittävästi ollaksemme uskomatta enää näitä keinotekoisia ohjelmia. Emme pysty edes samaistumaan kaikkeen ihmisdraamaan ja kaikkiin tarinoihin, kun voimme nähdä suoraan harhan läpi. Se tuntuu valkoiselta kohinalta, radiotaajuudelta jota emme pysty enää vastaanottamaan.

Huomaamme, että olemme täysin nollapistekentässä tai nyt-hetkessä, kun epävarmuus ei enää järkytä meitä. Se on todellakin luonnollinen olotilamme. Emme pysty luomaan odotuksia, kärsimättömyyttä, kontrollia, epäluottamusta, ehtoja … koska ne tarvitsevat konkreettisen viitekohdan tulevaisuudesta. Voimme olla vain ehdoton, luottava ja avoin sille, mitä tulee, tietäen, että se on täysin virrassa. Ihmisen keinotekoisissa rakenteissa, kuten aikataulut, tapaamiset ja päivittäiset rutiinit, on mahdotonta pysyä, kun ne eivät ole synkronissa universaalin virran kanssa. Kun lineaarinen aika putoaa pois, saamme automaattisesti päästyn suurempaan kuvaan. Harmonisoidumme ykseystietoisuuteen ja muistamme enemmän ja enemmän ydinolemuksestamme ja totuudestamme.

Tiedämme aivan yhtäkkiä asioita, joita emme tienneet aiemmin. Näemme ja ymmärrämme tämän kaiken yhdistävän energiakentän ja sen, miten inkarnoidumme kokemuksiin fyysisyydessä. Muodostamme taas pyhän kolminaisuuden. Ja sen myötä hengen, sielun ja kehon ruumiillistumisen. Kaikki tapahtuu kerralla nyt-hetkessä, kun kaikki mahdollisuudet ovat käytössä aina. Lineaarinen aika auttoi luomaan illuusion, että oli peräkkäisyyttä ja sen myötä muistoja – se auttoi pitämään pelkoprojektiot hengissä. "Mutta entä entisten elämien muistot?" egomieli saattaa kysyä. Valitsemme vain yhden kokemuksen tai rinnakkaiskokemuksia fyysisessä elämässä. Riippuen siitä, minne viritymme tietoisuudessamme, saamme väläyksiä informaatiosta, joka tuntuu entisen elämän muistolta, vaikka se on vain rinnakkaistodellisuus, johon päätämme yhdistyä.

Ne jotka ovat keskellä tätä siirtymää, saavat enemmän ja enemmän sen kokemuksen, että myös se mitä tapahtui eilen, tuntuu entisen elämän muistolta. Totuus on, että luomme jokaisen hetken alusta – mikään ei ole kiinteää. Kun meistä tulee taas moniulotteinen, mikä tahansa on mahdollista.

Moniulotteisuus

Moniulotteisuus on superhämmentävää, mutta myös hauskaa kokea. Koska luomme uudelleen hetkestä toiseen, pystymme muuttamaan todellisuuttamme hyvin helposti. Viidennen ja ylempien ulottuvuuksien energiataajuustasolta voimme päästä käsiksi kaikkiin rinnakkaisiin aikajanoihin ja todellisuuksiin. Ja valitsemme hetkestä toiseen yhdistymispisteen/pisteet kaikkien mahdollisuuksien kenttään. Ja voimme muuttaa sitä halutessamme sitten, kun olemme täysin harmoniassa. Niinpä hyvin usein silloin kun emme ole vielä täysin vakaa ja ankkuroitunut yhteen taajuuteen, meidän täytyy käsitellä myös toisten ihmisten moniulotteisia versioita. Esimerkiksi jonkun ihmisen 3D- ja 5D-itse. Ne tuntuvat täysin bipolaarisilta, eivät muista, mitä ovat sanoneet aiemmin, tai sanovat täysin vastakkaista.

Mandela-ilmiö on juuri tätä. Vaihdamme eri todellisuuksien välillä – kollektiivisesti ja yksilöinä – ja muistamme asiat eri tavalla, kuin ne ovat nykyisellä aikajanallamme, johon päätämme yhdistyä. Rajoittunut ja pelon ajama egomielemme ei pystynyt ymmärtämään mitään tästä. Vasta nyt nousemme täysin sen yli vapaaseen henkimieleen. Mieli joka on yhdistynyt kaikkeen olevaiseen, pystyy yhdistelemään asioita ja keksii upeita ideoita aikomusten asettamiseen: kaiken luomisen perusta. Nyt kun kypsä maskuliinisuus on takaisin ja se tasapainottuu sisällämme kypsän feminiinisyyden kanssa, olemme asettaneet perustan luomiselle toisten kanssa. Olemme takaisin sisäisessä ehdottomassa rakkauskentässä.

Ruumiillistuminen

Voidaksemme luoda meidän täytyy kyetä ruumiillistamaan yhteytemme Lähteeseen (avoin sydänkeskus) ja ykseystietoisuuteen (kypsä mieli) fyysiseen astiamme (kehittynyt keho). Tarvitsemme fyysisen olemassaolon kyetäksemme luomaan. Fyysinen kehomme antaa meidän seurata niitä energiaimpulsseja, joita saamme universaalista virrasta. Mielen aikomus saa aikaan sydämen tunteen, mikä asettaa sen energiavärähtelyn, jota lähetämme kenttään. Synkronoidumme kentän yhteensopivien taajuuksien kanssa (ihmiset, tilanteet …) ja värähtelemme, ja se luo ulkoisen todellisuutemme. Mitä enemmän opimme lukemaan ja "puhumaan" energiaa (tuntemalla sitä), sitä enemmän pystymme seuraamaan niitä luonnollisia impulsseja, joita vastaanotamme jatkuvasti fyysisellä kehollamme – intuitio. Syvä tietäminen, että tämä meidän täytyy tehdä seuraavasi, koska se tuntuu oikealta – riippumatta siitä, mitä rationaalisella mielellä ehkä on sanottavaa siitä suojellakseen meitä. Sitten kun olemme ruumiillistaneet kypsän feminiinisyyden ja kypsän maskuliinisuuden tasapainon, olemme valmis seuraavaan vaiheeseen: kanssaluominen.

Seuraava vaihe: kanssaluominen

Aivan kuten organismin solut järjestyvät pareiksi työskentelemään yhdessä luodakseen jotain, tulemme enemmän ja enemmän yhteen samanmielisten ja samansydämisten ihmisten kanssa, jotka ovat löytäneet sisäisen tasapainonsa. Tätä tapahtuu kaikilla elämän alueilla: ystävyys, "suhteet" (paljon enemmän nyt vapauteen perustuvaa yhteenkuuluvuutta), työ ja kaikenlainen toiminta. Ensin tunnemme pääasiassa vetoa kanssaluoda pareina – heimomme jäseniä, joita olemme tavanneet etsiessämme aitoa itseämme heräämisprosessissamme, harjoitellaksemme energian tasapainottamista kahden ihmisen/fyysisen olennon välillä. He saattavat jäädä elämäämme kumppanina tai siirtyä eteenpäin, ja kumpikin tilanne tuntuu olevan ehdottomasti ok.

Sivuhuomautuksena: se oli erittäin tärkeä osa matkamme. Löytää väkeämme ympäri planeettaa, ankkuroida tuo verkko ja aktivoida se rakentamaan kaikkia näitä pieniä keskuksia niitä aaltoja varten, jotka nyt luovat suurta muutosta. Kanssaluominen pareittain auttaa meitä oppimaan, miten tasapainotetaan energia kahden fyysisen olennon (ihmisen) välillä, ennen kuin otamme seuraavan askeleen luodaksemme jotain vielä suurempaa ja tullaksemme yhteen muiden kanssa, jotka ovat käyneet läpi tuon prosessin. Palaten yhteisöön, ykseyteen ja täysin uusiin elämismalleihin, jotka perustuvat rakkauteen ja yltäkylläisyyteen. Näin uusi Maa saa muodon nopeasti. Luomme kaikki tätä yhdessä. Nyt olemme ohittaneet sen kohdan, että täytyy kulkea yksin. NYT: miten täydellisesti organisoitua ja jännittävää tämä on?!?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

26.8.2017 VAPAUTA MIELESI – KAIKISTA NIMILAPUISTA LUOPUMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 27.08.2017 22:00

VAPAUTA MIELESI – KAIKISTA NIMILAPUISTA LUOPUMINEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
26.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen hyvin kiitollinen, että löydätte audioversion suurimmasta osasta blogejani Youtube-kanavasta Higher Self (https://www.youtube.com/user/getbuzy1).

Maailma on täynnä nimilappuja, mitä joku tai jokin on tai ei ole. Se auttaa ihmismieltä lajittelemaan asioita ja ihmisiä laatikoihin ja huomaamaan eron. Ja … erottamaan … Vaikka se ei ole aina selvää … henkinen maailma on myös täynnä nimilappuja. Ja kyllä, nimilaput ovat tärkeitä matkallamme ja auttavat meitä ymmärtämään, missä olemme prosessissamme ja mitä meillä tapahtuu, sitten luopumaan ja irrottautumaan niistä taas ja siirtymään eteenpäin. Kuitenkin monet meistä jäävät jumiin niihin samaistumalla ja kiinnittymällä tiettyyn nimilappuun.

Ei ole helppoa myöntää sitä itsellemme. Että olemme edelleen kiinni tietyissä uskomuksissa ja käsityksissä – nimilapuissa. Koska ajattelemme kehittyneemme ja kasvaneemme hyvin paljon ja nyt olemme innokkaita muuttamaan maailmaa, emme usein oivalla, että toistamme menneisyyttä. Ennen kuin saimme herätyksen, olimme toimitusjohtaja, päällikkö, puheenjohtaja, lääkäri, kauppatieteiden maisteri, juutalainen, muslimi, kristitty, buddhalainen jne. Nyt olemme valotyöntekijä, indigolapsi, kaksoisliekki, ylösnoussut mestari, guru, osa 144000:ää jne. Kuitenkaan mikään näistä ei sano, kuka oikeasti olemme. Lokeroimme itsemme ja toiset taas … ja otamme tai annamme pois voimamme ja luomme erillisyyttä. Se johtaa meidät pois todellisesta ykseydestä ja ottaa vapautemme. Todellinen vapaus merkitsee vapautta kaikesta ehdollistumisesta, kaikista uskomuksista, kaikista kiintymyksistä, kaikesta samaistumisesta – kaikista nimilapuista.

(Henkinen) ego

(Henkinen) ego on konstikas. Hyvin usein luulemme voittaneemme sen, ja kuitenkin päädymme taas kiintymiseen ja uskomuksiin, oivaltamatta edes, että yritämme muuttaa toisia/ulkoista tuputtamalla tietoamme ja uskomustamme ihmisille. Tai lankeamme seuraamaan taas jotain opettajaa tai gurua, ottaen kaiken itsestäänselvyytenä, mitä joku sanoo. Vaatii kulkemista kieli keskellä suuta, että on palveluksessa, pysyy itserakkaudessa ja itsekunnioituksessa ja kuitenkin jakaa toisten kanssa inspiroidakseen ilman kiintymistä, odotuksia ja ehtoja. Ego rakastaa luoda tarinoita. Jokaiseen nimilappuun liittyy tarina, jotta voimme samaistua tai olla samaistumatta siihen.

Koska egomieli tarvitsee samaistumista. Se ei siedä ajatusta olemisesta ja tekemisestä ilman jotain nimilappua tai roolia. Se rakastaa määritellä, mitä olemme ja mitä emme. Kuka on heimoamme ja kuka ei. Kehen samastun ja kehen en … Ja juuri tämä estää meitä olemasta vapaa: kiintymys samaistumiseen, nimilappuihin.

Meillä ei koskaan ole kaikkia vastauksia ollessamme ihmismuodossa. Eikä siinä ole mitään pointtiakaan. Pointtina on luottaa itseemme ja keskinäiseen riippuvuuteemme kaiken olevaisen kanssa ja kuitenkin olla vapaa ja aito itsemme. Pointtina on omaksua kokemukset, joiden läpi kuljemme, integroida ne, kasvaa vielä pidemmälle ja jakaa ne toisten kanssa samaistumatta niihin tai näkemättä niitä ainoana totuutena. Olemme aina opettaja ja oppilas samanaikaisesti. Ainoastaan silloin on tasapaino. Pointtina on nähdä, ettei ole oikeaa tai väärää, ei ole opinkappaleita tai sääntöjä tai rutiineja noudatettavana. Opettelemme ymmärtämään ja kuuntelemaan energiaimpulsseja – sitä mikä tuntuu oikealta yhtenä hetkenä – ja sitten seurata sitä. Meillä on täydellinen sisäinen opastusjärjestelmä, joka ei tarvitse vahvistusta ulkoisesta maailmasta.

Pelkästään se, että joku väittää tietävänsä kaiken ja puhuu rakkaudesta ja valosta, ei merkitse, että hän toimii todella avoimesta sydämestä. Mikään sertifikaatti ja ansioluettelo ei todista sitä, vaikka ego rakastaa uskoa niitä. Voimme vain tuntea totuuden sydämellämme. Maailmassa jossa luotamme sisäiseen opastukseemme, ei tarvita sertifikaatteja, kuin luotamme siihen, mikä resonoi, tekemättä itsestämme riippuvaista tai kehittämättä kiintymyssuhdetta.

Kolme tapaa havaita henkinen lokerointi

Miten siis havaitsemme henkisen lokeroinnin – käytämmekö sitä itsestämme tai seuraammeko toisten nimilappuja?

Ego työntää, aitous vetää

Ego rakastaa työntää itseään toisille ja maailmaan. Se pitää paljon melua, kehottaa ostamaan tämän ohjelman ja tekemään tuota sekä myy tietoaan ainoana tapana. Se yrittää vakuuttaa, kontrolloida ja manipuloida käyttämällä nimilappuja luodakseen harhakuvan auktoriteetista tai pätevyydestä.

Toisaalta aito itse tietää, miten energia toimii, ja luottaa vetovoimaan. Se tietää, että kaikki tulee itselle, kun seuraa impulsseja ja virtaa. Se tietää, että ne jotka tarvitsevat informaatiota tiettynä ajankohtana, löytävät sen. Se tietää, ettei ole tarvetta suureen markkinointiin. Aito itse toimii tarkoituksesta, ei tarpeesta tunnustukseen tai palkkioon – on sitten rahallista tai ei-rahallista – kun se tietää, että toimittaessa avoimesta ja tasapainoisesta sydäntilasta, on aina antamisen ja saamisen tasapaino.

Vertailu

Ego rakastaa vertailla. Ja vertailemalla se luo erillisyyttä – miten pitkällä on prosessissaan verrattuna toisiin, miten paljon enemmän on opittava verrattuna toisiin jne. Se luo harhakuvan, että meidän täytyy saavuttaa tietty tila tai tavoite ollaksemme riittävän henkinen ja saavuttaaksemme jonkin tittelin (nimilapun), kun se toimii puutetilasta ja pelosta, ettei ole riittävän hyvä. Ego ei ymmärrä ykseyttä ja että olemme kaikki osa kokonaisuutta ja meillä kaikilla on taitoja, lahjoja ja tehtäviä, jotka palvelevat suurempaa hyvää. Ego ei ymmärrä, että olemme jo ehjä. Sen sijaan se kääntää jatkuvasti huomiomme pois sisäisestä eheydestämme. Puhdas vapaus on myös vapautta vertailutarpeesta. Kaikki vain on.

Erillisyys

Ego puhuu erillisyydestä. Se tekee eron itsen ja muiden välille. Se puhuttelee ihmisiä: "Olet tätä", "Sinun on tarkoitus tehdä tuota" jne. Se kääntää huomion pois itsestä ja omista ongelmista keskittymällä toisiin. Tällä tavalla se yrittää ottaa vallan pois muilta ja saada kontrollin muihin. Se käskee ja kertoo ihmisille, mikä on oikein tai väärin. Se ei samaistu kokonaisuuteen.

Aito itse näkee itsensä osana kokonaisuutta. Se jakaa omia kokemuksiaan ja omaa viisauttaan ilman häpeää tai odotuksia. Se ei pelkää muuttaa perspektiiviään, kun uutta oppimista integroidaan, kun se ei ole kiintynyt jäykkiin uskomuksiin.

Yhteenvetona: ego saarnaa ja luo tunteen epätäydellisyydestä, pienuudesta ja moittimisesta, kun taas aito itse inspiroi, motivoi ja saa aikaan eheyden tunteen.

Virrassa oleminen on antautumista ja hyväksymistä, ettei mikään ole pysyvää. On aikoja, jolloin olemme paikoillamme, aikoja jolloin liikumme, aikoja jolloin pidämme kiinni, aikoja jolloin päästämme irti, aikoja jolloin tiedämme ja aikoja jolloin emme tiedä. Ei ole oikeaa tai väärää – on vain portteja, joista kuljemme kasvaessamme ja laajentuessamme. Kun käytämme sisäistä opastustamme ja tunnemme sen energiaa, mitä jaetaan ja/tai tapahtuu, tiedämme, mikä resonoi sisäisen totuutemme kanssa: ei tarina, ei nimilappu, ei samaistuminen välttämättä. Me vain olemme. Se on todellista vapautta ja voimaantumista!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

8.9.2017 HUOMIO TAAS MUUALLA! – MITEN IRMA OHJAA MEIDÄT POIS

ViestiKirjoittaja hammer » 09.09.2017 19:03

HUOMIO TAAS MUUALLA! – MITEN IRMA OHJAA MEIDÄT POIS EHEYDESTÄ

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
8.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Irma-myrsky pitää kaikki kiireisenä, myös henkisen maailman. Ja juuri tämä antaa sille voimaa.

"Keskittykää kaikki jatkuvasti Irman purkamiseen", "Jatkakaa rakkauden ja valon lähettämistä myrskyyn", "Tämä on ihmisen aikaansaama myrsky". Nämä ovat esimerkkejä siitä, mitä luemme näinä päivinä henkisen yhteisön monilta "alustoilta". Vaikka tämä on tietysti ihmisperspektiivistä hyvää tarkoittava lähestymistapa estämään myrskyä tapahtumasta, se antaa itse asiassa sille energiaa. Miksi? Koska niin energia toimii.

Vetovoimanlaki

Se mihin keskitymme, saa energiaamme ja kasvaa kokemuksessamme. Sitä on universaali vetovoimanlaki. Siitä mihin keskitymme, tulee suurempi osa todellisuuttamme, koska pyydämme ja luomme sitä energeettisesti. Tällä tavalla asiat ilmentyvät. Irman tapauksessa taistelemme edelleen jotain vastaan siitä pelosta, että se voi vahingoittaa meitä. Epäluottamuksesta järjestelmää kohtaan. Ruokimme pelkoa käsittämättä sitä ja luulemme tekevämme jotain hyvää ja toimivamme rakkaudesta.

Sillä ei ole oikeasti merkitystä, onko myrsky ihmisen aiheuttama vai luonnollinen myrsky, onko Maa litteä vai pyöreä ja onko kuu totta vai avaruusasema. Kaikki nämä keskustelut ja teoriat ovat osa neljännen ulottuvuuden kaksinaisuusmaailmaa, jossa vielä uskomme oikeaan ja väärään. Laitamme vielä nimilappuja asioihin ja samaistumme niihin. Yritämme vielä muuttaa asioita sen sijaan, että sallimme niiden olla hetkessä. Oivaltamatta sitä itse, osallistumme taas yhteen ulkoiseen harhakuvaan ja olemme antaneet mielemme saada yliotteen siitä, että meitä ohjataan paikasta, jossa olemme jo ehjä – sydän. Paikasta jossa OLEMME rakkaus.

Rakkauden lähettäminen ja rakkautena oleminen – iso ero

Rakkauden lähettämisen ja rakkautena olemisen välillä on iso ero. Kun LÄHETÄMME rakkautta, tunnemme edelleen tarvetta muuttaa ulkoista maailmaa. Tunnemme edelleen tarvetta korjata tai parantaa jokin tai joku ulkopuolellamme. Pelkäämme edelleen asioita, joita ilmentyy ulkoiseen maailmaamme. Annamme edelleen energiamme pois pelon vuoksi. Ja usein otamme pois jonkun toisen voiman yrittämällä korjata tai muuttaa jonkin tai jonkun ulkopuolellamme sen sijaan, että keskitymme omiin juttuihimme. Unohdamme taas kerran, että voimme muuttaa ainoastaan itseämme muuttamalla perspektiiviämme ja tapaamme käsitellä jokin tilanne tai ihminen. Kun LÄHETÄMME rakkautta, emme luota itseemme ja omaan luomiseemme. Tällä tavalla syötämme energiaa johonkin tai johonkuhun sillä seurauksella, että siihen liittyvä pelkopohjainen kokemuksemme kasvaa. Siinä vetovoimanlaki ilmentyy meille. Reagoimme pelkoon (ehdolliseksi) rakkaudeksi naamioidulla pelolla, koska laitamme ehdon: "JOS lähetämme tarpeeksi rakkautta ja valoa, tilanne muuttuu." Odotamme jonkin muuttuvan lähettämällä rakkautta johonkin ulkopuolellamme.

Kun OLEMME rakkautta, hyväksymme, että kaikki on osa kokemustamme ja omaa (kanssa)luomistamme. Pysymme sisällämme ja tunnemme, mitä jonkin tilanne tai henkilö aiheuttaa sisällämme ja mitä tunteita tulee pintaan. Sillä tavalla otamme vastaan sen, mitä tällä tilanteella on tarjottavana meille, transformoidaksemme energiaa niiden tunteiden kautta, joita tulee esiin sen myötä. Menemällä sisäämme hyväksymme sen, mitä ON, ja näemme sen täydellisyyden ja miten se auttaa meitä yksilönä ja kollektiivina siirtymään eteenpäin. Emme tulkitse tai leimaa mitään hyväksi tai huonoksi. Tiedämme, että se mitä ilmentyy ulkoiseen todellisuuteemme, on heijastusta meidän (kollektiivin) sisäisestä maailmasta. Tuolla hetkellä OLEMME ehdotonta rakkautta. Meillä ei ole odotuksia. Omistamme kokemuksemme omaksi luomukseksemme ja tiedämme, miten sitä muutetaan: SISÄLTÄ, keskittymällä siihen, mitä haluamme tuntea, eikä siihen, mitä emme halua tuntea.

Kiva elokuvakohtaus katsottavaksi uudelleen on myrsky Truman show'n lopussa. Tuolla hetkellä Truman ei välitä, onko tämä myrsky totta vai ei. Se tuntuu hänestä hyvin todelta, hän on tuossa tilanteessa ja kuitenkin hän keskittyy vain itseensä. Vapautensa saavuttamiseen. Hän ei välitä, mitä hänelle tehtiin menneisyydessä ja kuka sen teki. Hän on löytänyt oman totuutensa ja voimansa ja seuraa intuitiotaan luodakseen uuden todellisuuden itselleen niiden harhakuvien ulkopuolella, joissa hän oli elänyt ja jotka hän oli hyväksynyt todellisuudekseen, siitä huolimatta, että ohjaaja yrittää sanoa hänelle, että hän pelkää eikä hän voi sen vuoksi lähteä. Hän vain kumartaa kiitollisuuden merkkinä ja jättää vanhan todellisuuden taakseen.

Siis itse asiassa se on hyvin yksinkertaista. Kaikki mikä ohjaa meitä pois sisäisestä maailmastamme, intuitiostamme ja sydämestämme, kaikki mikä pitää meidät kiireisenä ulkoisessa todellisuudessamme, auttaa meitä muuttamaan jotain, mikä aiheuttaa epätasapainoa sisällämme. Jotain mikä estää meitä kokemasta itse luomaamme uutta todellisuutta. Ja ajankohtaiset myrskyt auttavat meitä päästämään irti ja muuttumaan vielä nopeammin! Mene siis sisääsi, siirry omaan myrskynsilmääsi, ole rakkaus, tunne tunteet, joita tulee esiin, ja muuta sitä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.9.2017 MILTÄ TUNTUU KOKEA ERI ULOTTUVUUKSIA

ViestiKirjoittaja hammer » 20.09.2017 21:38

MILTÄ TUNTUU KOKEA ERI ULOTTUVUUKSIA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
20.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luemme paljon ylösnousemuksesta, energiasta, eri taajuuksista, kokemistamme oireista jne. Tämä informaatio ei ole ehkä ainoastaan superhämmentävää, vaan se pitää meidät myös helposti sen ajatuksen vankina, että meidän täytyy saavuttaa jotain emmekä ole vielä löytäneet totuuttamme.

Mitä jos ei ole YHTÄ TOTUUTTA, vaan monia eri totuuksia riippuen siitä, missä päätämme olla? Mitä jos ei ole mitään TAVOITETTA saavutettavana, vaan pelkästään kokemusmatka? Mitä jos ulottuvuuksissa ei ole parempaa tai huonompaa, vaan pelkästään eri kokemuksia? Ja mitä jos matka ei koskaan lopu, vaan siirtyy pelkästään taajuusasteikolta seuraavaan? Mitä jos meidän on tarkoitus ylittää usko rajallisuuteen ja ymmärtää, että evoluutiolla ei ole alkua eikä loppua, vaan pelkästään muutoksia, joiden läpi kuljemme? Ja todellisuudesta toiseen vaihtaminen tuntuu alulta ja lopulta, ja kuitenkaan se ei ole muuta kuin vain yksi käännekohta henkilökohtaisessa evoluutiossamme. Ja alamme kyseenalaistaa tuon totuuden vasta, kun alamme nostaa oman energiataajuutemme sen ulottuvuusmukavuusalueen yläpuolelle, jolla olemme olleet. Ulottuvuus on tietty energiataajuusasteikko, johon resonoimme.

Olen täysin tietoinen, että ulottuvuustermit (tässä tapauksessa 3D, 4D ja 5D) ovat vain yksi nimilappu tekemään tolkkua siitä, mitä tunnemme. Ja on paljon nimilappuja, jotka yrittävät kuvata tiettyä ilmiötä, ja voi olla ylivoimaista käsitellä kaikki tuo informaatio. Kuitenkin tunsin arvokkaaksi jakaa tämän yleiskatsauksen, joka on tulosta Herzraumin "Viidennessä ulottuvuudessa eläminen" -tilaisuudesta Bernissä Sveitsissä. Yleisin ihmisten kysymys oli, miltä tuntuu elää tuossa ulottuvuudessa ja mistä tiedän, missä olen.

Toivon siis, että tämä yleiskatsaus antaa idean eri kokemuksista. Nauti ja kunnioita omaa matkaasi ja kokemustasi, missä ikinä oletkin tällä hetkellä.

Eri ulottuvuuksien kokeminen

Kolmas ulottuvuus

Energeettisesti
- sydänkeskus on kiinni
- kyvyttömyys luoda omaa energiaa – yhteys Lähde-energiaan katkaistu
- energiaa vedetään toisilta pysyvällä tarpeella palautteeseen, arvostukseen, arviointiin ja huomioon

Henkisesti
- unessa, tiedostamaton
- harhakuva erillisyydestä Lähteeseen.
- ei yhteyttä henkiseen alkuperään, korkeampaan itseen
- henkinen materiaali ja informaatio on outoa, usein se kielletään tai sitä pilkataan

Mentaalisesti
- egomieli johtaa, rationaaliset ajatukset perustuvat pelkoon (apinamieli on koko ajan aktiivinen)
- lineaarinen ajattelu- ja havaintotapa – suurimman osan ajasta menneisyydessä tai fyysisyydessä
- uhri-rikoksentekijä -tietoisuus
- eläminen yhteiskuntajärjestelmässä kyseenalaistamatta sitä
- samaistuminen rooleihin, nimilappuihin jne.

Tunteellisesti
- pelko, puute ja epäluottamus motivoivat tunteita
- "negatiivisten" tunteiden kieltäminen ja välttäminen
- pakene, taistele tai jähmety tunnetaan ainoina mahdollisina reaktioina pelkoon

Fyysisesti
- fyysinen epätasapaino – stressi, burnout, allergiat, sairaudet
- tunne-epätasapainon ja fyysisten oireiden välillä ei tunnisteta yhteyttä
- oman kehon syyttely ja tuomitseminen
- yritys välttää lääkkeillä fyysistä kipua
- suorituksen manipulointi huumeilla tai lääkkeillä

Neljäs ulottuvuus

Energeettisesti
- sydänkeskus on auki, mutta harjaantumaton
- yhteys Lähde-energiaan muodostettu
- kaiken ympäristöenergian ottaminen sisään ilman suodattimia
- ensimmäinen reaktio on tavallisesti pelko ja tunne tarpeesta suojaan, usein vetäytyminen
- energeettisten suodattimien ("energeettisen immuunijärjestelmän") opettelu (tiedostamatta) askel askeleelta

Henkisesti
- henkinen herääminen
- kehostapoistumis- ja astraalikokemukset mahdollisia
- henkisen tietoisuuden kehittyminen, heilahdellen ykseys- ja polariteettitietoisuuden välillä
- henkinen itse vielä erillään ihmisitsestä
- kytkeytyminen ykseystietoisuuteen kanavoinnin avulla
- aktiivinen meditointi pääsemiseksi nyt-hetkeen
- vastausten ja parannuksen etsiminen ulkopuolelta (gurut, opettajat, parannusmenetelmät, oppijärjestelmät, rituaalit, enkelit …)

Mentaalisesti
- heilahtelu pään ja sydämen välillä
- polariteetin, kaksinaisuuden, pimeyden ja valon äärikokemukset
- äärimmäinen herkkyys sille, mikä menee pieleen järjestelmässä – halu muuttaa järjestelmää, ulkoista maailmaa ja saada toiset ihmiset heräämään
- projisointi tosiin, energioiden tulkinta mielen tarinoiden kautta ennen antautumista

Tunteellisesti
- pysyvä heilahtelu polariteettien välillä (pelko–rakkaus, puute–yltäkylläisyys, epäluottamus–luottamus …)
- heräämisprosessin/sydämenavaamisprosessin alkaminen, sielun pimeä yö, jonka usein laukaisee merkittävä elämäntapahtuma
- tunteiden hyväksyminen enemmän ja enemmän välttämättömäksi liikevoimaksi energian transformoimiseen

Fyysisesti
- kehittyy tietoisuus, että epätasapaino aiheuttaa sairautta
- ulkoisen parannuksen etsiminen, kunnes löydetään itseparannusvoima
- heräämisoireita – häiriintynyt uni, sydämen tykytys, korvien soiminen, flunssa, epäselvät silmät, päänsärky

Viides ulottuvuus

Energeettisesti
- sydänkeskus auki ja täysin harjaantunut energiatransformoijana
- yhteys Lähde-energiaan koko ajan
- energiasuodattimet paikoillaan
- energian lukeminen luonnostaan (intuitio paikoillaan)
- mieli on "syntetisoija", joka yhdistää uuden informaation aikomuksiksi

Henkisesti
- hereillä
- täysin yhdistynyt ykseystietoisuuteen, intuitiiviseen tietämiseen ja tekemiseen
- korkeampi itse ruumiillistunut
- elämä on meditointia, ei tarvetta enää harjoituksiin
- ei enää etsitä ulkoa; oma keho ja omat tunteet ovat ainoa viitekohta
- ei enää oppijärjestelmiä tai rituaaleja tai henkisiä rutiineja
- jatkuva kulkeminen virran mukana

Mentaalisesti
- sydän johtaa
- mieli asettaa aikomukset, ei enää menneisyys- tai tulevaisuusviittausta
- rinnakkaisajattelu/havainto, aina nyt-hetkessä, eläen hetkestä toiseen
- kaikki on nyt, monia eri todellisuuksia ulottuvilla ja olemassa
- kaikki on hyvää, kaiken olevaisen hyväksyminen
- ei samaistumista nimilappuihin ja tarinoihin

Tunteellisesti
- rakkaus, yltäkylläisyys, luottamus
- kaikilla tunteilla on tarkoitus, haavoittuvuus on vahvuus
- tunteet koetaan ilman tuskaa tai tulkintaa
- sisäinen rauha ja tasapaino joita ulkoiset tapahtumat eivät voi häiritä

Fyysisesti
- kaikki on tasapainossa
- ei ole sairauksia, on pysyvä terveys
- vain fyysisiä päivitysoireita (DNA-muutokset, uuden informaation integrointi, solurakenteen muutokset), kuten väsymys, päänsärky, nivelsärky, epäselvät silmät

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.10.2017 RAHAPELISTÄ YLI!

ViestiKirjoittaja hammer » 04.10.2017 21:24

RAHAPELISTÄ YLI!

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
1.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä artikkeli julkaistiin alun perin Earth Jubileessa.

Nykyajattelutavassamme kyse näyttää olevan vain rahasta. Jos meillä ei ole rahaa, emme ole turvassa, emme selviydy, emme ole arvokkaita. Meille on hyvin luonnollista, että raha on avain. Tässä on haastava ajatus. Mitä jos se ei olekaan raha, joka tuo yltäkylläisyyttä? Mitä jos se on itserakkaus?

Tämä kuulostaa hyvin kummalliselta ihmismielestä, koska tätä ajatusta se ei ymmärrä. Mieli on ollut ohjelmoitu uskomaan puutteeseen, vaaraan, erillisyyteen ja pimeyteen. Kun katsomme tuota ajatusta energiaperspektiivistä, siinä on täysin tolkkua. Voimme pelkistää sen sanomalla, että kyse ei ole rahasta, kyse on tarkoituksesta.

Ja …

Suuri salaisuus on: raha ei voi koskaan olla tarkoitus. Kuitenkin hyvin monet yritykset ja ihmiset näkevät rahan tarkoituksena. Mieli vastaa "miksi teemme asioita" –kysymykseen, että "ansaitaksemme rahaa, tunteaksemme turvaa, tunteaksemme arvoa". Miksi sitten emme tunne eheyttä ja täyttymystä riippumatta siitä, miten paljon rahaa ansaitsemme ja miten monia asioita keräämme?

Koska etsimme todellista tarkoitusta. Kaipaamme olla enemmän kuin vain sen järjestelmän orja, jossa elämme ja jota motivoi puutteen, epäluottamuksen ja pelon harha. Syvällä tiedämme, että etsimme tapoja ilmaista itseämme ja olla itsemme. Olla aito itsemme ja jakaa lahjojamme ja taitojamme maailman kanssa, tarvitsematta sopeutua tai käyttää naamiota sopiaksemme joukkoon.

Emme vain tiedä miten, koska vanhat kaavat ja uskomukset joita kannamme edelleen energiajärjestelmässämme, estävät meitä näkemästä eri tavalla ja ottamasta eri perspektiivin. Kun tunnistamme, että voimme hajottaa nämä vanhat ohjelmat luomalla uusia ja päästämällä vanhoista ohjelmista tunteiden avulla, alamme nähdä suuremman kuvan.

Heräämme erilaiseen tapaan elää ja suhtautua toisiin. Näemme, miten olemme kaikki toisistamme riippuvaisia ja miten olemme osa suurta elävää organismia. Tunnistamme, että tämä organismi pyrkii energiatasapainoon ja on tällä hetkellä täysin epätasapainossa. Tunnemme ja näemme tämän epätasapainon kaikkialla: ristiriita ihmisten kanssa, oma stressitasomme, planeetan stressitaso, kaaos.

Ensimmäinen pyrkimyksemme on yrittää muuttaa systeemiä, ulkoista – kunnes oivallamme, että se tapahtuu toisinpäin. Muutos tapahtuu sisältä ulos. Kun organismin yksi "solu", yksi ihmisolento, käy läpi muutoksen ja kirjoittaa käsikirjoitusta uudelleen energeettisesti, se välittää tuon käsikirjoituksen muille soluille ympärillään, jotka inspiroituvat energeettisesti muuttumaan myös. Näin evoluutio toimii.

Ja tässä on linkki tarkoitukseen ja itserakkauteen. Kun teemme tämän muutoksen itsessämme, sisäisessä kutsumuksessamme, ja seuraamme intuitiota sen sijaan, että annamme ulkoisten olosuhteiden motivoida itseämme, kun opimme asettamaan energiarajamme sulkeutumatta, muutumme. Löydämme ja elämme tarkoituksemme ja innostamme muita. Raha on vain energiavirtaa, jota ilmaistaan materialisoidussa versiossa. Raha edustaa sitä osaa, jonka saamme, kun elämme ja jaamme oman tarkoituksemme. Sillä ei ole merkitystä, onko kyse yksilöstä, yrityksestä tai maasta – silloin kun tarkoituksemme on yhtä kuin takaisinvirtaus, ei voi olla tasapainoa.

Päinvastoin, ajaudumme kauemmas ja kauemmas siitä. Mitä enemmän tulemme takaisin tasapainoon ja jakamistarkoitukseen, sitä enemmän oivallamme, ettemme tarvitse rahaa. Kun kaikki solut tietävät, että niillä on tietty tarkoitus ja tehtävä organismissa, ei ole kysymystä siitä, osallistuvatko ne vai eivät, koska ymmärrämme oikeasti, miten olemme toisistamme riippuvaisia.

Tiedämme, että organismi ja toisten panos ja sitoutuminen antavat meille, mitä tarvitsemme. Olemme sitoutuneita, olematta läheisriippuvaisia tai kiintyneitä. Menemme luontaiseen antamis- ja saamisvaihtoon tietäen, että jokainen on tärkeä tässä organismissa. Erillisyysharha häviää ja se korvataan kokemuksella ykseydestä, keskinäisestä yhteydestä ja yhteisöstä.

Oivallamme: raha ei anna meille vapautta ja turvaa, vaan itserakkaus jonka jaamme toisten kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

6.10.2017 MIKSI TIETOISUUDEN LAAJENTUMINEN LAUKAISEE PAS*AN

ViestiKirjoittaja hammer » 09.10.2017 07:05

MIKSI TIETOISUUDEN LAAJENTUMINEN LAUKAISEE PAS*AN ESIIN MEISTÄ

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
6.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Voi pojat, minusta tuntuu taas pas*alta. Loppuuko tämä koskaan?" Kun käymme läpi tietoisuutemme laajentumista, meistä tuntuu joskus, että olemme jääneet kiinni loputtomaan tarinaan. Näiden intensiivisten energiataajuusmuutosten myötä joita koemme planeetalla, käymme läpi syviä aaltoja uupumusta, turhautumista, pelkoa ja tunnetta, ettei missään näytä olevan enää tolkkua. Miksi?

Taajuuden muuttaminen tapahtuu nopeasti korkeamman tietoisuuden energiatasolla. Tähän viitataan usein toiseen ulottuvuuteen vaihtamisena. Se meillä on taipumusta unohtaa, että koko olemassaolomme – mentaalisen, tunne- ja fyysisen kehon – täytyy tulla myös mukana. Ja se vie aikaa. Joka kerta kun astumme ulos mukavuusalueeltamme, saamme tämän prosessin liikkeeseen. Voimme joko ottaa aktiivisesti tuon askeleen tai pitkittää ja viivyttää sitä, kunnes vetovoimanlaki tekee meille tuon palveluksen ja toimittaa meille tarvittavan laukaisijan/tilanteen/ihmisen, joka potkaisee meidät ulos.

Askel tuntemattomaan, pelkovyöhykkeelle, laukaisee jonkin tunteen. Tämä on välttämätön perusta energiataajuusmuutokselle. Kun teemme sen, kaksi prosessia kulkee aina rinnakkain.

1) Irtipäästäminen vanhoista taajuusmalleista jotka eivät sovi tuolle uudelle tasolle

Astuminen mukavuusalueemme ulkopuolelle aiheuttaa luonnostaan energiakitkaa eri taajuuksien välille sisällämme. Vanhat pelkotaajuudet joita meillä on edelleen kehossamme, tulevat pintaan irtipäästettäväksi. Ne ilmestyvät tunteina. Kun sallimme itsemme tuntea ne pelkäämättä tuskaa, menemättä draamaan tai antamatta päämme luoda tarinaa niiden ympärille, muutamme ne nopeasti. Tunteiden käsitteleminen energiana ilman mitään tulkintaa, pitää meidät omassa voimassamme ja hetkessä. Tunnemme vanhan tuskan ja sitten päästämme siitä irti. Menemme syvälle, mutta meistä tuntuu kevyemmältä jälkeenpäin.

Siitä riippuen, mitä keho puhdistaa, aistimukset tuntuvat erilaisilta. Mentaali- (egon ja maskuliinisuuden koti) ja tunnekeho (sisäisen lapsen ja feminiinisyyden koti) eivät ole yhtä tiheitä kuin fyysinen keho (hengen/sen energiataajuuskaistan ruumiillistuma, jossa parhaillaan olemme). Mentaalikehovapautukset tulevat "ajatusroskana" – ajatuksina jotka lentävät ohi ilman, että niihin pystyy oikein tarttumaan. Tätä koetaan hyvin usein Reiki-sessioissa, kun tämä taso on helpoin ja nopein puhdistaa. Tunnekehovapautukset tulevat tunteina. Ne tulevat yhtäkkiä ja voivat olla hyvin räjähtäviä, ja ne tuntuvat usein täysin pakahduttavilta.

Fyysinen keho vapauttaa solumuistista, ja tämä vaatii paljon enemmän aikaa suuremman tiheytensä vuoksi. Vapautukset tuntuvat enemmänkin kuin purukumin venyttämiseltä. Tunne- ja ajatusmallit joita tulee esiin vapautettavaksi, tuntuvat hienovaraisemmilta, kuitenkin ne menevät paljon syvemmälle. Se on syvää tuskaa, melkein kuin jonkin entisen elämän muiston muistamista, josta tulee hyvin totta tuossa hetkessä. Tämän lisäksi jokin vanha krooninen sairaus puhkeaa, myös vanhojen mallien lopullista puhdistumista. Tämä ei ole hauskaa ja kuitenkin se on tarpeellista, ja on tärkeää sallia sen olla, yrittämättä tukahduttaa sitä tai taistella sitä vastaan.

2) Uuden taajuuskaistan (ulottuvuuden) informaation integroiminen

Toinen prosessi on, että kehomme integroi uutta informaatiota ja muodostaa uusia toimintaväyliä. Kirjoitamme käsikirjoituksen uudelleen omaksumalla uutta tietoa. Kehomme päivittyy ja opettelee ylläpitämään sen korkeamman taajuuskaistan, jolle aiomme siirtyä kokonaan. Myös tässä eri kehojen informaatiointegrointi tapahtuu eri vauhdilla tiheydestä riippuen.

Koko energiarakenne täytyy muuttaa, jotta se kykenee käsittelemään uutta taajuutta pysyvästi. Se merkitsee todellisuudessa kaiken uudelleenrakennusta. Lisäksi tässä fyysinen keho tarvitsee pisimmän ajan uudistaakseen koko geometriansa ja integroidakseen DNA-päivitykset (data/valokoodit), joita saamme ollessamme mukavuusalueen ulkopuolella.

Mentaalikeho kokee äkillisiä ahaa-oivalluksia, jolloin aivan yhtäkkiä kaikki on kristallinkirkasta ja kaikessa on täysin tolkkua. Tunnekeho kokee ehdotonta rakkautta ensimmäistä kertaa sydämen kautta, ja se voi olla täysin pakahduttavaa ja tunteellista kauniilla tavalla, tuntien energeettisesti yhteyttä kaikkeen, mitä on. Fyysinen keho integroi uuden DNA-informaation sekä käyttäytymisen, muodon ja rakenteen muutokset. Muodonmuutos on tavallinen asia tarkkailtavaksi. Kun keho pystyy nyt sisäistämään enemmän ja enemmän valoa, silmien muoto muuttuu, paino muuttuu, mielihalut muuttuvat, ihonväri muuttuu, hiustenkasvu voimistuu jne. Sen rinnalla tulee paljon oireita: epäselvät silmät, selkärankakipu, erityisesti niskan alueella, flunssaoireet, erityisesti kipeä kurkku, korvien soiminen, sydämentykytys jne. Koko elimistö sopeutuu kyetäkseen käsittelemään uuden taajuuden, ja se on kaukana mukavasta. (Tietysti … koska olemme mukavuusalueemme ulkopuolella …)

Kaaosta välitilassa

Kun käymme läpi näitä vapautuksia ja päivityksiä, meillä on paljon kaaosta. Olemme kahden taajuuskaistan välissä ja meistä tuntuu, ettei missään ole enää järkeä. Emme ymmärrä, mitä tapahtuu, ja meistä tuntuu toivottomalta, hyödyttömältä ja huonolta. Vaikka nämä vaiheet ovat epämukavia, ne ovat välttämätön osa prosessia eikä niitä voi välttää. Kalibroimme uudelleen, uudistamme ja muutamme rakennetta. Vanhat rakenteet hajotetaan, jotta uusi rakenne voi muodostua. Siihen saakka kunnes pystymme ylläpitämään uuden taajuuden täysin – koska olemme muuttaneet koko järjestelmämme käsittelemään sitä – meillä on näitä voimakkaita kaaos- ja pakahtumisjaksoja. Ja tämä on se "tuntuu pas*alta" -osa, joka on välttämätön.

Katsotaanpa "cymatiikkaa" tekemään tästä vähän konkreettisempaa. Cymatiikka on eri äänitaajuuksien (hertseinä mitattuna) visualisointia. Kun laitetaan hiekkaa lautaselle, joka värähtelee kaiuttimista tulevien eri äänitaajuuksien mukaan, muodostuu geometrisia kuvioita. Kahden taajuuskaistan välillä hiekanjyväset järjestyvät uudelleen ja menevät kaaokseen. Mitä korkeampi taajuus, sitä monimutkaisempaa geometriasta tulee. Katsoessamme tätä voimme ymmärtää paljon paremmin, mitä kehossamme tapahtuu, kun muutamme taajuuttamme ylöspäin. Kuvittele, miten paljon kauemmin uudelleenjärjestely kestää, kun hiekan sijasta on savea (verrattaessa tavallaan fyysiseen kehoomme). Geometriset kuviomme muuttuvat, kuitenkin välissä on kaaosta. Niin kauan kun emme pysty ylläpitämään uutta taajuutta täysin, putoamme takaisin kaaokseen – kunnes olemme täysin jäsentäneet uudelleen ja rakentaneet uuden geometriamme.

Tämä video (https://youtu.be/GtiSCBXbHAg) näyttää tähän liittyvän kokeilun kauniisti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

28.10.2017 MIKSI TARVITSEMME MIELTÄ TODELLISUUTEMME MUUTTAMI

ViestiKirjoittaja hammer » 30.10.2017 17:37

MIKSI TARVITSEMME MIELTÄ TODELLISUUTEMME MUUTTAMISEEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
28.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henkisessä maailmassa on tavallista ymmärtää väärin, että meidän täytyy luopua mielestä siirtyäksemme uuteen todellisuuteen ja tullaksemme menestyksekkääksi luojaksi. Mutta tämä on vasta puolitotuus ja usein väärin tulkittu – ajatellaan, että meidän täytyy hylätä mieli ja elää pelkästään sydämestä ja tunteesta. Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta. Sisäinen tasapaino on mahdollinen ainoastaan harmonisoimalla sydän, mieli ja fyysinen keho.

Monet henkiset harjoitukset ja menetelmät sulkevat pois mielen ja keskittyvät vain tuntemiseen. Kyllä, on totta, että voidaksemme vaihtaa taajuutta, meidän täytyy tuntea energia ja saada tunnekokemus. Eikä se selvästikään tapahdu mielessä, vaan sydämen ja fyysisen kehon avulla. Ja kuitenkin ennen kuin saamme tunnekokemuksen, teemme valinnan ja ilmaisemme aikomuksen. Ja se on, luotammeko vai emme luota, toimimmeko rakkaudesta vai pelosta siinä, kun käsittelemme tunnekokemuksiamme.

Tämä valinta tehdään maskuliinienergialla. Se tarkkailee, fokusoituu ja valitsee, ennen kuin se annetaan taas feminiiniseen energiakenttään, jossa tunnemme ja prosessoimme. Jos sivuutamme mielen, kehotamme automaattisesti sitä pysymään vanhoissa malleissa ja vanhassa ohjelmoinnissa. Ja ne perustuvat pelkoon. Niinpä hyvin usein menetelmät ja harjoitukset eivät ole kovin tehokkaita, koska mieli vaeltaa menneisyyteen tai tulevaisuuteen ja yrittää selvittää, mitä tapahtuu, ja projisoi kaikenlaisia asioita. Tuomitsemme itsemme ja toiset sekä syytämme itseämme ja toisia tietyllä tavalla tuntemisesta tai tunteellisuudesta. Meistä tuntuu huteralta ja turvattomalta ja meistä tuntuu uhrilta, jota ajavat tunnekokemukset. Ilman aktiivista mielen valintaa emme ota vastuuta omasta luomisestamme tuossa hetkessä.

Olemme olleet hyvin kiireisenä pelkkää feminiinisyyttä, koska olemme alitajuisesti ja tietoisesti tehneet maskuliinisuudesta vastuullisen ja tilivelvollisen kaikesta maailman kurjuudesta. Olemme hylänneet maskuliiniset piirteet ja opetelleet vain olemaan, vastaanottamaan, hoivaamaan jne. Mitä enemmän teimme sitä, sitä vähemmän tosiasiassa tapahtui, koska tarvitsemme onnistuneeseen luomiseen aivan yhtä lailla maskuliinienergiaa. Tekeminen ja toiminta ei tule feminiinisyydestä. Niinpä jumissa olemisen tunne ei ole ainoastaan tulosta panikoivasta mielestä, vaan myös sisäisen maskuliinisuutemme sivuuttamisesta.

Meidän täytyy ymmärtää, että tarvitsemme luomiseen kumpaakin, feminiinisyyttä ja maskuliinisuutta. Ja voidaksemme muuttaa kokemukset epäluottamukseen, pelkoon ja puutteeseen perustuvista, luottamukseen, rakkauteen ja yltäkylläisyyteen perustuviin, maskuliinisuuden ja feminiinisyyden täytyy toimia erilaisella, korkeamman taajuuden tasolla. Ja tuo muutos tarvitsee ensin valintaa ja aikomusta siinä, miten käsittelee tunnekokemukset – luottamuksen vai epäluottamuksen kera.

Mieli on maskuliinienergian tulkitsija aikomukseksi ja toiminnaksi. Se on portti tietoisuuden tulemiselle ja se on energiafokus. Se fokusoituu niin, että energia voi materialisoitua (strukturoimalla ja tiheyttä lisäämällä). Mieli ilmaisee aikomuksen valinnan tekemisestä. Tuo valinta on aina: luotanko vai enkö luota?

Ilman mieltä ei ole maskuliinienergian tulkitsijaa. Se merkitsee, ettei ole toimintaa eikä ilmentämistä. Jos jäämme pelkästään feminiinipuolelle, jäämme mahdollisuuskenttään ilman valinnan tekemistä ja fokusoitumista. Ei ole sitoutumista. Ja sitoutuminen on omistautumisen ja ilmentämisen oleellinen perusta – uuden vaihtoehdon tunteminen, sen antaminen ensin kasvaa (feminiinisyys) ja sitten ilmentyä (maskuliinisuus).

Niin kauan kun mieli on ohjelmoitu reagoimaan pelosta, se valitsee aina epäluottamuksen. Niinpä meidän täytyy kouluttaa ja ohjelmoida mieli uudelleen valitsemaan luottamus ja ilmaisemaan aikomus, että rakennetaan luottamukselle. Miten teemme sen?

1) Hyväksy mielesi

Ensinnäkin meidän täytyy lakata tuomitsemasta (ego)mieli ydinsyyksi ja onnellisuutenne tukkeeksi. Se ei tee sitä tahallaan – se ei ole oppinut mitään muuta tapaa, kuin yrittää suojella meitä. Hyväksymällä mielen lakkaamme taistelemasta itseämme vastaan. Mieli on ja tulee aina olemaan tärkeä osa meitä – se muuttaa vain tapaansa toimia ja käsitellä informaatiota, kun alamme transformoida sitä.

2) Ymmärrä, miten mielesi toimii

Voidaksemme ohjelmoida mielen uudelleen, meidän täytyy ymmärtää, miten se toimii. Niinpä annamme mielelle tietoa siitä itsestä ja sen tavasta toimia, vähentääksemme pelossa reagointia ja lisätäksemme rakkaudella luomista. Ns. egomielellä on juuret mantelitumakkeessa – pieni aivojen osa hippokampuksessa. Siellä tuotetaan pelkoreaktiot (taistele, pakene, jähmety). Tämä on kuitenkin myös motivaation tuottamiskeskus. Ja voimme muuttaa motivaation pelosta rakkauteen ja luottamukseen. Vanhat hermoradat täytyy korvata askel askeleelta uusilla. Niinpä joka kerta kun löydämme jonkin pelkoreaktion, voimme pysähtyä, hengittää ja tiedostaa, että olemme kohta menossa sitä hermorataa pitkin, jota olemme rakentaneet elämämme ajan. Tämä on valintahetki. Vanhan pelkomallilla reagoimisen sijasta, voimme hyväksyä kokemuksen ja astua suoraan siihen. Tällä tavalla voitamme pelon pelkäämisen ja askel askeleelta opimme, että pelolla on paljon suuremmalta ja vaarallisemmalta näyttävä fasadi, mitä se todellisuudessa on.

3) Arvosta ja rakasta mieltäsi

Saatuamme paremman ymmärryksen siitä, miten mieli toimii ja mihin tarvitsemme sitä, voimme alkaa oikeasti arvostaa sitä täysin eri tavalla. Voimme hyväksy sen oleelliseksi osaksemme, joka auttaa meitä kiihdyttämään polulla sisäiseen tasapainoon. Sisäinen tasapaino merkitsee maskuliini- ja feminiinienergian tasapainoa, joten miten se olisi mahdollinen ilman mieltä? Niin kauan kun mieli on edelleen egomoodissa, meidän täytyy pitää sille turvallista tilaa, jotta se voi löytää taas todellisen olemuksensa.

4) Tue mieltäsi luottamaan

Mieli haluaa vain ymmärtää, mitä tapahtuu. Jos se ei ymmärrä, se menee paniikkimoodiin ja alkaa tulkita ja luoda puhtaiden faktojen ympärille tarinoita, jotka perustuvat menneisyyden kokemuksiin. Taas kerran – se menee menneisyyden vanhojen ohjelmien ja strategioiden kirjastoon suojellakseen meitä tuskalta. Ja se pitää meidät vanhassa kokemuskierteessä.

Mielen uudelleenohjaamiseksi sen täytyy ymmärtää, miten energiadynamiikat toimivat. Se on yllättynyt ja ymmällään ensin siitä, että ne ovat periaatteessa vastakohta kaikelle sen ohjelmoinnille. Eikä se pysty pyörittämään tuota uutta ohjelmaa suoralta kädeltä. Tarvitaan informaation ja uuden datan toistoa mielen viemiseksi askel askeleelta täysin uuteen ajattelumalliin – toimintamoodiin joka vaihtaa lineaarisesta (aika – mennyt-tuleva) rinnakkaiseen (hetkestä toiseen, nyt).

5) Ole kärsivällinen mielesi kanssa

Se merkitsee myös, että meidän täytyy olla kärsivällinen mielemme kanssa. Ego ei muutu yhdessä yössä, aivan kuten sitä ei luotu yhdessä yössä. Fyysisen kehon täytyy itse asiassa rakentaa hermoradat uudelleen – mikä on taas luomisprosessi, jossa jälleen valitsemme, luotammeko vai emme.

Joka kerta kun annamme tietoisuuden tulla mielen läpi, tiedostamme vanhoja ohjelmia, joita pyörii. Ja tiedostaminen on ensimmäinen askel ilmaista aikomus erilaisesta tai tietoisesta perspektiivistä. Tämän kaiken hyväksyminen merkitsee, ettemme taistele sisällämme enää. Sisäinen konflikti häviää ja olemme todella harmoniassa ilmentääksemme maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapainon. Nauti tuosta feminiini- ja maskuliinienergioiden täydellisestä tanssista!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

21.11.2017 AJANKOHTAISET ENERGIAT – OTA IISISTI JA TOTUTTELE

ViestiKirjoittaja hammer » 23.11.2017 19:05

AJANKOHTAISET ENERGIAT – OTA IISISTI JA TOTUTTELE UUTEEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
21.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Eikö viime lauantain uuden kuun ympärillä olekin ollut intensiivinen viikko? Monet meistä on yllättänyt, miten syvälle se voi mennä ja miten epämukavaksi tulla, tuntien sisäisen energiaepätasapainon syvimpään ytimeemme saakka. Tulista energiaa on annettu merkittävää energiapuhdistusta varten. Valmistelemaan meidät vuoden lopun alokasleirin finaaleihin, jotka tukevat meitä tulemaan uuden viidennen ulottuvuuden korkean taajuusympäristön ruumiillistamisen mestariksi pysyvästi. Siis mitä tapahtuu?

Ollessamme tällä matkalla opimme tasapainottamaan eri sisäiset osat ja tasot – henkinen, mentaali, tunne ja fyysinen. Tämä tapahtuu ensin erikseen, ennen kuin pääsemme niiden kaikkien täyteen harmoniaan. Tämä kaikkien energiakeskusten harmonia merkitsee tulemista maskuliini- ja feminiinienergioiden täyteen sisäiseen tasapainoon. Meidän on tarkoitus olla tässä kokemuksessa tullaksemme täysin ruumiillistuneeksi, tehokkaaksi luojaksi. Se merkitsee, että henkisemmin suuntautuneiden (sydämen yläpuolella) ja maahan suuntautuneiden chakrojen (sydämen alla) täytyy kaikkien mennä tähän tasapainottamiseen, sydänkeskuksen ollessa kaiken sen ratkaiseva kohta.

Riippuen siitä, mitä energiatyyppiä olemme ("maallisempi" vai henkisempi, maskuliinisempi vai feminiinisempi) ja mitä ylösnousemusaaltoa olemme, tämä puhdistumiskokemus on tapahtunut eri tavoilla, joidenkin keskittyessä enemmän yhteen näistä alueista (henkinen – sielu, mentaali – mieli, tunne – sydän tai fyysinen – keho), toisilla se on vaikuttanut kahden, kolmen tai kaikkien neljän energiakeskuksen tulemiseen enemmän sisäiseen harmoniaan. Siis ei ole "yhden koon" tasapainottumisprosessia. Kokemukset ovat erilaisia omasta henkilökohtaisesta energiasekoituksestamme riippuen. Silti on ollut joitain yleisiä malleja, joista on puhuttu.

Yksinäisyys – vanhat kontrollointimallit poltetaan pois

Kuluneella viikolla monet ihmiset ovat joutuneet tilanteisiin, jossa he tuntevat, että ne ihmiset torjuvat eivätkä arvosta tai eivät pidä tarpeeksi hyvänä, joiden kanssa he resonoivat voimakkaasti ja joihin he tuntevat vetoa yhteensopivan polariteetin vuoksi kaikissa energiakeskuspisteissä (kuten yllä mainittiin). Tämä laukaisi lisää tukosten puhdistamista tietyissä keskuspisteissä, täyden sisäisen tasapainon löytämiseksi. Se meni syvälle ja suoraan ytimeen. Tunnettiin, että oli eksynyt ja yksinäinen, halua vetäytyä ja samaan aikaan haluttomuutta olla yksin. Samaan aikaan oli muunlaisia energiayhteyksiä toisten kanssa (yhteys ainoastaan seksuaalisella tasolla, ainoastaan sydäntasolla tai ainoastaan mentaalitasolla), mikä aiheutti yhteydentunteen eikä sitä kuitenkaan pidetty tyydyttävänä. Kaikki tämä johti energeettiseen musertavuuteen, jonka monet kokivat "nyt riittää, se oli tässä" -tunteena. Ei ole enää mitään, mistä roikkua ja mihin kiinnittyä energeettisesti, kun vanha aikajana ei ole enää käytettävissä. Nämä vapautukset vaikuttivat erityisesti solar plexuksen alueeseen, lihasten yrittäessä roikkua kiinni jossain, mitä ei ole enää.

Näihin syviin vapautuksiin ytimestä liittyi fyysistä, tunnepuolen, mentaalista ja/tai eteeristä palamisen tunnetta (lihakset, sydänkeskus, kolmas silmä ja/tai iho/kruunu), joskus sietämätöntä.

Uusi ymmärrys yhtenäisyydestä

Tämän kokemuksen kautta – yksinäisyys, oleminen sairaan kyllästynyt tekemään kaikkea yksin ja vanhojen suhdemallien purkaminen – pääsimme enemmän käsiksi uuteen ymmärrykseen toisiin yhdistymisestä, miten meillä on enemmän energeettistä samankaltaisuutta tiettyjen yksilöjen kanssa ja voimakkaampaa vetoa heihin kuin toisiin. Ykseys ei merkitse, että olemme kaikki samanlaisia – se merkitsee, että olemme tasaveroisia. Aivan kuten fyysisessä kehossamme kaikilla soluilla ei ole sama funktio ja rakenne, mekään emme ole kaikki samanlaisia, vaikka meidät onkin tehty samasta materiaalista. Yksilöllisyys tulee erilaisten energiarakenteiden kautta. Ja näitä erilaisia rakenteita tarvitaan edelleen aiheuttamaan puoleensa vetävän polariteetti-ilmiön kollektiivina.

Ilman polariteettia ei ole liikevoimaa, luovaa voimaa. Ilman polariteettia ei voi olla yhtenäisyyttä. Yhtenäisyys on kahden (tai useamman) energiavirran kohtaamista nollapisteessä. Siinä aallot yhdistyvät luomaan ja vaihtamaan energiainformaatiota ja lähtevät sitten taas erilleen luomaan liikevoiman alusta. Ymmärrämme ja tunnemme enemmän ja enemmän eron kollektiivin yhtenäisyydessä ja pain yhtenäisyydessä. Ja että parin tasapaino on seuraava askel, ennen kuin yhtenäisyys kollektiivina voi tapahtua. Tämän kaiken perusta on liitto yksilön sisällä. Se antaa pääsyn yhtenäisyystietoisuuteen ja yhtenäisyysvirtaan, luomiseksi yksilöllisesti ihmisenä. Sitten kun tämä harmonia on täysin paikoillaan, energeettisesti yhteensopivien parien (polariteetti ja sama taajuus) tanssi voi alkaa luoda lisää heijastevaikutuksia kollektiivin harmonisoimiseksi.

Totuus tulee ensin

Kuluneen viikon toinen ilmiö joka laukaistiin puhtaan tietoisuuden (maskuliinienergia) voimakkaalla kosmisella sisäänvirtauksella, oli tarve keskittyä valintojen tekemiseen. Mihin haluan keskittää energiani ja mitä kokemuksia valitsen? Mitä haluan tukea ja mikä ei resonoi? Monilla tämä oli niin voimakasta, että totuuden ilmaiseminen toisille osallisille oli ainoa vaihtoehto – tavallaan "v*ttu ihan sama, mitä seuraa, en voi pidätellä enää". Tämä on yksi merkki sisäisestä tasapainottumisesta ja terveen maskuliinienergian integroimisesta, ymmärtäen, että asiat voivat ilmentyä vain, kun energia on keskittynyttä ja on fokus, aikomus ja sitoutuminen. Jos ei ole, puutarhasadettajan tapaan suihkutamme vain vähän energiaa kaikkialle, kohtaamme muiden sadettajien pieniä pisaroita emmekä luo välttämätöntä polariteettia, jota tarvitaan luomiseen. Vaikka on tärkeää olla suihkutusmoodissa jonkin aikaa ja silmäillä kaikkia mahdollisuuksia, on myös tärkeää tehdä sitten valinta, sitoutua, keskittää energia voimakkaaksi säteeksi ja laukaista virta liikkeelle. Ja vain aitoudesta käsin luominen tapahtuu aikomallamme tavalla.

Chakrojen rakenne muuttuu ja niistä tulee energiakeskuksia

Toinen uskomaton prosessi joka on jo toteuttamisvaiheessa, on chakrojen rakennemuutos. Itse asiassa niitä ei voi enää kutsua chakroiksi (pyörä), koska energian saanti muuttuu ulkoa täysin sisäänpäin. Chakrat oli suunniteltu alempiin, puutteeseen perustuviin (myös energeettisesti) todellisuuksiin imemään energiaa sisään pyörivässä liikkeessä – kuin vesi joka menee viemäriin ja vetää energiaa ulkoa sisään. Kaikki varastivat jatkuvasti energiaa toisilta selviytyäkseen. Näin vanha järjestelmä piti itsensä elossa – pitämällä huomion itsen ulkopuolella häiriötekijöiden avulla. Sisällä nouseva kundaliini jonka useammat ja useammat ihmiset kokivat, laittoi tämän rakennemuutoksen liikkeelle.

Chakrojen rakenne muuttuu nyt energianvaihtokeskukseksi. Se on siirtyminen vampyrismistä jakamiseen. Tyhjentämisestä vahvistamiseen. Energialiike ei ole enää yksisuuntainen spiraali, vaan jakamista äärettömyysmerkin muodossa, joka on suunniteltu vahvistamaan toistensa energiaa vielä suurempaan luovuuteen. Koska kyse ei ole janasta, vaan sitä tapahtuu kaikkialla ympärillä, nämä äärettömyysmerkit muodostavat donitsin energiakeskusten ympärille. Kundaliinin liikkuessa ylös ja alas, näitä äärettömyysmerkkiliikkeitä tapahtuu myös Maan ja universumin välillä. Ja taas kerran, tämä on suunniteltu ykseyden ja yhtenäisyyden kokemiseen täydellisen polariteetin ja täydellisen maskuliini- ja feminiinienergioiden tanssin kautta – yksiöinä, pareina ja kollektiivisesti.

Siis nähdessämme ja vastaanottaessamme kaikki nämä päivitykset ja vapauttaessamme vanhaa kamaa, meidän täytyy oikeasti olla itsemme paras tilanpitäjä. Ihmiskehomme käy läpi paljon ja tarvitsee paljon läsnäoloa ja tukea. Vuoden lopun ralli on täynnä näitä päivityksiä ja kerrosten riisumista tämän mestaruuden saavuttamiseksi. Meillä on lisää kaaosta, ja odotettavissa on kohonnutta auringon aktiivisuutta, maanjäristyksiä jne. Mitä enemmän sallimme sen tapahtua ja olemme kärsivällinen itsemme kanssa, sitä helpommaksi se tulee ja taika seuraa meitä matkan varrella. Tarkkailijaksi tuleminen ja sen näkeminen energiaperspektiivistä, tekee siitä leikkisämpää ja seikkailullisempaa ja vie meidät automaattisesti pois siihen samaistumisesta. Siis … ota iisisti itsesi kanssa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron