Walter Sandra (sandrawalter.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

17.8.2017 ELOKUUN PIMENNYS – TÄHTIPORTTIEN YHTYMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 20.08.2017 08:24

ELOKUUN PIMENNYS – TÄHTIPORTTIEN YHTYMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
17.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kiitollisuutta kaikille, jotka ovat uutterasti valmistelleet verkkoja ja rakkaan täydellisen auringonpimennyksemme reittiä ensi maanantaille 21.8. On sanottu jo riittävästi valmisteluista ja suosituksista. Tuo tieto on käytettävissä – voimaannuta itsesi ja lue, katsele tai kuuntele se. Minä keskityn saamaan korkeimman kokemuksen ja pitämään portteja täysin auki, joten en ole linjoilla. Kenties tämä inspiroi toisia menemään ulos tekemään saman.

Aikadynamiikkani on "lipsunut" – tuntuu, että pimennys, 23.9., 23.12. ja aikajanajakautuminen ovat jo tapahtuneet ja ovat samassa hetkessä. Näkyjä on ollut pikavauhtia, lepo ja meditointi ovat olleet prioriteetti ja unet ovat olleet aktiivisia. Kyllä, alemman todellisuuden tuntemukset ovat kouriintuntuvia ja voimakkaita useimpina päivinä. Kuitenkin syvä rauha leviää tähän kaikkeen. Korkeammat tasot välittävät jatkuvasti: "Kaikki on hyvin, anna sen tapahtua."

Kosminen ohjauskomitea – tähtiporttien yhtyminen

Kosmiset tähtiporttivirrat antavat mahdollisuuksien fraktaaliräjähdyksen loppuvuoden aikana. Pimennysyhteytemme Solarikseen (aurinko) avautui viime viikonloppuna kosmisen alkusysäyksen aikana. Aktiivinen auringonpilkku esittäytyi tuolla hetkellä ja alkoi lähettää c-tason purkauksia, ja meillä oli myös magneettimyrskyjä. Pimennyskäytävä – koko elokuu – on osa peräkkäisiä tähtiporttiyhtymisiä. Nämä virrat pujotellaan lähestyvän avaruusalueen värähtelymuurin läpi, mikä laukaisee sekä galaktisen että universaalin siirtymisen seuraavalle tasolle.

Kosminen tähtiporttioperaatio – kutsutaan sitä "ohjauskomiteaksi " – antaa meille huipun (paljon) korkeamman ulottuvuuden aspekteistamme. Jotkut korkeammat tasomme ohjaavat kollektiivisesti aurinkokuntaa tämän värähtelygeometrian läpi, mikä kirjoittaa tietoisuuden ja ulottuvuusilmaisut uudelleen seuraavaksi luomukseksi. Tätä on esitetty tammikuusta lähtien.

Meillä on korkean tason saattajia, kun kuljemme tämän värähtelyesteen reunan läpi – kuin hinaajia ohjaamassa jättimäistä proomua sulkujen läpi. Tiimini ilmaisee nämä galaktiset rakenteet jättimäisinä (puhtaan ydinlähdevalon) fotonioktaedreina monien toruskenttien sisällä. Jokaisen kosmisen tähtiportin virta pujotellaan toruskenttään eri toiminnoilla, mikä valmistelee meitä dramaattiseen muutokseen hiukkasilmaisussa, kun saavumme värähtelykeskuksen laukaisinpisteeseen tässä massiivisessa galaktisessa oktaedrissa. Joskus annetaan muita geometrioita, jotka auttavat aikajanojen ja lopputulosten uudelleenkirjoittamisessa. Kaikki on puhtaasti fotonista. Vaatimus järjestykseen tuntuu autonomiselta tuossa rakenteessa. Käy katsomassa artikkeli "Aurinkoprismailmiön muuttaminen" (2.3.2017) saadaksesi syvempää ymmärrystä, miten tämä vaikuttaa todellisuuksiemme projisoimiseen.

Voimme nähdä, miten kollektiivifokusoituminen aurinkoon pimennysviikon aikana olisi ihanteellinen hetki toimimittaa tietoisuutta ja aikajanaa muuttavia energioita. Monien kosmisten tähtiporttien – galaktisten ja universaalien – yhtyminen tulee muuttamaan henkilökohtaisia kehityskaaria sekä kollektiivitapahtumia. Neuvostotapaamiset ovat olleet toistuvia. Pimennysmuutokset on syvällisesti sidottu syyskuun päiväntasauksen ja joulukuun päivänseisauksen lopputuloksiin. Pidän korttini tuosta tiedosta piilossa tällä erää. Kaikki on uskomattoman hyvin.

Pidä sydänfokus tietoisuudessa, äläkä etsi ulkoisia todisteita sisäisestä muutoksesta. Tämä on luojatilamme ruumiillistamiskäytävä ja nousemista seuraavalle tasolle puhtaaseen jumalaiseen ihmisluojaolemukseen. Sinut muutetaan linjaan korkeamman kehityskaaren kanssa, jos värähtelysi on yhteensopiva noiden korkeampien taajuuksien kanssa. Vastuullinen luominen, puhdas aikomus sekä tyyni ja vastaanottavainen herkkyys sen korkeammille tasoille, kuka todella on, paljastaa Kristus-ykseystietoisuuden ilmestymisen aktivoidun sydänkeskuksen kautta.

Tähtisiemenet, vaeltajat, tiennäyttäjät … sallikaa näiden taajuuksien paljastaa aito itse. Moniulotteinen itse muuttuu ja nousee seuraavalle tasolle mukautuakseen korkeampiin kehityskaariin. Hylkää huoli siitä, mitä on seuraavaksi, ja antaudu jumalaiselle tietoisuudelle. Kaikki näyttää ja tuntuu erilaiselta, kun tämä 2017-käytävä kehittyy, koska me – korkeammat tasomme – olemme luoneet niin. Arvosta henkilökohtaisen paljastumisen nerokkuutta, siunausta ja kosmisen tason kärsivällisyyttä.

Kristalliverkkoaktivointi

Kaiken tämän uuden Maan verkkojen, pyhien paikkojen, kristalliverkkoporttien ja verkkopisteiden valmistelun jälkeen, jumalaista palveluamme on nyt ylläpitää korkeimpia ylösnousemusaikomuksia. Rukoilkaa, meditoikaa ja säilyttäkää rauhallinen odotus sydämessänne, rakkaat. Yhdistykää korkeavärähteiseen heimoon, tuntekaa aktivoidut kristallit ja verkot ja toivottakaa tervetulleeksi korkeimmat mahdollisuudet ja kehityskaaret kaikille osallisille ylösnousemuksessa.

Viime vuosikymmenten aikana olemme nähneet vaikutuksia kristallitaajuuksien nousemisesta seuraavalle tasolle. Jokaisen aktivoinnin myötä tulee voimakkaampi polariteetti alemmilla aikajanoilla, laajentuminen korkeammilla – tämä on ollut normi. Muistakaa, että tehtävämme on voimistaa jokaista rauhankokoontumista ja jokaista valotoimintaa. Korkean värähtelyaikomuksen kokoontumiset ovat uutisiamme, vastuullista keskusteluamme uuden Maan luojaolentoina. Tiedämme, mitä tapahtuu – omistakaa tuo korkeampi todellisuus. Tämä pimennysviikon aktivointi voimistaa ajatuksia ja aikomuksia. Tunnette sen jo mentaali- ja tunnetasolla. Jos on haastavaa fokusoitua, yksinkertaistakaa. Ohjatkaa ajatukset ja tunteet välittömästi korkeampaan kokemukseen.

Ylläpidetäänpä kaikki aikomusta kristalliverkon ja kristalli-DNA:n täydestä aktivoinnista ja korkeimmasta ja kirkkaimmasta kokemuksesta kaikille halukkaille sieluille, jotka valitsevat rakkaus-valon ensisijaiseksi todellisuudekseen.

Huomautus matkustajille

Ilmanlaatu Mount Shastalla on vaihdellut päivittäin Kalifornian ja Oregonin maastopalojen vuoksi. Joinain päivinä on selkeämpää ja toisina sumusta voi tulla sakeaa, mikä kirveltää silmiä ja laukaisee hengitysvaikeudet. Jos vierailet Mount Shastalla nähdäksesi pimennyksen osittain, ota huomioon tämä ilmanlaatu, jos olet herkkä. Tarkistakaa ajoreittinne pimennyspolulla, jos käytte Oregonin syrjäisemmillä alueilla – tiesulut ja tiheä savu voivat hidastaa asioita vähän.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot – avautuminen pimennykselle

Portinvartijat yhdistyvät perjantaina 18.8. pimennysportin lopullista avautumista varten. Sunnuntaina 20.8. on tilaisuutemme avata täysin tämä korkeimpien lopputulosten kenttä ykseysmeditaatioidemme avulla.

Ykseysmeditaatioiden kristallikenttä ylläpitää rauhan, aktivoinnin, vakauden ja ylösnousemuksen aikomusta. Se tukee kollektiivista ihmissydänverkkoa ja tuo puhtaan jumalihmisen värähtelyn kaikkien halukkaiden osallistujien ulottuville sekä syöksee ylösnousemuskoodeja verkkojen, Gaian ja koko luomakunnan läpi. Käytämme yhteisvoimaantumistamme yhdistyäksemme korkeampiin aspekteihimme.

Sallikaa tämän toiminnan tyynnyttää mieli, koska tuleva valo on hyvin stimuloivaa. Avatkaa sydämenne ja tuntekaa valosisartenne ja -veljienne tuki. Tuntekaa ykseys rakkaudella ja kiitollisuudella sekä korkeammilla ilmaisuillanne, jotka ovat jo tuossa keskittyneen valmistautuneisuuden tilassa. Kunnioittakaa tätä jumalaisen palvelun puhdasta aikomusta.

Monet ryhmät pitävät meditaatioita myös pimennysmaanantaina 21.8. klo 11.11. Varmistakaa yhdistymisenne ennen pimennyshuippua ja sen jälkeen (noin klo 9–13 PT) vahvistamaan näitä rauhanaikomuksia.

Siunausta, vahvuutta ja puhdasta rakkaus-valoa meille kaikille tämän ylösnousemuksemme syvällisen vaiheen aikana! Olkaa auringonpimennyshuipun aikana ulkona – riippumatta olinpaikastanne – saadaksenne täyden määrän transformaatioenergioita. Vastaanottakaa ja lähettäkää niitä täysin valmisteltuiin uuden Maan verkkoihin, kristalliverkkoihin ja koko luomakuntaan. Kiitollisuutta, rauhaa ja korkeimpia lopputuloksia, rakas valoheimo!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

8.9.2017 AISTITTAVAA KEHITYSTÄ – KOSMISIA, GLOBAALEJA JA SIS

ViestiKirjoittaja hammer » 09.09.2017 22:48

AISTITTAVAA KEHITYSTÄ – KOSMISIA, GLOBAALEJA JA SISÄISIÄ UUDISTUKSIA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kiitollisuutta kaikille, jotka pitävät tilaa tämän täysikuuviikon integroinnin aikana. Tietysti tämä on voimakas sarja puhdistumisia ja rakennemuutoksia, jotka käynnistivät elokuun portti ja pimennys. Vaikka se vaikuttaa keskittyvän USA:han tällä hetkellä, tämä säteilee pian pimennysaktivoinnista (Pohjois-Amerikka).

Täysikuun integrointiviikon koronan massapurkaukset toivat voimakkaita X- ja M-luokan auringonpurkauksia ja geomagneettimyrskyjä, mikä tulee esiin koko viikonlopun, ja siihen liittyen maanjäristyksen, elementaalimuutoksia (sää) ja paljon palvelutyötä kaikille valotyöntekijöille. Valitse asiantuntemusalueesi ja auta vakaudessa, integroinnissa ja tasapainossa, kun nämä pimennykseen ja aikajanajakautumiseen liittyvät taajuudet antavat selvempiä fyysisiä kokemuksia koko kollektiiville.

Kuten aina, vaikutukset kehokulkuneuvoon ovat, mitä ovat. Varmista, että huomaat muutokset tietoisuudessasi – energiakenttien, sydänkeskuksen, visioiden, ajatusmallien ja valintojen muutokset voimistuvat tämän ylösnousemusvaiheemme aikana. Kollektiivisen ykseystietoisuuden kokeminen henkilökohtaisten oireiden sijasta, on selkeä merkki aikajanavalinnasta. Enemmän siitä ensi viikolla. Portinvartijat, verkkotyöläiset ja palveluksessa olevat auttavat – eivät estä – kiireisenä kaikkia näitä puhdistumisia ja muutoksia tapahtumaan mahdollisimman helposti ja sujuvasti.

Kolmoistähtiporttivaikutus

Tähän viimeisimpään yhdistelmälukon loksahdukseen sisältyy koodauksia kolmoisportin yhtymisestä, mikä aktivoi "kaikkiin järjestelmiin MENE" korkeimmalle kehityskaarelle syyskuun päiväntasauksessa ja siihen liittyvissä asetelmissa – kollektiivitasolla. Elementaalit ovat merkki näistä vaikutuksista USA:n halki ja ne ovat suotuisa alkemiailmiö.

Kuten Tiimi mainitsi viime kuussa, on meidän vuoromme – eli Gaia vastaanottaa enemmän kosmisia taajuuksia (purkaukset, myrskyt jne.), joilta meidät on tavallisesti suojattu Maan hiljaisten siirtymien aikana. Pimennyksen kolmoistähtiporttiyhtymisestä saakka, Solaris on siirtynyt ulottuvuutta muuttavan geometrian ja fotonikoodatun valon "kuuman alueen" reunoille.

Tuntekaa tämä lähetys: Jos teillä ei ole selkeyttä tai olette kyvytön yhdistymään korkeampiin tasoihinne tällä hetkellä, se saattaa olla tilaisuus oppia jumalaista neutraalisuutta, rakkaat. Tämä on korostunutta puhdistumisaikaa, kun todellisuudet hajoavat, sekä henkilökohtaiset että globaalit. Draamapolariteetti ei palvele (sitä ei ole) korkeammilla kehityskaarilla. Ja rehellisesti sanottuna, heräämättömättä kokevat jo tarpeeksi draamaa. Meidän tehtävämme on tasapaino korkeamman värähtelyn avulla, paljastaa todellinen ihmiskokemus ja nostaa mahdollisimman monia halukkaita sydämiä korkeammille aikajanoille. Paimenna ajatuksesi, sanasi, tekosi ja luomuksesi harmoniaan korkeimman kehityskaaren, korkeimman haluamasi lopputuloksen, kanssa. Ole rehellinen omalle sydämellesi. Hengitä, lähetä rauhallisia rakkaus-valoaaltoja kaikille ja visualisoi globaali ylösnousemus – nostamme mahdollisimman monia näiden uusien taajuuksien myötä.

Tämä ajankohtainen aurinko- ja planeetta-aktiivisuus on suoraa heijastusta siitä, mitä tapahtuu niissä aikajana- ja kollektiivisissa tietoisuusmuutoksissa, jotka ovat paljon voimakkaampia, kuin monet oivaltavat. On meneillään massiivisia puhdistuksia ja uuden kristallimaan laajentuminen. Muistutamme sinua yhdistymään korkeampaan perspektiiviisi, kun tämä tapahtuu. Monilla teistä oli pimennyksen aikana "olen ikuisiksi ajoiksi muuttunut" -kokemus – taas. Pysy tuossa sydäntilassa ja antaudu uudelle valolle, joka ilmestyy sydämen ja ylösnousemuspilarin kautta. Yritys palata vanhaan malliin aiheuttaa kärsimystä kehossa, mielessä ja tunteissa. Luota itseesi, kun kutsut esiin korkeinta ja kirkkainta ylösnousemuspolkuasi.

Sunnuntain ykseysmeditaatio – korkeamman aikajanan kanssaluominen

Annamme avoimen kutsun jokaiselle, joka valitsee uuden maakokemuksen. Kenties olet nähnyt korkeampien itsejen yhtenäiset piirit näiden meditaatioiden aikana. Viime viikko antoi syvällisen DNA-laajentumisen. Autetaanpa Gaiaa ja ihmiskuntaa näiden tapahtumien hyväksymisessä sydämen avaamiskokemuksina, jollaisiksi ne on tarkoitettu.

Pidä homma yksinkertaisena – muista, kuka olet! Todellinen voimamme koetaan valo-rakkauden yhtenä yhtenäisenä jumalihmiskenttänä. Liity meihin sunnuntaina 10.9. globaaleissa ykseysmeditaatioissa klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Meditoimme 33 minuuttia rauhaa, rakkaus-valon vahvistumista ja jumalaisen ylösnousemuksemme korkeimpia intressejä. Yksityiskohtia ja ilmaisen ohjatun Kristus-valoaktivointimeditaation löydät täältä (http://www.sandrawalter.com/global-unit ... ry-sunday/)

Lähetän teille kaikille siunauksia ja kiitollisuutta valopalvelustanne!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

12.9.2017 YLÖSNOUSEMUKSEEMME VAIKUTTAVIA KOSMISIA TEKIJÖITÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 14.09.2017 22:39

YLÖSNOUSEMUKSEEMME VAIKUTTAVIA KOSMISIA TEKIJÖITÄ – LUETTELO

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
12.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tämä pitkähkö päivitys sisältää ne avaintekijät, jotka vaikuttavat ylösnousemusprosessiimme tällä hetkellä. Sen tarkoitus on antaa selkeyttä kosmisista tapahtumista, viime portin vaikutuksista ja siitä, miksi auringon aktiivisuus on niin intensiivistä.

Käytä hyperulotteista logiikkaa kaikkeen tähän. Kosminen perspektiivi tyynnyttää ylösnousevaa sielua.

Elo-syyskuun tapahtumia ja vaikutuksia

Kolmoistähtiporttien yhtyminen

Kolmoistähtiportit avasivat kosmisten aurinko-Kristus-taajuuksien suoran virran Lähteestä. Tämä on jatkuvaa aurinkouudelleenkirjoitusta tähti-, planeetta- ja inkarnaatiotasolla. Kun portit yhtyivät Solariksessa (aurinko) pimennyksen aikana, tämä muutti sen prismailmiötä, mikä vuorostaan muuttaa sitä tapaa, jolla muoto projisoituu Gaialle.

Käytämme aurinkoa tietoisuutemme projisoimisessa näihin tiheämpiin todellisuuksiin. Kun aurinko vastaanotti kosmisia kolmoiskoodauksia tähtiporttiyhtymisestä, mekin vastaanotimme. Se on elintärkeä askel kristallimuodon projisoimisessa enemmän DNA:mme kautta. Se vaikuttaa myös Gaian ilmaisumuotoon sekä Solarikseen. Lisääntyneet auringonpurkaukset tukevat myös tätä aurinkokunnan laajuista muutosta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Aurinkoprismailmiön muuttaminen, 2.3.2017

Kuumalle galaktiselle alueelle astuminen ja harmoniaesteen vapautus

Kaksi avaintapahtumaa kehittyy tällä hetkellä. Kuljemme galaktisen, geometrisen kuuman alueen värähtelyreunoilla, mikä aiheuttaa ulottuvuutta muuttavia ja todellisuutta laajentavia dynamiikkoja. Kosmiset tähtiportit palvelevat kanavina tälle avaruusalueelle ja pujottavat valoa korkeampien ja alempien todellisuuksien välille. Nämä tähtiporttivirrat helpottavat sisäänpääsyämme, jottei meihin osu kaikki korkeampi valo kerralla. Kuitenkin alkuvaikutukset aurinkoon ja tietoisuuteemme ovat olleet selviä pimennyksestä saakka.

Galaktisten tekemä taajuuksien alentaminen loppuu pian. Voimme nähdä ja tuntea jo tämän valtavan galaktisen, geometrisen kuuman alueen vaikutuksen. Fotonitiheyden jumalainen tahto on selvä, ja meitä koskettavat vasta tämän alueen värähtelyreunat.

Toinen tärkeä asia on harmoniataajuusesteiden vapauttaminen. Nämä valoverhot tai -kerrokset (ne näyttävät minusta valtavilta säteileviltä silkkihuiveilta, kenties siitä on tullut verho-termi) vapautettiin pimennysasetelmalla. Näissä harmoniaesteissä on useita kerroksia, mikä luo erillisyysharhan Itsen ilmaisujen, planeettojen, ulottuvuuksien jne. välille.

Olemme pystyneet kurkistamaan esteiden läpi pääsemällä käsiksi korkeampiin maailmoihin. Nyt tietoisuutemme täytyy sopeutua niiden puuttumisen tunteeseen. Ajan kiihtymisen tunne (enemmän tapahtumia nopeammalla tahdilla) nopeuttaa tätä oivallusta. Viritä tietoisuutesi ja tunne vapaus. Ajatuksemme ja telepaattiset aikomuksemme kulkevat paljon nopeammin ulottuvuuksien välillä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Elokuun pimennys – tähtiporttien yhtyminen, 17.8.2017

Kristalliverkon ja uuden Maan verkkojärjestelmien täysi aktivointi

Kristalliverkko on aistiva järjestelmä. Se aktivoitui täyteen kapasiteettiin elokuun portin aikana, mikä loi käytäviä universumien, galaksien ja tähtien välisille porteille. Tuhansia kristallipyramideja, kristallirakenteita, temppeleitä, kristallikerrostumia ja eetterigeometrioita aktivoitiin – ja se jatkuu.

Nämä muinaiset rakenteet on koodattu aktivoitumaan yhdessä kristalliverkon kanssa, olemaan alkuna ensisijaiselle aikajanakokemukselle ja jumalaiselle Kristus-ihmismallille. Yksi syy miksi monista teistä tuntuu jumalaiselta, autuaalta, muuttuneelta ja uudistuksen keskellä olevalta. Jotkut näistä rakenteista näyttävät nousevan näyissä, heräävän nollapisteen fotonivaatimusten vetoomukseen.

Kyllä, tämä käynnistyminen vaikuttaa elementaaleihin ja kollektiivitietoisuuteen, joka vaikuttaa myös elementaaleihin. Kristalliverkon, tähtiporttien ja fotonitiheyden yhtymäkohta avaa meidät PALJOLLE informaatiolle ja valolle, mikä laukaisee DNA:n harmonisoitumaan uusien todellisuuksien kanssa. Tämä avaa meidät kaikkien Itsen ilmaisumuotojen nyt-hetken kokemiselle, yhdistyen ja laajentuen samanaikaisesti puhtaampaan Lähdetietoisuuteen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Elokuun portti – kristalliverkon massiivinen aktivointi, 1.8.2017

Kristus-kruunuaktivointi

Kristus-kruunun pyhä geometria, symbolit ja kirkas valo ovat jatkaneet laajentumista pimennyskäytävästä saakka. Perinteinen kruunuchakra ei päde tähän. Valokruunut jotka näkyvät monissa muodoissa, ilmentyvät laajentuvina kruunukerroksina ja myös sydämen ympärille. Tämä on todellinen jumalihmisen DNA, joka kaksoispaikantuu solurakenteeseemme ja energiakenttiin ja aktivoituu kaikkien näiden kosmisten tekijöiden vuoksi.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Elokuun pimennys – vertauskuvallinen ja mystinen, 17.7.2017

Ensisijaiselle aikajanalle pääseminen

Kaikki nämä tapahtumat – tähtiporttiyhtyminen, astuminen geometriselle kuumalle alueelle, harmoniaesteen vapauttaminen ja Kristus-aktivoinnit – antavat halukkaille, sydänkeskeisille sieluille pääsyn ensisijaisille Kristus-aikajanoille. Ruumiillistuminen on avain korkeampien aikajanojen kollektiivikokemiseen, ja nämä kosmiset tapahtumat tukevat täysin meitä luomaan tämän yhtenä joukkona.

Ensisijaiset aikajanat ovat hyvin voimakasta värähtelyä. Niiden kanssa resonoiminen vaatii fokusoitumista ja johdonmukaisuutta. Meitä kuitenkin ammutaan puhtaalla Lähdekoodatulla ja todellisuutta muuttavalla fotonivalolla. Tämä lisää ylösnousemuksen nostavaa ja kohottavaa tunnetta, korkean sydämen ja sydänkeskuksen vetovoimaa.

Kaikkien kosmisten tekijöiden yhtyessä tässä nyt-hetkessä, meillä on jumalainen tilaisuus saattaa loppuun transformaatio. Aikajanojen haarautuminen lisääntyy eksponentiaalisesti päiväntasauksen jälkeen. Anna valon muuttaa sinut paremmaksi. Määrää luomisesi ja luo uusi versio korkeimmasta Itsestäsi. Ensisijaiset aikajanat luotiin luovuutta, inkarnoituneen Lähteen uuden Maan ihmisvärähtelyä, varten.

Galaktinen elämäntarkastelu

Tämän käytävän aikana voi tapahtua eräänlainen galaktinen elämäntarkastelu. Monille tapahtui Gaiaan liittyvä versio 2012. Nyt meillä on ilmaisumuotojen loppuunsaattaminen aikajanojen, ulottuvuuksien ja tähtijärjestelmien yli. Saatat nähdä tämän selväjärkisessä unitilassa tai pikatempoisina näkyinä. Siitä voi tulla universaalia matkastasi riippuen.

Tämä on fotonivalon ja harmoniaesteen vapauttamisen sivuvaikutus – korkeampi valo saa liikevoimaa ja organisoi, lajittelee ja yhdistää värähteellisesti Itsen fraktaalit universaalissa laajuudessa. Epälineaariset näyt galaktisesta Itsestä, henkilökohtaisten aikajanojen sekoittuminen ja tuttu tunne päätöksestä tai loppuunsaattamisesta laajenee galaktiselle tasolle.

Pysy joustavana uskomuksissasi siitä, mikä on mahdollista, minne olet menossa tai kuka olet. Kun ylitämme arkkityypit ja koemme elämää ilman värähtelykattoa, harhakuva alemmista todellisuuksista ja siitä, mitä loimme täällä, haalistuu. Ensisijaiset aikajanat antavat laukaisualustan täysin määrittelemättömille kokemuksille.

Syyskuun integrointi

Täysikuun integrointiviikko toi auringonpurkauksia ja massiivisen määrän plasmaa ja kristallitaajuuksia, minkä tarkoituksena on paljastaa ja aktivoida tietoisuutemme nyt-todellisuudesta. Saatat tuntea tämän: koemme jumalaisen järjestyksen puhtaan voiman ja ensisijaiset aikajanat. Ja se on voimakas juttu.

Viime sunnuntain ilmoitus tulevasta valosta tuli vain muutama tunti ennen viimeisintä X-luokan purkausta (minulla oli aikaa postata ainoastaan sosiaaliseen mediaan ennen meditaatioidemme alkamista). Oman kokemukseni mukaan tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttavat energiat olivat ykseysmeditaatioidemme aikana voimakkaimmat, mitä olen kokenut tähän mennessä. Totta, että olen ylläpitänyt tilaa ja osallistunut tähän toimintaan 17 kuukautta, joten perspektiivini on herkkä – kuitenkin kiistämätön alkemistinen sulautuminen oli selvää.

Uuden Maan portit – portinvartijafokus

Portinvartijat saivat viestin keskittyä uuden Maan portteihin tässä kuussa. Nämä käytävät sallivat valmistautuneen tietoisuuden kokea ensisijaiset Kristus-aikajanat, mikä lopulta johtaa ulottuvuusilmaisujen täydelliseen yhteensulautumiseen – alempien ja korkeampien itsejen ilmaisemiseen yhtenä uuden Maan tasolla.

Päiväntasaus ja kosminen alkusysäys

Suuret kosmiset voimat ovat pelissä tässä ja nyt. Seuraavat viikot paljastavat, että todellisuusvalintojamme – kollektiivisia ja henkilökohtaisia – kunnioitetaan ja vahvistetaan täysin uudella tavalla. Perinteisesti se on liittynyt magnetismiin ja värähtelyn yhteensopivuuteen tai yhteensopimattomuuteen. Tämä kuukausi vie meidät korkeampaan ymmärrykseen siitä, mitä merkitsee osallistua jumalihmisen evoluutioon. Jos se on jotain, minkä pystyn määrittelemän sanoina, niin olkoon.

Tulevat kosmiset tapahtumat – kollektiivinen osallistuminen ja fokus

13.-17.9.: portinvartijoiden kosminen tähtiportti-integrointi
Sunnuntai 17.9.: ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT – lähetetään viimeiseen meditaatioon livetapahtumastamme Sedonassa
Tiistai 19.9.: uusikuu klo 22.30 PT – päiväntasausportin avautuminen
Perjantai 22.9.: päiväntasaus klo 13.02 PT
Lauantai 23.9.: kosminen alkusysäys, aikajanamuutos
Sunnuntai 24.9.: ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT

Jumalainen heijastus – näkymätön olento/läsnäolo

Ylösnousevista sieluista tulee pyhiä heijastuksia, jumalaisen valon peilejä. Klassisen peilidynamiikan sijasta, jossa heijastetaan alempien tasojen oppitunteja ja ego-mielen tunteita, jumalihmisestä voi tulla puhdas ja kirkas kristalliprisma. Tämä kosmisen aurinko-Kristus-ihmisen aspekti näyttää toisille heidän jumaluutensa.

Jos pystyt ylläpitämään tuon jumalaisen valon tinkimättä ja armollisesti, korkeampien tasojen neutraalina kanavana, DNA:si sopii värähtelyltään yhteen uuden Maan ilmaisutaajuuden kanssa. Se on porttien kulkukoodi uuden Maan ja ensisijaisen aikajanan kokemiseen. Se on ylösnousemuksemme tämän pyhän käytävän hieno tarkoitus.

Siunausta kaikille meille näinä perspektiiviä laajentavina hetkinä nyt-hetkessä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.9.2017 TIETOISUUTTA MUUTTAVA HYÖKY –TODELLISUUKSIEN PÄÄLL

ViestiKirjoittaja hammer » 21.09.2017 22:40

TIETOISUUTTA MUUTTAVA HYÖKY –TODELLISUUKSIEN PÄÄLLE KIRJOITTAMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Päiväntasaus ja kosminen alkusysäysportti ovat käsillä. Portinvartijat avautuivat tähän käytävään uuden kuun aikaan, ja jatkuvasti lisääntyvät nyt-hetken energiat ovat kouriintuntuvia.

Tämä on toiseksi viimeinen merkittävä portti tänä transformatiivisena vuotena. Tämä kosmisten tekijöiden asetelma, yhdistettynä kanssaluovaan ylösnousemusaikomukseemme, on aikajanan valintakohta, joka vaatii fokusta sekä tyyntä ja keskittynyttä olemista, kun hyöky toteutuu. Samanlainen kuin viime syyskuun aikajanamuutos, ainoastaan hyperulottuvuusasteikolla.

Ensisijaisten aikajanojen tunteminen

Kosmiset tekijät jotka vaikuttavat ylösnousemukseemme, olivat mukana viime viikon laajassa luettelossa. Tuo tietoisuus integroituna sydämeensä, tiennäyttäjät ovat siirtymässä ensisijaisten ylösnousemusaikajanojen jatkuvaan kokemiseen.

Ensisijaiset Kristus-aikajanat jotka tulivat ulottuville pimennyksen myötä, jatkavat auliin ja valmistautuneen tietoisuuden nostamista nollapisteen ja uuden Maan dynamiikkojen selkeämpään ja suorempaan kokemiseen.

Ensisijaisten aikajanojen avainaspekti on, etteivät ne tunnu aikajanoilta. Se on vankkumaton nyt-kokemus, joka yhdistää Itsen ja Lähteen samanaikaiseksi tietoisuudeksi. Tietoisen, sydänpohjaisen suunnan myötä, ensisijaiset aikajanat vapauttavat kietoutumisen alempien todellisuuksien kanssa. Ne on koodattu puhtailla Kristus-dynamiikoilla ja ne kirjoittavat tiheämpien menneisyys-, nykyisyys- ja tulevaisuuskokemusten päälle.

Kosmisten tekijöiden lisäpotku laukaisee DNA:mme avautumaan uuteen kokemiseen. DNA luo henkilökohtaisia, kollektiivisia ja moniulotteisia kokemuksia muotoon. Siitä tulee fotonivalon vastaanotin-generaattori. Tätä ohjaavat yksilöllisesti jatkuvat sydänpohjaiset ajatusmallit, jatkuva uudelleenharmonisoituminen nyt-hetkeen ja antautuminen aidon Itsen henkilökohtaisille paljastuksille.

Olemme saaneet harjoitusta siihen, mitä nyt tapahtuu. Monet ovat valmistautuneet sallimaan ykseystietoisuuden tulla ensisijaiseksi kokemukseksi. Kun siirrymme kanssaluomisen jumalaiseen virtaan, aistimukset ykseystietoisuudesta voimistuvat. Kun yhdistämme kosmiset tekijät yhteiseen aikomukseemme ja ylösnousemuksen aktiiviseen kanssaluomiseen, polkuja uuden Maan kokemiseen avautuu.

Tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttava hyöky

Lähestyvän auringon aktiivisuuden ja Gaian sopeutumisen lisääntyneeseen fotonihyökyyn odotetaan olevan voimakasta. Ylitämme edelleen tämän galaktisen "kuuman pisteen" ulkoreunoja. Galaktiset tiimit eivät muunna valoa pienemmäksi entiseen tapaan. Portinvartijat, verkkotyöläiset ja valotyöntekijät ovat nyt riittävän taitavia vastaanottamaan ja jakamaan tämän sisäänvirtauksen. Todistetaanpa tämä tinkimättömyydellä ja mestaritason omistautumisella.

Nämä uudet tasot ovat tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttavia fotoniaaltoja. Nollapistekokemusten kiihtyminen on voimakasta monilla 23.9.–23.12. Se on tiennäyttäjille jumalainen tilaisuus ruumiillistaa korkeampien ja alempien ilmaisumuotojen Kristus-yhteensulautuminen. Kosmiset tekijät sallivat moniulotteisen Itsen (paljon) korkeamman värähtelyn kokemisen tässä ja nyt. Se näyttää, mitä tapahtuu planeettaevoluutiossa, aikadynamiikoissa ja jumalaisen Kristus-ihmisen aktivoinnissa, ennen kuin fyysinen aikajanajakautuminen tapahtuu.

Tämä hyöky on jumalaisten, kosmisten äitienergioiden, jumalaisen feminiinisyysdynamiikan, toimintaa. Puhdas ehdoton rakkaus on voimakasta useimmilla. Syleile sen mysteeriä. Pysy avoimena, kun todellisuutemme taustaenergia muuttuu mukautuakseen Lähdeaikomukseen. Kuten aina, pidä sydämesi fokusoituna rakkauden ja uuden luomiseen, ja niin sitten on. Anna tämän valon pudottaa verhot (ja vuodata muutama kiitollisuuden kyynel).

Fotoniuudelleenjärjestely ravistaa vanhan magnetismin irti – fyysiset vaikutukset valtakuntiin, elementaaleihin ja ihmisiin ovat vain alkemisen transformaatioprosessin ulkoinen edustaja. Ole vanhempi reaktiollesi, jos ne laukaistaan. Vastaanottakoot kaikki tämän mahdollisimman helposti ja armollisesti.

Jumalainen kanssaluominen – sinut kutsutaan palveluun

Riittävä määrä meitä kykenee säilyttämään tyynen, keskittyneen ja auliin tietoisuuden. Ymmärrämme, mitä tapahtuu, ja säteilemme jatkuvasti uutta kokemusta ihmissydänverkon kautta. Kutsumme esiin uutta, määräämme aikomuksemme ja elämme ne iloisin sydämin.

Ykseystietoisuus saa vauhtia, ja värähtelyjen fotonierottelu tuntuu. Huomaan tämän ykseysmeditaatioissa – valoheimo käy läpi "värähtelyhyytymistä", kuin värähtelyhoukutin joka vetää samanlaisia taajuuksia yhteen korkeammalla tasolla.

Edustamme tuhansia sieluryhmässämme, kun tämä tapahtuu. Kvantti-ilmiö voimistuu, kun astumme tälle galaktiselle kuumalle alueelle. Voimme käyttää tämän eduksemme maailmanrauhan ja ylösnousemuksen kanssaluomisessa. Liity meihin sunnuntain ykseysmeditaatioissa, joista on tulossa massiivista koodi- ja päivitysjakamista. Voit yhdistyä koska tahansa tähän tukikenttään – loimme sen palvelemaan puhtaasti ylösnousemusta.

Jumalaiset heijastukset – tässä sitä hehkutaan

Ajankohtaista kokemusta ei voi ilmaista sanoin. Vertauskuvat yrittävät maadoittaa tämän upean nyt-transformaation, ja osallistumismuistutuksia voidaan edelleen ilmaista. Rakkaat, ottakaa nämä viestit sydämeenne ja valitkaa polkunne viisaasti.

Kosmiset hyöyt vaikuttavat – se mitä teemme niillä, on kanssaluomistamme. Muista, että tämän tyyppinen ylösnousemus on suunniteltu jumalaisille Kristus-ihmisille – kyky palvella luovana Lähdeälykkyyden kanavana, tiheydestä tai hologrammitodellisuudesta huolimatta.

Auta DNA:tasi ja fokustasi – meditoi, paastoa, ole poissa "linjoilta", luo kauneutta, mene ulos luontoon, vahvista verkkoja … Näytä toteen sydänälykkyys henkilökohtaisella matkallasi. Mitä uuden Maan asukas loisi tällä hetkellä?

Nollapiste opettaa meille jumalaisen virran 5D-ilmentämistä, joka sallii puhtaan sydänmagnetismin näyttää toteen uuden. Anna ajatustesi, tunteidesi, sanojesi ja toimintasi heijastaa uuden Maan ihannemaailmaa, ja portit avautuvat sydämessäsi. Värähtely = värähtely.

Globaaleja yhdentymisiä
Perjantai 22.9.: päiväntasaus klo 13.02 PT
Lauantai 23.9.: kosminen alkusysäys, aikajanamuutokset
Sunnuntai 24.9.: ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT

Nauttikaa tästä pyhästä käytävästä, rakkaat. Pysykää läsnä saadaksenne lahjat.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

6.10.2017 LÄSNÄOLOKSI TULEMINEN – UUSIEN MAISEMIEN RAKENTAMI

ViestiKirjoittaja hammer » 08.10.2017 19:49

LÄSNÄOLOKSI TULEMINEN – UUSIEN MAISEMIEN RAKENTAMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (http://www.sandrawalter.com)
6.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kun luomme ja rakennamme Kristus-läsnäolon sisästä maisemaa, uutta maakokemusta ja ylösnousemuksen ylimaallisia piirteitä, korkeampien todellisuuksien ulkoisia maisemia paljastuu. Tämä resonointi ykseystietoisuuden kanssa ja harmonia moniulotteisen itsen kanssa on ihastuttava ja aistittava kokemus, joka leviää nopeasti kollektiivissa.

Suunta oli selkeä tiennäyttäjille: ruumiillistaa Kristus-/kristalli-/ykseystila, ja se laukaisee massiivisen nopeutumisen niillä, jotka valitsevat ylösnousemuksen. Tämä vuosi vahvistaa nuo viestit, ja haarautumiskokemus voimistuu, selkenee ja laajenee.

Kristus-itsen ruumiillistaminen – tuleminen läsnäoloksi muuttamaan todellisuuksia

Tämän ajankohtaisen vaiheen kuvaaminen ja siitä kirjoittaminen on haastavaa. Matkustamisen, tavaroiden purkamisen ja Mount Shastan ja oman tietoisuuteni muutosten välissä, muutaman päivän lepo on paikallaan. Tässä on muutama havainto, uusi podcast ja muistutus osallistua sunnuntain meditaatioihin.

Ruumiillistuminen tuntuu kuin avataralta, kun korkeampi itse astuu esiin kehokulkuneuvon ja alemman itsetietoisuuden läpi. Kun antaudumme tämän Itsen jumalaiselle läsnäololle, se kirjoittaa tietoisuutemme uudelleen DNA:n kautta. Se muuttaa tapaamme tuntea, ajatella, käyttäytyä ja luoda.

Kun jumalaisen ihmisen uudet kristallimallit aktivoituvat kollektiivitasolla, laajennumme yhdessä. Saatat tuntea fyysistä laajentumista sydänkeskuksen kautta – kuitenkin vaikutus tietoisuuteen DNA:n kautta on avain jatkuvaan ja horjumattomaan kristallitilaan.

Olet ehkä huomannut muutoksen auringonvalossa päiväntasauksen jälkeen – siinä on tuo samanlainen ominaisuus kuin pimennyksessä. Muista, että muutokset auringossa heijastavat muutoksia tavassamme projisoida tietoisuuttamme. Saamme kohta uuden päivityksen, kun portit uuteen Maahan ja kristallikokemukseen avautuvat täysin. Tämä on tulosta tiennäyttäjistä, jotka ankkuroivat kristallitietoisuuden (Kristuksen paluu). Ole läsnä koko lokakuun ja kuuntele/tunne korkeammalta itseltä aina hetken suunta. Anna valon paljastaa uusi maisema.

Heart On Radio – podcast Shana Even kanssa

Uusi podcast Sedonasta on saatavilla. Shana Evalla ja minulla on kaunis sydänkeskeinen keskustelu. Tunne rakkaus ja läsnäolo keskustelussamme, joka virtasi moniin aiheisiin. Videoversio löytyy Ylösnousemusintegrointikanavalta täältä (https://www.youtube.com/watch?v=B1PjS1a ... e=youtu.be) ja ladattava Blogtalk täältä (http://www.blogtalkradio.com/heartonradio).

Globaalit ykseysmeditaatiot sunnuntaina – DNA-aktivointi kaikille

Yksi voimakkaimmista aistimuksistani ykseysmeditaatioiden aikana on kristalli-DNA-koodivaihto välillämme. Opimme todella paljon ykseystietoisuudesta näiden viikoittaisten yhteyksien myötä. Meille kerrottiin, että jatkuva harjoittelu valmistelisi meitä tulevaan palveluun. Tunnen, että se on nyt. Omistautumisemme ja yhtenäisyytemme vaikuttaa moniin sydämiin ja moniin todellisuuksiin. Kykenemme nostamaan tuhansia Kristus-kokemukseen. Yhdistytäänpä näiden globaalien ylösnousemusaikomusten kera nyt-hetkessä.

Liittykää mukaan ykseysmeditaatioihin vahvistuksen ja jumalaisen tuen saamiseksi sunnuntaina 8.11, 11.11 ja 17.11 PTS. Niille tuhansille sieluille, jotka luovat yhdessä tämän jumalaisen yhteyden – rakastamme teitä, siunaamme teitä sekä kiitämme teitä palvelustanne Gaialle ja koko luomakunnalle!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

10.10.2017 PORTINVARTIJAPÄIVÄKIRJA – PÄIVITYS VALONEUVOSTOIL

ViestiKirjoittaja hammer » 12.10.2017 16:54

PORTINVARTIJAPÄIVÄKIRJA – PÄIVITYS VALONEUVOSTOILTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
10.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Olen siunattu ollessani taas toimipaikassani Mount Shastalla. Kolme päivää paluuni jälkeen minua opastettiin osallistumaan uusien kristalliväylien avaamiseen, hyödyntäen tämän vuoren ainutlaatuista dynamiikkaa yliulotteisena porttina. On mielenkiintoista nähdä hienovaraiset erot pyhien "tukiasemien" välillä. Mount Shastassa on Kristus-tietoisuuden ja uuden Maan ylösnousseiden todellisuuksien holograafiset kristallimallit. Pimennyksestä saakka portinvartijat ovat avanneet väyliä uuteen kristallimaakokemukseen. Kaikki paikat joihin matkustin, olivat auki ja vastaanottivat näitä korkeampia taajuuksia, täysin yhdistyneenä kristalliverkkoaktivointiin, kolmoistähtiportteihin ja uuden maan verkkojärjestelmiin. Yhdistyneet aktiviteettimme näkyvät, ja tuntemukset ovat resonoivien sydänten aistittavissa paikasta riippumatta.

Kuitenkin minulla oli juuri selväjärkinen ja pitkähkö vuorovaikutustilanne korkeampien Valoneuvostojen kanssa – kauniita ja hyväntahtoisia olentoja jotka valvovat tätä ylösnousemuksen jumalaista kehittymistä. Monet meistä ovat noita olentoja korkeammalla tasolla, ja moniulotteinen Kristus-tietoisuus tekee tästä paljon selvemmän ja läsnäolevamman kokemuksen. Galaktiset ja universaalit tasot sulautuvat yhteen nyt-tietoisuudessa, ja kuitenkin ne esitetään ainutlaatuisina ilmaisufraktaaleina. Kaikki ovat yhdistyneet ulottuvuuksien ja tiheyksien yli ja "taittuvat" yhteen jumalaisen ylösnousemuksen paljastamistarkoituksessa. Todistamme tämän yhdistymisen heijastumista alempiin todellisuuksiimme – korkeammalla värähtelevän heimon halukkuus kanssaluoda kristalli/Kristus-ruumiillistuma juuri nyt.

Muutos auringonvalossa, sydänkeskuksen transformaatio

5D-taajuuksien saatavuus ja lisääntyvä sisäänvirtaus on tulosta kulkemisesta galaksissa tämän pyhän geometria-alueen rajalla, joka saa aikaan ulottuvuus-, tiheys- ja tietoisuusmuutoksia. (Katso täydellinen luettelo artikkelista "Ylösnousemukseemme vaikuttavia kosmisia tekijöitä – luettelo" 12.9.2017.)

Muutos auringonvalossa päiväntasauksen jälkeen on näkyvä ja aistittava. Solaris transformoituu puhtaaksi fotonivaloksi, kun puhdas fotonivalo tässä pyhässä astiassa, joka on koodattu ylösnousemusta varten, kulkee läpi. Alemmassa todellisuudessa se vaikuttaa muutokselta auringonvalon laadussa. Tämä on tulosta siitä, että ylitämme tämän pyhän geometrian rajan. Olemme nyt siinä, ja vaikutus tietoisuuteen tulee aina vain selvemmäksi alemmissa todellisuuksissa. Tämä hyvin latautuneiden fotonihiukkasten alue luo jumalaisen järjestyksen ja vapauttaa tietoisuuden tiheämmistä todellisuuksista. Vaikka se on yksilöllinen kokemusvalinta, moniulotteinen yhdistyminen saa aikaan kollektiivisia kokemuksia kaikille halukkaille sydämille, jotka resonoivat Kristus-/kristallitietoisuuskokemukseen ja ylösnousseeseen olemistilaan.

Lokakuun aallot – nähkää esiintuleva kuvio

Portit jotka avattiin viime perjantaina, syöksevät uuden tason valoa kollektiivin läpi koko viikon, mikä muuttaa meitä taas tässä jatkuvasti lisääntyvässä jumalallistumisprosessissa. Siitä on linkki yhteen kollektiiviseen valintapisteeseen 21.-25.10. Pane merkille kuvio: tulvia jotka on suunniteltu integroimaan aiemman kuukauden aktivoinnit, toimitetaan kuun alkuosassa, ja sitten uusi transformaatio tapahtuu 21.-25.10. Sama tapahtuu marraskuussa ja joulukuussa. Kyllä, se kaikki jatkuu ja tapahtuu nyt-hetkessä. Päivämäärät annetaan kollektiivifokusta varten, kun maadoittuneet portinvartijat, verkkotyöläiset ja valotyöntekijät palvelevat moniulotteisina kanavina. Kosmiset tähtiporttiasetelmat tapahtuvat alemman kollektiivifokuksen kera tai ilman sitä, kuitenkin uuden kanssaluomisaikomuksemme kiihtyminen vahvistuu, kun harmonisoidumme näiden käytävien kanssa. Sama pätee sunnuntain ykseysmeditaatioihin – polttopisteet antavat tilaisuuden lisätä moniulotteista vaikutusta kollektiivitodellisuuksissa.

Ne jotka ruumiillistavat tämän taianomaisen jumalaisen itsen, purkavat lineaarista kokemusta monien puolesta. Puramme tiheyttä kokemisellamme ja kyvyllämme aktivoida jumalainen kristalli-ihminen tässä nyt-hetkessä. Työskentelemme kollektiivisesti yhdessä kosmisten tekijöiden ja korkeampien maailmojen kanssa laukaisinpisteissä, jotka kulkevat aikajanojen ja ulottuvuusilmaisujen läpi. Se luhistaa lineaarisuuden nyt-hetkeen, jossa voi tapahtua taianomaista.

Uudelleenkalibrointi – ruumiillistumisen tukeminen nyt-hetkessä

Vielä toinen tasonnouseminen tapahtuu nyt-hetkessä. Tukekaamme täysin sitä jumalaisen kristalli-ihmisen DNA:n ruumiillistamista, joka on koodattu Kristus-kokemusta varten.

Minua opastettiin aloittamaan paastoaminen ja puhdistuminen sunnuntaina, tukemaan tämän sisäänvirtauksen DNA-siirtymiä ja myrkynpoistovaikutuksia. Tunteesta "niin ylhäällä kuin alhaalla", "niin sisällä kuin ulkona" tulee hyvin selvä, kun ruumiillistuminen paljastaa jumalaisen järjestyksen korkeamman palvelumme. Valintamme heijastavat – ja tietoinen valinta vahvistaa – suurempia kosmisia operaatiota.

Myrkynpoisto puhdistaa ja paasto avaa solurakenteen DNA:n uudelleenkalibrointia varten. Se on yksinkertainen ja perinteikäs tekniikkaa tajunnan selkeyttämiseen ja korkeamman valon tuntemiseen ja vastaanottamiseen. Tunnen vaikutukset jo, ja DNA-tuen saatavuus on aistittava. Nesteytä vanhan huuhtomiseksi ulos. Teille jotka olette syöneet enemmän pimennyksestä saakka tai joilla on ollut epätavallisia mielihaluja, tämä on hetki pitää taukoa siinä ja sallia kehon levätä. Se voi myös selkeyttää tunneimpulsseja tai ulkoisia tekijöitä, jotka yrittävät rajoittaa jumalaista DNA-aktivointia.

Paastoaminen ja puhdistuminen sallii kehon keskittyä transformaatioon. Anna itsellesi tilaisuus kokea jotain uutta. Mikä tahansa uskomusjärjestelmäsi onkin siitä, miten keho toimii, pyydämme sinua kokeilemaan tätä. Päivän, kolme päivää, viikon – leiki tällä. Tasapainotumme ja harmonisoidumme korkeimpaan kehityskaareen, korkeimpiin Kristus-aikajanoihin. Anna kehollesi tilaisuus heijastaa korkeampaa tietoisuuttasi. Taas kerran, ruumiillistuminen muuttaa kollektiivitodellisuuksia.

Kaksoispaikanna tietoisesti jumalainen DNA soluihisi – visualisoi, käske, määrää ja käytä jumalaista ihmisluojaolemustasi tekemään siitä todellisuutta. Se on sinun, ota se takaisin. Yhdisty uusiin kristalliväyliin auringon kautta ja Gaia-todellisuuksiin uuden Maan ja kristalliverkkojärjestelmien kautta. Jos niin opastetaan, yhdisty Mount Shastan portteihin – monet korkeamman tason tiimit fokusoituvat siihen tällä hetkellä. Sinun ei tarvitse olla vuorella fyysisesti voidaksesi vastaanottaa tämän.

Sydänpohjaiset ajatukset, teot, tunteet ja sanat. Kun lisäämme 5D-taajuuksien volyymiä, kaikki vahvistuu värähtelyjemme erottelemiseksi. Puhdas positiivinen aikomus/syy luo puhtaan positiivisen palautteen/seurauksen. Tee siitä helpompaa kollektiiville ja luo ratkaisupohjaisesta, lopputulos-on-taianomainen -perspektiivistä.

Nukkuminen. Muistutus pimennyksen jälkeisistä ohjeistamme: monet näistä taajuuksista voidaan integroida vain nukkuessa. Ennen kuin menet nukkumaan, pyydä korkeimman tason apua uudelleenkalibroinnin tekemiseksi korkeimmalle tasolle, jonka pystyt ylläpitämään. Kutsu kaikkia jumalaisia aspektejasi (luo tämä itsellesi, kykenet siihen) aktivoimaan jumalaisen kristalli-ihmisen DNA:n korkein laatu nukkuessasi. Tee tämä myös ennen meditointia. Kaikki perusasiat pätevät tähän: nuku täysin pimeässä, soita Solfeggio-taajuuksia tai vastaavia värähtelyjä (tai hiljaisuutta jos pidät enemmän sisäisestä musiikista). Verkota nukkumistilasi korkeavärähteisillä kristalleilla ja yhdisty niihin, ennen kuin nukahdat. Ylösnousemuskammion luominen nukkumistilastasi on voimakas tapa työskennellä moniulotteisen itsen kanssa, kun keho käy läpi transformaatiota. Sitä ei välttämättä tarvita, se pelkästään tukee vahvistumista. Korkeamman ulottuvuuden parannus- ja transformaatiokammioita on luotu korkeampiin maailmoihin – heijastamme tätä toimintaa tässä ja nyt. Muista luojataitosi.

Liikuta kehoa. Iloinen liikunta kannustaa DNA:ta käyttämään kehon meridiaaneja ja energiakenttiä transformaatioon. Tanssi, kävele, joogaa, mene ulos, mistä ikinä ilmaisumuotosi nauttiikin. Uudelleenharmonisoituminen vaatii erittäin vähän ponnistelua tässä uudessa valossa.

Yhdistyminen luontoon on ihanteellista puhtaiden ja luonnonmukaisten ylösnousemustaajuuksien vastaanottamiseksi ja niiden kanssa harmonisoitumiseksi. Lähde lähettää uutta, kaikkien luomakunnan osien kautta. Ensisijaisen aikajanan kokemukset ovat jo käytettävissä. Mene ulos tuntemaan se.

Sieluryhmähavaintoja

Sunnuntain ykseysmeditaatioissa sain taas näyn ja selväjärkisen tietoisuuden kokonaisten sieluryhmien nousemisesta ylösnousseeseen ykseystietoisuuteen. Kunnioitan syvästi tätä ylisielutason perspektiiviä niillä, jotka kokevat tätä kaikkien halukkaiden sydämien vetämistä uuteen. Lisää kruunuja toimitettiin myös – se on jatkuvaa toimintaa yhdistymisissämme. Taas kerran, fraktaalit järjestyvät uudelleen ykseydeksi, mikä tuo tämän kokemuksen valmistautuneiden ja avointen sydänten ulottuville.

Niille rakkaille tähtisiemenille jotka palvelevat Kristus-, kristalli-, ykseystietoisuuden ruumiillistumisen kanavina, lähetämme vahvuutta, kiitollisuutta ja jumalaista apua tielleen. Ruumiillistuminen antaa mahdollisuuksia koko kollektiiville Gaialla. Rakastakaa ja kunnioittakaa tätä kokemusta kristalliolemuksen ruumiillistamisesta. Kiitollisuus ja jumalainen neutraalisuus palvelee meitä hyvin. Tutkikaa rakkaus-valoluomisen korkeimpia tasoja. Havainnollistamme uusien todellisuuksien luomista esimerkillä. Kun lisäämme näitä kristallitaajuuksia alempiin kollektiivitodellisuuksiin, avaamme väyliä uuden Maan kokemukseen (ja sen yli).

Kaikki olennot puhtaan luonnonmukaisen ylösnousemuksen palveluksessa

Rakkaat, teidät nähdään. Syvä kumarrus ja kiitollisuus omistautumisestanne ja kestävyydestänne. Yhdessä luomme ihmeitä ja kutsumme kaikki ruumiillistumiskokemukseen. Kuljetaanpa tämän vuoden 2017 viime vaiheen läpi aikomus selkeänä ja hyväksytään tietoisesti ylösnousemuksen jumaluus.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

18.10.2017 PORTTIVALINTAKOHTA – KOLLEKTIIVISTEN AIKAJANOJEN

ViestiKirjoittaja hammer » 19.10.2017 21:05

PORTTIVALINTAKOHTA – KOLLEKTIIVISTEN AIKAJANOJEN AVUSTAMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
18.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Seuraava nopeutumisemme ja kollektiivisen aikajanan valintakohta tulee 21.-25.10. Portinvartijat avautuivat eilen tälle sisäänvirtaukselle (hyvin voimakas Mount Shastalla eilen illalla), ja tänä aamuna aurinko alkoi aktivoitua, aivan aikataulussa.

Kuten mainittiin viime viikon artikkelissa, nämä tulevat vahvistukset osuvat paljon korkeammille tasoille 21.-25.10. päivä sekä lokakuussa että marraskuussa. Viime viikon jumalaisen feminiinisyyden sisäänvirtaus toi voimakkaita geomagneettisia myrskyjä, mikä aiheutti jumalaisen feminiini-ilmaisun voimakkaan vapautuksen ulkoisessa maailmassa (Me too –paljastukset ja paljastusdynamiikat lisääntyivät). Huomaa, miten nopeasti magneettikentän stimulointi aiheuttaa polariteettivapautuksia kollektiivissa. Tämä auttaa meidät alkuun lokakuun muutosten toisessa puoliskossa. Osallistutaanpa aktiivisesti tähän kehitykseen.

Meillä korkeavärähteisenä heimona on valtava värähtelyvaikutus kollektiivivalintaan, aktivoitujen sydäntemme ja korkeimman aikomuksemme vuoksi. Muista värähtelymme nostamisen kvanttivaikutus – se vetää monia muita ylöspäin. Monet saavuttavat korkeimpia kehityskaaria – ensisijainen Kristus-aikajana on lukinnut meidät puhtaaseen läsnäolokokemukseen. Aikomuksemme nostaa mahdollisimman monet mukanamme tähän uuteen kokemukseen – juuri nyt – voi auttaa toissijaisen aikajanan kallistuskohtia. Lyhyesti sanottuna, voimme lopettaa viivytystaktiikat käyttämällä puhdasta aikomustamme maadoittuneen toiminnan kautta.

Kollektiiviaikajanojen avustaminen

Käytetäänpä tämä uusikuu (torstai klo 12.11 PT) ja portti (21.-25.10.) auttamaan niiden ohjelmien KUMOAMISESSA ja PÄÄLLEKIRJOITTAMISSA, joita on käytetty venyttämään aikadynamiikkoja ja viivyttämään vanhojen järjestelmien vääjäämätöntä romahtamista sekä kaikkien osallisten täyttä ylösnousemuskokemusta. Tämä on osa ylösnousemuksemme loppuunsaattamista – oppiminen käyttämään kollektiivitietoisuuttamme luomaan sen, mitä haluamme nyt-hetkessä.

Juuri nyt, tällä viikolla, tässä portissa, ota mahdollisimman monta askelta (vain yksi auttaa) siirtymisessä eteenpäin luovassa ilmaisussasi, uudessa palvelutyössäsi ja kaikessa, mitä olet viivytellyt. Yksi pieni energeettinen muutos meiltä jokaiselta murtautuu jäljellä olevien tukosten läpi, korkeimmille aikajanoille ja korkeimpiin lopputuloksiin – nyt-hetkessä.

Lopetetaan vanha odottelupeli kollektiivisen toimintamme avulla. Vain yksi maadoittunut fyysinen teko tässä todellisuudessa viivyttelyohjelmoinnin kumoamiseksi auttaa. Mikä se onkin sinulla – keskustelu jota olet lykännyt, uusi luomus jota olet halunnut, jokin toiminta liikkumiseksi eteenpäin, ykseysmeditaatio johon olet aikonut osallistua, muutos jota olet viivytellyt, jokin minkä olet aina halunnut luoda … mikä tahansa muutos henkilökohtaisessa todellisuudessa auttaa globaalia muutoskohtaa. Sen ei tarvitse olla mitään valtavaa (vaikka sitä arvostetaan), vain liikettä eteenpäin nyt-hetkessä.

Muutokset auringossa

Jatkamme syvemmälle hyvin latautuneella alueella. Olen varma, että olet huomannut auringon erilaisenlaadun, kun Solaris vastaanottaa tätä tietoisuutta muuttavaa energiaa. Portinvartijat kysyvät, voimmeko kutsua kollektiivisesti nyt-hetkeen sitä leimahdusaktiivisuutta, jota olemme nähneet näyissämme. Toissijaisten aikajanojen tapahtumat nopeutuvat – myös manipuloinnin kera. Kollektiivinen tönäisymme auttaa kovasti tätä tarvittujen tapahtumien kehittymistä. Tiettyjä asioita täytyy tapahtua alempien kokemusten siivoamiseksi, ja sitä voidaan nopeuttaa hyväntahtoisella toiminnalla.

Käynnissä olevan jakautumisen myötä, monet meistä alkavat kokea aiottuja tietoisuusmuutoksia, jotka auringon leimahdusaktiivisuus luo globaalille tasolle. Monet ovat nähneet auringon leimahtavan tänä vuonna – sekä näyssä että ulkoisessa todellisuudessa – ja tämä aktiivisuus avaa sydämiämme selvemmälle ja jatkuvalle nyt-läsnäololle. Saamme jo koodauksia ja todellisuutta muuttavia taajuuksia. Ankkuroimme tätä – ruumiillistumisen kautta – ihmissydänkollektiiviin, jotta siitä tehdään helpompaa kaikille, kun tuo upea hetki saapuu. Tässä nyt-hetkesässä on jo sarja leimahduksia.

Globaalit ykseysmeditaatiot sunnuntaina

On tämän viikoittaisen toimintamme 18 kuukauden "vuosipäivä". Käytetäänpä kollektiivista voimaantunutta olemustamme kanssaluomaan Kristus-tietoisuuden ja rauhan paluun, siirtämään aikajanat suuremmalle vaihteelle ja auttamaan tässä jumalaisen valon sisäänvirtauksessa. Energiakenttä näiden meditaatioiden aikana on selvä, parantava ja aktivoiva. Lisää valosi – jokainen sydän nähdään. Liity meihin sunnuntaina klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Yksityiskohdat löytävät täältä.

Rakastamme sinua, siunaamme sinua ja kiitämme sinua palvelustasi ja omistautumisestasi ihmiskunnalle, Gaialle ja Lähteelle.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

27.10.2017 MITEN NYT-HETKI VAIKUTTAA – LAAJENTUMISEN SALLIMI

ViestiKirjoittaja hammer » 30.10.2017 17:35

MITEN NYT-HETKI VAIKUTTAA – LAAJENTUMISEN SALLIMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Ehdotonta rakkautta, autonomista kosmisen jumaläidin värähtelyä, tulvii planeetalle. Fotonivalon perimmäinen tasapainottamistoiminta järjestää todellisuutemme taas harmoniaan. Tätä voimistuvaa valoa säteilee kaikkiin tietoisuushiukkasiin ja se antaa sekä kollektiiville että yksilöille kokemusvaihtoehdon. Se lisää hienovaraisesti ja näkymättömästi kaikkien ajatusten, uskomusten ja tunteiden volyymiä, jotta ne voidaan transformoida. Korkeammat vaihtoehdot, kuten ruumiillistuminen ja ylösnousemus, voimistuvat myös, minkä vuoksi prosessi on polkaistu suuremmalle vaihteelle.

Salli itsesi kokea täydessä laajuudessaan nämä intiimit hetket Lähteen kanssa, mystisen kosmisen aurinko-Kristus-yhteyden kautta. Luota itseesi pysyäksesi yhdistyneenä tähän ihastuttavaan valoon, puhtaiden Kristus-aikajanataajuuksien kautta.

DMT:n (dimetyylitryptamiini, "henkimolekyyli" joka saa aikaan kolmannen silmän visioryöpyn) luonnonmukainen aktivointi on DNA-aktivoinnin ja ruumiillistumisen luonnollinen sivuvaikutus. Saattaa olla mielialan kohoamista, laajoja myötätuntoisia ajatusmalleja ja loistavia kolmannen silmän maisemia. Vaikka kuvat voivat tuntua suureellisilta ja nopeatempoisilta, ne tukevat luonnostaan Kristus-taajuuden ilmaantumista sydänkeskuksen kautta. Tunne sen ohjaavan DNA:tasi luomaan uusi projektio Itsestä näihin ulottuvuuksiin.

Rajattomaksi tuleminen voi haastaa mielen – alemmat todellisuudet eivät sovellu tähän kohonneeseen kokemukseen, ja kuitenkin tuo fraktaali säteilee näihin todellisuuksiin. Muista, että jokainen aktivointi, jokainen laajentumiskäytävä, venyttää sinut itse-aiheutetuille rajoillesi. Kun toivotat tervetulleeksi nämä kokemukset säännöllisellä meditoinnilla, harmonisilla käyttäytymistavoilla ja ajatuksilla ja päivittäisellä harjoittelulla, niistä tulee yleisempiä.

Kokemus à laajentuminen à vakiintuminen korkeammalle tasolle à integroituminen à valmistautuminen uuteen kokemukseen.

Mitä enemmän avaudut puhtaan Lähdevalon, ehdottoman rakkauden, kanavaksi ja ilmennät sitä tuomitsemattomien ja myötätuntoisten ajatusten, sanojen ja tekojen kautta, sitä enemmän nämä taajuudet voivat auttaa ruumiillistumisprosessiasi.

Muista, että Kristus-aikajanat eivät tunnu aikajanoilta … mennyt, nykyinen ja tuleva tunnetaan selväjärkisenä, mukautuvana, nyt. Nämä korkeammat aikajanat tutustuttavat meidät ei-lineaarisiin kokemuksiin, jotta voimme transformoida tietoisuutemme sulautumaan yhteen korkeamman Itsen kokemusten kanssa. Tähän sisältyy Itsen monet moniulotteiset tasot ja lopulta jumala, puhdas Lähdetietoisuus.

Pääsy ensisijaiselle aikajanalle sallii korkeamman itsen, Kristus-itsen ja puhtaan Lähdetietoisuuden todellisen ruumiillistamisen. Se vaatii tietoista fokusoitumista, Itsen kaikkien tasojen, kerrosten ja ilmaisujen jumalaista yhteensulautumista. Salli valintojesi heijastaa tuota korkeampaa rakkauskokemusta. Ilmaise uuden Maan olemustasi tällä hetkellä, ja tuo energia voimaannuttaa näitä toimia.

Aikajanaviivytyksiä – yksi suoritettu, kaksi jäljellä

Viime porttifokuksemme vei meidät värähtelyesteestä läpi, mikä aiheutti viivytyksiä kollektiiviaikajanoilla. Tunsit sen luultavasti viime perjantaina. Ytimeen saakka ravistavaa ja epätavallisen voimakasta ahdistusta tai tunnestressiä. Tämä oli voimakasta aikajanatukoksen vapautusta. Samanaikaisesti se avaa korkeamman aikajanan energioiden korkean fiiliksen ja virrattaa valoa alemmille aikajanoille, vaatien harmoniaa, paljastamista ja läpinäkyvyyttä.

Kollektiivinen toimintamme valoheimossa viivyttelyn lopettamiseksi, auttaa jatkuvasti tätä toimintaa. Korkeampien tasojen mukaan on kaksi muuta (se on erittäin vähän) läpimurtoa, joissa voimme auttaa niiden aikasilmukoiden kumoamisessa, jotka viivyttävät kaikkien osallisten ensisijaisen aikajanan kokemista.

Jos olet yksi niistä kauniista olennoista, jotka kokevat ensisijaisen aikajanan, valomäärälläsi on suurempi vaikutus kollektiivikokemukseen. Tämä on ruumiillistumisen tarkoitus – valaa puhdasta ehdotonta rakkaus-valoa ihmissydänverkkoon, uuden Maan verkkoihin ja kollektiivitietoisuuteen. Se ottaa huomioon kaikkien tietoisuustasojen laajentumisen, koska toimimme nyt ykseystietoisuusdynamiikoilla.

Palveluna kollektiiville tönäisemme toissijaiset aikajanat murtautumaan aikasilmukoiden ja viivytystaktiikoiden läpi. Se vahvistaa myös korkeampaa aikajanakokemusta, kun ihmiset etenevät luovissa hankkeissa. Anna sydämesi olla rajaton ja Kristus-energia virtaa. Lyhyesti sanottuna, toimi niin, kuin sinulla olisi täysi vapaus edetä intohimossasi (koska sinulla on).

Henkinen kannustus on jumalaista. Pidämme asiat yksinkertaisena ja harmoniassa jumalaisen feminiinisyyden sisäänvirtauksen kanssa. Ota juuri nyt niin monta askelta kuin mahdollista (yksikin auttaa) edetäksesi luovassa ilmaisussasi, uudessa palvelutyössäsi tai missä tahansa missä olet viivytellyt. Yksi pieni energiamuutos jokaisella meistä rikkoo energiarajoja ja murtaudutaan jäljellä olevista tukoksista läpi korkeimmille aikajanoille ja korkeimpiin lopputuloksiin kaikilla, jotka haluavat tätä – nyt-hetkessä.

Globaalit ykseysmeditaatiot sunnuntaina

Hyödynnetään kollektiivinen voimaantunut olemisemme kanssaluodaksemme rauhan ja Kristus-tietoisuuden paluun ja avustaaksemme kaikkien osallisten korkeimpia kehityskaaria. Kristus-energiakenttä näiden meditaatioiden aikana on aistittava, parantava ja aktivoiva. Lisää valosi – jokainen sydän nähdään.

Liity meihin sunnuntaina klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Yksityiskohdat ja ilmainen ohjattu meditaatio löytyvät täältä (http://www.sandrawalter.com/global-unit ... ry-sunday/).

Rakastamme sinua, siunaamme sinua ja kiitämme sinua palvelustasi ja omistautumisestasi ihmiskunnalle, Gaialle ja Lähteelle.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

2.11.2017 PYHÄ TRANSFORMAATIO – VALOHEIMON VALINTAKOHTA

ViestiKirjoittaja hammer » 03.11.2017 18:36

PYHÄ TRANSFORMAATIO – VALOHEIMON VALINTAKOHTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Portinvartijat avasivat tällä viikolla 3.–8.11 tulevan sisäänvirtauksen. Se on voimakas, kosminen aukko, joka antaa meidän aktiivisesti hyödyntää tätä valoa ensisijaisen Kristus-aikajanakokemuksen vahvistamiseen kaikilla osallisilla.

Fokuksemme on ollut viivytystaktiikkojen kumoaminen toissijaisilta aikajanoilta, korkeamman Kristus-aikajanakokemuksen paljastamiseksi kaikille halukkaille sydämille. Kuten aina, henkilökohtaisia valintoja kunnioitetaan – ja vahvistetaan – kun energiat lisääntyvät. Kumoaminen on ollut helpompaa pimennyksestä ja kolmoistähtiporttien avautumisesta saakka, koska kristallitietoisuuskokemus voimistuu valoheimossa. Nojaa tuohon kosmiseen tuuleen ja yhdisty sen kanssa – jumalainen itsesi palaa sinuun.

Kollektiivifokus: pyhän käytävän laukaiseminen

Meillä on uusi aikajanan valintatilaisuuskohta. Portinvartijat, verkkotyöläiset, valotyöntekijät, tiennäyttäjät ja tähtisiemenet, Gaialle, Solarikselle ja ihmisille jumalaisessa palveluksessa on esitetty kutsu osallistua kosmisiin tähtiportteihin. Olemme nyt pyhässä käytävässä – marras-joulukuun käytävässä jossa on syvällistä tukea laajentumisellemme ja ylösnousemuksellemme. Tämä käytävä voimistaa halujamme, aikomuksiamme ja yhteyksiämme puhtaaseen Lähdetietoisuuteen. Kutsu esiin ihmeellistä, odottamatonta, rajatonta.

Tämä vuosi on paljastanut tietoisuuden, moniulotteisen itsen ja kehittyvien taitojen laajoja tasoja, kun ruumiillistumisesta tulee jatkuva ja kouriintuntuva kokemus monille tiennäyttäjille. Suurin paljastus tämän aikajanajakautumisen aikana on ykseystietoisuuden itsetoteutus, mikä vaikuttaa suoraan DNA:mme aktivointiin. Tällä kristallitietoisuuden uudelleenaktivoinnilla tämän planeetan ihmisgenomissa on kvanttivaikutus. Kaikelle mikä värähtelee lähellä jumalaista rakkautta, voidaan antaa ylösnousemustilaisuus, jos sydän päättää antautua sille.

Rakkaat, horjumaton uskonne intuitiiviseen, "sydämen siementämään" ylösnousemuspolkuun on avannut Kristus-DNA-portin. DNA:nne värähtely puhuu Gaian, Solariksen, galaktisten tasojen ja universaalien Luojatasojen kosmiselle tietoisuudelle ja on vuorovaikutuksessa sen kanssa. DNA puhuu kosmokselle. Käyttäkää sisäistä kosmista mikrofonianne puhtaan rakkaus-valon lähettämiseen, kun olemme vuorovaikutuksessa kosmisten tähtiporttien kanssa tämän käytävän aikana.

Tämä on korkeavärähteiselle heimolle suuri tilaisuus kanssaluoda jatkuva ensisijaisten Kristus-aikajanojen ylösnousemuskokemus monille sieluille lisää. Portit avautuvat hyvästä syystä – harmonisoidumme kosmisen tukitulvan kanssa ja käytämme sitä rauhan, harmonian, kollektiivisen aikajanakorjauksen ja ylösnousemuksen luomiseen. Voit tuntea sen – tämä pyhä käytävä voi muuttaa kollektiivin kehityskaarta.

Tasapaino ja jakautuminen – väliaikainen tapahtuma

Puhtaat Lähdetaajuudet joita koetaan osallistumalla porttityöhön, verkkotyöhön ja luovaan tiennäyttämiseen sekä kollektiivisiin meditaatioihin, vetävät puoleensa uskomattoman korkeita valotasoja. Alemman tietoisuuden lisääntyneen polarisoitumisen tasapainottaminen ei ole huolenaihe. Se on väliaikainen sivuvaikutus, joka auttaa paradoksaalisesti mestaruuspolkua. Minua muistutetaan viestistä vuonna 1999:

Kun lähestytte tämän maratonin maaliviivaa, keskittykää tarkkana tavoitteeseen. Monet seisovat sivurajoilla huutamassa ja heiluttamassa värikkäitä lippuja harhauttamaan teidät polulta. Olkaa piittaamatta noista lipunheiluttajista – heillä ei ole mitään valtaa, ellette anna sitä heille.

Luotan, että tulkitset vertauskuvat oikein. Valitse fokuksesi viisaasti.

Kanssaluomukset ja kiire

Vuosittainen portinvartijaretriittini lähestyy nopeasti. Pysyn joustavana tässä nyt-hetken valossa – kuitenkin tunne portinvartijafokuksen täydellisestä tutkimisesta joulukuussa on hyvin läsnä tietoisuudessani. Olen nauttinut alempien aikajanojen kumoamisesta liikkumalla uusia luomuksia kohti ja jatkan toimeenryhtymistä uudessa. Innostus uuden Maan tietoisuudesta tässä ja nyt saa voimaa, kun lineaarinen aikakokemus häviää.

Ykseystietoisuuden autuus on voimakasta eliksiiriä – vaikutus kehoon, tunteisiin, mieleen ja moniulotteiseen itseen on sanoinkuvaamaton. Antautuminen ruumiillistumistransformaatiolle ja palveluilo harmonisoivat meidät nyt-hetkessä menneiden, nykyisten ja tulevien itsejen kanssa. Yhteensulautuminen voimistuu, ja ajan ulkopuolinen ihmealue luodaan omaan olemukseemme. Miten siunattuja olemmekaan kokiessamme tämän jumalaisen itsensä toteuttamisen, kun Lähde yhdistää taas fraktaalinsa.

Yhteisfokus perjantaina 3.11. täyskuuhun klo 10.24 PT. Portit ovat jo auki. Täytetäänpä alemmat aikajanat, verkot ja ihmissydänkollektiivi puhtaalla rakkaus-valolla. Adeptit, yhdistykää kosmisiin tähtiportteihin tänä aikana, avaamaan polkuja uuteen maakokemukseen kaikille osallisille.

Keskiviikko 8.11. yhdistyn Brandon Beachumin kanssa Positive Head -podcastissa. Brandon on hyvin omistautunut tiennäyttäjä, joka haastattelee joka viikko tietoisuutta laajentavia muutoksentekijöitä. Kuuntele osoitteessa (https://positivehead.com/).

Sunnuntaiset ykseysmeditaatiot ovat voimakkaampia kuin koskaan. Osallistujat ovat huomanneet, miten voimme tuntea tietoisuutemme yhdistyvän ennen meditaatioita, kuin ykseystietoisuusmagneetti. Voimakkaat näyt ja puhtaat taajuudet meditaatioiden aikana laajentuvat jatkuvasti. Hyvin paljon enemmän tapahtuu kuin meditaatio – tämä puhdas kenttä rakentuu johdonmukaisista harjoituksistamme. Yhdistymme rauhassa joka sunnuntai klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. (Lineaarinen muistutus: talviaika, kääntäkää kellojanne taaksepäin lauantaiyönä.) Kaikki ovat tervetulleita liittymään meihin, kun ylläpidämme rauhaa, rakkaus-valoa ja puhdasta Lähdetietoisuutta. Yksityiskohtia ja ilmainen ohjattu matka (http://www.sandrawalter.com/global-unit ... ry-sunday/).

Siunausta ja kiitollisuutta kaikille, jotka puskevat läpi itse aiheutetuista esteistään, henkilökohtaisista viivyttelyistään ja tämän seuraavalle valotasolle laajentumisen kivuista ja säryistä. Muutamme kaikkea hyvin monilla tasolla, hyvin monilla. Teidät nähdään, rakkaat.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

9.11.2017 YHDISTYMISKETJUT JA AVOIN PORTTI – MEDITOI AKTIVOI

ViestiKirjoittaja hammer » 12.11.2017 09:47

YHDISTYMISKETJUT JA AVOIN PORTTI – MEDITOI AKTIVOIMAAN

Kirjoittanut Sandra Walter (http://www.sandrawalter.com)
9.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kiitollisuutta kaikille jotka osallistuivat tämän viikon kosmisen tähtiportin vuorovaikutukseen tiistaina ja keskiviikkona. Minulla oli uusi aikapoikkeama tiistain tähtiporttifokuksen jälkeen. Portinvartijat fokusoituivat klo 13–14 minun ollessani vuorella.

Verkkotyön jälkeen ajoin takaisin (lumisia teitä, joten se oli hidasta), kävin latvavesillä hakemassa vettä, ja odotin siellä monen suuren pullon kanssa joidenkin sisarten ajavan kauppaan hakemaan mehua. Siellä tilaukseni hävisi ja minun täytyi täyttää uusi lomake ja odottaa taas. Ja kuitenkin päästessäni kotiin kello oli 13.54. Sen olisi pitänyt olla 15 – koko tunnin toiminta oli ajan ulkopuolella.

Kun kysyin, mitä tapahtui, sain vastaukseksi, että sisäänvirtaus oli työntämässä meidät yhden toissijaisen aikasilmukan läpi. Se määritteli silmukan (hyvin selvästi) ja sitten purimme sen käyttämällä myrskymagnetismia (kun asiat ovat epävakaita). Kiitos kaikille, jotka fokusoituivat auttamaan näiden vuoden 2017 viimeisten porttien aikana – hyvin paljon tapahtuu.

Fokuksemme on ollut toissijaisten aikajanojen viivytystaktiikkojen kumoamisessa, jotta puhdas ja orgaaninen ylösnousemusaikajanakokemus voidaan paljastaa. Kumoaminen on ollut helpompaa, erityisesti pimennyksestä ja kolmoistähtiporttien avaamisesta saakka, koska valoheimon kristallitietoisuuskokemus voimistuu. Ykseystietoisuus vetää meitä yhteen yhdeksi Lähdevoimaksi. Aikapoikkeamia on, kun työnnymme läpi aikasilmukoista ja tukoksista ja puhdistamme ja avaamme polkuja ensisijaiseen aikajanakokemukseen kaikille. Kaksi valmiina, yksi vielä edessä. Oletamme tämän tapahtuvan seuraavan portin myötä, käytävässä 21.–25.11. Kuten aina, kutsu ensisijaista aikajanakokemusta kouriintuntuvaksi todellisuudeksi kaikille halukkaille sieluille.

Voimakkaat, aurinkotuulista ja plasmatulvista johtuvat geomagneettimyrskyt portin aikana saattoivat meidät syvemmälle aikajanajakautumiskokemukseen. DNA-aktivoinnit ja kristalli-plasmavalokehon laajentumiset heijastivat korkeamman valon sisäänvirtausta. Tämä koko käytävä on omalaatuinen ja kaunis, ja jatkamme ihmeellisen ja taianomaisen kanssaluomista. Tarkkaile sisäistä ja ulkoista kieltäsi tasomme noustessa – energisoituneen valokehon vaikutus vahvistaa ajatuksia ja sanoja.

Meitä on varoitettu vuosia energioiden voimistumisen psyykkisistä seuraamuksista. Se mitä ikinä voit tehdä henkilökohtaisella tasolla irtipäästämään, puhdistamaan, selvittämään ja tukemaan tason nousua, auttaa kovasti kollektiivin tasapainottamisessa. Itke, selkeytä, poista myrkkyjä, meditoi, rukoile, määrää, yhdisty luontoon ja luo ihmeellistä. Älä horju alemmista värähtelyistä. Omista mestaruutesi – se on syntymäoikeutesi.

Yhdistymisketjut – meditoi aktivoimaan

Meditointi synnyttää yhdistymisketjuja tämän nopeutumisen aikana – verhoa nostavia näkyjä voimakkaasta valosta ylösnousemuspilarin kautta. Kun yhdistymme moniulotteiseen itseen tällä tavalla, kristalli-DNA aktivoituu ja resonoi ensisijaisten aikajanojen värähtelyn kanssa. Tämä on eteerinen aikajanatehtävämme tällä hetkellä – näiden polkujen ankkuroiminen uuden Maan alustaan DNA:mme ja tietoisuutemme kautta. Tämä voimistuminen jatkuu, kera opastuksen sallia Kristus-logoksen saattaa meitä näiden aurinko- ja kosmisten tähtiporttikokemusten läpi seuraavat kaksi kuukautta. Keskity hiljaisuuteen ja salli nämä transformoivat uudelleenkirjoitukset.

Mitä enemmän voimme henkilökohtaisella tasolla fokusoitua näihin ketjuihin ja kokemuksiin, sitä enemmän valoa valetaan kollektiiviin kristallisen ihmis-DNA:n sytyttämiseksi. Muista aurinkokomponentti – Solaris on muuttanut taajuuttaan syyskuun päiväntasauksesta saakka. Tämä muuttaa sitä tapaa, jolla projisoimme näihin todellisuuksiin, vahvistaa puhtaan sydänkeskuksen voimaa ja sallii Kristus-ruumiillistumamme muuttaa verkkoja ja todellisuuksia kaikilla halukkailla sieluilla.

Olemme avanneet Kristus-/kristalli-DNA-portit. DNA:n värähtely on vuorovaikutuksessa Gaian, Solariksen, galaktisten ja universaalien Luojatasojen kanssa ja puhuu niille. DNA puhuu kosmokselle. Käytä kosmista mikrofoniasi puhtaan rakkaus-valon lähettämiseen, kun olemme vuorovaikutuksessa kosmisten tähtiporttien kanssa tämän käytävän aikana. Visualisoi ja tunne se – tämä on avain. Ole luova, ja valomaadoita se taiteen, sanojen ja tekojen kautta.

Tähtisiemenkannustus

Tähtisiemeniä kylvettiin sinne, missä rikkaruohoa kasvaa tiheimmin ja missä aluskasvillisuus on tukahduttanut jumalaiset kärhet ja estänyt puhtaan valon tulemisen puutarhaan. Käytämme – emme odota – näitä kosmisia tekijöitä, jotka tukevat vääristymien kumoamista ja päällekirjoittamista. Muista osallistua galaktiseen perintöömme luovasti. Kun otamme täyden vastuun puhdistavan ensisijaisen aikajanakokemuksen kutsumisesta, puutarha puhdistuu.

Tämä on ydinitsepaljastuksen käytävä. Meitä valmistellaan suureen tuntemattomaan, kun kosmiset tekijät voimistavat ja kiihdyttävät muutosta ja ylösnousemusta. Muista, että korkeammat tiimimme astuvat sivuun ja sallivat kosmisten taajuuksien tehdä työnsä täydellä voimalla. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että hyvin monet ovat aktivoituneet, tietoisia ja astuvat lahjomattomuuteen, inhimillisyyteen ja yhdistyvät jumalaisessa tarkoituksessa. Kosminen perspektiivi palvelee meitä hyvin. Se on kuitenkin myös siipien koettelu jakso, joka kunnioittaa kaikkia Kristus-itsen aktiivisia ja ainutlaatuisia ilmaisumuotoja.

11-11-yhdistymiset

Monet kunnioittavat marraskuun 11. päivää yhtenäisillä aikomuksilla rauhaan. Meillä on erityinen ykseysmeditaatio lauantaina klo 11.11 PT auttamaan näitä aikomuksia. Sunnuntain ykseysmeditaatioissa ankkuroimme tämän viikon aktivoinnit ja syötämme tämän käytävän ainutlaatuisia koodeja verkkojen, korkeavärähteisen heimon ja ihmissydänkollektiivin läpi. Kaikki ylösnousevat sydämet ovat tervetulleita mukaan näihin tukitoimintoihin. Yksityiskohtia täältä (http://www.sandrawalter.com/global-unit ... ry-sunday/). Jakakaa ryhmienne kanssa, kiitos.

Positive Head -podcast Brandon Beachumin kanssa lähetetään ensi viikolla. Käymme loistavaa ja sydäntä laajentavaa keskustelua. Minulle on kunnia jakaa moniulotteinen kokemus uusien heimojen kanssa – yksi merkki ykseystietoisuuden kiihtymisestä.

Nähdään kaikki ykseysmeditaatioissa. Tämä on pyhä ikkunamme – näytetäänpä ihmisille, mikä ylösnousemuksessa on mahdollista!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron