Rose Shekina (shekinaspeaks.com) Sininen Säde

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

15.7.2014 PLEJADILAISTEN TÄHTIPORTTIEN AVAAMINEN JA MAA-TÄHT

ViestiKirjoittaja hammer » 15.07.2014 21:49

PLEJADILAISTEN TÄHTIPORTTIEN AVAAMINEN JA MAA-TÄHTIOLEMISEN JÄLLEENYHDISTYMINEN, 333

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
15.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan lähetystä.

Muinaisteksteissänne puhutaan kätketyn tiedon ja valaistuneiden totuuksien ja teknologioiden palaamisesta. Monet valotyöntekijät, uudet edelläkävijät ja siniset säteet kantavat olemuksessaan syvää värähtelyä, mikä on tieto, että suuressa Jumalan suunnitelmassa on lisää paljastettava, ja osallistutte siihen heräämis- ja uudelleenkalibrointiprosessiin, mikä yhdistää sen. Yksi näistä kätketyistä teknologioista on muinainen tähtiporttiportaali jumalaiseen Lähteeseen.

Yhden syklin täytyi loppua ja oli tapahduttava asioita, jotta näiden tähtiporttien kosminen asetelma aktivoitiin taas. Maan ulkopuolinen tähtiperheenne loi nämä tähtiportit aioneita sitten siinä toivossa, että ihmiskunnan tietoisuus nousisi, jotta ne voisivat toimia taas. 333

Mikä on tähtiporttiportaali ja miksi ne ovat tärkeitä?

Ne ovat nyt merkittäviä ykseystuen jumalaisten taivasenergioiden muodostamisessa ja yhteydessänne galaktiseen valoperheeseen ja ne voivat lisätä tietoanne tähtialkuperästänne, korkeammasta tietoisuudesta ja moniulotteisista teknologioista. Tähtiporttiportaali voi auttaa kehittyneen ihmisen ja korkeampien henkikykyjen aktivoinnissa. Jotkut näistä tähtiporttiportaaleista sallivat korkeavärähteisten energioiden kulkea pitkiä matkoja aika-paikkajatkumolla ja ne ovat tähtienvälisiä eteerisiä verkkoporttisisäänkäyntejä muihin maailmoihin, elämiin, aikoihin ja ulottuvuuksiin.

Plejadilainen rauhanportaali

Tähtiporttiportaalille josta puhumme tässä, on annettu nimeksi "Plejadilainen rauhanportaali" ja se antaa harmonisen värähtelyresonanssin keskuslähteeseen ja jumalaiseen valoluomisvoimaan ja harmonisoi teidät galaktiseen tähtivoimaanne. Tämä tähtiportti on alun perin maan päällä USA:n lounaisosassa. Siellä ankkuroitiin luomisen ruususäde takaisin planeetalle ja siellä on sähkömagneettimeridiaanien energiakeskusten suurempi keskittymä pyhien paikkojen muodostelmassa.

Monia valonkantajia ja tähtisiemeniä vedetään magneettimaisesti näihin paikkoihin, missä sähköjärjestelmänne aktivoidaan uusille DNA-koodeille ja taajuuteenne nousee. Tietäkää, ettei teidän tarvitse mennä fyysisesti näihin tähtiporttipaikkoihin päästäksenne korkeapivärähteiseen voimalähteeseen, koska ne ovat nyt värähtelytaajuusmatriisissa ja tietoisuudessa.

Keitä plejadilaiset ovat?

Plejadilaiset ovat osa maan ulkopuolista tähtiperhettänne, olivat tällä planeetalla alussa, ovat osallistuneet maapallon evoluutioon ja ovat luoneet ulottuvuusrakenteita ja "omatuntomatriisiportaaleja". He ovat DNA-mallimatriisissanne ja yhteydessä Hathoreihin. He ovat korkeammalla ulottuvuustasolla, heillä on telepaattisia ja henkilökohtaisia tapaamisia maapallon olentojen kanssa ja he valmistautuvat seuraavaan tehtäväänsä ja saapumaan uuteen aaltotaajuuteen. Jotkut ryhmät auttavat ihmiskunnan kehitysvaihetta ja korkeampaa tietoisuutta. 444

Maa-tähtiolemisen jälleenyhdistyminen ja heräämiskoodinumerosarjat

Monet teistä – maan hoitajat, valotyöntekijät, uudet edelläkävijät ja siniset säteet – ovat viitoittaneet tietä muinaisten tähtiporttien uudelleenaktivoinnille. Olette tähtiolentoyhteyssilta ulottuvuudessa, missä niiden aktivointitaajuuskoodit pysyivät horroksessa teidän saapumiseenne ja tunnistamiseenne saakka. Monet teistä ovat tunteneet vetoa näihin maapallon pyhiin paikkoihin, temppeleihin ja pyörteisiin ja olette saaneet ennalta koodattuja laukaisijoita ja aktivointeja. Tämä on luonut synkronismia ja ulottuvuusmuutoksia todellisuuteenne ja tietoisuuteenne, numerosarjojen 11 11, 12 12 ja 444 näkymisenä.

Uuden maan aktivointitaajuuskoodit 13-33-333

Nämä numerosarjat ovat portteja, jotka aktivoivat kohonneen psyykkisen tai henkisen tiedostamisen ja korkeamman tietoisuuden. Näette enemmän uusia aktivointitaajuuskoodeja 13-33-333, mikä on ylösnousemus pyhän jumalaisen feminiinisyyden ja tietoisten ykseyssydänliittojen tasapainottamisen ja heräämisen kautta.

Avainroolinne tähti-maaolemisen jälleenyhdistymisessä

Monet teistä ovat tunteneet vetoa tiettyihin kristalleihin, pyhään geometriaan, metalleihin ja jalokiviin, verkkojen ja kristallien asettamiseen, soinnutukseen ja laulamiseen maalle, parannusrituaalien ja –seremonioiden suorittamiseen veden, merien, jokien ja virtojen kanssa ja kukkien, yrttien ja pyhien puutarhojen istuttamiseen. Teitä on sisäisesti opastettu ja inspiroitu taivaasta eikä tämä ole jäänyt huomaamatta, kun se on luonut planeetalle parantavan matriisin monien asioiden tapahtumiseksi ja ankkuroimiseksi. Tietäkää, että jokaisella teistä on erityislahja ja se on sellaisen avaintaajuuden pitäjä, mikä on elintärkeä uuden maapallon luomiselle. Kiitos! 444

Maa-tähtiolemisen jälleenyhdistymisen tärkeä viesti

Tiedostakaa, että paljon todellisesta historiastanne, pyhistä muinaisteknologioista ja maan ulkopuolisesta alkuperästänne on pidetty piilossa ja salassa teiltä. Ja monta kertaa myös silloin kuin nämä muinaiset paikat ja teknologiat löydetään taas, viranomaisenne, tiedemiehenne ja hallituksenne ottavat ne pois teiltä ja joskus teidät houkutellaan katsomaan toiseen suuntaan. On tärkeää tunnistaa ja olla tietoinen, mihin teitä herätetään ja mitä teille annetaan henkilökohtaisesti ja muista lähteistä, joihin teitä innostetaan ja opastetaan.

Käyttäkää erottelukykyä ja tietäkää, että paljon paljastuu tänä aikana maan päällä ja kosmoksessa eivätkä kaikki portaalit, portit ja sisäänkäynnit (joitain maan sisäosan portaaleja) eivät ole tarkoitettu teidän tutkittavaksenne ja käyttäväksenne. Tietäkää, mikä on oikein ja totta teille, siitä tavasta, miten se koetaan kehossanne ja hengessänne. Luottakaa siihen. 333

Tiedät on herätetty täysivaltaiseen galaktiseen tähtisiemenalkuperäänne, teille annetaan takaisin jumalaiset pyhät muinaistyökalunne, nyt on pyhän polkunne, tarkoituksenne ja ilmaisunne aika ja ykseydessä olette uusi maapallo. 13-33-333

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

24.9.2014 VUODEN 2014 VIIMEINEN NELJÄNNES – UUDEN MAAN YLÖSN

ViestiKirjoittaja hammer » 25.09.2014 16:32

VUODEN 2014 VIIMEINEN NELJÄNNES – UUDEN MAAN YLÖSNOUSEMUSOIREITA, DNA-PUHDISTUSPORTTI

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
24.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan lähetystä.

Sielun voimaannuttamat kosmiset totuus-, puhdistus- ja vapausportit ovat avanneet oven ihmiskunnan akaaksisten tiedostojen muinaiseen, maanulkopuoliseen historiaan. Ne ajatukset, ideat ja uskomukset joita on syöksynyt vuoden alusta sisään ylösnousemukseen liittyen, huipentuvat nyt ja ylittävät sen, mitä olette aiemmin tietäneet ja uskoneet. 333

Vetoomus vapauden planeetasta kutsuu teitä päästämään irti psyyken uskomuksista sekä elämän rakenteista ja alueista, jotka pidättelevät teitä laajentumisessa suuremmaksi sinuksi. Se mitä polullanne on ollut tähän mennessä, on palvellut teitä ja ollut astinkivenä nähdäksenne uusin silmin muut maailmat, muut olennot ja ulottuvuudet, joita on rinnallanne. On aika tietää, olla ja murtaa vapaaksi uusi alku, uusi maapallo.

Menette maapallon opetusten tuolle puolen ja paljastatte korkeamman totuuden ja jumalaisen voiman, mitä ei ole paljastettu sen jälkeen, kun muinaiset Jumalat ja Elohim jättivät ihmiskunnan löytämään sen ja heräämään galaktisen DNA:n jumalaiselle lähteelle sisällään.

Uuden maan ylösnousemusoireet ja DNA-puhdistusportti 13

Ehdotetaan konsultoimaan terveydenhoitoammattilaisia oireista, sillä kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta. Ja vaikka kyse saattaa olla jostain ylösnousemusoireesta, tarvitset ehkä silti apua prosessissa. On jaksoja, jolloin voit kokea näitä muutoksia pitkin vuotta ja tulevina aikoina.

Lahjojen ja henkisten kykyjen parantuminen. Uusia tapoja käyttää niitä maailmassa itsen ja toisten hyväksi.

Hidastaminen, lepo ja uudistuminen. Tätä tapahtuu, silloin kun et pysty menemään pidemmälle projekteissa tai toteuttamaan ideoita. Tarvitaan aikalisä, kutsutaan sisältä rentoutumaan ja uudistumaan siitä, mitä on ollut. Tämä sallii kosmoksen ja useampien osien ja ihmisten yhdistyä näitä projekteja, ideoita ja luomuksia varten. Tärkeää: Tiedä, että tarvitset ja ansaitset tämän hengähdystauon ja uudistumisen jatkaaksesi pyhää matkaasi, ettei sinua pakoteta ottamaan tätä aikalisää kehollesi ja olemuksellesi sairastumalla.

Kykenemättömyys kuulla oppaitaan. Mikään ei ole pielessä – tämä on hiljainen piste, mikä on erittäin tärkeä taajuusmuutosten konfiguroinnin tapahtumiseksi. Jos tätä on tapahtunut, tiedä, että teet versioparannusta ja tämä on hyvä asia. Kehosi ja energiaolemuksesi tarvitsee tämän ajan uuteen DNA-kommunikointiin ja lisääntyneeseen telepatiaan opastustiimiesi kanssa.

Väsymys ja uupumus minkä voi aiheuttaa taajuusylikuorma ja laajentuminen. Taaskin tarvitaan aikalisää, lepoa ja nauttimista, jotta voit nähdä, mikä toimii elämässäsi ja hengessäsi. Tämä vuorostaan tuo lisää selkeyttä ja voimakkaamman asenteen onnellisempaan sinuun. Menneisyyden tarkastelua voi tulla pintaan ja tämä sallii keholle ja itselle suuremman ymmärryksen, irtipäästämisen, anteeksiannon ja rakkauden.

Tähtiliejuoireyhtymä. Raskautta kehossa ja kyvyttömyys tehdä juuri mitään, edes yksinkertaisia tehtäviä. Tämä voi tuntua siltä, että kuljet energeettisessä tähtiliejussa. Hyvä uutinen on, että tulet ulos tästä tunteesta keskittyneempänä, uusien kehoyhteyksien ja –liikkeiden kera, joita seuraa ääni-ilmaisu ja laulaminen ja parempi liikkuvuus.

Entisiä terveysongelmia voi tulla esiin tai on jo tullut. Tiedä, että jos sinulla on tätä nyt ja kenties eri tavalla kuin ennen, ongelmat joita sinulla on, voidaan poistaa täysin elämästäsi.

Painonnousu, alavatsan turvotus ja läski. Tämä voidaan tulkita solugenetiikan puhdistamiseksi, mikä herättää uusia energiakeskuksia ja yhteyksiä kosmokseen ja tähtiportteja Lähteeseen.

Ruokavaliotaajuusmuutos. Aikoja jolloin on useammin nälkä ja erilaisten ruoka-aineiden himoa. Tee parhaasi kehosi ja olemuksesi rakastamiseksi ja siitä huolehtimiseksi, mässäilemättä. Tarvitset erilaisia ravinteita ja kosmisia valolähteitä tiettyinä aikoina DNA-parannuksia ja taajuusmuutoksia varten.

Voimakas fyysinen kipu ja matelija-aivojen uuden energian väyläparannus. Voimakasta fyysistä kipua on erityisesti kasvojen, hampaiden ja leukojen alueilla, ienongelmia ja päänsärkyä niska- ja hartiajännityksen kera sekä tietyllä alueella pään takana – selkärangan yläosan matelija-aivojen yhteys aivojen muiden osien kanssa. Tätä voi tapahtua, kun laajennut syvällisesti universaaliin mieleen. Särkyjä ja vaivoja tällä alueella voi olla seurauksena, silloin kun syvää muinaista soluparannusta vapautetaan. Voimakasta kipua voi tulla myös psyykkisestä hyökkäyksestä. Monet valotyöntekijät ja pyhien koodien kantajat vapauttavat ryhmätasolla muinaistraumoja akaasisten tiedostojen historiasta.

Tämä voi olla myös yhdistelmä psyykkisestä hyökkäyksestä ja muinaishistorian soluvapautuksesta. Monet polulla kokevat parantavaa vapautumista Atlantiksen romahtamisesta kehossa, hengessä Gaian kanssa ja energiaverkoissa.

Termiä "psyykkinen hyökkäys" ei käytetä mitenkään aiheuttamaan pelkoa, vaan ohjaamaan suurempaan tietoisuuteen omista energiarajoista, olemaan jumalaisessa voimassaan ja huolehtimaan tästä kivusta. Kipu on merkki ja se hälyttää ryhtymään lääkitseviin toimiin. Jokainen joka kokee tätä tai muita tässä mainittuja oireita – mukaan luettuna DNA-versioparannus – hyötyy suuresti terveydenhoitajan tai holistisen terapeutin, uskotun ystävän, energiaparantajan, parannusryhmän tai –piirin, samanhenkisten jne. avusta. Kuuntele kehoasi ja intuitiotasi ja valitse monista vaihtoehdoista, joita on käytettävissä näinä päivinä.

Huimaus. Tämä voi tulla planeetan sähkömagneettiverkon säädöistä. Taajuusherkkänä virityt näihin värähtelyihin ja tasapainotut niiden kanssa. Huom.: huimaus ei kestä kovin kauan.

Aikaulottuvuusmuutokset. Voi tuntua siltä, että menetät tunnun painovoimasta ja siitä, missä olet nyt tässä ulottuvuudessa, ja näet tulevaisuuden nykyhetkessä. Tämä voi indikoida, että olet oikealla polulla ja ylösnouset, ja se voi myös indikoida muutosta ja valintakohtaa elämäsi matkalla.

Ulottuvuusunet ja unennäkö. Astraaliunia, kulkemista unissa, heräämistä ulottuvuusuniin ja toisiin maailmoihin, jotka voit nähdä vielä herätessä. Sinusta tulee "aistimuksellisempi" ja nähdessäsi unta ja nukkuessasi olet herkempi. Tietyt astrologiset ja kosmiset asetelmat lisäävät näitä jaksoja. Totut tähän ja saat siitä suurempaa näkemystä ja jumalaista voimaa. Se on opettajasi.

Ystävien menettäminen ja suhteiden loppuminen. Monille polulla nämä ovat elämän parannusjaksoja, joita tapahtuu käydessäsi läpi suuria muutoksia, taajuusparannuksia ja valintakohtia. Tämä voi tulla yllätyksenä – ihmisiä joiden luulit pysyvän elämässäsi, lähtee ja toisia saattaa kuolla.

Kummallisten energioiden ajat. Saatat tuntea olevasi hämärän rajamailla, kun kuljet outojen ihmisten, paikkojen ja kummallisten tapahtumien läpi. Tiedosta nämä kerrat ja virtaa parhaasi mukaan niiden läpi osallistumatta toisten draamoihin.

Sydämen värinää ja tykytystä. Sydämen värinätunnetta, mikä ei johdu fyysisestä suorituksesta. Olet monta kertaa täysin rentona ja koet energeettisesti uuden korkeamman sydämen laajentumisen. Fyysinen sydän integroituu korkeamman sydämen kanssa, mikä herättää keskuksia kehossasi, totuttaa korkeampaan taajuuteen ja harmonisoi Gaian ylösnousemusenergioihin.

Salli tämän DNA-laajentumisen ja –puhdistumisen virrata, sulautuen yhteen suurenmoisen ilmaisusi kanssa. Valitse rauha, päästä irti ja antaudu enemmän, älä kuitenkaan tee myönnytyksiä tinkimättömyyteesi, energiaasi tai totuuteesi. Tiedä, että jos jokin ei toimi tai virtaa, niin sinulla ei ehkä ole kaikkea informaatiota, kaikkia osia tai yhteyksiä, joita vaaditaan etenemiseen. Salli luomustesi ottaa suurempi muoto ja kauneus ja tiedä, että sinut turvataan. Kaikki on jumalaisen tahdon ja ajoituksen mukaista – universumi tukee sinua!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

13.2.2015 YLÖSNOUSEMUSOIREVAROITUS – HALUAN MENNÄ KOTIIN JA

ViestiKirjoittaja hammer » 14.02.2015 09:52

YLÖSNOUSEMUSOIREVAROITUS – HALUAN MENNÄ KOTIIN JA YLÖSNOUSTA NYT!

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
13.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan lähetystä.

Useimmat tähtiolennot ovat jo kokeneet tai kokevat tämän aikanaan Gaialla.

Monet siniset säteet ja edelläkävijätähtisiemenet voivat kokea voimakkaita tunteita, joihin ehkä sisältyy surua ja turhautumista, mikä johtuu ydinrakennelaajentumisesta kristallivalokehossa ja -kentissä. Kun myös astutte uusille aikajanoille ja ulottuvuuskiertoon, tämä voi aiheuttaa tunteen, että työ on tehty, ja kaipauksen kotiin – homma hoidettu.

Uuden maan ulottuvuuksien ja värähtelyjen loppumiset ja alkamiset voivat herättää syvän kaipauksen aitoihin yhteyksiin ja tuttuun maisemaan, koska ei näytä olevan energeettisesti mitään paikkaa, minne palata, eikä vielä näkyvää ja tunnistettavaa tulevaa paikkaa. Te, uuden maan edelläkävijät, siniset säteet ja portinvartijat, menette ensimmäisenä näiden uusien aika-paikkaulottuvuusparametrien läpi ja tulkitsette ja tutkitte niitä kulkiessanne. Te, jumalaiset suunnittelijat, taajuuskoodinkantajat ja muutoksentekijät, olette transformoijia, jotka tekevät konkreettista polkua ja tapaa toisille. Sydänhenkenne kaipaus yhdistyä tähti- ja sieluperheeseenne, on katalyytti, joka avaa nämä energiaväylät ja tilaisuudet, jotta nämä pyhät jälleentapaamiset voivat tapahtua täällä Gaialla. 444

Halu lähteä planeetalta ja mennä Kotiin 11 11

Monet teistä ovat päättäneet pitkän kierron, karma- ja sielusopimukset joita on selvitetty monen elämän ja tilan läpi, ja haluatte hengähdystauon ja lepoa. Tunnette ehkä haluavanne lähteä planeetalta ja mennä Kotiin. Tämän esiintuleminen saattaa tulla yllätyksenä joillekin tähtisiemenille ja sinisille säteille, jotka ovat jo käyneet läpi nämä "kotitunteet" ja tehneet työtä löytääkseen paikkansa ja resonanssinsa planeetalla. 33

Olen valmis ylösnousemaan nyt

Tunteita, minne kuulun planeetalla, missä on kotini nyt ja olen valmis. Solujen lisääntyvät valoenergiat sekä sielun monien ulottuvuuksien ja elämien puhdistumisten, muutosten ja loppumisten huipentuminen voi aiheuttaa tarpeen laajentua ja ylösnousta nyt. Jos et ole vielä kokenut tätä, se voi tapahtua joskus tänä vuonna ja se saattaa tulla tyhjästä, että räjähdät energioista ja tarpeesta synnyttää jotain uutta ja haluat ylösnousta. Jotkut sielut päättävät lähteä planeetalta seuraavan kolmen vuoden aikana ja ylösnousta porttien läpi, jotka ovat taas avautuneet.

Uuden maan ylösnousemusoire – ankkurinsa löytäminen, mistä löydän nyt kotini

Turhautuminen lisääntyvästä solujen intensiivisestä ylösnousemuksen laajentumisliikkeestä ja samaan aikaan halu löytää vakaa maaperä kotipaikalleen. Tässä kohtaa saatatte huomata lähtevänne kehosta löytääksenne paikan, mikä resonoi kanssanne ja on mukava.

Mitä voit tehdä? Pysähdy ja vedä syvään tietoisesti henkeä. Tietäen, että hengität elämänhengitystä, laita käsi korkean sydänkeskuksesi päälle, tunne olemuksesi palaavan takaisin kehoosi ja sano: "En ole yksin. Olen elämän hengitys, luomisen hengitys. Tämä on kotikeskukseni." Silloin todellinen ja korkeampi itsesi kantaa kortensa kekoon sekä maailmasi näyttää ja heijastaa sinulle kotia ja värähtelykenttääsi.

Ylösnousemusprosessi on moniulotteisen olemuksenne laajentumista, taajuutenne muuttamista, mikä ylittää aika- ja paikkarajat ja lisää valovärähtelyänne. Ja kun tämä menee kehonne läpi, solumuistot, esi-isien maaverkot, historia ja tietoisuus eri tasoilla eri aikoina voi aiheuttaa näitä muutoksia ja vetää ja työntää energioitanne.

Missä koti on 333

Monet teistä ovat luopuneet monista kiinnikkeistä vanhaan maailmaan ja 3D-elämistapaan ja voitte kokea turhautumista ja vastustusta viimeisenä kiinnipitämisenä, haluten vakaan perustan siitä tavasta, miten asiat ovat olleet. Voi olla halua pysyvään kotipesään, minne kuulutte, ja/tai halua muuttaa ja luoda tämä koti ankkuroitumiseksi tälle planeetalle, kun koette ylösnousemusprosessin tasoja. Tietäkää, että olette luomassa uutta kotia Gaialle, sen galaktisen tähti-DNA:n ykseydessä, mikä yhdistää teidät ja antaa teille universumin ylimmän jumalaisen voiman. Uusi maa yhdessä samanhenkisten sielujen ja tähtiperheen kanssa suuremmalle perustalle, mikä ylittää entisten rakenteiden ja uskomusjärjestelmien rajat, on se, mitä olette luomassa ja syy olemiseenne täällä.

Koti on täällä, ei vain entisessä paikassa 333

Aito olemuksenne on edelleen todellinen, tarkoituksenne, lahjanne ja kehokulkuneuvonne ovat edelleen täällä ja maapallo on edelleen täällä, vaikka teistä saattaa toisinaan tuntua, että olette jossain muualla. Pelaajat ja paikat ovat saattaneet muuttua ja aito todellinen "sinä" täällä on kulkenut elämien, verhojen ja tietoisuuden rajoituksissa. Muistatte, millaista on olla paikassa/tilassa ja miten integroida tämä elämäänne, maailmaan ja sielutietoisuuden ykseyskenttiin ja uusiin valoverkkoihin. 13

Me, tähtiperheenne ja Sininen säde, harmonisoidumme kanssanne maan päällä ja valokentissä ja sanomme, että te ette ole tuuliajolla. Olette ilmestymässä esiin niistä entisistä energiavärähtely- ja energiarakennerajoista, jotka tuntuivat ennen turvallisilta, mutta eivät enää voi palvella, ja kun luotte uudelleen, kysykää, miten haluan nyt leikkiä ikuisten resurssien rajattomana olentona. 10:10

Kutsumuksenne, tarkoituksenne, totuutenne on kotinne

Menkää sielunne kutsumukseen, totuutenne, rakkauteen, kun tämä leviää kaikkiin asioihin ja näyttää teille kotinne ja keskuksenne. Kotinne ei ehkä enää löydy yhdeltä pieneltä alueelta. Kotinne on laajentunut, kun Lähde näyttää suuremman "sinän", jumalaisen voiman luoda ja transformoida, saada hyvinvointia ja yltäkyllin tukea kaikkiin sydämenne todellisiin haluihin luodaksenne uuden maan!

Kutsumuksenne pitää teidät keskuksessa ja yhdistyneenä elämään, Lähteeseen ja valoon. Universumi haluaa suurempaa suhdetta kanssanne, näyttää teille enemmän todellisesta kodistanne. Ja antaa teille runsaasti rakkauden kauneutta ja "tavaraa" mihin tahansa paikkaan, missä asutte planeetalla. Olette todella mitä hämmästyttävimmässä ajassa planeetalla.

Rakkaat uudet edelläkävijät, uusien koodien visionäärit, maaenkelit, uuden maailman pioneerit, kiitos palvelustanne totuudessa, rakkaudessa ja valossa. Galaktinen tähti- ja valoperheenne on nyt lähempänä kuin koskaan ennen, kun odotamme tietäen, että kotiinpaluuyhdistymisemme juhla on nyt!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

8.6.2015 - VENUKSEN SYDÄNRAKKAUS-DNA-KOODIT JA HERÄÄVÄ GALAK

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 10.06.2015 14:43

VENUKSEN SYDÄNRAKKAUS-DNA-KOODIT JA HERÄÄVÄ GALAKTINEN TÄHTI-IHMINEN 333



Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)

8.6.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan lähetystä.



Rakkautta tähtiperheeltä



Venus säteilee kirkkaasti ja näkyy yötaivaalla sen rakkauden herätessä sydämessä korkeammalla henkisellä tasolla, mikä parantaa koko elämän monia alueita, mm. suhteita, parantumista, kauneutta ja luomuksia. Venuslaiset rakkausenergiat aktivoivat myös kosmiset solumuistot todellisesta galaktisesta statuksestanne, mikä muodostaa taas yhteyden maahan, taivaankappaleisiin ja universumiin. 444



Venus-rakkauden ihmis-DNA-malli sisältää ykseys- ja harmoniakoodit herkkyyden ja empatian lisäaistitietoisuuden kautta. Sinisillä säteillä ja tähtisiemenillä joilla on superherkkä tietoisuus ja empatiaa, on syvä yhteys toisiinsa, ovia toisiin maailmoihin ja korkeampaa tietoisuutta. Intuitiiviseen empatiaan liittyvä kaipaus johtaa teidät tietämään, mistä olette ja kuka olette universumissa.



Tähtiaistiempatia – galaktisen tähti-ihmisen herääminen



Empaattinen luontonne on rakas moniulotteinen aistilahja, jota pitää kunnioittaa ja vaalia, ja paljon lisää paljastuu siitä, miten voitte käyttää sitä matkustamiseen toisiin maailmoihin ja energioiden transformoimiseen. Tietäkää, että nämä empatiakyvyt ovat alkuperäisessä jumalaisessa suunnitelmassanne, korkeamman tietoisuutenne tähti-DNA:ssa, telepaattisessa, selvänäköisessä ja moniulotteisessa luonteessanne ja ne kulkevat käsi kädessä ylösnousemusprosessinne kanssa, kun nostatte värähtelytaajuutta herättämään galaktisen tähti-ihmisen.



Yhteistyö galaktisten neuvostojen ja tähtisiemenallianssien kanssa



Korkeampien maailmojen, galaktisten ja galaksienvälisten neuvostojen kanssa on tehty muutos ja sopimus yhteistyöstä tähtisiementen, valonkantajien ja muiden ryhmien kanssa maan päällä. Korkeammissa maailmoissa ja ulottuvuuksienvälisillä tasoilla ylösnousseet mestarit sekä galaktiset neuvostot ja allianssit ovat lähettäneet aluksiaan ja valoportaaleja voimaannuttamaan ja herättämään ihmiskuntaa. 11:11



Altantiksen ja Lemurian tähtisiementen herääminen



Haluamme teidän muistavan, että suuri osa heräämismuistoistanne on totta, erityisesti Altantiksen ja Lemurian ajalta, jolloin oli suurempi harmonia Lähteeseen maapallolla ja muihin elämiin toisilla planeetoilla. Monet tähtisiemenet ylösnousemispolulla heräävät tähtialkuperäänsä ja yhdistyvät galaktiseen perheeseensä tehdäkseen yhteistyötä valoalliansseissa. 10:10



Tämä on tähti-DNA-sukulinjanne harmonisoitumista sydänmatriisin kanssa tietääksenne, kuka olette, ja tuomaan ihmiskunnan galaktiseen kansalaisuuteen, jotta siitä tulee täysivaltainen, eheä ja vapaa.



Muistakaa olla antamatta voimaanne ja auktoriteettianne millekään olennoille tai ryhmille, jotka saattavat näyttää mahtavammilta tai kehittyneemmiltä kuin te. Käyttäkää erottelukykyä ja tietäkää, että teistä on tulossa tasavertainen galaktinen sisar ja veli universaaliin valoperheeseen. Olette täysivaltainen tähtiolento, jolla on monien maan ulkopuolisten rotujen ja enkelien galaktinen tähtiperimä, ja todellinen Lähteen, kotitaajuuden, kutsu on aina ystävällisyys ja nöyryys, mikä sallii aidon sydämenne ja intuitionne opastaa teitä.



Teitä kutsutaan muinaisesta keskuslähteestä heräämään ja harmonisoitumaan sydänrakkausmalleissa sielutähtiperheenne kanssa maan päällä. Herääminen, usko, luottamus ja suurempi rakkaus itseänne kohtaan johtavat teidät yhtenäisyyteen ykseydenlaissa ja olemaan suuremmassa palveluksessa, jotta voitte harmonisoitua galaktisen universaalin perheenne kanssa, ihmiskunnan saattamiseksi täysivaltaiseen tilaan ja valaistumiseen, mikä luo uuden maan.



Rakkautta tähtiperheeltänne – näemme teidät!



Kiitos, rakas valotähtiperhe, polustanne, kamppailuistanne, voitoistanne, hämmästyttävästä rohkeudestanne, luottamuksestanne ja sinnikkyydestänne siinä tiedossa, että ihmiskunnalle on kauneutta ja toivoa, anteeksiantamisessa, itsenne työstämisessä, irtipäästämisessä ja Äidin sydämen tuntemisessa.



Jumalatar ottaa huomioon kaiken elämän tuomitsematta, tietäen, että kaikki lapset ovat arvokkaita riippumatta siitä, miten vähäpätöisiltä heidän tekonsa vaikuttavat, sekä muistaen rakkauden, tuntien rakkauden ja ollen rakkaus, silloin kun olette tunteneet yksinäisyyttä – kuten murtautuessanne vapaaksi vanhoista opeista, heimoista ja uskomusjärjestelmistä, jotka eivät enää palvele. Kun tunsitte kimppuunne hyökättävän ja itseänne pilkattavan, koska olitte erilainen, noina aikoina pyhä jumalainen voimanne, todellinen luonteenne tuli esiin ja vahvistui universumin rakkaudessa, mikä tuntui ja mitä pidettiin todellisessa ydinolemuksessanne.



Teistä on tullut vielä kirkkaampi tähti ja valo kosmoksessa, mikä säteilee universumin halki kotitaajuuttanne, todellista kurssianne. Jatkoitte eteenpäin, nousitte pystyyn ja jatkoitte uskomista korkeampaan rakkauteen ja totuuteen. Ette sulkeutuneet, ettekä olleet yksin. Me olemme täällä ja te olette täällä, jumalainen totuus yhteydestänne kaikkiin asioihin, olemassaolonne pyhään voimaan.



Kun yhdistymme suurenmoisessa jumalaisessa suunnitelmassa, säteilkää todellista loistoanne, sallikaa itsenne olla tässä rakkaudessa – se vapauttaa toiset. Säteilkää valoanne ja jakakaa rakkauttanne. Hyvin kiitollisena kunnioittakaa ja rakastakaa olemustanne ja elämää kaikkialla! Teitä pidetään arvossa. Rakastan teitä!


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

16.10.2015 10-10-PORTIN YLÖSNOUSEMUSOIREITA – UUDET EDELLÄKÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 22.10.2015 19:25

10-10-PORTIN YLÖSNOUSEMUSOIREITA – UUDET EDELLÄKÄVIJÄT JÄTTÄVÄT MATRIISIN

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
16.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan lähetystä.

Monet tähtisiemenet, siniset säteet ja uudet edelläkävijät jotka ovat olleet tietä raivaavalla ylösnousemuspolulla pitkään, kokevat ensimmäisenä tämän värähtelymuutoksen.

Kun jätätte vanhan matriisin, tämä aika-avaruus voi tuntua hyvin erilaiselta kuin mikään, mitä olette kokeneet aiemmin. Ensimmäisenä tämän kokevat uudet edelläkävijät – ensimmäisen aallon taajuusankkurit, siniset säteet ja tähtisiemenet, jotka ovat olleet ylösnousemuspolulla monta vuotta, jopa vuosikymmeniä. Tullessanne tähän paikkaan teistä saattaa tuntua, että tehtävänne on ohi. Joillakin voi olla sellaista loppuunsaattamisen tunnetta, että voisitte ylittää rajan ja lähteä planeetalta. 888

Olette lähtemässä vanhasta matriisista ja siirtymässä alemmasta tiheydestä korkeampaan taajuuteen, missä 10-10-portti saapuu. Monet astuvat taukojaksoon tai hautomispaikkaan, jossa monet asiat näyttävät pysähtyvän, ennen kuin uusi aika-avaruus alkaa täysin.

Saapuminen ja tämä hautomispaikkajakso tapahtuu aaltoina tai ryhminä ja eri aikaan. Tähtiolennot jotka ovat astuneet tähän lepojaksoon ensimmäisenä, ovat siirtyneet jo uuteen tilaan, kun toisia tulee sisään.

Metamorfoosi-ylösnousemusluola

Tässä metamorfoosi-ylösnousemusluolassa integroitte kaikki osanne, kun sieluolemuksenne ankkuroituu korkeamman ulottuvuuden Maahan. Odotatte myös valoperheenne sielulaulukokoontumista, joka saa aikaan täydellisen harmonisen koodin. Tämä harmoninen koodi avaa portin, joka ankkuroi uuden valoihmisen ja uuden Maan resonanssit. 333

Tämä tila voi tuntua vieraalta ensimmäisen aallon taajuusylläpitäjille, kun olette olleet intensiivisellä tienraivauspolulla niin pitkään saadaksenne tehtävän tehtyä, että ette ole ehkä tienneet toista tapaa olla.

Täysivaltainen olemassaolo ja vanhan alueen jättäminen

Hengitys saa teidät kosketukseen täysin integroituneen itsenne kanssa. Kuka olette nyt? Päättäkää täysivaltaisen henkilövoimanne avulla, miten haluatte leikkiä ja olla ja että olette täällä ja saapuneet perille. Tietäkää, että olette enemmän se aito olemus, joka tulitte tänne olemaan tässä elämässä.

Empaattiset tähtiolennot ja uudet edelläkävijät, kun tulette tälle portille matkallanne, tietäkää, että olette tulleet hyvin pitkän matkan. Olette säilyttäneet empaattiset ja intuitiiviset tunteenne ja syventäneet niitä. Nämä ovat voimakkaita jumalaisia työkaluja yhdistyä ihmiskunnan yhtenäiseen sydämeen, kaikkeen elämään ja moniulotteisiin universumeihin. 444

Uusien edelläkävijöiden tehtävä on värähtelysilta uudelle ihmisrodulle

Olette geneettisen esi-isä-DNA:nne tiennäyttäjiä ja uusia edelläkävijöitä ja värähtelysilta uudelle ihmisrodulle. Aktivoitte jumalaisen suunnitelman puhdistamalla vahingoittuneet geenit ja ankkuroimalla korkeamman taajuuden planeetalle. Tämä auttaisi ihmiskuntaa merkittävässä evoluutioaskeleessa. Monet sielusopimukset ja harmonia-aktivoinnit Gaian ja maan kanssa on täytetty ja toiset siinä määrin, että voitte päättää, miten edetä.

10-10-ylösnousemusportti – loppumisia, uudestisyntymä ja uusi elämä korkeammassa taajuudessa

10-10-ylösnousemusportti merkitsee, että koko kierto on valmis. Kun saavutatte tämän tason, saatatte kokea korkeamman taajuuden ja valita seuraavan aktivointikurssinne. Teidän ei tarvitse siirtyä rajan taakse ja tulla takaisin – tuskallisessa kuolemis- ja uudelleensyntymisprosessissa vie koko elämän muistaa, mikä sielu on ja mitä se on oppinut. Voitte tehdä tämän tässä elämässä. Elätte monia elämiä yhdessä nyt-hetkessä. Tästä portista uuteen elämäänne voitte tuoda suurimmat aspektinne – sieluviisauden voimaantumisen, rakkauden ja sen, mitä olette hankkineet. Ette voi tuoda tästä portista sellaista, mikä ei palvele uutta elämäänne ja tarkoitustanne – suhteita ja siteitä menneisyyteen.

Ehdotetaan konsultoimaan terveydenhoidon ammattilaisia ylösnousemusoireista, koska kaikki oireet eivät liity ylösnousemukseen. Ja vaikka jokin saattaa olla ylösnousemusoire, saatatte silti tarvita apua prosessissa. Nämä ovat ehdotuksia, luottakaa omaan intuitioonne.

* Tyhjyyden tunnetta ajatellen, ettet ole yhteydessä, ja syviä ja voimakkaita sydäntunteita. Aikoja jolloin tunnet yhtäkkiä sydäntilasi avautuvan itkemisen ja itkuisuuden kera. Nämä ovat syviä ja voimakkaita integroitumisia, joissa energioiden täytyy olla sellaisia.

* Turvotuksen tunnetta ja kyvyttömyyttä laihtua, vaikka et ehkä syökään yhtä paljon. Kehosi ankkuroituu syvälle ja reagoi nyt eri tavalla.

* Haluttomuutta työskennellä niin kuin ennen ja/tai pysähtyneisyyden kokemista, jolloin projektit on laitettu odottamaan. Näinä pysähdysaikoina saattaa olla haastavaa tehdä työtään, kun keho ja olemus haluaa nauttia elämän yksinkertaisista asioista ja nautinnoista. Tämä on integroitumispaikka. On saattanut olla aika, jolloin olit hyvin motivoitunut työhön ja tehtävään ja kun osut 10-10-porttiin, kehosi ja olemuksesi haluaa ankkuroitua ja uudistua. Pysyt sen tasalla, mitä tarvitsee olla elämä varten, lepäämällä ja rentoutumalla.

* Värähtelytaajuusruokavaliomuutoksia.

* Jaksoja jolloin tuntuu haastavalta vain olla kehossa.

* Raskautta kehossa, sillä enkelisiniset säteet, joilla on taipumusta olla eteerinen olento, ovat tottuneet elämään tässä vaihtotilassa ja aika saattaa olla epämukavaa. Kun sopeudutte, keho saattaa tuntua raskaalta. Menette syvemmälle integroimaan enkelitaajuudet omaan luontoonne.

* Suhteiden ratkaisemista ja sielusopimusten loppumista. Saattaa olla aikoja, jolloin haluat tuoda joitain suhteita ja ihmisiä kanssasi 10-10-portista, eivätkä he ole harmoniassa polkusi ja sen kanssa, kuka olet nyt. Kun yrität saada sen tapahtumaan, todellinen olemuksesi nousee ja toiminta aiheuttaa ristiriitaa taajuuksissa. Tämä lopettaa suhteen ja/tai näet, että et sovi enää siihen eikä se tunnu olevan harmoniassa kanssasi eikä mitään voi tehdä – paitsi kunnioittaa tätä ja hyväksyä se teissä kummassakin ja antaa toisillenne vapaus.

* Uupumus.

* Kyvyttömyys käsitellä normaalia elämän stressiä normaalisti. Elämä voi tuoda normaaleja viivytyksiä, jonossa seisomista, tietokoneongelmia. Nämä ovat aikoja, jolloin kehosi energiakenttä tekee raskaita integrointilatauksia syvälle itseen, jolloin kaikki energiasi käytetään tähän. Kuuntele ja luota intuitiosi opastavan sinua tänä aikana.

* Uusien näkyjen näkeminen.

Nyt kun olette tässä, missä jotkut uudet edelläkävijät ovat olleet hengen motivoimassa tehtävässä, olkaa avoin täydentämään uudella tasolla ja uusilla tavoilla. Juhlikaa pieniä ja suuria palkkioita. Antakaa tunnustusta ylösnousemusmatkallenne nauttimalla kaikista siunauksista, jotka ovat tuoneet teidät tähän – riippumatta siitä, missä ajattelette teidän tarvitsevan olla. Se on paikka, jonka universumi on juoninut rakkaudessa johtamaan teitä. Sallikaa itsellenne ilo ihmismuodossa olemisesta, mikä on antanut teille instrumentin yhteyteen koko luomakunnan kanssa. Henkinen valtuutus on luonut portin, joka olette, uudesta harmoniasta valovoimissa ja jumalainen voima odottaa teitä nyt.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

9.4.2010 NUMEROSARJAT 13, 33, 333 – UUDEN MAAN KOODEJA

ViestiKirjoittaja hammer » 06.02.2017 17:45

NUMEROSARJAT 13, 33, 333 – UUDEN MAAN KOODEJA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
9.4.2010
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan tätä lähetystä.

Jaamme sarjan esoteerisia lähetyksiä, invokaatioita ja pyhän jumalaisen Shekina-feminiinisyyden aktivointeja Sinisen säteen kautta, auttamaan teitä suuren siirtymän läpi 2012 ja sen jälkeen. Te siniset säteet ja monet valonkantajat kuljetatte uuden Maan ylösnousemustaajuuksia pyhän jumalaisen feminiinisyyden pyhän sydämen läpi.

Kun luet tätä informaatiota, tiedä, että oma tietosi herää, oma pyhä perintösi ja sukulinjasi. Teillä, siniset säteet ja monet valonkantajat, todellinen jumalainen luonne on ollut peitettynä – täysi ilmaisu, lahjat, taidot ja kyvyt – ja kun tätä informaatiota paljastetaan, niin paljastetaan myös teidät.

Korkeampien ulottuvuuksien numerosarjakoodiaktivointi

Korkeammat ulottuvuudet, ylösnousseet mestarit, valo ja oppaanne kommunikoivat kanssanne monin tavoin maailmassanne ja elämässänne. Olemme jatkuvassa yhteydessä kanssanne. Yksi lisääntyvä tapa ovat pyhät numerosarjat. Ne ovat enemmän kuin vain numeroita. Ne ovat pyhiä koodeja, ulottuvuuksien ja valon energiataajuuksia. Nämä pyhät kommunikointikoodit muodostavat pyhää geometriaa ja portteja sekä aktivoivat korkeampaa luontoanne.

Miten pyhät numerot aktivoivat teitä

Kyse ei ole siitä, että etsitte numeroita tai vain näette niitä. Se on aktivointia ja muistamista, kun te ja korkeammat ulottuvuudet – ylösnousseen valon ja rakkauden mestarit – harmonisoidutte aika-avaruustodellisuuden jumalaisessa asetelmassa. Se on pyhä hetki, kun tämä tapahtuu. Kun tunnistatte tämän yhteyden, se muodostaa korkeamman valon voimakkaamman värähtelyn energiakenttäänne ja elämäänne.

Jonkin aikaa monet teistä ovat nähneet pyhiä numerosarjoja usein elämässään. Siitä on ehkä tullut niin tavallinen tapahtuma, että sitä on helposti alettu vähätellä: "Jaa, kyllä, näen noita numeroita koko ajan, ja siinä kaikki."

Latauksia Hengeltä 44

Jos teillä on yhteys henkeen tällä tavalla, haluamme muistuttaa teitä pysähtymään pyhäksi hetkeksi ja ottamaan sisään sen. Tiedämme, että olette monta kertaa kiireisiä elämässänne, ja mielessä voi tuntua siltä, että te ette voi ottaa aikaa tullaksenne korkeampien ulottuvuuksien aktivoimaksi. Tietäkää, että olette pyhässä hetkessä aika-avaruuden ulkopuolella, jumalaisen voiman paikassa, jossa hetkestä voi tulla monta tuntia, päivää tai jopa vuotta. Kun palatte tähän aika-avaruuteen, näette, että se kesti vain hetken tai minuutin tässä todellisuudessa.

Kyllä, voitte pysähtyä ja venyttää aikaa, ja tämä on vasta alkua moniulotteisen jumalaisen voimanne rajattomassa potentiaalissa. 55 Tästä syystä entisaikojen valtaeliitti ei halunnut tavallisen kansan tietävän tätä esoteerista viisautta. Ja siksi he aiheuttivat pelkoa pelotteeksi, ettei tätä tietoa koskaan etsittäisi, ja he tuomitsivat sen epäpyhäksi. Nämä ikivanhat energiat lähtevät siirtymän ja uuden Maan paljastumisen myötä. 44

Pyhä yhteys korkeapien ulottuvuuksien ja valon ja rakkauden mestarien kanssa numerosarjojen kautta

Näette, kuulette tai luette tietyn lukusarjan uudestaan ja uudestaan. Se tulee esiin kaikkialla, minne menette – kun maksatte kaupassa, rekisterikilvissä, kelloissa, televisiossa, elokuvissa, mediassa. Henki löytää nokkelia tapoja saada huomionne. Se saa teidät pysähtymään hetkeksi. On tietäminen, tunnistus, että olette yhteydessä henkeen. Tunnette sen kehossanne ja se on vahvistuksenne. Luottakaa tähän suoraan tietämiseen pyhässä kehokulkuneuvossanne, kun se kertoo teille kahden maailman kohtaamisesta, pyhästä hetkestänne. 13

Teille annetaan nyt enemmän informaatiota ja energialähetyksiä pyhissä numerosarjoissa. Voitte käyttää niitä 44 ratsastamiseen informaatiomatriisissa, mikä antaa teille juuri sen, mitä tarvitsette energeettisesti kunakin hetkenä. 333

Uuden Maan koodit pyhien numerosarjojen avulla

13, 33 ja 333 edustavat uutta Maata, Gaian kultaista aikaa, pyhän sydämen ja Kristus-naiseuden kautta – Jumalattaren, Shekinan ja Sofian, pyhän jumalaisen feminiinisyyden, paluu.

On jumalaisen voimallista, kun näette 13 ja 33 yhdistelmänä ja 333 pitkin päivää. Yhdessä ne kertovat, että olette pyhä tiennäyttäjä, uuden Maan taajuuden pitäjä ja että valokoodienne nuorentuminen tapahtuu.

13:n pyhä voima

13 on Jumalattaren paluu kaikissa asioissa.

Ykseys ja tasapaino, elämän luonnollinen järjestys pyhän jumalaisen feminiinisyyden ja pyhän sydämen kautta. 13:13 ja 10:10

13:n pyhä voima kantaa aineen transsendenssin värähtelytaajuutta, ylösnousemuksen ruumiillistamista, uuden Maan taajuuskoodia, ykseyttä ja yhtenäisyyttä, Maria Magdalenaa, Äiti Mariaa, Shekinaa ja Sofiaa, luonnollisten rytmien tulemista tasapanoon ja pyhään järjestykseen sekä voimanne takaisinottamista pyhän jumalaisen feminiinisyyden kautta.

Maria Magdalena edustaa 13:a ja vuoden 2012 siirtymää, mikä tuo uuden Maan koodit. Hän ja hänen ydinolemuksensa on ilmestynyt uudestaan esiin aikana, jolloin Maa ja ihmiset olisivat valmiita vastaanottamaan hänen kadotetun tietonsa. Tämä tuo Shekinan ruumiillistuman, pyhän hengen Kristus-naiseuden.

13 on yhdistävä värähtelyä, se on Kristus ja 12 opetuslasta.

Aurinkovuodessa on 13 kuunkiertoa, mikä kunnioittaa pyhää jumalaista feminiinisyyttä, ja yhteen aikaan sitä seurattiin täällä maan päällä.

13 oli muinaisegyptiläisten pyhä luku, osa luomisen pyhää geometriaa heidän pyhän valokehonsa aktivoimiseksi.

Mayat, monet Amerikan alkuperäiskansat, lemurialaiset, atlantislaiset ja pyhät muinaiskulttuurit käyttivät pyhää 13-kooditaatuutta.

Kilpikonna edustaa alkukantaista 13-jumalatarta. Monilla kilpikonnilla on 13 lohkoa kilvessään.

Fatiman Äiti Maria ilmestyi Fatiman lapsille 13.5.1917, kuutena peräkkäisenä kuukautena aina 13. päivä. Hänen olemuksensa tulee taas 13-päivänä Shekinan kautta tulevassa aikakausien muutoksessa.

13:ssa on äitiolemuksen salainen jumalainen voima ja esoteerinen taajuus transformoida kaikki asiat. Menneisyydessä numero 13 oli pelkovärähtelyä, kun tuon ajan valtaeliitti halusi ohjata teidät pois sen todellisesta suorasta yhteydestä luomisen lähteeseen. Siksi he vääristivät totuuden, mikä aiheutti välitöntä pelkoa 13:een liittyen.

Alkuperäis- ja muinaiskulttuurinne käyttivät eri aikajärjestelmää ja yhteyttä kosmokseen, elämään ja henkeen, joka oli enemmän virittynyt luomakunnan luonnollisiin rytmeihin ja Gaian sydämenlyöntiin. Tämä pyhä tasapainotie palaa suuren aikakausimuutoksen myötä. 13-värähtely on osa pyhää harmoniaa ja parantumista.

33:n pyhä kooditaajuusmerkitys

33 on pyhä sydän, ylösnousemus, ylösnousseen valon ja rakkauden mestarit, Shekinan paluu, luomisen äidin pyhän hengen sydänliekki.

333:n pyhä kooditaajuusmerkitys

333 merkitsee valokoodienne soluaktivointia ja että työskentelette ylösnousseiden valo- ja rakkausmestarijoukkojen ja korkeampien olentojen ja ulottuvuuksien kanssa.

Jatkamme esoteerisen kätketyn informaation antamista teille Sinisen säteen kautta pyhistä koodeista, auttamaan jumalaisen alkuperäisen suunnitelmanne aktivoinnissa. Tämä on sarja pyhien numerovärähtelytaajuuksien aktivointeja, invokaatioita, esoteerista viisautta ja informaatiota, joka täytyy nyt julkaista. 11.11

Teidät aktivoidaan yhdistämällä pyhien numeroiden todelliseen merkitykseen ja muuntamalla pelko, mikä tuo pyhyyden takaisin soluihinne ja Jumalan todelliseen luonteeseen. Olette jumalaisia. Siunaamme, kunnioitamme ja kiitämme teitä. Koko Jumala ja luomakunta lähestyvät teitä korkeimmassa valossa ja rakkaudessa voimaannuttaen teitä. Nimittäin olemme yhtä! 13

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

13.3.2017 YLÖSNOUSEMUSTÄHTIPORTIN OIREITA JA DNA:N UUDISTUMI

ViestiKirjoittaja hammer » 14.03.2017 21:05

YLÖSNOUSEMUSTÄHTIPORTIN OIREITA JA DNA:N UUDISTUMISTA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
13.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan tätä lähetystä.

Valokantaja, tähtisiemen ja sininen säde, uuden Maan ylösnousemussiirtymä on tuonut sinut Gaialle monien polkujen hämmästyttävällä henkimatkallasi, nostaen taajuutta karman, parantumisen ja transformaation avulla ja eläen monta elämää yhdessä elämässä. Yhdessä olette kulkeneet tiettyjen porttien ja tähtiporttien läpi 11 11 ja 12 12 ylösnousemuksen tapahtumiseksi.

Monet teistä astuvat tämän vuoden 2017 eri vaiheissa Jumalatar-ylösnousemustähtiporttiin 13 ja kokevat voimakkaan fyysisen kehon ja DNA:n puhdistumisen ja myrkynpoiston. Tämä puhdistuminen voi tuntua syvällä ihmisevoluutionne luissa ja ytimissä, kun ylitätte vanhat rakenteet, aikajanat, toimintamallit, galaktisen historian ja galaktiset rakenteet.

Tämä on tuntematonta ja kartoittamatonta aluetta, joka voi tuntua kuolemalta ja uudestisyntymältä, vaihdokasenergiakokemusten kera. Sieluvaihto Keskuslähteestä johdottaa uusia aivojen ja moniulotteisen ajattelun käytäviä korkeammilla henkisillä ja kosmisilla tasoilla. Kuitenkin astuminen tähän tähtiporttiin voi tuntua laskeutumiselta, jossa teille näytetään, mitä ette ole halunneet tietää itsestänne, maailmasta ja muista. Polariteettiäärimmäisyyksiä näytetään, jotta voitte päästä neutraaliuteen, kieltämättä mitään, reagoimatta pelossa tai juoksematta karkuun elämää ja olematta jakautunut kaksinaisuudessa.

Teitä kutsutaan palaamaan kaikista äärimmäisyyksistä, jotka ovat auttaneet teitä luomaan tasapainon ja harmonian luomisjärjestelmiin. Kehomallinne vastaa sydänallianssiin – laajentunut luontonne, kollegat, rakastamattomat osat, deevakunta ja elementaalit, koko luomakuntaan saakka.

Haluamme sanoa luomisen sinisestä säteestä, että teitä rakastetaan ja kunnioitetaan suuresti ja teidät nähdään. Herkkä empaattinen luontonne on suuri lahja Maalle ja universumille. Se on kaunis vahvuus kunnioittaaksenne luontoa ja tunteaksenne sen pyhän parantavan hengen.

Jumalatar-ylösnousemustähtiporttiin astuminen 13

Kehotetaan konsultoimaan terveydenhoidon ammattilaista, koska kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta, ja vaikka kyse voi olla ylösnousemusoireesta, saatatte silti tarvita apua prosessissa.

Voimakkaat, epätavalliset ja satunnaiset kehon kivut, säryt, arkuus sekä rajut tunteet. Pidä huolta itsestäsi ja tiedä, milloin etsiä hoitoa, luotettu ystävä tai henkinen neuvonantaja, koska monissa näistä oireista on hyötyä kokonaisvaltaisesta ja energialääketieteestä, hieronnasta, vedessä ja sen äärellä olemisesta, kuumista kylvyistä, uimisesta, tiettyjen ravinnetarpeiden tyydyttämisestä, vitamiini- ja hivenainelisistä, kukkatipoista ja kristalleista. Tiedä, että toisilla kerroilla ei tarvita mitään muuta, kuin prosessin salliminen ja lepääminen. Nämä ovat aikoja, joihin olet valmistautunut ja jolloin luottaa intuitioosi ja empaattiseen tietämiseesi.

Sielu-uupumus voi vaihdella päivästä toiseen. Tämä näyttää ja tuntuu "lisämunuaisuupumukselta" ja tulee olemisesta vuosia ja vuosikymmeniä transformoija, portinvartija, uusi edelläkävijä, Gaian valohoitaja, ulottuvuuksien ja planeettojen välinen empaattinen parantaja ja kommunikoija. Tämän myötä voi olla aikoja, jolloin tuntee saaneensa tarpeekseen kaikesta valo/rakkaustyöstä, jota olet antanut. Tässä kohtaa tarvitset muita vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia – ei pidä puskea projekteja tai ideoita, vaan ottaa askel taaksepäin, päästää irti, leikkiä ja pitää hengähdystauko.

Anna itsellesi lupa – jos haluat sitä – maata selälläsi tekemättä juuri mitään, pelkästään hyväksyen, mitä on, ja ollen hetkessä. Päästä irti mentaalikehosta (jupina). Anna energiakehon hallita rauhallisesti, leväten joutilaana.

Sinulla saattaa olla myös sielumatriisitason heräämisiä evoluutiohistoriasta ja sivilisaatioiden tuhoutumisesta ja syntymisestä moniulotteisissa planetaarisissa ja galaktisissa aikasykleissä. Tämä virtaa lävitsesi. Älä pidä kiinni mistään, kun ne ilmestyvät koodattavaksi uudelleen saadulla viisaudella uutta menestyspolkua varten.

Kuumat tai kylmät aallot tai kumpiakin.

Flunssamaiset oireet.

Tarve puhdistaa, siivota roskaa ja hankkiutua eroon kaikesta tarpeettomasta.

Ihottuma sekä reaktiot ruokaan ja muihin ärsykkeisiin.

Ruuansulatusvaivat, myös pahoinvointi.

Väsymys, tarve olla hiljaa, levätä ja nukkua.

Tiedä, että sinun täytyy pitää tauko siitä, mitä olet tehnyt aiemmin, ja tämä voi vaatia päivän, viikon, kuukauden tai enemmän. Tämä toipumisaika sallii uusien palojen ja uuden todellisuuden yhdistyä.

Ajat jolloin ei muista eikä ole tolkkua menneisyydestä. Tämä on tilapäistä, kun kehityt laajentuneeseen olemistapaan ja olet enemmän läsnä moniulotteisessa aika-avaruudessa.

Inspiraatioiden ja luomusten suuri laajentuminen. Uusien ideoiden ja edistysmielisten keksintöjen valtava tulva ja samaan aikaan kyvyttömyys vielä edetä minkään kanssa. Siirryt tähtiportin ja moniulotteisen DNA:n eri aspekteihin, joissa tulee asettuminen siihen, jolloin voit paremmin erottaa näiden uusien, miten toimitaan näissä uusissa luomuksissa. Yhdistyt jumalaisen pyhän matriisin informaatioon.

Ratkaisemattomat ongelmat ja ihmiset, joiden luulit olevan ohi, palaavat uudelleentarkasteluun ja/tai elämääsi uudestaan.

Korkean sydämen fyysiset tuntemukset ja koko kauniin kehon arvostamistuntemukset.

Sydämen laajentuminen ja parantuminen, missä jotkut tarvitsevat huomiota ja terveydenhoitoapua.

Solujen ja energiakehon värähtelyn kuuleminen ja tunteminen.

Laaja unitila ja selväjärkinen astraaliunennäkö.

Uusi todellisuus – nähden useampien värien ja ulottuvuuksien väreilevän lävitsesi – tulee uuden moniulotteisen enkeli-ihmisesi elämään.

Ajan kiihtyminen lisää ja monilla tunne ajan hidastumisesta ja sitten kulkeminen edestakaisin.

Monet teistä kokevat epätavallisia, intensiivisiä, ennenkuulumattomia energioita, ajatuksia, tunteita, kipuja, väsymystä ja surua. Te jotka olette olleet polulla pitkään – suojelijat ja portinvartijat – ette ole yksin. Kuljette näiden kokemusten läpi yksilöinä, kuitenkin kollektiivisesti. Teitä pidetään arvossa ja kunnioitetaan omistautumisenne vuoksi. Kunnioittakaa ja pitäkää arvossa itseänne ja olkaa lempeä ja ystävällinen, kun uusi matriisi tulee enemmän ja enemmän käyttöön.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

11.5.2017 EMPAATTISET OLENNOT TAKAISIN PLANEETALLA – ROOLINN

ViestiKirjoittaja hammer » 14.05.2017 22:44

EMPAATTISET OLENNOT TAKAISIN PLANEETALLA – ROOLINNE TÄÄLLÄ GAIAN RAUHANTEKIJÖINÄ

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
11.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan tätä lähetystä.

Rauhantekijöiden kutsu palvelutoimintaan – pimeys palvelee valoa

Olette elintärkeitä rauhan juurtumiseksi planeetalle. Tänä päivänä Gaialla on ihmis-DNA-kokeilun myriadeja ilmaisumuotoja. Luojajumalien eräiden vaikutusten vuoksi vaikuttaa siltä, että tiettyjä negatiivisia aspekteja esitetään maatasolla, jossa toteutetaan edelleen ihmisen epäinhimillisyyttä ihmistä ja suurempaa kokonaisuutta kohtaan.

Monet ihmiset eivät todella ymmärrä, että toisia palvellessaan he palvelevat itseään ja suurempaa kokonaisuutta. He ovat edelleen juuttuneet opinkappaleisiin ja pitävät määrätietoisesti kiinni siitä vähästä vallasta, jonka he luulevat itsellään olevan, kaiken kontrollin menettämisen pelosta, eivätkä he käsitä, että voidakseen päästä korkealle polulle (todellinen voima), irtipäästäminen kaikesta mitä luulee tietävänsä, on avain.

Heidän on vaikeata edes päästä käsiksi tällaiseen ymmärrykseen luonteensa ja DNA-vaikutustensa vuoksi. Heidän tekonsa voivat aiheuttaa suurta tuskaa ja kärsimystä, ja niitä välitetään eteenpäin sukulinjassa ja DNA:ssa. Tämän ja niiden muiden aspektien vuoksi, jotka ovat nyt muuttumassa ja paljastumassa, elämänkaari on maan päällä lyhentynyt dramaattisesti. Ennen 300-1000 vuoden elämänkaari oli normaali mestareilla ja monilla tähtiroduilla, ja se antoi tilaisuuden nähdä ja kokea sen vaikutukset, mitä yksilö oli luonut (tai väärinluonut) energiallaan.

Monia olentoja on lähetetty tänne Gaialle auttamaan rakkauden, ykseyden ja toisten palvelemisen empaattisten geenilinjojen palauttamisessa. Empaattiset herkät olennot ovat vapaaehtoisia, joita tulee ylösnousseiden mestareiden, Shamballan, sinisen säteen, indigo-, kristalli-, kulta-, vihreän, ruusu- ja Kristus-mallin kautta auttamaan pyhien valolinjojen palauttamisessa.

Empaattiset ovat aisti- ja tunnesuuntautuneita, kun he poimivat signaaleja ja viestejä luontaisella intuitiivisella tietoisuudellaan toisista ja hienojakoisista taajuuskentistä ja korkeamman ulottuvuuden maailmoista. He voivat tuntea toisten tuskan ja vastaanottaa informaatiota ja tietoa musiikista, paikoista, ihmisistä, kuvista ja toisista. He virittyvät luontoon ja vastaanottavat aistitietoisuudellaan informaatiota hienojakoisista taajuuskentistä ja korkeamman ulottuvuuden maailmoista.

Monet empaattiset ovat tähtisiemeniä toisesta tähtijärjestelmästä tai galaksista, kuten sinisissä säteissä. Sinisen säteen olennot ovat erittäin herkkä ja empaattinen sieluryhmä kuten indigot, joita tuli monilta ylösnousseilta planeetoilta ja valomaailmoista valaisemaan ihmiskunnan geenikoodia ja nostamaan Jumalatietoisuutta Gaialla. Nämä tähtisiemenet ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde ja he työskentelevät läheisesti Gaian ja luonnon tietoisuuden kanssa.

Eläminen Gaialla empaattisena ja herkkänä voi olla hyvin haastavaa nykytilanteessa. Väkivalta, tylyt sanat, aggressiivinen ja hyökkäävä käyttäytyminen sekä äänekäs, kiihkeä ympäristö voivat satuttaa ja häiritä, sillä menestytte harmoniassa ja yhdistyneenä korkeampaan itseenne, kun olette rauhantekijöitä. 444

Ja tätä varten löydätte tavan luoda harmoniaa ja ratkaisuja ja näin luoda parempia värähtelykenttiä toisten empaattisten olentojen ja rauhantekijöiden kanssa koko planeetalle. Nostatte tietoisuuttanne tietäen, että pimeys palvelee valoa. Ette ole mitään vastaan, koska se pitää vastarinnan hengissä – olette sen puolesta, mitä todellinen suunnitelmanne paljastaa teille. Ja voitte käyttää sitä kaikkea valon ja suuremman kokonaisuuden palvelemiseen.

Vuosien saatossa jatkuvat suhteet eri galaktisiin tähtiolentoihin ja ylösnousseisiin olentoihin ovat avanneet minut paremmalle informaatiolle ja näkemykselle siitä, miten muut elämän älykkyydet näkevät ihmiskunnan. Se on herättänyt nukkuvan tähti- ja galaktisen DNA:n ja laajentanut ymmärrystäni elämästä ja siitä, mitä on olla ihminen, mikä on lisännyt rakkauttani ihmiskuntaa kohtaan. Olemme suurenmoisia olentoja – hämmästyttävämpiä kuin tiedämme ja hyvin rakastettuja universumissa sen vuoksi, keitä olemme ja mikä on DNA-sukulinjamme. Olen kiitollinen ja innostunut ollessani täällä tänä ylösnousemuksen ja muinaisen pyhän historiamme ja jumalaisen iloisen tulevaisuutemme paljastumisen aikana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

4.10.2017 SINISEN SÄTEEN MUUNTAJAT - AIKALISÄ VALMISTAUTUMI

ViestiKirjoittaja hammer » 09.10.2017 07:08

SINISEN SÄTEEN MUUNTAJAT - AIKALISÄ VALMISTAUTUMISEKSI LÄHTÖPISTEESEEN

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
4.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan tätä lähetystä.

Sinisten säteiden erakkokuori ja tarve olla puiden kanssa

Ultraherkille ja empaattisille tähtisiemenille yhteys Gaiaan on oleellinen sen vastakaiun tuntemiseksi sisälläsi, mikä voimaannuttaa henkeänne syvästi. Empaattinen vuorovaikutus lataa uudelleen, tasapainottaa ja vakauttaa energiakenttäänne. Jos olette altistunut myrkylliselle energialle, olette pakahtuneet tai väsyneet, näin siitä voidaan päästää irti, uudelleenkalibroida ja saada siitä tolkkua energiakentässänne.

Monilla sinisillä säteillä ja herkillä ja empaattisilla tähtisiemenillä on vahva Gaia-yhteys, koska heillä on ollut elämä intiaanina, kotoperäisenä ja/tai elementaaliolentona. Luontainen yhteytenne elementaaleihin, keijuihin, merenneitoihin, lohikäärmeisiin, yksisarvisiin, haltioihin, tonttuihin, puihin ja maahenkiin on nyt oleellinen planeetan taajuuden nostamisessa ja planeetan ylösnousemuksessa.

Energeettisen, empaattisen ydinolemuksenne kautta luonto kutsuu teitä virittymään Gaian, kosmisen kentän planeettaverkon, pyhän jumalaisen feminiinisyyden parantamiseen. Gaia ja luonto lähettävät signaaleja niiden heräämiskoodien eetterisuunnitelmakenttään, jotka ovat valmiita aktivoitumaan valokehossanne.

Sinisten säteiden taipumuksena on mennä erakkokuoreensa ja syvemmälle itsensä eristämiseen ulkoisista maailmoista. Kun tämä on palvellut ennen suojana täällä maatasolla oltaessa, niin nyt opitte uusia tapoja, jotka voimaannuttavat kykyjänne ja vahvuuksianne. Sallikaa energiakenttänne harmonisointi, mikä voi vaatia olemaan yksin ja hiljaa, ja alkakaa samaan aikaan tuntea yhdistynyt kenttä ja jumalainen ykseysperiaate. Olkaa avoin yhdistyneelle kentälle luonnon kautta, käyttäen intuitiotanne ja aistitietoisuuttanne. Luonto ja ne maailmat joiden osa olette olleet laajemmin, tukevat ja ravitsevat teitä.

Empaattisten ultra-aisti-integrointi

Uudessa Maassa taivaan integroiminen maahan vaatii ultraherkkiä edelläkävijöitä ja sinisiä säteitä ottamaan omaa aikaa yksin. Aikajaksot omassa energiakentässänne sallivat uuden moniulotteisen aistipäivityksen integroinnin. Monet teistä – uuden maailman palvelijat, valonkantajat ja siniset säteet – kokevat ensimmäisenä nämä uuden Maan laajentuneen resonanssikentän värähtelyt. 333

Ylösnousemusoireet, ultraherkkyys ja tunteet

Jotkut siniset säteet saattavat huomata, että olette ultraherkkä ja tunteellinen, ette pysty pidättelemään, puhutte totuuttanne ettekä ole enää hiljaa. Luomisen sininen säde parantaa tunnekehoa pyhän jumalaisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden integroinnilla, mikä vahvistaa sisäistä olemustamme ja sydänkeskustanne.

Toisinaan saatatte tuntea olevanne yksin lisääntyneen herkkyyden, tunteiden ja taajuusulottuvuuden muuttumisen vuoksi, mikä voi vaikuttaa jakautumiselta. Tämä tila vie teidät syvemmälle ydinolemukseen, jossa yhdistytte ykseyskenttään.

Siniset säteet työskentelevät empaattisesti monissa ulottuvuuksissa ja monilla aistitasoilla samaan aikaan, ja muutoksen läpikäyminen voi tuntua ylivoimaiselta. Teistä saattaa tuntua psyykkisesti ja tunteellisesti alttiimmalta ulkopuolisille vaikutteille, ja negatiiviset tunteet voivat vaikuttaa teihin. Saatatte vaihdella onnellisen ja surullisen välillä, tuntea olonne hyväksi ja sitten taas ei kovin hyväksi. Saatatte haluta yhtenä hetkenä olla seurassa ja seuraavassa etsiä yksinäisyyttä. Älkää vastaustako mitään, hyväksykää se kaikki osana suurta sisäistä siirtymää, mikä sallii teidän vastaanottaa, ruumiillistaa ja säilyttää lähitulevaisuuden lähetysten korkeammat ja korkeammat taajuudet vuorokauden 24 tuntia.

Gaia, puut, elementaalit, arkkienkelit ja deevakunta kutsuvat teitä kokemaan paremman resonoinnin Lähteen kanssa ja sen myötä kristallipiirustuksenne voimaantumisen. Tuotte korkeamman valokentän planeetalle ja harmonista kommunikointia monista ulottuvuuksista, mm. planetaarinen ja galaktinen yhteistyö. Olkaa hiljaa/paikallanne, jotta voitte kuulla jatkuvasti vahvistuvan intuitionne ja ottaa siitä vaarin, kun teitä opastetaan lempeästi matkan joka askeleella. Rentoutukaa. Hengittäkää syvään ja rentoutukaa taas, tietäen, että täytätte osaanne jumalaisesta suunnitelmasta ja olette, missä kuuluu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

26.2.2020 HENKISEN KALAT-VENUS-HERÄÄMISEN YLÖSNOUSEMUSOIREIT

ViestiKirjoittaja hammer » 27.02.2020 08:18

HENKISEN KALAT-VENUS-HERÄÄMISEN YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
26.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

Psyykkisen Jumalatarenergian lisääntyminen ja miten se vaikuttaa teihin

Taivaat huuhtelevat teitä henkisten Jumalatarenergioiden lisäyksellä. Nämä energiat ovat hyvin suotuisia sinisille säteille, tähtisiemenille, joiden tiedostaminen tulee heidän empaattisesta ja herkästä tunneluonnostaan, ja kaikille jotka käyttävät tämän siunatun tilaisuuden.

Kalojen energia auttaa teitä menemään syvemmälle kauniilla uudella tavalla, antaen teille jumalaista opastusta menestykseen. Tämä on tukea antava energialahja, ja se tuo yhteen ja integroi ne palat, joita ette ole voineet nähdä, saavuttaa tai tietää tähän saakka.

Jumalatarenergia elävöittää uudella tavalla, antaen teille laajemman perustan olla ylläpidetty, nähty ja kuultu. Korkeampaa rakkausyhteyttä tarjotaan tukemaan sitä ydinolemusta, kuka todella olette. Saatatte myös tuntea ja nähdä asiat eri tavalla suhteissa, työssä jota teette ja siinä, missä teidän täytyy asettaa rajoja.

Ylösnousemusoireita

Uusissa projekti- ja luomusideoissanne tapahtuu uudelleenheräämistä ja uudelleenjärjestymistä. Luovuusvirta tulee lävitsenne. Ette ehkä pysty aivan vielä toimimaan, kun lisää informaatiota tulee. Energiat inspiroivat teitä myös pitämään tauon – pohdinta-aikaa, jotta kaikki voi yhdistyä ja tulla paloja siihen, mitä olette odottaneet. Inspiraatio siihen, mitä tarvitsette, tulee, kun annatte sille tilaa saavuttaa teidät. Tämä tuo laajemman ja korkeamman ulottuvuuden siitä, miten ilmaisette tehtäväänne, henkistä lahjaanne ja taitojanne maailmalle.

Erilaisia ja ristiriitaisia energioita tapahtuu samanaikaisesti. Energiat iskevät jokaiseen ryhmään, omatuntoon eri tavalla, ja ne toimivat värähtelytaajuutensa mukaisesti. Tietyt olennot eivät ehkä ole tottuneet tällaisiin energioihin, eivätkä ne käyttäydy niin, kuin te ajattelitte ja teidän rytmissänne ja virrassanne. Te saatatte olla yhdistynyt vastaanottamisen henkiseen superharmoniaenergiaan, ja kun olette maailmassa, toiset ehkä ryntäilevät ympärillänne kiihkeästi ja/tai heillä tulee suuria tunteita esiin.

Lisääntymistä kanavoinnissa, kirjoittamisessa, meditoinnissa ja psyykkisissä yhteyksissä.

Latauksia ja energiapäivityksiä, jotka iskevät yhtäkkiä äänenä ja/tai sointuna päähänne.

Superherkkyysjaksoja uusien, syvällisten ja paljastavien oivallusten kera.

Jaksoittaisia nukkumisvaikeuksia; menee nukkumaan ja on sitten levoton, ja unirytmi muuttuu.

Ruokavalio- ja ravintomuutoksia.

Syvää surun puhdistamista, jolloin ilo palautuu. Nämä korkeammat henkiset energiat saavat jotkut menemään syvälle sisään vapauttamaan viimeiset surun tai vanhan ohjelmoinnin ja uskomusten jäänteet, ja ne tulevat esiin vapautettavaksi muuntumisvaloon. Kun hengitätte, sallikaa tuon virran mennä lävitsenne energeettisesti – todellisen ydinolemuksenne esiintuleminen voimistuu ja ilo palautuu. Tiedostakaa energiaintensiivisyyden vaihtelu luodaksenne tasapainoa ja vakautta itsellenne.

Aikajanalipsumista ja ulottuvuuden vaihtumista. Tunne olemista vaihtelevasti aika-avaruudessa – katsoen sitä toisesta paikasta ja sitten palaten takaisin. Ulottuvuusmuutoksen kokeminen, jolloin teistä tuntuu erilaiselta elämässänne, kun olette korkeamman tiheyden aikajanalla tekemienne valintojen vuoksi.

Korkean energian päiviä. Kosmisesta portaalista virtaa ideoita ja inspiraatiota, joskus kaikki ammutaan kerralla ja nopeasti. Sallikaa inspiraatioiden ja energiakohotuksen voimaannuttaa itseänne ja integroitua ja harmonisoitua täydellisellä ajoituksella luomuksiinne.

Käyttäkää tämä tilaisuus kutsumuksena pyhistä kosmisista tähdistä – maanpäällistä taivasta ladataan teihin. Tämä on sisäistä uudistumista, ihastuttavan luomisvirtanne koordinoimiseksi universumin virtaan, mikä tulee käyttöönne ilossa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron