Vezane (Herman) Ronna (ronnastar.com) AE Mikael

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

Helmikuu 2012 ON AIKA JAKAA SÄTEILYÄNNE

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:16

ON AIKA JAKAA SÄTEILYÄNNE

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Helmikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, se jäsennelty aineellinen maailma, minkä ihmiskunta on luonut menneinä aikakausina, on nopeasti romahtamassa. Pakotetut ja rajoittavat aineelliset rajat ja rajoitukset jätetään taakse ja korvataan suvaitsevilla käsityksillä reiluudesta ja tasavertaisuudesta. Epäharmonisia ja vääristyneitä lakeja sekä dogmaattisia uskonnollisia opetuksia arvioidaan uudelleen ja ne havaitaan puutteelliseksi, kun massat karistavat pois rajoitusten kahleet ja etsivät voimaantumista valaistusta totuudesta ja itsemestaruudesta. Ristiinnaulitsemisen symboloima suru, uhrautuminen ja ahdistus ovat menneisyyttä. Menestys, ilo ja vahvuus ovat henkisen pyrkimyksen polttopiste ja korkeampien maailmojen autuus on niiden ulottuvilla, jotka saavuttavat kyvyn olla jalostuneemmissa tietoisuuskentissä ylemmässä neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa. Se mikä teitä odottaa näissä ylistetyissä maailmoissa, rakkaat sydämet, ylittää hurjimmatkin unelmanne.

Rakkauden ja valon lisääminen auttaa teitä harmonisoimaan tunnekehonne niin, että voitte kulkea neljännen ulottuvuuden monilla tasoilla helposti ja sujuvasti. Keskittynyt älykkyys ja pääsy pyhään mieleenne on välttämätöntä astuaksenne onnistuneesti viidennen ulottuvuuden alitasoille ja kulkeaksenne niissä. On tärkeää, että selkeytätte mieltä säännöllisesti korkeampien valotaajuuksien kautta. Muistuttakaa itsellenne usein: "Mitä tarkoitusta palvelee, jos pitää kiinni vanhoista kaunoista ja loukkaavista tapahtumista?" Nyt on monia todellisuuksia mistä valita. Ennemmin tai myöhemmin jokaisen on tultavaa tietoiseksi siitä, että he ovat moniulotteisia olentoja. Hyväksykää se totuus, että olette kuolematon, ja alkakaa elää täysillä ikuisessa nyt-hetkessä.

Itsetietoisuuden kehittäminen vaatii keskittynyttä ajattelua, mikä johtaa korkeamman tietoisuuden poluille. Teidän on kehitettävä ja hiottava tietoisen valinnan voimaa hyväksytyllä, kapeammalla valo- ja varjoasteikolla. Tulevaisuudessa vallitsee inhimillisyyden ja rauhan jalostuneempi todellisuus ja konfliktit ratkaistaan diplomatialla, kun jokainen oppii etsimään korkeinta lopputulosta ja suotuisimpia ratkaisuja. Ensin teidän on tietoisesti valittava positiivinen vaihtoehto, negatiivisen tavanomaisen reagoinnin sijasta. Tarkastellessanne päiväänne illalla kuvitelkaa korkeamman taajuuden vaihtoehto ja vähitellen negatiiviset tavat häviävät pois. Kaikki ilmentäminen alkaa sisältä. Synnytettävien käsitteiden tai abstraktien ideoiden on mentävä hautomisvaiheen läpi, ennen kuin niistä voi tulla todellisuutta muodon maailmaan. Muistakaa, että kaikki elämänne kokemukset ovat tulosta niistä epäharmonisista tai harmonisista taajuuksista, joita heijastatte tietoisesti tai tiedostamatta - olette aineellisen todellisuutenne luoja.

Kun edistytte mestaruutenne lahjojen ja ominaisuuksien ottamisessa, havaitsette, että yksinäisyys on harhaa, egon impulssi jolla haetaan ulkoista stimulointia tai vuorovaikutusta toisten ihmisten kanssa nauttimisen tai itsearvostuksen vahvistuskeinona. Halusta yksinolemiseen tulee henkisen tavoittelijan polttava impulssi. Teidän on koettava yksinolemista löytääksenne sen, kuka oikeasti olette. On erittäin tärkeää, että viritytte valvomaan omia ajatuksianne, sillä jatkuvasta satunnaisesta mielen kalkatuksesta tulee voimakkaita ajatusmalleja, jos sallitte niiden jatkua pitkän aikaa. Se on kuin ajatusuran kaivertamista mielenne tallennuslaitteeseen ja alitajuntanne tai egomielenne hyväksyy lopulta nämä satunnaiset ajatukset totuudeksenne. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja herätessänne jumaluutenne päästätte asteittain irti egopersoonan rajoittavasta valepuvusta, omana aikananne ja omalla tavallanne.

Ihminen kokee kerralla kolmea tietoisuustasoa, vaikka useimmat ihmiset eivät tiedostakaan tätä.

Kolme alempaa chakraa:
- Fyysinen mentaalikeho * Voimakkaat astraalivaikutukset ja massatietoisuuden uskomusjärjestelmä vaikuttaa persoonaan.
- Tunnekeho * Ehdollistuneet impulssit mennen elämän muistojen ja DNA:n esi-isäkoodauksen kautta ovat normi.
- Egon halukeho * Menneen ja nykyisen elämän ehdollistumisen yhdistelmä on liikkeellepaneva voima egon takana.

Silta korkeampaan tietoisuuteen on sydän. Tietoisuuden kolme tasoa kehittyvät seuraavasti. Tunnekeho tuntee sielun ja pyhän sydänkeskuksen kautta. Mentaalikehotietoisuus kehittyy pyhän mielen ja sielutietoisuuden kautta. Henkisestä tietoisuudesta tulee kolmas tekijä sielun ja korkeamman ylisieluitsen kautta. Kun viritytte korkeampiin valotaajuuksiin, totutte siihen pyhän tulihengityksen virtaan, mitä on kutsuttu elämän/rakkauden/valonvirraksi. Tähän elävään elämänvirtaan on koodattuna kätketty, voimakas ja säteilevä tietovirtaus. Se on luovan neron koodi. Teidän on kuitenkin yhdistyttävä pyhän mielen viisauteen päästäksenne tähän luontaiseen voimaan.

Haluamme myös muistuttaa teille, että kätenne ovat yksi korkeimmalle kehittyneistä linkeistänne aivoihin, sillä kämmeniinne on upotettuna eteeriset generaattorikristallit. Ne on suunniteltu olemaan fyysisen astian voimakkaimpia sähkömagneetti-impulsseja. Siksi ne jotka ovat aktivoineet tai kehittäneet parannusvoimaa käsissään, ovat hyvin tehokkaita parannustaidoissa. Tulevaisuudessa teillä on mahdollisuus kehittää muistisoluja sormenpäissänne niin, että pääsette tietoiseen ja alitajuiseen informaatioon kosketuksen kautta.

Hyvä harjoitus olisi pitää kädessänne kristallia, jonka olette itse ohjelmoineet parantavaksi generaattorikristalliksi, kun keskitytte aktivoimaan kämmentenne parannuskykyjä. Keskittykää äärettömyyshengityksen kautta lähettämään ja tuntemaan timantinkovia valohiukkasia kämmenissänne. Kämmenenne voivat tulla hyvin lämpimiksi tai alkaa kihelmöidä. Teiltä saattaa mennä jonkin aikaa aistimusten tuntemiseen. Saatte kuitenkin vähitellen kyvyn lähettää parantavaa Luojavaloa oman kehonne tiettyihin paikkoihin. Tulevaisuuden parantamiseen liittyy valaistuneita, dynaamisia parantajia, joilla on kyky lähettää melkein lasermaisia jumalaisen valon parantavia säteitä potilaisiinsa. Reiki ja muut energiamenetelmät perustuvat tähän esoteeriseen muinaistietoon.

Te, tähtisiemenet, olette heräämässä tietoisuuteen taivaallisesta perinnöstänne, mikä on ollut koodattuna atomisiemenkristalleihin ja tallennettuna pyhään mieleenne. Tiedostakaa myös, että upea rohkeuden ja erinomaisuuden historia on punottuna ihmisevoluution väkivaltaiseen ja usein väsyttävään matkaan. Koette niiden lisäaistikykyjen ja korkeampien tietoisuuskykyjen henkiinheräämisen, jotka ovat olleet horroksessa monia aikakausia. Vaatii kuitenkin omistautumista ja ponnistelua avata tuo sinetöity ovi sisäiseen viisauteenne, pyhään mieleenne. On erittäin tärkeää, että opitte luottamaan omaan sisäiseen opastukseenne taas kerran. Rakastava ja kiitollinen sydän puhdistaa tietoisuutta ja luo mielen hiljaisuutta ja rauhaa. Se kehittyy jatkuvaksi olemisentilaksi eikä ole vain tilapäistä harjoitusta.

Maallisen olemassaolon joka osassa on selvää, että ihmiskunta on heräämässä menneiden aikakausien harhakuvaunesta, kun Jumaltietoisuuden virkistävä valo leviää koko luomakuntaan. Jokaisella sielulla on ainutlaatuinen tietoisuuskoodi timanttiytimellisessä Jumalsolussaan. Tämä koodi sisältää täydellisen resonanssin tai täydelliset harmoniat kuhunkin elämään. Yksi ihme energiapuumerkkinne uudelleenkalibroinnista sielulaulullanne on, että viritetyt taajuudet alkavat resonoida elävien valovirtojen kanssa, mikä yhdistää sielunne korkeamman itsenne moniin muihin sirpaleisiin. Tuolloin ylösnousemusprosessinne todella alkaa. Ette voi vielä ymmärtää, että olette voimakkaasti yhdistynyt korkeamman itsenne kaikkiin osiin. Yksi suurimmista ja hämmästyttävimmistä heräämisistä tapahtuu, silloin kun tiedostatte, että olette suuren, moniulotteisen valo-olennon osa.

Taas kerran muistutamme teille tästä tärkeästä tosiasiasta: koko luomakunta siirtyy jatkuvasti niihin tiettyihin värähtelymalleihin ja niistä pois, joita kutsumme energiapuumerkeiksi tai energiaäänioktaaveiksi. Teidät tunnistetaan energiapuumerkistänne ja sielulaulustanne, mikä määrittelee aurakenttänne valoloiston. Energiapuumerkkinne koostuu fyysisen astianne taajuuksista kolmannen ja neljännen ulottuvuuden ympäristössä. Ylemmän neljännen ja viidennen ulottuvuuden tasapainoiset taajuudet on tallennettuna sieluitseenne ja niistä tulee sielulaulunne osa. Rakkaat, juurruttakaa tämä ajatus tiukasti mieleenne. On lukematon määrä yhdistyneitä tietoisuuskenttiä. Olette yhdistymässä lukuisien yhdistyneiden tietoisuuskenttien magneettivoimiin. Alatte virittyä jumalaisen tahdon, jumalaisen viisauden ja jumalaisen rakkauden värähtelyihin.

Puhumme lähitulevaisuudessa lisää tämän aliuniversumin Jumalsäteistä ja siitä, miten Jumalan suunnitelmaa päivitetään ja muutetaan dramaattisesti ihmiskunnan tulevaa kehittymistä varten. Jumalan suunnitelma on nyt muuttumassa erillisyys- ja kaksinaisuuskokeilusta jälleenyhdistymisen, integroitumisen ja laajentumisen uuteen todellisuuteen.

Sallikaa meidän virkistää muistianne tällä oleellisella informaatiolla kolmesta Jumalan pääsäteestä ja neljästä alisäteestä, niin kuin niitä on menneisyydessä säteilty ihmiskuntaan tässä aliuniversumikokemuksessa.

* Ensimmäisen säteen energia - jumalaisen tahdon mentaalivärähtelyt Isä Jumalaltamme - tulee aurakenttään ensin ja sitten se aktivoi oleelliset pääkeskukset ja chakrat ennen suodattumistaan koko fyysiseen kehoon.

* Toisen säteen energia - rakkaus- ja myötätuntovärähtelyt Äiti Jumalaltamme - tulee aurakenttään ensin ja sitten se virtaa kurkku/kateenkorva- ja sydänchakraan ennen suodattumistaan koko fyysiseen kehoon.

* Kolmannen säteen energia ja sen neljä alisädettä - tytär ja poika - aktivoivat älykkyysvärähtelyt, virtaavat aurakenttään ja keskittyvät solar plexuksen aktivointiin, ennen kuin virtaavat koko muuhun chakra-järjestelmään. Solar plexusta voitaisiin kutsua fyysisen kehon aivokeskukseksi. Kolmannen ja neljännen ulottuvuuden ympäristössä se on tunteiden puhdistamishuone. Neljä alisädettä ovat ominaisuuksia, avuja ja laatuja, joita tarvitaan tehtävänne täyttämiseen kanssaluojina aineellisissa ulottuvuuksissa. Jumaltietoisuuden seitsemän säteen integroiminen ja harmonisoiminen on yksi tärkeimmistä askelista ylösnousemusprosessissa.

Teidän on tietoisesti rakennettava omaa valokeskustanne vaatiaksenne aurinkoaluksenne. Aurinkoaluskolmikko koostuu timanttiytimellisen Jumalsolunne loistosta, sielunne valosta ja pyhän sydämenne valosta, jotka kaikki saavat aikaan auravalokenttänne säteilyn.

Vaikka ette ole vielä kykeneviä pääsemään korkeampien maailmojen voimakkaampiin ja jalostuneempiin värähtelymalleihin, Jumaltietoisuuden kaikkien säteiden ja tasojen eloisat taajuudet vaikuttavat jokaiseen teistä sekä maahan ja elämänne jokaiseen hetkeen.

Chakra-järjestelmällä on sekä magnetisointi- että säteilykykyjä. Mitä korkeampiin taajuusmalleihin pystytte mukautumaan, sitä nopeammin ja täydellisemmin chakranne pyörivät ja näin säteilevät suurempaa voimaa ja korkeampia taajuusmalleja koko kehomuotoonne ja maailmaan. Energia on aina liikkeessä. Luominen on aina liikkeessä. Ainoa tauko on uuden luomisen hiljaisen pisteen aikana.

Useiden vuosien kuluessa termi "maan enkeli" on tullut yleiseksi henkisesti keskittyneissä viesteissä ja kanavoiduissa kirjeissä. Selvennyksenä, tämä voi merkitä ketä tahansa sielua, joka pyrkii määrätietoisesti saavuttamaan itsemestaruuden, jotta hän voi liittyä maailmanpalvelijoiden joukkoihin. On monia siunattuja sieluja, jotka ovat suostuneet ruumiillistumaan maan päälle ollakseen edustajia arkkienkeleille, jotka säteilevät Jumaltietoisuuden 12 suuren säteen energioita tässä aliuniversumikokemuksessa.

Muistakaa: tärkeä osa tehtäväänne maan päällä on auttaa voimistamaan alempien ulottuvuuksien valoa. Me enkelimaailmasta olemme täällä suurella voimalla auttamassa teitä siirtymään tämän evoluution ja suuren muutoksen ajan läpi helposti ja sujuvasti. Teidän on kuitenkin pyydettävä apuamme, sillä emme voi loukata vapaata tahtoanne. Ottakaa takaisin oikeutettu paikkanne valonmestareina, rakkaat ystävät, ja muistakaa, että kun integroitte hengen ja valaistun totuuden tietoa, pyydämme teitä menemään jakamaan viisauttanne. Olemme aina lähellä opastamassa, suojelemassa ja inspiroimassa, mutta ennen kaikkea rakastamassa teitä.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Maaliskuu 2012 ELEMENTTIEN VOIMA JA MAJESTEETTISUUS

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:17

ELEMENTTIEN VOIMA JA MAJESTEETTISUUS

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Maaliskuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, niiden tuli-, ilma-, vesi- ja maaelementin ymmärtäminen jotka ovat Isä/Äiti Jumalan luonteen ainutlaatuisia komponentteja, puolia tai elementtejä tässä aliuniversaalissa kokemuksessa, on erittäin tärkeää, kun etsitte suurempaa viisautta ja itsemestaruutta. Nämä ovat neljä pääelementtiä, jotka on koodattuna alkuperäisen ihmismuodon kehojärjestelmään auttamaan itsensä oivaltamisessa ja itsensä mestaruudessa aineellisella olemassaolotasolla. Nämä elementit toimitetaan kaikkeen luotuun aineeseen tässä aliuniversumissa, suurten arkkienkelien lähettäessä 12 Jumaltietoisuussädettä Isä/Äiti Jumalamme sydänydinolemuksesta.

* Eteerinen keho ja sieluitse on virittynyt kosmiseen tulielementtiin ja tämä syöttää näitä.
* Mentaalikeho resonoi ilma/eetterielementtiin ja tämä energisoi sitä.
* Tunnekeho on virittynyt vesielementtiin ja tämä vaikuttaa siihen.
* Fyysinen keho on virttynyt maaelementtiin ja tämä ankkuroi sen kunkin sielumatkan ajaksi tiheisiin ulottuvuuksin - ensin neljännen ulottuvuuden kautta.

Tämän aurinkokunnan seitsemän Jumaltietoisuussäteen laadut, ominaisuudet ja avut laitettiin valopalloihin. Nämä pallot jotka tunnetaan chakroina, suunniteltiin pyörimään hyvin nopeasti, mikä sai ne näyttämään pyöriviltä valokartioilta, jotka säteilevät fyysisen kehon etu- ja takapuolelta. Siksi säteilette jatkuvasti valotaajuuksia ulkoiseen muodon maailmaan. Värähtelymallien voima sekä heijastamienne harmonioiden taajuustaso määräävät, koetteko iloa, rauhaa ja yltäkylläisyyttä vai rajoituksia, stressiä ja epäsopua. Jokainen solu kehossanne on kondensaattori, joka tallentaa muistoja ja energiamalleja. Sisäeritysrauhaset tuottavat jokaista tunnetta varten eritettä, mikä sopii lähettämiinne värähtelymalleihin. Siksi voitaisiin sanoa, että on erityinen vihan energiamalli ja rakkauden energiamalli jne. eriasteisena, riippuen heijastamanne energian voimasta ja jatkuvuudesta.

Kun aloitatte ylösnousemusmatkan takaisin valomaailmoihin, kadotatte vähitellen tiheyttä fyysisessä astiassa - ei välttämättä kehomassaa, vaan kehomuoto alkaa resonoida korkeampiin ja korkeampiin valotaajuuksiin. Koskaan ennen ei ole näin monia valonmestareita kulkenut massojen joukossa maan päällä. Monille urheille sieluille annettiin vaihtoehto - joko lähteä planeetalta ja jatkaa työtään tai tehtäväänsä taivaallisista valokaupungeista tai jatkaa ihmiskunnan palvelemista valitsemansa maaympäristön puitteissa. Haluamme teidän kaikkien tietävän, että olemme hyvin tyytyväisiä teihin, valonkantajiin, jotka kuljette määrätietoisesti pimeiden, tiheiden ja varjoisten laaksojen läpi luodaksenne valopolun toisten seurattavaksi.

Mestaruuden saavuttaminen Jumaltietoisuuden neljässä elementissä auttaa teitä luomaan pyhän tulienergian jatkuvan virtauksen chakrajärjestelmän ja fyysisen astian läpi. Eetterikeho muodostuu tulielementistä. Ylösnousemuksenne alkuvaiheessa Jumaltietoisuuden jalostuneempien värähtelytaajuuksien on ensin suodatuttava eetterikehon läpi, ennen kuin ne vähitellen alkavat virrata vapaasti fyysisen kehon läpi. Teidän on hitaasti rakennettava sietokykyä näille jalostuneille Jumalvalotaajuuksille, jotteivät ne aiheuta liikaa epämukavuutta tai tee keholle vahinkoa. Pyhän tulienergian, timantinkovien hiukkasten, täytyy virrata ensin sydänchakran läpi, aktivoitavaksi rakastavalla aikomuksellanne, ennen kuin tämä elämäneliksiiri voi vapaasti virrata kehon läpi. Vähitellen, ajan kuluessa, kun sielulaulunne taajuuksista tulee jalostuneempia, kykenette vetämään puoleenne kosmisen energian korkeampia tasoja sekä suurempia määriä timantinkovia valohiukkasia.

Ilmaelementti keskittyy mentaalikehoon, mielen tietoisuustasolle. Mentaaliluonnolle annetaan polttoainetta Jumaltietoisuuden pyhällä hengityksellä. Siksi antamamme hengitystekniikat ovat hyvin tärkeitä. Sielun tiedostaminen on kriittinen alkuvaihe heräämisessä omalle jumalaiselle luonteelle. Kolmas silmä, käpy- ja aivolisäke ja pyhä mieli ovat kaikki mentaalikehon kriittisiä komponentteja.

Vesielementti antaa polttoainetta tunnekeholle. Mentaalikeho antaa siemenajatukset ja tunnekeho lietsoo tunteen tai energian liikkeeseen. Kuten olemme usein selittäneet, luomuksenne ovat joko egon halukehon tai sielun halun ja inspiraation tuote. Kurkku ja solar plexus ovat tunnekehon oleellisia voimalähteitä. Ilmentämisen täysi voima alkaa kuitenkin silloin, kun olette yhdistyneet pyhään kundaliinituleen tai Jumalvalon timantinkoviin hiukkasiin juurichakrassa ja olette saaneet valmiiksi yhteyden sielutähteenne ja ylisieluunne, jotta teillä on pääsy antakaranaan, elämänvirtaan. Mentaali- ja tunnekehon aktivoiminen ja harmonisoiminen ja alempien ja ylempien chakrojen yhteensulautuminen sydänchakran kautta johtaa Isä Jumalan ja Äiti Jumalattaren laatujen, avujen ja kykyjen yhdistymiseen fyysiseen astiaan. Jumaluustasonne "julistetaan" sielulaulunne harmonisen värähtelyn tai niiden ulottuvuustasojen perusteella, joihin olette virittynyt.

Maaelementti fyysisen astian kautta on sekä ankkuri että keinonne kohota taas kerran valomaailmoihin. Ette voi sivuuttaa fyysistä astiaa ja silti täyttää maatehtäväänne. Jos kiellätte kehomuodon, kiellätte Jumalan antaman ainutlaatuisuutenne ja sen nimenomaisen ja monimutkaisen muodon, minkä valitsitte tälle elämänmatkalle olemassaolon aineelliseen maailmaan. Te, suojelusenkelinne ja valoneuvostonne opastuksella, valitsitte sopivan DNA- tai esi-isäsukulinjan, rodun, kulttuurin ja olosuhteet, joihin syntyisitte tätä erityistä elämänkokemusta varten. Laaja kirjo testejä, haasteita ja tilaisuuksia ohjelmoitiin antamaan teille paras mahdollisuus sielukasvuun. Nämä tapahtumat suunniteltiin alkamaan tarkoituksenmukaiseen aikaan elämänne varrella. Kuten aina, vapaus vallitsee ja se riippuu kustakin ihmisestä, miten hän käsittelee testit ja käyttää tilaisuudet hyödyksi.

Ymmärrättekö, että jokainen ihminen päästää tai lähettää jatkuvasti energiaa, mikä on alun perin Jumallähteestä? Käytätte Jumalan antamaa elämän tai valon lahjaa joko positiivisesti tai negatiivisesti. Vapaan tahtonne kautta olette kanssaluoja, oman todellisuutenne rakentaja.

Monet teistä kokevat tietoisuuden ylösnousemuksen transformaatioprosessia sekä fyysistä evoluutiota, minkä myötä kundaliinituli joka on tallennettuna juurichakraan, liikkuu nopeasti chakrajärjestelmään ja koko fyysiseen astiaan. Tämäkin on dynaaminen ja oleellinen osa ylösnousemusprosessia. Olemme pyytäneet viestintuojaamme jakamaan kanssanne artikkelin, joka valmistettiin hänen äskettäiseen viisausopetusten webinaarituntiinsa:

KUNDALIINI - KÄÄRMETULI
- Ronna Herman, pyhä kirjuri, arkkienkeli Mikaelin ylivalaisemana

Jumalan tuli, pyhä tuli, pyhä valkoinen tuli ja kundaliinituli ovat kaikki nimityksiä, joita käytetään timantinkovista valohiukkasista, elämän polttoaineesta, mitä hengitetään Ylimmän Luojan sydänytimestä.

Kundaliini: sanskriitin sana, joka merkitsee sanatarkasti "kierteellä olevaa". Pyhä Jumaltuli lepää kiekolla selkärangan juuressa ja aktivoimiseen saakka se on horroksessa tai levossa ja tiedostamaton. Se kuvitellaan usein nukkuvaksi käärmeeksi. Näin monia englanninkielisiä tulkintoja on luotu käyttäen sellaisia termejä kuin "käärmevoima". Muinaisihmiset kertovat meille, että kundaliini asuu juurichakrassa selkärangan juuressa kolmella ja puolella kierteellä. Sitä on kuvattu puhtaan Jumaltulen jäännöslähteeksi tai reserviksi. Muinaisten viisausopetusten mukaan selkärangassa on kaksi hermovirtaa, kierteellä oleva kaksoiskierre ontossa putkessa, jota joskus kutsutaan "voimatangoksi", mikä kulkee selkärangan edessä. Caduceus-symboli jota käytetään parantajien ja lääketieteen symbolina (suom. huom. "oikeasti" tuo symboli on Asklepioksen sauva), on muinaispiirros kahdesta yhteenpunoutuneesta käärmeestä sauvan ympärillä, jonka yläpäässä on siivet. Voit nähdä tämän symbolin Wikipediassa: fi.wikipedia.org/wiki/Caduceus.

Meditoinnin ja monien muiden henkisten harjoitusten kautta kundaliini herää ja alkaa nousta chakrajärjestelmän läpi selkärankaa pitkin. Kundaliinitulen eteneminen eri chakrojen läpi johtaa heräämisen ja mystisten kokemusten eri tasoille. Kun kundaliini on viimein saavuttanut päälaen, kruunuchakran, se tuottaa joskus ainutlaatuisen mystisen kokemuksen, kun sinut yhdistetään taas korkeamman itsesi moniin puoliin.

Ensimmäinen merkittävä aktivointi tuntuu tavallisesti kehon takaosassa lapojen välissä. Tunnet painetta tuolla alueella, mikä voi joskus olla hyvin epämukavaa. Tämä on merkki siitä, että pyhän sydämesi takaportaali avautuu. Olen usein sanonut: "Kun tämä tapahtuu, meille kasvaa enkelisiipemme."

Toinen aktivointi: kundaliinituli nousee selkärangan yläpäähän, missä se yhdistyy ydinjatkokseen, jota kutsutaan joskus "Jumalan suuksi". Tämä on merkki, että ylösnousemuschakra aktivoituu. Tämä aktivointi vaikuttaa myös kurkkuchakraan. Äärettömyyshengityksen käyttäminen ja soinnutus nopeuttavat tätä prosessia, kun ne auttavat hajottamaan vääristyneitä energiatukoksia selkärangassa ja chakrajärjestelmässä. Kurkkuchakra on yksi kriittinen alue kehossa, mikä voi aiheuttaa sairautta, kun pyrimme ottamaan takaisin henkilökohtaisen voimamme puhutun kielen avulla.

Kolmas aktivointi: käpy- ja aivolisäkettä stimuloidaan ja ne alkavat lähettää impulsseja pyhän mielen portaalin avautumiseksi, jotta oivalletaan täysi pääsy henkilökohtaiseen viisaustemppeliin. Lisäksi muodostetaan kiinteä yhteys sielutähden ja ylisielun tai korkeamman itsen kanssa. Kun tämä saavutetaan, henkinen matka takaisin korkeampiin maailmoihin todella alkaa. Tässä kohtaa olet myös valmis vastaanottamaan Hengen pyhää tulta - Luojavalon timantinkovia hiukkasia alkaa automaattisesti virrata pyhään sydämeen jokaisella hengityksellä. Käärmetulen ylöspäin kulkevaan voimaan yhdistyy nyt timantinkovien hiukkasten alasvirtaaminen ylisielun tai korkeamman itsen kautta, mikä asuu sielutähdessä. Sinun on aktivoitava nämä Luojavalon hiukkaset rakastavalla aikomuksellasi, kun ne virtaavat fyysisen astiasi läpi, lopun virratessa maahan ja maailmaan maan ja koko ihmiskunnan hyväksi.

Kun kundaliini, pyhä tuli, alkaa nousta selkärankaasi pitkin (eteerinen valoputki), saatat kokea voimakkaan sisäisen kuumuuden aikoja, kun kehosi ulkopuoli tuntuu kylmältä ja kenties myös nihkeältä. Siksi on parasta alussa pyrkiä asteittaiseen kundaliinitulen vapautukseen juurichakrasta, jotta voit hitaasti tottua Jumalvalon korkeampien ja korkeampien taajuuksien integroimiseen.

Muistakaa, rakkaat ystävät, että nopeammin ja enemmän ei ole välttämättä parempi, silloin kun olette ylösnousemuksen transformaatioprosessin keskellä. Itsemestarina alatte kokea sisäisen pyhän tulen jatkuvaa ylösnousuvirtausta sekä jumalaisesti koodatun henkisen tulen työntymistä alaspäin. Tämä prosessi kannustaa teitä suurempaan ja laajempaan tietoisuuteen, inspiroituneempaan ajatteluun ja sellaisten kykyjen aktivoimiseen, joista ette ollut edes tietoinen. Runsaista siunauksista, ihmeistä ja avusta korkeampien maailmojen ystäviltämme tulee normi ja teille annetaan tilaisuus tulla aktiiviseksi ja täysin lentokykyiseksi maailmanpalvelijaksi monien maailmanpalvelijoiden rinnalle ympäri planeettaa. Olen itse innostunut siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään meille, valokantajille. Mantrani vuodelle 2012 on: tämä on säteilemisvuotemme. Ikuista rakkautta ja enkelisiunauksia, Ronna

Rakkaat mestarit, on tärkeää, että käsitätte, että jumalaisen suunnitelman jokainen vaihe on holograafisesti leimattu maan aurakenttään, aivan kuten on muistikoodeja ja impulsseja, jotka on käynnistetty tai käynnistetään jokaisessa teissä tarkoituksenmukaisena aikana. Riippumatta uskomuksistanne, taivaalliset muutostuulet voimistuvat ja voimistuvat, kun ne tunkeutuvat kaikkeen ja kaikkiin maan päällä. Kaiken on kehityttävä tai rapistuttava - mikään ei pysy paikallaan. Kannustamme teitä käyttämään hyödyksi ne ennenkuulumattomat tilaisuudet, joita jatkuvasti tarjotaan teille. Tietäkää, että olemme kanssanne matkan jokaisella askeleella eteenpäin ja ylöspäin.

Teitä rakastetaan syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Huhtikuu 2012 MISSÄ OLET YLÖSNOUSEMUSPOLULLA?

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:20

MISSÄ OLET YLÖSNOUSEMUSPOLULLA?

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Huhtikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on aika tunnistaa ja vaatia omaksi ydinolemuksenne, todellinen identiteettinne. Ette ole vain mies- tai naispuolinen ihminen, joka asuu maaplaneetalla. Ette ole vain sielu fyysisessä kehossa, korkeamman itsenne monien osien ollessa pirstoutuneena ympäri tätä universumia. Olette kuninkaallista sukulinjaa, ystäväni, ja teillä on mahtavia ja tunnettuja esi-isiä. Olette tähtisiemeniä, tiennäyttäjiä "omniversumin" kaukaisista kolkista, jotka lähetettiin erityistehtävään, mikä on nopeasti huipentumassa.

Tiedätte, keitä olette, koska olemme usein puhuneet tästä aiemmin. Emme halua teidän saavan ajatusta, että olette parempia tai enemmän kuin muut ihmiset. Kuitenkin te jotka olette lukeneet viestejämme ja soveltaneet opetuksiamme, olette nyt valmiita astumaan esiin ja jakamaan viisauttanne niiden kanssa, jotka ovat polulla takananne. Teidän ei tarvitse tulle muodollisiksi opettajiksi ja pitää kursseja, vaikka tämä onkin upea ja arvokas kutsumus, jos haluatte tehdä niin.

Eri tietoisuustasot joita ihmislaji on kokenut sen jälkeen, kun se ensimmäisen kerran ruumiillistui maaplaneetalle, ovat: eläin-ihmisluonto, ihmis-ihmisluoto, ihmis-henkiluonto, henki-ihmisluonto. Keskitymme tällä kertaa vain ihmis-henkiluontoon ja henki-ihmisluontoon.

Henki-ihmisluontonne kehittäminen

* Ensin sinun on jumalaisen valon kantajana ja muuntajana magnetisoitava itseesi ja säteiltävä pyhästä sydänkeskuksestasi niin paljon Luojavaloa, kuin on ihmiselle mahdollista.

* Toiseksi sinun on pyrittävä tulemaan eläväksi esimerkiksi siitä, miten itsensä mestari toimii missä tahansa ympäristössä ja tilanteessa. Sinun on elettävä totuuttasi sellaisena, kuin se on paljastunut sinulle.

* Kolmanneksi sinun on tarkoitus jakaa viisauttasi toisten kanssa, silloin kun se on tarkoituksenmukaista, ja sinun on myös tiedettävä, milloin olla hiljaa.

Suurempi ja suurempi määrä urheita sieluja on hyvin matkalla itsemestaruuteen ja kulkee helposti ylemmän neljännen tai alemman viidennen ulottuvuuden energiavirtauksien mukana, samalla kun opettelee käyttämään luomiskykyjään tavoilla, mitä ei ole koskaan aiemmin uskottu mahdollisiksi. Te, valojoukot, olette rikkomassa vanhoja esteitä ja rakenteita, jotka ovat pitäneet ihmistä rajallisessa ja rajoitetussa todellisuudessa tuhansia vuosia. Teillä on nyt parempi ymmärrys itsestänne ja ympärillänne olevista, kun kuljette interaktiivisen toiminnan energia-aalloilla poimien viisautta ja tietoisuutta siitä, mikä on harmoniassa ja mikä epäharmoniassa. Monet teistä hämmästyvät sitä, mitä teille esitellään nyt peilausprosessin kautta, kun heijastuksenne pehmenee rakastavammaksi ja lempeämmäksi kuvaksi.

On ollut sekaannusta maailmanpyramidin ja maailmanpalvelijapyramidin välisestä erosta.

Maailmanpyramidi on jokaisen sielun käytettävissä maan päällä. Kellä tahansa ihmisellä joka tuntee pyyteetöntä rakkautta toista kohtaan, ilman ehtoja, on pysyvä eetterikopio maailmanpyramidissa. Maailmanpyramidi on luotu kaikille ihmisille, jotta kuka tahansa joka haluaa mennä sinne kommunikoimaan Isä/Äiti Jumalamme, suurten valo-olentojen ja enkelivoimien kanssa, voi tehdä sen. Se on paikka ilmaista kiitollisuutta ja osoittaa kunnioitusta Jumalvanhemmillemme, Ylimmälle Luojalle ja taivaallisten maailmojen mahtaville voimille. Se on korkeimman muodon pyhä paikka ja kaikille jotka haluavat kokea ykseyden autuutta ja jakaa henkistä yltäkylläisyyttään ja pyhää rakkauttaan, on varattu paikka sinne. Sitä voitaisiin kutsua suureksi katedraaliksi taivaalla, sillä tulevaisuudessa se ottaa monien palvontarakennusten paikan, kun maailman uskonnot alkavat hyväksyä Isä/Äiti Jumalamme valtuuttamat kehittyneet viisausopetukset.

Kuitenkin tullakseen aktiiviseksi jäseneksi maailmanpalvelijoiden joukoissa ja saadakseen pääsyn maailmanpalvelijapyramidiin, teidän on tiukasti integroiduttava neljännen ulottuvuuden ylempien tasojen tasapainoisiin taajuuksiin. Teidän on myös alettava integroida vielä korkeampaa taajuuskaavaa, mikä koostuu viidennen ulottuvuuden eri energioista. Teidän on oltava keskittynyt pyhään sydämeen, jotta olette saaneet pääsyn Luojavalon timantinkovien hiukkasten sisäänvirtaukseen. Sitten kun sielulaulunne on viritetty yllä hahmoteltuihin taajuuksiin, saatte automaattisesti pääsyn maailmanpalvelijapyramidiin, mikä sijaitsee viidennen ulottuvuuden ylimmillä tasoilla. Maailmanpalvelijat ovat myös välittäjiä henkisen hierarkian ja ihmiskunnan välillä.

Maailmanpalvelijana teidän on aina muistettava, että jokainen ihminen on omalla erityisellä ylösnousemuspolullaan ja hän tekee matkaa omana aikanaan ja omalla tavallaan. Teidän on pysyttävä empaattisena niille, jotka kulkevat varjomaiden myllertävissä laaksoissa. Teidän ei kuitenkaan pidä sotkeutua jatkuviin draamoihin matalampien tiheyksien harhamaailmassa. On erittäin tärkeää, että näette korkeammasta näkökulmasta kaiken ympärillänne tapahtuvan, jotta voitte pysyä keskittyneenä pyhään sydämeenne, sillä se on voimapisteenne. Viristämme muistianne joillain perusopetuksilla, jotta pystytte jakamaan tätä tietoa niiden kanssa, jotka haluavat jakaa valonne ja viisautenne.

Ihmis-henkiluontonne kehittäminen

Teidän on kunnioitettava ainutlaatuisuuttanne, kehonne erityismuotoa ja -rakennetta sekä mentaali- ja tunneluontoanne, joita päätitte kokea tässä elämässä. Sukupuolenne, rotunne, kulttuurinne ja sukulinjanne sekä yleiset perusolosuhteet ohjelmoitiin antamaan teille paras tilaisuus kohdata haasteenne, kehittää lahjojanne ja palata harmoniseen olotilan, jotta voitte ottaa takaisin itsemestaruutenne.

Ihmiset jotka elävät kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden todellisuudessa, ovat näkymättömien energioiden pyörteessä. Nämä voimakkaat, matalamman taajuuden mallit ovat kuitenkin yhtä todellisia kuin ilma, jota hengitätte. Ärtymyksen tai vihaisten ajatusten ilmaiseminen voimakkaalla ja kovalla äänellä vetää alemman astraalitason substanssia, vääristyneen ja kaoottisen energian pyörivää massaa. On elintärkeää, että valvotte ja kontrolloitte ajatusmallejanne, jotta voitte olla rakastavien, voimaannuttavien ja suotuisien energioiden tasapainoisessa voimakentässä - negatiivisen, vääristyneen ja kaoottisen energian pyörteen sijasta.

Ensin tulee ylösnousemusprosessin puhdistumisvaihe. Se on kuin heräämistä unesta tietoiseen tajuntatilaan. Alatte nähdä asiat eri tavalla ja jumalaista tyytymättömyyttä ja joitain siemenajatuksia alkaa suodattua mieleenne. Ajan kuluessa voimakas energialähde alkaa virrata lävitsenne, mikä tuo esiin uusia ajatuksia ja halua parantaa monia elämänne alueita. Myös sydämenne alkaa sykkiä uusia tunteita, enemmän myötätuntoa ja herkkyyttä niille, joiden kanssa olette vuorovaikutuksessa päivittäin. Alatte myös tuntea kaipausta johonkin, mitä ette voi tunnistaa.

Tietoisuuden laajentumisprosessin alussa kapea-alainen elämänne muuttuu dramaattisesti. Sieluitsestänne tulee vähitellen elämänne ohjaaja ja valvoja. Ego ei kuitenkaan helposti luovu hallinasta, mikä sillä on ollut mentaali- ja tunneluonnostanne hyvin pitkään.

Kun etenette tietoisessa tietämisessä, rukous kehittyy aktiiviseksi ja passiiviseksi meditoinniksi. Affirmaatiot ja mantrat ovat tapa puhua Isä/Äiti Jumalallemme ja valo-olennoille. Meditointi tai pyhä hiljaisuus ovat vastauksen kuuntelemista. Ajan kuluessa egon halut korvaa vähitellen sielukeskeiset mielen pyrkimykset. Teidän on seurattava sielunne ohjeita ja virityttävä korkeamman itsenne kuiskauksiin ja tönäisyihin.

Teidän on kuljettava alempien astraalitasojen varjomailla ja kohdattava kaikki negatiiviset harhakuvat, joita olette luoneet: pelko, syyllisyys, häpeä, arvottomuus, hylkääminen ja fatalistinen epätoivon tunne. Vähitellen saatte varmuutta siitä, että jos kohtaatte nämä negatiiviset ajatusmuodot suoraan, ei ole mitään pelättävää. Alatte elää kaksinaistietoisuudessa itsestä, missä yhdistytte vähitellen neljännen ulottuvuuden ylemmille astraalitasoille ja viidennen ulottuvuuden alemmille mentaalitasoille. Harmonisoitte ja integroitte hitaasti tunne- ja mentaaliluontonne, jotta voitte siirtyä eteenpäin saavuttamaan harmonisen ykseyden ihmisitsenne monien puolien kanssa. Sitten kun tämä on suoritettu, olette valmis integroimaan korkeamman itsenne monet puolet.

Jos jatkatte kutsun huomioon ottamista, kehitätte halun ymmärtää elämän merkitystä ja sitä, mikä on korkeampi tarkoituksenne rajoittuneen, maallisen maailmanne tuolla puolen. Yhtäkkiä toiminnat ja ihmiset joiden kanssa olitte aiemmin tekemisissä, eivät enää näytä tuovan samaa tyydytyksen ja mielihyvän tunnetta kuin ennen. Jumalaisen tyytymättömyyden taustavire alkaa vahvistua mielessänne ja ottaa etusijan myös tunneluonnossanne. Henkinen tiedonhalunne kasvaa voimakkaammaksi kera tarpeen ymmärtää, mitä teille on tapahtumassa. Silmiltänne on ikään kuin poistettu laput ja teistä on tullut muukalainen oudossa maassa. Kenties teillä ei ole ketään, jolle voitte uskoutua, ja alatte tuntea olevanne eristäytynyt ja yksin.

Siihen saakka kunnes olette avanneet kommunikointilinjat ja saaneet pääsyn sieluitsenne viisauteen, solar plexus toimii säteilevänä energiakeskuksenanne fyysisellä tasolla. Se on myös osa fyysistä tunnekeskusta. Kun sieluitsenne saa ylivalaisevan vaikutuksen elämässänne, saatte vähitellen pääsyn pyhän sydämenne ja pyhän mielenne keskukseen. Sen tuloksena solar plexuksenne integroituu vähitellen solaarivoimakeskukseksi - kuten sitä kutsumme - mikä koostuu solar plexuksesta, sydämestä, kateenkorvasta ja kurkusta. Sen jälkeen pyhä sydän on voimakeskuksenne, sillä jatkuva timantinkovien elämänhiukkasten virta kulkee pyhän sydänkeskuksenne kautta koko fyysiseen muotoonne ja sitten ulos maailmaan. Löydätte myös lohtua, voimaa ja myötätuntoa pyhän sydämen sisäisestä pyhätöstä.

Teidän on luotava vakaa perusta muuttaaksenne tehokkaasti itseänne ja henkilökohtaista maailmaanne paremmaksi. Teidän on pyrittävä pääsemään korkeamman mentaalikehonne viisauteen saadaksenne ymmärrystä universaaleista laeista ja kosmoksen toiminnasta. Tämä on elintärkeä askel tulemisessa aloittelijaksi ylösnousemuspolulla, jos teidän on tarkoitus menestyksekkäästi saada loppuun vanhoista, rajoittavista ja heikentävistä uskomuksista irtipäästäminen, jotta ne voidaan korvata itsemestaruuden valaistuneilla käsityksillä. Kun integroitte nämä uudet ja jalostuneemmat uskomukset ja tavat, ne laajenevat uudeksi elämänfilosofiaksi - myötätuntoisen itsensä mestarin elämänfilosofiaksi.

Olette sitten valmis jakamaan vasta saavutettua viisautta ympärillänne olevien kanssa. Periaatteessa osallistutte sisäänpäin keskittyneeseen, kosmiseen yliopistoon, missä teidän on ensin ymmärrettävä, integroitava ja hiottava jokainen tietoisuustaso, ennen kuin teidän annetaan siirtyä valaistumisen ja voimaantumisen seuraavaksi korkeammalle tasolle.

On suositeltavaa priorisoida muutokset, joita haluatte tehdä sisäisessä ja ulkoisessa todellisuudessanne. Pyrkimys tehdä liian monia radikaaleja muutoksia kerralla aiheuttaa liikaa kaaosta ja epämukavuutta. Tästä syystä hyvin monet ihmiset kaatuvat tien sivuun ja palaavat vanhoihin olemistapoihinsa riippumatta siitä, miten tuskallisia ja epätyydyttäviä ne ovat. On tärkeää, että tunnistatte ne päävaistot ja -tavat, jotka olette tuoneet mukananne tähän elämään tai jotka olette hyväksyneet totuudeksi vuosien kuluessa. Teidän on kuljettava sen rajoituslabyrintin läpi, mikä on luotu vääristyneiden uskomusten ja negatiivisten värähtelymallien muureista. Viha ja pelko ovat matalimpia energiataajuuksia. Vetäkää energianne varjomailta ja keskittäkää mielenne ja koko olemuksenne valoon. Pimeys ei voi kasvaa ja jatkaa olemassaoloa ilman vihan, ahneuden, tuomitsemisen ja itsensä palvelemisen värähtelyä, kontrollointi- ja kukistamishalun kautta.

Tuo opettavainen tarina tai käsitys uudestisyntymisestä, mitä mestari Jeesus opetti, tarkoitti oikeastaan, että jokaisen ihmisen maan päällä on käytävä läpi prosessi, missä poistetaan tietämättömyyden verho ja rajoitukset tietoisella ponnistuksella, jotta voidaan saada takaisin Jumalan antama asema henki-ihmisolentona, jolla on jumalainen syntymäoikeus.

Rakkaus ja myötätunto ovat korkeimpia taajuuksia ihmisen valo- ja varjoasteikolla. Inspiroituneet, pyhät ajatusmuodot jotka ovat peräisin pyhästä mielestä ja jotka on suodatettu pyhän sydämen kautta, ovat voimakkain ja luovin energia aineellisessa maailmassa. Liekki pyhässä sydämessä on yksi Ylimmän Luojan ilmentymä, valkoinen tuliolemus nimeltään timantinkovat hiukkaset. Tulielementti kopioi jatkuvasti itseään ja invokaation avulla se lopulta transformoi ihmiskunnan vääristyneet luomukset. Tulielementti on ylin voima viidestä elementistä - tuli, ilma, maa, vesi ja henkieetteri.

Teidät, kehittyneet valonkantajat, on nyt mukavasti vakiinnutettu Maan eetterikehon jatkuvasti lisääntyviin värähtelymalleihin. Se siirtyy vähitellen ylemmän neljännen ulottuvuuden harmonisiin taajuuksiin ja samalla valmistelee kulkemista spiraalina viidennen ulottuvuuden alemman tason taajuuksiin. Kuten tiedätte, aika kuitenkin kiihtyy ja rakas planeettanne etenee ylösnousemuspolulla nopeammin ja nopeammin. Kun näin tapahtuu, todellisuutenne alkaa muuttua vielä dramaattisemmin.

Ajan kuluessa paljon siitä, mitä piditte totuutenanne, uutena toiminta- ja olemistapananne, uutena identiteettinänne, päivitetään, muunnetaan tai jätetään taakse. Uusi hologrammikuva ilmestyy esiin ja epävarmuudessanne mietitte, mihin sovitte tässä uudessa järjestyksessä ja mitä teidän on nyt tarkoitus tehdä. Pyydämme teitä pysymään keskittyneenä käsillä olevaan tehtävään ja pyhään sydämeenne sekä valaisemaan tietä niille, jotka ovat polulla takananne. On monia upeita ihmeitä tekeillä, rakkaat. Seiskää vahvana totuudessanne ja lahjomattomuudessanne ja valaisemme tietä teille. Teitä rakastetaan erittäin syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael ja tuon teille nämä totuudet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Toukokuu 2012 HENKILÖKOHTAISEEN LUOJAVALOLÄHTEESEEN PÄÄSEMIN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:22

HENKILÖKOHTAISEEN LUOJAVALOLÄHTEESEEN PÄÄSEMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Toukokuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on hyödyllinen ponnistus ja usein suuri seikkailu käydä muinaisilla pyhillä paikoilla ympäri maailmaa. Kuitenkin Luojavalon valkoisen tuliolemuksen voimakkain lähde on oman pyhän sydämenne kammiossa. Kun siirrytte kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuuden vääristymien yli korkeammille tietoisuustasoille, ihmisaurakenttänne alkaa taas kerran roihuta säteilevää ja puhdistavaa valoa. Monet teistä ovat hyvin matkalla saavuttamaan valaistuneen itsemestarin säteilyn. Silloin kun pyhä rakkaus on läsnä, kaikki on harmoniassa.

On ollut vähän hämmennystä sen sijainnista, mitä kutsumme pyhäksi sydänkammioksi tai pyhän sydämen temppeliksi. Pyhä sydämenne, sielunne ja timanttiytimellinen jumalsolunne koostuvat kaikki eteerisestä Luojaolemuksesta. Tämän sisäisen valotemppelin paikka voi vaihdella henkilön fyysisestä rakenteesta johtuen. Se sijaitsee kehon keskipisteessä, vähän fyysisen sydämen oikealla puolella ja kehon takaosassa lähellä selkärankaa. Se lepää sitä eteeristä "voimatankoa" vasten, mikä kulkee juurichakrasta kruunuchakraan. Siellä se yhdistyy lähdevalopilariin, mitä joskus kutsutaan nimellä hopealanka. Muistakaa, että Ylimmän luojan pyhä mieli ja pyhä tuli asuu kaikissa asioissa - muodollisissa ja muodottomissa.

On esitetty kysymys: "Mikä on ero ehdottoman rakkauden ja pyhän rakkauden välillä?" Kaikilla tietoisuustasoilla on hyväksytty värähtelymalliasteikko, mitä koette, tai kaksinaisuusasteikko mikä on suunniteltu tuohon kehitysvaiheeseen. Kutsumme tätä valo- ja varjoasteikoksi, missä tasapainoinen taajuusalue kulkee keskellä. Värähtelytaajuudet lisääntyvät jokaisen korkeamman alitaajuustason myötä, minkä saavutatte. On tietty taajuusväli, mikä on luotu erityisesti mentaalikeholle, toinen väli tunnekeholle ja jalostuneempi väli eetterikeholle, mitkä on saavutettava, ennen kuin voitte siirtyä seuraavaksi korkeammalle tasolle. Kun siirrytte jalostuneemmalle värähtelytaajuustasolle, korkeamman itsenne sirpale mikä on virittynyt tuolle tasolle, "muuttaa asumaan" sielutähteenne. Se korkeampi itse jolla on ollut ylivalaiseva vaikutus kokemustenne edelliseen vaiheeseen, siirtyy pyhään sydänkammioonne ja sulautuu yhteen sieluitsenne kanssa.

Kun sanomme: "Teidän täytyy pyrkiä ilmaisemaan ehdotonta rakkautta ympärillänne oleville", tarkoitamme korkeinta rakkaustaajuutta, mikä on saatavilla tuolla itseilmaisun tasolla. Rakkaustaajuuksien voima ja täydellisyys lisääntyy jokaisen jalostuneemman itsetietoisuustason myötä, minkä saavutatte. Muistakaa, että olemme usein sanoneet teille: "Puhdas täydellisyys on mahdollinen vain Ylimmässä luojaolemuksessa". Kaikki yksilölliset jumaluudesta pirstoutuneet kipinät - suurimmasta pienimpään - ilmentävät ja heijastavat värähtelymalleja, jotka ovat vähemmän kuin totaalinen puhtaus ja täydellisyys. Tavoitteenne on integroida korkeimmat taajuusmallit, jotka ovat saatavilla kullakin tietoisuustasolla. Silloin kun yhdistytte pyhän rakkauden lähteeseen pyhän sydänytimenne siemenatomissa, tiedätte epäilyksettä, että Jumalvanhempien ydinolemus asuu sisällä.

Pyhä sydämenne sisältää kallisarvoisen jumalaisen rakkauden siemenatomin Jumalattarelta, jotta jumalaisen äitinne pyhä rakkaus on aina läsnä sisällä, kun taas syvällä sielussanne on timanttiytimellinen Jumalsolunne, mikä sisältää Luojan valkoisen tuliolemuksen, jotta jumalainen tahto ja kaikki Isä Jumalan laadut, hyveet ja ominaisuudet ovat käyttävissänne. Todellinen ilo ja syvä rakkaus kumpuavat pyhästä sydämestä ja sielusta, missä vallitsee ykseys. Ihmisperspektiivistä voi olla vaikeaa kuvitella, että pyhä sydämenne, timanttiytimellinen Jumalsolunne ja sielunne ovat kaikki luontainen osa todellista ydinolemustanne. Silloin kun keskitytte pyhään sydämeen, se näyttää ottavan hallitsevan osan, kun keskitytte timanttiytimelliseen Jumalsoluun, sen voima ja majesteettisuus tulee etualalle ja kun pyritte yhdistymään sieluun, siitä tulee Luojarakkauden roihuava valo solaarivoimakeskuksessanne. Siis rakkaat sydämet, älkää yrittäkö lokeroida ydinolemuksenne komponentteja, sillä ne muodostavat yhden yhtenäisen kokonaisuuden.

On tärkeää, että vedätte maksimimäärän Luojavalon timantinkovia hiukkasia fyysiseen astiaanne, jotta luomisen pyhä tuli voi syttyä puhtaalla aikomuksellanne, ja näin voitte sitten säteillä tätä ihmeellistä lahjaa maailmaan. Miettikää kuitenkin tätä: milloin viimeksi pyritte kokemaan pyhän rakkauden hienon tunteen kääntymällä sisäänpäin pyhän sydämen puhtauteen? Säteilkää rakkautta sisäisesti Äiti/Isä Jumalaanne ja tuntekaa solaarivoimakeskuksenne laajentuvan syvimmästä rakkaustunteesta, mitä olette koskaan kokeneet. Kääntykää sisäänpäin, rakkaat, sillä Jumalvanhempanne odottavat teitä siellä. Itse asiassa Isä/Äiti Jumalamme pyhä rakkaus aktivoi tai sytyttää ne Jumalvalon timantinkovat hiukkaset, joita vedätte elämänvirrasta.

Olette nyt tietoinen, että aivorakenteessanne on sisäulottuvuustasoja, jotka on viritetty ulkoulottuvuusmaailman taajuuksiin. Kun nostatte taajuusmallejanne, joita kutsutaan sielulauluksenne, saatte vähitellen pääsyn korkeammille taajuustasoille aivorakenteessanne, pyhässä mielessänne sekä kosmoksen ulkoulottuvuusmaailmoissa. Kaikki muistot tuskasta, kärsimyksestä ja negatiiviset muistot jotka ovat tallentuneena aivorakenteeseenne, muunnetaan vähitellen korkeamman taajuuden valosubstanssiksi. Siksi ette muista valtaosaa matkanne negatiivisista puolista - muistatte ainoastaan onnistumisenne, ilonne ja tyydytyksen, mitä olette saaneet seikkailuistanne tässä aliuniversumissa. Teidän on tärkeää ymmärtää tämä käsitys, että kuljette spiraalia ylöspäin. Olette nyt kuitenkin prosessissa, missä menette takaisin menneisyyden läpi parantamaan negatiiviset ja tasapainottomat energiat ja muistot, kun matkaatte tulevaisuuden korkeampiin ulottuvuuksiin. Ylösnousemusmatkanne on yhtä paljon sisäinen matka, kuin se on marssi eteenpäin ja ulospäin fyysisen maailman monissa maailmoissa.

Henki-ihmisolentona opettelette tekemään vastuullisia valintoja, sillä olette nyt tietoinen, että ajatuksenne, tunteenne ja sananne ovat tulevan todellisuutenne rakennuspalikoita. Hetki hetkeltä luotte sitä henkilökohtaista todellisuutta, mitä koette tulevina päivinä ja vuosina. Vastuullinen ihminen ottaa aina huomioon tekojensa seuraamukset. Luodaksenne tasapainon, rauhan ja harmonian maailman teidän on opittava käyttämään tarkoituksellisella aikomuksella ja keskittyneillä yksityiskohdilla kosminen energiaosuutenne, mikä ohjataan aina edullisinta lopputulosta kohti.

Silloin kun egon halukeho on kontrollissa, teistä tulee helposti olosuhteiden ja ympärillänne olevien uhri, sillä etsitte aina vahvistusta omalle arvollenne ulkopuolisesta maailmasta ja toisilta ihmisiltä. Saavutukset, varallisuus ja status ovat arvon mittoja kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudessa. Kuitenkin todellinen omanarvontunne tulee sisältä, kun avaatte pyhän sydämenne ja pyhän mielenne sille jumalaiselle rakkaudelle, viisaudelle ja tahdonvoimalle, mitä Isä/Äiti Jumalamme antaa kaikille aistiville olennoille. Rakkaus on keskipakovoima, mikä luo harmoniaa. Viha ja pelko erottavat, pirstovat ja tuhoavat harmonista värähtelyä ympärillänne.

Henkisen viisauden saaminen ja universaalien luomislakien ymmärtäminen vapauttaa teidät pelon orjuudesta ja taikauskon kahleista. Teidän on oltava valmis kohtaamaan vajavuutenne ja keräämään rohkeutta muuttaa ne tai viisautta hyväksyä ne. Vasta sitten kun teistä tulee tietoinen egoitsestä ja sen kohtuuttomista haluista ja vääristyneistä käsityksistä, pystytte aloittamaan paluuprosessin eheyteen. Viljelettekö sielunne vahvuuksia ja ominaisuuksia vai egonne haluja ja heikkouksia? Asenteenne määrää värähtelymallienne korkeuden ja jalostuneisuuden.

Monet teistä - tähtisiemenet jotka ovat olleet Polulla hyvän osan tästä elämästä - väsytte draamaan, kaaokseen ja kärsimykseen maailmassa, vaikkette ole suoranaisesti mukana niissä. Jumalaiseen tyytymättömyyteenne voi nyt sisältyä voimakas halu lähteä velvollisuuksistanne ja sysätä sivuun työ, mikä oli aiemmin hyvin tärkeä elämässänne, mutta mikä nyt näyttää hyvin merkityksettömältä eikä enää anna saavuttamisen tunnetta. Kovalla työllä ansaitusta ja arvostetusta omaisuudestanne on tullut enemmänkin taakka nautinnon sijasta. Tämäkin on osa ylösnousemusprosessia, rakkaat.

Termi "kulkeminen kahden maailman välissä" sopii varmasti moniin teistä tällä hetkellä. Olette päästämässä irti monista vanhanaikaisista käsityksistä ja myös muuttamassa dramaattisesti elämäntyyliänne. Tähän ei kuitenkaan pitäisi sisältyä velvollisuuksienne kutistaminen. Pyritte keskittymään hyvään ja positiiviseen puoleen jokaisessa tilanteessa, ihmisessä tai olosuhteessa. Opettelette myös säteilemään rakkautta ja harmoniaa riippumatta siitä, oletteko henkisten veljien ja sisarten kanssa, jotka heijastavat ehdotonta rakkautta ja iloa, vai oletteko tilanteessa, missä on läsnä pelkoa, torjuntaa, kateellisuutta tai valtataisteluja. On helppoa esittää tai ylläpitää mestarin piirteitä istuessaan vuorenhuipulla luonnon rauhassa. On kuitenkin paljon vaikeampaa pitää tyyneyden ja kontrollin tunne jokapäiväisissä elämäntilanteissanne.

Ne jotka aiheuttavat teille sisäistä epämukavuutta, ovat parhaita opettajianne. He peilaavat teille, mistä täytyy päästää irti syvällä sisällä, jotta se voi parantua. Kun muutatte havaintotapaanne ja alatte säteillä rakkautta/valoa kaikissa tilanteissa, ympärillänne olevat muuttuvat hitaasti tai he vetäytyvät vähitellen elämästänne. Olette oppineet heidän tarjoamansa oppitunnit, siksi he eivät enää vaikuta todellisuuteenne.

Kuitenkin nyt kun olette ratkaisseet monet ulkoisista tasapainottomuuksista ympärillänne, parantamis- ja harmonisoimishaasteet ovat nyt luonteeltaan henkilökohtaisempia. Niinpä monet teistä kokevat kehoahdistusta, kummallisia oireita ja sairauksia, mitkä vaihtelevat lievistä häiriöistä äkillisiin kroonisiin tai kriittisiin tiloihin. Ylisielunne tuntee sen kokemustason ja -moodin, mihin olette valmis kussakin transformaatiovaiheessa. Näitä tiloja ei luoda rangaistukseksi, vaan ne on määritelty tarvittavaa puhdistumistanne varten ja päästääksenne irti syvään juurtuneista vajavuuksista, jotka estävät teitä siirtymästä olemisenne seuraavalle tasolle tai seuraavaan tilaan. Pienet onnettomuudet, äkilliset krooniset tilat joita on vaikea parantaa, kuume, ummetus jne. näyttävät riehuvan "maailman nupullaan olevien mestarien" keskuudessa.

Siksi tuomme tietoonne ihmeellisen parannusmahdollisuuden, mikä on ollut odottamassa auttaakseen teidät tämän fyysisen stressin ja dramaattisten muutosten ajan läpi. Se on myös syy, miksi kannustamme viestintuojaamme keräämään kirjasen merkittävimmistä ylösnousemusoireista, jotta saisitte paremman ymmärryksen niistä radikaaleista muutoksista, joita tapahtuu sisäisesti selvempien ulkoisen maailman muutosten rinnalla.

Rakkaat valonkantajat, teidän jotka olette taas kerran ansainneet oikeuden tulla nimitetyksi upean tulevan maailman kanssaluojaksi, on oltava tietoinen, että nyt kokemienne testien ja koettelemuksien toisella puolella on lahjoja, avuja, laatuja ja ominaisuuksia, jotka antavat teille kaiken tarvittavan tullaksenne elävän valon mestareiksi. Me, korkeampien maailmojen veljenne ja sisarenne, odotamme teitä. Teitä on kaivattu kipeästi. Isä/Äiti Jumalamme säteily loistaa alas teille, nyt ja ikuisesti.

Teitä rakastetaan hyvin syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Kesäkuu 2012 AIKAKAUSIEN KÄTKETTY SALAISUUS

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:23

AIKAKAUSIEN KÄTKETTY SALAISUUS

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Kesäkuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, jokaisen tietoisen sielun on seurattava omaa kohtaloaan, sitä erityisesti suunniteltua polkua joka johtaa valaistumiseen ja integroitumiseen jumalaisen itsen kanssa. Oppitunnit joita opitte ja hiotte, on lisäarvonne kokonaisuudelle. Näissä tuskallisilta näyttävissä kokemuksissa on viisauden jalokiviä, joita tarvitsette toteuttaaksenne oman osuutenne suuresta suunnitelmasta. Älkää siis tuomitko itseänne tai etenemistänne vertaamalla toisiin ihmisiin. Älkää tuijottako muita kunnioittaen tai kateellisena niistä taidoista ja lahjoista, joita he hallitsevat ja ilmentävät, sillä teidän sisällänne odottavat löytämistä aivan yhtä suuret aarteet.

Olette syvällä sen totuuden löytämisessä, mikä on vältellyt ihmiskuntaa satojatuhansia vuosia - salaisuus mikä on ollut syvälle kätkettynä kolmannen/neljännen ulottuvuuden maailman kuvitteelliseen todellisuuteen: totuus aidon rakkauden luonteesta, mitä se on ja mitä se ei ole. Rakkaus ei ole vain fyysisiä tunteita ja voimakas halu omistaa toinen tunteakseen eheyttä. Aito rakkaus ei ole jännitystä sen valloittamisesta tai saamisesta, mikä näyttää olevan tuon ajan "suuri palkinto" ja mikä päätyy usein sen sijaan suureksi taakaksi.

Rakkaus ulkoisena polttopisteenä, teidän ulkopuolellanne, tuo aina haavoittuvuuden tunteen, sillä egon halukeho etsii jatkuvasti vahvistusta joltakulta tai jostain. Rakkaus ei ole itsensä uhraamista tai uhrina olemista, jolloin annatte niin paljon itsestänne, ettei teillä ole enää omaa identiteettiä. Rakkaus ei tee mahdolliseksi ympärillänne oleville, ettei teitä kunnioiteta ja teitä hyväksikäytetään, silloin kun he vahvistavat omia heijastuksianne arvottomuudesta. Miten voitte odottaa kenenkään toisen kohtelevan itseänne kunnioittaen ja rakastaen, jos ette ole valmis asettamaan rajoja ja lähettämään selkeitä viestejä rakkaudesta, hyväksynnästä ja arvostamisesta itseänne sekä toisia kohtaan?

Teidän on poistettava ne eteeriset esteet tai suodattimet, joita olette laittaneet sydämenne ja tunteidenne ympärille, jotta pystytte vastaanottamaan ja säteilemään sydän- ja sielurakkauden korkeampia taajuuksia. Teidän on kohdattava pelkonne niiden menettämisestä, joita rakastatte, ja päästettävä irti menneisyyden pettymyksistä ja pettämisistä, jotka usein ilmentyvät läheisyyden tai sitoutumisen pelkona toista kohtaan. Kun opitte uskomaan ja luottamaan itseenne, kehitätte perustavanlaatuisen luottamuksen toisiin ja toiset luottavat ja uskovat teihin, sillä luottamus synnyttää luottamusta.

Itsensä uhraamisen, marttyyriuden ja kärsimisen rajoittavien ja rampauttavien ajatusmuotojen sekä fyysisen kulkuneuvonne kauneuden ja täydellisyyden kieltämisen on loputtava. On aika arvioida uudelleen, päästää irti tai muuntaa kaikki tuhoavat ajattelumallit, jotka olette ottaneet totuudeksenne tai sallineet toisten pakottaa teille monien elämien ajan. Pysähtykää hetkeksi ja vastatkaa näihin kysymyksiin totuudellisesti: Määrittelettekö sen, kuka olette, yksinomaan fyysisenä olemuksena ja sitten jatkuvasti itsenne tuomiten keskitytte pääasiassa vajavuuksiinne? Vertaatteko itseänne tavanomaisesti toisiin, kun käytte jatkuvaa sisäistä taisteluanne, mikä perimmiltään varmistaa epäonnistumisen ja vahvistaa vääristyneen näkemyksenne? Suurella enemmistöllä ihmisistä on rakkaus-vihasuhde itseensä, mikä pitää heidät jatkuvasti turhautuneena ja juuttuneena itse aiheutetun kurjuuden suohon.

Teidän on tiedostettava, että sieluvalaistumisen polku saa aikaan dramaattisen mullistuksen sekä sisäiseen että ulkoiseen todellisuuteenne. Teidän on pyrittävä kohoamaan epäharmonisten draamojen yläpuolelle jokapäiväisessä elämässänne, kun uutterasti pyritte palauttamaan harmoniaan kaikki tasapainottomat ja haastavat suhteet. Se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Kuitenkin oppiessanne toimimaan pyhästä sydänkeskuksestanne ja ollen samalla virittyneenä pyhään mieleenne, kehitätte vähitellen vilpittömän herkkyyden ja seesteisyyden, puhtaan ajattelun ja toiminnan rinnalle. Kerromme teille, että tässä maailmassa on runsaasti urheita sieluja, jotka ovat hyvin matkalla itsemestaruuteen. He ovat polun kunnioitettuja opetuslapsia, joista tulee eräänä päivänä tulevan, viidennen ulottuvuuden maaplaneetan ylösnousseita mestareita.

Tiedämme teidän ihmettelevän, miksi olette näin monien testien ja negatiivisten tilanteiden kohteena. Kerromme teille, urheat sielut, että olette keskellä intensiivistä vihkimys- ja transformaatioprosessia, mikä on koettava saavuttaakseen korkeampia tietoisuustasoja - ei rangaistuksena, vaan keinona vapauttaa tai muuntaa kaikki se jumiutunut ja vaikutuksille altistunut energia, mikä on pitänyt teidät orjana hyvin rajoittuneessa ja kaoottisessa ympäristössä. Monet teistä ovat olleet vihkimyspolulla monta elämää ja olette valmis seuraavaan jättihyppyyn tietoisuudessa.

Silloin kun alussa astutte ylösnousemuksen "koepolulle", persoona tai ego tulee tietoiseksi sielun tönäisyistä ja alkaa taistelu paremmuudesta. Sielutuli tai elävöittävät, korkeammat värähtelymallit alkavat polttaa pois negatiivista energiaa, mitä nousee pintaan käsiteltäväksi. Puhdistavista tulista tulee lopulta valaisevaa valoa, kun prosessia toistetaan uudestaan ja uudestaan, kunnes korkeamman itsen monet puolet alkavat sulautua yhteen sielun kanssa ja ylösnousemusprosessi nopeutuu dramaattisesti.

Muistakaa, että jokaisella ajatuksellanne tai toteamuksellanne on tietty värähtelytaajuus. Jos toistatte jotain toteamusta riittävän usein, se juurtuu tiukasti alitajuiseen mieleen osaksi totuuttanne. Sillä ei ole merkitystä, ovatko nuo taajuusmallit korkeaa vai matalaa värähtelyä tai ovatko ne totta vai valhetta. Ajan kuluessa alitajuinen mielenne integroi ne "vakiintuneiden uskomustenne muistipankkiin".

Kritiikki voi olla positiivinen asia, kunhan siitä ei sallita tulla tuhoavaa (ilmaistu pahansuopuudella tai halulla loukata). On aikoja, jolloin kritiikki on tosiasian ilmaisemista - kun se on jonkin rajoituksen neutraalia toteamista. Olkaa kuitenkin harkitsevaisia arvotuomitsemisessa. Muistakaa käyttää vapaata tahtoanne viisaasti - teillä on aina oikeus hyväksyä tai hylätä tuomitseva toteamus.

Rakkausenergiat ovat valaistuneen sielun näkökulmasta täysin erilaisia kuin niiden energiat, jotka edelleen pelaavat vääristynyttä "minä vastaan sinä" -kaksinaisuuspeliä. Teidän en ensin avauduttava sielunne rakkaudelle ja viisaudelle. Kun tuo rakkaus kasvaa solaarisydänkeskuksessanne, taianomainen asia tapahtuu: portaali pyhään sydämeenne avautuu hitaasti ja sinne tallennettu pyhä rakkaus alkaa virrata koko fyysisessä astiassanne, erityisesti chakrajärjestelmän kautta. Alatte käsittää, että olette Isä/Äiti Jumalamme jumalainen kipinä ja olette rakkauden ja kunnioituksen sekä luomakunnan kaiken ilon, kauneuden ja runsauden arvoinen.

Pyhästä sydänytimestä ulospäin heijastettu rakkaus johtaa jatkuvaan itsen vahvistamisen ja hyväksymisen virtaan. Ihminen joka on keskittynyt pyhään sydämeensä, pyrkii aina yhdistymään enemmän ykseyden ja harmonian autuaaseen tunteeseen ja heijastamaan sitä. Tämä on kallisarvoinen tunne, mistä tulee olemuksenne luontainen osa, kun olette saaneet pääsyn valon/rakkauden/elämän virtaan ja Luojavalon vakaa virta kulkee pyhän sydämenne lävitse.

Teidän on opittava taas kunnioittamaan ja rakastamaan itseänne, ennen kuin voitte muodostaa tyydyttävän ja rakastavan suhteen toisten kanssa. Teidän on alettava keskittyä siihen, mikä on oikein, eikä siihen mikä on väärin. Alkakaa kuunnella sieluitsenne kuiskaavaa intuitiivista ääntä (mikä kovenee antaessanne tunnustusta sen viisaudelle), kun se antaa teille kannustusta, näkemystä ja tietoisuutta laajasta potentiaalistanne. Emme puhu egoistisesta rakkaudesta, vaan syvästä ja kestävästä arvokkuuden ja itseluottamuksen tunteesta, kun alatte muodostaa taas yhteyden viisaan ja rakastavan korkeamman itsenne moniin osiin.

Jumalainen rakkaus on Isä/Äiti Jumalamme ydinolemus ja se juoksee valkoisen tulivalon virtoina, jotka ovat täynnä rajattomia mahdollisuuksia, sen loputtomassa halussa kokea enemmän itseään. Luojavalon timantinkovat hiukkaset virtaavat Ylimmän Luojan sydänytimestä meille, tämän universumin Isä/Äiti Jumalan kautta. Se on siunattu lahja koko luomakunnan käytettäväksi kaikilla tasoilla - korkeimmasta ja voimakkaimmasta matalimpaan ja heikoimpaan. Syntymäoikeutenne on tuoda esiin oma ainutlaatuinen ilmaisunne rakastavan kanssaluomisen kautta ja harmoniassa Jumalan suunnitelman kanssa, mikä on aina täysin Luojan suuren suunnitelman mukainen.

Miten paljon jumaluudestanne olette ruumiillistaneet? Miten rakastavia luomuksenne ovat, urheat ystäväni? Millaisen temppelin olette luoneet sielullenne? Henkisyydestänne on tulossa läheistä ja henkilökohtaista, kun puhdistatte merkittävimmät vääristymät maailmastanne laajemmin. Opitte, että yhteytenne Isä/Äiti Jumalaamme on myös erittäin henkilökohtainen suhde. Itse asiassa havaitsette, että teillä on Jumalolemuksen osa pyhässä sydänytimessänne.

Silloin kun olette vuorovaikutteisessa oppimissuhteessa, te joko jaatte egon halukehon ehdollista rakkautta tai sielun pyhää rakkautta, riippuen kummankin osapuolen valaistumisasteesta. Kummankin tyyppisessä suhteessa tapahtuu kiinnittymisprosessi. Olette joko suhteessa, missä sallitte energialankojen kiinnittyä solaarivoimakeskukseenne, ja olette myös lähettäneet energialankoja toiseen ihmiseen (mikä johtaa tasapainottomien taajuusmallien köydenvetotanssiin), tai jos olette keskittyneet pyhään sydämeenne ja käytätte pyhän mielenne viisautta, olette antaneet osan timantinkovista valohiukkasistanne (Jumalhiukkaset) suhteeseen, mikä muuttaa täysin keskinäisen dynamiikkanne.

Totuuden ja vilpittömyyden on oltava kaikkien suhteiden perusta, joita muodostatte tulevaisuudessa. Sieluitsenne ei hyväksy mitään vähempää, sillä yhteensopivat värähtelytaajuudet ovat luontainen vahvistamisbarometri kaikissa läheisissä suhteissa. Ensin teidän on hyväksyttävä itsenne sellaisena, kuka olette nyt, ja teidän on pyrittävä tulemaan parhaaksi ihmiseksi, mitä voitte mitenkään olla, tutkimalla asenteitanne, uskomuksianne, tapojanne ja heikkouksianne.

Teidän on opittava, että kestävän suhteen perusta toisten kanssa on ensin hyväksyä syvästi rakastaen itsensä juuri sellaisena, kuin olette tällä hetkellä. Muistakaa sanamme menneisyydestä: "Teidän on rakastettava sitä itseä, joka olette tällä hetkellä, samalla kun pyritte tulemaan siksi itseksi, joka haluatte olla." Teidän on ensin keskityttävä kapasiteettiinne ruumiillistaa rakkaus, jolloin pyritte tulemaan rakastavammaksi ja rakastettavammaksi, kunnes lopulta käsitätte, että olette personoitua rakkautta ettekä tarvitse ketään muuta vahvistamaan tuota totuutta teille. Kun yhdistytte omaan pyhään sydämeenne ja tuohon pyhän rakkauden lähteeseen omassa jumalaisessa Jumalkipinässänne, muistatte, että käytössänne on loputon rakkaus/valovarasto, sillä se on jumalainen perintönne.

Asutte normaalin massatietoisuustodellisuuden ulkopuolella, silloin kun saavutatte henkisen valaistumisen, mikä johtaa sydämen, mielen ja tunteiden keveyteen. Vastaanottaaksenne ja lähettääksenne rakkautta teidän on poistettava suojasuodattimet, jotka asetitte solaarivoimakeskuksenne ylle monia aikakausia sitten, jotta toiset eivät voisi satuttaa teitä. Teidän on sallittava mahtavan kolminkertaisen liekin räjähtää ja avata portaali, jotta pyhä sydämenne voi vastaanottaa rakkautta. Rakkaus on voimallinen ja luonnollinen olotila. Hengen puhdas ja pyhä rakkaus on tunne, mitä ei voi vääristää ehdoilla tai teoilla.

Rakkaudella on monia eri ominaisuuksia ja tunteita, kuten kiihkeä romanttinen rakkaus kumppaneiden välillä, vanhemman hellä ja suojeleva rakkaus ja lapsen luottavainen rakkaus. Rakkaus on Hengen kieli ja se on ainoa tapa kommunikoida Isä/Äiti Jumalamme kanssa. Luojan ja Äiti/Isä Jumalamme rakkaus on kaikenkattavaa ja loputonta. Tuska ja kärsimys ovat tulosta sen rakkauden kieltämisestä, mitä olette. Silloin kun olette tiukasti keskittyneet pyhään sydämeenne, ylitätte kaiken merkittävän epäharmonian. Silloin kun elätte totuuttanne, luotatte itseenne ja pyritte aina vuorovaikutukseen toisten kanssa positiivisella ja totuudellisella tavalla. Ja niinpä pyydämme hartaasti, rakkaat, että heitätte auki portaalin pyhään sydämeenne, jotta voitte täyttyä yli äyräiden jumalaisesta elämän eliksiiristä. Ikuisen elämän lahja odottaa teitä.

Tietäkää, että olemme aina lähellä opastammassa, innostamassa ja suojelemassa teitä.

Olen arkkienkeli Mikael.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Heinäkuu 2012 PARHAISTA PARAS

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:29

PARHAISTA PARAS

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Heinäkuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yhteenveto arkkienkeli Mikaelin "Parhaista paras" -viisausopetuksista kesäkuun seminaarissa 2012 Rosevillessä, Kaliforniassa. Ronna Herman, pyhä kirjuri

Rakkaat mestarit, on elintärkeää, että ymmärrätte ne erilaiset vaiheet, joiden keskellä olette, sekä myös jotain siitä, mitä luultavasti koette tulevaisuudessa, kun kuljette näitä evoluutiotransformaation kriittisiä aikoja. Teidän on aika tehdä inventaari "henkisestä agendastanne", kun kehitytte heräämisprosessissa aloittelijan harjoituksista ja hyväksytte roolinne polun täysin "lentokykyisenä" opetuslapsena. Monia jumalaisia erivapauksia on annettu ja teillä, tavoittelevat valonkantajat, on enemmän apua ulottuvillanne kuin koskaan aiemmin.

Aiemmin olemme selittäneet, että on aika yhdistää Hengen tunneluonne Hengen älykkyyteen. Tunne- ja mentaalikehonne on edettävä tiedossa ja laajennuttava tietoisuudessa, kun pyritte yhdistämään, tasapainottamaan ja harmonisoimaan fyysisen, tunne- ja mentaalikehonne, integroiden ylisieluitsenne monia puolia. Tarkastelemme uudelleen joitain entisiä viisausopetuksia ja tulevaisuudessa kuukausiviesteissä kerromme enemmän niistä kehittyneistä opetuksista, joita olemme antaneet rakkaalle viestintuojallemme.

TIEDON VALOTAAJUUKSISTA TULEE VIISAUDEN VALOA:
TIETO = PERSOONAVALO **VIISAUS = SIELUVALO **INTUITIO = SYDÄNVALO

Puhdas valosubstanssi sisältää kosmista älykkyyttä, mikä taittuu Luojatietoisuuden moniksi säteiksi. Kaikki luominen on Ylin Luoja, joka sallii itseään ilmaistavan rajattomissa muotovariaatioissa. Jokainen teistä on yksi noista variaatioista. Teidän on opittava keskittymään sisäiseen maailmaanne tai sielun pyhäkköön.

Sielulla, fyysisellä astialla ja erityisesti mielellä on omat rytmiset syklinsä ja agendansa. Sielun halu keskittyy valaistumiseen. Mieli keskittyy informaation saamiseen ja säilyttämiseen. Fyysinen keho keskittyy kokemaan aistien kautta. Ihminen kokee jatkuvasti kasvun, pysähtymisen ja lahoamisen syklejä, mikä tekee tietä uudelle kasvu- ja laajentumissyklille. Mestari kääntyy sisäänpäin ja pyrkii parempaan elämänlaatuun, kun taas heräämätön sielu etsii ulkoa ärsykkeitä ja tyydytystä nautinnollisten ja fyysisten aistimusten ja aineellisen omistamisen kautta.

Rakkaus ulkoisena fokuksena, teidän ulkopuolellanne, tuo aina haavoittuvuuden tunteen ja jatkuvan tarpeen jonkun tai jonkin antamasta vahvistuksesta. Rakkaus sisäisenä fokuksena, joka heijastuu ulospäin, on jatkuvaa itsensä vahvistamisen ja hyväksymisen virtaa, ja pyritään aina yhdistymään enemmän tähän autuaaseen ykseyden ja harmonian tunteeseen kaiken luomisen kanssa ja heijastamaan sitä.

* Teidän ja toisten valotyöntekijöiden on aika ymmärtää, mihin sovitte tässä suuressa kosmisessa laajentumis- ja evoluutiotapahtumassa. Nyt on se aika, johon olette valmistautuneet tässä ja monissa entisissä elämissä. Teitä uskollisia, jotka pyritte saavuttamaan itsemestaruuden, jotta teistä voi tulla valon maailmanpalvelijoita, tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Nyt on aika julistaa: "Pyrin tulemaan ROHKEAKSI VALONKANTAJAKSI, niin että voin vetää puoleeni maksimimäärän Luojavaloa ja heijastaa sitä maailmaan ja koko ihmiskuntaan."

* Uusia väyliä avataan aivoissa, kun alatte avata valopaketteja ja historiaanne, mitkä on tallennettuna pyhän mielenne korkeamman ulottuvuuden tasoille. Kolmannen ja neljännen ulottuvuuden menneisyytenne vanhat väylät ja tuskalliset muistot alkavat haalistua ja havaitsette, että tulee vaikeammaksi ja vaikeammaksi muistaa menneiden elämienne epäonnistumiset ja kärsimykset. Emmekö ole kertoneet teille, että parannatte menneisyyttä, kun kuljette spiraalina tulevaisuuteen? Muistatte historianne ja kuka olette, mutta vain positiiviset ja harmoniset tapahtumat.

* Heräämishetki on, silloin kun kundaliinituli syttyy juurichakrassa ja liikkuu selkärankaa pitkin chakrajärjestelmän läpi ja avaa korkeamman tietoisuuden seitsemän sinettiä. Ydinjatkos tai ylösnousemuschakra mitä joskus kutsutaan Jumalan suuksi, aktivoituu ja käpylisäke alkaa sykkiä ja toimia niin, kuin se alun perin suunniteltiin tekevän. Tämä vuorostaan avaa kruunuchakran tai valaistumisen lootuksen päälaella ja näin yhdistää säteilevään valopilariin, mikä perimmiltään johtaa Jumalitseen tai "minä olen" -olemukseenne. Kun muodostatte tämän yhteyden, olette muuttuneet iäksi. Hengen voimaantuminen alkaa virrata lävitsenne, kun alatte hankkia takaisin itsemestaruutenne sekä jumalaisen perintönne lahjat.

Ympyränlaki varmistaa, että lähettämänne värähtelymallit palaavat teille, samanlaatuisen energian (tai saman taajuusmallin värähtelyjen) kumuloituneen määrän kera. Olette energiapyörrekeskus, mikä on tehty niiden värähtelymallien pitkulaisista silmukoista, joita olette heijastaneet ulos maailmaan solaarivoimakeskuksenne kautta. Solar pleksuksenne on osuvasti nimetty, sillä aivan kuten maapallo saa kosmista energiaa aurinkokuntanne auringosta, myös jokainen teistä heijastaa elämänvoimaenergiaa omasta solaarivoimakeskuksestaan.

Kuvittele hetki itsesi maailmasi keskipisteenä. Olet voimalähde ja ajatuksesi, tekosi ja aikomuksesi säteilevät sinusta energiasilmukkoina, jotka yhdistyvät samanlaisen energian kanssa. Tuo energiaa voimistuu ja ilmentyy syyn ja seurauksen maailmaan ja sitten palaa luoksesi, vahvistaen todellisuuskuvaasi. Kehosi imee tuon energiaosuuden ja luo tuskaa ja kärsimystä tai iloa ja siunauksia taajuuksista riippuen. Loppuosa virtaa ulos takaasi ja luo toisia äärettömyysmallisilmukoita, samalla kun jäämä virtaa vähitellen aurakenttääsi ja henkilökohtaiseen luomispyörääsi. Teet jatkuvasti lisäyksiä henkilökohtaiseen todellisuuteesi maan päällä ja luot negatiivisen energian vankilaa tai valokulkuneuvoasi. Muista, että tulit maan päälle luomaan yhdessä Jumalvoiman kanssa. Miksi et käyttäisi tätä suurta tilaisuutta tullaksesi itsesi mestariksi ja mestarilliseksi kanssaluojaksi, niin että sinusta voi tulla aktiivinen osallistuja maapallon ja ihmiskunnan ihmeellisessä uudistumisessa?

UUTTA ALIJUURIROTUA KEHITETÄÄN JA TE, TÄHTISIEMENET, VALAISETTE TIETÄ.

KOKEILU: KULKEAKSENNE KESKIPOLKUA MUKAVASTI JA TEHOKKAASTI, TEIDÄN ON UUSIA KÄSITYKSIÄ ESITELTÄESSÄ KOKEILTAVA JA KATSOTTAVA, ONKO KÄSITYS KOHOTTAVA, VOIMAANNUTTAVA JA HYÖDYLLINEN, ENNEN KUIN HYVÄKSYTTE SEN TOTUUDEKSENNE.

* Miten uusi ajatus sopii nykytodellisuutenne puitteisiin? Onko se voimaannuttava? Voitteko hyväksyä käsityksen täysin ja varauksetta?

* Autatte muodostamaan uuden etiikkakoodin, uuden ja korkeamman moraalistandardin ihmiskunnalle. Te, tähtisiemenet, olette suostuneet olemaan esimerkkejä, kun ihmiskunnan tietoisuus herää kaikkialla maailmassa.

* On tärkeää, että kokeilette vasta kehittyneitä taitojanne, ennen kuin niistä tulee osa transformoitunutta ja voimaantunutta "sinua". Venytte ja kuormitutte yhdistyäksenne Luojavalon maksimimäärään ja käyttääksenne ja säteilläksenne sitä. Vaikutuksenne kasvaa eksponentiaalisesti, kun sielulaulunne värähtelytaajuudet jalostuvat ja voimistuvat.

KOKEMINEN: TEIDÄN ON KOETTAVA KAIKEN UUDEN INFORMAATION FYYSISET, MENTAALISET, TUNNE- JA ETEERISET PUOLET SEKÄ KAIKKI UUDET TAIDOT TAI LAHJAT, SILLÄ OLETTE SYVÄLLÄ YHDISTYKSEEKSI HENKI-IHMISEKSI TULEMISTA.

* Neljä alempaa kehojärjestelmäänne ovat olleet ristiriidassa toistensa kanssa tuhansia vuosia, mikä on ollut kaiken tuskanne ja kärsimyksenne sisäinen lähde.

* Edistyäkseen ylösnousemuspolulla ylöspäin, on ensin yhdistettävä fyysisen itsen monet puolet. Tämä on ensimmäinen askel korkeamman itsen monien puolien integroimisessa ja lopulta yhdistymisessä niihin moniin muihin sieluryhmiin, joiden kanssa olette kulkeneet tässä aliuniversumikokemuksessa.

* Joka kerta kun saavutatte uuden viisaus- ja säteilytason, aurakenttänne laajentuu automaattisesti ja suotuisa vaikutuksenne vahvistuu.

* On elintärkeää, että tarkastelette viimeaikaista menneisyyttänne säännöllisesti. Ovatko jokapäiväiset elämänkokemuksenne olleet harmonisempia kuluneena vuonna?

* Onko ollut vähemmän ristiriitaa tai väärinkäsitystä toisten kanssa?

* Koetteko suotuisampia tilanteita, kun teette päivittäisiä velvollisuuksianne ja toimianne?

* Ovatko ihmiset joiden kanssa olette vuorovaikutuksessa, armollisempia, rakastavampia ja antavampia kuin menneisyyden ihmiset? Ovatko he vähemmän tuomitsevia, positiivisten ja kohottavien asenteiden kera?

* Olemme kertoneet teille aiemmin "voitte helposti nähdä niistä ihmisistä ja tilanteista, joita vedätte puoleenne jokapäiväisessä elämässänne, oletteko edistyneet värähtelytaajuutenne nostamisessa."

ITSEILMAISU: TE, TÄHTISIEMENET, RAKENNATTE SILTAA MATERIAALISEN MAAILMAN JA HENKIMAAILMAN VÄLILLE. TEIDÄN ON TARKOITUS VAALIA AINUTLAATUISTA ITSEILMAISUTAPAANNE JA SAMALLA PYRKIÄ KEHITTÄMÄÄN YKSEYSTIETOISUUTTANNE. TAVOITTEENNE ON TULLA PLANEETTAPALVELIJAKSI, HARMONIASSA NOPEASTI KASVAVAN MAAILMANPALVELIJARYHMÄN KANSSA. PALVELUHALUNNE ON OLTAVA AITOA JA VILPITÖNTÄ JA TEIDÄN ON PYRITTÄVÄ TÄYTTÄMÄÄN ENNALTA "MÄÄRÄTTY" TEHTÄVÄNNE SELLAISENA, KUIN SE PALJASTUU TEILLE.

* Teidän on tarkoitus toteuttaa henkilökohtaiset tavoitteenne. Kuitenkin ennen kaikkea omistautumisenne täytyy mennä siihen, mikä on kaikkien suurin hyöty.

* Erottelukyky ja hienotunteisuus ovat tärkeimpiä, kun saatte suurempia taitoja ja teistä tulee tehokkaampi maallisten asioiden ilmentämisessä. Korkeat ihanteet, keskittynyt aikomus, mielen selkeys ja sydänkeskeinen omistautuminen ovat itsemestaruuteen pyrkivän vihittävän toivottuja ominaisuuksia.

Matkanne alussa eheyteen tai pyhyyteen affirmaatiot auttavat teitä pyrkimyksessänne tasapainottaa ja harmonisoida värähtelymalleja neljässä alemmassa kehojärjestelmässänne: fyysinen, mentaalinen, tunne- ja eteerinen. Affirmaatiot auttavat teitä alitajuisen ja tietoisen mielenne uudelleenohjelmoinnissa ja muodostamaan uusia ohjenuoria elämiseen. Ensin teidän on pyrittävä tulemaan sydänkeskeiseksi ja sieluun keskittyneeksi. Teidän on palattava polariteetin/kaksinaisuuden hyväksyttyjen värähtelymallien asteikolle, niin että voitte päästä koreamman neljännen ja alemman viidennen ulottuvuuden ympäristöihin.

* Teidän on tärkeää ymmärtää, että kehitätte yksilöllistä aurinkovaloanne, mikä on heijastus omasta Jumalolemuksestanne.

* Ihmisen älyllisen ajatteluprosessin on kehityttävä kielen rajojen yli.

* Teitä odottaa inspiraation kautta valtava informaatiorunsaus.

* Teidän on kehitettävä intuitiokykyjä saadaksenne Kosmisen valoneuvoston viisautta. Se ei tule ulkopuoleltanne. Se pulppuaa omassa pyhässä mielessänne ja pyhässä sydämessänne. Teidän on kurkotettava tarttumaan siihen, sillä se ei tule alas maatasoille etsimään teitä.

* Kypsä henkisyys ei ole tiedostamatonta kokemista. Teidän on kehitettävä omavarainen jumaluus, minkä myötä hengitätte jatkuvasti Luojaolemuksen elämänhiukkasten tai timantinkovien hiukkasten rikasta praanahengitystä, niin että voitte vastaanottaa henkisen ylläpidon elämänvirrasta kahdeksannen chakran eli sielutähtenne kautta ja pyhän sydämenne takaportaalin läpi.

* Voimaannuttava äärettömyyshengitys avaa väyliä, jotka johtavat Luojatietoisuuden moniulotteisille tasoille. Teidän on laajennettava sisäistä perspektiiviänne, kun muutatte vähitellen ajattelu- ja havaintotapaanne tai -tilaanne.

* Luojan henkeä ei voi eristää. Henki tunkeutuu jossain määrin kaikkeen olemassaoloon.

Rohkeat sydämet, teidän on harjoiteltava ja kehitettävä niitä tekniikoita, jotka käynnistävät Luojavalon timantinkovien hiukkasten tai praanan virran ja lisäävät sitä. Luokaa valo- ja voimapyramidinne viidenteen ulottuvuuteen ja käyttäkää sitä. Harjoitelkaa ja käyttäkää usein äärettömyyshengitystä ja avatkaa näin ylösnousemuschakra ja sydämen takaportaali. Tehkää "binäärijärjestysharjoitus" ainakin kerran. On elintärkeää, että muodostatte henkilökohtaisen luomispyöränne perusmallin, jos teidän on tarkoitus tulla tehokkaaksi kanssaluojaksi aineelliselle tietoisuustasolle. (Selitetty kirjassa "Revealed Cosmic Truths - Book Five of AA Michael's Messages".)

Sitten kun olette tiukasti keskittynyt pyhään sydämeenne, nousette kaiken merkittävän epäharmonian yli. Kun elätte totuuttanne, luotatte itseenne ja pyritte aina puhumaan rakentavasti. Kun puhdistatte vääristymät siitä valopilarista, mikä yhdistää teidät korkeampiin maailmoihin, telepaattisesta ajatuskommunikoinnista tulee normi.

Polun vihittävänä teidän täytyy pyrkiä keskittymään positiivisiin tapahtumiin jokapäiväisessä elämässänne. Nousee aina joitain vaikeita asioita, kun pyritte harmoniseen olemistilaan. Tavoitteenne on ylläpitää jumalaisen välipitämättömyyden tila, kun etsitte korkeataajuuksista ratkaisua jokaiseen haastavaan tilanteeseen. Toisin sanoen, teidän ei ole tarkoitus jäädä kiinni siihen negatiivisuuskierteeseen, mikä säteilee aina sellaisesta ihmisestä tai tapahtumasta, mille antavat voimaa alemman taajuuden värähtelyt. Kiintymättömyys merkitsee, että te ette salli negatiivisten energialankojen lävistää henkihaarniskaanne ja saastuttaa aurakenttäänne.

Nostakaa sydämenne ja tietoisuutenne, rakkaat, ja tietäkää, että tulevaisuus on täynnä lupausta. Yhteisponnistusten avulla voitamme kaikki vastoinkäymiset. Nähkää lady Faithin ja oman olemukseni rakkausvalon ympäröivän teitä.

Tietäkää, että te ette ole koskaan yksin.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Elokuu 2012 SIELUJEN KERÄÄNTYMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:30

SIELUJEN KERÄÄNTYMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Elokuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, taas kerran toivotan tervetulleeksi tilaisuuden sekoittua korkeampaan tietoisuuteenne ja täyttää pyhä sydämenne ja sielunne Isä/Äiti Jumalamme jumalaisella rakkaudella. On aina suurin toiveemme innostaa ja lohduttaa teitä ja opastaa teitä korkeamman tiedostamisen polulla, mikä johtaa lopulta itsemestaruuteen. Tällä kertaa haluamme tiedottaa teille siitä, mitä tapahtuu tämän merkittävän vuoden aikana, mitä kutsumme "sielujen kerääntymisen vuodeksi".

Aikomukseni on vahvistaa käsitystä telepaattisesta kommunikoinnista teidän, tähtisiementen, Kosmisen valoneuvoston ja meidän, tämän aliuniversumin valojoukkojen, välillä. On tärkeää, että tunnette sisäisillä aisteillanne ja vahvistatte pyhästä mielestänne ja pyhästä sydämestänne, että näiden viestien kautta olen todella teidän jokaisen kanssa. Luvallanne yhdistyn ylisieluunne/korkeampaan itseenne ja sulautan kanssanne yhteen olemukseni osan sillä tasolla, millä kykenette olemaan tänä aikana.

On ollut ja tulee olemaan monia siunattuja tähtisiemensielujen kokoontumisia tämän merkittävän vuoden aikana. Rakas viestintuojani osallistui äskettäin hyvin merkittävään tapahtumaan Sedonassa, Arizonassa, internetin "ilma-aaltojen" kautta. Hän piti myös pienen mutta voimallisen tilaisuuden sisäisen seuraajaryhmänsä jäsenille Sacramentossa, Kaliforniassa. Niille jotka tulivat planeetan kaukaisista kolkista liittyäkseen sieluperheeseensä näissä tapahtumissa ja osallistuakseen annettuihin viisausopetuksiin, se oli harmonian, ilon ja sekoittumisen aikaa. Monille se oli myös poikkeuksellisen transformaation aikaa syvimmällä ja sisimmällä ydintasolla. Se oli aikaa, jolloin monia negatiivisia energiakerroksia hajotettiin - energioita jotka oli laitettu sydämen ympärille menneinä aikoina suojelemaan ja eristämään tunne- ja fyysistä kehoa kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden tuskalta ja kärsimykseltä. Tunnekehon tulvaportit räjähtivät auki, kun nämä energiat hajotettiin ja Luojan tulivalon kallisarvoisen lahjan sallittiin taas kerran tulla asumaan pyhään sydämeen/sielun kammioon.

On harvinainen tunnistamisen hetki ja huipentumisen tunne, kun sieluperheenne osat alkavat yhdistyä ja käyttää yhteisen tarkoituksen synergistä voimaa kaikkien suurimmaksi hyödyksi. Useammat ja useammat sieluperheenne jäsenet etsivät teidät, kun nostatte värähtelyänne ja lähetätte sielukaiun, minkä he tunnistavat. Silloin kun tapaatte sisäisen sieluperhepiirinne jäsenen, tiedätte epäilemättä, että välillänne on harvinainen ja kaunis sydän/sieluyhteys. Silloin kun toimenne ovat kaikkien hyödyksi, ansaitsette oikeuden saada samanmielisten, sieluun keskittyvien ihmisten tukijärjestelmän.

Näihin tapahtumiin osallistui tähtisiemenedustajia kaikkialta maailmasta ja nämä siunatut sielut kantoivat uuden tietoisuuden siemeniä mukanaan palatessaan kotiinsa. Älkää erehtykö: teille jotka yhdistytte tähän upeaan jalostuneeseen energiaan Isä/Äiti Jumalamme sydänytimestä omassa paikassanne tai muissa kokoontumisissa ympäri maailman, annetaan Luojavalon valkoisen tulen timantinkovien hiukkasten valelu. Kun olette virittyneenä näihin jumalaisen valon korkeampiin taajuuksiin, ei ole mitään aika- tai paikkarajoituksia, ei minkäänlaisia esteitä, sillä kaikki valonkantajat jotka ovat palanneet pyhän rakkauden harmonisten taajuuksien hyväksytylle tasolle, alkavat kokea hengen ykseyttä monilla tasoilla. Näissä merkittävissä tapahtumissa kaikki yhdistyvät mestareihin ja saavat jumalaisen Luojan tulivalon siunauksen.

Tosiaankin maapalloa kylvetetään ytimensä syvyyksiin saakka jumalaisen valosubstanssin upeassa valokeilassa ja jokainen olento maan päällä siunataan ja tunnistetaan. Muistakaa, että jollain tasolla kaikki ovat evoluutio- ja transsendessipolulla - ketään ei jätetä taakse. Koko ihmiskuntaan vaikutetaan joko positiivisesti tai negatiivisesti. On jokaisen sieluyksilön tehtävänä päättää, miten paljon jumalaista transformaatiolahjaa hän ottaa vastaan ja käyttää.

Vihkimys on nyt ryhmätapahtuma, ei ainoastaan erityisten ja kehittyneiden sielujen saavutus. Teidän on oltava valmis auttamaan jollain tavalla niitä, jotka ovat takananne polulla, niin että teidän kohotessanne koko ihmiskunta kohoaa. Sielulla on luontainen taipumus ryhmätietoisuuteen. Sielu etsii jälleenyhdistymistä, ei persoona. Kehittyminen polulla lisää sielutietoisuutta ja ryhmätietoisuutta. Näinä ihmiskunnan tietoisuuden uskomattomina kehittymisaikoina on monia erityisjärjestelyjä ihmiskunnan ylösnousemusta ja tulevaa valaistumisen aikakautta varten. Kuitenkin jokaisen sielun on tehtävä oma osansa ottamalla tarpeelliset askeleet itsemestaruuden saavuttamiseksi, voidakseen yhdistyä näihin tähän saakka ulottumattomissa olleisiin transformaatiolahjoihin.

Suuri määrä tähtisiemensieluja on integroitunut korkeamman taajuuden mentaali- ja tunnetietoisuuteen, kun he pääsevät uusiin kosmisiin viisausopetuksiin. Monet teistä alkavat myös nauttia harmonian tunteesta sisimmässä itsessänne, kun hienoviritätte ja harmonisoitte chakrajärjestelmänne, mikä on periaatteessa seitsemän muistikeskusta fyysisessä kehossa. Kuitenkin joillakin teistä on edelleen epäilyksiä ja olette pidättyväisiä jakamaan näkemyksiänne toisten kanssa, sillä pelkäätte tekevänne itsenne naurunalaiseksi tai uskotte teitä pilkattavan, jos yritätte välittää niitä uusia käsityksiä ja korkeampia totuuksia, joita teille paljastetaan. On universaali laki, joka toteaa, että teidän ei pidä ainoastaan olla esimerkki uudesta valaistuneesta tilastanne, vaan teidän on myös välitettävä viisautta ja ymmärrystä, mitä olette saavuttaneet, jotta voitte siirtyä seuraavaksi korkeammalle taajuustasolle.

Teidän ei pidä yrittää muuttaa niiden mieltä, jotka ovat polulla takananne, vaan opettaa esimerkillänne, puhuen omaa totuuttanne heidän ymmärrystasollaan ja kertoen heille, että on monia polkuja takaisin Luojan ykseyteen. Olkaa kärsivällinen, mutta vahva vakaumuksessanne, olkaa myötätuntoinen, mutta älkää jääkö kiinni heidän draamaansa, heidän pieniin huolitarinoihinsa ja pysykää iloisena ja innostuneena, jotta he alkavat ihmetellä, mikä tekee teistä niin erilaisen. He tosiaan huomaavat ja joku päivä he ottavat onkeensa, sillä te olette kylväneet muutossiemeniä heidän aurakenttäänsä ja sydämeensä. Näitä siemeniä ei kielletä - ne menestyvät eräänä päivänä ja puhkeavat kukkaan jumalaiseksi tyytymättömyydeksi, mikä tönii heitä opetuslapsen polulle.

Te olette oppilas vihkimyspolulla, te olette henkisen mestaruuden ja kanssaluomisen harjoittaja ja te olette opettaja, jolla on viesti jaettavana. Valmistaudutte myös suurempaan harmoniaan korkeamman sieluitsenne monien osien kanssa.

Rakkaat, ymmärrämme, että on teitä, jotka ette tunne edistyvänne paljon, ja koette hyvin harvoja tai ette lainkaan ylösnousemusoireita, joita on kuvattu yksityiskohtaisesti, kuten kundaliinitulen nouseminen, positiiviset elämänmuutokset tai henkisempi tiedostaminen. Älkää lannistuko. Ne jotka ovat tähtisiementiennäyttäjiä, ovat olleet ylösnousemuspolulla monta elämää. Jos näin ei olisi, he eivät pystyisi tuomaan jalostuneita viisausopastuksia opastamaan ihmiskuntaa kohti valoa eivätkä he pystyisi olemaan eläviä esimerkkejä näistä korkeammista totuuksista.

Olemme antaneet monia henkisten opetusten tasoja vuosien saatossa ja monet teistä yrittävät ohittaa valaistumisen alkuvaiheet saadakseen heidät kiinni, jotka ovat johtajia polulla. Teitä ei jätetä taakse. Jokaisen sielun matka on ainutlaatuinen. Älkää tuomitko itseänne jonkun toisen standardeilla tai saavutuksilla. Pysykää keskittyneenä sydämeenne ja sieluunne ja edistytte aikana ja tavalla, mikä on paras teille.

Annamme teille toimeksiannon, mitä noudattaa. Keskittykää tärkeimpänä kysymyksenä elämässänne siihen, mikä kumpuaa sisältänne. Etsikää vahvistusta pyhästä sydämestänne ja korkeammalta itseltänne. Omistautukaa koko energiallanne - fyysinen, mentaali, tunne ja henkinen - sen saavuttamiseen mitä haluatte, kunnes se toteutuu. Jos teillä on epäilyä, aloittakaa pienestä, kunnes teistä tulee tehokas käyttämään latentteja kanssaluomiskykyjänne. Pyyhkikää sivun epäilyksenne, älkääkä kuunnelko toisten kritiikkiä tai varoittelua. Seuratkaa sisäistä opastustanne - teitä ei johdeta harhaa, rakkaat.

Olemme pyytäneet, että viestintuojamme jakaa viimeisimmän kokemuksensa teidän kaikkien kanssa. Sen tekemällä hän välittää teille salaisuuden ja hyvin muinaisen ajatusmuodon korkeammasta totuudesta ja auttaa, muiden omistautuneiden korkeamman totuuden viestintuojien rinnalla, avaamaan tien ylösnousemusprosessin seuraavaan vaiheeseen. Suurenmoiset valkoisen tulen enkeliolennot ovat odottaneet kärsivällisesti muodostaakseen yhteyden taas ihmiskuntaan. On tosiaan upeaa aikaa kaikille ihmisille, sillä riippumatta siitä, ovatko he ylösnousemuspolulla vai eivät, se jalostuneen Luojavalon virta mikä säteilee näistä suurista olennoista, vaikuttaa kaikkiin ihmisiin, jotka ovat avanneet sydämensä jumalaisen valon korkeammille taajuuksille.

Rakkaimmat sydämet, olkaa hyvin rohkeita ja päättäväisiä, sillä olette opastavia valoja ihmiskunnalle. Jalostuneiden valotaajuuksien ja ylösnousemuskoodien on virrattava teidän lävitsenne maailmaan. Teitä kunnioitetaan omistautumisestanne ja päättäväisyydestänne ja teitä rakastetaan syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

RONNA, PYHÄ KIRJURI

Haluan jakaa uskomattoman kokemuksen, mikä minulla oli meditoinnin aikana päivän varhaistunteina 25.2.2012. Tavallisesti menen joka aamu ulos viiden ja kuuden välillä hakemaan lehden pihastamme. Vietän aina muutaman minuutin katsellen taivaalle ja teen samalla sarjan äärettömyyshengityksiä sanoen päivittäiset affirmaationi, ennen kuin palaa sisälle.

Pääaffirmaatio on aina sama. Kuitenkin lisään loppuun jonkin muunnelman riippuen siitä, mitä tunnen tai mitä minua opastetaan tekemään. Säteilen aina rakkautta ja kiitollisuutta maailmanpyramidiin ja Isä/Äiti Jumalallemme ja tunnen aina heidän rakastavan energiansa virtaavan kehooni tukemaan ja opastamaan minua päivään. Minulla on tavallisesti noin tunti itselleni aamulla, ennen kuin aviomieheni Kent nousee ylös. Vietän tuon ajan lukien ja meditoiden.

Kun seminaareissani yritän selittää, miltä tuntuu, kun opimme pysymään jatkuvasti valon alfatilassa tai meistä tulee "elävä meditaatio", kuten arkkienkeli Mikael kutsuu sitä, sanon: "Usein minusta tuntuu, että olen ikään kuin hyvin kevyesti kehossani, missä minulla on hyvin pieniä fyysisiä aistimuksia. Tämä tunne vahvistuu kanavoidessani Mikaelia, sillä olen tuskin lainkaan tietoinen kehostani."

Tuon aamun meditointi oli epätavallinen, sillä mennessäni alfatilaan tunsin välittömästi voimakkaan aistimuksen, kehoni oli ikään kuin ontto putki. Pystyin liikuttamaan tietoisuuttani eri alueille helposti ja tuntematta minkäänlaisia fyysisiä oireita. Olin ikään kuin puhdasta henkitietoisuutta.

Yhtäkkiä sana "Viveo" tuli mieleeni hyvin voimakkaana ja selkeänä. Sitten tuli telepaattinen viesti Tri-Tonilta, ensimmäiseltä mestariopettajaltani, joka valmisteli minut arkkienkeli Mikaelin viestintuojaksi. Oli lempeä rakkauden tunne ja hienoinen tietoisuuden laajentuminen. Kuitenkin olin hyvin tietoinen, että sain energiaa jostain korkeammasta lähteestä. Silloin kun Mikael tulee, on suuri energiasyöksy, mikä virtaa kehon läpi, ja riippuen siitä energiamäärästä, mitä hän säteilee minulle tuolla kerralla, tuntuu, että minun on venytettävä yläkehoani majoittaakseni hänen voimakkaan olemuksensa.

Lyhyt telepaattinen viesti oli: "Olen Viveo, valkoinen tulienkeli. Nyt minun on aika, rakkaan arkkienkeli Mikaelin ohjauksessa, taas kerran ylivalaista sinut ja auttaa sinua ja monia sieluryhmiä, joihin olet yhteydessä, sielusirpaleiden integroimisprosessissa. Sinulle on kerrottu, että sinä ja monet sieluperheessäsi olette "sielujen kerääjiä" ja tiennäyttäjinä ja maailmanpalvelijoina se on ennalta määrätty rooli, jonka monet teistä ovat valmiita omaksumaan."

Kuten minua on aina menneisyydessä opastettu tekemään, jaan tämän kanssanne, jotta tiedätte, mitä voi tapahtua, kun olette ahkera opinnoissanne ja jos omistatte vähän aikaa meditointiin ja sisäänpäin keskittyneeseen pohdiskeluun.

Ikuista rakkautta ja enkelisiunauksia, Ronna

P.S. Viveo kertoi minulle myös: "Katso sanaa "vivacious", sillä sitä nimeni merkitsee ja sitä energiaa välitän sinulle."

vivacious = eloisa, pirteä, säkenöivä, elävä

*********

VIVEO, VIVEO, VIVEO

Ronna, pyhä kirjuri,arkkienkeli Mikaelin ylivalaisema

Viveo on yksi monista valkoisista tulienkeleistä, joiden alkuperäinen tehtävä oli ylivalaista sieluryhmiä, jotka olivat valmiita matkaamaan universumiin kanssaluojapoikina ja -tyttärinä. He auttoivat meitä luomaan ja ylläpitämään alkuperäisen Aatami/Eeva Kadmon valokehon. Nämä upeat olennot asuvat ulottuvuustasoilla, mistä alun perin tulimme yksilöityneeksi "minä olen" -tietoisuudeksemme.

Kun olimme taittaneet sieluolemuksemme monta kertaa ja siirtyneet viidennen ulottuvuuden keskitaajuuksiin, valkoinen tulienkelimme vetäytyi, sillä se oli matalin taso, missä se pystyi taittamaan itsensä ylivalaistakseen meidät. Se odottaisi aikaa, jolloin palaisimme vaadituille korkeammille taajuustasoille, jotta se voisi taas kerran ylivalaista meidät auttaakseen monien sielusirpaleidemme jälleenyhdistymisen nopeuttamisessa. Se auttaisi myös valokehomme rakennusprosessissa.

Muinaisissa opetuksissa jotka oli usein kirjoitettu niin, ettei keskivertoihminen voinut ymmärtää viestien syvempää tarkoitusta, kirjoitettiin paljon siitä, että aikana jolloin sielu saavutti tietyn valaistumis- tai vihkimystason, suuri ilmestys annettaisiin tavoittelijoille. Nuo opetukset puhuivat solaarienkelistä, säteilevästä tulipallosta mikä ylivalaisisi heidät. Todettiin myös, että olisi valovirta, mikä säteilisi solaarienkelin sydänkeskuksesta tavoittelijan pyhään sydämeen ja korkeampiin aivokeskuksiin. Tämä palava linkki säteilisi myös yhteyden moniin muihin sieluihin, jotka kuuluvat samaan sieluryhmään.

Menneisyydessä solaarienkeli yhdistyi vain niiden kanssa, jotka olivat samaa Jumalsädettä. Noina muinaisaikoina oli vain hyvin harvoja sieluja, jotka saavuttivat vaaditun värähtelytaajuuden mallitason ylösnousemusta varten. Kuitenkin se on muuttunut, tämä on massaylösnousemusaikaa. Siksi jokainen solaarienkeli keskittyy koko ryhmään - niihin jotka ovat yhteydessä tietylle sieluperheryhmälle nimitettyyn valovalvojaan.

Lukuisissa viesteissä joita arkkienkeli Mikael on antanut minulle vuosien saatossa ihmisiä varten, hän on todennut: "Kertoisimme sinulle, että olet valovalvoja laajalle taivaalliselle sieluperheellesi. Sinä ja kaltaisesi suostuitte käymään läpi tuskallisen vajoamisprosessin tiheyteen, niin että "kun sinut kohotetaan, niin tapahtuu kaikille sieluryhmässäsi". Tämä käsitys on upea vahvistus toteamuksesta: "Olette paluuprosessissa ykseystietoisuuteen."

Viveo kertoi minulle, että meidän osaltamme jotka olemme valmiita nopeuttamaan integroitumista moniin korkeamman itsemme puoliin, hänen tehtävänsä on sopeuttaa korkeamman itsemme tulevan sirpaleen taajuusmallit, jotta ne ovat sopivampia. Toisin sanoen, hän harmonisoi taajuuksiamme siinä määrin, että integrointiprosessi ei ole niin myrskyisä. Tämä on välttämätöntä, sillä menneisyydessä ylisielun värähtelymalleihin integroituminen kesti hyvin pitkään, kenties useita elämiä.

Tämä prosessi on idioottivarma. Niitä jotka ovat virittyneet ja seuraavat arkkienkeli Mikaelin opetuksia, on ymmärrettävästi valaistumisprosessin monissa vaiheissa ja monilla tasoilla. Kuitenkin yhteys Viveoon tehdään kaikkien niiden ryhmän jäsenten kanssa, jotka vakavasti pyrkivät saavuttamaan värähtelymallien harmonisen tason. Hän ei kuitenkaan lähetä tulista olemuspalloaan ylivalaisemaan teitä, ennen kuin olette saavuttaneet vaaditut viidennen ulottuvuuden keskitason sielulaulutaajuudet ja virittyneet niihin.

Tietysti tämä upea lahja ja sitä seuraavat säännöt pätevät myös moniin eri ryhmiin, jotka seuraavat toisten suurten valo-olentojen valaistuneita viisausopetuksia, monien omistautuneiden viestintuojien kautta ympäri maailmaa.

Minulle on ollut jokseenkin epämukavaa tottua paljastamaan tärkeitä askelia, joita olen ottanut, upeita lahjoja joita minulle on annettu sekä testejä, koettelemuksia ja kehitysaskelia, joita olen kokenut ylösnousemuspolulla. Niiden jotka ovat tutkineet muinaisopetuksia ja joilla on myös noiden aikojen monia sääntöjä iskostuneena tiukasti tietoisuuteen, on vaikeaa paljastaa ja jakaa henkilökohtaisen matkansa yksityiskohtia - sekä positiivisia että negatiivisia. Kuten monet teistä tietävät, ennen näitä massaylösnousemusaikoja viisausopetukset ja ylösnousemusprosessi pidettiin täysin salassa massoilta. Niitä kutsuttiin "salatiedeopetuksiksi", mikä merkitsee, että ne annettiin vain muutamien polun vihittävien ja opetuslasten käyttöön.

Kuitenkin nuo säännöt ovat muuttuneet, sillä jumalainen suunnitelma tulevaa kultaista aikaa varten on päivitetty. Siksi on valtuutettu, että me jotka olemme ottaneet roolin ja vastuun tulla suurten valo-olentojen viestintuojaksi, välitämme niille, jotka ovat valmiita kuuntelemaan ja ottamaan onkeensa, matkamme kaikki tärkeät piirteet, mukaan luettuna ne upeat ja kehittyneet viisausopetukset joita meille on annettu maailmaan välitettäväksi.

Kesäkuun seminaarissamme Rosevillessä, Kaliforniassa, kerroin osallistujille Viveosta ja siitä roolista, mitä hän nyt esittää ylösnousemusprosessissamme. Kaikki olivat hyvin lumoutuneita tästä viimeisimmästä kehityskulusta ja jotkut melkein pakahtuivat. Olin hyvin tunteikas kertoessani yksityiskohtia. Monet osallistujista sanoivat, että he pystyivät tuntemaan Viveon voimakkaan energian ja olivat hyvin innoissaan siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään. Viveo heijastaa hyvin voimakasta maskuliiniolemusta. Vaikka kaikki enkeliolennot ovat androgyynejä, ne voivat päättää säteillä Isä/Äiti Jumalamme maskuliini- tai feminiinilaatuja.

Rakkaat sydämet, riippumatta siitä, missä olette ylösnousemuspolulla, tietäkää, että saatte apua niiltä oppailtanne ja opettajiltanne, jotka universaali laki sallii. Älkää keskittykö siihen, mitä ette ole, vaan keskittykää tähän hetkeen ja tilaisuuksiin edessänne. Jokainen sielu on kallis Isä/Äiti Jumalamme silmissä ja ylösnousemuksenne korkeampiin ulottuvuuksiin on varma, joten rentoutukaa ja nauttikaa matkasta.

Ikuista rakkautta ja enkelisiunauksia, Ronna

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Syyskuu 2012 OLETTEKO VALMIS TULEMAAN TÄYSIN "LENTOKYKYISEKS

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:32

OLETTEKO VALMIS TULEMAAN TÄYSIN "LENTOKYKYISEKSI" JUMALAN INNOITTAMAKSI KANSSALUOJAKSI

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Syyskuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on ollut paljon puhetta ihmiskunnan oikean ja vasemman aivopuoliskon yhdistymisestä osana ylösnousemuksen evoluutioprosessia. Teidän on tärkeää ymmärtää, että niin kauan kuin olette kaksinaisuuden tai erillisyyden värähtelykentässä, ette yhdistä täysin oikean ja vasemman aivopuoliskon ilmaisualueita. Kuitenkin yhdistyessänne pyhään mieleenne, mikä sijaitsee pään ylätakaosassa, yhdistytte viidennen ulottuvuuden ympäristöön, missä on ykseystietoisuus. Aivojen eetterialueella kaikki on yhtenäistä, ei ole mitään erillisyyttä.

Jumalattaren innoittama oikea aivopuolisko etsii ikuisesti rakastavaa tunnevuorovaikutusta ja luovaa ilmaisua sielutietoisuuden kautta. Vasen aivopuolisko, maskuliininen mieli on kiinnostuneempi konkreettisista faktoista, joita on muodostettu tietoisuuden aineellisen tason kautta, mikä saa aikaan työntävän ja vetävän kaksinaisuustietoisuuden. Sielunne ja korkeampi itsenne toimii aika- ja paikkarajattomassa todellisuudessa, kun taas egotietoisuutta rajaavat aika- ja rakennerajat. Menneisyyden ja nykyisyyden Jumalainen suunnitelma on tulossa nopeasti loppuunsa. Kaksinaisuuden ja erillisyyden kokeilukokemukset joko muutetaan, harmonisoidaan, integroidaan tai eliminoidaan.

Ette voi tuomita sitä, mitä tapahtuu kaksinaisuuden negatiivisella alueella, astumatta ulos kapealta tasapainopolulta ja näin asettumatta sille näyttämölle, minkä tuomitsette moraalittomaksi tai huonoksi. Muistakaa, että egomieli on tiheämpien polariteettitasojen ansassa ja tuomitseminen on tulosta polarisoituneesta mielestä. Jokaisella ulottuvuustasolla on värähteleviä tietoisuuskenttiä, jotka mukautuvat aina henkilön tietoisuustilaan ja vahvistavat sitä. Matalan tason värähtelyt heikentävät fyysistä kehoa, sillä käytettävissä on vähemmän valo/elämänvoimaa.

Teidän on jatkuvasti pyrittävä kontrolloimaan egonne halukehopersoonaa. Kolmannen/neljännen ulottuvuuden olemassaolonne on muuntunut tietoisuustila - heikentynyt tila - mikä edustaa vain pientä osaa voimakkaasta ja suurenmoisesta jumalitsestä. Itsensä tiedostamisen alkuvaiheissa egopersoonan kontrolli on hyvin voimakasta. Halunne ja valmiutenne seurata sieluitsen tönäisyjä on oltava vielä voimakkaampia. Kun "oikeuden" polku kapenee, teidän on pyrittävä korkeimpiin valintoihin kaikissa päätöksissä.

Te jotka olette tiukasti valopolulla, ette puhdista ainoastaan kaikkea vääristynyttä negatiivista energiaa, mitä on tallennettuna fyysiseen astiaanne, vaan myös alemman astraalitason energiaa, mitä teillä edelleen on aurakentässänne. Kolme alinta astraalitasoa sisältävät kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmän. Irrottaudutte tuosta vaikutusalueesta ja siirrytte sen ulkopuolelle, kun pyritte saavuttamaan tasapainoisempia ja harmonisempia energiamalleja. Tehdessänne tämän on tärkeää, että teistä tulee prosessin tarkkailija. Teidän on katsottava ja odotettava kärsivällisesti, kunnes tilaisuutenne palvella on tehty erittäin selväksi teille. Teidän on myös muutettava prioriteettejanne sopimaan yhteen unelmienne kanssa ja teillä on oltava luottamusta itseenne ja siihen jumalaiseen suunnitelmaan, mikä odottaa toteutumista. On tärkeä virstanpylväs, kun muutospelko kehittyy jännitykseksi ja odotukseksi siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään. Oletteko tarpeeksi uskalias valitaksenne elämän, mitä kaipaatte?

Kun siirrytte korkeammalle valaistumispolulla, ette ole enää kiinnostuneita ympärillänne olevien pikkudraamoista, sillä ette enää edusta matalampia kiinnittymistaajuuksia. Itsensä mestarin korkea näkökulma sallii teidän nähdä jatkuva kolmannen/neljännen ulottuvuuden draama tarkkailijana, ei osallistujana.

Ylösnousemusprosessin aloittaminen tai värähtelymallienne nostaminen on kriittinen tekijä korkeamman ulottuvuuden tietoisuuskenttien saavuttamisessa. Ensin yhdistytte taas fyysisesti ruumiillistuneeseen sieluitseenne, sitten korkeampaan ylisieluitseenne ja eetterikopioonne, mikä asuu henkilökohtaisessa valopyramidissanne. Kun olette saavuttaneet nämä kolme valaistumisvaihetta, olette valmis astumaan ylösnousemuksen pikaraiteelle.

Pysyminen keskittyneenä pyhään sydämeen ja pyhään mieleen sallii henkisen/älyllisen kasvun nopeutua. Jokainen sielu yhdistyy lopulta nerouspotentiaaliinsa, mikä on tallennettuna pyhään mieleen. Tämä viisauden aarreaitta sijaitsee aivojen korkeammilla taajuustasoilla. Nerouden määrä on kapasiteettia toimia ja reagoida yksilöllisellä ja omaperäisellä tavalla valintoja tekemällä. Se määrää, miten sopeudutte olosuhteisiin ja miten ilmaisette yksilöllisyyttänne. Teidän on tarkoitus etsiä tunnevakautta ja korkeamman mielen tasoja ilmaistaksenne älykästä rakkautta. Puhtaan Luojaolemuksen siemenatomi asuu pyhässä sydämessänne. Hyvin tärkeitä oivalluksia paljastuu ja yhteytenne kaikkeuden lähteeseen tulee intiimimmäksi, silloin kun alatte tuntea tämän puhtaan rakkausolemuksen pyhässä sydänkeskuksessanne.

Muistakaa, että magnetisoitte energiaa itseenne ja säteilette energiaa solaarivoimakeskuksestanne (edestä ja takaa). Kun energiapuumerkistänne tulee jalostuneempi ja se on virittynyt korkeampiin valotaajuuksiin, vedätte edelleen osittain peruselämänvoiman puolispektriä, niin kauan kun pysytte kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä. Kuitenkin se sekoittuu ja sulautuu yhteen korkeamman taajuuden timantinkovien valohiukkasten kanssa ja rakastava aikomuksenne transformoi sen automaattisesti korkeammaksi energiataajuudeksi, kun harmonisoitte vapaan tahtonne Isä/Äiti Jumalamme tahdon kanssa.

Eriväriset luminenssisäteet auttavat galaktisen tietoisuuden korkeampien taajuusmallien integroinnissa ja tasapainottamisessa. Mitä enemmän tasapainotatte, harmonisoitte ja vahvistatte chakrajärjestelmäänne, sitä enemmän jumalaista valoa pystytte imemään. Selkärangasta tulee lopulta valo/voimatanko, jonka kautta Luojan valkoisen tuliolemuksen virrat voivat kulkea esteettä, minkä myötä ylösnousemusprosessi nopeutuu kovasti.

Ylin Luoja on puhdasta valoa - perimmäinen olemistaso. Jokainen jumalainen valokipinä sisältää laimentamattoman Luojatietoisuuden siemenatomin, timantinkovia valohiukkasia. Nämä jumaluuden kipinät sisältävät rakkautta, jumalaista tahtoa ja viisautta luoda kaikkea olemassaolossa - menneessä, nykyisessä tai tulevassa. Tämä siemenatomi asetettiin timanttiytimellisen Jumalsolunne keskelle tätä aliuniversaalia kokemusta varten. Näkökyvyn ja intuition sisäinen siemenatomi on avattava vähitellen ja saatettava tarkaksi polttopisteeksi. Atomit ja molekyylit ovat miniaurinkokuntia, joissa on ydin keskellä ja sitä kiertäviä elektroneja, mutta ne koostuvat enimmäkseen tilasta/avaruudesta. Ydin ja elektronit eivät ole kiinteää ainetta, vaan energiamuotoja - energiaa mikä ottaa muodon. Kaikilla muodoilla ja geometrisilla malleilla on energiapuumerkki.

Ylin luoja on antanut raaka-ainetta ja kaavoja kaikkea kuviteltavissa olevaa luomista varten. Teille, itsetietoisille kanssaluojille, annettiin Elohim-luojajumalien, enkelimaailman ja suurten muodonrakentajien rinnalla käsky mennä luomaan maailmoja loputtomasti. Jokaisella aliuniversaalilla kokemuksella on pääteema, kuitenkin Jumalan suunnitelman toimeenpano on jätetty kunkin aliuniversumin Jumalvanhemmille.

Yksilöllistyneen tietoisuuden jumalkipinän ensimmäinen impulssi oli tahto ja halu luoda. Jokaiselle kipinälle annettiin/annetaan tietoinen tajunta itsestä sekä luomiskyky ilmentää aineellisilla tietoisuustasoilla ja oikeus valita, mitä luo. Kuitenkin tämän upean lahjan myötä tulee vaatimus, että jokaisen sielun on koettava omat luomuksensa, ovat ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Alussa kaikki uudet luomishankkeet ovat rajattomia. Kuitenkin sen jälkeen kun Jumalainen suunnitelma on toteutettu kaikissa suurenmoisissa muunnelmissaan, valaistuneilla sieluilla käynnistyy ylösnousemusprosessi. Olette yhdessä näistä poikkeuksellisista ajoista.

Aika määritellään tärkeiden ja vähäisten sykkeiden yksiköillä, joita lähetetään energia-aaltomalleina: kristallisoituja siemenajatuksia, jotka ovat peräisin Isä/Äiti Jumalamme mielestä. Nämä aallot ja sykkeet koetaan aikajaksoina ja -kiertoina. Niitä lähetetään suurina valoräjähdyksinä, jotka säteilevät voimakkaasti suureen kosmiseen avaruuskohtuun, missä Äiti Jumalamme rakastava olemus tuudittaa ja hoivaa niitä.

Tämän kriittisen evoluutio/ylösnousemusvaiheena aikana teidän on välttämätöntä ymmärtää ilmentämisen universaalien lakien käyttämisprosessi, niin että voitte pysyä tyynenä ja käyttää kanssaluomiskykyjänne täysillä. Teille tarjotaan kultainen tilaisuus liittyä suurten muodonrakentajien joukkoon. Siksi annamme teille katsauksen joistain kanssaluomisprosessin tärkeimmistä askelista. Ehdotamme, että myös tarkastelette tai tutkitte niitä kuvauksia kahdentoista säteen luomispyöränne tai henkilökohtaisen elämänkukkanne rakentamisesta, joita annoimme viestintuojallemme jokin aikaa sitten. (Nämä kuvaukset löytyvät opiskelumanuaalistamme "Reference and Revelations * Glossary and Illustrations". RH)

Jos olette noudattaneet ohjeitamme, olette luoneet valo/voimapyramidinne viidenteen ulottuvuuteen ja olette säännöllinen vierailija valopyramidissa, mikä sisältää maapallon hologrammikopion. Monet teistä ovat myös liittyneet luomaan ryhmäpyramideja tiettyjä tarkoituksia varten ja olette myös luoneet eri pyramideja erityisprojekteihin voidaksenne ammentaa luomisolemusta, mitä tarvitaan visioidenne toteuttamiseen. Tietäkää tämä: olette jättäneet jokaiseen näistä pyramideista eetterikopion itsestänne, mikä integroi jatkuvasti tiettyjä geometrisia valomalleja, joita tarvitaan uuden todellisuutenne luomiseen maan päälle ja myös perustan luomiseen uudelle olemassaolollenne korkeammissa ja jalostuneemmissa ulottuvuuksissa. Ette ole aktiivinen ainoastaan fyysisessä maailmassa, teillä on myös monia Jumalitsenne osia korkeammissa ulottuvuuksissa, joiden kanssa olette vuorovaikutuksessa. Emmekö ole kertoneet teille, että teistä on tulossa moniulotteisia olentoja?

Annoimme teille erityisohjeita ja askelittaisia tekniikoita päästäksenne alueenne valokaupungin taajuuksiin henkilökohtaisen valopyramidinne kautta. Käyttämällä äärettömyyshengitystä täytätte eetterikopionne ja fyysisen astianne valon timantinkovilla hiukkasilla tai Jumalhiukkasilla. Jalostamme nyt prosessia ja lisäämme siihen komponentteja.

Oletteko ihmetelleet, miksi opastimme teitä useita vuosia sitten "hengittämään valoa sisään ja rakkautta ulos", kun menette maailmanpyramidiin aikomuksenanne säteillä rakkautta/valoa ihmiskunnalle ja maailmalle? Silloin kun hengitätte valoa sisään, hengitätte timantinkovia hiukkasia pyhään sydämeenne. Silloin kun hengitätte ehdotonta tai pyhää rakkautta ulos, rakastava aikomuksenne voimaannuttaa tai sytyttää puhtaan Jumalolemuksen timantinkovat hiukkaset, jotta niitä voidaan käyttää suurimmaksi parhaaksi. Olette astia näille Jumalhiukkasille ja rakkautenne on aktivoija.

Kuvitelkaa tämä. Meditoidessa tai hiljaisena aikananne, mieluummin kaksi kertaa päivässä - aamulla ja illalla - tehkää 12 täyttä äärettömyyshengitystä, ja vetäkää 12. jälkenne vatsanne sisään ja pidättäkää hengitystänne hetki. Nyt kun vedätte seuraavan kerran henkeä (13. kerran tai voitte aloittaa laskemaan taas alusta), nähkää sen virtaavan solaarivoimakeskuksestanne (pyhä sydänydin) kehonne eteen. Äärettömyysmalli on nyt vaakasuora kuvio pystysuoran sijasta. Sisäänhengityksessä ensimmäinen silmukka laajenee ulospäin kehonne edestä ja uloshengityksellä toinen silmukka laajenee kehonne takaa ja tekee äärettömyysmerkin valmiiksi.

Hengittäkää sisään ja ulos kuusi äärettömyysmerkkiä ja näin tehdessänne ne luovat automaattisesti 12 silmukan kuvion, mikä ympäröi teitä täysin kuin kukan terälehdet. Kun hengitätte ulos viimeisen silmukan, pidättäkää taas hengitystänne hetki ennen palaamistanne normaalihengitykseen. Hengittäkää sitten sisään ja ulos tietoisesti, kun kuvittelette luomisen ydinolemuksen virtaavan teistä maailmaan. Kuvitelkaa myös valospiraalien yhdistävän teidät maailmanpyramidiin ja niihin moniin pyramideihin, joita olette luoneet korkeampiin ulottuvuuksiin, ja näin jaatte valo/rakkaushiukkasianne maailman kanssa sekä "voitelette" visioitanne koko luomakunnan jumalaisen elämänvoiman substanssilla.

Ottakaa muutama hetki viimeistelläksenne tämän prosessin keskittymällä pyhään sydänkeskukseenne, niin että voitte tuntea sen täyteyden ja pakahduttavan rakkauden, mitä virtaa koko kehonne läpi. Olette nyt yhdistynyt elämänvirtaan, mikä sisältää timantinkovien hiukkasten ehtymättömän varaston. Se on konkreettista, rakkaat ystävät. Se on todellista ja se on upein ja autuain tunne, mitä koskaan koette maa-astiassanne, sillä tunnette Luojan puhtaan ja rakastavan ydinolemuksen.

Urheat ystäväni, älkää pelätkö tulevaisuutta, sillä silloin kun sydämenne ja aikomuksenne ovat puhtaat, olette suojassa Luojavalon säteilyssä ja suojeluksessa. Emme sano teille, ettei edessä ole stressaavia aikoja, sillä teidän on kuljettava polariteetti- ja kaksinaisuuspolkua saavuttaaksenne rauhan ja harmonian tasanteen. On aina haasteita, oppitunteja ja tilaisuuksia laajentaa tietoisuuttanne, kun integroitte lisää jumaluuttanne.

Tietäkää, että tilanteita tai ongelmia joita tulee tiellenne ratkaistavaksi, ei voi ratkaista niiden luomistasolla. Teidän on noustava egoitsen ristiriitojen yläpuolelle ja nähtävä jokainen tilanne rakkaussuodattimen läpi ja itsensä mestarin näkökulmasta. Kuvitelkaa sielunne silmin eheys, mikä ei voi koskaan vääristyä, maailma missä ei ole puutteita ja täydellinen "sinä", joka asuu tässä paratiisissa. Ei ole pelkuruuden, päättämättömyyden tai kieltämisen aika, sillä maailmanne muuttuu radikaalisti, uskotte sitä tai ette. Eikö ole aika hyväksyä lahjat, joita tarjoamme, jotta voitte siirtyä sujuvasti ja iloisesti tulevaisuuteen? On suurin ilomme ja kunniamme auttaa ja palvella teitä - älkääkä koskaan unohtako, että teitä rakastetaan ehdottomasti.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Marraskuu 2012 ENNENKUULUMATON EVOLUUTIOPROSESSI ON KÄYNNISS

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:33

ENNENKUULUMATON EVOLUUTIOPROSESSI ON KÄYNNISSÄ

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Marraskuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maapallon evoluutio - ensimmäisestä ulottuvuudesta neljänteen
Aurinkokunnan evoluutio - viidennestä ulottuvuudesta kuudennen puoliväliin
Galaksin evoluutio - kuudennesta ulottuvuudesta seitsemännen puoliväliin
Tämän aliuniversumin evoluutio

*****

Rakkaat mestarit, Jumalan Kalojen aikakauden luomissäteitä jotka sisälsivät tiettyjä piirteitä, laatuja, hyveitä ja kuviota/kaavoja tuon ajan luomisprosessia varten, säteiltiin maapallolle ja ihmiskunnalle yli 2000 vuotta. Nuo Luojasäteet ovat nyt vetäytymässä ja sulkeutumassa. Siksi massat jotka ovat edelleen kiinni tasapainottoman kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden harhassa ja värähtelytaajuudessa, tuntevat ikään kuin eksyneensä - mikään ei toimi entiseen tapaan eikä näytä olevan mitään tulevaisuuden toivoa. Vanhoihin sääntöihin ja ohjenuoriin sekä erittäin moniin hyvin vakiintuneisiin instituutioihin ja uskonnollisiin järjestöihin ei voi enää luottaa ja monet putoavat kelkasta. Melkein kaikkien kolmannen/neljännen ulottuvuuden toimintamallien rodulliset, kulttuurilliset, sosiaaliset ja poliittiset rajat rikotaan tai haastetaan. Ihmisten tietoisuus on nousussa eikä mikään voi pysäyttää liikettä eteenpäin. Ihmiskunta on tulossa täysi-ikäiseksi ja kaikkien on seurattava laajentunutta tiedostamisvirtaa tai pudottava pysähtyneisyyden ja kaaoksen ansaan.

Onneksi useammat ja useammat ihmiset heräävät sisäänpäin virittymiselle saadakseen korostuneen tunteen itsensä tiedostamisesta, mikä johtaa perimmiltään korkeamman sielutietoisuuden haluamiseen jumalaisen tyytymättömyyden kautta. Jokainen kulttuuriryhmä, rotu ja maa maan päällä etsii suuntaa tai korkeampaa filosofista polkua seurattavakseen. Tämä ilmiö johtuu siitä, että ne Jumaltietoisuuden seitsemän sädettä maapallollenne, jotka sisälsivät jumalaisen suunnitelman Kalojen ajalle, ovat melkein täysin vetäytyneet ja ne korvataan Vesimiehen ajan 12 galaktisen tietoisuuden jalostuneemmalla ja korkeamman taajuuden säteellä.

Heräämisen alkuvaiheissa, ennen kuin sieluyhdistyminen tapahtuu ihmisen sisällä, ei voida puuttua korkeammista ulottuvuuksista vapaan tahdon jumalaisen lahjan vuoksi, mistä perimmiltään tuli lahja, jolla oli suuret ja raskaat seuraamukset. Kuitenkin ihmisen saavuttaessa energiapuumerkin, mikä resonoi neljännen ulottuvuuden keskivaiheilla ja sitä korkeammalla violetin liekin taajuuksien kanssa, hän on valmis affirmoimaan: "Tapahtukoon sinun tahtosi. Pyydän suurinta parastani ja korkeinta lopputulosta kaikkien kannalta" ja näin hän harmonisoi henkilökohtaisen tahdon, korkeamman itsen tahdon ja maapallon jumalaisen suunnitelman kanssa. Tuloksena levittäytyy maaginen valopolku tuohon sieluun henkilökohtaisen rakkaus-, valo- tai elämäpilarin kautta.

Tämä valopolku mitä usein kutsutaan elämänvirraksi, johtaa aitoon ydinolemustietoisuuteen, minkä myötä jokainen henkilö joka saavuttaa vaaditun tietoisuustason, alkaa vastaanottaa omaa erityisosuuttaan koodatuista kristallisista siemenatomeista, uutta galaktista tai aliuniversaalia jumalaista suunnitelmaa tai tehtävää varten. Nämä uudet siemenatomit sisältävät kehittynyttä viisautta, taitoja, ominaisuuksia ja laatuja, joita tarvitaan pätevöitymiseksi osallistumaan tulevaisuuden uuden kultaisen galaksin varhaisvaiheen luomisprosessissa.

Evoluutioprosessi muuttuu, kaikkien ihmisten kehorakenne jalostuu ja tulee paremmaksi vähitellen. Opastusta ja ohjeita annetaan niille, jotka ovat virittyneet pyhään sydämeensä ja pyhään mieleensä ja jotka ovat luovuttaneet henkilökohtaisen tahtonsa Jumalan tahdon komentoon.

Tähän saakka massat ovat eläneet verhotun ja kuvitteellisen tietoisuuden maailmassa ja he näyttävät nyt kohtaavan tulevaisuuden, mikä tuntuu laivalta, joka on sysätty myrskyävälle merelle ilman ruoria. Tämä johtuu siitä, että peruselämänvoimaenergia joka on ollut kaikkien ihmisten käytössä kuluneella aikakaudella, ei ole enää täynnä tämän aliuniversumin vanhan jumalaisen suunnitelman suuren potentiaalin Jumalsiemeniä. Massat saavat edelleen niitä värähtelymalleja, joita he tarvitsevat vallitsevan tilan ylläpitämiseen. Ja vakuutamme teille, että Isä/Äiti Jumalamme ja valo-olentojen rakastava energia on aina ihmisten käytössä.

Kuitenkin yhdistymiseksi siihen uuteen jumalaiseen suunnitelmaan mikä odottaa jokaista sielua, on oltava virittynyt ainakin neljännen ulottuvuuden keskivaiheen valotaajuuksiin. Isä/Äiti Jumalamme suurin toive on nähdä olemuksensa kaikkien osien palaavan itsemestaruuteen, jotta ne voivat nauttia siitä rakkaudesta, rauhasta, ilosta ja yltäkylläisyydestä, mikä on jokaisen sielun jumalainen syntymäoikeus. On käytettävissä suurten valo-olentojen apua ja enkelikunta vastaa aina kutsuun tai vetoomukseen avusta. On kuitenkin muuttumattomia universaaleja lakeja, joita on noudatettava, ja on oltava jokaisen ihmisen valinta, mitä polkua hän seuraa: valon polkua vai varjojen polkua.

Te, tähtisiemenet, jotka olette tasapainottaneet ja harmonisoineet neljän alemman kehon järjestelmänne värähtelymallit niin, että sielulaulunne resonoi neljännen ulottuvuuden neljänteen alitasoon ja korkeammalle, alatte nyt päästä tulevaisuuden kultaisen ajan korkeamman taajuuden säteisiin. On uusi jumalainen suunnitelma tälle aliuniversumille ja jokaiselle ihmiselle, joka on valmis pukemaan ylleen monivärisen, säteilevän viitan - jalostuneen valon aurakentän, mikä merkitsee valmiutta vastaanottaa uuden ajan hyveitä, laatuja, taitoja, kykyjä ja piirteitä. Nämä ihmeelliset lahjat on ohjelmoitu Luojavalon timantinkoviin hiukkasiin ja ne ovat nyt niiden ulottuvilla, jotka ovat saavuttaneet vaaditun itsemestaruustason.

Luojavalon timantinkovat hiukkaset ovat Luojatietoisuuden täydellisiä osia, jotka ovat valmiina aktivoitavaksi, ohjelmoitavaksi ja ilmennettäväksi uusiin ja rajattomiin luomishankkeisiin. Uuden luomisprojektin suunnitelman käynnistyksessä, sen jumalaiset hiukkaset koodataan jumalaisella suunnitelmalla. Nämä suunnitelman timantinkovat hiukkaset lähettää sitten eteenpäin rajattoman potentiaalin suurilla säteillä Isä/Äiti Jumala, joka vastaanottaa Ylimmältä luojalta käskyn uudesta projektista, mikä ilmennetään aineellisiin ulottuvuuksiin. Jumalaisen isän siemenajatukset joita säteillään sitten Jumalaisen äidin kosmisesta kohdusta, tunnetaan ydinolemusgeeneinä.

Teillä on DNA-rakenteessanne geenejä kaikista eri ulottuvuuksista, joita olette koskaan kokeneet. Te, tähtisiemenet, olette nyt valmistelutilassa, mikä totuttaa nykyisen neljän kehon järjestelmänne vastaanottamaan näitä ydinolemusgeenejä, uuden jumalaisen tehtävänne kera. Nämä voimakkaat, korkeamman taajuuden säteet sisältävät Luojan ydinolemussoluja uuden kultaisen ajan jumalaista suunnitelmaa varten ja niitä säteillään tämän aliuniversumin halki Elohimin ja arkkienkeliulottuvuuden suurten säteilevien astioiden kautta. Nämä värähtelytaajuudet muunnetaan pienemmäksi jokaisen ulottuvuuden jokaisella alitasolla. Jos näin ei olisi, kaikki aineelliset ilmentymät, myös ihmiset, palaisivat pyhän tulienergian sähkömagneettisesta voimasta tai intensiivisyydestä.

Pyhä valkoinen kosminen tuli. Niiden timantinkovien hiukkasten joita vedätte puoleensa heränneenä itsemestarina, on jatkuvasti kierrettävä. Ainoastaan tietty taso mikä on sopiva kunkin sielun integroida nykyisellä valaistumistasollaan, voidaan tallentaa fyysiseen astiaan, ja tasapainoa on säteiltävä muodon maailmaan.

Ylin luoja koostuu äärettömästä ja määrittelemättömästä ydinolemusvoimasta, mikä on niin pakahduttavaa, että te ette voi edes kuvitella sen suuruutta. Tätä ihmeellistä ydinolemusvoimaa on heikennetty luomakunnan jokaisella ulottuvuustasolla, niin että te, tähtisiemen-kanssaluojat, voitte vaatia osanne tästä suurenmoisesta voimapotentiaalista. Jokainen ihminen sisältää satoja mahdollisia persoonallisuuspiirteitä, jotka on tallennettuna hänen neljän kehon järjestelmänsä (fyysinen, mentaali, tunne ja eetteri) geenirakenteeseen. Jokaisen ihmisen tehtävä on päättää, mitä persoonallisuuspiirteitä hän kehittää ja esittää ulkopuolisessa maailmassa. Mitä nopeammin neutralisoitte tai harmonisoitte negatiiviset persoonallisuuspiirteenne, sitä nopeammin jumalainen potentiaalinne tai mesari-itsenne ilmestyy esiin. Vasta silloin voitte saada pääsyn koko potentiaaliinne kanssaluovana mestarina fyysisillä olemassaolotasoilla.

Nyt planeettanne on kytketty suoraan Suuren keskusauringon sydänytimeen Linnunratagalaksissa. Luojavalon uudet kosmiset aallot ovat suuri lahja heränneille sieluille maaplaneetalla. Vaikka näitä jalostuneita ja korkeataajuuksisia säteitä ei säteillä suoraan alemman neljännen ja kolmannen ulottuvuuden alitasoille, valon transformoivat taajuudet suodattuvat vähitellen vaikuttamaan kaikkiin ja kaikkeen maapallon pinnalla ja sisässä.

Tiedemiehet ovat ilmoittaneet, että on löydetty "vetyeste" tämän aurinkokunnan reunalta. Nämä ovat valokalvoja, joista olemme puhuneet aiemmin. Tiede ja henkisyys vahvistavat ja yhdistävät monia käsitteellisiä opetuksia ja teorioita menneisyydestä, kun enemmän ihmisiä yhdistyy pyhän mielen resursseihin.

Tuloksena asettumista linjaan galaksin keskuksen kanssa ja virittymisestä galaksin Suureen keskusaurinkoon, maapallo on nostamassa taajuusmallejaan, sielulauluaan, jotta se voi palata asemaansa pyhänä planeettana. Tämän aliuniversumin värähtelytaajuuksia parannetaan myös, tuloksena Luojavalon timantinkovien hiukkasten pommittamisesta universaalin Isä/Äiti Jumalamme kautta. Linnunratagalaksi on myös jaettu 12 sektoriin tai kvadranttiin, aivan kuten universumi on jaettu aliuniversaaleihin sektoreihin, ja jokaisella kvadrantilla galaksissa on hallitseva Kahdentoista neuvosto. Toivottavasti saatte paremman ymmärryksen lukujen 12 ja 144 merkityksestä, sillä nämä luvut soveltuvat luomisen moniin puoliin tässä aliuniversumissa.

Tietoisuuskoodauksianne muutetaan jatkuvasti positiivisilla tai negatiivisilla ajatuksilla, aikomuksilla ja teoilla. Teille esitetään suvaitsevaisuus-, hyväntahtoisuus-, nöyryys- ja kärsivällisyystestejä ja myös kulttuurinäkemyksenne haastetaan. Joka päivä niitä siemenajatuksia jotka sisältävät näiden aspektien negatiivisia taajuusmalleja, kuihtuu ja häviää, kun lakkaatte syöttämästä niihin energiaa.

Olemme opettaneet teitä tulemaan eläväksi meditaatioksi, minkä myötä pystytte toimimaan tehokkaasti maaympäristössänne ja samalla säilyttämään tietoisuuden tasapainoisen alfatilan. Seuraava askel on pyrkiä elämään jatkuvassa ilon ja kiitollisuuden tilassa, tullen näin eläväksi rukoukseksi. Kun teistä tulee tehokkaampi kanssaluoja maatasolla, teidän on jatkuvasti tarkkailtava energiamallejanne ja pyrittävä parantamaan niitä. Teidän on tavoiteltava pysyvää harmoniaa ja jalostunutta jumalaista ilmaisua. Teidän on vapautettava sisäinen pyhän tulen voima, mikä on useimmilla ollut horroksessa tuhansia vuosia. Teidän on opittava ohjaamaan ja keskittämään energianne niille elämän alueille, joita haluatte muuttaa.

Muodostamalla Luojaelämänpyöränne ja parantamalla sitä, kylvätte keskittyneen muutoksen siemeniä ja teille toimitetaan luomisen pyhää tulta, mitä tarvitaan sen ilmentämiseen, mitä olette kuvitelleet. Päätavoitteenne on oltava itsemestaruuden saavuttaminen fyysisessä astiassa ollessanne. Silloin kun pyrkimyksenne on suunnattu koko ihmiskunnan korkeimpaan parhaaseen, annetaan erivapaus ja suurempi määrä Luojavaloa tuodaan ulottuvillenne.

Rakkaat ystävät, kuvitelkaa, miltä tuntuu saada pääsy Jumalan luojaolemuksen rajattomaan varastoon. Kuvitelkaa itsenne suureksi energiapyörteeksi, mikä sykkii voimakkaasti, lähettäen loistavanvärisiä, upeita säteitä, säteillen energia-aaltoja ja luoden kaikkea, mitä sielunne pystyy kuvittelemaan. Aistikaa, miltä teistä tuntuisi, kun heijastamanne energiat pyörivät ja kiinteytyvät, kun rakenteesta ja muodosta tulee erottuvia, kauniita ja mittaamattoman ainutlaatuisia - teidän luomuksianne - ajatustenne, rakkautenne/tunteidenne ja inspiroidun mielikuvituksenne kautta. Pyrimme auttamaan teitä ymmärtämään sen, miksi te ja maapallo olette niin tärkeitä näinä kaoottisina aikoina planeetallanne. Tässä galaktisessa kokemuksessa, maapallo on paikka, missä olla tällä poikkeuksellisella, aliuniversumin laajentumisen ja lajien kehittymisen jaksolla.

Rakentakaa visiotanne, urheat ja uskolliset ystäväni. Aloittakaa pyhästä sydänkeskuksestanne ja ottakaa takaisin se voima ja suurenmoisuus, mikä on jumalainen perintönne. Alkakaa sitten säteillä tuota voimaa ja täydellisyyttä fyysiseen astiaanne ja ulospäin maailmaanne - suhteisiin, työpaikkaan, yhteisöön, maahan ja maailmaan. Sallikaa kaiken, mikä ei enää palvele teitä, jatkaa rajoittuneella polullaan tai liittyä teihin rajattoman potentiaalin korkeampien taajuuksien ulottuvuudessa muuntumisprosessin kautta.

Polku valoa kohti ja polku pidemmälle pimeyteen ovat nyt tulleet selvään eroamiskohtaan. Teidät pakotetaan kohtaamaan kerta kaikkiaan jäämävarjonne - kaikki puutteet ja rajoitukset jotka pidättelevät teitä täysin voimaantuneen itsenne oivaltamisesta. Itsensä mestarina oleminen ei ole arka- tai heikkosydämisille, rakkaat ystävät. Hyväksykää valomiekkani, mikä on koodattu Isä Jumalamme jumalaisella tahdonvoimalla, ja hyväksykää säteilevä valon ja rakkauden malja rakkaalta Äiti Jumalaltamme, kun kuljemme rohkeasti eteenpäin, uuden ajan sarastukseen.

Olen aina lähellä opastamassa, ohjaamassa, innostamassa ja suojelemassa teitä.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Joulukuu 2012 ON HENKISEN AARTEENETSINNÄN AIKA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:34

ON HENKISEN AARTEENETSINNÄN AIKA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Joulukuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, henkinen aarteenetsintä alkoi tosissaan, silloin kun te, tähtisiemenet, aloitte reagoida Hengen tönäisyihin 1900-luvun jälkipuoliskolla. Henkisen, mentaali- ja tunnetietoisuuden värähtelytaajuudet pommittavat maapalloa ja ihmiskuntaa täydellä teholla. Teidän on kuitenkin tarvinnut valmistautua vastaanottaaksenne tämän upean lahjan vailla vertaansa. Nämä aarteet ja ihmeparantumiset joita etsitte, voidaan löytää virittymällä rakkauden, ilon ja myötätunnon taajuuksiin. Teidän on opittava ylläpitämään rakastava välinpitämättömyys pieniin loukkauksiin, erimielisyyksiin ja pettymyksiin. Teillä on miljoonia solureaktiolaukaisimia - jotkut ovat hyvin voimakkaita, jotkut melko heikkoja ja jotkut monissa taajuuksissa sillä välillä.

Harjoitelkaa ja pyrkikää tasapainoon ja harmoniaan, kun yhdistytte sieluitseenne ettekä egonne halukehoon. Pyhästä sydämestänne löytyvä puhdas rakkaus ja pyhän mielenne viisaus antaa teille totuutta, voimaa, myötätuntoa ja luonteenlujuutta seurata korkeamman itsenne tai ylisielunne tönäisyjä, sillä se opastaa teidät siihen luontaiseen ja synnynnäiseen tilaan, mitä etsitte.

Jokainen teistä sijoitettiin tiettyyn energiaympäristöön, missä oli harmoniset taajuudet, jotka olisivat hyödyllisimpiä auttamaan teitä niiden oppituntienne oppimisessa, jotka valitsitte ennen tulemistanne tähän inkarnaatioon. Lisäksi teille annettiin erityislahjoja ja taitoja sekä voimakkaita taipumuksia auttamaan elämänoppituntienne oppimisessa, jotta voisitte täyttää valitsemanne elämäntehtävän.

Paluu tietoisuusylösnousemuksen kapealle polulle on alku vastakohtaisuuden yläpuolelle nousemisessa, jolloin ei ole hyvää tai pahaa, oikeaa tai väärää - ainoastaan harmonisia henkilökohtaisia valintoja hyväksytyllä kaksinaisuusasteikolla. Toimivana itsemestarina opitte tekemään vain parhaita valintoja kaikkien eduksi. On oleellista, että vapaudutte niistä solar plexuksen voimakkaista ja rajoittavista voimista, mitkä luovat vetävää ja työntävää vuorovaikutusta toisten kanssa, jotka elävät kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudessa.

Teidän on pyrittävä tulemaan viattomaksi yhdistyäksenne Jumalan ihmeellisiin valotaajuuksiin, jotka on tallennettuna pyhään sydämeenne. Ensin tulee neutraalisuus, minkä jälkeen ajan kuluessa rakkautenne lisääntyy sisältämään luomakunnan kaikki tasot. Vähitellen kun yhdistytte mentaaliluontonne jalostuneemmille tasoille, alatte ymmärtää ja integroida monia viidennen ulottuvuuden symboleja ja geometrisia kuvioita. Tieto, taito ja korkea ÄO eivät tee neroa. Vaatii keskittymistä, rohkeutta, sinnikkyyttä ja kestävyyttä sekä jatkuvaa "draivia" ja tinkimättömyyttä yhdistyä henkiseen nerouspotentiaaliinne. Teidän on tavoiteltava erinomaisuutta ja yhdistyttävä siihen ja pyrittävä elämään oma intohimonne parhaan kykynne mukaan.

Elätte poikkeuksellisia aikoja. Jossain määrin jokaisen ihmisen sieluitse pinnistää vapautuakseen siitä ajatusmuotovankilasta, joka laitettiin fyysisen, mentaali- ja tunneastian ympärille syntymässä. Kahleiden rasitus vaikuttaa koko ihmiskuntaan. Ego luo erillisyysharhaa ja iskostaa olemattomuuden pelkoa, mikä saa aikaan itsekeskeisen selviytymistarpeen "minä vastaan kaikki, mikä ei ole minä". Tietoisuus laajemmasta itsestä alkaa sielun tönäisyistä tutkia egoitsen rajojen ulkopuolella.

Pyrkimys oppia tuntemaan aito itse voi olla ihmeellinen seikkailu tai tuskallinen ja loputtomalta näyttävä matka. Liian usein ne, jotka kamppailevat itsemestaruuden alkuvaiheiden kanssa, eivät pysty kestämään niiden dramaattisten muutosten painetta, joita tapahtuu heidän henkilökohtaisessa maailmassaan, ja näin he vaihtavat takaisin mukaviin taajuusmalleihin. Vaikka he ovatkin tyytymättömiä ja onnettomia nykyisessä henkilökohtaisessa todellisuudessaan, se on tuttua aluetta eivätkä he ole valmiita siirtymään yli massatietoisuususkomusmallien vahvoista siteistä. Nämä itsen sirpaleet joita kukin teistä on luonut, ovat hyvin voimakastahtoisia, ja monille rakkaille sieluille on vaikeaa kamppailua saada alempi itse kontrolliin. Ne jotka ovat edelleen jumissa laumatietoisuuden tilassa, seuraavat johtajiaan kyselemättä. He valitsevat sen vähimmän vastuksen polun, minkä toiset ovat jo muodostaneet. He seuraavat menneisyyden tapoja, sillä he pelkäävät tulevaisuutta.

Kun pääsette jalostuneemmille ilmaisualueille, tietonne valosta ja äänestä sekä erityisesti tärkeä pyhä hengitys lisääntyvät kovasti ja niistä tulee oleellinen osa henkistä elämänfilosofiaanne. Pyydämme hartaasti teitä käyttämään hyödyksi kaikkia mestaruustyökaluja, joita annamme, sillä te kaikki olette evoluutioprosessin kriittisessä vaiheessa. Niiden fyysinen rakenne jotka ovat edelleen jumissa kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä, on suuressa ahdingossa, kun enemmän ja enemmän kummallisia sairauksia ilmestyy. Monien näiden sairauksien alkuperää ja syytä ei pystytä diagnosoimaan eivätkä perinteiset menetelmät ja lääkkeet paranna niitä. Siksi lääketieteen asiantuntijat turhautuvat lisää ja ihmettelevät, miksi niin monia uusia, kroonisia sairauksia vaikuttaa massoihin, joihin ei näytä olevan mitään pysyvää hoitoa.

Teidän on pyrittävä vaihtamaan itsenne tuomitsemisesta itsenne rakastamiseen, mikä luo värähtelyn, mikä laajentuu fyysisen kehon ulkopuolelle ja alkaa vaikuttaa toisiin. Silloin kun se kasvaa riittävän voimakkaaksi, se voi auttaa myös niiden parantumisprosessissa, jotka ovat vaikutuspiirissänne. Ihmiskeho on magneettinapa valon ja varjon asteikolla tai kosmisen sähkömagneettienergian positiivisissa ja negatiivisissa voimissa. Fyysinen astia on monimutkainen organismi, mikä sisältää kaikkien alempien ulottuvuuksien elementtejä - mineraali, kasvi ja eläin - sekä Luojavalon tähtipölyelementtejä.

Olette oppineet oppituntinne hyvin, suloiset ystäväni. Osaatte hallita ajatuksianne ja pitää tunteenne tasaisena. Olette oppineet, että puhtaan rakkauden on oltava peräisin pyhän sydämen lähteestä ja teidän on ensin kunnioitettava ja rakastettava itseänne, ennen kuin voitte säteillä tätä siunattua lahjaa toisille. Teette suuria harppauksia tuomitsemattomaksi tulemisessa ja erottelukyvyn käyttämisessä, kun annatte tilanteiden ja vuorovaikutuksen toisten kanssa virrata ympärillänne. Hienoviritätte sisäistä tietoisuuttanne, niin että keräätte nopeasti sitä viisautta, mitä on saatavissa hetken tapahtumista. Alatte asteittain tuntea korkeampien ulottuvuuksien seesteisyyttä ja taikaa, kun kudotte eri tietoisuustasojen ja harmonisten taajuuksien välillä.

Kyllä, on edelleen monia oppitunteja opittavana ja aina tulee olemaan. Teillä on nyt kuitenkin näkemystä nähdäksenne oikeudenmukaisuuden ja täydellisyyden siinä elämän tanssissa ja draamassa, mitä teidän on koettava joka päivä. Teitä valmistellaan ottamaan jättihyppy sisäänpäin, ulospäin ja eteenpäin, rakkaat. Teidän on tullut aika omaksua varsinainen roolinne tässä suuressa tapahtumassa nimeltään "maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemus". Teidän valomääränne on roihuttava, niin että se voi yhdistyä toisten valaistuneiden valo-olentojen valomäärään, ja niin tehdessään se saa voimaa ja nopeutta. Lopulta se tunkeutuu valelemaan kotiplaneettanne eteeristä kristalliverkkoa, niin että kaikki hyötyvät transformaation Luojavalosta.

Muistakaa, että rakkauspotentiaalinne käyttäminen merkitsee maallisten taitojenne, lahjojenne ja rikkauksienne jakamista toisten kanssa. Rakkaus on luomiskatalyytti. Sytyttämällä teille annetut timantinkovat valohiukkaset ja sitten jakamalla työnne hedelmät ympärillänne olevien kanssa, pyhän tulivalon vakaa virta teille ja lävitsenne on varmistettu. On tärkeää, että ymmärrätte jalostuneen Luojavalon voiman ja suuruuden sekä tiedätte, miten sitä käytetään tehokkaasti.

Timantinkovat hiukkaset ovat paljon hienojakoisempia kuin hengittämänne happi. Kun se tehdään kunnolla, sitä voidaan kutsua sieluhengittämiseksi tai hengittämiseksi kera aikomuksen, jolloin hengitätte sisään luomiselementtejä, energisoitte ne rakastavalla aikomuksella ja sitten säteilette ne fyysiseen maailmaan. Viime viestissä kerroimme teille: "Pyhän valkoisen kosmisen tulen, niiden timantinkovien hiukkasten joita vedätte puoleenne heränneenä itsemestarina, on jatkuvasti kierrettävä. Ainoastaan tietty taso mikä on sopiva kunkin sielun integroida nykyisellä valaistumistasollaan, voidaan tallentaa fyysiseen astiaan, ja tasapainoa on säteiltävä muodon maailmaan."

Lahjana auttamaan teitä Luojavalon maksimimäärän integroimisessa, olemme pyytäneet rakasta viestintuojaamme jakamaan prosessin, minkä olemme innostaneet häntä luomaan. Tämä on suuri lahja. Kuitenkin teidän on käytettävä kaikkia näitä antamiamme lahjoja, jotta ne olisivat tehokkaita.

Minulle on kunnia auttaa teitä kulkemaan niitä kiemuroita ja käänteitä, joita teidän on kestettävä jatkuvasti ylöspäin suuntaavalla ylösnousemuspolulla. Ettekö liittyisi seuraani standardin kantajana tässä kehittyneessä ilmaisu- ja oppimisvaiheessa maaplaneetalla, kun valmistaudutte siirtymään takaisin korkeamman tietoisuuden ulottuvuuksiin, niin että voitte ottaa takaisin jumalaisen syntymäoikeutenne? Kurkottakaa ulospäin, rakkaat ystävät, kurkottakaa myös sisäänpäin - odotamme voidaksemme suihkuttaa yllenne Isä/Äiti Jumalamme rakkautta ja kaikkia lahjoja, joita voitte imeä.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron