Schallock Kara (soulsticerising.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

4.6.2017 YKSINKERTAINEN TOTUUS

ViestiKirjoittaja hammer » 06.06.2017 17:54

YKSINKERTAINEN TOTUUS

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
4.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun me ylösnousevat ihmiset siirrymme lineaarisesta ajattelusta enemmän epälineaariseen tuntemiseen, meistä saattaa tuntua vähän eksyneeltä. Meistä tuntuu eksyneeltä, koska meidän täytyy päästää irti hyvin paljosta vanhasta eikä uudessa ole samoja ulkoisia merkkejä kuin 3D:ssä. Jos voimme olla hiljaa paikallaan ja kunnioittaa omaa tinkimättömyyttämme, meistä tuntuu varmemmalta. Ehdotan, ettemme seuraa ketään, vaan kunnioitamme omaa tietämme. Kun teemme näin, emme mene taaksepäin, vaan eteenpäin. Seuraa omaa opastustasi, vaikka tuntuisi siltä, ettei kukaan ymmärrä. Kun annamme mennä, voi tuntua siltä, ettei kukaan välitä tai ymmärrä, ja se on ok. Jatka oman polkusi kunnioittamista. Muistuta itsellesi, että jumalaisessa tahdossa kaikki on harmoniassa. Visiosi ei ole kenenkään muun kuin sinun. Seiso vahvana tinkimättömyydessäsi riippumatta siitä, mitä joku sanoo tai tekee tai jättää sanomatta tai tekemättä.

On kiva kuulua samanmielisten ryhmään, koska silloin voimme sanoa: "Näetkö? En ole hullu. Samaistun siihen, mitä tässä sanotaan." Ja kuitenkin jos katsot lähemmin, saatat voivaltaa, ettet oikeasti kuulu samanmielisten ryhmään – kuulut niiden paljon suurempaan perheeseen, jotka eivät ehkä ole maan päällä (samansydämiset). Saatat jopa nuhdella itsesi siitä, ettet samaistu mihinkään ryhmään tai kehenkään! Kuitenkin tämä on täydellistä – olet täydellisen oikeassa siinä, mihin kuulu, ryhmä tai ei. Yksi niistä moista harhakuvista joista meidän pyydetään päästämään irti, on, että meidän täytyy löytää heimomme tai kuulua tiettyyn ryhmään. Päästä irti tarpeestasi olla hyväksytty, harmoniassa suosittujen näkemysten kanssa tai kuulua johonkin. Vapauta itsesi olemaan enemmän.

Katsotaanpa kaikkea, mistä sinua pyydetään päästämään irti … nimikkeet, ihmisen keksimät uskonnot, juhlapyhät, lineaarinen ajattelu, aika, lauman seuraaminen ja kaikki, mitä käytit itsesi kuvaamiseen … ja muusta! Sinua pyydetään päästämään irti uhriudesta eli siitä, että kaikki tapahtuu sinulle. Integroi sen sijaan se totuus, että luot kaiken elämässäsi – ei rangaistuksena tai palkkiona, vaan niiden viestien vuoksi, joita on kaikkien elämäsi tapahtumien ytimessä. Syvemmät viestit opastavat sinua, sillä ne ovat sieluasi, aidointa itseäsi. Sielulla ei ole harhakuvia tai kiintymyksiä tai tarpeita, sillä sielu haluaa vain olla sulautunut kanssasi ykseyteen, jotta ilmaiset sielua henkisesti, fyysisesti ja tunteiden kautta. Sielu haluaa vain saada sinut täysin ja kokonaan harmoniaan kanssaan.

Kun päästät irti kaikesta, millä 3D on ohjelmoinut sinut ja minkä olet hyväksynyt ja luonut korkeimman evoluutiosi vuoksi, mitä sinulla on jäljellä? Ei mitään … ei mitään. Olet silloin vapaa olemaan täysin sielu. Sielu on Lähde. Sielu on puhdas. Sielu on irti siitä, mitä valitset itsellesi. Sielulla ei ole suunnitelmaa sinua varten – suunnitelmat ovat vanhaa ja erillistä egoa. Sieluna virtaat ja kunnioitat sielun opastusta, mikä harmonisoi sinut vain enemmän sieluun ja auttaa sinua olemaan enemmän ja enemmän rakkautta – Lähderakkautta, jumalaista rakkautta. Se auttaa yksinkertaistamaan. Löydät enemmän ja enemmän asioita, joista päästää irti. Itse olen päästänyt irti hyvin paljosta, ja kuitenkin tiedän, että on enemmän irtipäästettävää. Jokainen irtipäästäminen puhdistaa sisälleni tilaa, joka sitten täytyy ikuisesti rakkaudella. Sitten on seuraava irtipäästäminen ja sitten seuraava. Kaikki tapahtuu sitten, kun olet valmis, joten auttaa, kun on halukas ja virtaat sen myötä, mitä sinulle on läsnä joka hetki. Virtaaminen ei ole vastustamista. Vastarinta aiheuttaa tuskaa ja häiriöitä. Et voi sanoa: "Teen tämän, mutten varmasti tee tuota!"

En voi opastaa sinua, sillä olet oma oppaasi. En voi opettaa sinua, sillä olet oma opettajasi. En voi eheyttää ja parantaa sinua, sillä olet oma eheyttäjäsi ja parantajasi. En voi kertoa sinulle, miten olla – voin vain jakaa sen, mitä sielu jakaa kanssani. Sinun täytyy tulla kaikkeen omin päin ja omana aikanasi. Et voi verrata itseäsi kehenkään muuhun, sillä jokainen meistä on omalla ainutlaatuisella tiedostamispolullaan. Ehkä haluat tietää, mitä, miksi, miten, missä ja kuka – kuitenkin nämä ovat erillisen egon pakkomielteisiä kysymyksiä. Sinun ei tarvitse pyrkiä ymmärtämään, sillä sisälläsi on suuri tietäminen. Täytyy vain yhdistyä omaan sydämeen meditoimalla ja sitten elää tuo totuus. Ole tietoinen joka hetki, sillä et löydä totuutta etsimällä pakkomielteisesti enemmän ja enemmän informaatiota. Et tarvitse lisää informaatiota. Jos kutsut sielun luoksesi ja kuuntelet, sinulla on kaikki, mitä koskaan tarvitset kehittyäksesi.

Ihmiskehossa ollessa rakastamme viihdettä – on se sitten television katselua, toisten sanojen lukemista tai viimeisimpien astrologisten trendien tarkistamista tai jotain muuta, joka vie huomion mukanaan. Voitko päästää irti tästä pakkomielteestä olla viihdytetty? Voitko integroida saamasi informaation niin, että elät sen? Voitko vain olla hetkessä? Voitko tarkkailla tarvitsematta tietää, miksi ja miten, tai tuomita? Tiedän, että voit, mutta teetkö sen? Samaistutko ihmisenä olemiseen? Jos samaistut, etkö oikeasti usko, että olet puhdasta valoa? Kysytkö koskaan: "Kuka olen?" Saatko vastauksen?

Yksinkertainen totuus on, että olet rakkautta. Ei ole selitystä yli sen. Tehtävämme on näin tietää tämä ehdottomasti ja selvästi ilman mitään "kyllä, mutta …" Voiko se olla näin yksinkertaista? Kyllä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

10.6.2017 TARKKAILIJANA OLEMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 12.06.2017 17:44

TARKKAILIJANA OLEMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
10.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Paljon valoa virtaa meihin ja Gaiaan. Se ulottuu syvälle chakroihin ja DNA:han, se laajentaa tietoisuutta ja Jumaluustietämistä. Se punoutuu koko olemukseemme ja auttaa meitä olemaan enemmän niitä uusia olentoja, joita meidän on tarkoitus olla. Tämä saattaa tuntua vähän kummalliselta, kuin olisi laskeutunut uuteen paikkaan eikä ole asemaa tai tuttuutta, kuin se olisi täysin uutta – ja no, se on! Lepää ja meditoi. Maadoittuminen ulkona, erityisesti avojaloin, auttaa kovasti, kuten myös runsas puhtaan veden juominen ja sen kuunteleminen, mitä kehosi haluaa sinulle.

Kun siirryt täydemmin pois vanhasta maailmasta, saatat tuntea levottomuutta, sillä se tekeminen mihin olet tottunut, ei näytä enää kovin kiireelliseltä. Tämä valo auttaa kovasti pitkäaikaisten kaavojen ja rajoitusten rikkomisessa. On enemmän ja enemmän synkronismia, joka saattaa näyttää pieneltä, mutta kiinnitä kuitenkin huomiota. Sillä ei ole merkitystä, mitä se merkitsee – tarkkaile vain tarvitsematta tietää. Oivalla myös, että valmistaudumme päiväntasaukseen. Kun pääsemme lähemmäs, saatat huomata monia muutoksia sisälläsi ja ympärilläsi.

Kun vanhat tavat hajoavat, ne näyttävät tulevan myös voimakkaammiksi. Näin transformaatio toimii – tuntuu olevan vanhan viimeinen ja hätääntynyt hengenveto. Kun tarkkailet, saattaa näyttää siltä, että asiat pahenevat. Luota, että tämä on vain osa prosessia. Yksinkertaista elämääsi mahdollisimman paljon, jottei liika kiire tai vanhan maailman tapahtumat häiritse sinua. Tilanne ei ole pahempi, se on upea. Kun tarkkailet, saatat päästää irti sen tuomitsemisesta, ovatko asiat hyviä vai huonoja tai liikkuvat vai ovat paikallaan.

On paikka, jossa tapahtuu paljon silloinkin, kun tuntuu, että kaikki on paikoillaan elämässäsi. Se on suuri tyhjiö. Siellä tapahtuu paljon, sillä tyhjiössä energisoidaan kaikki korkein potentiaalisi. Tyhjiössä oleminen meditoinnin aikana on upea kokemus antaa vain mennä ja luottaa. Olemme niin tottuneet suunnittelemaan ja kontrolloimaan, että tämä voi tuntua hyvin kummalliselta. Sitä voidaan kuvata tyhjyyden paikaksi, ja kuitenkin siellä tapahtuu hämmästyttäviä asioita. Kun meditoit eikä ole lainkaan näkyjä, olet luultavimmin tyhjiössä. Näkyjen näkeminen on hauskaa ja viihdyttävää, ja kuitenkaan silloin ei tapahdu suuria muutoksia. Joten päästä irti ja salli itsesi vain olla … ei ajatuksia, ei näkyjä, ei suunnitelmaa tai tarkoitusta, ei kysymyksiä … vain antautuminen tyhjiöön. Tyhjiössä oleminen voi tapahtua myös meditoinnin ulkopuolella. Luultavimmin olet "en tiedä" ja/tai "minulla ei ole aavistustakaan, missä tai kuka olen tai minne olen menossa" -tilassa. Tämä on tyhjiö. Rentoudu, antaudu ja luota.

Ole uteliaisuuden ja löytämisen tilassa, sillä kaikki on uutta ja parasta on vain tarkkailla tarvitsematta tehdä mitään. Olemme hyvin voimallisessa ja haavoittuvassa paikassa, ja osa meissä haluaa ehkä täyttää tyhjiön jollain – millä tahansa. Jos kuitenkin teemme sen, luultavimmin täytymme vanhoilla asioilla, sillä uusi ei ole vielä ilmentynyt muotoon. Älä murehdi jonkin tekemisestä tai aikomustesi järjestämisestä – luota, että ratsastat armon aallolla. Luota, että sinua kannetaan. Olet tehnyt niin paljon puhdistustyötä, että on ok vain levätä ja sallia. Itse asiassa sinun on pakko tehdä niin.

Jos kiinnität huomiota siihen, miltä sinusta tuntuu, saatat huomata, ettet vain pysty tekemään tiettyjä asioita. Miksi? Energiat eivät ole harmoniassa niiden tekemisen kanssa. Kun odotat, maailma ei romahda ympärilläsi ja tulee aika, jolloin kaikki on linjassa toimimista varten. Vanhassa puskimme tiemme jostain läpi ja vaadimme: "Minun täytyy tehdä tämä nyt!" Uudessa ei ole mitään "täytyy", siellä on paljon odottamista ja tarkkailua. Anna olla ok tässä uudessa tilassa oleminen. Ei tarvitse säntäillä paljon, kaikessa on helppoutta. Kun on aika toimia, tunnet sen, ja sitten asiat soljuvat vaivattomasti. Näin on pienenpienestä askareesta suurimpaan päätökseen.

Hyvin paljon on eri tavalla. Havaintomme ovat erilaisia, olemme tietoisempia omista ja toisten valinnoista. Näemme, että tietty valinta luo tietyn tulevaisuuden, ja kuitenkaan tämä ei ole ehdotonta. Kun näemme tai kuulemme jonkun tekevän tai sanovan tietyn asian, emme automaattisesti omaksu sitä osaksi itseämme – tunnustelemme sitä. Jos se resonoi, mahtavaa – jos ei, siirrymme eteenpäin. Tämä on tarkkailemisen ja tuntemisen kauneutta. Tunteminen kertoo meille, resonoimmeko vai emme – emme tuomitse tai reagoi, vaan tarkkailemme ja tunnemme. Vanhassa maailmassa on tuomitsemista ja syyttelyä. Tarkkailijana et tee kumpaakaan. Olet vapaa päästämään irti kaikesta, mikä on kaksinaisuutta ja draamaa. Elämässäsi saattaa olla monia, jotka nauttivat kaksinaisuudesta ja draamasta. Kuitenkin pysyessäsi aidossa rakkausitsessäsi, he lakkaavat yrittämästä kiinnittää sinut puolelleen. Ne jotka resonoivat ja tuntevat sinua, ovat kanssasi. Ei ole todistamista, vakuuttelua, korjaamista tai opettamista, on vain vahvana oleminen siinä, kuka olet.

Vanhassa asiat olivat kiinteitä siinä mielessä, että jos luit tai kuulit jotain, se oli todiste ja se oli siinä. Uudessa on hyvin erilaista. Uudessa on kyse virrasta – se muuttuu ja järjestyy jatkuvasti uudelleen. Meidän täytyy virrata sen mukana, kunnioittaa joka hetkeä ja sitten siirtyä seuraavaan. Tämä virta auttaa meitä olemaan kiinnittymättä yhteenkään "itsestäänselvyyteen". Jos sinun täytyy kiinnittyä johonkin tunteaksesi turvaa, etkö luota, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä? Kun tietoisuutemme muuttuu, todellisuutemme muuttuu ja kaikki muu muuttuu. Ei voi olla toisin.

Jaan myös muutaman lyhyen kommentin pohdittavaksi …

Mitä se sanoo sinusta, kun luotat joihinkin, muttet luota toisiin?

Kun luotat joihinkin, muttet luota toisiin, sisälläsi on edelleen vanhaa epäluottamusenergiaa. Kun luotat kaikkiin muihin, olet integroinut täysin sieluolemuksen luottamuksen sisällesi, sillä kaikki on heijastusta siitä, kuka olet sisällä. Kun on epäluottamusta sisällä, on epäluottamusta ulkopuolella. Kaikki on heijastusta sinusta. Kun luotat itseesi täysin, toiset luottavat sinuun.

Sain tätä viestiä koko yön. Sitä käyttämällä voisin nähdä valtavan eron, tietysti! Viesti oli sielulta: kiitollisuus ja antautuminen ovat rakkausaspekteja … sieluolemusta.

Vanha maailma ei päästä irti sinusta kovin helposti. Et voi kontrolloida tätä. Jos kuitenkin antaudut sille, mitä on, ja olet kiitollinen kaikesta elämässäsi, tiukka ote löystyy. Joka kerta kun valitat tai yrität kontrolloida asioita, vastustat enemmän, ja kuten tiedät, se pysyy, mitä vastustat.

Yksinkertaisuus. Meitä saatetaan opastaa jatkuvasti päästämään irti hämmentävistä, sekavista, monimutkaisista ja asiaankuulumattomista asioista, ihmisistä, suunnitelmista, säännöistä … kaikesta jossa on paljon askelia, sääntöjä ja mutkikkuutta.

Yksinkertaisuus on ylösnousemusta.

Kun asetamme fokuksemme ytimeen, oivallamme, että elämä on yksinkertaista. Ei ole askelia minnekään, sillä kaikki on tässä … sisällä. Ei ole saamista, sillä tiedämme, että kaikki on sisällä. Emme etsi kaksoisliekkiä, lisää rahaa, lisää mitään – ei ole etsimistä, on vain tietämistä, että kaikki on sisällä.

Olemme päästäneet irti paljosta, vaikka älymme/egomme kertoo meille, ettemme ole riittävä tai meillä ei ole riittävästi. Olemme rikkaita yltäkylläisyydessä ja elämämme on niin täynnä rakkautta, ettemme tarvitse mitään muuta.

Kun olemme korkean energian aallossa, kuten nyt, pystymme päästämään helpommin irti vanhan tietyistä aspekteista.

Tarkastellaanpa kiintymyksiämme. Ne ovat myös riippuvuuksia ja jotkut kiintymyksemme eivät ole niitä tyypillisiä asioita, joita ajattelemme. Siis entä nämä:

- tiettyjen aterioiden syöminen tiettyyn aikaan, eli aamiainen ennen puoltapäivää, lounas puolenpäivän paikkeilla jne.

- tiettyihin juhlapyhiin liittyvät odotukset, kuten äitienpäivä tai syntymäpäivä

- jälkiruoka tietyn aterian jälkeen

- odotukset, miten jonkun henkilön (myös sinun) pitäisi käyttäytyä

- roolit joita sinulla on tai jotka toiset näkevät sinussa

- miten lokeroit itsesi "äidiksi", "parantajaksi", "opiskelijaksi" jne.

On paljon enemmän asioita, joita emme edes ajattele. Tiedosta ja varmista, että olet tietoinen valitessasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.6.2017 PÄIVÄNSEISAUS JA JUMALAINEN MASKULIINISUUS

ViestiKirjoittaja hammer » 25.06.2017 08:17

PÄIVÄNSEISAUS JA JUMALAINEN MASKULIINISUUS

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
20.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme kauniissa päiväseisausvaiheessa. Se on luonteeltaan maskuliininen. Tämä merkitsee, ettei kyse ole vanhasta työntävästä ja kontrolloivasta maskuliinisuudesta, vaan uudesta jumalaisesta maskuliinisuudesta – osastamme joka tukee ja toteuttaa unelmiamme ja visioitamme, joka antaa muodon sielun toiveille, päivittää solumme ja DNA:mme sekä antaa muodon valokoodauksille. Jumalainen maskuliinisuus ryhtyy toimeen rohkeasti ja tarkoituksella.

Vaikka olemme integroineet jumalaisen feminiinisyyden, se ei tee mitään – tarvitsemme feminiinisyyden ja maskuliinisuuden tasapainoa. Tasapainon myötä meillä on unelmia ja visioita, joita seurataan. Kaikessa mitä teemme, on tarkoitus, kun integroimme täysin jumalaisen maskuliinisuutemme ilman salattuja motiiveja – ainoastaan halu tukea ja palvella jumalaista feminiinisyyttämme. Jumalainen maskuliinisuus ei kätke sydäntään luolaan, sillä heidän sydämensä on yksi. Jumalainen maskuliinisuus meissä haluaa toimia ja ilmentää kaiken Jumalattaren opastuksen. Se haluaa palvella häntä kaikessa, mitä tekee. Se ei toimi ilman hänen opastustaan. Kun hyväksymme jumalaisen maskuliinisuutemme täysin, toteutamme visiomme ja opastuksemme. Tämä on päivänseisaustarkoitus.

Tämä päivänseisaus on hyvin voimakas ja sen vaikutukset kestävät useita vuosia. Vaikka on monia edistysaskelia teknologiassa, joka voi tehdä asioista paljon monimutkaisempia, meidän tehtävämme on pitää asiat yksinkertaisena ja kiinnittää huomio ytimeemme (sydän). Ja tällä tavalla pidämme asiat tasapainossa sen sijaan, että ryntäilemme yrittäen ymmärtää kaikkia uusia, hämmentäviä ja monimutkaisia tapoja, joihin tämä uusi teknologia haluaa meidän osallistuvan (ja ostavan). Jos sinusta tuntuu, että jäät jälkeen, koska päätät pitää asiat puhtaina ja yksinkertaisina, pidä pintasi. Energia muuttuu, sen ei ole kuitenkaan tarkoitus harhauttaa meitä niillä myriadeilla tavoilla, joilla useimmat käyttävät tätä energiaa. Tämä muuttuva energia on auttamassa meitä päivittämään itsemme, solut ja DNA:n – se ei ole välttämättä saamassa meitä menemään ostamaan viimeisintä teknologiaa. Se on tietysti aina meidän valintamme. Todellinen alkemia on itsensä transformoimista.

Alkemia on taikaa ja transformoitumista. On meistä kiinni, miten haluamme käyttää sitä. Voimme käyttää sitä oppiaksemme elämään viimeisimmän työkalun kanssa voimaannuttamaan sisäistä tai ulkoista. Se on meidän valintamme. Kun teemme kaiken voitavamme tietoisuutemme lisäämiseksi, niin ilmentyy taianomaisia muotoja. Tietoisuutta on siinä laajuudessa, jossa tiedämme (tietäminen ei ole pelkästään älyllistä, vaan täyttä tiedostamista), että olemme Lähde – se on ääretön. Jos olet pelossa tai jossain rajoittavissa energioissa, tietoisuutesi heikentyy ja niin myös elämäsi, sillä tietoisuus luo elämän. Tietoisuus on jumalaista maskuliinisuutta. Kun vastaanotamme korkeampia valokoodeja, jumalainen maskuliinisuus auttaa integroimaan ne olemuksemme joka aspektiin. Jumalainen feminiinisyys vastaanottaa – jumalainen maskuliinisuus integroi ja toimii.

Kun siirrymme energiamallista toiseen, paljon korkeampaan ja erilaiseen, menetämme melkein kaiken. Tämä sisältää sen, mihin henkilö on kiintynyt, mikä on tärkeintä hänelle. Tämä menetys (menetys on mielen havainto) voi tuoda esiin vanhoja tunteita – häpeä, puute, viha, syyttely – ja monia muita rajoittavia energioita, joita edelleen viipyilee sisällämme. Jos resonoit tähän, muistuta itsellesi, että miltä tahansa sinusta vaikuttaakin, kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Voidakseen laajentua ja nostaa tietoisuutta, vanhan täytyy hajota täysin, jotta uusi voidaan rakentaa uudelleen siitä "pöperöstä", joka luodaan irtipäästämisen myötä. Tämä muistuttaa paljon toukan muodonmuutosta. Kun jatkamme ylösnousemista, on jatkuvia muutoksia, jotka auttavat meidän kaikkien tietoisuutta lisääntymään. Jos joku täytyy ravistella hereille … niin se tapahtuu, mitä tarvitaan. Tee, mitä voit, pysyäksesi keskuksessasi, ja kutsu usein sielutiimiäsi.

Oivalla, että vaikka tämä päivänseisaus on hyvin voimakas, elokuun pimennys luo tästä energiasta vielä voimakkaamman valotulvan. Muista, että valoa voidaan käyttää mihin tahansa, joten miten hyödynnät sitä? Voit käyttää sitä valittamiseen, pelastamiseen, pelon voimistamiseen tai aktivoimaan valokehosi ja sisäiset galaktiset koodit. Valo on neutraalia. Maailmassa on paljon konfliktia, kuitenkin pyydän sinua olemaan lisäämättä sitä olemalla huolissasi siitä. Muista, että rakkaus laajenee enemmäksi rakkaudeksi ja pelko laajenee enemmäksi peloksi.

Kun siirrymme enemmän uuteen, asioita ei voi jättää puolitiehen. Olet joko sisällä tai ulkona. Kaikesta 3D:stä täytyy päästää irti. Uudessa ei voi olla yhtään pelkoa. Voit syleillä rakkautta, olla rakkaus tai jos pidät enemmän vaikeuksista, voit päästää irti joistain asioista, muttet toisista. Sinun valintasi.

Tiedä kuitenkin totuus, että on vain ykseys ja Kristus-tietoisuus (Lähdetietoisuus) – kaikki muu on erillisyysharhaa. Olemme täällä tietääksemme sen olemuksemme joka solulla. Jos kuitenkin olet juurtunut siihen erillisyyteen, jota 3D symboloi, ja sinut vedetään "eikö ole kamalaa" -skenaarioihin, niin 3D viettelee sinut, jäät kuin kiinni tahmeaan verkkoon ja on vaikea irrottaa itsesi – niin viehättävää 3D on. Kun tämä tapahtuu, ruokit ja voimaannutat kaksinaisuutta. Totuuden tietäminen ja eläminen vaatii rohkeaa ihmistä. Se ei ole helppoa, kun on fokusoitunut ulospäin. Kun pysyt keskittyneenä sydämeesi, on helpompaa olla hyväksyvämpi ja rakastavampi itselle ja toisille. Rakkautena oleminen integroi lisää myötätuntoa ja hyväntahtoisuutta, kun taas asuminen alemmissa kritisointi- ja tuomitsemisenergioissa erottaa. Tämä ei ole pääsi laittamista pensaaseen, vaan sen valitsemista, mihin laitat energiasi ja minkä haluat vallitsevan. Positiivisena oleminen auttaa nostamaan omaa ja myös toisten tietoisuutta – riippumatta siitä, miltä ehkä näyttää.

On erittäin tärkeää luottaa omaan intuitioosi ja visioihisi. Saatat huomata, että tuntuu tyhjältä lukea toisten sanoja ja ajatuksia. Kenties se on sielulta lempeä tönäisy luottaa itseesi. Voitko olla tyhjä ilman tarvetta täyttyä jonkun toisen sanoilla tai seurata jonkun toisen viisautta, ja kuuntelet sen sijaan omaa viisauttasi ja toimit sen mukaan? Minusta on kiehtovaa, kun joku sanoo: "Tiesin sen!" saatuaan tulkinnan tai luettuaan jonkun toisen sanoja. Kenties tarve saada joku muu vahvistamaan se, minkä jo tietää, on täydellinen askel joillekin.

Mitä jos et resonoi jonkun viestin kanssa – merkitseekö se, että hän on väärässä? Ei välttämättä. Kyse on joko siitä, ettei sinun ole aika kuulla totuutta, tai et vain resonoi viestin kanssa. Tässä ei ole tuomitsemista. Valotyöntekijät antavat usein sinulle pienen työnnön eteenpäin. On kuitenkin aina parasta resonoida sen kanssa, mitä kuulet tai luet, vaikkei siinä ole mitään tolkkua silloin. Tämän päivän mystikkojen on tarkoitus auttaa ihmisiä ottamaan askel eteenpäin. Muiden aikojen mystikkoja pilkattiin usein ja heitä vastaan taisteltiin, erityisesti jos heidän viestinsä ei ollut yleinen näkemys, jonka väestö jakoi. Ja kuitenkin he kylvivät siemenen, joka juurtui lopulta. Vastaanväittäjät ovat panostaneet asioiden pitämiseen entisellään ja pelkäävät päästää irti siitä, mikä on mukavaa heille. Kumpi sinä olet? Mystikko vai vastaanväittäjä?

Kun siirrymme suurempaan kuvaan elämästä, meitä auttaa eteenpäin päivänseisaus ja tuleva pimennys. Hengitä sisään jumalaista maskuliinisuuttasi tämän päivänseisausjakson aikana ja kunnioita pyhää (avio)liittoa sisälläsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

15.7.2017 JATKUVIA PÄIVITYKSIÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 18.07.2017 20:38

JATKUVIA PÄIVITYKSIÄ

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
15.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin paljon tapahtuu! Solut, DNA ja kaikki, mitä olemme, kiihtyy. Tämä tuo esiin kaiken, mikä ei ole rakkautta. Se voi olla kiintymystä vanhaan, toisiin ja mihin tahansa, minkä luulet olevan totta, ja kuitenkaan se ei ole. (Harhakuvia) Erityisesti fyysinen kehomme tuntee tämän päivityksen. Tämä on tietysti harmoniassa kaiken sen kanssa, mistä olemme päästäneet irti tunteellisesti ja mentaalisesti, koska kaikki kehomme ovat yksi yksikkö. Kun koemme jotain fyysisesti, monet nimittävät sitä sairaudeksi. Kuitenkin on tärkeää vaihtaa fokus sairaudesta eheyteen. Eheydymme, emme parane. Emme korjaa rikkinäistä, kehitämme kaikkia kehojamme yhdenmukaiseksi sielumme kanssa. Emme pelkästään järjestele uudestaan, vaan luomme uutta. Emme palaa johonkin, vaan luomme. Olemme kuin perhonen. Perhonen ei ole vain toukka, jolla on siivet. Kotelovaiheessa (Kristus-tietoisuus) koko toukka hajoaa ja tästä "mössöstä" luodaan uusi DNA. Tämä uusi DNA ilmentää perhosen. Ja emmekö ole tehneet juuri tätä?

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, kunnioittaessasi samalla myös suurta kuvaa. Tämä vaatii sinua pysymään läsnä. Vain silloin kun et ole nyt-hetkessä, yksityiskohdat hukkuvat. Kun pidät huolta yksityiskohdista (pidät huolta siitä, mistä elämässä pitää pitää huolta), elämä on tasaisempaa ja sallii sinun keskittyä totuuteen, joka on rakkaus, ilo, helppous, rauha ja koko sieluolemus. Kun keskitymme suurempaan totuuteen, luomme uutta maailmaa sekä uutta itseämme, sillä mikä on uusi maailma? Se on ilmaisumuoto meistä.

Monista saattaa tuntua, että viritysten saaminen toisilta käsittelee kaiken, joten he voivat istua vain kädet ristissä ja antaa jonkun toisen olla vastuussa. Olemme täysivaltaisia olentoja. Täysivaltaisuus merkitsee, että meidän jokaisen tehtävä on nostaa tietoisuutta omalla tavallamme, opastuksen mukaisesti. Se vaatii oman työmme tekemistä ja suostumista vastaanottamaan omia virityksiämme sielulta/Lähteeltä. Kukaan ei voi tehdä tätä puolestamme. Sinusta saattaa myös tuntua, että se mitä olet aina kokeillut ja mikä toimi ennen, ei enää toimi. Puhun erilaisista menetelmistä tai työkaluista tai harjoituksista. Olet kuitenkin noussut monien niiden (jos ei kaikkien) yläpuolelle. Päästä irti siitä, mitä olet tiennyt menneisyydessä, vaikka se merkitsisi tyhjyyttä jonkin aikaa. Keskity siihen, mitä haluat tuntea (ilo, rakkaus, rauha, eheys, yltäkylläisyys jne.). Kiinnitä huomiota omaan inspiraatioosi/opastukseesi. Ota täysi vastuu valinnoistasi ja ole omassa voimassasi luovana valo-olentona.

Olemme jokainen kehittymässä uuteen ylösnousemusvaiheeseen (mihin olet valmis). Hyvin monet asiat elämässämme tuntuvat hyvin vanhoilta ja olevan hyvin kaukana siitä, kuka olemme nyt. Älä yritä sovittaa vanhaa sinua uuteen sinuun. Se ei vain toimi. Itse asiassa se tuntuu hyvin epämukavalta. Et yksinkertaisesti kuulu vanhaan. Et ehkä ole aivan uudessakaan – anna kuitenkin olla ok, että olet syntymän kotelovaiheessa.

Tämä uusi ylösnousemusvaihe on uusi mestaruustaso voimakkaana luojana. Tee tämä kysymys: "Kuka olen, kun kehityn, ja mitä luon?" (Muista, että jos sisällä on vielä pimeyttä tai vanhaa, se ilmestyy esiin.) Tiedä ja luota, että sinulla on aina vaihtoehto siinä, mistä päästät irti ja mitä päätät luoda. Tarkastele nykyelämääsi ja näe, onko joitain teemoja edelleen. Muista, että myös tuskallisimmissa (tuska on tietysti vain havainto) olosuhteissa on aina tiedostamisen lahja. Mitä haluat tuntea? Päästä irti siitä, mitä, missä, kuka, miten ja milloin. Missä elämän tapahtumassa ilo kuplii sisältäsi?

Mikä on tuomitsemisen ja valitsemisen ero? Tuomitseminen erottaa ja valitseminen on tietoisuutta, että jokin ihminen tai uskomus ei resonoi kanssasi enää. Joskus valitseminen saattaa tuntua tuomitsemiselta. Jos näin tapahtuu, käänny sisäänpäin ja kysy korkeammalta itseltäsi, mikä on totta. Voimme hyväksyä toiset sellaisena, kuin he ovat, ja kuitenkin valita, ettemme ole heidän maailmassaan. Valinta on aina meidän.

Onko inspiraation ja opastuksen välillä eroa? Ei. Se tulee samasta korkeammasta itsestä tai Lähteestä.

Saamme alkumme rakkaudesta. En puhu välttämättä maavanhemmistamme tai esi-isistämme, vaan Lähteestä. Lähderakkaus hedelmöitti meidät. Maavanhempamme ja esi-isiämme toivat meidät vain kauttaan kokemaan elämää. He päättivät tehdä tämän, kun me valitsimme heidät vanhemmiksi. He auttoivat meitä kehittymään täyttämällä meidät niillä oppitunneilla, jotka päätimme transformoida tietyssä elämässä. Olemme jumalaisia – sitä todellisuudessa olemme. Kun tiedämme tämän joka hengenvedolla ja sydämenlyönnillä, oivallamme, ettei kukaan ulkopuolellamme voi rakastaa meitä ja hyväksyä meitä enemmän kuin todellinen vanhempamme – Lähde/Jumala/sielu.

Olen kertonut aiemmin, miten saamme korkealla värähteleviä energialatauksia peräjälkeen. Tämä trendi jatkuu. Heti kun olemme saaneet loppuun yhden voimallisen vaiheen, meidät valmistellaan seuraavaan. Vaikka monet puhuvat tulevista maamuutoksista, minulla ei ole aavistustakaan niistä, sillä pysyn hetkessä. Maa kulkee niin, kuin me kuljemme. Kun kunnioitamme omaa ylösnousemustamme ja sallimme sen, Maa seuraa, sillä Gaia on ilmaisu meistä. Siriuksen Siniset olennot, yleisesti puhuen, opastavat meitä tämän ylösnousemusvaiheen läpi. He pitävät periaatteessa ovia auki meille. Rakastan työskennellä heidän kanssaan, vaikka he ovat hyvin vakavia. Kutsun heitä joskus "Vakaviksi siriuslaisiksi", ja nauramme sitten kaikki. He ovat paljon vakavampia kuin plejadilaiset valolähettiläät, jotka ovat hyvin hauskoja ja valoisia. Sillä ei ole merkitystä, kenen kanssa resonoit – tiedä kuitenkin, että pääoppaasi on oma sielusi! Jos kuitenkin päätät työskennellä korkeamman ulottuvuuden olentojen kanssa, tiedä, että heidät täytyy kutsua, sillä heidän ei sallita puuttua vapaaseen tahtoomme.

Kun tarkkailemme elämäämme kiintymättä, näemme hyvin monien asioiden transformoituvan (kuolema ja syntymä). Tähän sisältyvät ideat, joita meillä on ollut, ja käsitykset joita olemme pitäneet rakkaina. Tee tilaa uudelle – jos jokin antaa ymmärtää, ettei se kuulu enää sinulle, anna sen mennä. Anna rakkauden ottaa sen paikka. Rakkaudella on omat ideansa siitä, missä muodossa se esittäytyy. Emme voi kontrolloida tätä – voimme kuitenkin valita, mitä haluamme tuntea. Anna itsesi olla luottamustyhjiössä – tyhjä, kuitenkin täynnä potentiaalia. Kun muodot saapuvat, älä kiinnity niihin, sillä taas kerran, nekin muuttuvat, kun me jatkamme muuttumista. Kun tietoisuutemme kehittyy, myös muodot muuttuvat. Kun korkeasta sydämestämme ja korkeasta mielestämme tulee yhtä, jatkamme kehittymistä ja muutokset jatkuvat. Tämä on todella hurjaa kyytiä, ja se vaatii sellaista, joka on valmis irrottautumaan, virtaamaan ja olemaan ok kaiken tämän osalta. Vanhassa meillä oli tiettyjä rakenteita, joista pitää kiinni – uudessa on aivan päinvastoin!

Uuden luominen (kyllä, me teemme sitä) vaatii olemaan tietoinen, jotta jokainen tekemämme valinta on yhtenevä tinkimättömyytemme, opastuksemme ja tietämisemme kanssa. Vaaditaan olemaan tietoinen, kun meidät vedetään takaisin vanhaan, jotta voimme säätää purjeitamme. Salli kaikkien tunteiden tulla esiin, sillä se puhdistaa sinua, ja keskity sitten kyynelten jälkeen siihen, mitä haluat tuntea. Totea: "Olen rakkaus", "Olen rauha", "Olen ehjä" jne. Salli sen opastaa itseäsi, mihin resonoit. Se voi olla jotain niin hienovaraista kuin kukan haistaminen tai niin suurta kuin ahaa-elämys jostain elämässäsi. Pidä silmäsi ja sydämesi auki ja vastaanotat. Luomme valitsemalla, ja valinta on aina askel, joka johtaa uuteen askeleeseen, ja tämä johtaa uuteen askeleeseen jne. Eräs ystävä sanoi minulle kerran: se on kuin Frank Sinatra – tee, ole, tee, ole, tee. Tietysti oleminen tulee ensin ja vasta sitten tekeminen. Kun olemme, saamme opastusta/inspirointia, ja sitten otamme askeleen.

Ehkä mietit, että jos et ole juurtunut 3D:hen, miten voit olla maadoittunut. Ajattele maadoittumista olentona, jota pidetään taivaan ja Maan välillä. Kun Maa ylösnousee, taivas on maan päällä. Luonto maadoittaa meidät, koska taivas on luonnossa. Voit olla maadoittunut myös sydämeesi, ja voit olla maadoittunut Lähteeseen/sieluun. Kun keskityt sieluolemukseen, olet maadoittunut. Maadoitat tuon olemuksen sisääsi. Ajattele maadoittumista integroitumisena. Kyllä, olemme taivaan ja Maan kanavia. Taivas ei ole paikka, se on tietoisuus.

Luota, että sinua tuetaan kaikissa valinnoissasi. Sinua rakastetaan yli kaikkien odotusten, mitä sinulla voi olla, sillä olet rakkaus!

Huom. Menen merkittävään suuleikkaukseen, joten olen kanssanne sitten, kun voin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

30.7.2017 LISÄKEHITTYMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 31.07.2017 22:18

LISÄKEHITTYMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
30.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme olleet ja olemme edelleen voimakkaassa siirtymässä, erityisesti viime kuussa. (Tietysti olemme siirtyneet vanhasta uuteen jo erittäin pitkän aikaa … elämiä.) Olemme valmistautuneet viime kuussa pimennyksiin ja 8-8-8-porttiin. "Kahdeksan" symboloi valtaa/voimaa, joten odota hyppyä ylöspäin henkilökohtaisessa voimassa, mikä merkitsee, että otat vastuun kaikesta elämässäsi. Ei pidä näytellä pientä tai päättää, että jotain tai jotakuta muuta pitää syyttää puutteista, joita näet itselläsi (totuus on, ettei sinulla ole puutteita). Mikä tekee sinusta onnellisen? Mikään ei tee sinusta mitään. Ilosi on sisällä, voimasi on sisällä, tietämisesi on sisällä. Et tarvitse mitään ulkopuoleltasi todistamaan sitä. Ei ole mitään tarvetta, joten et ole tarvitseva. Olet voimakas ja täysivaltainen rakkausolento.

Tämän valmistelun aikana meillä on ollut tilaisuus sukeltaa syvälle itseemme, mikä on johtanut totuuden paljastumiseen lisää – siis jos käytit tämän tilaisuuden. Leijona symboloi sydämen voimaa, ja vau, saamme tosiaan karjua, kuka olemme! Emme saaneet ainoastaan sukeltaa syvälle kerroksiimme, ydinongelmiin, vaan olemme saaneet myös voimakkaita valolatauksia samaan aikaan. Nämä valolataukset säteilevät valoa siihen, mistä meidän täytyy vielä päästää irti ja kuka todella olemme.

Fyysinen kehomme muuttuu, eikä tämä ole mikään uutinen. Käsitätkö, ettei mikään palaa entiselleen? Tämä ei ole uusi normi, sillä asiat jatkavat muuttumista, kuten myös sinä. Mikään ei pysy samana. Kehitymme jatkuvasti – ei ole mitään päätekohtaa. Kun kehitymme, tietoisuutemme kehittyy korkeammalle ja siksi elämä heijastaa tätä korkeaa paikkaa meille ja jatkaa muuttumistaan. Auttaa, kun päästämme irti kaikesta halusta kontrolloida omaa elämäämme, yksinkertaistamme ja meditoimme. Luonnossa oleminen auttaa kovasti, vaikka se olisi vain astumista kotisi ulkopuolelle. Puhdistumme poistamalla ja meistä tulee tyhjä malja, jotta täytämme sen vain rakkaudella.

Kun meistä tulee enemmän ja enemmän rakkautta, tunnistamme jumaluutemme. Meitä yllytetään päästämään irti kaikesta identifioitumisesta, mikä merkitsee irtipäästämistä kaikista nimikkeistä ja sanoista, jotka jakavat. Jumalana olemme yhtä kaiken kanssa eikä meidän tarvitse määritellä mitään, sillä määrittely rajoittaa evoluutiota. Se laittaa asiat laatikoihin, joiden seiniä ei voi siirtää. Kaikki virtaa värähtelyn mukaan. Kaikki antautuminen jota olemme tehneet, valmistelee meitä jumaluuteemme. Tiedosta, että ellet tee tilaa uudelle ja luota prosessiin, mikään ei muutu. Luota ja pysy sitoutuneena polkuun, jolla olet.

Mietitkö, miten muuttuminen kristalliseksi, DNA:n korvaaminen uudella ja käpylisäkechakran aktivointi vaikuttavat sinuun? Oletko epäillyt näitä asioita, kun olet katsonut elämää etkä ole löytänyt todisteita järjellesi? Nämä asiat ovat totta. Meistä on tulossa uusi, kuten Maastakin. Ne vaikuttavat jokaiseen eri tavalla heidän sieluviisautensa ja tekemiensä valintojen perusteella. Yleisesti ottaen, saatat olla hyvin väsynyt. Saatat huomata kuplivasi yli vihaa tai masennusta tai surua, jolle ei ole mitään syytä. Toiset saattavat reagoida sinuun eri tavalla, saatat olla myös näkymätön toisille. Saatat tuntea myös olevasi eksyksissä ja suunnaton. Kaikki nämä asiat voivat kestää pitkään tai lyhyen aikaa tai niitä ei ole ollenkaan. Ne kaikki liittyvät ylösnousemusmuutokseesi.

Tietysti voit tuntea myös muita asioita, kuten olla hyvin kiihtynyt, vaikka oletkin väsynyt. Voit tuntea stressiä vanhojen mallien vapautumisen vuoksi, erityisesti jos yrität pitää asiat samanlaisina, kuin ne ovat aina olleet. Jos tunnet masennusta, tätä surua tulee usein esiin, kun päästät irti paljosta vanhasta. Sinulla saattaa olla paniikkia. Tätä tapahtuu, kun erillinen ego on epävarma tulevaisuudesta. Siksi luottamus on oleellista, kuten pysyminen hetkessä, jotta voit valita tietoisesti seuraavan askeleesi – askeleen joka on harmoniassa sen kanssa, mitä haluat tuntea.

Muistuta itsellesi, että sinä et ole voimaton. Kaikki haavoittuvuus auttaa sinua pitämään sydämesi avoimena, joten jos suojaudut sattumiselta, lopeta. Kukaan ei voi satuttaa sinua. Ja sitä paitsi, jos tunnet jonkun loukkaavan sinua, siinä on varmasti sinulle viesti ja luultavimmin sinulla on uhrienergiaa. On harhaa, että kukaan voi tehdä sinulle jotain tai saada sinut tuntemaan tietyllä tavalla. Syömistapasi saattavat muuttua myös, joten kuuntele kehoasi. Se saattaa pyytää asioita, joiden olet päättänyt olevan epäterveellisiä. Esimerkiksi, jos olet sääntöjesi mukaan vegaani tai vegetaristi, varmista, ettet tee sitä, koska joku on sanonut, että niin on oikein tehdä, tai haluat tuntea paremmuutta lihansyöjiin. Varmista, että valitset vapaasti. Kehosi opastaa sinua. Kaikki ruoka on valoa, eikä uudessa ole sääntöjä.

Sinulla saattaa olla tiettyjä kipuja tai värähtelyä kehosi eri osissa. Nämä saattavat olla energioiden sopeutumista sekä tunne- tai fyysisten myrkkyjen vapauttamista. Älä tuomitse sitä hyväksi tai huonoksi, se pelkästään on. Osa kivusta voi olla selkärangassa. Tässä on järkeä, kun suurin osa chakroista sijaitsee selkärangan varrella ja siellä kundaliinisi sijaitsee ja nousee. Sinulla voi olla myös iho-oireita, sydänvaivoja, ruuansulatusongelmia, päänsärkyä … tai ei. Se riippuu siitä, missä olet ylösnousemuksessasi/transformaatiossasi.

Voisin jatkaa siitä, miten keho muuttuu, mutta vain sinä tiedät, miten koet fyysiset, tunne- ja mentaalimuutokset. Sinun ei tarvitse verrata prosessiasi toisiin, sillä polkusi on ainutlaatuisesti sinun. Riittää kun sanotaan, että sähkömagneettikentät nousevat korkeammalle, mikä vaikuttaa meihin ja Maahan. Ja ne vaikuttavat tietoisuuteemme, mikä vaikuttaa kaikille elämän alueille. Kristus-energia täyttää meitä ja Maata ja tämä lisää värähtelyämme vielä enemmän. Se vaikuttaa kaikkiin chakroihin ja auraan, ja jotkut voivat tuntea kundaliininsa nousevan, kun se kulkee spiraalina ylöspäin chakrojen läpi.

Korkealla värähtelevät energiat virtaavat käpylisäkechakraan ja kulkevat sitten alas monia ka-kanavia pitkin, joita kulkee aurassa. Sitten tämä valo virtaa soluihin ja DNA:han ja nostaa kaiken, mitä olet, omiin korkeampiin maailmoihisi. Näetkö, miten kaikki liittyy yhteen? Emme ole ainoastaan yhtä kaiken elämän kanssa, vaan kehomme on yhtä myös korkeampien taajuuksien ja ulottuvuuksien kanssa.

Kun vastaanotamme enemmän ja enemmän valoa, alemmat taajuudet transformoituvat. Tämä ei kuitenkaan ole automaattista – meidän täytyy tehdä oma osuutemme ottamalla vastuu kaikista valinnoistamme. Valolatausten myötä nykyinen DNA:mme korvataan uudella, joten emme vain syrjäytä vanhaa uudella. Uusi DNA sisältää kristallitietoisuutta. Tiedät, mitä kristallitietoisuus on, eikö vain? Visualisoi kristalli. Se on kirkas ja moniulotteinen ja sillä on oma värähtelynsä ja tietoisuutensa. Näetkö, miten meistä on tulossa tällaisia? Meistä on tulossa Lähteen selkeitä kanavia, uusien havaintojen, uusien tapojen ja uusien mahdollisuuksien kera.

Tiedä epäilemättä, että uuden Maan verkko on ankkuroitu, kuten myös uusi kehoverkkomme. Meiltä vaaditaan vain korkean taajuuden pitämistä ja oman tietoisuutemme ja sieluolemuksemme punomista kumpaankin verkkoon. Tämä vaatii jokaista meitä pitämään värähtelymme korkeana ja selkeänä vanhan 3D-kaksinaisuuden estämättä. Valolataukset eivät ainoastaan täytä meitä, vaan myös Gaiaa, uusien verkkojen kautta. Auttaa, kun yhdistyy sieluun/korkeampaan itseen, kun kaikki asiat tulevat silloin helpommiksi – ne virtaavat. Jokainen meistä tuo mukanaan alkuperäisen kotiulottuvuuden, jonka talletamme uuteen maaverkkoon. Tätä kaikkea ei tehdä sekunnissa, se vaatii askeleen kerrallaan, sillä kun olemme hitaita ja teemme asioita aikomuksen ja tarkoituksen kera, rakennamme vankan perustan, jolle uusi ankkuroidaan. Tämä antaa meille tasapainon- ja vakaudentunteen.

Jatka tarkkailijana olemista, kun kehityt, ja luota, että vaikka asiat näyttäisivät miltä, kaikki kehittyy sielusuunnitelman mukaisesti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

15.8.2017 ENERGIAT NYT

ViestiKirjoittaja hammer » 22.08.2017 17:52

ENERGIAT NYT

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
15.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka pimennykset ovat tehokkaita muutoksessa, kunnioitan sen yksinkertaisuutta. En osta kaikkea ylimainontaa, ja näen sitä paljon, enkä seuraa laumaa … kuitenkin kunnioitan kaikkien valintoja. Tässä ylösnousemusviestissä en käytä aikaa tulevan auringonpimennyksen ihannointiin, vaan puhun sen taustaenergiasta. Tämä pimennys ja kaikki käyttämämme nimikkeet huonontavat viestiä. Aina kun käytämme nimikkeitä itsemme kuvaamiseen tai jonkin määrittelemiseen, kosketamme vain pintaa, emmekä mene syvemmälle.

Kuten tiedät, olemme jatkaneet määrätietoisesti ainutlaatuisia tapojamme pitää vanha 3D-matriisi hengissä, pitämällä kiinni vanhoista uskomuksista, kaavoista ja muista tavoista, jotka uskomme todeksi. Olemme kulkeneet harhakuvien läpi kyseenalaistamalla kaiken. Tämä ei ole niinkään älyllistä kyseenalaistamista, vaan jonkin sellaisen tuntemista, mitä meille on kerrottu, ja oivaltamista, että se saattaa olla valhe, joka peittää totuuden jostain. Kun intuitiomme on vahvistunut, näemme ja tunnemme jokaisen annetun harhakuvan läpi, jotta voimme vapautua vanhasta matriisista. Tähän sisältyy historia ja ajankohtaiset tapahtumat, sisällämme tai ympärillämme.

Olemme vapauttaneet myös fyysisen kehon kautta. Ei hauskaa, kuitenkin välttämätöntä. Meditoidessa kysyin, olivatko "palavat" hermot kehon vasemmassa alaosassa tosiaan transformoitumista kristalliseksi. Vastaus oli "kyllä". Se on ollut myös vanhoista myrkyistä vapautumista, kun kehoni sopeutuu. Tiedän, että jokainen olento kokee jonkinlaista fyysistä muutosta – itse itselleen luotua. On parasta olla yrittämättä niputtaa itseään jonkinlaiseen yleistykseen, vaan kunnioittaa omaa prosessiaan, sillä olemme jokainen ainutlaatuinen siinä, miten ilmaisemme jumaluuttamme, ja kaikki menee sen mukaan. Kenties se voi näyttää meille myös vanhoja uskomuksia, kuten "olen sairas ja minun parasta mennä lääkäriin" tai "haluan nähdä, onko kokemukseni sama, mitä muut kokevat" (tarve kuulua joukkoon). Tiedän, tämä muutos voi tuoda monia uskomuksia esiin. Katso syvemmälle, fyysisen ilmentymän alle.

Vedä henkeä ja esitä nämä kysymykset:

Näenkö jumalaista oikeudenmukaisuutta kaikissa tilanteissa?
Otanko vastuun kaikesta elämässäni (ei toisista, vaan oman elämäsi tilanteista)?
Erotanko itseni edelleen syyttämällä toisia, joko omassa pienessä piirissäni tai maailmassa?
Oivallanko, että luon omat olosuhteeni oman tietoisuuteni avulla?
Tiedänkö todella, etten ole uhri?
Mitkä ulkoiset tapahtumat peilaavat sitä, mistä edelleen pidän kiinni sisällä?
Mikä on totuus joka tilanteessa, jonka koen?
Miten näen suuremman kuvan tai en näe?
Luotanko jumalaiseen järjestykseen/jumalaiseen oikeudenmukaisuuteen vai ylläpidänkö tuomitsemalla edelleen kaksinaisuutta sisälläni?

Näihin kysymyksiin vastaaminen voi auttaa sinua irrottautumaan täysin 3D-matriisista. Tämä ei ole tietenkään kaikki, mitä se vaatii. Meidän täytyy päästää täysin irti kaikesta, mikä pidättelee meistä vanhassa. Meidän täytyy olla ehdottoman valmis ja sitoutunut olemaan uudessa ja luottamaan "päämäärättömään" matkaamme. Meidän täytyy olla valmis sallimaan elämämme olla täysin erilaista. Oivalla myös, että kun päästät irti, elämässäsi ne jotka haluavat pitää sinut vanhassa roolissasi, saattavat vastustaa polkuasi, eikä se ehkä ole miellyttävää. Et ole täällä miellyttämässä muita. Millaiseksi tahansa luot elämäsi, ole avoin muutoksen ylä- ja alamäkiin. Se on kaunis tapa olla, jos olet sitoutunut ylösnousemuspolkuusi.

Pystytkö virtaamaan muutosten mukana, vai tuntuuko siltä, että ikään kuin potkit ja huudat ja sinua raahataan jonnekin, minne et halua mennä? Muistuta itsellesi, että olet valinnut tämän. Kaikki vastarinta luo varmasti vetämis- ja työntämisenergian sisällesi, joten sitoudu täysin tai älä lainkaan.

Monet meistä ovat kulkeneet tai kulkevat labyrintissä, sisäisessä tai ulkoisessa tai kummassakin. Labyrintin loi alun perin kuningas Salomon sitoumuksena Lähteeseen. Siinä kulkiessa muistutetaan, että ruumiillistamme sekä jumalaisen feminiinisyyden että jumalaisen maskuliinisuuden emmekä ole erillään Lähteestä tai mistään muusta. Labyrintin keskellä on täysi herääminen oivaltaen, että fyysinen kehomme on pyhä temppeli. Labyrintissä kulkeminen on taivaan tuomista maan päälle, uuden Maan luomista. Ainoa rakkaus on täällä, sisällämme. Labyrintti symboloi elämäämme, ja meitä pyydetään uskaltautumaan keskelle (sydän) viimeistelemään yhteys Lähteen kanssa ja Lähteenä. Meidän täytyy nähdä, että olemme jumalainen, ei mitään vähempää. Jumaluus = rakkaus.

Tämän koko kuukauden energia auttaa meitä työntymään sen yli, minkä hahmotamme rajaksi. Voimme käyttää tämän kuukauden energian siirtyäksemme vanhasta yli ja voimaannuttaaksemme uutta. Missä pidättelet itseäsi, missä rajoitat itseäsi? Tiedä, että voit ylittää jokaisen pienen ja rajoittuneen tavan kokea elämää ja elää isosti. Joka kerta kun meditoit, vahvistat päättäväisyyttäsi vaihtaa suuremmalle vaihteelle. Sinun ei tarvitse odottaa – tee se nyt.

Oma uusi kehoverkkomme on nyt paikoillaan. Se luodaan ja aktivoidaan joka kerta, kun keskitymme ja integroimme jonkin sellaisen sieluolemuksen, kuin rakkaus, ilo, rauha, vastuu (itsestä), yltäkylläisyys ja monet muut. Yhteen tai useampaan sieluolemukseen fokusoituminen kehoverkossamme luo elämää, joka rakennetaan niistä. Sama pätee uuteen maaverkkoon, joka on ankkuroitu maahan. Joka kerta kun integroimme jonkin sieluolemuksen, voimaannutamme uutta maaverkkoa, jotta valintamme vahvistavat jatkuvasti meitä ja uutta.

Tärkeä harjoitus auttamaan lisärakkauden integroinnissa itseesi, on luopua kaksinaisesta ajattelusta "pidän sinusta, jos olet aivan kaltaiseni". Jos tuomitset toisen pahaksi, missä sinulla on "pahaa"? Kaikki olennot ovat rakkautta. Älä vedä rakkauttasi pois heiltä pelkästään siksi, että katsot heitä halveksien. Kenties nämä ovat olentoja, joita tarvitsee rakastaan enemmän, ei nuhdella tai tuomita. Näe rakkaus kaikissa. Kun vanha transformoituu, siitä näyttää tulevan voimakkaampaa. Tämä on harhakuva. Vahvistat vanhaa harjoittamalla jonkinlaista kaksinaisuutta, jota on vielä sisälläsi, jos tuomitset tai pelkäät jotenkin.

Vaikka näemme ja tunnemme monia muutoksia sisällämme ja ympärillämme, meillä on vielä pitkä matka kuljettavana, ennen kuin olemme vain rakkautta. Voit jouduttaa tätä sitoutumalla ja harmonisoitumalla uuteen, rakkauteen. Avaa sydämesi, koska siellä sielu/korkeampi itse yhdistyy sinuun. Sulaudu yhteen sielun kanssa, jottei sisälläsi ole muuta kuin rakkautta. Luovuta rakkaudelle kaikki vastarinta tai jääräpäisyys tai vaatimus, että olet oikeassa (väärän vastakohtana).

Jos sinulla on suunnitelmia, päästä niistä irti. Korvaa ne sydänaikomuksilla (ei pääaikomuksilla). Suunnitelmat vievät sinut pois nyt-hetkestä. Oivalla, että suunnitelmat ovat harhakuvia – ne ovat vanhaa. Ainoastaan nyt-hetkessä oleminen auttaa sinua siirtymään eteenpäin, hetki hetkeltä. Pidä fokuksesi siinä, mitä haluat tuntea. Yksin tämä luo tulevaisuutta. Päästä irti yksityiskohdista ja seuraa vain opastustasi joka hetki. Lähteellä ei ole mitään suunnitelmia, sillä suunnitelmat luovat rajoituslaatikon. Lähde on vain rakkautta eikä se puutu koskaan vapaaseen tahtoosi. Lähde opastaa eikä ohjaa tai kontrolloi.

Jatka kaikkien tunteiden sallimista kuplia esiin, jotta voit transformoida ne rakkaudeksi. Toisin sanoen, älä sullo niitä takaisin piilopaikkaansa. Ne saattavat piiloutua ja räjähtää täydelliseen aikaan, kun jokainen tunne johtaa sinut syvempään uskomukseen. Nämä tunteet kätkevät myös sen, kuka oikeasti olet, laittamalla unohduskerroksen ympärillesi kuin peiton. Yksi suuri tunne useimmilla on pelko – pelko ettei saa tai ole riittävästi, pelko ettei tee riittävästi, tuntemattoman pelko, pelko ettei ole kontrollissa, pelko että on yksin … ja luettelo jatkuu. Päästä irti kaikista peloistasi Pyhässä ruusussa ja täyty sitten Lähderakkaudella … korvataksesi sen, mistä olet vapautunut. Tämä transformoi pelon ja muut tunteet rakkaudeksi.

Muistuta itsellesi, että kaikki on värähtelyä. Vedät ulkopuolelta itsellesi sitä, mitä olet sisällä. Niin ylhäällä, kuin alhaalla – niin sisällä, kuin ulkona. Muistuta itsellesi myös, ettei kyse ole niin paljon tekemisestä kuin olemisesta. Teet olemalla. Kaikki mitä koet, lisää tietoisuuttasi, ja kun olet täysin hereillä ja tietoinen, teet valintoja, jotka harmonisoivat sinut siihen, kuka olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

7.9.2017 UUSI MAA JA JATKUVAT PIMENNYSENERGIAT

ViestiKirjoittaja hammer » 09.09.2017 22:46

UUSI MAA JA JATKUVAT PIMENNYSENERGIAT

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
7.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mikä uusi Maa on? Se on tietoisuus, joka on täysin erilainen kuin vanha Maa, jossa kaksinaisuus ja vanha matriisi kontrolloivat meitä. Uutta Maata luodaan, kun vaadimme kukin oman täysivaltaisuutemme, voimamme ja vapautemme. Uusi Maa ei ole parannettu vanha Maa – se on täysin uusi ja erilainen, ja luomme sitä jatkaessamme kulkua. Se on täysin uusi, se on uusi todellisuus, vapaa kaikista valheista ja harhakuvista sekä kaksinaisuudesta ja erillisyydestä. Sen tietoisuus on ykseys/yhtenäisyys. Uudessa Maassa kaikki tietävät, että he ovat jumalaisia ja moniulotteisia. Luomme omaa elämäämme ja uutta Maata tietoisuudellamme. Uusi Maa on sydänkeskeinen, ei mielikeskeinen.

Tosiasiassa jokainen olento on myötätuntoinen – kuitenkin jokainen olento kokee myötätunnon sen mukaan, miten hereillä se on. Aito myötätunto ei sääli toisia, koska ei ole uhreja. Luonnollinen olotilamme on rakkaus. Myötätunto ei ole itsensä vähättelyä toisten vuoksi – tämä on valhe, jota vanha Maa vahvisti. Uudessa yksilö ei ota kunniaa kaikesta tai rehentele kaikella, mitä hän on tai tekee – se on vanhaa ja se erottaa. Uudessa ei ole sankareita, guruja, opettajia tai parantajia. Kaikki on sisällä. Aito myötätunto on nöyrää.

Kun yksilö keskittyy korkeimpaan positiiviseen, hän auttaa uuden Maan luomisessa. Positiivisuus pitää yksilön värähtelyn korkeana, jotta hän säteilee rakkautta, valoa ja iloa. Ei ole mitään taistelua vastaan tai puolesta. Kaikki hyväksytään jumalaisessa järjestyksessä. Tosiasia on, että rakkaus synnyttää rakkautta ja viha synnyttää vihaa. Jokainen olento valitsee oman polkunsa ja suuntansa. Jos olento siis päättää taistella, se on hänen valintansa ja hänen ylösnousemuksensa hidastuu. Kun yksilö pitää fokuksensa poissa kaikesta, mikä erottaa (kuten esimerkiksi uskonto ja politiikka), hän auttaa omassa ylösnousemuksessaan ja uuden Maan rakentamisessa.

Anteeksianto on avain – se on irtipäästämistä ja vapautumista kaikesta, mikä erottaa (tuomitseminen, syyttely, häpeä, syyllisyys jne.). Uudessa oleminen on myös irtipäästämistä odotuksista, kiintymyksistä ja uskomuksista. Meillä kaikilla on kulttuurisia uskomuksia. Esimerkiksi pelkäämme fyysisen kehomme kuolemaa. Pohjois-Amerikassa monet uskovat "amerikkalaiseen unelmaan" ja nuhtelevat itseään sen saavuttamattomuudesta, mikä ikinä "se" onkin. On monia hyvin syviä uskomuksia, joita emme edes oivalla. Kuitenkin on tärkeää löytää ne, jotta voimme olla vapaa luomaan ja kokemaan uutta. Yksi näistä vanhoista käsityksistä on tuomitseminen – erilaisten ihmisten tuomitseminen, itsensä tuomitseminen ja jonkin sellaisen tuomitseminen, mitä emme ole valmis hyväksymään jne. Tuomitseminen on yksi käsitys, joka erottaa ja on vanhaa. Uudessa emme keskity jollekin toiselle anteeksiantamiseen. Teemme sen itsellemme – se on itsensä rakastamista. Kun rakastamme itseämme, voimme vain olla myötätuntoinen kaikkea elämää kohtaan. Kun rakastamme ehdottomasti itseämme ja toisia, hyväksymme itsemme ja kaikki ehdottomasti. Ehdoton rakkaus on itsenään olemista odottamatta, miten se tulee tai tuleeko se takaisin. Myötätuntoa/ehdotonta rakkautta annetaan vapaasti sydämestä.

Sillä ei ole merkitystä, miten toiset päättävät olla. Heillä voi olla kurjaa, eikä tämä merkitse, että sinullakin täytyy olla kurjaa. Se ei ole myötätuntoa. Tarina: Kristus tuli ihmisen luo, joka oli hukkumassa lampeen. Hän ei hypännyt pelastamaan tätä, vaan heitti köyden ja veti miehen turvaan pysyen itse kuivana rannalla. Tämä on myötätuntoa. Niinpä keskittyessäsi rakkautena olemiseen, heität köyden hukkuvalle. Uudessa olet Kristus, aivan kuten Kristus tarkoitti sinun olevan monta vuotta sitten.

Kun pidämme kukin värähtelymme korkeana emmekä alenna itseämme voidaksemme kuulua mukaan tai sopia joukkoon, autamme toisia oikeasti pois lammesta ja lammen töryistä. Muista myös, että empaattisuus on vain askel. Se ei ole nimike, jossa roikkua – se on luonnollinen polku herkkyyteen ja rakkauteen. Silloin kun autamme, se tapahtuu ilon ja vahvuuden paikasta. Siinä ei ole koskaan kyse siitä, että "olen hyvä ihminen ja minun pitäisi auttaa tuota ihmistä". Herkkyys on luonnollista, se on osa evoluutiotamme. Kun pidämme värähtelymme korkeana, meistä tulee vielä herkempi. Ja kun pidämme värähtelymme korkeana, jaamme enemmän valoa ja enemmän rakkautta luonnostaan (pakottamatta, kontrolloimatta tai tekemättä niin, koska ajattelemme, että meidän pitäisi).

Ydinolemuksemme ja aito itsemme on rakkaus. "Rakastaa" ei ole välttämättä verbi, se on substantiivi (suom. huom. sama sana on sekä "rakastaa" että "rakkaus"). Kun kehitymme pelkäksi rakkaudeksi, on sieluominaisuuksia, jotka auttavat meitä. Yksi on usko, joka on ehdotonta luottamusta, että kaikki tapahtuu jumalaisen järjestyksen mukaisesti. Ei ole virheitä ja tragedia on havaintotapa. Ei ole hyvää tai huonoa. Luottamus, että kaikki tapahtuu omassa täydellisyydessään. Antaudu tälle. Tämä ei ole uskomus, vaan totuus, joka resonoi sydämessäsi.

Ole jumalaisessa palveluksessa. Tätä voi olla selvällä tavalla, kuten ammatti, tai pikkuruisella tavalla. Esimerkiksi olet jumalaisessa palveluksessa pelkästään hymyilemällä, ihailemalla pientä kukkaa tai olemalla aito. Säteilet valoasi tai palvelet monilla tavoilla.

Hyväksy sisäinen yltäkylläisyytesi. Yltäkylläisyyttä ei etsitä tai saavuteta. Se lepää sisälläsi. Kiitä kaikesta, mitä sinulla on elämässäsi. Monta kertaa joku valittaa, ettei hänellä ole jotain tai jotakuta elämässään. Tämä vahvistaa puute-energiaa ja vaikuttaa sisäisen yltäkylläisyyden ilmentymiseen. Katsele sen sijaan ympärillesi, olet rikas! Ole kiitollinen siitä, mitä elämässäsi on, ja päästä irti siitä, mitä luulet sinulta puuttuvan.

Harjoita anteeksiantoa. Tätä ei ole tarkoitettu toisille, ikään kuin joku olisi tehnyt sinulle jotain (uhrienergia) – anteeksianto on itsellesi. Pitäessäsi kiinni havainnosta, kuka tai mikä satutti sinua, olet ikuisesti kiinni siinä ja siksi valosi on himmeä ja värähtelysi matala.

Ole vahva ja pysy sitoutuneena polkuusi. Älä anna häiriötekijöiden viedä sinua pois polultasi. Häiriötekijöitä ovat myös laiskuus, himo, mässäily, kateus ja kaikki asiat, joilla ego houkuttelee sinua. Kysy henkisessä harjoituksessasi: "Mitä rakkaus tekisi?" Seuraa saamaasi vastausta. Älä lipsahda takaisin tietämättömyyteen, vaan ole vahva ja sitoutunut olemaan täysin hereillä ja tietoinen. Vain silloin kun palaat takaisin uneen, johon vanhat uskomukset ja kaavat tuudittavat sinut, sinusta tulee tiedostamaton, vanhan matriisin sätkynukke.

Tiedä, että viime kuukauden pimennys on auttanut kovasti meitä olemaan rakkaus vahvistamalla rakkautta soluissamme ja DNA:ssamme. Se aktiovoi valtavan tietoisuushypyn eteenpäin. Tämä toimii sisältä ulospäin. Niin ylhäällä, kuin alhaalla – niin sisällä, kuin ulkona. Kun tietoisuus paranee, niin paranee myös elämä, sillä tietoisuus luo elämän. Pimennys vahvisti täysivaltaisuuttamme sekä voimaa ja vapautta olla pelkkää rakkautta. Se ylensi sydämemme enempään tiedostamiseen ja auttoi meitä kaikkia tuntemaan enemmän ja ajattelemaan vähemmän. Voimakkaampi sydän auttaa meitä keskittymään enemmän uuden Maan luomiseen, transformoimaan sen, mikä pidättelee meitä vanhassa, ohjaamaan elämänvoimaamme ja ottamaan täyden vastuun kaikesta, mitä olemme, ja kaikesta mitä valitsemme. Jumaluutemme on voimaantunut, vapautamme kaksinaisuuden tietoisuudestamme ja oivallamme, ettei ole erillisyyttä eikä ole koskaan ollutkaan. Ainoastaan vanha 3D-matriisi kertoi meille tuota valhetta, ja oltuamme hyviä sätkynukkeja uskoimme siihen ja integroimme sen.

Pimennys on auttanut meitä myös purkamaan kiinnikkeet muihin elämiin ja nykyisiin karmasuhteisiin, on kyse sitten perheestä, työstä, rakastajista, ystävistä jne. Tämä auttaa kovasti meitä puhdistamaan vanhoja energioita, jotta voi olla positiivisempi yhteys (ei kiintymys) toiseen. Tämän purkamisen myötä monet laitteet lakkasivat toimimasta, sillä emme ole enää 3D:ssä. Lopulta kuitenkin laitteidemme tietoisuus sopii yhteen oman tietoisuutemme kanssa ja asiat toimivat taas. Ole siinä virrassa, mitä on.

Tiedä kuitenkin, että vaikka pimennys on loppunut, sen aktivoinnit ja energia jäävät useiksi kuukausiksi ja mahdollisesti vuosiksi. Lisää nukkuvia ihmisiä herää, ja ne jotka ovat hereillä, heräävät lisää. Näin ollen tehdään tietoisempia valintoja. Ole jatkuvasti tietoinen vanhoista kaavoista ja uskomuksista, jotta voit päästää irti ja transformoida ne rakkaudeksi. Pidä asiat yksinkertaisena, rakkaus ei ole monimutkaista eikä sillä ole sääntöjä. Tietoisten valintojemme avulla voimme auttaa uuden Maan luomisessa. Tietoisten valintojen avulla 3D-matriisi menettää valtansa meihin. Pysy poissa draamasta, vaikka toiset jotka eivät ole vielä heränneet, yrittävät vetää sinut vanhoihin rooleihin. Ainoa roolisi on pitää värähtelysi korkeana ja todella oivaltaa, että toisten ihmisten ongelmat eivät ole sinun huolesi. Värähtelysi alenee, kun et kunnioita aitouttasi. Jos sinulla on kuitenkin vielä vanhoja malleja ja rooleja sisälläsi, niiden pintaan tuleminen jatkuu, jotta voit puhdistaa ne valitsemalla tietoisesti. Vedät jatkuvasti puoleesi sitä, mitä olet sisällä. Muista myös, että olemme kaikki ylösnousemuksen eri vaiheissa, joihin jotkut viittaavat aikajanoina. Kaikesta huolimatta ole joka hetki kaikkea, mitä olet. Tämä sallii jokaisen kulkea omalla vauhdillaan ja omalla tavallaan. Kun alennat värähtelyä sopiaksesi mukaan joukkoon, et tee mitään itsesi tai toisten auttamiseksi.

Kunnioita hyväksynnällä sitä, missä olet. Kun hyväksyt itsesi, sinua opastetaan seuraaviin askeliin puskematta tai pyrkimättä. Puskeminen, kontrolloiminen, etsiminen ja pyrkiminen ovat kaikki osa vanhaa tapaa. Uudessa on kyse sen sallimisesta ja hyväksymisestä, mitä on, ja tämän tekeminen pitää sinut hetken virrassa. Tämä on itsestään huolehtimista ja itsensä rakastamista. Kun rakastat itseäsi, pidät värähtelysi korkeana ja tietoisuutesi laajenee. Olet täydellinen, kun kehityt ollaksesi vielä enemmän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

21.9.2017 RAKKAUS JA PÄIVÄNTASAUS

ViestiKirjoittaja hammer » 25.09.2017 15:11

RAKKAUS JA PÄIVÄNTASAUS

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
21.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun kirjoitan tätä, huomenissa on uusi kuu ja päiväntasaus. Taatusti paljon tapahtuu sisällämme ja Gaiassa. Kaikkeen mitä tapahtuu, viittaan "suurena heräämisenä". Tämä suuri herääminen ravistelee ihmiset (kirjaimellisesti) pois mukavuusalueeltaan ja omahyväisyydestään. Me jotka olemme jo heränneet, heräämme lisää siihen, kuka olemme ja miten voimme palvella muita jumalaisen rakkauden paikasta käsin. Olemme hyvin nopeutuneessa korkean ulottuvuuden valolatausten vastaanottamis- ja jakamishetkessä. Sanon "jakaminen", koska vastaanottaessamme lisää valoa, säteilemme sitä automaattisesti toisille – ei kontrolloivalla tavalla, vaan säteilemme, koska se on luontomme.

Kun kunnioitamme sitä rakkautta, joka olemme, emme puske, etsi tai pyri, sillä ne ovat osa vanhaa. Uudessa on kyse sen sallimisesta ja hyväksymisestä, mitä on, ja luottamisesta, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Kyse on olemisesta hetken virrassa kiintymättä mihinkään – sallien asioiden vain kehittyä luonnollisesti. Tämä on itsestään välittämistä ja itsensä rakastamista. Kun rakastat itseäsi, pidät värähtelysi korkeana ja tietoisuutesi laajenee, ja korkeammassa tietoisuudessa elämäsi muuttuu vaivattomaksi ja iloiseksi. Totuus on, että olet täydellinen, kun kehityt ollaksesi enemmän.

Valittamisen ja ulkoisten tapahtumien vastustamisen tai niihin reagoimisen sijasta, toivota tervetulleeksi ne kaikki tuomitsematta. Kun hyväksyt, päivitykset integroituvat. Kun taistelet jotain vastaan, vastustat ja kaksinainen 3D-luonto saa otteen. Kaksinaisuus on tuomitsemista "tämä on hyvä, tämä on huono" jne. Älä mene siihen. Kun otat vastaan nämä rakkauslataukset, nouset korkeammalle tietoisuudessa ja olet tietoisempi siitä, mikä elämässäsi perustuu edelleen vanhoihin uskomuksiin ja kaavoihin. Yksi monien uskomus ehkä edelleen on: "Minun täytyy tehdä kovasti työtä voidakseni olla yltäkylläinen". Korvaa tämä vanha uskomus tietoisuudessasi ilolla, intohimolla ja helppoudella ja katso, mitä tapahtuu.

Huolehdi kaikista 3D-jutuista, joita olet luonut. Tämä on tärkeää, kun kaikkien 3D:ssä aloitettujen asioiden loppuunsaattaminen auttaa sinua ankkuroitumaan uuteen. Ota vastuu kaikista luomuksistasi. Maksa laskusi ja ota vastuu kaikesta elämässäsi … omista se. Älä kuitenkaan omista toisten valintoja, huolehdi pelkästään omistasi.

Kehomme transformoituu. Monet kokevat tämän unen häiriintymisenä, huimauksena, pahoinvointina, uupumuksena ja monina muina transformaation ilmentyminä. (Huomaa, etten käytä sanaa "oire", koska se vihjaa, että jokin on pielessä tai olet sairas, ja se on vanhaa ja rajoittunutta ajattelua.) Sanoissa on voimaa, ne ovat energiaa, kuten kaikki muukin – sanat luovat. Minulla on henkilökohtaisesti ollut vuosien ajan kaikkia yllä mainittuja ilmentymiä ja muita. Virtaan sen kaiken kanssa. Kyllä, fyysinen kehomme muuttuu ja prosessoi kaikkia niitä muutoksia, joita olemme kokeneet tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti. Jokaisen osamme värähtely kiihtyy.

Muutumme siitä, että meille kerrotaan, mitä tehdä ja kuka olla, voimakkaiksi ja täysivaltaisiksi luojaolennoiksi. Tämä on melkoinen muutos, ja fyysinen kehomme tuntee sen. Sopeudumme voimamme poisantamisesta sen tietämiseen oikeasti, että olemme oman elämämme luoja. Siitä ei voi syyttää ketään toista tai antaa siitä kunniaa kenellekään toiselle. Me olemme se! Meditoi, yhdisty sieluusi ja Lähteeseen ja pidä värähtelysi korkeana sen avulla, kenen kanssa olet, mihin menet, mitä syöt ja mitä luet ja katsot. Kunnioita lahjomattomuuttasi – ole, kuka sanot olevasi. Kunnioita erottelukykyäsi – monet harhakuvat ja valheet yrittävät viekoitella sinut takaisin uneen. Pysy hereillä ja tietoisena. Pysy hetkessä, äläkä tuomitse, onko jokin asia hyvä vai huono – kaikki transformoituu. Ole toisten jumalaisessa palveluksessa, ole luonnossa, kulje labyrintissä ja ole ystävällinen itsellesi ja toisille, mukaan luettuna kaikki kaksijalkaiset, nelijalkaiset, kuusijalkaiset ja kahdeksanjalkaiset … Koko luonto hyötyy rakkaudestasi.

Kun alat tunnistaa voimakkaammin moniulotteisuutesi ja ykseystietoisuutesi, saatat huomata, miten kaikki ympärilläsi on peili. Miksi? Koska olemme kaikki yhtä. Olen huomannut tämän voimistuvan. Yksi esimerkki on, että kun katselen muiden kirjoituksia, ne tuntuvat peilaavan, mitä olen kirjoittanut aiemmin tai mitä koen hetkessä. Minusta se kaikki on kiehtovaa. Suljemme erillisyyskuilun. Jokainen ihminen ja tapahtuma peilaa meille jotain, olemme tietoinen siitä tai emme, ja kaikki mitä vedämme puoleemme, sisältää viestin. Kun oivallat, että olemme kaikki yhteydessä, myös hallituksiin ja 3D-rakenteisiiin, oivallat, että autamme myös vanhan transformoimisessa ja uuden voimaannuttamisessa.

Kun meditoit, voimaannut sydäntäsi, mikä voimaannuttaa Lähdettä, sielua ja sydäntietämystäsi. Sydänchakra on silta alempien chakrojen (ego) ja ylempien chakrojen (sielu) välillä, aivan kuten sinä olet silta taivaan ja Maan välillä. Sielun ja egon välillä ei ole erillisyyttä, koska tosiasiassa kaiken ollessa harmoniassa, ego ilmaisee sielua. Niin ylhäällä, kuin alhaalla; niin sisällä, kuin ulkona. Moniulotteisena navigoimme kaikkien ulottuvuuksien läpi ja näemme, miten kaikki ovat yhteydessä. Ei ole erillisyyttä chakrojen, mielen, keho ja sydämen välillä. Anna kuitenkin sydämesi johtaa. Sydän johtaa tunteiden ja intuition (opastus) avulla. Kaikki virtaa yhtenä.

Vaikka olen kertonut yllä, että navigoimme kaikissa ulottuvuuksissa, viittaan tässä korkeampiin ulottuvuuksiin. Jokaisessa 5D:tä alemmassa ulottuvuudessa on suurta kaksinaisuutta. Neljännessä ulottuvuudessa on vanhaa karmaa, vanhoja ajatuksia, malleja ja uskomuksia, joita välitetään sukulinjaa pitkin, olentoja jotka sekaantuvat asioihin, ja kaikkea mikä ei ole rakkautta. Korkeammat ulottuvuudet ovat vain rakkautta. Jos haluat puhdistaa itsesi vanhoista 4D-dynamiikoista, meneminen neljänteen ulottuvuuteen voi tietysti auttaa. Suojaudu täysin, jos teet sen. Henkilökohtaisesti pysyn erossa tästä ulottuvuudesta. Seuraa opastustasi tässä. Jos tämä ei resonoi, käytä erottelukykyäsi ja sivuuta, mitä sanoin, sillä kunnioitan sitä, missä olet ylösnousemuspolullasi. Ja kenties tämä on tarkoitettu vain minulle.

Et ole perheesi, et ole kaksinainen. Totuus sinusta on, että olet rakkautta ja yhtä Lähteen kanssa. Kun seuraat omaa opastustasi (sieluopastus), sinua ohjataan täydellisesti korkeimpaan evoluutioosi. Kun olet luova, vietät aikaa luonnossa ja meditoit, avaat sydämesi ja löydät vain rakkautta ja ykseyden. Ole hiljaa, tunne ja ole. Pysäytä kaikki huumaava kiireisyytesi. Avaa sydämesi, tunne rauhaa ja ole ystävällinen ja myötätuntoinen. Anna sydämen johtaa mieltä.

Kun siirrymme päiväntasaukseen, sydän tietää, että päiväntasauksen sieluolemus on tasapaino. Kun kunnioitamme kaikkea, mitä olemme, ja pysymme tasapainossa, kunnioitamme kaikkea elämää. Elämme ja annamme tasapainoisesti. Mitä tasapaino merkitsee sinulle? Minulle siinä on kyse rakkauden maadoittamisesta kaikkeen, mitä sanon, tunnen ja teen. Kyse on yhdenmukaisesta sydämestä, mielestä ja kehosta, kun seuraan sieluni ehdotonta opastusta. Tasapaino ilmaisee rakkautta, Lähdettä ja sielua mentaalisesti, fyysisesti ja fyysisesti. Se on omien puheideni mukaan tekemistä. Se on jumalaista palvelua. Se on pysymistä läsnäolevassa hetkessä. Se on värähtelyni pitämistä korkeana ja sanojeni tiedostamista, jotta voin palvella majakkana. Se on pysymistä poissa draamasta ja kaaoksesta. Se on vanhojen kaavojen ja uskomusten tunnistamista, kun niitä tulee pintaan sisälläni tai ympärilläni. Se on olemista aito ja rehellinen. Se on kaikkien ihmisten hyväksymistä, vaikka he vaikuttaisivat erilaisilta kuin minä. Se on itseni rakastamista ehdottomasti, niin kuin rakastan muita. Se on olemista kiitollinen kaikesta elämässäni – yksinkertaisesta ja haastavasta.

Rakastan kehoani ruokkimalla sitä vain luomuruualla ja puhtaalla vedellä. Kuuntelen sitä, kun se sanoo jonkin olevan poissa tasapainosta tai kun lataan korkean ulottuvuuden valoa, joka on liikaa sille/minulle. Rakastan mieltäni kunnioittamalla aina opastustani, lukemalla vain kohottamia kirjoja, ja rakastan eheyttäni meditoimalla ja mahdollisesti inspiroimalla toisia jakaen ja huolehtien itsestä kaikessa, mitä teen ja tunnen. Voisin jatkaa ja jatkaa tasapainosta minuna. En tee sitä, sillä sinun tehtäväsi on luoda tasapaino omalla ainutlaatuisella tavallasi. Koska päiväntasausta voimaanuttaa myös uusi kuu, miten luot enemmän tasapainoa elämääsi?

Kaikki mitä minä koen, tuo minut vain lähemmäs Minua. Kaikki mitä sinä koet, tuo sinut lähemmäs Sinua. Olemme rakkaus. Ole rakkaus!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

18.10.2017 YLÖSNOUSSEET MESTARIT FYYSISESSÄ MUODOSSA

ViestiKirjoittaja hammer » 23.10.2017 11:16

YLÖSNOUSSEET MESTARIT FYYSISESSÄ MUODOSSA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
18.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme jokainen omalla polullamme ja meillä on omat missiomme. Jotkut ovat aktivisteja, jotkut auttavat vanhojen energiamassojen puhdistamisessa, toiset jakavat valoa, jotkut valaisevat ihmisten polkua, kun taas toiset lisäävät rakkautta maan sisällä ja päällä ja koko elämässä. Elämässä on monia polkuja ja missioita – olemme kaikki ainutlaatuisia siinä, mitä jaamme, kuitenkin olemme kaikki yhtä. Jokainen jakaa omalla tavallaan, on hän siitä tietoinen tai ei. Tiedostaminen on avain, koska yksilön tiedostaessa, mikä hänen missionsa on, sillä ei ole merkitystä, miten hän jakaa valoaan – hän vain tietää tekevänsä sen ainutlaatuisesti. Yksilö voi olla arkiselta vaikuttavassa työpaikassa. Jos tuo olento kuitenkin on iloinen ja intohimoinen, hän tiedostaa, mikä hänen missionsa on. Yksilön missio ei ole jotain taianomaista tietämistä – tämä on selvää tietoiselle yksilölle. Se on pelkästään katsomista tietoisena syvemmälle siihen, miten hän jakaa oman missionsa sydämestään. Herännyt olento ei vertaile missiotaan toiseen ja oivaltaa, ettei mikään missio ole vähemmän tai enemmän kuin toinen.

Olemme kaikki päässeet pitkälle ilmaisussamme sieluna ja heräämisessämme sisäiseen jumaluuteen. Tämä kuukausi valmistelee meitä itse asiassa ensi vuoteen, jossa on enemmän jumalaisen itsemme integroimista. Näen sen siirtymäkuukautena. Olemme tehneet niin paljon puhdistus- ja integrointityötä, että jos olet pitänyt päiväkirjaa, et tunnista tuota ihmistä, millainen olet ollut ennen. On tärkeää nähdä, miten olet luonut loppumisia elämässäsi, jotta voit alkaa uuden. Vastaukset kysymykseen "miksi" lepäävät syvällä pinnan alla. Sukella pinnan alle ja löydä lahja, sillä kaikessa on tietoisuuslahja siitä riippumatta, miten traagiseksi havaitset pintatapahtuman. Kun löydät tuon lahjan, ole kiitollinen surressasi myös vanhan elämän menettämistä.

On ollut valtavaa irtipäästämistä, mikä on johtanut havaittuun erillisyyteen rakkaista, yhtenä skenaariona. Kuitenkin kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Voit surra, jos uskot menetykseen – kysy kuitenkin itseltäsi, mitä menetys oikeasti on. Onko se harhaa? Minulle se on harhaa, sillä emme menetä mitään – kaikki on yhteydessä ja asiat voivat muuttaa muotoa, mikä vaikuttaa yksilön elämään isosti. Jos voit nähdä menetyksen "säätönä" ja lahjana sinulle, niin tietoisuutesi nousee seuraavalle tasolle. Kaikissa tilanteissa tulee aika päästää irti, jotta voit aloittaa uuden luvun elämässä. Mitä enemmän vastustat tätä, sitä vaikeammaksi elämä tulee. Salli armovirran kantaa sinut havaittujen vaikeuksien läpi. (Huom. käytän sanaa "havaittu", koska kaikki perustuu yksilön omaan havaintoon eikä ole välttämättä totuus.)

Päästämme edelleen irti ikivanhasta erillisyyshaavasta. Monien ihmisten, organisaatioiden ja hallitusten voi nähdä esittävän tätä. Paljon hyvin kaukaisesta menneisyydestä tulee myös esiin parannettavaksi tai eheytettäväksi. Tähän sisältyy ihmisiä, jotka olemme tunteneet ja ei-tunteneet historiassa, pyhimyksiä, guruja, esi-isiä ja kokonaisia uskomusjärjestelmiä. Keskity missioosi, antamatta suuren kaksinaisuuden johdattaa sinua harhateille. Se mihin keskityt, luodaan ja ilmennetään tehokkaasti. Gaia vapauttaa tietysti paljon – kuitenkin kaikki se on jumalaisessa järjestyksessä. Pysy uskollisena sille, kuka olet, joutumatta imetyksi kaninkoloon.

Luomme uutta Maata, kun keskitymme täysin olemaan rakkaus. Aivan kuten jokaisella eläinkunnassa on oma polkunsa (suuri haukka ilmestyi juuri vahvistuksena), niin myös meillä. Jokainen meistä saattaa myös kokea suuren pirstoutumisen, kun kuljemme vanhan ja uuden poikki. Tämä pätee myös ihmisiin ympärillämme. Ole kärsivällinen. Mieli ei pysty aivan vielä tajuamaan, mistä uudessa on kyse, ja on taipumusta pitää kiinni vanhasta, koska se on tuttua. Kuitenkin olemme pidemmällä halussamme päästää irti vanhasta, joten keskity jumalaiseen palveluun, luonnossa olemiseen ja meditoimiseen ja muistuta itsellesi, että teet parhaasi. On paljon uuden itsemme aktivointia, jotta meidät kalibroidaan uuteen olemistapaan. Emme ole yksin tässä – meitä auttaa osallistuminen aktivointeihin ja tietoisten valintojen tekeminen. Luota täysin, että korkeampi itse opastaa sinua, joten tiedosta kaikki, mitä sinua opastetaan tekemään hetkestä toiseen. Tämä opastus tulee viesteinä – sekä sisäisinä että ulkoisina – ja omana intuitiivisena tuntemisena.

Kun päästämme irti vanhasta, emme ehkä tiedä, mitä tehdä seuraavaksi. Älä hermoile tätä tai analysoi. Pysy nyt-hetkessä – tästä paikasta tiedät, minkä askeleen otat seuraavaksi. Olemme kuin toukka, joka hajoaa täysin kotelossa, ja aikanaan kootaan ehjä perhonen. Se vie jonkin aikaa. Onhan meiltä vienyt monta elämää luoda se, kuka olemme tai olimme, joten ole kärsivällinen. Ilmestymme kotelosta esiin uutena rakkausolentona – kauniina omassa suurenmoisuudessamme. En sano, että vie monta elämää tulla täysin uudeksi – ellei se ole sielusi valinta. Pysy nyt-hetkessä ja keskity täysin olemaan rakkaus, omalla polullasi ja sellaisena, kuka sinusta on tulossa. Päästä irti menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Ole tässä nyt. Päästä irti kaikista odotuksista, miten asioiden pitäisi olla, ja päästä irti kaikesta kiinnittymisestä suunnitelmiin. Uudessa ei ole suunnitelmia. On vain nyt.

Yksi parhaista tavoista ankkuroitua nyt-hetkeen on antautua. Tämä ei ole passiivista – kun antaudut sille, mitä on, sydänaikomusten kera, olet kuin joessa. Ilman melaa on helppoa juuttua pyörteeseen tai karille tai oksaan. Melan kera sinusta tulee yhtä virran kanssa. Tämä on voimaantunutta liikettä. Et ole avuton. Et ole olosuhteiden uhri. Ohjaat venettäsi. Antaudu aikomuksen kera mieleiseen olotilaasi. Tee tietoinen päätös olla aktiivinen uuden elämän virrassa. Tämä auttaa sinua harmonisoitumaan korkeimman rakkausilmaisun kanssa. Antautuminen on irtipäästämistä ja sallimista. Antautuminen aikomuksen kera on harmonisoitumista tarkoitukseesi ja korkeimpaan lopputulokseen. Antautuminen on tärkeää, sillä et voi kontrolloida tai ohjata virtaa – sinusta tulee yhtä virran kanssa. Päästä irti lopputuloksista – salli Lähteen ilmentää aikomuksesi. Sinä olet Lähde!

Koska päästämme edelleen irti vanhoista tunteista, vanhasta energiasta, koemme vapautumisen monin tavoin. Ehkä pissaat tai hikoilet paljon. Et puhdista ainoastaan vanhoja tunteita, vaan myös soluihisi juuttuneita myrkkyjä.

Olemme kaikki tähtisiemeniä muista ulottuvuuksista. Olemme suostuneet ottamaan kehon. Kun teemme sen, astumme myös muiden elämien keskeneräisiin asioihin. Emme ole suostuneet ainoastaan synnyttämään korkeampaa tietoisuutta, vaan myös puhdistamaan kehostamme ja planeetasta kaiken, mikä ei ole rakkautta. Tähtisiemenenä olet luultavasti hyvin empaattinen ja herkkä energioille. Tämän puhdistamisen myötä meistä tulee vielä herkempi ja empaattisempi – kuitenkin kaikki tämä auttaa meitä navigoimaan maailmassa intuitiomme ja tiedostamisemme avulla. Tästä korkean tietoisuuden paikasta teemme päätöksiä, jotka auttavat meidän harmonisoimisessa sieluumme, Lähteen aspektiin. Harmonisoituminen tai yhteensulautuminen sieluun lisää värähtelyämme ja näin pystymme transformoimaan vanhaa uudeksi. Meditointi auttaa kovasti tässä, sillä se harmonisoi meidät tarkoituksemme ja sielusulautumisemme kanssa. Hengitä vain jumalaista lähderakkautta/valoa sydämeesi, korkeaan sydämeesi tai käpychakraasi. Tuo tämä jumaluus kaikkiin chakroihisi ja soluihisi. Teet tämän aikomuksella, hengityksellä ja visualisoinnilla, jos olet visuaalinen.

Ankkuroimme uusia piirustuksiamme, mikä auttaa meitä integroimaan ja ilmentämään korkeimman potentiaalimme. Kun teemme tämän, siirrymme uuteen kokemukseen fyysisesti. Tästä syystä valokehomme on voimakkaammin yhteydessä maakehoomme sekä korkeampiin ulottuvuuksiin. Tämä on sielusulautumista. Alamme kulkea maan päällä ylösnousseina mestareina. Mitä sinulle merkitsee oleminen ylösnousseena mestarina ihmiskehossa? Ylösnousseena mestarina oleminen ihmiskehossa merkitsee, että otat täyden vastuun kaikista valinnoistasi täysin hereillä. Et ole minkään olosuhteen uhri. Olet voimakas, kun seisot omassa valossasi ja tietämisessäsi. Tietysti tämä on vain ylösnousseena mestarina olemisen yksi aspekti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

4.11.2017 OLE RAKKAUSSOTURI

ViestiKirjoittaja hammer » 05.11.2017 21:41

OLE RAKKAUSSOTURI

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
4.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat todellakin kehittyä, sinun täytyy ottaa vastuu kaikesta elämässäsi, sillä kaikki siinä on omia luomuksiasi. Olet luonut kaiken elämääsi energiallasi ja ajatuksillasi (ajatukset ovat energiaa, kuten sinä kokonaan). Sitten projisoit kaiken, mitä olet, maailmaan, joka heijastaa sen takaisin sinulle. Tämä on lahja, koska silloin voit tehdä tietoisia valintoja, jotka perustuvat siihen, kuka oikeasti olet … jos se on valintasi. Jos haluat pysyä samassa dynamiikassa, et tietenkään tee muutoksia. Kuitenkin muutosten tekemättömyys voi pitää sinut tuskassa, on se sitten tunne-, mentaali tai fyysistä tuskaa.

Paras tapa siirtyä vanhan yli on meditoida, mikä vahvistaa sydäntäsi, ja kun sydämesi vahvistuu, heräät siitä harhasta, että luot jonkin uudestaan ja uudestaan. Pysyt samassa kaavassa, koska se on mukavaa – se tunnetaan ns. mukavuusalueenasi. Päästä irti kaikesta vastarinnasta siirtyä sen ulkopuolelle, mikä auttaa sinua päästämään irti pelosta, jota sinulla on eteenpäin siirtymisestä. Sitten voit helpommin päästää irti kaikesta kontrolloinnista, joka on pelkoa. Kontrollointi pitää sinut poissa virrasta ja hetkestä, jossa kaikki elämä luodaan tietoisuudella. Kun kontrolloit elämääsi, pidät kaikki vanhat ja heikentävät kaavat paikoillaan.

Älysi tai erillinen egosi pitää sinut vanhassa, sillä se tuntee vain menneisyyden ja ne mallit, joita loit aluksi. Sillä ei ole merkitystä, välittikö joku ne sinulle ollessasi lapsi – kaikki on sinun luomustasi. Näihin kaavoihin sisältyy jatkuva vanhojen käyttäytymistapojen, uskomusten ja mallien kierto. Näiden toistuminen jatkuu, kunnes ryhdyt toimeen jotain uutta ja erilaista kohti. Kun meditoit, sydämesi johtaa tietä, ja kun seuraat sydämesi intuitiota tai viisautta (tunteet), siirryt uuteen tilaan. Tätä ei saavuteta älyllä, vaan sydämesi luo sen. Ole hetkessä, sillä se on ainoa paikka, jossa voit tuntea sydämesi opastuksen. Opastus ei tule ulkopuoleltasi tai menneisyydestä tai tulevaisuudesta. Todellinen opastus ja tietoisuus tulee vain hetkessä ja vain sydämesi viisaudesta. Olet oma luojasi.

Jos vihaa tai turhautumista ilmestyy esiin syvyyksistä, se voi olla vastarintaa menneisyydestä irtipäästämiselle. Se voi tulla esiin, koska kiellät, kuka olet – mestarillinen ja voimakas rakkausolento. Ei ole tärkeää hyväksyä vain se, mikä on "hyvää", vaan kaikki, mitä olet. Se on kaikki tai ei mitään. Jonkin leimaaminen hyväksi tai huonoksi on kaksinaisuutta, ja voit aloittaa irtipäästämisen siitä olemalla lankeamatta "leimaamisansaan".

Oivalla myös, että tämä on upeaa aikaa päästää irti kaikesta esi-isäkarmastasi. Voit tehdä tämän keskittymällä nykyhetkeen ja ratkaisemalla sen, mitä tulee esiin sinussa. Kun otat vastuun kaikesta elämässäsi, siihen sisältyy myös kaikki muut elämäsi, joissa sinulla ei ollut tietoisuutta muuttaa kurssiasi. Kun jatkat kehittymistä ja heräämistä, korkeampi itsesi, sielusi, tulee opastamaan sinua ja sinusta tulee yhtä korkeampien maailmojen kanssa, kuten sinun on tarkoitus. Tämä ylösnousemus korkeampiin ulottuvuuksiin parantaa DNA:ta, käyttämättömiä lahjoja ja chakroja (kaikkia niitä, ei vain yleisiä seitsemää, joista useimmat tietävät).

Korkeampia taajuuksia aktivoidaan sisälläsi, jotta valokehosi (ikuinen "sinä") voi yhdistyä täysin sisällesi. Tämä vaikuttaa suuresti olemuksesi jokaiseen aspektiin. Saatat tuntea tämän erityisesti fyysisessä kehossasi, sillä se tuo paljon tietoisuutta, lisää herkkyyttä ja enemmän integroitumista ykseystietoisuuteen. Saatat tuntea tämän enempänä rakkautena, enempänä valona ja enempänä vapautena. Lisäksi saatat yhdistyä kaksoissieluusi (kaksi samasta ydinolemuksesta), tapahtuu se sitten fyysisyydessä tai sydämessäsi. Voit synnyttää tämän ykseyden pyytämällä vain meditoidessasi häntä liittymään sinuun.

Olemme voimakkaassa transformaatioajassa. Paljon siitä, mitä olen jakanut, on johtanut meidät tähän taianomaiseen hetkeen. Vanhan transformoituminen uudeksi on nyt helpompaa, kunhan et vastusta ja roiku kiinni siitä, missä sinulla on mukavaa. Kyseenalaista kaikki sydäntilassasi. Tiedä tehtäväsi, lupauksesi. Ole jumalaisessa palveluksessa. Tämä ei välttämättä merkitse kaiken jättämistä ja menemistä sodan repimille alueille – tai voi merkitä riippuen siitä, mitä tai missä sinua opastetaan olemaan. Kaikille on paljon työtä, kun meillä kaikilla on sisällämme se, miten jaetaan rakkautta. Se on yhtä ainutlaatuista kuin jokainen meistä. Jaamme rakkautta, ydinolemuksemme, tavalla johon meitä opastetaan.

Tunne, mitä sinun on tärkeää tehdä. Jos esimerkiksi tunnet vetoa tehdä jonkin yksinkertaisen askareen, tunne, tuleeko se vanhasta itsestäsi – "tarvitsee tai pitäisi olla vastuullinen tai tuottava" – tai perustuu jonkun toisen haluun sinusta. Usein tunnustellessasi jotain, syntyy valinta. Tunnetko iloa vai tunnetko sen vanhana ohjelmana? Valosi lisäämiseksi tee sitä, mikä on iloista, älä sellaista, mikä on vanhaan kaavaan perustuva "pitäisi". Kuuntelemalla sydäntäsi tiedät. Joskus sellaisen tekeminen, mikä tuntuu hyvin 3D:ltä, on itse asiassa askel kehittymistä kohti. Vain sinä tiedät totuuden, jos tunnet syvästi sitä. Polkumme on jatkaa puhdistumista ja ylösnousemista, ja teemme tätä jokaisella tietoisella valinnalla, jonka teemme. Haluan myös mainita, että myös ilosi lisääminen yksinkertaiseen askareeseen auttaa sinua kehittymään.

Koko tämän vuoden ja sen yli (totuus ei tunne aikaa, joten se ei rajoitu päivään, vuoteen tai vuosituhanteen) on ollut paljon laajentumista ja irtipäästämistä. Kuten tiedämme, tämä pätee myös Gaiaan. Luota radikaalisti ja pysy uskollisena omalle polullesi. Älä anna itsesi harhautua kaikesta, mitä tapahtuu, vaan pysy sitoutuneena ylösnousemuspolkuusi. Kaikki syntyy siitä, mitä sinulla on sisälläsi. Jos olet sisältä rikki, näet ulkoisen maailman rikkinäisenä. Kaikki alkaa sisältä. Vaikka sinusta tuntuisi, ettet pysty ottamaan enää askeltakaan, ota se silti, tai ehkä päätät levätä vähän. Mikä tahansa valintasi onkin, tiedä, että tietoisuutesi heijastaa kaikkea valoa, mitä olet vastaanottanut.

Sinulle saattaa avautua uusia polkuja – antaudu sille, mihin sinua opastetaan. Jos kuitenkin tunnet kaiken ylivoimaiseksi, tämä kertoo sinulle, ettet ole tasapainossa. Skannaa itseäsi nähdäksesi, oletko epätasapainossa jollain elämäsi alueella, ja tee sitten jokin muutos. Tasapainossa elämä virtaa kauniisti.

Kun valoa virtaa sinuun liikaa, saatat olla ahdistunut ja hämmentynyt. Saatat unohdella ja tuntea ulkoisia häiriötekijöitä joko tosilta tai ympäristöstä. Sinusta saattaa tuntua huteralta ja haluat sulkeutua, mikä voi johtaa masennukseen, koska kaikki on yksinkertaisesti liikaa. Pysy maadoittuneena ja pysy kehossasi, koska muuten saatat satuttaa itseäsi. Käveleminen tarkoituksellisesti maankamaralla ja oleminen luonnossa auttaa kovasti. Se mitä luulit tulevan eteesi, saattaa muuttua, sillä emme ole enää lineaarisessa ajassa. Jos jokin mitä haluat, näyttää alkavan ilmentyä ja sitten haihtuu ilmaan, käsitä, että se tapahtuu korkeimman laajentumisesi vuoksi. Se mikä on parasta sinulle, tulee aina. Tarkkaile petoksia (harhakuvia) maailmassa ja sisälläsi. Tunne vain kaikkea ja tiedät, mikä korkeampi totuus on sinulle. Tarkkailu kiinnittymättä siihen, mitä esitetään, on parasta, sillä silloin mikään ei tartu sinuun.

Älä anna pelon saada sijaa – ole se soturi, joka olet. Lopetamme ja aloitamme. Jos joogaat, tee soturiasana usein, sillä sen energia integroituu kaikkiin kehoihisi. Yhdisty usein Gaian ytimeen (kristallirykelmä Maan keskellä), sillä Gaia on kaikkein suurin soturi. Ole rakkaus, sillä rakkaus on paljon voimakkaampaa kuin pelko. Tarkkaile matriisin hajoamista – epäilemättä näemme sitä ajankohtaisissa tapahtumissa tänä voimallisena aikana. Kunnioita sitä, kuka olet, elämäsi joka hetki. Nouse ylös!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron