Vezane (Herman) Ronna (ronnastar.com) AE Mikael

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

Huhtikuu 2011 PIKARAIDE ITSEMESTARUUTEEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:04

PIKARAIDE ITSEMESTARUUTEEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Huhtikuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat valonmestarini, ei ole arkajalkojen aika ja on aika lakata polskuttelemasta henkisyydessä. Monet teistä ovat olleet puolella sydämellä mukana pyrkimyksessänne herätä sielun ja korkeamman itsen viisaudelle. On aika sytyttää sydämenne kiihkeällä halulla vaatia itsemestaruutenne ja tulla sielun etsijäksi, mielihyvän etsinnän sijasta. Teille paljastetaan jatkuvasti salaisuuksia siitä, miten kulkea dramaattisten muutosten ja transformaatiokaaoksen läpi.

Kuitenkin teidän on ponnistettava ja pyrittävä aktiivisesti yhdistymään niihin pettämättömiin menetelmiin, joita on käytettävissänne, jos teidän on tarkoitus ratsastaa onnistuneesti muutosaaltojen harjalla edessä olevien myrskyisten vuosien aikana. On aika päästää irti vanhasta ja tehdä tietä uudelle. Jumaltietoisuuden jokaisen osan/kipinän sekä jokaisen ulottuvuuden kehittäminen ja hiominen saa vauhtia, kun Ylimmän Luojan jalostunut valo säteilee aivan ilmentyneen luomakunnan reunalle tässä aliuniversumissa.

Teidän ja muiden valotyöntekijöiden on aika ymmärtää, mihin sovitte tässä laajentumisen ja kehittymisen suuressa kosmisessa tapahtumassa. Nyt on se aika, mitä varten olette valmistautuneet tässä ja monissa menneissä elämissä. Teitä, uskollisia sieluja jotka pyritte saavuttamaan itsemestaruuden, jotta voitte tulla valon maailmanpalvelijoiksi, tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Nyt on aika julistaa: "Pyrin tulemaan rohkeaksi valonkantajaksi, jotta voin vetää itseeni maksimimäärän Luojavaloa ja säteillä sitä maailmaan ja koko ihmiskuntaan."

Näin tekemällä luotte harmonisten, korkeamman ulottuvuuden valotaajuuksien turvapilarin itsenne, kotinne ja rakkaidenne ympärille. Kun saavutatte kyvyn vetää itseenne suurempia ja suurempia määriä jumalaisen valon substanssia, vaikutuspiirinne kasvaa ja leviää syleilemään aina laajentuvaa aluetta. Lopulta valonne liittyy yhteen niiden henkisisartenne ja -veljienne taajuuskuvioiden kanssa, jotka ovat myös sitoutuneet tulemaan valonkantajiksi. Teitä on jo monia, jotka olette saavuttaneet tämän Jumalan antaman kyvyn, ja teillä on vaikutusta.

Levottomuus ja myllerrys ovat yleisiä planeetallanne ja kuten tiedätte, se kiihtyy niin, ettei mikään maa tai ihmisrotu ole immuuni. Aistimme huolenne ja oikeutetusti niin, sillä on kriittistä aikaa maapallolle, ihmiskunnalle ja kaikille eläville olennoille, joita asuu planeetalla. Siksi sallikaa minun taas kerran muistuttaa teille, mikä on ja mikä ei ole tarkoituksenmukaista teille kanssaluomisen itsemestarina.

Tiedämme, että suurin sydämenne toive on auttaa niitä, jotka kärsivät ja ovat ahdingossa, ja näin pitäisikin olla. On niitä, joiden tehtävänä on osallistua suoraan - on se sitten puolustamista, hoivaamista, parantamista tai auttamista helpottamaan kaikkien maanpakoon ajettujen tai tarpeessa olevien kurjuutta. On niitä, joita kutsutaan myllerryksen keskelle, ja on niitä, joiden on tehtävä kriittisiä päätöksiä parhaasta toimenpidesuunnasta eri tilanteissa ja draamoissa, joita esitetään jatkuvasti. Toiset antavat tukea jakamalla varallisuuttaan ja sekin on tarkoituksenmukaista.

Kuitenkin valtaosa teistä - erityisesti ne jotka ovat vaatineet korkeampien ulottuvuuksien taajuudet todellisuudekseen - on jokseenkin poistettu näistä stressaavista draamoista. Siksi teidän on tärkeämpää kuin koskaan pysyä keskittyneenä sydämeen ja sieluun, jotta voitte levittää maksimimäärän valoa, toivoa ja harmoniaa solaarivoimakeskuksestanne tietoisuuden kaoottisille astraalitasoille ja äiti maan sydänytimeen. Sinä, tähtisiemen, kykenet auttamaan maata vapautumaan negatiivisuuden vankilasta, kun se pyrkii keventämään taakkaansa ja harmonisoimaan aurakenttänsä vaatiakseen uuden ja määrätyn asemansa aurinkokunnassa.

Kiitos teille, rohkeat sielut, joita kutsutaan tiennäyttäjiksi tai valotyöntekijöiden eturintamaksi - kultainen polku on selvästi luotu ja määritelty. Olette myös avaamassa kommunikointilinjat välillemme, jotta voimme välittää teillä kaiken informaation, mitä tarvitsette siirtyäksenne nopeasti ylösnousemusprosessin läpi seuraavalle tietoisuustasolle. Näin tekemällä jätätte taakse alempien ja tasapainottomien ulottuvuuksien dramaattiset muutokset, negatiivisuuden ja kaaoksen, joista massat kamppailevat nyt pääsevänsä ulos, eivätkä ne vaikuta teihin. Se aika on tullut, jolloin jokaista teitä pyydetään tuomaan esiin ja jakamaan oman erityisen viisautenne, joka on kerätty valtavasta kokemusmäärästänne maan päällä, ja myös yhdistymään pyhään mieleenne tallennettuihin viisauden jalokiviin, jotka toitte mukananne universumin kaukaisilta alueilta.

Teille jotka olette uskollisesti seuranneet opetuksiamme, tarjotaan "pikaraide itsemestaruuteen", kuten sitä voisimme kutsua. Rakas viestintuojamme, Ronna Herman, suostui armollisesti ottamaan tehtäväkseen saattaa ulottuvillenne niitä tarkoituksenmukaisia ja laajempia universaalin viisauden opetuksia, mitkä varattiin alun perin vain kehittyneimmille vihittäville retriiteissä ja salaisissa viisauskouluissa. Olette kaikki keskellä vihkimysprosessia - tasolla tai toisella. Kyse on oppimis- ja vihkimyskoulusta, mitä käydään joka päivä, kun teette päivittäisiä askareitanne ja kohtaatte päivittäisiä haasteitanne. Kaikki mikä on ollut ennen kätkössä, tuodaan nyt tietoisuuden valoon, joko korjattavaksi, poistettavaksi tai joissain tapauksissa lisättäväksi.

Teidän jotka olette tiukasti tällä polulla, on myös aika alkaa muodostaa intiimimpää suhdetta korkeampien ulottuvuuksien suojelijoihinne ja enkeliopettajiinne. Korkeamman itsenne monet puolet odottavat teitä integroitumaan näihin edistyneisiin opetuksiin sekä korkeampiin valotaajuuksiin, jotka ovat nyt ulottuvillanne. Telepaattinen kommunikointi korkeampien ulottuvuuksien valo-olentojen kanssa on osa alkuperäisiä, fyysisiä aistilahjojanne. Rakkaat, on aika saada takaisin nuo taidot ja lahjat. Pyydämme teitä tutkimaan ja meditoimaan edistyneitä viisausopetuksia, joita tarjoamme teille tiukasti tällä polulla oleville, kunnes ne ovat syöpyneet mieleenne ja niistä tulee osa korkeampaa tietoisuuttanne. Ne ihmeelliset lahjat ja kyvyt jotka odottavat teitä, ylittävät paljon ne ponnistelut, joita teette niiden saavuttamiseksi.

Enemmän ja enemmän kalliita sieluja astuu tiedostamisen polulle, kun he alkavat ottaa vaarin sieluitsensä tönäisyistä. Usein tämä käynnistää intensiivisen "sielun pimeä yö" -prosessin, kun he kohtaavat vääristymiä luomassaan tietoisuudessa ja ympyränlaki tai karma tuodaan täysimittaisesti kestettäväksi. Kuten tiedätte, se ei ole rangaistus, vaikka se saattaakin näyttää siltä alussa. Se on jokaiselle ihmiselle tilaisuus kääntyä rohkeasti kohtaamaan itsensä ja korjata ja harmonisoida luomansa epäsointuiset taajuusmallit.

Korkeammat ja jalostuneemmat taajuudet pommittavat jatkuvasti teitä ja maata. Tämän tuloksena monet teistä ovat astraalitason - mikä muodostuu neljännen ulottuvuuden seitsemästä alitasosta - tunnevoiman ja vääristymien keskellä. Nämä ovat tietoisuuden tunnetasoja, jotka on saatettava hallintaan ja palautettava hyväksytylle polariteettitasolle. Tämä on vaikeimpia tehtäviä, mitä koskaan koette ylösnousemusmatkalla tasapainon ja levollisuuden viidenteen ulottuvuuteen. On aika puhdistaa ne syvät ydinenergiamallien jäämät, joista teidän on päästettävä irti sopeutuaksenne korkeampiin valotaajuuksiin.

Tietäkää tämä, rakkaat: teillä on kultainen tilaisuus päästää kerta kaikkiaan irti noista voimakkaasti vaikuttaneista energioista, joita olette kantaneet mukananne liikakuormana monia tuhansia vuosia. Kohdatkaa ne, käsitelkää ne ja nähkää niiden muuntuvan puhtaaksi valosubstanssiksi, kun kuljette polkua ihmeellisten mahdollisuusulottuvuuksien korkeampaan tietoisuuteen.

Saatavillanne on runsaasti informaatiota henkisen tiedostamisen ja kehittymisen joka osasta, kun urheat sielut edellänne pystyvät pääsemään suurten viisaussalien korkeammille ja jalostuneemmille tasoille ja myös vastaanottamaan edistyneitä opetuksia valo-olennoilta. Suuri osa tuodusta informaatiosta on hyödyllistä ja rakkaudentäyteistä, mutta osa siitä on hämmentävää ja vääristynyttä. Siksi pyydämme teitä käyttämään erottelukykyänne siinä, minkä hyväksytte totuudeksenne. Osa informaatiosta venyttää mielikuvitusta ja ihmettelette, miten koskaan saavutatte niitä monia tietoisuustasoja, joita kuvataan.

Oltuanne irti Lähteestänne hyvin pitkään, olette innokkaita ja halukkaita tietämään kaiken, mitä on tiedettävää, jotta voitte saavuttaa valaistumisen korkeudet mahdollisimman nopeasti. Muistakaa kuitenkin, kalliit ystävät, että teidän täytyy tehdä matka yksi askel kerrallaan ja oppia jokainen oppitunti täysin, kun päästätte irti siitä, mikä ei enää palvele teitä. Teidät johdatetaan sitten seuraavan hohtavasti säteilevän avoimen oven läpi ja teille tarjotaan Jumaltietoisuuden aina laajentuvia tasoja. Tämä matka ei lopu koskaan. Tulee aina uusia testejä, uusia tilaisuuksia ja hämmästyttäviä, uusia seikkailuja koettavaksi.

Nämä ovat kriittisimpiä aikoja maapallolle ja ihmiskunnalle, kun kaikki mikä ei enää palvele korkeinta hyvää, poistetaan tai transformoidaan asteittain. Olette rakentamassa sateenkaarisiltaa, mikä johtaa kirkkaaseen, uuteen tulevaisuuteen teille ja maapallollenne sekä tälle aurinkokunnalle ja galaksille. Se riippuu jokaisesta teistä, miten helppo tai vaikea tämä matka on. Rakkaat sydämet, pitäkää mielessä, että menestyksenne on taattu - kuitenkin on teidän valintanne, miten pitkään seuraavan määränpään saavuttaminen kestää.

Tiedämme, että on helpompaa kohota katastrofin tai negatiivisen tilanteen yläpuolelle, silloin kun se tapahtuu toisella puolella maapalloa. Mutta se ei ole helppoa, silloin kun se tapahtuu omassa kotimaassanne tai naapurustossanne tai kun vaikutetaan teihin henkilökohtaisesti, perheeseenne ja kotiinne. Silloin tulevat mestaruuden todelliset testit. Voitteko pysyä keskittyneenä pyhään sydämeenne ja luottaa, että ystävänne korkeammista ulottuvuuksista auttavat teidät kaaoksen pimeistä öistä, kirkkaan ja uuden tulevaisuuden auringonvaloon riippumatta siitä, mitä tapahtuu teille tai ympärillänne?

Monet kysyvät: "Mitä voin tehdä auttaakseni?" Ensinnäkin, tulkaa esimerkiksi ja säteilkää valoanne kaikkien nähtäväksi ja paistateltavaksi. Liittykää ryhmämeditointeihin ja viettäkää mahdollisimman paljon aikaa taivaallisessa maailmanpyramidissa viidennessä ulottuvuudessa, lisäten ainutlaatuiset energianne ja rakkautenne/valonne käytettäväksi suurimmaksi hyväksi. Pyrkikää vetämään kosmisen valosubstanssin maksimimäärä itseenne, kun teistä tulee Jumalvalon timantinkovien hiukkasten ankkureita alueelle, missä asutte.

Kuvitelkaa monien valotyöntekijäryhmien muodostavan suuria kristallivalopyramideja viidenteen ulottuvuuteen, missä kaikki liitytte yhteen meditoinneissanne aikomuksenanne rakentaa suurimpia mahdollisia kosmisia valoaaltoja. Nämä aallot jotka on suunniteltu kaikkein korkeimmaksi parhaaksi, pyyhkäisevät jokaisen maan yli ajan kuluessa ja herättävät massat ja puhdistavat ja selvittävät ne negatiiviset energiat, joilla on ollut kuristusote joka maasta ja sen kansasta. Tietäkää, että jokainen maa ja rotu on ainutlaatuinen, sillä ne luotiin erilaisten ominaisuuksien, toiveiden, tilaisuuksien ja haasteiden kera. Jokainen teistä on asetettu strategisesti alueelle, missä voitte palvella parhaiten ja tehdä eniten hyvää. Teillä on aivo- tai sielurakenteessanne värähteleviä siemenkristalleja, mitkä auttavat teitä, maatanne ja maanmiehiänne pääsemään totuuden, viisauden ja suojelun valoon.

Rakkaat valonsoturini, pyydämme teitä olemaan sulkematta sydänkeskustanne. Älkää vaipuko pelkoon ja toivottomuuden tunteeseen. Maan päällä ja korkeammissa ulottuvuuksissa tapahtuu suuria asioita, jotka ylittävät ymmärryksenne. Muistatteko, miten usein olemme kertoneet teille "uusi luominen paljastuu esiin kaaoksesta"? Emme pyydä teitä vähättelemään monumentaalista tragediaa, mitä on juuri tapahtunut, tai kärsimystä mitä monet tulevat kokemaan. Mutta se ei palvele ketään, jos jäätte kiinni kolmannen/ neljännen ulottuvuuden harhan negatiivisuuteen, pelkoon ja sekasortoon. Älkää salliko voimakkaiden ajatusmuotojenne ja energioidenne siirtyä matalampiin värähtelymalleihin, mikä lisää negatiivista energiaa pimeyden pilveen. Sen sijaan lähettäkää voimakasta rakkauttanne/valoanne lentämään kaaoksen keskelle ja niiden sydämeen, jotka levittävät kaaosta, ja sitten katsokaa, kun valo hitaasti voittaa pimeyden.

Lupaamme kohottaa ja tukea teitä rakastavalla energiallamme ja auttaa teidät pimeimpienkin aikojen läpi. Kaiken luomisen rakkaus ja valo vallitsee rohkeiden ja päättäväisten pyrkimystenne myötä. Olen ikuisesti rakastava ystävänne ja suojelijanne.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Toukokuu 2011 TEILLÄ ON AVAIN OMAAN SUURENMOISUUTEENNE

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:06

TEILLÄ ON AVAIN OMAAN SUURENMOISUUTEENNE

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Toukokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, älkää koskaan unohtako, että pelko vie voimanne. Pelko luo avuttomuuden ja toimimattomuuden vankilan. Väestömassan kontrolloimiseksi täytyy vain pitää se pelkotilassa virittyneenä matalampien ulottuvuuksien rajoittaviin taajuuksiin, mikä varmistaa heidän pysymisensä tasapainottomana ja tehottomana. Maya tai suuri harha on vaikutelma asioista sellaisina, kuin havaitsette ne, ei sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat. On massiivisia ja voimakkaita mentaali-, tunne- ja eteerisiä ajatusmuotoja tietoisuuden astraalitasoilla. Massoja hallitaan pääasiassa tunteilla ja ahdasmielisillä asenteilla. Laaja rakkauden ja pelon asteikko pitää ihmiskunnan poissa tasapainosta, kun suosittujen uskomusten heiluri heilahtelee edestakaisin ajankohdan voimakkaimpien ja vaikuttavimpien teorioiden ja informaation mukaan. Massat jotka ovat lukittuna fyysisen "temppeliastian" pimeyteen, tulevat väkivaltaisemmiksi, silloin kun he heräävät sisäiseen vapauden tarpeeseen ja kun korkeammat valon aaltopituudet alkavat hitaasti ujuttautua heidän tietoisuuteensa.

Urheat valonsoturini, paras tapa olla näiden voimakkaiden ja läpitunkevien ajatusmuotojen vaikuttamatta on vahvistaa ja ylläpitää yhteys sieluunne tai korkeampaan itseenne. Nyt enemmän kuin koskaan teidän, tähtisiemenet ja maailmanpalvelijat, on pysyttävä päättäväisenä ja jatkuvasti pyrittävä elämään ja toimimaan pyhästä sydänkeskuksestanne, mikä on voimakeskuksenne. Teille annettaan tilaisuus testata juuri ansaittuja henkisiä kykyjänne, kun opettelette käyttämään sen korkeamman ulottuvuusympäristön ominaisuuksia, avuja ja kykyjä, johon nyt pääsette ja integroidutte. Jokainen korkeamman ulottuvuuden alitaso, jolle pääsette, sisältää laajempaa informaatiota ja kehittyneitä kykyjä ja lahjoja, jotka parantavat voimaanne kulkea evoluutiomuutoksen koettelemuksissa ja testeissä helposti ja sujuvasti. Kykynne pysyä keskittyneenä polkuun kasvaa eksponentiaalisesti, kun Jumaltietoisuutenne lisääntyy.

Olette kehittämässä henkistä herkkyyttä ja virettä, millä tietoisuutenne laajentuu sisältämään jatkuvasti laajenevan säteilypiirin. Vähitellen viritytte korkeampaan näkökulmaan ja voitte tarkkailla siitä, mitä tapahtuu koko ajan mentaali-, tunne- ja sillä henkisellä tasolla, jonka kanssa olette yhteensopiva - mitä tapahtuu kaikissa kolmessa fyysisessä todellisuudessa samanaikaisesti. Teidän on oltava aina valppaana sieluitsenne kuiskauksille ja myös virityttävä inspiraatioääneen taivaallisilta opettajiltanne ja oppailtanne. Teidän on totuttava hiljaisuuteen sekä sisäisessä että ulkoisessa maailmassanne. On myös tärkeää, että kehitätte herkkyyttänne tai viritystänne sisäiseen mestariääneen, minkä kanssa teidän on tarkoitus työskennellä. Sitten kun olette mielen ja egon jatkuvan pulinan isäntä, olette valmis elämään mestariopettajan aurassa ja sielunne valo virtaa ulos maailmaan.

Ryhmätietoisuus on itsemestaruuden tärkeä puoli. On tärkeää, että kehitätte halun palvella ja alistaa yksilölliset toiveenne ryhmän hyvälle. Oma sielunne ja korkeampi itsenne antaa mitä tarkoituksenmukaisinta opastusta ja ohjeistusta parhaasta tavasta saavuttaa itsemestaruus ja siitä, miten toteuttaa maallinen tehtävänne. Kun kehitätte läheisen suhteen näihin valopuoliinne, kehitätte vähitellen suuremman sielutietoisuuden ja uusia mahdollisuuskenttiä tulee esiin. Teidän on tasapainotettava sisäisen maailman tavoitteet ulkoisen maailman toimien kanssa. Teidän on löydettävä oma ainutlaatuisuutenne ja pyrittävä olemaan paras mahdollinen "sinä".

Tietoisuuden kääntäminen sisäänpäin on todellisen itsensä löytämisen matka. Jumalan antamat kykynne - tahdonvoima, luovuus ja inspiraatio - yhdessä kera polttoaineen luoda kaikkia hyviä asioita, on tallennettuna pyhään mieleenne ja pyhään sydämeenne. Teillä on avain omaan suurenmoisuuteenne. Teidän on tietoisesti yhdistyttävä sisäisiin kykyihinne ja pyhän mielenne viisauteen ja harjoiteltava niiden käyttämistä. Teidän on käytettävä jumalaista tahtoanne astuaksenne Jumalvoimaanne. Näin tehden saavutatte jatkuvasti syveneviä tasoja itsetietoisuudesta ja kosmisesta tietoisuudesta.

Kysymys: "Kuten tiedät, ydinsäteily pelottaa ihmisiä ympäri maailmaa, puhumattakaan Japanin kansasta. Mietin, onko jokin tapa suojella itseään tai ympäristöään tältä säteilyltä? Jos AE Mikael voisi antaa meille jotain näkemystä ja ohjenuoria, se olisi upeaa." H.O., Tokio, Japani

Arkkienkeli Mikael: Teistä on tultava magneettikeskus valolle. Tämä on pääetuoikeus niille, jotka pyrkivät tulemaan maailmanpalvelijoiksi.

Tähtisiemenet, teidän on aika integroida täysi määrä tämän galaksin Jumaltietoisuuden ominaisuuksia, avuja ja lahjoja. Olette valmistautuneet tähän hyvin pitkään ja monet teistä ovat valmiita astumaan esiin ja vaatimaan sen maksimimäärän Luojavaloa, minkä fyysinen astianne voi sisältää. Teidän timanttiytimellinen Jumalsolunne roihuaa kirkkaasti ja aurakenttänne säteily ja vaikutuksenne laajenevat nopeasti. Monet teistä ovat lähes saavuttaneet sen valotaajuuksien maksimitason, minkä voitte sisältää ja edelleen pysyä maatasolla. On annettu jumalainen erivapaus, jotta kehittyneet henkiset johtajat voivat pysyä massojen keskuudessa ollakseen säteileviä esimerkkejä, levittääkseen valoaan ja viisauttaan sekä antaakseen toivoa ja kannustusta niille, jotka pyrkivät heräämään ja ottamaan takaisin Jumalvoimansa. Menneisyydessä mestarit vetäytyivät julkisuudesta ja jatkoivat tehtäväänsä kulissien takana, sillä niitä oli harvassa, jotka olivat valmiita vastaamaan kutsuun ja aloittamaan sielun heräämisen vaikean matkan.

Kannustamme teitä sallimaan ensimmäisen Jumalsäteen tahdonvoiman, suojelun ja aloitekyvyn innostaa ja motivoida teitä. Pyydämme teitä säteilemään toisen Jumalsäteen rakkautta, myötätuntoa, valaistusta ja viisautta, kun yhdistytte kolmannen Jumalsäteen laatuihin, ominaisuuksin ja avuihin sekä haluun tulla tehokkaaksi kanssaluojaksi harmoniassa Isä/Äiti Jumalamme jumalaisen tahdon kanssa. On oleellisen tärkeää, että ylivalaisette olemassaolonne seitsemännen säteen suurenmoisella violetilla liekillä. Nähkää sen roihuavan jalkojenne alta ja ympäröivän teidät täysin jumalaiseen muuntamistuleen, mikä sallii teidän muuttaa energialaatua tahdonalaisesti. Tulkaa magneettikeskukseksi hengelle, jotta upeita rakkauden ja valon lahjoja Ylimmän Luojan sydänytimestä voi säteillä kauttanne maailmaan.

Tiedostakaa, että alemman ulottuvuusympäristön työntö- ja vetokaksinaisuudessa on rajoitettu pääsy violetin liekin voimakkaisiin ja taianomaisiin, transformoiviin ominaisuuksiin. Kuitenkin silloin kun saavutatte sen harmonisten värähtelymallien tason, mikä virittää teidät neljänteen keskiulottuvuuteen ja korkeammalle, saatte täyden pääsyn violetin liekin jumalaiseen alkemiaan ja teillä on myös kyky ammentaa Luojatietoisuuden muuntavia timantinkovia hiukkasia. Oltaessa rajoittuneisuuden ja kaaoksen matalammissa ulottuvuuksissa on melkein mahdotonta jatkuvasti säteillä ehdotonta rakkautta sydänkeskuksesta. Kuten olette oppineet, elämän Luojahiukkaset on aktivoitava pyyteettömän ja rakastavan aikomuksenne kautta. Tiedostakaa, rakkaat, että jokaisella saavuttamallanne Jumalvalon korkeammalla tasolla violetin liekin voima ja luomisen valkoisten tulihiukkasten määrä, mikä on käyttävissänne, lisääntyy eksponentiaalisesti.

Violetti liekki koostuu Isä Jumalamme jumalaisten ominaisuuksien - tahto, voima ja tarkoitus - sateenkaarensinisestä liekistä ja Äiti Jumalamme jumalaisten ominaisuuksien - rakkaus, myötätunto, valaiseminen ja viisaus - sateenkaarenpinkistä liekistä. Yhdessä nämä kaksi säteilevää väriä luovat sateenkaarenvioletin liekin, mikä on yksi niistä "minä olen" -voimista, jotka annettiin lahjaksi ihmiskunnalle. Kuitenkin sitä on kutsuttava transformoivien voimien aktivoimiseksi. Pyhä violetti liekki on puhdasta jumalaista energiaa, oleellinen tekijä Luojavalon/elämän timantinkovissa hiukkasissa.

Teidän on käsitettävä, miten tärkeää on puhdistaa pääosa itseaiheutetusta, riitasointuisesta energiastanne. Teidän on sitten jatkuvasti tarkkailtava energiakenttäänne, jotta voitte integroida maksimimäärän timantinkovia valohiukkasia ja päästä transformoivan violetin liekin täyteen voimaan. Teillä on oltava melko selkeä ja keskittynyt mieli, ilman turmelevia värähtelymalleja ympärillänne vääristämässä luomuksianne. Teidän on tarkoitus etsiä Luojaenergian selkeää ja vakaata virtausta ja teidän on aktivoitava tämä luomispolttoaine pyyteettömällä, rakastavalla aikomuksellanne. Teidän on sitten lähetettävä siemenajatuksenne ulos voimakkaasti, puhtaasti ja keskittyneenä äärettömyysmerkkivalosäteellä.

Teillä, tähtisiemenet, on nyt suurempia ja suurempia määriä kosmista elämänvoimaenergiaa, timantinkovia valohiukkasia käytettävissänne. Teidän jotka olette saaneet pääsyn neljännen keskiulottuvuuden ja korkeampiin taajuuksiin ja olette yhteensopiva niiden kanssa, on aika käyttää täysin kanssaluomiskykyjänne. Te olette niitä, joilla on kyky luoda valon turvaverkko ympärillenne, mikä ajan kuluessa laajenee yhdistymään jatkuvasti laajentuviin valosuojaympyröihin maailmassa laajemmin. Timantinkovat valohiukkaset sisältävät taikakaavan, mikä voi neutralisoida vaarallisia jätteitä ja myrkkykemikaaleja ja antaa suojan niille, jotka resonoivat korkeampiin valotaajuuksiin.

Teidän on pysyttävä tiukasti maadoittuneena maan pinnalle, kun pääsette korkeammalle ja korkeammalle jalostuneisiin ilmaisu-ulottuvuuksiin,ja on valtavan tärkeää fyysiselle hyvinvoinnillenne, että opitte tasapainottamaan ja harmonisoimaan energiaverkkojärjestelmänne (mitä kutsutaan aurakentäksenne tai parannetuksi Aatami/Eeva Kadmon -valokehoksi). Voitte vetää niin paljon jumaluusolemusta, kun pystytte sisältämään. Kuitenkin integroituanne sen, mitä tarvitsette henkilökohtaisesti, teidän on säteiltävä loput ulos muodon maailmaan. Te ette voi hamstrata Jumalvaloa, rakkaat ystävät, se on tarkoitettu käytettäväksi ja jaettavaksi kaikkien eduksi.

Teidän on ymmärrettävä, että on monia, jotka valinnan tai kohtalon mukaan päättävät lähteä maapallolta ja jatkaa henkimatkaansa toisissa kokemusulottuvuuksissa. Te ette voi leikkiä jumalaa - älkää siis koskaan unohtako, että teidän täytyy aina pyytää kaiken suurinta hyvää. Olemme pyytäneet teitä muuttamaan ajattelutapaanne kuolemasta. Monet teistä ovat saavuttaneet sen tietoisuuden, että maapallo on vain lyhytaikainen olemassaolo aineellisuuden ulottuvuudessa. Kun nykyinen maakokemuksenne tulee loppuun, palaatte todellisille tiluksillenne Jumaltietoisuuden korkeampiin ulottuvuuksiin.

Tarkoituksemme ei ole vähätellä tuskaa ja surua rakkaan menettämisestä. Kuitenkin sitten kun saatte vilahduksen siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään koko ihmiskunnalle, toivottavasti se auttaa teitä voittamaan rakkaan menettämisen tuskallisen kokemuksen, jotta voitte palata keskukseen ja sallia meidän lohduttaa teitä. Jokaista sielua kunnioitetaan niistä valinnoista, joita hän tekee tulevaisuuteen liittyen. Ne jotka eivät valitse valopolkua tässä elämässä, tekevät sen varmasti joskus tulevaisuudessa. Muistakaa, että olemme sanoneet: "Teille on annettu vapaan tahdon lahja. Kuitenkin perimmäinen määränpää on varma. Kaikki sielu palaavat valoon, jokainen omana hyvänä aikanaan."

Rakkaat, jos haluatte, menkää joka ilta ennen nukahtamistanne henkilökohtaiseen valopyramidiinne. Yhdistykää eetterikopioonne, mikä sisältää korkeamman itsenne seuraavan tason värähtelytaajuudet. Kutsukaa violettia liekkiä ja sanokaa itsellenne:

"Täten päästän irti kaiken sen epäsointuisen energian syystä, ytimestä, tallenteesta ja muistosta, jonka olen luonut - menneessä, nykyisyydessä ja tulevassa, tässä tai jossain muussa todellisuudessa. Niin olkoon ja niin on!"

Nähkää violetin liekin roihuavan jalkojenne alta tai kehonne ympärillä, jos makaatte. Kuvitelkaa violetin liekin kylvettävän teitä transformoivassa valossaan, koko kehomuotonne sisimpään ytimeen saakka. Sitten aikomuksenne ja äärettömyyshengityksen kautta lähettäkää violetti liekki alas maan kristalliluoliin, mitkä sisältävät ikuisia violetteja liekkejä. Nähkää tämän pyhän tulen leviävän labyrintteihin, jotka ympäröivät maata ja lopulta maan sydänytimeen. Silloin kun kutsutte violettia liekkiä, se säteilee alas voimakenttäänne ylhäältä ja roihuaa ylös jalkojenne alta, kun se luo elävän valontuulenpyörteen ympärillenne.

Teidän on tarkoitus etsiä Luojaenergian selkeää tulvaa ja teidän on aktivoitava luomisen polttoaine epäitsekkäällä ja rakastavalla aikomuksellanne. Teidän on sitten lähetettävä siemenajatuksianne - voimakkaita, puhtaita ja keskittyneitä - ulos äärettömyysmerkkivalosäteellä. Kaikki energia, positiivinen tai negatiivinen, säteilee solaarivoimakeskuksestanne äärettömyysmerkkinä ja se palautetaan teille lopulta vastaavina värähtelyinä.

Urheat ystäväni, on erittäin tärkeää, että vahvistatte henkistä panssarianne jumalaisen tahdon ensimmäisen säteen ominaisuuksilla ja avuilla - tinkimättömyys, urheus, totuus ja päättäväisyys - kun kuljemme eteenpäin yhdessä maailmanpalvelijoina. Vannon johtavani tietä ja suojelen teitä universaalin lain sallimissa rajoissa. Maailmanpalvelijoina yhdessä ja Kosmisen valoneuvoston opastuksen alaisuudessa emme voi epäonnistua. Olemme hyvin tyytyväisiä teihin.

Minä olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Kesäkuu 2011 VALOEPIDEMIA PYYHKII MAAPALLON YLI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:07

VALOEPIDEMIA PYYHKII MAAPALLON YLI

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Kesäkuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, valoepidemia pommittaa jokaista ihmistä maan päällä jalostuneilla Jumalvalon taajuuksilla. Kuitenkin jokainen ihminen voi imeä ja integroida vain ne valotaajuudet, joihin hänen fyysinen astiansa pystyy sopeutumaan. Teidän on pystyttävä metaboloimaan Jumalvalo hyötyäksenne siitä ja käyttääksenne sitä.

Muistakaa tämä termi, "valokalvot", sillä on tärkeää, että tämä käsite on selvästi määriteltynä mielessänne. Muistiinne laitettiin valokalvoja, kun aloititte matkanne kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhatodellisuuksiin. Valokalvot asetettiin pyhän sydämenne ja pyhän mielenne sisäänkäynnille. Valokalvo ympäröi kolmatta silmäänne tai sisäistä näkökykyänne. Silloin kun korkeampi itsenne päättää, että kolmannen silmänne on aika avautua, saatte ikään kuin pyhän energia-aallon otsaanne. Nämä erityistaajuudet avaavat valon siemenkristallit käpylisäkkeessä, mikä käynnistää telepaattisen kommunikointikyvyn.

Useimmat teistä ovat kuulleet "ohittamattomasta renkaasta", ohuesta valosäteilykalvosta mikä ympäröi planeettaa. Se oli eräänlainen rajoittava karanteeni, mikä asteittain hävitettiin maan ilmakehästä ja kosmiset informaatiotulvaportit heilahtivat auki, jotta kosmisen viisauden seuraava taso voisi virrata maailmanpalvelijoiden tai kosmisten viestintuojien valitulle ryhmälle. Jokainen näistä urheista sotureista on ollut monta elämää intensiivisessä valmisteluvaiheessa korkeammissa ulottuvuuksissa. Tämä intensiivinen koulutusjakso oli välttämätön näiden kehittyneiden opetusten synnyttämiseksi tarkalla, järjestyneellä ja ajankohtaisella menetelmällä.

On kosminen laki, että teidän on integroitava ja koettava jokainen uusi totuustaso siirtyäksenne seuraavalle, kehittyneemmälle tasolle. Tämä on ainutlaatuinen ja erikoistunut vihkimyspolku. Kosmisen valoneuvoston ylösnousseet mestarit eivät opeta avoimesti ja julkisesti. He toimivat täysin opetuslastensa ja vihittävien kautta, enimmäkseen välittämällä inspiraatioita. Vihittävät toimivat mentaalitasoilla, myös enimmäkseen kulissien tasolla. Kuitenkin valittu ryhmä opettaa aktiivisesti maailmassa, sillä toisten innostaminen maailman palvelijoiksi on heidän tärkein tehtävänsä.

Te jotka olette vankkumatta kulkeneet teille suunniteltua polkua, olette nopeasti tulossa sen tietyn valaistumisvaiheen valmistumiseen, millä olette olleet viimeiset kymmenen vuotta. Silloin kun saavutatte todellisen itsemestaruuden, ajatuksistanne ja sanoistanne tulee harmittomia, sillä kritiikki ja negatiivisuus eivät voi elää rakkauden ja totuuden valossa. Palveleminen on sieluitsenne luontainen impulssi, aivan kuin halu on egon pääimpulssi.

Siirtymänne egon tunnehalukehon impulsseista tai tönäisyistä sielun ja korkeamman itsen innostaviin ajatuksiin on suurimmaksi osaksi valmis. Polttopisteenne on siirtynyt ryhmätietoisuuteen ja siihen, miten palvella ihmiskuntaa. Olette myös hyvin matkalla minusta ja itsekkäistä intresseistäni meihin ja ykseystietoisuuteen. Intuitiivisista ajatuksistanne ja opastuksesta oppailtanne, enkeliauttajiltanne ja korkeammalta itseltänne tulee voimakkaampia, kun integroitte enemmän puhdasta Jumalvaloa. Henkilökohtainen todellisuutenne laajentuu minuun ja minun tietoisuuteeni keskittyneestä pienestä maailmasta laajentuneeseen tietoisuuteen, mikä sisältää maailman, aurinkokunnan ja sen ylikin. Te ette enää reagoi tuskallisiin tapahtumiin elämässä kohtalona tai rangaistuksena, sillä käsitätte, että ne ovat kasvun haasteita ja tilaisuuksia.

Olette nopeasti liikkumassa ulos ihmiskunnan luomien ajatusmuotojen energiapyörteestä tai kollektiivisesta tietoisuusnauhasta, sillä se on väkivaltaisen toiminnan pyörre. Ylösnousemus on prosessi, minkä myötä siirrytte tietoisesti ylisielunne* energia- tai värähtelykentän korkeammille ja korkeammille tasoille - siirtyen ikuisesti eteenpäin niille jumalaisen energian hienostuneemmille kentille, joita kutsutaan korkeammiksi ulottuvuuksiksi.

(*Ylisielu = monet korkeammat itsenne, RH)

Sielunne on tietoinen tasapainottomuuksista, joita toitte menneisyydestä ja joita olette luoneet tässä elämässä. Se tekee kaiken mahdollisen tuodakseen nämä tasapainottomuudet huomionne piiriin, jotta voitte korjata ne ja kehittää harmonisen virityksen korkeamman itsenne seuraavan tason kanssa. Se on sielun päätarkoitus olemiselle. Sielunne ja korkeampi itsenne tekee myös kaiken mahdollisen nostaakseen värähtelytaajuuksianne ja harmonisoidakseen tunne- ja mentaalikehonne vaihtelevat energiat. Kun etenette polulla ja alatte yhdistyä valon korkeampiin värähtelymalleihin, koette vaikutuksia kosmisen pyhän tulen tai kuumuuden taajuuksien intensiivisyydestä. Luomisen polttavat voimat vaikuttavat teihin kolmella tavalla: hankaustuli = kehon tuli, solaarituli = sielun tuli ja sähkömagneettituli = hengen tuli.

Lopulta opitte tunnistamaan niiden eri valo-olentojen taajuusmallilähteen, joiden kanssa työskentelette. Pystytte myös erottamaan hienojakoisia voimia ja säteitä. Teidän täytyy pyrkiä tulemaan jumalaiseksi tarkkailijaksi ja kiintymättömyyden mestariksi.

Tiedätte, keitä olette - meidän ei tarvitse kertoa sitä teille. Pyydämme teitä ylläpitämään vankkumatta voimakeskuksenne pyhässä sydämessä, kun teitä vedetään maailmanpalvelun korkeammille tasoille. Kun siirrytte syvemmälle ja syvemmälle ylösnousseiden mestareiden ulottuvuuteen, valitsemastanne palvelupolusta pitäisi tulla helpompi - lähes vaivaton. Merkittävimmät haasteenne ja testinne ovat takana, kun vedätte itseenne suurempia määriä Jumalvaloa. Sisällänne sotivat ryhmät päästävät hitaasti irti otteestaan teihin, kun ne taipuvat transformatiivisille rakkausvärähtelyille.

Rakkaat rauhansoturini, kun valonne loistaa kirkkaammin maailmaan, teidän on oltava valppaana, jotta te ette tee mitään, mikä tekee teistä negatiivisesti värähtelevien voimien polttopisteen. Opettelette olemaan korkeampien voimien johtaja. Kun jalostatte itsemestaruustaitojanne, opitte tunnistamaan kaiken ympärillänne olevan energian laadun ja voiman.

Jokaisella aikakaudella ja jokaisessa merkittävässä syklissä kosminen viisaus ja jumalainen totuus tuodaan avomielisten ja rakastavasydämisten ulottuville. On aika ymmärtää, missä ihmiskunta seisoo evoluutioportailla. Jokaisen ihmisen on saatava tietoa henkilökohtaisesta kohtalostaan ja hänellä on oltava halua sen täyttämiseen.

Teidän on ymmärrettävä, missä ja miten sovitte ryhmädynamiikkaan.

1. Ensin teistä on tultava tavoittelija polulle.

2. Saavutettuanne tietyn määrän sisäistä tasapainoa ja harmoniaa ja saatuanne pääsyn pyhään mieleenne ja pyhään sydämeenne, teistä tulee noviisi/aloittelija polulla.

3. Kun itsetietoisuuden ensimmäinen taso on saavutettu, teistä tulee opetuslapsi tai valotyöntekijä. (Menneisyydessä tätä matkaa sielutietoisuuteen kuvattiin siirtymisenä vihkimystasojen läpi. Tämä terminologia ei enää päde.)

4. Lopulta tulee aika, kun olette onnistuneesti hävittäneet valokalvot, jotka vartioivat sisäänpääsyä pyhään sydämeenne ja pyhään mieleenne. Kun jalostatte energiapuumerkkiänne ja sielulauluanne, nostatte kapasiteettianne muuttaa nopeasti informaatio tai tieto viisaudeksi (integroituen niihin korkeampiin totuuksiin, jotka olette hyväksyneet omiksenne, ja käyttäen niitä), jotta voitte siirtyä Oppimisensalista korkeamman mentaalitason Viisaudensaliin. Tähän mennessä olette hyvin matkalla itsemestariksi ja olette valmis tulemaan maailmanpalvelijaksi.

Teidän kaikkien jotka olette polulla, päätavoitteenne tänä aikana on palauttaa värähtelymallit, jotka tekivät henkilökohtaisen maailmanne kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudessa, alkuperin suunniteltuun valo- ja varjospektriin*. Näin tekemällä tietoisuusheilurinne ei heilu niin radikaalisti positiivisesta negatiiviseen ja ajatus- ja tunneluonteenne taas kerran tasoittuu ja keskittyy. Tämä on tärkeä askel oppimisessa elämään keskittyneenä pyhään sydämeenne ja pyhään mieleenne. Valaistumispolun opetuslapsen täytyy pyrkiä sydänkeskeiseen kiintymättömyyteen ja viisauden erotteluun.

(*Spektri/asteikko = 1. värinauha, jonka erottaa valokomponentit niiden erilaisen taittumisasteen perusteella, kuin sateenkaaressa, 2. sähkömagneettisäteilyn aaltopituuksien vaihteluväli, 3. äänen tai muun ilmiön komponentit järjestettynä taajuuden, energian mukaisesti. RH)

Heräämätön ihminen tekee enemmän valintoja tiedostamatta kuin älykkään tietoisuuden kautta. Hän on ikään kuin tiedostamisen puolitietoisessa tilassa. Itsetietoiseksi henkilöksi tulemisen alkuvaihe on käsittää, että hän ei ole tietoisesti hereillä. Tämä aloittaa prosessin, missä pyritään heräämään sieluitsen tönäisyille, sillä tämä on luontainen osa tulemista henkisesti tietoiseksi ja itsensä mestariksi.

Silloin kun antaudutte ärsytykselle ja reagoitte äänekkäillä ja vihaisilla sanoilla tai ajatuksilla, käytätte astraalienergiaa, mikä saastuttaa aurakenttäänne. Jatkuva käyttäminen muodostaa negatiivisen ajatusmuodon, mikä on lopulta selvitettävä tai purettava ympyränlain kautta. Kuvitelkaa negatiivisten ajatusmuotojenne lisäävän kiven tai tiilen tunnevankilaanne. Muistakaa, että koostutte energiayksiköistä, mikä luo energiapuumerkkinne ja lopulta sielulaulunne. Teidän on opittava kontrolloimaan ajatuksianne ja keskittämään voimanne. Ajatustenne voima lisääntyy siemenajatustenne intensiivisyyden ja toiston mukaisesti. Rakkaat sydämet, opetelkaa keskittymään ihmisen ja olosuhteiden korkeampiin ja parhaimpiin ominaisuuksiin sisäisessä valoympyrässänne - tämä on yksi tärkeimpiä osia henkilökohtaisen viidennen ulottuvuuden ympäristönne luomisessa.

Tiedostamattoman ja alitajuisen mielen kieli on pääasiassa kuvia. Alitajuisen ja tietoisen mielen jalostumista ja virittymistä supertietoiseen mieleen nopeuttaa kovasti kuva- ja visualisointitaitojen tarkoituksellinen harjoittelu ja kehittäminen.

Sielu tarvitsee ilmaisukulkuneuvon fyysisellä tasolla synnyttääkseen luomisen voiman ja suurenmoisuuden. Teidän on kohottava massatietoisuuden tunnekaaoksen yläpuolelle. Kuitenkin teidän on myös toimittava tehokkaasti massojen keskuudessa ja levitettävä valoanne, kun jatkatte päivittäistä elämäänne. Te ette voi elää erillisessä maailmassa ja hylätä aineellista maailmaa saavuttaaksenne valaistumisen. Epärealistiseksi ja hämäräksi mystikoksi tuleminen ei palvele ketään. Itämaisten filosofioiden introspektiiviset ja sisäänpäin kääntyneet meditointiharjoitukset on yhdistettävä läntisen maailman luoviin ja ulospäin keskittyviin harjoituksiin.

Kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä mentaalikehonne on altis projisoimaan tulevaisuuteen, mikä luo pelkoa ja epävarmuutta. Tunnekeho toistaa aina menneisyyden tapahtumia ja joitain rakkaita muistoja, mutta elää enimmäkseen uudestaan epäonnistumis- ja tuskakokemuksia. Läsnäolevaa hetkeä rekisteröidään tuskin ollenkaan, ellei jotain positiivista tai negatiivista draama ole mukana.

Teidän on pyrittävä vahvaan ja hyvin kehittyneeseen yhteyteen mentaali- ja tunnekehon välillä sekä myös sielun ja korkeamman itsen välillä, kehittääksenne jalostuneita henkisiä arvoja. Kun yhdistytte jumalaisen viisauden korkeampiin taajuuksiin, nerokkaita ideoita virtaa intuition korkeammilta tasoilta. Saatatte kokea riemua yhtenä hetkenä ja masennusta seuraavana, kun saavutatte asteittain tiedostamisen autuaan tilan - vain kadottaaksenne sen taas. Kuitenkin masennusjakosoista tulee vähemmän intensiivisiä ja myös harvinaisempia. Olkaa vakuuttunut, että egon halukeho kapinoi ja vastustaa sielun ja korkeamman itsen ponnisteluja ja yrittää pitää teidät tavanomaisissa harjoituksissa tai tavoissa, jotka palvelevat vain pikkuitseä ja sen itsekkäitä haluja. Teidän on yhdistyttävä pyhän mielen ulottuvuuteen ja opittava käyttämään henkistä erottelukykyä. Teidän on jatkuvasti valvottava ja arvioitava sanojanne, tekojanne ja motiivejanne, kun koulutatte itseänne ja saatte pikkuitsen kuriin. Muistakaa, että kaikki tieto on valon muoto.

Teidän on pyrittävä ymmärtämään tämän elämän roolinne ja tarkoituksenne. Teidän on käännyttävä sisäänpäin ymmärtääksenne, kuka todellisuudessa olette, miksi toimitte ja reagoitte niin, kuin teette, ja miten yhdistytte korkeampaan lahjakkuuteenne ja kykypotentiaaliinne. Tämän pitäisi olla tärkein tavoitteenne tällä hetkellä. Pohdiskelu, mietiskely ja aktiivinen meditointi avavat mysteerin todellisesta itsestänne ja siitä, mitä tärkeimmät tavoitteenne ovat tässä elämässä.

Olette energiakeskus, astia tai fyysinen keho, mikä sisältää puhdasta Luojan ydinolemusta. Teillä on vastuu integroitua siihen valoenergiaan, mitä tarvitsette itsenne voimaannuttamiseen, ja käyttää sitä. Ja sitten teidän täytyy lähettää tuo tasapaino maailmaan kaikkien hyödyksi.

Alistuminen jumalaiselle tehtävällenne ja kosmiselle laille merkitsee kaikkien universaalien lakien noudattamista, kun niitä paljastuu teille. Ylösnousemuspolun kulkeminen vaatii jatkuvaa pyrkimystä tehdä korkeimpia valintoja suurimmaksi hyväksi, intensiivisen palveluhalun kera. Teidän on otettava vastuu kaikista teoistanne ja energioistanne - positiivisista tai negatiivisista - sillä se palaa teille ympyrälain kautta.

Ajankohtainen maallinen tavoitteenne on tulla maailman palvelijaksi ja nopein tapa saavuttaa tämä itsemestaruuden taso on stimuloida Jumalan voiman liekkiä sisällä. Itsemestaruus saavutetaan pienin askelin, ei jättihyppäyksinä.

Rakkaat sydämet, riippumatta saavuttamastanne henkisen tietoisuuden tai itsetietoisuuden tasosta kannustamme teitä tekemään polusta korkeampaan tietoisuuteen prioriteetin elämässänne. Maailma ja todellisuus missä olette eläneet ja kokeneet ennen, on nopeasti muuttumassa. Teillä on kultainen tilaisuus liittyä niiden joukkoon, jotka luovat kirkasta ja uutta maailmaa itselleen ja rakkailleen. Teillä on myös oikeus pysyä alemman todellisuusmaailman negatiivisessa ympäristössä ja näin luoda sitä kaaosta ja niitä monumentaalisia muutoksia, joita massat ja maapallo nyt kokevat. Kumman valitsette? Mikä tahansa valintanne onkin, opastamme ja suojelemme teitä kosmisen lain rajoissa ja rakastamme teitä aina mittaamattomasti.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Heinäkuu 2011 YLÖSNOUSEMUSPROSESSI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:08

YLÖSNOUSEMUSPROSESSI

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Heinäkuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, haluamme ensinnäkin tehdä selväksi, mitä ylösnousemus ei ole. Nykyisessä evoluutiotilassanne fyysisen kehon ylösnousemus on mahdollinen vain muutamalle hyvin edistyneelle avataralle, jotka ovat avanneet polun ihmiskunnan ylösnousemiseksi korkeamman tietoisuuden seuraavalle tasolle. Rakas Jeshua, yhdessä monien suurten avatarojen ja enkelikunnan kanssa, asettivat näyttämön ja kylvivät kosmiset Luojavalon siemenet valmisteluna tätä poikkeuksellista prosessia varten.

Ylösnoustaksenne fyysisessä astiassa tänä aikana teidän täytyy saattaa loppuun fyysisen kehonne transformoituminen jumalaisen valon taajuuksiin ja nostaa sielulaulunne harmoniat viidennen ulottuvuuden korkeimmille tasoille ja sen yli. On toiveajattelua olettaa, että on mahdollista muuntaa kolmannen/neljännen ulottuvuuden fyysisen kehon tiheys viidennen ulottuvuuden valoastiaksi yhdessä elämässä.

Te, eturintama, tähtisiemenet, toimitatte polttoainetta, timantinkovia valohiukkasia, aktivoimaan ne ylösnousemussiemenet, jotka kylvettiin maan päälle yli 2000 vuotta sitten. Ihmiskunta on puhdistumisvaiheessa, valmisteluna paljon suurempaan tietoisuuden laajentumiseen, mikä vaikuttaa useampiin ja useampiin sieluihin, kun se pyyhkii maan yli ja nopeutuu eksponentiaalisesti sen seurauksena.

Nykyisessä evoluution muutosvaiheessa polun tavoittelijat/seuraajat ovat prosessissa, missä heitä valellaan Luojavalon transformoivalla voimalla. Korkeamman tietoisuuden solut heräävät ja puhkeavat transformaation alkemiakaavalla. Olette puhdistamassa aurakenttänne merkittävästä osasta negatiivisia tai vääristyneitä värähtelytaajuusmalleja, jotka ovat himmentäneet auravaloanne ja johtaneet kaikkien väärien luomusten ilmentymiseen fyysisessä astiassanne.

Solukehoon on lukittuna myrkkyjä, jotka on vapautettava tai jalostettava, jotta voitte taas kerran integroitua monitasoisen kehorakenteenne harmonisiin taajuuksiin. Valokehosolunne ovat himmentyneet, aivan kuten aurakentästä on tullut sumea ja tukkoinen negatiivisesta energiasta. Jumalsolut ovat edelleen läsnä sisällänne ja ympärillänne, ne ovat vain heikentyneet ja himmentyneet ravinnon puutteesta ajan kuluessa. Teille on ikään kuin jatkuvasti syötetty pilaantunutta ruokaa, mikä on pitkän ajan kuluessa tuhonnut kehoastianne. Egon halukeho on juonikas ja sinnikäs ja se tönii teitä jatkuvasti etsimään lisää ja lisää kehoaistimuksia ja nautintoa, usein katastrofaalisin seurauksin.

Teidän on ymmärrettävä, että kehonne eri osat resonoivat suureen valikoimaan taajuusmalleja, riippuen chakrajärjestelmänne pyörimisestä ja puhtaudesta. Teidän pitäisi aina pyrkiä maksimiharmoniaan korkeamman itsenne joka tasolla, mihin integroidutte, ja tiedostamaan, että kyse on loputtomasta prosessista, sillä luomisen kaikilla tasoilla on synnynnäinen halu saavuttaa tietoisuuden seuraavaksi korkein taso.

Pohtikaa sitä näkemystä, että ihminen kokee neljää todellisuutta kerralla: fyysinen, mentaalinen, tunne ja astraalinen. Fyysisessä tai aineellisessa maailmassa missä kehonne ja fyysiset aistinne ovat pääpolttopiste, terveydentilanne määrää sen, miten vuorovaikutteinen olette fyysisessä maailmassa ja miten paljon nautitte kokemuksista. Edistymisenne tietoisuuden korkeampiin ulottuvuuksiin on asteittainen heräämisprosessi, missä heräätte sielunne ja välittömän korkeamman itsenne tai ylisielunne tönäisyille ja viisaudelle. Kun astutte valaistumisen polulle, käynnistätte tietoisen tiedostamisen kehitysprosessin.

Teidän on ensin keskityttävä olemuksenne fyysisiin puoliin: fyysinen astia, chakrajärjestelmä, tunneluonto ja henkiset kyvyt. Vähitellen, ajan kuluessa, kun tasapainotutte, harmonisoidutte ja integroitte tietyssä määrin ykseystietoisuutta fyysisessä olotilassanne, olette valmis pääsemään korkeamman neljännen ja alemman viidennen ulottuvuuden todellisuuksien värähtelymalleihin, viisauteen, ominaisuuksiin ja kykyihin. Tämä on perusprosessi, jota joskus kutsumme ylösnousemukseksi tietoisuudessa.

Teillä on eetterikeho, mikä sisältää täydellisen ja autenttisen kopion fyysisestä, mentaali- ja tunnekehostanne. Silloin kun kuolette tai jätätte fyysisen kehonne, hopealanka (kuten sitä joskus kutsutaan) katkeaa ja eroatte täysin fyysisestä astiasta, mikä alkaa välittömästi hajota. Jäljelle jää hienokehokuori, mikä koostuu astraalista tunne- ja mentaaliaineksesta ja minkä on hajottava, ennen kuin sielu voi edetä tietoisen tiedostamisen seuraavalle tasolle. Olemme selittäneet aiemmin, miten heräämättömät sielut viedään paikkoihin, joita voitaisiin kutsua tehohoito-osastoiksi, jossa Luojan valoa/rakkautta säteillään jokaisen sielun aurakentän läpi, kunnes "epäpätevän" energian negatiivinen kuori muuntuu täysin.

Teidän on kuitenkin tärkeää ymmärtää, että kuolema/siirtymä, elämän jälkeinen prosessi on muuttunut radikaalisti. Enää yksikään sielu ei mene tiheille astraalitasoille odottamaan vuoroaan reinkarnoitua maan päälle. Jos olet itsetietoinen ihminen, jonka sielulaulu resonoi korkeampaan neljänteen tai matalampaan viidenteen ulottuvuuteen tai korkeammalle, sinut viedään automaattisesti tarkoituksenmukaiselle tasolle, missä kaikki näyttää paljon siltä todellisuudelta, jonka jätit taaksesi - ainoastaan paljon upeammalta, kauniimmalta, iloisemmalta, rakastavammalta ja rauhallisemmalta. Menet taivasulottuvuuden porttien läpi täysin tietoisena. Tarkastelet mennyttä elämääsi tarkkailijana ja saatat sanoa näkemiin niille, jotka ovat sinulle läheisiä ja rakkaita. Kuitenkin he haalistuvat hitaasti taustalle, elleivät he ole välittömän sieluperheesi jäseniä.

Taas kerran, ne taajuudet joita heijastatte tai joihin resonoitte, määräävät, mihin ulottuvuuteen tai ulottuvuuden alitasolle teidät viedään, ja myös ne kosmisen informaation tasot, joihin voitte päästä. Aurakenttänne on kuin viitta, joka ympäröi eetteri/astraalikehoanne, ja se on joko valoviitta tai sen negatiivisen ja epäharmonisen energian vaippa, minkä olette keränneet monien menneiden elämänkokemustenne aikana. Te muodostutte energiayksiköistä: mentaalinen, tunne, fyysinen, astraali ja henkinen. Teidän on opittava ja hyväksyttävä se tosiasia, että te olette pakottavan energian luomus, Jumaltietoisuuden alkuperäinen kipinä. Itsetietoisena kanssaluojana olette myös energian ohjaaja omien pakottavien ajatustenne, tekojenne ja aikomustenne kautta.

Te olette olemassa energiatuulenpyörteessä: energiavoimissa, jotka koostuvat joko peruselämänvoimasubstanssista, matalampien ulottuvuuksien puolispektrivalosta tai korkeampien tietoisuusulottuvuuksien Luojavalon upeista ja kaikenkattavista timantinkovista hiukkasista. Mielentilanne ja tunneluontonne laatu tai resonanssi määrää luomispyrkimystenne lopputuloksen. Kanssaluojana muokkaatte ja ilmennätte luovat ideanne ja ajatuksenne ja sitten teidän on koettava ajatustenne ja tekojenne ilmentymismuoto - niin sanovat universaalit lait.

Teidän on tarkoitus tulla kosmisten energiavoimien tehokkaaksi ohjaajaksi. Tulkaa tietoiseksi tarkkailijaksi ja olkaa kiintymätön. Älkää salliko itseänne vedettävän toisten luomaan negatiiviseen energiapyörteeseen. Oppikaa seisomaan tiukasti kontrollissa pyhän energianne ohjaajana. Älkää salliko kenenkään häiritä seesteisyyttänne ja harmonista luontoanne. Muistakaa kuitenkin, että jos teillä tilapäisesti inhimillinen hetki, pysähtykää ja vetäkää syvään henkeä ja palatkaa keskukseenne, kun lähetätte violetin liekin puuskan muuntamaan ja hajottamaan epäharmonisen energian. Olette joskus liian ankara itsenne tuomitsemisessa. Täydellisyyttä ei odoteta, rakkaat sydämet.

Korkeamman, ylisieluitsenne säteily tunkeutuu ja leviää vähitellen fyysiseen ja tunnekehoonne ja näin vähitellen vapauttaa kaiken kumuloituneen negatiivisen astraalijätteen. Kaikkien ihmisten ylisielujen yhdistynyt valo hajottaa vähitellen pilaantuneet ja vääristyneet värähtelymallit astraalitasoilta, joita on ennen kutsuttu kollektiivitietoisuudeksi - ihmiskunnan negatiiviset ajattelumallit. Rakkaus, seesteisyys ja ilo ovat ylisielun pääasiallisia ominaisuuksia. Useimpien ihmisten ajatukset ovat yleensä satunnaisia ja keskittymättömiä. Aivoaaltojenne taajuuden alentaminen tai oppiminen ylläpitämään tietoisuuden alfa-tila antaa jatkuvaan ajatteluprosessiinne terävän fokuksen ja selkeän suunnan alitajuiselle mielelle. "Alfa-mestaruustekniikkanne" ovat syvällinen ja voimakas työkalu. Tietoinen ajatteleva mielenne ymmärtää, mutta alitajuinen mielenne käsittelee tulevan informaation ja ryhtyy toimeen. Alfa-mestariksi tuleminen ja tietoisuuden tarkoituksenmukaisen alfa-taajuuden ylläpitäminen sallii teidän puhua alitajuiselle mielellenne ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa. Se ylittää tahdonvoiman, kun kehitätte kyvyn kommunikoida suoraan syvän ja vaistonvaraisen sisäisen mielenne ja pyhän mielenne kanssa. Huomaatte luonnostaan tekevänne parhaita päätöksiä ja ryhtyvän oikeisiin toimiin saavuttaaksenne tavoitteenne.

Ylösnousemusprosessi alkaa, kun sieluitsenne on palannut oikeaan paikkaansa fyysisen itsen johtajana. Ikään kuin käynnistyskytkintä olisi painettu DNA:ssanne, mikä sisältää täydellisen Aatami/Eeva Kadmon valokehosuunnitelman. Sarja latentteja koodauksia aktivoituu niiden korkeampien valotaajuuksien kautta, joihin olette alkaneet integroitua. Nämä valon värähtelymallit sisältävät erityislaatuisia väri- ja harmoniakoodauksia, mitkä vaikuttavat kaikkiin soluihin ja elimiin kehomuodossa. Vähitellen solut alkavat imeä ja metabolisoida valoa ja nämä valoa kantavat solut alkavat tunkeutua vaikuttamaan koko fyysiseen kehoon.

Sitten käynnistyy muodonmuutosprosessi, minkä avulla koko kehoon tallennetut myrkyt, tunnetraumat, tuskalliset muistot ja kokemukset alkavat tulla pintaan ja luoda monia epämiellyttäviä oireita: kipuja ja särkyjä kehon eri paikoissa, flunssamaisia oireita, päänsärkyä, hämmennystä ja väliaikaista muistinmenetystä - vain muutamia mainitaksemme.

Aurakenttäsaneerauksen seuraava taso sisältää tunnekehon ja tietoisuuden astraalitasot. Kun fyysinen keho kehittyy, se kykenee integroitumaan aina vain jalostuneemman taajuuden valosoluihin. Neljännen ulottuvuuden todellisuutenne alkaa murentua ja harhamaailmastanne tulee vääristynyt ja hämmentynyt. Uskonnolliset uskomusrakenteenne voivat alkaa hajota, mikä jättää teidät haavoittuneisuuden tunteeseen ja ilman opastusta tai suuntaa. Tässä kohtaa tapahtuu korkeamman itsen sulautuminen, missä korkeamman itsenne ylisielupuoli joka on asunut sielutähdessänne (kahdeksas chakra), alkaa lähettää korkeamman taajuuden valopakettien impulsseja tai säteitä pyhään mieleenne, pyhään sydämeenne ja koko chakrajärjestelmään. Nämä säteet aktivoivat intuitiiviset kykynne ja sisältävät myös tärkeää informaatiota suurempaan ymmärrykseen siitä, kuka todellisuudessa olette, ja ne voivat myös aktivoida sisällä jumalaisen tyytymättömyyden.

Timanttiytimellinen Jumalsolunne integroi nyt enemmän ja enemmän Jumalvaloa, mikä aktivoi ja lisää Jumaltietoisuuden säteiden voimaa pyhässä sydänytimessänne. Tämä prosessi on ohjelmoitu jumalaiseen suunnitelmaanne ja se on koodattuna myös DNA:hanne. Tähän mennessä solunne ovat alkaneet reagoida valoon pääenergialähteenään. Tämä on pääsyy siihen, että polun tavoittelijat usein radikaalisti muuttavat ruokavaliotaan vähemmän tiheään ruokaan, sillä heidän fyysistä ja tunnekehoaan täytetään valon timantinkovilla hiukkasilla - jumalten ruualla.

Kun siirrytte syvemmälle ja syvemmälle jalostuneen valon ulottuvuuksiin, fyysiset aistit voivat parantua ja tietoisuutenne väreistä ja äänistä lisääntyy. Fyysisten aistien voimistuminen merkitsee, että solut aurakentässänne alkavat puhdistaa tiheää ja rajoittavaa energiaa, mitä on kerääntynyt monien tuhansien vuosien saatossa. Sitä sumuista vankilaa joka on turruttanut aistit ja pitänyt ihmiset kahleissa, kylvetetään valosoluissa, mikä johtaa aurakentän tulemiseen säteilevämmäksi, kun enemmän ja enemmän sieluja herää sisäiselle jumalaiselle potentiaalille. Fyysinen keho tutustutetaan taas vähitellen elävän valon transformatiivisille vaikutuksille, sen alkuperäisen valokehomuodon ottamiseksi takaisin, joka suunniteltiin kaikille ihmisille.

Rakkaat, älkää luoko katsettanne siihen kaaokseen ja tuhoon, mikä vallitsee maan päällä tänä aikana. Eläkää jokainen päivä keskittyneenä pyhään sydämeenne ja solaarivoimakeskukseenne, jotta voitte integroida fyysiseen astiaanne maksimimäärän Luojavaloa ja sitten lähettää tuon kallisarvoisen lahjan maan ytimeen ja muodon maailmaan. Tietäkää, että maailmanpalvelijoiden yhteisponnistukset ympäri maailmaa saavat aikaan muutoksen. Olemme voima suuremman hyvän puolesta, mitä ei voi kieltää. Olen ikuisesti uskollinen suojelijanne ja vartijanne.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Elokuu 2011 OLETTE ROHKEITA SIELUJA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:09

OLETTE ROHKEITA SIELUJA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Elokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, ensinnäkin sallikaa meidän rauhoittaa mieltänne. Ylösnousemusprosessi ei ole uusi teille, olette käyneet sen läpi monta kertaa aiemmin. Olette kaikki korkeamman järjestyksen mestareita tai muuten teitä ei olisi valittu tähtisiementiennäyttäjiksi tähän ennenkuulumattomaan kehitysprosessiin, mitä maapallo ja ihmiskunta parhaillaan kokevat. Olette asiantuntijavaltuutettuja ja olette todistaneet kanssaluomismestaruutenne useita kertoja monien kosmisten matkojenne aikana.

Jokaista uutta fyysisen tietoisuuden seikkailua varten teille annetaan uudet säännöt, uusi tehtävä ja paljon erilaisia haasteita voitettavaksi. Haluamme teidän ymmärtävän, että niillä jotka astuvat esiin pätevinä maailmanpalvelijoina, on ollut valtavasti kokemuksia ympäri tätä universumia ja sen monia aliuniversumeita. Siitä lähtien kun tämä universumi alkoi laajentua, valittuja tähtisiemeniä siirrettiin toisilta aikavyöhykkeiltä ja toisista aliuniversumeista valvomaan ja auttamaan niissä ainutlaatuisissa ohjelmissa, jotka on suunniteltu erityisesti ihmiskunnalle ja muille elämänmuodoille. Näiden erityistähtisiemenryhmien jumalainen päätehtävä on johtaa tietä niille, jotka ovat valmiita kehittymään laajentuneen tietoisuuden seuraavalle tasolle, kun ääretön määrä syklejä ja jumalaisia ohjelmia tulee loppuunsa.

Kanssaluomisprosessi on hyvin vaikea fyysisellä ilmaisutasolla ja vaatii suurta rohkeutta ja viisautta lähteä seikkailulle tuntemattomaan ja saada verho muistinsa päälle, kun aloitatte maakokemuksenne laajemmalla valo- ja varjoasteikolla. Taitonne ja aito identiteettinne kätkettiin pyhään sydämeenne ja mieleenne ja ne olivat selviä vasta myöhemmin elämässä, kun aloitte herätä korkeamman itsenne tönäisyille.

Maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemusprosessi on ainutlaatuinen monin tavoin. Ensinnäkin se on nopeutettu ylösnousemuspolku, mitä ei ole ennen tarjottu. Lisäksi niillä jotka teistä ovat tämän evoluutiokierroksen tiennäyttäjiä, maasopimuksenne/tehtävänne sisälsi heräämisen muistisiemenkristalleja, jotka jumalainen tyytymättömyys laukaisisi. Korkeamman itsenne oli määrä aktivoida nämä jumalaisen valon siemenkristallit ja ladata ne tietoiseen tajuntaanne, silloin kun teidän oli aika aloittaa itsenne löytämismatka.

Jos katsotte taaksepäin elämäänne, teidän pitäisi kyetä tunnistamaan ajat, jolloin korkeampi itsenne ja enkelioppaanne ovat tönineet teitä tiettyyn suuntaan tai luoneet odottamattomia tapahtumia/erivapauksia kannustamaan ja auttamaan teitä tiedon saamisessa ja erityistaitojen kehittämisessä. Te ette ole koskaan olleet yksin, rakkaat. Tehtävänne oli/on liian tärkeä, että teidät jätettäisiin omiin oloihinne. Suurta ylösnousemusstrategiaa on aivan alusta saakka järjestäneet ja valvoneet Isä/Äiti Jumalamme, suuret kosmiset valoneuvostot ja enkelijoukot, jotka ylivalaisevat ja ohjaavat aliuniversumimme luomis- ja laajentumisprosessia.

Monet teistä ovat kokeneet äärimmäisiä testejä ja haasteita tässä elämässä valmistautuaksenne perimmäiseen maatehtäväänne. Suostuitte kuitenkin kohtaamaan varjopuolenne täysimittaisesti ja kerta kaikkiaan ollaksenne pätevä osallistumaan tähän äärimmäisen vaikeaan ja tärkeään tehtävään: maapallon ja ihmisrodun ylösnousemukseen, aliuniversumimme kaikkien osien rinnalla.

Kyllä, teidät ohjelmoitiin syvimmällä sielutasolla etsimään ylösnousemusta ja valoa. Kuitenkin teille - valotyöntekijät jotka nyt olette astumassa maailmanpalvelijarooliinne - informoitiin myös, että vaikka pyrkisittekin koko sydämestänne ja olemuksestanne ylösnousemaan valoon tässä elämässä, teidän on suostuttava pysymään maan päällä fyysisessä astiassa niin kauan, kuin tarvitaan jalostuneen Luojavalon ankkuroinnin auttamisessa. Emmekö ole kertoneet teille uudestaan ja uudestaan, että olette valon vartiosotilaita, muuntajia ja välittäjiä? Valon timantinkovat hiukkaset magnetisoituvat ja ohjautuvat niihin, joiden energiapuumerkki/sielulaulu on virittynyt neljännen ulottuvuuden korkeammille tasoille ja sen yläpuolelle, ja nämä jumalaiset valohiukkaset on aktivoitava myötätuntoisella ja ehdottomasti rakastavalla energiallanne. Maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemusprosessi ei voi toteutua ilman kaikkia teitä Luojavalon kantajia.

Kannustamme teitä käymään usein ja viettämään aikaa eri valopyramideissa, joista olemme kertoneet teille vuosien saatossa, ja myös käymään siinä taivaallisessa valokaupungissa, mikä ylivalaisee aluettanne/maatanne. Työpyramidissanne voitte kuvitella ja luoda mitä tahansa, mitä sydämenne haluaa ja mikä on harmoniassa jumalaisen suunnitelmanne kanssa ja kaiken hyväksi. Siellä voitte myös liittyä korkeampaan itseenne saadaksenne apua hankalien ongelmien ratkaisemisessa jokapäiväisessä elämässänne, minkä pyritte palauttamaan harmoniaan.

Ehdotamme painavasti, että menette henkilökohtaiseen valopyramidiinne ennen nukkumisaikaanne tai toisinaan valokaupunkiin, missä saatte apua fyysisen astianne puhdistamiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Ennen nukkumaan menoa menkää aikomuksenne avulla valokaupunkien yhteen ylösnousemuksen nopeuttamiskammioista, joka sijaitsee kuudennen ulottuvuuden sisäänkäyntitasolla. Tämä on edullisin tapa auttaa fyysisen astianne tasapainottumista ja harmonisoitumista. Rakkaat, kannustamme teitä etsimään ymmärrystä ja luottamaan, että suurin halumme on auttaa teitä perustamaan suuren harmonian, kauneuden ja eheyden (pyhyyden) ympäristön maan päälle, juuri sinne missä elätte. Teidän tehtävänne on tuoda taivaan rauhaa, yltäkylläisyyttä ja harmoniaa maatasolle ja näin luoda turvallinen ja pyhä ympäristö itsellenne ja sitten jakaa tämä ihmeellinen lahja toisten kanssa esimerkkinne ja palvelunne kautta.

Te, etujoukko, olette viettäneet vuosia kesyttäen tunneluontoanne, saaden tietoa ja viisautta mentaalikehonne kautta ja pyrkien yhdistämään ja hienovirittämään päächakrajärjestelmänne, jotta fyysinen astianne voi integroida, sisäistää ja välittää Luojavalon hienostuneita taajuuksia. Nyt on aika keskittyä pyhään sydämeenne ja mieleenne, kun pyritte harmonisoimaan aivojen oikean ja vasemman aivopuoliskon ja avaamaan kruunuchakranne täydemmin, jotta se valopylväs mikä yhdistää teidät jumalaiseen "minä olen" -olemukseenne, tulee yhtä leveäksi kuin päänne kruunu (kuten oli alussa). Ylösnousemusprosessissa jokaiseen askeleeseen liittyy aktiivisen ja tietoisen suhteen etsiminen korkeamman itsenne seuraavaksi kehittyneimpään puoleen. Ylösnousemus on prosessi, missä tietoisesti siirrytte korkeamman itsenne energiaan tai värähtelykenttään ja sitten aina vain pidemmälle jumalaisen energian hienostuneempiin kenttiin, joita kutsutaan korkeammiksi ulottuvuuksiksi.

Äskettäisessä viestissä kerroimme teille, ettei sähkömagneettienergiaa vielä täysin ymmärretä. Luomisen polttavat voimat vaikuttavat ihmisiin kolmella tavalla:
1. hankaustuli: kehon tuli
2. solaarituli: sielun tuli
3. sähkömagneettituli: hengen tuli

Pyrimme antamaan teille ymmärrystä siitä, miten kukin näistä luomisen polttavista voimista vaikuttaa ihmiskuntaan.

Hankaustuli - kehon tuli: Ollessanne fyysisessä kehossa olette vahvojen luonnonvoimien kohteena ja ne vaikuttavat teihin. Vaikuttava toiminta on välttämätöntä esineiden luomiseen ja ilmentämiseen aineellisessa muodossa. Teidän on vedettävä hengen tulta, Isä Jumalamme jumalaista tahtoa ja voimaa fyysiseen astiaanne käyttääksenne hankaustulta. Aikomus, keskittynyt ajattelu, selkeä visio ja vaikuttava toiminta ovat välttämättömiä menestyksekkääseen elämiseen olemassaolon aineellisella/fyysisellä tasolla.

Kehitätte kuumeen tai kohonneen keholämpötilan tai kehotulen "taistellaksenne pois" tunkeutuneet matalamman taajuuden virukset tai bakteerit. Myös joihinkin ylösnousemusoireisiin sisältyy hankaustulen käyttämistä. Toisinaan tunnette olevanne ehkä kuin intensiivisen energian painekattila, kun matalamman taajuuden energiat työnnetään pintaan ja kohtaatte menneiden ajatustenne ja tekojenne negatiiviset ilmentymät. Kehonne lämpenee joskus kuumeeseen saakka, kun poltatte pois vanhaa, tuhoisaa ja vaikutuksille altistunutta energiaa. Saatatte myös tuntea, että selkärankanne on ikään kuin "tulitanko", kun korkeampi itsenne lataa korkeamman värähtelytaajuuden malleja. Rakas viestintuojamme Ronna on kokenut näitä voimahyökyjä monta kertaa menneisyydessä, silloin kun olemme yhdistäneet energiamme täydemmin häneen valmisteluna johonkin seminaariin tai intensiiviseen kanavointisessioon.

Solaarituli - sielun tuli: Suurenmoiset, voimakkaat ja eloisat luomakunnan auringot säteilevät solaaritulta kaikkiin eläviin asioihin. Se on ulkoinen ilmentymä Ylimmän Luojan ja Isä/Äiti Jumalamme voimasta ja elämän antavasta perusolemuksesta. Silloin kun teistä tulee tietoinen ja alatte ottaa vaarin sielunne ja korkeamman itsenne tönäisyistä, jumalaisen tyytymättömyyden tuli alkaa palaa kirkkaasti sydänkeskuksessanne. Suurten aurinkojen solaarituli valaisee koko kaikkeudessa taivaat ja karkottaa pimeyden - toinen ilmentymä Luojan suuruudesta. Kun kuljette syvemmälle ja syvemmälle jumalaisen itsenne mysteereihin ja ihmeiseen, sielun tuli tulee hengen tuleksi ettekä te ole enää vain ihminen, jolla on sielu. Teistä tulee taas kerran jumalainen henkiolento/valaistunut olento, joka nauttii yhdestä luomakunnan monista erilaisista ilmentymistä. Isä/Äiti Jumalamme henki asuu sielussa ja tehtävänne on integroida niin paljon tätä pyhää tulta kuin mahdollista.

Sähkömagneettituli - hengen tuli: Sitten kuin olette saavuttaneet energiapuumerkin, mikä koostuu valon neljännen ulottuvuuden keskivaiheen tai sitä korkeammista taajuuksista, olette valmis vastaanottamaan Jumaltietoisuuden valohiukkasten koko asteikon, joita kutsutaan timantinkoviksi valohiukkasiksi ja jotka ovat luomisen sähkömagneettinen polttoaine. Ette ole enää tiheän kolmannen/neljännen ulottuvuuden rajoittavien ja heikentävien taajuuksien kohteena. Olette valmis magnetisoimaan itseenne, integroimaan, kontrolloimaan ja säteilemään Luojan puhdasta ydinolemusta, kun teistä tulee taitava itsenne mestari ja menestyksekäs kanssaluoja fyysisellä tasolla. Luomisen sähkömagneettituli on osa jumalaista syntymäoikeuttanne. Teidän on kuitenkin todistettava, että olette tämän voimakkaan ja upean hengen tulen vastuullinen hoitaja, ennen kuin teidän sallitaan olla kosmisen tulen/valon todellinen kantaja.

Suljemme tämän kirjeen tärkeimmällä informaatiolla, mitä olemme viime aikoina kertoneet viestintuojallemme. Olemme aina lähellä opastamassa, vartioimassa, innostamassa ja suojelemassa teitä ja ilmaisemme teille syvää kiitollisuuttamme ja ikuista rakkauttamme.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Syyskuu 2011 HENGEN ÄÄNI KUTSUU

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:10

HENGEN ÄÄNI KUTSUU

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Syyskuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, kun Jumaltietoisuuden valosolut tunkeutuvat syvemmälle ja syvemmälle fyysiseen rakenteeseen, DNA:ta ympäröivät valokalvot alkavat hävitä. Tämä oli ohjelmoituna Aatami/Eeva Kadmon -valokehosuunnitelmaan osana tämän aliuniversumin kokemusta, niin että DNA-säikeiden aktivoituminen tapahtuisi kaksi kerrallaan. DNA-säikeet on viritetty eri ulottuvuustasoille. Kaksi säiettä jotka ovat nyt käytettävissä ja aktiivisena fyysisessä astiassa, on viritetty ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle ulottuvuustasolle. Kuten olemme kertoneet teille aiemmin, laskeutuessanne matalampien ulottuvuuksien tiheyteen DNA-säikeet suljettiin pareittain valokalvoihin ja laitettiin reserviin siihen saakka, kunnes olisitte valmis aloittamaan matkanne takaisin korkeampiin valoulottuvuuksiin.

Ensimmäinen, toinen ja kolmas ulottuvuus: kaksi DNA-säiettä

Neljäs ja viides ulottuvuus: neljä DNA-säiettä

Kuudes ja seitsemäs ulottuvuus: kuusi DNA-säiettä

Kahdeksas ja yhdeksäs ulottuvuus: kahdeksan DNA-säiettä

Kymmenes ja yhdestoista ulottuvuus: kymmenen DNA-säiettä

Kahdestoista ulottuvuus: kaksitoista DNA-säiettä

Antakaamme nimi kullekin korkeamman itsenne puolelle selkeyden vuoksi ja auttamaan teitä korkeamman itsen/ylisielun "peräkkäisyyden" ymmärtämisessä. Kun synnytitte, Jumalitsenne oli suljettuna valopalloon. DNA:ssanne, aurakentässänne ja muistisoluissa ympäri kehoanne oli taajuuksia, jotka teidän oli määrä kokea elämänne alkuvaiheissa. Jos kaikki sujui suunnitelman mukaan, joskus elämänne alkuvuosina heräsitte sieluitsenne tönäisyille tai kuiskauksille ja sielun ja persoonan yhdistymisprosessi alkoi. Kutsumme tätä ensimmäiseksi sieluitseksenne.

Toinen sieluitsenne mitä kutsumme ylisieluksenne, alkoi asua syntymänne aikaan sielutähdessänne, kahdeksannessa chakrassa. Jos otatte vaarin hengen äänestä, vähitellen ajan kuluessa tämä sielunne korkeamman ulottuvuuden puoli ylivalaisee teidät ja säteilee jalostuneita valotaajuuksiaan chakrajärjestelmäänne ja aurakenttäänne. Sitten kun tämän korkeamman tietoisuuspuolenne integroituminen on valmis, tarkoituksenmukaiseen aikaan kolmas sieluitsenne, moniulotteisen olemuksenne seuraavaksi kehittynein kipinä, siirtyy alas kahdeksanteen chakraan ja siitä tulee ylisielutietoisuutenne. Tämä prosessi toistuu uudestaan ja uudestaan, kunnes joskus kaukaisessa tulevaisuudessa yhdistytte taas Jumalitsenne, jumalaisen "minä olen" -olemuksenne kanssa.

Kun aloititte seikkailunne fyysisiin aineen maailmoihin, rakensitte hitaasti "lihavaatteen" säteilevän kristallivalokehonne ympärille. Valopallo asetettiin kehon takapuolelle, fyysisen sydämen taakse. Tästä valopallosta mitä kutsuttaisiin pyhäksi sydämeksenne, tuli sielunne tai korkeamman itsenne koti ja timanttiytimellinen Jumalasolunne laitettiin myös tähän pyhään kammioon.

Jumaltietoisuuden seitsemän säteen laadut, ominaisuudet ja hyveet laitettiin myös valopalloihin. Nämä valopallot jotka tunnetaan chakroina, suunniteltiin pyörimään hyvin nopeasti, mikä sai ne näyttämään pyöriviltä valokartioilta, jotka säteilivät fyysisen kehon edestä ja takaa.

Nyt pyritte peruuttamaan tämän prosessin, kun yritätte eliminoida kaikki riitasointuiset taajuudet, joita olette luoneet aikakausien saatossa, ja näin puhdistatte neljä alempaa kehojärjestelmäänne - fyysinen, mentaalinen, tunne ja astraali - jotta voitte siirtyä fysiologisten rajoitustenne ulkopuolelle.

Teidän on siirryttävä pois itsekeskeisestä asenteesta. Tämä ei kuitenkaan tapahdu, ennen kuin olette hyvin matkassa ylösnousemuspolulla. Muistakaa meidän kertoneen, että "itsekkyys" tai itsekeskeisyyden aika on hyve, silloin kun pyritte parantamaan tai tasapainottamaan ihmisen kehoastian valmisteluna korkeamman valotaajuuden valelemiseen. Tämä valmisteluvaihe on tärkeä jokaista korkeampaa valovalelutasoa varten - muuten se olisi kuin 110 voltin sähkötöpselin laittamista 220 voltin pistorasiaan, mikä johtaisi välittömään shokkiin ja hyvin luultavasti laitteen (fyysinen astia) tuhoutumiseen.

On erittäin tärkeää, että keskitytte jalostamaan kehomuodon seitsemää chakraa ja näin luotte tai aktivoitte valopilarin, joka kulkee selkärangan edessä. Tämän valopilarin on muodostettava yhteytensä uudestaan maan sydänydinkeskukseen ja tähtitetraedriinne, sielutähteenne, mikä on 20-30 senttiä päälakenne yläpuolella. Kun tämä on suoritettu, saatte vähitellen pääsyn Luojavalon viiteen korkeampaan säteeseen, mikä viimeistelee jumalaisen leimanne tätä tiettyä evoluutiokierrosta varten.

Meidän täytyy kuitenkin selittää, että matkallanne korkeampiin ulottuvuuksiin teitä pyydetään hyväksymään monia erityistehtäviä ja tavallisesti suostutte niihin, sillä tällaiseksi ylösnousemusprosessi suunniteltiin. Pyritte ikuisesti palaamaan Jumaltietoisuutenne täyteyteen, mutta säilytätte myös palavan halun palvella jollain tapaa, sillä syvällä pyhässä sydämessänne on siemenkristalli, joka sykkii puhdasta rakkautta ja synnynnäistä halua palvella.

Säädettiin niin, että monia enkelikunnan ja muiden suurten valo-olentojen osia tai kipinöitä inkarnoituisi maan päälle ja seuraisi ihmisen polkua. Vihkimysportaaleja avattiin ja ne ovat pysyneet auki kautta aikain. Kuitenkin menneisyydessä vain muutamat urheat sielut pääsivät läpi valaistumisportista ja saavuttivat itsemestaruuden.

Tietoinen tajunta kehittyy heräämisen ja monimutkaisempien ja jalostuneempien käsitysten ymmärtämisen asteittaisten vaiheiden kautta. Kun etenette, saatte vähitellen pääsyn tietoisuuden korkeammille ja korkeammille ulottuvuustasoille yöllisten astraalikehomatkojenne aikana. Teidät viedään oppisaleihin ja lopulta viisaussaleihin. Ajan kuluessa liitytte maailmanpalvelijaryhmiin, jotka hengittävät sisään ja säteilevät ulospäin Luojavalon timantinkovien hiukkasten aaltoja käytettäväksi suurimmaksi hyväksi.

Miten tiedätte, milloin olette kelvollinen liittymään sieluryhmänne jäseniin maailmanpalvelijapyramidissa? Teidät viedään automaattisesti sinne, sitten kun sielulaulunne resonoi neljännen ulottuvuuden keskivaiheisiin ja sen yli. Menette sinne, kun olette tasapainottaneet 51% karmastanne ja ponnistelette todella tunneluontonne kontrolloimiseksi. Menette sinne, kun alatte nähdä parhaan ympärillänne olevissa ja pyritte siirtymään pois tuomitsemisesta, kun opitte tarkastelemaan elämää ja maailmaa myötätunnon suodattamin silmin.

Sallikaa meidän selittää teille maailmanpalvelijapyramidin rakennetta. Kuvitelkaa jättiläismäinen kristallipyramidi viidennessä ulottuvuudessa, missä on huippu ja kaksipäinen kristalli, joka ulottuu kuudennen ulottuvuuden ensimmäiselle tasolle. Tässä upeassa rakennelmassa on asteittain viidennen ja alemman kuudennen ulottuvuuden taajuusmallitasot. On tuhansia pienempiä pyramideja, joista jokainen resonoi tiettyyn harmoniseen valotaajuuteen. Nämä pyramidit voitaisiin rinnastaa pieniin valokaupunkeihin. Kun tulee se aika, että olette pätevä liittymään maailmanpalvelijaryhmään, teidät viedään valopyramidiin, mikä on virittynyt tiettyihin värähtelymalleihinne. Kun valoresonanssinne kehittyy, siirrytte aina ylemmäs, korkeampiin ja korkeampiin valoasemiin maailmanpalvelijapyramidissa. Tämä on myös oleellinen osa ylösnousemusprosessia.

Ihmiskunnan keskittynyt katse nostetaan maaolemassaolon tukahduttavasta suosta tulevaisuuden kaukaiseen horisonttiin. Aineellisten rikkauksien halu korvataan sielutietoisuuden kaipuulla. Maailmanpalvelijoita pitää yhdessä voimakas sieluyhteys: muistikuva juhlallisesta valasta palvella ihmiskuntaa, yleisen tietoisuusylösnousemustavoitteen myötä.

Tämän aliuniversumin jumalainen suunnitelma luotiin 12-ulotteiseksi kokemukseksi. On muita aliulottuvuuksia, jotka luotiin kokemaan suurempaa ulottuvuusmäärää, ja joitain muita harvempien ulottuvuuksien kera. Maapallo ja aurinkokunta mitkä ovat sen osa, ovat integroimassa Jumaltietoisuuden 12 säteen kaikkia ominaisuuksia, laatuja ja hyveitä, ollakseen kelvollisia liittymään jumalaisen suunnitelman seuraavaksi korkeampaan asteeseen tämän aliuniversumin laajentumiseksi.

Ajan kuluessa tietoisuuskehitystä seuraavat evoluutiovaiheet fyysisessä astiassa. Muoto seuraa aina ajatusta. Ihmiskehoa valmistellaan vastaanottamaan Luojavalon korkeampia taajuuksia, pyhän tulivalon timantinkovia hiukkasia. Teidän on kehityttävä passiivisesta olotilasta vastikään paranneltuun olotilaan toimintasuuntautuneeksi ja laajentuvaksi valonkantajaksi, jos teistä on määrä tulla KANSSALUOVA VALONMESTARI.

Kun käännytte sisäänpäin ja kurkotatte korkeamman taajuuden käsityksiä ja informaatiota, alatte automaattisesti vetäytyä astraalitasosta, kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmästä. Henkisestä näkökulmasta evoluutio merkitsee vakaasti lisääntyvää herkkyyttä värähtelytaajuuksille ja kykyä integroida enemmän Luojaolemusta, mikä johtaa suurempaan valaistumiseen ja myötätuntoisempaan luonteeseen. Älykkään ja heränneen ihmisen intuitio johtaa suurempaan ymmärrykseen ihmiskunnan jumalaisesta suunnitelmasta ja sen esittämästä osasta siinä. Keskittynyt älykkyys on välttämätön astumiseksi onnistuneesti viidenteen ulottuvuuteen ja sitten yhdistymiseksi siellä käytettävissä olevaan valtavaan viisauden ja kehittyneiden kykyjen varastoon. Meditointi ja voimakas sielutietoisuus avaa portaalin kosmisiin paljastuksiin.

Sopivaa ja laajaa informaatiota on aina tarvittaessa saatavilla valopolun tavoittelijalle. Seuraava askeleenne ja tarvittavat toimet paljastetaan taso kerrallaan. Ajatelkaa telepaattista kommunikointia korkeampien maailmojen olentojen kanssa ajattelun tai informaation valosolujen vastaanottamisena. Teidän on harjoiteltava tätä kykyä luodaksenne elävän kuvan ideoistanne ja pitääksenne niitä riittävän pitkään, kunnes ne rekisteröityvät aivoihinne ja eetteriin. Muistakaa, että energia seuraa ajatusta.

Valo on sekä energiaa että ainetta. Aine-energian sähköistäminen tai konversio tapahtuu, silloin kun energia prosessoidaan valopyramidin kautta. Kun ihmismieli kurkottaa kohti korkeampien maailmojen valaistuneita olentoja, se johtaa energiakonversioon. Kun käytätte näitä kehittyneitä tekniikoita ja hiotte niitä, ne vapauttavat teidät vähitellen hajoamis- tai mädäntymislaeista ja aloitatte hitaasti nuorentumisprosessin.

Siirrytte vähitellen myös yhdentyppisestä näkyvyydestä kehittyneempään tilaan. Siirrytte värin ja valon ultraviolettiasteikolta monille korkeamman taajuuden sähkömagneettisille valoasteikoille. Valmistaudutte myös työskentelemään monilla älykkyystasoilla.

Te ette voi paeta niitä energiavirtoja, jotka jatkuvasti pommittavat maata ja ihmiskuntaa. Suurten säteiden elämää antava energia säteilee Isä/Äiti Jumalastamme tämän universumin Suuren keskusauringon kautta - kaikkialle aliuniversumien, galaksien ja aurinkokuntien myriadeihin aurinkoihin. Kaikkialle tähän aliuniversumiin sykkii myös kosmisen energian erityistaajuuksia monista tähtijärjestelmistä ja toisista aurinkokunnista sekä Äiti Maanne syke ja sydämenlyönti, millä on suora vaikutus kaikkiin eläviin olentoihin.

Monet korkeampien ulottuvuustaajuuksien kosmiset voimat ovat suotuisia, elämää ylläpitäviä ja parantavia, kun taas kolmannen/neljännen ulottuvuuden matalammat ja epäsointuiset taajuudet ovat haitallisia ja rajoittavia. Jokainen sielu määrää, mihin monista taajuuksista se reagoi energiapuumerkkinsä kautta. Näin tehdessään se luo joko henkilökohtaisen taivaansa tai yksityisen helvettinsä maan päälle.

Aivonne on upea elin ja sisältää valtavan määrän "tietoisuustaajuuden elämänkoodeja". Suurin osa neropotentiaalistanne on tallennettuna korkeamman ulottuvuuden tasoille pyhään mieleenne, mikä sijaitsee pään takaosassa, lähellä kruunuchakraa. Sielulaulunne sisältää taajuuksia, mitkä auttavat teitä pääsemään tähän rikkaaseen tietovarastoon. Taajuusnopeutumisen jokainen oktaavi antaa teille pääsyn Jumalatietoisuuden korkeammalle tasolle. Aivonne/mielenne pitää avaimia mestaruuteen ja valaistumiseen.

Rakkaat sydämet, muistakaa, että jos keskitytte vain henkilökohtaiseen ylösnousemukseenne, tulkitsette väärin viestejämme. Kun astelette korkeaa tietä, joka johtaa valaistumiseen, teidän on kurkotettava koskettamaan toisten sydäntä sanojenne ja tekojenne kautta. Polun aito opetuslapsi elää palveluelämää.

Polun opetuslapsi siirtyy asteittain fyysisen perheen velvollisuuksien ja vastuiden yli, kun hänen tietoisuutensa, viisautensa ja valonsa lisääntyy. Vähitellen tavoittelijan vaikutusvalta laajenee ja hänen tilaisuutensa tulla todelliseksi tiennäyttäjäksi lisääntyy. Vaaditaan jatkuvaa ja tarkoituksellista ponnistelua kesyttää ego ja saavuttaa sitä tietoa ja asiantuntemusta, mikä on välttämätöntä maailmanpalvelijaksi tulemiselle. Teidän on oltava erinomainen esimerkki ja teillä on oltava kyky innostaa ja stimuloida halua henkiseen viisauteen palvellaksenne ihmiskuntaa opastavana valona.

Urheat ystäväni, tiedämme, miltä tuntuu paistatella Luojavalon/rakkauden täydellisyydessä. Te alatte vasta ymmärtää ja kaipaus sisällänne muuttuu voimakkaammaksi ja pakottavammaksi, kun pääsette korkeammalle ja korkeammalle olemassaolon valaistuihin maailmoihin. Alussa olimme täydellisessä yhteisymmärryksessä ja hienovirittyneitä toistemme kanssa. Yhdessä palaamme hitaasti mutta varmasti tuohon kauniiseen yhtenäisyystilaan.

Olen ikuisesti ystävänne ja jatkuva kumppaninne.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Lokakuu 2011 YMMÄRRYKSEN VALON ETSIMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:11

YMMÄRRYKSEN VALON ETSIMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Lokakuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, ylösnousemusprosessissa on aaltoileva rytmi. Koette kiihkeitä toimintajaksoja, joita saavat aikaan haastavat ja mieltä laajentavat kokemukset, ja näitä seuraa halu kääntyä sisäänpäin ja tarve pohdiskella ja olla yksin.

Pyritte kehittämään vahvan sielutietoisuuden, mistä tulee lopulta vallitseva voima elämässänne. Mentaalisen ja tunnetietoisuutenne oli tarkoitus olla sieluitsenne ohjauksessa eikä egopersoonanne kontrollissa. Valaistuminen ja henkinen tietoisuus alkaa mentaalikehosta ja mielestä. Itsemestaruuden saavuttamiseksi on erittäin tärkeää, että etsitte ymmärryksen valoa. Tietoinen tajuaminen alkaa, silloin kun alatte tiedostaa suuremman kuvan, jotta voitte nähdä kiistanalaisen tilanteen kummankin puolen. Teidän on opittava olemaan terävämielinen elämän tarkkailija ja teidän on oltava valmis pidättäytymään tuomitsemisesta. Mestarilla ei tarvitse jatkuvasti olla mielipidettä tai hänen ei aina tarvitse yrittää vaikuttaa ympärillään oleviin. Henkisesti kehittyneen ihmisen on tarkoitus tarjota totuutta sellaisena, kuin se on hänelle paljastunut, ja kannustaa toisia etsimään omaa totuuttaan sellaisena, kuin se heille paljastuu.

Ehdottoman rakkauden taajuudet alkavat neljännen ulottuvuuden puolivälissä ja lisääntyvät jokaisen korkeamman aliulottuvuuden myötä. Sen alapuolella taajuudet ovat liian pirstoutuneita ja riitasointuisia. Hyvän ja pahan polariteetti ei ollut osa Jumalan alkuperäistä suunnitelmaa. Jumalainen suunnitelma tehtiin niin, että te, Jumaltietoisuuden kipinät, voisitte kokea kaksinaisuutta. Sen oli tarkoitus olla moninaisuuden ja vastakohtien kokeilua, hyväksytyllä valon ja varjon asteikolla. Sitä ei koskaan tarkoitettu "hyvä versus paha" -todellisuudeksi.

Ylösnousemuksen sisäänhengitys merkitsee, että teitä yllytetään - niiden tietoisuusaikasiemenkristallien kautta mitkä on koodattuna jokaiseen sieluun - lopettamaan laskeutuminen matalampiin maailmoihin ja aloittamaan ylösnouseminen takaisin Hengen korkeampiin maailmoihin. Kuitenkin ensin teidän on koettava ja parannettava väärinluomukset, jotka on tallennettuna fyysiseen astiaanne ja tietoisuuden astraalikehoon tai -tasolle. Teidän on omistettava väärinluomuksenne ja se negatiivinen leima, minkä olette luoneet aikakausien aikana. Enää ihmiskunta ei pysty syyttämään paholaista tai saatanaa kaikesta menneisyyden ja nykyisyyden tuskasta, kärsimyksestä, kaaoksesta ja tuhosta. Teidän on tunnustettava ja otettava omaksenne kaikki luomuksenne - rakastavimmista ja jalostuneimmista taajuuksista matalimpiin ja riitasointuisimpiin ajatusmuotoihin.

Pyydämme hartaasti teitä päästämään irti vanhasta, negatiivisesta ja vakiintuneesta näkemyksestänne kuolemaan. Kuolema ei ole loppu. Sitä voitaisiin verrata projektin loppuunsaattamiseen ja uuden, upean seikkailun aloittamiseen. Jokaisella elämällä on pääteema ja näyttelijät on valittu erityisesti, koska heillä on vaadittuja luonteenpiirteitä jokaiseen osaan henkilökohtaisessa, suuressa produktiossanne.

Ette ole kehonne - olette puhdasta tietoisuutta, mikä on suljettuna lihapukuun. Silloin kun jätätte maatason, kuten olette tehneet tuhansia kertoja aiemmin, hylkäätte fyysisen kehonne ja otatte valo-asun ja aikanaan valmistaudutte toiseen suureen seikkailuun uudessa todellisuudessa. Kun saatte itsetietoisuutta, kehitätte jumalaisen uteliaisuuden ja kiihkeän halun aloittaa uusi henkilökohtainen henkinen etsintä. Kehitätte seikkailutunteen, kun pengotte kosmoksen mysteereitä, ja Jumalan suunnitelma alkaa paljastua tietoisuutenne tasolla. On tärkeää, että ymmärrätte, että ihmisen jokainen merkittävä transformaatiokehitys sisältää kosmista viisautta uudessa muodossa sopiakseen esiintulevaan evoluutiojaksoon.

Elämän komponentit ja kaikki mahdolliset asiat tulevat teille suuren potentiaalin muodottomina siemenkristallisoluina. Hankitte tarpeelliset ajatusmuodot, mitkä valellaan nukkuviin siemenkristallisoluihin ja sitten teidän on sytytettävä ne Jumalatulella, Jumalvalon timantinkovilla hiukkasilla, rakastavan aikomuksenne kera.

Vaaditaan ymmärrystä värähtelylaeista tullakseen mestarirakentajaksi aineellisella tasolla. Teidän on opittava käsittelemään ajatusainetta tehokkaasti. Tärkein vaatimus on voimakkaiden ja keskittyneiden mielen kykyjen kehittäminen.

Rakkaat, nyt teidän on aika esitellä vastajalostettuja kanssaluojakykyjänne, sillä ihmiskunta ja Maa tarvitsevat rakkauttanne ja valoanne enemmän kuin aiemmin. Muistakaa, että olemme toistuvasti painottaneet, että Luojavalon timantinkovat hiukkaset on aktivoitava keskittyneellä ja rakastavalla aikomuksellanne, ennen kuin tätä ihmeellistä lahjaa voidaan käyttää polttoaineena aineelliseen ilmentämistarkoitukseen. Enää kukaan ei voi kieltää sitä tosiasiaa, että Maa ja ihmiskunta ovat maata ja sielua ravistavan transformaatioajan keskellä. Pelon, vihan ja epätoivon negatiivisia värähtelymalleja ryöppyää ällistyttävää tahtia siihen astraalitason massatietoisuuden taajuusnauhaan, mikä ympäröi Maata. Päivittäin tulee keskivertoihmiselle aina vain vaikeammaksi pysyä positiivisessa tilassa ja kuvitella kirkasta ja iloista tulevaisuutta.

Olette niiden suurten muutosaikojen keskellä, joihin te, tähtisiemenet, olette valmistautuneet monissa menneissä elämissä. Taas kerran kerromme teille, että maailmanpalvelijana teillä on kyky neutralisoida niiden tuhansien ihmisten ajatusmuotoja, jotka toimivat kolmannen/neljännen ulottuvuuden rajallisessa ympäristössä. Nyt teidän, maallisen valojoukkoni, on aika astua eteen ja ottaa esiin roihuava valomiekkanne, jotta voitte tehdä osuutenne ihmiskunnan tuhoisien pimeiden voimien voittamisessa - pelko, tuomitseminen, ahneus, itsekkyys, egon motivoiminen ja valtaa etsivät aikomukset ja teot.

Tiedämme, että viimeaikaisissa viesteissä olemme antaneet teille valtavan määrän informaatiota integroitavaksi. Siksi tiivistämme joitain käsitteitä ytimekkäiksi ajatuksiksi, ymmärtääksenne ja muistaaksenne ne paremmin.

* Kehonne kaikilla soluilla on jossain määrin tietoisuutta. Jotkut ovat epäharmonisia ja luovat sisäistä kaaosta ja epämukavuutta, kun taas toiset värähtelevät harmoniassa ja näin korkeammalla taajuudella ja välittävät tasapainon ja hyvinvoinnin tunnetta.

* Teillä on suuri valikoima sieluenergiamalleja, jotka muodostavat energiapuumerkkinne. Nämä energiamallit määrittelevät aurakenttänne kirkkaus- tai himmeystason.

* Ilo ja seesteisyys ovat sielun inspiroimia. Toisten palveleminen on sielun vaisto.

* Pelko, viha ja suru ovat egon inspiroimia ja sieluitsen ilo ja autuus korvaa ne, kun saatte pääsyn korkeampiin harmonia- ja selkeysulottuvuuksiin.

* Myrkylliset ajatukset ovat kuin happoa ja ne pilaavat vähitellen miljardeja soluja kehossa, mikä johtaa sairauteen, vaivaan ja lopulta kuolemaan.

* Jokaisen ihmisen kehossa on aliatomisia tummia kristalleja, jotka resonoivat matalamman taajuuden ajatusmuotojen kanssa. Näihin kristalleihin on pakattu negatiivista jäteainetta, mitä on luotu ja taas luotu monien elämien aikana. Näistä jotkut ovat perittyjä negatiivisia malleja, jotka toitte mukananne fyysiseen muotoon parannettavaksi.

* Vanhasta, altistuneesta ja myrkyllisestä energiasta irtipäästäminen saa usein aikaa flunssamaisia oireita.

* Kaikilla kristalleilla on jossain määrin kyky tallentaa ja säteillä informaatiota. Ne ovat kaikki menneisyyden ja tulevaisuuden tiedostojen säilyttäjiä.

* Teidän on siirryttävä harmoniaan Maan ja ihmiskunnan kohtalon valoelämänlangan kanssa. Uusi Jumalan suunnitelma on tehty ja te, tähtisiemenet, olette pääpelaajia tämän aliuniversumin uudessa kosmisessa luomisessa.

* Teidän on kyettävä metaboloimaan valoa. Solujenne on kyettävä tunnistamaan valo tärkeäksi energialähteeksi ja hyödyntämään sitä.

* Kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä mentaalikehonne on altis projisoimaan tulevaisuuteen ja luomaan pelkoa ja epävarmuutta siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään. Tunnekeho toistaa aina menneisyyttä - joitain rakkaita muistoja, mutta se tarkastelee enimmäkseen kokemuksia epäonnistumisesta tai tuskasta. Läsnäolevaa hetkeä tuskin rekisteröidään, ellei siinä ole jokin dramaattinen ilo-, viha- tai tuskatapahtuma.

* Kun etenette valaistumispolulla, suhteenne muuttuvat, usein dramaattisesti. Ne eivät enää perustu tunnekiinnittymiseen. Ette yritä enää manipuloida ihmisiä tunteilla ettekä salli ihmisten manipuloida itseänne. Lakkaatte tanssimasta matalamman ulottuvuuden todellisuuden "vedetään ja työnnetään" -tunnesidetanssia. Sydänchakrasta tulee hallitseva voima koko chakrajärjestelmässä. Olette luomassa yhtenäistä chakrajärjestelmää, harmonista energiakenttää.

* Jokainen sielu maan päällä joka haluaa vilpittömästi rukoilla Jumalaa tai lähettää rakastavaa energiaa toisille, lähettää automaattisesti sielunsa osan Maailmanpyramidiin. Se on kaikkien sielujen kokoontumispaikka. Sitä voitaisiin kutsua Taivaalliseksi katedraaliksi - paikka kommunikoimiseen Isä/Äiti Jumalan ja enkelivoimien kanssa. Melkein jokaisella sielulla maan päällä on hetkiä, jolloin hän tuntee tai säteilee puhdasta ehdotonta rakkautta jollekin. Tuosta rakkauskipinästä tulee tuon sielun eetterikopio ja se alkaa asua Maailmanpyramidissa.

* Jokaisen yksittäisen sielun on vähitellen kehitettävä sielutietoisuus, jotta se voi siirtyä massatietoisuuden uskomusrakenteen vaikutuksen yli. Seuraava askel on siirtyä yli egopersoonan hallinnasta, jotta sieluitsen viisaus ja vahvuus voi kasvaa.

* Teidän on hiottava moraaliarvojanne, niin että teette tavanomaisesti oikeita valintoja itsenne ja toisten kannalta. Elintasoanne muokataan ja jalostetaan, kun teistä tulee tietoisempi itsestänne.

* Fyysinen astianne suunniteltiin vastaanottamaan Luojavalon jatkuvaa virtaa. Se on elämän ydinolemus. Kapasiteettinne sisältää jalostuneen valon koko asteikko, erityisesti tähän aliuniversumiin suunniteltu, kasvaa kyetessänne jakaa rakkauttanne ja valoanne toisten kanssa.

* On helppoa ja tyydyttävää antaa takaisin hyvyyttä oikeasta toiminnasta. Vaatii kuitenkin jumalaista luonnetta antaa takaisin hyvyyttä pahansuovasta tai loukkaavasta toiminnasta.

* Älkää koskaan unohtako Isä/Äiti Jumalamme määräystä: jotta me korkeammista maailmoista voimme muodostaa vuorovaikutuksen ja yhteyden jokaisen sielun kanssa maan päällä, on ponnisteltava väsymättä ja käytettävä kaikkia mahdollisia keinoja.

* Maailmanpyramidi on puolitien asema sieluitsellenne. Hyvät tekonne tallennetaan valovarastokammioon Maailmanpyramidissa. Joka vuosi korjataan hyvien tekojen sato ja rakastavat ajatuksenne ja tekonne moninkertaistetaan ja tallennetaan sinne. Suurempi osuus sulatetaan yhteen Luojavalon kanssa käytettäväksi suuremman hyvän luomisessa koko ihmiskunnalle. Saatte erityislahjojanne ja jumalaisia erityisvapauksia sen mukaisesti, miten olette osallistuneet valovarastoon.

* Aliuniversumimme joka ulottuvuustasolla on Maailmanpyramideja. Kun jalostatte ja nostatte taajuusmallejanne, saatte automaattisesti sisäänpääsyn seuraavaksi korkeamman ulottuvuuden Maailmanpyramidin.

* Tämän universumin monet ulottuvuudet ovat niiden erikoistuneiden taajuusmallien mittayksiköitä, jotka sisältävät tietoisuuskerroksia.

* Enkelikunta vahvistaa valoa, ihmiskunta levittää sitä.

* Enkelikunnasta tuli Jumalan ominaisuuksien heijastajia ja vahvistajia, silloin kun ihmiskunta vajosi tiheyteen eikä se enää voinut päästä suoraan Isä/Äiti Jumalan ydinolemuksen koko asteikkoon, mikä oli alussa suoraan kaikkien sielujen käytettävissä.

Luojan valo on kaikenkattavaa ja ikuisesti kestävää. Pimeys ja varjomaat ovat vain tilapäinen ilmiö. Älkää hetkeäkään epäilkö, rakkaat: yhdessä voitamme. Kiedon teidät suojaavaan aurakenttääni. Teitä rakastetaan hyvin syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Marraskuu 2011 VALAISTU POLKU KAKSINAISUUDEN KESKELLÄ

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:12

VALAISTU POLKU KAKSINAISUUDEN KESKELLÄ

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Marraskuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, tunnustamme, että nämä ovat kummallisia ja hämmentäviä aikoja teille kaikille, riippumatta siitä itsenne tiedostamistasosta, jonka olette saavuttaneet. Opetukset ja totuudet jotka olette hyväksyneet omiksenne tässä elämässä, korvataan vähitellen korkeammilla ja kehittyneemmillä opetuksilla ja monilla uusilla ja ällistyttävillä käsityksillä. Saavuttaaksenne itsemestaruuden teidän on kehitettävä supertietoisia kykyjänne ja jalostuneempia mielen voimia. Tämä tuo mukanaan mielen ja tunteiden puhdistamisen, mikä merkitsee, että teidän on etsittävä ja muunnettava kaikki ne vanhat ajatusmuodot, jotka pitävät teitä kaoottisten matalampien ulottuvuuksien harhatodellisuuden liekanarussa.

HENKINEN IHMISOLENTO tulee vähitellen tietoiseksi alitajuisesta mielestä ja alkaa jalostaa sitä, mikä johtaa yhdistymiseen taas sieluitseen ja supertietoiseen mieleen. Tämä on linkkinne korkeamman taajuuden henkimaailmojen värähtelymalleihin ja laajentuneeseen viisauteen, monien korkeamman itsenne puolien kautta. Luultavimmin tässä vaiheessa alatte saada inspiraatiovälähdyksiä intuition kautta, mikä nopeutuu meditoinnin ja sisäänpäin kääntymisen avulla. Näin mielen voima tulee paremmaksi ja henkinen tavoittelija alkaa nähdä maailman ja ajankohtaiset tapahtumat korkeammasta näkökulmasta, mikä sisältää suuremman ja laajemman kuvan todellisuudesta. Chakrakeskukset palaavat vähitellen tasapainoon ja harmoniaan ja ne alkavat integroitua pyhän mielen ja pyhän sydämen korkeampaan viisauteen ja toimivat näin harmoniassa toistensa kanssa, sielun ja ylisielun tai korkeamman itsen ohjauksessa.

FYYSINEN IHMISOLENTO joka toimii matalampien kolmannen ja neljännen ulottuvuuden vääristyneillä taajuusmalleilla, käyttää alitajuntaa, tietoista mieltä sekä menneiden inkarnaatioiden muistikerrosta. Hän keskittyy enimmäkseen ulospäin ja häneen vaikuttavat voimakkaasti perheen ehdollistaminen sekä kulttuuriperinteet ja uskonto. Ajattelumallit ovat usein vääristyneitä ja keskittyvät tavallisesti itseen ja näin näkevät vain pienen kuvan.

Alikehittyneissä maissa on edelleen nuoria sieluja, jotka toimivat ELÄIN-IHMISLUONTEELLAAN ja keskittyvät pääasiassa kolmeen alimpaan chakraan. Tällä tasolla chakrakeskukset ovat enimmäkseen tiedostamattoman mielen keskuksia. Näihin rakkaisiin sieluihin vaikuttavat ensisijaisesti alitajuinen ja rajoittunut tietoinen mieli. Heitä ohjaavat mennyt elämä ja rotumuistot ja vaistonvarainen selviytymismooditodellisuus. Monilla on hyvin kapea polttopiste itsen ja perheen selviytymisessä. Nämä ovat kallisarvoisia sieluja, jotka viedään toisille turmeltumattomille planeetoille, missä polariteetin ja kaksinaisuuden kolmannen ja neljännen ulottuvuuden asteikko on oikeassa tasapainossa. Näillä rakkailla sieluilla on mahdollisuus jatkaa matkaansa tietoisuuden fyysisissä maailmoissa paljon miellyttävämmässä ja hoivaavammassa ympäristössä.

Te, tähtisiemenet, tiennäyttäjät polulla, olette niitä, jotka teette tämän mahdolliseksi, sillä suostuitte inkarnoitumaan aineellisuuden tiheimmille tasoille auttaaksenne koko ihmiskunnan tietoisen tajunnan nostamisessa takaisin valon ja itsemestaruuden valaistuille alueille. Teidän on kuitenkin muistettava, että riippumatta sielutietoisuutenne iästä ja niistä suotuisista ja upeista asioista, joita olette saavuttaneet menneisyydessä, valopolun seuraamisvalinta on tehtävä tietoisesti joka elämässä, joka ruumiillistumassa ja joka kokemussyklissä.

Monet teistä ovat hyvin matkassa valaistun polun löytämiseen polaaristen vastakohtien välillä - tasapainon joka on kaksinaisuuden keskellä. On tullut se aika, jolloin useammat ja useammat teistä yhdistyvät ja integroituvat valikoituihin värähtelymalleihin viidennessä ulottuvuudessa ja myös rajallisessa määrässä kuudennen ulottuvuuden taajuuksia. Yhdistymällä alueenne taivaalliseen eetterivalokaupunkiin ja käymällä siellä, valon tarkoituksenmukaisia taajuuksia suodattuu vähitellen eetterikopioonne, joka on henkilökohtaisessa valopyramidissanne. Tämä jalostunut energia liikkuu hitaasti henkilökohtaista valopilarianne alas sielutähteenne, kahdeksanteen chakraan. Ylisielunne tai korkeampi itsenne määrää, miten paljon ja miten nopeasti voitte turvallisesti integroida tätä Luojavalon lahjaa.

Antamaan teille kurkistuksen siihen, mitä odottaa saadessanne pääsyn kuudennen ulottuvuuden alitasoille taivaallisten valokaupunkien kautta. Olemme pyytäneet viestintuojaamme kertomaan teille, mitä hänellä on ja hän kokee yöllisillä matkoillaan tähän tulevaisuuden upeaan todellisuuteen. Kuten selitimme teille heinäkuun 2010 viestissä, jälleenyhdistymisprosessi on täydessä vauhdissa koko universumissa ja erityisesti tässä aliuniversumissa. Yksi dramaattisimmista muutoksista joka tapahtuu, on kaikkien henkisten ja uskonnollisten opetusten sekoittuminen yhtenäisiksi kosmisiksi opetuksiksi, Kosmisen valoneuvoston ohjauksessa. Otamme katkelman tuosta viestistä, jotta ymmärrätte paremmin:

"Pian vuotenne 2010 alkamisen jälkeen annoimme näyn viestintuojallemme, joka tunnetaan tässä elämässä Ronna Hermanina. Tämä näky jaettiin niiden kanssa, jotka osallistuivat toukokuussa 2010 hänen "Avautuminen kanavaksi, tuleminen kosmisesti telepaattiseksi" -seminaariinsa. Nyt on aika jakaa tämä informaatio teidän kaikkien kanssa, jotka etsitte uutterasti valopolulla. Välitämme tämän näyn teille viestintuojamme omin sanoin, niin kuin se annettiin tapahtumaan osallistuneelle ryhmälle.

"Rakkaimmat ystävät, näky jonka aion jakaa kanssanne, tapahtui pian vuoden 2010 alkamisen jälkeen. Meditaatiossa näin ryhmän säteileviä olentoja, jotka seisoivat valkoisissa kaavuissa puoliympyrässä jättimäisen kaksikärkisen kristallin ympärillä. Kristalli säteili kaunista valospektriä ja sen sisällä ja siitä ulospäin välähteli myös monimutkaisia geometrisiä valomalleja. Oli muitakin läsnä, mutta tunnistamiani olentoja olivat AE Mikael, Jeshua, Djwal Khul, El Morya ja St. Germain. Minulle kerrottiin, että erikoistunut ja yksilöllinen informaatio mestareilta, arkkienkeleiltä ja suurilta valo-olennoilta jatkuisi kuten ennenkin. Kuitenkin lisäksi olisi yhdistettyjä viestejä ja viisausopetuksia monilta menneisyyden ja tulevaisuuden suurilta olennoilta, avataroilta ja mestareilta.

"Vanhat viisausopetukset yhdistetään tulevaisuuden viisausopetusten kanssa ja niitä esitetään Kosmisen valoneuvoston opetuksina. Tämä uusi informaatio koodataan suureen kristalliin (he vertasivat sitä jättimäiseen kosmiseen tietokoneeseen) ja se on niiden ulottuvilla, joiden taajuus on yhteensopiva suuren kristallin erikoisvalmistettujen taajuuksien kanssa. Mitä jalostuneempia taajuuksia ruumiillistat, sitä jalostuneemmille suuren kosmisen kristallin informaatiotasoille voit päästä.

"Minulle kerrottiin, että kaikki vastaanottamani informaatio tulisi edelleen AE Mikaelin värähtelymallien kautta, koska olen virittynyt hänen energiaansa. Hän välittää edelleen kuukausittaisia viestejä minulle. Kuitenkin kirjoittamiani kirjoja, mestaruuden etsintäkurssia ja pitämiäni seminaareja varten saan myös opetuksia ja informaatiota Kosmisen neuvoston joiltain jäseniltä. Näiden kahden erottamiseksi minun pitää käyttää Neuvoston yhdistetyistä viesteistä nimikettä: Ronna/pyhä kirjuri. Olen edelleen AE Mikaelin energian ylivalaisema ja vastaanottamani yhdistelmäviestit ovat useimmiten AE Mikaelilta, Jeshualta, Djwal Khulilta, El Moryalta ja St. Germainilta."

KUUDENNEN ULOTTUVUUDEN SEITSEMÄLLÄ ALITASOLLA KULKEMINEN
Ronna/pyhä kirjuri

Melkein joka yö meditoinnin ja ilmaisemani aikomuksen avulla menen henkilökohtaiseen pyramidiini ja yhdistyn eetterikopiooni kristallipöydällä. Minut viedään usein taivaalliseen valokaupunkiin alueellamme tai tosiin oppimispaikkoihin. AE Mikael kertoi meille ensimmäistä kertaa joulukuussa 2004 valokaupungeista, joissa on ulottuvuuksia kuudennesta kahdenteentoista. Nämä taivaalliset kaupungit ovat valtavan kokoisia ja ylittävät ymmärryksemme. Jotkut niistä ylivalaisevat kokonaisia maita. Hän antoi meille taianomaisen vahvistuksen kuvalla portaalin avautumisesta Grimes Pointin yläpuolella, Nevadan pyhässä paikassa, sen ylösnousemuspilariaktivoinnin aikana, jonka teimme hänen pyynnöstään. Tuon ajan jälkeen sadattuhannet ihmiset ovat luoneet ylösnousemuspilarin kotipaikkaansa ja monet näistä ihmisistä vierailevat säännöllisesti siinä taivaallisessa valokaupungissa, joka ylivalaisee heidän maataan.

Jaan omia henkilökohtaisia vaikutelmiani ja kokemuksiani, jotta voitte saada ajatuksen tai kuvan siitä, mitä odottaa, kun saatte pääsyn kuudennen ulottuvuuden eri alitasoille alueenne valokaupungissa. Olen varma, että kaikki valokaupungit on tehty samanlaisiksi kuin se, missä käyn ja mikä ylivalaisee USA:n luoteisosan. Vaikka yksityiskohdat ovat hyvin monimutkaisia, teen niistä mahdollisimman yksinkertaisia ja annan teille vain hyvin lyhyen yleiskatsauksen.

Muistakaa, että aliuniversumimme jokaisessa 12 ulottuvuudessa on seitsemän alitasoa. Kolmastoista taso on paikka, missä Isä/Äiti Jumalamme asuu ja missä Luojaydin on sisimmässä ympyrässä.

VALKAUPUNGIN KUUDENNEN ULOTTUVUUDEN ENSIMMÄINEN ALITASO:
Käytävän ulkoseinä on täynnä alkovikammioita, joissa on ylösnousemuksen kiihdyttäjäkristallituoleja. Vietämme aikaa näissä erikoistuoleissa säteilevien valosäteiden loistaessa päällemme ja lävitsemme, nopeuttamaan negatiivisten energiamalliemme puhdistamisessa ja jalostamisessa. Lopulta, sitten kun se on tarkoituksenmukaista, siirryt käytävän sisäseinän alkovikammioihin, kun etenet kauttakulkuhalleja pitkin.

TOINEN ALITASO:
Kun olet edistynyt tietylle tasolle, alkovikammion takaseinään avautuu ovi ja sinut opastetaan pieneen pyramidinmuotoiseen huoneeseen. Täällä jätät eetterikopiosi kristallipöydälle, kun kuljet kuudennen ulottuvuuden monilla tasoilla. Jäädessäsi tälle tasolle makaat kristallipöydällä, jotta sopivia kuudennen ulottuvuuden värähtelyjä voi virrata fyysisen astiasi läpi puhdistaen sitä, valmisteluna aina vain korkeampien taajuusmallien tulevaan integroimiseen.

KOLMAS ALITASO:
Tämä on korkeamman oppimisen taso, missä alat vastaanottaa uutta ja tärkeää informaatiota, mihin sinun on integroiduttava ja mikä sinun on otettava käyttöön fyysisessä olemassaolossasi. Minua opastetaan joskus makaamaan kristallipöydällä ja toisilla kerroilla minut laitetaan kristallituoliin pöydällä. Voin aistia, että huoneessa on valo-olentoja, mutten voi nähdä heitä selvästi eivätkä he esittäydy.

NELJÄS ALITASO:
Tämä taso on täynnä ihastuttavia valotaajuuskuvioita, jotka virtaavat joka suuntaan dramaattisina muotoina, väreinä ja malleina. Ajan kuluessa alat vähitellen tuntea eron joka värissä ja mallissa ja saat kyvyn erottaa satoja hienovaraisia värisävyjä. Saat myös vähitellen ymmärryksen, että värit sisältävät ajatuskoodauksia. Olen kuitenkin varma, että vie melko kauan aikaa oppia, miten tulkita niitä. Alan vasta saada muutamia vaikutelmia ja se on joskus hyvin turhauttavaa.

VIIDES ALITASO:
Tämä alitaso on täynnä upeaäänistä taivaallista musiikkia, sointuja, "veisausta" ja ainutlaatuisia musiikkikuvioita. Saat ymmärryksen sitä, miten oleellista ääni on ja miten tärkeä osa omalla äänelläsi on fyysisen astian kehittämisessä tai pilaamisessa.

On mielenkiintoista, että aloin kokea tätä tasoa, silloin kun minulla oli vaikeinta kurkkuni kanssa. Leikkauksen jälkeen, parantumisprosessin tapahduttua minulla alkoi olla voimakas halu soinnuttaa vokaaleja, mitä olen tehnyt säännöllisesti siitä saakka. Olen myös pitkään "veisannut" viiden pyhän kielen viittä pyhää nimeä, kuitenkin yhtäkkiä aloin laulaa niitä ja se tuntuu hyvin voimalliselta ja upealta. Minulle annettiin myös muita ohjeita äänemme käyttämisestä transformaatiotyökaluina, minkä toivon voivani jakaa tulevaisuudessa.

KUUDES ALITASO:
Tämä on pyhän geometrian taso. En ole vielä viettänyt kovin paljon aikaa tällä tasolla. Olen kuitenkin tietoinen, että se on täynnä pyhän geometrian valokuvioita, äänien ja värien kera. Se on todella ihastuttavan stimuloiva aistimaailma mielelle, keholle ja sielulle. Annan teille myöhemmin päivityksen, kun opin siitä lisää. Tiedän viettäväni paljon aikaa tällä tasolla, ennen kuin minun sallitaan edetä kuudennen ulottuvuuden seitsemännelle tasolle.

Olkaa tietoisia, että tuomme mukanamme kuudennesta ulottuvuudesta vain minimaalisen määrän taajuusmalleja. Olemme edelleen keskittyneet ja hyvin aktiivisia viidennen ulottuvuuden ympäristössä ja menee pitkään, ennen kuin olemme valmiitta tuntemaan tai integroimaan minkään ulottuvuusalitason koko voiman, viidennen ulottuvuuden ensimmäisen puolikkaan yläpuolella. Muistakaa myös, että joka kerta kun käytte jossain viidennen ulottuvuuden pyramidissa, joita olemme luoneet, tuotte vähän lisää tuon tason värähtelymalleista, laaduista ja kyvyistä.

Jos olette halukas siihen, ehdotan vahvasti, että ilmaisette ennen nukahtamista aikomuksen mennä henkilökohtaiseen valopyramidiinne ja sitten pyydätte tulla viedyksi alueenne valokaupunkiin, jotta voitte käyttää hyödyksenne ne uskomattomat lahjat, joita meille kaikille tarjotaan. Olkaa kuitenkin tietoinen, että ajan kuluessa elämänne muuttuu dramaattisesti sen seurauksena ja ylösnousemusprosessinne nopeutuu dramaattisesti. Matkan varrella on testejä ja haasteita, mutta vakuutan teille, rakkaat ystävät, että se on hyvinkin ponnistuksen arvoista.

Ikuista rakkautta ja enkelisiunauksia, sielusisarenne Ronna

ARKKIENKELI MIKAEL

Muistakaa, urheat ystäväni, että näinä aikoina jolloin maapallon ja ihmiskunnan evoluutio liikkuu nopeasti eteenpäin, te voitte vaikuttaa. Sallikaa meidän auttaa teitä täyttämään tehtävänne ja hoivata teitä rakkaudellamme. Olemme aina lähellä opastamassa ja suojelemassa teitä.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Joulukuu 2011 POLUN VALOKSI TULEMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:14

POLUN VALOKSI TULEMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Joulukuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, teidän on ratkaisevan tärkeää ymmärtää, että nämä ovat ennenkuulumattomia aikoja, jolloin monia erityisjärjestelyjä on käytössä. Teillä, valon etsijöillä, on mahtava tilaisuus yhdistyä jumalaiseen perintöönne ja erityislahjoihinne ja -taitoihinne. Silloin tällöin ja siirtymäjaksoina suuresta ajasta toiseen kosmiset lait sallivat enkelimaailman ja henkisen hierarkian olentojen kulkea verhon läpi ja ottaa yhteyden ihmisrodun valikoituihin, heränneisiin jäseniin. Teidän on ilmaistava valmiutenne ja halunne olla vuorovaikutuksessa näiden ihmeellisten ja kehittyneiden olentojen kanssa, sillä ne eivät loukkaa vapaata tahtoanne. Silloin kun keskitätte huomionne tiettyyn mestariin, enkeliin tai valo-olentoon, se on välittömästi tietoinen teistä ja vastaa. Mitä intensiivisempi, vilpittömämpi ja johdonmukaisempi halunne on, sitä enemmän sen säteilyä annetaan teille.

Suojelusenkelinne, henkiset oppaanne ja opettajanne ponnistelevat kaikin tavoin auttaakseen teitä saamaan niitä korkeampia viisaustaajuuksia, jotka ovat kriittisiä näille kaoottisille transformaatioajoille. Nämä hyväntahtoiset olennot pyrkivät saamaan huomionne vahvistamalla valoa solaarivoimakeskuksessanne ja lopulta pyhässä sydämessänne. Olette odottaneet vuosisatoja kutsua kommunikoida tietoisesti ylösnousseiden mestareiden ja enkelimaailman kanssa ja he ovat myös odottaneet kärsivällisesti tätä aikaa. Näiden valo-olentojen kanssa kommunikoiminen on suuri kehitysaskel teille ihmisinä, sillä se edistää nopeasti uutta tietoista tajuntaa ja voimakasta transformaatiota sisällänne. Luultavimmin ensin yhdistytte ja opitte kommunikoimaan henkilökohtaisten oppaidenne kanssa tai joskus mestariopettajanne muodostaa nopeasti suhteen kanssanne, erityisesti jos teitte sopimuksen työskennellä tuon nimenomaisen olennon kanssa ennen inkarnoitumistanne tähän elämään.

Monet teistä ovat kehittämässä kuudetta aistiaan, intuitiivista mieltä, jolloin teillä on suora linja ylisieluitseenne ja monien korkeampien itsejenne tiettyihin puoliin. Se on alkuvaihe suoran linjan luomisessa kotipesään, jumalaiseen "minä olen" -olemukseen tai Jumalitseen. Älkää etsikö Jumalaa taivaalta tai jostain kaukaisesta, saavuttamattomasta paikasta, sillä Luojan olemus, Jumalan kipinä, asuu pyhässä sydämessänne. Monet teistä ovat tulossa tietoiseksi jumalaisesta alkuperästänne, kuitenkin teillä on vain pieni aavistus valtavasta potentiaalistanne kosmisen valon kantajana. On ratkaisevan tärkeää, että viritytte Luojavalon jatkuvasti lisääntyviin taajuuksiin, sillä se nopeuttaa ylösnousemusprosessia ja auttaa teitä itsemestaruusaseman saavuttamisessa, jotta voitte täyttää lupauksenne olla valona polulla ja tiennäyttäjä.

Muistakaa, että voitte päästä vain niille värähtelytasoille, joiden kanssa te ja energiapuumerkkinne olette yhteensopiva. Siksi on erittäin tärkeää, että on käynyt läpi puhdistamis-/selkeyttämisprosessin, jotta voi saavuttaa tasapainoisemman ja harmonisemman olotilan mentaali- ja tunnekehossaan.

Kauan, kauan sitten te, jotka myöhemmin tulisitte esiin tähtisiementiennäyttäjinä ihmiskunnan ja maapallon ylösnousemuksessa, sovitte ottavanne erityisroolin maaplaneetalla joskus kaukaisessa tulevaisuudessa. Tämä urheiden sielujen ryhmä inkarnoituisi joka rotuun, väriin, kulttuuriin ja uskoon ja heidät levitettäisiin ympäri planeettaa valmisteluna ennalta järjestettyä kosmista draamaa varten: ihmiskunnan ja Maan massaylösnousemus, kaikkien tämän aliuniversumin aineellisten ilmentymien rinnalla.

Teille jotka astuitte eteen, annettiin erityisvapaus, jolla suuri osa pienemmistä tasapainottomuuksista selvitettäisiin, jottei maallinen taakkanne olisi liian ylivoimainen. Kaikki mikä jäi jäljelle, olivat merkittäviä oppitunteja, jotka teidän tarvitsi ratkaista, jotta voisitte palata tasapainoiselle ja harmoniselle värähtelytaajuustasolle, näin nostaen energiapuumerkkinne tai sielulaulunne neljännen ulottuvuuden keskivälille ja sitä korkeammalle.

Valtava osa teistä, tähtisiemenet, ovat hyvin matkallaan itsemestaruuteen. Kuitenkin liian monet tästä tiennäyttäjäryhmästä ovat edelleen unessa tai kieltämisessä. Jokaisella teistä on merkittävä rooli esitettävänä tässä nopeutetussa evoluutioprosessissa, joka on nyt menossa. Tämän ryhmän geenikoodaukset kantavat kaikkien aiempien juurirotujen parhaita ominaisuuksia sekä erityismuistisolukoodauksia tulevaisuuden uutta kultaista juurirotua varten. On totta, että ajan kuluessa tässä sieluryhmässä on ollut suuria tasapainottomuuksia ja monet eivät ole kuunnelleet henki-itsensä tönimistä ja he ovat unohtaneet maatehtävänsä. Kuitenkin syvälle pyhään sydänytimeen teille jokaiselle on koodattu valotietoisuussolu, joka aktivoituna auttaisi teitä muistamaan lupauksenne olla maaedustajamme ja että tehtävänne olisi pyrkiä koko olemuksellanne tulemaan tehokkaaksi kauneuden, rauhan, harmonian ja yltäkylläisyyden kanssaluojaksi maatasolla.

Haluamme antaa teille perusinformaatiota, jotta pystytte laittamaan oikeaan perspektiiviin sen, mitä kerromme teille. On tärkeää, että te ette näe itseänne vain yhden sukulinjan ihmisinä, sillä te kaikki olette kokeneet elämiä kaikissa tärkeissä juuriroduissa. On tärkeää, että te ette asetu niiden yläpuolelle, jotka ovat takananne polulla, sillä tekin olette olleet ei-etsijöitä ja seuraajia monissa, monissa elämissä. Teillä on ollut muiden juurirotujen musta, ruskea, valkoinen, punainen ja keltainen iho ja teillä on DNA:ssanne myös kaikkien näiden rotujen selvät ominaisuudet, avut ja laadut. Tässä elämässä päätitte syntyä tiettyyn perheeseen tai elää tietyssä maassa hyvin selkeästä syystä.

Teidät joita mielellään kutsumme vanhoiksi sieluiksi, on siroteltu ympäri maailmaa. Totta, näitä sieluja on enemmän joissain paikoissa ja kulttuureissa. Kuitenkin tämä etujoukkoryhmä on siroteltuna ympäri maapalloa, primitiivisimmiltä maaseutualueilta kosmopoliittisimpiin ja hienostuneimpiin suurkaupunkeihin. Nämä urheat sielut eivät ole ihmisiä, jotka pyörittävät hallitusta tai tekevät otsikoita. Heitä asuu maatiloilla, sillä he rakastavat luontoa ja hoitamiaan eläimiä. Heillä on arkipäiväisiä työtehtäviä kaikilla alueilla ja he täyttävät hiljaa velvollisuuksiaan. Heitä on suurissa vastuutehtävissä ja he palvelevat maataan ja sen ihmisiä hyvin monin tavoin. Heitä asuu kartanoissa ja hökkeleissä ja jokaisella yhteiskuntatasolla matalimmasta korkeimpaan. Heitä on jäseninä järjestäytyneissä uskontoryhmissä ja he palvovat omalla ainutlaatuisella tavallaan. Monet ovat virittyneitä korkeamman itsensä kuiskauksiin ja heistä on tullut itsensä mestari. Monet muut ovat hyvin matkassa henkisellä polullaan, mutta valitettavasti on suuri määrä näitä tähtisiementiennäyttäjiä, jotka ovat edelleen tietämättömiä jumalaisesta luonteestaan ja kauan sitten tekemästään lupauksesta.

Teillä jotka olette tässä ryhmässä, on koodattuna DNA:ssanne Atlantiksen rodun - johtajien, pioneerien ja soturien rodun - tärkeät avut, kyvyt ja laadut. On syvään juurtuneena haluna käyttää mielen kykyjä, Isä Jumalamme jumalaisen tahdon ja voiman kanssa ollaksenne tärkeitä kanssaluojia fyysisellä todellisuustasolla. Lisäksi teitä on valeltu niillä Äiti Jumalamme korkeimmilla avuilla, kyvyillä ja laaduilla, joita oli niissä sieluissa, jotka tulivat maan päälle Lemurian kultaisena aikana - lempeitä, hoivaavia, intuitiivisia, sisäänpäin keskittyneitä laatuja ja lisäksi suuria taiteellisia kykyjä ja halu rauhaan, rauhallisuuteen ja mietiskelyyn.

Olette kokeneet rikkaan ja ihmeellisen henkiperinnön ja menneisyydessä teitä on siunattu monilla suurenmoisilla valo-olennoilla keskuudessanne, mestareilla joiden opetukset ovat jättäneet teille upeita ohjenuoria kunniakasta elämää varten. On kuitenkin aika sekoittaa menneisyys tulevaisuuden kanssa ja ihmiskunta tuntee syvään juurtunutta tarvetta opastukseen, inspirointiin ja tukeen toisiltaan.

Aiomme ehdottaa uutta tietä ja suurin toiveemme on, että jotkut teistä ottavat banderollin ja ovat uuden kehittyvän henkisyyden tulevia henkisiä "taistelijoita", itsensä tiedostavien ihmisten keskuudessa. Pyydämme teitä aloittamaan yhdistymisen tutkiaksenne yhdessä sekä tukeaksenne ja innostaaksenne toinen toisianne. Pyydämme teitä jakamaan tietonne, viisautenne, visionne ja kokemuksenne toistenne kanssa. Olemme tietoisia suuresta yksinäisyyden tunteesta maailman ihmisten keskuudessa - eristäytymisen tunteesta. Ei riitä, että lukee meidän tai mestareiden antamia opetuksia tai käy kauniissa katedraalissa tai temppelissä ja osoittaa kunnioitusta Jumalalle. On jälleenyhdistymisen aika ja teidän on alettava tulla yhteen jakamaan rakkauttanne, viisauttanne ja inspiraatiotanne, aika tutkia yhdessä ja tukea toinen toisianne. Emme pyydä teitä rakentamaan lisää mahtavia temppeleitä, sillä niissä eivät tulevaisuuden jumalat asu. Olette tulevaisuuden kanssaluojia, Luojan jumalaisia kipinöitä, joita pyydetään ottamaan oikeutettu paikkanne suuressa marssissa tulevaisuuteen.

Rakkaat ystävät, on aika päästää irti kaikesta syyllisyydestä, häpeästä ja arvottomuuden tunteista, joita hyvin monet teistä ovat kantaneet ydinongelmana hyvin pitkän ajan takaa. Teidän on parannettava menneisyyden tuska, jotta voitte ottaa oikean roolinne ihmeellisessä tulevaisuuden suunnitelmassa, joka kehittyy nyt hyvin nopeasti maaplaneetalla.

Viesteissämme olemme antaneet teille työkaluja, viisautta ja näkemyksiä päästääksenne irti elämässänne kaikista asioista, jotka eivät palvele parasta etuanne ja suurinta hyvää. Pyydämme hartaasti teitä ottamaan sydämeenne sen, mitä olemme kertoneet teille uudestaan ja uudestaan: "Olette kaiken tämän universumin rakkauden, kauneuden, ilon, rauhan ja yltäkylläisyyden arvoinen, sillä se on teidän JUMALAINEN SYNTYMÄOIKEUTENNE." Teidän on opittava rakastamaan ja kunnioittamaan itseänne ja teillä täytyy olla syvä omanarvontunto, ennen kuin voitte todella rakastaa ja kunnioittaa toisia ja ennen kuin toiset palauttavat sen rakkauden ja kunnioituksen, minkä niin täysin ansaitsette.

Pyydämme teitä tarkastelemaan niitä jumalaisen perintönne laatuja, hyveitä ja ominaisuuksia, joita nyt ilmaisette. Heijastatteko liikaa maskuliinista Atlantiksen energiaa ja keskitytte liikaa hankkimiseen ja luomiseen? Muistakaa, että olemme kehottaneet teitä etsimään olemisen tilaa tai elämänlaatua. Voitte hankkia suuren varallisuuden ja ilmentää monia upeita asioita aineellisesti, mutta jos sydänkeskuksenne on suljettu tai olette sivuuttaneet ja jättäneet kehittämättä lemurialaisia Jumalattar-avujanne ja -laatujanne, teistä tuntuu epätäydelliseltä ja tunnette suurta tyytymättömyyttä.

Yhdistykää kahden, kolmen, kymmenen, sadan tai tuhannen ryhmiin, sillä ei ole merkitystä. Jos kuitenkin yhdistytte kaikkien hyödyksi, lupaamme teille, että olemme paikalla täydellä voimalla voimaannuttamassa teitä, auttamassa teitä ja säteilemässä Isä/Äiti Jumalamme rakkautta teille suurimman määrän, mitä voitte sisältää.

Päätehtävänne tänä aikana on palata alun perin suunniteltuun valo- ja varjoasteikkoon, värähtelymalleihin jotka muodostavat henkilökohtaisen maailmanne kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudessa. Näin tehdessänne tietoisuusheiluri ei heilahda niin radikaalisti positiivisista negatiivisiin taajuuksiin ja mentaali- ja tunneluonteestanne tulee vakaa ja keskittynyt taas kerran. Tämä on tärkeä askel oppimisessa elämään keskittyneenä pyhään sydämeenne ja pyhään mieleenne. Kun kohotatte värähtelymallejanne, korkeammat valotaajuudet hajottavat vähitellen ne monet valokalvot, jotka rajoittavat korkeampaa tietoisuuttanne. Kun tämä tapahtuu, olette hyvin matkalla elämään itsensä mestarin tietoista ja sielun inspiroimaa elämää.

On mitä ihmeellisintä aikaa, rakkaat. Olemme olleet kanssanne ajasta, jolloin teidät ensimmäisen kerran "ulkoistettiin" yksilölliseksi tietoisuudeksi tässä universumissa. Olemme kanssanne, kun menemme eteenpäin kirkkaaseen, uuteen tulevaisuuteen, kun yhdistämme voimat mahtavan Elohimin, suurten muodon rakentajien, kanssa valmisteluna upean uuden ajan tulemiseen. Lähetän Isä/Äiti Jumalamme säteilyä, kun kiedomme teidät jumalaisen rakkauden ja valon auraan. Olemme hyvin tyytyväisiä teihin.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Tammikuu 2012 SIELUN EVOLUUTIO

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:15

SIELUN EVOLUUTIO

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Tammikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, teidän on laajennettava rakkaus/valokapasiteettianne niin, että se sisältää koko luomakunnan: luonnon rakkauden, eläinten rakkauden, rakkauden ihmiskuntaa kohtaan, rakkauden havaittuja vihollisianne kohtaan ja mikä tärkeintä, rakkauden itseänne kohtaan. Sillä käytännössä koko luomakunta on osa teitä ja te olette Ylimmän Luojan osa. Jumaltietoisuuden laajentaminen johtaa aurakenttänne, valosäteilynne laajentumiseen. Ajan kuluessa useammat ja useammat teistä kehittävät niin voimakkaan ja laajan säteilyn, että sillä alkaa olla positiivista vaikutusta ympärillänne oleviin - ja lopulta maapalloon ja koko ihmiskuntaan. Melko suuri määrä kehittyneemmistä sieluista on jo saavuttanut tämän kyvyn. Teidän on kuitenkin muistettava, että te ette voi välittää sitä, mitä ette ole vaatineet omaksenne. Muistakaa myös tämä: tärkeä osa tehtäväänne maan päällä on voimistaa matalampien ulottuvuuksien valoa. Sielutietoisuuden laajentuminen johtaa aurakentän laajentumiseen, sekä vaikutusvoimassa että laajuudessa.

Tavoittelijana polulla teidän on keskityttävä sekä ulkoisen että sisäisen maailman treenaamiseen. Teidän on pyrittävä tulemaan tietoiseksi tarkkailijasi sille, mitä ympärillänne tapahtuu. On erittäin tärkeää kouluttaa itsenne tiedostamaan fokusoituneesti fyysiset tapahtumat päivittäisessä elämässänne sekä opetella käsittelemään harmonisia ja riitasointuisia taajuusmalleja, joiden kohteena olette. Teidän on sitten ryhdyttävä tarkoituksenmukaiseen toimeen. Tunteiden ja mielen kurinalaisuus on myös erittäin tärkeää, kun pyritte tulemaan itsenne mestariksi. Ette saa kääntää selkäänne maailmalle ja elämän kokemuksille, vaan teidän on kohdattava ne avoimesti. On kuitenkin oleellista, että opitte tarkastelemaan elämää korkeammasta näkökulmasta. Pyrkikää näkemään suurempi kuva ja olemaan kietoutumatta pienen tarinan draamoihin.

Logiikka on fyysisen mentaalikehon ja mielen toimintaa. Muistakaa, että tieto tai teoriat jotka hyväksytte omaksi totuudeksenne, on koettava saadaksenne viisautta paljastetusta informaatiosta. Korkeampi itse ja pyhä mieli antaa inspiraatiota. Teidän on opittava kiinnittämään huomiota pyhän mielenne ja pyhän sydämenne impulsseihin tai korkeamman itsenne vallitsevan osan syötteeseen, sillä niin opitte vähitellen kommunikoimaan korkeampien maailmojen olentojen kanssa ja saamaan kosmista viisautta.

Alussa oli kommunikointia erikoistuneiden ryhmähenkioppaiden ja -suojelijoiden kanssa. Kuitenkin ajan kuluessa tämä lahja tai kyky menetettiin. Kun ihmiskunta vajosi syvemmälle aineelliseen tietoisuuteen, he sukelsivat viiden aistin tuntemuksiin ja vähitellen lakkaisivat kääntymästä sisäänpäin tunteakseen yhteyden korkeampiin tietoisuusulottuvuuksiin. Alemmat kolmas ja neljäs ulottuvuus eivät ole kirkkaita ja selkeitä. Niissä on sumukerros päällä. Ne sielut jotka ovat tässä ympäristössä, eivät käsitä tätä, sillä he ovat tottuneet tuohon tietoisuustilaan.

Alempien kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuutta voitaisiin verrata olemiseen sameassa labyrintissä, missä etsitään ikuisesti polkua, joka johtaa takaisin tiedostamisen puhtaaseen valoon. Tämä sumu alkaa vähitellen hälvetä, kun siirrytte neljännen ulottuvuuden keskialitasoille ja maailmastanne tulee kevyempi ja kirkkaampi, kun kuljette kullekin korkeammalle alitasolle. Jotta voitte saada valo-oppitunteja, teidän on kohotettava tietoisuuttanne ja virityttävä ainakin neljännen ulottuvuuden viidennelle alitasolle. Tässä aliuniversumikokemuksessa jokaisessa ulottuvuudessa on seitsemän alitasoja ja ensimmäinen alitaso on matalin ja tihein ja seitsemäs alitaso korkein ja jalostunein. Mestarit ja oppaanne ovat valmiita kohtaamaan teidät puolivälissä. Kuitenkin vain erittäin harvoissa tilanteissa he alentavat taajuutensa äärimmäisen kaksinaiseen tiheyteen, sillä se on liian epämiellyttävä heille.

Ego on fyysisen itse osa. Se suunniteltiin auttamaan teitä identiteetti- ja yksilöllisyystunteen kehittämisessä ajan kuluessa. Ego ohjaa ulospäin keskittynyttä mieltä. Väärin ohjattu ego oli väline luomaan aineellisen tason harhaisen uskomusjärjestelmän, todellisuuden joka perustuu erillisyyteen, pelkoon, itsekkyyteen ja niukkuuteen. Kun laajennatte mielen horisonttia, alatte hajottaa itseä rajoittavan havaintotavan esteitä. Mielen laajentumiseen sisältyy aivojen ylempien ulottuvuustasojen nukkuvien solujen aktivointi ja yhdistyminen pyhän mielen viisauteen. Sokea totteleminen ei ole valaistumisen vaatimus, sillä pyritte tulemaan itsenne mestariksi ja elämään henkilökohtaisen totuutenne sellaisena, kuin se on paljastunut teille ja sydänmonitorinne vahvistaa sen.

Ihmiskunta on sielu- ja soluheräämisen keskellä. Kun siirrytte korkeamman neljännen ja alemman viidennen ulottuvuuden värähtelymalleihin, solunne, eetterikehonne ja aurakenttänne aloittavat nopeutuneen puhdistumisprosessin. Tämä prosessi edistää ja lopulta johtaa korkeamman itsenne monien puolien lataamiseen ja valokehonne asteittaiseen takaisinottamiseen. Olkaa tietoinen ja tiedostakaa jokainen hetki, jotta polttopisteenne kohdistuu yhteen kohtaan ja on selkeä. Kehitätte vähitellen itsevarmuuden ja turvallisuuden tunteen, tiedon että kaikki on hyvin ja pysyy sellaisena.

Sielu on Jumalitsestänne tai "minä olen" -olemuksestanne taitettu laajentuma. Sielu käyttää oikean aivopuoliskon intuitiotietoisuutta, mikä on yhteydessä korkeampaan pyhään mieleen ja henkitahtoon. Sieluitse ohjaa sisäänpäin keskittynyttä mieltä. Ihmiskunta on kehittämässä hienovaraisia ja jalostuneita aisteja, jotka ovat vaimentuneet väärinkäytöstä. Teidän on siirryttävä yli usein vääristyneistä fyysisistä perusaisteista ja samalla pyrittävä uutterasti kehittämään intuition ja jumalaisen viisauden korkeampia mentaalisia aisteja. On erittäin tärkeää, että opitte kontrolloimaan tunneluontoanne ja pitämään ajatuksenne vakaasti valossa.

Jumalitse tai "minä olen" -olemus on alkuperäinen ydinälykkyytenne, ensimmäinen yksilöitynyt identiteettinne universaalissa tai aliuniversaalissa kokemuksessa. Tässä aliuniversaalissa kokemuksessa "minä olen" -olemuksenne loi 12 ensimmäistä sielusirpalettanne tai sielulaajentumaanne. Tuon ajan jälkeen Jumalolemuksenne on taittunut ja jakautunut lukemattomia kertoja. Olette nyt ottamassa takaisin jumalaisen itsenne kaikki osat tässä aliuniversumissa, jotta voitte siirtyä suurempaan, dynaamisempaan ja laajempaan versioon jumalitsestänne.

Auttamaan tässä, timanttiytimellinen Jumalsolunne ja henkilökohtaisen Luojapyöränne elämänkukka sisältävät täysimittaisesti tämän aliuniversaalin kokemuksen Jumaltietoisuuden 12 sädettä. Oli suunniteltu niin, että teillä olisi aina pääsy oman jumaluutenne koko spektriin tässä aliuniversumikokemuksessa. Tehtävänne on aktivoida nämä säteet yhdistyäksenne Jumallaatuihin ja niiden sisältämiin ominaisuuksiin ja sitten käyttääksenne näitä laatuja ja ominaisuuksia suurimmaksi hyväksi.

On edelleen paljon hämmennystä siitä, mikä sielu on, miten se toimii ja missä se asuu. On oleellista, että ymmärrätte korkeamman itsenne moniin puoliin yhdistymisen monisyistä prosessia. On myös tärkeää, että saatte selkeyttä syvemmistä opetuksista, joita olemme antaneet teille monista korkeamman itsen osista (teillä on monia, ei vain yksi) ja näihin yhdistymisprosessista. Siksi tunnemme, että on aika kehittyneempään selitykseen tästä sielukehityksen tärkeimmästä prosessista:

* Kannat timanttiytimellisessä Jumalsolussasi kristallista muistisiemenatomia, joka on täynnä itsen alkuperän oivaltamista. Se sisältää hyvin lyhyen yleiskatsauksen jokaisen elämäsi kohokohdista, oppimistasi oppitunneista ja kehittämistäsi taidoista, kun olet matkannut tämän universumin halki.

* Sielu on Jumalitsesi tai "minä olen" -olemuksesi laajentuma. Sielu ei ole henkeä eikä ainetta. Se on kristallia, pyhä tuli, muistisiemenatomi, puhtaan valo-olemuksen sirpale, joka on ohjelmoitu tallentamaan matkasi tässä aliuniversumikokemuksessa. Se on linkki sinun ja Isä/Äiti Jumalamme ja perimmiltään Ylimmän Luojan välillä.

* Henkilökohtainen, tämän elämän sieluitsesi asuu pyhässä sydämessä timanttiytimellisen Jumalsolusi osana. Jokaisella sielusi korkeamman taajuuden osalla on oma muistisiemenatominsa. Silloin kun tietty osa alkaa asua sielutähdessäsi ylisielunasi, se välittää vähitellen henkilökohtaiset värähtelymallimuistonsa muistisiemenatomiin timanttiytimellisessä Jumalsolussasi ja myös ruumiillistuneeseen sieluitseesi. Ensin se aktivoi tarkoituksenmukaiset muistisiemenkristallit pyhässä mielessäsi. Kun taajuutesi laajentuu sisältämään ne, muistisiemenkristallit joita on pidetty reservissä timanttiytimellisessä Jumalsolussasi, aktivoituvat. Kun yhdistyt kaikkiin sielusirpaleisiisi, saat lopulta kyvyn päästä "minä olen" -olemuksesi kaikkeen viisauteen, kaikkiin taitoihin, positiivisiin muistoihin ja kokemuksiin tässä aliuniversumissa. Tämä prosessi toistuu uudestaan ja uudestaan, kun kuljet Jumaltietoisuuden moniulotteisilla tasoilla ja yhdistyt useampiin ja useampiin jumalaisen itsesi osiin.

* Sinut ohjelmoitiin etsimään ikuisesti olemuksesi pyhää sydäntä, timanttiytimellistä Jumalsoluasi ja Luojaolemuksen kristallisiemenatomiasi.

Tietyin aikavälein on aina ollut pieniä ryhmiä erityisiä ja ainutlaatuisia olentoja, jotka inkarnoituivat eri rotuihin ja alirotuihin ja jotka toivat uusia ideoita ja juurruttivat uusia laatuja ja ominaisuuksia. Nämä kehittyneet sielut heittivät esimerkillään väliin viisauttaan, korkeampaa tietoisuuttaan ja erityistaitojaan ja he myös sulautuivat fyysisesti yhteen valittujen ihmisrodun jäsenten kanssa kehittääkseen ihmiskunnan DNA-koodausta. Elätte yhtä tällaista erityisaikaa.

Neljättä ulottuvuutta voitaisiin kutsua siirtymätodellisuudeksi, sillä siinä alatte päästää irti kaikesta menneisyyden ehdollistumisesta. Neljännen ulottuvuuden maailma on luonteeltaan enemmän tunteellinen ja siksi sydän ja tunneluonto ovat pääpolttopisteenä. Muinaisihmiset kutsuivat neljättä ulottuvuutta mayan tai harhan maailmaksi. Ihmiskunnan kollektiivinen massatietoisuus täyttää neljännen ulottuvuuden kolme alitasoa ja täällä suurin osa ihmisistä on mentaalisesti, kunnes he alkavat vähitellen kääntyä sisäänpäin ja kuunnella sieluitsensä tönäisyjä. Egon halukeho on tämän maailman mestarimanipuloija ja se yllyttää jatkuvasti etsimään lisätyydytystä ja onnellisuutta aistimusten ja ulkoisten mielihyväkeinojen kautta.

Alatte nyt yhdistyä sisäiseen voimapotentiaaliinne, kun siirrytte neljännen ulottuvuuden korkeammille alitasoille. Aineesta tulee nestemäisempää ja siksi teille tulee helpommaksi ilmentää, mitä haluatte. Siksi teidän on opittava päättäväisyyttä ja keskittämään ajatuksenne selkeän aikomuksen kera. Kurinalainen mieli yhdistää ajatusketjut oikeaan järjestykseen. Teidän on erittäin tärkeää ymmärtää, että pirstoutuneet ajatukset ovat haitallisia edistymisellenne. Eläminen läsnä olevassa hetkessä, nyt-hetkessä, on kriittinen tekijä itsenne mestaruuden saavuttamisessa. Vaaditaan mentaalista ponnistelua valaistumispolun menestyksekkääseen kulkemiseen.

Vähitellen suuri määrä menneiden tapahtumien muistojanne alkaa haalistua, kun siirrytte vaistonvaraisesta mielen/aivojen maailmasta korkeamman mielen maailmaan. Itsensä mestarin tärkeät piirteet keskittyvät havaintokykyihin ja harmittomuuteen ajatuksissa, sanoissa ja teoissa. Tavoittelijana polulla teille paljastetaan aina vain suurempia kosmisia totuuksia. Teidän pitäisi kuitenkin tiedostaa, että iättömän viisauden vähäisemmät periaatteet laajentuvat jatkuvasti sisältämään seuraavan olemassaolotason ainutlaatuisia sääntöjä, lakeja ja totuuksia tietoisuuden päättymättömässä ylösnousemuskierrossa.

Teidän on pidettävä mielen kautta kommunikointikanava auki sielun ja aivojen välillä. Tämä käynnistää käpylisäkkeen hitaan aktivoitumisprosessin ja portaalin avautumisen pyhään mieleen, mikä sijaitsee aivojen takaosassa, lähellä päälakea. Pyhä mieli värähtelee neljännen ulottuvuuden korkeimmilla alitasoilla sekä viidennen ja kuudennen ulottuvuuden tasoilla - kera pienen osuuden seitsemännen ulottuvuuden taajuuksia tai dataa, mikä varataan tulevaa käyttöä varten, sitten kun saatte kyvyn kulkea ihmisen korkeimmilla mahdollisilla tasoilla tässä aliulottuvuuskokemuksessa. Teidän on kuitenkin väitellen lisättävä omia värähtelymallejanne yhdistyäksenne tähän kosmisen viisauden varastoon.

Pyhä mieli ja pyhä sydän ei ole tehty aineellisen maailman aiheesta. Ne koostuvat seitinohuesta, eteerisestä valoaineksesta, mitä ei voi havaita tieteellisin keinoin. Ne ovat kuitenkin todellisempia kuin fyysisen kehonne mikään osa. Sillä kun muodostatte yhteyden pyhän mielenne, pyhän sydämenne ja timanttiytimellisen Jumalsolunne välille, on jatkuvaa timantinkovien hiukkasten virtaa ja olennaista kehittynyttä informaatiota tulee muistisiemenatomeistanne ja myös ylisielustanne/korkeammasta itsestänne. Siksi on niin kriittistä, että yhdistätte taas Jumaltietoisuuden kolmikon: pyhä mieli, pyhä sydän ja timanttiytimellisen Jumalsolunne kaikki puolet.

Kun siirrytte viidennen ulottuvuuden värähtelymalleihin, solunne, eetterikehonne ja aurakenttänne aloittavat nopeutetun puhdistumisprosessin. Levollisuus alkaa viidennen ulottuvuuden alimmalla tasolla ja voimistuu eksponentiaalisesti. Jumalaisen voiman ja viisauden saaminen vaatii, että siirrytte yli ihmiskunnan kollektiivitietoisuuden massiivisista uskomusmalleista ja viritytte kosmiseen tietoisuuteenne korkeamman itsenne monien osien kautta. Tunnevakautta ja mielen ponnistelua vaaditaan menestykselliseen kulkemiseen valaistumispolulla. On tasapainotilanlaki, joka pätee viidennessä ulottuvuudessa ja sen yläpuolella.

Lyhyesti sanottuna kuudes ulottuvuus on kuolemattomuuden ja suuresti laajentuneen sielutietoisuuden ulottuvuus, kun yhdistytte sielupotentiaalinne korkeimpiin tasoihin tässä aliuniversumissa. Seitsemäs ulottuvuus on ihmisen viimeinen kehitysraja tässä aliuniversaalissa kokemuksessa. Kahdeksannen ulottuvuuden ensimmäinen alitaso (taajuudeltaan matalin) on äärettömyysportti, mihin pystytte yhdistymään, kun saatte kyvyn integroida enemmän ja enemmän korkeampia taajuuksia. Alaspäin tihkumisvaikutus käynnistyy, kun saatte kyvyn päästä kullekin korkeammalle taajuustasolle, jolloin minimaalisia määriä jalostuneempaa Jumalvaloa alkaa virrata henkilökohtaiseen valopilariinne ja näin se lisää valoa aurakenttäänne ja sielulaulunne värähtelyä.

Muistakaa, urheat ystäväni, että elätte ikuisuuden keskellä. Tuomiemme viisausviestien ei ole tarkoitus asettaa lisää sääntöjä tai luoda uutta oppijärjestelmää. Aikomuksemme on sytyttää sydämenne tuleen rakkaudella ja antaa teille vilaus loisteliaasta tulevaisuudesta edessänne. Opastan, ohjaan, inspiroin ja suojelen teitä ja säteilen Isä/Äiti Jumalamme ikuista rakkautta jokaiselle teistä.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron