Chambers Maria (soulsoothinsounds.wordpress.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

24.6.2017 LEMPEÄT JÄTTILÄISET

ViestiKirjoittaja hammer » 26.06.2017 18:38

LEMPEÄT JÄTTILÄISET

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
24.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ihmiset juoksevat kiireisenä yrittäen parantaa itseään. Tehdä itsestään vahvemman, viehättävämmän, rikkaamman, terveemmän, älykkäämmän, koulutetumman, arvostetumman, menestyneemmän, henkisemmän, arvokkaamman … ja kuitenkin se kaikki on täydellistä ajan haaskausta. Koska jos he eivät tunnista sielunsa olemassaoloa, kaikki tuo yrittäminen ja tekeminen ja korjaaminen ei vie heitä mihinkään.

Ihmiset alkavat tiedostaa tämän totuuden. Heistä tulee rauhattomampia. Vaikka he pääsisivät lähelle tavoitteidensa saavuttamista, heistä tuntuu edelleen, että jotain puuttuu. Ja sitten he syyttävät itseään. He ajattelevat, että he eivät ole tehneet riittävästi tai ovat tehneet vääriä asioita. Tai he syyttävät siitä kohtaloa tai taloutta tai hallitusta tai geenejä. Tai vain huonoa tuuria.

Eikö ole mielenkiintoista, että meillä on taipumusta tehdä sama, kun tunnemme, ettei tämä ruumiillistunut valaistuminen toimi toivomallamme tavalla. Menemme itsesyytös- tai uhriasenteeseen.

Mutta todellisuudessa tässä kyse on paljon vaikeammasta transformaatiosta, kuin kukaan meistä kuvitteli. Emme ole tehneet mitään väärää. Ei voi syyttää ketään. Mutta meistä voi alkaa tuntua, ettei sitä ole tarkoitettu meille tässä elämässä. Se voi tuntua mahdottomalta unelmalta.

Me jotka olemme tämän transformoitumisen eturintamassa jumalaiseksi ihmiseksi, olemme melko sitkeää joukkoa. Meitä voitaisiin kutsua "lempeiksi jättiläisiksi". Olemme luonteeltamme lempeitä ja täynnä rakkautta, mutta olemme myös jättiläisiä omalla alallamme.

Olemme kaukana ohi new-agemaisesta kannustuspuheesta tai epätodellisista valaistumiskäsityksistä. Emme ole kiinnostuneita tämän kokemuksen kaunistelemisesta. Olemme käyneet läpi pimeästä pimeimmän. Elämämme on hajonnut. Olemme tehneet loputtomalta tuntuvaa prosessointia, ja olemme sallineet hengen tulla lähemmäs ja lähemmäs. Kuitenkin toisinaan tuntuu, että meillä on erittäin vähän näyttöä siitä. Ainakin konkreettisesti.

Mutta tiedämme kuitenkin, että jotain tapahtuu, ja todiste on, että tunnemme olevamme aina vain enemmän irti vanhasta itsestämme ja tästä maailmasta, jossa elämme. Alamme tunnustaa, että meillä on asuinkumppani, joka ei epäile tai pelkää.

Tiedämme, että jotain tapahtuu, koska luotamme omaan viisauteemme enemmän kuin toisten viisauteen, edes niiden joita olemme ehkä ennen kunnioittaneet. Ja luotamme ehdottomasti omaan ääneemme enemmän niiden, joita pidämme läheisinä ystävinämme tai muina intiimeinä suhteinamme.

Ja välitämme yleisesti vähemmän ja vähemmän, mitä toiset meistä ajattelevat. Syyllisyys ei horjuta meitä. Tai muu manipulointi. Näemme kilometrin päästä sen tulevan. No, ei aina. Joskus se hiipii lähellemme. Vietämme jonkin aikaa jonkun kanssa ja sanomme myöhemmin itsellemme: "Mitä v**tua se oli???"

Mutta emme ole kovin kiinnostuneita analysoimaan ongelmiamme. Koska tiedämme nyt, että ne eivät ole oikeasti meidän ongelmiamme. Mikä helpotus! Kuvittele kaikki se aika, energia ja raha, jonka säästämme siinä!

Monet meistä ovat taitavia siinä, eikö vain? Voimme luultavasti luetella sanatarkkaan kaikki kehon vaivat ja niiden tunnealkuperän. Olemme Louise-Hay-anneet roskan ulos itsestämme ja toisista.

Mutta oletko huomannut, että näiden ongelmien – tunnepuolen tai fyysisten – syyn tai alkuperän tietäminen ei hyödytä kovin paljon niiden siirtämisessä ulos? Ja se johtuu siitä, että tämä ei ole mielen transformaatio. Emme yritä psyykata itseämme tai muuttaa uskomuksiamme tai vanhoja kaavojamme ihmisenä. Ja tismalleen siksi olemme hyvin turhautuneita toisinaan. Hyppäämme jatkuvasti takaisin toimintaan, vaikka se olisi mielen toimintaa. Ja valitettavasti tämä prosessi ei toimi niin.

Tämän prosessin vaikein osa on mielen halu pysyä kontrollissa. Se rakastaa tanssimista pelon ja epäilyn ja toivottomuuden kanssa, koska ne ovat tuttuja tunteita. Ja noilla tunteilla on ollut ote meistä ja ne ovat asuneet soluissamme hyvin pitkään.

Kukaan meistä joka käy läpi tätä ruumiillistunutta valaistumista, ei voisi sanoa vakuuttavasti, että se selviää tavalla, jota olimme toivoneet. Itse asiassa emme ole 100-prosenttisen varma, minne sen edes piti mennä. Muutimme matkan varrella odotuksiamme. Erityisesti kun menimme syvemmälle kokemukseen ja se alkoi repiä elämämme rakennelmaa.

OLEMME EHJIÄ JA KOKONAISIA

Ja mitä syvemmälle menemme, sitä vähemmän jokapäiväisessä elämässämme on ihmisiä, joihin voimme samaistua. Voimme yrittää selittää heille, keitä olemme ja mitä käymme läpi, mutta näemme heidän lasittuneet silmänsä. Heillä on "looginen" tai lääketieteellinen selitys jokaiselle fyysiselle tai tunnevaivalle, joka meillä on.

Niinpä oivallamme, ettemme voi saada sen tyyppistä tukea, jota haluamme, keneltäkään joka ei käy läpi tätä samaa prosessia. Meistä alkaa tuntua, että ympärillämme on alakoululasia lapsia, mitä tulee sielukasvuun tai tiedostamistasoon.

Voi siis olla hyvin yksinäistä. Mutta ollessamme alamme jättiläisiä, käytämme senkin sisäisen päättäväisyytemme valjastamiseen. Se on täydellinen tilaisuus olla vielä enemmän riippuvainen omasta jumalaisesta olemuksestamme.

Koska meidät erottaa toisista ihmisistä myös se, että tunnistamme sielumme, ja sen vuoksi tunnemme itsemme kokonaiseksi ja ehjäksi. Emme etsi itsemme ulkopuolelta rakkautta ja hyväksyntää. Se on syvällistä.

Ja tämä tekee meidät vielä herkemmäksi niille, jotka haluavat edelleen puristaa tuon rakkauden ja hyväksynnän muista. Ja jos he eivät tunnista olevansa myös sielu, he tekevät ehdottomasti sen.

Oivallamme, ettei meidän tarvitse tai emme halua olla toisille lähde olonsa tuntemiseen paremmaksi. Meillä ei ole varaa olla kenenkään pelastusköysi. Tiedämme intiimisti, mitä vaatii olla ylösnouseva ihminen. Tiedämme, että toisten täytyy käydä läpi oma transformaationsa omana aikanaan.

Olemme löytämässä syvimmän ja aidoimman tavan, jolla ihminen voi rakastaa itseään. Tarvitaan alansa jättiläistä siinä onnistumiseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

28.6.2017 KUKA NYT ON HULLU?

ViestiKirjoittaja hammer » 01.07.2017 15:03

KUKA NYT ON HULLU?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
28.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Niinä 60 outona vuotena jotka olen ollut tällä planeetalla – ja tarkoitan todellakin "outoa" – minusta ei varmaan koskaan ole tuntunut normaalilta. Ja luulen, että tiedät, mitä tarkoitan. Olen "hullunlailla" yrittänyt sopia joukkoon perheessä, koulussa, ystävien parissa, työpaikoissa ja avioliitoissa. Ja kuitenkin olen myös kapinoinut joka tilaisuuden tullen.

Minussa oli osa, joka halusi epätoivoisesti olla hyväksytty "normaalina", ja oli sielu, joka ei välittänyt hittoakaan.

Onneksi olen ollut hyvin luova ihminen ja ilmaissut aina kirjoittamisen, taiteen ja musiikin kautta. Ja koska oloni on saatu tuntumaan hullulta tuon luovuuden vuoksi, olen muita paksunahkaisempi kuin outona olemisessa. Hämmästyttävää kyllä, myös opiskellessani kuvataiteen maisterin oppiarvoa, yksi professoreistani seisoi edessämme ja sanoi toivovansa, että meillä oli varasuunnitelma. Toisin sanoen, olemaan odottamatta, että luovalla elämällä maksaa laskut.

Ja tämä johtuu siitä, että laajasti taiteita ei oteta vakavasti, ainakaan USA:ssa. Useimmat vasemman aivopuoliskon ihmiset pitävät niitä kivana turhanpäiväisyytenä. Ja vaikka asiat ovat ehkä edistyneet, minua hämmästyttää jatkuvasti se, että koulujen budjeteissa tehdään ensimmäisenä aina leikkauksia taideaineista.

Monet eivät näe taiteita muuna kuin koristeina tai viihteenä. Ja tämä johtuu suurelta osin siitä, että useimmat ihmiset eivät hyväksy omaa sieluaan todeksi.

Saman voi sanoa henkisyydestä. Useimmat ihmiset eivät ole oikeasti henkisiä. En edes pidä sanasta "henkinen", koska siinä mielleyhtymä uskontoon. Kutsutaan sitä "tietoisuudeksi". Mutta he assosioivat sielun olevan "tuolla jossain". Ikuinen elämä on melko huuhaata heille. He voivat hyväksyä abstraktin jumalakäsitteen joksikin voimaksi "tuolla jossain" ja myös palvoa Jeesus Kristusta pelastajanaan. Mutta sielu joka on HEISSÄ? Se on hullun määritelmä.

Yksi suurin haaste sielumme päästämisessä intiimimmin elämäämme ja kehoomme, on se näkemys, että vaikutamme toisista hullulta (tai jotkut meistä vielä hullummalta).

Minulta vei vuosia irrottautua pakollisista perhetilaisuuksista ilman syyllisyyttä. Se oli minulle valtava este. Mutta se ei ole mitään verrattuna paljastumiseen naiseksi, jolla on hengen tuli silmissään. Se on helppo nakki verrattuna kulkemiseen sellaisena, joka on rakastunut niin syvästi itseensä, että hänelle ihmisitse on ok ja kaikki sen ns. puutteet. Ja hänelle on ok unohtaa ihmisten nimiä tai olla haluamatta juhlia kenenkään syntymäpäivää. Kenties ei edes omaansa, koska hänen todellinen syntymäpäivänsä oli silloin, kun hän päätti herätä.

Hänelle on ok olla huolehtimatta planeetasta tai kenestäkään sen pinnalla. Se on valinta, joka saa meidät näyttämään melko itsekkäältä ja melko hullulta.

KUKA NYT ON HULLU?

Tässä sitä siis ollaan, ja tehdään muiden mielestä luoja-ties-mitä. He saattavat ajatella, että olemme omalaatuinen, omassa maailmassamme, kieltämisessä, jossain kultissa tai tulemme vain vanhaksi.

Tai olemme yksinkertaisesti vain hullu.

Kuitenkaan heidän oma elämänsä ei toimi kovin hyvin, ja he näkevät silmissämme jotain, mitä he eivät ole nähneet aiemmin. Joistain selvistä ongelmista huolimatta, he näkevät rauhantunteen. Tasapainon. He eivät pysty sovittamaan yhteen kahta asiaa … miten sellainen jolla on todellisia ihmisongelmia ja -haasteita, näyttää olevan noin rauhassa? Lääkitsemättä itseään??

Ja se johtuu siitä, että lähestymme normaalina itsenämme – sieluitsenämme – olemista.

Ja he ovat kauempana kuin koskaan normaalista itsestään, joten heistä alkaa tuntua hullulta. Kuten pitäisikin. Tuolla esitetään järkyttävää täyteohjelmaa. Ihmiset juoksevat ympäriinsä tehden luoja-ties-mitä saadakseen vähän turvaa ja uhraten lahjomattomuutensa ja ilonsa päivittäin palkkapussin vuoksi.

He kestävät elämää, mutta eivät todella elä sitä. Uskovat, että kaikki muut tulevat ensin, että he eivät ole arvokas. Uskovat, että he ovat vain yksi olento, ja heidän täytyy yksin, yhtenä ihmisenä pitää kaikki kasassa. He syntyvät, käyvät koulua, menevät naimisiin, saavat uran, ansaitsevat rahaa, jäävät eläkkeelle 60–70 -vuotiaana ja pian sen jälkeen kuolevat. Loppu.

Mutta ainakin heitä on raskaasti lääkitty. Mikä lääke/huume toimiikin heillä … myös "työtä, työtä, työtä" -huume. Tai hukkaavat itsensä seksiin tai todella huonoon suhteeseen. Tai myriadeihin mielen turruttaviin lääkkeisiin, jotka auttavat heitä jatkamaan värittömän elämän kestämistä.

Ja tietysti yhteiskunta tukee heidän valintojaan, koska se kaikki sopii normaaliksi hyväksyttyyn kategoriaan.

Ystävät, se ei ole hullua, vaan psykoottista.

Mutta tiedämme kaikki tässä kohtaa, ettei maailma ole lähellekään valmis tunnustamaan sieluaan samassa laajuudessa kuin me. Ja sekin on ok. Mutta on riittävästi niitä, jotka ovat valmiita, ja lisää tulee. Niinpä mitä enemmän alamme sanoa itsevarmasti, että olemme tasapainossa ja paljon enemmän kuin se ihminen, jonka näemme katsovan peilistä, sitä helpommaksi tulee niille, jotka seuraavat.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

29.6.2017 NÄÄNNYTÄ PELKO NÄLKÄÄN

ViestiKirjoittaja hammer » 04.07.2017 15:55

NÄÄNNYTÄ PELKO NÄLKÄÄN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
29.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime yönä näin unta, että satoja muurahaisia kulki kaikkialla talossa, jossa asuin. Toisiakin asui siellä, sekä miehiä että naisia. Itse asiassa se ei ollut kotini, jossa asun valve-elämässä. Se oli tuntematon. Mutta muurahaiset olivat herpaantumattomia, ja aloin pelätä.

Miten minun pitäisi päästä eroon kaikista niistä? Tunsin pakahtuvani.

Mutta sitten eräs talon nainen alkoi siivota niitä. Hän teki sen niin nopeasti, että se näytti epätodelliselta. Mutta muutamassa hetkessä ne olivat kaikki poissa, myös ne joita oli päälläni ja vaatteissani.

Ensin en luottanut, että hän pääsi eroon niistä kaikista, ja kysyin häneltä, olivatko ne kaikki poissa. Kysyessäni näin, että hän oli todellakin siivonnut ne. Hän sanoi hankkiutuneensa eroon niiden ruokalähteestä.

Mitä siitä sanot! Hankkiutua eroon niiden ruokalähteestä … lakata ruokkimasta niitä, ja ne häviävät melko nopeasti. Hämmästyttävää.

Ei ollut kovin vaikea hoksata unen merkitystä minulle. No, itse asiassa meille kaikille … pelkomme voivat tuntua ylivoimaisilta. On satoja, jopa tuhansia huolia, jotka ovat juuri pinnan alla. Ne asuvat siellä, mutta niitä ei välttämättä aktivoida, ellemme ala ruokkia niitä. Eikä vaadita paljon ruokaa, eihän? Se voi olla pari murua keittiön pöydällä tai pisara appelsiinimehua.

Joskus se vaatii vain pientä epäilyä tai huolta. Se vain vaaditaan, että koko armeija niitä ilmestyy melko nopeasti.

Ja aivan kuten muurahaiset, nuo huolet ja pelot ovat herpaantumattomia. Vaikka ne ovat muurahaisten tapaan pikkuruisia olentoja, jotka eivät pysty oikeasti tapaamaan meitä, ne voivat varmasti tehdä elämästämme kurjaa.

Toinen merkittävä pointti unessa oli, että nainen teki kaiken siivouksen minun ja muiden puolesta talossa. Sielumme voi huolehtia siivoamisesta ja puhdistaa kaikki pelkomme ja huolemme. Ja helposti ja nopeasti. Mutta tehtävämme ihmisenä on parhaan kykymme mukaan tiedostaa, ettemme ole nuo pelot, mutta tunnemme vetoa kaikkeen, mikä ruokkii niitä.

Ja kun kiinnitämme vähemmän ja vähemmän huomiota niihin ja reagoimme vähemmän ja vähemmän niihin – ovat ne sitten huolta terveydestä, taloudesta tai suhteista – ne nääntyvät nälkään tai siirtyvät eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.7.2017 YLÖSNOUSEMUS JA UUSI PSYKOLOGIA

ViestiKirjoittaja hammer » 09.07.2017 09:58

YLÖSNOUSEMUS JA UUSI PSYKOLOGIA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
1.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Lue vastuuvapauslauseke tämän artikkelin lopusta.

Kun heräämme, oivallamme enemmän ja enemmän, että niiden jotka kerran määrittelivät, ettemme ole "normaali", täytyy nyt kohdata se todellisuus, että he tarvitsevat apua. Osat ovat todellakin vaihtuneet.

Useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, mikä heidän sielunsa on tai että he ovat enemmän kuin ihmispersoonansa ja mielensä. He eivät ole tietoisia moniulotteisesta itsestään. Jos jollekin ilmestyy useampi persoonallisuus, hänet leimataan skitsofreeniseksi. Taatusti joillain ihmisillä on syvä epätasapaino ja he käyttävät sitä selviytymismekanismina, mutta meidät kaikki on ehdollistuttu pysymään selvästi määritellyissä käyttäytymistavoissa. Että olemme yksi persoonallisuus ilman sielua ja kaikkia sen aspekteja.

Ja suurimmaksi osaksi meidät on ehdollistettu tukahduttamaan tunteemme. Jos näin ei olisi, ihmiset eivät ottaisi varsinaisena epidemiana masennus- ja ahdistuslääkkeitä. Taas kerran, on muutamia poikkeuksia, joissa näitä lääkkeitä annetaan estämään jotakuta vahingoittamasta itseään ja toisia, mutta senkin pitäisi olla lyhytaikaista. Ja kun Kristus-tietoisuus on läsnä tällä planeetalla, sen valo säteilee kirkkaasti noihin tunteisiin, joita ihmiset ovat pitäneet haudattuna pitkän, pitkän aikaa. Ja heidän osiinsa jotka he ovat kieltäneet. Ei siis ole mikään yllätys, että tämän tyyppisten lääkkeiden lisääntyminen on tuloksena, koska ihmiset eivät ota hyvin näiden tunteiden tunnustamista ja hyväksymistä.

Juttelin erään naisen kanssa, joka on ottanut ahdistuslääkkeitä kahdeksan vuotta. Hän tietää, että hänen täytyy vähentää, koska hänellä on oireita eikä hän sanojensa mukaan tunne olevansa "oma itsensä". Kun hän kertoi psykiatrilleen siitä, tämä sanoi, ettei suosittele sitä. Tuossa kohtaa tunsin vihaa, jota en tavallisesti tunne. Huomasin myös, että puhuessani tuolle naiselle minusta tuli vilkkaampi ja ilmaisin paljon enemmän omia tunteitani. Tunsin hänen tukahdutetut tunteensa.

Ja kun puhuimme, hän paljasti, että hän oli naimisissa miehen kanssa, joka kohteli häntä kaltoin tunteellisesti. Hänellä oli tuollaisten suhteiden historia, ja hän väitti aloittaneensa lääkityksen, koska hän sai hallitsemattomia hermoreaktioita lisäravinteista kahdeksan vuotta sitten.

Kieltäminen on ilmiselvää. Selvästikään hän ei ole valmis kohtaamaan tilannettaan ja todellisia tunteitaan. Katson häntä ja näen hänen olevan mielensä vanki.

Ja kyllä, olimme kaikki mielemme vankeja, kunnes aloitimme heräämisen. Ja oivalsimme, ettei mielestä poispääseminen tapahdu käyttämällä mieltä sen tekemiseen. Me jotka olemme ylösnousemuksen eturintamassa, olemme kriittisessä paikassa, jossa alamme luottaa, että jumalaitsemme luo ilomme, ja näin tulee välttämättömästi, ettemme salli minkään sekaantua tähän prosessiin. Ja valitettavasti nämä lääkkeet sekaantuvat, koska ne pitävät meidät jumiutuneena mieleemme. Lääke naamio tunteet niin, että alamme tuntea erittäin vähän … alamme irrota itsestämme. Ja asua "ei-kenenkään-maalla".

Näiden lääkkeiden ottaminen jättää vähän toivoa päästä niihin tärkeisiin tunteisiin, jotka täytyy ilmaista ja parantaa. Taatusti monet näistä tunteista ovat perittyjä ja napattuja massatietoisuudesta, mutta niiden tukahduttaminen johtaa lisäongelmiin.

Hyvä uutinen on, että meistä tulee taitavampi sallimaan synkät tunteet ja samalla tunnistamaan myös "minä olen" -olemuksemme. Olemme planeetalla niiden hyvin harvojen joukossa, jotka oppivat työskentelemään kaikkien tunteiden kanssa.

Väitetään, että joissain tapauksissa lääkkeitä tarvitaan siihen kemialliseen epätasapainoon aivoissa, jonka uskotaan aiheuttavan tunne-epätasapainoa. Tilanne on toisinpäin – tunne-epätasapaino aiheuttaa kemiallista epätasapainoa. Tämän laastarimaisen ratkaisun rinnalla on ollut kuluneet kolme vuosikymmentä valtava liike positiiviseen ajatteluun, joka alkuperäisten uskontojen tapaan on ymmärretty ja tulkittu väärin. Perimmäinen tavoite on tuntea olonsa hyväksi, kyllä, missä kohtaa vetovoimanlaki tuo enemmän hyviä tunnekokemuksia meille, mutta positiivisten ajatusten "liimaaminen" viha- tai masennustunteen päälle ei ole se tapa (aivan kuten tunteiden rauhoittaminen lääkkeillä). Se on kuin laittaisi kannen kiehuvan vesikattilan päälle ja odottaisi, että se lakkaa kiehumasta, vaikka levy on vielä päällä. Jos mitään ei tehdä, se kiehuu yli ja mahdollisesti aiheuttaa vakavaa vahinkoa.

Ja näiden lääkkeiden sivuvaikutukset, osa hyvin vakavia, ovat sitä, että mieli, keho ja sielu yrittävät saada läpi viestin, että mielen lääkitseminen ei ole vastaus!

MIELEN VANGIT

Ennen heräämistäsi olit vankisellissä. Totuit elämään noiden seinien sisällä ja yritit vain tehdä tästä vankilasta mukavamman. Voit sisustaa sen uudelleen – tuoda uusia asioita ja maalata seinät. Kaikki tämä antoi sinulle sen harhakuvan, että paransit elämääsi. Ihminen käy kursseja käyttäytymisen muuttamiseksi – miten tullaan itsevarmemmaksi ja miten luodaan yltäkylläisyyttä, parempi terveys ja parempia suhteita.

Mutta mikään ei oikeasti juuri muutu, koska loppujen lopuksi olet edelleen vankilassa. Ja pääseminen ulos tuosta vankilasta vaati radikaalia muutosta, jossa ihmisellä ei ollut kontrollia. Hänen täytyi päästää irti elämänsä kontrolloimisesta mielellä. Hänen täytyi siirtyä mielestä sydämeen.

Tunteet tukahduttavien lääkkeiden ottaminen on kuin yrittäisi murtautua vankilasta lukitsemalla tuplasti sellin oven. Kun sinut päästetään ulos virkistymään ja syömään, et halua osallistua edes siihen. Päädyt pysymään sellissäsi. Et ole masentunut. Et ole vihainen. Et ole myöskään täynnä iloa. Olet henkisessä koomassa.

ÄLÄ PELKÄÄ PYSYÄ NUORENA SYDÄMELTÄSI
(suom. huom. otsikon sanoissa on leikitelty Freudin ja Jungin nimillä)

Psykologia ja psykiatria eivät enimmäkseen tunnista ylösnousemusprosessia. Yleisesti ottaen niiden harjoittajat ovat uskomusjärjestelmässä, joka tukee mieltä tietoisuutemme ytimenä. Tämä ei tunnusta sielua, "minä olen" -olemusta, jumalaista maskuliinisuutta ja jumalaista feminiinisyyttä ja tämän ja entisten elämien aspekteja. Eikä se ymmärrä tietoisuuden todellista luonnetta. Carl Jung ja Sigmund Freud hahmottelivat joitain tärkeitä käsitteitä, mutta meidän täytyy jatkaa siitä, mihin he jäivät. Ajoitus on täydellinen nyt.

Freud teki uraauurtavaa työtä ihmispsykologiassa. Mutta hän jätti planeetan tuntemaan, ettei hän vienyt sitä riittävän pitkälle. Hän ymmärsi ihmisen sielutason, mutta hänestä tuntui tuolloin, että ikätoverit ja psykiatrinen yhteisö vastustaisivat kovasti tuollaista käsitystä. Mutta tämä on uusi aika. Laajennumme moniulotteisuuteemme. Tätä ei voi peruuttaa. Halusimme tätä laajentumista, tätä tiedostamista. Niinpä psykologian täytyy ottaa kiinni nyt. Nyt enemmän kuin koskaan tarvitsemme uuden energian psykiatreja ja psykologeja ja terapeutteja, jotka heräävät. Aivan kuten Freud ja Jung olivat uraauurtavia omissa käsityksissään, mekin olemme nyt. Olemme uuden tietoisuuden ja uuden psykologian pioneereja. Olemme täällä jakaaksemme viisautemme ja kokemuksemme. Ei tyytymässä vanhoihin ja kuluneisiin menetelmiin. Nyt voimme nähdä potilaan kokonaisena ja ehjänä, eikä rikkinäisenä. Tämä itsessään on merkittävä muutos. Meidän ei tarvitse olla psykologeja itse, vaan voimme inspiroida alalla olevia energioillamme ja jakamalla omia elämänkokemuksiamme.

Jos ihmiset uskovat, että he ovat vain kehonsa ja persoonallisuutensa, jos he uskovat, että he ovat vain yksi aikajana ja elävät vain yhtä elämää, jos he eivät usko moniulotteisuuteensa, heidät karkotetaan Päiväni murmelina -elämään. Toistamaan samoja ongelmia ja asioita ja dynamiikkoja uudestaan ja uudestaan. Me transformaation eturintamassa ymmärrämme, että pelon, ahdistuksen, surun ja vihan tunteet generoidaan mielestä. Ja että on välttämätöntä hyväksyä kaikki tunteet ja oppia työskentelemään niiden kanssa, ei juoksemaan karkuun niitä.

Rikkoakseen mielen rajat, psykologian täytyy tunnustaa moniulotteisuutemme ja että olemme valo-olentoja, joilla on ihmiskokemus. Uusi psykologia auttaa ihmisiä hyväksymään kaikki tunteensa tuomitsematta ja ymmärtämään niitä sielutasolla. Lisäksi sen, että he esittävät tässä ulottuvuudessa roolia sielutason kokemusten vuoksi.

Samalla kun on totta, että psykologian ja psykiatrian taso on vain heijastusta siitä, missä massatietoisuus on, on kasvava tarve uuden tietoisuuden psykologeihin ja muihin tuolla alalla, joka työskentelee tunteellisesti kärsivien kanssa.

Huom. Tämä artikkeli ei ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellisiä neuvoja. Jos harkitset lääkkeiden vähentämistä tai lopettamista, sinun täytyy konsultoida lääkäriäsi ja saada hänet valvomaan prosessiasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.7.2017 SIVUVAIKUTUKSET

ViestiKirjoittaja hammer » 11.07.2017 22:15

SIVUVAIKUTUKSET

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
3.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Tätä artikkelia ei ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellisiä neuvoja.

Useimmat teistä ovat ottaneet jossain vaiheessa lääkettä johonkin vaivaan. Teillä on luultavasti ollut myös jonkinlaisia sivuvaikutuksia niistä. Myös luonnollisten aineiden ja lisäravinteiden ottaminen voi aiheuttaa sivuvaikutuksia jonkin ajan kuluttu.

Siinä keho reagoi lääkkeeseen tai aineeseen ja luo täysin uudenlaisia oireita. Olet luultavasti kuullut sanonnan "hoitokeino on pahempi kuin sairaus".

Se voi olla hyvin turhauttavaa, koska halusit helpotusta oireisiin, mutta viisaudessaan keho yrittää kertoa sinulle jotain. Ensin aiheuttamalla oireita. Ja sitten jos sivuutat tuon viestin ja yrität hoitaa niitä lääkkeillä tai luonnonlääkkeillä, tarttumatta oireiden taustalla olevaan energiaan, keho antaa voimakkaamman viestin. Se yrittää kertoa sinulle, että on toinen tapa. On suorempi tapa päästää irti sairaudesta tai epätasapainosta.

Siinä ei ole mitään väärää, että käyttää tuotteita kivun lievittämiseen ja kehon tasapainottamiseen. Vaara on siinä, että tulee helpommaksi jatkaa oireiden lääkitsemistä ja olla tarttumatta siihen energiaepäharmoniaan, joka aiheutti ongelman. Ja oman kokemukseni mukaan, kun olen sivuuttanut kehoni viestit ja yrittänyt käsitellä vain oireita, jokin vielä pahempi asia on putkahtanut johonkin muualle kehoni käsiteltäväksi.

On melkein helpompaa luottaa johonkin tuotteeseen kuin itseemme ja kehomme kykyyn tasapainottua. Mutta havaitsemme usein turhautuneena, ettei se toimi kovin hyvin.

Tässä ei ole kyse hihojemme käärimisestä ja itsemme psykoanalysoinnista. Kyse ei ole oikeastaan edes syyn löytämisestä epätasapainoon. Suurin osa niistä on perittyjä, ja monet tulevat vain elämisestä tällä planeetalla, jossa nappamme usein juttuja toisilta ja massatietoisuudesta. On ajan ja energian haaskaamista yrittää selvittää sitä.

EI YRITTÄMISTÄ, VAIN SALLIMISTA

Kyse on oikeasti Kristus-tietoisuutemme sallimisesta tasapainottaa kaikki. Mutta meidän täytyy ihmisenä sallia se oikeasti. Ei sanoa: "Joo, sallin sen" ja sitten juosta ympäriinsä etsimässä hoitomenetelmää.

Kun pelästyn jotain fyysistä vaivaa, menen joskus lääkäriin, ja hän kertoo minulle ongelman luonteen … ainakin lääketieteellisestä näkökulmasta. Se rauhoittaa tavallisesti mieleni, koska se ei ole koskaan niin vakavaa, kuin olisin kuvitellut. Se oli epämukavaa ja tuskallista ja teki elämästäni vaikeampaa, mutta ainakin minusta tuntui paremmalta tietäessäni, mitä se oli.

En ole sellainen, joka käy säännöllisissä tarkistuksissa tai verikokeissa tai kolonoskopioissa. On asioita, jotka olisin mieluummin tietämättä. Jos jokin on oikeasti suoraan siinä edessäni ja laukaisee pelon, menen lääkäriin rauhoittaakseni mieleni. Nimittäin … jos se ei ole rikki.

Voimme kuluttaa kohtuuttomasti aikaa, energiaa ja rahaa yrittäen pitää kehomme kasassa. Mutta loppujen lopuksi kehomme käy vain läpi täydellistä transformaatiota. Ja tämä ruumiillistunut valaistuminen on uutta fyysiselle keholle.

Mielenkiintoista kyllä, valokehomme joka on integroitumassa fyysiseen kehoomme, on todellinen kehomme, sielumme astia. Ja myös valokehollemme on uutta integroitua niin intiimisti fyysisen kehon kanssa. On siis sopeutumisjakso sekä fyysisellä että valokeholla.

Samaan aikaan fyysinen keho saa ristiriitaisia ohjeita. Se seuraa hallitsevinta tietoisuutta. Se saa voimakkaita ohjeita vanhalta esi-isäjärjestelmältä ja myös Kristus-tietoisuudelta ja valokeholta.

Se siis kuulee: OLEN MESTARI. OLEN ILO. OLEN TERVE. Ja se kuulee myös: RAKAS JUMALA, MITÄ MINULLE TAPAHTUU? HAJOAN. MINULLA ON TÄMÄ TAI TUO SAIRAUS. LÄÄKÄRI SANOI, ETTÄ SE VAIN PAHENEE. Se kuulee: MINÄ VANHENEN JA HAJOAN, AIVAN KUTEN KAIKKI MUUT.

Melko masentavaa, eikö?

Mutta me jotka olemme valaistumisen kehityskaarella, olemme liikkuneet valovuosia sisätasoilla. Emme ole sama olento, joka olimme vähän aikaa sitten. Tiedämme sen. Tunnemme sen luissamme ja ytimissämme.

Tiesimme myös sielutasolla, että perisimme ongelmia … jotkut meistä enemmän kuin toiset … ja olisi epämukavaa, kun valo laukaisisi pitkäaikaisen sairauden. Sielutasolla tiesimme myös, että kykenimme liikuttamaan energioita. Sitä teemme. Ja on paljon jumiutuneita energioita, joiden tarvitsee liikkua, mutta tarkoitus ei ole tehdä sitä ihmispersoonastamme. Se saa tuntumaan lannistuneelta.

S.R.L.

Sitten keksin järjestelmän nimeltään S.R.L., joka on pelkästään sallia, rentoutua ja luottaa. Kuulostaa riittävän helpolta, eikä siihen tarvita lääkärin määräystä. Ja se on ilmaista. Ironista kyllä, juuri noista syistä useimmat ihmiset eivät noudattaisi tuota järjestelmää.

Minusta on mielenkiintoista, että jos lehmän ternimaidon oletetaan peruuttavan ikääntymisprosessi, se lentää hyllyiltä hintaan, johon ei ole varaa. On helppoa uskoa terveyspeliin. Tuote nähdään hoitona tehomainonnan ja kohtuuttoman hinnan vuoksi. Ja se voi jopa toimia … lyhyen aikaa. Mutta pitkäaikaisesti se ei toimi, jos energiaepätasapainoon ei tartuta.

Ja yleisesti ottaen jokaisen epätasapainon taustalla on pelko. Ja pelko on rakkauden vastakohta. On sanottu, että ihmiset kuolevat pelkoon, eivät sairauksiin. Emme ole pelko, mutta olemme ihmisinä olleet johdotettuja reagoimaan elämään pelolla selviytymistarkoituksesta. Se oli eräänlainen varoitus, että meidän täytyy suojautua ei-halutuilta energioilta.

Ajan kuluessa pelko kiteytyi kehoomme sairautena. Kehomme otti itselleen tunne-epätasapainomme samaan tapaan, kuin lemmikkimme. Noista tasapainottomuuksista tuli osa DNA:tamme ja niitä kannettiin sukupolvesta toiseen. Sen seurauksena olemme saattaneet periä isoäidin suonikohjut tai isän korkean verenpaineen. Tai sitten ei. Mutta alttius on olemassa.

Me jotka käymme läpi valokehoprosessia, olemme tulleet tietoiseksi, että jotkut näistä alttiuksista on laukaistu. Ja myös muut vaivat, joita on haudattu soluihimme kauan.

Ongelmana on, että ajattelemme usein menneemme taaksepäin tai tehneemme jotain väärin, kun itse asiassa se on merkki, että siirrymme lähemmäs valaistumistamme. Meillä on taipumusta verrata itseämme toisiin, jotka näyttävät terveiltä, mutta he eivät käy läpi tätä elämää muuttavaa prosessia.

Joku kysyi, mitkä oireet liittyvät ylösnousemukseen, ja vastaus on, että kaikki oireet ovat nyt ylösnousemusoireita. Pienimmästä suurimpaan. Kaikki mikä ei ole yhteensopiva valokehon kanssa, laukaistaan vapautettavaksi.

Ja mitä vähemmän puutumme tuohon luontaiseen prosessiin, sen parempi. Yritys selvittää syytä, on se sitten fyysinen tai tunteet, laittaa meidät mieleemme. Ja heti kun olemme mielessä, pysäytämme virtauksen. Voitko kuvitella virran, joka laskee suurempaan veteen, ja sitten patoat sen kivillä. Nyt virta on pysähtynyt ja jopa tulvii. Jos voimme kuvitella virran tunteinamme ja jos sallimme ne, ne virtaavat rakkaus- ja hyväksyntämereen. Mutta jos yritämme estää niitä, ne jumiutuvat ja aiheuttavat lisää ongelmia.

Jos tunteita tulee esiin nyt, ovat ne sitten vihaa, surua, syyllisyyttä tai muita synkkiä tunteita … parasta on antaa niiden vain virrata ja tunnustaa ne. Ja jos emme yritä tukahduttaa tai analysoi niitä … ja erityisesti jos emme tee niistä omaa totuuttamme … sallimme kehon, mielen ja hengen luonnollisen integrointi- ja uudelleenkalibrointiprosessin.

Ja oikeasti joskus paras lääke, suurten itsehyväksyntä- ja rakkausannosten lisäksi, on mukava hieronta. Keho arvostaa sitä todella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

8.7.2017 TIETO

ViestiKirjoittaja hammer » 13.07.2017 18:25

TIETO

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
8.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tieto. Kun ylösnousemme, tuo sana saa täysin uuden merkityksen. Havaitsemme, että aito tieto on vain tiedostamista. Olemista hereillä. Tietoisuutta.

Se liittyy vain vähän älykkyyteen ja siihen, miten paljon informaatiota ihminen pystyy käyttämään ja muistamaan. Tai miten helposti hän osaa ratkaista yhtälöitä tai ongelmia.

Valmistuin lukioluokkani parhaiden joukossa, yhdessä kourallisen kanssa muita oppilaita. En ollut erityisen fiksu informaation osalta tai hyvä matematiikassa, mutta tein kovasti töitä oppiaineissani. Olin kamalan huono muistamaan yksityiskohtia enkä ollut oikein kiinnostunut historiasta. Mutta jostain syystä tunsin tuolloin pakkoa painaa nenäni kiinni kirjoihin, eikä se ollut helppoa. Sellaiset aineet kuin englanti ja taideaineet olivat helppoja, koska ne olivat sieluni ilmaisemiskeinoja.

Tuollaisen "palkinnon" saaminen ei saanut oloani tuntumaan erityislaatuiselta, koska tiesin, että tuon tyyppiset kunnianosoitukset ovat merkityksettömiä.

On siis hassua nähdä toisten tekevän erittäin kovasti töitä ollakseen fiksuin tai tietäväisin eri aiheista. On tietysti hauskaa filosofoida eri aiheista ja se voi täyttää koko iltapäivän.

Mutta aidossa tiedossa on kyse vain ilosta. Siinä on kyse siitä, miten paljon iloa ihminen voi päästää/sallia kehoonsa ja elämäänsä. Eikö olisi mahtavaa, jos Onnenpyörässä olisi sellaisia kysymyksiä, kuin "Miten valaistutaan?" "Mitä on aito vapaus?" "Miten voimme parantaa menneisyytemme?"

Mutta olemme maailmassa, joka on toiminut aioneita mielestä käsin. Se on älyllinen maailma. Näemme sen tulevan vieläkin älyllisemmäksi tulevina vuosina. Useammat ja useammat ihmiset tulevat mielettömäksi ja jopa hulluksi voidakseen olla vapaa.

Meidän ei tarvitse tulla fiksummaksi. Meidän täytyy tulla aistillisemmaksi. Huolettomammaksi. Myötätuntoisemmaksi itseämme kohtaan. Ja tätä tapahtuu, ainakin meillä jotka käymme ensimmäisenä läpi tämän ruumiillistuneen valaistumisen.

Kun tietoisuutemme integroituu enemmän ja enemmän ihmisitseen, meistä tulee leikkisämpi, huolettomampi ja rennompi. Kyllä, on edelleen haasteita, mutta olemme käyneet läpi vaikeat jutut ja menneet syvyyksiin, joihon harvat muut ihmiset ovat menneet. Sielun pimeä yö.

Nyt siirrymme enemmän ja enemmän paikkaan, jossa tieto asuu. Aito tieto. Tunnistamme sen itsessämme ja tunnistamme sen muutamassa muussa. Mutta kovin monet ihmiset eivät ole tässä paikassa. Eivät vielä.

He tutkivat edelleen mieltä. Mutta he tulevat paikkaan – kuten me – jossa mieli ei enää tyydytä tuota kovaa janoa. Se ei voi viedä heitä sinne, mihin he oikeasti haluavat. Se voi viihdyttää heitä filosofioilla ja käsitteillä, ja tämä saa heidät ajattelemaan, että he pääsevät lähemmäs aitoa tietoa. Mutta ennen kuin hekin antavat luvan siirtyä mielen ulkopuolelle, sydämeen ja sieluun, he eivät koskaan tunne tuota iloa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

9.7.2017 SYVYYTTÄ DRAAMAN SIJASTA

ViestiKirjoittaja hammer » 14.07.2017 21:38

SYVYYTTÄ DRAAMAN SIJASTA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
9.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Katselin putkeen äärimmäisen kiinnostavaa Damages-televisiosarjaa. Tämän ohjelman jokainen hahmo on ehdottomasti riippuvainen draamasta. Mielellä on täysi kontrolli heistä, ja sen seurauksena heidän elämänsä hajoaa ja tulee painajaismaiseksi. Vaikka sillä on viihdearvonsa, se on täydellistä kaaosta ja sellaisten ihmisten oravanpyörää, jotka antavat periksi kaikille tunteilleen.

Kukaan näistä hahmoista ei tietenkään tiedosta, että näin tapahtuu. He ovat niin vakiintuneet rooleihinsa. Mutten päässyt toista kautta pidemmälle, koska se alkoi tulla tylsäksi. Huomasin, että hahmojen ja sisällön todellinen syvyys korvattiin sokkiarvolla.

Me jotka olemme heränneet, tavoittelemme syvyyttä draaman sijaan. Kyllä, ihmisitsemme voi edelleen joutua kovasti mukaan mielen tunteisiin, sillä ne ovat hyvin mukaansatempaavia, eikö vain? Mutta näemme myös, että mieli tuottaa nuo tunteet – on se sitten pelko tai viha tai mikä tahansa muu ns. synkkä tunne.

Ennen kuin menen pidemmälle, haluan muistuttaa lukijalle, että on pakko tunnustaa kaikki tunteet. Mutta tunnustaminen ei välttämättä merkitse niihin reagoimista ja niiden tekemistä omaksi totuudeksemme. Tämän opettelemme tekemään tässä ylösnousemusprosessissa. Sallimme kaiken tulla tunnustetuksi sisällämme. Ja tulemme taitavaksi valitsemaan, mitä haluamme tuntea.

Mieli voi kertoa meille sellaisia asioita, kuin "tilanteeni on mahdoton, kehoni ei koskaan tasapainotu". Ja jos seuraamme noita tunteita ja reagoimme niihin, todellisuutemme heijastaa ehdottomasti sen takaisin meille.

Tuossa tv-draamassa kaikki hahmot ovat addiktoituneet toimimaan kaikkien tunteidensa mukaan. Sitä on itse asiassa hauska katsella. He ovat kuin sätkynukkeja. Sen seurauksena kaikki puukottavat selkään toisia. Vertauskuvallisesti ja usein kirjaimellisesti. Kehenkään ei voi luottaa. Asiat pahentuvat entisestään kaikilla, mukaan luettuna fyysinen väkivalta ja kuolema. Olin vasta ensimmäisen kauden puolivälissä ja seonnut jo laskuissa ruumiiden määrästä.

Omissa kokemuksissani on ollut aikoja, jolloin olin valmis antamaan periksi mieleni tunteille siinä määrin, että sanoin olevani valmis lähtemään planeetalta, koska mitä jos mieleni on oikeassa? Mitä jos tilanne on mahdoton? Mitä jos en pysty selvittämään tätä ylösnousemusprosessia?

Kuvittele noin suuren vallan antaminen mielelleni. Emmekö ole kaikki tehneet sen monin tavoin? Olemme antaneet voimamme muille menneisyydessä. Poliittisille johtajille, ystäville, perheelle, lääkäreille, henkisille johtajille.

Ihmiset antavat voimansa joka päivä uskonnoille. Ihmettelemme, miten he voivat sallia toisten vakuuttaa, että he ovat syntisiä. Että heidän täytyy katua. Että elleivät he noudata tiettyjä opinkappaleita, heidät tuomitaan ikuisuudeksi helvettiin. Saatamme nauraa sille, mutta joskus teemme samaa mielemme kanssa.

Annamme voimamme osallemme, jolla ei aina ole paras etumme sydämessään. Se haluaa pysyä vallassa ja on hyvin taitava käyttämään pelkotaktiikkaa saadakseen meidät tottelemaan. Tv-sarjassani ihmisten elämät räjähtävät. He räjäyttävät toisten ihmisten elämiä. Uhrina oleminen hallitsee kukkona tunkiolla.

Ja televisiosta on nykyään tullut jollain tavalla mutkikkaampi. Aiemmin viihteessä oli helppoa erottaa hyvät pahoista. Hyvillä oli valkoiset hatut ja pahat näyttivät rikollisilta.

Mutta hyvässä mysteerissä tai trillerissä ei tiedä, kuka turvaa selustan tai kuka puukottaa selkään. Mikään ei ole, miltä näyttää. Mieli on yrittänyt hämmentää meitä eri valepuvuilla. Se saattaa tulla kuin viattomana huomautuksena siltä – esim. sinun täytyy tehdä sitä ja sitä tai muuten näet nälkää. Se kertoo meille, että tilanne on ok, mutta miksi meistä sitten tuntuu, että teemme myönnytyksiä itsemme suhteen?

Ja se rakastaa shokkiarvoa saadakseen reaktion. Hyvässä draamassa on järkyttäviä kohtauksia, jotka ovat täynnä pelkoa. Ja pahaenteisen musiikin pauhu on aina kiva yksityiskohta.

Jonkin ajan kuluttua et tiedä, kehen luottaa. Ovatko he kaikki korruptoituneita? Välittääkö kukaan vai palvelevatko he kaikki vain itseään?

VÄHÄN KYLLÄSTYNYT

Aloin katsoa tuota sarjaa, koska se näytti sellaiselta, johon voisin paneutua – mukava ja kiehtova juoni. Se tuntui vähän hemmottelevalta ja nautin hyvin paljon kaikesta sopimattomuudesta, vaikka se oli epäsuoraa.

Kohdataanpa se – ylösnousemus on joskus vähän tylsää.

Ja se on toinen syy, miksi haluamme sortua vähän mielen draamaan … irrottaudumme tästä todellisuudesta ja se voi tuntua tylsältä. Joskus tarvitsemme ruiskeen jotain, jopa draamaa auttamaan meitä tuntemaan. Ei ole mitään pahempaa kuin se, ettei tunne. Joskus meistä on parempi, että tuntuu epämiellyttävältä, kuin ettei tunne mitään. Kun katselin tuollaisia uhkaavia ihmisiä, jotka eivät ajatelleet mitään toisten ja itsensä tuhoamisesta, kysyin itseltäni muutaman kerran, miksi katselen jotain, mikä ei ole vähääkään kohottavaa.

Tarvitsin annoksen draamaa … muttei liian lähellä kotia. Se on ok. Tämä ei ole helppo prosessi, ja pärjäämme hämmästyttävästi ottaen huomioon kaikki ne haasteet, joita kohtaamme päivittäin. Mutta halusin myös ratkaisun. Eikä tuo ohjelma vain tuonut sitä.

Siis on tylsyyttä. Mutta olemme tuntemassa sielumme intohimoa, mikä on uutta ihmisitselle. Siinä ei ole draamaa. Se on puhdasta iloa. Sisäistä täyttymyksen ja loppuunsaattamisen tunnetta. Aistillisuutta. Todellista intohimoa.

Ja olen sanonut tämän aiemmin, ja se on totta. Mieli jopa kyllästyy yrittämään sen tajuamista. Se tarvitsee tauon. Sille annetaan nyt vapaalippu, ylösnousemuksen valossa. Se voi rentoutua ja sallia sielun tehdä sen, mitä se tekee parhaiten, ja mielikin integroidaan. Se saa tulla mukaan. Sitä ei jätetä taakse, mutta se ei myöskään yritä pyörittää show'ta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

16.7.2017 KUN OLET VALMIS

ViestiKirjoittaja hammer » 19.07.2017 20:24

KUN OLET VALMIS

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sitten kun sinä olet valmis päästämään irti jostain tilanteesta, fyysisestä tai tunnevaivasta tai suhteesta, teet sen. Etkä hetkeäkään aiemmin.

Ja kun sanon "sinä", tarkoitan mitä tahansa osaasi, mikä se sattuu olemaan. Myös fyysiset ongelmat jotka on suurimmalta osin perittyjä, voidaan muuntaa. Mutta jos se tuntuu hitaalta tai jos ei tunnu tapahtuvan mitään edistystä, se johtuu siitä, ettet ole valmis. On kyse sitten kehosta tai mielestä.

Me olemme tässä nopeutetulla polulla verrattuna muihin ihmisiin, kuitenkin integrointiimme liittyy edelleen prosessi tai muuten se pakahduttaisi järjestelmämme. Se pakahduttaa meidät jo. Kuvittele, jos olisi vielä intensiivisempää. Kuitenkin on todella vaikea olla kärsivällinen tämän prosessin kanssa, ja monet meistä miettivät toisinaan, tapahtuuko se koskaan heille.

Meitä kehotetaan hyväksymään se, missä olemme, ja olemaan kärsivällinen kehomme kanssa siinä mielessä, että sen tarvitsee saada tietoisuutemme kiinni. Mutta joskus tuo keho perittyine ongelmineen on oikea ilonpilaaja.

Tajuat lopultakin tämän ilojutun, tunnet sielusi ja elämän aistillisuuden ja PAM! Osut taas uuteen fyysiseen haasteeseen, tai kenties se on tunnepuolella. Tai jokin kokemasi pahenee.

Niinpä yrität alistua siihen, ja ymmärrät, että kun lisää valoa tulee soluihisi, se laukaisee usein noita vaivoja ja sairauksia, joista täytyy päästää irti. Joskus otamme myös tietämättämme ympärillämme olevien ongelmia itsellemme. Mutta tiedämme myös, ettei tämä enää käy. Ja jos omaksumme toisten juttuja, meidän ei pidä prosessoida niitä, vaan niiden pitää sallia liikkua lävitsemme ja ulos meistä.

No, kaikessa tässä on tolkkua ja se tapahtuu, vaikkakin hitaasti – paljon hitaammin kuin kukaan meistä osasi odottaa.

Mutta yritys pakottaa tai kiihdyttää parantumista tai valaistumistamme yleisesti ei toimi. Mutta sitä voidaan kiihdyttää sallimalla sen vain tapahtua ja olemalla yrittämättä niin kovasti.

Minusta on mielenkiintoista, että ihmiset vannovat tiettyjen tuotteiden tai menetelmien nimeen, joiden he väittävät parantaneen jonkin vaivan heillä. Tietty tuote joka teki ihmeitä yhdelle ihmiselle, ei tehnyt mitään toiselle.

Eräs ystävä kertoi minulle, ettei hän löytänyt pätevää terapeuttia – jokainen jota hän kokeili, oli epäammattimainen. Sanoin hänelle, että kenties hän ei ollut valmis katsomaan käsittelemäänsä ongelmaa, koska se oli liian tuskallista. Joten kyvyttömyys löytää "oikea" terapeutti ei ollut yllätys.

Miten moni meistä on tehnyt laajaa ja uuvuttavaa tutkimusta jostain vaivasta ja kaikista mahdollisista lääkkeistä, sitten löytänyt lääkkeen, kokeillut sitä eikä se ole toiminut?

Jos joku luotettu henkilö kertoisi meille, että Fazerin sinisen suklaan syöminen kolme kertaa päivässä parantaisi kehostamme tietyn vaivan, tuo menetelmä toimisi ehdottomasti. Mutta ei siksi, että uskoisimme siihen, vaan koska olisimme ehdottoman valmis päästämään tuosta vaivasta irti.

Emme pidä tämän kuulemisesta kovin paljon, koska haluamme ajatella, että olemme tuon päätöksen kontrollissa ihmispersoonana. No, kontrolloimme sitä suuressa määrin vastarinnallamme. Mitä enemmän yritämme ja kamppailemme ja analysoimme, sitä enemmän pidämme itsemme jumissa, koska meillä ei ihmisenä ole pääsyä kaikkeen informaatioon. Eikä ole meidän tehtävämme saada tuota informaatiota ja painia sen kanssa. Ei ole tärkeää tietää, mistä ongelma on peräisin, koska mikään näistä ongelmista ei ole todellisuudessa meidän.

IHMISENÄ OLEMISEN TEESKENTELEMINEN

Tiesimme, että tämä elämä olisi erityislaatuinen. Halusimme olla täällä planeettahistorian voimallisimpaan aikaan tuomassa uutta energiaa. Ja osa tuota prosessia oli ottaa itselleen hyvin todellinen ihmiselämä, jossa oli hyvin todellisia ihmisongelmia, tullaksemme myötätuntoisiksi opettajiksi, johtajiksi ja mentoreiksi.

Olimme jo kehittyneitä sieluja. Meidän ei tarvinnut oikeasti olla täällä. Niinpä kaikki ongelmat joita olemme kokeneet, eivät ole oikeasti meidän. Meidän ei tarvitse ottaa mitään niistä henkilökohtaisesti.

Eikä edes sen tietäminen – vaikka se voi olla lohduttavaa – ratkaise automaattisesti kaikkia näitä ongelmia. Nämä ongelmat ratkeavat itsestään, kun ne ovat valmiita. Itse asiassa niitä ei edes ratkaista, vaan ne lähtevät vain pois. Niinpä voimme kääriä hihamme, selvittää ongelman kerrallaan, kuluttaa aikaamme, energiaamme ja rahaamme mahdollisiin ratkaisuihin ja tulos on edelleen sama.

Tehtävämme tässä prosessissa on tehdä olostamme mahdollisimman mukava. Tietyt tuotteet ja menetelmät voivat lievittää oireita, mikä on ok, mutta energiatasapaino ei ratkea, ennen kuin se on valmis ratkeamaan. Ei hetkeäkään aiemmin.

Ainoa tehtävämme on rentoutua ja löytää kaikki tavat tuntea olomme hyväksi. Miksi? Koska hyvä olo on luonnollinen olotilamme. Mitkään muut jutut eivät ole. Kunnioita kaikkia tunteita, kun niitä tulee esiin. Älä paini niiden kanssa, jos mahdollista. Älä yritä saada niitä "oikein".

Jos mielesi on täysin hermostunut, ala tehdä vaikka ristisanaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

17.7.2017 MINUN EI TARVITSE OLLA …

ViestiKirjoittaja hammer » 20.07.2017 19:32

MINUN EI TARVITSE OLLA …

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
17.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minun ei tarvitse olla peloton. Sieluni on. Minun ei tarvitse olla ongelmaton. Sieluni on jo. Minun ei tarvitse olla järjestyksessä ja aikataulussa voidakseni sallia sielun olla kanssani ja tunteakseni sen rakkauden minua kohtaan juuri sellaisena, kuin olen.

Minun ei tarvitse olla täysin terve tai varakas. Minun ei tarvitse saada selvitettyä kaikkia suhteitani. Minun ei tarvitse saada selville kaikkea, ennen kuin voin nauttia täällä elämästä sieluni kanssa.

On väärinkäsitystä, että meidän täytyy ratkaista kaikki ongelmamme ja tulla pelottomaksi ihmiseksi, ennen kuin voimme olla sielumme rakkauden ja tuen arvoinen. Mitä siis tapahtuu? Päädymme sättimään itseämme, koska tämä pyytää mahdotonta ihmisitseltämme. Olemme jo tehneet ihmismielemme ja -persoonamme vastuulliseksi elämästämme, terveydestämme, varallisuudestamme ja onnellisuudestamme. Nyt pyydämme sitä olemaan vastuussa myös valaistumisestamme.

Huomaan, että voin saavuttaa ja säilyttää tietoisuustilan, joka on autuas, rauhallinen ja intohimoinen. Ei, en 24/7. Kenties lopulta voin. Kenties en. Sillä ei ole merkitystä. Ja samaan aikaan tunnen edelleen pelkoa, surua, toivottomuutta ja vihaa – muutaman tunteen mainitakseni. Mutta nyt tiedän, että voin tiedostaa nuo tunteet reagoimatta niihin. Niiden ei tarvitse olla poissa tietoisuudestani, jotta voin päästä käsiksi jumalaiseen itseeni.

VUORENHUIPPUA EI TARVITA

Tiedät, että ollaksesi maailmassa mestarina sinun ei tarvitse eristäytyä jollekin vuorenhuipulle, jotta voit tuntea autuutta. Voit olla maailmassa, mutta ei maailmasta. Ja sama pätee ajatuksiimme ja niiden generoimiin tunteisiin. Meidän ei tarvitse juosta niitä karkuun voidaksemme silti tuntea laajentuneen tietoisuustilamme.

Ja kun tunnistamme tämän totuuden, nuo tunteet eivät ole yhtä vastustamattomia enää. Meidän ei tarvitse enää ruokkia itseämme niillä. Tämä ei merkitse, että ne menevät täysin pois tietoisuudestamme. Se on tärkeää tunnistaa, koska muuten on paljon levottomuutta siihen liittyen, ettei ole valmis valaistumaan tai sen arvoinen.

Silloin koko tämän transformoitumisen pointti menee ohi. Jos odotamme olevamme jonkinlainen täydellinen ihminen, saamme odottaa hyvin pitkään. Se on sama asia, kuin jotkut ihmiset new age -yhteisössä odottavat koko ihmiskunnan heräämistä, ennen kuin valaistuvat. Tai odottavat sinkoamista jonkinlaiseen 5D-nirvanaan, jossa elämä on kaunista ja täydellistä.

PAHOLAINEN SAI MINUT TEKEMÄÄN SEN!

Uskonnollisen retoriikan pläjäykset kertovat meille, että jos kadumme ja puhdistumme synnistä tässä elämässä, meille on paikka varattuna taivaassa. Ylösnousemukseen liittyen synti on sitä, että meidän täytyy hankkiutua eroon kaikista "epätäydellisistä" ihmisongelmista ja -tunteista. Mielenkiintoista.

Tietyt uskonnot tuomitsevat synkemmät tunteet paholaisen tekosiksi. Se ei ole yllättävää ottaen huomioon, että ihmiset ovat enimmäkseen kieltäneet oman varjonsa, kaikki tukahdutetut tunteet, jotka toinen osamme on säilyttänyt puolestamme rakkaudesta. Sielumme ei torjunut niitä osiamme, jotka me torjuimme.

Häpeäämme, vihaamme, epäilyämme ja tunnetta, ettemme ole tarpeeksi hyvä. Kaikki lapsipuolia, jotka karkotettiin kellariin. Ei, nuo tunteet eivät ole se, kuka oikeasti olemme, kuten jokainen meistä alkaa tajuta. Mutta olemme myös havainneet, että niiden tukahduttaminen, tunnustamatta niiden olemassaoloa, luo sekasortoa.

Ikuisella itsellämme ei ole ongelmia noiden tunteidemme kanssa. Vaikkei sielumme osallistu niihin, se ei tuomitse meitä sen perusteella, miltä meistä tuntuu.

Ihmisen on vaikea kuvitella sellainen kumppani, joka voisi rakastaa meitä näin ehdottomasti. Niinpä luulen, että meidän täytyy päästä siitä vain yli! Totutella tuollaiseen syvään, kunnioittavaan ja syvälliseen rakkauteen, jota tulee … meistä.

Niinpä ainoa asiani ihmisenä on olla tietoinen. Tietoinen, että elämä tuntuu paljon täydemmältä ja rikkaammalta, kun rentoudun ja sallin MINUN – toisen osani – rakastaa minua. Se on hyvin yksinkertainen totuus. Ja siihen pääseminen vaati hyvin mutkikasta polkua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

19.7.2017 YLÖSNOUSEMUSINTERVENTIO

ViestiKirjoittaja hammer » 21.07.2017 19:33

YLÖSNOUSEMUSINTERVENTIO

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
19.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rentouduin yhtenä päivänä Starbucksilla tummapaahtoisen kahvini kanssa. Tuijotin ikkunasta ja mietiskelin, miten hämmästyttävää on olla tällä planeetalla tänä lupaavana aikana ja miten …

No, näin pitkälle pääsin, kunnes ryhmä ihmisiä ryntäsi ovesta sisään ja tuli suoraan pöytääni kohti. Kun katsoin ylös, tunnistin heidän kasvonsa … muutama ystävä (ne harvat jotka minulla on jäljellä), pari naapuria ja pari etäistä serkkua.

Serkku isäni puolelta katsoi minua suoraan silmiin ja sanoi hyvin tiukasti: "Maria, olemme täällä, koska rakastamme sinua ja välitämme sinusta. Emme kestä nähdä sinua tällaisena. Et loukkaa ainoastaan ystäviäsi ja perhettäsi, vaan loukkaat myös itseäsi. Tämä on interventio!"

Tuolla hetkellä tuntui siltä, että jouduin väijytykseen ja oli parempi leikkiä mukana, jos ei muusta syystä, niin nähdäkseni, mihin he aikoivat mennä koko tällä teeskentelyllä. Luulen, että he olivat yllättyneitä, etten taistellut vastaan.

"Okei. Mitä on seuraavaksi?" vastasin.

"Haluamme viedä sinut Anthoullan taloon ja istua vain kanssasi keskustelemassa."

Niinpä ahtauduimme kaikki Anthoullan pakettiautoon ja lähdimme hänen taloaan kohti, enkä yllättynyt löytäessäni sieltä runsaasti kreikkalaisen keittiön ruokia – mm. pasticcioa, musakaa, kreikkalaista salaattia ja monia jälkiruokia, kuten baklavaa, koulourakiaa ja galaktobourekoa.

Toivoin, että voisimme käydä heti niiden kimppuun, koska en ollut syönyt vielä lounasta. Mutta heillä oli muita suunnitelmia. Silmäilin pitkää pöydällistä ruokaa, joka sai veden kielelle.

"Istu, Maria. Istu. Puhumme ensin ja sitten syömme." Tunsin punastuvani ahdistuksesta. Rakas luoja, miksi en juossut, kun minulla oli vielä tilaisuus?

Seuraava tunti oli kaikkia asioita, jotka heidän mielestään oli vialla minussa, käyttäytymisestä elämäntyyliin. Hienoimpien kohtien korostamiseksi, minusta oli tullut itsekäs, välinpitämätön ja vastuuton. Osallistuin vähemmän ja vähemmän suvun aktiviteetteihin enkä ollut mukana edes isotädin hautajaisissa.

En koskaan enää vastaa soittopyyntöihin. En osallistu enää juhlapyhien päivällisille. Olen ikään kuin kadottanut kokonaan yhteyden omaan sukuuni, joka muuten rakastaa minua hyvin, hyvin paljon ja haluaa vain parasta minulle. Ainakin niin he sanoivat kaikki-mitä-jaksat-syödä -salamurhabuffetin lopussa.

Myös lounasta syödessä minulle heiteltiin lisähuolia, kuten miksi elämässäni ei ollut miestä? Miksi vietän niin paljon aikaa yksin? Olenko jossain kultissa?

Niinpä päätin, ettei ollut mitään itua puolustautua. Oli ilmiselvää, että nämä ihmiset olivat pimeässä, en minä. Kenties oikea kysymys on, miksi en vain sännännyt pois. Saatan olla hullu, mutten tarpeeksi hullu päästääkseni käsistäni hyvän kreikkalaisen ruokavalikoiman!

Niinpä sullottuani laukkuun niin monta voipiparia, kuin pystyin, pyysin anteeksi ja poistuin vessaan. Onneksi siellä oli tarpeeksi suuri ikkuna ja livahdin ulos mahdollisimman äänettömästi. ***

*** Tuottanut teille TÄTÄ EI OIKEASTI TAPAHTUNUT -tuotanto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron