Schiltz Jenny (jennyschiltz.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

9.5.2017 ENERGIAPÄIVITYS – UUSI ENNÄTYS!

ViestiKirjoittaja hammer » 10.05.2017 22:46

ENERGIAPÄIVITYS – UUSI ENNÄTYS!

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
9.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energia hakkaa tosissaan tällä hetkellä ja Schumann-resonanssi nousee uuteen ennätykseen … ja teki piikin huikeaan 120:een!

Niillä joiden keho kukoistaa näissä korkeissa taajuuksissa, tulee toiminnan aika. Luomisen aika. Ideoita tulvii sisään. Jos tämä olet sinä, varmista, että kirjoitat muistiin, mitä vastaanotat ja suunnittelet tekeväsi. Toisille tämä uusi ennätys voi olla melko julma. Unettomuutta, uupumusta, päänsärkyä, epäselvyyden ja epämääräisyyden tunnetta. Joillakin on myös nivelsärkyä.

Vertaan sitä korkeustautiin – keho ei ole täysin sopeutunut uuteen paikkaan, joten sitä huimaa, se hämmentyy, väsyy, ärsyyntyy ja se on kipeä. Päänsärky voi olla valtavaa. Se kuivuu ja menettää tärkeitä hivenaineita yrittäessään sopeutua. Ainoa lääke on aika, vesi ja hivenainetäydennykset (suola (Himalajan tai meri), magnesium, kalium ja C- ja D-vitamiini).

Suurin ongelma monilla näissä voimakkaissa taajuuspäivityksissä on kyvyttömyys pysyä maadoittuneena. Jos et ole täysin kehossasi, voisit kieriä savessa etkä olisi silti maadoittunut. Ota hetki ja istuta itsesi tiukasti omaan kehoosi. Sulje silmäsi ja sano: "Maadoitun nyt täysin kehooni, päästä varpaisiin." Tuo sitten tietoisuutesi isovarpaanpäähän ja tunne se. Tästä tilasta voit sitten maadoittua maahan, jos se toimii parhaiten sinulla. Itse huomaan keskittyväni paljon paremmin "putoamalla" sydämeeni ja tuntemalla sen paisuvan rakkaudesta ja kiitollisuudesta.

Nämä energiapiikit voivat aiheuttaa myös voimakkaita tunteita. Se on erittäin hyvä asia, vaikka epämukavaa – meidän täytyy nähdä, mikä ei ole korkeampiin taajuuksiin yhteensopivaa. Kun näet sen, on aika ryhtyä töihin ja parantaa, antaa anteeksi ja sovittaa se. Se omistaminen, mitä sisällämme on (hyvä, paha ja ruma), ja itsemme rakastaminen siitä huolimatta, tuo syvemmän tason parannusta ja irtipäästämistä. Syvät ja pimeät kätketyt osamme tulevat aina vain äänekkäämmiksi, kunnes tuomme ne rakkauden valoon. Rakkaus on ainoa tapa transformoida mitään, koska sitä olemme ytimeltämme – kaikki muu on pelkästään osa ihmiskokemusta. Nyt on aika mennä sen yli ja palata luontaiseen olotilaamme.

Sinnittele mukana ja ole lempeä itsellesi ja toisille. Tunnemme kaikki tämän resonanssin kohoamisen eivätkä kaikki käsittele sitä hyvin. Ymmärryksellä ja myötätunnolla itseä ja toisia kohtaan pääsee pitkälle.

Lähettäen rakkautta teille kaikille <3

Jenny

Yksi lähdesivusto nopealle 120-piikille on (http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7). Kun näin tuon raportin, tarkistin omalta sisäiseltä opastukseltani ja kuulin hyvin selvästi, että Maa alkaa herätä pitkästä unestaan ja tosiaankin oli piikki ja lisää on tulossa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

19.5.2017 OMAN POLKUNSA KULKEMINEN JA ITSEENSÄ LUOTTAMINEN T

ViestiKirjoittaja hammer » 22.05.2017 15:43

OMAN POLKUNSA KULKEMINEN JA ITSEENSÄ LUOTTAMINEN TÄYSIN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
19.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten hämmästyttävää ja sietämätöntä aikaa onkaan ollut. Tässä energiassa tuntuu olevan tunnekomponentti, joka kaivaa esiin alueita, joissa yksilö tuntee arvottomuutta, toivottomuutta ja että tämä kaikki on turhaa. Meidän pitää pelkästään tarkkailla tätä energiaa ja antaa sen mennä läpi. Jotkut tuntevat olevansa hyvin väärinymmärrettyjä ja jopa näkymättömiä. Ymmärrä, että tätä tapahtuu, kun vaihdamme taajuutta. Jos siirrymme korkeammalle kuin valtaosa ympärillämme, voi tuntua siltä, että puhumme eri kieltä. Vaikka tämä voi olla lannistavaa, tiedä sen olevan todiste, että tosiaankin muutut.

Toinen asia joka tulee esiin hyvin monilla nyt, on tarve luottaa syvästi omaan itseensä ja erottelukyky on avain enemmän kuin koskaan. Jos asiat eivät resonoi sielusi kanssa, niin anna niiden mennä vain ohi. Kaiken muuttuessa ympärillämme on erittäin tärkeää, että pysytään keskittyneenä omaan todellisuuteen. Ihmisinä voimme hyvin helposti siirtyä pois keskuksestamme ja totuudestamme ja mennä toisten mukana. Kuitenkin tämä heikentää meitä ja aiheuttaa paljon surua. Olemme oppimassa, että meillä voi olla myötätuntoa toista kohtaan uskomatta hänen todellisuusversiotaan. Huomaan, että voin hyvin helposti siirtyä pois sydänkeskeisestä todellisuudestani, kun lapseni tulevat kertomaan, miten heistä tuntuu, että toiset ovat kohdelleet heitä kaltoin tai tehneet heille vääryyttä. Äitikarhu haluaa tulla huutaen esiin. Kuitenkaan he eivät tarvitse äitiä säälimään, vaan jonkun muistuttamaan, että kaikissa asioissa on tilaisuus kasvaa ja suuressa kuvassa kaikki on korkeimmaksi parhaaksi.

Meistä on tulossa turva myrskyssä, kun vedämme ihmisiä tyyneyteemme sallimatta, että meidät vedetään kaaokseen. Pysyäksemme juurtuneena syvälle keskukseemme, meidän täytyy luottaa itseemme täysin ja pysyä omalla polullamme. Kyse on sen ymmärtämisestä, että meillä kaikilla on oma totuutemme, henkilökohtainen kokemushologrammimme, jonka haluamme maan päälle, ja me jokainen luomme oman todellisuutemme osallistuen samalla kollektiiviaikajanaan.

Haasteeksi tulee, voimmeko uskoa itseemme, opastukseemme ja intuitioomme, kun kaikki ympärillämme kertoo, että olemme väärässä. Kun jatkamme tätä ruumiillistamismatkaa, meillä täytyy olla rohkeutta, luonteenlujuutta ja sinnikkyyttä luottaa itseemme täysin. Totuus on: miten voimme mitenkään ruumiillistaa sielumme, jos emme luota siihen täysin?

Minulla oli vaikeuksia pysyä omalla polullani, kun universumi näytti minulle konkreettisemmin, kuten se aina tekee. Menimme patikoimaan viikonlopuksi vaikealle polulle, ja vaikka pääsin ylös hyvin, alastulo oli hidasta. Taivas uhkasi rankalla sadekuurolla, mikä voi olla vaarallista jyrkillä vuoristopoluilla, jotka ovat alttiita vesivalumille. Kaikki polulla halusivat alas mahdollisimman nopeasti. Olen hidas patikoija ja antaakseni tietä niille, jotka pystyivät juoksemaan, siirryin jatkuvasti polun tukevasta keskiosasta rinteen puolelle. Tämä osa ei ollut tasainen ja polveni vääntyi pahasti. Se turposi nopeasti ja jokainen askel oli tuskaa, kun yritin taivuttaa polveani. Mieheni tuli nopeasti luokseni, kun hän oli edellä tyttäremme kanssa. Hän näki tuskani ja työlään kävelyni ja kerroin, mitä oli tapahtunut. Hän katsoi minua ja sanoi: "Pysy omalla kaistallasi. Älä siirry pois keskeltä. Jos ihmiset päättävät juosta, he voivat kiertää sinut."

Muutama minuutti kului ja uusi ryhmä nuoria juoksijoita ilmestyi, ja mieheni katsoi minua sanoen: "PYSY OMALLA KAISTALLASI." Tuolla hetkellä se meni perille, ja jos minuun ei olisi sattunut niin kovasti, olisin nauranut. Olin siirtynyt pois keskuksestani, olin sopeutunut muihin, en kunnioittanut itseäni, vammauduin ja jäin tuohon rankkasateeseen täysin. Turvani on pysyä omassa keskuksessani ja totuudessani täysin yhdistyneenä sieluun.

Universumi testasi ehdottomasti vastalöydettyä päättäväisyyttäni pysyä omassa keskuksessani. Luin artikkelin siitä, että Schumannin resonanssi oli tehnyt piikin, ja hain sisältä vahvistusta siihen, että oli ollut piikki, ja minulle kerrottiin, miten se vaikutti ihmisiin. Julkaisin blogin, jossa todettiin, että oli ollut piikki ja mitä se tarkoitti meille fyysisesti ja mentaalisesti. Vaikka useimmat resonoivat sen kanssa ja vahvistivat vaikutusten kokemisen, on ollut paljon pöhinää tieteestä piikin taustalla. Tämä sai minut ehdottomasti epäilemään, koska en ole tiedemielinen ja tein tiimini hulluksi pyytämällä uudestaan ja uudestaan vahvistusta, että olin kuullut oikein. He selittivät, että planeetallamme muuttuu paljon taajuuksien ja teknologioiden myötä ja eteenpäin mentäessä julkaistaan paljon sellaista, mitä ei ymmärretä ja uskota, ja se saatetaan yksinkertaisesti kumota.

Olen alkanut oivaltaa, ettei minulla ole aavistustakaan, mikä totuus on. Mitä enemmän katson meitä ympäröivää maailmaa ja sitä, miten paljon kaikkea keksitään, on vaikea erottaa totuutta. Tunnen, että näin on meidän horjuttamiseksi, jotta annamme autonomiamme jollekin mahdille, jota pidetään suurempana kuin me. Meillä on meteorologeja, jotka eivät voi raportoida kemikaalivanoista pelkäämättä työnsä tai virkansa menettämistä. Meillä on uutistenlukijoita, jotka eivät voi puhua tekaistuista jutuista ilman kostotoimien pelkoa. Olemme kuulleet, että suoraa syöttöä avaruudesta on manipuloitu aikaviiveellä ja niitä jotka raportoivat siitä, pilkataan. Tiedämme, että tapahtuu taajuussodankäyntiä, mikä voi selittää piikit, valtavirrassa ei kuitenkaan tunnusteta sitä. Jokaiselle väitteelle on vastaväite, ja se on täydellinen järjestely pitämään ihmiset kiistelemässä jonkin puolesta tai jotain vastaan. Se luo hyvin paljon häiriötekijöitä ja egoa. Henkinen yhteisö ei ole ollenkaan immuuni tälle, ja sitä voi tapahtua joka yhteisössä.

Myös kaiken tämän kanssa minulla on vakaa usko, että kaikki palvelee jumalaa ja se mikä on ollut piilossa, on nyt suuren heräämisen katalyytti. Se merkitsee kuitenkin, että meidän täytyy käyttää erottelukykyämme ja viedä kaikki oman vaistomme ja intuitiomme kautta. Minulla tai kenellä tahansa meistä on vain oma sisäinen opastuksemme, ja tehtävämme on tehdä siitä mahdollisimman selkeä yhteys. Tässä omalla kaistallamme pysyminen on oleellista. Meidän täytyy luottaa itseemme täysin siitä huolimatta, että kaikki ympärillämme osoittaa päinvastaista. Kuten korkeampi itseni sanoi: "Miksi antaisit sokean miehen kertoa sinulle, miltä sateenkaari näyttää?" Hyvin monien agendojen ja häiriötekijöiden riehuessa maailmassamme, meidän täytyy ottaa se, mikä resonoi, yhdistää se omaan totuutemme ja lähteä yksinkertaisesti pois muusta.

Tämän tarkoitus on suurempi, kuin ehkä oivallamme. Uusia parannusmenetelmiä tulee esiin, ja ne haastavat sen, mikä tunnettiin ja hyväksyttiin aiemmin. Minulla on asiakas, joka sai uuden reiki-symbolin ja on onnistunut sen käyttämisessä. Jos hän olisi epäillyt tuota informaatiota, hän olisi pysäyttänyt mahdollisuusvirran esiintulemisen. Tehtävämme on nyt olla vahva itsessämme, varma ja luottavainen, jotta voimme luottaa, että se mitä vastaanotamme, antaa meille paljon syvemmän yhteyden sieluumme. Hyvin paljon tulee valoon, ja samaan aikaan on myös hyvin paljon väärää informaatiota. Meidän jokaisen tehtävä on määrittää, mikä resonoi sisällä. Ainoa tapa oikeasti tuntea, mikä sopii värähtelyymme, taajuuteemme, on olla keskuksessamme ja omalla kaistallamme. Tämä vaatii harjoittelua, enkä epäile, ettei jokaiselle meistä esitettäisi tilanteita, jotka siirtävät meidät pois ytimestämme, jotta voimme sitten nähdä, mitkä asiat estävät meitä olemasta aina omassa keskuksessamme ja sielumme kävelevä ruumiillistuma.

Menemme eteenpäin kasvaen, oppien ja tutkien. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja tukea.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

26.5.2017 ENERGIA-AALTO ISKEE JA TRANSFORMOI MEITÄ KAIKKIA

ViestiKirjoittaja hammer » 27.05.2017 22:43

ENERGIA-AALTO ISKEE JA TRANSFORMOI MEITÄ KAIKKIA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
26.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huh! Tunnetko tuon energia-aallon, joka todella iskee meihin? Kuten tavallista, näyttää siltä, että se saa meidät tuntemaan kaikkea mahdollista – sekä fyysisesti että tunnepuolella. Tämä energia transformoi meitä – ei vain fyysisesti, vaan mentaalisesti – ja valmistelee meitä siihen, mitä on tulossa. Tehtävämme on pelkästään sallia prosessin tapahta ja löytää parhaamme mukaan rauha ja ilo sisältämme.

Minulle iso juttu on ollut nivelsärky. Se alkoi muutama päivä ennen energian iskemistä, kun jotkut meistä tuntuvat "esiaaltoilevan". Niskaa, hartioita ja kyynärpäitä särki todella ja sitten seuraavana päivänä oli lonkkien, polvien ja nilkkojen vuoro. Onneksi nivelkipu on ohi, mutta ei se, että tuntuu kuin häkissä olevalta tiikeriltä. Tunnen jännitystä kulkevan kehoni läpi, mutta siinä on levoton pohjaväre. Huomaan, että haluan olla vain ulkona auringossa. Liike on myös todella tärkeää, ja vaikka on vaikeaa ajatella liikkumista, kun kehoa särkee, se voi todella auttaa liikuttamaan energiaa lävitsesi.

Muilla on uupumusta, turvotusta (mikä ei ole kovin hauskaa), päänsärkyä, selkäsärkyä, kroonisten vaivojen puhkeamista ja paljon korvien soimista. Ahdistus ja masennus on yleistä tällaisen energianopeutumisen aikana, kuten myös pahat unet. Puhdistat vain syvää, syvää ohjelmointia. Jotkut pudistavat myös apokalyptisiä aikajanoja. Älä kiinnity siihen, mitä tulee esiin – katsele vain sen nousemista ja päästä siitä sitten irti. Kun kiinnitymme siihen, emme salli sen lähteä ja itse asiassa luomme naruja siihen, mikä pitää sen tiukasti meissä.

Minulle kerrottiin, että tämä energiaräjähdys tekee meidät alttiimmaksi ulkopuolisille energiavaikutuksille. Tätä voi olla televisio, sosiaalinen media, kaikki elektroniikka ja myös ihmiset. Se toimii kuitenkin kumpaankin suuntaan, joten olemme yhtä herkkä tuulen, auringon, kasvien ja tietenkin naurun energiavaikutuksille. Salli sen, mitä tunnet, määrittää, mikä on oikein sinulle. Joillekin elokuvan katsominen on täydellistä ja toisille kävelyllä käyminen rauhoittaa sielua.

Tiedän, että monet teistä ovat väsyneitä ja haluavat tämän loppuvan. En kaunistele tilannetta ja sano se loppuvan lähiaikoina, koska se ei lopu. Meistä tulee kuitenkin vahvempia, keho päivittyy ja kasvamme ja opimme, mikä helpottaa asioita. Niihin jotka aloittelevat tätä prosessia, vaikuttavat asiat, joista jonkin aikaa "tässä" olleilla ei silmäkään värähdä. Avain on astua etäämmälle ja nähdä, miten olet kasvanut ja muuttunut. Salli tämän tiedon antaa sinulle vahvuutta jatkaa matkaa.

Sydänchakraa ja solar plexusta "naulataan" tällä hetkellä, ja meiltä kysytään: "Pystytkö astumaan omaan voimaasi pysyen sydämessä?" Niinpä meille näytetään alueet, joilla emme ole kyenneet tekemään tätä ja joilla meidän täytyy korjata ja muuttaa elämäämme. Meille näytetään, missä meillä on edelleen tuomitsemista, puutetta, epävarmuutta ja epäilyä. Tule tarkkailijaksi ja pane merkille, mitä näytetään, kuin katselisit jonkun toisen elämää. Näin näet, mitä tarvitsee muuttaa, mitä lisätä tai mistä täytyy lähteä pois tuomitsematta.

Tässä on video (https://youtu.be/ktc2phVUKD0), jolla Steven North ja minä keskustelemme energia-aallosta ja tavoista käsitellä tapahtuvat muutokset. Steven on tehnyt uskomatonta työtä sydänaktivointimusiikin kanssa, johon on upotettu taajuuksia ja kristalleja auttamaan meitä avautumisessa ja yhdistymisessä. Katso hänen tuotteitaan klikkaamalla tästä (http://jennyschiltz.com/product-category/healing-music/).

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja tukea, kun jatkamme matkaamme. Iso kiitos teille kaikille, jotka jaatte tämän työn. Se merkitsee paljon. <3

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

5.6.2017 ENERGIA-AALLOISSA ON KAKSI KOMPONENTTIA

ViestiKirjoittaja hammer » 10.06.2017 19:47

ENERGIA-AALLOISSA ON KAKSI KOMPONENTTIA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
5.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Istuin yhtenä yönä meditoimassa, kun muu talo nukkui. Tein sen tarkoituksenani ymmärtää, miten autetaan ihmisiä tämän prosessin läpi vaivattomammin. Pian muotoni rentoutumisen jälkeen tunsin, että minut vedettiin pelkästä olemistilasta kanssaluomistilaan. Huomasin pian seisovani Venuksen neuvoston edessä.

Selitin heille, että ihmisiin sattuu ja halusin ymmärtää paremman tavan auttaa heitä – tunsin jotain puuttuvan. He olivat samaa mieltä, että monet keskittyivät vain tämän prosessin yhteen puoleen ja laiminlöivät hyvin kriittisen tekijän – jotain tosiaan puuttui.

Meihin isketään tällä hetkellä energeettisesti joka puolelta, minkä tarkoituksena on kaivaa esiin uskomukset, vastarinta ja vanhat kaavat, jotka eivät yksinkertaisesti enää toimi. Tätä energiaa tulee aaltoina koronan massapurkauksista, auringonroihuista, planeettojen ja kuun asetelmista, mutta myös oman Maamme sisältä. Tehdään massaponnistus herättää ihmiskunta ja näyttää selvästi se toimimattomuus ja ylösalainen ajattelu, joka on ollut todellisuutemme. Nämä tulevat aaltoina ja ne kuorivat pois kerroksia, kunnes jäljellä on vain oma totuuteen keskittynyt sydämemme.

Meistä on tulossa ammattilaisia irtipäästämisessä ja energian muuntamisessa, mutta sen ei pitäisi olla ainoa tulos näistä energiakuuroista. Neuvosto selitti, että jokaisessa aallossa, riippumatta sen lähteestä, on kaksi peruskomponenttia. Aallon ensimmäinen osa on suunniteltu kaivamaan meidän juttujamme – tämä voi olla tunnepuolen tai fyysistä tiheyttä. JOKAISEN aallon toinen komponentti ovat ne asiat, jotka siirtävät meitä pidemmälle matkallamme. Nämä voivat olla sydäntä laajentavia koodeja, kristallikehokoodeja, suunnitelma- ja chakrapäivityksiä ja myös koodeja, jotka auttavat meitä paljastamaan luontaiset lahjamme ja avaamaan potentiaalimme. Monilla on puutteita vastaanottamisosastolla.

He selittivät, että vastaanottamisvastarinta johtuu syvästä arvottomuudesta, jota monet edelleen tuntevat. Tämä yhdessä sen yhteiskunnallisen ohjelmoinnin kanssa, joka opettaa, että vastaanottaminen on itsekästä ja kun saamme jotain, se on pois toiselta, on jättänyt meidät kyvyttömäksi hyväksymään sitä, mikä on meidän. Vaikka monet ymmärtävät älyllisellä tasolla, että nuo tunteet eivät ole oikeita, sisällä on vielä jotain, joka toimii tästä syvästä puutteen ja arvottomuuden tunteesta. Meidän täytyy tarkastella kaikkia alueita, joilla olemme työntäneet pois sen, mitä universumilla on meille. Meidän täytyy nähdä, missä pyydämme universumilta jotain toisella kädellä ja työnnämme toisella kädellä samaa asiaa pois.

Tämä lyhyt video (https://youtu.be/0m25t5OchKw) selittää tätä niin, että voimme alkaa nähdä, missä emme ole avoin vastaanottamaan elämämme kaikilla alueilla. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta <3. Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

29.6.2017 SUURTA TYÖNTÖÄ ENERGIOISSA – MEITÄ PYYDETÄÄN ASTUM

ViestiKirjoittaja hammer » 04.07.2017 15:54

SUURTA TYÖNTÖÄ ENERGIOISSA – MEITÄ PYYDETÄÄN ASTUMAAN ESIIN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
29.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka päivänseisauksen ja uudenkuun energiat ovat hiipumassa, ei ole kovin paljon hengähdystaukoa tällä hetkellä. Toisinaan minusta tuntuu rikkinäiseltä levyltä, kun puhun tulevien korkeampien energioiden mentaali- tunne- ja fyysisistä vaikutuksista. Kuitenkin tunnen tästä viimeisimmässä energiaryöpyssä työntöä – meille suurta työntöä olla aidoin itsemme. Isoäitini olisi viitannut tähän "paskanna tai nouse ylös potalta" -energiana. Kun mietin, miten kuvaan sitä, kuulin nuo sanat, ja minun oli pakko nauraa ja jakaa ne, koska se on hyvin osuvaa.

Niillä jotka ovat olleet matkalla jonkin aikaa, on tunne toiminnasta, tekemisestä ja luomisesta OLLEN SAMANAIKAISESTI. Useimmat meistä ovat olleet toimintaan suuntautuneita olentoja, jotka pyrkivät saavuttamaan ja menivät sen mukaan, mitä yhteiskunta, ystävät ja perhe meiltä odottivat. Meillä oli visio siitä, mikä oli ihanteellista, ja seurasimme sitä, vaikka se jätti monet meistä tyhjäksi. Sitten maailma muuttui ja universumi juonitteli ravistellakseen meitä. Koimme tuhoutumisen. Jotkut meistä kokivat terveyden, talouden, turvallisuuden, suhteiden, työpaikan ja asuinpaikan tuhoutumisen. Joillakin oli pelkästään tunne, että he elävät valhetta, että oli jotain enemmän, mitä he eivät tienneet tarkkaan. Henki teki tarvittavan saadakseen huomionne, saadakseen pois meidät jokapäiväisyydestä, joka kasasi vain verhokerroksia vuodesta toiseen. Se mihin samaistuimme valheellisesti, riisuttiin pois.

Kaiken tuon tuhoutumisen keskellä etsimme ja etsimme ja löysimme sielumme. Aloimme saada vilauksia siitä, kuka oikeasti olemme ilman kaikkia niitä uskomuksia ja odotuksia, joita kannoimme. Meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin oppia OLEMAAN ja että olimme arvokas ja ok pelkästään olemalla elossa. Meidän täytyi oppia olemaan, kun energiat kaatoivat meidät kumoon ja kun tuntui siltä, että kaikki mihin olimme luottaneet turvallisuudessamme, otettiin pois. Meidän täytyi oppia luottamaan prosessiin, kunnioittamaan sitä ja tehdä kova työ tunne- ja mentaalikehomme puhdistamiseksi.

Nyt meitä pyydetään pääsemään enemmän ja enemmän takaisin "tuonne ulos" – kotelovaihe on valmis. Niillä jotka ovat olleet aktiivisia, on suurta työntöä laajentua – tulla enemmäksi, kuin luuli koskaan voivansa olla. On jättimäistä työntöä päästää irti kaikista peloistamme ja epäluuloistamme ja olla anteeksipyytelemättä täsmälleen se, kuka olemme. Vuosia mestarit ovat puhuneet valomajakaksi tulemisesta, toisten johtamiseksi pois pimeydestä. Te jotka olette tässä vaiheessa: se teistä on todella tullut. Teistä on tulossa esimerkki toisille, muistaen samalla, että valomajakka pysyy rannalla eikä hyppää myrskyyn. Miten voi opastaa, jos eksyy itse? Uudessa toimintamallissa ei ole itsensä uhraamista, ei ole velkaa, joka täytyy maksaa takaisin, ja kun annamme, se tulee sydämestä ja on puhdasta. Olemme oppineet, että jos on laittamatta itsensä etusijalle ja kunnioittamatta sieluaan, se on menemistä taaksepäin ja seuraukset tunne- ja fyysiselle terveydellemme ovat nopeita.

Nyt on aika, jolloin tarvitsee laittaa "saappaat maahan" – kotelo- tai karanteenivaihe on ohi. Se mitä tämä merkitsee, vaihtelee henkilöittäin. Jotkut huomaavat astuvansa korkean tiheyden asemaan tai paikkaan, jotkut laajentuvat pelkästään enemmän siihen, kuka ovat, kun taas toiset huomaavat, että heidän täytyy jättää turvallinen pesä ja lentää. Muista, että valomajakan on oltava maan ja meren välisellä rajalla ollakseen palveluksessa, maalle lukkiutuneesta valomajakasta on vähän hyötyä. Se miten päätät laittaa "saappaat maahan", on täydellistä sinulle. Ihmisinä meillä on taipumusta haluta, että kaikki on täydellistä, ennen kuin toimimme. Haluamme olla 100%:sti läpi prosessista, varma ja jatkuvassa harmoniassa ennen toimimista. Kuitenkin jos odottaisimme tuota päivää, emme toimisi koskaan. Ajattele tätä työharjoittelunasi. Opettelet, miten palataan TEKEMÄÄN, OLLEN samanaikaisesti.

Tämä ajatus palaamisesta takaisin "tuonne ulos" – mitä se merkitseekin sinulle – voi tuntua kauhistuttavalta, ja pelkästään tuo pelko voi saada sinut olemaan toimimatta. Tyynnytä itsesi ja kuuntele sydämelläsi, mitä sielusi sanoo. Joskus vaikein ja suurin askel on ensimmäinen.

Olen tuntenut tämän työnnön energioissa muutaman viikon, ja samaa ovat ilmaisseet jotkut asiakkaani. Joillakin se on ilmentynyt levottomuutena ja kaipauksena johonkin, joka on usein määrittelemätön. Kuten aina, henki näyttää sen minulle niin, että todella ymmärrän, mitä tapahtuu.

Viime yönä näin koko yön unta isoäitini talosta. Hänellä oli valtava puutarha, jossa oli hedelmäpuita, ja se kuihisi elämää. Tämä oli turvapaikkani, rauhan paikkani. Hänen kotonaan oli hyvin paljon ihmisiä, kun ovet olivat avoimet, ja tiedustelin sen ostamista. Sitten kuulin: "Jennifer!" ja säpsähdin, koska se oli isoäitini ääni. Hän kuoli 2015. Kävelin keittiöön ja hän sanoo: "Istu alas ja ota kahvia." Sitten hän kertoi minulle, että minun on lakattava katsomasta taaksepäin ja alettava katsoa eteenpäin, etten ollut tehnyt oikeasti kotia sen jälkeen, kun menetin maatilani 2012, ja oli aika tehdä oma turvapaikkani, oma paikkani, missä olla. Tämä oli kaikki totta – olen pidätellyt. Sitten hän sanoo: "Ja sinun täytyy päättää, mitä haluat tehdä. Sillä ei ole merkitystä, mitä – päätä vain." Kysyin, mitä hän tarkoitti, ja huomasin meidän kummankin seisovan eteisessä, jossa oli kolme ovea, ja ne sisälsivät mahdollisia tulevaisuuksia. Kun avasin kunkin niistä, hän sanoi: "Jos haluat tätä, siitä tulee hyvä elämä, mutta vain jos haluat sitä." Oivalsin, että ainoa vaatimus valinnassa oli, haluanko sitä. Saako se sydämeni lentämään vai valitsenko pelosta?

Kun tuijotin ovea numero 3 ja sen mahdollisuutta, kysyin: "Jos valitsen tämän, onko se ok miehelleni ja pikkuiselle?" Hän katsoi minua ja sanoi: "Jätä se hengen hoidettavaksi. Sinun täytyy luottaa." Se oli siinä … Voisinko luottaa tähän mahdolliseen tulevaisuuteen, luottaa hengen opastavan, ja luottaa, että joka tapauksessa korkein hyvä tehdään, vai vetäydynkö takaisin harhakuvaan turvallisuudesta?

Valitsen oven 3, kun se sai sydämeni lentämään. Hän sanoi: "Hyvä, mene sitten sisään ja sulje ovi takanasi." Tein sen, ja tiimini ympäröi minut välittömästi ja onnitteli. He selittivät, ettei ollut väärää valintaa, kunhan sitä ei tehty pelosta. Ei ole enää pienen esittämistä, koska emme ole pieniä. Tilanteen valtavuus iski minuun, kun ihmisaivoni ottivat hallinnan ja pelästyin. Katsoin korkeampaa itseäni ja sanoin: "Mitä teen nyt?" Hän hymyili ja sanoi: "Ole vain sinä, ja kaikki loksahtaa paikoilleen."

Heräsin ja kysyin, oliko tämä viesti jaettavaksi kaikkien kanssa, ja vastaus oli myönteinen. Niille jotka ovat tuhoutumisessa ja astumassa kotelovaiheeseen, se toisi toivoa siitä, että se loppuu. Kaikki tulee paremmaksi. Niille jotka tuntevat intensiiviset energiat ja kiireellisyyttä, se antaisi ymmärrystä, raamit tarkoitukselle.

Toivon, että tämä viesti löytää sinut, joka astut enemmän ja enemmän omaan voimaasi, josta on tulossa ja joka on se valomajakka, joka synnyit olemaan. Kiitos teille kaikille, jotka jaatte tämän työn. Se merkitsee paljon <3

Paljon rakkautta, Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

4.7.2017 ISOÄIDIN TARINA KARHUSTA

ViestiKirjoittaja hammer » 09.07.2017 09:56

ISOÄIDIN TARINA KARHUSTA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
4.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen tuntenut tarvetta tehdä pitkän shamanistisen matkan ja löysin täydellisen tilaisuuden sen tekemiseen tänä aamuna. Halusin jakaa kanssanne, mitä opin.

Kun sopeuduin hypnoottiseen rummunlyöntiin, löysin itseni tutulta tieltä kävelemässä kohti aluetta, jolta tiesin löytäväni isoäidiksi kutsumani henkilön. Kun tulin hänen tulipiiriinsä, näin, että hänen ympärillään istui pieniä lapsia. He näyttivät olevan iältään 4–6-vuotiaita ja he asettuivat kuuntelemaan tarinaa.

Isoäiti pyysi minua liittymään seuraan, kun tarina oli tärkeä myös minulle. Hän kertoi suuresta harmaakarhusta, jolla oli kyky tietää, milloin vuodenaika vaihtuisi, millainen sää olisi, missä laumat olivat vaeltaneet, milloin heidän maailmassaan oli epätasapaino ja miten korjata sen. Tämä karhu tapasi kylän viisaan miehen ja kertoi, mitä oli oppinut, ja se auttoi kylää olemaan yltäkylläinen ja iloinen. Kaikki ylistivät viisasta miestä kyvystä puhua karhun kanssa, mutta hän tiesi, että karhu oli tehnyt hämmästyttävän asian, kun se oli siirtynyt pois mukavuusalueeltaan. Vaikka karhu teki upeaa työtä ja auttoi monia, muut karhut karttoivat sitä, tuomitsivat sen eivätkä ymmärtäneet sitä. Viisas mies tiesi, että karhun jatkuva tietonsa jakaminen oli rakkausteko.

Isoäiti jatkoi sanoen, miten jokaiselle ihmisellä on oma lahjansa, oma kykynsä, jota pitäisi kunnioittaa ja olla vertaamatta toisiin. Pieni poika puhuu yhtäkkiä ja näyttää, miten hänen kielensä voi liikkua sisään monin eri tavoin. Isoäiti hymyili ja sanoi: "Käytät sitä kommunikoimiseen monien kanssa ja tuot kunniaa kansallasi." Pieni poika säteili ylpeänä. Sitten pieni tyttö vieressäni vääntää kehonsa asentoon, joka tekisi kenestä tahansa joogista ylpeän, ja sanoo: "Osaan tehdä näin, mutta kun teen, sisareni tekee pilkkaa minusta." Kun hän katsoi alas, voi nähdä, että hän odotti sanottavan, että hän oli kummallinen. Sen sijaan isoäiti sanookin: "Se on kaunis lahja. Joustavuus palvelee sinua hyvin elämäsi kaikilla alueilla. Pysy taipuisana, älä ole koskaan kova ja jäykkä. Älä salli toisen, jolla ei ole sinun kykyjäsi, saada tuntemaan oloasi huonoksi, sillä sinä olet luojan silmissä aivan yhtä erityislaatuinen kuin hän."

Pian tämän jälkeen isoäiti lähettää lapset pois, ja alamme kävellä kukkaniityllä. Hän kysyy, mitä mielessäni on, miksi tunnun niin levottomalta. Kerroin hänelle, miten olin nähnyt monissa ryhmissä ja postauksissa sanottavan, että ihmisten oli väärin veloittaa henkisistä palveluksista. Se sai minut turhautumaan – turhautumaan siitä tuomitsemisesta, jota tunnen niiltä, jotka uskovat näin, ja turhautumaan niiden parantajien, shamaanien ja oppaiden puolesta, jotka uskovat sen ja antavat kaiken itsestään ja luovat suurta puutetta, myös fyysistä sairautta. Hän katsoo minua ja sanoo: "Etkö usko, että karhulle annettiin lihaa, marjoja ja herkkuja? Viisas mies tiesi, että epätasainen energiavaihto toisi epäkunnioitusta häntä, hänen kyläänsä ja karhua kohtaan."

Hän jatkoi: "Kansa huolehti ennen hyvin shamaaneista, parantajista ja viisaista miehistä ja naisista. He saivat kaiken niiltä, joita he palvelivat. Shamaanille oli kunnia syödä ruokaa, käyttää metsästettyjä turkiksia ja elää kansan tekemässä kodissa. Tänä päivänä yhteiskuntanne ei elätä viisaitaan, kuitenkin se kadehtii heitä, kun he elättävät itsensä. Se on luonut melkoista epätasapainoa."

Olin samaa mieltä ja kysyin: "Entä energiavaihdot?" Hän vastasi sanomalla: "Ne voivat olla kauniita ja upeita. Kuitenkin siihen saakka kunnes ihmiset osaavat muuttaa energian joksikin konkreettiseksi, raha on aina osa maailmaanne. Tämän alkemian oppiminen on mahdollista, mutta miten yksilö syö opetellessaan?" hän sanoi hymyillen.

Kysyin, milloin hän ajatteli tulevan aika, jolloin ihmiset eivät enää tarvitsisi rahaa. Hän vastasi: "Sitten kun ihmiset oppivat olemaan vihaamatta rahaa ja kadehtimatta rahanvaihtoa ja sen sijaan antamaan ja vastaanottamaan kiitollisena." Hän jatkoi selittäen, että uskomusjärjestelmiemme vuoksi emme ole antamisen ja vastaanottamisen virrassa. Virrassa missä raha on pelkästään työkalu. Sen sijaan olemme luoneet monia valheellisia ajatuksia ja rakenteita, jotka pitävät meidät ulkona tästä virrasta, ja tässä virrassa on kaikki mahdollisuudet.

Hän katsoi minua ja sanoi: "Ole karhu. Älä ole huolissasi siitä, mitä muut ajattelevat tai tekevät, sillä tiedät lahjasi." Hän tarttui kummastakin kädestäni kääntyen minuun päin ja sanoi: "Mikä sääli olisikaan ollut, ettei karhu olisi jakanut tietoaan siksi, että toiset saavat olon tuntumaan pahalta, arvottomalta tai itsekkäältä."

Kiitin häntä taas viisaudesta ja antamisesta minun osallistua tarinan kertomiseen. Oli ilo nähdä nuo pienet lapset, kun näin itseni yhtenä heistä.

Tämän ymmärryksen kera sanon nyt sinulle: OLE KARHU.

Miltä se näyttääkin sinulla, se on täydellistä. Ole karhu. Salli lahjojesi ja taitojesi säteillä. Älä salli itsesi tai toisten väheksyä niitä, laittaa niitä laatikkoon tai saada tuntemaan itseäsi huonommaksi niiden vuoksi. Kun jaat lahjojasi, ole avoin vastaanottamaan vastavuoroisesti, koska se on asioiden luonnollinen järjestys. Nimittäin mikä vahinko olisi, jos sinäkin kätkisit lahjasi, taitosi ja valosi.

En usko, että on sattumaa, että tämä viesti tuli maani itsenäisyyspäivänä, kun teemme kaikki työtä saadaksemme itsenäisyyden uskomusjärjestelmistä, tuomitsemisesta ja puutteesta.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta, Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

8.7.2017 TÄYSIKUUN ENERGIAT KOROSTAVAT, MIKÄ EI TOIMI ENÄÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 09.07.2017 21:18

TÄYSIKUUN ENERGIAT KOROSTAVAT, MIKÄ EI TOIMI ENÄÄ

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
8.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tulevan täysikuun energiat vaikuttavat jo meihin ja se on poikkeuksellisen iso juttu! Tämä kuu korostaa kaksinaisuuttamme. Se näyttää meille tarkkaan, missä meillä on vielä uskomuksia, jotka pitävät meidät juurtuneena matriisiin. Se korostaa, mikä ei enää toimi elämässämme.

Tämä on täydellistä aikaa olla tosissaan itsemme kanssa. Olla tosissaan tunteista, peloista, haluista, unelmista ja suhteista. Tämä kuu tuo esiin paljon tunteita eikä se ole aina mukavaa. Kun tätä tapahtuu, meillä on vaihtoehto: voimme katsoa ympärillemme, mitä tapahtuu ulkoisesti, ja syyttää sitä, tai voimme kaivaa syvältä ja päästä asian juureen. Usein reagoidessamme syvillä tunteilla saattaa näyttää yhdeltä, mutta asian ydin on eri tarina.

Kun olen tuntenut pelkoa ja ahdistusta taloudellisesta turvallisuudestamme, olen kohdistanut sen talousjärkytykseen, jonka koimme 2012. Kuitenkin olen alkanut oivaltaa, ettei pelon ydin ollut vilkaisu taaksepäin, mitä on ollut, tai tulevaisuuteen, mitä voisi olla. Asian ydin on minulla siinä, että kamppailin itseeni, sieluuni, universumiin ja Luojaan luottamisen kanssa. Kamppailin siihen luottamisen kanssa, että kaikki on ja on aina ollut korkeimmaksi hyväkseni.

Niinpä kun tunteita ja raivoa nousee tämän kuun myötä, astu etäämmälle ennen reagoimista. Tarkkaile, meditoi ja pyydä sydänchakraasi olemaan auki ja kehoasi puhdas kaikesta egosta, huolesta, epäilystä, pelosta ja ohjelmoinnista ennen reagointia. Kaikki ei ole, miltä näyttää, kun jokainen määrittää, minkä polun haluamme valita.

Kun käsittelemme ajankohtaisia energioita, joita pahentavat kuun energiat, pyydä apua ylösnousemustiimiltäsi. Pyydä auttamaan KAIKIN tavoin riippumatta siitä, miltä se vaikuttaa. Minua muistutettiin tästä äskettäisellä kalastusmatkalla. Menin veneellä juhlimaan isänpäivää, aallot olivat korkeita ja minusta tuntui vähän huonolta. Rukoilin, etten sairastuisi, ja pidin silmäni parhaani mukaan horisontissa. Huono olo jatkui ja rukoilin, että enkelit auttaisivat minua olemaan oksentamatta. Sitten kuulin selvästi: "Mitä jos sairastuminen saa olosi tuntumaan paremmalta?"

Se oli ahaa-elämys minulle. Rukoilin apua, mutta samaan aikaan kerroin auttajilleni, miten heidän pitäisi auttaa. Olin periaatteessa sitonut heidän kätensä. Tuolla hetkellä päästin irti kontrollista ja sanoin: "Auttakaa minua tavalla, joka on korkeimmaksi parhaakseni." Hetken päästä oksensin aamiaiseni mereen kavereiden perässä. Sen jälkeen minusta tuntui upealta, merisairaus oli poissa ja nautin loppumatkasta.

Vaikka se on vain pieni esimerkki, pohdin, miten monta kertaa olin rukoillut jonkin menevän tietyllä tavalla enkä ymmärtänyt suurta kuvaa. Käsitin, miten monta kertaa olin pyytänyt apua johonkin tilanteeseen, ja kun apua tuli, tuomitsin sen ulkoisen vaikutelman perusteella – tuomitsemisen kummutessa omista uskomuksistani, että tämä on hyvä asia tai tuo huono asia.

Tämä kuu tuo tämän polariteetin etualalle. Kun taajuuksien jakautuminen jatkuu (lue lisää siitä täältä (http://jennyschiltz.com/update-on-the-n ... -energies/), meitä pyydetään valitsemaan: pelko vai luottamus, rakkaus vai tuomitseminen. Intensiiviset energiat tuovat esiin kaiken, mikä ei voi jäädä korkeampaan valoon. Se valmistelee meitä aikajanamuutokseen, jonka koemme elokuussa.

Niinpä tämä aika sallii meidän tutkia, missä meillä on edelleen kaksinaisia uskomuksia, mukaan luettuna ne, jotka olemme omaksuneet henkisellä matkallamme. Näillä videoilla tutkitaan, mikä voi pidätellä meitä ylösnousemusprosessissa.

Video 1 (https://youtu.be/OC9r7TX7hFU) Examining spiritual beliefs - What can hold us back in the Ascension Process
Video 2 (http://jennyschiltz.com/what-can-hold-u ... ss-part-1/) What can hold us Back in the Ascension Process – part 1
Video 3 (http://jennyschiltz.com/what-can-hold-u ... s-part-ii/) What can hold us back in the Ascension Process Part II

Lähetän paljon rakkautta sinulle. Pidä huolta itsestäsi <3 Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Re: Schiltz Jenny (channelingthemasters.org)

ViestiKirjoittaja hammer » 18.07.2017 20:34

ENEGIAPÄIVITYS – AIKA MUISTAA KUKA ON

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
16.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on erittäin tärkeää aikaa, kun menemme elokuun aikajanajakautumiseen. Meidät voidaan haastaa hyvin monilla tavoilla olemaan aidoin itsemme ja jättämään kaikki "juttumme" taakse.

Minulle näytettiin viime joulukuussa, miten taajuudet eivät enää olisi yhdessä, että ne eroaisivat ja johdattaisivat meidät tekemään selviä valintoja sisällämme. Siitä lähtien olemme nähneet tätä enemmän ja enemmän. Siinä missä pystyimme ennen sinkoilemaan helposti taajuuksien välillä, huomaamme nyt, ettei niin enää ole. Jos sallimme itsemme kietoutua asioihin, jotka alentavat värähtelyämme, saattaa olla kamppailua saada takaisin tuo korkealla värähtelevä rauhantunne. Ajattele tätä radion taajuusvalitsimena. Ennen asemat olivat vierekkäin, vain yksi numero (taajuus) alas- tai ylöspäin. Saatoimme mennä saumattomasti 95.1:stä 96.4:ään ja 97.7:ään yksinkertaisilla taktiikoilla ja työkaluilla. Nyt kun taajuudet ovat eronneet ja jatkavat eroamista, asemat (taajuudet) eivät enää ole lähekkäin, ne ovat kauempana toisistaan – 95.1 verrattuna 100.7–106.5. Meidän täytyy todella valvoa, mitä tulee energiakenttäämme, ajatuksiimme – erityisesti niihin jotka tuntuvat pyörivän huomaamatta – uskomusjärjestelmiimme ja esittämiimme rooleihin.

Kaikki tämä työntää meitä aidoimpaan itseemme, laittamaan itsemme etusijalle ja jättämään taakse sen itsensä uhraamismallin, joka hallitsi alemmissa taajuuksissa. Tämä on sen ymmärtämisestä, että kun laitamme itsemme etusijalle ja kunnioitamme sitoumusta ruumiillistaa sielumme maan päälle, palvelemme kokonaisuutta. Tämä on sen ymmärtämistä, että astuminen kaikkeen, mitä olemme, on tehtävämme ja tehdessämme sen olemme esimerkkinä kaikille ympärillämme. Kun teemme tämän, se muuttaa kaikkia, joiden kanssa energiamme on kontaktissa. Se miten tämä muuttaa toista, vaihtelee sen perusteella, mitä tuo henkilö on valmis hyväksymään. Jollekin ruumiillistunut energiamme toimii katalyyttinä, kipinänä heräämiseen, toisille se vain kylvää siemenen, joka kasvaa, kun henkilö on valmis. Joillekin kontakti energiamme kanssa aiheuttaa suurta epämukavuutta, ja he saattavat reagoida hyökkäämällä – kuitenkin myös tämä kylvää siemeniä.

Meitä pyydetään joka hetki ruumiillistamaan korkein aspektimme ja totuutemme. Tämä meni minulla perille telttaretkellä, jolloin vietin neljä vuorokautta luonnossa, irrottautuneena kaikista maailman häiriötekijöistä ja yhdistyneenä syvälle itseeni. Tunnen enemmän ja enemmän tarvetta irrottautua.

Jossain kohtaa telttaretken aikana osa ryhmästämme meni patikoimaan metsään. Jonkin ajan kuluttua erosin ryhmästä vanhimman tyttäreni kanssa. Hänellä on vaikeaa, koska hän kuuli juuri, että hänen miehensä määrättiin Turkkiin vuodeksi eikä tyttäreni voi mennä mukaan. Tämä telttaretki oli kaksi päivää sen jälkeen, kun hän sai tuon uutisen, ja hänen surunsa näkyi.

Kun kävelimme metsässä, hämmästelimme sitä taikaa, joka siinä tuntui olevan. Oli hyvin helppoa nähdä persoonallisuus puiden, kukkien ja kivien takana. Kasvot olivat hyvin näkyviä ja värit eläviä. Minusta tuntui, että olimme menneet eri ulottuvuuteen tai keijumaailmaan. Se oli yksinkertaisesti uskomatonta.

Aloimme kulkea leiriä kohti, koska alkoi sataa. Kun kävelimme, eteeni asetettiin ikään kuin energiamuuri, joka pyysi minua pysähtymään, kiinnittämään huomiota ja katsomaan. Pysähdyin siihen paikkaan tuntiessani energian ja käännyin katsomaan tytärtäni kertoen, että tapahtui enemmän, kuin oivalsimme. Muutin näkökykyäni ja näin kaksi sielua, jotka olivat tupsahdelleet esiin sen jälkeen, kun hän oli saanut uutisen miehensä komennuksesta. (Sanon, että "muutin näkökykyäni", koska en halua jatkuvasti "nähdä" ihmisten juttuja. En halua kurkkia heidän polkuaan tai toimintahäiriöitään, koska se tuntuu töykeältä ja tunkeilevalta. Päätän katsoa silloin, kun työskentelen asiakkaan kanssa, tai tällaisissa harvinaisissa tilanteissa, joissa universumi tekee selväksi, että taitojani tarvitaan.)

Katsoin tytärtäni ja sanoin: "Hän tulee takaisin luoksesi. Pääset tästä läpi ja kaikki on ok." Hänen silmiinsä nousi kyyneliä ja hän sanoi: "En halua, että minun tarvitsee päästä läpi."

Kerroin hänelle: "Tiedän, ettet ymmärrä sitä, mutta tarvitsette kumpikin tämän ajan kasvaaksenne ja tullaksenne siksi, kuka oikeasti olette." Hän sanoi: "Tiedän, mutta mitä jos muutun niin paljon, ettei hän halua minua enää?"

Siinä oli pelon ydin. Tunsin tämän pelon hyvin silloin, kun aloitin oman matkani itseen. Muistan tuon huolen hyvin ja ajat, jolloin ajattelin: "Mitä jos avioliittoni ei kestä muutoksia, joita teen sisälläni? Mitä jos mieheni ei enää rakasta minua?"

"Olet kietonut identiteettisi hänen ympärilleen … lähdit kotoa ja teit uuden hänen kanssaan. Et ole selvittänyt, kuka olet", sanoin nähden todellisen ongelman. Hän nyökkäsi päätään, kun kyyneleet virtasivat nyt vuolaasti. Alkoi sataa kovempaa, mutta oli kummallista, etten tuntenut sitä enkä lämpötilan putoamista.

Katsoin häntä suoraan silmiin ja sanoin: "Tuo poika rakastaa sinua. Hän rakastui sieluusi, ei hevonpaskaasi (meillä kaikilla on hevonpaskaa), eikä tarinoihisi ja asioihin, joita kerrot itsellesi. Käytä siis tämä aika löytääksesi itsesi ja tuodaksesi esiin enemmän sieluasi – siihen hän joka tapauksessa rakastui."

Kun hän kertoi minulle, ettei hän uskonut pystyvänsä siihen, näin hänen sielunsa lähtevän enemmän ja hänen valonsa himmenevän lisää. Samaan aikaan aloin nähdä enemmän olentoja tulevan sisään. Luulin, että se oli hänen ylösnousemustiimiään, joka tuli tukemaan, mutta sitten oivalsin, että hänen takanaan seisoivat kaikki versiot hänestä – jokaisen niistä sisältäessä enemmän valoa kuin edellinen ja ollessa luottavaisempi, varmempi ja voimakkaampi. Näin hänen enkeli-itsensä, korkeamman itsensä ja "minä olen" -olemuksensa palavan kirkkaammin kuin tuhat aurinkoa. Silloin todella tajusin sen.

Jokaisella meistä on jono sieluaspekteja, jotka odottavat ruumiillistumista hetkestä toiseen. Jokainen niistä värähtelee korkeammalla kuin edellinen ja jokainen johtaa meitä lähemmäs totuuttamme. Meidän tehtävämme on hankkiutua eroon tarinoista, uskomuksista ja rajoituksista, jotka estävät meitä ruumiillistamasta sielumme. Se on omassa voimassamme tanssimisen ja itsemme tieltä poistumisen tanssia. Se on myös sen oivaltamista, että saamme omamme takaisin ja voimme luottaa sieluumme.

Äiti minussa halusi halata häntä ja kertoa, että kaikki menee ok ja että olisimme isän kanssa häntä varten … mutta hän ei tarvinnut sitä.

Katsoin häntä määrätietoisesti ja sanoin: "Lopeta tämä. Olet menettänyt jo kaksi osaasi ja menetät kohta kolmannen. Olet vahvempi kuin tämä. MUISTA, KUKA OLET. Olet vahvempi kuin tämä. Muista, että olet se, joka haluaa patikoida Appalakien poluilla, joka haluaa reppureissata Euroopassa ja joka tietää, että hän on täällä muuttamassa asioita. Hän palaa luoksesi ja hän rakastaa todellista sinua vielä enemmän."

Tämän myötä näin, että hän suoristui ja hänen energiansa muuttui, kun hän toivotti takaisin tervetulleeksi nuo sieluosansa* ja ruumiillisti myös enemmän yhtä korkeammalla värähtelevää osaa, joka seisoi hänen takanaan. Hän kirkastui välittömästi ja hymyili. Halauksen kera kerroin hänelle, että rakastan häntä ja olisin muistuttamassa hänelle, kuka hän on, silloin kun hän unohtaisi.

Kysyin häneltä, tunsiko hän sieluosien paluun ja tiedostiko, mitä hänen takanaan oli. Hän myönsi ja leveästi hymyillen sanoi: "Sain palmikkoni takaisin."

Lapsena hän kertoi minulle, että hän eläisi 107-vuotiaaksi, hänellä olisi pitkä hopeanvärinen palmikko ja hän pelaisi edelleen potkupalloa. Sitten elämä masensi hänet. Hän sairastui siinä määrin, että hän kävi kotona koulua lukion ajan. Hänellä on ollut pitkä matka terveeksi, ja tiedän, että jossain kohtaa hän ei ollut varma, halusiko jäädä maan päälle. Sen kuuleminen, että hän pääsi käsiksi siihen voimakkaaseen päättäväisyyteen, joka hänellä oli lapsuudessaan, sai sydämeni läpättämään ilosta.

Tuolloin kuulin ystäviemme huutavan meitä ja tunsin leiriin jääneen mieheni energiavedon. Vastasimme kutsuun ja yllätyimme saadessamme kuulla, että he olivat kutsuneet meitä jonkin aikaa, emmekä kuulleet. Olimme todella olleet toisessa maailmassa – syvän, syvän parantumisen, taian ja totuuden maailmassa. Kerroin heille, että olimme tulossa, ja aloimme kulkea leiriä kohti. Muutaman minuutin kuluttua näin mieheni tulevan polkua pitkin meitä vastaan, näyttäen huolestuneelta ja vettä valuen. Kun hän saavutti meidät, hän katsoi uteliaana minua tietäessään, etten pidä sateessa kastumisesta, erityisesti kylmässä sateessa. Hymyilin ja kerroin, että kaikki oli hyvin ja tyttäremme sai palmikkonsa takaisin, ja lupasin palata asiaan myöhemmin. Palasimme leiriin kuivattelemaan, suuren kunnioituksen vallassa siitä, mitä metsässä oli tapahtunut.

Tämä johdattaa minut tämän blogin ytimeen. Nyt on aika, jolloin meidän kaikkien täytyy hankkiutua eroon hevonpaskastamme, suoristaa selkämme ja MUISTAA, KUKA OLEMME. Yhdisty sisällä siihen, joka tiedät voivasi olla, siihen joka on täynnä toivoa ja iloa. Se ei merkitse, että matkasi on täydellinen ja tuskaton, vaan että sinulla on rohkeutta ja vahvuutta päästä siitä läpi. On aika jättää taakse kaikki nimikkeet, identiteetit ja tarinat, joihin olemme harmonisoituneet, ja avautua kokonaisuudellemme. Olemme täällä syystä, ja meidän on aika kulkea kaiken sen totuudessa, mitä olemme.

Lähetän teille kaikille rakkautta ja rohkeutta, kun puhdistamme "juttujamme", jotta voimme käsitellä aikajanajakautumisen helposti ja sujuvasti.

Jenny

*Puhdistus- ja parannussessiossa asiakkaan kanssa on aikoja, jolloin näen sieluosan aurassa ja palautan sen kotiin. En pidä tätä sieluhakuna, koska minun ei tarvitse mennä korkeampiin, keski- tai alempiin maailmoihin etsimään sieluosaa. Jos tyttäreni ei olisi toivottanut tervetulleeksi noita osia takaisin, ne olisivat lopulta lähteneet hänen aurastaan ja hän olisi tarvinnut sieluhakua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

24.7.2017 Aikajanajakautumisen ymmärtäminen

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 27.07.2017 11:05

AIKAJANAJAKAUTUMISEN YMMÄRTÄMINEN



Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

24.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Erittäin paljon tapahtuu tällä hetkellä. Juuri kun tunnemme, että olemme löytäneet tasapainon yhden energiatapahtuman jälkeen, toinen seuraa sen kantapäillä. Heinäkuun loppu ja elokuu on ahdettu täyteen hämmästyttäviä tapahtumia, jotka voivat todella ravistella asioita. Kaikki tapahtuu meidän työntämiseksi havaitsemiemme rajojen yli ja kaiken sen puhdistamiseksi, joka ei voi olla korkeammissa taajuuksissa. Kun jotkut asiakkaani ovat ilmaisseet huolensa aikajanajakautumisesta, päätin kysellä ylösnousemustiimiltäni tulevasta jakautumisesta.



Tiimi: Aikajanamuutos on mitä otollisin tapahtuma. Se on ratkaiseva hetki. Se on taajuuksien yhtymistä samaa lopputulosta kohti – ihmisen massaylösnousemus.



Minä: Viime syyskuussa valitsimme kollektiivina nopeutuneen aikajanan. Onko tämä tuon valinnan sivutuote?



Tiimi: Kyllä. Kun nopeutunut aikajana valittiin, kaikki mitä tapahtui energeettisesti, oli valmistelemaan kaikkia ihmisiä aikajanajakautumiseen.



Minä: Tapahtuuko aikajanajakautuminen hetkessä?



Tiimi: Ei, se on jo alkanut ja se päättyy pimennyskauden jälkeen.



Minä: Tiedostavatko ihmiset, että muutos on tapahtunut?



Tiimi: Jotkut tiedostavat. Monet eivät kuitenkaan tiedosta. He katsovat pelkästään taaksepäin tätä aikaa hetkenä, jolloin kaikki alkoi muuttua.



Minä: Onko niitä, jotka päättävät olla ylösnousematta?



Tiimi: Kyllä. Täytyy kuitenkin ymmärtää, että siinä on tasoja, mitä pidetään ylösnousemisena. Perusmääritelmä on, että sielut sisältävät taajuutta, joka ei alita viidennen ulottuvuustaajuuden alinta tasoa.



Tämä on hämmentävää monille, sillä heidät on johdettu uskomaan, että tulee utopia hetkessä. Se sijaan on portti, jotta voidaan kokea lisäkasvua ilman ulkopuolista negatiivisuusvaikutusta. On niitä, jotka päättävät saavuttaa korkeimmat taajuustasot itsessään, ja niitä jotka ovat tyytyväisiä kynnystason ylittämiseen.



Minä: Onko kaikki negatiivisuus poissa yhtymisen jälkeen?



Tiimi: Ei, jokaisen ihmisen täytyy käsitellä ne uskomukset, jotka ovat johtaneet sen luomiseen, mitä näette kollektiivissa.



Se muuttuu, ettei kaksinaisuutta vaadita enää osaksi kokemusta. Enää ei tarvitse oppia kärsimyksen ja uhrautumisen kautta. On kuitenkin niitä, jotka jatkavat näitä dynamiikkoja itsessään, kunnes tuo ohjelmointi on riittävästi kirjoitettu uudelleen. Voidakseen siirtyä pois tästä energiamallista, on luovuttava itsen ja toisten tuomitsemisesta, annettava anteeksi kaikille ja sallittava ilon levitä olemuksensa kaikkiin osiin.



Minä: Ovatko ne, jotka päättävät olla ylösnousematta, edelleen maan päällä?



Tiimi: Jonkin aikaa, kyllä. Joistakin huomaatte, että he vetäytyvät luonnostaan poispäin teistä ja luomastanne todellisuudesta. Jotkut päättävät lähteä muodostaan, mutta tämä pätee myös joihinkin, jotka valitsevat ylösnousemuksen tässä elämässä. Kaikki eivät jää muotoon saatettuaan loppuun sen, mitä heidän sielunsa aikoi. Toiset ovat edelleen vuorovaikutuksessa kanssanne ja auttavat teitä oppimaan ja kasvamaan täyttäessään sielusopimuksiaan.



Minä: Mitä elokuussa tapahtuu kaikkien näiden energiatapahtumien myötä?



Tiimi: Nämä ovat ns. valintapisteitä. Jokainen tapahtuma on tilaisuus yksilön kaikkien alempien aikajanojen romahtamiseen sisällä. Näin on, että yksilön koko energia keskittyy itsensä ja kollektiivin siirtämiseen eteenpäin. Se on tila, jossa kaikki korkeammat taajuudet yhdistyvät auttamaan kunkin ihmisen uuden todellisuuspotentiaalin luomisessa.



Tämä yhtyminen ei synnytä hetkessä utopiaa, koska on edelleen paljon tehtävää epäharmonian poistamiseksi kollektiivista, mutta se on ponnahduslauta, jossa annetaan suurempaa apua. Monia verhokerroksia putoaa niiltä, jotka ovat valmiita.



Minä: Johtaako tämä paljastukseen?



Tiimi: Ei siinä mielessä, johon viittaat (= maan ulkopuolisen elämän paljastuminen). Se johtaa yksilön todellisen itsen paljastumiseen, kun kaikki valheelliset uskomusrakenteet tulevat selvemmiksi. Kun suurempi osa kollektiivista löytää kätketyt totuudet, se viitoittaa tietä selkeämmälle galaktiselle vuorovaikutukselle.



Minä: Mitä muuta meidän täytyy tietää tästä aikajanajakautumisesta?



Tiimi: Se on lisäpotku niille, jotka sisältävät korkeampia energioita. Heillä on muodossaan vaivattomampaa, kun kaikki ympärillä alkaa tehdä yhteistyötä. Tuntuu siltä, että on lisätty näkymättömiä tukitiimejä. Joillekin aikajanajakautuminen tuo vielä suurempaa selkeyttä siitä, missä toimintahäiriöt ja epäaitous ovat olleet osa heidän kokemustaan. Niillä jotka ovat vielä unessa, aikajanajakautuminen aloittaa heräämisen.



Minä: Siis myös ne jotka eivät ole hereillä, saavat kuitenkin valita, kumman polun valitsevat – ylösnousemus vai ei?



Tiimi: Ehdottomasti, tuo valinta tehdään sielutasolla ennen inkarnoitumista. On kuitenkin joitain, jotka valitsivat ylösnousemuksen, mutta ovat sittemmin päättäneet saada lisäkasvua kaksinaisuudessa. Vastaavasti on niitä, jotka päättivät alun perin olla ylösnousematta, mutta ovat havainneet tuon tehtävän kiinnostavan. Jokaisen ihmisen sielu valitsee parhaan polun, joten jos valitaan ylösnousemattomuus, ei voi tehdä muuta, kuin kunnioittaa tuota kokemusta.



Se milloin yksilö herää, on enemmän ihmisvalinta, mistä syystä joillakin kestää pidempään kuin toisilla. Mitä syvemmälle ohjelmointiin yksilö on juurtunut, sitä enemmän ihmistä täytyy ravistella unestaan.



Minä: Minua täytyi ravistella aika monta kertaa …



Tiimi: Kyllä, joitain täytyy ravistella tylymmin kuin toisia (nauraen). Tiedä kuitenkin, että myös syvimmässä unessa yksilö oppii ja kokee sielukasvua. Sen oppimisessa on paljon arvostettavaa, kuka et ole, kuten myös sen oppimisessa, kuka olet.



Minä: Aina kun puhutaan ihmisten polun valitsemisesta, se aiheuttaa paljon pelkoa. Ihmiset pelkäävät, etteivät rakkaat ihmiset selviä. Pelko muistuttaa minusta uskoa kristinuskon hurmokseen – että yhtenä hetkenä ihmisiä häviää.



Tiimi: Ei tarvitse olla pelkoa. Tämä on ylösnousemusaikaa. Ne jotka ovat täällä nyt, ovat ylösnoustakseen planeetan mukana tai osallistuakseen vain kokemukseen hankkimalla sopimuskokemuksia, jotka hyödyttävät sielukasvua.



Vaikka putoaa pois ihmisiä, jotka eivät enää sovi yhteen sisältämänne taajuuden kanssa, ei tapahdu massapoistumista maan päältä yhtenä hetkenä. Nekin jotka putoavat "kelkastanne", voivat edelleen päättää ylösnousta, kuitenkin aikajanamuutoksen korkeammassa tai alemmassa taajuudessa.



Antakaa näiden sielujen kulkea polkuaan, samalla kun te kuljette omaanne. Tietäkää, että jokainen saa täydellisen kokemuksen sielunsa kannalta. Ei ole yhtä polkua, jota täytyy kulkea matkalla sen muistamiseen, kuka on.



Minä: Miten ihmiset voivat valmistautua tähän aikajanamuutokseen?



Tiimi: Omien uskomusten, tarinoiden ja odotusten tutkiminen on tärkeää. Nämä ovat asioita, jotka saavat yksilön kokemaan suurempaa epäharmoniaa korkeammissa taajuuksissa. Katsokaa, miten on rajoitettu itseä kehossa, mielessä ja hengessä, ja venykää sitten noiden rajoitusten yli.



Pyydämme, että jokainen ihminen hyväksyy kaiken, mitä hän on, ja antaa anteeksi ja rakastaa sitä, minkä hän on tuominnut epähyväksyttäväksi itsessään ja toisissa. Sydämensä avaaminen rakkauden, kiitollisuuden ja kaiken anteeksiantamisen avulla, sallii energioiden virrata helpommin lävitsenne.



Jokaisen ihmisen täytyy alkaa ymmärtää, että hänen potentiaalinsa on rajaton. Jos kykenee näkemään itsensä niin, kuin me näemme teidät, niin ymmärtää täysin oman suurenmoisuutensa ja sen rohkeuden, mitä on vaatinut osallistua tähän kokeiluun.



Minä: Kiitos.



Tiimi: Ilo meille.



Toivon, että nämä kysymykset ovat tuoneet valoa aikajanajakautumiseen ja haihduttaneet pelkoa. On todella hämmästyttävää osallistua tähän valtavaan muutokseen. Kiitos kaikille, jotka jaatte tämän työn – se merkitsee paljon. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja iloa. Pitäkää huolta itsestänne! <3



Jenny


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

30.7.2017 UNIVERSUMIN YHDEN SUURIMMAN VOIMAN KÄYTTÄMINEN ITS

ViestiKirjoittaja hammer » 31.07.2017 22:20

UNIVERSUMIN YHDEN SUURIMMAN VOIMAN KÄYTTÄMINEN ITSEESI

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
30.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kiitollisuus on yksi suurimmista voimista universumissa. Se sallii sinun nähdä oppimisen olosuhteiden takana ja johdonmukaisesti käytettynä se voi auttaa tuomaan lisää, mistä olla kiitollinen. Monet meistä henkisellä matkalla olevista käyttävät kiitollisuusenergiaa säännöllisesti. Olemme kiitollisia kaikesta, mitä on ympärillämme, ja koko tästä hullusta kokemuksesta. Mutta voimmeko ilmaista kiitollisuutta itsellemme?

Aika monilla meistä, erityisesti empaattisilla, on negatiivinen ego. Meillä on taipumusta tähän ääneen, joka hajottaa meidät jatkuvasti, näyttää meille paikkamme ja ruokkii pelkoja. Tämä kehittyy usein lapsuudessa, jossa meille kerrottiin, ettei meidän pitäisi olla tietynlainen tai tunnemme liikaa tai meidän täytyy uhrautua tehdäksemme jostain toisesta onnellinen. Jos meillä on uskonnollinen tausta, tällä negatiivisella egolla voi olla vielä vahvempi ote.

Muistan liian monta kertaa kuulleeni, että nainen aiheutti miehen lankeamisen ja häntä pitää rangaista ja rajoittaa tässä elämässä. Voin vieläkin kuulla saarnan äitienpäivämessussa, jossa pappi kertoi kaikille, että naiset olivat huoria, joita täytyy kontrolloida, etteivät he tee syntiä. Onneksi hänet poistettiin seurakunnasta, koska tietenkään hänellä ei ollut mitään asiaa puhua alakoululapsille. Olen katsellut, kun miehiä pilkataan tunteiden näyttämisestä ja syvästä tuntemisesta. Heitä käskettiin olemaan isoja poikia ja miehistymään. Kaikki nämä asiat saavat aikaan hyvin negatiivisen ja kritisoivan sisäisen äänen. Tämän äänen voimakkuus riippuu siitä traumamäärästä, jonka sisäinen lapsi on kokenut.

Työskentelin erään asiakkaan kanssa, joka oli jäänyt "en ole tarpeeksi hyvä, en ole arvokas, en ole tarpeeksi lahjakas" -ajatuskierteeseen. Meillä kaikilla on oma kierteemme, johon jäämme kiinni. Tämä on ohjelmointia, joka pitää meidät paikoillaan, estää meitä tulemasta kaikeksi, mitä voimme olla, ja aivan varmasti estää meitä olemasta onnellinen. Tein työtä oppaiden kanssa siinä, miten häntä neuvotaan ja mitä hänen täytyy tehdä siirtyäkseen tämän kierteen yli, ja he ehdottivat, että hän harjoittaisi kiitollisuutta. He varmaan tunsivat minun pyörittelevän silmiäni sisäisesti … koska minulle sanottiin välittömästi: "Hänen täytyy osoittaa kiitollisuutta itseään kohtaan." Okei, nyt alamme päästä johonkin.

He selittivät, että kyky katsoa itseään tuntien kiitollisuutta on tärkeä osa omassa voimassaan kulkemista – kiitollisuuden tunteminen ulkoisesta täytyy kääntää sisäänpäin. He antoivat minulle kuvan vakaasti virtaavasta, hyvänkokoisesta virrasta ja selittivät, että se edustaa energiaa, joka luodaan tuollaisilla ajatusmalleilla. Mitä kauemmin ajatuksia on ollut, sitä suurempi virta on ja sitä vaikeampaa se on pysäyttää ja ohjata toiseen suuntaan. Tämän ymmärryksen myötä he suosittelivat, että ne joilla on negatiivista puhetta itsestään, alkavat keskittyneesti ponnistella päivittäin tuon ohjelmoinnin kirjoittamiseksi uudelleen. He antoivat minulla kuvan majavasta, joka tekee patoa – tukki kerrallaan. Lopulta on riittävästi tukkeja, että vesi alkaa hidastua, saa uuden suunnan ja luo uuden väylän virtaukselleen. Nämä sivuhaarat ovat tilaisuuksiamme luoda uusia ajatusvirtoja, jotka tukevat meitä, eivätkä hajota.

Tämän myötä haastan jokaisen teistä, joka tuntee opastusta siihen, kirjoittamaan kuukauden ajan päivittäin ainakin kolme asiaa, joista olette kiitollinen itsessänne. Olkaa parhaanne mukaan toistamatta ajatuksia, vaan etsikää sisältä aina jotain uutta.

Tässä on omia toteamuksiani:
Olen kiitollinen, että minä pystyin tekemään hyvän päivällisen.
Olen kiitollinen, että minä reagoin eri tavalla kuin aiemmin.
Olen kiitollinen, että minun nilkkani ei turvonnut nyrjähtäessään.

Jokainen toteamus on tukki joessa, joten ole kärsivällinen, kun joillakin teistä on hyvin leveä ja syvä joki.

Postaan tämän Facefook-sivulle ja pyydän ihmisiä jakamaan toteamuksiaan. Rakastaisin sitä, jos liittyisit mukaan. Sinun ei tarvitse postata, mistä olet kiitollinen, kuukauden joka päivä – ainoastaan kun tunnet innostusta. Lisäksi nähdessään jonkun muun postaukset, se auttaa näkemään samanlaisia ominaisuuksia itsessään. Rakastaisin kuulla myös vaikutelmia, joita saatte, ahaa-elämyksiä ja kertoja jolloin asioiden etsiminen sisältä, joista olla kiitollinen, toi esiin parannusta tarvitsevia alueita. Ota tämä 30 päivän haaste vastaan alkaaksesi oikeasti uudelleenohjelmoida tätä elämäsi aluetta sinua tukevaksi. Siirry Facebookiin ja osallistu klikkaamalla tästä (linkki puuttuu tekstistä).

Tässä on video (https://youtu.be/aEjk20-iQXI) aiheesta, joka voi kuvata sitä paremmin kuin kirjoitukseni. Kiitos kaikille niille, jotka jakavat näitä viestejä. <3 Pitäkää huolta itsestänne! Jenny <3

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: egimauwoted ja 8 vierailijaa

cron