Harris Lee (leeharrisenergy.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

15.2.2017 ENERGIAPÄIVITYS: VALOTYÖNTEKIJÖIDEN NOUSU

ViestiKirjoittaja hammer » 17.02.2017 18:13

ENERGIAPÄIVITYS: VALOTYÖNTEKIJÖIDEN NOUSU

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
15.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

VALOTYÖNTEKIJÖIDEN NOUSU – Tämä on aikaa, jolloin valotyöntekijät (ne jotka haluavat tuoda lisää valoa ja rakkautta planeetalle) nousevat ja vakauttavat energiansa. Jotkut alla olevista kohdista ovat osa tuota matkaa.

ÄÄRITUNTEISTA TULOSSA HIENOVARAISEMPIA – Viime kuukausien pelkopohjaiset energiat (jakautuminen, yksinäisyys, ahdistus, masennus, erillisyys) hidastuvat. Siirrymme nyt jaksoon, jossa hienovaraisista tunteista tulee uusi kokemustaso ääritunteiden sijaan.

"ALEMMAN TILAN" AALLOILLA RATSASTAMINEN – Valotyöntekijät käyvät edelleen läpi nopeaa energiapuhdistusta – tiheitä ja raskaita tunne- tai fyysisiä tiloja tulee, mutta ne lähtevät nopeammin kuin aiemmin. Tämä voi näyttää vaikeilta tunteilta, äkilliseltä väsymykseltä, siirtymiseltä yhtäkkiä suuresta toiminnasta täydelliseen toimimattomuuteen. Nämä aallot ovat osa planeetan uusia ylösnousemusenergioita, jotka eivät mene pois, mutta ne eivät ole tulevina 4-6 viikkona yhtä intensiivisiä (erityisesti sydämen energiakentässä) kuin viime kuukausina.

KORKEAMMAN MIELEN SAAPUMINEN – Korkean mielen energioiden lisääntyminen tänä aikana voi varjopuolella merkitä manipulointia ja laskelmoitua toimintaa joillakin (tästä on esimerkkejä maailman näyttämöllä) tai se voi tuntua sisälläsi tilaisuutena päästää siitä irti. Korkeammalla puolella korkean mielen energiaan voi sisältyä identiteetin, ajattelun ja jumalaisesti inspiroidun toiminnan kohoaminen elämässäsi. Tämä kohoaminen tapahtuu kaikille, joten uuden energian ja yhteisökeskeisten olemistapojen innovaattorit, parantajat, luojat ja pioneerit hyötyvät tästä aikajaksosta kovasti.

LIIKETTÄ ETEENPÄIN PIONEEREILLA – Helmikuun lopussa ja maaliskuussa nähdään eteenpäin liikkuva uuden energian aalto, joten suotuisien yhteyksien luomista toisten kanssa ja jumalaisesti inspiroitujen toimien latausta tapahtuu nopeammin tulevina viikkoina, mitä korkeamman mielen energiat tukevat kovasti.

OPI TASAPAINOTTAMAAN ITSESI – Jos (ja kun) kamppailet, tunnista, ettei alempia tilojasi ole tarkoitus torjua tai erottaa mielestäsi. Jos sinulla on vaikeaa, suostu opettelemaan rakastamaan itseäsi tämän parantumisen aikana ja hanki tarvitsemaasi apua. Pyydä universumia auttamaan kamppailuissa, kirjoita aikomus tästä ja ryhdy toimeen tukeaksesi tätä kokeilemalla uutta ja tunnettua toimintaa, joka auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi ja tasapainoisemmaksi.

ITSESTÄ HUOLEHTIMINEN JA ITSETIETOISUUS – Nämä ovat välttämättömiä näinä suuren stimuloinnin aikoina, joten tunnista stressitekijäsi ja ryhdy toimeen niiden rajoittamiseksi. Kyse voi olla tietyistä ihmisistä, uutisotsikoista, tietynlaisesta viihteestä. Luota siihen, mitä tarvitset, ja luota siihen, mitä et tarvitse!

KUUMA VINKKI TÄLLÄ KUULLE – Meditoi saadaksesi jumalaista näkemystä. Tämä on voimallinen aikajakso meditointiin. Korkeamman tietoisuuden energia haluaa kipinöidä ideoita sinussa ja herättää osiasi, jotka ovat olleet unessa tai odottaneet saapumista. Opettele siis meditoimaan – ei pelkästään selkeyden ja mielenrauhan vuoksi, vaan päästäksesi käsiksi tähän uuteen korkeamman mielen tietoisuuteen – vaikka se merkitsisi vain muutaman hiljaisen hetken ottamista muutaman kerran päivässä.

Isosti rakkautta kaikille,
Lee x

Koko energiapäivitys videona englanniksi (http://www.leeharrisenergy.com/lheblog/ ... ghtworkers).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

8.3.2017 ENERGIAPÄIVITYS: RUUMIILLISTA MUUTOS, KUTSU RAUHAA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 10.03.2017 14:49

ENERGIAPÄIVITYS: RUUMIILLISTA MUUTOS, KUTSU RAUHAA JA YHDISTY!



Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

8.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



ENERGIAT ETEENPÄIN: Luovat energiat ovat voimakkaita maaliskuussa ja ne tukevat sinua.



YHTEYDET, LUOVAT TEOT JA VISIOINTI/AIKOMINEN tapahtuvat ja ilmentyvät nopeasti nyt, ja missä on kyse parantumisesta, rauhan ja anteeksiannon energioita koetaan kovasti ja ne tukevat elämääsi tulevina viikkoina.



YHTEYDET (toisten kanssa) – Synkronistisia tapaamisia polkusi kannalta tärkeiden ihmisten kanssa on paljon ulottuvilla, joten etsi niitä, jotka ovat osa elämäsi seuraavaa askelta. Tai niitä joilla on palapelinpaloja sinulle ja polullesi, ilmestyy. Opi kiinnittämään huomiota ja kuuntelemaan.



YLTÄKYLLIN LUOVIA ENERGIOITA – Ota seuraavia askelia luomisessa, sillä sinua tuetaan. Luovuus virtaa tällä hetkellä. Älä tuomitse ennalta tuloksiasi tai estä itseäsi luomasta tuntemalla, ettet ole valmis. Emme ole koskaan valmiita luovina olentoina, ennen kuin olemme. Pelkästään luo.



VISIOT JA AIKOMUKSET – Nämä parantuvat kovasti tulevina viikkona. Käytä siis aikomusten ja rukouksen voimaa henkilökohtaiseen kehittymiseesi. Kirjoita raikkaita aikomuksia elämällesi ja kiitoksia siitä, mitä sinulla jo on.



PARANTAVAT ENERGIAT:



RAJOITUSTEN AIKA muuttuu nopeammin kuin koskaan sielun johtamilla ihmisillä. Vanhat mallit, uskomukset ja tunteet lähtevät nopeammin kuin koskaan. Huomaat tämän muutosvauhdin, jos herkkyys- tai alakulovaiheesi ovat lyhyempiä kuin koskaan ennen.



LÄSNÄOLEVAN HETKEN ENERGIA on nyt paremmin käytettävissä kuin koskaan. Tämä johtaa anteeksiannon ja rauhan lisääntymiseen.



ANTEEKSIANTOENERGIA – Huomaa, miten nyt on helpompaa antaa anteeksi nuo entiset tarinat, kokemukset tai konfliktit. Tunnista, että olet muuttunut ja ettei sisäinen kehosi enää tunne samalla tavalla niitä vanhoja ajatuksia tai tarinoita kohtaan, joita pidät mielessäsi ihmisistä, tapahtumista tai ajanjaksoista elämässäsi.



RAUHAENERGIA – Tämä energia voi näyttäytyä myös konfliktina, jotta rauha voi olla lopputulos, mutta useimmilla syvän rauhan energiaa kutsutaan nyt, joten avaudu sille.



RAUHA-AFFIRMAATIO – "Kutsun rauhaa elämääni tänään. Kutsun rauhaa planeetalle tänään."



ANTEEKSIANTOAFFIRMAATIO – "Kutsun rauhaa itselleni. Kutsun rauhaa tähän tilanteeseen."


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

5.4.2017 ENERGIAPÄIVITYS: RAKKAUS- JA VALOPRIKAATIN LOPPU JA

ViestiKirjoittaja hammer » 09.04.2017 08:50

ENERGIAPÄIVITYS: RAKKAUS- JA VALOPRIKAATIN LOPPU JA RAJUA UUDELLEENMALLINNUSTA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
5.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

KOHOKOHTIA:

INTENSIIVISET ENERGIA-AALLOT – Äärimmäiset energiat tuntuvat ympäri maailmaa – monet ovat käyneet läpi "mini sielun pimeän yön", kun he puhdistavat matalampia energioitaan lyhyinä ja terävinä jaksoina. Irtipäästämistä joka PERIMMILTÄÄN JOHTAA SUUREMPAAN YHTEYTEEN ja menee ohi nopeasti, mutta voi olla intensiivistä koettaessa.

PÄIVITTÄINEN TOISTAMINEN – Läpimurtojen avain on nyt sellaisen TOISTAMINEN, mikä tuntuu HYVÄLTÄ ja AVAA sinua ja ELÄMÄNNVOIMAASI. Jatka sen tekemistä, mikä tuo sinut TASAPAINOON.

TULTA on MAAILMANNÄYTTÄMÖLLÄ huhtikuussa – globaalisti ja ihmisten välillä. Ole tietoinen tästä sisäisesti ja ulkoisesti ja säilytä tasapainosi mahdollisimman hyvin.

Herkät olennot kokevat kollektiivisia YDINTUNTEITA tällä hetkellä – VIHA ja TULI ovat voimakkaita energioita kollektiivissa ja SURU on noiden energioiden pohjavire. Nämä liikkuvat planeetan yli. Jos tunnet niitä, muista HENGITTÄÄ SISÄÄN ja PÄÄSTÄÄ IRTI KOLLEKTIIVIENERGIASTA säännöllisesti.

Liika-antajia kutsutaan VAKAVASTI MUUTTAMAAN käyttäytymistään tässä kuussa. Liika-antajien ja niiden jotka samaistuvat hoivaajiksi tai rakkauden ja valon tuojiksi, on aika oppia erottelukyvyn käyttö SYVÄLLÄ tasolla. Huhtikuu tuo ydinenergiaoppitunteja tällä alueella, mikä johtaa energiasi ja elämänvoimasi vahvistumiseen sen sijaan, että annat mielettömästi energiaa, valoa ja rakkautta lähteille, jotka eivät voi vastaanottaa sitä tai käyttää viisaasti.

KORKEAMPIA ENERGIOITA ja taivaallista opastusta on täällä voimakkaampana kuin koskaan – voimme oppia pääsemään niihin käsiksi ajankohtaisen UUDELLENMALLINNUKSEMME avulla. Tätä tulee jatkuvasti ohjaamaan käyttäytymisemme ja yhteytemme OLEMIStaajuuteen, joka toimii meillä, enemmän kuin se, mitä "teemme" tällä hetkellä.

Olkoon HALUSI hyvinvointiin ja harmoniaan ajava voima ja johtakoon se "tekemistä" elämässäsi (mielen ja sen tavanomaisten mallien sijasta). Tutki, mitä HALUAT tehdä, sen sijaan mitä ajattelet, että sinun PITÄISI tehdä tässä kuussa.

Koko ennuste videolla (https://www.leeharrisenergy.com/lheblog ... patterning).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

5.5.2017 ENERGIAPÄIVITYS: HYVIN HERKÄN SISÄISEN LAPSEN DNA-P

ViestiKirjoittaja hammer » 07.05.2017 09:03

ENERGIAPÄIVITYS: HYVIN HERKÄN SISÄISEN LAPSEN DNA-PARANNUSTA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
5.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

* Tämä on HYVIN HERKKÄÄ aikaa planeetalla. Herkkyys ja tunteet korostuvat meissä kaikissa. Tiedosta tämä ja astu kevyesti sinne ja silloin, kun tarvitaan, voidaksesi säilyttää tasapainon. (On nopeaa ja raivokasta aikaa maan päällä, kun monia informaatiovirtoja, aistiärsykkeitä ja moniulotteista elämää on yhtä aikaa.)

* Kysy itseltäsi usein: olenko liikastressaantunut tai liikastimuloitunut? Tarvitseeko minun ottaa etäisyyttä, muuttaa tahtiani tai löytää hiljainen hetki?

* SUUNNITELMIEN MUTKISTUMINEN ja odottamattomat tapahtumat olivat monilla huhtikuun teema. Tämä energia jatkuu toukokuun ensimmäisen puoliskon. Miten nämä muutokset vaikuttavat sinuun? Kaatavatko ne sinut tunteellisesti tai aiheuttavat ahdistusta?

* KONTROLLI JA SEN MENETTÄMINEN (kun ulkoiset olosuhteet yllättävät tai haastavat) voi aiheuttaa energiareaktion – järkytystä, pelkoa, surua. Kun nämä tunteet ovat liikkuneet läpi, voit palata hyväksyntään ja olla läsnä uudelle tilanteelle.

* KOMMUNIKOINTI ON ENEMMÄN SEKAISIN. Intohimoista ja kiivasta kommunikointia tulee monien suusta, mutta ei aina yhtenäisesti tai sujuvasti. Jos tämä tuntuu sinulta, kannattaa ehkä kirjoittaa tunteet ennen niiden jakamista nähdäksesi selvästi, mikä on todella toisten kuultavasti ja mikä sinun täytyi vain tuntea itse, nähdä ja ilmaista.

* Kollektiivilla on SYVÄN DNA-TASON PARANTUMISEN aika. Merkittävää uudelleenmallinnusta tapahtuu, mikä voi tuntua yhtä epämukavalta, kuin taianomaiset hetket upeilta.

* Tällä hetkellä valotyöntekijöillä tapahtuu PÄÄTÖSPROSESSI – pääseminen kosketukseen vanhan ihmistrauman kanssa, sekä omasi että kollektiivienergian (ja sen vapauttaminen). Se on kaikki osa ajankohtaista "valotyöntekijöiden nousu" -energiaa (josta puhutaan helmikuun energiapäivityksessä 15.2.17).

* Koska KEHITYMME HYVIN NOPEASTI, nostamme myös pintaan vanhoja haavoja, rajoja ja menneitä tarinoita parannettavaksi ja puhdistettavaksi. Näin parantuminen ja todellinen evoluutio tapahtuu. Tämä merkitsee, että huomaat uusia kerroksia tunteita, egoa ja sisäisiä reaktioita. Nämä nousevat sinussa esiin, jotta ne voidaan tuntea ja päästää irti. Tiedä, ettet ole yksin käydessäsi läpi tätä prosessia.

* Tämän seurana on LAPSUUDEN YDINHAAVOJA JA -ONGELMIA, jotka nousevat nyt pintaan valveilla ollessa (ja joillain unitilassa). Voitko olla rakastava vanhempi itsellesi, kun sisäinen lapsesi ilmaisee loukkaantumisiaan, rajojaan tai pelkojaan? Voitko päästää itsesi koukusta ja irti kaikista "en ole, missä minun pitäisi olla!" -ajatuksista?

* Yritä luopua mielen kontrollista, KUN VAIKEITA TUNTEITA NOUSEE. Salli itsesi tuntea, ettei kaikki ole ok silloin, kun sinusta ei tunnu hyvältä. Nämä "sameammat" tunteet haluavat tulla lävitsesi, jotta niiden tarinat nähdään ja kuullaan vielä viimeisen kerran, ennen kuin tuo energia voi palata sinuun, vapaana vanhasta tarinasta ja valmiina uusiin matkoihin. Anna itsellesi tarvitsemasi aika, jolloin et ole niin toimiva tai selkeä, kuin haluaisit olla. Siinä lepää transformaatio DNA-tasolla. Ja palaat selkeämpään ja kirkkaampaan energiaan, kun prosessi on valmis.

Koko ennuste videolla täällä (https://www.leeharrisenergy.com/lheblog ... nner-child).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

10.6.2017 KESÄKUUN ENERGIAPÄIVITYS: KARMASUHTEET TÄSSÄ JA NY

ViestiKirjoittaja hammer » 12.06.2017 17:42

KESÄKUUN ENERGIAPÄIVITYS: KARMASUHTEET TÄSSÄ JA NYT …

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
10.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

KOLLEKTIIVINEN TUNNETEEMA:

* Monista ihmisistä tuntuu haavoittuvalta tällä hetkellä. On normaalia tuntea hämmennystä, ylikuormaa tai epäuskoa maailmaa kohtaan laajemmin.

* Tämä haavoittuvuuden lisääntyminen aiheuttaa draamaa ja konfliktia niissä, jotka eivät tiedä, miten heidän tunteensa vaikuttavat heidän perspektiiviinsä ja tarinaansa elämästä sekä reaktioihinsa toisia kohtaan.

* Tiedosta tämä, äläkä tule imetyksi draamaan tai konfliktiin, jos se ei ole sinun – käytä rakkaudellisia rajojasi.

* Tiedosta myös omat reaktiosi konfliktiin, draamaan ja tunteisiin ja siihen, milloin ajatukset tai tapahtumat laukaisevat ne. Työskentele suoraan tunteesi kokemisen kanssa, jotta voit puhdistaa sen. Anna itsesi TUNTEA muutama minuutti kehossa, miltä sinusta tuntuu, ennen kuin toimit, puhut tai reagoit.

SUHTEET:

* Tällä hetkellä tapahtuu valtava muutos KARMASUHTEISSA. Nämä ovat noita parantavia suhteita, joissa esitetään loukkaantumista, entistä tasapainottomuutta tai sielusopimuksia – tavallisesti suurimpia oppimissuhteitamme.

* Transformaatio ja kohoaminen näissä suhteissa voi olla vaivattomampaa, JOS opit ILMAISEMAAN AIDOSTI itseäsi ja tarpeitasi niissä. Tai siellä missä kohoaminen ei ole mahdollista suhteessa, saattaa tapahtua luonnostaan muutos tapaamissäännöllisyydessä tai harvemman yhteydessä olemisen jakso. Joka tapauksessa karmasuhteet ovat MIKROSKOOPIN ALLA KESÄKUUSSA.

ENERGIAHUIPPUJA KESÄKUUSSA:

* Tunnemyrkynpoiston tuki. Täydellinen läsnäolo epämukavuudessa, jota tunnet, johtaa NOPEAAN vapautumiseesi suurempaan vapauden ja läsnäolon tunteeseen.

* Lisääntynyt kiitollisuus elämisestä ja elämän kokemisesta, vaikka joskus ympärillä on kaaosta.

* Tunne paremmasta yhteydestä totuuteesi, aitouteesi ja tunteisiisi kuin ennen. Ja pelottomuus ilmaista tai osoittaa ne.

* Tunne tarkoituksesta henkisesti (ollen läsnä joka hetki) ja maailmassa (tunne panoksen heijastumisesta maailmaan tavalla, joka vastaanotetaan).

* RAKASTAVAT ja vilpittömät yhteydet toisiin lisääntyvät – uutta helppoutta läheisyydessä.

ENERGIAPOHJAT KESÄKUUSSA:

* Jääminen liikaa kiinni voimakkaisiin tunteisiin, jotka ilmentyvät konfliktina ja draamana toisissa tai maailmassa laajemmin. (Affirmaatio: "Päästän irti kaikista energioista ja tunteista, jotka eivät ole minun.")

* Harhautuminen länsäolosta (tunnepakahtumisen, ahdistuksen tai pelon vuoksi).

* Sitoumusten välttäminen ja lupausten pettäminen toisia kohtaan. (Vinkki: opettele olemaan rehellisempi itsellesi ja toisille siitä, miksi vältät heitä, tai rehellinen itsellesi siitä, miksi välttelet tehtäviä.)

JOS KAMPPAILET KOVASTI:

* Tarkastele nyt HENKISEN MASENNUKSEN ja FYYSISEN MASENNUKSEN tasoasi.

* Annatko kehollesi tai yhteydellesi henkielämään sen, mitä se tarvitsee pysyäkseen elävänä? (Hyvät ihmiset, hyvät tavat, toiminnot ja ryhmät, jotka kehittävät tunnetasapainoa.) Tämä on tärkeä PÄIVITTÄINEN HARJOITUS kaikille meistä, mutta jos kamppailet kovasti, tarkista ahkerasti nämä alueet.

VINKIT JA ENERGIAINFO KOKONAISUUDESSAAN LÖYTYY VIDEOLTA (https://www.leeharrisenergy.com/lheblog ... -right-now)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

14.7.2017 ENERGIAPÄIVITYS: KORKEAMPIEN TAAJUUKSIEN SAAPUMINE

ViestiKirjoittaja hammer » 16.07.2017 08:21

ENERGIAPÄIVITYS: KORKEAMPIEN TAAJUUKSIEN SAAPUMINEN JA TIHEYSMYRKYNPOISTOA VALONNOPEUDELLA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
14.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

* Heinäkuu ja elokuu tuovat mukanaan hyvin ainutlaatuisia korkeampia taajuuksia ja parantavia energioita. Nämä sallivat erityisen nopeat muutokset sisäisessä ja ulkoisessa elämässä. Ne sallivat myös vanhan tiheyden nopean puhdistumisen – tiheysmyrkynpoiston – vanhan karistamiseksi ja nousemiseksi uudelle olemistasolle itsessäsi ja planeetalla.

* Nämä korkean taajuuden energiat merkitsevät, että monista teistä tuntuu paremmalta kuin koskaan, ja kaikki kokemanne tiheysmyrkynpoisto tapahtuu helpommin (erityisesti kun olet nyt taitavampi antamaan sen virrata lävitsesi). Ota säännöllisesti aikaa olla hiljaa paikallaan, jotta tämä valtava päivitysjakso voi työstää sinua.

* Intuitio kasvaa voimakkaammaksi kollektiivissa ja näin se voimistuu sinulla nyt, JOS teet tilaa ja aikaa sen ilmestymiselle ja kuuntelemiselle. Kuuntele, mitä intuitiosi haluaa sinun tekevän/kokeilevan/aloittavan, ja jos tuntuu oikealta luottaa siihen, kokeile asioiden tekemistä uudella tavalla aina, kuin tunnet tuettavan sitä. Toimi intuition mukaan, kyllä, mutta sitten POHDI, miten se meni (kun kokeilet uusia intuitiivisia asioita), ja näin intuitiolihaksesi voi lisääntyä ja kasvaa. Päiväkirjan pitäminen auttaa tässä "valvonnassa", kun syvennyt intuitiossa.

* Tiedä, että TIHEYSMYRKYNPOISTOA tapahtuu nopeammin kuin koskaan. Se on intensiivistä toisinaan ja näyttää meille egosuhteemme hyvin rehelliseesti. OLE OK TÄMÄN OSALTA, ja se menee lävitsesi salamavauhtia. Suutu sille tai itsellesi, ja se jää maisemiin, kunnes ANTAUDUT. Ajankohtaiset energiat haluavat sinun antautuvan, jotta virtaat sen kanssa, poistat myrkyn ja palaat keskukseesi nopeammin. RAKASTA itseäsi (ja kaikkia egoreaktioita, jotka huomaat) näiden vaikeampien hetkien läpi, aivan kuten rakastaisit ystävää, jolla on vaikeaa.

* Monilla parantajilla on tällä hetkellä parantajaburnoutia. Jos tämä on sinun tarinasi, se merkitsee aikaa levätä, latautua ja höllentää sosiaalista ja/tai työaikataulua muutaman viikon.

HUIPUT NÄYTTÄVÄT JA TUNTUVAT TÄLLAISILTA:

* Tunnet olevasi hyvin elossa ja ladattu inspiroivilla ideoilla, tarkoituksen tunteella ja uudella tasolla ylläpitää korkeampi tietoisuus.

* Tässä ryhmässä olevilla on voimakasta jumalaista toimintaa/luomista (ja aktivismia), ja jos nämä ovat sisäiset taajuutesi, sinua tuetaan hyvin myös ulkoisessa maailmassa.

* Tunnet (ja jaat) iloa, positiivisuutta ja onnellisuutta. (Saatat näyttää jopa kummalliselta ystävistäsi, jotka eivät tunne tätä.)

POHJAT TUNTUVAT JA NÄYTTÄVÄT TÄLLAISILTA:

* Mielen hämmennystä – epäselvyys ja yleinen hämäryys suunnastasi (ja maailman suunnasta).

* Jos olet pohjassa, luota, että pääset pois tästä tiheysmyrkynpoistojaksosta, ja tee jotain, mikä tukee hyvinvointiasi.

* Muistuta mielellesi: "Tämäkin menee ohi." Se voi auttaa intensiivisinä hetkinä, jolloin mielesi haluaa mennä uhri- tai paniikkimoodiin.

* Jos PELKO ja YLISTIMULOINTI ulkoisen informaation tai ulkoisten vaikutusten vuoksi vetää sinut pois tasapainosta, pane se merkille ja sitten ryhdy toimeen energiakenttäsi nollaamiseksi ja puhdistamiseksi ("päästän irti kaikista energioista ja tunteista, jotka eivät ole minun"). Ole tietoinen, mihin kohdistat huomiosi ja miten se vaikuttaa kykyysi olla avoin elämälle.

Katsele koko energiapäivitys videolta täällä (https://www.leeharrisenergy.com/lheblog ... ty-detoxes)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

17.8.2017 ENERGIAPÄIVITYS: PARANNUKSET, SUUREMPI ELÄMÄ JA YH

ViestiKirjoittaja hammer » 20.08.2017 21:22

ENERGIAPÄIVITYS: PARANNUKSET, SUUREMPI ELÄMÄ JA YHTEISÖN VOIMA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
17.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Elo-syyskuun energiapäivitys)

TÄMÄ ON SISÄÄNPÄIN FOKUSOITUNUTTA PARANTUMISAIKAA. Ulkoisen fokuksen pitäminen mahdollisimman pienenä sopii useimmille meistä. Aloitukset ja ulkoinen luominen virtaavat (ja vastaanotetaan) paremmin syyskuun puolivälistä eteenpäin. (Kuten aina, on pienempi ryhmä teitä, jotka rakastavat aloituksia tällä hetkellä – katso alla osio "kiire luoda".)

HISTORIA PYÖRII MAAILMAN NÄYTTÄMÖLLÄ. Historiaa tutkitaan uudelleen ja parannetaan sisältä ulospäin HYVIN HITAASTI. Kuluneisiin sataan vuoteen keskitytään tiettyjen maailmantapahtumien kautta, ja tapahtuu epämukava ja haastava parantumiskaari. Se mikä ei enää toimi, puristetaan pintaan. Tämä vaikuttaa hermostoon, joten valitse taistelusi viisaasti. Pane merkille, milloin ulkoiset häiriötekijät ja draamat valuttavat sinut kuiviin, ja astu etäämmälle aika ajoin.

TIEDOSTA PELKO- TAI AHDISTUSPOHJAINEN TOIMINTA. Pelko ja ahdistus aktivoidaan kollektiivissa. Tarkista, ettei omia tekojasi motivoi tiedostamatta ahdistus tai pelko, kun tämä voi saada aikaan kaoottisia tai vääristyneitä tuloksia ja suhteita.

KIIRE LUODA JA TOIMIA. Läpimurrot ja nerokkuus ovat PARHAIMMILLAAN tällä hetkellä monilla, mukaan lukien uusien lahjojen, kykyjen, halujen tai kokemusten syntyminen. Pieni prosenttiosuus heränneistä sieluista säteilee kirkkaasti ja kulkee tätä reittiä tällä hetkellä. Jatkakaa menoa ja tietäkää, ettei ole aina mukavaa tai tuttua, kun etenette uusille alueille. Askel kerrallaan luo matkan uutta polkua pitkin.

YHTEISÖ ON ELINTÄRKEÄ, ovat sitten ihmiset, luonto tai eläimet mieluisin yhteisösi. Yhteisöhetket ja yhteisön rakentaminen on muutaman seuraavan kuukauden aikana tärkeää hyvinvoinnillesi, hermostollesi ja kyvylle jakaa ja alkemisoida yhdessä ajankohtaisia energioita sen sijaan, että yrittää tuntea ja etsiä tietään kaiken läpi yksin. ILMAISE AIKOMUS tuoda hyvä yhteisö elämääsi, ja päästä irti eristäytymis- tai yksinäisyystarinastasi. Tiedä, että mitä ikinä pelot ovatkaan, kyyneleet tai suru yksinäisyyteen liittyen alkavat vapautua samanaikaisesti aikomuksesi kanssa.

SYDÄMEN PARANTUMINEN on isosti pöydällä tällä hetkellä. Tämä voi näkyä unina tai päiväunina merkittävistä ihmisistä ja hetkistä elämässäsi. Se voi näkyä myös kouriintuntuvampana haavoittuvuutena tai tarpeena hoivata suurempaa herkkyyttäsi, kun laajempi sydänenergia asettuu elämääsi. Kun suhteista puuttuu keskinäistä kunnioitusta tai sydänenergiaa, ne voivat nousta pintaan, jotta niitä tutkitaan uudelleen tai neuvotellaan noiden ihmisten kanssa.

KOLMANNEN SILMÄN avautuminen lisääntyy. Mielen hämmennys voi olla sivutuotteena, kun intuitiivinen, visionäärinen mieli alkaa ottaa enemmän tilaa kuin lineaarinen, ajatteleva mieli. Tämä voi johtaa runsaisiin ideoihin – muista, että tarvitset vain YHDEN hyvän idean ryhtyäksesi toimeen. Kolmas silmä näkee monia mahdollisuuksia ja aikajanoja. Herännyt ihminen pystyy maadoittamaan ja luomaan vain tietyn määrän kerralla. Päiväkirjan pitäminen ideoista tai näyn kirjoittaminen muistiin voi auttaa sinua tuntemaan olosi vähemmän pakahtuneeksi kolmannen silmän lisääntyvästä aktiivisuudesta.

TÄMÄ MAAILMA MUUTTUU JA NIIN SINÄKIN. Tällä hetkellä meitä kutsutaan NOUSEMAAN ja TEKEMÄÄN PARANNUKSIA, elämään SUUREMPAA ELÄMÄÄ kuin aiemmin (tunnet tämän sitten sisällä tai ulkopuolella omassa elämässäsi). Saatat tuntea tähän pyydettyyn kasvuun liittyen yhtä paljon hermostuneisuutta kuin innostustakin. Joinain päivinä on enemmän edistystä kuin toisina. Huolehdi sydämesi vuoksi päivittäisestä hiljaisuudesta, paikallaanpysymishetkistä ja itsesi hoitamisesta, ja tuet tätä parannusta korkeimmalla tasolla.

"JOSSAIN TAIVAAN JA MAAN VÄLILLÄ, JOSSAIN HILJAISUUDEN JA ÄÄNEN VÄLILLÄ – SIELLÄ OLET." (Ote kanavoidusta laulusta/mantrasta uudessa "Iso elämäsi"-mp3:ssa – ja hyödyllinen kompassi herkille, valotyöntekijöille ja heränneille sieluille tällä hetkellä.)

Koko energiaraportti videona täältä (https://www.leeharrisenergy.com/lheblog ... e-upgrades).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

23.9.2017 VIESTI LEELTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 25.09.2017 15:04

VIESTI LEELTÄ

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
Uutiskirjeestä 23.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikille.

Voimme sanoa näistä ajoista niin paljon, että aiheen valitseminenkin voi tuntua ylivoimaiselta. Monien teidän tapaan, sydämeni särkyi monta kertaa kuluneen kuukauden aikana, kun näin, tunsin ja luin useista haasteista ja tapahtumista ympäri maailmaa. Sitten rohkaistuin siitä tavasta, jolla näymme toisillemme ja opimme sopeutumaan. Nämä ajat ovat kuin sydänvuoristorataa, jos annat itsesi tuntea kaiken kulkiessasi (eikä vain yhtenä hetkenä, jolloin sinun täytyy muuttaa fokusta voidaksesi keskittyä uudelleen tai levätäksesi hetken).

Olen huomannut viime aikoina eläväni sydämessä enemmän kuin koskaan ja saavani suoremman kokemuksen, mitä sydänenergian valtavuus merkitsee. Ei mikään yllätys, että useammat meistä tuntevat näin aikana, kun sydämen ja empatian puutetta esitetään aggressiivisesti maailmannäyttämön joillain alueilla.

Siis kuten oppaani (Z:t) sanoisivat, tuo voimistunut sydänkokemus laittaa minut oikeille raiteille siinä, missä minun täytyy olla tällä hetkellä, ja siinä kasvussa, jota nämä Maan ajankohtaiset energiatornadot tukevat meissä kaikissa. Tästä syystä ja koska olen viikon poissa saadakseni lokakuun energiaennusteen valmiiksi, tein meille lyhyen viestin Z:toilta (ks. alla).

Sydämestä puheen ollen, viimeisin mp3:ni "Awaken Your Deep Heart" (https://www.leeharrisenergy.com/store/a ... activation) on rakastavan voimakas herättäjä sydämellesi. Syvä sielumatka Z:oilta live-ääniparannuksen kera – se oli energiaa (ja informaatiota), jota en ollut koskaan ennen tuonut läpi. Se on ilmainen Portaalin jäsenille (syyskuun aikana) tai saatavana kaupasta.

Odotan innolla näiden teemojen lisätutkimista teidän kaikkien kanssa Portaalin suorassa kysymys- ja vastauslähetyksessä 23.9. (arkistoitu lähetys saatavana 25.9. lähtien, joten älä huoli, jos se menee sinulta ohi suorana!).

Isosti rakkautta kaikille.
Lee x

------

Kysyin oppailtani: "Mitä neuvoja antaisitte meille tähän YLIVOIMAISUUTEEN, joka iskee meihin näin aikoina?" Tässä on vastaus.

Löytäkää VAKAA MAAPERÄ siellä ja silloin, kun voitte. Ymmärtäkää tarve tehdä tämä säännöllisesti, jos haluatte pysyä tasapainossa ja virrata näiden aikojen mukana. Vakaan maaperän voi löytää luonnosta, rauhallisista paikoista tai terveistä suhteista. Se voi olla viiden minuutin hiljaisuus itseksenne säännöllisesti, jos tilanteenne on rajoittuneempi valinnanvapauden suhteen.

Tämä on aikaa, jolloin teidän on pakko LÖYTÄÄ VAKAA MAAPERÄ ja irtautua tilanteista tai suhteista, joissa on kaaosta tai epätasapainoa.

Maapallolla tunteet käyvät korkeina, mikä merkitsee, että te joilla on herkät korvat (tunnekuulo), huomaatte itseltänne loppuvan energian, kärsivällisyyden ja maadoittumisen paljon useammin kuin ennen. Vaikka olisitte selkeämpi ja kykenevämpi kuin koskaan rakastaviin suhteisiin, niiden tunteiden voimakkuus joita monet puhdistavat, voivat vaatia veronsa aika ajoin, tai koettaessa pitkiä aikoja. Erityisesti kun monet ovat tietämättömiä siitä tunne- ja energiamäärästä, jota kulkee heidän sanojensa ja tekojensa kautta.

Olette SYVÄSSÄ MUUTOSPROSESSISSA maan päällä, ja muutos iskee teihin kaikista suunnista. Tämä saa tuntemaan, että kaikki on nopeampaa kuin koskaan. JOTEN tämä merkitsee, että haasteet oman keskuksenne säilyttämisestä ovat todellisia. Teidän täytyy löytää uudelleen henkilökohtaisen energiakenttänne keskus säännöllisesti. Kokeilkaa uusia asioita, joita ette ole kokeilleet aiemmin, kun paljon vanhasta ei toimi enää. Ja mikä tärkeämpää, UUDET LÖYDÖT ovat yksi tämän ajan hyöty henkilökohtaisella ja kollektiivitasolla. Tämä voi näyttää uusilta taidoilta, kyvyiltä, intohimoilta, suhdetasoilta, kiinnostumiselta elämänalueisiin, jotka eivät ole kiinnostaneet aiemmin. MUUTOSTA TAPAHTUU, ja silloin kun pystytte ottamaan vastaan uuden muutoksen, se tekee entisen tilanteen suremisesta vähemmän tuskallista.

Energiataso joka luo uusia henkilökohtaisia ja yhteiskunnallisia löytöjä tänä aikana, on voimakas, ja se on kuin kantamista aallolla tai myrskyävä meri. Ajatelkaa sitä energeettisesti tanssina – asiat elämässänne tiukentuvat, sitten vapautuvat ja laajentuvat. TIUKENTUMINEN, VAPAUTUMINEN JA LAAJENTUMINEN. Niinpä huomaatte ehkä suhteet, luomishakkeet tai tehtävät uskomattoman haastaviksi tai monimutkaisiksi yhtenä hetkenä ja sitten tuntia myöhemmin tapahtuu vapautuminen ja uusi ymmärrys- tai energiataso voi syntyä. Mutta sukeltaminen mutkikkuuteen voi tuntua epämiellyttävältä, järkyttävältä tai ei-haluttavalta.

"Pysäyttäkää, haluan päästä pois" saattaa olla, mitä monet teistä tuntevat näiden aikojen haastavina hetkinä maan päällä. Mutta tuon haasteen tai vaikeuden läpikatsominen yksi askel ja hengenveto kerrallaan on tapa päästä uusiin korkeuksiin, jota se edustaa.

SIIS jos voitte ohjata fokuksenne uudelleen: "Sallin sisäiset muutokset, joita tarvitaan voidakseni kukoistaa. Sallin sisäiset muutokset, joita tarvitaan auttamaan parasta palveluani näinä uusina aikoina", NIIN supistumisajoista tulee laajentumista paljon nopeammin.

Lähetämme teille rakkautta ja muistutuksen, että vaikka se mitä ympärillänne tapahtuu, on hämmentävää, sielutasolla olette tienneet aina, että tämä kaaos- ja muutosmäärä tarvittaisiin, jotta enemmän pimeyttä voidaan puhdistaa maapallolta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.11.2017 MARRASKUUN 2017 PÄÄENERGIATEEMAT

ViestiKirjoittaja hammer » 05.11.2017 21:40

MARRASKUUN 2017 PÄÄENERGIATEEMAT

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
3.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

* MARRASKUU ja joulukuu tuovat enemmän syntymäenergiaa ja sisältävät paljon valoa. Nämä kaksi kuukautta tuntuvat paljon helpommilta useimmille ihmisille – MUTTA se ei merkitse, että ne ovat nopeita.

* ILMENTÄMINEN on yleisesti ottaen hyvin hidasta ja sitä vaikeaa saada käyntiin maailmassa tällä hetkellä. Meillä saattaa olla kärsivällisyydenpuutetta ja turhautumista tähän liittyen – se on osa ihmiskokemustamme maan päällä tänä aikana. Meillä on ajoittain tätä muutaman seuraavan vuoden. On muutaman kuukauden jaksoja, jolloin asiat tuntuvat kiristyvän ja hidastuvan, ja sitten menemme jaksoon, jossa asiat voivat laajentua.

* TUNTETASO on tällä hetkellä maailmassa hyvin, hyvin korkealla. MUTTA tietoisuus siitä tavasta, jolla ihmiset kommunikoivat tunteitaan toisille tai rasittavat niillä toisia, on erittäin matala. Älä ylläty, jos voimakkaat tunteet iskevät tyhjästä – vaikka olisit tavallisesti erittäin vakaa. Suuria tunteita kulkee ympäri ja suru on voimakasta tällä hetkellä.

* JAKAUTUMISENERGIAT ovat voimakkaita maailmassa tällä hetkellä. Nämä energiat voivat kuitenkin vahvistaa myös yhteishenkeä vastapäässä. Älä lannistu vaikeista asioista, joita näet maailmassa, ELLEI sinun tarvitse mennä juuri siihen tuona päivänä tai muutaman tunnin, JA näet yhtä lailla maailmassa myös asioita, jotka ovat hyviä.

* MUISTA, ettei mikään täällä ole luvattu tai annettu. Kun omaksumme tämän ajattelutavan, alamme nähdä taikaa vähän enemmän. Alamme nähdä itse elämän ihmeellisyyden. Meitä ei pyydetä näkemään, miten hämmästyttäviä asiat ovat median tai tiettyjen äänien ja voimien mukaan tällä hetkellä. Jos et voi muuttaa niitä, muuta ITSEÄSI ensin. Muutat sitä, mihin SINÄ keskityt, ja muutat sitä, mitä SINÄ lähetät maailmaan.

Koko energiaennuste videona (https://www.leeharrisenergy.com/lheblog ... ember-2017).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.12.2017 ENERGIAPÄIVITYS JOULUKUU 2017

ViestiKirjoittaja hammer » 02.12.2017 22:48

ENERGIAPÄIVITYS JOULUKUU 2017

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden pääteemoja.

TUO ITSESI HENKIIN voisi olla joulukuun teema.

SYDÄNENERGIA on suurta tässä kuussa. Saattaa olla sinuun ja sydämeesi vaikuttavia asioita – asioita jotka tuovat esiin surut tai sydämen särkymisen tai vapautumisen, mutta on myös uskomattomia ja ihmeellisiä yhteys- ja läheisyysjaksoja ja tunnet hyvin turvalliseksi olla tunteissasi ja elää tällä planeetalla.

IHME yhdistyy sydänenergiaan. Tässä kuussa saat monta kutsua ihmetykseen. On erityishetkiä ihmisten kanssa, joiden kanssa et olisi koskaan uskonut saavasi niitä, parantumisia ihmisten kanssa joita et olisi koskaan ajatellut olevan heidän kanssaan – mutta myös ihmetyksen tunnetta itsestäsi ja omasta kyvystäsi luoda.

SURU on ohi monilla teistä. Surujakso on ollut hyvin voimakas usean vuoden, mutta olemme nyt paikassa, jossa voimme nähdä asiat eri tavalla ja ymmärtää, että olemme täällä osallistuaksemme siirtymään ja muutokseen.

Planeetalla tapahtuu VALTAVAA MUUTOSTA tällä hetkellä. Varo tulemasta houkutelluksi siihen, mitä luulemme muutoksen olevan. Voimme saada sen ajatuksen, että koska olemme henkisellä polulla tai valotyöntekijä, teemme hienoja asioita. On ok juhlia sitä, mutta älkää tulko houkutelluksi ajattelemaan, että se on jotain suurempaa, kuin lääkäri tai äiti naapurissa tekee. Se voi johtaa erillisyyteen teidän ja viereisen ihmisen välillä, joka ei ehkä tiedä mitään henkisistä ihanteista tai välitä niistä, mutta joka on täynnä sydäntä, täynnä läsnäoloa ja täällä myös siirtymää varten.

Muista, että PELKOENERGIA saa aikaan jakautumista, erillisyyttä ja vetäytymistä. Pelkoenergiaa pumpataan maailmaan hyvin säännöllisesti useista lähteistä. Niinpä sinun täytyy oikeasti tarkkailla, miltä sinusta tuntuu. Mitä tarvitset? Mitä teet tänään? Kun huolehdit kaikista noista asioista, sinusta tulee luonnostaan anteliaampi toisia kohtaan.

2018–2024 – nämä vuodet ovat päällä isosti. Monia valotyöntekijöitä, henkisyysmielisiä ihmisiä, empaattisia ja herkkiä herätetään ja maadoitetaan tällä hetkellä tulevia 4–10 vuotta varten tällä planeetalla.

Jos sinulla siis on edelleen masennusta tai lannistusta tai jotain, minkä tunnet tarvetta selvittää, antaudu sille. Ota se vakavasti. Älä vain puhu siitä ystäviesi kanssa muutaman vuoden – ryhdy toimeen siihen liittyen. Tarvitsetko lisäravinteita? Tarvitseeko sinun harkita viikoittaista terapiaa? Mitä tarvitset tuodaksesi itsesi takaisin henkiin?

Jos et huolehdi itsestäsi hyvin, voit langeta kaunaan, tuomitsemiseen, vihaan ja turhautumiseen. Jos siis näitä tunteita kuplii esiin sinulla, ne eivät ole väärin, mutta se tilanne jossa olet, saattaa olla. Ajattele siis tätä. Tarvitseeko sinun muuttaa jotain tulevana kuukautena?

Tämä on yleinen asia herkille ja valotyöntekijöille, joten luota vain, ettet ole kenellekään mitään velkaa, mutta kun huolehdit itsestäsi hyvin, haluat luonnostaan tehdä toisten hyväksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron