Sensuuri keskustelupalstoilla

EU:ssa puhaltavat muutosten tuulet. Näin on myös Usassa. Mihin kannattaa kiinnittää enemmän huomiota. Onko asioita joista ei mediassa puhuta riittävästi. Osallistu keskusteluun.

Sensuuri keskustelupalstoilla

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 07.03.2017 10:32

Näyttää vahvasti siltä ettei aivan kaikilla sivustoilla voi enää kirjoittaa ihan kaikista asioista. Demokratia jos sellaista enää on nimeksikään, näyttää kapenevan, ilmaisunvapautta rajoitetaan. Olemmeko menossa kohti liittovaltio-järjestelmää vai muuttavatko populistisiksi leimatut liikkeet kehityksemme suunnan. Hajoaako EU ja miten käy Usan?
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Re: Sensuuri keskustelupalstoilla

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 08.03.2017 10:43

http://www.kristitynfoorumi.fi/hitlerintuki.htm
Kirjotus Kristitynfoorumilla avaa taustoja, miten Hitler pääsi valtaan Saksassa. Onko kaikki ollutkin vain suurta ja julmaa teatteria, jossa näennäinen vihollinen onkin ollut saman poliittisen aatten kannattaja, pysytellen hiljaa kulissien takana.

http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/ ... nnan-eussa
Paljastus: Salainen raportti kuvaa miten natsit suunnittelivat neljännen valtakunnan EU:ssa.

Kolmas valtakunta tuhottiin sotilaallisesti mutta vahvat natsiajan pankkiirit, teollisuusmiehet ja julkiset virkamiehet ("demokraateiksi" muuttuneina) menestyivät pian uudessa Länsi-Saksassa. Siellä he työskentelivät uuden tavoitteen eteen: Euroopan taloudellinen ja poliittinen integraatio.

Onko mahdollista että "neljäs valtakunta" jonka nämä natsivaikuttajat suunnittelivat on ainakin osittain tullut todeksi?
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18


Paluu Maailman politiikan arkipäivää

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron