Winninger Toni Ann (mastersofthespiritworld.com) Mestarit

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

11.10.–18.10.2016 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 07.11.2016 19:48

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
11.10.–18.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää sielunimeni – sen nimen jolla minut tunnetaan, kun en ole inkarnoituneena maan päälle. Miksi minulla ei ole tätä informaatiota? Yritän alkaa ymmärtää olemassaoloni, aiemmat elämäni ja niiden vaikutuksen tähän elämään. Minulle on kerrottu kiehtovaa informaatiota aiemmista inkarnaatioista. Yritän myös kovasti olla tuomitsematta toisten tekoja ja nähdä asiat heidän elämänoppitunteinaan, erityisesti suhteessa mieheni kanssa. Miten pääsen pidemmälle? –Jane, Kreikka

Vastaus:

Silloin kun olet sieluolemusmuodossa, sinulla ei ole minkäänlaista kehoa. Sinulla ei ole korvia, silmiä ja äänihuulia. Kommunikointi tapahtuu telepatian ja värähtelymanipuloinnin avulla. Jotkut värähtelyt ovat asteikolla, jonka tunnette väreinä, jotkut ääntä ja jotkut sähköä. Jos välittäisimme nimesi näillä keinoilla, mikä on tapamme kommunikoida, ihmiskehosi ja –mielesi eivät näkisi, kuulisi tai tuntisi sitä. Se olisi samanlaista, kuin joku afrikkalainen puhuisi sinulla swahilia – saattaisit tietää asioita, muttei sinulla olisi aavistustakaan, mitä ne tarkoittavat. Nimi joka tälle keholle annettiin, on ainoastaan identiteetti joillekin, lempinimi, johon vastaat ja jolla useimmat tuntevat sinut – se on vain tämän inkarnaation identiteetti.

On mahdollista yhdistyä ydinolemukseesi, kun olet ihmismuodossa, ilman esoteerista kommunikointia kanssasielujen kanssa. Syvä meditaatio, hypnoosi, déjà vu –tapahtumat ja unet kertovat tälle ajattelevalle mielelle monista entisistä elämistä ja niiden mahdollisesta yhteydestä tähän elämään. Jotta sillä on vaikutusta tähän elämään, sinun täytyy kyetä ymmärtämään jokainen mukana oleva energia-aspekti. Ainoa todella tärkeä asia on käsitellä ne oppitunnit, jotka päätit oppia tässä elämässä.

Yksi elämänoppituntisi on oppia hylkäämään kolmannen ulottuvuuden egotuomitseminen. Henkiolennot eivät tuomitse – ne vain arvioivat sitä, mitä ne havaitsevat, ja päättävät, haluavatko ne kokea sen asian, jonka ne näkevät toisissa. Kaikki mitä maan päällä tapahtuu, sattuu antamaan tilaisuuden tehdä päätöksiä siitä, pysyykö negatiivisessa energiassa ja taistelee tapahtumia vastaan, vai hyväksyykö sen oppitunniksi ja löytää positiivisia puolia siitä.

Sinulla on täydellinen valinnanvapaus pysyä draamoissa, joihin osallistut, tai poistua niistä ja löytää toinen tie. Asiat joita toiset sanovat tai tekevät, voivat vaikuttaa sinuun vain, jos sallit sen. Jos hyväksyt itsesi ja tiedät, kuka olet sieluna, vain sinun mielipiteesi on tärkeä. Valinta on sinun.

Kysymys:

Mestarit, olen elänyt elämäni monien rakkaiden eläinten kanssa – kissojen, koirien ja muiden eläinten, joita olen rakastanut. Onko eläimillä sielu? Jatkaako niiden tietoisuus kuoleman jälkeen? Reinkarnoituvatko ne ihmisten tapaan? Ovatko ne kanssani, kun palaan Kotiin tämän elämän ollessa valmis? –Renee, USA

Vastaus:

Jotkut eläimet ovat sieluja, jotka ovat päättäneet kokea eläimenä olemisen, joten kyllä, niillä on sielu. Prosenttiosuus on hyvin pieni. Vain 1-2 % sieluista päättää elää eläimenä. Kaikkia muita eläimiä elävöittää Luojan elämänkipinä.

Eläinten tarkoitus ihmiselämässä on antaa ihmisen kokea tunteita, vuorovaikutussuhteita ja ihmisrakkautta. Energia ei koskaan kuole, joten elävöittävä energia jatkaa sen eläimen ilmaisuna, josta se on juuri lähtenyt, kunnes päättää elävöittää toisen kohteen. Se mitä on tapahtunut, jää universaaliin tapahtumarekisteriin (akaasiset tiedostot) koko ajaksi.

Jos sielu joka on päättänyt olla eläin, kuolee eläinmuodossaan, sillä on valinnanvapaus asua toisessa eläimessä, palata ihmisen elämänkiertoon tai tutkia joitain maan ulkopuolisia elämänmuotoja. Onhan se sielu, ja sieluilla on aina täydellinen valinnanvapaus.

Eläimet jotka sisälsivät sielun, ovat aina ulottuvillasi, kun palaat Kotiin. Energiakipinät voivat tulla tutuksi sinulle luomalla tahdonalaisesti uudestaan sen elämän, jossa olitte yhdessä. Tämän voi tehdä myös kokemalla entisiä elämiä tai nykyelämäsi tiettyjä osia meditaatiossa, unissa tai hypnoosissa.

Kysymys:

Mestarit, minulla on todella rankkaa elämässäni tällä hetkellä. En ole vieläkään rakastanut syntymättömän vauvani isään ja luulen, että yritän liikaa saada tunneyhteyden tähän mieheen. Haluan olla hänen kanssaan vauvan takia, ja hän sanoo haluavansa samaa, mutta taidamme tuntea toisiamme kohtaan vain himoa. Hän tapailee useita naisia tällä hetkellä, eikä minua voisi vähempää kiinnostaa, kunhan kasvatamme tämän lapsen yhdessä. Onko hän rehellinen sanoessaan, että haluaa minut vaimokseen? Haluan vain vauvani lähelle isäänsä ensimmäisestä päivästä lähtien ja vihaan ajatusta, että lapsellani on isäpuoli. Mitkä hänen todelliset aikeensa ovat? Miksi tämä tapahtuu minulle? Olen hyvin stressaantunut. –Miamite, Englanti

Vastaus:

Lapsesi isä käy tällä hetkellä läpi villiä vaihetta eikä hänellä ole aikomustakaan asettua – näin ollen kaikki hänen eri tyttöystävänsä. Hän suunnittelee ehdottomasti panostaa lapsensa elämään, mutta olisi mieluummin tarpeeksi kaukana, ettei tarvitse vaihtaa vaippoja ja viettää unettomia öitä. Et koskaan kykene vakuuttamaan hänelle, että teidän täytyy tehdä tämä yhdessä – yhtenä taloutena.

Kun lapsi valitsee ihmiset, jotka se haluaa vanhemmikseen, hän tietää suhteesta, joka jatkuu. Lapsesi tietää, että te ette ole yhdessä ja niin paljon kuin sinä yritäkin, niin isä ei halua mennä naimisiin. Hän saattaa haluta joskus tulevaisuudessa, jos hän ei pidä enemmän jostain nykyisestä tyttöystävästään ja päätä mennä naimisiin hänen kanssaan. Tällä hetkellä on liikaa muuttujia, jotta voisi sanoa, että "tämä" on selviö.

Tämä tapahtuu nyt, jotta voit nähdä, mitä toimesi saivat aikaan. Harrastit himokasta seksiä ilman riittävää ehkäisyä ja tuloksena oli vauva. Nyt sinun täytyy ottaa vastuu teoistasi. Et voi palata taaksepäin ja sanella suhdetta sinun ja isän välillä, koska seksiä – ja tätä tulosta – ei harkittu lainkaan.

Lapsesi tiedostaa ne tunteet ja energiat, jotka täyttävät taloutesi. Mies joka on pakotettu olemaan talossa, lähettää lapsellesi väärää viestiä rakkaudesta ja vanhemmuudesta. Sanot, ettet halua isäpuolta lapsen elämään, mutta jos tuo mies rakastaa oikeasti teitä kumpaakin, sillä voi olla hyvin vakauttava vaikutus.

Tämä tapahtuu sinulle, jotta ratkaiset nämä oppitunnit ja olet tietoisempi seuraamuksista, kun teet asioita vain tunnesyistä. Olet nyt aikuinen ja vastuussa kaikista tekojesi tuloksista – tässä tapauksessa siihen liittyy myös kolmas persoona huolimattomuutesi vuoksi.

Seksi ilman rakkautta on joskus ihmisen kehollinen tarve. Mutta jos antaudut siihen, sinun täytyy olla valmis raskauteen ilman vakaata suhdetta isään. Sitten on yksin sinun tehtäväsi päättää tulevaisuudesta, koska vauva on sinun sisälläsi, ei isän.

Kysymys:

Mestarit, olen nähnyt viime aikoina enneunia! Mitä se tarkkaan ottaen merkitsee? Teemmekö oikeasti valintamme vai luulemmeko tekevämme? Jos näkee unta jostain, jota ei ole tapahtunut fyysisyydessä, mutta se on jo rekisteröity johonkin universumissa, voin tehdä sen johtopäätöksen, että valinnoistani huolimatta se mitä tapahtuu, on jo määritelty. Kuka sen on tehnyt? –Luci, Brasilia

Vastaus:

Sielut joilla on ihmiskokemus, ovat hyvin voimakkaita. Niiden manipulointikyvyt voivat hämmästyttää. Sinulla on ajatus asioista, joita suunnittelit tekeväsi ennen tulemistasi kehoon, ja kaikki tuo informaatio on alitajunnassasi, joka on hyvin aktiivinen kehon unijakson aikana. Tajuttomana esität asioita, joiden haluat tulevan tietoisuuteesi.

Lisäksi se voima jonka sielu laittaa visualisointeihinsa, joskus unien aikana, leviää universumiin ja kutsuu tuota tiettyä energiaa luokseen. Toisin sanoen, näet, mitä haluat tapahtuvan, ja luot sen energiallasi. Joskus kokeilet jotain kokemusta unitilassa nähdäksesi, haluatko sen oikeasti tapahtuvan.

Sielulla on edelleen täydellinen valinnanvapaus. Tulevaisuudestasi päättäminen riippuu kummastakin teistä. On mahdollista, että kokeiltuaan jotain tilannetta sielusi päättää, ettei sen oikeastaan tarvitse kokea sitä, ja se muuttaa koko tapahtuman tai ne osat, joista et ole enää kiinnostunut. Mitään niitä tilanteita ei määrätä ennalta, joita tuot itsellesi saadaksesi tietoa ja viisautta.

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa. Jotkut päättävät tehdä sen "ylivuodolla" piilotajunnasta tietoisuuteen, ja toisilla on sellainen halu tietää, mitä tapahtuu, että he haluavat kontrolloida elämänsä jokaista askelta.

Niiden jotka yhdistyvät korkeamman itsen tiedostamattomaan energiaan, on mahdollista päästä kiinni siihen prosessointiin, jota toiset heidän ympärillään tekevät. Sitten sinusta tulee tietoinen suunnitelmista, joita ystävät ja naapurit tekevät. Tämä vaikuttaa siltä, että saat ennakkoesityksen tulevista asioista maailmassa, mutta se tulee aina lähelläsi elävien yksilöjen elämästä.

Kysymys:

Mestarit, voitteko kuvailla henkimaailmaa yksityiskohtaisesti? Ja miten se vaikuttaa luonnolliseen? Miten henkimaailmaan voi yhdistyä? Onko mahdollista matkustaa ajassa tulevaisuuteen ja menneisyyteen? –Elmar, Etelä-Amerikka

Vastaus:

Yritys kuvata henkimaailmaa yksityiskohtaisesti on kuin yrittäisi tutkia niiden miljardien ihmisten ajatuksia, jotka jakavat Maan kanssasi.

Sillä on kaksi selvää piirrettä, jota kutsumme henkimaailmaksi. Ensinnäkin, Kotona on niitä sieluja, jotka ovat Lähde-energiassa, jossa ei ole muuta kuin ehdottoman positiivista rakkausenergiaa. Tätä kutsumme viidenneksi ulottuvuudeksi. Siellä ei ole minkäänlaista negatiivisuutta.

Sitten on sieluja, jotka eivät ole ihmiskehossa, vaan ovat Maan positiivis-negatiivisen kaksinaisuuden ja Kodin ehdottoman rakkauden välissä. Kutsumme sitä neljänneksi ulottuvuudeksi. Sielut jotka ovat siellä, voivat valita, ympäröikö niitä positiivinen vai negatiivinen energia. Ne jotka ovat positiivisia, ovat usein oppaitanne, jotka tarjoavat teille apua elämänoppituntien käsittelemisessä. Niihin jotka kutsuvat negatiivisuutta itseensä, viitataan "kehosta luopuneina/inkarnoitumattomina" tai "negatiivisina olentoina", jotka yrittävät vaikuttaa negatiivisesti kaikkiin ihmisiin, jotka elävät maan päällä.

Täysin fyysiset ihmissielut joka elävät kehossa positiivis-negatiivisessa kaksinaisuudessa, ovat kolmannessa ulottuvuudessa. Sinne sielut menevät oppimaan, keitä ne ovat sieluna ja mitä kykyjä ja voimia niillä on. Ne aloittavat yhteiskunnan kasvattamana hyväksytyissä uskomusjärjestelmissä, joissa ego on ohjaksissa. Egon kontrolloiva voima on tuomitseminen. Kaikki mitä tapahtuu, tuomitaan, arvostellaan ja arvotetaan kolmannessa ulottuvuudessa, kunnes sielu tunnistaa, että tämä on ihmispiirre eikä osa sen henkistä matkaa. Sitten opitaan valitsemalla negatiivinen tai positiivinen.

Yksilö yhdistyy ei-fyysiseen maailmaan avautumalla sen olemassaololle ja pyrkimällä kommunikoimaan. On huolehdittava kontaktin rajaamisesta positiivisiin sieluihin tai omista elämänoppitunneistasi tulee vaikeampia oppia. Kokeile esittää niille jokin kysymys, kun nukahdat tai kun menet hiljaiseen meditaatioon. Pyydä ensin kontaktia oppaidesi kanssa ja ne auttavat sinua lisäyhteyksissä.

Tietoisuutesi voi matkustaa menneisyyteen ja tulevaisuuteen päästämällä irti siitä ajatuksesta, että olet vain se fyysinen olento, jonka näet peilissä. Anna itsesi lipua ydinolemukseesi ja keskity aikaan, missä voit saada informaatiota siitä, mistä nykyelämässäsi on kyse. Sinun täytyy harjoitella, harjoitella ja harjoitella, päästäen irti odotuksistasi ja antaen tapahtua sen, mitä tapahtuu.

Kysymys:

Mestarit, annoitte minulle vastauksen, että useimmat oppaat jotka työskentelevät kanssani, eivät ole sieluryhmästäni. Voitteko kertoa tarkemmin, keitä he ovat? Eli joitain nimiä tai ryhmänimiä, kiitos. Minulle kerrottiin myös hiljattain, että olen alun perin Orionin tähtijärjestelmästä ja tein tutkimusta ryhmästä nimeltään Mintakat, joka sijaitsee Orionin tähtijärjestelmässä. Olenko yhteydessä tähän Mintaka-ryhmään? –S., Uusi-Seelanti

Vastaus:

Kaikki sielut ovat Lähde-energian osia. Useimmilla ei ole identiteettiä, kuten ryhmänimeä, johon ne lukeutuvat. Silloin kun heillä ei ole omia maakokemuksia, monet päättävät auttaa niitä, jotka käsittelevät jonkin maaluokkahuoneen positiivis-negatiivisia energioita. Monista näistä tehtävistä sovittiin henkimuotojen ja ihmismuotojen väillä ennen inkarnoitumista vain, koska ne olivat kukin valinneet, missä olisivat tiettynä aikana.

Kaikkien sielujen alkuperä on Lähde-energia. Sielut valitsevat lukuisia kokemuksia muissa paikoissa kuin Maan kaksinaisuus, ja näistä elämistä tulee osa niiden historiaa tai akaasista tiedostoa. Koska tämä vaikuttaa tapahtuneen ajassa ennen nykytietoisuutta, jotkut ajattelevat näitä elämiä luodakseen alkuperän nykyelämälle. Henkinen tosiasia on, että kaikki elämät eivät ole lineaarisia, jollainen ymmärryksenne ihmisajasta on. Ihmismielen on melkein mahdotonta kyetä ajattelemaan sellaisia olosuhteita.

Useissa elämissäsi olit planeetoilla, jotka sisältyvät Orionin vyöhön, kuten sitä Maassa kutsutaan. Millään siitä tiedosta ja viisaudesta jota sait noilla jaksoilla, ei ole mitään tekemistä niiden oppituntien kanssa, jotka valitsit tähän elämään.

Kaikki kysymykset joita esität, käsittelevät ihmisen ajatteluprosessia, ei haluamaasi henkistä matkaa. On kiva saada toimivaa historiatietoa – jos se auttaa sinua selvittämään, miksi olet täällä ja minkä valitsit tarkoitukseksesi. Elämäsi tarkoitus tässä kaksinaisuudessa on tunnistaa, kuka olet sieluna ja mitkä voimat ja kyvyt sallivat sinun oppia niistä toiminnoista, joita vedät puoleesi täällä.

Toivomme, että se mitä olemme kertoneet sinulle, tyydyttää uteliaisuutesi historiallisesta perspektiivistä, ja että voit nyt kaivautua siihen työhön, mitä tulit tänne tekemään. Mutta mikään ei ole oikein tai väärin tällä henkisellä matkalla – sinulla on täydellinen valinnanvapaus seurata mitä tahansa polkua, joka miellyttää sinua. Onnellista matkaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

25.10.–1.11.2016 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 15.11.2016 17:13

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
25.10.–1.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kiitos neuvoistanne ja informaatiostanne siitä pimeästä olennosta, jonka kanssa olen ollut tekemisissä. Minulla näyttää nyt olevan enemmän kontrollia tilanteessa. Olette sanoneet, että sieluilla on vapaa tahto ja kuoleman jälkeen jotkut sellaiset, joiden kanssa painin, valitsevat pimeyden ja jäävät kiinni Maahan häiritsemään minun kaltaisiani ihmisiä. Merkitseekö tämä, että on jatkuvasti lisääntyvä määrä pimeitä sieluja/olentoja? Jos sieluja on inkarnoitunut maan päälle miljardi vuotta ja joka vuosi joku päättää olla menemättä valoon, meillä voisi olla jatkuvasti lisääntyvä määrä niitä. Vaaditaanko näitä pimeitä olentoja/sieluja koskaan lähtemään? Vai voivatko ne jäädä kiinni Maahan ikuisesti, jos haluavat – ja tekevätkö ne sitä? Miten monta meillä on täällä tässä elämässä? –Christina, USA

Vastaus:

Sieluilla on aina vapaa valinta ennen kokemuksia, niiden aikana ja niiden jälkeen maan päällä ja muualla. Koska kaikilla on ehdottoman rakkauden ydinolemus riippumatta siitä, etsiikö niiden nykyinen tietoinen mieli negatiivista vai positiivista energiaa, on jatkuvasti tunnejäänne, että ne kuuluvat ehdottomaan rakkauteen.

Sielut eivät koskaan menetää oppaidensa apua, vaikka ne päättäisivätkin pysyä negatiivisuudessa. Oppaat "vinkkaavat", mikä niiltä menee ohi. Sitten kun ne kyllästyvät negatiivisiin tapoihinsa, ne alkavat ajelehtia sitä kohti, mikä on värähdellyt jatkuvasti niiden sisällä – sieluolemus.

Sielut jotka jäävät negatiiviseen kehottomaan tilaan kehon lakattua toimimasta, jäävät pelkästään ihmissyistä, kuten kosto, tunne että ne voivat nyt saada, mitä ovat aina halunneet jne. Sen ne joutuvat oppimaan, että niillä ei ole samoja vuorovaikutuskykyjä ilman kehoa kuin sen kanssa. Esimerkiksi ne eivät voi motata kiusaajaa, jotta ne ovat aina pelänneet ja halveksineet.

Kun ne oivaltavat, miten turhauttavaa on, kun ei kykene suorittamaan sitä, minkä vuoksi jäi, ne etsivät usein muita keinoja hyväolon tuntemiseen. Tällöin oppaat tulevat näyttämään niille vilauksia siitä, millaista on Kotona, jotta ne kaipaavat taas olla osa kokonaisuutta. Niitä ei kuitenkaan vaadita lähtemään, mutta useimmat lähtevät.

On jatkuvasti vaihteleva määrä kehosta luopuneita. Planeetan positiivisen ja negatiivisen tasapaino on 50/50, joten mitä enemmän on niitä, jotka pysyvät maisemissa käyttäen negatiivisuutta, sitä vähemmän inkarnoitumattomille sieluille on negatiivisuutta käytössä elämänoppituntiensa oppimiseen. Tällä hetkellä oppitunteja työstävien sielujen määrä ylittää kovasti niiden sielujen minimaalisen määrän, jotka jäävät "tänne" yli suunnitelmiensa.

Kysymys:

Mestarit, olen huomannut, että minulla on kolme syvään juurtunutta ajatusta, jotka luovat todellisuuteni. 1) huono itsetunto ("sinä idiootti!"), 2) toisten pelko ja 3) katumus teoista tässä ja muissa elämissä. Tarkoitukseni on tasoittaa nämä mielen urat rypyiksi mielen järvessä, samskarat. Arvostaisin mitä tahansa ehdotuksia. –Bill, Australia

Vastaus:

Ensinnäkin niille, joille termi "samskara" ei ole tuttu, se on sanskriitin sana ja tarkoittaa samaa, mitä me kutsumme uskomusjärjestelmiksi, jotka kontrolloivat kaikkia tekojanne elämän aikana. Ymmärtämällä, mikä motivoi teitä, voitte oppia ne elämänoppitunnit, jotka loivat epätasapainon ja ovat asioita, joita halusitte työstää maapallolla ollessanne.

Pelko on aina maisemissa ihmiselämän aikana, koska se on neonvalo, joka näyttää sinulle, mitä päätit työstää tuossa elämässä. Ihminen kohtaa vain kaksi tunnetta tai energiaa: rakkaus ja pelko. Kaikki mikä ei ole rakkautta, on jonkinlaista pelkoa. Pelottomuus on sitä, että olet saanut loppuun kaiken, mitä varten tulit, ja kykenet olemaan ehdottomassa rakkaudessa. Älä siis säti itseäsi peloistasi – anna niiden näyttää sinulle tietä kasvuun ja ymmärrykseen.

Omanarvontunto, itseluottamus ja itserakkaus ovat toisiinsa liittyviä oppituntejasi. Kun astut etäämmälle tutkimaan, kun noita tunteita tulee, se auttaa sinua määrittämään, mitä haluat oppia. Kumpaankin näistä piirteistä ja katumukseen tai itsesi vihaamiseen voidaan helpommin tarttua, jos lakkaat antamasta niille niin paljon valtaa.

Annat valtaa ongelmalle, kun keskityt siihen ja tunnustat sen olemassaolon. Jos sivuutat menneen ja päätät olla vain nykyhetkessä, missä mitään ei ole tapahtunut, ennen kuin laitat jonkin liikkeelle, käsittelet vain yhtä tilannetta sen sijaan, että raahaat mukana elämäsi koko historiaa. Tämä on hetkessä elämisen käsite.

Niiden lankojen katkaisemiseksi jotka pitävät sinua menneisyyden ongelmissa, sinun täytyy ensin käsitellä tulkintasi tuloksena olevasta energiasta. Tämä saadaan aikaan seuraamalla jokaista negatiivista energiaa sen lähteeseen, tarkkailemalla laukaisupistettä ja päättämällä, miten käsittelisit sen nyt niiden kaikkien oppituntien perusteella, jotka olet oppinut alun ja tämän päivän välillä.

Teet upeaa työtä – jatka sitä!

Kysymys:

Mestarit, opetatte, että maan päällä on aina valon ja pimeyden tasapaino, kaikki sielut työstävät valitsemiaan oppitunteja tuolla jatkumolla ja henkisestä perspektiivistä katsottuna mikään ei ole oikein tai väärin, hyvä tai huono. Kerroitte minulle, että olin "tunnistanut kaikki vahvuudet, joita sielu voi ilmaista ihmiskehossa ja että minun "täytyy vain elää jokainen päivä täysillä valiten se, mikä tekee minusta onnellisen". Olen erittäin onnellinen nyt ja valitsen parhaani mukaan ilon joka päivä. Olen kuitenkin myös kuullut, että "pahuuden voittoon tarvitaan vain se, että hyvät ihmiset eivät tee mitään". Pidetäänkö sielun onnellisuus- tai iloenergiaa riittävänä tasapainottamaan osa maailman pimeydestä? Edistääkö nykyinen päivittäinen ilotilani jotenkin tuota valon ja pimeyden tasapainoa? Mikä vastuu vanhemmilla sieluilla on osallistua maailmaan jollain positiivisella tai kohottavalla tavalla? –Mary Anne, Uusi Seelanti

Vastaus:

Lainauksesi on otettu pois asiayhteydestä. Se on osa opetusta, joka yllyttää teitä seuraamaan puhujan tiettyä ajattelu- ja toimintatapaa, ja se kannattaa uskomusta, että kaikki ihmiset ovat veljiensä vartijoita. Se heijastaa kolmannen ulottuvuuden egopohjaista tuomitsemista.

Se ei ole väärin hänelle ja hänen seuraajilleen, mutta sinä olet hypännyt yli koko tuosta "vaaditusta" kokemuksesta tässä elämässä. Henkisessä mielessä se ei ole totuudenmukainen toteamus niistä syistä, joista sielut tulevat Maahan, koska jokainen sielu on omalla matkallaan ja vastuussa vain omista oppitunneistaan.

Jokaisella sielulla ei ole samaa määrää negatiivisuutta ja positiivisuutta. Jotkut ovat päättäneet saada vain negatiivisia energiatilanteita elämäänsä, ja toiset ovat valinneet enimmäkseen positiivisia – tai pelkkiä positiivisia, sitten kun ne ovat saaneet valmiiksi oppituntinsa. Pelkkä läsnäolosi edistää Maan tasapainoa – olet positiivisella puolella negatiivisuuden vastapaino, sanotaan vaikka fanaattisen tyrannin.

Vanhemmat sielut ovat niitä, jotka ovat valinneet monia elämiä kaksinaisuudessa voidakseen paremmin ymmärtää vapaan valinnan toimintaa ja hallitakseen tiettyjen ihmiselämää määrittävien piirteiden kaikki aspektit. Sinun vastuusi on laatimallesi oppituntisuunnitelmalle.

Ehkä päätät auttaa toisia käymään läpi ihmisyyttä, jotta he tulevat tietoiseksi käytössään olevista vaihtoehdoista. Mutta toisin kuin saarnaajat jotka näyttävät vain yhden tien (omansa) valaistumisen saavuttamiseen, auta toisia näkemään, että se mikä on toiminut sinulla, ei ehkä ole sitä, mitä he tarvitsevat – että jokaisella on oma matkansa. Voit myös valita polun, jossa todistat, minne toisten valinnat ovat vieneet heidät. Joskus elämien välissä vietät aikasi niiden eri polkujen tallentajana ja historioitsijana, joita eletään maan päällä. Katso, tuntuuko se oikealta omana panoksenasi elämän yleiseen ymmärtämiseen tässä kaksinaisuudessa. Älä ota toisten taakkaa selkääsi. Olet tehnyt työsi.

Kysymys:

Mestarit, olen ollut kiinnostunut henkimaailmasta koko elämäni. Olen nyt 55-vuotias ja työskennellyt henkisenä valmentajana 20 vuotta. Olen pyytänyt korkeampaa opastusta, jotta voisin auttaa asiakkaitani ja itseäni paremmin. Silti tunnen, ettei minulla ole yhteyttä henkioppaisiin, enkeleihin, akaasisiin tiedostoihin jne. Onko minulla jokin tapa luoda tuo kontakti? Millainen sielusuunnitelmani on? Olenko poissa polultani tämän syvään juurtuneen toiveen kanssa, että saan tietoisen yhteyden henkimaailmaan? Vai mitä? –Jaana, Suomi

Vastaus:

Laitat paljon painetta itsellesi ollaksesi jotain, mitä et ole – ainakaan tällä hetkellä. Se työ mitä olet tehnyt, on ollut äärimmäisen arvokasta asiakkaillesi. Olet esitellyt henkisyyden valtavalle ihmismäärälle. Se mitä olet antanut heille, on todella kaikki, minkä he pystyivät omaksumaan nykyolemuksessaan.

Ihminen vain haluaa olla yhteydessä "ketjun huipulle", "parhaista parhaimpaan", mutta ne ovat oikeasti egon tai kolmannen ulottuvuuden pyrkimyksiä. Tämä ei merkitse, ettet voi muodostaa näitä yhteyksiä – tämä on vain varoitus, että teet sen itsesi etkä sen vuoksi, mitä voit tehdä toisten hyväksi. Sielun henkilökohtainen matka voi olla parempi kuin se, mitä hän voi kertoa toiselle prosessista.

Jos haluat kommunikoida täydellisemmin oppaidesi ja toisten henkien kanssa, sinun täytyy harjoitella ilman odotuksia. Tärkein askel on selvittää täysin pää omista ajatuksistasi ja käsityksistäsi. Jos kuvittelet tai ajattelet, mitä haluat, henget eivät voi siirtää ajatuksiaan sinulle – ne vain sekoittuvat.

Mene syvään meditaatioon aikomuksenasi, että yhteys muodostetaan – ja vain valo-olentojen kanssa. Älä puske, älä kyllästy, odota vain kärsivällisesti. Tee tämä myös nukahtaessasi illalla, sillä lisäaikomuksella, että muistat kaiken, mitä tapahtui kehosi nukkuessa. Tämä on informaatiota auttamaan sinua ennen kaikkea valaistumisessasi.

Sitten kun olet saanut yhteyden ja kommunikoinut säännöllisesti henkien kanssa, pyydä niitä näyttämään, miten päästään akaasisiin tiedostoihin ja mitä hyötyä niistä voi olla sinulle ja toisille. Ole varovainen, koska kaikki ihmiset eivät ole valmiita tietämään liikaa historiastaan – se voi olla yhtä haitallista kuin hyödyllistäkin.

Kysymys:

Mestarit, olen kiitollinen viesteistä! Ihmistieteen kehityksen myötä ennusteet luonnonkatastrofeista ovat aina vain tarkempia. Kuitenkin tästä huolimatta monia ihmisiä kuolee näissä olosuhteissa, kuten melkein 600 haitilaista tällä viikolla. Miksi? –Duda, Brasilia

Vastaus:

Tieto on kaksiteräinen miekka. Se auttaa teitä suunnittelemaan tulevaisuuttanne, mutta se voi myös puuttua niihin suunnitelmiin, joita olette tehneet kokeaksenne epätavallisia tapahtumia. Koska jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus, tieto on vain varoitus, ei "täytyy tehdä tämä nyt" –määräys.

Haitin tapauksessa etukäteistiedolla ei ollut paljon käyttöä suurelle osalle väestöstä, koska heillä ei ollut paikkaa, minne mennä, ja tapaa suojella itseään. Jotkut ihmiset eivät edes saaneet varoituksia. Toiset olivat kuvitelleet tällaisen elämänsä keskeytymisen asiaksi, josta he voisivat saada viisautta.

Nämä sielut päättivät elää tuossa maassa ymmärtäen, että se on hyvin köyhä ja siellä on harvoja moderneja mukavuuksia. Se on osa heidän elämänvalintojaan niitä oppitunteja varten, joita he hakivat. Pakeneminen olisi sekaantunut heidän elämänsuunnitelmaansa, koska he eivät olisi kokeneet hävitystä.

Kun asiaa katselee siitä perspektiivistä, että kykenee tekemään jotain katastrofin lähestyessä asuinpaikkaansa, on vaikea kuvitella, ettei sellaisia vaihtoehtoja ole. USA:ssa sama myrsky aiheutti sekasortoa suuressa osassa maata. Jotkut asukkaat lähtivät, kuten heitä neuvottiin, mutta osa jäi ajatellen, että heidän omaisuutensa oli tärkeämpi kuin heidän henkensä. Kaikilla on vaihtoehtoja ja he tekevät valintoja omista syistään.

Kysymys:

Mestarit, meillä on rakas kissa. Kahdelta eläinlääkäriltä meni ohi glaukooman esivaiheet, ja siihen mennessä kun se tarkistettiin kunnolla, toinen silmä oli jo sokea. Tiedän, että meidän täytyy elää läsnä olevassa hetkessä, mutta olisinko voinut tehdä jotain eri tavalla muuttaakseni lopputuloksen? Lemmikkimme ovat niin puhtaita ja tulevat elämäämme opettamaan ehdotonta rakkautta. Miksi kärsimys? Miten tämän tyyppiset elämänoppitunnit valitaan? Teemmekö me (lemmikkien omistajat) niistä sairaita omalla negatiivisuudellamme? Mikä on sen oppitunti ja mikä minun? –Rachel, Kanada

Vastaus:

Oletko varma, että näkökyky on oleellinen kissasi onnellisuudelle ja tyytyväisyydelle? Astu etäämmälle tarkkailemaan, ketä vaivaa enemmän kissasi nykytila. Sinä olet järkyttyneempi kuin se. Se suhtautui tyynesti, kun tilanne oli lopullinen. Se ei kärsi, se vain sopeutuu ja etsii tapoja kompensoida.

Ehdottoman rakkauden oppituntien antamisen lisäksi, lemmikit edesauttavat myös elämänoppitunteja. Oletat sen kärsivän, koska jos tämä tapahtuisi sinulle, tunnet, että kärsisit sen vaikutuksesta jokapäiväiseen elämääsi. Tutkit kontrollointikysymyksiä – sitä, miten paljon sinulla oikeasti on kontrollia.

Et ollut asiantuntija kissan terveydessä ja siksi sinun oli luotettava ihmisiin, joilla oletit olevan tietoa. Otit niin monia askelia, kuin pystyit tämän tilan diagnosoimiseksi, mutta se ei ollut sinun käsissäsi. Päästä irti syyttelystä ja syyllisyydestä, jota tunnet. Et olisi voinut tehdä mitään muuta. Tämä oli kaikki osa kontrollikysymystä – voit kontrolloida vain sitä, mitä toinen sallii sinun kontrolloida.

Ihmisillä on tosiaan vaikutusta eläimiinsä – sopimuksesta tietysti. Kissasi suostui antamaan sinun kokea tämän avuttomuudentunteen. Useimmiten – koska vain 1-2%:lla eläimistä on sielu, joka opiskelee elämänoppitunteja – melkein kaikki sopimukset ovat ihmisen hyödyksi.

Eläimet ovat herkkiä negatiivisuudelle, ja omistaja joka hautoo massiivista määrää negatiivisuutta, jakaa sen lemmikkiensä kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

8.11.–15.11.2016 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 30.11.2016 08:27

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
8.11.–15.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, energiaa kuvataan eri tavoin eri lähteissä: positiivinen, negatiivinen, seksuaalinen, henkinen, kundaliini, universaali elämänvoimaenergia … Voisitteko selittää eron näiden erityyppisten energioiden välillä? –Lina, Liettua

Vastaus:

Energiaa on kaikki, mitä on jossain tilassa, jonka voitte havaita – fyysinen ja ei-fyysinen – ja kaikki minkä tiedostatte, on energiaa. Sana "energia" on yleinen ja kuvaava termi niistä voimista asioiden taustalla, jotka aiheuttavat toimintaa ihmisolennossa, mutta joiden alkuperä on periaatteessa ei-fyysinen. Sanaa voidaan muokata myös adjektiivilla, joka kuvaa asemaa tai paikkaa, josta sen voi löytää.

Maaplaneetta koostuu kahdesta energiamuodosta, joita kutsutaan positiiviseksi ja negatiiviseksi. Se luotiin tähän muotoon, jotta sielut saisivat paikan oppia, miten tehdään valintoja, jotka koskevat oman luonteensa ymmärtämistä. Kaikki sielut tulevat Lähdeolemuksesta (Koti), josta ne "murrettiin" ja jonka olemassaolo on puhdasta täydellisyyttä. Ne tulevat kaksinaisuuteen kokemaan epätäydellisyyttä.

Koti koostuu vain positiivisesta energiasta ja siihen viitataan "ehdottomasti rakastavana universaalina elämänvoimaenergiana". Tämä johtuu siitä, että se ilmentää täydellisyyttä ja on kaikkien asioiden alkuperä. Kun terapeutti auttaa asiakasta palaamaan täydelliseen tasapainoon fyysisessä kehossa, hän vetää tätä elämänvoimaenergiaa asettamaan kaiken uudelleen tuon ihmisen fyysisessä rakenteessa.

Seksuaalienergia on ihmisen fyysinen reaktio toiseen ihmiseen. Se sisältää hänen fyysisen, henkisen ja tunnereaktionsa "rakastajan" ajatuksiin, sekä kontaktiin ja kommunikointiin tämän kanssa. Se vaikuttaa myös umpirauhasiin, jotka tuottavat niitä hormoneja, jotka kutsuvat ihmistä toisen luo ja käynnistävät sellaisia asioita, kuin halu lisääntyä tai vaatimus laukaista seksuaalisesti aiheutettu jännite kehossa.

Kundaliinienergia on tietoisuus massiivisesta elämänvoimavirrasta, joka kulkee ihmiskehon keskuksen läpi. Tämä sallii ihmisen tuntea perimmäinen yhteytensä Lähteeseen ja viedä tietoisuutensa tahdonalaisesti Kodin olemukseen. Jos tämä virta aktivoidaan, ennen kuin ollaan valmis, se voi aiheuttaa fyysisiä oireita, jotka usein sekoitetaan henkisiin sairauksiin.

Henkienergia on täydellistä. Se on ehdotonta rakkautta. Se on tietoisuus kaikesta, mitä on, kuka kukin teistä on, ja kaikesta mitä olette koskaan tehneet jossain elämässä tai muodossa.

Kysymys:

Mestarit, minulla on todella kiva työpaikka, josta pidän todella, mutta ajan saatossa minulla on ollut vähemmän ja vähemmän työtä. Joskus minulla on vain kaksi tuntia viikossa. Minulle kerrottiin, että taitoni eivät yllä vaaditulle tasolle, minkä ymmärrän. Meillä on kuitenkin paljon työtä, jonka osaan tehdä hyvin, ja olen taitava kommunikoinnissa, mutta se on yhteistä monien muiden työntekijöiden kanssa. Periaatteessa minun täytyy taistella saadakseni oman osuuteni työtunneista. Olen hyvin lannistunut, ja olen ajatellut vaihtaa työpaikkaa tai muuttaa ajatuksiani, jotta vedän enemmän työtä puoleeni. Pomoni ymmärtävät, etten pärjää 15 tunnin kuukausipalkalla, ja minulle on kerrottu, että he haluaisivat pitää minut yrityksessä ja he yrittävät tarjota minulle enemmän töitä. Olen hämmentynyt, koska kaikki tapahtuu jostain syystä. Miksi tunteja puuttuu? –Kati, Suomi

Vastaus:

Sinusta on tullut omahyväinen ja olet sallinut työtä virrata itsellesi ilman, että sinun tarvitsee lähettää pyyntöjä universumille sen tuomisesta. Olet sallinut ainoan kanavan olla työnantajasi, ja kilpailet kaikkien muiden työntekijöiden kanssa. Koska mitään "mainoksia" ei ole lähtenyt erityisesti sinulta, vastauksia ei ole palautettu.

Kaikki sielut ovat hyvin voimakkaita, mutta niiden täytyy ottaa aktiivinen osa ympäristönsä luomisessa. Älä tee mitään, eikä mitään tapahdu vastapalveluksena. Visualisoi, että sinulle tulee työtä, joka sopii vaatimuksiisi, ja sitä ilmestyy.

Toiseksi, työnantajasi ja universumi kertovat sinulle, että saattaisi olla aika päivittää tietojasi. Maailma menee eteenpäin jatkuvasti, ja jos et pysy sen tahdissa, se menee ohitsesi. Vaikka onkin työtä, jota voit tehdä rajoittuneilla kyvyilläsi, miksi et tähtäisi laajempaan taitopalettiin?

Pomosi arvostavat kommunikointitaitojasi ja sitä innostusta, jota tuot työpaikkaan, mutta heidän täytyy tasapainotella sen kanssa, mitä he kykenevät tarjoamaan sinulle, kun on kaikki muutkin työntekijät, joilla on samat taidot. He olisivat hyvin tyytyväisiä, jos hankkisit lisää kilpailuvaltteja, ja saattaisivat myös auttaa sinua niiden saamisessa.

Viestisi tässä on, että on aika arvioida sitä, missä olet kykyjen, tarpeiden ja mahdollisuuksien osalta. On aika tehdä muutoksia kyetäksesi tyydyttämään tarpeesi. Sinun täytyy osallistua enemmän – tavalla tai toisella – saadaksesi lisää bisnestä tai parantaaksesi yleistä myyntikelpoista tietoasi.

Kysymys:

Mestarit, olen viime aikoina alkanut uskoa, että minulla ei ole mitään tarkoitusta tässä elämässä. Tunnen, etten ole saavuttanut mitään ja minulla ei ole suhteita, lähiperhettä, kumppaneita tai ystäviä. Vieläkö jokin odottaa minua? En tiedä, miten motivoin itseni mihinkään, ja olen menettänyt kiinnostuksen kaikkeen ja kaikkiin ympärilläni. Miksi olisin valinnut tällaisen elämäntavan? En tunne, että olen oppinut mitään tai opettanut ketään. Miksi minun pitäisi vaivautua edes jatkamaan? –Jack, Australia

Vastaus:

Olet aina ensimmäisenä seurannut johtajaa ja hyödyntänyt perheen, opettajien ja ystävien neuvot ja ohjeet. Tämä on ollut hyvin turvallista elämää, koska sinun ei ole koskaan tarvinnut olla vastuussa minkään päätöksen lopputuloksesta, jonka ovat tehneet ne muut, joita olet seurannut. Näin ollen, kun kaikki nämä johtajat ovat löytäneet muita kiinnostuksia, olet jäänyt yksin ilman ajatusta, miten alat tehdä päätöksiä tai muodostaa ystävyyssuhteita tai mihin menet elämäsi kanssa.

Kun teet päätöksesi itse, määräät lopputuloksen ja panet merkille kaiken, mitä tapahtuu. Kun joku muu ajaa, sinulla ei ole aavistustakaan, missä olet tai mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi. Tässä elämässä on kyse sen ymmärtämisestä, että kaikkien valintojen täytyy olla sinun, voidaksesi todella saavuttaa tavoitteesi tällä matkallasi ihmiselämän läpi.

Valitsit nämä oppitunnit ja tämän elämäntavan nähdäksesi, löytäisitkö polun, joka integroisi sinut elämään yleisesti ja antaisi suunnan tulevaisuudellesi. Oppisitko tekemään tietoisia päätöksiä, jotka opettavat sinulle itsestäsi?

Mikään mitä maan päällä tapahtuu, ei ole oikein tai väärin. Voit roikkua elämässäsi, jos valitset niin, mutta silloin et olisi oikeasti oppinut mitään koko tänä aikana. Voit myös lakata säälimästä itseäsi, lakata istumasta sivussa ja astua elämän tuoksinaan.

Tee ensin inventaari asioista, jotka kiinnostavat sinua. Onko niissä mitään, mikä voisi turvata tarpeesi? Ala puhua ihmisille ja katso, onko sinulla mitään yhteistä heidän kanssaan. Seurustele toisten kanssa ja kuuntele oikeasti, mitä heillä on sanottavana siitä tavasta, miten he selviytyvät elämästä – ei seurataksesi heidän polkuaan suoraan, vaan nähdäksesi, miten valintoja tehdään. Astu sitten aloituspaikalle ja tee pitkä lyönti elämään.

Kysymys:

Mestarit, olen kiinnostunut sieluperheistä ja niiden yhteydestä ihmissukupolvien DNA-linjaan. Isoisoäiti tai isoäiti kuolee jäädäkseen samaan geneettiseen sieluperheeseen (jos hän päättää) – hän voi kuolla, kun toinen perheenjäsen on raskaana ja synnyttää pian? Olen kuullut, että geenilinjoja tulee ja ne pysyvät sieluperheenä, värähtelynä/värinä tai säteenä, ja vanhempi tai vanhempien lapsi voi saada reinkarnoituvan sukulaisen. Onko tämä ennalta sovittua, vai voivatko ne päättää palata takaisin pian perheen kasvun, parantumisen ja evoluution vuoksi?? Selittäkää sukupolvia jatkuvat sukulinjat/DNA. Kuten koko äitinsä DNA:n kantaminen 10 isoäitiin?? New age –tiede sanoo, että DNA on vähäinen, ja voit muuttaa DNA:tasi eikä sinulla ole samoja vaivoja kuin esi-isillä jne.? –Jenna, Kanada

Vastaus:

Suurin vaikeus tämän alueen käsittelyssä on, että perhe-käsitettä ei tunneta henkimaailmassa, paitsi puhuttaessa niistä sieluista, jotka ovat viettäneet aikaa yhdessä ihmismuodossa. Sieluryhmissä ei ole vastinetta.

Lähinnä perheen tyyppistä sielulla ovat toiset sielut, jotka tulivat olemaan (murrettiin Lähde-energiasta) samaan aikaan ja joihin viitataan sen sieluryhmänä. Jokainen ryhmä koostuu 144 sielusta, joista noin 12-24 asuu jatkuvasti yhdessä maan päällä.

Sielulle on äärimmäisen harvinaista palata samaan fyysiseen perhelinjaan, koska se rajoittaisi sitä, minkä tyyppisiin kokemuksiin se voisi osallistua. Ihmis-DNA:ssa on alttiuksia luonteenpiirteisiin ja sairauksiin, joita sielu saattaa haluta kokea vain kerran koulutuksessaan elämänoppituntien avulla.

Sielu tulee yleensä kaksinaisuuteen oman oppimisprosessinsa vuoksi, ei osana ryhmä/perhekokeilua. Jokainen sielu tulee oman matkansa ja omien syidensä vuoksi. Toisaalta henkisyydessä ei ole ehdottomuuksia. Jotkut sielut palaavat samaan fyysiseen perheeseen, koska ne eivät oppineet ensimmäisellä kierroksellaan kaikista mahdollisuuksista kaikkea, mitä halusivat.

DNA jonka tiedeyhteisö on kartoittanut, on vain murto-osa ihmiskehon materiaalista. On itse asiassa 12 DNA-paria, jotka ovat kaikki energiamanipuloinnin kohteena. Fyysinen keho saa vaihtelevassa määrin geenisyötettä kaikilta esi-isiltä suorassa linjassa. Heidän henkiset kokemuksensa eivät kuitenkaan vaikuta tähän. Sielut voivat muuntaa fyysistä DNA:taan käyttämällä voimia ja kykyjä, jotka ovat peräisin heidän alkuperästään Lähteen osina.

Kysymys:

Mestarit, en ymmärrä, miksi ihmiset antavat toisten kärsiä parantumattomassa sairaudessa. Onko mitään syytä, ettei meidän pitäisi sallia avustettua itsemurhaa kaikkialla? En näe mitään itua ihmisten pitämisessä hengissä, kun he haluavat tehdä siirtymän eikä heidän elämänlaatunsa ole hyvä. –Kathy, USA

Vastaus:

Olette kaksinaisuusenergian planeetalla – on positiivista ja negatiivista. Sielut tulevat tänne kokemaan elämänoppituntien ympärille kiedottua negatiivisuutta nähdäkseen, oivaltavatko ne, että niillä on valinnanvapaus muuttaa sitä suuntaa, johon niiden elämä näyttää menevän.

Päävoimat jotka vaikuttavat jokapäiväiseen energiaan, määrää yhteiskunnan egotuomitseminen. Riippuen siitä, minne olet päättänyt asettua fyysisesti, lait (uskomusjärjestelmät) vaihtelevat. Yhteiskunta ehkä päättää kertoa, mitä voit tehdä kehollasi, tai se voi jättää asian täysin sinun päätettäväksesi. Päätös lopettaa kehon toiminta voi olla oma valinta tai yhteiskunnan valtuuttama.

Henkinen ihminen ymmärtää, että sekä elämän pituus että oppitunnit, joihin on sitouduttu, ovat omissa käsissä. Tämä merkitsisi, että hän voi lopettaa oppitunnin vetäytymällä siitä koska tahansa. Useimmissa tapauksissa tämä tapahtuisi palaamalla Kotiin tai lopettamalla tuo fyysinen elämä, jotta uusi voidaan aloittaa. Yleinen tekniikka on avustettu tai avustamaton itsemurha.

Monilla alueilla on lakeja itsemurhaa vastaan, jotka kumpuavat useimmiten uskonnoista. Yhteen aikaan uskonnot julistivat itsemurhan synniksi, koska toimittiin Jumalana määräämällä elämän pituus. Jotkut uskonnot opettavat edelleen tuota uskoa. Menneinä aikoina auktoriteetti-ihmiset eivät halunneet, ettei kukaan heidän työvoimastaan voisi heikentää omaisuutta ja orjatyötä. Kumpikaan näistä käytännöistä ei ottanut huomioon, että sielulla on mahdollisesti valinnanvapaus.

Tämä kysymys ja kaikki muut asiat jotka sisältyvät yksilön elämänoppitunteihin, tapahtuvat kaksinaisuudessa, joten omat päätökset voidaan tehdä miettien, mitä pyritään ymmärtämään ja miten. Henkisesti ei ole mitään, mikä vahvistaa tai kieltää sielun oikeuden tehdä itsemurha. Käytännössä, yhteiskunnan lakien perusteella, saattaa olla: kun tuo elämänoppitunti tuo esiin valinnanvapauden ja työskentelemisen tilanteiden kanssa, jotka on valittu ennen inkarnoitumista. Yksilön pitää aina tehdä tuo valinta.

Kysymys:

Mestarit, kun aloitin nykyisessä työpaikassani, olin hyvin onnellinen ja innostunut, mutta nyt olen hyvin väsynyt. Tiedän, että tämä on upea kokemus minulle ja evoluutiolleni. Olen nyt usein väsynyt ja sairas, ja ennen olin hyvin rohkea ja täynnä energiaa … Haluan oikeasti tietää, mitä minulle tapahtuu, miksi minusta tuntuu niin pettyneeltä ja väsyneeltä? Samaan aikaan olen hyvin onnellinen, kun löydän ja opin enemmän ja enemmän henkisestä tieteestä, johon työni liittyy … Arvostan todella selityksiänne tästä. –CNC, Brasilia

Vastaus:

Ensin kiinnittäisimme huomiosi rohkeuteen, jonka toit esille. Se merkitsee vain, että alussa et ollut huolissasi siitä, mitä kohtaisit tai mitä oppisit. Nyt huolestuminen tuntemattomasta indikoi, että pelkäät, mihin olet sekaantunut.

Kun pelko tulee pintaan, olet vuorovaikutuksessa elämän kanssa eri tavalla. Sen käsitteleminen vie paljon enemmän energiaa, koska olet jatkuvasti "reunalla" katsomassa, mihin seuraavaksi täytyy mukautua. Olet niin kietoutunut odotuksiin, ettet tiedosta negatiivisuutta, mikä seuraa jotain asiakkaita.

Yksi yleisin asia henkisessä tieteessä on auttaa asiakasta pääsemään yli haitallisista negatiivisista ajatuksista, teoista ja uskomuksista. Kun nuo negatiiviset asiat vapautetaan asiakkaasta, ne tarttuvat mihin tahansa positiiviseen asiaan tai ihmiseen, joka on suojaamattomana lähellä. Suojaamatta itseäsi, olet vain siinä ja tarjoat turvapaikan tälle negatiivisuudelle, koska et ole peittänyt kehoasi positiivisella ja rakastavalla valolla, mikä kapinoisi näitä negatiivisia energioita vastaan.

Sinusta tuntuu paremmalta, jos puhdistat fyysisen kehosi kaikesta negatiivisuudesta, joka sinua ympäröi. Käänny sitten sisäänpäin ja katso, mitkä negatiiviset aistimukset ja ajatukset ovat yrittäneet vaikuttaa sinuun. Aloita lähettämällä ne pois ja korvaamalla ne itserakkaudella. Tämän pitäisi välittömästi energisoida sinut ja saada olosi tuntumaan vahvemmalta.

Aloita päiväsi positiivisilla affirmaatioilla siitä, miten upea tämä paikka on ja miten paljon tietoa se antaa sinulle. Näe tuntematon jännittävänä seikkailuna, ei pelättävänä pimeytenä. Nauti voimistasi sieluna, luovuudesta ja ilmentämisestä. Tee maailmastasi sellainen, mikä on täydellinen sinulle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

22.11.–29.11.2016 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 16.12.2016 19:18

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
22.11.–29.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, suhde loppui äskettäin ja minulla on edelleen ristiriitaa siitä, mitä tapahtui, vaikka tiedän, ettei pitäisi olla, koska sain aikaan sen loppumisen varhaisessa vaiheessa. Miten voin keskittyä taas itseeni hänen sijastaan? Hän hylkäsi minut jatkuvasti tunteellisesti ja henkisesti, lopulta myös taloudellisesti, ja koko ajan kertoi rakastavansa minua, mutta oli myös väkivaltainen. Luulen, että hän todella uskoi rakastavansa minua ja teki parhaansa hyväkseni, mutta kuitenkin syyttää minua kaikesta. Minulla oli omat epävarmuuteni ja pelkoni, jotka ajoivat väkivaltaiseen käyttäytymiseen minun osaltani, mitä minun on vaikea tarkastella. Olen vihainen hänelle, mutta tiedän, ettei kyse ole hänestä. –Emilia, Kanada

Vastaus:

Kaikki mistä puhut, koskee elämänoppitunteja, joita järjestit itsellesi, alkaen sen selvittämisestä, kuka olet tässä elämässä, käsittelemällä tulkintaasi omasta itsestäsi. Toit tämän suhteen itsellesi, jotta sinulla olisi materiaalia yrittää ymmärtää joitain oppitunteja.

Kysy: kuka olen? Miksi käyttäydyn tällä tavalla? Miksi tunsin niin poikaystävästäni? Miksi sallin hänen kohdella minua niin? Näihin kysymyksiin vastaaminen antaa sinulle paljon informaatiota siitä, miten näet itsesi.

Olet hyvin yksinäinen ja sinulla on syvä halu olla tarvittu ja rakastettu. Teet mitä tahansa saadaksesi huomiota, jota haluat, ja annat toisten jopa pahoinpidellä ja pettää sinua. Suhteen aloittamiseksi teet, mitä tahansa toinen ihminen haluaa, koska sinulla ei ole riittävästi itseluottamusta, että olet tämän ihmisen kanssa olemisen arvoinen. Sallit hänen "tehdä" sinusta unelmahenkilönsä. Kun sinua on työnnetty riittävästi ja epämukavasti johonkin, et voi sietää sitä, kapinoit ja isket takaisin.

Näissä oppitunneissa ei ollut koskaan kyse hänestä – niissä oli kyse siitä, että sallit itsesi nähdä sinut. Jokainen pelko ja epäily joka nousee yksilön elämässä, on neonkyltti, että alla on jokin oppitunti. Mene etsimään näitä opasteita. Aloita kysymällä, mitä tunnet kustakin ja mikä saa sinut tuntemaan niin. Kun pääset näiden tunteiden alkuun, näet syitä, joita voit työstää ymmärtääksesi, ja sitten päästää niistä irti, etteivät ne vaikuta enää koskaan sinuun.

Kysymys:

Mestarit, luulen heränneeni henkisesti noin kaksi vuotta sitten ja sen jälkeen olen ihmetellyt, mitä ihmettä täällä tapahtuu. On vaikea löytää tarkoitustani täällä maan päällä. Tunnen itseni ulkopuoliseksi, kuin en kuuluisi tänne. Minulla ei ole ollut yhtään fyysistä opasta maan päällä (vanhemmat, ystävät tai opettajat), jotka todella välittäisivät ja kertoisivat, miten asioita tehdään. Kaikki ovat lähteneet liian pian. Olen ollut monissa suhteissa, ja ne ovat kaikki olleet hyvin vaikeita – miksi? Minusta tuntuu vaikealta sopia mihinkään. Miten löydän tarkoitukseni täällä. Olen valmis tekemään mitä vain selvittääkseni sen. –Arttu, Suomi

Vastaus:

Kaikki sielut ovat ulkopuolisia maan päällä. Olemme henkiolentoja, jotka ovat päättäneet tulla tälle planeetalle oppimaan itsestämme ihmisyyden kaksinaisuudessa. Jokaisen sielun tulemisen tarkoitus on katsoa, voivatko ne ymmärtää, kuka ne ovat sieluna – ei ihmisenä – ja käyttää luontaisia voimiaan ja kykyjään taivaan tekemiseksi maan päälle.

Jokainen sielu on soolomatkalla, ja oppaiden tarkoituksena on vain neuvoa. Kukaan ei henkiperspektiivistä koskaan kerro sinulle, mitä tehdä. Ne eivät ole näyttämässä tietä tai ottamassa sinua kädestä ja johtamassa sinua. Monia "oppaita" on ollut polullasi, mutta ne olivat vain antamassa sinulle mahdollisuuksia ja näyttämässä asioita, jotka olivat toimineet niillä, mutta eivät ehkä olisi sopivia sinulle. He eivät pysyneet maisemissa liian pitkään, koska sinulla on taipumusta tulla helposti riippuvaiseksi.

Osa ihmismatkaa on käyttää valinnanvapautta ja ottaa vastuu seuraamuksista. Pidit suhteitasi vaikeina, koska et jakanut kumppaneidesi kanssa, vaan halusit heidän tekevän kaikki päätökset. Eikä valitsemisesi oppituntien oppimisen ollut tarkoitus olla helppo tehtävä. Vain kohdatessasi jonkin negatiivisen tilanteen voit analysoida sitä ja päättää jatkaa sitä tai muuttaa se positiiviseksi (eli oppia oppituntisi).

Etsi sisältäpäin suuntaasi, älä ulkoapäin, että joku muu kertoo sinulle, mitä tehdä. Sinulla on sieluna kaikki vastaukset sisälläsi, jos otat aikaa kaivaaksesi ne esiin. Lakkaa säälimästä itseäsi ja sitoudu tekemään tarpeellinen työ.

Kysymys:

Mestarit, olen yrittänyt löytää oppitunteja suhteista. Näyttää siltä, että olen juuttunut malliin kumppaneiden kanssa ja keskityn heidän tarpeisiinsa, minkä luulin olevan positiivinen asia. Kamppailen fyysisen suhteen puutteen kanssa. Mietin, onko mahdollista saada todellinen ja kestävä romanttinen suhde ilman fyysistä puolta. Pitäisikö seksin olla lainkaan tärkeää elämässämme tässä ihmiskokemuksessa? Onko kiinnittyminen seksiin riippuvuus vai pelkkä halu? –Erica, USA

Vastaus:

Yhteiskunta on vakuuttanut sinulle, että tehtäväsi on keskittyä toisten tarpeisiin omiesi sijasta. Sielut tulevat Maahan selvittääkseen, kuka ovat sieluna, ja ymmärtääkseen voimansa ja kykynsä Lähteen osana. Se on yksilömatka, eikä se vaadi kumppania. Yhteiskunta on aivopessyt kaikki ihmiset ajattelemaan, että he tarvitsevat kumppania tyydyttämään itsensä ihmiselämän aikana.

Omassa tapauksessasi tarvitset romanttista suhdetta auttamaan sen selvittämisessä, kuka olet. Sinua täytyy kunnioittaa ja kohdella jumalaisena feminiinienergiana, josta olet muodostunut, ei toisten halujen palvelijana. Sinun ja kumppanisi täytyy päättää, sisältyykö siihen fyysinen seksi.

Seksi ei ole välttämätön osa romanttista suhdetta. Se on kuitenkin jotain, minkä voi kokea vain maan päällä, kun sieluilla on fyysinen keho. Taaskin yhteiskunta on antanut ymmärtää, että ainoa tarkoitus kahden ihmisten olemiseen yhdessä on seksuaalinen kanssakäyminen ja tuoda jälkeläisiä maailmaan. Se ei ole henkinen käsitys tai pakko.

Seksi on hyödyllistä ihmiskehon fyysiselle terveydelle. Se vapauttaa hormoneita, jotka saavat kehon "laulamaan", se vapauttaa henkisiä ja fyysisiä stressitekijöitä ja saa aikaan läheisyyttä, jota vain tämä akti voi antaa. Se voi olla halu tai joskus riippuvuus. Enimmäkseen se on intiimiä jakamista, joka yhdistää kaksi ihmistä. Onko seksi ehdottomasti välttämätöntä? Henkisessä mielessä ei ole mitään ehdotonta eikä mikään ole oikein tai väärin. Fyysisessä mielessä se on palkkio fyysisyyden kestämisestä.

Kysymys:

Mestarit, olen 42-vuotias mies ja kysymykseni koskee tytärpuoltani. Olen tuntenut hänet 2-vuotiaasta saakka. Kun hän oli lapsi, tunsin tiettyä vastenmielisyyttä häntä kohtaan ilman selvää syytä. Kun hänestä tuli aikuinen, aloin tuntea voimakasta vetoa häntä kohtaan, ja nyt olen rakastunut häneen. Luulen, ettei hän tunne mitään minua kohtaan. Toisilla kerroilla hän mielestäni kätkee tunteensa minua kohtaan. Tiedän, ettemme voi olla yhdessä. Rakastelimme kerran. Hän pyysi minua estämään hänen virheensä ja siitä lähtien olen yrittänyt unohtaa hänet. Millainen oppitunti tämän kaiken takana olisi? Minusta tuntuu hämmentyneeltä ja eksyneeltä. Toivon saavani jotain opastusta auttamaan minut pois tästä ongelmasta. – João, Brasilia

Vastaus:

Taistelet omatuntosi kanssa, mikä on tulosta yhteiskunnan luomista uskomusjärjestelmistä. Tämä koko oppitunti koskee arvostelukyvyn ymmärtämistä. Arvostelukyky on oppimista tuomitsemisesta, mausta, hienotunteisuudesta ja herkkyydestä. Olet hyvin herkkä energialle ja reagoit siihen.

Alussa tunne joka sinulla oli tytärpuoltasi kohtaan, oli tulosta negatiivisesta energiajäämästä, joka hänellä oli. Kun hän vanheni ja alkoi tehdä omia päätöksiään, hän karisti tuon energian ja tuli pääasiassa positiiviseksi. Hän on kaunis sielu, jonka kanssa olet jakanut monia elämiä. Tämä tuttuus vetää sinua häntä kohti. On helppoa ja mukavaa.

Koko elämääsi kontrolloivat tällä hetkellä seksuaaliset halusi. Olet fiksoitunut tytärpuoleesi etkä ole tehnyt mitään ohjataksesi energiasi toiseen suuntaan. Henkisestä perspektiivistä mikään ei ole oikein tai väärin, mutta elät kolmannen ulottuvuuden egopohjaisessa ja tuomitsevassa yhteiskunnassa, joka ohjaa sinua noudattamaan sen ajatusta säädyllisyydestä.

On mahdotonta kontrolloida muita, elleivät he suostu olemaan kontrolloituja. Tytärpuolesi tuntee yhteiskunnan sanelun paineen ja haluaa, että jätät hänet rauhaan, jottei hänen tarvitse tehdä päätöstä olla piittaamatta tunteistaan. Kunnioita hänen elämänpolkuaan. Anna hänen löytää oma tiensä tässä elämässä.

Tutki tunteitasi hänen äitiään ja muita sopivia mahdollisuuksia kohtaan. Ymmärrä, että luot mahdottoman tilanteen tytärpuolellesi, jos jatkat tunteitasi häntä kohtaan. Päätös on täysin sinun, mutta vaikutus voi olla musertava hänelle.

Kysymys:

Mestarit, noin kahdeksan kuukautta sitten tapasin eroni jälkeen miehen ja rakastuimme syvästi toisiimme ja olemme asuneet yhdessä siitä lähtien. Nyt olen 12. viikolla raskaana ja minusta tulee äiti ensimmäistä kertaa, ja odotamme innolla sitä. Isä on rakastava perheihminen, mutta hänellä on synkkä menneisyys ja psyykkisiä ja tunneongelmia käsiteltävänä, ja hän on hyvin ailahtelevainen. Hän juo melkein joka viikonloppu ja kun hän juo, minusta tuntuu pahalta ja joskus näyttää siltä, että häntä riivaa jokin paha. Hän on tehnyt kompromisseja, mutta hänen on vaikea pitää niitä. Mestarit, muuttaako tämä lapsi elämämme paremmaksi ja isänsä paremmaksi mieheksi, joka hän voi olla? Mitä voin tehdä auttamaan häntä transformaatiossa? –Luciana, Suomi

Vastaus:

Jokainen sielu tekee omat päätöksensä universaalin valinnanvapautensa avulla. Lapsesi sielu on tietoinen tilanteesta vanhempiensa välillä ja päätti tulla voidakseen nähdä ne oppitunnit, joita teillä on yhdessä työstettävänä, ja oppiakseen niistä.

Sielun matkan aikana ei ole mitään absoluutteja, vaan sarja yhteenpunoutuneita päätöksiä, jotka vievät suuntaan tai toiseen. Miehelläsi on riippuvuus, jolle hän on omistanut suuren osan elämästään. Lapsen tulo ei automaattisesti muuta hänen tapaansa lähestyä haasteitaan. Hänen on tehtävä valintoja, jotka voivat muuttaa hänen käyttäytymistään.

Hän juo paetakseen pelkojaan ja ahdistustaan. Kun hän juo, hän avautuu negatiivisille energioille, jotka ympäröivät häntä – se on melkein kuin riivaamista, mutta hän ei ole vielä kutsunut niitä tulemaan kehoonsa. Hänellä on suuri sisäinen vahvuus, jota hän ei näe. Hän näkee vain tuskan ja pelon. Hänen täytyy haluta todella muuttua ja kohdata sisäinen pimeytensä.

Nuo psyykkiset ja tunnevammat menneisyydestä jäävät, kunnes hän penkoo ne esille. Niin kauan kun hän jatkaa pakenemista juomalla, hän ei ole koskaan kokonainen. On toivottavaa, että se rakkaus jota hän tuntee lastaan kohtaan, kannustaa häntä ottamaan tarvittavia askelia ollakseen täydellinen isä lapselle ja puoliso sinulle.

Ole läsnä häntä varten ja auta käymällä läpi hänen painajaisiaan. Kommunikoinnin puute johti hänen väärinkäsityksiinsä aiemmin. Älä anna hänen vältellä totuuksiaan. Hänellä on voima muuttua.

Kysymys:

Mestarit, minulla on voimakas henkiyhteys kaikkeen elämään, superherkkä luonne ja paljon rakkautta jaettavana. On ollut myös paljon traumoja 74-vuotisessa elämässäni. Viime aikoina näytän tulleen vielä herkemmäksi kehottomille olennoille kuin ennen – ainakin olen tietoisempi, että toisten negatiivisilla energioilla on vaikutusta minuun. Asun paikassa, jossa on paljon alkoholisteja ja huumeriippuvaisia, ja se on yleistä myös omassa perheessäni, mm. neljä- ja viisikymppinen poikani. Poikani särkevät sydämeni ja minulla on hyvin todellinen hylkäämisen tunne. Mikä on entisten elämien yhteys, ja mitä voin tehdä puhdistaakseni negatiivisuutta ympäriltäni ja suojautuakseni siltä? –Annie, USA


Vastaus:

Valitsit monia oppitunteja, joista olet tullut täysin tietoiseksi – pääasiassa riippuvuudet, hylkääminen, kontrollin puute, energian voimistuminen (empatia) ja itserakkausongelmat. Et ole työskennellyt erityisesti minkään näiden oppituntien kanssa menneisyydessä, poikkeuksena itserakkaus.

Päätit tulla alalle, jossa voisit nähdä omakohtaisesti riippuvuutta, ja sitten päättää, olisiko se sinulle keino muuttaa elämääsi vai olisitko vain tarkkailija, joka katselisi ja yrittäisi auttaa rakkaitaan, joilla ei ollut sinun vahvuuttasi vastustaa.

Olet "kellunut" tässä traumojen, neuvojen antamisen, sympatian ja avun tarjoamisen meressä, kun mahdollista. Olet napannut jokaiselta ihmiseltä heidän pelkojaan ja riippuvuuksiaan ja yrittänyt lievittää niitä. Tämä on opettanut sinulle, ettei yhdelläkään sielulla ole kykyä kontrolloida toisen päätöksiä, ellei tuo henkilö osallistu valintojen tekemiseen. Olet tuplannut oman sydänsurusi näkemällä ja tuntemalla sen masennuksen, johon nämä ihmiset ovat sallineet itsensä antautua.

Herkkyydelläsi pystyt tuntemaan, että sinut on hylätty polullasi henkiseen tiedostamiseen ja että näillä sieluilla ei ole halua ottaa neuvojasi tai ne eivät ole seuranasi tällä fantastisella matkalla. Tämä saa sinut tuntemaan, että olet epäonnistunut, mutta niin ei ole. Olet pysynyt uskollisena itsellesi ja rakkaudelle, jota sinulla on tekemääsi työtä kohtaan.

On aika oivaltaa, että toisten tekemät päätökset eivät muutu lähitulevaisuudessa, jos koskaan. Elämäsi rikastamiseksi tässä kohtaa, sinun täytyy erottautua heidän negatiivisuudestaan. Tämä ei merkitse, että sinun täytyy hylätä heidät, vaan suojella vain itseäsi heidän negatiivisuudeltaan ympäröimällä itsesi oman Lähde-energiasi ehdottomalla rakkaudella.

Onnittele itseäsi siitä, että olet suorittanut ne oppitunnit, jotka tulit oppimaan, ja katsele muuta toimintaa rakkauskotelon sisältä. Heijasta sitä niille, joita olet yrittänyt auttaa, jotta he voisivat löytää vastauksia omaan itserakkauteensa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

6.12.–13.12.2016 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 29.12.2016 10:43

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
6.12.–13.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kiitos jatkuvista ponnistelustanne ihmiskunnan auttamiseksi. Minulle kerrottiin, että olen nukkuessani teleportoitunut ja aikamatkustanut. En näytä olevan täysin tietoinen tästä, koska minulla on vähän muistikuvia tuollaisista asioista – vaikka olenkin herännyt uupuneena. Siinä mitä kerrottiin, on minusta järkeä, mutta yritän oppia, miten täsmällisiä tuntemukseni ovat. Olisin kiitollinen, jos kertoisitte minulle, onko se totta, mitä minulle kerrottiin, ja jos on, mitä voin tehdä ymmärtääkseni enemmän tätä kykyä. –Steven, Iso-Britannia

Vastaus:

Fyysinen keho tarvitsee lepoa, palautumisvaiheen, mutta sielu ei tarvitse. Ihmisosan nukkuessa sielu tekee monia asioita. Jotkut näistä seikkailuista ovat pelkästään kavereiden luona käymistä toisissa elämissä ja kokemuksissa, jotka tapahtuvat tavallisesti toisessa ajassa tai ulottuvuusvaiheessa, ja toiset lähtevät uusiin seikkailuihin, joihin sielu osallistuu nykyisen fyysisen kehon rinnalla tai ainakin tietoisuudessa.

Kun osa nykytietoisuuttasi on matkustavan sielun mukana, tämä tunnetaan monissa kansakunnissa ja metafyysisissä käsitteissä kehon ulkopuolisena kokemuksena, astraalimatkusteluna, astraaliprojektiona, sielumatkana ja/tai kaukokatseluna. Kehosi saattaa päättää ottaa aktiivisen osan matkalla, mikä johtaa fyysiseen retkeen tai olemiseen siellä vain telepaattisena tarkkailijana.

Mitä unitilaasi tulee, tuollaiset kokemukset ovat ohikiitäviä muistisi kannalta, ellet valmistaudu luetteloimaan matkoja osana tietoisuuttasi. Vähintäänkin sinun täytyy muistuttaa itsellesi mennessäsi nukkumaan, syvään meditaatioon tai itsehypnoosiin, että haluat muistaa, mitä kohta koet.

Sellaiset tekniikat kuin kaukokatselu tai astraalimatkailu puolitajuisesta meditointitilasta tai itsehypnoosi antavat sinulle enemmän kontrollia ja mukavuutta siihen, mitä tapahtuu unen aikana. Voit saada fantastisia kokemuksia sitten, kun olet saavuttanut mukavuustason ja alat "ohjata" sitä, minne sielusi menee ja mihin se osallistuu.

Kysymys:

Mestarit, rakastan lukea opetuksianne – ne resonoivat todella kanssani. Kerrotte usein ihmisille, että he voivat tehdä elämässään, mitä haluavat – se on heidän valintansa. Ongelmiani on, etten tiedä, mitä haluan. Minulla ei tällä hetkellä ole "kutsumusta" … minulla oli niitä aiemmin ja seurasin niitä ja tulin erittäin hyväksi näissä taidoissa, mutta tunnen olevani nyt jumissa. Teen vain rutiineja ja viivyttelen, kun on vapaa-aikaa … Miten selvitän, mitä oikeasti haluan? Asiat joita rakastan – matkustaminen, kuvien ottaminen, shoppailu, ulkona syöminen ja hienosti pukeutuminen – eivät maksa laskuja tai niitä ei voi pitää työnä. Rakastan todella vain olla turisti ja vapaa kaikista töistä tai velvollisuuksista … Tekeekö se minusta kamalan ihmisen? –Irina, USA

Vastaus:

Voit tehdä matkallasi, mitä haluat, mutta kuten olet osoittanut, jos et tiedä, mitä vaihtoehdot ovat, et oikeasti voi valita. Kutsumus jota etsit, on hyvin yksilöllinen tapahtuma, joka vaatii toimintaa ja aktiivista osallistumista. Tämä vetää sinua elämän läpi. Sinun täytyy ensin olla täysin avoin kaikille mahdollisuuksille, ennen kuin kuulet tai tunnet tämän kutsun liittyä mukaan.

Kuten olet nähnyt omista kokemuksistasi, ihmisellä saattaa olla monia kutsumuksia. Ei ole tavatonta, että seuraa yhtä, sitten siinä ei ole enää viehätystä ja siirtyy johonkin muuhun. Kun on ollut hyvin monia tilaisuuksia löytää itsensä, tulee vaikeammaksi innostua mistään uudesta.

Sielulla ei ole vaatimuksia eri toimista ihmiskokemuksen aikana, ja se mitä teet, riippuu täysin sinusta – mukaan luettuna se, ettet valitse mitään! Henkisesti mikään ei ole oikein tai väärin. Ei ole tuomitsemista, joten mitä ikinä valitsetkin, kukaan ei julista sinua kamalaksi tai suurenmoiseksi.

Olet tietoinen asioista, jotka vetävät sinua puoleensa tällä hetkellä, muttet ole vielä vain saanut selville tapaa saada niitä toimimaan itselläsi. Monet yritykset palkkaavat ihmisiä tekemään ostoksia, ruokapaikka-arvioita ja tallentamaan maailmaa kuvien kautta, ja se voi olla hyvin kannattavaa, jos sinusta tulee siinä hyvä yritysten standardien mukaisesti. Mitä matkailuun tulee, kaikki yritykset jotka tarjoavat matkoja tavallisille ihmisille, tarvitsevat niitä, jotka menevät mukana ja ratkaisevat ongelmia asiakkaiden puolesta. Risteilylaivoilla on valtava henkilökunta, joskus yksi joka toista matkustajaa kohti, tekemässä matkasta nautinnollisen. Meditoi mahdollisuuksia. Mutta voit myös olla tekemättä mitään, jos se resonoi kanssasi, eikä kukaan rankaise sinua siitä.

Kysymys:

Mestarit, mikä tämä suhteiden torjuntateema on, joka näyttää kulkevan elämäni läpi? Pitkän aikaa vietissä kumppania kohtaan oli enemmän kyse puutteesta ja yrityksestä tyydyttää omat tarpeet, ei aidosta sydämen hyvästä tunteesta. Viime aikoina on tuntunut hyvältä lähestyä jotakuta jakaakseen ja kasvaakseen. Mutta kumpikin tämän vuoden yhteys loppui nopeasti samaan lopputulokseen – torjunta. Tästä teemasta on tullut tylsä, mutta näytän vetävän sitä puoleeni joka tapauksessa. Onko tämä jokin selvitettävä teema? Onko se merkki, että yhteyden saaminen ei ole polkuani tässä elämässä? Olen valmistautunut siihen mahdollisuuteen, ettei suhdetta ehkä synny tällä tasolla, mutta tietoinen valintani olisi kokea muuta. –CR, Australia

Vastaus:

Kuten kaikki sielut, et järjestänyt tiettyjä olosuhteita oppituntiesi oppimiselle. Saattaa olla niin, ettet saa yhteyttä kestävällä, jakavalla ja romanttisella tavalla, tai saatat ymmärtää torjuntaoppitunnit ja selvittää tiesi tuollaiseen yhteyteen. Riippuu sinusta, selvitätkö nämä tunteesi ja miten nopeasti.

Elämässäsi se jakso jolloin käytit seksuaalisesti hyödyksesi, ottamatta oikeasti huomioon kumppaniasi tai sitä, miksi teit niin – paitsi fyysinen purkautuminen jota halusit – loi käyttäytymismallin, josta et ole täysin irti. Energiassasi on egoismia, joka ei indikoi, että olet kiinnostunut jakamaan. Se sanoo sinun olevan joka suhteessa siitä syystä, mitä itse voit saada siitä.

Huolimatta siitä, että luulet muuttaneesi sitä tapaa, jolla lähestyt mahdollista kumppania, odotuksesi edeltää tekojasi. Kun sinulla on uusi tuttava, torjumisenpelko on aina kanssasi. Sinulla on voimakas into näyttää hänelle, miten upea persoona olet, ja tuloksena on, että hän tuntee liitossa olevan kyse vain sinusta.

Vilpitön kommunikointi puuttuu kaikista yrityksistäsi. Sinulle on niin tärkeää, että he tuntevat tarpeesi muodostaa jakava suhde, että puhut liikaa. Ennen kuin sanot mitään, pysähdy ja lähesty aisteillasi. Millaiselta energia teidän kahden ympärillä tuntuu? Onko siinä epäröintiä, pelkoa, kiinnostusta, itsekkyyttä vai epäitsekkyyttä? Ota vihjeitä käyttäytymiseesi siitä, mitä tunnet.

Siirrä sivuun odotukset ja mene vain sinua ympäröivän maailman virran mukana. Jos aistit pelkoa tai epäilyä, pysähdy ja kysy piilotajunnaltasi, mikä nämä tunteet aiheuttaa. Oppitunnit joita et ole kohdannut tai oppinut, on vastaus. Tartu ongelmiin, jotka ovat peräisin itsestäsi, ennen kuin avaudut jakamiselle, etkä enää pelota ihmisiä pois, mikä estää torjunnan.

Kysymys:
Mestarit, minulla oli aviomieheni kanssa hyvin myrskyisä suhde, mutta olimme kenties matkalla läpimurtoon. Hän kuoli traagisesti ja hyvin traumaattisesti kolme kuukautta sitten. Minusta tuntuu, että oleminen hänen kanssaan tässä avioliitossa oli elämäni perimmäinen tarkoitus. Nyt tunnen olevani todella tuuliajolla ja mietin, mitä tapahtuu, kun jotain tällaista sattuu. Eräs selvänäkijä kertoi minulle, ettei mieheni ollut "aika" lähteä nyt, mutta minun pitäisi antaa tälle suremiselle aikaa ja sitten olen ok. Voinko lopettaa tämän elämän? Voiko elämämme loppua, jos alkuperäinen tarkoituksemme ei toteudu jonkun toisen tekojen vuoksi? –Su, Singapore

Vastaus:

Jokainen sielu on vastuussa omasta elämästään. Sillä on täydellinen vapaus päättää, milloin tulee, milloin lähtee ja mitä haluaa kokea. Se voi muuttaa mieltään elämän aikana ja siirrellä asioita saadakseen eri kokemuksia, kuin alun perin suunniteltiin, mutta toisen teot eivät vaikuta niihin asioihin, joita se haluaa tehdä, ellei se suostu muuttamaan mieltään.

Sielu itse määrittelee sen ajankohdan, jolloin se siirtyy takaisin henkeen. Se ei lähde liian aikaisin tai liian myöhään henkisen tarkoituksensa kannalta. Se mitä ihmismieli toteaa, on sen ihmisegon halu, joka ei ole tietoinen tuon sielun matkasta. Niinpä ihminen saattaa sanoa: "En ole valmis lähtemään", kun taas sielu sanoo: "Tässä kohtaa haluan lähteä, jotta voin toteuttaa ne oppitunnit ja sopimukset, jotka tein ennen tulemistani."

Sinulla ja aviomiehelläsi oli sopimus olla oppitunnin antajia toisillenne. Sovitte myös, että jossain kohtaa avioliittoanne hän lähtisi äkkiä, jotta sinulla olisi aikaa tutkia omia syitäsi olla täällä tarvitsematta miettiä, että sinun täytyy olla osa paria. Olet viettänyt niin paljon aikaa miettien vain avioliittoasi, ettei muu elämä ja kaikki sen mahdollisuudet ole tulleet koskaan tietoisuuteesi.

Kuten olemme sanoneet, sielulla on täydellinen kontrolli elämäänsä ja se voi lähteä, milloin haluaa. Useimmat ihmiset eivät edes tiedä, että he ovat sieluja, joilla on ihmismatka, joten he eivät tiedä oppituntejaan ja niiden toteutumistilaa. Tutki, mitä ympärilläsi tapahtuu, koska vedät puoleesi asioita, joita haluat kokea. Sinulla on vielä paljon asioita, joita halusit tehdä, mutta sinä olet kuskin penkillä. Jääminen tai lähteminen riippuu sinusta.

Kysymys:

Mestarit, tapasin kaksoseni vuosi sitten. Ymmärrän, että tähän teemaan saattaa liittyä hämmennystä, mutta olen varma, että hän oli kaksoisliekkini. Millaista kyytiä onkaan ollut siitä lähtien! Periaatteessa kaksi täydellistä idioottia törmäsi toisiinsa ja se herätti jotain heidän sisällään. Ongelmani tällä hetkellä on, että vihaan häntä. Tunnen raivoa ajatellessani tätä miestä: miten hän saattoi? Se mitä koimme, oli hyvin rumaa minua kohtaan. Olen enemmän kuin loukkaantunut. Laantuuko tämä myrsky koskaan? Kummallakin on ollut riippuvuuksia. Minä käsittelen aineiden väärinkäyttöäni, muttei minulla ei ole aavistustakaan, miten hän pärjää omassa seksiriippuvuudessaan – onko hän pistänyt tikkua ristiin sen käsittelemiseksi. Hän ei halua kommunikoida lainkaan. Voinko koskaan olla onnellinen toisen miehen kanssa tietäen, että myös kaksoisliekkini on inkarnoituneena maan päälle? –Ann, Norja

Vastaus:

Ensinnäkään hän ei ole kaksoisliekkisi. Jos hän olisi ollut, teillä kahdella olisi ollut niin fantastinen energia yhdessä, että se olisi jättänyt taakseen riippuvuutenne ja ne olisi laitettu sivuun. Yhdessä oleminen olisi ollut kaikki, mitä halusitte, ettekä olisi halunneet mitään kemiallista estämään teitä tuntemasta toistenne energiaa.

Itse asiassa edesautoitte toistenne riippuvuutta. Hän teki kaiken, mitä luuli sinun haluavan, varmistamalla, että sait riippuvuuttasi varten, mitä halusit, ja käytti vaihtokaupassa kehoasi oman riippuvuutensa tyydyttämiseen. Hän käytti sinua hyväksi kaikenlaisissa olosuhteissa ja usein vastoin tahtoasi. Sallit sen jatkua ja annoit anteeksi, koska olit vakuuttanut itsesi siitä, että hän oli kaksoisliekkisi. Tätä näkemystä hän vahvisti joka kerta, kun pystyi.

Vihasi on ymmärrettävää, koska hän huijasi ja käytti hyväkseen sinua ja koska et voi antaa itsellesi anteeksi, että annoit sen jatkua niin pitkään. Siirrä se sivuun tietäen, että voit muuttaa tulevia kontakteja miehiin. Anna anteeksi itsellesi, koska tiedät nyt, ettei sitä voi tapahtua uudestaan, ellet salli sitä.

Vaikka kaksoisliekkisi olisi inkarnoituneena samaan aikaan kanssasi, mikään ei sano, että te kaksi olisitte suunnitelleet edes tapaavanne. Sinua ei ole rajoitettu yhdenkään sielun läsnäoloon planeetalla. Päätä, miten haluat loppuelämäsi tapahtuvan.

Pelot ja epäilykset ovat merkki, että edessäsi on oppitunti, jonka halusit kokea. Käytä noita merkkejä tutkiaksesi, mikä estää sinua liikkumasta eteenpäin. Kokoa unelma tulevaisuudestasi ja ilmennä se sitten elämääsi.

Kysymys:

Mestarit, minut on kasvatettu henkisessä kodissa, äitini on meedio ja paljon siitä, mitä sivuillanne on, ei huolestuta minua, koska niin vain on ja se on innostavaa minusta. Se saa minut haluamaan varmistaa, että elän oikeaa elämää oppiakseni ja kasvaakseni henkisesti. Toisaalta en kuitenkaan ymmärrä sitä ajatusta, että olemme kaikki osa lähdettä ja yksilöitä. Tämä huolestuttaa minua – en halua menettää omaa yksilötietoisuuttani, kun palaan henkeen ja sieluryhmääni tai lähteeseen. Onko tilanne näin? –Jonathan, Iso-Britannia

Vastaus:

Yksinkertaisesi sanottuna EI! Lähde on kaikkien sielujen alkuperä, mutta olet ainutlaatuinen niiden asioiden vuoksi, joita olet tehnyt yksin Lähteestä "murtamisen" jälkeen. Ajattele sitä niin, että Lähde oli vanhempasi. Sinulla on kaikki isän ja äidin DNA, joka luo ominaisuudet, mutta et ole he, vaikka asutkin samassa talossa ja sinulla on sama työ, samat harrastukset ja mieltymykset, koska sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia. Identtiset kaksosetkin ovat erilaisia, koska he tarkkailevat maailmaa omilla silmillään ja korvillaan ja tulkitsevat sitä henkilökohtaisten johtopäätöstensä kautta.

Kotiin (Lähteeseen) palaaminen merkitsee vain, että lähdet kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuudesta ja siirryt taas ehdottomaan rakkauteen. Yhdistyminen Lähteeseen tai sieluryhmääsi on kuin osallistumista koulun luokkakokoukseen – kukaan teistä ei malttaisi odottaa, että saa kertoa ryhmälle, mitä on oppinut ja kokenut, mikä tekee teistä nyt erilaisia, kuin olitte ennen eroamistanne.

Jokaisella sielulla on rekisteri kaikesta, mitä se on koskaan tehnyt, ja sitä sanotaan sen "akaasiseksi tiedostoksi". Tämä muistuttaa sinulle eroavuuksistasi kaikkiin muihin sieluihin verrattuna. Lähde "mursi" itsestään sieluja, jotta se voisi saada selville, mitä se ei ollut. Jos suunnitelmana olisi yhdistyä takaisin Lähteeseen, se ei pystyisi edelleenkään näkemään, mitä se ei ollut, koska se näkisi vain oman täydellisyytensä ehdottomassa rakkaudessa, eikä elämää negatiivisuuden ja positiivisuuden kaksinaisuussekoituksessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.12.–27.12.2016 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 17.01.2017 19:32

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
20.12.–27.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestari, kun minulle oli kerrottu, että henkioppaani oli Marcus Aurelius (hänen sanottiin myös olleen aviomieheni tuossa elämässä), kirjoitin teille muutama vuosi sitten ja sain vahvistuksen siitä. Onneksi olen nyt onnistunut hankkiutumaan eroon tästä oppaasta, mutta voisitteko kertoa minulle, miten kukaan hänen kaltaisensa laitettaisiin henkioppaaksi kenellekään, ottaen huomioon sen määrän sotaa, orjuutusta, vainoamista ja ahneutta, minkä hänen elämänsä sisälsi? Se näyttää vastaavalta, kuin Hitler tai kreivi Dracula laitettaisiin jonkun henkisen kehityksen "päälle". –Linda, Britania

Vastaus:

Sielu joka vietti elämän Marcus Aureliuksena, on viettänyt satoja muita elämiä kaikenlaisina ihmisolentoina, aivan kuten sinä. Kun sielu päättää kokea jotain, mitä yhteiskunta pitää kamalana, kaikki kommentoivat tai muistavat vain elämän, joka on vastoin sitä, mitä he ajattelisivat tekevänsä samoissa olosuhteissa.

Kun sinä jaoit Marcuksen kanssa ollen hänen vaimonsa, jaoit myös kaikki hänen taipumuksensa murhaan ja sekasortoon. Eikö se saa sinua ymmärtämään häntä vähän paremmin? Kumpikin teistä koki oppitunteja henkilökohtaisista ominaisuuksista, joita halusitte kokeilla. Tiesitte, että te ette olleet tuo persoonallisuus pysyvästi, olitte se vain esittäessänne tuota osaa. Kaikki sielut ovat kuin näyttelijöitä – yksi rooli voi olla paheksuttava hyypiö ja seuraava saattaa olla Äiti Teresa.

Sielut tulevat Maahan kokemaan negatiivisuutta, koska se on ainoa paikka, missä sitä on. Sitten kun ne saavat valmiiksi tuon elämän ja palaavat takaisin Kotiin, ne menevät ehdottomaan rakkauteen eikä niissä ole enää negatiivisuutta. Sielu joka oli Marcus, on omassa sieluryhmässäsi, ja te kaksi olette viettäneet monia elämiä yhdessä. Kumpikin teistä on myös jäänyt Kotiin ja ollut oppaana toiselle. Ainostaan nykyisen maaegosi ennakkoluulot saavat aikaan sen, että sinulla on niin voimakas reaktio hänen läsnäoloonsa.

Kaikkien sielujen ydinolemus on sama. Kaikki murrettiin Lähteen ehdottomasta rakkaudesta, ja näin kaikilla on Lähteen voimat ja kyvyt. Et muista tätä tullessasi kehoon, ja jotkut eivät koskaan tiedosta sitä elämän aikana, jos siihen sisältyy enimmäkseen negatiivisuutta. Tämä ei muuta sitä, keitä he oikeasti ovat – osa suurenmoista ja kaikkea rakastavaa Lähde-energiaa.

Maata ja sen kaksinaisuutta hallitsee egotuomitseminen – kaikki arvostellaan, arvotetaan ja tuomitaan. Henkisyydessä missä kaikki sielut ovat periaatteessa täydellisiä ja ehdottomasti rakastavia, ei ole tuomitsemista. Sielut tulevat Maahan joko kokeakseen pahuuden itse tai näkemään toisten tekevän sitä, jotta niiden ei ehkä tarvitse tehdä sitä itse.

Kysymys:

Aviomieheni sisaruksilla on kolme tytärtä ja kaksi poikaa. Toivon, että voisin rakastaa heitä, mutten rakasta. Rakastan heitä vain vähän aikaa ja tunnen syyllisyyttä siitä. Tunnen, että lapset ovat välinpitämättömiä minua kohtaan eikä ole aitoa kiintymystä. He näyttävät välittävän vain lahjoista, joita ostamme. Joskus minusta tuntuu, että heidän vanhempansa ja isoäitinsä seisovat minun ja lasten välissä ja estävät meitä luomasta läheistä suhdetta. Onko se totta? Voitteko selkeyttää tilannetta? Rakastaisin saada välittävän ja rakastavan suhteen heidän kanssaan, koska näen hyvin monien tätien sanovan, että he ehdottomasti rakastavat sisarten ja veljien lapsia. –LiVia, Brasilia

Vastaus:

Miksi ajattelet, että sinun täytyy rakastaa heitä? Siksikö, että olet kuullut toisten rakastavan sukulaisiaan? Sinulla ei ole mitään velvollisuuksia heitä kohtaan, eikä heillä sinua kohtaan. Rakastatko jokaista ihmistä, jonka tiedät maailmassa? Avioliittoseremonia ei välitä rakkautta sukulaisia kohtaan. Se on vain puolisojen välinen sopimus.

Tuon ikäiset lapset heijastavat, mitä heille kerrotaan kotona. Miehesi perhe ajattelee, ettet ole tarpeeksi hyvä hänelle eikä sinulla ole mitään annettavaa perheelle. Siksi he ovat iskostaneet lapsille, että olet vain jotain, joka liittyy heidän setäänsä, hyvin samaan tapaan kuin työtoverit. Asiat eivät muutu, elleivät lapset päätä itse, että he haluavat jakaa elämänsä kanssasi.

Sinun ei pitäisi pitää näiden ihmisten tekoja heijastuksena siitä, kuka olet ihmisenä. Lähetä heille rakkautta ja etsi joku muu, joka tarvitsee henkilökohtaista kosketustasi elämässään. Kunnioita sitä, että tämä sukuhaara ei jaa yhdistymishaluasi, ja anna heidän olla.

Jos haluat saada läheisen yhteyden useampiin ihmisiin, tee vapaaehtoistyötä tarvitsevien ihmisten kanssa – vanhukset, sairaat ja hyväksikäytetyt lapset ja ne, jotka rukoilevat ihmisten myötätuntoa. Ihmisen ei tarvitse olla yhteiskunnallisesti yhteydessä sinuun ollakseen "perhettä".

Kysymys:

Mestarit, 13-vuotiaalla pojallani diagnosoitiin kaksisuuntainen mielialahäiriö ja hänellä on ollut lääke monta vuotta, se on kuitenkin lakannut vaikuttamasta. Hänellä on hyvin paljon vihaa ja raivoa sisällään, enkä tiedä, mitä tehdä. Rukoilen opastusta ja pyydän näytettävän, miten autan häntä, mutta olen täysin hukassa. Hän on hyvä oppilas ja hyvin älykäs, mutta häntä kiusataan paljon, koska hänellä on puhevika. Hänellä ei ole montaa saman ikäistä ystävää, mutta aikuiset rakastavat häntä kunnianhimon ja näkemyksen vuoksi. Kaikkea apua ja opastusta mitä voitte antaa minulle, arvostetaan kovasti. –Debbi, USA

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Poikasi on päättänyt kokea hyvin intensiivisiä oppitunteja varhain elämässään. Viha jota hänellä on, ei johdu lääkkeen toimimattomuudesta. Lääke laittoi hänet tilaan, jossa hän ei pystynyt kohtaamaan suruaan siitä kohtelusta, jota hän sai toisilta, koska hänen tunteensa turrutettiin. Hän tiesi tiedostamatta kaiken, mitä tapahtui, vaikkei pystynyt olemaan vuorovaikutuksessa, ja se kehittyi kiehumispisteeseen.

Koska lääke lakkasi tukahduttamasta hänen tunnereaktionsa, hän räjähtää nyt tunteissaan, että häntä kohdellaan väärin. Toisten reaktio hänen ikätovereidensa välinpitämättömyyteen lietsoo lisää hänen raivoaan, koska hän tuntee, että he ovat samaa mieltä sen epäoikeudenmukaisuudesta.

Hänen täytyy löytää tapa kanavoida raivonsa reagoinnista ympärillä oleviin ihmisiin. Yksi suunta on huomioida hänen taitonsa, uteliaisuutensa ja vuorovaikutuskykynsä aikuisten kanssa. Vaikka hän on nuori, hän ei ole liian nuori työskentelemään toisten kanssa, jotka ovat suuntautuneet samoihin kiinnostuksen kohteisiin. Kannusta häntä etsimään samanmielisiä ihmisiä.

Työskentelyn jatkaminen hänen puhevaikeuksiensa kanssa helpottaa siinä, että hän on vähemmän ajattelemattomien ikätovereidensa kohteena, vaikka se onkin turhauttavaa pojalle, koska hän ei näe kuvittelemaansa edistystä. Osa siitä mitä havaitset, on normaalia teini-iän ahdistusta, mutta sitä voimistaa hänen sairautensa.

Keskustelu asenteesta hänen kanssaan sallii hänen nähdä, miten jotkut reaktiot lisäävät hänen vaikeuksiaan, ja muutos asenteessa voisi muuttaa sitä, miten toiset ovat muokanneet hänen maailmaansa.

Kysymys:

Mestarit, minun on vaikeaa tietää monilla alueilla, mitä polkua seuraan. Olen ollut melkein kolme vuotta tyttöystäväni kanssa, mutta mietin edelleen, onko tämä oikea tie minulle vai pitäisikö minun olla miehen kanssa. Sitten työtilanteeni vaivaa minua. Olen vaihtanut ammattia ja mietin, oliko muutos oikea. Haluaisin myös tietää, löydänkö koskaan työpaikkaa, missä voisin olla onnellinen. Näyttää siltä, että monissa paikoissa on yksi ihminen, joka ei pidä minusta, ja se tekee minut surulliseksi. Haluaisin olla rauhallisessa ilmapiirissä. Mietin myös, pitäisikö minun muuttaa toiseen kaupunkiin vai pitäisikö minun pysyä täällä. Olenko koskaan tyytyväinen? –Pälvikki, Suomi

Vastaus:

Et ole koskaan tyytyväinen, ennen kuin tunnet todella saavuttaneesi jotain. Sinulla on monia taitoja ja kykyjä eikä mikään yksi asia ole se, jonka halusit kokea. Elämässä on kyse moninaisuudesta ja kokeilusta.

Kuten olet arvannut, halusit kokeilla monimerkityksistä elämää, joten valitsit biseksuaalisuuden. Mikään ei ole oikein tai väärin henkisestä perspektiivistä, joten katso, mikä saa olosi tuntumaan kokonaiselta. Huomaa, että täydellinen rehellisyys kumppaneiden kanssa on erittäin tärkeää vaikeuksien estämiseksi.

Olet hyvin herkkä – melkein liian herkkä, kun annat yhden ihmisen saada itsesi epätasapainoon omilla mielipiteellään. Annat näin voimasi hänelle ja kontrollin ajatteluusi. Olet samanlainen kuin hän ja sinun täytyy saada itsevarmuutta siinä, että se mitä ajattelet ja tunnet, on, mitä halusit kokea tässä elämässä.

Lakkaa etsimästä, että toiset ihmiset päättävät, teetkö oikein tai jopa nautitko olostasi. On aika ottaa vastuu päätöksistäsi ja antaa niiden toteutua, ennen kuin ryntäät mihinkään muuhun. Kaikki eivät tarkastele elämää samalla tavalla kuin sinä, joten älä ylläty, kun joku ei pidä sinusta, on eri mieltä kanssasi tai on suorastaan vihamielinen sinulle.

Sinun täytyy lisätä itserakkautesi määrää. Hyväksy, että olet antanut mielenkiintoiset olosuhteet nykymatkallesi. Onnittele itseäsi siitä, miten hyvin olet pärjännyt tähän mennessä. Riemuitse tulevista mahdollisuuksistasi ja opettele menemään enemmän universumin virran mukana. Tällä hetkellä pysähdyt keskelle virtaa analysoimaan, miltä sinusta tuntuu, sen sijaan että kellut vain mukana odottaen johtopäätöstä. Tee asioista helpompia itsellesi antamalla mennä.

Kysymys:

Mestarit, olen harjoittanut parantamista laajalla asteikolla – asteikko on niin suuri, että olen eksynyt siinä, minne lähettää sen seuraavaksi. Kun sanon rukoukseni, kuvittelen jokaisen sanomani sanan ja tarkoitan sitä sydämestäni. Mestarit, minun tarvitsee vain tietää, teenkö sen oikein. Epäilen itseäni ja haluan vain vahvistusta, jotta voin keskittyä seuraavaan parannusharjoitukseeni. Olen työskennellyt viimeksi eläinten kanssa, kun ne ovat sairaita, ja se näyttää toimivan. Olen myös opettanut niitä parantamaan itsensä oman parannustiiminsä kanssa. Joillekin ihmisille tämä on liian monimutkaista, mutta sellainen minä vain olen. Menenkö liian nopeasti ja kauas, mestarit? Olen vähän hämmentynyt kaikesta vai onko tämä normaali tapa, millainen olen ja olen aina ollut? –Sylrose, Englanti

Vastaus:
Terapeutti parantaa maatasolla kanavoimalla universaalia elämänvoimaenergiaa kosmoksesta ja ohjaamalla sitä kohteeseen, joka täytyy saattaa takaisin tasapainoon. Parantamisessa on kaksi tarpeellista elementtiä – se joka kanavoi energiaa ja se joka vastaanottaa sitä. Kanavoija voi auttaa vain siinä määrin, kuin asiakas on valmis vastaanottamaan ja sallimaan paluun "terveyteen". Asiakas voi torjua parannuksen tai sallia sen jonkin aikaa ja sitten palata takaisin tasapainottomiin tapoihin.

Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus. Jotkut ihmiset kokevat sairausriippuvuutta eivätkä halua luopua uhriroolistaan. Olet päättänyt auttaa olemalla parantaja, mutta se parantuuko asiakas, riippuu enemmän asiakkaasta kuin sinusta. Tämän vuoksi epäilet itseäsi. Tiedät, että olet tehnyt kaiken parhaan kykysi mukaan ja kohteidesi pitäisi parantua, mutta joskus he eivät parannu. Älä ole kiinni työsi lopputuloksessa, koska sinä et määrää perimmäisiä tuloksia.

Eläinten kanssa työskentely on itse asiassa helpompaa, koska useimmat niistä elävöittää valokipinä eikä sielu, joten et käsittele yksilön elämänoppitunteja. Eläimet haluavat tuntea parhaan olonsa, joten ne ottavat kaiken, mitä niille annetaan, käyttävät sen hyvään oloonsa eivätkä koskaan halua palata tasapainottomaan tilaan. Niiden kouluttaminen parantamaan itsensä on kuin uuden tempun opettamista.

Henkisellä tasolla ei ole oikeaa tai väärää. Seuraat intohimoa, jota hyvin monet sielut eivät koskaan löydä. Jatka entiseen malliin niin kauan, kun se resonoi kanssasi, mutta älä odota vahvistusta. Sinulle pitäisi riittää se tieto, että teet, mitä rakastat, jatkat samalla henkistä kasvua, ja näet, että osa siitä on tuottavaa kanssaihmisillesi ja eläimille.

Kysymys:
Mestarit, minulle tehtiin juuri abortti. Onko se ok sielun kannalta? Se on hyvin tuore tapaus. Miksi tämä toistui elämässäni? Mitä minulle oikeasti tapahtuu? Mitä elämä haluaa kertoa minulle kaikissa tilanteissa ja tunteissa, joita olen käynyt läpi? Pitäisikö minun tuntea syyllisyyttä tästä? Oliko se tyttö vai poika? Haluan antaa nimen. Onko se ok? Onko kohtaloni olla äiti? Auttakaa minua ymmärtämään kaikki tämä, kiitos. –Uy, Brasilia

Vastaus:

Elämä kertoo sinulle, että olet vastuussa teoista, joihin ryhdyt. Kun harrastat seksiä ajattelematta raskauden mahdollisuutta, vaarannat mahdollisesti terveytesi ja poistat sikiön, koska et ole valmis äidiksi. On riittävän helppoa käyttää ehkäisyä, mutta annat seksuaalisen intohimosi olla ainoa asia, jota ajattelet.

Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus, myös niillä jotka ovat vasta tulossa maailmaanne. Sikiö jonka abortoit, oli vain kasa soluja, johon ketään sielua ei ollut määrätty. Tiedettiin, että tekisit abortin, koska sen oppitunnin pyrit ymmärtämään ja kävisit läpi juuri sen, mitä parhaillaan koet.

Tutki omia tunteitasi: syyllisyys, itsekkyys, pettäminen. Haluatko olla äiti? Olla vastuussa lapsen kasvattamisesta? Luopua huolettomista tavoistasi ja asettua aloillesi? Kaikki valinnat ovat sinun. Mikään ei ole oikein tai väärin henkisestä perspektiivistä, mutta elät yhteiskunnassa, jossa on hyvin voimakkaat mielipiteet siitä tavasta, miten sinun pitäisi elää.

Se, että nimeät syntymättömän soluryhmän lievittämään syyllisyyttäsi, ei auta sinua. Se on selviytymistapa, jota psykiatrit opettavat huomiosi viemiseksi pois siitä, mihin sinun oikeasti tarvitsee keskittyä: miksi tämä ylipäätään tapahtui? Lakkaa elämästä menneisyydessä ja ala elää hetkessä varmistaaksesi, ettet löydä itseäsi samanlaisesta olosuhteesta uudestaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.1.–10.1.2017 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 27.01.2017 19:42

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
3.1.–10.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, käsittelisittekö tarkemmin tätä: "Jokainen pelko ja epäilys joka nousee yksilön elämässä, on neonmerkki, että sen alla on oppitunti. Mene etsimään näitä opasteita ja ala kysyä, miltä kukin niistä sinusta tuntuu ja mikä saa sinut tuntemaan niin. Kun pääset näiden tunteiden alkuun, näet syitä, joiden ymmärtämiseksi voit tehdä työtä, ja sitten päästää irti niistä, jotteivät ne vaikuta enää koskaan sinuun." Lisäselkeyttä, kiitos. –Pauli, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Sielut tulevat fyysiseen kehoon maaplaneetalle, joka on ainoa paikka, jossa negatiivisuutta on, voidakseen käyttää valinnanvapauttaan ymmärtääkseen, mistä elämänoppitunneissa on kyse. Kaikki tulevat kaksinaisuuteen oppimaan, pystyvätkö he tunnistamaan keskeiset kykynsä ja vahvuutensa.

Tämä tehdään kohtaamalla ne asiat, joita he ovat valinneet – kuten viha, pettäminen, syyllisyys, itseironia jne. – ja sitten tekemällä päätös, etteivät he tarvitse näitä asioita elämässään, jotta he voivat päästää irti tuosta energiasta ja siirtyä rakkauteen. Sitten kun oppitunti on tunnustettu ja ymmärretty, se häviää elämästä.

Ensin sielu on täysin pimennossa siinä, että sillä on vaihtoehtoja elämäänsä liittyen. He luulevat olevansa jumissa "omaan osaansa elämässä" eivätkä voi tehdä mitään sille. Nämä tehtävät joita he laittavat eteensä pyrkien oppimaan niistä, tiedostetaan, koska niiden läsnäolo aiheuttaa pelkoa tai epäilyä.

Nopeuttamaan sen ymmärtämistä, miksi tulit maan päälle, seuraa pelkojesi ja epäilyjesi lähdettä ja se vie siihen syyhyn, miksi tietty oppitunti on ilmestynyt elämääsi. Keskity tuohon pelkoon ja kysy sisäiseltä itseltäsi, miksi sitä on. Tiedostamaton puoli tuo tietoiseen mieleesi tuon pelon syyn.

Yleensä se liittyy kokemuksiin, joita sinulla on ollut tuossa elämässä, jossa ymmärtänyt, miksi asioita tapahtui, ja syytit itseäsi onnettomista olosuhteista. Joskus kyse on jonkun toisen antamisesta vakuuttaa sinulle, ettet ollut omien päätöstesi tekemisen arvoinen.

Hyväksymällä, että kaikki sielut ovat samanlaisia – kenenkään olematta yhtään parempi tai informoidumpi kuin toinen – ja että sinun täytyy ottaa vastuu omista päätöksistäsi, jos tarkoituksesi on valaistua, opit oppitunnin ja voit siirtyä eteenpäin, eikä se vaikuta sinuun enää. Olet näin vapautunut siitä negatiivisesta otteesta, joka tuolla teolla oli sinuun.

Kysymys:

Mestarit, olen koko elämäni pelännyt salaa … Vaikea selittää, mutta tunnen, että ymmärrätte omalla näkemyksellänne … Onko tämä jotain, minkä toin mukanani, vai aiheuttiko sen välikohtaus ollessani 13-vuotias … Pystynkö voittamaan sen tässä inkarnaatiossa … –Charles, Kanada

Vastaus:

Katso edellistä vastausta saadaksesi idean, miten sielu asettaa itselleen oppitunteja. Pelko, pelkääminen, on yksi opaste siitä, että tuijotat valitsemaasi elämänoppituntia. Tämä antaa sinulle tilaisuuden tarttua taustalla olevaan tehtävään, oppia, miksi valitsit sen, ja päästää irti pelosta, jota se heijastaa.

Laitoit riviin sarjan haasteita, jotka halusit kokea ollessasi täällä. Jotkut niistä ohjelmoit valitsemallasi ympäristöllä ja ominaisuuksilla – kuten sukupuoli, asuinpaikka, perhe, perheen piirteet ja ihmiset, joilla olisi vaikutusta elämääsi (opettajat, saarnamiehet ja yhteiskunta yleensä).

Lisäksi teit myös sopimuksia toisten sielujen kanssa, että ne ovat tekemisissä kanssasi luomaan ilmapiirin, joka esittäisi yksittäisiä tilanteita analysoitavaksesi ja ymmärrettäväksesi, ja voisit oppia niistä. Välikohtaus ollessasi 13-vuotias on yksi tällainen sopimus.

Kaiken mitä tapahtuu sielulle, jolla on ihmiskokemus, tarkoituksena on opettaa, kuka se on sieluna ja mitä voimat ja kyvyt Lähteen osana sallivat sen ilmentää. Sitten kun hyväksyt, että näin on, pystyt käyttämään tätä tietoa ymmärtääksesi, että kaikki elämässäsi tapahtuu pelkästään koulutustarkoituksesta.

Elämänoppitunnit tulevat ihmiselle aina negatiivisena asetelmana, joka aiheuttaa pelkoa, jotta sielun on tehtävä työtä ymmärtääkseen, miten voitetaan negatiivisuus ja käännetään tilanne positiiviseksi. Se on elämänoppitunnin oppimisen määritelmä. Oppitunnin ymmärtämisen tuloksena on vapautuminen siitä pelosta, joka liittyy johonkin tapahtumaan, henkilökohtaiseen piirteeseen tai tunnehäiriöön.

Kysymys:

Mestarit, olen kamppaillut erään asian kanssa koko ajan suhteessa kumppanini kanssa enkä tiedä, mitä uskoa. Hän herättää epävarmuuteni ja pelkoni. Haluaisin tietää, ovatko nuo pelot yhtään totta vai onko se väärä havainto? Arvostan kaikenlaista selkeyttä tai apua tähän tilanteeseen, ja mitä minä tai me voimme tehdä parantuaksemme viimeinkin? –Holly, USA

Vastaus:

Sinun täytyy ymmärtää, että kaikki ajatuksesi ovat tulosta oppitunneista, joita halusit työstää tässä elämässä. Ensinnäkin halusit kokea, että toinen kontrolloi sinua psyykkisellä ja tunnepuolen kaltoinkohtelulla. Halusit nähdä, miten pitkään sinulta veisi kunnioittaa itseäsi tunnistamalla, a) mitä sallit tapahtua ja b) että olet saamanarvoinen kuin kumppanisi ja sinulla on sananvaltaa omassa elämässäsi.

Oppitunteihisi sisältyy itseluottamuksen puute, itsearvostuksen puute ja syyllisyys kaikesta, mitä sinulle tapahtuu, koska hyväksyt syyn kaikesta, siitäkin mitä et aloittanut. Tämän suhteen alusta saakka olet taipunut hänen tahtoonsa kaikessa, koska halusit hänen rakastavan sinua ja ajattelit, että hän oli paljon vahvempi ja osaisi ohjata ja suojella sinua.

Pelkosi on todellinen, koska kaikki nämä oppitunnit tuijottavat sinua puolisosi verukkeella. Kun ajattelet, että hänen toteamuksensa ovat oikeita, vaikket ole samaa mieltä hänen arviostaan, annat hänelle vallan saada sinut tuntemaan, mitä tunnet. Tuon vallan antaminen hänelle aiheuttaa epävarmuutta mielessäsi siitä, mikä on oikein sinulle.

Hän ei tee tätä ollakseen ilkeä. Hän ajattelee, että koska et haasta hänen tekojaan, olet samaa mieltä hänen arvioidensa kanssa. Mikään ei ole oikein tai väärin henkisellä matkalla. Kaikki matkat ovat oppimistarkoitusta varten, joten voit antaa asioiden jäädä entiselleen tai arvioida jokaista vuorovaikutustilannetta välillänne ja katsoa, tuntuuko se hyvältä sinusta. Jos se ei resonoi sisälläsi, niin kysy itseltäsi, mikä on pielessä ja miten voit muuttaa tuon energian.

Sinulla on valinnanvapaus ja päätökset riippuvat sinusta. Astu etäämmälle ja tarkastele tilannettasi intohimottomasti – ilman tunteita asiat ovat paljon selkeämpiä. Tee sitten suunnitelma epävarmuuksien, tunteiden ja pelkojen poistamiseksi elämästäsi.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää tehokkaimman tavan meditoida. Aloitin meditoinnin vuosi sitten, ja jonkin ajan kuluttua pystyin huomaamaan muutoksia elämässäni, fyysisiä ja tunnepuolen muutoksia. Olen itkenyt paljon alettuani meditoida, olen ollut hämmentynyt enkä ole halunnut olla kenenkään lähellä. Luulen, etten ole varma, onko muutos ollut parempaan päin, ja tässä kohtaa avioliittoni on melkein loppu. Olenko kriisissä? Tiedän, että se voi viedä pitkään, mutta minulla on vieläkin ongelmia hiljentää mieleni ja usein minusta tuntuu, että torkun meditoidessani, mutten tiedosta sitä. Auttaisitteko ystävällisesti, jotta pystyn olemaan rauhallisempi? –Rachel, Kanada

Vastaus:

Meditoinnin todellinen tarkoitus on kyetä kommunikoimaan korkeamman itsesi tai tiedostamattoman osasi kanssa, saada yhteys henkioppaisiin ja tarkastella elämääsi ilman tietoisen mielen esteitä, mikä auttaa ylläpitämään rauhallisen kolmannen ulottuvuuden elämän.

Voidakseen meditoida täytyy kyetä hiljentämään ajatteleva ja päättelevä mieli, joka aina kertoo, mitä tehdä ja ajatella. Jotkut viittaavat tähän häkissä olevana gerbiilinä, joka juoksee jatkuvasti juoksupyörässään, tai hölöttävinä apinoina, jotka eivät pidä suutaan kiinni. Sen hiljentäminen on helpommin sanottu kuin tehty, koska olet koko elämäsi ollut riippuvainen tuon melun ohjauksesta.

On monentyyppisiä meditointitekniikkoja, mutta joistain tulee niin rajoittavia, että koko aika menee vain menetelmän kehittämisessä mielen selkeyttämisen sijasta. Näitä ovat monet hengitystekniikat, mundrat tai sormiliikkeet, mantralaulu ja visualisointi.

Ajatteluprosessi voidaan saada keskeytettyä itsehypnoosilla tai jollain toistuvalla keholiikkeellä, joka vie mielen huomion, muttei sen tarvitse osallistua tietoiseen ajatteluun. Tätä voi nähdä kävelymeditaatiossa tai mahdollisesti labyrintin tekemisessä, astioiden tiskaamisessa tai kutomisessa.

Kun olet päässyt meditatiiviseen tilaan, voit päästä käsiksi elämänoppitunteihin, joita työstät. Tämä voi johtaa niistä asioista irtipäästämiseen, joissa olet roikkunut, mutta joita et enää tarvitse. Usein tämä irtipäästäminen tuo esiin tunnereaktioita, kuten itkua, naurua, surua tai iloa. On tavallista tuntea olonsa kevyemmäksi tällaisten jaksojen jälkeen.

Käsitellessäsi hyvin tunnelatautuneita muistoja, myös tiedostamaton osa kytkeytyy irti, jottet koe uudestaan traumaa. Tätä ilmenee, kun nukahdat. Kuten olet nähnyt, sisäisen itsen koskettaminen tuo oivalluksia, joita et olisi voinut saada millään muulla tavalla. Pärjäät hyvin – jatka sitä.

Kysymys:

Mestarit, lapsuudesta saakka olen saanut unissa näkyjä vaaroista, jotka lähestyvät minua. Olen nähnyt maanjäristyksiä tai liikenneonnettomuuksia tai tappeluja, ennen kuin ne ovat tapahtuneet. Joskus tunnen myös ihmiset ympärilläni – heidän tunteensa heijastuneena omiin tunteisiin joskus niin voimakkaasti, etten ole varma, olenko matkinut heidän tunteitaan. Tunnen ystävien kaukana olevan vaikeuksissa ja avun tarpeessa ja saan myöhemmin selville, että he todella ovat. Mitä tapahtuu ja miten voin poistaa sen, koska se on alkanut pilata elämäni. En usko sattumiin, koska sitä on aivan liikaa. Näiden asioiden alettua lapsena, äitini kertoi minulle, että joku oli isäni unessa kuiskannut nimeni, ennen kuin hän oli ollut edes raskaana. Isä oli niin peloissaan tuosta unesta, ettei hän valinnut tuota nimeä. Mitä tapahtuu? –Matthew, Iso-Britannia

Vastaus:

Olet äärimmäisen herkkä niiden toisten sielujen tunnevärähtelyille, jotka ovat yhteisellä fyysisellä matkalla kanssasi tänä aikana maaplaneetalla. Kun joku projisoi ajatuksia siitä, mitä heille tapahtuu, nappaat ne ja otat siinä melkein osallistujan paikan. Kyvylläsi muuttaa aikaa – siis mennä taaksepäin ja eteenpäin ajassa – näet muita ihmisiä tilanteissa, joita he vetävät luokseen, tai asioita joita planeetta käy läpi.

Sinulla on kyky jatkaa näiden projektioiden "näkemistä" tai lopettaa ne tukkimalla yhteyden. Ole selvillä siitä, että olit hyvin tietoinen tästä kyvystä ennen tulemistasi, ja päätit, että se sallisi sinun auttaa ihmiskuntaa, jos niin valitsisit. Olet jo tehnyt tätä kertomalla ihmisille "unistasi" – mikä on kannustanut heitä muuttamaan suunnitelmiaan ja näin estämään jonkin ongelman.

Vaikka tämä huolestuttaa sinua nyt kovasti, se on taito, jota kehitit tarkasti entisessä elämässä. Ajattelit, että se voisi olla kiva lisä ammattiin tässä elämässä. Voisit käyttää sitä tullaksesi toimittajaksi, kirjailijaksi, pelastajaksi, terapeutiksi tai historioitsijaksi. Se on myös kuin hyödyllinen työkalu suojelemaan itseäsi, koska tiedät mahdolliset vaarat, joihin saattaisit joutua.

Ääni jonka isäsi kuuli, oli itse asiassa sinun. Olit päättänyt, että olisi todella siistiä valita oma nimensä, ennen kuin tulit kehoon, jossa nyt asut. Odotit, kunnes hän lepäsi, ja ilmestyit sitten hänelle ja julistit nimen, jota halusit käytettävän. Et osannut odottaa sitä pelkoa, jonka saisit aikaan nimen myötä.

Kysymys:

Mestarit, tapasin muutama päivä sitten upean miehen – rakastavan ja rehellisen. Pystyimme olemaan yhdessä vain kaksi päivää. Tunsin välillämme läheisyyttä, hiljaisuutta ja rakkautta, jota en ole kokenut muualla kuin keskinäisessä vetovoimassamme. Tässä äärimmäisen lyhyessä ajassa kohtasimme hyvin vaikeita valintoja ja tunteita, kun hän tunsi sitoutuneensa muualle. Mikä oli tämän tapaamisen tarkoitus? Oliko se, mitä tunsimme, pelkästään seksuaalista vetovoimaa? Ovatko nämä tunteet yhteisiä? Olemmeko tunteneet toisemme aiemmin? –Bodhi, Intia

Vastaus:

Tunsit erittäin voimakasta seksuaalista vetovoimaa tähän mieheen. Olet romanttinen sydämeltäsi ja näit sen vastauksena rukouksiisi rakastavasta ja tyydyttävästä suhteesta. Aloit välittömästi uneksia yhteisestä elämästä, koska tämä yhteys sai olosi tuntumaan erittäin hyvältä. Mikään ei ollut koskaan ennen ollut näin kiihkeää, joten vakuutit itsellesi sen olevan jotain, mitä olit suunnitellut tähän elämään.

Myös miehelle se oli reaktio seksuaaliseen viehtymykseensä eikä oikeasti mitään muuta. Tämä mies on sitoutunut suhteeseen, eikä hänellä ole halua lähteä siitä. Kun hän havaitsi sinun olevan hyvin aulis seuraamaan omaan vetovoimaasi toiseen, hän käytti sen täysin hyväkseen, vaikka tiesikin, ettei hän halunnut sen sotkevan nykyistä kumppanuuttaan.

Tunteesi ja tyttöiän unelmasi satuliitosta vetivät sinut tähän suhteeseen. Häntä innosti seksuaalisen turhautumisen puuska, joka hänen täytyi tyydyttää. Hän ajatteli oman paineensa purkamista ja hauskan pitämistä hyvin auliin ja viehättävän henkilön kanssa.

Hän ei rakasta sinua niin, kuin sinä olet vakuuttunut rakastavasi häntä, mutta hänelle ei olisi mikään ongelma jatkaa kanssasi aina, kun löydätte itsenne samasta tilanteesta. Se ei johtaisi koskaan pysyvään ja sitoutuneeseen suhteeseen.

Tämä oli sinulle oppitunti kyvystä erottaa vastavuoroinen todellinen rakkaus hullaantumisesta ja seksuaalisesta vetovoimasta – analysoida ja erottaa todellinen tapahtuma epätodellisesta toiveesta. Henkisessä mielessä tämä oli sen tunnustamista, että ihmiskeholla on tiettyjä tarpeita, jotka on parasta tyydyttää, eikä jäädä aina turhautuneeksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

17.1.–24.1.2017 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 10.02.2017 18:56

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
17.1.–24.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, minua kiehtovat entiset elämät, jotka olemme eläneet, ja rakastan saada tulkintoja niistä. Yksi tällainen tulkinta kertoi elämästä Johanneksena, Jeesuksen opetuslapsena, ja antoi ymmärtää, että kirjoitukset hänen elämänsä tapahtumista olivat epätäsmällisiä. Kuten tiedän, olemme kaikki teknisesti ottaen Jumalan poikia, mutta mikä teki Jeesuksesta niin erityislaatuisen? Oliko hän hyvin valaistunut mies aikanaan? Olen aina tuntenut itseni henkiseksi. Kumpuaako tämä siitä ajasta, joka vietettiin Jeesuksen kanssa? –Jane, Iso-Britannia

Vastaus:

On kiva saada tulkintoja entisistä elämistäsi, mutta on paljon hyödyllisempää saada hypnoosin tai syvämeditaation avulla kokemuksia itse energioista. Kun yhdistyt tunteisiin tietystä ajasta ja paikasta, se on kuin muisto rakkaasta lomasta nykyelämässäsi, jonka voit visualisoida ja elää uudelleen.

Monet sielut ovat päättäneet olla jonkun tunnetun sielun seurassa, kuten Jeesus, hänen työnsä vuoksi tuossa elämässä. Se oli ihmiskunnalla jakso, jolloin ihmiset vasta alkoivat tunnistaa, että heillä oli kyky tehdä omat päätöksensä. Valinnanvapaus oli tuntematon siihen saakka. Yhteiskunta ja hierarkia kertoivat kaikille, mitä ajatella ja mitä tehdä. Kaikkia elämän puolia kontrolloitiin ja uskomukset saneltiin.

Jeesus tuli Maahan tiennäyttäjäksi, joka salli esimerkillään kaikkien nähdä, mikä oli mahdollista ja miten se saadaan aikaan. Hän esitteli kansalle ajatuksen itsenäisestä ajattelusta ja luottamisesta sisäisiin tuntemuksiin yhteiskunnan sanelun sijasta – tuomitsematta ja hyväksyen kaikkien yksilöllisyyden ja rakastaen heidän valintojaan. Hänen esimerkeistään tuli myöhemmin järjestäytynyt uskonto, henkisen polun esittelemisen sijasta.

Henkinen tietosi tulee siitä, että olet tarkkaillut ja elänyt aikana, jolloin henkistä ja rakkaudellista suuntaa tutkittiin ensimmäistä kertaa. Jos sinulla on tilaisuus, palaa takaisin tuohon aikaan ja tunne yhteys ehdottomasti rakastavaan Lähde-energiaan, joka on läsnä.

Kysymys:

Mestarit, olen kohdannut paljon tunne- ja mentaalitukoksia ja sen vuoksi olen alkanut ymmärtää eri tasoilla. Olen alkanut saada entisten elämien kokemuksia. Miksi? Nyt olen tilanteessa, jossa haluan antaa koko elämäni henkisyydelle. Miten voin tehdä sen? Olen oivaltanut, että elämme polulla, jolla opettelemme, mitä ehdoton rakkaus merkitsee ja mitä se on (kaikki, kaikkialla, sisällä, ulkona, olemme yhtä). Olen alkanut nähdä toisen "ulottuvuuden", missä on energiaa. Mikä tämä "ulottuvuus" on? Voisitteko selittää, mitä kokemukseni ovat? Täytyykö minun syntyä tänne uudestaan ja uudestaan, jos en ole oppinut oppituntejani? Miten voin kehittää itseäni enemmän? Voitteko antaa minulle muutaman vinkin? Tarvitsenko gurua vai tarvitsenko vain sisäistä ääntäni? –Weareone, Suomi

Vastaus:

Olet sielu, jolla on ihmiskokemus, jotta voisit oppia kaiken sielun olemuksesta. Vain fyysisessä kehossa voi osallistua asioihin, joihin liittyy enemmän kuin henkinen taso. Ihmisolennossa on monia kerroksia. On fyysinen kerros, mentaalikerros, tunnekerros ja henkinen olemus tai sielu.

Ihmisyyden alkuoppituntien aikana sinua riuduttavat niin paljon mentaali- ja tunnetukokset – mikä on oppituntien yksi tapa ilmestyä – että näet vain ne etkä mitään muuta. Kun opit oppituntisi tai selvität tukokset ja hankkiudut eroon kolmannen ulottuvuuden tuomitsevasta egosta, voit yhdistyä taas sielusi tuntemuksiin.

Tämä ulottuvuus jonka havaitset, on Lähdeolemuksen egotonta, tuomitsematonta ja ehdottomasti rakastavaa energiaa. Tämä on sielun tavoite – kyetä elämään omassa voimassaan pitäen edelleen ihmiskuoren. Pysyäksesi siellä et saa antaa egotuomitsemisen palata. Sen sijaan vain arvioi, mitä tapahtuu ympärilläsi, ja katso, onko se jotain, mihin haluaisit osallistua, vai toisaalta jotain mistä et voi oppia.

Ehdottomasti rakastava itsesi on kaikki, mitä tarvitset jatkaaksesi henkisellä polullasi. Etenet käyttämällä valinnanvapauttasi ja ottamalla täyden vastuun asioista, joita tuot elämääsi. Tarvitset vain sisäisiä tuntemuksiasi kertomaan, mitä tulit kokemaan.

Sitten kun tunnet mukavaksi olla ulkona egotuomitsemisesta, voit tutkia kaikkia voimia, joita sielulla on, ja ilmentää juuri sen, mitä haluat. Aikomus on kontrolloiva tekijä – aio ja niin on. Jos ymmärrät sen, mitä tuot elämääsi, sinun ei tarvitse toistaa sitä. Nauti matkastasi.

Kysymys:

Mestarit, pyydän näkemystänne lapsistani, iältään 24- ja 27-vuotaat. Luotettava selvänäkijä kertoi minulle, kun he olivat pieniä, että terroristi, heidän isänsä, ottaisi hallintaansa heidän mielensä ja kääntäisi heidät minua vastaan. Tämä on osoittautunut todeksi. Ystäväni sanoi myös, että lopulta kun he ovat saavuttaneet 25-vuoden iän, he alkaisivat kyseenalaistaa, mitä heidän isänsä on tehnyt heille. Tähän mennessä tämä ei ole osoittautunut todeksi minun tietojeni mukaan. Olen yrittänyt käyttäytyä aina arvokkaasti ja hillitysti heidän kamalasta käyttäytymisestään huolimatta ja olla myös myötätuntoinen, koska he eivät tiedä, mitä heille on tehty, ja minä tiedän. Voitteko valaista sitä sopimusta, mikä meillä kaikilla täytyy olla keskenämme? Miten voin käsitellä tämän tilanteen tehokkaimmin oman hyvinvointini ja mielenterveyteni kannalta ja siirtyä eteenpäin? –Mary Anne, Australia

Vastaus:

Koska jokaisella sielulla on valinnanvapaus muuttaa mielensä koska tahansa, se mitä joku selvännäkijä tai kanavoija näkee ja välittää sinulle, pätee vain siihen suuntaan, mihin kaikki valinnat ovat johtamassa tulkinnan ajankohtana. Monia tekijöitä on alkanut vaikuttaa lastesi matkalla. He eivät ole aikuistuneet – siis ottaneet vastuuta omista päätöksistään – siinä määrin, että ymmärtäisivät tilanteensa. Sinun täytyy antaa heille vähän aikaa päättää hyväksyä, mitä he näkevät ja tuntevat isästään, tai jatkaa sen sivuuttamista.

Oppituntisi tässä elämässä on olla tarkkailija – silminnäkijä – siinä tutkimusmatkassa, joka on lastesi elämä. Näet jo, että sinulla ei ole mitään tapaa kontrolloida, mitä heidän elämässään tapahtuu, ja että se mitä tunnet tästä, riippuu täysin sinusta ja sanelee mielialasi.

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa valinnoilla, joita ne tekevät. Voit päättää olla onneton ja kurja, koska asiat lastesi elämässä eivät mene haluamallasi tavalla, tai voit kunnioittaa sitä, että nämä ovat oppitunteja, joita he valitsivat ennen tulemistaan tähän elämään.

Se on tärkeää, ettet anna heidän matkansa puuttua omaasi. Selvitä ne oppitunnit, joita pelkosi ja epäilysi paljastavat. Päästä irti egotuomitsemisesta ja astu ehdottomaan rakkauteen. Tästä matkassasi täällä on kyse.

Halusit käsitellä kontrollin puutetta, omakuvaan ja omaan arvoon liittyviä kysymyksiä, antamatta toisten tekojen vaikuttaa tunnehyvinvointiisi. Olet pärjännyt erittäin hyvin tässä. Sopimuksiasi perheen kanssa oli olla vanhempi, joka oli erilainen kuin se malli, jonka he päättivät oppia, ja olla paikalla neuvomassa heitä oivallustensa läpi sitten, kun aika oli oikea.

Kysymys:

Mestarit, olette sanoneet, että te asutte kotona viidennessä ulottuvuudessa, kun taas ihmiset elävät kolmannessa ulottuvuudessa ja ei-fyysiset pimeät ihmissielut elävät neljännessä ulottuvuudessa. Oletan, että muitakin olentoja elää neljännessä, ja haluaisin tietää enemmän siitä. Säieteorian mukaan universumi koostuu monista ulottuvuuksista. Onko olemassa ulottuvuudet yksi ja kaksi? Entä kuudes ja seitsemäs ulottuvuus? Miten monta ulottuvuutta on ja millaisia ne ovat? Oletteko eläneet myös noissa muissa ulottuvuuksissa? Kertokaa meille lisää, kiitos. –Christina, USA

Vastaus:

Voidakseen puhua kielenne eri termeistä, joita käytetään kuvaamaan olotiloja, täytyy käyttää tuomitsemista – emme normaalisti osallistu siihen, ellemme opeta sielun matkasta ihmisen kaksinaisuusvaiheen läpi maan päällä. Kaikilla sieluilla on sama ydinolemus, mutta ne oppivat ihmiskokemuksista eri tavoilla.

Käytämme opetuksissamme termejä kolmas, neljäs ja viides ulottuvuus vain erottaaksemme toisistaan täysin fyysisen tilan, fyysiset/ei-fyysiset siirtymävaiheet ja täysin ei-fyysisen tilan, jossa olet pelkästään ydinolemuksesi tai sielusi.

Ne jotka ovat jääneet täysin kiinni tuomitsemiseen, jossa arvostellaan, arvotetaan ja luokitellaan pikkutarkasti, ovat julistaneet, että on useista satoja ulottuvuuksia, jotka perustuvat ihmiskäsitykseen kehittyneestä oppimisesta. Tämä on ihminen, fyysinen ilmiö. He, kuten viittaamasi säieteoria, puhuvat ainoastaan fyysisestä maailmasta, eivät henkisielusta, jolla ei ole fyysisyyttä.

Vastauksena muihin kysymyksiin, olemme "ihmismäistäneet" matkavaiheet seuraavasti. Ensimmäinen ulottuvuus ovat kasvit ja asiat, joilla ei ole kykyä käsitellä ajatuksia. Toinen ulottuvuus ovat eläimet, joilla on vähän ajattelukykyä, ja ihmiset jotka ovat täysin toisten kontrolloimia eivätkä ajattele, että heidän täytyy olla vastuussa omista teoistaan (eli ei ole omatuntoa). Kolmas ulottuvuus ovat sielut, joilla on ihmiskokemus ja jotka määrittelevät ihmiselämänsä valinnanvapauden perusteella. Neljännessä ulottuvuudessa sielut jotka ovat luopuneet egotuomitsemisesta, arvioivat nyt asioita rakastaen ehdottomasti. Niillä on edelleen fyysinen keho, mutta he yhdistyvät helposti henkien kanssa. Koko neljäs ulottuvuus on fyysisten ja ei-fyysisten olentojen aluetta: juuri mainitut ja ne sielut, jotka ovat lähteneet kehostaan (kuolleet), mutta jotka ovat päättäneet pysyä mieluummin kiinnittyneenä Maahan, kuin mennä Kotiin – eli niistä on tullut kehottomia olentoja. Viides ulottuvuus on ei-fyysisiä sieluja, jotka ovat palanneet ehdottomaan rakkauteen Lähteen kanssa – alkuperäpisteeseensä.

Kysymys:

Mestarit, luin äskettäin japanilaisen tytön Junko Furutan kidutuksesta ja murhasta 1989. On kamalaa ajatella, että joku voisi kestää niin paljon kärsimystä. Haluaisin tietää enemmän osallistuneiden ihmisten haluamista henkisistä oppitunneista. Miksi Junko olisi valinnut kestää niin vaikean kuoleman ja mitä hän oppi siitä? Miten hän onnistui pysymään kasassa niin pitkään? Olette maininneet aiemmissa postauksissa, että kun leimaamme jonkun pahaksi, tilanne ei ole aina niin. Ihmiset ovat vain sieluja, jotka kokevat eri tilanteita. Mitä Junkon ahdistelijat halusivat oppia tästä elämästä ja miksi he päättivät tehdä sen tuolla tavalla? –David, Australia

Vastaus:

On inhimillisesti vaikea kuvitella, miksi kuka tahansa sielu valitsisi koskaan niitä oppitunteja, jotka tuo nuori nainen valitsi. Hänen sielunsa oli osallistunut aiempiin kokemuksiin, joissa oli kidutusta ja yleisesti ihmisen epäinhimillisyyttä toista kohtaan. Hän halusi selvittää sen laajuuden, minkä ihmiskeho kestäisi menettämättä järkeään. Hän oli aiemmin osallistunut juutalaisten joukkomurhaan, Espanjan inkvisitioon, kansanmurhiin useissa Afrikan maissa, orjuuteen ja Salemin noitaoikeudenkäynteihin.

Tämän elämän lisäkannustin kumpusi halusta saada kansalaiset tutkimaan ja päättämään rukata Japanin oikeusjärjestelmää. Hän halusi saada aikaan yhteiskunnallisen tyrmistyksen, joka ravisteli tuota maata ja myös maailmaa. Maailmassa tapahtuu hyvin paljon, missä ryhmät ja myös kokonaiset yhteiskunnat riistävät yksilöitä tai osajoukkoa, ja hän halusi kohdistaa valonheittimen julmuuksiin. Tämä on helppoa tämän päivän sosiaalisen median vaikutuksella – mikään ei näytä tapahtuvan enää tyhjiössä.

Paha, halveksittava, psykoottinen, epäinhimillinen, sairas, hullu jne. olivat sanoja, joita liitettiin niihin miehiin, jotka syyllistyivät tähän tapahtumaan. Mutta hekin toteuttivat niitä asioita, joita he halusivat kokea ollessaan maan päällä. Nämä käsitykset tai määritelmät jotka koskevat heidän tekojaan, ovat tuomitsemista, jota kolmannen ulottuvuuden egomieli vaatii erottaakseen omat toimensa tuollaisista julmuuksista.

Sen kuvaaminen, mitä nämä miehet halusivat, ei auttaisi ketään ymmärtämään, mitä tapahtui. Usein on niin, ettei sellainen joka ei ole osallistunut itse tapahtumaan, voi kuvitella sen syytä. Vaikka tekojen tausta-ajatus selitettäisiin, perusteluita ei voida tajuta tai ymmärtää. Ymmärrä vain, että jokainen sielu on vastuussa itse valitsemistaan oppitunneista.

Kysymys:

Mestarit, tämä kysymys juolahti sattumalta mieleeni (saattaisi olla hyödyllinen jollekin muulle). Ihmiset sanovat usein, että "pitäisi seurata intohimoaan tai tehdä sitä, mitä rakastaa", mutta jos näin olisi … ei olisi ketään siivoamassa katuja tai toimittamassa ruokaa tai kummallisia työpaikkoja, jotka eivät välttämättä ole "intohimo tai taito". Henkilökohtaisesti en ajattele, että yksi työ tai taito voi tehdä onnelliseksi. Mikä on teidän versionne tästä? –S., Intia

Vastaus:

Fraasista "seurata omaa intohimoaan" on useita päätelmiä. Se viittaa peruskäsitykseen, että sielulla on täydellinen valinnanvapaus ja itsestään oppiminen voi tapahtua vain, jos on kosketuksessa sisäisen itsesi tai "ajavan" voiman kanssa. Se katsoo sielun kykyyn ilmentää sen, mitä se haluaa kokea. Se kannustaa ottamaan vastuun omista päätöksistään ja ymmärtämään, että kun aika muuttuu, muuttuu myös tarve moninaisuuteen.

Kun sielu käy läpi valitsemiaan elämänoppitunteja, se saattaa saavuttaa kohdan, jossa oppitunnit eivät enää aja sen elämää, ja se on vapaa luomaan maailman, josta pitää. Tämä saattaa olla lepoa ja rentoutumista tai se voi olla niiden asioiden toteuttamista, joita on toivottu aina, tai se voi olla oppituntien kautta kerätyn viisauden käyttämistä. Sillä saattaa olla voimakas tarve auttaa vähemmän onnekkaita tai kenties sen kyky tehdä taidetta puhuu ihmisille ja miellyttää heitä ja hän haluaa jakaa.

Niiden joiden intohimona on sellainen toiminta, joka ei taloudellisesti tue heidän ihmiselämäänsä, täytyy käyttää osa ajastaan sellaiseen, joka ruokkii ja vaatettaa heidät. Nämä ihmiset valitsevat tavallisesti jotain, jossa ei tarvitse ajatella liikaa, koska osa heissä on varattu seuraavan intohimoisen pyrkimyksen suunniteluun. He saattavat löytää täydellisen vastauksen tähän astioiden tiskaamisesta, katujen siivoamisesta, likaisten astioiden keräämisestä, roskien poimimisesta – mikään näistä ei vaadi syvällistä ajattelua.

Huomaat, että yhteyden luominen intohimoon parantaa elämääsi olemalla voima, joka "vetää" sinua muun aikasi läpi. Se vie kaiken ajan ja huomion ja on tyydyttävää. Mutta sitäkin, kuten kaikkia elämäsi muita vaiheita, pitäisi arvioida jatkuvasti, jotta näet, onko jotain, millä on dynaamisempi vaikutus fyysisyyteesi. Älä pelkää muuttua tai kokeilla jotain uutta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

31.1.–7.2.2017 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 28.02.2017 22:30

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
31.1.–7.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, minusta tuntuu, etteivät suhteet ole minua varten. Minulla on ollut vain yksi vakava suhde ja viimeisin suhteeni päättyi nopeasti kaksi vuotta sitten. Minusta tuntuu, etten voi olla itse asiassa kenenkään kanssa. Onko ok olla yksin? Täytyykö minun löytää joku? Ennen halusin jonkun, mutta nyt nautin yksinolosta. –Emma, Australia

Vastaus:

Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus, mutta ne eivät oivalla sitä, jos eivät tiedä mahdollisista vaihtoehdoista. Voidakseen olla olemassa yhteiskunnan täytyy kasvaa ja sen tekemiseksi mies- ja naispuolisen väestön täytyy pariutua ja lisääntyä. Nämä ovat uskomuksia, jotka on juurrutettu kaikkiin ihmisiin, kun heidät on kasvatettu. Täytyy olla puoliso ja täytyy tehdä lapsia yhteiskunnan jatkumiseksi.

Tämä uskomus on samanlainen kuin kaikki muut, joita on iskostettu sinuun syntymästä saakka. Kuuntele vanhempiasi, koska he tietävät aina, mitä tehdä. Älä puhu vieraille – he saattavat olla saalistajia. Kohtele myös huonoja ihmisiä niin, kuin haluaisit itse tulla kohdelluksi. Sinut palkitaan hyvistä teoista ja odotusten mukaan toimimisesta. Nämä uskomukset ovat iskostuneena sinuun, kunnes analysoit niitä ja näet, etteivät ne ehkä ole se tapa, jolla haluat elää, joten sivuutat jotkut ja muutat toisia. Tämä on vaihtoehtojesi tunnistamista elämässä.

Eivät kaikki sielut tule planeetalle saadakseen romanttisia suhteita. Jotkut ovat tutkimassa, mitä he voivat tehdä yksin sitoutumatta liittoihin, jotka estävät heitä tekemästä, mitä ja milloin haluavat. Sinulla ei ole mitään velvollisuutta ottaa kumppania, mennä naimisiin tai saada lapsia tässä elämässä. Olet tehnyt sitä monissa entisissä elämissä, ja tällä kertaa halusit kokea yksin elämisen.

Hyväksyt vastuun omista valinnoistasi ja opit niistä. Sinua ei estä päätöksissäsi velvollisuudet puolisoa kohtaan. Henkisessä mielessä ei ole mitään sääntöjä. Tällä hetkellä tarvitset itsenäisyyttäsi, jotta toteutat sen tavoitteesi, että löydät, kuka olet ihmisenä. Älä anna toisten ihmisten uskomusten yrittää kontrolloida elämääsi. Ole oma itsesi ja kunnioita sitä, että voit tehdä juuri niin.

Luo sellainen todellisuus, jonka haluat. Tiedä, että sinulla on kyky muuttaa sitä koska tahansa, kun tunnet tarvetta siihen. Nauti elämästä ja hyväksy matkasi.

Kysymys:

Mestarit, tämä saattaa kuulostaa vähän kummalliselta, mutta ystäväni kehossa asuu kaksi sielua. Hän ei erityisemmin pidä toisesta sielusta, mutta minä pidän. Onko minulla mitään tapaa ottaa tämä toinen sielu itselleni? –Ayla, USA

Vastaus:

Ystävässäsi on kaksi sielua, koska hän salli yksinäisenä aikana kehottoman sielun, joka kuoli, muttei halunnut palata takaisin ehdottomaan rakkauteen, tulla itseensä. Toinen sielu voi tulla osaksenne vain teidän luvallanne. Useimmiten vastaanottaja on tietämätön siitä, mitä tekee. Melkein kaikki kehottomat ovat negatiivista energiaa, eivätkä ne voi sietää positiivista, rakastavaa energiaa.

Se voi tapahtua seuraavasti. Vaelteleva sielu haluaa päästä kehoon, joten se alkaa puhua henkilölle ja sanoo, miten yksinäinen se on ja miten paljon paremmalta tuntuisi, jos hän antaisi tämän kehottoman sielun jakaa kehonsa. Tuo elävä ihminen haluaa kaveria, joten hän suostuu. Sisällä ollessaan tuo kehoton yrittää sitten ottaa isännän valtaansa. Tästä syystä ystäväsi ei pidä peukalokyytiläisestään – hän tuntee kontrollin omasta kehostaan heikentyvän.

Isäntä voi hankkiutua eroon tunkeutujasta, mutta se voi vaatia joskus apua. Tämä olento tuntee, että se lähetetään kohta lätkimään, joten se työstää sinua saadakseen sinut antamaan sen vaihtaa "laivaa". Se on erittäin mukava sinulle nyt, aivan kuten oli ystävällesikin, koska se haluaa luvan päästä kyytiisi. Jos sallit tämän siirtymisen, sinua tervehtii silloin täysin erilainen persoonallisuus kuin se, minkä näet tällä hetkellä.

Kaikki kokemukset joita yksilöllä on Maan kaksinaisuudessa, ovat oppimistarkoituksesta, joten mikään ei ole oikein tai väärin. Tämä olento kosiskelee sinua ja leikkii sinulla. Se on tietoinen kaikista epävarmuuksistasi ja tarpeestasi olla tarvittu. Se tuntee, että sinua olisi erittäin helppo kontrolloida, ja silloin se voisi käyttää kehoasi omiin huvituksiinsa.

Jos haluat noin epätoivoisesti suhteen, tämä suhde ei ole tyydyttävä. Katso toiseen ihmiseen. Tuot itsellesi sen, mitä sinun täytyy kokea, ja tämä on testi siitä, miten vakavasti teet työtä rakkauden löytämiseksi. Valinnat ovat sinun.

Kysymys:

Mestarit, tulen luoksenne epäillen voimakkaasti erityisesti yhtä asiaa. Jos sielu on ikuinen ja jatkamme tulemista takaisin kolmanteen ulottuvuuteen oppimaan ja kokemaan asioita, miksi meidän täytyy parantua? "Parantumisella" tarkoitan chakrojemme harmonisointia ja energioidemme korjaamista, kuten monet hoidot opettavat maan päällä. –Marcus, Brasilia

Vastaus:

Puhut yhdestä menetelmästä, jolla sielu oppii. Sanotaan esimerkiksi, että sielu haluaa nähdä, miltä usko itseen tai luottamus toiseen tuntuu. Tämä voidaan saavuttaa "korjaamalla" jokin terveysongelma visualisoimalla, erilaisilla itsehallituilla energiaparannustekniikoilla tai luottamalla ja uskomalla, että energiaparantaja saattaa hänen kehonsa takaisin tasapainoon.

Sielu on ikuinen, se ei koskaan kuole, mutta se esittää monia rooleja koulutusprosessissaan. Tämä tehdään monissa elämissä, joissa se ottaa fyysisen muodon kokeakseen ihmisyyden kaksinaisuutta. Sielu haluaa saada tiettyjä oppimiskokemuksia ja hyväksyä, että sillä on valinnanvapaus muuttaa ne viisaudeksi, jonka kanssa nauttia fyysisistä kokemuksistaan.

Osa henkistä valaistumista liittyy sen tunnistamiseen, että ei-fyysiset toimet vaikuttavat fyysiseen kehoon. Kolmannen ulottuvuuden yhteiskunta ei yleisesti hyväksy, että energiaparannusta on edes olemassa, vielä vähemmän, että se voi korjata fyysisiä vaivoja.

On kyettävä tuntemaan oma energiansa voidakseen ymmärtää, että kehon tasapainottaminen saa olon tuntumaan paremmalta. Kaikki missä ihminen kärsii, sekaantuu hänen fyysiseen, mentaali- ja tunnetasoonsa. Itsensä tasapainottamiseksi täysin, hänen täytyy nollata energiansa lähtökohtaan tai aloituspisteeseen. Tämä voidaan tehdä mainitsemillasi harjoituksilla.

Elämän oppitunnit on suunniteltu olemaan negatiivisuudessa. Niiden ymmärtäminen ja oppiminen tapahtuu tuomalla ne positiiviseen muotoon. Riippuu sielusta, miten se tekee tämän, mutta yksi tapa on käyttää metafyysisiä parannustekniikkoja, jotka sen täytyy tunnustaa ja joissa sen täytyy uskoa, että se saavuttaa tavoitteensa.

Kysymys:

Mestarit, jos maailmamme on näyttämö, jossa voimme esittää hyvää tai pahaa ihmistä, olla uhri tai rikoksentekijä jne., niin mitä itua on olla hyvä, ystävällinen ja rakastava, jos toiset voivat tehdä pahoja tekoja ja se on ok, eikä tuomittavaa. Pyrin tulemaan rakastavammaksi, ystävällisemmäksi ja myötätuntoisemmaksi uskoen, että se on sieluni kasvua varten, mutta jos sillä ei ole merkitystä, mitä itua siinä on. Miten edistymme, jos pahuus ei ole väärin ja on ok, jos olen julma. Tajuan, että meidän täytyy kokea vastakkaisia tunteita, kuten hyvä ja paha, tuska ja kärsimys ja sen vastakohta, vapaus tai vangitseminen, erilaisia tilanteita ja tunteita ymmärtääksemme kummankin puolen ja arvostaaksemme autuutta – mutta miten tässä kaikessa edistymme, jos meillä ei ole rajoja, jos rakkaus on yhtä ok kuin viha, julmuus yhtä hyväksyttävää kuin ystävällisyys? En tajua sitä. Miten tämä sopii sielukasvuun? –Sue, Etelä-Afrikka

Vastaus:

Jokainen sielu joka valitsee ihmiskokemuksen, luo oman todellisuutensa. Sinulla on aiemmin valittuja tehtäviä, joita halusit tutkia oppitunteina, mm. perheenjäsenet, paikkakunta ja yhteiskunnalliset vaikutukset. Oppimista saavutetaan käsittelemällä elämän tilanteita, käyttämällä valinnanvapautta kokea negatiivisuuden täyttämiä olosuhteita, joita on vain maan päällä, tai luomalla ehdottomasti rakastavan, postitiivisten vaikutusten maailman, joka matkii Lähdeulottuvuutta – ja sieluasi, kun se ei ole fyysisessä muodossa.

Sielujen kehoon tulemisen tarkoitus on katsoa, muistavatko ne, keitä ovat sieluina. Ne yrittävät tuoda ehdottoman rakkausolemuksensa ihmiselämäänsä. Sinä yrität tehdä tämän. Ainoa tapa jolla sielut voivat saavuttaa täysin tämän tilan fyysisessä muodossa ollessaan, on vapautua kaikista egotuomitsemisen jäänteistä. Keskittymällä siihen, mitä muut tekevät, jatkat heidän matkansa tuomitsemista ja annat sille merkitystä ihmisoppimisessasi ja -kokemuksessasi.

Jokaisen sielun matka on yksilökokemus, ja sinun pitäisi olla huolissasi vain asioista, jotka ovat omaa polkuasi ja omia päätöksiäsi. Aiemmissa eläimissä olet valinnut negatiivisen (paha) prosessin, mutta tällä kertaa päätit tuoda esiin sisäisen ehdottoman rakkausolemuksesi – positiivisen suunnan tai keskittymisen.

Sinun ei koskaan tarvitse pitää siitä, mihin toiset planeetan kanssasi jakavat ihmiset ryhtyvät, mutta henkiseen kasvuusi täytyy sisältyä sen hyväksyminen, että heillä on oikeus elää niin, kuin ovat valinneet. Sinulla on valinnanvapaus yhdistää haluamaasi elämään – positiivinen fyysinen elämä – egotuomitseminen, mutta sinun täytyy tiedostaan, että tämä estää sinua saavuttamasta ehdottoman rakkauden. Valinta suunnastasi tässä elämässä ovat sinun.

Kysymys:

Mestarit, en ole koko elämäni aikana kyennyt saamaan läheistä suhdetta melkein kehenkään perheenjäseneeni ja se tekee minut surulliseksi. Minulle on useimmiten vaikeaa myös saada uusia ystäviä, ja olen aina kateellinen, kun näen, että joillakin ihmisillä on paljon ystäviä ja enemmän kontakteja perheensä kanssa kuin minulla. Olen yrittänyt kovasti olla läheinen ihmisten kanssa, mutta en ole onnistunut saamaan edes kestävää suhdetta. Haluaisin kysyä, mikä minussa on vikana ja johtuuko kyvyttömyyteni karmasta? Mitä oppitunteja minun pitäisi oppia tästä tilanteesta? –Isabel, Iso-Britannia

Vastaus:

Menet itsesi tielle luomalla odotuksia siitä, miten haluat toisten ihmisten reagoivan sinuun. Pelkäät, etteivät he pidä sinusta. He poimivat tuon energian ja luulevat, ettet halua heidän pitävän sinusta, joten he eivät pidä. Taistelet jatkuvasti itseluottamuksen kanssa, mikä muokkaa suhteitasi.

Saadakseen merkityksellisen suhteen on oltava avoin, melkein haavoittuva, ja olla valmis jakamaan sisimmät ajatuksensa ja toiveensa. Olet suljettu kirja, koska ajattelet, että toiset haluavat ottaa jotain sinulta. Haluat kaikkien suhteiden olevan omien ehtojesi mukaisia – toiset jakavat, sinä otat.

Sinulla on malli. Kun tapaat jonkun ensimmäistä kertaa, käyttäydyt niin, kuin luulet, että hän haluaisi sinun käyttäytyvän. Sanot asioita, joita et usko, koska haluat miellyttää häntä. Tuomitset, mitä luulet hänen ajattelevan sinusta – ja näet aina sen negatiivisena.

Kaikki sielut ovat samanlaisia. Kukaan ei ole yhtään parempi tai huonompi kuin toinen. Olette kaikki peräisin Lähteen energiasta, mikä on kaikkivoimaista, kaiken tietävää, kaiken luovaa ja kaikkea rakastavaa. Koska olet tuon Lähteen osa, sinulla on samat ominaisuudet ja kyvyt. Voit käyttää näitä voimia, kun hyväksyt, että se on totta, mitä juuri sanoimme.

Sitten kun ymmärrät tämän ja alat työskennellä sen kanssa mielessäsi, sinulla ei ole enää itseluottamusongelmia. Et ole huolissasi siitä, mitä toiset ajattelevat tai tekevät. Voit olla uskollinen itsellesi ja avoin toisten kontaktille. Sisällä sinussa ei ole ehdottomasti mitään vikaa. Olet vakuuttanut itsellesi, että olet erilainen. Hyväksy nyt, ettet ole.

Näet, miten toiset ovat vuorovaikutuksessa, ja pelko estää sinua menemästä siihen. Se tekee sinut kateelliseksi ja saa olosi tuntumaan huonolta. Yhdisty jumalaiseen sisäiseen itseesi ja luo sellainen ihminen, jonka luona toiset parveilevat.

Kysymys:

Mestarit, enkelioppaani kertoi minulle, että saisin tyttövauvan tänä vuonna. Olen koditon ja elän sisareni luona ilman rahaa, ja vauva syntyy pian. Isä on samassa tilanteessa. Olen kyllästynyt näkemään hänen nöyryyttävän itseään nukkumispaikan vuoksi. Se tappaa minut sisältä ja sattuu minuun kovasti. Yritämme olla vain normaali pari ja suunnittelemme kasvattaa lapsemme yhdessä, mutta näyttää siltä, että kaikki menee jostain syystä pieleen. Jos suunnittelin kaiken tämän ennen tulemistani maakehoon, en halua jatkaa. –Miamite, Ranska

Vastaus:

Sinä ja poikaystäväsi olette tehneet paljon päätöksiä, joissa oli kyse vain teistä ja siitä, mitä te halusitte, välittämättä siitä, mitä teidän tarvitsi tehdä sopiaksenne yhteiskuntaan ja voidaksenne saada työpaikan ja huolehtia itsestänne. Aikuiselämänne alku oli jatkoa sille tunteelle, että olitte etuoikeutettu ja tarvitsitte toisia huolehtimaan teistä ja elättämään teidät.

Olet nyt "voi minua raukkaa" –vaiheessa, jossa syytät kaikkia, paitsi itseäsi, ja odotat, että jonkun muun vastuulla on tulla pelastamaan sinut. Sisaresi esittää nyt tuota roolia vauvasi turvallisuuden vuoksi. Herää ja näe ympäristösi. On monia laitoksia, jotka auttavat sinua, jos kysyt, mutta sinun täytyy olla valmis sitoutumaan ja tekemään työtä statuksesi muuttamiseksi.

Lapsesi isä ei nöyryytä itseään. Hän on realistinen ja käytännöllinen ja tietää, ettei yhteiskunta huolehdi teistä pelkästään siksi, että haluatte sitä. Hän käsittää, että koska hän ei ole valmistautunut tuottavaan työhön ennen tätä, hänen täytyy tyytyä vähemmän haluttuun asemaan saadakseen vähän tukea perheelleen.

Teidän kummankin täytyy herätä tilanteeseenne ja luoda itsellenne ja perheellenne elämä – ja se vaatii työtä. Ette voi enää syyttää toisia tilanteestanne. On aika ottaa vastuu teoistanne, jotka toivat teidät siihen, missä olette.

Ja kyllä, päätit löytää itsesi tästä tilasta. Halusit nähdä, pystyisitkö tunnistamaan ongelmiesi syyn ja saamaan itsesi ulos niistä. Jos analysoit, missä olet, niin näet, miten muuttua ja olla mukavasti tässä elämässä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

14.2.–21.2.2017 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 14.03.2017 20:59

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
14.2.–21.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, oltuani 12 vuotta tunneväkivaltaisessa avioliitossa, aiempi opastuksenne vihjasi, että mieheni oli hämmentynyt omassa elämässään ja minun pitäisi juosta pois, ei vain kävellä, jos hän ei pystynyt sitoutumaan ja kunnioittamaan minua. Pelättyäni lähteä huonon itsetunnon ja lasten vuoksi, jatkoin epäterveen suhteen kestämistä – haluten lähteä, mutta löytäen aina jonkin tekosyyn. Hän päätti lähteä ennen joulua ja minä osuin pohjaan. Olenko epäonnistunut oppitunnissa saada rohkeutta ja vahvuutta ja rakastaa itseäni riittävästi jättääkseni hänet, kun tiesin, että minun olisi pitänyt lähteä? –Debbie, Iso-Britannia

Vastaus:

Tämä on esimerkki siitä, mitä olemme sanoneet monta kertaa: universumi tuo teille, mitä teidän täytyy kokea. Pelon vuoksi et poistunut kestämättömästä tilanteesta, mikä olisi auttanut sinua kasvamaan nopeammin, joten miehesi jättäessä sinut tuo teko otettiin pois käsistäsi. Pohjaan osumistasi kutsutaan "sielun pimeäksi yöksi", jolloin kaikki mihin olet uskonut, riuhtaistiin pois, ja sinun täytyy aloittaa alusta.

Saatat nähdä tämän epäonnistumisena, mutta se on oikeasti vain vaihtoehtoinen tapa saada aikaan se, mitä täytyi tehdä. Kun päätit käsitellä itsearvostus- ja itseluottamusoppituntejasi, itserakkausoppitunnin sijasta, ne pitivät sinut tiukasti paikoillaan avioliitossa. Korkeampi itsesi ja universumi näkivät, että tarvitsit työnnön päästäksesi liikkeelle ja hyväksyäksesi sen tosiasian, että miehesi pettää, joten ne "kannustivat" häntä siirtymään eteenpäin.

Kun olet pohjalla, voit lähteä vain ylöspäin. Voit luoda sellaisen maailman, jonka haluat. Äläkä ajattele, että sen täytyy tapahtua yksin, koska niin ei tarvitse olla. Sinun täytyy kuitenkin päättää, tarvitsetko lisäaikaa käsitellä miehesi tunneväkivaltaa vai ymmärrätkö, ettei sinulla ole enää opittavaa siitä ja on aika siirtyä eteenpäin.

Ei ole oikeita tai vääriä vastauksia siinä, miten sielu oppii oppituntinsa. Niiden toiminta tai olosuhteet voivat heittää ne kaaokseen, josta niiden täytyy selviytyä. Älä anna mielesi, jota johdattelee yhteiskunnan näkemys, vakuuttaa sinulle, että sinun täytyy hypätä välittömästi uuteen suhteeseen. Tee tästä lähtien vain sitä, mikä tuntuu oikealta sinusta.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää enemmän kaksosista yleisesti ja suhteestani omaan kaksoseeni nyt. Minulla on pieni aavistus, miksi olen päättänyt olla kaksonen tässä elämässä, mutta haluaisin vahvistusta tähän. Olemmeko yksi sielu kahdessa kehossa ja näin perimmäinen peili toisillemme? –Anna, Suomi

Vastaus:

Kun sielut päättävät tulla maan päälle, ne ajattelevat kaikkia olosuhteita, joista ne haluavat oppia. Ne valitsevat sukupuolensa, rotunsa, vanhempansa, ympäristön ja toisinaan kaksoissielun antamaan välitöntä lisäpalautetta. Kaksi erillistä sielua tekee sopimuksen, että ne jakavat saman kohdun ja käyttävät osallistumista monisynnytykseen elämänsä parantamiseen.

Kaksosilla saattaa olla identtiset aikomukset elämässä, tai he ovat saattaneet sopia vastakkaisista kokemuksista. Tällä tavalla he elävät tapahtuman toisella puolella, mutta pystyvät tarkkailemaan myös vastapuolta, jota heidän kaksosensa esittää – ja he saavat kaksi oppia yhdestä tilanteesta. Toinen kaksonen voi olla hallitseva tai he jakavat päätöksenteon.

Kaksosuus on perimmäinen kokemus jakamisesta – ei ole koskaan yksin, edes silloin kun sitä haluaa, aina on tukea ja/tai kritiikkiä käsillä ja alusta yksilöllisyyden etsimiseen sen määrittelemiseksi, kuka todella on yhtenä persoonana. Vaikka ymmärtää toista erittäin hyvin jatkuvan yhteyden vuoksi, saa tilaisuuden nähdä kysymyksen kummankin puolen.

Sinä ja kaksosesi olette kumpikin inkarnoituneet monta kertaa, mutta tämä on ensimmäinen kerta kaksosena. Halusitte kokea itseluottamus-, itserakkaus- ja itsearvotuskysymykset eläessänne "akvaariossa" yhteensopivan, mutta vastakkaisen kuvan kanssa itsestänne. Se että teitä pidetään aina parina, ei yksilöinä, painaa siinä, miltä kukin näistä ominaisuuksista näyttää teistä.

Vaikka oletkin osa jotain, olet henkisellä matkallasi yksin. Sinulla on valinnanvapaus, ajatteletko asioita niin, miten ne liittyvät vain sinuun vai miten ne vaikuttavat teihin kahteen. Kaksosuus on aina mielenkiintoinen valinta ihmiselämässä.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää, miten herättää sieluni, kosminen tietoisuuteni, koska tunnen suuren muurin todellisen henkisen todellisuuteni, todellisen vapauteni ja nykyelämäni välillä kaikkine vastuineen ja sitoumuksineen. Joskus olen hämmentynyt, jakautunut ja tunnen, ettei ole mitään ratkaisevaa tapaa, joka voi muuttaa täysin elämäni omasta näkökulmastani kaikkeen, myös aisteihini ja havaintooni henkisestä maailmasta. Suhteeni ihmisiin on tavallisesti hyvä, vaikka tyttöystävän kanssa on vaikeaa – hänen tapansa olla puhumatta, kätkeä aina tunteensa ja tapella aina halutessaan. Kaiken sen myötä, mitä olen paljastanut, onko niin oikein tehdä? Mitä tietä seurata kätkien nuo tosiasiat? –Contasant, Brasilia

Vastaus:

Olet henkisielu, tuomitsematon ja ehdottomasti rakastava ydinolemus, joka päätti tulla kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuuteen, jossa kaikki arvostellaan, arvotetaan ja tuomitaan ja jota kontrolloi täysin egomieli. Yhdistyäksesi henkiseen itseesi sinun täytyy luopua egosta ja hyväksyä rakkaus. Pidättäydy tuomitsemisesta, pakene negatiivisia energioita ja tule silminnäkijäksi toisten oppitunneille.

Tyttöystäväsi on esimerkki sellaisesta, joka on täysin egossaan. Hän tappelee jatkuvasti kaikkien negatiivisten energioiden kanssa ympärillään. Hän muokkaa käyttäytymisensä ympäröivän yhteiskunnan mukaan, joka hyväksyy tuomitsevan negatiivisuuden. Hänen värähtelynsä (valaistuminen) ei ole edes alkanut, ja hänen seurassaan tunnet vetoa negatiivisen fyysisen maailman myllerrykseen.

Saattaa olla vaikeaa karistaa koko ego, kun on ihmismaailmassa, mutta se valinta voidaan tehdä. Koska yhteyttä henki-itsen kanssa ei koskaan saavuteta negatiivisuuden keskellä, jossa ego kukoistaa, on pakko tunnistaa kaikki negatiiviset energiat ympärilläsi ja etsiä positiivista ja rakkaudellista vaihtoehtoa.

Muuri jonka tunnet, on negatiivista energiaa, joka estää sinulta positiivisuuden. Itsesi vapauttaminen kolmannen ulottuvuuden negatiivisuudesta sallii sinun leijua positiiviseen kosmiseen tietoisuuteen ja yhdistyä ehdottomaan rakkauteen. Tämä on etsimäsi polku. Valinta on sinun. Se vaatii työtä, koska sinun täytyy ensin tunnistaa uskomukset, joiden mukaan olet elänyt ja jotka hyväksyvät negatiiviset ihanteet, ja sitten kääntyä vain positiivisia ajatuksia ja tekoja kohti.

Kysymys:

Mestarit, miksi Trump voitti USA:n vaalit? Mitä meidän täytyy oppia hänen presidenttiydestään? Miten liberaalien ihmisten pitäisi toimia tänä aikana? Onko ok lähteä USA:sta vai pysymmekö maisemissa ja osallistumme vastarintaan? Tuntuu siltä, että Natsi-Saksa on taas kaikkialla … –Irina, USA

Vastaus:

Täysin kolmannen ulottuvuuden egon tuomitsemiseen perustuvasta perspektiivistä katsottuna, Trump voitti, koska hän sai vaadittavan määrän valitsijamiesääniä ja päihitti Clintonin. Monet asiat tukivat tätä: uneliaisuus niiden keskuudessa, jotka eivät äänestäneet – ja nyt he toivovat, että olisivat äänestäneet – uusi tapa johtaa vaaleja Twitterillä, julkkis joka sanoi niin pöyristyttäviä asioita, että hänelle annettiin päivittäin ilmaista uutistilaa, ja ne kuulostivat tietämättömistä hyvältä ja hänen suosionsa nousi, kyberhyökkäysten ja WikiLeaksin apu sekä demokraattien istuminen kädet ristissä, koska he luulivat voittavansa vaalit.

Kaikkien miljoonien ihmisten osallistuessa asiaan, tämä oli yhteinen elämänoppitunti valtaosalle. On kolmannen ulottuvuuden ihmisille paljonpuhuva aika selvittää, miten tehdä asioista sellaisia, miten he haluavat niiden olevan. Ihmiset olivat liian omahyväisiä ja he halusivat ravisteltavan uusilla ideoilla. He olivat kyllästyneitä "vanhojen poikien" poliittiseen verkostoon ja tunsivat vetoa Trumpin toteamukseen, että hän "kuivaisi suon" (eli hankkiutuisi eroon varakkaista, vain omaa etua tavoittelevista poliitikoista ja korvaisi heidät niillä, jotka olivat kiinnostuneita tekemään Amerikasta taas suuren).

Ongelmana on, että hallitusta täytyy edelleen pyörittää eikä kukaan näytä tietävän, miten se tehdään. Amerikkalaiset ovat heräämässä ympäröivästä painajaisesta ja näyttävät mielipiteensä teoillaan. Siitä he ovat täysin tietämättömiä, ettei voi saada ketään muuttumaan tai edes vaikuttaa kehenkään, ellei hän ole halukas kuuntelemaan ja reagoimaan.

Jokaisen täytyy päättää itse, mitä hän haluaa tehdä tänä aikana. Henkinen lähestymistapa on olla näiden aikojen silminnäkijä. Todellinen spiritualisti luopuu tuomitsemisesta, arvioi, mitä tapahtuu, ja katsoo, onko hänellä jotain opittavaa, ja sitten päättää osallistua tai olla osallistumatta – muttei tunne suuria omantunnontuskia.

Sinulla on täydellinen valinnanvapaus. Älä anna toisten tekojen horjuttaa itseäsi. Kysy: "Mitä voin oppia tapahtumista? Mitä tunnen vaihtoehdoista, joita minulla on? Miten pystyn elämään tämän läpi sotkeutumatta kaaokseen? Miten voin istua mukavasti ja tarkkailla, joutumatta raahatuksi tähän suohon?" Sano itsellesi: "Anna minun katsella ja olla hullunmyllyn vaikuttamatta, kun olen astunut uuteen kokemusakvaarioon."

Kysymys:

Mestarit, voisitteko selittää minulle vähän lisää herkkyyttäni? Kun keskityn toisten auttamiseen, minun on helppoa nähdä ja tietää polkuja, joilla voin auttaa toisia. Olenko tiennäyttäjä? Kun kysyn jotain, ovatko nämä äänet päässä mentoreitani? Suostuinko tulemaan näiden kykyjen kanssa auttaakseni toisia maan päällä? Voinko käyttää tätä työnä? –Fran, Kanada

Vastaus:

Kaikki sielut ovat Lähde-energian osia ja niillä on samat voimat ja kyvyt. Useimmat joko eivät hyväksy, että heillä on nämä voimat, tai eivät tiedä sitä, tai he ajattelevat, että on liikaa vaivaa kehittää niitä nykyelämässään. Ennen kunkin inkarnaation suunnittelua, sielu päättää, miten paljon luontaisista kyvyistään se haluaa käyttää tulevassa elämässä. Olet käyttänyt monessa elämässä näitä samoja voimia ja muita, jotka tunnistat tällä hetkellä.

Tiennäyttäjät ovat sieluja, jotka havainnollistavat tiettyjä käyttäytymismalleja tai uskomuksia, jotta toiset voivat nähdä ja kokeilla niitä. Tämä ei kuvaa sinua. Käytät vain voimiasi yrittämättä opettaa muille, miten käytetään samoja taitoja.

Yhdistyt energioihin itsesi ja toisten ympärillä ja tunnistat ominaisuuksia, ja näin pystyt auttamaan toisia ymmärtämään, mitä he voivat tehdä tuolla potentiaalilla. Autat joitain oppimaan ja toisia ymmärtämään, mitä energiamalleja he ovat vetäneet puoleensa.

Valitsit tämän niiden muiden oppituntien laajentumaksi, joita olet työstänyt tässä elämässä. Kuulet korkeamman itsesi, sielusi osan joka asuu mielesi tiedostamattomassa osassa. Myös oppaasi antavat hyödyllistä informaatiota, jolla ohjataan vuorovaikutustasi toisten kanssa.

Se mitä teet tällä jatkuvasti kehittyvällä kyvyllä, josta tulee selvempi ja selvempi, riippuu täysin sinusta. On mahdollista auttaa toisia käyttämällä pelkästään tätä kykyä, tai voit tehdä toisentyyppistä konsultointia ja yhdistää näitä tekijöitä. Ne toimivat myös erittäin hyvin lisänä kaikenlaisessa vaihtoehtoisessa parantamisessa, kehotyössä tai henkisessä opetuksessa. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja niin yltäkylläiset, kuin haluat tutkia.

Kysymys:

Mestarit, tapasin muutama vuosi sitten miehen, jonka myöhemmin tunnistin syvällä sydämessäni hyvin tärkeäksi sielukumppaniksi. Menin kotiin ja itkin ilosta, vaikka olin naimisissa toisen miehen kanssa enkä oikeasti edes tuntenut tätä uutta miestä. Elämissämme on paljon samankaltaisuuksia, mutta myös jotain hyvin vastakkaista. Tunnen edelleen yhteyden häneen, mutta tämä mies on kertonut, ettei ole kiinnostunut minusta. Kun sydämessäni on rakkautta ja rauhaa, tunnen syvästi, että hän on kaksoisliekkini. En ole koskaan aiemmin kärsinyt samanlaista henkistä tuskaa kuin ollessani ilman häntä. En pysty lopettamaan hänen ajattelemistaan enkä näin voi unohtaa häntä ja siirtyä eteenpäin. En tiedä, mitä tehdä. Kuka tämä mies on ja mitä hän opettaa minulle? –Tuskassa, Suomi

Vastaus:

Oletko koskaan nähnyt näyttelijää tunteita liikuttavassa tilanteessa ja kiinnostunut fyysisesti hänen olemassaolostaan? Löydät itsesi samasta vuoristoradasta tämän miehen kanssa. Oletko koskaan reagoinut tunnetasolla lukemaasi eroottiseen kirjaan tai katsomaasi elokuvaan? Tämä on samanlainen reaktio.

Olet syövyttänyt mieleesi, mitä haluat koko sydämestäsi, sen perusteella, miten tämä kontakti on stimuloinut kehoasi. Se ei ole todellinen reaktio tämän yksilön toimintaan, vaan halu tyydyttää se himo, joka sinulla oli hetkellisesti tämän henkilön kanssa, joka inspiroi mielikuvitustasi.

Tämä tapahtui aikana, jolloin halusit paljon enemmän avioliitoltasi etkä saanut tyydytystä. Astuit "täydelliseen" mielikuvaan ja nyt kidut sen kourissa. Tästä miehestä tuli sinulle symboli sitä, mitä sinun täytyi saada. Ei hän tietenkään ole kiinnostunut siitä, mikä on vain sinun unelmissasi.

Kaksoisliekillä olisi sama reaktio sinuun, kuin sinulla on häneen. Koska hän pitää sinua vähän stalkkerina, voit olla varma, ettei hän ole kaksosesi. Hän tuli elämääsi, jotta tutkisit, mitä unelmasi vaativat suhteelta.

Astu etäämmälle ja näe, mitä hänessä on sellaista, mitä haluat kumppanista. Ota tämä mies pois yhtälöstä ja luo onnellisuusvaatimustesi kera se, mitä haluat tuoda elämääsi. Katso vain ominaisuuksia, älä yritä määritellä ihmistä niiden takana – siinä kohtaa fiksaatiosi ottaa hallinnan ja estää sinua katsomasta eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: effisuveo ja 3 vierailijaa

cron