Ingeborg Vera (thewakeupexperience.eu) Andromedalaiset

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

20.1.2017 POLITIIKKA: HUIJATTU TAAS PELKOON – VIIMEISIN YRIT

ViestiKirjoittaja hammer » 23.01.2017 19:26

POLITIIKKA: HUIJATTU TAAS PELKOON – VIIMEISIN YRITYS PITÄÄ IHMISET KONTROLLISSA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
20.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään Donald Trumpista tuli virallisesti USA:n presidentti. Ja voi pojat, miten paljon sen ympärillä hössötetään. Ihmiset sekoavat, ovat peloissaan, surevat vanhaa eivätkä tiedä, mitä odottaa. Toisaalta ihmiset tekevät pilkkaa, ovat pahansuopia ja juhlivat Donaldia kuin rokkitähteä. Se on järkyttänyt myös henkistä yhteisöä ja jakanut sen täysin – monet ovat lähteneet tähän joukkokokoukseen. Kuka siis on oikeassa?

Ei kukaan! Energiaperspektiivistä katsottuna ihmiskollektiivi pelaa vanhaa kunnon pingistä alemman taajuuden pelkotasolla. Taas kerran, maailman eliitti tai salaseura tai matelijat tai Illuminati tai miksi heitä halutaankin kutsua, onnistuvat oikein hyvin pitämään kaikki pelkotaajuudessa pysyäkseen tilanteen kontrollissa. Ihmiset ovat kummallakin puolella tolaltaan, vihaisia ja täynnä tuomitsemista ja syyttelyä. Massamedia levittää pelkoa aiheuttavia uutisia eikä jätä yhtään Trumpin häpäisytilaisuutta käyttämättä. Hillaryn tukijat levittävät viestejä, kehottavat boikotoimaan Trumpia ja taistelemaan uutta hallitusta vastaan. Toisaalta Trumpin tukijat eivät anna yhdenkään tilaisuuden mennä ohi sanomatta, että he näkevät suuremman totuuden ja Amerikasta tulee taas suuri. Suurempi kuin mikään muu maa. Että Clintonit, Obamat ja Bushit ovat pimeitä ja pahoja ja syyllisiä moniin rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Että he ovat pettäneet meitä hyvin pitkään, hallinneet maailmaa ja pitäneet meidät kontrollissa. "Lopultakin he saavat, mitä ansaitsevat", monet toteavat.

Vaikka voi olla hyvinkin totta, mitä sanotaan kummastakin puolesta, energeettisesti ei ole parempaa tapaa pitää yllä vanhaa pelkomallia. Koska rehellisesti sanottuna, missä taajuuksissa toimimme tässä? Ehdottomassa rakkaudessa? Hyväksyen kaikki, koska he ovat osa kokonaisuutta, ja tietäen, että kaikki palvelevat korkeampaa tarkoitusta?

… huijattu taas egon pelkomoodiin …

Ei tietenkään. Tämänhetkiset energiat joita ihmiskollektiivi tuottaa, ovat egopohjaisia – alempia pelkotaajuuksia. Tuomitsemista, syyttelyä, vihaa, kiukkua ja turhautumista on kaikkialla. Voimme nähdä myös henkisessä maailmassa toteamuksia, että taistelemme ja olemme sodassa eliittiä tai narsistia vastaan – rakkauden nimissä. Tunteeko kukaan tosissaan, että näin universaalia ja ehdotonta rakkautta pitäisi ilmentää? Parjaamalla toista puolta? Käsitätkö, miten paljon meitä työnnetään takaisin kaksinaisuuteen? Kollektiivi, mukaan luettuna osa henkisestä yhteisöstä, on antanut huijata itsensä taas näihin mataliin taajuuksiin. Niin kauan kun jäämme kiinni ihmisdraamaan, emme voi nähdä suurempaa totuutta.

Mutta ei ole energeettisesti mitään tapaa, jolla luomme rakkausympäristön ja siirrämme kollektiivin viidenteen ulottuvuuteen, niin kauan kun reagoimme pelkoon pelolla. Aivan kuten emme nosta taajuuttamme yksilönä, kun pysymme uhri- ja pahantekijämoodissa ottamatta vastuuta todellisuudesta, jonka luomme omilla energiavärähtelyillämme, emme nosta taajuuttamme kollektiivina, kun jatkamme tämän pelin pelaamista. Luomme kaikki tämän yhdessä. Ja on meidän valintamme, vapaa tahtomme, valitsemmeko rakkauden vai pelon. Eliitti ymmärtää vapaan tahdon todella hyvin ja on erittäin luova saamaan meidät valitsemaan pelon kollektiivisesti. Ja he ovat onnistumassa taas. Näetkö sen nyt?

… Mikä on siis ratkaisu?

Ole kiitollinen, myötätuntoinen ja ota vastuu

Sen sijaan meidän täytyy oppia olemaan kiitollinen tästä kokemuksesta ja lopputuloksesta, koska tämä on korkeaa rakkaustaajuutta. Kun ymmärrämme universaaleja energialakeja, ymmärrämme, ettei todellisuutemme ole muuta, kuin yksilöllisen ja kollektiivisen energiamme ilmentymä. Erottelukyky on avain! Olemme luoneet tämän omilla värähtelyillämme, joita lähetämme kollektiivina. Energeettisesti sanottuna, valitsimme tämän! Emme voi ratkaista tätä tai nähdä tätä ihmisperspektiivistä. Tässä on kyse siirtymisestä ihmisenä olemisen, draaman, katastrofien, tuskan, kostotarpeen ja taistelutarpeen yli. Kuten Dalai Lama sanoo: "Mitä rakkaus on? Se on tuomitsemisen poissaoloa." Ja "Synnymme rakkauden kera, pelon opimme täällä." Ja nyt on tullut aika poisoppia pelko ja palata ydinolemukseemme – ehdottomaan rakkauteen ja myötätuntoon kaikkea olevaista kohtaan. Elää rauhassa ja harmoniassa, joka perustuu ykseyteen.

Niinpä Trumpin parjaamisen sijasta, miten olisi rakkauden ja kiitoksen lähettäminen hänelle siitä, että hän on peilannut meille suurimpia pelkojamme ja huoliamme? Että hän näytti meille paremmin kuin kukaan muu, mikä menee pieleen planeetalla ja missä olemme ihmisrotuna? Ja kenties annamme hänelle tilaisuuden sen sijaan, että tuomitsemme hänen kykynsä, ennen kuin hän on edes aloittanut tehtävänsä, ja katsomme ensimmäiset toimet ensin, ennen kuin uskomme kaiken, mitä massamedia syöttää meille? Miten olisi kaiken parhaan toivominen hänelle ja rakastavan tuen lähettäminen tähän vaikeaan tehtävään?

Ja maailman eliitin parjaamisen sijasta, miten olisi lähettää heillekin rakkautta ja kiitollisuutta? Tämä on taajuus, mitä he pelkäävät eniten, koska se tyrmää heidät ja vie heidän valtansa. He tarvitsevat matalaa pelkotaajuutta elääkseen. Jos ihmiskunta vaihtaa rakkaustaajuuksiin, he eivät voi tehdä enää mitään vahingoittamaan yhtäkään ihmistä. Heiltä loppuu polttoaine. Mutta niin kauan, kun kannamme pelkotaajuuksia sisällämme, niin kauan kun taistelemme, tuomitsemme, syytämme ja vihaamme, he saavat energiaruokaa ja jatkavat meidän pitämistä kontrollissa.

Siis, ala rakastaa heitä, ala olla kiitollinen siitä, että he ovat antaneet meille tilaisuuden kokea pimeyttä, kaksinaisuutta, erillisyysharhaa, kilpailua ja puutetta. Ole kiitollinen siitä, että nyt pystymme erottamaan pimeyden ja valon, koska ilman tätä kokemusta emme pystyisi arvostamaan rakkautta ja valoa. Kiitä heitä siitä, että olemme nyt oppineet, mitä haluamme, ja he ovat auttanet meitä yhdistymään, nousemaan ja näkemään, että olemme kaikki yhteydessä ja toisistamme riippuvaisia ja tarvitsemme toisiamme tämän maailman muuttamiseen.

Sivuhuomautus: myötätuntoisuus ja rakkauden lähettäminen ei tietenkään merkitsee ovimatoksi tai ihmisten miellyttäjäksi tulemista – se olisi taas pelkotaajuutta itserakkauden puuttumisen vuoksi. Mutta voimme olla myötätuntoinen ja asettaa terveet rajat ilman tarvetta tuomita tai syyttää.

Olemme nyt tärkeässä tienristeyksessä ja päätämme ihmiskollektiivin tulevaisuudesta. Järjestelmässä tarvitaan kaaosta sen uudelleenrakentamiseksi. Käytetäänpä siis tämä mahdollisuus! Meillä on kollektiivisesti tilaisuus laajentaa tietoisuutta ja nostaa värähtelymme viidenteen ulottuvuuteen, missä ei voi olla pelkoa ja missä elämme harmoniassa, ilossa, vapaudessa ja ehdottomassa rakkaudessa – uusi Maa. Planeetta on jo siirtynyt 5D:hen. On kollektiivivalintamme, seuraako ihmiskunta. Tällä kertaa emme tee lisäkierrosta. Jos haluamme pysyä maan päällä, meidän täytyy sopeutua 5D:hen. Jos emme tee sitä, ihmiskunta on historiaa tällä planeetalla. Kuulostaa kovalta, mutta se on energeettinen totuus.

Tarvitsemme luottamusta. Luottamusta tilanteen täydellisyyteen ja luottamusta omaan energiaamme ja kykyymme tehdä tämä siirtymä. Mutta jos mekään – ne jotka tulivat tänne valotyöntekijöinä ja tiennäyttäjinä – emme onnistu valitsemaan rakkautta ja myötätuntoa, miten voisimme odottaa sitä kollektiivilta? Jokaisen vapaa tahto on tärkeä, ottaen huomioon, että olemme kaikki yhteydessä ja voimme tehdä tämän vain yhdessä. Demokraatit, kristityt, muslimit, juutalaiset, aasialaiset, mustat, valkoiset … olemme kaikki ihmisiä ja … tämä on energeettinen äänestys, ei ideologinen: rakkaus vai pelko.

Minä valitsen rakkauden. Ja luotan, että voimme tehdä tämän kaikki yhdessä. Rakastan tätä planeettaa, ja rakastan teitä kaikkia. On aika palata totuuteemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

10.2.2017 USA – KANSAKUNNAN HENKINEN HERÄÄMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 13.02.2017 19:00

USA – KANSAKUNNAN HENKINEN HERÄÄMINEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
10.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näemme suurta kaaosta, paljon hämmennystä, vihaa ja ristiriitaa USA:ssa ja ympäri maailmaa tällä hetkellä. Trump on ilmoittanut monista muutoksista ja toteuttanut niitä ensimmäisten virkaviikkojensa aikana. Mielipide mielipidettä vastaan, argumentteja argumentteja vastaan, paljon taistelua puolesta ja vastaan ja suurta turhautumista ja pelkoa. Maa näyttää hyvin jakautuneelta. Monet ovat menettämässä toivon.

Tilanne tähän saakka. Mutta mitä jos kaikki mitä tapahtuu tällä hetkellä, onkin hyvä asia ja alkuvaihe uuden aikakauden synnyttämiselle ja elämiselle rauhassa ja harmoniassa tällä planeetalla? "Mitä vittua??", monet kysyvät nyt. "Tyypin kanssa joka jakaa yhdistämisen sijasta eikä välitä paskaakaan, mitä ihmiset sanovat?!!"

En ole USA:n kansalainen ja voisin olla hyvin järkyttynyt siitä, miten Trump käyttäytyy tällä hetkellä "Amerikka ensin" –lähestymistavassaan – jos näkisin sen 3D-ihmisperspektiivistä. Ihmisnäkökulmasta on mahdotonta nähdä tätä täydellisenä. Ihmiset jäävät aina kiinni kaksinaisuuteen ja joko/tai-ajatteluun. Ihmisenä voi olla vain jonkin puolesta tai sitä vastaan. Mieleemme ei edes juolahda, että meillä on kolmas vaihtoehto: tulla tarkkailijaksi joutumatta vedetyksi mukaan draamaan. Jätetäänpä siis pois ihmisperspektiivi tästä artikkelista ja tarkastellaan tapahtumia korkeammasta perspektiivistä – sieluperspektiivistä, universaalista perspektiivistä ja energiaperspektiivistä.

Se mitä koemme tällä hetkellä, on täydellinen suunnitelma kansakunnan henkisestä heräämisestä. USA on ensimmäinen maa, joka käy tämän läpi länsimaisessa yhteiskunnassa ja johtaa tätä suurta heräämisprosessia koko planeetan hyväksi. Helpoin tapa ymmärtää, miksi näin on, on rinnastaa se omaan henkiseen heräämiskokemukseemme yksilötasolla ja ymmärtää taustalla kulkevat syvemmät kerrokset ja syvempi energiaperspektiivi.

Kaaos on hyvä asia!

Ensimmäinen hyvin keskeinen asia ymmärrettäväksi on, että kaaos on välttämätöntä järjestelmän muuttamiseksi riippumatta siitä, onko se oma kehomme, kun käymme läpi henkistä heräämistä, vai koko taloudellinen, poliittinen ja kulttuurinen järjestelmä. Jotta voidaan päästä kaaokseen, tarvitaan pelkoa kolmannen ulottuvuuden tasollamme. Pelko itsessään ei ole huono asia – se on vain energiavärähtelyä, jonka tunnemme ihmiskehossamme. Siitä tulee vaarallista vasta, kun ego tulkitsee pelon joksikin huonoksi ja pimeäksi. Pelkoenergia itsessään auttaa meitä kumulomaan nopeasti energiaa välittömään toimintaan jonkin tilanteen muuttamiseksi – "taistele tai pakene" –reaktio. Tämä reaktio oli ja on tarpeellinen suojelemaan meitä silloin, kun henkemme on todella vaarassa. Ja kun meidän tarvitsee kerätä paljon energiaa nopeasti ja saada kristallinkirkas ajatus siitä, mitä tehdä: taistella, juosta pakoon tai leikkiä kuollutta muuttaaksemme tilanteen taas turvalliseksi. Niinpä koettu pelko on itse asiassa valtava muutoskatalyytti parempaan, jos tunnistamme sen valtavan potentiaalin, emmekä tulkitse sitä egomielellämme joksikin tuskalliseksi, jota haluamme välttää.

Pelko aiheuttaa tarvittavaa kaaosta järjestelmään, jotta se voi kalibroitua energeettisesti korkeammalle tasolle. Ja voidaksemme muuttaa tuon energian, meidän täytyy oppia, että on tuo kolmas vaihtoehto otarkkailijana valitsematta puolta – meidän täytyy oppia reagoimaan pelkoon rakkaudella sen sijaan, että reagoimme pelolla pelkoon. Niinpä sen sijaan, että reagoimme syyttelyllä, tuomitsemisella, katkeruudella, turhautumisella, vihalla jne., meidän täytyy oppia reagoimaan kiitollisuudella, myötätunnolla, huumorilla, ilolla jne. Tämä näyttää ensin paradoksilta, mutta se on ainoa tapa muuttaa energiataajuutta, koska vaihdamme värähtelykentän korkeammaksi värähtelyksi. Tällä tavalla pakotamme energian muuntumaan tälle tasolle. Ja tuo johtaa askel askeleelta oman värähtelymme ja kollektiivivärähtelyn nostamiseen viidennen ulottuvuuden tasolle. Rakkauden, ykseyden ja yltäkylläisyyden tasolle.

Taas kerran: kaaosta tarvitaan pääsemiseksi korkeammalle tasolle. Mutta vasta sitten kun voimme hyväksyä kaaoksen ja nähdä sen positiivisena, nousemme tuolle korkeammalle tasolle. Jos reagoimme pelolla, käymme läpi samoja spiraaleja ja oppitunteja aina vain uudestaan … kunnes tajuamme sen.

Muutoskäyrä

(http://thewakeupexperience.eu/wp-conten ... 00x161.png)

Kun käymme läpi henkistä heräämistä tai jotain merkittävää muutosta yleensä, käymme läpi prosessin, jota kuvaa todella hyvin ns. muutoskäyrä, jota kutsuttiin alun perin "suremiskäyräksi". Kaikki käyvät läpi tämän käyrän, mutta kesto ja yksittäisten vaiheiden pituus voi vaihdella yksilöittäin riippuen heidän luonteestaan sekä halukkuudestaan ja kyvystään hyväksyä epävarmuus. Tämän mallin esitteli Elisabeth Kübler-Ross, sveitsiläis-amerikkalainen psykiatri, joka tutki kuolemaa ja kuolemanlähikokemuksia. Mallissaan hän kuvasi viisi vaihetta, jotka ihmiset käyvät läpi, kun he kohtaavat sen tosiasian, että he kuolevat ja heillä on vain vähän elinaikaa enää.

Tänä päivänä tämä malli on yksi tunnetuimmista prosessikuvauksista organisaatioiden ja yritysten muutosjohtamisessa ja se näyttää, mitä ihmiset käyvät läpi, kun he kohtaavat äkillisen ja odottamattoman muutoksen, joka vaikuttaa heidän elämäänsä merkittävästi. Tätä mallia voidaan käyttää yhtä lailla kuvaamaan yksilön henkistä heräämisprosessia ja sitä prosessia, jota USA käy läpi nyt.

Tässä on viisi vaihetta, joita Kübler-Ross on kuvannut mallissaan.

1. Kieltäminen

Tämä on vaihe, jolloin henkilö tai ryhmä kamppailee viestin kanssa. Siinä on pakko olla jokin virhe. Se ei voi olla totta.

2. Viha

Kun yksilö tai ryhmä tunnistaa, että se on totta eikä sitä voi kieltää enää, se turhautuu ja hyökkää. Nousee sellaisia kysymyksiä kuin: "Miksi??? Ketä tästä voi syyttää?", yhdistettynä tunteeseen: "Tämä ei ole reilua!"

Tällöin tapahtuu kaikki haukkuminen, kiroaminen, syyttäminen ja tuomitseminen, mihin sisältyy paljon raivoa ja vihaa. Tämä on usein vaihe, jolloin ihmisiä lähtee järjestöstä työskentelemään jonnekin muualla pysyäkseen vanhalla ja hyvin tutulla mukavuusalueella tarvitsematta kohdata muutosta. (Kuten monet tekevät nyt lähtiessään USA:sta.)

3. Kaupan hierominen

Kun on oivallettu, ettei kaikki viha ja kiukku voi muuttaa kiistämätöntä tosiasiaa, se korvataan toivolla, että voidaan hieroa kauppaa paremmasta ratkaisusta. Tähän voi sisältyä muutoslupauksia ja yritys tehdä kompromissi.

4. Masennus

Kun on tullut selväksi, että kompromissin teko ja kaupan hierominen eivät ole ratkaisu, yksilö tai ryhmä masentuu syvästi. "Mitä väliä?", "Mitä itua tässä on?" Tässä vaiheessa epätoivo ja kuolevaisuuden tai muuttamattoman tosiasian tunnustaminen ottaa vallan. Ihmiset antavat periksi, tulevat hiljaiseksi, kieltäytyvät puhumasta kenellekään ja surevat ja itkevät paljon. Tätä vaihetta kutsutaan myös "epätoivon laaksoksi".

5. Hyväksyminen

Tämä on vaihe sen jälkeen, kun on prosessoitu syvältä ja surtu, hyväksyen kiistämättömät tosiasiat ja tilanteet ja vääjäämätön tulevaisuus. "En voi taistella sitä vastaan. Voisin yhtä hyvin valmistautua siihen." Aletaan hyväksyä uudet olosuhteet ja tukea niitä sekä mennä uuteen suuntaan. Yksilö näkee nyt tilanteen vakaasta ja tyynestä tilasta, olematta tunteellinen tai ajattelematta enää liikaa.

Nyt luettuasi tämän, tunnistatko itsesi ja oman prosessisi sekä sen, mitä USA käy tällä hetkellä läpi? Kaivetaanpa huvin vuoksi syvemmältä ja katsotaan henkisen heräämisen prosessia käyttämällä näitä viittä vaihetta ymmärtääksemme, mitä käymme läpi, ja rinnastetaan se USA:han.

1. Shokki/järkytys – ei käy, en tee tätä!

Jokin valtava laukaisija potkaisee meidät tavallisesti henkiseen heräämiseemme. Kuoleman lähikokemus, äkillinen sairaus, kaksoisliekin kohtaaminen … Laukaisin joka on energeettisesti riittävän voimakas panemaan muutosprosessin liikkeelle. Laukaisin joka peilaa meille syvimpiä varjojamme ja pelkojamme. Jokin joka on riittävän voimakas pakottamaan meidät polulle, joka johtaa takaisin aitoon todelliseen itseemme. Joudumme kaaokseen. Järjestelmämme joutuu kaaokseen.

Tämän alkujärkytyksen jälkeen haluamme ensin palata takaisin normaaliin. Kiellämme ne voimakkaat tunteet ja kaipauksen, jotka käynnistettiin. Haluamme päästä niistä eroon ja palata taas normaaliin elämäämme, jossa oli turvallista ja mukavaa. Pakahdumme täysin kaikista asioista, joita tapahtuu, ja siitä ehdottomasta ennustamattomuudesta, jonka kohtaamme. Missään ei ole enää tolkkua. Elämässämme ei ole enää tolkkua. Näemme ja tunnemme vain tyhjiön, joka on superepämukava. Tiedämme jotenkin, ettei ole paluuta taaksepäin, mutta päämme ei ole valmis hyväksymään sitä. Egomme haluaa suojella meitä ja saada takaisin turva-alueelle.

Niinpä yritämme työntää sen kaiken pois ja päästä takaisin normaaliin sellaisena, kuin tunsimme sen. Kiellämme sisäisen prosessin myös siksi, ettemme ymmärrä tuossa kohtaa lainkaan, mitä meille tapahtuu. Olemme vain hämmentynyt ja tunnemme avuttomuutta. Se mitä tapahtuu, näyttää julmalta ja epäreilulta. Haluamme vain päästä takaisin normaaliin ja teeskennellä, ettei mitään tästä ole koskaan tapahtunut.

Nyt katsottaessa USA:ta, tämä laukaisin oli Trumpin valinta. Kukaan ei odottanut hänen voittavan. Ja siinä hän kuitenkin on. Kukaan ei oikeasti tiedä, mitä hän aikoo tehdä, sillä hän on arvaamaton ja puskee päätöksiä sellaista vauhtia, joka on outo monille. Hän ei käyttäydy tai puhu niin kuin presidentti eikä väiltä, mitä ihmiset ajattelevat hänestä. Hän peilaa koko USA:lle, mitä he pelkäävät ja mitä heidän syvimmät varjonsa ovat. Hän on arvaamaton ja ihmiset pelkäävät kovasti. Mukavuusalue on poissa eikä ole selvää, mitä tulee seuraavaksi. Koko maa meni kaaokseen. Ja monien ensimmäinen reaktio oli: "Ei, tämä ei voi olla totta. En hyväksy tätä" – eli kieltäminen

2. Viha – en halua tätä!

Henkilökohtaisessa heräämisprosessissamme tässä kohtaa suutumme muutoksista. Emme halua hyväksyä, että meidän täytyy päästää irti monista vanhoista uskomuksista ja ohjelmoinnista palataksemme todelliseen itseemme ja luontoomme. Vihaamme tätä tilannetta ja mukana olevia ihmisiä. Syytämme, tuomitsemme ja menemme täysin uhrimoodiin. Turhaudumme täysin siitä, että näyttää olevan jokin suurempi voima, joka säälimättä työntää meitä tuohon prosessiin. "Miksi minä? Miksi tämä tapahtuu minulle? Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän?" Emme pysty näkemään vielä siunausta valepuvussa ja että sielumme ja universumi työskentelevät käsi kädessä antaakseen meille takaisin syntymäoikeutemme – todellisen vapauden.

Tähän vaiheeseen USA on astumassa nyt. Kieltämisen ja sen toivomisen jälkeen, että valitsijamiehet eivät hyväksyisi vaalitulosta tai virkaanastumista ei jotenkin tapahtuisi, siitä on nyt tullut totta ja kiistämätön fakta – vanha mukavuusalue on poissa. Siitä lähtien on vallinnut raivo, viha ja turhautuminen. Ihmiset osoittavat mieltään kaduilla, jäävät kiinni tilanteen kaksinaisuuteen ja hyökkäävät. Jakautuminen lisääntyy. Näin tapahtuu tyypillisesti, kun pelolla reagoidaan pelkoon. Sitä peliä ihmiset ovat pelanneet aioneita, koska he eivät ole koskaan oppineet toista tapaa. Monet ihmiset lähtevät USA:sta päästäkseen takaisin "normaaliin" ympäristöön. He eivät näe vielä, että USA on vasta ensimmäinen maa, joka käy läpi tämän muutoksen ja aiheuttaa pohjavirran, joka vetää koko planeetan tähän energiamuutokseen. Voimme nopeuttaa tai viivyttää tuota prosessia yksilönä, mutta ennemmin tai myöhemmin se esitellään meille taas.

3. Kaupan hierominen – teen tämän ja saan tämän vastineeksi, okei?

Tulemme henkisessä heräämisessämme paikkaan, jossa oivallamme: "Okei, ei ole tietä takaisin, minun täytyy jotenkin käsitellä se ja haluan tuntea oloni taas paremmaksi." Tällöin alamme tyypillisesti tehdä kauppoja universumin kanssa. "Okei, hyväksyn tämän prosessin ja käyn sen läpi, mutta sitten pääsen lopussa taas yhteen kaksoisliekkini kanssa. Sovittu?" Egomme on edelleen aktiivinen ja haluaa jotain vastineeksi. Palkkion. Vasta sitten egolle on tolkullista käydä läpi tämä kaikki. Toivomme pääsevämme tästä läpi saamalla jotain, mitä odotamme innolla. Lupaamme paljon universumille, jos saamme jotain vastineeksi, koska toimimme edelleen pelosta. Edelleen odotamme, tulkitsemme ja uskomme tiettyjen asioiden olevan totta ja järkähtämättömiä – on kyse sitten yleisemmästä uskomuksesta, kuten uskominen hyvään ja pahaan, taivaaseen tai helvettiin, tai yksityiskohtaisemmasta uskomuksesta, kuten tietty henkinen opetus tai käsitys.

Tässä vaiheessa siis yritämme tehdä kompromisseja pitääksemme tuskatason mahdollisimman alhaalla. Huonompi juttu, että universumi toimii liian täydellisesti tähän. Heti kun toimimme pelosta, saamme sitä. Niin vetovoimanlaki toimii. Pelkotaajuuden lähettäminen energiatilauksena antaa meille tilanteita, jotka todistavat tuon pelon meille.

USA ei ole saavuttanut tätä vaihetta vielä, mutta näemme luultavasti melko pian ensimmäiset yritykset hieroa kauppaa Trumpin kanssa sekä tukijoiden ja vastustajien välillä, jotta tästä tilanteesta tehdään hieman vähemmän tuskallinen. Kumpikin puoli tuntee, että pelkoenergiaa on muodostunut liikaa ja se täytyy vapauttaa. Kaupan hierominen on aina ensimmäinen yritys tehdä se riippumatta siitä, onko kyse kahden ihmisen tai kollektiivin konfliktista. Se on tyypillinen "puhutaan siitä" –yritys. Valitettavasti tilanteesta puhuminen ja kompromissien tekeminen eivät muuta niitä yksittäisiä energeettisiä pelkomalleja, joita ihmisillä ja/tai kollektiivilla on. Tästä syystä puhuminen ja kompromissien tekeminen ei koskaan kestä. Jonkin ajan kuluttua ihmiset menevät takaisin vanhoihin (energeettisiin) pelkokäyttäytymismalleihinsa. Ja siksi seuraava vaihe on vääjäämätön ja kriittinen energiaperspektiivistä.

4. Masennus – en välitä enää

Tervetuloa sielun pimeään yöhön. Kaiken kieltämisen, vihan, turhautumisen ja kaupan hieromisen jälkeen oivallamme, ettei mikään siitä saa tilannetta menemään pois tai muuttumaan. Vanha elämä on poissa, uusi elämä ei ole vielä alkanut ja olemme juuttuneet kahden maailman väliin. Emme tiedä enää, kuka olemme, eikä missään ole enää tolkkua. Olemme menettäneet paljon ystäviä, koska he eivät enää tule toimeen kanssamme, emmekä ole vielä löytäneet uusia ihmisiä, jotka tajuavat meitä. Olemme täysin yksin ja tunnemme eksyneemme, olemme yksinäinen ja täynnä epätoivoa. Meillä on suuri kaipaus jättää tämä elämä, emmekä välitä, heräämmekö seuraavana aamuna vai emme. Usein toivomme, ettemme mieluummin heräisi.

Tämä vaihe johtaa meidät perimmäiseen antautumiseen. Meidän täytyy eristäytyä ja antaa periksi, jotta voimme hitaasti löytää, kuka oikeasti olemme, ja opetella tuntemaan ajattelemisen sijasta. Kun alamme hyväksyä tunteet, alamme tuntea suuremman totuuden. Alamme oivaltaa, miten paljon olemme olleet ohjelmoitu uskomaan tietyt asiat ja että olemme luoneet kuvia koko elämämme ajan täyttääksemme toisten odotukset. Tunnistamme, ettei mikään tästä ole tehnyt meistä onnellista, vaikka kuinka kovasti olisimme yrittäneet. Oivallamme, että meidän täytyy katkaista epäterveet siteet, oppia asettamaan terveet rajat ja laittamaan itsemme ensimmäiseksi. Löydämme hitaasti itserakkauden perimmäisen merkityksen todellisen vapauden ja onnellisuuden saavuttamisessa.

Myös USA valmistautuu jo tähän eristäytymiseen. "Amerikka ensin" johtaa suureen niiden epäterveiden siteiden katkaisemiseen, jotka ovat pitäneet vanhan järjestelmän elossa. Ihmiset kokevat kollektiivisesti sielun pimeän yön ja oppivat hitaasti, että heitä on petetty, ohjelmoitu ja pidetty pelossa systemaattisesti aioneita. He alkavat nähdä suuremman totuuden ja miten järjestelmä on pitänyt kollektiivin hyvin nokkelassa, uudenaikaisessa orjuudessa. He oivaltavat hitaasti, että pelko oli kaiken aikaa tämän järjestelmän ruokaa. "Amerikka ensin" on itserakkauden ja ykseyden löytämistä taas kollektiivissa. Kuten tiedämme omasta prosessistamme, vasta sitten kun olemme täysin ankkuroituneet itserakkauteen, pystymme jakamaan ehdotonta rakkautta kaikkien kanssa äärettömästi valumatta tyhjiin. Vasta sitten kun olemme ehjä sisältä, voimme inspiroida ja tukea toisia. Aivan kuten yksittäiset henkiset opettajat ja johtajat ovat ottaneet tämän roolin toisten seurattavana, USA ottaa tämän johtoaseman. Heijastevaikutuksena nämä itserakkauden korkeat energiataajuudet leviävät nopeasti ympäri maailmaa.

5. Hyväksyminen – okei, kohdataan ja hyväksytään se

Kun on käyty läpi sielun pimeä yö, opittu itserakkauden syvempi merkitys ja kyetään näkemään suurempi kuva, siirrymme hyväksymiseen. Tiedämme, että tämä polku tuo meille edelleen tuskaa ja kaikki varjomme pintaan, kunnes olemme selvittäneet ne täysin kerros kerrokselta. Mutta se suurempi totuus ja oivallus, että Jumala/Lähde ei ole olento ulkopuolellamme, vaan toimii kauttamme, ja että olemme yhdistynyt Jumalaan/Lähteeseen sydämen kautta, pitää meidät liikkeellä. Opimme luottamaan enemmän ja enemmän intuitioomme, Jumalaan/Lähteeseen ja kaiken täydellisyyteen sekä ottamaan askeleen kerrallaan lakaten keskittymästä tiettyyn tavoitteeseen tai näkemykseen. Opimme hitaasti, mitä merkitsee mennä virran mukana – päästää irti kaikista odotuksista, kaikesta kiinnittymisestä ja kontrollista. Oivallamme, että ainoa tie 5D:hen on nousta täysin egomielen yläpuolelle ja tulla tyhjäksi tauluksi.

Myös USA pääsee tähän tilaan ennemmin tai myöhemmin. Kollektiivilla on se valinta, miten kauan se kestää. Mitä nopeammin ihmiset oppivat kolmannen tavan – reagoimaan pelkoon rakkaudella – sitä nopeammin järjestelmä uudelleenkalibroituu korkeammalle värähtelytasolle. Myös tässä itse prosessi on vääjäämätön. Kyse on pelkästään siitä, miten nopeasti ihmiset pystyvät luomaan tarpeellisen rakkaustaajuuksien heijastevaikutuksen siirtääkseen kollektiivienergian ylös pelosta. Meidän täytyy hyväksyä, että vanha järjestelmä loppuu ja jotain uutta syntyy – uusi Maa.

Muista siis aina, että vapaa tahtosi antaa sinulle vain yhden valinnan: pelko vai rakkaus. Jokaisen valinnan myötä jonka teet elämässäsi joka päivä, tuet energeettisesti nopeutumista tai viivytät ihmiskollektiivin todellisen vapauden saavuttamista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

22.2.2017 HURJAT ENERGIAT! MUUTOKSIA KUMPPANUUKSISSA JA KAKS

ViestiKirjoittaja hammer » 24.02.2017 23:56

HURJAT ENERGIAT! MUUTOKSIA KUMPPANUUKSISSA JA KAKSINAISUUDEN LOPPU

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
22.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vihaa raivoon saakka, syvää surua ja seksuaalisia energioita ja tarpeita, yhdessä voimakkaiden fyysisten oireiden kanssa, kuten ylösnousemusflunssa, korvien soiminen ja äärimmäinen väsymys, leimahtaa parhaillaan. Suhteita ja kumppanuuksia testataan luita ja ytimiä myöten. Tapahtuu paljon eroja, tappeluja, mutta myös jälleenyhdistymisiä. Sen myötä tulee tunne sisäisestä jakautumisesta. Kyvyttömyyttä tehdä päätöstä tai siirtyä tiettyyn suuntaan. Tunnemme jähmettyvämme. Kuin enkeli ja paholainen kävisivät olkapäillämme kiihkeää keskustelua, joka jättää meidät hämmentyneeksi siihen keskelle tuntien: "Tiedättekö mitä, kaverit? En aio tehdä mitään, ennen kuin pääsette sopuun." Toiset kokevat puhdasta autuutta. Mitä tapahtuu?

Jos minun pitäisi ilmaista jokin opastava periaate sen energiaportin syvemmästä merkityksestä, jossa olemme tällä hetkellä, se olisi aitous. Siihen meitä työnnetään nyt. Tutkimme, miksi ja miten tämä tapahtuu.

Voidaksemme ymmärtää, mitä tapahtuu, meidän täytyy katsoa energioita, jotka ovat vallalla tällä hetkellä, ja vaikuttavia tekijöitä, joita käsittelemme nyt. Tämä jakso alkoi jo 31.1. Schumannin resonanssin noustessa huippuunsa 36 hertsiin. Schumannin resonanssi mittaa planeetan keskimääräistä taajuutta ja se on ollut ennen 7.84 hertsiä. Kuluneiden kahden vuoden aikana se on mennyt ylös ja alas 10 ja 15 hertsin välillä. Tämän taajuuden kanssa aivomme harmonisoituvat normaalissa valvetietoisuudessamme. Taajuuden lisääntyessä joudumme jatkuvaan stressiin. Mantelitumake (aivojen osa, jossa tuotetaan "taistele tai pakene" -reaktio, mutta myös motivaatio) on laukaistu pysyvästi ja se työntää pelkomallejamme pintaan. Luontainen reaktio on, että ihmiset sekoavat, heistä tuntuu pahalta ja he tulkitsevat tämän ahdistuksen ja pelon joksikin negatiiviseksi. Mutta … tämä pitää meidät spiraalissa. Voidaksemme vapautua tästä energiasta, meidän täytyy hyväksyä tämä tilaisuus päästä eroon näistä peloista ja malleista menemällä tuskaan, sallimalla tunteiden prosessoida tuo energia ja olemalla kiitollinen vapautumisesta. Kuulostaa paradoksilta, mutta näin universaalit energiat toimivat.

Energeettisesti tällä hetkellä vaikuttavat tekijät

Ennen kun mennemme yksityiskohtiin siinä, mitä tapahtuu suhteille ja kumppanuuksille tällä hetkellä, katsotaanpa monia vaikuttavia tekijöitä, jotka työntävät planeetalla energioita korkeimpiin taajuuksiin. Ensinnäkin olemme pimennyskäytävässä. Kuunpimennys oli 11.2. täysikuun aikaan ja auringonpimennys on uuden kuun aikaan 26.2. Pimennyskäytävät ovat aina portteja suurien muutosten tapahtumiselle. Elämäämme, rutiinejamme ja uskomuksiamme ravistellaan syvältä noina aikoina. Sen lisäksi tänään on 22.2. ja massiivinen portti suureen keskusaurinkoon on avautunut, mikä tuo uusia valokoodeja DNA:n ja ihmismallin muutoksiin.

Olemme kirjaimellisesti muuttamassa fyysisen 3D-olemassaolomme täysin uuteen olemiseen 5D:ssä. Tätä pimennyskäytävää täydentävät hyvin haastavat astrologiset asetelmat, ja henkilökohtaisesta astrologisesta kartasta riippuen tämä voi tehdä kokemuksesta vielä syvemmän. Tämän käytävän pääteema on suhteet. Monet suhteet ovat nyt testattavana, monet hajoavat ja toiset yhdistyvät jälleen tai alkavat alusta. 3D-suhdemallit jotka perustuvat tarvitsevuuteen ja kiinnittymiseen, tulevat loppuunsa ja ne korvataan uusilla yhteyksillä, jotka perustuvat vapauteen ja aitouteen. Plus, nämä korkeat valokoodit ja -taajuudet aiheuttavat paljon fyysisiä ylösnousemusoireita, joista olen kertonut aiemmin tässä artikkelissa.

Tämän lisäksi käsittelemme aikajanajakautumisen vaikutuksia. Tällä hetkellä meillä kulkee kaksi 3D/4D-aikajanaa (eli todellisuutta) rinnakkain 5D-aikajanan kanssa, joka eroaa vanhoista aikajanoista. 5D-aikajanan johtaessa uuteen Maahan ja todellisuuden täydelliseen muuttumiseen ykseyteen, yhteisöön ja ehdottomaan rakkauteen, toiset kaksi aikajanaa menee kohti pimeyttä ja pelkoa. Tämä aiheuttaa sen, että koemme kaksinaisuutta rinnakkain. Onnellisuutta ja surua samaan aikaan, aktiivisuutta ja passiivisuutta samaan aikaan, olemme hereillä ja väsynyt samaan aikana. Tunnemme kyvyttömyyttä tehdä päätöksiä ja olemme jumissa. Keskity 5D-aikajanaan ja siirrä energiasi sinne. Voi olla hyödyllistä sulkea silmät hetkeksi ja kuvitella paikka, jota rakastat, joka tukee sinua kaikella energialla, jota tarvitset, ja jossa tunnet itsesi onnelliseksi ja eheäksi. Tunne tämä energia ja anna sen levitä koko kehoosi ja järjestelmääsi. Tämä auttaa sinua näkemään selvemmin, mitä 5D-aikajana vetää sinut olemaan ja tekemään.

Kaikki nämä tapahtumat valmistelevat kevätpäiväntasausta 21.3. Energia 5D-aikajanalla nousee vielä korkeammalle sen jälkeen ja ankkuroi 5D:hen fyysisesti ne, jotka ovat selvittäneet kaikki pelkonsa ja muuntaneet energiat täysin. Kevätpäiväntasaus on aina aikaa, jolloin tulee uusia alkuja sisäisen kaaoksen jälkeen. Olen kirjoittanut monta kertaa kaaoksen tarpeellisuudesta merkittäville energiamuutoksille ylöspäin, ja tämä jakso on erityisen tärkeä. Kaaosta tarvitaan, jotta järjestelmä voi jäsentyä ja rakentua uudelleen korkeammalla tasolla. Meidän on siis tärkeää toivottaa kaaos tervetulleeksi välttämättömänä pohjana energeettiselle siirtymiselle ylöspäin.

Ja lopuksi, meidän täytyy edelleen käsitellä kollektiivista pelkoa ja kaaosta USA:n poliittisen tilanteen vuoksi, joka laukaisee ihmisten ytimen ja tuo esiin paljon vanhoja uskomuksia, epävarmuuksia, huolia, vihaa ja kiukkua, jotka täytyy myös transformoida ja puhdistaa. Taas kerran, on tärkeää olla joutumatta kiinni 3D-draamaan ja tuntea myötätuntoa ja kiitollisuutta tarpeellisesta kaaoksesta muutoksen tapahtumiseksi. Jos reagoimme pelolla, palvelemme pimeyttä ja maailman eliittiä, joka on hallinnut tätä planeetta aioneita. Vain valitessamme rakkauden muunnamme tuon energian korkeammalle tasolle.

Kohonneiden taajuuksien aikoina nappuloitamme painellaan paljon kovemmin. Tämä merkitsee, että ne energiataajuusjäänteet joita meillä on vielä sisällämme, voimistuvat ja ne koetaan tavallista voimakkaammin. Jos meillä ei ole enää matalia taajuuksia, jotka resonoivat kollektiivijuttujen kanssa, tapahtuu vastakkaista. Ratsastamme autuusaallolla, koska rakentamamme korkeat taajuudet voimistuvat. Tämä selittää, miksi jotkut ihmiset näyttävät olevan immuuneja ja heillä on fantastista tällä hetkellä. He ovat tosiaan immuuneja …

Te jotka ette ole saavuttaneet vielä tuota tilaa (ja tämä on paljon suurempi osa): kun katsotaan tätä kaikkea, oletteko yllättynyt, että tunnette edelleen niin voimakkaasti ja olette niin uupunut?

Katsotaanpa vähän syvemmälle tähän, mikä on tarkoitus kulissien takana.

Kulissien takana – mitä tapahtuu suhteille

Näillä porteilla ja energian sisäänvirtauksilla on tietysti tarkoituksensa. Tässä universumissa ei tapahdu mitään sattumalta. Se toimii aina täydellisesti. Yleensä nämä intensiivisten energioiden jaksot ovat siunaus valepuvussa. Noissa porteissa on käytössä tavallista enemmän energiaa. Tämä merkitsee, että on paljon enemmän voimaa ja potentiaalia muuttaa energioita paljon laajemmin kuin tavallisesti. Tuska on syvempää, mutta muunnettu energiamäärä on paljon suurempi. Muista vain ottaa se avosylin vastaan, älä samaistu siihen ja nauti tunnevapautuksesta kiitollisena tietäen, että tässä vanha energia lähtee iäksi.

Maskuliinisen ja feminiinisen tanssi

Saamiemme valokoodien myötä ja energioiden noustessa, tämän portin hallitsevin ominaisuus on uusien suhdemallien esiintuleminen. Feminiini- ja maskuliinienergiat astuvat uuteen tanssikierrokseen tasapainottuakseen ja oppiakseen vuorovaikutusta, todellisen tarkoituksensa ja todelliset ominaisuutensa, yhdistymään lähde-energiaan ja luomaan jumalaisesti toistensa kanssa. Ne oppivat, että ne ovat riippuvaisia toisistaan luodakseen rakkaudella, pelon ollessa poissa. Voidakseen tulla tällaiseen paikkaan, kollektiivissa tarvitaan merkittävää puhdistumista. Kaikki 3D-pelkopohjaiset uskomukset, toimintatavat ja haavat täytyy muuntaa. Ja monet valotyöntekijät tekevät tätä yhdessä nyt, tietäen tai tietämättään. Miltä se siis näyttää?

Yksi merkittävä osa on lopullinen puhdistaminen kollektiivisen feminiinisyyden nousemiseksi puhdassydämiseen ja totuudenmukaiseen voimaansa. Korkeat energiat laukaisevat feminiinisyyden kollektiivihaavat pintaan – haavat siitä, että ei nähdä, ei ole arvokas, on riippuvainen, tukahdutettu, hyväksikäytetty ja kaltoinkohdeltu. Tämä voi johtaa syvään masennukseen, mutta myös voimakkaaseen raivoon. Vapauttamalla ja muuntamalla nämä energiat, avaudumme todelliselle itsellemme ja valtavalle vahvuudellemme.

Opettelemme puhumaan omaa totuuttamme sydämestä ja ilmaisemaan aikomuksemme ja halumme ilman mitään odotuksia, kiinnikkeitä tai tarvitsevuutta. Jumalatar ilmestyy esiin ja ottaa johtoaseman uuden 5D-todellisuuden täydellisessä luomisessa. Tämä on mahdollista vain ilman pelkoa. Opettelemme kärsivällisyyttä ja vastaanottavuutta sen sijaan, että yritämme kontrolloida ja/tai manipuloida asioita. Feminiinienergia on luovaa energiaa. Se ilmaisee luomisaikomuksen. Sitten sen on aika olla vain vastaanottava ja kärsivällinen ja antaa maskuliinienergian ilmentää luojaroolissaan. Feminiinisyys tulee nyt takaisin aitouteensa ja luopuu kaikesta, mikä ei palvele enää ja mikä oli vain naamio tai hahmo, jonka se teki, ja se palaa todelliseen olemukseensa – ehdottomaan, jumalaiseen rakkauteen.

Pyhissä kumppanuuksissa, sieluyhteyksissä ja kaksoisliekkiyhteyksissä feminiinisyydelle on hyvin tavallista, että nämä kollektiivihaavat ja -pelot projisoidaan jumalaiseen kumppaniin. Niinpä aina kun huomaat, että kumppanisi tulee päässäsi etualalle ja täyttää sen kaikenlaisilla ajatuksilla ja tunteilla, voit olla aivan varma, että jotain paljon suurempaa tapahtuu kosmisesti tai planetaarisesti, kuten siinä portissa, jossa olemme tällä hetkellä.

Toisaalta maskuliinisuus laukaistaan nyt syvältä hyväksymään lopultakin haavoittuvuutensa. Se haastetaan uskomusjärjestelmissään ja haavoissaan samalla tavalla. Se käy nyt läpi intensiivisiä aaltoja ja ajatusspiraaleja ja opettelee päästämään irti kontrollista ja tarpeesta olla huolehtija, taistelija joka elättää perheen, ja mestari egomielessä. Se ottaa nyt ensimmäisiä pikkuaskelia ilmaistakseen sydämestä, mitä tuntee. Tämä on erittäin vaikeaa ja haastavaa sille, ja on hyvin tärkeää, että feminiinisyys pitää tilaa sille ja osoittaa kärsivällisyyttä ja kiitollisuutta sen ensikontaktista haavoittuvuuteensa. Se opettelee yhdistymään taas sydämeensä ja löytämään todellisen itsensä. Viimeisenä se tarvitsee painetta. Sen täytyy tuntea täydellistä turvaa tunteidensa ilmaisemisessa. Sen täytyy oppia, että on ok tuntea ja jakaa se. Se palaa myös todelliseen aitouteensa ja löytää uudestaan jumaluutensa ja ehdottoman rakkautensa.

Voimakkaat seksuaalienergiat

Monet kokevat myös parhaillaan voimakasta liikettä alemmissa chakroissa seksuaalienergioiden ja -tarpeiden kera. Näitä energioita pyydetään transformoitumaan pelkopohjaisesta ja tarvitsevasta rakkauspohjaiseksi 5D-taajuudeksi. Sen tekemiseksi on erittäin hyödyllistä ohjata nämä energiat sydänchakraan. Tätä voidaan aktiivisesti tukea masturboimalla, jotta energia saadaan liikkeelle. Sen sijaan, että ne vapautetaan orgasmilla alempien chakrojen kautta, odota vapautusta siihen saakka, kunnes tunnet energian selvästi sydämessä.

Ajankohtainen maskuliini-feminiinitanssi valmistelee niitä siirtymään nopeasti 5D-aikajanalle. Tämä ei välttämättä tapahdu rinnakkain. Feminiinisyys siirtyy tavallisesti ensin ja sitten inspiroi monia muita seuraamaan, myös maskuliinisuutta. Tämä on kaksinaisuuden loppu. Sitten kun kaikki pelkotaajuudet on muunnettu ja vain rakkaus on jäljellä, kaksinaisuutta ei voi olla enää. Pimeys menettää merkityksensä, kun ei ole enää vastakohtia.

Pidä taajuutesi korkealla ottamalla kokemuksesi vastaan kiitollisena ja oivalla, miten nopeasti sinusta tuntuu paremmalta. Kaaoksen integroiminen ja uudelleenkalibroiminen vaatii pari päivää solutason vapautusten jälkeen. Mutta kun se tapahtuu, oivallat, että käyttäydyt eri tavalla ja sinusta tuntuu erilaiselta kuin ennen. Voit auttaa tätä prosessia maadoittumalla ollen kosketuksessa luonnon veteen, luontoon tai jos se on mahdollista, niin 432 hertsin musiikki on myös erittäin hyödyllistä. Jos haluat oppia enemmän taajuutesi nostamisesta nopeasti oman tilanteesi parantamiseksi ja löytääksesi takaisin onnellisuuteen, tasapainoon ja iloon, kenties nämä tekemäni videot (http://thewakeupexperience.eu/video-tutorials/) resonoivat kanssasi.

Tiedä siis, että se mitä koet, on normaalia ja osa paljon suurempaa suunnitelmaa. Osallistut ihmiskunnan parantamiseen ja täysin uuden maailman luomiseen. Synnytysprosessi ei ole koskaan ollut helppo ja hauska, mutta sitten kun lapsi on syntynyt, unohdat kokemasi tuskan ja tunnet vain iloa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

7.3.2017 "ODOTUSKANNALLA" – MAALISKUUN ENERGIAT JA NIIDEN KÄ

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 10.03.2017 14:46

"ODOTUSKANNALLA" – MAALISKUUN ENERGIAT JA NIIDEN KÄTKETTY VOIMA



Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

7.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Puuuhh, hullu meno jatkuu, ja energiat työntävät meitä jatkuvasti ja hellittämättä eteenpäin. Usein meistä tuntuu nyt, että haluaisimme vain piiloutua peiton alle, kunnes tämä tiheä jakso on ohi. Ja sitä seuraa autuusaalto, joka vie meidät taivaisiin, rysähtääksemme taas alas. "Mikä kummajaisesitys" voimme vain ajatella nykyään. Muutumme ja liikumme eteenpäin niin nopeasti, että tuskin pysymme tapahtuvien muutosten mukana. Meistä tuntuu päivittäin erilaiselta ja kuitenkin samaan aikaan, ettemme pysty tekemään mitään päätöksiä. "Pitäisikö minun jäädä vai pitäisikö minun mennä nyt" on tavallinen teema tällä Venuksen perääntymisjaksolla.



Vaikka tiedämme kaikki syvällä sisällämme, että näin on oltava ja meidän tehtävämme on mennä läpi tästä ensimmäisenä viitoittaaksemme tietä toisille, se voi tuntua joskus olevan vain liikaa. Haluamme mennä vain kotiin ja lähteä pois, ettei tarvitse tuntea enää mitään. Jokaisen tieltä selvitetyn esteen jälkeen näyttää tulevan lisää. "Joka kerta kun luulin, että olin selvittänyt kaiken, minun täytyi oppia ja hyväksyä: ei, on vielä enemmän." Nämä Dolores Cannonin sanat kaikuvat kokemustamme tällä hetkellä. Lisäksi fyysiset oireet, epätoivo ja kalvava kysymys: "Mikä itu tässä kaikessa on? Miksi ilmoittauduin tähän? Loppuuko tämä koskaan?" seuraavat meitä.



Tämä tulee usein yhdessä hyödyttömyyden tunteen kanssa, kun koko juttu mitä teemme, on joka tapauksessa järjetöntä – ja sitä seuraa vain seuraava autuusaalto ja tunne, että tämä planeetta on paras paikka ikinä. Ei mikään ihme, että monet meistä tuntevat menettävän järkensä. Ja … tätä juuri tapahtuu, kun sitä tarvitaan 5D:hen astumiseksi: meidän täytyy menettää egomielemme ja transformoitua vapaaksi hengeksi – mieleksi joka ei enää tuomitse, ole huolissaan, epäile, tulkitse tai tarraudu tiettyihin uskomuksiin, vaan ainoastaan havaitsee ja ilmaisee aikomuksia.



Silti mielemme yrittää edelleen saada tolkkua siitä, mitä tapahtuu, eikä se tietenkään pysty siihen, koska se ei pysty prosessoimaan sitä energia- ja datamäärää, jota tulee sydämen kautta, ja niinä voimakkaina valotulvina, joita olemme kokeneet viime aikoina. Taaskin meidät työnnetään sille äärirajalle, mitä voimme kestää. Meidän täytyy muistuttaa itsellemme, että kaikki mitä tunnemme, ei ole meidän, ja prosessoimme paljon energiaa kollektiivin puolesta. Maailma ja ihmiskunta ovat astuneet suureen kaaokseen valmistautuakseen suureen siirtymiseen ylöspäin taajuudessa. Ja me olemme urheita edelläkävijöitä ja pidämme tilaa ja korkeaa taajuutta, mihin kollektiivi voi siirtyä.



On hyvin tärkeää olla irti näistä tuntemuksista ja tietää, että tämä on vain kollektiivienergiaa, joka juoksee lävitsemme transformoitavaksi sydänkeskukseemme. Tämä on pääosa sitä valotyötä, mitä tulimme tänne tekemään. Ja vaikka näyttää siltä, että olemme hyödytön emmekä tee mitään 3D-näkökulmasta, energiaperspektiivistä työskentelemme 24/7 ja muutamme energioita lakkaamatta. Siis oikeasti, energeettisesti puhuttaessa … kun makaa kotona ja olo tuntuu paskalta, se on todella kollektiivin suurta palvelua ja tärkeää työtä! Mitä enemmän hyväksymme tuon työn ja sen myötä tulevat tunteet, sitä enemmän olemme kiitollinen ja myötätuntoinen itsellemme ja toisille ja sitä nopeammin muunnamme energiat korkeammalle tasolle – ei vain itsemme vuoksi, vaan myös planeetan ja ihmiskunnan vuoksi kokonaisuutena. Meidän täytyy vain jatkuvasti rauhoittaa mielemme ja tulla nyt-hetkeen käyttämällä aistejamme. Havaita ympäristömme koskettamalla, tuntemalla, haistamalla, maistamalla, kuulemalla ja näkemällä. Silloin egomieli pitää automaattisesti tauon, kun se ei pysty olemaan nyt-hetkessä.



Pitäisikö minun jäädä vai lähteä nyt



Tämä Venuksen perääntyminen laittaa meidät todella "odotuskannalle". Emme pysty liikkumaan, ennen kuin olemme tarkastelleet läpikotaisesti elämämme ja tilanteemme. Venus auttaa meidät täyteen aitouteemme, vapauteemme ja itserakkauteemme – toinen edellytys 5D:hen astumiselle. Ja tämä merkitsee irtipäästämistä kaikesta, mitä emme tarvitse enää jatkuvalla matkallamme.



Niinpä pari seuraavaa viikkoa meidät enemmän tai vähemmän pakotetaan itsetutkiskeluun, ennen kun pystymme siirtymään eteenpäin ja tekemään taas päätöksiä. Emme yksinkertaisesti voi tehdä niitä vanhojen ja vanhentuneiden uskomusten ja kiinnikkeiden perusteella, joita meillä edelleen on. Tähän sisältyvät vanhentuneet henkiset rituaalit, opetukset ja rutiinit, joilla oli ehdottomasti tarkoituksensa 3D:ssä ja 4D:ssä, mutta niistä on tullut haitallisia 5D:hen siirtymiselle. Mitä tulee myös henkiseen viisauteen ja henkisiin opetuksiin, jäljellä pitäisi olla vain avoimuus loputtomille mahdollisuuksille. Ei pitäisi pitää tiukasti kiinni "minun tapani on ainoa oikea" –kannasta, vaan olla avoin odottamaan odottamatonta ja yllätyksiä, mitä suljettu henkinen uskomusjärjestelmä tai opetus ei sallisi.



Voimme ankkuroitua täysin 5D:hen vasta, kun olemme saavuttaneet täydellisen luottamuksen omiin kykyihimme ja intuitioomme. Jos luotamme edelleen, että selvänäkijät kertovat meille, mitä seuraavien askeltemme pitäisi olla, jos käytämme edelleen henkisiä lääkkeitä matkamme nopeuttamiseen ja jos pidämme edelleen kiinni rutiineista ja rituaaleista kutsuaksemme oppaita ja enkeleitä kanavoimaan viisauttaan, teemme sen enimmäkseen, koska toimimme edelleen epäluottamuksen ja pelon paikasta. Olemme edelleen kiinnittynyt ja riippuvainen sen sijaan, että luotamme täysin energiavirtaan ja sen mukana tuleviin työntöihin ja impulsseihin.



Etsimme edelleen vastauksia ja pelastajaa ulkopuoleltamme. Annamme pois voimamme emmekä seiso omassa totuudessamme. Emme omista omaa prosessiamme ja luontaista viisauttamme ja lahjojamme. "Arkkienkeli Se ja se sanoi näin …" on tietysti helpompaa kuin sanoa: "Tämä on minun intuitioni ja totuuteni." Valitettavasti tällä tavalla ovi 5D:hen pysyy kiinni ja löydämme usein itsemme kuvitteellisesta 4D-todellisuudesta, joka matkii meille 5D-kokemusta – emmekä oivalla, että henkinen egomme kasvaa siellä päivittäin.



Niinpä tämä Venuksen perääntymisjakso voi todella auttaa meitä päästämään irti kaikesta, minkä ennen uskoimme todeksi, ja katsomaan tarkkaan ja tunnustelemaan sisällä, mikä edelleen palvelee meitä jatkaessamme matkaamme.



Irrallisuuden ja masentuneisuuden tunne



Kuten olen jo kuvannut aiemmassa blogissa, koemme aikajanojen eroamista 3D/4D-todellisuuden ja uuden 5D-aikajanan välillä. Siksi vaihtelemme edestakaisin autuuden ja itseluottamuksen ja epätoivon ja toivottomuuden välillä.



Siirtyminen lähemmäs 5D:tä tuo mukanaan myös irrallisuuden tunteen. Irrallisuus oppaista, hengistä, muista ihmisistä, planeetasta, vanhasta todellisuudesta, vanhoista rutiineista, pyhästä kumppanista …



Ja se on hyvin normaalia tultaessa 5D:hen ja itse asiassa erittäin hyvä merkki siitä, että olet tehnyt erittäin hyvää työtä irtipäästämisessä ja tulemisessa täyteen aitouteesi. 5D on ykseysulottuvuus, missä olemme virittyneenä yhtenäistietoisuuteen koko ajan ja meistä tulee yhtä kaiken olevaisen kanssa. Meidän ei enää tarvitse muodostaa kanavaa oppaisiimme ja korkeampiin olentoihin voidaksemme saada informaatiota korkeammista ulottuvuuksista.



Meidän ei enää tarvitse muodostaa kanavaa telepatialle tai tavata pyhää kumppaniamme meditaatiossa, koska olemme yhteydessä koko ajan. Mutta meidän täytyy tottua tähän erilaisuuteen – se vaihtuu paljon intuitiivisemmaksi sisäiseksi tietämiseksi. Alussa se tuntuu oudolta, ikään kuin yhteys olisi kadonnut. Sen sijaan olemme vain sulautuneet yhteen ykseystietoisuuden kanssa. Aikajanajakautuminen voimistaa tunnetta, että on vielä etäämmällä ja kuitenkin lähempänä kuin koskaan. Riippumatta liittyykö se oppaisiisi, ystäviisi tai pyhään kumppaniisi, heilahtelemme edestakaisin näiden kahden todellisuusvirran välillä. Heilahteluista voi tulla niin voimakkaita, että tunnemme tuskin kestävämme sitä enää ja masennusta ja itsemurhataipumusta voi tulla pintaan yhtä paljon kuin voimakkaita autuusaaltoja.



Niinpä se hullu meno jota koet tällä hetkellä, on täysin normaalia ja vain merkki, että olet siirtymässä lähemmäs 5D:tä. Käytä ulottuvilla olevien energioiden liikevoima, hyväksy odotuskannalla oleminen ja ota aikaa arvioida uudelleen, mitä ja ketä todella vielä tarvitset ja minkä ja kenenkä kanssa resonoit. Omista prosessisi ja ota vastuu omasta todellisuudestasi. Luot sitä omalla energiataajuudellasi. Mitä enemmän teemme tämän, sitä nopeammin nousemme 5D:hen. Ja olemme aina turvassa ja ok, kun luotamme universaaliin virtaan.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

17.3.2017 TANSSIA 5D-NUORALLA – PYÖRIVÄT PÄIVÄNTASAUSENERGIA

ViestiKirjoittaja hammer » 17.03.2017 22:43

TANSSIA 5D-NUORALLA – PYÖRIVÄT PÄIVÄNTASAUSENERGIAT

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
17.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Parin energeettisesti vähän hiljaisemman päivän jälkeen, jolloin meillä oli aikaa prosessoida juttuja ja tuntea, mikä edelleen palvelee matkallamme eteenpäin, energiat ovat nyt todella taas lisääntymässä. Kummajaisshow jatkuu … Tämä voi tuntua superuuvuttavalta ja voimistaa sitä tunnetta, ettei kykene tekemään mitään päätöksiä (mainitsin tästä jo viime blogissani). Ainoastaan fyysinen keho ei ylireagoi ja keksi kaikenlaisia ylösnousemusoireita ja vanhoja kroonisia juttuja irtipäästettäväksi. Ei, vaan sen lisäksi meidät haastetaan pääsemään päästä sydämeen. Ja tämänhetkisten energioiden myötä se ei ole kovin helppoa ja voi tuntua kuin nuoralla kävelemiseltä.

Nuora edustaa tässä analogiassa 5D-aikajanaa ja oikealla ja vasemmalla puolella maahan asti on 3D/4D-aikajanoja, jotka yrittävät imeä meidät takaisin sisäänsä ja heittää taas ulos flow'sta, kun opettelemme ottamaan ensiaskeliamme uudessa 5D-todellisuudessa. Vaihtelemme edestakaisin luottamuksesta epäluottamukseen, valosta pimeyteen, yliajattelusta ja ylireagoinnista mielettömään tilaan ja syvään sisäiseen rauhaan. Näiden kahden ääripään osuus voi poiketa riippuen siitä, missä kohtaa olet omalla matkallasi.

Monet oivaltavat nyt ja tuntevat selvästi, ettei vanha elämistapa toimi enää, ja heitä työnnetään eteenpäin ja hyppäämään tuntemattomaan. Ydinhaavoihin tartutaan nyt ja ne laukaistaan niin, ettei niitä voi enää sivuuttaa. Sielusi työntää sinua nyt tästä läpi ja valmistelee vaihtoehtoiseen todellisuuteen kaksinaisuuden ulkopuolella. Ja vähän ennen tätä suurta muutosta, tunne kaksinaisuudesta lisääntyy sisällämme, valmiina luhistumaan ja häviämään sitten, kun olemme täysin ankkuroituneet 5D:hen.

Kaiken tämän ohella ylösnousemusoireet lisääntyvät taas – flunssa, kurkkuongelmat, sumeat silmät, sydäme tykytys, turvotus, kyltymätön enimmäkseen raskaan ruuan nälkä ja samaan aikaan haluttomuus juoda vettä. Vanhat krooniset vaivat ilmestyvät esiin taas hyvin nopeasti, jottei niitä voi tukahduttaa ja niistä voidaan päästää irti iäksi. Tässäkin kuuntele sisältä. Mitä kehosi ja elimistösi todella tarvitsee? Opettele kuuntelemaan, mitä fyysinen keho kertoo sinulle. Se kommunikoi jatkuvasti kanssasi ja tukee oikeiden askelten ottamisessa. Haluaako se olla aktiivinen vai passiivinen, liikkua vai olla paikallaan, syödä vai paastota …?

Aikajanajakautuminen lähestyy

Aikajanajakautuminen lähestyy, alkaen ensiviikon päiväntasauksesta 20./21.3., ja siksi tuntuu siltä, että joku painaa pikakelausnappulaa varmistamaan, että kaikki on siivottu ennen suurta muutosta. Tämä ei merkitse, että kaikki siirtyvät 5D:hen ensi viikolla. Meille annetaan vain tilaisuus tehdä se – saavutamme tuon risteyskohdan todellisuutemme vaihtamiseksi. Ja se on mahdollista vain silloin, kun pelkomallimme on täysin purettu ja transformoitu.

Niinpä paras asia ennen sitä on ottaa tilaa. Tilaa itsellesi. Tilaa tuntea itseäsi. Mitä energia kehottaa sinua tekemään? Kuuntele sydämelläsi. Minne energia vetää sinua? Mitä energiaimpulssit ovat? Egomielesi ei ymmärrä energiakieltä eikä tule kanssasi 5D:hen. Se transformoituu vapaaksi hengeksi, joka vain havaitsee ja ilmaisee aikomuksia. (Olen kirjoittunut tästäkin monissa blogeissa.) Niinpä riippumatta siitä, ylireagoiko mielesi vai oletko ylitunteellinen, tärkeintä on kertoa itsellesi, että tämä on vain läpikulkevaa energiaa – ei mitään, mihin pitäisi kiinnittää erityishuomiota. Ilmaise se rakentavasti, anna sen mennä ohi ja ole kiitollinen vapautumisesta.

Jos et ole vielä tässä ylösnousemusaallossa 5D:hen, ei kannata järkyttyä mistään. Aikajanat kulkevat edelleen rinnakkain tulevat kuukaudet, mikä tarjoaa useita risteyskohtia siirtymän tekemiseen. Ja on myös tärkeää ymmärtää, ettei ole mitään painetta. Jos laitat itsesi paineen alle, se on pelkästään merkki pelosta ja epäluottamuksesta omaan prosessiisi. Eikä se ole taajuus, jossa haluat olla – se juuri estää 5D:n. 5D avautuu vain, kun olet pysyvässä täydellisen luottamuksen ja mielettömyyden tilassa. Se ei merkitse laiskaksi tulemista ja sisäisen työn lopettamista. Se merkitsee vain, että sinun matkasi on sinun matkasi, sinun prosessisi on sinun prosessisi ja jokainen askel on tärkeä. Ei tehdä mitään ohituksia, ja vaaditaan kärsivällisyyttä itsesi kanssa ja arvostusta itseäsi kohtaan kulkemisesta tämän läpi hyvin urheasti. Mikä tärkeintä: älä vertaa omaa prosessiasi toisiin – jokainen matka on ainutlaatuinen, jokaisella meistä on ainutlaatuiset lahjat, taidot ja tehtävät. Mene oman flow'si mukana – älä yritä mukautua toisiin.

Laukaisijat, projektiot ja uhrina oleminen

Laukaisijoita on tällä hetkellä kaikkialla, koska astut nyt portista, jossa on tämän kuukauden korkein energiapotentiaali käytettävissä saadaksesi asiat selvitettyä ja purettua. Lisäksi kohtaamme jatkuvasti kollektiivin pelkoenergiat ja poimimme ne. Nämä ovat kaikki vanhoja taistelemisen ja karkuun juoksemisen energioita. Kun tätä tapahtuu, meillä on taipumusta langeta vanhoihin malleihin, projisoimme voimakkaita kollektiivienergioita ihmisiin, jotka ovat lähimpiä meille, ja voimme helposti kadottaa itsemme uhrina olemiseen. Näinä hetkinä on todella hyödyllistä astua taaksepäin ja oivaltaa, että ainoa vastuussa oleva ihminen olet sinä. Ja sinä olet ainoa ihminen, joka voi muuttaa sen. Kokemuksesi heijastaa pelkästään omaa energeettistä olotilaasi ja taajuustasoasi. Sen kanssa resonoit ja sitä ympäristösi heijastaa takaisin sinulle. Pääsi ei ymmärrä tätä ja se yrittää pitää sinut tuomitsemisessa, syyttelyssä, syyllisyydessä, häpeässä jne., mikä pitkittää 3D- ja 4D-kokemusta. Siirry sydämeesi. Tunne ajattelemisen sijasta. Silloin huomaat ja muutut välittömästi.

Kuuntele sydäntäsi

Siis sisältä kuunteleminen ja sydämen kuunteleminen on nyt avain siirtymään valmistautumisessa. Keskity sydäntilaasi ja tunne energiaa. Energia ei koskaan valehtele, kun taas mieli joka ei pysty ymmärtämään energiakommunikointia, voi keksiä roppakaupalla tulkintoja ja tarinoita puhtaiden tosiasioiden ympärille.

Helppo tapa päästä tuntemismoodin on keskittyä aisteihinsa. Pysähdy, hengitä sisään ja mene fyysisiin aistimuksiin. Mitä tunnet, maistat, haistat, kuulet ja näet ympärilläsi? Koe ympäristöäsi. Et voi ajatella ja tuntea samaan aikaan, joten tämä yksinkertainen harjoitus siirtää sinut välittömästi mielettömyyden tilaan.

Kyse on tulemisesta taas lapsenomaiseksi. Tullen hetkeen ja ollen ajattelematta eilistä tai huomista, tee, mitä rakastat. Sisäinen lapsesi voi olla paras neuvonantaja tällä matkalla. Ja sisäinen lapsesi menee pelotta tuohon nuoralla tanssimisen seikkailuun.

Äläkä unohda: ainoa guru jonka tarvitset, olet sinä. Sinulla on kaikki sisälläsi. Ja sisältä kuunteleminen, energiakielen oppiminen ja oman intuitionsa kuunteleminen on avain 5D:hen. Lakkaa etsimästä vastauksiasi ulkopuolelta. Kukaan ei voi kertoa, mitä seuraavat askeleesi ovat. Vain sinä tiedät. Tämä ei merkitse, ettei lähestytä toisia, jaeta tai pureta tunteitaan. Mutta hyvä valmentaja tai opettaja ei koskaan anna sinulle vastauksia – hän antaa vain työkaluja, jotta voi löytää vastaukset ja oman totuutesi itse.

Vaikka energiat ovat hyvin intensiivisiä, älä koskaan unohda: ne ovat täällä palvelemassa ja kuljettamassa sinua ja antamassa sinulle vauhtia kyetäksesi kasvamaan ja transformoitumaan nopeimmalla tavalla. Se on mahdollista vain, kun otamme avosylin vastaan tämän kokemuksen ja tunnistamme, ettei sen ole tarkoitus rangaista meitä, vaan se palvelee nostaen taajuuttamme nopeasti.

Onnellista päiväntasausta, ja jatka nuoralla tanssimista! Siitä tulee pian valtatie, kun opit navigoimaan 5D:tä enemmän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

30.4.2017 HYVÄSTI 3D – KAIKKIEN NAAMAREIDEN PUDOTTAMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 02.05.2017 17:10

HYVÄSTI 3D – KAIKKIEN NAAMAREIDEN PUDOTTAMINEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
30.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme intensiivisessä portissa, kun olemme ohittaneet ei-paluuta-kohdan: emme pysty enää siirtymään takaisin 3D-taajuuteen, kun energiamme on noussut 5D:hen. Kulunut viikko ei ole ollut ainoastaan maata järisyttävä, vaan myös mieltä. Jumalaista feminiinisyyttä on ajettu pudottamaan kaikki naamarit ja ilmaisemaan haavoittuvuutensa ja aitoutensa yhtään häpeilemättä. Toisaalta jumalaista maskuliinisuutta työnnettiin aloittamaan sydämensä avaaminen, jonka aiheutti tämä feminiinisyyden siirto.

Tämä viikko on ollut hyvin hämmentävä ja haastava kaikille heräämispolulla. Sitä valmisteltiin täydellisesti edellisen viikon auringonpurkauksilla ja geomyrskyillä. Nämä laukaisivat pintaan jumalaisen feminiinisyyden (energia, ei sukupuoli) ydinhaavat. Tämä kaikki liittyi siihen, ettei tunne turvaa naisena eikä uskalla ilmaista avoimesta sydämestä ja itserakkaudesta ja -kunnioituksesta käsin sitä, mitä tuntee, haluaa ja tarvitsee. Ja nyt se ilmaisi. Ei ollut enää mahdollista käyttää naamaria ja vanhentuneita kollektiivisia ohjelmia: tunteiden käyttäminen manipulointiin olemalla tarvitseva tai esittämällä tyyntä piilottaen ne. Tämä viikko oli ihmisten miellyttämisaikakauden loppu niille, jotka ovat ensiliikkujien ja osittain myös varhaisomaksujien ylösnousemusaallossa. Toisaalta tämä feminiinisyyden siirto laukaisi jumalaisen maskuliinisuuden (energia, ei sukupuoli), ja sille näytettiin sen oma ydinhaava tunteiden näyttämiseen liittyen.

3D-värähtely on poissa

Tämä johti valtaviin kommunikointi- ja yhteysongelmiin. Kun ydinpelko oli vapautettu ja energeettinen ja solukäsikirjoitus tehty uudelleen, ei ollut enää mahdollista resonoida minkään 3D-aiheen tai -taajuuden kanssa – aivan kuten ei voi enää virittyä radiokanavalle, kun on liian kaukana linkkitornista. Pystyimme ennen virittämään taajuutemme alaspäin ja teeskentelemään edelleen 3D-käyttäytymistä ja puhumaan 3D-small talkia. Tämä kyky on nyt poissa, ja ainoa paikka joka tuntuu hyvältä ja valolta, on oma 5D-kupla.

Ei ole mahdollista enää seurata 3D-keskustelua 3D-tyytyväisyydellä, kun järjestelmämme ei ole vireessä tämän alemman taajuuden kanssa. Ei ole enää mitään tapaa samaistua draamaan, uhritietoisuuteen ja kaksinaisuuteen. Tämä voi johtaa tilanteeseen, jossa istuu pöydässä ihmisten kanssa, jotka puhuvat jostain poliittisesta aiheesta, eikä pysty osallistumaan mitenkään tuohon keskusteluun. Sama pätee toisinpäin. Ihmiset jotka ovat edelleen 3D:ssä, eivät pysty ymmärtämään 5D-energiaa ja -kieltä. Kun puhumme avoimesta sydämestä ja ehdottomasta rakkaudesta, ihmiset 3D:ssä eivät pysty samaistumaan ja he sekoittavat sen vanhoihin ehdollisen rakkauden suhdemalleihinsa. Heillä ei ole viitekohtaa ja he yrittävät ymmärtää tämän mielellään. Miten heidän oletetaan ymmärtävän tätä kieltä, kun he eivät pysty tuntemaan?

Tämä johti suureen turhautumiseen, vihaan ja suruun 3D-kollektiivin liittyen. "Miksi he eivät tajua?" Oli taipumusta yrittää vakuuttaa ihmiset, mikä johti vielä suurempaan turhautumiseen, koska sitä ei saatu läpi. Vaikka tuntuu ärsyttävältä, emme voi mitenkään työntää ihmisiä aktiivisesti ymmärtämään. He pyytävät apua, kun ovat valmiita. Meidän täytyy muistaa oma heräämisprosessimme ja se, että opimme itse vain, kun etsimme aktiivisesti vastauksia ja opettelimme elämään vähitellen sydämestä ja tietämään, mistä ylösnousemuksessa on kyse. Voimme tuntea vain myötätuntoa tietäen, minkä he ovat juuri kohtaamassa.

Meidän tarvitsee nyt ylläpitää 5D-taajuutemme pitääksemme kollektiivin värähtelykentän ylhäällä ja olla antamatta 3D:lle enää yhtään huomiota. Se ei ole enää osa todellisuuttamme. Muista: ruokit sitä, mihin ohjaat energiasi. Ja nyt on kyse 5D-kentän vahvistamisesta. Älä ruoki pelkoa. On jokaisen yksilön valinta, käyttääkö hän tämän tilaisuuden ja pysyy resonanssissa meidän kanssamme. Tämä vaatii heitä nostamaan taajuutensa meidän tasollemme. Tällä tavalla vedämme puoleemme niitä ihmisiä, jotka ovat valmiita siirtymään 5D-aikajanalle. He lähestyvät jakaakseen ja oppiakseen enemmän. Emme voi tuputtaa itseämme heille yrittämällä vakuuttaa. Se on energiahaaskausta eikä sillä ole vaikutusta tai sillä on jopa vastakkainen vaikutus.

Mentaalikeho ei ole enää kiinnittynyt egoon. Nyt tapahtuu laajamittaisesti niin, että egon tulkinnat tai tarinat joita ego keksii, eivät enää tule läpi. Sydänkeskus on nyt liian voimakas ja se torjuu välittömästi tunnistaen ne valheelliseksi harhaksi, joka ei ansaitse energiaa.

Fyysisesti meillä saattoi olla kehokramppeja tai voimme oksentaa saadaksemme vanhentuneet muistot ulos, mikä johti usein tunnevapautuksiin. Kroonisia vaivoja puhkesi taas yksilön heikoissa kohdissa. Myös sydänalassa oli paljon liikettä, kun se avautui ja sulkeutui kalibroituakseen uuteen energiatilanteeseen, vastaanottamatta enää 3D-taajuutta ja -rasitetta.

Jumalaisen maskuliinisuuden sydämen avautumisen alkaminen

Feminiinisyyden ja maskuliinisuuden pitkän energiatasapainostusjakson jälkeen olemme nyt saavuttaneet käynnistyspisteen. Kun feminiinisyys saavuttaa nyt täydellisen antautumis- ja haavoittuvuutensa näyttämiskohdan, tämä energia on musertava maskuliinisuudelle. Tämä peilaa sen omaa ydinpelkoa, joka liittyy tunteisiin, niiden jakamiseen ja avoimuuteen. Tämä aiheuttaa valtavan kontrollin menettämispelon ja riippuen siitä, missä kohtaa maskuliinisuus on omassa prosessissaan, se voi johtaa sulkeutumiseen ja opitun puolustusmekanismin käyttämiseen sydämensä suojelemiseksi.

Jumalaisesta feminiinisyydestä tämä voi tuntua menneisyyden toistumiselta – poistyöntämiseltä tai torjutuksi tulemiselta. Erona on, että tämä toistuminen ei ole toistumista, vaan vanhan energiamallin hajottamista. Se on oppinut nyt, ettei kyse ole vain maskuliinisuuden rajojen kunnioittamisesta. Sillä oli ennen tapana tehdä itsestään pieni, jotta maskuliinisuus tuntisi turvaa. Nyt se tunnistaa, että on aivan yhtä tarpeellista pitää omat rajansa rakastaen itseään ja olla antamatta maskuliinisuuden enää ruokkia itseään omalla energiallaan. Se tietää, että sen täytyy nyt oppia nostamaan taajuuttaan yksin. Kun feminiinisyys pystyy ilmaisemaan haavoittuvuutensa ja omat tarpeensa itserakkauden ja voiman tilasta käsin olematta ripustautuva, riippuvainen tai tarvitseva, maskuliinisuuden opittu puolustautumismekanismi ei enää toimi, kun feminiinisyys näkee sen läpi. Se tunnistaa valheellisen egomielen puheen. Näin ollen maskuliinisuus ei pysty antamaan tätä energiaa enää feminiinisyydelle, vaan sen on pakko käsitellä se itse. Ja tämä johtaa paljoon sisäiseen myllerrykseen. Feminiinisyys voi antaa maskuliinisuuden vain mennä, keskittyä taas omaan elämäänsä ja pitää tilaa ilman odotuksia. Siitä ei ole takeita, hyväksyykö maskuliinisuus nämä tunteet sisällään vai jatkaa niiden tukahduttamista epämukavuudesta huolimatta.

Olemme uuden syklin alussa ja liikumme nopeasti eteenpäin. Säilytä usko ja luota itseesi ja intuitioosi. 3D ei ole enää osa todellisuuttasi, eikä ole mitään syytä yrittää ylläpitää sitä. Napsautamme nyt kollektiivin kytkintä pitämällä taajuuden korkeana. Jatka yhdistymistä niihin, jotka voivat kuulla sinut ja ymmärtää sinua. Monet ihmiset ovat valmiita siirtymään pois 3D:stä ja seuraavat pian perässä. Muista aina, ettet voi menettää sitä, mikä tai kuka kuuluu sinulle oikeasti. Niin kauan kun pysyt voimassasi ja luotat, voit olla varma, että sen mikä putoaa pois, korvaa jokin tai joku vielä parempi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

27.5.2017 ENERGIAT OTTAVAT VALTAANSA – SYDÄNKESKUKSEN AIKA

ViestiKirjoittaja hammer » 29.05.2017 18:53

ENERGIAT OTTAVAT VALTAANSA – SYDÄNKESKUKSEN AIKA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
27.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vau – taas kerran tunnemme energioiden ottavan valtaansa voimakkaasti. Voi olla hyvin tunteellista välillä, mitä seuraa valtava väsymys ja fyysisiä vaivoja. Kuitenkin nämä energiat tuntuvat paljon pehmeämmiltä kuin auringonpurkauksiin tai geomagneettimyrskyihin liittyvät. Meillä on vaikeuksia nähdä ja tuntea, mikä on totta. Vaikeuksia nukkua, vaikka olemme hyvin väsynyt, vaikeuksia ajatella, suunnitella ja tehdä päätöksiä. On tavallista kompastua, törmätä ihmisiin tai esineisiin ja tuntea tasapainottomuutta kadottaen suunnan. Himoitsemme usein ruokia, joita ei näytä olevan olemassa. Tervetuloa sydänkeskuksen aikaan, ja sen myötä tulee täysin uusia energioita, joita emme ole ennen kokeneet.

Olemme siirtyneet 24.5. uuteen aikaan – uuteen 26000 vuoden sykliin. Sydänkeskuksen sykliin. Ja vau, voimme tuntea energioiden muuttuvan. Mieli kieltäytyy usein toimimasta ja sillä on vaikeuksia ilmaista, mitä tapahtuu. Muistot haalistuvat pois ja lineaarinen aika näyttää häviävän. Mikään ei näytä enää todelta, kun siirrymme hetkestä toiseen. Meistä tuntuu, että olemme kadottaneet taitomme ja lahjamme eikä intuitiomme toimi entiseen tapaan. Ja olemme hyvin väsynyt. Järjestelmämme on täysin pakahtunut kaikista näistä uusista energioista, valokoodeista ja datasta, jotka täytyy prosessoida. Tiedä vain, että tämä on normaalia, kun totuttelemme siirtymään täysin sydänkeskeiseen elämään. Löydä minä-aikasi ja -tilasi. Yhdisty luontoon ja samansydämisiin ihmisiin.

Urheat ensiliikkujat ja jumalaisten feminiinikoodien kantajat ankkuroituvat nyt täysin itserakkauteen ja omaan voimaansa. Epäilyn ja pelon viime rippeet huuhdellaan pois ja näytetään hänelle vielä kerran. Ja kaikki tämä sanoo: aika päästää irti. Päästää irti menneisyydestä. Päästää irti siitä, mikä piti kiireisenä ja esti siirtymästä täysin viidennen ulottuvuuden taajuuksiin ja todellisuuteen. Kun tämä muutos tapahtui, hän ei pelkää enää jakaa totuuttaan ja haavoittuvuuttaan maailman kanssa. Hän seuraa sydäntään ja luo sitä, mitä rakastaa. Hän elää elämäänsä niin, kuin on aina halunnut, ja keskittyy itseensä. Hän inspiroi nyt myös muita löytämään tiensä viidenteen ulottuvuuteen. Hänestä ei enää tunnu kiintyneeltä tai velvoitetulta. Hän on nyt oppinut asettamaan energiarajansa eikä enää tee myönnytyksiä itsensä suhteen, ei yritä enää olla joku ja vain täyttää jotain odotusta. Sen sijaan hän näyttää nyt aitoutensa täysin ja puhuu totuuttaan. Hän jakaa nyt itsensä avoimesti maailman ja kaikkien kanssa, jotka ovat valmiita vastaanottamaan hänen viisautensa ja ehdottoman rakkautensa. Hän ei enää pelkää olla yksin tai menettää ihmisiä, jotka ovat rakkaita hänelle.

Koska hän tietää nyt, että se mikä kuuluu hänelle ja minkä on tarkoitus pysyä, tulee takaisin. Hän tietää, että hänen täytyy päästää irti taas kerran mahdollistamaan, että jumalainen maskuliinisuus löytää nyt omaan voimaansa ja todellisen vahvuutensa löytämällä oman haavoittuvuutensa ja kykynsä tuntea ja transformoitua. Niin kauan kun feminiinisyys ruokki häntä omalla energiallaan, hänellä ei ollut mitään syytä mennä omaan kasvu- ja laajentumisprosessiinsa. Feminiinisyys pystyy nyt vastaanottamaan ja tuntemaan hänet, prosessoimatta ja transformoimatta enää energiaa hänen puolestaan. Feminiinisyys voi tuntea hänen vihansa ja sen taakse piiloutuvan voimakkaan surun siitä, että hänet on petetty ja pakotettu olemaan sellainen, joka hän ei ole, ja elämään sisäisen totuutensa vastaisesti. Energeettisesti ei ollut impulssia transformoitumiseen, kunhan hän sai vain feminiinisyyden kautta energiaa, jota hän tarvitsi tunteakseen olonsa mukavaksi ja turvalliseksi.

Jumalainen feminiinisyys näkee nyt ja tietää selkeästi, että jumalainen maskuliinisuus tarvitsee taas oman tilansa tunnistaakseen, että hänen rajansa olivat vartijoita pelon, ei itsensä rakastamisen vuoksi. Hän yritti edelleen hiiviskellä pelkonsa ja surunsa ympäri estääkseen tunteen, että hänet nähdään heikoksi. Rajoillaan itsekunnioituksen ja itserakkauden vuoksi, ollen tekemättä itseään energeettisesti pienemmäksi, kuin on, lähestyäkseen jumalaista maskuliinisuutta, jumalainen feminiinisyys pakottaa tämän seuraamaan korkeammille tasoille. Jumalainen maskuliinisuus alkaa nyt todella herätä ja seurata feminiinisyyttä, joka näyttää tietä ja pitää turvallista tilaa. Turvaa jota maskuliinisuus ei ole koskaan ennen tuntenut. Hän oppii luopumaan tarpeesta suorittaa ja näytellä jotain, mitä hän ei ole.

Jumalainen feminiinisyys auttaa nyt energeettisesti jumalaista maskuliinisuutta löytämään rohkeutta olla, kuka todella on, eikä tälläkään ole enää tarvetta tehdä myönnytyksiä itsensä suhteen. Maskuliinisuus oppii nyt, että on täysin uusi mahdollisuus olla yhteydessä. Yhteenkuuluvuus suhteen sijasta. Keskinäinen riippuvuus läheisriippuvuuden sijasta. Jaettu ilo, onnellisuus ja vapaus tarvitsevuuden ja sopimusten sijasta. Kun pelko putoaa pois, ei ole enää lankoja kiinni. Ja ensimmäistä kertaa fyysisessä kehossa koetusta ehdottomasta rakkaudesta tulee todella mahdollista.

Jumalainen maskuliinisuus on odottanut jumalaisen feminiinisyyden tulemista täyteen voimaansa ja sydänkeskukseensa, jotta hän voi nyt löytää oman tiensä takaisin sydämeensä. Löytää taas yhteytensä Lähteeseen ja kaikkeen olevaiseen – tanssien feminiinisyyden kanssa täysin uudella tasolla. Näin hän voi tulla kotiin tämän luokse todellisena sydämen soturina ja kanssaluoda uutta maailmaa yhdessä, irrottautuneena kaikista vanhoista 3D-todellisuuden käsityksistä, jotka eivät enää kestä, kun feminiinisyys pitää taajuuden korkeana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.6.2017 YKSI YLÖSNOUSEMUSTASO YLÖSPÄIN! – MITÄ ERI AALLOT

ViestiKirjoittaja hammer » 22.06.2017 22:47

YKSI YLÖSNOUSEMUSTASO YLÖSPÄIN! – MITÄ ERI AALLOT KOKEVAT

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
20.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Tämän blogin tarkoitus ei ole millään muotoa laittaa leimoja tai nimilappuja ihmisiin ja joitain ihmisiä toisten yläpuolelle. Kukaan ei ole parempi tai huonompi, kun olemme kaikki osa kokonaisuutta. Tässä käytetty luokittelu on vain auttamassa ymmärtämään paremmin oireita sekä heräämis- ja ylösnousemusprosessia. Siirtyminen aaltojen välillä on sujuvaa.

Kun olimme juuri kokeneet vähän kestävältä vaikuttavaa rauhaa ja tasapainoa, meidät työnnetään nyt seuraavaan heräämis- ja ylösnousemusvaiheeseen matkalla päivänseisausporttiin, joka on jo avautunut. Voi tuntua siltä, että on taas takaisin lähtöruudussa. Syvää surua laukaistaan pintaan, ja se liittyy erityisesti ihmisiin, jotka ovat rakkaita meille ja joista meidän täytyy päästää irti nyt, kun he eivät pysty vielä ylläpitämään meidän taajuuttamme. Ja tämä aiheuttaa tunteen, ettei millään tehdyllä työllä ole ollut kestävää vaikutusta. Näin ei tietysti ole. Siirrymme pelkästään seuraavan tason läpi seuraaviin kerroksiin. Sitä voi verrata tietokonepeliin. Kun olet päässyt läpi yhdestä tasosta, pelaat sen uudestaan ylemmän tason haasteiden kera. Sinun täytyi harjoitella ja valmistautua mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti kyetäksesi saavuttamaan tuon seuraavan tason. Taas kerran, se on siunaus valepuvussa – vaikka monet ovat kyllästyneet koko sanontaan. Enemmän kuin koskaan on tärkeää luottaa energioihin ja universaaliin virtaan tietäen, ettei mikään ole sitä, miltä se näyttää pinnalta.

Olemme astuneet uudesta intensiivisestä energiaportista, emme ainoastaan saadaksemme paljon uutta informaatiota ja uusia päivityksiä, vaan siirtyäksemme myös irrallisuuden ja irtipäästämisen seuraavalle tasolle. Yksilöprosessit eroavat riippuen siitä, missä ylösnousemusaallossa ihmiset ovat (katso lisäinfoa ylösnousemusaalloista artikkelista "Eri ylösnousemusaaltojen ajankohtaisia energioita ja oireita" 12.1.2017). Ensiliikkujat ovat nyt astuneet ruumiillistumisvaiheeseen, ja he käsittelevät pääasiassa fyysistä kehoa. Varhaisomaksujat pääsevät nyt käsiksi ydinpelkoihinsa ja saattavat loppuun tunnekehonsa puhdistamisen. Varhaisenemmistö pyörii vielä ajatusspiraalien ja tunnepurkaustensa välillä oikein ymmärtämättä, mitä tapahtuu ja miksi he ovat aivan yhtäkkiä niin herkkiä kaikille näille energioille ympärillään. Kysymykset "kuka minä olen?" ja "miksi olen täällä?" pitävät heidät kiireisenä, yhdessä "jokin on vialla tässä" -tunteen kanssa. Myöhäisenemmistö ja sopeutumattomat ovat edelleen unessa eivätkä edes käsitä, että planeetalla tapahtuu tämä energiamuutos.

Jaan ajankohtaiset oireet ja kokemukset eri aaltoihin paremman ymmärryksen saamiseksi siitä, miksi kaikki eivät koe samoja asioita samaan aikaan.

Ensiliikkujat/innovaattorit

Vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana ensiliikkujat onnistuivat purkamaan viimeiset ydinpelkonsa, jotka olivat vielä tallennettuna heidän tunnekehoonsa. Tämän aallon tunne- ja mentaalikeho on nyt puhdas ja säteilevä. Mikään ja kukaan ei voi enää laukaista heitä, koska heissä ei ole enää jäljellä pelkotaajuuksia, joihin ihmiset voisivat resonoida. Ensiliikkujat ovat nyt täysin valmiita auttamaan ihmisiä, joilla on suurinta traumaa ja tuskaa, koska se ei enää valuta heitä kuiviin.

He voivat tuntea vain myötätuntoa, kun he muistavat passiivisesti, miltä tuska ennen tuntui, mutta eivät pysty aktiivisesti muistamaan sitä. He eivät pysty kärsimään ihmisten kanssa. Ankkuroitumisella tähän neutraaliin alueeseen on automaattisesti sama vaikutus kaikessa, mitä tapahtuu 3D:ssä. Ensiliikkujat ovat jättäneet vanhan 3D-aikajanan täysin eivätkä he enää samaistu mihinkään draamaan ja kaaokseen, jota on 3D-todellisuudessa. He eivät enää pysty edes vastaanottamaan ja sisäistämään tätä informaatiota. Sanomalehtiartikkelin lukeminen Brexitistä tai USA:n tilanteesta tuntuu kuin swahilinkielisen tekstin lukemiselta – kuin radioasemalta josta on liian kaukana eikä pysty enää virittymään siihen. Kaikki tämä hahmotetaan epätodelliseksi tekohologrammiksi – järjestelmäksi joka pitää itsensä kiireisenä ja hämmentyneenä, eikä siinä ole mitään tolkkua korkeammasta perspektiivistä. Ensiliikkujat elävät täysin nyt-hetkessä ja sydänkeskeistä ja sydänjohtoista elämää. He ovat astuneet järjestelmästä mahdollisimman kauas, eikä heillä ole enää velvollisuuksia tai riippuvuuksia. Mielen ainoa funktio on nyt ilmaista aikomuksia.

Vaikka tämän ylösnousemusaallon yksilöissä feminiini- ja maskuliinienergiat ovat nyt hyvin tasapainossa, on äärimmäisen suuri osa niitä, joissa on ollut enemmän feminiinienergiaa (ei liity sukupuoleen). Niinpä myös tämän aallon joka on hyvin tasapainossa energiatasolla, täytyy edelleen tasapainottua fyysisesti – useimmiten ilman jumalaista kumppania. Fyysisellä tasolla tämä voi edelleen aiheuttaa yksinäisyydentunnetta, kun suurin osa vastineista on edelleen varhais- ja joskus myöhäisenemmistöaaltoa (katso lisäinfoa energianäkökulmasta artikkelista "Ylösalaisin! Miten aidosta kaksosesta tulee väärä ja miksei sitä oikeaa ole enää" 3.12.2016).

Tunnettuaan pari viikkoa helpotusta ja olonsa melko tasapainoiseksi ja keskittyneeksi, tämä aalto on astunut nyt ruumiillistumisen ja fyysisen irtipäästämisen jaksoon. Ja tämä on hyvin loogista, koska fyysinen energiakeho on kaikkein tihein. Nyt kun muut energiakehot sen ympärillä ovat puhtaita, tie on selvä sen syvän trauman vapauttamiseen solutasolta, joka tallennettiin fyysiseen kehoon, kun tunnekeho oli ylikuormittunut.

Ja tämä on johtanut yllätyksiin kuluneilla viikoilla. Nopeutuneen ajan jälkeen kaikki näyttää nyt liikkuvan hyvin hitaasti. Aivan yhtäkkiä ajatusspiraalit ja tunnepurkaukset olivat taas takaisin, ja kuitenkin se tuntui erilaiselta. Syvemmältä. Vanhemmalta. Menneisyyden toistumiselta jollain tavalla, muta myös jotenkin epätodelliselta. Tältä solumuistivapautukset tuntuvat. Kun keho työntää ne ulos, ne ottavat muodokseen huolen ja epäilyn, eikä mikään tunnu toimivan mielen pysäyttämiseksi. Eikä sitä voi pysäyttää. Kyse on pelkästään energian ilmaisemisesta mentaalikehossa – kuin projektori elokuvateatterissa esittämässä tuota elokuvaa viimeistä kertaa.

Vapautuksen toisessa vaiheessa tunnekeho tekee saman ja ilmaisee tämä muistot tunteina. Syvää surua, vihaa ja pettymystä ilmaistaan viimeistä kertaa. Vapautuksen viimeinen aalto on fyysinen keho, joka ravistaa sen ulos lihasnykimisellä, tai syvien kudosten hieronta tai vastaava auttaa fyysistä kehoa päästämään irti siitä. Tämä voi vaatia useita kierroksia ja johtaa ehdottomasti terveeseen, omavaraiseen ja hyvin tasapainoiseen fyysiseen kehoon, joka on täysin harmoniassa kaikkien muiden energiakehojen kanssa. On siis hyvin tärkeää kuunnella tarkkaan fyysisen kehon tarpeita.

On syvän lepäämisen ja integroinnin aika, voimakkaan unentarpeen kera (vaikka uni ei usein tunnu enää unelta, vaan enemmänkin lepäämiseltä ollen hereillä). Nämä soluvapautukset tapahtuvat rinnakkain merkittävien DNA-päivitysten kanssa, mikä lisää fyysistä stressiä.

Kaikesta tästä huolimatta ensiliikkujat onnistuvat pysymään melko tyynenä ja hyväksymään sen, mitä on, tietäen syvästi, että tämä on seuraava taso. Fyysisten vapautusten välillä he ovat hyvin tasapainossa, eikä epäterveitä äärimmäisiä autuus- ja epätoivoaaltoja koeta enää. He ovat päästäneet irti kaikesta tarpeesta kontrolloida, he luottavat täysin virtaan ja elävät universaalien energialakien mukaisesti.

Varhaisomaksujat

Tämä ylösnousemusaalto pääsee nyt todella pelkonsa ytimeen. Heidät laukaistaan ja ihmiset painelevat heidän nappejaan, kunnes he antautuvat oikeasti ja antavat mennä. Ydinhaavan käsitteleminen on syvin kuviteltavissa oleva tunnetuska. Irtipäästäminen ei ole hauskaa ja se on tehtävä aaltoina, koska kerralla irtipäästäminen olisi liikaa oman järjestelmän käsiteltäväksi. Vaikka se siis tuntuu jatkuvalta, tämä on merkki, että saavutat todella ytimen ja olet melkein valmis tunnekehosi puhdistamisessa. Kuolemanvietti on hyvin tavallinen tässä aallossa tällä hetkellä.

Varhaisomaksuja-aallon ihmisillä on vielä taipumusta pudota takaisin ihmisperspektiiviin ja uhritietoisuuteen, ja he yrittävät selvittää mielellään, mitä tapahtuu. Nämä ovat egon viime yrityksiä päästä takaisin johtoon ja estää sinua pysymästä aitoudessasi ja sydänkeskuksessasi, jossa olet yhdistynyt Lähteeseen ja kaikkeen olevaiseen. On vielä jäljellä epäluottamusta prosessiin ja tarve kontrolloida asioita tietyn lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tämän aallon edustajat voivat vielä tuntea toisten ihmisten valuttavan heidät tyhjiin, erityisesti jos he toimivat valmentajina ja/tai terapeutteina, koska he resonoivat edelleen "asiakkaidensa" osiin, jotka liittyvät ydinpelkoon. Tämä loppuu välittömästi, kun ydinpelko on täysin transformoitu. Sisäinen lapsi esittää avainroolia tässä parantumisessa ja se tarvitsee täyden huomion ja myötätuntoa sen ymmärtämiseksi, mitä nyt todella tarvitaan.

Varhaisomaksujilla on edelleen taipumusta jäädä kiinni draamaan, joka jatkuu tällä planeetalla. Terroristihyökkäykset, sodat, poliittiset tapahtumat, osakemarkkinakehitys jne. aiheuttavat edelleen huolta, ahdistusta ja pelkoa. He lankeavat usein takaisin yritykseen ratkaista asiat ulkopuolella, unohtaen noina hetkinä, että ainoa tapa muuttaa asioita on kääntyä sisäänpäin ja muuttaa itseään. Tämä on ainoa tapa vaihtaa eri todellisuuteen eri taajuudessa. Varhaisomaksujat vaihtavat jatkuvasti 3D-, 4D- ja 5D-taajuuksien välillä, koska he eivät pysty mentaalisesti ja tunteellisesti ankkuroitumaan vielä täysin 5D:hen. He vaihtavat sydämen ja mielen välillä. Tuloksena ovat voimakkaat autuusaallot, joita seuraa taas syvä tuska. Kaikki tämä on osa maskuliini- ja feminiinienergioiden lopullista tasapainottamista sisällä. Lisäksi tässä aallossa on suurempi osuus niitä, joilla on enemmän feminiinienergiaa (ei liity sukupuoleen), mutta jumalainen vastine on usein (energeettisesti, ei fyysisesti) osa samaa aaltoa.

Tämäkin aalto vastaanottaa fyysisiä/DNA-päivityksiä ja sen on käsiteltävä fyysisiä vaivoja. Nämä eivät kuitenkaan liity soluvapautuksiin. Osittain nämä ovat ylösnousemusoireita, osittain kyse on siitä, että fyysinen keho tukee ja työntää lopun ydinpelon ulos tunnekehosta ja valmistautuu soluvapautuksiin, kun se on tehty.

Varhaisenemmistö

Kaikki planeetalla tällä hetkellä tapahtuva kaaos on laukaissut varhaisenemmistön heräämisprosessiin. Tämä tunne, että jokin on hyvin pielessä ja täytyy olla erilainen tapa elää, on ollut enemmän ja enemmän läsnä heillä viime kuukausina. Kaipaus erilaiseen elämään ja todelliseen vapauteen on herätetty, ja kuitenkin tämän aallon edustajille on edelleen vaikeaa hyväksyä tämä sisäisen sielun kutsu. He yrittävät vielä puhua itsensä ajatukseen "ei, kaikki on mahtavasti, ja minun pitäisi olla tyytyväinen siihen, mitä minulla on". Silti heidät laukaistaan joka kerta, kun he ovat vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, jotka ovat ensiliikkuja- ja varhaisomaksuja-aallosta, koska nämä peilaavat heille takaisin heidän aitoja toiveitaan ja halujaan: aitous ja vapaus, tarvitsematta elää enää toisten odotusten mukaan.

Heistä tuntuu inspiroituneelta ja ärsyyntyneeltä samanaikaisesti, koska mukavuusalueesta oli tullut hyvin rakas heille. Ja kuitenkin he tietävät jotenkin syvällä sisällään, että he valehtelevat itselleen eikä tämä ole sitä elämää, jonka he haluavat. Jokaisen laukaisun myötä heistä tuntuu epämukavammalta. Tämä voi johtaa vihaan, turhautumiseen ja itseen ja toisiin pettymiseen. Kaikki nämä ovat merkkejä, että perimmäinen suru siitä, ettei pysty olemaan todellinen itsensä ohimenevässä maailmassaan ja todellisuudessaan, tulee pintaan. Tällä hetkellä he tukahduttavat edelleen suurimman osan siitä. Muutos on aina hyvin pelottava, kun on vielä odotuksia tietyn lopputuloksen suhteen ja tarve kontrolloida asioita.

Silti heidän sielunsa jatkaa nyt puskemista, ja heillä on hetkiä, jolloin he ovat sydämessä ja saavat ensimmäisiä vilauksia siitä, mitä sydänkeskeinen eläminen todella merkitsee ja miten kauniilta tuntuu olla täysin hetkessä ja virrassa. Kysymykset "kuka minä olen" ja "mikä on tarkoitukseni" pitävät heidät kiireisenä. Heistä tulee herkempiä ympäröiville energioille, heillä on joitain ylösnousemusoireita ensimmäistä kertaa ja "paranormaalit" kokemukset, kuten astraalimatkustus, kehosta poistumiskokemus, voimakkaat deja vut jne. ovat tavallisia. He tarvitsevat enemmän aikaa yksin, ja monet astuvat sielunsa pimeään yöhön, näkemättä elämisessä enää mitään järkeä.

Maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapainotus vasta alkaa tässä aallossa. Prosessi eroaa riippuen siitä, onko enemmän feminiini- vai maskuliinienergiaa. Sellaisella jolla on enemmän feminiinienergiaa, on ollut ensin enemmän tunnepuhdistusta, kun taas "maskuliinipitoisempi" on kokenut enemmän ajatusspiraaleja. Tämä alkaa kääntyä ympäri, mikä johtaa suureen epämukavuuteen ja pelon pelkoon.

Myöhäisenemmistö, vitkastelijat ja "sopeutumattomat"

Myöhäisenemmistöllä, vitkastelijoilla ja sopeutumattomilla mikään ei ole muuttunut viime artikkelin jälkeen. Niinpä kopioin heitä koskevan tekstin tähän.

Nämä ryhmät vain ihmettelevät kaikkea tätä kaaosta planeetalla ja yrittävät ratkaista sitä itse menemällä tavallisiin ja hyvin tunnettuihin pelkomalleihin ja luottamalla oppimiinsa uskomuksiin.

Nämä ryhmät ovat tällä hetkellä vielä täysin unessa ja kokevat todellisuutensa edelleen pelkopohjaisesta egoperspektiivistä. He ovat kilpailumoodissa ja uskovat teoriaan vahvimpien selviytymisestä. Henkisyys on heille täyttä paskaa ja heidän mielestään tätä kokevat ihmiset tarvitsevat hoitoa. He voivat nähdä ja tuntea vain ihmisdraaman ja he menevät joko uhri- tai pahantekijämoodiin. He tulkitsevat, tuomitsevat ja syyttävät. Heille maailma on synkkä paikka, jossa kaikki ovat oman onnensa nojassa ja kaikkien tarvitsee taistella kovasti olemassaolonsa puolesta. On vain pelko- ja puutetaajuuksia, harvinaisten ilohetkien kera.

Ego on johdossa ja pitää heidät menneisyydessä tai tulevaisuudessa, ja he projisoivat jatkuvasti asioita, jotka eivät ole totta. Heidän energiajärjestelmänsä on täysin suljettu, myös sydänkeskus, joten heillä ei ole mitään tapaa tuntea uusia energioita ja sitä ehdotonta rakkautta, jota niiden mukana tulee. He ovat ehdottoman vakuuttuneita, että se matriisi jossa he elävät, on ainoa todellisuus. Silti he kokevat energioiden lisääntymisen fyysisesti. Heidänkin täytyy käsitellä fyysisiä oireita ja päänsärkyä. Heidän fyysisen kehonsa kestävyydestä riippuen voi ilmestyä nopeasti ja odottamatta sydänkohtauksia, aivohalvauksia, syöpää jne., kun fyysinen keho ei kykene käsittelemään näitä taajuuksia kovin hyvin. Monet näistä sieluista ovat valinneet olla tekemättä siirtymää viidenteen ulottuvuuteen eläessään.

On hyvin tärkeää oivaltaa, ettei mikään ole parempi tai huonompi tai pidemmälle kehittynyt tai laahaa perässä. Olemme pelkästään eri vaiheissa energeettisesti, mutta olemme kaikki osa suurempaa organismia. Ja kaikki ovat tärkeitä ja jokaisella on henkilökohtainen tehtävä kokonaisjärjestelmässä. Sitten kun oivallamme, että lineaarinen aika on harhaa, millään näistä nimikkeistä tai kategorioista ei ole enää merkitystä. Olemme kaikki tehneet valintamme siitä, mitä haluamme kokea ja miten, ja olemme aina vastuussa omasta todellisuudestamme. Luomme oman todellisuutemme sillä energiataajuudella, jota lähetämme – tähän resonoimme siirtyessämme elämäksi kutsutun kokemuksemme läpi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

26.6.2017 JUMALATTARET, ÄLKÄÄ UNOHTAKO SISÄISTÄ MASKULIINISU

ViestiKirjoittaja hammer » 01.07.2017 15:00

JUMALATTARET, ÄLKÄÄ UNOHTAKO SISÄISTÄ MASKULIINISUUTTANNE!

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
26.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen hyvin kiitollinen, että löydätte audioversion suurimmasta osasta blogejani Youtube-kanavasta Higher Self (https://www.youtube.com/user/getbuzy1).

Huom. Tämä artikkeli on kirjoitettu Jumalatarperspektiivistä. Se ei halua mitenkään sivuuttaa Jumalaperspektiiviä, kun ne ovat saman kolikon kaksi puolta. Tämä artikkeli pätee yhtä hyvin Jumaliin – mainitut energiaominaisuudet täytyy vain kääntää ympäri.

Luemme paljon Jumalattarien paluusta ja siitä, että uusi astrologinen aikakausi, Vesimiehen aika, on alkanut. Niinpä luonnollisesti olemme kaikki kiireisenä opetelleet tervettä feminiinisyyttä, olemaan myötätuntoinen, itsetutkiskeleva, tunteva, intuitiivinen, kärsivällinen, vastaanottava ja luova. Olemme opetelleet olemaan. Mutta … tämä on vain yhtälön toinen puoli, ja täysin eheänä eläminen on mahdollista vain silloin, kun jin ja jang, shiva ja shakti, feminiininen ja maskuliininen ovat täysin tasapainossa sisällämme.

Miten olisi mahdollista elää täysin tasapainoista ja kokonaista elämää ilman maskuliinipiirteitä, jotka täydentävät feminiiniominaisuuksia? Ja tässä ei ole kyse tämän tasapainon saamisesta ulkopuolelta – esimerkiksi jumalaiselta kumppaniltamme – ei, tässä on kyse tämän jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden terveen tasapainon löytämisestä sisällä.

Jos edelleen etsimme jotain ulkopuolelta itsemme tasapainottamiseksi, se on hyvin selkeä peili näyttämään meille, mitä meiltä vielä puuttuu energeettisesti ja mitä meidän täytyy oppia luomaan itsellemme. Vasta sitten pystymme jakamaan eheytemme toisten kanssa, on kyse sitten ystävistä, perheestä tai kumppanista. Vasta sitten emme tunne enää kiintymystä, tarvitsevuutta tai riippuvuutta. Kuten Osho sanoo: "Vasta sitten kaikista suhteistamme tulee yhteenkuuluvuutta. Yhdistymme, muttemme tee sopimusta, koska mukana ei ole enää pelkoa tai puutetta. Ja näin ei voi olla enää tuskaa. Sitten seisomme yksilöinä ja välillämme on rakkaussilta." Silloin yhteyksistämme tulee helppoja ja luonnollisia. Silloin ei ole enää painetta eikä halua kontrolloida tai muuttaa asioita, koska emme enää etsi mitään itsemme ulkopuolelta. Silloin emme tiedä enää, miten luodaan draamaa, koska olemme siirtyneet ihmisen ehdollistumisen yli. Emme odota enää mitään toisilta, koska kannamme kaikkea sisällämme.

Virrassa oleminen merkitsee olemista ja tekemistä

Kun puhumme "virrassa olemisesta", tarvitsemme kumpaakin energiaa. Siinä missä feminiinisyys on intuitiivinen ja luova osa, joka panee alulle virran, maskuliinisuus laittaa sen virtaamaan ja pitää sen liikkeessä. Jos toimimme vain feminiinienergiassa, mitään ei tule koskaan tehtyä. Meillä on upeita ja hämmästyttäviä ideoita, mutta emme pysty saamaan niitä liikkeelle. Meiltä puuttuu fokus ja päättäväisyys. Feminiinienergia on kieppuvaa ja kiemurtelevaa energiaa, joka kattaa laajan alueen ja kylvää paljon siemeniä. Maskuliinienergia on suoraviivaista ja eteenpäin liikkuvaa energiaa. Se keskittyy valittujen siementen kasvattamiseen – kastelee niitä ja saa ne kantamaan hedelmää. Jokainen siemen ei tietenkään pärjää! Se on asioiden luonne eikä mitään, mistä olla pettynyt! Maskuliinisuus antaa odottamatta mitä vastineeksi. Feminiinisyys palaa takaisin leikkiin vastaanottamaan tämän työn hedelmiä.

Niistä virtaa uusia ideoita ja aikomuksia, ja uusia siemeniä kylvetään. Näin tämä maskuliini- ja feminiinienergian täydellinen tanssi toimii. Ja vasta sitten kun kunnioitamme kumpaakin näistä energioista ja integroimme ne täysin, tunnemme eheyttä ja kaiken virtaavan vaivattomasti. Tätä Jumalatar on. Hän on saavuttanut tämän täydellisen sisäisen tasapanon ja ruumiillistanut sen täysin fyysiseen olemukseensa. Ja hän jakaa sen maailman kanssa siirtyen jatkuvasti uusien kerrosten läpi ja integroiden lisää valoa.

Mitä maskuliiniosia meidän täytyy siis integroida?

Mitä jumalaiset maskuliinisuuspiirteet oikeasti merkitsevät? Usein sekoitamme maskuliinisuuden niihin väärin ohjelmoituihin piirteisiin, joiden opimme kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa olevan miehisiä, kuten kontrollointi, aggressiivisuus, taistelu jne., ja mennään pahantekijämentaliteettiin. Näillä ei ole mitään tekemistä tasapainoisen jumalaisen maskuliinisuuden kanssa, ja ne ovat mahdollisia vain silloin, kun on liikaa maskuliinienergiaa, joka ei ole tasapainossa feminiinisyyden kanssa. Tämä on tietysti totta myös toisinpäin. Jos on liikaa feminiinienergiaa, putoamme marttyyri-, tarvitsevuus- ja rypemismalleihin – mennään uhrimentaliteettiin. Siis ilmiselvästi nämä kaksi energiaa tarvitsee toisiaan, ja kun ne astuvat täydelliseen jumalaiseen tanssiinsa, silloin tunnemme olevamme todella kotona ja ehjä sisällämme. Tunnemme iloa, leikkisyyttä ja helppoutta.

Meidän täytyy sallia sisäisen maskuliinisuutemme liikkua eteenpäin rohkeasti ja omistautuen. Tarvitsemme fokusta ja tietoisen mielen nerokkaita ideoita – miten laitetaan feminiinisyyden epämääräiset ja tunteelliset aikomukset toimintaan! Tarvitsemme itsetuntoa ja menetelmällistä ajattelua suunnittelemiseen ja asioiden toteuttamiseen. Tämä ei merkitse tiukkojen rutiinien kehittämistä ja niissä pitäytymistä kaikin keinoin, vaan joustavan rakenteen antamista aikomusten kukoistamiseen ja tarkistamista ja työntämistä tarvittaessa – päästäen sitten taas irti antaen energian kehittyä.

Rehellisesti sanottuna … miten moni meistä on tuntenut, että on jumissa tehtävänsä kanssa ja etteivät asiat jotenkin liiku haluamallamme tavalla? Ja miten selvää siitä tulee, jos oivallamme, että olemme keskittyneet vain olemiseen, kärsivällisyyteen ja vastaanottamiseen? Miten meidän pitäisi saada mitään työtämme varten, jos teemme siitä vain vastaanottamista? Eikö ole paljon rohkeampaa jakaa itsemme maailman kanssa ensin ja antaa vapaasti sydämestä tukemaan toisia, jotta olemme sitten avoin ja kykenevä vastavuoroisesti vastaanottamaan?

Kun saavutamme todellisen sisäisen tasapainon, niin yhteisluominen toisten kanssa on laadultaan täysin toisenlaista. Silloin todella alamme luoda uutta Maata, maailmaa joka perustuu ykseyteen ja ehdottomaan rakkauteen. Ja … ehdotonta rakkautta voimme täysin antaa, saada ja ilmentää vasta, kun olemme saavuttaneet sisäisen jin/jang-tasapainon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

6.7.2017 PALA, BEIBI, PALA! – PORTTI PÄIVÄNSEISAUKSESTA PIME

ViestiKirjoittaja hammer » 11.07.2017 22:07

PALA, BEIBI, PALA! – PORTTI PÄIVÄNSEISAUKSESTA PIMENNYKSEEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
6.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiesimme, että nyt tulisi intensiivistä, kun olemme saavuttaneet pysyvään aikajanajakautumiseen johtavan portin, joka päättyy 25.8., pian pimennyksen jälkeen. Ja voidaksemme ankkuroitua täysin korkeamman taajuuden 5D-aikajanaan, myös fyysisen kehomme täytyy olla valmis. Ja tämä merkitsee: ulos kaikki, mikä on edelleen tallennettuna solumuistiin vanhoina pelkomalleina. Soluvapautus menee syvälle. Hyvin syvälle. Ja se voi olla ehdottomasti turhauttavaa ja tuskallista. Näin intensiivistä ei ole ollut sitten viime vuoden syyskuun, jolloin astuimme näiden tulisten energioiden aikaan.

Solumuistivapautukset

Silloin tunnekehomme siirtyi lopulliseen puhdistumisjaksoonsa. Se oli räjähtävä. Vihan ja surun purkauksia. Fyysinen soluvapautus tuntuu erilaiselta. Se on viimeinen askel irrottautumiseksi täysin kollektiivisista pelkoenergioista ja ankkuroitumiseksi täysin uuteen aikajanaan rakentamaan uutta kollektiivitodellisuutta, joka perustuu rakkauteen, myötätuntoon, iloon, ykseyteen ja yltäkylläisyyteen.

Näiden soluvapautusten valmistelu vie paljon enemmän aikaa ja usein meistä tuntuu, ettemme oikein ulotu tuohon tuskaan itkeäksemme tai huutaaksemme. Tämä voi olla hyvin epämukavaa, kun voi tuntea sen, muttei koskettaa välittömästi. Se tuntuu kuin purkan vetämiseltä ulos järjestelmästämme, etkä voi tehdä paljon mitään prosessin nopeuttamiseksi. Se täytyy todellisuudessa kaivertaa pois solujärjestelmästä, ja tämä puristunut energia tarvitsee aikaa avautua kuljetettavaksi sitten pois järjestelmästämme tunnekehon kautta, mikä johtaa paljon hienovaraisempiin ja pehmeämpiin tunnevapautuksiin. Niitä tulee aaltoina.

Nämä soluihin tallennetut energiat tarvitsevat todella suuria laukaisijoita alussa, jotta voi aloittaa vapautusprosessin. Tämä saattaa johtaa siihen, että ihmiset jotka ovat hyvin rakkaita, käyttäytyvät yhtäkkiä kuin täysin vieraat, mikä saa loukkaantumaan ja tuntemaan pettymystä ja hylkäämistä. Tai saatat itsesi tilanteeseen, joka on ehdottomasti epätyypillinen sinulle etkä voi ymmärtää, miksi käyttäydyit niin, ja se saa sinut nolostumaan kovasti. Yhdessä ajankohtaisten astrologisten systeemien, voimakkaan perääntymisjakson ja tuhoamistäysikuun valmistelun kanssa, tämä voi tuntua hyvin helvetilliseltä ja kuin jatkuvalta närästykseltä. Monet ihmiset kysyvät itseltään: "Olenko taas lähtöruudussa?" Emme tietenkään ole, ja kuljemme nyt uudestisyntymän puhdistavan tulen läpi, polttaen viimeiset kerrokset ja karistaen viimeiset 3D-nahkamme jäänteet. Nämä vanhat energiat ilmentyvät ajankohtaisena todellisuutena, mutta on meidän valintamme, haluammeko pitää tämän harhan kokemuksenamme vai päätämmekö ohjata energiamme eri todellisuuteen, yhdistyen totuuteemme ja toiveisiimme sydänkeskuksen kautta. Tullen takaisin sisäiseen tasapainoon.

Vanhat matalan taajuuden aikajanat putoavat pois nyt

Vanha 3D-todellisuus hajoaa enemmän ja enemmän. Tämä johtaa kaaokseen, hämmennykseen ja voimistuneeseen kaksinaisuuskokemukseen. Se voi olla hyvin järkyttävä kokemus niille sieluille, jotka vasta heräävät. On vaikea pysyä perässä siinä, mitä tapahtuu, ja käsitellä sydämen avautumista ja energiapommitusta. Avaruussää ja maasää voimistuvat myös, mitä täydentää tämä taajuusmuutos vapautusten ja "ilman" ja tilan puhdistamisen myötä. Valotyöntekijät ympäri planeettaa perustavat uudelleen enemmän ja enemmän Maan energiaverkon ja vahvistavat sitä, valmistelemaan energiamaaperää uusien aikajanataajuuksien ankkuroimiselle ja jakamiselle. Kun ensiliikkujat ovat täysin ankkuroituneet 5D:hen, myös fyysinen keho, tämä ankkuroituminen voimistuu, kun ruumiillistuminen ihmisastian kautta tapahtuu paljon helpommin, kun yhtään tukoksia ei ole tiellä. Tämä auttaa myös vetämään uuden Maan todellisuuteen enemmän ja enemmän sieluja, jota ovat valmiita muutokseen.

Hyväksy ja salli

Hyväksyminen ja kaiken salliminen tapahtua, samaistumatta tuntemuksiin, on ehdottoman tärkeää. Hyväksy ja salli ilman tulkintoja tai tuomitsemista. Hyvin vanha energia vain lähtee. Poltamme pois viime rippeitä. Älä koskaan unohda: tämäkin menee ohi. Olemme täysin uuden aikakauden partaalla. Ylösnousemme ja näytämme tietä monien muiden seurattavaksi. Kiitos teille kaikille uskon säilyttämisestä ja kulkemisesta yhdessä rinta rinnan. Rakastan teitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron