Carroll Lee (kryon.com) Kryon

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

Kvanttimallintaminen - 23.1.2016 San Antonio, Texas

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 28.03.2016 11:12

KVANTTIMALLINTAMINEN



Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

23.1.2016 San Antonio, Texas

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Tämä on virstanpylväskanavointi tulevaisuuden malleista, joita ei ole vielä nähty ja löydetty fysiikassa ja ihmistietoisuudessa. Kryon puhuu tulevista löydöistä – kyky nähdä maailmamme näkymättömiä ominaisuuksia – ja miltä ne saattaisivat näyttää. Hän sanoo, että gravitaatio olisi yksi, ja muutaman päivän kuluttua tästä kanavoinnista löydettiin uusia gravitaatioaaltoja! Aloitamme uuden löytämiskauden, mutta suurin löytö on ihmisen ympärillä.



Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.



Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin San Antoniossa, Texasissa.



*********



Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.



Tämä on aikaa, jolloin kumppanini astuu sivuun. Sanomme tämän taas, jotta tiedätte, ettei hän ole osa viestin tietoisuutta. Kanavointi saattaa näyttää mystiseltä ja kummalliselta teistä, sillä se käyttää ihmisen älyä, koulutusta, ääntä, kypsyyttä ja viisautta, mutta viesti tulee jostain muualta. Kumppanini kutsuu sitä intuitiivisten ajatusryhmien vakaaksi virraksi. Kumppanini on täällä, mutta hän ei ole täällä. Kun sanomme: "Hän astuu sivuun", hän avaa tämän astian [keho] ja kuulemanne viestit tulevat käpylisäkkeen ja hänen korkeamman itsensä kautta. Kerron teille tämän, jotta tiedätte, ettei hän puhu.



Kaikkialla ympärillänne on energiaa ja näkymättömiä asioita. Tänä aamuna puhuimme Kryon-seurueesta, ja se on edelleen täällä. Sitä ei voi laskea, koska se on puhdasta energiaa. Hyvin paljon siitä, minkä näette, aistitte ja tunnette ympärillänne, on energiaa. Energiaa tulee monissa, monissa muodoissa eikä kaikkea siitä edes dokumentoida energiaksi, sillä uskoakseen tämän viestin energiasta, ihmisten täytyy usein määritellä ja määrittää se. Haluatte mitata sen värähtelyominaisuuksia ja joskus sitä ei voi tehdä. Syy siihen on, ettei tiede ole vielä siinä kohtaa. Tämä ei ole kritiikkiä tiedettä kohtaan, vaan yksinkertaisesti fakta, että on enemmän opittavaa. Ääni on ilman, että korvat kuulevat sen, ja valo on ilman, että silmät näkevät sen.



Tieteen ennakkoasenne



On kysymys Kryonille, joka minulle on esitetty aiemmin: "Onko esoteerinen maailma sellainen, josta tiedämme jonain päivänä enemmän tieteen avulla?" Ja vastaus on "kyllä". Koska Maa ei ole vielä päässyt oikeuksiinsa, tällä hetkellä on monia asioita, jotka on eroteltu ja "linearisoitu", ja ne ymmärrettäisiin paljon paremmin, jos ei olisi. Olemme puhuneet siitä aiemmin – planeetan korkeimman koulutuksen yliopistot ja colleget ovat päättäneet erottaa kaikki opinnot kategorioihin. Tämä tehdään erikoistumisen ja tehokkuuden vuoksi, mutta sillä on hintansa.



Fysiikkaa, kemiaa, biologiaa ja lääketiedettä lähestytään ikään kuin itsenäisinä tieteinä. Tietysti ne ovat yhteydessä, mutta koulutuskampuksilla ei ole "integrointirakennusta", joka panee ne kaikki yhteen. On joitain, jotka sanovat: "No, tietysti meidän täytyy tehdä se näin, koska jokainen tarvitsee oman opintosuunnitelmansa. Emme voisi mitenkään laittaa niitä yhteen, koska jokaista täytyy opiskella itsenäisesti. Kaikissa on aivan liikaa tiedettävää." Minäpä kerron sinulle jotain, rakas ihminen: on todellakin tapa yhdistää nämä asiat. Ette ole vain ajatelleet sitä vielä ja harkinneet tämän palapelin integrointivaihetta. Jos tietäisitte sen syvällisen suhteen, joka kaikella on kaikkeen, ymmärtäisitte heti, että tarvitaan muutos. Teillä voi olla integrointiaskelia tai –tarkastelua, mutta sekin puuttuu.



Asia johtaa toiseen ja tehdään löytöjä. Mutta koska tutkitte yhden tiedealueen itsenäisiä ominaisuuksia, löydöt parantavat usein vain yhtä tiedealuetta. Kemia johtaa lisäkemiaan jne. ja vain kemistejä on mukana. Kaikissa itsenäisissä tutkimuksissa on arvoituksia, jotka voidaan ratkaista vain integroitumalla toisiin. Mutta hyvin usein ne jäävät arvoituksiksi, koska kukaan ei katsele ympärilleen, toisille tutkimusalueille. Tiesittekö, että vasta äskettäin tiede on postuloinut ajatuksen, että planeetan magneettikenttä tarvitaan elämää varten? Kerroin teille tämän 1993, ei kuitenkaan ole vielä kovaa tiedettä osoittamaan sitä – edes kaikilla työkaluillanne. Tiedealueiden erottamisen ennakkoasenne on pitänyt monia asioita salassa teiltä. Ette ole vain halunneet laittaa fysiikkaa ja biologiaa yhteen.



On tapoja integroida ne kaikki, erityisesti kemia ja fysiikka. Kun alatte tehdä tätä, rakkaat ystävät, se johtaa suureen löytöön, mutta sitä ei tapahdu niin pitkään, kun kaikki ovat erillään. Teillä on yhden alueen spesialisteja ja toisen alueen spesialisteja. Joskus he kokoontuvat juhlimaan, ja se on jokseenkin siinä. He eivät oikeastaan kokoonnu keskustelemaan siitä, mihin he erikoistuvat. Miten nämä asiat voi erottaa ja olla silti täydellinen tiedemies?



Teiltä vei yli 20 vuotta havaita, että yli 90% DNA:sta oli dataa, ei koodia sisältävää kemiaa. Koko tämä ajan sitä kutsuttiin "roskaksi", koska diagnosoitte sen väärin. Sen löytäminen vaati kielitieteilijöitä. He näkivät kielen malleja, ei kemian. Tämä on pielessä, kun on vain kemistejä ja biologeja katsomassa monimutkaisia ja tuntemattomia kemiallisia arvoituksia. Olettamuksenne ja ennakkoasenteenne pitivät teiltä salassa tämän kauniin informaation vuosikymmeniä.



Tieteen tuleva integroituminen



Ensimmäinen ennuste jonka annan teille, on akateeminen. Uusi tietoisuus on tulossa ja sen myötä tulee uutta viisautta. Tulee "tieteellistä maalaisjärkeä", joka näkee uskomattoman arvon erillään olleiden tutkimusten yhtymäkohtien harmonisoinnissa. Tämä on paras, minkä voin antaa teille – ei yksityiskohtia.



On kuitenkin niin ilmiselvää, että näin täytyy olla, että tulee päivä, jolloin katsotte taaksepäin sanoen: "Mitä oikein ajattelimme?" Voitteko kuvitella maailman, jossa ruoka-aineita ei ole koskaan sekoitettu ateriaksi ja sitten yhtäkkiä erikoistuneet kokit kerääntyvät yhteen ja tekevät merkittäviä ruokalöytöjä? Laaja-alaiset ainesosat menevät yhteen ja muodostavat parempia aterioita. Mikä ajatus!



Voitteko kuvitella, millaista kommunikointi olisi, jos yrittäisitte oppia jonkin kielen ja teidän täytyisi raportoida verbirakennukseen, sitten adjektiiviosastolle ja viimeiseksi substantiivipaviljonkiin? Kukaan ei pystyisi puhumaan tuota kieltä – vain keskustelemaan siitä, mitä "palapelin osat" sisältävät. Fysiikan kieli nähdään ja se tuo paljastuksia biologiasta, kemiasta ja tietoisuudesta.



Tämän päivän kanavointi on tulevasta uudesta tietoisuudesta ja siitä, miten se muuttaa asioita. On joitain uusia asioita, jotka haluamme kertoa teille, ja joitain asioita joista haluamme keskustella kanssanne. Rakastamme puhua ihmiskunnan tulevaisuudesta ja edessänne olevista mahdollisuuksista.



Valtava näkymätön maailma joka on edessänne



Mitä tiedätte näkymättömistä asioista? Puhutaanpa ensin näkymättömistä asioista, jotka eivät ole esoteerisia. Mennäänpä siihen, mikä on totta teille ja myös näkymätöntä. Mennään näkymättömyydessä itse asiaan. Ympärillänne on monia fyysisiä, merkittäviä ja voimakkaita energioita, jotka ovat vuorovaikutuksessa kanssanne joka päivä, mutta jotka ovat täysin näkymättömiä teille ihmisinä. Hyväksytte kuitenkin ne ja työskentelette niiden kanssa sanoen: "No, ne ovat näkymättömiä, mutta niin asiat vain ovat. Se ei vaivaa minua."



Gravitaatio. Gravitaatio vaikuttaa kaikkiin maan päällä! Mutta se on näkymätöntä. Olemme antaneet teille monia kanavointeja gravitaation fysiikasta ja olemme kertoneet, että se on muuttuvaa ja kontrolloitavaa, ja lopulta tiedätte miksi. Kerroimme teille, ettei se ole välttämättä yhteydessä massaan sillä kokemusperäisellä tavalla, kuin luulette. Itse asiassa voisitte virittyä siihen haluamassanne määrin, jos tietäisitte vähän enemmän, miten esineiden massaa muutetaan. Se on vain ajan ja löytämisen kysymys, ja se mitä seuraa, on hyvin järkevää ja hyvin loogista tieteellisesti. Asia johtaa toiseen ja taas toiseen ja lopulta tehdään löytöjä, jotka sallivat teidän tehdä asioita, jotka aiemmin näyttivät tieteellisesti naurettavilta. Jonain päivänä gravitaatio voidaan nähdä ja mitata instrumenteilla, joita ette ole vielä löytäneet. Kun tiedätte enemmän gravitaation fysiikasta, tiedätte, miten sen nähdään koko komeudessaan. Se on tulossa.



Mikä tahansa tiede tulee todellisemmaksi teille, kun näette sen fyysiset mallit. Muuten, sitten kun näette lopultakin gravitaatiomallit, ymmärrätte vähän paremmin, miten sitä muutetaan. Malleista paljastuu salaisuuksia, joita ette tällä hetkellä näe. Kvanttiasioita ei ole olemassa niin, että voitte nähdä ne 3D:ssä tottumallanne tavalla. Tämä vaatii löytöjä, joita on tulossa ja jotka ovat erityislaatuisia ja kehitetty uudella ymmärryksellä ja tietoisuudella. Se on vain yksi.*



Tulevat kuviot/mallit



Kumppanini puhuu magneettikentästä jatkuvasti. Tiedätte, että se on olemassa, koska kompassinne osoittaa sen yläosaan. Siellä on jotain fyysistä ja se on näkymätön. Tämä tietoisuussohva jolla istutte ja joka on kirjaimellisesti sidottu planeetan elämänvoimaan, on täysin näkymätön. Kuitenkin tulee aika, jolloin se ei ole. Silmänne eivät näe sitä, rakkaat ystävät, mutta tulevat instrumentit näkevät. Kuvitteletteko näkevänne gravitaation? Kuvitteletteko näkevänne magneettikentän? Miltä se näyttää? Mitä nuo instrumentit kertovat väreistä ja värähtelyistä? Onko siinä kuvioita vai onko se vain pyörivä energiamassa?



Minäpä kerron teille salaisuuden, joka ei ole salaisuus yhdellekään fyysikolle tai biologille. Kaikessa on malleja/kuvioita – kaikessa. Aina on fraktaaleja. Suuresta pieneen, pienestä suureen, ja kaiken näkemänne muodot, mallit ja kuviot paljastavat, mikä sen luo. Tämä johtaa teidät sitten seuraavaan askeleeseen. Ymmärrätte, miksi magneettiverkko tekee, mitä tekee, ja ymmärrätte, miten se liittyy biologiaan ja ihmisajatteluun. Saatatte myös kyetä virittämään sitä vähän terveyden hyväksi! Nämä kaikki asiat ovat tulossa. Se on tiedettä eikä esoteriaa, mutta se johtaa kauniiseen esoteeriseen löytöön.



Olemme kertoneet teille kerta toisensa jälkeen, että tulee aika, jolloin nämä instrumentit käännetään ihmiseen ja tieteessä tapahtuu paljastus. Paljastuu selvästi, että ihmisillä on jonkinlainen kvanttisuus ympärillään. Kun instrumenteista tulee hienoviritetympiä, on tapoja nähdä ja mitata kuviot ihmisen ympärillä. Rakkaat ystävät, tämä on ihmisen pyhää fysiikkaa – merkaba.



Teidän on parasta yhdistää nämä asiat pian, koska jos pysytte laatikoissa ja lokeroissa, ette saa vastauksia. Ette ymmärrä korrelaatioita ja yhtymäkohtia ja miten ne toimivat toistensa kanssa. Tiedemiehet, on aika ajatella erikoistumislaatikon ulkopuolella. Tämä on lineaarinen lähestymistapa kehämäisten ongelmien ratkaisemiseen.



Tulevaisuuden ennustuksia



Ennustan kaikki yllä olevat asiat. Voin ennustaa nämä asiat, koska mahdollisuudet ovat tässä. Nämä vastaavat mahdollisuudet on nähnyt aiemmin muissa yhteiskunnissa, jotka ovat päässeet siihen paikkaan, jossa te olette, samanlaisella tieteellä jota teillä on. Voin ennustaa tämän, koska se on tapahtunut aiemmin, ja jotkut tässä huoneessa ymmärtävät, että pallo vierii [opetus todellisuudesta seminaarissa]. Se on vääjäämätöntä. Planeetalla on tällä hetkellä tiedemiehiä, jotka saavat oivalluksen, ja tämä johtaa näihin paljastuksiin tulevaisuudessa. Se kaikki on tulossa eteenne. Ajatteluun ja viisauteen edetään loogisesti. Kävelette, ennen kuin juoksette, ja siksi voin kertoa teille, että nämä asiat ovat tulossa.



Minäpä kerron teille nyt jotain tästä huoneesta, jossa olette. Älkää pelätkö [Kryon on vitsikäs]. Tiesittekö, että tässä huoneessa on näkymättömiä asioita, jotka ovat vaarallisia? Tiesittekö, että juuri nyt tässä huoneessa vaanii näkymättömiä asioita, jotka voivat aiheuttaa sairautta, jos ette ole varovainen? Tiesittekö sen? Niitä on täällä teidän kanssanne! Gulp! Älkää pelätkö, älkää pelätkö, koska ne ovat bakteereja!



Jos olisin sanonut tämän 100 vuotta sitten, olisi ollut epäuskoa. "Aa, tämä on vain esoteerista puhetta, eikä sellainen voi olla totta." Monet nauroivat ja nauroivat tuolle ajatukselle. Mutta tieteenne teki siitä totta teille. Kun kehititte instrumentteja, jotka näkivät mikroskooppisen pieniä elämän ominaisuuksia, kokonaan uusi maailma avautui. Se oli piilossa kaiken aikaa, mutta yhtäkkiä tiede teki siitä totta. Näettekö, mihin olen menossa tässä? Rakkaat ystävät, on perintönne tulla paikkaan, jossa tieteenne, fysiikkanne ja tietonne alkavat löytää yhtymäkohtia uuden viisaamman tietoisuuden kanssa. Saatte uuden keksinnön ja se avaa monia valtavan hyödyllisiä alueita teille.



Nämä keksinnöt antavat teille maan päällä joka paikassa niin paljon vettä, kuin koskaan tarvitsette kasvien kasvattamiseen ja juomiseen. Merienne suola voidaan helposti poistaa reaaliaikaisilla, tehokkailla keksinnöillä, jotka käyttävät magnetismia. Energiaa on paljon helpompi saada ja sitä tuotetaan runsaasti, ilmaisen ja runsaan lämmön kera. Väestönkasvu ei ole ongelma, koska korkeampi tietoisuus luo viisauden tietää, milloin hankitaan lapsia, jos hankitaan (kuten alkuperäiskansat ovat tehneet tuhansia vuosia). Katsotte joku päivä taaksepäin ja sanotte: "Olimme typeriä. Emme tienneet mitään mistään ja on hämmästyttävää, että edes selvisimme." Kerron teille tämän sen vuoksi, mitä on tulossa. Se johtaa minut puhumaan ihmistietoisuudesta.



Ihmistietoisuus



Mitä luulette ihmistietoisuuden olevan? "No, Kryon, se on ajattelua. Se on tapa, jolla ihmiset ajattelevat. Voitaisiin sanoa, että tietoisuus on kuvaus ajattelumallista." Se tosiaan on! Mutta jätitte pois korkean ja alemman ajattelun arviointiosan. Mitä tapahtuisi, jos kehittäisitte fysiikan instrumentteja, jotka näkisivät tietoisuuden? "Kryon, tarkoitatko, että sen voi nähdä?" Tietysti, se on fysiikkaa! Mitä tapahtuu, kun olet turhautunut ja tietokoneesi hajoaa tai akku loppuu? Eikö se ole liittymä fyysisiin asioihin? Merkittävä sääsatelliittien avulla tehty havainto on osoittanut, että magneettikentän voimakkuuden ja ihmismyötätunnon massatietoisuusvaihtelujen välillä on jatkuva korrelaatio. Toisin sanoen, kaiken vallitsevan tiedon vastaisesti, magneettikenttä reagoi kansainvälisiin katastrofeihin ja juhlanaiheisiin!** Tietoisuus liittyy fysiikkaan. Näette jonain päivänä oikeilla välineillä nämä mallit. Se on tulossa.



Ihmisyyden tulevat mallit



Haluan paljastaa jotain, mitä en ole paljastanut koskaan aiemmin: millaisia ihmistietoisuuden mallit tulevat olemaan. Meillä on lähtökohtana, että moniulotteisella fysiikalla on mahdollisuus paljastaa monia malleja näkymättömistä asioista. Melkein kaikessa mikä liittyy kvanttienergiaan, on nähtävissä malleja. Se ei ole yllätys. Miltä luulette mallien näyttävän, jos voisitte nähdä jonkun ihmisen tietoisuuden? Tämä on yksilötietoisuus, massatietoisuuden vastakohtana. Tämä malli on fyysinen ja henkilökohtainen ja sillä on kenttä. Tämän vuoksi se on lopulta mitattavissa ja sillä on kuvio – "sinun kuviosi".



Onko tämä teistä liian kaukaa haettua? Jos yksinkertaiset löydöt ja kokeilut ovat jo poimineet massatietoisuusmuutoksen fysiikan, miksi epäilisitte tämän jalostumista tulevaisuudessa? Miltä se näyttää? Annan teille kaksi esimerkkiä. Ihmistietoisuusenergian kaksi suurinta tuottajaa on pari: pelko ja viha sekä myötätunto ja rakkaus. Ne ovat asteikon päät ja ne ovat voimakkaita, äärimmäisen voimakkaita. Ne voivat käynnistää hälytyksen, ne voivat hajottaa tietokoneenne, ne voivat pehmentää sydämenne, ne voivat vaikuttaa kemiaanne ja ne voivat tehdä sen huoneen tai planeetan yli. Oletteko koskaan istuneet huoneessa, jossa joku on vihainen, ja tiesitte sen? Se on kouriintuntuvaa – voitte tuntea sen. Kun tämä tapahtuu, ette halua jäädä sinne. Haluaisitte lähteä. Kun joku on suuttunut tai vihainen, sanotte: "Täällä on synkkä pilvi." Tunnette energian ja sen erityisrakenteen. Olisiko energia erilaista, jos tuo ihminen olisi mestari ja lähettäisi rakkautta? Kyllä! Silloin sanoisitte: "Rakastan tätä paikkaa! Haluan jäädä tänne ja uppoutua tähän tunteeseen." Olette juuri määritelleet tietoisuusmallin!



Kaikki energia kaikkialla universumissa voidaan mitata ja nähdä. Kaikessa on aina malleja. Se voi alkaa yksinkertaisina aaltoina, mutta lopulta elegantit kuviot nähdään paremmilla instrumenteilla. Ne jotka ovat olleet samassa huoneessa tämän planeetan suurten mestarien kanssa, ovat tunteet luovan lähteen pakahduttavan rakkauden ja myötätunnon, ja se tulee euforia-aaltoina. Se saa itkemään ilosta, koska ollaan yhteydessä kaikkeen. Se on energiaa! Ymmärrättekö, mitä sanon? Voitteko mitata rakkautta? Kyllä! Se on mallinnettu ja voitte nähdä sen. Lopulta avautuu täysin uusi maailma. Minäpä näytän teille, mitä mallit ovat.



Mallit – matala



Nämä ovat ennustuksia, mutta ne ovat ennustuksia niiden mahdollisuuksien vuoksi, joita on tulossa. Se on niin suuri mahdollisuus, että se on varmaa. Tulee päivä, jolloin nämä mallit voidaan nähdä. Kun ne ovat ihmistietoisuusmalleja, näette jotain hyvin mielenkiintoista. Ne mallit joita annan teille nyt, vahvistetaan silloin. Tuhannet kuulevat tämän kanavoinnin, joten se on helppo löytää viitekohdaksi.



Puhutaanpa ensin siitä, mikä on alin tietoisuus, mutta hyvin voimakas. Ymmärtäkää, että matalassa tietoisuudessa on uskomaton voima ja niin on myös korkeassa tietoisuudessa. Matala tai korkea ei kuitenkaan ole tehokkaan voiman mitta, vaan ainoastaan värähtelymitta. Älkää sekoittako tätä taajuuteen, sillä tämän teknologia ei ole niin lineaarista. Mallinnuksessa nähdään ajattelun värähtely ja minne se voi mennä tai minne se ei voi mennä tai miten rajoittunut tai miten laaja se on. Voima on hyvin merkittävä. Tiedätte jo sen. Vihan voima luo pahuutta ja pelkoa, ja se on hyvin suuri. Pelon voima voi orjuuttaa kansoja, jos ne eivät ole varovaisia. Tunnette sen voiman menneisyydestä. Puhutaanpa siis siitä erityiskuviosta, jonka se luo niille tuleville instrumenteille, jotka mittaavat yksilöltä, jolla on tuo ominaisuus.



Matala tietoisuus luo äärimmäisen yksinkertaisia peruskuvioita. Nämä mallit luovat tai lähettävät voimakkaan ympyrän – energioiden yhtymisen joka tekee esteen korkeammille värähtelyille. Se vaikuttaa kehältä yksilön ympärillä tai tietoisuusenergialta, jonka tuo yksilö luo. Ympyrä on kuin mallivankila tai perusfraktaali, joka ei toistu. Se pysyy itsessään ja tuo malli ei tiedosta mitään oman piirinsä ulkopuolella. Voima tulee siitä, että se on niin voimakas, että se saattaa vaikuttaa toisiin, mikä tekee siitä helposti vahvemman ympyrän. Ympyrästä tulee silloin laajempi ja suurempi tietoisuusansa, joka luo vielä suuremman ympyrän, mutta vain yhden ympyrän.



Nyt kenties ajattelette, että puhun kielellä, jota ette ymmärrä? Kenties, mutta tässä on asian ydin: se on yksinkertainen. Se on astia, joka on ympyrä, eikä se voi nähdä itsensä ulkopuolelle. Se näkee vain itsensä ja se tuntee vain oman pahuutensa. Se tekee tuomitsemista ja päätöksiä vain sen perusteella, mitä se tuntee itsessään. Se on matala tietoisuus. Sen agenda on se itse eikä se näe mitään muuta. Ympyrä voi orjuuttaa ne, jotka ajattelevat samoin. Siitä voi tulla suurempi ympyrä, mutta se ei pääse koskaan pois itsestään. Se ei voi nähdä sen yli, minkä se tietää. Ympyrän ulkopuolella ei ole mallinnusta, joka kuuluu ympyrään. Se on rajoittava. Se on hyvin ilmeinen: yksinkertainen, matalaa värähtelyä ja perusselviytymistä.



Mallit – korkea



Puhutaanpa nyt toisesta tietoisuudesta. Tämä on rakkauden, myötätunnon, ylevämielisen ajattelun, lahjomattomuuden ja välittämisen korkeampi tietoisuus. Miltä se näyttää? Olkaa valmiina, koska en voi antaa sitä kaikkea teille. Se luo monia fraktaaleja. Se saa aikaan energiayhdentymisen, joka luo lisää itseään harmonioina itsestään [monia korkeamman taajuuden fraktaaleja lisää, jotka ovat alkuperäisen kerrannaisia]. Nämä fraktaaliaallot huokuvat ulospäin ja parantavat loputtomana kiertona sitä, mitä sen ympärillä on. Se on laajaa, se on tarttuvaa, se on jäsentynyt monimutkaisella tavalla, ja harmoniat luovat muita fraktaaleja kauas omien rajojensa yli. Se vaikuttaa muuhun aineeseen kaikkialla.



Minkä näette todelliseksi eroksi malleissa, yksinkertaisimmasta monimutkaisimpaan? Toinen on rajoittava ja voimakas yksittäisyydellään. Toinen on laaja ja voimakas moninkertaisessa laajentumisessaan. Rakkaat ystävät, tähän saakka ihmistietoisuus on tällä planeetalla ollut ympyrä alimmassa mahdollisessa värähtelyssä. Viha, sota, riidanhaluiset asenteet, töykeys, epäystävällisyys – koska kyse oli vain selviytymisestä. Voittaminen oli ainoa asia ympyrässä. Näin ihmiset selviytyivät! Siitä tuli sitten ryhmä vastaan ryhmä, maa vastaan maa, ympyrä vastaan ympyrä, ja sitä saitte tästä mallista. Se sai aikaan massakuolemaa ja uskomatonta surua. Saitte myös "ihminen vastaan ihminen" -tilanteen, eikä tietoisuus voinut laajentua tuosta ympyrämallista. Niinpä se toisti vain itseään, toisti itseään, toisti itseään. Tervetuloa planeetan historiaan.



Harmonioita ei lähetetty ulospäin eikä tapahtunut laajentumista. Ei ollut kasvua, oli vain pysähtyneisyyttä ja se toisti itseään. Se ei voinut mennä minnekään, koska se ei "nähnyt" mitään korkeampaa kuin itsensä.



Rakkaat ystävät, tämän planeetan energia muuttaa vanhoja malleja. Tietoisuusmallit ovat planeetan magneettiverkon ominaisuuksissa niin, kuin sitä on muuttanut auringon heliosfääri. Tämä verkko ja se uusi paikka, jossa olette avaruudessa [minne aurinkokuntanne on matkalla], muokkaavat näiden kummankin tietoisuusesimerkin malleja ja tekevät siitä, joka on monimutkainen fraktaaleineen, paljon voimakkaamman kuin perusselviytymistietoisuus. Tajusitteko tämän? Uusi energia muuttaa sitä, miten ihmiset reagoivat toisten ihmisten fraktaaleihin! On aika kasvaa, ja ihmistietoisuus kehittyy eikä enää ole valon ja pimeyden asteikkoa, niin kuin oikeusjärjestelmän asteikot, koska pahuudella on silloin paljon heikompi vaikutus verrattuna myötätuntoisiin ja monimutkaisiin harmonisiin värähtelyihin. Valo voittaa planeetalla pahuuden yksinkertaiset mallit ylivoimaisesti.



Pimeys ei näe itsensä ulkopuolelle



Haluan antaa teille taas todisteen jostain, joka on epätavallista ja kertoo matalan värähtelyn toimintatavan hyvin. Tämän vuoden [2016] ensimmäisessä kanavoinnissa puhuin Pohjois-Korean nuoresta johtajasta. Teen sen taas. Teen sen taas syvällisenä esimerkkinä siitä, miten matala tietoisuus ei voi nähdä itsensä yläpuolelle. Tämä merkitsee, että se voi toimia vain sen kanssa, mitä se näkee ja tietää. Niin voimakas, fiksu ja älykäs kuin se luuleekin olevansa, se ei pääse pois omasta ympyrästään.



Pohjois-Korean aiempi johtaja oli klassinen egoisti. Kun hän kuoli, hänen poikansa nousi valtaan ja hän saattoi tehdä, mitä halusi. Tämä poika oli katsellut isäänsä vuosikymmeniä ja tiesi nousevansa valtaan jonain päivänä. Luonnollisesti hän peri ne ominaisuudet, joita hänen isänsä opetti itsen tärkeydestä, ja hänestä tuli myös äärimmäisen egoistisesti motivoitunut. Kun hän sai vallan, hänellä oli vaihtoehtona tehdä muutoksia, jotka tekisivät hänestä vielä suuremman kuin isänsä. Hän halusi jotain, joka nostaisi hänen nimensä ja asemansa egoistisesti korkeimmalle kuviteltavissa olevalle paikalle. Hänen isänsä oli malli, ja nyt hän voisi tehdä, mitä halusi, ollakseen vielä kuuluisampi. Se on klassista, mitä tapahtui. Häneltä meni täysin ohi tuo suurin tilaisuus, joka yhdelläkään miehellä on ollut, tulla kuuluisimmaksi ja rakastetuimmaksi ihmiseksi maan päällä. Tuo ajatus ei juolahtanut koskaan hänen mieleensä. Vaikka hänet oli koulutettu länsimaissa, se meni häneltä ohi.



Jos hän olisi harkinnut korkeaa tietä ja ottanut mukaan maapallon, oman maansa rajallisen väestön sijasta, hän olisi voinut olla kuuluisin ja rakastetuin johtaja maan päällä koko elämänsä. Sillä hetkellä kun hän sai vallan, hänen olisi täytynyt ajatella vain ympyränsä ulkopuolella. Hän oli ainutlaatuisessa asemassa ollakseen "villi kortti" ja tehdäkseen jotain hämmästyttävää: yhdistää Pohjois- ja Etelä-Korean, luopua noiden maiden välisestä "kuoleman vyöhykkeestä", saattaa perheet yhteen sukupolvien jälkeen, lopettaa ydinohjelmat – joita hän ei oikeasti koskaan tarvinnut, paitsi näyttääkseen tärkeältä – ja näin antaa kansalleen yltäkylläisyyttä, ruokaa kaikille ja rauhan alueelleen. Koko Korea palvoisi häntä ja Maa huokaisi helpotuksesta kiittäen hänen viisauttaan ja rohkeuttaan.



Hänelle olisi osoitettu seisaaltaan suosiota hänen astuessaan Yhdistyneiden kansakuntien suureen saliin, hänen edessään olisi kumarrettu ja hänelle olisi annettu korkeimpia rauhanpalkintoja. Hänen egoaan olisi hivelty ja hivelty ja hivelty ja hivelty ja hän olisi ollut paljon suurempi, kuin isänsä oli koskaan ollut. Mutta se ei koskaan juolahtanut hänen mieleensä. Sen sijaan hän vahvisti perimäänsä pimeää laatikkoa, ja nyt hän johtaa matalinta mahdollista energiaa, joka edustaa planeetan vaarallisinta kapinallisenergiaa. Sillä kustannuksella, että hän pitää kansansa köyhänä ja aiheuttaa epävakauttaa alueelleen, hän saa olla hetken vaikutusvaltainen ja kuuluisa henkilö pienelle väkimäärälle. Hän ei kestä kauan. Hän ei näe, että sillä mitä hän tekee, ei ole planeetan enemmistön tukea, ja hän menettää kaiken. Eikö ole mielenkiintoista, miten voimakas se ympyrä on, joka pitää matalan värähtelyn matalana. Kaikki tämä alkaa muuttua, rakkaat ystävät. Jos tutkitte yksittäisiä ihmisiä ja heidän tapaansa käyttäytyä, näette tämän tulevan. Tunnistatte sen.



Yksilöt



Joku ihminen tulee luoksenne ja on vihainen. Hän on töykeä ja epäystävällinen. Kaikki mitä hänen suustaan tulee, on töykeää ja vihaista, ja lähdette pois tuosta kokemuksesta ajatellen: "Mikä tuota ihmistä vaivaa?" Haluan kertoa teille tämän: häntä ei vaivaa mikään. Hän on vain panostanut selviytymiseen. Epäystävällisyys ja töykeys saavat huomiota ja asettavat näyttämön huomatuksi tulemiselle. Siinä on energiaa, joka saa huomiota ja kenties myös pelkoauktoriteettia, vaikkei se ehkä ole sellaista, josta te pidätte. Taas kerran, et ette ehkä pidä siitä, mutta sillä joku tällainen selviytyy, ja monet ovat tällaisia.



Vanhassa energiassa se toimi eivätkä he näe mitään, mikä ottaa sen paikan. Heille se merkitsee, että he selviytyvät maailmassa, jossa kaikki haluavat sitä, mitä heillä on. Itse asiassa tänä päivänä on kulttuureja, jotka ovat panostaneet töykeyteen, koska he sanovat, että myötätunto ja ystävällisyys ovat sama asia kuin heikkous. He ajattelevat: "Ketään ei voiteta myötätunnolla ja ystävällisyydellä. Se on planeetan heikoille ihmisille." He eivät näe selviytymisympyränsä ulkopuolelle, joten he hyökkäävät kimppuunne matalan energiavoiman, töykeyden ja epäystävällisyyden kera. Heillä ei ole aavistustakaan, että on jotain parempaa.



Kun näette tätä tänä päivänä, se alkaa paukuttaa sellaista, mitä ette halua. Suurin osa Maata on kyllästynyt tähän lähestymistapaan ja etsii paljon elegantimpaa olemistapaa. Myötätuntoinen ihminen ei ole lainkaan heikko. Myötätuntoista ihmistä ympäröivä energia kutsuu teitä. Töykeää ihmistä ympäröivä energia työntää teitä pois. Näettekö sen eron, josta puhumme? Kumman haluaisitte mieluummin itsellenne?



Annoin teille juuri nuo mallit. Tämän kerron teille: ihmistietoisuus alkaa nousta yli siitä, mitä se on ollut, koska planeetan valon ja pimeyden suhde on muuttunut ja valo alkaa voittaa. Se merkitsee, että myötätunto, lahjomattomuus ja ystävällisyys säteilevät niin kirkasta valoa, että ihmiset näkevät sen paljon nopeammin ja helpommin kuin epäystävällisyyden ja voimankäytön. Töykeys ja epäystävällisyys nähdään lopulta toimimattomana käytöksenä ja lähdette pois. Se kertoo teille paljon henkilön energiasta ja siitä, missä hän on ja mitä hän ajattelee. Se on vanhaa ja se on selviytymistä monille, mutta uusi selviytyminen on valo ja korkea tietoisuus, ja monet alkavat nähdä sen.



Ne joilla on korkeampia ominaisuuksia, elävät pidempään. Lopulta he ovat johtajianne, ja sitä haluatte. Vaalit muuttuvat sen vuoksi, liiketoiminta muuttuu sen vuoksi ja näette enemmän valoa, enemmän myötätuntoa ja enemmän todellisia ratkaisuja sen heijastevaikutuksen vuoksi, jossa fraktaaliharmoniat menevät kaikkialle. Kun olette myötätuntoinen, kaikki tuntevat sen. Tiesittekö, että myötätuntoinen ihminen nähdään turvallisena? Turvallisena! "Ollaan tämän ihmisen kanssa, koska hän kuuntelee ja on miellyttävää istua hänen vieressään. Tunsitko häntä ympäröivän energian? Eikö se ollut mahtavaa?"



Näiden tasapainoisten yksilöjen lähellä on turvallista olla. He eivät satuta teitä. He eivät kilpaile kanssanne eivätkä sano epäystävällisiä tai piittaamattomia asioita teille. He kuuntelevat teitä ja he rakastavat teitä. Haluatte tällaista liiketoimintaa, eikö niin? Onko tämä liian kummallista teille? Onko liian kummallista ajatella, että tulevaisuudessa tämä on teillä normaalia? Voitte nähdä sen ja mitata sitä, ja tiedätte myös, miksi se toimii. Se muuttaa planeetan.



Tämä ei ole pelkkää tiedettä, rakkaat ystävät. Ihmistietoisuus siirtyy lopulta pois selviytymisestä. Se tulee pimeydestä elegantimpaan selviytymistapaan – järjestelmään jossa selviytyjät pystyvät yhdistämään asioita elegantisti sen sijaan, että kukistavat ja repivät asioita hajalle. Nämä ovat tavallisia ihmisiä, jotka katsovat tuomitsemisen ja uskontojen eroavuuksien yli. Nämä ovat yksilöjä, jotka näkevät Jumalan kaikkialla, kaikissa järjestelmissä, ja odottavat ensin hyviä asioita. He näkevät erot uskomusjärjestelmissä samalla tavalla kuin erot ruokavalinnoissa. Tämä on viisas ihminen, joka on tasapainossa.



Se on tulossa, ja osa siitä on jo täällä. Tässä on kaikki, mitä halusin kertoa teille tässä viestissä. Missä olette? Mikä mallinne on? Alatteko tuntea tämän todelliseksi? Alkaa olla turvallista, rakkaat ystävät. On turvallista rentoutua ja laskea vähän puolustusta, katsoa ympärille ja olla myötätuntoisempi ja ystävällisempi. Jotkut teistä odottavat edelleen jotain pahaa valtavirrasta. Olette ikään kuin tulleet ulos luolasta ettekä ole vielä varma, että bengalintiikeri on oikeasti lähtenyt. Tiikerit ovat vanhaa energiaa, ja ne pakenevat joka suunnassa. Nämä vanhan energian, pahuuden ja pimeyden jäänteet menettävät maaperää kaikkialla. Tämä vähenevä pimeys on todellisuutta kaikkialla, ja se alkaa näyttäytyä ja fokusoitua ja se tietää, että sen päivät ovat luetut. Kun näette tätä kamppailua, tietäkää, että se on hyvä uutinen. Se merkitsee, että tämän vanhan maailman tietoisuuden loppu tulee.



Jos tekisitte kyselyn planeetan kansojen miehiltä ja naisilta, joilla on perhe, niin he haluavat rauhaa! He eivät halua kukistaa toisia eivätkä he halua johtajia, jotka tekevät sitä. He eivät halua tappaa toisiaan rajallisten resurssien vuoksi tai ollakseen vaikutusvaltaisia. Vuorovesi on kääntynyt, ja planeetan tietoisuus haluaa musertavasti sitä, mitä jokainen isä ja äiti haluaa lapsilleen. On alku satojen maiden yhdistymiselle suunnittelemaan tapoja luoda tasapainoinen rauha ja ykseys – tulla toimeen. Kulttuurieroja on aina, mutta myötätunto ja tasapaino ovat ihmisen yleisiä ominaisuuksia. Teillä on paljon yhteistä, minkä uusi viisaus näyttää teille.



Teillä ei ollut tätä tasapainoa 100 vuotta sitten. Tämä on erilaista tänään ja se on erilaista tulevaisuudessanne. Lakkaatte toistamasta menneisyyttä ja sen sijaan kasvatte myötätunnon kauniiden fraktaalien ja harmonioiden kypsyydessä ja viisaudessa.



Tervetuloa uudelle maapallolle. Se on tulossa.



Ja niin se on.



Kryon





* Tämä kanavointi annettiin muutama päivä ennen, kun tieteellinen LIGO-yhteistoiminta löysi gravitaatioaallot 11.2. Fysiikan merkittävänä löytönä ylistettynä, se auttaa todistamaan Einsteinin alkuperäiset ideat, jotka annettiin melkein 100 vuotta sitten 1916.



**http://www.heartmath.org/research/global-coherence


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

24.1.2016 OLETTAMUKSET

ViestiKirjoittaja hammer » 25.04.2016 19:38

OLETTAMUKSET

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
24.1.2016 San Antonio, Texas
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme edelleen San Antoniossa – toinen päivä. Kryon on antanut upea kanavoinnin siitä, miten olettamukset ovat rajoituksiamme. Oletko koskaan ajatellut, että koko elämääsi ohjaa se, mitä tiedät, ja se mitä tiedät, asettaa sitten sen, mitä oletat kaikesta? Mitä oletat Hengestä sen perusteella, mitä sinulle on kerrottu? Kenties asiat eivät ole aina, miltä näyttävät?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin San Antoniossa, Texasissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Taas kerran, edessäni olevilla täytyy olla sopeutumisaika. Sopeutuminen tapahtuu olemassaolomallille todellisuudessanne ja erottelukyvyssänne. Niilläkin jotka ovat hereillä ja tiedostavia, edessä on edelleen vain mies tuolissa. Ääni on sama kuin hetki sitten, mutta ne jotka osaavat erottaa, tietävät, ettei energia ole sama.

Kumppanini tietää, että myötätuntoinen ja hyväntahtoinen energia joka pyyhkäisee hänen ylitseen, näyttää, että hänen on aika lähteä kehostaan, ja hän lähtee. Hän siirtyy pois tavalla, jota on vaikea kuvata. Hän ei ole täällä – ei oikeasti. Hänen prosessinsa selvittää polun – ei hallintaan ottamiselle, vaan kumppanuudelle. Hän teki ennen työtä siihen – aivan liian kovasti – ja sitten hän oppi antamaan mennä, ja tuossa kohtaa viestit alkoivat virrata.

Näin on kaikessa ihmisyydessä. Kumppanini puhui tänään ja eilen siitä, miten hän käyttää synkronismia elämänsä ohjaamiseen, ei logiikkaa. Tässä on insinööri, joka kehottaa teitä olemaan käyttämättä logiikkaa! Kyse on oikeasti prosessien yhdistelmästä, eikö vain? Kyse on selviytymislogiikasta, joka perustuu henkiseen maalaisjärkeen, ja logiikasta joka sanoo, että Henki tuntee yleiskuvan, jota te ette tunne. Jos siis opitte luotaamaan Henkeen, saatte yleiskuvan, jota ette voisi koskaan saada itse. Niinpä sen sijaan, että haette jotain, minkä tiedätte, haette sellaista, jota ette tiedä, mutta jonka tunnette olevan ulottuvilla. Se on synkronismia. Se on sellaisen alueen kutsumista, joka teillä kaikilla on, mutta joka on vaikea oivaltaa – todella vaikea. Teidän on astuttava sivuun siitä, mikä on mukavaa teille ja mikä on toiminut teillä koko elämänne.

Sopeutumisaika on ohi, ja jotkut teistä tuntevat sen. Haluan teidän istuvan hetken hengittämässä. Tässä on kysymys: "Voisiko tämä olla oikeasti totta?" Tällä hetkellä ei ole vain viestejä mieheltä, vaan on hyväntahtoinen luoja, jonka osa olette, ja tuo luoja saa puhua teille kielellänne ja tavalla, joka luo tähän huoneeseen suuremman energian ja on kuuntelijalle paljon enemmän kuin vain sanoja.

Näissä kanavoinneissa ei ole kyse informaatiosta. Ne ovat meditatiivisia kanavointeja, joissa saan vain istua rakastamaan teitä, ja kyllä, on myös niitä, jotka kuuntelevat ja tuntevat sen. On niitä, jotka ovat täysin eri tasolla, kuin te olette nyt, joilla on erilainen asenne kuin teillä ja jotka myöhemmin kuuntelevat ns. nauhoitusta. Hekin saavat sen, koska sellainen Henki on – ajaton.

Mutta on enemmän. Jos kertoisin teille, että Henki tietää mahdollisuuden siitä, kuka kuuntelee tämän, olisiko se liian kummallista teille? Henki tietää mahdollisuuden siitä, kuka on vaikeuksissa tällä hetkellä. Päivien päästä toiset istuvat kuuntelemaan tätä ja tuntevat Jumalan rakkauden. Onko se liian outoa? Ja jos kertoisin teille, että näin on, ymmärtäisittekö, miten lähellä Henkeä olette tällä hetkellä ja miten teistä huolehditaan?

On prosessi, josta teidän täytyy tietää. Olemme kertoneet teille kerta toisensa jälkeen, että ihminen joka vain istuu odottamassa Jumalaa, istuu pitkään. Saatat olla tietoinen Hengestä, Suuresta keskuslähteestä, ja saatat olla uskovainen. Saatat olla vanha sielu, joka sanoo: "Kyllä, tunnen sen. Tiedän sen!" Saatat kuitenkin olla myös turhautunut siihen, ettei mitään tapahdu, ja haluan sanoa sinulle niin, kuin olemme aiemmin sanoneet: sinun on tartuttava kahvasta ja avattava ovi, ennen kuin mitään tapahtuu.

"Kryon, etkö ole kehottanut meitä 'antamaan mennä ja lakkaamaan yrittämästä niin kovasti'? Nyt puhut toimeen ryhtymisestä. Kummasta on kyse?" Rakkaat ystävät, älkää sekoittako näitä! Kerromme teille, että teidän täytyy päästää irti omista suunnitelmistanne ja luottaa Jumalaosaanne, joka ei käytä loogista toimintamallia. Osallistutte siis aktiivisesti, kun annatte mennä!

Teidän täytyy uskoa se. Usko on avain. Teidän täytyy olla paikassa, kenties jopa polvillanne, jossa kysytte: "Rakas Henki, kerro minulle, mitä minun täytyy tietää. Olen turhautunut!" Sitten se alkaa. Sitten ratkaisuja alkaa tulla. Jotkut teistä ovat sanoneet: "No, olen tehnyt sen, mutta minulle on edelleen mysteeri, mitä tapahtuu." Voi, tosiaankin se on mysteeri, koska olette avanneet oven paikkaan, josta ette tiedä. Toimintamalli on erilainen, mitä odotatte – minne menette avatessanne tuon oven. Teidän täytyy heittää pois se, mitä odotatte. Teidän täytyy heittää pois logiikka. Se on vaikea teko – päästää irti siitä, mihin olette tottuneet.

Teidän pitää avata ovi rennosti, kävellä sisään ja sanoa: "Tänne kuulun. En ymmärrä sitä yhtään, mutta voi pojat, että tuntuu hyvältä!" Teidät enemmän kuin huomataan, rakkaat ystävät. Kuljemme kanssanne koko ajan, mutta kohdassa jossa sanotte: "Olen täällä, olen valmis, kuljen tuosta ovesta", alkaa kehittyä kumppanuus, jota ei ollut aiemmin. Tätä kutsutaan vapaaksi vallinnaksi.

Uusi toimintamalli on täällä

On mielenkiintoista, että tässä uudessa energiassa useammat ihmiset alkavat katsoa ympärilleen. On useampia ja useampia, jotka eivät ymmärrä metafysiikkaa tai kanavointia, mutta kuitenkin he tulevat tällaiseen paikkaan kuuntelemaan Kryonin antamaa viestiä. Tämä sitten luo energian, ei välttämättä ymmärrystä, vaan energian joka sanoo: "Lopultakin tiedän, että voin avata tuon oven ilman pelkoa." Siinä on kaikki, minkä kanssa he lähtevät, ja se on kaikki, minkä he tarvitsivat – vakuutuksen, että Henki on rakastavaa energiaa, joka on hyväntahtoista ja välittävää. Mutta haluan mennä tuosta oven avaamisesta uskomiseen. Nimittäin tässä energiassa on enemmän – paljon enemmän. Aion käyttää vertauskuvaa, tarinaa.

Tarina sokeasta miehestä

Sokea mies avaa uuden elämänsä oven ja menee sisään. Hän ei näe mitään, mutta hän tietää olevansa erityislaatuisessa paikassa ja hän tekee, mitä sokea ihminen tekee: hän tutkii hitaasti ja varovasti. Hän painaa mieleensä: ovi on tässä, ikkuna on tässä, tässä minulla on pakoreitti tarvittaessa, lasken askelia, kuuntelen, miltä se kuulostaa, löydän keittiön elääkseni, paikallistan kaikki asiat, joita tarvitsen selviytymiseen ja mukavaan elämään. Tutkin, löydän ne yksi kerrallaan ja tiedän, missä kaikki on. Tarvittaessa siirrän asioita lähietäisyydelle.

Kun sokea mies on tehnyt tämän, hän ajattelee: "Nyt voin asua täällä. Avaan oven ja olen huoneessani. Se tuntuu hyvältä. Löysin keittiön, löysin makuuhuoneen ja minulla on kaikki, mitä tarvitsen elämiseen." Siinä hän istuu ja elää siellä kuukauden, vuoden, elämän. Hänellä on mukavaa ympäristössään, koska hän tietää siitä kaiken. Hän käy monissa metafyysisissä tapaamisissa ja hän puhuu kokemuksistaan Hengen kanssa. Hän todistaa tietävänsä, että hänellä on Jumala sisällä, ja hän sanoo: "Olen vanha sielu. Se tuntuu hyvältä, ja näen pieniä muutoksia elämässäni." Mutta enemmän on tulossa.

Hän alkaa kuulla uusista työkaluista, jotka voi löytää, ja ajattelee itsekseen: "Olen tutkinut alueeni jokaisen kolon – taloni kaikki huoneet. En ole löytänyt enää mitään uutta." Sokea mies on vähän turhautunut. Hän haluaa enemmän. Hän tietää intuitiivisesti, että on tosiaan enemmän. Hän menee yhteen tapaamiseen, missä puhutaan paljon. Hänelle sanotaan: "Mene etsimään se." Hän katsoo uudestaan eikä löydä mitään enempää kuin aiemmin.

Sitten hänen luonaan käy henkilö, joka ei ole sokea, henkilö joka näkee paremmin kuin hän. Tämä ihminen on ollut tietoinen asioista, joista hän ei ole ollut. He puhuvat keskenään ja sokea mies sanoo sille, joka näkee: "Olen katsonut joka paikasta. Voitko auttaa minua löytämään jotain, mikä minulta on mennyt ohi?" Se joka näkee, kuuntelee hänen kysymyksensä ja katsoo huoneen poikki. Hän sanoo: "Etkö ole koskaan löytänyt hissiä? Se on suoraan huoneen toisella puolella."

"Luulin sitä ikkunaksi. Miksi siinä olisi hissi?"

"Etkö tiennyt? Olet asunut 80-kerroksisessa rakennuksessa!"

Sokea mies oivaltaa, että hän on viettänyt elämänsä valtavan rakennuksen yhdellä pienellä alueella. Myöhemmin, kun hän on yksin, hän painaa hissin nappulaa ja ovi avautuu. Se on ylösnousseen persoonallisuuden alku. [Naurua] On paljon tutkittavaa! Mikä oli estänyt häntä löytämästä hissiä?

Rajoituksemme ovat olettamuksiamme

Ensinnäkin, vaikka hän tutki kaiken, hän teki sen olettaen, mitä oli käytettävissä ja mitä hän löytäisi. Hän ei tiennyt, että hissi oli käytettävissä, joten kaikki mihin hän koski ja mitä hän tunnusteli, perustui ajatukseen siitä, mitä sen pitäisi olla. Hissi tuntui hänestä ikkunalta aivoissa, jotka eivät nähneet. Se oli ikkuna, jota hän ei voinut avata, mutta koska hänen aivonsa odottivat ikkunaa, hän sai sen.

Saanko tämän ymmärretyksi? Mitä te ette odota? Mistä te ette tiedä tai kenties minkä olette päättäneet olevan tai olevan olematta? Haluan kertoa jokaiselle teistä jotain: Jumalan rakkaus ei ole rajoittunut siihen yhteen huoneeseen, jossa asutte. Tämä on vertauskuva. Miltä huoneesi näyttää, voi, sokea yksilö? Sanon näin, koska ihmisellä ei ole välittömästi toista näköä. Ette synny käyttäen ns. intuitiivista voimaa. Sen sijaan päätätte usein vain sen perusteella, mistä hahmotatte, että sen täytyy olla totta. Mikä on totta ja mikä ei? Todellisuus on erilainen sokealle kuin näkevälle. Metafyysisesti tilanne on sama. Minkä kokoisessa rakennuksessa ajattelette asuvanne?

On vastaus ja ratkaisu jokaiseen ongelmaan, jonka toitte tänne. Nimenne on niissä ja jotkut niistä ovat toisessa kerroksessa, kolmannessa ja neljännessä. Haluan teidän lähtevän tästä paikasta tietäen, että on hissi! Tämä on tietysti vertauskuva. Tiedätte täsmälleen, mistä puhun. Mitä ette ole tehneet, ajatelleet tai mitä ette usko voivanne tehdä?

Todellisuus – erilainen toimintamalli?

Tiesittekö, että istutte toistenne merkaboissa [henkikentissä]? Tiesittekö tämän? Merkaba joka on ihmisen pyhä kenttä, on kahdeksan metriä leveä. Tämä merkitsee, että jokainen teistä täällä istuu jonkun toisen kentässä. Kenties limitytte kahden, kolmen, neljän tai jopa viiden ihmisen kanssa? Haluan kysyä teiltä jotain: oletteko koskaan ajatelleet sitä? Jos olette, merkitseekö se mitään teille?

Kun ette ole yksin eikä ympärillä ole muita vanhoja sieluja, oletteko tietoinen hissistä? Tiesittekö, että kollektiivitietoisuus on voimakkaammin intuitiivinen? Tiesittekö, että kollektiivinen akaasia voi olla toimintamalli, jota ette ole koskaan ennen ajatelleet? Kuvitelkaa, mitä tekisitte samanmielisen ihmisryhmän kanssa, kun nuo kaikki pyhät energiakentät ovat sekoittuneet yhteen! Tiesittekö, että voisitte muuttaa jopa säätä? Tiedättekö, miten suuri olette? Tämä on ikivanhaa informaatiota, joka teillä on aina ollut melkein joka uskomusjärjestelmässä niistä alkuperäisistä ihmisistä lähtien, jotka kulkivat maan päällä. Nyt tunnette sen mekanismin.

Teistä kuitenkin tuntuu yksinäiseltä, eikö niin? Ja kenties eristäytyneeltä, eikö niin? Se johtuu ihmisten "yksikköennakkoasenteesta". Jokainen keho joka kuuntelee, on yksin itsensä kanssa. Jokaisella on yksi nimi ja yksi suljettu solujärjestelmä, ja se kulkee paikasta toiseen yksin. Ajattelette myös näin, koska kaikki on "yksi asia", joka työskentelee yhdessä tai erillään toisen "yhden asian" kanssa. Haluan teidän pääsevän pois "yksikkölaatikosta". Rakennus jossa asutte, on suurempi, kuin luulette.

Rakkaat ystävät, elämäntalossanne on hissi, ja kyllä, se on piilossa useimmilta. Kun istutte toisen vanhan sielun vieressä tällaisessa tapaamisessa, teillä on ympärillänne hyvin paljon, mitä ette ajattele. Yksikköennakkoasenteessanne katsotte periaatteessa jotakuta toista ja sanotte: "Hei, mitä kuuluu?" Se on siinä. Ei ole välitöntä, intuitiivista ymmärrystä yhteydestä hämmästyttävään määrään myötätuntoista ja hyväntahtoista voimaa. Se on eksponentiaalista, mitä voitte tehdä, kun keräännytte yhteen. Tervehdykseenne pitäisi sisältyä Jumalan näkeminen kaikissa muissa ja ne yhteydet, jotka ehkä jaatte.

Planeetan muinaisihmiset tiesivät tämän. Kun heillä oli tapaamisiaan ja he yhdistyivät, he tiesivät tämän jollain tasolla. He tietävät edelleen! He odottivat sitä ja he saivat sen toimimaan itsellään. Kun heillä ei ollut riittävästi ruokaa, he yhdistyivät luomaan sitä. Mitä ajattelette siitä? On joitain muinaistarinoita ja mietitte, ovatko ne uskottavia, koska useimmat teistä ovat kadottaneet intuitiivisen Gaia-yhteyden. Alkuperäiskansat kokoontuivat usein yhteen tietäen, että voima joka heillä oli toistensa kanssa, voisi muuttaa heidän tilanteensa. He pystyvät kirjaimellisesti vaikuttamaan luontoon, sen tiettyihin osiin, ja he istuivat liikkumatta yhdessä, kietoutuneena tarkoitukseen, ja he odottivat ja odottivat. Sitten puhveli tuli heidän seuraansa, istui alas ja antoi henkensä – suoraan heidän edessään! He juhlivat viikon ja käyttivät kaikki osat pysyäkseen lämpimänä ja terveenä. Haluan teidän selittävän minulle tuon järjestelmän lineaarisesti. Ette osaa. Rakkaat ihmiset, tämä on kollektiivisen ihmistietoisuuden voima, joka on harmoniassa luonnon kanssa, ja se on myös osa teitä.

Puolellanne on suurenmoinen, universaali hyväntahtoisuus. Se on luova lähde, joka tietää, kuka olette. Uskaltakaapa lähteä täältä ajatellen, että olette yksin tai kukaan ei välitä. Seurue kävelee ulos kanssanne, mutta se on toisessa kerroksessa ja korkeammalla, ettekä te edes tiedä, että on toinen kerros! Haluan teidän löytävän hissin – vertauskuva, joka merkitsee, että täällä on enemmän, kuin luulette – paljon enemmän kuin luulette.

Vanha sielu, olet odottanut tätä. Jotkut teistä ovat täällä sitä varten ja nyt se alkaa vasta paljastua teille. Haluamme sanoa teille vain, että on enemmän teille kaikille, kuin olette koskaan ajatelleet, ja se on paljon, paljon enemmän, mitä opetettiin tänään. Sisällänne on asioita tutkittavaksi metafyysisesti, esoteerisesti ja henkisesti, ja ne hajottavat asiat täysin.

Vuosia sitten insinööri, joka on edessänne istuva mies, istui tuolissa ja tuli uteliaaksi. Kuka Kryon on? Mikä Kryon on? Sattuisiko se? Olisiko se pahuutta? Kohtuullinen kysymys, eikö vain? Olisiko se jotain, joka ottaisi hänen mielensä haltuunsa ja pilaisi hänen elämänsä tai sielunsa? Se on kohtuullinen kysymys, eikö vain? Kaikki kysymykset perustuivat pelkoon, mutta se on sitä selviytymistietoisuutta, joka teillä kaikilla on. Se on myös henkistä selviytymistietoisuutta, koska teille kerrotaan, että Jumala on rakkaus, kunnes teette jotain väärin. Sitten Jumalan rakkaus rankaisee sieluanne ikuisesti. Se on niin kaukaa haettua kaikesta, mikä tulee puhtaasta rakkaudesta, että se huutaa, että se tuli ihmisiltä, ei Jumalalta.

On niitä, jotka kuuntelevat tätä ja esittävät samoja selviytymiskysymyksiä, ja heillä on tällä hetkellä toimintamalleja, joita he pelkäävät. Mitä tapahtuu? Sattuuko se? Onko se oikein?

Luoja teissä on osa teitä ja hyväntahtoinen. Tämä kumppanuus kanssanne on täynnä myötätuntoa ja rakkautta. Se ei satu. Kumppaniltani vei kauan oivaltaa, että joka kerta istuessaan tuohon tuoliin hän tunsi rakkautta. Se oli kummallista, koska hän ei ollut tottunut siihen. Se oli alku. Hänen ennakkoasenteensa meni usein tielle. Oliko se oikein hänelle? Oliko se oikein hänen sielulleen? Hän esitti nämä kysymykset uudestaan ja uudestaan, ja annoimme hänelle vain rakkautta. Sitten tuli päivä, jolloin hän tiesi, että se oli ok, ja hän oivalsi, että hän oli löytänyt hissin – jotain joka oli ollut piilossa koko hänen elämänsä, myös henkisessä ajattelussa. Hänelle kerrottiin aina, että oli Jumala, mutta ihmiset elivät pohjakerroksessa, piste. Kukaan ei kertonut hänelle, että koko rakennus kuului hänelle ja hän oli sen kaiken osaomistaja.

Tätä opetamme teille. Ei siksi, että voitte kanavoida kumppanini tapaan, vaan että korkeampi itse voidaan tavata tasaväkisesti kanssanne ja voitte aloittaa matkan, jota ette ole oikeastaan harkinneet vielä. Se antaa teille rauhan suurimmissa ongelmissa ja asioissa, joita ajattelette teillä olevan. Se ei ehkä ratkaise kaikkea huomenna tai ylihuomenna tai ensi kuussa, mutta voitte hengittää ja tuntea vapautumisen, koska tiedätte, että se on tulevaisuudessanne, se on tulossa.

Rentoutukaa. Jumalan järjestelmä on osa teitä, ja kun aika on oikea, ratkaisuja tulee. Henki ei ole tuomitseva. Universumin luojalla on siemeniä sisällänne. Tulette olemaan aina ja olette aina olleet. Tämä fraasi merkitsee, että sielutietoisuutenne on ikuinen. Kuolema on ihmistapahtuma, ei henkinen. Sielu on ikuisesti. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan. (Teidän nimenne) elää aina ikuisesti. (Teidän nimenne) on ollut aina. Se mitä pidätte hyvin pyhänä ja mikä on ytimenne – tietoisuus joka elää teissä ja jolla on teidän nimenne – on se energia, joka tunnemme ja jota rakastamme. Se on ikuisesti. Ette koskaan kuole – ei se osa – ja olette aina tietoinen, silloinkin kun lähdette tätä planeetalta seuraavaan seikkailuun. Tämä on viesti. Se on hyvä viesti, eikö vain? Se on täynnä lupausta ja kauneutta, parhaalta ystävältä toisessa kerroksessa.

Etsikää hissi.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.2.2016 HENGEN ÄÄNEN KUULEMINEN – PIMEYDEN JA VALON TASAPA

ViestiKirjoittaja hammer » 17.06.2016 23:13

HENGEN ÄÄNEN KUULEMINEN – PIMEYDEN JA VALON TASAPAINO

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
20.2.2016 Sarasota, Florida
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on hyvä selitys planeetan valon ja pimeyden tasapainosta – mistä se alkoi ja missä se on nyt. Se selittää myös, miksi asiat muuttuvat hyvin nopeasti tai miksi eriskummallisia asioita tapahtuu myös politiikassamme!

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sarasotassa, Floridassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Päivän energia on hyvin erilainen kuin ensimmäisessä kokemuksessani kumppanini kanssa. Hyvin paljon on tapahtunut niin, kuin odotimme. Kumppanini opettaa mahdollisuuksista vs. todellisuus, ja kun tapasin hänet 1989, informaatio jota esitin, oli totta silloin ja se on totta nyt. Kerroin hänelle, ettei vuosituhannen vaihteessa tulisi ydinsotaa – tulisi sen sijaan tietoisuusmuutos ja planeetan magneettiverkko siirtyisi. Nyt tiede on todentanut yhteyden ihmistietoisuuden ja tuon verkon välillä, josta puhuin. Kaikki mistä puhuin, on tapahtunut.

Se mitä esitän seuraavaksi, on yksi esoteerisimmista asioista, joita voitte kuvitella. Kerron tarinan ihmistietoisuuden kehityksestä, vapaasta valinnasta ja siitä, mihin se on vienyt teidät. Se ei ole monimutkaista, mutta jos aloitte vasta kuunnella, se saattaa olla vähän outoa.

Ihmiskunnalla on vapaa valinta, ei ainoastaan tehdä, mitä haluaa ilman Hengen puuttumista asiaan, vaan se myös päättää, minne se vie itsensä sekä oman tietoisuutensa energian ja tason. Ihmiskunta päättää, miten se toimii ja ajattelee ja onko se yhteistyössä itsensä kanssa vai ei. Tämä on ihmiskunnan vapaa valinta. Tämä vapaan valinnan palapeli ei ole ihmisten testi, vaan pimeyden ja valon välisen taistelun testi.

Olemme kertoneet teille, että sielunne on ikuinen ja elätte uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Elämänkokemuksenne tällä planeetalla ovat valtavia ja niitä on monia. Luuletteko, että on mahdollista sukupolvien saatossa menestyä, lisätä ihmiskunnan tietoisuutta ja valmistua siihen, mikä on maailmanrauha? Jos on, se vaatisi täysin erilaisen olemassaolomallin. Voitteko muuttua niin paljon? Tulin 1989, koska juuri tämä on mahdollisuus nyt, ja sitä mitataan jollain, mistä puhun nyt.

Lähihistoria

Koko syy siihen, mitä tapahtui 1980-luvulla niin, kuin tapahtui, on villi kortti, jonka koitte Neuvostoliiton romahtaessa. Tämä ei ollut ainoastaan odottamatonta asiantuntijoillenne, vaan se myös järkytti koko planeettaa. Nämä suuret ja odottamattomat muutokset ovat kertojia, viestejä muuttuvista ajoista ja ihmiskunnan lisääntyneestä tietoisuudesta. Ihmisluonto alkaa muuttua, kasvaa, tulla pois "tietoisuusleikkikentältä", kuten kutsun sitä, ja siirtyä aikuisempaan "tietoisuustyylikkyyteen". Tämä luo yhteenkuuluvuutta ja rauhaa, joka on vasta alkua uudenlaiselle ihmiselle ja yhteiskunnalle.

Kerroin teille aiemmin, että voisimme otsikoida tämän viestinnän nimellä "Hengen äänen kuuleminen" tai "Jumalan äänen kuuleminen". Tämä on tietysti vertauskuva. Ihmiset jotka virittyvät henkisesti, eivät normaalisti kuule ääntä taivaalta. Hengen äänen kuuleminen on vertauskuva virittymisestä intuitioon omalta korkeammalta itseltänne. Korkeampi itse on se henkinen osanne, joka yhdistyy ikuiseen sieluunne. Siihen useimmat etsijät pyrkivät yhdistymään, ja se auttaa teitä omassa elämässänne ja näin se auttaa myös planeettaa.

Tämä intuitio on vaikea kuulla tai erottaa, koska voitaisiin sanoa, että on jatkuvaa matalaa hurinaa, joka on vertauskuva siitä äänestä tai jyrinästä, joka näyttää mutkistavan tai peittävän tuon viestin. Se on, kuin yrittäisi kuulla jotain jatkuvassa melussa. Se on paras vertauskuva, jonka voimme antaa siitä, miten massiivinen pimeys voi peittää valon. Mutta tämän hurinan melutaso alkaa vähentyä. Mitä siis tapahtuu, kun saatte paremman ja selkeämmän viestin? Te muututte, maailma muuttuu ja kuulette myös paremmin ympärillänne olevia, ja myös ne jotka eivät halua kuulla sitä, tietävät kuitenkin, että jotain erilaista tapahtuu.

Taas kerran, kuuleminen on vertauskuva. Merkitys on oikeasti sen intuitiivinen erottaminen, mikä on vilpitöntä ja mikä ei ja mitä tapahtuu omassa elämässänne, sekä kyky parantaa tunnetta tulevista mahdollisuuksista. Kaikki tämä on Hengen äänen kuulemista. Kyse on ihmisestä, joka alkaa kasvaa aikuiseksi ja saada korkeamman tietoisuuden.

DNA:n suhde tietoisuuteen

Meille on vaikein asia opettaa sitä, mitä kumppanini on opettanut joitain vuosia. Se on vaikeaa, koska siitä ei ole kerrottu teille aiemmin tällä tavalla. Tietoisuutenne liittyy moniulotteiseen kehoonne. Teille helpoin tapa lähestyä tätä ajatusta on tämä vertauskuva: DNA:nne ei toimi 100%:sti. Sen sijaan se toimii 30%:n paikkeilla. Se ei toimi edes puoliksi niin, miten se suunniteltiin. Ei ole mitään instrumenttia, joka puristetaan DNA:nne ympärille, ja se antaa prosenttilukeman. Mutta tämän mittausvertauskuva on paras, minkä voimme antaa kertomaan, missä kohtaa olette ihmiskunnan tietoisuuspotentiaalissa. Haluan antaa teille informaatiota, joka teidän täytyy ymmärtää – miten tämä kaikki alkoi ja mitä tapahtui.

Jos täytyisi aloittaa tietoisuustesti tällä planeetalla, reiluinta olisi saada se matalan ja korkean keskipisteeseen eli yhtä paljon kumpaakin. Tässä vertauskuvassa teillä olisi alkajaisiksi sama määrä valoa ja pimeyttä. Näin oli alussa. Se oli suunnitelma.

Olemme antaneet teille ihmiskunnan historian aiemmin. Koko historianne on äärimmäisen lyhyt, sillä galaksi ja aurinkokuntanne ovat olleet täällä yli neljä miljardia vuotta. Kuitenkin tuntemanne ihmiskunta on alkanut oikeasti vasta 200 000 vuotta sitten. En sanonut "ihmiset", sanoin "tuntemanne ihmiskunta", sillä koko testi alkoi luomistarinalla, tiedon kylvämisellä valosta ja pimeydestä. Puhun ihmisistä, joilla on muunnettu DNA – teistä joilla on vain 23 kromosomia. Sitten oli toiset 100 000 vuotta tämän kehityksen saamiseksi kaikille ihmisille. Sitten Lemuria ja muutama muu "kylvöalue" auttoivat opetuksessa 50 000 vuotta. Kun kylväminen oli todella valmis ja testi toimi, se oli vasta eilen! Olette uusia! Jos katsotaan sitä aikaa, jonka Maa on ollut täällä, 24 tunnin kellona ja katsotaan, milloin "tietoinen" ihminen tuli tänne, olisitte tulleet viime sekunnilla! Kaikki tunnettu historia tapahtui tämän kellon viimeisenä sekuntina!

Ironista on, että ne jotka kuuntelevat tätä ja jotkut yleisöstä, ovat olleet siinä kaikessa. Vanha sielu, olemme antaneet tämän selityksen monta kertaa: muistat akaasiastanne sen, minkä ajattelette olevan Atlantis, uppoavat saaret, sodat ja kaaos. Se merkitsee vain, että kaikki on teille tuttu juttu. Olette nähneet mullistukset ja olette olleet paikalla monien historiallisten asioiden tapahtuessa. Ne ovat syöpyneet muistoksi, jota ette pysty oikein erittelemään, mutta kannatte sitä mukananne. Se merkitsee, että olette vanha sielu ja kenties autoitte tämän planeetan aloittamisessa!

Sisaruus [viitaten "Lemurialaiseen sisaruuteen" tohtori Amber Wolfin luomana] on mahtava esimerkki. Te jotka tunnette halukkuutta tulla sisaruuskokoontumisiin, juhlitte alkavaa tietoisuutta, joka "soi" sisällänne positiivista muinaismuistoa. Se juhlii aikaa, jolloin naisille annettiin tunnustusta intuitiivisesta voimastaan ja he olivat yhteiskunnan shamaanijohtoa. Kuka on parempi tekemään tämän kuin koko ihmiskunnan elämän antajat? Se edustaa tasavertaisuuden ja viisauden aikaa alussa, mikä oli valo-pimeystestin alku.

Testin alussa DNA asetettiin 30%:iin. Olkaa nyt valmiina, koska kerroin teille, että alku oli tasaveroinen, mutta tämä ei kuulosta tasaveroiselta, eihän? Prosenttiosuus meni nopeasti 35%:iin – nopeasti reilun testin aikaansaamiseksi, koska sinne se kuului (35%) täyden tasavertaisuuden saamiseksi pimeyden kanssa. Pysykää nyt kuulolla ja kuunnelkaa, ja opitte, miksi tämä on reilua. Annan teille jotain, mikä teidän pitäisi tietää: nämä numerot osoittavat teille valon voiman pimeyteen verrattuna. Silloin kun teillä oli 35%:n DNA:sta toiminnassa, se tasapainotettiin planeetalla 65%:lla pimeyttä.

Minäpä selitän nyt niille, jotka eivät oikein ymmärrä näitä lukuja. Oli todellakin valon ja pimeyden tasapaino, mutta koska valo on voimakkaampaa, vaadittiin vain 35% valoa saamaan tämä tapahtumaan. Tämän pitäisi näyttää teille, että pimeys on heikompi kuin te. Teillä oli pienempi prosenttiosuus planeetan valoa, ja kuitenkin olitte tasaveroinen suuremman pimeysprosentin kanssa. Valo on voimakkaampaa, ettekä tarvitse sitä edes alemassa tietoisuudessa yhtä paljon ollaksenne tasaveroinen.

DNA:n tehokkuuden prosenttiosuusprosessi

Minäpä kerron nyt teille jotain siitä, mitä tapahtuu DNA-tehokkuuden 35%:ssa. Se näkyy tietoisuudessa sekä biologian tehokkuudessa. 35%:ssa on intuitiivinen ymmärrys sukupuolitasapainosta planeetalla – kuka tekee mitä ja miksi. Tätä juhlitaan tänä päivänä lemurialaisen sisarkunnan kokoontumisissa. Se oli aikaa, jolloin Maan sukupuolet kunnioittivat toisiaan ja ymmärsivät, että naissukupuoli on enemmän kosketuksissa Henkeen. Naiset eivät olleet ainoastaan vähän enemmän kosketuksissa moniulotteisiin asioihin, vaan he hoivaavat myös kaikkia ihmisiä (kumpaakin sukupuolta) lasten opettajina. Äiti pitää sylissä, ihailee ja opettaa kaikkia miehiä. Siksi he opastaisivat kaikkia Maan yhteiskuntia.

Vapaan valinnan myötä DNA:n tehokkuusprosentti alkoi pudota, kun ihmiskunta kasvoi. Heti kun DNA-prosentti alkoi pudota, sukupuolitasapaino ei toiminut. Jos haluatte testata minkä tahansa yhteiskunnan, missä tahansa tällä planeetalla ja haluatte tietää sen DNA-prosentin [tietoisuusmäärän], on helppo testi: miten se hahmottaa naisensa ja kohtelee heitä? Mitä korkeampi DNA-toiminta, sitä enemmän feminiinijumaluutta kunnioitetaan. Tässä on se testi! Eri kulttuurit luovat erilaisen DNA-tietoisuuden samaan aikaan tällä planeetalla. Maan päällä voi siis olla kulttuuri 25%:ssa ja 37%:ssa – ja jos olisi, ne törmäisivät yhteen.

Keskiajalla tai kenties aiemmin planeetta meni 25%:iin. Jos epäilette sitä, teidän täytyy tarkastella vain sukupuolien toimintahäiriöitä. Naiset putosivat kunnioitetuista shamaaneista toiseen luokkaan, jopa kolmanteen luokkaan – silloin heidät nähtiin eläinten rinnalla. Ei lainkaan tasapainoa! Niin tapahtuu, kun prosenttiosuus alkaa pudota selviytymismooditietoisuuteen. Tietoisuudessa ei ole tyylikkyyttä tuona aikana eikä taiteen tai kulttuurin arvostusta. On sen sijaan toimintahäiriöitä – sotaa, vihaa, piittaamattomuutta, kiukkua, draamaa ja kauhujen jatkamista.

Sitten hiljattain keskivertoprosentti alkoi taas nousta ja pääsitte 30:n ja 31:n merkkiin saakka. Historia on osoittanut, että naiset nähtiin lopultakin ja kunnioitus alkoi taas herätä. Se tapahtui hitaasti ja on paljonpuhuvaa. Tyylikkäämmissä yhteiskunnissa naisille annettiin osittain oikeus äänestää ja sitten siitä tuli parempi. Menitte keskiarvoon 32. Silloin Neuvostoliitto romahti, mikä esti ydinsodan vuosituhannen vaihteessa. Silloin juhlitte myös Harmonista yhdentymistä, ja minä saavuin aloittamaan kumppanini kouluttamisen 1989.

Voi, rakkaat ystävät, planeetalla on edelleen niitä, jotka esittävät valtavia sukupuolien toimintahäiriöitä. Matalampi tietoisuus ei voi "katsoa ylöspäin" nähdäkseen jotain parempaa. Pimeys ei voi nähdä valoa, ja kerroimme teille tästä 1993. Joskus katsotte taaksepäin historiaa ja sanotte: "Mikä meissä oli vikana? Miksi emme nähneet ilmiselvää?" Kun DNA on 25:ssa tai 30:ssa, vahvin voittaa. Se on selviytymistietoisuutta ja hyvin vähällä muulla on merkitystä. Jos haluatte nähdä tasapainoisen yhteiskunnan, joka toimii 35%:ssa tai sen yli, katsokaa sukupuolitasapainoa. On kunnioitusta ja arvostusta.

Oppikaa muinaisihmisiltä

Minäpä annan teille jotain muuta, mistä kumppanini puhuu aina. Etsikää planeetan vanhin yhteiskunta, pitkäaikaisin kulttuuri. Katsokaa sitten sen vanhimpien opetuksia saadaksenne selville, mihin ennen uskottiin ja mitä tehtiin. Mitä heidän arkistonsa sanovat? Minäpä kerron teille, mitä ne sanovat: naiset olivat shamaaneja! Tunnustettiin, että heillä oli parempi intuitiivinen kyky. Kuvitelkaa, että teitä kykenisi opastamaan joku, joka voisi nähdä ja tuntea Jumalan äänen. Se oli selvää heille! Se on sukupuolitasapainoa. Miehet tiesivät sen ja olivat riippuvaisia siitä, ja sitten naiset olivat riippuvaisia siitä, että miehet tekevät asioita, joita he tekevät parhaiten – metsästävät, keräävät ja elättävät. Sukupuolitasapaino! Tämä järjestelmä on edelleen monissa tämän planeetan alkuperäisyhteiskunnissa, jotka ovat olleet maisemissa hyvin kauan. Se ei ole koskaan muuttunut.

Historian jatkaminen

Kun DNA-prosentti nousi 32:een, puhuin kumppanilleni ja annoin hänellä vaihtoehdoksi kuuntelemisen [1989]. Kehittyneen DNA:n lumipallo vieri. Tämä planeetta alkoi nostaa itseään matkallaan 35:een, matkallaan taas tasavertaiseen tasapainoon. Kenties se menee jopa 36:een, jolloin pimeys juoksisi toiseen suuntaan.

Rakkaat ystävät, kerroimme teille, että 35 prosenttia oli tasaveroisesti pimeyttä ja valoa, mutta ette ole koskaan nähneet sitä ennen tätä elinaikananne! Itse asiassa se on nousemassa vielä korkeammalle ja pimeys juoksee toiseen suuntaan. Sitä ilmaantuu kuin tyhjästä, kuten sanotaan, mikä on merkki siitä, että sitä puristetaan monista paikoista, joihin se aiemmin on piiloutunut. Kuvitelkaa pimeyden armeijaa planeetalla, joka voi värvätä nuoria ihmisiä myös omasta maastanne! Tämä pimeyden armeija ei värvää amerikkalaisia, se värvää pimeyttä! Tämä edustaa ihmisiä, jotka ovat panostaneet pimeyteen ja joilla on hyvin nuori akaasia ja hyvin vanha tietoisuus. He haluavat olla toimimattomia toisten kanssa, eikä heillä ole aavistustakaan, mitä oikeasti tapahtuu. Pimeys ei voi katsoa korkeammalle tasolle. Hölmö ei tiedä olevansa hölmö. Kuunnelkaa minua: pimeys ei voi katsoa ylös ja nähdä valoa. Se on sokea korkeammalle tarkoitukselle. Se näkee vain pimeyden vahvuuden. Se ei ymmärrä valoa, joten se ei ole viisas ja se voidaan kukistaa. Se ei ymmärrä, että se häviää. Se näkee vain itsensä. Se on hyvin ilmeistä, eikö vain?

Se mitä nyt tapahtuu, tukee sitä, mitä sanomme. Mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä? Sanoimme sen aiemmin: juuri tällä hetkellä teillä on tässä maassa toimimattominta politiikkaa, mitä teillä on koskaan ollut. Miksi? Tapahtuu massiivinen muutos! Monien taistelu, draama ja kummalliselta näyttävä käyttäytyminen edustaa niitä, jotka ovat kyllästyneet vanhaan hallintolaitokseen, joka on toimimaton. Ajatuksena on: "Mikä tahansa on parempi kuin se, mitä meillä on ollut nyt ja aiemmin!" Tätä tapahtuu, kun korkeampi tietoisuus voi nähdä jotain parempaa, kun se alkaa kasvaa alemmasta tietoisuudesta, johon se on osallistunut.

Tämä on erilaista teille kaikille, ja se johtuu DNA-prosentin jatkuvasta lisääntymisestä. Se on kaikille, eikä vain niille, jotka ovat jossain uskomusjärjestelmässä, kuten tässä huoneessa olevat. Vilpittömyys, läpinäkyvyys ja sellaisen järjestelmän kaipuu, joka toimii ihmisten hyväksi, on käsillä. Se on vilpittömyyden kaipuuta korkeissa paikoissa, toimimattomuuden sijasta. Se on heräämistä! Teillä on väkeä, joka on kyllästynyt vanhaan energiaan, koska se alkaa kuulla tuon äänen!

Kuka "kuulee" sen?

Hengen ääni on kaikille ihmisille, eikä vain harvoille ja valituille. Kuitenkin harvat ja valitut jotka ovat vanhoja sieluja, ymmärtävät sitä paremmin ja pystyvät erottamaan ja tietämään paremmin, mistä viestissä on kyse. Kun pimeyden melu, hämmennys ja hurina alkaa tulla tasaveroisemmaksi valon kanssa, monet alkavat kuulla Hengen ensimmäistä kertaa. He eivät tiedä, että se on Henki, mutta "tunne siitä, mikä on parempi meille" ja intuitio ovat uutta. Massoille jotka eivät ole kiinnostuneita olemaan tässä huoneessa, se on vain uusi alku, uusi tiedostaminen. He eivät tiedä, mitä he kuulevat tai tuntevat. He vain tietävät, että haluavat muutosta, ja heillä on uusi tunne siitä, mikä on oikein. Tämän planeetan vanhat sielut tunnistavat tämän selkeämmän viestin siksi, mitä se on, ja alkavat vastaanottaa viestejä ja opastusta niistä. Se on erona! Mutta koko ihmiskunta on tietoinen muutoksesta jollain tasolla.

Kipuatte kohti 36:ta. Kun kukistatte pimeyden tällä planeetalla, olette 36:ssa, myös ympärillänne olevien asioiden kera. Se merkitsee, että te voitatte. Se merkitsee myös, että se meluhurina joka kätkee Jumalan äänen, alkaa vaimentua ja asiat alkavat selkeytyä viestien ymmärtämisessä. Intuitio ei liitele ohi niin nopeasti kuin ennen, jolloin ette olleet varma, mitä kuulitte. Intuitio pysyy maisemissa pidempään ja puhuu teille selvemmällä äänellä. Saatatte pystyä myös pysäyttämään sen ja tutkimaan sitä!

Tällä hetkellä intuition ongelmana on, että hurinamelu peittää sen. Tämä on vertauskuva, rakkaat ystävät. Toivon teidän ymmärtävän. "Hurinan peittämä" merkitsee, että intuitiiviset ajatuksenne ovat vältteleviä ja pehmeitä, koska tämä taustaenergia estää niitä näkymästä ja kuulumasta selvästi. Aivojenne logiikka täyttää ne jatkuvasti sanomalla: "Se ei ole täsmällistä. Se on vain toiveajattelua tai mielikuvitusta." Tämä on kaikki osa matalampaa DNA-prosenttia. Kun tuo prosentti alkaa kivuta kohti 36:ta, kaikki muuttuu. Aivojen logiikka muuttuu, koska se on DNA:ssa. On herääminen, tehokkaampi DNA ja alatte ajatella eri tavalla. Kaikki asiat ihmisluoneessa, joista teille on kerrottu psykologiaopinnoissa, alkavat muuntua joksikin täysin muuksi. Viisaudesta tulee intuitiivista, ei sellaista, mitä haluaisitte saada. Yhteiskunta alkaa yleisesti muuttua. Ratkaisuja ratkaisemattomaan alkaa ilmestyä. Uusia, viisaampia ajatuksia alkaa kuulua mediassa, kun ihmiskunta alkaa kasvaa ja valmistua kivien heittelyn ja nimittelyn leikkikentältä. Ohjelmia jotka auttavat toisiaan oikeasti toimimaan. Rahoitusta on paljon enemmän saatavilla projekteihin, joilla on vaikutusta köyhille.

Olette 35:ssä. Tässä on tasavertaisuutta. Alatte nähdä pimeyden ja valon, ja se muuttaa kaiken. Katsotte historiaa ja olette tulleet pitkän matkan, mutta tähän pääseminen kesti kauan. Rakkaat ystävät, olemme nähneet tämän prosessin aiemmin ja lumipallo vierii. Tiellä ei ole mitään, joka pysäyttää sen. Tämän korkeamman tietoisuuslumipallon reitillä on kaikenlaisia asioita, joiden yli mennään, ja ne kuolevat. Osa tätä on ns. järjestelmä. Pitäkää silmällä, kun hyvin suuria vakiintuneita asioita keikahtaa kumoon! Lumipallo kaataa ne.

Älkää pelätkö, älkääkä ajatelko, että on planeetan loppu, kun tietynlaisia asioita tapahtuu aiheuttaen pelkoa, sillä tässä on kyse vain siitä, että ollaan 35:ssä ja mennään 36:een. Muistakaa, että pimeys alkaa reagoida ja pelätä valoa. Tuloksena on taistelu, jossa pimeys yrittää parhaansa mukaan piestä valonne ja saada teidät pelkäämään. Olette kuitenkin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja voitatte. Olen sanonut tarpeeksi.

Kun lähdette pois täältä, toivon teidän ymmärtävän tämän viestin. Kuunnelkaa se uudestaan, jos teidän täytyy. Siinä on kyse planeetan valo- ja pimeysasteesta ja siitä, missä kohtaa olette. Siinä on kyse siitä, että te voitatte, ja siksi tulin. On vaikea puhua niille, jotka voittavat, koska he eivät ole koskaan ennen voittaneet ja heillä on häviötietoisuus. Sitä työstätte eniten. Seiskää selkä suorana, kun lähdette tästä paikasta, ja tietäkää, kuka olette. Tämä Kryonin viesti ei koskaan muutu, sillä se edustaa totuutta.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

7.2.2016 VIISI KÄSITETTÄ UUDELLE IHMISELLE

ViestiKirjoittaja hammer » 08.07.2016 21:43

VIISI KÄSITETTÄ UUDELLE IHMISELLE

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
7.2.2016 Red Deer, Alberta, Kanada
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Rakas Kryon, rakas Henki, rakas Jumala, mitä sellaista tämän planeetan vanhat sielut voivat tehdä tässä uudessa, muuttuvassa energiassa, mikä ei paranna ainoastaan tätä energiaa, vaan myös auttaa meitä itseämme? Mitä tapahtuu? Mitä voimme tehdä? Mitä meidän pitäisi tehdä?" Tätä kysymystä käsitellään tässä kanavoinnissa!

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Red Deerissä, Albertassa, Kanadassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Taas kerran kerromme teille, että nimi "magneettipalvelu" on vertauskuva, sillä planeetan magneettiverkko sisältää sen, mitä kutsumme "tietoisuuden asenteeksi". Olemme kertoneet teille aiemmin, että te ette voisi elää tällä planeetalla ilman sitä. Aiemmin kerroimme, että Maan magneettiominaisuuksien oli muututtava tulevan tietoisuusmuutoksen vuoksi. Tämä oli siksi, että kaikki olisi valmista tulevaan. Tuota palvelua varten tulin alun perin, ja nyt kun verkkoryhmäni on saanut sen tehtyä, olen pelkästään viestintuoja.

Ihmiset ovat sanoneet: "No, mistä oikeasti tulet, Kryon?" Kerroin teille tänä aamuna, etten ole olento enkä ole yksi. Ihmisen ennakkoasenne ajattelee viestien tulevan vain yhdestä lähteestä. Sen sijaan olen luovasta lähteestä, aivan kuten te. Edustan puhdasta rakkaus- ja myötätuntotietoisuutta ja puhun sen ihmisen kautta, jonka näette istuvan tuolissa.

Onko tämä liian epätavallista teille? Kolmekymmentä vuotta hänen kuolemansa jälkeen, jota kutsutaan Jeesukseksi, tarsolainen Saulus oli vankilassa. Nyt hänen nimensä on kuitenkin Paavali ja hän kirjoittaa jotain, mistä jonain päivänä tulee pyhiä kirjoituksia. Hän istuu siinä itsekseen, ja tämä mies on täynnä iloa – kyyneliä virtaa hänen poskiaan pitkin, ja puolivalaistussa selissään hän piirtää sanoja, jotka monet miljoonat lukevat jonain päivänä. Niitä kutsutaan Jumalan sanaksi, mutta ne eivät ole. Ne ovat Paavalin sana, hänen ihanan Jumalansa vaikutuksen alaisena. Se on kanavointia. Hän vastaanottaa suoraa informaatiota Jumalan ihmeestä, mikä on tapahtunut maan päällä, ja rakkauden mestarista.

Mutta kun nykyajan mies istuu tuolissa ja antaa teille luovasta lähteestä päivitettyjä viestejä, jotka koskevat suurta muutosta, monet vastustavat ja sanovat: "Mahdotonta!" Tämä on teidän arvosteluanne, rakkaat ystävät, eikä uskoanne tuomita. Mutta pyydämme jatkuvasti teitä havaitsemaan – ainakin erottamaan tämän tilanteen ja tuntemaan sitä. Erottakaa sen energia, mitä kuulette tällä hetkellä. Aiotteko kuunnella näitä sanoja ja ymmärtää ja kuulla ne, vai aiotteko tuntea ne? Kehotamme teitä tuntemaan myötätunnon ja rakkauden teitä jokaista kohtaan, vai oletteko jo päättäneet, ettei sitä tapahdu?

Vanhan sielun kysymys

Tämä kanavointi on vastaus kysymykseen, jonka heräävät vanhat sielut usein esittävät: "Rakas Kryon, rakas Henki, rakas Jumala, mitä sellaista tämän planeetan vanhat sielut voivat tehdä tässä uudessa, muuttuvassa energiassa, mikä ei paranna ainoastaan tätä energiaa, vaan myös auttaa meitä itseämme? Mitä tapahtuu? Mitä voimme tehdä? Mitä meidän pitäisi tehdä?"

Rakkaat ystävät, olen kertonut teille aiemmin, että joka kerta kun tähän kysymykseen vastataan, tuo vastaus kehittyy lineaarisen aikanne kuluessa. Mahdollisuudet muuttuvat ja siksi olette todellisuudessa, jota ette ole koskaan ennen kokeneet. Tämä on uutta. Tuntuu ehkä siltä, että on kuin eilinen tai toissapäivä, mutta mahdollisuudet ovat muuttuneet kaikkialla ympärillänne. Sellaista muutosta jota henkilökohtaisesti odotitte, ei ehkä tule lainkaan, mutta tuleekin jotain parempaa. Tilanteenne on aina dynaaminen [muuttuva]. Ei ole mitään tiettyä energiamäärää, joka toimitetaan teille tietyllä aikataululla, rakkaat ystävät. Tietoisuutenne muuttaa elämänne mahdollisuuksia koko ajan. Se on kaunista.

Voin antaa teille nämä asiat, jotka aion antaa, koska edellä ovat olleet muut omanne kaltaiset maailmat, ja jotkut teistä ovat jo käyneet sen läpi. Olitte siellä. Akaasianne sanoo: "Tässä tämä tilanne on taas, ja tiedän, mitä tehdä. Olen nähnyt tämän aiemmin." Tämä ei ole ensimmäinen kerta. Olette merkittävän ihmismuutoksen partaalla tällä planeetalla. Mitä voitte tehdä sopiaksenne yhteen tämän energian kanssa?

Viisi käsitettä

Aion antaa teille viisi käsitettä tänään, eivätkä ne ole helppoja. Se ei ole luettelo suoritettavaksenne, rakkaat ystävät, koska emme anna luetteloita. Sen sijaan nämä ovat käsitteitä, ja sanon, että tämä ensimmäinen on ensisijainen – toisin sanoen, se on ensimmäisenä joka kerta, kun puhumme tästä aiheesta.

Ensimmäinen

Olette tulleet tietoiseksi tästä kokemuksesta. Tämä englanninkielinen sana merkitsee suurin piirtein uskomuksen vahvistamista. Uskotte gravitaatioon, koska olette nähneet sen syntymästänne saakka. Se on näkymätön, mutta uskotte siihen niin vahvasti, että te ette edes ajattele sitä. Se vain on. Olette tulleet tietoiseksi gravitaatiosta. Se ei ole jotain, mihin uskoisitte kuin esimerkiksi hammaskeijuun lapsena. Ei, vaan siitä on tultu tietoiseksi ja siitä tulee osanne viimeiseen hengenvetoonne saakka. Uskotte gravitaatioon.

Pyydämme teitä tulemaan tietoiseksi siitä uskomuksesta, että energia johon siirrytte, on hyvin erilaista kuin se energia, josta olette tulleet. Tämä on ensimmäinen ja ensisijainen. Teidän täytyy vakiinnuttaa tämä uskomusjärjestelmäänne niin vahvasti, että kaikki mitä teette tästä eteenpäin, tunnistaa uuden energian uudeksi normaaliksi. Se ei koskaan enää palaa entiselleen ja se on osa uutta suunnitelmaa. Ikään kuin kuolitte ja tulitte takaisin vähemmän gravitaation kera, ja voitte tehdä enemmän asioita. Se on ikuisesti, ja näin teidän täytyy tulla tietoiseksi siitä.

Rakkaat ystävät, tämän tarvitsee olla aina ensimmäinen näistä viidestä, koska ette pysty tekemään mitään, ellette usko, että tämä muutos on tapahtunut ja se on totta. Muutos on dynaaminen ja se jatkuu. Samalla tavalla kuin kääntäessänne sivun, luette uusia sanoja uudessa romaanissa, mutta sivu pysyy käännettynä. Ette saa mennä taaksepäin lukemaan, mitä tapahtui aiemmin. Olette nyt sivun kääntämisen ohi ja koette uutta energiaa. Tulette tietoiseksi siitä uskomalla, että se tapahtuu.

Toinen

Numero kaksi on "muutoksen salliminen". Voi, itsepäinen ihmisolento, totu muutokseen! Asiat muuttuvat, ja kenties ne eivät muutu suuntaan, jota olit suunnitellut? Miltä se sinusta tuntuu? Voi, "yksikköihminen", voitko ymmärtää, että muutoksen salliminen on kypsymistä? Voitko ajatella yhden ja ainoan laatikon ulkopuolella? Voitko istua siinä ja sanoa: "Tämä tai jotain parempaa. Sallin kasvun. Sallin itsessäni tietoisuusmuutoksen, joka saattaa muuttaa elämäni tavalla, jota en ole koskaan edes ajatellut"? Miten paljon pelkäät tätä? Pelossa on kyse muutoksesta. Siinä ei ole kyse siitä, minne muutos on menossa. Kyse on vain itse sanasta – muutos! Niinpä toinen kohta tässä viiden joukossa on sallia itsenne hyväksyä muutokset ilman pelkoa.

Katsokaa näiden asioiden numerologiaa. Numero yksi on aina uusi alku – se on helppo. Numero kaksi käsittelee usein kaksinaisuutta, ja kaksinaisuus on usein ensisijainen muutospelko. Ette halua todellisuutenne siirtyvän pois siitä keskipisteestä, johon olette tottuneet, eikö niin? Kyse on usein selviytymisestä valon ja pimeyden välissä. Kaksinaisuus johon olette tottuneet, tuo valon ja pimeyden välinen tasapaino, on mukava. Nyt yhtäkkiä henki haluaa työntää sitä vähän, jotta vangitsette vähän enemmän valoa ja pimeys alkaa vähentyä elämässänne. Se saa melkein kaiken muuttumaan! Sallitteko sen vai ette? Usko muutokseen ja sen salliminen ovat kaksi ensimmäistä.

Katselemme teitä verhon toiselta puolelta ja tiedämme, että kaikki mitä käytte läpi, on kuin vanhojen tapojen muuttamista. Mutta ne ovat vain tapoja, sitä ne vain ovat. Olette kuin sellainen, jolla on supervoimia: osaatte lentää, mutta teidän on vain liian mukava kävellä. Vertauskuva on selkeä – muutoksen salliminen.

Kolmas

Seuraavat kolme ovat käytännöllisempiä, mutta hyvin vaikeita. Kun teillä on luja usko ja sallitte asioiden muuttua, olette nyt valmis yhteen suurimmista askelista. Numero kolme on "myötätuntoinen toiminta". Kaikki mitä teette tästä eteenpäin, tapahtuu myötätunnon näkökulmasta.

Kuvitelkaa menevänne tietä pitkin, olette autossa ja joku estää kulkunne! Hän soittaa torvea teille, käyttäytyy kuin idiootti ja typerys ja huutaa teille jotain. Miltä teistä tuntuu? Onko mahdollista viedä tuo tilanne myötätuntoiselle tasolle? Oikeasti? Vastaus on "kyllä". Ensinnäkin, älkää antako sen vaikuttaa itseenne. Onko jokin universaali laki, joka sanoo, että teidän täytyy nyt olla vastavuoroisesti vihainen? Olette myötätuntoinen ihminen, joten antakaa viha- ja turhautumisnappuloiden olla kytkeytymättä siinä määrin, ettei tapahdu mitään reagointia. Sen sijaan voitte ajatella vain, että tuolla ihmisellä on huono päivä. Niinpä hidastatte ja annatte hänelle enemmän tilaa, jotta hänestä tuntuu paremmalta. Ei tarvitse kantaa kaunaa, ei tarvitse tiuskaista, ettekä te huuda hänelle takaisin. Toimitte myötätuntoisesti kaikessa, mitä teette.

Elämässänne saattaa tapahtua asioita, jotka liittyvät kommunikointiin toisten kanssa ja jotka normaalisti saattaisivat loukata tunteitanne. Elämänne on ainutlaatuinen, ja ihmisten sanomat asiat saattaisivat loukata sydäntänne. Tässä on kyse pettymyksistänne, jotka liittyvät ympärillänne oleviin ja siihen, miten he käyttäytyvät. Rakkaat ystävät, tämä on vain inhimillistä. Mutta mitä jos kaikki mitä teette näiden pettymysten tuloksena, tulee myötätuntoisesta sielusta, joka näkee kaiken eri tavalla? Myötätuntoisessa tavassa ei ole oikeasti ketään, joka voi koskaan loukata tunteitanne, koska tiedätte, kuka olette. He eivät voi määritellä teitä ja tehdä teistä jotain, mitä ette ole, koska he sanovat asioita. Todellinen ongelma on, että nämä yksilöt ovat luultavasti epätasapainossa tällä hetkellä ja heillä on vain huono päivä. Näettekö, mitä sanon?

Myötätuntoinen toiminta tulee myötätuntoisesta sydämestä, vaikka mikä olisi. Se on vahvuuden ja viisauden paikka. Joidenkin teistä jotka kuuntelette tätä, on kuultava tämä: ei ole heikkoutta olla myötätuntoinen. Mestarit jotka kulkivat tällä planeetalla, uhkuivat myötätuntoa! He lähettivät sitä! Ne samat joita saatatte palvoa, ovat pelkkää myötätuntoa. He eivät olleet heikkoja, rakkaat ystävät. Niinpä mitä tahansa teille onkin kerrottu ystävällisestä ja myötätuntoisesta ihmisestä, teidän täytyy järjestää havaintonne uudestaan. Tasapaino on vahvuutta. Myötätunto on vahvuutta. Tasapainoinen ihminen saa harvoin sairautta – tiesittekö tämän? Tasapainoisella ihmisellä on sitä, mitä kutsutaan synkronismiksi. Toiset kutsuvat sitä tuuriksi. Synkronismia on olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja saada täydelliset asiat tapahtumaan, koska ne ovat tulosta myötätuntoisesta toiminnasta. Myötätunto on itse asiassa energiaa, joka työntää sivuun koko ajatuksen tuurista tai sattumasta. Kontrolloitte omaa todellisuuttanne.

Se on kaunis paketti, eikö vain? Silloin kun aloitatte myötätuntoisen toiminnan polun, kaikki muuttuu. Tämä oli numero kolme. "Kolme" on katalyytti numerologiassa. "Katalyytti" on sana, jota käytetään kemiassa usein aineesta, joka muuttaa asioita ympärillään, ja samalla pysyy usein itse samana. Myötätuntoinen ihminen muuttaa ympärillään olevia sen sijaan, että nämä vaikuttavat häneen. Teihin ei kiinnity negatiivisuutta. Se on varsinainen voimapaikka, ja toiset haluavat usein olla kanssanne. Muutatte sitä maata, jolla kuljette!

Neljäs

Numero neljä – henkinen näkökyky. Haluan teidän alkavan nähdä suuremman kuvan. Haluan teidän näkevän Jumalan kaikessa. Haluan teidän katsovan ulos ja näkevän Jumalan puissa, maassa ja siinä valossa, jota tulee auringosta. Haluan teidän tuntevan Jumalan lämmön, jota säteilee teihin, silloinkin kun olette pimeässä.

Myötätunto on yksi asia, mutta henkisellä näkökyvyllä voitte nähdä luovan lähteen kaikissa asioissa ja toisissa ihmisissä. Sillä joka katkaisi tienne, on Jumala sisällä, aivan kuten teillä. Henkinen näkökyky, yhdistettynä myötätuntoiseen toimintaan, sanoo: "Siinä menee kaltaiseni olento, joka ei vielä tunne itseään – ei vielä."

Myötätuntoinen sielu joka oli numero kolme ja jolla on henkinen näkökyky, näkee Jumalan kaikissa. Eikö se auta teitä tulemaan myötätuntoiseksi, kun joku huutaa teille päin naamaa ja vihan sijasta näette Jumalan heidän kasvoissaan? Voitteko tehdä sen? Teidän täytyy ajatella eri tavalla. Teidän ehkä tarvitsee olla enemmän planeetan henkisten mestarien kaltainen, koska tätä he tekivät.

Rakkaat ystävät, nämä asiat joita annan teille, ovat totta ja edustavat täsmällisesti uutta ihmisolentoa. Ette onnistuisi täysin ja 100%:sti kaikissa näissä, ellette harjoittele niitä. Numero yksi oli tulla tietoiseksi siitä, mikä on muuttunut. Kun tulette tietoiseksi jostain, se ei tapahdu hetkessä. Teidän täytyy työstää sitä. Uskomuksen täytyy vähitellen vakiintua aivoihinne, kun näette todisteita siitä ja lopulta se tulee tietoiseksi itsestään. Koulutatte itseänne tulemaan tietoiseksi ja uskomaan. Muutoksen salliminen on itsenne kouluttamista hyväksymään asiat, jotka saattavat olla erilaisia. Työstätte sitä koko ajan. Myötätuntoinen persoonallisuus tulee hitaasti, ei kaikki kerralla. Älkää tunteko epäonnistuneenne siksi, että turhaudutte tai suututte. Se on vain muistutus, että te ette olleet vielä myötätuntoinen. Ja henkinen näkökyky tulee ajan kanssa, rakkaat ystävät – se tulee ajan kanssa.

Tulee aika, jolloin kaikki mitä katsotte, on Jumalan valossa – täysin eri perspektiivi. Tarjoilija joka tulee ravintolapöytäänne, ei ole lainkaan palvelija, vaan tämä henkilö on kaunis ihmisolento, joka kantaa Luojan valoa. Hymyilette tarjoilijalle ja haluatte halata tuota ihmistä ja sanoa kiitoksen pöytään tulemisesta. Onko tämä liian kummallista teille? Onko liian outoa nähdä ensin kauneus, tuomitsemisen ja kritiikin sijasta? Kohtelette toisia lopulta eri tavalla, eikä se ole heikkoutta. Suurin vahvuus joka teillä voi koskaan olla ihmisenä, on nähdä Jumala toisissa. Ulkona näette Jumalan puissa ja tiedätte, että on jumalainen järjestelmä ja te olette osa sitä ja se on osa teitä. Voitte pakahtua ilosta ja rakkaudesta pelkästään sen vuoksi, että olette osa tuota järjestelmää. On siis erilaista, kuin teille opetettiin.

Viides

Numerologiassa "viisi" on muutos, ja se on yksi vaikeimmista ominaisuuksista, koska se edellyttää kärsivällisyyttä. Ihminen haluaa kaiken nyt. Näettekö? Tiedän, keitä täällä on! Teille on synnynnäistä, että haluatte asiat välittömästi. Olemme puhuneet tästä monta kertaa. Kun auktoriteetti puhuu, hän haluaa jotain nyt. Joka ikinen kerta kun on ohjeita jonkin suorittamiseen, on työntöä tehdä se tuossa hetkessä, ei myöhemmin. Ihmiset haluavat, että asiat toimitetaan heille nopeasti, ja he haluavat toiminnan tapahtuvan välittömästi.

Teidän täytyy harjoitella synkronismiin rentoutumista. Kuunnelkaa: ne asiat joita monet teistä pyytävät, ovat riippuvaisia toisten asioiden tapahtumisesta ensin! Rentoutukaa!

Nämä toiset asiat ovat asioita, joihin teillä ei näytä olevan kontrollia, mutta on mahdollisuuksia niiden muuttumiseen. Jos voitte odottaa sitä ja olla olematta turhautunut tai vihainen, se on tehtävä. Vuosia ja vuosia sitten kun aloitin kanavoinnin kumppanini kanssa, puhuimme lipusta junaan ja seisomisesta raiteilla. Olette ansainneet lipun ja maksaneet siitä. Juna tulee, mutta ette vain tiedä milloin! Koska olette kärsivällinen ihminen ja tiedätte, että juna tulee, rentoutukaa siis siihen ja viettäkää mukavaa aikaa odottaen sitä. Tämä on sen valittamisen sijasta, että se on myöhässä. Kärsivällisyyttä!

Henkinen kärsivällisyys on kultaa. Se on vaikeaa. Mikään näistä viidestä asiasta ei ole luontaista kenellekään teistä. Teillä ei syntyessänne ollut mitään niistä, ja siksi ne ovat vaikeita. Mutta ne ovat hyvin saavutettavia, rakkaat ystävät!

Älkää työstäkö niitä yksi kerrallaan, paitsi ensimmäistä. Tehkää siitä ensimmäinen. Tulkaa tietoiseksi siitä, mitä teette. Ymmärtäkää ja uskokaa, ja sitten muita voitte työstää kaikkia kerralla. Jotkut teistä ovat parempia yhdessä kuin toisessa, ja tämä johtuu siitä, että olette ainutlaatuinen ja persoonallisuutenne on summa entisten elämienne oppitunneista ja kokemuksista. Älkää verratko merkintöjä toisten kanssa ja sitten tunteko, että teette sen väärin. Kuulitteko minut? On taipumusta tulla yhteen ja homogenisoida kaikki luetteloksi, ja sitten ajatella niin, että jos ette vastaa yleisluetteloa, ette tee oikein. Ette voi tehdä näin – ette näissä asioissa, ette sieluyksilössä, joka olette ja joka on elänyt monta elämää.

Tiesittekö, että se mitä teitte viime kerrallanne täällä, vaikuttaa teihin tällä hetkellä? Se varjostaa sitä, miten hyvin pärjäätte näissä viidessä asiassa. Jotkut teistä ovat valmiita niihin, jotkut eivät. Ja joidenkin teistä täytyy harjoitella kovemmin kuin toisten. Lähestykää siis niitä kaikkia henkilökohtaisesti, ja kootkaa palapeliä itsenäisesti erossa siitä, mitä toiset kertovat teille, että teidän pitäisi tehdä. Eroatte kovasti toisistanne!

Haluan teidän tietävän, että kaikki tämä – ja sen oppiminen – on täysin normaalia ja hyväksyttävää Jumalan edessä. Te ette epäonnistu. Älkää verratko itseänne toisiin. Haluan teidän katsovan suoraan Luojan silmiin ja tietävän, että olette Luoja ja että kaikki mitä olen kertonut teille, on totta ja mahdollista. Se on vasta alkua. Tämän tulin kertomaan teille tänään.

Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

9.4.2016 YHTEYDEN SAAMINEN – OSA YKSI

ViestiKirjoittaja hammer » 18.08.2016 19:49

YHTEYDEN SAAMINEN – OSA YKSI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
9.4.2016 Portland, Maine
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä ajattelet yhteydestä Henkeen? Kun näet tulkitsijoita, parantajia ja kanavoijia? Ovatko he kaikki "yhdistyneitä"? Voiko selvänäkijä olla selvänäkijä olematta "yhdistynyt"? Entä lusikan taivuttaja? Tämä on taas hyvin kiistanalaista puhetta Kryonilta aiheista, joita ei normaalisti löydä mistään muualta.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Portlandissa, Mainessa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Se mitä haluaisin esittää tänä iltana, voitaisiin ymmärtää väärin. Se on kehittynyttä informaatiota ja se voi aiheuttaa hämmennystä, joten pyydän kumppaniani etenemään hitaasti ja käyttämään esimerkkejä, joita annan hänelle.

Tässä tuolissa tapahtuu tällä hetkellä jotain kaunista, ja sitä kutsutaan yhteydeksi. Kanavointi on hyvin kiistanalaista tällä planeetalla, koska on monia, jotka pyörittelevät silmiään ja sanovat, että se ei ole mahdollista tai se on yliluonnollista tai vain liian kummallista. Lisäksi monet sanovat, ettei se ole sopivaa. Voitaisiin siis sanoa, että ihmiset ovat henkisesti ennakkoluuloisia sitä kohtaan.

Tosiasia on, että kumppanini on yhteydessä luovaan lähteeseen. On ok olla yhdistynyt rukouksen ja meditoinnin kautta, mutta hyvin usein kanavointi ylittää rajan. Silti tämä on totta, ja kumppanini astuu sivuun tätä viestiä varten. Hän sulauttaa tietoisuutensa omaani ja sallii minun käyttää tätä viestiä varten kaikkea, mitä hänessä on. Mutta hän ei ole täysin täällä.

Kauan sitten hän sanoi, ettei hän sallisi haltuunottoa kanavoinnin aikana, ja kerroin hänelle, ettei uudessa energiassa ole haltuunottoa. Kyse on kumppanuudesta, yhteensulautumisesta. Onko se haltuunottoa, kun teillä on upea intuitiivinen ajatus? Joudutteko kummalliseen transsiin, kun saatte hyvää henkistä ohjausta? Ei. Asiat ovat muuttuneet menneinä vuosikymmeninä ihmisen kyvyssä tuntea Hengen ohjaus.

Kolme-neljäkymmentä vuotta sitten transsikanavoijat itse asiassa ikääntyivät kanavoidessaan, koska heidät otettiin haltuun. Jotkut heistä paloivat loppuun, koska se mitä he tekivät, ei ollut yhteensulautumista – se oli työtä ylläpitäen tila, jossa kuljettiin kahden maailman välillä. Se oli haltuunotto, ja nyt ei ole.

Valotyöntekijät, parantajat ja tulkitsijat tietävät tämän. Kun he menevät paikkaan, jossa he saavat intuitiivisen virtauksen, joka kertoo, minne koskettaa ihmistä parantamaan häntä parhaiten tai mitä sanoa ihmiselle antaessaan hänelle tulkintaa, he eivät nytkähtele tai mene kummalliseen kehosta poistumisasentoon. He pysyvät keskuksessaan, rauhoittuvat ja yhdistyvät. Lääkinnällisesti intuitiivinen henkilö tietää, mitä sanoa, kun hän tunnustelee merkaban rakennetta, ja sitten on hetken hiljaisuus ja kenties hyvä pudistava hengenveto yhteyden saamiseksi.

Haluan puhua tästä yhteydestä, koska se voi olla erilainen kuin luulette. Asioista on tulossa hienostuneempia yhteydessänne Henkeen. Esoteeriset asiat tulevat kohtaan, jossa erottelukykyä tarvitaan joka vaiheessa tietääksenne, että yhteytenne on puhdas. Rakkaat ystävät, sisällänne, solurakenteenne joka osassa, on tämä pikkuruinen DNA-molekyyli, josta puhumme koko ajan. Kun kirjoitimme kirjan "Kaksitoista DNA-tasoa", puhuimme tästä. Sisällänne, tasolla jota ei voi kemiallisesti mitata, on osa kaiken luovaa lähdettä. Se on "Jumala sisällänne", joka on suurempi kuin luulette. Todiste tästä on entisissä kulttuureissa, sillä vaikka menisitte kuinka pitkälle, muinaisihmiset uskoivat, että jotenkin heissä jokaisessa oli jotain suurempaa kuin he itse. Monet lukivat sen Gaian ansioksi, ja he olivat osittain oikeassa.

He tunsivat, että jossain oli jonkinlainen luoja, ja oli kaikenlaista uskoa ja kaikenlaista tämän lähteen palvontaa. Kuitenkin heillä kaikilla oli yhteistä se, että he tiesivät intuitiivisesti olevansa osa jotain suurempaa.

Niinpä osoitan taas todeksi, että sisällänne DNA:ssa on "henkinen komponentti", kuten sitä kutsumme, ja tämä saa aikaan sen intuition, että on luova lähde. Tämä intuitiivinen ymmärrys on vastuussa kaikkien planeetan uskomusjärjestelmien luomisesta. Ajatelkaa sitä: ihmisillä ei ole mitään vaikeuksia uskoa Jumalaan. Ne jotka eivät usko Jumalaan, ovat pienpieni vähemmistö. Suurin osa planeetasta tietää yhdestä Jumalasta. Tämä on siis jotain luontaista ja intuitiivista ihmisille yleensä, ja se tapahtuu teidän jokaisen sisällä. Rakkaat ystävät, tämä intuitio alkaa kasvaa ja muuttua.

"Sisäinen Jumala" –ajatus alkaa tulla elegantimmaksi tietyllä tapaa ja väärinymmärretymmäksi toisella. Tarkoitan tällä, että tämä maapallonne ja ihmiskuntanne alkaa muuttua, eikä se vaikuta vain valotyöntekijöihin, ei vain vanhoihin sieluihin, vaan koko ihmiskuntaan. Tämän planeetan magneettiverkon muuttumisen ja sen tosiasian myötä, että aurinkokuntanne siirtyy kirjaimellisesti uuteen paikkaan galaksissa, uudelle alueelle, se on täynnä energioita, joita ette ole koskaan ennen nähneet. Se muuttaa kaiken. Se muuttaa aurinkonne heliosfääriä ja siksi se vaikuttaa magneettiverkkoonne. Jotkut katsovat tätä ja näkevät uutta säteilyä, jota he pelkäävät. Oletteko nähneet eroa aurinkonne käyttäytymisessä viime aikoina? Se ei ehkä pysy täsmälleen samoissa säteilymalleissa kuin ennen. Kaikki nämä asiat edustavat energiayhtymää, joka muuttaa ihmiskuntaa. Se vaikuttaa tapaanne ajatella ja tuntea. Se laajentaa ideoita ja havaintoja ja vaikuttaa myös niihin henkisiin ennakkoluuloihin, joita ihmisillä on ollut aioneita.

No niin, vanhat sielut joille kaikki on tuttu juttu elämien ajalta (kokeneet sielut), ymmärtävät, miksi tämä tapahtuu. Te olette tulevaisuuden opettajia, koska ympärillänne olevat tulevat luoksenne töissä ja leikissä tai perheessä ja kysyvät, miten voitte pysyä rauhallisena tai iloisena. Te olette niitä! Siksi kuuntelette tätä kanavointia. Se tehtävä ei ole vaikea, jos ette pelkää, mutta haluan teidän ymmärtävän yhteyden, koska on muutamia arvoituksia, kuten kutsumme niitä.

Rakkaat ystävät, DNA:nne on osittain moniulotteinen. Tämä ei oikeastaan ole kovin kiistanalaista. Kumppanini on kertonut faktoja joistain kvanttibiologeista, jotka tietävät tämän ja jatkavat sen tutkimista. Tosiaankin osa DNA:sta on enemmän kuin ajattelette. Kokeissa on näkynyt ja todistettu, että DNA ei ole vain kemiaa. Positiivinen todiste osoittaa, että DNA:n läsnäolo kontrolloidussa kokeessa muuttaa atomihiukkasten pyörimistä kvanttikentässä. Tämä kertoo tiedemiehille, että on kvanttista syy- ja seuraustoimintaa ja siksi DNA:n täytyy olla pieni kvanttilähde.

Viime kerralla kun olimme yhdessä, annoin teille kanavoinnissa informaatiota, jossa sanottiin: "Kvanttitoimintaa ei voi nähdä ilman kvanttilähdettä." Jos siis teillä on jokin kaunis, uusi kvanttikeksintö, se on täytynyt kehittää kvanttilähteestä. Ei voi saada 3D-lähdettä luomaan kvanttivaikutusta. Tämä kiteytyy tänään sellaiseksi yhteenvedoksi, että DNA:ssanne on kvanttiominaisuus, joten se on pätevä kvanttimuutosten lähteeksi. Tietoisuutenne on osa DNA:ta. Ihmistietoisuus alkaa kasvaa, ja alatte tehdä tietoisuudellanne asioita, jotka hätkähdyttävät toisia. Ensimmäinen on kyky nuortua ja parantaa sairaus, pääasiassa omassa kehossanne.

Viisauden lisääntyminen alkaa siis ensin teistä ja sitten se yleistyy muihin ajan kuluessa. Mutta rakkaat ystävät, se alkaa teistä. Kerron teille jotain aiemmin. Sanoin: "Tämä muutos koskee kaikkia." Mainitsen myös, että nämä muutokset ovat hitaita eivätkä välttämättä heti ilmeisiä. Mutta sitten kun teillä alkaa olla parempi intuitio ja alatte käyttää parempia ratkaisuja jokapäiväisiin ongelmiin, ihmiset tulevat luoksenne ja kysyvät, miten selvitit sen, eikä teillä ole vastausta. Se on uutta intuitiota, ja se alkaa enimmäkseen vanhoista sieluista.

Haluan käyttää esimerkkiä, ja se on vertauskuva. Tämä esimerkki on yhdestä suosikkinisäkkäästäni – valaasta. Valaat suunnistavat lisääntymispaikoilleen ja ruokapaikoilleen magnetismin avulla. Valaiden elimistössä on ns. magnetiittia (http://articles.latimes.com/1990-05-21/ ... ic-field/2). Se on vuorovaikutuksessa niiden tietoisuuden ja aivojen kanssa niin, että niistä tulee intuitiivinen suunnan löytäjä. Valailla on sisäinen kompassi, mutta ne eivät tiedä sitä. Ne menevät vain intuitionsa mukaan.

Tämän todistamiseksi vien teidät 20 vuotta taaksepäin. Saatatte muistaa, että monia valaita rantautui säännöllisesti, jotkut niistä myös juuri tälle rannikolle [USA:n itärannikko], ja se huolestutti monia. Kummallista siinä oli, että ne vastustivat pelastamista. Valas rantautui ja sitten se vedettiin pyrstöstä takaisin avomerelle. Vapauttaminen sai aikaan hurrausta aluksissa, mutta valas rantautui vaan uudestaan! Mitä tapahtui, rakkaat ystävät? Kerroimme teille. Magneettiverkko oli muuttunut, kuten ennustimme silloin, joten "pohjoinen" oli nyt vähän toinen kuin aiemmin. Automaattinen "kompassisuunta" jota valaat olivat käyttäneet sukupolvien ajan, vei ne nyt suoraan tietyille rannoille, avomerimatkalle ohjaamisen sijasta. Ne seurasivat vain samoja magneettilinjoja, joita ne olivat seuranneet sukupolvien ajan. Valailta vei kokonaisen sukupolven tai enemmän ymmärtää, että tarvittiin uutta reittiä. Tänä päivänä ne eivät rantaudu niin kuin silloin. Miksi kerron teille tämän?

Leikitään hetki, että valaalla olisi vähän enemmän älyä kuin luulette ja voisitte haastatella, mitä valas ajattelee ja mitä sen mielessä liikkuu. Haastatellaanpa siis herra Valasta:

"Herra Valas, mikä sallii teidän suunnistaa näille ruoka- ja lisääntymispaikoille ympäri planeettaa? Näytätte tietävän, minne olette menossa?"

Ja valas saattaisi vastata: "Minulla ei ole aavistustakaan, pikkuinen. Teen vain niin."

Rakkaat ystävät, jos joku kysyisi, miten tiedätte, että on Jumala, mitä sanoisitte? "Minä vain tiedän", saattaisitte sanoa. Se on sama asia. Se on luontaista ja vaistonvaraista. On teidän tietoisuudessanne, että luoja on sisällänne. Voidaksenne ymmärtää tämän paremmin, minun täytyy kertoa teille, että sisällänne on kirjaimellisesti osa luojaa. Se ei ole muisto tai vertauskuvallinen hopealanka, joka yhdistää teidät. Ei, se on fyysinen ja kvanttisesti DNA:ssanne.

Siksi teistä tuntuu kovasti kodilta, kun yhdistytte. Rakkaat ystävät, kun tulette paikkaan, jossa tunnette olevanne yhdistynyt ja kolmikkotasapaino (sydän, käpylisäke ja aivot) toimii, heräätte tälle DNA-osallenne ja keskeytätte kaiken. Ette edes ikäänny! Tiedätte, että yhteys on todellinen, ja silloin saatatte istua itkemässä siitä ilosta, että teillä on sellainen yhteys kaiken kanssa. Se on kaikki, mitä olette. Olette osa luomakuntaa, ja tiedätte sen. Tiedätte ja erotatte sen, ja on monia, jotka osaavat mennä tähän pyhään paikkaan ja tuntea tätä iloa, erityisesti uudessa energiassa.

Mutta haluan kertoa teille tämän: tämän uuden energian vuoksi toiset tuntevat osan tästä yhteydestä ja alkavat käyttää sitä, mutta sillä ei ole mitään tekemistä henkisen luovan lähteen kanssa. Hämmentävää? Esitän teille kysymyksen, retorisen kysymyksen, ja voitte vastata siihen mielessänne: "Onko ihminen, joka taivuttaa lusikoita, henkinen?" Ajatelkaa nyt hetki. Hänen on täytynyt mennä kvantti-DNA:n moniulotteiseen osaan ja vetää se tietoisuuteensa voidakseen käyttää sitä ja muuttaa fysiikkaa. Kuunnelkaa: he tekevät sitä ja se on totta. Heidän tietoisuutensa siis toimii hyvin korkealla tasolla voidakseen vaikuttaa metalliin lusikassa. He pystyvät tekemään tämän kerta toisensa jälkeen, ja ihmiset katsovat heitä, ja jotkut itse asiassa palvovat heitä, koska heillä on "jotain erityislaatuista".

Haluan kertoa teille tämän: voi tehdä kaikkea sitä olematta henkinen. Voi tehdä kaikkea sitä olemalla edes henkisesti yhdistynyt. Ollaanpa vähän henkilökohtaisempi. Sanotaan, että planeetalla on mestariparantaja, joka voi alkaa ilmentää asioita [luoda esineitä] ja joka voi parantaa monia ihmisiä. Tämä on vertauskuva. En puhu todellisesta henkilöstä. Annan teille vertauskuvan, ja haluan teidän pysähtyvän ja kysyvän itseltänne: "Onko tämä henkilö yhdistynyt?" Ja sanoisitte: "Kyllä! Hänen täytyy olla yhdistynyt! Katso, mitä hän tekee! Tämän täytyy tulla Jumalalta." Rakkaat ystävät, minäpä kerron teille, mistä se tulee. Se tulee uudesta ihmistietoisuudesta, joka alkaa tulla elegantimmaksi ja tehokkaammaksi. Se on tietoisuus, joka alkaa käyttää tuota moniulotteista kvanttiosaa sisällä, joka voi muuttaa fysiikkaa ja nähdä malleja ja auttaa ihmisiä, hän ei ehkä kuitenkaan ole yhdistynyt.

Tässä on enemmän kyse erottelukyvystä kuin koskaan ennen. Takaisin valastarinaan – yhtäkkiä tapahtuu muutos ja valaastamme alkaa tulla älykkäämpi. Valas sanoo: "Katso, sisälläni on jotain, joka on melkein kuin kompassi, mutta automaattisuuden ja piilossa olemisen sijasta, sitä voi nyt kontrolloida. Voin mennä itään tai länteen tai luoteeseen tai koilliseen joksikin aikaa vain katsomaan, mitä siellä on. Sisäinen kompassini sallii minun mennä minne tahansa tutkimaan ja sitten voin palata lisääntymiskurssiin."

Valaat eivät koskaan tee sitä. Ne ovat reitillä, joka liittyy niiden selviytymiseen. Sitä ne tekevät, ja siksi niitä voi aina löytää samoista paikoista. Niillä on automaattikompassi, mutta sanotaanpa, että jotkut niistä päättivät, että ne voisivat tehdä jotain muuta. Tekeekö se valaasta oikeastaan yhtään erilaista? Tekeekö sen uuden lahjan tutkiminen siitä valaistuneen, joka on synnynnäisesti sen sisällä?

Rakkaat ystävät, sisällänne on DNA:n moniulotteinen osa, jonka on tarkoitus olla yhteydessä keskuslähteeseen. Todellinen yhdistyminen merkitsee kolmikon tasapainoa. Tuomme tämän informaation teille taas: ehjä ihminen joka on täysin yhdistynyt, voi tehdä kaikkia asioita, joita olen maininnut yllä, mutta "suurin niistä on rakkaus". Tämä rakkaus ja myötätunto on loogisten aivojen, ihmissydämen ja käpylisäkkeen yhteensulautumista. Tasapainoisessa tavassa käpylisäke lähettää ja vastaanottaa pyhää energiaa ja saa apua kvantti-DNA:lta yhdistyä luovaan lähteeseen.

Kuunnelkaa: jos hävitätte käpylisäkkeen ettekä koskaan käytä sitä ja tukahdutatte sydämen, olette pelkät aivot. Mutta voitte silti käyttää sitä, mikä on moniulotteisessa DNA:ssa! Tässä uudessa energiassa on monia, jotka menevät eteenpäin ja vaikuttavat tekevän asioita, jotka ylittävät sen, mitä toiset osaavat tehdä. He tekevät sen henkisyyden valepuvussa, kuitenkaan he eivät ole yhdistyneitä. Tämä on osa niitä ongelmia ja arvoituksia, joita kerroimme alkavan olla uudessa ihmisenergiassa. Se ei ole väärinkäyttöä, rakkaat ystävät, sillä se ei ehkä ole tarkoituksena. Se on vain tietämättömyyttä – he eivät tiedä, että he eivät ole yhdistyneet.

Minäpä kerron teille jotain, vanha sielu: melkein kaikki tässä huoneessa ovat yhdistyneet jollain tavalla. Elämästä toiseen, kuten valailla, teillä on ollut kompassi ja nyt olette oppineet menemään haluamaanne suuntaan. Opitte käyttämään tuota yhteyttä elämänne parantamiseen. Voitte puhua soluillenne ja ilmentää erilaisen todellisuuden. Mutta jos ette ole yhdistynyt rakkauteen, teette asioista vain parempia itsellenne.

Parantajalla joka on todella yhdistynyt, tapahtuu eksponentiaalinen lisäys parantamisvoimassa entiseen verrattuna, se ei ole vain jotain tehokkaampaa. Joku joka tekee pelejä ja taivuttaa lusikoita, tekee vain pelejä ja taivuttaa lusikoita. Hän voi olla myös yhdistynyt, mutta miten sen tietää? "Mutta suurin niistä on rakkaus." Rakkaat ystävät, kuka tahansa yhdistynyt ihminen näyttää teille hyväntahtoisuutensa, ilonsa ja rakkautensa ja myötätuntonsa toisia kohtaan. Varokaa turhautunutta ja vihaista parantajaa. Varokaa turhautunutta ja vihaista lusikan taivuttajaa. Jos hän vihainen, tasapainoton, egon motivoima ja tolaltaan, hän ei ole yhdistynyt. Sitä ei ole kovin vaikea erottaa, rakkaat ystävät, mutta näette enemmän tätä.

Ne jotka sanovat kanavoivansa, mutta kuitenkin heidän ympärillään on draamaa, eivät ehkä kanavoi mitään muuta kuin itseään. Ne jotka sanovat kanavoivansa, mutta kuitenkin he ovat turhautuneita ja vihaisia, kanavoivat ehkä vain itseään. Voitte tuntea sen heidän äänestään tai siitä, mitä he kertovat teille. Ovatko he vaativia kanavoidessaan tai halventavatko he teitä? Käskevätkö he teidän tehdä asioita, joita ette halua tehdä, tai käyttävät "pelkotyökalua" teidän pelottelemiseen? Jos näin on, he eivät ole yhteydessä kauniiseen, myötätuntoiseen, luovaan lähteeseen.

Ei ole kovin vaikea erottaa, kuka on tasapainossa ja kuka ei, ja tämä on avain. Kuuntelevatko he teitä? Osoittavatko he rakkautta elämässään? Tulee lisää niitä, jotka teidän täytyy erottaa. Etsikää todellista hyväntahtoisuutta, "kulissien takaista" hyväntahtoisuutta, ei mitä he näyttävät teille julkisesti. Etsikää, elävätkö he rakkauteen ja ystävällisyyteen perustuvaa elämää. Sitä ei ole kovin vaikea nähdä, ja tämän kolmikko saa aikaan.

Vanhat sielut jotka olette tässä huoneessa tai kuuntelette tätä, kuunnelkaa. Teillä ei ole koskaan ollut parempaa aikaa yhdistyä. Jos teillä on pelkoa ja turhautumista tällä hetkellä, mietin, oletteko oikeasti tajunneet. Ajattelette liikaa, aivonne ovat raskaasti tässä prosessissa ja olemme sanoneet tämän aiemmin. Aivojen täytyy olla mukana kolmikossa. Aivonne ovat selviytymisinstrumentti ja niitä tarvitaan. Teidän täytyy ottaa tasavertaisesti myös sydän ja käpylisäke aivojen mukaan. Selviytyminen on juoksemista karkuun Bengalin tiikeriä. Selviytyminen on reagoimista pelkoon. Mutta tämä uusi energia reagoi rakkauteen.

Se on uutta selviytymistä, kun kuljette tällä planeetalla. Se antaa mestaruutenne kaikkien nähtäväksi. Kaikkialla missä kuljette, Gaia tietää, että mestari kulkee siinä. Sanotte ehkä: "En ole mestari, en oikeasti." Mistä saatte tämän informaation? Kuka kertoi teille sen? Toistatteko jotain, minkä opitte joltakulta toiselta? Kenties vanhempanne tai opettajanne kertoivat teille, että olette "vähemmän kuin"? Kenties ajattelette, että on teiltä leuhkaa tai egoistista kantaa Jumalan rakkautta? Ei ole! Haluan teidän seisovan suoremmassa tietäen, että ansaitsette yhteyden. Voitte lähteä tästä paikasta tietäen, että tietoisuutenne voi muuttaa kaikki asiat elämässänne, tuoda myös parantumisen jota haluatte. Olette kontrollissa enemmän kuin koskaan aiemmin.

Älkää antako tilanteiden määritellä itseänne enää. Antakaa Jumalan rakkauden määritellä teidät. Antakaa sen osan, joka on moniulotteinen ja yhteydessä kolmikkoon, määritellä teidät. Kun vanha energia esittäytyy, kuten usein tapahtuu, älkää antako sen määritellä itseänne. Voitte pirstoa vanhan energian rakkauden katseella – kuuletteko minua? Voitte pirstoa vanhan energian hyväntahtoisella ja puhtaalla sydämellä. Vanha energia juoksee teitä karkuun, eikä se halua teitä lähelleen.

Vanha energia ei voi pyöriä draamassa kanssanne – tiesittekö sen? Se ei voi. Ystävät tai muut joita tunnette ja jotka pyörivät vanhassa energiassa, kulkevat toiseen suuntaan, kun tulette lähelle, koska he tietävät, että te ette osallistu heidän pyörimiseensä. He tietävät sen! On enemmän kuin koskaan yhteentörmäystä uuden energian ihmisten ja vanhan energian välillä. Sitä tapahtuu planeetalla tällä hetkellä. Ei voi olla raakalaismaista energiaa, kun valo alkaa syttyä. Olemme kertoneet teille aiemmin, että vanha energia on vaikeuksissa tällä planeetalla. Se juoksee toiseen suuntaan huutaen ja kirkuen. Vanha energia ei halua kuolla, kuitenkin sen kuolema on ehdoton kuluvan päiväntasausten prekession myötä. Kaikki uudet kalenterit ja muinaisprofetiat kuvaavat tätä muutosta.

Järjestelmät jotka eivät ole vilpittömiä, kaatuvat lopulta tämän vuoksi. Nämä vanhat järjestelmät aiheuttavat muutosongelmia, kunnes tulee aikaa, jolloin ne ovat asettuneet, ja vanhat sielut ovat paikalla kaikkea sitä varten. Rakkaat ystävät, olette sen kaiken eturintamassa ja teidän täytyy vain muistaa: "Suurin niistä on rakkaus."

Ei ole turhautumista, kun hyväksytte Jumalan rakkauden. Ei ole uhrautumista, kun hyväksytte Jumalan rakkauden. Kun kumppanini alkoi istua tuolissa, vei neljä vuotta vakuuttaa hänelle, että on ok kanavoida. Kaikki mitä hän tarjoisi vastalauseeksi, oli ennakkoasenteita, jotka hän oli oppinut niinä muutaman vuotena, jotka hän oli elänyt tällä planeetalla. Se oli, "mitä toiset olivat kertoneet hänelle", ei hänen oman arvostelukykynsä käyttämistä. Kun hän lopulta luopui noista vastalauseista ja päästi Jumalan sisään, kaikki muuttui. Hän kertoo teille, että kaikki muuttui.

Kutsun kaikkia teitä, jotka kuulette tämän äänen tai luette tätä, antamaan kaiken muuttua. Tunnistakaa ennakkoluulot ennakkoluuloiksi. Mitä toiset kertoivat teille – onko tämä totta vai ei? Onko se teidän todellisuutenne? Aiotteko todella uskoa jonkun muun sanat ja antaa sen sulkea oven Jumalalta elämäänne? Se ei ole edes loogista. Asiat muuttuvat. Kysykää vaikka valailta! Se ei ollut vertauskuva.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

10.4.2016 YHTEYDEN SAAMINEN – OSA KAKSI

ViestiKirjoittaja hammer » 04.09.2016 15:31

YHTEYDEN SAAMINEN – OSA KAKSI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
10.4.2016 Columbus, Ohio
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt Kryon alkaa kertoa siitä, miten VANHAT SIELUT kokevat voimakkaamman yhteyden verhon toiselle puolelle. Suuri osa kanavointia koskee lapsia, jotka ovat saavat yhteyden alusta saakka. Mitä sanot lapselle, joka kertoo sinulle: "Olet paras äiti toistaiseksi"? Miten kohtelet akaasista heräämistä?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Columbuksessa, Ohiossa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Seurue on edelleen täällä ja kuuntelijat tulevaisuudesta ovat täällä. Rakas kuuntelija tulevaisuudesta, eikö ole mielenkiintoista, että joillekin tämä hetki on todellisuudessa menneisyyttä? Mutta jotenkin olemme kaikki nyt-hetkessä.

Päivän opetus on, että suunnitelman mukaan ihmisestä tulee joka vuosi vähän moniulotteisempi. Todellisuutenne ja elämänne prosessit voivat muuttua tällä tavalla, koska uusista työkalusta tulee osa yleistä, tietoista elämäänne. Ihmisluonto alkaa muuttua, ja tapahtuu muutos tietoisuudessanne. Kaikki tämä auttaa teitä harjoittelemaan elämän vanhoista tavoista ylipääsemistä, jos haluatte.

Muutos on rankkaa. Muutos on rankkaa, koska se aiheuttaa (luo) muita asioita, jotka ovat myös rankkoja. Muutatte yhtä asiaa ja muut asiat ympärillänne muuttuvat. Tiedätte intuitiivisesti tämän ja sitä vastustetaan. Tämä vastustus on täysin normaalia ja yleistä, ja lopulta pääsette läpi tuosta epämukavuudesta. Mielenkiintoinen asia josta haluamme kertoa teille ja kenties vakuuttaa teidät, on tämä: muutokset joita teette tänään, eivät aiheuta ainoastaan lisää muutoksia, vaan myös lisää hyväntahtoisuutta. Jumala on rakastunut teihin niin paljon, että tämä Jumala, tämä luova lähde, näkee, mitä teette, ja sovittaa sen hyväntahtoiseen synkronismiin.

Koko tämä ajatus uhmaa todellisuuttanne ja fysiikkaanne. Näkymättömään luottaminen on rankkaa! Hengellä on kuitenkin moniulotteisuus ja teillä ei ole. Henki rakastaa teitä niin paljon, että palkkio luottamuksestanne on, että kaikessa mitä teette, on hyväntahtoista säteilyä. Teistä tuntuu paremmalta kuin koskaan se, mitä teette, ja nautitte siitä.

Kuvitelkaa, että astutte tuntemattomaan ja olette pyörällä päästänne sen pelkäämisen sijasta. Kuvitelkaa, että kiidätte sitä tuntematonta siltaa kohti, josta puhuimme teille monta vuotta sitten, ja kiihdytätte tuntematonta kohti jarruttamisen sijasta. Tämä on se luottamusasenne, jonka Henki näkee, ja se kertoo paljon siitä, keitä olette.

DNA:nne joka on viritetty nauttimaanne tietoisuuteen, näkee myös tämän. Niin myös sydämenne, käpylisäkkeenne ja loogiset aivonne. Ne kaikki näkevät tämän myös. Tämä on sen voima, jota olemme kuvanneet aiemmin "puhtaaksi aikomukseksi" tai "myötätuntoiseksi toiminnaksi". Kaikki tämä toimii yhdessä tehdäkseen asiat mukavaksi teille. Tämä on uutta. Kun menneisyydessä aloitte elää luottamustanne, ei ollut tukitiimiä niin kuin nyt. Vanhemmassa energiassa se ei ollut sellaista kuin tänä päivänä. Ette olleet luoneet sitä vielä, mutta nyt olette. Ja taaskin sanomme tämän: asiat eivät ole aina, miltä näyttävät, ja se mitä kokeilette uudestaan tänä päivänä, saattaa toimia hyvin, vaikka se olisi epäonnistunut aiemmin.

Haluaisin antaa tälle lyhyelle viestille otsikoksi "Yhteyden saaminen, osa 2". Se on lisäys viime viestiin, jonka annoin eilen. Tuo viime viesti tulee kaikkien teidän käyttöön, joten voitte kuunnella sen, jos haluatte. Mutta tässä viestissä pitäisi olla myös yksinään tolkkua.

Uudenlainen yhteys

Puhuimme siitä, että DNA:ssanne on moniulotteista pyörimistä. Tämä merkitsee, että se on osittain kvanttinen [kvanttiominaisuuksia, jotka on todistettu]. Olemme myös kertoneet, että tämän vuoksi DNA:nne voi generoida pienen kvanttitapahtuman. Kerroimme myös, että tämä uusi energia jota nähdään tällä planeetalla, muuttaa koko ihmiskuntaa, ei ainoastaan vanhoja sieluja. Monet alkavat herätä uudenlaisille mahdollisuuksille, ja he käyttävät näitä mahdollisuuksia tehdäkseen monia asioita, jotka voivat näyttää taianomaisilta teistä, koska ne ovat niin erilaisia.

Kerroimme teille myös, että akaasiset tiedostonne ovat tuossa valtavassa DNA-muistissa, joka on hiljattain nähty tieteessä aiemmin tuntemattomana data- ja informaatiovarastona. Niinpä aiemmin roska-DNA:ksi nimitetyn tiedetään nyt sisältävän hämmästyttävän määrän informaatiota. Akaasianne on osa tätä (kuten kerroimme vuosia sitten), ja se alkaa tulla esiin tavoilla, joita ette odottaneet – ettekä te usko sitä.

Yksittäisissä ihmisissä alkaa tapahtua asioita, jotka sivuutatte epätodellisina, koska se ihminen joka olette, jonka tunnette ja jota rakastatte, on ollut tähän saakka vain 3D:ssä [rajoittunut ulotteisuus]. Edes hieman kvanttisia asioita ei odoteta. Mitä ihmiset tekevät, erityisesti vanhassa energiassa, kun he löytävät jonkun, joka on täysin psyykkinen? Kaikki joko haluavat palan siitä tai he haluavat juosta sitä karkuun. Sitä kutsutaan usein taiaksi tai pahuudeksi. Hallitus haluaa sen, vaikkei sitä ymmärretä täysin. Monet yksinkertaisesti kieltävät sen eivätkä tiedä, mitä tehdä sillä. Mitä jos kertoisin teille, että tämä yksinkertainen esimerkki on vain kurkistus siihen, mitä tapahtuu? Oletteko valmiita siihen?

Superpsyykkinen ihminen, ihminen jota saatettaisiin kutsua myös ennalta tietäväksi, on sellainen, joka osaa poimia todellisuusmahdollisuuksia, jotka ovat aikaympyrässä. Tämä ihminen puhuu kuitenkin asioista, ikään kuin ne olisivat jo tapahtuneet. Mahdollisuuksilla on sama energia kuin todellisilla asioilla. Joskus ennalta tietävät laitetaan jonkinlaiselle jalustalle tai kiidätetään salaiseen tilaan. He saattavat olla oikeassa siinä, mitä näkevät, tai sitten eivät, riippuen siitä, mitä ihmiset tekevät näillä mahdollisuuksilla. Mutta heidät nähdään erilaisina ja usein pelottavina.

Selvänäkijä voi auttaa poliisia uudestaan ja uudestaan, poliisi kuitenkin sulkee oven ja pyörittelee silmiään sanoen, ettei se ole totta. Se ei ole totta heille, koska he eivät osaa käsitellä sitä 3D:ssä. Näettekö, mitä sanon? Tämä on muuttumassa. Enemmän ja enemmän ihmiset tulevat tietoiseksi erityisasioista, joihin vain he pystyvät. Heillä on erityismuistoja eivätkä he tiedä, mitä tekisivät niillä. He saattavat poimia myös mahdollisuuksia ympäriltään.

Wo-esimerkki

Haluan tehdä tästä yksinkertaista, sillä silloin ymmärretään eniten. Haluan esitellä teille Won. Tämä ei ole oikeastaan opettavainen tarina kuten muut, vaan pelkkä esimerkki. Wo on noin 4-6-vuotias ja hän on uudessa energiassa. Wo alkaa kertoa vanhemmilleen, kuka hän oli ennen. Hän alkaa kertoa heille, millaista oli, kun hän oli perheessä, mutta eri tavalla. Hän sanoo äidilleen: "Olet paras äiti, joka minulla on ollut tähän mennessä." Wo alkaa luetella asioita, jotka ovat outoja ja kummallisia, koska tämä lapsi muistaa hyvin paljon yksityiskohtia asioista, joita hänen ei pitäisi voida tietää toisen ajan tapahtumista.

Minäpä kerron teille, miksi Wo pystyy muistamaan akaasiansa. Hän on uusi lapsi uudessa energiassa ja hänellä on tehokkaampi DNA. Hän edustaa sen alkua, mitä olemme kutsuneet "tietoisuuskehitykseksi". Hänellä on hieman erilainen DNA tämän vuoksi. Sitä ei voi mitata kemiallisesti, mutta sen voi nähdä siinä, mitä hän sanoo ja tekee. Haluaisitte ehkä sanoa sitä viisaammaksi ja fiksummaksi Woksi, mutta sanomme, että se on muuta. Hän värähtelee korkeammalla – eri tietoisuudessa, joka sallii Won muistaa hyvin nopeasti asioita maamenneisyydestään. Hänestä on tulossa vähän moniulotteinen. Lapsella ei ole kuitenkaan mennyttä historiaa aikuisena nykyelämässään. Siksi hänellä on harvoja sosiaalisia rajoitteita. Hänellä ei ole vielä uskomuslaatikkoa.

Wo ei tajua sitä, joten hän hölöttää kaiken, mitä näkee, tuntee ja muistaa. Hän on myös hyvin valpas vanhempiensa reaktioille. Vanhemmat ovat hänelle kaikki kaikessa. Uskovatko he häntä? Sulkevatko he hänet? Kertovatko he, että se on vain unta? Vai kuuntelevatko he? Se miten he reagoivat, määrää sen, miten Wo muodostaa omasta totuudestaan seuraavan lauseensa ja muut sen jälkeen.

Wo kertoo jatkuvasti heille, kuka hän ollut, missä hän on ollut ja mitä hän on tehnyt. Hänen tuoreille muistoilleen ei ole mitään rajoituksia eikä ole vielä sääntöjä sille, miten käyttäydytään sosiaalisesti. Hän ei ole vielä elänyt elämää muiden ihmisten lähellä. Hän ei osaa olla hiljaa, ettei häntä pidetä kummallisena tai outona tai omituisena. Hänellä on vain vanhempansa ja hän katsoo heitä nyt tarkkaan. Hän voi tuntea, miten he ottavat tämän kaiken. Hän sanoo vain totuuden, ja Wo herää täysin uudessa energiassa lapsena. Mutta lapsena hän tarvitsee hyväksyntää.

Neuvo vanhemmille joilla on "Wo"

Ensimmäiseksi haluan kertoa teille, että monilla teillä saattaa olla "Wo" joko täällä tai tulossa. Mitä aiotte tehdä lastenne tai lastenlastenne kanssa, jotka alkavat tehdä tätä? Puhun nyt eräälle erinomaiselle äidille, mutta hän ei ole tässä huoneessa. Rakas ystävä, saat tätä lapseltasi! Sinulla on tällä hetkellä uskomusjärjestelmä, joka on määritellyssä laatikossa. Tiedän, kenelle puhun. En halua, että pelkäät sitä. Annan sinulle ohjeita, jotka ovat ohjeita kaikille, ja tässä ne ovat. Kun lapsi alkaa puhua siitä, mitä hän muistaa akaasiastaan, kuuntele. Mitä tahansa teetkin, lopeta ja kuuntele. Jos olet myöhässä koulusta, haluan sinun pysähtyvän kuuntelemaan. Koulu voi odottaa. Jos olet myöhässä töistä, haluan sinun pysähtyvän kuuntelemaan. Työ voi odottaa.

Kerron tämän teille, koska tällaiset muistot eivät välttämättä pysy kovin kauan "Wollanne". Ette ehkä kuule sitä uudestaan, koska kasvaessaan lapsi oppii laatikosta ja siitä, mitä hänen ympärillään olevat, mukaan luettuna ikätoverit, tuntevat oikeaksi ja todeksi. Hän puhuu enkelistä huoneessa, jolle hän puhuu, ja se on totta hänelle. Se pysyy totena, kunnes hän kertoo siitä ikätoverille, joka ei ole valmis kuulemaan sitä. Kenties joku vanhempi ikätoveri pilkkaa häntä uskomisesta "hammaskeijuun" ja muihin leikkiolentoihin. Silloin lapsi sulkeutuu.

Ikätovereiden reaktiot ja vanhempien asenne ovat hänen antenninsa, ja ne kaikki kuuntelevat saadakseen hyväksyntää. Jos sivuutatte sen tai ette hyväksy sitä, hän on hiljaa siitä lähtien ja lopulta se unohtuu. Haluan teidän lopettavan sen, mitä teette, ja kuuntelevan. Haluan teidän esittävän lapselle, että olette kiinnostunut ja uskotte noihin tarinoihin ja ne kiehtovat teitä. Kertokaa lapselle, että rakastatte sitä, mistä puhutaan. Pysähtykää kuuntelemaan.

Haluan teidän ilmaisevan hyväksyntänne kaikesta, mitä Wonne kertoo teille. Jos siihen on tilaisuus, haluan teidän esittävän kysymyksiä: "Kerro lisää! Tämä informaatio on todella upeaa! On upeaa, että kerrot minulle näitä asioita. Rakastan sinua vielä enemmän sen vuoksi. Kerro minulle lisää, ole kiltti." Jos lapsi näkee tämän hyväksynnän, äiti ja isä, kerron teille jotain: sillä ei ole merkitystä, mitä hänen ikätoverinsa tekevät, koska hänellä on aina joku ystävä, jolle hän voi puhua enkelistä nurkassa tai siitä, kuka hän muistaa olleensa ennen, tai miten monta kertaa hän on elänyt. Sitä tapahtuu enemmän ja enemmän tällä planeetalla, ja vapaasta valinnasta te, uudet vanhemmat, voitte antaa oikotien siihen, mitä tapahtuu seuraavaksi, omalla tavallanne kohdella lasta, joka alkaa muistaa "suuremman kuvan". Tämä on ihminen, josta on tulossa vähän kvanttinen.

Sallitteko akaasianne tuoda asioita esiin?

Jätetäänpä Wo nyt kotiin vanhempiensa kanssa ja katsotaan toista esimerkkiä. Korkeampi tietoisuutenne vanhana sieluna saattaa myös nähdä enkelin nurkassa. Kenties se tulee elävänä luoksenne ja kenties pystytte itse asiassa kommunikoimaan – ei haamulle, ei näylle, vaan sille, joka personoi Luojan rakkauden. Tämä taianomainen ystävä joka teillä ehkä oli lapsena, herää taas henkiin!

Minäpä siis kysyn sinulta tätä: sallitko sen vai onko liian myöhäistä? Oletko nyt panostanut liikaa laatikkoon muuttuaksesi? Kun alat saada akaasiastasi muistoja ja mahdollisuuksia siitä, kuka oikeasti olet, mitä teet? Kenties värikkäät unet yrittävät näyttää sinulle suurenmoisen tarkoituksesi maan päällä. Kohteletko sitä unena, fantasiana tai kenties kummallisena asiana? Unohdatko sen ja suljet tuon oven etkä kerro kenellekään siitä? Vai huudatko sen kovaa niille, jotka kuuntelevat, uskovat, ymmärtävät ja juhlivat sitä? Nimittäin niin voi tapahtua.

Vanha sielu, sinulla alkaa olla näitä unia, näitä uusia todellisuuksia. Kun DNA:si tehokkuus alkaa lisääntyä ja annat korkeammalle tietoisuudelle luvan, se saattaa alkaa. Sitä ei tapahdu vain lapsille. Kyse ei voi olla vain heistä, koska teillä on eniten kokemusta tällä hetkellä. Lapset pääsevät siihen lopulta, koska hekin ovat vanhoja sieluja, mutta teillä on viisautta ymmärtää se nyt.

Kun näitä asioita alkaa tapahtua teille aikuisena, vanha sielu, iästä riippumatta on taipumusta tukahduttaa se. Kenties kyseenalaistatte sen ja menette jonkun luo, joka kuuntelee teitä, ja sanotte: "Minulle on tapahtunut outoja". Uskaltakaakin sanoa niin! Se ei ole outoa, se on normaali asia! Ainoa outo asia on ihminen, joka on elänyt näiden suurten mahdollisuuksien kanssa aioneita, eikä hän ole koskaan käyttänyt niitä! Se on outoa!

Jos osaatte muuntaa aikaa – ja täällä on joitain, jotka tietävät tarkkaan, mistä puhun – haluan teidän vaativan sen itsellenne. Jos olette täällä tai kuuntelemassa sellainen, jolla on ollut ns. moniulotteinen kokemus, en halua teidän kertovan jollekin, että se oli outoa. Haluan teidän vaativan, että siirrytte pois tästä 3D-laatikosta ja alatte oivaltaa, että teillä on kokemuksia, jotka olette ansainneet! Muutos on täällä, ja vanhat sielut alkavat tuntea uudet työkalut!

Joillekin teistä tapahtuu kummallisia asioita, jotka ovat kummallisia vain, koska ne ovat entisen uskomuslaatikkonne ulkopuolella. Onko teillä rohkeutta juhlia intuitioksi kutsuttua ääntä päässänne, jonka kuulette ensimmäistä kertaa? Vai aiotteko juosta lääkäriin? Se on teidän valintanne. Tämä on liite, jonka haluan esitellä yhtenä tapana yhdistyä Jumalan kanssa. Yhteydessä oleminen on pelkästään henkisten asioiden oivaltamista. Se on niiksi tulemista! Yhteydessä oleminen on osa muutosta ja planeetan uutta energiaa. Menneet ovat ne päivä, jolloin voitte vain istua katselemassa kaikkea. Nyt autatte luomaan sitä.

Tämä riittää tälle päivälle, ja teillä on ollut tässä huoneessa riittävästi opetusta tietääksenne, mistä puhun [puhutaan kaksipäiväisestä seminaarista].

Rakastaisin sitä, että lähtisit tästä paikasta erilaisena kuin tulit. Lukija, haluan samaa sinulle. Istu hetki ja pohdi, onko tämä totta sinulle vai ei. Se mitä on sanottu ja opetettu tänään, menee sen laatikon yli, jossa olette eläneet ja jota olette kutsuneet normaaliksi koko elämänne. Teidän pitäisi tietää, että tuon laatikon ulkopuolella on todellinen maailma. Se missä olette eläneet, on rajoittunut maailma.

Yksistään tämän tiedostaminen sallii tässä huoneessa olevien ja lukijoiden muuttaa tuota sisäistä tarvetta älyllistää tämä kaikki. Muistakaa tämä: kaikki mitä teillä on älyllistääksenne mitään, on vanhoja kokemuksianne laatikossa! Kaikki mitä teillä on tuomitaksenne mitään, on vain sitä, minkä olette jo kokeneet. Siksi jos jokin on täysin uutta ja koskaan kokematonta, teillä on vain vanhoja analysointityökaluja sen vahvistamiseen. Teillä on oikeasti vain luottamus ja intuitio siitä, onko se totta vai ei. Mustavalkoisella ihmisellä joka näkee värejä ensimmäistä kertaa, on taipumusta kyseenalaistaa havaintonsa sen sijaan, että hän nauttii uuden värikkään maailman suurenmoisuudesta. Monet puhuvat itsensä suoraan pois värien näkemisestä ja pysyvät mustavalkoisuudessa. Tämän hyvin inhimillisen salakarin oivaltaminen auttaa teitä pääsemään ohi vanhasta ajattelusta, joka on ehkä estänyt teitä uskomasta mitään näistä asioista.

Täällä on nyt merkittäviä muutoksia teille. Seuraavan kerran meditoidessanne sanokaa tämä: "Rakas Henki, olen rakastunut luovaan lähteeseen ja olen osa sitä. En ymmärrä siitä paljoakaan, mutta rakastuminen merkitsee, ettei minun tarvitse. Rakas Henki, näytä minulle, mitä minun täytyy tietää. Anna minulle intuitio, joka opastaa minut odottamattomiin paikkoihin, ja anna minun prosessin aikana saada iloa elämääni. Kun kuljen pimeydeltä näyttävään, anna minun ymmärtää, että se on oikeasti uudenlaista täydellistä valoa – valoa jota en ole koskaan ennen nähnyt."

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

11.4.2016 PERUSFRAKTAALI

ViestiKirjoittaja hammer » 14.10.2016 13:51

PERUSFRAKTAALI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
11.4.2016 Hot Springs, Arkansas
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Edessä on suurta toivoa siitä huolimatta, mitä jotkut sanovat. Kryon laajentaa Gregg Bradenin merkittävää työtä hänen fraktaaliaikateorioissaan. Tässä on uutta informaatiota niille, jotka ovat tutkineet fraktaaliaikainformaatiota, ja Kryon kertoo meille, miksi nämä ovat erilaisia aikoja ja miksi aika EI toistu tässä historian kohdassa.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Hot Springsissä, Arkansasissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Haluan käyttää hetken kunnioittaakseni tämän päivän tai eilisen tiedettä, mitä esitettiin tässä paikassa [puhuen esityksistä konferenssissa].

Kaksikymmentäkuusi vuotta olen antanut uudestaan ja uudestaan viestejä, jotka ovat saattaneet kuulostaa oudoilta teistä. Kun olen kertonut teille totuuksia, joita ei ole vielä vahvistettu, tai kertonut asioita jotka eivät olleet valtavirta-ajattelua, ne olivat vain asioita, joilla ei ollut mitään perustaa. Vuosi vuodelta jotkut näistä asioista ovat hitaasti kypsyneet, mutta vasta nyt alatte nähdä Kryonin viestejä vahvistettavan tällä tavalla. Haluan täyttää vähän aukkoja tässä tämän päivän viimeisessä viestissä.

Se tiede mitä tänä viikonloppuna on opetettu, on täydellistä ja täsmällistä. Niille jotka eivät olleet kuuntelemassa täällä – se kuulostaa paljon siltä, että se on revitty monien Kryonin viestien sivuilta ajan kuluessa. Kerroimme teille vuosia sitten siitä, miten kauan ihmiskunta on oikeasti ollut täällä. Annoimme teille ihmiskunnan aikajanan siitä lähtien, mitä kutsuimme "kylvämiseksi" 200.000 vuotta sitten. Kerroimme teillä tarinoita, joita ette kenties uskoneet tuolloin. Annoimme teille numeroita katsottavaksi ja annoimme myös tuntemattoman historian harkittavaksi. Tässä se vahvistetaan teille nyt silmienne edessä taulukkoina, kuvina ja tutkimuksena.

Tiedemiehet pääsevät vain totuuden partaalle ja antavat sen, mitä voivat, ja hyvästä syystä. Totuudet joista puhutaan, ovat asioita, jotka täytyy vahvistaa, todistaa ja joita täytyy tutkia. He eivät voi tehdä sitä vielä, mutta he voivat viedä teidät vahvistuksen partaalle antaakseen teille näyttöä. Todiste on vaikeampi tavoittaa, ja tiede haluaa todisteita. Niinpä se esittää tutkimuksen, joka perustuu terveen järjen johtopäätöksille ja asioiden yhdistämiselle.

Tosiaankin on osoitettu uudestaan ja uudestaan tutkimusten indikoivan, että te ette ole biologisesti ehkä peräisin täältä maan päältä. Puuttuva rengas jää puuttumaan. Sanoimme sen vuosia sitten. Kerroimme teille, että se puuttuisi aina, koska te ette ole peräisin mistään täältä, ja nyt nämä sanat ovat kaikuneet viimeisten kahden päivän opetuksissa. Nämä tiedeopettajat vievät teidät sen partaalle, mutta he eivät kerro, keitä olisi saattanut osallistua teidän alkuunne. Tämän kaiken esoteria on minun tehtäväni, ja alan täydentää kuvaa, joka sitten yhdistyy tieteeseen.

Tiedemiehet kertovat teille fraktaaleista. Fraktaalit ovat kaiken fysiikan ja kaiken biologian tapa. Jos kysytään fyysikoilta fraktaaleista, he antavat teille koko matematiikan – suurista pieniin, suurempiin ja pienempiin – ja kaikki tämä edustaa samanlaisuuden fraktaaleita. Biologit tietävät, että kaikki pienestä suureen kulkee fraktaaleina. Se on yksinkertaisesti asioiden tapa. Opettaja Gregg [Gregg Braden] tulee eteen tutkimuksen kera, joka on 100%:sti täsmällinen, kun hän alkaa puhua siitä mahdollisuudesta, että aika toistaa itseään – jotain mistä olette kuulleet keskusteluja koko elämänne. On selvää, että se toisiaan näyttää toistuvan, mutta voisiko olla niin, että se tekee tämän tavoilla, joita ette ole vielä keksineet? Hän on oikeassa.

Haluan viedä sen toiselle tasolle. Olin Turkissa ja annoin teille viestin tuntemattomasta historiasta. Se on hyvä paikka tuon kanavoinnin antamiseen. Kerroimme teille, että löytäisitte sivilisaatioita, joista teillä ei ole todisteita, ettekä te usko, mitä on tapahtunut. Kerroimme teille myös, että tällä planeetalla on ollut monia sivilisaatioita ennen omaanne ja ne loppuivat eri tavoin. Nyt tänään esitetty tiede tulee saman viestin kanssa. Se alkaa sitten kietoutua itseensä, eikö vain, rakas ystävä? Olette nähneet vuosia minulta opetuksia kummallisista esoteerisista asioista, ja nyt kuulette niistä toisilta, jotka alkavat vahvistaa niitä. Niistä keskustellaan nyt, niitä löydetään ja tutkiaan – ja kuva alkaa terävöityä.

Haluan puhua hetken aikafraktaaleista. Jos ette olleet tässä konferenssissa, on vaikea mennä seuraavaan askeleeseen. On kuitenkin tärkeää tietää se, mitä sanottiin, koska olemme puhuneet samoista asioista aiemmin. Sanoihimme eivät sisältyneet "fraktaalit", vaan puhuimme mallinnuksesta, järjestelmästä ja ajoituksesta, joka liittyi siihen, mitä tapahtuu.

Tämä opettaja Gregg on tehnyt tutkimuksensa hyvin ja ehdottanut, että aika-aallot tulevat takaisin itseensä.* Ne esittäytyvät tavalla, joka sallisi teidän ennustaa ja laskea, milloin ne saattavat tapahtua taas. Ne tulevat niin, että ne vahvistavat toisiaan, ja ne ovat ehkä vielä voimakkaampia kuin tapahtuessaan aiemmin. Näette myös, että fraktaalien matematiikka näyttää teille siltä, että olette syklin lopussa – syklin josta olemme puhuneet teille. Hän oikeassa, ja te olette.

Mayat kertoivat teille saman asian, ja toiset joilla oli Mayojen tapaan pitkiä kalentereita, sanoivat samaa. Atsteekeilla ja tolteekeilla oli samanlainen kalenteri. Ennuste oli kaikkialla! Niinpä tässä on iso kysymys: mikä estää teitä toistamasta vanhaa historiaa nyt? Kohtaatte sen taas kerran, fraktaalit ovat olemassa ja historia on selvä. Mallit ovat olemassa, ja ne ovat samoja uudestaan ja uudestaan. Miksi ette toista niitä? Miksi ette lähde viimeiseen sotaan ja lopeta ihmiskuntaa taas kerran? Täydennän sen teille nyt esoteerisesti.

Rakkaat ystävät, on fraktaali, jota kutsun perustavanlaatuiseksi. Tästä fraktaalista ei puhuttu välttämättä eilen, mutta olen varma, että opettaja Gregg tuntee sen. Joskus kun keskustellaan mallinnuksesta ja toistumisesta, teillä on sellaista, joka näyttää olevan näkymätön, koska sitä ei voi havaita normaalilla ihmistietoisuudella. Ajan alkuperusfraktaali on sellainen, jolle muut rakentuvat. Se on alku, perusaalto, ja näytän sen teille. Kaikki resonoi perusaaltoon kerrannaisina. Annan teille myös joitain numeroita harkittavaksi.

Maa-aikanne perusfraktaali on planeetan päiväntasausten prekessio. Kaikki mahdollisuusaallot muodostuvat siitä. Tämän prekession aiheuttaa planeetan fyysinen huojuminen, joka kestää 25.630 vuotta. Näin kauan yhdeltä sykliltä tai huojumiselta kestää palata alkuun. Koska aika on niin pitkä, se voi vaihdella 1%, mutta ei paljon enempää. Planeetan huojumisen mitta on 25.630 vuotta.

Jos otetaan Maya-kalenterin pitkä laskenta, niin täsmälleen viisi Maya-kalenteria sopisi 25.630 vuoden huojuntaan. Mayojen kuvaama pitkä laskenta on 5.125 vuotta.** Tämä sattuu olemaan myös se aika, jonka aiemmin tuntemattomat sivilisaationne joista puhuimme, kestivät, ennen kuin hävittivät toisensa. Kaikessa alkaa olla tolkkua. Rakkaat ystävät, perusfraktaali on avain siihen, miksi tämä ajankohtainen sykli on erilainen. Se johtuu siitä, että olette alussa ja lopussa – päiväntasausprekession keskipisteessä. Se on ensimmäinen modernin ihmiskunnan aikana. Aika ei vain tule taas takaisin entisenlaisena. Tämä on keskipiste. Tämä on muinaisihmisten ja Mayojen ennuste, ja tästä syystä vanha kalenteri loppuu nyt ja alkaa taas uusi pitkä laskenta.

Tämä perustavanlaatuinen keskipiste, päiväntasausten prekessio, antaa energian, jota mikään aiempi sykli ei antanut. Tässä fraktaalisyklin keskipisteessä teillä on lupa muuttaa sitä. Todiste tästä ovat ne villikortit, joita näette kaikkialla ympärillänne. Olette jo aloittaneet! Neuvostoliiton kaatuminen on hyvä esimerkki villikortista. Muutos ihmisluonteessa aloittaa asioiden harmonisen yhdistämisprosessin, niiden hajalle repimisen sijasta. Tämä on erityisen merkittävää, kun näette sitä planeetan valtioiden välillä, jotka ovat olleet vihollisia vuosisatojen ajan. Se on erilaista! Se on uutta! Se ei toistu samalla tavalla kuin menneisyydessä.

"No, Kryon", jotkut sanovat, "tulee joitain aaltoja ja fraktaaleja, jotka ovat vaarallisia. Itse asiassa 2017 alkaa merkittävä sykli, joka näyttää pahaenteiseltä." Rakkaat ystävät, annan teille yhden pääsyyn, miksi tämä on nyt erilaista kuin muissa toistuvista pitkissä laskennoissa. Päiväntasausprekessiossa on 36 vuoden ikkuna. Ikkuna on 18 vuotta keskipisteeseen [joka oli 21.12.2012] ja 18 vuotta pois siitä. Olette edelleen toisessa 18 vuodessa. Olette edelleen viime pitkän laskennan jäämäenergiassa. Nuo aikafraktaalit ovat edelleen, ja merkittäviä mahdollisuuksia tunnetaan edelleen. Se voisivat edelleen tapahtua, mutta tässä on muutakin ja sen haluan kertoa teille. Tämä on vain yksi asia monista, joka saa tämän ajan olemaan erilainen. Esitetäänpä taas pääkysymys: mikä tekee siitä niin erilaista tällä kertaa?

Olette keskittyneet muinaisihmisten ennusteeseen ja 25.630 vuoden perussyklin päättymiseen. Yksin tämä antaa tällä kertaa eritysenergiaa, mutta siinä ei ole kaikki. Kauan sitten kerroin teille, ketkä kylvivät teidät, ja puhuimme nyt ihmistietoisuuden evoluution alkamisesta, kun se on ollut pysähtyneenä hyvin pitkään. Kerroimme teille, että plejadilaiset ovat nyky-DNA:nne lähde (ja puuttuva linkki). Annoimme teille kanavoinnin nimeltään "Myötätuntotekijä", jotta tietäisitte, mikä todellinen ero on ja mikä oikeasti muuttaa ihmiskunnan – myötätunto. Olette kuitenkin niin lineaarisia ja niin 3D:tä, että sanotte: "Muuttuuko DNA-kemia? Voimmeko nähdä sen muuttuvan?" Vastaus on: tietysti se muuttuu, mutta ei niin, kuin luulette.

Tulee vertauskuva. Maanviljelijällä on pelto, jota hän viljellyt vuosia. Hän tulee kotiin ja ilmoittaa: "On uudenlaista viljaa. On upeaa viljaa, ja se kasvaa pian." Menettekö siis katsomaan, onko maa muuttunut? Ei. Siemenet ovat muuttuneet. DNA ei ole, mitä luulette, ja tämä informaatio annettiin teille eilen [viitaten informaatioon tohtori Bruce Liptonilta]. DNA ei ole pysyvä ja muuttumaton kemikaaliryhmä. Sen sijaan se on ihmiskehon suunnitelmapuitteet. Se on maa, johon evoluutiosiemenet kylvetään, ja siemenet edustavat tietoisuuttanne, ei kemia. Älkää siis tutkiko kemikaaleja etsiessänne ihmisevoluutiota. Tutkikaa sen sijaan planeetan tietoisuusmuutosta. Mutta siinä ei ole kaikki.

Haluan teidän alkavan käyttää henkistä logiikkaa – jotain mistä tulee selvempää aikanaan. Plejadilaiset ovat luovat henkisiemenvanhempanne. Yksinkertaista. Useimmat maan päällä eivät usko sitä. Hyväksytty luomistarinanne kuulostaa juuri siltä, ja myös ajoitus on sama, mutta siihen ei voi sisältyä avaruusolentoa, jotta useimmat uskoisivat sen. Ajatus avaruusolennoista sisältää aina niitä, jotka tulevat kukistamaan teidät tai vahingoittamaan teitä. Tämä on ennakkoasenteenne ja heijastusta omasta ihmistietoisuudestanne siinä, mitä lyhyt historianne on ollut. Te teette sitä, joten oletatte kaikkien elämänmuotojen tekevän.

Olemme sanoneet tämän aiemmin. Plejadilaisilla on sivilisaatio, joka on miljoonia vuosia vanhempi kuin omaanne, rakkaat ystävät. Miltä luulette sen näyttävän? Se on hyvin kehittynyt sivilisaatio, joka on käynyt läpi sen, minkä te olette käyneet läpi. Heillä on hyvin viisas ja korkea tietoisuus, joka pystyy kontrolloimaan myös fysiikkaa ajatuksilla, ja he tulivat tänne jumalaisen suunnitelman kera antamaan teille tietoa pimeydestä ja valosta ja kaksinaisuuden vapaasta valinnasta, jotta voitte koota palapelin. Heidän Jumalansa on teidän Jumalanne – luova lähde. Sitä he tekivät täällä, ja he ovat kuin biologiset siemenvanhempanne, ja he välittävät. Heidän täytyy pitää näppinsä irti, mutta he välittävät.

Plejadilaiset antoivat aikarajan kasvullenne, ja sitä katsotte tällä hetkellä. On päiväntasausprekession alku ja loppu, 25.630 vuoden perussyklin keskikohta. Teillä oli useita sivilisaatioita, jotka alkoivat ja loppuivat tuona aikana, ja jos ette olisi selvinneet siitä tähän mennessä, ette selviäisi lainkaan. Tämä oli viimeinen mahdollisuus.

Aloitte muuttua viime vuosikymmeninä, ja 80-luvulla oli selvää, että tekisitte siirtymän. Harmoninen yhdentyminen 1987 oli käännekohta. Minä tulin sitten 1989. Vuoden 1992 alussa lopetitte kylmän sodan. Se alkoi tapahtua!

Kun plejadilaiset kylvivät teidät, he loivat järjestelmän siltä varalta, että selviytyisitte, ja olemme antaneet tuon informaation teille aiemmin. Sitä kutsutaan planeetan solmuiksi ja nolliksi. Solut ja nollat olivat levossa aikakapseleina ja odottivat oikeaa aikaa aktivoituakseen. Tuo aika on saapunut, ja olemme määritelleet ne kaikki, ja ne alkavat avautua.

"Kryon, emme ole koskaan ennen kuulleet tästä. Tämä on hyvin esoteerista eikä meillä ole tietoa tästä. Ei ole myöskään muinaisia kirjoituksia, jotka ovat indikoineet sitä." Rakas ystävä, käytä logiikkaasi. Ette tietenkään tienneet siitä, koska ette olleet saavuttaneet tuota maaliviivaa 21.12.2012! Tämä oli informaatiota niille, jotka selviäisivät, ei Maalle, joka oli itsensä tuhoamisen partaalla. Näimme, mitä tapahtui, kun riisuitte aseista sivilisaationne kolmannen maailmansodan. Todiste siitä, että se oli viime hetken käännös, on, että kaikki vielä odottavat sitä! Se on melkein kuin odottaisi, että "kohta jotain pahaa tapahtuu", eikö vain?

Haluan esittää teille loogisen kysymyksen. Kun teillä on lapsia ja heidän on aika ajaa pyörällä, mikä prosessi on? Ensin hankitte heille pyörän. Mitä seuraavaksi? Annatteko heille pyörän ja sanotte: "Hyvää onnea, lapsi! Tiedän, että saatat kaatua ja loukata itsesi, mutta niin pyörä toimii." Ei! Rakastavat vanhemmat eivät tee niin, vaan annatte heille apupyörät ja teette työtä heidän kanssaan. Pidätte kiinni pyörästä, kunnes he saavat siihen tuntuman, ja juoksette pyörän rinnalla, jossa on apupyörät, kunnes he ovat tajunneet homman. Hymyilette riemusta, kun he saavat tasapainon, jonka tiesitte jokaisen lapsen lopulta saavan, ja sitten he polkevat ilman teitä ja kannustatte heitä.

No, rakkaat ystävät, perusfraktaali on käsillä, ja solmut ja nollat ovat apupyörät. Ne avautuvat, aktivoituvat, muodostavat pareja ja alkavat pyyhkiä pois tämän planeetan negatiivisuutta ja pimeyttä, jotta teille annetaan pikaraide korkeampaan tietoisuuteen. Olemme kertoneet teille tätä vuosia – miten ne toimivat ja miten ne poistavat vanhaa energiaa kristalliverkon ja Gaia-verkon kautta. Tässä koko konferenssissa on kyse muistamisesta, ja kuitenkin monet sanovat: "Minkä muistamisesta?" Kerron teille, mitä muistaa. Haluan teidän muistavan sen alkuperäisen informaation, jonka plejadilaiset antoivat teille, kun tulitte tänne! Sen muistatte, vanha sielu, ja sen tämä solmu kaataa kohta kristalliverkkoon. Se alkaa poistaa tältä planeetalta muistoa sodasta ja kärsimyksestä. Se muuttaa aikafraktaaleja – on melkein kristalliverkon uusi alku.

Teidän täytyy tietää, että kristalliverkko on osittain vastuussa vanhojen aikafraktaalien muistamisesta. Nämä ovat fraktaaleja, jotka sanovat historian toistavan itseään, vaikka luotte uutta tulevaisuutta ja mitätöitte ne. Kun niitä aletaan poistaa ja kehystää uudelleen, se on kuin ihmiskunnan energian uusi alku.

Haluan kysyä teiltä: ettekö tekisi tämän lastenne hyväksi? Eikö siinä ole tolkkua, että plejadilaiset jotka toivat teille Jumalan rakkauden kaunista energiaa, auttaisivat myös pääsemään läpi tästä uudesta ja tuntemattomasta tietoisuusevoluutiosta? Ettekö ajattelisi, että he antaisivat teille apupyörät? Eikö siinä ala olla esoteerista tolkkua, että tämän uuden perussyklin alku toisi jotain kaunista, jos selviäisitte? No, tässä se on, ja se on saapunut, ja tämä syklin alku on erilainen!

Älkää antako kenenkään kertoa teille: "Tässä se tulee taas. Olemme jo myöhässä sodassa, joten se on tulossa!" Pelkästään se, että teitte niin aiemmin, ei merkitse, että se tapahtuu taatusti uudestaan. Tämä sykli on erilainen.

Tämä on ollut viesti 26 vuotta, ei välttämättä esitettynä noilla sanoilla, mutta se oli viesti heti ensimmäisessä julkaisussani Kryon kirjassa 1, luvussa 1: "Ei tule kolmatta maailmansotaa. Ei tule maailmanloppua. Vanhat profetiat eivät toteudu." Kaksikymmentäkuusi vuotta sitten näimme muutoksenne tulevan. Perusfraktaali kalibroituu uudelleen alkamaan uudestaan eri energialla, ja tästä syystä ette toista menneisyyttä.

Apupyörien käyttöaikataulu riippuu teistä. Teillä on vapaa valinta ja voitte tehdä siitä niin vaikeaa tai helppoa, kuin haluatte. Myös apupyörien kanssa voitte kaatua, mutta avulla jota teille tuodaan tässä uudessa energiassa, pääsette heti ylös ja jatkamaan. Vanhemmille ihmisille voi olla pitkä matka aloittaa uusi tietoisuusjärjestelmä. Sanon sen taas: kaksi askelta eteenpäin, yksi askel taaksepäin. Se on osa uutta ihmistä ja olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Ettekö tunne sitä? Se mitä kuulitte tänään ja eilen, on totuuden ajattelumalli. Eikö kuulosta todelta, että jotain erityistä ja erilaista tapahtuu? Ja kerron teille, mitä se on. Te jatkatte! Teillä on korkeampi tietoisuus, koska olette täällä ja kysytte itseltänne: "Mitä hyvin erilaista tunnen?" Ne vaikeudet joita olette käyneet läpi näihin uudelleenkalibrointeihin liittyen ja joista olemme puhuneet, ovat kaikki osa tätä hidasta siirtymää uuteen tietoisuuteen. Purjehditte suoraan vanhan fraktaalin ja vanhojen mahdollisuuksien läpi!

Onneksi olkoon, rakas vanha sielu, että tulit tälle planeetalla tänä aikana tietäen, että nämä olisivat vaikeita aikoja. Et aikonut jäädä pois juhlasta, eikö niin?

Ja niin se on.

Kryon


* Fractal Time, kirjoittanut Gregg Braden. (http://www.hayhouse.com/fractal-time-2? ... ractalTime)

** (http://www.maya.nmai.si.edu/)


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.7.2016 KENTTÄ, OSA 1

ViestiKirjoittaja hammer » 28.10.2016 15:01

KENTTÄ, OSA 1

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
3.7.2016 Laguna Hills, Kalifornia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko fysiikassa jotain, mikä saattaa olla vähän outoa? Voisiko ympärillämme olla kenttä, joka itse asiassa edistää harmoniaa ja suotuisuutta? Jos on, lisääntyykö se? Onko tiede nähnyt sen? Tosiaankin on, ja Kryon puhuu taas "fysiikasta asenteella".

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Laguna Hillsissä, Kaliforniassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Haluan teidän vetävän henkeä hetken. Katsokaa nyt todellisuutta, joka on edessänne. Istutte pimeässä huoneessa kauniina sunnuntai-iltapäivänä kuuntelemassa miestä tuolissa. Teille kerrotaan, että se on "ääni tuolta puolen". Se tosiaan on, mutta onko tämä se kuvaus, jonka annatte, kun naapuri kysyy teiltä: "Mitä teit tänään?" Jos on, naapurustossanne pyöritellään paljon silmiä.

Se on erityisryhmä, joka näkee tämän tapahtuman todellisena rakkaus- ja viisausviestinä näkymättömältä lähteeltä verhon takaa. Tässäkin ryhmässä ja niissä, jotka kuuntelevat toisissa paikoissa, on epäilyä siitä, että viesti on totta. Tämä on ihmisten luonnollinen ennakkoasenne. Opitte yhden tavan ja kun toinen tapa tulee, kyseenalaistatte sen. On aina kysymys: "Onko se totta?" Nämä ovat siis asioita, joita kohtaatte ja joita luova lähde kohtaa. Tuleeko koskaan aikaa, jolloin ihmiset antavat ajattelussaan yhtään tilaa sille, mitä he eivät usko mahdolliseksi? Tuleeko koskaan aikaa, jolloin he alkavat tutkia todellisuutensa osia, jotka saattavat olla erilaisia, kuin he luulevat, mikä sitten avaa oven kanavoinnille antamaan informaatiota kauniista järjestelmästä?

Jumala on mestarifyysikko

Olen antanut kanavointeja menneisyydessä ja yksi niistä oli nimeltään "Physics with an attitude" (= fysiikkaa asenteella). Se kuvaa fysiikkaa, joka on erilaista kuin luulette, koska siinä on ennakkoasenne – siis ei yhtä tasapainoista lineaarisesti, kuin odotatte. Yhdistäkää pisteet ja käyttäkää henkistä maalaisjärkeä hetki. Kuka loi fysiikan? Kuka on kaikkien asioiden luoja? Vastaus on suuri "minä olen", luova lähde – Jumala. Se on sama Jumala, joka rakastaa teitä mittaamattomasti ja on luonut sen todellisuuspaikan, jossa olette ja elätte. Siis kaiken todellisuus, kaiken fysiikka luotiin keskuslähteestä. Luuletteko, että tuossa fysiikassa olisi kenties joitain hyväntahtoisia poikkeuksia, jotka indikoisivat, että Jumala on kuvassa mukana jossain? Luuletteko, että kenties olisi asioita, joita ette ole vielä löytäneet, joita vasta nyt tukitaan ja jotka näyttäisivät teille jotain, mitä ette odottaneet? Puhumme vähän lisää "fysiikasta asenteella", mutta tuo asenne on harmonia, yhteenkuuluvuudentunne, synkronismi ja rakkaus. Siitä haluan puhua.

Kenttä

Ei kestä kovin kauan, ennen kuin tiedemiehenne alkavat nähdä sen, mitä kutsun "kentäksi"! Tämä on nähty jo vähemmässä määrin ja siitä opettavat tämän päivän suuret metafyysiset opettajat. Se on jo "tuolla jossain" ja sitä katsotaan ja tutkitaan. Näin sanotaan: teillä kaikilla on oma värähtelynne – niin kuin instrumentin kieli värähtelee. Jos värähtelette vähän eri tavalla, voitte virittyä kosmoksen kanssa. Käytetään esimerkkinä värähtelytaajuuksia, jotka vaikuttavat toisiinsa. Oletteko koskaan laulaneet mitään suihkussa? Kun laulatte tiettyjä musiikkisäveliä tai –värähtelyjä, suihkutila kaikuu kovempaa noita säveliä. Tämän syy on, että laulamanne sävel on taajuus, joka resonoi suihkutilaan. Siksi olette juuri löytäneet suihkun resonanssitaajuuden äänenne kanssa, ja se kuulostaa kovemmalta ja kirkkaammalta, ja on hauskempaa laulaa.

Opettajat kertovat teille, että jos yhden instrumentin kieltä näppäillään riittävän kovaa, se vaikuttaa viereiseen kielisoittimeen, jossa on sama viritys. Toinenkin instrumentti alkaa värähdellä hieman, vaikkei sitä kosketeta. Tämä on myös värähtelytaajuuksien vaikutus.

Rakkaat ystävät, planeetan fysiikka on täynnä tätä ilmiötä. Se mitä kutsumme "kentäksi", on ympärillänne fyysinen tila, joka voi resonoida toisen lähteen kanssa. Jumala on luonut tavalla, joka on puolueellinen teidän hyväksenne. Teidät on ikään kuin suunniteltu resonoimaan jonkin kanssa, josta olette tietämätön, jos tiedostatte sen. Tämä värähtelyasenne on viritetty yhteenkuuluvuuteen ja harmoniaan, ja teitä aletaan pyytää kajahtelemaan tämän kentän tahtiin.

Tällä on muitakin identifioivia sanoja, ja jotkut ovat jo kenties kokeneet tämän. On ollut kanavia ja muita, jotka ovat kuvanneet pääsevänsä paikkaan, jossa resonoidaan siihen, mitä on ympärillä. Tämä on kenttä. Kenttä on hyväntahtoista ja harmonista värähtelyä, ja teidän on sitten määrä resonoida sen kanssa tietoisuudessanne ja näin aktivoitte solurakenteen ja elätte kauemmin. Tiesittekö, että harmonisoituminen ja resonoiminen kentän kanssa omassa tietoisuudessanne oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa voi itse asiassa aiheuttaa spontaanin remission? Oletteko miettineet koskaan, miten se on mahdollista? Ne jotka pystyvät täysin harmonisoitumaan kentän kanssa, voivat kontrolloida ja muuttaa tunnettua fysiikkaa! Oletteko historiassa koskaan kuulleet kestään mestarista, jolla näyttää olevan kontrolli fysiikkaan? Tosiaankin, monilla heistä oli. Tällä hetkellä planeetalla on niitä, jotka pystyvät tähän. Äskettäin Intiassa menehtyi yksi, joka osasi tämän.

Kerron teille jotain, mikä teidän täytyy tietää tässä uudessa energiassa. Vuodesta 2012 saakka kentän tietoisuus on kasvanut ja useammat ja useammat vanhat sielut näkevät, että he voivat harmonisoitua ja löytää tietoisuustaajuuksia, joita on tuossa kentässä. Kuten sanoimme, tieteellänne alkaa olla nimiä tälle, koska he tuntevat ja näkevät sen. Se on lineaarisuuden ulkopuolella ja he kutsuvat sitä "kvanttikietoutumiseksi" tai "lomittumiseksi". Samasta asiasta käytetään monia sanoja. Sanat merkitsevät: "asioita jotka haluavat toimia yhdessä kummallisella, epälineaarisella tavalla, joka on hyväntahtoinen ja harmoninen". Kirjaimellisesti asiat jotka eivät normaalisti toimi yhdessä, tekevät sen altistuessaan kentälle. Sitä tapahtuu enemmän ja enemmän.

Kentän käyttö

Haluan kertoa teille, miksi puhun tästä. Rakkaat ystävät, teissä on monia, jotka istuvat siellä sanoen: "No, olen yrittänyt ja yrittänyt. Menen tänne ja menen tuonne, enkä löydä tuota makeaa kohtaa. En löydä tuota paikkaa, joka harmonisoituu ja värähtelee luovan lähteen kanssa." Rakkaat ystävät, kenttä luotiin teille tässä uudessa energiassa – vanhoille sieluille. Se odottaa kirjaimellisesti aktivoitumista tietoisuutenne värähtelytaajuutena.

"Kryon, puhut ympäripyöreitä!" Rakkaat ystävät, on vaikeaa antaa teille tällaisia viestejä, jotka koskevat todellisuutta, jota ette ole nähneet aiemmin ja joka ei ole lineaarinen tai uskomusjärjestelmässänne. Eikö siinä ole tolkkua, erityisesti uudessa energiassa, että henki, luova lähde asettaisi fysiikan hyväntahtoiseksi ja hyödylliseksi? Eikö siinä ole tolkkua, että olisi monia asioita, jotka saattaisitte löytää ja joihin saattaisitte kiinnittyä – joissa on tolkkua ja jotka luovat ratkaisuja?

Kumppanini puhuu kokemuksestaan synkronismin luomisessa ja sen muuttamisessa, jota kutsuttaisiin "tuuriksi". Se tehdään kentän myötä. Kun hän nousee lentokoneesta, joka on palannut portille teknisten ongelmien vuoksi, hän odottaa apua ja resonoi kentän kanssa. Tämä osoittaa hänelle jotain harmonista ratkaisua, jota hänellä ei olisi koskaan ollut itsekseen. Voitte kutsua sitä "parantuneeksi intuitioksi", jos haluatte. Kenttä auttaa niitä, jotka ovat sopusoinnussa sen kanssa, ja se koordinoi asioita. Se laittaa asioita yhteen. Se saa eri asiat harmonisoitumaan ja värähtelemään samalla taajuudella. Tulkitaanpa tuo harmonisoituminen ratkaisuksi ja elämäksi, jossa on tolkkua. Se on energia, joka vastaa ongelmiin silloin, kun ette uskoneet, että olisi lainkaan vastauksia!

On pikaraidejärjestelmä, joka auttaa teitä pääsemään kosketukseen kentän kanssa. Olette ehkä meditoineet, olette ehkä pyytäneet, olette ehkä rukoilleet, joten haluan antaa teille vähän apua tässä. Tiedättekö, mikä luontainen on? Luontaista on kutsuttu ihmisen fiksuksi kehoksi. Melkein kuin kehoherkkyys, joka on ulkopuolellanne ja sisällänne – se on osa kehoa, jota lihastestaatte [kinesiologia]. Tiesittekö, että voitte esittää kehollenne kysymyksiä tietyllä tapaa, ja saatte vastauksia, joita tietoisuutenne ei tiedä? Se on fiksu keho. Se on osa kehoa, joka tietää enemmän kuin te ja jota kutsutaan "luontaiseksi". Osa uutta energiaa on ominaisuus, joka alkaa rakentaa siltoja teidän ja luontaisen välille. Sitten kun silta on lopulta rakennettu, pystytte kaikki olemaan oma lääketieteellinen intuitiivinne! Tällä hetkellä ette ole. Kuitenkin luontainen on tuo salaisuus, ja vastaus on kentän käyttäminen. Luontainen on jo yhdistynyt kenttään. Se merkitsee, että TE olette jo yhdistynyt kenttään.

Oletteko koskaan ihmetelleet, miten homeopatia toimii? Laitatte kielen alle tinktuuraa, jossa on niin harvoja miljoonasosia, että se on melkein mittaamatonta tieteessä. Tinktuura on suunniteltu "aikomusohjelma", valmiina kertomaan keholle, mitä haluatte sen tekevän. Se viestittää keholle ohjeita pikkuruisella kemialla, joka on aivan liian pientä käynnistääkseen reaktion – kuitenkin keho näkee sen välittömästi. Homeopatia on monessa maassa tapa tehdä asioita, ja kuitenkaan tiede ei pysty todistamaan sitä. Luontainen näkee ohjeet kielen alla ja antaa sitten välittömästi keholle ohjeita.

Fiksu keho on hyvin fiksu. Se on vastuussa viestien näkemisestä ja niiden mukaan toimimisesta, jotta teidät yhdistetään kenttään. Kenttä on hyväntahtoista ja harmonista fysiikkaa ympärillänne, ja se tehostaa paranemista, luo rauhaa, antaa teidän olla ilossa, ja se on kaikkialla. Jonain päivänä kentällä on toinen nimi, mutta nyt kerron teille, että se on uuden energian salaisuus. Jos yritätte päästä kosketukseen kentän kanssa, olette meditoineet, olette pyytäneet ja istuneet turhautuneena, on aika päästä kosketukseen luontaisenne kanssa. Se on jo siinä, ja se on rakennettuna kehoonne.

Puhutaanpa hetki siitä, miten voitte puhua luontaisellenne. Haluan teidän ymmärtävän ja katsovan, mitä olemme opettaneet kolme vuotta. On uusia, merkittäviä voimia, joita ette tiedä vielä olevan. Ne ovat muodossanne ja puhuvat kovaa luontaisellenne. Kyse on teistä antamassa ohjeita kehollenne – kerrotte sille, mitä haluatte sen kuulevan. Se on tehokasta ja vanhan lähtökohdan aivan uusi parannus.

Suurin voima, vaikuttavin ja uusin tällä hetkellä, on hyvin suunnitellut affirmaatiot. Affirmaatio joka sanotaan ääneen, on sen positiivista ja tehokasta vahvistamista, kuka olette. Ette pyydä mitään hyvällä affirmaatiolla. Ette myöskään toivo mitään. Sen sijaan toteatte jotain, mikä on teidän, ja luontaisenne kuulee sen ensimmäisenä ja toimii sen mukaan. Luontainen kuuntelee koko ajan! Olette lihastestanneet sen avulla vuosia. Olette hoitaneet homeopatialla sitä vuosia! Se on antennin kanssa valmiina kuuntelemaan, eikä ole suurempaa vaikutusta, kuin äänenne ja tietoisuutenne toteamassa ääneen, kuka olette.

Vuosia ja vuosia sitten, vanhemmassa energiassa Kryonilta kysyttiin: "Onko tarpeellista sanoa affirmaatiota ääneen vai voimmeko sanoa ne mielessämme?" Vastaus oli: "Sanokaa ne sisällänne, koska sillä ei ole vaikutusta." Nyt tässä parannetussa energiassa muutan tarinaani. Tässä uudessa energiassa kenttä on lisääntynyt. Se on enemmän käytettävissä synkronisoitumiseen ja kietoutumiseen kuin koskaan ennen. Se on valmis laittamaan asiat teillä yhteen tilanteellisesti, biologisesti ja tietoisesti. Se on valmis paljastamaan teidät korkeammalle itsellenne tavalla, jota olette vain toivoneet aiemmin. Päätyökalu on puhua sille, ja tällä hetkellä paras tapa on affirmoida ääneen.

Siksi näette rähähdyksen ehdotetuissa affirmaatioissa ympäri planeettaa. Niitä on ollut yli vuosisadan, mutta rakkaat ystävät, nyt ne puhkeavat kukkaan. Syynä on, että voitte päästä kosketukseen sen kanssa, mitä on omassa älykkäässä kehossanne ja mikä on jo yhteydessä hyväntahtoiseen fysiikkaan nimeltään "kenttä".

Täällä istuu niitä, jotka sanovat: "No, toivon, että tietäisin, mitä Kryon sanoi. Sitä on joskus vaikea tajuta." Se on kaunista, eikö vain, ettei teidän tarvitse tietää? Teidän ei tarvitse tietää! Annoin teille työkalun, joka on käytännöllinen 3D:ssä, ja kerroin teille sen toiminnasta, sen pieniä yksityiskohtia ja sen syyt. Kuitenkin vain te voitte todentaa tämän. Sanon teille vain, että olkaa varovainen siinä, mitä sanotte. Suunnitelkaa positiivisesti, mitä sanotte kehollenne ja mikä on toteamuksenne siitä, kuka olette.

Olkaa varovaisia, sillä teissä on niitä, jotka ovat liian lineaarisia tehdessään tätä. Olette sairas ja yskitte, ja sitten alatte affirmoida, että voitte hyvin. Saatatte nähdä tämän ja sanotte: "Kiellän vain asian. Yskin tässä ja samaan aikaan väitän, että olen parantunut?" Ette voi alkuunkaan ymmärtää moniulotteisen ympyrän fysiikkaa. Tehostatte tulevaisuuden aikafraktaalia. Luotte sen, mikä ei ole vielä täällä (teidän ajattelunne mukaan), mutta meidän näkemistavallamme kenttä on jo siinä ja tekee ratkaisua. Se on jo olemassa.

Voitteko nähdä tämän potentiaalin? Voitteko sanoa sen mielenne yrittämättä laittaa yhteen eriarvoisia asioita? Sairas ihminen voi sanoa ääneen: "Olen parantunut, olen ehjä, kiitos." Sitten seuraavana hetkenä hän yskii! Ihminen joka ei ole yltäkylläinen, voi sanoa: "Minulla on yltäkylläisyyttä elämässäni, eikä minun tarvitse huolehtia päivästä toiseen. Minulla on, mitä tarvitsen, koska olen sen arvoinen." Samalla hetkellä hänellä ei ole mitään pankkitilillään. Ihminen joka on levoton joistain tilanteista tai suhteista, voi vakuuttaa täydellistä voittoa! "Olen rauhallinen. Kiitos henki, että sait minut läpi tästä kamalasta asiasta." Sitten kun hän herää tästä affirmaatiosta, hän on edelleen kamalassa asiassa!

Näettekö, mitä sanon? Alatte todeta, kuka olette, koska se teistä tulee. Lineaarisessa ajassanne sitä ei ole tapahtunut, mutta meille on! Kuunnelkaa, jokainen teistä joka kuuntelee tätä, tiedän, että sinulla on jotain sanottavaa kehollesi – tiedän sen. On aika yhdistyä kenttään! On lisää, sillä toinen osa on tulossa.

Rakkaat ystävät, teidät on jo varustettu. Yhteytenne tähän kenttään on jo olemassa. Fysiikalla on todellakin asenne, ja tuo asenne on hyväntahtoinen, käsi ojennettuna sanoen: "Tule katsomaan, miten voimme auttaa." Se on luojan ja tämän energian kauneutta tänään. Se pyytää teitä resonoimaan johonkin kauniiseen, sitten astumaan syrjään ja katselemaan sen toimintaa.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

7.8.2016 KENTTÄ, OSA 2

ViestiKirjoittaja hammer » 28.12.2016 00:22

KENTTÄ, OSA 2

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
7.8.2016 Anchorage, Alaska
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kryon jatkaa puhumista jostain, jota tapahtuu ympärillämme, mutta josta melkein kukaan ei tiedä … kuitenkin monet voivat tuntea sen. "Kenttä" tunnetaan myös "lomittumisena" ja se nähdään ja tunnetaan monin tavoin. Esitetään myös lähtökohta, joka puhuu siitä, miksi hyvin monet valotyöntekijät haluavat olla koskemattomilla ja turmeltumattomilla alueille – kuten Anchorage jossa tämä kanavointi annettiin.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Anchoragessa, Alaskassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta.

Kumppanini astuu kirjaimellisesti pois ja hänen tietoisuutensa on jaettu. Niin monta kertaa kuin hän on tehnytkin tämän, se on aina uutta. Hän tietää, mitä odottaa, mutta joka kerta se on vähän erilaista. Rakkaat ystävät, se on kanavointia, kun hän tekee tämän, ja kuten olemme sanoneet aiemmin, ei ole mitään yleispätevää tapaa kanavoida. Ihminen avautuu ja kanavointi voi tulla ulos lauluna tai mahtavimpina maalauksina, joita olette koskaan nähneet. Jotkut vuosisatojen mahtavimmista luomuksista, joita olette kokeneet ja joista olette nauttineet, ovat olleet kanavoituja. Planeetan mahtavimmat melodiat – kanavoituja. Kauniit veistokset joita näette ja jotka puhuttelevat teitä, on kanavoitu. Tämä yhteys Luojaan tulee ulos siis hyvin monilla eri tavoilla, mutta myös niillä jotka puhuvat sanoja, kuten kumppanini, on monia eri tapoja tehdä se.

Jotkut ihmiset täytyy kirjaimellisesti ottaa pois omasta tietoisuudestaan, ja siksi he eivät muista mitään. Sitten on kumppanini, joka on pyytänyt pysyä läsnä. Koska hän teki sen tällä tavalla, häneltä vei pidempään ymmärtää, mitä sanottiin, tiedostaa se ja tarkistaa viestien koskemattomuus.

Rakkaat ystävät, tänä aamua annoin viestin ja haluan summata sen myöhemmin tässä kanavoinnissa kuuntelevia ja lukevia varten. Viesti kertoi käsitteestä, jota haluan tarkastella uudelleen. Se on käsite, jota monet eivät ole kuulleet, ja haluan kertoa teille siitä ja myös lisätä siihen jotain muuta. Se tulee hetken kuluttua, mutta ennen kuin menen yhtään pidemmälle, haluan kertoa teille, ettei mikään sattumanvarainen vahinko tuo teitä niille tuoleille, joilla kuuntelette ja luette. Kauan sen jälkeen kun lähdette tuolta tuolilta, tämä viesti jatkuu. Teillä jotka olette fyysisesti täällä, usein hyvin lineaarinen ajattelu tietää, miten tapaamiset menevät. Tämä ajattelu sanoo, että olette tulleet tapahtumaan ja kun se on ohi, se on ohi. Lähdette ja menette kotiin. Kanavoija lähtee myös, ja se on ohi. Haluisin kuitenkin kertoa teille, ettei tämä pidä lainkaan paikkaansa. Luoto yhteys pysyy. Jos olette muodostaneet yhteyden tänään ja tunteneet jotain erilaista, joka oli teistä miellyttävää, joka oli myötätuntoista teille ja tuntui teistä kodilta, olette muodostaneet yhteyden hengen kanssa. Kun kanavoija lähtee, yhteys pysyy vielä pitkään hänen lähtönsä jälkeen.

Olemme sanoneet tämän usein, mutta teidän täytyy kuulla se uudestaan ja uudestaan ja tässä huoneessa: ette ole koskaan yksin – ette koskaan! Seurue on aina kanssanne, kirjaimellisesti. Se on sama ryhmä, joka on aina ollut siinä, mutta jos olette muodostaneet yhteyden, tunnette sen enemmän. Itse asiassa olette antaneet luvan "avata oven" ja päästää heidät enemmän sisään. Kerron teille hetken päästä enemmän siitä, mitä sanoin tänä aamuna, sillä se on osa tätä oppituntia, joka koskee kenttää.

Kenttä, osa 2

Vähän aika sitten aloimme puhua jostain fysiikassa, joka on hyvin outoa ja näyttää uudelta. Puhuimme jostain nimeltään "kenttä". Tämä ilmiö on tunnettu fysiikassa monella nimellä, ja sanomme sen vielä uudestaan: niillä jotka käyttäisivät sanaa "kietoutuminen" tai "lomittuminen", on vain osa tarinaa. Kenttä on jotain, joka on hyvin totta ja esittää planeetan uudessa energiassa suurempaa osaa kuin koskaan. Olemme kutsuneet kenttää leikkimielisesti "fysiikaksi asenteella".

Fysiikassa olettaisi olevan tasapaino, eikö? Vastaus on aina "kyllä". Olettaisi, että fysiikka ja biologia työskentelevät yhdessä harmoniassa luodakseen aina asioita, jotka toimivat hyvin, eikö? Taaskin vastaus on "kyllä". Tiedätte myös, että luonnon elementtien ja fysiikan välillä on erityislaatuinen harmonia, symbioosi. Jos yritätte häiritä yhtä piirrettä, se häiritsee niitä kaikkia. Ihmisten on erittäin vaikea tasapainottaa koskaan mitään, mikä on mennyt pois tasapainosta fysiikassa tai luonnossa, koska ihmiset muuttivat sitä. Tiedätte siis jo, että luonto vaatii tietynlaista tasapainoa, ja se saavuttaa sen riippumatta siitä, on täällä ihmisiä vai ei. Tiede siis tunnustaa, että on järjestelmä. Tiedätte myös henkilökohtaisesti, että metafysiikassa on järjestelmä. Mutta kenttä on jotain kaiken tämän yläpuolella ja ulkopuolella, ja se alkaa esiintyä tällä planeetalla laajemmin siirtymän vuoksi.

Merkki on ohitettu

Kun teitte tämän 2012-siirtymän, rakas ihmiskunta, melkein kuin totesitte: "Minä jään." Alkaa tapahtua evoluutioprosessi, ja olemme puhuneet siitä uudestaan ja uudestaan. Mutta tässä prosessissa on myös katalyytti, joka alkaa tapahtua. Tämä katalyytti vaikuttaa teitä ympäröivän todellisuuden fysiikkaan ja tekee yhteistyötä harmonisten asioiden kanssa, joita työstätte. Olen sanonut monta kertaa aiemmin: "Tuuli on selkänne takana tässä uudessa energiassa." On kyse muustakin.

Kenttä on "ympärillänne hyväntahtoista energiaa, joka haluaa luoda harmoniaa", kuten se aiemmin määriteltiin. Se työntää asioita yhteen luodakseen harmoniaa. Nyt saattaisitte sanoa: "Hetkinen, fysiikan pitäisi olla jotain ehdotonta ja pysyvää. Se on sääntöjä, jotka määrittelevät, miten asiat toimivat. Sillä ei ole tietoisuutta." Niin olette tosiaan oppineet. Kuitenkin kerromme teille, että tässä on fysiikanlaki, jonka ominaisuus yrittää yhdistää asioita. Voiko näin olla? Rakkaat ystävät, tämä ei ole erilaista kuin luontoäiti tai Gaia. Ei oikeasti ole. Se on pelkästään toisenlainen symbioottinen suhde – tämä on ihmisen yhteys tai suhde luovaan lähteeseen. Se on jotain, mikä työntää asioita yhteen, saa ne toimimaan eri tavalla ja avaa ovia ja harmoniateitä. Sitä kutsutaan "kentäksi". Puhumme enemmän ja enemmän tästä, mutta tällä hetkellä kentästä tulee selvempi ja se alkaa luoda erilaisia asioita, kuin ehkä odotatte.

Aiemmin tänä aamuna

Takaisin tämän aamun viestiin. Aloin kertoa teille, että siihen on syynsä, miksi ihmisiä asuu näillä planeetan alueilla, joissa ei ole nähty sotaa. Jos katsotaan, mistä suurin osa kanavoijista on tullut viimeiset 25 vuotta, niin maista joissa ei ole nähty sotaa. Tämä johtuu siitä, että tämän planeetan kristalliverkko muistaa, mitä ihmiset ovat tehneet vuosisatojen kuluessa, ja esittää sen reaaliajassa niille, jotka asuvat siellä nyt. Niinpä ne jotka löytävät ympäri planeettaa asuinpaikkoja, jotka ovat puhtaita, joissa ei ole ollut draama-, sota-, kuolema- ja surukerroksia, ovat kirjaimellisesti neitseellisessä tietoisuusmaastossa – jota ei ole koskettanut ihmisen massatappamisen pimeys.

Vanhan sielun yhteys

Tällainen maasto luo myös jotain, jota kenttä käyttää nyt enemmän. Monia kutsutaan tietyille planeetan alueille ympäri planeettaa, ja he ihmettelevät, miksi heidät kutsutaan sinne ja miksi he asuvat siellä. Silläkään ei näytä olevan merkitystä, mikä lämpötila on. [Hymy – tämä kanavointi annettiin Alaskassa.] Tulette johonkin paikkaan ja tunnette, että tämä on teidän paikkanne ja tänne jäätte. Vaikka lähtisitte, teidät vedetään jatkuvasti takaisin. Tietynlainen tietoisuus leviää tämän luonteisiin paikkoihin ympäri planeettaa. Haluan puhua siitä.

Kumppanini kutsuttiin hiljattain paikkaan nimeltään Patagonia – kaunis, syrjäinen ja koskematon. Hyvin harvoja ihmisiä asuu siellä, mutta ne jotka asuvat, kertovat aikovansa jäädä sinne. Heille planeetalla ei ole muuta vastaavaa paikkaa. Kenties heistä tuntuu, että heitä kutsutaan olemaan siellä. Jotkut asuvat siellä myös yksin. On toisia tämän kaltaisia paikkoja, joissa ei ole ollut suuria sotia, massatuhoja ja joissa on kerroksia ja kerroksia puhdasta historiaa. Ne jotka asuvat siellä, tuntevat sen. Nämä paikat ovat myös yhdistyneet enemmän Gaiaan ja luontoon kuin useimmat muut planeetan paikat.

Tämän selityksen pitäisi olla hyödyllinen teille, jotka kuuntelette ja luette ja jotka asutte joissain näistä paikoista ja ihmettelette, miksi olette siellä. Olemme puhuneet tästä ollessamme erämaissa, korvissa, saarilla ja vuorenhuipuilla. Olemme puhuneet tästä ympäri planeettaa, missä tällaisia paikkoja on. Teille on tapahtumassa jotain. Jos asutte jossain näistä paikoista, kerron teille, tässä uudessa energiassa teidän ja koko ihmiskunnan välillä on voimakkaampi yhteys kentän vuoksi! Luulitte olevanne erakko, eikö vain?

Te jotka olette vanhoja sieluja, olette yhteydessä toisiin, jotka ovat vanhoja sieluja. Tiesittekö sen? Yhteys on esoteerinen, ei fyysinen. Se on esoteerinen perheenne. Kuunnelkaa: monia vanhoja sieluja on paikoissa, jotka eivät ole turmeltumattomia ja lainkaan puhtaita. Ajatelkaa niitä, jotka ovat Lähi-idän tilanteen kummallakin puolella. He ovat maaperällä, joka on aina täynnä vaikeuksia. He asuvat kauhukerroksella toisensa jälkeen. Niin syvälle kuin he kaivavat, he löytävät muita kaupunkeja, jotka kukistettiin ja otettiin haltuun suuren surun ja kuoleman kera. Millainen mahdollisuus heillä on mennä meditatiiviseen tilaan? Miten he voivat päästä edes neutraaliin tietoisuuteen? Miten he voivat alkaa luoda rauhallista ilmettä, joka tulee turmeltumattoman energian myötä? Vastaus? Kerron teille ensimmäistä kertaa: kenttä harmonisoi heidät yhteen.

He voivat mennä meditatiiviseen tilaan ja liittoutua sen kanssa, mitä on teidän alueellanne, koska te ylläpidätte sitä. He voivat tuntea tuon maaperän ehdottoman kauneuden, puhtauden ja neitseellisyyden. He voivat käyttää näiden paikkojen yhteyttä Gaiaan, eivätkä he ole edes siellä! Syynä on, että ne jotka ovat noissa paikoissa, välittävät sitä heille tietämättään. Tämä on osa sitä, mitä vanha sielu tekee ja mikä on uutta ja hyvin esoteerista. Jos siis elätte yhdessä näistä planeetan paikoista ja tiedostatte nämä asiat, olette valomajakka, kuten kutsun sitä – sen välittäjä jota teillä on ja jota heillä ei ole, mutta jota he epätoivoisesti tarvitsevat. Teidän on tärkeä tietää tämä. Ihmisiä autetaan ympäri planeettaa vaikeissa paikoissa, koska te asutte jollain näistä alueista ja ylläpidätte tätä energiaa heille.

Tämä on melko uutta informaatiota, sillä kenttä on ollut aina olemassa, mutta tässä uudessa energiassa vuoden 2012 jälkeen se on yksi Gaian fyysisistä ominaisuuksista, joka alkaa muuttua. Tämä muutos kentässä ei tapahdu ainoastaan siksi, että te teitte siirtymän, vaan sen laukaisevat solmut ja nollat (http://monikamuranyi.com/extras/gaia-ef ... and-nulls/), joista olemme puhuneet monta kertaa aiemmin. Se on laukaisin jonkin tapahtumiseksi kristalliverkossa. Kun nämä solmu- ja nollaparit ovat yhdistyneet ajan kuluessa, ne harmonisoivat kristalliverkon paljon parempaan asentoon, joka tekee yhteistyötä korkeamman ihmistietoisuuden kanssa. Gaia on mukana tässä enemmän kuin koskaan aiemmin, joten tämä on hyvää informaatiota niille, jotka haluavat istua tuntemaan Gaian turmeltumattomuuden ja kauneuden paikassa, jossa ei ole sitä.

Monet vanhat sielut ovat hyvin vaikeassa paikassa. Kenties he ovat keskellä suurta kaupunkia, ilman yhteyttä. Kaikkialla ympärillä on ehkä mekaanisia asioita ja magneettikenttiä, jotka häiritsevät elämää. Miten he koskaan tuntevat Gaian kauneuden ja ihmeen? Niinpä kehotan heitä vain virittymään, koska ympäri tätä planeettaa on välittäjiä ja valomajakoita näissä turmeltumattomissa paikoissa, jotka ovat kauniita ja yhteydessä luontoäitiin tavalla, joka on vakaa ja ikuinen. Kutsun heitä tuntemaan sen. Tämä on vain yksi uusista asioista. Vanhat sielut alkavat välittää toisilleen. Teidän ei pitäisi olla yllättynyt siitä, että tällaisia asioita tapahtuu.

Vuorovaikutus toisten kanssa

On myös toinen ominaisuus. Tästä on vaikea puhua, koska se liittyy ihmisluonteeseen, persoonallisuuteen, vanhoihin huonoihin tapoihin ja pelkoihin. Se on henkilökohtaista, mutta tarpeen tuoda esiin. Minäpä kysyn teiltä, keneltä tahansa kuuntelevalta tai lukevalta: miten puhut toisille? Mikä on luonnollinen ja neutraali tapa? Kysyn yleisöltä, joka kuuntelee ja lukee nyt. Kenties sanoisitte: "No, minun täytyy olla vähän määrätietoinen saadakseni, mitä tarvitsen, koska elän vaikeassa paikassa. Niinpä lähestyn asioita kenties vähän aggressiivisemmin kuin useimmat ihmiset." Esittäisin sinulle tämän kysymyksen: "Merkitseekö se, että olet epäystävällinen heille?" Vastaus: "No, en tarkoita olla, mutta joskus minun sanotaan olevan. Mutta tämä on ainoa tapa saada, mitä tarvitsen." Ja minä sanon: "Niinkö?"

Jotain tapahtuu pian, ja haluan kertoa teille, mitä se on tämän kentän vuoksi. Rakkaat ystävät, monta vuotta olen sanonut, ettei tässä uudessa energiassa voi enää istua kahdella tuolilla. Tarkoitan tällä sitä, ettei voi väittää olevansa yhtä ja sitten olla toista. Tällä on monta niemeä, mutta "kahdella tuolilla istuminen" on paras. Esimerkiksi pidätte viestistäni, mutta ette välttämättä halua sitoutua näihin esoteerisiin asioihin, kun kanavointi on ohi.

Miten kohtelette tarjoilijaa, joka tulee pöytäänne, kun olette päivällisellä? Onko tämä henkilö palvelija vai perhettä? Miten kohtelette tiellä niitä, jotka kiilaavat eteenne? Mitä sanotte toisista, kun he eivät ole läsnä? Saatatte nyt sanoa: "No, se on hyvä neuvo. Kiitos, Kryon. Olen ystävällisempi." En sano sitä teille. Haluaisin kertoa teille, että jotain tapahtuu. Nimittäin kenttä haluaa harmoniaa. Se yrittää laittaa asiat yhteen ja sen vaikutus alkaa lisääntyä. "Mitä?" kysytte ehkä. "Miten fysiikka voi haluta mitään?" Vesi virtaa alaspäin. Haluaako fysiikka sitä? Ei tietoisella tasolla. Se luo sen gravitaatiolain vuoksi. Mitä jos on myös harmonialakeja? Mitä jos kovuus luo ei-haluttuja tuloksia? Pysykää mukana.

Kenttä on kaikkialla ympärillänne. Kuuntelette kenties Kryonia ja olette käyneet ehkä esoteerisissa tilaisuuksissa. Olette kuulleet kaiken, mitä minulla on ollut sanottavana myötätunnon kauneudesta ja siitä, miten olette siirtymässä myötätunnon aikakauteen. Olette myös kuulleet, mitä myötätuntoinen toiminta merkitsee. Kuuntelette ja kuuntelette, nyökyttelette päätänne ja sitten menette ulos ja teette, mitä haluatte.

Kun joku ei miellytä teitä, olette epäystävällinen hänelle. Miksi? Tapa. Se on ainoa tapa, jolla olette eläneet aiemmin. Kenties ihmisten loukkaaminen ja kovuus tuottaa teille tulosta, ja se toimii teillä? Niin teillä vain tapahtuu. Sitten tulette takaisin tapaamiseemme, kuuntelette Kryonia ja teistä tuntuu erittäin hyvältä. Olette hyvin henkinen, kunnes lähdette tapaamisesta. Sitten tuo tapa jatkuu. Se ei toimi enää lainkaan. Minäpä kerron teille syyn.

Rakkaat ystävät, kenttä haluaa luoda harmoniaa ja laittaa asioita yhteen. Jos kenttä ei voi laittaa asioita yhteen, niistä tulee tasapainottomampia kuin koskaan. Jos vesi ei voi virrata alaspäin urassa, se läikkyy yli ja aiheuttaa tulvia ja tuhoa. Haluaisitko vanhentua ja kuolla nopeammin? Jos haluat sitä, niin jatka, kahdella tuolilla istuja, koska kenttä työntää solurakennettasi harmoniaa kohti, mitä sinä vastustat tapojesi vuoksi. Tuo torjunta aiheuttaa epätasapanoa kemiassasi. Se johtaa tasapainottomuuteen persoonassasi. Tässä epätasapainossa on vielä toinen piirre, ja jotkut teistä tuntevat sen ja ihmettelevät, miksi olette hyvin väsynyt koko ajan. Istutko jollain tavalla kahdella tuolilla?

Tämä on hyvin syvällistä, kuitenkaan monet teistä eivät edes tiedä, että sitä tapahtuu. Kerromme teille, että ne jotka ovat oppineet myötätuntoa, elävät paljon pidempään. Juuri nyt tapahtuu asioita, joita kerroimme saattavan tapahtua, jos ohittaisitte merkin. Kun tulin tänne 26 vuotta sitten, kehotin teitä odottamaan joitain näistä asioista, ja nyt niitä tapahtuu. Yksi niistä on tämä: ette voi istua kahdella tuolilla. Joko olette jollain tavalla yhteydessä henkeen aikoen sitä tai sitten ette ole. Ette voi teeskennellä, koska kehonne tietää.

Rakkaat ystävät, tämä ei ole rangaistus, vaan tasapaino fyysisessä järjestelmässä. Se on kaunis järjestelmä. Se haluaa harmonisoida sen, mitä teette, ja se on erittäin hyväntahtoinen järjestelmä. On niitä, jotka sanovat: "No, Kryon, kuulen, mitä sanot. Haluaisin tehdä tämän, haluaisin harmonisoitua, mutta minulla on ollut koko elämäni tämä tapa. Se on vain tapani toimia. Mitä voin tehdä?" Tämän haluan kertoa teille: tämän uuden energian myötä tulee paljon suurempi reaktio tiettyyn tietoisuuteen. Aikomuksenne ja affirmaationne muuttua myötätuntoisemmaksi ihmiseksi voivat tehdä ihmeitä. Antakaa kehonne kuulla se ja kenttä kuulee sen. Aikomuksenne on energiaa. Kenttä on energiaa. Tämä on fysiikkaa, ja kenttä auttaa teillä tätä prosessia. Se on tuuli selkänne takana ja huomaatte ajattelevanne asioita eri tavalla, katsovanne toisia eri tavalla, käyttävänne eri sanoja ja muuttavanne tapanne.

Monet kertovat, että heillä on enemmän energiaa tämän virkistävän muutoksen vuoksi. Tunnette solurakenteenne parantuvan, mitä se ei tehnyt koskaan ennen. Kivut kehossanne parantuvat nopeammin – tiesittekö sen? Tämä on totta. Hiukset kasvavat nopeammin, kynnet kasvavat nopeammin. Miksi? Koska tässä on harmoniaa, jota ei ole ollut hyvin pitkään aikaan. Teette vedelle uran, jota ei ole ollut koskaan aiemmin. Mitä jos soveltaisitte persoonaanne lopultakin kaikkea, mitä olen sanonut teille vuosien saatossa, jotta teistä tulee myötätuntoisempi ihminen ja hitaampi suuttumaan? Kaikki tämä on mahdollista, koska kenttä on puolellanne. Ajatelkaa tätä suurenmoisena enkeliolemuksena, joka on valmis auttamaan teitä kaikessa, miksi pyydätte tulla – myötätuntoisemmaksi, mestarimaisemmaksi.

Kerroin teille jo tulokset, eikä kyse ole vain siitä, että elätte pidempään. Ihmiset huomaavat muutoksenne, ihmiset suoraan ympärillänne. Jos olette tarpeeksi nuori, lapsenne huomaavat. Saanen sanoa, että myös eläimenne huomaavat! Ne tulevat luoksenne, vaikkeivät tulleet aiemmin, koska nyt säteilette rauhaa merkaba-malleistanne, moniulotteisista malleista, jotka ovat täysin erilaisia kuin entinen malli. Eläimet tuntevat tämän. Ei vihaa, hyvin vähän draamaa, rauhallinen ilme – kutsutte itse asiassa myötätuntoa!

Rakkaat ystävät, en antaisi teille tätä informaatiota, jos näin ei olisi. Haluan teidän valmistautuvan saamaan enemmän tätä. Sitä alkaa tapahtua kaikkialla tällä planeetalla, mutta erityisesti puhun vanhoille sieluille, jotka istuvat kahdella tuolilla ja haluavat muuttua. Tulkaa nauttimaan energiasta! Huomaatte, että tulokset uudesta myötätunnostanne toisia kohtaan ovat paljon suuremmat kuin, mihin vanha tapananne pystyi.

On aika tulla harmoniaan luovan lähteen kanssa, mikä herättää kaiken kehossanne. Se on täällä teitä varten, ja on aina ollut. Helpoin asia jonka voitte tehdä, on rentoutua ja löytää myötätunto, joka on aina ollut. Nämä asiat halusin kertoa teille tänään. Nämä asiat täytyy sanoa. Tätä tapahtuu muutoksen myötä. Näette sitä hyvin monin tavoin, ja voitte myös katsella sitä, sillä myös niillä jotka eivät ole panostaneet henkisyyteen tällä planeetalla, on samanlaisia tuloksia myötätunnon käyttämisestä.

Kuunnelkaa, rakkaat ystävät, vanha energia on kanssanne kauan ja yrittää saada perustansa takaisin. Jotkut myös sanovat teille, ettei teidän pitäisi olla ystävällinen. He kertovat, että ystävällisyys on heikkoutta, ja kysyvät teiltä: "Haluatko olla heikko?" Se on vanha juoni huijata teidät menemään taaksepäin entisiin tapoihin, ja monet uskovat sen. Mitä tulokset ovat?

Ne jotka ovat epäystävällisiä, tuovat epäystävällisyyttä, he tuovat epätasapainoa ja ilmentävät oman kuolemansa. Ne jotka ovat ystävällisiä ja myötätuntoisia, vetävät puoleensa kauneutta, ja se toimii. Tarkkailkaa sitä. Tarkkailkaa myös huijareita, sillä on edelleen taistelua. Käyttäytymistapanne oli ennen hyvin neutraali tällä planeetalla. Ei nyt. On niitä, jotka kysyisivät: "Miten tuo ihminen voi olla olemassa ja olla niin ilkeä toisille? Miten hän pystyy nukkumaan yöllä?" Olette kuulleet sen aiemmin. No, kerron teille jotain. Ne päivät ovat ohi, eikä hän nuku yöllä. Hän luo lopulta oman kuolemansa. Tulee esiin tilanteita, jotka osoittavat teille juuri tämän.

Tässä on tulos: tällä planeetalla on enemmän valoa kuin koskaan ennen. Se aiheuttaa useita asioita, ja olemme sanoneet sen aiemmin. Tarkkailkaa, kun pimeys taistelee teitä vastaan enemmän kuin koskaan ja kun harmoniakenttä tunkeutuu kaikkeen. Luontoäidin kauneus alkaa myös melkein kuin vaikuttaa ihmisiin. Kenttä yrittää luoda symbioottisia järjestelmiä, jotka työskentelevät yhdessä myötätunnon ja kauneuden kanssa. Se muuttaa ihmisluonnetta, ja olemme sanoneet tämänkin aiemmin. Koeta sinnitellä, vanha sielu, ja odota hyviä asioita siitä riippumatta, mitä näet tai mitä odotit aiemmin.

Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan, ja onnittelen teitä osastanne muutoksessa.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

19.11.2016 PLANEETAN VILLIKORTIT

ViestiKirjoittaja hammer » 22.01.2017 00:23

PLANEETAN VILLIKORTIT

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
19.11.2016 Wilmington, Pohjois-Carolina
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä kanavointi sekä ensi kuussa tuleva (4.12.) alkaa selittää niitä odottamattomia asioita, joita planeetta on kokenut vuoden 2016 lopussa. Nämä kaksi kanavointia yhdessä saattavat alkaa selittää, miksi asiat tapahtuvat niin, kuin tapahtuvat. Vuodesta 2012 saakka Kryon on kehottanut "pitämään pintamme" ja odottamaan odottamatonta. Se on tässä.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Wilmingtonissa, NC.

*********

Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tänään haluan puhua villikorteista. Haluan selittää, mitä tai keitä ne ovat olleet ajan kuluessa, mutta jotta tämä selitys on ymmärrettävä, hyväksytty ja kaunis sielullenne, teidän täytyy teeskennellä vähän.

Asenteenne mukauttaminen

Jos olisitte tiedemies, joka tulee toiselta planeetalta tarkkailemaan ihmishistoriaa, teidän täytyisi tehdä se ilman tunteita tai ennakkoasennetta. Voin kertoa teille tarinan isoisienne ja teidän villikorteista, mutta on usein tunnetta ja ennakkoasenne. Tämän vuoksi minä sanon jonkin asian ja te voitte kuulla toisin. Rakkaat ystävät, niin ei voi olla ymmärtääksenne tämän viestin.

Varoitus: se mitä tulee seuraavaksi, on irrotettava siitä, mitä luulette tietävänne, tai niistä tunteista, kuka ajattelette olevanne, mitä ajattelette tapahtuneen tai minkä tunnette olevan historiaa. Muistakaa, että tässä teeskentelyskenaariossa olette muukalaisia, jotka tulevat toiselta planeetalta oppiakseen, mitä on tapahtunut. Teeskentelette, jotta irrottaudutte. Teeskennelkää, että teille kerrotaan historia rodusta, jonka osa te ette ole. Näin tehdään, että te ette kiinnity mihinkään kuunnellessanne. Tämä on ainoa tapa, jolla ymmärrätte tämän oppitunnin tänään. Se on ainoa tapa, jolla alatte ymmärtää sen henkisen järjestelmän kauneutta, joka työntää teitä silloin, kun teitä täytyy työntää.

Villikorttien tutkimista

Villikortti, henkisessä kielessä käytettynä, on termi, jota on vaikea määritellä. Villikortit voivat olla tapahtumia, ne voivat olla keksintöjä, niihin voi liittyä yksi tai muutama ihminen. Ne voivat olla yksi monista asioista tai yhden asian monta osaa, mutta ne seuraavat aikajanaa, jota voidaan tarkastella. Haluamme puhua joistain villikorteista, joita teillä on ollut menneisyydessä, ja niiden joistain ominaisuuksia, joita ette ehkä ole ajatelleet.

Kaikenlaisten villikorttien perusominaisuus on, että se on yllätystapahtuma. Se on usein järkyttävä, joskus paljastava, mutta aina yllätys. Teemme myös numerologiaa edetessämme ja tarkastelemme energioita, jotka auttavat määrittelemään, mitä energiaa tiettyihin villikortteihin liittyy.

Numerologia on muinaisjärjestelmä, joka auttaa määrittelemään johonkin asiaan liittyvän energian. Esimerkiksi tapahtuma saattaa näyttää olevan jotain, mutta numerologia kertoo siihen liittyvän tarinan, joka selittää enemmän. Kun näette sitä, mitä kutsumme "synkronoiduksi numerologiaksi" – samat numerot toistuvat villikortin ympärillä – se on paljonpuhuvaa, sillä ei ole sattumia.

"Rakas Kryon", saatatte kysyä. "Luoko Henki planeetan villikortit?" Vastaus on: ei, vaan te luotte. Tietoisuutenne antaa tiettynä ajankohtana luvan villikortille. Henki on valmis tehostamaan joitain villikorttitilanteita, muttei toisia. Mutta ihmiskunnan energia ja tietoisuus sallii niiden tapahtua.

Villikortti voi olla ihminen, keksintö, asia, tapahtuma, uusi järjestelmä tai uusi toimintamalli, joka muuttaa planeettaa. Se on odottamaton, joskus hätkähdyttävä ja usein vaikutuksiltaan dramaattinen. Jos se on keksintö, sen täytyy olla sen kokemuspiirin ulkopuolella, mitä olisi normaalisti tapahtunut tieteen kehityksen tai odotetun tieteellisen kehityksen ajoituksen myötä. Se muuttaa usein toimintamallia ja tulee tavallisesti yhdeltä ihmiseltä. Kun näette sen, tiedätte sen olevan villikortti. Se ei ole aina yksittäinen keksintö, ja joskus se on kollektiivinen. Mutta rakas ystävä, sinä tiedät, koska jokainen villikortti yllättää kaikki.

Villikortit historiassa

Teillä on ollut niitä monia, ja luettelen muutamia, jotta ymmärrätte ajatuksen. Saatte myös nähdä singulaarisuusjärjestelmän, joka tulee keksijöille. Näette tämän, kun etenen.

Tesla oli villikortti. Hänen ideansa olivat odottamattomia, kiistanalaisia ja edistyneitä siinä määrin, että vielä tänäkin päivä sähkösuunnittelijat pudistelevat päätään. He katsovat, mitä hän keksi, ja kommentoivat: "Miten on mahdollista, että kukaan yksi ihminen on nähnyt tuon? Jos tutkitaan vaihtovirtaa, se on arvoitus. Vaihtovirran "jaksosuhteet" ovat nerokastakin nerokkaampia." Tämä oli Tesla.

Kuitenkin nyt tiedätte hänestä vain sen, mitä hän toi teille. Tuollaisessa etevässä mielessä olisi muitakin asioita, vai mitä luulette? Hänellä tosiaan oli, joten saattaisitte kysyä: "No, missä nuo muut asiat ovat?" Vastaus on, että nuo muut asiat tyssäsivät – kaikki. Hän pystyi edistämään vain yhtä asiaa, jota tarvitsitte planeetalla. Hänen nerokkaalla mielellään oli monia muita merkittäviä ideoita, mutta hän ei pystynyt etenemään. Hän näki työpajoissaan tapoja muuttaa massaa, mutta hän ei pystynyt siihen. Hän oli turhautunut, ettei hänellä ollut tarkkoja työkaluja, jotta hän voisi olla riittävän täsmällinen saadakseen sen toimimaan säännöllisesti. Tämä oli vain yksi asia. Sähkönsiirto ilman johtoja maan kautta oli toinen.

Tuolloin ei olisi kuitenkaan ollut oikein esitellä noita asioita ihmisille. Ette olleet valmiita, mutta olitte valmiita vaihtovirtaan, yhteen ajan kaivatuimmista keksinnöistä. Tesla kuoli turhautuneen, köyhänä ja yksin pienessä huoneessa. Hän tuli tekemään yhden asian ja häneltä estettiin kaikki muu, sitten hän kuoli. Jos analysoitaisiin ihmisiä, jotka olivat villikortteja historiassanne, niissä on tietty malli.

Muita villikorttikeksijöitä on tullut planeetalle vain siksi, että Maa on ollut valmis tiettyyn keksintöön. Muistakaa, että Henki ei anna informaatiota, vaan sallii sen vapauttamisen, usein samaan aikaan ympäri planeettaa. Minäpä annan muutamia esimerkkejä.

Toinen villikortti olivat Wrightin veljekset. Eikö teistä ole kummallista, ettei siitä ole kauaakaan, kun keksitte moottorikäyttöisen lentämisen? Se oli vasta eilen! Jotkut sukulaisenne elivät silloin, kun lentäminen keksittiin! Rakkaat ystävät, kiinalaiset ovat lennättäneet leijoja tuhansia vuosia. Ettekö ajattele, että he tunsivat linnun dynamiikan? Ajatteletteko, että vuosisata toisensa jälkeen kului eikä kukaan saanut selville, miten lennetään jonkinlaisen voimalähteen avulla? Kaksi polkupyöräntekijää selvitti sen!

Se on riittävän kummallista, mutta sitä tosiasiaa, että he voittivat ranskalaiset vain kahdella viikolla, kannattaa tarkastella. Se on kummallista! Melkein kuin tämä merkittävä keksintö olisi ollut valmis annettavaksi planeetalle ympäri maapalloa samaan aikaan. Se tajuaisi sen ensimmäisenä, saisi kunnian. Todellinen kummallisuus on ajoitus. Ei ole loogista, että se oli niin piilossa ja sitten yhtäkkiä hyvin monet työstivät sitä samaan aikaan.

Wrightin veljekset olivat täällä näyttämässä sen teille, sitten se loppui. He tekivät vain sen, minkä näitte Kitty Hawkissa. He eivät koskaan päässeet ohi "perussiipiloimituksesta" eikä heillä ollut ensimmäistäkään intuitiivista ajatusta siivekkeistä tai tämän päivän lennonhallinnan perusteista. Heillä se pysähtyi siihen.

Rakkaat ystävät, oli suurta turhautumista ja kenties myös terveysongelmia siitä, että toiset ottivat nämä perusteet ja kehittivät lentämistä hyvin nopeasti heidän ohitseen. Toimintahäiriöt ja suru seurasi heitä kumpaakin, ja he kuolivat kykenemättä koskaan osallistumaan täysillä tuon alkukeksinnön jälkeen. Toinen kuoli paljon aiemmin kuin toinen, mikä aiheutti surua taakse jääneelle. He tulivat tekemään sen, mitä tekivät, ja siirtyivät eteenpäin. Tämä on villikorteilla yleisempää, kuin tiedätte, erityisesti kun kyse on tätä planeettaa muuttavista keksinnöistä.

Kuka keksi radion? Oliko se italialainen Guglielmo Marconi vai turhautunut villikorttimme Tesla? Marconi sai kunnian, mutta keksintö oli kaikkialla valmiina otettavaksi. Maa oli kypsä ja valmis siihen, ja se toimitettiin planeetan tietoisuuteen oikeaan aikaan. Mutta kumpikin mies sai sen samaan aikaan, erillään toisistaan. Annan teille asioita ajateltavaksi.

Olemme kertoneet teille, että villikorttikeksintöjä tulee tulevaisuudessa. Erityisesti yksi on valmiina, mutta te ette saa sitä, ennen kuin aika on oikea. On melkein kuin ajattelukatto sille, mitä voitte tehdä. Annoimme myös tuon tulevan keksinnön joitain ominaisuuksia, muttemme sitä, joka tuo sen. Emme ole edes huolissamme siitä, että teette sen etukäteen, koska tiedämme, että villikortti on tulossa. Keksintö on tulossa. Se on keksintö, joka kirjoittaa uudelleen tuntemanne fysiikan. Näkisitte mallit kvanttikentissä ja se olisi suuri ahaa! Se olisi kuin pyörän keksimistä uudestaan.

"Kryon, miksi emme voi saada sitä nyt? Mikä sen estää?" Kerroimme sen teille – sitä on liian helppoa käyttää aseisiin. Sitten kun saavutatte kohdan, jossa ette käytä sitä aseisiin, se on teidän. Kaikki tämä on tulossa. Se on luonnollista, ja se tulee sitten, kun on aika, aivan kuten Wrightin veljekset, aivan kuten Tesla, aivan kuten Einstein.

Einstein oli aito villikortti. Hän ei ollut lainkaan kvanttiajattelija, mutta se minkä hän esitteli, elää edelleen ja voi hyvin tänäkin päivänä, ja edelleen etsitään atomin sisältä niitä käsitteitä, jotka hän antoi teille. Niinpä totean näin: Einstein ei ole vielä valmis, koska niitä käsitteitä joita jatkuvasti saadaan hänen työstään, sovelletaan vuosisadan keksintöön. Niinä Einsteinin periaatteet ovat kovasti mukana tulevassa, vaikkeivät ne olekaan kvanttisia. Voitaisiin sanoa, että hän oli villikortti ja on edelleen. Vitsinä on, että hänen käsitteensä kestävät ja kestävät ajan ulkopuolella, kuitenkin hänen pääideansa olivat ajassa. Jos Einsteinilta kysyttäisiin, oliko hän tyytyväinen siihen, mitä hän toi planeetalle, hän sanoisi "ei". Hän oli turhautunut siitä, ettei hän saanut tehdä, mitä oikeasti halusi. Teslan tapaan hän tunsi, että jokin oli ulottumattomissa, eikä hän saanut tehdä sitä.

Sitten oli toinen maailmansota. Rakkaat ystävät, teeskennelkää olevanne muukalaistiedemies. Irrottautukaa tunteistanne. Olette tulleet toiselta planeetalta tarkastelemaan tätä.

Toinen maailmansota ei ollut villikortti, mutta se mies oli, joka aiheutti sen ja lisäsi sitä. Tämä planeetta hoippui perimmäisen pimeän energian ja tuhoutumisen partaalla. Kukaan ei odottanut sitä. Halpamaisin vanha energiakortti pelattiin juuri niin, kuin piti, tämän planeetan tietoisuuden mentyä sinne, mihin se oli saattanut itsensä. Olitte juuri lopettaneet ensimmäisen maailmansodan, kuitenkin toinen maailmansota käynnistyi ja sitä jatkettiin. Niinpä toinen maailmansota oli vain ensimmäisen maailmansodan laajentuma. Teitte sen taas – tällä kertaa vain aseista tuli suurempia ja kykenevämpiä tuhoamaan koko ihmiskunnan. Muistatteko pyhien kirjoitustenne profetian? Olitte matkalla massatuhoon. Toisesta maailmansodasta tulisi kolmas maailmansota ja vuoteen 2000 mennessä olisitte melkein kokonaan poissa.

Kuten mainitsin, toinen maailmansota ei ollut villikortti, vaan se mies, joka johti viimeaikaisen historian matalinta tietoisuutta. Hän oli villikortti, ja tiedätte, kenestä puhun. Tämä villikortti tappoi miljoonia ihmisiä, jotka eivät osallistuneet edes sodan taisteluosaan. Kansanmurha oli alkanut, rotusota oli alkanut ja monet seurasivat hänen johtoaan. Se näytti ihmiskunnan pimeimmän puolen – enemmän kuin olitte koskaan ennen nähneet – ja suuntana oli melkein sivilisaation kuolema, jos hän olisi voittanut.

Se oli kauhuvillikortti, ja planeetta oli luonut sen. Kuitenkin sen ollessa ohi koko maailma veti henkeä ja hetken – vain hetken – kajasti oivallus: "Tämä ei voi jatkua, sillä teemme sen taas uudestaan." Monia asioita tapahtui tämän oivalluksen vuoksi. Ilman villikorttia teillä ei olisi Euroopan unionia, teillä ei olisi YK:ta tai mitään yritystä yhtenäisyyteen maan päällä. Irrottautukaa logiikastanne ja tunteistanne, rakkaat ystävät. Näitä asioita ei luotu Hengestä, vaan alemman ihmisyyden syvyyksistä. Tämä on pimeä puoli pahimmillaan, joka näyttäytyi melkein hallitsemattomana, mutta maailma vastusti sitä ja alkoi kiivetä siitä ylös. Se oli puoli vuosisataa sitten alku sille, mitä alatte nyt nähdä tässä siirtymässä.

Se hämmästyttävä siirtymä jossa olette tällä hetkellä, etenee hitaasti. Kaikki ei tapahtunut kerralla. Kylmä sota oli luonnollinen ilmiö siitä tietoisuudesta, joka oli toisen maailmasodan lopussa. Mutta rakkaat ystävät, teillä ei voisi koskaan olla tätä siirtymää, jos kylmä sota olisi jatkunut entisellään. Mennään uuteen villikorttiin: neuvostojärjestelmän kaatuminen.

Kylmä sota ei voinut jatkua, ja se lopetettiin entisessä muodossaan. Rakkaat ystävät, tätä lukeville se oli yksi kaikkein suurimmista villikorteista. Maan tietoisuus sanoi "ei" ja se loppui. Se oli valtava villikortti. Se muutti kaiken, sitä ei odotettu, kukaan ei nähnyt sen tulevan – ja se muutti kaiken. Se ei ehkä ole muuttanut asioita välittömästi sellaiseksi, mitä haluaisitte heti, mutta se loi sen, mitä tarvitsitte tuolloin.

Sitten oli Steve Jobs. Hän oli villikortti. Sillä mitä hän teki, oli vähän tekemistä teknologian kanssa, sillä se olisi tapahtunut joka tapauksessa riittävän nopeasti. Sen sijaan se liittyi Maan musiikkibisneksen toimintatapaan. Hän vapautti sen, eikä se tapa jolla musiikkia saadaan ja kuunnellaan, ole koskaan enää entisensä. Kuitenkin Steve Jobs teki periaatteessa yhden asian teille kaikille, ja sitten hän kuoli. Näettekö minkäänlaista yhteyttä joihinkin keksijöihin, jotka tulevat, antavat teille yhden asian ja sitten lähtevät? Jos hän olisi elänyt, olisiko lisää? Kyllä, mutta ette ole valmiita siihen. Tietoisuuden täytyy tukea sitä, mitä tapahtuu.

Kyllä, näyttäisi siltä, että olemme jättäneet joitain asioita pois – DNA:n, atomipommin jne. keksiminen. Nämä eivät kuitenkaan olleet villikortteja. Nämä ovat sivilisaatiotanne, tieteen normaalia kehittymistä. Villikortit ovat hyvin odottamattomia asioita, ja lisää on tulossa.

Vuoden 2016 villikortti

Muistakaa: ei tunteita nyt. Olette tulleet toiselta planeetalta ja tarkastelette vuoden 2016 loppua – ja on vaalit. Ymmärtäkää tämä ilman ennakkoasennetta.

Siis vuosi 2016, tehdäänpä numerologiaa. Lasketaan numerot yhteen ja saadaan 9. Se on loppuunsaattaminen yksinkertaisessa numerologiassa, ja kun näette yhdeksikön, se merkitsee usein jonkin loppuunsaattamista. Usein kyse on aikasyklistä, energiasta tai toimintamallista. Mutta se on hyvin voimakas.

Yhdeksiköt ovat voimakkaampia kuin monet muut numerologiset aspektit ja tunnette ne. Vastavalittu presidentti (tätä kirjoitettaessa) on voimakas villikortti. Hänestä on määrä tulla 45. presidentti. Mikä sattuma! Neljäkymmentäviisi on 9. "Yhdeksän" ja "yhdeksän" yhdessä on enemmän kuin merkittävää. Ne kertovat tarinaa siitä, mitä tapahtuu. Kerron teille jotain muuta. Tämä tarina ei ole vielä loppu ja lisää on tulossa. Te ette tiedä, mitä ette tiedä, joten älkää päättäkö etukäteen mistään lopputuloksista. Olette toiselta planeetalta, muistatteko? Ei ole tunteita, ennakkoasennetta, politiikkaa eikä mitään tuomittavaa. Katsokaa sitä sellaisena, kuin se on.

Suuri keppi on juuri laitettu siihen, mikä on normaalia, ja sitä aletaan kääntää. Kun suuri keppi kääntyy, muut asiat reagoivat, jotka eivät olisi koskaan muuten reagoineet. Haluan kehottaa sinua, rakas ystävä, vanha sielu, rentoutumaan tulevien villikorttien osalta. Ne tekevät tarkoituksella, mitä tekevät, jotta saatte paremman sivilisaation tulevaisuudessa. Joskus ne näyttävät teille, mikä ei toimi, ja joskus ne muuttavat toimintamalleja, jotka eivät olisi koskaan muuten muuttuneet. Mutta teillä on nyt merkittävä villikortti. Tämä on viesti.

Teille on hyvin tavallista reagoida tietyllä tavalla, kun olette panostaneet prosessiin. Automaattireaktio on odotettu tai muuten ette olisi ihminen. Kuitenkin tätä oppituntia varten olette toiselta planeetalta, katsotte alas ja näette sen. Teeskennelkää.

Eivätkö "yhdeksän" ja "yhdeksän" ole mielenkiintoisia yhdessä? Se merkitsee, että jonkin loppu on todella täällä. Kenties se on loppu vanhalle tavalle tehdä asioita? Kenties se on järjestelmän ravistelua, jotta se voi korjata itsensä? Älkää päättäkö, minne se on menossa, sillä se ei ole valmis vielä. Odottakaa kuitenkin hetki – oivalsitteko myös, että 2017 on ykkösvuosi? Energia ei ole vain loppuunsaattamista tuplayhdeksikön myötä, vaan se siirtyy uuteen alkuun (ykkösen määritelmä numerologiassa).

Minulla on lisää kerrottavaa teille numerologiasta, ja se myös selkeyttä tätä koko tilannetta. Annan tämän teille seuraavassa kanavoinnissa.

Voitteko rentoutua epävarmuudessa, kun kyse on omasta maastanne? Voitteko rentoutua tietämättä, mitä on seuraavaksi? Kun olette hyvin mukana, voitteko irrottautua tohinan kummaltakin puolelta? Se on valotyöntekijän testi.

Jotain muuta on tulossa. Rakkaat ystävät, tämä on kaunista. Riippumatta siitä, mitä ajattelette, ja riippumatta siitä, mikä reaktionne on tähän kanavointiin, se mitä tapahtuu, on oikein teidän ajallenne ja sitä tarvitaan välittömän tulevaisuutenne kannalta. Puhun tästä myöhemmin. Kauneus on siinä, kun astutte etäämmälle ja näette, miten mahtavaa on, että Henki välittää tarpeeksi salliakseen ison kepin tulla hämmentämään omahyväisyyttänne tänä aikana. Todellinen syy? Siirtymä on täällä.

Miltä teistä tuntuu? Haluan teidän rentoutuvan ja hymyilevän sille, mitä tämä siirtymä on tuonut teille. Teille jotka tunsitte kaiken siirtymäpuheen olleen puppua, tämä saattaa olla herätys. Se on totta. Tässä se tulee.

Tämä on päivän viesti. Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan ja hyvästä syystä.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron