Ingeborg Vera (thewakeupexperience.eu) Andromedalaiset

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

8.11.2016 MARRASKUUN ENERGIAT – ÄRSYYNTYNYT JA FYYSISESTI SA

ViestiKirjoittaja hammer » 11.11.2016 11:17

MARRASKUUN ENERGIAT – ÄRSYYNTYNYT JA FYYSISESTI SAIRAS? TÄSTÄ SYYSTÄ ,,,

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
8.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Korkeiden valotaajuuksien sisäänvirtaaminen jatkuu ja menemme kohti 11-11-porttia valonnopeudella. Näyttää siltä, että saamme ikään kuin tukea uudesta geomagneettimyrskystä, jonka aiheutti valtava koronan massapurkaus, joka jätti auringon pinnalle 200.000 kilometrin pituisen kanjonin, kuten spaceweather.com (http://spaceweather.com/) kertoo. Sen on tarkoitus osua Maahan 8.11. Jos näin on, tämä antaa meille ylimääräisen työnnön ja lisää energiapotentiaalia muuntaa energioita nopeasti. Kuten kuvattiin jo artikkelissa puhdistusfinaaleista, energiat rakentuvat nyt hyvin nopeasti ja käymme läpi paljon transformaatiota erittäin lyhyessä ajassa.

Järjestelmämme ylirasittuu, ja meistä tuntuu, että olemme lähteneet yhdestä todellisuudesta ilman, että olemme astuneet täysin vielä uuteen todellisuuteen. Leijumme melkein kuin ulottuvuuksien välissä. Meissä tapahtuu muutoksia nyt niin nopeasti, että fyysinen kehomme ja ulkoinen todellisuutemme eivät pysty vielä saamaan sitä kiinni. Kaikki tämä aiheuttaa suurta ärsytyksen ja hämmennyksen tunnetta. Meistä tuntuu, että olemme siirtyneet kovasti eteenpäin ja tehneet kovasti sisäistä työtä, ja kuitenkaan ei tunnu vielä lainkaan autuaalta. Kärsimme edelleen voimakkaasta väsymyksestä ja pakahdumme kaikista niistä mahdollisuuksista, joita meille näytetään siitä, mihin elämämme voisi viedä meidät seuraavaksi. Pakahdumme niin, että haluamme mieluummin sivuuttaa sen kaiken. Emmekö voi päästä yli arvausleikistä ja saada jonkin selkeän merkin kerrankin?

Ei, ei vielä. Yhteydettömyys on tärkeää tällä hetkellä. Meidän täytyy tehdä siirtymä 5D:hen. Ja voimme tehdä sen vain yksin. Meidän täytyy luottaa täysin omaan intuitioomme ja meidän täytyy hallita itserakkaus ja itseluottamus kyetäksemme tekemään tämän siirtymän. Oppaamme tekevät meille palveluksen eivätkä ole kovin läsnä. Ne tietävät, että olemme saavuttaneet kohdan, jossa pystymme kulkemaan tämä portaalin läpi yksin. Ja se tulee pian! Energiaportti on avautunut jo valtavaan uusien alkujen portaaliin 11.11. Valmisteluna siihen olemme jo merkittävässä tasapainottumisvaiheessa – 8.11. on täsmälleen päiväntasauksen ja päivänseisauksen puolivälissä, tasapainon ja harmonian päivä. Ja käännekohta.

Päästetään irti niistä 3D-energioiden viime hitusista, joita vielä maleksii energiakentässämme. Supertäysikuu 14.11. auttaa näissä loppupuhdistuksissa. Kaikki se mitä olemme kokeneet nyt, on valmistelua kaikkeen sisääntulevaan uuteen, mikä ilmentyy nopeammin kuin koskaan. Miten huvittavaa, että 8.11. on USA:ssa vaalipäivä. Se ei ole sattumaa. Jos siis olet saanut tarpeeksesi kaikista ylösnousemusjutuista ja kaikesta epävarmuudesta, ota vain aikaa katsoa taaksepäin ja näe, miten monet asiat ovat sinulla muuttuneet ja siirtyneet eteenpäin hyvin lyhyessä ajassa. Miten paljon olet kasvanut ja oppinut. Meillä on taipumusta unohtaa arvostaa saavutuksiamme, kun keskitymme kaikkiin rakennustyömaihin elämässämme.

Ajasta tulee vaikeasti määriteltävää

Monille aika ei ole enää todellista, erityisesti niille jotka ovat jätteet aikataulut ja rutiinit taakse. Kulunut viikko voi tuntua vuodelta, koska hyvin paljon tapahtuu kerralla. Mielemme ei pysty käsittelemään kaikkia muutoksia, joita käymme läpi, eikä muistamaan asioita oikein. Siksi se ajattelee, että on ollut pakko kulua paljon aikaa. Meidän on vaikea muistaa asioita vanhasta 3D-elämästämme. Ne tuntuvat enemmän kuin entisen elämän muistoilta ja hyvin surrealistisilta. Koemme lineaarisen ajan hajoamisen ja sitä enemmän siirrymme nyt-hetkeen ja ymmärrämme, että tämä on ainoa todellisuutemme. Kun luovumme peloista, ikääntymisprosessi hidastuu ja myös peruuntuu. Tulemme tosiaan nuoremmaksi – yksi syy miksi ajan merkitys loppuu. Ilman ikääntymistä ei ole painetta saavuttaa mitään nopeasti. Meillä on ikuisuus sen tekemiseen!

Kaksoisliekit tuntevat yhteydettömyyttä ja ärsytystä

Kaksoisliekeille tämä on energeettisesti hyvin mielenkiintoinen jakso. Ne jotka ovat parantaneet tunnekehonsa täysin, tuntevat suurta yhteydettömyyttä kaksoseensa. Kaiken tämän työntämisen ja vetämisen jälkeen ja heidän oltuaan mielessämme 24/7, se kaikki on yhtäkkiä poissa. Ja se tuntuu kummalliselta. Se on melkein kuin kaipaamisen kaipaamista. Kaksosten täytyy ensin tottua ehdottoman vapauden ja aitouden tunteeseen, oltuaan kiinnittyneenä hyvin pitkään. Ja energia tuntuu ehdottomasti lattealta, kun kaksoset saavuttavat tuon olotilan.

Alussa uusi tila heilahtelee, mutta kun kaksoset hyväksyvät tuon kokemuksen, he siirtyvät hyvin nopeasti kiintymättömyyteen pysyvästi. Kun se tapahtuu, he tuntevat, että energiakenttä kaatuu. Pelissä on mukana kummankin osan kvanttikietoutuminen. Feminiinisempi osa joka on viettänyt kuluneet vuodet puhdistuen ja parantuen, on nyt valmis astumaan täysin tehtäväänsä ja siirtymään eteenpäin ilman kiinnittymistä tai kaipausta. Ja hän on valmis tekemään sen yksin ja hän on valmis myös mahdollisuuteen, että saattaa olla joku muu. Mutta … energeettisesti häntä pidätellään. Ja se on perseestä! Miksi niin on?

Kun energiakenttä on kaatunut ja maskuliinisuus herää, se alkaa lähettää energeettisesti merkkejä "Älä jätä minua. Tarvitsen sinua edelleen." Yhtä aikaa 3D:ssä näyttää siltä, että mikään ei muutu hänen puoleltaan. Hän näyttää vain jatkavan 3D-elämäänsä. On kummallinen tunne olla edelleen yhteydessä johonkuhun 3D:ssä, kun on itse jättänyt jo tuon ulottuvuuden. Se johtaa ärsytyksen tunteeseen. Haluttomuuteen olla enää tekemisissä rakkaansa 3D-version kanssa, koska ei pysty yhdistymään enää ihmisdraamaan. Feminiinisempi osa haluaa vain lähteä lentoon ja tutkia 5D-iloa ja –onnellisuutta, ja hän jakaisi enemmän kuin mielellään kaiken tämän oman vastineensa 5D-version kanssa. Sen jonka hän oli alussa tavannut rakkauskuplavaiheen aikana. Vaikka tämä tosiaan tuntuu ärsyttävältä tällä hetkellä, se on erittäin hyvä merkki siitä, että energiat ovat siirtyneet lopulliseen tasapainottumistanssiinsa. Jatka siis vain elämääsi, luota prosessiisi ja jatka tehtävääsi. Tilanne tasapainottuu ja asettuu nyt nopeasti.

Vanhat haavat ja voimakkaat fyysiset vaivat

Vanhoja haavoja ilmestyy esiin taas kerran niillä, jotka eivät ole vielä täysin parantuneet. Ihmiset ovat väsyneitä ja kyllästyneitä. Koti-ikävä tulee taas esiin, ja monien on vaikea pitää yllä uskoa, että jokin muuttuu lähiaikoina. Ja fyysinen keho tulee hulluksi monilla ihmisillä. Huimaus, migreenit ja voimakas kipu koko selkärangassa sekä epäselvät silmät ja kurkkukipu ovat harmiton osa. Mutta monet kamppailevat voimakkaiden vatsakipujen kanssa, mihin sisältyy veden oksentamista ja kehon heikkoutta, mikä tuntuu valtavalta flunssainfektiolta. Kuten kaikessa tunnetuskassa ja mielen pyörimisessä, myös fyysisessä kivussa on suositeltavaa hyväksyä se. Tiedä, että tässä kehosi rakentuu uudelleen ja yrittää saada kiinni energiakehostasi – sopeutuen korkeisiin taajuuksiin. Rakasta kehoasi siitä, että se on niin urhea ja tukee sinua, jotta pystyt ylösnousemaan asuen siinä. Kaikki eivät pysty tekemään tätä ja heidät jätetään taakse 3D-taajuuksiin. Etsi tietysti lääketieteellistä apua, jos tarvitset mielenrauhaa.

Rakkaani, on puhdistusfinaalit. Energiat ovat superintensiivisiä ja ravistelevat meitä taas kerran ytimeen saakka. Tämä on ainoa tie 5D-taajuuksiin ja ankkuroitumiseen uuteen Maahan pysyvästi. Älä yritä puskea eteenpäin asioita, jotka eivät ole valmiita ilmentymään. Se tuottaa vain pettymystä ja olet haaskannut paljon energiaa pienin tai olemattomin tuloksin. Seuraa energianykäisyjä, joita tunnet. Maadoita itsesi ja jatka rohkeasti sen muuntamista, mitä tulee esiin. Jos tarvitset vinkkejä tuleville päiville, tsekkaa nämä vinkit (englanniksi) (http://thewakeupexperience.eu/15-tips-b ... -energies/) mestarialkemistiksi tulemiseen ja siihen, miten energioita muunnetaan nopeasti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

9.11.2016 KAIKKI ON TÄYDELLISEN JUMALAISESSA JÄRJESTYKSESSÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 14.11.2016 19:49

KAIKKI ON TÄYDELLISEN JUMALAISESSA JÄRJESTYKSESSÄ

Andromedalaisia kanavoinut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
9.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat veljemme ja sisaremme maaplaneetalla.

Kyllä, monet ovat järkyttyneitä tällä hetkellä. Eivät voi ymmärtää, mitä on tapahtunut. Miten päädyimme tähän? Kerromme teille, että se mitä koette nyt, on erittäin hyvä asia ja erittäin tarpeellista. Ihmiskunta parantuu. Menneisyyden syvälle haudatut haavat ja pelot jotka jaatte kollektiivisesti, tulevat pintaan viime päivien tapahtumien laukaisemana: feminiinisyyden tukahduttaminen, vähemmistöjen vainoaminen, kontrollin menettämisen pelko, turvallisuuden menettämisen pelko, epäluottamus, yksinäisyys, erillisyyden tunteminen.

Ja olemme täällä onnittelemassa teitä. Tiedostamatta olette äänestäneet syvän parantumisenne puolesta. Aitouteen palaamisenne puolesta. Todelliseen vapauteen palaamisenne puolesta. Uuteen todellisuuteen heräämisenne puolesta. Tietoisuutenne laajentumisen puolesta. Teidät on potkaistu ulos kollektiiviselta mukavuusalueelta löytääksenne takaisin ykseyteen, yhtenäisyyteen ja myötätuntoon.

Vain tällä on merkitystä nyt. Yhteisyydellä. Olette löytämässä, että te ette tarvitse mitään johtajia, vaan jokainen teistä johtaa tätä prosessia ja muutosta. Sisältä käsin. Havaitsette taas, että olette kaikki osa samaa organismia ja te kaikki esitätte tärkeää roolia sen parantumisessa ja kasvussa takaisin todelliseen ihmisyyteen – vapaana pelosta, sairaudesta ja tuskasta.

Kyllä, olette peloissanne. Moni tuntee sairastavansa lattialla kuin haavoittunut kauris, joka ei kykene enää juoksemaan pois siitä, mitä pelkää eniten. Tunnette olevanne alasti, haavoittuva ja uskomattoman vihainen ja surullinen.

Ja olemme täällä kertomassa teille, että hyväksykää oma haavoittuvuutenne. Se on suurin lahjanne. Haavoittuvuus tuo teidät takaisin kosketukseen tunteidenne, oman olemassaolonne ja energian aistimiskykynne kanssa. Todellisen sinun kanssa. Tämä on syvän parantumisen aikaa. Rentoutukaa tuntemattomaan, välittäkää itsestänne ja toisista, rakastakaa itseänne ja toisianne ja nähkää, miten kaikki ympärillänne on vain heijastusta nykyisestä olotilastanne. Tämä on totta teille yksilönä sekä kollektiivina.

Tämä on aikaa olla piiloutumatta enää itseltänne tai toisilta. Avoimuuden ja hyväksymisen asenteella parannatte – ette vain itseänne, vaan kaikkia ja kaikkea ympärillänne.

Tulkaa ulos päästänne, jättäkää huolenne, älkääkä antako egon ottaa hallintaa. Menkää sydämeenne ja tuntekaa, miten nämä tapahtumat yhdistävät teidät kaikkiin ja kaikkeen ympärillänne ja miten suuren tilaisuuden tämä tarjoaa oman voimanne takaisin ottamiseen. Ette ole todellisuutenne uhri – olette todellisuutenne luoja. Luovuus tulee sielustanne ja sydämestänne. Etsikää se ja käyttäkää sitä suuremmaksi hyväksi.

Kyllä, ette voi uskoa sitä vielä. Silti pyydämme teitä antamaan tälle uudelle perspektiiville tilaisuuden. Teihin sattuu edelleen ja kanniskelette haavojanne. Egonne kanssa koko olemuksenne on haava. Kukaan ei aio satuttaa teitä. Niin kauan kun olette vielä erillisyysharhassa, jokainen teistä suojelee vain omia haavojaan ja projisoi niitä toisiin, jotka "laukaisevat" teidät. Tämä on ero valaistuneisiin keskuudessanne. Niihin jotka ovat jättäneet kaikki pelkonsa ja valitsevat rakkauden joka päivä. Niihin jotka ovat menneet erillisyyden ja kaksinaisuuden tunteen yli, niihin jotka ovat parantaneet haavansa, niihin jotka hyväksyvät kaiken sellaisena, kuin se on, ja näkevät tarkoituksen kaikessa, mitä on. Heitä ei voi satuttaa. He ovat parantuneet. He ovat kokonaisia. Niinpä sen sijaan, että tuomitsette toisenne tai syytätte toisianne, tiedostakaa kollektiiviset haavanne. Älkää antako niiden kasvaa menemällä pelkotietä. Sallikaa sen sijaan itsenne tuntea kiinnittymättä. Antakaa tunteiden mennä kiitollisuuden kera. Syleilkää niitä vanhana tuttavana, jolle haluatte sanoa hyvästi iäksi.

Hyväksykää se, mitä on, siihen reagoimisen tai sitä vastaan taistelemisen sijasta. Pelolla reagoiminen pelkoon luo sitä lisää. Rakkaudella reagoiminen pelkoon muuntaa sen rakkaudeksi. Rauhoittukaa ja löytäkää sisäinen tasapainonne tässä ja nyt. Se on ainoa todellisuutenne. Siinä olette aina turvassa. Yllätytte, miten nopeasti asiat muuttuvat ja loksahtavat paikoilleen teillä. Yksilönä ja kollektiivina.

Kyllä, näyttää pelottavalta. Mutta jos voisitte nähdä sen, minkä me näemme jo hyvin selvästi, olisitte hyvin tyyni. Olisitte hyvin rauhassa. Tuntisitte jo korkeampien ulottuvuuksien voimakasta iloa ja taivaan energioita maan päällä: tämä on kultaisen ajan alku, uusi Maa. Kasvatte hyvin paljon hyvin nopeasti. Kaikki on täydellisen jumalaisessa järjestyksessä. Olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Olemme aina kanssanne. Rakastamme teitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

17.11.2016 VALMISTAUDU TEHTÄVÄÄSI, EI ENÄÄ TEKOSYITÄ – ON AI

ViestiKirjoittaja hammer » 18.11.2016 18:06

VALMISTAUDU TEHTÄVÄÄSI, EI ENÄÄ TEKOSYITÄ – ON AIKA ,,,

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
17.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vauuu, miten hullua on ollut USA:n vaalien lopputuloksesta lähtien. Hyvin monet ihmiset menivät tolaltaan, suuttuivat ja pelästyivät. Ja he edelleen jatkavat sitä. Mukavuusalue on mennyttä, eikä kukaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo ja mitä tämä tyyppi aikoo. Ei mitään sellaista, josta egomieli selviytyy hyvin. Tämän lisäksi merkittävät maanjäristykset ovat lisääntyneet kuluneilla viikoilla. Tätä planeettaa ravistellaan todella ytimeen saakka. Tämän rinnalla valotyöntekijöillä on edelleen paljon fyysisiä vaivoja, tunnepuhdistuksen viime jäänteitä ja … ajatussilmukat ovat takaisin. Mutta ne tuntuvat erilaiselta. Ne pyörivät paljon useammissa aiheissa kuin koskaan aiemmin. Ja vaikka ne pyörivät kovasti yhtenä hetkenä, seuraavassa olet unohtanut täysin, mitä olit yrittänyt tajuta. Mitä tapahtuu?

Loputon tarina siis jatkuu. Ja olemme tottuneet siihen! Tietoisuuden laajentuminen ON todellakin loputon tarina, koska universumin laajentuminen jatkuu ja se jatkaa itsensä kokemista ja ilmaisemista aineeseen ja muotoon keräten informaatiota, ennen paluutaan aineettomuuteen. Tämä saattaa olla hämmentävä ymmärtää, mutta tästä koko pelissä on kyse. Emme lakkaa koskaan kasvamasta ja laajentumasta. Mutta mitä korkeammalle nousemme, sitä helpommaksi se tulee, koska pääsemme eroon pelkomalleista matkan varrella, joten huiput ovat korkeampia ja säännöllisempiä, kun taas laaksoja on vähemmän ja ne menettävät valtansa meihin. Toisaalta, missä olemme tällä hetkellä ja mitä koemme?

Kaaos ja heijastevaikutus

Kuten olen sanonut monessa blogissani aiemmin, järjestelmän on mentävä kaaokseen voidakseen rakentua uudelleen korkeammalla tasolla. Se on universaali laki ja jokaisen evoluutioprosessin perusta. Sen voi havaita kaikkialla luonnossa. Jäykkä rakenne ei voi muuttua. Ja aivan kuten tämä tapahtui mikrotasolla omassa kehossasi, nyt se tapahtuu makrotasolla kollektiiville. Muista, miten vaikeaa sinulla oli käydä läpi heräämisprosessi oman kehosi kanssa, joka on organismi. Ja kaikki solusi ovat osa tuota organismia. Koko solumuistisi täytyi ohjelmoida ja jäsentää uudestaan voidaksesi päästä korkeampiin ulottuvuuksiin ja kyetäksesi käsittelemään korkeampia viidennen ulottuvuuden valo- ja rakkaustaajuuksia. Nyt siis sama tapahtuu laajemmin. Ja sinuun vaikutetaan tuon suuremman organismin soluna, jonka osia kaikki olemme.

Oletko siis oikeasti yllättynyt, että kaikkea tätä kaaosta on planeetalla tällä hetkellä? Näin täytyi olla. Muista vain, miten sinua työnnettiin heräämisprosessiisi. Sinut laukaistiin niin syvältä, että kaikki vanhat uskomusjärjestelmäsi ja kaikki, mikä sinussa ei ollut aitoa ja väärentämätöntä, ja kaikki epäaidot pelkomallit tulivat pintaan, jotta voit käydä läpi nuo tunteet, voidaksesi päästää irti niistä ja muuntaa energian korkeammalle tasolle. Ja täsmälleen sama tapahtuu nyt ihmiskunnan organismissa.

Tiedät, että oma heräämisesi oli pitkä ja tuskallinen prosessi. Et vain herännyt ja kaikki oli välittömästi helppoa ja ruusunpunaista maailmaa. Kaukana siitä! Ei, vaan kävit kärsivällisesti läpi kaikki oman evoluutioprosessisi ylä- ja alamäet. Miksi siis se evoluutioaskel johon ihmiskunta suuntaa nyt, olisi yhtään erilainen? Luulitko oikeasti, että kulkisimme vain portaalista ja päätyisimme kaikki heti paratiisiin? Ei tietenkään. Ihmiskunnan täytyy käydä läpi sama asia kehonsa joka solussa – kaikissa ihmisissä jotka heräävät nyt.

Ja sinun tehtäväsi tämän planeetan suuremman organismin parantuneena soluna on "tartuttaa" kaikkiin muihin soluihin uusi valon ja ehdottoman rakkauden "virus". Johtaa heidät Kristus-tietoisuuteen, pois pimeyden laaksosta ja erillisyysharhasta. Siis rehellisesti: eikö ole mahtava viesti, että sinun täytyy vain keskittyä lisää itseesi, parantumiseesi ja pysyä valossa, olla rakkaus ja jakaa sitä mahdollisimman monien ihmisten kanssa? Ei ole muuta tehtävää. Järjestelmä parantaa itsensä rakkauden avulla. Lakkaa siis huolehtimasta vaalien tuloksesta ja yrittämästä ymmärtää asioita, joita et voi muuttaa. Et halua olla syöpäsolu, joka tekee organismista vielä sairaamman, ethän?

Taas kerran, tämä kaaos on välttämätön vanhojen energiamallien tuhoamiseksi. Vain silloin muutos korkeammalle kehittyneeseen olotilaan voi tapahtua. Muista, että muutos voi tapahtua vain sisältä. Aivan kuten et voi muuttaa toista ihmistä, et voi muuttaa poliittista, talous- tai kulttuurijärjestelmää. Ainoa tapa sen muuttamiseen on henkilökohtainen asennemuutos ja siirtyminen pelosta rakkauteen. Heijastevaikutuksena tämä leviää koko planeetalle. Etkä ole yksin. Monia valotyöntekijöitä on sijoitettu ympäri planeettaa strategisesti käynnistämän ja tukemaan näitä heijasteaaltoja kaikkialla. TÄMÄ on tapa nostaa taajuutta ja muuttaa todellisuutta – ei vain itselläsi, vaan ihmiskunnalla ja planeetalla kokonaisuutena.

Ajatussilmukat ja napamuutos

Kuten viitattiin yhdessä viime blogissani, astumme aamunkoiton pioneerien viimeiseen puhdistusvaiheeseen yksilötasolla. Kyllä, sinä joka luet tätä! Tämä merkitsee, että fyysinen, tunne- ja mentaalikehosi hankkiutuu eroon 3D-ohjelmoinnin viime osista parantuakseen ja jäsentyäkseen täysin uudelleen paljon korkeammalla tasolla.

Yksi asia joka todella erottuu nyt, ovat ajatussilmukat. Olemme tehneet kovasti työtä saadaksemme egon kontrolliin ja olemme onnistuneet hyvin olemaan nyt-hetkessä. Ja aivan yhtäkkiä näytämme olevan takaisin vanhassa pelissä, jossa hypimme menneisyydestä tulevaisuuteen, olemme huolissamme siitä, mitä olisimme voineet tehdä eri tavalla tai mitä voisi tapahtua ja miten voimme valmistautua siihen. Mutta niin syvällä kuin pyörimmekin, yhtäkkiä unohdamme sen ja pyöriminen alkaa jossain muussa. Ja sen myötä meillä on myös vaikeuksia ilmaista itseämme puhumalla tai kirjoittamalla. Meidän on vaikeaa ilmaista sanoin, mitä koemme, ja joskus puhekykymme näyttää täysin häiriintyneen. Miksi kamppailemme yhtäkkiä ja yritämme kovasti ymmärtää asioita, joita emme voi kuitenkaan muuttaa?

On kaksi pääsyytä:

1) Vaihtelemme ykseystietoisuuteen ja takaisin erittäin nopealla tahdilla. Sekunneissa! Menemme edestakaisin: 3D-5D-3D-5D-3D-5D. Tämä on osa uudelleenkalibrointiamme ja mieli yrittää ymmärtää tätä kummallista tanssia, mutta se ei kykene käsittämään sitä valtavaa informaatiomäärää, joka tulee energiavirran mukana. Tiedä siis, että nämä ajatussilmukat ovat täysin normaaleja ja aiheutuvat napojen muuttumisesta solurakenteessamme. Tämä enteilee sitä napamuutosta, joka tiedemiesten mukaan on jo myöhässä ja joka katalysoi suurta tietoisuusmuutosta. Nollapiste. Evoluutiohyppy uuden Maan todellisuuteen.

2) Olemme virittyneet kollektiivikenttään ja poimimme kaikkia pelkoja, joita nousee pintaan miljardeilla heräävillä tulokkailla. Tiedosta siis, että kaikki ajatussilmukat ja tunneräjähdykset, joita sinulla on, eivät ole omiasi. Kollektiivikamaa kulkee lävitsesi ja sinun täytyy vain antaa sille myötätuntoa ja kiitollisuutta. Kollektiivimme parantuu viimeinkin! Tästä kannattaa olla onnellinen ja juhlia sitä! Se on jännittävä uutinen!

Paljastukset ja kollektiivilaukaisijat

Voitko nyt siis nähdä, että kaikki mitä on tapahtunut Donald Trumpin laukaistessa ihmiskunnan, täytyi tapahtua, jotta voimme ihmiskollektiivina herätä ja ylösnousta? Meillä on mielenkiintoisia kuukausia edessä. Saamme paljon paljastuksia vanhasta järjestelmästä ja maailman eliitistä, joka on hallinnut ja kontrolloinut ihmiskuntaa pitkän aikaa. Ja nämä paljastukset ovat hyvin synkkiä ja rumia. Silti tämä on yksi välttämätön askel, joka auttaa massoja heräämään. He näkevät hyvin selvästi, miten kauan heitä on orjuutettu ja miten kauan he ovat eläneet valhetta tietämättä todellista luonnettaan ja syntymäoikeuttaan yltäkylläisyyteen ja vapauteen. Ja voidakseen käydä läpi tämän prosessin ja tämän tajuntansa laajentumisen, he tarvitsevat SINUA!

Kaikki mitä kävit läpi, kaikki mitä sinulle on tapahtunut ja kaikki tuska, ovat valmistelleet sinua tähän. Ollaksesi johtaja tässä prosessissa ja valomajakka keskellä kaaosta, jonka puoleen ihmiset voivat kääntyä hämmennyksessään. Sinua ei enää pidetä hulluna, vaan sellaisena joka tietää siitä kaiken ja pystyy auttamaan. Olet hyvin kiitollinen siitä, kuka olet ja mitä teet. Pysy siis valossasi! Rakkaus- ja valoenergia on niin paljon voimakkaampaa kuin pelkoenergia. Pimeydellä ei ole mitään mahdollisuuksia valoa vastaan. Valo imee sen. Tällä tavalla parannamme kollektiivin. Jokainen meistä omien lahjojensa ja taitojensa avulla. Niille jotka edelleen epäilevät, mistä tässä prosessissa on kyse, suosittelen, että he lukevat artikkelin "Kaksoisliekit – todellisen tarkoituksen ja energiadynamiikan ymmärtäminen" (5.5.2016). Sen fokus on kaksoisliekeissä, mutta erityisesti sen ensimmäinen osa pätee yhtä lailla kaikkiin valotyöntekijöihin.

Valmistaudu siis tehtävääsi! Tämä on alokasleirin lopputentti! Olet melkein valmis parantumisesi osalta, ja tämä planeetta ja ihmiskunta tarvitsevat sinua! Tätä varten tulit tänne! Ei enää tekosyitä. Sinun on tarkoitus mennä ihmisenä olemisen yli. Sinun on tarkoitus löytää oma sisäinen valosi. Kaikki ulkopuolellasi on vain katalyytti päästäksesi siihen. Nyt on aika astua täysin omaan voimaasi. Nyt on aika luottaa täysin intuitioosi. Sinusta tulee kohta todellinen ylösnoussut mestari fyysisessä kehossa. Ei enää epäilyjä. Ei enää tuomitsemista. Ei enää odottamista, että oppaasi kertovat, mitä tehdä. Sinä TIEDÄT. Kyllä, sinä tiedät – ala luottaa siihen. Palkkio? Sinusta tulee oman kohtalosi mestari. Koet ehdotonta rakkautta, vapautta ja iloa fyysisyydessä niin kauan, kuin haluat. "Oikeasti?" saatat ajatella nyt … Kyllä, oikeasti, koska vanhentumista ei tapahdu, kun pelko on poissa.

Aika rokata show. Ja olen onnellinen ja kiitollinen, että rokkaan teidän kanssanne! Rakastan teitä ja arvostan teitä kaikesta kovasta, hyvin tehdystä työstä. Kiitos kovasti, että olette täällä saamassa tämän tapahtumaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.12.2016 YLÖSALAISIN! MITEN AIDOSTA KAKSOSESTA TULEE VÄÄRÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 05.12.2016 11:51

YLÖSALAISIN! MITEN AIDOSTA KAKSOSESTA TULEE VÄÄRÄ JA MIKSI "SITÄ OIKEAA" EI OLE ENÄÄ

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
3.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huomio! Tämä artikkeli kääntää ylösalaisin koko ajatuksen ja maailman kaksoisliekkitiedosta ja –opetuksista. Kun saavutamme uusia energiatasoja, joita ei ole koskaan aiemmin koettu fyysisyydessä, suuresta osasta sitä ymmärrystä ja energiadynamiikkaa johon olemme tottuneet, tulee vanhentunutta. Nyt kun planeetta on siirtynyt viidennen ulottuvuuden taajuuksiin, on aika ottaa laajempi perspektiivi asioihin – ja monet meistä jotka ovat saaneet loppuun suurimman osan parannustyöstään, ovat tehneetkin sen. Ota siis oma aikasi, lue artikkeli uudestaan, anna sen upota sisään ja tunnustele sitä.

Henkisessä yhteisössä on sanottu ja puhuttu paljon vääristä kaksosista ja katalyyteistä. Oletettavasti nyt on aika, jolloin väärät kaksoset putoavat pois, kun energiat nousevat niin korkealle, etteivät he voi jäädä sen henkilön energiakenttään, joka ei ole heidän aito kaksosensa. Ja monet ihmiset henkisessä yhteisössä kokevat tosiaankin yllättäviä muutoksia. Ihminen jonka "kaksosuudesta" he olivat vakuuttunut, putoaa yhtäkkiä pois, koska he tapaavat jonkun toisen, joka tuntuu kaksoselta. Monet ovat hämmentyneitä siitä, miksi he voivat aivan yhtäkkiä rakastaa jotakuta muuta yhtä paljon – jos ei enemmän – ja miten toinen yhtäkkiä vain häviää. Edellisen kanssa on täytynyt olla kokemus väärästä kaksosesta tai katalyytistä. No, on voinut olla – tai sitten ei. Se on voinut olla aito kaksonen, joka matkii väärää kaksosta. Hmmm, mitä?!?

No, siirtyessämme viidenteen ulottuvuuteen, suuresta osasta menneisyyden kaksoisliekkiopetuksia tulee vanhentuneita. Tämä ei merkitse, että ne eivät ole paikkansa pitäviä. Monet niistä ovat ehdottomasti – silloin kun elämme vielä kolmannessa ulottuvuudessa. Niinpä ennen kuin pääsemme siihen aiheeseen, miksi sinulla voi olla aito kaksonen, joka matkii väärää, ja miksi käsitys "sitä oikeasta" on vanhentunut ja meillä voi olla monia kaksosia, meidän täytyy katsoa energiadynamiikkaa.

Kaksosenergiadynamiikka

Ensimmäisenä täytyy ymmärtää, että kaksoisliekkiä ei pidä nähdä ihmisenä, vaan energiadynamiikkana. Menneisyydessä ei ollut suunniteltu, että kaksoset inkarnoituisivat samaan aikaan maaplaneetalle, koska he tiesivät, miten haastavaa olisi yrittää käsitellä sitä energiadynamiikkaa, kun hyvin korkeat taajuudet törmäävät yhteen kolmannen ulottuvuuden hyvin matalien pelkotaajuuksien kanssa. Niinpä useimmat kaksoset tavallisesti vuorottelivat. Toinen jäi verhon toiselle puolelle auttamaan inkarnoituvaa kaksosta. Tämä on vertikaalinen kaksoisliekkienergia. Kuvittele sitä kaksosenergiapilarina, joka yhdistää yhteisen korkeamman itsenne sinuun kehossa maan päällä.

Noin 40 vuotta niiden kaksosten määrä jotka inkarnoituvat yhdessä ja löytävät toisensa, on lisääntynyt merkittävästi. Kaksosia kutsuttiin toimintaan ja he tulivat vapaaehtoisesti auttamaan planeetan ja ihmiskunnan ylösnousemuksessa. Siitä huolimatta, että he tiesivät, miten tuskallista ja vaikeaa on mennä läpi 3D-ohjelmoinnista ja unohtaa todellinen alkuperänsä, he tiesivät, että heidän jakautuneen energiansa yhdistyminen 3D:ssä katalysoisi voimakkaasti tätä ihmiskunnan ja planeetan muutosta. Lisää kaksoisliekkien todellisesta tarkoituksesta löydät artikkelista "Kaksoisliekit – todellisen tarkoituksen ja energiadynamiikan ymmärtäminen" 5.5.2016. Näin vertikaalista kaksosenergiasta tuli horisontaalia. Ja se merkitsi jakautunutta energiaa – yksi energiakenttä kahdessa kehossa, jotka eivät tienneet toistensa olemassaolosta tultuaan maan päälle. Ja todellinen haaste alkoi, kun nuo kaksi törmäsi toisiinsa. Yhdessä nopean henkisen heräämisen kanssa, tämän yhteisen energiakentän tasapainottamisesta tuli välttämätöntä. Ja tiedämme kaikki, että tämä on kaukana mukavasta ja suurin haaste, jonka voi käydä läpi ollessaan inkarnoituneena fyysiseen kehoon kolmannessa ulottuvuudessa.

Tajutaksemme täysin, mikä muuttuu ja miksi, meidän täytyy katsoa myös eri ulottuvuuksia.

Ulottuvuuksien välinen ero ja mitä se merkitsee kaksosille

Kolmas ulottuvuus on hyvin tiheä paikka, jossa on matalia pelkotaajuuksia. On vain yksi aikajana, jolla olemme kaikki, ja aika hahmotetaan tiukasti lineaarisena (vaikka se on harhaa).

Neljännessä ulottuvuudessa, ns. astraali- tai unitasolla, lineaarinen aika häviää, mutta on edelleen vain yksi aikajana. Tämä merkitsee, että voimme siirtyä edestakaisin menneisyyden ja tulevaisuuden välillä.

Tähän asti hyvin tuttua. Siirrytäänpä nyt viidennen ulottuvuuden tuntemattomalle alueelle.

Viidennessä ulottuvuudessa tulee äärettömästi aikajanoja ulottuville eikä lineaarista aikaa ole. Tämä merkitsee, että todellisuutemme muuttuu joka kerta, kun vaihdamme aikajanaa. Meillä on viidennessä ulottuvuudessa äärettömästi mahdollisuuksia, joista voimme valita. Tämä voi tapahtua tiedostamatta tai tietoisesti, yksilönä tai kollektiivisesti, mutta sielumme aina aikovat niin. (Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää eri ulottuvuuksista, katso tätä artikkelia (http://thewakeupexperience.eu/3d-4d-and ... fferences/)

Mitä tämä siis merkitsee kaksosille?

Kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa kaksoisliekkienergia on sidottu yhteen ihmiseen, koska on vain yksi aikajana, eli vain yksi mahdollinen keho, johon kaksosenergia voisi inkarnoitua. Joten kyllä, kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa on ehdottoman totta, että voi olla vain "se yksi oikea".

Viidennessä ulottuvuudessa kaikki muuttuu. Kun on loputtomasti eri aikajanoja käytössä, on äärettömästi mahdollisuuksia, mihin kehoon kaksonen on voinut inkarnoitua. Mielen on erittäin vaikea ymmärtää tätä, koska se on suunniteltu käsittelemään vain yhtä aikajanaa ja lineaarista aikaa.

Äärettömät mahdollisuudet 5D:ssä

Mitä siis tapahtuu, kun olemme nostaneet taajuuttamme riittävästi päästäksemme viidenteen ulottuvuuteen? Meillä on kaikki nämä mahdollisuudet käytössä ja aivan yhtäkkiä kuka tahansa voi olla kaksoisliekki. Esimerkkinä: voisit valita aikajanan, jossa kaikki on samanlaista kuin tähän mennessä kokemassasi elämästä, vain yhdellä muutoksella. Kaksoisliekkisi on inkarnoitunut eri kehoon. Tämä eri aikajana voidaan valita hetkellisesti tai pysyvästi. Tämä merkitsee, että 5D-kaksonen voi tulla pysyvästi tai vain erityissyystä. Esimerkiksi auttamaan jonkin parantamisessa nopeasti, mikä ei olisi parantunut riittävän nopeasti 3D-kaksosen tarvitsemiin muutoksiin 3D-tiheydessä. Nämä parantumiset ovat hyvin intensiivisiä, kun 5D-energia laukaisee jäljellä olevat 3D-taajuudet nousemaan kerralla. Tuloksena on hyvin syvää kipua, mutta pian sen jälkeen hyvin nopea energiamuutos paljon korkeammalle tasolle. Toinen mahdollisuus on, että sinulle tulee (tiedostamatta) selväksi, ettei 3D-kaksonen pysty tekemään siirtymää kanssasi, joten olet valinnut toisenlaisen aikajanan pysyvästi 5D-kaksosen kanssa. Tällä tavalla aidosta 3D-kaksosestamme tulee matkiva väärä kaksonen. Silti 3D-kaksosesi voi tietysti jatkaa kaksosenasi 5D:ssä, mutta niin ei tarvitse olla.

Vaikka tämä kaikki saattaa olla täysin hämmentävää ja ylivoimaista ensin, se on myös todella vapauttavaa, koska vanha 3D-new age rajoituksemme "se oikea" putoaa pois. Voimme ottaa mukavan asennon, rentoutua ja tietää, että kaksosenergia voi tulla miljoonilla eri tavoilla. Miten palkitsevaa onkaan tietää, että kaikki puhdistumis- ja parantumistyö vapauttaa meidät niin laajasti! Ja se on tärkeää ymmärtää tässä. Tämä uusi todellisuus ja kaikki nämä mahdollisuudet voivat tulla käyttöön vasta sitten, kun olemme saavuttaneet nämä taajuudet. Niinpä mukavan asennon ottaminen ja rentoutuminen ei merkitse, ettet tee sisäistä työtäsi. Silloin jäät 3D:hen vanhojen käsitysten kanssa, jotka ovat ehdottomasti päteviä tuossa ulottuvuudessa, todellisuudessa ja taajuudessa.

Ne jotka ovat tehneet parantumistyönsä ja nostaneet taajuuttaan, ovat astuneet uuteen aikakauteen – ei vain kaksosdynamiikan, vaan myös ilmentämiskykyjen osalta. Kaikesta tulee valinta äärettömästä mahdollisuuslammesta. Nauti!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

8.10.2016 3D, 4D JA 5D – ULOTTUVUUDET JA NIIDEN EROT

ViestiKirjoittaja hammer » 07.12.2016 21:18

3D, 4D JA 5D – ULOTTUVUUDET JA NIIDEN EROT

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
8.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun käymme läpi henkistä heräämistä, ennemmin tai myöhemmin kohtaamme sen tosiasian, että näyttää olevan useampi ulottuvuus kuin se yksi todellisuus, jossa elämme ja jonka tunnemme erittäin hyvin. Alamme kyseenalaistaa elämämme, ja se mikä oli ennen totta meille kaikille, alkaa yhtäkkiä sortua. Emme ole enää varma, elämmekö tosiaan todellisuudessa vai eikö se ole lainkaan totta. Korkeampien ulottuvuuksien energiat kutsuvat meitä. Alamme resonoida niiden kanssa ja etsiä lisää, kuka todellisuudessa olemme. Opimme universaaleista energioista, eri taajuuksista ja siitä, mitä ylösnousemus oikeasti merkitsee: energeettinen muutos 3D:stä 5D:hen nostamalla taajuutemme paljon korkeammalle tasolle ja muuntamalla matalat pelkotaajuudet ehdottomaksi rakkaudeksi siinä määrin, että pelkoa ei ole enää jäljellä. Törmäämme suureen informaatiomäärään ja opimme paljon itsestämme, universumista ja ihmiskunnasta. Kysymys joka pitää meidät usein kiireisenä, on, miten ulottuvuudet erottaa.

Ymmärtääksemme paremmin eri ulottuvuuksia ja sitä, miltä ne tuntuvat, tarkastellaanpa niitä erikseen.

Kolmas ulottuvuus – materiaalinen pelkomaailma

"Koska elämme materiamaailmassa ja olen materialistinen tyttö …" Madonna kuvaa kolmatta ulottuvuutta melko täydellisesti laulussaan. Hän kuvaa, miten hän menee ulos vain kavereiden kanssa, jolla on rahaa ostaa hänelle asioita, ja miten hän pelkää menettävänsä rahansa sitten, kun hänellä on omaisuutta. Kolmannessa ulottuvuudessa on kyse materiasta, materian keräämisestä ja elämisestä sen menettämisen pelossa.

Pelkäämme kontrollin menettämistä. Pelkäämme, ettemme ole turvassa emmekä riittävän hyvä. Emme luota ihmisiin, koska he voisivat ottaa varallisuutemme. Niinpä yritämme saada vallan toisista ollaksemme paremmassa asemassa.

Uskomme olevamme erillään Jumalasta, kaikista ja kaikesta. Niin kauan kun emme ole yhtä Lähteen kanssa, emme voi kokea ykseyttä kaiken olevaisen kanssa. Uskomme, että kuolema on jotain tuskallista, synkkää ja lopullista. Uskomme, että elämme yhden elämän ja se on siinä. Uskomme, että tämä maailma on niukkuutta. Siksi ajattelemme, että meidän täytyy taistella kovasti hyvinvointimme puolesta, koska kaikille ei ole riittävästi. Ajattelemme, että elämän on tarkoitus olla kilpailua voittajien ja häviäjien kanssa. Ajattelemme, että on ok valehdella, koska kaikki tekevät sitä tässä pelissä.

Olemme vakuuttuneita, että meidän täytyy olla asioissa oikeassa. Uskomme tiettyihin miesten ja naisten rooleihin. Miesten ollessa voimakkaita elättäjiä ja taistelijoita ja naisten heikkoja huolehtioita. Tämä on ollut muuttumassa feminiinisyyden noustessa kuluneiden vuosikymmenten aikana, mutta maskuliinisuuden ja feminiinisyyden todellista luonnetta ei ole vielä täysin ymmärretty. Suhteiden ja seksin osalta, uskomme, ettemme voi olla kokonainen ilman toista ihmistä. Uskomme, että tarvitsemme jonkun toisen tekemään meistä onnellisen ja kokonaisen. Tunnemme iloa hyvin harvoin – vain henkeä salpaavan kauniissa tilanteissa, on kyse sitten luonnosta tai seksiorgasmista. Nämä ovat niitä harvoja hetkiä, jotka tuovat meidät nyt-hetkeen. Ainoaan paikkaa jossa egoa ei ole. Olemme niin tottuneet egoon, ettemme kyseenalaista, onko normaalia, että vietämme koko aikamme menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Ego pelaa "olisi pitänyt, olisi voinut" –peliä menneisyydessä tai hyppää tulevaisuuteen pelaamaan "luodaanpa skenaarioita" –peliä, ollakseen valmistautunut mihin tahansa mahdollisuuteen. Emme näe, että ainoa todellinen paikka on nyt-hetki.

Ihmiset haluavat kolmannessa ulottuvuudessa fyysistä seksiä niin paljon, koska se on heille ainoa tilaisuus kokea maskuliini- ja feminiinienergioiden yhteensulautuminen täydellisessä tasapainossa. Se on tuon halun ydinsyy. Kolmannessa ulottuvuudessa emme ymmärrä, että tästä syntyy kumppanin tarve. Emme ymmärrä, että voimme luoda tämän eheyden itsellemme. Mutta emme ainoastaan voi, vaan meidän täytyy hallita se päästäksemme korkeampiin ulottuvuuksiin. Emme voi kuvitella, että seksuaaliset halut voivat muuttua tarpeesta jakamiseen. Kolmannessa ulottuvuudessa emme ole koskaan oppineet rakastamaan itseämme. Sitä vastoin meidät opetettiin uskomaan, että se on egoistista. Tilanne on toisinpäin. Rakkaudettomuus itseäsi kohtaan on egoistista ajattelua ja se estää sinua olemasta kokonainen ja pitää tyhjiön sisälläsi hengissä.

Energeettisesti kolmas ulottuvuus on hyvin matalan värähtelyn paikka ja se lisää erillisyyden, kaksinaisuuden ja vapaan tahdon harhaa. Korkeampi itsemme ei ole integroitunut fyysiseen kehoon, koska se ei voi käsitellä tätä tiheyttä ja matalaa taajuutta. Se on yhteydessä kanssamme henkikehomme kautta, mutta kun chakramme ovat tukossa, se voi tuskin päästä luoksemme. Tämä saa aikaan uskon, että olemme erossa Jumalasta. Ajattelemme itse asiassa 3D:ssä, että elämämme perustuu sattumiin eikä ole mitään kohtaloa, koska emme ole tietoisia todellisesta identiteetistämme – henkiolento fyysisessä kehossa, joka kärsii muistinmenetyksestä.

Kun inkarnoidumme kolmanteen ulottuvuuteen, unohdamme, kuka todella olemme, ja meidät varustetaan egomielellä, joka palvelee vain tässä inkarnaatiossa. Se ei voi muistaa mitään aiempia elämiämme, koska se ei ole ollut niissä kanssamme. Vain solurakenteemme ja DNA:mme kantaa muistoja perhesukulinjastamme, ja sielumme tai korkeampi itsemme tietää kokemuksistamme aiemmissa elämissä. Niin kauan kun egomieli johtaa ja sydän on suljettu, yhteys sieluun on tukossa suurimman osan aikaa. Kommunikoinnin korkeamman itsemme ja korkeampien ulottuvuuksien kanssa voi vain tuntea, ei ymmärtää rationaalisella mielellä. Egomieli ei kykene käsittelemään tätä energiamäärää. Niin kauan kun yhteys on poikki, emme voi tuntea totuutta, ja uskomme, että egomielen pitää olla johdossa, koska se on niin nokkela. Ja kyllä, se on – pitämään meidät erossa todellisesta itsestämme ja jatkamaan harhakuvia.

Joka kerta kun intuitio tulee läpi ja ilmaisee totuutemme, egomieli huutaa: "Todista se!" Niinpä sulkeudumme taas, kun emme kykene todistamaan, mitä tunnemme. Jatkamme juoksemista side silmillä ja yritämme selvittää, miten elämä toimii ja mitä oikeasti teemme. Uskomme, että löydämme vastaukset etsiessämme onnellisuutta ulkoisesti, itsemme ulkopuolelta. Sopeudumme peliin ja hyväksymme 3D-harhat todellisuudeksemme, koska kaikki tekevät niin. Tukahdutamme kysymykset tarkoituksestamme, todellisesta alkuperästämme ja taidoistamme ja lahjoistamme. Meidän täytyy olla väärässä, kun meillä on näitä kysymyksiä, koska kaikki muut elävät samojen sääntöjen mukaan.

Jos puhuisimme ääneen epäilyistämme ja todellisista haluistamme, meitä pidettäisiin vain mielenvikaisena ja epärealistisena haaveilijana. Niinpä pysymme järjestelmässä oivaltamatta, että meistä on tehty orja, kun egomielemme on ohjelmoitu kaikenlaisilla väärillä uskomuksilla. Emme näe, että koko järjestelmä on pelkoon perustuva tekomatriisi. Niin kauan kun ihmiset ovat pelossa, heidät voidaan pitää kontrollissa ja tehdä rahaa heillä. Paljon rahaa. Vakuutukset, lääkkeet ja muoti ovat vain pari esimerkkiä siitä, miten peloillamme tehdään paljon rahaa. Ja meidän täytyy tehdä enemmän ja enemmän rahaa kompensoidaksemme nuo pelot. Ajattelemme, että meidän täytyy parantaa statustamme. Uudestaan ja uudestaan – ollaksemme riittävän hyvä ja ansaitaksemme kunnioitusta.

Emme edes käsitä, miten paljon materiaalinen maailma ja omaisuutemme kontrolloivat meitä ja pitävät meitä riippuvuussuhteessa. Meidän täytyy suojella sitä, mitä olemme saavuttaneet, ja tehdä sitä vielä lisää ollaksemme valmistautunut pahempiin aikoihin. Kolmannessa ulottuvuudessa ajattelemme negatiivisia ajatuksia ja olemme luottamatta kaikkiin ja kaikkeen.

Kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuusharha sallii meidän kokea valon ja pimeyden, hyvän ja huonon, ilon ja epätoivon, paremman ja huonomman. Meillä on vaihtoehtona käyttäytyä pyhimyksenä tai demonina. Se on itse asiassa ainoa valintamme tällä planeetalla: rakkaus vai pelko, valo vai pimeys. Sen vapaa tahto sallii meille. Kun valitsemme pelon, toistamme kokemuksiamme ja mallejamme, kunnes opimme valitsemaan rakkauden. Se on kolmannen ulottuvuuden kauneus. Sitten kun opimme valitsemaan rakkauden pysyvästi, tulemme valaistumiseen ja taajuutemme nousee merkittävästi. Tällä tavalla voitamme egomielen rajat.

Opimme antamaan sydämen ja sielun johtaa egon transformoimista vapaaksi hengeksi. Opimme, miten universaalit energiat toimivat ja miten voimme luoda oman todellisuutemme. Ymmärrämme, että meillä on ollut ohjauspyörä edessämme koko ajan. Emme ole vain nähneet sitä. Opimme, ettemme ole uhreja tai pahantekijöitä. On vain opettajia, jotka auttavat meitä kasvamaan. Meidän ei tarvitse odottaa kuolemaa mennäksemme valoon. Voimme tehdä sen ollessamme ihmiskehossa.

Neljäs ulottuvuus – taianomainen unimaailma

Neljäs ulottuvuus on unimaailma. Sitä kutsutaan myös astraalitasoksi. Se on ulottuvuus, joka on vähemmän tiheä ja virtaavampi kuin kolmas ulottuvuus, mutta siinä on edelleen kaksinaisuusharha ja ego pystyy olemaan myös siellä. Se on aikaulottuvuus. Kuvittele energiavirta, jossa on kaikki tietyn aikajanan tapahtumat. Käymme tällä tasolla tavallisesti yön aikana. Unitilassamme kaikki on mahdollista. Hiiri voi muuttua leijonaksi, voimme lentää tai hengittää veden alla, voimme olla monessa paikassa samaan aikaan ja käydä keskusteluja mitä oudoimpien olentojen kanssa. Kokeneet astraalimatkustajat kykenevät pääsemään tälle tasolle myös päivän aikana. Tästä voi tulla niin totta, että he kokevat kehon ulkopuolisia seikkailuja tai kiihkeitä seksuaalisia kohtaamisia.

Tämä on taso, jolle shamaanit ja muinaiset sivilisaatiot matkustivat etsimään lisää henkimaailmoista ja yhdistymään niiden kanssa. Nämä matkat antoivat heille pääsyn tuonelaan ja ylämaailmaan. Monet heistä käyttivät huumeita ja erityisiä transsiseremonioita päästäkseen sinne. Ihmisen energiavärähtelystä riippuen matkustaminen astraalitasolla voi olla hyvin rakkaudellinen ja jännittävä tai hyvin pelottava kokemus. Henkiset huumeet eivät koskaan vie meitä neljännen ulottuvuuden yli. Silti matkustaminen astraalitasolle voi olla hyvin oivaltavaa ja opimme enemmän itsestämme, tarkoituksestamme ja myös peloistamme, kun pääsemme läheiseen vuorovaikutukseen korkeamman itsemme kanssa siellä.

Riippumatta tavastamme matkustaa tähän ulottuvuuteen, pysymme aina tällä tietyllä aikajanalla. Tällä tasolla on myös mahdollista yhdistyä kollektiivitietoisuuteen ja oppia enemmän sieltä. Astraaliulottuvuus on paikka, jossa valo ja pimeys joutuvat ristiriitaan helposti. Mustalla magialla on paikkansa siellä, esimerkiksi unikävelijät voivat vaikuttaa meihin tällä tasolla helposti, kun olemme vielä täynnä pelkoa emmekä ole oppineet asettamaan terveitä energiarajoja. Rajoilla pystymme luomaan oman valomme ja ylläpitämään sen niin, että se imee pimeyden. Useimmat ihmiset eivät muista astraalikokemuksiaan tietoisesti, mikä tekee vielä vaikeammaksi havaita energiamanipulointia.

Neljäs ulottuvuus yhdistää pimeyden ja valon. Tällä tasolla voimme suojella itseämme vain käyttämällä universaaleja energialakeja, kun ei ole ihmislakeja tai säännöksiä kontrolloimassa.

Sivuhuomautus. Korkeamman taajuuden ihmiset eivät koe lainkaan astraalitasoa tietoisesti. Siksi heistä tuntuu usein yksinäiseltä tai he ajattelevat vain kuvittelevansa heräämisensä ja ylösnousemuksensa, koska heillä ei ole kaikkia noita hulluja kokemuksia, joista toiset ihmiset ovat innoissaan. Näiden ihmisten kehotaajuus on jo syntymästä saakka korkeampi kuin neljännen ulottuvuuden taajuus. Korkeamman taajuuden ihmisillä on usein selittämätöntä väsymystä koko 3D-elämänsä ajan, koska ero tiheiden 3D-taajuksien ja paljon kevyempien 5D-taajuuksien välillä aiheuttaa pysyvää hankausta ja kehon on vaikea käsitellä sitä. He käyvät läpi 3D-ohjelmoinnin niin kuin kaikki, vaikka heillä on usein paljon voimakkaampi tunne "tämä ei ole oikein, mitä täällä tapahtuu" ja he kyseenalaistavat järjestelmän ja sabotoivat sitä usein.

Monilla korkeamman taajuuden ihmisillä on alkoholi- ja huume-elämä, koska he eivät pysty selviytymään tiheydestä hyvin ja kieltävät henkiset lahjansa ja taitonsa. He haluavat vain olla normaaleja ja sopia joukkoon elämänsä aiemmassa vaiheessa. Ongelmana on, että huumeet ja alkoholi ovat paljon alempaa taajuutta kuin heidän kehonsa, mikä voi aiheuttaa pysyvää ahdistusta ja masennusta.

Korkeamman taajuuden ihmisillä ei ole painajaisia. Heillä voi olla paniikkikohtauksia ja ajatukset pyörivät ennen nukkumaanmenoa tai heidän ollessaan puoliunessa, mutta heidän unensa tapahtuvat 5D:ssä tai sen yläpuolella, jos he muistavat niitä lainkaan. Noissa unissa ei voi olla pelkoa tai pimeyttä, koska ne ovat ehdottoman rakkauden tasoja.

He kokevat ylösnousemuksensa eri tavalla, paljon hienovaraisemmin ja vilpittömämmin. Kun heidän heräämisensä on käynnistynyt ja he avautuvat henkisyydelleen, prosessi tapahtuu tavallisesti nopeammin kuin keskimäärin, ja he puhdistavat 3D-ohjelmoinnin hyvin nopeasti, kun heidän järjestelmänsä haluaa palata luonnolliseen taajuuteensa mahdollisimman nopeasti. He ovat tavallisesti selvätietoisia – eli yhtäkkiä he tietävät asioita tietämättä miksi. Näin on, koska heillä on pääsy toisille aikajanoille ja toisiin ulottuvuuksiin. Tämä tapahtuu tavallisesti tiedostamatta. Heiltä vain katoaa muutama minuutti ja heillä on kylmä ja he ovat hämmentyneitä tuollaisen kokemuksen jälkeen. Siinä ei ole parempaa tai huonompaa, onko korkeaa taajuutta vai ei – kokemukset ovat vain erilaisia.

Viides ulottuvuus – valotaso

Kaikista korkeammista ulottuvuuksista, viides on viimeinen, joka on puhdasta valoa ja ehdotonta rakkautta, eli Lähde-energiaa matkalla alaspäin, ennen astumista rajoitusten ja kaksinaisuuden ulottuvuuksiin. Tämä on lineaarisen ajan ulkopuolinen ulottuvuus, mikä merkitsee, että voidaan päästä monille eri aikajanoille. Fyysinen olemassaolo on edelleen mahdollista tällä tasolla, vaikka keho on kevyempi ja erilainen solurakenteeltaan. Kun fyysinen keho transformoituu täysin täksi rakenteeksi, ei ole kipua. Lisäksi ei ole pelkoa. Se on ehdottoman rakkauden ja yltäkylläisyyden taso ilmentyneenä fyysisyyteen.

Korkeampi itsemme on täysin integroitunut fyysiseen kehoon ja se on ottanut ohjat. Tämä tuntuu hyvin erilaiselta kuin vain korkeamman itsen kanavoiminen. Ensimmäinen kerta kun korkeampi itse tulee fyysiseen kehoon täysin, on hyvin pakahduttava. Se on voimakasta ehdottoman rakkauden energiavirtaa ja kaikki tuntuu kevyeltä ja helpolta. Ennen kuin korkeampi itse voi ankkuroitua täysin fyysiseen kehoon, kaikkien kehojen (mentaali, tunne ja fyysinen) täytyy olla parantuneita. Siksi korkeampi itsesi livahtaa sisään ja ulos jonkin aikaa, ennen kuin se voi tulla pysyvästi. Tiedät, että korkeampi itsesi on integroitunut, kun et kyseenalaista universaalia virtaa ja luotat matkaasi. Et tunne enää tarvetta puuttua tuohon virtaan tai kontrolloida sitä.

Viidennessä ulottuvuudessa kaikki tekomme perustuvat rakkauteen. Se on ykseystaso, jolla tunnemme yhteyden kaikkeen ja kaikkiin ympärillämme, myös pyhään Lähde-energiaan. Viidennessä ulottuvuudessa elämme ykseystietoisuudessa, mutta tunnistamme edelleen itsemme yksilöinä osana kokonaisuutta. Tällä tasolla muistamme, kuka todella olemme, ja tiedostamme ikuisen sielumme. Ilmentäminen on helppoa ja unelmiemme elämä on todellisuutta. 5D:ssä kaikki tulee ponnistelematta, koska olemme löytäneet taas, että universaali energiavirta opastaa meitä aina täydellisesti. Ei ole rajoja. Elämme täydellisessä vapaudessa ja aitoudessa. Kun ei ole pelkoa, ei ole vanhenemista eikä sairauksia. Elämme niin kauan, kun haluamme, kunnes päätämme lähteä kehosta. Tämä tapahtuu sujuvasti ja ilman tuskaa.

5D:ssä eläminen merkitsee elämistä sydämestä. Yhdistymme sydämen kautta ja voimme tuntea yhteyden ja rakkauden välittömästi. Viidennessä ulottuvuudessa seksuaaliset halumme muuttuvat, kun olemme saavuttaneet sisäisen tasapainon maskuliini- ja feminiinienergioidemme välillä. Meistä on tullut energeettisesti androgyyni. Seksuaalienergiat voidaan kokea toisten kanssa ilman fyysistä kontaktia. Yksilö voi aikaansaada ne. Siksi seksiä ei ole enää tarpeesta tai himosta, vaan siitä tulee jakamista kahden kokonaisen ihmisen välillä, jotka värähtelevät samalla energiatasolla. Tai se koetaan yksin ja se on aivan yhtä kaunista. Lisäksi kolmas energia, jumalainen energia, on osa tätä kokemusta ja seksuaalisuudesta tulee pyhä kolminaisuus täydellisessä tasapainossa. Se on voimakkainta luomisenergiaa. Siksi ei ole yllättävää, että 3D:ssä seksi määriteltiin hävettäväksi synniksi – estämään ihmisiä löytämästä todellisen luomisvoimansa.

Kun joku on nostanut oman taajuutensa 5D-tasolle, paluu alempiin ulottuvuuksiin ei ole enää mahdollista, ellei sielu valitse sitä tietoisesti. Tämä on se valinta, jonka monet tähtisiemenet ja enkeliolennot tekivät auttaakseen ihmiskuntaa ylösnousemaan. Ihmiset ovat 5D:ssä immuuneja matalille taajuuksille, kun ei ole resonanssia niihin. He eivät vedä puoleensa pimeyttä ja elävät yksinomaan valossa. Ihmiset 3D:ssä eivät voi nähdä heitä, jos eivät ole vielä aloittaneet omaa ylösnousemusprosessiaan ja ole avoimia korkeammille taajuuksille. Silloin kaksinaisuus ja lineaarinen aika häviävät ja jäljellä on vain elämä nyt-hetkessä.

Kaikki kokemukset otetaan vastaan kiitollisuudella, kun sielu tietää, että kaikella on tarkoituksensa sen omalle kasvulle ja tietoisuuden laajentumiselle. Yhteydestä maan ulkopuolisiin ja enkeliolentoihin tulee helppo ja integroitua jokapäiväiseen kokemiseen. Saamme informaatiota suoraan hengestä, ja telepatiasta, teleportaatiosta ja telekinesiasta tulee mahdollista. Viidennessä ulottuvuudessa on syvä luottamus ja sisäinen tieto, että kaikki tapahtuu täydellisesti. Tällä tasolla olemme oppineet menemään virran mukana ja antamaan Lähteen toimia kauttamme ihmeiden luomiseksi.

Viidennessä ulottuvuudessa ei ole tarvetta olla oikeassa, koska ei ole egoa. Ego on noussut vapaaksi hengeksi ja työskentelee käsi kädessä kehon ja sielun kanssa. Emme ota enää mitään henkilökohtaisena ihmisiltä, jotka eivät ole saavuttaneet tuota tasoa vielä. Tiedämme heidän omasta taakastaan ja matkastaan emmekä tuomitse heitä tai syytä heitä, vaan rakastamme ehdottomasti, kun tiedämme heidän olevan osa kokonaisuutta. Tiedämme, ettei ole vaaraa, joten tiedämme, ettei ole tarvetta suojeluun. Tiedämme, että valomme säteilee niin kirkkaasti, että se imee pimeyden automaattisesti.

5D:ssä elämme universaalien energialakien mukaisesti ja tiedämme, että luomme sen, mitä ajattelemme. Ei ole ihmisen tekemiä sääntöjä tai lakeja, koska ihmiset luottavat täysin energiavirtaan ja siihen, minne se vie ja opastaa heitä. Ei ole omaisuuden tai statuksen tarvetta, kun ei ole kilpailua eikä mitään, mitä verrata. Kaikesta tulee jakamista. Me vain olemme. Rakastamme itseämme ja arvostamme yksilöllisyyttämme osana kokonaisuutta. Tiedämme, että tarpeemme tyydytetään ja meistä huolehditaan aina. Kiitollisuus on aina läsnä. Kun elämme pysyvästi 5D:ssä, olemme saavuttaneet valaistumistilan. Ei ihme, että siihen viitataan taivaana maan päällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

7.12.2016 MITEN HAVAITAAN (HENKISEN) EGON OLEVAN PELISSÄ MUK

ViestiKirjoittaja hammer » 12.12.2016 20:08

MITEN HAVAITAAN (HENKISEN) EGON OLEVAN PELISSÄ MUKANA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
7.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henkilökohtaisessa kasvussa ja henkisessä heräämisessä tutustumme enemmin tai myöhemmin egoon tietoisesti – siihen osaamme joka on ollut ohjelmoitu tiettyihin uskomusjärjestelmiin, käyttäytymismalleihin ja tiettyyn moraaliin, siis ajattelutapaamme. Ollessamme unessa uskomme tämän olevan totta emmekä voi nähdä mitään muuta tapaa. Kun alamme hitaasti herätä, oivallamme, että se minkä uskomme todeksi, ei ole lainkaan totta. Askel askeleelta löydämme paljon suuremman todellisuuden kuin se, missä pikku egomielemme on toiminut. Eikä tämä lopu heräämisprosessimme aikana. Vaikka saatamme tuntea olevamme jo henkisesti kehittynyt, henkinen egomme voi tehdä ilkeitä temppujaan meille päästäkseen takaisin ohjaksiin ja pitääkseen meidät henkisissä uskomusjärjestelmissä. Sitä on vaikea havaita, ja monet ihmiset kamppailevat sen kanssa. Silti tämä on avain siirtyä todelliseen eheyteen ja astua viidenteen ulottuvuuteen. Miten tiedämme eron siinä, onko egomme vai sielumme aktiivinen? Ja miten voimme vaihtaa takaisin sydäntilaan ja intuitioon varmistaaksemme, että sielu on ohjaksissa?

Yksi asia on taattu: ego toimii aina puutteesta ja pelosta. Vaikkei se ehkä ole aivan selvää ensivilkaisulla, egolta puuttuu aina jotain ja se haluaa tuntea täyttymystä. Kaipauksen ja puutteen aiheuttaa tyhjiö sisällämme – itserakkauden puute. Ego on aina selviytymismoodissa, vaikkemme ole elämässä useimmiten vaarassa. Se on osamme, joka saa meidät haluamaan taistella tai juosta karkuun, kun kohtaamme ristiriitoja tai haastavia tilanteita. Ja käyttäytyy, ikään kuin olisi tosi nokkela – oivaltamatta, että se on itse asiassa suurin este tuon sisäisen tyhjiön täyttymiselle. Egoa ei koskaan keksitty tekemään meistä onnellista – se keksittiin suojelemaan meitä ja pitämään turvassa.

Vasta sitten kun ego on transformoitu täysin vapaaksi hengeksi ja sydän on ohjaksissa, meistä tuntuu kokonaiselta, onnelliselta ja ehjältä. Emme kaipaa ketään tai mitään, tunnemme olevamme kotona kaikkialla, minne menemme, elämme täysin tässä hetkessä ja otamme elämän sellaisena, kuin se tulee. Olemme luopuneet kaikesta tarpeesta kontrolloida mitään. Elämme ja teemme kaikkea suurella innostuksella, odottamatta tiettyä lopputulosta. Luotamme vain universaaliin virtaan tietäen, että kaikki tapahtuu meillä täydellisesti. Siitä viidennessä ulottuvuudessa on kyse. Toisaalta, on seitsemän tapaa havaita, oletko egomoodissa.

"Meidän täytyy puhua"

Ego haluaa ratkaista asiat puhumalla niistä. Silloin kun meillä on ristiriitaa toisen ihmisen kanssa, ego keksii usein tarpeen puhua tilanteesta siihen osallistuvien ihmisten kanssa. Se haluaa puhua kaikista loukkaavista asioista, joita toiset ihmiset tekivät. "Olen niin pettynyt. Ystävät eivät tee sitä toisilleen." Ego puhuu kovaan ääneen niistä odotuksista, joita sillä on uskomusjärjestelmiensä perusteella. Egon tavoitteena on muuttaa toisten käyttäytymistä estääkseen vastaavaa tilannetta syntymästä enää. Usein tuloksena on tuntitolkulla keskustelua ja syyttelyä. Ego rakastaa syyttää ja tuomita. Ego haluaa todistaa toisen syyllisyyden omasta kokemuksestaan. Ego rakastaa mennä uhrimoodiin ja määritellä pahantekijän, sen joka on vastuussa tuskasta.

Sitä emme ymmärrä egomoodissa, ettemme voi muuttaa toista ihmistä, jollemme muuta itseämme. Energeettisesti ei ole muuta tapaa hankkiutua pysyvästi eroon ristiriidoista. Tilanteesta puhuminen ei muuta mitään energiataajuusmielessä. Vetovoimanlaki (samanlaiset vetävät puoleen toisiaan) esittelee meille samat ristiriidat uudestaan ja uudestaan, kunnes oivallamme, että meillä on sisällämme tuo taajuus, olemme vastuussa omasta kokemuksestamme ja olemme todellisuutemme luoja.

Sielu tuntee tämän totuuden ja kääntyy aina sisäänpäin sen sijaan, että yrittää muuttaa toista ihmistä. Sielu menee siihen tunteeseen, jonka tilanne laukaisi, ja ilmaisee tunteet rakentavasti, loukkaamatta muita osallisia. Sielu on kiitollinen tästä kokemuksesta ja tilaisuudesta kasvaa sekö kiitollinen osallisille ihmisille saadusta oppitunnista.

"Minun täytyy kostaa"

Tähän liittyy läheisesti egon halu kostaa. Jos joku loukkaa meitä, ego menee usein kostomoodiin. Se haluaa loukata takaisin. Se haluaa toisen ihmisen kärsivän samalla tavalla sen vuoksi, mitä hän teki meille. Niinpä ego keksii strategioita, miten kääntää tuska takaisin niille ihmisille, jotka olivat mukana siinä.

Sielu ei koskaan etsi kostoa, koska se tietää, että olemme vastuussa omista kokemuksistamme ja voimme muuttaa todellisuuttamme vain omalla erottelukyvyllämme.

"Meidän täytyy löytää ydinsyy"

Kun olemme henkisellä polulla ja tunnemme juuri kuvatut dynamiikat, seuraava egoansa on edessä. Tiedämme nyt, että ihmiset peilaavat meille omia mallejamme ja pelkojamme, Tiedämme, että meidän täytyy käsitellä ne ja muuttaa ne pelosta ehdottomaksi rakkaudeksi. Silloin ego alkaa tutkia. Se haluaa löytää tämän pelon juurisyyn löytääkseen sen, joka on vastuussa tästä kokemuksesta. Niinpä kulutamme paljon aikaa tutkimiseen ja paljon rahaa akaasisten tiedostojen selvänäköisiin tulkintoihin ja entisten elämien regressioon tai samanlaisiin asioihin, koska haluamme tietää. Siinä on egomme pelissä. Ego haluaa aina, tietää, mistä asiat tulevat. Osallistuvaa energiaa ei voisi vähempää kiinnostaa. Energia ei ole kiinnostunut siitä, miten se luotiin.

Sielu tietää, että energia voidaan aina transformoida (transformaation- tai säilymisenlaki toteaa, että energia ei voi hävitä, se voi muuttaa vain taajuutta). Ja sielu tietää, että voimme transformoida minkä tahansa pelkomallin rakkaudeksi reagoimalla kokemukseen korkealla taajuudella – kiitollisuus, anteeksianto, myötätunto tai leikkisyys/huumori. Sielu tietää, ettei meidän tarvitse käyttää energiaa menneisyyden tutkimiseen. Sielu ottaa vain vastaan ja sallii tunteen kulkea järjestelmämme läpi, jotta voi vapautua siitä ja päästää irti kiitollisena.

"Minä olen oikeassa ja sinä olet väärässä"

"Voit olla joko oikeassa tai onnellinen." Tämä lause summaa täydellisesti egon ja sielun välisen eron. Egolla on aina tarve olla oikeassa ja vakuuttaa toiset ihmiset omasta näkökulmastaan. Ego ei voi sietää, että jollain on eri mielipide tai havaintotapa. Ego ei voi hyväksyä, että eri ihmisillä on oma sielumatkansa ja kokemuksensa ja he saattavat tarvita eri oppituntia tai kokemusta kuin me. Eikä ego halua hyväksyä, että sielukasvu ei lopu koskaan ja on aina paljon suurempi todellisuus, kuin se tietää. Ego voi suuttua todella, jos joku on sen mielipidettä ja totuutta vastaan. Se hyökkää ja haluaa joskus todella tuhota toisen ihmisen, esimerkiksi kiusaamalla tai etsimällä muita ihmisiä enemmistötuekseen.

Sielun ei tarvitse olla oikeassa. Sielu tietää, että jokaisella on henkilökohtainen kasvumatka ja hänen täytyy löytää oma totuutensa. Sielu hyväksyy kaikki ja kaiken sellaisena, kuin se on. Sielu tarjoaa viisauttaan inspiroimaan toisia ilman mitään odotuksia. Sielu tietää sisällä, että olemme täydellisiä sellaisena, kuin olemme, eikä etsi mitään ulkoista vahvistusta. Sielu ei tuomitse toisia tai tilanteita – se vain havainnoi. Ja tämä merkitsee sen tunnustelemista, mikä resonoi itsellä ja mikä ei, tarvitsematta oikeuttaa havaintoaan.

"Jos olisin sinä …"

Ego rakastaa antaa neuvoja, joita ei pyydetä. Se tuntee olevansa voimaantunut ja paremmassa asemassa, kun se voi auttaa toisia ihmisiä. Ego työntää tietojaan ja mielipiteitään toisille ja saa tästä tyydytystä. Toisaalta ego myös etsii vastauksia ulkopuoleltaan ja haluaa löytää jonkun antamaan neuvon tai ratkaisun tiettyyn ongelmaan. Ego vertailee itseään jatkuvasti toisiin. Tämä on hyvin yleistä myös henkisessä yhteisössä. "Miksi minun matkani on erilainen kuin toisten kokemukset? Miksi toiset ihmiset matkustavat astraalitasolla tai saavat näkyjä ja minä en? Onko minussa jokin vikana?"

Sielu tietää, että ihmiset haluavat neuvoja tai hakeutuvat luoksemme, kun ovat valmiita. Ei ole tarvetta puskea mitään. Sielu vain luottaa. Sielu ei vertaa, vaan arvostaa yksilömatkaamme osana kokonaisuutta. Sielu tietää, että erilaisuus on välttämätöntä ykseyden harmonialle ja jokaisella meistä on jokin erityislahja ja –taito, joka hyödyttää ihmisyhteisöä.

"Tarvitsen suunnitelman ja takuun"

Ego rakastaa suunnitella saadakseen asiat järjestykseen, mutta myös taatakseen, että asiat sujuvat suunnittelemallamme tavalla. Ego vihaa yllätyksiä ja ennustamattomuutta. Se haluaa kontrolloida, saada varmuuden ja sillä on ajatus tietystä lopputuloksesta. Niinpä se pysyy rajoituksissa ja uskomusjärjestelmissä. Uskomukset on lukittu. Ne eivät salli mitään muuta näkökulmaa tai mielipidettä. Näin ollen ego kuluttaa paljon aikaa suunnitelmien, listojen ja budjettien tekemiseen ja luo kaikenlaisia skenaarioita, joihin se valmistautuu. Ja se on järkyttynyt, kun asiat menevät toisin.

Sielulla ei ole uskomuksia. Sillä on luottamusta ja se luottaa energiaan. Sielu on täysin auki ja ottaa avosylin vastaan kaikki mahdollisuudet. Sielu tietää, että energioilla on oma dynamiikka eikä niitä voi pakottaa tiukkoihin suunnitelmiin. Sielu menee virran mukana suunnittelematta etukäteen. Sielu luottaa, että energiat opastavat meitä täysin ja antavat meille kaiken, mitä tarvitsemme osana tätä matkaa. Mitä enemmän heräämme, sitä vähemmän pystymme enää käsittelemään tiukkoja rakenteita, aikatauluja ja suunnitelmia. Irrottaudumme niistä enemmän ja enemmän ja opimme hyppäämään tuntemattomaan ja rakastamaan elämän ennustamattomuutta. Sielu tietää, että jos luotamme virtaan, energiat voivat tehdä taikojan ja luoda hämmästyttävimmän ja tyydyttävimmän kokemuksen meille.

"Minun olisi pitänyt"

Ego rakastaa käyttää paljon aikaa itsemme syyttelyyn ja tuomitsemiseen asioista, joita on tapahtunut aiemmin. Se voi haaskata paljon energiaa menemällä "olisi pitänyt, olisi voinut" –peliin. Vaikka se on ilmiselvää, niin ego ei voi hyväksyä, että menneisyyden asiat ovat valmiita ja ohi. Sielu tietää, että ainoa tapa muuttaa epäonnistumisen, syyllisyyden ja surun tunteita, on muuttaa siihen liittyvää energiataajuutta. Sielu kääntyy sisäänpäin ja antaa anteeksi ja on myötätuntoinen itselle muuntaakseen pelon.

Niinpä aina kun havaitset egosi olevan pelissä, mahtavaa! Se on ensimmäinen tärkeä askel erottelukyvyssä. Sitten kun tiedät, tiedät, että on mahdollisuus muuttaa energiaa. Lisätietoa siitä, miten työskennellään egon kanssa tehokkaasti ja transformoidaan se vapaaksi hengeksi, mikä se janoaa olla, käy katsomassa artikkeli (http://thewakeupexperience.eu/transcend ... ee-spirit/). Onnellista nousemista!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

12.12.2016 KUIN TYHJÄKSI TAULUKSI TULEMINEN – JOULUKUU 2016

ViestiKirjoittaja hammer » 13.12.2016 18:14

KUIN TYHJÄKSI TAULUKSI TULEMINEN – JOULUKUU 2016

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
12.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joulukuu 2016 on ollut superhaastava monille henkisellä polulla. Pitkän puhdistusjakson jälkeen monet odottivat vähän helpotusta vuoden loppua kohti. Mutta universumi näyttää olevan armoton ja tuo kamppailua kamppailun jälkeen ja tuskaa tuskan jälkeen. Se näyttää hyvin julmalta – tuntuu siltä, että näemme jatkuvasti valoa tunnelin päässä, mutta emme saavuta sitä. Ja tuska on ollut hyvin voimakasta monilla – sisältäen levottomuutta, syvää epätoivoa, turhautumista ja vihaa. Olen tehnyt kovasti töitä ja mitä saan? Tämän? On usein voimakas kaipuu lähteä ja antaa periksi. Laukaisijoita näyttää olevan kaikkialla ja seuraava tunneräjähdys voi piiloutua seuraavan kulman taakse. Usko tai älä: tämä on erittäin hyvä asia. Joulukuu antaa sinulle perimmäisen mahdollisuuden herätä henkiin kokonaisena ja ehjänä olentona. Ja sen myötä ylösnousta viidennen ulottuvuuden taajuuksiin iäksi.

Vaikka on vaikea luottaa tähän, se mitä joulukuun energiat tekevät sinulle, on erinomaista! Ne auttavat sinua pääsemään eroon syvimmistä ydinuskomuksistasi, joita sinulla on ollut. Olet pääsemässä sipulin ytimeen. Olet kuorinut kerros kerrokselta päästäksesi tähän. Tämä on viimeinen pala! On yksi ydinasia, joka sinun on kriittistä ymmärtää: viidennen ulottuvuuden saavuttaminen on mahdollista vain ilman mitään uskomuksia!

Rajoittavat ydinuskomukset ovat viimeinen este poistettavaksi

Uskomukset ovat sulkeutuneita, eivätkä salli muita havaintoja tai mahdollisuuksia. Uskomukset ovat ehtoja, joita tyrkytämme asioille, tilanteille ja ihmisille. Ne ovat kiinnikkeitä tiettyihin odotuksiin. Viides ulottuvuus on äärettömien mahdollisuuksien ulottuvuus. Se on ehdoton. Se on täydellisen kiintymättömyyden ulottuvuus. Voimme päästä tähän ulottuvuuteen vasta, kun olemme transformoineet rajoittavan egomielemme ja sen rajoittuneet uskomukset ja tarpeen tulkita, vapaaksi hengeksi – sydämemme seuraajaksi ja tukijaksi. Puhtaiden ajatusten luojaksi ilman tulkintaa. Voimme päästä 5D:hen vain sydämen kautta.

Korkeampi itsesi on nyt valmis muuttamaan luoksesi pysyvästi, joten sinun täytyy tulla intuitiiviseksi, sielun ja sydämen motivoimaksi olennoksi – eli Lähde toimii kauttasi koko ajan. Ja siksi koet sen, mitä koet. Loppupuhdistus tilan tekemiseksi sille, että sielusi ottaa hallinnan iäksi. Siksi sinulla on syvän rauhan, luottamuksen ja tietämisen hetkiä, joita seuraa taas tuskan, epäilyn ja pelon shokkiaalto. Korkeampi itsesi tupsahtelee sinuun ja pois sinusta tällä hetkellä, jotta totut tähän uuteen versioon sinusta. Todelliseen, aitoon ja täysin vapaaseen sinuun.

Monet meistä sekoittivat ylemmän neljännen ulottuvuuden taajuudet 5D:hen, kun meillä oli ensimmäiset kokemuksemme vapauden, aitouden ja autuuden tunteesta. Neljäs ulottuvuus valmistelee meitä 5D:hen, mutta antaa vielä tilaa egolle ja sen rajoittaville uskomuksille ja peloille. Vasta sitten kun meistä tulee tyhjä taulu ja olemme pudottaneet pois menneisyytemme, vakaumuksemme ja kovalla työllä voitetun totuutemme ja alamme luottaa ja uskoa, ovi viidenteen ulottuvuuteen avautuu meille. Meidän on tarkoitus tulla taas lapsenomaiseksi, olla nyt-hetkessä ja tutkia tätä uutta maailmaa. Olla utelias ja oppia ilman mitään, mistä pitää kiinni.

Kukaan ei ole ollut aiemmin tässä ulottuvuudessa fyysisen kehon kera. Ei ole oppikirjoja, suuntaviivoja tai sääntöjä, joita voimme noudattaa onnistuaksemme. Itse asiassa ei ole onnistumista, koska ei ole tavoitetta – on vain kokeminen, vain löytämisen ja tutkimisen hauskuus. Meidän täytyy luottaa intuitioomme ja oppia seuraamaan universaaleja energioita. Meidän on tarkoitus rakastaa elämäämme hyvin innostuneena, odottamatta mitään tiettyä lopputulosta. TÄTÄ merkitsee "virran mukana meneminen". Se on hyppäämistä tuntemattomaan ilman turvaverkkoa. Se on perimmäistä antautumista.

Ja tästä syystä joulukuu tuntuu hyvin haastavalta. Koska ydinuskomuksemme ovat niin syvään juurtuneita meihin, että emme edes tunnista niitä rajoittaviksi uskomuksiksi. Ja sitten kun ne laukaistaan, se sattuu helvetisti, koska emme halua luopua ainoista kahvoistamme, joista voimme enää pitää kiinni. Mutta juuri ne estävät meitä siirtymästä taajuudessa ylöspäin.

Miten havainnosta tulee tuomitsemista

Mielemme ottaa faktoja ja lisää niihin tulkinnan. Näin havaittu energia muuttuu tuomitsemiseksi. Tämän selventämiseksi vähän, tässä on pari esimerkkiä faktoista ja siitä, miten mieli tuottaa rajoittavia uskomuksia tulkitsemalla faktoja ja näin tuomitsemalla tilanteen tai ihmisen.

Fakta:
Kumppanini ei soittanut minulle syntymäpäivänäni.

Tulkinta/rajoittava uskomusohjelma:
Hän ei välitä minusta eikä rakasta minua.

Fakta:
Minulla on paljon kehokarvoitusta.

Tulkinta:
Kehokarvoitus on likaista ja rumaa, joten minun täytyy poistaa se.

Fakta:
Minusta tuntuu epämukavalta, olen pahalla tuulella enkä joskus enää pidä itsestäni.

Tulkinta:
Minulla on varmaan implantteja aurassani tai toiset olennot imevät energiaani, ja ne täytyy poistaa.

Fakta:
Olen tavannut jonkun, josta en pysty päästämään irti, ja tämä yhteys aiheuttaa minulla paljon tuskaa.

Tulkinta:
Sen täytyy olla kaksoisliekkini, joten minun täytyy vain selvittää omat juttuni pystyäkseni yhdistymään taas hänen kanssaan.

Hyppää tuntemattomaan

Jos olemme todella rehellinen itsellemme, on monia näitä uskomusjärjestelmiä, joita olemme kehittäneet elämämme saatossa ja henkisellä polullamme, koska egomielemme tarvitsee aina selitystä siihen, mitä tapahtuu. Nyt on aika oivaltaa, että kaikilla niillä opetuksilla ja työkaluilla, joita olemme käyttäneet tähän saakka, oli vain yksi tarkoitus: saada meidät siihen, missä olemme nyt, jotta voimme luopua niistäkin ottaaksemme tämän tärkeän askeleen pois 3D:stä iäksi. Ne ovat olleet kainalosauvojamme, mutta nyt meidän täytyy oppia kävelemään itse.

Emme voi ottaa mieltä mukaamme viidenteen ulottuvuuteen. Rajoittavat uskomuksemme ovat taustalla olevan pelon ja epäluottamuksen tuote – taajuuksia jotka eivät ole synkronissa viidennen ulottuvuuden värähtelyjen kanssa. Viidennessä ulottuvuudessa ei ole mitään ihmisen tekemiä sääntöjä, eikä ole oikeaa tai väärää, koska ei ole kaksinaisuutta. Viidennessä ulottuvuudessa havaitsemme vain energioita, ilman tarvetta tulkita niitä. Kukaan ei tee mitään sinulle. Kaikki tapahtuu sinun vuoksesi. Ja olemme nyt valmistumassa täysin tähän uuteen tietoisuuteen.

Kunnioita siis joulukuun laukaisijoita ja energioita. Ne tukevat sinua hyvin tulemaan täysin vapaaksi ja aidoksi. Energiat ja dynamiikat joita nyt on käytettävissä, ovat hyvin transformoivia. Meillä on edelleen vapaa tahtomme ja voimme valita, miten haluamme käsitellä tämän universumin tarjouksen. Voimme sallia sen ja päästää irti kaikista rajoituksista valitsemalla rakkauden. Tai voimme pitäytyä rajoittavissa uskomuksissamme valitsemalla pelon ja jatkamalla kovaa yrittämistä.

Niinpä joka kerta kun saat itsesi kiinni ajattelemasta "minun täytyy", yhdistettyjä ajatukseen jonkin tavoitteen saavuttamisesta, mene syvemmälle. Se on erittäin hyvä indikaattori näyttämään sinulle tietä rajoittavaan uskomukseen, joka sinulla edelleen on. Hyväksy tuo rajoittava uskomus osaksi kokemustasi ja ole kiitollinen sille, kun päästät siitä irti niiden tunteiden kera, joita tulee sen mukana.

Tarkista, oletko auki vai kiinni: yritätkö (kiinni tietyssä tavoitteessa) vai sallitko (auki loputtomille mahdollisuuksille ja lopputuloksille). Ja kyllä, se räjäyttää mielen. Se juuri on tarkoitus: menettää mielesi, jotta voit astua viidenteen ulottuvuuteen.

Joulukuu tarjoaa sinulle kaikki energialaukaisijat, joita tarvitset tähän vapautumiseen ja egomielesi transformoimiseen, jotta voit astua valoon tunnelin päässä. Se on kuin menisi pimeän synnytyskanavan läpi täysin uuteen maailmaan, joka laajenee ja avautuu heti uuden "sinun" syntymän jälkeen – äärettömien mahdollisuuksien, vapauden, ilon ja ehdottoman rakkauden pelottomaksi maailmaksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

4.1.2016 VAPAUS! PYHÄT KUMPPANUUDET 5D:SSÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 05.01.2017 23:46

VAPAUS! PYHÄT KUMPPANUUDET 5D:SSÄ

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
4.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun lähdemme pyhälle matkalle, meillä ei ole tietoisen mielen tasolla aavistustakaan, mihin olemme joutuneet. Meillä on vain sydämessä tämä syvä tietäminen, että tämä on erityislaatuista. Ja ensikohtaaminen tuo niin paljon energiavoimaa mukanaan, että se ravistelee meitä niin syvästi, ettei meillä ole muuta mahdollisuutta, kuin mennä eteenpäin ja luopua askel askeleelta kaikesta, mikä meissä ei ole aitoa ja mikä estää meitä olemasta täysin vapaa. Kukaan muu kuin pyhä kumppanimme ei pysty "painelemaan nappuloitamme" niin täydellisesti, että tunnistamme sen, mikä estää meiltä ylösnousemuksen ja itserakkauden.

Vie melko kauan, ennen kuin tajuamme, ettei yhteydessämme toiseen ihmiseen ollut koskaan kyse suhteesta. Siinä oli aina kyse löytämisestä takaisin todelliseen voimaamme, todelliseen itseemme ja sen muistamisesta, kuka todellisuudessa olemme ja mitä varten tulimme tänne: auttamaan ihmiskuntaa ylösnousemaan.

Kasvusyklit

Kun siirrymme eteenpäin, opimme, kasvamme ja päästämme irti – astuaksemme vain uuteen oppimis-, kasvamis- ja irtipäästämissykliin. Vaikka se näyttää jatkuvalta ja loputtomalta tarinalta, prosessi vie meitä korkeammalle ja korkeammalle tietoisuudessa. Enempään ja enempään viisauteen, luottamukseen ja uskoon ja vähemmän ja vähemmän kiinnikkeisiin, uskomuksiin ja odotuksiin. Opimme hyvin paljon näiden jumalaisten kumppanuuksien energiadynamiikasta ja alamme saada sen ajatuksen, että tämä liitto on energiaa, joka ei ole sidottu yhteen fyysiseen ihmiseen (mikä on totta vain 3D:ssä).

Ja kuitenkin – vaikka meistä tuntuu enemmän ja enemmän itsevarmalta ja irralliselta – meistä tuntuu edelleen kiusalliselta kosmisen kumppanimme lähellä. Siihen liittyy edelleen epävarmuutta tai huolestuneisuutta. Tämä ei vieläkään ole sitä helppoutta, täyttä luottamusta ja irrallisuutta, minkä rakastaisimme saada. Meillä on edelleen tuo kaipaus ja odotus yhdistyä taas jumalaiseen vastineeseemme. Ja … juuri tämä estää sitä tapahtumasta.

Odotukset ovat pelon ilmentymistä. Ja tässä tapauksessa kyse on siitä pelosta, ettei ole tarpeeksi hyvä. Epäilemme edelleen, ettemme ole tämän rakkauden arvoinen. "Mutta olemme tehneet hyvin paljon työtä, joten meidän täytyy tavata jälleen. Ansaitsemme sen! Ja kaikki kirjoitukset ja tekstit sanovat, että jos teet sisäisen työsi, saat jälleenyhdistymisen ja ylösnousette yhdessä. Niinpä sen täytyy olla varastossa meille!" Näin 3D-egomieli yrittää selviytyä siitä. Ja tämä estää energiaa transformoitumasta täysin 5D:hen.

Uskomukset ja odotukset estävät jälleentapaamisen

Vaikkemme usein tiedosta sitä, niin meillä on edelleen tiettyjä uskomuksia ja odotuksia tämän liiton prosessiin ja lopputulokseen liittyen. Ja se osoittaa, että olemme vielä 3D:ssä. 5D:ssä on mahdollista olla vain ilman mitään uskomuksia, nimikkeitä tai odotuksia. Siinä on kyse avautumisesta niille loputtomille mahdollisuuksille, joita meillä on. Vasta sitten energialla on tilaa tehdä taikojaan meille ja luoda todellisuus, joka on paljon yli sen, mitä olisimme voineet odottaa. Päästämällä tästä kaikesta irti – myös jälleentapaamisen odotuksesta tai siitä odotuksesta, että kumppanimme on tuo yksi ihminen fyysisessä kehossa, jonka kanssa meidän on tarkoitus elää onnellisesti elämämme loppuun saakka – vapautamme itsemme. Vapaaksi ihmisyydestä. Meistä tulee jumalainen. Ylösnousemme mielettömyyden tilaan. Tunteeseen kellumisesta lämpimässä ja kultaisessa vesivirrassa. Kauneimmassa virrassa. Virrassa jonka tunsimme kerran, kun tapasimme kosmisen kumppanimme ensimmäistä kertaa.

Kun käymme läpi tämän muutoksen, pääsemme eheyteen. Pelko siitä, ettei ole riittävän hyvä, on poissa. Tämä on se hetki, jolloin tästä kosmisesta rakkaudesta tulee todella ehdotonta. Siinä ei ole enää odotuksia tietystä lopputuloksesta, ei enää pelkoja, kiinnikkeitä, kaipausta, huolestumista tai kiusaantumista. Tämän eheyden myötä murtaudumme täysin vapaaksi. Kun se tapahtuu, energia jolla havaitsemme kumppanimme, tuntuu melko lattealta. Se tuntuu lähes tylsältä kaiken sen ihmisdraaman ja työntämis- ja vetämisdynamiikan jälkeen, jonka aiheutti pelkomme ja Hollywoodin satuohjelmointi siitä, millainen romanssin ja suhteen pitäisi olla. Nyt emme pysty enää samaistumaan kaikkeen tuohon draamaan, kun olemme voittaneet riippuvuutemme siihen.

Ehdoton yhteenkuuluvuus

Kumppanuudesta tulee yhteenkuuluvuutta, ystävyyttä. Kaksi kokonaista ihmistä joilla ei ole enää pelkoa ja jotka eivät voi enää satuttaa toisiaan, jakaa rakkautensa täysin juurtuneena ja ankkuroituneena itserakkauteensa ja aitouteensa. He tulevat yhteen ja osaksi luonnollista virtaa. Ilman ihmissiteitä, ilman mitään tarvetta ja tuskaa ja täysin luottaen, koska kumpikin osapuoli tietää: emme voi menettää sitä, mikä on osa meitä. Ei enää epämukavia tunteita tai huolestuneisuutta. Ei enää epäilyä, sanoimmeko oikein tai väärin ja miten toinen hahmottaisi sen. Koska tiedämme, että sanomme aina sen, mikä on tarpeellista sieluperspektiivistä. Ei enää halua tai painetta jälleenyhdistyä. Kommunikoinnista ja tapaamisista tulee helppoja ja normaaleja.

Se tuntuu kuin puhumiselta eri ihmiselle kummallakin puolella. Ja se on totta: kumpikin on muuttunut ja kehittynyt hyvin paljon ja palannut ydinolemukseensa. Olemme tosiaan eri persoonia. Olemme siirtyneet yli kolmannen ulottuvuuden ihmiskäsityksistä. Olemme pelottomia. Yhteydet tuntuvat helpoilta ja luonnollisilta, koska viidennen ulottuvuuden tasolla, ykseystasolla jossa ei erillisyyskäsitettä ole, olemme jo yhdistyneet – koko ajan. Emme vain oivaltaneet sitä ollessamme 3D:ssä – havaitun erillisyyden värähtelyssä. Kun astumme 5D:hen, ymmärrämme, että koko tällä prosessilla oli vain yksi tavoite: johtaa meidät takaisin itseemme ja itserakkauteemme, leikkisyyteemme, iloomme ja ehdottomaan vapauteemme. Valmistella meidät inspiroimaan ja auttamaan massoja heräämisessä. Ja tuossa paikassa oleminen on paljon hämmästyttävämpää ja kauniimpaa kuin mikään, mistä olisimme voineet koskaan uneksia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

12.1.2017 ERI YLÖSNOUSEMUSAALTOJEN AJANKOHTAISIA ENERGIOITA

ViestiKirjoittaja hammer » 13.01.2017 18:10

ERI YLÖSNOUSEMUSAALTOJEN AJANKOHTAISIA ENERGIOITA JA OIREITA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
12.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Tämän blogin aikomus ei ole millään muotoa laittaa leimoja tai nimilappuja ihmisiin ja joitain ihmisiä toisten yläpuolelle. Kukaan ei ole parempi tai huonompi, kun olemme kaikki osa kokonaisuutta. Tässä käytetty luokittelu on vain auttamassa ymmärtämään paremmin oireita ja heräämis- ja ylösnousemusprosessia.

Vuoden 2017 alusta olemme kokeneet hyvin uusia energiataajuuksia. Jotain mitä ei ole koskaan ennen ollut täällä. Täsmälleen ottaen tämä alkoi rakentua jo 18.12. ja lisääntyi jatkuvasti, pitäen välillä lyhyitä taukoja. Nämä uudet energiat tulevat keskusauringosta, kosmisesta sydämestä, perimmäisestä nollapisteestä. Riippuen siitä, missä kohtaa ihmiset ovat matkallaan ja mitä ylösnousemusaaltoa he ovat, näiden energioiden havaitseminen ja kokeminen voi olla hyvin erilaista.

Ennen kuin menemme aaltojen yksityiskohtiin, haluaisin esitellä käytännöllisen tavan ymmärtää ylösnousemusaaltoja ja niiden suuruutta. Ne seuraavat myös matemaattisia malleja. Tehdäkseni tästä hyvin visuaalista, haluaisin käyttää viestintäprofessori Everett Rogersin mallia "innovaatioiden hajaantuminen".

(http://thewakeupexperience.eu/wp-conten ... vation.png)

Tätä mallia käytetään tavallisesti markkinoinnissa ja PR-toiminnassa, jotta voidaan puhutella kohderyhmiä paremmin sekä ymmärtää, miten ne asettuvat tuotteen elinkaarelle, kun jokin innovaatio tuodaan markkinoille. Malli seuraa tilastollista normaalijakaumaa.

On pieni prosenttiosuus (2.5%) "ensiliikkujia" tai "innovaattoreita", jotka odottavat epätoivoisesti seuraavan innovaation tulemista. He ottavat muutoksen ja uuden vastaan mitä jännittävimpänä asiana. He ovat valmiita ottamaan riskejä ja testaamaan tuntematonta, ilman takuuta tietystä lopputuloksesta. He viitoittavat tietä toisille. He ovat tiennäyttäjiä ja johtajia.

Innovaattoreita seuraavat "varhaisomaksujat", toinen vähän suurempi ryhmä (13.5.%). He ovat innostuneita kaikesta uudesta heti, kun innovaattorit ovat todistaneet sen toimivan, ja sitten he rakastavat seurata näitä uusia trendejä koko sydämestään. Hekin ottavat usein johtoaseman.

Seuraava kategoria on "varhaisenemmistö". Silloin tuotetta valmistetaan jo massana. Varhaisenemmistö seuraa innovaattoreita ja varhaisomaksujia, kun nämä ovat todistaneet ja testanneet, että tuote kannattaa ostaa. He luottavat tuohon uuteen trendiin ja/tai muutoksen luettuaan ja kuultuaan riittävästi siitä. He edustavat isoa 34.5%:n osuutta.

Aivan yhtä suurta kuin "myöhäisenemmistö". He ovat yleensä epäröiviä innovaatioiden ja muutoksen suhteen. He rakastavat pysyä mukavuusalueellaan niin kauan kuin mahdollista, ennen kuin teknologinen ja sosiaalinen paine tulee liian kovaksi ja he tuntevat tarvetta sopeutua pysyäkseen mukana.

Heitä seuraavat "vitkastelijat" – ne jotka muuttavat käyttäytymistään vasta, kun olosuhteet pakottavat (esimerkiksi koska videokasetteja ei enää myydä, heidän on pakko vaihtaa dvd-soittimeen). Käyrä osoittaa heitä olevan 16.5%. Mutta jotta ollaan aivan täsmällisiä, on vielä yksi ryhmä: ne jotka eivät koskaan sopeudu. Heitä on 2.5%, joten muille vitkastelijoille jää 13.5%.

Koko kuvan saamiseksi, kaavion keltainen käyrä on markkinaosuus, eli tuotesaatavuuden kasvu.

Eri ylösnousemusaallot mallinnettuna

Tätä mallia katsottaessa, eikö ole ällistyttävää, miten se voi kuvata eri ylösnousemusaaltoja? Ensiliikkujien ollessa niitä, jotka menivät urheasti tuntemattomaan yrityksen ja erehdyksen kautta ja selvittivät, miten energiat ja universaalit lait toimivat ja miten puhdistetaan ja parannetaan fyysinen keho ja eri energiakehot. He saattoivat nojata vain kanavointeihin, muinaisopetuksiin, tieteeseen ja heidän täytyi luottaa omaan kokemukseensa ja intuitiiviseen tietämiseensä. Heitä seuraavat varhaisomaksujat, toinen heräämisaalto, joka arvostaa ensiliikkujien oivalluksia ja opetuksia ja oppii nopeasti, muuttuen vielä nopeammin.

Nämä kaksi aaltoa ovat käyneet läpi paljon hyvin intensiivisiä energiamuutoksia joulukuusta 2012 saakka – valmistautuakseen auttamaan massaheräämisen ensimmäistä aaltoa, joka alkoi herätä vuoden 2016 puolivälissä. Tämä ensimmäinen suuri ylösnousemusaalto käy läpi kaiken, minkä kaksi ensimmäistä aaltoa on kokenut, vielä nopeammin, kahden ensimmäisen aallon ja niiden kokemusten avustuksella – ollakseen valmistautunut auttamaan seuraavaa suurta heräämisaaltoa "myöhäisenemmistö", joka alkaa luultavasti herätä 2020 riippuen siitä, mitä aikajanavalintoja teemme kollektiivina ja miten hyvin autamme toisiamme tämän ensimmäisen suuren aallon läpi.

"Markkinaosuuskäyrä" edustaa keskimääräistä valo-osamäärää maan päällä tässä mukautetussa lähestymistavassa.

Näitä aaltoja ei pidä sekoittaa kolmeen vapaaehtoisaaltoon (Dolores Cannon), jotka luokittelevat ihmiset karkeisiin ikäryhmiin ja luonteenpiirteisiin. Tässä kuvatut aallot riippuvat paljon enemmän ihmisten halukkuudesta siirtyä eteenpäin ja ihmisenä olemisen yli. Vapaa tahto sallii heräämisprosessin nopeuttamisen tai viivyttämisen riippuen siitä, valitsevatko ihmiset rakkauden vai pelon. Näin ollen joku joka oli vielä täysin unessa pari vuotta sitten, voi olla ensiliikkuja, kun taas joku joka on ollut tietoinen henkisyydestä ja lahjoistaan koko elämänsä, voi olla kuitenkin osa jotain myöhempää aaltoa. Tällä ei ole paljon tekemistä kokemuksen tai ihmisiän kanssa – se riippuu paljon enemmän yksilön kyvystä nostaa henkilökohtaista taajuuttaan ja ymmärtää universaaleja lakeja ja elää niiden mukaisesti.

Kun kaikki universumissa tulee aaltomalleina, ei ole yllätys, että myös heräämisprosessi tapahtuu aaltoina. Kuvittele, että koko ihmiskunta heräisi kerralla. Se olisi täydellistä kaaosta, eikä kukaan voisi rauhoitella ketään ja näyttää tietä.

Nyt kun ymmärrämme eri aaltoja vähän paremmin, mitä tällä hetkellä tapahtuu energeettisesti eri aalloilla?

Ensiliikkujat/innovaattorit

Ensiliikkujat kokevat lopultakin perimmäistä helpotusta. Pelon viimeisetkin rippeet ovat hävinneet ja he heiluvat edestakaisin autuuden ja puolueettomuuden/neutraalisuuden välillä. Puolueettomuuteen täytyy totutella. Se tuntuu kuin kulkemiselta elokuvan läpi, nähden ihmisiä kiinni ihmisdraamassa eikä mikään enää kosketa tai laukaise tunteita tuskallisella tavalla. He näkevät kaiken sieluperspektiivistä ja kaiken tapahtuvan korkeamman tarkoituksen. Edes terroristihyökkäykset, massa-ampumiset tai kuolema eiväy enää laukaise heidän tunteitaan. Se kaikki nähdään epärealistisena ja osana lavastettua tietokoneohjelmaa. Usein tuntuu vähän tyhjältä ja tylsältä, kun autuus pitää taukoa ja sallii korkeiden valokoodien integroitua.

Kun egomieli on transformoitunut vapaaksi hengeksi, se ei pysty samaistumaan enää näihin draaman ja pelon mataliin taajuuksiin. Se on lakannut tulkitsemasta mitään. Ei ole epäilyksiä, huolia, uskomuksia, odotuksia tai pelkoja. Ensiliikkujat elävät sydämestään ja täysin nyt-hetkessä. He luottavat prosessiin ja tietävät, että heille annetaan aina kaikki, mitä he tarvitsevat ja paljon muuta. He ovat irti kaikesta aineellisesta omaisuudesta eivätkä ole enää riippuvaisia siitä. Heistä on tullut pelottomia ja he ovat muodostaneet pysyvän yhteyden kosmiseen sydämeen/Lähteeseen oman sydämensä kautta. Mieli ja sydän ovat linjassa ja ne leikkivät ja luovat yhdessä. Ajatukset ovat nyt puhtaasti tarkoituksellisia. Ilmentäminen tapahtuu helposti. Ensiliikkujilla on nyt enemmän ja enemmän yltäkylläisyyttä kaikilla tasoilla – ura, terveys, suhteet ja/tai raha. He kokevat uutta keveyttä ja leikkisyyttä, ollen taas lapsenomaisia ja rento kaiken olevaisen suhteen.

He tuntevat usein nyt kulkevansa kapeaa linjaa kaksinaisuusnapojen välissä, tuntematta enää mitään vetoa kumpaankaan suuntaan, mutta tasapainottaen näiden vedon viime jäänteitä. He tietävät, että kummassakaan ei ole heidän totuutensa. Heistä on tullut tyhjä taulu. He ovat saavuttaneet täydellisen aitouden, vapauden ja luottamuksen tilan. Täydellisen itserakkauden tilan. Perusta olemiselle täysin linjassa Lähteen/kosmisen sydämen kanssa ja sen myötä ehdottoman rakkauden kanssa.

Tämä johtaa muutokseen informaatiohavainnossa. Kanavoinnista tulee intuitiivista tietämistä, kun yhdistyminen kaikkeen olevaiseen on tapahtunut. He eivät enää vastaanota tilannetta ulkoa, vaan sisältä. Ei ole enää tarvetta selvänäkijöille, tarot-korteille, heilureille jne., kun tietäminen on vain siinä. Ei ole enää halua tutkia tai lukea, kun on syvä tietäminen, että oikea informaatio toimitetaan heille oikealla hetkellä. Se voi olla vielä haaste monille – luottaa informaation saamisen uuteen tapaan, kun ensin voi tuntua siltä, että on täysin irti oppaista, enkeleistä ja tähtiperheestä.

Ensiliikkujilla on edelleen fyysistä puhdistumista, parantumista ja uudelleenjäsentelyä, mikä liittyy aivojen äärimmäiseen uudelleenjohdottamiseen ja DNA-koodien ja –säikeiden lisäaktivointiin. Tämä johtaa päänsärkyyn, sumeisiin silmiin, kurkkukipuun pienen yskän kera sekä vanhojen fyysisten heikkouksien puhkeamiseen, kun nämä on tarkoitus selvittää nyt iäksi. Kaikki tämä tapahtuu lisäämään kykyä vastaanottaa viidennen ulottuvuuden taajuuksia (eli silmät valmistautuvat näkemään ja äänialue ilmaisemaan korkeampia taajuuksia). Mieli on hyvin sumuinen ja muistot häviävät pois enemmän ja enemmän. Aika häviää täysin. Ensiliikkujilla on vaikeuksia muistaa, mitä tapahtui vasta tunti sitten.

He kokevat myös enemmän ja enemmän aikajanavaihdoksia. Todellisuus muuttuu ja voi johtaa hauskoihin yllätyksiin – autonavaimet löytyvät täysin eri paikasta, mihin ne jätti, tai puu seisoo aivan yhtäkkiä jossain, missä sitä ei ole aiemmin ollut, tai pilviä ilmestyy ja häviää, tai et löydä enää mistään blogia, jota luit juuri eilen. Tässä on vain pari esimerkkiä.

Monilla ensiliikkujilla on tällä hetkellä hyvin intensiivisiä ja monikerroksisia unia, täysin irrallisia. Ne ovat hyvin selkeitä ja mieli on hyvin aktiivinen niiden prosessoinnissa. On uusi aistimus saada ajatuskierteitä täysin kiinnittymättä. Tämä on osa viimeisiä puhdistuksia, jotka tehdään korkeammissa ulottuvuuksissa. Nukkumismalleja ei ole enää ensiliikkujilla. He saattavat olla valveilla koko yön tai pari yötä peräkkäin ilman tarvetta nukkua, ja sitä seuraavat suuren lepotarpeen jaksot. Yleisesti ottaen nukkumis- ja valvetila näyttävät olevan enemmän ja enemmän linjassa, ja usein on vaikea erottaa näitä kahta.

Varhaisomaksujat

Varhaisomaksujat käsittelevät edelleen ydinhaavojaan ja -uskomuksiaan. Heillä edelleen (henkinen) ego yrittää ottaa taas johdon ja pitää heidät kiinni kaksinaisuudessa ja tietyissä uskomuksissa. Heillä on syvää tunnepuhdistusta. Laukaisijoita voi olla piilossa joka kulman takana. Nämä ovat hyvin tuskallisia kokemuksia, koska ne ovat osia, joihin on sattunut eniten. Monet tuntevat kaipausta lähteä pois ja kuolla, koska kaikki tuntuu liian paljolta kestää. Tuntuu julmalta, että täytyy käydä tämä läpi, kun on tehnyt niin paljon työtä. On tärkeää tietää ja muistaa, että ennen aamunkoittoa on aina pimeintä.

Ajatuskierteet ja yliajattelu ovat yleisiä, mukaan luettuna intensiivinen huolehtiminen ja paniikkikohtaukset, ja se tunne, että on yksin eikä ole riittävän hyvä, voi olla hyvin läsnä. Varhaisomaksujilla on vielä taipumusta jäädä kiinni ihmiskaaokseen, kaksinaisuuteen ja draamaan, mitä tapahtuu heidän ympärillään, esimerkiksi katselemalla ja seuraamalla liian monia pelkopohjaisia uutisia, mikä voi pitää heidät jumittamassa egoajatteluun, mukaan luettuna tarve tulkita ja tuomita faktoja ja ihmisten toimia ja valita puoli. Vaaditaan erottelukykyä päästä takaisin sielu/sydäntasolle. Monet varhaisomaksujat tuntevat nyt tarvetta päästää irti materiaalisista asioista ja he kaipaavat omistaa vähemmän, itsensä vapauttamiseksi paineesta ansaita rahaa vain asioiden rahoittamiseksi.

Varhaisomaksujat saavat jo vilauksia ensiliikkujatodellisuudesta, mutta he eivät ole vielä riittävän vakaita ja tasapainossa ylläpitääkseen tuon energiataajuuden, käsitellessään edelleen ydinhaavojaan. Tämä aiheuttaa työntö-vetodynamiikan antautumisen ja luottamisen välille ja tarpeen kontrolloida prosessia, luottamatta siihen ja epäilemällä, onko tämä totta.

Unet ovat myös monikerroksisia ja hyvin selkeitä ja voivat aiheuttaa voimakkaita tunnepurkauksia, kun omaa vanhaa kamaa ja kollektiivin kamaa puhdistetaan samanaikaisesti.

Fyysiset oireet ovat verrattavissa ensiliikkujien oireisiin.

Varhaisenemmistö

Kaikki planeetan kaaos laukaisee nyt syvästi varhaisenemmistön. Mahdolliset sodat, terroristi-iskut, USA:n uusi presidentti jota kukaan ei odottanut, suhteiden katkeaminen, terveysongelmat joita kukaan ei osaa selittää (jotka on vain ylösnousemusoireita). Koetaan paljon epävarmuutta ja ihmiset laukaistaan syvällä vanhoissa uskomusjärjestelmissään. He pelkäävät lähteä mukavuusalueeltaan. Samaan aikaan on syvän tietäminen, että jokin on pielessä vanhassa järjestelmässä eikä se toimi enää. On tunne, että voi ole erilainen tapa. Ja on kaipaus jättää vanha elämä taakse ja tehdä lopultakin, mitä rakastaa.

Ego taistelee kovasti järkeistääkseen kaiken, pitääkseen johdon ja jatkaakseen pelkomalleja. Silti varhaisenemmistö alkaa nyt tutkia ja löytää tieteen ja henkisyyden informaatiota universaaleista laeista ja siitä, mitä tapahtuu. Sielu työntää heitä vakaasti vallitsevan tilan haastamiseen ja uuden totuuden ja todellisuuden löytämiseen. He kokevat selittämättömiä tunnepurkauksia ja loputtomia ajatuskierteitä, kera kysymyksen: "Kuka olen ja mikä on tarkoitukseni?"

Kun heidän sydämensä on alkanut avautua, heistä tulee herkkiä ympäröiville energioille, mikä johtaa usein tarpeeseen vetäytyä ja olla yksin. Usein he eivät enää tunnista itseään. Monet asiat joilla oli ennen arvoa, menettävät merkityksensä. Siihen tunteeseen, että he ovat täysin yksin kokemuksensa kanssa, yhdistyy pelko, että ihmiset saattavat pitää heitä täysin järjettöminä. Ensimmäiset paranormaalit kokemukset, kuten astraalimatkustaminen, selväkuuloisuus, selvänäköisyys ja selvätuntoisuus ovat yleisiä, mikä lisää tunnetta, että on tulossa hulluksi. Monet menevät sielun pimeään yöhön eivätkä näe enää mitään järkeä tai tarkoitusta missään. Unet voivat olla painajaismaisia ja hyvin intensiivisiä, mikä tuo esiin paljon pelkoja ja traumoja menneisyydestä.

Myöhäisenemmistö, vitkastelijat ja "sopeutumattomat"

Nämä ryhmät ovat tällä hetkellä vielä täysin unessa ja kokevat todellisuutensa edelleen pelkopohjaisesta egoperspektiivistä. He ovat kilpailumoodissa ja uskovat teoriaan vahvimpien selviytymisestä. Henkisyys on heille täyttä paskaa ja heidän mielestään tällaista kokevat ihmiset tarvitsevat hoitoa. He voivat nähdä ja tuntea vain ihmisdraaman ja he menevät joko uhri- tai pahantekijämoodiin. He tulkitsevat, tuomitsevat ja syyttävät. Heille maailma on synkkä paikka, jossa kaikki ovat oman onnensa nojassa ja kaikkien tarvitsee taistella kovasti olemassaolonsa puolesta. On vain pelko- ja puutetaajuuksia, harvinaisten ilohetkien kera.

Ego on johdossa ja pitää heidät menneisyydessä tai tulevaisuudessa, ja he projisoivat jatkuvasti asioita, jotka eivät ole totta. Heidän energiajärjestelmänsä on täysin suljettu, myös sydänkeskus, joten heillä ei ole mitään tapaa tuntea uusia energioita ja ehdotonta rakkautta, jota niiden mukana tulee. He ovat ehdottoman vakuuttuneita, että se matriisi jossa he elävät, on ainoa todellisuus. Silti he kokevat energioiden lisääntymisen fyysisesti. Heidänkin täytyy käsitellä fyysisiä oireita ja päänsärkyä. Heidän fyysisen kehonsa kestävyydestä riippuen voi ilmestyä nopeasti ja odottamatta sydänkohtauksia, aivohalvauksia, syöpää jne., kun fyysinen keho ei kykene käsittelemään näitä taajuuksia kovin hyvin. Monet näistä sieluista ovat valinneet olla tekemättä siirtymää viidenteen ulottuvuuteen eläessään.

Riippumatta siitä, missä sielumatkansa vaiheessa ihmiset ovat, on tärkeää tunnistaa, että jokainen on tehnyt ennen inkarnoitumista sieluvalintansa, mitä he haluavat kokea ja oppia omassa laajentumisessaan ja kasvussaan tässä elämässä. Sen lisäksi kaikilla on vapaa tahto ja kaikki voivat valita pelon tai rakkauden. Kukaan ei ole parempi tai huonompi – olemme vain sen prosessin eri vaiheissa, jonka kaikki käymme läpi, ja havaitsemme eri energiataajuuksia ja niiden kautta eri todellisuuksia. Kaikki ovat vastuussa omasta todellisuudestaan. Luomme aina oman kokemuksemme – tietoisesti tai tiedostamatta – sen energiavärähtelyn kautta, jota lähetämme. Ihmisten on tehtävä omat valintansa siitä, haluavatko he oppia enemmän ja käydä läpi heräämisprosessin ja hyväksyä apua toisilta, jotka ovat kokeneet sen jo. Mutta kukaan meistä ei voi vakuuttaa ketään toista tai opettaa hänelle mitään, mihin hän ei ole valmis. Kuten nämä upeat sitaatit sanovat, "Valomajakat eivät juoksentele yrittämässä pelastaa laivoja" ja "Muuta itsesi – muutat maailmaa."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

8.1.2017 UUDEN JUMALATARARKKITYYPIN SYNNYTTÄMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 16.01.2017 16:53

UUDEN JUMALATARARKKITYYPIN SYNNYTTÄMINEN

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
8.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Paljon on sanottu ja kirjoitettu siitä, että Jumalattaren ja feminiinisyyden nouseminen ja herääminen tuo tasapainon tähän maailmaan. Ja tosiaankin, feminiinienergia lisääntyy ja monet miehet ja naiset jotka ovat kokeneet sydämensä avautuvan, huomaavat sen vaikutukset. Siinä missä runsaamman naisenergian kantajat parantavat niitä haavojaan, että heidät on tukahdutettu tunteidensa ja haavoittuvuutensa vuoksi, runsaamman miesenergian kantajat parantavat niitä haavojaan, että he ovat tukahduttaneet tunteensa ja haavoittuvuutensa. Kumpikin parantaa myös tarpeensa olla kontrollissa – feminiinisyys selvittämällä tarpeen manipuloida ja roikkua kiinni ja maskuliinisuus selvittämällä tarpeen pitää valta ja juosta pois, kun tulee liian tunteellista.

Kummallakin puolella tämän feminiinienergian sisäänotto johtaa täyskäännökseen. Se on perimmäinen tasapainottuminen. Maskuliinisuus kunnioittaa nyt feminiinisyyttä, kun tästä on tullut osa sitä. Se arvostaa uutta kykyä tuntea ja olla. Toisaalta feminiinisyys integroi jumalaisen maskuliinisuuden itseensä ja kunnioittaa maskuliinisuutta vahvuuden, tahdonvoiman ja tekemisen vuoksi. Maskuliinisuudella ja feminiinisyydellä kaikki muuttuu. Se tuntuu melkein liian paljolta kestää alussa, mutta ne jotka ovat riittävän urheita hyväksyäkseen ja käydäkseen sen läpi, tulevat ulos uskomattoman voimaantuneena – kera voiman jota ei olisi koskaan odottanut mahdolliseksi. Meistä tulee voittamaton. Mutta tämä voittamattomuus perustuu myötätuntoon ja rakkauteen, ei taistelemiseen ja pelkoon. Nyt haavoittuvuus on suurin vahvuutemme. Meistä tulee täysin tasapainoinen – jin ja jang ruumiillistuneena yhteen ihmiseen.

Uuden Jumalatararkkityypin ilmestyminen

Yksi erittäin tärkeä ymmärrettävä asia on, että nyt kehittyvä Jumalatarvoima ei ole minkään sellaisen uudestisyntymä, mitä on ollut täällä aiemmin, vaan uuden arkkityypin paljastuminen. Ensimmäistä kertaa maskuliini- ja feminiinienergia tulee täysin tasapainoon. Millainen tämä uusi arkkityyppi siis on? Millaisia ominaisuuksia siihen liittyy?

Kun olen pohtinut tätä uutta Jumalatararkkityyppiä, jonkin aikaa eteeni on ilmestynyt Peppi Pitkätossu. Hän oli yksi lapsuuteni sankareita. Luin kirjat ja katselin elokuvat lukemattomia kertoja. Halusin kovasti olla hänen kaltaisensa ja elää samalla tavalla kuin hän. Silloin minulla ei ollut aavistustakaan, että Astrid Lindgrenin tarina sisälsi niin voimakkaita aktivointikoodeja, jotka valmistelivat minua ja monia muita tulevaan. Niinpä katselin Peppi Pitkätossun eilen ensimmäistä kertaa lapsuuteni jälkeen. Ja minusta oli hätkähdyttävää nähdä, miten täydellisesti hän edusti uutta Jumalatararkkityyppiä. Miksi sanoisin, että uutta Jumalatarta edustaa pieni tyttö, jolla on pisamia, kummalliset vaatteet ja punaiset hiukset? Minäpä vien sinut vähän lisää tuohon tarinaan …

Video elokuvasta (englanninkielisenä)
(https://www.dailymotion.com/embed/video/x21wzox)

Laulun saksankielisessä versiossa Peppi Pitkätossu laulaa: "Ich mach mir die Welt widewidewie sie mir gefältt." "Und jeder der uns mag, kriegt under Einmaleins gelehrt." Käännettynä se merkitsee: "Luon maailmani mieleisekseni." "Ja jokaiselle joka pitää meistä, opetetaan aakkosemme (101)". (Huomautus. 101 on pyhä koodi, joka merkitsee henkisen matkan alkua, ykkösen ollessa uusien alkujen numero ja nollan edustaessa perimmäistä Jumalvoimaa.) Minulle hän on mestariluoja suuren leikkisyys-, ilo-, myötätunto- ja kiitollisuusenergiansa myötä. Kuten tiedämme kaikki, huokumamme värähtelyt luovat todellisuutemme. Siksi hänen todellisuutensa on yltäkylläisyyttä, rakkautta ja onnellisuutta. Hän on voimakas valomajakka, joka tietää, että ihmiset jotka resonoivat hänen värähtelyynsä, vedetään hänen luokseen sitten, kun he ovat valmiita hänen totuuteensa ja elämäntyyliinsä. Hän ei yritä vakuuttaa ketään tai juoksentele epätoivoisesti etsimässä ystäviä. He jotka tulevat hänen luokseen, ovat valmiita oppimaan hänen aakkosensa (101): hänen kaavansa täyttymykselliseen ja onnelliseen elämään täydellisessä tasapainossa.

Kun olin lapsi, vanhempani sanoivat minulle aina, että tämä oli vain tarina eikä todellinen elämä ole tällaista, enkä voinut olla kuin Peppi tai elää hänen tavallaan. Nyt heräämiseni jälkeen olen ehdottoman varma, että juuri tähän minun elämäni ja monien muiden elämä on menossa. Koen jo paljon sitä, ja se on enemmän kuin jännittävää.

Tässä ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät hänestä uuden Maan Jumalatararkkityypin täydellisen edustajan minun silmissäni.

Hän on lapsenomainen ja leikkisiä

Peppi rakastaa leikkiä. Hän tutkii ympäristöään tuomitsematta mitenkään. Hän pelkästään havaitsee, mitä tapahtuu hänen ympärillään, ja nauttii kokemastaan. Hän on utelias oppimaan vain tarkkailemalla. Hän rakastaa lähteä seikkailuihin. Hän keksii uusia pelejä, hän rakastaa tanssia ja laulaa yksin ja julkisesti, ja hän tartuttaa toisiin ilonsa.

Hän on peloton

Peppi asuu yksin Huvikummussa. Hän jättää oven lukitsematta ja kaikki jotka haluavat, voivat tulla sisään – myös varkaat jotka yrittävät varastaa hänen kultalaukkunsa.

Hän on vahva

Hänellä on uskomattomat voimat ja hän pystyy nostamaan hevosenkin ilman mitään ongelmaa. Hän tietää, miten käytetään energiaa ja kanavoidaan se fyysiseen tekoon. Hän ei koskaan käytä väärin voimaansa, vaan aina hyvään tarkoitukseen.

Hän huolehtii itsestään ja toisista

Vaikka hän on yksin asuva lapsi, hän pitää hyvää huolta itsestään, eläimistään ja kodistaan. Hän siivoaa, hän osaa laittaa ruokaa ja leipoa ja hän tekee sen suurella rakkaudella itseään ja eläimiään kohtaan. Hän laittaa jopa pienen joulukuusen ja juustolautasen pienelle hiirelle, joka asuu hänen kanssaan.

Hän on androgyyni

Pepillä on täydellinen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapaino. Hän on yhtä paljon tyttö kuin poika. Hän on hyvin haavoittuva ja näyttää tunteensa, ja hän on myös hyvin selkeä ja täsmällinen siinä, mitä hän haluaa ja mitä hän tekee, ilman kontrollointitarvetta. Hän rakastaa olla ja tehdä.

Hän on myötätuntoinen

Peppi näkee hyvää jokaisessa ihmisessä. Myös varkaissa jotka yrittivät varastaa hän kultansa useamman kerran. Hän antaa anteeksi heille ja jakaa yltäkylläisyyttään heidän kanssaan. Hän antaa heille ruokaa ja vähän kultaa.

Hän on yltäkylläinen ja nauttii jakaa sitä kaikkien kanssa

Peppi on yltäkylläinen kaikin tavoin – rakkaus, terveys ja raha. Hänellä on monta ystävää, kaikki lapset rakastavat häntä. Yltäkylläisyytensä jakaminen kaikkien kanssa tekee hänet ehdottomasti onnelliseksi. Hän ostaa karkkia ja leluja kaikille lapsille ja joululahjoja kaikille, jotka haluavat pistäytyä katsomaan häntä.

Hänellä ei ole odotuksia

Peppi elää täysin hetkessä eikä hän odota minkään tapahtuvan. Hän antaa itsensä yllättyä joka päivä siitä, mitä hänelle seuraavaksi tulee. Hän tietää, että joka päivä on jännittävä, tarvitsematta suunnitella tai kontrolloida mitään.

Hän menee virran mukana

Siksi hän seuraa sydäntään ja intuitiotaan eikä hänellä ole mitään rutiineja. Hän on huoleton ja hän luottaa elämään ja sen virtaan joka hetki. Joka päivä on erilainen ja hän rakastaa elämän ennustamattomuutta, koska hän tietää, että jokainen päivä on taianomainen ja täynnä yllätyksiä, ilman tarvetta kontrolliin, odotuksiin tai tulkintoihin.

Hän on luova

Peppi on hyvin luova. Hän rakastaa piirtää, leipoa hassuja joulupipareita, ripustaa lahjoja kuuseen, keksiä uusia pelejä, tehdä omat luistimensa hiilihangosta, hän korjaa vanhan veneen, jonka löysi joesta, keksii uusia sanoja, hän siivoaa lattian laittamalla juuriharjat jalkapohjiinsa … ja paljon, paljon muuta.

Hän rakastaa itseään

Peppi on hyvin itsevarma ja laittaa itsensä aina etusijalle. Hän rakastaa punaisia hiuksiaan ja pisamiaan. Kun hän näkee apteekin mainostaulun, miten pääsee eroon pisamista, hän menee kertomaan liikkeen omistajalle, ettei hän kärsi pisamistaan, mutta omistaja on ihana ja hän rakastaa tätä.

Hän on aito

Peppi on ehdottoman uskollinen itselleen. Hän ei näyttele tai yritä täyttää toisten odotuksia. Hän ei välitä, mitä toiset ajattelevat hänestä – hän tekee vain juttuaan, on se sitten tanssimista kadulla, liian suurien kenkien käyttämistä, eriväristen sukkien pitämistä tai sormensa ja myöhemmin päänsä pistämistä kakkuun kahvikutsuilla.

Hän on ehdottoman vapaa

Peppi ei käy koulua, koska hän ja hänen isänsä eivät näe mitään järkeä siellä opetetuissa asioissa. Hän omistaa asioita, kuten talon ja laukullisen kultaa, mutta hän ei ole kiinni niissä. Hän nauttii niistä niin kauan, kun hänellä on ne. Hän oivaltaa, että yltäkylläisyydessä ei ole kyse rahasta. "Ei, isä, en tarvitse lisää kultaa, pärjään ilman. Raha mutkistaa vain asioita." Hän ei ole kiinni järjestelmässä eikä riippuvainen kenestäkään. Hän ei ole kenellekään mitään velkaa. Hän on täysin vapaa ja voi tehdä, mitä haluaa. Hän ei ole osa järjestelmää, ainoastaan tarkkailee sitä, ymmärtämättä oikeasti, miksi ihmiset elävät sillä tavalla.

Hän on hyvin yhdistynyt maahan ja luontoon

Peppi tuntee suurta yhteyttä maahan ja luontoon. Hän viettää paljon aikaa ulkona ja kohtelee puita, kasveja ja eläimiä hyvin kunnioittavasti.

Hän rakastaa ehdottomasti eikä tuomitse

Peppi näkee hyvää kaikissa. Hän ei tuomitse ketään sen vuoksi, mitä tämä on tehnyt. Ei lastenkodin johtajaa, joka yrittää saada hänet hallintaansa, eikä varkaita jotka yrittävät saada hänen kultansa. Olemalla tuomitsematta hän inspiroi näitä muuttumaan ja kääntymään ympäri.

Hän rakastaa isää ja äitiä ehdottomasti ilman kiinnikkeitä. Hänen äitinsä on taivaassa ja isänsä Etelämerellä. Hän tietää, että äiti on edelleen häntä varten ja puhuu tälle paljon. Ja kun isä tulee käymään, hän antaa tämän lähteä taas ilman surua, koska hän tietää, että isän rakkaus on aina läsnä ja hän palaa taas jossain kohtaa.

Hän nauttii yksinolemisesta yhtä paljon kuin seurasta

Pepille ei ole mikään ongelma olla yksin. Hän nauttii leikkiä ja luoda yksin yhtä paljon kuin toisten kanssa.

Tämän kirjoittaminen koskettaa minua syvästi. Minusta tuntuu siltä, että pitkäaikainen unelma on toteutumassa. Siirryttäessä viidenteen ulottuvuuteen ja feminiinisyyden noustessa, mikä johtaa huolettomaan, leikkisään ja yltäkylläiseen elämään nyt-hetkessä täydellisessä jig/jang-tasapainossa, Pepin tapaan siitä ei tule ainoastaan mahdollista vaan totta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron