Walter Sandra (sandrawalter.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

3.5.2016 YKSEYSMEDITAATIOITA JOKA KESKIVIIKKO TOUKOKUUSSA

ViestiKirjoittaja hammer » 13.05.2016 21:09

YKSEYSMEDITAATIOITA JOKA KESKIVIIKKO TOUKOKUUSSA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
3.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Energiat ovat taas kerran muuttuneet ja tulleet intensiivisemmäksi monilla. Korkeammat tiimimme ovat jatkuvasti pyytäneet yhdistämään tietoisuutemme – aktiivisesti ja läsnäolevasti – luomaan vakautta, kun tuleva valo on aina vain voimakkaampaa. Lyhyesti sanottuna, käytämme kosmisia asetelmia toukokuun ajan vastaanottaaksemme hyvin voimakkaita taajuuksia, jotka vievät evoluutiomme ja edistymisemme äärirajoille.

Miksi tätä pyydetään nyt?

Sen sijaan, että vatvotaan sitä, mitä ne tekevät keholle, fokus on tietoisuudessa. Tämä kuukausi on itsemme uudelleensuunnittelemiseen, uudelleenarviointiin ja uudelleenluomiseen harmoniassa sen kanssa, mitä olemme oppineet vuoden luola-aikana. Kun teemme inventaarin omasta prosessistamme, palaamme taas harjoituksiimme ja lohdutamme itseämme henkisellä voimaantumisella, korkeammat maailmat kehottavat meitä yhdistymään tässä valossa voidaksemme vakauttaa kollektiivitietoisuutemme ja auttaa sitä vastaanottamaan suurimman mahdollisimman nopeutumisen.

Onneksi meitä on riittävästi, jotka osaamme olla läsnä ehdottomassa rakkaudessa, jumalaisessa neutraalisuudessa ja laajentaa energiakenttämme kutsumaan sisään valoa. Kollektiivilaukaisijoissa on suuri voima – noissa jaksoissa jolloin useat sielut astuvat rauhaan ja hiljaisuuteen samalla hetkellä avatakseen kanavia, jotta korkeammat ulottuvuutemme voivat ottaa komennon. Annamme toukokuussa kolme tilaisuutta joka keskiviikko luoda kollektiivilaukaisijoita ja kutsua korkeimpia ylösnousemusaikajanoja kollektiivina. Jos olet vapaa, pyydämme sinua liittymään seuraamme.

On kerrottu spontaaneista paranemisista, aktivoinneista ja syvästä rauhantunteesta meditaatioiden aikana. Portinvartijat pitävät ovia auki näiden jaksojen aikana auttamaan ylösnousemustasi.

144000 aktivointi – peli loppu

Vaikka tällä hetkellä on inkarnoituneena paljon enemmän kuin 144000 mestaria, 144000 Kristus-ruumiillistumista on ennalta määrätty mahdollisuus tänä vuonna. Se lähettää energia-aaltoja ihmissydänverkkoon. Se on tavoitteena. Jos energiat kuitenkin aiheuttavat liikaa eroa aikajanoihin (hyvin korkeat värähtelyt vs. hyvin matalat), edessämme on jakautuminen. Se on edelleen mahdollista, vaikka korkein aikomuksemme on saada kaikki kyytiin.

Muista, että tämän vuoden aallot ovat järjestely vuoden 2017 "huippuräjähdykselle", ja ne tapahtuvat nyt ja työntävät kollektiivia toimintaan, korkeampaan tietoisuuteen, ja tietoisuusevoluutiotamme. Loukkaavat ohjelmat saattavat saada sen tuntumaan rampauttavalta tai eristävältä – se on väärä tulkinta siitä, mitä energian on tarkoitus tehdä. Avaudu ja muista, että olet paljon suurempi kuin muoto.

Uudelleensuunnittelu- ja uudelleenarviointivaihe vaatii osallistumista, kuten myös ykseystietoisuus. Siksi kokeilemme kerran viikossa uutta kollektiivivaikutustamme. Ei pakottamalla jotain agendaa, vaan olemalla vain läsnä ja laajentumalla Kristus-itseksemme. Kiitollisena niille, jotka tekevät tätä päivittäin, katsotaanpa, mitä saamme aikaan yhdessä.

Käytetään kollektiivista ihmissydänverkkoamme parantumisen, puhdistamisen ja voimaantumisen kiihdyttämiseen sekä ykseystietoisuutemme ruumiillistamiseen. Liity valoheimoon keskiviikkoisin, kun yhdistymme yhdeksi sydämeksi jumalaisessa rakkaudessa. Korkeampi Kristus-itsesi työskentelee sinun kauttasi, meidän kauttamme. Anna vain läsnäolon ottaa hallinta näiden ikkunoiden aikana.

Liity sieltä, missä olet, näinä aikoina, jos pystyt. Kolme puolen tunnin ikkunaa: klo 8.11 PDT, 11.11 PDT ja 17.11 PDT. Yhdisty ihmissydänverkkoon, Gaian kristalliytimeen, kristalliverkkoon, aurinkoon ja suuren keskusaurinkoon. Ole ulkona Gaian pinnalla kristalliesi kanssa, jos mahdollista. Portinvartijat, te tiedätte, mitä tehdä – pitäkää sitä porttina. Hiljaisuus on kultaa. Keskity puhtaaseen Lähderuumiillistumaan tai käytä ohjattua Kristus-valoaktivointimeditaatiota laajentumiseen (https://www.youtube.com/watch?v=Bqlsl30S1_U).

On energeettisesti voimallinen vuosi ja pärjäämme upeasti! Yhdistytäänpä rauhassa aikomuksena auttaa kaikkia olentoja ottamaan vastaan ykseys/Kristus-tietoisuus. Niin olkoon. Kiitän sinua, rakastan sinua, siunaan sinua.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

16.5.2016 PERSPEKTIIVI JA OPASTUSTA NYT-HETKEEN

ViestiKirjoittaja hammer » 20.05.2016 20:25

PERSPEKTIIVI JA OPASTUSTA NYT-HETKEEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
16.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Ylösnousemuskollektiivissa on osa, joka saa kohta hyvin erilaisen kokemuksen tietoisuuden laajentumiseen liittyen. Saatatte tuntea sen kehittyvän, tunnette sen sydämessänne – jotain uutta ja erilaista tapahtuu. Kun tämä paljastumisvuosi jatkaa paljastamista, julkituomista ja harhakerrosten kuorimista, sekä henkilökohtaisia että maailmanlaajuisia paljastuksia tulee valoon. Monet kehokulkuneuvot käyvät läpi poikkeuksellisia muutoksia, ja tämän siirtymän voimistuminen voi tuntua epämukavalta ja usein hämmentävältä. Kuten olette oppineet, sitä ei ole koettu aiemmin tällä tavalla, mitä saatte aikaan fyysisyydessä. Kun me (korkeamman tason ja jumalaiset tiiminne) tarkkailemme ja valvomme kykyänne säilyttää vakauden fyysisellä tasolla ja ymmärtää useita ulottuvuuskokemuksia kerralla, on tärkeää hahmottaa nämä evoluutioenergioiksi ja pitää fokus kosmisessa lopputuloksessa eikä pelätä itse siirtymää.

Ylösnousemuksen kokeminen fyysisyydessä on poikkeuksellinen tehtävä. Yritätte kokea – ja koette – kollektiivisen ylösnousemuksen, joka tulee aaltoina. Henkiinheräämiskokemus (pysyvä yhdistyminen korkeampaan tietoisuuteen) tapahtuu nyt-hetkessä suurelle osalle valoheimoa. Siksi monista teistä tuntuu tällä hetkellä siltä, että olette lähdössä. Tietoisuutenne laajenee vanhojen todellisuusrajojenne yli, ja tämä uusi alue jolta löydätte itsenne, tämä uusi sydänyhtenäisyyden tila, saa olonne tuntumaan todelliselta Itseltänne enemmän kuin koskaan. Kun hylkäätte vanhan itsenne, jätätte vanhan tietoisuustilan, jossa ei ole enää tolkkua.

Tämä on poikkeuksellinen vaihe, rakkaat. Alatte ymmärtää monia todellisuuksia samalla tavalla, kuin korkeammat ulottuvuudet tulkitsevat ja hahmottavat ajan, paikan, tietoisuuden ja jumalaisen rakkauden. Mitä lähempänä olette meidän havaintotapaamme, sitä enemmän voimme kommunikoida, yhdistyä ja kanssaluoda – tehdä yhteistyötä kiihdyttämään kovasti tietoisuusmuutosta ja maailmanlaajuista ylösnousemusta. Lyhyesti sanottuna, kontaktit kiihtyvät ja voimistuvat, koska hahmotatte todellisuudet samalla tavalla ja rentoudutte enemmän siihen, mikä oli ennen vierasta. Valoista, äänistä, tuntemuksista, olennoista, näyistä, orbeista ja monista roduista tulee nyt tuttuja ja jokapäiväisiä kokemuksia, ja tämä kiihdyttää kovasti etenemistänne, kun päätätte olla vuorovaikutuksessa sydän ja mieli avoimena. Pelko muuttuu hyväksynnäksi sydänresonanssin avulla. Odottakaa kontaktikokemustenne kovasti lisääntyvän seuraavan kuukauden kuluessa – jos olette avoin ja rento sen suhteen ja toivotatte vuorovaikutuksen tervetulleeksi.

On koko joukko rakasta valoheimoa, joka on täysin läsnä ja hyväksyy sen, mitä tarvitsee, voidakseen palvella ylösnousemusta, riippumatta vaikutuksista kehoon tai epämukavista energiamuutoksista. Tämä jumalaisen rakkauden ja ykseyden tila voimistuu kovasti, kun osallistutte viikoittaisiin meditaatioihin ja päivittäisiin harjoituksiin. Halunne yhtenäisyyteen tulee suuremmaksi. Havaintonne suuresta kosmisesta ylösnousemustehtävästä resonoi korkeamman kosmisen havaintotavan kanssa. Tämä on mestaruutta, rakkaat. Kun resonoitte ajattoman läsnäolon kanssa ja luovutte huolistanne liittyen vanhaan, tiheämpään ja häviävään harhaan, huomaatte vapauden ja huolettomuutta siitä, mitä alempi todellisuus heijastaa hajotessaan.

Kyse ei ole siitä, ettei alemmalla todellisuudella ole merkitystä. Tuntuu siltä, että hylkäätte tuon ulottuvuuden kokonaan, kun tietoisuutenne kokee korkeamman Itsenne ja yhdistyy taas sen kanssa. Muistakaa, että ruumiillistatte korkeampia taajuuksia voidaksenne transformoida alemmat värähtelyt. On jokseenkin uuvuttavaa, kun keho on jatkuvasti väsynyt ja pingottunut. Se dramaattisesti korkeampi fotonivalomäärä joka tulee planeetalle, voi olla epämukava fyysiselle tasolle, mutta samalla se laajentaa sydäntä ja korkeampaa tietoisuutta.

Kiitos uupumattomien parantajienne, opettajienne ja johtajienne, teillä on myriadeja työkaluja ja harjoituksia sekä parempi havainto siitä, mitä ylösnousemuksessa tapahtuu. Kun havaintotapanne resonoi rakkauden, kiitollisuuden ja palvelun kanssa, se saa henkilökohtaisen todellisuutenne värähtelemään korkeamman todellisuuden kanssa ja teistä tulee maailmojen välinen silta. Tämä on erittäin tärkeää lineaarisen aikanne neljä seuraavaa kuukautta. Korkeammalla värähtelevä ihmiskollektiivi on avannut aurinkoportteja – hyvin voimakasta valoa, joka värähtelee Auringon, Galaksin keskuksen ja Suuren keskusauringon kanssa. Tämä merkitsee, että aurinko-olemuksenne alkaa tulla esiin, mikä vuorostaan saa aikaan paljon voimakkaamman valotulvan. Niin ylhäällä, kuin alhaalla.

Nämä voimakkaammat valoaallot voivat olla hämmentäviä väestölle yleisesti ottaen. Lisääntynyt fotoniaktiivisuus (vaatimus järjestykseen ja harmoniaan) asettaa vastaheränneet itsensä löytämisen polulle voimakkaammin. Valotyöntekijät, tämä kuukausi jolloin suunnitellaan ja järjestellään palvelunne uudelleen vuoden luola-ajan jälkeen, asettaa teidät palvelemaan laajempaa herännyttä kollektiivia. Jotkut valotyöntekijät voivat jatkaa vetäytymistä kollektiivista tavan (tai pelon) vuoksi. Monet kuitenkin astuvat täysin uudelle vapaustasolle palvellessaan iloisena ja kiitollisena – omalla luovalla ja ainutlaatuisella tavallaan – ilman vanhoja uskomuksia rajoituksista. Luottakaa uuteen valoon – omaan ylösnousevaan Itseenne.

Rakkaat valotyöntekijät, portinvartijat, verkkotyöntekijät ja valon palveluksessa olevat, ponnistelujenne palkkiot tulevat esiin tässä nyt-hetkessä. On aika kerätä satoa siitä, mitä olette kylväneet, kun magnetismi muuttuu tukemaan korkeampaa todellisuutta. Pankaa merkille muutokset tietoisuudessanne, laajentumisessa, vapaudessa, rakkaudessa, jumaluudessa, puhtaudessa, kyvyssä olla vuorovaikutuksessa korkeampien ulottuvuuksien kanssa ja luovuuden laajentumisessa. Riemuitkaa ylösnousemuksessanne. Tämä auttaa psyykkisellä tasolla – välttää sen, että energiat piinaavat alemman tason valintoja tai esitetään uhria. Evoluutio on vaikeaa, ja muutos voi olla haastavaa. Se on, mitä on. Olkaa tässä ja nyt kokemuksen kanssa.

Mitä enemmän voitte resonoida planeetasta ja ihmissydänverkosta esiin tulevan aurinkovalon kanssa, sitä nopeammin (ja helpommin) pystytte ruumiillistamaan korkeamman tietoisuustason pysyvästi. Se on auttamassa teitä. Valitkaa viisaasti hetkestä toiseen. Äänet (korkeiden taajuuksien osuessa kiertäjähermoon) ja voimakkaat valovärähtelyt joita kulkee meridiaanienne läpi, kiihtyvät erittäin nopeaa tahtia.

Olette nyt opettajia ja johtajia, jotka lohduttavat, opastavat, aktivoivat, parantavat ja luovat vakautta kollektiiviin. Teillä jotka resonoitte puhtaan Kristus-valon kanssa, on voimakkaampaa vuorovaikutusta korkeampien maailmojen kanssa. Huomatkaa, miten Kristus-tila korjaa automaattisesti tilanteita, ajatusmuotoja ja energiakenttiä ympärillänne – ilman että teette mitään, paitsi olette läsnä. Antakaa valon tehdä työ ja käyttäkää työkalujanne pysyä selkeänä, puhtaana aikomukseltanne ja harmoniassa Lähteen kanssa. Ymmärrämme, että monet teistä tuntevat yhteydettömyyttä alempaan todellisuuteen – ilmennätte pelkästään uutta todellisuutta vanhan todellisuuden ympäröimänä. Seuraavien neljän kuukauden aikana uusi todellisuus ottaa valtaansa henkilökohtaisen elämänvirtanne – jos sallitte sen. Tätä tapahtuu jo valoheimossa. Antautukaa korkeamman polun virralle mahdollisimman usein.

Kuten aina, rakkaus on tavoitteenne. Rakkaus prosessia, todellista Itseä ja Lähdettä kohtaan tässä suuressa ylösnousemuskokeilussa. Kun hyväksytte tämän perspektiivin, se hiljentää mielen ja tyynnyttää sydämen ja kiitollisuus ylösnousemustilaisuudesta ottaa vallan.

Tuleva portti

Porttihuomautus: Wesak-täysikuu lauantaina 21.5. klo 23.16 (Suomen aikaa). Avautuminen Mount Shastan ja kristalliverkon kautta. Kaikki mukaan johonkin korkean tason tukeen muutaman rankan intensiivisen energiaviikon jälkeen. Tämä valolisäys virtaa 6.6 saakka (Jatkuvasti lisääntyen. Tämä on voimallinen jakso! Miksi haluaisitte sen heikkenevän? Sitä ei tapahdu.) Olkaa vain läsnä sen kanssa, ja auttakaa aurinkoaspektin ankkuroitumista ihmissydänverkon ja Gaian verkkojen kautta.

Tämä on jumalainen tilaisuus integroitua korkeampien tiimiemme ja korkeamman Itsemme kanssa. Oletko pannut merkille olentojen, orbien, valoilmiöiden ja äänien lisääntymisen viime aikoina? Käytä se hyödyksi. Liity mukaan maailmanlaajuisiin ykseysmeditaatioihin keskiviikkoisin. Ne antavat upeaa tukea ylösnousemuksen nyt-hetkelle, ja opimme, miten päästään pois korkeamman tietoisuutemme tieltä ja annetaan sen tehdä ihmeitä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

26.5.2016 KESÄKUUN PORTTI – YLÖSNOUSEMUKSENSA OMISTAMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 28.05.2016 09:52

KESÄKUUN PORTTI – YLÖSNOUSEMUKSENSA OMISTAMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
26.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tuntekaa tätä viestiä – paljon tulee esiin seuraavat neljä kuukautta, kun toukokuun nopeutuminen asettuu. Koemme kohta, miksi toukokuu oli niin voimakas ja transformoiva. Tuo toinen vuoden 2016 valmisteluaalto todella puskee uutta itseä ilmestymään esiin. Sen kieltäminen voi murskata alemman itsen, joten jos teillä on epäilyä, pelkoa tai hämmennystä, hypätkää mukaan uuden itsen päätöksiin nyt, ennen kuin tämä energia voimistuu kesäkuusta alkaen.

Viime vuonna 4.-6.6. oli vuoden 2016 porttilistalla. Kun lähestymme tätä jaksoa, henkiinheräämisen luolavaiheen loppuminen lähettää meidät kesäkuuhun kera tunteen, että omistamme uuden itsen. Jos tätä ei ilmene sinulla, tämä on työsi toukokuun lopulle: päätös astua täysin uuden itsen ruumiillistamiseen – totuutesi, korkeampien valintojesi ja Kristus-itsesi luovan ilmaisun. Olet vastuussa luomisestasi, ja käytettävissä on nyt suuri määrä vapautta, harmoniaa ja jumalaista rakkautta. Värähtely = värähtely. Valitse oma kaistasi viisaasti.

Seuraava neljä kuukautta – jumalainen tilaisuus ruumiillistumiseen

Vihdoinkin ensimmäiset ruumiillistujat ilmestyvät esiin luolasta. Olemme inspiroituneita uusista luomuksista, uudesta matkaamme koskevasta intuitiosta, uusista ideoista ja laajemmasta perspektiivistä tähän kosmiseen muutokseen. Sinun täytyy tutustua uuteen itseesi ja karistaa pois se, mikä ei palvele – taas kerran – tältä korkeammalta tasolta. Harmonioiden, valoaaltojen ja muutosten intensiivisyys fyysiselle astialle muuttuu jatkuvasti. Aikomuksesi ja valintasi hetkestä toiseen ovat avain mukavuuteesi solutasolla. Silloin kun intensiivisempiä fotoniaaltoja osuu fyysiseen tasoon, ole läsnä sen kanssa – tämän jakson aikaan on paljon saatavaa, mikä ei ainoastaan valmistele fyysistä osaa ruumiillistumiseen, vaan antaa myös selkeyttä siitä, minkä täytyy jäädä tai lähteä henkilökohtaisella matkallasi.

Luolasta ulos astuminen sai meidät säpsähtämään vähän (jotkut ryömivät takaisin). Kesäkuussa esiintuleminen on väistämätöntä ensimmäisille ruumiillistujille. Ei enää piilottelua – kohtaa todellisen itsen paljastumisen pelko. Energiat vievät äärirajoille muutoksen, korkeammat valinnat ja elämän luomisen harmoniassa uuden itsen kanssa. Henkiinherääminen (korkeamman itsen ruumiillistaminen) on hyvin fyysinen prosessi, siinä ei kuitenkaan ole kyse vain fyysisestä rakenteesta. Meillä on pieni astia, joka yrittää pitää sisällään itsen hyvin suuria aspekteja – kuin puristaisi tähden pikkukiveen. Meistä tulee aurinko-olemuksen kantajia ollessamme muodossa, koska todellinen itse on valtava. Tästä syystä laajennumme, jotta valo ei tuhoa fyysistä osaa. Se on kuitenkin hyvin fyysinen prosessi. Laajentunut tietoisuutemme ymmärtää kuitenkin suuremman kuvan, joten koodien, harmonioiden ja muutosten integrointia tulee nopeammin ja useammin kuin koskaan.

Antautuminen kosmiselle totuudelle

Tekemään tämän helpommaksi fyysiselle osalle, pudotamme verhot ja päästämme irti tiheydestä. Tiheys esiintyy erillisyytenä tässä maailmassa. Aina kun pystyt karistamaan vanhoja tapoja, uskomuksia, tuomitsemista, pelkoa, epäilyä tai todellisen itsen piilottamista, vaikutat kovasti kollektiiviseen ylösnousemusprosessiin. Väistät myös fyysisistä ja tunnepuolen epämukavuutta olemalla harmoniassa valon kanssa. Paljastaminen on tämän jakson agendassa. Voimakkaammat kontaktikokemukset ovat agendassa. Voimaantuminen on agendassa. Pysyvät muutokset kollektiivitietoisuudessa ovat agendassa. Nämä kosmiset agendat ovat mahdollisuuksia, jotka me – tulevat itsemme – toteutamme, ja nyt polkumme risteävät niiden kanssa. Jatkuva valon tuleminen on vääjäämätöntä. Olemme luoneet kollektiivisesti jotain upeaa. Yksilötasolla voimme kamppailla väistämättömän muutoksen kanssa tai ottaa avosylin vastaan ehdottoman kaunis kokemus.

Paljastusvuotemme jatkaa henkilökohtaisen epäharmonisen toiminnan paljastamista, kun se samanaikaisesti esittää kollektiiville mahdollisuuden vaatia maailmanlaajuista paljastamista. Kristus-ruumiillistujat eivät tunne jännitystä tai ahdistusta paljastamisesta – se on alemman aikajanan tiheä kokemus, joka putoaa pois. Älä huoli, jos et ole huolissasi. Se ei merkitse, ettet ole maadoittunut – se merkitsee vain, että ymmärrät suurimman osan ihmiskunnasta tarvitsevan vielä tämän askeleen ja että jotain suurempaa tapahtuu. Kyllä, se on suuri irtipäästäminen kollektiiville (ja aiheuttaa tunnemyllerrystä ja vaatii näin tasapainottamista toisilta, jotka ruumiillistavat paljon suuremman taajuuden). Useimmat teistä ovat siirtyneet alempien agendojen yläpuolelle, eivätkä osallistu pelkoon tai menneisyydestä lumoutumiseen. Todistamme paljastusten vaikutusta kollektiiviin ja autamme jumalaisen neutraalisuuden kanavina – aktiivinen läsnäolotila, joka värähtelee jatkuvasti ehdottomassa rakkaudessa.

Portinvartijat ovat nähneet muiden aikajanojen tapahtuvan nopeasti ja putoavan pois – tilanteita tapahtuu rinnakkaismaailmoissa, kun ylösnousemusaikajana voimistuu. Nopeat häivähdyskuvat ovat olleet yleisiä joulukuusta saakka, kun valmisteluaallot tekevät työtään. Käpylisäkkeestä tulee hyvin kiireinen. Muistamme, millaista on, kun tämä rauhanen toimii kunnolla. Dimetyylitryptamiinituotanto lisääntyy ja autuaat tuntemukset ovat ihana kiitos sydänkeskukselle.

Kesä-syyskuu on paljastusten kiihdyttäjä

Monet valoheimosta kokevat ylösnousemuksen seuraavan tason seuraavien neljän kuukauden aikana. Tämä alkaa kesäkuussa, ja se on tiennäyttäjien tietoinen valinta. Vaikutus kollektiiviin (mikä on tämän palvelun pointti) on voimakas, kun tämä fotonitransformaatioaalto saapuu. Ruumiillistuminen joillekin, aktiivinen osallistuminen ylösnousemusprosessiin toisille. Vakaa heräämisvirta merkitsee, että vakaata myötätuntoista tukea tarvitaan. Muistakaa jumalaiset feminiiniaspektinne – pitäkää toisille tilaa kokemustensa saamiseen. Älkää tuomitko tai pakahduttako heitä salatiedolla tai ohjeilla. Se ei auta – erityisesti jos roikutte vanhassa salatiedossa tai tarinoissa menneisyydestä. Jakakaa tarinoitanne sydämestä ja harmonisoikaa uusi palvelu sen kanssa, missä olette tällä hetkellä. Kaikkien on resonoitava rakkauden, rehellisyyden ja tinkimättömyyden kanssa. Kanssaluominen tuo uutta valoa palveluunne – tässä on kyse ykseydestä.

Jokaisen on oltava hyvin joustava, kun värähtelytasot muuttuvat ja paljastavat, mikä on nyt-totuus. Ei ole kohteliasta toistella mekaanisesti historiaa, kun teemme kvanttihypyn. Lyhyesti sanottuna, kenttänne värähtely-yhteensopimattomuus (pelko ja rakkaus yrittävät olla rinnakkain) tulee hyvin epämukavaksi. Pysykää avoimena uudelle, ja pysykää avoimena yhteydenottoon korkeammilta tasoilta. Korkeammat tasonne (korkeammat aspektinne ja jumalaiset tiiminne) yhdistyvät kanssanne, kun käytte läpi ylösnousemusprosessia. Halukkuus luopua vanhasta itsestä, vanhoista tarinoista ja kaikista vanhoista matkoista on avain tasaiseen ruumiillistumiseen. Pyytäkää tiennäyttäjiltänne opastusta – noilta ihmisiltä voi saada suurta viisautta ja perspektiiviä, jotka kohtasivat tuntemattoman ennen joukkoa.

Onneksi Kristus-tila kulkee Lähteen automaattiohjauksella, joten korkeamman itsenne läsnäolo ohjaa fyysisyyden läpi. Teitä ohjataan sydämen kautta jakamaan, valmistautumaan tai olemaan tietyssä paikassa tietyllä hetkellä voidaksenne auttaa. Suuri osa Kristus-työstä tuolla tasolla on palvella kanavana. Sen sijaan, että se korjaa tai parantaa asioita, kuten vanhat egoistiset Jumalat tekivät, uusi värähtely voimaannuttaa kollektiivia ykseyden kautta, ja pelkkä läsnäoleminen korkeampana värähtelynä maapallolla korjaa automaattisesti sen, mikä tulee esiin parantamista varten ympärillämme. Mutta teidän täytyy omistaa tuo tietoisuustila, epäilemättä.

Ykseysmeditaatiot – tule mukaan

Kanssaluominen on välttämätön askel ihmiskunnan nousemiseksi kollektiivitietoisuuteen. Olemme nähneet tämän keskiviikon ykseysmeditaatioissa – on koettu parantumista, aktivointeja ja syvää rauhaa, kun yhdistymme jumalaisessa neutraalisuudessa. Keskiviikon ykseysmeditaatiot jatkuvat kesäkuun, ennen kuin kehitymme seuraavalle tasolle. Juuri nyt kyse on lukumäärän voimasta, joten jos päätämme yhdistyä ryhmänä, uudet valotaitomme vahvistuvat.

Gaia ja uusi harmonia

Kun valo kasvaa vakaasti, Gaian harmoniat lisääntyvät (uskomattoman korkeataajuuksisia sointuja – voit kuulla niitä) ja hajottavat alemman todellisuuden. Valoheimo on vastuussa tien näyttämisestä korkeampaan todellisuuteen – alempi todellisuus häipyy lopulta pois, kun sitä ei enää tarvita. Samaan aikaan kuljemme todellisuuksien välillä Gaialla ja monissa muissa maailmoissa, kun tasoitamme. Minusta tämä on kiehtovaa. Luojan kiitos ymmärrämme, mitä tapahtuu, ja hyväksymme tuntemattoman uudeksi normiksi. Korkeammat maailmat ovat aina sanoneet, että jumalaiset ihmiset ovat dynaamisia ja nerokkaita olentoja. Omistakaamme tässä ja nyt tuo syntymäoikeus – päätöksemme ylösnousta ihmismuodossa.

Tämä uusi valotaso lähettää meidät nopeutumiseen ensi viikolla. Oivaltakaamme, miten vahvoja, viisaita ja valmistautuneita olemme tähän ylösnousemuksemme syvälliseen jaksoon. Kaikkien on aika siirtyä täyteen omistajuuteen ja todella omistaa luomisensa, todellinen itsensä, todellisuus jota luo ja kanssaluo jatkuvasti. Miten todella siunattuja olemmekaan tietäessämme, mitä tapahtuu ja minne tämä menee, ja saadessamme tuon kokemuksen samaan aikaan. Moniulotteinen tietoisuus on upeaa. Kannustakaamme kaikki toisiamme omistamaan ylösnousemuksemme ihmiskunnan ykseystietoisuutena.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

11.7.2016 TAHRATON HAVAINTOTAPA – UUDEN ITSEN LINSSIT

ViestiKirjoittaja hammer » 15.07.2016 17:41

TAHRATON HAVAINTOTAPA – UUDEN ITSEN LINSSIT

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
11.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakas valoheimo.

Kun vuoden 2016 toinen aalto tasoittuu, pystymme hengittämään, järjestymään uudelleen ja sopeutumaan tähän uuteen valotasoon ja uuteen Itsen tasoon. Paljon on paljastunut näiden aaltojen myötä – korkeimman polkumme, korkeimman ilomme ja korkeimman tinkimättömyytemme vaihtoehtoja. Seuratkaa energiaa, rakkaat. Näiden taajuuksien tarkoitus on paljastaa korkeampi totuus, puhdistaa epäharmonia ja tukea täysin ylösnousemusta. Sisäistä epäharmonia tai vaikeuksia elämänvirrassasi ei voi selittää pois pimeyden paljastamisaikomuksella. Tässä on kyse sen kollektiivisesta ja henkilökohtaisesta puhdistamisesta, mikä ei ole harmoniassa Gaian korkeamman ulottuvuuden ilmaisun kanssa. Kuten aina, kun puhdistat henkilökohtaisesti sen, mikä ei palvele enää, tekemällä aktiivisesti korkeamman värähtelyn valintoja, vaikutat kollektiivin kykyyn päästää irti, tuoda esiin ja ylösnousta.

Alemman ja korkeamman itsemme integroiminen tulee nyt helpommaksi. Toinen aalto toi intensiivistä uudelleenharmonisointia ja paljastuksia korkeamman 5D/6D-itsen korkeamman värähtelyn helppoudesta. Koimme tämän keskiviikon ykseysmeditaatioissamme – Kristus-tietoisuuden helppoutta ja sujuvuutta, vahvistettuna kollektiiviaikomuksella. Kun luotamme, että sydänkeskuskompassimme ohjaa tätä matkaa, alemman/vanhan itsen agendoilla ei ole voimaa. Meille annetaan suuri lahja tänä vuonna: kyky sulautua yhteen korkeamman itsemme kanssa vahvemmin, selkeämmin ja jatkuvammin kuin koskaan ennen. Monille tämä vuosi tuo pysyvän siirtymän korkeampaan tietoisuuteen, korkeampien tasojemme kosmiseen aurinko-Kristus-tilaan. Fokuksemme on tuossa uudessa havaintotavassa. Korkeamman itsen havainto on tahraton ja puhdas eikä siihen vaikuta alemmat aikajanat. Tämä tahraton havaintokyky on turvaverkkomme, aktivointimme ja portti pysyvään tietoisuusmuutokseen.

Sydänkeskuskompassi – ehdottoman rakkauspolun seuraaminen

Yksi tämän vaiheen syvällisimmistä aspekteista – ja niitä on monia – on sydänkeskuksen jatkuva laajentuminen. Oman kokemukseni mukaan rakkauden pakahduttava valoälykkyys ohittaa kaikki alemman tason rakenteet. Mitä tahansa päivä tuo, mitä tahansa alemman/vanhan itsen haasteita esitellään, niin sisällä on jatkuva rakkaus, rauha ja harmonia. Kun tämä valo lisääntyy, sydämestä tulee aurinko-olemuksen fotonigeneraattori, kristallitietoisuuden Kristus-tila.

Yksi tämän tilan merkittävin ominaisuus on havaintotapa. Korkeampi itse ei havaitse asioita samalla tavalla kuin alempi/vanha itse. Kun korkeampi itse ottaa hallinnan, kiinnittyminen alempiin huoliin vapauttaa otteensa tästä todellisuudesta ja sallii korkeamman todellisuuden ottaa hallinnan. Tuo havaintotapa on korvaamaton. Se paljastaa, että kaikki on tosiaan hyvin ja kaikki tapahtuu harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa.

Moniulotteinen havaintotapa – tässä, tuolla, kaikkialla

Monet ylösnousemuspolulla kokevat kulkevansa kummassakin maailmassa. Tämä on moniulotteinen havainto – useiden todellisuuksien ja aikajanojen kokeminen kerralla. Samanaikainen tietoisuus monista itseistä, tilanteista ja paikoista on normi kristallitietoisuudessa. Kun alempi todellisuus häviää, uudeksi normiksemme tulee se tunne, että on maailmassa, mutta ei maailmasta. Ymmärrän, että alemman itsen täyteen tiedostamiseen liittyy uskomusjärjestelmä – ikään kuin kietoutuminen alempaan todellisuuteen on jotenkin maadoittunempaa kuin korkeampaan todellisuuteen. Oman kokemukseni mukaan vuoden 2016 muutokset vahvistavat maadoittumista sydämen kautta moniulotteiseen torusjärjestelmään (sen sijaan, että kiinnittää itsensä 3D-Gaian harhaan).

On hyvin mukavaa laajentua uuteen. Alemmat pelot eivät estä meitä, kun laajennumme sydänkeskuksen kautta ja fokusoidumme sinne. Tämän harjoituksen myötä kehitymme pois alemman tason rajoituksista ja olemme täysin kykenevä kulkemaan tässä maailmassa ja monissa muissa, selkeyden ja tarkoituksen kera. Avaimena on olla hylkäämättä yhtä todellisuutta toisen vuoksi. Se on kaksinaisuutta (jonkin valitseminen/tuomitseminen hyväksi tai huonoksi). Moniulotteinen havaintotapa on "kaikki kerralla" –kokemus. Aloitamme vaihtelemalla monia ulottuvuuksia, kunnes pystymme ymmärtämään useita kerralla (tai keskittymään tiettyyn hetkeen tahdonalaisesti). Se tulee helpommaksi, kun DNA, sydänkeskus, aivot ja käpylisäke-aivolisäke aktivoituvat ja avaavat portteja korkeampaan itseen.

Opastauko – prosessitarkistus

Useimmat vihittävät kokevat jumalaisen seurueensa tai oppaidensa perääntymisen ylösnousemuksensa avainkohdissa. Tätä on tapahtunut monille viime kuukausina. Se on tarkoituksellinen testi, joka on vihittäville hyvin tuttu. Korkeammat maailmat ottavat apupyörät toisinaan pois nähdäkseen, pystytkö navigoimaan polkua yksin, tehdäkseen inventaarin siitä, mitä olet oppinut, ja nähdäkseen, pystytkö säilyttämään mestaruuden ilman suuntaa. Tämä tapahtuu useita kertoja matkallamme, ja se on hyvä testi opastustiimisi lahjomattomuudesta.

Päivän tai parin poissaolo on normaalia. Useat viikot voivat merkitä, että saat uudet oppaat tai sinun täytyy oppia seisomaan omilla jaloillasi. Tarkkaile, miten käsittelet niiden poissaolona. Jos romahdat ilman niitä tai käytät ulkoisia viestejä kompassinasi oman sydämesi sijasta, olet matkalla takaisin perusteisiin. Opastauossa ei ole kyse kamppailusta polkua pitkin yksin. Se tapahtuu suurelta osin osoittamaan sinua siihen suuntaan, että korkeamman itsen yhdistymin on pääfokuksenasi.

Korkeampi itse on aina läsnä ja se tulkitaan usein väärin oppaaksi tai enkeliksi kirkkautensa ja ehdottoman rakkautensa vuoksi. Opastaukojen aikana kykysi yhdistyä korkeampaan itseen sekä valoheimoon (kanssaluominen), pyytää apua tai tukea (jätä ego, ole aito) ja säilyttää kunnioittava ja sydänkeskeinen kommunikointi toisten kanssa (aito sydän/tinkimättömyys) antaa tasoitustilaisuuden sydänkeskeisen elämän oppituntien kautta. Muista, että ylösnousemus perustuu suurelta osin värähtely-yhteensopivuuteen – voidaksesi yhdistyä korkeampiin maailmoihin, sinun täytyy kommunikoida, havainnollistaa, tuntea, ajatella ja käyttäytyä kuin korkeammat maailmat.

Heinä-elokuu: liike eteenpäin

Muodostuu suurta liikettä, kun uusi valo hajottaa vanhoja ohjelmia, järjestelmiä ja uskomuksia. Heinä- ja elokuu ovat mahtava tilaisuus uuteen, kun toisen aallon tsunami on tyyntynyt. Olemme muuttuneita olentoja. Tunnista sisäisten muutosten työntävän sinua hylkäämään vanhan itsen. On osa kosmista agendaa purkaa menneisyys ja kaikki kiinnikkeet siihen. Kun DNA:tamme ja valokehoamme muokataan mukautumaan korkeampaan itseen, fyysinen uupumus aktivoinneista voi olla häiritsevää. Huomaa, miten tahraton havainto, jumalaisen rakkauden kosminen yleiskuva, mitätöi välittömästi kaikki alemman tason huolet energiatasosta tai kyvystä saattaa loppuun ylösnousemus.

Tietoinen evoluutioprosessikokemus – muotoilmaisun täydellinen muuttaminen yhdessä inkarnaatiossa – on poikkeuksellinen. Muistuta itseäsi itsesi oivaltamisen kauneudesta. On hämmästyttävä tehtävä herätä ja "ylösnostaa" tietoisuus muodossa ollessaan. Olet saattanut huomata tähtiperheen voimakkaamman läsnäolon viime viikkoina. Kun havaintotapasi vaihtuu kosmiseen yleiskuvaan, tulee helpommaksi muodostaa kontakti hyväntahtoisiin olentoihin, jotka suorittavat tämän siirtymävaiheen ennakkosopimuksia. Kutsu niitä hyväntahtoisia olentoja, joiden kanssa sinulla on sopimus, auttamaan itseäsi korkeammassa palvelussa prosessin tässä kohtaa.

Vauhdin lisääntyminen jatkuu syyskuun voimakasta kolmannen aallon porttia varten. Heinä- ja elokuu tuovat kuitenkin tilaisuuden uusiin yhteisluomuksiin, muuttoon (harmonisoituminen seuraavaa aaltoa varten), aktiiviseen leikkiaikaan (hyvin ansaittuun), tähtiperhekontakteihin (yhdisty vierailevien orbiesi kanssa), korostuneeseen selväunitoimintaan ja sen pelottomaan tutkimiseen, mihin uusi itse kykenee. Toinen aalto huuhteli pois vanhat tarinat – menneisyys tuntuu siltä, ettei sitä ole edes tapahtunut. On aika kokea uusi tarina, jota kanssaluomme tahrattomalla havaintotavallamme.

Tapahtumat ja päivitykset

Meillä on kollektiivinen porttitilaisuus 16.-17.7. – tulee tukea DNA:n uudelleenkalibrointiin.

Ykseysmeditaatio on joka keskiviikko. Katso yksityiskohdat tästä artikkelista, englanniksi (http://www.sandrawalter.com/unity-medit ... y-join-us/). Liity mukaan ainakin kerran kokemaan tämä uusi valotaso heimon kanssa. Se on hyvin keskittävä ja laajentava aktivointi, kun osallistuminen lisääntyy uuden valotason myötä.

Katso Ascension Path –nettikoulutuksen (http://www.sandrawalter.com/ascension-path/) mainos tämän kuukauden Sedona Journalista. Uudet rekisteröityjät saavat porttiaktivoidun kristallin minulta, mainitse vain tuo mainos.

Olen aloittanut uuden videoprojektin ja kuvaan ympäri Mount Shastan aluetta tänä kesänä. Olen halunnut tehdä sen jo jonkin aikaa. Tilaa uutiskirje saadaksesi päivitykset.

Monia siunauksia ja toivotuksia tästä uuden havaintotavan tulemisesta päätodellisuudeksesi. Se todella muuttaa kaiken ja on avain yhdistymiseen korkeampien aspektiemme kanssa selväjärkisessä ja pysyvässä tietoisuustilassa. Kuten kaikissa näissä uutta-matkaan -tietoisuustiloissa, se vetää puoleensa lisää kokemuksia, muutoksia ja korkeampaa valomäärää, kun hyväksymme täysin uuden. Prosessi voi tuntua vauhtipyörältä joskus, kontrollimme ulkopuoliselta. Lyhyesti sanottuna, se on alemman ulottuvuuden kontrollin ulkopuolella. Et pysty tajuamaan sitä mielellä – anna korkeamman itsen ottaa hallinta sydämen kautta.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

29.7.2016 AIKAJANAMUUTOS – VUODEN 2016 KOLMAS AALTO

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 03.08.2016 20:57

AIKAJANAMUUTOS – VUODEN 2016 KOLMAS AALTO



Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)

29.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Siunausta rakas valoheimo.



Syyskuun aallon, vuoden 2016 kolmannen voimistumisen, energioita tulee jo. Kertauksen vuoksi, ensimmäinen aalto (joulukuun loppu – tammikuu) oli tähdätty hävittämään ne toistuvat ohjelmat, jotka puuttuivat ihmishavaintoon tietoisuusmuutoksesta. Nämä ohjelmat jotka saivat ihmiset jatkamaan samojen asioiden tekemistä, samojen ajatusten ajattelemista ja samojen uskomusten toistamista, purettiin. Kuten aina, kollektiivi luo vanhoja kuvioita uudestaan tavanomaisesti, joten lineaarisen aikakokemuksemme vuoksi siinä välillä on viive, mitä tapahtuu ja mitä kollektiivi pystyy havaitsemaan. Ihmisiksi inkarnoituneella Luojalla on vapaa tahto ja voimakas DNA ja he kykenevät luomaan kollektiivisesti todellisuuksia.



Toinen aalto (maalis – huhtikuussa) oli tähdätty varjoon – vähemmän mairitteleviin olentoihin, ohjelmiin, ajatusmuotoihin, tunteisiin ja uskomuksiin, jotka ovat syvälle juurtuneena kollektiivialitajuntaan. Tämä valotaso oli (ja on) vähän kiduttava epäharmonisille olennoille, sekä ihmisille että ei-ihmisille. Monet valotyöntekijät tuntevat vaikutukset tästä epäharmonian maailmanlaajuisesta puhdistamisesta, sillä ne koskevat jokaista olentoa tällä planeetalla. Kiveäkään ei jätetä kääntämättä ulottuvuusmuutoksessa. On kiitollisuutta niitä valotyöntekijöitä kohtaan, joilla oli visio ja intuitio valmistella tähän vaiheeseen. Sinulla on työkalut, myötätuntoa ja ymmärrystä seistä omassa voimassasi riippumatta siitä, miten vaikeaksi tulee katsoa ja kokea tätä kollektiivitietoisuuden puhdistamista.



Muista, että näiden aaltojen syvällinen tarkoitus on valmistella ja laukaista meidät uuteen. Nämä energiat ovat fotonivalon puhtaampaa taajuutta – taajuuksia joita koetaan tyypillisesti korkeammissa todellisuuksissa. Todellisuudet perustuvat värähtelykaistoihin. Värähtelysi määrää ulkoisesti heijastetun todellisuuden – henkilökohtaisen sekä kollektiivitodellisuuden. (Värähtely = värähtely.) Fotonivalo jonka tarkoitus on hävittää ne kaistat, jotka eivät enää palvele jumalaista tahtoa (universaali uudelleenkirjoittaminen), jatkaa tunkeutumistaan aurinkokuntaamme, Gaiaan ja yksilötietoisuuteen.



Raportti etenemisestämme: korkeammat maailmat haluavat yhteyttäsi



Kehosi yrittää pitää valtavaa tietoisuutta pikkuruisessa muodossa. Se voi olla tuskallista, epämukavaa, väsyttävää, stimuloivaa … mitä tahansa tarvitaan tämän uuden valotason ankkuroimiseksi kollektiivitietoisuuteen. Tästä syystä tehtiin paljon valmistelua kehon puhdistamiseksi ja päivittämiseksi ja auttamaan sitä kristallitransformaatiossa. Pidä kehokulkuneuvosi puhtaana ja liikkuvana, tähän uuteen valovirtaan kulkevana.



Muista raportoida kaikki vaikutukset korkeammille tasoillesi. Jokailtainen keskustelu tiimisi kanssa ja tarkastelu taaksepäin auttavat unitilan muutoksissa (tämä on toiminut vuosia hyvin minulla, kokeile sitä). Muistutus, että teitä valvotaan yksilönä ja kollektiivisesti. Valitukset ulkoisesta todellisuudesta tai sisäisistä oireista hidastavat kollektiiviprosessia. Olemme täysin kykeneviä tähän evoluutioon, rakkaat. Kun ruumiillistuminen ja yhteys voimistuu (tai alkaa) monilla, energiakenttien sekoittuminen voi saada tuntumaan, että keho sähköistyy, räjähtää, on autuas tai sitä ei ole.



Jotkut tuntevat, ettei heitä kuulla, he ovat eristyneitä tai yksin tällä matkalla. Jättäkää nuo erillisyyskäsitykset taaksenne, rakkaat. Uusi kokemus on vieras alemmille tasoille (mieli, ego, tunteet). Olkaa niille vanhempi ja kouluttakaa niitä olemaan kärsivällinen transformaatiossa. Korkeammat tiimit kuulevat kaiken, rakkaat. Kaikki tunteenne, ajatuksenne ja sananne menevät sen kollektiiviseen selvittämiseen, kuka voi käsitellä mitä ja milloin. Jos siis haluamme sen täyden nopeutumisen, joka on ulottuvilla näiden aaltojen myötä, meidän on oltava ihmismestareita – nyt. Se ei ole kontrolloiva paikka, se on armon, myötätunnon ja tiennäyttäjäroolin hyväksymisen paikka.



Myös tämän voimakkaan sisäisen kuumuuden, sähköistymistunteiden, kiertäjähermon aktivoinnin (artikkeli siitä pian) ja uusien rauhasten kehittymisen myötä tämän siirtymän käsittelemiseksi, haluamme ehdottomasti armoa. Luojahengitys: hengitämme sisään ja ulos rauhaa voidaksemme tasapainottaa syvää levottomuutta, joka kuohuu maailman väestössä.



Elokuu – inventoi terveys, valotyö ja luovuus



Kolmas aaltomme alkaa jo tulla. Värähtely-yhteensopivuus tulee selvemmäksi, kun korkeavärähteinen heimo ankkuroi vapaustaajuuksia. Olet tuntenut tämän jonkin aikaa – vapaus, loppuunsaattaminen ja alemman todellisuuden vähittäinen irtipäästäminen. Ja kuitenkin henkesi jatkaa laajentumista kehokulkuneuvoon. Näin ollen termi "ruumiillistuminen". Päästä valo sisään ja anna korkeamman itsen astua esiin. Ota mahdollisimman paljon vapautta rutiineista – sinun täytyy pelata hetkessä tämän uuden valotason kanssa.



Moniulotteinen tietoisuus voimistuu elokuussa selkeyden, suunnan ja luovuuden kera edellisen aallon puhdistumisen jälkeen. Käytä oppimaasi, älä ole piittaamatta uudesta suunnasta. Monet teistä muuttavat, kulkevat ja matkustavat valmistautumiseksi syyskuun aaltoon. Käytä tämän vaiheen liikevoimaa siirtyäksesi eteenpäin ja astuaksesi pois vanhasta itsestä. Astut pois taas yhdeltä vanhan todellisuuden tasolta. Vastustaminen voi tuoda masennusta, hämmennystä ja epäharmoniaa kehoon. Seuraa korkeamman itsen opastusta ja luota sydämeesi, kun se yhdistyy Kristus-tietoisuustilaan. Huomaa suurempi aidon itsen tunne. Hymyile, hengitä – kaikki on hyvin.



Alempi värähtely on, mitä on – anna sen saada kokemuksensa. Sillä mitä tapahtuu alemman todellisuuden pienemmällä näyttämöllä, ei ole vaikutusta kaikkia koskettavaan ylösnousemustehtävään. Edessä on monia yllätyksiä alemmalle todellisuudelle sekä korkeammalle. Korkeavärähteinen heimo, tiedätte, mitä on tapahtumaisillaan. Luottakaa tuohon sisäiseen opastukseen henkilökohtaisella matkallanne. Pysykää jumalaisen valon palveluksessa. Osallistukaa luovaan, leikkisään, puhdistavaan ja terveelliseen toimintaan, kun energiat muuttuvat elokuussa. Juhlikaa säteilevän sydämen kirkkaampaa ja onnellisempaa paikkaa.



Käännekohta – elokuun valmistautuminen, syyskuun muutos



Yhtenäisyys on avain ykseystietoisuudessa. Tämä pätee ajatuksiin, energiakenttiin ja tunteisiin enemmän kuin fyysiseen ympäristöön. Useimmat teistä tarvitsevat toisten tukea ja toveruutta tämän vaiheen aikana. Keskiviikon ykseysmeditaatiot auttavat sinua yhdistymään eteerisesti valoheimoon ja korkeampiin maailmoihin. Yhdistymme tällä tavalla monesta syystä: kokeaksemme uuden/todellisen Kristus-rauhatason, tunteaksemme kollektiivivoiman, parantaaksemme kollektiivia ja itseämme, auttaaksemme ruumiillistumisessa, nostaaksemme ihmissydänverkon värähtelyä ja yhdistyäksemme toisiimme, kun karistamme huolen fyysisestä paikasta tai fyysisestä uupumuksesta uuden valotason myötä. Se on hyvin tukevaa toimintaa. Jos et osallistu, katso, miksi vastustat yhdistymistä toisiin valotyöntekijöihin tällä tavoin.



Tulevia laukaisijoita



Tällä hetkellä tapahtuu paljon muuttamaan värähtelyä ennen seuraavaa aaltoa. Matkamme näytti kuoppaiselta toisten aallon myötä. Luomme kuitenkin paljon korkeamman alustan elokuussa. Tiennäyttäjät, seuratkaa henkilökohtaista suuntaanne paikassa, muutoksissa ja kanssaluomisessa. Paljon tästä vaiheesta tuntuu uudelta heräämisaallolta – myös valoheimolle – kun korkeampi itse astuu sisään. On vähän uudelleenjärjestelyä, paikan vaihtamista ja velvollisuuksia. Kiinnitä huomiota uuteen suuntaan. Tähtäämme hyvin voimakkaaseen sisäänvirtaukseen, mikä tuo ihmisiä harmoniaan sydämensä kanssa.



Leijonaportti (8.8.) ja 21.8. ovat kollektiivisia laukaisijoitamme tässä kuussa. Syyskuun aalto alkaa noin 9.-11.9., aallon huipentuessa 26.-29.9. Kiitollisuutta kestämisestänne, rakkaat sydämet. Teidät nähdään, teitä pidetään arvossa. Odottakaa loistoa, rakkaat!



Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,



Sandra


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

18.8.2016 VALMISTAUTUMINEN KOLMANTEEN AALTOON JA AIKAJANAMUU

ViestiKirjoittaja hammer » 21.08.2016 17:29

VALMISTAUTUMINEN KOLMANTEEN AALTOON JA AIKAJANAMUUTOKSEEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
18.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Vuoden 2016 kolmas aaltomme on erittäin merkittävä ylösnousemusprosessillemme. Valoälykkyys antaa meille paljon tätä nimenomaista porttia varten. Tässä on yksityiskohtia.

Aikajanamuutos: Muutaman kuukauden Älykkyys on muistuttanut meitä aikajanamahdollisuudesta, joka on ulottuvilla syyskuussa. Voimakkain valoaalto vuosikymmeniin on tulossa maailmaamme, ja se tuo sisään tekemiämme ennakkosopimuksia, valinnan tekemiseksi nopeutumisen tai vakaan kehityksen välillä.

Näitä kollektiivisia aikajanajakoja on tapahtunut useita kertoa tämän siirtymän aikana. Tyypillisesti nämä päätökset ovat portinvartijoiden ja galaktisten käsissä – tarkastelemme, miten kollektiivi pärjää ja mitä se pystyy käsittelemään, ja sopeudutaan sen mukaisesti. Nyt kuin on hyvin monia heränneitä ja hyvin monia ylösnousemusharjoituksiin ja sydänpohjaisiin malleihin osallistuvia, nopeutuminen voi olla dramaattisempaa. Täytyy kuitenkin olla korkeavärähteisen heimon tietoinen valinta nopeuttaa ylösnousemusaikajanoja. Meidän täytyy valita, ennen kuin aalto tulee syyskuussa, koska valo koodataan asianmukaisesti valitsemamme kokemuksen mukaan.

Portinvartijana ja tämän älykkyyden yhteishenkilönä, pyydän kaikkia valitsemaan kokemuksensa viisaasti, koska seuraava aalto edustaa myös aikajanajakoa – ylösnousemuskokemusten jakautumista. Meillä on aina ainutlaatuisia omia kokemuksia tässä maailmassa, koska olemme inkarnoitunut luoja. Esitellään kuitenkin jakautuminen, ja meillä on tilaisuus siirtää kaikki laajentuneeseen ja korostuneeseen kokemukseen jumalaisesta rakkaudesta, kun ylösnousemus kehittyy Gaialla.

Aikajanamahdollisuuksia on lukuisia. Kuitenkin silloin tällöin meillä on tässä siirtymässä laukaisinpisteitä, joissa korkeamman värähtelyn aikajanoja esitellään kollektiivisesti valittavaksi. Jokaisella on lukuisia mahdollisuuksia kehittyä, kuitenkin pääkokemuksia kuvataan alla.

Syyskuun porteissa esitellään kaksi pääaikajanamahdollisuutta:

1. Nopeutunut Kristus-ylösnousemusaikajana, joka kiihdyttää prosessia ja valmistelee suuremman määrän sieluja vuoden 2017 ulottuvuusmuutokseen. Tähän sisältyy nopeutunut puhdistuminen, täydellinen (maan ulkopuolisen elämän) paljastuminen ja voimistuneet ylösnousemuskokemukset niillä, jotka osallistuvat ylösnousemukseen.

2. Ylösnousemusaikajana (kaikki ovat ylösnousemusaikajanoja tässä kohtaa), joka sallii vakaan kollektiivisen kehityksen (hitaampi tahti, vähemmän jumalaista väliintuloa). Tämä voi olla turhauttavaa monille heränneille, kuitenkin hyvä oppimistyökalu kärsivällisyydessä ja kollektiivisessa toiminnassa.

Porteissa, kuten aikajanoissakin, on aina ollut kyse mahdollisuuksista – tilaisuuksia meille kiihdyttää/nostaa tasoa tai pitää vakaa tahti siirtymässä. Monien heränneiden valotyöntekijöiden tietoinen toiminta on jatkuvasti kohottanut kollektiivin tasoa välillisesti ja nostanut rimaa porttityöllä, verkkotyöllä ja jatkuvilla henkilökohtaisilla ja maailmanlaajuisilla sydänpohjaisilla ylösnousemusharjoituksilla. Vuoden 2016 kaksi ensimmäistä aaltoa sai monet valotyöntekijät pois tasapainosta, ja monet ovat uppoutuneet omaan fyysiseen kokemukseensa. Jos aikomuksesi on ykseystietoisuus, on aika yhdistyä jälleen ihmisten kanssa niin, kuin pystyt, ja levittää rakkausvaloa, jonka mestari olet. Tee tämä harmoniassa uuden valon kanssa – vanhojen valoluomistapojen toistaminen tuntuu hulluudelta.

Miten valitaan korkeampi nopeutunut aikajana kaikille:

- Harmonisoi kaikki sanasi, tekosi, toimesi ja ajatuksesi rakkauden kanssa. Opi tämä Uusi ja harjoita sitä joka hetki.

- Tee taas ylösnousemusharjoituksiasi ja pidä sielu-henki-muoto-kolminaisuus täysin kytkettynä Kristus-ruumiillistumaansa.

- Vältä tunteiden sotkemista alemman aikajanan toimiin (media, politiikka, talousongelmat, tunnelaukaisijat jne.). Välitä, mutta älä kanna.

- Galaktisen neuvoston jäsenet: tuo tämä esiin tapaamisissasi, neuvottele sopimuksesi harmoniaan tämän nopeutumisen kanssa, kokoa tiimisi ja pyydä sen täyttä tukea nopeutuneelle aikajanalle. (Huomaa, kuka vastustaa – se voi kertoa paljon.)

- Mene ulos ja luo Gaian ja kanssaihmistesi kanssa. Kutsu nopeutuneen aikajanan paljastumista. Tämä on portinvartijaharjoitus siihen, kun aikajanajakautuminen esitellään. Kutsu korkeampaa todellisuutta paljastamaan itsensä kaikille. Se on jo mahdollisuutena – nyt "valomaadoitamme" sen tähän todellisuuteen luomuksillamme.

- Käytä kristallejasi, meditoi, tanssi, laula, soinnuta, luo, avaa Kristus-portaalisi, avaa DNA:si, puhdista maa ja verkot, valaise tätä planeettaa ja ihmisten sydänverkkoa päivittäin. Jos kutsutaan matkustamaan tai työstämään tiettyä aluetta ennen aaltoa, ota tuosta kutsusta vaari.

- Pohdiskele korkeampaa kokemusta: miltä tuntuu ja mitä teet nopeutuneella matkalla? Tarkastele toimiasi, tunteistasi ja ajatuksiasi ja harmonisoi ne tuon todellisuuden kanssa.

- Puhu totuuttasi ja ole ystävällinen kaikille. Se on erittäin latautunut kohta, kun tämä aalto saapuu. Seiso mestaruudessasi sinä täysivaltaisena, nöyränä ja siunattuna olentona, joka olet. Pysy keskuksessasi ja erossa alemman tason sotkuista – ei tuomitsemista, ei epäilyä, ei pelkoa.

Suuri määrä sydänaktivointia on käytettävissä. Ilmassa on innostusta. Korkeammat maailmat siunaavat meitä – kuitenkin niiden joilla on aspekteja muodossa, täytyy tehdä tämä kollektiivinen aikajanavalinta.

Triplapimennysportaalit: Kolme pimennysportaalia 18.8. (kuu), 1.9. (aurinko) ja 16.9. (kuu) auttaa tuomaan nämä kollektiivitietoisuutta muuttavat energiat sisään. Kohtele niitä porttisisäänvirtauksina, avaa portaalisi ja avaudu vastaanottamaan. Gaia valvoo tietoisesti ajatuksiasi, luomuksiasi ja tunteitasi ja reagoi niihin. Näytä sille, mitä haluamme, ja pyydä sitä (sanallisesti, käytä ääntäsi) vapauttamaan koodit ja taajuudet nostamaan heimon tasoa ja antamaan nopeutuneen kokemuksen.

9.-11.9. alkuaalto: Kolmas aalto alkaa tihkua sisään 9.-11.9. Useimmat teistä voivat tuntea sen rakentuvan jo – se vaikuttaa jo aurinkoon voimakkailla taajuuksillaan. Aurinkoplasmaan vaikutetaan kovasti, mikä vaikuttaa Gaian magnetismiin ja aktivoi (hyvin) muinaisia koodeja ulottuvuusvaihdosta varten. Tämä on iso työntö nopeutuneeseen ylösnousemusaikajanaan. Sitä ei tapahdu ilman komentoamme, aikomustamme ja kykyämme ryhtyä (välittömästi) toimeen siirtymän luomiseksi.

Päiväntasaus 22.9.: Päiväntasaus on 22.9. Tämä on portti uudelle tietoisuustasolle. Kunnioita sitä asianmukaisesti – ole ulkona Gaian pinnalla mahdollisimman paljon. Auringolla ja Gaialla on vahva side tämän portin aikana, ja aikomuksiamme tasapainoon, rauhaan, harmoniaan ja ylösnousemukseen vahvistetaan kovasti.

26.-29.9. vuoden 2016 kolmas aaltomme: Tämä on voimakkain sisäänvirtauksemme vuosikymmeniin. Ole innostunut – tehdään se oikein! Nämä fotonitaajuudet kiihdyttävät lisää ylösnousemustoimintaa ja niiden virtaaminen jatkuu useita viikkoja. Olet ehkä huomannut, ettei valo vetäydy enää aaltojen välillä. Tämä on hyvä asia – pystymme säilyttämään korkeammat valotasot ilman entisiä integrointijaksoja. Jokainen tämän vuoden aalto on nostanut valotasoa dramaattisesti ja kiihdyttänyt ylösnousemusta. Puhdistuminen ja paljastukset jatkuvat kunnioittaen Lähteen käskyä järjestykseen, harmoniaan ja ylösnousemukseen.

Tämän aallon iskemiseen mennessä olemme kollektiivisesti valinneet nopeutumismahdollisuuden. Minusta tuntuu, että kykenemme kokemaan nopeutumisen ilman liiallista pakkoa tai ainakin olemme valmistautuneet auttamaan kollektiivia asiaankuuluvasti. Sydänpohjaisella ilmaisulla, rauhan Kristus-tilan ruumiillistaen, on valtava voima, kun tämä kehittyy. Monet kokevat jumalaisen rakkauden kristallitason neutraloivan vaikutuksen. Luotan, että valoheimo kulkee tämän kohdan läpi vaivattomasti ja sujuvasti.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

29.8.2016 NOPEUTUMINEN JA AURINGONPIMENNYS – VALINNAN TEKEMI

ViestiKirjoittaja hammer » 30.08.2016 20:27

NOPEUTUMINEN JA AURINGONPIMENNYS – VALINNAN TEKEMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Monet ovat kysyneet tulevasta aikajanamuutoksesta ja ihmetelleet, pystyykö valoheimo käsittelemään nopeutumisen, koska oireet ovat olleet jokseenkin voimakkaita tänä vuonna. Tarkastellaanpa muutama asiaa selkeyden vuoksi.

Nopeutuminen tapahtuu valinnastamme riippumatta. Evoluutio on evoluutiota. Saamme kolmannen fotonivaloaallon syyskuussa – kolmas aaltosarjassa tarkoitettiin valmistelemaan meidät voimakkaaseen maailmanlaajuiseen muutokseen 2017. Ensimmäinen aalto oli joulu-tammikuussa, toinen huhti-toukokuussa ja kolmas tulee syyskuussa. Kaikki nämä aallot keskittyvät vahvistamaan tietoisuusmuutosta ja ylösnousemusta. Tämä on luonnollinen evoluutiovoima, joka on käynnissä. Miten siunattuja olemmekaan ollessamme inkarnoituneena tämän kiehtovan jakson aikana.

Aikajanat tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja kollektiiviseksi kokemukseksemme ja äärettömiä mahdollisuuksia henkilökohtaisiin kokemuksiimme. Olet oma universumisi, kuitenkin osallistuessasi planeetan kollektiivitietoisuuteen, kollektiivikokemus antaa rajat luomisellesi tuossa kollektiivissa.

Korkeammalla värähtelevä kollektiivi (ne joilla on 5D-12D-koodit ja taajuudet kentässään) luo kvanttidynamiikan, joka nostaa muun kollektiivin (heräämättömät, salaliittoon heränneet, kaikki jotka eivät osallistu ylösnousemukseen sydäntasolla – ei tuomitsemista, he loivat tasapainon ja tarvitsivat haasteita joksikin aikaa tässä prosessissa) kvanttifysiikan ja jumalaisen rakkauden (taajuus jolle tämä universumi on rakennettu) lakien mukaan.

Kun ihmiskollektiivin värähtelytaso ja valo-osuus nousee eksponentiaalisesti, tulee tilaisuuksia nopeutuneisiin aikajanoihin. Tätä on tapahtunut koko Siirtymän ajan. Tyypillisesti valotyöntekijät, portinvartijat ja verkkotyöntekijät tekevät yhteistyötä korkeampien maailmojen kanssa, näiden korkeimpien mahdollisten kokemusten toivottamiseksi tervetulleeksi ihmiskunnalle, Gaialle, luonnon valtakunnille ja elementaaleille. Tuleva fotonivalo on kuitenkin ottanut uuden tason, voimakkaamman tulosorientoituneen piirteen, kun lähestymme kriittistä käännekohtaa ensi vuonna.

Riippumatta kollektiivisista aikomuksistamme ennen tämän aallon saapumista syyskuussa, tapahtuu nopeutuminen. Tuo polku oli jo ennalta määrätty, jos toteuttaisimme ylösnousemusaikajanan ennen vuotta 2012. Meillä on nyt tilaisuus kutsua – tietoisesti, aikomuksillamme ja teoillamme – aikajanaa, joka antaa voimistuneen ruumiillistumiskokemuksen korkeavärähteiselle kollektiiville, Kristus-kokemuksia niille joilla niitä ei ole vielä ollut (keskikohdan värähtelytaso), siirtymisen henkiseen paljastumiseen niille joiden pakkomielteenä on geopoliittinen salaliitto, ja lisäheräämistä niille jotka ovat olleet unessa. Nopeutunutta paljastumista, läpinäkyvyyttä ja taloudellisten muutosten nopeutumista sekä maailmanlaajuista siirtymistä terveyteen, hyvinvointiin ja nopeutuneisiin maailmanrauharatkaisuihin. Lyhyesti sanottuna, se vapauttaa kollektiivin pitkäkestoisemmalta polulta vapaisiin muutoksiin, johdon läpinäkyvyyteen ja henkiseen paljastumiseen.

Lineaarisin termein, valitsemme merkittävän nopeutumisen ensi vuodelle saadaksemme maksimivaikutuksen vuoden 2017 muutoksesta tai hitaan kehityksen vuosikymmenten aikana keski- ja alatason värähtelykollektiiville. Korkeavärähteinen heimo – ne jotka ovat osallistuneet ylösnousemukseen ja keskittyvät siihen – saa ainutlaatuisen laajentumisen Kristus-tietoisuuteen, alemmasta värähtelystä ja kollektiivin aikajanavalinnasta riippumatta. Tämä on vääjäämätöntä eikä siihen voi puuttua, paitsi henkilökohtaisella valinnalla.

Sen sijaan että nähdään tämä nopeutuminen pahentuneina fyysisinä oireina tai maanmuutoksina tai muuna vanhana valohuolena, siirretäänpä fokuksemme tietoisuuteen. Tietysti keho sopeutuu mukautuakseen uuteen valotasoon. Tätä tapahtuu, kun kehitymme korkeammaksi olennoksi yhdessä inkarnaatiossa. Tietysti Gaia reagoi tulevaan valoon. Alempi todellisuus hajoaa. Saattaa olla epämukavaa olla uninen, värisevä, epämiellyttävän tuntuinen, väsynyt ja pingottunut, poissaoleva tai pakotettu puhumaan suoraan tai muuttamaan elämäntyyliä sopeutuakseen todelliseen itseensä. Kuitenkin vapaaehtoisille tässä suuressa ulottuvuusmuutoskokeilussa se on, mitä on. Korkeampi fokus on henkisessä paljastumisessa – sen paljastumisessa keitä todellisuudessa olemme ja mikä tätä planeettaa valmistellaan vastaanottamaan.

Ihmiset kysyvät, milloin epämukavuus loppuu. Lyhyesti sanottuna, se muuttuu, kun ruumiillistamme kristallitietoisuuden ja saavutamme jatkuvan ja horjumattoman yhteyden korkeampaan itseemme. Vaaditaan vain pieni prosenttiosuus täydellisiä ruumiillistumisia vaikuttamaan suuresti ihmisten kollektiiviseen sydänverkkoon ja Gaiaan. Olemme melkein siinä ja kykeneviä kutsumaan esiin ylösnousemuksen rauhan, tasapainon, harmonian ja parantumisen nyt-hetkessä jumalaisena kanssaluomuksenamme.

Nopeutuminen = vastuu

Tuleva auringonpimennys keskiviikkoiltana/torstaiaamuna (1.9. klo 2.04 PT) on seuraava porttitilaisuutemme toivottaa tervetulleeksi nopeutunut aikajana. Auringonpimennykset ovat yksiä voimakkaimpia portaaleja nopeutumisellemme. Ottakaamme vastaan tämä valo ja auttakaamme Gaiaa uuden nopeutuneen aikajanan kutsumisessa (jos se on sydämesi valinta). Monet teistä ovat valinneet tämän jo mielen tasolla. Varmistakaa, että tämä tehdään sydäntasolla ja se heijastuu sisäisiin toimiin, ajatuksiin, tunteisiin ja ydintotuuteen. Jos tämä päätös tehdään sydämestä kaikkien osallisten korkeimmaksi hyväksi, saat merkittävän henkilökohtaisen nopeutumisen tämän pimennyksen aikana. Salli intuitiivisen valotyöntekijäitsesi opastaa toimintaasi tällä viikolla. Se sisältää voimakkaita muutosenergioita, jotka nostavat tietoisuutesi loksahtamaan korkeampiin ylösnousemusaikajanoihin.

Muista:

Tämä jakso on pyhä. Kunnioita itseäsi ja toisia sinä rakastettuna ihmisylösnousemuskollektiivina, joka olemme. Tarkastele aiemmassa artikkelissa annettuja porttipäiviä ja toivota tervetulleeksi todellinen sydämesi valinta.

Läpinäkyvyys ja paljastuminen on globaali kehitys. Jokaisen sydämen ja mielen täytyy puhdistua. Paljastukset vaikuttavat kaikkiin, ei vain "pahoihin poikiin" – ja voit nopeuttaa sitä kaikkea omalla läpinäkyvyydelläsi ja paljastumisellasi. Ilmaise kaikkea, mitä on sydämessäsi, ja kollektiivi heijastaa sitä. Erityisesti jos valitsee tietoisesti nopeutumisen, täytyy olla harmoniassa, jotta se kehittyy helposti ja sujuvasti.

Voimistumista tapahtuu kolmannen aallon myötä, riippumatta siitä korkeammasta nopeutuneesta aikajanasta, joka toteutuu. Se voi tuntua tapahtuvan jo – kyse on vain aallon rakentumisesta ja tulemisesta tietoisuuteemme. Jos päätät osallistua nopeutumisvalintaan, tee se ja osoita tuota puhtautta ja jumaluutta ennen auringonpimennystä.

Oz-Ark -kristallipyörteeseen

Siunausta ja kiitollisuutta kaikilla, jotka lähettävät tukiviestejä tulevaa matkaani varten – niitä arvostetaan kovasti. Viikon kulkeminen näiden energioiden keskellä on sekä haastavaa että täydellistä. Matkasuunnitelmassani on matkan varrella merkittävää työtä Nevadassa, Utahissa, Coloradossa ja Oklahomassa. Joitain upeita syrjäisiä ja pyhiä paikkoja, joitain eriskummallisia ikivanhoja energioita puhdistettavana ja muutama yllätys. Olen poissa linjoilta ja keskityn työhön – kuitenkin kuvia ja nopeita päivityksiä voidaan postata Facebookiin ja Twitteriin matkan jakamiseksi.

Mennäänpä kaikki syvälle sydämeemme, puhdistetaan tunnekiinnikkeet tuntemattoman tutkimiseksi, hyväksytään nopeutumisvalintamme ilon ja rehellisyyden kera ja osoitetaan voimakkaan Lähdesuuntautuneen sisäisen kompassin rauhaa. Rentoudu tuntemattomaan, tee siitä uusi normisi. Yhdisty valoheimoon keskiviikkona Kristus-ykseysmeditaatioihin. Ne auttavat todella uusissa aikajanoissa, joita esittäytyy. Kaikki on uskomattoman hyvin, rakkaat.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

13.9.2016 SYYSKUUN PUOLIVÄLIN AALTO – LOHTUA TUNTEMATTOMAAN

ViestiKirjoittaja hammer » 14.09.2016 20:33

SYYSKUUN PUOLIVÄLIN AALTO – LOHTUA TUNTEMATTOMAAN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
13.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakas valoheimo.

Kiitollisuutta kaikkia niitä kohtaan, jotka osallistuivat 999-portissa 911-verkkovahvistuksiin. Portinvartijat onnistuivat ankkuroimaan uusia verkkopisteitä viime viikolla ja uudet verkkotasot ovat alkaneet jo aktivoitua. Kun olin ajanut ja ankkuroinut aktivointeja viikon, saavuin Arkansasin kristallipyörteeseen ennen 999-porttia. Tämä on kolmas tehtäväni Etelä-USA:ssa vuoden 2001 jälkeen, ja se on luultavasti lyhin. Energiakerrokset nousevat nopeasti tämän pyörteen yläpuolelta, aivan kuten tapahtui Nevadassa, Utahissa, Coloradossa ja Oklahomassa matkalla tänne. Pieniä järistyksiä tupsahtelee uuden linjan varrella. Gaia reagoi ja vapauttaa uusia aikajanakoodeja. Melchizedekin vierailu paljasti monien vanhojen todellisuuksien hajoamisen ja uusien todellisuuksien kollektiivisuunnitelman. Paljon on tapahtunut. Minun on kuitenkin parasta pysyä läsnä eikä kertoa yksityiskohtia kuluneesta viikosta.

Pysytään keskittyneenä nopeutuneeseen aikajanaan. Se on käytössä. Monet teistä ovat jo ankkuroituneet sille ja kokevat tämän tuntemattoman alueen vaikutuksia. Tuntemattoman ruumiillistamiskokemukseen on lohtua. Kuten aina, antautuminen omalle jumaluudellesi ja Lähderauhalle on vahvuutesi. Pidä todellisuutesi joustavana – lineaarisuus saattaa tuntua (vielä) surrealistisemmalta. Hengitä sen läpi ja käytä ylösnousemustekniikoitasi vakautumiseen. Kohtele kehoasi hyvin. Muista, että väsynyt levottomuus on normaalia näiden aaltojen aikana. Kristus-sydänkeskuksessa on suurta vahvuutta. Luota sen virtaukseen ja jumaluuteen.

Ylösnousemusheimo saa kohonneen nollapistekokemuksen. Menneisyys häviää (matka, aktiviteetit, aktivoinnit, väsymys, muistot) hyvin nopeasti, ja tulevaisuutta luodaan korkeimmilla valinnoilla nyt-hetkessä. Kun DNA:si on yhdistynyt jälleen, paranet nopeammin, luovut tuomitsemisesta ja negatiivisista tunteista helposti ja pyyhit lineaarisen pöydän puhtaaksi nopeammin. Huolet katoavat, kun opit olemaan läsnä itsesi kanssa voidaksesi transformoitua. Älä vältä kokemista – olemme täällä tunteaksemme tämän prosessin jokaisen askeleen monien olentojen puolesta, mukaan luettuna korkeampi itsemme. Itke, naura, tanssi, pohdi, vaeltele, meditoi, makaa ruohikolla … mitä tahansa vaatii kokea jumalaisen rakkauden paluu tähän maailmaan.

Säilyttääksemme Luojatilamme puhtauden nyt-hetkessä, päästämme jatkuvasti koko prosessin ajan irti kietoutumisesta alempaan tasoon. Kun nopeutunut aikajanamme ja uusi verkkotyö tulee näkyviin, saattaa huomata sen vaikutuksen omaan elämänvirtaansa, vaikkei osallistuisikaan aktiivisesti ylösnousemusprosessiin. Tiennäyttäjät pitävät valtavaa tilaa kollektiiville. On erittäin intensiivinen mestaruuskäytävä – keskitytään käsillä olevaan tehtävään. Avatkaa sydämenne toivottamaan tervetulleeksi uusi tietoisuusaalto ja Kristus-tietoisuuden ruumiillistuminen. Valitkaa aikajananne hyvin.

Muistutuksia syyskuun aallon kehittymiseen

Ykseysmeditaatiot keskiviikkoisin. Tuhansia osallistuu joka keskiviikko näihin meditaatioihin, jotka lohduttavat, puhdistavat ja aktivoivat. Liity seuraamme klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Ilmaisia ohjattuja meditaatioita (http://www.sandrawalter.com/unity-medit ... ciousness/).

Triplapimennyksen finaali 16.9. klo 11.54 PDT (täysikuu/kuunpimennys). Kolmosten voima. Auta Gaiaa vakaudessa. Portit avautuvat täysin transformoitumista varten. Pidä sydämesi ja ajatuksesi selkeinä ja keskittyneenä ylösnousemukseen.

Päiväntasaus 22.9. klo 7.21 PDT. Tämä on portti uuden tietoisuustason avautumiseen. Kunnioita sitä kunnolla ja ole ulkona Gaian pinnalla mahdollisimman paljon. Auringolla ja Gaialla on voimakas yhteys tämän portin aikana, ja aikomuksemme tasapainoon, rauhaan, harmoniaan ja ylösnousemukseen vahvistuvat kovasti.

Vuoden 2016 kolmas aalto 26.-29.9. Tämä on voimakkain tulvamme vuosikymmeniin. Ole innoissasi – tehdään se oikein! Nämä fotonitaajuudet nopeuttavat lisää ylösnousemusta ja niiden virtaaminen jatkuu useita viikkoja. Olet ehkä huomannut, ettei valo vetäydy enää aaltojen välissä. Tämä on hyvä asia – pystymme säilyttämään korkeammat valotasot ilman entisiä integrointijaksoja. Tämän vuoden jokainen aalto on nostanut valotasoa dramaattisesti ja nopeuttanut ylösnousemusta. Puhdistumisen ja paljastusten lisääntyminen jatkuu, kiitos Lähteen käskyn järjestykseen, harmoniaan ja ylösnousemukseen.

Uusikuu 30.9. Tämän aallon porttityön loppuunsaattaminen!

Ääretöntä armoa ja siunausta ihmiskunnalle, luonnon valtakunnille, elementaaleille ja rakkaalle Gaialle tämän voimallisen ja haastavan ylösnousemusvaiheen aikana. Saatamme loppuun uskomattoman palveluksen tälle paikalle ja sen ulkopuolelle.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.9.2016 JUMALAINEN FOKUS – KOLMANNEN AALON TOIVOTTAMINEN T

ViestiKirjoittaja hammer » 24.09.2016 09:31

JUMALAINEN FOKUS – KOLMANNEN AALON TOIVOTTAMINEN TERVETULLEEKSI

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakas valoheimo.

Vuoden 2016 kolmas aaltomme alkaa muodostaa harjaa, sen alkutaajuuksien ennustaessa uutta. Portinvartijoilla ja verkkotyöläisillä on ollut kiirettä viikkojen ajan, Gaia ja uudet verkot reagoivat jo ja olemme valmistautuneita uuden saapumiseen ensi viikolla.

Tämä on hyvin latautunut puhtaan valon tulva, joka vie meidät täysin uudelle tasolle. Kuten aina, värähtelyn yhteensopivuus on avain kokemukseesi siitä. Nämä taajuudet on kuitenkin tähdätty auttamaan nopeutunutta aikajanaa. Ylösnousemusheimolla verhot ohenevat taas ja todellisuutemme tuntuu enemmän surrealistiselta kuin maadottuneelta. Kuten olemme oppineet kahdesta aiemmasta aallosta, se on tyypillistä näille hyökyaalloille tänä vuonna. Tähän liittyy aikajanamuutos, joten fokusoitumistamme tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Gaia vapauttaa uusien verkkojärjestelmien kautta jatkuvasti koodeja, jotka ovat luonteeltaan aurinko-kristallisia. Tämän laukaisee tuleva valotaso ja Gaia reagoi siihen, aivan kuten kehommekin, ja DNA laukaistaan aktivoimaan käyttämättömät koodit ylösnousemuksen aikana. Tämä on valmistelua paljon korkeampien aurinkovalotasojen vastaanottamiseen. Syyskuun aalto on suuri hyppäys tuossa prosessissa, ja saamme nopeutuneen aikajanan kiitoksena tuosta prosessista, koska olemme kykeneviä ja pyydämme sitä tietoisesti.

Portinvartijoiden, verkkotyöläisten, tiennäyttäjien ja kaikkien valotyöntekijöiden palvelutehtävänä on toivottaa tervetulleeksi tämä uusi valo nöyryyden, lahjomattomuuden ja sen jumalaisen rakkauden kera, minkä se ansaitsee. Tämä valotaso on jumalainen lahja ihmiskunnalle. Perusta on luotu ja portit on avattu täysin uusiin kokemuksiin – ylösnousemusprosessin tason nostaminen. Se ei ehkä ole selvää kollektiivissa – ulkoiset todellisuudet ovat kamala kompassi siihen, mitä todellisuudessa tapahtuu, rakkaat. Tässä vaiheessa oli aina tarkoitus olla monia häiriötekijöitä ja laukaisimia. Oivalla, että se voi olla yhtä armollista kuin manipuloivaakin. Joitain astioita ei ole johdotettu muutokseen, joidenkin on tarkoitus kiertää jossain todellisuudessa, kunnes se kuolee. Huomaa, ettei valoheimon vastuulla ole valvoa, katsella tai osallistua vanhojen todellisuuksien hajoamiseen. Keskity jumaluuteen, puhtauteen ja uusiin kokemuksiin, joita on ulottuvillasi tässä nyt-hetkessä, ja nopeutuminen auttaa kovasti etenemistäsi.

Nopeutuneen aikajanan kokeminen

Tämä paljastusvaihe sallii ainutlaatuisten taitojenne tulla esiin. Tämä hetki on olla luova ja vapauttaa sydämenne, kun vanhat energiat jotka rajoittivat luovia hankkeita, luovaa ajattelua ja ainutlaatuista ilmaisua, putoavat pois. On myös tärkeää kunnioittaa toistemme intuitiivista opastusta muutoksissa, joita tapahtuu sisällämme. Jotkut teistä ovat verhon nostajia ja teillä on kyky auttaa toisia näkemään tämä uusi todellisuus selvemmin. Jotkut teistä ovat luontaisia verkkotyöläisiä ettekä ole tutkineet tuota aspektia. Jotkut teistä haluavat luoda uusia seremonioita tai tilaisuuksia eivätkä ole tehneet sitä. Kun halventavat aikajanat romahtavat, henkisen ilmaisun vanhat valorajoitukset eivät enää päde.

Huomattavinta on valtava laajentuminen sydänkeskuksessa. Kun kristallirakenteet aktivoituvat kehossa, niiden värähtely alkaa sopia yhteen tulevien fotonitaajuuksien kanssa. Tämä valmistelee fyysisen astian transformoitumaan Kristus-itsen kanavaksi. Tästä syystä monia teistä on opastettu päästämään irti kaikesta tarpeettomasta. Kristus-tietoisuudella (kristallitietoisuus, ykseystietoisuus) on hyvin erilaiset kiinnostukset kuin alemmalla itsellä. Se toimii ykseytenä. Näissä transformaatiovaiheissa se tarvitsee huomionne.

Paljastus, paljastus, paljastus

Ulottuvillanne on hyvin monia kauniita yllätyksiä ja paljastuksia, rakkaat. Katsele reaktioitasi tapahtumiin, kun niitä esitellään. Toivota korkeammalla viisaudellasi tervetulleeksi jokainen muutos ja paljastus. Kollektiivinen ja henkilökohtainen todellisuutemme on hyvin monimutkainen metafora ja hyvin luova. Arvosta sitä, minkä Lähde on luonut tällä nimenomaisella ylösnousemuskokemustyypillä. Näe kaikki tämä kosmisesta perspektiivistä – ajaton ja kuolematon perspektiivi siihen, mitä planeetalla tapahtuu. Kietoutuminen alempiin todellisuuksiin, tuomitseminen tai kiinnittyminen vanhan itsen uskomuksiin aiheuttaa korostuneita henkisiä, tunnepuolen ja fyysisiä ongelmia, kun valo lisääntyy. Hyväksykää vastuullinen luominen korkeampien valintojen kautta. Täyttäkää sydämenne ilolla ja kiitollisuudella siitä, että nämä uudet todellisuudet on suunniteltu puolestanne ja ne ovat nyt helposti koettavissanne. Monia portteja avautuu, kun toisia sulkeutuu. Jatkakaa siirtymistä eteenpäin.

Henkilökohtainen huomautus Sandralta

Olen täynnä nöyrää kiitollisuutta, kun saan kokea tämän kauniin tasonnostamisen ja viimeisen verkkotyön, kun nämä valoaallot tulevat tietoisuuteemme. Aurinko- ja Gaia-portit avataan päiväntasauksessa ja aallonharja tulee 26.9. ja kestää 30.9. saakka. Tämä on puhtaampaa kristallipohjaista taajuutta, joka on tähdätty tietoisuusmuutoksiin. Muistakaa tämä myös, kun fyysinen todellisuutenne alkaa tuntua jokseenkin surrealistiselta ja keho sopeutuu pysyäkseen perässä. Visiomme ja neuvostomme heijastavat jo tätä tulvaa – kaikki asettuu linjaan jumalaisen täydellisesti. Keskittykää tähän aikomukseen. Rakastamme teitä, siunaamme teitä, kiitämme teitä.

Keskityn portin vartiointiin 30.9. saakka. Liity seuraamme keskiviikon ykseysmeditaatioissa auttamaan Kristus-tietoisuusaktivointeja ihmissydänverkon läpi. Kiitos etukäteen tämän ylösnousemuksemme nopeutumisen kanssaluomisesta. Siunattua päiväntasausta ja olkoon sydämesi auki tälle pyhälle ja merkittävälle jumalaiselle valoaallolle!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

29.10.2016 UUDEN KUUN VIIKONLOPPU – ANNA SISÄISEN VALON HALL

ViestiKirjoittaja hammer » 30.10.2016 10:17

UUDEN KUUN VIIKONLOPPU – ANNA SISÄISEN VALON HALLITA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä uudenkuun viikonlopussa on kyse korkeammista valinnoista.
Sekä yksilö että kollektiivi valitsee kehityksen hetki hetkeltä, valinta valinnalta.
Valo paljastaa kaiken antaakseen tilaisuuden osallistua ylösnousemukseen.
Tämä pätee Gaian kaikkiin todellisuuksiin.
Vala kollektiiviin puhdasta rakkauttasi ja tukeasi.
Kaikki on suunniteltu auttamaan sinua löytämään äänesi ja todellisen ilmaisusi.


***

Siunausta rakas valoheimo.

Valtava valkoinen hevonen valkoisen varsan kanssa vieraili unitilassani viime viikolla. Tamma pyöri ympärilläni villinä, vapaana ja iloisena. Sitten se antoi minun nostaa varsan ja suojella sitä, kun rekkoja ja ihmisiä tuli lähemmäs kiireisenä. Me kolme menimme useista ovista, ja sitten pidin varsaa sylissäni, kun se nukkui rauhallisesti (se oli hyvin pieni ja vastasyntynyt). Kokemus oli hyvin elävä, hyvin kaunis ja se sisälsi voimakkaita symboleita – ylösnousemus, kolminaisuus, Kristus-tietoisuus, vanhan poistaminen ja uuden saapuminen.

Sydän tarkkana viikonloppuporteissa: 29.-31.10. on tutkassa. Luo vastuullisesti, kiitos. Polariteetit voivat mennä äärimmäisyyksiin tämän jakson aikana – ole kiinnittymättä niihin. Oman äänemme ja todellisen voimamme löytämien tulee esiin voimakkaammin. Ole viisas siinä, mitä oppitunteja esitellään sinulle henkilökohtaisesti ja kollektiivin voimaantumiselle. Käytä auttamistaitojasi jakamisen/hajottamisen sijasta.

Uudenkuun sunnuntai sisältää taajuuksien esiintulemista – polulla oleville suuri tilaisuus löytää aito itsensä ja henkilökohtaisen matkan seuraava vaihe.

Olen Zionin kansallispuistossa avaamassa portteja tänä aikana (miten täydellistä). Lisää työtä Nevadassa lyhyen visiitin jälkeen Grand Canyonin pohjoisreunalle. Miten voimallinen vaihe tämä onkaan meille kaikille. Toivotan teille kaikille sitä rakkautta ja jumaluutta, jota tällä jaksolla on tarjottavana.

Rakkaudessa, valossa ja palveluksessa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron