Dagher Emmanuel (magnifiedmanifesting.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

Toukokuu 2016 PYHÄ TÄHTI NOUSEE

ViestiKirjoittaja hammer » 19.05.2016 17:50

ENERGIAENNUSTE TOUKOKUU 2016
PYHÄ TÄHTI NOUSEE

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Toukokuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaunis ystävä,

Miten hyvä onkaan tietää, että meillä on tilaisuus yhdistyä tällä tavalla. On paljon kerrottavaa, joten mennään suoraan asiaan.

Pyhä tähti nousee

Huhtikuun 15. päivä klo 18.11 GMT tapahtui maailmanlaajuinen ehdottoman rakkauden parannusaktivointi YK:n rakennuksessa, jotta rauha ja myötätunto voisivat pyyhkäistä planeetan yli hyvin todellisesti ja konkreettisesti.

Emme tienneet, että paljon enemmän tapahtuisi.

Parannusaktivoinnin aikana heräsi nukkuva jättiläinen, joka tunnetaan ihmiskunnan merkabana. Lisää siitä aivan hetken kuluttua.

Vaikka maailman parannusaktivoinnin keskipiste oli YK:ssa, tuhansien valotyöntekijöiden, tiennäyttäjien, parantajien ja empaattisten ihmisten tuki ympäri maailmaa varmisti pyhän merkaban (tunnetaan myös ylösnousemustähtenä) täyden heräämisen ihmiskunnan tietoisuudessa.

Tämä oli ennenkuulumatonta, koska 15.4. saakka suurimmalla osalla ihmisistä merkaba oli ollut horroksessa ja toimimaton sen vuoksi, että useimmat ihmiset toimivat edelleen mielestä eikä sydämestä.

Tämä on nyt muuttunut, ja kerron syyn vähän myöhemmin tässä ennusteessa.

Mikä merkaba on?

Sana "merkaba" tulee muinaisegyptiläisestä sanasta "valokeho": "mer" on valo, "ka" on henki ja "ba" on keho. Merkaba on sähkömagneettikenttä, joka on muodoltaan pyhän geometrian kuvio.

Tämä energiakenttä löytyy kaikista elävistä asioista luomakunnassa. Se muodostuu tähtitetraedristä – kolmiulotteinen, kahdeksansakarainen tähti, joka muodostuu kahdesta sisäkkäin olevasta pyramidista.

Yksi merkaban päärooli on harmonisoida mieli, keho ja sydän. Tämä harmonia sallii sitten merkaban palvella kulkuneuvona, joka kuljettaa hengen ja kehon olemassaolon korkeampiin tiloihin ja korkeampiin ulottuvuuksiin. Tämä ilmenee tavallisesti useilla tavoilla.

Merkaba herätetään usein erityisillä omistautuneilla meditatiivisilla hengitysmenetelmillä ja tietoisuuden laajentamisharjoituksilla. Se voidaan herättää myös jatkuvilla puhtaan rakkauden, palvelun, myötätunnon, hyväksynnän, tinkimättömyyden ja ystävällisyyden teoilla ja ajatuksilla. Myös itsensä pitäisi sisällyttää näiden lahjojen saajiin.

Merkaba on jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden pyhän liiton ilmentymä kaikissa elävissä asioissa. Merkaba myös tasapainottaa feminiini- ja maskuliinienergian kaikissa elävissä asioissa, mikä luo ympäristön rauhalliselle elämälle, ja siitä tulee jokaisen olennon oletusvärähtely. Se mahdollistaa meille kokemuksen laajentuneesta tietoisuustilasta ja palauttaa täyden muiston siitä, kuka olemme henkiolentona.

Vaikka jokaisella elävällä olennolla on oma merkabansa, meillä on yhdessä myös kollektiivimerkaba.

Tuhannet meistä herättivät 15.4. yhdessä ihmiskunnan merkaban.

Ihmiskunnan merkaba

Kun kollektiivimerkaba on horroksessa, niin riippumatta siitä, miten paljon aikaa omistamme henkisiin harjoituksiimme, useimmiten se tuntuu edelleen hyvin haastavalta, kuin kiipeäisimme korkealle vuorelle.

Mutta nyt kun olemme yhdessä herättäneet ihmiskunnan merkaban, useammat ja useammat ihmiset ympäri maailmaa heräävät totuuteen siitä, keitä he oikeasti ovat.

Tämä tekee meille paljon helpommaksi laajentaa omaa tietoisuuttamme, pysyä päättäväisesti henkisissä harjoituksissamme, jakaa henkisiä lahjojamme avoimesti ja tuntea korkeampaan itseemme enemmän yhteyttä kuin koskaan ennen. Niille jotka ovat hyvin henkisiä, tämä on se "Graalinmalja", josta usein kuulemme muinaisteksteistä: "Niin ylhäällä kuin alhaalla."

Lisäksi se pelko johon kollektiivi on päättänyt osallistua, jää merkittävästi taka-alalle tulevina päivinä, kuukausina ja vuosina ihmiskunnan heränneen merkaban tuloksena. Kun tämä tapahtuu, tunne yhteydestä henkeemme ja toisimme ja myötätunto kaikkea elämää kohtaan ottaa pääosan.

Sen sijaan että käymme vanhojen jokapäiväisten elämänkuvioiden arkisia liikkeitä läpi vain selviytyäksemme, halumme ja motivaatiomme tuntea todella olevamme elossa ilmestyy etualalle.

Monet meistä tuntevat tämän jo nyt, ja tämä on vasta alkua! Voitko kuvitella, miltä maailma näyttää, kun ihmiset alkavat todella tuntea olevansa elossa luonnollisesti sen sijaan, että turruttavat itsensä vanhentuneilla pelko- ja uhritietoisuusmalleilla?

Tämä on ISO juttu. Se vie meitä kollektiivisesti vielä nopeammin kokonaisvaltaisen, luonnonmukaisen, läpinäkyvän ja vihreän elämän suuntaan.

Miten kaikki tämä tapahtui?

Jokainen joka oli fyysisesti läsnä 15.4. YK:ssa, palveli rauhan ja myötätunnon lähettiläänä koko ihmiskunnan puolesta.

Jokaisesta ihmisestä joka osallistui, tuli niiden tuhansien ihmisten sijainen ympäri maailmaa, jotka liittyivät meihin hengessä juuri tuon maailman parannusaktivoinnin aikana.

Ne jotka liittyivät meihin hengessä, pitivät myötätuntoisen tarkkailijan tilaa, palvelivat "minä olen" –olemuksena ja ankkuroivat ravitsevia ja parantavia myötätunnon, ehdottoman rakkauden ja hyväksynnän värähtelyjä koko ihmiskunnan puolesta, myös itsensä.

Tarkkailijat tunnustivat, että ihmiskunta on vain tehnyt parhaansa sillä tietoisuudella, mikä sillä on ollut ajan saatossa.

Ne jotka palvelivat myötätuntoisina tarkkailijoina, ovat ehkä tunteneet pakahduttavaa iloa ja saattaneet liikuttua kyyneliin sen rakkaus- ja valomäärän vuoksi, jota virtasi kollektiivitietoisuuteemme tuolla hetkellä.

Me jotka olimme fyysisesti läsnä YK:ssa, yhdistimme energiamme muodostamaan maailmanlaajuisen ehdottoman rakkauden ja Kristus-tietoisuuden energiaverkon. ("Kristus" alkuperäisenä kreikan kielen sanana "christos" merkitsee kristallista tai valopohjaista tietoisuutta.)

Aloitimme katsomalla toisiamme silmiin ja affirmoimalla seuraavaa:

"Näen sinut, rakastan sinua ja tiedän, kuka oikeasti olet. Olen ihmiskunnan puolesta pahoillani, että olet koskaan tuntenut muuta. Näen sinut, rakastan sinua ja tunnen, kuka oikeasti olet. Kiitos, että näet, rakastat ja näet, kuka minä oikeasti olen. Olemme yhtä perhettä. Ja niin se on!"

Varmistimme, että mukaan luettiin kaikki moniulotteiset itsemme menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Sisällytimme mukaan myös kaikki esi-isämme, oppaamme ja valo-olennot jotka palvelevat ykseydenlakia kaikilla tasoilla, kaikissa elämissä ja kaikilla kielillä. Sana "parantaminen" oli vähättelyä tuolla hetkellä kaikesta siitä, mitä alkoi tapahtua.

Sitten visualisoimme kukin itsemme rakastavasti pitämässä koripallon kokoista miniatyyrimaata käsissämme. Nämä minimaat toimivat varsinaisen Maan sijaisina.

Sitten visualisoimme, että nämä minimaat peittyivät sydäntilamme ehdottomasta rakkaudesta ja myötätunnosta. Näimme tämän sydänrakkautemme jumalaisen feminiinisyyden vaaleanpunaisena kristallivalona ja jumalaisen maskuliinisuuden smaragdinvihreänä kristallivalona.

Näimme näiden loistavien valojen säteilevän ulos sydämistämme, punoutuvan yhteen ja täyttävän käsissämme olevien maapallojen ja kaikkien maapallolla asuvien elävien olentojen jokaisen solun, kudoksen ja molekyylin.

Sitten pidimme toisiamme kädestä ja yhdistimme visiomme ankkuroidaksemme ne ehdottoman rakkauden ja Kristus-tietoisuuden yhdeksi yhtenäiseksi valokentäksi. Affirmoimme, että jokaisen olennon sydän ja mieli tällä planeetalla on nyt täysin palautettu turmeltumattomimpaan ja heränneimpään tilaansa, korkeimmalla ja jumalaisimmalla ajoituksella heidän kannaltaan.

Tämän maailmanlaajuisen parannusaktivoinnin osan aikana monet meistä tunsivat Maan allamme liikkuvan. Muista, että olimme korkeassa pilvenpiirtäjässä, ja kerron sen merkityksestä lyhyesti.

Rakkauden määrä huoneessa oli hyvin sakea ja konkreettinen kaikille siellä. Jotain vielä syvällisempää, kuin olimme alun perin aikoneet, oli juuri tapahtunut, vaikkei kukaan pystynyt oikein saamaan sitä selville … vielä.

Hämmästyttävää synkronismia

Kun maailmanlaajuinen parannusaktivointi oli valmis, monia synkronismeja alkoi tapahtua. Jaan suurimman niistä kanssanne.

Seuraavana päivänä, ensimmäisessä parannustapahtumassani New Yorkissa, yksi rauhan ja myötätunnon lähettiläistämme joka oli ollut mukana YK:ssa, kertoi minulle seuraavaa.

Koska hän on paikallinen, hän mainitsi, että Manhattan on itse asiassa pyhä pyörre kaupungin alla olevien magneettikristallien vuoksi. Hän mainitsi, että maa pystyy kannattelemaan niin monia korkeita rakennuksia – enemmän kuin mikään muu kaupunki maailmassa – koska nämä voimakkaat kristallit ovat sen alla.

Monet meistä tietävät, että kristallit ovat energian vahvistajia. Mutta emme olleet oivaltaneet, että ne vahvistaisivat myös meidän energiaamme!

"Kananlihahetki" tuli, kun tuona päivänä useat vieraat, jotka olivat myös osallistuneet YK-tapahtumaan, mainitsivat unet, joita he olivat nähneet edellisyönä. Monet heistä saivat toisensa sekoamaan, koska he huomasivat kaikkien nähneen samanlaisia unia.

En tavallisesti osallistu kovin paljon keskusteluun, jota käydään tapahtumavieraiden kesken, mutta oivalsin nopeasti, että se mistä he kertoivat, oli melkein täsmälleen, mitä minä olin nähnyt ja kokenut omissa unissani edellisyönä!

Yhteinen uni/näky joka viidellä meistä oli ollut (eikä kukaan meistä ollut koskaan tavannut toisiaan ennen tuota päivää), oli kultainen pyhän geometrian verkko, kuin verho, joka tuli taivaasta ja ankkuroitui koko planeetan ylle. Se putosi lempeästi alas maan päälle ja peitti sen kuin kultainen peitto.

Se miten he olivat kuvanneet tätä verkkomaista verhoa, oli täysin linjassa sen kanssa, mitä olin nähnyt omassa unessani.

Tämä verkko oli tähtitetraedri – kolmiulotteinen kahdeksankärkinen tähti, joka muodostuu kahdesta pyramidista.

Merkaba!

Hyvät hyssykät! Sekosimme kaikki innostuksesta ja käyttäydyimme kuin pikkulapset vähän aikaa ja annoimme toisillemme isoimpia halauksia, joita luullakseni olen koskaan kokenut.

Tiesin, että tämä oli vahvistus, jonka tarvitsin ymmärtääkseni täysin, mitä oli tapahtunut edellispäivänä YK-tapahtumassa. Tämän ajatteleminen räjäyttää edelleen tajunnan.

Oli muutamia muitakin vahvistuksia ja synkronismeja, mutta tämä oli oleellisin, erityisesti ihmiskunnan merkaban heräämisen kannalta.

Merkabaan yhdistyminen

Jos haluaisit yhdistyä vielä lisää merkaba-energioihin, jotta se voi tukea jatkuvaa henkistä laajentumistasi, suosittelen tulostamaan sellaisen kuvan merkabasta, josta todella nautit, ja katsomaan sitä useita kertoja päivässä.

Voit laittaa tuon kuvan myös sängyn alla, jotta sen energiat ovat läsnä ja kohottavat ja laajentavat omia energioitasi, kun nukut.

On myös merkaba-riipuksia ja muita hauskoja 3D-versioita niistä, joita voit käyttää tai laittaa kotiisi.

Jälkivaikutukset ja viisi perääntymistä

Tietysti silloin kun kollektiivinen aikajana muuttuu merkittävästi, kuten tapahtui 15.4., jälkivaikutukset eivät ole aina pelkkiä sateenkaaria ja perhosia. Integrointijakso voi tuntua joskus haastavalta, koska mieltä pyydetään kirjaimellisesti venyttämään aiempia mallejaan.

Jos siis muutama kulunut viikko ovat olleet haastavia sinulle, tiedä, että sinä vain laajennut.

Meillä myös perääntyy viisi planeettaa tällä hetkellä, mikä antaa meille tilaisuuden karistaa täysin ne harhakuvat ja laukaisimet, jotka eivät enää palvele korkeinta hyväämme.

Kerron nopeasti yleiskatsauksen siitä, mitkä planeetat perääntyvät tällä hetkellä ja mitä se merkitsee meille.

Jupiter – Jupiter perääntyy 9.5. saakka. Koska Jupiterissa on kyse varallisuudesta ja omassa voimassan olemisesta, tämä perääntyminen saattaa tuoda meille tilaisuuksia tarkastella ja parantaa niitä malleja, joissa olemme vielä puutteessa ja annamme voimamme pois.

Merkurius – Merkurius perääntyy 22.5. saakka. Koska Merkuriuksessa on kyse kommunikoinnista, tämä perääntyminen saattaa tuoda meille tilaisuuksia tarkastella ja parantaa malleja, joissa emme kommunikoi riittävästi tai kommunikoimme tavoilla, jotka eivät ole harmoniassa aidoimman ja rehellisimmän osamme kanssa. Avain siirtymiseen Merkuriuksen perääntymisjakson läpi on puhua totuus ystävällisesti ja myötätuntoisesti. Jos sitä ei ilmaista näin, meidän kannattaisi ehkä tarkastella tapaamme puhua sitä ja parantaa se.

Mars – Mars perääntyy 29.6. saakka. Mars liitetään usein myllerrykseen ja taisteluun, kuitenkin laajempi perspektiivi olisi nähdä se eräänlaisena palavana intohimona. Tämä merkitsee, että perääntymisen aikana ne laukaisimet jotka ovat olleet läheisissä suhteissamme pinnan alla, voivat tulla valoon nyt, jotta ne voidaan parantaa ja ratkaista kerta kaikkiaan. Avain siirtymiseen Marsin perääntymisjakson läpi on päästää täysin irti ylpeydestä ja olla avoin ja haavoittuva lähimpiemme kanssa.

Saturnus – Saturnus perääntyy 13.8. saakka. Saturnus liitetään karmaan. Tämä merkitsee, että perääntymisen aikana saamme melkein tupla-annoksen karmaintensiteettiä. Tämän ei välttämättä tarvitse olla haastava kokemus, jos sallimme itsemme lähettää maailmaan sellaista energiaa, jota haluaisimme saada takaisin. Vaikutukset ovat melko välittömiä siinä, miten koemme maailman ympärillämme, koska maailmamme on vain heijastus siitä, miten näemme itsemme ja kohtelemme itseämme.

Pluto – Pluto perääntyy 26.9. saakka. Pluto liitetään usein transformaatioon. Tämä merkitsee, että perääntymisen aikana meillä on tilaisuus luoda itsemme uudestaan ja saada uusi alku. Suuret läpimurrot ovat teemana, erityisesti henkilökohtaisella tasolla. Voimme kokea nämä läpimurrot pysymällä joustavana, sitoutuneena ja keskittyneenä sisäiseen opastukseen, joka johtaa meidät inspiroituun toimintaan. Tämä on aikaa panostaa energiamme täysin itsemme parantamiseen ja tuoda innovatiivisia ajatuksia elämäämme, jotta suurempaa täyttymystä ja laajentumista voidaan saada.

Huh, siinä on paljon perääntymisiä! Kuitenkin sitten kun Jupiter lakkaa perääntymästä 9.5., se keventää energioita merkittävästi, erityisesti yhdessä neljän muun planeettaperääntymisen vaikutusten kanssa.

Ovia jotka ovat tuntuneet suljetuilta, avautuu ja suurempaa helppoutta ja yltäkylläisyyttä ilmestyy niille, jotka ovat tehneet sisäisen työn, mikä auttaa heitä päästämään irti tarpeesta samaistua puutementaliteettiin.

Yleisesti sanottuna, hyvin paljon laajentumista tapahtuu tällä hetkellä meillä kaikilla. Juo paljon vettä, pidä hyvää huolta itsestäsi ja tiedä, että sinua rakastetaan mittaamattomasti.

Seuraavaan kertaan, rauhaa ja edistystä,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Kesäkuu 2016 ENERGIAENNUSTE KESÄKUU 2016 TÄYSI VAPAUS

ViestiKirjoittaja hammer » 07.06.2016 18:42

ENERGIAENNUSTE KESÄKUU 2016
TÄYSI VAPAUS

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Kesäkuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkautta ja siunausta!

Energiat joihin meillä on ollut pääsy muutaman viikon, ovat luoneet selkeän polun meille ja tarjonneet uskomattomia paljastuksia siitä, miten voimme kokea täyden vapauden.

Tällainen vapaus on ollut poissa henkilökohtaisesta ja kollektiivitietoisuudestamme tuhansia vuosia. Mutta 1950-luvun loppupuolella ja 1960-luvun alussa sen aspekteja alkoi palata ihmistietoisuuteen, ja tilanne on kehittynyt siitä lähtien.

Itse asiassa, tuloksena useista tärkeistä maailmanlaajuisista sydänkokoontumisista, joita on ollut tänä vuonna – sekä pyhän tähtiverkon ankkuroinnista, joka toteutettiin koko ihmiskunnan puolesta 15.4. YK:n alueella (katso yksityiskohdat huhtikuun energiaennusteesta) – henkilökohtaisessa ja kollektiivitietoisuudessamme on tapahtunut massiivinen avautuminen ja herääminen.

Tämä herääminen on sallinut ihmiskunnan kollektiivimielen lopultakin avautua ja yhdistyä täyden vapauden taajuuteen, joka tulee nyt tietoisuuteemme.

Mainitsin tässä erityisesti mielen, koska henkemme on aina toiminut täyden vapauden ulottuvuudessa.

Täydellistä vapautta ei ole vielä täysin oivallettu ihmismielissä, koska kollektiivimieli opetti itsensä kauan sitten toimimaan selviytymismalleissa ja saamaan lohtua siitä.

Nämä mallit johtivat uskomukseen, että mielellämme on rajat ja sen täytyy pelata tiettyjen sääntöjen mukaan. Se johti myös mielen ehdollistamiseen uskomuksella, että kaikki minkä kohtaamme kolmannessa ulottuvuudessa ja minkä se näkee mahdollisena riskinä tai vaarana, on hyvin todellista. Siksi sen on suojeltava itseään kaiken kustannuksella.

Silloin ihmisen selviytymismallit alkoivat.

Täyden vapauden paluu

Vanhoja ja syvään juurtuneita selviytymismalleja joihin olemme samaistuneet, on tullut pintaan viime viikkoina. Oletko huomannut?

Tätä tapahtuu, koska meitä pyydetään tarkastelemaan kunnolla, haluammeko jatkaa noiden selviytymismallien toistamista vai olemmeko nyt valmis siirtymään täyteen vapauteen menneisyydestä – vapauteen niistä rajoittuneisuus- ja pelkoharhoista joita kerran loimme itsellemme.

Yksi tehokkaimmista tavoista, joilla voimme alkaa siirtyä täyteen vapauteen, on kyseenalaistaa ne tuomitsevat tai pelokkaat ajatukset, joita mielellä on itsestään, muista ja elämästä yleensä.

Sanotaanpa esimerkiksi, että mielelläsi on jokin tällainen ajatus: "Kukaan ei ymmärrä tai tajua minua."

Onko sinulla ollut elämässäsi koskaan tämäntyyppinen ajatus?

Jos tällainen ajatus koskaan tulee, kysy mieleltäsi seuraavaa: "Onko ehdottomasti 100%:n universaali totuus, ettei kukaan ymmärrä tai tajua sinua? Ja vaikka se olisikin täysin totta, haluatko tilanteen jäävän sellaiseksi?" Vastaa tähän vain "kyllä" tai "ei".

Jos vastasit "kyllä", kehottaisin sinua harkitsemaan seuraavaa. Onko mitään mahdollisuutta, että jollain tiedostamattomalla tasolla olet päättänyt olla väärinymmärretty, voidaksesi olla erillään muista ja pitääksesi itsesi näin turvassa ja suojassa?

Jos on edes 0.5%:n mahdollisuus, että väärinymmärryskokemuksesi on puolustusmekanismi, jonka mielesi on luonut pitääkseen itsensä turvassa ja välttyäkseen haavoittuvuudelta toisten seurassa, niin tämä voi olla elämää muuttava hetki sinulle.

Koska silloin kun oivallamme, että jokainen kokemus elämässämme on valinta, jonka olemme tehneet olemuksemme jollain tasolla – tiedostamme sitä tai emme – meidän ei tarvitse enää pitää uhri/selviytymismalleja totuutenamme.

Sillä hetkellä kun oivallamme, ettei ole koskaan kyse siitä, että toiset väärinymmärtävät meidät, vaan siitä, että ymmärrämme itse väärin itsemme, otamme takaisin voimamme ja meistä tulee taas elämämme luoja.

Otetaanpa toinen ajatus, joka on saattanut olla syvään juurtuneena tietoisuuteemme:

"Henkisenä ihmisenä joka tarjoaa parannuspalveluja, tunnen olevan väärin ottaa vastaan rahaa noista palveluista."

Jos sinulla on koskaan tullut mieleen tällainen ajatus, kysy itseltäsi:

"Tiedänkö tämän ehdottomaksi totuudeksi? Ja jos näin on, mikä on johtanut minut uskomaan, että se on totta?"

Katso, mitä tulee esiin. Se voi olla ajatus, joka kumpuaa uskonnollisesta kasvatuksesta tässä elämässä, tai uskomus entisestä elämästä, jossa samaistit köyhyyden henkisempänä olemiseen.

Saattaa myös olla, että olet nähnyt niin monen ihmisen käyttävän väärin valtaansa, erityisesti suhteessaan rahaan, että päätit syyttää rahaa ja tuomita sen sellaiseksi, ettei se ole aikasi, energiasi tai tilasi arvoista.

Mutta voitko kuvitella, miten traumatisoitunut paras ystäväsi olisi, jos syyttäisit häntä maailman kaikista ongelmista? No, ei raha ole sen kummempi! Sillä on tietoisuus. Se tuntee ja vastaa tunteisiimme sitä kohtaan, ja se haluaa auttaa meitä.

Rahan oli alun perin tarkoitus olla energiavaihdon symboli. Tämä vaihto on osa universaalia energiatasapainojärjestelmää, joka tunnetaan "kiertämisperiaatteena". Tämä merkitsee myös, että energia jota raha edustaa, on elävää ja on aina ollut elävää.

Voit kuvitella, mitä tapahtuu, kun kohtelemme jotain elämämme aluetta epäystävällisesti ja epärakastavasti ja näin erotamme sen itsestämme.

Jos tekisimme sen parhaalle ystävälle tai kumppanille, hän juoksisi toiseen suuntaan eikä haluaisi enää koskaan nähdä meitä.

Kun tarkastelemme uskomusta: "Henkisenä ihmisenä joka tarjoaa parannuspalveluja, minun ei pitäisi ottaa vastaan rahaa", näemme selvästi, että olemme päättäneet tuomita tässä.

Tämän tuomitsemisen vuoksi emme ole ainoastaan estäneet itseämme sallimasta energiavaihtoa, joka kunnioittaa aikaamme ja ponnisteluamme – olemme myös olleet epäkunnioittava rahaenergiaa kohtaan, joka on vain rakkauden antamisen ja vastaanottamisen energiaa.

Tuo päätös on saattanut pohjautua tuomioomme siitä, miten jotkut ihmiset kohtelevat rahaa (esimerkiksi ahneesti). Sitten päätimme tuomita rahan tavalla, joka ei kunnioita meitä tai rahan pyhää roolia maailmassa.

Voit nähdä, että kun alamme kyseenalaistaa ajatuksiamme, teemme tietoisuuteemme aukon, jonka kautta voimme laajentua korkeampiin tietoisuustiloihin ja lopulta täydelliseen vapauteen.

Jos tunnet vastustusta juuri lukemaasi kohtaan tai sinulla on syyllisyyttä tai surua niistä tuomitsemisista tai uskomuksista, joita sinulla on ollut aiemmin, tiedä, että nuo ajatukset muodostettiin aikana, jolloin teimme parhaamme sillä, minkä tiesimme tuolloin.

Menneisyydessä mielemme päätti toimia vain selviytymismoodissa, mikä on toinen tapa sanoa, että se päätti tehdä itsensä suojelemisesta suurimman prioriteettinsa.

Mutta mitä jos sen ei enää tarvitse käyttää erillisyys- ja pelkomalleja itsensä suojelemiseen?

Mitä jos mieli voi lopultakin muistaa, että henkemme on pitänyt meidät turvassa koko ajan, silloinkin kun luulimme muuta?

Eikö se vapauta meille tilaa kokeilla uusia asioita, jotka auttavat meitä laajentumaan suurempiin elämisen, tiedostamisen ja olemisen tiloihin?

Mielelle on tullut hyvin mukavasi samaistua selviytymismalleihin, joten silloin kun taivaallisia avautumisia tapahtuu henkilökohtaisessa ja maailmanlaajuisessa tietoisuudessamme, se kokee paljon epämukavuutta.

Kun tätä tapahtuu, ainoa tehtävämme on olla vain myötätuntoisesti läsnä mielelle, kun se sopeutuu ja vaihtaa pois vanhoista malleista. Tämä vaatii meitä vain tarkkailemaan mielen vastustusta, yrittämättä korjata, muuttaa tai pelastaa sitä.

Tarkkaile vain ja lähetä sille rakkautta, eikä mieli tunne enää tarvetta vastustaa tapahtuvia muutoksia. Mieli voi sitten omana aikanaan rentoutua lämpöömme ja myötätuntoomme niin, kuin lapsi tuntisi turvaa vanhempansa tai hoitajansa rakastavassa sylissä.

Täyden vapauden hyväksymisen vaikutuksia

Kun jatkamme sisäisen työmme tekemistä ja selviytymismalleista irtipäästämistä, hyväksyen täyden vapauden olla koko jumalainen itsemme, saatamme huomata joitain muutoksia, kuten:

* Päästämme irti tarpeesta syyttää kaikkia muita elämämme ongelmista.

* Otamme täyden vastuu siitä, että jollain tasolla olemme päättäneet siirtyä jokaisen kokemuksen läpi oppiaksemme ja kasvaaksemme ja saadaksemme selkeyttä siitä, mitä oikeasti haluamme luoda.

* Päästämme irti tarpeesta miellyttää toisia sopiaksemme joukkoon tai ollaksemme pidetty.

* Ilmaisemme oman totuutemme tavalla, joka on harmoniassa korkeimman hyvämme kanssa.

* Kokeilemme uusia asioita, jotka auttavat meitä laajentumaan.

* Muodostamme uusia suhteita, jotka perustuvat toistemme vapauden kunnioittamiseen ja juhlimiseen, omistavuuden tai kontrolloinnin sijasta.

* Kehitämme syvän yhteyden Henkeen, joka ylittää kaiken logiikan.

* Päästämme irti tarpeesta kontrolloida oman elämämme ja toisten elämän pikkuasioita.

* Laitamme itsemme etusijalle omassa elämässämme.

* Emme piiloudu enää – opimme toimimaan aidoimmasta ja rehellisimmästä osastamme käsin.

* Alamme elää täysillä, emmekä vain mene jokaisen päivän läpi innottomana ja tehden niitä liikkeitä, joita meille on kerrottu, että meidän pitäisi tehdä.

* Tunnemme syvempää rakkautta ja myötätuntoa kaikkea elämää kohtaan, mukaan luettuna itsemme, sisäinen lapsemme, toiset ihmiset, kokemuksemme ja matkamme.

* Toimimme ikuisen yltäkylläisyyden ja ilon maailmassa.

* Luomme fyysisistä, mentaali- ja tunnetasapainoa ja hyvinvointia elämämme kaikille alueille.

Niinpä kun seuraavan kerran mielesi yrittää vakuuttaa sinulle, että energiat joiden läpi kuljemme, ovat haastavia, muistele vapaana olemisen hämmästyttäviä tuloksia!

Ole sitten myötätuntoisesti läsnä mielellesi, jotta tunnelaukaisijoiden tullessa pintaan, se voi mennä niiden läpi helpommin.

Valaistuminen

Jos olet osallistunut sisäiseen työhön kuluneiden muutaman kuukauden aikana, kaikkien ympärillämme tapahtuvien muutosten tuloksena, olet ehkä huomannut viime aikoina halua nauraa paljon enemmän, leikkiä ja tuntea olevasi taas lapsi.

Tämä on vahvistus, että astut matkasi seuraavaan vaiheeseen, mikä on olla valaistunut olento.

Yksi täyden vapauden suurimpia vaikutuksia on, että meistä tulee valaistuneita olentoja.

Valaistumisessa ei ole kyse istumisesta koko elämäänsä vuorenhuipulla rukoilemassa. Vaikka se voi aivan hyvin johtaa siihen, jos tämä tuo iloa ja täyttymystä.

Valaistuminen merkitsee yksinkertaisesti "piristymistä".

Useimmilla ihmisillä, erityisesti niillä jotka ovat osa henkistä/new age –liikettä, on taipumusta ottaa itsensä ja elämä aivan liian vakavasti.

Henkilökohtainen havaintoni on, että se johtuu heidän empaattisuudestaan ja halustaan korjata ihmiset. He päättävät, että heidän täytyy pelastaa maailma, joten he ottavat hartioilleen suuren vastuun, joka ei oikeasti ole heidän asiansa.

Jos edelleen luot tällaisen todellisuuden itsellesi, kysy itseltäsi:

"Miten minua palvelee uskoa, että minun täytyy pelastaa maailma?"

Katso, mitä tulee esiin. Ytimessään kyse voi olla uskosta, että sinun täytyy pelastaa itsesi, myös tarpeelta tuntea toisten tuskaa enää.

Mutta miten voit pelastaa jonkun, joka on jo täydellinen?

Universumi ja korkeampi itsesi on täydellinen. Ne eivät ole koskaan olleet mitään vähemmän. Kyse on vain siitä, että mielen tarvitsi antaa itselleen muuta ajateltavaa pitääkseen itsensä todellisuudessa, jonka se tunsi turvalliseksi. Niinpä se otti itselleen tarpeen korjata ja muuttaa asioita – yrittää tehdä kaikesta "hyvää", jotta se voisi tuntea taas turvaa.

Itse asiassa sillä hetkellä kun päästämme irti pelastamistarpeesta – sillä hetkellä kun päätämme piristyä, nauttia elämästä ja olla enää hikoilematta pienistä asioista – saavutamme valaistuneen olotilan.

Voitko kuvitella, millaiselta maailma näyttäisi, kun kaikki laskisivat puolustuksena ja sallisivat itsensä leikkiä? Olla iloisesti kiitollinen niistä lahjoista, joita elämä tarjoaa heille?

No, usko tai älä … tähän todellisuuteen olemme matkalla. Ja se alkaa meistä jokaisesta. Se alkaa siitä, että me jokainen päätämme sitoutua itseemme ja hyväksyä, että nyt saamme nauttia elämästä – pitää hauskaa ja leikkiä jälleen.

Se on täyttä vapautta!

Oletko siis valmis astumaan täyden vapauden todellisuuteen?

Seuraavaan kertaan, rauhaa ja kehitystä,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Heinäkuu 2016 VUOROVESI KÄÄNTYY

ViestiKirjoittaja hammer » 08.07.2016 21:46

ENERGIAENNUSTE HEINÄKUU 2016
VUOROVESI KÄÄNTYY

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Heinäkuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rauhaa ja siunausta.

Kesäkuun "Täysi vapaus" -energiaraportissa aloimme tutkia tilaisuutta, joka oli tulossa ihmisten ulottuville täydellisen vapauden kokemiseksi.

Nyt olemme kartoittamattomilla vesillä, kun kyse on vapautemme kokemisesta.

Syynä on se, että tuhansia vuosia ihmispsyyke on tiennyt ainoastaan, miten ollaan kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa, jonka taustalla on sortaminen ja/tai ehdollinen agenda.

Tämä lineaarinen todellisuus toimi enimmäkseen syyn ja seurauksen tiloissa, joissa tulee haasteeksi kokea todellista vapautta.

Sen tuloksena, että miljoonat valotyöntekijät, tiennäyttäjät, parantajat ja empaattiset ihmiset ympäri maailmaa ovat hoivanneet sisäistä parantumistaan ja henkistä matkaansa vuosikymmeniä, maailma kehittyy salamavauhtia.

Vuorovesi kääntyy

Se mitä maailman näyttämöllä tapahtuu, on suoraa heijastusta siitä, mitä on tapahtunut meidän jokaisen sisällä – haluamme myötää sen tai emme.

Esimerkiksi voi olla helppoa keskittää huomio itsemme ulkopuolisten ihmisten, ryhmien ja organisaatioiden syyttelyyn ja panetteluun, koska ne eivät tee, mitä meidän mielestämme niiden pitäisi tehdä.

Kuitenkin silloin kuin syytämme toisia, luomme karmavelkaa heidän kanssaan, mikä vaatii meitä antamaan heille koko voimamme. Tämä karmavelka kiinnittää meidät näihin ihmisiin, ryhmiin ja järjestöihin, mikä sitten vaatii meitä oppimaan vaikeita oppitunteja voidaksemme lopulta päästä paikkaan, jossa olemme vapaa näistä veloista.

Kun osallistumme tällaiseen käyttäytymiseen, tuemme tosiasiassa pelkomatriisia sen sijaan, että päätämme astua rakkausmatriisiin.

Toisten syyttämisen ytimessä syytämme oikeasti vain itseämme sen sijaan, että vaikutamme positiivisesti maailmassa.

Tämä on mielen luoma häiriötekijä, joka laittaa meidät energeettiseen oravanpyörään, jossa jumiudumme erillisyysmaailmaan, missä vapautta on niukasti.

Aloittaaksemme siirtymisen pois tästä oravanpyörästä, voimme esittää itsellemme seuraavat kaksi kysymystä:

"Miten minua palvelee, että jatkan toisten ja perimmiltään itseni syyttämistä asioista, joista en pidä maailmassa?"

"Kuka olen sitten, kun en enää puuhaile syyttelytarpeen kanssa?"

Tällaiset kysymykset alkavat avata mielessä uusia hermoaaltoja. Nämä alkavat muuttaa sisäistä dialogiamme, jota olemme toistaneet, pitäen itsemme oravanpyörässä.

Jotain erityistä

Toisaalta kuitenkin … tuloksena niistä miljoonista, jotka ovat tehneet sisäisen henkisen työnsä ja siirtyneet syyttelyn yli, jotain hyvin erityistä on alkanut ankkuroitua kolmannen ulottuvuuden kollektiivitodellisuuteemme.

Vuorovesi kääntyy paljon nopeammin, kuin alun perin oletettiin.

Nyt tulee kristallinkirkkaaksi, että pelkoenergialla ei ole enää samaa vaikutusta kollektiivitietoisuuteen kuin ennen.

Ihmisiä elämän kaikilta aloilta laittaa sivuun näennäiset sukupuoli-, rotu-, uskonto-, kulttuuri- ja taustaeroavuutensa ja oivaltaa, että ytimeltämme olemme kaikki perhettä ja haluamme elää rinnakkain rauhassa.

Ne päivät ovat tulossa loppuun, jolloin pelon ja uhkailun annetaan kontrolloida massoja ja pidätellä meitä.

Nimittäin aioneita sitten päätimme, että meidän tarvitsi kokea pelkoa tavoilla, joilla olemme kokeneet, jotta lopulta kehittyisimme sen yli.

Tässä kohtaa olemme tänään. Olemme kehittymässä sen pelon yli, joka ennen pidätteli meitä, ja heräämme oivallukseen, että pelon toisella puolella on täydellinen vapaus, jonka vain henki-itsemme on tuntenut.

Ihmisosamme (mieli) ei ole kokenut tällaista vapautta niin pitkään aikaan, että se on unohtanut sen olevan edes mahdollista.

Aitoja muutoksia

Henkilökohtaisella tasolla meitä pyydetään nyt riisumaan pois kaikki, mikä tinkii kyvystämme olla täysin rehellinen itsellemme ja toisille.

Haluamme universumin, joka päättää laajentua.

Muutama seuraava viikko ovat meille erinomaista aikaa tarkistaa, elämmekö oikeasti elämää, jota haluamme eniten itsellemme. Jos elämme, se on upeaa.

Jos emme kuitenkaan tunne niin … tämä on aika kysyä itseltämme, olemmeko antaneet ulkoisten olosuhteiden päättää, millaista elämää päätämme elää.

Enimmäkseen ne jotka tietävät, että he ovat elämänsä todellinen Luoja, antavat itselleen luvan elää haluamaansa elämää. Ja jos he eivät elä, he tietävät, miten tehdä niitä muutoksia, jotka saavat heidät takaisin haluamansa todellisuuden virtaan.

Jos samaistumme edelleen pelko-, tuska-, kamppailu- tai puute-energioihin, se johtuu yksinkertaisesti siitä, että annamme voimamme edelleen ulkopuolisille olosuhteille ja annamme niiden päättää, millaista elämää vietämme.

Tämän oivalluksen myötä voimme hyväksyä sen tosiasian, että mielemme on päättänyt antaa voimamme pois tällä tavalla. Silloin kun voimme täysin hyväksyä sen, mitä tapahtuu, voimme parantaa sen tarpeen, joka mielellämme on jatkuvasti samaistua tähän kuvioon.

Tämä on aikaa olla rehellinen siinä, miten elämme elämäämme ja haluammeko jatkaa tätä tapaa siirtyessämme eteenpäin.

Maailmantasolla on hyvin sama asia. On tapahtunut monia suuria muutoksia, jotka kehittävät meitä pelkopohjaisen kontrollin ohi. Jos kiinnitämme huomiota, tiedämme täsmälleen, mitä nämä muutokset ovat … Ottaen huomioon kollektiivin korostuneet tunteet, en kuitenkaan mene yksityiskohtaisesti siihen, mitä ne ovat.

Seuraava maailmanlaajuinen aktivointimme

Sadat valotyöntekijät, tiennäyttäjät, empaattiset ihmiset, parantajat ja sydänkeskeiset ystävät kokoontuvat 30.7. klo 18.10 GMT Los Angelesiin maailmanlaajuista parannusaktivointia varten, jossa näemme, että tämän planeetan joka kolkka, mukaan luettuna kaikki meret, luonto, eläimet ja ihmiset, täytetään puhtaalla parantavalla valolla. Tämä valo ravitsee ja rakastaa kaikkea ja parantaa kerta kaikkiaan kaiken, mikä tulee kosketukseen sen kanssa.

Jos haluaisit vastaanottaa ja osallistua tähän ilmaiseen maailmanlaajuiseen parannusaktivointiin, yhdisty meihin 30.7. klo18.10 GMT. Ihmeitä tapahtuu, kun kaksi tai useampi kokoontuu ehdottomassa rakkaudessa.

Pysähdy tuolloin muutamaksi minuutiksi ja lähetä selkeä aikomus universumille, että läsnäolosi sisällytetään maailmanlaajuiseen ehdottoman rakkauden ja valon parannukseen ja aktivointiin, joka tapahtuu koko ihmiskunnan hyväksi.

Jokainen maailmanlaajuinen parannusaktivointi auttaa ihmiskunnan tietoisuuden kohottamisessa, ja saamme luoda tämän yhdessä.

Jos olet Etelä-Kalifornian alueella ja haluaisit osallistua tähän ilmaistapahtumaan, käy katsomassa yksityiskohdat osoitteesta (http://emmanueldagher.com/home/specialevent).

Jaa tätä laajasti ystävillesi ja perheellesi, jotta voimme varmistaa, että kaikilla jotka haluavat kokea ja edesauttaa suurempaa rauhaa, iloa, rakkautta, parannusta ja yltäkylläisyyttä kaikille, on tilaisuus tehdä se nyt.

Olemme niitä, joita olemme odottaneet.

Rakkaudella aina,
rauhaa ja edistystä,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

ENERGIAENNUSTE ELOKUU 2016 - VOIMAKAS VALOTULVA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 07.08.2016 17:30

ENERGIAENNUSTE ELOKUU 2016

VOIMAKAS VALOTULVA



Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Elokuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Hei ystäväni.



Miten olet voinut muutamana viime viikkona?



Intensiivisiä energioita



Heinäkuu sai monet empaattiset ja herkät sielut lannistumaan, hämmentymään ja tuntemaan olevansa lyöty.



Pinnalta tämä saattaa näyttää liittyvän maailmassa tapahtuvaan kaaokseen, mitä meille tuodaan jatkuvasti mediakanavien kautta ja se lietsoo traumoja, järkytystä ja pelkoa. Mutta vaikket ehkä kiinnittäisi tarkkaa huomiota maailmantilaan, olet luultavasti huomannut, ettei sinusta ole tuntunut viime aikoina tavalliselta itseltäsi.



Miksi näin on?



Tätä tapahtuu, koska maailman tämänhetkisen myllerryksen rinnalla sisältämme tulee paljon esiin asioita. Tämä on suora tulos valotulvasta, jota on ladattu aurinkokuntaamme – sisäisen ja ulkoisen olemuksemme jokaiseen soluun, kudokseen ja molekyyliin. Tätä voimakasta valoa tulee suoraan Lähde-energiasta ilman suodattimia tai täyteaineita.



Voimakas valotulva



Ajankohtainen suuri valotulva on ennakkotapaus, koska milloinkaan ennen emme ole ihmishistoriassa nähneet näin paljon korkeampaa valoa tulevan kerralla. Ja syy siihen on, ettemme ole pystyneet käsittelemään sitä aiemmin.



Rohkaiseva uutinen on, että Lähde-energia/korkeampi itsemme antaa meille vain sen, minkä se tietää meidän pystyvän käsittelemään. Niinpä vaikka meitä venytetään äärimmilleen tai testataan merkittävällä tavalla tällä hetkellä, kaikki on osa jumalaista suunnitelmaa, joka on harmoniassa korkeimman ja suurimman hyvämme kanssa. Tämän jumalaisen suunnitelman tarkoitus on palauttaa harmonia, rauha ja pyhä tasapaino universumiin.



Kun näin paljon valoa huuhtelee planeettaamme, syvälle haudatut tunteet, ajatukset, teot ja mallit tulevat pintaan käsiteltäväksi. Sitten kun näihin asioihin tartutaan, meillä on tilaisuus oppia arvokkaita oppitunteja, jotka laajentavat ja kehittävät meitä sekä henkilökohtaisesti että globaalina perheenä.



Jos sinut haastetaan tänä aikana, saatat olla lannistunut tai loppuun kulunut joko tunteellisesti tai koska maailman tämänhetkiset tapahtumat "laukaisevat" sinut.



Voit liikuttaa asioita eteenpäin nopeammin esittämällä itsellesi seuraavia kysymyksiä:



* Mitä arvokkaita oppitunteja minun on tarkoitus saada reagoimisesta tällä tavalla tähän kokemukseen?



* Milloin ensimmäisen kerran tunsin jonkin vastaavanlaisen kokemuksen laukaisevan tunteeni?



* Onko reaktioni jotain uutta? Vai tuntuuko se tutulta, ikään kuin olisin reagoinut tällä tavalla monta kertaa aiemmin?



* Miten minua palvelee reagoida tällä tavalla?



* Miltä elämäni näyttäsi, jos reagoisin eri tavalla, joka tuntuu laajentavammalta ja tuottavammalta?



Vastauksia ei ehkä tue oitis. Mutta tällaisten kysymysten esittäminen vaikuttaa "hermoaaltoihin" aivoissa ja muuttaa ajatuksemme automaattiohjauksesta laatikon ulkopuolella ajattelemiseen. Yksinkertaisesti ilmaistuna, muutamme sisäistä dialogiamme, jottemme ole kiinni siinä ajattelutavassa, joka pitää meidät mielen oravanpyörässä. Siihen sisältyvät tavanomaiset ajatukset, jotka ilmaisevat pelkoa, huolta, puutetta, syyttelyä, tuomitsemista ja erillisyyttä.



Kun autamme mieltä ajattelemaan tavanomaisen sekoituksensa ulkopuolella, pääsemme pois tuosta pyörästä. Avaudumme silloin vastaanottamaan korkeampia oivalluksia ja korkeampaa viisautta, joita tulee suoraan korkeammalta itseltämme ja siitä voimakkaasta valosta, jota virtaa ihmistietoisuuteen tällä hetkellä.



Uuteen valmistautuminen



Silloin kun siirrymme suuren valotulvan läpi, kuten nyt tapahtuu, ja otamme tuon alkuaskeleen ja tartumme syvälle haudattuihin tunteisiin, ajatuksiin, tekoihin ja malleihin, jotka ovat estäneet meitä elämästä suurinta todellisuuttamme, seuraava askel on tavallisesti energeettinen puhdistuminen.



Tästä syystä asiat ovat tuntuneet todella haastavilta viime aikoina. Olemme kokeneet voimakkaan energeettisen puhdistumisen samalla, kun alamme tarttua niihin asioihin, joista meitä pyydetään päästämään irti.



Riippumatta siitä tartummeko näihin tiedostamattomiin malleihin ja tapoihin, jotka eivät ole enää korkeimmaksi parhaaksemme, puhdistuminen on ollut silti täydessä vauhdissa. Mahtava uutinen on, että sitten kun puhdistuminen on valmis, meillä on aina tilaisuus uuteen alkuun. Ja olemme pääsemässä hyvin lähelle tähän uuteen vaiheeseen astumista, jossa voimme aloittaa alusta.



Ennen uutta alkua monet meistä tuntevat opastusta tavata vanhoja ystäviä, joita emme ole nähneet pitkään aikaan. Jotkut meistä tuntevat vetoa vierailuun kotikaupungissa tai alueella, jossa kasvoimme ja josta lähdimme ehkä kauan sitten. Tämä veto voi viedä meitä myös maantieteellisiin paikkoihin ja pyörrekohtiin, joissa emme ehkä ole olleet aiemmin tässä elämässä, mutta jotka tunsimme aiemmassa elämässä. Toiset tuntevat opastusta ratkaista keskeneräisiä asioita menneisyydestä.



Jos tunnet vetoa tehdä jotain näistä asioista, niin olet puhdistumisjaksosi häntäpäässä ja astut kohta uuteen alkuusi.



Maailma yhdistyy



Kesäolympialaiset alkavat 5.8.2016.



Olympialaiset luotiin alun perin edistämään toveruutta, hyvää urheiluhenkeä ja erinomaisuutta. Vuosien saatossa energiat ovat kehittyneet luomaan maailmanlaajuisen ykseysverkon, tuoden maailman yhteen rauhanomaisella tavalla näyttämään, että tiimityöllä, omistautuneella harjoituksella ja toveruudella kaikki on mahdollista.



Pari viikkoa elokuussa maat ympäri maailma laittavat sivuun erimielisyytensä ja kulkevat yhdessä "yhtenä perheenä". Tämä on iso juttu ja saa aina aikaan merkittävän lisäpotkun ihmiskunnan tietoisuuden kohoamisessa. Olympialaisten aikana miljardit ihmiset yhdistyvät.



Tämä yhdistynyt kenttä pehmentää sydämemme vastaanottamaan ja ankkuroimaan Lähde-energian korkeampaa valoa, jotta voimme siirtyä uusiin ja raikkaisiin alkuihimme.



Jos sinulla on ollut haastavaa aikaa, tiedä, että asiat alkavat helpottua pian. Muista vain hengittää ja ottaa aikaa nauttia siitä taiasta, jota elämällä on tarjottavana. Linnut sirkuttavat edelleen aamulla ja tuuli puhaltaa edelleen kauniin vireen.



Ja vaikkei aina siltä näytä, kaikki on hyvin.



Seuraavaan kertaan, rauhaa ja edistystä,



Emmanuel


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Syyskuu 2016 ENERGIAENNUSTE SYYSKUU 2016

ViestiKirjoittaja hammer » 10.09.2016 08:38

ENERGIAENNUSTE SYYSKUU 2016

HERÄNNEEKSI ITSEKSI TULEMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Syyskuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni.

Energiavauhti on kiihtynyt sekä henkilökohtaisessa elämässämme että kollektiivissa. Muutostuulet puhaltavat elämämme joka alueella!

Miltä sinusta on tuntunut?

Tästä suuresta muutoksesta on tulossa selvempää kuin koskaan, ja se hämmentää monia energioita mentaali-, tunne- ja fyysisessä kehossamme.

Jos sinusta on tuntunut tavallista ahdistuneemmalta, hajanaisemmalta tai tunnelatautuneemmalta, tiedä, että kaikki tämä on osa ajankohtaista energia-aaltoa, joka liikuttaa meitä täysin uuteen suuntaan. Jotkut näistä suunnista saattavat tulla täytenä yllätyksenä, ja jotkut ovat ehkä olleet tulossa vuosia. Joka tapauksessa olemme suuressa muutosjaksossa, joka muuttaa täysin nykytodellisuutemme maisemaa.

Jos kehossasi nivelet tai lihakset tuntuvat jäykemmiltä tai tiukemmilta, tiedä, että se on vain palautetta, joka kertoo sinulle, että on tilaa suuremmalle joustavuudelle, avoimuudelle ja virtaavuudelle, erityisesti ajatuksissasi ja uskomuksissasi.

Tanssi tai jooga auttavat kovasti liikuttamaan pysähtyneitä energioita kehossa ja mielessä.

Tasapainon luominen

Kun siirrymme matkamme seuraavan vaiheen läpi, meitä pyydetään luomaan tasapainoisempi elämä.

Kun pääsemme tasapainoisempaan elämään, huomaamme, ettei meidän tarvitse enää ryhtyä äärimmäisiin toimenpiteisiin kehittyäksemme ja kasvaaksemme matkallamme. Pystymme harmonisoitumaan lempeämmin ja rennommin elämässämme.

Sisäisen tasapainon luominen voi joskus tuntua vieraalta käsitteeltä mielelle, koska ihmiset ovat keränneet itseensä tuhansia vuosia kapeita näkökulmia kulttuuriperinteistä, yhteiskuntarakenteista ja uskomusjärjestelmistä.

Nämä asenteet vaikuttavat sekä tietoiseen että alitajuiseen mieleen. Monet niistä pitävät meitä sisäisen tasapainottomuuden tilassa, jonka olemme alkaneet hyväksyä normaalina. Emme ehkä edes tiedosta, että tämä tila on opittu käyttäytymismalli.

Esimerkiksi, kokemustemme alusta saakka tällä planeetalla olemme kollektiivisesti sisäistäneet uskomuksen, että voidaksemme laajentua, kasvaa, kehittyä ja kokea toiveemme, elämämme täytyy olla haastavaa ja kovaa.

Tämä uskomus on itse asiassa selviytymismekanismi, jota mieli käyttää suojelemaan itseään.

Uskomus, että meidän täytyy kamppailla tai tehdä kovasti työtä haluamamme eteen, on palvellut myös eräänlaisena mielen vihkimyksenä, joka saa sen tuntemaan jonkin saavuttamista ja tyytyväisyyttä voitettuaan ulkoiset haasteet.

Mutta näillä uskomuksilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuka todellisuudessa olemme. Ne ovat vain energeettisiä malleja, joihin mieli on samaistunut ainoeita, jotta se voisi oppia, kasvaa ja kehittyä.

Voimme olla kiitollisia esi-isillemme ja kaikille entisille ja nykyisille aspekteillemme siitä, että ne ovat uskoneet, että asioiden täytyi olla rajoittuneita tai vaikeita, jotta voisimme kasvaa ja oppia niistä, koska kaikki tämä toi meidät siihen, missä olemme nyt – paljon valaistuneempaan tietoisuuteen itsestämme, toisista ja ympäröivästä maailmasta.

Energiakapula voidaan vaihtaa nyt tiedostamattomalta itseltä heränneelle itselle. Voimme alkaa nyt nähdä, että elämän ja sen haasteiden läpi kulkeminen voi olla helppoa, iloista ja hauskaa!

Kun siirrymme korkeampiin tietoisuustiloihin, henkemme antaa meille tilaisuuden päästää irti tarpeesta uskoa, että elämän on oltava vaikeaa voidaksemme kasvaa. Siitä käsin voimme alkaa saavuttaa tasapainoisen olotilan.

Oletko valmis siirtymään tähän suuntaan? Jos olet, affirmoi itsellesi ja ääneen universumille: "Olen valmis laajentumaan ja kehittymään vaivattomasti, armollisesti ja iloisesti. Ja niin se on!"

Kapulan vaihto

Täällä hetkellä tapahtuu merkittävä muutos – eräänlainen kapulan vaihto. Henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti meitä kutsutaan siirtymään toiminnassamme egosta sydämeen.

Egolla on tarkoitus, ja se on tarkkailla ja kokea täysin kolmannen, neljännen ja viidennen ulottuvuuden todellisuus. Eläessämme kolmannessa ulottuvuudessa, ego unohti, että se oli tarkkailija. Ego päätti samaistua selviytymismalleihin, jotka pitivät sen jatkuvasti itsesuojelumoodissa. Mutta nyt meillä on käytettävissämme paljon korkeampi tie.

Kuka olisit, jos et toimisi enää itsesuojelumoodista? Voitko kuvitella, miten vapauttavaa olisi elää täysin avoimena? Rakastaen ja luottaen, että henki pitää meidät turvassa 24/7?

No, juuri niin tapahtuu!

Ego oivaltaa, ettei se voi enää selviytyä niissä vanhoissa tuhoavissa kontrollointi-, hallinta- ja pelkomalleissa, joihin se on samastunut ja joista se on löytänyt lohtua hyvin pitkään.

On tärkeää huomata, että olemme oppineet suuria oppitunteja näistä vanhoista malleista. Mutta meidän ei enää tarvitse jatkaa niiden luomista uudestaan saadaksemme lisää oppitunteja tuolla tasolla. Olemme nyt valmiita siirtymään eteenpäin.

Tänä aikana kun kapula siirtyy pelko- ja egopohjaiselta kolmannen ulottuvuuden itseltämme heränneelle itselle, asiat vaikuttavat superkaoottisilta. Tämä johtuu siitä, että kollektiivisen egon täytyy valmistua jatkuvan vastustamisen tilasta avoimuuden ja myötätuntoisuuden tilaan.

Tämä muutos voi saada egon tolaltaan, koska se on tapaolento. Mutta kun se oivaltaa, miten paljon se saa ja kokee päästämällä irti tarpeesta samaistua kontrollointiin, pelkoon ja erillisyyteen, se siirtyy välittömästi tietoisempaan ja avoimempaan olotilaan.

Vanhojen sopimusten loppuunsaattaminen

On aika päästää irti siitä uskomuksesta, että olemme vain pieniä maaolentoja, ja muistaa täysin, että olemme valtavia ja voimakkaita universaaleja olentoja.

Seuraavien kuukausien kuluessa huomaamme, että päätös esittää pientä alkaa tuntua mahdottomalta. Tässä henkemme sanoo meille: "Minua ei voi enää rajoittaa sillä uskomuksella, että minä/sinä olemme mitään vähemmän kuin pyhä ja voimakas sekä universumi fyysisessä muodossa."

Ennen tulemistamme kolmannen ulottuvuuden elämään monet meistä ilmoittautuivat olemaan alkuna sille suurelle muutokselle, joka alkoi vuosikymmeniä sitten. Tämän energiasopimuksen myötä monet meistä ottivat itselleen erityisvelvollisuuksia varmistaakseen, että suuri muutos toteutuisi.

Tiesimme, että nämä sopimukset eivät olisi arastelijoille. Kuitenkin rakkaudesta Maata ja sen ihmisiä kohtaan otimme ne vapaaehtoisesti itsellemme tietäen, että kykenisimme hoitamaan ne.

Ja olemme tehneet juuri niin.

Nyt olemme saavuttaneet näiden sopimusten päätöspäivän. Niistä tuli merkityksettömiä tässä uudessa tietoisuudessa, jonka olemme ilmentäneet. Meillä on nyt todellinen vapaus – vapaus valita kaikkea, mikä harmonisoi meidät syvimpään ja aidoimpaan iloomme!

Vaikeat olosuhteet ja rajoitukset eivät ole enää tarpeellisia. Jos olet tuntenut, että elämässäsi on jonkinlainen vastustava voima, vaikka olet uutterasti tehnyt sisäistä, henkistä ja jälleenyhdistävää työtäsi, tiedät miksi. Se ei ollut koskaan henkilökohtaista – kyse oli vain vanhasta sopimuksesta, jonka täytyi hiipua omia aikojaan, ennen kuin se voi loppua.

Voimakas auringonpimennys

Torstaina 1.9. siirrymme erittäin voimakkaan vuosittaisen auringonpimennyksen läpi. Se tapahtuu kuun peittäessä auringon keskeltä, jättäen näkyviin sen ulkoreunat, mikä muodostaa "tulirenkaan" kuun ympärille.

Meditointi auringonpimennyksen aikana ilmaisten aikomus yhdistyä aurinkoon, vahvistaa sisästä aurinkoamme, joka tunnetaan myös voimakeskuksenamme. Tämä alue sijaitsee solar plexuksessa aivan vatsan yläpuolella.

Tämän auringonpimennyksen aikana kaikki epävarmuudet joista olemme pitäneet kiinni ja kaikki valheelliset tarinat jotka pitävät meitä uhritietoisuudessa, voivat hävitä välittömästi pitäessämme vain selkeää aikomusta hävittää ne.

Tee seuraavaa pimennystä seuraavina viikkoina, mikä auttaa sisäisen aurinkosi aktivoinnissa:

* Sulje silmäsi.

* Vedä monta kertaa syvään henkeä ja salli itsesi vajota siihen, missä istut tai makaat.

* Visualisoi miniaurinko muutaman tuuman tai sentin solar plexuksen tai ylävatsan eteen.

* Katsele tämän auringon virrattavan pyhän aurinkoenergian kultasäteitä solar plexukseesi tai ylävatsan alueelle.

* Tunne tämän aurinkoenergian lämpöä ja huomaa, miten se hajottaa kaiken tiukkuuden vatsan alueelta.

* Tarkkailtuasi noin 1-2 minuuttia tätä toimintaa, ilmaise kiitollisuutta auringolle tämän kauniin ykseyshetken antamisesta sinulle.

* Tuo tietoisuutesi takaisin viiteen aistiisi ja avaa lempeästi silmät.

* Juo lasi vettä.

Tämän yksinkertaisen prosessin tekeminen johtaa terveeseen itseluottamukseen. Se voi rohkaista meitä ryhtymään vaivattomammin inspiroituun toimintaan korkeinta visiotamme kohti elämässä. Se voi myös auttaa meitä pysymään voimassamme riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu.

Tämä on erittäin tärkeää empaattisille ja herkille ihmisille tällä hetkellä!

Kuten aina, pidä itsestäsi hyvää huolta, ystäväni. Ja muista aina, että olemme kaikki tässä yhdessä!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Lokakuu 2016 UUSI SUUNNITELMA

ViestiKirjoittaja hammer » 05.11.2016 23:44

ENERGIAENNUSTE LOKAKUU 2016
UUSI SUUNNITELMA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Lokakuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, hämmästyttävä ystävä.

Tämä koko vuosi on ollut täynnä voimakkaita muutoksia, jotka ovat ravistelleet meitä ytimeen saakka, ja syyskuu oli yksi intensiivisimmistä kuukausista, joita olemme kokeneet tähän saakka.

Monet ihmiset ovat kertoneet tunteneensa sekavuutta, huimausta, uupumusta ja kenties olleensa herkempiä tai tunteellisempia kuin normaalisti.

Joka kerta kun kuljemme näiden muutosten läpi, irrottaudumme enemmän ja enemmän vanhasta energiarakenteesta, joka on estänyt meitä elämästä aitona itsenämme.

Vaikka saattaa tuntua tai näyttää siltä, että asiat hajoavat eri puolilla maailmaa tai joskus myös omassa elämässämme, nyt tapahtuvat muutokset eivät muuta ainoastaan ydinprioriteettejamme ja –uskomuksiamme. Ne muuttavat myös elämän sisäistä ydintä planeetallamme.

Tämä on hämmästyttävää transformaatioaikaa. Näemme ihmiskunnan feminiini- ja maskuliinienergioiden taianomaista tasapainottumista. [Puhumme tässä feminiini- ja maskuliinienergioista universaalissa mielessä. Katsomme fyysisten identiteettien ja sosiaalisten roolien ohi ja puhumme puhtaasti korkeammista energioista.]

Ja miten tiedämme tätä tapahtuvan?

Täysin uusi omakuva

Katso ympärillesi nyt ja näet, että melkein kaikkialla maailmassa vanhoja ajatuksia kirjoitetaan täysin uudelleen, kun sopeudumme jumalaisen feminiinisyyden virtaamiseen Maahan.

Järjestelmät jotka perustuivat ennen alempaan ja tiheään erillisyyden ja itsensä palvelemisen näkemykseen, joko uudistuvat nyt täysin integroitumalla näihin korkeampiin energioihin tai hajoavat.

Katsotaanpa Lähi-idän, Aasian ja Afrikan maita. Hyvin monet naiset näissä maissa aloittavat omaa liiketoimintaa ja tulevat johtajiksi yhteisöissään ja puolustavat naisten oikeutta koulutukseen ja terveydenhuoltoon.

Lännessä maita, hallituksia, pankkeja ja rahajärjestelmiä pusketaan suurempaan rehellisyyteen ja läpinäkyvyyteen.

Ympäri maailmaa muodostuu miljoonia tietoisia yrityksiä. Näillä on tarkoituksena palvella maailmaa ja antaa toisille, keskittymättä vain toisilta ottamiseen.

Näemme tätä uudelleentasapainottumista nyt, koska Maa on siirtynyt täysin uuteen aikakauteen.

Uusi aikakausi alkaa

Kuten tiedät, tuhansia vuosia sitten Maa oli rauhallinen, globaali yhteiskunta. Ihmiset, eläimet, kasvit, Maa – kaikki elivät rinnakkain rauhassa. Elämän perusta oli rakkaus, ykseys, rehellisyys, kunnioitus ja toisten palveleminen. Ihmiset kunnioittivat sekä jumalaista feminiinisyyttä että jumalaista maskuliinisuutta.

Mutta ajan kuluessa tästä täydellisestä tasapainosta päästettiin irti ja se unohdettiin. Ihmiset alkoivat lisääntyvässä määrin kadottaa yhteytensä todelliseen identiteettiinsä. He kadottivat yhteytensä Maahan ja toisiinsa. Ihmistietoisuus putosi korkeammista ulottuvuuksista hyvin alhaiseen kolmanteen ulottuvuuteen.

Ne tuhannet vuodet jotka seurasivat tätä putoamista kolmannen ulottuvuuden tiheyteen, olivat aikakausi, jota kutsun "suureksi unohdukseksi". Tämä oli alku sille, että ihmiset unohtivat, että heillä oli jumaluus sisällään – he olivat itse jumaluus, joka ilmaisi fyysisessä muodossa.

Kun he ottivat kolmannen ulottuvuuden perspektiivin, he jäivät lisääntyvässä määrin kiinni pelkoon, puolustautumiseen ja erillisyyteen. Elämässä ei ollut enää kyse iloisesta ja tietoisesta luomisesta. Se keskittyi puhtaasti selviytymiseen.

Aloimme myös muodostaa alhaisia ja tiheitä ajatuksia feminiini- ja maskuliinienergioista. Aloimme nähdä ne erillisinä toisistaan ja jopa toistensa vastakohtina. Maskuliinisuus alettiin nähdä kontrollina, hallintana, manipulointina, ahneutena ja kilpailuna, mikä loi maailmanlaajuisen "me vastaan he" –mentaliteetin.

Ihmiset alkoivat yliarvostaa ulkoisia saavutuksia, kuten taistelujen ja kilpailujen voittamista sekä metsästystä, omistamista, klaaniuskollisuutta, fyysistä vahvuutta ja aggressiivisuutta.

Samaan aikaan näimme feminiinienergian alempiarvoisena kuin ulkoinen vahvuus, toiminta ja kontrollointi. Näimme feminiinisyyden heikkoutena ja melkein kaikkien naisten olevan tehtyjä alistettavaksi ja alamaiseksi – kuuliaisen hiljaiseen elämään.

Maskuliinisuutemme ja feminiinisyytemme täydellinen integrointi oli hukassa, kun sallimme maskuliinienergian alemman ja tiheämmän puolen kontrolloida kaikkea. Tämä teki säännöt talousjärjestelmille, hallituksille, koulutukselle ja uskonnoille. Se kontrolloi myös ajatteluamme ja toimintaamme yksilöinä.

Kuitenkin kaikki tämä oli pelkästään osa sitä roolia, jonka olimme luoneet itsellemme sitä varten, mitä lopulta oppisimme ja saisimme tämän pelin pelaamisesta, jossa unohdimme todellisen itsemme.

Koska riippumatta siitä, miten syvälle näytimme putoavan erillisyyteen ja kaksinaisuuteen, osa meistä – henkemme – ei koskaan unohtanut, kuka olemme.

Kaunis henkemme tiesi, että lopulta, eri elämien ja kokemusten jälkeen, omaksuisimme jonain päivänä täysin kaiken sen opin ja korkeamman viisauden, mitä olimme päättäneet oppia, ja muistaisimme taas kerran jumaluutemme.

Ja muutaman viime vuosikymmenen kuluessa on tapahtunut uskomatonta parantumista.

Olemme vakaasti päästäneet irti vanhasta ja vanhentuneesta uskosta erillisyyteen ja feminiini- ja maskuliinienergioiden eriarvoisuuteen.

Näemme nyt vielä suuremman parannuksen – massiivisen muutoksen kollektiivitietoisuudessa. Miljardit ihmiset ympäri maailmaa muistavat nyt ja ankkuroivat feminiini- ja maskuliinienergioiden korkeimpia puolia elämän joka alueelle.

Pyhä feminiinisyys ja pyhä maskuliinisuus

Mitä siis ovat pyhä feminiinisyys ja pyhä maskuliinisuus korkeimmissa muodoissaan?

Feminiinisyys on luomiskipinä, joka ankkuroi jumaluuden kipinän kaikkeen. Se on suuri voima, joka ilmentää näkyvän näkymättömistä ulottuvuuksista käyttäen luovuutta, rakkautta, kauneutta ja hoivaa.

Maskuliinisuus on tuon suunnitelman aktivointia, joka näyttää toteen korkeamman suunnitelman, aikomuksen ja ulkoisen toiminnan avulla.

Silloin kun feminiini- ja maskuliinienergiat yhdistyvät vaivattomassa kanssaluomisessa, ne tuovat jumaluuden ulkoiseen muotoon kaikissa hämmästyttävissä ilmentymissään.

Miten tahansa näet tai koet sen tällä hetkellä, tiedä, että se mitä sinulle tapahtuu, on suuren unohduksen loppuminen.

Näemme nyt suuren muistamisen alkavan.

Jumalaiset feminiini- ja jumalaiset maskuliinienergiat punoutuvat taas täydelliseksi yhteisvirraksi. Koemme kaikki noiden kahden energian kaunista tasapainottumista.

Kollektiiviolentomme syvällä tasolla ihmiskunta on nyt julistanut, että jumalainen feminiinisyys on sallittava, sitä on kunnioitettava ja myös juhlittava. Eikä Suurta Äitiä meidän jokaisen sisällä pidä vain kuulla, vaan sille on myös vastattava.

Jumalainen feminiinisyys on nyt herännyt taas ihmistietoisuudessa.

Sen tuloksena henkilökohtaiset prioriteettimme muuttuvat kovasti. Monet ihmiset tuntevat voimakasta vetoa tarkoituksensa uudelleenmäärittelemiseen elämässä. He eivät enää tyydy elämään, joka ei tuo heille iloa ja täyttymystä.

On totta, että tällainen sisäinen ravistelu joka määrittelee uudestaan sisäisen tarkoituksemme, on suuri liike, ja se voi järkyttää ja hämmentää monia.

Mutta tämä suuri sisäinen muutos merkitsee, että pian jokainen ihminen näkee selvästi sen polun, joka hänen täytyy valita voidakseen elää korkeamman tarkoituksensa.

Täysin uusi suunnitelma

Monet miehet jotka ennen ruumiillistivat suuren määrän vanhoja maskuliinienergioita, oivaltavat nyt nopeasti, että vanhat tavat eivät toimi enää – tai ettei niitä enää sallita.

Jotkut miehet (ja naiset jotka ilmentävät pääasiassa maskuliinienergiaa) huomaavat vaikeaksi siirtyä pois vanhasta maskuliini-identiteetistään, koska he elävät edelleen melkein täysin mielessään ja egossaan.

Kuitenkin lisääntyvä määrä miehiä reagoi niihin energioihin, joita virtaa nyt voimakkaasti ympäri Maata. He avautuvat intuitiolle, sydänpohjaiselle oivaltamiselle ja motivaatiolle sekä kyvylle hoivata toisia.

Ajankohtaiset energiat antavat heille tilaisuuden syleillä ja rakastaa jumalaista feminiinienergiaa ja yhdistyä sen kanssa niin, että he voivat päästää irti vanhasta haavoittuneesta maskuliinisuudesta ja ilmentää jumalaisen maskuliinienergian uuden korkeamman suunnitelman.

Tämä uusi jumalainen maskuliinisuus elää täysin tasapainossa jumalaisen feminiinisyyden kanssa. Se sekä arvostaa sydäntä, intuitiota, luovuutta, kunnioitusta ja toisten palvelua että elää niistä.

Sekä miehet että naiset jotka ovat sallineet toisten kontrolloida itseään tuhansia vuosia.

Mutta nyt ihmiset eivät enää siedä hallitsevaa tai muuta alhaista ja tiheää käyttäytymistä, on kyse sitten avioliitosta, ystävyyssuhteita tai työpaikasta. He puolustavat itseään, puhuvat sydämestä ja astuvat todellisen ja tasapainoisen aidon itsensä voimaan.

Toinen hämmästyttävä muutos joka tapahtuu tällä hetkellä, on, että monet naiset huomaavat, että miehet jotka hyväksyvät ja ruumiillistavat jumalaiset maskuliinienergiat elämässään, kohtelevat heitä usein kuin Jumalattaria.

Nämä miehet antavat itselleen luvan antaa naisille ja kunnioittaa heitä tavoilla, joita he eivät ole koskaan ennen tutkineet.

Jos saat tätä erityishuomiota miespuolisilta ihmisiltä elämässäsi, anna itsellesi lupa nauttia ja vastaanottaa tämä ystävällisyys! Sitä on kauan odotettu ja se on osa uutta tasapainoa, jota sinäkin näytät toteen nyt, kun sallit maskuliinienergian kunnioittaa sinua uudella tavalla.

Sekä miehet että naiset sopeutuvat tähän energiatasapainotukseen. Jos meillä on sisäistä taistelua tällä alueella, se saattaa johtua siitä, ettemme täysin hyväksy jumalaista feminiinisyyttä itsessämme.

On monia tapoja tehdä tämä. Itsemme ilmaiseminen tanssin, taiteen ja musiikin kautta, enemmän hiljaisen ajan viettäminen Äiti Maan kanssa tai hyödyllisen vapaaehtoistyön tekeminen lasten tai eläinten parissa ovat upeita tapoja avautua jumalaisen feminiinisyyden ilmaisemiseen.

On myös hyvin tärkeää hoivata fyysistä, tunne- ja mentaalikehoamme nyt, jotta voimme helpommin ratsastaa feminiinienergioiden aallolla, joka tulee sisään tällä hetkellä, ja sallia näiden muutosten virrata lävitsemme.

Tällä hetkellä on oleellista hoivata itseämme, koska se on valtava osa jumalaisen feminiinienergian ankkuroimista itseemme ja maailmaan.

Jokaisella meitä on oma ainutlaatuinen tapamme hoivata itseämme, on se sitten aamiainen sänkyyn, vapaapäivä töistä rentoutumiseen, meditoiminen ja oppaille puhuminen, Maa Äidin kauneuden imeminen tai mikä nyt hoivaakin meitä positiivisella tavalla.

Itsemme hoivaaminen johtaa luonnollisesti maailman hoivaamiseen ympärillämme.

Silloinkin kun nämä muutokset tuntuvat valtavilta ja haastavilta, tiedä, että tässä hämmästyttävässä, Maata muuttavassa hetkessä astumme uuteen aikakauteen.

Ja päätimme olla täällä kokeaksemme sen!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Marraskuu 2016 LOPPUUNSAATTAMISEN AIKA – YHDEKSÄN VUODEN SYK

ViestiKirjoittaja hammer » 05.11.2016 23:46

ENERGIAENNUSTE MARRASKUU 2016
LOPPUUNSAATTAMISEN AIKA – YHDEKSÄN VUODEN SYKLIN LOPPU

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Marraskuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystävä,

Olemme ratkaisevassa hetkessä ihmiskunnan heräämismatkalla – sellaisessa joka muuttaa henkilökohtaisen ja globaalin todellisuuden maisemaa iäksi.

Ovi loppuunsaattamiseen

2016 (2+0+1+6) on numerologiassa universaali 9-vuosi. Numero yhdeksän edustaa loppuunsaattamis-, pohdiskelu- ja palvelutaajuuksia.

Olet luultavasti pannut merkille, että nämä teemat (erityisesti loppumiset tai loppuunsaattaminen) ovat tulleet esiin isosti tänä vuonna ulkoisessa maailmassa ja omassa elämässämme.

Universaaleissa loppuunsaattamis- ja loppumisjaksoissa meitä pyydetään aina kohtaamaan täysin ja ratkaisemaan elämämme kaikilla alueilla keskeneräiset asiat, jotka tarvitsee hoitaa.

Tähän sisältyy terveys, suhteet ja käyttäytymismallit, myös se miten kohtelemme itseämme.

Universaalin 9-vuoden muutama viime kuukausi ovat usein intensiivisimpiä, koska meitä työnnetään viimeistelemään nopeasti kaikki, mikä täytyy saattaa loppuun kuluneiden yhdeksän vuoden ajalta, ennen kuin uusi kierros alkaa.

Universaalin 9-vuoden aikana huomaamme myös usein pysähtyneisyyttä muutoksen hyväksymisessä – epäröintiä uuden projektin, työn tai suhteen aloittamisessa tai muuttamisessa uuteen paikkaan.

Jos tätä tapahtuu elämässäsi, tiedä, että sitä tapahtuu myös ympäri planeettaa ja meille annetaan tilaa viimeistellä vanha, ennen kuin aloitamme uuden.

2016 on ollut hyvin karmallinen vuosi, jossa olemme kokeneet kuluneiden yhdeksän vuoden tekojemme karmaa.

Ajattele, mitä elämässäsi tapahtui 2007, ja saatat havaita joitain samanlaisia teemoja nyt. Jotkut näistä teemoista voivat olla upeita ja jotkut kenties … eivät niinkään.

Tämä ei ole sattumaa. Tämä on selkeää palautetta, joka indikoi, mihin energioihin, malleihin ja ulkoisiin tilanteisiin sinun täytyy tarttua nyt.

Ajattele vuotta 2008. Aloititko uudessa työpaikassa tai uuden projektin? Muutitko johonkin uuteen paikkaan tai aloitit uuden suhteen?

Muistatko ajattelutapasi sävyn tuona vuonna? Olet ehkä päättänyt sisäisesti: "Asiani alkavat muuttua todella positiivisella tavalla!"

Näin oli, koska 2008 oli 1-vuosi ja se antoi sävyn sille yhdeksälle vuodelle, jotka olemme päättämässä nyt.

Jos asiat eivät tunnu kovin upeilta sinulla nyt, voit tarkastella sitä tilaisuutena oppia joitain oppitunteja, jotka asetit korkeammalla tasolla opittavaksesi kauan sitten. Sinulle annetaan nyt tilaisuus päästää irti ja siirtyä eteenpäin, jottei sinun tarvitse enää toistaa noita oppitunteja.

Jos kaikki tuntuu nyt sinulla upealta, se merkitsee, että viimeisten yhdeksän vuoden aikana olet tarkoituksella asettanut elämällesi positiivisen kurssiin, joka heijastuu sinulle nyt taianomaisin tavoin.

Seuraavat kaksi kuukautta ovat hyvin tärkeitä, koska ne antavat meille tilaisuuden saada kerta kaikkiaan valmiiksi kaiken, jonka yli olemme valmis siirtymään.

Nyt on aina vain vaikeampaa toimia uhritietoisuudessa, koska meitä kutsutaan toimeen – lopettamaan haasteet, jotka aloitimme kauan sitten.

Palvelun aika

Universaali 9-vuosi on myös palvelua.

Tiedämme kaikki, millaista on, kun mielemme kietoutuu liikaa itseensä. Liika itsekeskeisyys on merkki siitä, että mieli toimii selviytymismoodissa siinä määrin, ettei se kykene näkemään täysin suurempaa kuvaa elämässä.

Meidän ei tarvitse tuomita itsekeskeisyyttä hyväksi tai huonoksi. Mutta on tärkeää oivaltaa, että jos pysymme tuossa tilassa pitkään, se pitää energiamme rajoittuneena ja pysähtyneenä sen sijaan, että tunnemme laajentuvamme ollen elämänvirrassa.

Epäitsekkään toiminnan lisääminen elämäämme auttaa rajoissamme ja pysähtyneisyydessämme. Tällainen antaminen voi avata erityisesti terveyden, varallisuuden ja yleisen onnellisuuden aluetta.

Toisten palveleminen on myös yksi tehokkaimmista asioista, joita voimme tehdä tasapainottamaan ja selvittämään vanhoja karmavelkoja.

Jos koet karmavelkoja elämässäsi sellaisilla alueilla kuin terveys, taloudellinen vauraus ja sisäinen täyttymys, tämä olisi sinulle täydellistä aikaa sukeltaa toisten palvelemisen energioihin.

Aina kun tarjoat jonkinlaista apua toisille, korkeampia rakkaus- ja myötätuntoenergioita virtaa voimakkaasti lävitsesi. Ja seuraavien kahden kuukauden aikana nuo energiat moninkertaistuvat sen voimakkaan loppuunsaattamishetken vuoksi, jossa olemme nyt.

Valmistautuminen uuteen yhdeksän vuoden jaksoon

Sinulla saattaa olla jonkinlaista pysähtyneisyyttä elämässäsi, erityisesti uusissa suhteissa, luovissa hankkeissa tai uuteen kotiin muuttamisessa.

Jos voit alkaa tehdä sisästä parantumistyötä, jota tarvitaan vanhojen tukosten, kipujen tai kaunojen selvittämiseksi, palvellen toisia jollain tavalla, asiat alkavat muuttua voimakkaasti, kun siirrymme vuoteen 2017.

Nimittäin tämä uusi vuosi tarjoaa meille jotain taianomaista: se antaa meille tilaisuuden tulla siksi ihmiseksi, joka olemme syvällä sisällämme tienneet aina olevamme.

Nyt on aika vastata muutamaan merkittävään kysymykseen, kuten:

Mitä haluaisit luoda enemmän elämääsi?

Mistä käyttäytymistavoista olet valmis päästämään irti?

Miten kohtelet itseäsi sen jälkeen, kun olet sitoutunut suurempaan itserakkauteen?

Miten kohtelet toisia ja sallit heidän kohdella itseäsi sitten, kun olet sitoutunut tarjoamaan enemmän rakastavaa tukea heille ja itsellesi?

Mitä ovat ne uudet asiat, jotka voit lisätä päivä- tai viikkoaikatauluusi – vaikka kuinka pieniä – edistämään rakkautta, onnellisuutta, vapautta, tasapainoa, eheyttä, kiitollisuutta, ihmetystä, ystävällisyyttä, ihmeitä ja hyvinvointia elämässäsi ja maailmassa?

Voimme esittämällä nämä kysymykset aloittaa nyt valmistautumisen onnellisimman ja tyydyttävimmän elämän luomiseen, kun siirrymme täysin uuteen yhdeksän vuoden jaksoon 2017!

Tämä on aika päästää irti siitä tiukasta otteesta, joka meillä on ollut pitkään asioihin, jotka eivät enää palvele meitä tai ympärillämme olevia.

Tämä on aikaa päästää irti ja antaa itsemme vain olla.

Sen tekeminen palvelee meitä hyvin. Ja se on paljon helpompi tehdä nyt, eikä siirtyä uuteen yhdeksän vuoden jaksoon pitäen edelleen tiukasti kiinni menneisyyteen kuuluvista asioista.

Jos luet tätä ennustetta, niin se on tarvitsemasi vahvistus, että olet nyt valmis päästämään irti kaikesta viipyilevästä kiinnittymisestä sellaiseen, mikä ei ole enää harmoniassa korkeimman parhaasi kanssa.

Lohduttaudu tuosta tiedosta ja luota, että olet täsmälleen siinä, missä sinun on tarkoitus olla pyhällä matkallasi.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Joulukuu 2016 VIIMEINEN PONNISTUS – UUTEEN HORISONTTIIN

ViestiKirjoittaja hammer » 12.12.2016 20:11

ENERGIAENNUSTE JOULUKUU 2016
VIIMEINEN PONNISTUS – UUTEEN HORISONTTIIN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Joulukuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ystäväni,

Kun kirjoitin marraskuun energiaraporttia "Loppuunsaattamisen aika – yhdeksän vuoden syklin loppu", olimme ratkaisevassa hetkessä ihmiskunnan heräämismatkalla – hetkessä joka muuttaa henkilökohtaisen ja globaalin todellisuutemme maiseman iäksi.

Tässä sitä ollaan, vain muutama viikko jäljellä vuotta 2016, ja vau, miten asiat ovat muuttuneet viime kuusta!

Viimeinen ponnistus

Nämä muutamat viikot jotka johtavat täysin uuteen yhdeksän vuoden sykliin, joka alkaa 1.1.2017, antavat meille tilaisuuden saattaa päätökseen asiat, jotka vielä päätämme kokea.

Tämä on erinomaista aikaa tehdä inventaari ja päättää, mitkä elämänoppitunnit, ihmiset, paikat, kokemukset ja käytännöt haluaisit ottaa mukaasi, kun siirryt eteenpäin matkallasi.

Tämä on myös aikaa päästää irti siitä, mistä tiedät, ettei se pohjimmiltaan enää ole harmoniassa aidoimman ja totuudenmukaisimman itsesi kanssa.

Joitain malleja jotka voivat viedä meitä kauemmas aidoimmasta ja totuudenmukaisimmasta itsestämme, ovat huolehtiminen, syyllisyys, pelko, häpeä, tuomitseminen, puute ja epäily. Yksinkertainen tapa tietää, mistä täytyy päästää irti, on tarkastella hetki näitä kutakin mallia ja kysyä itseltään, mitä se saa sinut tuntemaan.

Tuntuuko mikään niistä laajentavalta ja positiiviselta? Vai tuntuvatko ne raskaalta eikä kovin hyvältä?

Heti kun tiedostamme, että emme ole tuo huoli-, syyllisyys-, pelko-, häpeä-, tuomitsemis-, puute- tai epäilyenergia ja ne ovat vain opittuja malleja, joihin mieli samaistuu, niin pystymme luomaan tilaa itsemme ja näiden mallien välille.

Tuossa tilassa jossa astumme etäämmälle samaistumismalleistamme, meille luodaan tilaisuus alkaa samaistua uusiin malleihin – sellaisiin jotka voimaannuttavat ja tuovat meidät takaisin todelliseen itseemme.

Joitain tällaisia malleja ovat ystävällisyys, rakkaus, tuki, myötätunto, helppous, armo, palvelu ja kiitollisuus.

Tämän yhdeksän vuoden syklin viimeisellä jaksolla meille annetaan tilaisuus viimeistellä keskeneräiset asiat, kuten projektit tai suhteet, jotka täytyy lopettaa.

Tämä on osa sitä puhdistumista, jota nyt tapahtuu, jotta luomme lisää tilaa aikomustemme ja visioidemme ilmentymiselle seuraavien yhdeksän vuoden aikana.

Näemme tätä myös maailman näyttämöllä. Vanhat järjestelmät ja rakenteet jotka toimivat salassa ja epärehellisesti, yrittävät turhaan pitää asiat piilossa. Olet ehkä nähnyt tätä jo tapahtuvan.

Mutta tätä vanhojen järjestelmien ja rakenteiden purkamista tapahtuu paljon nopeampaa tahtia seuraavassa yhdeksän vuoden syklissä.

Tämä tuloksena kaikki empaattiset ihmiset, valotyöntekijät, visionäärit ja sydänkeskeiset ihmiset ympäri maailmaa tuodaan lähemmäs yhteen, jotta heidän äänensä voidaan kuulla täysin, sitä voidaan kunnioittaa ja se voidaan toteuttaa.

Tämä voimaannuttaa meidät luomaan uutta järjestelmää, joka toimii kaikkien Maan asukkaiden hyväksi – Äiti Maan, ihmiskunnan, kasvi-, kivi- ja eläinkunnan ja taivaallisen valtakunnan hyväksi.

Useammat ihmiset kokevat sisäisen heräämisen, joka siirtää heidät uhrimoodista luoja/rakkausmoodiin.

Jokaisen ihmisen heräämisellä on suuri vaikutus kollektiivin heräämiseen, joten on jännittävää olla näkemässä niitä nopeita muutoksia, joita tapahtuu.

USA:n vaalien vaikutus

USA:n vaaleista saakka maailma on katsellut tapahtumien kehittymistä hyvin kiinnostuneena. Vaikka nykytilanne voi vaikuttaa synkältä monista, erityisesti USA:ssa asuvista, vaalien lopputulos nopeutti kovasti ihmiskunnan tietoisuuden laajentumista.

Salamyhkäisillä liikkeillä ja informaatiolla jotka kontrolloivat massoja ja pitivät rautaisessa otteessaan monia nykyrakenteita, järjestelmiä ja ihmisiä, ei ole enää sama kontrollia kuin ennen.

Kun valo on sytytetty pimeässä huoneessa, tuo valo määrittelee huoneen uudelleen. Se valomäärä jota on tullut ja tulee edelleen sydämiimme ja mieliimme, valaisee samalla tavalla ja määrittelee uudestaan elämän planeetallamme.

Planeetan syttyessä tällä tavalla, myöskään tiheimmät energiat eivät voi muuta, kuin alkemisoitua valoksi. Ajankohtaiset vastarintatapahtumat joita näemme ympäri maailmaa, ovat vahvistus tästä.

Mieli vastustaa usein, kun se tuntee muutosten ja laajentumisen lähestyvän. Niinpä vastarinta on vahvistus siitä, että suuri muutos ja laajentuminen tapahtuu kohta.

Uusi horisontti

Välittömästi USA:n vaalien jälkeen jotkut ihmiset juhlivat, kun taas toiset surivat ja myös protestoivat tulosta. Pinnalta katsoen voimakkaat reaktiot ovat saattaneet näyttää liittyvän nimenomaan vaaleihin.

Mutta syvemmällä tasolla maailma prosessoi sitä sisäistä tietoa, että maailma ei olisi koskaan enää entisensä.

Kuten kaikki tiedämme, muutos on usein vähän pelottava mielelle, koska muutosaikoina mieli oivaltaa, ettei se ole kontrollissa. Vaalit olivat täydellinen esimerkki tästä, erityisesti koska media oli vakuuttanut meille, että tietty henkilö – vallanpitäjien ehdokas – voittaisi varmasti.

Vaikka monet olivat eri mieltä siitä, pitäisikö tuon ehdokkaan edustaa heitä ja heidän maataan, tuo vaihtoehto tuntui turvallisemmalta eikä yhtä äärimmäiseltä kuin toinen pääehdokas.

Jotain samanlaista tapahtui Iso-Britanniassa aiemmin tänä vuonna, kun valtaosa äänestäjistä puolsi sen lähtöä Euroopan unionista.

Miljoonat tunsivat, että olisi ollut turvallisempi ja mukavampi vaihtoehto jäädä entiseen järjestelmään. Kuitenkaan ratkaisuilla jotka nähdään turvallisempina ja tutumina, ei ole enää vaikutusta, erityisesti vanhojen järjestelmien ja rakenteiden osalta.

Ja tämän yllättävän tuloksen vuoksi asiat voivat mennä nyt eteenpäin paljon nopeammin. Jos poliittisen järjestelmän täytyy hajota, jotta synnytetään todellinen ja kestävä muutos, se tapahtuu nyt reaaliaikaisesti ja viivytyksettä.

Ne jotka ovat olleet henkilökohtaisella kasvupolulla, tietävät, että suurimpia läpimurtoja tapahtuu usein suurimpien romahdusten jälkeen.

Tässä olemme nyt kollektiivina.

Navigointityökaluja

Tässä on joitain oleellisia työkaluja, jotka auttavat meitä navigoimaan nykyistä ilmapiiriä.

1. Laita oma hyvinvointisi etusijalle huolehtimalla itsestäsi ja rakastamalla itseäsi.
2. Älä katsele uutisia.
3. Vietä enemmän aikaa luonnossa.
4. Juo kymmenen lasillista puhdasta lähdevettä päivässä.
5. Ravitse kehoasi vähähydraattisilla ja geenimanipuloimattomilla luomuruuilla.
6. Hyväksy tunteesi, älä tukahduta niitä.
7. Osallistu vapaehtoisena paikalliseen yhteisöön, joka tuntuu olevan harmoniassa todellisen itsesi kanssa.
8. Levitä ystävällisyyttä ja rakkautta kaikkialle, minne menet.
9. Meditoi tai naura kunnolla vatsanpohjasta saakka ainakin 5-10 minuuttia päivässä.
10. Anna itsellesi terve kanava ilmaista itseäsi olemalla luova musiikin, taiteen, tanssin, käsitöiden tai muiden luovien kanavien avulla.
11. Muista, että olemme yhtä perhettä, vaikka mieli voi yrittää vakuuttaa muuta.

Aikomusten ilmaiseminen seuraavalle yhdeksän vuoden syklille

Muutama seuraava viikko ovat myös erinomaista aikaa pohtia ja olla superselkeä siinä todellisuudessa, millaisen haluaisimme luoda itsellemme, kun astumme seuraavaan yhdeksään vuoteen.

Kerron enemmän tästä tammikuun 2017 energiaennusteessa, mutta jos haluat saada etumatkaa siinä, millaisia asioita haluaisit luoda enemmän elämääsi, tämä on aikaa tehdä se.

Sen voi tehdä jollain hauskalla tavalla, kuten kirjoittaminen, aarrekartan tekeminen, jokin hauska ja kohottava rituaali tai kerääntyminen yhteen parin ystävän kanssa jakamaan visioita täyttymyksellisestä ja iloisesta elämästä ja rauhallisesta maailmasta.

Sillä ei ole oikeastaan merkitystä, mitä teemme, kunhan aikomus on positiivinen. Tämä luo sävyn sille, miten aloitamme seuraavat yhdeksän vuotta ja navigoimme niiden läpi.

Lopuksi, kiitos siitä, että olet sinä. Läsnäolosi on hyvin tärkeä lahja maailmalle. Koska olet sinä ja valmis tekemään sisäistä parannus- ja puhdistustyötä, hyvin paljon muuttuu maailmassa ympärilläsi. Tämän ja paljon muun vuoksi, kiitos ja rakastan sinua.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Tammikuu 2017 ENERGIAENNUSTE TAMMIKUU 2017

ViestiKirjoittaja hammer » 13.01.2017 18:06

ENERGIAENNUSTE TAMMIKUU 2017
TÄYSIN UUSI MAAILMA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Tammikuu 2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onnellista uutta vuotta, ystäväni!

On hyvin paljon päivitettävää, joten mennään suoraan asiaan.

Uudestisyntymä

Vuosi 2017 on numerologisesti 1 (2+0+1+7=10 ja 1+0=1). Numero 1 edustaa uudestisyntymän, uuden alun ja inspiroituneen toiminnan energioita.

Tämä vuosi tuo mukanaan suuren määrän vauhtia ja liikettä, mitä tulee uusiin ideoihin, keksintöihin ja luomuksiin. Aikomukset, toimet ja teot joihin keskitymme nyt, erityisesti vuoden 2017 alkuosassa, asettavat sävyn sille, mitä vedämme puoleemme, luomme ja koemme seuraavien yhdeksän vuoden aikana.

Kun siirrymme eteenpäin, jotkut asiat saattavat tuntua edelleen tutuilta. Mutta olemme täysin eri tiellä nyt kuin viime yhdeksän vuoden syklissä. Joillakin voi viedä vähän aikaa huomata tämä, mutta ne jotka ovat herkkiä energialle, huomaavat tämän muutoksen nopeasti.

1-vuosi on aika kylvää haluttujen aikomusten siemeniä, erityisesti sen siemeniä, mitä haluaisimme luoda enemmän. Tämä pätee erityisesti luoviin hankkeisiin, uraan ja suhteisiin. Se pätee tapoihin, joilla päätämme näkyä maailmassa, ja tapoihin joilla huolehdimme itsestämme mielessä, kehossa ja hengessä.

Tässä on joitain tapoja, joiden kanssa voimme työskennellä ja integroida 1-energian tehdäksemme tästä vuodesta suuren ilon ja henkilökohtaisen täyttymyksen aikaa:

* Hyväksy voimasi, tule elämäsi johtajaksi

Tämä on aikaamme viitoittaa tietä ja synnyttää jotain uutta maailmaan! Valotyöntekijöinä, empaattisina ja tiennäyttäjinä meitä kutsutaan viitoittamaan uusia teitä, jotka tuovat ihmiset yhteen. Tämä on toiminnan vuosi, kun sisäinen kipinämme syttyy taas.

* Inspiroituneeseen toimintaan ryhtyminen

Kuluneiden vuosien aikana monet unelmamme, visiomme ja projektimme (kuten muutto uuteen paikkaan tai työpaikan vaihtaminen) ovat voineet tuntua olleen kuin odottamassa. Jos sinulla on ollut näin, niin tämä vuosi muuttaa sen. Avaimena on olla avoin ja käytettävissä inspiroituneeseen toimintaan aina, kun henki pyytää. Tästä syystä meditaatioharjoituksemme tai mikä tahansa, mikä auttaa meitä tekemään riittävästi tilaa sydän-mieleen kuullaksemme, mitä henkemme kertoo meille, on tärkeää.

* Salli itsesi loistaa, olet tähti!

2017 ei ole vuosi piiloutua tai näytellä pientä! On aika hyväksyä täysin suurenmoisuutesi ja päästää irti vanhentuneista tarinoista ja ajatusmalleista, joihin mielesi on samaistunut tunteakseen turvaa. Olet lahja taivaasta, ja on aika harmonisoitua kaikkeen, mikä tukee sinua loisteesi jakamisessa! Tähän voi sisältyä kursseilla käyminen, jonkin uuden kokeileminen tai lahjojesi ja taitojesi jalostaminen, jotta voit käyttää niitä täydemmin ja iloisemmin.

* Pidä päiväkirjaa inspiraatioistasi

2017 on uusien ideoiden ja visionääristen ajatusten ja inspiraatioiden vuosi. Kun näitä inspiraatioita tulee, on erinomaista aikaa kirjoittaa ne muistiin, jotta voit käydä katsomassa niitä koska tahansa ja alkaa tehdä niistä osan jokapäiväistä elämääsi. Tämä johtaa myös sisäisen opastuksen saamiseen ryhtyä toimeen ja toteuttaa joitain näistä inspiraatioista. Ideoiden ja aikomusten kirjoittaminen auttaa pitämään ne selkeinä ja järjestyksessä.

Valopyörre

Ensimmäinen monista parantavista pyörteistä, 1.1.2017, alkaa huuhtoa meitä runsaalla valolla. Tämä valo tunkeutuu meihin ja menee suoraan ihmisten sydämen ja mielen joka solun, kuidun ja molekyylin ytimeen. Tämä valo puhdistaa vanhoja malleja, ohjelmia ja ideologioita, jotka eivät enää palvele ihmiskunnan suurempaa hyvää. Niillä jotka vastustavat tätä valoa, on ekstravaikeaa siirtyä eteenpäin, joten meidän on tärkeää nyt lähettää kaikille rakkautta – myös niille jotka vastustavat.

Tässä on tammikuun avainpäiviä, jolloin tämä valopyörre huipentuu – kaikki ovat 1.1.1 numerologiassa:

1.1.2017
10.1.2017
11.1.2017
19.1.2017
28.1.2017

"Pyörre" on vain yksi sana energiaportaalista tai –ovesta. Näiden erityispäivien aikana planeetta avaa sylinsä vastaanottamaan aina vain suurempia valomääriä. Nämä erityispäivät antavat meille erinomaisen tilaisuuden vahvistaa se, mitä haluaisimme luoda enemmän elämäämme ja maailmaan. Näiden päivien energiapotentiaali voimistaa monenkertaiseksi aikomuksemme.

Suuria muutoksia edessä

Tärkein teema 1-vuoden aikana on joustavuus – pysyminen joustavana mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti, jotta voimme hyväksyä muutoksen helpommin. Koska varmin asia jota voimme odottaa tänä vuonna, on, että asiat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Ensin muutos saattaa näyttää melko pieneltä, mutta vuoden 2017 loppuun mennessä näemme, että olemme hyvin erilaisessa todellisuudessa kuin 2016 ja aiemmin.

Kaiken tämän muutoksen lahja on, että saamme päättää, mihin suuntaan haluamme pitkäaikaisen tulevaisuutemme menevän. Saamme olla nyt oman elämme maestro sen sijaan, että seisomme vain sivussa ja annamme ulkopuolisten vaikutusten muokata, mitä elämästämme tulee. Tämä voimaannuttava hetki on aikaamme loistaa!

Kun annamme näiden korkeampien energioiden tulla sisään ja täyttää meidät uudella visiolla uudelle yhdeksän vuoden syklille, tiedämme, että kaikki mikä ei ole enää korkeammaksi hyväksemme, kuolee pois.

Tämä on aikaa olla vastustamatta uusia energioita ja sallia itsemme integroida tämä voimakas uusi valo. Voimme pyytää apua korkeammista maailmoista ja oppailtamme ja korkeammalta itseltämme, jotka ovat valmiita jakamaan viisautensa kanssamme.

Voimme luottaa, että tämä suuri valovirta joka tulee nyt Maahan, johtaa meidät kaikkeen siihen iloon, rauhaan, hyvinvointiin ja täyttymykseen, josta olemme uneksineet ja visioineet.

Ole lempeä itsellesi, ystäväni, kun integroit kaikkea, mitä meille tulee nyt. Ja siunatkoon tämä uusi vuosi sinua runsaasti kaikilla elämäsi alueilla!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Helmikuu 2017 ENERGIAENNUSTE HELMIKUU 2017 - KIPINÄ ON PALAN

ViestiKirjoittaja hammer » 31.01.2017 22:08

ENERGIAENNUSTE HELMIKUU 2017
KIPINÄ ON PALANNUT!

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Helmikuu 2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ennen kuin pääsemme niihin moniin energiapäivityksiin, joita tulee läpi, sydämeni haluaa ilmaista syvimmän kiitollisuutensa sinulle.

Kiitos, että päätit inkarnoitua kauniille maapallolle tämän siirtymän aikana. Kiitos, että olet sitoutunut ja ennakoiva sisäisellä parantumisellasi ja kehittymiselläsi, mikä auttaa kovasti ihmiskunnan tietoisuuden nostamisessa.

Koska olet valmis kulkemaan tietoista ja herännyttä polkua, maailma kehittyy salamavauhdilla.

Kaikesta tästä ja paljon muusta: kiitos, ja rakastan sinua.

Kipinä on palannut!

Tammikuun uniset ja kohtuullisen pysähtyneet energiat on nyt selvitetty valmisteluna niihin moniin muutoksiin, joita alkaa paljastua helmikuussa.

Kuva joka parhaiten selittää, mitä tapahtuu, on talo, joka on ollut suljettuna pitkän aikaa, ja nyt se tuuletetaan avaamalla kaikki ovet ja ikkunat.

Vaikka olemme jo eläneet kuukauden vuotta 2017, tuo raikkaan alun tunne tulee konkreettisemmaksi tulevina viikkoina helmikuussa, jos ei jo aiemmin.

Kuten mainittiin edellisessä ennusteessa, tämä vuosi on voimallinen, koska se harmonisoituu niihin aikomuksiin ja tekoihin, joihin fokusoidumme eniten, erityisesti niihin jotka liittyvät rakkauteen, terveyteen, talouteen, ammattiin ja luoviin hankkeisiin.

Se mihin fokusoidumme nyt, asettaa sävyn sille, miltä elämämme seuraavat yhdeksän vuotta näyttävät.

Ei ole paljon välimaastoa, kun kyse on siirtymisestä eteenpäin, joten on tärkeää valita polkumme huolellisesti ja varmasti.

Helmikuu antaa meille hedelmällisen maaperän herättää taas sisäisen kipinämme, vaikka on saattanut tuntua siltä, että tuo kipinä on ollut jonkin aikaa talviunilla.

Sitten kun tunnemme tuon positiivisen tunteen sisäisen kipinän syttymisestä taas, on tärkeää käyttää sitä motivoimaan ja inspiroimaan itseämme siirtymään suuntaan, jonka haluamme eniten kokea.

Helmikuu ei ole ehdottomasti aikaa istua sivussa. Se on aikaa ryhtyä toimeen, vaikka se olisi niin yksinkertaista kuin niiden ideoiden, ajatusten ja inspiraatioiden kirjoittaminen muistiin, joita haluaisimme seurata myöhemmin.

Tämä on jo ennakoivaa ja auttaa meitä siirtymään suuntaan, jota haluamme.

Mitä tuleva kuunpimennys merkitsee meille

Perjantaina 10.2. meillä on kuunpimennys Leijonan merkissä.

Tämän kuunpimennysasetelman energiat aktivoivat vapaan hengen meissä kaikissa. Tämä saa meidät haluamaan leikkiä, pitää hauskaa ja olla luova vielä enemmän kuin nyt!

Itse asiassa kaikki mikä yrittää vastustaa tai pidätellä meitä olemasta näissä leikin, hauskuuden ja luovuuden energioissa (mukaan luettuna mieli ja koko itsemme), saattaa herättää voimakkaan halun yhtäkkiä purkaa jännitteitä tavalla, joka ei ole paras meille.

Hyvä uutinen on, että kaikkien selvittämättömien jännitteiden purkaminen kehostamme auttaa energioitamme muuttumaan tavalla, joka auttaa muuttamaan nykyolosuhteitamme.

On kuitenkin tärkeää, että annamme itsellemme päivittäin tilaisuuden purkaa terveesti energiaa, on se sitten joogaharjoitus, kävely, tanssiminen, luovuus taiteen tai musiikin kautta, urheilu tai jokin muu positiivinen kanava, jotta olosuhteemme voivat muuttua suuntaan, joka on harmoniassa korkeimman visiomme kanssa elämästä.

Meidän ei kannattaisi luoda tarpeettomia esteitä itsellemme vain siksi, että reagoimme dramaattisesti johonkin tavalla, joka ei heijasta sitä, kuka oikeasti haluamme olla.

Jos voimme pysyä vankkumatta kyvyssämme purkaa jännitettä, jota meillä ehkä on kehossamme, tuottavalla ja terveellä tavalla, tämä kuunpimennys avaa meidät hyvän tuurin, ilon ja energian yltäkylläisyyteen.

Tämä on erinomaista aikaa herättää taas vanhat suhteet, jotka ovat vähän jumiutuneet, ja/tai avautua uusille suhteille.

On se sitten meistä miellyttävää tai epämiellyttävää, tämä on aikaa olla sosiaalinen ja siirtyä pois taipumuksesta piiloutua sosiaalisilta tilanteilta.

Valomme päättää säteillä kirkkaasti, joten annetaan sille täysi lupa säteillä!

Kaikki vastustus jota mieli luo estämään meitä säteilemästä, voi nyt astua rakastavasti sivuun ja vain tarkkailla säteilevää hehkuamme. Meidän ei tarvitse päästä eroon vastustuksesta. Voimme vain tunnistaa, ettei tuo vastustus ole me.

Se on vain selviytymismenetelmä, jota mieli käyttää pysyäkseen mukavuusalueellaan.

Tämän oivaltaminen luo enemmän rauhaa meihin ja enemmän tilaa suuremman parantumisen ja laajentumisen näkymiselle todellisuudessamme.

Mitä tuleva auringonpimennys merkitsee meille

Sunnuntaina 26.1. meillä on auringonpimennys Kalojen merkissä.

Tämä vuoden 2017 ensimmäinen auringonpimennys on erityislaatuinen, koska se tuo uutta optimismia ja syvän sisäisen tunteen, että tulevaisuutemme ja koko kollektiivin tulevaisuus on tosiaankin kirkas.

Tämän kaliiperin optimismia on tuntunut puuttuvan melko kauan, joten monet toivottavat sen tervetulleeksi avosylin.

Tämä auringonpimennys tuo mukanaan myös paljon keveyttä, iloa ja hyvää tuuria. Sadepilvi joka näyttää seuranneen meitä kaikkialle, häviää ja aurinko tulee taas ulos leikkimään.

Jatkaen siitä, mihin kuunpimennys 10.2. jäi, tätä pimennysjaksoa seuraavilla kuukausilla on mahdollisuus toteuttaa unelmamme.

Avain on olla avoin, rehellinen ja valmistautunut ryhtymään toimeen, kun tunnemme sisäisen tönäisyn siihen.

Passiivisuudesta irtipäästäminen

On hyvin selvää, että istuminen odottamassa asioiden tapahtumista ei ole näiden alkemisten energioiden parasta käyttöä, joita meille annetaan.

Jos sinulla on taipumusta olla enemmän passiivinen, anna itsellesi tällä kertaa lupa kokeilla päättäväistä toimintaa. Aktiivisuus ja osallistuminen antaa meidän olla elämämme tarkoituksellinen luoja.

Jos mieli vastustaa tätä, ydinsyy on usein vastarintaa ottaa täysi vastuu siitä, että olemme aina olleet elämämme luoja.

Vastuu ei ole taakka – hyvin usein tämän uskominen saa mielen vastustamaan täyden vastuun hyväksymistä siitä, että olemme elämämme luoja.

Todellinen vastuun ottaminen on nykyhetken täydellistä hyväksymistä, mikä siirtää meidät välittömästi lineaarisesta ajasta ikuisuuteen tai ajattomuuteen.

Olemme voimakkaimmillamme, kun olemme täysin läsnä olevassa hetkessä, erityisesti suunnitellessamme, miltä elämämme näyttää.

Tämä on aikaa olla todella selkeä visiostamme elämälle ja sitoutua itsellesi ja universumille sisälläsi, että otat täyden vastuun siitä, että olet aina ollut elämäsi luoja.

Yksin tämä harmonisoi sinut energioihin, joita tarvitaan auttamaan sinua ilmentämään todellisuus, jota olet aina halunnut.

Auringonpimennys 26.2. avaa meidät myös henkisen kehityksen korkeammille tasoille ja näin parantaa myös ne fyysiset, tunnepuolen ja mentaaliset rajoitukset, joita meillä on ollut tähän saakka ja joiden olemme sallineet rajoittaa itseämme jollain tavalla.

Kuten millä tahansa pimennysjaksolla, voi tulla esiin korostunutta herkkyyttä.

Tänä voimallisena aikana on tärkeää varmistaa, että olemme nesteytetty hyvin, vietämme aikaa luonnossa, syömme terveellistä luomuruokaa, annamme itsellemme terveen energian purkautumistien päivittäin ja vietämme aikaa ihmisten, paikkojen ja asioiden kanssa, jotka aktivoivat suurta iloa elämässämme.

Tämä auttaa meitä siirtymään optimaalisesti läpi niistä magneettienergioista, joita on käytössämme.

Kvanttikasvu

Helmi-kesäkuu 2017 on hämmästyttävä tilaisuus saada aikaan kvanttikasvua kaikilla elämämme alueilla.

Pysymällä elämänvirrassa ja keskittymällä vähemmän tarpeeseen olla kontrollissa tänä aikana, katsomme taaksepäin tätä jaksoa suurena laajentumisena, parantumisena ja voimaantuneena liikkumisena halutuimman todellisuutemme suuntaan.

Miten jännittävää aikaa olla tässä maailmassa!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa

cron