Harris Lee (leeharrisenergy.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

1.12.2015 TASAPAINON, KIRKKAUDEN JA VALON LÖYTÄMINEN KONFLIK

ViestiKirjoittaja hammer » 04.12.2015 17:32

JOULUKUUN 2015 ENERGIAENNUSTE:
TASAPAINON, KIRKKAUDEN JA VALON LÖYTÄMINEN KONFLIKTIN KESKELLÄ

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikille ja tervetuloa joulukuun 2015 energiaennusteeseen – tämän hyvin voimakkaan vuoden viimeiseen kuukauteen.

Ennen kun teemme mitään, vedetäänpä yhdessä muutama kerta henkeä … puhdistamaan ja vapauttamaan kaikki, mistä tunnet tarvetta vapautua. Anna itsesi päästää irti kehossasi kaikesta jännityksestä tai stressistä, mitä olet napannut ihmisistä ympärilläsi tai kuluneen kuukauden maailmantapahtumista.

Energia- ja valolisäys

Vaikka tämän vuoden marraskuun toista puoliskoa ei tarvitse kokonaan kerrata, niin olisi vähättelyä sanoa, että se oli intensiivinen ja toi monia varjoja pintaan. Niinpä muutaman viime viikon ja varmisti tultaessa joulukuun alkuosaan, monilla teistä on laaja kirjo tunteita ja reaktioita.

Tällä hetkellä maailmassa on erittäin intensiivistä energiaa, joka uhkaa räjähtää, ja tämä on rakentunut jo jonkin aikaa. Jos siis olet järkyttynyt maailman tapahtumista, voi olla hyödyllistä muistaa, että tämänhetkisen myrskyisän muutoksen siemenet kylvettiin itse asiassa kauan sitten ja tällä hetkellä muutos huipentuu.

Yksi asia josta olemme puhuneet muutaman vuoden ja jota on kauan ennustettu tästä ajasta, on se suuri asioiden valaiseminen, jota nyt tapahtuu. Kun suurempi valomäärä kylvettää tätä planeettaa, pimeämmät elementit lisääntyvät. Näin oli aina tarkoitus olla. Ja kun sitä tapahtuu maailmannäyttämöllä ja kaikkialla ympärillämme, sitä tapahtuu myös sisällämme.

Tiensä hengittäminen kaaoksen läpi

Yksi tämän energiamuutoksen piirre on, että sisäinen kaaoksemme katalysoi ulkoista kaaosta ja toisinpäin.

Useimmat teistä ovat huomanneet muutamana viime viikkona oman sisäisen kaaoksensa lisääntyneen. Oman sisäisen paniikin. Oman sisäisen (asioiden) voimistumisen. Siksi teidän täytyy tulevina viikkoina vain jatkaa syvään hengittämistä. Pysähdy kesken päiväsi ja palaa takaisin läsnä olevaan hetkeen. Se ei ole aina helppoa – sinussa kiertää paljon enemmän ajatuksia ja paljon enemmän tunteita. Mutta paremmin asian ytimeen, meissä KAIKISSA on paljon enemmän tunteiden ja ajatusten voimistumisena.

Tämä voimistuminen vaikuttaa aina, kun olemme tekemisissä tai yhdistymme toistemme kanssa. Kun käymme keskustelua ystävän kanssa, meihin vaikuttaa se, mitä hän ajattelee ja tuntee. Ja muista, että tämä vaikutus voi tapahtua riippumatta siitä, ilmaiseeko hän sitä vai ei. Esimerkiksi, jos olen tuo ystävä, jonka tapaat kahvilassa, ja vastaan kysymykseesi "Mitä sinulle kuuluu?" jotain sellaista, että "Joo, joo, minulla menee todella hyvin tällä hetkellä. Hyvin menee, kiitos", niin energiani perusteella (toista kuin sanat) on hyvin selvää, ettei minulla mene kovin hyvin.

Energia jossa monet ihmiset elävät tällä hetkellä, on erittäin voimakasta, erittäin intensiivistä ja erittäin voimistunutta. Tämä intensiivisyys voi vaikuttaa tietoisuuteemme ja kykymme tietää tai sanallisesti ilmaista totuutemme. Kuitenkin lähetämme omaa totuuttamme koko ajan, tiedostamme sitä tai emme.

Oikean ja väärän ongelma

Tiedosta konflikti. Konfliktienergia on korkealla tässä maailmassa ja tämä on aina lopputulos uskosta väärään ja oikeaan. Konfliktienergiaa on silloin, kun kaksi energiaa ihmisissä (tai maissa tai hallituksissa tai muissa ryhmissä) törmää yhteen ja joutuu valtakamppailuun saadakseen tahtonsa läpi. Yhteentörmäyspiste voi olla hyvin räjähtävä ja hyvin tuhoisa.

Kun tämä tuodaan takaisin sinuun, niin ajattele konfliktia, joka sinulla on ehkä ystävän, perheenjäsenen tai oman itsesi kanssa. Yritä katsoa tilanteen alle ja kysy itseltäsi, uskotko oikeaan tai väärään, mikä työntää sinut tähän hyvin hermostuneeseen, vaikeaan ja hankalalta tuntuvaan tilanteeseen.

Huomaat tätä tulevan esiin paljon tällä hetkellä, koska nyt huuhdotaan kollektiivisesti paljon ns. kellaritunteita ja –ajatuksia. Tästä on täydellisenä esimerkkinä se, mitä maailmannäyttämöllä tapahtuu, mikä saattaa nostaa esiin oman pelkosi selviytymisestä ja turvassa olemisesta maailmassa.

Ihmisitsen tasapainottaminen henki-itsen kanssa

Myös ihmisyytesi törmää tällä hetkellä paljon yhteen henkisyytesi kanssa. Tiedän, että teissä on monia, joiden uskomukset, toimintatapa ja elintapa ovat hyvin henkisiä. Jotkut teistä ovat saattaneet "täräyttää" ihmisyyteensä viime viikkoina tavalla, jota ette odottaneet, ja tämä perustuu empatiaanne ja reaktioonne maailmantapahtumiin. Ja on ok, jos sitä tapahtuu teille. Mikään ei ole mennyt pieleen ettekä ole menettäneet tasapainoa ilman hyvää syytä.

Elämä on jatkuvaa tasapainottumista. Kyse ei ole siitä, että voimme saavuttaa jonkin henkisen tason ja pysyä ikuisesti sillä vaivattomasti. Se vaatii ylläpitoa. Maailmanluokan urheilija joka ei treenaa neljään vuoteen, ei ole enää valmis olympialaisiin. Hänen täytyy jatkaa koko ajan, treenata päivittäin ja sopeuttaa harjoittelunsa kehomuutoksiin, kun ikä muuttaa hänen kyvykkyyttään.

Niinpä te jotka jäätte kiinni oikeaan ja väärään itsenne kanssa siinä, miltä teistä pitäisi tuntua, tunnistakaa tämä maailmassa tällä hetkellä oleva kaaos. Kaikki ovat tässä tunteiden voimakkaassa lisääntymisessä, mikä kumpuaa kuluneen kuukauden tapahtumista ja ulottuu myös pitkälle sitä ennen ja sen jälkeen.

Tuottavuus ja toiminta lääkkeinä

Hyvin kauan olemme planeettana olleet kollektiivisesti unessa joillekin ongelmille, jotka tuijottavat meitä nyt suoraan silmiin. Sotaa koskevan keskustelun lisäksi, puhun nyt myös ympäristöstä, ilmastomuutoksesta ja siitä, mitä tarvitaan, jotta tämä väkimäärä selviytyisi maan päällä. Näistä asioista tulee hyvin läheisiä ja henkilökohtaisia ja meillä voi olla katalyyttivaikutus omaan sisäiseen tasapainotunteeseemme.

Ja kuten hyvin usein, tuottavuus ja toiminta ovat lääkkeitä tämän ajan läpi. Vaikka löytäisitkin itsesi istumasta kotoa tuntien kyvyttömyyttä liikkua, tee jotain. Piirrä, maalaa, mene kävelylle tai juoksemaan, tee jokin lista, tanssi. Kun annat itsellesi ulkoista toimintaa, se voi siirtää sinut pois näistä "sisäisistä kidutusvaiheista", kuten voisimme niitä kutsu – vaiheista, jotka kiertävät ja kiertävät ympyrää.

Sano "ei" eristäytymiselle

Toisten tuki on kriittistä tällaisina aikoina, joten älä eristäydy, erityisesti jos sinusta tuntuu pahalta eristyksissä! Tämä on aikaa lähestyä muita ja soittaa puhelu, lähettää sähköposti tai käyttää mitä tahansa yhteydenottomenetelmää, joka toimii sinulla.

Astu ulos sisäisestä vankilastasi, jos tunnet olevasi sellaisessa tällä hetkellä.

Koska tässä on hyvä uutinen: silloin kun pystyt sujahtamaan tasapainoon tai iloon tai toimintaan tällaisina intensiivisinä ja voimistuneina aikoina, sillä hyvällä fiiliksellä joka on saatavilla noista kokemuksista, on tasapainottava vaikutus siihen alakuloon, jossa olet juuri ollut.

Hyvin usein ollessamme hyvin alakuloisessa tai supistuneessa tilassa, on helppoa uskoa, että olemme siinä ikuisesti. Niin mieli ainakin kertoo meille. Mutta jääminen siihen ei ole hyvä asia selviytymisellemme, joten mieli lähettää myös viestiä "Vaara! Vaara! Vaara!" Kun mieli lähettää lisää vaaraviestiä, meillä on taipumuksena istua kädet ristissä ja kuunnella sisäistä paniikkia, kun se yrittää vakuuttaa meitä monilla keinotekoisesti rakennetuilla lauseilla, jotka liittyvät henkilökohtaisesti meihin ja omaan tarinaamme: "Voi hyvä luoja, voi hyvä luoja. Voi, se on totta. Olet oikeassa, se on kamalaa, se on kamalaa."

Jos voimme lakata katsomassa mielen elokuvakangasta ja siirtyä sen sijaan johonkin muuhun suuntaan – vaikka vain pienellä liikkeellä – pääsemme tuon elokuvan katselemisen sijasta sen sisään ja näin muuttamaan sen suuntaa.

Myötätunto supistumisvaiheita kohtaan

Muista, että luomme jokaisen hetken omalla energiallamme. Jos kävelet huoneeseen iloisena ja kirkkaana ihmisenä, saat hyvin erilaisen kokemuksen kuin mennessäsi sinne henkilönä, joka on hyvin surullinen ja alakuloinen. Toinen ei ole parempi toista, mutta vedät puoleesi erilaisia ihmisiä ja kokemuksia.

Jos siis löydät itsesi sisäisestä supistumisvaiheesta tällä hetkellä (mitä voimistaa myös joulunaika), muista se talvehtimis- ja pohdiskeluenergia, joka voi tulla tähän aikaan vuodesta esiin meissä, jotka olemme tällä pallonpuoliskolla. Te jotka olette Australiassa ja sillä puolella maailmaa, olette tällä hetkellä vastakkaisessa energiassa ja avautumisia ja kohottavampia energioita voi olla runsaasti.

Kulkeminen valoa … ja rakkautta kohti

Jos et ota tässä kuussa huomioon mitään muuta, niin muistuta itsellesi, että kaikki on tällä hetkellä intensiivistä. Kun pidät sen mielessä, voit sanoa: "Okei, olen ollut todella kiireinen viisi päivää ja olen vähän puhki. Se kertoo minulle, että seuraavat pari päivää minun täytyy olla ylistimuloimatta itseäni tai tekemättä liikaa. Tarvitsen vain hiljaista aikaa ja se auttaa minua tasapainottumaan." Sitä vastoin jos tunnet, että yksinäisyyden ja eristäytymisen intensiivisyys on liikaa sinulle, muuta sitä. Mene ulos, tee jotain, ala luoda.

Saatat huomata, että itselläsi on joskus kaoottisia ajatuksia, jotka eivät auta sitä tilaa, joka sinun täytyy saavuttaa. Kun on "maailmaa hälyyttäviä" tapahtumia, voi olla helppoa toisinaan järkyttyä ja joutua kaaokseen. Niinpä tällaisina aikoina on tärkeämpää kuin koskaan, että pystyt fokusoitumaan tasapainoosi, kirkkauteesi ja valoosi.

Ja kaikki tämä on edelleen olemassa – käytettävissä ja erittäin vahvana sinussa. Sinun täytyy vain suunnata siihen.

Tässä kuussa on poikkeuksellinen valoyhteys- ja rakkausmäärä käytettävissä, mutta sinun täytyy myös ohjata itseäsi sitä kohti.

Silloin kun tunnet, että sinua osoitetaan poispäin siitä, sinun täytyy ohjata itsesi takaisin valon suuntaan. Tämä voi näyttää siltä, että vaihdat ihmisiä, joiden kanssa oleskelet, tai päästät irti asiasta, jota yritit luoda hyvin raivokkaan päättäväisesti, mutta joka on sinusta masentava, koska se ei suju kovin hyvin.

Universumi on meidän kaikkien vahva isäntä tällä hetkellä ja jos pääset omalle kaistallesi ja tunnet olevasi tasapainossa sillä, tiedät olevasi raiteilla. Mutta jos olet suhteessa, tilanteessa tai on jotain, mitä yrität luoda ja mikä ei ole oikea sinulle, sinut tönäistään pois hyvin nopeasti – nopeammin kuin koskaan ennen – kunnes ryhdyt toimeen tilanteen muuttamiseksi.

Kiinnitä siis huomiota. Keskustele itsesi kanssa: "Jos se ei toimi, päästän sitä irti tai teen jonkin muutoksen. Jos se toimii, voin olla kiitollinen tässä hetkessä. Olen elossa. Voin tuntea yhteyden kaikkeen. Tunnistan maan päällä tapahtuvan kaaostanssin, mutta tässä hetkessä voin katsoa kukkaa, tuntea auringon kasvoillan ja lämmön sydämessäni."

Ja jos olet erityisen maissa tällä hetkellä, muista jokin kohottava asia. Palaa tuohon ihanaan aikaan ystävän kanssa, mene takaisin tuohon rakkausmuistoon, joka sinulla on jostain upeasta asiasta, ja käytä noita tunnemuistoja voidaksesi tuoda kiitollisuuden takaisin kehoosi, koska kiitollisuus on uuden elämän ja uuden rakkauden polttoaine.

Kirkas vuosi edessä

Toivotan teille kaikille todella upeaa joulunaikaa matkalla vuoteen 2016. Ja toivon teidän kaikkien saavan hyvää aikaa rakkaidenne kanssa tässä kuussa.

Teille jotka olette lähettäneet lahjoituksia tänä vuonna tukemaan näitä ennusteita taloudellisesti, kiitos kovasti. Se merkitsee paljon ja se tukee todella sitä, mitä teemme. Yhtälailla te jotka lähetätte rakastavia kiitosviestejä minulle ja tiimille, se on valtava asia ja kiitos paljon.

Tässä kuussa minulla on uusi mp3 nimeltään "Ilmentäminen tulevaisuudesta". Se on esitys, joka nauhoitettiin äskettäisessä "Radikaali hyvinvointi" –tapahtumassa Los Angelesissa, ja sen aiheena on, miten voi ilmentää voimallisemmin tulevaisuudesta ja miten voi tehdä tiettyjä asioita voimistaakseen ja nopeuttaakseen tuota prosessia. Tämä mp3 on saatavana tässä kuussa ja se on ilmainen Portaalin jäsenille.

Lopuksi, olen Australiassa tammikuun – Byron Bay, Brisbane, Sydney ja Melbourne – Energiaviritysiltojen ja täysin uuden työpajan kanssa, joka on nimeltään "Vallankumouksellinen rakkaus".

Ja missä tahansa olettekin maailmassa, toivotan teille kaikille rakkautta vuoden 2015 loppuun ja kirkasta vuotta edessä. Nähdään taas tammikuussa.

Suurta rakkautta,
Lee x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

5.1.2016 OLE ROHKEA – SITOUDU REHELLISYYTEEN ITSELLE, YKSINK

ViestiKirjoittaja hammer » 10.01.2016 08:03

TAMMIKUUN 2016 ENERGIAENNUSTE:
OLE ROHKEA – SITOUDU REHELLISYYTEEN ITSELLE, YKSINKERTAISUUTEEN JA LÄSNÄOLOON

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
5.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on kirjoitettu puhtaaksi ja editoitu Leen videoviestistä.

Hei kaikille ja tervetuloa tammikuun 2016 energiaennusteeseen. Selvisimme vuoteen 2016 ja pääsimme läpi vuodesta 2015. Liity siis seuraani hengittämään ollaksesi läsnä …

Ja hengitä nyt sisään ja vapauta ulos vuosi 2015.

Ja nyt hengitä kutsuaksesi sisään vuoden 2016.

Yksi vuoden 2016 suuri teema on rohkeus. Se tuli jatkuvasti minulle uudestaan ja uudestaan, kun virityin viestiin teille tänään. Rohkeusteema tulee esiin kovasti 2016, joten tämä merkitsee, että sinulla on henkilökohtaisesti sekä kapasiteettia että kasvuoppitunteja auttamaan, että tulet rohkeammaksi elämässäsi – rohkeammaksi tavassasi elää ja tavassasi olla läsnä tietoisena, täysin toimivana ihmisenä.

Se merkitsee myös, että rohkeus on teemana maailman näyttämöllä. Olemme nähneet tätä jo tapahtuvan (erityisesti vuoden 2015 viime kuukausina) joskus aggressiivisina ja tuhoisina tekoina, joiden on tarkoitus laittaa kollektiivi kaaokseen, tuoda kaaosta ja pelkoa kollektiiviin. Usein tätä ilmaistaan kostona, jolloin joku joka käyttäytyy tuhoisasti toista olentoa kohtaan, projisoi oman sisäisen tuskansa ja sisäisen myllerryksensä ulospäin, tekee hän sen sitten kahdenkeskisessä väittelyssä tai ihmisryhmälle aggressiivisena tai tuhoavana tekona. Mutta on myös kaaosta, joka tulee tietoisuuden kohoamisesta planeetalla, jolla on suuri tuska-, kärsimys- ja sotahistoria, ja tämä on koettava ja puhdistettava tietoisuuden kohotessa.

RATKAISU KAAOKSEEN – AJATTELE JA TOIMI PAIKALLISESTI

Se ei ole helppoa tanssia eikä se ole tanssia, jossa on koskaan järkeä, jos katsot sitä vain elämänmatkasi yhtenä osana tai jos keskityt vain siihen, mitä tapahtuu laajemmin maailmassa. Mutta siinä voi alkaa olla järkeä, jos ajattelet ja toimit paikallisesti.

Tämä on siis rohkea viesti ja kutsu tammikuulle: miten pienenä, yksinkertaisena ja paikallisena voit pitää tekosi, fokuksesi ja olemistapasi?

PAKAHTUMISESTA POISTUMINEN – TASAPAINON SAAVUTTAMINEN HYPERYHDISTYNEESSÄ MAAILMASSAMME

Meille 2000-luvun ihmisille on erittäin pakahduttavaa, kun meillä on yhtäkkiä tämä valtava määrä informaatiota, stimulointia ja tietoisuutta siitä, mitä maailman muissa osissa tapahtuu – tavalla mitä vanhemmillamme ja isovanhemmillamme ei ollut. Maailmasta on tullut hyvin nopeasti globaalisti yhdistynyt ja siinä on ihmetystä – ja siinä on myös kauhua ja järkytystä. Ja vaikka monet meistä alkavat tottua tanssimaan siitä läpi ja löytävät uuden tapansa olla tietoisena planeetan moniulotteisuudesta, se voi silti olla PALJON järjestelmän käsiteltäväksi. Sen salliminen asettua itseemme ja tietoisuuteemme voi olla paljon meille ihmisinä, tietoisina olentoina ja henkiolentoina.

Niinpä pakahtuminen on edelleen teemana monilla.

Nämä ovat pakahduttavia aikoja. Niinpä yksinkertaisten ja mahdollisten tapojen löytäminen päästä pois pakahtumisesta on erittäin tärkeää. Esimerkiksi, joillakin teistä voi olla ajatus (erityisesti uudenvuodenlupausten hengessä), että teidän täytyy tehdä jotain suurta, kuten ilmoittautua kuuden kuukauden valmennuskurssille ja uhrata siihen 8000 dollaria tai mitä dramaattista ja suurta teidän täytyykin tehdä. Tarkistakaa se itseltänne, koska muutamille teistä se voi olla totta, mutta useimmat teistä yrittävät laajentua liian kauas johonkin, joka ei ole mahdollista – osittain reaktioina tähän kaaosenergiaan.

Totuus on, että paras tapa käsitellä kaaosenergiaa on pitää asiat pienenä, yksinkertaisena … yksi askel, yksi päivä kerrallaan.

Jos siis tunnet pakahtuvasi etkä tunne tekeväsi hyvää työtä itsestäsi huolehtimisessa tällä hetkellä, ajattele vain: "Minkä yhden asian voin lisätä päivärutiinini nyt, joka auttaa?"

Se voi olla:
* ravintoon liittyvä asia
* liikunta
* ulkoilu
* jokin yksinkertainen henkinen harjoitus
* kahden minuutin youtube-videon katsominen joka päivä, joka saa olosi tuntumaan paremmalta
* komedian katsominen.

Älä anna periksi sen tuomitsemiselle, mitä on. Kysy tällä hetkellä vain itseltäsi: "Minkä yhden asian voin tehdä saamaan oloni tuntumaan paremmalta?" Tuo se mieleesi ja tietoisuuteesi. Jos sinulla on kynä ja paperia käsillä, kirjoita se. Tai kirjoita se tietokoneellesi tai älypuhelimeesi.

TARPEIDESI TIETÄMINEN … JOKA PÄIVÄ

Sinun on tärkeää alkaa tietää, mitä tarvitset päivittäin, koska tammikuu on todella voimakkaiden energioiden kuukausi, muttei välttämättä voimakas horisontaalilla, räjäyttävällä tavalla. Meillä oli sitä paljon marraskuussa ja joulukuun alkuosassa. Tammikuu antaa tilaisuuden todella laajentua horisontaalisti, jos haluat, käyttämällä henkistä yhteyttäsi. Mutta nuo kaksi (laajentuminen ja henkinen yhteys) kohtaa jokapäiväisessä toiminnassasi ja käytännössäsi.

Niinpä sinulla saattaa olla uuvuttava tarina, että olet vältellyt jonkin tekemistä neljä vuotta. "Voi, en koskaan tee sitä." Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa: voit joko suostua kokeilemaan sitä tässä kuussa tai suostua päästämään irti siitä ja lakata ajattelemasta, että sinun täytyy tehdä se, koska sinun ei ilmiselvästi tarvitse. Saatat olla kiintyneempi tarinaan ja siihen pettymykseen, jota tunnet siihen liittyen, kuin että panostat todella sen luomiseen elämääsi. Tunnusta se.

UUDEN VUODEN LUPAUKSIA 2.0: ITSENSÄ TUOMITSEMISEN LOPETTAMINEN

Saattaa tuntua aluksi vähän raskaalta myöntää itsellesi, että olet panostanut enemmän pettymyksen tuottamiseen itsellesi tai toistuvaan itsesi tuomitsemiseen. Mutta meille kaikille tapahtuu myös vapautuminen, kun voimme olla niin rehellinen itsellemme riippuvuuksistamme – liittyy riippuvuutemme sitten tiettyyn energiaan, tiettyyn malliin, tiettyyn aineeseen tai tiettyyn tekemiseen.

Valtava määrä energiaa vapautuu kehossasi, kun alat olla oikeasti rehellinen itsellesi siinä, mikset tee asioita, joita et tee, ja vain tunnustat sen: "Voi, en teet tuota asiaa, vaikka olen vuosia sanonut tekeväni."

Luulen, että tämä tulee minulle intuitiivisesti kaiken sen tammikuun uudenvuodenlupausenergian vuoksi, joka voi olla upea asia ja todella tehokasta, mutta se voi olla myös varsinainen syyllisyyden aiheuttaja monille ihmisille. Jos siis huomaat jo epäonnistuvasi uudenvuodenlupauksissa, anna uudenvuodenlupauksenasi olla välittämättä siitä, mitä teet, ja olla tuomitsematta itseäsi, koska se on todella tärkeä voima meille ihmisinä.

Jos lakkaamme tuomitsemasta käyttäytymisemme ja lakkaamme uskomasta, että olemme oikeassa siinä, missä havaitsemme tekevämme väärin, valtava määrä henkistä, psyykkistä ja mentaalista energiaa vapautuu. Jos siis teet yhden lupauksen itsellesi tänä vuonna, suostu olemaan ystävällisempi ja rakastavampi itsellesi, koska se vaikuttaa toisiin hyvin suotuisasti. On ihmisiä, jotka sanovat, että on itsekästä rakastaa itseään. Mutta on idioottia sanoa niin. Olen pahoillani, että olen näin ponteva, mutta olen kuullut tämän hyvin monilta ihmisiltä, jotka ovat erittäin ei-rakastavia toisille ihmisille elämässään. Ja jos nuo ihmiset rakastaisivat enemmän itseään, se ei ainoastaan vapauttaisi heitä paljosta tuskasta, vaan he lähettäisivät myös kivempaa energiaa maailmaan.

Emme tietenkään pysty siihen joka päivä. Olemme ihmisiä: meillä on hetkemme, kohtaamme puristuksemme ja kohtaamme ristiriitamme. Mutta meillä voi olla itserakkaus tavoitteena.

Jos siis uudenvuodenlupauksesi olisi: "Aion olla rakastavampi ja ystävällisempi itselleni", sen tekemisen suuri bonus on, että haluat luonnostaan olla sellainen myös muulle maailmalle enemmän kuin koskaan ennen.

KEHOSI SUUNNITELTIIN KUKOISTAMAAN … MYÖS KAAOKSESSA

Osa muutaman viime vuoden teemaa on ollut se kaaos ja pakahtuminen, jota voit tuntea joskus. Kun tietoisuus kohoaa, elämä on erittäin moniulotteista, mikä merkitsee, että voit käydä läpi hyvin monia asioita yhdessä päivässä, eikä tämä ollut tilanne aiemmin. Tämä energian keskittyminen voi olla hyvin paljon järjestelmän sisäistettäväksi. Keho, mieli, energiakeho ja henki-itse – koko joukkoa muokataan.

On siis paljon kaasosta. On kaaosta ulkona, on kaaosta sisällä. Ja kaaoksen saa asettumaan jatkamalla hengittämistä, palaamalla kehoonsa ja tietämällä, että keho suunniteltiin käsittelemään tämä.

Siinä on paljon sisäistettävää, mutta meidät kaikki suunniteltiin tähän aikajaksoon, johon olemme inkarnoituneet – emme vain oivaltaneet, että siitä tulisi tällainen ponnistus.

KÄSIKIRJOITUKSESTA IRTAUTUMINEN – SEN LÖYTÄMINEN, KUKA VOISIT OLLA

Teille jotka tunnette enemmän tasapainoa kuin koskaan ennen, tammikuu on upea aikaa päästä todella leikkimään elämän kanssa, tunnistaa synkronismit ja taianomaiset yhteydet, joita voi tapahtua, kun pääsee tuohon tasapainoiseen tilaan. Sinulla on nyt taito kiinnittää huomiota siihen, mitä tapahtuu, ja tunnustaa se: "Vau, juuri viime viikolla halusin todella saada lisää tilaa elämääni ja tällä viikolla kolme asiaa peruuntui. Jokin tuolta lähti ja sitten tämä ihminen tarjoisi minulle tilaisuuden, jonka voin kokea väljästi täällä tiistai-iltana."

Samalla tavalla sinun on oltava rehellinen siinä, etsitkö niitä parannuksia, joita sanot haluavasi. Palaten aiemmin sanomaani, joskus voimme kiinnittyä parannusten haluamiseen ja kertomaan kaikille, että haluamme niitä, mutta emme oikeasti halua, koska ne saisivat aikaan alkemisen muutoksen kehossamme, jonka läpikäymistä pelkäämme.

Kuka olisit, jos päästäisit irti tavanomaisesta pelostasi? Tavanomaisesta huolestasi? Kuka olisit vanhempiesi kanssa, jos et heti ilmestyttyäsi heidän ovelleen menisi siihen malliin, että pysyt hiljaa heidän valittaessaan sitä, kuka olet? Tai sinun valittaessasi heille sitä, kuka olet, koska sitä teet heidän kanssaan – se on käsikirjoituksesi heidän kanssaan.

TUETTUNA OLEMINEN MUUTOSTEN LÄPI

Muutos on poikkeuksellisen voimakasta. Jonkun viisaan yksilön kohottavan tai inspiroivan sitaatin kera, kosketamme sen pintaa, miten viehättävää muutos on (viettelevä mieli pitää todella siitä). Mutta varsinainen muutos tapahtuu kehossa – ja sitten koko elämästäsi tulee hyvin erilainen, koska koko sisäistä itseäsi kutsutaan transformoitumaan.

Tämä on hyvin voimakas prosessi käytäväksi läpi, mistä syystä tarvitsemme tukea toisiltamme ja sisältämme.

Ja teille jotka olette valmiita todella menemään siihen, tammikuu on superlatautunut.

SISÄISEN VOIMA AIKA – ITSEMESTARUUS REHELLISYYDEN KAUTTA

Se ei merkitse, että ulkoinen maailmasi muuttuu räjähtävästi tammikuussa. Se ei ole niinkään tämän kuukauden energia. Tämä kuukausi on hyvin paljon sisäinen, aikaa todella yhdistää ja siirtää uutta energiaa kehoosi, jotta kevätkuukausien aikana – tai syys/talvikuukausien, riippuen pallonpuoliskostasi – alat huomata muutosta tapahtuvan siinä, mitä voit luoda ulkoisessa maailmassa.

Tammikuu on hyvin voimakas sisäinen kuukausi, jolloin voit tulla mestariksi suhteessasi kaaokseen ja pakahtumiseen. Voit saada myös kokemuksen, jossa alat elää vapaammalla ja läsnä olevammalla tavalla sisälläsi. Ja voit tarkastella käsikirjoitusten muuttamista vähän. Kyse ei ehkä ole siitä, että muutat tiettyjä käsikirjoituksia tässä kuussa, mutta kuukauden sisäinen energia on täydellistä aikaa tulla todella rehelliseksi itsellesi.

Voit olla rehellinen siitä, minkä haluaisit todella jättää taakse, kun astut vuoteen 2016, jotain jonka tunnistat itsessäsi ja joka on pitänyt sinua pienempänä tai rajoittuneempana, kuin haluaisit olla. Tämän tunnistus ja tiedostaminen on paljon enemmän kuin uudenvuodenlupaus.

UNOHDA, MITÄ LUULIT TIETÄVÄSI …

Tunnustan, että kaikki mitä juuri sanoin, on ehkä vähän monimutkaisempaa, kuin olisin halunnut sen olevan, mutta kerron teille, että tämä on noin 12. yritykseni nauhoittaa tämä energiaennuste. Yritin kuusi kertaa eilen ja tämän on kuudes kerta tänään. Aioin itse asiassa luopua sen tekemisestä, koska se ei tullut kasaan, ja sitten astuin kauemmas ja oivalsin: kaikki on nyt hyvin kaoottista ja ympärillämme on menossa hyvin monia asioita. Miten tuot kaiken sen kehoon ja vain annat sen olla?

Niinpä päätin antaa itselleni luvan nauhoittaa videon teille ja sanoa siinä mitä tahansa. Ja tietysti antamalla itselleni tuon luvan, oli helppoa antaa teille perinteisempi energiaennuste, minkä uskoin mahdolliseksi. Mutta ensin minun täytyi riisua pois kaikki, mitä olin havainnut, ja tulla hyvin yksinkertaiseksi.

Luulen, että tammikuu teki tämän minulle, ja luulen, että siihen se kutsuu monia meitä, jotka olemme tietoisia ja herkkiä. Nyt tulevassa energiassa on monia kerroksia ja ne vaativat meitä unohtamaan sen, mitä luulimme tietävämme, ja lähestymään asioita yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla. Asiat ovat hyvin monimutkaisia maailmassa tällä hetkellä, jotta on tilaisuus valjastaa yksinkertaisuuden ja läsnäolon voima.

TAMMIKUU AUSTRALIASSA

Toivon teille kaikille upeaa kuukautta. Odotan todella innolla teidän tapaamistanne Australiassa, jotka tulette Energiaviritysiltoihini ja Vallankumouksellinen rakkaus –viikonlopputyöpajaani. Olen Byron Bayssä, Brisbanessa, Sydneyssä ja Melbournessa. Kaikki yksityiskohdat ovat nettisivujen tapahtumasivulla.

Saan tavata joitain teistä henkilökohtaisesti myös New Yorkissa. Olemme juuri ilmoittaneet, että Energiaviritysilta tulee New Yorkiin perjantaina 19.2. Odotan siis innolla joidenkin teidän itärannikkolaisten tapaamista tuona iltana.

Lopuksi, tässä kuussa Portaalin uusi mp3 on "Kaaoksen hallitseminen", joka nauhoitettiin joulukuussa Sedonassa, Arizonassa. Ymmärrän nyt otsikon vähän paremmin. Se oli vähän etuajassa. Se on energiamatka ja myös kanavointi kaaoskokemuksesta elämässäsi ja siitä, miten se valjastetaan ja miten siinä ollaan. Se on portaalin jäsenten käytettävissä ilmaiseksi ja se on myös saatavana kaupasta, jos haluat käydä tsekkaamassa sen.

Viimeinen viesti minulta on iso kiitos teille kaikille, jotka lähetätte ihania viestejä, ja teille jotka lähetätte rahallisia lahjoituksia tukemaan näiden videoiden tekemistä ja esittämistä. Se merkitsee paljon, ja odotan innolla teidän palvelemistanne taas tänä vuonna kaikilla uusilla tavoilla, joita vuosi 2016 varmasti tuo minulle ja teille.

Paljon rakkautta kaikille. Pitäkää huolta itsestänne.

Lee x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

6.2.2016 OMAN KESKUKSENSA PITÄMINEN JA OMAN VALONSA LÖYTÄMIN

ViestiKirjoittaja hammer » 08.02.2016 18:10

HELMIKUUN 2016 ENERGIAENNUSTE:
OMAN KESKUKSENSA PITÄMINEN JA OMAN VALONSA LÖYTÄMINEN

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
6.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on kirjoitettu puhtaaksi ja editoitu Leen videoviestistä.

Hei kaikille ja tervetuloa helmikuun energiaennusteeseen.

Kiitos Australiassa kaikille, jotka tulitte Energiaviritysiltoihini ja myös Vallankumouksellinen rakkaus –työpajoihin. Oli upeaa tavata teidät kaikki. Nyt olen takaisin Kaliforniassa, Palo Altossa, hyvin lähellä Standfordin yliopistoaluetta.

Ennen kuin aloitamme tämän kuukauden ennusteen, vedetäänpä muutama kerta henkeä yhdessä keskittymiseksi, missä tahansa oletkin tällä hetkellä.

(Lee hengittää sisään ja ulos kolme kertaa)

Keskittyminen on tärkeämpää kuin koskaan näinä hyvin hulluina ja kaoottisina aikoina, joista löydämme itsemme. Hulluina ja kaoottisina, koska kaikki räjähtää yhtä aikaa maan päällä – ongelmat ja ratkaisut, kaaos ja tietoisuus. Löydät itsesi jostain tuon sopan keskeltä.

HERÄÄMISHYPPÄYKSIÄ JA VAKAATA VIRTAUSTA

Teistä jotkut kokevat "heräämishyppyjä", kuten kutsun niitä. Se on jakso elämässä, jolloin tuntuu siltä, että monta lamppua syttyy samanaikaisesti. Tai yhtäkkiä vapaudut tavalla, joka saa aikaan liikettä ja synkronismivirran elämässäsi, kuten tapaamasi ihmiset tuovat upeita yhteyksiä ja on virtaamista niiden kanssa, jotka auttavat sinua saavuttamaan ja luomaan sen, mitä pyrit luomaan. Jos olet tällaisessa heräämishyppäyksessä, helmikuu on aikaa, jolloin se jatkuu hyvin vakaana.

Jos et ole heräämishyppäyksessä, annan saman viestin: pysy mahdollisimman vakaana.

Tässä kuussa ei kannatta puskea mitään. Kyse ei ole siitä, ettei helmikuussa ole uskomattomia tilaisuuksia ja aikoja, jolloin voit tehdä hyppyjä eteenpäin, mutta hyppyjen täytyy olla pieniä maailman tämänhetkisten energioiden vuoksi. Ne ovat kuin asteroidikenttä, jossa asiat muuttuvat erittäin nopeasti.

Jotkut teistä saattavat huomata tämän mielialassaan. Saatatte huomata sitä elämänne tapahtumissa. On työntävää voimaa, jota tulee hyvin voimakkaana ja äkillisesti, ja se voi aiheuttaa ulkoisia muutoksia hyvin nopeasti. Se voi aiheuttaa myös sisäisiä muutoksia hyvin nopeasti.

Jos siis haluat valjastaa tällaisen ajan lahjan, keskity vakauteesi ja tasapainoosi.

VALITSE YHTEYSSAAREKKEESI

Kieltämättä vakauteen ja tasapainoon keskittyminen ei ole aina upeaa, jos olet tottunut suuriin hyppäyksiin ulospäin tai nautit siitä, mitä uusi tietoisuustasosi näyttää sinulle tämän maailman taiassa – koska maapallolla on hyvin paljon taikaa, johon voimme osallistua päivittäin.

Olen täällä melko urbaanissa ympäristössä (kuitenkin lähiössä), mutta täälläkin – ruohikolla upeiden puiden keskellä ja autojen ajaessa taustalla – on hyvin helppoa virittyä näiden puiden taikaan, on hyvin helppoa virittyä tämän ruohon taikaan. Niinpä siis myös kaoottisessa maailmassamme on kyse omien yhteyssaarekkeidensa valitsemisesta ja löytämisestä – yhteys itseensä, toisiin, luontoon ja universumin kudelmaan.

Meidän kaikkien hallinnassa pitää olla noiden yhteyssaarekkeiden valitseminen tällä hetkellä, koska tulee aikoja, jolloin meidät töytäistään pois yhteydestä tai tunnemme sen olevan kaukana. Mutta tässä on todellinen lahja helmikuun mahdollisuuksissa …

KAMPPAILUN JA NEGATIIVISUUDEN TUOLLE PUOLEN

Jos tunnet kamppailevasi, se on tilaisuus muuttaa tapaasi samaistua tuohon sanaan tai malliin, joka tunnetaan kamppailuna. Planeetan tietoisuustaso ei nyt tue monilla meillä vanhoja tarinoita entiseen tapaan. Esimerkiksi saatat huomata, että sinulla on vaikea viikko ja "malliaivosi" saattavat toistaa samoja negatiivisia lauseita ja ajatuksia, joita sinulla olisi ollut vaikeasta viikosta aiemmin … kaksi, kolme, neljä vuotta sitten. Mutta huomaat nyt enemmän eroa mielesi ajatusten ja kehosi tuntemusten välillä.

Tämä on siis todella kuukausi jatkuvasti tarkistaa: "Sopivatko ajatukseni ja se, mitä ne kertovat minulle, todella yhteen kehotilani kanssa?" Koska useimmat teistä huomaavat suuren osan ajasta, etteivät ne sovi yhteen. Esimerkiksi sinulla saattaa pyöriä ajatus: "Voi luoja, kaikki menee pieleen ja olen todella masentunut siitä!" Mutta jos tarkistat keholtasi, sanot: "Ai, kehoni on tavallaan ok. En tunne kaikkea sitä raskautta ja surua, mitä minulla tavallisesti on masentuneena." Voit nähdä, että mielesi kertoo sinulle hieman negatiivista tarinaa, jota kehosi ei kerro.

Tähän on kaksi syytä. 1) Ulkoisista lähteistä meille tulee paljon tyhjiä negatiivisia tarinoita, kuten tarinat jota meihin pumpataan median kautta, eivätkä ne ole itse asiassa totta. Ja 2) ei ole yhteyttä ulkoisen maailmamme totuuteen negatiivisuudesta. Valheellisten ja tosien tarinoiden erottaminen voi olla itse asiassa todella hyödyllinen peili siihen, miten voimme irrottaa negatiivisuuden sisältämme.

VAPAUS NEGATIIVISUUDESTA

Helmikuu on siis iso kuukausi itsemme vapauttamiseen negatiivisuudesta. Emme aina rakasta sen tekemistä. Se ei nimittäin ole iloisin tai seksikkäin asia, jota kohti kaikki kuljemme. Mutta itsemme vapauttaminen negatiivisuudesta on itse asiassa oleellinen osa sitä, mitä olemme tekemässä maan päällä, koska vapautuessamme negatiivisuudesta, muutamme sen taajuutta, mitä lähetämme maailmaan. Ja muutamme myös sen taajuutta, mitä vedämme puoleemme.

Ja kyse on prosessista.

Tiedän, että tietyt opetukset saavat uskomaan, että sen voi välittömästi napsauttaa "päälle" ja se pysyy. Ja vaikka se on erittäin helppoa napsauttaa "päälle", sitä ei ole aina helppoa säilyttää syvällä, integroituneella tasolla. Sitä harjoitellaan.

LÖYDÄ VALO JA FOKUSOIDU SIIHEN

Helmikuu on upea kuukausi tarkkailla itseään negatiivisuuden ja positiivisuuden, näiden kahden polariteetin välillä. Niitä kumpaakin on maan päällä, joten meidän ei tarvitse pelätä kumpaakaan niistä. Ne kulkevat käsi kädessä, niillä on suhde toisiinsa. Mutta olemme nyt ajassa, jolloin enemmän positiivista ajattelua, positiivista energiaa ja positiivista valoa tarvitaan tietoisuuttamme, planeettaamme ja koko ihmisrotua varten … kaiken sen vuoksi mitä nyt tapahtuu, kun keskitytään niin raskaasti tuhoon ja sotaan.

Se valo jonka voit itse löytää – ja jota voit kasvattaa, hoivata ja säteillä – on kriittinen osa sitä, mitä näemme tapahtuvan tietoisuusmuutoksessa maan päällä tällä hetkellä.

On erittäin helppoa tuntea pienuutta tietoisuusmuutoksessa. On erittäin helppo ajatella: "No, istun kotonani yksin enkä näe oikeastaan ketään. Mitä osaa minä esitän?"

Esität VALTAVAA osaa.

Mutta taidan haluta muistuttaa teitä kaikkia siitä – teitä jotka samaistutte ajatukseen valotyöntekijänä olemisesta – ettei kyse ole vain osasi esittämisestä toisten hyväksi. Kyse on osasi esittämisestä itsesi hyväksi. Monet valotyöntekijät tuntevat parantajatarinan, jossa huolehditaan kaikista muista omalla kustannuksella. Kehossa tapahtuu voimakas alkemiamuutos, kun pystyt antamaan valoa itsellesi ja tukemaan valoasi. Näin sen tunnistaminen säteilee sitten muille. Ja se on hyvin konstikas opittava, koska se on jätetty pois historiastamme – sitä ei ole kovin selvästi opetettu kulttuurissamme. Jos olisimme yhteiskunta ihmisiä, jotka syttyvät sisältä, nykyinen toimintamalli ei voisi enää olla olemassa. Ja on joitain, jotka haluaisivat tämän toimintamallin jatkuvan.

HUUHDO POIS PELKO

Siis helmikuu on tilaisuus tarkastella positiivisuutta ja negatiivisuutta suhteena sisällään. Jos katsot, mitä maailmassa tapahtuu, se on täydellistä. Sinulla on monia tilaisuuksia tuntea pelkoa, järkytystä ja saada ulkopuolelta ärsykkeitä, jotka työntävät sinut juuri siihen "pelkohuuhteluun", joka meidän täytyy käydä läpi osana valaistumistamme.

Jotkut ihmiset putkahtavat valaistumiseen ja kokevat sen hyvin puhtaasti, hyvin helposti. He vain ovat sellaisia eivätkä he palaa kovin kauas taaksepäin. Mutta useimmilla meistä tällä planeetalla se on edestakaista tanssia. Tällä hetkellä yhteiskunnan hyvin monien puolien keskittyessä kontrollointiin ja pelkoon, se voi tuoda esiin selviytymisvaiston, mikä voi tuoda psyykeen hyvin vaikeita ajatuksia joinain päivinä. Et tiedä, onko kyse sinusta vai kollektiivista. Tavallaan sanot: "Luoja, tunnenko pelkoa itseni vuoksi? Vai koska luen uutista? Vai koska kuuntelin tuota ihmistä, joka pelkää?"

Mutta monille teistä jotka kuuntelette tätä videota, on tavallaan epäoleellista, mistä se tulee, jos se laskeutuu kehoonne, koska tässä kohtaa on aika hengittää tienne noiden tunteiden läpi. Ystävystyä noiden tunteiden kanssa. Tiedostaa pelkoon liittyvä ihmisohjelmointi, sellainen jota juuri tunsin koiran kanssa. [Editoijan huomautus: muutama minuutti aiemmin Lee oli säikähtänyt videota kuvatessa haukkuvaa koiraa.] Kyllä, kieltämättä koira hyökkäsi kimppuuni kerran, kun oli juoksemassa, joten minulla on edelleen vähän jälkeä siitä kehossani. Mutta samaan aikaan äkillinen shokkiärsyke lähellämme – jotain mitä emme odota – voi tönäistä meidät keskuksestamme, kun olemme herkkiä, avoimia olentoja.

Hyöty tästä ajasta ja meitä ympäröivistä vaikeuksista on, että se kaikki tekee meistä hyvin voimakkaan ytimessämme. Kuten sanoin aiemmin, sitä ei ole miellyttävä kokea läpi. Se ei aina tunnu hyvältä eikä ole välttämättä, mitä haluaisimme. Mutta jos olet valmis käymään läpi nuo epämukavat hetket, huomaat, että elämässäsi alkaa olla tasapaino. Ja sinulla on epämukava hetki ja sitten pystyt palaamaan taas rauhaan. Tai pystyt muuttamaan fokuksesi johonkin, joka piristää sinua tai saa tuntumaan kirkkaammalta. Ja pystyt tanssimaan nuo kaksi kierrosta.

OLE VAHVA HERKKYYDESSÄSI

Ja tässä on toinen asia, jonka tuo koira (ja kaikki pelko, adrenaliini ja jännitys) kertoo minulle: kehoni muutti tilaa tuon lyhyen, terävän shokin vuoksi ja minusta tuntuu itse asiassa paljon elävämmältä sen vuoksi. Se on viimeinen asia, josta haluan muistuttaa teitä …

Meidän on erittäin helppoa tuntea olevamme uhri, erityisesti näissä ihmiskehoissa, joissa olemme unohtaneet, että olemme henki kehossa, joka on tietyn ajan täällä. Meidän on erittäin helppoa ajatella, että meidän täytyy pitää tämä keho elossa ja turvassa, kun se on ainoa kehomme jonkin aikaa – kunnes tämä keho tai Maa tai sielumme yhdessä noiden kahden kanssa päättää, että meidän on aika lähteä.

Hyvin monet ihmisen pelkolaukaisimet haastetaan tällä hetkellä kollektiivissa – ja tämä johtuu siitä, että ne ovat juuri niitä asioita, joiden vuoksi olemme antaneet kontrolloida itseämme hyvin kauan. Olemme hyvin kummallisessa ajassa, jossa valo kurkistaa katon läpi. Monet meistä katon alla sanovat: "Haluaisimme sen tapahtuvan vähän nopeammin! Luulimme, että se tapahtuisi paljon nopeammin. Luulimme, että kaikki muuttuisi 2012." Se ei välttämättä ollut minun ajatukseni tai kaikkien muiden ajatus. Tiesin aina, että olisi pitkä vaikeusjakso, että olisi valon ja pimeyden köydenvetoa monta vuotta.

Yksi "palvelusopimukseni" teidän kuuntelijoiden kanssa on muistuttaa, että opitte olemaan maailmassa vahva herkkyydessänne. Koska et voi päästä eroon herkkyydestä – eikä sinun pitäisi halutakaan – opit käsittelemään elämän tiheämpiä puolia. Tunnista, että (aivan kuten tuo koira antoi minulle järkytyksen, joka laittoi minut korkeampaan tilaan) et ole näiden asioiden uhri, joita käsittelet ja joiden kanssa kamppailet tällä hetkellä. Ne ovat juuri niitä pelkoja, kamppailuja ja vaikutuksia, jotka höllentävät sinua ja siirtävät seuraavalle tasolle – ja tekevät sinusta erittäin vahvan ytimessäsi.

Uskon, että se oli myös tammikuun teema, mutta erityisesti helmikuussa, älä ole huolissasi siitä, mitä teet toisten hyväksi ulkoisessa maailmassa. Tietysti teillä kaikilla on työpaikkoja ja rooleja ja ilmestytte tekemään noita asioita. Mutta ottakaa se aikana todella katsoa omaa sisäistä vahvuuttanne, omia sisäisiä rytmejänne. Ulkopuolellanne on monia ärsykkeitä suhteista, ystävistä ja työnantajista ja ne eivät tunnu aina hyvältä, riippuen noiden ihmisten tasapainoisuudesta.

TARKISTA PÄIVITTÄIN SISÄINEN YTIMESI

Pidä siis hyvä itsehillintä. Kirjoita päiväkirjaa. Kirjoita muistiin asioita, joista olet kiitollinen, tai asioita joita haluaisit saada. Pysähdy vain viideksi minuutiksi hengittämään, kuten nuo kolme hengenvetoa jotka teimme yhdessä tämän videon alussa. Huomasitko, miten energiasi muuttui ensimmäisen ja viimeisen hengenvedon välillä? Se voi olla lyhyttä ja yksinkertaista. Lyhyttä ja lempeää. Tarkista vain tilanteesi pitkin päivää. Lähde pois kokouksesta ja mene vessaan (kolme hengitystä, lyhyttä ja lempeää). Tarkista, miten sinä ja sisäinen ytimesi pärjäätte, koska tässä kuussa on todellista positiivisen ja negatiivisen polariteettitanssia – ja sinulle tilaisuus nähdä, mistä löydät itsesi tuosta tanssista.

UUSI AUDIONAUHOITUS JA TULEVIA TAPAHTUMIA NEW YORKISSA JA LONTOOSSA

Hyvää kuukautta siis kaikille. On mahtavaa olla taas Kaliforniassa tekemässä tätä viestiä teille.

Tässä kuussa meillä on uusia tuotteita teille. Viimeisen mp3 on nimeltään "Muinainen sinä, tuleva sinä" ja se on itse asiassa hybridi: se on kanavointi Z:oilta, se on energiameditointi minulta, se on live-musiikkia ja se nauhoitettiin Energiamestaruusretriitissä Sedonassa. Ja se on muinaisen ihmiskehosi ja tulevan ihmiskehosi energeettinen integrointi. Te jotka olette kiinnostuneita siitä, niin se on ilmainen Portaalin jäsenille tai se on saatavana myös kaupasta.

Ja live-tapahtumia muutamana tulevana kuukautena!

Olen New Yorkissa 19.2., pidän Energiavirityksen ja minulla on pieni määrä lippuja jäljellä. Jos siis haluat olla siellä, suosittelisin ilmoittautumista pian.

Ja sitten olen Lontoossa 1.5. "Mieli, keho ja henki" –festivaaleilla.

Ja tuomme viikonloppuna 7.-8.5. Meg Fenwickin ja Steven Washingtonin kanssa Lontooseen sen Vallankumouksellinen rakkaus –työpajan, jonka pidimme juuri Australiassa.

Tämä kaikki on nettisivuilla.

Ja lopuksi kiitos teille, jotka lähetätte lahjoituksia joka kuukausi tukemaan näiden videoiden tuottamista ja luomistyötämme! Ja sydämestäni ja tiimini sydämestä kiitos teille, jotka lähetätte ihania viestejä.

Isosti rakkautta kaikille. Pitäkää huoli itsestänne, pysykää vakaana.

Nähdään ensi kuussa.

Lee
x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.3.2016 KORKEAMPIEN ULOTTUVUUKSIEN VAIVATTOMUUS

ViestiKirjoittaja hammer » 04.03.2016 18:27

MAALISKUUN 2016 ENERGIAENNUSTE:
KORKEAMPIEN ULOTTUVUUKSIEN VAIVATTOMUUS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on kirjoitettu puhtaaksi ja editoitu Leen videoviestistä.

Hei kaikille ja tervetuloa maaliskuun 2016 energiaennusteeseen, joka tulee teille Palo Altosta, Kaliforniasta.

Vedetäänpä muutama kerta henkeä yhdessä ennen mitään muuta.

Ensin hengenveto siellä, missä olet juuri nyt, aistiaksesi kaiken, mitä ympärilläsi tapahtuu … äänet tai tunteet.

Ja hengenveto kutsumaan maaliskuun energiat elämääsi.

Maaliskuu on merkki täysin uudesta alusta – ei vain vuodelle 2016, vaan se päättää myös kuluneet neljä kuukautta. Marraskuu ja joulukuu olivat hyvin vahvoja, kaoottisia ja voimallisia kuukausia tällä planeetalla monin eri tavoin ja tämä jätti monille ihmisille tavallaan krapulan tunteen tammikuun ajaksi. Monet raportoivat velttoudesta, matalasta energiatasosta tai suuresta tiheydestä ja vaikeammista kokemuksista itsessä tai ulkoisessa maailmassa. Helmikuu kantaa edelleen jonkin verran samaa, mutta vähän enemmän vetävää ja työntävää energiaa. Ajattele haitarivaikutusta tunteisiin, ajatuksiin ja kokemuksiin elämästä. On siis voinut olla hyvin kuolleita aikoja, mutta sitten todellista pelon tai muiden tunteiden puristamista sinkoamaan sinut laajempiin kokemuksiin.

Helmikuun ennusteessa puhuin heräämisenergian tulemisesta hyvin voimakkaana useammille ihmisille kokonaisuudessa. Olemme kaikki eri paikassa matkallamme, mutta kollektiivinen lanka kulkee planeetan läpi tiettyinä aikoina. Ja heräämisenergia, joka heräsi taas voimakkaammin helmikuussa oltuaan horroksessa useimmilla ihmisillä useita kuukausia, tulee esiin todella isosti maaliskuussa, huhtikuussa ja siitä eteenpäin kesää kohti.

Teille jotka olette tunteneet olevanne talviunilla, tämä merkitsee, että jos helmikuu ei jo alkanut tuoda teitä lempeästi ulos siitä, maaliskuu avautuu teille varsinaisella pamauksella. Pamauksella takaisin elämään. Ja pamauksella takaisin tuntemiseen, olemiseen ja tekemiseen – noihin kolmeen tekijään, jotka saavat olon tuntumaan hyvin elävältä.

Kätketty lahja itsensä vertaamisessa muihin

Te jotka koitte helmikuun hyvin intensiivisenä, olette luultavasti käyneet läpi pelkohuuhtelun – intensiivisiä tunteita ja paljon oireita, kuten tunne, että on eristynyt kaikista muista. Tämä on voinut näkyä myös tunteena, että olet orpolapsi perheen keskellä, tai vertailemisena toisiin – toisten ihmisten elämän katsomisena toivoen, että teillä olisi enemmän sitä, mitä heillä on. Näiden lasien kokeileminen on tietysti aina vaarallista, koska kun vertaamme itseämme johonkin toiseen, emme oikeasti tiedä, mitä heillä tapahtuu. Meillä voi olla se ajatus, että heidän elämänsä näyttää sellaiselta, jonka haluamme, mutta emme todellisuudessa tiedä, miten he tuntevat tai kokevat tuon elämän itse. Emme tiedä, mitä he kaipaavat, emmekä myöskään tiedä, millaista meillä olisi, jos meillä olisi tuo elämä, koska se näyttäisi erilaiselta meillä.

Kun vertaamme itseämme toisiin, jäämme usein kiinni itsemme tuomitsemiseen ja oman energiamme supistamiseen. Se on kuin ajatus, että meidän täytyy jäädä kotiin, kun kaikki muut saavat mennä juhliin. Totuus on, että jos voimme oppia kulkemaan noita juhlia kohti ja tunnistamaan, että jos on juhlat, jotka voimme nähdä, joita voimme tarkkailla ja maistaa, niin voimme myös liittyä niihin, kun kuljemme tämän sisäisen supistumisen läpi. Sitten oivallamme, ettei supistuminen ole välttämättä negatiivinen voima, jota käytämme itsemme piiskaamiseen vähän kovemmin tai lisäämään itsemme tuomitsemista. Sen sijaan katsomme valoa, jota kohti haluamme kulkea.

Tarkoituksella eläminen ja kumppanuus toisten kanssa

Monilla teistä oli helmikuussa tätä polariteettitanssia valon ja pimeyden välillä, josta puhuin, ja se voi olla erittäin nopeaa. Yhtenä päivänä voi tuntua todella kevyeltä ja elävältä, ja sitten seuraavana päivänä: "Yäk, mitä tapahtuu? Miksi olen taas tässä vanhassa tarinassa?" Monilla ihmisillä ympäri planeettaa jatkuu tämä heräämisenergia. Ja teillä jotka ette enää esitä sitä draaman, konfliktin tai kilpailun kautta toisten ihmisten kanssa, heräämisenergia alkaa vapauttaa teidät vanhan kulttuurin energioista.

Alatte huomata nyt maaliskuussa enemmän tarkoituksella elämisen tunnetta joka hetki ja tunnette yhteyttä siihen, mitä teette. Ja jos et vielä tunne yhteyttä siihen, mitä teet, osaat hyvin nopeasti a) muuttaa sen tai b) pyytää korkeampaa itseäsi tai universumia auttamaan sen muuttamisessa. Ja sinusta tulee erittäin hyvä siihen tanssimisessa sen sijaan, että istut itkemässä sitä muutaman päivän. Sen itkeminen muutaman päivän ei ole mikään ongelma, jos sinun täytyy tehdä se, mutta sanon sitä, että monet meistä eivät enää pysty olemaan tiheydessä aivan niin pitkään.

Voi olla intensiivistä ja nopeaa, kun kuljemme noiden supistumisvaiheiden läpi. Mutta kun menet maaliskuuhun, koet paljon avaavampia ja synkronistisempia suhteita ihmisten kanssa, erityisesti jos tämä on ollut tarinasi pari viime kuukautta. Maailmaasi tulee ihmisiä, joiden kanssa tunnet "energiarätinää", ja pystyt olemaan heidän kumppaninsa myriadeilla tavoilla ja tekemään jotain hyvin uutta ja voimakasta itsellesi. Tämä kaikki siis tulee.

Teille jotka nyt sanotte: "Ääh, minusta tuntuu, että haluan edelleen olla hiljaa ja pysyä kotona" (tiedätte tekevänne sen!), sanon sen, että ikkunasta tulee vähän enemmän valoa ja huomaatte sen. Ja menette ulos ja liitytte ihmisten seuraan, kun tunnette olevanne valmis.

Joka tapauksessa nämä voimakkaammat energeettiset heräämiset joiden tulviminen jatkuu planeetalle, kahmaisevat nyt enemmän ja enemmän ihmisiä.

Luova voima ja innovatiiviset ratkaisut

Toinen asia jonka sanon tässä kuussa voimakkaaseen heräämisenergiaan liittyen, on, että luova voima tulee käyttöön planeetalla hyvin isosti. Kyllä, voit katsoa ongelmia, joita kohtaamme. Ja kyllä, voit katsoa joitain asioita, jotka yhdellä hetkellä pelottavat sinua ja toisella saavat ihmettelemään, miten ne ratkaistaan. Mutta on valtavaa ratkaisuenergian sisäänvirtausta seuraavien neljän, viiden vuoden kuluessa, helvetin paljon innovaatioita, uutta ajattelua ja uusia tapoja tehdä asioita. Niinpä vaikka jotkut lähteet ja ihmiset keskittyvät negatiiviseen, me jotka olemme täällä ollaksemme juuri tässä esiintulevan tietoisuuden tanssissa, olemme valmiita muuttumaan siinä, miten asioita tehdään täällä ja miten asiat liikkuvat täällä. Huomaamme itsemme pyyhkäistävän yhteisötoiminnan ja muutoksen aaltoon, joka on hyvin luonnollinen.

Voit rentoutua … valo löytää sinut

Pointtini on, ettet tee tätä enää yksin. Ja teillä jotka olette tunteneet itsenne yksinäiseksi soturiksi pitkään, osa surusta jota olette tunteneet viime kuukausina, on irtipäästämistä tuosta tarinasta. Se on irtipäästämistä siitä ajatuksesta, että teidän täytyy olla yksinäinen valotyöntekijä, teidän täytyy olla yksinäinen parantaja, teidän täytyy olla yksin vastuussa toisista. Nuo vanhat tarinat ovat kuolemassa kehosta hyvin todellisella energeettisellä tavalla ja ne ovat olleet kuolemassa muutaman vuoden monilla teistä, mutta ne ovat menneet todella myllyn läpi muutamana viime kuukautena. Kun tarinat lähtevät, tunnette vapautumisen ja energiatulvan kehossanne.

Ehdotan, että sen sijaan että sinun täytyy tietää, mitä teet tuolla energialla, muut valot maailmassa (valot toisissa ihmisissä ja tilanteissa ja tilaisuuksissa) tulevat etsimään sinut. On magneettiyhteys, johon osallistut.

Niinpä yleisviestini teille jotka tunnette tämän valon ja tämän heräämisenergian, on: teidän ei tarvitse tehdä paljon tässä. Heräämisen ja toisilla ulottuvuustasoilla toimimisen koko kauneus on siinä, että asiat virtaavat vaivattomasti.

Suremisesta ratkaisemiseen

Te jotka surette edelleen menneitä tarinoita, ette sure ainoastaan omaa tarinaanne, vaan lopetatte pitkän suhteen, jossa olette surreet muiden ihmisten ja maailman puolesta. Niinpä jotkut teistä surevat planeettaa, eläimiä, niitä jotka käyvät läpi suurta kärsimystä tällä hetkellä. Monet teistä siirtyvät pois tuosta olemistavasta – ei siksi, että teistä tulee vähemmän myötätuntoinen, vaan koska olette vielä hyödyllisempi, kun ette yritä niin parantaa ja prosessoida kärsimystä. Teistä tulee osa ratkaisua juuri noissa elämän, Maan ja ihmiskunnan aspekteissa, joita olette surreet. Niinpä kyse on valtavasta muutoksesta.

Monille teistä on tunteellisesti hyvin intensiivistä katsoa taaksepäin kulunutta 6-12 kuukautta ja sanoa: "Vau! Pääsin läpi tästä!", koska on tapahtunut todellinen puhdistus. Ja vuodet 2016-2020 ovat todella tärkeitä siinä, miten paljon muutoksia ja innovaatioita tapahtuu, millä vauhdilla niitä tapahtuu ja miten opimme kulkemaan nopeammin niiden kanssa täysin uudella maadoittumistasolla – ja hyvin erilaisella olemistavalla.

On siis paljon uutta kaikille! Se on hyvin jännittävää. Ja se on myös hyvin elävää ja hyvin totta.

Älä siis huolestu, jos putoat itsessäsi "kuolleeseen hetkeen", jolloin tunnet palanneesi taaksepäin tai tunnet vähän kuolemaenergiaa. Se on osa eläväksi tulemisen tanssia. Ja tätä tapahtuu ympäri planeettaa.

Tulen Berliniin ja Lontooseen

Kiitos teille kaikille, jotka tulitte katsomaan minua New Yorkiin viime perjantaina. On aina nautinto olla kanssanne ja toivon, että teen sitä enemmän tämän vuoden toisella puoliskolla.

Sen aloittamiseksi, ainoa "Yksityinen energiamestaruusretriittini" Euroopassa 2016 on Berliinissä viikonloppuna 21.-22.5.

Pidän myös Lontoossa kaksipäiväisen "Vallankumouksellinen rakkaus" –työpajan Steven Washingtonin ja Meg Fenwickin kanssa, ja olen Mieli, keho ja henki –festivaaleilla toukokuussa. Muista live-tapahtumista ilmoitetaan pian.

Tämän kuukauden mp3-nauhoitus – matriisista pakeneminen

Teille jotka olette Portaalissa, niin tämän kuukauden mp3 on "Matriisista pakeneminen". Jos et ole Portaalin jäsen, voit saada sen kaupasta, mutta Portaalin jäsenet saavat kuukausittaisen mp3:n ilmaiseksi sekä kuukausittaisen kysymys- ja vastaussessioni suorana.

Täysin uusi videoformaatti tulossa!

Ja lopuksi … Tämä on viimeinen kuukausittainen energiaennuste, jonka teen. On ollut mielessäni ja tietoisuudessani melko pitkään, että tätä formaattia täytyy muuttaa jotenkin. En halunnut vain jättää teidän kaikkien laivaa, erityisesti koska hyvin monet teistä (varsinkin tavatessamme) kertovat, miten paljon tämä auttaa teitä. Ja kuuntelen teitä siinä. En mene pois, mutta tiedostan, ettei kuukausiformaatti ja sen ajoitus ole ollut aivan yhtenevä viimeaikaisten energioiden kanssa. Niinpä aion jatkaa energiapäivityksiä lyhyemmässä muodossa ja säännöllisemmin sekä erillisiä videoita oireista.

Jos siis olet uutiskirjelistallani tai seuraat minua Facebookissa, tiedät, milloin näitä videoita ilmestyy.

Olen tehnyt neljä vuotta ja yhden kuukauden näitä energiaennusteita, joten kiitos teille kaikille, jotka olette olleet kanssani tässä formaatissa. Odotan innolla jatkoa teidän palvelemisellenne jossain tulevassa formaatissa, joka syntyy tulevina vuosina.

Isosti rakkautta kaikille. Mahtavaa maaliskuuta. Ja näen teitä tässä kuussa ja tulevina kuukausina vähän eri tavalla.

Lee
x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

30.3.2016 ENERGIAPÄIVITYS: VALON JA PIMEYDEN TANSSIA

ViestiKirjoittaja hammer » 03.04.2016 20:13

ENERGIAPÄIVITYS: VALON JA PIMEYDEN TANSSIA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
30.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikille.

Yksi suuri teema joka on tullut esiin ihmisillä viimeisen viikon tai parin aikana, on ollut valon ja pimeyden välinen tanssi – ja tätä ovat korostaneet maailmantapahtumat ja keskittymisemme niihin. Tuntuu, että muutaman viime vuoden tämä on ollut yksi teemoistamme maapallolla – tietoisuuden lisääntyminen ja sen rinnalla pelon lisääntyminen.

Pelko vs. rakkaus.

Pelko on ollut hyvin voimakasta ja hyvin reagoivaa viime aikoina. Ja tällä on taipumusta tuoda ristiriitaenergia esiin ihmisten välillä. Se voi tuoda esiin "energiarätinää", jossa syntyy väittelyä tai väärinymmärrystä, koska levottomuutemme on paljon suurempaa. Olemme usein enemmän erillisiä ollessamme levottomassa tilassa. Vetäydymme enemmän itseemme, omaan tarinaamme ja omiin juttuihimme. Tai käytämme tuota levottomuutta sinkoiluun edestakaisin ja reagoimme toisiin ihmisiin.

Hyväksyntä johtaa rauhaan

Voit keskittyä tänä aikana sen tunnistamiseen – jos et ole vielä hyväksynyt sitä – että planeetalla on yhtä paljon pimeyttä ja valoa. Tämä on hyvä aika päästä kontaktiin sen kanssa, koska se ei mene pois. Energiat joita näemme nyt, jatkuvat melko monta vuotta siinä mielessä, miten myrskyisiä asiat ovat maan päällä.

Sinulla on nyt tilaisuus tehdä rauha sen kanssa, että pimeyttä ja valoa on sisälläsi ja ulkopuolellasi. Hyväksy, että näin on. Pääse kosketukseen sisälläsi niiden tunteiden kanssa, jotka ovat epämukavia, ja anna niiden vain olla jonkin aikaa.

Tiedosta myös, milloin olet ylistimuloitunut ihmisten lähellä ja reagoitko toisiin ihmisiin. Esimerkiksi sosiaalinen media paljastaa usein, miten monet ihmiset väittelevät toistensa kanssa, ovat eri mieltä ja pelaavat "oikein ja väärin" –peliä. Juuri tuo erillisyys – tuo sota – on asia, joka ärsyttää monia ihmisiä, kun he katsovat politiikkaa, kun he katsovat sotatilanteita maailmassa – ihmisiä pommittamassa ja räjäyttelemässä toisiaan.

Niin ulkona, kuin sisällä.

Itsestä huolehtiminen ensin

Siis teille jotka olette herkkiä – jotka olette tietoisia, hereillä ja huomaatte liikkeet sisällänne (psyykkisesti, tunteellisesti ja henkisesti) – nyt on liikkeessä aina vain uusia kerroksia. Kuten aina, on tärkeää keskittyä ensin itseen. Tämä ei merkitse, että ollaan piittaamatta toisten ihmisten tarpeista, vaan että huolehditaan tästä omasta sisäisestä ytimestä

Joinain päivinä se merkitsee olemista vain itsekseen omassa "rojussaan" – osissaan jotka ovat epämiellyttäviä, osissaan jotka on ollut hylättynä jonkin aikaa. Tämä on teema meille kaikille: sen nouseminen pintaan, mikä on kenties sivuutettu tai tukahdutettu.

Kun näin tapahtuu – kun käymme läpi näitä kerroksia, kuten monet teistä ovat kokeneet – saamme vaivattoman yhteyden, korkeampia hetkiä, synkronismia ja tunnemme todella sydämemme olevan auki toisten kanssa. Ja tämä on tärkeää, koska meillä on vain tämä elämä. Kyllä, meillä on monia elämiä sieluna, mutta ihmisenä tiedämme vain sen yhden elämän, josta olemme tällä hetkellä tietoinen. Ja tämä on perspektiivistä riippuen hyvin erityislaatuista, epätavallista, uskomatonta ja vaikeaa aikaa olla elossa.

Tuolla "ulkona" on taatusti elävää ja monista meistä on tulossa elävä "täällä" reaktiona siihen (Lee osoittaa sydäntään, mikä merkitsee eläväksi tulemista omassa olemuksessamme).

Pitäkää siis kaikki hyvää huolta itsestänne. Nähdään ensi kerralla uuden päivityksen kera.

Lee x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

15.9.2016 SURREALISTISTA SURFFAAMISTA JA SISÄISTEN MAANJÄRIS

ViestiKirjoittaja hammer » 18.09.2016 08:45

ENERGIAPÄIVITYS: SURREALISTISTA SURFFAAMISTA JA SISÄISTEN MAANJÄRISTYSTEN NAVIGOIMISTA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
15.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ajankohtaisia herkkyysoireita

LÄSNÄOLEMISTUNTEEN PUUTTUMINEN – Surrealistinen kokemus elämästä. Sisäiset ja ulkoiset kehokokemukset eivät ole synkronissa. Sinusta saattaa tuntua, että katselet elokuvaa elämästä ollessasi siinä.

SISÄISET MAANJÄRISTYSVAPAUTUKSET – Syviä ja voimakkaita tunnetiloja, jotka tulevat (ja usein lähtevät) nopeasti. Nämä ovat henkilökohtaisia ja kollektiivisia energiavapautuksia, jotka kulkevat lävitsesi ja puhdistavat perustaa ja tukahdutettuja energioita kehostasi.

PELKO JA NEGATIIVISUUS OVAT MAGNEETTISIA KOLLEKTIIVISSA TÄLLÄ HETKELLÄ – Energia on tarttuvaa, joten fokusoidu tietoisesti ja siirry rakkauteen ja iloon niin usein, kuin mitenkään voit, pitääksesi tasapainon.

PARANNUSMENETELMÄT MUUTTUVAT PÄIVITTÄIN – Parannus- tai tasapainottumismenetelmät pelkosi tai tuskasi tuntemiseksi (tai puhdistamiseksi) muuttuvat tällä hetkellä hetkestä toiseen, kun henkilökohtaiset parantamiseen liittyvät säännöt ja uskomukset muuttuvat nopeasti, joten mene virran mukana.

KORKEAMPIA TILOJA SAATAVILLA VAPAUTUSTEN JÄLKEEN – Korkeampia tiloja on saatavilla, kun olet käynyt läpi vapautukset, mistä syystä on aika …

UNELMOI SUURIA, TOTEUTA HITAASTI – Tämä on hyvin hedelmällistä aikaa elämäsi visioille ja tulevaisuuden luomisideoille, mutta konstikasta ja hitaampaa aikaa perustan jokapäiväiselle luomiselle noita ideoita varten. Ole kärsivällinen, ja jos rakentaminen ei toimi, muuta fokusta tai suuntaa joksikin aikaa.

ERISTÄYTYMINEN VOI OLLA PARANTAVAA (KUNNES EI ENÄÄ OLE) – Lähesty toisia, kun eristäytyminen alkaa kääntyä sinua vastaan. Tuollaisina aikoina yhteys hyviin ja samanmielisiin sieluihin auttaa sinua pysymään tasapainossa.

Katso energiapäivitys videolta (http://www.leeharrisenergy.com/lheblog/ ... cfdbe1e864)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

30.9.2016 ENERGIAPÄIVITYS: TARKKAILUA, MUUTTUMISTA JA NÄKYMI

ViestiKirjoittaja hammer » 03.10.2016 18:11

ENERGIAPÄIVITYS: TARKKAILUA, MUUTTUMISTA JA NÄKYMISTÄ

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
30.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ajankohtaisia herkkyysoireita ja energiateemoja:

Suhdemuutoksia, erimielisyyttä ja muutoksia– Ihmisillä on nyt merkittävää suhdevaihtelua. Tapahtuu hajoamisia ja läpimurtoja, eli suhteita testataan, transformoidaan ja muutetaan nopeasti ja odottamattomilla tavoilla.

Identiteettikriisejä ja –muutoksia – Sinä ja/tai ympärilläsi olevat näette itsenne eri tavalla ja ihmettelette, kuka olette, missä olette ja kuka olette seuraavaksi. Kaikki viimeaikaiset irtipäästämiset ovat luoneet tämän uutuuden ja se liikkuu voimakkaasti kollektiivin läpi.

Tarkkailijatila – Monet teistä elävät kevyemmin kuin koskaan ennen suuren osan ajasta ja tarkkailevat, mitä teille tapahtuu, ettekä reagoi niin voimakkaasti kuin ennen. Tämä on korkeamman tietoisuustilan maadoittumista teihin ja tulemista normaalimmaksi, kun on tapahtunut hyvin paljon tiheydestä vapautumista ja sisäistä parantumista.

Ylä- ja alamäet – Tämä jatkuu monilla herkillä nopean irtipäästämisen vuoksi yksilö- ja kollektiivitasolla. Olet ehkä kokenut nopeita heilahduksia – irtipäästämistä "tarinastasi" ja vaikeista vanhoista energioista/tunteista ja toisaalta kohoamista uuteen energiaan ja keveyteen. Sitä tapahtuu nopeasti tällä hetkellä, joten keskittyminen pieniin maadoittuneisiin askeliin auttaa sinua löytämään keskivälin silloin, kun se näyttää puuttuvan kokemuksistasi.

Konfliktienergioita – Näitä kulkee maailman halki yleisesti, mikä tuo kollektiivista ja henkilökohtaista parantumista liittyen "Mitä vastustan?" ja "Mitä puolustan?" –teemaan. Tämä vapauttaa/pahentaa ikivanhoja konfliktienergioita ihmisissä, mutta kun sen kanssa työskennellään tietoisesti, se voi palauttaa voimaantuneempaan tilaan itsessä, vapaana peruskonfliktienergioista.

Näytkö täysin elämässäsi? – Konfliktienergioiden läsnäolon vuoksi saatat tuntea houkutusta astua taaksepäin tai tukahduttaa omia toiveitasi/tarpeitasi antaaksesi tilaa noille energioille, mikä on vanha malli monilla teistä. Huomaat, että tilanne muuttuu nyt nopeasti, jos sinä ja TOTUUTESI näytte. Jos siis tunnet puristuvasi jossain suhteessa tai tilanteessa, kysy itseltäsi: "Mitä tukahdutan?", "Mitä minun tarvitsee sanoa?", "Mitä minun tarvitsee tehdä?" Ja toimintasi/ilmaisusi liikuttaa energiaa.

Visualisoi ja rukoile rauhaa – Keskittyminen suuremman rauhan rukoilemiseen ja visualisoimiseen vaikuttaa erittäin voimakkaasti tällä hetkellä, joten anna itsellesi aikaa tehdä tämä silloin, kun asiat tuntuvat vaikeilta. Rukoile ja aio enemmän rauhaa planeetalle.

Energiapäivityksen kokonaisuudessaan voit katsoa englanniksi täältä (http://www.leeharrisenergy.com/lheblog/ ... showing-up).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

4.11.2016 ENERGIAPÄIVITYS: SUPERLATAUTUNEITA VALTA-AALTOJA J

ViestiKirjoittaja hammer » 06.11.2016 08:42

ENERGIAPÄIVITYS: SUPERLATAUTUNEITA VALTA-AALTOJA JA REAGOINTIA VALOON JA VARJOON

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
4.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ajankohtaisia energiatrendejä ja herkkyysoireita:

VOIMAKKAITA TUNNEAALTOJA ilmestyy nyt ympäri maailmaa esiin äärimmäisellä tavalla. Nämä aallot ovat NOPEITA ja MONIULOTTEISIA, joten ne voivat muuttua yhtä nopeasti, kun tulevat.

Tämä lisää transformaatioenergiaa, saa aikaan parantumista ja voimaa, mutta myös kaaosta ja harhakuvien särkymistä.

Tunneasteikon raskaammassa päässä nämä aallot kannustavat ja paljastavat ihmisten välisen KONFLIKTIENERGIAN. HAAVOITTUNUT ja TUKAHDUTETTU ENERGIA ilmestyy esiin näissä sisäisissä ja ulkoisissa konflikteissa – ihmisille tapa nähdä ja kuulla omat haavansa sisäisen ja ulkoisen tappelun, kamppailun tai vastustamisen kautta.

Tämän asteikon kevyemmässä päässä (niillä joita sisäinen tai ulkoinen taistelu ei kuluta) tämä energia on SUPERLATAUTUNUT tapa taianomaisiin nopeampiin-kuin-koskaan muutoksiin. Tämä voi aiheuttaa ÄKILLISIÄ MUUTOKSIA SUUNTAAN, ASENTESEEN tai SIJOITTUMISEEN MAAILMASSA, mikä saattaa tuntua ensin hermostuttavalta, mutta ne ovat perimmiltään oikeita liikkeitä teille.

KOLLEKTIIVISTA MENNEISYYDEN KARISTAMISTA tapahtuu ympäri maailmaa (mikä aiheuttaa nämä intensiiviset aallot). Käymme läpi VANHAN MAAILMAN irtipäästämistä. Mutta se on perustojen ravistelua eikä nopeaa hajoamista, joten prosessi voi tuntua hitaalta, turhauttavalta ja intensiiviseltä. Se voi tuoda esiin myös SURUA ja MENETYSTÄ herkillä ja empaattisilla, jotka TUNTEVAT KOLLEKTIIVISEN ENERGIASYKKEEN. (Vinkki: jos tämä on kokemuksesi, käytä affirmaatiota "Päästän irti kaikista energioista ja tunteista, jotka eivät ole minun" niin monta kertaa, kuin tarvitsee, ja keskity lisävalon löytämiseen elämääsi tuomaan tasapainoa.)

PERIMMILTÄÄN tämä viitoittaa tietä uudelle energialle kollektiivisesti ja henkilökohtaisesti ja monilla se laukaisee valtavia muutoksia ja vapauttaa iloa, luovuutta ja elävyyttä olotilaan. Jotkut teistä eivät muista tunteneenne näin pitkään aikaan. Tämä johtuu siitä, että tämä intensiivisyys on RAKETTIPOLTTOAINETTA henkilökohtaisiin muutoksiin, taianomaisiin muutoksiin ja nopeaan ja helppoon tukahduttamisesta irtipäästämiseen kasvuun keskittyneessä tai avoimessa yksilössä.

SEKSUAALISUUS, SEKSISMI, EGOKYSYMYKSET JA VALLAN VÄÄRINKÄYTTÖ ovat isosti nyt mikroskoopin alla tällä planeetalla, kun VALLAN VALOA ja VARJOA tutkitaan.

Sinä ja/tai ympärilläsi olevat olette siksi herkempiä valtakysymyksille ja –tasapainottomuuksille, luultavimmin reagoitte ja haluatte puhua suoraan enemmän kuin koskaan ennen.

Nämä konfliktikokemukset antavat monille meistä tilaisuuden nähdä, MITEN REAGOIMME JA VASTAAMME toisten aggressiivisuuteen tai konfliktiin, monien löytäessä rauhallisemman ja selkeämmän tavan kokea konflikti kuin koskaan ennen.

2017 ja 2018 ovat massiivisia muutosvuosia planeetalla ja VALOTYÖNTEKIJÖITÄ, MUUTOSAGENTTEJA, PARANTAJIA JA HUMANTAAREJA pyydetään tuntemaan KUTSU TOIMINTAAN ja ottamaan onkeensa se.

Teitä tarvitaan, eikä teidän odoteta tekevän sitä yksin.

SIIS muista tämä ja muista kutsua VALO SISÄÄN. Valoa tulee hyvin monissa muodoissa, joten muista sanoa: "PÄÄSTÄN VALON SISÄÄN" aina, kun tunnet halua tai tarvetta.

Isosti rakkautta kaikille.

Lee

x

Energiapäivityksen kokonaisuudessaan voit katsoa täältä (http://www.leeharrisenergy.com/lheblog/ ... and-shadow).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

7.12.2016 ENERGIAPÄIVITYS: PIENET YMPYRÄT, SUURET YMPYRÄT, J

ViestiKirjoittaja hammer » 10.12.2016 09:41

ENERGIAPÄIVITYS: PIENET YMPYRÄT, SUURET YMPYRÄT, JAKAUTUMINEN JA YHTEYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
7.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viimeaikaiset energiat ja miten niitä käsitellään:

Jotkut ovat edelleen USA:n vaalikrapulassa, jolle on luonteenomaista tolaltaan oleminen ja (vielä enemmän) traumavaikutusten sisäinen nouseminen (tunne- ja psyykkiset reaktiot). Järkytys tai epäusko jakautumisenergioiden nousemisesta maailmassa oli monilla teemana marraskuussa. Halkeamat yhteiskunnassa ja nykyisissä hallintorakenteissamme ovat tulleet selvemmiksi ja enemmän pintaan, mitä olemme nähneet aiemmin. Tämä aiheuttaa sisäistä tunneliikettä useimmilla.

Jotkut ihmiset jäävät jumiin noihin vaikeisiin paikkoihin sisällään, toiset näkevät sen kiihdyttävän nopeita henkilökohtaisia puhdistumisia ja parantumisia, jotka johtavat merkittäviin läpimurtoihin identiteettiin, vapauteen, läsnäoloon ja yhteyteen liittyen.

Jos siis tunnet olevasi jumissa tai lukittu pelko-, viha- tai pettymyskierteeseen, kunnioita kaikin mokomin sitä alaspäin kulkevaa spiraalia, johon olet mennyt. Mutta samaan aikaan tee, mitä voit, osallistuaksesi noiden osiesi parantamiseen. Valitse hyvä yhteisö, tanssia, joogaa, meditointia, luovuutta, yhdistyminen luontoon ja eläimiin kutsuaksesi valon takaisin päivittäiseen todellisuuteesi. Jos olet kriisissä, keskity syvään parantumiseen tai terapeuttiseen apuun. Hae tukea lähteistä, jotka toimivat sinulla – parantajat, terapeutit, harjoitukset, oma retriitti – ja jatka sitä päivittäin, kunnes huomaat alkavasi nousta syvyyksistä. Ole kärsivällinen ja sinnikäs tässä prosessissa.

Tunteidesi tunteminen on mahtavaa ja tärkeää, mutta silloin kun negatiivinen hallitsee liian kauan, voi kehittyä malli kulkemisesta alaspäin, ja on tärkeä kutsua itsesi taas ylöspäin elämänspiraalia. Ja tuoda tasapaino takaisin.

Tasapainon oppiminen on erityisen tärkeää meille kaikille nyt. Oppia huolehtimaan itsestään uudella tasolla.

Ahdistus ja tulevaisuuden pelko (mielessä) ovat olleet pakkomielle jollakin viime viikkoina. Jos tämä olet sinä, muista, että pelkoajatuksilla on aina koukkuja menneisyyteen – tavallisesti entisen historian/entisen trauman perusteella kehossa. Sielun johtamilla ja heränneillä ihmisillä (jotka usein kokevat 3D:n ulkopuolisia ulottuvuuksia), pelkoajatukset voivat tulla esi-isien ja kollektiivin malleista, joihin yhdistytään empaattisesti. Käytä mantraa "päästän irti kaikista energioista ja tunteista, jotka eivät ole minun" auttamaan keskittymisessä siihen, mikä on oikeasti sinun tässä läsnä olevassa hetkessä.

Kulunut kuukausi on hämmentänyt maailmassa esiin isosti myös tuomitsemista ja oikeamielisyyttä. Mielipiteidemme puolustaminen on tapa suojata itsemme tilapäisesti alla olevilta tunteilta ja pitää itsemme kauempana sen uuden tilanteen hyväksymisestä, josta emme pidä tai jonka pelkäämme tuntea. Tämä voi aiheuttaa sisäistä kärsimystä ja kamppailua.

Tietoiset ihmiset (jotka tunnistavat itsessään nämä puolustautumismallit nopeasti, kun niitä nousee) työnnettiin syvään parantumiseen itsessään tuomitsemis- ja pelko/vihaenergioihin liittyen. Lopputulos tämän prosessin antamisesta kulkea tietoisesti kehon läpi, on suurempi myötätunto toisia ja yhteiskunnan haavoja kohtaan ja kyky nähdä valo toisissa ja näin nähdä ja puhua suuremman rakkauden ja yhteyden kera.

Ilmassa on muutosta ja sen näkyminen jatkuu muutaman vuoden lisääntyvässä määrin. Niinpä sen oppiminen, kuka olet ja mitä tarvitset näkyäksesi joka päivä maailmassa, on elintärkeää.

Standing Rock on oltut esimerkki lisääntyneistä kokemuksista, joita näemme tulevina vuosina.

Tulevat 4-6 viikkoa (ja miten niitä lähestytään):

Joulukuussa ja tammikuun alussa on aika antaa itsesi laskeutua takaisin kehoon, kaikkien näiden viimeaikaisten energiamuutosviikkojen jälkeen.

Opettele, kuka olet nyt, kun sisälläsi on paljon uutta energiaa ja muutosta.

Ota asiat hitaasti, missä madollista. Anna itsesi asettua kehoon ja anna hermoston rauhoittua ja nollata itsensä.

Organisoi tai uudelleenorganisoi elämäsi. Älä yritä tehdä tai luoda liikaa uutta, ellei perustasi ole erittäin vakaa tukemaan sitä. Organisointia tuetaan tässä kuussa.

Tunnista, että tarvitset rauhallisia ja hiljaisia yhteyshetkiä voidaksesi tuntea tasapainoa.

Keskity pienempään ympyrään elämässäsi. Suuri ympyrä elämässä on laajempi kuva, laajempi maailma ja kaikki, mitä tapahtuu ympärillämme. Voi olla uuvuttavaa ja kuluttavaa psyykkisesti ja tunteellisesti, jos kiinnitämme fokuksemme siihen. Keskity siihen, mitä on suoraan edessäsi – ihmiset, paikallinen yhteisö ja ympäristö. Luo tämä fokustasapaino pienempien ja suurempien ympyröiden välille elämässäsi. Silloin palvelet perimmiltään paremmin kumpaakin.

Yhteys ja yhteyden taika ovat hyvin läsnä tulevina kuutena viikkona, tuloksena viimeaikaisesta jakautumis- ja erillisyysenergiasta, joka toi sisäistä parantumista niille, jotka haluavat siirtyä puolustusmekanismiensa yli. Parantuminen elämäsi ihmisten kanssa, uusien tulevaisuutesi avainihmisten kohtaaminen ja syventyminen rakkaiden kanssa tapahtuu vaivattomammin tulevina viikkoina.

Lopuksi:

Tiedä, että sinua rakastetaan.

Tiedä, että sinua tarvitaan.

Rakkaus ja yhteys jatkaa tulemista maisemiin ja löytää sinut myös silloin, kun asiat näyttävät vähän hulluilta laajemmassa maailmassa.

Joistakin tulevien aikojen vaikeuksista huolimatta, hyvin monet meistä tuntevat olevansa enemmän hereillä ja elossa kuin koskaan aiemmin, ja meillä on tarkoituksentuntu elämäämme ja tähän planeettaan liittyen.

Asiat tuntuvat todellisemmilta ja totuudenmukaisemmilta kuin ennen.

Tämä tekee uuden alueen navigoinnista helpompaa, kuin "pelkomieli" saisi sinut ehkä uskomaan, kun katsot eteenpäin. Älä usko pelkomieltä ja sen tulevaisuuden ajatuksia.

Tiedä, että sinua rakastetaan enemmän, kuin voisit mitenkään ymmärtää. <3

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

25.1.2017 ENERGIAPÄIVITYS: JUMALAINEN TOIMINTA JA MERKITTÄVÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 27.01.2017 19:45

ENERGIAPÄIVITYS: JUMALAINEN TOIMINTA JA MERKITTÄVÄ KOLLEKTIIVINEN PARANTUMINEN

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
25.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

AVAINTEEMAT:

ENERGIA ON JAKAUTUNUTTA EDELLEEN – Jotkut ihmiset tuntevat aktivoituneensa, olevansa hereillä ja valmiimpia toteuttamaan tarkoituksena tällä hetkellä maailman ulkoisten olosuhteiden vuoksi. Toiset elävät pelossa, surussa tai kavahtavat ja käsittelevät edelleen kollektiivin tiheyttä. Kysymys sinulle on (jos olet jälkimmäinen): tunnetko tai omaksutko kollektiivin voimakkaan pelko- ja hämmennysenergian?? Sano päivittäin: "Päästän irti kaikista energioista ja tunteista, jotka eivät ole minun."

MERKURIUKSEN PERÄÄNTYMISEN TYYPPISIÄ OIREITA – Asiat eivät liiku niin nopeasti ja sujuvasti, kuin haluaisit. Tämä on yleismaailmallista, joten älä ole yllättynyt. Maadoittuneet energiakentät ovat hyvin epävakaita, joten hidas ja vakaa vie voiton maadoittuneilla yksityiskohdilla tai maadoittuneella liikkeellä. Ole kärsivällinen ja muista, että jos jokin ei toimi, keskity muualle jonkin aikaa, kunnes energia aukeaa taas.

YKSITYISKOHDAT HALUAVAT HUOMOSI NYT – Ne ovat avain suurempaan liikkumiseen eteenpäin ja uuden perustan luomiseen tuleville vuosille. Jos tarve yksityiskohtien hoitamiseen tuo esiin vastarintaa tai katkeruutta sisälläsi, pane merkille nuo tunteet, hyväksy, että niitä on, ja ilmaise sitten aikomus siirtyä niiden yli sujuvasti ja helposti. "Sallin itseni siirtyä eteenpäin sujuvasti ja helposti." "Sallin itseni rakentaa tämän uuden perustan elämääni."

MATALAMPIEN TILOJEN KÄSITTELMINEN, KUTEN MASENNUS TAI AHDISTUS – Tämä on kollektiivin teema – tiedostamattomien tai alempien tunteiden ja tilojen käsittely – ja se tarttuu joihinkin teistä. Antavatko ajatuksesi ja reaktiosi alempiin tunnetiloihin pahentaa tilannetta? Lisääkö ahdistuksenpelkosi vain ahdistusta? Hyväksy, että on ahdistusta. Työskentele sen kanssa kehossasi hengittämällä tietoisesti ja avautumalla vastaanottamaan apua. Tutki tapoja auttaa kehoasi käsittelemään ahdistusta. Etsi tekniikkoja, opettajia ja resursseja, jotka auttavat sinua tekemään tämän. SE VOI MUUTTUA – muista tämä synkimpinä hetkinä.

OLEMME TÄÄLLÄ OLLAKSEMME MUUTOS – Tulit tänne tietäen, että on parempia olemistapoja ja olet täällä näkymässä joka päivä, kokemassa itsesi laajentuneimpana "sinuna" silloin ja siellä, kun mahdollista, ja sitten tarjoamassa tuota energiaa toisille.

OLEMME KANSA LIIKKEESSÄ – Muutosenergiat ovat vahvoja, joten jatka yhdistymistä toiveisiisi, tarpeisiisi ja aikomuksiisi itsellesi ja toisille, kun nämä energiat kulkevat maailman poikki.

LÖYDÄ VALOSAAREKKEESI – Voit olla "hyppelijä" valosaarekkeiden väillä tulevina vuosina – ihmisten, paikkojen ja hetkien välillä. Valoa on ja se on monin tavoin voimakkaampaa kuin koskaan ja meidän täytyy kutsua itsemme uuteen toimintamalliin löytämään valoa ja siirtymään valoon enemmän kuin koskaan. Tämä liikkuminen valosaarekkeiden välillä vahvistaa sinua.

KANAVOITUA INFOA ENERGIAMESTARI-TAPAHTUMASTA (kuten videolla mainitaan)

Valon ja tulen aika maan päällä.
Valon ja tulen aika sinussa.
Aika jossa monet teistä löytävät äänensä, voimansa ja vapautensa enemmän kuin missään aiemmassa elämässä.

ÄÄNI. VOIMA. VAPAUS.

VAPAUS on elintärkeää matkanne seuraavaan vaiheeseen.
Se on voima tuntea yhteys lähteeseen ja sieluenergiaan ja sitten luoda sen kanssa ihmismuodossa.
VAPAA sielu luo jumalaista toimintaa.

Mutta tässä on joitain perspektiivejä viimeiseen toteamukseen.

Planeettanne valaistuneimmat sielut luovat jumalaista toimintaa 60% ajastaan maan päällä. Suuri enemmistö luo noin 10-20% ajasta. Loppuaika käytetään toistuvan toiminnan luomiseen mahdollista parantumista varten, toistamalla entisiä ja nykyisiä malleja.

Esimerkiksi, kaltoinkohdeltu lapsi saattaa toistaa aikuisena tuota kaltoinkohdellun tunnemallia jatkuvasti pienenevinä ympyröinä. Hän saattaa löytää työnantajia, ystäviä ja rakastajia, joissa on kaikuja tästä historiasta, ja esittää samanlaista (vaikkakin tuskattomampana versiona) dynamiikkaa elämässään, kunnes hän saavuttaa kohdan, jossa hän on kumonnut kolhut sisältään. Sitten hän on parantunut tuosta vaikutuksesta ja saa vapauden tuosta historiasta. Silloin saavutetaan tuo energiavapaus ja nyt enemmän hänen energiastaan voi mennä jumalaiseen toimintaan.

Näette siis, että valaistuneimmatkin (jotka luovat jumalaista toimintaa 60% ajasta) kuluttavat ainakin 40% ajastaan itsensä, kollektiivin ja planeetan jumalaiseen parantamiseen.

Tässä ei ole mitään väärää – sitä elämä on hyvin monilla. Ja menette syvemmälle kollektiivin parantumistasolle tulevina kolmena, neljänä vuotena. Kuitenkin energiamestarit ovat niitä, jotka haluavat päästä enemmän käsiksi luontaiseen voimaansa – eivät ainoastaan ollakseen henkilökohtaisesti vapaampia kollektiivin painosta, vaan myös kokeakseen suurempaa ihmisenä olemisen vapautta ja jakaakseen sitten jumalaisen toimintansa ihmisten ja kaikkien energioiden kanssa täällä maan päällä.

Koko energiapäivitys videona (http://www.leeharrisenergy.com/lheblog/ ... ve-healing).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron