* Videoita, salatuista

Täällä voi kirjoitella oikeastaan ihan mistä vaan.

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 21.02.2016 14:57

Hintaa laitteella VAIN 100e!

Olisi TODELLA kiinnostavaa aukaista ja katsoa MITEN tää laite tuottaa energiaansa?

http://trade.adgex.com.au/elfe#sthash.Q1o70V8b.dpuf
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 21.02.2016 22:42

YLE Uutiset Talous
Talous 21.2.2016

Yle Intiassa: Aurinkoenergiaa rakennetaan sadan ydinvoimalan verran – Fortum kärkkyy uutta kasvua

Intiassa on käynnistynyt historiallisen suuri energiahanke. Pääministeri Narendra Modin hallitus aikoo rakentaa Intiaan kuudessa vuodessa lähes 100 000 megawattia aurinkoenergiaa, mikä vaatisi lähes 80 miljardin euron investoinnit. Hankkeista kisaa myös suomalainen Fortum, joka tähtää merkittäväksi toimijaksi Intian aurinkosähköbisneksessä.

Intia rohmuaa energiaa

Pian kaksi vuotta vallassa ollut Intian pääministeri Narendra Modi on luvannut modernisoida Intian, lisätä valmistavaa teollisuutta, parantaa infrastruktuuria sekä tuoda sähkön ja internetin kaikkien ulottuville. Nämä ovat kovia puheita lähes 1,3 miljardin asukkaan maassa, jossa vailla sähköä on vielä lähes 240 miljoonaa ihmistä.

Intian talouskasvu on kuitenkin päässyt huimaan 7,6 prosentin vauhtiin, ja hallitus haluaisi kiristää tahtia entisestään. Nousua rajoittaa kuitenkin se, että maan voimalaitokset eivät pysty tuottamaan riittävästi sähköä kasvavaan kulutukseen nähden. Modin hallitus arvioi YK:n ilmastokokoukselle jättämässään linjauksessa, että pelkästään sähkön kysyntä kasvaa Intiassa vuosien 2012–2030 välillä yli 220 prosenttia.

Modi onkin käynnistänyt ihmiskunnan historian suurimpiin kuuluvan energiahankkeen, jonka yksi keskeinen osa on mittava aurinkoenergiarakentaminen. Olosuhteet ovat otolliset: Intiassa aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta keskimäärin 300 päivää vuodessa ja aurinkoteknologia halpenee vauhdilla.
Aurinkosähkökapasiteetin on määrä nousta nykyisestä noin 5 000 megawatista 100 000 megawattiin vuoteen 2022 mennessä. Aikaa on kuusi vuotta, ja suunniteltu kapasiteetti vastaa karkeasti ottaen sadan ydinvoimalan tehoa.

* Hurjan hankkeen volyymeissa puhutaan siis 100 ydinvoimalan teholuokan kannattamattoman hankkeen korvaamista. ( 10- Kertaa koko Suomen energiantuotannon edestä muuten!) Kertaluokkia puhtaamman ja kannattavammalla aidolla EKOluokan aurinkovoimalla! Hieno uutinen kerta kaikkiaan. TAAS jää rakentamatta 100 ydinsekovoimalaa maailmalle. Hienoa todella lukea näistä muutoksista aiempien ydinvoimaa Intiaan hinkuvien tekstien jälkeen! Ja mukana vielä Fortum!

Modin urakka ei onnistu ilman ulkomaisia investoijia, ja tämä on havaittu myös suomalaisessa yrityskentässä. Intian hallituksen arvion mukaan tavoitteen toteuttaminen vaatii lähes 80 miljardin euron investoinnit. Kilpailu on kovaa, sillä apajilla ovat suuret aurinkoenergiatoimijat Yhdysvalloista, Saksasta, Japanista ja Kiinasta.

Pohjoismaissa uusiutuvan energian hankkeisiin on liittynyt myös merkittäviä poliittisia riskejä. Energiateollisuuden mukaan päättäjät tempoilevat linjauksissaan, mikä hankaloittaa investointeja.

Aggarwalin mukaan Intiassa poliittinen riski ei ole suuri, sillä sekä hallitus että oppositio kannattavat National Solar Mission -hanketta. Kaikki keinot on käytettävä, että kasvava talous saa tarvitsemansa energian.
------------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 22.02.2016 18:07

ST1 Espoon 40 000kW geoterminen kaivo

Graniitissa on keskimäärin 3 miljoonasosaa uraania ja 17 miljoonasosaa toriumia, jotka tuottavat lämpöä hajotessaan. Muutama miljoonasosa kuulostaa pieneltä, mutta graniittiahan on paljon. Kuutiokilometrissä graniittia on 7950 tonnia uraania ja 45050 tonnia toriumia. Uraanin puoliintumisaika on 4,5 miljardia vuotta, toriumin 14,05 miljardia vuotta.

Hajoamisketjujen energiat ovat: uraani 51,7 MeV, torium 42,6 MeV. Nyt lasketaan ensin näiden aineiden aktiivisuus kuutiokilometrissä graniittia, saadaan: uraani 98 TBq, torium 183 TBq. Näistä saadaan edelleen lämmöntuotoksi: uraani 814 W, torium 1248 W. Yhteensä uraanin ja toriumin lämmöntuotto kuutiokilometrissä graniittia on siis 2 kW. Jos kalliosta otetaan 40 MW, se on 20000 kertaa enemmän kuin sitä uraanin ja toriumin radioaktiivisuuden johdosta muodostuu. Jos laitosta käytetään 30 vuotta, kestää lämmön palautuminen pelkästään uraanin ja toriumin hajoamisen avulla kuusisataatuhatta vuotta, olettaen, että sitä tänä aikana poistu mihinkään.

Kaikki laskut lähdeviitteineen löytyvät tästä taulukosta.

Graniitissa on jonkin verran muitakin radioaktiivisia aineita kuin uraani ja torium, mm kaliumia. Lisäksi jäähtyneeseen tilavuuteen siirtyy johtumalla lämpöä ympäristöstä.

Wikipedian mukaan maankuoren lämpövuo alhaalta ylöspäin on mantereiden alueilla keskimäärin 65 mW/m2. Jos tämä teho saadaan graniittikuutiomme lämmittämiseen, ja lämmön ajatellaan siirtyvän kuutioon pohjan kautta, sen lämmitysteho on 0,65 kW. Mikäli otetaan huomioon myös sivuilta siirtyvä lämpö, ollaan lukemassa 3,2 kW. Saatiin toinen mokoma lisää lämpöä radioaktiivisen lämmön lisäksi. Todellisuudessa lämpöä johtuu jäähtyneeseen kohtaan varmasti reilusti enemmän, koska syntyy normaalia selvästi jyrkempi lämpötilagradientti.

Hetkellisesti, koska se loivenee sitä mukaa kuin lämpöä siirtyy. Lopulta saavutettaisiin sama gradientti kuin maankuoressa pystysuunnassa normaalisti vallitsee, eli pitkällä aikavalillä jäähdytetty kilometrin graniittikuutio saa uutta lämpöä radioaktiivisen hajoamisen tuloksena 2 kW sekä lämpöä johtumalla alapuolelta 0,65 kW, yhteensä 2,65 kW. Uusiutuvaan, kyllä, murra äärimmäisen hitaasti. Geotermisen ”lämpökaivon” palautuminen uudelleen käytettäväksi kestää niin kauan, että käytännöllisesti katsoen sitä voi pitää uusiutumattomana. Kun se ehtyy, pitää porata uudet reiät toiseen paikkaan, kilometrin päähän edellisistä.

Nyt voidaan hahmottaa myös toiminnan aiheuttamaa lämpöliikettä graniitissa. Graniitin lämpöpitenemiskerroin on 8,3 10^-6/aste C. Kun kuutiokilometrin graniittikuutiota jäähdytetään 18 astetta (30 vuoden käyttöaika), kuutio supistuu joka suunnassa 15 senttimetriä. Graniitti kestää vetojännitystä hyvin huonosti. Jäähtyminen aiheuttaa vetojännitystä graniittiin. Jos jännitys ylittää vetomurtolujuuden, tapahtuu murtuminen, joka havaitaan maanjäristyksenä.
Fysiikan dosentti Tom Murphy Kalifornian yliopistosta on päätynyt samankaltaiseen johtopäätökseen.
---

* Laskelmissa on USEITAKIN aivan keskeisiä virheitä. Otetaan nyt ammattilaisena mukaan ihan muutama:

- Keskeisin radioaktiivisen spontaanin hajoamisen energia EI toki ole uraani, ei edes thorium! Vaan nimenomaan K 40 kalium! Miksi siis laskelmassa jätetään tämä tarkoituksella kokonaan pois!

- Toinen keskeinen lämmittäjä on Maapallon ja Kuun vuorovaikutusliike. Muistaakseni peräti 2m ja kahdesti vuorokaudessa lisäksi!

- Kolmas ja myös erittäin tärkeä virhe tulee vedestä! Tuossahan JO kerrottiin, että pumput tuo reikään PERÄTI 2MW kitkan lisälämpöä! Miksi kaveri siis laskeskelee muutamalla kilowatilla. Kun JO pelkästään tuo lisäys on liki 1000- kertainen? Hämmästyttävää ja tahallista taas.

- Kun rutikuivaan kuumaan graniittiin säröytyksellä lisätään neutronit termisiksi hidastanut kostuttava vesivirtaus. Tapahtuu esim. ydinvoimalassa jotain uskomatonta muutosta. Posivan laskuissa 12 Ydintangon täysin KUIVANA jälkilämpö energia on spontaanissa radioaktiivisissa jälkihajoamisissan siis 1,850kW. Kun OL-1 luokan reaktorissa on 500 tankoa saadaan:

500kpl/ 12* 1,85kW= 77kW.
Kuitenkin kun nuo samaiset tangot ovat veden alla niiden tuottaman tehon kasvu itse reaktorissa on huimat 2 500 000kW! Se jaettuna/ 77kW = 32 470kertainen teho. Kertomalla osviitaksi tuossa yllä laskettu 3,2kW tehot sillä saadaan huimaavat 100MW!

Nyt viimeistään huomaamme jo oleellisimmat ennakkotulokset:

ST1 laskee tavoittavansa sellaisen energian tuoton VOLYYMINSA joka selvästi PERUSTUU ydinfysiikan lainalaisuuksien tuntemuksiin. Ja ymmärrykseen siitä kuinka paljon kaivosta VOIDAAN kestävän kehityksen lakien mukaan vuosisadat energiaa ongelmitta myös OTTAA! Ei muodostukaan mitään MYSTISIÄ graniittien mittojen supistumisia. Saati muita haitallisia systeemejä!

Olen ITSE ihmetellyt MIKSI on päädytty juuri 40MW tehoon? Miksei vaikka 10MW jne? Mutta tässä kerrasta asia suoraan tuli selville. Kyllä näitä on selvästi laskettu JA testailtu Maailmalla. Niille ilmoitetuille tehoille, jotka luonto VOI vapaaehtoisesti ja kovin puhtaasti myös tuottaa geotermiseen kaivoonsa. HYVä teko kaikkineen ST1!
---

Oklon opeilla energiaa.

Oklossa, Afrikan Gabonissa oli vastaavan kaltainen vain kastetun peruskallion reaktorit vuosimiljoonia käytössä. Uraanimalmia sisältävä peruskallio. Aina, kun alueella alkoi sataa, niin vesi tunkeutui malmion päällä virtaamaan lähtevästä joesta kallion kiven sisälle sen huokosiin. Ja käynnisti siinä spontaanisti käyvän rikastamattoman luonnon malmion reaktorin.

On melko yllättävääkin, että NYT voimme myös laskea tämän tehon muutoskertoimen kuivan ja märän tilansa välillä. 32 500 Kertainen tehon kasvu! Silti kyseinen luonnollinen reaktori ei energian tiheydeltään ole kuin 40 000kW/km3. Tai 0,04W/m3! Tämä on hurjaa systeemiä. Arkinen graniitti laitetaan tuottamaan spontaania fissiointiaan. Mutta niin matalalla teholla, ettei "täysillä" fissioiva peruskallio muutu silti ulkoisesti! ( Ydinvoimalassa taas reaktorin kaiken tieltään tuhoava ja tappava teho on luokkaa 100W/cm3!)

Kyseessä on TODELLA merkittävää tekniikkaa. Ydinvoimaa, mutta 7km syvyyteen valmiiksi loppusijoitettua. Luonnon OMAA SUPER matalaviritteistä tekniikkaa. Jota voidaan käyttää turvallisesti ja ennen kaikkea HALVALLA perustekniikalla hyväksi. Jokainen tajuaa, ettei 0,04W tehon kasvu kuutiometrin graniitille tee yhtään mitään siihen suoraan. EI vaikka pelkkä kastelu nostaa sen tehon 32 500kertaiseksi perustilastaan! Lisäksi laskelmat osoittavat, että ko. tekniikan hienous tunnetaan. Koska sitä on JO kokeiltu tuloslaskelmiin. Joita ST1 selkeästi ideassaan myös hyödyntää!
----------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 24.02.2016 10:53

Sinikka T.

Kitos jälleen ihastuttavan energiselle kansanedustaja ehdokkaalle Sinikalle koskettavista sanoistasi. Kuten aina, osaat olla ajan hermolla. Uskomatonta, että 2006 tehdyllä sopimuksilla. Nyt alkavat SUPO/ Armeija ottamaan valtaa koko maastamme. Sinikan tästäkin viestistäsi ymmärsin, miten nyt suljetaan KAIKKI vapaan sanan lehtien foorumit koko MAASTAMME! IL- foorumista se alkoi ja levisi vuoden 2016 alusta koskemaan kaikkia maamme vapaan sanan foorumeja!

Matti Vanhasen erottamisen takana oli todistajien mukaan jo niin ikää yli 5 vuotta sitten alkanut POLIISI/ARMEIJAN Suomen VALLANKAAPPAUS! Sensuroidaan niin Pääministerin, kuin jopa Presidentinkin puheita kansalle! Politikkoja ajetaan EU viroistaan POLIISIEN käskyistä ja suorasta uhkailuista jopa EU viroistaan ( Väyrynen mm.)! Maahamme valuu sotajoukot, niin Pyhäjoelle Venäjästä. Kuin kenenkään "ns. KUTSUMATTA" myös USA sotalentokoneet, kuin tankitkin!

Oi herranen aika tätä Suomeamme kiihtyvästi alas runnovaa III- Maailmansotaa!
-------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 28.02.2016 14:06

_________________________________

Arto Lauri 170. 2 Pasi Viheraho vs. Marko Vanhanen

https://www.youtube.com/watch?v=4cbPLlWG4_Q
-------------------

Arto Lauri 169. LATEST chemitrail

https://www.youtube.com/watch?v=ivaBxBUk0uI
-----------------------

Arto Lauri 165. MALENKA

https://www.youtube.com/watch?v=Pc1b1kftdr8
----------------------------


Published: February 25th, 2016 at 11:10 am ET
By ENENews

TV: “Mysterious and terrifying epidemic” spreads near radioactive site — “People suffer from hallucinations… They cry, howl, even tear their hair out” — Residents in “coma-like state” with swollen brains — Radiation levels almost 20 times normal (VIDEOS)
-
Enenews helmikuu 25.2016
TV: "Salaperäinen ja pelottava epidemia" leviää lähellä radioaktiivisesti saastunutta aluetta Fukushimassa. - "Ihmiset kärsivät hallusinaatioista" ... He huutavat, ulvovat, jopa repivät hiuksiaan irti" - Asukkaat joutuvat "kooma kaltaiseen tilaan". Aivot ovat turvoksissa. - Säteilytasot lähes 20 kertaa normaalia suurempia.

* Kummallista, että Suomessa lehdistö, TV ja radiot näistä dokumentoiduista faktoista kuitenkin tarkoin ydinalaa suojatakseen vaikenee! sopiikin kysyä miksi. Ikään kuin ydinalan levittämät myrkyt eivät koskisi Suomen kansalaisia mystisesti lainkaan?
----
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 01.03.2016 14:12

Joo kuulitteko muuten, että nettiPOLIISIEN OMISTAMA

"VALTANMEDIA" teki aamutuimaan oikein HÄTÄHUUDON ja listan!

Kun kuulemma immeiset massoittain ovat lakanneet KATSOMASTA noiden sensuroimaa silkkaa YDINPASKAA!. .

Arvatkaa muuten naurattiko?.. :o :wtf: :clap: :D :D :D

PS. Eikä kun TÄSTÄHÄN NE SUUTTU! Arto puhkaisi vihdoin ja viimein näyttävästi SUPO toimittajasaarron OMERTAN:

Maaradio Maailman vaarallisin mies 1.Arto Lauri

http://maaradio.fi/index.php/fi/laehety ... mies-osa-1
----------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 06.03.2016 12:51

* Yotubessa muuten kone kirjoitti, että Arto Lauri videoiden KATSELIJOIDEN tilausmäärät on USKOMATTONTA +850% KUUKAUDEN NOUSU tilaajissa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_______________________________
Eipä siis mikään ihme, että TÄNNEKIN foorumiinsa.
NettiPOLIISIPASKAHOUSUT alkaneet virittää "suruviestiharsorintamaansa!"

Arto RULES! Ja homma skuLAA!.. Karavaani kulkee. Vaikka sinitakit m i t ä yrittäs!

Nyt on HIANOO. Myös koska Arto on puhkonut tänä aikana MYÖS julkisen sanan SUPO- MUTANLISTAN lasikatonkin myös
______ :clap: :angel:
_________________________________

Arto Lauri 171. Olkiluoto-3
https://www.youtube.com/watch?v=4OYJbO2__g0
---------------

Maaradio Maailman vaarallisin mies 2.Arto Lauri
http://maaradio.fi/index.php/fi/laehety ... mies-osa-2
----------

Maaradio Maailman vaarallisin mies 1.Arto Lauri
http://maaradio.fi/index.php/fi/laehety ... mies-osa-1
----------------

Arto Lauri 170. 2 Pasi Viheraho vs. Marko Vanhanen
https://www.youtube.com/watch?v=4cbPLlWG4_Q
-------------------

T&T Ydinvoima PASKA SULKI YDINPASKIMON!
Sampo Kyyrö 4.3. klo 14:16

Ydinreaktori sammui useiksi päiviksi – Keskeytyksestä syytetään ulostevirtaa.

* Ydinvoimaloiden kestämättömyys ja herkkyys RÄJÄHTÄÄ. On suorastaan legendaarista! Mutta nyt saadaan kyllä JO nauraa kippurassa. kourallinen PASKAA tuhoaa reaktorit hetkessä ydinpommiksi!

New Yorkissa sijaitsevan Indian Point Energy Center -voimalaitoksen yksi reaktori sammui joulukuussa linnun ulosteen takia, kirjoittaa RT. Yksi voimalaitoksen reaktoreista sammui automaattisesti joulukuun 14. päivä sen jälkeen, kun sen siirtolinjoissa ilmeni ongelmia. Vika jatkui yhteensä kolmen päivän ajan.

Voimalaitosta operoivan Entergyn mukaan kuukausia jatkuneessa tutkinnassa on nyt tultu siihen tulokseen, että vian ja katkoksen aiheutti todennäköisesti linnun uloste. Yrityksen julkaisemassa raportissa kuvaillaan, kuinka suuret linnut saattavat lentoon lähtiessään tuottaa pitkiä ulostevirtoja.

Tällaiset ulosteet saattavat sitten pudota virtaa kuljettavien linjojen päälle ja aiheuttaa sähköä johtaessaan erilaisia ongelmia. Tutkinnan jälkeen voimalaitoksen sähkölinjojen läheisyyteen alettiin asentaa lintusuojia. Tämän lisäksi tutkintaa vielä jatketaan ja siirtolinjat puhdistetaan.
-------------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 10.03.2016 00:22

Kuulin juuri 09.03.2016, että Suomen talous jatkaa YDINVOIMIN- 10% vuosipudotuksessa! Kukaan selväjärkinen kun EI halua enää sijoittaa rahaansa maahan, joka tekee venäläistä ydinvoimaa!

Tällaista vauhtia talous loppuu kokonaan muutamassa vuodessa. Ydinyhtiöiden reaktorit on kohta suurin osa MYÖS LIIAN ISOJA Suomen valtakunnan verkkoon! 10% Jimmy Carter lain määräämä reaktorin maksimikoko hirttää 4 Suomen reaktorissa JO KIINNI!

Kuulitteko , että Japanin 2 starttaamaa reaktoria vuotivat NIIN PAHOIN plasmoni reikäisinä. Että hallitus sulki molemmat 2kpl PANIIKISSA! Tämä MYÖS tarkoittaa, ettei Japani starttaa muitakaan 50 reaktoreitaan! NYT MENNÄÄN LUJAA ALAS YDINVOIMALLA laajassa rintamassa.
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 12.03.2016 10:55

RIEMUA sentään! Suomen luottoluokitus ropisee YDINVOIMIN. Nyt taas putosi yksi A pois! Näin se ydinkiima vaikuttaa. Kukaan ei enää luota ydinvoimassaan mätänevään Suomeen, ja HYVÄ NIIN! Ehkä olisi herroilla kypsynyt aika tehdä RUOTSIT?
-
Artolta vähän "softimpaakin" dataa.

Arto Lauri 172. TMS tinnitus
https://www.youtube.com/watch?v=PUumpnijoiE
--------------

Arto Lauri 171. Olkiluoto-3
https://www.youtube.com/watch?v=4OYJbO2__g0
---------------

Maaradio Maailman vaarallisin mies 2.Arto Lauri
http://maaradio.fi/index.php/fi/laehety ... mies-osa-2
----------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10


EdellinenSeuraava

Paluu Juttu tupa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron