Varjoihmiset

Täällä voi keskustella henkimaailman edustajista, kuten keijuista, enkeleistä jne.

Varjoihmiset

ViestiKirjoittaja Ziblomax » 21.02.2016 20:18

Yksi varjoihmiskokemus löytyy monen vuoden takaa. Näylle on jopa todistaja olemassa. Käsittääkseni varjoihminen on vierailija toisesta ulottuvuudesta. Hahmo oli hattumies. Lienee melko yleinen näky varjoihmisten maailmassa.

Mikä voisi saada aikaan varjoihmisen ilmaantumisen?
Avatar
Ziblomax
 
Viestit: 15
Liittynyt: 15.02.2016 05:56

Re: Varjoihmiset

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 03.03.2016 10:18

Ziblomax kirjoitti:Yksi varjoihmiskokemus löytyy monen vuoden takaa. Näylle on jopa todistaja olemassa. Käsittääkseni varjoihminen on vierailija toisesta ulottuvuudesta. Hahmo oli hattumies. Lienee melko yleinen näky varjoihmisten maailmassa.

Mikä voisi saada aikaan varjoihmisen ilmaantumisen?

Hatman on yleinen hahmo jonka toisen ulottuvuuden olento hyvin usein ottaa. Se voisi olla oikeasti ihan mikä tahansa hahmo, joka olennon mielestä sopii tilanteeseen.
Miksi hatman ilmaantuu, tuo varmaan aukeaa sinulle kun aika on sopiva.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Re: Varjoihmiset

ViestiKirjoittaja RiderInTheRain » 28.08.2017 14:19

Olen vain kerran nähnyt varjoihmisiä, luulisin että ovat paikalla auttamassa jotenkin...
Tulin töistä kotiin alkuyöstä, olin tosi väsynyt ja huomasin ettei ole ulko-oven avaimia mukana. Istuin siinä portailla ja kaikki muukin tuli siinä tietenkin raivottua ulos joten en ollut mitenkään kiitollinen kun huomasin vielä mustapukuisia olemuksia seisovan rivissä ja kurkkien tavallaan jopa toistensa olan yli mitä puuhaan. Samalla kuului yön hiljaisuudessa tosi matalaa puheensorinaa ihan kuin ne olisi neuvotelleet.
En muista oliko tyypeillä hattuja ja että miten ne oikein näin, oletin kaiken olevan väsyneen mielikuvitusta. Mutta kaikki kun kuitenkin jää mieleen niin näitä on hyvä kaivella takaisin mietintöön ;)
"Sellaisen taidon kuunnella itseänne saatte jo lapsena ja se teillä säilyy iäti, ette vain osaa taitoanne suunnata sellaiseen kohteeseen että onnistuisitte löytämään uuden vastauksen asioihinne. Teille on kasvamassa jälleen ne hehkuvat katseet luoksenne, se tarkoittaa uusia kykyjä avautuvia kaikille kiinnostuneille."
RiderInTheRain
 
Viestit: 4
Liittynyt: 01.07.2017 08:36


Paluu Kokemuksia henkimaailman edustajista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron